Bemannia Kontor AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Bemannia Kontor AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Administratör sökes till stort läroverk!

Administrativ assistent
Läs mer Nov 22
Skriv din ingress här

Om uppdraget

Vår kund som som är ett stort läroverk söker nu en administratör med fokus inom skoladministration. På läroverket bedrivs utbildning på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå samt forskning inom humaniora, samhällsvetenskaper, naturvetenskap och teknik. Här finns också en lärarutbildning med interkulturell profil och polisutbildning. En särskilt stark forskningsprofil vid högskolan är den mångvetenskapliga forskningen i frågor som anknyter till Östersjöområdet och Östeuropa.

Arbetsbelastningen är periodvis hög och stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom prioriteringsförmåga, initiativförmåga och noggrannhet.

Referenser skall kunna utlämnas på minst två liknade uppdrag som utförts av erbjuden konsult senaste 5 åren. Beskrivning av erfarenheter från dessa uppdrag, med angivande av uppdragsgivare, uppdragstid och uppdragets omfattning.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som administratör ingår det i arbetet att skapa och hantera kursvärderingar, skapa och hantera kursrum i Studiewebben. Hantera kursplaner och kurslitteratur, Antagningsfrågor.och behörighetsfrågor, Lokalbokning, Tentamenshantering, Information till studenter via Studiewebben och mail. Enskilda studentärenden, Administrativt stöd till programsamordnare och programråd (förbereda underlag till programråd, protokollskrivning mm) Andra för Lärarutbildningen gemensamma uppgifter kan ingå i arbetet.

Dina kvalifikationer

- Högskole- eller kandidatexamen eller motsvarande kompetens
- Erfarenhet av utbildningsadministration, helst inom högskola eller universitet
- Hög nivå i att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
- Van vid att arbeta i Officepaketet.
- Meriterande med kunskap i Ladok, TimeEdit, SunetSurvey eller liknande program - men inget krav.


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Sökes kockar för ambulerande arbete i Storstockholm

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 19
Är du utbildad kock med erfarenhet av storkök? Vill du utmanas och utvecklas på olika arbetsplatser runt om i Stockholm med omnejd? Du kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som kock hos Bemannia kräver att du är flexibel och öppen för att möta nya arbetsplatser varje dag där din huvudsakliga sysselsättning är att arbeta köket hos våra kunder i främst för och grundskola samt inom rättsväsendet där du kommer att ersätta ordinarie personal vid behov. Tjänsten passar som ett extrajobb där du kallas in vid behov.

Dina kvalifikationer

Du har utbildning inom hotell- och restaurang, varm/kallkök samt erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök under minst 2 år. Du har kunskap och utbildning i livsmedelshygien, kunskap i specialkost, egenkontrollsprogram och datorvana.

Vi tror att du är positiv, flexibel i resväg, har lätt för att samarbeta och är serviceminded. Du ska kunna behärska det svenska språket i tal och skrift.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om ansökan

Sök tjänsten via vår hemsida. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att tjänsten är en behovsanställning.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Sökes lärarvikarier till högstadier och gymnasier i Norra Stockholm

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Nov 19
Är du intresserad av pedagogik och brinner för att arbeta med barn och unga? Vill du bidra till ungas lärande genom ett flexibelt och utvecklade extrajobb? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lärarvikarie till grund- och gymnasieskolor i norra Stockholm.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi har i nuläget avtal med bland annat Danderyds kommun, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun för att stötta upp dem med engagerade vikarier till deras kommunala grund- och gymnasieskolor.

Dina arbetsuppgifter

Som lärarvikarie ersätter du skolans ordinarie personal vid frånvaro, oftast av akut karaktär samt kortare vakanser. Du behöver vara förberedd på att bokas på arbete med kort varsel, både dagen innan och samma morgon. Du ansvarar för- och leder undervisningen. I de flesta fallen har du en planering att utgå ifrån men du kan även bli ansvarig för att sköta planeringen själv under vissa vikariat.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande samt ett brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du är en tydlig ledare men också en god lagspelare och en bra förebild. Du har tidigare erfarenheter av arbete med barn och unga, exempelvis som läxhjälpare, idrottstränare, lägerledare eller liknande. Är du utbildad lärare, på väg att bli det eller har tidigare erfarenheter av undervisning är det meriterande.

Vad vi erbjuder dig

En flexibel tjänst där du behöver vara tillgänglig för arbete minst två dagar i veckan i snitt, vilka dagar har du möjlighet att välja helt själv. Du har din egna vikarieprofil hos oss där du tillsammans med en av våra rekryterare har kommit överens om vilka årskurser samt ämnen som du vill vikariera inom. Det är meriterande med breda ämneskunskaper i flera årskurser. Vi ser till att du blir matchad med rätt uppdrag. Som anställd hos oss genomgår du först en digital introduktionskurs där du får verktyg och tips inför ditt första arbetspass som vikarie.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Sökes flexibla barnskötare till fritidshem i Storstockholm

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Nov 19
Är du en positiv och lekfull person som gärna vill vara med att bidra till barns skolgång och lärande? Då kanske tjänsten som ambulerande barnskötare är något som verkligen skulle passa dig! Våra vikarier besitter olika kvalitéer och erfarenheter som kan bidra till ungas lärande på fritidsverksamheten.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom en mängd olika branscher. Vi har nu behov av att fylla på vår vikariepool med barnskötare till Grundskolor i Storstockholm. Vi har avtal med bland annat Stockholms stad, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun.

Dina arbetsuppgifter

Som vikarierande barnskötare på fritids hos oss ersätter du grundskolans ordinarie personal vid främst akuta behov och kortare vakanser. Du ska tillsammans med ordinarie personal i vissa fall planera men främst bedriva den pedagogiska verksamheten och utföra tillhörande sedvanliga barnskötararbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande och brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom fritidshem och är med fördel utbildad barnskötare. För att kvalificera till tjänsten behöver du också vara en tydlig lagspelare och inneha stor förståelse för vad arbetet på grundskola innebär i sin helhet.

Tjänsten kräver alltså att du har arbetat inom grundskola/ barnomsorg tidigare och/ eller har en avslutad barnskötarutbildning.

Vad vi erbjuder dig

Ett flexibelt extrajobb där det är du som väljer vilka dagar i veckan som du önskar arbeta, men tjänsten kräver att man kan vara tillgänglig för arbete minst heldagar två dagar i veckan i snitt. Du behöver också vara förberedd på att du bokas på arbete med kort varsel, oftast samma morgon. Vi ser till att du blir matchad med rätt vikariat. Som anställd hos oss genomgår du en introduktionsutbildning där du får verktyg för att leda och lära andra.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Flexibla lärarvikarier sökes till grundskolor i Norra Stockholm

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Nov 19
Är du nyfiken på att vikariera i grundskolan och har erfarenhet av att arbeta med barn och unga? Kanske har du bakgrund inom idrott eller så trivs du bäst med bild och form. Kanske har du naturlig fallenhet för matematik, är en stjärna på grammatik eller har andra kunskaper du kan bidra med i klassrummet. Är du en naturlig ledare i klassrummet som vill bidra till ungas lärande och söker ett utvecklande extrajobb? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lärarvikarie till grundskolor i norra Stockholm.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi har i nuläget avtal med bland annat Danderyds kommun, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun för att stötta upp dem med engagerade vikarier till deras kommunala grundskolor.

Dina arbetsuppgifter

Som lärarvikarie ersätter du skolans ordinarie personal vid frånvaro, oftast av akut karaktär samt kortare vakanser. Du behöver vara förberedd på att bokas på arbete med kort varsel, både dagen innan och samma morgon. Du ansvarar för- och leder undervisningen. I de flesta fallen har du en planering att utgå ifrån men du kan även bli ansvarig för att sköta planeringen själv under vissa vikariat.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande samt ett brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du är en tydlig ledare men också en god lagspelare och en bra förebild. Du har tidigare erfarenheter av arbete med barn och unga, exempelvis som läxhjälpare, idrottstränare, lägerledare eller liknande. Är du utbildad lärare, på väg att bli det eller har tidigare erfarenheter av undervisning är det meriterande.

Vad vi erbjuder dig

En flexibel tjänst där du behöver vara tillgänglig för arbete minst två dagar i veckan i snitt, vilka dagar har du möjlighet att välja helt själv. Du har din egna vikarieprofil hos oss där du tillsammans med en av våra rekryterare har kommit överens om vilka årskurser samt ämnen som du vill vikariera inom. Det är meriterande med beredda ämneskunskaper i flera årskurser. Vi ser till att du blir matchad med rätt uppdrag. Som anställd hos oss genomgår du först en digital introduktionskurs där du får verktyg och tips inför ditt första arbetspass som vikarie.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Vikarierande barnskötare till förskolor i Storstockholm sökes

Barnskötare
Läs mer Nov 23
Är du en flexibel, positiv och lekfull person som gärna vill vara med att bidra till barns skolgång och lärande? Då kanske förskolevikarie är något som verkligen skulle passa dig! Våra vikarier besitter olika kvalitéer och erfarenheter som kan bidra till ungas lärande.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom en mängd olika branscher. Vi har nu behov av att fylla på vår vikariepool med förskolepersonal i Storstockholm till höstterminen.
Vi har avtal med till exempel Stockholms stad, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun.

Dina arbetsuppgifter

Som förskolevikarie hos oss ersätter du förskolans ordinarie personal vid främst akuta behov och kortare vakanser. Du ska tillsammans med ordinarie personal i vissa fall planera men främst bedriva den pedagogiska verksamheten och utföra tillhörande sedvanliga barnskötare arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande och brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom förskola och är med fördel utbildad barnskötare. För att kvalificera till tjänsten behöver du också vara en tydlig lagspelare och inneha stor förståelse för vad arbetet på förskola innebär i sin helhet.

Tjänsten kräver alltså att du har arbetat inom förskola tidigare och/ eller har en avslutad barnskötarutbildning.

Vad vi erbjuder dig

Det är du som väljer vilka dagar i veckan som du önskar arbeta, men tjänsten kräver att man kan vara tillgänglig för arbete minst heldagar två dagar i veckan i snitt. Du behöver också vara förberedd på att du bokas på arbete med kort varsel, oftast samma morgon. Vi ser till att du blir matchad med rätt uppdrag. Som anställd hos oss genomgår du en introduktionsutbildning där du får verktyg för att leda och lära andra.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Sökes lärarvikarier till låg- och mellanstadiet i Norra Stockholm

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Nov 19
Är du intresserad av pedagogik och brinner för att arbeta med barn och unga? Vill du bidra till ungas lärande genom ett flexibelt och utvecklade extrajobb? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lärarvikarie till låg- och mellanstadier i norra Stockholm.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi har i nuläget avtal med bland annat Danderyds kommun, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun för att stötta upp dem med engagerade vikarier till deras kommunala för- och grundskolor.

Dina arbetsuppgifter

Som lärarvikarie ersätter du skolans ordinarie personal vid frånvaro, oftast av akut karaktär samt kortare vakanser. Du behöver vara förberedd på att bokas på arbete med kort varsel, både dagen innan och samma morgon. Du ansvarar för- och leder undervisningen. I de flesta fallen har du en planering att utgå ifrån men du kan även bli ansvarig för att sköta planeringen själv under vissa vikariat.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande samt ett brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du är en tydlig ledare men också en god lagspelare och en bra förebild. Du har tidigare erfarenheter av arbete med barn och unga, exempelvis som läxhjälpare, idrottstränare, lägerledare eller liknande. Är du utbildad lärare, på väg att bli det eller har tidigare erfarenheter av undervisning är det meriterande.

Vad vi erbjuder dig

En flexibel tjänst där du behöver vara tillgänglig för arbete minst två dagar i veckan i snitt, vilka dagar har du möjlighet att välja helt själv. Du har din egna vikarieprofil hos oss där du tillsammans med en av våra rekryterare har kommit överens om vilka årskurser samt ämnen som du vill vikariera inom. Det är meriterande med breda ämneskunskaper i flera årskurser. Vi ser till att du blir matchad med rätt uppdrag. Som anställd hos oss genomgår du först en digital introduktionskurs där du får verktyg och tips inför ditt första arbetspass som vikarie.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Sök flexibel tjänst som vikarierande köksbiträde i Storstockholm

Köksbiträde
Läs mer Nov 19
Är du utbildad köksbiträde med erfarenhet av storkök? Vill du utmanas och utvecklas på olika arbetsplatser runt om i Stockholm? Du kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som köksbiträde hos Bemannia kräver att du är flexibel och öppen för att möta nya arbetsplatser varje dag där din huvudsakliga sysselsättning är att arbeta köket hos våra kunder i främst för och grundskola samt inom rättsväsendet där du kommer att ersätta ordinarie personal vid behov.

Dina kvalifikationer

Du har erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök. Du ska ha kunskap och utbildning i livsmedelshygien, kunskap i specialkost, egenkontrollsprogram och datorvana.

Vi tror att du är positiv, flexibel, har lätt för att samarbeta och är serviceminded. Du ska kunna behärska det svenska språket i tal och skrift.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

För att vara aktuell för tjänsten pratar du flytande svenska.

Om ansökan

Sök tjänsten via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att tjänsten är en behovsanställning men möjlighet till garantianställning finns och diskuteras efter intervju.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Flexibla barnskötare sökes till fritidshem i Storstockholm

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Nov 26
Är du en positiv och lekfull person som gärna vill vara med att bidra till barns skolgång och lärande? Då kanske tjänsten som ambulerande barnskötare är något som verkligen skulle passa dig! Våra vikarier besitter olika kvalitéer och erfarenheter som kan bidra till ungas lärande på fritidsverksamheten.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom en mängd olika branscher. Vi har nu behov av att fylla på vår vikariepool med barnskötare till Grundskolor i Storstockholm. Vi har avtal med bland annat Stockholms stad, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun.

Dina arbetsuppgifter

Som vikarierande barnskötare på fritids hos oss ersätter du grundskolans ordinarie personal vid främst akuta behov och kortare vakanser. Du ska tillsammans med ordinarie personal i vissa fall planera men främst bedriva den pedagogiska verksamheten och utföra tillhörande sedvanliga barnskötararbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande och brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom fritidshem och är med fördel utbildad barnskötare. För att kvalificera till tjänsten behöver du också vara en tydlig lagspelare och inneha stor förståelse för vad arbetet på grundskola innebär i sin helhet.

Tjänsten kräver alltså att du har arbetat inom grundskola/ barnomsorg tidigare och/ eller har en avslutad barnskötarutbildning.

Vad vi erbjuder dig

Ett flexibelt extrajobb där det är du som väljer vilka dagar i veckan som du önskar arbeta, men tjänsten kräver att man kan vara tillgänglig för arbete minst heldagar två dagar i veckan i snitt. Du behöver också vara förberedd på att du bokas på arbete med kort varsel, oftast samma morgon. Vi ser till att du blir matchad med rätt vikariat. Som anställd hos oss genomgår du en introduktionsutbildning där du får verktyg för att leda och lära andra.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Lärarvikarier sökes till låg- och mellanstadiet i Norra Stockholm

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Nov 26
Är du intresserad av pedagogik och brinner för att arbeta med barn och unga? Vill du bidra till ungas lärande genom ett flexibelt och utvecklade extrajobb? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lärarvikarie till låg- och mellanstadier i norra Stockholm.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi har i nuläget avtal med bland annat Danderyds kommun, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun för att stötta upp dem med engagerade vikarier till deras kommunala för- och grundskolor.

Dina arbetsuppgifter

Som lärarvikarie ersätter du skolans ordinarie personal vid frånvaro, oftast av akut karaktär samt kortare vakanser. Du behöver vara förberedd på att bokas på arbete med kort varsel, både dagen innan och samma morgon. Du ansvarar för- och leder undervisningen. I de flesta fallen har du en planering att utgå ifrån men du kan även bli ansvarig för att sköta planeringen själv under vissa vikariat.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande samt ett brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du är en tydlig ledare men också en god lagspelare och en bra förebild. Du har tidigare erfarenheter av arbete med barn och unga, exempelvis som läxhjälpare, idrottstränare, lägerledare eller liknande. Är du utbildad lärare, på väg att bli det eller har tidigare erfarenheter av undervisning är det meriterande.

Vad vi erbjuder dig

En flexibel tjänst där du behöver vara tillgänglig för arbete minst två dagar i veckan i snitt, vilka dagar har du möjlighet att välja helt själv. Du har din egna vikarieprofil hos oss där du tillsammans med en av våra rekryterare har kommit överens om vilka årskurser samt ämnen som du vill vikariera inom. Det är meriterande med breda ämneskunskaper i flera årskurser. Vi ser till att du blir matchad med rätt uppdrag. Som anställd hos oss genomgår du först en digital introduktionskurs där du får verktyg och tips inför ditt första arbetspass som vikarie.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Lärarvikarier sökes till högstadier och gymnasier i Norra Stockholm

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Nov 26
Är du intresserad av pedagogik och brinner för att arbeta med barn och unga? Vill du bidra till ungas lärande genom ett flexibelt och utvecklade extrajobb? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lärarvikarie till grund- och gymnasieskolor i norra Stockholm.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi har i nuläget avtal med bland annat Danderyds kommun, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun för att stötta upp dem med engagerade vikarier till deras kommunala grund- och gymnasieskolor.

Dina arbetsuppgifter

Som lärarvikarie ersätter du skolans ordinarie personal vid frånvaro, oftast av akut karaktär samt kortare vakanser. Du behöver vara förberedd på att bokas på arbete med kort varsel, både dagen innan och samma morgon. Du ansvarar för- och leder undervisningen. I de flesta fallen har du en planering att utgå ifrån men du kan även bli ansvarig för att sköta planeringen själv under vissa vikariat.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande samt ett brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du är en tydlig ledare men också en god lagspelare och en bra förebild. Du har tidigare erfarenheter av arbete med barn och unga, exempelvis som läxhjälpare, idrottstränare, lägerledare eller liknande. Är du utbildad lärare, på väg att bli det eller har tidigare erfarenheter av undervisning är det meriterande.

Vad vi erbjuder dig

En flexibel tjänst där du behöver vara tillgänglig för arbete minst två dagar i veckan i snitt, vilka dagar har du möjlighet att välja helt själv. Du har din egna vikarieprofil hos oss där du tillsammans med en av våra rekryterare har kommit överens om vilka årskurser samt ämnen som du vill vikariera inom. Det är meriterande med breda ämneskunskaper i flera årskurser. Vi ser till att du blir matchad med rätt uppdrag. Som anställd hos oss genomgår du först en digital introduktionskurs där du får verktyg och tips inför ditt första arbetspass som vikarie.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Sökes vikarierande barnskötare till förskolor i Storstockholm

Barnskötare
Läs mer Nov 26
Är du en flexibel, positiv och lekfull person som gärna vill vara med att bidra till barns skolgång och lärande? Då kanske förskolevikarie är något som verkligen skulle passa dig! Våra vikarier besitter olika kvalitéer och erfarenheter som kan bidra till ungas lärande.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom en mängd olika branscher. Vi har nu behov av att fylla på vår vikariepool med förskolepersonal i Storstockholm till höstterminen.
Vi har avtal med till exempel Stockholms stad, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun.

Dina arbetsuppgifter

Som förskolevikarie hos oss ersätter du förskolans ordinarie personal vid främst akuta behov och kortare vakanser. Du ska tillsammans med ordinarie personal i vissa fall planera men främst bedriva den pedagogiska verksamheten och utföra tillhörande sedvanliga barnskötare arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande och brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom förskola och är med fördel utbildad barnskötare. För att kvalificera till tjänsten behöver du också vara en tydlig lagspelare och inneha stor förståelse för vad arbetet på förskola innebär i sin helhet.

Tjänsten kräver alltså att du har arbetat inom förskola tidigare och/ eller har en avslutad barnskötarutbildning.

Vad vi erbjuder dig

Det är du som väljer vilka dagar i veckan som du önskar arbeta, men tjänsten kräver att man kan vara tillgänglig för arbete minst heldagar två dagar i veckan i snitt. Du behöver också vara förberedd på att du bokas på arbete med kort varsel, oftast samma morgon. Vi ser till att du blir matchad med rätt uppdrag. Som anställd hos oss genomgår du en introduktionsutbildning där du får verktyg för att leda och lära andra.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Arbetsrättsjurist sökes till statlig myndighet i Stockholm

Arbetsrättsjurist
Läs mer Nov 3
Vill du ta del och bistå med rådgivning inom arbetsrätt för en av landets viktigaste myndigheter? Har du juristexamen och flerårig erfarenhet som arbetsrättsjurist?
Då är det dig vi söker!

Om uppdraget
I denna roll kommer du arbeta för en statlig förvaltningsmyndighet under regeringen. Myndighetens uppdrag är att stödja regeringen att styra riket och förverkliga sin politik.
Anställningen är ett konsultuppdrag via oss på Bemannia med omgående tillträde. Uppdraget sträcker sig till en början 6 månader från startdatum, med möjlighet till förlängning. För kännedom kommer en säkerhetsprövning och registerkontroll genomföras vid eventuell anställning.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna i denna roll kommer innefatta arbetsrättslig rådgivning inom lagar och kollektivavtal. Du bistår HR avdelningen och olika chefer i ärenden inom arbetsrätt.
Vidare kommer du utreda och ta fram förslag eller pm inför beslut i olika juridiska ärenden. Här kommer du även delta i utarbetandet av interna styrdokument,
men även skriva, granska och tolka avtal.

Dina kvalifikationer

- Juristexamen
- Minst 5 års yrkeserfarenhet som jurist med inriktning arbetsrätt
- Minst 3 års erfarenhet av arbete med statlig arbetsrätt
- Obehindrad i svenska, såväl i tal som skrift
- Goda kunskaper i engelska, såväl i tal som skrift


Meriterande

- Erfarenhet av arbete med URA-UVAVad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Arbetsrättsjurist sökes till statlig myndighet i Stockholm

Arbetsrättsjurist
Läs mer Nov 3
Vill du ta del och bistå med rådgivning inom arbetsrätt för en av landets viktigaste myndigheter? Har du juristexamen och flerårig erfarenhet som arbetsrättsjurist?
Då är det dig vi söker!

Om uppdraget
I denna roll kommer du arbeta för en statlig förvaltningsmyndighet under regeringen. Myndighetens uppdrag är att stödja regeringen att styra riket och förverkliga sin politik.
Anställningen är ett konsultuppdrag via oss på Bemannia med omgående tillträde. Uppdraget sträcker sig till en början 6 månader från startdatum, med möjlighet till förlängning. För kännedom kommer en säkerhetsprövning och registerkontroll genomföras vid eventuell anställning.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna i denna roll kommer innefatta arbetsrättslig rådgivning inom lagar och kollektivavtal. Du bistår HR avdelningen och olika chefer i ärenden inom arbetsrätt.
Vidare kommer du utreda och ta fram förslag eller pm inför beslut i olika juridiska ärenden. Här kommer du även delta i utarbetandet av interna styrdokument,
men även skriva, granska och tolka avtal.

Dina kvalifikationer

- Juristexamen
- Minst 3 års yrkeserfarenhet som jurist med inriktning arbetsrätt
- Erfarenhet av arbete med offentlig arbetsrätt
- Obehindrad i svenska, såväl i tal som skrift
- Goda kunskaper i engelska, såväl i tal som skrift


Meriterande

- Erfarenhet av arbete med URA-UVAVad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Erfarna redovisningsekonomer sökes till läroverk i Stockholm

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 1
Har du några års erfarenhet av redovisningsarbete? Har du dessutom erfarenhet av ekonomisystemet Raindance? Då kan du vara den vi söker!

Om uppdraget

Vi söker för kunds räkning flera redovisningsekonomer med start omgående tom 29 januari 2022 med möjlighet till förlängning. Vår kund är ett stort läroverk i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom ingår det att i arbetet att arbeta med redovisning och bokföring inom administrativa processer, avstämningar av balanskonton, felsökningar och kontroller, ge stöd och rådgivning i redovisningsfrågor. Arbete med bokslut och periodavslut, framtagande av rapport för uppföljning, utredningar och enklare ekonomiska analyser.

Dina kvalifikationer

- Ska ha högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års
- Ska ha erfarenhet av statlig myndighet inom högskole- universitetssektorn.
- Ska ha goda kunskaper i ekonomisystemet Raindance
- Ska ha goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
- Ska ha erfarenhet av implementering av ett ekonomisystem/affärssystem
- Ska ha en förmåga och förutsättning att snabbt och effektivt komma på plats och bidra till ekonomiavdelningen utifrån de uppgifter som beskrivs i annonsen.


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du ansvarig konsultchef, David Målsäter på, david.malsater@bemannia.seBemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Jurist inom arbetsrätt sökes till statlig myndighet i Stockholm

Arbetsrättsjurist
Läs mer Okt 21
Detta gäller för en av landets viktigaste myndigheter.
Är du utbildad och har 5 års yrkeserfarenhet som jurist?
Har du även 3 års erfarenhet av statlig arbetsrätt?
Då är det dig vi söker på Bemannia!

Om uppdraget
I denna roll kommer du arbeta för en statlig förvaltningsmyndighet under regeringen. Myndighetens uppdrag är att stödja regeringen att styra riket och förverkliga sin politik.
Anställningen är ett konsultuppdrag via oss på Bemannia med omgående tillträde. Uppdraget sträcker sig till en början 6 månader från startdatum, med möjlighet till förlängning. För kännedom kommer en säkerhetsprövning och registerkontroll genomföras vid eventuell anställning.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna i denna roll kommer innefatta arbetsrättslig rådgivning inom lagar och kollektivavtal. Du bistår HR avdelningen och olika chefer i ärenden inom arbetsrätt.
Vidare kommer du utreda och ta fram förslag eller pm inför beslut i olika juridiska ärenden. Här kommer du även delta i utarbetandet av interna styrdokument,
men även skriva, granska och tolka avtal.

Dina kvalifikationer

- Juristexamen
- Minst 5 års yrkeserfarenhet som jurist med inriktning arbetsrätt
- Minst 3 års erfarenhet av arbete med statlig arbetsrätt
- Obehindrad i svenska, såväl i tal som skrift
- Goda kunskaper i engelska, såväl i tal som skrift


Meriterande

- Erfarenhet av arbete med URA-UVAVad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Är du systemekonomen vi letar efter?

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 20
Är du en systemekonom/systemförvaltare som har redovisningskunskap? Då är du just den vi letar efter!

Om uppdraget

Kunden är en statlig myndighet inom universitetssektorn som har behov av en systemekonom/systemförvaltare med start den 1/11-21 till 28/1-22, uppdraget kan komma att förlängas. Du kommer att arbeta på ekonomiavdelningen med redovisning, bokföring, och systemförvaltning.

Dina arbetsuppgifter

I rollen ingår det att ta fram underlag från ekonomisystemet och bearbeta utifrån olika användningsområden, ta fram översättningstabeller för att konvertera information från det gamla systemet till det nya systemet utifrån en ny redovisningsmodell och ta fram underlag för konvertering.

Vidare ingår att utbilda användare, inläsningar och uppdateringar av olika koddelar i det nya ekonomisystemet (t.ex. ingående balanser m.m.), genomföra tester, logga resultat och dokumentera händelser/frågor/problem enligt testplanens instruktion, sätta upp automatkonteringar och andra fördelningsnycklar i ekonomisystemet. Du kommer även sätta upp sambandskontroller i ekonomisystemet, sammanställa testprotokoll, dokumentera testresultat, föra dialog kring resultat med systemleverantör, utbildning av nya testare samt ta fram utbildningsmaterial gällande det nya systemet och processer.

Dina kvalifikationer

- högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
- goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
- goda kunskaper i förekommande bokföringssystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance m.fl.)
- goda kunskaper i Raindance
- erfarenhet av statlig redovisning
- kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift
- avancerade kunskaper i Excel inklusive användande av macrofunktionalitet
- Vana av att hantera stora mängder data
- goda kunskaper i Raindance
- erfarenhet av statlig myndighet inom högskole-och universitetssektorn
- ska vara noggrann, strukturerad och förmåga att hålla deadlines samt vara mottaglig för instruktioner, men även inneha förmåga att arbeta självständigt och föreslå förbättringar, av exempelvis metodik.
- ska ha en förmåga och förutsättning att snabbt och effektivt komma på plats och bidra till ekonomiavdelningen utifrån de uppgifter som beskrivs ovan.


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 9/11.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Kajsa Hessel kajsahessel@bemannia.se 070 939 75 00

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Rekryterare sökes till statlig myndighet

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Okt 14
Söker du ett arbete inom rekrytering?
Har du erfarenhet utav rekrytering? Eller innehar akademisk utbildning och söker ditt första jobb inom rekrytering?
Då är det dig vi söker på Bemannia!Om uppdraget
I denna roll kommer du bistå chefer och medarbetare inom HR-relaterade frågor med inriktning rekrytering. Uppdraget är på heltid med omgående tillträde fram till årsskiftet/januari, med god chans till förlängning.
Beläget i Stockholm och för kännedom kommer säkerhetsprövning och registerkontroll genomföras under rekryteringsprocessen.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som HR-handläggare här är primärt inriktat inom rekrytering därav kommer det innebära vanliga arbetsuppgifter inom rekrytering. Det vill säga intervjuande, urval och framtagande av kandidater.
Utöver det arbetar man med HR-relaterade frågor där man bistår professionellt med stöd och rådgivning gällande personal- och arbetsrelaterade frågor till chefer.
Personaladministration så som stöd vid upprättande av anställningsavtal, bevakning av tidsbegränsade anställningar och varsel.
I och med att det är inom offentlig sektor kommer det innebära kompetensbaserade rekryteringar.

Dina kvalifikationer

- Arbetslivserfarenhet utav rekrytering
- Gymnasieexamen
- Obehindrad i svenska, såväl i tal som skrift


Meriterande:
- Akademisk utbildning inom HR eller personalvetenskap
- Erfarenhet utav kompetensbaserad rekrytering
- Erfarenhet utav HR-arbete


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Internservicemedarbetare sökes till statlig myndighet i Stockholm

Kontorsvaktmästare
Läs mer Okt 5
Har du erfarenhet från ett serviceyrke samt gymnasieexamen? Är du även som person tekniskt lagd? Då kan du vara personen vi söker!

Om uppdraget
Vi söker för kunds räkning fem internservicemedarbetare med omgående start. Uppdraget är initialt på sex månader med möjlighet till förlängning. Vår kund är en statlig förvaltningsmyndighet under regeringen. För kännedom kommer du genomgå en säkerhetsprövning och registerkontroll under rekryteringsprocessen.

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du bland annat arbeta med ärendehantering, handläggning av beställningar och felanmälningar. Det ingår även att vara behjälplig i lokal och inredningsärenden vid omflyttningar, inventeringar och möbleringar. Vidare kommer du att utföra kontorsservice så som ledsagning av extern servicepersonal, ha koll på kontorsutrustning och kontorsmaterial samt hantera post, paket, bud och distribution.

Som internservicemedarbetare ingår det även i rollen att agera användarsupport i mötes- och tjänsterum med daglig tillsyn, stöd med mötesteknik och felsökning och utbyten av datorskärmar och dockningsstationer. Uppdraget innehåller även lagerhållning av beställning, mottagning, leveranskvittering, uppställning i förråd av gods. För att du skall lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad, flexibel och serviceinriktad.

Dina kvalifikationer

- Gymnasieexamen eller motsvarande utbildning
- Erfarenhet utav ett serviceyrke(kundtjänst, reception, kundmottagare, kassapersonal m.m.)
- Utrycka sig väl i svenska, såväl i tal som i skrift
- God datorvana med goda kunskaper i Officepaketet


Meriterande

- Tekniska kunskaper för mötesstöd t.ex. koppling från telefoni till större skärmar via mötesplattformar(ex. Skype eller Microsoft Teams)
- Erfarenhet utav arbete med IT-utrustning
- Erfarenhet utav arbete med ärendehanteringssystem
- Erfarenhet utav flyttarbete och flyttplanering


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

HR-Handläggare inom rekrytering sökes till myndighet i Stockholm!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 29
Söker du ett arbete inom HR med inriktning rekrytering?
Har du erfarenhet utav statlig HR arbete och akademisk utbildning?
Då är det dig vi söker på Bemannia!Om uppdraget
I denna roll kommer du bistå chefer och medarbetare inom HR-relaterade frågor med inriktning rekrytering. Uppdraget är på heltid med omgående tillträde fram till årsskiftet, med god chans till förlängning.
Beläget i Stockholm och för kännedom kommer säkerhetsprövning och registerkontroll genomföras under rekryteringsprocessen.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som HR-handläggare här är primärt inriktat inom rekrytering därav kommer det innebära vanliga arbetsuppgifter inom rekrytering. Det vill säga intervjuande, urval och framtagande av kandidater. Utöver det arbetar man med HR-relaterade frågor där man bistår professionellt med stöd och rådgivning gällande personal- och arbetsrelaterade frågor till chefer. Personaladministration så som stöd vid upprättande av anställningsavtal, bevakning av tidsbegränsade anställningar och varsel. I och med att det är inom offentlig sektor kommer det innebära kompetensbaserade rekryteringar.

Dina kvalifikationer

- Akademisk utbildning, meriterande inom personal- och HR.
- Erfarenhet av kvalificerat och självständigt HR-arbete
- Erfarenhet av att arbeta som rekryterare i minst 2 år
- Erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering
- God kännedom om lagar och förordningar


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Teknisk kontorist och serviceassistent sökes till statlig myndighet i St...

Kontorist
Läs mer Sep 27
Vill du ha ett arbete med varierande arbetsuppgifter? Intresserar du dig av ett kontorsjobb med fysiskt arbete? Då är det dig vi söker på Bemannia!

Om uppdraget
På detta uppdrag arbetar du för en statlig förvaltningsmyndighet under regeringen.
Här arbetar du med intern kontorsservice och ärendehantering samt som du ska vara allmänt behjälplig med flytt och lagerförhållning. Uppdraget är beläget i Stockholm med omgående tillträde. Kontraktet är på 6 månader som visstidsanställd med chans till förlängning. För kännedom kommer du genomgå en säkerhetsprövning och registerkontroll under rekryteringsprocessen.

Dina arbetsuppgifter

Arbeta med ärendehantering därav handläggning av beställningar och felanmälningar. Gäller att åtgärda och avsluta ärenden samt som man omfördelar, kategoriserar och skapar egna ärenden.

Vara behjälplig i lokal och inredningsärenden t.ex. omflyttningar, inventeringar och möbleringar.
Utföra kontorsservice så som ledsagning av extern servicepersonal, hålla koll på på kontorsutrustning och kontorsmaterial samt hantera post, paket, bud och distribution.

Användarsupport i mötes- och tjänsterum med daglig tillsyn, stöd med mötesteknik och felsökning och utbyten av datorskärmar och dockningsstationer.

Uppdraget innehåller även lagerhållning därmed beställning, mottagning, leveranskvittering, uppställning i förråd av gods.

Dina kvalifikationer

- Gymnasieexamen eller motsvarande utbildning
- Erfarenhet utav ett serviceyrke(kundtjänst, reception, kundmottagare, kassapersonal m.m.)
- Obehindrad i svenska, såväl i tal som i skrift
- God datorvana med goda kunskaper i Officepaketet
- Strukturerad, flexibel och serviceinriktad som personliga egenskaper
- Tekniska kunskaper för mötesstöd t.ex. koppling från telefoni till större skärmar via mötesplattformar(ex. Skype eller Microsoft Teams)


Meriterande

- Erfarenhet utav arbete med IT-utrustning
- Erfarenhet utav arbete med ärendehanteringssystem
- Erfarenhet utav flyttarbete och flyttplanering


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Service- och lagerarbetare sökes till statlig myndighet i Stockholm

Kontorsvaktmästare
Läs mer Sep 27
Vill du ha ett fysiskt arbete med varierande arbetsuppgifter? Har du förmågan att arbeta självständigt, är händig och noggrann? Då är det dig vi söker på Bemannia!

Om uppdraget
På detta uppdrag arbetar du för en förvaltningsmyndighet under regeringen.
Ett uppdrag inom intern service och lagerförhållning beläget i Stockholm. Det är på heltid med omgående tillträde. För kännedom genomgår man en säkerhetskontroll under rekryteringsprocessen. Visstidsanställning 6 månader, med chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter
Lagerhållning enligt fastlagda rutiner. Du arbetar med in- och utleveranser, bokföra saldon, mottagningskvittering samt hålla ordning på lagret.
Bilkörning till fasta adresser med personbil och lätt lastbil, och här ingår tillhörande bilvård.
Truckkörning inom godshantering med tillhörande truckvård.
Avfalls- och källsortering genom att beställa hem, placera ut och tömma respektive kärl. Beställa tömning av flak, containers och behållare.

Dina kvalifikationer

- Gymnasieexamen eller motsvarande utbildning
- Erfarenhet utav ett serviceyrke
- Obehindrat i svenska, såväl i tal som i skrift
- God datorvana med kunskaper i Officepaketet
- Flexibel, då arbetet har varierande arbetsuppgifter
- Strukturerad, kunna arbeta självständigt och har en engagerad och positiv inställning
- Körkort B, manuell med god körvana


Meriterande

- Truckkort med behörighet A1-4 & B1-4
- Erfarenhet utav lager & logistik
- God lokalkännedom i Stockholm
- Arbetat i ärendehanteringssystem
- Arbetet med flyttar och flyttplanering


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

HR-Handläggare/Rekryterare på deltid sökes till statlig myndighet i Stoc...

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Sep 23
Söker du ett arbete inom HR med inriktning rekrytering?
Har du erfarenhet utav statlig HR arbete och akademisk utbildning?
Då är det dig vi söker på Bemannia!

Om uppdraget
I denna roll kommer du bistå chefer och medarbetare inom HR-relaterade frågor med inriktning rekrytering. Uppdraget är på deltid, beräknat 60-75% beroende efter överenskommelse. Beläget i Stockholm med omgående tillträde fram till årsskiftet.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som HR-handläggare här är primärt inriktat inom rekrytering därav kommer det innebära vanliga arbetsuppgifter inom rekrytering. Det vill säga intervjuande, urval och framtagande av kandidater. Utöver det arbetar man med HR-relaterade frågor där man bistår professionellt med stöd och rådgivning gällande personal- och arbetsrelaterade frågor till chefer. Personaladministration så som stöd vid upprättande av anställningsavtal, bevakning av tidsbegränsade anställningar och varsel. I och med att det är inom offentlig sektor kommer det innebära kompetensbaserade rekryteringar.

Dina kvalifikationer

- Akademisk utbildning, meriterande inom personal- och HR.
- Erfarenhet av kvalificerat och självständigt HR-arbete i staten.
- Erfarenhet av att ge effektivt och professionellt stöd i personal- och arbetsgivarfrågor till chefer.
- Erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering.
- Erfarenhet av IT-baserat rekryteringsverktyg.
- Meriterande med kunskap och erfarenhet utav Aons testverktyg.


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Handläggare med juristexamen sökes till statlig myndighet i Stockholm

Inkassohandläggare
Läs mer Sep 14
Har du en juristexamen och gillar att fatta självständiga beslut? Har du en bra förmåga att uttrycka dig både i tal och skift? Har du en hög servicekänsla och är duktig på att skapa goda relationer till andra människor? Då är det just dig vi söker!

Om uppdraget
Vår kund som är Kronofogdemyndigheten söker nu flera handläggare med inriktning skuldsanering. Kronofogdemyndigheten beslutar om skuldsanering som möjliggör för svårt skuldsatta personer att bli av med hela eller delar av sina skulder. Det är till nytta för den som ska betala, den som ska få betalt och samhället i stort. Skuldsanering syftar till att ge överskuldsatta personer balans i sin ekonomi samtidigt som fordringsägare får största möjliga betalning.

Uppdraget kommer att pågå mellan den 1 oktober 2021 tom 31 mars 2022, med chans till förläning på sex månader. Omfattningen för tjänsten är heltid 100% beräknat till 8 timmar per dag. Arbetet är preliminärt planerat att genomföras på distans men det kan även förekomma arbete på plats.

Dina arbetsuppgifter
Som handläggare kommer det arbetsuppgifterna handläggning i ärende gällande skuldsanering, därmed är en förmåga att på egen hand kunna ta beslut av stor betydelse. Att självständigt planera, samordna och handlägga ärenden samt utarbeta beslutsunderlag är vanligt förekommande arbetsuppgifter inom denna tjänst. Arbete kräver att du som anställd har en god förmåga att kommunicera på ett lättförståeligt sätt och ha en fallenhet för att etablera goda relationer med de inblandade. Ytterligare arbetsuppgifter handlar om att ha kontakt med externa sökande, borgenärer, budget- och skuldrådgivare samt andra myndigheter.

Dina kvalifikationer

- Avslutat Juristprogrammet (270 hp) under de senaste tre åren (godtar examensbeviset som ännu inte är färdigställt men examensarbetet ska vara inlämnat och godkänt).
- Minst sex månaders arbetslivserfarenhet från liknande arbete. (Med liknande arbete avses arbete med arbetsuppgifter som innefattar interna och externa kontakter med juridiska inslag)
- Goda kunskaper och obehindrat kunna arbeta i MS Office eller likvärdigt
- God kommunikativ förmåga i Svenska både i tal och skrift.
- Kan arbeta hela uppdragsperioden mellan den 1 Oktober tom 31 Mars 2022


Meriterade kvalifikationer

- Kunna uppvisa intyg/dokument med tidigare arbete om minst åtta (8) veckors erfarenhet med någon form av juridiska uppgifter på myndighet, juridisk byrå, tingsrätt eller liknande institution. Arbetet ska ha utförts på heltid (100%). (Vid arbete på 50% krävs 16 veckors erfarenhet).

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Lärarvikarier till högstadier och gymnasier i Norra Stockholm sökes

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Nov 12
Är du intresserad av pedagogik och brinner för att arbeta med barn och unga? Vill du bidra till ungas lärande genom ett flexibelt och utvecklade extrajobb? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lärarvikarie till grund- och gymnasieskolor i norra Stockholm.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi har i nuläget avtal med bland annat Danderyds kommun, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun för att stötta upp dem med engagerade vikarier till deras kommunala grund- och gymnasieskolor.

Dina arbetsuppgifter

Som lärarvikarie ersätter du skolans ordinarie personal vid frånvaro, oftast av akut karaktär samt kortare vakanser. Du behöver vara förberedd på att bokas på arbete med kort varsel, både dagen innan och samma morgon. Du ansvarar för- och leder undervisningen. I de flesta fallen har du en planering att utgå ifrån men du kan även bli ansvarig för att sköta planeringen själv under vissa vikariat.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande samt ett brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du är en tydlig ledare men också en god lagspelare och en bra förebild. Du har tidigare erfarenheter av arbete med barn och unga, exempelvis som läxhjälpare, idrottstränare, lägerledare eller liknande. Är du utbildad lärare, på väg att bli det eller har tidigare erfarenheter av undervisning är det meriterande.

Vad vi erbjuder dig

En flexibel tjänst där du behöver vara tillgänglig för arbete minst två dagar i veckan i snitt, vilka dagar har du möjlighet att välja helt själv. Du har din egna vikarieprofil hos oss där du tillsammans med en av våra rekryterare har kommit överens om vilka årskurser samt ämnen som du vill vikariera inom. Det är meriterande med breda ämneskunskaper i flera årskurser. Vi ser till att du blir matchad med rätt uppdrag. Som anställd hos oss genomgår du först en digital introduktionskurs där du får verktyg och tips inför ditt första arbetspass som vikarie.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Lärarvikarier till låg- och mellanstadiet i Norra Stockholm sökes

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Nov 12
Är du intresserad av pedagogik och brinner för att arbeta med barn och unga? Vill du bidra till ungas lärande genom ett flexibelt och utvecklade extrajobb? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lärarvikarie till låg- och mellanstadier i norra Stockholm.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi har i nuläget avtal med bland annat Danderyds kommun, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun för att stötta upp dem med engagerade vikarier till deras kommunala för- och grundskolor.

Dina arbetsuppgifter

Som lärarvikarie ersätter du skolans ordinarie personal vid frånvaro, oftast av akut karaktär samt kortare vakanser. Du behöver vara förberedd på att bokas på arbete med kort varsel, både dagen innan och samma morgon. Du ansvarar för- och leder undervisningen. I de flesta fallen har du en planering att utgå ifrån men du kan även bli ansvarig för att sköta planeringen själv under vissa vikariat.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande samt ett brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du är en tydlig ledare men också en god lagspelare och en bra förebild. Du har tidigare erfarenheter av arbete med barn och unga, exempelvis som läxhjälpare, idrottstränare, lägerledare eller liknande. Är du utbildad lärare, på väg att bli det eller har tidigare erfarenheter av undervisning är det meriterande.

Vad vi erbjuder dig

En flexibel tjänst där du behöver vara tillgänglig för arbete minst två dagar i veckan i snitt, vilka dagar har du möjlighet att välja helt själv. Du har din egna vikarieprofil hos oss där du tillsammans med en av våra rekryterare har kommit överens om vilka årskurser samt ämnen som du vill vikariera inom. Det är meriterande med breda ämneskunskaper i flera årskurser. Vi ser till att du blir matchad med rätt uppdrag. Som anställd hos oss genomgår du först en digital introduktionskurs där du får verktyg och tips inför ditt första arbetspass som vikarie.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Lärarvikarier till högstadier och gymnasieskolor i Norra Stockholm sökes

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Nov 5
Är du intresserad av pedagogik och brinner för att arbeta med barn och unga? Vill du bidra till ungas lärande genom ett flexibelt och utvecklade extrajobb? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lärarvikarie till grund- och gymnasieskolor i norra Stockholm.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi har i nuläget avtal med bland annat Danderyds kommun, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun för att stötta upp dem med engagerade vikarier till deras kommunala grund- och gymnasieskolor.

Dina arbetsuppgifter

Som lärarvikarie ersätter du skolans ordinarie personal vid frånvaro, oftast av akut karaktär samt kortare vakanser. Du behöver vara förberedd på att bokas på arbete med kort varsel, både dagen innan och samma morgon. Du ansvarar för- och leder undervisningen. I de flesta fallen har du en planering att utgå ifrån men du kan även bli ansvarig för att sköta planeringen själv under vissa vikariat.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande samt ett brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du är en tydlig ledare men också en god lagspelare och en bra förebild. Du har tidigare erfarenheter av arbete med barn och unga, exempelvis som läxhjälpare, idrottstränare, lägerledare eller liknande. Är du utbildad lärare, på väg att bli det eller har tidigare erfarenheter av undervisning är det meriterande.

Vad vi erbjuder dig

En flexibel tjänst där du behöver vara tillgänglig för arbete minst två dagar i veckan i snitt, vilka dagar har du möjlighet att välja helt själv. Du har din egna vikarieprofil hos oss där du tillsammans med en av våra rekryterare har kommit överens om vilka årskurser samt ämnen som du vill vikariera inom. Det är meriterande med breda ämneskunskaper i flera årskurser. Vi ser till att du blir matchad med rätt uppdrag. Som anställd hos oss genomgår du först en digital introduktionskurs där du får verktyg och tips inför ditt första arbetspass som vikarie.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Sökes lärarvikarier till låg- och mellanstadiet i Norra Stockholm

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Nov 5
Är du intresserad av pedagogik och brinner för att arbeta med barn och unga? Vill du bidra till ungas lärande genom ett flexibelt och utvecklade extrajobb? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lärarvikarie till låg- och mellanstadier i norra Stockholm.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi har i nuläget avtal med bland annat Danderyds kommun, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun för att stötta upp dem med engagerade vikarier till deras kommunala för- och grundskolor.

Dina arbetsuppgifter

Som lärarvikarie ersätter du skolans ordinarie personal vid frånvaro, oftast av akut karaktär samt kortare vakanser. Du behöver vara förberedd på att bokas på arbete med kort varsel, både dagen innan och samma morgon. Du ansvarar för- och leder undervisningen. I de flesta fallen har du en planering att utgå ifrån men du kan även bli ansvarig för att sköta planeringen själv under vissa vikariat.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande samt ett brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du är en tydlig ledare men också en god lagspelare och en bra förebild. Du har tidigare erfarenheter av arbete med barn och unga, exempelvis som läxhjälpare, idrottstränare, lägerledare eller liknande. Är du utbildad lärare, på väg att bli det eller har tidigare erfarenheter av undervisning är det meriterande.

Vad vi erbjuder dig

En flexibel tjänst där du behöver vara tillgänglig för arbete minst två dagar i veckan i snitt, vilka dagar har du möjlighet att välja helt själv. Du har din egna vikarieprofil hos oss där du tillsammans med en av våra rekryterare har kommit överens om vilka årskurser samt ämnen som du vill vikariera inom. Det är meriterande med breda ämneskunskaper i flera årskurser. Vi ser till att du blir matchad med rätt uppdrag. Som anställd hos oss genomgår du först en digital introduktionskurs där du får verktyg och tips inför ditt första arbetspass som vikarie.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Vi söker dig som är student inom stadsbyggnad/samhällsplanering

Guide
Läs mer Sep 6
Söker du ett extrajobb som är relevant för din utbildning? Brukar du beskrivas som serviceinriktad och tycker det låter roligt att informera om nya samhällsprojekten inom Stockholms Stad? Då kan du vara rätt person.

Om uppdraget

Vi söker nu söker 1-2 guider som kan arbeta extra vid behov, främst vardagar men också helg hos vår välkända kund i centrala Stockholm. Arbetstid vardag är 9:45-19:15 samt helg 10:45-16:15. Vi ser att du kan arbeta ca ett pass i veckan. Läget är mycket centralt vid T-centralen och det kommer finnas möjlighet att arbeta mer under sommaren. Under rådande omständigheter hålls 2m avstånd och övriga restriktioner från Folkhälsomyndigheten.

Dina arbetsuppgifter

Som guide inom samhällsplanering kommer du främst ta emot besökare genom att svara på frågor och informera om olika samhällsprojekt för Stockholms Stad. Du även vid behov kunna hålla presentationer under för specifika grupper av besökare som är inbokade. I rollen arbetar du i ett härligt gäng tillsammans med andra studenter och samordnare. Tillsammans tar ni del av nya kunskaper och idéer inom Stockholms tillväxt och möjligheter som ni sedan förmedlar vidare till medborgare, besökare och turister.

Som person ser vi gärna att du är öppen, glad och positiv med god kommunikativ förmåga samt ett brinnande intresse för att tala med nya människor. Vidare trivs du med att samarbeta i grupp och har en problemlösande inställning.

Dina kvalifikationer

- Student inom samhällsplanering/stadsbyggnad på universitetsnivå
- Har minst 1 år kvar av dina studier på grundnivå
- Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
- Meriterande med tidigare erfarenhet från relevant serviceyrke


Vad vi erbjuder dig

Genom detta uppdrag får du ett roligt och givande extrajobb som utvecklar dina kunskaper och ditt kontaktnät inom samhällsplanering och stadsbyggnad.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare david.malsater@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Driven ekonomichef sökes till Bemannia

Ekonomichef
Läs mer Nov 26
Vi söker en ny ekonomichef till vårt huvudkontor i Stockholm!

Är du en nytänkande och lösningsorienterad ekonomichef som vill bli en del av vårat team? Vi ser gärna att du har möjlighet att påbörja denna tjänst snarast för möjlighet till överlämning då nuvarande CFO går mot nya utmaningar i januari.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomichef kommer du ha det yttersta ansvaret för framtagning av budget, årsredovisning, koncernredovisning, ekonomisk rapportering, internkontroll samt se till att bolagets ekonomiska redovisning är korrekt. Vidare ingår att utveckla affärsverksamheten enligt företagets vision och affärskoncept. Vi ser därför att du är strukturerad och noggrann i ditt arbete men även kan se utanför ramarna. Det är också viktigt att du har en god planeringsförmåga då du kommer arbeta med flera processer samtidigt. Du kommer även få möjlighet att vara med och påverka koncernens framtid. Därför ser vi att du har förmågan att bidra med kreativa tillväxtplaner, och är inte rädd för att ta i där det behövs.

För rollen som ekonomichef är det viktigt att du snabbt kan sätta dig in i bolagets ekonomiska data rörande verksamheten, och eftersom du även kommer ansvara för företagets bankkontakter tror vi dessutom att du är social och kan skapa goda relationer både internt och externt.

Som ekonomichef ingår du i ledningsgruppen vilket också innebär att du kommer arbeta tätt med bolagets koncernchef samt styrelsen. Detta innefattar rapportering till företagsledningen och styrelsen gällande bland annat budget, omsättning, nyckeltal, debiteringsgrad, vakansgrad och likviditetsläget över koncernen.

Du kommer att ha personalansvar för tre personer inom ekonomiavdelningen och därför vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser gärna att du kommer in med mycket energi för att fortsätta lyfta bolaget mot nya mål och möjligheter.

Dina kvalifikationer

- Högskoleutbildning inom ekonomi
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från bemannings- rekryteringsbranschen
- Goda kunskaper inom redovisningsområdet
- Goda kunskaper i Officepaketet, särskilt i Excel
- Erfarenhet av personalansvar
- Erfarenhet av koncernredovisning
- Erfarenhet av Hogia, Visma, Swinx
- Det är meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat inom både privat och offentlig sektor
- Det är meriterande med kunskaper i Intelliplan, Fortnox, One stop reporting samt DinaFastigheter


Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 2021-02-15

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Camilla Lundquist, camilla.lundquist@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Senior redovisningsekonom till stadsförvaltning i södra Stockholm!

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 10
Har du erfarenhet som senior redovisningsekonom och har goda kunskaper i ekonomisystemet Agresso? Då är det dig vi söker på Bemannia!

Om uppdraget
I denna roll kommer du arbeta inom ekonomisk redovisning för en kund hos oss inom offentlig sektor. Uppdraget är beläget i Skärholmen och har startdatum 2021-09-01 och sträcker sig till 3 månader. Det är på heltid och chans till förlängning finns.

Dina arbetsuppgifter
På detta uppdrag kommer du granska olika typer av kostnader och intäkter för att sedan se hur de historiskt sätt har konterats. Detta i syfte att sedan fastställa vilka kostnader och intäkter som ska konteras framöver. Du ska se över nuvarande kodplan och skapa lättbegripliga mallar för implementering.
Dessutom förekommer arbetsuppgifter så som att låsa konton som inte ska användas i ekonomisystemet, uppdatera uppföljningsfiler och andra relevanta uppgifter som dyker upp under uppdragets gång.

Dina kvalifikationer
- Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års
- Arbetslivserfarenhet som senior redovisningsekonom
- Pedagogiskt kommunikativ och obehindrad i svenska, tal och skrift
- Goda kunskaper i ekonomisystemet Agresso
Meriterande med erfarenhet av arbete som revisor eller liknande uppdrag


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Junior rekryteringskonsult sökes norr om Stockholm

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 30
Har du en erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och kunskap av rekryteringsprocesser? Då kan det vara just dig vi söker!

Om uppdraget

Just nu söker vi en Junior rekryteringskonsult för ett uppdrag med start strax efter årsskiftet som förväntas pågå 6 månader framåt med chans till förlängning. Som konsult kommer du arbeta hos vår kund som äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. Arbetet är heltid 100% och kan delvis komma att ske på distans men kommer vara på plats minst 2-3 dagar i veckan.

Om du har ett öga för detaljer och en förmåga att skapa goda relationer både extern och intern är detta ett arbete för dig. Vi söker en konsult som gillar att ta egna beslut samtidigt som du har en förmåga att arbeta i grupp för att utveckla och lösa arbetsuppgifter. Du ska vara prestigelös och alltid sträva efter bästa möjliga resultat.

Dina arbetsuppgifter

Som rekryteringskonsult blir du en del av en spännande verksamhet och kommer få en möjlighet att växa i rollen som rekryterare. Rekryteringsprocesserna inkluderar flera olika befattningar där exempelvis operativ personal samt anställning av specialister förekommer. Du kommer få möjlighet att själv driva processer men även stötta andra delar av verksamheten så som ledare och HR-kollegor med övriga rekryteringsfrågor. Arbetsuppgifter som kan förekomma är att skriva annonser, administrera rekryteringssystem, tester och referenstagning. Det krävs en förmåga att sätta sig in i diverse system så som rekryteringssystem, testverktyg, intranät och gruppwebbplats i SharePoint. Arbetet kan även komma att innehålla arbetspsykologiska tester under rekryteringar och förutom att administrera dessa kan du på sikt kan växa in i att ge feedback till rekryterande chef.

Dina kvalifikationer

- Högskoleutbildning inom HR, beteendevetenskap, psykologi eller liknande
- 1 års erfarenhet av självständigt rekryteringsarbete
- Erfarenhet av administrativt arbete
- Flytande i svenska i såväl tal som skrift
- God datorvana och en förmåga att arbeta i olika typer av program


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 2021-12-12.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Kajsa Hessel, kajsa.hessel@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Vikarierande barnskötare till förskolor i Storstockholm sökes

Barnskötare
Läs mer Sep 14
Är du en flexibel, positiv och lekfull person som gärna vill vara med att bidra till barns skolgång och lärande? Då kanske förskolevikarie är något som verkligen skulle passa dig! Våra vikarier besitter olika kvalitéer och erfarenheter som kan bidra till ungas lärande.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom en mängd olika branscher. Vi har nu behov av att fylla på vår vikariepool med förskolepersonal i Storstockholm till höstterminen.
Vi har avtal med till exempel Stockholms stad, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun.

Dina arbetsuppgifter

Som förskolevikarie hos oss ersätter du förskolans ordinarie personal vid främst akuta behov och kortare vakanser. Du ska tillsammans med ordinarie personal i vissa fall planera men främst bedriva den pedagogiska verksamheten och utföra tillhörande sedvanliga barnskötare arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande och brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom förskola och är med fördel utbildad barnskötare. För att kvalificera till tjänsten behöver du också vara en tydlig lagspelare och inneha stor förståelse för vad arbetet på förskola innebär i sin helhet.

Tjänsten kräver alltså att du har arbetat inom förskola tidigare och/ eller har en avslutad barnskötarutbildning.

Vad vi erbjuder dig

Det är du som väljer vilka dagar i veckan som du önskar arbeta, men tjänsten kräver att man kan vara tillgänglig för arbete minst heldagar två dagar i veckan i snitt. Du behöver också vara förberedd på att du bokas på arbete med kort varsel, oftast samma morgon. Vi ser till att du blir matchad med rätt uppdrag. Som anställd hos oss genomgår du en introduktionsutbildning där du får verktyg för att leda och lära andra.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Kockar sökes för ambulerande arbete i Storstockholm

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 12
Är du utbildad kock med erfarenhet av storkök? Vill du utmanas och utvecklas på olika arbetsplatser runt om i Stockholm med omnejd? Du kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som kock hos Bemannia kräver att du är flexibel och öppen för att möta nya arbetsplatser varje dag där din huvudsakliga sysselsättning är att arbeta köket hos våra kunder i främst för och grundskola samt inom rättsväsendet där du kommer att ersätta ordinarie personal vid behov. Tjänsten passar som ett extrajobb där du kallas in vid behov.

Dina kvalifikationer

Du har utbildning inom hotell- och restaurang, varm/kallkök samt erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök under minst 2 år. Du har kunskap och utbildning i livsmedelshygien, kunskap i specialkost, egenkontrollsprogram och datorvana.

Vi tror att du är positiv, flexibel i resväg, har lätt för att samarbeta och är serviceminded. Du ska kunna behärska det svenska språket i tal och skrift.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om ansökan

Sök tjänsten via vår hemsida. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att tjänsten är en behovsanställning.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Flexibel tjänst som vikarierande köksbiträde i Storstockholm

Köksbiträde
Läs mer Nov 12
Är du utbildad köksbiträde med erfarenhet av storkök? Vill du utmanas och utvecklas på olika arbetsplatser runt om i Stockholm? Du kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som köksbiträde hos Bemannia kräver att du är flexibel och öppen för att möta nya arbetsplatser varje dag där din huvudsakliga sysselsättning är att arbeta köket hos våra kunder i främst för och grundskola samt inom rättsväsendet där du kommer att ersätta ordinarie personal vid behov.

Dina kvalifikationer

Du har erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök. Du ska ha kunskap och utbildning i livsmedelshygien, kunskap i specialkost, egenkontrollsprogram och datorvana.

Vi tror att du är positiv, flexibel, har lätt för att samarbeta och är serviceminded. Du ska kunna behärska det svenska språket i tal och skrift.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

För att vara aktuell för tjänsten pratar du flytande svenska.

Om ansökan

Sök tjänsten via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att tjänsten är en behovsanställning men möjlighet till garantianställning finns och diskuteras efter intervju.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Barnskötare till fritids i Storstockholm sökes

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Okt 19
Är du en positiv och lekfull person som gärna vill vara med att bidra till barns skolgång och lärande? Då kanske tjänsten som ambulerande barnskötare är något som verkligen skulle passa dig! Våra vikarier besitter olika kvalitéer och erfarenheter som kan bidra till ungas lärande på fritidsverksamheten.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom en mängd olika branscher. Vi har nu behov av att fylla på vår vikariepool med barnskötare till Grundskolor i Storstockholm. Vi har avtal med bland annat Stockholms stad, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun.

Dina arbetsuppgifter

Som vikarierande barnskötare på fritids hos oss ersätter du grundskolans ordinarie personal vid främst akuta behov och kortare vakanser. Du ska tillsammans med ordinarie personal i vissa fall planera men främst bedriva den pedagogiska verksamheten och utföra tillhörande sedvanliga barnskötararbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande och brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom fritidshem och är med fördel utbildad barnskötare. För att kvalificera till tjänsten behöver du också vara en tydlig lagspelare och inneha stor förståelse för vad arbetet på grundskola innebär i sin helhet.

Tjänsten kräver alltså att du har arbetat inom grundskola/ barnomsorg tidigare och/ eller har en avslutad barnskötarutbildning.

Vad vi erbjuder dig

Ett flexibelt extrajobb där det är du som väljer vilka dagar i veckan som du önskar arbeta, men tjänsten kräver att man kan vara tillgänglig för arbete minst heldagar två dagar i veckan i snitt. Du behöver också vara förberedd på att du bokas på arbete med kort varsel, oftast samma morgon. Vi ser till att du blir matchad med rätt vikariat. Som anställd hos oss genomgår du en introduktionsutbildning där du får verktyg för att leda och lära andra.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Sökes flexibla barnskötare till fritids i Storstockholm

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Okt 29
Är du en positiv och lekfull person som gärna vill vara med att bidra till barns skolgång och lärande? Då kanske tjänsten som ambulerande barnskötare är något som verkligen skulle passa dig! Våra vikarier besitter olika kvalitéer och erfarenheter som kan bidra till ungas lärande på fritidsverksamheten.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom en mängd olika branscher. Vi har nu behov av att fylla på vår vikariepool med barnskötare till Grundskolor i Storstockholm. Vi har avtal med bland annat Stockholms stad, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun.

Dina arbetsuppgifter

Som vikarierande barnskötare på fritids hos oss ersätter du grundskolans ordinarie personal vid främst akuta behov och kortare vakanser. Du ska tillsammans med ordinarie personal i vissa fall planera men främst bedriva den pedagogiska verksamheten och utföra tillhörande sedvanliga barnskötararbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande och brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom fritidshem och är med fördel utbildad barnskötare. För att kvalificera till tjänsten behöver du också vara en tydlig lagspelare och inneha stor förståelse för vad arbetet på grundskola innebär i sin helhet.

Tjänsten kräver alltså att du har arbetat inom grundskola/ barnomsorg tidigare och/ eller har en avslutad barnskötarutbildning.

Vad vi erbjuder dig

Ett flexibelt extrajobb där det är du som väljer vilka dagar i veckan som du önskar arbeta, men tjänsten kräver att man kan vara tillgänglig för arbete minst heldagar två dagar i veckan i snitt. Du behöver också vara förberedd på att du bokas på arbete med kort varsel, oftast samma morgon. Vi ser till att du blir matchad med rätt vikariat. Som anställd hos oss genomgår du en introduktionsutbildning där du får verktyg för att leda och lära andra.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Flexibla barnskötare till fritidshem i Storstockholm sökes

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Nov 12
Är du en positiv och lekfull person som gärna vill vara med att bidra till barns skolgång och lärande? Då kanske tjänsten som ambulerande barnskötare är något som verkligen skulle passa dig! Våra vikarier besitter olika kvalitéer och erfarenheter som kan bidra till ungas lärande på fritidsverksamheten.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom en mängd olika branscher. Vi har nu behov av att fylla på vår vikariepool med barnskötare till Grundskolor i Storstockholm. Vi har avtal med bland annat Stockholms stad, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun.

Dina arbetsuppgifter

Som vikarierande barnskötare på fritids hos oss ersätter du grundskolans ordinarie personal vid främst akuta behov och kortare vakanser. Du ska tillsammans med ordinarie personal i vissa fall planera men främst bedriva den pedagogiska verksamheten och utföra tillhörande sedvanliga barnskötararbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande och brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom fritidshem och är med fördel utbildad barnskötare. För att kvalificera till tjänsten behöver du också vara en tydlig lagspelare och inneha stor förståelse för vad arbetet på grundskola innebär i sin helhet.

Tjänsten kräver alltså att du har arbetat inom grundskola/ barnomsorg tidigare och/ eller har en avslutad barnskötarutbildning.

Vad vi erbjuder dig

Ett flexibelt extrajobb där det är du som väljer vilka dagar i veckan som du önskar arbeta, men tjänsten kräver att man kan vara tillgänglig för arbete minst heldagar två dagar i veckan i snitt. Du behöver också vara förberedd på att du bokas på arbete med kort varsel, oftast samma morgon. Vi ser till att du blir matchad med rätt vikariat. Som anställd hos oss genomgår du en introduktionsutbildning där du får verktyg för att leda och lära andra.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Flexibla barnskötare till fritids i Storstockholm sökes

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Nov 5
Är du en positiv och lekfull person som gärna vill vara med att bidra till barns skolgång och lärande? Då kanske tjänsten som ambulerande barnskötare är något som verkligen skulle passa dig! Våra vikarier besitter olika kvalitéer och erfarenheter som kan bidra till ungas lärande på fritidsverksamheten.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom en mängd olika branscher. Vi har nu behov av att fylla på vår vikariepool med barnskötare till Grundskolor i Storstockholm. Vi har avtal med bland annat Stockholms stad, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun.

Dina arbetsuppgifter

Som vikarierande barnskötare på fritids hos oss ersätter du grundskolans ordinarie personal vid främst akuta behov och kortare vakanser. Du ska tillsammans med ordinarie personal i vissa fall planera men främst bedriva den pedagogiska verksamheten och utföra tillhörande sedvanliga barnskötararbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande och brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom fritidshem och är med fördel utbildad barnskötare. För att kvalificera till tjänsten behöver du också vara en tydlig lagspelare och inneha stor förståelse för vad arbetet på grundskola innebär i sin helhet.

Tjänsten kräver alltså att du har arbetat inom grundskola/ barnomsorg tidigare och/ eller har en avslutad barnskötarutbildning.

Vad vi erbjuder dig

Ett flexibelt extrajobb där det är du som väljer vilka dagar i veckan som du önskar arbeta, men tjänsten kräver att man kan vara tillgänglig för arbete minst heldagar två dagar i veckan i snitt. Du behöver också vara förberedd på att du bokas på arbete med kort varsel, oftast samma morgon. Vi ser till att du blir matchad med rätt vikariat. Som anställd hos oss genomgår du en introduktionsutbildning där du får verktyg för att leda och lära andra.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Sökes barnskötare till fritids i Storstockholm

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Okt 22
Är du en positiv och lekfull person som gärna vill vara med att bidra till barns skolgång och lärande? Då kanske tjänsten som ambulerande barnskötare är något som verkligen skulle passa dig! Våra vikarier besitter olika kvalitéer och erfarenheter som kan bidra till ungas lärande på fritidsverksamheten.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom en mängd olika branscher. Vi har nu behov av att fylla på vår vikariepool med barnskötare till Grundskolor i Storstockholm. Vi har avtal med bland annat Stockholms stad, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun.

Dina arbetsuppgifter

Som vikarierande barnskötare på fritids hos oss ersätter du grundskolans ordinarie personal vid främst akuta behov och kortare vakanser. Du ska tillsammans med ordinarie personal i vissa fall planera men främst bedriva den pedagogiska verksamheten och utföra tillhörande sedvanliga barnskötararbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande och brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom fritidshem och är med fördel utbildad barnskötare. För att kvalificera till tjänsten behöver du också vara en tydlig lagspelare och inneha stor förståelse för vad arbetet på grundskola innebär i sin helhet.

Tjänsten kräver alltså att du har arbetat inom grundskola/ barnomsorg tidigare och/ eller har en avslutad barnskötarutbildning.

Vad vi erbjuder dig

Ett flexibelt extrajobb där det är du som väljer vilka dagar i veckan som du önskar arbeta, men tjänsten kräver att man kan vara tillgänglig för arbete minst heldagar två dagar i veckan i snitt. Du behöver också vara förberedd på att du bokas på arbete med kort varsel, oftast samma morgon. Vi ser till att du blir matchad med rätt vikariat. Som anställd hos oss genomgår du en introduktionsutbildning där du får verktyg för att leda och lära andra.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Kommunikationskoordinator till kommande projekt inom flygbranschen

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Dec 2
Nytt
Skriv din ingress här

Är du en duktigt kommunikatör som har tidigare erfarenhet från flygbranschen? Är du duktig på att bygga team och har en stark drivkraft i att stödja och utveckla personer och organisationer? Då söker vi dig!

Om uppdraget

Nu söker vi för kundens räkning en Kommunikationskoordinator med start 1/1 2022. Uppdraget kommer att pågå till och med 31/12 2022 med möjlighet till förlängning. Uppdraget är en deltidstjänst, 30-50%.

Dina arbetsuppgifter

Projekt kommer att omfatta flera delprojekt med utföranden av tillbyggnationer.
I rollen som kommunikationskoordinator kommer du att stödja projektchefen med att ta fram material och kommunicera ut det internt i gruppen på ett välformulerat sätt som skapar tillit till projektledningen. Detta för att säkerställa samarbetet och förebygga konflikter. Vidare kommer du att ansvara för att underhålla GWP så samtliga i projekten alltid har den senaste informationen om händelser eller riktlinjer. Du kommer vara länken till intern och extern kommunikation där du kvalitetssäkrar så rätt information kommer ut.

Ditt team kommer att genomföra flera projektet för att nå mål och uppnå bästa möjliga resultat. Viktigt vid framförandet av projektet är att bidra med att tydliggöra arbetsorganisation, med olika aktörers ansvar och roller samt gränssnitten däremellan. Du kommer dessutom säkerställa att det finns en väl fungerande kommunikation och information runt projektet.
Kommunikationskoordinatorn skall också ge projektledningen ledningsstöd och ledningsutveckling. Du kommer även att stödja projektledningens arbete med att följa upp projektmedlemmars prestationer samt ge feedback och lösa problem.

För att lyckas i rollen tror vi att du som person besitter en kommunikativ förmåga och är en effektiv problemlösare. Vi tror också att du är lyhörd och är ansvarstagande samt har en stark drivkraft att stödja och utveckla personer och organisationer.

Dina kvalifikationer

- Du ska ha stor kunskap i teambyggande och ha dokumenterad kunskap om framgångsrikt ledarskap och organisationsbyggande.
- Du ska kunna göra sig förstådd på svenska i tal och skrift.

- Meriterande om du har erfarenhet av skyddsobjekt som tex. fängelse, kärnkraftverk, flygplats.

- Meriterande om du har kunskap inom byggbranschen.
- För att du ska vara aktuell i rollen kommer du att behöva genom en säkerhetsprövning samt en registerkontroll.


Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på telefon 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Är du social och serviceinriktad och letar efter ett extrajobb?

Växeltelefonist
Läs mer Nov 29
Vi söker just nu dig som vill arbeta extra vid behov som receptionist och växeltelefonist!

Om uppdraget

Vi har nu behov av flera vikarier, detta inför kommande julledigheter och eventuella semestrar, men även vid behov under resterande del av året.

Vi har bland annat ett behov hos en kund som är en statlig myndighet där vi bemannar deras reception/växel, konferensservice samt vaktmästeri. Vi söker någon som kan hoppa in i reception och växel framförallt, men även på andra ställen där behovet finns!

Kunden är belägen i centrala Stockholm, arbetstider är måndag till fredag, kontorstider 8-17. Upplärning ingår hos den kund man vikarierar hos. Du ska ha möjlighet att kunna arbeta minst två vardagar i veckan.

Mer information om kunden återges under telefonintervju.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar en rad olika serviceuppgifter. Så som att besvara och förmedla inkommande samtal, underhålla kundens digitala telefonbok och fördela inkommande ärenden i kundens ärendehanteringssystem.

Vidare kan arbetsuppgifterna bestå av besöksmottagning, tillverkning och registrering av passerkort, behörighetshantering i boknings- och besökssystem samt avlastning av ordinarie telefonist.

Vi söker dig som är social med fingertoppskänsla för service. Vi ser gärna att du arbetar självständigt, är snabblärd och stresstålig.

Dina kvalifikationer

- Fullständig gymnasieexamen
- Grundkunskaper i MS Office
- Kan kommunicera obehindrat på svenska såväl i tal som skrift
- Annan sysselsättning (pensionär, deltidsjobb, studerande)
- Meriterande med erfarenhet av växeltelefoni
- Meriterande med grundkunskaper i ärendesystem
- Meriterande med erfarenhet av reception


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Kajsa Hessel, kajsa.hessel@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Konferensvärd med teknisk kompetens sökes till Sundbyberg!

Verkstadskontorist
Läs mer Dec 1
Har du erfarenhet av vaktmästeri samt är tekniskt lagd? Då kan du bli vår nästa konferensvärd!

Om uppdraget

Kunden är en myndighet som bland annat bland annat arbetar med att pröva ansökningar från personer som vil besöka eller bosätta sig i Sverige.

För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna påbörja uppdraget den 2022-01-10, det beräknas sedan pågå till 2023-01-10 med chans till förlängning. Omfattningen är heltid, 100% och arbetstiden är 08:00-16.27.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som konferensvärd ansvarar du för all typ av service rörande konferenser, detta kan innebära påfyllnad av material ,kopiering, diskplock, lättare städning samt teknisk hjälp. Vidare förekommer iordningställande av lokaler, servering av fika och lunch samt detaljplanering inför konferenser.

Som konferensvärd välkomnar man gäster och ser till att de får den hjälp de behöver, allt ifrån möblering, när mat ska serveras till vilken utrustning de vill ha på plats.

Dina kvalifikationer

- Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som vaktmästare
- Körkort klass B
- Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
- Grundkunskaper i ärendesystem
- Erfarenhet av att hantera teknisk utrustning som kan förekomma i ett konferensrum
- Erfarenhet av arbete med videokonferensutrustning
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift
- Meriterande med tidigare erfarenhet som konferensvärd


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 13/12-21.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Kajsa Hessel kajsa.hessel@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Fastighetsförvaltare sökes till myndighet i Stockholm

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 23
Har du erfarenhet inom fastighetsförvaltning av bostäder och lokaler? Då kan du vara exakt den vi söker!

Om uppdraget

Kunden förvaltar några av Sveriges mest välkända byggnader och söker just nu en ny kollega med erfarenhet inom fastighetsförvaltning. Uppdraget har start start omgående och förväntas pågå till och med den 31/5-22 och sysselsättningsgraden är heltid 100%

Dina arbetsuppgifter

Vi söker just nu en strukturerad person med en förmåga att skapa goda relationer. Rollen som fastighetsförvaltare innebär att du själv blir ansvarig för en portfölj av områdets fastigheter. Detta innebär att du får eget ansvar för fastigheter, ekonomi, samt kundrelationer. En viktigt del av arbetet är att hålla god relation till aktuella kunder samt övriga externa och interna relationer.

Dina kvalifikationer

- Avslutad utbildning med fastighetsinriktning
- Erfarenhet av arbete inom fastighetsförvaltning av bostäder och lokaler

- Kunskap av hyresjuridik
- Kunskap av fastighetsekonomi
- B-körkort


Meriterande

- Erfarenhet av arbete i kulturhistoriskt värdefulla miljöer
- God kännedom om den statliga värdegrunden samt
- Kunskaper om LOU


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Kajsa Hessel kajsa.hessel@bemannia.se 070 939 75 00

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Vikarier sökes till arbete inom post och godsmottagning

Godsmottagare
Läs mer Nov 10
Vill du jobba extra och har B-körkort och truckkort samt mycket goda kunskaper i det svenska språket? Då kan du vara personen vi söker till vårt team.

Vår samhällsviktiga kund ligger i Stockholm. Omfattningen är extra vid behov och arbetstiderna är 06:45-15:45 eller 07:30-16:30 , endast vardagar.

Arbetsplatsen är belagd på Frescati området.

Dina arbetsuppgifter

I rollen ingår det att ta emot post, paket och gods på vår kunds godsmottagning. Detta skall sedan sorteras, frankeras och sedan delas ut till vår kunds olika myndigheter. I tjänsten kommer du att både använda truck och bil beroende på vilken postrunda du är tilldelad för dagen, post-rundor med bil är med förekommande. Därför kräver rollen att du innehar B-körkort (manuell), truckkort för motviktstruck samt truckerfarenhet. Stort plus om du innehar D-truckkort men inget krav.

Vi ser att du som person är noggrann, kommunikativ och trivs bra att både arbeta självständigt som i team.

Dina kvalifikationer

- B-körkort
- Mycket goda kunskaper i det svenska språket.
- Truckkort för motviktstruck (B1) samt truckerfarenhet
- Meriterande om du innehar truckkort för dragtruck (D-truckkort) men inget krav.
- Är studerande, har ett annat jobb eller annan sysselsättning, men kan avvara minst två heldagar (endast vardagar) för arbete.


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Kajsa Hessel, kajsa.hessel@bemannia.se, 070-939 75 00

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Administratör på heltid sökes till samhällsnyttig myndighet!

Administrativ assistent
Läs mer Nov 25
Söker du efter en ny utmaning och söker efter ett arbete som skillnad för samhället? Då kanske det är dig vi söker!

Om uppdraget

Vår kund är en samhällsnyttig myndighet som sorterar under Arbets­marknads­departementet och ansvarar för offentlig arbetsförmedling och arbetsmarknadspolitisk verksamhet

Dina arbetsuppgifter

i rollen kommer du vara ett operativt stöd till införandeledaren genom att planera, samordna och hantera administrativa rutiner. I arbetet ingår det även onboarding processtödjare innefattar bl.a. att hantera mötesbokningar för kick-off, ta fram material och distribuera på lämpligt sätt och att hålla SharePoint sidan levande.

Vidare ingår det även förändringsledningsutbildningen innefattar bl.a. att hantera bokningar, hjälpa deltagare som vill byta tider, uppdatera SharePoint, administrerar deltagarlistor per träff (inbokad och deltagit), uppföljning av aktivt deltagande även i uppgifter/dialog, hantera gruppindelning och skypelänkar för dialog under träffar.

Dina kvalifikationer

- Högskoleutbildning alternativt utbildning som anses likvärdig.

- Minst ett (1) års erfarenhet inom aktuellt område.
- Goda erfarenheter av att jobba med SharePoint - Kunna skapa nya sidor och publicera information på olika sidor
- Mycket goda kunskaper i MS Office 365.
- Konsulten ska ha förmågan att administrera, och förbereda möten samt sammanställa och dokumentera möten.
- Konsulten samarbetar med medarbetare inom myndigheten och stödjer utveckling framåt.


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 26/11.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du ansvarig konsultchef, David Målsäter på 073-746 38 00 alt david.malsater@bemannia.seBemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Sök tjänsten som lärarvikarie på grundskolor i Norra Stockholm

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Okt 22
Är du nyfiken på att vikariera i grundskolan och har erfarenhet av att arbeta med barn och unga? Kanske har du bakgrund inom idrott eller så trivs du bäst med bild och form. Kanske har du naturlig fallenhet för matematik, är en stjärna på grammatik eller har andra kunskaper du kan bidra med i klassrummet. Är du en naturlig ledare i klassrummet som vill bidra till ungas lärande och söker ett utvecklande extrajobb? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lärarvikarie till grundskolor i norra Stockholm.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi har i nuläget avtal med bland annat Danderyds kommun, Vallentuna kommun, Österåkers kommun och Vaxholms kommun för att stötta upp dem med engagerade vikarier till deras kommunala grundskolor.

Dina arbetsuppgifter

Som lärarvikarie ersätter du skolans ordinarie personal vid frånvaro, oftast av akut karaktär samt kortare vakanser. Du behöver vara förberedd på att bokas på arbete med kort varsel, både dagen innan och samma morgon. Du ansvarar för- och leder undervisningen. I de flesta fallen har du en planering att utgå ifrån men du kan även bli ansvarig för att sköta planeringen själv under vissa vikariat.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande samt ett brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du är en tydlig ledare men också en god lagspelare och en bra förebild. Du har tidigare erfarenheter av arbete med barn och unga, exempelvis som läxhjälpare, idrottstränare, lägerledare eller liknande. Är du utbildad lärare, på väg att bli det eller har tidigare erfarenheter av undervisning är det meriterande.

Vad vi erbjuder dig

En flexibel tjänst där du behöver vara tillgänglig för arbete minst två dagar i veckan i snitt, vilka dagar har du möjlighet att välja helt själv. Du har din egna vikarieprofil hos oss där du tillsammans med en av våra rekryterare har kommit överens om vilka årskurser samt ämnen som du vill vikariera inom. Det är meriterande med beredda ämneskunskaper i flera årskurser. Vi ser till att du blir matchad med rätt uppdrag. Som anställd hos oss genomgår du först en digital introduktionskurs där du får verktyg och tips inför ditt första arbetspass som vikarie.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Konsultchef sökes till ett fantastiskt team på Bemannia

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Okt 12
Om uppdraget

I rollen som konsultchef ansvarar du för hela rekryteringsprocessen för att hitta rätt person till våra kunder runt om i landet. Du kommer att hantera flera rekryterings- och bemanningsprocesser parallellt och det är viktigt att leverera i tid med högsta möjliga kvalitet.

Vidare kommer du vara närmsta chef och personalansvarig för de konsulter som finns anställda i uthyrningsverksamheten. Detta innebär således att du har helhetsansvar för tilldelade uppdrag.

Du kommer utgå från vårt huvudkontor i centrala Stockholm, men då vår kund återfinns över hela landet kommer resor att förekomma.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som konsultchef är bred och varierande. Du genomför intervjuer, referenstagningar, skriver anställningsavtal och har sedan personalansvar för dina konsulter. Som konsultchef har du daglig och fortlöpande kontakt med såväl kandidater som kunder. Detta kräver att du känner dig bekväm i ett arbete där relationsbyggandet är viktigt. Du räds inte för att ta dig an problem som kan uppstå i våra uppdragsgivares verksamheter, utan motiveras snarare av att vara spindeln i nätet och besitter ett problemlösande synsätt. Vidare är du van att planera och strukturera upp ditt arbete självständigt.

Dina kvalifikationer

För att trivas hos oss och lyckas i denna roll tror vi att du har tidigare erfarenhet av liknande roller. För att passa i rollen ska du vara serviceinriktad och tycka det är roligt att skapa relationer med kunder, kandidater och konsulter. Du tar stolthet i kvalitén i ditt arbete och känner dig trygg i en roll med många kontaktytor.

Du är förtroendeingivande, stabil och trygg i dig själv. Vi ser att du som vår nya medarbetare är en prestigelös och drivande person som gillar utmaningar. Du har ett intresse för affärer och är resultat- och lösningsorienterad.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande, varierande och utvecklande arbete, där du blir en viktig resurs i ett redan starkt team. Tror du att detta är ett jobb för dig? Då vill vi gärna träffa dig.

Om ansökan Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig Gruppledare camilla.lundquist@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på telefon 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Är du Bemannias nästa Konsultchef?

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 1
Om uppdraget
Vi på Bemannia vill ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och nu letar vi efter just dig, vår nya kollega då vi växer. Vi är ett gäng härliga kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat som ser fram emot att få välkomna dig.

Som Konsultchef ansvarar du för hela rekryteringsprocessen för att hitta rätt person till våra kunder runt om i landet. Du kommer att hantera flera rekryterings- och bemanningsprocesser parallellt och det är viktigt att leverera i tid med högsta möjliga kvalitet. Rätt person direkt som vår logga säger.

Hos oss får du stora kunder tilldelade till dig som kundansvarig samtidigt som att du kommer vara närmsta chef och personalansvarig för de konsulterna som arbetar ute hos kund. Detta innebär således att du har helhetsansvar för dina tilldelade uppdrag.

Du kommer utgå från vårt huvudkontor i centrala Stockholm, men då våra kunder återfinns över hela landet kan resor förekomma. Vi ser därför gärna att du har körkort.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som konsultchef är bred och varierande. Du kommer att arbeta i ett team där du besitter förmågan att samarbeta men även självständigt klarar av att arbeta mot korta deadlines. Du genomför intervjuer, referenstagningar, skriver anställningsavtal och har sedan personalansvar för dina konsulter. Som konsultchef har du daglig och fortlöpande kontakt med såväl kandidater som kunder. Detta kräver att du känner dig bekväm i ett arbete där relationsbyggandet är viktigt. Du räds inte för att ta dig an problem som kan uppstå i våra uppdragsgivares verksamheter, utan motiveras snarare av att vara spindeln i nätet och besitter ett problemlösande synsätt. Vidare är du van att planera och strukturera upp ditt arbete.

Dina kvalifikationer

För att trivas hos oss och lyckas i denna roll tror vi att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll. Är du serviceinriktad och tycker det är roligt att skapa relationer med kunder, kandidater och konsulter är det här rätt tjänst för dig. Du tar stolthet i kvalitén i ditt arbete och känner dig trygg i en roll med många kontaktytor.

Du är förtroendeingivande, stabil och trygg i dig själv. Samtidigt som vi tror att du, vår nya kollega är en prestigelös och drivande person som gillar utmaningar.
Har du även ett intresse för affärer och är resultat- och lösningsorienterad är det perfekt.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande, varierande och utvecklande arbete, där du blir en viktig resurs i ett redan starkt team. Det här är en roll där du kan utmanas och få ta dig an stora kunder från den offentliga sektorn. Vi vill gärna att du kan börja så snart som möjligt och ser fram emot att få välkomna dig hos oss.

Om ansökan Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Camilla Lundquist, camilla.lundquist@bemannia.se.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Arbeta som lärarvikarie på grundskolor i Norra Stockholm

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Okt 1
Är du nyfiken på att vikariera i grundskolan och har erfarenhet av att arbeta med barn och unga? Kanske har du bakgrund inom idrott eller så trivs du bäst med bild och form. Kanske har du naturlig fallenhet för matematik, är en stjärna på grammatik eller har andra kunskaper du kan bidra med i klassrummet. Är du en naturlig ledare i klassrummet som vill bidra till ungas lärande och söker ett utvecklande extrajobb? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lärarvikarie till grundskolor i norra Stockholm.

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi har i nuläget avtal med bland annat Danderyds kommun, Vallentuna kommun, Österåkers kommun, Sollentuna kommun, Järfälla kommun och Vaxholms kommun för att stötta upp dem med engagerade vikarier till deras kommunala grundskolor.

Dina arbetsuppgifter

Som lärarvikarie ersätter du skolans ordinarie personal vid frånvaro, oftast av akut karaktär samt kortare vakanser. Du behöver vara förberedd på att bokas på arbete med kort varsel, både dagen innan och samma morgon. Du ansvarar för- och leder undervisningen. I de flesta fallen har du en planering att utgå ifrån men du kan även bli ansvarig för att sköta planeringen själv under vissa vikariat.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen eller motsvarande samt ett brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du är en tydlig ledare men också en god lagspelare och en bra förebild. Du har tidigare erfarenheter av arbete med barn och unga, exempelvis som läxhjälpare, idrottstränare, lägerledare eller liknande. Är du utbildad lärare, på väg att bli det eller har tidigare erfarenheter av undervisning är det meriterande.

Vad vi erbjuder dig

En flexibel tjänst där du behöver vara tillgänglig för arbete minst två dagar i veckan i snitt, vilka dagar har du möjlighet att välja helt själv. Du har din egna vikarieprofil hos oss där du tillsammans med en av våra rekryterare har kommit överens om vilka årskurser samt ämnen som du vill vikariera inom. Det är meriterande med beredda ämneskunskaper i flera årskurser. Vi ser till att du blir matchad med rätt uppdrag. Som anställd hos oss genomgår du först en digital introduktionskurs där du får verktyg och tips inför ditt första arbetspass som vikarie.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu