Poolia Sverige AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Poolia Sverige AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Kontorsansvarig till Riksbankens Jubileumsfond

Kontorsbiträde
Läs mer Maj 23
För rekrytering söker Riksbankens Jubileumsfond, RJ, en engagerad kontorsansvarig med hög servicekänsla.

RJ är en stiftelse som finansierar forskning inom humaniora och samhällsvetenskap, och som förvaltar sitt eget kapital. Det här är jobbet för dig som trivs i en bred och mångfacetterad roll i akademisk miljö. Flexibilitet och känsla för service är av största vikt liksom god struktur och känsla för detaljer. Du blir spindeln i nätet som ser till att allt flyter så smidigt som möjligt på kontoret och du känner både delaktighet och ansvar för kontorets välmående. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Kontoret är beläget i vackra lokaler med härlig utsikt över Kungsträdgården.
Urval sker löpande men intervjuer sker först i början på augusti, efter sommarsemestern.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som kontorsansvarig verkar du inom många områden och du prioriterar och driver dina arbetsuppgifter självständigt. En viktig del i arbetet är HR- och löneadministration liksom ansvaret för beställarfunktionen med inköp, upphandlingar och avrop av konsulthjälp mm. Du har också ansvaret för en receptionist/administrativ assistent och tillsammans är ni en servicefunktion för hela kontoret.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
• HR- och löneadministration
• fastighetskoordinering
• beställarfunktion, upphandling, inköp av varor och tjänster
• kontakt med leverantörer, fastighetsförvaltare etc.
• ansvara för en trivsam kontorsmiljö och god intern service.

Vem är du?
I rekryteringsprocessen fäster vi stor vikt vid din erfarenhet och söker dig som har flera års erfarenhet av arbete med HR- och lönearbete samt kvalificerat administrativt stöd. Du har en god stilistisk förmåga och formulerar dig väl i såväl tal som skrift i både svenska och engelska. Du är en van användare av MS Office och har lätt för att sätta dig in i nya utmaningar inom såväl IT som andra områden.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en problemlösare med sinne för ordning och reda. Du är ansvarstagande, service- och kvalitetsmedveten och arbetar noggrant och strukturerat med god förmåga att självständigt prioritera dina arbetsuppgifter. Vidare har du en fin social förmåga, är lyhörd och prestigelös och du navigerar smidigt både i och utanför organisationen.

Om verksamheten
Stiftelsen Riksbankens Jubileumsfond är en fristående stiftelse som har till uppgift att stödja vetenskaplig forskning genom att dela ut forskningsanslag till enskilda forskare eller forskargrupper. Huvuddelen av RJ:s forskningsstöd, som år 2023 uppgår till drygt 500 miljoner kronor, riktas till humanistisk och samhällsvetenskaplig forskning.
Stiftelsen värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser gärna att både kvinnor och män söker anställningen.

Läs mera på http://www.rj.se

Ansök nu

Porsche Center Danderyd / Porsche Service Center Östermalm söker Platschef

Platschef, anläggning
Läs mer Jun 1
Är du en engagerad ledare som coachar och utvecklar dina medarbetare? Trivs du i en roll som innebär att ha helhetsansvar, nå resultat och bygga goda kundrelationer? Porsche är inne i en expansiv fas med nya modeller, kundsegment och volymtillväxt och söker nu en nyfiken och trygg platschef med stort affärsmässigt engagemang till anläggningen i Danderyd-Östermalm. Vi ser gärna att du har bakgrund från arbete i branscher med starka varumärken där hög servicenivå och utveckling av kundresan varit i fokus.

I rollen som Platschef utvecklar du både medarbetare och verksamheten på våra centers i Danderyd och Östermalm. Din ledarstil inspirerar och motiverar dina team att alltid göra sitt bästa och tillsammans levererar ni personlig service på hög nivå.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm, Danderyd. Du rapporterar till Märkeschef för Porsche inom Din Bil Gruppen.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Som Platschef ansvarar du för personal på två centers och verksamheternas lönsamhet och kvalitetsarbeten. I rollen arbetar du både operativt och delvis strategiskt med affärsområdena försäljning av bilar och servicemarknad. Du ansvarar för ett team om 55 medarbetare, varav tre direktrapporterande avdelningschefer. Du säkerställer att varje team och avdelning når uppsatta försäljningsmål och andra KPI:er. Likaså ansvarar du för din lokala ledningsgrupp där samtliga chefer på anläggningarna ingår.

Utveckling av chefer och medarbetare är en naturlig del i ditt ledarskap liksom ansvar för arbetsmiljö- och skyddsfrågor. Som ledare trivs du med att arbeta operativt och nära alla medarbetare, samtidigt som du leder genom dina avdelningschefer. Det är naturligt för dig att agera ambassadör för Porsche och nätverkande med kunder och partners är något du brinner för. Som platschef ingår du också i ledningsgruppen för Porsche inom Din Bil Gruppen och tillsammans utvecklar ni strategier och marknadsaktiviteter.


Vem är du?
Du har flerårig erfarenhet av arbete som chef, med fördel från branscher där kundnöjdhet och service har varit i fokus. Du har haft helhetsansvar över budget, drift och personal och är van att arbeta med målstyrning och uppföljning. Arbete med relationsbyggande försäljning och starka varumärken är mycket meriterande liksom eftergymnasial utbildning så som relevant universitetsutbildning som grund att stå på samt utbildning inom försäljning / ledarskap / ekonomi. Du har god datavana och kunskaper inom Office-paketet, framförallt i Excel och Powerpoint. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska såväl i tal som i skrift. B-körkort är ett krav.

Som ledare är du engagerad och vill arbeta nära driften. Din ledarstil är lyhörd och coachande och du bygger goda relationer på alla nivåer i verksamheten. Du är van vid att växla mellan operativa arbetsuppgifter och mer strategiska frågor. Som person är du strukturerad och noggrann med god förmåga att prioritera och få saker att hända. Affärsmässighet och initiativförmåga genomsyrar ditt förhållningssätt och du är mån om att nå både kvalitet och höga resultat. Du är motiverad inför uppgiften, engagerad och inspirerande samtidigt som du är kravställande när så behövs.

För Porsche är det viktigt att du finner förståelse och lust i att arbeta verksamhetsnära och att bygga relationer, både inom företaget och med externa partners och kunder. Din attityd är av största vikt då du fungerar som ambassadör för Porsche och din entusiasm smittar av sig till dina kollegor.

Porsche i Stockholm och Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.


Om verksamheten
Porsche Center Stockholm, tillsammans med Porsche Center Danderyd och Porsche Service Center Östermalm, är en del av Din Bil Gruppen. Vi är ca 75 medarbetare som möter våra kunder inom försäljning och service varje dag. Vår kultur kännetecknas av en god laganda, hjälpsamhet och ett högt engagemang där vi alltid har kundens bästa i fokus.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Facklig ordförande Unionen: Ian Elezovic
Facklig ordförande Ledarna: Olle Ström

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Säljare till Kinnarps i Stockholm

Utesäljare
Läs mer Jun 9
Nytt
Är din passion att skapa nya affärsmöjligheter och bygga långsiktiga kundrelationer? Har du öga för färg och form och vill utvecklas i rollen som säljare hos ett bolag i framkant, med fokus på hållbarhet och miljö? Då kan det vara dig vi söker! Kinnarps Group fortsätter att växa och därför söker vi nu för rekrytering fler drivna och relationsskapande säljare med placering i Sickla/Stockholm.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I rollen som säljare kommer du att arbeta inom något av Kinnarps affärsområden: Näringsliv, Stat, Skola, Omsorg. Du kommer att arbeta med att identifiera och skapa nya kundrelationer och affärsmöjligheter. Beroende på affärsområde kommer du även utveckla och vårda befintliga kunder och få affären att växa genom proaktiv värdeförsäljning.

Tjänsten passar dig som trivs med stort eget ansvar och som vill vara med och påverka Kinnarps försäljning. Tillsammans med dina kompetenta kollegor ökar ni marknadsandelarna och säkerställer en lönsam tillväxt för region Stockholm genom ständigt förbättringsarbete.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Proaktiv och långsiktig bearbetning genom värdeförsäljning till befintliga kunder
• Prospektbearbetning och nykundsförsäljning
• Driva affären och ansvara för projekten, från början till slut
• Säkerställa och dokumentera affären i CRM-, ritnings- och offertsystem
• Budgetansvar
• Kundvårdande aktiviteter
• Vara behjälplig i upphandlingsarbeteVem är du?
Vi ser att du som söker har ett genuint intresse och några års erfarenhet av B2B försäljning, gärna från en liknande bransch och med en bred produktportfölj. Om du har erfarenhet av att arbeta i något CRM-system är det meriterande liksom om du har arbetat med försäljning mot offentliga kunder alternativt inom något av ovan angivna affärsområden. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska samt innehar B-körkort.

Som person är du tävlingsinriktad och resultatorienterad, alltid med fokus på kvalitet och långsiktighet. Du är organiserad och trygg i att driva projekt och affärer med många kontaktytor såväl internt som externt. Därför behöver du vara en god kommunikatör såväl i tal som i skrift och bekväm med att hålla presentationer för kunder och andra intressenter. Därtill är du lösningsorienterad med ett positivt mindset, har ett strategiskt tänk samt en förmåga att se framtida affärsmöjligheter.


Om verksamheten
Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. Läs mer på www.kinnarps.se

Ansök nu

Säljande Platschef till Lundgrens, Tyresö

Platschef, anläggning
Läs mer Jun 7
Har du ett stort intresse för affärer och kunder? Är du en inspirerande och trygg chef/ledare som brinner för att coacha dina medarbetare och tillsammans utveckla affärsmannaskapet på Lundgrens?

För rekrytering till Lundgrens Sverige i Tyresö söker Poolia en engagerad platschef med stort affärsmässigt driv. Här ges du möjlighet att driva och utveckla siten i Tyresö och du ansvarar för både personal, drift, lönsamhet och kvalité. Du erbjuds ett utåtriktat och kundnära arbete i en dynamisk och utvecklingsorienterad organisation. Dessutom får du arbeta i ett framgångsrikt bolag i en stor och stabil koncern.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med placering i Tyresö. Du rapporterar till VD.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Som platschef ansvarar du för verksamheten i Tyresö som du driver och utvecklar på ett professionellt sätt. Du leder verksamheten med fullständigt budget-, resultat- och personalansvar och har ett team om 14 medarbetare som rapporterar till dig samt Produktionschef och Teamledare för lagerverksamheten.

Din ledarstil inspirerar och motiverar ditt team att alltid göra sitt bästa och tillsammans med övriga kollegor levererar ni service på hög nivå och fina försäljningssiffror. Du är också ansvarig för lokaler, arbetsmiljö, rutiner och verksamhetsutveckling i form av strukturering, organisering, effektivisering och optimering av affärerna och kunduppdragen.

Ca 60% av tjänsten avser försäljning och kundbearbetning/-kundutveckling och ca 40% ledning och administration.


Vem är du?
Vi ser att du har minst 5–10 års yrkeserfarenhet från liknande befattning och/eller ansvarsområde i ett producerande bolag inriktat mot kundanpassade lösningar. Du har god teknisk kompetens och en stark kommersiell sida och du har tidigare erfarenhet av att driva och utveckla organisationer med tillhörande personal-, budget- och resultatansvar. Erfarenhet från branschen eller närliggande bransch är mycket meriterande.

Med fördel har du eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning och / eller utbildning inom ledarskap och / eller försäljning samt god datavana och kunskaper inom Office-paketet. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska såväl i tal som i skrift. B-körkort är ett krav.

Vidare ser vi att du är en engagerad ledare som vill arbeta nära och tillsammans med ditt team. Du bygger goda relationer på alla nivåer i verksamheten och är van vid att växla mellan operativa arbetsuppgifter och mer strategiska områden. Som person är du strukturerad och noggrann med god förmåga att prioritera och få saker att hända. Affärsmässighet och initiativförmåga genomsyrar ditt förhållningssätt och du är mån om att nå både kvalitet och höga resultat. Du är ödmjuk inför uppgiften, engagerad och inspirerande samtidigt som du är kravställande när så behövs.


Om verksamheten
Lundgrens Sverige AB representerar produkter från världsledande tillverkare inom slang och industrigummi och producerar kundanpassade och konfektionerade lösningar efter kunders önskemål. Vi lagerför marknadens bredaste sortiment av slang och slangtillbehör, gummi, kemprodukter, hydraulik, packningar, O-ringar, tätningar och silikongummi.

Lundgrens omsätter ca 400 MSEK och har 130 anställda.

Lundgrens ingår i Beijer Tech AB, en grupp specialiserade bolag som samarbetar för att göra den nordiska industrin mer konkurrenskraftig. Lundgrens är en flexibel och snabbfotad organisation som alltid står redo att tillgodose kundernas önskemål. Beijer Tech representerar några av världens ledande tillverkare och erbjuder genom sina dotterföretag förädlade, kundanpassade lösningar inom produktområdena ytbehandling, gjuteri, stål- och smältverk, flödesteknik och industrigummi.

Beijer Tech ingår i sin tur i den börsnoterade koncernen Beijer Alma.

Bifogad film ger dig närmare information om Lundgrens verksamhet: https://www.youtube.com/watch?v=q64zvesaIO8

Läs mer på Lundgrenssverige.se och Beijertech.se samt Beijeralma.se

Ansök nu

HR-chef till Praktikertjänst

Personalchef/HR-chef
Läs mer Jun 1
Är du en engagerad och driven ledare med erfarenhet från en större komplex organisation? Ser du dig om efter en ny utvecklande utmaning och trivs i en affärsnära roll med såväl operativa som strategiska inslag? Läs vidare, detta kan vara jobbet för dig! Till Praktikertjänst, Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård, söker vi nu en erfaren HR-chef som vill bidra till att skapa de bästa förutsättningarna för verksamheten och fortsätta ha landets nöjdaste patienter.

Du erbjuds en dynamisk arbetsplats belägen i ljusa lokaler vid Hötorget i centrala Stockholm. På huvudkontoret arbetar drygt 250 personer med service till Praktikertjänsts mottagningar runt om i landet. Möjlighet till hybridarbete finns, liksom förmåner så som generöst friskvårdsbidrag, subventionerad lunch och kortare arbetsdagar på sommaren. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med startdatum enligt överenskommelse, provanställning tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som HR-chef kommer du att ha en central roll i att skapa förutsättningar för engagemang och utveckling för verksamhetens chefer och medarbetare. Detta innebär både strategiskt och operativt arbete där du utvecklar och implementerar HR-strategier i linje med Praktikertjänsts affärmål och personalpolicys.

Praktikertjänst har en unik affärsmodell där HR-avdelningen arbetar på uppdrag av 1200 delägare och deras 7000 medarbetare. Som HR-chef kommer du att ha många kontaktytor och arbeta i en miljö med kompetenta och dedikerade kollegor. Kompetensförsörjning är en högprioriterad fråga för Praktikertjänst och du driver det arbetet på en strategisk nivå i tätt samarbete med andra avdelningar, såsom Rekrytering och Kommunikation. Du arbetar operativt och nära verksamheten med arbetsrättsliga frågor och förhandlingar.

I ditt ansvar ingår bland annat:
- chefs- och kompetensförsörjning
- arbetsrätt och förhandlingar
- arbetsmiljö
- övergripande lönefrågor
- employer branding
- chefsstöd
- personal- och budgetansvar

Praktikertjänst befinner sig mitt i en spännande förändringsresa och du kommer att få möjlighet att leda ett fantastiskt HR-team bestående av två teamledare och nio dedikerade medarbetare. Tillsammans kommer ni att arbeta mot gemensamma mål och bidra till att skapa en attraktiv arbetsgivare, goda ledare och en effektiv verksamhet. Du rapporterar till affärsområdeschef som sitter i koncernledningen.

Vem är du?
Vi söker dig med gedigen erfarenhet som HR-chef inom en större organisation och som framgångsrikt utvecklat och lett HR-arbete både strategiskt och operativt. Du har en relevant akademisk utbildning och vi ser gärna att du även har genomfört ledarskapsutbildningar för att stärka din kompetens som ledare. Djupa kunskaper i arbetsrätt och god erfarenhet av förhandlingsarbete är ett krav. Vi ser även att du har en hög affärsförståelse och förmåga att skapa mervärde för både organisationen som helhet och den enskilda medarbetaren.

För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara en lyhörd och trygg ledare. Du har en coachande och kommunikativ ledarstil som inspirerar människor och driver verksamhetsutveckling. Vi tror att engagemang och ansvarstagande är viktiga värderingar för dig och du är van att fatta beslut och agera handlingskraftigt. Vi värdesätter din förmåga att bygga relationer och samarbeta, samtidigt som du är modig och uthållig i din strävan att nå resultat. Utöver det är du strukturerad och lösningsorienterad.

Om du är redo för en spännande utmaning där du kan kombinera din passion för HR med vårdsammanhanget, så är vi övertygade om att du kommer trivas hos oss på Praktikertjänst. Ansök redan idag och bli en del av vårt team som arbetar för att göra skillnad inom vården och skapa en positiv arbetsmiljö för alla våra medarbetare.
Tillsammans gör vi skillnad i praktiken!

Om verksamheten
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har närmare 8000 medarbetare. Läs mer om oss på www.praktikertjanst.se

Ansök nu

Trygghet - och säkerhetschef, tillika säkerhetsskyddschef till Täby kommun

Säkerhetschef
Läs mer Maj 29
Trygghet- och säkerhetschefen (tillika säkerhetsskyddschefen) är placerad på kommunledningskontoret och rapporterar till avdelningschef för avdelningen HR, kommunikation, näringsliv och säkerhet i det löpande säkerhetsarbetet men till kommunchef i frågor som rör säkerhetsskydd.

Om tjänsten
Som säkerhetschef har du ett brett uppdrag med ansvar för att utveckla och bedriva ett strategiskt, systematiskt och operativt säkerhetsarbete. Du kommer ha personalansvar för ett tiotal medarbetare.

Säkerhetschefen har det samlade ansvaret för att leda och samordna säkerhetsarbetet inom Täby kommun. Arbetet omfattar de övergripande områdena samhällsskydd (krisberedskap och civilt försvar), internt skydd (informationssäkerhet och säkerhetsskydd), korruption i välfärden (välfärdsbrott och otillåten påverkan) och Trygg i Täby (brottsförebyggande och trygghetsskapande).

Som säkerhetschef ska du även kunna bistå i andra säkerhetsfrågor som kan uppstå i kommunens olika verksamheter. I rollen ingår att vara både kravställare och rådgivare liksom att följa upp verksamhetens säkerhetsarbete. Du tar fram styrdokument inom säkerhetsområdet och är den som stödjer och inspirerar kommunens verksamheter i implementeringen av dessa. Vidare ser du till att relevanta övningar genomförs och svarar för kommunens organisation för Tjänsteman i beredskap (TIB) och samordning av POSOM-funktion.

Utöver ovanstående samverkar du med andra aktörer inom länet samt är kommunens representant inom länets forum för krisledning och säkerhet. Säkerhetschefen har också en central funktion för att stötta kommunens krisledningsnämnd och krisledningsgrupp i pågående kriser.


Vem är du?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå med inriktning mot säkerhet och samhällsskydd, juridik, statsvetenskap eller motsvarande som arbetsgivaren anser likvärdig. Du har flera års erfarenhet av strategiskt säkerhetsarbete i offentlig verksamhet, alternativt motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för rollen. Du bör ha en god förståelse för hur en politiskt styrd organisation fungerar liksom goda kunskaper om hur kommuner styrs och regleras. Vidare bör du ha goda kunskaper om relevant lagstiftning inom säkerhetsområdet som till exempel offentlighets- och sekretesslagstiftning, beredskapslagstiftning och säkerhetsskyddslagsstiftning.

Som person har du god förmåga, och trivs med, att växla mellan strategiskt operativt arbete samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en trygg och stabil person som har lätt för att bygga relationer och samarbeta såväl internt som externt, är pedagogisk och kommunikativ samt har hög integritet och förmåga att belysa risker eller problem på ett konstruktivt sätt. Som chef och ledare i Täby kommun förväntas du omfatta såväl egen verksamhet som internt samspel, strategisk helhetssyn samt ett externt perspektiv.

Tjänsten är säkerhetsklassad. Svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning är därför en förutsättning för anställning.Om verksamheten
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

På kommunledningskontoret finns de centrala ledningsresurserna och det administrativa stödet till kommunens verksamhetsområden som till exempel ekonomi, utredning, HR och kommunikation. Vi samordnar och driver övergripande utveckling och ansvarar för strategier, riktlinjer och verktyg.

Helen Klockare (Saco), 0766 43 95 12
Linda-Marie Palm (Vision), 0766 43 98 74

Ansök nu

Seko söker en Ekonomiansvarig till förbundskontoret

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 25
Söker du en trygg och stabil arbetsplats där du kan utvecklas och samtidigt bidra till något meningsfullt? Är du en engagerad lagspelare som gillar att utveckla, ifrågasätta och driva processer? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om tjänsten
Rollen som Ekonomiansvarig är bred med stor variation i ditt dagliga arbete och du kommer ha ett nära samarbete med övriga delar av verksamheten. Du är förbundets ekonomiska expert och har helhetsansvar för flödet i ekonomiarbetet med redovisning, kontroll, uppföljning, prognoser samt budgetarbete. Du stöttar och bidrar till ständig utveckling och förbättring samt vidtar de åtgärder som är nödvändiga för förbundets ekonomiska verksamhet.

Seko sitter i trevliga lokaler nära Odenplan i Stockholm.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Analysera ekonomiskt utfall
• Prognos- och budgetarbete
• Månads-, tertial och årsbokslut
• Utveckla arbetssätt och processer
• God data- och systemkunskap
• Rapportera om budget, utfall, prognos, analys och likviditet
• Leda och delta i arbetet med skatteberäkning, årsbokslut, årsredovisning och ekonomisk berättelse
• Kontaktperson för revisorer, banker och myndigheter


Vem är du?
Du har eftergymnasial examen inom ekonomi/redovisning eller motsvarande erfarenhet relevant för tjänsten. Vi söker dig som har arbetat självständigt med ekonomiansvar i minst 3 år och har goda kunskaper om lagar och avtal inom redovisning. Du är strukturerad, har god samarbetsförmåga och är prestigelös och serviceinriktad. Du är kommunikativ och har lätt för att utrycka dig i tal och skrift. Van att hugga i och ser dig som en problemlösare som vill förstå helheten. Har en hög integritet och förstår vikten av att hantera information konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.Om verksamheten
Seko, Service- och kommunikationsfacket, är ett LO-förbund. Medlemsgrupperna arbetar huvudsakligen inom områdena kommunikation, transport, infrastruktur, energi och statsförvaltning.
Vi förutsätter att du delar arbetarrörelsens värderingar. Inom Seko strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning. Upplysningar om tjänsten lämnas av: Vice ordförande Johan Lindholm 010-482 17 04. Facklig företrädare är Monica Egerbladh 08-791 42 14.
Läs mer på https://www.seko.se/

Ansök nu

Order Coordinator till Alfa Laval!

Orderadministratör
Läs mer Jun 7
Tycker du om att ge god service och kanske har du jobbat som Order Coordinator tidigare? Då ska du fortsätta att läsa! Vi söker nu en serviceinriktad Order Coordinator till Alfa Laval för ett konsultuppdrag. Uppdraget är på heltid med start enligt överenskommelse och sträcker sig i 6 månader med chans till förlängning eller anställning hos Alfa Laval. Placeringen är på Alfa Lavals kontor i Tumba. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl 08.00-16.30 med möjligheter till flex.


Om tjänsten
Som Order Coordinator kommer du att hantera allt från bokning till fakturering av reservdelsorder där Alfa Lavals mål är att leverera rätt produkt med rätt kvalitet i rätt tid till rätt kostnad. Du arbetar med ett stort kontaktnät både internt och externt, bl.a. leverantörer, warehouse, speditörer, Logistic control tower (skeppning och dokumentation). Du är i daglig kontakt med Alfa Lavals kunder/säljbolag via mail, telefon och Skype. Att arbeta med ständiga förbättringar är något som ingår i tjänsten.


Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasieexamen helst inom SAM, Natur, Ekonomi eller motsvarande. Meriterande om du har eftergymnasial utbildning. Har du arbetat som Order Coordinator tidigare eller en bakgrund inom serviceyrket eller inom logistik är det meriterande. Du hanterar Officepaketet väl och meriterande om du även kan Movex. Språkligt så har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal och skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Som person ser vi att du är självgående, har förmågan att prioritera och fokusera i stressiga lägen och tycker om att arbeta mot deadlines. Vidare är du positiv, lättlärd och lyhörd mot omgivningen. Samtidigt har du lätt för att samarbeta och vill ge kunderna den bästa möjliga kundservicen.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Supply Chain Coordinator till Samsung Nordics!

Kvalitetskoordinator
Läs mer Jun 7
Vill du utvecklas i alla aspekter av leveranskedjan och vara med och maximera försäljningsmöjligheterna på välkända Samsung Nordics? Sök tjänsten som Supply Chain Coordinator på redan idag!

Om tjänsten
Vi söker en Supply Chain Coordinator till Samsung Nordics. Konsultuppdraget avser ett föräldravikariat och är på heltid med start omgående. Kandidater som kan börja omgående kommer att prioriteras. Uppdraget förväntas pågå fram till 31 december 2024. Tjänsten är med placering i Kista, Stockholm. Du har rätt till 6 veckors semester.

Som Supply Chain Coordinator ansvarar du för att omvandla alla kommersiella planer och marknadsinformation till efterfrågeplanering från Samsungs fabriker till den nordiska marknaden, gör efterfrågeplanering och affärsplanering. Supply Chain Coordinator kommer ha en viktig nyckelroll och är djupt involverad i försörjningsplanering, försäljningsprognoser och koordinering av olika leveranskedjerelaterade frågor och kommunicerar aktivt med alla lokala (nordiska) relaterade områden och HQ/Fabriker/Andra försäljningsdotterbolag för att säkerställa bästa försäljningsmöjlighet med maximerad operativ effektivitet.

Hjälp Samsung att skapa det som inte kan göras!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Nyckelansvar:
• Kanal PSI-analys
• Sälj i Prognosnoggrannhet
• Försäljningskapacitetsindex
• Uppnåelse av försäljningsmål per vecka/månad
• Lagerhantering
• Konvertera detaljhandelsdata till försäljningsplanering

Jobbets omfattning:
• Ansvarig för efterfråge- och utbudsplanering med högsta noggrannhet och punktlighet
• Äga, driva och hantera prognos med hänsyn till marknad, utbudssituation och kanal PSI med hänvisning till försäljningsorder och försäljningsprognos
• Uppdatera prognos i systemet och underhålla data för kort- och långsiktig planering
• Hantera lager och inköp baserat på produkternas livscykel
• Ansvarig för inköp (rätt kvantitet, rätt tidpunkt och rätt pris)
• Analysera och rapportera kundernas slutförsäljning, kanallager och försäljningsvecka-trend
• Ha ansvaret för kommunikationen med fabriker och huvudkontor ex. Rapportering av veckovis försäljningsavvikelse, efterfrågeändringsstatus, Samordning av dagliga driftsfrågor
• Kontroll av vecko-/månatlig försäljningsutveckling för att klara av inomhusförsäljning, försäljning och logistik.
• Markera gap och möjligheter och arbeta med gap closing
• Samordna för optimerad lagersituation och förhindra åldrande lager.
• Mät regelbundet relaterade KPI:er och prognosbias och förbättra arbetsmetoder och verktyg/system för att nå målet
• Veckovis leda möten med Sales-och operationsteamet, ca. 30+ pers

Vem är du?
Kvalifikationer:
• Gärna examen inom företagsekonomi, handel, industriteknik, logistik eller motsvarande

Erfarenhet:
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom närliggande område, minst 2-3 år
• Goda kunskaper i att använda MS Office, speciellt Excel
• Gärna SAP erfarenhet

Färdigheter och egenskaper:
• Vilja att kunna arbeta med tidskänsliga deadlines
• Utmärkt lagspelare med en naturlig talang att arbeta tvärfunktionellt i många olika forum.
• Utmärkt kommunikatör på ett sätt som är inspirerande, men ändå beslutsamt och samarbetsvilligt.
• Enastående numeriska och analytiska färdigheter och exceptionell drivkraft för att lösa problem
• Strukturerad och noggrann
• Dedikerad, flexibel och proaktiv
• Mycket goda engelska kunskaper
• Utmärkt social och kommunikationsförmåga (muntligt och skriftligt) och gärna vara extrovert samt pratglad.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Samsung är ett dynamiskt företag i en snabbrörlig bransch, det finns många möjligheter att växa och utvecklas! För att trivas med att arbeta hos oss måste du vara en person som uppskattar tempo, förändring och att ta egna initiativ.

Om verksamheten
På Samsung driver de allt de gör av en orubblig passion för excellens – och ett orubbligt engagemang för att utveckla de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden. I dagens snabba globala ekonomi är förändringen konstant och innovation är avgörande för ett företags överlevnad. Som Samsung har gjort i 70 år har de siktet inställt på framtiden och förutser marknadens behov och krav så att de kan styra deras företag mot långsiktig framgång.

Du kommer att bli anställd av oss på Poolia och arbeta ute på uppdrag hos Samsung Nordics. Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Supply Chain Coordinator till Samsung Nordics!

Kvalitetskoordinator
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du utvecklas i alla aspekter av leveranskedjan och vara med och maximera försäljningsmöjligheterna på välkända Samsung Nordics? Sök tjänsten som Supply Chain Coordinator redan idag!

Om tjänsten
Vi söker en Supply Chain Coordinator till Samsung Nordics. Konsultuppdraget avser ett föräldravikariat och är på heltid med start omgående. Kandidater som kan börja omgående kommer att prioriteras. Uppdraget förväntas pågå fram till 31 december 2024. Tjänsten är med placering i Kista, Stockholm. Du har rätt till 6 veckors semester.

Som Supply Chain Coordinator ansvarar du för att omvandla alla kommersiella planer och marknadsinformation till efterfrågeplanering från Samsungs fabriker till den nordiska marknaden, gör efterfrågeplanering och affärsplanering. Supply Chain Coordinator kommer ha en viktig nyckelroll och är djupt involverad i försörjningsplanering, försäljningsprognoser och koordinering av olika leveranskedjerelaterade frågor och kommunicerar aktivt med alla lokala (nordiska) relaterade områden och HQ/Fabriker/Andra försäljningsdotterbolag för att säkerställa bästa försäljningsmöjlighet med maximerad operativ effektivitet.

Hjälp Samsung att skapa det som inte kan göras!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Nyckelansvar:
• Kanal PSI-analys
• Sälj i Prognosnoggrannhet
• Försäljningskapacitetsindex
• Uppnåelse av försäljningsmål per vecka/månad
• Lagerhantering
• Konvertera detaljhandelsdata till försäljningsplanering

Jobbets omfattning:
• Ansvarig för efterfråge- och utbudsplanering med högsta noggrannhet och punktlighet
• Äga, driva och hantera prognos med hänsyn till marknad, utbudssituation och kanal PSI med hänvisning till försäljningsorder och försäljningsprognos
• Uppdatera prognos i systemet och underhålla data för kort- och långsiktig planering
• Hantera lager och inköp baserat på produkternas livscykel
• Ansvarig för inköp (rätt kvantitet, rätt tidpunkt och rätt pris)
• Analysera och rapportera kundernas slutförsäljning, kanallager och försäljningsvecka-trend
• Ha ansvaret för kommunikationen med fabriker och huvudkontor ex. Rapportering av veckovis försäljningsavvikelse, efterfrågeändringsstatus, Samordning av dagliga driftsfrågor
• Kontroll av vecko-/månatlig försäljningsutveckling för att klara av inomhusförsäljning, försäljning och logistik.
• Markera gap och möjligheter och arbeta med gap closing
• Samordna för optimerad lagersituation och förhindra åldrande lager.
• Mät regelbundet relaterade KPI:er och prognosbias och förbättra arbetsmetoder och verktyg/system för att nå målet
• Veckovis leda möten med Sales-och operationsteamet, ca. 30+ pers

Vem är du?
Kvalifikationer:
• Gärna examen inom företagsekonomi, handel, industriteknik, logistik eller motsvarande

Erfarenhet:
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom närliggande område, minst 2-3 år
• Goda kunskaper i att använda MS Office, speciellt Excel
• Gärna SAP erfarenhet

Färdigheter och egenskaper:
• Vilja att kunna arbeta med tidskänsliga deadlines
• Utmärkt lagspelare med en naturlig talang att arbeta tvärfunktionellt i många olika forum.
• Utmärkt kommunikatör på ett sätt som är inspirerande, men ändå beslutsamt och samarbetsvilligt.
• Enastående numeriska och analytiska färdigheter och exceptionell drivkraft för att lösa problem
• Strukturerad och noggrann
• Dedikerad, flexibel och proaktiv
• Mycket goda engelska kunskaper
• Utmärkt social och kommunikationsförmåga (muntligt och skriftligt) och gärna vara extrovert samt pratglad.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Samsung är ett dynamiskt företag i en snabbrörlig bransch, det finns många möjligheter att växa och utvecklas! För att trivas med att arbeta hos oss måste du vara en person som uppskattar tempo, förändring och att ta egna initiativ.

Om verksamheten
På Samsung driver de allt de gör av en orubblig passion för excellens – och ett orubbligt engagemang för att utveckla de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden. I dagens snabba globala ekonomi är förändringen konstant och innovation är avgörande för ett företags överlevnad. Som Samsung har gjort i 70 år har de siktet inställt på framtiden och förutser marknadens behov och krav så att de kan styra deras företag mot långsiktig framgång.

Du kommer att bli anställd av oss på Poolia och arbeta ute på uppdrag hos Samsung Nordics. Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Headhunter till PostNord Sverige!

Researcher, rekrytering
Läs mer Maj 30
Arbetar du med rekrytering och är skicklig på search? Trivs du med utmaningar och vill vara med på en förändringsresa inhouse på en rekryteringsavdelning? Då kan tjänsten som Headhunter hos PostNord Sverige vara tjänsten för dig!

Rekrytering & Employer Brand avdelningen på PostNord är under förändring. Det är ett mycket motiverat team som nu behöver komplettera med ytterligare en Headhunter. PostNord söker dig som vill vara med på en utvecklingsresa och tillsammans bidra till att stärka företagets attraktionskraft för att säkerställa dagens och framtida kompetensbehov.


Om tjänsten
I din roll kommer du att stödja cheferna att uppfylla sin planerade kompetensförsörjning under året. Du kommer att vara involverad i flera spännande rekryteringsprojekt samtidigt. Här driver du rekryteringsprocesser självständigt och agerar rådgivare och stöd till de chefer du samarbetar med. När så behövs tas hjälp av externa samarbetspartners.

Teamet strävar alltid efter att vara ett steg före och arbeta proaktivt genom att bygga och underhålla relationer med de talanger som PostNord vill attrahera. Du är en skicklig kommunikatör och kan säkerställa en personlig och träffsäker kandidatupplevelse, såväl internt som externt.


Vem är du?
PostNord söker dig som idag arbetar med rekrytering/search och har gjort det sedan ett antal år tillbaka. Vidare har du en bred erfarenhet av att rekrytera olika ledar- och specialistbefattningar inom olika branscher. Du har erfarenhet av att arbeta i projektform, och med nyckeltal för att mäta vad som ger mest framgång. Gärna erfarenhet av employer branding, digitaliserad rekrytering och sociala medier. Kanske kommer du från konsultbranschen och tycker att det skulle vara spännande att ta steget in i en intern roll.

Som person är du prestigelös, driven och får saker att hända. Du har lätt för att samarbeta och bygga relation både internt och externt och ditt arbetssätt genomsyras av affärsmässighet. Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna.

På PostNord arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Du kommer att trivas i teamet om du tycker om utmaningar och att vara delaktig och bidra till en arbetsplats med stor mångfald.


Om verksamheten
PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag. Att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se.

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. Vi erbjuder en flexibel hybridarbetsplats. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Läs gärna mer på www.postnord.se/karriar där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

I denna rekrytering samarbetar PostNord med Poolia. Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Poolia, rekryteringskonsult Karin Risberg, 073 944 51 10 eller Maria Widell-Vuopio, 070 202 27 05.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten utgår ifrån PostNords huvudkontor i Solna. Urval av ansökningar kommer ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Regional Sales Manager till Kohsel

Account manager
Läs mer Maj 30
Drivs du av försäljning och gillar att utveckla långsiktiga kundrelationer? Är du tekniskt kunnig och har erfarenhet inom internationell försäljning? Då kan du vara den vi söker!

Kohsel söker nu en målmedveten kundorienterad Regional Sales Manager som ska driva och utveckla Kohsels affärer inom Mälardalen. Här ges du en fantastisk möjlighet att växa med företaget och driva projektförsäljning. Du utgår hemifrån, bor i Stockholmsområdet eller söderut och ansvarar för ett eget försäljningsdistrikt som täcker Mälardalen.

Kohsel är en dedikerad partner som hjälper sina kunder att designa behovsanpassade och skräddarsydda transformator-, spolar- och filterlösningar.

Vi behandlar ansökningar löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I rollen som Regional Sales Manager driver du försäljning och utveckling av Kohsels affärer. Du skapar långsiktiga relationer med dina kunder och arbetar ca 50% med utvalda KAM-kunder och 50 % med nykundsbearbetning. Du kommer bearbeta kunder inom många olika branscher så som VVS, tillverkningsindustrin, elektronikbranschen, bilindustrin och du riktar in dig mot segmenten Power Conversion, Medicoteknik, Renewable Energy and Special Solution. Du ansvarar för försäljningsmål samt budget för marknads- och säljaktiviteter. I ditt säljarbete besöker du kunder i din region, beroende på efterfrågan och projekt får du även möjlighet att resa internationellt för att besöka Kohsels fabriker. Du kommer också att representera Kohsel på utvalda mässor och events. Här får du jobba med att utveckla en stark portfölj av skräddarsydda kunderbjudanden och möjlighet att påverka din egen lön.

Vem är du?
Vi söker dig med relevant utbildning, god teknisk kompetens, affärsmässigt driv och en stark erfarenhet inom komplex kundanpassad försäljning. Du arbetar med både rådgivande och relationsbyggande försäljning och har god vana av att arbeta med avtal, upphandling och anbudsarbete. Har du erfarenhet av att arbeta med internationell försäljning är detta meriterande. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, har goda kunskaper i Office-paketet och innehar B-körkort.

Som person är du resultatfokuserad och vill utvecklas inom försäljning. Du har ett coachande förhållningssätt, är kommunikativ och du tycker om att ge bra service till dina kunder. Att bygga goda relationer är viktigt för dig och du trivs att vara ute på fältet och träffa kunder och samarbetspartners. Vidare är du strukturerad och ordningsam och du trivs att arbeta självständigt i en roll med stort eget ansvar.


Om verksamheten
Företaget Kohsel A/S designar, tillverkar och säljer kundspecifika kvalitetstransformatorer, spolar, filter och solenoider. Företaget grundades 1969 av Poul Erik Kohsel. Kohsel har under åren utvecklats till ett internationellt företag med en stark kundbas och moderna produktionsanläggningar i Lettland och Thailand. Kohsels kärnkompetens är tekniskt kunnande inom utveckling av kundanpassade produkter, som serietillverkas i stora kvantiteter. Produktsortimentet omfattar transformatorer, spolar, filter och solenoider.

Läs gärna mer på: https://kohsel.dk eller LinkedIn https://www.linkedin.com/company/kohsel-elektronik-a-s/

Ansök nu

Operativ Chef till AVISEQ - ATCC Stockholm-Arlanda

Flygtekniker
Läs mer Maj 16
AVISEQ erbjuder en dygnet runt verksamhet för att tillhandahålla teknisk operativ drift för flygsäkerhetspåverkande utrustning för civil och militär flygtrafik. Vill du ta dig an uppgiften som Operativ chef för att säkerställa att den samhällskritiska kommunikationen på ATCC (Air Traffic Control Center) Stockholm-Arlanda fungerar - dygnet runt, året om! Är du personen som drivs av och inspireras av flygteknik och möjligheterna med teknisk infrastruktur? Vill du vara involverad i och ha möjlighet att leda och påverka företagets utveckling?

Som chef för ATCC Stockholm-Arlanda har du en utmanande och ansvarsfull roll i ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten
Som Operativ chef till ATCC Stockholm-Arlanda agerar du som företagets affärsrepresentant för din verksamhet och ansvarar för dess offertarbete samt budget- och ekonomisk uppföljning, du skapar goda relationer till kunder och personal samt säkerställer kvalitén utifrån uppsatta mål i levererade tjänster.

Som chef ansvarar du för det ekonomiska och verksamhetsmässiga resultatet inom ditt eget produktionsområde; dvs att tid och leveransdatum hålls samt produktionsstyrning genom resurs- och kompetenssäkring av egen personal och/eller underentreprenörer.

Du leder och styr teamets verksamhet enligt AVISEQ:s styrmodell och processer. Du leder verksamheten mot uppsatta mål genom att motivera din personal och genom en aktiv relation med kunden, där de största kunderna är LFV och Swedavia. Teamet består av teknisk personal, teamledare, driftledare och produktionsledare, allt för att säkra den operativa driften av kundernas kritiska system. Totalt har du ett personalansvar på ca 40 medarbetare, varav 2 produktionsledare samt 2 teamledare.

Luftfartsvärlden har likt många brottats med pandemin, där luftfartstrafiken helt plötsligt dog under 2020. Oavsett om det är 1 eller 1000 flygplan i luften måste infrastrukturen fungera. Inom den interna processen får du som chef vara med och påverka fortsatt utvecklingen inom företaget, där effektiv leverans ska säkerställas genom att digitalisera interna processer och dokumentation.

I din roll som Operativ Chef rapporterar du direkt till företagets VD.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Affärsansvar jämtemot befintliga kunder och nya kunder/affärer inklusive offerteransvar
• Produktion och avtalsimplementering
• Budget- och resultatuppföljning
• Fullt personalansvarig för teamet med bland annat mål- och lönesamtal
• Ingå i Operations ledningsgrupp samt deltagande i bolagets ledningsgrupp
• Delta i företagets affärsplanearbete

Vem är du?
Vi vet att du har en gedigen Operativ chefserfarenhet med en god förmåga att skapa och bibehålla goda kund-kontakter - både internt och externt. För att trivas i vår tekniska miljö och dess utmaningar ser vi gärna att du har erfarenhet av telecom / nätverkskommunikation, alt kommer du från en mer systemförvaltande roll. Du ser och tar ansvar för helhet, är beslutsför och drivs av utmaningar. Du förstår strategier och hur du översätter detta till prioriteringar inom verksamheten för att nå uppsatta mål eller lösa problem. Du har naturligtvis goda kunskaper och förståelse för ekonomi och resultatuppföljning. Du har en stark förmåga att planera och organisera ditt arbete effektivt och självständigt, men i samarbete och samverkan, eftersom du har en vilja att tillhöra ett lag och intresse för att lösa utmaningar tillsammans.

Du har en relevant akademisk examen för uppdraget.

Om verksamheten
AVISEQ är ledande aktör i Sverige inom drift och underhåll av avancerad teknik inom luftfartsområdet – allt från projektering till färdiga installationer. Förebyggande och avhjälpande underhåll och deltagande i olika projekt är en del av vardagen där AVISEQ jobbar med radar-, radio- och navigationssystem, terminalutrustning, infrastruktur och IP-nätverk. AVISEQs operationella verksamhet består av sex olika team med verksamhet över hela landet och verksamheten karaktäriseras av samarbete och entreprenörskap.

AVISEQ verkar inom kritisk kommunikation. De är specialister på att erbjuda kostnadseffektiva tjänster utan att göra avkall på säkerheten. AVISEQ övervakar, driftar och underhåller deras kunders tekniska utrustning och system, allt för att säkerställa deras kritiska verksamhet. AVISEQ:s största kunder verkar inom luftfart och säkerhet vid flygtrafikcentraler, flygplatser, statliga myndigheter och företag, såväl offentliga som privata, i hela Sverige. AVISEQ har cirka 210 anställda och blev i maj 2020 en del av LFV-koncernen. De vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar!


Denna rekrytering utförs av Poolia Executive Search AB, Pion Groups verksamhet för rekrytering av ledningspersoner och styrelser. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Presschef till kommunikationsenheten i Täby kommun

Pressekreterare
Läs mer Maj 26
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med attraktiva, trygga och hållbara miljöer – med omsorg om kulturarvet och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Kommunikationsenheten är en del av kommunledningskontoret och ansvarar för kommunens strategiska kommunikationsarbete. Arbetet ska bidra med kunskap, väcka intresse och skapa förtroende för Täby kommun genom en sammanhållen, tydlig och tillgänglig kommunikation.

Kommunikationsenheten består av ett motiverat och engagerat team på tio personer. Det finns fyra kommunikationsstrateger som ansvarar för kommunens olika verksamhetsområden. Utöver det finns kollegor som arbetar särskilt med grafisk design, sociala medier, webb, foto/film samt pressfrågor. Du kommer att jobba i ett team med hög kompetens och där samarbete är i fokus! Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval så ansök gärna redan idag.


Om tjänsten
I den här rollen kommer du ansvara för Täby kommuns arbete i press och media. Du kommer ha daglig kontakt med journalister, politiker och beslutsfattare samt vara ett stöd till kommunens chefer och medarbetare i press- och mediefrågor.

I tjänsten ingår att;
• Ansvara för den dagliga relationen med press och media.
• Förbereda underlag och ge chefer och andra talespersoner stöd i mediefrågor.
• Planera, genomföra och följa upp olika medieaktiviteter.
• Skriva, bearbeta och granska pressmeddelanden, nyheter, faktatexter med mera.
• Samordna nyhetsflödet i Täby kommuns egna kanaler.
• Tillsammans med kommunikationschef samordna kommunikationsarbetet vid stora händelser eller i kris.


Vem är du?
Du är en person med gedigen erfarenhet av kvalificerat press- och kommunikationsarbete samt att du har en förståelse för vad det innebär att verka i en offentlig organisation. Du är en vass skribent med stark förmåga att enkelt förklara komplicerade sammanhang samtidigt som du också har lätt för att prioritera och strukturera ditt arbete.

För att lyckas i rollen behöver du kunna arbeta både proaktivt och reaktivt, trivas med ett högt arbetstempo och ha ett samhällsintresse. Rollen som presschef innebär många kontaktytor vilket kräver att du är skicklig på att skapa och bibehålla goda relationer både inom och utanför organisationen. Vidare ser vi att du är självgående, prestigelös och inger förtroende. Snabba vändningar och ändrade förutsättningar är något du tar dig an med lätthet och nyfikenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
• Relevant akademisk utbildning inom kommunikation eller annat område som vi bedömer likvärdigt.
• Flerårig erfarenhet av strategiskt och operativt press- och kommunikationsarbete.
• Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd verksamhet.


Om verksamheten
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med attraktiva, trygga och hållbara miljöer – med omsorg om kulturarvet och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Ansök nu

Täby kommun söker Utvecklingsledare Friluftsliv

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Maj 26
Resultatenheten Sport & Förening består idag av 5 personer. Nu söker vi en ny medarbetare till vår enhet som vill bidra till sport och föreningslivet i Täby kommun. Tjänsten är nu och därmed finns goda möjligheter för dig att påverka innehållet.

Enheten arbetar med bokning och fördelning av tider i kommunens lokaler och anläggningar, föreningsregistrering, bidragsgivning till kommunens föreningar, ansvarar för drift av kommunens idrotts och friluftsanläggningar, tillståndsgivning av lotterier. Enheten arbetar även med den strategiska utvecklingen av idrotten i Täby.

Vi arbetar med löpande urval. Välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Som utvecklingsledare arbetar du med strategiska utvecklingsfrågor samt driften av verksamheten vilket innebär att du beställer och upphandlar tjänster från olika utförare, såväl privata som kommunala och föreningar för att säkerställa funktion, tillgänglighet, kvalitet och utveckling.

Vidare arbetar du kontinuerligt med omvärldsbevakning och kunskapsbyggnad inom området. Som representant för friluftslivet i Täby har du god förståelse för vikten av kommunikation där ditt agerande är avgörande för att skapa bästa möjliga bemötande och goda relationer.

Du är självgående och tar ansvar för att effektivt strukturera, planera och driva dina processer samtidigt som du är bra på att samverka med andra för att nå goda resultat. Du är utåtriktad och har förmåga att skapa och underhålla relationer. Vi ser även att du är flexibel och ser möjligheter i förändringar.


Vem är du?
Du har en högskoleutbildning inom relevant område samt flerårig branscherfarenhet från natur-och friluftsområdet.

Du har ett genuint intresse för natur- och friluftsliv samt praktiska kunskaper i att vistas i skog och mark. Du ser det som en självklarhet att erbjuda och leverera bästa möjliga lösningar.

Din välutvecklade förmåga att kommunicera såväl skriftligt som muntligt på svenska och skapa förtroende med både kommuninvånare, kollegor och besökare gör att det är enkelt att samarbeta med dig. Du besitter en administrativ förmåga samt organiserar och planerar på ett effektivt sätt. Du är van att ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt.

Det är meriterande om du har kunskap om naturvägledning, samhällsplanering, naturvård, kommunal verksamhet eller ideellt föreningsliv. Har du en god kännedom om den regionala friluftsstrategin är det ett plus.


Om verksamheten
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med attraktiva, trygga och hållbara miljöer – med omsorg om kulturarvet och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden

Ansök nu

Lönerapportör till PostNord

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Jun 1
Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk och utmanande miljö där du får möjlighet att utveckla dina färdigheter inom lönehantering. Här får du möjlighet att arbeta med scheman, avvikelsehantering och mycket mer. Om du är noggrann, strukturerad och har goda kunskaper i Excel så kan du vara den vi söker!


Om tjänsten
Vi söker nu fyra lönerapportörer till PostNords team i Stockholm med möjlig placering i Veddesta eller Årsta. Perfekt tjänst för dig som är nyexaminerad inom ekonomi eller lön, varit ekonomiassistent tidigare och vill bredda dina erfarenheter inom lön eller är en duktig administratör med Excel-bakgrund! Som lönerapportör kommer du att ha ansvar för avvikelsehantering, scheman och övrig personalhantering i tätt samarbete med chefer och PostNords outsourcingpartner CGI. Cheferna personalrapporterar i det interna tid- och bemanningsplaneringssystemet PIMB. Lönerapportören importerar informationen till lönesystemet Heroma, granskar, rättar och kompletterar. En viktig arbetsuppgift är att kontrollera att de uppgifter som kommer från PIMB överensstämmer med kollektivavtalets regler.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och sträcker sig till 30e april 2024. Den första tiden är du på plats för upplärning för att du ska känna dig trygg i din kommande roll, därefter kan det finnas möjlighet till distansarbete.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som lönerapportör på PostNord kommer du att hantera avvikelsehanteringar, schemaläggning och bokningar från PIM-B samt att komplettera och kontrollera uppgifterna enligt fastställda rutiner i Heroma. I övrigt kommer du att vara behjälplig och svara på chefers frågor kopplat till lönerapportering. Du kommer att arbeta i Heroma och PIM samt ha daglig kontakt med dina kollegor i teamet.


Vem är du?
För att passa för rollen ser vi gärna att:

• Du har en gymnasieutbildning samt meriterande med eftergymnasial utbildning i ekonomi eller lön
• Du har goda kunskaper i Officepaketet, gärna Excel
• Du har mycket god erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
• Du har flytande kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska i tal och skrift
• Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med lönerapportering i Heroma och PIM-B
• Det är meriterande om du har kunskap om kollektivavtalet för Bransch kommunikation och PostNords villkorsavtal

Vi söker efter dig som är intresserad av ett stimulerande arbete där du får ta ansvar och aktivt utveckla arbetet med lönerapportering. Vi söker någon som är social, strukturerad och motiverad inom området. Du har en stark inriktning mot att uppnå dina mål och säkerställa kvalitet i dina resultat. Du är en bra kommunikatör och samarbetar effektivt med andra människor, både inom och utanför organisationen. Vidare ser vi gärna att du är flexibel och har en förmåga att anpassa dig snabbt till förändrade omständigheter.

Vi kommer att lägga stort vikt vid personlig lämplighet när vi tillsätter tjänsten.


Om verksamheten
PostNord är ett företag som är ledande inom kommunikations- och logistikbranschen i Norden. Vi erbjuder lösningar för att transportera och hantera varor och meddelanden till, från och inom de nordiska länderna. Dessutom ansvarar vi för postservicen till både privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. PostNord är en av Sveriges största arbetsgivare och jobbar med att förenkla och förbättra vardagen för kunder genom att erbjuda pålitliga och hållbara leveranser. Som en del av teamet på PostNord kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa att våra ensamma leverantörer får rätt ersättning i tid.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktmarknadschef till Samsung Nordics!

Marknadschef
Läs mer Maj 31
Har du en passion för digital försäljning? Strävar du efter att hitta lösningar på problem utan motstycke? Vill du arbeta i en dynamisk, ung och mångkulturell miljö? Ansök nedan och gå med i Samsungs snabba team och gör det som inte kan göras!

Om tjänsten
Vi söker nu en produktmarknadschef till konsultuppdrag till Samsung Nordics. På Samsung driver de allt de gör av en orubblig passion för excellens – och ett orubbligt engagemang för att utveckla de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden. I dagens snabba globala ekonomi är förändringen konstant och innovation är avgörande för ett företags överlevnad. Som Samsung har gjort i 80 år har de siktet inställt på framtiden och förutser marknadens behov och krav så att de kan styra deras företag mot långsiktig framgång. Som produktmarknadschef kommer du att ha en integrerad del i att säkerställa att Samsung håller oss på marknaden och fortsätter att berika och förenkla konsumenternas liv.

Konsultuppdraget är på heltid med start omgående och förväntas pågå under 2 år med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänsten är med placering i Kista, Stockholm. Det finns ingen möjlighet till distansarbete men du har rätt till 6 veckors semester.

Hjälp Samsung att skapa det som inte kan göras!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Hantera alla kommersiella aspekter av produktkategorier för surfplattor och tillbehör, för alla affärstyper (B2C & B2B).
• Uppnå tillväxtmålen och resultatmålen.
• Utforma det bästa erbjudandet, strategi för marknadsföringsplan och kvartalsvis kommersiell plan.
• Analysera försäljning och prestanda på plats.
• Led utvecklingen av Customer Value Propositions – Öka värdet på Samsung.com och Reason-To-Buy.
• Övervaka marknadsplanen för att nå Traffic, AOV, CVR KPI:er.
• Gå i spetsen för utvecklingen av Samsung.com CEJ, kommunikation efter köp och förbättring av CVR.
• Utvärdera resultatet av varje kampanj och uppdatera framtida planer enligt resultaten.

Dina viktigaste resultat:

• Samsungs nordiska e-handelsverksamhet ser fram emot att stärka teamet med en produktmarknadschef dedikerad till produktkategorier för surfplattor och tillbehör.
• Produktmarknadschefen kommer att ingå i det nordiska D2C-teamet och kommer att spela en nyckelroll i att driva försäljning och konvertering på Samsung.com.
• Som produktmarknadschef kommer du att vara företagsägare för surfplattor och tillbehör, och som sådan fullt ansvarig för D2C-försäljning och P&L för din produktkategori.
• I denna roll kommer du att ha kontroll över ett strategiskt och växande segment i Samsung D2C-strategin med lokala och globala intressenter. Du kommer att arbeta nära de andra PMMs (Product Marketing Managers), Marketing, UX och Merchandizing teamen för att optimera Traffic, CVR och CLV.

Vem är du?
Krav för denna roll:

• 4+ års erfarenhet av att arbeta med e-handel, försäljning och marknadsföring.
• Förmåga att förhöra lokala marknadsplaner och leverera både varumärkes- och kommersiella mål.
• Stark projektledningsförmåga och säker på att arbeta med lokala och globala intressenter.
• Resultatorienterat tänkesätt som utmanar status quo genom att implementera och skapa projekt som aldrig har gjorts tidigare.
• Starkt kommersiellt sinne och förhandlingsförmåga.
• Erfarenhet av att hantera flera projekt samtidigt, med korta deadlines.
• Stor kommunikationsförmåga och förmåga att bygga nya relationer.
• Flytande engelska och meriterande med ett nordiskt språk.

Samsung är ett dynamiskt företag i en snabbrörlig bransch, det finns många möjligheter att växa och utvecklas! För att trivas med att arbeta hos oss måste du vara en person som uppskattar tempo, förändring och att ta egna initiativ.

Om verksamheten
Du kommer att bli anställd av oss på Poolia och arbeta ute på uppdrag hos Samsung Nordics. Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Konsultsäljare till Sigma Technology Informatics Solutions

Account manager
Läs mer Maj 25
Är du en relationsskapande säljare som letar efter en ny utmaning inom IT-konsultbranschen och rekrytering? Nu söker Sigma Technology Informatics Solutions AB en proaktiv och affärsorienterad säljare med kundansvar. Här får du möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt tjänstebolag med kvalificerad tjänsteförsäljning och konsulttillsättning inom IT-branschen. Du erbjuds en ansvarsfull och stimulerande tjänst bestående av avancerad tjänsteförsäljning, högt tempo och tuffa förhandlingar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du utgår ifrån ett nyrenoverat kontor vid Slussen i centrala Stockholm. Här tillämpas flexibelt arbetssätt. Du rapporterar till VD. Du ingår i bolagets ledningsgrupp. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I rollen som säljare hos Sigma Technology Informatics Solutions driver och utvecklar du försäljningen på ett professionellt och relationsskapande sätt. Ditt huvudsakliga ansvar är att utveckla och skapa nya kundrelationer och driva affärer inom olika branscher som har behov av IT-konsulter inom mjukvaruutveckling. Tillsammans med VD bygger du upp en konsultverksamhet och kommer att ta ansvar för hela försäljningsprocessen, från att hitta behov, matcha dem mot konsultprofiler och knyta konsulter till ditt affärsområde. På sikt finns möjlighet att bygga upp en intern organisation som bistår i delar av tillsättningsprocessen, så du förväntas lägga starkt fokus på att driva försäljning och affärsutveckling.

Vem är du?
Du har förmågan att självständigt driva ditt försäljningsarbete och trivs i en dynamisk och snabbrörlig bransch med högt tempo och många kontaktytor. I rollen kommer du att hålla möten och ha kunddialoger med kunder inom IT-branschen, vilket ställer krav på god teknisk förståelse. Har du erfarenhet av försäljning av konsulttjänster inom IT är detta starkt meriterande liksom erfarenhet av att arbeta med rekrytering inom konsultbranschen. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska såväl i tal som i skrift. B-körkort är ett krav.

I din yrkesroll är du affärsmässig, resultatinriktad och engagerad. Du driver dina affärer med både fingertoppskänsla, mod och uthållighet och räds inte att öppna okända dörrar. Vidare är du nyfiken och trivs med att bygga nya relationer med både befintliga och nya kunder. Vi söker dig som är duktig på att samverka med andra och förstår vikten av laget före jaget.


Om verksamheten
Sigma Technology Group, en del av Sigmagruppen, är ett privatägt globalt teknikkonsultbolag med verksamheter runt om i Sverige samt Ungern, Kina, Norge, Tyskland och Ukraina och global leverans till Europa, USA och Kina. Sigma Technology Group har kompetens och kapacitet inom mjukvaruutveckling, produktinformation, inbyggda system, digitala lösningar och IT-infrastruktur och erbjuder spetskompetens i form av expertkonsulter, offshore-leverans och utvecklingsteam. För mer information, besök www.sigmatechnology.com.

Sigma ägs av Danir AB och har ca 5,000 anställda och ett partnernätverk i 11 länder.

Ansök nu

Produktmarknadschef till Samsung Nordics!

Marknadschef
Läs mer Jun 1
Har du en passion för digital försäljning? Strävar du efter att hitta lösningar på problem utan motstycke? Vill du arbeta i en dynamisk, ung och mångkulturell miljö? Ansök nedan och gå med i Samsungs snabba team och gör det som inte kan göras!

Om tjänsten
Vi söker nu en produktmarknadschef till konsultuppdrag till Samsung Nordics. På Samsung driver de allt de gör av en orubblig passion för excellens – och ett orubbligt engagemang för att utveckla de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden. I dagens snabba globala ekonomi är förändringen konstant och innovation är avgörande för ett företags överlevnad. Som Samsung har gjort i 70 år har de siktet inställt på framtiden och förutser marknadens behov och krav så att de kan styra deras företag mot långsiktig framgång. Som produktmarknadschef kommer du att ha en integrerad del i att säkerställa att Samsung håller oss på marknaden och fortsätter att berika och förenkla konsumenternas liv.

Konsultuppdraget är på heltid med start omgående och förväntas pågå under 2 år med möjlighet till förlängning. Tjänsten är med placering i Kista, Stockholm. Du har rätt till 6 veckors semester.

Hjälp Samsung att skapa det som inte kan göras!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Hantera alla kommersiella aspekter av produktkategorier för surfplattor och tillbehör, för alla affärstyper (B2C & B2B).
• Uppnå tillväxtmålen och resultatmålen.
• Utforma det bästa erbjudandet, strategi för marknadsföringsplan och kvartalsvis kommersiell plan.
• Analysera försäljning och prestanda på plats.
• Led utvecklingen av Customer Value Propositions – Öka värdet på Samsung.com och Reason-To-Buy.
• Övervaka marknadsplanen för att nå Traffic, AOV, CVR KPI:er.
• Gå i spetsen för utvecklingen av Samsung.com CEJ, kommunikation efter köp och förbättring av CVR.
• Utvärdera resultatet av varje kampanj och uppdatera framtida planer enligt resultaten.

Dina viktigaste resultat:

• Samsungs nordiska e-handelsverksamhet ser fram emot att stärka teamet med en produktmarknadschef dedikerad till produktkategorier för surfplattor och tillbehör.
• Produktmarknadschefen kommer att ingå i det nordiska D2C-teamet och kommer att spela en nyckelroll i att driva försäljning och konvertering på Samsung.com.
• Som produktmarknadschef kommer du att vara företagsägare för surfplattor och tillbehör, och som sådan fullt ansvarig för D2C-försäljning och P&L för din produktkategori.
• I denna roll kommer du att ha kontroll över ett strategiskt och växande segment i Samsung D2C-strategin med lokala och globala intressenter. Du kommer att arbeta nära de andra PMMs (Product Marketing Managers), Marketing, UX och Merchandizing teamen för att optimera Traffic, CVR och CLV.

Vem är du?
Samsung Nordics har valt att jämföra detta uppdrag som produktmarknadschef likt roller som kategorichef eller specialist på produktmarknadsföring.

• 4+ års erfarenhet av att arbeta med e-handel, försäljning och marknadsföring, helst i roller som kategorichef eller som specialist på produktmarknadsföring.
• Förmåga att förhöra lokala marknadsplaner och leverera både varumärkes- och kommersiella mål.
• Stark projektledningsförmåga och säker på att arbeta med lokala och globala intressenter.
• Resultatorienterat tänkesätt som utmanar status quo genom att implementera och skapa projekt som aldrig har gjorts tidigare.
• Starkt kommersiellt sinne och förhandlingsförmåga. Du ska ha mycket goda kunskaper om digital försäljning och marknadsföring.
• Erfarenhet av att hantera flera projekt samtidigt, med korta deadlines.
• Stor kommunikationsförmåga och förmåga att bygga nya relationer.
• Flytande engelska och meriterande med ett nordiskt språk.

Samsung är ett dynamiskt företag i en snabbrörlig bransch, det finns många möjligheter att växa och utvecklas! För att trivas med att arbeta hos oss måste du vara en person som uppskattar tempo, förändring och att ta egna initiativ.

Om verksamheten
Du kommer att bli anställd av oss på Poolia och arbeta ute på uppdrag hos Samsung Nordics. Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Inköpare till Ragn-Sells

Inköpare
Läs mer Maj 30
Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb som inköpare på Sveriges ledande miljöföretag? Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vi söker nu två erfarna inköpare till Ragn-Sells för ett konsultuppdrag. Tjänsten är på heltid med önskat tillträde snarast och sträcker sig i 6 månader med goda chanser till förlängning eller anställning hos Ragn-Sells. Tjänsten är med placering på Ragn-Sells huvudkontor i Väderholmen Sollentuna och möjlighet till distansarbete finns.


Om tjänsten
Som inköpare tar du fram underlag inför upphandlingar, utvärderar leverantörer, följer upp avtal och säkerställer att processer och riktlinjer följs. I rollen kommer du att vara en viktig del av Ragn-Sells inköpsteam och driva inköpsfrågor som rör deras svenska verksamhet. Du är en viktig länk mellan beställare och leverantör och stöttar organisationen i inköps- och avtalsfrågor. Det medför att du har en mängd kontaktytor, såväl externt som internt. Tjänsten kommer även innefatta projektarbete inom inköpsfunktionen tillsammans med andra funktioner.


Vem är du?
Vi söker dig som har jobbat med inköp under några år. Helst har du en eftergymnasial utbildning inom inköp annars flera års erfarenhet. Du behärskar svenska och engelska väl samt har god erfarenhet av Officepaketet.

Som inköpare är du bekväm i förhandlingssituationer, agerar övertygande och är driven med en tydlig målsättning att föra upphandlingsarbetet framåt. Vidare har du ett driv och en tydlighet med förmågan att skapa förtroendefulla professionella relationer. Du tycker om att arbeta i team samtidigt som du agerar självständigt och gärna tar egna initiativ. Naturligtvis har du ett intresse av hållbarhet och återvinning och vidare är du analytisk och systematisk i ditt arbetssätt.

Det är meriterande med erfarenhet från:
• Arbete i projektform
• Implementation av affärssystem
• Strategiskt inköpsarbete


Om verksamheten
Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2500 personer i hela koncernen och 2021 omsatte koncernen ca 7,5 miljarder SEK.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Supply Chain Coordinator till Alfa Laval!

Inköpare
Läs mer Maj 30
Är du en team player och har ett stort intresse för inköp? Då kan detta vara något för dig! Poolia söker nu en Supply Chain Coordinator till Alfa Laval för ett konsultuppdrag. Uppdraget är på heltid med önskat tillträde i augusti 2023 och sträcker sig i 12 månader med chans till förlängning eller anställning hos Alfa Laval. Tjänsten är med placeringen på Alfa Lavals kontor i Tumba. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl 08.00-16.30 med möjligheter till flex.


Om tjänsten
Som Supply Chain Coordinator kommer du att ingå i ett sammansvetsat team där ni tillsammans är ansvariga för hela värdekedjan från leverantör till kund. Du kommer att ha ett stort kontaktnät både internt och externt (bl.a leverantörer, säljbolag/kunder, Warehouse, speditörer) vilket gör jobbet både varierande och stimulerande. Alfa Laval strävar hela tiden efter att bli bättre och att utvecklas tillsammans med deras kunder så förbättringsarbeten är något som Alfa Laval arbetar med dagligen.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgifterna består i att hantera allt från offert till order och leverans till kund. Arbeta med inköp och Supply Chain på ett distributionscenter av reservdelar. Skicka, bekräfta och bevaka inköpsorder, uppdatera artiklar, hantera claims och kundförfrågningar. Som Supply Chain Coordinator kommer du att få ansvar för ett antal leverantörer samt supportera deras ordinarie inköpare i deras dagliga arbete. Bevaka leveranstider och boka extra transporter vid behov. Stämma av in och utleveranser och koordinera leveransavvikelser. Statushantering av lager och fakturahantering. I rollen ingår också att kontinuerligt förbättra och utveckla teamets och företagets processer.


Vem är du?
För att snabbt kunna kliva in i rollen som Supply Chain Coordinator är det meriterande om du har några års erfarenhet inom arbetsområdet. Du har avslutad högskoleexamen som ingenjör, civilingenjör alternativt ekonom. Du är en van användare av affärssystem samt hanterar Officepaketet utan svårigheter. Språkligt så har du förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Vi söker dig som är en positiv team player som tycker om utmaningar och har ett stort intresse för Supply Chain Management och kundservice. Du är lösningsorienterad och gillar att jobba med ständiga förbättringar. Vidare är du en lojal, nyfiken och en social person. Samtidigt drivs av att jobba mot uppsatta mål och tycker om att jobba både i grupp och självständigt.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Payroll Manager till världsledande logistikföretag!

Löneadministratör
Läs mer Maj 29
Vi söker en Payroll Manager & HR Administrator för ett konsultuppdrag på ett av världens ledande logistikföretag. I rollen kommer du att ha ansvar för hela lönehanteringsprocessen samt ansvarig för en del HR-administration. Vi söker dig som har några års erfarenhet av lönefrågor och som har ett intresse för personalfrågor.

Konsultuppdraget är med start i september i år och sträcker sig till april 2025, du kommer att kliva in för en medarbetare som går på föräldraledighet. Du kommer att arbeta heltid, 37,5 timmar per vecka. Placering är på kontoret norr om Stockholm med viss möjlighet till distansarbete enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ansvara för att lönehanterings-, tid- och reserapporteringsprocessen hanteras och genomförs. Varje månad ska du hantera ca 230 tjänstemannalöner i Visma Agda PS lönesystem
• Systemansvarig för löne- och tid och reserapporteringssystem
• Informera medarbetare & chefer om lag och avtal i frågor kopplade till lönehanteringen och vara behjälplig vid frågor om lön, semester, schema etc
• Ta fram relevanta rapporter & statistiklistor och distribuera dem efter behov till rätta instanser samt göra kontinuerliga avstämningar med finansavdelningen
• Inrapportering av personalförändringar till tjänstepensionsbolag / försäkringsmäklare
• Support i rekrytering
• Genomföra viss utbildning inom framförallt lönerelaterade områden och processer samt delta i HR relaterade initiativ och projekt vid behov
• Biladministration som tex. hantering trängselskatt, kostnadsställen etc
• Systemansvar och projektledare för vårt nya HR system
• I rollen kan också komma att tillkomma HR-administration såsom avtalsskrivning, uppdatering av personalhandbok, utbildningsadministration och koordinering, uppdatering i personalsystem, kontering av HR-fakturor samt uppdatering av personaluppgifter i andra HR-relaterade system, tex. intranät Smart Connect


Vem är du?
Vi ser att du som söker rollen har:

• Minst två års erfarenhet av att ha arbetat med kvalificerat lönearbete med fördel kunskap i lönesystemet Visma Agda PS
• Relevant eftergymnasial utbildning eller Universitets-/Högskoleutbildning inom Personal- och arbetslivsfrågor
• Är noggrann, strukturerad, analytisk och har en hög servicekänsla
• Mycket god kommunikationsförmåga
• Goda kunskaper i MS Office
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Dokumentationstekniker till Vattenfall

Arkivassistent
Läs mer Jun 5
Vi söker nu en dokumentationstekniker för ett uppdrag på Vattenfall Eldistribution AB. Har du studerat arkivvetenskap och har erfarenhet av administration? Har du erfarenhet av dokumenthanteringssystem? Då kan de vara dig vi söker!

Konsultuppdraget är med start i juni månad och sträcker sig tom sista november 2023 med möjlighet till förlängning. Uppdraget är på heltid och med placering hos Vattenfall i Solna.


Om tjänsten
Du kommer att vara en del av gruppen Support Data som ansvarar för det strategiska, taktiska och operativa arbetet för den allmänna dokumentationen. Du kommer arbeta tillsammans med registraturen som idag är en grupp på fyra personer.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Sortera fysisk och digital post
• Registrera handlingar i SAP Easy DMS
• Arkivera fysiska handlingar i vårt arkiv enligt uppsatt rutin
• Stötta i pågående projekt och förbättringsarbeten rörande dokumentation
• Delta i övriga arbeten på registraturen.


Vem är du?
Vi ser att du som söker uppdraget har

• Utbildning inom arkivvetenskap
• Erfarenhet av registraturarbete, alternativt annat administrativt arbete som vi bedömer likvärdigt.
• Erfarenhet av att arbeta i dokumentationshanteringssystem.
• Duktig i MS Office-paketen (Outlook, Excel, Word)


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Täby kommun söker resultatenhetschef till grupp-och servicebostäder

Enhetschef inom social omsorg
Läs mer Maj 17
Vill du vara med och leda verksamheten för Täbybor med funktionsnedsättning? Vi söker en resultatenhetschef till grupp- och servicebostäder. Idag har vi 18 befintliga grupp- och servicebostäder, nästa år startar vi två nya bostäder. Tycker du om att påverka, utveckla och bygga nytt då kan denna tjänst vara något för dig.

Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde enligt överenskommelse.


Om tjänsten
I rollen som resultatenhetschef inom utförarenheten funktionsnedsättning, har du personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar för cirka 25 medarbetare som är fördelade på två eller tre boenden. I våra verksamheter har vi stödpedagoger, stödassistenter samt teamkoordinator som stöd i det dagliga arbetet. Övergripande för utförarenheten har vi också gemensamma resurser för rekrytering, bemanning och schemaläggning.

Resultatenhetschefer arbetar operativt nära verksamheten och har huvudansvaret för sina enheters kvalitet och budget. Som resultatenhetschef ingår du i områdeschefens ledningsgrupp tillsammans med cirka tio resultatenhetschefer för boende LSS, daglig verksamhet och socialpsykiatri. Utförarenheten är en del av hela avdelningen funktionsnedsättning med god samverkan mellan olika professioner, olika roller med gemensamt ansvar för bästa möjliga stöd till de personer vi är till för.

I chefens interna nätverk ingår kommunens olika stödfunktioner, som t.ex. HR, kommunikation, ekonomi enheten och IT. Våra grupp- och servicebostäder är placerade runt om i kommunen och som resultatenhetschef är din arbetsplats därmed på flera olika enheter samt i våra gemensamma lokaler som ligger i anslutning till Täby kommunhus.


Vem är du?
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, exempelvis socionom, arbetsterapeut, fysioterapeut eller beteendevetare. Du har tidigare erfarenhet av personal, budget- och arbetsmiljöansvar har kunskap om LSS-lagstiftning.
Meriterande för tjänsten är erfarenhet av att leda verksamheter inom funktionshinderområdet.

Vi söker dig som uppskattar att arbeta i en öppen organisation med ett generöst arbetsklimat där alla hjälps åt för att utveckla helheten. Du ser det som självklart att bidra till helheten genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.
Vidare ser vi att du har ett coachande sätt att leda med förmåga att få med personalen i arbetssätt och beslut. Som ledare sprider du trygghet och glädje samt skapar engagemang och gemenskap i arbetsgrupper. Du är tydlig, kommunikativ och lösningsorienterad samt trivs med att arbeta med processer.
Vi lägger stor vikt på vid dina personliga egenskaper!


Om verksamheten
Täby kommun är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Ansök nu

Utredare till Botkyrka kommun

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jun 1
Vi söker nu en utredare för ett konsultuppdrag på förvaltningsenheten på Botkyrka kommun. Vi söker dig med samhällsvetenskaplig eftergymnasial utbildning och erfarenhet av att bereda ärenden. Du kommer arbeta tätt ihop med kollegorna på enheten med utredningar och uppföljningar. Konsultuppdraget är med start i slutet av juni månad oh sträcker sig till 15 december 2023 med chans till förlängning. Uppdragets omfattning kan anpassas mellan 60-100%.

Uppdraget pausas för semester under perioden v. 27 – v. 31.


Om tjänsten
Arbetsmarknads- och vuxenutbildningsnämnden ansvarar för kommunens arbetsmarknadsinsatser, vuxenutbildning och yrkeshögskoleutbildningar. Nämnden ansvarar också för samhällsorientering och daglig verksamhet för vissa personer med funktionsnedsättning samt för sysselsättning enligt socialtjänstlagen. Nämndens totala budget är drygt 300 miljoner kronor.

Förvaltningens centrala administration, förvaltningskontoret, behöver under en period stärka bemanningen med en utredare. Uppdraget innebär att självständigt ansvara för att bereda beslutsunderlag till nämnd och att bistå med förvaltningsövergripande och verksamhetsstödjande utvecklingsarbete med fokus på ordning och reda.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Genomföra utredningar och uppföljningar
• Ta fram beslutsunderlag till nämnd
• Bistå i förvaltningsövergripande och verksamhetsstödjande utvecklingsarbete
• Utveckla rutiner och arbetssätt
• Presentationer och i vissa fall utbildningar
• Utveckla förvaltningens dataskyddsarbete i samråd med förvaltningens dataskyddsombud. Detta innefattar att se över arbetssätt och rutiner.

Vem är du?
Kunskapskrav
• Högskoleutbildning inom det samhällsvetenskapliga området och erfarenhet av kvalificerat arbete inom offentlig förvaltning
• Erfarenhet av att bereda ärenden till nämnd inklusive att arbeta i ett ärendehanteringssystem för detta. I Botkyrka använder vi Public 360
• Är analytisk och har förmågan att se händelser i ett större sammanhang, kan tänka långsiktigt och se direkta konsekvenser av olika beslut
• Kan förstå och skriva texter av hög kvalitet samt göra presentationer
• Uppdraget förutsätter erfarenhet av att självständigt bereda komplexa ärenden till nämnd i en kommunal organisation

Personliga egenskaper
• Är samarbetsinriktad och trivs med många kontaktytor
• förmåga att arbeta självständigt men med lyhördhet för uppdraget och förvaltningens behov
• Arbetar strukturerat och lösningsfokuserat


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Konceptutvecklare / projektledare inom utbildning

Utbildningsplanerare, företag
Läs mer Maj 17
Är du en engagerad och affärsinriktad ekonom som brinner för utbildningsfrågor? Vill du vara med och utveckla morgondagens utbildningar inom redovisnings- och löneområdet? Nu vässar Srf konsulterna sitt erbjudande i syfte att möta nya kundbehov i en marknad under stark förvandling. Du erbjuds en spännande och utmanande roll med möjlighet att vara med och påverka hela branschens utveckling. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är belägen i fina lokaler, mitt i hjärtat av Stockholms city.

Om tjänsten
Srf konsulterna är Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning, lön och rådgivning och en av de främsta leverantörerna av utbildning inom ekonomi. Erbjudandet omfattar yrkesutbildningar anpassade för redovisnings- och lönebranschen, nyhetsdagar samt påbyggnads- och fördjupningsutbildningar, såväl fysiska som digitala. Att stärka positioneringen av medlemmarna genom relevanta och framåtriktade utbildningsmöjligheter är en viktig uppgift och varje år kompetensutvecklas över 9 000 personer via Srf konsulterna. De flesta som utbildas är medlemmar i branschorganisationen men det även många andra som arbetar på ekonomi- och löneavdelningar som uppskattar våra utbildningar.

Vi söker nu en driven och självgående konceptutvecklare som vill vara med och utveckla Srf konsulternas utbildningserbjudande. Målet är att vara branschens främsta utbildare och förstahandsvalet för redovisnings- och lönekonsulter som siktar mot auktorisation.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som konceptutvecklare kommer du att vara ansvarig för att driva projekt och skapa utbildningskoncept med fokus på branschutveckling och medlemsnytta. Din uppgift är att skapa intresse för Srf konsulternas auktorisation och attrahera fler deltagare till utbildningarna. Tillsammans med erfarna experter och kollegor inom utbildningsverksamheten kommer du att utveckla Srf pedagogiken och erbjudandet inom utbildning.

Här kommer du att få en central roll i att initiera och utveckla kundrelationer inom utbildning, planera och genomföra kundmöten, upprätta utbildningsplaner samt bidra till utvecklingen av processer och IT-stöd. Du har kontinuerligt kontakt med interna och externa experter/lärare för att planera och genomföra olika gemensamma aktiviteter. Planering och övergripande administration av vissa utbildningar ingår också. Du rapporterar till Srf konsulternas utbildningschef.

Vem är du?
Vi söker dig med en akademisk utbildning inom ekonomi och som har erfarenhet av en liknande roll inom utbildningsverksamhet. Annan relevant erfarenhet kan vara från redovisnings- och lönebranschen med uppgifter inom ekonomistyrning, redovisning eller liknande och ett djupt intresse av utbildningsfrågor alternativt utbildare/lärare inom ekonomi som söker en mer strategisk och affärsinriktad roll. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i MS Office.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen behöver du vara driven, affärsorienterad och målinriktad. Du är dessutom lyhörd, kommunikativ och lösningsfokuserad med en strategisk förmåga att forma koncept och se helheten. Vi är övertygade om att du på ett engagerat och självständigt sätt kan driva projekt, skapa aktiviteter, utveckla relationer samt leda kollegor mot gemensamt uppsatta mål. Utöver detta är du strukturerad och van att arbeta med processer och dokumenterade rutiner.

Om verksamheten
Srf konsulterna är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Våra auktoriserade konsulter och deras medarbetare hjälper 330 000 företag att utvecklas. Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation och utbildningar för redovisnings- och lönebranschen. Srf konsulterna grundades 1936 och driver en fortlöpande branschutveckling samt kvalitets- och kompetenshöjning av medlemmarna.

Läs mer om oss på www.srfkonsulterna.se

Ansök nu

Facklig samordnare till modejätte!

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jun 5
Vi söker en erfaren och engagerad facklig samordnare med expertis inom stora projekt till vår kund i Stockholm. Kunden är en välkänd modejätte och är i en spännande utvecklingsfas. Som facklig samordnare kommer du att spela en viktig roll i att driva samarbete och processer med fackföreningar samt vara en resurs för interna förhandlare och chefer.

Konsultuppdraget sträcker sig från och med juni 2023 till sista oktober 2023. Uppdraget är på heltid med placering hos vår kund i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Exempel på arbetsuppgifter spom kan komma att förekomma:

• Hantera och leda storskaliga projekt
• Driva samarbete och processer med fackföreningar
• Bistå med fackligt planering och strategier samt vara en resurs för interna förhandlare och chefer
• Skapa material i Powerpoint
• Ge självständig HR-rådgivning och coachning
• Förstå HR-strategier och kunna översätta dem till dagligt stöd för verksamheten
• Ge operativt stöd till verksamheten i HR-administration


Vem är du?
• Visad erfarenhet och strukturerat förhållningssätt för att leda storskaliga projekt.
• Tidigare erfarenhet av stora organisationer och omorganisationer, helst inom en global teknikmiljö.
• Ska ha goda kunskaper i svensk arbetsrätt
• Drive samverkan och processer med facken
• Förmåga att hjälpa till med facklig planering och strategier och fungera som en resurs för interna förhandlare och chefer
• Ska även kunna producera material i Powerpoint etc och ha ett praktiskt förhållningssätt
• Ge självständigt expertråd och coachning inom HR
• Förstå HR-strategier och hur man kan översätta till daglig support för verksamheten


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Upphandlare till myndighet i Stockholm

Upphandlare
Läs mer Maj 25
Vi söker nu dig med några års erfarenhet som upphandlare eller inköpare för ett uppdrag hos förvaltningsmyndigheten Inspektionen För Strategiska Produkter. Har du eftergymnaisal utbildning och erfarenhet av LOU och Tendsign? Då kan det vara dig vi söker!

Konsultuppdraget är med placering hos Inspektionen För Strategiska Produkter i Stockholm. Uppdraget sträcker sig från mitten av augusti 2023 till december 2023, dvs 4,5 månader. Uppdraget är på heltid, möjlighet till distansarbete ca 2 dagar per vecka.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Stötta myndigheten i uppbyggandet av en inköpsfunktion med framtagande av mallar, arbetsprocesser och dokumentation
• Arbeta praktiskt med att genomföra en mängd inköp till myndigheten
• Genomföra självständiga avrop via Kammarkollegiet, men även direktupphandlingar och upphandlingar
• Hantera offerter/anbud och urval av leverantörer
• Arbeta med att uppdatera avtalsregister, göra avtalsuppföljning, behovsanalyser och marknadsundersökningar
• Utföra administrativa moment i inköps- och upphandlingsförfarandet. Som exempel kan nämnas tilldelning av kontrakt och ta fram avtal, samt uppföljning av efterlevnaden av åtaganden enligt kontrakten


Vem är du?
Vi ser att du som söker uppdraget är/har:

• Högskoleutbildning inom juridik, ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) årsarbetslivserfarenhet från liknande arbete. ELLER, YH-utbildning som upphandlare/inköpare eller likvärdig utbildning samt minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
• Goda kunskaper inom LOU/LUF
• Erfarenhet från att arbeta med upphandlingsverktyg t.ex. TendSign, Mercell
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift•
• Är noggrann
• Är lösningsfokuserad
• Har en god samarbetsförmåga


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Projektledare för kommande uppdrag i Stockholm!

Projektledare, reklam
Läs mer Maj 25
Är du ute efter en ny utmaning inom projektledning? Det här är en intresseanmälan för kommande uppdrag inom projektledning!

Vi söker ständigt efter nya stjärnor inom projektledning för framtida konsultuppdrag i Stockholm med omnejd. Främst söker vi projektledare inom kompetensområdena:

• HR/Lön
• Sälj/Marknad
• Inköp/Logistik
• Administrativa tjänster

Våra kunder varierar från stora globala företag till mindre företag. Konsultuppdragen styrs utifrån kundens behov och kan därför variera i omfattning. Som konsult på Poolia får du ett spännande och omväxlande arbete på några av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser.

Observera att detta inte är kopplat till en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag inom kompetensområdena HR/Lön, Sälj/Marknad, Inköp/Logistik och administrativa tjänster. Vi kommer därför endast återkoppla till dig om vi har ett uppdrag som passar din profil.

Vi ser fram emot att läsa ditt CV!

Om tjänsten
Konsultuppdragen förekommer i Stockholm med omnejd. Uppgifterna för en projektledare varierar beroende på vilken bransch och företag som man arbetar för och kan därför variera beroende på kundens behov. Men i grunden fungerar en projektledare som en sammanhållande kraft som planerar, leder, styr och samordnar projektets uppdrag och arbetsuppgifter mot mål. Dessutom ansvarar projektledaren för att kontrollera budget och se till att hålla arbetet slutförs inom deadline.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Här är några vanliga arbetsuppgifter för en projektledare:

• Definiera och sätta upp mål och riktlinjer för projektet
• Skapa en detaljerad projektplan som inkluderar tidslinjer, budget och resursallokering
• Rekrytera och sätta samman en projektgrupp som har de nödvändiga kunskaperna och färdigheterna för att slutföra projektet
• Leda projektgruppen och fördela arbetsuppgifter
• Kommunicera regelbundet med intressenter, kunder och andra involverade parter för att hålla dem uppdaterade om projektets framsteg
• Hantera projektbudgeten och övervaka kostnader och intäkter
• Hantera risker och problem som uppstår under projektets gång och vidta lämpliga åtgärder för att lösa dem
• Säkerställa att projektet slutförs inom deadline och att det uppfyller kvalitetskraven
• Utvärdera projektet och dess resultat för att identifiera områden som kan förbättras inför framtida projekt
Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Eftersom detta endast är en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag, kan arbetsuppgifterna komma att variera sig.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta inom projektledning inom kompetensområdena HR/Lön, Sälj/Marknad, Inköp/Logistik och administrativa tjänster. Har du en eftergymnasial utbildning inom relevant område ser vid det som väldigt meriterande. Du har god vana att arbeta i system och har tidigare arbetat i bland annat Officepaketet och projektledningsverktyg så som Microsoft Project, Jira med flera. Du kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att trivas i denna roll ser vi att du är ambitiös, strukturerad, driven och noggrann. Vidare är du ansvarstagande, lösningsorienterad och serviceinriktad. Vi ser gärna att du även är självgående, initiativtagande och orädd. Du är öppen för att arbeta i stundvis högt tempo och har stort intresse och driv för projektledning. Du är duktig på att bygga struktur och vågar ta för dig samt ta ansvar för att de arbetsuppgifter du tar dig an slutförs med goda resultat och enligt deadline. Du är flexibel och kan anpassa dig efter många olika människor, kontaktytor och arbetsuppgifter. Du samarbetar bra med människor och kan delegera arbetsuppgifter.

Observera, detta är en annons för spontanansökningar inför kommande konsultuppdrag inom kompetensområdena HR/Lön, Sälj/Marknad, Inköp/Logistik och administrativa tjänster. Vi kommer därför endast återkoppla till dig om din profil matchar ett aktuellt uppdrag hos oss.

Om verksamheten
Du kommer att bli anställd av oss på Poolia och arbeta på uppdrag hos vår framtida kund. Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Payroll / HR-konsult till världsledande logistikföretag!

Löneadministratör
Läs mer Maj 30
Vi söker en Payroll Manager & HR Administrator för ett konsultuppdrag på ett av världens ledande logistikföretag. I rollen kommer du att ha ansvar för hela lönehanteringsprocessen samt ansvarig för en del HR-administration. Vi söker dig som har några års erfarenhet av lönefrågor och som har ett intresse för personalfrågor.

Konsultuppdraget är med start i september i år och sträcker sig till april 2025, du kommer att kliva in för en medarbetare som går på föräldraledighet. Du kommer att arbeta heltid, 37,5 timmar per vecka. Placering är på kontoret norr om Stockholm med viss möjlighet till distansarbete enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ansvara för att lönehanterings-, tid- och reserapporteringsprocessen hanteras och genomförs. Varje månad ska du hantera ca 230 tjänstemannalöner i Visma Agda PS lönesystem
• Systemansvarig för löne- och tid och reserapporteringssystem
• Informera medarbetare & chefer om lag och avtal i frågor kopplade till lönehanteringen och vara behjälplig vid frågor om lön, semester, schema etc
• Ta fram relevanta rapporter & statistiklistor och distribuera dem efter behov till rätta instanser samt göra kontinuerliga avstämningar med finansavdelningen
• Inrapportering av personalförändringar till tjänstepensionsbolag / försäkringsmäklare
• Support i rekrytering
• Genomföra viss utbildning inom framförallt lönerelaterade områden och processer samt delta i HR relaterade initiativ och projekt vid behov
• Biladministration som tex. hantering trängselskatt, kostnadsställen etc
• Systemansvar och projektledare för vårt nya HR system
• I rollen kan också komma att tillkomma HR-administration såsom avtalsskrivning, uppdatering av personalhandbok, utbildningsadministration och koordinering, uppdatering i personalsystem, kontering av HR-fakturor samt uppdatering av personaluppgifter i andra HR-relaterade system, tex. intranät Smart Connect


Vem är du?
Vi ser att du som söker rollen har:

• Minst två års erfarenhet av att ha arbetat med kvalificerat lönearbete med fördel kunskap i lönesystemet Visma Agda PS
• Relevant eftergymnasial utbildning eller Universitets-/Högskoleutbildning inom Personal- och arbetslivsfrågor
• Är noggrann, strukturerad, analytisk och har en hög servicekänsla
• Mycket god kommunikationsförmåga
• Goda kunskaper i MS Office
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Löneadministratör till logistikföretag!

Löneadministratör
Läs mer Maj 23
Vi söker en Payroll Manager & HR Administrator för ett konsultuppdrag på ett av världens ledande logistikföretag. I rollen kommer du att ha ansvar för hela lönehanteringsprocessen samt ansvarig för en del HR-administration. Vi söker dig som har några års erfarenhet av lönefrågor och som har ett intresse för personalfrågor.

Konsultuppdraget är med start i september i år och sträcker sig till april 2025, du kommer att kliva in för en medarbetare som går på föräldraledighet. Du kommer att arbeta heltid, 37,5 timmar per vecka. Placering är på kontoret i Stockholm med viss möjlighet till distansarbete enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ansvara för att lönehanterings-, tid- och reserapporteringsprocessen hanteras och genomförs. Varje månad ska du hantera ca 230 tjänstemannalöner i Visma Agda PS lönesystem
• Systemansvarig för löne- och tid och reserapporteringssystem
• Informera medarbetare & chefer om lag och avtal i frågor kopplade till lönehanteringen och vara behjälplig vid frågor om lön, semester, schema etc
• Ta fram relevanta rapporter & statistiklistor och distribuera dem efter behov till rätta instanser samt göra kontinuerliga avstämningar med finansavdelningen
• Inrapportering av personalförändringar till tjänstepensionsbolag / försäkringsmäklare
• Support i rekrytering
• Genomföra viss utbildning inom framförallt lönerelaterade områden och processer samt delta i HR relaterade initiativ och projekt vid behov
• Biladministration som tex. hantering trängselskatt, kostnadsställen etc
• Systemansvar och projektledare för vårt nya HR system
• I rollen kan också komma att tillkomma HR-administration såsom avtalsskrivning, uppdatering av personalhandbok, utbildningsadministration och koordinering, uppdatering i personalsystem, kontering av HR-fakturor samt uppdatering av personaluppgifter i andra HR-relaterade system, tex. intranät Smart Connect


Vem är du?
Vi ser att du som söker rollen har:

• Minst två års erfarenhet av att ha arbetat med kvalificerat lönearbete med fördel kunskap i lönesystemet Visma Agda PS
• Relevant eftergymnasial utbildning eller Universitets-/Högskoleutbildning inom Personal- och arbetslivsfrågor
• Är noggrann, strukturerad, analytisk och har en hög servicekänsla
• Mycket god kommunikationsförmåga
• Goda kunskaper i MS Office
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR- och Löneadministratör till världsledande logistikföretag!

Löneadministratör
Läs mer Maj 30
Vi söker en Lön-& HR-administratör för ett konsultuppdrag på ett av världens ledande logistikföretag. I rollen kommer du att ha ansvar för hela lönehanteringsprocessen samt ansvarig för en del HR-administration. Vi söker dig som har några års erfarenhet av lönefrågor och som har ett intresse för personalfrågor.

Konsultuppdraget är med start i september i år och sträcker sig till april 2025, du kommer att kliva in för en medarbetare som går på föräldraledighet. Du kommer att arbeta heltid, 37,5 timmar per vecka. Placering är på kontoret norr om Stockholm med viss möjlighet till distansarbete enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ansvara för att lönehanterings-, tid- och reserapporteringsprocessen hanteras och genomförs. Varje månad ska du hantera ca 230 tjänstemannalöner i Visma Agda PS lönesystem
• Systemansvarig för löne- och tid och reserapporteringssystem
• Informera medarbetare & chefer om lag och avtal i frågor kopplade till lönehanteringen och vara behjälplig vid frågor om lön, semester, schema etc
• Ta fram relevanta rapporter & statistiklistor och distribuera dem efter behov till rätta instanser samt göra kontinuerliga avstämningar med finansavdelningen
• Inrapportering av personalförändringar till tjänstepensionsbolag / försäkringsmäklare
• Support i rekrytering
• Genomföra viss utbildning inom framförallt lönerelaterade områden och processer samt delta i HR relaterade initiativ och projekt vid behov
• Biladministration som tex. hantering trängselskatt, kostnadsställen etc
• Systemansvar och projektledare för vårt nya HR system
• I rollen kan också komma att tillkomma HR-administration såsom avtalsskrivning, uppdatering av personalhandbok, utbildningsadministration och koordinering, uppdatering i personalsystem, kontering av HR-fakturor samt uppdatering av personaluppgifter i andra HR-relaterade system, tex. intranät Smart Connect


Vem är du?
Vi ser att du som söker rollen har:

• Minst två års erfarenhet av att ha arbetat med kvalificerat lönearbete med fördel kunskap i lönesystemet Visma Agda PS
• Relevant eftergymnasial utbildning eller Universitets-/Högskoleutbildning inom Personal- och arbetslivsfrågor
• Är noggrann, strukturerad, analytisk och har en hög servicekänsla
• Mycket god kommunikationsförmåga
• Goda kunskaper i MS Office
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Systemspecialist rekryteras till Skolfastigheter i Uppsala

Systemansvarig
Läs mer Maj 15
Drivs du av både taktisk och operativt arbete? Vill du vara med och driva Skolfastigheters IT-portfölj? Tycker du om att göra gott för Uppsalas barn och elever? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Skolfastigheter rekryterar nu en systemspecialist som vill vara med på Skolfastigheters utvecklingsresa.
Skolfastigheter befinner sig i en spännande fas med att förse Uppsala Kommun med lokaler och miljöer för pedagogisk verksamhet. Det är tack vare sina medarbetare verksamheten kan göra gott för Uppsalas skolor och förskolor så att barn och unga får bästa tänkbara förutsättningar att utvecklas.

Hos Skolfastigheter får du en verksamhet som värdesätter trivsel på arbetsplatsen tillsammans med en öppen och ärlig atmosfär. Här blir du en del av ett starkt team med fantastiska kollegor. Organisationen är engagerad och motiverad och står inför flera spännande utmaningar.

Detta är en direkt rekrytering av Skolfastigheter där vi på Poolia har fått möjlighet att hjälpa till i rekryteringsprocessen.
Tjänsten är lokaliserad i Uppsala där du förväntas vara någon dag i veckan.

Urvalet sker löpande så ta chansen att bli Skolfastigheters nästa kollega redan idag.


Om tjänsten
Då Skolfastigheter befinner sig i en spännande utvecklingsfas kommer du få vara med och bidra till den förändringsresa som Skolfastigheter gör mot en modern IT-verksamhet.

Som systemspecialist erbjuds du en omväxlande och utvecklande tjänst med goda möjligheter att forma din egen roll, där dina kloka tankar och idéer tillsammans med din erfarenhet kommer att vara en tillgång för Skolfastigheter.

I rollen som systemspecialist har du det övergripande samordnaransvaret för Skolfastigheters IT-portfölj utifrån perspektiven systemförvaltning, infrastruktur samt arkitektur. Du kommer arbeta nära verksamheten för att se dess behov och omsätta dessa i reella systemförbättringar och integrationer. Du blir den naturliga bryggan mellan verksamheten och IT.
Vidare kommer du att leda/bidra i större IT- projekt inom ditt verksamhetsområde. Du kommer att jobba med utredningar, kravställning och design av befintliga och nya system. Du har på så vis ett stort inflytande och ansvar för de systemval och implementationer som kommer att forma framtiden.

Rollen är både taktisk och operativ och passar dig som är utvecklingsorienterad och van vid att driva förändringar.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som systemspecialist kommer du bland annat ha följande arbetsuppgifter:

• Ansvara för att utveckla strategier för hur IT-system ska användas och förbättras på Skolfastigheter. Detta inkluderar att hantera beroenden, integrationer och informationsflöden mellan systemen.
• Ha helhetssyn över Skolfastigheters IT-portfölj och agera som en länk mellan IT och användarna
• Ansvara för att IT-portföljen utvecklas i linje med bolagets digitaliseringsstrategi
• Rollen innebär även ett operativt arbete inom förvaltningsmodellen med våra IT objekt, du är också specialisten som stöttar övriga objektledare & specialister
• Säkerställer att organisationen har rätt system för verksamhetens behov av systemstöd, datalagring och säkerhet, t.ex. genom att styra leverantörer utifrån förvaltningsmodell för IT
• Delta i IT-relaterade projekt inom verksamheten såsom upphandlingar, införanden samt avvecklingar av IT-stöd. Inom projekten driver och ansvarar du för systemkartan men även för att översätta affärskrav till IT


Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har en högskoleutbildning inom IT eller liknande samt flerårig erfarenhet som systemspecialist eller systemarkitekt. Du har tidigare erfarenhet av systemförvaltning och införande av system. Vidare har du erfarenhet av att arbeta med IT-säkerhetsfrågor och att driva IT-projekt. Din förståelse om systeminfrastruktur och systemintegrationer, inklusive deras sammanhang och beroenden, är mycket god. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av systemförvaltning enligt en förvaltningsmodell.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och ser att det är a och o att du är en skicklig kommunikatör och samverkare för att lyckas i rollen. För att kunna inspirera verksamheten är det viktigt att du är uppdaterad om de senaste trenderna och teknologierna inom området, samt att du har förmågan att applicera dem på ett ödmjukt och praktiskt sätt. Vi söker dig som motiveras av att förädla, förvalta och implementera verksamhetsstödjande system, hitta smarta integrationer och digitala lösningar som skapar värde för verksamheten och våra kunder.


Om verksamheten
Uppsala Kommun Skolfastigheter AB är ett helägt kommunalt bolag som äger merparten av Uppsala kommuns skolor och förskolor. Genom fastigheterna bidrar vi till barn och ungas utveckling. Vårt uppdrag är att skapa ekonomiskt effektiva pedagogiska miljöer som stödjer verksamheternas behov. Skolfastigheter vill ligga i framkant när det gäller både hållbarhet och innovation, och har flera samarbeten med både näringsliv och akademi. Vi vill bli bäst i klassen på trygga och hållbara lärmiljöer!

Totalt ingår idag ca 140 fastigheter över hela kommunen. Bolaget har sedan det startades 2013 haft en stark tillväxt och består idag av ca 90 medarbetare. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och det är viktigt för oss att du trivs i vår organisation.

Du kan läsa mer om Skolfastigheter på http://www.skolfastigheter.uppsala.se

Ansök nu

Rekryterare till FOI

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 22
Har du erfarenhet av att arbeta med hela rekryteringsprocessen och har ett stort engagemang för människor? Då har vi uppdraget för dig! Vi söker nu två rekryterare till Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI. Vår kund FOI befinner sig i en mycket expansiv fas och behöver nu förstärkning inom rekrytering för att utöka deras stöd till verksamheten. Konsultuppdraget är på heltid med önskat tillträde i mitten på augusti och sträcker sig i 6 månader med möjlighet till förlängning eller anställning hos FOI. Tjänsten är med placeringen på deras kontor i Kista.


Om tjänsten
Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara inom rekrytering där du både kommer ansvara för hela rekryteringsprocesser samt stötta övriga kollegor i deras rekryteringar. Du arbetar konsultativt och nära verksamheten där du driver parallella rekryteringsprocesser för olika typer av tjänster tillsammans med ansvariga chefer. Då alla tjänster på FOI är säkerhetsklassade kommer du även genomföra säkerhetsprövningsintervjuer. Med tiden kommer du även att ansvara och driva frågor inom något rekryteringsområde efter verksamhetsbehov och eget intresse.


Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant akademisk examen och har några års erfarenhet av rekryteringsarbete. Du har erfarenhet av att arbeta med kompetensbaserad rekrytering och är en van systemanvändare. Har du dessutom erfarenhet av rekrytering inom staten samt erfarenhet av att genomföra säkerhetsprövningsintervjuer är det meriterande.

Som person har du mycket god förmåga att samarbeta och har lätt för att skapa relationer samt att bygga förtroende och bidra till en god teamkänsla. För dig är det naturligt att sätta upp och hålla tidsramar där du bidrar med din positiva inställning. Vidare är du är strukturerad, självgående och är van att arbeta i ett högt tempo. Vi ser att du tar egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. I den här rollen är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Antikvarie för uppdrag i Stockholm!

Antikvarie
Läs mer Maj 30
Sök denna tjänst som antikvarie och upplev en värld av historiska skatter och häpnadsväckande berättelser! Som antikvarie blir du en viktig förvaltare av kulturellt arv och delar din kunskap med en bred publik. Du blir en länk mellan det förflutna och nutiden, där du utforskar, vårdar och bevarar antika föremål, samtidigt som du skapar intressanta narrativ och inspirerar andra att uppskatta vår gemensamma historia. Gå inte miste om denna fantastiska möjlighet!

Om tjänsten
Vi söker för kunds räkning en antikvarie för ett uppdrag i Stockholm där du som antikvarie antar en viktig roll och med stort ansvar gentemot vår gemensamma kulturarv!

Uppdraget beräknas påbörja 5 juni 2023 och pågå till 31 december 2024. Du kommer bli anställd av oss på Poolia men arbeta på uppdrag hos kund, 5 timmar/vecka. Omfattningen kan komma att ändras efter bedömning av företaget. Placering blir från företagets kontor och från ombyggnadsprojektets adress.

Företaget har startat upp ett ombyggnadsprojekt. Projektet innefattar byte av ventilationssystem för 15 lokaler bestående mestadels av butiker och kontor. Då byggnaden är blåklassad ur kulturhistoriskt intresse krävs ett nära samarbete med en antikvarie. Nu har projektering av ett förfrågningsunderlag för utbyte av ventilationsstart.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Antikvariska arbetsuppgifter då vi måste ta många hänsyn till tekniska lösningar avseende ventilationsanläggningen. Målet är att i samråd med företaget finna gångbara tekniska lösningar.

Man ska vara tillgänglig under dagtid per telefon, e-post samt för planerade besök och eventuellt några akuta besök.

Vem är du?
Kunskap och erfarenhet:
• Du har hög kunskap avs. antikvarisk hantering vid projekt.
• Du har erfarenhet från tidigare antikvariska arbeten vid fastigheten.

Efterfrågade underlag:
• Du har underlag från vårdprogram som upprättats 2014-2016.

Språkkrav:
• Du har flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper:
• Du har god samarbetsförmåga och öppenhet för att finna lösningar tillsammans med företager och övriga parter.
• Du ska kunna arbeta strukturerat och noggrant
• Du drivs av att arbeta med problemlösning och brinner för att analysera information.
• Du är självgående, nyfiken och driven.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljande Platschef till Lundgrens, Tyresö

Platschef, anläggning
Läs mer Maj 13
Har du ett stort intresse för affärer och kunder? Är du en inspirerande och trygg chef/ledare som brinner för att coacha dina medarbetare och tillsammans utveckla affärsmannaskapet på Lundgrens?

För rekrytering till Lundgrens Sverige i Tyresö söker Poolia en engagerad platschef med stort affärsmässigt driv. Här ges du möjlighet att driva och utveckla siten i Tyresö och du ansvarar för både personal, drift, lönsamhet och kvalité. Du erbjuds ett utåtriktat och kundnära arbete i en dynamisk och utvecklingsorienterad organisation. Dessutom får du arbeta i ett framgångsrikt bolag i en stor och stabil koncern.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med placering i Tyresö. Du rapporterar till VD.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Som platschef ansvarar du för verksamheten i Tyresö som du driver och utvecklar på ett professionellt sätt. Du leder verksamheten med fullständigt budget-, resultat- och personalansvar och har ett team om 14 medarbetare som rapporterar till dig samt Produktionschef och Teamledare för lagerverksamheten.

Din ledarstil inspirerar och motiverar ditt team att alltid göra sitt bästa och tillsammans med övriga kollegor levererar ni service på hög nivå och fina försäljningssiffror. Du är också ansvarig för lokaler, arbetsmiljö, rutiner och verksamhetsutveckling i form av strukturering, organisering, effektivisering och optimering av affärerna och kunduppdragen.

Ca 60% av tjänsten avser försäljning och kundbearbetning/-kundutveckling och ca 40% ledning och administration.


Vem är du?
Vi ser att du har minst 5–10 års yrkeserfarenhet från liknande befattning och/eller ansvarsområde i ett producerande bolag inriktat mot kundanpassade lösningar. Du har god teknisk kompetens och en stark kommersiell sida och du har tidigare erfarenhet av att driva och utveckla organisationer med tillhörande personal-, budget- och resultatansvar. Erfarenhet från branschen eller närliggande bransch är mycket meriterande.

Med fördel har du eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning och / eller utbildning inom ledarskap och / eller försäljning samt god datavana och kunskaper inom Office-paketet. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska såväl i tal som i skrift. B-körkort är ett krav.

Vidare ser vi att du är en engagerad ledare som vill arbeta nära och tillsammans med ditt team. Du bygger goda relationer på alla nivåer i verksamheten och är van vid att växla mellan operativa arbetsuppgifter och mer strategiska områden. Som person är du strukturerad och noggrann med god förmåga att prioritera och få saker att hända. Affärsmässighet och initiativförmåga genomsyrar ditt förhållningssätt och du är mån om att nå både kvalitet och höga resultat. Du är ödmjuk inför uppgiften, engagerad och inspirerande samtidigt som du är kravställande när så behövs.


Om verksamheten
Lundgrens Sverige AB representerar produkter från världsledande tillverkare inom slang och industrigummi och producerar kundanpassade och konfektionerade lösningar efter kunders önskemål. Vi lagerför marknadens bredaste sortiment av slang och slangtillbehör, gummi, kemprodukter, hydraulik, packningar, O-ringar, tätningar och silikongummi.

Lundgrens omsätter ca 400 MSEK och har 130 anställda.

Lundgrens ingår i Beijer Tech AB, en grupp specialiserade bolag som samarbetar för att göra den nordiska industrin mer konkurrenskraftig. Lundgrens är en flexibel och snabbfotad organisation som alltid står redo att tillgodose kundernas önskemål. Beijer Tech representerar några av världens ledande tillverkare och erbjuder genom sina dotterföretag förädlade, kundanpassade lösningar inom produktområdena ytbehandling, gjuteri, stål- och smältverk, flödesteknik och industrigummi.

Beijer Tech ingår i sin tur i den börsnoterade koncernen Beijer Alma.

Bifogad film ger dig närmare information om Lundgrens verksamhet: https://www.youtube.com/watch?v=q64zvesaIO8

Läs mer på Lundgrenssverige.se och Beijertech.se samt Beijeralma.se

Ansök nu

Säljsupport till Kinnarps i Stockholm

Säljassistent
Läs mer Maj 11
Är du en administrativt stark, kundorienterad och serviceinriktad teamspelare med vilja att göra skillnad, då kommer du att trivas hos Kinnarps! Om du uppskattar en roll med högt tempo, varierade arbetsuppgifter och dagliga kontakter med kunder, kollegor och leverantörer är det här jobbet för dig. Vi erbjuder dig en tjänst hos ett attraktivt företag med starkt varumärke i en miljö där alla bidrar till arbetsglädje och framgång.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med önskat tillträde snarast enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är placerad i Kinnarps fantastiska utställningslokaler i Sickla/Nacka. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Till Kinnarps professionella och stabila säljsupportteam söker vi nu ytterligare en medarbetare. Du kommer att ha sex erfarna och hjälpsamma kollegor och rapporterar till chef för säljsupport.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
- bistå säljarna i olika kundärenden, främst via ärendehanteringssystemet, såsom offerter, produktinformation/prisuppgifter,
kundserviceärenden och kundförfrågningar
- skapa offerter och ibland inredningsförslag/ritningar utifrån säljarens eller kundens instruktioner/behov och kundavtal
- hantera inkommande beställningar i olika digitala system samt säkerställa korrekt information
- kommunicera direkt med kund gällande till exempel produktinformation, prisuppgifter och orderfrågor
- andra förekommande administrativa och kundrelaterade arbetsuppgifter på avdelningen


Vem är du?
Vi tror att du är i början av din karriär med ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som inkluderat administration inom kundservice, säljsupport eller innesälj, företrädesvis inom B2B. Du har gymnasiekompetens, gärna inom ekonomi, försäljning eller marknadsföring. Din datorvana är god, erfarenhet av något CRM-system är en fördel, liksom B-körkort. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du noggrann och strukturerad med ett skarpt öga för detaljer. Inom ditt ansvarsområde är planering och förmåga att prioritera avgörande faktorer för att lyckas. Du är serviceinriktad och lösningsorienterad och behåller ditt lugn i de stressiga situationer som ibland kan uppstå. Vi tror att du uppskattar teamarbete, men kan också på ett självständigt sätt driva ditt eget arbete framåt. Du motiveras av att ha många kontaktytor och ständigt utvecklas. Utöver detta värdesätter vi en god samarbetsförmåga samt en hjälpsam och positiv inställning.

Om verksamheten
Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder.

Läs mer om oss på www.kinnarps.se

Ansök nu

Account Manager B2B inom förnyelsebar energi inom börsbolag

Account manager
Läs mer Maj 4
BayWa r.e. Solar Systems söker nu en proaktiv och utvecklingsorienterad Account Manager B2B för verksamheten i Sverige. Tjänsten är en tillsvidareanställning underställd Country Manager Sweden & Finland. Du utgår från det svenska huvudkontoret i Kista. Tillträdesdatum kan anpassas efter din nuvarande uppsägningstid.

Har du ett stort intresse för nykundsbearbetning, utveckling av befintliga kunder, lönsamma och långsiktiga affärer? Vill du arbeta med teknisk försäljning i en professionell och framgångsrik global börsnoterad koncern? Är du intresserad av en tjänst som ger möjlighet till personlig utveckling i ett expansivt bolag?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du erbjuds en utvecklande och utmanande tjänst i ett framgångsrikt och växande företag inom förnyelsebar energi. Du får vara med och påverka den pågående energiomställningen.

Du jobbar med försäljningen B2B i hela Sverige av BayWa r.e.’s produkter inom solenergiområdet. Målgruppen är installatörer och återförsäljare av solenergilösningar. Du fokuserar både på nykundsbearbetning och utveckling av befintliga kunder.

Du arbetar med hela försäljningsprocessen från kundprospektering, besöksbokning, behovsanalys, rådgivning, offertskrivande och avtalsförhandlingar. Vidare genomför du produktutbildningar och ger professionell rådgivning åt ovan nämnda kundgrupper. Du kommer också att delta på branschmässor.

Du resor normalt cirka 3 dagar i veckan. Vissa övernattningar ingår i tjänsten.

Vem är du?
Vi tror att du troligen har 3-10 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ansvarsområden.

Du har tidigare säljerfarenhet från teknisk försäljning (B2B) av koncept, produkter och/eller tjänster. Du har ett allmänt tekniskt intresse. Vi ser det som en stor fördel om du har erfarenhet av försäljning gentemot återförsäljare och/eller installatörer. Jobbar du redan idag inom förnyelsebar energi eller i en närliggande bransch är det mycket värdefullt.

För tjänsten krävs att du behärskar svenska i tal och skrift. Du har också goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Vi vill att du behärskar Office-paketet och har erfarenhet av affärs- och CRM-system.

För att vara framgångsrik som Account Manager B2B tror vi att följande egenskaper är viktiga:
• Affärsorienterad och professionell
• Målinriktad och resultatorienterad
• Relationsskapande och förtroendeingivande
• Lyhörd/rådgivande
• Drivande och engagerad
• Självgående och proaktiv
• Flexibel och prestigelös
• Långsiktigt tänkande med en vilja att hjälpa kunder
• Systematisk och strukturerad

B-körkort krävs för tjänsten.

Vid den aktuella rekryteringen använder vi oss av arbetspsykologisk testning för kandidater utvalda till intervju och bakgrundskontroll för slutkandidat.

Om verksamheten
BayWa är en börsnoterad koncern som omsätter över EUR 27,1 miljarder och har mer än 27 000 anställda över hela världen.

BayWa r.e.
At BayWa r.e we r.e.think energy - how it is produced,?stored and can be best used to enable the global renewable energy transition that is essential to the future of our planet.

Based in 30 countries, with revenues of almost €6.5 billion, BayWa r.e. is a leading global renewable energy developer, service provider, distributor and energy solutions provider, and is actively shaping the future of energy.

BayWa r.e. delivers end-to-end project solutions, ongoing operations management and is an Independent Power Producer with an expanding energy trading business. Using our innovation, creativity and expertise, we have successfully brought over 5 GW of renewable energy online, while managing over 10 GW of assets.

A leading global supplier to the solar distribution market, BayWa r.e is a preferred partner for thousands of installers and contractors.

BayWa r.e. Solar Systems
At BayWa r.e. Solar Systems, we have strict requirements regarding the selection of our portfolio meaning we offer only the highest quality products from industry leading manufacturers. Our top-quality suppliers are well known for their years of experience in the photovoltaic industry and the consistent high quality of their products. The components we provide must meet strict criteria to ensure maximum yield. We offer highly competitive pricing with direct access to Europe-wide stocks.

BayWa r.e. Solar Systems, founded in May 2012, is a photovoltaic system supplier, offering PV components, installation systems, storage systems and accessories for the commercial market in Nordic countries.

Please visit https://www.baywa-re.com/en/ and https://nordic.baywa-re.com/en/company/about-baywa-re/company-information#nordic-subsidiaries

Ansök nu

Produktionsplanerare till Dagab i Bålsta!

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 19
Vi söker nu produktionsplanerare för konsultuppdrag på Dagabs nya lager i Bålsta! Dagab är just nu i en väldigt spännande fas där organisationen och medarbetarna bygger upp och formar verksamheten. Detta ger dig en helt fantastisk möjlighet att vara med och skapa morgondagens och marknadens bästa logistiklösning.

Konsultuppdraget är med start så snart som möjligt och uppdraget sträcker sig till och med hösten, men goda möjligheter till förlängning. Uppdraget är på heltid med placering i Bålsta.


Om tjänsten
Du erbjuds en roll där du får vara med och påverka, utveckla och driva Dagabs fortsatta framgång inom dagligvaruhandeln. Dagabs verksamhet genomsyras av ett framåtlutat, varmt och drivet arbetsklimat med kärnvärdet starkare tillsammans. Om du gillar datadrivet arbete i direkt närhet till en avancerad och dynamisk logistikverksamhet så är rollen som ”Operativ produktionsoptimerare” en utmärkt möjlighet till personlig utveckling.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I denna roll arbetar du med optimering av Dagabs produktionsflöden genom analys, uppföljning, koordinering och planering
• Styrning och planering för att säkerställa rätt bemanning i produktionen baserat på volym
• Hantering och uppföljning av avvikelser vid inleverans
• Styrning och optimering av plockprocesser och lagerläggning
• Hantering av trafikstyrning inom logistikcentret


Vem är du?
Vi söker dig som älskar problemlösning och som brinner för att analysera information. Som person är du självgående, nyfiken och driven. Du gillar att arbeta strukturerat och att skaffa dig koll genom informationsintensivt arbete. Du gillar breda samarbeten och har alltid förhållningssättet starkare tillsammans.

Kvalifikationer:
• Du har mycket goda färdigheter i datadrivet arbete
• Du har vana av att arbeta självständigt och är van att driva projekt och aktiviteter
• Om du har erfarenhet av producerande verksamhet är det meriterande
• Om du tidigare arbetat med automation och WMS-system är detta meriterande
• Högskoleutbildning är meriterande men inget krav för tjänsten
• Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lönerapportör till PostNord

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Maj 17
Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk och utmanande miljö där du får möjlighet att utveckla dina färdigheter inom lönehantering. Här får du möjlighet att arbeta med scheman, avvikelsehantering och mycket mer. Om du är noggrann, strukturerad och har goda kunskaper i Excel så kan du vara den vi söker!


Om tjänsten
Vi söker nu fyra lönerapportörer till PostNords team i Stockholm med möjlig placering i Veddesta eller Årsta. Perfekt tjänst för dig som är nyexaminerad inom ekonomi eller lön, varit ekonomiassistent tidigare och vill bredda dina erfarenheter inom lön eller är en duktig administratör med Excel-bakgrund! Som lönerapportör kommer du att ha ansvar för avvikelsehantering, scheman och övrig personalhantering i tätt samarbete med chefer och PostNords outsourcingpartner CGI. Cheferna personalrapporterar i det interna tid- och bemanningsplaneringssystemet PIMB. Lönerapportören importerar informationen till lönesystemet Heroma, granskar, rättar och kompletterar. En viktig arbetsuppgift är att kontrollera att de uppgifter som kommer från PIMB överensstämmer med kollektivavtalets regler.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och sträcker sig till 30e april 2024. Den första tiden är du på plats för upplärning för att du ska känna dig trygg i din kommande roll, därefter kan det finnas möjlighet till distansarbete.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som lönerapportör på PostNord kommer du att hantera avvikelsehanteringar, schemaläggning och bokningar från PIM-B samt att komplettera och kontrollera uppgifterna enligt fastställda rutiner i Heroma. I övrigt kommer du att vara behjälplig och svara på chefers frågor kopplat till lönerapportering. Du kommer att arbeta i Heroma och PIM samt ha daglig kontakt med dina kollegor i teamet.


Vem är du?
För att passa för rollen ser vi gärna att:

• Du har en gymnasieutbildning samt meriterande med eftergymnasial utbildning i ekonomi eller lön
• Du har goda kunskaper i Officepaketet, gärna Excel
• Du har mycket god erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
• Du har flytande kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska i tal och skrift
• Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med lönerapportering i Heroma och PIM-B
• Det är meriterande om du har kunskap om kollektivavtalet för Bransch kommunikation och PostNords villkorsavtal

Vi söker efter dig som är intresserad av ett stimulerande arbete där du får ta ansvar och aktivt utveckla arbetet med lönerapportering. Vi söker någon som är social, strukturerad och motiverad inom området. Du har en stark inriktning mot att uppnå dina mål och säkerställa kvalitet i dina resultat. Du är en bra kommunikatör och samarbetar effektivt med andra människor, både inom och utanför organisationen. Vidare ser vi gärna att du är flexibel och har en förmåga att anpassa dig snabbt till förändrade omständigheter.

Vi kommer att lägga stort vikt vid personlig lämplighet när vi tillsätter tjänsten.


Om verksamheten
PostNord är ett företag som är ledande inom kommunikations- och logistikbranschen i Norden. Vi erbjuder lösningar för att transportera och hantera varor och meddelanden till, från och inom de nordiska länderna. Dessutom ansvarar vi för postservicen till både privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. PostNord är en av Sveriges största arbetsgivare och jobbar med att förenkla och förbättra vardagen för kunder genom att erbjuda pålitliga och hållbara leveranser. Som en del av teamet på PostNord kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa att våra ensamma leverantörer får rätt ersättning i tid.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servicehandläggare till kontaktcenter på Täby kommun

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 8
Brinner du för service och vill vara med på Täby kommuns spännande serviceresa? Vill du stötta, hjälpa och vägleda medmänniskor med utgångspunkt från frågeområdena äldreomsorg, hemtjänst, funktionsnedsättning och i att ge stöd till familjer, barn och unga? Då kan du vara personen vi söker.

Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en arbetsplats med en positiv anda samt service och bemötande i fokus. Under våren 2017 flyttade Täby kommun till det nybyggda kommunhuset, här får du arbeta i fräscha och ljusa lokaler med ett modernt och ändamålsenligt arbetssätt. Kommunhuset ligger i nära anslutning till Täby centrum med goda kommunikationer samt ett stort utbud av restauranger och butiker. På vår hemsida kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. Intervjuer och urval sker löpande så sök gärna redan idag.


Om tjänsten
Kontaktcenter på Täby kommun består idag av 20 anställda. Utöver enhetschef har två gruppledare arbetsledningsansvaret för den operativa driften. Kontaktcenters uppdrag är att informera, hjälpa och vägleda invånare, företag och besökare som är i kontakt med kommunen. Kontakterna sker via telefon, besök i receptionen, e-post, webb och app. Enheten har också i uppdrag att driva serviceutvecklingsarbetet tillsammans med verksamheterna på kommunen.

Alla våra servicehandläggare i teamet och på enheten arbetar tätt tillsammans för att lösa så många av de inkommande ärendena som möjligt, och för att skapa hög tillgänglighet och god service för kommunens alla invånare. För att utföra uppdraget använder du många olika IT-system. Du får kontinuerligt vara med och forma och ta till dig nya arbetssätt, uppgifter och lösningar, vilket innebär att du hela tiden utvecklas och håller dig uppdaterad på nyheter inom kommunen. Dialog och samarbete med de interna verksamheterna är en viktig och naturlig del i jobbet. Det är tillsammans vi kan utveckla den kommunala servicen.


Vem är du?
• Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom en kundorienterad serviceverksamhet, såsom ett kontaktcenter, en kundtjänst eller liknande servicearbete där ditt främsta arbetsverktyg är telefon och mail.
• Du har kunskap och/eller arbetserfarenhet från något eller flera av frågeområdena äldreomsorg, hemtjänst, funktionsnedsättning, stöd till familjer, barn och unga.
• Du har en genomförd gymnasieutbildning.
• Du ha en god förmåga att kommunicera både på svenska och engelska i tal och skrift.
• Du har goda IT-kunskaper

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta inom kommunal eller offentlig verksamhet.
• Fler språkkunskaper utöver svenska och engelska.
• Eftergymnasial utbildning med inriktning mot social omsorg, service eller administration.

Vi tror att du är en positiv, stresstålig, lösningsfokuserad lagspelare som tycker om att ta ansvar. Du är prestigelös, nyfiken och drivs av att hitta nya smarta lösningar för att skapa en snabbare och smidigare service för kommunens invånare. Du har en naturlig förmåga att tolka andras behov och anpassar ditt sätt att kommunicera utifrån situation och den person du möter.
Vi kommer att lägga stort vikt vid personlig lämplighet när vi tillsätter tjänsterna.


Om verksamheten
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.
Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden. På kommunledningskontoret finns de centrala ledningsresurserna och det administrativa stödet till kommunens verksamhetsområden som till exempel ekonomi, utredning, HR och kommunikation. Vi samordnar och driver övergripande utveckling och ansvarar för strategier, riktlinjer och verktyg.

Ansök nu

Erfaren upphandlare till myndighet på Gotland/Stockholm

Upphandlare
Läs mer Maj 25
Har du tidigare erfarenhet av upphandlingsarbete inom myndighetssektorn och god vana av LOU?
Nu söker vi för ett konsultuppdrag hos Riksantikvarieämbetet en erfaren upphandlare.

Omfatning: 80-100%
Start: 21a augusti
Längd: ca 3-5 månader (under en rekryteringsprocess).


Om tjänsten
Du blir anställd av Dreamwork, alternativt så finns möjligheten att fakturera från eget bolag.
Placering: Gotland, men finns även möjlighet att jobba på distans eller på deras Stockholmskontor.
Du kommer att behöva vara med på en del möten på kontoret på Gotland.Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet innebär att självständigt genomföra upphandlingar enligt lagen om offentlig upphandling.

Arbetsuppgifter som kan förekomma:
• upprätthållande av befintliga leverantörskontakter och uppsökande av nya leverantörer
• uppdatering av olika register (exempelvis avtals- och
• kundregister)
• hantering av offerter/anbud, avtal och urval av leverantörer
• göra självständiga upphandlingar
• göra självständiga avrop från statliga ramavtal.Vem är du?
För att vara aktuell för rollen behöver du uppfylla nedan kriterier:

• Högskoleutbildning inom juridik, ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från upphandlingsarbete. Alternativt, YH-utbildning som upphandlare/inköpare eller likvärdig utbildning samt minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
• goda kunskaper inom LOU/LUF
• Gärna kunskaper inom AMA AF
• erfarenhet från att arbeta med upphandlingsverktyg TendSign
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift
Om verksamheten
Tycker du att detta stämmer in på dig så är du välkommen att söka tjänsten via länken i annonsen.
Urvalet sker löpande och kan komma att tillsättas innan annonstiden går ut.


Övrig information

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Ansök nu

Senior HR-specialist till deltidsuppdrag i Stockholm!

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Maj 25
Är du ett HR-proffs med erfarenhet av både strategiskt och operativt HR-arbete? Vill du arbeta på ett företag i rörelse där du har möjlighet till personlig och professionell utveckling samt kunna vara med och stötta och utveckla andra? Sök då denna tjänst!

Om tjänsten
Vi söker för kunds räkning en senior HR-specialist som både strategiskt och operativt kan arbeta som HR-stöd. Konsultuppdraget är på deltid (24 timmar/vecka) med start 1 augusti 2023. Uppdraget förväntas pågå fram till 31 maj 2024 med goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering. Observera att arbetsbelastningen beräknas till 3 dagar/vecka och kommer att vara på plats på företaget. Viss övertid kan komma att begäras.

Ditt syfte i rollen som senior HR-specialist till en elhandelsverksamhet med ca 100 anställda belägen söder om Stockholmsområdet, inklusive operativt ansvar för end-to-end HR-processer och förändringsledning/HR-integrationsarbete.

Företaget som du kommer att stötta är cirka 100 anställda, huvudsakligen verksamma inom försäljning, produktutveckling och kundtjänstroller. Företaget är beläget söder om Stockholm.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Huvudansvar:

• End-to-end operativt HR-stöd till sälj- och kundtjänstorganisation med cirka 100 anställda.
• Stöd vid förhandlingar relaterade till företagsförvärv, organisationsförändringar och förändring av CBA.
• Nära samarbeta och stödja det lokala företagsledningsteamet samt koncernens HR-funktion.
• Ansvarig för att säkerställa en utmärkt övergång från nuvarande ägarstruktur och CBA till nytt ägande CBA, inklusive HR-processer, rutiner och system.

Vem är du?
Krav för tjänsten:

• Senior HR-proffs med strategisk HR-förståelse och operativ HR-kompetens, minst 4 års professionell HR-erfarenhet från liknande verksamhet
• Tidigare erfarenhet av att arbeta med företagsintegrationsprocesser och förändringshanteringsprocesser är ett krav (t.ex. HR TSA exit processer)
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
• Kunskap om Sobona CBA är en stor fördel
• Relevant eftergymnasial utbildning inom området ses som meriterande

För att lyckas i rollen behöver du som person vara strukturerad, ha god samarbetsförmåga och vara serviceinriktad. Vi söker sig som är van att planera och disponera din tid effektivt och som trivs lika bra med att driva sitt eget arbete framåt som att arbeta i en arbetsgrupp med teambaserat arbetssätt. Du har vana av att jobba mot mål, levererar med hög kvalité och är noggrann i ditt sätt att hantera information och samtidigt kan vara effektiv och serviceinriktad i din kommunikation med kunder.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Det kan komma att ske en behandling av dina personuppgifter för denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

DHL Freight söker: Redovisningsekonom till Record to Report (RtR)

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 2
Om tjänsten
På DHL arbetar vi med att få våra kunders vardag att fungera. Som ett av de ledande företagen i världen inom logistik, ser vi till att våra kunder får leverans av varor och material. Utan transporter stannar samhället, vi har ett viktigt uppdrag - Förena människor, förbättra liv. Som medarbetare hos oss är du en viktig nyckelspelare.

Har du erfarenhet av arbete inom redovisning? Vill du vara en del av en internationell koncern som finns i över 220 länder och territorier? DHL Freight Sweden erbjuder dig en roll där dina kunskaper och personliga egenskaper värderas högt och där du har möjlighet att utvecklas!

Till redovisningsgruppen söker vi nu en redovisningsekonom. RtR ansvarar bland annat för redovisning, koncernrapportering, momsdeklarationer och årsredovisningar för DHL Freight, DHL Nordic och Gerlach. Teamet består idag av 6 personer och vi söker nu en ny kollega. Teamet består av kompetenta individer som tar stort eget ansvar, har starkt drivkraft och brinner för sitt arbete. Vi tycker också om att ha roligt när vi jobbar. Är du som oss? Välkommen att söka!Vem är du?
För att lyckas i det här jobbet behöver du ha ett starkt driv och stor vilja att utvecklas inom redovisning. Några andra krav/önskemål för tjänsten är nedan:

• Högskoleutbildning inom ekonomi
• Några års arbetslivserfarenhet inom redovisning, gärna från större bolag
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• God systemvana/systemintresse
• Problemlösningsförmåga
• Proaktiv


Om verksamheten
Vad erbjuder vi dig?
Vi på DHL trivs och många av oss har jobbat här länge. Vi är ett företag som ser våra medarbetares utveckling och potential – vi vågar satsa på våra medarbetare! I det stora globala, och internationella bolaget som vi är, har vi en härlig teamkänsla med familjär stämning där vi respekterar varandra. Här finns mycket medarbetarengagemang samt humor och vi tycker om att fira våra framgångar.

Vi är certifierade i Top Employer vilket innebär att vi är en arbetsgivare som erbjuder den bästa arbetsmiljön för medarbetare att utvecklas både professionellt och personligt. Miljö och hållbarhet är viktigt för oss, vi arbetar ständigt med att utvecklas för att ligga i framkant, vilket uppmärksammas och ger resultat. Vi tar ansvar och blev bland annat utsedda till branschvinnare av Sustainable Brand Index B2B för tredje året i rad.

Ansök nu

Lön / HR-administratör

Löneadministratör
Läs mer Maj 12
Vi söker en Payroll Manager & HR Administrator för ett konsultuppdrag på ett av världens ledande logistikföretag. I rollen kommer du att ha ansvar för hela lönehanteringsprocessen samt ansvarig för en del HR-administration. Vi söker dig som har några års erfarenhet av lönefrågor och som har ett intresse för personalfrågor.

Konsultuppdraget är med start i september i år och sträcker sig till april 2025, du kommer att kliva in för en medarbetare som går på föräldraledighet. Du kommer att arbeta heltid, 37,5 timmar per vecka. Placering är på kontoret i Stockholm med viss möjlighet till distansarbete enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ansvara för att lönehanterings-, tid- och reserapporteringsprocessen hanteras och genomförs. Varje månad ska du hantera ca 230 tjänstemannalöner i Visma Agda PS lönesystem
• Systemansvarig för löne- och tid och reserapporteringssystem
• Informera medarbetare & chefer om lag och avtal i frågor kopplade till lönehanteringen och vara behjälplig vid frågor om lön, semester, schema etc
• Ta fram relevanta rapporter & statistiklistor och distribuera dem efter behov till rätta instanser samt göra kontinuerliga avstämningar med finansavdelningen
• Inrapportering av personalförändringar till tjänstepensionsbolag / försäkringsmäklare
• Support i rekrytering
• Genomföra viss utbildning inom framförallt lönerelaterade områden och processer samt delta i HR relaterade initiativ och projekt vid behov
• Biladministration som tex. hantering trängselskatt, kostnadsställen etc
• Systemansvar och projektledare för vårt nya HR system
• I rollen kan också komma att tillkomma HR-administration såsom avtalsskrivning, uppdatering av personalhandbok, utbildningsadministration och koordinering, uppdatering i personalsystem, kontering av HR-fakturor samt uppdatering av personaluppgifter i andra HR-relaterade system, tex. intranät Smart Connect


Vem är du?
Vi ser att du som söker rollen har:

• Minst två års erfarenhet av att ha arbetat med kvalificerat lönearbete med fördel kunskap i lönesystemet Visma Agda PS
• Relevant eftergymnasial utbildning eller Universitets-/Högskoleutbildning inom Personal- och arbetslivsfrågor
• Är noggrann, strukturerad, analytisk och har en hög servicekänsla
• Mycket god kommunikationsförmåga
• Goda kunskaper i MS Office
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administratör för deltidsuppdrag i Stockholm!

Administrativ assistent
Läs mer Maj 17
Är du en ansvarstagande och självgående administratör som vill vara en del av ett större projektarbete? Detta är en perfekt deltidstjänst för dig som studerar eller vill ha mer erfarenhet inom administration! Sök idag!

Om tjänsten
Vi söker för kunds räkning en administratör för ett konsultuppdrag. Konsultuppdraget är på deltid med start omgående. Du blir anställd som konsult via oss på Poolia men arbetar på plats hos kund. Uppdraget förväntas pågå i 7 månader med möjlighet till förlängning eller överrekrytering. Eventuell möjlighet till distansarbete finns.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Administratören stöttar projektledare och projektmedlemmar i det dagliga arbetet i programmet. Administratören ska vara behjälplig och bidra till att effektivisera verksamheten genom att stödja medarbetarna och skapa struktur. Administratören kommer huvudsakligen att bistå i arbetet med diarieföring och dokumentation i flera projekt. Ett huvudprojekt där fokus på utveckling kommer att tilldelas.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Arbeta utifrån TF:s riktlinjer, strategier, beslutade arbetssätt och rutiner, så som PPH.
• Arbeta med för projektens diarieföring och hantering av dokumentation.

Vem är du?
Krav för tjänsten:

• Minst en avklarad gymnasial utbildning
• Minst 1 års erfarenhet av att arbeta i projektform med administrativa arbetsuppgifter.
• Minst 3 års erfarenhet av Microsoft Office paketet och mycket god datorvana i allmänhet
• Minst 1 års erfarenhet av arbete i en beställarorganisation samt inom offentlig verksamhet, exempelvis en regional kollektivtrafikmyndighet.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten:

• Kompetens inom dokumenthantering, styrkes med 1 referensprojekt.
• Minst 1 års erfarenhet från Athena och Agresso eller liknade system såsom Ekonomisystem, dokumenthanteringssystem, system för diarieföring.

Som person ser vi gärna att du är ansvarstagande, självgående, tålmodig och uthållig. Du är lojal och vill ta ansvar för att ditt arbete utförs inom deadline och levereras med hög kvalitet. Du kommer att rapportera uppföljningar till din närmsta chef. Du tar egna beslut för att utvecklas kan självständigt driva ditt arbete framåt. Vidare är du noggrann och strukturerad men även flexibel för att kunna ställa om mellan olika arbetsuppgifter. Du har dessutom en god kommunikativ förmåga och är van att ha olika kontaktytor.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lön / HR-administratör

Löneadministratör
Läs mer Maj 11
Vi söker en Payroll Manager & HR Administrator för ett konsultuppdrag på ett av väldens ledande logistikföretag. I rollen kommer du att ha ansvar för hela lönehanteringsprocessen samt ansvarig för en del HR-administration. Vi söker dig som har några års erfarenhet av lönefrågor och som har ett intresse för personalfrågor.

Konsultuppdraget är med start i september i år och sträcker sig till april 2025, du kommer att kliva in för en medarbetare som går på föräldraledighet. Du kommer att arbeta heltid, 37,5 timmar per vecka. Placering är på kontoret i Stockholm med viss möjlighet till distansarbete enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ansvara för att lönehanterings-, tid- och reserapporteringsprocessen hanteras och genomförs. Varje månad ska du hantera ca 230 tjänstemannalöner i Visma Agda PS lönesystem
• Systemansvarig för löne- och tid och reserapporteringssystem
• Informera medarbetare & chefer om lag och avtal i frågor kopplade till lönehanteringen och vara behjälplig vid frågor om lön, semester, schema etc
• Ta fram relevanta rapporter & statistiklistor och distribuera dem efter behov till rätta instanser samt göra kontinuerliga avstämningar med finansavdelningen
• Inrapportering av personalförändringar till tjänstepensionsbolag / försäkringsmäklare
• Support i rekrytering
• Genomföra viss utbildning inom framförallt lönerelaterade områden och processer samt delta i HR relaterade initiativ och projekt vid behov
• Biladministration som tex. hantering trängselskatt, kostnadsställen etc
• Systemansvar och projektledare för vårt nya HR system
• I rollen kan också komma att tillkomma HR-administration såsom avtalsskrivning, uppdatering av personalhandbok, utbildningsadministration och koordinering, uppdatering i personalsystem, kontering av HR-fakturor samt uppdatering av personaluppgifter i andra HR-relaterade system, tex. intranät Smart Connect


Vem är du?
Vi ser att du som söker rollen har:

• Minst två års erfarenhet av att ha arbetat med kvalificerat lönearbete med fördel kunskap i lönesystemet Visma Agda PS
• Relevant eftergymnasial utbildning eller Universitets-/Högskoleutbildning inom Personal- och arbetslivsfrågor
• Är noggrann, strukturerad, analytisk och har en hög servicekänsla
• Mycket god kommunikationsförmåga
• Goda kunskaper i MS Office
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lönerapportör till PostNord

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Maj 10
Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk och utmanande miljö där du får möjlighet att utveckla dina färdigheter inom lönehantering. Här får du möjlighet att arbeta med scheman, avvikelsehantering och mycket mer. Om du är noggrann, strukturerad och har goda kunskaper i Excel så kan du vara den vi söker!


Om tjänsten
Vi söker nu fyra lönerapportörer till PostNords team i Stockholm med möjlig placering i Veddesta eller Årsta. Perfekt tjänst för dig som är nyexaminerad inom ekonomi eller lön, varit ekonomiassistent tidigare och vill bredda dina erfarenheter inom lön eller är en duktig administratör med Excel-bakgrund! Som lönerapportör kommer du att ha ansvar för avvikelsehantering, scheman och övrig personalhantering i tätt samarbete med chefer och PostNords outsourcingpartner CGI. Cheferna personalrapporterar i det interna tid- och bemanningsplaneringssystemet PIMB. Lönerapportören importerar informationen till lönesystemet Heroma, granskar, rättar och kompletterar. En viktig arbetsuppgift är att kontrollera att de uppgifter som kommer från PIMB överensstämmer med kollektivavtalets regler.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och sträcker sig till 30e april 2024. Den första tiden är du på plats för upplärning för att du ska känna dig trygg i din kommande roll, därefter kan det finnas möjlighet till distansarbete.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som lönerapportör på PostNord kommer du att hantera avvikelsehanteringar, schemaläggning och bokningar från PIM-B samt att komplettera och kontrollera uppgifterna enligt fastställda rutiner i Heroma. I övrigt kommer du att vara behjälplig och svara på chefers frågor kopplat till lönerapportering. Du kommer att arbeta i Heroma och PIM samt ha daglig kontakt med dina kollegor i teamet.


Vem är du?
För att passa för rollen ser vi gärna att:

• Du har en gymnasieutbildning samt meriterande med eftergymnasial utbildning i ekonomi eller lön
• Du har goda kunskaper i Officepaketet, gärna Excel
• Du har mycket god erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
• Du har flytande kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska i tal och skrift
• Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med lönerapportering i Heroma och PIM-B
• Det är meriterande om du har kunskap om kollektivavtalet för Bransch kommunikation och PostNords villkorsavtal

Vi söker efter dig som är intresserad av ett stimulerande arbete där du får ta ansvar och aktivt utveckla arbetet med lönerapportering. Vi söker någon som är social, strukturerad och motiverad inom området. Du har en stark inriktning mot att uppnå dina mål och säkerställa kvalitet i dina resultat. Du är en bra kommunikatör och samarbetar effektivt med andra människor, både inom och utanför organisationen. Vidare ser vi gärna att du är flexibel och har en förmåga att anpassa dig snabbt till förändrade omständigheter.

Vi kommer att lägga stort vikt vid personlig lämplighet när vi tillsätter tjänsten.


Om verksamheten
PostNord är ett företag som är ledande inom kommunikations- och logistikbranschen i Norden. Vi erbjuder lösningar för att transportera och hantera varor och meddelanden till, från och inom de nordiska länderna. Dessutom ansvarar vi för postservicen till både privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. PostNord är en av Sveriges största arbetsgivare och jobbar med att förenkla och förbättra vardagen för kunder genom att erbjuda pålitliga och hållbara leveranser. Som en del av teamet på PostNord kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa att våra ensamma leverantörer får rätt ersättning i tid.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administratör för uppdrag i Stockholm!

Administrativ assistent
Läs mer Maj 17
Vill du vara med och utveckla Stockholm? Är du en fena på administration, tycker om att ha ansvar och gillar ständig utveckling? Då har du ett jobb att söka!

Om tjänsten
Vi söker för kunds räkning en driven och duktig administratör för ett konsultuppdrag. Du blir en del av bolagets inköpsenhet som består av upphandlare, inköps- och avtalscontrollers som ansvarar för alla bolagets upphandlingar och uppföljning. Enheten har stort förtroende i organisationen och har vuxit från en till tio personer på sex år. Här finns det möjlighet till utveckling för rätt person!

Konsultuppdraget är på heltid med start omgående. Du blir anställd som konsult via oss på Poolia men arbetar på plats hos kund. Uppdraget förväntas pågå i 4 månader med möjlighet till förlängning eller överrekrytering. Du förväntas vara på plats minst 50% av din arbetstid, resterande tid går att arbeta på distans.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som administratör är du det administrativa expertstödet inom inköpsenheten. En stor del av uppdraget innebär att självständigt fungera som stöd till alla anställda med mycket intern och externkommunikation, bland annat via inköpsenhetens funktionsbrevlåda. Du ansvarar för inköpsenhetens diarieföring, både löpande och av större projekt. Du gör sekretessbedömningar och utlämnande avhandlingar samt annan dokumenthantering i upphandlingsprocessen. Du arbetar också med registervård och innehåll i IT-verktyg och Intranät. I rollen ingår även samordning av möten och konferenser, ansvar för agendor och att föra mötesanteckningar.

Vår kund tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och är övertygade om att man tillsammans gör varandra bättre!

Vem är du?
Krav för tjänsten:

• Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete.
• Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och är en van administratör.
• Du har även erfarenhet av arbete i en koordinerande, kundserviceliknande roll samt erfarenhet av att arbeta med dokumenthantering.
• Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift.

Meriterande för tjänsten:
• Det är meriterande om du också har arbetat med registratur inom offentlig sektor förut.

Personliga egenskaper för tjänsten:
• Denna roll har du många kontaktytor och det är viktigt att du gillar att bygga relation och är en god kommunikatör.
• Som person är du prestigelös och serviceinriktad och tycker om att hjälpa andra.
• Du gillar att arbeta utifrån givna ramar och rutiner men kan ställa om mellan olika arbetsuppgifter utan att det stör dig.
• Du gillar också ett utredande arbetssätt där du själv behöver söka svar på frågor. Samtidigt är du också strukturerad och noggrann och planerar, organiserar och prioriterar ditt självständigt.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Marknadsledare till stort företag i Stockholm!

Marknadskoordinator
Läs mer Maj 9
Trivs du i en dynamisk och utmanande miljö där du kan använda din kreativitet och strategiskt tänkande? Som marknadsledare har du möjlighet att vara med och forma företagets framtida utveckling och vara en del av beslutsprocessen för att utveckla och lansera nya produkter och tjänster. Att arbeta som marknadsledare är en spännande och givande karriärväg för den som är intresserad av att utveckla och implementera strategier för att stärka företagets varumärke och öka försäljningen! Sök idag!

Om tjänsten
Marknadsledaren HA (hushållsapparater) sitter i marknadsföringsteamet inom divisionen Consumer Electronics. Visionen för HAs marknadsföringsteam är att leverera bästa i klassen marknadsföringsstrategi, aktiviteter och planer som positionerar oss som varumärket nummer ett inom varje produktkategori och stödjer försäljningen både idag och i framtiden. På en daglig basis kommer jobbet att innebära saker som att sätta upp och leverera marknadsföringskampanjer, driva digital excellens, informera CDM och sociala medier-planer, leda tredjepartssamarbeten och aktiveringar och anpassa innehållsplaner för alla våra kontaktpunkter. Om du är nära försäljning och att vinna är det här företaget för dig!

Konsultuppdraget är på heltid med 1 augusti 2023 och förväntas pågå fram till 31 juli 2024 med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänsten är med placering i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Det övergripande målet är att öka varumärkespreferensen, skapa lust och hänsyn till våra hushållsprodukter för att hjälpa företaget att förbli det mest innovativa och konsumentfokuserade varumärket i Norden. Som marknadsledare för HA är ditt jobb att arbeta tillsammans med marknadschefen och det övergripande marknadsteamet för att säkerställa att vi har en stark marknadsplan och kalender för alla produkter och kategorier. Du trivs med att ta planen och sätta igång, leverera alla aspekter av kampanjer och samarbeten, vilket gör att du agerar mycket som en marknadsföringsprojektledare. Du kommer att ansvara för att leverera in till Nordic Go-To-Market planering och genomförande för produktlanseringar och ständig kommunikation för att öka konsumenternas efterfrågan och driva köp. Du stödjer genom att leverera innehåll, utföra aktiveringar, informera CDM-kampanjer, optimera recensionskampanjer och du gör detta med ett digitalt första tankesätt. Du vet att lagarbete och samarbete säkerställer att vi driver verksamheten framåt..

Dina viktigaste resultat:

• Bidrar till utvecklingen av den årliga marknadsföringsfärdplanen för alla HA-produkter.
• Övervakar innehållsbiblioteket och förfrågningar från andra avdelningar och ser till att allt material är sammanhängande och inom riktlinjerna.
• Stödja marknadschef att utföra och följa upp leveranser i HAs marknadsplan samt produktionsledning för marknadsföringskampanjer.
• Leda leverans och skapande av kommunikation & innehåll tillsammans med Marknadschef och Innehållsspecialist.
• Leverera alla verktygssatser för produktlansering samt korrekturläsning, viss textskrivning och i nära samarbete med juridiskt team.
• Koordinera alla aktiviteter och kampanjer i Ägda kanaler i linje med HAs marknadsplan.
• Optimera kontinuerligt kampanjer och aktiveringar i ägda kanaler.
• Skapa och hantera projekt med tredjepartsföretag.
• Analysera kampanjresultat i ägda kanaler och driv inlärningen att växa ytterligare
• Tillsammans med hela marknadsföringsteamet säkra optimal investering och mix av aktiveringar för givna produktgrupper och kunder.

Vem är du?
Krav för tjänsten:

• Relevant akademisk utbildning.
• Minst 3 års praktisk erfarenhet av operativ marknadsföring från liknande roll, gärna marknadskoordinator/marknadsföringsspecialist.
• Beprövad projekt- och produktionsledningsexpertis med öga för detaljer.
• Erfarenhet av att arbeta med marknadsföringsaktiveringar, produktlanseringar, ledning av reklam- och mediebyråer samt genomföra konsumentkampanjer.
• Beprövad meritlista för att sätta och optimera planer baserade på övergripande marknadsföringsstrategi och att genomföra planerna på framgångsrika sätt
• Utmärkt analytisk förmåga, med förmåga att se möjligheter till förbättringar
• Tycker om att skriva kopior såväl som korrekturläsning.
• Gedigen affärsmannaskap och erfarenhet av att arbeta med produktmarknadsföring
• En naturlig lagspelare med starkt självledarskap som vet att det bara är möjligt att vinna med laget
• Kreativ problemlösare med en naturlig drivkraft att se lösningar istället för problem, vem kommer att leva efter vårt varumärkes etos Gör vad du inte kan
• En djärv och ambitiös men ödmjuk marknadsförare som trivs i en fartfylld, mycket föränderlig miljö utan att tappa motivationen eller fokus på slutmålet
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Företaget är ett dynamiskt företag i en snabbrörlig bransch, det finns många möjligheter att växa och utvecklas! För att trivas med att arbeta hos oss måste du vara en person som uppskattar tempo, förändring och att ta egna initiativ.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu