REGION STOCKHOLM jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos REGION STOCKHOLM i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Skötare och Undersköterskor SOMMARJOBB Rättspsykiatrin i Stockholm

Skötare
Läs mer Feb 8
Rättspsykiatrin i Stockholm söker nu sommarvikarier för 2024.

Rättspsykiatri Vård Stockholm bedriver rättspsykiatrisk vård för patienter från hela i Stockholms län och har cirka 550 medarbetare fördelade på två sektioner. Kliniken har 15 vårdavdelningar och 2 öppenvårdsmottagningar. Verksamheten är utspridd på tre anläggningar och är lokaliserad till Helix och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge samt Löwenströmska sjukhuset i Upplands Väsby.

Mer information om arbetet hittar du här: LÄS MER

Se och hör en av våra medarbetare berätta mer om arbetet!

Erfarenhet av vårdarbete, gärna från psykiatri och/eller kriminalvård är meriterande liksom skötarutbildning eller annan vårdutbildning. Utbildning som undersköterska är särskilt meriterande. 

Du ska ha en stabil personlighet och vara flexibel med god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Som semestervikarie hos oss förutsätter vi att du kan arbeta minst 6 veckor i sträck.

Hälso- och sjukvården bygger på respekt för människovärdet. Alla människor har lika värde och samma rätt oberoende av personliga egenskaper och funktioner i samhället. Vi förutsätter att du som medarbetare hos oss delar dessa värden. Vi tillämpar drogtestning och registerkontroll i samband med anställning
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Sjuksköterska till avd 82, hematologi- och lungmedicin

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 12
Nytt
Kom och jobba på sjukhuset mitt i stan och utvecklas både brett och fördjupat! Hos oss finns möjligheten till kompetensutveckling som ger förutsättning till ett omväxlande arbete.

Arbetsbeskrivning

Avdelning 82 är en internmedicinsk avdelning inom specialiteterna hematologi och lungmedicin. Patienterna behandlas för både akuta och kroniska blod- och lungsjukdomar. Vi sätter stort värde på ett nära teamarbete med alla yrkesprofessioner i syfte att erbjuda en personcentrerad vård till patienterna.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete. Vi ser därför att du är flexibel, strukturerad och har en god prioriteringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för denna tjänst.

Kompetenskrav

Legitimerad sjuksköterska

 Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären.

Några av dessa förmåner är:

Vidareutbildning. Vi erbjuder regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov.
Ett generöst friskvårdsbidrag
Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
Föräldrapenningtillägg och föräldralön.
En väl planerad och individanpassad introduktion. 

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och intervjuer.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Ansök nu

Kirurgisk slutenvård söker Nattsjuksköterska, varmt välkommen!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 12
Nytt
Välkommen till en ny era för vår högspecialiserade avdelning på Karolinska i Stockholm! Vi är ledande inom kirurgi för Huvud-Hals-Lung- och Hudcancer och vi är en av de få som är utförare av avancerad Lambåkirurgi.

Genom att kombinera vår samlade kunskap och erfarenhet, strävar vi efter att leverera vård av absolut högsta kvalitet tillsammans!

Du erbjuds
Genomgå en individuellt anpassad introduktion utifrån ett väl utarbetat  introduktionsprogram, baserat på dina förkunskaper och förutsättningar.
Möjlighet att utveckla din kompetens inom omvårdnad och kirurgi i en forskningsintensiv miljö.
Möjlighet att arbeta med innovativ högspecialiserad kirurgisk vård i framkant.
Samarbete med en klinisk omvårdnadsledare i det dagliga arbetet.
Ett närvarande ledarskap av omvårdnadschef.
Vidareutbildning som specialistsjuksköterska med betald lön.
Upp till 5000 kr i friskvårdsbidrag, alternativt friskvårdstimme med 3500 kr i friskvårdsbidrag.

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

Vi är en slutenvårdavdelning med fokus på kirurgisk behandling av maligna sjukdomar inom området Huvud-Hals-Lung- och Hudcancer. Det kirurgiska flödet är elektivt och har en tydlig planering. Att jobba inom högspecialiserad vård/kirurgi ger dig som sjuksköterska en fantastisk möjlighet att utveckla och bygga din kompetens. På den här enheten kommer att du att få förmånen att jobba med  Huvud-Hals-Lung- och Hudcancer och bli expert inom trakeostomi vård som du kommer att ha nytta av genom hela din yrkeskarriär. 

Vi värdesätter alla medarbetares kompetens och styrkor. Vi uppmuntrar alla till delaktighet i avdelningens utvecklingsarbete, då vi har som mål att fortsätta utveckla en omvårdnadsstruktur där aktuell forskning används för att utveckla det kliniska arbetet. Du blir en del av ett effektivt team med interprofessionellt samarbete och hög läkartillgänglighet. För oss är det viktigt att du som medarbetare ska känna att du är viktig och kan växa i din yrkesroll. Vi arbetar med att vara en utvecklande och stimulerande arbetsplats för både personal och studenter genom kontinuerliga interna utbildningar och föreläsningar på arbetstid. Vi uppmuntrar till fördjupad kunskap och vill ge dig möjlighet till att utveckla din kunskap.

Vill du få en fördjupad förståelse för vår verksamhet? Vi är öppna för att erbjuda hospiteringstillfällen där du får chansen att komma in i teamet och få en inblick i arbetet. Under en hospitering kommer du att få observera och delta i dagliga rutiner och projekt, samt lära dig om organisationen på första parkett. Schemat inkluderar dag, kväll och helgarbete enligt 24/7-avtalet. Vi välkomnar flera nya kollegor till avdelningen och ser fram emot din ansökan!

Tjänsten bidrar till vår 24/7-verksamhet genom att arbeta 2 helgpass per månad. 

Vi söker dig som
Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar.
Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt.
Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.
Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
Tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar ditt angreppssätt samt driver processer vidare.

Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska, välkommen!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

Legitimerad sjuksköterska
 Goda kunskaper i svenska, tal och skrift 

Meriterande:

Specialistsjuksköterska med inriktning kirurgi och medicin.
Tidigare arbete med lungkirurgi och huvud hals kirurgi och/eller trakeostomi vård. 
Om rekryteringsprocessen

Urval kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer

Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar.

https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Sjuksköterskor till internmedicin!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 1
Internmedicin på Södersjukhuset är Sveriges största internmedicinska klinik med cirka 500 anställda, sex vårdavdelningar, medicinmottagning, endoskopiskt centrum och en dagvårdsenhet.

Verksamheten är delad i sektionerna Akut internmedicin, Neurologi, Hematologi och endokrinologi samt Lung, allergi och gastro. Om du gillar omväxling och har ambitionen att bredda dina kunskaper är internmedicinska kliniken något för dig! Varmt välkommen att bli en del av oss

Om tjänsten

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som antingen är ny inom yrket eller har flerårig erfarenhet. Som sjuksköterska på internmedicin möter du ett stort urval av olika sjukdomar och tillstånd. Här kan du fördjupa dig inom områden såsom neurologi/stroke, gastroenterologi, hematologi, lungmedicin/allergi, diabetes, endokrinologi med mera. Vi arbetar aktivt med att bibehålla ett lärorikt och utvecklande klimat, efter en tids anställning finns möjlighet till rotationstjänstgöring. 

I din roll kommer det ingå att identifiera omvårdnadsbehov samt leda, genomföra och utvärdera omvårdnadsåtgärder. Du kommer även arbeta med medicintekniska uppgifter såsom telemetriövervakning och infusionspumpar av olika slag. Vi arbetar tillsammans i tvärprofessionella team med bland annat sjuksköterska, undersköterska, läkare, dietist och fysioterapeut. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ödmjuk, har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation och har ett respektfullt bemötande. Du är även intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm, du tar egna initiativ och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten. Du förenar självständigt arbete med god förmåga att samarbeta. Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Kompetenskrav

Legitimerad sjuksköterska 
Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1
Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

Vidareutbildning. Vi erbjuder regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov.
Ett generöst friskvårdsbidrag
Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
Föräldrapenningtillägg och föräldralön.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande med urval och intervjuer. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.
Södersjukhuset är ett av Nordens största akutsjukhus. Akutsjukvården står i centrum och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna vår specialitet. Vi har även en av Sveriges största förlossningskliniker. Hos oss arbetar cirka 5000 medarbetare. Vi bedriver omfattande klinisk forskning och utbildning och för oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära och personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus

Ansök nu

Hälsoinformatiker till avdelningen Hälsoinformatik och vårdsystem

Hälsoplanerare
Läs mer Apr 10
Vill du vara en del av ett dedikerat team med fokus på att möjliggöra datadriven vård och forskning? Då är du den vi söker för rollen som hälsoinformatiker på Karolinska Universitetssjukhuset!

Du erbjuds
möjligheten att bidra till datadriven vård och forskning
att vara en del av ett informatikteam med erfarna och kompetenta kollegor
att vara involverad i både regionala som nationella åtaganden utöver ditt uppdrag på Karolinska 

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

I avdelning Hälsoinformatik och vårdsystem ansvarar vi för IT-lösningar som vården är helt beroende av i sitt dagliga arbete. Vi strävar efter att ge vården bästa möjliga IT-stöd genom att förenkla och att skapa lösningar där det krävs manuellt arbete idag. Vården genomgår en stor förändring vilket ställer stora krav på utveckling av nya tekniska lösningar som exempel Precisionsmedicin.

Karolinska Universitetssjukhuset söker dig som hälsoinformatiker eller informationsarkitekt som har ett genuint intresse och vill bidra till att möjliggöra datadriven vård och forskning. Du har förmåga att beskriva och analysera hälso- och sjukvårdens informationsbehov och kommer att samarbeta med kollegor som har mångårig erfarenhet och kompetens inom området. Du kommer att ingå i informatikteamet på Karolinska Universitetssjukhuset som även har regionala och ibland även nationella uppdrag. Informatikteamet arbetar nära vårdverksamheten och ingår i leveransteam för nyutveckling av tekniska lösningar tillsammans med bland annat IT/informations-arkitekt, utvecklare, krav- och testanalytiker, systemförvaltare och verksamhetsarkitekt.

Ett samordnat medicinskt fackspråk är en förutsättning för en fungerande informationsförsörjning i hälso- och sjukvården. Det medicinska fackspråket och informationsstruktur är under ständig utveckling.

Du förväntas hålla dig uppdaterad inom området medicinsk terminologi och lagar beträffande vårddokumentation regionalt och nationellt. Informatikern bygger broar mellan vårdverksamhet och IT. I rollen ingår att se sammanhang och strukturer på tvären över vårdenhets-, vårdgivar- och systemgränser i syfte att effektivisera vården genom bättre informationshantering.

Exempel på arbetsuppgifter:

Behovs- och kravhantering
Begreppsmodellering, informationsmodellering, logisk datamodellering
Mappning av information mot beslutade begreppssystem, till exempel Snomed CT
Operativt arbete med vårdinformation enligt OpenEHR
Mappning av information mot beslutade standarder för datadelning och interoperabilitet
Framtagning av informationsspecifikationer
Förvaltning av framtagna modeller och informationsspecifikationer
Bidra med implementering av Snomed CT i vårdinformationssystem
Skapa förståelse för implementerade modeller samt hur dessa bör nyttjas vid lagring, hämtning och användning av vårdinformation (både för vårdverksamhet och IT).
Vi söker dig som
är nyfiken, drivande, ansvarstagande och noggrann
förstår vårdverksamheternas såväl som patienternas/invånarnas behov av informationsförsörjning
har förmågan att kommunicera med personer inom olika yrkesgrupper i vården, men även med personer utan vårdbakgrund
Kvalifikationer

Krav:

Flytande svenska i tal och skrift
Akademisk utbildning inom relevant område t.ex. hälsoinformatik, ingenjörsexamen eller motsvarande
Erfarenhet av informationsmodellering
Grundläggande kunskap inom kravhantering
Erfarenhet och tillämpat informationsstandarder såsom OpenEHR, FHIR m.fl.
Insikt i begreppssystem och klassifikationer som ICD-10, Snomed CT, m.fl.

Meriterande:

Tidigare erfarenhet av arbete inom Hälso- och sjukvård
Erfarenhet av att leda och samverka i komplexa organisationer
Stor förståelse för teknik och tidigare arbetat med bland annat terminologitjänster, OpenEHR, FHIR och APIér. 
Kompetenser inom medicinskt fackspråk samt e-journalsystem
Det är en stor fördel om du har ett genuint språkintresse
Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Så skicka in din ansökan redan dag! För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla CV och personligt brev.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för Region Stockholms omställningsarbete. I denna tjänst kommer provanställning att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Ansök nu

Specialistläkare i Gynekologi till Liljeholmens gynekologiska mottagning

Specialistläkare
Läs mer Mar 27
VÄLKOMMEN till oss på Liljeholmens gynekologiska mottagning.

Vill du bli en i gänget på en välfungerande nyrenoverad öppenvårdsmottagning? Mottagningen ligger på våning 7 i Vårdhuset, Liljeholmsgallerian, med utsikt över Liljeholmstorget; en knutpunkt för tunnelbana, tvärbana och bussar. 

 Vi är en välfungerande mottagning med stort patientunderlag. Under sommaren 2023 har vi fått förmånen att utöka samt renovera våra lokaler med fler mottagningsrum och ändamålsenliga personalutrymmen.  På mottagningen arbetar 6 specialister i gynekologi samt 3 undersköterskor. Vi söker nu ytterligare 1 specialist i Gynekologi och Obstetrik som vill arbeta inom öppenvårdsgynekologi.

Arbetsuppgifterna består av specialistvård inom gynekologi med undersökningar, utredningar och behandlingar. För kirurgi samarbetar vi med privata aktörer och akutsjukhusen i Stockholm.

Den gynekologiska mottagningen är en egen resultatenhet på Liljeholmens Universitetsvårdcentral, Region Stockholm. Det finns god möjlighet att bedriva forskning, arbeta mer inom något specialområde inom gynekologi samt handledning av läkare under utbildning.  Vi satsar på kompetensutveckling och prioriterar deltagande i kurser. Vi har ett tätt samarbete med vårdcentralen, där välfungerande stödfunktioner finns. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang och god samarbetsförmåga. Vi värdesätter att du är flexibel, målinriktad och intresserad av nytänkande.  

Välkommen med din ansökan

Kvalifikationer:  Läkare som är specialist i gynekologi och obstetrik. Intresse för handledning är meriterande.   

Anställningsform: Tillsvidareanställning eller timanställning, dagtid måndag-fredag, hel- eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse. 

För ytterligare frågor eller information om tjänsten är du välkommen att maila enhetschef Johanna Andersson, specialistläkare gynekologi, så kontaktar hon dig: johanna.k.andersson@regionstockholm.se 


Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Iva- el. Anestesisjuksköterska till dagkirurgisk uppvakningsavdelning

Intensivvårdssjuksköterska
Läs mer Apr 12
Nytt
Är du vidareutbildad sjuksköterska inom intensivvård eller anestesisjukvård? Vi erbjuder dig ett intressant arbete på en dagkirurgisk uppvakningsavdelning med inriktning mot ögonsjukvård med patienter i alla åldrar.

Om oss

S:t Eriks Ögonsjukhus genomför varje år 10 000 ögonoperationer varav 3 000 i narkos och cirka 500 barnanestesier. Vi gör alla typer av ögonoperationer inom ögontrauma, gråstarr, näthinna, plastik, onkologi och skelning samt hornhinnetransplantationer.

Du blir en del av anestesi- och operationskliniken med 65 medarbetare som arbetar tillsammans för att skapa de bästa förutsättningarna för avancerad ögonkirurgi i våra nybyggda och moderna lokaler.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete med många olika patientgrupper, både barn och vuxna, på ett mindre sjukhus med akut och elektiv verksamhet. Vi satsar på våra personalförmåner och att vara hälsofrämjande, vi erbjuder flextid och friskvård som förmån för att främja god hälsa hos våra medarbetare.

Om tjänsten

Du är en del av teamet inom anestesiverksamheten och din placering är på uppvakningsavdelningen. Uppvakningsavdelningen bemannas av en specialistsjuksköterska och en undersköterska. Det dagliga flödet är 20–25 patienter från 5 operationssalar. Verksamheten har ett nära samarbete med operations och dagkirurgiska enheten. Patienternas ålder är från ett år och uppåt.

Tillsammans med dina kollegor ingår du i ett team med ca 15 medarbetare bestående av anestesisjuksköterskor, undersköterskor och anestesiologer. Hos oss får du en individuellt anpassad introduktion och vi uppmuntrar kompetensutveckling. Möjlighet att arbeta deltid finns.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom intensivvård eller anestesisjukvård och har minst två års arbetslivserfarenhet.

Har du tidigare erfarenhet av arbete på uppvakningsavdelning, arbete med barnintensivvård eller barnanestesi så är det meriterande.

Personliga egenskaper


För att lyckas i denna rollen är du pedagogisk, kan kommunicera med patienter i alla åldrar och har ett professionellt bemötande. Du har god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i team. Du planerar och prioriterar arbetet på ett effektivt och organiserat sätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor

Tillsvidareanställning, gärna på heltid. Provanställning kan bli aktuellt. Du arbetar dagtid måndag till fredag.

Vi gör registerkontroll före anställning av denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande.
Om S:t Eriks ÖgonsjukhusS:t Eriks Ögonsjukhus är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi erbjuder högspecialiserad ögonsjukvård och tar varje år emot cirka 175 000 patienter från Stockholms län, Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning och utbildning inom ögonområdet. Sjukhuset har 450 medarbetare och drivs som ett aktiebolag med Region Stockholm som ägare.S:t Eriks Ögonsjukhus finns i nybyggda och moderna lokaler i Hagastaden.Se även vår webbplatsFör S:t Eriks Ögonsjukhus är det viktigt att du som medarbetare trivs och är motiverad att driva ögonsjukvården framåt tillsammans med oss. Vi uppmuntrar till nytänkande och kompetensutveckling samt satsar på hälsofrämjande arbetsplatser med god arbetsmiljö.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Klinisk datamanager till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

Vårdutvecklare
Läs mer Apr 10
Nu behöver vi förstärka vårt team med en Clinical data manager/klinisk datamanager! Som klinisk datamanager hos oss på Tema Cancer, Karolinska har du eget ansvar och formar framtidens forskning.

Är du redo för en nyckelroll inom kliniska studier?

Du erbjuds
en erforderlig introduktion enligt ett introduktionsprogram
utmanande och varierande arbetsuppgifter: Du får möjlighet att arbeta med utvecklande uppgifter inom kliniska prövningar och cancerstudier
eget ansvar i en viktig roll: Som klinisk datamanager får du ta eget ansvar i en nyckelposition där du stödjer akademiska forskare i start, genomförande och avslut av prövarinitierade kliniska studier.
kompetenta och ansvarstagande medarbetare: Vår enhet präglas av kompetenta, ansvarstagande, lojala och trevliga medarbetare som skapar en positiv arbetsmiljö.
stor variation i våra studier. Vi genomför alla typer av akademiska studier på både vuxna och barn, inklusive läkemedelsstudier i alla faser, cellterapistudier, kirurgstudier, strålbehandlingsstudier, observationsstudier, provtagningsstudier och studier med medicinsk teknik.
projektledning och ansvar: Vi leder och ansvarar för omkring 90 akademiska studier, främst med Karolinska Universitetssjukhuset eller Karolinska Institutet som sponsor och med deltagande sjukhus både inom och utanför EU.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Enhetens storlek och struktur: Clinical Trials Office (CTO)-enheten består av 12 medarbetare, inklusive kliniska prövningsledare och klinisk datamanagers, och är en del av Tema Cancers Centrum för Kliniska Cancerstudier med totalt ca 95 medarbetare. CTO-enheten arbetar med kliniskt prövningsstöd och erbjuder rådgivning, aktivt stöd och utbildning med avseende på regelverk, projektplanering, ansökningsförfarande, datahantering och monitorering av akademisk (prövarinitierad) klinisk forskning inom framför allt cancerdiagnoser.

I rollen som klinisk datamanager kommer du att bidra med dina kunskaper om datahantering i kliniska studier för att stödja forskning initierad av forskare inom Tema Cancer, Karolinska Universitetssjukhuset. Detta innebär framför allt utformning av eCRF (Case Report Form) utifrån studiens studieprotokoll, validering av studiedatabaser, ansvar för dokumentation och utbildning av studieteamet. Hantering av data inom kliniska prövningar och forskning är ett strikt reglerat område och vi arbetar enligt ICH- GCP, övrigt regelverk och sjukhusets instruktioner. Arbetet innebär att du är involverad i flera projekt samtidigt samt ansvarar för underhåll och uppdateringar av databaserna. Arbetet sker i nära samarbete med forskaren/forskargruppen och verksamhetens övriga kompetenser som innefattar statistiker, klinisk prövningsledare och monitor. I studier som vi driver utomlands tar du ansvar för kontakten med respektive lands koordinerande prövare och/ eller prövningsenhet gällande studiedatabasen.

Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag, och vi tillämpar flextid. Du har också möjlighet att välja mellan subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på sjukhusgymmet. Vi erbjuder fortbildning i form av internföreläsningar och kurser.

Denna tjänst är en tillsvidaretjänst på heltid där provanställning kan komma att tillämpas.

Vi söker dig som
är en engagerad och nyfiken person som är intresserad av data i kliniska prövningar
är strukturerad, kvalitetsmedveten och lyhörd för forskaren/prövaren
är drivande och kan ta ansvar för dina projekt och driva dem framåt samtidigt som du är flexibel och har förmåga att se helheten
har vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
Vi värdesätter att du är duktig på att se detaljer, är självgående, har en god samarbetsförmåga och har en positiv inställning som bidrar till en god arbetsmiljö.
Kvalifikationer

Krav:

Tidigare arbete som Clinical Data Associate/ klinisk datamanager
Kunskap och praktisk erfarenhet av datahantering och datainsamling i kliniska studier/ kliniska prövningar och har kännedom om GCP och processer för datahantering i kliniska studier
Akademisk utbildning inom Life Science, statistik, computer science eller hälso- och sjukvård.
Goda kunskaper i Officepaketet Grundläggande kunskaper inom eller intresse för programmering
Du bör behärska svenska och engelska språket i tal och skrift

Meriterande:

Tidigare arbete med kliniska studier inom onkologi och/eller hematologi
Erfarenhet av projektledning
Erfarenhet av att ha granskat vetenskapliga artiklar
Erfarenhet av arbete med eCRF-system exempelvis RedCap eller likvärdiga program
Erfarenhet av arbete med SPSS, SAS, Stata eller liknande
Erfarenhet av eller tidigare arbete som klinisk programmerare och /eller biostatistik

Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet.

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Så skicka in din ansökan redan dag!

Varmt välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer

Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar.

https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/

Ansök nu

Specialistläkare/överläkare till Ögonkliniken

Specialistläkare
Läs mer Apr 10
Ögonkliniken är en del av verksamhetsområde (VO) Specialistvård som består av 6 verksamheter med specialistinriktningar inom bland annat infektion, onkologi och urologi.

På ögonkliniken arbetar cirka 33 medarbetare och verksamhet är huvudsakligen inriktad på medicinsk ögonsjukvård i öppenvård med jourverksamhet under dagtid. Vi tar emot ca 28 000 besök om året. Varmt välkommen till oss!

Arbetsbeskrivning

På ögonkliniken ligger tonvikten på de stora folksjukdomarna, du kommer därför träffa patienter med åldersförändringar i gula fläcken, glaukom och diabetesförändringar i näthinnan. Vi tar även emot konsultpatienter från vårdavdelningarna på Södersjukhuset och Sachsska barn- och ungdomssjukhuset. Intravitreal behandling är en betydande del av arbetet som läkare.

Idag är vi tio läkare varav två är ST-läkare.

Gruppen har olika kompetens bland annat inom diabetes, glaukom, åldersförändringar i makula och andra område inom ögonsjukdomar. Veckovis har vi gemensamt möte där vi diskuterar fram bästa tänkbara behandlingen/utredningen för komplicerade fall. Vi jobbar brett inom ögonsjukvården men det finns även möjlighet att rikta in sig inom ett mindre område.

I rollen som ögonläkare får du möjlighet att arbeta med professionella kollegor i högkompetenta team vilket innebär att vi lär av varandra och stödjer varandra i vår kompetensutveckling.

I tjänsten ingår även engagemang i klinikens internutbildning och undervisning av läkarkandidater och ST-läkare. Det finns goda möjligheter att kombinera klinisk tjänstgöring med egen forskning.

Anställningsformen är en tillsvidareanställning, antingen hel- eller deltid. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ögonspecialist som trivs att arbeta i ett högt tempo där det alltid händer nya saker. Som person har du en god samarbetsförmåga med kollegor i läkargruppen såväl som kollegor från andra personalkategorier. Vidare är du flexibel och engagerad i ditt arbete.

Krav

Legitimerad läkare med specialistbevis inom oftalmologi/ögonsjukdomar
Flytande svenska i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

Vidareutbildning. Vi erbjuder regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov.
Ett generöst friskvårdsbidrag
Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
Föräldrapenningtillägg och föräldralön.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning.

Information till dig som söker tjänst som specialistläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Vi ber dig bifoga följande bestyrkta handlingar i din ansökan:

Meritförteckning för läkare (blankett hittar du här under "Meritförteckning för specialistläkartjänster")
Examensbevis
Legitimationsbevis för läkare från Socialstyrelsen 
Bevis på specialistkompetens från socialstyrelsen 
Eventuellt publikationsförteckning

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.
Södersjukhuset är ett av Nordens största akutsjukhus. Akutsjukvården står i centrum och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna vår specialitet. Vi har även en av Sveriges största förlossningskliniker. Hos oss arbetar cirka 5000 medarbetare. Vi bedriver omfattande klinisk forskning och utbildning och för oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära och personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Ansök nu

BMA till Södersjukhuset

Biomedicinsk analytiker/BMA
Läs mer Apr 4
Är du biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi och har erfarenhet inom MR-hjärta , ekokardiografi och/eller kärlultraljud? Vill du jobba inom ett av landets största akutverksamheter? Vill du jobba i en verksamhet med härliga kollegor samt goda möjligheter till kompetensutveckling och variation? Då är du välkommen att bli en i vårt team.

Arbetsbeskrivning 

Fysiologiska kliniken på Södersjukhuset består av både klinisk fysiologi samt neurofysiologi och är en egen klinik som tillsammans med röntgen och mammografi ingår i verksamhetsområde Bilddiagnostik. Vi är en ackrediterad verksamhet med ett stort kvalitetsfokus och patienten i centrum. Vi har modern utrustning samt en effektiv och välorganiserad verksamhet.

Ledningens intresse för teknik och framtidsutveckling ger möjlighet att tänka nytt och engagera sig i morgondagens diagnostik. Här får du även möjlighet att påverka vården med dina kunskaper och idéer. Kliniken har ca 40 anställda, (läkare, biomedicinska analytiker, undersköterskor och administratör). 

Arbetsuppgifter
Våra metoder är: ultraljud av kärl och hjärta, spirometri, vilo EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredning, långtidsregistrering av EKG och blodtryck, hjärt-MR, hjärt- och njurscintigrafier, neurofysiologiska undersökningar som EEG, neurografier, akuta sömnapné undersökningar samt autonoma tester.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö, god möjlighet till kompetensutveckling både inom klinisk fysiologi och neurofysiologi samt variation i ditt arbete.

Anställningsformen är tillsvidare, heltid 40 tim/vecka dagtid, med lediga helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är biomedicinsk analytiker med erfarenhet inom MR-hjärta , ekokardiografi eller kärlultraljud. Du som söker är självständig och flexibel, ansvarstagande, har en god analytisk förmåga och deltar aktiv i verksamhetsutveckling. Du har även en god samarbets- och kommunikationsförmåga, stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande, men inget krav är tidigare erfarenheter inom nuklearmedicin- hjärtscint. 

Legitimerad biomedicinsk analytiker med fysiologisk inriktning.
Goda kunskaper i svenska.
Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

Vidareutbildning. Vi erbjuder regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov.
Ett generöst friskvårdsbidrag
Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
Föräldrapenningtillägg och föräldralön.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Information om tjänsten lämnas av: Sanja Desimirovic Vårdenhetschef, Karl Björkil enhetsledare Klinisk fysiologi eller Isabella Ranta enhetsledare Neurofysiologiska mottagningen. 
Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.
Södersjukhuset är ett av Nordens största akutsjukhus. Akutsjukvården står i centrum och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna vår specialitet. Vi har även en av Sveriges största förlossningskliniker. Hos oss arbetar cirka 5000 medarbetare. Vi bedriver omfattande klinisk forskning och utbildning och för oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära och personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Välkommen till oss på Skärholmens barnmorskemottagning!

Barnmorska, öppen vård/Barnmorska, mödravård
Läs mer Apr 12
Nytt
Skärholmens barnmorskemottagning söker nu en barnmorska för vikariat.

Skärholmens barnmorskemottagning ingår i BMM Stockholm Södra som är en barnmorskestyrd verksamhet inom SLSO bestående av 15 barnmorskemottagningar på södra sidan av Stockholm. Inom verksamheten bedrivs många utvecklingsprojekt inom olika områden och vi har gott om utbildningar att erbjuda. Totalt är vi ca 100 barnmorskor inom organisationen.

På mottagningen är vi 6 barnmorskor inkl. enhetschef. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på människan och vårt fokus är att skapa trygghet för våra patienter och dess närstående genom hög tillgänglighet, delaktighet och kontinuitet. 

Skärholmen är ett mångkulturellt område där vi arbetar med patienter från många olika kulturer och delar av världen. Barnmorskemottagningen ligger i Skärholmen centrum och hit tar du dig enkelt med tunnelbana, buss eller bil. Vi finns på Storholmsgatan 3, Skärholmen. Du kan läsa mer om oss på Skärholmen barnmorskemottagning (barnmorskemottagningar.se)

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sverige största arbetsgivare som skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom friskvård, fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, avtalspension samt försäkringar. Vi har även individuella scheman och flextid. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsbeskrivning:

Sedvanliga arbetsuppgifter på barnmorskemottagning. Arbetet på barnmorskemottagningen är omväxlande. Vi arbetar med graviditetskontroller, preventivmedelsrådgivning, provtagning för STI, gynekologisk cellprovtagning, telefonrådgivning och olika typer av föräldraskapsstöd. Vi har både fysiska och digitala patientbesök.

Du har alltid en kollega att rådgöra med och vi har arbetssätt som främjar god kvalitet och hög säkerhet för både patient och medarbetare. Vi erbjuder inskolning och tiden varierar utifrån dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt.
Vana att arbeta i journalsystemet Obstetrix och Takecare.
Tidigare arbete på barnmorskemottagning är meriterande.

Anställningsform:


Vikariatsanställning t.o.m. 2025-01-31, med eventuell möjlighet till förlängning, deltid 80% med start enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som liksom oss är nyfiken, engagerad, ansvarstagande, trygg i din roll som barnmorska samt har god förmåga till både självständigt arbete och arbete i team. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att träffa dig!

Vi har gjort vårt val av tillvägagångssätt för denna rekrytering och undanber oss därför samtal från rekryterings- och annonseringsföretag. 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Legitimerad Psykolog Barn och unga till Kista vårdcentral!

Barnpsykolog
Läs mer Apr 9
Vi söker nu en legitimerad psykolog till vårt psykologteam på Kista vårdcentral.

Teamet består av tre legitimerade psykologer och en PTP. Är du engagerad och motiverad att ge våra patienter bästa möjliga vård och bemötande, är du välkommen till oss.

Vi söker nu en ny Psykolog till vårt team för att ta hand om barn och unga med mild till måttlig psykisk ohälsa!

Kista vårdcentral är en välfungerande vårdcentral som har funnits sedan 1977 med drygt 13 000 listade invånare. Vi finns mitt i Kista Galleria som du når med buss eller tunnelbana som tar ca 17 min från T-centralen. På Kista vårdcentral arbetar idag två psykologer samt läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och receptionister. Totalt är vi ca 30 personer som arbetar tillsammans för att ta hand om våra patienter. All personal är med och utvecklar verksamheten och deltar i någon av vårdcentralens 11 kvalitetsgrupper.

I anslutning till vårdcentralen finns laboratorium, BMM, BVC, samt Rehab. Vi har ett nära samarbete med rehabmottagningen där arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kiropraktor, dietister och logopeder arbetar. Tillsammans ordnar vi gruppundervisning för våra patienter med astma/KOL-skola, sömnskola, stressgrupp samt utbildning kring hälsosamma vanor. Sjuksköterskorna tar emot på egna mottagningar för astma/KOL, diabetes och hypertoni. Du kan läsa mer om oss på Kista vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi erbjuder också våra medarbetare förmåner såsom flexibla arbetstider, friskvårdsersättning, fri öppen hälso- och sjukvård samt tjänstepension mm. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter:


Primärvården är första linjens vård vid psykisk ohälsa vilket innebär tidiga psykologiska bedömningar, akutbedömningar, ge kortare terapeutiska samtalsserier vid lindrig eller måttlig psykisk ohälsa exempelvis ångest, sömnproblem, stress och depression hos barn och ungdomar, samt hålla i gruppbehandlingar och föreläsningar för barn och föräldrar. Vi arbetar med fysisk vård/digital vård. De digitala besöken görs via appen Alltid öppet. Handledning av studenter ingår.

Kvalifikationer:  

Legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet av barnpsykiatriska bedömningar, föräldrastöd, korta behandlingar, gruppbehandlingar och tidigare arbete i primärvård eller barnpsykiatri är meriterande. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid 100%. Arbetstid måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Då ditt arbete som psykolog på vårdcentral är mycket varierat och spänner över ett brett arbetsfält är det viktigt med flexibilitet, att kunna växla tempo och att individualisera behandlingen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där god samarbetsförmåga, professionellt förhållningssätt och ansvarstagande värdesätts.

Ett gott och respektfullt bemötande av patienter, närstående och kollegor samt förmåga att dela med sig av kunskap och information är av yttersta vikt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar in i arbetsgruppen.

Övrig information: 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Spontanansökan för Röntgensjuksköterskor

Röntgensjuksköterska
Läs mer Apr 2
Som tillsvidareanställd medarbetare på Karolinska erbjuder vi, bland mycket annat, företräde till attraktiva arbetstider och hälsosamt schema.

Om du vill vara en del i utvecklingen framåt mot en hållbar arbetsplats och sjukvård, skicka i väg din spontanansökan redan idag!

Du erbjuds
du ett arbete där du får vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i en spännande miljö på  Europas bästa sjukhus med vård i framkant
möjligheter till många spännande verksamheter som kan erbjuda unika chanser att utvecklas i din roll som röntgensjuksköterska.
ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser varje individ och få möjlighet till nästa steg i karriären utifrån bland annat kompetensstegen eller genom interna utbildningar 

Läs mer om de våra generella förmåner som vi erbjuder våra anställda.

Om tjänsten

Vi har tjänster både för dig som är grundutbildad röntgensjuksköterska men även för dig som har kommit lite längre i karriären.

Geografiskt finns vi i hela Stockholmsområdet men den största delen av sjukhusets verksamhet bedrivs i Huddinge och Solna.

Läs mer om våra verksamheter:

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska

Vi söker röntgensjuksköterskor till tjänster på tillsvidare-, visstids- och timanställningar.

Kvalifikationer

Krav:

Legitimerad röntgensjuksköterska
Röntgensjuksköterskestudent som och har avslutat termin 2 för timanställning

Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Psykiatri Nordväst söker psykolog till Borderlineenheten

Psykolog
Läs mer Apr 9
Beskrivning

Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO).

Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län.

Vill du vara en del av en verksamhet som gör skillnad för patienter med Emotionellt instabilt personlighetssyndrom (EIPS)? Vill du arbeta på en trivsam och väletablerad mottagning som har ett stort fokus på utveckling, kunskap, evidens och kvalitet? Vill du arbeta på en klinik som står inför spännande uppdrag att utveckla vården för patienter med svårt självskadebeteende? Då tycker vi att du bör söka den här tjänsten.

Borderlineenheten arbetar med utredning och behandling av patienter med EIPS. Vi följer Region Stockholms struktur för vårdprocessorienterad vård och erbjuder olika typer av vård beroende på symtombild och funktionsnivå. Vi arbetar främst med Dialektisk beteendeterapi (DBT) för de patienter som behöver det. Vi erbjuder även DBT färdighetsträning som ensam insats alternativt Emotion Regulation Group therapy (ERGT) samt Familjeband och Patient- och närståendeutbildning (PNU). Då samsjukligheten med posttraumatiskt stressyndrom (PTSD) är hög arbetar vi även med traumabehandling (prolonged exposure) inom ramen för DBT.

Arbetsuppgifter

Som behandlare på Borderlineenheten kommer du att ingå i vårt DBT-team. Du kommer både att utreda och behandla EIPS och komorbida tillstånd. Du kommer att träffa patienter individuellt och i grupp. Du kommer även att ha kontakt med närstående. Vi har konsultationsteam en gång i veckan och har extern handledning en gång per månad.

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog med tydlig KBT-profil och har erfarenhet av arbete med patientgruppen. DBT-utbildning är ett krav.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är en trygg och stabil person med självinsikt och ett gott omdöme som vågar bjuda på dig själv. Du har god samarbetsförmåga och uppskattar att arbeta i team. Vi tror vidare att du har ett intresse för förändrings- och utvecklingsarbete i någon form och att du gärna vill bidra med nya kreativa idéer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Anställningsform:
Tillsvidareanställning (100%). Tjänsten avser arbete på Borderlineenheten

Övrig information:
Tillträde: enligt överenskommelse.
Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme. Mottagningen är belägen i gamla anrika psykiatribyggnader vid Karolinska universitetssjukhuset i Solna.

Varmt välkommen med din ansökan!
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Fysioterapeut/Sjukgymnast sökes till Kista Rehab!

Fysioterapeut
Läs mer Apr 12
Nytt
Vill du bli en av oss!
Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast för tillsvidaretjänst på vår mottagning Kista Rehab.

Tjänsten kan innebära både mottagningsarbete och arbete i vårt hemrehabteam.

När du blir vår kollega, blir du en av 20 personer som arbetar på Kista Rehab i fräscha lokaler mitt i Kista Galleria. Vi som arbetar i Kista är sjukgymnaster/fysioterapeuter inkl. en specialist inom smärta samt arbetsterapeuter, dietister och en kiropraktor.

Kista Rehab är en del av Rehab Västra som är en egen resultatenhet inom Stockholms Läns sjukvårdsområde, SLSO med uppdrag att bedriva primärvårdsrehabilitering och tilläggsuppdrag för neuroteam i öppenvård. Våra mottagningar finns i Bromma, Ekerö, Kista och Spånga. Tillsammans är vi ca 70 medarbetare. Du kan läsa mer om oss på Kista rehab (regionstockholm.se)

Vårt arbete präglas av arbetslust och stort engagemang i våra patienter. Vi tycker att det är viktigt med en hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv. Här satsar vi på kompetensutveckling, flexibla arbetstider, möjlighet att arbeta digitalt hemifrån och förmåner så som ett generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till friskvård på arbetstid och fri sjukvård. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms Läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter:

Som fysioterapeut/sjukgymnast inom primärvårdsrehab möter du patienter i alla åldrar och från olika kulturer. Patienterna har en mängd olika typer av sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar där arbetet ställer krav på bred kompetens.
Du arbetar självständigt men rehabiliteringsarbetet sker i nära samarbete med övriga professioner. I arbetsuppgifterna ingår bedömning och behandling individuellt och i grupp.

Du tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta över yrkesgränserna.
Vid mottagningen arbetar vi även med arbetsförmågebedömningar, demensutredningar, patientutbildning samt har ett nära samarbete med vårdcentral. Stora möjligheter finns att kombinera tjänsten med särskilda uppdrag inom verksamheten.

Kvalifikationer:


Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut
Erfarenhet av arbete i primärvård ses som mycket meriterande och/eller vidareutbildning på högskolenivå
B-körkort

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid 40 tim/vecka med flexibla arbetstider. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Önskvärda kompetenser:
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. För att arbeta i vår verksamhet innebär det att du har följande kompetenser:

Är lojal och ansvarstagande för både ditt eget arbete och verksamheten
Är flexibel och har god samarbets- och kommunikativ förmåga
Har ett strukturerat arbetssätt och klarar stressiga arbetssituationer
När du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känsligt för röklukt.

Övrig information: 

Urval sker löpande under annonseringstiden och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag passerat varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Specialistläkare till specialistpsykiatrisk mottagning, spetsuppdrag ADHD

Specialistläkare
Läs mer Apr 12
Nytt
Beskrivning

Vi söker dig som tillsammans med oss på mottagningen vill utveckla och leda den bästa vården för patienter inom specialistpsykiatrin!

Specialistpsykiatrisk mottagning 3, S:t Eriksplan är en öppenvårdsmottagning för utredning och behandling av patienter med ADHD och samtidig psykiatrisk problematik.

Mottagningen ligger vid St. Eriksplan och tillhör sektion City inom Norra Stockholms psykiatri. På mottagningen har vi ungefär 25 anställda med lång erfarenhet och en bred kompetens. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, arbetsterapeuter, skötare och medicinska sekreterare. Mottagningen har sex specialistläkartjänster.

På mottagningen värdesätter vi korta beslutsvägar, trivsel och kontinuitet i samtliga yrkesgrupper. Vi arbetar tillsammans i två multiprofessionella team och sätter stort värde på välfungerande diagnoskonferenser och smidigt samarbete mellan yrkeskategorier. Inom ramen för vårt spetsuppdrag erbjuder vi patient- och närståendeutbildning för ADHD i såväl digital som i fysisk form.

Arbetsuppgifter

Som specialistläkare/överläkare träffar du patienter för diagnostik, bedömning och behandling och har regelbundet möjlighet att konsultera läkarkollegor eller andra yrkeskategorier då ärenden kräver det. Då behov uppstår och utrymme finns kan handledning till kollegor, medarbetare och studenter ingå i ditt uppdrag. Patienterna kommer till mottagningen med i huvudsak frågeställning ADHD. Vi utreder och behandlar såväl neuropsykiatriska frågeställningar som eventuell samsjuklighet efter bedömning av lämplig vårdnivå. Som specialist hos oss kombineras den allmänpsykiatriska grundkompetensen med en specialisering på neuropsykiatri. Vi har ett processinriktat arbetssätt där utredning och behandling utgår från nationella riktlinjer och regionala vårdprogram. Möjlighet till intern och extern utbildning finns vad gäller såväl neuropsykiatri som annat.

Vi är angelägna om att erbjuda en hög tillgänglighet och en välfungerande vårdkedja, där öppen- och heldygnsvård samarbetar. Möjlighet att arbeta kortare perioder inom klinikens slutenvård finns. Vi ser också patientens delaktighet samt samarbetet med vårdgrannar som mycket viktigt.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare, specialist i psykiatri. Särskilt intresse för neuropsykiatri är meriterande men inte ett krav. Vi önskar att du som söker tjänsten är engagerad, flexibel och att du har en god samarbetsförmåga och kan bidra med kreativitet på mottagningen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Heltid, tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig: Kompetensutveckling, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag, flextid och fri sjukvård i öppenvård. Möjlighet till distansarbete finns.

Information om tjänsten lämnas av enhetschef Ann Grimlund: 08-123 490 21

ann.grimlund@regionstockholm.se
Välkommen med din ansökan!
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Habiliteringscenter Linde vuxna

Fysioterapeut
Läs mer Apr 3
Vill du som nyutexaminerad eller mer erfaren fysioterapeut/sjukgymnast vara med och utvecklas med oss?

Om Oss:

Habiliteringscenter Linde https://www.

habilitering.se/mottagningar/hitta-mottagning/linde-vuxna/ är en specialistmottagning som tillhör verksamheten Habilitering & Hälsa. Vi erbjuder insatser till personer över 18 år med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, som exempelvis autismspektrumdiagnos, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Genom att ge råd, stöd och behandling till patienten och dess nätverk kan vi förebygga och minska svårigheter som en funktionsnedsättning kan medföra. Vi skapar förutsättningar för patienten att fungera på bästa sätt i sin vardag. Vi arbetar i tvärprofessionella team med kurator, logoped, psykolog, fysioterapeut/sjukgymnast och arbetsterapeut. Vår mottagning ligger i Johanneshov, nära tvärbanan och tunnelbanan.

Om tjänsten:

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du att arbeta med en stor bredd av insatser. I arbetet ingår bedömningar, kartläggningar, upprättande av vårdplaner, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel. Du kommer även att utforma träningsprogram och hålla i träningsgrupper. Insatserna syftar till att finna strategier för att underlätta i vardagen och optimera den omgivande miljön utifrån de förutsättningar som finns. Som en del i arbetet förekommer också konsultation och kunskapsöverföring till anhöriga eller personal i patientens närmiljö. Våra patienter har ofta komplexa behov där samverkan krävs med vårdgrannar, kommunal verksamhet och andra myndigheter. Insatserna ges i första hand på mottagningen eller i patientens hem.

Vi är en arbetsgrupp med trevligt arbetsklimat och god arbetsmiljö. Vi lägger vikt vid kompetensutveckling och erbjuder en strukturerad introduktionsperiod, specifika introduktionsutbildningar, vidare fördjupad personalutbildning samt jämte det kollegiala stödet och samarbetet även tillgång till ärendehandledning. 

Hos oss får du:

Ett variationsrikt arbete som är uppskattat av både patienter och deras anhöriga
En god gemenskap i tvärprofessionellt teamarbete som ger dig yrkesmässig utveckling - Kollegial handledning samt yrkesmässigt utvecklingsarbete
Kompetensutveckling genom vår interna personalutbildning samt möjlighet att läsa vidare med stöd från arbetsgivaren
Fri hälso- och sjukvård
Generöst friskvårdsbidrag och friskvård under arbetstid
Flexibel arbetstid
Extra ersättning vid föräldraledighet

Vi söker:

Du har ett stort intresse för människor, engageras av att stötta människor till ett värdefullt liv och värnar om allas lika värde. Du är intresserad av utveckling både av ditt kliniska arbete och av vårt gemensamma arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och det är meriterande men inte ett krav att du har erfarenhet av habilitering och/eller personer inom vår målgrupp liksom av förskrivningsprocessen.Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Sommarvikarierande Farmaceut till Läkemedelssupport på Karolinska

Apotekare
Läs mer Apr 12
Nytt
Är du en utbildad Farmaceut och söker sommarvikariat? Sök då till oss på Läkemedelssupporten!

Du erbjuds
att vara med i driften inom en ny verksamhet som arbetar för en kvalitativ, robust och patientsäker läkemedelsförsörjning.

att få möjlighet att utveckla din kompetens inom läkemedelsförsörjning och läkemedelsanvändning
möjlighet till ett nära samarbete med vårdenhetsfarmaceuter, läkemedelsansvariga sjuksköterskor/läkare, samt med farmaceuter inom Farmaci och läkemedelsförsörjning.

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

Som farmaceut på Läkemedelssupporten har du arbetsuppgifter som:

vara kontaktperson för ett antal vårdenheter och ansvarar för beställning, uppackning och hållbarhetsbevakning av läkemedel i läkemedelsförråden
reviderar bassortiment i läkemedelsautomater, läkemedelsförråd på hylla och i vätskevagnar
bevakar förbrukningsmönster, terapiändringar, upphandlade läkemedel och periodens vara
ansvar för verksamhetens behov och vet vilka läkemedel som är särskilt kritiska
bevakar och stöttar verksamheten vid restsituationer, indragningar och vid behov av licensläkemedel

Utifrån tidigare erfarenhet och kompetens kan ytterligare uppdrag bli aktuella. Du kommer att arbeta sjukhusövergripande men ha din huvudplacering antingen i Huddinge eller i Solna.

Tjänsterna är vikariat på 12 månader

Vi söker dig som

Vi söker dig som är relationsskapande och intresserad av att arbeta i sjukhusmiljö. Du drivs av att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och har en god samarbetsförmåga. Personligt ledarskap är en självklarhet för dig och du trivs lika bra med att arbeta självständigt som i grupp. Du är noggrann, ansvarskännande och duktig på att själv strukturera upp ditt arbete. Vi värdesätter att du är driven och engagerad och vill vara delaktig i att utveckla vår verksamhet!

Kvalifikationer

Krav:

Legitimerad Apotekare eller Receptarie
God kommunikationsförmåga i svenska, i tal och skrift

Meriterande

Tidigare arbete inom sjukhusfarmaciområdet
Erfarenhet av databasarbete
Goda kunskaper i MS Office, Visma proceedo, Omnicell och Clockwork.

Stor vikt kommer att läggas vid erfarenhet och personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen

Urval kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta därför inte med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/medicinsk-diagnostik-karolinska/https://www.karolinska.se/for-vardgivare/karolinska-universitetslaboratoriet//

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Sjuksköterska till Barngastro och nutrition Dagvård

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 2
Är du redo att utmana dig själv och ta hand om barn och ungdomar med komplexa gastrointestinala sjukdomar? Vill du vara en del av ett team som vårdar patienter från hela landet? Då kan du vara den vi söker!

Du erbjuds
att arbeta tillsammans med erfarna kollegor i en grupp med god sammanhållning, bra stämning och högt i tak
som nyanställd får du en individuellt anpassad introduktion och möjlighet att ta del av utbildningar
en individuell kompetensutvecklingsplan som tas fram tillsammans med dig för kontinuerlig fortbildning
friskvårdsbidrag på upp till 5000 kr, alternativt friskvårdstimme + 3500 kr i friskvårdsbidrag samt tillgång till våra fina personalgym i Solna och Huddinge

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

Vår sektion består av barngastroenterologi, hepatologi och nutrition och vi har verksamhet både i Solna och Huddinge. Vi vårdar patienter från hela landet med sjukdomar i mage, tarm, lever, gallvägar och bukspottkörtel. I Solna är de största patientgrupperna barn och ungdomar med inflammatoriska tarmsjukdomar, Crohns sjukdom och Ulcerös kolit, och andra sjukdomar i mage och tarm samt tarmsviktspatienter med svåra uppfödningsproblem. Många av våra patienter har allvarliga och komplexa sjukdomar och består av barn i alla åldrar, från nyfödda och upp till 18 år. Vi har dagvård, sjuksköterskemottagningar, läkarmottagningar och teambesök samt telefonrådgivning och remisshantering

Som sjuksköterska på Barngastro och nutrition i Solna kommer du att vara med och utveckla vården och din egen kompetens inom området. Rollen innebär arbete på vår dagvård dit barn och ungdomar kommer för behandlingar och undersökningar. Rollen innebär ett nära samarbete med andra yrkesprofessioner så som läkare, undersköterskor och dietister. Du kommer att arbeta både självständigt och i team.

Annonsen avser en heltidstjänst på tillsvidare. Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag med möjlighet till ett individuellt anpassat schema samt två helgpass per månad inom slutenvården.

Vi söker dig som
har mod att agera efter din egen övertygelse
tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat
arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt
planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar
Kvalifikationer

Krav:

Svensk sjuksköterskelegitimation

Meriterande:

Specialistsjuksköterska inom barn och ungdom
Tidigare erfarenhet av barnsjukvård
Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Så skicka in din ansökan redan dag!

Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

https://www.karolinska.se/for-patienter/astrid-lindgrens-barnsjukhus/jobba-pa-astrid-lindgrens-barnsjukhus2/

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Civilingenjör till Mottagningen för Hörselimplantat

Civilingenjör, medicinsk teknik
Läs mer Apr 4
Vi söker dig som är redo för en spännande utmaning! Är du intresserad av att arbeta på ett av Europas främsta sjukhus med högspecialiserad vård? Vill du vara en del av ett interprofessionellt team inom hörselimplantatmottagningen? Då kan du vara den vi söker för att bli en del av vårt team på Karolinska Universitetssjukhuset!

Du erbjuds
möjligheten att arbeta på ett av Europas bästa sjukhus med vård i framkant
möjligheten att bli en del av ett högspecialiserat team med interprofessionellt kunskapsutbyte tillsammans med våra opererande specialiteter
upp till 5000kr i friskvårdsbidrag, alternativt friskvårdstimme med 3500kr i friskvårdsbidrag

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Hörselimplantatmottagningen är en verksamhet inom Sektionen för Öronkirurgi vid den Medicinska Enheten Öron Näsa Hals, Hörsel och Balans vid Karolinska Universitetssjukhuset. Mottagningens främsta uppgift är att utreda, operera och utvärdera patienter med cochleaimplantat. Cochleaimplantat är en behandlingsmetod för att ge hörsel till gravt hörselskadade och döva individer, såväl barn som vuxna. Behandlingsmetoden är under snabb utveckling avseende kirurgi, teknik och habilitering. En del av verksamheten är fokuserad på forskning och utveckling. Personalen består av ett tvärvetenskapligt team om cirka 15 personer. Mottagningen ligger på Karolinska Sjukhuset i Huddinge.

Arbetet har en klinisk inriktning. Den främsta uppgiften omfattar arbete med patienter och innebär anpassning av implantatsystem till patient, såväl vuxna som barn från cirka 6 månaders ålder. Tekniska och audiologiska mätningar under operation samt analys och sammanställning av data är också förekommande uppgifter. Det finns stora möjligheter att driva egna projekt inom audiologi. Tjänsten ingår i Sektionen för Öronkirurgi.

Vi söker dig som
är initiativrik, har god samarbetsförmåga och vill ta ansvar
har ett intresse av att lära dig området audiologi och hörselimplantat genom klinisk tjänstgöring samt delaktighet i forskningsprojekt.
är öppen, positiv och har lätt att bemöta människor.
En önskan om att arbeta med vård av vuxna och barn är en förutsättning.
Kvalifikationer

Krav:

Civilingenjör med inriktning mot medicinsk teknik, elektroteknik, teknisk fysik eller datateknik

Meriterande:

Erfarenhet av audiologi/teknisk audiologi, signalbehandling samt cochlea- och hjärnstamsimplantat
Forskningserfarenhet eller önskan om att bedriva forskning och utveckling
Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Så skicka in din ansökan redan dag!

Varmt välkommen med din ansökan! - Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin

Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Undersköterska till Endoskopiskt Centrum Södersjukhuset

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Apr 12
Nytt
Kom och jobba på sjukhuset mitt i stan och utvecklas både brett och fördjupat! Hos oss finns möjligheten till kompetensutveckling som ger förutsättning till ett omväxlande arbete.

Arbetsbeskrivning

På Endoskopiskt Centrum görs gastroskopier, koloskopier, bronkoskopier, ERCP och EUS. Våra patienter är både vuxna och barn och kommer från både slutenvård och öppenvård. Endoskopiskt Centrum har även en uppvakningsenhet som bemannas av medarbetarna och där våra patienter som fått anestesi ligger och vaknar till efter undersökningen.

Tjänsten innebär främst att du assisterar skopisten vid endoskopier samt bemannar vår uppvakningsenhet tillsammans med en sjuksköterska. Vi arbetar alltid i team inne på skopisalarna där vi strävar efter att ha två assistenter vid varje skopiundersökning. Till arbetsuppgifterna ingår även att rengöra instrumenten. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat i den patientnära omvårdnaden av patienter med olika sjukdomstillstånd och som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete. Vi ser därför att du är flexibel, strukturerad och har en god prioriteringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för denna tjänst.

Kompetenskrav

Bevis om skyddad yrkestitel för undersköterskor.

Meriterande

Om du arbetat inom endoskopi tidigare.

Saknas bevis om skyddad yrkestitel skall betyg gällande din examen från undersköterskeutbildningen bifogas i din ansökan. Saknas bevis om skyddad yrkestitel blir titeln sjukvårdsbiträde. Här kan du läsa mer om Undersköterska blir en skyddad yrkestitel - Socialstyrelsen.

Erbjudande

Hos oss får du:

Möjlighet till kompetensutveckling för att utvecklas inom den egna specialiteten
Möjlighet att utveckla vården genom att delta i förbättringsprojekt
Stor gemenskap och härlig team-känsla
En strukturerad och individanpassad introduktion

Vi är centralt belägna på Södermalm med närhet till både buss, tunnelbana och pendeltåg. Utöver detta har vi en fantastisk utsikt från sjukhuset med närliggande fina promenadstråk som löper längs med vattnet. Vi på SÖS har vårt eget Hälsoteam med professioner som hälsopedagoger, ergonomer och fysioterapeuter. Personalgymmet erbjuder ett brett utbud av styrketräning och träningspass. Årligen kan du använda ditt friskvårdbidrag.

För mig som chef är det viktigt att se varje enskild medarbetare och erbjuda kompetensutveckling som passar just dig. Jag arbetar för att varje medarbetare ska få utvecklas på det sätt och i den takt som passar just den personen. Jag arbetar också mycket för att stärka teamkänslan i gruppen och för psykologisk trygghet.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och intervjuer.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.
Södersjukhuset är ett av Nordens största akutsjukhus. Akutsjukvården står i centrum och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna vår specialitet. Vi har även en av Sveriges största förlossningskliniker. Hos oss arbetar cirka 5000 medarbetare. Vi bedriver omfattande klinisk forskning och utbildning och för oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära och personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Ansök nu

Kurator till Specialistpsykiatrisk mottagning 4, S:t Eriksplan

Kurator
Läs mer Apr 12
Nytt
Vill du ha variation i ditt arbete, arbeta individuellt och i team - sök dig då Specialistpsykiatrisk mottagning 4, St Eriksplan!

Beskrivning

Specialistpsykiatrisk mottagning 4 är en öppenvårdsmottagning inom Norra Stockholm psykiatri (NSP), som ligger centralt vid S:t Eriksplan.

I februari delades en större mottagning till två mindre varav vi är en utav dem. Känner du för att vara med i en ”nystart” är detta rätt tid att börja hos oss!

Mottagningen har ett allmänpsykiatriskt basuppdrag där vi arbetar med läkemedelsbehandling, psykopedagogisk behandling, arbetsterapeutiska insatser, psykosocialt arbete och gruppbehandlingar. I samma hus på Atlasområdet sitter även andra högspecialiserade öppenvårdsmottagningar som tillhör NSP, närheten till dessa möjliggör gott samarbete mottagningarna emellan.

Vi är ca 25 medarbetare som är uppdelade i två team. Vår arbetsgrupp på mottagningen består av en stor bredd av yrkeskompetenser såsom läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeuter, skötare samt medicinska sekreterare. På mottagningen blir du en utav två kuratorer.

Arbetsuppgifter

Som kurator på mottagningen är du en del av mottagningens multidisciplinära team där övriga professioner är läkare, psykolog, arbetsterapeut och sjuksköterska. Du bidrar till teamet med din kompetens och kunskap om det psykosociala behandlingsarbetet. Du kommer att vara teamets konsult i psykosociala frågor och arbeta självständigt med patienten.

I samtal med patienten kommer du att utreda patientens behov av stöd och insatser från vårdgrannar som samverkar med psykiatrin och samordna resurser för patienten hos rätt instans. Det innebär samverkan med kommunens socialtjänst, arbetsförmedling, Försäkringskassan etc. Du kommer även att arbeta med enskilda samtal med patient och närstående för att ge råd, stöd och information.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen. Meriterande är erfarenhet från kommunal och från psykiatrisk verksamhet samt erfarenhet av att arbeta med gruppbehandlingar, barn och föräldrafrågor, barnombud, våld i nära relation, beroendevård, kartläggning av och stödsamtal kring sociala problem och även kontakter med berörda myndigheter. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i tvärprofessionella team och där kunna bidra med din kompetens kring det sociala perspektivet. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av patienter med neuropsykiatriska funktionshinder då många av våra patienter har diagnosen ADHD.

Goda datorkunskaper är ett krav. Dokumentation sker i journalsystemet Take Care.

Du har god samarbetsförmåga samt förmåga att bygga förtroende relationer med patienter, kollegor och andra samarbetspartners. Vi ser att du är driven och har god förmåga till såväl samarbete som även stor del av arbetet sker självständigt. Arbetet handlar också om att informera övriga medarbetare på mottagningen om olika sociala insatser. Viktiga egenskaper för att trivas i tjänsten är god samarbetsförmåga, ansvarstagande och noggrannhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Heltid, tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse.

Förutom intressanta och utvecklande arbetsuppgifter i en omväxlande miljö erbjuder vi bland annat:

Kompetensutveckling Fri sjukvård i öppenvård Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag 5000 kr/år Flextid

Information om tjänsten lämnas av enhetschef Johanna Evengård tel: 08 123 488 72

Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning. Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Sommarvikarierande Farmaceut till Läkemedelssupport på Karolinska

Apotekare
Läs mer Apr 12
Nytt
Är du en utbildad Farmaceut och söker sommarvikariat? Sök då till oss på Läkemedelssupporten!

Du erbjuds
att vara med i driften inom en ny verksamhet som arbetar för en kvalitativ, robust och patientsäker läkemedelsförsörjning
att få möjlighet att utveckla din kompetens inom läkemedelsförsörjning och läkemedelsanvändning
möjlighet till ett nära samarbete med vårdenhetsfarmaceuter, läkemedelsansvariga sjuksköterskor/läkare, samt med farmaceuter inom Farmaci och läkemedelsförsörjning

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

Som farmaceut på Läkemedelssupporten har du arbetsuppgifter som:

vara kontaktperson för ett antal vårdenheter och ansvarar för beställning, uppackning och hållbarhetsbevakning av läkemedel i läkemedelsförråden
reviderar bassortiment i läkemedelsautomater, läkemedelsförråd på hylla och i vätskevagnar
bevakar förbrukningsmönster, terapiändringar, upphandlade läkemedel och periodens vara
ansvar för verksamhetens behov och vet vilka läkemedel som är särskilt kritiska
bevakar och stöttar verksamheten vid restsituationer och indragningar

Verksamheten arbetar sjukhusövergripande men Du har din huvudplacering i Solna.

Tjänsterna är vikariat på 3 månader.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är relationsskapande och intresserad av att arbeta i sjukhusmiljö. Du drivs av att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och har en god samarbetsförmåga. Personligt ledarskap är en självklarhet för dig och du trivs lika bra med att arbeta självständigt som i grupp. Du är noggrann, ansvarskännande och duktig på att själv strukturera upp ditt arbete.

Kvalifikationer

Krav:

Legitimerad Apotekare eller Receptarie
God kommunikationsförmåga i svenska, i tal och skrift

Meriterande

Tidigare arbete inom sjukhusfarmaciområdet
Erfarenhet av läkemedelsförsörjning på sjukhus
Goda kunskaper i MS Office, Visma proceedo, Omnicell och Clockwork.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen

Urval kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta därför inte med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/medicinsk-diagnostik-karolinska/https://www.karolinska.se/for-vardgivare/karolinska-universitetslaboratoriet//

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Finansiell projektekonom till EU kontoret

Accounting controller
Läs mer Apr 2
Har du en ekonomisk högskoleexamen med erfarenhet från redovisning?

Är  du bekväm med Excel?

Är du intresserad av människor och kommunikation?

Då kan du vara precis den vi letar efter för att förstärka vårt team på Karolinska Universitetssjukhuset.

Välkommen till oss!

Du erbjuds

Du erbjuds ett kvalificerat uppdrag som finansiell projektledare och projektekonom för EU-projekt. Du får insyn i den världsledande kliniska forskning som bedrivs vid Karolinska Universitetssjukhuset, ofta i samarbete med Karolinska Institutet.

Vårt uppdrag är övergripande och mångfacetterat och finns det stora möjligheter att utvecklas i din roll. Som finansiell projektledare och projektekonom för EU-projekt är du delaktig i sektionens målsättning att hantera, administrativt förbättra, effektivisera och skapa bästa möjliga förutsättningar för den kliniska forskningen på sjukhuset.

Självklart får du som anställd ta del av våra förmåner!

Om tjänsten

EU-kontoret etablerades 2018 och vi utvecklar kontinuerligt verksamheten i syfte att bibehålla en långsiktigt hållbar och effektiv struktur för hantering av EU-finansierade forskningsprojekt. Parallellt samarbetar vi med Ekonomi-stab och stöttar forskare i olika finansiella frågeställningar med målsättning att kunna ge våra forskare ett bra finansiellt stöd i deras vardag.

I rollen som finansiell projektledare och projektekonom ingår:

Ansvar för löpande finansiell projekthantering och rapportering till EU.
Ansvar i att stötta och förenkla regelefterlevnad och för att säkerställa struktur och långsiktig följsamhet.
Arbete med parallella frågeställningar i kontinuerligt utvecklingsarbete

Dina arbetsuppgifter omfattar såväl löpande rutinarbete som komplexa frågeställningar som uppstår i EU-projekten. Rollen innebär att du sköter den löpande finansiella administrationen av EU-projekt med fokus på de som ingår i EU:s forskningsramprogram Horizon. Du arbetar nära kollegor inom FoU, FoU-ekonomi och du har mycket kontakt med forskare i olika verksamheter vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Tjänsten är placerad på Sektion Forskningsstöd som ingår i Avdelning för forsknings- och utvecklingsstöd vid FoUUI-staben vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Vi söker dig som
Har intresse för service och nyfiken att lära dig nya saker.
Tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar ditt angreppssätt samt driver processer vidare.
Arbetar bra enskilt samt i team, och relaterar till andra på ett lyhört och trevligt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.
Tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du ser på sakers långsiktiga betydelse och konsekvenser samt anpassar dina handlingar till detta.
Prioriterar och väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden. 
Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.
Kvalifikationer

Krav:

Relevant ekonomisk högskoleexamen och intresse av projektekonomi.
Erfarenhet av redovisning och ekonomiadministration.
Mycket god vana att arbeta i Excel.
Goda språkkunskaper i tal och skrift på både svenska och engelska.

Personlig lämplighet värderas högt.

Meriterande:

Intresse för forskning samt hälso-och sjukvård.
God generell IT-kunskap och god kunskap i Office-paketet.
Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du går vidare till intervju önskar vi att du genomför ett anpassat case så du får en känsla av vad rollen innebär.

Flexibelt startdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Forskning och Utbildning

För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare!

https://www.karolinska.se/om-oss/om/organisation/Administrativa-verksamheter/

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska till Cellterapi och allogen stamcellstransplantation

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 2
Vi expanderar, förändrar och bygger för framtidens cancervård i polikliniskt format! Är du sugen på nya och spännande utmaningar och vill ansluta till vårat team? Skicka din ansökan i dag, vi hör av oss och berättar mer!

Du erbjuds
en arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap, hos oss blir du en del av ett dynamiskt och kompetent team
att från och med juni 2024 arbeta i en helt nyrenoverad/ombyggd lokal i nära anslutning till vår slutenvårdsavdelning
personligt anpassad inskolning utifrån dina tidigare erfarenheter och behov
kontinuerlig kompetensutveckling, tex intern utbildning och föreläsningar, möjlighet att läsa 7,5 hp kontaktsjuksköterska i cancervården.

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

På Cellterapi och allogen stamcellstransplantation (Cast) behandlar vi och följer upp patienter som genomgår allogen stamcellstransplantation/cellterapibehandling (tex CAR-T) för varierande sjukdomar som tex akuta leukemier, övriga blodsjukdomar, MS mm. Patienterna kan ha en hög komplexitet och är under lång tid infektionskänsliga och har varierande vårdbehov. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat synsätt.

I din roll som sjuksköterska kommer du att planera och leda mottagningsarbetet. Sedvanliga arbetsuppgifter för öppenvård/dagvård såsom läkemedelsbehandling vilket inkluderar tex cytostatika, antikroppsbehandling, transfusioner och cellterapier. Provtagning och handhavande av centrala infarter. Hantering av bokningssystem, Alltid öppet, tele q, telefonrådgivning. Sjuksköterskeledd mottagning/återbesök både fysiskt och via video. Vi har ett nära samarbete med vår slutenvård. Som kontakssjuksköterska knyter du kontakt med din blivande ansvarspatient när du leder och ansvarar för utskrivningssamtalet efter slutenvård och övergången till öppenvård. Upprättande av Min vårdplan, planera för patientens rehabiliteringsbehov etc.

Till hösten kommer vi starta vår egen hemsjukvård med sjuksköterskor från verksamheten.

Tjänsten bidrar till vår 24/7-verksamhet genom att arbeta 2 helgpass i månaden, annars är arbetstiden i huvudsak dagtid, måndag-fredag

Vi söker dig som
arbetar personcentrerat och alltid sätter patienten i centrum, är empatisk och lyhörd för patient och närståendes behov
kan arbeta självständigt och har mod att agera efter din egen övertygelse
är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att leva upp till dessa
arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt
har ett positivt och trevligt bemötande mot kollegor och patienter, lyssnar, kommunicerar och löser eventuella konflikter konstruktivt.

Vi tycker att det är viktigt att du som söker jobb hos oss gillar utmaningar, att du har bra samarbetsförmåga, tycker om att bidra med ett öppet och positivt klimat i teamet.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Krav:

Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års klinisk erfarenhet inom slutenvård och/eller öppenvård.

Meriterande:

tidigare erfarenhet inom cellterapi och stamcellstransplantation/hematologi och /eller onkologi, erfarenhet som kontaktsjuksköterska
Kontaktsjuksköterskeutbildning.
Om rekryteringsprocessen 

Urval kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta därför inte med din ansökan.

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer

Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar.

https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Kurator HC Sollentuna vuxna - vikariat

Kurator
Läs mer Apr 10
Engagerad kurator till Habiliteringscenter Sollentuna vuxna - vikariat 

Vill du skapa förutsättningar för den enskilde att fungera på bästa sätt i sin vardag? 

Om oss:

Vi på HC Sollentuna vuxna gör skillnad! Som kurator hos oss får du ett självständigt, omväxlande och stimulerande arbete, tillsammans med trevliga kollegor.

Habiliteringscenter Sollentuna vuxna är en specialistmottagning inom Habilitering & Hälsa. Vi erbjuder insatser till personer över 18 år med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, exempelvis autismspektrumtillstånd, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Genom att ge råd, stöd och behandling till den enskilda och dess nätverk, kan vi förebygga och minska svårigheter som en funktionsnedsättning kan medföra.  

Vårt upptagningsområde består av kommunerna Solna, Sollentuna, Järfälla, Sigtuna, Upplands Bro samt Upplands Väsby och vår mottagning ligger i nybyggda fina, luftiga lokaler i Färgskrapan nära Sollentuna centrum, med närhet till pendeltåg och bussar. 

Om tjänsten: 

Vi söker en vikarierande kurator till vår mottagning där arbetet till största del kommer att vara i autismteamet. 

Kuratorns arbetsuppgifter handlar om att bidra till att patienter utvecklar eller bibehåller god hälsa och livskvalitet utifrån funktionsnedsättningen. Habiliteringsinsatser bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och utgår från habiliteringsprogram. Du kommer enligt våra etablerade vårdprocesser att upprätta vård- och åtgärdsplaner i samråd med patienten och dess nätverk.  

Som kurator erbjuder du stödjande samtal utifrån funktionsnedsättningen och dess konsekvenser. Du bistår och ger stöd för patienter och närstående att orientera sig i samhället samt ger råd och stöd i myndighetskontakter. Många av patienterna har komplexa behov där samverkan i det egna teamet, såväl som med andra vårdinstanser, kommunala verksamheter och myndigheter är nödvändig.  

Som kurator leder du grupper och föreläsningar tillsammans med kollegor i teamet. Underlag för grupper finns, men du har också möjligheter att tänka och skapa nytt.

Arbetet präglas av varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar, kollegialt stöd och god kompetensutveckling genom handledning och fortbildning. 

Kvalifikationer: 

Vi söker dig som har socionomexamen, gärna med erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättningar. Meriterande är legitimerad hälso- och sjukvådskurator eller annan vidareutbildning inom området samt tidigare yrkeserfarenhet som kurator. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas hos oss behöver du vara trygg i din yrkesroll, kunna anpassa ditt arbetssätt och ha god förmåga att se möjligheter. Du tar eget ansvar för att planera, utveckla och driva patientarbetet framåt på ett strukturerat sätt. Du gillar att samarbeta och drivs av ett kollegialt lärande då du arbetar i nära samarbete med andra yrkesprofessioner på enheten. 

Anställningsform: 

Heltid. Vikariat 10 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Kontakta gärna: 

Ann-Sofie Londér, Enhetschef, tfn: 08-123 359 04 

Fackliga företrädare:

Gunilla Wurtzel, SSR 08-12340487

Om verksamheten:

Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling  och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk så som familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet.

Läs gärna vår tidning Funktion i fokus eller lyssna på vår podd Funka olika. Du kan även följa oss på Facebook.

Övrig information:

Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Arbetsterapeut HC Sollentuna vuxna

Arbetsterapeut
Läs mer Apr 10
Vill du skapa förutsättningar för den enskilde att fungera på bästa sätt i sin vardag? 

Om oss: 

Habiliteringscenter Sollentuna vuxna är en specialistmottagning inom Habilitering & Hälsa.

Vi erbjuder insatser till personer över 18 år med medfödda eller tidigt uppkomna funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, som exempelvis autismspektrumtillstånd, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Genom att ge råd, stöd och behandling till den enskilde och dess nätverk, kan vi förebygga och minska svårigheter som en funktionsnedsättning kan medföra.  

Med stöd av administratörer, arbetar vi i tvärprofessionella team, där det förutom arbetsterapeuter ingår fysioterapeuter/sjukgymnaster, logoped, kuratorer, psykologer och specialpedagog. 

Vårt upptagningsområde består av kommunerna Solna, Sollentuna, Järfälla, Sigtuna, Upplands Bro samt Upplands Väsby och vår mottagning ligger i nybyggda fina, luftiga lokaler i Färgskrapan nära Sollentuna centrum, med närhet till pendeltåg och bussar. 

Om tjänsten: 

Vi söker nu en vikarierande arbetsterapeut till vårt team för rörelsenedsättning (RN) och intellektuell funktionsnedsättning (IF). Som arbetsterapeut ansvarar du för arbetsterapeutens perspektiv i nära samarbete med de andra yrkesprofessionerna på enheten. Du ser det friska hos patienterna och bidrar till att öka möjligheterna att ta del av arbets- och samhällsliv.  

Arbetsuppgifterna består av ett brett spektrum av arbetsterapeutiska insatser. I arbetet ingår bland annat funktionsbedömningar, kartläggningar, upprättande av vårdplaner, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel, inklusive hög- och lågteknologiska hjälpmedel inom området kognitivt stöd. Du gör miljöbedömningar, ger råd och stöd kring bostadsanpassning. Du observerar, initierar insatser och ger konkreta förslag till åtgärder utifrån individens unika förutsättningar. 

Hos oss får du:

Kollegialt stöd och utbyte genom arbete i tvärprofessionella team. 

God kompetensutveckling genom bland annat fortbildning och handledning. 

En strukturerad introduktionsperiod, inkluderat utbildningar. 

Vi erbjuder flexibel arbetstid, fri hälso- och sjukvård, ett generöst friskvårdsbidrag och friskvård under arbetstid samt extra ersättning vid föräldraledighet. 

Om dig:

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med B-körkort och som vill vara med och utveckla vår verksamhet.  

Du har intresse för människor med funktionsnedsättning, ser den enskilda individen, dess behov samt finner individuella och kreativa lösningar på svårigheter i vardagen. 

Du gillar att arbeta självständigt likväl som i team och tar eget ansvar för att planera, utveckla och driva arbetet framåt på ett strukturerat sätt. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och drivs av ett kollegialt lärande då du arbetar i nära samarbete med andra yrkesprofessioner.? 

Vi lägger stor vikt vid personlig?lämplighet och det bedöms meriterande med tidigare erfarenhet av arbete inom habilitering och/eller med?målgrupperna intellektuell funktionsnedsättning samt rörelsenedsättning, likaså av förskrivningsprocessen. 

Anställningsform: 

Heltid. Vikariat minst 8 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Kontakta gärna: 

Ann-Sofie Londér, Enhetschef, tfn: 08-123 359 04 

Facklig kontakt: 

Facklig kontakt:

Martin Johansson

Telefon 08- 123 356 46

Mail martin.2.johansson@regionstockholm.se

Om verksamheten:

Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling  och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk så som familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet.

Övrig information: 

Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.  
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Tandläkare välkomnas till Fridhemsplan-Akuten

Tandläkare
Läs mer Apr 11
Nytt
Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på regionens munhälsa.

Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte.

Vi söker en tandläkare till Folktandvården Fridhemsplan-Akuten som gillar att samarbeta och arbeta i ett högt tempo. Vi kan erbjuda dig ett konstant kompetensutbyte med dina 140 nya kollegor, samtidigt som du får du arbeta med branschens senaste teknik. Vår akutmottagning ligger i Stockholm city på Kungsholmen, nära tunnelbana pendeltåg och bussar.

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss erbjuds du en central roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla stockholmare. Du är teamets specialist i oral diagnostik och genomför den långsiktiga helhetsbedömningen. Folktandvården Stockholm utför patientsäker vård med hög kvalité och god service vilket blir centrala delar av ditt arbete. Du genomför enklare undersökningar till mer avancerade behandlingar.

Vår Akutmottagning är öppen årets alla dagar mellan klockan 07.00 till 21.00. Hos oss kommer du att vara schemalagd på både vardagar, kvällar och helger. Utöver din ordinarie lön, tillkommer ett OB-tillägg för arbetspass under kvällar, helger samt röda dagar. En heltidstjänst på Akuten innebär en arbetstidsförkortning till 38.25 tim/vecka.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig legitimerade tandläkare, med god erfarenhet (minst tre år) och du får gärna ha en bredd inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. Vi ser gärna att du motiveras av att arbeta akut samt har ett stort intresse för kirurgi. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift.

Vidare som person är du positiv även i utmanande situationer samtidigt som du etablerar förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på problem samt drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Som tandläkare hos oss på Folktandvården Stockholm finns det möjlighet till:

Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode
Att få samverka och byta erfarenheter med ett stort tandläkarnätverk med stor kompetensbredd
Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom klinikchef, nischtandläkare och odontologisk samordnare
Helgtjänstgöring med extra helgtillägg
Att som nyutexaminerad gå vårt introduktionsprogram

Folktandvården Stockholm erbjuder dig även olika förmåner såsom:

Friskvårdsbidrag på 5 000 kr
Tjänstepension
Löneväxling till pension
Extra semesterdagar till dig över 40 år
Tillägg vid föräldraledighet
Möjlighet till resultatutdelning
Frisktandvård
Subventionerad läkarvård


Anställning
Välkommen med din ansökan senast 1 maj-2024. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan då tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV. Vi tar referenser från din klinikchef om du varit/är anställd hos oss.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta:
Maria Rosin, klinikchef, tel. 072-566 83 28 eller maria.rosin@folktandvårdenstockholm.se
Hanna Nörgaard, rekryterare, tel. 072-5949151 eller hanna.norgaard@regionstockholm.se

Som medarbetare hos Folktandvården Stockholm är du en av våra viktigaste resurser. Vi strävar efter en kultur som bygger på ett tillitsbaserat ledarskap och ett starkt medarbetarskap. Hos oss ska du våga att tycka annorlunda, ha goda möjligheter till vidareutveckling och du ska framförallt må bra. Tillsammans hjälps vi åt för att skapa en arbetsplats där vi trivs och vill arbeta länge.
Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Södersjukhuset söker specialistläkare i Hematologi

Specialistläkare
Läs mer Apr 2
Hematologen på Södersjukhuset har ett stort öppenvårdsuppdrag med mottagning och dagvårdsverksamhet där vi utreder och behandlar benigna och maligna blodsjukdomar.

Här finns goda möjligheter till kompetensutveckling och att vara delaktig i kliniska prövningar med utrymme för 30% forskningstid i tjänsten.

Arbetsbeskrivning 

Vi söker nu dig som är specialist i hematologi. Troligen vill du främst arbeta inom öppenvården där vi har ett stort uppdrag för patienter med myelom, lymfom, KLL, myeloproliferativa sjukdomar och MDS. Till verksamheten hör en mottagning för tromboembolisk sjukdom och antikoagulantiabehandling. Vi är ett starkt team av läkare och sjuksköterskor som kombinerar det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Verksamheten växer och vi behöver nu stärka teamet med ytterligare specialist- eller överläkare.

Det finns samtidigt goda möjligheter att anpassa kliniska placeringar utifrån din bakgrund och intresse med utrymme att arbeta i slutenvården. Hematologen är en del av Verksamhetsområde Internmedicin som har ca 500 medarbetare som bemannar medicinmottagning och sex vårdavdelningar. Hematologen har 12 slutenvårdsplatser.

Södersjukhuset har ett stort undervisningsuppdrag och omfattande forskning. I denna tjänst finns utrymme för 30% forskningstid. Som hematolog hos oss deltar man även i undervisningen av läkarstudenter och AT-läkare.

Beroende på kompetens erbjuds befattning som specialistläkare eller överläkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarstagande och trygg i din yrkesroll. Som person tror vi att du är empatisk, prestigelös och du har lätt för att samarbeta men kollegor inom alla yrkeskategorier. Du bidrar positivt till arbetsklimatet på kliniken samt är en kunskapsresurs för andra. Du har vilja och engagemang att utveckla hematologsektionen.

Kompetenskrav

Legitimerad läkare med specialistbevis i hematologi

Meriterande

Erfarenhet av förbättrings- och kvalitetsarbete, forskningserfarenhet och specialistbevis i Internmedicin.

Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

Vidareutbildning. Vi erbjuder regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov. Ett generöst friskvårdsbidrag Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
Södersjukhuset erbjuder även en trevlig personalmatsal, uppskattade after works och anordnar löpande andra sociala evenemang.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. 

Information till dig som söker tjänst som specialistläkare, så kallad LUS-tjänst:

Nedanstående dokument/bilagor skall skickas med i din ansökan:  

Meritförteckning för läkare (Blanketten hittar du här under "Meritförteckning för specialistläkartjänster")
Examensbevis,
Bevis om legitimation från Socialstyrelsen,
Bevis på specialistkompetens från Socialstyrelsen 
Eventuellt publikationsförteckning

Intervjuer görs löpande under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan! 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.
Södersjukhuset är ett av Nordens största akutsjukhus. Akutsjukvården står i centrum och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna vår specialitet. Vi har även en av Sveriges största förlossningskliniker. Hos oss arbetar cirka 5000 medarbetare. Vi bedriver omfattande klinisk forskning och utbildning och för oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära och personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Ansök nu

Spontanansökan för barnmorskor

Barnmorska
Läs mer Mar 28
Som medarbetare på Karolinska blir du en del i utvecklingen framåt mot en hållbar arbetsplats och sjukvård.

Skicka i väg din spontanansökan redan idag!

Du erbjuds
ett arbete där du får vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i en spännande miljö på Europas bästa sjukhus med vård i framkant.
många möjligheter till kompetensutveckling och unika chanser att vidareutvecklas i din roll som barnmorska.
ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser varje individ och få möjlighet till nästa steg i karriären utifrån bland annat kompetensstegen eller genom interna utbildningar.

Läs mer om de våra generella förmåner som vi erbjuder våra anställda.

Om tjänsten 

Geografiskt finns vi i hela Stockholmsområdet men den största delen av sjukhusets verksamhet bedrivs i Huddinge och Solna.

Läs mer om vår verksamhet Tema Kvinnohälsa och Hälsoprofessioner

Vi söker barnmorskor till tjänster på tillsvidare-, visstids- och timanställningar.

Kvalifikationer


Krav:

Legitimerad barnmorska

Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Spontanansökan för specialistsjuksköterskor

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 28
Som medarbetare på Karolinska erbjuder vi, bland mycket annat, företräde till attraktiva arbetstider och hälsosamt schema.

Om du vill vara en del i utvecklingen framåt mot en hållbar arbetsplats och sjukvård, skicka i väg din spontanansökan redan idag!

Du erbjuds
ett arbete där du får vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i en spännande miljö på Europas bästa sjukhus med vård i framkant.
möjligheter till många spännande verksamheter som kan erbjuda unika chanser att utvecklas i din roll som specialistsjuksköterska.
ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser varje individ och få möjlighet till nästa steg i karriären utifrån bland annat kompetensstegen eller genom interna utbildningar.

Läs mer om de våra generella förmåner som vi erbjuder våra anställda.

Om tjänsten 

Geografiskt finns vi i hela Stockholmsområdet men den största delen av sjukhusets verksamhet bedrivs i Huddinge och Solna.

Läs mer om våra verksamheter:

Tema Kvinnohälsa och Hälsoprofessioner

Tema Barn - Astrid Lindgrens barnsjukhus 

Tema Hjärta, Kärl och Neuro 

Tema Cancer

Tema Akut och Reparativ Medicin 

Tema Inflammation och Åldrande 

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård

Funktion Barn Perioperativ medicin, intensivvård och transport 

Vi söker specialistsjuksköterskor till tjänster på tillsvidare-, visstids- och timanställningar.

Kvalifikationer


Krav:

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning

Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Spontanansökan för grundutbildade sjuksköterskor

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 28
Som medarbetare på Karolinska erbjuder vi, bland mycket annat, företräde till attraktiva arbetstider och hälsosamt schema.

Om du vill vara en del i utvecklingen framåt mot en hållbar arbetsplats och sjukvård, skicka i väg din spontanansökan redan idag!

Du erbjuds
ett arbete där du får vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i en spännande miljö på  Europas bästa sjukhus med vård i framkant.
möjligheter till många spännande verksamheter som kan erbjuda unika chanser att utvecklas i din roll som sjuksköterska.
ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser varje individ och få möjlighet till nästa steg i karriären utifrån bland annat kompetensstegen eller genom interna utbildningar 

Läs mer om de våra generella förmåner som vi erbjuder våra anställda. 

Om tjänsten 

Geografiskt finns vi i hela Stockholmsområdet men den största delen av sjukhusets verksamhet bedrivs i Huddinge och Solna.

Läs mer om våra verksamheter:

Tema Kvinnohälsa och Hälsoprofessioner

Tema Barn - Astrid Lindgrens barnsjukhus (

Tema Hjärta, Kärl och Neuro 

Tema Cancer

Tema Akut och Reparativ Medicin 

Tema Inflammation och Åldrande 

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård

Funktion Barn Perioperativ medicin, intensivvård och transport 

Vi söker sjuksköterskor till tjänster på tillsvidare-, visstids- och timanställningar.

Kvalifikationer


Krav:

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård
Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Kemist till Radiofarmaciverksamheten, Medicinsk Diagnostik Karolinska,

Biokemist
Läs mer Mar 27
Vi söker en nu engagerad kemist som vill bli en del av Radiofarmaciverksamheten.

Ta chansen att bli en del av en unik verksamhet med stimulerande och varierande arbetsuppgifter!

Du erbjuds
en arbetsplats på ett av Europas största och mest avancerade radiofarmacilaboratorier som är byggda för att tillgodose sjukvårdens och forskningens behov av radiofarmaka lång tid framöver
möjligheten att bli en del av ett härligt team med unik spetskompetens där vår gemensamma arbetsmiljö är mycket viktig.

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig. 

Om tjänsten

Vi har en omfattande produktion och beredning av radioaktivt märkta sterila läkemedel för användning inom klinisk patientdiagnostik (PET och SPECT) och ett flertal forskningsområden. Radiofarmaciverksamheten har dessutom fått i uppdrag att tillgodose sjukhusets behov av genterapiläkemedel, ett arbete som nyligen initierats.

Vi består av en blandning av kompetenser såsom farmaceuter, kemister och ingenjörer som tillsammans arbetar med tillverkning, beredning, kvalitetskontroll, kvalitetssäkring (QA) och service av utrustning. Sammanlagt är vi ca 35 medarbetare. Du kommer att ingå i Produktionssektionen som är den del av verksamheten som ansvarar för de dagliga leveranserna av radiofarmaka till våra kunder i Region Stockholm.

Dina arbetsuppgifter kommer omfatta arbete med beredning av kortlivad radiofarmaka, beredning av genterapiläkemedel samt tillverkning av cyklotronbaserad radiofarmaka. Alla arbetsmoment sker i GMP-miljö och renrum. Tillverkning och beredning syftar till att tillgodose det kliniska behovet hos Karolinska Universitetssjukhuset och ett flertal andra vårdgivare. I tjänsten kommer du även att arbeta med framtagning av rutiner samt vara delaktig i utrednings- och ändringsärenden. Du kommer också att vara involverad i materialhantering, metodutveckling samt i drift och underhåll av våra lokaler och utrustning.

Då efterfrågan på våra radiofarmaka är stor på morgonen startar arbetsdagen tidigt klockan 6.00-14.30. 

Vi söker dig som
tar ansvar för sitt arbete och gör det som krävs för ett bra slutresultat
är självständig i sitt arbete och kan lösa problem och fatta egna beslut när det behövs
är kvalitetsmedveten och noggrann med att följa rutiner och instruktioner
arbetar målmedvetet och strukturerat med att slutföra det arbete som påbörjats inom avsatt tid.

Vi är en utrustningstung verksamhet och ser därför gärna att du har ett genuint intresse för teknik och kemi samt är nyfiken och tycker om att veta hur saker fungerar i grunden.

Kvalifikationer

Krav:

Universitets- eller högskoleexamen inom kemi (läkemedel, organisk, kemiingenjör, biokemi eller liknande)
Du ska kunna uttrycka dig mycket väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift
Erfarenhet av att skriva rutiner och andra instruktioner, gärna på engelska

Meriterande:

Erfarenhet av att utreda avvikelser samt driva förbättringsprocesser och ändringsärenden
Arbete med läkemedelstillverkning och/eller synteskemi
Aseptisk läkemedelstillverkning och/eller beredning
GMP-reglerad laboratorieverksamhet
Om rekryteringsprocessen

Tjänsten gäller en tillsvidareanställning på 100%. Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas.

Urval kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/medicinsk-diagnostik-karolinska/https://www.karolinska.se/for-vardgivare/karolinska-universitetslaboratoriet//

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Specialistläkare till Kognitiva mottagningen på Sabbatsbergsgeriatriken!

Specialistläkare
Läs mer Apr 4
Vi välkomnar dig till vårt team på Kognitiva mottagningen.

Om oss

Vi är en specialistmottagning som gör utvidgad utredning och ger stöd åt personer som är över 65 år och har en misstänkt kognitiv sjukdom.

Vi är flera läkare, sjuksköterskor, neuropsykologer, undersköterskor och arbetsterapeut som jobbar här. På kliniken finns även tillgång till logoped, kurator och dietist. Teamet på Kognitiva mottagningen har tillsammans utvecklat ett processinriktat arbetssätt som innebär tydlighet i samverkan och god tillgänglighet för patienter och närstående.

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats med bra kollegialt stöd och framåtanda. Kliniken har ett strategiskt fokus på öppenvård, som förutom Kognitiv mottagning innefattar osteoporosmottagning och förstärkt utskrivning med mobil verksamhet i patientens hem.

Klinikens centrala läge i Stockholms innerstad och våra tydliga vårdprocesser i samverkan med akutsjukhusen, ambulansen och närvården bidrar till ett högt akutgeriatriskt patientflöde dygnet runt inom slutenvården. Mer om Sabbatsbergsgeriatriken hittar du här.

Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara på Kognitiva mottagningen med möjlighet att jobba i slutenvården enligt överenskommelse. Jourarbete ingår. Vi ser gärna att du har en vilja och förmåga att bidra i våra prioriterade kvalitets- och utvecklingsarbeten. En del av tjänsten innebär handledning och undervisning av samtliga kollegor i det geriatriska teamet.

Vi söker dig

Du är specialistläkare inom geriatrik med några års erfarenhet av arbete på en specialiserad Kognitiv mottagning. Att du även har klinisk erfarenhet av att arbeta i en akutgeriatrisk verksamhet och tidigare erfarenhet av att bedriva patientnära utvecklingsarbete med goda resultat är meriterande. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter att du är initiativtagande och engagerad. Du är strukturerad och har ett fokus på kvalitetsutveckling och är drivande i processarbeten inom ditt uppdrag. Att ha en god kommunikativ förmåga och ett pedagogiskt sätt i samverkan med teamet, patienter och närstående är viktigt.

Det praktiska

· Tillsvidareanställning som överläkare på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas.

. Anställning som överläkare dagtid 40 tim/vecka. Utöver detta ingår jourtjänstgöring.

. Individuell lönesättning.

· Tillträde enligt överenskommelse.

· Förmåner såsom friskvårdstimme, friskvårdsbidrag 5000kr/år, fri sjukvård, kollektivavtalade förmåner inom pension och försäkringar, löneväxling samt möjlighet till flex.  Fler förmåner hittar du här: Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

· Vi kommer fortlöpande att gå igenom ansökningar och kalla till intervju innan sista ansökningsdag.Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Lantmätare

Lantmätare/Förrättningslantmätare
Läs mer Apr 8
Vår huvudstadsregion växer och vi behöver dig för att möjliggöra byggandet av kollektivtrafik samt bostäder och lokaler i närheten av trafikanläggningar.

Kanske arbetar du redan i dag med infrastruktur, exploatering eller lantmäterifrågor och känner dig nyfiken på regionperspektivet? 

Om oss

Hos oss på trafikförvaltningen får du jobba med starka varumärken som SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänst i Region Stockholm och Spårvägsmuseet.

Tillsammans ansvarar vi för halva Sveriges kollektivtrafik och vi har höga ambitioner. Vi utvecklar en av världens mest hållbara och attraktiva kollektivtrafik. Och vi jobbar dagligen med att minska vår miljöpåverkan, öka social hållbarhet och ansvarfullt förvalta våra gemensamma medel. Utan oss stannar Stockholm.

Om rollen

Vi kan erbjuda dig en intressant och utmanande tjänst där du kommer att få arbeta med mark- och fastighetsfrågor utifrån kollektivtrafikperspektivet. I trafikförvaltningens egna projekt i tidiga skeden kommer du att få utreda och analysera markåtkomst och planfrågor tillsammans med kollegor. Målet är att bidra till att Stockholmsregionen utvecklas och växer genom att, säkerställa kollektivtrafikens framkomlighet, effektivitet och utveckling.

Några exempel på arbetsuppgifter:

Representera trafikförvaltningen i hela exploateringsprocessen
Samordna intern dialog med andra specialister
Föra förhandlingar med kommuner, bygg- och fastighetsbolag med flera
Bevaka påverkan av planerade byggnationer
Hantera frågor från kommunen eller annan aktör. 

Du tillhör sektion Fastighetsutveckling på avdelningen Strategisk utveckling. På sektionen finns ytterligare tio personer som på olika sätt arbetar med fastighetsutveckling, resenärsmiljöer och fastighetsrättsliga frågor. Arbetsuppgifterna är både intressanta och varierande till följd av regionens utveckling, bostadsbyggande och våra egna investeringsprojekt. Här hittar du en kombination av juridik, teknik och ekonomi och goda möjligheter till utveckling och stort ansvar.  

För att trivas och lyckas i rollen behöver du:

Tycka om utmaningar och problemlösning i arbetet samtidigt som du är vass på att bygga relationer, både internt och externt.

Krav:

 Högskoleutbildning med examen inom lantmäteri, samhällsplanering eller motsvarande utbildning med fastighetsrättslig komplettering
Flera års arbetslivserfarenhet som ex. förrättningslantmätare, bolagslantmätare eller exploateringsingenjör i kommun eller fastighetsbolag
Mycket goda kunskaper i svenska, både skriftligen och muntligen. 

Det är meriterande om du har:

KTHs processledarutbildning
Förhandlingskunskap
Erfarenhet av projektledning. 
Det här erbjuder vi dig

På trafikförvaltningen har du möjlighet att växa och utvecklas för ett helt yrkesliv. Här kan du vara expert och fokusera på ditt sakområde. Samtidigt som du jobbar i ett lag och i en organisation med stor bredd. Det finns stora möjligheter att röra sig mellan olika roller och uppgifter. Du har utrymme att forma din egen karriärväg och stärka både din personliga och professionella utveckling i en spännande och varierad miljö!

Vi är en välkomnande och öppen arbetsplats där vi stöttar och hjälper varandra. Vi vet att nyckeln för att vi ska klara vårt uppdrag – är medarbetare som trivs, mår bra och kan utvecklas på jobbet. Därför lägger vi stor vikt vid att säkerställa hållbarhet i vårt arbetssätt, bland annat genom att erbjuda flexibilitet i vardagen och hybridarbete när möjlighet finns.

Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag på 5 000 kr. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss. Läs mer om våra förmåner här.

Välkommen med din ansökan!

Du ansöker med CV via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökan via e-post. För att säkra objektiva bedömningar använder vi tester i samband med urval. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Eva Leijon, tfn 08-123 338 21. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Jannica Chinos, tfn 08-123 336 74.
Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. 

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 30 april. Vi ser fram emot din ansökan! 

Eventuella arbetsprov kan bli aktuella för tjänsten.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Webb och sociala medier

För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida. Du hittar oss också på LinkedIn.

#LI-Hybrid
Vi är stolta samhällsutvecklare. Med kompetens och engagemang tar vi Stockholm och kollektivtrafiken framåt. Vi ansvarar för SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet och tillsammans utvecklar vi en trygg, attraktiv och tillgänglig kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Sjuksköterska till akutkirurgi, avd.14

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 10
Är du ny i yrket som sjuksköterska eller har du några års erfarenhet? Då har du kommit rätt! Har du även ett brinnande intresse för att utveckla vården, samarbeta väl med kollegor och villig att lära dig nya saker? Då tror vi att du skulle trivas bra hos oss - och vi med dig!  

Vi söker dig som vill arbeta treskift dag/kväll/natt eller endast natt!

Om oss

Södersjukhuset och verksamhetsområde Kirurgi söker nu flera sjuksköterskor som vill bidra till att vården vi bedriver både fortsätter att utvecklas både på bredden och djupet.

Verksamhetsområde Kirurgi är ett av Södersjukhusets minsta verksamhetsområden, uppdelat i fem sektioner: akut- och trauma-, bröst-, kärl-, samt övre- och nedre GI Kirurgi. Inom verksamhetsområdet bedrivs både bred kirurgisk sjukvård och högspecialiserad kirurgi. Vi har fyra vårdavdelningar, två akutkirurgiska/två elektiva och tre mottagningar. Delar av akutvården handhas av akutmottagningens akutläkare. Våra avdelningar har ett tätt samarbete mellan varandra där man får chans till att utveckla sin profession inom de olika verksamheterna.

Om jobbet

Vi söker nya engagerade medarbetare som vill bidra, utvecklas och göra karriär hos oss. Vi har flera goda exempel på där våra sjuksköterskor har utvecklats i kompetensstegen och det vill vi att även du ska göra.

Du är relativt ny i rollen eller har erfarenhet och det viktiga för oss är att du har lätt för att samarbeta med dina kollegor samt har viljan att fortsätta utvecklas i din yrkesprofession som sjuksköterska inom akutkirurgi. På avd 14 behandlas patienter inom akut/övre gastro buk. Vi tar emot patienter från akuten dygnet runt. Vår avdelning består av 24 vårdplatser där alla våra patienter vårdas i enkelrum. 

I din roll som sjuksköterska hos oss kommer du planera och leda omvårdnaden av våra patienter. Våra fantastiska kollegor arbetar i team med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor med patienten i fokus och det är hög nivå på det vi åstadkommer. 

Om dig 

Du är legitimerad sjuksköterska och för att trivas hos oss är du positiv och nyfiken samt vill lära dig nya saker. Du är dessutom en lagspelare som har lätt för att samarbeta. 

Du dras till att jobba inom akut sjukvård där tempot varierar och trivs med det, men där struktur och ordning ligger till grund för en god arbetsmiljö. Du vill utveckla och påverka vårt arbetssätt på avdelningen samt utvecklas i din yrkesprofession.

Vårt erbjudande 

Att arbetat inom Södersjukhuset innebär att du får ta del av en mängd olika förmåner. Vi har friskvårdsersättning motsvarande 5000 kr per år. Vi har ATK-modellen som innebär att du kan fördela din arbetstid på olika sätt för att sen ta del av pensionslöneväxling, mer semester eller mer i plånboken. Förutom friskvårdspeng och ATK kan du även ingå i vår konstförening och vinna fina tavlor som sker vid utlottning. Givetvis finns ett kollektivavtal för våra anställda som ger anställningstrygghet. 

Förutom ovanstående så är vi ett grymt gäng som trivs med jobbet och varandra! 

Vi är nyfikna på dig så vänta inte med din ansökan! 
Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Sjuksköterska till Infektionsmottagning Solna

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 3
Är du legitimerad sjuksköterska och vill arbeta i ett positivt och kompetent team med patienten i
centrum där du får vara med att utveckla verksamheten? Då ska du söka till oss på Infektionsmottagning Solna på Karolinska i Solna!

Du erbjuds

en individuellt anpassad introduktion samt kontinuerlig kompetensutveckling
ett sammansvetsat team med engagerade och kompetenta kollegor
möjlighet att omsätta dina tidigare erfarenheter och utvecklas i din yrkesroll samt få spetskompetens efter mottagningens behov.

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

Inom infektion öppenvård Solna/Huddinge har vi fyra olika mottagningar. Där bedriver vi sjukvård för patienter med tuberkulos, CNS-infektioner, tropiska infektioner, högspecialiserat vaccinationsbehov, immunbristsjukdomar, ortopediska infektioner, HIV samt hepatit B och C. 

På infektionsmottagning Solna, kommer du kommer i första hand arbeta med patienter som har tuberkulos. Det kan även bli aktuellt att ta patienter i andra diagnosgrupper såsom CNS-infektioner och tropiska infektioner.  Som sjuksköterska ansvarar du för dina egna patientbesök, provtagning, undervisning, uppstart och uppföljning av behandling,  telefonrådgivning och patientadministration.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och arbetstiden är i huvudsak förlagd till måndag-fredag dagtid, viss helgtjänstgöring förekommer inom någon av temats slutenvårdsavdelningar.

Vi söker dig som

tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat
är trygg och stabil i dig själv och skiljer på det personliga och professionella
ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet
behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker
du ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet, arbetar enligt yrkesetiska koder samt skapar delaktighet i mötet med patienten.

Kvalifikationer

Krav:

legitimerad sjuksköterska
minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska

Meriterande:

erfarenhet av öppenvård/mottagningsarbete
 erfarenhet av infektionssjukvård 

Tjänsten motsvarar steg 2 i Region Stockholms kompetensstege för sjuksköterskor i klinisk vård, steg 1-7

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.


Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin

Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Cytodiagnostiker sökes till Karolinska universitetssjukhuset i Solna

Cytodiagnostiker
Läs mer Apr 9
Vi söker nu en erfaren Cytodiagnostiker till Cytologi och Hematopatologilaboratoriet vid Karolinska universitetssjukhuset i Solna.

Välkommen med din ansökan!

Du erbjuds
ett spännande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter inom laboratoriemedicin samt Diagnostik
ett lärorikt och varierande arbete tillsammans med erfarna kollegor som stöttar och samarbetar
möjligheten till kompetens- och fortbildning genom bland annat interna och externa föreläsningar samt utbildningar detta bland annat i samarbete med Karolinska institutet. 

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

Vi söker nu en Cytodiagnostiker till Cytologen i Solna. Cytologilaboratoriet i Solna bearbetar olika cytologiska provtyper med väldigt stor komplexitetsgrad. Detta ställer höga krav på våra medarbetare, men ger också möjlighet till utveckling, metodansvar och kompetensöverföring mellan kollegorna. Våra cytodiagnostiker diagnosticerar bl.a. cervixcytologi, exsudat, lungprover, punktioner samt Blåssköljvätskor. Vi kommer inom snartid att närvara vid bronkoskopi undersökningar i Solna.  

Som cytodiagnostiker möjliggör du insatser som påverkar många och är en viktig del i diagnostiken för patienter. Du arbetar med cytologisk diagnostik, metodutveckling och bidrar till att skapa förutsättningar för oss att utvecklas och möta framtidens utmaningar. Alla cytodiagnostiker diagnostiserar självständigt. Du kommer att vara del av en struktur som bygger på processer med många inblandade och förmågan till samarbete och förståelse för helheten är då av stor vikt. Du medverkar aktivt i utvecklingen av vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kommunikations- och samarbetsförmåga för att få en så bra gruppdynamik och arbetsmiljö som möjligt.

Arbetsuppgifterna kräver stor noggrannhet, effektivitet, god datorvana samt eget engagemang och ansvar. Förutom utbildning och kunskap värderar vi din personlighet högt.

Vi söker dig som
är flexibel och lyhörd
har förmågan att kunna självständigt planera ditt arbete, göra bedömningar och fatta egna beslut.
har ett genuint intresse för förändringsarbete och utveckling finns då vi är ett laboratorium som ständigt förändras och stöter på nya utmaningar
Kvalifikationer

Krav:

Legitimerad biomedicinsk analytiker
Magisterexamen i Diagnostik Cytologi

Meriterande: 

Tidigare erfarenhet inom yrket
Om rekryteringsprocessen

Urval kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/medicinsk-diagnostik-karolinska/https://www.karolinska.se/for-vardgivare/karolinska-universitetslaboratoriet//

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Psykosmottagning Södermalm söker sommarvikarier till Mobila teamet

Skötare (inom psykiatrisk vård)
Läs mer Apr 8
Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri.

Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.Om Psykosmottagning Södermalm
Vi är en personalgrupp som brinner för patienter med psykossjukdomar. Viktiga
värderingar för oss är patientens fokus samt tillgänglighet, gott bemötande och patientupplevd kvalitet. Psykosmottagning Södermalm tar emot patienter med psykossjukdom som främst bor i stadsdelarna Södermalm, Enskede Årsta, Skarpnäck och Östberga.

Mottagningen består av specialistläkare, case managers, ett mobilt team och en sjuksköterskemottagning. Därtill arbetar paramedicinare och sekreterare på mottagningen.
Totalt är vi ca 33 personer.


Arbetsbeskrivning
Mobila teamet arbetar med varierande psykiatriska uppdrag. De flesta uppdrag kommer från mottagningens case managers eller läkare.

Att säkerställa läkemedelsbehandling till patienter i hemmet och på boenden är en stor del av arbetsuppdraget. Andra uppdrag kan bestå av att bidra med bedömning av patientens tillstånd där patienten befinner sig och att stödja patienten i funktioner som bidrar till att upprätthålla och främja god hälsa.

På vardagar kl.08.00-16.45 hanterar mobila teamet även akutomhändertagande av mottagningens egna patienter som söker oss på mottagningen.

Vi arbetar i datajournalsystemet TakeCare.

Kvalifikationer
Vi vill att du är utbildad i-/ eller studerar till ett vårdyrke. Erfarenhet av arbete med psykospatienter är meriterande. Goda kunskaper i svenska språket.
B-körkort är ett krav.


Personliga egenskaper
Arbetet kräver god samarbetsförmåga, förmåga att arbeta självständig. Flexibilitet och servicekänsla är viktigt. Förmåga att kunna möta människor i skiftande mående både i patientens hem och på mottagningen.Anställningsform
Vikariat, timanställning. Heltid (37 tim/veckan) under sommarperiod juni - augusti, mån – sön, schemalagd arbetstid. Vi ser gärna att du fortsätter med timanställning efter sommaren och kan jobba vidare med oss vid behov och under lov och helger.


Låter det intressant?
Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan! 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Arbetsterapeut till Rehab City Östermalm!

Arbetsterapeut
Läs mer Apr 10
Vill du bli en av oss?

Vi söker Arbetsterapeut för tillsvidaretjänst till vårt hemrehabteam på Östermalm.

Rehab City är en resultatenhet inom SLSO, Stockholms läns sjukvårdsområde. Vi består av ca 85 medarbetare på tre olika mottagningar och bedriver primärvårdsrehabilitering. På vår mottagning på Östermalm arbetar 28 personer, varav 7 stycken är arbetsterapeuter. Ditt arbete kommer att präglas av patientens fokus, arbetsglädje och inställningen att alla människor är lika mycket värda. Du kan läsa mer om oss på Rehab City Östermalm (regionstockholm.se)

Vi har kollektivavtal och generös friskvårdsbidrag. Som anställd inom SLSO har du även förmånen ”fri öppen sjukvård och flexibla arbetstider när verksamheten så tillåter”. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter:

Som arbetsterapeut i hemrehab inom primärvården träffar du patienter i alla åldrar och från olika kulturer. Patienterna har olika diagnoser och funktionsnedsättningar. Vi jobbar både i hemrehabteam och med egna hembesök. Du kommer jobba med aktivitetsbedömningar, hjälpmedelsförskrivning och träning i patienternas hem och närmiljö. Vi går eller använder cykel till våra hembesök.

När du arbetar i patientens hem behöver du klara av att vistas i miljöer med pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid 100%, deltid kan eventuellt diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstid måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse.

Kvalifikationer: 

Leg arbetsterapeut med kandidatexamen 180 hp
Magisterexamen är meriterande 
Erfarenhet av arbete i primärvård är meriterande

Personliga egenskaper:

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, vilket innebär att du: 

Uppskattar variationen mellan självständigt arbete och vara en del av ett team
Gärna delar med dig av din kunskap både till patienter och kollegor
Är bra på att prioritera och organisera ditt arbete samt snabbt ställer om till nya förutsättningar
Du är social, ansvarstagande, engagerad och har lätt att skapa kontakter

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Distriktssköterska till hemsjukvården på Brommaplans vårdcentral!

Distriktssköterska
Läs mer Apr 8
Är du distriktssköterska och vill arbeta i vår fina hemsjukvård med trevliga kollegor? Då har du kommit rätt!

Nu har du chansen att bli en del av vårt fantastiska team, då en av våra sjuksköterskor går i pension.

Hemsjukvården är gemensam med Abrahamsbergs vårdcentral och drivs av ett engagerat team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. 230 patienter är i nuläget inskrivna.

Vi arbetar för kvalitet med patienten i fokus. Arbetsglädje och teamarbete är viktigt. Under devisen ”Bäst-i-väst” jobbar vi tillsammans för att bli den bästa tänkbara arbetsplatsen och det självklara valet för patienten. Du kan läsa mer om oss på Brommaplans vårdcentral (regionstockholm.se)

Ta chansen till ett meningsfullt jobb!

Vi erbjuder:

Vi tycker att det är viktigt med balans mellan arbete och familjeliv och erbjuder flexibelt schema. Vi tillämpar flextid, har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder fri öppen hälso- och sjukvård. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Dina arbetsuppgifter:

I hemsjukvården träffar du patienter i alla åldrar och från olika kulturer. Patienterna har en mängd olika typer av sjukdomar och problem. Arbetet ställer krav på bred kompetens. Planering och samordning ingår i arbetet. Du arbetar självständigt men i nära samarbete med andra sjuksköterskor och professioner.

Kvalifikationer:

Du skall vara distriktssköterska. Alternativt är du legitimerad sjuksköterska som är trygg i din kompetens med några års yrkeserfarenhet. Erfarenhet från primärvård och hemsjukvård är extra meriterande. B-Körkort är ett krav.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid 100%. Arbetstid, måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta i grupp men även vara bekväm med att arbeta självständigt och ta egna beslut. Vi tror att du besitter en kreativitet och ett mod som gör att du gärna tänker nytt och att du vågar prova nya idéer. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen med din ansökan!
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Nattsjuksköterska till Gava Kardilogi

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 13
Är du vår nya sjuksköterska? Med stark teamkänsla växer vi och gör skillnad.

Vi söker dig som vill vara med att bedriva avancerad geriatrisk sjukvård i världsklass tillsammans med oss på Multisjuka äldre 2 med inriktning kardiologi. Ansök idag för att bli en del av vårt härliga team!

Du erbjuds
en plats i vårt välkomnande team med högt i tak och där vi värdesätter dig som individ
högteknologiskt avancerade arbetsuppgifter där forskning alltid är i framkant
en individuellt anpassad introduktion och stort fokus på individuell kompetensutveckling
ett utvecklande arbete med sköra äldre med flera bakomliggande diagnoser
att arbeta i ett interprofessionellt team
få upp till 5000 kr i friskvårdsbidrag, alternativt friskvårdstimme med 3500 kr i friskvårdsbidrag samt tillgång till vårt personalgym i Huddinge.

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

Inom Gava Kardiologi vårdas geriatriska patienter med möjlighet till hjärtövervakning. Vårt uppdrag är att ge fortsatt vård och behandling av kroniska sjukdomar vid en akut försämring samt pre- och postoperativt efter exempelvis angiografi. Vi initierarar även rehabilitering/mobilisering för våra patienter och har ett tätt samarbete med extern geriatrik för fortsatt rehabilitering.

Som sjuksköterska hos oss ansvarar du, tillsammans med undersköterska, för omvårdnaden av tilldelade patienter samt för sjuksköterskans medicinska uppgifter. Arbetet är varierande och inkluderar exempelvis telemetriövervakning, centrala infarter och dränage. Du kommer arbeta inom en hög vårdnivå med stort fokus på akutsjukvård för sköra äldre.

Vi är ett inkluderande team, där vi bekräftar varandra och tror på en arbetsmiljö där vi hjälper och stöttar i både arbete och utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagt natt och helg med tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker dig som
som har ett genuint intresse för omvårdnad och akutsjukvård för våra sköra äldre 
är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sina rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.
tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar ditt angreppssätt samt driver processer vidare
arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt
gör korrekta prioriteringar, väger samman komplex information samt olika typer av hänsynstaganden.  Du visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut
ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Kvalifikationer

Krav:

Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:

Tidigare erfarenhet inom vård av äldre alternativt inom kardiologi.

Är du nyutexaminerad och har intresse för vår verksamhet? Tveka inte att söka! Vi har möjlighet att anpassa inskolning och kompetensutveckling för att ge dig förutsättningar att arbeta och utvecklas i vår verksamhet.

Om rekryteringsprocessen

Intervjuer och anställning sker löpande under rekryteringsprocessens gång.

Vi ser fram emot att få träffa dig!
Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande

Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi.

https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-inflammation-och-aldrandeon/

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Specialistläkare (LUS) till IMA, internmedicin.

Specialistläkare
Läs mer Mar 14
Intern medicin är den största medicinkliniken i landet.

Verksamhetsområdet ligger under sektionen för akut Intern Medicin.
Arbetsplatsen består av en akutvårdsavdelning på 4 intermediära medicinska vårdplatser (IMA), 4 övervakningsplatser och 14 medicinplatser.


Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta inom Akut Intern Medicin. Du kommer aktivt delta i förbättrings- och förändringsarbete samt uppföljning och utveckling av våra arbetssätt. I arbetet kommer du att samarbeta med andra i det multiprofessionella teamet samt med andra specialister. Du kommer även att leda arbetet, handleda och undervisa våra ST- och AT-läkare samt studenter. Vi erbjuder dig ett arbete med många olika professioner och kompetenser och stora utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs att arbeta i ett högt tempo där det alltid händer nya saker. Som person är du lojal med fattade beslut och har en god samarbetsförmåga med såväl kollegor som andra personalkategorier. Vidare är du flexibel och engagerad i ditt arbete. Du delar vår värdegrund "För patienten – med patienten" som skall finnas med i varje beslut och vara vägledande i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Kompetenskrav

Legitimerad läkare med specialistkompetens inom Intern Medicin.

Meriterande

Erfarenhet av arbete på akutsjukhus, förbättrings-, kvalitetsarbete, erfarenhet av undervisning och Forskning är meriterande.

Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

Vidareutbildning. Vi erbjuder regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov.
Ett generöst friskvårdsbidrag
Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
Föräldrapenningtillägg och föräldralön.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning.

Information till dig som söker tjänst som specialistläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Vi ber dig bifoga följande bestyrkta handlingar i din ansökan:

Meritförteckning för läkare (blankett hittar du här under "Meritförteckning för specialistläkartjänster")
Examensbevis
Legitimationsbevis för läkare från Socialstyrelsen 
Bevis på specialistkompetens från socialstyrelsen 
Eventuellt publikationsförteckning
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.
Södersjukhuset är ett av Nordens största akutsjukhus. Akutsjukvården står i centrum och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna vår specialitet. Vi har även en av Sveriges största förlossningskliniker. Hos oss arbetar cirka 5000 medarbetare. Vi bedriver omfattande klinisk forskning och utbildning och för oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära och personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus

Ansök nu

Sjuksköterska till somatisk och psykiatrisk avdelning på Beroendecentrum

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Apr 9
Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en universitetsklinik som bedriver forskning och utbildning.Vi på Beroendecentrum har ett viktigt samhällsuppdrag. Många av våra patienter hör till en av de mest utsatta i samhället. Beroendesjukdomen är något som är omgärdat av stigma, då är det extra viktigt att vi bemöter de patienter som kommer till oss med respekt och värme.Vi söker nu en sjuksköterska till avdelning 54 vid St Görans sjukhus.

Avdelning 54 tillhör Beroendecentrum Stockholms sektion för akut- och heldygnsvård och är en specialiserad slutenvårdsavdelning som tar emot patienter för avgiftning och behandling av psykiatriska och somatiska tillstånd i samband med beroende av alkohol, narkotika och läkemedel. Avdelningen har 20 vårdplatser och vi vårdar även patienter enligt LPT och LVM.

Vi arbetar tillsammans i vårdlag bestående av sjuksköterskor, skötare och läkare. Avdelningen är också en klinisk utbildningsavdelning, KUA, där vi tar emot skötarelever, sjuksköterskestudenter, medicinkandidater och sjuksköterskor under specialistutbildning. Är du utbildad sjuksköterska med intresse för beroendevård och söker efter ett varierat arbete som innefattar både psykiatrisk och somatisk vård så kan du vara den vi söker!

Erbjudande
Vi erbjuder dig ett spännande och meningsfullt arbete. Inom Beroendecentrum Stockholm ger vi dig stora möjligheter att utvecklas i din profession. Vi jobbar utifrån kompetensmodeller för sjuksköterskor och säkerställer att du får de utbildningar som du behöver för att utvecklas i din roll. För oss är det också viktigt att våra medarbetare har en arbetsplats där man trivs och mår bra. Bland annat erbjuder vi friskvårdstimme, 5000 kronor i friskvårdsbidrag och fri sjukvård i öppenvård. Läs mer om våra förmåner på vår hemsida: Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (beroendecentrum.se)
För oss är det viktigt att lära av varandra och hitta bra arbetsformer för att på bästa sätt kunna möta dem som behöver vår hjälp. Vi uppskattar att människor är olika och ger dig möjlighet att utveckla dina egna intresseområden i ditt jobb inom ramen för verksamheten.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss har du ett mycket varierat och stimulerande arbete där eget ansvar varvas med kollegialt samarbete. Du ansvarar för att planera, genomföra, leda och dokumentera omvårdnaden kring våra patienter. Du bidrar även till deras sociala planering och är en viktig del för att skapa en bra vårdkedja tillsammans med andra aktörer. Du kommer även att handleda blivande sjuksköterskor som gör sin praktik hos oss samt leda teamarbete med övriga kollegor på avdelningen.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid. Dag/kväll 38,15 tim/vecka. Vi arbetar två helger av fem. Provanställning kan komma att tillämpas.

Du är en flexibel och nyfiken person som gillar att arbeta i team!
Vi söker dig med ett stort intresse för beroendevård. Våra patienter befinner sig ofta i svåra situationer. Att kunna se människan bakom beroendet och alltid ge varje patient ett gott bemötande är av yttersta vikt. Vi ser även att du är en lösningsfokuserad person med ett pragmatiskt förhållningssätt. Du är prestigelös och trivs med att arbeta tillsammans i ett team. För att arbeta som sjuksköterska hos oss är det även viktigt att du kan hantera akuta situationer.

Övrigt
Urval och intervjuer genomförs löpande.
Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt utdrag ur misstanke- och belastningsregistret inför nyanställning.

Välkommen med din ansökan!
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

TVÅ DRIFTCHEFER

Distributionschef, logistik och transporter
Läs mer Apr 12
Nytt
MediCarrier är Region Stockholms logistik- och transportföretag, och vårdens externa lager. Från 1 januari 2021 ansvarar MediCarrier även för regionens beredskapslager avseende kritisk skyddsutrustning och kritiska förbrukningsartiklar till hälso- och sjukvården. Vi är ett dynamiskt och växande bolag med ett viktigt samhällsuppdrag. Vi omsätter cirka 1,4 miljarder kronor, hanterar 9 000 orderrader per dag och gör 30 000 angöringar per månad.Beskrivning

Vi rekryterar Driftchefer till vår kommande egna turbilsverksamhet.

Vi ska ha två depåer med ca 15 turbilschaufförer och fordon på respektive ställe inom Stockholmsområdet, Spånga/Lunda och i söderort. Idag sköts uppdraget av en upphandlad leverantör.  Driftchef rapporterar till operativa chefen inom affärsområdet Transporttjänster.

Turbilarna är specialbyggda temperaturkontrollerade fordon som går i fasta turer mellan vårdenheter i länet och transporterar gods som till exempel medicinska prover, farligt avfall och internpost samt informationsmaterial och sekretessmaterial.

Gå gärna in på vår webbplats för att titta på den informationsfilm som finns om uppdraget med våra turbilar. www.medicarrier.se 

Arbetsuppgifter som driftchef på depå 

Resultat-, budget -och personalansvar för ca 15 turbilsförare 
Tillse adekvat och effektiv bemanning för turer också genom att avropa inhyrda medarbetare
Tillse att fordonen alltid är välskötta och trafiksäkra samt hyra in fordon vid behov
Fatta behövliga beslut för att undanröja risk för försening eller kvalitetsavvikelser
Kontera och godkänna leverantörsfakturor
Planera, genomföra och följa upp medåkning
Driva utbildning av turbilsförare
Arbeta med kvalitetskontroller och kvalitetsutveckling
Införa och ändra rutiner vid behov
Driva och bidra till strategisk ruttplanering (större övergripande förändringar)
Samarbeta med trafikledningsfunktionen och delegera förändrade arbetsuppgifter
Arbeta med delegerade arbetsmiljöuppgifter
Bidra till kris- och kontinuitetsarbete
Bidra till samarbete med driftschefkollegor
Arbeta med övriga förekommande arbetsuppgifter 

Din kompetens - Du har 

giltigt svenskt körkort behörighet B
gymnasieexamen
erfarenhet av att vara chef inom logistik med personal- och budgetansvar inom transportverksamhet, meriterande
erfarenhet av transport- och orderhanteringssystem, Opter, meriterande
god vana att arbeta i Microsoft Office och ha mobiltelefon som arbetsredskap
lokalkännedom inom Stockholmsområdet
god kommunikativ förmåga i svenska i tal och skift är av vikt då det förekommer många kontaktytor både externt och internt
god förmåga att leda, utbilda och handleda personal
erfarenhet av ADR 1.3 transporter
erfarenhet av upphandling och avtal samt tidigare fordonsansvar är meriterande

Som person är du omdömesgill med god förmåga att prioritera och fatta välgenomtänkta beslut. Du är självgående och drivande, tar ansvar för dina uppgifter och är serviceorienterad.  

Du är en god lyssnare och engagerad lagspelare. Du har lätt för att samarbeta och har god förmåga att underhålla dina relationer. 

Du är van vid att jobba med flera saker samtidigt och tappar inte bort uppföljningen av de operativa frågorna. Du är en doer som ser lösningar och möjligheter till förbättringar - och tar tag i frågor konkret, tillsammans med din arbetsgrupp. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Anställningsvillkor: 

Anställning, heltid, tills vidare som kan inledas med en provanställning 

Veckoarbetstid 39:30 timmar 

Månadslön 

På MediCarrier förväntas en agerande ledare och chef  

vara förebild
visa vägen
involvera och engagera
leverera resultat

Allmän information  

Vi är en mångkulturell arbetsplats och vårt arbetsspråk är svenska. MediCarriers huvudkontor och konsolideringslager finns i Spånga. 

I denna rekrytering genomför vi arbetspsykologiska tester samt arbetsprov för att säkerställa de sökandes kompetens. Bakgrundskontroll och säkerhetsintervju genomförs innan anställning.

Vi erbjuder dig 

Ett nyskapande och meningsfullt arbete tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor. Sjukvården är ju en bransch i fokus och vi har många utmaningar och möjligheter framför oss.  

Då MediCarrier är en del av Region Stockholm arbetar vi med värdeorden samverkan, kompetens, pålitlighet och öppenhet. Dessa ord genomsyrar hela verksamheten. Som ny medarbetare och chef hos oss får du ett omsorgsfullt utformat introduktionsprogram som syftar till att du ska få en förståelse för hela bolaget och Region Stockholm.  

Som en hälsofrämjande arbetsplats erbjuder vi friskvårdsbidrag och friskvårdstimme. Dessutom har du möjligheten att nyttja vårt företagsgym samt delta i andra hälsofrämjande aktiviteter.  

 Om du vill göra skillnad för medarbetare och patienter inom Region Stockholm samt vill arbeta på en inkluderande arbetsplats med många spännande projekt i närtid, sök det här jobbet! Vi hoppas att vi får träffa dig för en intervju.  Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Sjuksköterska till kirurg- och ortopedmottagningen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 8
Är du legitimerad sjuksköterska? Vill du arbeta i ett positivt och kompetent team med patienten i centrum där du får vara med att utveckla verksamheten? Då ska du söka till oss på kirurg- och ortopedmottagningen på Karolinska i Huddinge!

Du erbjuds
möjligheten att arbeta på ett av Europas bästa sjukhus med vård i framkant
ett lärorikt och varierande arbete tillsammans med erfarna kollegor som stöttar och samarbetar
ett nära och givande samarbete med andra yrkeskategorier
omväxlande arbetsuppgifter inom högspecialiserad vård med patienten i ständigt fokus, du kommer vara en viktig del i det vårdteam som finns runt patienten.

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

Tema Akut och Reparativ medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagandet av den akut sjuka patienten och de högspecialiserade uppdragen för Karolinska. Temat består av sex medicinska enheter, två omvårdnadsområden samt en vårdadministrativ enhet.

Kirurg- och ortopedmottagningen är en högspecialiserad verksamhet för bedömning av skador och sjukdomstillstånd i rörelseapparaten och Akutkirurgi. Bland mottagningens profilområden kan nämnas traumakirurgi, frakturkirurgi, akutkirurgi, deformiteter, revisionsplastiker och artroskopisk kirurgi.

Att arbeta som sjuksköterska på mottagningen innebär mycket varierande arbetsuppgifter och samarbete med många olika yrkeskategorier. Vi arbetar dagligen med gipstekniker och har ett nära samarbete med läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och ortopedtekniker.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och arbetstiden är i huvudsak förlagd till måndag-fredag dagtid, viss helgtjänstgöring förekommer inom någon av temats slutenvårdsavdelningar.

Vi söker dig som
har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt samt ett gott bemötande i ditt sätt att arbeta. Du bidrar också till att skapa ett gott arbetsklimat
har mod att agera efter din egen övertygelse och tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat
är lugn och kontrollerad i stressade- eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker
planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.

Engagemang och flexibilitet ser vi som självklara egenskaper.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

Legitimerad sjuksköterska
Minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska

Meriterande:

Erfarenhet från akutsjukvård
Erfarenhet av öppenvård/mottagningsarbete
Om rekryteringsprocessen

Urval kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin

Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Sjuksköterska som vill arbeta både med somatik och psykiatri

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 9
Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en universitetsklinik som bedriver forskning och utbildning.Vi på Beroendecentrum har ett viktigt samhällsuppdrag. Många av våra patienter hör till en av de mest utsatta i samhället. Beroendesjukdomen är något som är omgärdat av stigma, då är det extra viktigt att vi bemöter de patienter som kommer till oss med respekt och värme.Avdelning 8 tillhör Beroendecentrum Stockholms sektion för akut- och heldygnsvård.

Vi tar emot patienter med ett avancerat psykiatriskt och/eller somatiskt vårdbehov. Våra lokaler är utformade för att ge tryggare, säkrare och effektivare vård- och arbetsmiljö och vi har samma bemanning varje dag, dygnet runt. Hos oss vårdas kvinnor avskilt för att öka deras trygghet. Vi söker nu sjuksköterskor som vill bli en del av vårt härliga team!

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar där kollegialt samarbete är en central del av arbetet. Vi har inte förväntningar på att du ska kunna beroende, det viktigaste är ett genuint intresse. När du kommer till oss får du en introduktion anpassat till just dina behov. Inom Beroendecentrum Stockholm arbetar vi strukturerat utifrån kompetensmodeller för sjuksköterskor och kan därför erbjuda dig stora möjligheter att utvecklas i din profession. Vi erbjuder utbildningar såsom MI och beroendetillstånd samt även vidareutbildning i psykiatri. Vi arbetar aktivt med hälsofrämjande arbetsplatser och erbjuder fri sjukvård i öppenvård och friskvårdsbidrag på 5000 kr/år. Läs mer om våra förmåner på vår hemsida: Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter
Arbetet på avdelningen är mycket varierat och vårt fokus ligger på att hantera akut uppkomna komplikationer eller svåra situationer som det tidiga stadiet av tillnyktring och abstinensbehandling kan ge upphov till. Som sjuksköterska har du ansvar för bedömning, omvårdnad, dokumentation och läkemedelshantering. Du arbetar tillsammans i team med andra sjukskötskor och skötare.

Om dig
Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och har förmåga att hantera människor i svåra situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt förmåga att arbeta i grupp. För att trivas hos oss bör du ha ett intresse för vår patientgrupp och tycka om att arbeta med både psykiatrisk och somatisk vård. Vi förutsätter att du är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av beroende och/eller psykiatrisk vård och behandling samt arbete inom akutpsykiatri och/eller akutmottagning är meriterande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid dag/kväll: 38:15 tim/vecka, alternativt deltid enligt överenskommelse. Vi arbetar två helger av fem. 

Urval och intervjuer genomförs löpande. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi ser fram emot din ansökan!

Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest vid nyanställning.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Pressekreterare - sommarvikariat

Pressekreterare
Läs mer Mar 28
Är du redo för ett större uppdrag? Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus med cirka 15 000 medarbetare.

Sjukhuset är ledande inom den medicinska utvecklingen i Sverige och internationellt och vi rankas bland världens främsta sjukhus. Vi söker nu en pressekreterare till vår kommunikationsavdelning - är det dig vi söker?

*Vikariat i 3 månader*

Du erbjuds
en strukturerad introduktionsutbildning utformad efter tjänsten och verksamheten
att arbeta i ett engagerat och kompetent team med god samarbetsförmåga
varierande och spännande arbetsuppgifter samt samarbeta med relevanta partners och aktörer regionalt, nationellt och internationellt
ett arbete i en dynamisk miljö där du kommer att ha en viktig och betydande roll.

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

Karolinska Universitetssjukhusets uppdrag är att bedriva specialiserad och högspecialiserad sjukvård. Vår vision ”Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag” är vägledande när vi arbetar mot tydliga värden för patienter och samhälle och mot medicinska framsteg.

På Karolinska Universitetssjukhuset finns några av världens skickligaste undersköterskor, läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, laboratorieassistenter och andra yrkesgrupper. Vi har bekämpat en pandemi, vi har kortat vårdköer och vi har fått ordning på ett helt sjukhus. Många av medarbetarna bär på kunskaper, erfarenheter och berättelser som är värda att nå fram till många fler människor.

Stab Kommunikation vid Karolinska Universitetssjukhuset ansvarar för övergripande strategiska och operativa kommunikationsfrågor och arbetar integrerat med både intern och extern kommunikation samt mediarelationer.

Sjukhusets press-/mediegrupp består av två pressekreterare och leds av en presschef. Vi söker nu en pressekreterare för ett vikariat om 3 månader. Mediegruppen arbetar fram underlag, servar media och ger stöd till talespersoner.   

Ditt uppdrag:
Tillsammans med presschef och kollegor planerar du och följer upp sjukhusets press- och mediaarbete
Du deltar vid vissa av sjukhusets officiella externa besök och presskontakter i dess anslutning
Du har regelbunden dialog med sjukhusets verksamheter i mediefrågor och ger operativt stöd vid behov, tex medieträning
Du samarbetar med relevanta partners och aktörer
Du skickar ut pressmeddelanden och publicerar nyheter på våra webbplatser eller i sociala medier.
Kvalifikationer

Krav:

Högskoleutbildning inom journalistik, medie- och kommunikationsvetenskap, eller annan för tjänsten relevant utbildning
Arbetslivserfarenhet/praktik från likande roll 
Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska.
Personliga egenskaper
Du är en mycket god skribent som behärskar både långa och korta nyhetstexter i olika format, samt texter för sociala medier
Du är prestigelös och har förståelse för  ett flexibelt arbetssätt för att anpassa innehåll utifrån dagsaktuell situation i våra kanaler
Du tycker om att ha kontakt med många olika människor under en arbetsdag, dina kontakter växlar mellan höga chefer och medarbetare på alla nivåer.
Om rekryteringsprocessen

 Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vänta inte till sista ansökningsdag med att skicka in din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om du blir kallad till intervju kommer vi efterfråga arbetsprover/exempel på texter du tidigare skrivit.

Varmt välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Kommunikation

För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! https://www.karolinska.se/om-oss/om/organisation/Administrativa-verksamheter/kommunikationsavdelningen/

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Sjuksköterska till Dialys Dagvård, Södersjukhuset

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 25
Är du sjuksköterska och vill jobba med medicinsk teknik och patienter i nära samarbete? Vill du arbete tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor? Då kan rollen som sjuksköterska hos oss på dialysen på Södersjukhuset vara helt rätt för dig! Här jobbar du med ett härligt gäng som just nu behöver en ny kollega!

Du erbjuds
Roligt arbete med omvårdnad och medicinsk teknik i kombination.

Strukturerad och inarbetad inskolning.
Under första året erbjuds du en veckas introduktionskurs i njurmedicinsk omvårdnad och inom två år en fördjupningskurs på fyra dagar.
Möjlighet till betalda högskolestudier (Njurmedicin 15 HP) och vi uppmuntrar till utbildning på magisternivå.
Förmånligt schema.

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Om tjänsten

Du erbjuds arbete i en stimulerande arbetsmiljö, med en kombination av medicinsk teknik och nära patientkontakt. På Dialysen, Södersjukhuset, vårdar vi patienter med kronisk och akut njursvikt som behöver dialys cirka tre gånger i veckan, med cirka fyra timmars behandling per gång. Då dialys är en livsuppehållande behandling är våra patienter återkommande , vilket skapar långvariga relationer med dem. Arbetet bygger därför på lika delar relationskapande omvårdnad som medicinteknisk avvägning i patientens dialysbehandling, där du som sjuksköterska har en viktig roll i att skapa lugn och trygghet hos patienten.

Du kommer att arbeta nära andra sjuksköterskor, läkare samt undersköterskor, där ni alla gemensamt bidrar till att patienten får den bästa vården. Som sjuksköterska är du den som ansvarar för själva dialysbehandlingen.

Arbetet på vår dialysbehandling har under dagen perioder av intensivt arbete som följs av perioder med ett lugnare tempo, där det finns utrymme för administration, eget arbete samt interna kontinuerligt planerade föreläsningar.

Arbetstiden är förlagd till förmiddag eller eftermiddag där du jobbar som senast till 20.00 på vardagar. Du arbetar även var tredje lördag.

Vi söker dig som

Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar och kommunicerar konstruktivt.

Kvalifikationer

Krav:

Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande:

Genomförd utbildning inom njurmedicin.
Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård och/eller erfarenhet av njurmedicin.

Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande

Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi.

https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-inflammation-och-aldrandeon/

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Redaktör till Karolinska Universitetssjukhuset

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Mar 28
Vill du vara med och skapa berättelser om sjukhusets allra viktigaste frågor? Vi strävar mot att kunna mer imorgon än vad vi kan idag.

Många av sjukhusets medarbetare bär på kunskaper och erfarenheter som är värda att nå fram till många fler människor.

Välkommen till oss!

Du erbjuds
Du kommer att arbeta i ett team med kollegor i olika roller som redaktör, kommunikatör och webbspecialist
Delaktig i att forma arbetssätt kring stabens redaktionella uppdrag i våra olika kanaler
Ingå i ett team med hög kompetens och fin sammanhållning där alla stöttar varandra
Individuell inskolning anpassat till verksamheten, dina tidigare erfarenheter och kompetenser
Fri tillgång till våra moderna och fina personalgym, både i Solna och i Huddinge.

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

Karolinska Universitetssjukhusets uppdrag är att bedriva specialiserad och högspecialiserad sjukvård. Vår vision ”Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag” är vägledande när vi arbetar mot tydliga värden för patienter och samhälle och mot medicinska framsteg.

På Karolinska Universitetssjukhuset finns några av världens skickligaste undersköterskor, läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, laboratorieassistenter och andra yrkesgrupper. Många av medarbetarna bär på kunskaper, erfarenheter och berättelser som är värda att nå fram till många fler människor.

Stab Kommunikation vid Karolinska Universitetssjukhuset ansvarar för övergripande strategiska och operativa kommunikationsfrågor och arbetar integrerat med både intern och extern kommunikation samt press- och mediarelationer.

Vi ansvarar för intranätet, den externa webbplatsen och ett antal sociala kanaler. I vårt dagliga arbete stödjer vi sjukhusets verksamheter och strategiskt prioriterade områden i kommunikationsfrågor.

Huvudsakliga ansvarsområde:

Du har en nyckelroll i vårt dagliga redaktionella uppdrag, och arbetar med innehållsproduktion i alla former, som text, bild, film och foto
Du anpassar varje redaktionellt jobb för att passa i olika format och kanaler, samt har ett nära samarbete med pressavdelningen vid mediala frågor
Driver utveckling och analys av våra sociala medier. Du planerar inlägg och uppföljning i våra sociala medier tillsammans med kollegor på Stab Kommunikation.
Du ansvarar för sjukhusets bildverktyg MediaFlow och uppdaterar instruktioner samt har löpande dialog med bildredaktörer på sjukhuset samt upphandlad leverantör. 

Vi kommer att lägga en stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Kvalifikationer

Krav

Högskoleutbildning inom journalistik, medie- och kommunikationsvetenskap, eller annan för tjänsten relevant utbildning
Minst tre års arbetslivserfarenhet i en liknande roll
Kunskap i EPiServer eller liknande webbpubliceringsprogram
Goda kunskaper i foto- och filmredigering, samt textning och tillgänglighetsanpassning av film och foto
Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska och gärna något ytterligare språk
Dokumenterad erfarenhet av att skriva olika typer av texter, reportage, nyheter och notiser.

Meriterande

Kunskaper i sökmotoroptimering och statistikverktyg eller annat verktyg relevant för tjänsten
Tidigare erfarenhet av liknande arbete från ett internationellt företag, eller offentlig verksamhet
Dokumenterad erfarenhet av arbete med sociala medier och analys av sociala medier.

Personliga egenskaper

Flexibilitet är en av dina främsta egenskaper då du har förmågan att prioritera och växla mellan olika arbetsuppgifter med varierande ambitionsnivå. Du är prestigelös och kan snabbt anpassa dig till förändringar i uppgifterna för att möta de aktuella behoven i kommunikationskanalerna.

Din dagliga interaktion innebär att du har kontakt med människor på alla nivåer inom organisationen. Du värdesätter fungerande samarbeten och strävar efter att skapa goda relationer inom hela sjukhusets organisation.

Ditt positiva, öppna och prestigefria förhållningssätt gör att du trivs med att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor och bidrar till en positiv arbetsmiljö där idéer och innovation uppmuntras.

Om rekryteringsprocessen

Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte till sista ansökningsdag med att skicka in din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om du blir kallad till intervju kommer vi att efterfråga ett arbetsprov/exempel på texter du tidigare skrivit.

Varmt välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Kommunikation

För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! https://www.karolinska.se/om-oss/om/organisation/Administrativa-verksamheter/kommunikationsavdelningen/

Ansök nu