Eltel Networks Infranet AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Eltel Networks Infranet AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Projekteringsledare till Förbifart Stockholm

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Jul 10
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Projekteringsledare i Förbifart Stockholm projektet. Varmt välkommen till oss på Eltel!

Om rollen:

I rollen som Projekteringsledare kommer du att tillhöra teamet som arbetar med 3D/2D design och detaljprojektering. Du kommer att vara länken mellan de olika projekteringsavdelningarna och produktionsteamen som utför installationerna. Ditt uppdrag är att säkerställa att alla nödvändiga bygghandlingar är framtagna och sammanställda i tillräcklig god tid för att kunna överlämnas till rätt team i rätt tid. Detta för att installationerna ska kunna utföras enligt tidplan på ett effektivt och lönsamt sätt. Du är aktiv i kommunikationen vid frågeställningar mot externa parter för att reda ut eventuella oklarheter i den tekniska beskrivningen inför utförandet.

Som Projekteringsledare har du ett stort kontaktnät där du samverkar med samtliga delar inom entreprenaden både internt och externt. Du kommer att delta i samordningsmöten mellan olika discipliner och aktörer samt ansvara för att relevant information sprids inom projektet.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Koordinera och leda BIM- och bygghandlingsteamen
- Hålla i tidplaneringen och kommunicera vad som ska prioriteras
- Delta aktivt på samordningsmöten, både internt och externt
- Tillsammans med teamet, arbeta i CAD-program, 2D och 3D för att kunna navigera i de olika disciplinernas områden för att samordna mellan dessa
- Fånga upp eventuella frågeställningar från teamen kring de tekniska beskrivningarna för att säkerställa korrekta instruktioner
- Arbeta nära projekteringsteamen och stötta dessa i kommunikationen med externa parter
- Fysiska möten ute på våra etableringar

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till att Sveriges kritiska infrastruktur som möjliggör såväl förnybar energi som högpresterande kommunikationsnätverk fungerar. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
För att vara lyckosam i rollen ser vi att du som söker har en bred teknisk kunskap samt förmågan att leda och hitta lösningar. Du har en god förmåga att samarbeta med både interna och externa parter för att komma framåt, du ger inte upp förrän målen nås.

Krav för rollen är att du har:

- Teknisk utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande yrkeserfarenhet
- God data och systemvana – vana att arbete i dokument och ärendehanteringssystem
- Läsa och förstå ritningar, arbetshandlingar och inkopplingshänvisningar
- Kunskap i AutoCAD (2D & 3D), du behöver kunna navigera i dessa system och tolka ritningar
- Erfarenhet av tekniska installationer inom el, tele, fiber, övervakning eller att du tidigare arbetat i installations tunga byggprojekt inom tunnlar/järnväg/trafiksystem
- Erfarenhet från samordning av tekniska system
- Erfarenhet av att planera, leda och delegera arbetsuppgifter
- Talar och skriver på Svenska och engelska obehindrat, då båda språken används dagligen i arbetet
- B körkort är meriterande
- Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll

Ytterligare information

- Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.
- Placeringsort: Bromma, med resor till våra etableringar flera gånger i månaden.
- Arbetstider är måndag-fredag ca 7.30-16.00
- Sista ansökningsdag är 2024-08-31 - Urval påbörjas under v 32

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Platschef till Förbifart Stockholm

Platschef, bygg
Läs mer Jul 10
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen! Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Nu har du chans att få vara med på denna unika och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Platschef.

Om rollen

Som Platschef hos Eltel och Förbifart Stockholm projektet kommer du att arbeta brett och ha en stor kontaktyta. Du kommer att ansvara för både produktionen och personalen på din site. Då projektet är komplext och ständigt utvecklas kommer stort fokus att ligga på planering och samarbete med övriga kollegor och samarbetspartners. Du har det övergripande ansvaret för att tidplanen och produktionsplaneringen följs samt arbetsmiljöansvaret för siten. Du kommer att rapportera till Installationschefen som sitter i ledningsgruppen för projektet.

Rollen innebär stort ansvar i en miljö där utmaningar och ständiga förändringar är ett faktum. Ingen dag är sig lik och tillsammans med teamet kommer du att få vara med på en historisk förändring i Stockholms infrastruktur!

Arbetsuppgifter

- Produktion och personalledning
- Övergripande planering och prioritering
- Arbetsledning och personalansvar för en grupp om ca 25 stycken medarbetare innefattande produktionsplanerare, arbetsledare och tekniker, samt arbetsledning av inhyrd personal
- Tidplan, resursplan och materialleveransplan tillsammans med vår logistikfunktion
- Samordning med övriga installationsentreprenader i projektet
- Säkerställa att KMA arbetet efterföljs
- Dokumentation av löpande förändringar i produktion
- Hantera förändringar och eventuella hinder i produktion och tillsammans med berörd avdelning hitta ekonomiska och lönsamma lösningar
- Kostnadskontroll och ekonomisk uppföljning i det dagliga arbetet
- Samarbete med både interna och externa aktörer

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig en trygg och välfungerande arbetsplats med härliga och kompetenta kollegor. Vi är ett sammansvetsat gäng i Stockholm som jobbar både självständigt och tillsammans. Du kommer att tillhöra ett team med stor teknisk bredd och kompetens. Här erbjuds du ett varmt, lyhört, tydligt och närvarande ledarskap som tror på frihet under ansvar. Vi står för arbetsglädje och en stark sammanhållning.

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
För att lyckas i rollen som Platschef ser vi att du som söker har erfarenhet av en likande roll innefattande ledarskap, samt att du ansvarat för större installationsprojekt eller andra projekt med omfattande och komplexa installationer. Då du kommer att ha ett övergripande ansvar för siten behöver du vara insatt i både de tekniska områdena samt projektplanering och entreprenadjuridik. Vi söker dig som trivs med att arbeta proaktivt och har en god förmåga att planera inom komplexa projekt där många aktörer är inblandade. Du har en god kommunikationsförmåga och kan förmedla tidplan och åtgärder på ett korrekt sätt till alla led inom projektet.

- Erfarenhet från liknande roll inom el, installation, bygg, anläggning och/ eller telekom
- Ett stort och genuint intresse och kunskap för frågor som rör projektstyrning
- Ha förmåga att prioritera kvalité samtidigt som du kan bidra till att hålla budget och tidplan
- God förmåga att planera och kommunicera
- Relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
- Ha god teknisk kunskap och förståelse för tekniska system, med fördel kommunikationssystem
- Vana av dokumentation i ett projekt med höga krav
- God systemvana
- Goda kunskaper i svenska samt engelska
- B-körkort, manuellt

Som Platschef behöver du vara en god lagspelare. God förmåga till samarbete, kommunikation och planering är förutsättningar för att vara lyckosam i rollen. Vi arbetar som ett team och du kommer att röra dig över en stor kontaktyta där du kommer att bygga många relationer de kommande åren inom projektet. Vi arbetar alla mot samma mål och du kommer vara en central del för projektet för att nå ett lyckat resultat.

Ytterligare information

- Tjänsten är en tillsvidare som inleds med 6 månaders provanställning
- Placeringsort, Bromma
- Arbetsplats, Sitekontor Förbifart Stockholm
- Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll - Urval påbörjas under v 32Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta! I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.seVarmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Arbetsledare Installation - Förbifart Stockholm

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Jul 10
Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Arbetsledare inom Förbifart Stockholm! Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm.Om rollen

Som Arbetsledare hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du att arbetsleda tekniker och montörer som arbetar över 14 olika teknikområden. Dessa områden innefattar exempelvis fibersystem, kamerasystem, brandsystem, radiosystem och uppbyggnad av kommunikationsnät. Du kommer att ansvara för flera olika team om ca 3 st tekniker i varje grupp. Teamen inriktar sig på olika teknikområden där du kommer att vara samordnare och länken mellan dessa.Exempel på arbetsuppgifter:

- Arbetsledning och delegering av arbetet för dina team
- Planering och materialförsörjning av de kommande veckornas arbetsmoment tillsammans med Platschef, Produktionsplanerare och Logistikarbetsledare
- Ta ansvar för att lösa de problem och utmaningar teamen stöter på i det dagliga arbetet
- Arbeta för att installation utförs enligt tidplan och dokumentation enligt gällande krav
- Ansvara för att montörerna i ditt team följer riktlinjer för arbetsmiljö och användande av skyddsutrustning
- Följa upp det dagliga arbetet, dokumentera och rapportera detta uppåt i organisationen


- Erfarenhet från en arbetsledande roll inom el, tele, styr och övervakning
- Arbetat praktiskt inom ovanstående teknikområden och har en god förståelse för hur arbetet utförs alternativt har en relevant utbildning
- Bred teknisk kunskap inom el, tele, styr och övervakningssystem med fördel inom intelligenta trafiksystem
- God systemvana
- Goda kunskaper i svenska samt engelska
- B-körkort - Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor! Vi tror på utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare så det finns stora möjligheter för dig att växa i din roll och inom Eltel. En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett glatt och sammansvetsat team som välkomnar dig med öppna armar!Ytterligare information
- Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. - Placeringsort: Bromma - Arbetsplats: Skärholmen eller Vinsta. - Urval påbörjas under v 32
Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Arbetsledare Installation - Förbifart Stockholm

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Jun 20
Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Arbetsledare inom Förbifart Stockholm!

Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm.

Om rollen

Som Arbetsledare hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du att arbetsleda tekniker och montörer som arbetar över 14 olika teknikområden. Dessa områden innefattar exempelvis fibersystem, kamerasystem, brandsystem, radiosystem och uppbyggnad av kommunikationsnät. Du kommer att ansvara för flera olika team om ca 3 st tekniker i varje grupp. Teamen inriktar sig på olika teknikområden där du kommer att vara samordnare och länken mellan dessa.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Arbetsledning och delegering av arbetet för dina team
- Planering och materialförsörjning av de kommande veckornas arbetsmoment tillsammans med Platschef, Produktionsplanerare och Logistikarbetsledare
- Ta ansvar för att lösa de problem och utmaningar teamen stöter på i det dagliga arbetet
- Arbeta för att installation utförs enligt tidplan och dokumentation enligt gällande krav
- Ansvara för att montörerna i ditt team följer riktlinjer för arbetsmiljö och användande av skyddsutrustning
- Följa upp det dagliga arbetet, dokumentera och rapportera detta uppåt i organisationen


- Erfarenhet från en arbetsledande roll inom el, tele, styr och övervakning
- Arbetat praktiskt inom ovanstående teknikområden och har en god förståelse för hur arbetet utförs alternativt har en relevant utbildning
- Bred teknisk kunskap inom el, tele, styr och övervakningssystem med fördel inom intelligenta trafiksystem
- God systemvana
- Goda kunskaper i svenska samt engelska
- B-körkort - Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontrollVarför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!

Vi tror på utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare så det finns stora möjligheter för dig att växa i din roll och inom Eltel. En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Vi söker även Platschef och Produktionsplanerare till detta spännande projekt!

Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett glatt och sammansvetsat team som välkomnar dig med öppna armar!

Ytterligare information
- Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. - Placeringsort: Bromma - Arbetsplats: Skärholmen eller Vinsta. - Urval påbörjas under v 32
Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Produktionsplanerare till Förbifart Stockholm

Produktionsingenjör, bygg
Läs mer Jul 10
Gillar du att planera och jobba processtyrt? I denna roll kommer du jobba inom projektet Förbifart Stockholm som rör en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen! Vidare är Eltel en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett glatt och sammansvetsat team som välkomnar dig med öppna armar!Tidplan och resursplan kommer att vara bland dina viktigaste arbetsuppgifter, men även övrig projektdokumentation såsom KMA och ÄTA-hantering är en stor del av arbetet. Tillsammans kommer ni vara ett team bland annat bestående av montörer, tekniker samt flera installationsarbetsledare, produktionsplanerare och platschefer.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Dokumentation av löpande förändringar i produktion
- Tidplan, resursplan och materialleveransplan med tillägg för projekteringstidsplan och testningstidsplan
- Dokumentation av ÄTA arbete
- Samarbete med både interna och externa aktörer

För att lyckas med denna roll behöver du ha ett produktionsfokus och kunna hantera och administrera frågor som rör projektet.

Vidare behöver du:

- Relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom större installationsprojekt, anläggning och/ eller telekom
- Administrativ vana samt god kunskap i Officepaketet
- Ha en teknisk fallenhet
- Ett stort och genuint intresse för frågor som rör projektstyrning
- Ha förmåga att prioritera kvalité samtidigt som du kan bidra till att hålla budget och tidplan
- B körkort
- Goda kunskaper i svenska samt engelska - Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll

Om du har erfarenhet av planeringssystemet Asta Power Project eller liknande så är det meriterande, men inte ett krav.

Personliga egenskaper som du behöver för att lyckas i rollen är att du behöver vara aktiv, proaktiv, kommunikativ och en lagspelare. Du kommer etablera relationer med många olika personer både internt och externt, därför är det viktigt att du är relationsskapande samtidigt som du arbetar resultatinriktat.

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor! Vi tror på utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare så det finns stora möjligheter för dig att växa i din roll och inom Eltel. En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Vi söker även Arbetsledare och Platschefer till detta unika och spännande projekt!

Ytterligare information
- Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. - Placeringsort: Bromma - Arbetsplats: Skärholmen eller Vinsta. - Urval påbörjas under v 32
Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!

I den här rekrytering samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Arbetsledare Test- och Driftsättning Förbifart Stockholm

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Jul 11
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Arbetsledare för gruppen inom test- och driftsättning i Förbifart Stockholm projektet. Varmt välkommen till oss på Eltel!

Om rollen

Vi är just nu inne i en expansiv fas där arbetet med att driftsätta och testa de utförda installationerna är i full gång. Som Arbetsledare hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du att arbetsleda test- och driftsättningstekniker som arbetar över ca 15 olika teknikområden. Dessa områden innefattar exempelvis IP-system, kamerasystem, meddelandesystem, accessystem och styrskåp.

Du kommer att ansvara för ett team på 6-10 personer som är specialiserade inom olika teknikområden där de primära uppgifterna är att testa och driftsätta vår tekniska utrustning. Som arbetsledare är din huvudsakliga uppgift att säkerställa att test- och driftsättningsprocessen följer planen. Detta inkluderar genomförandet av hela testflödet, från "pre site acceptance test” till slut-test, i nära samarbete med Trafikverket och övriga entreprenörer. Som arbetsledare för denna avdelning spelar du en central roll där du fungerar som en sammanhållande länk mellan installationsteamet och den övergripande testorganisationen. Du ser till att allt sker enligt den överenskomna tidplanen. Arbetet sker på plats i projektet och du kommer att ha ditt kontor ute på etableringen.Arbetsuppgifter

-
Arbetsledning och delegering av arbetet för dina team

-
Uppföljning av egenkontroller, utförda arbeten, planering och koordinering av drift och testaktiviteter.

-
Ta ansvar för att lösa de problem och utmaningar teamen stöter på i det dagliga arbetet

-
Introduktion av nya medarbetare

-
Arbeta för att test- och driftsättning utförs enligt tidplan och dokumentation enligt gällande krav

-
Följa upp det dagliga arbetet, dokumentera och rapportera detta uppåt i organisationen

-
Ansvara för att underhåll av systemen utförs under byggtiden

-
Vid behov kunna stötta gruppen med praktiska moment inom test och driftsättning


Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till att Sveriges kritiska infrastruktur som möjliggör såväl förnybar energi som högpresterande kommunikationsnätverk fungerar. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
För att lyckas i denna roll tror vi att du har:

-
Erfarenhet från en arbetsledande roll inom el, tele, styr och övervakning

-
Arbetat praktiskt med test- och driftsättning inom flera av ovanstående teknikområden och har en god förståelse för hur arbetet utförs och systemen fungerar

-
Bred teknisk kunskap inom tele, styr och övervakningssystem med fördel inom intelligenta trafiksystem

-
God systemvana

-
Goda kunskaper i svenska samt engelska då båda språken används dagligen

-
B-körkort


Ytterligare information

Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse
Placeringsort: Bromma
Arbetsplats: Akalla eller Skärholmen
Sista ansökningsdag är 2024-08-31Urval påbörjas under v 32Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Platschef till Förbifart Stockholm

Platschef, bygg
Läs mer Jun 20
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen! Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Nu har du chans att få vara med på denna unika och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Platschef.

Om rollen

Som Platschef hos Eltel och Förbifart Stockholm projektet kommer du att arbeta brett och ha en stor kontaktyta. Du kommer att ansvara för både produktionen och personalen på din site. Då projektet är komplext och ständigt utvecklas kommer stort fokus att ligga på planering och samarbete med övriga kollegor och samarbetspartners. Du har det övergripande ansvaret för att tidplanen och produktionsplaneringen följs samt arbetsmiljöansvaret för siten. Du kommer att rapportera till Installationschefen som sitter i ledningsgruppen för projektet.

Rollen innebär stort ansvar i en miljö där utmaningar och ständiga förändringar är ett faktum. Ingen dag är sig lik och tillsammans med teamet kommer du att få vara med på en historisk förändring i Stockholms infrastruktur!

Arbetsuppgifter

- Produktion och personalledning
- Övergripande planering och prioritering
- Arbetsledning och personalansvar för en grupp om ca 25 stycken medarbetare innefattande produktionsplanerare, arbetsledare och tekniker, samt arbetsledning av inhyrd personal
- Tidplan, resursplan och materialleveransplan tillsammans med vår logistikfunktion
- Samordning med övriga installationsentreprenader i projektet
- Säkerställa att KMA arbetet efterföljs
- Dokumentation av löpande förändringar i produktion
- Hantera förändringar och eventuella hinder i produktion och tillsammans med berörd avdelning hitta ekonomiska och lönsamma lösningar
- Kostnadskontroll och ekonomisk uppföljning i det dagliga arbetet
- Samarbete med både interna och externa aktörer

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig en trygg och välfungerande arbetsplats med härliga och kompetenta kollegor. Vi är ett sammansvetsat gäng i Stockholm som jobbar både självständigt och tillsammans. Du kommer att tillhöra ett team med stor teknisk bredd och kompetens. Här erbjuds du ett varmt, lyhört, tydligt och närvarande ledarskap som tror på frihet under ansvar. Vi står för arbetsglädje och en stark sammanhållning.

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
För att lyckas i rollen som Platschef ser vi att du som söker har erfarenhet av en likande roll innefattande ledarskap, samt att du ansvarat för större installationsprojekt eller andra projekt med omfattande och komplexa installationer. Då du kommer att ha ett övergripande ansvar för siten behöver du vara insatt i både de tekniska områdena samt projektplanering och entreprenadjuridik. Vi söker dig som trivs med att arbeta proaktivt och har en god förmåga att planera inom komplexa projekt där många aktörer är inblandade. Du har en god kommunikationsförmåga och kan förmedla tidplan och åtgärder på ett korrekt sätt till alla led inom projektet.

- Erfarenhet från liknande roll inom el, installation, bygg, anläggning och/ eller telekom
- Ett stort och genuint intresse och kunskap för frågor som rör projektstyrning
- Ha förmåga att prioritera kvalité samtidigt som du kan bidra till att hålla budget och tidplan
- God förmåga att planera och kommunicera
- Relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
- Ha god teknisk kunskap och förståelse för tekniska system, med fördel kommunikationssystem
- Vana av dokumentation i ett projekt med höga krav
- God systemvana
- Goda kunskaper i svenska samt engelska
- B-körkort, manuellt

Som Platschef behöver du vara en god lagspelare. God förmåga till samarbete, kommunikation och planering är förutsättningar för att vara lyckosam i rollen. Vi arbetar som ett team och du kommer att röra dig över en stor kontaktyta där du kommer att bygga många relationer de kommande åren inom projektet. Vi arbetar alla mot samma mål och du kommer vara en central del för projektet för att nå ett lyckat resultat.

Ytterligare information

- Tjänsten är en tillsvidare som inleds med 6 månaders provanställning
- Placeringsort, Bromma
- Arbetsplats, Sitekontor Förbifart Stockholm
- Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Annonsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.

Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta! I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Produktionsplanerare till Förbifart Stockholm

Produktionsingenjör, bygg
Läs mer Jun 19
Gillar du att planera och jobba processtyrt? I denna roll kommer du jobba inom projektet Förbifart Stockholm som rör en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen! Vidare är Eltel en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett glatt och sammansvetsat team som välkomnar dig med öppna armar!

Vad är mina arbetsuppgifter?

Tidplan och resursplan kommer att vara bland dina viktigaste arbetsuppgifter, men även övrig projektdokumentation såsom KMA och ÄTA-hantering är en stor del av arbetet. Tillsammans kommer ni vara ett team bland annat bestående av montörer, tekniker samt flera installationsarbetsledare, produktionsplanerare och platschefer.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Dokumentation av löpande förändringar i produktion
- Tidplan, resursplan och materialleveransplan med tillägg för projekteringstidsplan och testningstidsplan
- Dokumentation av ÄTA arbete
- Samarbete med både interna och externa aktörer

För att lyckas med denna roll behöver du ha ett produktionsfokus och kunna hantera och administrera frågor som rör projektet.

Vidare behöver du:

- Relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom större installationsprojekt, anläggning och/ eller telekom
- Administrativ vana samt god kunskap i Officepaketet
- Ha en teknisk fallenhet
- Ett stort och genuint intresse för frågor som rör projektstyrning
- Ha förmåga att prioritera kvalité samtidigt som du kan bidra till att hålla budget och tidplan
- B körkort
- Goda kunskaper i svenska samt engelska

Om du har erfarenhet av planeringssystemet Asta Power Project eller liknande så är det meriterande, men inte ett krav.

Personliga egenskaper som du behöver för att lyckas i rollen är att du behöver vara aktiv, proaktiv, kommunikativ och en lagspelare. Du kommer etablera relationer med många olika personer både internt och externt, därför är det viktigt att du är relationsskapande samtidigt som du arbetar resultatinriktat.

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!

Vi tror på utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare så det finns stora möjligheter för dig att växa i din roll och inom Eltel. En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Vi söker även Arbetsledare och Platschefer till detta unika och spännande projekt!

Ytterligare information

Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Placeringsort: Bromma

Arbetsplats: Skärholmen eller Vinsta.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll.

Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!

I den här rekrytering samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Arbetsledare Installation - Förbifart Stockholm

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Jun 20
Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Arbetsledare inom Förbifart Stockholm!

Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm.

Om rollen

Som Arbetsledare hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du att arbetsleda tekniker och montörer som arbetar över 14 olika teknikområden. Dessa områden innefattar exempelvis fibersystem, kamerasystem, brandsystem, radiosystem och uppbyggnad av kommunikationsnät. Du kommer att ansvara för flera olika team om ca 3 st tekniker i varje grupp. Teamen inriktar sig på olika teknikområden där du kommer att vara samordnare och länken mellan dessa.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Arbetsledning och delegering av arbetet för dina team
- Planering och materialförsörjning av de kommande veckornas arbetsmoment tillsammans med Platschef, Produktionsplanerare och Logistikarbetsledare
- Ta ansvar för att lösa de problem och utmaningar teamen stöter på i det dagliga arbetet
- Arbeta för att installation utförs enligt tidplan och dokumentation enligt gällande krav
- Ansvara för att montörerna i ditt team följer riktlinjer för arbetsmiljö och användande av skyddsutrustning
- Följa upp det dagliga arbetet, dokumentera och rapportera detta uppåt i organisationen


- Erfarenhet från en arbetsledande roll inom el, tele, styr och övervakning
- Arbetat praktiskt inom ovanstående teknikområden och har en god förståelse för hur arbetet utförs alternativt har en relevant utbildning
- Bred teknisk kunskap inom el, tele, styr och övervakningssystem med fördel inom intelligenta trafiksystem
- God systemvana
- Goda kunskaper i svenska samt engelska
- B-körkort

Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll och ett svenskt medborgarskap.

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!

Vi tror på utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare så det finns stora möjligheter för dig att växa i din roll och inom Eltel. En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Vi söker även Platschef och Produktionsplanerare till detta spännande projekt!

Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett glatt och sammansvetsat team som välkomnar dig med öppna armar!

Ytterligare information

Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Placeringsort: Bromma

Arbetsplats: Skärholmen eller Vinsta.

Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Projekteringsledare till Förbifart Stockholm

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Jul 5
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Projekteringsledare i Förbifart Stockholm projektet. Varmt välkommen till oss på Eltel!

Om rollen:

I rollen som Projekteringsledare kommer du att tillhöra teamet som arbetar med 3D/2D design och detaljprojektering. Du kommer att vara länken mellan de olika projekteringsavdelningarna och produktionsteamen som utför installationerna. Ditt uppdrag är att säkerställa att alla nödvändiga bygghandlingar är framtagna och sammanställda i tillräcklig god tid för att kunna överlämnas till rätt team i rätt tid. Detta för att installationerna ska kunna utföras enligt tidplan på ett effektivt och lönsamt sätt. Du är aktiv i kommunikationen vid frågeställningar mot externa parter för att reda ut eventuella oklarheter i den tekniska beskrivningen inför utförandet.

Som Projekteringsledare har du ett stort kontaktnät där du samverkar med samtliga delar inom entreprenaden både internt och externt. Du kommer att delta i samordningsmöten mellan olika discipliner och aktörer samt ansvara för att relevant information sprids inom projektet.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Koordinera och leda BIM- och bygghandlingsteamen
- Hålla i tidplaneringen och kommunicera vad som ska prioriteras
- Delta aktivt på samordningsmöten, både internt och externt
- Tillsammans med teamet, arbeta i CAD-program, 2D och 3D för att kunna navigera i de olika disciplinernas områden för att samordna mellan dessa
- Fånga upp eventuella frågeställningar från teamen kring de tekniska beskrivningarna för att säkerställa korrekta instruktioner
- Arbeta nära projekteringsteamen och stötta dessa i kommunikationen med externa parter
- Fysiska möten ute på våra etableringar

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till att Sveriges kritiska infrastruktur som möjliggör såväl förnybar energi som högpresterande kommunikationsnätverk fungerar. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
För att vara lyckosam i rollen ser vi att du som söker har en bred teknisk kunskap samt förmågan att leda och hitta lösningar. Du har en god förmåga att samarbeta med både interna och externa parter för att komma framåt, du ger inte upp förrän målen nås.

Krav för rollen är att du har:

- Teknisk utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande yrkeserfarenhet
- God data och systemvana – vana att arbete i dokument och ärendehanteringssystem
- Läsa och förstå ritningar, arbetshandlingar och inkopplingshänvisningar
- Kunskap i AutoCAD (2D & 3D), du behöver kunna navigera i dessa system och tolka ritningar
- Erfarenhet av tekniska installationer inom el, tele, fiber, övervakning eller att du tidigare arbetat i installations tunga byggprojekt inom tunnlar/järnväg/trafiksystem
- Erfarenhet från samordning av tekniska system
- Erfarenhet av att planera, leda och delegera arbetsuppgifter
- Talar och skriver på Svenska och engelska obehindrat, då båda språken används dagligen i arbetet
- B körkort är meriterande
- Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll

Ytterligare information

- Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.
- Placeringsort: Bromma, med resor till våra etableringar flera gånger i månaden.
- Arbetstider är måndag-fredag ca 7.30-16.00
- Sista ansökningsdag är 2024-07-14

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Projekteringsledare till Förbifart Stockholm

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Jun 12
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Projekteringsledare i Förbifart Stockholm projektet. Varmt välkommen till oss på Eltel!

Om rollen:

I rollen som Projekteringsledare kommer du att tillhöra teamet som arbetar med 3D/2D design och detaljprojektering. Du kommer att vara länken mellan de olika projekteringsavdelningarna och produktionsteamen som utför installationerna. Ditt uppdrag är att säkerställa att alla nödvändiga bygghandlingar är framtagna och sammanställda i tillräcklig god tid för att kunna överlämnas till rätt team i rätt tid. Detta för att installationerna ska kunna utföras enligt tidplan på ett effektivt och lönsamt sätt. Du är aktiv i kommunikationen vid frågeställningar mot externa parter för att reda ut eventuella oklarheter i den tekniska beskrivningen inför utförandet.

Som Projekteringsledare har du ett stort kontaktnät där du samverkar med samtliga delar inom entreprenaden både internt och externt. Du kommer att delta i samordningsmöten mellan olika discipliner och aktörer samt ansvara för att relevant information sprids inom projektet.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Koordinera och leda BIM- och bygghandlingsteamen
- Hålla i tidplaneringen och kommunicera vad som ska prioriteras
- Delta aktivt på samordningsmöten, både internt och externt
- Tillsammans med teamet, arbeta i CAD-program, 2D och 3D för att kunna navigera i de olika disciplinernas områden för att samordna mellan dessa
- Fånga upp eventuella frågeställningar från teamen kring de tekniska beskrivningarna för att säkerställa korrekta instruktioner
- Arbeta nära projekteringsteamen och stötta dessa i kommunikationen med externa parter
- Fysiska möten ute på våra etableringar

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till att Sveriges kritiska infrastruktur som möjliggör såväl förnybar energi som högpresterande kommunikationsnätverk fungerar. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
För att vara lyckosam i rollen ser vi att du som söker har en bred teknisk kunskap samt förmågan att leda och hitta lösningar. Du har en god förmåga att samarbeta med både interna och externa parter för att komma framåt, du ger inte upp förrän målen nås.

Krav för rollen är att du har:

- Teknisk utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande yrkeserfarenhet
- God data och systemvana – vana att arbete i dokument och ärendehanteringssystem
- Läsa och förstå ritningar, arbetshandlingar och inkopplingshänvisningar
- Kunskap i AutoCAD (2D & 3D), du behöver kunna navigera i dessa system och tolka ritningar
- Erfarenhet av tekniska installationer inom el, tele, fiber, övervakning eller att du tidigare arbetat i installations tunga byggprojekt inom tunnlar/järnväg/trafiksystem
- Erfarenhet från samordning av tekniska system
- Erfarenhet av att planera, leda och delegera arbetsuppgifter
- Talar och skriver på Svenska och engelska obehindrat, då båda språken används dagligen i arbetet
- B körkort är meriterande

Ytterligare information

- Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.
- Placeringsort: Bromma, med resor till våra etableringar flera gånger i månaden.
- Arbetstider är måndag-fredag ca 7.30-16.00
- Sista ansökningsdag är 2024-07-07

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Projekteringsledare till Förbifart Stockholm

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Jun 13
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Projekteringsledare i Förbifart Stockholm projektet. Varmt välkommen till oss på Eltel!

Om rollen:

I rollen som Projekteringsledare kommer du att tillhöra teamet som arbetar med 3D/2D design och detaljprojektering. Du kommer att vara länken mellan de olika projekteringsavdelningarna och produktionsteamen som utför installationerna. Ditt uppdrag är att säkerställa att alla nödvändiga bygghandlingar är framtagna och sammanställda i tillräcklig god tid för att kunna överlämnas till rätt team i rätt tid. Detta för att installationerna ska kunna utföras enligt tidplan på ett effektivt och lönsamt sätt. Du är aktiv i kommunikationen vid frågeställningar mot externa parter för att reda ut eventuella oklarheter i den tekniska beskrivningen inför utförandet.

Som Projekteringsledare har du ett stort kontaktnät där du samverkar med samtliga delar inom entreprenaden både internt och externt. Du kommer att delta i samordningsmöten mellan olika discipliner och aktörer samt ansvara för att relevant information sprids inom projektet.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Koordinera och leda BIM- och bygghandlingsteamen
- Hålla i tidplaneringen och kommunicera vad som ska prioriteras
- Delta aktivt på samordningsmöten, både internt och externt
- Tillsammans med teamet, arbeta i CAD-program, 2D och 3D för att kunna navigera i de olika disciplinernas områden för att samordna mellan dessa
- Fånga upp eventuella frågeställningar från teamen kring de tekniska beskrivningarna för att säkerställa korrekta instruktioner
- Arbeta nära projekteringsteamen och stötta dessa i kommunikationen med externa parter
- Fysiska möten ute på våra etableringar

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till att Sveriges kritiska infrastruktur som möjliggör såväl förnybar energi som högpresterande kommunikationsnätverk fungerar. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
För att vara lyckosam i rollen ser vi att du som söker har en bred teknisk kunskap samt förmågan att leda och hitta lösningar. Du har en god förmåga att samarbeta med både interna och externa parter för att komma framåt, du ger inte upp förrän målen nås.

Krav för rollen är att du har:

- Teknisk utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande yrkeserfarenhet
- God data och systemvana – vana att arbete i dokument och ärendehanteringssystem
- Läsa och förstå ritningar, arbetshandlingar och inkopplingshänvisningar
- Kunskap i AutoCAD (2D & 3D), du behöver kunna navigera i dessa system och tolka ritningar
- Erfarenhet av tekniska installationer inom el, tele, fiber, övervakning eller att du tidigare arbetat i installations tunga byggprojekt inom tunnlar/järnväg/trafiksystem
- Erfarenhet från samordning av tekniska system
- Erfarenhet av att planera, leda och delegera arbetsuppgifter
- Talar och skriver på Svenska och engelska obehindrat, då båda språken används dagligen i arbetet
- B körkort är meriterande
- Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll

Ytterligare information

- Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.
- Placeringsort: Bromma, med resor till våra etableringar flera gånger i månaden.
- Arbetstider är måndag-fredag ca 7.30-16.00
- Sista ansökningsdag är 2024-07-07

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Arbetsledare Test- och Driftsättning Förbifart Stockholm

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Jun 5
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Arbetsledare för gruppen inom test- och driftsättning i Förbifart Stockholm projektet. Varmt välkommen till oss på Eltel!

Om rollen

Vi är just nu inne i en expansiv fas där arbetet med att driftsätta och testa de utförda installationerna är i full gång. Som Arbetsledare hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du att arbetsleda test- och driftsättningstekniker som arbetar över ca 15 olika teknikområden. Dessa områden innefattar exempelvis IP-system, kamerasystem, meddelandesystem, accessystem och styrskåp.

Du kommer att ansvara för ett team på 6-10 personer som är specialiserade inom olika teknikområden där de primära uppgifterna är att testa och driftsätta vår tekniska utrustning. Som arbetsledare är din huvudsakliga uppgift att säkerställa att test- och driftsättningsprocessen följer planen. Detta inkluderar genomförandet av hela testflödet, från pre-SAT till SAT 1 och 2, i nära samarbete med Trafikverket och övriga entreprenörer. Som arbetsledare för denna avdelning spelar du en central roll där du fungerar som en sammanhållande länk mellan installationsteamet och den övergripande testorganisationen. Du ser till att allt sker enligt den överenskomna tidplanen. Arbetet sker på plats i projektet och du kommer att ha ditt kontor ute på etableringen.

Arbetsuppgifter

-
Arbetsledning och delegering av arbetet för dina team

-
Uppföljning av egenkontroller, utförda arbeten, planering och koordinering av drift och testaktiviteter.

-
Ta ansvar för att lösa de problem och utmaningar teamen stöter på i det dagliga arbetet

-
Introduktion av nya medarbetare

-
Arbeta för att test- och driftsättning utförs enligt tidplan och dokumentation enligt gällande krav

-
Följa upp det dagliga arbetet, dokumentera och rapportera detta uppåt i organisationen

-
Ansvara för att underhåll av systemen utförs under byggtiden

-
Vid behov kunna stötta gruppen med praktiska moment inom test och driftsättning


Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till att Sveriges kritiska infrastruktur som möjliggör såväl förnybar energi som högpresterande kommunikationsnätverk fungerar. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
För att lyckas i denna roll tror vi att du har:

-
Erfarenhet från en arbetsledande roll inom el, tele, styr och övervakning

-
Arbetat praktiskt med test- och driftsättning inom flera av ovanstående teknikområden och har en god förståelse för hur arbetet utförs och systemen fungerar

-
Bred teknisk kunskap inom tele, styr och övervakningssystem med fördel inom intelligenta trafiksystem

-
God systemvana

-
Goda kunskaper i svenska samt engelska då båda språken används dagligen

-
B-körkort


Ytterligare information

Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Placeringsort: Bromma
Arbetsplats: Akalla eller Skärholmen
Sista ansökningsdag är 2024-06-17

Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Annonsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Platschef till Förbifart Stockholm

Platschef, bygg
Läs mer Maj 20
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen! Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Nu har du chans att få vara med på denna unika och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Platschef.

Om rollen

Som Platschef hos Eltel och Förbifart Stockholm projektet kommer du att arbeta brett och ha en stor kontaktyta. Du kommer att ansvara för både produktionen och personalen på din site. Då projektet är komplext och ständigt utvecklas kommer stort fokus att ligga på planering och samarbete med övriga kollegor och samarbetspartners. Du har det övergripande ansvaret för att tidplanen och produktionsplaneringen följs samt arbetsmiljöansvaret för siten. Du kommer att rapportera till Installationschefen som sitter i ledningsgruppen för projektet.

Rollen innebär stort ansvar i en miljö där utmaningar och ständiga förändringar är ett faktum. Ingen dag är sig lik och tillsammans med teamet kommer du att få vara med på en historisk förändring i Stockholms infrastruktur!

Arbetsuppgifter

Produktion och personalledning

Övergripande planering och prioritering

Arbetsledning och personalansvar för en grupp om ca 25 stycken medarbetare innefattande produktionsplanerare, arbetsledare och tekniker, samt arbetsledning av inhyrd personal

Tidplan, resursplan och materialleveransplan tillsammans med vår logistikfunktion

Samordning med övriga installationsentreprenader i projektet

Säkerställa att KMA arbetet efterföljs

Dokumentation av löpande förändringar i produktion

Hantera förändringar och eventuella hinder i produktion och tillsammans med berörd avdelning hitta ekonomiska och lönsamma lösningar

Kostnadskontroll och ekonomisk uppföljning i det dagliga arbetet

Samarbete med både interna och externa aktörer

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig en trygg och välfungerande arbetsplats med härliga och kompetenta kollegor. Vi är ett sammansvetsat gäng i Stockholm som jobbar både självständigt och tillsammans. Du kommer att tillhöra ett team med stor teknisk bredd och kompetens. Här erbjuds du ett varmt, lyhört, tydligt och närvarande ledarskap som tror på frihet under ansvar. Vi står för arbetsglädje och en stark sammanhållning.

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
För att lyckas i rollen som Platschef ser vi att du som söker har erfarenhet av en likande roll innefattande ledarskap, samt att du ansvarat för större installationsprojekt eller andra projekt med omfattande och komplexa installationer. Då du kommer att ha ett övergripande ansvar för siten behöver du vara insatt i både de tekniska områdena samt projektplanering och entreprenadjuridik. Vi söker dig som trivs med att arbeta proaktivt och har en god förmåga att planera inom komplexa projekt där många aktörer är inblandade. Du har en god kommunikationsförmåga och kan förmedla tidplan och åtgärder på ett korrekt sätt till alla led inom projektet.

- Erfarenhet från liknande roll inom el, installation, bygg, anläggning och/ eller telekom
- Ett stort och genuint intresse och kunskap för frågor som rör projektstyrning
- Ha förmåga att prioritera kvalité samtidigt som du kan bidra till att hålla budget och tidplan
- God förmåga att planera och kommunicera
- Relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
- Ha god teknisk kunskap och förståelse för tekniska system, med fördel kommunikationssystem
- Vana av dokumentation i ett projekt med höga krav
- God systemvana
- Goda kunskaper i svenska samt engelska
- B-körkort, manuellt

Som Platschef behöver du vara en god lagspelare. God förmåga till samarbete, kommunikation och planering är förutsättningar för att vara lyckosam i rollen. Vi arbetar som ett team och du kommer att röra dig över en stor kontaktyta där du kommer att bygga många relationer de kommande åren inom projektet. Vi arbetar alla mot samma mål och du kommer vara en central del för projektet för att nå ett lyckat resultat.

Ytterligare information

- Tjänsten är en tillsvidare som inleds med 6 månaders provanställning
- Heltid som inleds med en 6 månaders provanställning
- Placeringsort, Bromma
- Arbetsplats, Sitekontor Förbifart Stockholm
- Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll och ett svenskt medborgarskap

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Annonsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.

Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta! I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Projektledare - energidistribution

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Maj 23
Är du en erfaren projektledare som vill leda Sverige in i framtidens energiförsörjning? Eltel Power växer och vi behöver utöka vårt team med ytterligare en projektledare. Behoven och utmaningarna ökar kopplat till framtidens energiförsörjning och du blir en viktig del i att möta dessa. Power gör allt från beredning till montering och driftsättning av nya elektriska anläggningar inom spänningsområdena 0,4-36kV. Våra tjänster möjliggör elektrifiering av samhället, vilket är avgörande för mer hållbar energisystem och för att uppnå nationella mål för koldioxidneutralitet.

”Detta är det roligaste stället jag har jobbat på! Det beror på alla härliga kollegor och chefer – och jag har utvecklats jättemycket. Jag har fått mer ansvar och ett nytt sätt att se på projektledning.” Ebu, projektledare på Power

Arbetsuppgifter: I rollen som Projektledare har du självständigt ansvar för allt som rör dina projekt. Du ansvarar och leder projekt mot ställda projektmål avseende tid, ekonomi, resurs och kvalité. Projekten kan variera i storlek från 1,5 miljoner SEK och uppåt. Projekten innebär ombyggnation eller nybyggnation av elnätet mot något av de stora nätbolagen. Vi har ett stort ramavtal med Ellevio där vi utför projekt på deras nät inom Stockholmsregionen.

Praktiskt kan det handla om att projektleda nyinstallation eller utbyte av utrustning, att ombesörja markarbeten på en sträcka på allt ifrån några hundra meter till flera kilometrar, förlägga nya kablar eller byta ut gamla, sätta upp nätstation, nya kabelskåp och ansluta kablarna samt att återställa marken i enlighet med väghållarens krav.

Som projektledare är du ekonomiskt, tekniskt och administrativt ansvarig för projektens genomförande kopplat till planering, styrning, uppföljning och avslutning i enlighet med uppställda mål. Du planerar för att arbetet utförs efter kundernas och andra kravställares önskemål och att hålla ihop helheten i projektet. Exempel på arbetsuppgifter:

- Besök on-site och försyn
- Kontakt med kund
- Ledning och planering av underentreprenörer
- Kalkylering och uppföljning kopplat till projektekonomi, kvalitet och tid
- Medverkan vid kund- och byggmöten
- Veckovis rapportering av ekonomi och progress
- Stötta i offert- och anbudsarbete tillsammans med försäljningsorganisationen

Arbetena utförs i Stockholm, Täby, Vallentuna, Ekerö, Lidingö och Nynäshamn.

Du har ansvarar för både ekonomi, kvalitet och att samarbetet med kunden och kundens representanter fungerar.

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Förutom ett spännande och viktigt jobb i trevlig arbetsmiljö i nyrenoverade lokaler får du ett varierande arbete med mycket frihet och stort ansvar. Hos oss får du en arbetsplats i ett team med god stämning och högt i tak, där alla är självgående samtidigt som man stöttar varandra. Dessutom är resultaten goda vilket bidrar till en stark framåtanda.

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till att Sveriges kritiska infrastruktur som möjliggör såväl förnybar energi som högpresterande kommunikationsnätverk fungerar. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
För att lyckas i rollen tror vi att du har:

- Erfarenhet av eldistribution och/eller energidistribution
- Erfarenhet av projektledning och av att driva projekt
- Erfarenhet av entreprenadjuridik
- ESA, EBR, AMA, BAS U/BAS P
- B-körkort

Du har en relevant utbildningsbakgrund, antagligen som civilingenjör eller liknande.
Du är en klippa på ekonomi och resultatuppföljning och har du jobbat som projektchef är det starkt meriterande. Vidare är du bra på Excel, talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska. Har du utbildning inom el är det ett plus.

Som person är du självgående, strukturerad, bra på att skapa relationer och du trivs med variation i ditt arbete och gillar att lösa problem och hantera oförutsedda händelser.

Ytterligare information

- Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning.
- Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten, kontakta rekryterande chef Johan på 08-585 37600 eller på johan.jervehed@eltelnetworks.se, har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta mig (Mia) på 072-4579696 eller via mail maria.jungefors@eltelnetworks.se

Vi tillämpar löpande urval, så ansök gärna så snart som möjligt då annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbar du på ett rekryterings- eller bemanningsföretag?
Vi har upphandlat de leverantörer vi behöver för närvarande.

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Arbetsledare Installation - Förbifart Stockholm

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Maj 20
Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Arbetsledare inom Förbifart Stockholm!

Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm.

Om rollen

Som Arbetsledare hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du att arbetsleda tekniker och montörer som arbetar över 14 olika teknikområden. Dessa områden innefattar exempelvis fibersystem, kamerasystem, brandsystem, radiosystem och uppbyggnad av kommunikationsnät. Du kommer att ansvara för flera olika team om ca 3 st tekniker i varje grupp. Teamen inriktar sig på olika teknikområden där du kommer att vara samordnare och länken mellan dessa.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Arbetsledning och delegering av arbetet för dina team
- Planering och materialförsörjning av de kommande veckornas arbetsmoment tillsammans med Platschef, Produktionsplanerare och Logistikarbetsledare
- Ta ansvar för att lösa de problem och utmaningar teamen stöter på i det dagliga arbetet
- Arbeta för att installation utförs enligt tidplan och dokumentation enligt gällande krav
- Ansvara för att montörerna i ditt team följer riktlinjer för arbetsmiljö och användande av skyddsutrustning
- Följa upp det dagliga arbetet, dokumentera och rapportera detta uppåt i organisationen


- Erfarenhet från en arbetsledande roll inom el, tele, styr och övervakning
- Arbetat praktiskt inom ovanstående teknikområden och har en god förståelse för hur arbetet utförs alternativt har en relevant utbildning
- Bred teknisk kunskap inom el, tele, styr och övervakningssystem med fördel inom intelligenta trafiksystem
- God systemvana
- Goda kunskaper i svenska samt engelska
- B-körkort

Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll och ett svenskt medborgarskap.

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!

Vi tror på utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare så det finns stora möjligheter för dig att växa i din roll och inom Eltel. En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Vi söker även Platschef och Produktionsplanerare till detta spännande projekt!

Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett glatt och sammansvetsat team som välkomnar dig med öppna armar!

Ytterligare information

Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Placeringsort: Bromma

Arbetsplats: Akalla fram till våren 2024, därefter flyttar vi till Skärholmen eller Vinsta.

Sista ansökningsdag är 2024-05-12

Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Platschef till Förbifart Stockholm

Platschef, bygg
Läs mer Maj 20
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen! Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Nu har du chans att få vara med på denna unika och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Platschef.

Om rollen

Som Platschef hos Eltel och Förbifart Stockholm projektet kommer du att arbeta brett och ha en stor kontaktyta. Du kommer att ansvara för både produktionen och personalen på din site. Då projektet är komplext och ständigt utvecklas kommer stort fokus att ligga på planering och samarbete med övriga kollegor och samarbetspartners. Du har det övergripande ansvaret för att tidplanen och produktionsplaneringen följs samt arbetsmiljöansvaret för siten. Du kommer att rapportera till Installationschefen som sitter i ledningsgruppen för projektet.

Rollen innebär stort ansvar i en miljö där utmaningar och ständiga förändringar är ett faktum. Ingen dag är sig lik och tillsammans med teamet kommer du att få vara med på en historisk förändring i Stockholms infrastruktur!

Arbetsuppgifter

*Produktion och personalledning
* Övergripande planering och prioritering
* Arbetsledning och personalansvar för en grupp om ca 25 stycken medarbetare innefattande produktionsplanerare, arbetsledare och tekniker, samt arbetsledning av inhyrd personal
* Tidplan, resursplan och materialleveransplan tillsammans med vår logistikfunktion
* Samordning med övriga installationsentreprenader i projektet
* Säkerställa att KMA arbetet efterföljs
* Dokumentation av löpande förändringar i produktion
* Hantera förändringar och eventuella hinder i produktion och tillsammans med berörd avdelning hitta ekonomiska och lönsamma lösningar
* Kostnadskontroll och ekonomisk uppföljning i det dagliga arbetet
* Samarbete med både interna och externa aktörer

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig en trygg och välfungerande arbetsplats med härliga och kompetenta kollegor. Vi är ett sammansvetsat gäng i Skövde som jobbar både självständigt och tillsammans. Du kommer att tillhöra ett team med stor teknisk bredd och kompetens. Här erbjuds du ett varmt, lyhört, tydligt och närvarande ledarskap som tror på frihet under ansvar. Vi står för arbetsglädje och en stark sammanhållning.

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
För att lyckas i rollen som Platschef ser vi att du som söker har erfarenhet av en likande roll innefattande ledarskap, samt att du ansvarat för större installationsprojekt eller andra projekt med omfattande och komplexa installationer. Då du kommer att ha ett övergripande ansvar för siten behöver du vara insatt i både de tekniska områdena samt projektplanering och entreprenadjuridik. Vi söker dig som trivs med att arbeta proaktivt och har en god förmåga att planera inom komplexa projekt där många aktörer är inblandade. Du har en god kommunikationsförmåga och kan förmedla tidplan och åtgärder på ett korrekt sätt till alla led inom projektet.

- Erfarenhet från liknande roll inom el, installation, bygg, anläggning och/ eller telekom
- Ett stort och genuint intresse och kunskap för frågor som rör projektstyrning
- Ha förmåga att prioritera kvalité samtidigt som du kan bidra till att hålla budget och tidplan
- God förmåga att planera och kommunicera
- Relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
- Ha god teknisk kunskap och förståelse för tekniska system, med fördel kommunikationssystem
- Vana av dokumentation i ett projekt med höga krav
- God systemvana
- Goda kunskaper i svenska samt engelska
- B-körkort, manuellt

Som Platschef behöver du vara en god lagspelare. God förmåga till samarbete, kommunikation och planering är förutsättningar för att vara lyckosam i rollen. Vi arbetar som ett team och du kommer att röra dig över en stor kontaktyta där du kommer att bygga många relationer de kommande åren inom projektet. Vi arbetar alla mot samma mål och du kommer vara en central del för projektet för att nå ett lyckat resultat.

Ytterligare information

- Tjänsten är en tillsvidare som inleds med 6 månaders provanställning
- Heltid som inleds med en 6 månaders provanställning
- Placeringsort, Bromma
- Arbetsplats, Sitekontor Förbifart Stockholm
- Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll och ett svenskt medborgarskap

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Annonsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.

Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta! I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Arbetsledare Installation - Förbifart Stockholm

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Maj 20
Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Arbetsledare inom Förbifart Stockholm!

Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm.

Om rollen

Som Arbetsledare hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du att arbetsleda tekniker och montörer som arbetar över 14 olika teknikområden. Dessa områden innefattar exempelvis fibersystem, kamerasystem, brandsystem, radiosystem och uppbyggnad av kommunikationsnät. Du kommer att ansvara för flera olika team om ca 3 st tekniker i varje grupp. Teamen inriktar sig på olika teknikområden där du kommer att vara samordnare och länken mellan dessa.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Arbetsledning och delegering av arbetet för dina team
- Planering och materialförsörjning av de kommande veckornas arbetsmoment tillsammans med Platschef, Produktionsplanerare och Logistikarbetsledare
- Ta ansvar för att lösa de problem och utmaningar teamen stöter på i det dagliga arbetet
- Arbeta för att installation utförs enligt tidplan och dokumentation enligt gällande krav
- Ansvara för att montörerna i ditt team följer riktlinjer för arbetsmiljö och användande av skyddsutrustning
- Följa upp det dagliga arbetet, dokumentera och rapportera detta uppåt i organisationen


- Erfarenhet från en arbetsledande roll inom el, tele, styr och övervakning
- Arbetat praktiskt inom ovanstående teknikområden och har en god förståelse för hur arbetet utförs alternativt har en relevant utbildning
- Bred teknisk kunskap inom el, tele, styr och övervakningssystem med fördel inom intelligenta trafiksystem
- God systemvana
- Goda kunskaper i svenska samt engelska
- B-körkort

Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll och ett svenskt medborgarskap.

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!

Vi tror på utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare så det finns stora möjligheter för dig att växa i din roll och inom Eltel. En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Vi söker även Platschef och Produktionsplanerare till detta spännande projekt!

Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett glatt och sammansvetsat team som välkomnar dig med öppna armar!

Ytterligare information

Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Placeringsort: Bromma

Arbetsplats: Akalla fram till våren 2024, därefter flyttar vi till Skärholmen eller Vinsta.

Sista ansökningsdag är 2024-05-12

Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Säkerhetssamordnare med inriktning informationssäkerhet

Säkerhetsadministratör, IT
Läs mer Maj 24
Brinner du för informationssäkerhet? Är du driven, prestigelös och samtidigt en fena på att uttrycka dig träffsäkert i tal och skrift? Gillar du att bygga från grunden, styra upp riktlinjer och processer samt se till att de efterlevs? Då är det här ett riktigt drömjobb för dig!

Säkerheten är en viktig del i Eltels erbjudande till våra kunder. Därför förstärker vi nu vår säkerhetsavdelning med ytterligare en säkerhetssamordnare med särskilt fokus på informationssäkerhet. Är det du?

"Vi har en bra stämning, arbetet är väldigt flexibelt och omväxlande. Det är högt tempo men vi har roligt under tiden. Jag växer både som person och erfarenhetsmässigt i det här jobbet." Daniel, säkerhetsavdelningen

Arbetsuppgifter
Rollen som säkerhetssamordnare med inriktning informationssäkerhet är självständig och utvecklingsinriktad där du både arbetar strategiskt och operativt. Du utvecklar, driver och samordnar informationssäkerhetsarbetet för hela Eltel Sverige i samarbete med Eltels IT Säkerhet på koncernnivå. Det är du som driver och sätter standarden för Eltels arbete med informationssäkerhet i Sverige.

Ditt jobb är att utveckla arbetet med informationssäkerhet och du stöttar Eltels chefer och ledning med din kompetens genom utbildning, rådgivning, och uppföljning inom hela informationssäkerhetsområdet. Exempel på arbetsuppgifter:

- Inrätta och utveckla ledningssystem för informationssäkerhet
- Ta fram och utveckla anvisningar, instruktioner och policys för området
- Utbilda organisationen inom dina frågor
- Sätta klassningsmodeller
- Omvärldsbevakning

På Säkerhetsavdelningen ligger ansvaret utöver informationssäkerhet även samordningsansvaret på central nivå för fysisk säkerhet, personsäkerhet, personalsäkerhet, brand, krisberedskap och säkerhetsskydd.
Vi hjälps åt med alla förekommande arbetsuppgifter när det behövs, exempelvis med bakgrundskontroller, registerkontroller samt med att vid behov hantera säkerhetsincidenter.

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Säkerhetsteamet är en trevlig grupp vars kultur präglas av prestigelöshet, öppenhet och ansvarstagande. Vi arbetar mycket nära och stöttar varandra när det behövs. Det vi har gemensamt är ett genuint intresse och engagemang i säkerhetsfrågor på alla plan. Säkerheten är en högt prioriterad fråga på Eltel varför avdelningen är direkt underställd VD.

Du rapporterar till säkerhetschefen, Angelica, som beskrivs som driven, ansvarstagande, inkluderande. Hon uppskattar självgående medarbetare som tar egna initiativ.

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till att Sveriges kritiska infrastruktur som möjliggör såväl förnybar energi som högpresterande kommunikationsnätverk fungerar. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
För att lyckas i denna roll tror vi att du:

- Har en relevant akademisk examen
- Kunskap om för området aktuell lagstiftning och standard, bl.a. säkerhetsskyddslagen och -förordningen, ISO 27001 samt EU direktiven om nätverks- och informationssystem (NIS1/2)
- Är bra på att samla in, göra research och sammanställa information
- Har erfarenhet av att skriva styrande dokument
- Har god kommunikationsförmåga i tal och skrift i både svenska och engelska
- Har ett STORT intresse för säkerhetsfrågor och informationssäkerhetsfrågor

Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter, med säkerhetsrelaterat arbete av något slag och/eller har erfarenhet inom IT.

Det absolut viktigaste i den här rollen är att du är en person med rätt inställning. Du är säkerhetsmedveten och lösningsorienterad. Du är en lagspelare och kan där det behövs anpassa dig till andra. Du är prestigelös samtidigt som du är drivande och ansvarstagande. Och för att lyckas behöver du även kunna organisera och strukturera ditt eget arbete.

Tjänsten är inplacerad i säkerhetsklass, därför är godkänd säkerhetsprövning ett krav.

Ytterligare information

- Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning
- Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll (inklusive bland annat kontroll av rättsliga tvister och ekonomisk status) och säkerhetsprövning.
- Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta.

Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Angelica på angelica.bille.holmquist@eltelnetworks.se eller på mobil 072-3981503. Har du frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet på rekrytering@eltelnetworks.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har upphandlat alla rekryterings- och bemanningstjänster som vi behöver och tackar på förhand för att våra chefer slipper säljsamtal kopplat till våra rekryteringar. Har du frågor; kontakta rekrytering@eltelnetworks.se.

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Arbetsledare Installation - Förbifart Stockholm

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Apr 25
Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Arbetsledare inom Förbifart Stockholm!

Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm.

Om rollen

Som Arbetsledare hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du att arbetsleda tekniker och montörer som arbetar över 14 olika teknikområden. Dessa områden innefattar exempelvis fibersystem, kamerasystem, brandsystem, radiosystem och uppbyggnad av kommunikationsnät. Du kommer att ansvara för flera olika team om ca 3 st tekniker i varje grupp. Teamen inriktar sig på olika teknikområden där du kommer att vara samordnare och länken mellan dessa.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Arbetsledning och delegering av arbetet för dina team
- Planering och materialförsörjning av de kommande veckornas arbetsmoment tillsammans med Platschef, Produktionsplanerare och Logistikarbetsledare
- Ta ansvar för att lösa de problem och utmaningar teamen stöter på i det dagliga arbetet
- Arbeta för att installation utförs enligt tidplan och dokumentation enligt gällande krav
- Ansvara för att montörerna i ditt team följer riktlinjer för arbetsmiljö och användande av skyddsutrustning
- Följa upp det dagliga arbetet, dokumentera och rapportera detta uppåt i organisationen


- Erfarenhet från en arbetsledande roll inom el, tele, styr och övervakning
- Arbetat praktiskt inom ovanstående teknikområden och har en god förståelse för hur arbetet utförs alternativt har en relevant utbildning
- Bred teknisk kunskap inom el, tele, styr och övervakningssystem med fördel inom intelligenta trafiksystem
- God systemvana
- Goda kunskaper i svenska samt engelska
- B-körkort

Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll och ett svenskt medborgarskap.

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!

Vi tror på utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare så det finns stora möjligheter för dig att växa i din roll och inom Eltel. En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Vi söker även Platschef och Produktionsplanerare till detta spännande projekt!

Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett glatt och sammansvetsat team som välkomnar dig med öppna armar!

Ytterligare information

Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Placeringsort: Bromma

Arbetsplats: Akalla fram till våren 2024, därefter flyttar vi till Skärholmen eller Vinsta.

Sista ansökningsdag är 2024-05-12

Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Arbetsledare Installation - Förbifart Stockholm

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Feb 28
Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Arbetsledare inom Förbifart Stockholm!

Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm.

Om rollen

Som Arbetsledare hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du att arbetsleda tekniker och montörer som arbetar över 14 olika teknikområden. Dessa områden innefattar exempelvis fibersystem, kamerasystem, brandsystem, radiosystem och uppbyggnad av kommunikationsnät. Du kommer att ansvara för flera olika team om ca 3 st tekniker i varje grupp. Teamen inriktar sig på olika teknikområden där du kommer att vara samordnare och länken mellan dessa.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Arbetsledning och delegering av arbetet för dina team
- Planering och materialförsörjning av de kommande veckornas arbetsmoment tillsammans med Platschef, Produktionsplanerare och Logistikarbetsledare
- Ta ansvar för att lösa de problem och utmaningar teamen stöter på i det dagliga arbetet
- Arbeta för att installation utförs enligt tidplan och dokumentation enligt gällande krav
- Ansvara för att montörerna i ditt team följer riktlinjer för arbetsmiljö och användande av skyddsutrustning
- Följa upp det dagliga arbetet, dokumentera och rapportera detta uppåt i organisationen


- Erfarenhet från en arbetsledande roll inom el, tele, styr och övervakning
- Arbetat praktiskt inom ovanstående teknikområden och har en god förståelse för hur arbetet utförs alternativt har en relevant utbildning
- Bred teknisk kunskap inom el, tele, styr och övervakningssystem med fördel inom intelligenta trafiksystem
- God systemvana
- Goda kunskaper i svenska samt engelska
- B-körkort

Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll och ett svenskt medborgarskap.

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!

Vi tror på utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare så det finns stora möjligheter för dig att växa i din roll och inom Eltel. En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Vi söker även Platschef och Produktionsplanerare till detta spännande projekt!

Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett glatt och sammansvetsat team som välkomnar dig med öppna armar!

Ytterligare information

Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Placeringsort: Bromma

Arbetsplats: Akalla fram till våren 2024, därefter flyttar vi till Skärholmen eller Vinsta.

Sista ansökningsdag är 2024-04-31

Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Arbetsledare Materialhantering till Förbifart Stockholm

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Mar 12
Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Arbetsledare-materialhantering inom Förbifart Stockholm!

Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm.

Om rollen
Som arbetsledare-materialhantering hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du tillsammans med
Logistikansvarig och logistikarbetare att ansvara för materialtillförseln till produktionen i projektet. Du kommer eventuellt att ansvara för ett mindre team logistikarbetare och arbetsleda dessa i det dagliga arbetet.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ansvar för leveranskontroll av material på byggsite (transportskador, kvantitet etc)
- Förberedelse av materialbeställningar till byggsite
- Distribution av material till tekniker/montör
- Dokumentera, avvikelserapportering samt ansvar för löpande inventering/rapportering
- Returhantering av exempelvis skadat gods eller felleveranser
- Ansvara för att beställa ut hjälpmedel, tex liftar och verktyg efter behov
- Ansvara för att säkerställa och samordna tankning av drivmedel till liftar på byggsite
- Löpande dialog med Logistikansvarig vad gäller lagernivåer och inkommande material till byggsite
- Lösa akuta problem som uppstår och prioritera beställningar tillsammans med Logistikansvarig

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!

Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett glatt och sammansvetsat team som välkomnar dig med öppna armar!

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
Vem är du?

Vi ser att du som söker har ca 2-3 års erfarenhet av bygglogistik. Du har kunskap kring det material som används inom installation då du kommer att ha en betydande roll för hantering och tillgång av material på byggsiten. Du har förmåga att hitta snabba och effektiva lösningar samt vara en servicefunktion gentemot både interna och externa kontakter.

- Erfarenhet av bygglogistik, materialhantering, transportlogistik, returhantering
- God materialkännedom, branscherfarenhet inom tele-, styr- och övervakningssystem
- God systemvana, MS Office, grundläggande kunskaper inom logistiksystem
- Goda tal- och skrivkunskaper i svenska samt engelska
- B-körkort
- God förmåga att planera och prioritera
- Kommunikativ och drivande inom ditt ansvarsområde
- Flexibel och serviceinriktad

Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll och ett svenskt medborgarskap

Ytterligare information

- Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning
- Heltid
- Tillträde efter överenskommelse
- Arbetsplatsen är belägen i Akalla fram till våren 2024, därefter flyttar vi till Skärholmen eller Vinsta

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Annonsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Produktionsplanerare/ projektingenjör till Förbifart Stockholm

Produktionsingenjör, bygg
Läs mer Mar 12
Gillar du att planera och jobba processtyrt? I denna roll kommer du jobba inom projektet Förbifart Stockholm som rör en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen!

Vidare är Eltel en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm.

Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett glatt och sammansvetsat team som välkomnar dig med öppna armar!

Vad är mina arbetsuppgifter?

Tidplan och resursplan kommer att vara bland dina viktigaste arbetsuppgifter, men även övrig projektdokumentation såsom KMA och ÄTA-hantering är en stor del av arbetet. Tillsammans kommer ni vara ett team bland annat bestående av montörer, tekniker samt flera installationsarbetsledare, produktionsplanerare och platschefer.

Exempel på arbetsuppgifter:

- dokumentation av löpande förändringar i produktion
- dokumentation av KMA arbete
- tidplan, resursplan och materialleveransplan
- dokumentation av ÄTA arbete
- samarbete med både interna och externa aktörer

För att lyckas med denna roll behöver du ha ett produktionsfokus och kunna hantera och administrera frågor som rör projektet.

Vidare behöver du:

- relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
- B-körkort
- några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom byggbranschen, installation, anläggning och/ eller telekom
- en administrativ vana samt god kunskap i Officepaketet
- ha en teknisk fallenhet
- ett stort och genuint intresse för frågor som rör projektstyrning
- ha förmåga att prioritera kvalité samtidigt som du kan bidra till att hålla budget och tidplan
- goda kunskaper i svenska samt engelska

Om du har erfarenhet av planeringssystemet Asta Power Project eller liknande så är det meriterande, men inte ett krav.

Personliga egenskaper som du behöver för att lyckas i rollen är att du behöver vara aktiv, proaktiv, kommunikativ och en lagspelare. Du kommer etablera relationer med många olika personer både internt och externt, därför är det viktigt att du är relationsskapande samtidigt som du arbetar resultatinriktat.

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!

Vi tror på utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare så det finns stora möjligheter för dig att växa i din roll och inom Eltel. En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Vi söker även Arbetsledare och Platschefer till detta unika och spännande projekt!

Ytterligare information

Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Placeringsort: Bromma

Arbetsplats: Akalla fram till våren 2024, därefter flyttar vi till Skärholmen eller Vinsta.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll.

Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!

I den här rekrytering samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Arbetsledare Materialhantering till Förbifart Stockholm

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Mar 12
Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Arbetsledare-materialhantering inom Förbifart Stockholm!

Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm.

Om rollen
Som arbetsledare-materialhantering hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du tillsammans med
Logistikansvarig och logistikarbetare att ansvara för materialtillförseln till produktionen i projektet. Du kommer eventuellt att ansvara för ett mindre team logistikarbetare och arbetsleda dessa i det dagliga arbetet.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ansvar för leveranskontroll av material på byggsite (transportskador, kvantitet etc)
- Förberedelse av materialbeställningar till byggsite
- Distribution av material till tekniker/montör
- Dokumentera, avvikelserapportering samt ansvar för löpande inventering/rapportering
- Returhantering av exempelvis skadat gods eller felleveranser
- Ansvara för att beställa ut hjälpmedel, tex liftar och verktyg efter behov
- Ansvara för att säkerställa och samordna tankning av drivmedel till liftar på byggsite
- Löpande dialog med Logistikansvarig vad gäller lagernivåer och inkommande material till byggsite
- Lösa akuta problem som uppstår och prioritera beställningar tillsammans med Logistikansvarig

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!

Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett glatt och sammansvetsat team som välkomnar dig med öppna armar!

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
Vem är du?

Vi ser att du som söker har ca 2-3 års erfarenhet av bygglogistik. Du har kunskap kring det material som används inom installation då du kommer att ha en betydande roll för hantering och tillgång av material på byggsiten. Du har förmåga att hitta snabba och effektiva lösningar samt vara en servicefunktion gentemot både interna och externa kontakter.

- Erfarenhet av bygglogistik, materialhantering, transportlogistik, returhantering
- God materialkännedom, branscherfarenhet inom tele-, styr- och övervakningssystem
- God systemvana, MS Office, grundläggande kunskaper inom logistiksystem
- Goda tal- och skrivkunskaper i svenska samt engelska
- B-körkort
- God förmåga att planera och prioritera
- Kommunikativ och drivande inom ditt ansvarsområde
- Flexibel och serviceinriktad

Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll och ett svenskt medborgarskap

Ytterligare information

- Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning
- Heltid
- Tillträde efter överenskommelse
- Arbetsplatsen är belägen i Akalla fram till våren 2024, därefter flyttar vi till Skärholmen eller Vinsta

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Annonsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Arbetsledare Materialhantering till Förbifart Stockholm

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Feb 17
Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Logistikarbetsledare inom Förbifart Stockholm!

Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm.

Om rollen
Som arbetsledare-materialhantering hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du tillsammans med
Logistikansvarig och logistikarbetare att ansvara för materialtillförseln till produktionen i projektet. Du kommer eventuellt att ansvara för ett mindre team logistikarbetare och arbetsleda dessa i det dagliga arbetet.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ansvar för leveranskontroll av material på byggsite (transportskador, kvantitet etc)
- Förberedelse av materialbeställningar till byggsite
- Distribution av material till tekniker/montör
- Dokumentera, avvikelserapportering samt ansvar för löpande inventering/rapportering
- Returhantering av exempelvis skadat gods eller felleveranser
- Ansvara för att beställa ut hjälpmedel, tex liftar och verktyg efter behov
- Ansvara för att säkerställa och samordna tankning av drivmedel till liftar på byggsite
- Löpande dialog med Logistikansvarig vad gäller lagernivåer och inkommande material till byggsite
- Lösa akuta problem som uppstår och prioritera beställningar tillsammans med Logistikansvarig

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!

Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett glatt och sammansvetsat team som välkomnar dig med öppna armar!

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
Vem är du?

Vi ser att du som söker har ca 2-3 års erfarenhet av bygglogistik. Du har kunskap kring det material som används inom installation då du kommer att ha en betydande roll för hantering och tillgång av material på byggsiten. Du har förmåga att hitta snabba och effektiva lösningar samt vara en servicefunktion gentemot både interna och externa kontakter.

- Erfarenhet av bygglogistik, materialhantering, transportlogistik, returhantering
- God materialkännedom, branscherfarenhet inom tele-, styr- och övervakningssystem
- God systemvana, MS Office, grundläggande kunskaper inom logistiksystem
- Goda tal- och skrivkunskaper i svenska samt engelska
- B-körkort
- God förmåga att planera och prioritera
- Kommunikativ och drivande inom ditt ansvarsområde
- Flexibel och serviceinriktad

Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll och ett svenskt medborgarskap

Ytterligare information

- Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning
- Heltid
- Tillträde efter överenskommelse
- Arbetsplatsen är belägen i Akalla fram till våren 2024, därefter flyttar vi till Skärholmen eller Vinsta

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Annonsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Servicetekniker till Bromma

Nätverkstekniker
Läs mer Feb 7
Eltel Bromma söker en servicetekniker!

Är du en driven tekniker som har kunden i fokus? Vill du utvecklas i din roll och bidra till framtidens kommunikationsnät? Då är det kanske dig vi söker. Vi består av ett sammansvetsat team i Bromma. Vårt arbete präglas av kamratskap och frihet under ansvar. Välkommen till vårt team i Bromma.

Vilka är mina arbetsuppgifter?

Som servicetekniker hos oss upprätthåller du kritisk infrastruktur; du bygger och servar framtidens kommunikationsnät helt enkelt. Arbetsuppgifterna består främst i att lösa våra kunders problem genom att lokalisera vad det handlar om samt ofta hjälpa till med att byta ut gammal utrustning mot ny. Du hanterar alla förekommande utrustningar inom teknikområdet IP, LAN såsom routers och switchar samt andra typer av kundanläggningar och anslutningar.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Felsökning
- Nyinstallation
- Konfigurera och mäta in den nya utrustningen
- Utföra funktionstest
- Driftsättning

Även arbete med lösningar för mobil telefoni förekommer. Oftast sker arbetet inomhus. Men ibland sker arbete även utomhus. I vissa fall kan även arbete i järnvägsmiljö samt fibersvetsning förekomma.

Som servicetekniker har du många olika kontakter, dels med vår produktionsplanerare som fördelar och lägger ut arbetet på tillgängliga tekniker och dels med kund när det behövs. Ibland behöver du själv se till att införskaffa det som behövs för att lösa problemet åt kund. Då är kommunikation A och O.

Du tidsrapporterar dagligen via telefon eller dator och rapporterar löpande under och efter utfört arbete. Självklart håller du en nära dialog med vår produktionsplanerare och våra kunder så att de är uppdaterade hur arbetet fortlöper.

Du utgår från Bromma. Beredskap förekommer även i denna tjänst, vilket är var 6:e vecka och är löneförstärkande.

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig en trygg och välfungerande arbetsplats med härliga och kompetenta kollegor. Vi är ett sammansvetsat gäng i Bromma som jobbar både självständigt och tillsammans. Totalt är vi cirka 20 kollegor i detta team med stor teknisk bredd och kompetens. Du rapporterar till Patrik som är teamledare i Bromma. Här erbjuds du ett varmt, lyhört och närvarande ledarskap som tror på frihet under ansvar.

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
För att lyckas i denna roll tror vi att du har:

- Svenskt medborgarskap (krav för tjänsten då den är säkerhetsklassad)
- B-körkort för manuell växellåda
- God datorkunskap då du kommer arbeta i många olika system
- God svenska i tal och skrift samt god förståelse i engelska
- En slutförd gymnasieutbildning, gärna inom teknik eller el (meriterande
- Grundläggande förståelse för tekniska lösningar
- Ett intresse och grundläggande kunskap av att driftsätta nät och i kundsystem samt att läsa och tolka arbetshandlingar

Det är meriterande om du kan hantera mätinstrument såsom OTDR, samt erfarenhet av service-, installations- och underhållsarbeten inom vårat verksamhetsområde, men det är inget krav. Det är även väldigt meriterande om man har el behörigheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det du inte kan, det kan vi lära dig! Det viktiga för oss är att vi hittar rätt person.

Som person är du ansvarstagande, driven, strukturerad, lösningsorienterad och nyfiken. Du är självständig och gör det som krävs för att lösa uppgiften om det så innebär att du ibland behöver jobba över. Om du dessutom gillar att ha roligt på jobbet och utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor så är denna roll perfekt för dig!

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass, därför är godkänd säkerhetsprövning och svenskt medborgarskap ett krav. Dubbelt medborgarskap godkänns inte för denna säkerhetsnivå.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en 6 månaders provanställning. Placeringsort: Stockholm. Tillträde sker så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2024-02-18. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.

Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och säkerhetsprövning. Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!

Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Patrik på patrik.jonsson@eltelnetworks.se. Om du har frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet på rekrytering@eltelnetworks.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar; vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Servicetekniker till Bromma

Nätverkstekniker
Läs mer Jan 26
Eltel Bromma söker en servicetekniker!

Är du en driven tekniker som har kunden i fokus? Vill du utvecklas i din roll och bidra till framtidens kommunikationsnät? Då är det kanske dig vi söker. Vi består av ett sammansvetsat team i Bromma. Vårt arbete präglas av kamratskap och frihet under ansvar. Välkommen till vårt team i Bromma.

Vilka är mina arbetsuppgifter?

Som servicetekniker hos oss upprätthåller du kritisk infrastruktur; du bygger och servar framtidens kommunikationsnät helt enkelt. Arbetsuppgifterna består främst i att lösa våra kunders problem genom att lokalisera vad det handlar om samt ofta hjälpa till med att byta ut gammal utrustning mot ny. Du hanterar alla förekommande utrustningar inom teknikområdet IP, LAN såsom routers och switchar samt andra typer av kundanläggningar och anslutningar.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Felsökning
- Nyinstallation
- Konfigurera och mäta in den nya utrustningen
- Utföra funktionstest
- Driftsättning

Även arbete med lösningar för mobil telefoni förekommer. Oftast sker arbetet inomhus. Men ibland sker arbete även utomhus. I vissa fall kan även arbete i järnvägsmiljö samt fibersvetsning förekomma.

Som servicetekniker har du många olika kontakter, dels med vår produktionsplanerare som fördelar och lägger ut arbetet på tillgängliga tekniker och dels med kund när det behövs. Ibland behöver du själv se till att införskaffa det som behövs för att lösa problemet åt kund. Då är kommunikation A och O.

Du tidsrapporterar dagligen via telefon eller dator och rapporterar löpande under och efter utfört arbete. Självklart håller du en nära dialog med vår produktionsplanerare och våra kunder så att de är uppdaterade hur arbetet fortlöper.

Du utgår från Bromma. Beredskap förekommer även i denna tjänst, vilket är var 6:e vecka och är löneförstärkande.

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig en trygg och välfungerande arbetsplats med härliga och kompetenta kollegor. Vi är ett sammansvetsat gäng i Bromma som jobbar både självständigt och tillsammans. Totalt är vi cirka 20 kollegor i detta team med stor teknisk bredd och kompetens. Du rapporterar till Patrik som är teamledare i Bromma. Här erbjuds du ett varmt, lyhört och närvarande ledarskap som tror på frihet under ansvar.

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
För att lyckas i denna roll tror vi att du har:

- Svenskt medborgarskap (krav för tjänsten då den är säkerhetsklassad)
- B-körkort för manuell växellåda
- God datorkunskap då du kommer arbeta i många olika system
- God svenska i tal och skrift samt god förståelse i engelska
- En slutförd gymnasieutbildning, gärna inom teknik eller el (meriterande
- Grundläggande förståelse för tekniska lösningar
- Ett intresse och grundläggande kunskap av att driftsätta nät och i kundsystem samt att läsa och tolka arbetshandlingar

Det är meriterande om du kan hantera mätinstrument såsom OTDR, samt erfarenhet av service-, installations- och underhållsarbeten inom vårat verksamhetsområde, men det är inget krav. Det är även väldigt meriterande om man har el behörigheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det du inte kan, det kan vi lära dig! Det viktiga för oss är att vi hittar rätt person.

Som person är du ansvarstagande, driven, strukturerad, lösningsorienterad och nyfiken. Du är självständig och gör det som krävs för att lösa uppgiften om det så innebär att du ibland behöver jobba över. Om du dessutom gillar att ha roligt på jobbet och utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor så är denna roll perfekt för dig!

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass, därför är godkänd säkerhetsprövning och svenskt medborgarskap ett krav. Dubbelt medborgarskap godkänns inte för denna säkerhetsnivå.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en 6 månaders provanställning. Placeringsort: Stockholm. Tillträde sker så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2024-02-11. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.

Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och säkerhetsprövning. Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!

Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Patrik på patrik.jonsson@eltelnetworks.se. Om du har frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet på rekrytering@eltelnetworks.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar; vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Arbetsledare logistik och material till Förbifart Stockholm

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Jan 26
Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Logistikarbetsledare inom Förbifart Stockholm!

Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm.

Om rollen
Som Logistikarbetsledare hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du tillsammans med Logistikchef och Logistikmedarbetare att ansvara för materialtillförseln till produktionen i projektet. Din uppgift är att se till att materialet är korrekt och kommer i rätt tid till tekniker och montörer. Du kommer även att ansvara för att beställa olika typer av hjälpmedel till produktionen samt se till att de fordon som behövs finns på plats. Tillsammans med Produktionsplanerare, Platschef och Arbetsledare kommer du att planera materialleveranserna till produktionen. Du kommer att ansvara för ett mindre team logistikmedarbetare och arbetsleda dessa i det dagliga arbetet. Rollen innefattar även till stor del dokumentation då allt material måste inventeras och kontrolleras.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ansvara för materialhantering och kontroll av material
- Planera och följa tidplanen för material och kontrollera att denna stämmer överens med tidplan för produktion, så att produktion ska få rätt material i rätt tid
- Leda inventering
- Returhantering
- Ansvara för att beställa hjälpmedel och maskiner, såsom tex liftar och kranbilar
- Arbetsleda logistikmedarbetarna i ditt team
- Arbetsberedning av intransporter
- Lösa problem som uppstår och prioritera beställningar utefter tidplan
- Koordinera och planera tillsammans med Bas U och övriga entreprenader i projektet

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!

Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett glatt och sammansvetsat team som välkomnar dig med öppna armar!

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
Vem är du?

Vi ser att du som söker har erfarenhet av montage, gärna i en roll som tekniker då rollen ställer krav på kunnskap inom installationsmaterial. Du kommer att ha en betydande roll för materialplaneringen och för tillgången på material till produktionen. Du har förmåga att hitta snabba och effektiva lösningar samt vara serviceminded gentemot både interna och externa kontakter.

- Erfarenhet av installation eller montage
- God materialkännedom in el/tele, styr och övervakning
- God systemvana
- Goda kunskaper i svenska samt engelska
- B-körkort, manuell växellåda
- God förmåga att planera
- Du är kommunikativ och drivande inom ditt ansvarsområde
- Flexibel och serviceinriktad

Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll och ett svenskt medborgarskap

Ytterligare information

- Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning
- Heltid
- Tillträde efter överenskommelse
- Arbetsplatsen är belägen i Akalla fram till våren 2024, därefter flyttar vi till Skärholmen eller Vinsta

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Annonsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

HSEQ ansvarig

HR-specialist/HR-advisor
Läs mer Jan 25
Om jobbet

Drivs du av frågor som rör hälsa, säkerhet, miljö och kvalité? Vill du jobba nationellt med dessa frågor på ett stort bolag tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor? Varmt välkommen till oss på Eltel!

Rollen som HSEQ Manager är varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande! Din roll är avgörande för att säkerställa tryggheten och välmående för våra medarbetare. Du spelar en nyckelroll i att uppfylla de högsta standarderna för kvalitet och miljöansvar inom vår bransch på ett långsiktigt och hållbart sätt.

Du är den som styr vår organisation mot en säkrare och mer hållbar framtid. Du utreder olyckor, implementerar förbättringar och skapar en positiv säkerhetskultur. Som HSEQ Manager har du det nationella huvudansvaret för frågor som rör hälsa, säkerhet, miljö och kvalité för Eltel. Ditt arbete påverkar våra medarbetare och organisationens övergripande framgång.

Vad säger vår nuvarande HSEQ-ansvarig om arbetet?

”Jag arbetar med frågor som rör arbetsmiljö, miljö, kvalité och hållbarhet. Perspektivet är ibland långt, framförallt vad gäller miljö och hållbarhet, med långsiktig planering och målsättning. Ibland kan det vara korta tidshorisonter, exempelvis när det gäller stöd till linjeorganisationen i konkreta situationer. Rollen innebär att man tidvis har en styrande uppgift och tidvis en stödjande. Rollen har stor bredd och stundtals stort djup samt medför många kontakter inom och utanför organisationen.”

Ansvarsområden

- Genomföra och utveckla utbildningar för alla medarbetare avseende arbetsmiljö, kvalité och miljö på ett pedagogiskt och kommunikativt sätt i enlighet med arbetsmiljöverkets föreskrifter
- Omvandla lagar och regler till praktiska arbetsinstruktioner
- Hantera, utreda och rapportera tillbud, risker, arbetsskador och miljöincidenter
- Implementera åtgärder för att förhindra upprepning av eventuella arbetsskador
- Driva arbetsmiljöfrågor och leda skyddskommittémöten
- Delta i Eltels offertarbete samt bolagets egna leverantörsupphandlingar
- Genomföra riskbedömningar, hantera externa revisioner av verksamheten och interna revisioner baserat på våra ISO-standarder (9001, 14001, 54001)
- Delta i krishantering och vara en del av Eltels krisgrupp

Du kommer få en gedigen introduktion av vår nuvarande HSEQ-ansvarig Thomas Ohlsson.

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig en trygg och välfungerande arbetsplats med härliga och kompetenta kollegor. Vi sitter i härliga nyrenoverade lokaler i Bromma där det finns möjlighet att nyttja vårat gym och vår bastu. Du kommer tillhöra HR-teamet och rapportera till HR-chef Mikael. Du kommer inte bara få feedback på det du behöver utveckla, utan här står vi även för löpande positiv återkoppling när du gjort något framgångsrikt. Vi ser också att humor är viktigt för trivsel, speciellt under stressade situationer.

Vi tror på utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare så det finns stora möjligheter för dig att växa i din roll och inom Eltel. En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor

- Relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
- Erfarenhet av och fallenhet för en ledande roll
- Mångårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom bygg- eller telekombranschen
- Kompetens inom ISO-standarder
- Mycket god förståelse och kompetens inom säkerhets- och kvalitetsfrågor
- Ett stort och genuint intresse för frågor som rör hälsa, säkerhet, miljö och kvalité
- Goda kunskaper i svenska samt engelska då engelska är vårt kommunikationsspråk
- B-körkort

Personliga egenskaper som du behöver för att lyckas i rollen är att vara kommunikativ, driven, lösningsorienterad, målmedveten och ha en förmåga att förmedla ett budskap på ett pedagogiskt sätt. Du etablerar relationer med många olika personer både internt och externt, därför är det viktigt att du är relationsskapande samtidigt som du agerar affärsinriktat.

Det viktiga för oss är att vi hittar rätt person, och vi tror på visionen att det du inte kan, det kan vi lära dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll.

I denna rekrytering samarbetar vi med vår rekryteringspartner Randstad.

Varmt välkommen med din ansökan

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Senior projektledare - solenergi

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jan 8
Eltel tar nästa steg mot att driva Sverige mot en mer hållbar framtid och nu söker vi dig som vill bygga upp vår förmåga kopplat till solenergi. Är du en entreprenör i sinnet med stenkoll på solcellslösningar? Har du förståelse och intresse för både tekniska lösningar och komplexa projekt? Kom och starta upp vår verksamhet kopplat till solenergi!

Du är nyckelpersonen som startar och driver Eltels nya satsning som är prioriterad i vår strategi. Du fungerar som en egen företagare i företaget, med muskler från en hel koncern där denna fråga ligger högt upp på agendan.

Låter det spännande? Läs mer och ansök!

Arbetsuppgifter
Eltel avser att ta en position som EPC (Engineering Procurement Construction) contractor för större takanläggningar och solparker. Vi söker dig som tar solcellsaffären från ax till limpa; fångar upp den, tar fram och designar den tekniska lösningen och ser till att det genomförs.

Rollen innebär initialt projektledning och i förlängningen kommer den att gå över i en avdelningschefsroll i takt med att affärerna och verksamheten utvecklas. I stora drag kommer det praktiska arbetet innebära att:

- Benchmarka/samarbeta över gränserna för att lösa uppgifterna – Eltel i Finland har gjort samma resa som Eltel i Sverige påbörjar nu
- Ta fram tekniska lösningsförslag och offerter
- Leda stora, komplexa projekt (ex. en 100MW solpark)
- Ta fram samarbeten med hårdvaruleverantörer
- Bygga upp ett nätverk av underentreprenörer och partners

Till din hjälp kommer du - förutom din chef Patrik - att ha kollegorna som just startat upp verksamheten inom e-Mobility, Karin Rehbinder som jobbar med att utveckla vårt erbjudande inom alternativ energiförsörjning på koncernnivå samt kollegorna i Finland.
Du kommer vara Eltels främsta expert inom solcellsområdet. Förutom att du har djup förståelse för tekniken och marknaden tror vi att du har en gedigen erfarenhet av projektledning och ett brett kontaktnät av både underentreprenörer och hårdvaruleverantörer. Du älskar att hitta lösningar, bygga nytt från grunden och skapa bra affärer.

Du har en högskoleutbildning inom relevant område, eller så har du förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Det är meriterande om du är utbildad inom projektledning. Eftersom du kommer att ha kontakter även utanför Sverige är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Som person är du initiativtagande och du gillar att hitta nya, smarta lösningar. Du är bra på att samarbeta med både kunder, underentreprenörer och kollegor samtidigt som du är en god ledare. Och du drivs av mål och av att se resultat av ditt arbete.

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
I den här rollen kommer du att skapa en ny verksamhet helt från grunden samtidigt som du är med och driver på den gröna omställningen i Sverige. Den svenska satsningen på solenergi är högt prioriterad inom Eltels strategi vilket gör att dina frågor kommer ligga högt upp på agendan.

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!

Övrig information
Du arbetar i hela Sverige men tillhör huvudkontoret i Bromma i Stockholm.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass.
Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och svenskt medborgarskap.
Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!

Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta vår Head of Power, Patrik Grantås på telefon +46 76 518 8316. Om du har frågor rörande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta mig som skrev annonsen; Mia på 072-4579696 eller via mail maria.jungefors@eltelnetworks.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Projektledare - solenergi

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Dec 29
Eltel tar nästa steg mot att driva Sverige mot en mer hållbar framtid och nu söker vi dig som vill bygga upp vår förmåga kopplat till solenergi. Är du en entreprenör i sinnet med stenkoll på solcellslösningar? Har du förståelse och intresse för både tekniska lösningar och komplexa projekt? Kom och starta upp vår verksamhet kopplat till solenergi!

Du är nyckelpersonen som startar och driver Eltels nya satsning som är prioriterad i vår strategi. Du fungerar som en egen företagare i företaget, med muskler från en hel koncern där denna fråga ligger högt upp på agendan.

Låter det spännande? Läs mer och ansök!

Arbetsuppgifter
Eltel avser att ta en position som EPC (Engineering Procurement Construction) contractor för större takanläggningar och solparker. Vi söker dig som tar solcellsaffären från ax till limpa; fångar upp den, tar fram och designar den tekniska lösningen och ser till att det genomförs.

Rollen innebär initialt projektledning och i förlängningen kommer den att gå över i en avdelningschefsroll i takt med att affärerna och verksamheten utvecklas. I stora drag kommer det praktiska arbetet innebära att:

- Benchmarka/samarbeta över gränserna för att lösa uppgifterna – Eltel i Fi har gjort samma resa som Eltel SE påbörjar nu.
- Ta fram tekniska lösningsförslag och offerter
- Leda stora, komplexa projekt (ex. en 100MW solpark)
- Ta fram samarbeten med hårdvaruleverantörer
- Bygga upp ett nätverk av underentreprenörer och partners

Till din hjälp kommer du - förutom din chef Patrik - att ha kollegorna som just startat upp verksamheten inom e-Mobility, Karin Rehbinder som jobbar med att utveckla vårt erbjudande inom alternativ energiförsörjning på koncernnivå samt kollegorna i Finland.
Du kommer vara Eltels främsta expert inom solcellsområdet. Förutom att du har djup förståelse för tekniken och marknaden tror vi att du har en gedigen erfarenhet av projektledning och ett brett kontaktnät av både underentreprenörer och hårdvaruleverantörer. Du älskar att hitta lösningar, bygga nytt från grunden och skapa bra affärer.

Du har en högskoleutbildning inom relevant område, eller så har du förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Det är meriterande om du är utbildad inom projektledning. Eftersom du kommer att ha kontakter även utanför Sverige är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Som person är du initiativtagande och du gillar att hitta nya, smarta lösningar. Du är bra på att samarbeta med både kunder, underentreprenörer och kollegor samtidigt som du är en god ledare. Och du drivs av mål och av att se resultat av ditt arbete.

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
I den här rollen kommer du att skapa en ny verksamhet helt från grunden samtidigt som du är med och driver på den gröna omställningen i Sverige. Den svenska satsningen på solenergi är högt prioriterad inom Eltels strategi vilket gör att dina frågor kommer ligga högt upp på agendan.

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!

Övrig information
Du arbetar i hela Sverige men tillhör huvudkontoret i Bromma i Stockholm.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass.
Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och svenskt medborgarskap.
Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!

Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta vår Head of Power, Patrik Grantås på telefon +46 76 518 8316. Om du har frågor rörande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta mig som skrev annonsen; Mia på 072-4579696 eller via mail maria.jungefors@eltelnetworks.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Arbetsledare

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Dec 22
Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Logistikarbetsledare inom Förbifart Stockholm!

Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm.

Om rollen
Som Logistikarbetsledare hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du tillsammans med Logistikchef och Logistikmedarbetare att ansvara för materialtillförseln till produktionen i projektet. Din uppgift är att se till att materialet är korrekt och kommer i rätt tid till tekniker och montörer. Du kommer även att ansvara för att beställa olika typer av hjälpmedel till produktionen samt se till att de fordon som behövs finns på plats. Tillsammans med Produktionsplanerare, Platschef och Arbetsledare kommer du att planera materialleveranserna till produktionen. Du kommer att ansvara för ett mindre team logistikmedarbetare och arbetsleda dessa i det dagliga arbetet. Rollen innefattar även till stor del dokumentation då allt material måste inventeras och kontrolleras.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ansvara för materialhantering och kontroll av material
- Planera och följa tidplanen för material och kontrollera att denna stämmer överens med tidplan för produktion, så att produktion ska få rätt material i rätt tid
- Leda inventering
- Returhantering
- Ansvara för att beställa hjälpmedel och maskiner, såsom tex liftar och kranbilar
- Arbetsleda logistikmedarbetarna i ditt team
- Arbetsberedning av intransporter
- Lösa problem som uppstår och prioritera beställningar utefter tidplan
- Koordinera och planera tillsammans med Bas U och övriga entreprenader i projektet

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!

Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett glatt och sammansvetsat team som välkomnar dig med öppna armar!

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
Vem är du?

Vi ser att du som söker har erfarenhet av montage eller hantering och planering av installationsmaterial, då du kommer att ha en betydande roll för materialplaneringen och för tillgången på material till produktionen. Du har förmåga att hitta snabba och effektiva lösningar samt vara serviceminded gentemot både interna och externa kontakter.

- Erfarenhet av installation eller montage
- God materialkännedom in el/tele, styr och övervakning
- God systemvana
- Goda kunskaper i svenska samt engelska
- B-körkort, manuell växellåda
- God förmåga att planera
- Du är kommunikativ och drivande inom ditt ansvarsområde
- Flexibel och serviceinriktad

Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll och ett svenskt medborgarskap

Ytterligare information

- Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning
- Heltid
- Tillträde efter överenskommelse
- Arbetsplatsen är belägen i Akalla fram till våren 2024, därefter flyttar vi till Skärholmen eller Vinsta

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Annonsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Arbetsledare Förbifart Stockholm

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Dec 18
Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Arbetsledare inom Förbifart Stockholm!
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm.
Om rollen
Som Arbetsledare hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du att arbetsleda tekniker och montörer som arbetar över 14 olika teknikområden. Dessa områden innefattar exempelvis fibersystem, kamerasystem, brandsystem, radiosystem och uppbyggnad av kommunikationsnät. Du kommer att ansvara för flera olika team om ca 3 st tekniker i varje grupp. Teamen inriktar sig på olika teknikområden där du kommer att vara samordnare och länken mellan dessa.
Exempel på arbetsuppgifter:
Arbetsledning och delegering av arbetet för dina team
Planering och materialförsörjning av de kommande veckornas arbetsmoment tillsammans med Platschef, Produktionsplanerare och Logistikarbetsledare
Ta ansvar för att lösa de problem och utmaningar teamen stöter på i det dagliga arbetet
Arbeta för att installation utförs enligt tidplan och dokumentation enligt gällande krav
Ansvara för att montörerna i ditt team följer riktlinjer för arbetsmiljö och användande av skyddsutrustning
Följa upp det dagliga arbetet, dokumentera och rapportera detta uppåt i organisationen

?Vem är du?
Erfarenhet från en arbetsledande roll inom el, tele, styr och övervakning
Arbetat praktiskt inom ovanstående teknikområden och har en god förståelse för hur arbetet utförs alternativt har en relevant utbildning
Bred teknisk kunskap inom el, tele, styr och övervakningssystem med fördel inom intelligenta trafiksystem
God systemvana
Goda kunskaper i svenska samt engelska
B-körkort

Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll och ett svenskt medborgarskap.
Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!
Vi tror på utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare så det finns stora möjligheter för dig att växa i din roll och inom Eltel. En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Vi söker även Platschef och Produktionsplanerare till detta spännande projekt!
Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett glatt och sammansvetsat team som välkomnar dig med öppna armar!
Ytterligare information
Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Placeringsort: Bromma
Arbetsplats: Akalla fram till våren 2024, därefter flyttar vi till Skärholmen eller Vinsta.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Sista ansökningsdag är 2024-01-14
Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Ansök nu

Byggledare

Byggledare
Läs mer Nov 29
Är du grävare eller dragare? Vill du vidare? Eltel söker en ny byggledare till Bromma!
Har du stenkoll på gräv- och schaktjobb? Gillar du att ha många kontakter samtidigt som du är en problemlösare av rang? Då kanske det är dig vi söker! En av våra byggledare har gått vidare till nya utmaningar och nu söker vi dig som kan ta över stafettpinnen.
Vilka är mina arbetsuppgifter?
Som byggledare är du länken mellan våra underleverantörer ute i fält och vår administrativa personal på kontoret, du är den förlängda armen som ser till att arbetet görs rätt; att det grävs på rätt ställe, på rätt djup och att marken återställs enligt de krav vi har ställt. Du är också den förste att få reda på om vi stöter på problem ute i fält – och löser dem. Du kontrollerar att allt löper på som det ska och löser det som behöver lösas på vägen kan man säga.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ta fram underlag från projektören och förmedla det till schaktentreprenören
Kontrollera schaktarnas arbete (att de har gjort det vi har kommit överens om), sammanställa och rapportera till projektören
Hålla kontakt med kommunen, beställaren och andra, exempelvis byggen och tekniker
Ha koll på och se till att alla regler följs, exempelvis kundens och kommunens anvisningar

Vi på Eltel har många jobb ute, så du kommer att ha koll på ett gäng olika projekt samtidigt, så för att trivas behöver du gilla att ha variation i vardagen och trivas med att flänga runt i distriktet.
Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du ha koll på hur schaktarbeten går till och förståelse för de problem som kan uppstå. Kanske jobbar du som grävare eller dragare idag och är sugen på att ta steget in på kontoret och få nya utmaningar?
Grundläggande krav:
Slutförd gymnasieutbildning
Tala och skriva svenska obehindrat
B-körkort (manuell växellåda)
Godkänd bakgrundskontroll

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat med väg, gräv och schakt, eller att du har jobbat med FTTH-fiber på något sätt.
Som person är du social och har lätt att ”ta” folk, du är strukturerad och stresstålig. Rätt person tror vi är nyfiken av sig, gillar och är bra på att hitta lösningar på problem som kan uppstå. Sist men inte minst hoppas vi att du har humor, för vi gillar att skratta mycket och ha kul på jobbet.
Det viktiga för oss är att vi hittar rätt person. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vet, att det du inte kan, det kan vi lära dig!
Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Vi erbjuder dig en arbetsplats med stor variation i vardagen. Du är mycket ute på arbeten i fält, men kommer också att tillbringa en del tid på kontoret. Vi sitter i fräscha, nyrenoverade lokaler i Bromma och här har du också tillgång till gratis gym och självklart har du tillgång till tjänstebil när du behöver ut och åka.
Du kommer att ingå i ett team på totalt 150 personer i Stockholm och byggledarteamet består av sju personer. Stämningen är god; vi hjälper och stöttar alltid varandra även om det stundtals är väldigt mycket att göra, det är högt i tak och det skrattas mycket. Du kommer att tillhöra ett trevligt och sammansvetsat team där alla kan vara sig själva helt enkelt.
Som byggledare rapporterar du direkt till Henrik som är teamledare. Han är en erfaren ledare och beskriver sig som lugn, prestigelös och hjälpsam – och han gillar att se sina medarbetare växa.
En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och vi erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en 6 månaders provanställning. Placeringsort: Bromma. Tillträde sker så snart som möjligt enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan hänvisar till länken i annonsen.
Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll. Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!
Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef på henrik.perlebrant-rassmo@eltelnetworks.se. Om du har frågor rörande rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringsteamet på rekrytering@eltelnetworks.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Eltel bygger och servar framtidens el- och kommunikationsnät. Vi arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infrastrukturbranschen söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vid frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Administratör till Bromma

Orderadministratör
Läs mer Nov 8
Eltel söker en flexibel administratör till Bromma!
Eltel växer så det knakar och vill ha med dig på resan! Vi erbjuder dig en härlig arbetsmiljö i våra nyrenoverade lokaler i Bromma. Vi gillar att ha roligt på jobbet och tillsammans sträva mot ett gemensamål mål. Vi består av ett team på 34 kollegor runt om i landet med teamledare Jenny Gustafsson och teamchef Christer Kleijn. I Bromma är vi 15 medarbetare och vi älskar att ha roligt tillsammans! Hos oss får du en arbetsplats med högt i tak, som gillar att jobba och även luncha tillsammans. Två gånger per år anordnas även teamträffar med alla kollegor runtom i landet, något som är väldigt kul och uppskattat.
Vad är min arbetsuppgifter?
Rollen handlar främst om att arbeta med administration kring arbetsorder och fakturering. Du ansvarar för två mailkorgar, en för arbetsordrar/inkommande arbeten och en för fakturering/utförda arbeten.
I din roll kommer du att:
lägga upp arbetsordrar
ta emot faktaunderlag från projektörer och fakturera slutförda arbeten
administrera nyrekryteringar, såsom att beställa material (passerkort etc.) och hämta paket
sätta upp semesterlistor
ta fram prognoslistor och faktureringsmål

På Eltel gillar vi delaktighet, därför vill vi informera dig att denna tjänst är flexibel beroende på ditt intresse och din kompetens. Du kommer få en grundlig introduktion av din prestigelösa mentor tillika chef och teamledare Jenny Gustafsson.
Vem är du?
För att lyckas med denna roll behöver du:
ha en slutförd gymnasieutbildning
ha grundläggande kunskaper i Officepaketet
kunna formulera dig i tal och skrift på svenska och engelska
ha dokumentationsvana, gilla kontorsarbete och ha lätt för att hantera olika system
gilla att arbeta med siffror (och vara en klippa på att klippa och klistra!)
ha ett flexibelt arbetssätt då arbetsdagen kan behöva omprioriteras
vara noggrann, ha ett öga för detaljer och samtidigt erbjuda hög service

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men det är inget krav. Det viktiga för oss är att vi hittar rätt person. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror på visionen att det du inte kan, kan vi lära dig!
Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsplats med härliga kollegor. Vi sitter i härliga nyrenoverade lokaler i Bromma där det finns möjlighet att nyttja vårat gym och vår bastu. Här erbjuds du ett varmt och prestigelöst ledarskap som tror på delaktighet hos medarbetarna.
En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Att Eltel håller en hög nivå på säkerhetsskyddsarbetet är en avgörande faktor för vår affärsverksamhet och du är en viktig spelare för att säkerställa att vi bibehåller den höga nivå vi har idag. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
Övrig information
Rollen är en anställning på heltid som inleds med en 6 månaders provanställning. Placeringsort: Stockholm, Bromma. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2023-11-26.
Tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll. Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!
Har du frågor rörande tjänsten, var god kontakta rekryterande chef på Jenny.Gustafsson@eltelnetworks.se eller 0724569135. Om du har frågor rörande rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringsteamet på rekrytering@eltelnetworks.se.
Varmt välkommen med din ansökan!
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infraneindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Ansök nu

Platschef till Förbifart Stockholm

Platschef, anläggning
Läs mer Nov 28
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen! Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Nu har du chans att få vara med på denna unika och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Platschef.
Om rollen
Som Platschef hos Eltel och Förbifart Stockholm projektet kommer du att arbeta brett och ha en stor kontaktyta. Du kommer att ansvara för både produktionen och personalen på din site. Då projektet är komplext och ständigt utvecklas kommer stort fokus att ligga på planering och samarbete med övriga kollegor och samarbetspartners. Du har det övergripande ansvaret för att tidplanen och produktionsplaneringen följs samt arbetsmiljöansvaret för siten. Du kommer att rapportera till Installationschefen som sitter i ledningsgruppen för projektet.
Rollen innebär stort ansvar i en miljö där utmaningar och ständiga förändringar är ett faktum. Ingen dag är sig lik och tillsammans med teamet kommer du att få vara med på en historisk förändring i Stockholms infrastruktur!
Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
Produktion och personalledning
Övergripande planering och prioritering
Arbetsledning och personalansvar för en grupp om ca 25 stycken medarbetare innefattande produktionsplanerare, arbetsledare och tekniker, samt arbetsledning av inhyrd personal
Tidplan, resursplan och materialleveransplan tillsammans med vår logistikfunktion
Samordning med övriga installationsentreprenader i projektet
Säkerställa att KMA arbetet efterföljs
Dokumentation av löpande förändringar i produktion
Hantera förändringar och eventuella hinder i produktion och tillsammans med berörd avdelning hitta ekonomiska och lönsamma lösningar
Kostnadskontroll och ekonomisk uppföljning i det dagliga arbetet
Samarbete med både interna och externa aktörer

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Platschef ser vi att du som söker har erfarenhet av en likande roll innefattande ledarskap, samt att du ansvarat för större installationsprojekt eller andra projekt med omfattande och komplexa installationer. Då du kommer att ha ett övergripande ansvar för siten behöver du vara insatt i både de tekniska områdena samt projektplanering och entreprenadjuridik. Vi söker dig som trivs med att arbeta proaktivt och har en god förmåga att planera inom komplexa projekt där många aktörer är inblandade. Du har en god kommunikationsförmåga och kan förmedla tidplan och åtgärder på ett korrekt sätt till alla led inom projektet.
Erfarenhet från liknande roll inom el, installation, bygg, anläggning och/ eller telekom
Ett stort och genuint intresse och kunskap för frågor som rör projektstyrning
Ha förmåga att prioritera kvalité samtidigt som du kan bidra till att hålla budget och tidplan
God förmåga att planera och kommunicera
Relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
Ha god teknisk kunskap och förståelse för tekniska system, med fördel kommunikationssystem
Vana av dokumentation i ett projekt med höga krav
God systemvana
Goda kunskaper i svenska samt engelska
B-körkort, manuellt

Som Platschef behöver du vara en god lagspelare. God förmåga till samarbete, kommunikation och planering är förutsättningar för att vara lyckosam i rollen. Vi arbetar som ett team och du kommer att röra dig över en stor kontaktyta där du kommer att bygga många relationer de kommande åren inom projektet. Vi arbetar alla mot samma mål och du kommer vara en central del för projektet för att nå ett lyckat resultat.
Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll och ett svenskt medborgarskap.
Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!
Vi tror på utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare så det finns stora möjligheter för dig att växa i din roll och inom Eltel. En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Vi söker även Arbetsledare och Produktionsplanerare till detta spännande projekt!
Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett glatt och sammansvetsat team som välkomnar dig med öppna armar!
Ytterligare information
Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Placeringsort: Bromma
Arbetsplats: Akalla fram till våren 2024, därefter flyttar vi till Skärholmen eller Vinsta.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2023-12-18.
Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionsplanerare/ projektingenjörer till Förbifart Stockholm

Projekteringsingenjör, elkraft
Läs mer Nov 17
Eltel söker produktionsplanerare/ projektingenjörer med tunnelseende till vårt största projekt Förbifart Stockholm!


Gillar du att planera och jobba processtyrt? I denna roll kommer du jobba inom projektet Förbifart Stockholm som rör en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen!
Vidare är Eltel en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm.
Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett glatt och sammansvetsat team som välkomnar dig med öppna armar!
Vad är mina arbetsuppgifter?
Tidplan och resursplan kommer att vara bland dina viktigaste arbetsuppgifter, men även övrig projektdokumentation såsom KMA och ÄTA-hantering är en stor del av arbetet. Tillsammans kommer ni vara ett team bland annat bestående av montörer, tekniker samt flera installationsarbetsledare, produktionsplanerare och platschefer.
Exempel på arbetsuppgifter:
dokumentation av löpande förändringar i produktion
dokumentation av KMA arbete
tidplan, resursplan och materialleveransplan
dokumentation av ÄTA arbete
samarbete med både interna och externa aktörer

?Vem är du?
För att lyckas med denna roll behöver du ha ett produktionsfokus och kunna hantera och administrera frågor som rör projektet.
Vidare behöver du:
relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
B-körkort
några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom byggbranschen, installation, anläggning och/ eller telekom
en administrativ vana samt god kunskap i Officepaketet
ha en teknisk fallenhet
ett stort och genuint intresse för frågor som rör projektstyrning
ha förmåga att prioritera kvalité samtidigt som du kan bidra till att hålla budget och tidplan
goda kunskaper i svenska samt engelska

Om du har erfarenhet av planeringssystemet Asta Power Project eller liknande så är det meriterande, men inte ett krav.
Personliga egenskaper som du behöver för att lyckas i rollen är att du behöver vara aktiv, proaktiv, kommunikativ och en lagspelare. Du kommer etablera relationer med många olika personer både internt och externt, därför är det viktigt att du är relationsskapande samtidigt som du arbetar resultatinriktat.
Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!
Vi tror på utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare så det finns stora möjligheter för dig att växa i din roll och inom Eltel. En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Vi söker även Arbetsledare och Platschefer till detta unika och spännande projekt!
Ytterligare information
Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Placeringsort: Bromma
Arbetsplats: Akalla fram till våren 2024, därefter flyttar vi till Skärholmen eller Vinsta.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2023-12-13.
Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll.
Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!
I den här rekrytering samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Byggledare

Byggledare
Läs mer Okt 24
Är du grävare eller dragare? Vill du vidare? Eltel söker en ny byggledare till Bromma!
Har du stenkoll på gräv- och schaktjobb? Gillar du att ha många kontakter samtidigt som du är en problemlösare av rang? Då kanske det är dig vi söker! En av våra byggledare har gått vidare till nya utmaningar och nu söker vi dig som kan ta över stafettpinnen.
Vilka är mina arbetsuppgifter?
Som byggledare är du länken mellan våra underleverantörer ute i fält och vår administrativa personal på kontoret, du är den förlängda armen som ser till att arbetet görs rätt; att det grävs på rätt ställe, på rätt djup och att marken återställs enligt de krav vi har ställt. Du är också den förste att få reda på om vi stöter på problem ute i fält – och löser dem. Du kontrollerar att allt löper på som det ska och löser det som behöver lösas på vägen kan man säga.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ta fram underlag från projektören och förmedla det till schaktentreprenören
Kontrollera schaktarnas arbete (att de har gjort det vi har kommit överens om), sammanställa och rapportera till projektören
Hålla kontakt med kommunen, beställaren och andra, exempelvis byggen och tekniker
Ha koll på och se till att alla regler följs, exempelvis kundens och kommunens anvisningar

Vi på Eltel har många jobb ute, så du kommer att ha koll på ett gäng olika projekt samtidigt, så för att trivas behöver du gilla att ha variation i vardagen och trivas med att flänga runt i distriktet.
Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du ha koll på hur schaktarbeten går till och förståelse för de problem som kan uppstå. Kanske jobbar du som grävare eller dragare idag och är sugen på att ta steget in på kontoret och få nya utmaningar?
Grundläggande krav:
Slutförd gymnasieutbildning
Tala och skriva svenska obehindrat
B-körkort (manuell växellåda)
Godkänd bakgrundskontroll

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat med väg, gräv och schakt, eller att du har jobbat med FTTH-fiber på något sätt.
Som person är du social och har lätt att ”ta” folk, du är strukturerad och stresstålig. Rätt person tror vi är nyfiken av sig, gillar och är bra på att hitta lösningar på problem som kan uppstå. Sist men inte minst hoppas vi att du har humor, för vi gillar att skratta mycket och ha kul på jobbet.
Det viktiga för oss är att vi hittar rätt person. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vet, att det du inte kan, det kan vi lära dig!
Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Vi erbjuder dig en arbetsplats med stor variation i vardagen. Du är mycket ute på arbeten i fält, men kommer också att tillbringa en del tid på kontoret. Vi sitter i fräscha, nyrenoverade lokaler i Bromma och här har du också tillgång till gratis gym och självklart har du tillgång till tjänstebil när du behöver ut och åka.
Du kommer att ingå i ett team på totalt 150 personer i Stockholm och byggledarteamet består av sju personer. Stämningen är god; vi hjälper och stöttar alltid varandra även om det stundtals är väldigt mycket att göra, det är högt i tak och det skrattas mycket. Du kommer att tillhöra ett trevligt och sammansvetsat team där alla kan vara sig själva helt enkelt.
Som byggledare rapporterar du direkt till Henrik som är teamledare. Han är en erfaren ledare och beskriver sig som lugn, prestigelös och hjälpsam – och han gillar att se sina medarbetare växa.
En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och vi erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en 6 månaders provanställning. Placeringsort: Bromma. Tillträde sker så snart som möjligt enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2023-11-19. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan hänvisar till länken i annonsen.
Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll. Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!
Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef på henrik.perlebrant-rassmo@eltelnetworks.se. Om du har frågor rörande rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringsteamet på rekrytering@eltelnetworks.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Eltel bygger och servar framtidens el- och kommunikationsnät. Vi arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infrastrukturbranschen söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vid frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

HSE-specialist till Bromma som vill jobba med hälsa, säkerhet och miljö

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Okt 17
Eltel söker en HSE(Q)-specialist som vill jobba med hälsa, säkerhet, arbetsmiljö & kvalité till vårt kontor i Bromma!
Drivs du av frågor som rör hälsa, säkerhet, arbetsmiljö & kvalité? Vill du dessutom arbeta på en samhällsnyttig organisation som arbetar med Sveriges största infrastrukturprojekt Förbifart Stockholm? Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett team på 30 personer som vill välkomna dig med öppna armar!
Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Vi erbjuder dig en trygg och välfungerande arbetsplats med härliga och kompetenta kollegor. Vi sitter i härliga nyrenoverade lokaler i Bromma där det finns möjlighet att nyttja vårat gym och vår bastu. Vi är ett sammansvetsat team på 30 personer med olika funktioner som jobbar både självständigt och tillsammans. Projektledare Kent erbjuder dig ett prestigelöst, kommunikativt och lyhört ledarskap. Du kommer tillhöra HR-teamet och rapportera till HR-chef Mikael. Du kommer inte bara få feedback på det du behöver utveckla, utan här står vi även för löpande positiv återkoppling när du gjort något framgångsrikt. Vi ser också att humor är viktigt för trivsel, speciellt under stressade situationer.
Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt med fokus på arbetsmiljö och hållbarhet framåt tillsammans med kompetenta kollegor! I dagsläget är ni två medarbetare som jobbar med liknande arbetsuppgifter. Vi tror på utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare så det finns stora möjligheter för dig att växa i din roll och inom Eltel. En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
Vad är mina arbetsuppgifter?
I rollen som HSE(Q)-specialist kommer du jobba inom projektet Förbifart Stockholm som rör en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen! Eltel är samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag från Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Den nya sträckningen av E4:an binder ihop norra och södra Stockholm och är en viktig pusselbit för att skapa en tillgänglig Stockholmsregion.
Rollen HSE-specialist står för hälsa, säkerhet och miljö. Din uppgift blir att skapa processer i enlighet med lagstiftning samt implementera dem i verksamheten genom fortlöpande utbildningar för våra chefer och medarbetare. I korta drag samordnar du arbetsmiljön och säkerheten på ett kvalitativt sätt i alla delar av projektet, både för våra medarbetare och för våra underentreprenörer. Allt du gör ska genomsyras av kvalité. När projektet är klart kommer du få jobba med dessa frågor nationellt för hela Eltel och även fokusera lite mer på kvalité än vad du gjort i projektet Förbifart Stockholm.
I din roll kommer du att:
genomföra och utveckla utbildningar för alla medarbetare avseende arbetsmiljö och miljö på ett pedagogiskt och kommunikativt sätt
löpande jobba proaktivt med arbetsmiljö samt ansvara över projektets brandskydd
leda och fortbilda kring projektets miljöpåverkan och således kvalitésäkra att detta efterlevs genom att upprätta processer i enlighet med projektets budget
upprätta riskanalyser och riskbedömningar samt sammanhålla för krishantering inom dina ansvarsområden
hantera, utreda och rapportera tillbud, risker, arbetsskador och miljöincidenter
säkerställa att rapporteringar, revisioner och ronder sker som de ska samt stötta med bullermätning
ha daglig kontakt med beställaren, medarbetare och underentreprenörer. Det kan ske genom platsbesök, seminarier, möten, utbildningar och revisioner.
samarbeta med olika avdelningar och agera som HSEQ-funktion både för Eltel och Yunnex Traffic. Exempelvis med vår inköpsavdelning när det är dags att upphandla skyddsutrustning.
löpande administrera och rapportera i enlighet med projektplan

Du kommer få en introduktion av vår nuvarande konsult samt av vår HSEQ-ansvarig.
Vem är du?
För att lyckas med denna roll behöver du ha:
relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
B-körkort
erfarenhet av liknande arbetsuppgifter såsom projektledning i entreprenader
ha erfarenhet och ha en fallenhet för att ha en ledande roll
ett stort och genuint intresse för frågor som rör hälsa, säkerhet, miljö och kvalité
förmåga att prioritera kvalité samtidigt som du kan hålla budget och tidsplan
goda kunskaper i svenska samt engelska då engelska är vårt kommunikationsspråk

Personliga egenskaper som du behöver för att lyckas i rollen är att du behöver vara kommunikativ, driven, lösningsorienterad, målmedveten och ha en förmåga att förmedla ett budskap på ett pedagogiskt sätt. Du kommer etablera relationer med många olika personer både internt och externt, därför är det viktigt att du är relationsskapande samtidigt som du agerar affärsinriktat.
Det viktiga för oss är att vi hittar rätt person, och vi tror på visionen att det du inte kan, det kan vi lära dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Ytterligare information
Rollen är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en sex månaders provanställning. Vi erbjuder dig en hybrid arbetsplats med möjlighet att arbeta hemifrån upp till två dagar i veckan i den mån verksamheten tillåter. Placeringsort: Stockholm, Bromma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi ser gärna att introduktion och tillträde sker under hösten 2023 men är måna om att hitta rätt person.
Tjänsten är flexibel och kan utformas till en HSEQ-roll om vi hittar rätt person.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll.
Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!
Har du frågor rörande tjänsten, var god kontakta rekryterande chef Mikael Olrog på Mikael.Olrog@eltelnetworks.se eller 0722306912. Om du har frågor rörande rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringsteamet på rekrytering@eltelnetworks.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Entreprenadinköpare till Bromma

Entreprenadingenjör
Läs mer Sep 19
Eltel söker en erfaren entreprenadinköpare till vårt huvudkontor i Bromma!
Eltel växer så det knakar och vill ha med dig på resan! Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats, en prestigelös, öppen arbetsmiljö och trevliga kollegor. Vi söker nu en entreprenadinköpare med några års erfarenhet.
Vilka är mina arbetsuppgifter?
I rollen som entreprenadinköpare kommer du att vara ansvarig för distrikt öst och väst på Eltel. Som entreprenadinköpare ansvarar du för att möta distriktens behov av inköp och upphandlingar av entreprenadtjänster. Vidare ansvarar du för att inköpsprocessen fungerar och efterlevs i distrikten.
Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
Skriva och utveckla avtal, ansvara för förhandling och upphandling avseende totalkostnad, kvalitet och miljö
Prekvalificeringsprocessen (search, bedömning av ekonomi och leveransförmåga, legala krav som kollektivavtal, sekretessavtal) samt godkännande av underentreprenörer (UE)
Ansvara för att mallar och dokument är uppdaterade i upphandlingsprocessen
Bedriva aktiv förberedelse och uppföljning av större projekt tillsammans med lokala projektledare och teamchefer
Stötta som samlande projektinköpare i utvalda projekt
Vara delaktig i att inköpskompetensen lyfts i bolaget och att inköpsprocessen ständigt utvecklas

Du blir den fjärde inköparen i Eltels inköpsteam som är ett trevligt gäng som samarbetar, stöttar och hjälper varandra. Du rapporterar till Anders som är teamchef och du kommer att få Linus, vår mest erfarne inköpare, som mentor. Han kommer att introducera dig till jobbet. Placeringen är i Bromma och du kommer regelbundet att få åka och träffa beställande chefer runt om i ditt distrikt, räkna med en gång per månad/varannan månad i området som sträcker sig från Stockholm västerut och söderut.
Vad säger vår seniora inköpare om hur det är att jobba hos oss?
Det är utvecklande och stimulerande då ingen dag är sig lik. Det finns en variation som gör det spännande som du får dela tillsammans med ett glatt och trevligt team.
Vem är du?
För att lyckas och trivas i denna roll behöver du ha:
En relevant inköpsutbildning
2-3 års erfarenhet av att ha jobbat med entreprenadinköp inom bygg och/eller mark
En förmåga att identifiera potentiella leverantörer samt bedöma deras lämplighet
Ha en vana att upprätta förfrågningsunderlag
Ha en vana i att upprätta entreprenadkontrakt och avtal
Goda kunskaper i Microsoft Office
Förståelse för ekonomisk påverkan av inköpsprocessen
Lätt för att formulera dig såväl i tal som i skrift på svenska
Kunskap om och erfarenhet av arbete kopplat till de allmänna bestämmelserna AB+ABT+ABK för byggsektorn samt vana av att upprätta förfrågningsunderlag, entreprenadkontrakt och -avtal
Förhandlingsvana

Du gillar att bidra med kunskap, struktur och engagemang till organisationen. Du trivs i en konsulterande roll där du har många kontakter med både dina inköpskollegor, lokala chefer och projektledare på Eltel. Som person är du självgående, ansvarstagande, en skicklig förhandlare och noggrann. Det är av vikt att du är affärsmässig och har förståelse för verksamhetensstrategier och prioriteringar och tillämpar dessa för att nå uppsatta mål.
Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Som inköpare på Eltel bidrar du till att utveckla branschen på ett hållbart sätt genom att skapa avtal som även tar hänsyn till både arbetsmiljö och miljöfrågor. Att vi levererar tjänster med hög kvalitet till våra kunder ur alla perspektiv är en förutsättning för att vi ska behålla den starka positionen vi har på marknaden idag.
Vi erbjuder dig en trygg och välfungerande arbetsplats med kompetenta kollegor. Du kommer ingå i ett team där alla tar stort eget ansvar och levererar goda resultat med kvalitet. Stämningen är god och här jobbar man både självständigt och tillsammans. Anders har en lång och gedigen erfarenhet på området, han är en närvarande chef som stöttar där det behövs samtidigt som han lämnar frihet under ansvar. Här är det högt i tak och Anders är både rak och tydlig i sin kommunikation.
En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en 6 månaders provanställning. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.
Placeringsort: Bromma, Stockholm.
Sista ansökningsdag är 2023-09-30 men då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll. Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!
Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef på anders.sjostrom@eltelnetworks.se. Om du har frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta gärna rekryteringsteamet på rekrytering@eltelnetworks.se.
Varmt välkommen med din ansökan!
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vid frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Erfaren Strategisk Inköpare till Bromma

Inköpare
Läs mer Jul 13
Vi söker en erfaren Strategisk Inköpare till Eltel Bromma
Eltel växer så det knakar och vill ha med dig på resan! Vi erbjuder en trygg anställning i en öppen och prestigelös arbetsmiljö med trevliga kollegor. Vi söker nu en erfaren och säker inköpare till inköpsteamet i Bromma. Vi sitter i fina nyrenoverade lokaler i Bromma där det finns möjlighet att nyttja vårt gym och bastu.
Vilka är mina arbetsuppgifter?
I den här rollen som strategisk inköpare kommer du jobba med inköp kopplat till fastigheter och projekt. Ditt största projekt kommer vara Förbifart Stockholm som är ett av Sveriges största infrastrukturprojekt i form av en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen där Eltel ansvarar för kommunikationslösningarna. Du kommer att ingå i teamet som levererar till detta viktiga och spännande uppdrag.
I din roll kommer du att:
Identifiera verksamhetens behov inom fastigheter.
Driva kommunikationen kopplat till inköp och säkerställa att inköpen sker enligt fastställda rutiner.
Bidra till att säkerställa kundeffektiva lösningar genom nära samverkan med leverantörer samt identifiera potentiella leverantörer.
Utveckla och genomföra strategier för inköp av material, varor och tjänster i linje med Eltels övergripande affärsstrategi.
Analysera priser och villkor samt förhandla med leverantörer.
Stödja verksamheten vid olika frågor avseende process, upphandling och projekt.
Definiera, förankra, implementera och utveckla inköpsstrategier för tilldelade inköpskategorier.
Förhandla och upprätta avtal i enlighet med lagar och regler.
Analysera verksamhetens behov för att identifiera och implementera besparingsmöjligheter och värdeförbättringar.

Du rapporterar till Johni Shamoun som är chef för inköpsteamet, han kommer även att vara din mentor och introducera dig i arbetet. Teamet jobbar väldigt tätt ihop och stöttar varandra i sina uppgifter.
Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av strategiskt inköp. Det är meriterande om du har en teknisk utbildning samt har arbetat mot fastigheter och projekt tidigare. Det är även meriterande om du har jobbat mot byggbranschen. Du trivs med att skapa relationer både med kollegor och med potentiella leverantörer och kunder.
För att lyckas i den här rollen tror vi att du har runt 5 års erfarenhet av inköp och förståelse för inköp, upphandling och kalkylering. Vidare behöver du:
Ha utbildning inom inköp
Vara bra på att kommunicera, såväl muntligt som skriftligt, på svenska och engelska
Kunna hantera och analysera stora datamängder i MS Office

Vi tror att du drivs av utveckling och av att lära nytt. Vi söker en självgående person med god administrativ förmåga och datavana. Du har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad, noggrann, har ett gott tålamod och är van vid högt tempo vid arbetstoppar.
Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Vi erbjuder dig en trygg och välfungerande arbetsplats med härliga och kompetenta kollegor. Vi är ett sammansvetsat gäng som jobbar både självständigt och tillsammans. Vi står för arbetsglädje och en stark sammanhållning. Johni har en lång och gedigen erfarenhet på området och beskrivs som en chef som är närvarande och stöttar sina medarbetare. Han känner förtroende för sina medarbetare och jobbar för att de ska få utvecklas på jobbet.
En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en 6 månaders provanställning Tillträde sker så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.
Placeringsort: Bromma, Stockholm.
Sista ansökningsdag är 2023-09-03 men då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tackar för ditt tålamod på förhand om rekryteringsprocessen blir fördröjd under sommaren med anledning av semestertider.
Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll. Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!
Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef på johni.shamoun@eltelnetworks.se. Om du har frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta gärna rekryteringsteamet på rekrytering@eltelnetworks.se.
Varmt välkommen med din ansökan!
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vid frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

HSE-specialist till Bromma som vill jobba med hälsa, säkerhet och miljö

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Aug 1
Drivs du av frågor som rör hälsa, säkerhet, arbetsmiljö & kvalité? Vill du dessutom arbeta på en samhällsnyttig organisation som arbetar med Sveriges största infrastrukturprojekt Förbifart Stockholm? Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett team på 30 personer som vill välkomna dig med öppna armar!
Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Vi erbjuder dig en trygg och välfungerande arbetsplats med härliga och kompetenta kollegor. Vi sitter i härliga nyrenoverade lokaler i Bromma där det finns möjlighet att nyttja vårat gym och vår bastu. Vi är ett sammansvetsat team på 30 personer med olika funktioner som jobbar både självständigt och tillsammans. Projektledare Kent erbjuder dig ett prestigelöst, kommunikativt och lyhört ledarskap. Du kommer tillhöra HR-teamet och rapportera till HR-chef Mikael. Du kommer inte bara få feedback på det du behöver utveckla, utan här står vi även för löpande positiv återkoppling när du gjort något framgångsrikt. Vi ser också att humor är viktigt för trivsel, speciellt under stressade situationer.
Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt med fokus på arbetsmiljö och hållbarhet framåt tillsammans med kompetenta kollegor! I dagsläget är ni två medarbetare som jobbar med liknande arbetsuppgifter. Vi tror på utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare så det finns stora möjligheter för dig att växa i din roll och inom Eltel. En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
Vad är mina arbetsuppgifter?
I rollen som HSE(Q)-specialist kommer du jobba inom projektet Förbifart Stockholm som rör en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen! Eltel är samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag från Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Den nya sträckningen av E4:an binder ihop norra och södra Stockholm och är en viktig pusselbit för att skapa en tillgänglig Stockholmsregion.
Rollen HSE-specialist står för hälsa, säkerhet och miljö. Din uppgift blir att skapa processer i enlighet med lagstiftning samt implementera dem i verksamheten genom fortlöpande utbildningar för våra chefer och medarbetare. I korta drag samordnar du arbetsmiljön och säkerheten på ett kvalitativt sätt i alla delar av projektet, både för våra medarbetare och för våra underentreprenörer. Allt du gör ska genomsyras av kvalité. När projektet är klart kommer du få jobba med dessa frågor nationellt för hela Eltel och även fokusera lite mer på kvalité än vad du gjort i projektet Förbifart Stockholm.
I din roll kommer du att:
genomföra och utveckla utbildningar för alla medarbetare avseende arbetsmiljö och miljö på ett pedagogiskt och kommunikativt sätt
löpande jobba proaktivt med arbetsmiljö samt ansvara över projektets brandskydd
leda och fortbilda kring projektets miljöpåverkan och således kvalitésäkra att detta efterlevs genom att upprätta processer i enlighet med projektets budget
upprätta riskanalyser och riskbedömningar samt sammanhålla för krishantering inom dina ansvarsområden
hantera, utreda och rapportera tillbud, risker, arbetsskador och miljöincidenter
säkerställa att rapporteringar, revisioner och ronder sker som de ska samt stötta med bullermätning
ha daglig kontakt med beställaren, medarbetare och underentreprenörer. Det kan ske genom platsbesök, seminarier, möten, utbildningar och revisioner.
samarbeta med olika avdelningar och agera som HSEQ-funktion både för Eltel och Yunnex Traffic. Exempelvis med vår inköpsavdelning när det är dags att upphandla skyddsutrustning.
löpande administrera och rapportera i enlighet med projektplan

Du kommer få en introduktion av vår nuvarande konsult samt av vår HSEQ-ansvarig.
Vem är du?
För att lyckas med denna roll behöver du ha:
relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
B-körkort
erfarenhet av liknande arbetsuppgifter såsom projektledning i entreprenader
ha erfarenhet och ha en fallenhet för att ha en ledande roll
ett stort och genuint intresse för frågor som rör hälsa, säkerhet, miljö och kvalité
förmåga att prioritera kvalité samtidigt som du kan hålla budget och tidsplan
goda kunskaper i svenska samt engelska då engelska är vårt kommunikationsspråk

Personliga egenskaper som du behöver för att lyckas i rollen är att du behöver vara kommunikativ, driven, lösningsorienterad, målmedveten och ha en förmåga att förmedla ett budskap på ett pedagogiskt sätt. Du kommer etablera relationer med många olika personer både internt och externt, därför är det viktigt att du är relationsskapande samtidigt som du agerar affärsinriktat.
Det viktiga för oss är att vi hittar rätt person, och vi tror på visionen att det du inte kan, det kan vi lära dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Ytterligare information
Rollen är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en sex månaders provanställning. Vi erbjuder dig en hybrid arbetsplats med möjlighet att arbeta hemifrån upp till två dagar i veckan i den mån verksamheten tillåter. Placeringsort: Stockholm, Bromma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi ser gärna att introduktion och tillträde sker under hösten 2023.
Tjänsten är flexibel och kan utformas till en HSEQ-roll om vi hittar rätt person.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tackar för ditt tålamod på förhand om rekryteringsprocessen blir fördröjd under sommaren med tanke på semestertider. Sista ansökningsdag är 2023-09-03.
Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll.
Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!
Har du frågor rörande tjänsten, var god kontakta rekryterande chef Mikael Olrog på Mikael.Olrog@eltelnetworks.se eller 0722306912. Om du har frågor rörande rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringsteamet på rekrytering@eltelnetworks.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HSE-specialist till Bromma

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jul 5
Eltel söker en HSE-specialist till vårt kontor i Bromma!
Drivs du av frågor som rör hälsa, säkerhet och miljö? Vill du dessutom arbeta på en samhällsnyttig organisation som arbetar med Sveriges största infrastrukturprojekt Förbifart Stockholm? Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett team på 30 personer som vill välkomna dig med öppna armar!
Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Vi erbjuder dig en trygg och välfungerande arbetsplats med härliga och kompetenta kollegor. Vi sitter i härliga nyrenoverade lokaler i Bromma där det finns möjlighet att nyttja vårat gym och vår bastu. Vi är ett sammansvetsat team på 30 personer med olika funktioner som jobbar både självständigt och tillsammans. Projektledare Kent erbjuder dig ett prestigelöst, kommunikativt och lyhört ledarskap. Du kommer tillhöra HR-teamet och rapportera till HR-chef Mikael. Du kommer inte bara få feedback på det du behöver utveckla, utan här står vi även för löpande positiv återkoppling när du gjort något framgångsrikt. Vi ser också att humor är viktigt för trivsel, speciellt under stressade situationer.
Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt med fokus på arbetsmiljö och hållbarhet framåt tillsammans med kompetenta kollegor! I dagsläget är ni två medarbetare som jobbar med liknande arbetsuppgifter. Vi tror på utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare så det finns stora möjligheter för dig att växa i din roll och inom Eltel. En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
Vad är mina arbetsuppgifter?
I rollen som HSE-specialist kommer du jobba inom projektet Förbifart Stockholm som rör en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen! Eltel är samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag från Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Den nya sträckningen av E4:an binder ihop norra och södra Stockholm och är en viktig pusselbit för att skapa en tillgänglig Stockholmsregion.
Rollen HSE-specialist står för hälsa, säkerhet och miljö. Din uppgift blir att skapa processer i enlighet med lagstiftning samt implementera dem i verksamheten genom fortlöpande utbildningar för våra chefer och medarbetare. I korta drag samordnar du arbetsmiljön och säkerheten på ett kvalitativt sätt i alla delar av projektet, både för våra medarbetare och för våra underentreprenörer. Allt du gör ska genomsyras av kvalité. När projektet är klart kommer du få jobba med dessa frågor nationellt för hela Eltel och även fokusera lite mer på kvalité än vad du gjort i projektet Förbifart Stockholm.
I din roll kommer du att:
genomföra och utveckla utbildningar för alla medarbetare avseende arbetsmiljö och miljö på ett pedagogiskt och kommunikativt sätt
löpande jobba proaktivt med arbetsmiljö samt ansvara över projektets brandskydd
leda och fortbilda kring projektets miljöpåverkan och således kvalitésäkra att detta efterlevs genom att upprätta processer i enlighet med projektets budget
upprätta riskanalyser och riskbedömningar samt sammanhålla för krishantering inom dina ansvarsområden
hantera, utreda och rapportera tillbud, risker, arbetsskador och miljöincidenter
säkerställa att rapporteringar, revisioner och ronder sker som de ska samt stötta med bullermätning
ha daglig kontakt med beställaren, medarbetare och underentreprenörer. Det kan ske genom platsbesök, seminarier, möten, utbildningar och revisioner.
samarbeta med olika avdelningar och agera som HSEQ-funktion både för Eltel och Yunnex Traffic. Exempelvis med vår inköpsavdelning när det är dags att upphandla skyddsutrustning.
löpande administrera och rapportera i enlighet med projektplan

Vem är du?
För att lyckas med denna roll behöver du ha:
relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
B-körkort
erfarenhet av liknande arbetsuppgifter såsom projektledning i entreprenader
ha erfarenhet och ha en fallenhet för att ha en ledande roll
ett stort och genuint intresse för frågor som rör hälsa, säkerhet, miljö och kvalité
förmåga att prioritera kvalité samtidigt som du kan hålla budget och tidsplan
goda kunskaper i svenska samt engelska då engelska är vårt kommunikationsspråk

Personliga egenskaper som du behöver för att lyckas i rollen är att du behöver vara kommunikativ, driven, lösningsorienterad, målmedveten och ha en förmåga att förmedla ett budskap på ett pedagogiskt sätt. Du kommer etablera relationer med många olika personer både internt och externt, därför är det viktigt att du är relationsskapande samtidigt som du agerar affärsinriktat.
Det viktiga för oss är att vi hittar rätt person, och vi tror på visionen att det du inte kan, det kan vi lära dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Ytterligare information
Rollen är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en sex månaders provanställning. Vi erbjuder dig en hybrid arbetsplats med möjlighet att arbeta hemifrån upp till två dagar i veckan i den mån verksamheten tillåter. Placeringsort: Stockholm, Bromma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi ser gärna att introduktion och tillträde sker under hösten 2023.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tackar för ditt tålamod på förhand om rekryteringsprocessen blir fördröjd under sommaren med tanke på semestertider. Sista ansökningsdag är 2023-09-03.
Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll.
Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!
Har du frågor rörande tjänsten, var god kontakta rekryterande chef Mikael Olrog på Mikael.Olrog@eltelnetworks.se eller 0722306912. Om du har frågor rörande rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringsteamet på rekrytering@eltelnetworks.se.
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss i denna rekrytering vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Entreprenadinköpare till Bromma

Entreprenadingenjör
Läs mer Jul 13
Vi växer och söker nu ytterligare en Entreprenadinköpare till vårt huvudkontor i Bromma!
Eltel växer så det knakar och vill ha med dig på resan! Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats, en prestigelös, öppen arbetsmiljö och trevliga kollegor. Vi söker nu en entreprenadinköpare med några års erfarenhet till vårt inköpsteam.
Vilka är mina arbetsuppgifter?
I rollen som entreprenadinköpare kommer du att vara ansvarig för distrikt öst och väst på Eltel. Som entreprenadinköpare ansvarar du för att möta distriktens behov av inköp och upphandlingar av entreprenadtjänster. Vidare ansvarar du för att inköpsprocessen fungerar och efterlevs i distrikten.
Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
Genomföra avtal, förhandling och upphandling avseende totalkostnad, kvalitet och miljö
Prekvalificeringsprocessen (search, bedömning av ekonomi och leveransförmåga, legala krav som kollektivavtal, sekretessavtal etc.) samt godkännande av underentreprenörer (UE)
Ansvara för att mallar och dokument är uppdaterade i upphandlingsprocessen
Bedriva aktiv förberedelse och uppföljning av större projekt tillsammans med lokala projektledare och teamchefer
Bedriva uppföljning av köpbeteende inom Eltels team och projekt
Stötta som samlande projektinköpare i utvalda projekt
Vara delaktig i att inköpskompetensen lyfts i bolaget och att inköpsprocessen ständigt utvecklas

Du blir den fjärde inköparen i Eltels inköpsteam som är ett trevligt gäng som samarbetar, stöttar och hjälper varandra. Du rapporterar till Anders som är teamchef och du kommer att få Linus, vår mest erfarna inköpare, som mentor. Han kommer att introducera dig till jobbet. Placeringen är i Bromma och du kommer regelbundet att få åka och träffa beställande chefer runt om i ditt distrikt, räkna med en gång per månad/varannan månad i området som sträcker sig från Stockholm västerut och söderut.
Vem är du?
Den här tjänsten passar dig som har 2-5 års erfarenhet av en roll inom entreprenadinköp och produktion/projekt och vill jobba i en bred roll med stor variation. Du gillar att bidra med både kunskap, struktur och engagemang till organisationen. Du trivs i en konsulterande roll där du har många kontakter med både dina inköpskollegor, lokala chefer och projektledare på Eltel.
Som person är du självgående, ansvarstagande och noggrann. Samtidigt är du affärsmässig och har förståelse för verksamhetensstrategier och prioriteringar och tillämpar dessa för att nå uppsatta mål.
För att lyckas och trivas i denna roll behöver du ha:
Inköpsutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet
Goda kunskaper i Microsoft Office
Förståelse för ekonomisk påverkan av inköpsprocessen
Lätt för att formulera dig såväl i tal som i skrift på svenska
2-5 år dokumenterad, framgångsrik erfarenhet av att arbeta med entreprenadinköp
Kunskap om och erfarenhet av arbete kopplat till de allmänna bestämmelserna AB+ABT+ABK för byggsektorn samt vana av att upprätta förfrågningsunderlag, entreprenadkontrakt och -avtal
Förhandlingsvana

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom bygg/entreprenadbranschen.
Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Som inköpare på Eltel bidrar du till att utveckla branschen på ett hållbart sätt genom att skapa avtal som även tar hänsyn till både arbetsmiljö och miljöfrågor. Att vi levererar tjänster med hög kvalitet till våra kunder ur alla perspektiv är en förutsättning för att vi ska behålla den starka positionen vi har på marknaden idag.
Vi erbjuder dig en trygg och välfungerande arbetsplats med kompetenta kollegor. Du kommer ingå i ett team där alla tar stort eget ansvar och levererar goda resultat med kvalitet. Stämningen är god och här jobbar man både självständigt och tillsammans. Anders har en lång och gedigen erfarenhet på området, han är en närvarande chef som stöttar där det behövs samtidigt som han lämnar frihet under ansvar. Här är det högt i tak och Anders är både rak och tydlig i sin kommunikation.
En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en 6 månaders provanställning. Tillträde sker 4 september eller enligt överenskommelse. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.
Placeringsort: Bromma, Stockholm.
Sista ansökningsdag är 2023-09-03 men då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tackar för ditt tålamod på förhand om rekryteringsprocessen blir fördröjd under sommaren med anledning av semestertider.
Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll. Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!
Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef på anders.sjostrom@eltelnetworks.se. Om du har frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta gärna rekryteringsteamet på rekrytering@eltelnetworks.se.
Varmt välkommen med din ansökan!
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vid frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Projektledare till Power

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 27
Projektled framtidens energiförsörjning!
Eltel växer så det knakar och den största tillväxten kommer att ske inom vårt affärsområde Power. Behoven och utmaningarna ökar kopplat till framtidens energiförsörjning och du blir en viktig del i att möta dessa behov. Power gör allt från projektering till montering och driftsättning av nya elektriska anläggningar inom spänningsområdena 0,4-36kV. Våra tjänster möjliggör elektrifiering av samhället, vilket är avgörande för mer hållbar energisystem och för att uppnå nationella mål för koldioxidneutralitet.
Vi erbjuder dig förutom ett spännande och viktigt jobb i trevlig arbetsmiljö i nyrenoverade lokaler möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar veckan. Här får du ett varierande arbete med mycket frihet och stort ansvar. Teamet utgörs idag av åtta personer under ledning av teamchef Staffan Sandorf. Hos oss får du en arbetsplats med högt i tak, där alla är självgående samtidigt som man stöttar varandra.
Arbetsuppgifter
I rollen som Projektledare har du självständigt ansvar för allt som rör dina projekt. Du ansvarar och leder projekt mot ställda projektmål avseende tid, ekonomi, resurs och kvalité. Projekten kan variera i storlek från 200 000 SEK - 10 miljoner SEK och löper vanligen under 2–8 månaders tid. Projekten avser ombyggnation eller nybyggnation av elnätet mot något av de stora nätbolagen. Vi har ett stort ramavtal med Ellevio där vi utför projekt på deras nät inom Stockholmsregionen.
Praktiskt kan det handla om att projektleda nyinstallation eller utbyte av utrustning, att ombesörja markarbeten på en sträcka på allt ifrån några hundra meter till flera kilometrar, förlägga nya kablar eller byta ut gamla, sätta upp nätstation, nya kabelskåp och ansluta kablarna samt att återställa marken i enlighet med väghållarens krav.
Som projektledare är du ekonomiskt, tekniskt och administrativt ansvarig för projektens genomförande kopplat till planering, styrning, uppföljning och avslutning i enlighet med uppställda mål. Du planerar för att arbetet utförs efter kundernas och andra kravställares önskemål och att hålla ihop helheten i projektet. Det innebär:
Besök on-site och försyn
Kontakt med kund och underentreprenörer
Resurssättning
Uppföljning och rapportering
Medverkan vid kund- och byggmöten
Veckovis rapportering av ekonomi och progress
Stötta i offert- och anbudsarbete tillsammans med försäljningsorganisationen

Arbetena utförs i Stockholm, Täby, Vallentuna, Ekerö, Lidingö och Nynäshamn.
Du har även ansvar för både ekonomi, kvalitet och att samarbetet med kunden och kundens representanter fungerar.
Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du har:
Erfarenhet av eldistribution och/eller energidistribution
Erfarenhet av projektledning och av att driva projekt
Erfarenhet av entreprenadjuridik
ESA, EBR, AMA, BAS U/BAS P
B-körkort

Du är bra på Excel och du talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska. Antagligen har du en utbildning inom el.
Du är en person som gillar att ha många kontakter och trivs med att vara ute på site. Framför allt klappar ditt hjärta för kunden och du motiveras av att skapa och odla den relationen.
För att vara aktuell för anställning krävs det att du genomgår en godkänd säkerhetsprövning via SÄPO samt att du är svensk medborgare.
Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
Övrig information
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2023-08-13. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen eller tjänsten vänligen kontakta Mia på 072-4579696 eller via mail maria.jungefors@eltelnetworks.se eller HRBP Malin (malin.fahlander@eltelnetworks.se) alternativt rekryterande chef Staffan Sandorf (staffan.sandorf@eltelnetworks.se). Vi tillämpar löpande urval, så ansök gärna så snart som möjligt! Vi tackar för ditt tålamod på förhand om rekryteringsprocessen blir fördröjd under sommaren med anledning av semestertider.
Tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll. Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!

Ansök nu

Teamledare hos Eltel - Förbifart Stockholm

Teamledare
Läs mer Jun 14
Vi söker en Teamledare till Eltel i Stockholm.
Har du erfarenhet inom ledarskap och vill vara med och bygga framtidens kommunikationsnät? Förbifart Stockholm är ett av Sveriges största infrastrukturprojekt och en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Vill du bli en del av teamet som levererar på detta viktiga och spännande uppdrag - ansök då tjänsten som Teamledare!
Som teamledare ansvarar du för personalfrågor i den dagliga verksamheten inom affärsområdet Commuications. Du har det övergripande ansvaret för dina medarbetare som är en del av produktionen ute i Förbifart Stockholm projektet. Affärsområdet Commuications ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät samt drift och underhåll av dessa. Teamet går nu in i en expansiv fas inför produktionsstart sommaren 2023 och har 20 medarbetare bestående av bland annat projektledare, delprojektledare, platschefer, projektörer, byggledare och tekniker.
Eltel är samarbetspartner till Yunex Traffic som har vunnit och tilldelats upphandlingen från Trafikverket om att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. E4 Förbifart Stockholm är en viktig pusselbit för att skapa en tillgänglig Stockholmsregion. Den nya sträckningen av E4:an binder ihop norra och södra Stockholm och gör att människor och varor kan ta nya, smidigare resvägar. Med de tekniska systemen i E4 Förbifart Stockholm blir mängden teknisk utrustning i Stockholms väganläggningar dubbelt så stor. Anläggningen beräknas kunna öppnas för trafik 2030.
Dina arbetsuppgifter
Som teamledare ansvarar du för personalfrågor i den dagliga produktionen. Det är därav viktigt att du trivs såväl på kontor som ute i vår verksamhet tillsammans med dina medarbetare och att du jobbar med ett synligt samt närvarande ledarskap. Med ditt ledarskap skapar du affärsförståelse, engagemang och kundfokus hos dina medarbetare. Du har löpande dialoger med projektörer och projektledare för att säkerställa kunskap och efterlevnad av våra avtal samt att vi har god tillgänglighet och rätt kvalitet.
Du har det fulla personalansvaret för teamets personal. Detta innebär bland annat att du:
Arbetar med rekrytering och onboarding för ny personal
Följer upp den dagliga verksamheten och håller i utvecklingssamtal
Sätter upp tydliga mål och coachar medarbetare både vad gäller att nå teamets och de individuella målen
Hanterar personalärenden samt stöttar medarbetare i det dagliga arbetet genom samtal
Säkerställer att företagets kvalitet- miljö- och arbetsmiljöriktlinjer efterlevs
Ansvar och följer upp HSE-frågor för egen personal i samråd med HSE-ansvarig i projektet då arbetssäkerhet i stort fokus för oss

Du erbjuds en stimulerande arbetsplats där du tillsammans med dina medarbetare tar stort ansvar för verksamhetens resultat och utveckling.
Vem är du:
För att vara framgångsrik i rollen som Teamledare på Eltel ser vi att du har:
Erfarenhet av en roll som innefattat ledarskap och personalansvar
Grundläggande förståelse för ekonomi
Gymnasieexamen med teknisk/ekonomisk inriktning eller motsvarande erfarenhet
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
B-körkort

Vi ser det som fördelaktigt om du tidigare arbetat inom telekom, bygg eller entreprenadbranschen. Din personliga lämplighet är viktig för oss. Som person är det viktigt att du är noggrann och trivs med att ta hand om medarbetare och utveckla teamet. Du har en öppen syn på förändring med en god förmåga att skapa, förvalta och utveckla förtroendefulla relationer.
Ansökan och frågor
Välkommen med din ansökan! Urval och avstämningar kommer att ske under V 28. Ansökan är öppen fram till 2023-07-13. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är svenskt medborgarskap samt godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad där rekryteringskonsult Linda Cooper (linda.cooper@randstad.se) svarar på dina frågor. Vi tillämpar löpande urval, så ansök gärna så snart som möjligt.
..................
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Ansök nu

Entreprenadinköpare

Inköpare
Läs mer Apr 26
Brinner du för att utveckla långsiktiga leverantörsrelationer och har erfarenhet från entreprenadinköp? Då har vi en riktigt spännande möjlighet för dig!
Om tjänsten
Som entreprenadinköpare arbetar du med inköp av underentreprenad (UE) och konsult. Du arbetar nära linjeorganisationen för nybyggnation och service av el och kommunikationsnät. Vidare ansvarar du för inköpsprocessens alla olika steg och att kontinuerligt utveckla denna. Målet är att bidra till en leverantörsbas med väl fungerande underentreprenörer.
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
genomföra avtal inköp, förhandling och upphandling avseende totalkostnad, kvalitet och miljö
prekvalificeringsprocessen och godkännande av UE
ansvara för att mallar och dokument är uppdaterade i upphandlingsprocessen
bedriva aktiv förberedelse och uppföljning av större projekt tillsammans med lokala projektledare och teamchefer
bedriva uppföljning av köpbeteende inom Eltels team och projekt
stötta som samlande projektinköpare i utvalda projekt av konsult UE
vara delaktig i att inköpskompetensen lyfts i bolaget och att inköpsprocessen ständigt utvecklas

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
relevant gymnasial utbildning och några års erfarenhet av att arbeta med inköp
praktisk erfarenhet från bygg- och/eller anläggningsverksamhet i andra roller och erfarenhet från att arbeta ute i produktion är mycket meriterande
kunnande och erfarenhet av de allmänna bestämmelserna AB+ABT+ABK för byggsektorn samt vana av upprättande av förfrågningsunderlag, entreprenadkontrakt och avtal
förhandlingsvana
behärskar svenska och engelska både i tal och skrift
hög IT-mognad och van användare i MS Office

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du besitter följande kompetenser/egenskaper:
driven och resultatorienterad
fokus på mål och kvalitet
motiveras av att utveckla korrekta och hållbara affärsrelationer med leverantörer
kommunikativ och har hög integritet
självständig individ men också en självklar teamspelare

Om Eltel
Eltel är en ledande leverantör av fälttjänster för el- och kommunikationsnät - infranät. Eltel hjälper sina kunder med design, planering, byggnation, installation och underhåll. Eltels lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning. Under 2020 hade Eltel Sverige en omsättning på 224,5 miljoner euro. I Sverige är Eltel 1 000 anställda med en nationell närvaro från Kiruna i norr till Malmö i söder. Eltel AB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm. Tjänsten som ska tillsättas är en tillsvidaretjänst på kontoret i Bromma. Du kommer att ingå i en central inköpsgrupp och rapporterar till Eltels Chef för Projektkontoret. Önskad start är så snart som möjligt.
Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken här. Urval sker löpande.
Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010-207 01 50, menyval 3.
Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Ansök nu

Administratör av säkerhetsskydd och behörigheter

Säkerhetsadministratör, IT
Läs mer Jun 5
Är du en noggrann administratör som vill jobba med säkerhetsskydd? Är du dessutom en teamplayer som gillar papper? Fortsätta läsa!
Eltel växer så det knakar. Det innebär att vårt säkerhetsteam behöver förstärkning för att hinna med dels den ökande mängden av behörigheter, dels den hantering av Eltels säkerhetsskyddsfrågor som krävs. Att Eltel håller en hög nivå på säkerhetsskyddsarbetet är en avgörande faktor för vår affärsverksamhet och du är en viktig spelare för att säkerställa att vi bibehåller den höga nivå vi har idag.
En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete och det finns stora möjligheter att växa med oss om du vill - både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba här är alla trevliga och kompetenta kollegor.
Dina arbetsuppgifter
I den här tjänsten är det tänkt att du till 50% arbetar med säkerhetsskyddsfrågor och 50% med behörigheter.
Arbetsuppgifterna kopplade till behörigheter innebär att du hanterar nycklar och behörigheter till våra kunders anläggningar och IT-system. Exempelvis kan det innebära att du
tar emot och gör beställningar av behörigheter i våra kunders system
kontrollerar att personerna får rätt behörighet och att de är säkerhetsklassade

I rollen som säkerhetsskyddsadministratör bidrar du i säkerhetsavdelningens arbete med planering, ledning, uppföljning och samordning av Eltels säkerhetsskyddsarbete. Du stöttar i att identifiera risker och att kontinuerligt upprätthålla och förbättra rutiner i relation till säkerhetsskyddsarbetet. Det kan till exempel innebära att du
medverkar till att ta fram säkerhetsåtgärder, rutiner och riktlinjer samt ser till att de efterlevs i praktiken
ser till att medarbetarna får den information, kompetens och utbildning som krävs för att kunna utföra arbetet på ett tryggt och säkert sätt

För båda rollerna ingår det att logga ärenden i Eltels ärendehanteringssystem samt att följa upp och driva ärenden framåt.
Du kommer att tillhöra säkerhetsteamet som är ett glatt och trevligt gäng som samarbetar, stöttar och hjälper varandra. Klimatet är prestigelöst, positivt och det är högt i tak. I din roll rapporterar du till Eltels nya säkerhetschef Angelica och du kommer att bli upplärd av och arbeta nära Camilla som förutom att vara mycket kunnig på området är en väldigt uppskattad och trevlig kollega. Placeringen är i Bromma men du arbetar centralt för hela Eltel och till din hjälp har du också ytterligare kompetenta teammedlemmar som är placerade i Göteborg.
Vem är du?
För att kunna utföra arbetet behöver du ha följande med dig:
Goda kunskaper i Officepaketet
God förmåga att formulera dig i tal och skrift på svenska
Goda kunskaper i engelska
God datorvana och förmåga att lätt sätta dig in i nya system
God administrativ förmåga

Det är meriterande om du har utbildning, kunskap och/eller intresse för lagar och regler kopplat till säkerhetsskyddsfrågor. Har du erfarenhet av liknande arbete, till exempel med registerkontroller eller liknande inom säkerhetsskydd är det meriterande.
Som person behöver du vara noggrann, säkerhetsmedveten och ha en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet, det du inte kan kommer vi att utbilda dig i.
Ansökan och frågor
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 25/6 2023. Annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag.
Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och man behöver ha svenskt medborgarskap. Det är en tillsvidareanställning på heltid. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla via mail: camilla.persheden@eltelnetworks.se eller på telefon 070-1918012.
Varmt välkommen med din ansökan!
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infraneindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vid frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se.

Ansök nu

Teknisk expert - e-Mobility

Driftelektriker
Läs mer Maj 24
Teknisk expert med stenkoll på e-Mobility? Sugen på nya utmaningar? Var med och bygg upp vår tillväxtsatsning!
Som teknisk expert för e-Mobility är du en nyckelperson för Eltels nya satsning som är prioriterad i vår strategi. Du är teamledarens högra hand och tillsammans startar och driver ni utbyggnaden av e-Mobility i Sverige för Eltels räkning. Tillsammans med teamledaren fungerar ni som ett eget företag i företaget, med muskler från en hel koncern där denna fråga ligger högt upp på agendan. Och du är den tekniska experten som ser till att vi levererar rätt lösningar till kunden.
Du kommer själv att i hög grad i samråd med teamledaren för e-Mobility forma både din egen roll och organisationen. Vi erbjuder dig en chans att vara med och bygga upp någonting från grunden och vara med och påverka från start. Låter det spännande? Välkommen på Eltels tillväxtresa!
Arbetsuppgifter
Tillsammans med teamledaren kommer du att bygga Eltels lösningar för e-Mobility med fokus på DC-laddning och B2B. Detta är ett nytt verksamhetsområde för Eltel, så arbetsuppgifterna kommer att skifta under resans gång. Tillsammans med teamledaren är det den tekniska experten som bygger upp en attraktiv och effektiv lösning mot kund. Du kommer att vara den främsta experten på den tekniska lösningen kopplat till E-mobility på Eltel.
Du ansvarar för att affärerna implementeras. Du löser installation, service och reparation av våra kunders e-Mobilitylösningar. I stora drag kommer det praktiska arbetet utöver detta bestå i att:
Till en början projektleda och designa de tekniska lösningarna till kund
Ta fram kundanpassningar och ytterligare leverantörer vid behov
Sköta kontakter med leverantörer och underentreprenörer
Utbilda personal internt
Bygga upp en intern serviceorganisation

Efter en tid utvecklas arbetsuppgifterna till att utbilda egna projektledare och vidareutveckla design och lösningar, ansvara för projektering, utveckla processer samt fastställa SLA:er och liknande.
Vem är du?
Du har en gedigen förståelse för e-Mobilitylösningar och brinner för att hitta bäst lösning för kunden. Antagligen är du elektriker från grunden och du gillar att skapa effektiva lösningar med kvalitet.
Som person är du strukturerad, du är lösningsorienterad samtidigt som du är bra på att förmedla din kunskap till andra. Du är bra på att samarbeta med andra och kan säkerställa en god kvalitet i leveransen.
Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
Övrig information
Du arbetar i hela Sverige men tillhör huvudkontoret i Bromma i Stockholm (du måste inte bo i Stockholm).
Rekryteringen är i full gång - så vänta inte med att söka!
Tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll. Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!
Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Eltel Groups affärsutvecklare på området, Andreas Eriksson på 070-6776960 eller maila på andreas.eriksson@eltelnetworks.se . Om du har frågor rörande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta mig som skrev annonsen; Mia på 072-4579696 eller via mail maria.jungefors@eltelnetworks.se.
Varmt välkommen med din ansökan!
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infraneindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Ansök nu

Juniora och seniora masttekniker sökes i hela Sverige!

Installationstekniker
Läs mer Apr 13
Eltel söker juniora och seniora masttekniker runtom i hela Sverige!
Vill du arbeta tekniskt på oslagbara höjder och kanske arbetsleda ett team?
Om ja, sök jobbet hos oss på Eltel och var med och bidra till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle! Vi söker främst dig som har erfarenhet av jobb i mast och är intresserad av att arbetsleda teamet, men vi söker också dig som redan är tekniker och vill ta ditt yrke till nya höjder – i mast och på hustak.
Med lång erfarenhet på området och närvaro i både Sverige och Europa är Eltel en stabil arbetsgivare som erbjuder stora möjligheter att växa och utvecklas – men allra viktigast för trivseln här är såklart människorna. Vi ser så fram emot att välkomna fler kompetenta kollegor till Eltel. Varmt välkommen till oss!
Vad är min arbetsuppgifter?
I rollen som masttekniker kommer du att utföra tekniska arbeten på mast eller tak. Det innebär att du kommer att arbeta med montering av 5G utrustning, rasering av 3G (eller liknande) samt driftsätta den nya tekniken. Cirka 50% av arbetena utförs på tak. Du ansvarar för att gällande säkerhetsbestämmelser sker i enlighet med kravställning från kund. Våra kunder är telekomoperatörer, statliga myndigheter och verk.
I din roll kommer du att:
montera ned befintlig utrustning i mast, tak och byggnader
montera ny utrustning och koppla in fiberkabel
driftsätta tekniken på marken (exempelvis i teknikskåp)
byta ut antenner, RRU:er, kopplingsboxar, fiber, DC kablage, antennfästen, kabelstegar, batterier, likriktare och basbandsenheter. Det förekommer även installation, driftsättning och felavhjälpning på annan radioteknisk utrustning

På Eltel jobbar vi i team tillsammans mot ett gemensamt mål. Arbetet utförs självständigt i arbetslag om 2-3 personer på våra kunders basstationer i mast eller på hustak.
Vem är du?
Då vi arbetar i team söker vi flera profiler som kan komplettera varandra. Annonsen riktar sig till två typer av profiler:
1. Den erfarna mastteknikern, som har erfarenhet av liknande arbete och som har intresse av att ha ett övergripande ansvar och leda teamet. Du behöver känna dig trygg med att arbeta tillsammans med någon som har mindre erfarenhet än dig själv där du förväntas guida och vägleda dina lagkamrater
2. Teknikern som är nyfiken på att få uppleva en ny arbetsmiljö på hög höjd. Antingen i distrikt Nord där du ligger ute mycket i veckorna och resa långa sträckor och där jobbet ibland innebär att ta sig till oländigt belägna platser, ibland med skoter och utblick över fantastiska vyer över fjällen. Eller i andra distrikt som täcker både storstad och landsbygd då du också behöver resa men inte ligga ute i samma utsträckning beroende på var du utgår ifrån. Du förväntas arbeta självständigt under eget ansvar samtidigt som du får stöd av din arbetsledare
För att arbeta som masttekniker behöver du:
ha en slutförd gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning
vara tekniskt kunnig och ha erfarenhet av tekniskt arbete, helst inom fiber
uppskatta arbete på hög höjd och ha en god fysik då du behöver kunna klättra med tung utrustning
ha B-körkort
kunna formulera dig i tal och skrift på svenska och engelska
ha mastintyg, godkänd läkarundersökning samt färgseende
kunna hantera digitala arbetshandlingar, mail och Officepaketet etc
ha en godkänd bakgrundskontroll

Har du dessutom arbetat i några år, har erfarenhet av att leda andra kanske du skulle trivas med att arbetsleda teamet. Det är dig vi kommer börja med att rekrytera in, men vi behöver också personer med mindre erfarenhet som kan komplettera teamet.
Som person behöver du vara flexibel, ansvarstagande, engagerad, noggrann och gilla att lösa tekniska problem. Du har inga problem med att arbeta på höjd, trånga vindar, hisschakt eller liftar. Det viktiga för oss är att vi hittar rätt person. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror på visionen att det du inte kan, kan vi lära dig!
Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Vill du utgå från hemmet eller vill du resa runt i landet med övernattning? Vi erbjuder dig flexibilitet i utbyte mot ditt driv i att bygga upp Sveriges 5G-nät! Vi försöker anpassa arbetet efter dina förutsättningar och kundens krav.
En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Att Eltel håller en hög nivå på säkerhetsskyddsarbetet är en avgörande faktor för vår affärsverksamhet och du är en viktig spelare för att säkerställa att vi bibehåller den höga nivå vi har idag. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
Övrig information
Annonsen avser flera tjänster runtom i landet. Vi är flexibla med anställningsformen utifrån ditt behov. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.
Placeringsort är olika delar av Sverige (Umeå, Luleå, Sundsvall, Östersund, Uppsala, Göteborg, Stockholm/ Bromma, Linköping/ Norrköping samt Kalmar/ Växjö).
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll. Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!
Kontaktperson
Har du frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Sandra Brkan på sandra.brkan@eltelnetworks.se.
Varmt välkommen med din ansökan!
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.
Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infraneindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Ansök nu