Humana AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Humana AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Arabisktalande uppdragschef till Humana Assistans

Administrativ chef
Läs mer Jul 1
Vill du arbeta med att dagligen ge människor ett bättre liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Nu får du chansen att vara spindeln i nätet i det viktiga arbetet att samordna den personliga assistansen för våra kunder. 

Arbetsuppgifter
Som uppdragschef på Humana innehar du en mångsidig roll med två övergripande ansvarsområden. Dels är du ansvarig för att samordna den personliga assistansen för kunden, och dels är du arbetsgivare med personalansvar för kundens personliga assistenter. Du är spindeln i nätet och har en daglig interaktion med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. Som uppdragschef spelar du en central roll för att säkerställa en högkvalitativ och samordnad personlig assistans för varje individuell kund. 
Dina arbetsuppgifter är varierande men de huvudsakliga momenten innefattar:
Kundkontakt kring samordning av den personliga assistansen
Rekrytering, schemaläggning och tidrapportering
Kundmöten, personalmöten och årliga lönesamtal
Coachning och arbetsledning av personliga assistenter och arbetsledare
Social dokumentation och systematisk arbetsmiljöarbete
Myndighetskontakt med kommuner, Försäkringskassan etc

Vem är du?
Det är ett krav att du som söker kan arabiska då du kommer att arbeta mot våra kunder, vars modersmål är arabiska. Det innebär att du behöver kunna kommunicera effektivt på arabiska i både tal och skrift för att kunna tillhandahålla den bästa servicen och stödet till våra kunder. Om du dessutom har kunskaper i kurdiska ses det som en fördel.

Vi söker dig som har en hög servicekänsla och ett positivt bemötande för att kunna etablera och upprätthålla långsiktiga och välfungerande relationer med både våra kunder och medarbetare. För oss är ett nära samarbete med kollegor en grundläggande princip. Det innebär att vi är öppna för att lyssna på varandras idéer, ger och tar emot konstruktiv feedback samt är redo att stödja och hjälpa varandra när det behövs. För att trivas i rollen som uppdragschef är det viktigt att du är stresstålig och har förmågan att behålla lugnet, även när arbetstempot är högt eller när oväntade situationer uppstår.
Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet inom personlig assistans och/eller administrativt arbete. För att kunna transportera dig till och från våra kunder är B-körkort och körvana ett krav.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Din placeringsort kommer att vara något av våra kontor i Stockholm.  

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss påHumana https://www.humana.se/jobb

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent sökes till en aktiv och konstnärlig kvinna i Huddinge!

Personlig assistent
Läs mer Jul 10
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu en personlig assistent till en kvinna som bor i en villa tillsammans med sin man, sina två barn i övre tonåren samt hund i söderort. Som personlig assistent hos oss får du möjligheten att göra en verklig skillnad i någons liv. Du blir en del av ett team där varje individ värdesätter och respekterar varandra. Humana erbjuder en arbetsplats där engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete.

Kvinnan har en fysisk funktionsvariation och kommunikationssvårigheter efter en stroke. Som personlig assistent kommer du att utgöra en trygg punkt, där din roll blir att stötta kvinnan i hennes aktiva vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att följa med- och stödja vid daglig rehabilitering, personlig hygien, omvårdnad, hushållssysslor, utflykter mm.

Hon har ett stort socialt umgänge och fyller sin tid med olika aktiviteter med sin familj och sina vänner. Kvinnan har ett stort intresse för kreativt skapande, främst genom att måla. Hon har en aktiv livsstil och älskar Zumba samt promenader, inte minst i skog och natur. Som avkoppling kollar hon gärna på en serie eller film.

Familjen gillar att resa och försöker göra minst en utlandsresa per år. De besöker Ångermanland där kvinnan har sina rötter och även södra Lappland där hon har en stuga som ägs tillsammans med nära släkt. Vid resor kan det vara aktuellt för dig som assistent att följa med.

Vi söker dig som är positiv, iniativrik, drivande och brinner för att göra en skillnad för kvinnan med omgivning.

Arbetstiderna är förlagda över dygnets alla timmar med åtta timmars väntetid på natten. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta olika tider på dygnet. Du börjar som timanställd, men har goda möjligheter till en visstidsanställning då familjen värdesätter kontinuitet- och långsiktighet.

Körkort är ett krav.

Tidigare erfarenhet från arbete med liknande funktionsvariation är meriterade precis som erfarenhet av rehabiliteringsarbete är ett stort plus. Främst vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kvinnan och hennes familj som kommer att vara nyckeln till ett långsiktigt samarbete.

Urval och rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Inkludera ditt CV och ett personligt brev där du kort beskriver dig själv, dina tidigare erfarenheter och varför du är intresserad av just detta arbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Boendestödjare till Skarabackens gruppboende

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Jun 25
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Om oss
Skarabackens gruppbostad ligger Hammarbyhöjden Stockholm och har nära till tunnelbana, butik och lokal restaurang. Det är en gruppbostad inom LSS med 5 stycken lägenheter och boenden. Samtliga våra boenden har någon form av intellektuell funktionsvariation så som autism eller down syndrom. Verksamheten drivs på entreprenad från Stockholms stad och har fokus på kvalitet. Vi arbetar aktivt med vårt kvalitetsarbete för att ständigt utvecklas. Vi är en liten arbetsgrupp som arbetar nära med gott samarbete. Vi har ett stort engagemang för våra boende och arbetar med glädje såväl för våra boende som inom vår arbetsgrupp. 

Om tjänsten
Tjänsten som boendestödjare på Skarabackens gruppbostad är ett vikariat på 9 månader då en av våra medarbetare ska börja studera. Som boendestödjare arbetar du med människor som behöver stöd med sin dagliga livsföring. Du arbetar bland annat med att ge individuellt stöd, omvårdnad och serviceinsatser. Du planerar även och genomför aktiviteter med klienterna. I rollen ingår även delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter samt dokumentationsarbete. Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med kollegor.

Vem är du?
- Utbildning som undersköterska eller likartad utbildning inom vård och omsorg för individer med funktionsvariation 
- Erfarenhet från liknande verksamhet
- Kunskaper inom lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då dokumentation är en stor del av arbetet
Som person är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående. Tjänsten som boendestödjare ställer även krav på tålamod, flexibilitet och lyhördhet. Som medarbetare på Humana tar vi ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö och strävar efter att skapa ett gott klimat på enheten och i arbetsgruppen genom ett respektfullt bemötande. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Engagerade kollegor som har en god sammanhållning och drivs av viljan att förbättra kvaliteten i vår verksamhet.
Humana har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt en intern lärportal med ett brett utbud av utbildningar.

Vad händer nu?
Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag! Inför anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta
Verksamhetschef Tim Samuelsson via mejl, tim.samuelsson@humana.se

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 mdarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Ansök nu

Personlig assistent sökes till schemarad hos 23-årig tjej

Personlig assistent
Läs mer Jun 19
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Har du en positiv inställning till livet och vill göra skillnad i någons vardag? Då kan du vara passande för denna tjänst!

Jag är en 23-årig tjej med stort intresse av film och skrivande. Nu söker jag dig som vill vara en del av mitt team! Jag har en muskelsjukdom och som assistent förväntas du därmed att hjälpa till med det fysiska såsom påklädning, handräckning, förflyttning etc. På natten behöver jag hjälp med vändningar och justeringar. Jag söker nu en assistent som kan arbeta i snitt 30h/vecka på en fast schemarad. Varierande arbetstider mellan dag, kväll och natt.

I rollen som personlig assistent behöver du vara en självständig, okomplicerad och pålitlig person som trivs i ditt eget sällskap. Du är trygg i dig själv och är bekväm i olika miljöer. Du är bra på att ta instruktioner, känna av situationer och kan snabbt skifta från att ha en mer avvaktande roll till att hugga i och vara mina armar och ben.

Du bör även ha bra fysik då manuella lyft förekommer och förstå vikten av när du behöver ta ett steg fram och när du håller dig mer i bakgrunden. Stunder av väntan förekommer i arbetspasset, därför kan tjänsten passa dig som exempelvis pluggar på distans.

Passar ovanstående in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

Ansök nu

Personlig assistent sökes till en glad och aktiv kund.

Personlig assistent
Läs mer Jun 25
Vill du arbeta som personlig assistent och bli en i vårat härliga gäng? Vi söker nu en ansvarsfull personlig assistent som vill arbeta med en aktiv barnkund på 6 år boende i Stockholm med start den 1 augusti. 

Det är ett livsviktigt arbete med ett barn som inte kan ta hand om sig själv och det är din uppgift att assistera barnet med dina armar, händer och se till att barnet är trygg. 

Barnets assistent berättar: "Det här är en riktigt rolig familj. Ingen dag är den andra lik. Ibland har barnet en lugn dag hemma med pedagogik, lek och mys. Ibland följer assistenten med barnet och dess förälder till köpcentrum och fikar och shoppar. Hos oss älskar vi att prata, fika, diskutera och alla i teamet inklusive barnet har mycket energi. Det är ofta spontana ändringar och saker som sker på detta jobb, så om du är som oss; en utåtriktad, energifylld och spontan person är du perfekt för vårt lilla team. Vi har alla ett stort engagemang och jobbar hela tiden för att utveckla barnet pedagogiskt, socialt och kommunikativt. Vi har stor drivkraft för arbetet, och det är viktigt att du också har det."
Schema:
Till en början är tiderna schemalagda måndag- fredag kl.14-22, men efter ett tag när du blivit varm i kläderna kommer du att jobba varannan vecka måndag-fredag kl. 8-14, och den andra veckan måndag- fredag kl. 14-22.

Vem är du?
Kunden börjar förskoleklass till hösten och efter ett tag vill vi att du även är med och stöttar barnet i förskolan. Det krävs att du som söker är kreativ, aktiv och lite av ett pedagogiskt geni. Vi ser också att du gillar att lära ut saker och att upprepa och öva på samma sak väldigt många gånger!

Du behöver inte ha erfarenhet av barn med speciella behov, men ett öppet sinne och förståelse för olikheter. Det är av stor vikt att man är alert och uppmärksam och inte rädd för att agera när det krävs. 

God fysik krävs då du kommer vara aktiv med kunden i lek och aktiviteter.

Det är meriterande om du kan HLR, TAKK och har sjukvårdskunskaper.  

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Anställning/Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform timanställning.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana och kundens anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Samt att du till denna tjänst behöver uppvisa uttrag ur belastningsregistret. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfarna assistenter sökes till ALS-drabbad man i Vällingby

Personlig assistent
Läs mer Jul 1
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu självgående och ansvarsfulla personliga assistenter till en ALS-drabbad man i Vällingby.

Mannen har ALS och som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från kaffedrickande till personlig hygien och omvårdnad. Dina ansvarsuppgifter innefattar även förflyttningar, uppsikt över respirator, matlagning, hushållssysslor, m.m. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Då mannen inte alltid har orken till att kommunicera behöver du ta initiativ och vara självgående i arbetet. Mannen har allergi mot starka dofter och röklukt så du som söker ska ej vara rökare och inte ha på dig parfym under arbetspasset.

Vi söker dig som är självgående och strukturerad. Du är inkännande och lyhörd inför mannens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Mannen är beviljad assistans all vaken tid. Vi söker nu assistenter som kan ställa upp vid behov samt jobba under sommaren då ordinarie personal söker semester. Det uppskattas att du som söker kan jobba alla dygnets timmar.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Meriterande är även erfarenhet av förflyttningsteknik samt andningsstöd genom respirator.
Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till charmig 15-årig kille (centrala Stockholm)

Personlig assistent
Läs mer Jun 24
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Jag är en charmig 15-årig kille som söker en personlig assistent för att hjälpa mig med mitt vårdbehov och i min vardag. Jag bor i centrala Stockholm med min svensk/engelska familj.

Jag har flera funktionsvariationer, autism med intellektuella svårigheter, begränsat språk och epilepsi. I ditt jobb ingår bland annat att motivera mig och hjälpa mig att få lyckas, sköta min hygien och medicin, hänga med mig samt att ha kul med mig. Du måste kunna släppa loss och vara bekväm med att sjunga och busa med mig. Du ska vara mycket ansvarsfull och noggrann för att kunna sköta min medicinering samt laga min viktiga Ketogen kost åt mig.
Att vara min assistent kräver ett stort engagemang och ansvar men tillbaka får du arbetstillfredsställelse genom att bli mycket uppskattad av mig och min familj. Jag söker dig som älskar barn, är ärlig, tillförlitlig, flexibel och lyhörd och har ett tydligt språk. Det är mycket viktigt att du kan jobba självständigt, ansvarsfullt och helt prestigelöst. Du ska ha bevisad tidigare erfarenhet av ett jobb som assistent eller liknande till någon med autism med intellektuella svårigheter. TAKK kunskap och erfarenhet av PEG är meriterande. Flytande svenska är nödvändigt och förståelse av engelska är föredraget.

Tjänsten är en anställning på cirka 20 timmar per vecka inklusive vissa lördagar med start i augusti eller september. Arbetspassen blir förlagda eftermiddagar/kvällar måndag – torsdag mellan kl 16.00-21.00, på tisdagar under skolterminen mellan 14.45-21.00 då du följer med mig till ridning.


Vi söker dig som letar efter ett jobb i minst 6 månader helst mer, kanske vid sidan av studier eller annan deltidssysselsättning. Du måste kunna bevisa tidigare erfarenhet och förmåga.

Gallring och rekrytering sker löpande under processen. Humana erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt förmåner så som friskvårdsbidrag och personalaktiviteter.

Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kom även ihåg att beställa belastningsregister från polisen: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansök nu

Personlig assistent som gillar att resa sökes till kvinna i Älvsjö

Personlig assistent
Läs mer Jul 3
Mina muskler sviktar ibland i min vardag, och därför söker jag en personlig assistent som kan vara mina armar och ben. Är det kanske du?
När du arbetar som assistent hos mig är det viktigt att veta följande:
1. Både män och kvinnor är välkomna att söka.
2. Lojalitet är av yttersta vikt; du kommer att vara min personliga assistent och detta innebär att vi kommer att arbeta nära varandra. Jag måste kunna lita på dig.
3. Du bör vara i god fysisk form för att kunna hantera lyft, exempelvis att bära mig eller min tunga handväska med dator.
4. Följa instruktioner är viktigt; som min personliga assistent gör vi saker på mitt sätt.
5. Flexibilitet är nödvändigt; om du blir sjuk måste en kollega ställa upp, och vice versa. Ibland kan det krävas att du arbetar extra pass med kort varsel. Det är viktigt att vi hjälps åt. Att vara flexibel innebär också att du gillar att resa, vilket jag gör. Jag reser flera gånger per år både inom Sverige och till andra sidan jorden, och mina assistenter följer med.
6. Trivseln i både högt och lågt tempo är viktigt; ibland behöver jag mycket hjälp och då är snabbhet viktig. Ibland behöver jag mindre hjälp och då finns du bredvid mig.
7. Jag talar svenska, engelska och spanska. Det är viktigt att du som söker kan kommunicera på minst ett av dessa språk.
Lycka till med din ansökan! Jag hoppas att vi kan träffas.
Anställningsdetaljer:
-Tjänst . 32/h veckan  Varierande schemaläggning med dag-, kvälls-, natt- och helgpass.
- Anställningsform: 'Så länge uppdraget varar' samt timanställning.
- Lön: Timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
- Tillträde: Omgående.
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personliga assistenter till 50-årig man i Stockholm

Personlig assistent
Läs mer Jul 2
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu två personliga assistenter som vill arbeta med en man i 50-årsåldern, bosatt i Stockholm. I rollen kommer du att göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Du kommer att hjälpa kunden, som har ALS och behöver assistans dygnet runt, med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag, till exempel på- och avklädning, hygienmoment och städning. Han använder andningsmaskin och sitter i rullstol.
 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 
Tjänsterna är på cirka 80%. På helgerna jobbar man dubbelpass 08:00–22:00.
Tjänst 1: En aktiv natt tjänst på ca 80% kl 22-07, vardagar plus varannan helg
Tjänst 2: Dag/kväll: Antingen 07:00–15:00 eller 15:00–22:00, vardagar samt var tredje helg.
 
Varaktighet: Så länge uppdraget varar
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående efter överenskommelse
Vem är du Vi söker dig som jobbar med hjärtat och är noggrann, då kunden gillar att ha ordning och reda hemma. Du är självgående och kan se när vissa saker behöver göras, till exempel städa och tvätta. Du bör ha en viss styrka för att klara av förflyttningar. För att vara aktuell behöver du ha erfarenhet av personlig assistans, och det är meriterande om du har jobbat med ALS tidigare och är van vid att hantera andnings- och hostmaskin.
 
För denna tjänst krävs det att du har:
- Har tidigare erfarenhet från vård och omsorg eller som personlig assistent
- Inte är allergisk eller rädd mot hundar
- Kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personliga assistenter på heltid sökes till kille i Solna!

Personlig assistent
Läs mer Jul 2
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana!
Vi söker nu personliga assistenter till vår musik- och gamingintresserade kund i Solna. Låter det här intressant? Läs mer om vår kund nedan!

Om tjänsten: 
Vår kund har muskeldystrofi och bor i en egen bostad i Solna. I dagsläget befinner sig kund på rehab då han har fått trakeostomi och söker nu en större personalgrupp.
Som hans personliga assistent är du hans förlängda arm och är honom behjälplig med det som uppkommer i vardagen. Hans främsta intressen är Tv-spel och musik.
Under kunds rehabiliteringsperiod kommer man utgå från rehab och gå all utbildning som krävs för att sedan när kund har blivit utskriven fortsätta jobba hemma hos kund.

Vi söker dig som:
- Gärna har erfarenhet av liknande roll
- Gärna har erfarenhet av trach
- Har god svenska i både tal och skrift

Du som söker ska vara positiv, motiverande, initiativrik och ansvarsfull. Erfarenhet av arbete som personlig assistent är en fördel. Det är bra om du skriver en utförlig ansökan då vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Viktigast är att du och vår kund fungerar bra tillsammans!

Tjänstgöringsgrad/Arbetstider: Vi söker flertalet assistenter på 100% där man har möjlighet att önska tider. Dag, kväll och  även vaken natt vardagar och helger med start omgående.
Arbetstid/Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överskommelse.
 
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. 

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Timvikarier sökes till 23-årig tjej

Personlig assistent
Läs mer Jun 19
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Har du en positiv inställning till livet och vill göra skillnad i någons vardag? Då kan du vara passande för denna tjänst!

Jag är en 23-årig tjej med stort intresse av film och skrivande. Nu söker jag dig som vill vara en del av mitt team! Jag har en muskelsjukdom och som assistent förväntas du därmed att hjälpa till med det fysiska såsom påklädning, handräckning, förflyttning etc. På natten behöver jag hjälp med vändningar och justeringar. Jag söker nu assistenter som kan arbeta löpande vid behov. Varierande arbetstider mellan dag, kväll och natt.

I rollen som personlig assistent behöver du vara en självständig, okomplicerad och pålitlig person som trivs i ditt eget sällskap. Du är trygg i dig själv och är bekväm i olika miljöer. Du är bra på att ta instruktioner, känna av situationer och kan snabbt skifta från att ha en mer avvaktande roll till att hugga i och vara mina armar och ben.

Du bör även ha bra fysik då manuella lyft förekommer och förstå vikten av när du behöver ta ett steg fram och när du håller dig mer i bakgrunden. Stunder av väntan förekommer i arbetspasset, därför kan tjänsten passa dig som exempelvis pluggar på distans.

Passar ovanstående in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

Ansök nu

Personlig assistent sökes till en aktiv och konstnärlig kvinna i Huddinge!

Personlig assistent
Läs mer Maj 22
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu personlig assistent till en kvinna som bor tillsammans med sin man, sina två tonårsbarn samt hund i söderort. Kvinnan har ett stort socialt umgänge och fyller sin tid med olika aktiviteter, ofta tillsammans med sin familj men även med sina vänner.

Kvinnan har en fysisk funktionsvariation och kommunikationssvårigheter efter en stroke och behöver hjälp och stöttning i sin vardag. Hon har ett stort intresse för kreativt skapande, främst genom att måla och fotografera. Hon har en aktiv livsstil och älskar att vara ute i skog och natur. Som avkoppling kollar hon gärna på en serie eller film.

Delar du hennes intressen? Då kan du vara den vi söker.

Familjen gillar att resa och försöker göra minst en utlandsresa per år plus att de gärna besöker Ångermanland där kvinnan har sina rötter och södra Lappland där hon har en stuga som ägs tillsammans med nära släkt. Vid resor kan det vara aktuellt för dig som assistent att följa med.

Vi söker dig som är glad och ödmjuk. Du är lyhörd och kan anpassa ditt bemötande efter situation. Du är motiverad och gör gärna det lilla extra. Tidigare erfarenhet från arbete med liknande funktionsvariation är meriterade precis som erfarenhet av rehabiliteringsarbete är ett stort plus. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och personkemi med kunden och hennes familj.
Körkort är ett krav.

Det är en tidsbegränsad anställning tom 1/10. Arbetstiderna är förlagda över dygnets alla timmar med åtta timmars väntetid på natten under denna period.

För rätt person kan en snabb rekrytering bli aktuell, så sök tjänsten så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kommunikation- och Public Affairs chef

Informationschef/Kommunikationschef
Läs mer Jun 24
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Vi söker nu en kommunikations- och Public Affairs Chef till vårt affärsområde Individ & familj och äldreomsorg. Som kommunikations- och Public Affairs Chef är du en nyckelperson i vår interna och externa kommunikation. En viktig del är vårdandet av våra externa relationer, där fokus är på politisk och beslutsfattande nivå samt press och media.

Du är en del av ledningsgruppen på affärsområdet och har ett nära samarbete med övriga kommunikationsteam inom koncernen. I rollen ingår ett arbetsledande ansvar för marknadschefen för affärsområdet.

Arbetsuppgifter
- Ansvarig för att utveckla och implementera effektiva kommunikationsstrategier som är i linje med Humana individ och familjs mål 
- Utforma och implementera strategier för att hantera och förbättra affärsområdets relationer med allmänheten, media och andra intressenter
- Research, omvärldsbevakning och nyhetsvärdering
- Arbetsledning av marknadschef och stödjande i dennes leverans mot affärsområdets chefer
- Presstalesperson i vissa frågor
- Ansvarig för krisplaner och kriskommunikation

Kvalifikationer
- Relevant utbildning inom kommunikation, statsvetenskap eller ekonomi
- Goda skriftliga och muntliga kommunikationsfärdigheter. Du talar och skriver svenska obehindrat 
- Erfarenhet av politiska uppdrag
- Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg i privat regi

Personliga egenskaper
För att passa in i rollen som kommunikations- och Public Affairs chef på Humana individ och familj ser vi att du är relationsskapande och att du är självgående  och proaktiv. Du har en förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt och är  organiserad och noggrann i ditt utförande. 

Du utgår från vårt kontor i Lund eller Stockholm med möjlighet till arbete hemifrån enligt överenskommelse.  Resor förekommer i tjänsten. 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss påHumana https://www.humana.se/jobb

Vad händer nu?
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så därför ser vi gärna att du ansöker redan idag. Sista ansökningsdagen är 4 juli 2024
Som en del av rekryteringsprocessen kommer vi använda oss av tester. 

Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta Affärsområdeschef Titti Lilja, 070-2654354 eller titti.lilja@humana.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfarna assistenter sökes till ALS-drabbad man i Vällingby

Personlig assistent
Läs mer Jun 5
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu självgående och ansvarsfulla personliga assistenter till en ALS-drabbad man i Vällingby.

Mannen har ALS och som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från kaffedrickande till personlig hygien och omvårdnad. Dina ansvarsuppgifter innefattar även förflyttningar, uppsikt över respirator, matlagning, hushållssysslor, m.m. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Då mannen inte alltid har orken till att kommunicera behöver du ta initiativ och vara självgående i arbetet. Mannen har allergi mot starka dofter och röklukt så du som söker ska ej vara rökare och inte ha på dig parfym under arbetspasset.

Vi söker dig som är självgående och strukturerad. Du är inkännande och lyhörd inför mannens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Mannen är beviljad assistans all vaken tid. Vi söker nu assistenter som kan ställa upp vid behov samt jobba under sommaren då ordinarie personal söker semester. Det uppskattas att du som söker kan jobba alla dygnets timmar.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Meriterande är även erfarenhet av förflyttningsteknik samt andningsstöd genom respirator.
Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Compliance chef till Humana Individ & Familj

Kvalitetschef
Läs mer Jun 20
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du personligen kommer att utvecklas? Humana utför insatser inom bl.a. HVB, stödboende, beroendevård, öppen vård, äldreomsorg, familjehem och LSS-verksamhet. Välkommen till Humana!

Rollen
Som Compliance chef är du en del av ledningsgruppen för individ och familjeomsorgen och ansvarar för att stödja Affärsområdeschef i att utveckla, kontrollera och rapportera brister i kvalitetsarbetet övergripande i organisationen.

Du ansvarar för en grupp som består av chef för tillstånd & tillsyn, anbudschef och systemförvaltare.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 
- Övergripande ansvar för omvärldsbevakning, implementering,  kontroll och rapportering av brister av regelefterlevnad inom affärsområdet
- Omvärldsbevakning inom gällande område och bistå vårdföretagarna med kunskap/underlag genom samverkan 
- Ansvarig för uppföljning av efterlevnad ISO 9001/14001 och standard inom HVB 
- Administration, utveckling och uppföljning av vårt kvalitetsledningssystem PARUS. Där finns våra kärnprocesser gällande SoL, LSS, HSL och processerna gällande det systematiska förbättringsarbetet.  
- Ansvarig för bedömning av risker av allvarligare karaktär 
- Bevakning av lagstiftning (inkl. GDPR) och tillstånd.
- Ansvarig för att coacha, stötta och följa upp personal i syfte att nå uppsatta mål samt skapa framgång och engagemang hos medarbetarna
- Ansvara för avdelningens budget, verksamhetsplan samt månadsvis uppföljning av det systematiska förbättringsarbetet

Vi arbetar i Google Workspace.

För denna roll krävs:
- Högskoleutbildning exempelvis jurist, socionom, beteendevetare eller sjuksköterska alternativt högskolestudier inom socialt arbete, juridik, statsvetenskap
- Erfarenhet av utvecklingsarbete, processledning och arbete med kvalitetsledningssystem 
- Erfarenhet av arbete i vård och omsorg 
- B-körkort

Det är även meriterande om du har:
- Erfarenhet av arbete med tillsyn och/eller myndighet
- Goda IT-kunskaper
- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Utöver det söker vi en analytisk person med hög integritet. Du är tydlig och drivande i utvecklingsarbete och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Då vi är en växande organisation med många olika verksamhetsområden och verkar i många lagrum behöver du vara flexibel. 

Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, vi tillämpar sex månaders provanställning. Placeringsort kommer att vara Stockholm eller Lund med möjlighet till distansarbete.

Vad händer nu?
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så därför ser vi gärna att du ansöker redan idag. Sista ansökningsdagen är 4 juli 2024.
Som en del av rekryteringsprocessen kommer vi använda oss av kompetensbaserade intervjuer och tester. 

Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta Affärsområdeschef Titti Lilja, 070-2654354 eller titti.lilja@humana.se

Ansök nu

Assistenter sökes till en härlig kvinna på Lidingö

Personlig assistent
Läs mer Jun 4
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Är du ansvarstagande, social och trivs med att hjälpa andra? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten
Vi söker nu assistenter till?en kvinna i 50 års åldern som är boende på Lidingö. Hennes intressen är bland annat trädgårdsarbete, båtliv och matlagning, hon tycker även om friluftsliv och att åka in till stan.
Då vår kund har diagnosen ALS behöver hon hjälp med olika saker i livet för att hon kan leva och göra det hon vill. Som assistent är det viktigt att du är flexibel och gärna hänger med på vad dagen erbjuder som exempelvis, en tur in till stan, en långpromenad i skogen eller hemmasysslor.
Då det finns hundar i hemmet bör du inte ha pälsdjursallergi. Vi ser också att du som söker har B-körkort och behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vem?är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar, vi söker därför efter dig som är social och ansvarstagande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbeta som personlig assistent och/eller har arbetat inom vården tidigare. Du får gärna ha erfarenhet av hjälpmedel som hostmaskin, slemsug, track, PEG och syrgasmask

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet
Måndag - söndag, dygnet runt.

Visstidsanställning och timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Ansök nu

Timanställda usk/vårdbiträden sökes till Humana Åsengården

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Jun 5
Vill du erbjudas ett sommarjobb som inte bara ger dig spänning, utan också en möjlighet att utvecklas och bidra till en positiv förändring i människors liv? Då har du hamnat på rätt plats! Vi söker just nu efter engagerade och ansvarsfulla sommarvikarier som vill hjälpa oss att ge människor ett bra liv. Det är en möjlighet för dig att utvecklas och göra skillnad samtidigt som du arbetar på ett företag som värdesätter glädje och engagemang. Sök nu och bli en del av vårt fantastiska team på Humana Åsengården! 
 
Om tjänsten 
Som sommarvikarie kommer du att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, där varje persons individuella behov och önskemål står i fokus. Du kommer att ha möjlighet att ge omsorg och stöd till äldre och skapa en trygg och meningsfull tillvaro för dem. Hos oss på Humana Åsengården får du chansen att arbeta i en engagerad och kärleksfull arbetsmiljö där du dagligen gör stor skillnad i människors liv. 
 
Du erbjuds 
- Möjligheten att ge god vård och omsorg till de äldre, samt skapa en meningsfull och trygg tillvaro för varje individ. 
- En chans att utveckla din kompetens och erfarenhet inom vård och omsorg. 
- En möjlighet att vara en del av ett företag som värdesätter glädje och engagemang. 
 
Arbetsbeskrivning 
Som sommarvikarie på Humana Åsengården ansvarar du för vård och omsorg av äldre personer. Du planerar och genomför veckoplanering, hanterar läkemedel, planerar roliga aktiviteter, dokumenterar och hanterar avvikelser. Tillsammans med kollegor fördelar ni arbetsuppgifter och kommunicerar med HSL-personal såsom SSK, rehabpersonal och joursjuksköterska. Arbetet utförs med ett personcentrerat förhållningssätt. 
 
I rollen kommer du bland annat att: 
- Vara kontaktperson och ansvara för dina kunders veckoplanering och genomförandeplan. 
- Följa upp dina kunders veckoplanering och genomförandeplan. 
- Erhålla delegering av läkemedel från SSK. 
- Genomföra roliga aktiviteter. 
- Hantera dokument och avvikelser. 
 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Varierande tjänstgöringsgrad under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Dag/kväll/helg eller natt. 
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 
Tillträde: Enligt överenskommelse. 
Ansökningsformulär: Ange vilka veckor du kan arbeta under juni, juli och augusti. Kan du arbeta hela sommaren, ange även det. 
 
Vem är du? 
Vi söker en ansvarstagande person som tycker om att arbeta i team och har förmågan att se helheten på avdelningen. Du är van vid dokumentation och sätter alltid kvaliteten i fokus. Erfarenhet av personcentrerat arbete är meriterande och det är viktigt att du är en relationsbyggare med god samarbetsförmåga och ett positivt synsätt. 
 
Vi söker dig som: 
- Är utbildad undersköterska. 
Det är även meriterande om du: 
- Har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst. 
- Har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom. 
- Har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi. 
Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda. 
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. 
 
Låter detta som ett jobb för dig? 
Då är du varmt välkommen att fylla i en ansökan redan idag. Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-04-01. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Nina Folbäck på nina.folback@humana.se. Urval sker löpande, vilket innebär att vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
 
Om Humana 
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. 
Läs mer på www.humana.se. 
 
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansök nu

Personliga assistenter på heltid sökes till kille i Solna!

Personlig assistent
Läs mer Jun 12
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana!
Vi söker nu personliga assistenter till vår musik- och gamingintresserade kund i Solna. Låter det här intressant? Läs mer om vår kund nedan!

Om tjänsten: 
Vår kund har muskeldystrofi och bor i en egen bostad i Solna. I dagsläget befinner sig kund på rehab då han har fått trakeostomi och söker nu en större personalgrupp.
Som hans personliga assistent är du hans förlängda arm och är honom behjälplig med det som uppkommer i vardagen. Hans främsta intressen är Tv-spel och musik.
Under kunds rehabiliteringsperiod kommer man utgå från rehab och gå all utbildning som krävs för att sedan när kund har blivit utskriven fortsätta jobba hemma hos kund.

Vi söker dig som:
- Gärna har erfarenhet av liknande roll
- Gärna har erfarenhet av trach
- Har god svenska i både tal och skrift

Du som söker ska vara positiv, motiverande, initiativrik och ansvarsfull. Erfarenhet av arbete som personlig assistent är en fördel. Det är bra om du skriver en utförlig ansökan då vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Viktigast är att du och vår kund fungerar bra tillsammans!

Tjänstgöringsgrad/Arbetstider: Vi söker flertalet assistenter på 100% där man har möjlighet att önska tider. Dag, kväll och  även vaken natt vardagar och helger med start omgående.
Arbetstid/Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överskommelse.
 
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. 

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent sökes till flicka i Uppsala

Personlig assistent
Läs mer Maj 31
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en tjej på 8 år boende i Uppsala. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Jag är en charmig och glad 8-åring som bor med min familj i ett mysigt villaområde. Jag tycker om djur och att vara ute i naturen. Jag är en social tjej som tycker om att åka på utflykt.
Du som ”ska arbeta med mig” behöver vara omtänksam och påhittig, vara lugn och ha hjärtat på rätt ställe.
Kunden behöver ständig tillsyn då hon inte själv påkallar uppmärksamhet när behov av hjälp uppstår. Behöver hjälp med på- och avklädning, hygien, matsituationer samt förflyttningar.

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:
- Hjälpa till med på- och avklädning
- Personlig hygien
- Matsituationer
- Förflyttningar.
- Vara med och stimulera till lek och kommunikation

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 2 fasta vardagspass per vecka (oftast måndagar och tisdagar) sen e.m/kväll kl 15.00-18:30. Finns även möjlighet till fler pass och tider i schemat. 
Lön: Timlönen fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning.  

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer.
Vi söker dig som är omtänksam, empatisk, tålmodig, påhittig, engagerad, intresserad och intitiativtagande. Du bör ha en god fysik för lätsammare aktiviteter så som promenader m.m.
Du bör ej använda starka dofter som parfym eller dylikt

För denna tjänst krävs det att du har:
- Tidigare erfarenhet av att jobba med barn
- Är simkunning
- Ej allergisk mot pälsdjur då det finns en katt i hemmet
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Det är även meriterande om du har:
- Tidigare erfarenheter/utbildning inom vård och omsorg
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Anbudsansvarig till Humana Individ & familj

Anbudsansvarig/Bid Manager
Läs mer Maj 31
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du personligen kommer att utvecklas? Välkommen till Humana.
 
Humana Individ och familjs anbudsteam söker nu en engagerad, kreativ och strukturerad anbudsansvarig.

Om rollen
Som anbudsansvarig kommer du att projektleda, skriva och lämna in anbud i offentliga upphandlingar, både ramavtal och driftentreprenadavtal.
 
Humana utför insatser inom bl.a. HVB, stödboende, öppen vård, äldreomsorg, familjehem och LSS-verksamhet.
 
Som anbudsansvarig ingår du i ett anbudsteam med sex medarbetare. Du arbetar självständigt men vi har en stark kultur av nära samarbete, stöd och gemensamt lärande.
 
Som anbudsansvarig utgör du ett viktigt stöd och supportfunktion för våra verksamheter, bl.a. tolkning av avtalsvillkor och avtalsföljsamhet vid uppföljningar.

För denna tjänst krävs:
- mycket goda kunskaper i texthantering (Google Document)
- att du kan hantera data (Google kalkylark)
- at du kan skapa grafiskt material (Google Presentationer)
- en naturlig känsla för administration, struktur och ordning
- vana av att arbeta med deadlines
- mycket goda kunskaper i svenska språket, kunna uttrycka ett skrivet budskap kortfattat och kärnfullt
- intresse av omsorg, i synnerhet äldreomsorg och LSS-verksamhet
- vilja att lära sig nytt och följa utvecklingen inom vårt område
 
Det är även meriterande om du har:
- erfarenhet av anbuds- och/eller upphandlingsarbete
- erfarenhet inom vård och omsorg
 - juridisk grundkunskap (erfarenhet eller studier) inom relevant område, lagen om offentlig upphandling (LOU)
- kännedom om lagstiftning som våra insatser utgår från (bl.a. SoL LSS, HSL)
 
Förhållningssätt som krävs för att matcha rollen:
- Att du delar vår vision ”Alla har rätt till ett bra liv”
- Samhällsintresse
- Flexibilitet och förståelse för uppdragets natur där arbetstoppar förekommer
- Förmåga att samverka med medarbetare i olika delar av organisationen
 
Känner du igen dig? Då hoppas vi att vi får höra från dig!
Övrigt: 
Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Stockholm, vid andra önskemål kan placeringsort vara flexibelt
 
Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Systemförvaltare till Humana Individ & familj

Systemförvaltare
Läs mer Maj 31
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du personligen kommer att utvecklas? Humana utför insatser inom bl.a. HVB, stödboende, beroendevård, öppen vård, äldreomsorg, familjehem och LSS-verksamhet. Välkommen till Humana!

Om tjänsten
Som systemförvaltare kommer du att ansvara för utveckling och förvaltning av vårt affärssystem Idok samt arbeta med andra verksamhetskritiska system, bland annat Stratsys. I Idok hanteras fakturering, avtal, journalföring, förfrågningar och olika former av internkontroller. 

Som systemförvaltare blir du en nyckelspelare i en avdelning som består av tillstånd, tillsyn och anbud med totalt 13 medarbetare och kollegor. Du arbetar självständigt men vi har en stark kultur av nära samarbete, stöd och gemensamt lärande.

Som systemförvaltare utgör du ett viktigt stöd och supportfunktion för våra verksamheter med fokus på god ordning och god regelefterlevnad där våra system är helt avgörande för en bra uppföljning och styrning. Du rapporterar till avdelningschefen för Tillstånd- och tillsyn.

Vi arbetar i Google Workspace.

För denna tjänst krävs:
- en mycket god kunskap och erfarenhet av affärssystem
- att du kan hantera aggregerade data med god analysförmåga
- en god känsla för administration, struktur och ordning
- en god projektledarförmåga
- mycket goda kunskaper i svenska språket, kunna uttrycka ett skrivet budskap kortfattat och kärnfullt
- intresse av omsorg, i synnerhet äldreomsorg och LSS-verksamhet
- vilja att lära sig nytt och följa utvecklingen inom vårt område
- akademiskt utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande erfarenhet

Det är även meriterande om du har:
- erfarenhet inom vård och omsorg
- erfarenhet av att ha implementerat system i en större organisation
- intresse och erfarenhet av frågor som rör AI

Förhållningssätt som krävs för att matcha rollen:
- Att du delar vår vision ”Alla har rätt till ett bra liv”
- Intresse för digitalisering i samhället
- Flexibilitet och förståelse för uppdragets natur där arbetstoppar förekommer
- Förmåga att samverka med medarbetare i olika delar av organisationen
 
Känner du igen dig? Då hoppas vi att vi får höra från dig! 
 
Övrigt: 
Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Arbetstid: Dagtid 
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Stockholm, andra placeringsorter är även möjliga

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent som gillar att resa sökes till kvinna i Älvsjö

Personlig assistent
Läs mer Jun 7
Mina muskler sviktar ibland i min vardag, och därför söker jag en personlig assistent som kan vara mina armar och ben. Är det kanske du?
När du arbetar som assistent hos mig är det viktigt att veta följande:
1. Både män och kvinnor är välkomna att söka.
2. Lojalitet är av yttersta vikt; du kommer att vara min personliga assistent och detta innebär att vi kommer att arbeta nära varandra. Jag måste kunna lita på dig.
3. Du bör vara i god fysisk form för att kunna hantera lyft, exempelvis att bära mig eller min tunga handväska med dator.
4. Följa instruktioner är viktigt; som min personliga assistent gör vi saker på mitt sätt.
5. Flexibilitet är nödvändigt; om du blir sjuk måste en kollega ställa upp, och vice versa. Ibland kan det krävas att du arbetar extra pass med kort varsel. Det är viktigt att vi hjälps åt. Att vara flexibel innebär också att du gillar att resa, vilket jag gör. Jag reser flera gånger per år både inom Sverige och till andra sidan jorden, och mina assistenter följer med.
6. Trivseln i både högt och lågt tempo är viktigt; ibland behöver jag mycket hjälp och då är snabbhet viktig. Ibland behöver jag mindre hjälp och då finns du bredvid mig.
7. Jag talar svenska, engelska och spanska. Det är viktigt att du som söker kan kommunicera på minst ett av dessa språk.
Lycka till med din ansökan! Jag hoppas att vi kan träffas.
Anställningsdetaljer:
- Tjänst 1. 75% Varierande schemaläggning med dag-, kvälls-, natt- och helgpass.
-Tjänst 2. 80% Natt vardagar 23-07 och helger 19-07 
- Anställningsform: 'Så länge uppdraget varar' samt timanställning.
- Lön: Timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
- Tillträde: Omgående.
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personliga assistenter till 50-årig man i Stockholm

Personlig assistent
Läs mer Jun 11
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu två personliga assistenter som vill arbeta med en man i 50-årsåldern, bosatt i Stockholm. I rollen kommer du att göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Du kommer att hjälpa kunden, som har ALS och behöver assistans dygnet runt, med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag, till exempel på- och avklädning, hygienmoment och städning. Han använder andningsmaskin och sitter i rullstol.
 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Tjänsten är på cirka 80%. På helgerna jobbar man dubbelpass 08:00–22:00.

Dag/kväll: Antingen 07:00–15:00 eller 15:00–22:00, vardagar samt var tredje helg.
 
Varaktighet: Så länge uppdraget varar
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående efter överenskommelse
Vem är du Vi söker dig som jobbar med hjärtat och är noggrann, då kunden gillar att ha ordning och reda hemma. Du är självgående och kan se när vissa saker behöver göras, till exempel städa och tvätta. Du bör ha en viss styrka för att klara av förflyttningar. För att vara aktuell behöver du ha erfarenhet av personlig assistans, och det är meriterande om du har jobbat med ALS tidigare och är van vid att hantera andnings- och hostmaskin.
 
För denna tjänst krävs det att du har:
- Har tidigare erfarenhet från vård och omsorg eller som personlig assistent
- Inte är allergisk eller rädd mot hundar
- Kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vill du som är en aktiv och positiv person jobba som min assistent?

Personlig assistent
Läs mer Jun 3
Hej! Jag heter Isa, är snart 22 år och har en cp-skada. Jag söker ny assistent. Passen ligger ca 12.00-17.00 både vardagar och helger. Jag har oftast två assistenter som delar på passen.
 
Jag bor i Vasastan med min familj och min hund. Jag kan gå, men orkar inte gå så långt och har även problem med balansen så oftast använder jag rullstol (permobil). Finmotorik med händerna är svårt och jag pratar dessutom lite otydligt. Men jag är faktiskt den enda i min familj som har papper på att jag är normalbegåvad...
 
Jag har under det senaste året gått projektåret på Sundbybergs folkhögskolas skrivarlinje och har som mål att slutföra en novellsamling. I höst har jag sökt till universitetet. Jag kommer behöva assistans både i skolan och hemma. I veckorna handlar det om att hjälpa mig till skolan eller hemma de dagar det är på distans. Jag behöver hjälp med praktiska saker som till exempel att skriva och läsa, åka kommunalt, betala i affärer, duscha och stretcha samt äta. På fritiden gillar jag att umgås med vänner och familj, ta hand om vår hund och skriva eller läsa. Jag behöver också träna, till exempel ståträna och gå till gymmet.
 
Om du och jag ska komma bra överens ska du kunna ta mig på allvar. Jag blir trött på folk som talar lite extra tydligt (eller väldigt högt) eller gör saker åt mig när det inte behövs. Som person bör du vara nyfiken, positiv och trygg i dig själv, och samtidigt ha en förmåga att känna av stämning och kunna anpassa dig efter det. Det skulle dessutom vara väldigt kul om du delar mina intressen, som till exempel kreativt skapande, djur och natur, litteratur samt att resa och upptäcka nya platser.
 
Det är givetvis viktigt att du är säker på det svenska språket i både skriftlig och muntlig form, så att du kan hjälpa mig ordentligt. Det är ett plus om du har tagit körkort men absolut inget måste. Om du känner att det här jobbet skulle passa dig, tveka inte att ansöka via länken nedan.
 
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Chefsjurist till Humanakoncernen

Bolagsjurist
Läs mer Maj 10
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Söker du efter ett jobb med frihet under ansvar i en välkomnade och hjärtlig kultur med högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka jobb hos Humana. Nu söker vi en chefsjurist som leda den centrala juristfunktionen på koncernnivå.
Om tjänsten
I rollen som chefsjurist kommer du att stötta och ge råd till koncerngemensamma funktioner, koncernens landsområden samt till koncernledningen. Du kommer att arbeta brett med fokus på att stötta inom avtals- och affärsjuridisk rådgivning, både i specifika projekt och med proaktivt arbete och utbildning. En spännande roll där du ges möjlighet att påverka och styra arbetet mot uppsatta mål. I rollen kommer du att rapportera till koncernens Head of Group Quality and Compliance som är placerad i Göteborg. Tanken är att chefsjuristen ska vara placerad i Stockholm. Den centrala juristfunktionen består för närvarande av fem jurister som är utspridda över landet. 
I arbetsuppgifterna kommer det bland annat att ingå att:
- Ansvar för att leda och driva koncernens legala arbete inom ramen för funktionen Group Quality and Compliance. 
- Utveckla den centrala juristfunktionen och arbetet med implementering av central compliancefunktion genom bland annat framtagande av rutiner, riktlinjer och stödjande dokument samt med utbildning och implementation. 
- Agera bollplank till främst vd och koncernledning men även centrala koncernfunktioner och landschefer.
- Löpande arbeta med frågor som rör informationsgivning, insiderfrågor och därtill kopplade frågor. 
- Löpande hantera bolagsrättsliga frågor och stötta i börsbolagets årsstämmoarbete.
- Stötta koncernen i avtalsjuridiska frågor, infattande att granska och förhandla leverantörsavtal och andra kommersiella avtal. 
- Bistå vid olika typer av kontakter och ärenden vid myndigheter. 
- Stötta vid M&A-transaktioner och integration av nya dotterbolag. 
Vem är du?
Kvalifikationer 

- Jur. kand /juristexamen med minst 8 års erfarenhet av kvalificerat affärsjuridiskt arbete från advokatbyrå eller bolag.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.
Meriterande 
- Erfarenhet av bolagsrättsliga frågeställningar, förvärv och/eller tidigare arbete på börsnoterat bolag.
- Erfarenhet av compliancearbete.
- Tingstjänstgöring
Vi söker dig som gillar att arbeta ”nära frågorna” och som har förståelse och förmåga att analysera och presentera juridik på ett lättförståeligt sätt. Du är prestigelös, affärsmässig och noggrann samt har god samarbetsförmåga. Du är också öppen, pragmatisk och lösningsorienterad. Vid tillsättning av denna tjänst kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.
Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv” och drivs varje dag av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och har huvudkontor i Stockholm.
Humanas ledord Engagemang, Ansvar och Glädje genomsyrar allt vi gör. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. På Humana är vi ansvarstagande och vi arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana https://www.humana.se/jobb

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag är 14 juni 2024. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Vid frågor om tjänsten kontakta Amanda Bergerståhl, avgående chefsjurist på, amanda.bergerstahl@humana.se eller 070-245 09 37 eller Damir Bandic, Head of Quality and Compliance på damir.bandic@humana.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt val kring annonseringsalternativ för rekryteringsprocessen och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Personlig assistent till kvinna på Lidingö sökes

Personlig assistent
Läs mer Maj 27
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Är du ansvarstagande, social och trivs med att hjälpa andra? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten
Vi söker nu assistenter till?en kvinna i 50 års åldern som är boende på Lidingö. Hennes intressen är bland annat trädgårdsarbete, båtliv och matlagning, hon tycker även om friluftsliv och att åka in till stan.
Då vår kund har diagnosen ALS behöver hon hjälp med olika saker i livet för att hon kan leva och göra det hon vill. Som assistent är det viktigt att du är flexibel och gärna hänger med på vad dagen erbjuder som exempelvis, en tur in till stan, en långpromenad i skogen eller hemmasysslor.
Då det finns hundar i hemmet bör du inte ha pälsdjursallergi. Vi ser också att du som söker har B-körkort.

Vem?är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar, vi söker därför efter dig som är social och ansvarstagande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbeta som personlig assistent. Du får gärna ha erfarenhet av hjälpmedel som hostmaskin, slemsug och syrgasmask.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet
Torsdag och fredag 8.00-18.00
Arbete på helger kan förekomma.
Visstidsanställning och timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Omgående

Ansök nu

Personlig assistent sökes till kvinna i Brandbergen

Personlig assistent
Läs mer Maj 27
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi söker timvikarier som kan arbeta vid ordinarie personals frånvaro, eventuellt finns möjlighet till utökad tjänst framöver.

Kvinnan bor hemma tillsammans med sin mamma i Brandbergen och behöver assistans dygnets alla timmar. Kvinnan är autistisk, blind och har en medfödd hjärnskada vilket gör att hon behöver tillsyn dygnet runt.

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:
-Vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex promenader
-Hjälpa till med påklädning och hygien.

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att arbeta självständigt och att du är van vid att ta ansvar. Vi söker dig som är mjuk i ditt sätt att bemöta andra människor, omhändertagande och har hjärtat på rätt ställe.

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av likande roll
- Tidigare erfarenhet av vård och omsorg
- Goda kunskaper i svenska språket
- Har erfarenhet at PEG

Tjänsten ska tillsättas omgående och vi det är av största vikt att du kan arbeta nu i sommar för att kunna täcka ordinarie personals semestrar.
Urvalen sker löpande vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Personliga assistenter på heltid sökes till kille i Solna!

Personlig assistent
Läs mer Maj 24
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana!
Vi söker nu personliga assistenter till vår musik- och gamingintresserade kund i Solna. Låter det här intressant? Läs mer om vår kund nedan!

Om tjänsten: 
Vår kund har muskeldystrofi och bor i en egen bostad i Solna. I dagsläget befinner sig kund på rehab då han har fått trakeostomi och söker nu en större personalgrupp.
Som hans personliga assistent är du hans förlängda arm och är honom behjälplig med det som uppkommer i vardagen. Hans främsta intressen är Tv-spel och musik.
Under kunds rehabiliteringsperiod kommer man utgå från rehab och gå all utbildning som krävs för att sedan när kund har blivit utskriven fortsätta jobba hemma hos kund.

Vi söker dig som:
- Gärna har erfarenhet av liknande roll
- Gärna har erfarenhet av trach
- Har god svenska i både tal och skrift

Du som söker ska vara positiv, motiverande, initiativrik och ansvarsfull. Erfarenhet av arbete som personlig assistent är en fördel. Det är bra om du skriver en utförlig ansökan då vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Viktigast är att du och vår kund fungerar bra tillsammans!

Tjänstgöringsgrad/Arbetstider: Vi söker flertalet assistenter på 100% där man har möjlighet att önska tider. Dag, kväll och  även vaken natt vardagar och helger med start omgående.
Arbetstid/Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överskommelse.
 
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. 

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personliga assistenter till 50-årig man i Stockholm

Personlig assistent
Läs mer Maj 20
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu två personliga assistenter som vill arbeta med en man i 50-årsåldern, bosatt i Stockholm. I rollen kommer du att göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Du kommer att hjälpa kunden, som har ALS och behöver assistans dygnet runt, med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag, till exempel på- och avklädning, hygienmoment och städning. Han använder andningsmaskin och sitter i rullstol.
 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Det finns två tjänster på cirka 80% var. På helgerna jobbar man dubbelpass 08:00–22:00.

1. Aktiv nattjänst: 22:00–07:00, vardagar samt varannan helg.

2. Dag/kväll: Antingen 07:00–15:00 eller 15:00–22:00, vardagar samt var tredje helg.
 
Varaktighet: Så länge uppdraget varar
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående efter överenskommelse
Vem är du Vi söker dig som jobbar med hjärtat och är noggrann, då kunden gillar att ha ordning och reda hemma. Du är självgående och kan se när vissa saker behöver göras, till exempel städa och tvätta. Du bör ha en viss styrka för att klara av förflyttningar. För att vara aktuell behöver du ha erfarenhet av personlig assistans, och det är meriterande om du har jobbat med ALS tidigare och är van vid att hantera andnings- och hostmaskin.
 
För denna tjänst krävs det att du har:
- Har tidigare erfarenhet från vård och omsorg eller som personlig assistent
- Inte är allergisk eller rädd mot hundar
- Kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Timvikarier till Johannelunds psykiatriboende Bromma

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Feb 13
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.Om tjänsten


Boendet ligger i Bromma i närhet till natursköna områden och innehar tillstånd för 16 platser inom viss annan heldygnsvård. Varje boende har en egen lägenhet med fullvärdigt kök, toalett och dusch och till det finns gemensamhetsutrymmen såsom samlingsplatser, samtalsrum och gemensam matsal.


Vi vänder oss till personer med Psykiatriska  funktionsnedsättningar,. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med personer inom ramen för LPT, LRV och ÖPT där den enskilde vistats inom slutenvård under lång tid. 
Vi söker nu timvikarierande bondestödjare till vår verksamhet. Som boendestödjare arbetar du med människor som behöver stöd med sin dagliga livsföring.

I rollen arbetar du med att:

- Ge individuellt stöd, omvårdnad och serviceinsatser

- Planerar och genomför aktiviteter med klienten

- Genomför delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifterDu arbetar både självständigt och i nära samarbete med kollegor


Du kommer även få ett erbjudande om att jobba som timvikarie  på två av våra gruppbostäder LSS i Barkaby och TäbyVem är du?

- Utbildning som undersköterska, specialpedagog eller beteendevetare är meriterande.

- Erfarenhet från liknande verksamhet

- Kunskaper inom lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik

- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då dokumentation är en stor del av arbetet

- B-körkortSom person är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående. Tjänsten som boendestödjare ställer även krav på tålamod, flexibilitet och lyhördhet. Som medarbetare på Humana tar vi ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö och strävar efter att skapa ett gott klimat på enheten och i arbetsgruppen genom ett respektfullt bemötande. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet.Vi erbjuder

Engagerade kollegor som har en god sammanhållning och drivs av viljan att förbättra kvaliteten i vår verksamhet.

Humana har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt en intern lärportal med ett brett utbud av utbildningar.Vad händer nu?

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag! Inför anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.Om Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 mdarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Ansök nu

Sommarjobb som personlig assistent till kvinna vid Liljeholmskajen!

Personlig assistent
Läs mer Maj 17
Vi söker nu personlig assistent till en trevlig kvinna i 50-årsåldern med intresse för bland annat musik och fotboll. Till följd av nervsjukdomen ALS är hon i behov av personlig assistans dygnets alla timmar för att få sin vardag att fungera. 
Om tjänsten:
I arbetet som personlig assistent kommer du att hjälpa henne med allt som uppstår som exempelvis personlig omvårdnad, städning av hemmet men även att följa med och uträtta ärenden och vara social. Hon kommunicerar via en bokstavstavla. Kund röker E-cigarett så man måste tåla det. Det är dubbelassistans dygnet runt på ett rullande 4 veckors schema. Vill du arbeta under hösten och framåt kommer det att finnas behov för det. Ditt schema under sommaren kommer att se ut enligt följande.

Juni:
3 juni 16-22
5 juni 16-22
9 juni 16-22
15 juni 16-22
20 juni 16-22
27 juni 16-22
28 juni 16-22
Juli:
2 juli 16-22
3 juli 16-22
4 juli 16-22
7 juli 16-22
11 juli 16-22
24 juli 16-22
25 juli 8-16
26 juli 8-22
27 juli 16-22
16 juli 16-22
29 juli 8-16
30 juli 16-22
31 juli 16-22

Augusti:
1 aug 16-22
3 aug 16-22
4 aug 16-22
7 aug 16-22
8 aug 16-22
10 aug 8-22
11 aug 8-22
12 aug 16-22
15 aug 16-22
22 aug 16-22
24 aug 16-22
25 aug 8-16
27 aug 16-22
31 aug 16-22

September:
1 sep 16-22

Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker delar kundens intresse för musik och fotboll samt är ansvarsfull, engagerad och omtänksam. Positivt är om du trivs att jobba i större arbetsgrupper.

För denna tjänst krävs det att du har:
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Tål E-cigarett då kund röker detta.
Det är även meriterande om du har:
- erfarenhet av en liknande roll
- är utbildad undersköterska eller arbetat som undersköterska.

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Vi tillämpar anställningsformen så länge uppdraget varar samt timanställning

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarvikarier söker till Humana Åsengården

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Maj 24
Vill du erbjudas ett sommarjobb som inte bara ger dig spänning, utan också en möjlighet att utvecklas och bidra till en positiv förändring i människors liv? Då har du hamnat på rätt plats! Vi söker just nu efter engagerade och ansvarsfulla sommarvikarier som vill hjälpa oss att ge människor ett bra liv. Det är en möjlighet för dig att utvecklas och göra skillnad samtidigt som du arbetar på ett företag som värdesätter glädje och engagemang. Sök nu och bli en del av vårt fantastiska team på Humana Åsengården! 
 
Om tjänsten 
Som sommarvikarie kommer du att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, där varje persons individuella behov och önskemål står i fokus. Du kommer att ha möjlighet att ge omsorg och stöd till äldre och skapa en trygg och meningsfull tillvaro för dem. Hos oss på Humana Åsengården får du chansen att arbeta i en engagerad och kärleksfull arbetsmiljö där du dagligen gör stor skillnad i människors liv. 
 
Du erbjuds 
- Möjligheten att ge god vård och omsorg till de äldre, samt skapa en meningsfull och trygg tillvaro för varje individ. 
- En chans att utveckla din kompetens och erfarenhet inom vård och omsorg. 
- En möjlighet att vara en del av ett företag som värdesätter glädje och engagemang. 
 
Arbetsbeskrivning 
Som sommarvikarie på Humana Åsengården ansvarar du för vård och omsorg av äldre personer. Du planerar och genomför veckoplanering, hanterar läkemedel, planerar roliga aktiviteter, dokumenterar och hanterar avvikelser. Tillsammans med kollegor fördelar ni arbetsuppgifter och kommunicerar med HSL-personal såsom SSK, rehabpersonal och joursjuksköterska. Arbetet utförs med ett personcentrerat förhållningssätt. 
 
I rollen kommer du bland annat att: 
- Vara kontaktperson och ansvara för dina kunders veckoplanering och genomförandeplan. 
- Följa upp dina kunders veckoplanering och genomförandeplan. 
- Erhålla delegering av läkemedel från SSK. 
- Genomföra roliga aktiviteter. 
- Hantera dokument och avvikelser. 
 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Varierande tjänstgöringsgrad under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Dag/kväll/helg eller natt. 
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 
Tillträde: Enligt överenskommelse. 
Ansökningsformulär: Ange vilka veckor du kan arbeta under juni, juli och augusti. Kan du arbeta hela sommaren, ange även det. 
 
Vem är du? 
Vi söker en ansvarstagande person som tycker om att arbeta i team och har förmågan att se helheten på avdelningen. Du är van vid dokumentation och sätter alltid kvaliteten i fokus. Erfarenhet av personcentrerat arbete är meriterande och det är viktigt att du är en relationsbyggare med god samarbetsförmåga och ett positivt synsätt. 
 
Vi söker dig som: 
- Är utbildad undersköterska. 
Det är även meriterande om du: 
- Har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst. 
- Har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom. 
- Har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi. 
Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda. 
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. 
 
Låter detta som ett jobb för dig? 
Då är du varmt välkommen att fylla i en ansökan redan idag. Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-04-01. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Nina Folbäck på nina.folback@humana.se. Urval sker löpande, vilket innebär att vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
 
Om Humana 
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. 
Läs mer på www.humana.se. 
 
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent sökes till 14-årig kille med autism

Personlig assistent
Läs mer Maj 7
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker dig som vill ha ett givande och roligt extrajobb som personlig assistent, till en 14-årig kille som bor i Skarpnäck tillsammans med sin familj.

Pojken har autism, en intellektuell funktionsnedsättning samt språksvårigheter och behöver därför hjälp och stöd i sin vardag. Vi söker dig som är anpassningsbar, punktlig och lyhörd. Kunden tycker mycket om att hitta på olika aktiviteter som att gå på bio, åka till museum eller äventyrsbad. Han tycker också om att kolla på film, bamse är en favorit. Ett plus om du som assistent motiverar kunden till att utforska nya saker och upplevelser. Viktigt att tänka på är dock att anpassa sig efter kundens vilja och önskemål.

Vi söker dig som kan arbeta på torsdagar mellan klockan 14:30 - 18:00. Utöver det ser vi gärna att du är flexibel och har möjlighet att hoppa in när ordinarie personal är sjuka eller har semester.

Vidare bör du som assistent vara ansvarsfull, ha tålamod och inneha en positiv inställning. Du behöver vara uppmärksam och kunna stötta kunden i hans kommunikation, vår kund kommunicerar till största del med stöd av bilder. Viktigt är att kunna fånga upp små signaler från kunden. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek. Du ska kunna agera snabbt om situationen kräver det, då kunden är impulsiv och lätt kan springa iväg. Full uppsikt krävs.

Vi ser gärna att du har kunskap om autism och har erfarenhet av att ha arbetat med barn. Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten.

Övrigt:
- Rökfri arbetsplats.
- B-körkort är meriterande.
- Det förekommer en del dokumentation därför krävs det att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

För att få arbeta med barn och unga under 18 år så måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid varierar. Du beställer enkelt med Bank-id via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning//

Ansök nu

Jobba som personlig assistent i Stockholm i sommar?

Personlig assistent
Läs mer Maj 15
Vi söker personliga assistenter som kan arbeta i sommar under ordinarie personals semester

I Stockholm har vi flera hundra kunder som har valt Humana som sitt assistansbolag. Vi har kunder i alla åldrar och med många olika funktionsvariationer. Sällan är den ena assistansen den andra lik och arbetstiderna varierar under dygnets alla 24 timmar, 7 dagar i veckan, hela året runt.

Mycket av arbetet som personlig assistent lär du dig medan du växer in i rollen, men det är viktigt att du som söker är flexibel samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. I vissa assistanser krävs inga förkunskaper alls medan i andra söker vi dig med bredare erfarenhet.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat personlig hygien, förflyttningar, kommunikation, hushållsarbete och träning. 

Du kommer i din ansökan få svara på några urvalsfrågor för att vi ska kunna matcha på bästa sätt. Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år så är du viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen då deras handläggningstid varierar. Du beställer enkelt med Bank-id via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid: Varierande dag, kväll, natt, vardag och helg.

Varaktighet: Vi tillämpar anställningsformen timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunder och deras anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt?omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.?Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar.?Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete.?I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.?
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Ansök nu

Personlig assistent sökes till flicka i Uppsala

Personlig assistent
Läs mer Maj 7
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en tjej på 8 år boende i Uppsala. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Jag är en charmig och glad 8-åring som bor med min familj i ett mysigt villaområde. Jag tycker om djur och att vara ute i naturen. Jag är en social tjej som tycker om att åka på utflykt.
Du som ”ska arbeta med mig” behöver vara omtänksam och påhittig, vara lugn och ha hjärtat på rätt ställe.
Kunden behöver ständig tillsyn då hon inte själv påkallar uppmärksamhet när behov av hjälp uppstår och då hon har epilepsi. Behöver hjälp med på- och avklädning, hygien, matsituationer samt förflyttningar.

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:
- Hjälpa till med på- och avklädning
- Personlig hygien
- Matsituationer
- Förflyttningar.
- Vara med och stimulera till lek och kommunikation

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 2 fasta vardagspass per vecka (oftast måndagar och tisdagar) sen e.m/kväll kl 15.00-18:30. Finns även möjlighet till fler pass och tider i schemat. 
Lön: Timlönen fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning.  

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer.
Vi söker dig som är omtänksam, empatisk, tålmodig, påhittig, engagerad, intresserad och intitiativtagande. Du bör ha en god fysik för lätsammare aktiviteter så som promenader m.m.
Du bör ej använda starka dofter som parfym eller dylikt

För denna tjänst krävs det att du har:
- Tidigare erfarenhet av att jobba med barn
- Är simkunning
- Ej allergisk mot pälsdjur då det finns en katt i hemmet
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Det är även meriterande om du har:
- Tidigare erfarenheter/utbildning inom vård och omsorg
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Humana Assistans söker personliga assistenter till en barn-kund i Solna!

Personlig assistent
Läs mer Apr 22
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Pojken är 3 år gammal. Han har andningsproblematik och ett omfattande omvårdnads- samt tillsynsbehov.

För att passa in i rollen som assistent bör du ha en positiv attityd, vara lyhörd och uppmärksam. Man behöver assistera utifrån pojkens behov, vara flexibel och lösningsorienterad och ha en fallenhet för att följa instruktioner. Vi ser det som en självklarhet att du är ärlig och ansvarsfull och har hög integritets-känsla, genom att respektera och följa tystnadsplikten.

Eftersom att du blir en del av pojkens liv bör du även vara en god förebild med ett gott omdöme. Du måste kunna behärska svenska språket bra för den här tjänsten. Du får gärna ha en undersköterska utbildning alternativt att du har flera års erfarenhet och gärna utav respirator med övervakning av saturationsmätare.
Pojken sover under natten och det är därför väldigt viktigt att man klarar av att sitta tyst och hålla sig vaken en hel natt för att inte störa hans nattsömn.

Tjänsten är en timanställning som kan leda till en visstidsanställning med fast schemarad. Arbetstiderna är förlagda under dagtid. På dagtid följer man med pojken till förskolan. Det kan även förekomma kväll och nattpass med vaken natt.
Schemat brukar planeras i god tid ca 1-2 månader i förväg. Ibland förekommer det även att vi behöver hjälp med kort varsel.

Vi erbjuder dig som assistent ett varierande arbete, god löneutveckling och en engagerad arbetsgivare. Är du intresserad? Varmt välkommen att skicka in ditt CV samt personligt brev.

Tjänsten är med tillträde omgående.

Du får gärna ansöka om ett utdrag från polisens registerutdrag i samband med att du skickar in din ansökan för att snabba på processen. Var noga med att du skickar efter det utdraget som heter "Arbete med barn med funktionsnedsättning".
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansök nu

Assistent till 14-årig tjej i Älvsjö sökes

Personlig assistent
Läs mer Apr 29
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Nu söker vi en personlig assistent till en tjej på snart 14 år. Hon bor med sin familj i Älvsjö, nära pendeltågsstationen. Hon är en glad och sprallig tjej som gillar promenader, musik samt att titta på tv. Hon har en utvecklingsstörning och autistiska drag. Hon är rörlig i kroppen men hon tappar ibland balansen och behöver då hålla din hand. Flickan kommunicerar via bildstöd och kroppsspråk.

Om tjänsten:
Ditt arbetspass börjar i hemmet efter skolan. Du jobbar varannan vecka; (jämn eller ojämn vecka, du kan själv välja vad som passar dig bäst)

Måndagar: 16–19
Tisdagar: 16–19
Onsdagar: 15–19
Torsdagar: 16–19
Fredagar: 16–19

Det finns även möjlighet till mer arbetstid under helgen. Du är med flickan i hemmet och på promenad i närområdet. Du kommer att vara flickan behjälplig med hygien, blöjbyten, toalett-träning, kommunikation samt stötta henne vid måltider.

Vem vi söker:
Då flickan är aktiv är det viktigt att du som assistent är uppmärksam och alert. Du trivs med att följa rutiner då flickan behöver kontinuitet i sin vardag. För att bli aktuell krävs följande:
- Du kommunicerar tydligt på svenska då det är viktigt i kommunikationen med kunden.
- Du kan uppvisa utdrag från polisens belastningsregister samt personbevis (mer information längst ner i annonsen)

Att ha barnvana eller erfarenhet av yrket personlig assistent är meriterande men inget krav. Vi ser gärna kvinnliga sökanden men personkemin är det som värderas högst.

Tjänstgöringsgrad: 20–40%.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående

Utdrag ur belastningsregistret beställer du på Polisens hemsida:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/
Välj alternativet: barn med funktionsnedsättning

Personbevis beställer du på Skatteverkets hemsida:
https://skatteverket.se/privat/folkbokforing/bestallpersonbevis/allapersonbevis.4.361dc8c15312eff6fdb20.html
Välj alternativet: anställning

Ansök nu

Erfarna assistenter sökes till ALS-drabbad man i Vällingby

Personlig assistent
Läs mer Apr 17
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu självgående och ansvarsfulla personliga assistenter till en ALS-drabbad man i Vällingby.

Mannen har ALS och som hans personliga assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från kaffedrickande till personlig hygien och omvårdnad. Dina ansvarsuppgifter innefattar även förflyttningar, uppsikt över respirator, matlagning, hushållssysslor, m.m. Hjälpmedel finns på plats för att du som assistent skall ha en trygg och säker arbetsmiljö. Då mannen inte alltid har orken till att kommunicera behöver du ta initiativ och vara självgående i arbetet. Mannen har allergi mot starka dofter och röklukt så du som söker ska ej vara rökare och inte ha på dig parfym under arbetspasset.

Vi söker dig som är självgående och strukturerad. Du är inkännande och lyhörd inför mannens behov och önskemål, men kan också ta egna initiativ. Det är viktigt att du är trygg i dig själv samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor.

Mannen är beviljad assistans all vaken tid. Vi söker nu assistenter som kan ställa upp vid behov samt jobba under sommaren då ordinarie personal söker semester. Det uppskattas att du som söker kan jobba alla dygnets timmar.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Meriterande är även erfarenhet av förflyttningsteknik samt andningsstöd genom respirator.
Vill du få en chans att göra skillnad? Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Hållbarhetscontroller

Controller
Läs mer Maj 3
Är du en noggrann och analytiskt person med brinnande intresse för hållbarhetsfrågor? Då är denna nyinrättade tjänst något för dig. Vi på Humana söker nu en engagerad och erfaren controller för att driva utvecklingen av vår hållbarhetsrapportering. I arbetet ingår att utveckla struktur och presentation av hållbarhetsinformation i årsredovisningens enligt CSRD och hantera såväl social som miljömässig hållbarhetsdata. Du kommer ha en framträdande roll i arbetet med klimatberäkningar, utveckla leverantörsutvärderingar och leverantörspåverkan samt utbilda kollegor i olika funktioner i rapportering och internkontroll inom hållbarhetsområdet.  
Humana arbetar utifrån en affärsmodell där hållbarhet är själva kärnan i erbjudandet – för individen och för samhället. Vår strategi bygger på fyra målområden: kvalitativ omsorg, attraktiv arbetsgivare, lönsam tillväxt och ansvarstagande samhällsaktör, där respektive målområdet handlar om att skapa hållbarhet ur olika perspektiv: för våra kunder och klienter, för medarbetarna, för bolaget och för samhället omkring oss. Som hållbarhetscontroller kommer du att ha en viktig uppgift i att skapa beslutsunderlag för att driva bolagets strategi framåt och ditt bidrag kommer utgöra en viktig hörnsten i utvecklingen av hållbarhetsarbetet.
Du kommer rapportera till Humanas hållbarhetsansvarig och ingå i Humanas Group Finance team.
I rollen som hållbarhetscontroller kommer du att
- Strukturera, kvalitetssäkra, samla in, analysera och rapportera hållbarhetsdata
- Leda och genomföra koncernens hållbarhetsrapportering enligt CSRD, inklusive EU-taxonomin
- Säkerställa XBRL-taggning av den lagstadgade hållbarhetsrapporteringen
- Samordna externa revisioner på hållbarhetsområdet
- Ta fram beslutsunderlag, KPI:er, data och rapporter till interna och externa intressenter
- Arbeta med koncernens klimatberäkningar och klimatmål
- Implementera systemstöd för hållbarhetsrapportering
- Utbilda organisationen i kraven för hållbarhetsrapportering
- Arbeta med leverantörsutvärdering och leverantörspåverkan utifrån hållbarhetsperspektiv (särskilt utifrån CSDDD och Åpenhetsloven)
- Analysera nya regelverk och vad det får för konsekvenser för Humana
- Delta i implementeringen av nya regelverk inom hållbarhetsområdet
- Delta i internkontroll av policyefterlevnad
- Engagera dig i och driva olika projekt utifrån Humanas hållbarhetsagenda
Vem är du?
Du som söker är en engagerad person med ett brinnande intresse för hållbarhetsfrågor. Du är positiv, nyfiken och ser möjligheter och lösningar där andra ser hinder. Med din kommunikativa förmåga är du en lagspelare som enkelt entusiasmerar och stöttar andra, samtidigt som du kan driva ditt eget arbete framåt på ett självständigt sätt.
Vi söker någon som tar ansvar och levererar arbete av hög kvalitet. Du har en stark förmåga att utföra både kvantitativa och kvalitativa analyser samt en gedigen förståelse för finansiella och operationella processer. Då rollen kräver noggrann datainsamling och analys värdesätter vi din analytiska förmåga och ditt intresse för siffror.
Rollen innebär många olika kontaktpunkter, både internt och externt och du arbetar koncernövergripande. Det är därför viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Tidigare erfarenhet och kunskaper
Vi söker dig med en akademisk utbildning inom hållbarhet, ekonomi, juridik eller motsvarande. Du ska ha tidigare erfarenhet av finansiell rapportering, redovisning och/eller controlling och också ha arbetat med hållbarhets-/ESG-rapportering. Dina Excel-kunskaper är mycket goda och du har erfarenhet av dataanalys och har varit involverad i systemimplementationer. Erfarenhet av GHG-protokollet, GRI-rapportering, CSRD/ESRS, Science-based targets, TCFD samt Power BI är meriterande för rollen.
Placeringsort för tjänsten är Stockholm.
Arbeta på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida: https://www.humana.se/jobb
Ansökan
Vi behandlar ansökningar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Sökande till tjänsten kan komma att få genomgå våra rekryteringstester ACE och OPTO. 
Vid frågor, kontakta Humanas hållbarhetsansvarig Maria Jansson. 
Varmt välkommen med din ansökan senast den 19 maj.

Ansök nu

Sommarvikarier sökes till Humana Sjöstadsgården

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Apr 19
Sommarvikarier sökes till Humana Sjöstadsgården
Vill du erbjudas ett sommarjobb som inte bara ger dig spänning, utan också en möjlighet att utvecklas och bidra till en positiv förändring i människors liv? Då har du hamnat på rätt plats! Vi söker just nu efter engagerade och ansvarsfulla sommarvikarier som vill hjälpa oss att ge människor ett bra liv. Det är en möjlighet för dig att utvecklas och göra skillnad samtidigt som du arbetar på ett företag som värdesätter glädje och engagemang. Sök nu och bli en del av vårt fantastiska team på Humana Sjöstadsgården.
Om tjänsten
Som sommarvikarie kommer du att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, där varje persons individuella behov och önskemål står i fokus. Du kommer att ha möjlighet att ge omsorg och stöd till äldre och skapa en trygg och meningsfull tillvaro för dem. Hos oss på Sjöstadsgården får du chansen att arbeta i en engagerad och kärleksfull arbetsmiljö där du dagligen gör stor skillnad i människors liv.
Du erbjuds
- Möjligheten att ge god vård och omsorg till de äldre, samt skapa en meningsfull och trygg tillvaro för varje individ
- En chans att utveckla din kompetens och erfarenhet inom vård och omsorg
- En möjlighet att vara en del av ett företag som värdesätter glädje och engagemang
Arbetsbeskrivning
Som sommarvikarie på Humana Sjöstadsgården ansvarar du för vård och omsorg av äldre personer. Du planerar och genomför veckoplanering, hanterar läkemedel, planerar roliga aktiviteter, dokumenterar och hanterar avvikelser. Tillsammans med kollegor fördelar ni arbetsuppgifter och kommunicerar med HSL-personal såsom SSK, rehabpersonal och joursjuksköterska. Arbetet utförs med ett personcentrerat förhållningssätt.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Varierande tjänstgöringsgrad under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Dag/kväll/helg eller natt.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.
Ansökningsformulär: Ange vilka veckor du kan arbeta under juni, juli och augusti. Kan du arbeta hela sommaren, ange även det.
Vem är du?
Vi söker en ansvarstagande person som gillar att jobba i team och har förmågan att se helheten på avdelningen. Du är van vid dokumentation och sätter alltid kvaliteten i fokus. Erfarenhet av personcentrerat arbete är meriterande och det är viktigt att du är en relationsbyggare med god samarbetsförmåga och ett positivt synsätt.
Vi söker dig som:
- är utbildad undersköterska
Det är även meriterande om du:
- har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst
- har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom
- har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi
Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.
Låter detta som ett jobb för dig?
Då är du varmt välkommen att fylla i en ansökan redan idag. Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-04-14. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta gruppledare på Linda.voss@humana.se 
Urval sker löpande vilket innebär att vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Om Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Läs mer på www.humana.se.

Ansök nu

Sommarvikarier söker till Humana Åsengården

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Maj 8
Vill du erbjudas ett sommarjobb som inte bara ger dig spänning, utan också en möjlighet att utvecklas och bidra till en positiv förändring i människors liv? Då har du hamnat på rätt plats! Vi söker just nu efter engagerade och ansvarsfulla sommarvikarier som vill hjälpa oss att ge människor ett bra liv. Det är en möjlighet för dig att utvecklas och göra skillnad samtidigt som du arbetar på ett företag som värdesätter glädje och engagemang. Sök nu och bli en del av vårt fantastiska team på Humana Åsengården! 
 
Om tjänsten 
Som sommarvikarie kommer du att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, där varje persons individuella behov och önskemål står i fokus. Du kommer att ha möjlighet att ge omsorg och stöd till äldre och skapa en trygg och meningsfull tillvaro för dem. Hos oss på Humana Åsengården får du chansen att arbeta i en engagerad och kärleksfull arbetsmiljö där du dagligen gör stor skillnad i människors liv. 
 
Du erbjuds 
- Möjligheten att ge god vård och omsorg till de äldre, samt skapa en meningsfull och trygg tillvaro för varje individ. 
- En chans att utveckla din kompetens och erfarenhet inom vård och omsorg. 
- En möjlighet att vara en del av ett företag som värdesätter glädje och engagemang. 
 
Arbetsbeskrivning 
Som sommarvikarie på Humana Åsengården ansvarar du för vård och omsorg av äldre personer. Du planerar och genomför veckoplanering, hanterar läkemedel, planerar roliga aktiviteter, dokumenterar och hanterar avvikelser. Tillsammans med kollegor fördelar ni arbetsuppgifter och kommunicerar med HSL-personal såsom SSK, rehabpersonal och joursjuksköterska. Arbetet utförs med ett personcentrerat förhållningssätt. 
 
I rollen kommer du bland annat att: 
- Vara kontaktperson och ansvara för dina kunders veckoplanering och genomförandeplan. 
- Följa upp dina kunders veckoplanering och genomförandeplan. 
- Erhålla delegering av läkemedel från SSK. 
- Genomföra roliga aktiviteter. 
- Hantera dokument och avvikelser. 
 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Varierande tjänstgöringsgrad under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Dag/kväll/helg eller natt. 
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 
Tillträde: Enligt överenskommelse. 
Ansökningsformulär: Ange vilka veckor du kan arbeta under juni, juli och augusti. Kan du arbeta hela sommaren, ange även det. 
 
Vem är du? 
Vi söker en ansvarstagande person som tycker om att arbeta i team och har förmågan att se helheten på avdelningen. Du är van vid dokumentation och sätter alltid kvaliteten i fokus. Erfarenhet av personcentrerat arbete är meriterande och det är viktigt att du är en relationsbyggare med god samarbetsförmåga och ett positivt synsätt. 
 
Vi söker dig som: 
- Är utbildad undersköterska. 
Det är även meriterande om du: 
- Har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst. 
- Har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom. 
- Har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi. 
Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda. 
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. 
 
Låter detta som ett jobb för dig? 
Då är du varmt välkommen att fylla i en ansökan redan idag. Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-04-01. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Nina Folbäck på nina.folback@humana.se. Urval sker löpande, vilket innebär att vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
 
Om Humana 
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. 
Läs mer på www.humana.se. 
 
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till en härlig och aktiv 18 årig kille

Personlig assistent
Läs mer Apr 16
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen som personlig assistent kommer du att göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Jag heter X, är 18 år och bor i centrala Stockholm. Jag söker efter dig som kan vara både min kompis och mitt ”hjälpjag”.

Jag har inget talat eller skrivet språk utan använder mest kroppsspråk och bilder när jag kommunicerar. Då jag har svår intellektuell funktionsvariation och autism, behöver jag träna på att utveckla bildspråket, och du kan hjälpa mig med det. Mitt liv underlättas om det är förutsägbart och tydligt. Rutiner skapar trygghet.

På vardagarna går jag i skolan, och kommer hem ca 16.00. Du möter mig med lugn och positiv energi och kollar av vad jag vill göra eller känner för. Om jag inte själv vet så blir jag glad om du föreslår någon aktivitet som ligger på min nivå just där och då. Dagsformen spelar stor roll och jag brukar behöva peppning till att ingå eller byta aktivitet. Jag är oftast glad och positiv till att hitta på saker. Då min energi och aktivitetsnivå vanligtvis är hög tycker jag tex om att cykla, bli skjutsad i min lådcykel, gå i skogen, lära mig att åka rullskridskor, besöka Tom Tits och Gröna Lund m m.

Att hänga hemma är också en favorit, då kollar jag gärna på Ipaden, lyssnar på musik, eller kanske bakar något. På en vardag säger vi hejdå kl.19.00 och på helgerna och när jag är ledig från skolan behöver jag dig oftast mellan 11.00 och 17.00, men det kan bli längre pass också om det är något speciellt. På sommaren är det mysigt att göra långa utflykter tillsammans. När jag åker på kollo följer du/ni med mig dit.

Du välkomnas i teamet kring mig, och får gå introduktion så länge du behöver. Det går bra att kombinera detta arbete med studier eller annat deltidsjobb, då du kommer behövas här på ca 25-50%. Beroende på hur och när du har möjlighet att vara med mig, gör vi upp ett schema som passar oss och de andra assistenterna. Du arbetar ofta tillsammans med en annan assistent, då jag har rätt till dubbelassistans. Det finns många utbildningar att gå om du känner att du behöver det, och det finns också möjligheter till handledning. Ni har täta personalmöten, där ni kan stämma av och lära er av varandra. Friskvårdsbidrag ingår i denna tjänst. Om du är nyfiken på hur det är att jobba här, kan du få möjlighet att prata med en av de andra assistenterna som jobbat här länge.

Du som person är troligtvis:

Lekfull 
Initiativtagande
Engagerad
Godmodig
Tålmodig
Flexibel
Prestigelös
Driven och Intuitiv
Tjänstgöringsgrad: 25-50%
Tillträde: Så snart som möjligt
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så länge uppdraget varar' samt timanställning

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Metodgarant IHF (Intensiv Hemmabaserad Familjebehandling)

Familjebehandlare/Familjepedagog
Läs mer Apr 10
Är du redo att vara en del av en viktig förändring i barns och familjers liv? Hos Humana Academy Holding erbjuder vi nu en spännande möjlighet för dig att leda och utveckla vår metod IHF. Som metodgarant för IHF kommer du att vara i frontlinjen för att säkerställa att våra insatser är av högsta kvalitet.


Om tjänsten

I tjänsten som metodgarant för IHF kommer du vara en del av teamet Humana Academy Holding. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för IHF, vilket innebär att du leder arbetet med att förvalta och utveckla metoden IHF så att den går i linje med evidensbaserad praktik. Du kan ha din arbetsplats på något av Humanas kontor med stora möjligheter till flexibilitet.


Dina huvuduppgifter kommer att vara kvalitetssäkring av IHF genom att:


- Säkerställa att alla IHF-enheter, både inom och utanför Humana, arbetar enligt de höga certifieringskrav som metoden ställer för att hjälpa barn och familjer på ett kunskapsbaserat sätt


- Uppdatera och utveckla metoden utifrån forskning, kunskap och beprövad erfarenhet


Dessutom kommer du att:


- Leda och stödja arbetet för metodhandledare och metodstödjare


- Bidra till att IHF som metod sprids inom och utanför Humana


Vem är du?

Du som söker är en driven person som känner dig trygg med att arbeta självständigt och tar ansvar för de projekt du leder. Du samarbetar på ett bra sätt med personer och organisationer som är verksamma inom IHF. Du tycker om att tänka strategiskt och långsiktigt och är målinriktad. Du har ett gediget engagemang för barn och familjer i utsatta situationer. Vi hoppas att du är nyfiken och känner dig motiverad av ständigt förbättringsarbete. 


För den här befattningen krävs att du har kompetenser enligt följande:


- Socionom eller annan likvärdig utbildning, i socialt arbete. 


- Dokumenterad erfarenhet av arbete med IHF, gärna i olika roller


- Förmåga att organisera och strukturera komplexa arbetsuppgifter


- Väl förtrogen med lagar och riktlinjer inom området


- Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift


- Kunna arbeta i en föränderlig digital arbetsmiljö


- Språkkunskaper i svenska och engelska


Det är meriterande om du har:


- Erfarenhet av ledarskap


- Erfarenhet av projektledning


- Erfarenhet av att föreläsa och utbilda


- Erfarenhet av att handleda


- Vidareutbildning inom psykoterapi


- Masterexamen inom socialt arbete


- Kunskap om och erfarenhet av systematisk uppföljning


- Dokumenterad erfarenhet av implementering


Arbeta på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.


Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana https://www.humana.se/jobb


Vad händer nu?

Vi hanterar ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 


Sökande till tjänsten kan komma att få genomgå våra rekryteringstester, ACE och OPTO.


Om du vill veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent sökes till kvinna i Vällingby!

Personlig assistent
Läs mer Apr 22
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna som är bosatt i Vällingby 
I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Vår kund är en kvinna på 46 år som har en neurologisk sjukdom som kännetecknas av muskelspänning samt muskelförsvagning i underben och fötter. Hon har svårt med balans och gång på egen hand.
Om tjänsten
Kunden har förflyttningssvårigheter inom och utomhus och behöver hjälp vid dessa moment. Hon sitter i en rullstol, gångtränar dagligen och har ett gåbord som hon kan resa sig med. 
Som personlig assistent hos henne så kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel omvårdnad. I arbetet ingår även att du motiverar och aktiverar.
I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att arbeta med:
- vara behjälplig med personlig omvårdnad som t ex duschning, på och avklädning, toalettbesök med mera.
- Hjälpa till vid förflyttningar
- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 25h/v, 62,5%
Mån 8-13
Tis 13-18
Ons 13-18
Tors 8-13
Fre 8-13
Lön: timlön är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Ennlligt överenskommelse. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar.
Erfarenhet av assistansyrket och av förflyttningar med hjälpmedel som t.ex lyft är av stor relevans.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personliga assistenter sökes för extra jobb i Sätra

Personlig assistent
Läs mer Apr 5
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu en personlig assistent för timanställning, till en glad man i 37-års åldern.

Du ska vara framåt, positiv och kunna ta ansvar. Kunden gillar bland annat att lyssna på musik, träna, se på sport och vara med ute på promenader.

Han har kognitiva och fysiska funktionsnedsättningar så arbetsuppgifterna innebär att hjälpa honom med förflyttningar, hygien, mat och hushållssysslor. Han behöver också få motivering och stöttning i sitt dagliga liv. Har du erfarenhet av lyft är det meriterande, men inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetstiderna är varierande. Under natten ingår väntetid.

Rekrytering sker löpande, så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag.

Ansök nu

Personal assistant for woman in Stockholm wanted

Personlig assistent
Läs mer Apr 15
Hello,
I am a young woman working as a researcher in Stockholm near KTH. I am a wheelchair user and currently looking for two female personal assistants.

Availability is required 25% part-time (approximately, 1 day-time or 1 night-time shift per week) until June. From July availability is needed 50% or 75%. The schedule is flexible.

You are a great candidate if you:

Are a quick learner 
Have optimal organizational 
Have optimal time management skills.
Are physically fit
Are able to support with daily physical training.
Are fluent in English
Are available for travels up to one week.
Are able to reach Tekniska Högskolan T-bana within a maximum of one hour.
Are flexible to cover extra shifts if needed.
 
Previous experience as a personal assistant is not required as personality and chemistry are more important to me.

I look forward to meeting you!


Anställning/Varaktighet: Vi tillämpar anställningsformen ´så länge uppdraget varar´ och timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana och av kunden. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Då vår kund är engelskspråkig får du gärna dela ditt CV och personliga brev på engelska.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent sökes till 14-årig kille med autism

Personlig assistent
Läs mer Apr 10
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker dig som vill ha ett givande och roligt extrajobb som personlig assistent, till en 14-årig kille som bor i Skarpnäck tillsammans med sin familj.

Pojken har autism, en intellektuell funktionsnedsättning samt språksvårigheter och behöver därför hjälp och stöd i sin vardag. Vi söker dig som är anpassningsbar, punktlig och lyhörd. Kunden tycker mycket om att hitta på olika aktiviteter som att gå på bio, åka till museum eller äventyrsbad. Han tycker också om att kolla på film, bamse är en favorit. Ett plus om du som assistent motiverar kunden till att utforska nya saker och upplevelser. Viktigt att tänka på är dock att anpassa sig efter kundens vilja och önskemål.

Vi söker dig som kan arbeta på torsdagar mellan klockan 14:30 - 18:00. Utöver det ser vi gärna att du är flexibel och har möjlighet att hoppa in när ordinarie personal är sjuka eller har semester.

Vidare bör du som assistent vara ansvarsfull, ha tålamod och inneha en positiv inställning. Du behöver vara uppmärksam och kunna stötta kunden i hans kommunikation, vår kund kommunicerar till största del med stöd av bilder. Viktigt är att kunna fånga upp små signaler från kunden. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek. Du ska kunna agera snabbt om situationen kräver det, då kunden är impulsiv och lätt kan springa iväg. Full uppsikt krävs.

Vi ser gärna att du har kunskap om autism och har erfarenhet av att ha arbetat med barn. Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten.

Övrigt:
- Rökfri arbetsplats.
- B-körkort är meriterande.
- Det förekommer en del dokumentation därför krävs det att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

För att få arbeta med barn och unga under 18 år så måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid varierar. Du beställer enkelt med Bank-id via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning//

Ansök nu

Sjuksköterska i sommar till Humana Sjöstadsgården

Sjuksköterska, geriatrik/Sjuksköterska, äldreomsorg och äldrevård
Läs mer Feb 2
Sjuksköterska till vård- och omsorgsboende för äldre sökes. Humana Sjöstadsgården söker nu dig som är sjuksköterska och vill arbeta med oss i sommar, i en verksamhet där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb.Vill du göra skillnad för våra boende och samtidigt arbeta tillsammans med glada och härliga kollegor? Då tycker vi att du ska söka jobb hos oss. Sjöstadsgården drivs av Humana Omsorg på uppdrag av Stockholms stad. Sjöstadsgården ligger i det natursköna och lummiga området Hammarby sjöstad och erbjuder 59 platser till äldre fördelat på 4 demensavdelningar och 3 somatiska avdelningar. Vi är ett team om 5 sjuksköterskor. Vi jobbar tätt ihop med rehabpersonal och omvårdnadspersonal. Arbetet är förlagt dagtid mellan 7-17 veckans alla dagar. 


Vi söker medarbetare som vill arbeta hos oss som timvikarie eller på vikariat, särskilt under sommaren. 


Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av äldrevård. Som sjuksköterska hos oss tar du ett stort eget ansvar och behöver ha förmåga att ta egna initiativ och styr mycket av ditt arbete på egen hand. Du värnar om en god relation med våra boende och ett gott samarbete med kollegor. Ett gott bemötande och ett stort engagemang är en självklarhet för dig. Vi värdesätter en god kommunikationsförmåga och att du förstår vikten av god dokumenation.Om tjänsten

Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för att leda det dagliga omvårdnadsarbetet gällande ca 16 boende. Du arbetar personcentrerat med boende i fokus. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska, till exempel:- Arbetar med specifika sjukvårdsinsatser och förebyggande insatser för hälsa

- Delaktig vid inflyttning av nya boende

- Handleder/utbildar undersköterskor vid behov

- Dokumentation i VodokVi tror på ett delegerat ansvar och söker medarbetare som själva vill ta det ansvaret. Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsätta innan ansökningstiden har löpt ut. Vid frågor kontakta verksamhetschef Jeanette Stenberg eller Camilla Falkbrink.- Anställning: Timvikarie/vikariat

- Arbetstid: Dagtid, även helg

- Tillträde: Enligt överenskommelse.

 


Att jobba på Humana 


Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig!  


Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.   


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete.


 


Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR 


 


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kvinna i Liljeholmen söker personlig assistent.

Personlig assistent
Läs mer Apr 15
Är du initiativtagande och lyhörd och söker ett givande arbete? Då kanske du är vår nya kollega!Om tjänsten:

Vår kund är en glad och trevlig kvinna i 30-års åldern som bor på Liljeholmen. Hon har en ryggmärgsskada, är rullstolsburen och behöver assistans för att klara de flesta moment i vardagen. Som personlig assistent kommer du att vara ett stöd vid personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor samt annat som kan uppkomma i vardagen. Vår kund tycker om att vara ute i solen, titta på serier med mera.Schema:

v1: måndag 8–17 onsdag-torsdag 17–08 (7h väntetid) fredag 8–17

v2: onsdag-torsdag 17–08 (7h väntetid) lördag-söndag 8–8 (7h väntetid
Vem är du?

Vi ser att du som sökande är lyhörd och initiativrik, att du kan ta initiativ men också känna av när du inte ska ta fullt lika stor plats. Rollen ställer höga krav på att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Du ska vara rökfri. Vi kommer lägga stor vikt vid att du och vår kund har en god personkemi samt att du passar bra in i personalgruppen.Tjänstgöringsgrad: 63,75%

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

Varaktighet: Vi tillämpar anställningsformen ”Så länge uppdraget varar”, samt timanställning.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana och kunden. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

 


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.Varmt välkommen med din ansökan!


Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Ansök nu

Gör skillnad som personlig assistent för en fantastisk 13-årig pojke

Personlig assistent
Läs mer Mar 26
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi är en familj baserad i det vackra Täby, och just nu söker vi en engagerad och omtänksam personlig assistent för vår 13-åriga son.
Han är en ljusstråle med ett stort hjärta, som älskar att utforska världen både inomhus och utomhus. Vi söker någon som kan stötta honom i hans dagliga rutiner, personlig hygien och följa med på olika typer av aktiviteter. Vår son kommunicerar genom bildkommunikation, så vi ser gärna att du har erfarenhet eller ett stort intresse av att lära dig mer om detta sätt att kommunicera.

Arbetstider: Måndag till torsdag, 15:30 - 20:30.

Vi söker dig som är flytande i engelska, då det är vårt huvudspråk hemma. Har en positiv inställning och ett genuint intresse av att arbeta med barn. Är ansvarsfull, pålitlig och har en god förmåga att anpassa dig till olika situationer.

Kom ihåg att beställa hem ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten, då detta är ett lagkrav att uppvisa.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu