Prima Barn- och Vuxenpsykiatri Stockholm AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Prima Barn- och Vuxenpsykiatri Stockholm AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Kurator till Prima barn- och ungdomspsykiatriska mottagning i Handen

Kurator
Läs mer Dec 8
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker en kurator med psykoterapeutisk vidareutbildning, lägst steg 1 kompetens, till vår mottagning i Handen. Vi söker dig som vill arbeta med barn- och ungdomspsykiatriskt öppenvårdsarbete i ett team med psykologer, barnpsykiatriker, sjuksköterskor, kuratorer, där personalen är påläst och forskningsintresserad. Vi drivs och motiveras av att bedriva bra barnpsykiatri och vill erbjuda evidensbaserad behandling för psykiatriska diagnoser till så många som möjligt.

PRIMA Barn- och Ungdomspsykiatri i Handen är en specialistmottagning för barn 0-17 år. Vårt upptagningsområde omfattar Haninge, Tyresö och Nynäshamn.

PRIMA är en organisation som präglas av hög kompetens i alla led. Mottagningen beskrivs bäst genom positiv energi, en vilja att förbättra och korta beslutsvägar. Vid anställning kommer du att tilldelas en mentor. Vi vill att alla våra medarbetare känner att de själva utvecklas och är med och utvecklar verksamheten. Vi har under åren arbetat upp en välfungerande grundstruktur på mottagningen för att idag kunna ägna oss åt det som är viktig - patienterna!

Arbetsuppgifter: Tjänsten innefattar bedömning och behandlingsarbete av barn och ungdomar med psykiatrisk problematik samt föräldrastöd. Det finns möjlighet att anpassa arbetsuppgifter utifrån erfarenhet, kompetens och intresse.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har socionomexamen och psykoterapiutbildning lägst steg 1 kompetens. Tidigare erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete är meriterande.

Vi söker dig som är motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och god samarbetsförmåga - vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid: Heltid om 40 timmar/vecka. Deltid kan diskuteras.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Ansökan skickas senast 2022-01-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av enhetschef Inger Gynning.

Inger.gynning@prima.seVarmt välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Copy of Sjuksköterska till Prima Maria, Öppenvård

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 8
PRIMA Maria Beroende söker sjuksköterska till Öppenvården


PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker nu en sjuksköterska heltid till vårt läkemedelsteam på Södermalm.

På vår mottagning arbetar vi med frivillig specialiserad beroendevård för personer över 18 år.

Vi finns på Maria sjukhus på Södermalm. Behandling och rådgivning erbjuds till patienter med alkohol-, narkotika- och läkemedelsberoende.

Öppenvårdens utbud inkluderar bland annat KBT-behandling, återfallsprevention, minnesotabehandling, motiverande samtal samt neuropsykiatri.

All behandling sker enligt evidensbaserade metoder.

Prima Maria kännetecknas av korta beslutsvägar. Uppmuntrar forskning och fortbildning.

PRIMA uppmuntrar personalutveckling, tillämpar individuell lönesättning och flextid samt erbjuder friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter:

På läkemedelsteamet ansvarar Du för planerad och strukturerad uttrappning av beroendeframkallande läkemedel, individuell vårdplanering för patienterna, samverkan med socialtjänst och psykiatri samt beställning och administration av läkemedel. Du arbetar i team med sjuksköterska och läkare.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för patientgruppen. Specialist i psykiatri/ Steg 1 är meriterande.


Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.


Ansökan:

Ansökan skickas senast den 5 december 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av Karin Lavesson 073 901 53 55.Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

PRIMA BUMM i Bromma söker Leg. psykolog

Barnpsykolog
Läs mer Sep 23
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård samt barn- och ungdomsmedicin. Vården bedrivs med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa. Organisationen präglas av hög kompetens i alla led. Mottagningen beskrivs bäst genom positiv energi, en vilja att förbättra och korta beslutsvägar. Vi vill att alla våra medarbetare känner att de själva utvecklas och är med och utvecklar verksamheten.
1 april 2019 öppnade PRIMA sin första Barn- och ungdomsmedicinska mottagning och tillsammans har vi byggt upp välfungerande grundstrukturer för att kunna ägna vår tid åt det som är viktigast - våra patienter. Mottagningen beskrivs bäst genom positiv energi, en vilja att förbättra och korta beslutsvägar. Vi vill att alla våra medarbetare känner att de själva utvecklas och är med och utvecklar verksamheten.

Vi söker nu en Leg. psykolog för ett vikariat med möjlighet till förlängning.
Arbetsuppgifter: Arbetet innefattar neuropsykiatriskt utredningsarbete med frågeställning ADHD samt behandlingsarbete för av barn och ungdomar med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. (första linjen) Vi ser utvecklingsarbete och handledning som en självklarhet i arbetet.

Kvalifikationer: Leg psykolog, gärna med några års erfarenhet och som vill arbeta på en arbetsplats som präglas av engagerade och kompetenta kollegor som brinner för barns fysiska och psykiska hälsa.

Arbetstid: Heltid. Deltid kan diskuteras.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Ansökan skickas senast den 31/12-21. Intervjuer sker löpande och vikariatet kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av enhetschef Kristin Ardai som lättast nås via mail.
kristin.ardai@prima.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Mentalskötare/undersköterska

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Sep 17
Telefonrådgivning jourtid, helgfria vardagar 17:00-22:00 samt helger/röda dagar mellan 08:00-15:00 alternativt 15:00-22:00 enligt överenskommelse och önskeschema.

Ansök nu

Skötare till Prima Maria akut och heldygnsvård

Skötare
Läs mer Sep 9
Prima Maria Akut och Heldygnsvård söker skötare till akutmottagning och heldygnsvården. Tillsvidare/Timanställning, dag- eller nattjänst.


PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.

Vi söker dig som är utbildad skötare/undersköterska till Prima Maria akut och heldygnsvård. Våra lokaler är belägna på Södermalm med närhet till Mariatorgets tunnelbana och Södra station.

Inom sektionen för akut- och heldygnsvård ryms vår akutmottagningen och heldygnsvård. Akutmottagningen är öppen dygnet runt och tar emot sökande med beroendeproblematik. Avdelning 1 har 26+2 vårdplatser och vårdtider ca 2-7 dagar.

PRIMA Maria erbjuder missbruks/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Hos oss kommer du till en lärorik, intressant och rolig arbetsplats med erfarna kollegor. Du får en individuellt anpassad introduktion som stämmer överens med den bakgrund du har.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår abstinensbedömning och -behandling, somatisk och psykiatrisk omvårdnad, stödjande och motiverande samtal. Du arbetar här i vårdlag med en sjuksköterska. Arbetet är varierande och flexibelt då du alternerar mellan arbete på akutmottagning och vårdavdelning.

Kvalifikationer:

Utbildad undersköterska/skötare med intresse för att ge god omvårdnad vilandes på en humanistisk värdegrund där kunskap, samarbetsförmåga och empati utgör naturliga element. Erfarenhet inom beroende och psykiatri är speciellt meriterande.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid: Timanställning/Tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Ansökan skickas senast den 26/9 2021. Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.Frågor kring tjänsten besvaras av:

Malin Kvist, Enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 08-68400385 eller mail malin.kvist@prima.se

Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Sjuksköterska natt till Prima Maria akut och heldygnsvård

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 6
PRIMA Maria beroende söker sjuksköterska natt till akut och heldygnsvård


PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till Prima Maria Akut och heldygnsvård. Våra lokaler är belägna på Södermalm med närhet till Mariatorgets tunnelbana och Södra station.

Sektionen för akut och heldygnsvård består dels av en akutmottagning som tar emot patienter med all form av akut beroendeproblematik. I anslutning till akutmottagningen har vi 5 övervakningsplatser och utöver akutmottagningen omfattas sektionen också av en avdelning med 26 vårdplatser.

PRIMA Maria erbjuder beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Hos oss får du en lärorik, intressant och rolig arbetsplats med erfarna kollegor. Det är en viktig verksamhet för några av de mest utsatta i samhället.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår abstinensbedömning och -behandling, somatisk och psykiatrisk omvårdnad, stödjande och motiverande samtal. Du arbetar i ett erfaret team om 2-3 personer där du har ett tydligt patientansvar. Ditt arbete är varierande och flexibelt då du alternerar mellan arbete på akutmottagningen och avdelningen.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för att ge god omvårdnad vilandes på en humanistisk värdegrund där kunskap, samarbetsförmåga och empati utgör naturliga element.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van vid att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi tillämpar individuell lönesättning och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

2045-0725. 32 timmars arbetsvecka. Arbete två helger av 5.

Deltid och tidkort är även av intresse.Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

leg psykolog till PRIMA Handen

Psykolog
Läs mer Dec 8
PRIMA barn- och ungdomspsykiatri i Handen söker leg psykolog


PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker nu en leg psykolog till PRIMA handen.

PRIMA barn- och ungdomspsykiatri Handen är en specialistmottagning för barn 0-17 år. Vårt upptagningsområde är Haninge, Tyresö och Nynäshamn. PRIMA Handen var den första barnpsykiatriska öppenvårdsmottagning som övertogs av PRIMA 2009. På mottagningen arbetar ett 30-tal medarbetare varav psykologgruppen består av ca 10 medarbetare. Vårt arbete består huvudsakligen av att utföra barnpsykiatriska bedömningar, utredningar och behandlingar. Du kommer få möjlighet att arbeta i en miljö som kännetecknas av en hög och positiv energi, snabba beslutsvägar, högt i tak och fantastiska medarbetare.Arbetsuppgifter:

Utredande och behandlande arbete med barn, ungdomar och familjer i samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen.Kvalifikationer:

Vi söker dig som är leg psykolog, gärna med tidigare erfarenhet från psykiatrin. Erfarenhet av barn- och ungdomsarbete är meriterande.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka.

Tillträde:Enligt överenskommelse.Ansökan:

Ansökan skickas senast den 2022-01-15. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av enhetschef Inger Gynning, mejladress; inger.gynning@prima.se, telefon 0766489748.Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

PRIMA Vuxenpsykiatri Gröndal söker leg. psykolog

Psykolog
Läs mer Nov 5
Varmt Välkommen till PRIMA Gröndal!


PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker nu en legitimerad psykolog md KBT inriktning till vår mottagning i Gröndal. Vi söker dig som vill arbeta med vuxenpsykiatriskt öppenvårdsarbete i ett team med psykiatriker, sjuksköterskor, mentalskötare, kurator och arbetsterapeut där personalen är kompetent och har ett starkt patientfokus. Du kommer erbjudas KBT handledning av extern handledare. Möjlighet finns också att erhålla handledning i neuropsykiatriska utredningar via en annan mottagning i närområdet.

PRIMA Gröndal är en specialistmottagning för vuxna med psykossjukdom, nydebuterande psykoser, äldrepsykiatri samt AST patienter med låg funktionsnivå. Våra upptagningsområden är Hägersten/Älvsjö samt Skärholmen. Då verksamheten har ett gott rykte så går även flertalet frivalspatienter på mottagningen.

PRIMA är en organisation som präglas av hög kompetens i alla led. Vi strävar efter att alla våra medarbetare känner att de själva utvecklas och är med och utvecklar verksamheten. Vi har under åren arbetat upp en välfungerande grundstruktur på mottagningen för att idag kunna ägna oss åt det som är viktigt - patienterna!Arbetsuppgifter:

Tjänsten innefattar individuell KBT för behandling av bland annat ångest och depressionsproblematik, tvång samt psykotiska symptom. Utredning av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, kognitiva funktioner och personlighetssyndrom. Insatser och utbildning till patienter i grupp samt konsultation till kollegor i teamarbetet på mottagningen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är Legitimerad psykolog. Vi ser gärna att du är trygg i din yrkesroll och har god förmåga till struktur och eget ansvar då man som psykolog är ensam i sin yrkesprofession. Vi önskar att man har en vilja att dela med sig av sin kunskap till kollegor i teamet. Viktigt är också att kunna vara flexibel för att anpassa behandlingar till den enskilda patientens behov. Stor möjlighet finns att utveckla uppdraget inom verksamheten om man så önskar.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka. Deltid kan diskuteras.

Tillträde: Enligt överenskommelse.Ansökan:

Ansökan skickas senast den 13 december 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av Eva Baurmann, Enhetschef på telefon 08-58004160Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Enhetschef till PRIMA Maria beroende akut- och heldygnsvård

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Jun 22
Enhetschef till PRIMA Maria beroende akut- och heldygnsvård
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.

Vi söker nu en enhetschef till Prima Maria Akut- och heldygnsvård. Våra lokaler är belägna på Södermalm med närhet till Mariatorgets tunnelbana och Södra station.

Enheten för akut- och heldygnsvård består dels av en akutmottagning som tar emot patienter med all form av akut beroendeproblematik. I anslutning till akutmottagningen har vi 5 övervakningsplatser och utöver akutmottagningen omfattas sektionen också av en avdelning med 26 vårdplatser.

PRIMA Maria erbjuder beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Det är en viktig verksamhet för några av de mest utsatta i samhället.Arbetsuppgifter:Som enhetschef ingår du i PRIMA Maria ledningsgrupp med budget- och personalansvar för ca 60 medarbetare. Vi ser gärna att du är delaktig i det kliniska arbetet.

Kvalifikationer:

Då du kommer att ha ett stort eget administrativt ansvar så ställer rollen som enhetschef höga krav på din förmåga att strukturera och prioritera. Goda ledaregenskaper är en förutsättning men lika viktigt är det att du har klinisk erfarenhet av psykiatri och beroendevård.Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är driven och strukturerad. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka.Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:Ansökan skickas senast den 31 juli 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Sommarvikariat Receptionist/Medicinsk sekreterare

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Maj 26
PRIMA lokala mottagning i Nacka, Sickla

PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.

Beroendemottagningen är öppen måndag- fredag. Den är samlokaliserad med kommunen för att skapa bättre förutsättningar till samverkan då det finns behov av detta.

Patienterna kommer till mottagningen på remiss eller egenanmälan.

Du arbetar i team tillsammans läkare och behandlare.

Arbetsuppgifter:

Kombinerad tjänst som receptionist och medicinsk sekreterare. Sedvanliga arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare dvs journalskrivning, svara i telefon samt andra administrativa uppgifter. Som receptionist sitter du i vår reception och tar emot och registrerar patientbesök.Kvalifikationer:

Vårdadministratörsutbildning alternativt Medicinsk sekreterarutbildning. Du som har en pågående utbildning är välkommen att söka.

Personliga egenskaper:

Som person är du lösningsfokuserad, engagerad och har en positiv grundinställning . Du är flexibel och har god samarbetsförmåga och gott bemötande. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter.

PRIMA uppmuntrar personalutveckling, tillämpar individuell lönesättning och flextid samt erbjuder friskvårdsbidrag.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka. Måndag-fredag Sommarvikariat v 26-30

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 10 juni 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av enhetschef Barbara Kivi 073 9015407Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Receptionist till PRIMA Barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning Järva

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Okt 5
PRIMA Barn- och ungdomspsykiatri Järva söker receptionist!


PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker nu en receptionist till Prima Järva! På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, psykologer, medicinsk sekreterare och receptionister. PRIMA uppmuntrar personalutveckling, tillämpar individuell lönesättning och erbjuder friskvårdsbidrag.Arbetsuppgifter:

Vår reception utgör hjärtat av verksamheten där du ser till att patienter med anhöriga alltid känner sig trygga och välkomna, både på telefon och vid receptionsdisken. Du ser till att den dagliga verksamheten flyter på genom att ta emot telefonsamtal, ankomstregistrera patienter, boka/omboka besök, tolk och neuropsykiatrisk utredning. Du tycker om att göra det trivsamt och ordna en god gemensam frukost för ett trevligt avbrott för alla mitt i veckan. När en kollega behöver hjälp att kontakta en skola för samverkan ordnar du med telefonsamtal och tar själv reda på rätt nummer. Ibland blir det stressigt (vi träffar tex många små barn som både leker och låter mycket) men det passar dig som gillar att göra många, varierade uppgifter på samma gång.

Kvalifikationer

Som receptionist hos oss är det viktigt att du behärskar svenska språket väl i tal och skrift samt har god erfarenhet av journalsystemet Take Care.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som drivs av att ge god service, är engagerad och självständig. Vår mottagning präglas av ett gott bemötande och hög tillgänglighet, och vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, flexibilitet, noggrannhet och ansvarstagande.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka.

Tillträde: enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 12 november 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras per mejl av enhetschef Linda Rosenkvist linda.rosenvist@prima.se eller biträdande enhetschef Ida Svensson ida.svensson@prima.seVarmt välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Bemanningsassistent - vikariat

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Maj 25
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa. Sektionen för akut och heldygnsvård består dels en akutmottagning som tar emot patienter med all form av akut beroendeproblematik. I anslutning till akutmottagningen har vi 5 övervakningsplatser och utöver akutmottagningen omfattas sektionen också av en avdelning med 26 vårdplatser.

PRIMA Maria erbjuder beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Det är en viktig verksamhet för några av de mest utsatta i samhället.

Din roll

Som bemanningsassistent på Maria Beroende akut och slutenvård har du en central funktion som är mycket viktig för att vi ska kunna ge professionell och säker vård. Du sköter den dagliga bemanningen av sjuksköterskor och undersköterskor på akuten och vår vårdavdelning. Du är även ansvarig för det långsiktiga arbetet med schemaläggning och planering för semesterperioder och eventuella förändringar vid vid rekrytering. Du arbetar nära enhetschef och biträdande enhetschef i både det dagliga arbetet och i det mer långsiktiga. Tjänsten är ett vikariat från omgående till 2021.12.31 med möjlighet till förlängning.

Arbetet utgår från personalsystemet Medvind där vi registrerar frånvaro, flextid, ersättningar och scheman.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av bemanning och har både helhetssyn på bemanningsbehov samt kan arbeta strukturerat och organiserat med den dagliga bemanningen. Vidare behöver du ta stort ansvar för att driva ditt eget arbete framåt, kunna ha god dialog och kommunikation med de anställda och kan agera med lugn i stressiga situationer.

Krav:

- Minst Gymnasieexamen
- Tidigare erfarenhet att arbeta med bemanning och schemaplanering
- Erfarenhet av att arbeta i personalhanteringssystem
- Goda datakunskaper


Ansökan:

Ansökan skickas senast den 13/6 Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av:

Dan Wahlbom, Enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 08-68400385 eller mail dan.wahlbom@prima.se

Ansök nu

Psykolog till PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen

Psykolog
Läs mer Okt 6
PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen söker psykolog
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.

Vi söker nu en psykolog till ett team med terapeutisk inriktning.

PRIMA Liljeholmen ansvarar för den vuxenpsykiatriska öppenvården för boende i stadsdelarna Hägersten-Liljeholmen, Älvsjö och Skärholmen. PRIMA uppmuntrar personalutveckling, tillämpar individuell lönesättning och flextid samt erbjuder friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter:

Företrädesvis utredande av neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och personlighetssyndrom, i övrigt öppenvårdsarbete utifrån profession.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av psykiatriskt arbete i allmänhet och utredande i synnerhet. Legitimerad psykolog välkomnas att söka.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 7 november 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av teamchef Mikael Salomonsson på telefonnummer 08-580 040 50.

Fackliga kontaktpersoner

Jon Westman, Akademikerförbunden telefonnummer 08-580 04 050

Anders Fellman, Vårdförbundet telefonnummer 08-580 04 150

Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Psykolog till PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen

Psykolog
Läs mer Maj 15
PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen söker psykolog
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.

Vi söker nu en psykolog till ett team med KBT-inriktning.

PRIMA Liljeholmen ansvarar för den vuxenpsykiatriska öppenvården för boende i stadsdelarna Hägersten-Liljeholmen, Älvsjö och Skärholmen. PRIMA uppmuntrar personalutveckling, tillämpar individuell lönesättning och flextid samt erbjuder friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter:

Företrädesvis terapeutiskt arbete, till viss del sedvanligt öppenvårdsarbete.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av psykiatriskt arbete och utbildning i KBT. Psykolog men även andra med adekvat grundutbildning välkomnas att söka.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka. Deltid kan diskuteras.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 13 juni 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av teamchef Mikael Salomonsson på telefonnummer 08-580 040 50.

Fackliga kontaktpersoner

Jon Westman, Akademikerförbunden telefonnummer 08-580 04 050

Anders Fellman, Vårdförbundet telefonnummer 08-580 04 150

Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Mentalskötare till PRIMA Vuxenpsykiatri Gröndal

Skötare
Läs mer Sep 27
Varmt Välkommen till PRIMA Gröndal!


PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker nu en erfaren mentalskötare till vår specialistmottagning i Gröndal då en av våra kollegor går i pension.

PRIMA Gröndal vänder sig till vuxna med psykossjukdom, nydebuterande psykospatienter, svårare autismspektrumtillstånd med låg funktionsnivå samt äldrepsykiatri. Våra upptagningsområden är Hägersten/Älvsjö och Skärholmen. På mottagningen arbetar cirka 25 personer med olika yrkesbakgrund och ålder.Arbetsuppgifter:

Som mentalskötare har du en viktig roll i arbetet med våra patienter. Du kommer vara delaktig i vårt psykosteam och ska tillsammans med dina kollegor ge bästa möjliga vård utifrån de förutsättningar som finns. I arbetsuppgifterna ingår att vara ansvarig kontaktperson för ett antal patienter samt vara aktiv i mottagningens café. Samarbete med kollegor, närstående, andra vårdgrannar och andra instanser utgör också viktiga inslag i arbetet.

Kvalifikationer:

Vi önskar att du har långvarig erfarenhet som mentalskötare inom psykiatrisk vård. Har du tidigare tjänstgjort på en öppenvårdsmottagning eller är Case Manager är det en merit. Eftersom arbetet i perioder kan vara väldigt självständigt så är det önskvärt att du känner dig bekväm med det sättet att arbeta.

B-körkort är ett krav då verksamheten är mobil vid behov.

Personliga egenskaper:

Som person är du positivt, handlingskraftig och engagerad. Du bör uppskatta förändringar samt arbete mot uppsatta mål och se möjligheter istället för hinder. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka, måndag-fredag.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 31 oktober 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av Eva Baurmann, Enhetschef på telefon 08-58004160.Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Receptionist/Medicinsk sekreterare till Nacka lokala beroendemottagning

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Maj 11
PRIMA lokala mottagning i Nacka, Sickla

PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.PRIMA lokala mottagning i Nacka ( Sickla)
Beroendemottagningen är öppen måndag- fredag. Den är samlokaliserad med kommunen för att skapa bättre förutsättningar till samverkan då det finns behov av detta.

Patienterna kommer till mottagningen på remiss eller egenanmälan.

Du arbetar i team tillsammans läkare och behandlare.

Arbetsuppgifter:

Kombinerad tjänst som receptionist och medicinsk sekreterare. Sedvanliga arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare dvs journalskrivning, svara i telefon samt andra administrativa uppgifter. Som receptionist sitter du i vår reception och tar emot och registrerar patientbesök.Kvalifikationer:

Vårdadministratörsutbildning alternativt Medicinsk sekreterarutbildning. Du som har en pågående utbildning är välkommen att söka.

Personliga egenskaper:

Som person är du lösningsfokuserad, engagerad och har en positiv grundinställning . Du är flexibel och har god samarbetsförmåga och gott bemötande. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter.

PRIMA uppmuntrar personalutveckling, tillämpar individuell lönesättning och flextid samt erbjuder friskvårdsbidrag.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka. Måndag-fredag

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 31 maj 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av enhetschef Barbara Kivi 073 9015407Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarvikariat eller timanställd till Prima Maria akut och heldygnsvård

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 20
Prima Maria akut och heldygnsvård söker sjuksköterska för sommarvikariat eller timanställning till akutmottagning och heldygnsvården.


PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till Prima Maria Akut och heldygnsvård. Våra lokaler är belägna på Södermalm med närhet till Mariatorgets tunnelbana och Södra station.

Sektionen för akut och heldygnsvård består dels en akutmottagning som tar emot patienter med all form av akut beroendeproblematik. I anslutning till akutmottagningen har vi 5 övervakningsplatser och utöver akutmottagningen omfattas sektionen också av en avdelning med 26 vårdplatser.

PRIMA Maria erbjuder beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Hos oss får du en lärorik, intressant och rolig arbetsplats med erfarna kollegor. Det är en viktig verksamhet för några av de mest utsatta i samhället.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår abstinensbedömning och -behandling, somatisk och psykiatrisk omvårdnad, stödjande och motiverande samtal. Du arbetar i ett erfaret team om 2-3 personer där du har ett tydligt patientansvar. Ditt arbete är varierande och flexibelt då du alternerar mellan arbete på akutmottagningen och avdelningen.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för att ge god omvårdnad vilandes på en humanistisk värdegrund där kunskap, samarbetsförmåga och empati utgör naturliga element.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van vid att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi tillämpar individuell lönesättning och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Dagtid 07.00-15.30, kväll 13.30-21.30, natt 21.00-07.25. Behov finns både dagtid och natt.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 21 maj. Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av:

Dan Wahlbom, Enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 08-68400385 eller mail dan.wahlbom@prima.se

Lina Leufvén, Biträdande enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 070-7328137 eller mail lina.leuvfen@prima.seInför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Sjuksköterska natt till Prima Maria akut och heldygnsvård

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 20
PRIMA Maria beroende söker sjuksköterska natt till akut och heldygnsvård

PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till Prima Maria Akut och heldygnsvård. Våra lokaler är belägna på Södermalm med närhet till Mariatorgets tunnelbana och Södra station.

Sektionen för akut och heldygnsvård består dels en akutmottagning som tar emot patienter med all form av akut beroendeproblematik. I anslutning till akutmottagningen har vi 5 övervakningsplatser och utöver akutmottagningen omfattas sektionen också av en avdelning med 26 vårdplatser.

PRIMA Maria erbjuder beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Hos oss får du en lärorik, intressant och rolig arbetsplats med erfarna kollegor. Det är en viktig verksamhet för några av de mest utsatta i samhället.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår abstinensbedömning och -behandling, somatisk och psykiatrisk omvårdnad, stödjande och motiverande samtal. Du arbetar i ett erfaret team om 2-3 personer där du har ett tydligt patientansvar. Ditt arbete är varierande och flexibelt då du alternerar mellan arbete på akutmottagningen och avdelningen.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för att ge god omvårdnad vilandes på en humanistisk värdegrund där kunskap, samarbetsförmåga och empati utgör naturliga element.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van vid att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi tillämpar individuell lönesättning och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Dagtid 07.00-15.30, kväll 13.30-21.30. Vi erbjuder 32h arbetsvecka vid arbete varannan helg alternativt 37h arbetsvecka vid arbete två helger av fem. Vi försöker alltid att möta blivande personals önskemål om behov finns om att arbeta mer eller mindre kvällar/dagar.

Deltid och tidkort är även av intresse.

Arbetstid:

32h arbetevecka. 2 helger av 5.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 21/5. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av:

Dan Wahlbom, Enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 08-68400385 eller mail dan.wahlbom@prima.se

Lina Leufvén, Biträdande enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 070-7328137 eller mail lina.leufven@prima.seInför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Sjuksköterska till Prima Maria akut och heldygnsvård

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 19
Prima Maria Akut och Heldygnsvård söker sjuksköterska till akutmottagning och heldygnsvården.

PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till Prima Maria Akut och heldygnsvård. Våra lokaler är belägna på Södermalm med närhet till Mariatorgets tunnelbana och Södra station.

Inom sektionen för akut och heldygnsvård ryms vår akutmottagningen som tar emot sökande med beroendeproblematik, vi har idag mellan 30- 40 sökningar/dygn. I anslutning till akutmottagning har vi 5 övervakningsplatser. Därutöver har vi heldygnsvården. En avdelning med 26 vårdplatser och vårdtid 2-7 dagar.

PRIMA Maria erbjuder missbruks/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Hos oss kommer du till en lärorik, intressant och rolig arbetsplats med erfarna kollegor. Du får en individuellt anpassad introduktion som stämmer överens med den bakgrund du har.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår abstinensbedömning och -behandling, somatisk och psykiatrisk omvårdnad, stödjande och motiverande samtal. Du arbetar här i vårdlag om 2-3 personer med ett patientansvar som skiljer beroende på pass, mellan 8-13 patienter. Arbetet är varierande och flexibelt då du alternerar mellan arbete på akutmottagning och observationsavdelning.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för att ge god omvårdnad vilandes på en humanistisk värdegrund där kunskap, samarbetsförmåga och empati utgör naturliga element.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Dagtid 07.00-1530, kväll 1330-2130. 2 helger av 5. Arbetstid dag/kväll. Om önskemål finns kan man arbeta varannan helg, mot detta erbjuds personal förkortad arbetstid till 32h/arbetsvecka, annars gäller 37h/vecka enligt kollektivavtal. Vi försöker alltid att möta blivande personals önskemål om behov finns om att arbeta mer eller mindre kvällar/dagar.

Deltid och tidkort är även av intresse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 4e maj. Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av:

Dan Wahlbom, Enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 08-68400385 eller mail dan.wahlbom@prima.se

Lina Leufvén, Biträdande enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård.

Telefon: 070-7328137 eller mail lina.leuvfen@prima.seInför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Sjuksköterska till Prima Maria akut och heldygnsvård

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 19
Prima Maria Akut och Heldygnsvård söker sjuksköterska till akutmottagning och heldygnsvården.PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till Prima Maria Akut och heldygnsvård. Våra lokaler är belägna på Södermalm med närhet till Mariatorgets tunnelbana och Södra station.

Inom sektionen för akut och heldygnsvård ryms vår akutmottagning som tar emot sökande med beroendeproblematik. I anslutning till akutmottagningen har vi 5 övervakningsplatser samt en avdelning med 26 vårdplatser.

PRIMA Maria erbjuder beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Hos oss får du en lärorik, intressant och rolig arbetsplats med erfarna kollegor. Det är en viktig verksamhet för några av de mest utsatta i samhället.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår abstinensbedömning och -behandling, somatisk och psykiatrisk omvårdnad, stödjande och motiverande samtal. Du arbetar i ett erfaret team om 2-3 personer där du har ett tydligt patientansvar. Ditt arbete är varierande och flexibelt då du alternerar mellan arbete på akutmottagningen och avdelningen.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för att ge god omvårdnad vilandes på en humanistisk värdegrund där kunskap, samarbetsförmåga och empati utgör naturliga element.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van vid att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Dagtid 07.00-1530, kväll 1330-2130. Vi erbjuder 32h arbetsvecka vid arbete varannan helg alternativt 37h arbetsvecka vid arbete två helger av fem. Vi försöker alltid att möta blivande personals önskemål om behov finns om att arbeta mer eller mindre kvällar/dagar.

Deltid och tidkort är även av intresse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 21 maj. Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av:

Dan Wahlbom, Enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 08-68400385 eller mail dan.wahlbom@prima.se

Lina Leufvén, Biträdande enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 070-7328137 eller mail lina.leuvfen@prima.seInför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Sjuksköterska till Prima Maria akut och heldygnsvård

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 19
Prima Maria Akut och Heldygnsvård söker sjuksköterska till akutmottagning och heldygnsvården.PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till Prima Maria Akut och heldygnsvård. Våra lokaler är belägna på Södermalm med närhet till Mariatorgets tunnelbana och Södra station.

Inom sektionen för akut och heldygnsvård ryms vår akutmottagning som tar emot sökande med beroendeproblematik. I anslutning till akutmottagningen har vi 5 övervakningsplatser samt en avdelning med 26 vårdplatser.

PRIMA Maria erbjuder beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Hos oss får du en lärorik, intressant och rolig arbetsplats med erfarna kollegor. Det är en viktig verksamhet för några av de mest utsatta i samhället.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår abstinensbedömning och -behandling, somatisk och psykiatrisk omvårdnad, stödjande och motiverande samtal. Du arbetar i ett erfaret team om 2-3 personer där du har ett tydligt patientansvar. Ditt arbete är varierande och flexibelt då du alternerar mellan arbete på akutmottagningen och avdelningen.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för att ge god omvårdnad vilandes på en humanistisk värdegrund där kunskap, samarbetsförmåga och empati utgör naturliga element.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van vid att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Dagtid 07.00-1530, kväll 1330-2130. Vi erbjuder 32h arbetsvecka vid arbete varannan helg alternativt 37h arbetsvecka vid arbete två helger av fem. Vi försöker alltid att möta blivande personals önskemål om behov finns om att arbeta mer eller mindre kvällar/dagar.

Deltid och tidkort är även av intresse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 21 maj. Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av:

Dan Wahlbom, Enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 08-68400385 eller mail dan.wahlbom@prima.se

Lina Leufvén, Biträdande enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 070-7328137 eller mail lina.leuvfen@prima.seInför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Legitimerad Sjuksköterska till PRIMA Vuxenpsykiatri Gröndal

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Aug 16
Varmt Välkommen till PRIMA Vuxenpsykiatri Gröndal!


PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker nu en ny efter en ny kollega med stark intresse för psykiatri!

PRIMA Gröndal är en specialistmottagning. Mottagningen vänder sig till vuxna med psykossjukdom, svårare autismspektrumtillstånd med låg funktionsnivå, nydebuterade psykospatienter samt äldrepsykiatri. Våra upptagningsområden är stadsdelarna Hägersten-Älvsjö och Skärholmen. I dagsläget är vi 6 sjuksköterskor men målet är 7 stycken. Totalt tjänstgör cirka 25 personer inom enheten med olika yrkestillhörigheter.Arbetsuppgifter:

Omväxlande! Som sjuksköterska kommer du tillhöra ett av våra team som främst vänder sig till patienter med paranoid schizofreni och vanföreställningssyndrom. Stor möjlighet finns att medverka i andra team om intresse finns. Din huvudsakliga uppgift blir att tillsammans med dina arbetskollegor att ge våra patienter högspecialiserad vård.

Att vara sjuksköterska hos oss innebär att Du kommer vara ansvarig för en av mottagningens medicinmottagningar, vara fast vårdkontakt för ett antal patienter, följa upp medicinering och provtagning. Samarbete med närstående, heldygnsvård, primärvård och andra instanser utgör också viktiga inslag i arbetet.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med starkt intresse för psykiatri. Vi ser gärna några års erfarenhet av antingen heldygnsvård eller öppenvård. Meriterande om Du tjänstgjort inom psykiatrin tidigare då arbetet kräver en viss självständighet och förmåga att ta egna beslut.

Körkort är ett krav då hembesök är en viktig del av vår verksamhet.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Är du driven, uppskattar tempoväxlingar, samt tycker om förändringsarbete så kommer du trivas bra hos oss. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka. Måndag- fredag dagtid.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 26 september 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av Eva Baurmann, Enhetschef på telefon 08-58004160.Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Sjuksköterska till PRIMA Vuxenpsykiatri Gröndal

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 20
Varmt Välkommen till PRIMA Gröndal!


PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker nu efter en ny kollega med starkt intresse för psykiatri!

PRIMA Gröndal är en specialistmottagning. Mottagningen vänder sig till vuxna med psykossjukdom, svårare autismspektrumtillstånd med låg funktionsnivå, nydebuterande psykospatienter samt äldrepsykiatri. Våra upptagningsområden är stadsdelarna Hägersten/Älvsjö och Skärholmen. I dagsläget är vi 6 sjuksköterskor men målet är minst 7 stycken. Totalt tjänstgör cirka 25 personer inom enheten med olika yrkestillhörigheter.Arbetsuppgifter:

Omväxlande! Som sjuksköterska kommer du tillhöra ett av våra team som främst vänder sig till patienter med paranoid schizofreni och vanföreställningssyndrom. Stor möjlighet finns att medverka i andra team om intresse finns. Din huvudsakliga uppgift blir att tillsammans med dina kollegor ge våra patienter högspecialiserad vård.

Att vara sjuksköterska hos oss innebär att du kommer vara ansvarig för en av mottagningens medicinmottagningar, vara fast vårdkontakt för ett antal patienter, följa upp medicinering och provtagning. Samarbete med närstående, heldygnsvård, primärvård och andra instanser utgör också viktiga inslag i arbetet.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med starkt intresse för psykiatri. Vi ser gärna några års erfarenhet och det är meriterande om Du tjänstgjort inom psykiatrin tidigare då arbetet kräver en viss självständighet och förmåga att ta egna beslut.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Är du driven, uppskattar tempoväxlingar, samt tycker om förändringsarbete så kommer du trivas bra hos oss. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka. Deltid kan diskuteras

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 26 september 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av Eva Baurmann på telefon 08-58004160.Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Sjuksköterska till Prima Maria akut och heldygnsvård

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 6
Prima Maria Akut och Heldygnsvård söker sjuksköterska till akutmottagning och heldygnsvården.
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till Prima Maria Akut och heldygnsvård. Våra lokaler är belägna på Södermalm med närhet till Mariatorgets tunnelbana och Södra station.

Inom sektionen för akut och heldygnsvård ryms vår akutmottagningen som tar emot sökande med beroendeproblematik, vi har idag mellan 30- 40 sökningar/dygn. I anslutning till akutmottagning har vi 5 övervakningsplatser. Därutöver har vi heldygnsvården. En avdelning med 26 vårdplatser och vårdtid 2-7 dagar.

PRIMA Maria erbjuder missbruks/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Hos oss kommer du till en lärorik, intressant och rolig arbetsplats med erfarna kollegor. Du får en individuellt anpassad introduktion som stämmer överens med den bakgrund du har.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår abstinensbedömning och -behandling, somatisk och psykiatrisk omvårdnad, stödjande och motiverande samtal. Du arbetar här i vårdlag om 2-3 personer med ett patientansvar som skiljer beroende på pass, mellan 8-13 patienter. Arbetet är varierande och flexibelt då du alternerar mellan arbete på akutmottagning och observationsavdelning.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för att ge god omvårdnad vilandes på en humanistisk värdegrund där kunskap, samarbetsförmåga och empati utgör naturliga element.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Dagtid 07.00-1530, kväll 1330-2130. 2 helger av 5. Arbetstid dag/kväll. Om önskemål finns kan man arbeta varannan helg, mot detta erbjuds personal förkortad arbetstid till 32h/arbetsvecka, annars gäller 37h/vecka enligt kollektivavtal. Vi försöker alltid att möta blivande personals önskemål om behov finns om att arbeta mer eller mindre kvällar/dagar.

Deltid och tidkort är även av intresse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 4e maj. Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av:

Dan Wahlbom, Enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 08-68400385 eller mail dan.wahlbom@prima.se

Lina Leufvén, Biträdande enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård.

Telefon: 070-7328137 eller mail lina.leuvfen@prima.se

Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Sjuksköterska Natt till Prima Maria Akut och Heldygnsvård

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 6
Prima Maria Akut och Heldygnsvård söker sjuksköterska natt till akutmottagning och heldygnsvården.
Prima Maria Akut och Heldygnsvård söker sjuksköterska till akutmottagning och heldygnsvården.

PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till Prima Maria Akut och heldygnsvård. Våra lokaler är belägna på Södermalm med närhet till Mariatorgets tunnelbana och Södra station.

Inom sektionen för akut och heldygnsvård ryms vår akutmottagningen som och tar emot sökande med beroendeproblematik, vi har idag mellan 30- 40 sökningar/dygn. I anslutning till akutmottagningen har vi 5 vårdplatser som fungerar som observationsplatser. Steget efter det är avdelning 1, heldygnsvården. En avdelning med 26 vårdplatser och vårdtid 1-7 dagar.

PRIMA Maria erbjuder missbruks/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Hos oss kommer du till en lärorik, intressant och rolig arbetsplats med erfarna kollegor. Du får en individuellt anpassad introduktion som stämmer överens med den bakgrund du har.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår abstinensbedömning och -behandling, somatisk och psykiatrisk omvårdnad, läkemedelsadministrering och motiverande samtal bland annat. Arbetet är varierande och flexibelt då du alternerar mellan arbete på akutmottagning och Avdelning 1.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för att ge god omvårdnad vilandes på en humanistisk värdegrund där kunskap, samarbetsförmåga och empati utgör naturliga element.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

32h arbetevecka. Personal idag arbetar 90-100% 2 helger av 5.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 4/5. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av:

Dan Wahlbom, Enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 08-68400385 eller mail dan.wahlbom@prima.se

Lina Leufvén, Biträdande enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 070-7328137 eller mail lina.leufven@prima.seInför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Psykolog till PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen

Psykolog
Läs mer Aug 5
PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen söker psykolog
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.

Vi söker nu en psykolog till ett team med KBT-inriktning.

PRIMA Liljeholmen ansvarar för den vuxenpsykiatriska öppenvården för boende i stadsdelarna Hägersten-Liljeholmen, Älvsjö och Skärholmen. PRIMA uppmuntrar personalutveckling, tillämpar individuell lönesättning och flextid samt erbjuder friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter:

Företrädesvis terapeutiskt arbete, i övrigt öppenvårdsarbete utifrån profession.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av psykiatriskt arbete och utbildning i KBT. Psykolog men även andra med adekvat grundutbildning välkomnas att söka.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 5 september 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av teamchef Mikael Salomonsson på telefonnummer 08-580 040 50.

Fackliga kontaktpersoner

Jon Westman, Akademikerförbunden telefonnummer 08-580 04 050

Anders Fellman, Vårdförbundet telefonnummer 08-580 04 150

Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

PRIMA Barn- och ungdomspsykiatri Botkyrka söker leg. psykolog

Psykolog
Läs mer Jun 9
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker leg. psykolog med KBT- eller PDT-inriktning till vår mottagning i Botkyrka. Vi söker dig som vill arbeta med barn- och ungdomspsykiatriskt öppenvårdsarbete i ett team med psykologer, barnpsykiatriker, sjuksköterskor, specialpedagoger och arbetsterapeut där personalen är påläst och forskningsintresserad. Vi drivs och motiveras av att bedriva bra barnpsykiatri och vill erbjuda evidensbaserad behandling för psykiatriska diagnoser till så många som möjligt. Du kommer att erbjudas klinisk handledning av extern handledare såväl som handledning i neuropsykiatrisk utredning.

PRIMA Barn- och Ungdomspsykiatri i Botkyrka är en specialistmottagning för barn 0-17 år. Vårt upptagningsområde är Botkyrka kommun men vi har också många familjer som söker sig till oss från andra delar av Stockholm.

PRIMA är en organisation som präglas av hög kompetens i alla led. Mottagningen beskrivs bäst genom positiv energi, en vilja att förbättra och korta beslutsvägar. Vid anställning kommer du att tilldelas en mentor. Vi vill att alla våra medarbetare känner att de själva utvecklas och är med och utvecklar verksamheten. Vi har under åren arbetat upp en välfungerande grundstruktur på mottagningen för att idag kunna ägna oss åt det som är viktig - patienterna!

Arbetsuppgifter: Tjänsten innefattar behandlingsarbete av barn och ungdomar med psykiatrisk problematik samt neuropsykiatriskt utredningsarbete. Det finns möjlighet att anpassa arbetsuppgifter utifrån erfarenhet, kompetens och intresse.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi söker dig som tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och som är nyfiken, flexibel och engagerad- vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid: Heltid om 40 timmar/vecka. Deltid kan diskuteras.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Ansökan skickas senast den 15 juni 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av enhetschef Charlotta Krishan, 08-41064749Varmt välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

PRIMA Barn- och Vuxenpsykiatri, PRIMA Gröndal söker leg. psykolog

Psykolog
Läs mer Maj 3
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker leg. psykolog med KBT-inriktning till vår mottagning i Gröndal. Vi söker dig som vill arbeta med vuxenpsykiatriskt öppenvårdsarbete i ett team med psykiatriker, sjuksköterskor, mentalskötare, kurator och arbetsterapeut där personalen är kompetent och har ett starkt patientfokus. Du kommer att erbjudas KBT-handledning av extern handledare såväl som handledning i omvårdnadsarbetet tillsammans med dina kollegor.

PRIMA Gröndal är en specialistmottagning för vuxna med psykossjukdom, nydebuterande psykoser, äldrepsykiatri samt AST patienter med låg funktionsnivå. Våra upptagningsområden är stadsdelarna Hägersten/Älvsjö och Skärholmen men vi har också många frivalspatienter som söker sig till oss från andra delar av Stockholm.

PRIMA är en organisation som präglas av hög kompetens i alla led. Mottagningen beskrivs bäst genom positiv energi, en vilja att förbättra och korta beslutsvägar. Vid anställning kommer du att tilldelas en mentor. Vi vill att alla våra medarbetare känner att de själva utvecklas och är med och utvecklar verksamheten. Vi har under åren arbetat upp en välfungerande grundstruktur på mottagningen för att idag kunna ägna oss åt det som är viktig - patienterna!

Arbetsuppgifter: Tjänsten innefattar individuell KBT för behandling av ångest och depressionsproblematik samt psykotiska symptom. Utredning av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, kognitiva funktioner och personlighetssyndrom. Insatser och utbildning till patienter i grupp samt konsultation till kollegor i teamarbetet på mottagningen.Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi ser gärna att du är trygg i din yrkesroll och har god förmåga till struktur och eget ansvar då man som psykolog är ensam i verksamheten. Vi önskar också att man har en vilja att förmedla det psykologiska perspektivet till andra yrkeskategorier i teamarbetet. Viktigt är också att kunna vara flexibel för att anpassa behandlingar till den enskilda patientens behov. Vi söker dig som tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och som är nyfiken, flexibel och engagerad- vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid: Heltid om 40 timmar/vecka. Deltid kan diskuteras.Tillträde: Enligt överenskommelse.Ansökan: Ansökan skickas senast den 11 juli 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av enhetschef Eva Baurmann, 08-58004160Varmt välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Copy of Alkohol och Drogterapeut till Prima Maria

Alkohol- och drogterapeut
Läs mer Jan 13
PRIMA Maria Beroendevård söker Alkohol och Drogterapeut


PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker nu en Alkohol och Drogterapeut till Öppenvården, Prima Maria i Stockholm.

På vår mottagning arbetar vi med frivillig specialiserad beroendevård för personer över 18 år.

Vi finns på Maria sjukhus på Södermalm. Behandling och rådgivning erbjuds till patienter med alkohol-, narkotika- eller läkemedelsberoende. Även den som är anhörig eller bara har funderingar kring riskbruk är välkommen att höra av sig.

Mottagningens utbud inkluderar bland annat KBT-behandling, återfallsprevention, motiverande samtal (MI) samt neuropsykiatri.

All behandling sker enligt evidensbaserade och beprövade metoder.

Prima Maria kännetecknas av korta beslutsvägar. Uppmuntrar forskning och fortbildning såsom tex beroendemedicinsk specialitet.Arbetsuppgifter:

Som Alkohol och drogterapeut arbetar du med gruppbehandling enligt 12-stegsmetoden. Du har även enskilda behandlarsamtal inom öppenvården såsom nybesök och behandling.

Vi har primärbehandling, efterbehandling samt anhörigträffar.

Kvalifikationer:

Utbildad 12-stegsterapeut med gruppvana. MI och Återfallsprevention.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av anhörigstöd.

Vana med TakeCare önskvärt.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka. Viss kvällsarbete ingår.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 28 februari 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av Eva Edblad på telefon 08-684 00 330.Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Alkohol och Drogterapeut till Prima Maria

Alkohol- och drogterapeut
Läs mer Jan 13
PRIMA Maria Beroendevård söker Alkohol och Drogterapeut


PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker nu en Alkohol och Drogterapeut till Öppenvården, Prima Maria i Stockholm.

På vår mottagning arbetar vi med frivillig specialiserad beroendevård för personer över 18 år.

Vi finns på Maria sjukhus på Södermalm. Behandling och rådgivning erbjuds till patienter med alkohol-, narkotika- eller läkemedelsberoende. Även den som är anhörig eller bara har funderingar kring riskbruk är välkommen att höra av sig.

Mottagningens utbud inkluderar bland annat KBT-behandling, återfallsprevention, motiverande samtal (MI) samt neuropsykiatri.

All behandling sker enligt evidensbaserade och beprövade metoder.

Prima Maria kännetecknas av korta beslutsvägar. Uppmuntrar forskning och fortbildning såsom tex beroendemedicinsk specialitet.Arbetsuppgifter:

Som Alkohol och drogterapeut arbetar du med gruppbehandling enligt 12-stegsmetoden. Du har även enskilda behandlarsamtal inom öppenvården såsom nybesök och behandling.

Vi har primärbehandling, efterbehandling samt anhörigträffar.

Kvalifikationer:

Utbildad 12-stegsterapeut med gruppvana. MI och Återfallsprevention.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av anhörigstöd.

Vana med TakeCare önskvärt.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka. Viss kvällsarbete ingår.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 28 februari 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av Eva Edblad på telefon 08-684 00 330.Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Receptionist/Medicinsk sekreterare till Nacka lokala beroendemottagning

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Maj 11
PRIMA lokala mottagning i Nacka, Sickla

PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.PRIMA lokala mottagning i Nacka ( Sickla)
Beroendemottagningen är öppen måndag- fredag. Den är samlokaliserad med kommunen för att skapa bättre förutsättningar till samverkan då det finns behov av detta.

Patienterna kommer till mottagningen på remiss eller egenanmälan.

Du arbetar i team tillsammans läkare och behandlare.

Arbetsuppgifter:

Kombinerad tjänst som receptionist och medicinsk sekreterare. Sedvanliga arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare dvs journalskrivning, svara i telefon samt andra administrativa uppgifter. Som receptionist sitter du i vår reception och tar emot och registrerar patientbesök.Kvalifikationer:

Vårdadministratörsutbildning alternativt Medicinsk sekreterarutbildning. Du som har en pågående utbildning är välkommen att söka.

Personliga egenskaper:

Som person är du lösningsfokuserad, engagerad och har en positiv grundinställning . Du är flexibel och har god samarbetsförmåga och gott bemötande. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter.

PRIMA uppmuntrar personalutveckling, tillämpar individuell lönesättning och flextid samt erbjuder friskvårdsbidrag.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka. Måndag-fredag

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 31 maj 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av enhetschef Barbara Kivi 073 9015407Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till Prima Maria, Öppenvård

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Jan 8
PRIMA Maria Beroende söker sjuksköterska till Öppenvården


PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker nu en sjuksköterska heltid till vår neuropsykiatriska team på Södermalm.

På vår mottagning arbetar vi med frivillig specialiserad beroendevård för personer över 18 år.

Vi finns på Maria sjukhus på Södermalm. Behandling och rådgivning erbjuds till patienter med alkohol-, narkotika- och läkemedelsberoende.

Öppenvårdens utbud inkluderar bland annat KBT-behandling, återfallsprevention, 12-steg, motiverande samtal samt neuropsykiatri.

All behandling sker enligt evidensbaserade metoder.

Prima Maria kännetecknas av korta beslutsvägar. Uppmuntrar forskning och fortbildning.

PRIMA uppmuntrar personalutveckling, tillämpar individuell lönesättning och flextid samt erbjuder friskvårdsbidrag.Arbetsuppgifter:

På neuropsykiatriska teamet ansvar Du för förberedelser inför utredning, läkemedelsinställningar samt läkemedelsadministration. Du arbetar i team med sjuksköterska, läkare och psykolog.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för patientgruppen. Specialist i psykiatri/ Steg 1 är meriterande.Personliga egenskaper

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 31 januari 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av Eva Edblad på telefon 08-684 00330.Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Leg. Sjuksköterska till Nacka lokala beroendemottagning

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Jan 8
PRIMA lokala mottagning i Nacka, SicklaPRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.PRIMA lokala mottagning i Nacka ( Sickla)
Beroendemottagningen är öppen måndag- fredag. Den är samlokaliserad med kommunen för att skapa bättre förutsättningar till samverkan då det finns behov av detta.

Patienterna kommer till mottagningen på remiss eller egenanmälan.

Du arbetar i team tillsammans läkare och behandlare.

Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska på lokal mottagning träffar du patienter som själv har sökt till mottagningen samt patienter som är remitterade från vårdgrannar.

Som sjuksköterska kommer du främst att arbeta med motiverande och stödjande samtal, återfallsprevention och vårdplaneringar med patienter i samverkan med vårdgrannar och socialtjänsten samt läkemedelsadministrering.

Vi arbetar med ständiga förbättringar och det är viktigt att du är villig att aktivt delta i vårt utvecklingsarbete.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för patientgruppen. Specialistutbildning i psykiatri eller arbete inom beroendevård/psykiatri är meriterande.

Personliga egenskaper:

Som person är du lösningsfokuserad, engagerad och har en positiv grundinställning . Du är flexibel och har god samarbetsförmåga och gott bemötande. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter.

PRIMA uppmuntrar personalutveckling, tillämpar individuell lönesättning och flextid samt erbjuder friskvårdsbidrag.

Arbetstid:

Deltid om 30 timmar/vecka. Måndag-fredag

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 15 februari 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av enhetschef Barbara Kivi 073 9015407Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Timanställd Medicinsk sekreterare till PRIMA Vuxenpsykiatri Gröndal

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Maj 21
PRIMA Vuxenpsykiatri Gröndal söker timanställd medicinsk sekreterare


PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår mottagning i Gröndal. Prima Gröndal är en specialistmottagning i anslutning av Trekantens naturområde med fina promenadstråk samt stor närhet till kommunala färdmedel såsom tunnelbana och tvärbana.

PRIMA Gröndal ansvarar för den vuxenpsykiatriska öppenvården för boende i stadsdelarna Hägersten-Liljeholmen, Älvsjö och Skärholmen. Mottagningen vänder sig till patienter med psykossjukdom, svårare autismspektrumtillstånd och äldrepsykiatri.

Totalt arbetar 26 personer i verksamheten, varav 4 medicinska sekreterare, så Du är aldrig ensam. Alla i verksamheten har ett gemensamt mål och det är att ge alla våra patienter bästa möjliga vård utifrån de förutsättningar som finns.Arbetsuppgifter:

Som medicinsk sekreterare har Du tillsammans med dina kollegor en viktig del i verksamheten och är navet i kontakten med våra patienter och vårdgrannar. Arbetsuppgifterna är varierande, allt från kassahantering, bokningar, registreringar, digital diktering och telefonuppföljning.

Kvalifikationer:

Du bör ha en godkänt utbildning i Hälso- sjukvårdsadministration alternativt motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av journalsystemet TakeCare. Du bör också ha goda kunskaper i det svenska språket.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Allmän visstidsanställning vid tillfällig behov av arbetskraft. Enbart dagtid.

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 21 juni 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av Eva Baurmann, enhetschef på telefon 08-58004160. Möjlighet att prata med ordinarie personal om arbetsuppgifter finns.Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Copy of Psykolog till PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen

Psykolog
Läs mer Maj 16
PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen söker psykolog
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.

Vi söker nu en psykolog till ett team med KBT-inriktning.

PRIMA Liljeholmen ansvarar för den vuxenpsykiatriska öppenvården för boende i stadsdelarna Hägersten-Liljeholmen, Älvsjö och Skärholmen. PRIMA uppmuntrar personalutveckling, tillämpar individuell lönesättning och flextid samt erbjuder friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter:

Företrädesvis terapeutiskt arbete, till viss del övrigt öppenvårdsarbete utifrån profession.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av psykiatriskt arbete och utbildning i KBT. Psykolog men även andra med adekvat grundutbildning välkomnas att söka.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka. Deltid kan diskuteras.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 13 juni 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av teamchef Mikael Salomonsson på telefonnummer 08-580 040 50.

Fackliga kontaktpersoner

Jon Westman, Akademikerförbunden telefonnummer 08-580 04 050

Anders Fellman, Vårdförbundet telefonnummer 08-580 04 150

Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Psykolog till PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen

Psykolog
Läs mer Maj 16
PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen söker psykolog
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.

Vi söker nu en psykolog till ett team med KBT-inriktning.

PRIMA Liljeholmen ansvarar för den vuxenpsykiatriska öppenvården för boende i stadsdelarna Hägersten-Liljeholmen, Älvsjö och Skärholmen. PRIMA uppmuntrar personalutveckling, tillämpar individuell lönesättning och flextid samt erbjuder friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter:

Företrädesvis terapeutiskt arbete, till viss del övrigt öppenvårdsarbete utifrån profession.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av psykiatriskt arbete och utbildning i KBT. Psykolog men även andra med adekvat grundutbildning välkomnas att söka.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka. Deltid kan diskuteras.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 13 juni 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av teamchef Mikael Salomonsson på telefonnummer 08-580 040 50.

Fackliga kontaktpersoner

Jon Westman, Akademikerförbunden telefonnummer 08-580 04 050

Anders Fellman, Vårdförbundet telefonnummer 08-580 04 150

Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Köksbiträde till Prima Maria Heldygnsvård

Vårdbiträde
Läs mer Nov 20
PRIMA Maria Heldygnsvård söker köksbiträde
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.

Vi söker nu ett köksbiträde till Prima Maria Heldygnsvård

PRIMA Maria erbjuder missbruks/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Hos oss kommer du till en intressant och rolig arbetsplats med trevliga kollegor. På Prima Maria Heldygnsvård har vi idag 26 vårdplatser. Vårtiden är vanligen 2-7 dagar och vi erbjuder patienter dagens alla mål inklusive mellanmål.

Arbetsuppgifter:

Ombesörja lunch, middag samt förbereda kvällsmål. Beställning mat, torrvaror, kylvaror. Arbeta hygieniskt och hålla kök och matsal i rent skick. Arbetet innebär mycket samarbete med kollegor och kontakt med patienter.

Kvalifikationer:

Tidigare erfarenhet av köksarbete är meriterande, men inte ett krav. Goda kunskaper i det svenska språket, tal och skrift.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad, flexibel, social och har en god samarbetsförmåga- vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Deltid om 30-35 timmar/vecka.

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 1/12. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Dan Wahlbom, Enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 08-68400385, mail dan.wahlbom@prima.se

Märta Norelius, Biträdande enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 08-68400369, mail marta.norelius@prima.seVälkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

PRIMA Maria beroende, LARO söker leg sjuksköterskor, för timanställning ...

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Apr 9
PRIMA Maria beroende, LARO söker leg sjuksköterskor
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.

Vi söker nu legitimerade sjuksköterskor för timanställning/sommarvikariat till LARO-enheten i Stockholm, möjlighet till fast anställning finns därefter. LARO-enheten på PRIMA Maria är en öppenvårdsmottagning där vi bedriver läkemedelsassisterad rehabilitering vid opioidberoende. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Detta är en möjlighet för dig som inte tidigare arbetat med LARO-behandling eller för dig som är nyexaminerad att prova på arbetet. Du får arbeta med ett härligt gäng och träffa fantastiska patienter och känna att du gör skillnad. Arbetet är förlagt dagtid, på helgerna arbetar vi fram till lunch.

Vi ligger i framkant i behandlingen av vår patientgrupp och arbetar med skademinimerande insatser där vi erbjuder behandling av hepatit C och har kurser i överdosprevention. Vi har under våren utökat vår verksamhet och har nu två mottagningar. En mottagning för patienter med fokus på rehabilitering och en mottagning med fokus på skadereduktion och livskvalitetshöjande åtgärder. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, skötare och specialistläkare med lång erfarenhet av LARO-vård. Vårt uppdrag är ett helhetsåtagande för patienter som innefattar psykosocial- och medicinsk behandling, koordinering- och planering av vård och insatser.

Arbetsuppgifter:

På daglig basis arbetar du med övervakad utdelning av narkotikaklassade läkemedel, provtagning samt administrativa uppgifter.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för att ge god omvårdnad vilandes på en humanistisk värdegrund där kunskap, samarbetsförmåga och empati utgör naturliga element.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig. Då du träffar många patienter som lever i ett socialt utanförskap med hög grad av psykiatrisk samsjuklighet är din förmåga till ett gott bemötande väsentligt. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Dagtid, viss helgtjänstgöring.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Skicka in din ansökan senast den 30 april 2021. Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.Frågor kring tjänsten besvaras av Marie Halminen, Biträdande enhetschef Prima Maria LARO, Telefon: 08-684 00 304 eller mail: marie.halminen@prima.se<.Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

PRIMA >Maria beroende, LARO < söker >leg sjuksköterskor, sommar<

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Apr 1
PRIMA Maria beroende, LARO söker leg sjuksköterskor, sommar
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.

Vi söker nu legitimerade sjuksköterskor för timanställning/sommarvikariat till LARO-enheten i Stockholm, möjlighet till fast anställning finns därefter. LARO-enheten på PRIMA Maria är en öppenvårdsmottagning där vi bedriver läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Detta är en möjlighet för dig som inte tidigare arbetat med LARO-behandling eller för dig som är nyexaminerad att prova på arbetet. Du får arbeta med ett härligt gäng och träffa fantastiska patienter och känna att du gör skillnad. Arbetet är förlagt dagtid, på helgerna arbetar vi fram till lunch.

Vi ligger i framkant i behandlingen av vår patientgrupp och arbetar med skademinimerande insatser där vi erbjuder behandling av hepatit C och har kurser i överdosprevention. Vi har under våren utökat vår verksamhet och har nu två mottagningar. En mottagning för patienter med fokus på rehabilitering och en mottagning med fokus på skadereduktion och livskvalitetshöjande åtgärder. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, skötare och specialistläkare med lång erfarenhet av LARO-vård. Vårt uppdrag är ett helhetsåtagande för patienter som innefattar psykosocial- och medicinsk behandling, koordinering- och planering av vård och insatser.

Arbetsuppgifter:

På daglig basis arbetar du med övervakad utdelning av narkotikaklassade läkemedel, provtagning samt administrativa uppgifter.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för att ge god omvårdnad vilandes på en humanistisk värdegrund där kunskap, samarbetsförmåga och empati utgör naturliga element.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig. Då du träffar många patienter som lever i ett socialt utanförskap med hög grad av psykiatrisk samsjuklighet är din förmåga till ett gott bemötande väsentligt. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Dagtid, viss helgtjänstgöring.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Skicka in din ansökan senast den 30 april 2021. Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.Frågor kring tjänsten besvaras av Marie Halminen, Biträdande enhetschef Prima Maria LARO, Telefon: 08-684 00 304 eller mail: marie.halminen@prima.se<.Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Leg psykolog till PRIMA Barn- och ungdomspsykiatri Järva

Barnpsykolog
Läs mer Mar 22
PRIMA Barn- och ungdomspsykiatri Järva söker leg. psykolog


PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker leg. psykolog med KBT-inriktning till vår mottagning i Järva. Vi söker dig som vill arbeta med barn- och ungdomspsykiatriskt öppenvårdsarbete i ett team med psykologer, barnpsykiatriker, sjuksköterskor, kurator och arbetsterapeut där personalen är påläst och forskningsintresserad. Vi drivs och motiveras av att bedriva bra barnpsykiatri och vill erbjuda evidensbaserad behandling för psykiatriska diagnoser till så många som möjligt. Du kommer att erbjudas kbt-handledning av extern handledare såväl som handledning i neuropsykiatrisk utredning.

PRIMA Barn- och Ungdomspsykiatri i Järva är en specialistmottagning för barn 0-17 år. Vårt upptagningsområde är stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta, men vi har också många familjer som söker sig till oss från andra delar av Stockholm.

PRIMA är en organisation som präglas av hög kompetens i alla led. Mottagningen beskrivs bäst genom positiv energi, en vilja att förbättra och korta beslutsvägar. Vid anställning kommer du att tilldelas en mentor. Vi vill att alla våra medarbetare känner att de själva utvecklas och är med och utvecklar verksamheten. Vi har under åren arbetat upp en välfungerande grundstruktur på mottagningen för att idag kunna ägna oss åt det som är viktig - patienterna!


Arbetsuppgifter:
Tjänsten innefattar behandlingsarbete av barn och ungdomar med psykiatrisk problematik samt neuropsykiatriskt utredningsarbete. Det finns möjlighet att anpassa arbetsuppgifter utifrån erfarenhet, kompetens och intresse.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi ser gärna att du är intresserad av att handleda PTP-psykologer såväl som kandidater. Vi söker dig som tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och som är nyfiken, flexibel och engagerad- vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:
Heltid om 40 timmar/vecka. Deltid kan diskuteras.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Ansökan skickas senast den 30 april. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av enhetschef Linda Rosenkvist linda.rosenkvist@prima.se / mob 08-580 00 360Varmt välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Sjuksköterska till Prima Maria Akut och Heldygnsvård

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Okt 29
Prima Maria Akut och Heldygnsvård söker sjuksköterska till akutmottagning och heldygnsvården.
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till Prima Maria Akut och heldygnsvård. Våra lokaler är belägna på Södermalm med närhet till Mariatorgets tunnelbana och Södra station.

Inom sektionen för akut och heldygnsvård ryms vår akutmottagningen som är öppen dygnet runt och tar emot sökande med beroendeproblematik, vi har idag mellan 30- 40 sökningar/dygn. I anslutning till akutmottagningen har vi 5 vårdplatser som fungerar som observationsplatser. Steget efter det är avdelning 1, heldygnsvården. En avdelning med 26 vårdplatser och vårdtid 1-7 dagar.

PRIMA Maria erbjuder missbruks/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Hos oss kommer du till en lärorik, intressant och rolig arbetsplats med erfarna kollegor. Du får en individuellt anpassad introduktion som stämmer överens med den bakgrund du har.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår abstinensbedömning och -behandling, somatisk och psykiatrisk omvårdnad, stödjande och motiverande samtal. Du arbetar här i vårdlag om 2-3 personer med ett patientansvar mellan 5 och 10 patienter. Arbetet är varierande och flexibelt då du alternerar mellan arbete på akutmottagning och observationsavdelning. Möjlighet finns även att arbeta på alla tre enheter, eller om man vill endast på heldygnsvården.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för att ge god omvårdnad vilandes på en humanistisk värdegrund där kunskap, samarbetsförmåga och empati utgör naturliga element.<

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Dagtid 07.00-1530, kväll 1330-2130. 2 helger av 5. Arbetstid dag/kväll. Om önskemål finns kan man arbeta varannan helg, mot detta erbjuds personal förkortad arbetstid till 32h/arbetsvecka, annars gäller 37h/vecka enligt kollektivavtal. Vi försöker alltid att möta blivande personals önskemål om behov/önskemål finns om att arbeta mer eller mindre kvällar/dagar.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 4/12. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av:

Dan Wahlbom, Enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 08-68400385 eller mail dan.wahlbom@prima.se

Märta Norelius, Biträdande enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 08-68400369 eller mail marta.norelius@prima.seVälkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Sjuksköterska Natt till Prima Maria Akut och Heldygnsvård

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Okt 29
Prima Maria Akut och Heldygnsvård söker sjuksköterska natt till akutmottagning och heldygnsvården.
Prima Maria Akut och Heldygnsvård söker sjuksköterska till akutmottagning och heldygnsvården.

PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till Prima Maria Akut och heldygnsvård. Våra lokaler är belägna på Södermalm med närhet till Mariatorgets tunnelbana och Södra station.

Inom sektionen för akut och heldygnsvård ryms vår akutmottagningen som är öppen dygnet runt och tar emot sökande med beroendeproblematik, vi har idag mellan 30- 40 sökningar/dygn. I anslutning till akutmottagningen har vi 5 vårdplatser som fungerar som observationsplatser. Steget efter det är avdelning 1, heldygnsvården. En avdelning med 26 vårdplatser och vårdtid 1-7 dagar.

PRIMA Maria erbjuder missbruks/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Hos oss kommer du till en lärorik, intressant och rolig arbetsplats med erfarna kollegor. Du får en individuellt anpassad introduktion som stämmer överens med den bakgrund du har.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår abstinensbedömning och -behandling, somatisk och psykiatrisk omvårdnad, läkemedelsadministrering och motiverande samtal bland annat. Arbetet är varierande och flexibelt då du alternerar mellan arbete på akutmottagning och Avdelning 1.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för att ge god omvårdnad vilandes på en humanistisk värdegrund där kunskap, samarbetsförmåga och empati utgör naturliga element.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

32h arbetevecka. Personal idag arbetar 90-100% 2 helger av 5.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 4/12. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av:

Dan Wahlbom, Enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 08-68400385 eller mail dan.wahlbom@prima.se

Märta Norelius, Biträdande enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 08-68400369 eller mail marta.norelius@prima.se

Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Sjuksköterska till PRIMA Maria beroendeakut och avdelning 1

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Mar 16
PRIMA Maria beroendeakut och avdelning 1 söker Sjuksköterska
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.

Vi söker nu en Sjuksköterska till Prima Maria beroendeakut och avdelning 1 i Stockholm.

PRIMA Maria erbjuder missbruks/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Hos oss kommer du till en lärorik, intressant och rolig arbetsplats med erfarna kollegor. Du får en individuellt anpassad introduktion som stämmer överens med den bakgrund du har.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår abstinensbedömning och -behandling, somatisk och psykiatrisk omvårdnad, stödjande och motiverande samtal. Du arbetar här i vårdlag om 2-3 personer med ett patientansvar upp till 13 patienter. Arbetet är varierande och flexibelt då du alternerar mellan arbete på akutmottagning och vårdavdelning.Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för att ge god omvårdnad vilandes på en humanistisk värdegrund där kunskap, samarbetsförmåga och empati utgör naturliga element.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Dagtid 07.00-1530, kväll 1330-2130. 2 helger av 5. Arbetstid dag/kväll. Om önskemål finns kan man arbeta varannan helg, mot detta erbjuds personal förkortad arbetstid till 32h/arbetsvecka, annars gäller 37h/vecka enligt kollektivavtal. Deltid och tidkort är även av intresse.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 23 mars 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av Lina Leufvén, bitr. enhetschef på telefon 0707-328137.Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Sjuksköterska Natt till PRIMA Maria beroendeakut och avdelning 1

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Mar 16
PRIMA Maria beroendeakut och avdelning 1 söker Sjuksköterska
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.

Vi söker nu en Sjuksköterska till Prima Maria beroendeakut och avdelning 1 i Stockholm.

PRIMA Maria erbjuder missbruks/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Hos oss kommer du till en lärorik, intressant och rolig arbetsplats med erfarna kollegor. Du får en individuellt anpassad introduktion som stämmer överens med den bakgrund du har.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår abstinensbedömning och -behandling, somatisk och psykiatrisk omvårdnad, stödjande och motiverande samtal. Du arbetar här i vårdlag om 2-3 personer med ett patientansvar upp till 13 patienter. Arbetet är varierande och flexibelt då du alternerar mellan arbete på akutmottagning och vårdavdelning.Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för att ge god omvårdnad vilandes på en humanistisk värdegrund där kunskap, samarbetsförmåga och empati utgör naturliga element.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Natt 21:00 - 07:00, 2 helger av 5. 32 h/arbetsvecka. Deltid och tidkort är även av intresse.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.Ansökan:

Ansökan skickas senast den 23 mars 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av Lina Leufvén, bitr. enhetschef på telefon 0707-328137.Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Behandlare till PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen

Psykolog
Läs mer Jan 29
PRIMA Vuxenpsykiatri Liljeholmen söker KBT-behandlare
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.

Vi söker nu en behandlare till ett terapiteam med KBT-inriktning.

PRIMA Liljeholmen ansvarar för den vuxenpsykiatriska öppenvården för boende i stadsdelarna Hägersten-Liljeholmen, Älvsjö och Skärholmen. PRIMA uppmuntrar personalutveckling, tillämpar individuell lönesättning och flextid samt erbjuder friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter:

Behandlingsarbete i KBT-team.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av psykiatriskt arbete och utbildning i KBT. Psykolog, sjuksköterska och andra med adekvat grundutbildning välkomnas att söka.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka. Deltid kan diskuteras.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 26 februari 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av teamchef Mikael Salomonsson på telefonnummer 08-580 041 17.

Fackliga kontaktpersoner

Jon Westman, Akademikerförbunden telefonnummer 08-580 04 050

Anders Fellman, Vårdförbundet telefonnummer 08-580 04 150

Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Skötare natt till Prima Maria Akut och Heldygnsvård

Skötare
Läs mer Sep 8
Prima Maria Akut och Heldygnsvård söker skötare till akutmottagning och heldygnsvården
PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker dig som är utbildad skötare/undersköterska till Prima Maria akut och heldygnsvård. Våra lokaler är belägna på Södermalm med närhet till Mariatorgets tunnelbana och Södra station.

Inom sektionen för akut och heldygnsvård ryms vår akutmottagningen och heldygnsvård. Akutmottagningen är öppen dygnet runt och tar emot sökande med beroendeproblematik, vi har idag mellan 30- 40 sökningar/dygn. Avdelning 1 har 26 vårdplatser och vårdtider ca 2-7 dagar.

PRIMA Maria erbjuder missbruks/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Hos oss kommer du till en lärorik, intressant och rolig arbetsplats med erfarna kollegor. Du får en individuellt anpassad introduktion som stämmer överens med den bakgrund du har.Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår abstinensbedömning och -behandling, somatisk och psykiatrisk omvårdnad, stödjande och motiverande samtal. Du arbetar här i vårdlag med en sjuksköterska. Arbetet är varierande och flexibelt då du alternerar mellan arbete på akutmottagning och observationsavdelning. Möjlighet finns även att arbeta på alla tre enheter, eller om man vill endast på heldygnsvården.

Kvalifikationer:

Utbildad undersköterska/skötare med intresse för att ge god omvårdnad vilandes på en humanistisk värdegrund där kunskap, samarbetsförmåga och empati utgör naturliga element.

Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Tillsvidare. Heltid 32h/vecka. Arbetstid 2100-0725. Nuvarande personal har idag en sysselsättningsgrad mellan 85% och 100%.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 30 september 2020. Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av:

Dan Wahlbom, Enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård. Telefon: 08-68400385 eller mail dan.wahlbom@prima.se

Märta Norelius, Biträdande enhetschef Prima Maria Akut och heldygnsvård.

Telefon: 08-68400369 eller mail marta.norelius@prima.seVälkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Sjuksköterska till Nacka lokala mottagning, PRIMA Maria

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Dec 18
PRIMA lokala mottagning i Värmdö


PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker nu en Sjuksköterska till PRIMA Lokala mottagning i Nacka, Sickla.

Beroendemottagningen är öppen måndag- fredag. Den är samlokaliserad med kommunen för att skapa bättre förutsättningar till samverkan då det finns behov av detta.

Patienterna kommer till mottagningen på remiss eller egenanmälan.

Du arbetar i team tillsammans läkare och behandlare

Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska på lokal mottagning träffar du patienter som själv har sökt till mottagningen samt patienter som är remitterade från vårdgrannar.Som sjuksköterska kommer du främst att arbeta med motiverande och stödjande samtal, återfallsprevention och vårdplaneringar med patienter i samverkan med vårdgrannar och socialtjänsten samt läkemedelsadministrering.

Vi arbetar med ständiga förbättringar och det är viktigt att du är villig att aktivt delta i vårt utvecklingsarbete.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för patientgruppen. Specialistutbildning i psykiatri eller arbete inom beroendevård/psykiatri är meriterande.

Personliga egenskaper:

Som person är du lösningsfokuserad, engagerad och har en positiv grundinställning . Du är flexibel och har god samarbetsförmåga och gott bemötande. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter.PRIMA uppmuntrar personalutveckling, tillämpar individuell lönesättning och flextid samt erbjuder friskvårdsbidrag.

Arbetstid:

Deltid om 30 timmar/vecka. Måndag-fredag

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 15 februari 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av enhetschef Barbara Kivi 073 9015407Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Sjuksköterska till Nacka lokala mottagning, PRIMA Maria

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Dec 4
PRIMA lokala mottagning i Värmdö


PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker nu en Sjuksköterska till PRIMA Lokala mottagning i Nacka, Sickla.

Beroendemottagningen är öppen måndag- fredag. Den är samlokaliserad med kommunen för att skapa bättre förutsättningar till samverkan då det finns behov av detta.

Patienterna kommer till mottagningen på remiss eller egenanmälan.

Du arbetar i team tillsammans läkare och behandlare

Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska på lokal mottagning träffar du patienter som själv har sökt till mottagningen samt patienter som är remitterade från vårdgrannar.Som sjuksköterska kommer du främst att arbeta med motiverande och stödjande samtal, återfallsprevention och vårdplaneringar med patienter i samverkan med vårdgrannar och socialtjänsten samt läkemedelsadministrering.

Vi arbetar med ständiga förbättringar och det är viktigt att du är villig att aktivt delta i vårt utvecklingsarbete.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för patientgruppen. Specialistutbildning i psykiatri eller arbete inom beroendevård/psykiatri är meriterande.

Personliga egenskaper:

Som person är du lösningsfokuserad, engagerad och har en positiv grundinställning . Du är flexibel och har god samarbetsförmåga och gott bemötande. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter.PRIMA uppmuntrar personalutveckling, tillämpar individuell lönesättning och flextid samt erbjuder friskvårdsbidrag.

Arbetstid:

Deltid om 30 timmar/vecka. Måndag-fredag

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 15 februari 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av enhetschef Barbara Kivi 073 9015407Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Spontanansökan

Kontorsreceptionist
Läs mer Jul 14
Spontanansökan Test

Ansök nu

Välkommen till PRIMA Vuxenpsykiatri Gröndal

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 14
PRIMA Gröndal söker sjuksköterska till Äldrepsykiatri


PRIMA är en privat vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård. PRIMA tar ansvar och har alltid patienten i fokus. PRIMA bedriver vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund. Psykisk hälsa ska vara lika självklar som fysisk hälsa.Vi söker nu en sjuksköterska till vårt äldrepsykiatriska team.

PRIMA Gröndal är en specialistmottagning i anslutning till Trekantens naturområde med fina promenadstråk samt stor närhet till kommunala färdmedel såsom tvärbana och tunnelbana. Prima Gröndal vänder sig till vuxna med psykossjukdom, svårare autismsprektrumtillstånd med låg funktionsnivå samt äldrepsykiatri. Vi ansvarar för den vuxenpsykiatriska öppenvården för boende i stadsdelarna Hägersten-Liljeholmen, Älvsjö och Skärholmen.Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska kommer du att tillhöra vårt äldrepsykiatriska team med fokus på äldre över 70 år som har behov av högspecialiserad psykiatrisk vård. Du kommer vara ansvarig/kontaktperson för ett antal patienter, följa upp läkares ordinationer avseende medicinering och provtagning, ge stödjande samtal, hålla i telefonrådgivning samt göra bedömningar. Samarbete med närstående, öppenvård och andra instanser såsom kommun och äldreomsorg utgör också viktiga inslag i arbetet.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med starkt intresse för psykiatri. Gärna tjänstgjort tidigare inom primärvård eller öppenvård men inget krav. Du bör ha god kunskap i journalsystemet TakeCare.

Körkort är ett krav.Personliga egenskaper:

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid:

Heltid om 40 timmar/vecka. Deltid kan diskuteras.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan skickas senast den 20 augusti 2020. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.


Frågor kring tjänsten besvaras av Ewa Baurmann, enhetschef på telefon 08-58004160Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har PRIMA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu