AB Trav och Galopp jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos AB Trav och Galopp i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Backend Developer till IT Customer and Accounts

Backend-utvecklare
Läs mer Jul 11
I rollen får du:
• Skapa värde för våra produkter och kunder • Jobba med fantastiska medarbetare i en lärande och utvecklande miljö • Flexibelt arbete och balans i livet
Vi söker nu backend/fullstack-utvecklare till IT customer and accounts. Vi jobbar med centrala applikationer i ATG:s miljö inom områdena martech, fair play, anti money laundry & payment, så det är en fördel om du trivs med att jobba i komplexa, transaktionstunga miljöer.
Gör du det så välkomnas du till ett team som har kul tillsammans och som tror på öppenhet och transparens i arbetet. Vi jobbar blandat på kontoret och hemifrån, men har daglig kontakt i teamet och samarbetar även tvärfunktionellt med andra team inom IT.

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du som söker har något års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling. Du är nyfiken, lyhörd och ambitiös. Vidare ser vi att du är prestigelös och gillar att dela med dig av din kunskap. Vi söker dig med en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska. Meriterande är även bidrag till open source-projekt eller engagemang i personliga programmeringsprojekt som hobby.
För att lyckas i denna roll ser vi att du känner till arbete med agila metoder och värdesätter teamarbete men även eget ansvar. Vidare ser vi att du gillar att hålla dig uppdaterad om och är nyfiken på att lära dig nya tekniska lösningar.
Vi ser att du har lite erfarenhet av: • Java • Kotlin • AWS • Microservices • Openshift
• Kubernetes

"För mig är det bästa med ATG att det är en otroligt inkluderande arbetsplats. Ett brett samarbete och en närvarande och synlig ledning som bryr sig om och lyssnar till sina medarbetare”
Jag är en engagerad ledare som drivs av att se människor och organisationer utvecklas. Jag litar på mina medarbetare fullt ut. De är experterna, och jag finns där för att stötta och skapa så bra förutsättningar som möjligt för att alla ska kunna göra ett bra jobb och trivas på arbetsplatsen. Jag har arbetat med IT sen början av 00-talet, men är själv inte tekniskt utbildad, istället finns mina styrkor i ledarskapet och organisationsutvecklingen. För mig är det bästa med ATG att det är en otroligt inkluderande arbetsplats. Ett brett samarbete och en närvarande och synlig ledning som bryr sig om och lyssnar till sina medarbetare.
- Rekryterande chef, Lisa Oldmar, Manager IT Customer and Accounts

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och kommer att göra en bakgrundskontroll för denna roll. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


grund av sommarsemestrar kommer urvalet av ansökningarna att tas upp igen i
augusti. Trevlig sommar!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Fullstack Developer till IT Horse Digital

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jul 10
Vill du jobba fullstack med de senaste teknikerna och bygga schyssta, spännande och smidiga lösningar? Vill du arbeta på ett företag med fantastiska produkter som används av mer än 1,3 miljoner kunder? Uppskattar du en lärande kultur och företag med ett tydligt hållbarhetsfokus? Då har du kommit rätt! Hos oss finns alla möjligheter att växa i din roll och karriär.

I rollen får du: - Vara delaktig i att utveckla processer som bidrar till en schysst spelbransch - Skapa värde för våra produkter och kunder - Styra över din arbetstid och ha balans i livet

Som fullstack/frontend-utvecklare kommer du att bli en del av Häst-produkten som arbetar i hjärtat av ATG med över en miljon kunder. Teamet ansvarar för affärskritiska lösningar i web-gränssnittet. Utöver Häst-produkten och ditt huvudsakliga team, deltar du även i ett eller flera guilds där fokus ligger på kunskapsdelning, lärande och innovation. Rollen innebär mycket kontakt med kollegor inom och utanför det egna teamet. Du ser det som självklart att förstå hela den tekniska stacken och att ta ansvar för att produkten håller hög kvalitet. Du kommer vara med och ta fram samt driva automationsstandarder för test och CI/CD. Samtidigt som du bygger nya funktioner i React, kan det hända att du också arbetar med Node för att utveckla BFF. Vi ser gärna att du har erfarenhet av moderna testverktyg och automationsramverk som exempelvis Playwright och Github Actions, samt att du förstår hur man bygger in kvalitet i produkten från ax till limpa.

Är det här du?Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du som söker har högskoleutbildning eller motsvarande inom systemutveckling samt har en ambition att fortsätta lära och utvecklas. Du har även några års arbetserfarenhet inom fullstackutveckling med frontend-inriktning. Som person är du nyfiken, analytisk med en stark problemlösningsförmåga. Du tar ägarskap över dina uppgifter, arbetar självständigt och proaktivt i ditt arbete och du kommunicerar väl både skriftligt och muntligt på engelska. Vidare har du en förmåga att samarbeta effektivt inom team och över olika avdelningar samt är flexibel och anpassningsbar till förändrade arbetsförhållanden.

Vi ser att du har några års erfarenhet av:
- React - Typescript - Node.js - CI/CD - Github - Kubernetes - Förmåga att skriva och underhålla tester - Kunskap om moderna utvecklingsmetoder och verktyg - Förståelse för och förmåga att följa säkerhetsprinciper och riktlinjer - Stor erfarenhet av att arbeta enligt agila metoder


Det är meriterande om du har erfarenhet av testramverk Playwright, samt att testa frontend web i en transaktionsintensiv bransch, såsom Bank-/finansverksamhet eller spelbolag. Har du bakgrund inom hästnäringen och/eller intresse för trav-/galopp ser vi även det som en stark merit."Med de enskilda samtalen gör vi de största framstegen och bygger starka relationer inom teamet"Med nästan 20 års erfarenhet som chef inom olika IT-bolag brinner jag för att coacha och utmana mitt team för att nå våra mål tillsammans. Min ledarskapsstil är baserad på Servant leadership, där jag strävar efter att stötta och möjliggöra för mina medarbetare att nå sin fulla potential. Jag värdesätter särskilt engagemang, viljan att både lära och lära ut, samt en stark teamkänsla. Jag ser också till att vi har en bra balans mellan arbetsliv och privatliv, och att familjen alltid kommer först. Det jag uppskattar mest med mitt jobb är de enskilda samtalen med mina medarbetare där vi löser problem, sätter upp personliga mål och diskuterar teknik. Dessa samtal är när vi gör de största framstegen och bygger starka relationer inom teamet. -Rekryterande chef, Jonas Eriksson, Manager IT Horse Digital
We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och kommer att göra en bakgrundskontroll för denna roll. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Backend Developer

Backend-utvecklare
Läs mer Jul 9
I rollen får du:
• Skapa värde för våra produkter och kunder • Jobba med fantastiska medarbetare i en lärande och utvecklande miljö • Flexibelt arbete och balans i livet
Vi söker nu backend/fullstack-utvecklare till IT customer and accounts. Vi jobbar med centrala applikationer i ATG:s miljö inom områdena martech, fair play, anti money laundry & payment, så det är en fördel om du trivs med att jobba i komplexa, transaktionstunga miljöer.
Gör du det så välkomnas du till ett team som har kul tillsammans och som tror på öppenhet och transparens i arbetet. Vi jobbar blandat på kontoret och hemifrån, men har daglig kontakt i teamet och samarbetar även tvärfunktionellt med andra team inom IT.

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du som söker har något års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling. Du är nyfiken, lyhörd och ambitiös. Vidare ser vi att du är prestigelös och gillar att dela med dig av din kunskap. Vi söker dig med en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska. Meriterande är även bidrag till open source-projekt eller engagemang i personliga programmeringsprojekt som hobby.
För att lyckas i denna roll ser vi att du känner till arbete med agila metoder och värdesätter teamarbete men även eget ansvar. Vidare ser vi att du gillar att hålla dig uppdaterad om och är nyfiken på att lära dig nya tekniska lösningar.
Vi ser att du har lite erfarenhet av: • Java • Kotlin • AWS • Microservices • Openshift
• Kubernetes

"För mig är det bästa med ATG att det är en otroligt inkluderande arbetsplats. Ett brett samarbete och en närvarande och synlig ledning som bryr sig om och lyssnar till sina medarbetare”
Jag är en engagerad ledare som drivs av att se människor och organisationer utvecklas. Jag litar på mina medarbetare fullt ut. De är experterna, och jag finns där för att stötta och skapa så bra förutsättningar som möjligt för att alla ska kunna göra ett bra jobb och trivas på arbetsplatsen. Jag har arbetat med IT sen början av 00-talet, men är själv inte tekniskt utbildad, istället finns mina styrkor i ledarskapet och organisationsutvecklingen. För mig är det bästa med ATG att det är en otroligt inkluderande arbetsplats. Ett brett samarbete och en närvarande och synlig ledning som bryr sig om och lyssnar till sina medarbetare.
- Rekryterande chef, Lisa Oldmar, Manager IT Customer and Accounts

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och kommer att göra en bakgrundskontroll för denna roll. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


grund av sommarsemestrar kommer urvalet av ansökningarna att tas upp igen i
augusti. Trevlig sommar!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Senior Backend Developer till IT Shared Bet

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 12
I rollen får du:
• arbeta i ett team som har kul tillsammans
• vara delaktig i att kontinuerligt förbättra teamets utvecklings- och kvalitetsprocesser

Vi söker nu en senior backend-utvecklare till vårt team IT Shared Bet. Välkommen till ett team som har kul tillsammans och som tror på öppenhet och transparens i arbetet. För att lyckas i denna roll ser vi att du har erfarenhet av arbete med agila team och värdesätter effektivitet. Vi har dagliga möten och samarbetar tvärfunktionellt med andra team inom IT. Vidare ser vi att du gillar att hålla dig uppdaterad om nya tekniska lösningar eftersom du i denna roll kommer att vara delaktig i att kontinuerligt förbättra teamets utvecklings- och kvalitetsprocesser.

Är det här du?
Är det här du? Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du som söker har högskoleutbildning eller motsvarande inom systemutveckling. Du har även några års relevant arbetslivserfarenhet inom utveckling. Du är nyfiken, lyhörd och ambitiös. Vidare ser vi att du är prestigelös, gillar att coacha andra medarbetare och dela med dig av din kunskap. Vidare söker vi dig med en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska, eftersom en stor del av arbetet sker på engelska. I just den här rollen jobbar du till största delen på distans och kan bo var som helst i Sverige. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande roller från företag med högintensiva transaktioner.

Vi ser att du har flera års erfarenhet av:
• Kotlin
• Java
• GraphQL
• Spring/Spring Boot
• Kubernetes
• OCP4
• AWS

”Det finns inget bättre än att se sina medarbetare växa och utvecklas i sin roll”
För mig är det viktig att teamet har dom förutsättningar som krävs för att lyckas utvecklas hela tiden. Jag släpper mycket ansvar till teamen och uppmuntrar till att prova nya saker. Jag ser mig mer som en coach än en chef och det finns inget bättre än att se sina medarbetare växa och utvecklas i sin roll och sina team. Jag och ATG tror mycket på innovation och att det är det som driver oss framåt. När jag inte är på ATG så umgås jag med min familj och är också engagerad i sjöräddningssällskapet.
- Rekryterande chef, Håkan Sandström, Manager IT Shared Bet Channel

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

B2B Business Manager

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jul 5
Vill du ta nästa steg i din karriär och bli en del av vår nya B2B organisation? I den här rollen får du möjligheten att vara med och utveckla våra kedjekunders fysiska och digitala spelupplevelser till nästa nivå. Tillsammans skapar vi världens bästa spelupplevelse!

I rollen får du:
• Utveckla och genomföra strategiska samarbeten och initiativ tillsammans med butikskedjor inom servicehandel och dagligvaruhandel.
• Sätta upp relevanta KPI:er för initierade projekt tillsammans med butikskedjorna.
• Samarbeta med IT-avdelningen och relevanta systemägare för att säkerställa att utvecklingsprojekt genomförs framgångsrikt.

Till vår nya B2B organisation söker vi nu en B2B Business Manager. I rollen kommer du att arbeta med att utveckla och genomföra strategiska samarbeten och initiativ tillsammans med butikskedjor inom servicehandel, dagligvaruhandel samt helt nya försäljningsytor inom andra branscher. Vidare kommer du att säkerställa att dessa samarbeten och initiativ är i linje med ATG:s övergripande strategier för spelställen. Tjänsten innebära att genomföra och följa upp kundmöten med berörda funktioner hos butikskedjorna med fokus på strategisk utveckling. Du kommer även att upprätta och följa upp budget samt driva arbetet mot bestämda KPI:er. Som B2B Business Manager arbetar du nära andra B2B Business Managers och kollegor för att uppnå gemensamma mål. I tjänsten ingår även att definiera och kravställa tekniska behov och utvecklingsinsatser för att stödja försäljningsstrategier och initiativ. Vilket innebär att du kommer att samarbeta med IT-avdelningen och relevanta systemägare för att säkerställa att utvecklingsprojekt genomförs framgångsrikt. Du rapporterar till Head of B2B Sales.

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du som söker har högskoleutbildning eller motsvarande inom marknadsföring, företagsekonomi, eller relaterat område. Du har även några års erfarenhet av komplex B2B-försäljning och partnerskapsutveckling. Vi ser att du är uthållig och har tålamod, vidare är du lösningsorienterad och kreativ i ditt angreppssätt till problem och utmaningar. Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt samt i team, med en hög grad av initiativförmåga.

Vi ser också att du har:
• Kunskap om att förstå och bygga kundnytta för alla parter.
• Stark analytisk förmåga med en förmåga att använda data för att driva beslut och förbättringar.
• God förståelse för IT- och systemutvecklingsprocesser, samt förmågan att kommunicera effektivt med tekniska team.

” Jag tror mycket på eget ansvar i våra roller”
Jag har jobbat i nio år på ATG och lockades till företaget av möjligheterna att få vara med på en spännande förändringresa. Efter dessa nio år kan jag konstatera att det har uppfyllts med råge, men samtidigt finns det ett fortsatt spännande behov av att utveckla många innovativa förändringar för att skapa världens bästa spelupplevelse. För att det skall fungera så bra som möjligt tror jag mycket på eget ansvar i våra roller, tilltro och respekt för varandras kompetens och tydlighet i våra respektive ansvarsområden. Jag ser fram emot din ansökan och möjligheten att kunna hälsa dig välkommen till B2B Sales!
- Rekryterande chef, Johan Korssell, Head of B2B Sales

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Vi gillar att samarbeta och uppmuntrar varandra att tänka och testa nytt. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Vi bryr oss om varandra och våra kunder och vi vill så klart också att alla tävlingshästar ska må bra. Hela vårt överskott går till hästnäringen – något som både känns och gör gott.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss! Vi planerar att börja hantera ansökningarna i v.33. Trevlig sommar!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

System Developer IT Martech

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 5
Vill du ta nästa steg och bli en del av vårt nya team IT Martech? Vi söker nu en fullstackutvecklare som vill utveckla och utvecklas inom området Martech. Vill du arbeta med utveckling på ett bolag med den senaste tekniken och i ett team där vi har kul på jobbet? Då är detta rollen för dig! Vi är intresserade av både dig som är erfaren såväl som dig som kanske bara har något år bakom dig inom området.

I rollen får du:
• arbeta med utveckling och förvaltning av marknads tekniska system, applikationer och dataintegrationer.
• vara med från starten i vårt nya team IT Martech och kommer kunna påverka teamets way of working.
• vara delaktig i att kontinuerligt förbättra teamets utvecklings- och kvalitetsprocesser.
• stödja affären i att uppnå visionen av ett effektivt och datadrivet arbetssätt för att skapa en sömlös kundupplevelse.

Martech är all teknologi som används för att optimera marknadsföringsinsatser, inklusive alla verktyg och processer som hjälper marknadsförare att planera, genomföra, mäta och inte minst optimera kampanjer och aktiviteter för att skapa unika och personliga kundupplevelser. Som System Developer i vårt team IT Martech kommer du att arbeta med utveckling och förvaltning av marknads tekniska system för kundkommunikation i form av e-post, SMS, push-notifikationer och digital annonsering. Rollen innebär utveckling och konfigurering av funktionalitet i Adobe Campaign. Vidare kommer du att arbeta med backend-integrationer för dataflöden till och från Adobe Campaign – både för att säkerställa att kampanjteamet kan agera på korrekt data och följa gällande lagkrav samt främja ett hållbart spelande hos våra kunder. Rollen innebär även utveckling av den framtida IT-arkitekturen och integrationer till en molnbaserad dataplattform bland annat för Machine Learning/AI. På sikt kan även tjänsten komma att innehålla utveckling av content automation med koppling till marknadssystem. För rätt person kan rollen dessutom innehålla vissa uppgifter som scrum master och team lead. Du kommer att samarbeta tätt med andra delar av ATG för att bidra till produktutvecklingen och en datadriven kundupplevelse i världsklass.

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du som söker har högskoleutbildning eller motsvarande inom systemutveckling samt har förståelse för det agila arbetssättet. Du har även några års relevant arbetslivserfarenhet inom utveckling och ett genuint intresse för den tekniska marknadsföringen och hur man skapar kundvärde genom relevant kommunikation i alla kanaler. Vi ser att du är nyfiken, orädd och ambitiös. Då det är ett nytt team som ska byggas upp ser vi att du är prestigelös och gillar att dela med dig av din kunskap. Vidare söker vi dig med en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska, eftersom en stor del av arbetet sker på engelska. Det är meriterande med kunskap specifikt om Adobe Campaign Classic samt Java/Kotlin. Är du familjär med Openshift/Kubernetes och AWS är det ett stort plus.

Vi ser att du har några års erfarenhet av:
• HTML, CSS
• JavaScript, React
• REST, SOAP
• XML,
• Datamodellering och -optimering

” Tillsammans kan vi flytta berg”
Tillsammans kan vi flytta berg - det finns nästan inget som inspirerar mig mer än starka team där individer får ta plats, blir sedda och kan utvecklas och därmed bidra till något alldeles fantastiskt. Jag bygger mitt ledarskap på transparens och kommunikation, vilket är A och O i att skapa engagemang, motivation och tillit och de rätta förutsättningarna för gruppen. På min lediga tid älskar jag att vara ute i naturen tillsammans med min familj och vänner - i löpspåret, skidbacken eller på golfbanan. Just ATGs fokus på hälsa är enastående och vårt hållbarhetsarbete gällande medarbetarna, våra kunder och hästnäringen, tillsammans med en väldigt inkluderande företagskultur gör att det är roligt att gå till jobbet varje dag.”
- Rekryterande chef, Solvejg Berntzon, Manager IT Martech

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!

Vi planerar att börja hantera ansökningarna i v.33. Trevlig sommar!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Data Engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 5
Vill du ta nästa steg och bli en del av vår satsning kring vidareutveckling av vår moderna dataplattform och AI satsning? Vi söker nu en Data Engineer som vill vara med på resan och etablera och vidareutveckla vår nya dataplattform! Här får du chansen att vara med i en av våra nya satsningar och tillsammans med oss skapa världens bästa spelupplevelse!

I rollen får du:
• Arbeta med etablering av den nya dataplattformen.
• Skapa effektiva lösningar för att arbeta med våra data och dataprodukter.
• Arbeta med stora och komplexa mängder data från en mängd olika strukturerade och ostrukturerade källor.
• Säkerställa datasäkerhet och efterlevnad av riktlinjer och policyer.
• Medverka i ATG:s molnetablering.

I rollen som Data Engineer kommer du att få en viktig roll i arbetet med vår nya dataplattform. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta designa, implementation och underhåll av pipelines som möjliggör dataflöden mellan dataproducenter och konsumenter. Vidare innebär rollen att transformera data så att den är optimerad för analys, tillgänglighet och relevans, utifrån ATG:s samlade behov. Tjänsten innebär att utveckla, underhålla och testa datapipelines för produktionskvalitet. Du kommer att samarbeta tätt med andra inom ATG för att tillhandahålla data för analys och dataapplikationer så vi tillsammans skapar en kundupplevelse i världsklass. I den här rollen kommer du att arbeta med stora och komplexa mängder data från en mängd olika strukturerade och ostrukturerade källor för att möta affärskraven i organisationen.

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du som söker har en teknisk bakgrund samt högskoleutbildning. Du har även några års relevant arbetslivserfarenhet som Data Engineer och programmeringskunskaper samt ett stort intresse för nya tekniker. Vi ser att du har djup kunskap om traditionella och moderna databasteknologier samt kunskap och erfarenhet inom machine learning. Vidare söker vi dig med erfarenhet av att transformera, bearbeta och extrahera information från stora datamängder.

Vi ser att du är en problemlösare med god kommunikationsförmåga. Vidare är du noggrann och effektiv i ditt arbete och du drivs av passionen att säkerställa leveransen av data. Du trivs när det är ordning och redan och du är nyfiken samt ambitiös som person. Då vi är i starten av arbetet med vår nya plattform ser vi att du är prestigelös och gillar att dela med dig av din kunskap. Vidare söker vi dig med en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska, eftersom en stor del av arbetet sker på engelska.

Vi ser att du har några års erfarenhet av:
• Databasteknologier såsom Oracle och Postgres.
• Molnteknik och Machinelearning.
• Att bygga och optimera datapipelines, (data)arkitekturer och datamängder.
• Säkerställa datasäkerhet och efterlevnad av riktlinjer och policyer.
• Identifiera, designa och implementera interna processförbättringar samt automatisering av manuella processer.

”Vi gläds åt våra framgångar och lär av våra misstag”
Var med och utveckla vår förmåga inom realtidsdata och analys i en miljö där vi hjälps åt och gör det tillsammans. Du kommer jobba med både ”on premis” och molnbaserade lösningar där ambitionen är att leverera ”world class” dataanalys för att bidra i vår verksamhetsutveckling och ambition att bli störst på riktigt. Jag som rekryterande chef drivs av att jobba i en lärande organisation där samverkan är i fokus och vår gemensamma ambition hela tiden är att göra saker så bra som möjligt. Transparens och tillit är för mig givna grundkriterier och att vi gläds åt våra framgångar och lär av våra misstag. Utanför jobbet trivs jag bäst i en handbollshall med någon av mina barn eller så njuter jag av båtliv i Stockholms skärgård.
- Rekryterande chef, Håkan Wikander, Head Of IT Operations

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och kommer att göra en bakgrundskontroll för denna roll. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!Vi planerar att börja hantera ansökningarna i v.33. Trevlig sommar!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

B2B Business Manager

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jul 3
Vill du ta nästa steg i din karriär och bli en del av vår nya B2B organisation? I den här rollen får du möjligheten att vara med och utveckla våra kedjekunders fysiska och digitala spelupplevelser till nästa nivå. Tillsammans skapar vi världens bästa spelupplevelse!

I rollen får du:
• Utveckla och genomföra strategiska samarbeten och initiativ tillsammans med butikskedjor inom servicehandel och dagligvaruhandel.
• Sätta upp relevanta KPI:er för initierade projekt tillsammans med butikskedjorna.
• Samarbeta med IT-avdelningen och relevanta systemägare för att säkerställa att utvecklingsprojekt genomförs framgångsrikt.

Till vår nya B2B organisation söker vi nu en B2B Business Manager. I rollen kommer du att arbeta med att utveckla och genomföra strategiska samarbeten och initiativ tillsammans med butikskedjor inom servicehandel, dagligvaruhandel samt helt nya försäljningsytor inom andra branscher. Vidare kommer du att säkerställa att dessa samarbeten och initiativ är i linje med ATG:s övergripande strategier för spelställen. Tjänsten innebära att genomföra och följa upp kundmöten med berörda funktioner hos butikskedjorna med fokus på strategisk utveckling. Du kommer även att upprätta och följa upp budget samt driva arbetet mot bestämda KPI:er. Som B2B Business Manager arbetar du nära andra B2B Business Managers och kollegor för att uppnå gemensamma mål. I tjänsten ingår även att definiera och kravställa tekniska behov och utvecklingsinsatser för att stödja försäljningsstrategier och initiativ. Vilket innebär att du kommer att samarbeta med IT-avdelningen och relevanta systemägare för att säkerställa att utvecklingsprojekt genomförs framgångsrikt. Du rapporterar till Head of B2B Sales.

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du som söker har högskoleutbildning eller motsvarande inom marknadsföring, företagsekonomi, eller relaterat område. Du har även några års erfarenhet av komplex B2B-försäljning och partnerskapsutveckling. Vi ser att du är uthållig och har tålamod, vidare är du lösningsorienterad och kreativ i ditt angreppssätt till problem och utmaningar. Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt samt i team, med en hög grad av initiativförmåga.

Vi ser också att du har:
• Kunskap om att förstå och bygga kundnytta för alla parter.
• Stark analytisk förmåga med en förmåga att använda data för att driva beslut och förbättringar.
• God förståelse för IT- och systemutvecklingsprocesser, samt förmågan att kommunicera effektivt med tekniska team.

” Jag tror mycket på eget ansvar i våra roller”
Jag har jobbat i nio år på ATG och lockades till företaget av möjligheterna att få vara med på en spännande förändringresa. Efter dessa nio år kan jag konstatera att det har uppfyllts med råge, men samtidigt finns det ett fortsatt spännande behov av att utveckla många innovativa förändringar för att skapa världens bästa spelupplevelse. För att det skall fungera så bra som möjligt tror jag mycket på eget ansvar i våra roller, tilltro och respekt för varandras kompetens och tydlighet i våra respektive ansvarsområden. Jag ser fram emot din ansökan och möjligheten att kunna hälsa dig välkommen till B2B Sales!
- Rekryterande chef, Johan Korssell, Head of B2B Sales

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Vi gillar att samarbeta och uppmuntrar varandra att tänka och testa nytt. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Vi bryr oss om varandra och våra kunder och vi vill så klart också att alla tävlingshästar ska må bra. Hela vårt överskott går till hästnäringen – något som både känns och gör gott.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!

Annonsen kommer att ligga uppe under sommaren och vi planerar att börja hantera ansökningarna i v.33. Trevlig sommar!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Data Engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 2
Vill du ta nästa steg och bli en del av vår satsning kring vidareutveckling av vår moderna dataplattform och AI satsning? Vi söker nu en Data Engineer som vill vara med på resan och etablera och vidareutveckla vår nya dataplattform! Här får du chansen att vara med i en av våra nya satsningar och tillsammans med oss skapa världens bästa spelupplevelse!

I rollen får du:
• Arbeta med etablering av den nya dataplattformen.
• Skapa effektiva lösningar för att arbeta med våra data och dataprodukter.
• Arbeta med stora och komplexa mängder data från en mängd olika strukturerade och ostrukturerade källor.
• Säkerställa datasäkerhet och efterlevnad av riktlinjer och policyer.
• Medverka i ATG:s molnetablering.

I rollen som Data Engineer kommer du att få en viktig roll i arbetet med vår nya dataplattform. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta designa, implementation och underhåll av pipelines som möjliggör dataflöden mellan dataproducenter och konsumenter. Vidare innebär rollen att transformera data så att den är optimerad för analys, tillgänglighet och relevans, utifrån ATG:s samlade behov. Tjänsten innebär att utveckla, underhålla och testa datapipelines för produktionskvalitet. Du kommer att samarbeta tätt med andra inom ATG för att tillhandahålla data för analys och dataapplikationer så vi tillsammans skapar en kundupplevelse i världsklass. I den här rollen kommer du att arbeta med stora och komplexa mängder data från en mängd olika strukturerade och ostrukturerade källor för att möta affärskraven i organisationen.

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du som söker har en teknisk bakgrund samt högskoleutbildning. Du har även några års relevant arbetslivserfarenhet som Data Engineer och programmeringskunskaper samt ett stort intresse för nya tekniker. Vi ser att du har djup kunskap om traditionella och moderna databasteknologier samt kunskap och erfarenhet inom machine learning. Vidare söker vi dig med erfarenhet av att transformera, bearbeta och extrahera information från stora datamängder.

Vi ser att du är en problemlösare med god kommunikationsförmåga. Vidare är du noggrann och effektiv i ditt arbete och du drivs av passionen att säkerställa leveransen av data. Du trivs när det är ordning och redan och du är nyfiken samt ambitiös som person. Då vi är i starten av arbetet med vår nya plattform ser vi att du är prestigelös och gillar att dela med dig av din kunskap. Vidare söker vi dig med en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska, eftersom en stor del av arbetet sker på engelska.

Vi ser att du har några års erfarenhet av:
• Databasteknologier såsom Oracle och Postgres.
• Moln teknik och Machinelearning.
• Att bygga och optimera datapipelines, (data)arkitekturer och datamängder.
• Säkerställa datasäkerhet och efterlevnad av riktlinjer och policyer.
• Identifiera, designa och implementera interna processförbättringar samt automatisering av manuella processer.

”Vi gläds åt våra framgångar och lär av våra misstag”
Jag som rekryterande chef drivs av att jobba i en lärande organisation där samverkan är i fokus och vår gemensamma ambition hela tiden är att göra saker så bra som möjligt. Transparens och tillit är för mig givna grundkriterier och att vi gläds åt våra framgångar och lär av våra misstag. Utanför jobbet trivs jag bäst i en handbollshall med någon av mina barn eller så njuter jag av båtliv i Stockholms skärgård.
- Rekryterande chef, Håkan Wikander, Head Of IT Operations

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och kommer att göra en bakgrundskontroll för denna roll. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Frontend Developer till Sport och Casino

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 2
Vill du arbeta med utveckling på ett bolag med den senaste tekniken och i ett team där vi har kul på jobbet? Vill du arbeta på ett företag med fantastiska produkter som används av mer än 1,3 miljoner kunder? Då är detta rollen för dig!

I rollen får du:
• Arbeta med drift och nyutveckling av våra system.
• Vara delaktig i att kontinuerligt förbättra teamets utvecklingsprocesser.
• Jobba med fantastiska medarbetare i en lärande och utvecklande miljö.

Till vårt utvecklingsteam inom Sport och Casino söker vi nu en Senior Frontend utvecklare. I rollen kommer du att arbeta med både drift och nyutveckling av våra system. För att lyckas i denna roll ser vi att du värdesätter teamarbete men även eget ansvar. Vidare ser vi att du gillar att hålla dig uppdaterad om nya tekniska lösningar. Du kommer att vara en del av ett högpresterande team i vår Sport och Casino del där vi har roligt på jobbet. I rollen får du möjlighet att arbeta med de främsta teknikerna och skapa schyssta spelupplevelser för våra kunder. Tjänsten innebär ett tätt samarbete med de övriga utvecklingsteamen.

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas som utvecklare hos oss ser vi att du har högskoleutbildning eller motsvarande inom systemutveckling. Du har god förståelse för agila processer. För att trivas i den här miljön är du en lagspelare som tycker om att samarbeta. Som person är du lyhörd, nyfiken och tycker om utmaningar. Vidare ser vi att du är prestigelös och gillar att dela med dig av din kunskap. Vi söker dig med en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska, eftersom stora delar av arbetet är på engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling inom storföretag i en transaktionsintensiv bransch, som bank- eller finansverksamhet eller spelbolag. Har du kunskaper inom test så är även det meriterande för rollen.

Vi ser att du har erfarenhet av:
• React
• Redux
• GraphQL
• TypeScript
• NodeJS
• Micro frontend architecture
• Test och kvalitet

”Mitt mål är att bygga hållbara relationer”
Grunden i mitt ledarskap vilar på tillit till individen, god kommunikation och styrkan i teamets förmågor. Mitt mål är att bygga hållbara relationer, trygghet och tillit till varandras kompetens. Min uppgift som ledare är att skapa förutsättningar för att alla individer i teamet ska kunna växa och få utmanande uppgifter. Personligen sätter jag högt värde vid individuell nyfikenhet, engagemang, kompetens, humor, och viljan att äga uppgiften och leverera tillsammans. Jag har varit anställd på ATG sedan 2018 och har förmånen att vara Manager IT för Sport och Casino. Kulturen, människorna och balansen mellan jobb och fritid är något jag värdesätter starkt på ATG.
- Rekryterande chef, Eva Rylander, Manager IT Sport and Casino

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och kommer att göra en bakgrundskontroll för denna roll. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Backend Developer till Sport och Casino

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 2
Vill du arbeta med utveckling på ett bolag med den senaste tekniken och i ett team där vi har kul på jobbet? Nu finns chansen att få utveckla världens bästa spelupplevelse med oss!

I rollen får du:
• Arbeta med drift och nyutveckling av våra system.
• Möjlighet att arbeta med de främsta teknikerna.
• Skapa schyssta spelupplevelser för våra kunder.

Till vårt utvecklingsteam inom Sport och Casino söker vi nu en Senior Backend utvecklare. I rollen kommer du att arbeta med både drift och nyutveckling av våra system. För att lyckas i denna roll ser vi att du värdesätter teamarbete men även eget ansvar. Vidare ser vi att du gillar att hålla dig uppdaterad om nya tekniska lösningar eftersom du i denna roll kommer att vara delaktig i att kontinuerligt förbättra teamets utvecklings- och kvalitetsprocesser. Du kommer att vara en del av ett högpresterande team i vår Sport och Casino del där vi har roligt på jobbet. Vi har dagliga möten och samarbetar tvärfunktionellt med andra team inom IT.

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas som utvecklare hos oss ser vi att du har högskoleutbildning eller motsvarande inom systemutveckling. Du har god förståelse för agila processer och värdesätter effektivitet. För att trivas i den här miljön är du en lagspelare som tycker om att samarbeta. Som person är du lyhörd, nyfiken och tycker om utmaningar. Vidare ser vi att du är prestigelös och gillar att dela med dig av din kunskap. Vi söker dig med en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska, eftersom stora delar av arbetet är på engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling inom storföretag i en transaktionsintensiv bransch, som bank- eller finansverksamhet eller spelbolag. Har du kunskaper inom test så är även det meriterande för rollen.

Vi ser att du har erfarenhet av:
• Kotlin
• Java
• GraphQL
• Spring/Spring Boot
• Kubernetes
• OCP4
• AWS
• Test och kvalitet

” Mitt mål är att bygga hållbara relationer”
Grunden i mitt ledarskap vilar på tillit till individen, god kommunikation och styrkan i teamets förmågor. Mitt mål är att bygga hållbara relationer, trygghet och tillit till varandras kompetens. Min uppgift som ledare är att skapa förutsättningar för att alla individer i teamet ska kunna växa och få utmanande uppgifter. Personligen sätter jag högt värde vid individuell nyfikenhet, engagemang, kompetens, humor, och viljan att äga uppgiften och leverera tillsammans. Jag har varit anställd på ATG sedan 2018 och har förmånen att vara Manager IT för Sport och Casino. Kulturen, människorna och balansen mellan jobb och fritid är något jag värdesätter starkt på ATG.
- Rekryterande chef, Eva Rylander, Manager IT Sport and Casino

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och kommer att göra en bakgrundskontroll för denna roll. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

B2B Business Manager

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jul 2
Vill du ta nästa steg i din karriär och bli en del av vår nya B2B organisation? I den här rollen får du möjligheten att vara med och utveckla våra kedjekunders fysiska och digitala spelupplevelser till nästa nivå. Tillsammans skapar vi världens bästa spelupplevelse!

I rollen får du:
• Utveckla och genomföra strategiska samarbeten och initiativ tillsammans med butikskedjor inom servicehandel och dagligvaruhandel.
• Sätta upp relevanta KPI:er för initierade projekt tillsammans med butikskedjorna.
• Samarbeta med IT-avdelningen och relevanta systemägare för att säkerställa att utvecklingsprojekt genomförs framgångsrikt.

Till vår nya B2B organisation söker vi nu en B2B Business Manager. I rollen kommer du att arbeta med att utveckla och genomföra strategiska samarbeten och initiativ tillsammans med butikskedjor inom servicehandel, dagligvaruhandel samt helt nya försäljningsytor inom andra branscher. Vidare kommer du att säkerställa att dessa samarbeten och initiativ är i linje med ATG:s övergripande strategier för spelställen. Tjänsten innebära att genomföra och följa upp kundmöten med berörda funktioner hos butikskedjorna med fokus på strategisk utveckling. Du kommer även att upprätta och följa upp budget samt driva arbetet mot bestämda KPI:er. Som B2B Business Manager arbetar du nära andra B2B Business Managers och kollegor för att uppnå gemensamma mål. I tjänsten ingår även att definiera och kravställa tekniska behov och utvecklingsinsatser för att stödja försäljningsstrategier och initiativ. Vilket innebär att du kommer att samarbeta med IT-avdelningen och relevanta systemägare för att säkerställa att utvecklingsprojekt genomförs framgångsrikt. Du rapporterar till Head of B2B Sales.

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du som söker har högskoleutbildning eller motsvarande inom marknadsföring, företagsekonomi, eller relaterat område. Du har även några års erfarenhet av komplex B2B-försäljning och partnerskapsutveckling. Vi ser att du är uthållig och har tålamod, vidare är du lösningsorienterad och kreativ i ditt angreppssätt till problem och utmaningar. Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt samt i team, med en hög grad av initiativförmåga.

Vi ser också att du har:
• Kunskap om att förstå och bygga kundnytta för alla parter.
• Stark analytisk förmåga med en förmåga att använda data för att driva beslut och förbättringar.
• God förståelse för IT- och systemutvecklingsprocesser, samt förmågan att kommunicera effektivt med tekniska team.

” Jag tror mycket på eget ansvar i våra roller”
Jag har jobbat i nio år på ATG och lockades till företaget av möjligheterna att få vara med på en spännande förändringresa. Efter dessa nio år kan jag konstatera att det har uppfyllts med råge, men samtidigt finns det ett fortsatt spännande behov av att utveckla många innovativa förändringar för att skapa världens bästa spelupplevelse. För att det skall fungera så bra som möjligt tror jag mycket på eget ansvar i våra roller, tilltro och respekt för varandras kompetens och tydlighet i våra respektive ansvarsområden. Jag ser fram emot din ansökan och möjligheten att kunna hälsa dig välkommen till B2B Sales!
- Rekryterande chef, Johan Korssell, Head of B2B Sales

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Vi gillar att samarbeta och uppmuntrar varandra att tänka och testa nytt. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Vi bryr oss om varandra och våra kunder och vi vill så klart också att alla tävlingshästar ska må bra. Hela vårt överskott går till hästnäringen – något som både känns och gör gott.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Data Engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 2
Vill du ta nästa steg och bli en del av vår satsning kring vidareutveckling av vår moderna dataplattform och AI satsning? Vi söker nu en Data Engineer som vill vara med på resan och etablera och vidareutveckla vår nya dataplattform! Här får du chansen att vara med i en av våra nya satsningar och tillsammans med oss skapa världens bästa spelupplevelse!

I rollen får du:
• Arbeta med etablering av den nya dataplattformen.
• Skapa effektiva lösningar för att arbeta med våra data och dataprodukter.
• Arbeta med stora och komplexa mängder data från en mängd olika strukturerade och ostrukturerade källor.
• Säkerställa datasäkerhet och efterlevnad av riktlinjer och policyer.
• Medverka i ATG:s molnetablering.

I rollen som Data Engineer kommer du att få en viktig roll i arbetet med vår nya dataplattform. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta designa, implementation och underhåll av pipelines som möjliggör dataflöden mellan dataproducenter och konsumenter. Vidare innebär rollen att transformera data så att den är optimerad för analys, tillgänglighet och relevans, utifrån ATG:s samlade behov. Tjänsten innebär att utveckla, underhålla och testa datapipelines för produktionskvalitet. Du kommer att samarbeta tätt med andra inom ATG för att tillhandahålla data för analys och dataapplikationer så vi tillsammans skapar en kundupplevelse i världsklass. I den här rollen kommer du att arbeta med stora och komplexa mängder data från en mängd olika strukturerade och ostrukturerade källor för att möta affärskraven i organisationen.

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du som söker har en teknisk bakgrund samt högskoleutbildning. Du har även några års relevant arbetslivserfarenhet som Data Engineer och programmeringskunskaper samt ett stort intresse för nya tekniker. Vi ser att du har djup kunskap om traditionella och moderna databasteknologier samt kunskap och erfarenhet inom machine learning. Vidare söker vi dig med erfarenhet av att transformera, bearbeta och extrahera information från stora datamängder.

Vi ser att du är en problemlösare med god kommunikationsförmåga. Vidare är du noggrann och effektiv i ditt arbete och du drivs av passionen att säkerställa leveransen av data. Du trivs när det är ordning och redan och du är nyfiken samt ambitiös som person. Då vi är i starten av arbetet med vår nya plattform ser vi att du är prestigelös och gillar att dela med dig av din kunskap. Vidare söker vi dig med en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska, eftersom en stor del av arbetet sker på engelska.

Vi ser att du har några års erfarenhet av:
• Databasteknologier såsom Oracle och Postgres.
• Moln teknik och Machinelearning
• Att bygga och optimera datapipelines, (data)arkitekturer och datamängder.
• Säkerställa datasäkerhet och efterlevnad av riktlinjer och policyer.
• Identifiera, designa och implementera interna processförbättringar samt automatisering av manuella processer

”Vi gläds åt våra framgångar och lär av våra misstag”
Var med och utveckla vår förmåga inom realtidsdata och analys i en miljö där vi hjälps åt och gör det tillsammans. Du kommer jobba med både ”on premis” och molnbaserade lösningar där ambitionen är att leverera ”world class” dataanalys för att bidra i vår verksamhetsutveckling och ambition att bli störst på riktigt. Jag som rekryterande chef drivs av att jobba i en lärande organisation där samverkan är i fokus och vår gemensamma ambition hela tiden är att göra saker så bra som möjligt. Transparens och tillit är för mig givna grundkriterier och att vi gläds åt våra framgångar och lär av våra misstag. Utanför jobbet trivs jag bäst i en handbollshall med någon av mina barn eller så njuter jag av båtliv i Stockholms skärgård.
- Rekryterande chef, Håkan Wikander, Head Of IT Operations

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och kommer att göra en bakgrundskontroll för denna roll. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Frontend Developer till Sport och Casino

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 2
Vill du arbeta med utveckling på ett bolag med den senaste tekniken och i ett team där vi har kul på jobbet? Vill du arbeta på ett företag med fantastiska produkter som används av mer än 1,3 miljoner kunder? Då är detta rollen för dig!

I rollen får du:
• Arbeta med drift och nyutveckling av våra system
• Vara delaktig i att kontinuerligt förbättra teamets utvecklingsprocesser
• Jobba med fantastiska medarbetare i en lärande och utvecklande miljö

Till vårt utvecklingsteam inom Sport och Casino söker vi nu en Senior Frontend utvecklare. I rollen kommer du att arbeta med både drift och nyutveckling av våra system. För att lyckas i denna roll ser vi att du värdesätter teamarbete men även eget ansvar. Vidare ser vi att du gillar att hålla dig uppdaterad om nya tekniska lösningar. Du kommer att vara en del av ett högpresterande team i vår Sport och Casino del där vi har roligt på jobbet. I rollen får du möjlighet att arbeta med de främsta teknikerna och skapa schyssta spelupplevelser för våra kunder. Tjänsten innebär ett tätt samarbete med de övriga utvecklingsteamen.

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas som utvecklare hos oss ser vi att du har högskoleutbildning eller motsvarande inom systemutveckling. Du har god förståelse för agila processer. För att trivas i den här miljön är du en lagspelare som tycker om att samarbeta. Som person är du lyhörd, nyfiken och tycker om utmaningar. Vidare ser vi att du är prestigelös och gillar att dela med dig av din kunskap. Vi söker dig med en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska, eftersom stora delar av arbetet är på engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling inom storföretag i en transaktionsintensiv bransch, som bank- eller finansverksamhet eller spelbolag. Har du kunskaper inom test så är även det meriterande för rollen.

Vi ser att du har erfarenhet av:
• React
• Redux
• GraphQL
• TypeScript
• NodeJS
• Micro frontend architecture
• Test och kvalitet

”Mitt mål är att bygga hållbara relationer”
Grunden i mitt ledarskap vilar på tillit till individen, god kommunikation och styrkan i teamets förmågor. Mitt mål är att bygga hållbara relationer, trygghet och tillit till varandras kompetens. Min uppgift som ledare är att skapa förutsättningar för att alla individer i teamet ska kunna växa och få utmanande uppgifter. Personligen sätter jag högt värde vid individuell nyfikenhet, engagemang, kompetens, humor, och viljan att äga uppgiften och leverera tillsammans. Jag har varit anställd på ATG sedan 2018 och har förmånen att vara Manager IT för Sport och Casino. Kulturen, människorna och balansen mellan jobb och fritid är något jag värdesätter starkt på ATG.
- Rekryterande chef, Eva Rylander, Manager IT Sport and Casino

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och kommer att göra en bakgrundskontroll för denna roll. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Backend Developer till Sport och Casino

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 2
Vill du arbeta med utveckling på ett bolag med den senaste tekniken och i ett team där vi har kul på jobbet? Nu finns chansen att få utveckla världens bästa spelupplevelse med oss!

I rollen får du:
• Arbeta med drift och nyutveckling av våra system
• Möjlighet att arbeta med de främsta teknikerna
• Skapa schyssta spelupplevelser för våra kunder.

Till vårt utvecklingsteam inom Sport och Casino söker vi nu en Senior Backend utvecklare. I rollen kommer du att arbeta med både drift och nyutveckling av våra system. För att lyckas i denna roll ser vi att du värdesätter teamarbete men även eget ansvar. Vidare ser vi att du gillar att hålla dig uppdaterad om nya tekniska lösningar eftersom du i denna roll kommer att vara delaktig i att kontinuerligt förbättra teamets utvecklings- och kvalitetsprocesser. Du kommer att vara en del av ett högpresterande team i vår Sport och Casino del där vi har roligt på jobbet. Vi har dagliga möten och samarbetar tvärfunktionellt med andra team inom IT.

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas som utvecklare hos oss ser vi att du har högskoleutbildning eller motsvarande inom systemutveckling. Du har god förståelse för agila processer och värdesätter effektivitet. För att trivas i den här miljön är du en lagspelare som tycker om att samarbeta. Som person är du lyhörd, nyfiken och tycker om utmaningar. Vidare ser vi att du är prestigelös och gillar att dela med dig av din kunskap. Vi söker dig med en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska, eftersom stora delar av arbetet är på engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling inom storföretag i en transaktionsintensiv bransch, som bank- eller finansverksamhet eller spelbolag. Har du kunskaper inom test så är även det meriterande för rollen.

Vi ser att du har erfarenhet av:
• Kotlin
• Java
• GraphQL
• Spring/Spring Boot
• Kubernetes
• OCP4
• AWS
• Test och kvalitet

” Mitt mål är att bygga hållbara relationer”
Grunden i mitt ledarskap vilar på tillit till individen, god kommunikation och styrkan i teamets förmågor. Mitt mål är att bygga hållbara relationer, trygghet och tillit till varandras kompetens. Min uppgift som ledare är att skapa förutsättningar för att alla individer i teamet ska kunna växa och få utmanande uppgifter. Personligen sätter jag högt värde vid individuell nyfikenhet, engagemang, kompetens, humor, och viljan att äga uppgiften och leverera tillsammans. Jag har varit anställd på ATG sedan 2018 och har förmånen att vara Manager IT för Sport och Casino. Kulturen, människorna och balansen mellan jobb och fritid är något jag värdesätter starkt på ATG.
- Rekryterande chef, Eva Rylander, Manager IT Sport and Casino

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och kommer att göra en bakgrundskontroll för denna roll. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

B2B Business Manager

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jun 26
Vill du ta nästa steg i din karriär och bli en del av vår nya B2B organisation? I den här rollen får du möjligheten att vara med och utveckla våra kedjekunders fysiska och digitala spelupplevelser till nästa nivå. Tillsammans skapar vi världens bästa spelupplevelse!

I rollen får du:
• Utveckla och genomföra strategiska samarbeten och initiativ tillsammans med butikskedjor inom servicehandel och dagligvaruhandel
• Sätta upp relevanta KPI:er för initierade projekt tillsammans med butikskedjorna
• Samarbeta med IT-avdelningen och relevanta systemägare för att säkerställa att utvecklingsprojekt genomförs framgångsrikt

Till vår nya B2B organisation söker vi nu en B2B Business Manager. I rollen kommer du att arbeta med att utveckla och genomföra strategiska samarbeten och initiativ tillsammans med butikskedjor inom servicehandel, dagligvaruhandel samt helt nya försäljningsytor inom andra branscher. Vidare kommer du att säkerställa att dessa samarbeten och initiativ är i linje med ATG:s övergripande strategier för spelställen. Tjänsten innebära att genomföra och följa upp kundmöten med berörda funktioner hos butikskedjorna med fokus på strategisk utveckling. Du kommer även att upprätta och följa upp budget samt driva arbetet mot bestämda KPI:er. Som B2B Business Manager arbetar du nära andra B2B Business Managers och kollegor för att uppnå gemensamma mål. I tjänsten ingår även att definiera och kravställa tekniska behov och utvecklingsinsatser för att stödja försäljningsstrategier och initiativ. Vilket innebär att du kommer att samarbeta med IT-avdelningen och relevanta systemägare för att säkerställa att utvecklingsprojekt genomförs framgångsrikt. Du rapporterar till Head of B2B Sales.

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du som söker har högskoleutbildning eller motsvarande inom marknadsföring, företagsekonomi, eller relaterat område. Du har även några års erfarenhet av komplex B2B-försäljning och partnerskapsutveckling. Vi ser att du är uthållig och har tålamod, vidare är du lösningsorienterad och kreativ i ditt angreppssätt till problem och utmaningar. Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt samt i team, med en hög grad av initiativförmåga.

Vi ser också att du har:
• Kunskap om att förstå och bygga kundnytta för alla parter
• Stark analytisk förmåga med en förmåga att använda data för att driva beslut och förbättringar
• God förståelse för IT- och systemutvecklingsprocesser, samt förmågan att kommunicera effektivt med tekniska team

” Jag tror mycket på eget ansvar i våra roller”
Jag har jobbat i nio år på ATG och lockades till företaget av möjligheterna att få vara med på en spännande förändringresa. Efter dessa nio år kan jag konstatera att det har uppfyllts med råge, men samtidigt finns det ett fortsatt spännande behov av att utveckla många innovativa förändringar för att skapa världens bästa spelupplevelse. För att det skall fungera så bra som möjligt tror jag mycket på eget ansvar i våra roller, tilltro och respekt för varandras kompetens och tydlighet i våra respektive ansvarsområden. Jag ser fram emot din ansökan och möjligheten att kunna hälsa dig välkommen till B2B Sales!
- Rekryterande chef, Johan Korssell, Head of B2B Sales

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Vi gillar att samarbeta och uppmuntrar varandra att tänka och testa nytt. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Vi bryr oss om varandra och våra kunder och vi vill så klart också att alla tävlingshästar ska må bra. Hela vårt överskott går till hästnäringen – något som både känns och gör gott.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

IT Architect

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Jul 10
I rollen får du:
• Driva och vidareutveckla IT arkitekturen på ATG
• Stödja verksamheten och IT med att ta fram hållbara och stabila lösningar
• Bidra och driva framtagandet av mål arkitektur, strategiska tekniska planer och taktiska anpassningar

Som IT Arkitekt hos oss får du möjlighet att maximera effekten av vår digitala transformation. Du ansvarar för att skapa lösningsalternativ och utföra konsekvensanalyser för att säkerställa framtidssäkra och hållbara tjänster, produkter och kundupplevelser. Din roll inkluderar att utveckla taktiska och strategiska lösningar, kontinuerligt anpassa produkter efter aktuella och framtida krav, samt se till att lösningarna är skalbara, långsiktiga, och i linje med ATG:s visioner och affärsplan. Du arbetar i en agil organisation tillsammans med utvecklingsteam, ingenjörer, specialister och verksamhetsansvariga för att säkerställa smidig och kostnadseffektiv produktutveckling. En viktig del av din roll är att coacha och säkerställa att målarkitektur och planer är tydliga och förstådda inom organisationen. Vårt team, bestående av sju personer, präglas av öppenhet, motivation och tillit. Under de senaste fem åren har ATG moderniserat sin infrastruktur med en hybridleverans från egna datacenter och molnleverantörer som AWS. Vi har hög automatisering i våra leveranskedjor och strävar efter att hantera allt som kod. Vår standardplattform för nya applikationer är Kotlin/Java/Spring Boot, körda i Kubernetes. För frontend använder vi React, React Native, Redux och Micro Frontend arkitektur.

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en teknisk kunskapsbas. Du behöver tycka om att använda dina kunskaper och erfarenheter för att coacha andra. Som person är du analytiskt och har god problemlösningsförmåga. Vidare är du resultatorienterad och passionerad att driva förändringsarbete. Vi ser att du har ett intresse för såväl det affärsmässiga som det tekniska och kan se situationer ur ett helhetsperspektiv. Du har erfarenhet från medelstora och stora affärssystem och har varit med och drivit förflyttningar och förändringsarbete. Vi söker dig med en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska.

Vi ser att du har:
• Erfarenhet av att arbeta som IT Arkitekt, applikationsarkitekt eller liknande inom tekniskt ledarskap.
• Fler års erfarenhet av mikrotjänster, både inom införande och vidareutveckling
• Erfarenhet av messaging ramverk, system och asynkron kommunikation mellan applikationer
• Fler års erfarenhet av transaktionsintensiva system och eventbaserad arkitektur
• Erfarenhet av att definiera icke funktionella krav och kapacitetsplanering
• Erfarenhet av att skapa strategiska roadmap och riktlinjer
• Erfarenhet av analys av prestanda, tillgänglighet och tillförlitlighet inom medelstora affärssystem
• Erfarenhet av att utföra kostnad/värdeanalyser
• Erfarenhet och bra kunskaper inom applikationsarkitektur och infrastruktur (moln och om-prem)
• Övergripande kunskaper eller erfarenhet inom IT-säkerhet, AML och Compliance är ett plus

” På ATG får man aldrig tråkigt”
Jag är en målinriktad, kvalitetsmedveten och strukturerad person som brinner för verksamhetsutveckling och för att skapa och vidareutveckla hållbara och framtidssäkra lösningar. Jag har ett holistiskt och pragmatiskt tillvägagångssätt för problemlösning. Som ledare har jag ett stort förtroende för individernas potential och förmågor. Jag trivs bäst i en arbetsmiljö där det händer spännande saker hela tiden och hela organisationen driver mot samma mål och samlas under samma värderingar. Jag brinner för det moderna ledarskapskonceptet och för att hitta smidiga anpassningar mellan organisation och människor, processer och system och jag är ständigt nyfiken på nya utvecklingsmöjligheter. På ATG får man aldrig tråkigt och att driva förändringar är en del av vardagen. På fritiden umgås jag med vänner, lär mig musikteori och läser non-fiktion litteratur. Jag kodar och underhåller även en och annan app.
- Rekryterande chef, Jahan Jahanshahi, Head Of IT Architecture

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

IT Architect

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Jun 19
I rollen får du:
• Driva och vidareutveckla IT arkitekturen på ATG
• Stödja verksamheten och IT med att ta fram hållbara och stabila lösningar
• Bidra och driva framtagandet av mål arkitektur, strategiska tekniska planer och taktiska anpassningar

Som IT Arkitekt hos oss får du möjlighet att maximera effekten av vår digitala transformation. Du ansvarar för att skapa lösningsalternativ och utföra konsekvensanalyser för att säkerställa framtidssäkra och hållbara tjänster, produkter och kundupplevelser. Din roll inkluderar att utveckla taktiska och strategiska lösningar, kontinuerligt anpassa produkter efter aktuella och framtida krav, samt se till att lösningarna är skalbara, långsiktiga, och i linje med ATG:s visioner och affärsplan. Du arbetar i en agil organisation tillsammans med utvecklingsteam, ingenjörer, specialister och verksamhetsansvariga för att säkerställa smidig och kostnadseffektiv produktutveckling. En viktig del av din roll är att coacha och säkerställa att målarkitektur och planer är tydliga och förstådda inom organisationen. Vårt team, bestående av sju personer, präglas av öppenhet, motivation och tillit. Under de senaste fem åren har ATG moderniserat sin infrastruktur med en hybridleverans från egna datacenter och molnleverantörer som AWS. Vi har hög automatisering i våra leveranskedjor och strävar efter att hantera allt som kod. Vår standardplattform för nya applikationer är Kotlin/Java/Spring Boot, körda i Kubernetes. För frontend använder vi React, React Native, Redux och Micro Frontend arkitektur.

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en teknisk kunskapsbas. Du behöver tycka om att använda dina kunskaper och erfarenheter för att coacha andra. Som person är du analytiskt och har god problemlösningsförmåga. Vidare är du resultatorienterad och passionerad att driva förändringsarbete. Vi ser att du har ett intresse för såväl det affärsmässiga som det tekniska och kan se situationer ur ett helhetsperspektiv. Du har erfarenhet från medelstora och stora affärssystem och har varit med och drivit förflyttningar och förändringsarbete. Vi söker dig med en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska.

Vi ser att du har:
• Erfarenhet av att arbeta som IT Arkitekt, applikationsarkitekt eller liknande inom tekniskt ledarskap.
• Fler års erfarenhet av mikrotjänster, både inom införande och vidareutveckling
• Erfarenhet av messaging ramverk, system och asynkron kommunikation mellan applikationer
• Fler års erfarenhet av transaktionsintensiva system och eventbaserad arkitektur
• Erfarenhet av att definiera icke funktionella krav och kapacitetsplanering
• Erfarenhet av att skapa strategiska roadmap och riktlinjer
• Erfarenhet av analys av prestanda, tillgänglighet och tillförlitlighet inom medelstora affärssystem
• Erfarenhet av att utföra kostnad/värdeanalyser
• Erfarenhet och bra kunskaper inom applikationsarkitektur och infrastruktur (moln och om-prem)
• Övergripande kunskaper eller erfarenhet inom IT-säkerhet, AML och Compliance är ett plus

” På ATG får man aldrig tråkigt”
Jag är en målinriktad, kvalitetsmedveten och strukturerad person som brinner för verksamhetsutveckling och för att skapa och vidareutveckla hållbara och framtidssäkra lösningar. Jag har ett holistiskt och pragmatiskt tillvägagångssätt för problemlösning. Som ledare har jag ett stort förtroende för individernas potential och förmågor. Jag trivs bäst i en arbetsmiljö där det händer spännande saker hela tiden och hela organisationen driver mot samma mål och samlas under samma värderingar. Jag brinner för det moderna ledarskapskonceptet och för att hitta smidiga anpassningar mellan organisation och människor, processer och system och jag är ständigt nyfiken på nya utvecklingsmöjligheter. På ATG får man aldrig tråkigt och att driva förändringar är en del av vardagen. På fritiden umgås jag med vänner, lär mig musikteori och läser non-fiktion litteratur. Jag kodar och underhåller även en och annan app.
- Rekryterande chef, Jahan Jahanshahi, Head Of IT Architecture

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

IT Architect

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Jun 10
I rollen får du:
• Driva och vidareutveckla IT arkitekturen på ATG
• Stödja verksamheten och IT med att ta fram hållbara och stabila lösningar
• Bidra och driva framtagandet av mål arkitektur, strategiska tekniska planer och taktiska anpassningar

Som IT Arkitekt hos oss får du möjlighet att maximera effekten av vår digitala transformation. Du ansvarar för att skapa lösningsalternativ och utföra konsekvensanalyser för att säkerställa framtidssäkra och hållbara tjänster, produkter och kundupplevelser. Din roll inkluderar att utveckla taktiska och strategiska lösningar, kontinuerligt anpassa produkter efter aktuella och framtida krav, samt se till att lösningarna är skalbara, långsiktiga, och i linje med ATG:s visioner och affärsplan. Du arbetar i en agil organisation tillsammans med utvecklingsteam, ingenjörer, specialister och verksamhetsansvariga för att säkerställa smidig och kostnadseffektiv produktutveckling. En viktig del av din roll är att coacha och säkerställa att målarkitektur och planer är tydliga och förstådda inom organisationen. Vårt team, bestående av sju personer, präglas av öppenhet, motivation och tillit. Under de senaste fem åren har ATG moderniserat sin infrastruktur med en hybridleverans från egna datacenter och molnleverantörer som AWS. Vi har hög automatisering i våra leveranskedjor och strävar efter att hantera allt som kod. Vår standardplattform för nya applikationer är Kotlin/Java/Spring Boot, körda i Kubernetes. För frontend använder vi React, React Native, Redux och Micro Frontend arkitektur.

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en teknisk kunskapsbas. Du behöver tycka om att använda dina kunskaper och erfarenheter för att coacha andra. Som person är du analytiskt och har god problemlösningsförmåga. Vidare är du resultatorienterad och passionerad att driva förändringsarbete. Vi ser att du har ett intresse för såväl det affärsmässiga som det tekniska och kan se situationer ur ett helhetsperspektiv. Du har erfarenhet från medelstora och stora affärssystem och har varit med och drivit förflyttningar och förändringsarbete. Vi söker dig med en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska.

Vi ser att du har:
• Erfarenhet av att arbeta som IT Arkitekt, applikationsarkitekt eller liknande inom tekniskt ledarskap.
• Fler års erfarenhet av mikrotjänster, både inom införande och vidareutveckling
• Erfarenhet av messaging ramverk, system och asynkron kommunikation mellan applikationer
• Fler års erfarenhet av transaktionsintensiva system och eventbaserad arkitektur
• Erfarenhet av att definiera icke funktionella krav och kapacitetsplanering
• Erfarenhet av att skapa strategiska roadmap och riktlinjer
• Erfarenhet av analys av prestanda, tillgänglighet och tillförlitlighet inom medelstora affärssystem
• Erfarenhet av att utföra kostnad/värdeanalyser
• Erfarenhet och bra kunskaper inom applikationsarkitektur och infrastruktur (moln och om-prem)
• Övergripande kunskaper eller erfarenhet inom IT-säkerhet, AML och Compliance är ett plus

” På ATG får man aldrig tråkigt”
Jag är en målinriktad, kvalitetsmedveten och strukturerad person som brinner för verksamhetsutveckling och för att skapa och vidareutveckla hållbara och framtidssäkra lösningar. Jag har ett holistiskt och pragmatiskt tillvägagångssätt för problemlösning. Som ledare har jag ett stort förtroende för individernas potential och förmågor. Jag trivs bäst i en arbetsmiljö där det händer spännande saker hela tiden och hela organisationen driver mot samma mål och samlas under samma värderingar. Jag brinner för det moderna ledarskapskonceptet och för att hitta smidiga anpassningar mellan organisation och människor, processer och system och jag är ständigt nyfiken på nya utvecklingsmöjligheter. På ATG får man aldrig tråkigt och att driva förändringar är en del av vardagen. På fritiden umgås jag med vänner, lär mig musikteori och läser non-fiktion litteratur. Jag kodar och underhåller även en och annan app.
- Rekryterande chef, Jahan Jahanshahi, Head Of IT Architecture

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 17
I rollen får du:
• Ge kundservice via inkommande telefonsamtal, e-post samt funktionens övriga kanaler
• Registrera och hantera ärenden i vårt ärendehanteringssystem (POB)
• Ta vidare relevant information från kunder eller butik till ansvarig del på företaget

Kundservice är en central del i ATG:s verksamhet med målet att generera mycket nöjda kunder och ombud. Vi letar därför efter dig som brinner för kundservice och vill vara vårt positiva ansikte utåt. Vi erbjuder spel på häst, sport och casino. Som medarbetare på Kundservice erbjuder vi en spännande arbetsplats med positiv energi och engagerade medarbetare. Vi respekterar varandra och att ta ägarskap är en självklarhet för oss. I tjänsten arbetar vi skift eftersom vi har bemanning hela dygnet. Vi söker dig som kan jobba heltid på kontoret både morgon, kväll och även helger.

Är det här du?
Vi tror att du jobbat i en liknande roll och är van att leverera kundservice i världsklass. Som person tror vi att du är ansvarsfull, stresstålig och har en känsla för vad det innebär att ge leverera en bra kundupplevelse! Vi tror också att du har ett gott omdöme, är ödmjuk samt har en positiv inställning eftersom du kommer ha ett stort kontaktnät både internt och externt. Vidare lägger vi stor vikt vid att du är en lagspelare som har teamkänsla och som kan samarbeta. Du uttrycker dig obehindrat i svenska, i tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska.

Vi ser också att du har:
• Tidigare erfarenhet av kundservice är meriterande
• Ett plus är ett intresse för sport och spel

"Kundservice har alltid legat mig lite extra varmt om hjärtat"
Jag trivs i det snabba tempot, det dynamiska arbetssättet och att få utvecklas i en ständigt föränderlig miljö. I våra interaktioner är vi inte bara ansiktet utåt för hela företaget, vi är också första instans för att föra information vidare inom organisationen. Jag förespråkar en arbetsplats dit man kommer för att trivas, där man kan utvecklas och där man känner att man har möjlighet att göra skillnad – inte bara för en själv utan för sina kollegor och våra kunder. En plats där ledstjärnan alltid kommer att vara att skapa kundinteraktioner i världsklass.
Rekryterande chef - Albin Winberg, Manager Customer Service Operations

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Vi gillar att samarbeta och uppmuntrar varandra att tänka och testa nytt. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Vi bryr oss om varandra och våra kunder och vi vill så klart också att alla tävlingshästar ska må bra. Hela vårt överskott går till hästnäringen – något som både känns och gör gott.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 31
I rollen får du:
• Ge kundservice via inkommande telefonsamtal, e-post samt funktionens övriga kanaler
• Registrera och hantera ärenden i vårt ärendehanteringssystem (POB)
• Ta vidare relevant information från kunder eller butik till ansvarig del på företaget

Kundservice är en central del i ATG:s verksamhet med målet att generera mycket nöjda kunder och ombud. Vi letar därför efter dig som brinner för kundservice och vill vara vårt positiva ansikte utåt. Vi erbjuder spel på häst, sport och casino. Som medarbetare på Kundservice erbjuder vi en spännande arbetsplats med positiv energi och engagerade medarbetare. Vi respekterar varandra och att ta ägarskap är en självklarhet för oss. I tjänsten arbetar vi skift eftersom vi har bemanning hela dygnet. Vi söker dig som kan jobba heltid på kontoret både morgon, kväll och även helger.

Är det här du?
Vi tror att du jobbat i en liknande roll och är van att leverera kundservice i världsklass. Som person tror vi att du är ansvarsfull, stresstålig och har en känsla för vad det innebär att ge leverera en bra kundupplevelse! Vi tror också att du har ett gott omdöme, är ödmjuk samt har en positiv inställning eftersom du kommer ha ett stort kontaktnät både internt och externt. Vidare lägger vi stor vikt vid att du är en lagspelare som har teamkänsla och som kan samarbeta. Du uttrycker dig obehindrat i svenska, i tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska.

Vi ser också att du har:
• Tidigare erfarenhet av kundservice är meriterande
• Ett plus är ett intresse för sport och spel

"Kundservice har alltid legat mig lite extra varmt om hjärtat"
Jag trivs i det snabba tempot, det dynamiska arbetssättet och att få utvecklas i en ständigt föränderlig miljö. I våra interaktioner är vi inte bara ansiktet utåt för hela företaget, vi är också första instans för att föra information vidare inom organisationen. Jag förespråkar en arbetsplats dit man kommer för att trivas, där man kan utvecklas och där man känner att man har möjlighet att göra skillnad – inte bara för en själv utan för sina kollegor och våra kunder. En plats där ledstjärnan alltid kommer att vara att skapa kundinteraktioner i världsklass.
Rekryterande chef - Albin Winberg, Manager Customer Service Operations

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Vi gillar att samarbeta och uppmuntrar varandra att tänka och testa nytt. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Vi bryr oss om varandra och våra kunder och vi vill så klart också att alla tävlingshästar ska må bra. Hela vårt överskott går till hästnäringen – något som både känns och gör gott.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Senior Backend Developer till Identity & Access hos Cyber Security

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 29
Vill du arbeta med en av våra viktigaste och mest centrala tjänster på ATG, som en ”vanlig lördag” hanterar hundratusentals samtidiga inloggningar? Är du framåtlutad och kvalitetsmedveten men samtidig intresserad av hur helheten fungerar? Då är det här tjänsten för dig!

I rollen får du:
• Arbeta med det senaste inom token och identitetshantering.
• Jobba med fantastiska medarbetare i en lärande och utvecklade miljö.
• Flexibelt arbete och balans i livet.

Vi söker en Senior Backend Developer till Identity & Access hos Cyber Security. I denna roll får du vara en del av Miami teamet, som ansvarar för Token Services-plattformen på ATG. Token Services-plattformen hanterar inloggning och autentisering av ATG:s miljoner kunder där inloggning sker via ATG:s olika kanaler, atg.se, mobil-app, ATG Ombud och interna tjänster. Du kommer jobba med integration, utveckling, kvalitetssäkring och felsökning där du kommer i kontakt med ATG:s samtliga produktvertikaler: - Häst, Sport och Casino. Plattformen är även en central del av ATG:s mikrotjänst-arkitektur, baserad på token-autentisering med hjälp av OAuth2 och OpenID.

Är det här du?
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet men för att lyckas i rollen ser vi att du har en examen inom systemutveckling eller annan relevant utbildning på eftergymnasial nivå. Vidare ser vi att du har flera års relevant arbetslivserfarenhet inom utveckling och/eller engineering, gärna kopplat till tokenhantering, OAuth2 och OpenID. En stor del av arbetet sker på engelska vilket gör att du behöver vara van att kommunicera på engelska. I denna roll arbetar du flexibelt tillsammans med ditt team och har goda förutsättningar för att jobba på distans inom Sverige.

Vi ser att du har:
• Flera års erfarenhet av Java, Spring och Springboot.
• Kunskap inom identitets- och tokenhantering med hjälp av OAuth2 och OpenID.
• Arbetat med Github och Gitops Helm.
• Arbetat med plattformar baserade på Docker och K8S Erfarenhet av OpenShift och/eller AWS.
• Erfarenhet av att ha arbetat i en agil-utvecklingsmiljö, kanske även prövat på rollen som ScrumMaster eller motsvarande.

Som person är du analytisk, prestigelös, driven och strukturerad. Vidare är du en person med god samarbetsförmåga som gillar att arbeta i team och dela med dig av kunskap där du är med och bidrar till en lärande kultur. Eftersom tjänsten innebär kontakt med många andra team är det av stor vikt att du är kommunikativ och har ett pragmatiskt sätt att angripa problem och utmaningar för att hitta bästa vägen framåt. Du kommer att ingå i ett engagerat team som idag består av fyra personer. Vi sätter stor vikt i lärande både i vardagen och på längre sikt. Det innebär att du kommer ha en personlig utvecklingsplan som ger dig goda förutsättningar att växa i rollen och inom ATG.

”När medarbetaren växer och utvecklas så utvecklas jag och företaget”.
Därför baseras mitt ledarskap på öppenhet, engagemang och tillit. Samarbete, transparens och inkluderande är även viktiga ledord för mig. Jag har arbetat många år inom IT där erfarenheter från att vara produktägare, lösningsarkitekt, Scrum Master och utvecklare är något som jag tar med mig i min roll som ledare. Jag eftersträvar engagerade och motiverade medarbetare där jag med glimten i ögat försöker kratta vägen för framgång. ATG har ett unikt hållbarhetsfokus, både ur ett kund-, miljö- och medarbetarperspektiv vilket är något som jag tilltalas mycket av. Som del av Identity & Access hos Cyber Security kommer du få en central roll i att förbättra vår motståndskraft kring identitetshantering och IT-säkerhet i en värld där cyber blir ett mer intensivt slagfält och en nyckel till framgång. På min fritid så gillar jag att hålla i gång, jag tränar och åker skidor, snickrar på huset och umgås gärna med familj och vänner. Jag ser fram emot att dela min fortsatta resa på ATG tillsammans med dig! - Rekryterande chef, Fredric Larsson IT Manager Identity & Access

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Senior Site Reliability Engineer

Datasäkerhetsansvarig
Läs mer Jul 5
Is “to improve things” your middle name, and do you want to be part of an exciting journey? We are now recruiting a new team member to IT Operations! To reach our vision at ATG IT and deliver world class business innovations, we in the operations department have started the journey of adopting to ATG IT’s product centric approach. By this we will increase our efforts and skills in automation, in cloud usage, and of course service delivery. A central part of this effort is our Site Reliability Engineer (SRE) team.

In this role you will:
• Maintain System Availability: Ensure our systems are up and running, minimizing downtime
• Accelerate Feature Deployment: Reduce time to market for new features, enhancing system performance
• Monitor and Troubleshoot: Use and develop tools for monitoring, troubleshooting, and quality assurance
• Incident Management: Rapidly resolve incidents, conduct root cause analysis, and implement preventive measures
• Tool Development and Automation: Create and automate tools, and share knowledge with IT colleagues at ATG

Is this you?
We are looking for a senior site reliability engineer colleague who is very skilled when it comes to analysing complex issues in a micro service architecture and has good coding/scripting experience! Besides this we trust that you have an eye for details, are proactive and triggered by problem solving. Good communication and cooperation skills are essential in this role, as we will have close dialogue with many different colleagues from different sections at ATG, such as Development and Architecture. A DevOps mindset and a great interest for technologies within your area and generally in IT is a big advantage. On-calls will be a part of your duty and will rotate in the team.

We also see that you have:
• A good general understanding of distributed systems and micro service architecture
• Solid technical background in IT system development/system administration
• Software engineering background and/or experience in tool development, e.g., Python, Go lang, JavaScript, Java or Kotlin
• Experience working with Application Performance Monitoring tools, e.g., Dynatrace or other monitoring/metrics tools e.g., Prometheus and Grafana
• Experience working with centralized logging platforms, e.g., Splunk
• Experience working with container orchestration, e.g., OpenShift or Kubernetes
• Experience working with Public Cloud, e.g., AWS

"I started at ATG in 2019 with the assignment to start up the SRE function"
I really enjoy working with this team of bright people where we come together to analyze and solve problems or potential issues. We work in an agile way where everyone contributes and takes responsibility for their parts. I have a background as a developer and really enjoy deep diving into technical issues. I have also worked extensively as a manager of development teams and like to coach teams to bring out their full potential.
-Recruting manager, Erik Änggård, Manager IT SRE

We are the game
For almost 50 years, ATG has been delivering excitement and entertainment to the people of Sweden. Our motivation is to safeguard the Swedish equine industry, and to continue being a responsible gambling company at the cutting edge. Our vision to deliver the world's best gambling experience. With us, you're part of an innovative environment – using the latest technology to develop world-class gambling experiences. Self-leadership and competence development are important to us. Since the beginning, in 1974, we have built and managed the systems for our products, which handle 4,500,000 transactions per day.

Join the game!
You are welcome to submit your application either via our recruitment portal or using your LinkedIn profile – whichever is easiest and most convenient for you. Feel free to read more about us on our careers page, and don't hesitate to get in touch if you have any questions about the position.

We apply a 6 month probationary period, and perform background checks for all roles. The position is full-time, and based at our office at Solvalla, right next to the racecourse. We work flexibly, which means that you’ll have the opportunity to combine remote working with working from the office, depending on the role. Join us in building the world's best gambling experience!Selection of the applications will begin in August. Have a great summer!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Senior Site Reliability Engineer

Datasäkerhetsansvarig
Läs mer Jul 10
Is “to improve things” your middle name, and do you want to be part of an exciting journey? We are now recruiting a new team member to IT Operations! To reach our vision at ATG IT and deliver world class business innovations, we in the operations department have started the journey of adopting to ATG IT’s product centric approach. By this we will increase our efforts and skills in automation, in cloud usage, and of course service delivery. A central part of this effort is our Site Reliability Engineer (SRE) team.

In this role you will:
• Maintain System Availability: Ensure our systems are up and running, minimizing downtime
• Accelerate Feature Deployment: Reduce time to market for new features, enhancing system performance
• Monitor and Troubleshoot: Use and develop tools for monitoring, troubleshooting, and quality assurance
• Incident Management: Rapidly resolve incidents, conduct root cause analysis, and implement preventive measures
• Tool Development and Automation: Create and automate tools, and share knowledge with IT colleagues at ATG

Is this you?
We are looking for a senior site reliability engineer colleague who is very skilled when it comes to analysing complex issues in a micro service architecture and has good coding/scripting experience! Besides this we trust that you have an eye for details, are proactive and triggered by problem solving. Good communication and cooperation skills are essential in this role, as we will have close dialogue with many different colleagues from different sections at ATG, such as Development and Architecture. A DevOps mindset and a great interest for technologies within your area and generally in IT is a big advantage. On-calls will be a part of your duty and will rotate in the team.

We also see that you have:
• A good general understanding of distributed systems and micro service architecture
• Solid technical background in IT system development/system administration
• Software engineering background and/or experience in tool development, e.g., Python, Go lang, JavaScript, Java or Kotlin
• Experience working with Application Performance Monitoring tools, e.g., Dynatrace or other monitoring/metrics tools e.g., Prometheus and Grafana
• Experience working with centralized logging platforms, e.g., Splunk
• Experience working with container orchestration, e.g., OpenShift or Kubernetes
• Experience working with Public Cloud, e.g., AWS

"I started at ATG in 2019 with the assignment to start up the SRE function"
I really enjoy working with this team of bright people where we come together to analyze and solve problems or potential issues. We work in an agile way where everyone contributes and takes responsibility for their parts. I have a background as a developer and really enjoy deep diving into technical issues. I have also worked extensively as a manager of development teams and like to coach teams to bring out their full potential.
-Recruting manager, Erik Änggård, Manager IT SRE

We are the game
For almost 50 years, ATG has been delivering excitement and entertainment to the people of Sweden. Our motivation is to safeguard the Swedish equine industry, and to continue being a responsible gambling company at the cutting edge. Our vision to deliver the world's best gambling experience. With us, you're part of an innovative environment – using the latest technology to develop world-class gambling experiences. Self-leadership and competence development are important to us. Since the beginning, in 1974, we have built and managed the systems for our products, which handle 4,500,000 transactions per day.

Join the game!
You are welcome to submit your application either via our recruitment portal or using your LinkedIn profile – whichever is easiest and most convenient for you. Feel free to read more about us on our careers page, and don't hesitate to get in touch if you have any questions about the position.

We apply a 6 month probationary period, and perform background checks for all roles. The position is full-time, and based at our office at Solvalla, right next to the racecourse. We work flexibly, which means that you’ll have the opportunity to combine remote working with working from the office, depending on the role. Join us in building the world's best gambling experience!Selection of the applications will begin in August. Have a great summer!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Senior Site Reliability Engineer

Datasäkerhetsansvarig
Läs mer Jun 28
Is “to improve things” your middle name, and do you want to be part of an exciting journey? We are now recruiting a new team member to IT Operations! To reach our vision at ATG IT and deliver world class business innovations, we in the operations department have started the journey of adopting to ATG IT’s product centric approach. By this we will increase our efforts and skills in automation, in cloud usage, and of course service delivery. A central part of this effort is our Site Reliability Engineer (SRE) team.

In this role you will:
• Maintain System Availability: Ensure our systems are up and running, minimizing downtime
• Accelerate Feature Deployment: Reduce time to market for new features, enhancing system performance
• Monitor and Troubleshoot: Use and develop tools for monitoring, troubleshooting, and quality assurance
• Incident Management: Rapidly resolve incidents, conduct root cause analysis, and implement preventive measures
• Tool Development and Automation: Create and automate tools, and share knowledge with IT colleagues at ATG

Is this you?
We are looking for a senior site reliability engineer colleague who is very skilled when it comes to analysing complex issues in a micro service architecture and has good coding/scripting experience! Besides this we trust that you have an eye for details, are proactive and triggered by problem solving. Good communication and cooperation skills are essential in this role, as we will have close dialogue with many different colleagues from different sections at ATG, such as Development and Architecture. A DevOps mindset and a great interest for technologies within your area and generally in IT is a big advantage. On-calls will be a part of your duty and will rotate in the team.

We also see that you have:
• A good general understanding of distributed systems and micro service architecture
• Solid technical background in IT system development/system administration
• Software engineering background and/or experience in tool development, e.g., Python, Go lang, JavaScript, Java or Kotlin
• Experience working with Application Performance Monitoring tools, e.g., Dynatrace or other monitoring/metrics tools e.g., Prometheus and Grafana
• Experience working with centralized logging platforms, e.g., Splunk
• Experience working with container orchestration, e.g., OpenShift or Kubernetes
• Experience working with Public Cloud, e.g., AWS

"I started at ATG in 2019 with the assignment to start up the SRE function"
I really enjoy working with this team of bright people where we come together to analyze and solve problems or potential issues. We work in an agile way where everyone contributes and takes responsibility for their parts. I have a background as a developer and really enjoy deep diving into technical issues. I have also worked extensively as a manager of development teams and like to coach teams to bring out their full potential.
-Recruting manager, Erik Änggård, Manager IT SRE

We are the game
For almost 50 years, ATG has been delivering excitement and entertainment to the people of Sweden. Our motivation is to safeguard the Swedish equine industry, and to continue being a responsible gambling company at the cutting edge. Our vision to deliver the world's best gambling experience. With us, you're part of an innovative environment – using the latest technology to develop world-class gambling experiences. Self-leadership and competence development are important to us. Since the beginning, in 1974, we have built and managed the systems for our products, which handle 4,500,000 transactions per day.

Join the game!
You are welcome to submit your application either via our recruitment portal or using your LinkedIn profile – whichever is easiest and most convenient for you. Feel free to read more about us on our careers page, and don't hesitate to get in touch if you have any questions about the position.

We apply a 6 month probationary period, and perform background checks for all roles. The position is full-time, and based at our office at Solvalla, right next to the racecourse. We work flexibly, which means that you’ll have the opportunity to combine remote working with working from the office, depending on the role. Join us in building the world's best gambling experience!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Network Engineer

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Jul 10
I rollen får du:
• Administrera och felsöka ATG:s nätverk som består av över 700 routrar, switchar och brandväggar, främst från Cisco, F5 och Fortinet
• Delta i att förbättra och utveckla vårt befintliga nätverk i en inspirerande och föränderlig miljö
• Arbeta med och utveckla cloudteknologier, både on-prem och off-prem
• Bygga Infra-as-code
• Samarbeta nära med skickliga kollegor för att säkerställa att nätverket fungerar optimalt för alla användare

Är det här du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll och som är van vid att arbeta självständigt. Du är ordningsam, strukturerad och har ett starkt serviceinriktat tänk. Du trivs i en snabbföränderlig bransch och är kreativ samt initiativrik. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tror att du är en problemlösare, en bra lagspelare samt nyfiken och driven. Personen vi söker kommer vara en del av ett beredskapsschema.

Ytterligare kunskaper och kvalitéer vi söker:
• Erfarenhet av nätverksadministration i storskaliga och komplexa miljöer
• Kunskap om datacenterteknologier och Cisco ACI
• Erfarenhet av arbete med brandväggar och lastbalanserare
• Kännedom om SD-WAN-teknologi och teknologier från Cisco, F5 eller Fortinet
• Erfarenhet av arbete i stora organisationer
• Erfarenhet av Wifi i företagsmiljöer samt WAN- och LAN-kommunikation
• IT-säkerhetstänk och erfarenhet av att arbeta med automatiseringsverktyg
• Kunskaper i Python-programmering och automatisering mha Ansible och Terraform

”Laget före jaget”
Jag är stolt att jobba för ATG, där vinsten av vår verksamhet går till ett högre syfte. Men även den transparens som finns från högsta ledning till att för mig få jobba med kompetenta människor och teknik i framkant. Sen uppskattar jag möjlighet till träning och alla aktiviteter som ordnas. Som ledare tänker jag laget före jaget, att vi tillsammans som ett team kan bygga något fantastiskt. Därför tycker jag också det är viktigt att ansvar och beslut tas så mycket som möjligt i teamen och som leder till innovation. När jag inte jobbar spenderar jag mycket tid med familj och vänner, jag gillar också skidåkning och segling sommartid.
-Rekryterande chef, Håkan Fahlén, Manager IT Core Infrastructure

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och kommer att göra en bakgrundskontroll för denna roll. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss! På
grund av sommarsemestrar kommer urvalet av ansökningarna att tas upp igen i
augusti. Trevlig sommar!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Network Engineer

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Jun 28
I rollen får du:
• Administrera och felsöka ATG:s nätverk som består av över 700 routrar, switchar och brandväggar, främst från Cisco, F5 och Fortinet
• Delta i att förbättra och utveckla vårt befintliga nätverk i en inspirerande och föränderlig miljö
• Arbeta med och utveckla cloudteknologier, både on-prem och off-prem
• Bygga Infra-as-code
• Samarbeta nära med skickliga kollegor för att säkerställa att nätverket fungerar optimalt för alla användare

Är det här du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll och som är van vid att arbeta självständigt. Du är ordningsam, strukturerad och har ett starkt serviceinriktat tänk. Du trivs i en snabbföränderlig bransch och är kreativ samt initiativrik. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tror att du är en problemlösare, en bra lagspelare samt nyfiken och driven. Personen vi söker kommer vara en del av ett beredskapsschema.

Ytterligare kunskaper och kvalitéer vi söker:
• Erfarenhet av nätverksadministration i storskaliga och komplexa miljöer
• Kunskap om datacenterteknologier och Cisco ACI
• Erfarenhet av arbete med brandväggar och lastbalanserare
• Kännedom om SD-WAN-teknologi och teknologier från Cisco, F5 eller Fortinet
• Erfarenhet av arbete i stora organisationer
• Erfarenhet av Wifi i företagsmiljöer samt WAN- och LAN-kommunikation
• IT-säkerhetstänk och erfarenhet av att arbeta med automatiseringsverktyg
• Kunskaper i Python-programmering och automatisering mha Ansible och Terraform

”Laget före jaget”
Jag är stolt att jobba för ATG, där vinsten av vår verksamhet går till ett högre syfte. Men även den transparens som finns från högsta ledning till att för mig få jobba med kompetenta människor och teknik i framkant. Sen uppskattar jag möjlighet till träning och alla aktiviteter som ordnas. Som ledare tänker jag laget före jaget, att vi tillsammans som ett team kan bygga något fantastiskt. Därför tycker jag också det är viktigt att ansvar och beslut tas så mycket som möjligt i teamen och som leder till innovation. När jag inte jobbar spenderar jag mycket tid med familj och vänner, jag gillar också skidåkning och segling sommartid.
-Rekryterande chef, Håkan Fahlén, Manager IT Core Infrastructure

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och kommer att göra en bakgrundskontroll för denna roll. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Sustainability Controller

Miljöcontroller
Läs mer Jul 3
Sedan starten 1974 har ATG finansierat trav- och galoppsporten med cirka 50 miljarder kronor. Hos ATG finns inga privata vinstintressen eftersom vi ägs av trav- och galoppsporten. Vårt mål är att erbjuda världens bästa spelupplevelser och hela överskottet från spelverksamheten går tillbaka till hästsporten. Det möjliggör fler hästar, mer hästsport och fler spelupplevelser. Vi är unika på svensk spelmarknad – och det är vi stolta över. Tack vare Sveriges cirka 360 000 hästar kan våra öppna landskap finnas kvar. Det gör att biologisk mångfald bevaras och att vi kan fortsätta njuta av det svenska kulturlandskapet även i framtiden.

Vi söker en Sustainability Controller som ska leda, utveckla och driva vårt hållbarhetsarbete framåt. Det här är en strategisk och operativ roll där du b.la arbetar med kommunikation, stöd och utbildning. Du samarbetar med externa experter och hela organisationen gällande analys, struktur, styrning samt med rapportering. Teamet består av 12 medarbetare med olika ansvarsområden och du rapporterar till Head of Controlling.

I rollen får du:
• Ansvara för ATGs externa hållbarhetsrapportering

• Systematisera arbetet kring hållbarhet samt säkra intern styrning och kontroll

• Utveckla processer för datainsamling och rapportering

• Driva arbetet och utbilda bolaget inom hållbarhetsfrågor

• Utveckla ATG i kommande regelverk inom CSRD

Är det här du?
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom hållbarhetsrapportering och har en relevant eftergymnasial utbildning inom hållbarhet, ekonomi eller motsvarande. Du är en erfaren användare av officepaketet och har god kommunikationsförmåga med ett utvecklande förhållningssätt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och drivs av resultat framåt.

Vi ser att du har erfarenhet av:

• Extern hållbarhetsrapportering, GRI

• Kommunikation och utbildning inom hållbarhet

• Utveckling av processer och arbetssätt

”Fokus på engagemang och samarbete”

För mig är det viktigt att ha kul på jobbet och min drivkraft är att arbeta med ständiga förbättringar för att skapa en effektiv, värdeskapande funktion och samtidigt skapa spännande och utmanande roller för oss i teamet. Jag motiveras av att nå resultat och för det ser jag människor och resultat i ett klokt samspel. Jag är involverande och coachande med fokus på engagemang och samarbete. Förutom att skapa rätt förväntningar är kommunikation och tydlighet det jag har som ledord i mitt ledarskap. Rekryterande chef, Sofia Björklund, Head of Controlling

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Vi gillar att samarbeta och uppmuntrar varandra att tänka och testa nytt. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Vi bryr oss om varandra och våra kunder och vi vill så klart också att alla tävlingshästar ska må bra. Hela vårt överskott går till hästnäringen – något som både känns och gör gott.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroll för denna roll. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Network Manager till TV-produktionsbolag

Nätverkstekniker
Läs mer Apr 8
Vill du jobba på Sveriges mest direktsändande produktionsbolag? Brinner du för hög prestanda och har viljan att vidareutveckla vårt nätverk, byggt för bild och ljud? Då är detta rollen för dig!

I rollen får du:
• Arbeta på ett produktionsbolag med rent IP-baserad videoproduktion.
• Managera vårt produktionsnätverk byggt specifikt för bild och ljud.
• Ansvara för tester och konfiguration av nätverk och klienter i syfte att optimera prestanda.
• Förbättra vår övervakning och vidareutveckla vår nätverkssäkerhet.
• Över tid vidareutveckla vår arkitektur och köpa in ny utrustning.

Vi erbjuder en stimulerande miljö där du med stor sannolikhet kommer att lära dig mycket nytt. Totalt har vi 60 anställda; där många arbetar redaktionellt och med tv-produktionen. På teknikavdelningen är vi 17 anställda. Av dessa jobbar ungefär en tredjedel operativt, en tredjedel med mjukvaruutveckling och den sista tredjedelen närmare hårdvaran. Det är bland de sistnämnda du kommer att hitta dina närmsta kollegor, varav några med nätverkskunskap. Din vardag kommer att vara varierande då rollen innebär både långsiktigt och kortsiktigt arbete. Eftersom avdelningen är liten så förväntas alla hjälpa alla vid behov. Detta innebär att du kommer att få hjälp av kollegorna när du behöver det, men också att du kommer att hjälpa dem med tekniska uppgifter som inte är nätverksrelaterade. På företaget, och i rollen, är det viktig att vara nära till hands varför arbetet nästan alltid utförs från vårt trevliga kontor i Värtahamnen/Gärdet.

Vår teknik i urval

- Serverhallar i anslutning till produktionsmiljön.
- Ca 70 switchar från Arista. Hälften sitter lokalt, och hälften i ett nationellt layer 2-wan.
- Klienter som kör Windows och Linux, samt diverse inbäddade system.
- Ca 2PB primär ssd-lagring från VAST.
- Live-video transporteras internt främst som NDI och ljud som Dante.
- En blandning av inköpt och egenutvecklad mjukvara.
- Teknik för allt som är direkt relaterat videoproduktion; t ex TV-studios.

Är det här du?
I denna tjänst väger personlighet tungt. Vi söker dig som har en mycket stor teknisk förståelse och ett analytiskt intresse. Vidare behöver du vara ambitiös, ansvarstagande och självgående. Vi ser att du har goda teoretiska kunskaper om nätverk; sannolikt från en högskoleutbildning. Vi tror vidare att du har grundläggande programmeringskunskaper då detta underlättar ditt arbete. Du behöver inte ha specialistkunskaper om utrustningen i just vår tekniska miljö, och din arbetslivserfarenhet och kunskapsnivå kommer att kunna styra vilket ansvar du axlar initialt och över tid. Då rollen innehåller många kontakter hoppas vi att du är en social person som gillar att hjälpa andra.

” Kanal 75 är en fantastisk arbetsplats”
Kanal 75 är en fantastisk arbetsplats med en väldigt god stämning. Jag tror att det främsta skälet till detta är att vi har allt som behövs för produktion av våra sändningar in-house, vilket i sin tur ger en kreativ blandning av medarbetare med stor kunskap om både teknik och innehåll. För mig är det viktigt att alla medarbetare känner ett ansvar för verksamheten. Jag uppmuntrar ansvarstagande genom att undvika detaljstyrning och i stället låta medarbetarna ta ägande.
- Rekryterande chef, Stefan Hammarlund, CTO, Kanal 75

Om Kanal 75
Kanal 75, ett dotterbolag till ATG, är ett av Sveriges mest direktsändande produktionsbolag. Vi har innehåll och teknik under samma tak vilket gör oss till ett lite annorlunda produktionsbolag. Vårt uppdrag är att göra sport och spel sevärt och roligt och därmed bidra till att vara hästnäringens motor. Kanal 75 sänder flest livetimmar av alla produktionsbolag i Norden. Mer än 14 timmar varje dag på webben och i ATG:s kanaler samt runt 80 timmar i månaden i TV4:s kanaler till sammanlagt runt 5 miljoner tittare.

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan antingen via vår rekryteringsportal eller med din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor i Värtahamnen. Var med och skapa världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Senior Backend Developer till Identity & Access hos Cyber Security

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 15
Vill du arbeta med en av våra viktigaste och mest centrala tjänster på ATG, som en ”vanlig lördag” hanterar hundratusentals samtidiga inloggningar? Är du framåtlutad och kvalitetsmedveten men samtidig intresserad av hur helheten fungerar? Då är det här tjänsten för dig!

I rollen får du:
• Arbeta med det senaste inom token och identitetshantering
• Jobba med fantastiska medarbetare i en lärande och utvecklade miljö
• Flexibelt arbete och balans i livet

Vi söker en Senior Backend Developer till Identity & Access hos Cyber Security. I denna roll får du vara en del av Miami teamet, som ansvarar för Token Services-plattformen på ATG. Token Services-plattformen hanterar inloggning och autentisering av ATG:s miljoner kunder där inloggning sker via ATG:s olika kanaler, atg.se, mobil-app, ATG Ombud och interna tjänster. Du kommer jobba med integration, utveckling, kvalitetssäkring och felsökning där du kommer i kontakt med ATG:s samtliga produktvertikaler: - Häst, Sport och Casino. Plattformen är även en central del av ATG:s mikrotjänst-arkitektur, baserad på token-autentisering med hjälp av OAuth2 och OpenID.

Är det här du?
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet men för att lyckas i rollen ser vi att du har en examen inom systemutveckling eller annan relevant utbildning på eftergymnasial nivå. Vidare ser vi att du har flera års relevant arbetslivserfarenhet inom utveckling och/eller engineering, gärna kopplat till tokenhantering, OAuth2 och OpenID. En stor del av arbetet sker på engelska vilket gör att du behöver vara van att kommunicera på engelska. I denna roll arbetar du flexibelt tillsammans med ditt team och har goda förutsättningar för att jobba på distans inom Sverige.

Vi ser att du har:
• Flera års erfarenhet av Java, Spring och Springboot
• Kunskap inom identitets- och tokenhantering med hjälp av OAuth2 och OpenID
• Arbetat med Github och Gitops Helm
• Arbetat med plattformar baserade på Docker och K8S Erfarenhet av OpenShift och/eller AWS
• Erfarenhet av att ha arbetat i en agil-utvecklingsmiljö, kanske även prövat på rollen som ScrumMaster eller motsvarande

Som person är du analytisk, prestigelös, driven och strukturerad. Vidare är du en person med god samarbetsförmåga som gillar att arbeta i team och dela med dig av kunskap där du är med och bidrar till en lärande kultur. Eftersom tjänsten innebär kontakt med många andra team är det av stor vikt att du är kommunikativ och har ett pragmatiskt sätt att angripa problem och utmaningar för att hitta bästa vägen framåt. Du kommer att ingå i ett engagerat team som idag består av fyra personer. Vi sätter stor vikt i lärande både i vardagen och på längre sikt. Det innebär att du kommer ha en personlig utvecklingsplan som ger dig goda förutsättningar att växa i rollen och inom ATG.

”När medarbetaren växer och utvecklas så utvecklas jag och företaget”.
Därför baseras mitt ledarskap på öppenhet, engagemang och tillit. Samarbete, transparens och inkluderande är även viktiga ledord för mig. Jag har arbetat många år inom IT där erfarenheter från att vara produktägare, lösningsarkitekt, Scrum Master och utvecklare är något som jag tar med mig i min roll som ledare. Jag eftersträvar engagerade och motiverade medarbetare där jag med glimten i ögat försöker kratta vägen för framgång. ATG har ett unikt hållbarhetsfokus, både ur ett kund-, miljö- och medarbetarperspektiv vilket är något som jag tilltalas mycket av. Som del av Identity & Access hos Cyber Security kommer du få en central roll i att förbättra vår motståndskraft kring identitetshantering och IT-säkerhet i en värld där cyber blir ett mer intensivt slagfält och en nyckel till framgång. På min fritid så gillar jag att hålla i gång, jag tränar och åker skidor, snickrar på huset och umgås gärna med familj och vänner. Jag ser fram emot att dela min fortsatta resa på ATG tillsammans med dig!
- Rekryterande chef, Fredric Larsson IT Manager Identity & Access

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Senior Delivery Engineer

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Feb 16
Are you interested in being a part of a fast-growing, inspiring company that continues to challenge the market, then this might be for you!

As a Continuous Delivery Engineer at ATG, you'll spend your days with highly skilled colleagues in an autonomous team inside of ATG supporting product development to deliver ATG products. In this position you will be able to work full-time on remote (In Sweden).

In this role will you be a part of a team that consists of 5 highly skilled and engaged engineers. Our mission is to provide a world class developer experience. We strive to provide generic solutions that helps other teams to develop, test and deliver their software. Our development toolchain is primary based on Github Actions , Drone CI, GitHub.com, Nexus, SonarCloud, Prometheus and Grafana. We provide services and support to other development teams to help them out being able to develop and deliver their software within all our environments, with highest possible quality, security and efficiency.

Therefore, to be successful in this position, we believe that you have experience from a similar role before and as a developer.
You have a solid understanding of how development work works to be able to conduct constructive cooperation with other teams in the organization. We also believe that you have a good understanding of modern container-based technology. Both within OnPrem-solutions and cloud-based infrastructure.

Our hunger for gitops, infrastructure-as-code and full continuous deployment makes our team build a high competency in running services with high reliability in a highly automated fashion. These learnings, and the ones we pick up from our competent product teams, we try to funnel back into the organization through different mediums. This includes holding brown-bags, internal courses and workshops with different themes.

"For me is teamwork, engagement, trust, good dialogues and an open and sharing atmosphere a good foundation"
My goal with my leadership is to create an inspiring environment where my employees and colleagues feel that they can take ownership of and have impact on their own deliveries. For me is teamwork, engagement, trust, good dialogues and an open and sharing atmosphere a good foundation to achieve this. Other key values for me is also respectfulness, your willingness of understanding other peoples perspectives and appetite for keeping a good team spirit. I have a technical background which I would state give me good general understanding about challenges we are facing within our work. That helps me out in my efforts in giving you and the team as good conditions as possible to grow your expertise, to have mandate to create and deliver solutions we are proud of and to participate in ATG’s continuous successful journey.
Lennart Lindzén, Manager IT Common Services

We are looking for a person with a few years working experience and think that you have knowledge within:

- CI/CD tooling
- Docker/Kubernetes/OpenShift
- Developer experience (preferable Java)
- AWS
- Security
- Linux (peferably Red Hat family)
- Terraform

Following knowledge would be beneficial:

- Java
- Python
- Golang
- Maven/Gradle/npm

To thrive in this role we think that you embrace changes and new technologies, as well as having solid communication skills since you will have a lot of contacts within the organization.
The team works within the Development section and is planned for expansion which means that there are great chances of evolving both as a person and in your professional role.

Come and join a company that values both its customers and its employees very highly!

Please note that all application should go through our recruitment portal, so please apply accordingly. Personality tests and background check are a part of the recruitment process.

We have made our media choice for recruitment and therefore avoid contact with advertisers or sellers of other recruitment or consultancy services.


Join the game - Help us create the world’s best gaming experience!
We are the gaming company looking to create the best gaming experience there is. Games, sport, excitement and experiences are our passion. Our many well-known products see us inviting customers worldwide to a world-class gaming experience.

We want to be the creative hub that takes the industry into the future, which is why we are always encouraging each other to think on new lines and try out new things. We are engaged in a digital transformation, working with modern solutions in tech.

Fired by a combination of curiosity, a clear forward-looking direction, and with the well-being of colleagues, customers and all of Sweden’s trotting and thoroughbred horses close to our hearts, we are building on what will soon be 50 years of history and driving the industry on into the future. Our different backgrounds, experiences and personalities mean we are growing together. At ATG, everyone is expected to work actively to take the company to new levels, drawing on their role.

We take gaming seriously. And we take our customers’ expectations and well-being seriously too, as well as your personal development and health.

Develop more
At ATG you’ll be part of an innovative environment, using the latest technology to develop the best gaming experience. We love teamwork and you’ll have a lot of scope to map out your own way of working. We’ve got innovative people and leaders with inquiring minds – crucial when it comes to development. Energy, courage and motivation are also vital elements in the mix.

A well-balanced life
Thinking about health, it’s as important to exercise your laughter muscles as it is all your other muscles. By a well-balanced life, we mean physical and mental health. How we feel at work affects our lives outside work and vice versa. Providing the support and the tools that people need is a no-brainer. Your choice of workplace and working method is flexible and we set great store by self-leadership.

A lot of heart
At ATG we care about each other and respect each other’s differences. And we want our customers to feel good and have fun when they’re gaming too. We also care about well-being in sport – of the sportspeople and the horses – and in society around us. The fact that we’re not driven by a private profit motive means all the surplus goes back to our owners, Svensk Travsport and Svensk Galopp - good cause that we take pride in.

Ansök nu

Senior Backend Developer till IT Shared Bet

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 30
I rollen får du:
• arbeta i ett team som har kul tillsammans
• vara delaktig i att kontinuerligt förbättra teamets utvecklings- och kvalitetsprocesser

Vi söker nu en senior backend-utvecklare till vårt team IT Shared Bet. Välkommen till ett team som har kul tillsammans och som tror på öppenhet och transparens i arbetet. För att lyckas i denna roll ser vi att du har erfarenhet av arbete med agila team och värdesätter effektivitet. Vi har dagliga möten och samarbetar tvärfunktionellt med andra team inom IT. Vidare ser vi att du gillar att hålla dig uppdaterad om nya tekniska lösningar eftersom du i denna roll kommer att vara delaktig i att kontinuerligt förbättra teamets utvecklings- och kvalitetsprocesser.

Är det här du?
Är det här du? Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du som söker har högskoleutbildning eller motsvarande inom systemutveckling. Du har även några års relevant arbetslivserfarenhet inom utveckling. Du är nyfiken, lyhörd och ambitiös. Vidare ser vi att du är prestigelös, gillar att coacha andra medarbetare och dela med dig av din kunskap. Vidare söker vi dig med en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska, eftersom en stor del av arbetet sker på engelska. I just den här rollen jobbar du till största delen på distans och kan bo var som helst i Sverige. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande roller från företag med högintensiva transaktioner.

Vi ser att du har flera års erfarenhet av:
• Kotlin
• Java
• GraphQL
• Spring/Spring Boot
• Kubernetes
• OCP4
• AWS

”Det finns inget bättre än att se sina medarbetare växa och utvecklas i sin roll”
För mig är det viktig att teamet har dom förutsättningar som krävs för att lyckas utvecklas hela tiden. Jag släpper mycket ansvar till teamen och uppmuntrar till att prova nya saker. Jag ser mig mer som en coach än en chef och det finns inget bättre än att se sina medarbetare växa och utvecklas i sin roll och sina team. Jag och ATG tror mycket på innovation och att det är det som driver oss framåt. När jag inte är på ATG så umgås jag med min familj och är också engagerad i sjöräddningssällskapet.
- Rekryterande chef, Håkan Sandström, Manager IT Shared Bet Channel

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Senior Delivery Engineer

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Jan 10
Are you interested in being a part of a fast-growing, inspiring company that continues to challenge the market, then this might be for you!

As a Continuous Delivery Engineer at ATG, you'll spend your days with highly skilled colleagues in an autonomous team inside of ATG supporting product development to deliver ATG products. In this position you will be able to work full-time on remote (In Sweden).

In this role will you be a part of a team that consists of 5 highly skilled and engaged engineers. Our mission is to provide a world class developer experience. We strive to provide generic solutions that helps other teams to develop, test and deliver their software. Our development toolchain is primary based on Github Actions , Drone CI, GitHub.com, Nexus, SonarCloud, Prometheus and Grafana. We provide services and support to other development teams to help them out being able to develop and deliver their software within all our environments, with highest possible quality, security and efficiency.

Therefore, to be successful in this position, we believe that you have experience from a similar role before and as a developer.
You have a solid understanding of how development work works to be able to conduct constructive cooperation with other teams in the organization. We also believe that you have a good understanding of modern container-based technology. Both within OnPrem-solutions and cloud-based infrastructure.

Our hunger for gitops, infrastructure-as-code and full continuous deployment makes our team build a high competency in running services with high reliability in a highly automated fashion. These learnings, and the ones we pick up from our competent product teams, we try to funnel back into the organization through different mediums. This includes holding brown-bags, internal courses and workshops with different themes.

"For me is teamwork, engagement, trust, good dialogues and an open and sharing atmosphere a good foundation"
My goal with my leadership is to create an inspiring environment where my employees and colleagues feel that they can take ownership of and have impact on their own deliveries. For me is teamwork, engagement, trust, good dialogues and an open and sharing atmosphere a good foundation to achieve this. Other key values for me is also respectfulness, your willingness of understanding other peoples perspectives and appetite for keeping a good team spirit. I have a technical background which I would state give me good general understanding about challenges we are facing within our work. That helps me out in my efforts in giving you and the team as good conditions as possible to grow your expertise, to have mandate to create and deliver solutions we are proud of and to participate in ATG’s continuous successful journey.
Lennart Lindzén, Manager IT Common Services

We are looking for a person with a few years working experience and think that you have knowledge within:

- CI/CD tooling
- Docker/Kubernetes/OpenShift
- Developer experience (preferable Java)
- AWS
- Security
- Linux (peferably Red Hat family)
- Terraform

Following knowledge would be beneficial:

- Java
- Python
- Golang
- Maven/Gradle/npm

To thrive in this role we think that you embrace changes and new technologies, as well as having solid communication skills since you will have a lot of contacts within the organization.
The team works within the Development section and is planned for expansion which means that there are great chances of evolving both as a person and in your professional role.

Come and join a company that values both its customers and its employees very highly!

Please note that all application should go through our recruitment portal, so please apply accordingly. Personality tests and background check are a part of the recruitment process.

We have made our media choice for recruitment and therefore avoid contact with advertisers or sellers of other recruitment or consultancy services.


Join the game - Help us create the world’s best gaming experience!
We are the gaming company looking to create the best gaming experience there is. Games, sport, excitement and experiences are our passion. Our many well-known products see us inviting customers worldwide to a world-class gaming experience.

We want to be the creative hub that takes the industry into the future, which is why we are always encouraging each other to think on new lines and try out new things. We are engaged in a digital transformation, working with modern solutions in tech.

Fired by a combination of curiosity, a clear forward-looking direction, and with the well-being of colleagues, customers and all of Sweden’s trotting and thoroughbred horses close to our hearts, we are building on what will soon be 50 years of history and driving the industry on into the future. Our different backgrounds, experiences and personalities mean we are growing together. At ATG, everyone is expected to work actively to take the company to new levels, drawing on their role.

We take gaming seriously. And we take our customers’ expectations and well-being seriously too, as well as your personal development and health.

Develop more
At ATG you’ll be part of an innovative environment, using the latest technology to develop the best gaming experience. We love teamwork and you’ll have a lot of scope to map out your own way of working. We’ve got innovative people and leaders with inquiring minds – crucial when it comes to development. Energy, courage and motivation are also vital elements in the mix.

A well-balanced life
Thinking about health, it’s as important to exercise your laughter muscles as it is all your other muscles. By a well-balanced life, we mean physical and mental health. How we feel at work affects our lives outside work and vice versa. Providing the support and the tools that people need is a no-brainer. Your choice of workplace and working method is flexible and we set great store by self-leadership.

A lot of heart
At ATG we care about each other and respect each other’s differences. And we want our customers to feel good and have fun when they’re gaming too. We also care about well-being in sport – of the sportspeople and the horses – and in society around us. The fact that we’re not driven by a private profit motive means all the surplus goes back to our owners, Svensk Travsport and Svensk Galopp - good cause that we take pride in.

Ansök nu

RG & KYC Agent - Vikariat

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 26
Som Responsible Gambling & Know Your Customer Agent på ATG har du i uppgift att lära känna våra kunder. Vi vill att våra kunder ska ha ett sunt spelande och må bra.

I rollen får du:

- Handlägga spelansvars- och kundkännedomsärenden
- Ta kontakt med kunder via telefon för ett sunt spelande
- Inhämta kundkännedomsunderlag via atg.se, mail eller vanlig post
- Analysera och bedöma transaktionsunderlag
- Hantera löpande tydlig och kvalitativ dokumentation i ärendehanteringssystemet

Är det här du?
Vi tror du är ansvarsfull, stresstålig och har goda kunskaper i kommunikation. Du är ödmjuk, lojal och duktig på att läsa av situationer. Vi ser att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med positiv energi och engagerade medarbetare. Att vara respektfull och att ta ägarskap är något vi värderar högt. Det är meriterande om du har erfarenhet från andra spelbolag eller bank samt utbildning inom ekonomi.

Tjänsten är ett vikariat med start i början av april till och med slutet av januari.

Vi ser också att du har:

- Intresse och förståelse för sport och spel
- Erfarenhet inom analys
- Erfarenhet inom spelansvar och/eller kundkännedom i minst två år
- Ekonomiutbildning och/eller utbildning inom spelansvar

Om mig – rekryterande chef Mattias Petersson, Team Manager RG KYC
Att få möjligheten till att hjälpa kunder för deras bästa är något jag värdesätter stort och som är ATG:s viktigaste hållbarhetsfråga. I mitt team handlar det verkligen om att bidra till kundernas välmående och att tillräckligt kapital finns tillgängligt för spel. Vi är ett verktyg för att våra kunder ska känna sig trygga att spela hos oss. För mig är det också viktigt att kollegor månar om varandra, har kul ihop och samtidigt lär oss av varandra för att nå våra mål. På så sätt blir vi störst på riktigt.

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Vi gillar att samarbeta och uppmuntrar varandra att tänka och testa nytt. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Vi bryr oss om varandra och våra kunder och vi vill så klart också att alla tävlingshästar ska må bra. Hela vårt överskott går till hästnäringen – något som både känns och gör gott.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

RG & KYC Agent - Vikariat

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 16
Som Responsible Gambling & Know Your Customer Agent på ATG har du i uppgift att lära känna våra kunder. Vi vill att våra kunder ska ha ett sunt spelande och må bra.

I rollen får du:

- Handlägga spelansvars- och kundkännedomsärenden
- Ta kontakt med kunder via telefon för ett sunt spelande
- Inhämta kundkännedomsunderlag via atg.se, mail eller vanlig post
- Analysera och bedöma transaktionsunderlag
- Hantera löpande tydlig och kvalitativ dokumentation i ärendehanteringssystemet

Är det här du?
Vi tror du är ansvarsfull, stresstålig och har goda kunskaper i kommunikation. Du är ödmjuk, lojal och duktig på att läsa av situationer. Vi ser att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med positiv energi och engagerade medarbetare. Att vara respektfull och att ta ägarskap är något vi värderar högt. Det är meriterande om du har erfarenhet från andra spelbolag eller bank samt utbildning inom ekonomi.

Tjänsten är ett vikariat med start i början av april till och med slutet av januari.

Vi ser också att du har:

- Intresse och förståelse för sport och spel
- Erfarenhet inom analys
- Erfarenhet inom spelansvar och/eller kundkännedom i minst två år
- Ekonomiutbildning och/eller utbildning inom spelansvar

Om mig – rekryterande chef Mattias Petersson, Team Manager RG KYC
Att få möjligheten till att hjälpa kunder för deras bästa är något jag värdesätter stort och som är ATG:s viktigaste hållbarhetsfråga. I mitt team handlar det verkligen om att bidra till kundernas välmående och att tillräckligt kapital finns tillgängligt för spel. Vi är ett verktyg för att våra kunder ska känna sig trygga att spela hos oss. För mig är det också viktigt att kollegor månar om varandra, har kul ihop och samtidigt lär oss av varandra för att nå våra mål. På så sätt blir vi störst på riktigt.

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Vi gillar att samarbeta och uppmuntrar varandra att tänka och testa nytt. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Vi bryr oss om varandra och våra kunder och vi vill så klart också att alla tävlingshästar ska må bra. Hela vårt överskott går till hästnäringen – något som både känns och gör gott.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 2
ATG växer och nu rekryterar vi fler kundservicemedarbetare!

I rollen får du:

-
Ge kundservice via inkommande telefonsamtal, e-post samt funktionens övriga kanaler

-
Registrera och hantera ärenden i vårt ärendehanteringssystem (POB)

-
Ta vidare relevant information från kunder eller butik till ansvarig del på företaget


Kundservice är en central del i ATG:s verksamhet med målet att generera mycket nöjda kunder och ombud. Vi letar därför efter dig som brinner för kundservice och vill vara vårt positiva ansikte utåt. Vi erbjuder spel på häst, sport och casino. Som medarbetare på Kundservice erbjuder vi en spännande arbetsplats med positiv energi och engagerade medarbetare. Vi respekterar varandra och att ta ägarskap är en självklarhet för oss.

I tjänsten arbetar vi skift eftersom vi har bemanning hela dygnet. Vi söker dig som kan jobba heltid på kontoret både morgon, kväll och även helger.

Är det här du?
Vi tror att du jobbat i en liknande roll och är van att leverera kundservice i världsklass. Som person tror vi att du är ansvarsfull, stresstålig och har en känsla för vad det innebär att ge leverera en bra kundupplevelse! Vi tror också att du har ett gott omdöme, är ödmjuk samt har en positiv inställning eftersom du kommer ha ett stort kontaktnät både internt och externt. Vidare lägger vi stor vikt vid att du är en lagspelare som har teamkänsla och som kan samarbeta. Du uttrycker dig obehindrat i svenska, i tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska.

Vi ser också att du har:

- Tidigare erfarenhet av kundservice är meriterande
- Ett plus är ett intresse för sport och spel

"Kundservice har alltid legat mig lite extra varmt om hjärtat"

Jag trivs i det snabba tempot, det dynamiska arbetssättet och att få utvecklas i en ständigt föränderlig miljö. I våra interaktioner är vi inte bara är ansiktet utåt för hela företaget, vi är också första instans för att föra information vidare inom organisationen. Jag förespråkar en arbetsplats dit man kommer för att trivas, där man kan utvecklas och där man känner att man har möjlighet att göra skillnad – inte bara för en själv utan för sina kollegor och våra kunder. En plats där ledstjärnan alltid kommer att vara att skapa kundinteraktioner i världsklass.
Rekryterande chef - Albin Winberg, Manager Customer Service Operations

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Vi gillar att samarbeta och uppmuntrar varandra att tänka och testa nytt. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Vi bryr oss om varandra och våra kunder och vi vill så klart också att alla tävlingshästar ska må bra. Hela vårt överskott går till hästnäringen – något som både känns och gör gott.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Senior Backend Developer till Identity & Access hos Cyber Security

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 2
Vill du arbeta med en av våra viktigaste och mest centrala tjänster på ATG, som en ”vanlig lördag” hanterar hundratusentals samtidiga inloggningar? Är du framåtlutad och kvalitetsmedveten men samtidig intresserad av hur helheten fungerar? Då är det här tjänsten för dig!

I rollen får du:

- Arbeta med det senaste inom token och identitetshantering
- Jobba med fantastiska medarbetare i en lärande och utvecklade miljö
- Flexibelt arbete och balans i livet

Vi söker en Senior Backend Developer till Identity & Access hos Cyber Security. I denna roll får du vara en del av Miami teamet, som ansvarar för Token Services-plattformen på ATG. Token Services-plattformen hanterar inloggning och autentisering av ATG:s miljoner kunder där inloggning sker via ATG:s olika kanaler, atg.se, mobil-app, ATG Ombud och interna tjänster. Du kommer jobba med integration, utveckling, kvalitetssäkring och felsökning där du kommer i kontakt med ATG:s samtliga produktvertikaler: - Häst, Sport och Casino. Plattformen är även en central del av ATG:s mikrotjänst-arkitektur, baserad på token-autentisering med hjälp av OAuth2 och OpenID.

Är det här du?
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet men för att lyckas i rollen ser vi att du har en examen inom systemutveckling eller annan relevant utbildning på eftergymnasial nivå. Vidare ser vi att du har flera års relevant arbetslivserfarenhet inom utveckling och/eller engineering, gärna kopplat till tokenhantering, OAuth2 och OpenID. En stor del av arbetet sker på engelska vilket gör att du behöver vara van att kommunicera på engelska. I denna roll arbetar du flexibelt tillsammans med ditt team och har goda förutsättningar för att jobba på distans inom Sverige.

Vi ser gärna att du har:

- Flera års erfarenhet av Java, Spring och Springboot
- Kunskap inom identitets- och tokenhantering med hjälp av OAuth2 och OpenID
- Arbetat med Github och Gitops Helm
- Arbetat med plattformar baserade på Docker och K8S Erfarenhet av OpenShift och/eller AWS
- Erfarenhet av att ha arbetat i en agil-utvecklingsmiljö, kanske även prövat på rollen som ScrumMaster eller motsvarande

Som person är du analytisk, prestigelös, driven och strukturerad. Vidare är du en person med god samarbetsförmåga som gillar att arbeta i team och dela med dig av kunskap där du är med och bidrar till en lärande kultur. Eftersom tjänsten innebär kontakt med många andra team är det av stor vikt att du är kommunikativ och har ett pragmatiskt sätt att angripa problem och utmaningar för att hitta bästa vägen framåt. Du kommer att ingå i ett engagerat team som idag består av fyra personer. Vi sätter stor vikt i lärande både i vardagen och på längre sikt. Det innebär att du kommer ha en personlig utvecklingsplan som ger dig goda förutsättningar att växa i rollen och inom ATG.

"När medarbetaren växer och utvecklas så utvecklas jag och företaget".

Därför baseras mitt ledarskap på öppenhet, engagemang och tillit. Samarbete, transparens och inkluderande är även viktiga ledord för mig. Jag har arbetat många år inom IT där erfarenheter från att vara produktägare, lösningsarkitekt, Scrum Master och utvecklare är något som jag tar med mig i min roll som ledare. Jag eftersträvar engagerade och motiverade medarbetare där jag med glimten i ögat försöker kratta vägen för framgång. ATG har ett unikt hållbarhetsfokus, både ur ett kund-, miljö- och medarbetarperspektiv vilket är något som jag tilltalas mycket av. Som del av Identity & Access hos Cyber Security kommer du få en central roll i att förbättra vår motståndskraft kring identitetshantering och IT-säkerhet i en värld där cyber blir ett mer intensivt slagfält och en nyckel till framgång. På min fritid så gillar jag att hålla i gång, jag tränar och åker skidor, snickrar på huset och umgås gärna med familj och vänner. Jag ser fram emot att dela min fortsatta resa på ATG tillsammans med dig! - Rekryterande chef Fredric Larsson IT Manager Identity & Access

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Senior Frontend Developer till Digital Sales

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 17
Vill du arbeta med utveckling på ett företag med den senaste tekniken? Är du en kommunikativ och prestigelös lagspelare? Då är denna roll för dig!

I rollen får du:

- Arbeta i ett högpresterande team som har kul tillsammans
- Delta i hela systemutvecklingsprocessen
- Flexibelt arbete och balans i livet

Vi söker en senior frontend-utvecklare till vår avdelning digital sales. I denna roll kommer du att vara en del av det globala teamet och primärt utveckla kod och delta i hela systemutvecklingsprocessen men även aktivt delta i agila ceremonier. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara plattformsrelaterade uppgifter. För att lyckas i denna tjänst är du bekväm med att arbeta i agila team och värdesätter effektiv kommunikation. Vi har möten och samarbetar tvärfunktionellt med andra team inom IT. Du kommer att ingå i ett litet team i vår digitala säljkanal.

Är det här du?
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet, men för att lyckas i rollen ser vi att du har en examen inom systemutveckling eller annan relevant utbildning på eftergymnasial nivå. Vidare ser vi att du har några års relevant arbetslivserfarenhet med utveckling. Som person vill vi att du är kommunikativ, driven och en sann lagspelare. Du är en nyfiken person som gillar att lära dig nya saker, du presenterar dina idéer på ett bra sätt och ser vad som behöver göras. Du är också en självgående person som tar ansvar och ägarskap för ditt jobb. Vidare ser vi att du är driven och gillar att hålla dig uppdaterad om nya tekniska lösningar.

Vi ser att du har erfarenhet av:

- JavaScript (ES6)
- React
- Redux
- NodeJS
- Typescript

”Jag älskar att se människor utvecklas och ta större ansvar”
Den viktigaste delen i min roll som ledare är att skapa förutsättningar för att mina medarbetare ska kunna lyckas. Tillsammans strävar vi alltid efter att utvecklas och hjälpa varandra på resan mot att nå våra mål. Vi gör detta i en öppen, vänlig och inkluderande arbetsmiljö. På ATG lägger vi stort värde vid att lita på varandra och alla ansvarar för det vi tillsammans utvecklar och levererar. Jag älskar att se människor utvecklas och ta större ansvar. Med min bakgrund som frontend-utvecklare har jag stor förståelse för de dagliga utmaningar som mina team står inför. När jag inte jobbar hittar du mig hemma med min familj eller på golfbanan.
- Rekryterande chef, Johan Granlund, Manager IT Digital Sales Channel

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan antingen via vår rekryteringsportal eller med din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det

Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

System Manager

Systemansvarig
Läs mer Nov 28
I rollen får du:
Som System Manager för Digital Workplace kommer du tillsammans med ytterligare två kollegor att ansvara för interna projekt och vara omvärldsbevakande och offensiv. Dina kunder är alla användare på ATG och Kanal 75. I denna roll kommer du att vara en central del i produkten Digital Workplace med målsättningen att utveckla och förbättra vårt hybrida arbetssätt. Om du är en person som tycker om att följa med i den senaste utvecklingen av Microsoft och molnbaserad teknologi, kommer du att trivas i rollen.

Du är en senior tekniker som är förändringsbenägen och öppensinnad med hög simultankapacitet. Vi ser att du är lösningsorienterad och strävar efter att växa med varje nytt projekt och utmaning. Du brinner för att effektivisera och automatisera, samtidigt som du är pedagogisk och behärskar den tekniska expertisen ihop med förståelsen för vad användarna behöver och kommer att vilja ha. AI? PowerApps? Vilken teknik ska vi välja för att vara i framkant? Du är orädd för att testa ny teknik och är samtidigt säkerhetsmedveten.

Vi värdesätter direkt och effektiv kommunikation och letar efter någon som trivs i en miljö av samarbete och teamwork. Vi vill att du trivs med att dela information och kunskap till våra medarbetare.

Är det här du?
För att lyckas i rollen som senior system manager behöver du vara noggrann, driven, tycka om att kommunicera och trivs bäst i samarbete med andra. Du har lätt att se samband mellan olika system och tycker om att arbeta med flera projekt simultant. Att du kan skifta fokus och arbeta med både lång- och kortsiktiga aktiviteter ser vi som en stor tillgång i den här tjänsten. Vi söker dig med högskoleutbildning eller motsvarande inom systemvetenskap alternativt mångårig erfarenhet inom området.

Vi ser att du har erfarenhet av:

- Microsoft Intune
- Windows 11
- Windows Device Manager
- Microsoft 365
- Sharepoint
- Teams
- Microsoft Entra
- Powershell
- PowerApps
- Windows 365
- Virtual Desktop
- Microsoft Defender for Endpoint
- Microsoft Power Platform
- Windows Server

Meriterande erfarenheter:

- Teams Room System
- Microsoft Copilot
- Mac/Jamf Pro
- Configuration Manager CB

Om mig – rekryterande chef Sofia Westerberg, Manager IT Services and Support
Jag har en bakgrund som systemvetare och har varit verksam inom IT-branschen sedan 2006. På ATG har jag arbetat i drygt fem år och det känns fortfarande som att jag är mitt i min resa. Under min tid på ATG har jag inte tvekat en sekund på min roll eller på att vi som spelbranschens kompass skulle göra annat än att lyckas tillsammans. Tillsammans är ett väldigt viktigt ledord för mig. Det står för att ha en trivsam arbetsmiljö, känna trygghet, att vi stöttar varandra och att vi har enormt kul. Ytterligare ett viktigt ledord är utveckling, jag brinner för att utveckla individer. Mitt tredje ledord är transparens, genom att föra en öppen dialog kring sin utvecklingsplan vinner man både mitt förtroende, min respekt och mitt stöd att bygga upp en utvecklingstrappa.

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Senior Backend Developer till IT Shared Bet

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 8
I rollen får du:
• arbeta i ett team som har kul tillsammans
• vara delaktig i att kontinuerligt förbättra teamets utvecklings- och kvalitetsprocesser

Vi söker nu en senior backend-utvecklare till vårt team IT Shared Bet. Välkommen till ett team som har kul tillsammans och som tror på öppenhet och transparens i arbetet. För att lyckas i denna roll ser vi att du har erfarenhet av arbete med agila team och värdesätter effektivitet. Vi har dagliga möten och samarbetar tvärfunktionellt med andra team inom IT. Vidare ser vi att du gillar att hålla dig uppdaterad om nya tekniska lösningar eftersom du i denna roll kommer att vara delaktig i att kontinuerligt förbättra teamets utvecklings- och kvalitetsprocesser.

Är det här du?
Är det här du? Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du som söker har högskoleutbildning eller motsvarande inom systemutveckling. Du har även några års relevant arbetslivserfarenhet inom utveckling. Du är nyfiken, lyhörd och ambitiös. Vidare ser vi att du är prestigelös, gillar att coacha andra medarbetare och dela med dig av din kunskap. Vidare söker vi dig med en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska, eftersom en stor del av arbetet sker på engelska. I just den här rollen jobbar du till största delen på distans och kan bo var som helst i Sverige. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande roller från företag med högintensiva transaktioner.

Vi ser att du har flera års erfarenhet av:
• Kotlin
• Java
• GraphQL
• Spring/Spring Boot
• Kubernetes
• OCP4
• AWS

”Det finns inget bättre än att se sina medarbetare växa och utvecklas i sin roll”
För mig är det viktig att teamet har dom förutsättningar som krävs för att lyckas utvecklas hela tiden. Jag släpper mycket ansvar till teamen och uppmuntrar till att prova nya saker. Jag ser mig mer som en coach än en chef och det finns inget bättre än att se sina medarbetare växa och utvecklas i sin roll och sina team. Jag och ATG tror mycket på innovation och att det är det som driver oss framåt. När jag inte är på ATG så umgås jag med min familj och är också engagerad i sjöräddningssällskapet.
- Rekryterande chef, Håkan Sandström, Manager IT Shared Bet Channel

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Senior Backend Developer till IT Shared Bet

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 28
I rollen får du:
• arbeta i ett team som har kul tillsammans
• vara delaktig i att kontinuerligt förbättra teamets utvecklings- och kvalitetsprocesser

Vi söker nu en senior backend-utvecklare till vårt team IT Shared Bet. Välkommen till ett team som har kul tillsammans och som tror på öppenhet och transparens i arbetet. För att lyckas i denna roll ser vi att du har erfarenhet av arbete med agila team och värdesätter effektivitet. Vi har dagliga möten och samarbetar tvärfunktionellt med andra team inom IT. Vidare ser vi att du gillar att hålla dig uppdaterad om nya tekniska lösningar eftersom du i denna roll kommer att vara delaktig i att kontinuerligt förbättra teamets utvecklings- och kvalitetsprocesser.

Är det här du?
Är det här du? Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du som söker har högskoleutbildning eller motsvarande inom systemutveckling. Du har även några års relevant arbetslivserfarenhet inom utveckling. Du är nyfiken, lyhörd och ambitiös. Vidare ser vi att du är prestigelös, gillar att coacha andra medarbetare och dela med dig av din kunskap. Vidare söker vi dig med en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska, eftersom en stor del av arbetet sker på engelska. I just den här rollen jobbar du till största delen på distans och kan bo var som helst i Sverige. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande roller från företag med högintensiva transaktioner.

Vi ser att du har flera års erfarenhet av:
• Kotlin
• Java
• GraphQL
• Spring/Spring Boot
• Kubernetes
• OCP4
• AWS

”Det finns inget bättre än att se sina medarbetare växa och utvecklas i sin roll”
För mig är det viktig att teamet har dom förutsättningar som krävs för att lyckas utvecklas hela tiden. Jag släpper mycket ansvar till teamen och uppmuntrar till att prova nya saker. Jag ser mig mer som en coach än en chef och det finns inget bättre än att se sina medarbetare växa och utvecklas i sin roll och sina team. Jag och ATG tror mycket på innovation och att det är det som driver oss framåt. När jag inte är på ATG så umgås jag med min familj och är också engagerad i sjöräddningssällskapet.
- Rekryterande chef, Håkan Sandström, Manager IT Shared Bet Channel

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

App Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 11
Vill du arbeta med utveckling på ett bolag med den senaste tekniken och i ett team där vi har kul på jobbet? Vill du arbeta på ett företag med fantastiska produkter som används av mer än 1,3 miljoner kunder? Uppskattar du en lärande kultur och ett företag med tydligt hållbarhetsfokus? Då är detta rollen för dig!

I rollen får du:

- möjlighet att arbeta i ett högpresterande team
- aktivt delta i hela systemutvecklingsprocessen för appen vilket innebär att driftsäkra, utveckla nya tjänster och underhålla befintliga tjänster
- Flexibelt arbete och balans i livet

Vi söker nu en medarbetare som vill vara med och bygga upp vår app. ATG har några av Sveriges största och snabbast växande digitala produkter, med hundratusentals användare varje vecka. Tillsammans arbetar vi för att uppnå vårt mål att skapa världens bästa spelupplevelse. Vi förbättrar oss kontinuerligt för att leverera en bra användarupplevelse när det gäller tillgänglighet, intuitiv användning av de digitala plattformarna/webbsidorna och friktionsfria tjänster. OCH vi tror verkligen på att ha roligt tillsammans, uttrycka våra idéer och samarbete för att arbeta mot de större värdena. Vill du vara med i laget?

Är det här du?
Vi söker en utvecklare med några års erfarenhet av apputveckling och med ett kundcentrerat perspektiv. Du gillar att bygga smarta och engagerande funktioner och letar alltid efter att lyfta kvaliteten i allt du gör. Våra nuvarande appar på ATG för iOS och Android är byggda med hjälp av React Native, så relevant erfarenhet av Javascript och Typescript är ett måste för att lyckas i denna roll. Vi ser att du har en utbildning inom relevant område från universitet eller högskola. Vidare är du en utvecklare som brinner för frontend-design och du håller koll på nuvarande och framtida trender inom ditt arbetsområde. Som person är du prestigelös och gillar att dela med dig av din kunskap.

Vi ser att du har några års erfarenhet av:

- React Native
- Javascript
- Typescript
- Redux
- Redux Saga

"Tillsammans strävar vi alltid efter att utvecklas"
Den viktigaste delen i min roll som ledare är att skapa förutsättningar för att mina medarbetare ska kunna lyckas. Tillsammans strävar vi alltid efter att utvecklas och hjälpa varandra på resan mot att nå våra mål och vi gör detta i en öppen, vänlig och inkluderande arbetsmiljö. På ATG lägger vi stort värde i att lita på varandra och alla ansvarar för det vi tillsammans utvecklar och levererar. Jag älskar att se människor utvecklas och ta större ansvar. Med min bakgrund som frontend-utvecklare har jag stor förståelse för de dagliga utmaningar som mina team står inför. När jag inte jobbar hittar du mig hemma med min familj eller på golfbanan.
- Rekryterande chef, Johan Granlund, Manager IT Digital Sales Channel

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan antingen via vår rekryteringsportal eller med din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss.


Så här har vi det

Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Senior Delivery Engineer

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Nov 24
Are you interested in being a part of a fast-growing, inspiring company that continues to challenge the market, then this might be for you!

As a Continuous Delivery Engineer at ATG, you'll spend your days with highly skilled colleagues in an autonomous team inside of ATG supporting product development to deliver ATG products. In this position you will be able to work full-time on remote (In Sweden).

In this role will you be a part of a team that consists of 5 highly skilled and engaged engineers. Our mission is to provide a world class developer experience. We strive to provide generic solutions that helps other teams to develop, test and deliver their software. Our development toolchain is primary based on Github Actions , Drone CI, GitHub.com, Nexus, SonarCloud, Prometheus and Grafana. We provide services and support to other development teams to help them out being able to develop and deliver their software within all our environments, with highest possible quality, security and efficiency.

Therefore, to be successful in this position, we believe that you have experience from a similar role before and as a developer.
You have a solid understanding of how development work works to be able to conduct constructive cooperation with other teams in the organization. We also believe that you have a good understanding of modern container-based technology. Both within OnPrem-solutions and cloud-based infrastructure.

Our hunger for gitops, infrastructure-as-code and full continuous deployment makes our team build a high competency in running services with high reliability in a highly automated fashion. These learnings, and the ones we pick up from our competent product teams, we try to funnel back into the organization through different mediums. This includes holding brown-bags, internal courses and workshops with different themes.

About me - Lennart Lindzén- hiring manager
My goal with my leadership is to create an inspiring environment where my employees and colleagues feel that they can take ownership of and have impact on their own deliveries. For me is teamwork, engagement, trust, good dialogues and an open and sharing atmosphere a good foundation to achieve this. Other key values for me is also respectfulness, your willingness of understanding other peoples perspectives and appetite for keeping a good team spirit. I have a technical background which I would state give me good general understanding about challenges we are facing within our work. That helps me out in my efforts in giving you and the team as good conditions as possible to grow your expertise, to have mandate to create and deliver solutions we are proud of and to participate in ATG’s continuous successful journey.

We are looking for a person with a few years working experience and think that you have knowledge within:

CI/CD tooling
Docker/Kubernetes/OpenShift
Developer experience (preferable Java)
AWS
Security
Linux (preferably Red Hat family)
Terraform

Following knowledge would be beneficial:
Java
Python
Golang
Maven/Gradle/npm

To thrive in this role we think that you embrace changes and new technologies, as well as having solid communication skills since you will have a lot of contacts within the organization.
The team works within the Development section and is planned for expansion which means that there are great chances of evolving both as a person and in your professional role.

Come and join a company that values both its customers and its employees very highly!

Please note that all application should go through our recruitment portal, so please apply accordingly. Personality tests and background check are a part of the recruitment process.

We have made our media choice for recruitment and therefore avoid contact with advertisers or sellers of other recruitment or consultancy services.


Join the game - Help us create the world’s best gaming experience!
We are the gaming company looking to create the best gaming experience there is. Games, sport, excitement and experiences are our passion. Our many well-known products see us inviting customers worldwide to a world-class gaming experience.

We want to be the creative hub that takes the industry into the future, which is why we are always encouraging each other to think on new lines and try out new things. We are engaged in a digital transformation, working with modern solutions in tech.

Fired by a combination of curiosity, a clear forward-looking direction, and with the well-being of colleagues, customers and all of Sweden’s trotting and thoroughbred horses close to our hearts, we are building on what will soon be 50 years of history and driving the industry on into the future. Our different backgrounds, experiences and personalities mean we are growing together. At ATG, everyone is expected to work actively to take the company to new levels, drawing on their role.

We take gaming seriously. And we take our customers’ expectations and well-being seriously too, as well as your personal development and health.

Develop more
At ATG you’ll be part of an innovative environment, using the latest technology to develop the best gaming experience. We love teamwork and you’ll have a lot of scope to map out your own way of working. We’ve got innovative people and leaders with inquiring minds – crucial when it comes to development. Energy, courage and motivation are also vital elements in the mix.

A well-balanced life
Thinking about health, it’s as important to exercise your laughter muscles as it is all your other muscles. By a well-balanced life, we mean physical and mental health. How we feel at work affects our lives outside work and vice versa. Providing the support and the tools that people need is a no-brainer. Your choice of workplace and working method is flexible and we set great store by self-leadership.

A lot of heart
At ATG we care about each other and respect each other’s differences. And we want our customers to feel good and have fun when they’re gaming too. We also care about well-being in sport – of the sportspeople and the horses – and in society around us. The fact that we’re not driven by a private profit motive means all the surplus goes back to our owners, Svensk Travsport and Svensk Galopp - good cause that we take pride in.

Ansök nu

Senior Frontend Developer till IT Shared Bet

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 29
I rollen får du:
• arbeta i ett team som har kul tillsammans
• vara delaktig i att kontinuerligt förbättra teamets utvecklings- och kvalitetsprocesser

Vi söker nu seniora frontend-utvecklare till IT Shared Bet. Välkommen till ett team som har kul tillsammans och som tror på öppenhet och transparens i arbetet. För att lyckas i denna roll ser vi att du har erfarenhet av arbete med agila team och värdesätter effektivitet. Vi har dagliga möten och samarbetar tvärfunktionellt med andra team inom IT. Vidare ser vi att du gillar att hålla dig uppdaterad om nya tekniska lösningar eftersom du i denna roll kommer att vara delaktig i att kontinuerligt förbättra teamets utvecklings- och kvalitetsprocesser.

Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du som söker har högskoleutbildning eller motsvarande inom systemutveckling. Du har även några års relevant arbetslivserfarenhet inom utveckling. Du är nyfiken, lyhörd och ambitiös. Vidare ser vi att du är prestigelös och gillar att dela med dig av din kunskap. Vidare söker vi dig med en god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska, eftersom en stor del av arbetet sker på engelska. I just den här rollen jobbar du till största delen på distans och kan bo var som helst i Sverige. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande roller från företag med högintensiva transaktioner.

Vi ser att du har några års erfarenhet av:
• React
• Typescript
• GraphQL
• Redux
• Redux Saga
• React Native

”Det finns inget bättre än att se sina medarbetare växa och utvecklas i sin roll”
För mig är det viktig att teamet har dom förutsättningar som krävs för att lyckas utvecklas hela tiden. Jag släpper mycket ansvar till teamen och uppmuntrar till att prova nya saker. Jag ser mig mer som en coach än en chef och det finns inget bättre än att se sina medarbetare växa och utvecklas i sin roll och sina team. Jag och ATG tror mycket på innovation och att det är det som driver oss framåt. När jag inte är på ATG så umgås jag med min familj och är också engagerad i sjöräddningssällskapet.
- Rekryterande chef, Håkan Sandström, IT Manager Shared Bet Channel

We are the game
I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Vi drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Vår vision att leverera världens bästa spelupplevelse. Hos oss är du en del av en innovativ miljö – med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi spelupplevelser i världsklass. Självledarskap och kompetensutveckling är viktiga delar för oss. Sedan starten 1974 har vi byggt och förvaltat systemen för våra produkter som hanterar 4 500 000 transaktioner per dag.

Join the game!
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringsportal antingen med ditt cv eller din LinkedIn-profil – det som är enklast och smidigast för dig. Läs gärna mer om oss på vår karriärsida och tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroller för alla roller. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Vi har ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret. Var med och bygg världens bästa spelupplevelse tillsammans med oss!


Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Senior Frontend Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 3
Är du en duktig problemlösare med stort intresse för frontendutveckling? Vill du jobba i en dynamisk miljö där du har möjlighet att jobba med de senaste teknikerna och bredda dina kunskaper mot arkitektur och ledarskap?

ATG har några av Sveriges största och snabbast växande digitala produkter, med hundratusentals användare varje vecka. Tillsammans arbetar vi för att uppnå vårt mål att skapa världens bästa spelupplevelse!

Häng med oss ??och bli en del av vår kreativa resa på ATG. Hos oss finns alla möjligheter att växa i din roll och karriär med hjälp av vårt interna karriärprogram för utvecklare.

Om oss – Horse Digital och teamet
Horse Digital utvecklar och förvaltar hästspelsprodukterna, från startlistor till kvitton, produktsidor och speltyper som V75, Dagens Dubbel och Spela Reducerat, till livevisningen som gör att våra kunder kan följa loppen på mobila enheter. Kort sagt allt som händer före, under och efter tävlingarna.

Vi är ett innovativt och framåtblickande team som jobbar med den senaste tekniken och säkerställer ständig förbättring i allt vi gör. Vi driver vår lärandeprocess genom aktiva kompetensnätverk, innovationssprintar, mob-programmeringssessioner och forum för ständiga förbättringar, både vad gäller teknikval, arbetssätt och verktyg.

Teamkulturen är dynamisk, engagerad, inkluderande och framåtblickande. Vi gillar att ha roligt på jobbet, leverera värde till våra kunder och utmana oss själva att växa till nästa nivå.

Vi utvecklar MicroFrontends i Typescript, React, Redux/Redux Saga, Node JS, GraphQL och AWS. Vi jobbar korsfunktionellt och några i teamet är, eller strävar efter att bli, fullstack vilket ATG uppmuntrar. Vi strävar efter att bredda kunskaperna i teamen och säkerställer en hög kvalitetsnivå genom mobprogrammering varvat med parprogrammering och individuellt arbete. För oss innebär det en stabil inlärningskurva och bra flow i arbetet.

Hos oss kommer du att ha kul samtidigt som du växer din karriär!

Om mig- Thérèse Stackelberg – rekryterande chef
För mig som chef är det viktigt att teamet har rätt förutsättningar och mandat att fatta egna beslut inom givna ramar. Teamhälsa och teamutveckling är ett stort fokus för mig och vi lägger kraft på att ständigt bli bättre tillsammans, ha kul på jobbet och växa i senioritet utifrån våra egna förutsättningar och önskemål. Jag strävar efter att du som medarbetare ska ha rätt förutsättningar att utvecklas professionellt och skapa värde för dig själv och ATG. Jag värdesätter en kraftfull utvecklar-/teamkultur där medarbetare känner engagemang och stolthet över det vi åstadkommer tillsammans och gärna delar med sig av våra lärdomar och resultat för att inspirera andra.

Vi erbjuder dig
Vår kultur är öppen och transparent med en platt struktur.

Våra värderingar: Offensiv, Respektfull och Ägarskap är en del av allt vi gör på ATG. När vi rekryterar till ATG söker vi personer som har genuint intresse för sitt yrkesområde, som aktivt bidrar till resultat, trivs i en mångsidig miljö och tar ägarskap för leveranser.

Utöver våra förmåner erbjuder vi dig en modern tech stack och en dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att vässa dina kunskaper, lära dig nya saker, samarbeta med många duktiga och nyfikna kollegor samtidigt som du kommer ha möjlighet att påverka spelupplevelsen för drygt en miljon engagerade kunder.
Hos oss är du en viktig del i ett företag som värderar både sina kunder och sina anställda mycket högt!

Den här tjänsten är på heltid och utgår från vårat fräscha kontor vid Solvalla. Vill du hellre arbeta hemifrån, eller från någon annan del inom Sverige? Inga problem, ATG är en flexibel arbetsplats där du beroende på din roll har möjlighet att kombinera ditt hemarbete med arbete på kontoret.
Vem är du?
Vi söker två seniora utvecklare med lång erfarenhet av front-end utveckling från större företag i transaktionsintensiv miljö. Det är meriterande om du drivit arkitekturfrågor eller deltagit i lösningsarkitektur på ett strukturerat sätt. Du har dokumenterad erfarenhet av att bygga mikrofrontends och förstår vilka överväganden som måste tas för att bygga en högpresterande funktion eller tjänst.

Vi ser det som en stor fördel att du har ett travintresse men det är inte ett krav, däremot behöver du vara öppen och intresserad av att lära dig hästspelsprodukterna.

Vi tror att du har naturligt självledarskap, är ambitiös, kunnig och älskar att inspirera och inspireras av kamrater i vårt team. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av mentorskap för juniorer och att arbeta agilt.

Du talar engelska obehindrat i tal och skrift och har lätt för att uttrycka dina idéer och perspektiv så att andra förstår.

Så här har vi det

Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Senior Frontend Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 14
Are you a good problem solver with a great interest in frontend development? Do you want to work in a dynamic environment where you have the opportunity to work with the latest technologies and broaden your knowledge towards architecture and leadership?

ATG has some of Swedens largest and fastest growing digital products, with hundreds of thousands of users every week. Together we work to achieve our goal of creating the worlds best gaming experience!

Join us and become a part of our creative journey at ATG. With us you will have all the opportunity to grow in your role and career with the help of our internal career program for developers.

About us – Horse Digital and the team
Horse Digital develops and manages the horse game products, from startlists to receipts, product pages and game types such as V75, Double and play with Reduced Systems, to the live show that allows our customers to follow the races on mobile devices. In short, everything that happens before, during and after the competitions.

We are an innovative and forward-looking team that works with the latest technology and ensures continuous improvement in everything we do. We drive our learning process through active competence networks, innovation sprints, mob programming sessions and forums for continuous improvement, both in terms of technology choice, working methods and tools.

The team culture is dynamic, committed, inclusive and forward-looking. We like to have fun at work, deliver value to our customers and challange ourselves to grow to the next level.

We develop MicroFrontends in Typescript, React, Redux/Redux Saga, Node JS, GraphQL and AWS. We work cross-functionally and some of the team are, or strive to become fullstack, which ATG encourages. We strive to broaden the knowledge in the teams and ensure a high level of quality through mob programming interspersed with couple programming and individual work. For us, it means a stable learning curve and good workflow.

With us, you will have fun while growing your career!

About me – Thérèse Stackelberg – recruiting manager
For me as a manager, it is important that the team has the right conditions and mandate to make their own decisions within given frameworks. Team health and team development is a big focus for me and we put effort into constantly getting better together, having fun at work and to grow in seniority based on our own conditions and wishes. I strive for you as an employee to have the right conditions to develop professionally and create value for yourself and ATG. I value a powerful developer-/ teamculture where employees feel commitment and pride in what we achieve together and are happy to share our lessons and results to inspire others.

We offer you
Our culture is open and transparent with a flat structure.
Our values: Offensive, Respectful and Ownership are part of everything we do at ATG.

When we recruit to ATG, we are looking for people who have a genuine interest in their professional area, who actively contribute to results, thrive in a diverse environment and take ownership of deliveries. In addition to our benefits, we offer you a modern tech stack and a dynamic work environment where you have the opportunity to sharpen your knowledge, learn new things, collaborate with many talented and curious colleagues while you will have the opportunity to influence the gaming experience for more than one million committed customers. With us, you are an important part of a company that values both its customers and its employees very highly!

This role is full-time and based from our modern office at Solvalla. Would you rather like to work from home, or from another part of Sweden? No problem, ATG is a flexible workplace where, depending on your role, you have the opportunity to combine remote work with working at the office.

Who are you?
We are looking for two senior developers with extensive experience of frontend development from larger companies in a transaction-intensive environment. It is an advantage if you have previous experience working with architectural issues or participated in solution architecture in a structured way. You have documented experience in building microfrontends and understand what considerations must be taken to build a high-performance function or service.

We see it as a great advantage that you have an interest in trotting, but it is not a requirement. However, you need to be open and interested in learning the horse game products.

We believe that you have natural self-leadership, are ambitious, knowledgeable and love to inspire and be inspired by peers in our team. We value previous experience of mentoring for juniors and working agile. You speak English fluently in speech and writing and have easy to express your ideas and perspectives so that others understand.


This is how we have it
With us, you are a part of an innovative environment and with the help of the latest technology you develop the best gaming experience. We like to collaborate and with us you get a lot of space to influence your way of working. Here you will find curious, innovative employees and leaders – important qualities to be able to develop, as well as energy, courage and motivation.

To feel good, the laughing muscle is just as important to train as any other muscle. Both physical and mental health create balance in life. How we feel at work affects the personal life – and vice versa. We take it for granted to provide the support and tools needed. Your choice of workplace and way of working is flexible and we place great emphasis on self-leadership.

We care about eachother and respect eachothers differences at ATG. We also want our customers to feel good and have fun when they play, and we care about the well-being of the sport, the athletes, horses and the society around us. We are not driven by private profit interests -all surplus goes right back to our owners, swedish trotting and galloping, which is something that both feels good and does good!

Ansök nu

Senior Frontend Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 12
Är du en duktig problemlösare med stort intresse för frontendutveckling? Vill du jobba i en dynamisk miljö där du har möjlighet att jobba med de senaste teknikerna och bredda dina kunskaper mot arkitektur och ledarskap?

ATG har några av Sveriges största och snabbast växande digitala produkter, med hundratusentals användare varje vecka. Tillsammans arbetar vi för att uppnå vårt mål att skapa världens bästa spelupplevelse!

Häng med oss ??och bli en del av vår kreativa resa på ATG. Hos oss finns alla möjligheter att växa i din roll och karriär med hjälp av vårt interna karriärprogram för utvecklare.

Om oss – Horse Digital och teamet
Horse Digital utvecklar och förvaltar hästspelsprodukterna, från startlistor till kvitton, produktsidor och speltyper som V75, Dagens Dubbel och Spela Reducerat, till livevisningen som gör att våra kunder kan följa loppen på mobila enheter. Kort sagt allt som händer före, under och efter tävlingarna.

Vi är ett innovativt och framåtblickande team som jobbar med den senaste tekniken och säkerställer ständig förbättring i allt vi gör. Vi driver vår lärandeprocess genom aktiva kompetensnätverk, innovationssprintar, mob-programmeringssessioner och forum för ständiga förbättringar, både vad gäller teknikval, arbetssätt och verktyg.

Teamkulturen är dynamisk, engagerad, inkluderande och framåtblickande. Vi gillar att ha roligt på jobbet, leverera värde till våra kunder och utmana oss själva att växa till nästa nivå.

Vi utvecklar MicroFrontends i Typescript, React, Redux/Redux Saga, Node JS, GraphQL och AWS. Vi jobbar korsfunktionellt och några i teamet är, eller strävar efter att bli, fullstack vilket ATG uppmuntrar. Vi strävar efter att bredda kunskaperna i teamen och säkerställer en hög kvalitetsnivå genom mobprogrammering varvat med parprogrammering och individuellt arbete. För oss innebär det en stabil inlärningskurva och bra flow i arbetet.

Hos oss kommer du att ha kul samtidigt som du växer din karriär!

Om mig- Thérèse Stackelberg – rekryterande chef
För mig som chef är det viktigt att teamet har rätt förutsättningar och mandat att fatta egna beslut inom givna ramar. Teamhälsa och teamutveckling är ett stort fokus för mig och vi lägger kraft på att ständigt bli bättre tillsammans, ha kul på jobbet och växa i senioritet utifrån våra egna förutsättningar och önskemål. Jag strävar efter att du som medarbetare ska ha rätt förutsättningar att utvecklas professionellt och skapa värde för dig själv och ATG. Jag värdesätter en kraftfull utvecklar-/teamkultur där medarbetare känner engagemang och stolthet över det vi åstadkommer tillsammans och gärna delar med sig av våra lärdomar och resultat för att inspirera andra.

Vi erbjuder dig
Vår kultur är öppen och transparent med en platt struktur.

Våra värderingar: Offensiv, Respektfull och Ägarskap är en del av allt vi gör på ATG. När vi rekryterar till ATG söker vi personer som har genuint intresse för sitt yrkesområde, som aktivt bidrar till resultat, trivs i en mångsidig miljö och tar ägarskap för leveranser.

Utöver våra förmåner erbjuder vi dig en modern tech stack och en dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att vässa dina kunskaper, lära dig nya saker, samarbeta med många duktiga och nyfikna kollegor samtidigt som du kommer ha möjlighet att påverka spelupplevelsen för drygt en miljon engagerade kunder.
Hos oss är du en viktig del i ett företag som värderar både sina kunder och sina anställda mycket högt!

Den här tjänsten är på heltid och utgår från vårat fräscha kontor vid Solvalla. Vill du hellre arbeta hemifrån, eller från någon annan del inom Sverige? Inga problem, ATG är en flexibel arbetsplats där du beroende på din roll har möjlighet att kombinera ditt hemarbete med arbete på kontoret.
Vem är du?
Vi söker två seniora utvecklare med lång erfarenhet av front-end utveckling från större företag i transaktionsintensiv miljö. Det är meriterande om du drivit arkitekturfrågor eller deltagit i lösningsarkitektur på ett strukturerat sätt. Du har dokumenterad erfarenhet av att bygga mikrofrontends och förstår vilka överväganden som måste tas för att bygga en högpresterande funktion eller tjänst.

Vi ser det som en stor fördel att du har ett travintresse men det är inte ett krav, däremot behöver du vara öppen och intresserad av att lära dig hästspelsprodukterna.

Vi tror att du har naturligt självledarskap, är ambitiös, kunnig och älskar att inspirera och inspireras av kamrater i vårt team. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av mentorskap för juniorer och att arbeta agilt.

Du talar engelska obehindrat i tal och skrift och har lätt för att uttrycka dina idéer och perspektiv så att andra förstår.

Så här har vi det

Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Senior Frontend Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 22
Är du en duktig problemlösare med stort intresse för frontendutveckling? Vill du jobba i en dynamisk miljö där du har möjlighet att jobba med de senaste teknikerna och bredda dina kunskaper mot arkitektur och ledarskap?

ATG har några av Sveriges största och snabbast växande digitala produkter, med hundratusentals användare varje vecka. Tillsammans arbetar vi för att uppnå vårt mål att skapa världens bästa spelupplevelse!

Häng med oss ??och bli en del av vår kreativa resa på ATG. Hos oss finns alla möjligheter att växa i din roll och karriär med hjälp av vårt interna karriärprogram för utvecklare.

Om oss – Horse Digital och teamet
Horse Digital utvecklar och förvaltar hästspelsprodukterna, från startlistor till kvitton, produktsidor och speltyper som V75, Dagens Dubbel och Spela Reducerat, till livevisningen som gör att våra kunder kan följa loppen på mobila enheter. Kort sagt allt som händer före, under och efter tävlingarna.

Vi är ett innovativt och framåtblickande team som jobbar med den senaste tekniken och säkerställer ständig förbättring i allt vi gör. Vi driver vår lärandeprocess genom aktiva kompetensnätverk, innovationssprintar, mob-programmeringssessioner och forum för ständiga förbättringar, både vad gäller teknikval, arbetssätt och verktyg.

Teamkulturen är dynamisk, engagerad, inkluderande och framåtblickande. Vi gillar att ha roligt på jobbet, leverera värde till våra kunder och utmana oss själva att växa till nästa nivå.

Vi utvecklar MicroFrontends i Typescript, React, Redux/Redux Saga, Node JS, GraphQL och AWS. Vi jobbar korsfunktionellt och några i teamet är, eller strävar efter att bli, fullstack vilket ATG uppmuntrar. Vi strävar efter att bredda kunskaperna i teamen och säkerställer en hög kvalitetsnivå genom mobprogrammering varvat med parprogrammering och individuellt arbete. För oss innebär det en stabil inlärningskurva och bra flow i arbetet.

Hos oss kommer du att ha kul samtidigt som du växer din karriär!

Om mig- Thérèse Stackelberg – rekryterande chef
För mig som chef är det viktigt att teamet har rätt förutsättningar och mandat att fatta egna beslut inom givna ramar. Teamhälsa och teamutveckling är ett stort fokus för mig och vi lägger kraft på att ständigt bli bättre tillsammans, ha kul på jobbet och växa i senioritet utifrån våra egna förutsättningar och önskemål. Jag strävar efter att du som medarbetare ska ha rätt förutsättningar att utvecklas professionellt och skapa värde för dig själv och ATG. Jag värdesätter en kraftfull utvecklar-/teamkultur där medarbetare känner engagemang och stolthet över det vi åstadkommer tillsammans och gärna delar med sig av våra lärdomar och resultat för att inspirera andra.

Vi erbjuder dig
Vår kultur är öppen och transparent med en platt struktur.

Våra värderingar: Offensiv, Respektfull och Ägarskap är en del av allt vi gör på ATG. När vi rekryterar till ATG söker vi personer som har genuint intresse för sitt yrkesområde, som aktivt bidrar till resultat, trivs i en mångsidig miljö och tar ägarskap för leveranser.

Utöver våra förmåner erbjuder vi dig en modern tech stack och en dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att vässa dina kunskaper, lära dig nya saker, samarbeta med många duktiga och nyfikna kollegor samtidigt som du kommer ha möjlighet att påverka spelupplevelsen för drygt en miljon engagerade kunder.
Hos oss är du en viktig del i ett företag som värderar både sina kunder och sina anställda mycket högt!

Den här tjänsten är på heltid och utgår från vårat fräscha kontor vid Solvalla. Vill du hellre arbeta hemifrån, eller från någon annan del inom Sverige? Inga problem, ATG är en flexibel arbetsplats där du beroende på din roll har möjlighet att kombinera ditt hemarbete med arbete på kontoret.
Vem är du?
Vi söker två seniora utvecklare med lång erfarenhet av front-end utveckling från större företag i transaktionsintensiv miljö. Det är meriterande om du drivit arkitekturfrågor eller deltagit i lösningsarkitektur på ett strukturerat sätt. Du har dokumenterad erfarenhet av att bygga mikrofrontends och förstår vilka överväganden som måste tas för att bygga en högpresterande funktion eller tjänst.

Vi ser det som en stor fördel att du har ett travintresse men det är inte ett krav, däremot behöver du vara öppen och intresserad av att lära dig hästspelsprodukterna.

Vi tror att du har naturligt självledarskap, är ambitiös, kunnig och älskar att inspirera och inspireras av kamrater i vårt team. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av mentorskap för juniorer och att arbeta agilt.

Du talar engelska obehindrat i tal och skrift och har lätt för att uttrycka dina idéer och perspektiv så att andra förstår.

Så här har vi det

Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu

Senior Frontend Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 2
Are you a good problem solver with a great interest in frontend development? Do you want to work in a dynamic environment where you have the opportunity to work with the latest technologies and broaden your knowledge towards architecture and leadership?

ATG has some of Swedens largest and fastest growing digital products, with hundreds of thousands of users every week. Together we work to achieve our goal of creating the worlds best gaming experience!

Join us and become a part of our creative journey at ATG. With us you will have all the opportunity to grow in your role and career with the help of our internal career program for developers.

About us – Horse Digital and the team
Horse Digital develops and manages the horse game products, from startlists to receipts, product pages and game types such as V75, Double and play with Reduced Systems, to the live show that allows our customers to follow the races on mobile devices. In short, everything that happens before, during and after the competitions.

We are an innovative and forward-looking team that works with the latest technology and ensures continuous improvement in everything we do. We drive our learning process through active competence networks, innovation sprints, mob programming sessions and forums for continuous improvement, both in terms of technology choice, working methods and tools.

The team culture is dynamic, committed, inclusive and forward-looking. We like to have fun at work, deliver value to our customers and challange ourselves to grow to the next level.

We develop MicroFrontends in Typescript, React, Redux/Redux Saga, Node JS, GraphQL and AWS. We work cross-functionally and some of the team are, or strive to become fullstack, which ATG encourages. We strive to broaden the knowledge in the teams and ensure a high level of quality through mob programming interspersed with couple programming and individual work. For us, it means a stable learning curve and good workflow.

With us, you will have fun while growing your career!

About me – Thérèse Stackelberg – recruiting manager
For me as a manager, it is important that the team has the right conditions and mandate to make their own decisions within given frameworks. Team health and team development is a big focus for me and we put effort into constantly getting better together, having fun at work and to grow in seniority based on our own conditions and wishes. I strive for you as an employee to have the right conditions to develop professionally and create value for yourself and ATG. I value a powerful developer-/ teamculture where employees feel commitment and pride in what we achieve together and are happy to share our lessons and results to inspire others.

We offer you
Our culture is open and transparent with a flat structure.
Our values: Offensive, Respectful and Ownership are part of everything we do at ATG.

When we recruit to ATG, we are looking for people who have a genuine interest in their professional area, who actively contribute to results, thrive in a diverse environment and take ownership of deliveries. In addition to our benefits, we offer you a modern tech stack and a dynamic work environment where you have the opportunity to sharpen your knowledge, learn new things, collaborate with many talented and curious colleagues while you will have the opportunity to influence the gaming experience for more than one million committed customers. With us, you are an important part of a company that values both its customers and its employees very highly!

This role is full-time and based from our modern office at Solvalla. Would you rather like to work from home, or from another part of Sweden? No problem, ATG is a flexible workplace where, depending on your role, you have the opportunity to combine remote work with working at the office.

Who are you?
We are looking for two senior developers with extensive experience of frontend development from larger companies in a transaction-intensive environment. It is an advantage if you have previous experience working with architectural issues or participated in solution architecture in a structured way. You have documented experience in building microfrontends and understand what considerations must be taken to build a high-performance function or service.

We see it as a great advantage that you have an interest in trotting, but it is not a requirement. However, you need to be open and interested in learning the horse game products.

We believe that you have natural self-leadership, are ambitious, knowledgeable and love to inspire and be inspired by peers in our team. We value previous experience of mentoring for juniors and working agile. You speak English fluently in speech and writing and have easy to express your ideas and perspectives so that others understand.


This is how we have it
With us, you are a part of an innovative environment and with the help of the latest technology you develop the best gaming experience. We like to collaborate and with us you get a lot of space to influence your way of working. Here you will find curious, innovative employees and leaders – important qualities to be able to develop, as well as energy, courage and motivation.

To feel good, the laughing muscle is just as important to train as any other muscle. Both physical and mental health create balance in life. How we feel at work affects the personal life – and vice versa. We take it for granted to provide the support and tools needed. Your choice of workplace and way of working is flexible and we place great emphasis on self-leadership.

We care about eachother and respect eachothers differences at ATG. We also want our customers to feel good and have fun when they play, and we care about the well-being of the sport, the athletes, horses and the society around us. We are not driven by private profit interests -all surplus goes right back to our owners, swedish trotting and galloping, which is something that both feels good and does good!

Ansök nu

Senior Frontend Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 20
Är du en duktig problemlösare med stort intresse för frontendutveckling? Vill du jobba i en dynamisk miljö där du har möjlighet att jobba med de senaste teknikerna och bredda dina kunskaper mot arkitektur och ledarskap?

ATG har några av Sveriges största och snabbast växande digitala produkter, med hundratusentals användare varje vecka. Tillsammans arbetar vi för att uppnå vårt mål att skapa världens bästa spelupplevelse!

Häng med oss ??och bli en del av vår kreativa resa på ATG. Hos oss finns alla möjligheter att växa i din roll och karriär med hjälp av vårt interna karriärprogram för utvecklare.

Om oss – Horse Digital och teamet
Horse Digital utvecklar och förvaltar hästspelsprodukterna, från startlistor till kvitton, produktsidor och speltyper som V75, Dagens Dubbel och Spela Reducerat, till livevisningen som gör att våra kunder kan följa loppen på mobila enheter. Kort sagt allt som händer före, under och efter tävlingarna.

Vi är ett innovativt och framåtblickande team som jobbar med den senaste tekniken och säkerställer ständig förbättring i allt vi gör. Vi driver vår lärandeprocess genom aktiva kompetensnätverk, innovationssprintar, mob-programmeringssessioner och forum för ständiga förbättringar, både vad gäller teknikval, arbetssätt och verktyg.

Teamkulturen är dynamisk, engagerad, inkluderande och framåtblickande. Vi gillar att ha roligt på jobbet, leverera värde till våra kunder och utmana oss själva att växa till nästa nivå.

Vi utvecklar MicroFrontends i Typescript, React, Redux/Redux Saga, Node JS, GraphQL och AWS. Vi jobbar korsfunktionellt och några i teamet är, eller strävar efter att bli, fullstack vilket ATG uppmuntrar. Vi strävar efter att bredda kunskaperna i teamen och säkerställer en hög kvalitetsnivå genom mobprogrammering varvat med parprogrammering och individuellt arbete. För oss innebär det en stabil inlärningskurva och bra flow i arbetet.

Hos oss kommer du att ha kul samtidigt som du växer din karriär!

Om mig- Thérèse Stackelberg – rekryterande chef
För mig som chef är det viktigt att teamet har rätt förutsättningar och mandat att fatta egna beslut inom givna ramar. Teamhälsa och teamutveckling är ett stort fokus för mig och vi lägger kraft på att ständigt bli bättre tillsammans, ha kul på jobbet och växa i senioritet utifrån våra egna förutsättningar och önskemål. Jag strävar efter att du som medarbetare ska ha rätt förutsättningar att utvecklas professionellt och skapa värde för dig själv och ATG. Jag värdesätter en kraftfull utvecklar-/teamkultur där medarbetare känner engagemang och stolthet över det vi åstadkommer tillsammans och gärna delar med sig av våra lärdomar och resultat för att inspirera andra.

Vi erbjuder dig
Vår kultur är öppen och transparent med en platt struktur.

Våra värderingar: Offensiv, Respektfull och Ägarskap är en del av allt vi gör på ATG. När vi rekryterar till ATG söker vi personer som har genuint intresse för sitt yrkesområde, som aktivt bidrar till resultat, trivs i en mångsidig miljö och tar ägarskap för leveranser.

Utöver våra förmåner erbjuder vi dig en modern tech stack och en dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att vässa dina kunskaper, lära dig nya saker, samarbeta med många duktiga och nyfikna kollegor samtidigt som du kommer ha möjlighet att påverka spelupplevelsen för drygt en miljon engagerade kunder.
Hos oss är du en viktig del i ett företag som värderar både sina kunder och sina anställda mycket högt!

Den här tjänsten är på heltid och utgår från vårat fräscha kontor vid Solvalla. Vill du hellre arbeta hemifrån, eller från någon annan del inom Sverige? Inga problem, ATG är en flexibel arbetsplats där du beroende på din roll har möjlighet att kombinera ditt hemarbete med arbete på kontoret.
Vem är du?
Vi söker två seniora utvecklare med lång erfarenhet av front-end utveckling från större företag i transaktionsintensiv miljö. Det är meriterande om du drivit arkitekturfrågor eller deltagit i lösningsarkitektur på ett strukturerat sätt. Du har dokumenterad erfarenhet av att bygga mikrofrontends och förstår vilka överväganden som måste tas för att bygga en högpresterande funktion eller tjänst.

Vi ser det som en stor fördel att du har ett travintresse men det är inte ett krav, däremot behöver du vara öppen och intresserad av att lära dig hästspelsprodukterna.

Vi tror att du har naturligt självledarskap, är ambitiös, kunnig och älskar att inspirera och inspireras av kamrater i vårt team. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av mentorskap för juniorer och att arbeta agilt.

Du talar engelska obehindrat i tal och skrift och har lätt för att uttrycka dina idéer och perspektiv så att andra förstår.

Så här har vi det

Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ?

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ? Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.?

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Ansök nu