Doktorse Nordic AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Doktorse Nordic AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Executive Assistant

VD-sekreterare
Läs mer Jan 15
Vi erbjuder nu en unik möjlighet att vara en del av ett företag som aktivt deltar och formar utvecklingen inom sjukvård och e-hälsa. Det här är ett vikariat på plats på vårt huvudkontor i centrala Stockholm.

Om oss

Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar hårt för att göra primärvården tillgänglig för alla. Doktor.se är sedan 2016 en personlig och snabbväxande aktör inom digital sjukvård. Vi är det näst största digitala vårdbolaget i Europa och bland de topp två ledande aktörerna i Sverige. Doktor.se bedriver även fysisk vård och ambitionen är att fortsätta växa.

Om rollen

Som Executive Assistent på Doktor.se har du en central, ansvarsfull och omväxlande roll i kärnan av vår verksamhet.

Du bidrar till att hitta förbättringar som leder till att arbeta smart, digitalt och är vår VD:s högra hand. Kort och gott: En generell uppdragsbeskrivning för Executive Assistent berättar om grunderna i ditt arbete och detta ligger i ditt uppdrag men du utför inte bara det. Vi vill att du som person skall brinna för det du gör och ha kapaciteten att förstå vår komplexa och snabbt föränderliga organisation och kunna lägga till affärsvärdet genom att ta din röst till bordet, ställa frågor och ge insikter där andra kan ha missat något. Detta innebär att du kan lyfta blicken och förutse behov, lösa utmaningar och därmed deltar du i att driva verksamheten framåt för att det du gör, gör skillnad.

Uppdraget innebär även att assistera och på olika sätt bistå vår VD och se till att underlätta i vår VD:s arbetsliv. Detta genom att ta fram och uppdatera material i formaten PowerPoints, Excel och Word, bistå i olika projekt och projektuppföljning. Du kommer att arbeta med allt från koordinering av kalender- och resebokningar, läsa igenom avtal samt prioritera och organisera andra aktiviteter kopplat till det generella arbetslivet och till vår VD:s tillvaro. Du kommer också att hjälpa till med annan administration och kommer att hålla reda på detaljer alltid med ett övergripande perspektiv i åtanke. Du hittar det som leder till förbättringar av arbetssätt samt åt vår VD följa upp att projekt går framåt och att andra medarbetare har levererat enligt plan.

Om dig

Som person är du snabbtänkt och prestigelös i att utföra både enklare och mer kvalificerade uppgifter. Du har ett professionellt och kvalitetsmedvetet förhållningssätt, är lojal och har integritet. Du har lätt för att växla och prioritera mellan olika arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov utan att göra avkall på kvaliteten. Du är har ett positivt lösningsfokus och kan fokusera i stressade situationer. Du är i början av din karriär.

Krav för tjänsten är:

- Avslutad utbildning från Handelshögskolan i Stockholm eller motsvarande

- Du kan formulera dig mycket väl på svenska och engelska i både tal och skrift

- Tidigare arbetslivserfarenhet

Meriterande för tjänsten är:

- Erfarenhet av studier eller arbete utomlands

- Kunskaper i ett tredje språk utöver svenska och engelska

Vi erbjuder dig

Hos oss får du en arbetsplats att utvecklas på, fenomenala kollegor och att bli en del av en växande vårdkoncern med många kontaktytor.

Vi erbjuder dig också:

- Kollektivavtal

- Tjänstepension

- Friskvårdsbidrag

Mer praktiska detaljer

-
Det här är ett föräldravikariat från april 2024 fram till sommaren 2025

- Din hemvist kommer vara på vårt huvudkontor som ligger mitt i stan bland bra lunchutbud och trevliga uteserveringar, mer exakt på Sveavägen 63


Känns det här som något för dig?

Kul, då ser vi fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan utan skicka gärna in den redan idag - allt du behöver göra är att bifoga ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Observera att vi inte önskar personligt brev.

Vi hoppas vi får möjlighet att jobba tillsammans med dig!

Ansök nu

HR Business Partner med specialistområde (vik)

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Nov 6
Doktor.se utveckling har gått fort och vi fortsätter att växa. Oavsett hur patienten kommer i kontakt med oss, så är medarbetarna grunden för allt vi gör. Det är ju alla vi som jobbar här som möter och hjälper patienterna, som skapar värdet och gör skillnaden. Vill du vara med och bidra till förändring då kan vi lova dig en fortsatt spännande resa tillsammans med oss. Vi söker nu en vikarierande HRBP med bred och gedigen erfarenhet då en av oss går på föräldraledighet.Ansvar och arbetsuppgifter

Den här rollen är central i organisationens fortsatta satsning på primärvården. Tjänsten passar dig som har gedigen erfarenhet av brett HR-arbete där du med fördel arbetat mycket med facklig samverkan och förhandlingar, samt med förändrings- och utvecklingsarbete. Du kommer bli en viktig partner till verksamhetschefer på vårdcentraler och andra ledare i vår organisation. Du kommer att stötta, coacha och utmana för att utveckla både ledarskapet och verksamheten. Rollen omfattar också ett specialistområde, Talent Acquisition med tillhörande Employer Branding. Själva rekryteringsprocesserna sköts av varje rekryterande chef och ditt uppdrag handlar om att utbilda, utveckla och kvalitetssäkra tillhörande processer. Vi tror att du helhjärtat brinner för HR-frågor, du trivs i en operativ och konsultativ roll och du vill skapa förtroendeingivande relationer.

Idag består det fantastiska HR-teamet av 3 HR Business Partners som alla har specialistområden och du kommer att rapportera till CHRO. Du blir en del av ett starkt och engagerat team som samarbetar, skrattar och känner stor stolthet över sitt uppdrag och sin organisation.Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Akademisk examen inom HR eller motsvarande lämplig utbildning och bakgrund.

- Flerårig erfarenhet av att arbeta som HRBP, gärna i en snabbrörlig organisation med kollektivanställda.

- God kunskap och intresse av svensk arbetsrätt och facklig samverkan.

- Intresse för och erfarenhet av arbetsmiljöarbete.

- Erfarenhet av att självständigt driva processer och projekt samt hålla i utbildningar, workshops och presentationer.

- Både erfarenhet av och ett genuint intresse för att förbättra och utveckla.

- God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift.Som person är du positiv med förmåga att se förbättringsmöjligheter vilka bidrar till nya perspektiv för att utveckla våra roller och arbetssätt inom HR. Du har ett högt engagemang, är trygg, initiativrik och lyhörd. Du tycker om att samarbeta, ger hög professionell service och du har förmåga att driva, förändra, utveckla och delar gärna med dig av din kunskap. Du tar stort eget ansvar samt visar en god affärsmässig förståelse och kan leverera ett arbete med hög kvalité.Vi erbjuder dig

Alla våra medarbetare spelar en viktig roll i Doktor.se:s resa och framgång. Vi vill därför skapa möjligheter för alla att växa och utvecklas genom att se till att alla får jobba med det man tycker mest om. Vi är väldigt stolta över att vi tillsammans skapat en välkomnande teamkänsla, kultur och gemenskap. Doktor.se värdesätter att ge alla människor en friskare tillvaro, både genom vår verksamhet och för våra medarbetare. Vi strävar efter att vara en flexibel arbetsgivare, det är en självklarhet för oss att värna om allas rätt till ett balanserat arbets- och privatliv, bland annat med hjälp av kollektivavtal, förmånliga villkor och friskvårdsbidrag.Övrig information

Start: Tillträde snarast med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, en tidsbegränsad anställning (vikariat) under 12 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Placering: Huvudkontoret, Sveavägen 63, Stockholm med möjlighet till distansarbete.

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor. Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!Om Doktor.se

På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Distriktssköterska

Distriktssköterska
Läs mer Feb 23
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.
Till Doktor.se Fridhemsplans Vårdcentral söker vi nu en engagerad sjuksköterska med diabeteskompetens eller distriktssköterska, som vill bli en del av ett härligt team och vill vara delaktig i att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss.


Om rollen
Som sjuksköterska/distriktssköterska på Doktor.se Fridhemsplans Vårdcentral arbetar du patientbaserat och evidensbaserat samt är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Exempel på arbetsuppgifter:
Sedvanligt mottagningsarbete/distriktssköterskearbete
Triagering och akuta patientflöden
Diabetesmottagning
Obs att vi INTE har hemsjukvård, utan den sköts av en underleverantör.Om dig
Du är trygg i din yrkesroll och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö där du får chans att påverka och bidra med nytänkande. Vi söker dig med följande kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med diabeteskompetens eller distriktssköterska
Kompetens och erfarenhet inom diabetes är ett krav
Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skriftVi erbjuder dig
Hos oss får du en arbetsplats att utvecklas på, fenomenala kollegor och att bli en del av en växande vårdkoncern med många kontaktytor. Vi jobbar mycket teambaserat och samarbetar med varandra över yrkesgränserna. Tillsammans skapar vi härlig teamkänsla, fin gemenskap och stark kultur!
Vi erbjuder dig också:
Kollektivavtal
Tjänstepension
FriskvårdsbidragMer praktiska detaljer
Önskad start är så snart som möjligt, men självklart tar vi hänsyn till din uppsägningstid och önskemål.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid enl överenskommelse, med inledande provanställning
Din placering kommer vara i fräscha och fina lokaler på Fridhemsplans Vårdcentral, Drottningholmsvägen 5, 112 42 Stockholm.Kan det vara dig vi söker?
Kul, då ser vi fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan utan skicka gärna in den redan idag – allt du behöver göra är att bifoga ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Observera att vi inte önskar något personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska med diabeteskompetens

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Feb 28
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.
Till Doktor.se Fridhemsplans Vårdcentral söker vi nu en engagerad sjuksköterska med diabeteskompetens eller distriktssköterska, som vill bli en del av ett härligt team och vill vara delaktig i att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss.


Om rollen
Som sjuksköterska/distriktssköterska på Doktor.se Fridhemsplans Vårdcentral arbetar du patientbaserat och evidensbaserat samt är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Exempel på arbetsuppgifter:
Sedvanligt mottagningsarbete/distriktssköterskearbete
Triagering och akuta patientflöden
Diabetesmottagning
Obs att vi INTE har hemsjukvård, utan den sköts av en underleverantör.Om dig
Du är trygg i din yrkesroll och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö där du får chans att påverka och bidra med nytänkande. Vi söker dig med följande kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med diabeteskompetens eller distriktssköterska
Kompetens och erfarenhet inom diabetes är ett krav
Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skriftVi erbjuder dig
Hos oss får du en arbetsplats att utvecklas på, fenomenala kollegor och att bli en del av en växande vårdkoncern med många kontaktytor. Vi jobbar mycket teambaserat och samarbetar med varandra över yrkesgränserna. Tillsammans skapar vi härlig teamkänsla, fin gemenskap och stark kultur!
Vi erbjuder dig också:
Kollektivavtal
Tjänstepension
FriskvårdsbidragMer praktiska detaljer
Önskad start är så snart som möjligt, men självklart tar vi hänsyn till din uppsägningstid och önskemål
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid enl överenskommelse, med inledande provanställning
Din placering kommer vara i fräscha och fina lokaler på Fridhemsplans Vårdcentral, Drottningholmsvägen 5, 112 42 StockholmKan det vara dig vi söker?
Kul, då ser vi fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan utan skicka gärna in den redan idag – allt du behöver göra är att bifoga ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Observera att vi inte önskar något personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR Business Partner med specialistområde (vik)

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Okt 27
Doktor.se utveckling har gått fort och vi fortsätter att växa. Oavsett hur patienten kommer i kontakt med oss, så är medarbetarna grunden för allt vi gör. Det är ju alla vi som jobbar här som möter och hjälper patienterna, som skapar värdet och gör skillnaden. Vill du vara med och bidra till förändring då kan vi lova dig en fortsatt spännande resa tillsammans med oss. Vi söker nu en vikarierande HRBP med bred och gedigen erfarenhet då en av oss går på föräldraledighet.Ansvar och arbetsuppgifter

Den här rollen är central i organisationens fortsatta satsning på primärvården. Tjänsten passar dig som har gedigen erfarenhet av brett HR-arbete där du med fördel arbetat mycket med facklig samverkan och förhandlingar, samt med förändrings- och utvecklingsarbete. Du kommer bli en viktig partner till verksamhetschefer på vårdcentraler och andra ledare i vår organisation. Du kommer att stötta, coacha och utmana för att utveckla både ledarskapet och verksamheten. Rollen omfattar också ett specialistområde, Talent Acquisition med tillhörande Employer Branding. Själva rekryteringsprocesserna sköts av varje rekryterande chef och ditt uppdrag handlar om att utbilda, utveckla och kvalitetssäkra tillhörande processer. Vi tror att du helhjärtat brinner för HR-frågor, du trivs i en operativ och konsultativ roll och du vill skapa förtroendeingivande relationer.

Idag består det fantastiska HR-teamet av 3 HR Business Partners som alla har specialistområden och du kommer att rapportera till CHRO. Du blir en del av ett starkt och engagerat team som samarbetar, skrattar och känner stor stolthet över sitt uppdrag och sin organisation.Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Akademisk examen inom HR eller motsvarande lämplig utbildning och bakgrund.

- Flerårig erfarenhet av att arbeta som HRBP, gärna i en snabbrörlig organisation med kollektivanställda.

- God kunskap och intresse av svensk arbetsrätt och facklig samverkan.

- Intresse för och erfarenhet av arbetsmiljöarbete.

- Erfarenhet av att självständigt driva processer och projekt samt hålla i utbildningar, workshops och presentationer.

- Både erfarenhet av och ett genuint intresse för att förbättra och utveckla.

- God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift.Som person är du positiv med förmåga att se förbättringsmöjligheter vilka bidrar till nya perspektiv för att utveckla våra roller och arbetssätt inom HR. Du har ett högt engagemang, är trygg, initiativrik och lyhörd. Du tycker om att samarbeta, ger hög professionell service och du har förmåga att driva, förändra, utveckla och delar gärna med dig av din kunskap. Du tar stort eget ansvar samt visar en god affärsmässig förståelse och kan leverera ett arbete med hög kvalité.Vi erbjuder dig

Alla våra medarbetare spelar en viktig roll i Doktor.se:s resa och framgång. Vi vill därför skapa möjligheter för alla att växa och utvecklas genom att se till att alla får jobba med det man tycker mest om. Vi är väldigt stolta över att vi tillsammans skapat en välkomnande teamkänsla, kultur och gemenskap. Doktor.se värdesätter att ge alla människor en friskare tillvaro, både genom vår verksamhet och för våra medarbetare. Vi strävar efter att vara en flexibel arbetsgivare, det är en självklarhet för oss att värna om allas rätt till ett balanserat arbets- och privatliv, bland annat med hjälp av kollektivavtal, förmånliga villkor och friskvårdsbidrag.Övrig information

Start: Tillträde snarast med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, en tidsbegränsad anställning (vikariat) under 12 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Placering: Huvudkontoret, Sveavägen 63, Stockholm med möjlighet till distansarbete.

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor. Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!Om Doktor.se

På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

HR Business Partner med specialistområde (vik)

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Okt 26
Doktor.se utveckling har gått fort och vi fortsätter att växa. Oavsett hur patienten kommer i kontakt med oss, så är medarbetarna grunden för allt vi gör. Det är ju alla vi som jobbar här som möter och hjälper patienterna, som skapar värdet och gör skillnaden. Vill du vara med och bidra till förändring då kan vi lova dig en fortsatt spännande resa tillsammans med oss. Vi söker nu en vikarierande HRBP med bred och gedigen erfarenhet då en av oss går på föräldraledighet.Ansvar och arbetsuppgifter

Den här rollen är central i organisationens fortsatta satsning på primärvården. Tjänsten passar dig som har gedigen erfarenhet av brett HR-arbete där du med fördel arbetat mycket med facklig samverkan och förhandlingar, samt med förändrings- och utvecklingsarbete. Du kommer bli en viktig partner till verksamhetschefer på vårdcentraler och andra ledare i vår organisation. Du kommer att stötta, coacha och utmana för att utveckla både ledarskapet och verksamheten. Rollen omfattar också ett specialistområde, Talent Acquisition med tillhörande Employer Branding. Själva rekryteringsprocesserna sköts av varje rekryterande chef och ditt uppdrag handlar om att utbilda, utveckla och kvalitetssäkra tillhörande processer. Vi tror att du helhjärtat brinner för HR-frågor, du trivs i en operativ och konsultativ roll och du vill skapa förtroendeingivande relationer.

Idag består det fantastiska HR-teamet av 3 HR Business Partners som alla har specialistområden och du kommer att rapportera till CHRO. Du blir en del av ett starkt och engagerat team som samarbetar, skrattar och känner stor stolthet över sitt uppdrag och sin organisation.Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Akademisk examen inom HR eller motsvarande lämplig utbildning och bakgrund.

- Flerårig erfarenhet av att arbeta som HRBP, gärna i en snabbrörlig organisation med kollektivanställda.

- God kunskap och intresse av svensk arbetsrätt och facklig samverkan.

- Intresse för och erfarenhet av arbetsmiljöarbete.

- Erfarenhet av att självständigt driva processer och projekt samt hålla i utbildningar, workshops och presentationer.

- Både erfarenhet av och ett genuint intresse för att förbättra och utveckla.

- God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift.Som person är du positiv med förmåga att se förbättringsmöjligheter vilka bidrar till nya perspektiv för att utveckla våra roller och arbetssätt inom HR. Du har ett högt engagemang, är trygg, initiativrik och lyhörd. Du tycker om att samarbeta, ger hög professionell service och du har förmåga att driva, förändra, utveckla och delar gärna med dig av din kunskap. Du tar stort eget ansvar samt visar en god affärsmässig förståelse och kan leverera ett arbete med hög kvalité.Vi erbjuder dig

Alla våra medarbetare spelar en viktig roll i Doktor.se:s resa och framgång. Vi vill därför skapa möjligheter för alla att växa och utvecklas genom att se till att alla får jobba med det man tycker mest om. Vi är väldigt stolta över att vi tillsammans skapat en välkomnande teamkänsla, kultur och gemenskap. Doktor.se värdesätter att ge alla människor en friskare tillvaro, både genom vår verksamhet och för våra medarbetare. Vi strävar efter att vara en flexibel arbetsgivare, det är en självklarhet för oss att värna om allas rätt till ett balanserat arbets- och privatliv, bland annat med hjälp av kollektivavtal, förmånliga villkor och friskvårdsbidrag.Övrig information

Start: Tillträde snarast med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, en tidsbegränsad anställning (vikariat) under 12 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Placering: Huvudkontoret, Sveavägen 63, Stockholm med möjlighet till distansarbete.

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor. Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!Om Doktor.se

På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

HRBP med inriktning Talent Acquisition och Employer Branding

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Okt 26
Doktor.se utveckling har gått fort och vi fortsätter att växa. Oavsett hur patienten kommer i kontakt med oss, så är medarbetarna grunden för allt vi gör. Det är ju alla vi som jobbar här som möter och hjälper patienterna, som skapar värdet och gör skillnaden. Vill du vara med och bidra till förändring då kan vi lova dig en fortsatt spännande resa tillsammans med oss. Vi söker nu en vikarierande HRBP med bred och gedigen erfarenhet då en av oss går på föräldraledighet.Ansvar och arbetsuppgifter

Den här rollen är central i organisationens fortsatta satsning på primärvården. Tjänsten passar dig som har gedigen erfarenhet av brett HR-arbete där du med fördel arbetat mycket med facklig samverkan och förhandlingar, samt med förändrings- och utvecklingsarbete. Du kommer bli en viktig partner till verksamhetschefer på vårdcentraler och andra ledare i vår organisation. Du kommer att stötta, coacha och utmana för att utveckla både ledarskapet och verksamheten. Rollen omfattar också ett specialistområde, Talent Acquisition med tillhörande Employer Branding. Själva rekryteringsprocesserna sköts av varje rekryterande chef och ditt uppdrag handlar om att utbilda, utveckla och kvalitetssäkra tillhörande processer. Vi tror att du helhjärtat brinner för HR-frågor, du trivs i en operativ och konsultativ roll och du vill skapa förtroendeingivande relationer.

Idag består det fantastiska HR-teamet av 3 HR Business Partners som alla har specialistområden och du kommer att rapportera till CHRO. Du blir en del av ett starkt och engagerat team som samarbetar, skrattar och känner stor stolthet över sitt uppdrag och sin organisation.Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Akademisk examen inom HR eller motsvarande lämplig utbildning och bakgrund.

- Flerårig erfarenhet av att arbeta som HRBP, gärna i en snabbrörlig organisation med kollektivanställda.

- God kunskap och intresse av svensk arbetsrätt och facklig samverkan.

- Intresse för och erfarenhet av arbetsmiljöarbete.

- Erfarenhet av att självständigt driva processer och projekt samt hålla i utbildningar, workshops och presentationer.

- Både erfarenhet av och ett genuint intresse för att förbättra och utveckla.

- God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift.Som person är du positiv med förmåga att se förbättringsmöjligheter vilka bidrar till nya perspektiv för att utveckla våra roller och arbetssätt inom HR. Du har ett högt engagemang, är trygg, initiativrik och lyhörd. Du tycker om att samarbeta, ger hög professionell service och du har förmåga att driva, förändra, utveckla och delar gärna med dig av din kunskap. Du tar stort eget ansvar samt visar en god affärsmässig förståelse och kan leverera ett arbete med hög kvalité.Vi erbjuder dig

Alla våra medarbetare spelar en viktig roll i Doktor.se:s resa och framgång. Vi vill därför skapa möjligheter för alla att växa och utvecklas genom att se till att alla får jobba med det man tycker mest om. Vi är väldigt stolta över att vi tillsammans skapat en välkomnande teamkänsla, kultur och gemenskap. Doktor.se värdesätter att ge alla människor en friskare tillvaro, både genom vår verksamhet och för våra medarbetare. Vi strävar efter att vara en flexibel arbetsgivare, det är en självklarhet för oss att värna om allas rätt till ett balanserat arbets- och privatliv, bland annat med hjälp av kollektivavtal, förmånliga villkor och friskvårdsbidrag.Övrig information

Start: Tillträde snarast med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, en tidsbegränsad anställning (vikariat) under 12 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Placering: Huvudkontoret, Sveavägen 63, Stockholm med möjlighet till distansarbete.

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor. Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!Om Doktor.se

På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

HRBP med inriktning Talent Acquisition och Employer Branding

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Okt 19
Doktor.se utveckling har gått fort och vi fortsätter att växa. Oavsett hur patienten kommer i kontakt med oss, så är medarbetarna grunden för allt vi gör. Det är ju alla vi som jobbar här som möter och hjälper patienterna, som skapar värdet och gör skillnaden. Vill du vara med och bidra till förändring då kan vi lova dig en fortsatt spännande resa tillsammans med oss. Vi söker nu en vikarierande HRBP med bred och gedigen erfarenhet då en av oss går på föräldraledighet.Ansvar och arbetsuppgifterDen här rollen är central i organisationens fortsatta satsning på primärvården. Tjänsten passar dig som har gedigen erfarenhet av brett HR-arbete där du med fördel arbetat mycket med facklig samverkan och förhandlingar, samt med förändrings- och utvecklingsarbete. Du kommer bli en viktig partner till verksamhetschefer på vårdcentraler samt ledare inom digitalvård. Du kommer att stötta, coacha och utmana för att utveckla både ledarskapet och verksamheten. Rollen omfattar också ett specialistområde, Talent Acquisition med tillhörande Employer Branding. Själva rekryteringsprocesserna sköts av varje rekryterande chef och ditt uppdrag handlar om att utbilda, utveckla och kvalitetssäkra tillhörande processer. Vi tror att du helhjärtat brinner för HR-frågor, du trivs i en operativ och konsultativ roll och du vill skapa förtroendeingivande relationer.

Idag består det fantastiska HR-teamet av 3 HR Business Partners som alla har specialistområden och du kommer att rapportera till CHRO. Du blir en del av ett starkt och engagerat team som samarbetar, skrattar och känner stor stolthet över sitt uppdrag och sin organisation.Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Akademisk examen inom HR eller motsvarande lämplig utbildning och bakgrund.

- Flerårig erfarenhet av att arbeta som HRBP, gärna i en snabbrörlig organisation med kollektivanställda.

- God kunskap och intresse av arbetsrätt och facklig samverkan.

- Intresse för och erfarenhet av arbetsmiljöarbete.

- Erfarenhet av att självständigt driva processer och projekt samt hålla i utbildningar, workshops och presentationer.

- Både erfarenhet av och ett genuint intresse för att förbättra och utveckla.

- God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift.Som person är du positiv med förmåga att se förbättringsmöjligheter vilka bidrar till nya perspektiv för att utveckla våra roller och arbetssätt inom HR. Du har ett högt engagemang, är trygg, initiativrik och lyhörd. Du tycker om att samarbeta, ger hög professionell service och du har förmåga att driva, förändra, utveckla och delar gärna med dig av din kunskap. Du tar stort eget ansvar samt visar en god affärsmässig förståelse och kan leverera ett arbete med hög kvalité.Vi erbjuder dig

Alla våra medarbetare spelar en viktig roll i Doktor.se:s resa och framgång. Vi vill därför skapa möjligheter för alla att växa och utvecklas genom att se till att alla får jobba med det man tycker mest om. Vi är väldigt stolta över att vi tillsammans skapat en välkomnande teamkänsla, kultur och gemenskap. Doktor.se värdesätter att ge alla människor en friskare tillvaro, både genom vår verksamhet och för våra medarbetare. Vi strävar efter att vara en flexibel arbetsgivare, det är en självklarhet för oss att värna om allas rätt till ett balanserat arbets- och privatliv, bland annat med hjälp av kollektivavtal, förmånliga villkor och friskvårdsbidrag.Övrig information

Start: Tillträde snarast med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, en tidsbegränsad anställning (vikariat) under 12 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Placering: Huvudkontoret, Sveavägen 63, Stockholm med möjlighet till distansarbete.

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor. Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!Om Doktor.se

På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Sjuksköterska till Doktor.se Katarina Bangata vårdcentral, Södermalm

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Okt 16
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid.

Till Doktor.se Katarina Bangata vårdcentral på Södermalm söker vi nu en sjuksköterska/distriktssköterska som är intresserad av att vara med och utveckla primärvården och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö där du får chans att påverka samt bidra med initiativ och nytänkande.Ansvar och arbetsuppgifter
Du arbetar patientbaserat och evidensbaserat samt är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först. Exempel på arbetsuppgifter är:

- Sedvanligt mottagningsarbete

- Provtagning

- Telefonrådgivning och triagering

- Akuta patientflöden

- Hembesök/hemsjukvård

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Du är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska

- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

- Tidigare erfarenhet av primärvården ser vi som meriterande

Vi söker dig som är van vid att arbeta i team såväl som självständigt. För att trivas ser vi även att du är nytänkande, serviceinriktad och är kommunikativ. Vidare känner du dig trygg i din yrkesroll, är positiv till nya utmaningar och engagerad som person.Vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas. Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt samt en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver det fenomenala kollegor, kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen och kompetensutveckling.Övrig information
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid/deltid, tillsvidare med inledande provanställning Placering: Katarina Bangata vårdcentral, Katarina Bangata 80 i Stockholm

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se Katarina Bangata vårdcentral
På Doktor.se Katarina Bangata vårdcentral arbetar vi för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité! Vi lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. Genom att kombinera digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård. Vårdcentralen är i Doktor.se regi och vi öppnade vårdcentralen i mars 2023 och idag är vi 5 anställda med cirka 2200 listade patienter.

Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Psykoterapeut alt Psykolog

Psykoterapeut
Läs mer Feb 2
Till Doktor.se Katarina Bangata vårdcentral och Sagoskogens vårdcentral söker vi nu medarbetare till vårt psykosociala team, som vill vara med och utveckla framtidens primärvård. Vi söker samtalsterapeut, legitimerad psykoterapeut eller psykolog till Katarina Bangata vårdcentral på Södermalm och Sagoskogens vårdcentral i Vårberg. Tjänsten kan med fördel delas mellan dessa enheter men det är inget krav.


Om rollen
Uppdraget är en del av husläkarverksamhet med basal hemsjukvård.
Insatser för psykisk hälsa syftar till att minska symptom och öka funktionsnivå och erbjuda stöd till egenvård och hälsofrämjande beteendeförändringar och riktar sig till patienter med mild till måttlig psykisk ohälsa, psykisk sjukdom eller beroende som inte kräver specialistpsykiatrins kompetens.
Vi vill verka för en hög tillgänglighet samt förmedla ett hälsofrämjande synsätt genom att informera, stödja och motivera patienten att ta ansvar för sin hälsa.
Målgruppen är listade patienter på våra Doktor.se vårdcentraler; Katarina Bangata vårdcentral på Södermalm och Sagoskogens vårdcentral i Vårberg. Vården tillhandahålls som fysiska eller digitala vårdmöten. Du arbetar fysiskt på plats på Katarina Bangata 80 och / eller Vårbergsvägen 63.
Vi är intresserade av Dig som vill arbeta på båda enheterna alternativt endera enheten. Vi är öppna för diskussion gällande arbetstider. Vårt behov är 20-25 % på vardera enhet. Båda enheterna är relativt nyöppnade vilket på sikt eventuellt kan ha ett utökad behov om intresse finns.
Ditt uppdrag kommer vara att:
Bedöma om patienten är på rätt vårdnivå eller behöver remitteras alternativt hänvisas vidare.
Erbjuda stödsamtal, krisstöd, rådgivning, psykoedukativa insatser och kortare terapeutiska insatser på primärvårdsnivå, ge kunskap och stöd till egenvård, samt att vid behov hjälpa patienten vidare till rätt instans i hälso- och sjukvården.
Vara tillgänglig under avsedd arbetstid enligt överenskommelse. Ta del av inkomna mail och internmeddelanden. Delta på arbetsplatsträffar och utbildningar.
Arbeta efter Doktor.se värdegrunder och följa de rutiner och medicinska riktlinjer som gäller på arbetsplatsen samt enligt nationella riktlinjer och lagstiftning.
Dokumentera enligt patientdatalagen SFS 2008:355. Vi arbetar i journalsystemet Take Care.Om dig
Vi söker en medarbetare som är engagerad och ansvarstagande, en trevlig och lyhörd arbetskamrat som gillar att arbeta i team över kompetensgränserna i primärvården. Du stöttar dina kollegor i arbetet och bidrar aktivt till utveckling av verksamheten.
Vi tror att du som söker har minst 1 års erfarenhet av kliniskt arbete som samtalsbehandlare, meriterande är om du har erfarenhet och intresse och kartläggning/triagering av rätt vårdnivå.
Du har någon av fölande kompetenser:
Samtalsterapeut (leg hälso- och sjukvårdspersonal/socionom med lägst basutbildning i psykoterapeutisk metod (steg 1)
Legitimerad psykoterapeut
Legitimerad psykologVi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av en växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi erbjuder dig utöver det fenomenala kollegor, kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen och kompetensutveckling.


Övrig information
Tillträde: snarast, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Deltid enligt överenskommelse.
Arbetsplats: Du kan arbeta på båda eller en av enheterna
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställningKan det vara dig vi söker?
Kul, då ser vi fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan utan skicka gärna in den redan idag – allt du behöver göra är att bifoga ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Observera att vi inte önskar något personligt brev.

Ansök nu

Product Designer

Produktutvecklare
Läs mer Feb 22
Do you want to be part of shaping the future for healthcare? Doktor.se is looking for a Designer to join our exciting growth journey. At Doktor.se we are on a mission to create an outstanding digi-physical health care experience for our patients, as well as a health care system that is efficient and accessible for everyone.


As an designer at Doktor.se, you'll enjoy
At Doktor.se you will develop brand new features as well as improve and optimize our existing services. We mostly work within the Swedish market, but we also maintain some core services which are used in multiple markets around the world. In this role you will be working closely together with our current Product Designer, Head of Product, Business Developer, and development teams. In close cooperation with medical operations and business stakeholders you will be part of the process from identifying challenges and opportunities to designing and implementing solutions.
The main responsibilities of the position are as follows:
Understanding the business and customers to ensure we turn insights and business opportunities into new and enhanced services creating a positive impact and experience for our patients, as well as for our business
Work on the whole end-to-end design process; from wireframes and UX design, to high quality UI and visual design
Lead and conduct UX research and user testing needed to verify your solutions
Apply a data-driven approach as basis for designs, i.e. tracking analytics of user behaviours in web and apps
Managing and project leading specific product development initiatives from idea, gathering requirements, and understanding business needs, to design and implementationWe value your personality and passion!
We believe that you are able to drive design and build trustful relationships. You have experience from working in an agile environment where besides being a great team player, you embrace flexibility and drive. You enjoy focusing on the big picture to meet business goals as well as working hands on dive and explain design details. You feel comfortable in organizing your own work, being proactive and reprioritizing tasks based on deadlines and business goals. An ability to see opportunities and needs, leads you to taking own initiatives.
Additionally, we’re seeking someone who has:
3+ years work experience of a similar role as a product designer and in a cross-functional agile team
A relevant university degree or similar in the field of design
Strong record of creating intuitive user interfaces for iOS and Android applications as well as for websites
Experience working with hypothesis and data driven design approach with eg. A/B testing or user research
Proficiency in using Figma, from early sketches to pixel-perfect designs ready for implementation
Experience working with Design Systems, both creating new components and maintaining existing ones
Strong skills in Visual design (that you can prove with your portfolio)
Excellent written and verbal communication skills in Swedish and English
Experience with or from the Swedish healthcare system is a big plusWe offer you
With us, you get a workplace to grow, phenomenal colleagues, and the opportunity to be part of a growing healthcare group with many points of contact. Together, we create a delightful team spirit, a strong sense of community, and a robust culture!
We also offer you:
Collective agreement (ofc!)
Occupational pension (ofc!)
Wellness allowance (ofc!)
Breakfast every monday


More practical details
The desired start is as soon as possible, but of course, we take into consideration your notice period and preferences
The position is a full-time permanent employment with an initial probationary period
Your placement will be at Sveavägen 63, close to a wide range of lunch restaurants and outdoor seating areas
We have a hybrid work from home policy, flexible remote on Tuesdays and Fridays
We offer no Visa Sponsorships
No Consultants. No Recruiters

The recruitment process: We are meeting applicants on an ongoing basis. If your profile matches what we are looking for, we will reach out to you as soon as possible. We review the applications on an ongoing basis.
If this describes you, then you know what to do! We look forward to receiving your application.
Good luck!

Ansök nu

Senior iOS Engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 8
At Doktor.Se we're searching for an experienced iOS engineer to join our development team focused on patient healthcare experience within our Swedish market.

Our team’s mission is to provide high-quality and streamlined healthcare experience which improve patient outcomes with proactive support and precise care direction, and to help our medical staff by efficiently preparing each case and optimising workflows.

About Doktor.Se

At Doktor.Se (http://doktor.se/) we are reinventing the way the Swedish health care system works by making it more accessible, convenient and efficient without compromising on quality and safety. We work closely with the medical staff, nurses and doctors with many years of experience in the medical field to develop the best experience for both patients and staff.

Our hybrid model of owning health clinics (vårdcentraler) around Sweden and building our own digital solutions has proven to be very successful with millions of registered users, millions of consultations every year and a strong year over year growth. Our model puts patients first and adds value to all stakeholders. We’re proud of our 95% patient satisfaction and we maintain an average app store ranking over 4.5/5. We are also the most popular digital healthcare employer in Sweden.

Job Description

At Doktor.se you will develop brand new features as well as improve and optimise our existing services. We mostly work within the Swedish market but we also maintain some core services which are used in multiple markets around the world.

You will be working in a small, cross-functional team with full-stack, front-end and mobile app developers in close collaboration with our product manager and designers. Your main responsibilities will be focused on the iOS app, but with a smaller team we must help where we are needed, giving opportunity to personal growth in new areas if you want. The team has a lot of autonomy in how we solve technical problems and the way we work so we’re looking for somebody who enjoys making the work environment as well as the tech stack even better.

While our team is small, we integrate with many other systems in our platform, which means you’ll get to work with other teams and technologies to ensure that we create the best results and have a harmonious platform and app.

You have a track record working on iOS applications using Swift. You can show strong knowledge of Swift, design patterns and best practices related to developing mobile apps for the iOS platform.

You are familiar with UIKit, SwiftUI, Combine, Auto Layout and other foundational Apple frameworks. You probably have hands on experience working on CI/CD pipelines using Fastlane.

You have an interest and passion for building consumer-facing products, and you care about the experience we ship. You have practical knowledge of iOS UI/UX guidelines and understand the importance of delivering a great user experience. You enjoy working closely with designers to produce both beautiful and functional apps.

As a senior engineer we expect you can design and architect apps from the ground up with minimal guidance, knowing which design patterns to use and write well-structured and testable code. You support other team members and drive our functional guilds to improve our tech stack for everybody at the company.

We speak many languages, but our main communication language is English. Swedish or experience with or from the Swedish healthcare system is a big plus.

We offer you

Every employee is equally important to the success of Doktor.se (http://doktor.se/)! We are driven by seeing people grow and develop, therefore we create opportunities to work in what you are passionate about. Together we create a great team spirit, culture, and community. We are passionate about giving all people a healthier life, work-life balance is something that is highly valued. We offer you competitive salary package, 30 days of paid vacation per year, collective agreements, ITP1 (pension plan), top-quality working equipment, wellness allowances, phenomenal colleagues, a beautiful office in the central of Stockholm and remote work options.

We also offer you a laptop and phone and any other office equipment you might need. We do not dictate what software you use to get your work done, so you get to pick the OS and tools that best suit you, in the tech team we are about 70% macOS, 30% Linux.Additional Information

Start: As soon as possible, respecting any notice period

Type of role: Full-time, until further notice, with an initial probation period

Place: Office at Sveavägen 63, Stockholm and remote. We work from the office 3 days / week.

The recruitment process: We are meeting applicants on an ongoing basis. There is no need for a personal letter or a CV, just connect with your LinkedIn profile. If your profile matches what we are looking for, we will reach out to you as soon as possible.

Take this great opportunity to work in an innovative, fast, and dedicated environment - we are looking forward to your application!

Ansök nu

Senior Front-End Engineer

Frontend-utvecklare
Läs mer Mar 9
At Doktor.Se we're searching for an experienced front-end developer to join our development team focused on patient healthcare experience within our Swedish market.

Our team’s mission is to develop and maintain easy-to-use systems that allows the business to offer an attractive product, focusing on providing a great patient experience to drive growth in a fast-changing industry.

About Doktor.Se

At Doktor.Se (http://doktor.se/) we are reinventing the way the Swedish health care system works by making it more accessible, convenient and efficient without compromising on quality and safety. We work closely with the medical staff, nurses and doctors with many years of experience in the medical field to develop the best experience for both patients and staff.

Our hybrid model of owning health clinics (vårdcentraler) around Sweden and building our own digital solutions has proven to be very successful with millions of registered users, millions of consultations every year and a strong year over year growth. Our model puts patients first and adds value to all stakeholders. We’re proud of our 95% patient satisfaction and we maintain an average app store ranking over 4.5/5. We are also the most popular digital healthcare employer in Sweden.

Job Description

At Doktor.se you will develop brand new features as well as improve and optimise our existing services. We mostly work within the Swedish market, but we also maintain some core services which are used in multiple markets around the world.

You will be working in a smaller, cross-functional team with full-stack, back-end and mobile app developers in close collaboration with our product manager and designers. Your main responsibilities will be focused on the front-end, but with a smaller team we must help where we are needed, giving opportunity to personal growth in new areas if you want. The team has a lot of autonomy in how we solve technical problems and the way we work so we’re looking for somebody who enjoys making the work environment as well as the tech stack even better.

While our team is small, we integrate with many other systems in our platform, which means you’ll get to work with other teams and technologies to ensure that we create the best results and have a harmonious platform.

We have several web applications including our CMS based marketing website and several bespoke back-office web apps for internal staff. The person we’re looking for should be interested in driving the development and technical roadmap for each of these applications as well as be the go-to person when planning with stakeholders and enabling other developers to contribute to the apps.

We expect you have several years' experience working with web technologies like JavaScript, TypeScript, Node.JS, HTML, CSS. Across our different apps we use frameworks like React, Next.js, Redux and Webpack, experience with one or several of these are good but not required. Experience with CI/CD pipelines and AWS is also an advantage but not required.

As a senior engineer we expect you can design and architect systems from the ground up with minimal guidance, knowing which design patterns to use and write well-structured and testable code. You support other team members and drive our functional guilds to improve our tech stack for everybody at the company.

We speak many languages, but our main communication language is English. Swedish or experience with or from the Swedish healthcare system is a big plus.

We offer you

Every employee is equally important to the success of Doktor.se (http://doktor.se/)! We are driven by seeing people grow and develop, therefore we create opportunities to work in what you are passionate about. Together we create a great team spirit, culture, and community. We are passionate about giving all people a healthier life, work-life balance is something that is highly valued. We offer you competitive salary package, 30 days of paid vacation per year, collective agreements, ITP1 (pension plan), top-quality working equipment, wellness allowances, phenomenal colleagues, a beautiful office in the central of Stockholm and remote work options.

We also offer you a laptop and phone and any other office equipment you might need. We do not dictate what software you use to get your work done, so you get to pick the OS and tools that best suit you, in the tech team we are about 70% macOS, 30% Linux.


Additional Information

Start: As soon as possible, respecting any notice period

Type of role: Full-time, until further notice, with an initial probation period

Place: Office at Sveavägen 63, Stockholm and remote. We work from the office 3 days / week.

The recruitment process: We are meeting applicants on an ongoing basis. There is no need for a personal letter or a CV, just connect with your LinkedIn profile. If your profile matches what we are looking for, we will reach out to you as soon as possible.

Take this great opportunity to work in an innovative, fast, and dedicated environment- we are looking forward to your application!

Ansök nu

Senior Backend or Full-Stack Engineer

Backend-utvecklare
Läs mer Mar 9
At Doktor.Se we're searching for an experienced backend or full-stack developer to join our development team focused on patient healthcare experience within our Swedish market.

Our team’s mission is to provide high-quality and streamlined healthcare experience which improve patient outcomes with proactive support and precise care direction, and to help our medical staff by efficiently preparing each case and optimising workflows.

About Doktor.Se

At Doktor.Se (http://doktor.se/) we are reinventing the way the Swedish health care system works by making it more accessible, convenient and efficient without compromising on quality and safety. We work closely with the medical staff, nurses and doctors with many years of experience in the medical field to develop the best experience for both patients and staff.

Our hybrid model of owning health clinics (vårdcentraler) around Sweden and building our own digital solutions has proven to be very successful with millions of registered users, millions of consultations every year and a strong year over year growth. Our model puts patients first and adds value to all stakeholders. We’re proud of our 95% patient satisfaction and we maintain an average app store ranking over 4.5/5. We are also the most popular digital healthcare employer in Sweden.

Job Description

At Doktor.se you will develop brand new features as well as improve and optimise our existing services. We mostly work within the Swedish market, but we also maintain some core services which are used in multiple markets around the world.

You will be working in a small, cross-functional team with full-stack, front-end and mobile app developers in close collaboration with our product manager and designers. Your main responsibilities will be focused on the backend, but with a smaller team we must help where we are needed, giving opportunity to personal growth in new areas if you want. The team has a lot of autonomy in how we solve technical problems and the way we work so we’re looking for somebody who enjoys making the work environment as well as the tech stack even better.

While our team is small, we integrate with many other systems in our platform, which means you’ll get to work with other teams and technologies to ensure that we create the best results and have a harmonious platform.

We use microservices where our main stack is using TypeScript and NodeJS. We host on AWS and strive to be cloud native using ECS, Fargate and serverless lambdas. We use an event driven architecture built around SQS and SNS.

We also run some services on Python using Django and FastAPI, giving you opportunity to learn or help there, but knowing Python is not required for this role. If you are a Python developer wanting to move into TypeScript, we want to hear from you too.

You should have experience working on the entire stack from CI/CD pipelines, managing cloud services, working with Postgre, and building APIs in Node.js and Nest.js. If you can or want to work on front-end facing features that’s a big plus.

As a senior engineer we expect you can design and architect systems from the ground up with minimal guidance, knowing which design patterns to use and write well-structured and testable code. You support other team members and drive our functional guilds to improve our tech stack for everybody at the company.

We speak many languages, but our main communication language is English. Swedish or experience with or from the Swedish healthcare system is a big plus.

We offer you

Every employee is equally important to the success of Doktor.se (http://doktor.se/)! We are driven by seeing people grow and develop, therefore we create opportunities to work in what you are passionate about. Together we create a great team spirit, culture, and community. We are passionate about giving all people a healthier life, work-life balance is something that is highly valued. We offer you competitive salary package, 30 days of paid vacation per year, collective agreements, ITP1 (pension plan), top-quality working equipment, wellness allowances, phenomenal colleagues, a beautiful office in the central of Stockholm and remote work options.

We also offer you a laptop and phone and any other office equipment you might need. We do not dictate what software you use to get your work done, so you get to pick the OS and tools that best suit you, in the tech team we are about 70% macOS, 30% Linux.

Additional Information

Start: As soon as possible, respecting any notice period

Type of role: Full-time, until further notice, with an initial probation period

Place: Office at Sveavägen 63, Stockholm and remote. We work from the office 3 days / week.

The recruitment process: We are meeting applicants on an ongoing basis. There is no need for a personal letter or a CV, just connect with your LinkedIn profile. If your profile matches what we are looking for, we will reach out to you as soon as possible.

Take this great opportunity to work in an innovative, fast and dedicated environment - we are looking forward to your application!

Ansök nu

Sjuksköterska alt distriktssköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 19
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid.
Till Doktor.se Sagoskogen Vårdcentral söker vi nu en sjuksköterska alt distriktssköterska som är intresserad av att vara med och utveckla primärvården och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö där du får chans att påverka samt bidra med initiativ och nytänkande.


Om rollen
Som sjuksköterska på Doktor.se Sagoskogen Vårdcentral arbetar du patientbaserat och evidensbaserat samt är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först. På sikt kommer du även att få möjlighet att vara med och utveckla primärvården genom att arbeta med digifysiska processer.
Exempel på arbetsuppgifter är:
Mottagningsarbete
Telefonrådgivning
Provtagning
Akuta patientflöden
HemsjukvårdOm dig
Vi söker dig som är nytänkande, serviceinriktad och kommunikativ. Du är van att arbeta i team såväl som självständigt. Vidare tror vi att du är trygg i din yrkesroll, är positiv till nya utmaningar och har ett stort engagemang. Vi söker dig med följande kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska alternativt distriktssköterska
Svenska och engelska i tal och skrift
Det är starkt meriterande om du också har erfarenhet av primärvårdenVi erbjuder dig
Hos oss får du en arbetsplats att utvecklas på, fenomenala kollegor och att bli en del av en växande vårdkoncern med många kontaktytor. Vi är en familjär vårdcentral som strävar efter att uppnå kvalitativt patientarbete genom prestigelöst och kollegialt samarbete. Tillsammans skapar vi härlig teamkänsla, fin gemenskap och stark kultur!
Vi erbjuder dig också:
Kollektivavtal
Tjänstepension
Friskvårdsbidrag
PersonalparkeringMer praktiska detaljer
Önskad start är så snart som möjligt, men självklart tar vi hänsyn till din uppsägningstid och önskemål
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid alt deltid med inledande provanställning
Din placering kommer vara på Sagoskogen Vårdcentral, Vårbergsvägen 63Kan det vara dig vi söker?
Kul, då ser vi fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan utan skicka gärna in den redan idag – allt du behöver göra är att bifoga ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Observera att vi inte önskar något personligt brev.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Executive Assistant

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Mar 7
Vi erbjuder nu en unik möjlighet att vara en del av ett företag som aktivt deltar och formar utvecklingen inom sjukvård och e-hälsa. Det här är ett vikariat med start i mitten av april på plats på vårt huvudkontor i centrala Stockholm.


Om oss
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar hårt för att göra primärvården tillgänglig för alla. Doktor.se är sedan 2016 en personlig och snabbväxande aktör inom digital sjukvård. Vi är det näst största digitala vårdbolaget i Europa och bland de topp två ledande aktörerna i Sverige. Doktor.se bedriver även fysisk vård och ambitionen är att fortsätta växa.


Om rollen
Som Executive Assistent på Doktor.se har du en central, ansvarsfull och omväxlande roll i kärnan av vår verksamhet.
Du bidrar till att hitta förbättringar som leder till att arbeta smart, digitalt och är vår VD:s högra hand. Kort och gott: En generell uppdragsbeskrivning för Executive Assistent berättar om grunderna i ditt arbete och detta ligger i ditt uppdrag men du utför inte bara det. Vi vill att du som person skall brinna för det du gör och ha kapaciteten att förstå vår komplexa och snabbt föränderliga organisation och kunna lägga till affärsvärdet genom att ta din röst till bordet, ställa frågor och ge insikter där andra kan ha missat något. Detta innebär att du kan lyfta blicken och förutse behov, lösa utmaningar och därmed deltar du i att driva verksamheten framåt för att det du gör, gör skillnad.
Uppdraget innebär även att assistera och på olika sätt bistå vår VD och se till att underlätta i vår VD:s arbetsliv. Detta genom att ta fram och uppdatera material i formaten PowerPoints, Excel och Word, bistå i olika projekt och projektuppföljning. Du kommer att arbeta med allt från koordinering av kalender- och resebokningar, läsa igenom avtal samt prioritera och organisera andra aktiviteter kopplat till det generella arbetslivet och till vår VD:s tillvaro. Du kommer också att hjälpa till med annan administration och kommer att hålla reda på detaljer alltid med ett övergripande perspektiv i åtanke. Du hittar det som leder till förbättringar av arbetssätt samt åt vår VD följa upp att projekt går framåt och att andra medarbetare har levererat enligt plan.


Om dig
Som person är du snabbtänkt och prestigelös i att utföra både enklare och mer kvalificerade uppgifter. Du har ett professionellt och kvalitetsmedvetet förhållningssätt, är lojal och har integritet. Du har lätt för att växla och prioritera mellan olika arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov utan att göra avkall på kvaliteten. Du är har ett positivt lösningsfokus och kan fokusera i stressade situationer. Vi tror att du som söker är i början av din karriär.
Krav för tjänsten är:
Avslutad utbildning från Handelshögskolan i Stockholm eller motsvarande
Du kan formulera dig mycket väl på svenska och engelska i både tal och skrift
Tidigare arbetslivserfarenhet

Meriterande för tjänsten är:
Erfarenhet av studier eller arbete utomlands
Kunskaper i ett tredje språk utöver svenska och engelskaVi erbjuder dig
Hos oss får du en arbetsplats att utvecklas på, fenomenala kollegor och att bli en del av en växande vårdkoncern med många kontaktytor.
Vi erbjuder dig också:
Kollektivavtal
Tjänstepension
FriskvårdsbidragMer praktiska detaljer
Det här är ett föräldravikariat från april 2024 fram till sommaren 2025
Din hemvist kommer vara på vårt huvudkontor som ligger mitt i stan bland bra lunchutbud och trevliga uteserveringar, mer exakt på Sveavägen 63Känns det här som något för dig?
Kul, då ser vi fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan utan skicka gärna in den redan idag – allt du behöver göra är att bifoga ditt CV och svara på några urvalsfrågor.

Ansök nu

Senior Data Engineer

Data Warehouse specialist
Läs mer Sep 14
Doktor.se is looking for a Senior Data Engineer to join our exciting growth journey. We have an inclusive culture a friendly atmosphere and we believe in building great user experiences and having fun together! In this role you will have opportunity to join our data driven journey and be part of building and running data pipelines, data warehouse, data frameworks or different data presentation techniques. As part of the data team you will work close to our business to understand needs and build state of the art data solutions to bring us valiable insights. You will report to the Data Engineering Manager.

Job Description

You will be:

- Developing and optimizing our data pipelines and ETL processes.
- Support development of our Datawarehouse
- Develop specific analytics for business metrics, reports, and dashboards
- Ensure our data pipelines are compliant with all applicable regulations (GDPR, market specific HealthCare data policies)
- Work with product owners, software engineers, DevOps, and other stakeholders across the business to define data solutions to business needs.
- Support scaling up current systems and platform across markets as we grow to enable our vision of being a Data Driven Organization.
- Take ownership and responsibility for the quality of our data with consideration of efficiency and performance.
- Use state-of-the-art data processing frameworks, technologies, and platforms to help the team achieve success.


We believe you have:

- At least 4 years of experience in data engineering (ETL processes, Data integration techniques, data pipeline architecture)
- Strong proficiency and solid working experience in Python and .
- Experience working in a CI/CD environment, working knowledge of docker, kubernetes, bash, as well as familiarity with DevOps principles.
- Experience with data analysis and reporting frameworks (we use Microsoft PowerBI & DAX)
- Experience with designing and architecting cloud-based data solutions (preferably AWS)
- Solid software architecture skills, keen to leverage SWE principles and patterns to write code that is resilient, scalable, and maintainable.
- Additional experience with Terraform and data orchestration tools (Airflow, Dagster, Prefect) is a plus.
- Proficiency in Swedish and English.


As a person we hope that you are curious and have a highly collaborative yet focused work style. You keep yourself up to date with current and future trends in your field of work and enjoy sharing your knowledge with colleagues. We are a diverse group of people so whether you are a pet lover or a gamer, we have a suitable Slack channel for you to join.

We offer you

Every employee is equally important to the success of Doktor.se! We are driven by seeing people grow and develop, therefore we create opportunities to work in what you are passionate about. Together we create a great team spirit, culture, and community. We are passionate about giving all people a healthier life, work-life balance is something that is highly valued. We offer you competitive salary package, 30 days of paid vacation per year, collective agreements, ITP1 (pension plan), top-quality working equipment, wellness allowances, phenomenal colleagues, a beautiful office in the central of Stockholm and remote work options.Additional Information

Start: As soon as possible, regarding any notice period

Type of role: Full-time, until further notice,?with an initial probation period?

Place: Office at Sveavägen 63, Stockholm and remote. We currently have a policy of being Mondays, Wednesdays and Thursdays at the office.

The recruitment process: We are meeting applicants on an ongoing basis. There is no need for a personal letter or a CV. Just provide a link to your LinkedIn profile and answer a few initial questions. If your profile matches what we are looking for, we will reach out to you as soon as possible.

Before employment, an extract from the police regarding you criminal record must be presented as well as a copy of your ID/passport.

Take this great opportunity to work in an innovative, fast, and dedicated environment, we are looking forward your application, please note that we do not accept any applications via email due to GDPR.

We review the applications on an ongoing basis. We kindly but firmly avoid any direct contact with recruitment agencies and job advertisers.About Doktor.se

At Doktor.se we want to do things differently. We want to challenge and change an entire industry. It all started with the idea that it must be possible to create a healthcare solution that is better adapted to our time and our needs. That it must be possible to make modern digital tools and traditional physical care work together, based on the needs of the patient. And to do it in a way that is not only accessible to our patients, but also contributes to the evolution of the way care is offered today. For all of us. In fact, this is what we are doing today. But we are far from finished and are on an exciting journey of change. You can be part of that journey. So, would you like to join us on our journey?

Ansök nu

Senior Data Engineer

Data Warehouse specialist
Läs mer Sep 13
Doktor.se is looking for a Senior Data Engineer to join our exciting growth journey. We have an inclusive culture a friendly atmosphere and we believe in building great user experiences and having fun together! In this role you will have opportunity to join our data driven journey and be part of building and running data pipelines, data warehouse, data frameworks or different data presentation techniques. As part of the data team you will work close to our business to understand needs and build state of the art data solutions to bring us valiable insights. You will report to the Data Engineering Manager.Job Description

You will be:

- Developing and optimizing our data pipelines and ETL processes.
- Support development of our Datawarehouse
- Develop specific analytics for business metrics, reports, and dashboards
- Ensure our data pipelines are compliant with all applicable regulations (GDPR, market specific HealthCare data policies)
- Work with product owners, software engineers, DevOps, and other stakeholders across the business to define data solutions to business needs.
- Support scaling up current systems and platform across markets as we grow to enable our vision of being a Data Driven Organization.
- Take ownership and responsibility for the quality of our data with consideration of efficiency and performance.
- Use state-of-the-art data processing frameworks, technologies, and platforms to help the team achieve success.

We believe you have:

- At least 4 years of experience in data engineering (ETL processes, Data integration techniques, data pipeline architecture)
- Strong proficiency and solid working experience in Python and .
- Experience working in a CI/CD environment, working knowledge of docker, kubernetes, bash, as well as familiarity with DevOps principles.
- Experience with data analysis and reporting frameworks (we use Microsoft PowerBI & DAX)
- Experience with designing and architecting cloud-based data solutions (preferably AWS)
- Solid software architecture skills, keen to leverage SWE principles and patterns to write code that is resilient, scalable, and maintainable.
- Additional experience with Terraform and data orchestration tools (Airflow, Dagster, Prefect) is a plus.

- Proficiency in Swedish and English.

As a person we hope that you are curious and have a highly collaborative yet focused work style. You keep yourself up to date with current and future trends in your field of work and enjoy sharing your knowledge with colleagues. We are a diverse group of people so whether you are a pet lover or a gamer, we have a suitable Slack channel for you to join.

We offer you

Every employee is equally important to the success of Doktor.se! We are driven by seeing people grow and develop, therefore we create opportunities to work in what you are passionate about. Together we create a great team spirit, culture, and community. We are passionate about giving all people a healthier life, work-life balance is something that is highly valued. We offer you competitive salary package, 30 days of paid vacation per year, collective agreements, ITP1 (pension plan), top-quality working equipment, wellness allowances, phenomenal colleagues, a beautiful office in the central of Stockholm and remote work options.Additional Information

Start: As soon as possible, regarding any notice period

Type of role: Full-time, until further notice,?with an initial probation period?

Place: Office at Sveavägen 63, Stockholm and remote. We currently have a policy of being Mondays, Wednesdays and Thursdays at the office.

The recruitment process: We are meeting applicants on an ongoing basis. There is no need for a personal letter or a CV. Just provide a link to your LinkedIn profile and answer a few initial questions. If your profile matches what we are looking for, we will reach out to you as soon as possible.

Before employment, an extract from the police regarding you criminal record must be presented as well as a copy of your ID/passport.

Take this great opportunity to work in an innovative, fast, and dedicated environment, we are looking forward your application, please note that we do not accept any applications via email due to GDPR.

We review the applications on an ongoing basis. We kindly but firmly avoid any direct contact with recruitment agencies and job advertisers.About Doktor.se

At Doktor.se we want to do things differently. We want to challenge and change an entire industry. It all started with the idea that it must be possible to create a healthcare solution that is better adapted to our time and our needs. That it must be possible to make modern digital tools and traditional physical care work together, based on the needs of the patient. And to do it in a way that is not only accessible to our patients, but also contributes to the evolution of the way care is offered today. For all of us. In fact, this is what we are doing today. But we are far from finished and are on an exciting journey of change. You can be part of that journey. So, would you like to join us on our journey?

Ansök nu

Financial Accountant & Controller

Finansiell controller
Läs mer Jan 22
Vi söker nu en driven ekonom till rollen som Financial accountant & controller inom Doktor.se!
Är du en person som gillar att jobba brett inom ekonomi och uppskattar både löpande redovisning men som också önskar utvecklas och jobba med controlling? I så fall är det här ett jobb för dig! Som Financial Accountant & Controller komme du dela din tid mellan redovisning och controlling och du har ett helhetsansvar för några av våra svenska bolag inom koncernen. Du kommer att vara en del av Doktor.se:s kompetenta ekonomiteam och rapportera till vår redovisningschef.


Om rollen
Rollen som Financial Accountant & Controller innefattar att ha ett redovisningsmässigt helhetsansvar för några av bolagen inom koncernen. Dessutom kommer du vara en del av vårt business controller-team och jobba med resultatuppföljning, budget och ekonomisk styrning.
Följande övergripande ansvarsområden ingår i rollen:
Löpande redovisning från ax till limpa för några av koncernens bolag
Månadsbokslut för dessa bolag
Delaktig i årsbokslut samt årsredovisning och deklaration
Månatlig resultatuppföljning och analys mot budget för några av koncernens bolag
Månadsmöte med verksamhetschefer för att följa upp resultat och utfall mot budget
Ansvar för budget för några av koncernens bolagVi önskar att du har
Eftergymnasial utbildning inom redovisning/ekonomi
Minst 1–2 års erfarenhet av redovisning, gärna från byrå eller shared service center
En bra förståelse och intresse av IT-system
God förmåga att hantera Excel och erfarenhet av något större redovisningssystem
Utmärkt kommunikativ förmåga i tal och skrift både på svenska och känna dig bekväm med att kommunicera på engelska.Vi önskar att du bidrar med
Vara kvalitetsmedveten och noggrann
Flexibel och prestigelös
Ta tag i saker även utanför din arbetsbeskrivning eftersom vi är ett entreprenörsdrivet bolag med snabb utveckling
God stämning och ett positivt synsättVi erbjuder dig
Alla våra medarbetare spelar en viktig roll i vår resa och framgång. Vi vill därför skapa möjligheter för alla att växa och utvecklas, allra helst med det man tycker mest om.
Vi är väldigt stolta över att vi tillsammans skapat en välkomnande teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värdesätter att ge alla människor en friskare tillvaro, både genom vår verksamhet men också för våra medarbetare.
Vi strävar efter att vara en flexibel arbetsgivare och lägger stor vikt i att vi alla hjälps åt med att ta hand om varandra. Därför är det en självklarhet för oss att värna om allas rätt till ett balanserat arbets- och privatliv, bland annat med hjälp av kollektivavtal, förmånliga villkor och friskvårdsbidrag.


Mer praktiska detaljer
Start: Första april, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Tillsvidareanställning med inledande provanställning på sex månader
Placering: Huvudkontoret, Sveavägen 63, StockholmVi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor. Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Samtalsbehandlare

Samtalsterapeut
Läs mer Jan 31
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.
Vi söker nu medarbetare till vårt psykosociala team, som vill vara med och utveckla framtidens primärvård.


Om rollen
Uppdraget är en del av Husläkarverksamhet med basal hemsjukvård.
Insatser för psykisk hälsa syftar till att minska symptom och öka funktionsnivå och erbjuda stöd till egenvård och hälsofrämjande beteendeförändringar och riktar sig till patienter med mild till måttlig psykisk ohälsa, psykisk sjukdom eller beroende som inte kräver specialistpsykiatrins kompetens.
Vi ska verka för en hög tillgänglighet samt förmedla ett hälsofrämjande synsätt genom att informera, stödja och motivera patienten att ta eget ansvar för sin hälsa. Vårdgivaren utgår från det medicinska behovet, patientens önskemål och effektivt resursanvändande.
Målgruppen är listade patienter på Doktor.se Rosenlunds vårdcentral. Vården tillhandahålles som fysiska eller digitala vårdmöten. Du arbetar fysiskt på Rosenlunds vårdcentral, Tideliusgatan 12.
Ditt uppdrag blir att:
Kartlägga sökorsak för att bedöma om patienten är på rätt vårdnivå eller behöver remitteras eller hänvisas vidare.
Erbjuda stödsamtal, krisstöd, rådgivning, psykoedukativa insatser och kortare terapeutiska insatser på primärvårdsnivå, ge kunskap och stöd till egenvård, samt att vid behov hjälpa patienten vidare till rätt instans i hälso- och sjukvården.
Tillse att vara tillgänglig under avsatt arbetstid. Ta del av inkomna mail och internmeddelanden. Delta på arbetsplatsensmöten och utbildningar
Arbeta efter Doktor.se värdegrunder och följa de rutiner samt medicinska riktlinjer som gäller på arbetsplatsen och på Doktor.se, även enligt aktuella nationella riktlinjer och lagstiftning.
Att dokumentera enligt patientdatalagen SFS 2008:355 (vi arbetar i TakeCare).Om dig
Vi söker en medarbetare som är engagerad och ansvarstagande, är en trevlig och lyhörd arbetskamrat som gillar att arbeta i team över kompetensgränserna i primärvården, som stöttar sina kollegor i arbetet och aktivt bidrar till utveckling av verksamheten.
Du har minst ett års erfarenhet av kliniskt arbete som samtalsbehandlare, meriterande är om du har erfarenhet av och intresse för kartläggning/triagering av rätt vårdnivå.
Vi tror även att du har någon av följande kompetenser:
Samtalsterapeut (leg. hälso- och sjukvårdspersonal/socionom med lägst basutbildning i psykoterapeutisk metod (steg 1)
Legitimerad psykoterapeut
Legitimerad psykologVi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi erbjuder dig utöver det fenomenala kollegor, kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen och kompetensutveckling.


Mer praktiska detaljer
Tillträde: Snarast, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid/Deltid enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning


Kan det vara dig vi söker?
Kul då ser vi fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan utan skicka gärna in den redan idag - allt du behöver göra är att bifoga CV och svara på några urvalsfrågor.

Ansök nu

Distriktssjuksköterska till Doktor.se Sagoskogen vårdcentral, Stockholm

Distriktssköterska
Läs mer Sep 8
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.

Till Doktor.se Sagoskogen Vårdcentral söker vi nu en engagerad Distriktssköterska som vill bli en del av ett härligt team och vill vara delaktig i att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss.

Ansvar och arbetsuppgifter
Som distriktssköterska hos oss kommer du att arbeta patientcentrerat i team där nära samarbete och hög omvårdnadskvalitet är till största prioritet. Du har en omväxlande tjänst där du dels arbetar med:

- Sedvanligt mottagningsarbete

- Triagering och akuta patientflöden

- Hjälper oss att utveckla primärvården genom att vara med på resan att implementera digifysiska processer

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Du är legitimerad distriktssköterska

- Du arbetar evidensbaserat och är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först

- Erfarenhet inom Astma KOL, diabetes är meriterande

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

För att trivas i rollen så är du trygg i din yrkesroll och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö där du får chans att påverka och bidra med nytänkande. För rätt person finns stora?utvecklingsmöjligheter i denna roll.

Vi erbjuder dig
En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt och möjligheten till en friskare tillvaro. Vi erbjuder mycket förmånliga villkor, kollektivavtal samt tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vidare erbjuder vi också tid och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen samt kompetensutveckling.


Övrig information
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid tillsvidare med inledande provanställning Placering: Doktor.se Sagoskogen Vårdcentral, Vårbergsvägen 63

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se Sagoskogen vårdcentral
På Doktor.se Sagoskogen vårdcentral arbetar vi för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité! Vi lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. Genom att kombinera digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård. Vårdcentralen är i Doktor.se regi sedan 2022.Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Distriktssjuksköterska till Doktor.se Sagoskogen vårdcentral, Stockholm

Distriktssköterska
Läs mer Sep 7
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.

Till Doktor.se Sagoskogen Vårdcentral söker vi nu en engagerad Distriktssköterska som vill bli en del av ett härligt team och vill vara delaktig i att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss.

Ansvar och arbetsuppgifter
Som distriktssköterska hos oss kommer du att arbeta patientcentrerat i team där nära samarbete och hög omvårdnadskvalitet är till största prioritet. Du har en omväxlande tjänst där du dels arbetar med:

- Sedvanligt mottagningsarbete

- Triagering och akuta patientflöden

- Hjälper oss att utveckla primärvården genom att vara med på resan att implementera digifysiska processer

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Du är legitimerad distriktssköterska

- Du arbetar evidensbaserat och är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först

- Erfarenhet inom Astma KOL, diabetes är meriterande

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

För att trivas i rollen så är du trygg i din yrkesroll och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö där du får chans att påverka och bidra med nytänkande. För rätt person finns stora?utvecklingsmöjligheter i denna roll.

Vi erbjuder dig
En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt och möjligheten till en friskare tillvaro. Vi erbjuder mycket förmånliga villkor, kollektivavtal samt tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vidare erbjuder vi också tid och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen samt kompetensutveckling.


Övrig information
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid tillsvidare med inledande provanställning Placering: Doktor.se Sagoskogen Vårdcentral, Vårbergsvägen 63

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se Sagoskogen vårdcentral
På Doktor.se Sagoskogen vårdcentral arbetar vi för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité! Vi lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. Genom att kombinera digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård. Vårdcentralen är i Doktor.se regi sedan 2022.Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Legitimerad läkare till Doktor.se Fridhemsplans Lättakut, Kungsholmen

Läkare
Läs mer Aug 7
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.

Till Doktor.se Fridhemsplans Vårdcentral söker vi nu en legitimerad läkare som tycker det är spännande att vara med på vår vårdresa. Vår ambition är att ge ett gott bemötande, professionell vägledning och ett nytänkande. Du blir en del av ett team där vi respekterar varandra och därmed vågar utmana varandra så att vi tillsammans kan utvecklas.Ansvar och arbetsuppgifter
Som legitimerad läkare på vår vårdcentral kommer du att träffa våra listade patienter som kommer på fysiska besök. Tjänsten innebär ett omväxlande arbete på vår lättakutsmottagning där du arbetar i team med våra sköterskor. Som läkare på vårdcentralen kommer du att ta hand om allt från de yngsta patienterna till den äldre patientgruppen. Du kommer att jobba nära de övriga yrkesgrupperna och ni fördelar arbetsuppgifter efter kompetens och arbetsbelastning, för att tillsammans bidra till att hjälpa patienten på bästa möjliga sätt.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Sedvanligt mottagningsarbete på lättakuten
- Varierande primärvårdsärenden i form av fysisk sjukvårdsrådgivning och bedömning
- Gemensamma och individuella utbildningar
Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Du är legitimerade läkare med minst 6 månaders fysisk primärvårdserfarenhet i Sverige efter din AT
- Du arbetar evidensbaserat, prioriterar att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete samt värnar om att sätta patienten först
- Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt behärskar engelska väl. Ytterligare språkkunskaper är meriterande


Som person ser vi att du har ett genuint intresse för primärvård, har god samarbetsförmåga och är kommunikativ. Vidare är du lösningsorienterad, lyhörd och flexibel i ditt sätt att arbeta och bemöter patienter med god kvalité.Vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas. Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt samt en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver det fenomenala kollegor, kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen och kompetensutveckling.

Övrig information
Start: 1 september eller enligt överenskommelse

Omfattning: 75-100%, tillsvidare med inledande provanställning

Arbetstider: 10:30-19:00

Placering: Fridhemsplans vårdcentral, Drottningholmsvägen 5

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se Fridhemsplans vårdcentral
På Doktor.se Fridhemsplans vårdcentral arbetar vi för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité! Vi lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. Genom att kombinera digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård. Vårdcentralen är i Doktor.se regi sedan 2022 och idag är vi 20 anställda med cirka 10 000 listade patienter.

Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Samtalsbehandlare till Doktor.se i södra Stockholm.

Psykolog
Läs mer Jul 18
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.

Till vårt psykosociala mottagningen på Doktor.se söker vi nu två samtalsbehandlare/terapeuter som vill vara med och utveckla framtidens primärvård.Ansvar och arbetsuppgifter
I rollen som samtalsbehandlare hos oss får du möta patienter som söker för olika psykiska besvär. Arbetet innebär bland annat bedömning av nybesök, utredningar, remittering till öppenvården och KBT-behandling. Du kommer arbeta i tät dialog med de övriga kollegorna i vårt psykosociala team.

Patienterna tillhör tre av våra Doktor.se vårdcentraler; Katarina Bangata, Rosenlunds vårdcentral och Sagoskogens vårdcentral. Din arbetsplats är på Katarina Bangata 80, 116 42 Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Orienteringssamtal med triagering till rätt vårdnivå

- Psykologisk bedömning inför behandling eller remiss

- Psykoterapeutisk behandling inom uppdraget för vårdval psykoterapi

- Dokumentation över behandlingsinsatser

Du kommer att ta emot fysiska patientbesök men även ha möjlighet att göra digitala besök (videobesök).Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Du är leg. psykolog, leg. psykoterapeut eller leg. hälso- och sjukvårdpersonal/socionom med lägst basutbildning i psykoterapi.

- Minst 1 års erfarenhet av kliniskt behandlingsarbete som samtalsbehandlare.

- Du arbetar med KBT-inriktning

- Du uttrycker dig tydligt i tal och skrift

- Det är meriterande om du har erfarenhet av orienteringssamtal med triagering till rätt vårdnivå.

Som person ser vi att du är engagerad och ansvarstagande samt visar respekt och empati till kollegor och patienter. Du är intresserad av behandling inom en primärvårdskontext och tycker om att arbeta i en miljö där du får chans att påverka och bidra med egna initiativ och nytänkande. Vidare ser vi att du är lyhörd, tydlig och brinner för att skapa skillnad tillsammans med dina kollegor.

I denna roll lägger vi stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi erbjuder dig utöver det fenomenala kollegor, kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen och kompetensutveckling.

Övrig information
Start: Snarast, men vi tar hänsyn till din uppsägningstid.

Omfattning: Heltid/Deltid.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.

Placering: Doktor.se Katarina Bangata vårdcentral. Katarina Bangata 80, 116 42 Stockholm.

Ansök nu

Legitimerad läkare till Doktor.se Fridhemsplans Lättakut, Kungsholmen

Läkare
Läs mer Jul 14
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.

Till Doktor.se Fridhemsplans Vårdcentral söker vi nu en legitimerad läkare som tycker det är spännande att vara med på vår vårdresa. Vår ambition är att ge ett gott bemötande, professionell vägledning och ett nytänkande. Du blir en del av ett team där vi respekterar varandra och därmed vågar utmana varandra så att vi tillsammans kan utvecklas.Ansvar och arbetsuppgifter
Som legitimerad läkare på vår vårdcentral kommer du att träffa våra listade patienter som kommer på fysiska besök. Tjänsten innebär ett omväxlande arbete på vår lättakutsmottagning där du arbetar i team med våra sköterskor. Som läkare på vårdcentralen kommer du att ta hand om allt från de yngsta patienterna till den äldre patientgruppen. Du kommer att jobba nära de övriga yrkesgrupperna och ni fördelar arbetsuppgifter efter kompetens och arbetsbelastning, för att tillsammans bidra till att hjälpa patienten på bästa möjliga sätt.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Sedvanligt mottagningsarbete på lättakuten
- Varierande primärvårdsärenden i form av fysisk sjukvårdsrådgivning och bedömning
- Gemensamma och individuella utbildningar
Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Du är legitimerade läkare med minst 6 månaders fysisk primärvårdserfarenhet i Sverige efter din AT
- Du arbetar evidensbaserat, prioriterar att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete samt värnar om att sätta patienten först
- Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt behärskar engelska väl. Ytterligare språkkunskaper är meriterande


Som person ser vi att du har ett genuint intresse för primärvård, har god samarbetsförmåga och är kommunikativ. Vidare är du lösningsorienterad, lyhörd och flexibel i ditt sätt att arbeta och bemöter patienter med god kvalité.Vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas. Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt samt en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver det fenomenala kollegor, kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen och kompetensutveckling.

Övrig information
Start: 1 september eller enligt överenskommelse

Omfattning: 75-100%, tillsvidare med inledande provanställning

Arbetstider: 10:30-19:00

Placering: Fridhemsplans vårdcentral, Drottningholmsvägen 5

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se Fridhemsplans vårdcentral
På Doktor.se Fridhemsplans vårdcentral arbetar vi för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité! Vi lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. Genom att kombinera digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård. Vårdcentralen är i Doktor.se regi sedan 2022 och idag är vi 20 anställda med cirka 10 000 listade patienter.

Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Sjuksköterska till Doktor.se Katarina Bangata vårdcentral på Södermalm

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 4
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid.

Till Doktor.se Katarina Bangata Vårdcentral söker vi nu en sjuksköterska/distriktssköterska som är intresserad av att vara med och utveckla primärvården och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö där du får chans att påverka samt bidra med initiativ och nytänkande.


Ansvar och arbetsuppgifter
Du arbetar patientbaserat och evidensbaserat samt är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först. På sikt kommer du även att få möjlighet att vara med och utveckla primärvården genom att arbeta med digifysiska processer.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Sedvanligt mottagningsarbete

- Provtagning

- Triagering

- TelefonrådgivningKvalifikationer och personliga egenskaper

- Du är legitimerad sjuksköterska

- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

- Har du tidigare erfarenhet av primärvården ser vi det som meriterande

Vi söker dig som är van vid att arbeta i team såväl som självständigt. För att trivas ser vi även att du är nytänkande, serviceinriktad och är kommunikativ. Vidare känner du dig trygg i din yrkesroll, är positiv till nya utmaningar och engagerad som person. Är du distriktssköterska eller sjuksköterska med astma/KOL eller diabeteskompetens är det meriterande.Vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas. Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt samt en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver det fenomenala kollegor, kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen och kompetensutveckling.


Övrig information
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid/deltid tillsvidare med inledande provanställning
Placering: Katarina Bangata vårdcentral, Katarina Bangata 80 på Södermalm

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se Katarina Bangata vårdcentral
På Doktor.se Katarina Bangata vårdcentral arbetar vi för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité! Vi lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. Genom att kombinera digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård. Vårdcentralen är nyöppnad i Doktor.se regi i mars 2023 och idag är vi 5 anställda och söker nu en medarbetar till och vi har i dagsläget cirka 900 listade patienter.

Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Backend Developer

Backend-utvecklare
Läs mer Jul 3
Job Description

As a backend-developer you will join a cross-functional team to build exciting new features and back-end services supporting front-end and mobile applications in many countries around the world.

You will have the opportunity to:

- Write back-end features in Python

- Manage and design our Postgre databases

- Develop real-time event-driven systems using Redis and websockets

- Deploy services to Kubernetes clusters

- Collaborate with product and design departments

- (optionally) help manage AWS infrastructure using Terraform

Your main task will be contributing great ideas and technical innovation.Qualifications and personal qualities

You have at least two years of experience of programming and backend development in Python. It is good if you have experience from working with SaaS platforms and we think that you have an aspiration to see your ideas move into reality. We have lots of non-swedish speakers, therefore your english is strong, both written and spoken. Also, we believe that you are a driven person, interested in new technology. You will be welcomed to a group of team players with positive mindsets.

We will place great emphasis on personal qualities.We offer you

We offer you to be a part of a tech company with a platform that provides people with care through phone/computers in a quick way with great quality. You will get to develop your skills in new technology, have great co-workers and an opportunity to have work-life balance. Together we create a wonderful culture and we also offer you phenomenal colleagues, a beautiful office in the central of Stockholm, collective agreements, wellness allowances and more. We do also offer you a job with a big variety of projects and working in cross-functional teams.Additional Information

Start: As soon as possible, with regard to any notice period

Type of role: Full-time

Place: Sveavägen 63, Stockholm or flexible remote

The recruitment process: We are processing applicantions on an ongoing basis. There is no need for a personal letter or a CV. Just provide a link to your LinkedIn profile and answer a few initial questions. If your profile matches what we are looking for, we will reach out to you as soon as possible.

Before employment, an extract from the police regarding your criminal record must be presented as well as a copy of your ID/passport.

We encourage you to take this great opportunity to work in an innovative, fast-paced, and dedicated environment, we are looking forward your application, please note that we do not accept any applications via email due to GDPR.

We review the applications on an ongoing basis. We kindly but firmly avoid any direct contact with recruitment agencies and job advertisers.About doktor.se

At Doktor.se we want to do things differently. We want to challenge and change an entire industry. It all started with the idea that it must be possible to create a healthcare solution that is better adapted to our time and our needs. That it must be possible to make modern digital tools and traditional physical care work together, based on the needs of the patient. And to do it in a way that is not only accessible to our patients, but also contributes to the evolution of the way care is offered today. For all of us. In fact, this is what we are doing today. But we are far from finished and are on an exciting journey of change. You can be a part of that journey. So, would you like to join us on our journey?

Ansök nu

Psykolog till Doktor.se Norra Djurgården och Nacka Strand vårdcentral, S...

Psykolog
Läs mer Jun 19
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.

Till Doktor.Se Norra Djurgårdens Vårdcentral och Doktor.Se Nacka Strand Vårdcentral söker vi nu en psykolog som vill vara med och utveckla framtidens primärvård. Vi söker dig som är trygg i din roll som psykolog och brinner för modern svensk sjukvård med patienterna i fokus.

Ansvar och arbetsuppgifter
Som leg. psykolog kommer du arbeta med vuxna, barn och unga med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vanliga sökanledningar är ångesttillstånd, depression, stressrelaterad ohälsa, sömnsvårigheter och utåtagerande beteende. Du arbetar utifrån KBT med individuella behandlingskontakter såväl som avgränsade psykoedukativa insatser samt rådgivning och föräldrastöd. Vi erbjuder i dagsläget både fysiska och digitala besök.

Du blir en del av och får bygga upp vårt psykosociala team som i dagsläget består av psykologer och rehabkoordinatorer. Vi bygger hela vår verksamhet och arbetssätt runt teamkänslan i arbetsgruppen. Hos oss är alla viktiga och vi är en familj.

Vi erbjuder maximal flexibilitet och möjlighet till distansarbete.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Psykologisk bedömning inför behandling eller remiss
- Psykoterapeutisk behandling inom uppdraget för vårdval psykoterapi
- Dokumentation över behandlingsinsatser

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Minst 1 års erfarenhet av kliniskt behandlingsarbete som psykolog, inom framförallt primärvård
- Du arbetar med KBT-inriktning
- Du uttrycker dig tydligt i tal och skrift
- Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med barn och unga


Som person ser vi att du är engagerad och ansvarstagande samt visar respekt och empati till kollegor och patienter. Du är intresserad av behandling inom en primärvårdskontext. Vidare ser vi att du är lyhörd, tydlig och brinner för att skapa skillnad tillsammans med dina kollegor.

Vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas. Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt samt en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver det fenomenala kollegor, kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen och kompetensutveckling.

Övrig information
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
Placering: Doktor.Se Norra Djurgårdens vårdcentral alternativt Nacka Strand vårdcentral

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om vårdcentralerna
Vi består i dagsläget av två vårdcentraler; Norra Djurgården och Nacka Strand, och mellan enheterna går SL pendelbåt linje 80 med en restid på ca 20 min. Båda enheterna är relativt nystartade och vi är ca 20 anställda. Vi arbetar för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité! Vi lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service genom att kombinera digital och fysisk primärvård.

Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Sjuksköterska till Doktor.se Katarina Bangata vårdcentral på Södermalm

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 14
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid.

Till Doktor.se Katarina Bangata Vårdcentral söker vi nu en sjuksköterska/distriktssköterska som är intresserad av att vara med och utveckla primärvården och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö där du får chans att påverka samt bidra med initiativ och nytänkande.


Ansvar och arbetsuppgifter
Du arbetar patientbaserat och evidensbaserat samt är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först. På sikt kommer du även att få möjlighet att vara med och utveckla primärvården genom att arbeta med digifysiska processer.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Sedvanligt mottagningsarbete

- Provtagning

- Triagering

- TelefonrådgivningKvalifikationer och personliga egenskaper

- Du är legitimerad sjuksköterska

- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

- Har du tidigare erfarenhet av primärvården ser vi det som meriterande

Vi söker dig som är van vid att arbeta i team såväl som självständigt. För att trivas ser vi även att du är nytänkande, serviceinriktad och är kommunikativ. Vidare känner du dig trygg i din yrkesroll, är positiv till nya utmaningar och engagerad som person. Är du distriktssköterska eller sjuksköterska med astma/KOL eller diabeteskompetens är det meriterande.Vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas. Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt samt en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver det fenomenala kollegor, kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen och kompetensutveckling.


Övrig information
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid/deltid tillsvidare med inledande provanställning
Placering: Katarina Bangata vårdcentral, Katarina Bangata 80 på Södermalm

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se Katarina Bangata vårdcentral
På Doktor.se Katarina Bangata vårdcentral arbetar vi för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité! Vi lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. Genom att kombinera digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård. Vårdcentralen är nyöppnad i Doktor.se regi i mars 2023 och idag är vi 5 anställda och söker nu en medarbetar till och vi har i dagsläget cirka 900 listade patienter.

Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Sjuksköterska till Doktor.se Katarina Bangata vårdcentral på Södermalm

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 5
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid.

Till Doktor.se Katarina Bangata Vårdcentral söker vi nu en sjuksköterska/distriktssköterska som är intresserad av att vara med och utveckla primärvården och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö där du får chans att påverka samt bidra med initiativ och nytänkande.


Ansvar och arbetsuppgifter
Du arbetar patientbaserat och evidensbaserat samt är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först. På sikt kommer du även att få möjlighet att vara med och utveckla primärvården genom att arbeta med digifysiska processer.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Sedvanligt mottagningsarbete

- Provtagning

- Triagering

- TelefonrådgivningKvalifikationer och personliga egenskaper

- Du är legitimerad sjuksköterska

- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

- Har du tidigare erfarenhet av primärvården ser vi det som meriterande

Vi söker dig som är van vid att arbeta i team såväl som självständigt. För att trivas ser vi även att du är nytänkande, serviceinriktad och är kommunikativ. Vidare känner du dig trygg i din yrkesroll, är positiv till nya utmaningar och engagerad som person. Är du distriktssköterska eller sjuksköterska med astma/KOL eller diabeteskompetens är det meriterande.Vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas. Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt samt en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver det fenomenala kollegor, kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen och kompetensutveckling.


Övrig information
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid/deltid tillsvidare med inledande provanställning
Placering: Katarina Bangata vårdcentral, Katarina Bangata 80 på Södermalm

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se Katarina Bangata vårdcentral
På Doktor.se Katarina Bangata vårdcentral arbetar vi för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité! Vi lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. Genom att kombinera digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård. Vårdcentralen är nyöppnad i Doktor.se regi i mars 2023 och idag är vi 5 anställda och söker nu en medarbetar till och vi har i dagsläget cirka 900 listade patienter.

Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Undersköterska till Doktor.se Rimbo Hälsocentral, Rimbo

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Maj 10
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.

Till Doktor.se Rimbo Hälsocentral söker vi nu en undersköterska på timanställning (ca 50 %) som vill vara med på resan mot framtidens primärvård!

Ansvar och arbetsuppgifter
Som timanställd undersköterska hos oss kommer du arbeta med sedvanliga undersköterskeuppgifter och på sikt kommer du få möjligheten att vara med och utveckla primärvården genom att arbeta med digifysiska processer. Du kommer att arbeta i ett team där ett nära samarbete och vård av hög kvalitet är av högsta prioritet. För att trivas i rollen är du trygg i din yrkesroll och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö där du får chans att påverka och bidra med initiativ och nytänkande.

Din primära uppgift kommer bestå av arbete inne på vårt laboratorium.

Exempel på andra arbetsuppgifter är:

- Assistera vid läkarmottagningar

- EKG

- Suturtagning etc

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Du är utbildad undersköterska med ett par års erfarenhet

- Meriterande om du arbetat med provtagning

- Primärvårdserfarenhet är ett krav

- Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, talar du fler språk är det meriterande.

Som person är du lösningsorienterad, värnar om god service och bemötande till dina patienter. Du är kommunikativ har god samarbetsförmåga och en positiv inställning. Vi ser även att du är tydlig, lyhörd och brinner för att skapa skillnad tillsammans med dina kollegor.

Vi erbjuder dig
En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt och möjligheten till en friskare tillvaro. Vi erbjuder mycket förmånliga villkor, kollektivavtal samt tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vidare erbjuder vi också tid och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen samt kompetensutveckling.


Övrig information
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Timanställd, visstid, ca 50 %

Placering: Rimbo Hälsocentral, Västra Stockholmsvägen 18C

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se Rimbo Hälsocentral
På Doktor.se Rimbo Hälsocentral vårdcentral arbetar vi för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité! Vi lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. Genom att kombinera digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård. Vårdcentralen är i Doktor.se regi sedan våren 2022 och idag är vi 29 anställda med cirka 6700 listade patienter.Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Platform Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 10
At Doktor.se we are on a mission to create an outstanding digi-physical health care experience for our end users, as well as a health care system that is efficient and accessible for everyone. Our culture is including with a friendly atmosphere, and we believe in building a great platform of services, tools and processes whilst having fun together.

We are now looking for an engineer to strengthen our “Platform Enablement” team. You will join a diverse team with different seniority levels, a perfect storm for learning and sharing!

Job Description

In this position you will develop standardized components for a secure, reliable, and highly available platform - while always keeping an eye on our tech radar to adopt new components, technology, and tooling.

Furthermore, you will develop automation toolings and preassembled configurations to make a better developer experience for the users of our standardized components.

You will collaborate on building a modern microservice-based system running on Kubernetes in AWS (Amazon Web Services).

Additionally, you will improve deployment automation following the principles for Infrastructure as Code and enhance platform monitoring and alerting to scale the platform to multiple markets and millions of users worldwide. Like always, working on solidifying our security posture is included.

Qualifications and personal qualities

-
Hands-on experience with any programming language and software development

- Hands-on experience with AWS services

- Hands-on experience with Kubernetes and building CI/CD pipelines

- We are an international organization so fluency in English is required

- Taking initiative and drive to evolve the platform's infrastructure to support our rapid business growth and compliance needs

- Curiosity, being analytic with a passion for problem-solving, as well as a good communicator

Environment and tools

Since the pandemic, the tech team has been working remotely, and the team intends to stay remote; however, we do like to go to the office once every few weeks to see each other in three dimensions and run some workshops. Daily we use Slack, Google Meet, GitHub, and Favro to organize our work and communicate. We also offer you a laptop and phone and any other office equipment you might need. We don’t dictate what software you use to get your work done, so you get to pick the OS and tools that best suit you.We offer you

Every employee is equally important to the success of Doktor.se (http://doktor.se/)! We are driven by seeing people grow and develop, therefore we create opportunities to work in what you are passionate about. Together we create a great team spirit, culture, and community. We are passionate about giving all people a healthier life, work-life balance is something that is highly valued. We offer you a competitive salary package, 30 days of paid vacation per year, collective agreements, ITP1 (pension plan), top-quality working equipment, wellness allowances, phenomenal colleagues, a beautiful office in the central of Stockholm, and remote work options.Additional Information

Start: As soon as possible, with regard to any notice period
Type of role: Full-time
Place: Sveavägen 63, Stockholm and remote

We strive for a well-balanced gender distribution at all levels of the organization. For this purpose, women are given priority if the applications have the same suitability, qualifications, and professional skills.

The recruitment process: We are meeting applicants on an ongoing basis. There is no need for a personal letter or a CV. Just provide a link to your LinkedIn profile. If your profile matches what we are looking for, we will reach out to you as soon as possible.
Before employment, an extract from the police regarding your criminal record must be presented as well as a copy of your ID/passport.

Take this great opportunity to work in an innovative, fast, and dedicated environment, we are looking forward your application, please note that we do not accept any applications via email due to GDPR.

We review the applications on an ongoing basis. We kindly but firmly avoid any direct contact with recruitment agencies and job advertisers.

About Doktor.se

At Doktor.se (http://doktor.se/) we want to do things differently. We want to challenge and change an entire industry. It all started with the idea that it must be possible to create a healthcare solution that is better adapted to our time and our needs. That it must be possible to make modern digital tools and traditional physical care work together, based on the needs of the patient. And to do it in a way that is not only accessible to our patients, but also contributes to the evolution of the way care is offered today. For all of us. In fact, this is what we are doing today. But we are far from finished and are on an exciting journey of change. You can be part of that journey. So, would you like to join us on our journey?

Ansök nu

Engineering Manager to User team

Gruppchef, teknik
Läs mer Maj 10
Are you a leader who is passionate about people, data and tech?

We are now looking for an Engineering Manager to our tech department. Take the chance to make an impact on the tech landscape and together with your team provide an awesome user experience for millions of our end users.

Job Description
As an Engineering manager at Doktor.se you will join the tech department and a management team with several other engineering managers. Each engineering manager is responsible for a product area and together we share the responsibly to continuously improve our way of working and keep our organization something to be proud of.

In this role you will lead and support a platform development team which provides user management in all our systems. Users can for example be patients, health care personnel and system administrators. The User team ensures all types of users are authenticated, securely logged in and catered to in their various endeavors. Your mission is to empower your team and enable it to deliver high quality software in line with the roadmap and vision for the company. This includes making sure your team has the information, skills, tools, and support needed to work effectively and efficiently and have a great time at work. We embrace agile practices and have individual competence budgets.

We highly value our users and leading this skilled team is an important mission. It will require active contributions from you but there will also be much support available.As Engineering Manager you:

- Inspire, lead and shape your teams
- Successfully manage and develop relationships with a variety of stakeholders
- Make sure development plans are transparent and communicated to align expectations
- Actively participate in technical discussions and help with prioritizations when needed


Engineering managers report to the Vice President of Engineering.

Qualifications and personal qualities

- At least two years of experience leading a team of developers
- You have preferably also worked as a developer yourself at some point
- Ability to provide constructive feedback, problem solving and analytical skills
- You have strong communication skills and are fluent in Swedish and English
- BSc in computer science or a related field or the equivalent gained through work experience
We offer you

Every employee is equally important to the success of Doktor.se! We are driven by seeing people grow and develop, therefore we create opportunities to work in what you are passionate about. Together we create a great team spirit, culture, and community. We are passionate about giving all people a healthier life, work-life balance is something that is highly valued. We offer you competitive salary package, 30 days of paid vacation per year, collective agreements including supplementary parental pay, ITP1 (pension plan), top-quality working equipment, wellness allowances, phenomenal colleagues, a beautiful office in the central of Stockholm and remote work options.Additional Information

Start: As soon as possible, regarding any notice period

Type of role: Full-time.

Place: Office at Sveavägen 63, Stockholm, we offer flexibility and to work remotely.

The recruitment process: We are meeting candidates on an ongoing basis. If your profile matches what we are looking for, we will reach out to you as soon as possible.

Before employment, an extract from the police regarding you criminal record must be presented as well as a copy of your ID/passport.

Take this great opportunity to work in an innovative, fast, and dedicated environment, we are looking forward your application, please note that we do not accept any applications via email due to GDPR.

We kindly but firmly avoid any direct contact with recruitment agencies and job advertisers.

About Doktor.se

At Doktor.se we want to do things differently. We want to challenge and change an entire industry. It all started with the idea that it must be possible to create a healthcare solution that is better adapted to our time and our needs. That it must be possible to make modern digital tools and traditional physical care work together, based on the needs of the patient. And to do it in a way that is not only accessible to our patients, but also contributes to the evolution of the way care is offered today. For all of us. In fact, this is what we are doing today. But we are far from finished and are on an exciting journey of change. You can be part of that journey. So, would you like to join us on our journey?

Ansök nu

Regionchef till Doktor.se

Organisationsutvecklare
Läs mer Maj 6
Vi driver för närvarande 23 vårdcentraler runtom i Sverige och då vår nuvarande chef går i pension till hösten söker vi en Regionchef. Ansvaret i rollen är brett och utgår ifrån ett fokus på fysisk vård. Du kommer att vara en nyckelperson i vår fortsatta utveckling med att stärka och säkra kvaliteten samt patient- och medarbetarupplevelsen på våra vårdcentraler.

Utöver sedvanliga arbetsuppgifter kommer också stort fokus läggas på olika utvecklingsinsatser, där du driver projekt inom en mängd olika områden som exempelvis vårdutveckling och nya patientflöden, detta i tätt samarbete med kollegor inom olika professionsområden i organisationen.

Du ingår i vår operativa styrgrupp vars fokus är just våra vårdcentraler, där ni tillsammans utifrån respektive ansvarsområde hjälps åt, diskuterar och fördelar det operativa arbetet.

Du rapporterar till VD och verksamhetscheferna på våra vårdcentraler rapporterar till dig.

Placering för rollen är på huvudkontoret i centrala Stockholm.

Ansvar och arbetsuppgifter

Dina ansvarsområden kommer att inkludera:

- Vidareutveckla den fysiska verksamheten för att fortlöpande stärka kvalitet och patientupplevelse, i tätt samarbete med den operativa styrgruppen.

- Säkra drift och måluppfyllnad inom den fysiska verksamheten

- Ansvara för budget och fortlöpande resultatuppföljning

- Representera våra vårdcentraler och Doktor.se i dialog med beställare, myndigheter och andra relevanta intressenter

- Leda och ha personalansvar för samtliga verksamhetschefer på våra vårdcentralerKvalifikationer och personliga egenskaper

- Gedigen erfarenhet från primärvården, gärna från liknande roll

- Relevant högskoleutbildning

- Tidigare ledarskapserfarenhet, gärna större personalgrupper och indirekt ledarskap

- Erfarenhet från operativ och strategisk styrning av flera enheter

- En stark drivkraft av att förbättra patientresan i svensk hälso- och sjukvård

- Ett affärsmässigt driv med förmåga att självständigt identifiera och äga verksamhetsförbättrande initiativ

- Starkt analytisk och kommunikativ förmåga

Vi erbjuder dig

Alla medarbetare spelar en viktig roll i Doktor.se:s resa och framgång. De vill därför skapa möjligheter för alla att växa och utvecklas genom att se till att alla får jobba med det man tycker mest om. De är väldigt stolta över att tillsammans ha skapat en välkomnande teamkänsla, kultur och gemenskap. Doktor.se värdesätter att ge alla människor en friskare tillvaro, både genom deras verksamhet och för deras medarbetare. Doktor.se strävar efter att vara en flexibel arbetsgivare, det är en självklarhet att värna om allas rätt till ett balanserat arbets- och privatliv, bland annat med hjälp av kollektivavtal, förmånliga villkor och friskvårdsbidrag.Övrig information

Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Placering: Huvudkontoret, Sveavägen 63, Stockholm. Resor förekommer i tjänsten.

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor. Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se

På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). På livetpadoktor.se får du en inblick i vår företagskultur. Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden.

Ansök nu

Product Designer

Användbarhetsdesigner
Läs mer Maj 10
Do you want to be part of shaping the future for healthcare? At Doktor.se we are on a mission to create an outstanding digi-physical health care experience for our patients, as well as a health care system that is efficient and accessible for everyone. We provide healthcare through our app and clinics in Sweden and Germany. We are now looking for an experienced Product Designer to join our Product team consisting of Product Managers, Product Specialists, Product Designers and UX lead.

Job Description

In this role you will be working closely together with Product Managers, Development teams and Stakeholders, from identifying challenges and opportunities to designing and implementing solutions.

The main responsibilities of the position are as follows:

- Understanding the business and customers to ensure we turn insights and business opportunities into new and enhanced services creating a positive impact and experience for our patients, as well as for our business

- Produce designs, from wire frames of UX design to high quality UI and prototypes

- Apply a data-driven approach as basis for designs, i.e. tracking analytics of user behaviours in web and apps.

- Conduct UX research and user testing needed to verify your solutions.Qualifications and personal qualities

- Have 2+ years experience of a similar role and in a cross-functional agile team

- Relevant university degree or similar in the field of design

- Strong record of creating intuitive user interfaces for iOS and Android applications as well as for websites.

- Experience working with hypothesis and data driven design approach with eg. A/B testing

- Excellent written and verbal communication skills in Swedish and English.


We believe that you are able to drive design and build trustful relationships. Furthermore, you have experience from working in an agile environment where besides being a great team player, you embrace flexibility, proactivity and drive.We offer you
Every employee is equally important to the success of Doktor.se! We are driven by seeing people grow and develop, therefore we create opportunities to work with whatever you are passionate about. Together we create a great team spirit, culture, and community. We are passionate about giving everyone a healthier life, and work-life balance is something that is highly valued. We offer you competitive salary package, 30 days of paid vacation per year, collective agreements, ITP1 (pension plan), top-quality working equipment, wellness allowances, phenomenal colleagues, a beautiful office in central Stockholm and remote work options.Additional Information
Start: As soon as possible, considering notice period
Type of role: Full-time, until further notice,?with an initial probation period?
Place: Office at Sveavägen 63, Stockholm and flexible remote

The recruitment process: We are meeting applicants on an ongoing basis. If your profile matches what we are looking for, we will reach out to you as soon as possible. Before employment, an extract from the police regarding your criminal record must be presented as well as a copy of your ID/passport.

Take this great opportunity to work in an innovative, fast, and dedicated environment. We are looking forward your application, please note that we do not accept any applications via email due to GDPR.

We review the applications on an ongoing basis. We kindly but firmly avoid any direct contact with recruitment agencies and job advertisers.

About Doktor.se
At Doktor.se we want to do things differently. We want to challenge and change an entire industry. It all started with the idea that it must be possible to create a healthcare solution that is better adapted to our time and our needs. That it must be possible to make modern digital tools and traditional physical care work together, based on the needs of the patient. And to do it in a way that is not only accessible to our patients, but also contributes to the evolution of the way care is offered today. For all of us. In fact, this is what we are doing today. But we are far from finished and are on an exciting journey of change. You can be part of that journey. So, would you like to join us on our journey?

Ansök nu

Product Designer

Användbarhetsdesigner
Läs mer Maj 5
Do you want to be part of shaping the future for healthcare? At Doktor.se we are on a mission to create an outstanding digi-physical health care experience for our patients, as well as a health care system that is efficient and accessible for everyone. We provide healthcare through our app and clinics in Sweden and Germany. We are now looking for an experienced Product Designer to join our Product team consisting of Product Managers, Product Specialists, Product Designers and UX lead.

Job Description

In this role you will be working closely together with Product Managers, Development teams and Stakeholders, from identifying challenges and opportunities to designing and implementing solutions.

The main responsibilities of the position are as follows:

- Understanding the business and customers to ensure we turn insights and business opportunities into new and enhanced services creating a positive impact and experience for our patients, as well as for our business

- Produce designs, from wire frames of UX design to high quality UI and prototypes

- Apply a data-driven approach as basis for designs, i.e. tracking analytics of user behaviours in web and apps.

- Conduct UX research and user testing needed to verify your solutions.Qualifications and personal qualities

- Have 2+ years experience of a similar role and in a cross-functional agile team

- Relevant university degree or similar in the field of design

- Strong record of creating intuitive user interfaces for iOS and Android applications as well as for websites.

- Experience working with hypothesis and data driven design approach with eg. A/B testing

- Excellent written and verbal communication skills in Swedish and English.


We believe that you are able to drive design and build trustful relationships. Furthermore, you have experience from working in an agile environment where besides being a great team player, you embrace flexibility, proactivity and drive.We offer you
Every employee is equally important to the success of Doktor.se! We are driven by seeing people grow and develop, therefore we create opportunities to work with whatever you are passionate about. Together we create a great team spirit, culture, and community. We are passionate about giving everyone a healthier life, and work-life balance is something that is highly valued. We offer you competitive salary package, 30 days of paid vacation per year, collective agreements, ITP1 (pension plan), top-quality working equipment, wellness allowances, phenomenal colleagues, a beautiful office in central Stockholm and remote work options.Additional Information
Start: As soon as possible, considering notice period
Type of role: Full-time, until further notice,?with an initial probation period?
Place: Office at Sveavägen 63, Stockholm and flexible remote

The recruitment process: We are meeting applicants on an ongoing basis. If your profile matches what we are looking for, we will reach out to you as soon as possible. Before employment, an extract from the police regarding your criminal record must be presented as well as a copy of your ID/passport.

Take this great opportunity to work in an innovative, fast, and dedicated environment. We are looking forward your application, please note that we do not accept any applications via email due to GDPR.

We review the applications on an ongoing basis. We kindly but firmly avoid any direct contact with recruitment agencies and job advertisers.

About Doktor.se
At Doktor.se we want to do things differently. We want to challenge and change an entire industry. It all started with the idea that it must be possible to create a healthcare solution that is better adapted to our time and our needs. That it must be possible to make modern digital tools and traditional physical care work together, based on the needs of the patient. And to do it in a way that is not only accessible to our patients, but also contributes to the evolution of the way care is offered today. For all of us. In fact, this is what we are doing today. But we are far from finished and are on an exciting journey of change. You can be part of that journey. So, would you like to join us on our journey?

Ansök nu

Enhetschef Vaccinationsenhet på Doktor.se Väsby Läkargrupp

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 10
Väsby läkargrupp är en del av DOKTOR.SE, en av Sveriges ledande aktörer inom digital vård. I och med detta kan våra patienter nå oss både digitalt och fysiskt, vilket ger oss extra goda möjligheter att erbjuda en patientcentrerad och smidig vårdupplevelse.

Vår verksamhetsområden är:

- Husläkarmottagning/Vårdcentral

- Företagshälsa

- Vaccinationsenhet

Om arbetet
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med utbildning i vaccination och resemedicin och som har intresse av att leda en vaccinationsenhet. Du ansvarar för att leda, planera, följa upp, utveckla och fördela arbetet i en grupp med timanställda medarbetare samt ansvara för ekonomin och vid behov marknadsföra vaccinationsenheten.

Uppdraget är för närvarande en chefsbefattning i kombination med 50% som vaccinatör.

Ansvar och arbetsuppgifter
Arbetet innebär vaccinationsrådgivning och vaccination av vuxna och barn samt journalföring/registrering i MittVaccin och Vaccinera.
Du förväntas fånga upp behov av förändrade arbetssätt och rutiner, vara uppdaterad på samt följa lagar, föreskrifter, förordningar mm som enheten är berörd av, analysera nyckeltal, maximera effektivitet och produktivitet på enheten för att kvantitativa och kvalitativa mål på verksamheten nås på årsbasis. Du ser till att vaccinatörerna har rätt kompetens och rätt förutsättningar för att utföra sina arbetsuppgifter.Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är öppen för nya förutsättningar och ideér. Du är van att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och har ett positivt bemötande.
Du har en god kommunikativ förmåga där du har lätt för att både lyssna och göra dig förstådd. Du kan entusiasmera, skapa dialog med andra och har en god empatisk förmåga, du leder och motiverar dina medarbetare. Du behöver även vara strategisk, analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt.
Du som söker är sjuksköterska med utbildning i vaccination och resemedicin. Har du dessutom erfarenhet av samordning/chefserfarenhet ser vi det som meriterande.Vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas. Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt samt en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver det fenomenala kollegor, tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen och kompetensutveckling.Övrig information
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
Placering: Kanalvägen 1A, 194 61 Upplands Väsby

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Undersköterska till Doktor.se Rimbo Hälsocentral, Rimbo

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Maj 2
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.

Till Doktor.se Rimbo Hälsocentral söker vi nu en undersköterska på timanställning (ca 50 %) som vill vara med på resan mot framtidens primärvård!

Ansvar och arbetsuppgifter
Som timanställd undersköterska hos oss kommer du arbeta med sedvanliga undersköterskeuppgifter och på sikt kommer du få möjligheten att vara med och utveckla primärvården genom att arbeta med digifysiska processer. Du kommer att arbeta i ett team där ett nära samarbete och vård av hög kvalitet är av högsta prioritet. För att trivas i rollen är du trygg i din yrkesroll och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö där du får chans att påverka och bidra med initiativ och nytänkande.

Din primära uppgift kommer bestå av arbete inne på vårt laboratorium.

Exempel på andra arbetsuppgifter är:

- Assistera vid läkarmottagningar

- EKG

- Suturtagning etc

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Du är utbildad undersköterska med ett par års erfarenhet

- Meriterande om du arbetat med provtagning

- Primärvårdserfarenhet är ett krav

- Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, talar du fler språk är det meriterande.

Som person är du lösningsorienterad, värnar om god service och bemötande till dina patienter. Du är kommunikativ har god samarbetsförmåga och en positiv inställning. Vi ser även att du är tydlig, lyhörd och brinner för att skapa skillnad tillsammans med dina kollegor.

Vi erbjuder dig
En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt och möjligheten till en friskare tillvaro. Vi erbjuder mycket förmånliga villkor, kollektivavtal samt tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vidare erbjuder vi också tid och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen samt kompetensutveckling.


Övrig information
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Timanställd, visstid, ca 50 %

Placering: Rimbo Hälsocentral, Västra Stockholmsvägen 18C

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se Rimbo Hälsocentral
På Doktor.se Rimbo Hälsocentral vårdcentral arbetar vi för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité! Vi lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. Genom att kombinera digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård. Vårdcentralen är i Doktor.se regi sedan våren 2022 och idag är vi 29 anställda med cirka 6700 listade patienter.Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Enhetschef Vaccinationsenhet på Doktor.se Väsby Läkargrupp

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 2
Väsby läkargrupp är en del av DOKTOR.SE, en av Sveriges ledande aktörer inom digital vård. I och med detta kan våra patienter nå oss både digitalt och fysiskt, vilket ger oss extra goda möjligheter att erbjuda en patientcentrerad och smidig vårdupplevelse.

Vår verksamhetsområden är:

- Husläkarmottagning/Vårdcentral

- Företagshälsa

- Vaccinationsenhet

Om arbetet
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med utbildning i vaccination och resemedicin och som har intresse av att leda en vaccinationsenhet. Du ansvarar för att leda, planera, följa upp, utveckla och fördela arbetet i en grupp med timanställda medarbetare samt ansvara för ekonomin och vid behov marknadsföra vaccinationsenheten.

Uppdraget är för närvarande en chefsbefattning i kombination med 50% som vaccinatör.

Ansvar och arbetsuppgifter
Arbetet innebär vaccinationsrådgivning och vaccination av vuxna och barn samt journalföring/registrering i MittVaccin och Vaccinera.
Du förväntas fånga upp behov av förändrade arbetssätt och rutiner, vara uppdaterad på samt följa lagar, föreskrifter, förordningar mm som enheten är berörd av, analysera nyckeltal, maximera effektivitet och produktivitet på enheten för att kvantitativa och kvalitativa mål på verksamheten nås på årsbasis. Du ser till att vaccinatörerna har rätt kompetens och rätt förutsättningar för att utföra sina arbetsuppgifter.Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är öppen för nya förutsättningar och ideér. Du är van att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och har ett positivt bemötande.
Du har en god kommunikativ förmåga där du har lätt för att både lyssna och göra dig förstådd. Du kan entusiasmera, skapa dialog med andra och har en god empatisk förmåga, du leder och motiverar dina medarbetare. Du behöver även vara strategisk, analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt.
Du som söker är sjuksköterska med utbildning i vaccination och resemedicin. Har du dessutom erfarenhet av samordning/chefserfarenhet ser vi det som meriterande.Vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas. Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt samt en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver det fenomenala kollegor, tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen och kompetensutveckling.Övrig information
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
Placering: Kanalvägen 1A, 194 61 Upplands Väsby

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Specialistläkare i allmänmedicin till Doktor.se Sagoskogens vårdcentral,...

Specialistläkare
Läs mer Maj 2
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.

Till Doktor.se Sagoskogens Vårdcentral söker vi nu en specialistläkare inom allmänmedicin som trivs i ett team med högt i tak där vi stöttar och hjälper varandra. I läkarteamet besitter vi kompetens inom olika specialistområden och det finns god möjlighet till särskilda medicinska intressen och utveckling mot olika ansvarsområden.Ansvar och arbetsuppgifter
Som specialistläkare på vår vårdcentral kommer du träffa våra listade patienter som kommer på fysiska besök. Tjänsten innebär ett omväxlande arbete med sedvanliga arbetsuppgifter för läkare på vårdcentral, allt från de yngsta patienterna till den äldre patientgruppen. Patientarbetet innebär både planerad verksamhet och akuta besök.

God vårdkvalitet och patientsäkerhet är något vi värnar om och i rollen kommer du att ge god service och ett gott bemötande mot såväl patienter som kollegor. Du är en ambassadör och säkerställer därmed att Doktor.se:s vision och verksamhetsmodell för digifysisk vård implementeras och efterlevs på vårdcentralen.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Sedvanligt mottagningsarbete

- Hantera varierande primärvårdsärenden i form av fysisk sjukvårdsrådgivning och bedömning

- Handledning

- Gemensamma och individuella utbildningarKvalifikationer och personliga egenskaper

- Du är specialistläkare inom allmänmedicin med svensk legitimation

- Erfarenhet från primärvården är meriterande

- Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt behärskar engelska väl. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Som person ser vi att du har ett genuint intresse för primärvård och har god samarbetsförmåga. Vidare är du kommunikativ, flexibel och nytänkande i ditt sätt att arbeta och bemöter patienter med god kvalité.

Vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas. Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt samt en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver det fenomenala kollegor, kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen och kompetensutveckling.Övrig information
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid eller deltid, tillsvidare med inledande provanställning Placering: Vårbergsvägen 63, 127 43 Skärholmen

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se Sagoskogens vårdcentral
På Doktor.se Sagoskogens vårdcentral arbetar vi för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité! Vi lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. Genom att kombinera digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård. Vi har idag ca 2000 listade patienter.

Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Specialistläkare i allmänmedicin till Doktor.se Sagoskogens vårdcentral,...

Specialistläkare
Läs mer Maj 6
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.

Till Doktor.se Sagoskogens Vårdcentral söker vi nu en specialistläkare inom allmänmedicin som trivs i ett team med högt i tak där vi stöttar och hjälper varandra. I läkarteamet besitter vi kompetens inom olika specialistområden och det finns god möjlighet till särskilda medicinska intressen och utveckling mot olika ansvarsområden.Ansvar och arbetsuppgifter
Som specialistläkare på vår vårdcentral kommer du träffa våra listade patienter som kommer på fysiska besök. Tjänsten innebär ett omväxlande arbete med sedvanliga arbetsuppgifter för läkare på vårdcentral, allt från de yngsta patienterna till den äldre patientgruppen. Patientarbetet innebär både planerad verksamhet och akuta besök.

God vårdkvalitet och patientsäkerhet är något vi värnar om och i rollen kommer du att ge god service och ett gott bemötande mot såväl patienter som kollegor. Du är en ambassadör och säkerställer därmed att Doktor.se:s vision och verksamhetsmodell för digifysisk vård implementeras och efterlevs på vårdcentralen.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Sedvanligt mottagningsarbete

- Hantera varierande primärvårdsärenden i form av fysisk sjukvårdsrådgivning och bedömning

- Handledning

- Gemensamma och individuella utbildningarKvalifikationer och personliga egenskaper

- Du är specialistläkare inom allmänmedicin med svensk legitimation

- Erfarenhet från primärvården är meriterande

- Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt behärskar engelska väl. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Som person ser vi att du har ett genuint intresse för primärvård och har god samarbetsförmåga. Vidare är du kommunikativ, flexibel och nytänkande i ditt sätt att arbeta och bemöter patienter med god kvalité.

Vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas. Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt samt en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver det fenomenala kollegor, kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen och kompetensutveckling.Övrig information
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid eller deltid, tillsvidare med inledande provanställning Placering: Vårbergsvägen 63, 127 43 Skärholmen

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se Sagoskogens vårdcentral
På Doktor.se Sagoskogens vårdcentral arbetar vi för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité! Vi lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. Genom att kombinera digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård. Vi har idag ca 2000 listade patienter.

Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Engineering Manager to User team

Gruppchef, teknik
Läs mer Maj 2
Are you a leader who is passionate about people, data and tech?

We are now looking for an Engineering Manager to our tech department. Take the chance to make an impact on the tech landscape and together with your team provide an awesome user experience for millions of our end users.

Job Description
As an Engineering manager at Doktor.se you will join the tech department and a management team with several other engineering managers. Each engineering manager is responsible for a product area and together we share the responsibly to continuously improve our way of working and keep our organization something to be proud of.

In this role you will lead and support a platform development team which provides user management in all our systems. Users can for example be patients, health care personnel and system administrators. The User team ensures all types of users are authenticated, securely logged in and catered to in their various endeavors. Your mission is to empower your team and enable it to deliver high quality software in line with the roadmap and vision for the company. This includes making sure your team has the information, skills, tools, and support needed to work effectively and efficiently and have a great time at work. We embrace agile practices and have individual competence budgets.

We highly value our users and leading this skilled team is an important mission. It will require active contributions from you but there will also be much support available.As Engineering Manager you:

- Inspire, lead and shape your teams

- Successfully manage and develop relationships with a variety of stakeholders

- Make sure development plans are transparent and communicated to align expectations

- Actively participate in technical discussions and help with prioritizations when needed

Engineering managers report to the Vice President of Engineering.

Qualifications and personal qualities

- At least two years of experience leading a team of developers

- You have preferably also worked as a developer yourself at some point

- Ability to provide constructive feedback, problem solving and analytical skills

- You have strong communication skills and are fluent in Swedish and English

- BSc in computer science or a related field or the equivalent gained through work experience
We offer you

Every employee is equally important to the success of Doktor.se! We are driven by seeing people grow and develop, therefore we create opportunities to work in what you are passionate about. Together we create a great team spirit, culture, and community. We are passionate about giving all people a healthier life, work-life balance is something that is highly valued. We offer you competitive salary package, 30 days of paid vacation per year, collective agreements including supplementary parental pay, ITP1 (pension plan), top-quality working equipment, wellness allowances, phenomenal colleagues, a beautiful office in the central of Stockholm and remote work options.Additional Information

Start: As soon as possible, regarding any notice period

Type of role: Full-time.

Place: Office at Sveavägen 63, Stockholm, we offer flexibility and to work remotely.

The recruitment process: We are meeting candidates on an ongoing basis. If your profile matches what we are looking for, we will reach out to you as soon as possible.

Before employment, an extract from the police regarding you criminal record must be presented as well as a copy of your ID/passport.

Take this great opportunity to work in an innovative, fast, and dedicated environment, we are looking forward your application, please note that we do not accept any applications via email due to GDPR.

We kindly but firmly avoid any direct contact with recruitment agencies and job advertisers.

About Doktor.se

At Doktor.se we want to do things differently. We want to challenge and change an entire industry. It all started with the idea that it must be possible to create a healthcare solution that is better adapted to our time and our needs. That it must be possible to make modern digital tools and traditional physical care work together, based on the needs of the patient. And to do it in a way that is not only accessible to our patients, but also contributes to the evolution of the way care is offered today. For all of us. In fact, this is what we are doing today. But we are far from finished and are on an exciting journey of change. You can be part of that journey. So, would you like to join us on our journey?

Ansök nu

Regionchef till Doktor.se

Organisationsutvecklare
Läs mer Apr 25
Vi driver för närvarande 23 vårdcentraler runtom i Sverige och då vår nuvarande chef går i pension till hösten söker vi en Regionchef. Ansvaret i rollen är brett och utgår ifrån ett fokus på fysisk vård. Du kommer att vara en nyckelperson i vår fortsatta utveckling med att stärka och säkra kvaliteten samt patient- och medarbetarupplevelsen på våra vårdcentraler.

Utöver sedvanliga arbetsuppgifter kommer också stort fokus läggas på olika utvecklingsinsatser, där du driver projekt inom en mängd olika områden som exempelvis vårdutveckling och nya patientflöden, detta i tätt samarbete med kollegor inom olika professionsområden i organisationen.

Du ingår i vår operativa styrgrupp vars fokus är just våra vårdcentraler, där ni tillsammans utifrån respektive ansvarsområde hjälps åt, diskuterar och fördelar det operativa arbetet.

Du rapporterar till VD och verksamhetscheferna på våra vårdcentraler rapporterar till dig.

Placering för rollen är på huvudkontoret i centrala Stockholm.

Ansvar och arbetsuppgifter

Dina ansvarsområden kommer att inkludera:

- Vidareutveckla den fysiska verksamheten för att fortlöpande stärka kvalitet och patientupplevelse, i tätt samarbete med den operativa styrgruppen.

- Säkra drift och måluppfyllnad inom den fysiska verksamheten

- Ansvara för budget och fortlöpande resultatuppföljning

- Representera våra vårdcentraler och Doktor.se i dialog med beställare, myndigheter och andra relevanta intressenter

- Leda och ha personalansvar för samtliga verksamhetschefer på våra vårdcentralerKvalifikationer och personliga egenskaper

- Gedigen erfarenhet från primärvården

- Relevant högskoleutbildning

- Tidigare ledarskapserfarenhet

- Erfarenhet från operativ och strategisk styrning

- En stark drivkraft av att förbättra patientresan i svensk hälso- och sjukvård

- Ett affärsmässigt driv med förmåga att självständigt identifiera och äga verksamhetsförbättrande initiativ

- Starkt analytisk och kommunikativ förmåga

Vi erbjuder dig

Alla medarbetare spelar en viktig roll i Doktor.se:s resa och framgång. De vill därför skapa möjligheter för alla att växa och utvecklas genom att se till att alla får jobba med det man tycker mest om. De är väldigt stolta över att tillsammans ha skapat en välkomnande teamkänsla, kultur och gemenskap. Doktor.se värdesätter att ge alla människor en friskare tillvaro, både genom deras verksamhet och för deras medarbetare. Doktor.se strävar efter att vara en flexibel arbetsgivare, det är en självklarhet att värna om allas rätt till ett balanserat arbets- och privatliv, bland annat med hjälp av kollektivavtal, förmånliga villkor och friskvårdsbidrag.Övrig information

Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Placering: Huvudkontoret, Sveavägen 63, Stockholm. Resor förekommer i tjänsten.

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor. Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se

På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Regionchef till Doktor.se

Organisationsutvecklare
Läs mer Maj 2
Vi driver för närvarande 23 vårdcentraler runtom i Sverige och då vår nuvarande chef går i pension till hösten söker vi en Regionchef. Ansvaret i rollen är brett och utgår ifrån ett fokus på fysisk vård. Du kommer att vara en nyckelperson i vår fortsatta utveckling med att stärka och säkra kvaliteten samt patient- och medarbetarupplevelsen på våra vårdcentraler.

Utöver sedvanliga arbetsuppgifter kommer också stort fokus läggas på olika utvecklingsinsatser, där du driver projekt inom en mängd olika områden som exempelvis vårdutveckling och nya patientflöden, detta i tätt samarbete med kollegor inom olika professionsområden i organisationen.

Du ingår i vår operativa styrgrupp vars fokus är just våra vårdcentraler, där ni tillsammans utifrån respektive ansvarsområde hjälps åt, diskuterar och fördelar det operativa arbetet.

Du rapporterar till VD och verksamhetscheferna på våra vårdcentraler rapporterar till dig.

Placering för rollen är på huvudkontoret i centrala Stockholm.

Ansvar och arbetsuppgifter

Dina ansvarsområden kommer att inkludera:

- Vidareutveckla den fysiska verksamheten för att fortlöpande stärka kvalitet och patientupplevelse, i tätt samarbete med den operativa styrgruppen.

- Säkra drift och måluppfyllnad inom den fysiska verksamheten

- Ansvara för budget och fortlöpande resultatuppföljning

- Representera våra vårdcentraler och Doktor.se i dialog med beställare, myndigheter och andra relevanta intressenter

- Leda och ha personalansvar för samtliga verksamhetschefer på våra vårdcentralerKvalifikationer och personliga egenskaper

- Gedigen erfarenhet från primärvården

- Relevant högskoleutbildning

- Tidigare ledarskapserfarenhet

- Erfarenhet från operativ och strategisk styrning

- En stark drivkraft av att förbättra patientresan i svensk hälso- och sjukvård

- Ett affärsmässigt driv med förmåga att självständigt identifiera och äga verksamhetsförbättrande initiativ

- Starkt analytisk och kommunikativ förmåga

Vi erbjuder dig

Alla medarbetare spelar en viktig roll i Doktor.se:s resa och framgång. De vill därför skapa möjligheter för alla att växa och utvecklas genom att se till att alla får jobba med det man tycker mest om. De är väldigt stolta över att tillsammans ha skapat en välkomnande teamkänsla, kultur och gemenskap. Doktor.se värdesätter att ge alla människor en friskare tillvaro, både genom deras verksamhet och för deras medarbetare. Doktor.se strävar efter att vara en flexibel arbetsgivare, det är en självklarhet att värna om allas rätt till ett balanserat arbets- och privatliv, bland annat med hjälp av kollektivavtal, förmånliga villkor och friskvårdsbidrag.Övrig information

Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Placering: Huvudkontoret, Sveavägen 63, Stockholm. Resor förekommer i tjänsten.

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor. Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se

På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). På livetpadoktor.se får du en inblick i vår företagskultur. Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden.

Ansök nu

Specialistläkare i allmänmedicin till Doktor.se Sagoskogens vårdcentral,...

Specialistläkare
Läs mer Apr 20
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.

Till Doktor.se Sagoskogens Vårdcentral söker vi nu en specialistläkare inom allmänmedicin som trivs i ett team med högt i tak där vi stöttar och hjälper varandra. I läkarteamet besitter vi kompetens inom olika specialistområden och det finns god möjlighet till särskilda medicinska intressen och utveckling mot olika ansvarsområden.Ansvar och arbetsuppgifter
Som specialistläkare på vår vårdcentral kommer du träffa våra listade patienter som kommer på fysiska besök. Tjänsten innebär ett omväxlande arbete med sedvanliga arbetsuppgifter för läkare på vårdcentral, allt från de yngsta patienterna till den äldre patientgruppen. Patientarbetet innebär både planerad verksamhet och akuta besök.

God vårdkvalitet och patientsäkerhet är något vi värnar om och i rollen kommer du att ge god service och ett gott bemötande mot såväl patienter som kollegor. Du är en ambassadör och säkerställer därmed att Doktor.se:s vision och verksamhetsmodell för digifysisk vård implementeras och efterlevs på vårdcentralen.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Sedvanligt mottagningsarbete

- Hantera varierande primärvårdsärenden i form av fysisk sjukvårdsrådgivning och bedömning

- Handledning

- Gemensamma och individuella utbildningarKvalifikationer och personliga egenskaper

- Du är specialistläkare inom allmänmedicin med svensk legitimation

- Erfarenhet från primärvården är meriterande

- Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt behärskar engelska väl. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Som person ser vi att du har ett genuint intresse för primärvård och har god samarbetsförmåga. Vidare är du kommunikativ, flexibel och nytänkande i ditt sätt att arbeta och bemöter patienter med god kvalité.

Vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas. Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt samt en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver det fenomenala kollegor, kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen och kompetensutveckling.Övrig information
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid eller deltid, tillsvidare med inledande provanställning Placering: Vårbergsvägen 63, 127 43 Skärholmen

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se Sagoskogens vårdcentral
På Doktor.se Sagoskogens vårdcentral arbetar vi för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité! Vi lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. Genom att kombinera digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård. Vi har idag ca 2000 listade patienter.

Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Platform Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 2
At Doktor.se we are on a mission to create an outstanding digi-physical health care experience for our end users, as well as a health care system that is efficient and accessible for everyone. Our culture is including with a friendly atmosphere, and we believe in building a great platform of services, tools and processes whilst having fun together.

We are now looking for an engineer to strengthen our “Platform Enablement” team. You will join a diverse team with different seniority levels, a perfect storm for learning and sharing!

Job Description

In this position you will develop standardized components for a secure, reliable, and highly available platform - while always keeping an eye on our tech radar to adopt new components, technology, and tooling.

Furthermore, you will develop automation toolings and preassembled configurations to make a better developer experience for the users of our standardized components.

You will collaborate on building a modern microservice-based system running on Kubernetes in AWS (Amazon Web Services).

Additionally, you will improve deployment automation following the principles for Infrastructure as Code and enhance platform monitoring and alerting to scale the platform to multiple markets and millions of users worldwide. Like always, working on solidifying our security posture is included.

Qualifications and personal qualities

-
Hands-on experience with any programming language and software development

- Hands-on experience with AWS services

- Hands-on experience with Kubernetes and building CI/CD pipelines

- We are an international organization so fluency in English is required

- Taking initiative and drive to evolve the platform's infrastructure to support our rapid business growth and compliance needs

- Curiosity, being analytic with a passion for problem-solving, as well as a good communicator

Environment and tools

Since the pandemic, the tech team has been working remotely, and the team intends to stay remote; however, we do like to go to the office once every few weeks to see each other in three dimensions and run some workshops. Daily we use Slack, Google Meet, GitHub, and Favro to organize our work and communicate. We also offer you a laptop and phone and any other office equipment you might need. We don’t dictate what software you use to get your work done, so you get to pick the OS and tools that best suit you.We offer you

Every employee is equally important to the success of Doktor.se (http://doktor.se/)! We are driven by seeing people grow and develop, therefore we create opportunities to work in what you are passionate about. Together we create a great team spirit, culture, and community. We are passionate about giving all people a healthier life, work-life balance is something that is highly valued. We offer you a competitive salary package, 30 days of paid vacation per year, collective agreements, ITP1 (pension plan), top-quality working equipment, wellness allowances, phenomenal colleagues, a beautiful office in the central of Stockholm, and remote work options.Additional Information

Start: As soon as possible, with regard to any notice period
Type of role: Full-time
Place: Sveavägen 63, Stockholm and remote

We strive for a well-balanced gender distribution at all levels of the organization. For this purpose, women are given priority if the applications have the same suitability, qualifications, and professional skills.

The recruitment process: We are meeting applicants on an ongoing basis. There is no need for a personal letter or a CV. Just provide a link to your LinkedIn profile. If your profile matches what we are looking for, we will reach out to you as soon as possible.
Before employment, an extract from the police regarding your criminal record must be presented as well as a copy of your ID/passport.

Take this great opportunity to work in an innovative, fast, and dedicated environment, we are looking forward your application, please note that we do not accept any applications via email due to GDPR.

We review the applications on an ongoing basis. We kindly but firmly avoid any direct contact with recruitment agencies and job advertisers.

About Doktor.se

At Doktor.se (http://doktor.se/) we want to do things differently. We want to challenge and change an entire industry. It all started with the idea that it must be possible to create a healthcare solution that is better adapted to our time and our needs. That it must be possible to make modern digital tools and traditional physical care work together, based on the needs of the patient. And to do it in a way that is not only accessible to our patients, but also contributes to the evolution of the way care is offered today. For all of us. In fact, this is what we are doing today. But we are far from finished and are on an exciting journey of change. You can be part of that journey. So, would you like to join us on our journey?

Ansök nu

Senior Backend Developer (Python)

Backend-utvecklare
Läs mer Maj 2
Job Description

As a backend-developer you will join a cross-functional team to build exciting new features and back-end services supporting front-end and mobile applications in many countries around the world.

You will have the opportunity to:

- Write back-end features in Python
- Manage and design our Postgre databases
- Develop real-time event-driven systems using Redis and websockets
- Deploy services to Kubernetes clusters
- Collaborate with product and design departments
- (optionally) help manage AWS infrastructure using Terraform


Your main task will be contributing great ideas and technical innovation on our journey to be the best healthcare platform in the world, and thereby help patients in Sweden, Brazil, Norway, Denmark, Germany, Belgium and more!Qualifications and personal qualities

You have at least two years of experience of programming and backend development in Python. It is good if you have experience from working with SaaS platforms and we think that you have an aspiration to see your ideas move into reality. We have lots of non-swedish speakers, therefore your english is strong, both written and spoken. Also, we believe that you are a driven person, interested in new technology. You will be welcomed to a group of team players with positive mindsets.We offer you

We offer you to be a part of a fast-growing tech company with a platform that provides people with care through phone/computers in a quick way with great quality. You will get to develop your skills in new technology, have great co-workers and an opportunity to have work-life balance. Together we create a wonderful culture and we also offer you phenomenal colleagues, a beutiful office in the central of Stockholm, collective agreements, wellness allowances and more. We do also offer you a job with a big variety of projects and working in cross-functional teams.

Take this great opportunity to work in an innovative, fast and dedicated environment.Additional Information

Start: As soon as possible, with regard to any notice period

Type of role: Full-time

Place: Sveavägen 63, Stockholm or flexible remote

The recruitment process: We are meeting applicants on an ongoing basis. There is no need for a personal letter or a CV. Just provide a link to your LinkedIn profile and answer a few initial questions. If your profile matches what we are looking for, we will reach out to you as soon as possible.

Before employment, an extract from the police regarding you criminal record must be presented as well as a copy of your ID/passport.

Take this great opportunity to work in an innovative, fast, and dedicated environment, we are looking forward your application, please note that we do not accept any applications via email due to GDPR.

We review the applications on an ongoing basis. We kindly but firmly avoid any direct contact with recruitment agencies and job advertisers.About doktor.se

At Doktor.se we want to do things differently. We want to challenge and change an entire industry. It all started with the idea that it must be possible to create a healthcare solution that is better adapted to our time and our needs. That it must be possible to make modern digital tools and traditional physical care work together, based on the needs of the patient. And to do it in a way that is not only accessible to our patients, but also contributes to the evolution of the way care is offered today. For all of us. In fact, this is what we are doing today. But we are far from finished and are on an exciting journey of change. You can be part of that journey. So, would you like to join us on our journey?

Ansök nu

Senior Backend Developer (Python)

Backend-utvecklare
Läs mer Apr 20
Job Description

As a backend-developer you will join a cross-functional team to build exciting new features and back-end services supporting front-end and mobile applications in many countries around the world.

You will have the opportunity to:

- Write back-end features in Python
- Manage and design our Postgre databases
- Develop real-time event-driven systems using Redis and websockets
- Deploy services to Kubernetes clusters
- Collaborate with product and design departments
- (optionally) help manage AWS infrastructure using Terraform


Your main task will be contributing great ideas and technical innovation on our journey to be the best healthcare platform in the world, and thereby help patients in Sweden, Brazil, Norway, Denmark, Germany, Belgium and more!Qualifications and personal qualities

You have at least two years of experience of programming and backend development in Python. It is good if you have experience from working with SaaS platforms and we think that you have an aspiration to see your ideas move into reality. We have lots of non-swedish speakers, therefore your english is strong, both written and spoken. Also, we believe that you are a driven person, interested in new technology. You will be welcomed to a group of team players with positive mindsets.We offer you

We offer you to be a part of a fast-growing tech company with a platform that provides people with care through phone/computers in a quick way with great quality. You will get to develop your skills in new technology, have great co-workers and an opportunity to have work-life balance. Together we create a wonderful culture and we also offer you phenomenal colleagues, a beutiful office in the central of Stockholm, collective agreements, wellness allowances and more. We do also offer you a job with a big variety of projects and working in cross-functional teams.

Take this great opportunity to work in an innovative, fast and dedicated environment.Additional Information

Start: As soon as possible, with regard to any notice period

Type of role: Full-time

Place: Sveavägen 63, Stockholm or flexible remote

The recruitment process: We are meeting applicants on an ongoing basis. There is no need for a personal letter or a CV. Just provide a link to your LinkedIn profile and answer a few initial questions. If your profile matches what we are looking for, we will reach out to you as soon as possible.

Before employment, an extract from the police regarding you criminal record must be presented as well as a copy of your ID/passport.

Take this great opportunity to work in an innovative, fast, and dedicated environment, we are looking forward your application, please note that we do not accept any applications via email due to GDPR.

We review the applications on an ongoing basis. We kindly but firmly avoid any direct contact with recruitment agencies and job advertisers.About doktor.se

At Doktor.se we want to do things differently. We want to challenge and change an entire industry. It all started with the idea that it must be possible to create a healthcare solution that is better adapted to our time and our needs. That it must be possible to make modern digital tools and traditional physical care work together, based on the needs of the patient. And to do it in a way that is not only accessible to our patients, but also contributes to the evolution of the way care is offered today. For all of us. In fact, this is what we are doing today. But we are far from finished and are on an exciting journey of change. You can be part of that journey. So, would you like to join us on our journey?

Ansök nu

Platform Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 20
Our mission is to provide a platform to make digital and physical healthcare accessible and easier for everyone. We are creating a platform of services, tools, and processes to make it possible. We believe this mission is challenging but extremely exciting and fulfilling. Imagine being part of this journey! If yes, we have created a workplace where our people can grow in a collaborative and trustworthy culture. We are looking for additional engineers to strengthen our “Platform Enablement” team!Job Description

You will join a diverse team, with some juniors and some seniors, a perfect storm for learning and sharing! You will develop standardized components for a secure, reliable, and highly available platform, while always keeping an eye on our tech radar to adopt new components, technology, and tooling. Also, you develop automation toolings and preassembled configurations to make a better developer experience for the users of our standardized components. You will be remarkably close to the architecture team and can influence platform evolution. You take the initiative and drive to evolve the platform's infrastructure to support our rapid business growth and compliance needs. You will collaborate on building a modern microservice-based system running on Kubernetes in AWS (Amazon Web Services). You will improve deployment automation following the principles for Infrastructure as Code and enhance platform monitoring and alerting to scale the platform to multiple markets and millions of users worldwide. Like always work on solidifying our security posture is included.
The goal is to move towards providing an extensible platform for numerous markets and partners, so we want you and the rest of the Platform Enablement team to focus on scaling the existing platform and modernizing it to handle wider use cases from around the world.

Qualifications and personal qualities

- Curiosity, being analytic with a passion for problem-solving, and good communicator

- Some hands-on experience with any programing language and software development
- Some hands-on experience with AWS services
- Some hands-on experience with Kubernetes and building CI/CD pipelines
- We are an international organization so fluency in English is requiredEnvironment and tools

Since the pandemic, the tech team has been working remotely, and the team intends to stay remote; however, we do like to go to the office once every few weeks to see each other in three dimensions and run some workshops. Daily we use Slack, Google Meet, GitHub, and Favro to organize our work and communicate. We also offer you a laptop and phone and any other office equipment you might need. We don’t dictate what software you use to get your work done, so you get to pick the OS and tools that best suit you.We offer you

Every employee is equally important to the success of Doktor.se (http://doktor.se/)! We are driven by seeing people grow and develop, therefore we create opportunities to work in what you are passionate about. Together we create a great team spirit, culture, and community. We are passionate about giving all people a healthier life, work-life balance is something that is highly valued. We offer you a competitive salary package, 30 days of paid vacation per year, collective agreements, ITP1 (pension plan), top-quality working equipment, wellness allowances, phenomenal colleagues, a beautiful office in the central of Stockholm, and remote work options.Additional Information

Start: As soon as possible, with regard to any notice period
Type of role: Full-time
Place: Sveavägen 63, Stockholm and remote

We strive for a well-balanced gender distribution at all levels of the organization. For this purpose, women are given priority if the applications have the same suitability, qualifications, and professional skills.

The recruitment process: We are meeting applicants on an ongoing basis. There is no need for a personal letter or a CV. Just provide a link to your LinkedIn profile. If your profile matches what we are looking for, we will reach out to you as soon as possible.
Before employment, an extract from the police regarding your criminal record must be presented as well as a copy of your ID/passport.

Take this great opportunity to work in an innovative, fast, and dedicated environment, we are looking forward your application, please note that we do not accept any applications via email due to GDPR.

We review the applications on an ongoing basis. We kindly but firmly avoid any direct contact with recruitment agencies and job advertisers.

About Doktor.se

At Doktor.se (http://doktor.se/) we want to do things differently. We want to challenge and change an entire industry. It all started with the idea that it must be possible to create a healthcare solution that is better adapted to our time and our needs. That it must be possible to make modern digital tools and traditional physical care work together, based on the needs of the patient. And to do it in a way that is not only accessible to our patients, but also contributes to the evolution of the way care is offered today. For all of us. In fact, this is what we are doing today. But we are far from finished and are on an exciting journey of change. You can be part of that journey. So, would you like to join us on our journey?

Ansök nu

Enhetschef Vaccinationsenhet på Doktor.se Väsby Läkargrupp

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 20
Väsby läkargrupp är en del av DOKTOR.SE, en av Sveriges ledande aktörer inom digital vård. I och med detta kan våra patienter nå oss både digitalt och fysiskt, vilket ger oss extra goda möjligheter att erbjuda en patientcentrerad och smidig vårdupplevelse.

Vår verksamhetsområden är:

- Husläkarmottagning/Vårdcentral

- Företagshälsa

- Vaccinationsenhet

Om arbetet
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med utbildning i vaccination och resemedicin och som har intresse av att leda en vaccinationsenhet. Du ansvarar för att leda, planera, följa upp, utveckla och fördela arbetet i en grupp med timanställda medarbetare samt ansvara för ekonomin och vid behov marknadsföra vaccinationsenheten.

Uppdraget är för närvarande en chefsbefattning i kombination med 50% som vaccinatör.

Ansvar och arbetsuppgifter
Arbetet innebär vaccinationsrådgivning och vaccination av vuxna och barn samt journalföring/registrering i MittVaccin och Vaccinera.
Du förväntas fånga upp behov av förändrade arbetssätt och rutiner, vara uppdaterad på samt följa lagar, föreskrifter, förordningar mm som enheten är berörd av, analysera nyckeltal, maximera effektivitet och produktivitet på enheten för att kvantitativa och kvalitativa mål på verksamheten nås på årsbasis. Du ser till att vaccinatörerna har rätt kompetens och rätt förutsättningar för att utföra sina arbetsuppgifter.Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är öppen för nya förutsättningar och ideér. Du är van att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och har ett positivt bemötande.
Du har en god kommunikativ förmåga där du har lätt för att både lyssna och göra dig förstådd. Du kan entusiasmera, skapa dialog med andra och har en god empatisk förmåga, du leder och motiverar dina medarbetare. Du behöver även vara strategisk, analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt.
Du som söker är sjuksköterska med utbildning i vaccination och resemedicin. Har du dessutom erfarenhet av samordning/chefserfarenhet ser vi det som meriterande.Vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas. Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt samt en möjlighet till en friskare tillvaro. Vi erbjuder dig utöver det fenomenala kollegor, tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen och kompetensutveckling.Övrig information
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
Placering: Kanalvägen 1A, 194 61 Upplands Väsby

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu