Polismyndigheten, Polisregion Stockholm jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Polismyndigheten, Polisregion Stockholm i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Stationsbefäl till polisområde Stockholm syd

Inspektör, Polisen
Läs mer Aug 23
Till PO Stockholm syd söker vi nu ett stationsbefäl för tillsvidareplacering. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.


Beskrivning av arbetsplats;
Polisområde syd är Sveriges största polisområde och förutom våra åtta lokalpolisområden är området uppdelat i olika sektioner samt ett områdeskansli.

Joursektionen är en viktig del och navet i polisområdets brottsutredande verksamheter. Vi samordnar och samverkar dygnet runt både internt och externt.
Joursektionen är polisområdets mottagare för alla inkomna ärenden. Dessa hanterar vi med kvalitativa åtgärder med målsättning att slutföra och färdigställa så många som möjligt.
Här får du möjlighet att bereda inkomna ärenden med hög kvalité, vara en stark samarbetspartner och delta i arbetet på en utvecklande och uppskattad arbetsplats.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att:
• besluta i myndighetsärenden enligt handläggningsordning samt utföra andra av polisområdet beslutade arbetsuppgifter.
• ansvara för förmansprövning av de frihetsberövade som inte prövats av JFUL, upprätta och föra arrestliggaren samt arbetsleda personal i jourverksamheten.
• i samverkan med gruppchefen för polisområdets handräckningsgrupp hantera handräckningar och personefterlysningar.
• hantera uppkomna bemanningsfrågor, övervaka och hantera larm samt hantera receptionsärenden som inte hanteras i jourverksamheten.
• ansvara för drift, säkerhet samt intern och extern service inom polisområdet.


KVALIFIKATIONER
KRAV
Vi söker dig som:
• är anställd som polis vid Polismyndigheten
• har god förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska i tal och skrift
• har erfarenhet av arbetsledning antingen genom att du har varit eller svarat som chef eller arbetsledare
• har genomgått någon av polismyndighetens chefsutbildningar eller annan extern eller intern arbetsledningsutbildningPERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som:
• har mycket god kommunikationsförmåga
• har god samarbetsförmåga
• har förmåga att ta ett helhetsansvar
• har förmåga att prioritera
• är stresstålig och trygg i dig självMERITERANDE
Det är meriterande om du har erfarenhet av att hantera polismyndighetsärenden så som handräckningar, PL20§, LPT47§, UtlL m.m.Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
ÖVRIGT
Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetsort: Flemingsberg
Arbetstid: Periodplanerad arbetstid i treskift.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Funktion: Stationsbefäl vid Joursektionen PO Stockholm SYD, 5312UJUJ1Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 12 september 2019. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administratör till receptionen i Norrtälje , Polismyndigheten Stockholm

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Aug 8
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland och har ca 7000 medarbetare. Det finns fyra polisområden inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten samt ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen.


Polisområde Nord söker nu en medarbetare till receptionen i Norrtälje. Polisstationen är belägen i centrala Norrtälje och receptionen som är bemannad måndag till fredag är välbesökt. Receptionen har tidvis hög belastning, huvudsakligen under sommarhalvåret när befolkningsmängden i Norrtälje fördubblas. Norrtälje kommun har många sommarboende och närheten till Åland gör att svenska medborgare bosatta där kommer för att ansöka om pass hos oss. Vi är en mindre arbetsgrupp med hög teamkänsla och ett gott samarbete med andra enheter på vår lokala polisstation.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker till viss del via telefonsamtal och mail men i huvudsak direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Ditt uppdrag är att hjälpa medborgare som uppsöker oss av olika skäl. Arbetet innebär att upprätta polisanmälningar av olika dignitet samt hantera delgivningar, hittegods, initiera utredningar som kan innebära att hålla enklare förhör och i övrigt bistå med andra förekommande administrativa arbetsuppgifter. Samverkan med olika aktörer sker både internt och externt.

KVALIFIKATIONER
KRAV
• Erfarenhet av personliga möten där du bemött externa aktörer i exempelvis reception, kundmottagning eller liknande.
• Gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
• Utöver mycket goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt, förmåga att uttrycka dig väl på engelska.
• Mycket god datorvana.


MERITERANDE
• Erfarenhet av arbete inom svenskt rättsväsende.
• Erfarenhet av arbete inom svensk myndighet.
• Erfarenhet av ärendehanteringssystem.
• Erfarenhet av att dagligen använda flera olika datorprogram/system.
• Ytterligare arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant.
• Servicerelaterad utbildning.
• Högskolekurs inom beteendevetenskap eller kriminologi.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Arbetsuppgifterna ställer krav på din kommunikationsförmåga och att du kan bemöta andra på ett lyhört sätt. Som person är du flexibel och tålmodig. Periodvis kan arbetet innebära ett högre inflöde av besökare vilket kräver att du kan tempoväxla, bibehålla ett gott bemötande och vara fortsatt noggrann. Du trivs med samarbete samtidigt som du har en förmåga att vara självgående.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de kvalifikationer vi eftersöker. Bifoga också en inskannad kopia på din gymnasieexamen.ÖVRIGT
Funktion: Administratör Reception.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader.
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Norrtälje.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid under vardagar.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Utbildning: Några veckor in anställningen ska du genomgå en utbildning på ca 5 veckor.


Är du en av dem vi vill gå vidare med blir du via mail kallad till en intervju som hålls under vecka 37. Språkprov i svenska och engelska genomförs i samband med intervjun.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning


Har du frågor om processen, skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36. Har du frågor gällande befattningen tar du kontakt med Tea Alshammar.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Varmt välkommen med din ansökan!


POLISMYNDIGHETEN
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.


Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Ansök nu

Jurist till gränspolisenheten , region Stockholm

Företagsjurist
Läs mer Aug 12
Enhetskansliet har beslutsfattare i utlänningsärenden, specialistkunskaper för ledningsstöd och planering samt pass- och receptionsverksamhet. Den annonserade funktionen finns i kansligrupp 1. I denna grupp ingår bland annat jurister, beslutsfattare och samordnare gräns.


Gruppen ansvarar för regionens kvalificerade beslut i utlänningsärenden, t.ex. nekad inresa, avvisning och förvar samt företräder Polismyndigheten i egna och migrationsdomstolens förvarsförhandlingar. Gruppen ansvarar också för det samlade beredningsarbetet och sekretariat för enhetsledningen samt en samordningsfunktion som utgör stöd i långsiktiga gränspolisfrågor på regional-, nationell- och internationell nivå.


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna består i ärendehandläggning, vilket bland annat innefattar beredningsarbete såsom att svara på delningar och samråd, underremissyttranden och framtagande av underlag. Deltagande i arbetsgrupper kan förekomma.Arbetsuppgifterna innefattar också att som beslutsfattare fatta mer avancerade beslut såsom förvar, uppsikt, avvisning och nekad inresa i utlänningsärenden. Beslutsfattare håller förvarsförhandlingar vid myndigheten och är processförare i migrationsdomstolen. I rollen ingår mycket kontakt med enhetens verkställighetshandläggare. Beslutsfattare tjänstgör enligt schema som beredskapshavande beslutsfattare i utlänningsärenden.

KVALIFIKATIONER
KRAV
Vi söker dig som har juristexamen eller motsvarande och har minst två års erfarenhet av självständigt kvalificerat juridiskt arbete. Du har också mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.MERITERANDE
-har erfarenhet av arbete inom utlänningsrättens område
-har erfarenhet av självständigt juridiskt arbete inom domstol, myndighet eller annan offentlig förvaltning
-är notariemeriterad eller har motsvarande kunskaper inhämtade på annat sätt
-har erfarenhet av att skapa utbildningsmaterial och hålla utbildningar.PERSONLIGA EGENSKAPER
Du är noggrann och rättsmedveten och levererar med kvalitet och inom givna tidsramar även under tidspress. Du är strukturerad, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du är självständig, drivande och tar egna initiativ.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Om anställningen
Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Kungsholmen, Stockholm
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Förtroendearbetstid kan komma att tillämpas
Tillträde: Enligt överenskommelseVi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovningVälkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 28 augusti 2019. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult.Varmt välkommen med din ansökan!POLISMYNDIGHETEN
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Ansök nu

Gruppchef till Bildex , sektionen för Operativt stöd Polisområde Stockholm S

Kontorschef, offentlig förvaltning
Läs mer Aug 16
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland och har ca 7000 medarbetare. Det finns fyra polisområden inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten samt ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen.

Polisområde Stockholm syd är Sveriges största polisområde med nära 1600 medarbetare. Området är indelat i mindre lokalpolisområden; Globen, Farsta, Skärholmen, Nacka, Haninge/Nynäshamn, Huddinge, Botkyrka och Södertälje. Vid polisområdet finns därtill fyra sektioner som hanterar utredningsverksamheten samt ett områdeskansli. Här bor och arbetar närmare en miljon invånare. Området spänner från storstad till mindre kommuner med småstadskaraktär, från landsbygd och skärgård till publika arenor och knutpunkter för alla trafikslag.

Sektionen för operativt stöd ska vara ledande i att ge stöd till utredande resurs avseende bild-/filmhantering och analys, beslagshantering, finansiell utredning, förhörsutskrifter och analys i övrigt kopplat till en förundersökning. Vid sektionen arbetar ett sjuttiotal medarbetare och sektionen är planerad att expandera under 2019/20.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker polisområde Stockholm Syd en gruppchef till Bildexpedition (BILDEX) som har till uppgift att ge utredningsstöd och analytiskt stöd avseende bild och filmhantering.

Som gruppchef för BILDEX Polisområde Stockholm Syd

ska du
• inom ramen för ditt ansvarsområde ansvara för att verksamhetens uppdrag utförs
• tillsammans med dina medarbetare verka för verksamhetens långsiktiga förändrings-och utvecklingsarbete
• ansvara för såväl utvecklingssamtal som lönesamtal/lönesättande samtal för dina medarbetare
• ansvara och verka för en miljö som stimulerar till samarbete, kreativitet och ständiga förbättringar
• företräda hela Polismyndigheten både externt och internt och arbeta för att stärka förtroendet för polisverksamheten

är du
• verksamhetsansvarig - genom dina medarbetare - når du goda resultat som ger önskvärda effekter
• arbetsgivare - du påverkar och tar ansvar för arbetsgivarpolitiken samt tillämpar den för verksamhetens bästa
• ledare - utifrån uppdraget coachar, motiverar, stödjer och skapar du förutsättningar för dina medarbetare att nå sin fulla potential

KVALIFIKATIONER
Som gruppchef för BILDEX Polisområde Stockholm Syd

har du

• minst ett års erfarenhet av arbete som chef under den senaste femårs perioden
• polisexamen eller akademisk examen inom juridik eller annan examen som arbetsgivaren bedömer lämplig
• erfarenhet av att ha ingått i ledningsgrupp
• erfarenhet av utrednings- och analysarbete i polisiära förundersökningar
• erfarenhet av liknande verksamhetsområde
• erfarenhet av att delta i förändrings- och utvecklingsarbeten
• mycket god vana av officepaket samt erfarenhet att arbeta med videoredigeringssystem såsom exempelvis Adobe Premiere Pro
• erfarenhet av att starta upp ny arbetsgrupp eller verksamhet
• körkort B

besitter du
• förmåga att använda dig av kommunikation som medel för styrning och ledning av verksamheten
• förmåga och att se den egna verksamhetens arbete i ett större sammanhang
• förmågan att sätta mål och uppnå resultat som leder till önskvärda effekter
• förmåga och vilja att initiera, motivera, driva och leda förändring utifrån såväl ett utifrån- som ett inifrånperspektiv
• förmåga att tillvarata medarbetarnas potential i utveckling av verksamheten
• förmåga att peka ut riktning, förklara varför samt skapa förutsättningar för att ta sig dit


När vi anställer kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ledarskapsförmågor. Som en del i urvalsprocessen kommer tester att användas.

Se hela kravprofilen under rubriken Relaterade dokument.
ÖVRIGT
Anställning

• Tillsvidare anställning som polisinspektör med ett förordnande för befattningen om fyra år med möjlighet till förlängning
• Anställningen kan komma att inledas med en provanställning
• Placering Västberga Polishus, Stockholm
• Veckoplanerad arbetstidsförläggning


Säkerhetsklassning

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning


Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 21/8 2019.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult.

Polismyndigheten
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se
Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administratörer för handläggning av ärenden om upphittad och saknad egendom

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Aug 9
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland och har ca 7000 medarbetare. Det finns fyra polisområden inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten samt ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen.


Områdeskansliet City söker nu medarbetare till gruppen som hanterar upphittad och saknad egendom, hittegods. Arbetsplatsen är belägen på Stockholms Centralstation, Klara. På Klara finns en av tre receptioner i Polisområde City och här hanteras polisanmälningar av olika slag, hittegods och andra ärenden som allmänheten kan behöva hjälp med.


Upphittad och saknad egendom kan exempelvis vara smycken, plånböcker, cyklar, id-handlingar, djur, teknisk utrustning såsom mobiltelefoner och kameror. Just nu utvecklas ett hittegodssystem för verksamheten samtidigt som regionens hittegodshantering löpande vidareutvecklas. På sikt kommer det ske en samlokalisering av en förvarings- och utlämningsenhet för skrymmande gods.

ARBETSUPPGIFTER
Du får ett varierande och intressant arbete med en komplex lagföring genom att medverka till att upphittad egendom kommer åter till sin rättmätige ägare. Arbetet innebär att du självständigt och i team arbetar med upphittad och saknad egendom samt att du hjälper allmänheten via besök i reception, telefon eller mail. Du ansvarar för att inkommande och utgående hittegods registreras och lagerhålls utifrån Hittegodslagen samt Polismyndighetens föreskrifter. Utöver hittegodssystemet arbetar du i flera andra av polisens datasystem för att söka efter anmälningar i syfte att hitta ägare till godset.


I arbetet förekommer bred samverkan med kollegor i yttre tjänst, stationsbefäl och andra verksamhetsrepresentanter. Du kommer ha dagliga kontakter med allmänheten och andra externa aktörer som exempelvis hundstall och övriga djurorganisationer, även kontakter med såväl svenska som utländska myndigheter.


Vidare kan du också komma att behöva vara behjälplig med andra förekommande arbetsuppgifter såsom anmälningsupptagningar, skrivelser och utlämningar av resehandlingar.

KVALIFIKATIONER
KRAV
• Erfarenhet av personliga möten där du bemött kunder i exempelvis reception, kundmottagning eller liknande.
• Gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
• Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket såväl muntligt som skriftligt.
• Mycket god datorvana.
• Körkort med lägst B-behörighet.


MERITERANDE
• Erfarenhet av arbete inom svenskt rättsväsende.
• Erfarenhet av arbete inom svensk myndighet.
• Erfarenhet av att dagligen använda flera olika datorprogram/system.
• Erfarenhet av logistikarbete.
• Ytterligare arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant.
• Mycket goda språkkunskaper utöver svenska och engelska.
• Körvana med släp.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Arbetsuppgifterna ställer krav på din kommunikationsförmåga och att du kan bemöta andra på ett lyhört sätt. Som person är du flexibel och tålmodig. Periodvis kan arbetet innebära ett ökat inflöde av ärenden vilket kräver att du kan tempoväxla, bibehålla ett gott bemötande och vara fortsatt noggrann. Du trivs med samarbete samtidigt som du har en förmåga att vara självgående.ÖVRIGT
Funktion: Handläggare Gods.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader.
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: City.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid under vardagar.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Introduktion: Du kommer att göra studiebesök och få verksamhetspraktik.


Är du en av dem vi vill gå vidare med blir du via mail kallad till en intervju som hålls under vecka 38. Språkprov i svenska och engelska genomförs i samband med intervjun.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning


Har du frågor om processen, skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Varmt välkommen med din ansökan!


POLISMYNDIGHETEN
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.


Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Ansök nu

Administratör till receptionen i Farsta , Polismyndigheten Stockholm

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Aug 8
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland och har ca 7000 medarbetare. Det finns fyra polisområden inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten samt ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen.


Polisområde Syd söker nu en medarbetare till receptionen i Farsta.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker till viss del via telefonsamtal och mail men i huvudsak direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Ditt uppdrag är att hjälpa medborgare som uppsöker oss av olika skäl. Arbetet innebär att upprätta polisanmälningar av olika dignitet samt hantera delgivningar, hittegods, initiera utredningar som kan innebära att hålla enklare förhör och i övrigt bistå med andra förekommande administrativa arbetsuppgifter. Samverkan med olika aktörer sker både internt och externt.

KVALIFIKATIONER
KRAV
• Erfarenhet av personliga möten där du bemött externa aktörer i exempelvis reception, kundmottagning eller liknande.
• Gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
• Utöver mycket goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt, förmåga att uttrycka dig väl på engelska.
• Mycket god datorvana.


MERITERANDE
• Erfarenhet av arbete inom svenskt rättsväsende.
• Erfarenhet av arbete inom svensk myndighet.
• Erfarenhet av ärendehanteringssystem.
• Erfarenhet av att dagligen använda flera olika datorprogram/system.
• Ytterligare arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant.
• Servicerelaterad utbildning.
• Högskolekurs inom beteendevetenskap eller kriminologi.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Arbetsuppgifterna ställer krav på din kommunikationsförmåga och att du kan bemöta andra på ett lyhört sätt. Som person är du flexibel och tålmodig. Periodvis kan arbetet innebära ett högre inflöde av besökare vilket kräver att du kan tempoväxla, bibehålla ett gott bemötande och vara fortsatt noggrann. Du trivs med samarbete samtidigt som du har en förmåga att vara självgående.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de kvalifikationer vi eftersöker. Bifoga också en inskannad kopia på din gymnasieexamen.ÖVRIGT
Funktion: Administratör Reception.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader.
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Farsta.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid under vardagar.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Utbildning: Några veckor in i anställningen ska du genomgå en utbildning på ca 5 veckor.


Är du en av dem vi vill gå vidare med blir du via mail kallad till en intervju som hålls under vecka 37. Språkprov i svenska och engelska genomförs i samband med intervjun.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning


Har du frågor om processen, skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36. Har du frågor gällande befattningen tar du kontakt med Malin Därth.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Varmt välkommen med din ansökan!


POLISMYNDIGHETEN
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.


Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Ansök nu

Administratörer till passverksamheten i Södertälje , Polismyndigheten Stockh

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Aug 8
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland och har ca 7000 medarbetare. Det finns fyra polisområden inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten samt ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen.


Polisområde Syd söker nu två medarbetare till passverksamheten i Södertälje. Polisstationen är belägen ca 10 minuters promenad från stationen Södertälje centrum och är bemannad måndag till fredag. Södertälje är den sydligaste passverksamheten i Stockholm och får därmed varierande mängder av besökare från andra delar av Sverige under högsäsong och även kontinuerligt från de två närmsta kommunerna Nykvarn och Salem. Arbetsgruppen är sammansvetsad och tvekar inte att hjälpa varandra då vi är en av de mindre passverksamheterna.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker till viss del via telefonsamtal och mail men i huvudsak direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att handlägga passansökningar och ansökningar om nationellt ID-kort, utlämning av dessa samt hantering av delgivningar. Du handlägger ärenden i enlighet med gällande lagar och förordningar såsom Passlagen, Passförordningen, Förordningen om nationellt ID-kort samt Förvaltningslagen. Vidare kan du också komma att behöva vara behjälplig med arbetsuppgifter kopplade till vår receptionsverksamhet såsom anmälningsupptagning, hantering av hittegods med mera.

KVALIFIKATIONER
KRAV
• Erfarenhet av personliga möten där du bemött externa aktörer i exempelvis reception, kundmottagning eller liknande.
• Gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
• Utöver mycket goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt, förmåga att uttrycka dig väl på engelska.
• Mycket god datorvana.


MERITERANDE
• Erfarenhet av arbete inom svenskt rättsväsende.
• Erfarenhet av arbete inom svensk myndighet.
• Erfarenhet av ärendehanteringssystem.
• Erfarenhet av att dagligen använda flera olika datorprogram/system.
• Ytterligare arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant.
• Servicerelaterad utbildning.
• Högskolekurs inom beteendevetenskap eller kriminologi.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Arbetsuppgifterna ställer krav på din kommunikationsförmåga och att du kan bemöta andra på ett lyhört sätt. Som person är du flexibel och tålmodig. Periodvis kan arbetet innebära ett högre inflöde av besökare vilket kräver att du kan tempoväxla, bibehålla ett gott bemötande och vara fortsatt noggrann. Du trivs med samarbete samtidigt som du har en förmåga att vara självgående.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de kvalifikationer vi eftersöker. Bifoga också en inskannad kopia på din gymnasieexamen.ÖVRIGT
Funktion: Handläggare Pass.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader.
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Södertälje.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid under vardagar.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Utbildning: En förutsättning för att du ska kunna påbörja befattningen är att du blir godkänd och certifierad i den obligatoriska utbildningen som pågår under två veckor i början av din anställning.


Är du en av dem vi vill gå vidare med blir du via mail kallad till en intervju som hålls under vecka 37. Språkprov i svenska och engelska genomförs i samband med intervjun.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning


Har du frågor om processen, skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36. Har du frågor gällande befattningen tar du kontakt med Daniel Thylin.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Varmt välkommen med din ansökan!


POLISMYNDIGHETEN
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.


Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Ansök nu

Administratörer till flera passverksamheter , Polismyndigheten Stockholm

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Aug 8
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland och har ca 7000 medarbetare. Det finns fyra polisområden inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten samt ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen.


Vi söker nu flera administratörer till passverksamheten med placering vid:

• PO Nord (Sollentuna, Solna och Täby).
• Områdeskansliet City (Kungsholmen).
• PO Syd (Globen, Haninge, Huddinge och Nacka).

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker till viss del via telefonsamtal och mail men i huvudsak direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att handlägga passansökningar och ansökningar om nationellt ID-kort, utlämning av dessa samt hantering av delgivningar. Du handlägger ärenden i enlighet med gällande lagar och förordningar såsom Passlagen, Passförordningen, Förordningen om nationellt ID-kort samt Förvaltningslagen. Vidare kan du också komma att behöva vara behjälplig med arbetsuppgifter kopplade till vår receptionsverksamhet såsom anmälningsupptagning, hantering av hittegods med mera.

KVALIFIKATIONER
KRAV
• Erfarenhet av personliga möten där du bemött externa aktörer i exempelvis reception, kundmottagning eller liknande.
• Gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
• Utöver mycket goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt, förmåga att uttrycka dig väl på engelska.
• Mycket god datorvana.


MERITERANDE
• Erfarenhet av arbete inom svenskt rättsväsende.
• Erfarenhet av arbete inom svensk myndighet.
• Erfarenhet av ärendehanteringssystem.
• Erfarenhet av att dagligen använda flera olika datorprogram/system.
• Ytterligare arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant.
• Servicerelaterad utbildning.
• Högskolekurs inom beteendevetenskap eller kriminologi.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Arbetsuppgifterna ställer krav på din kommunikationsförmåga och att du kan bemöta andra på ett lyhört sätt. Som person är du flexibel och tålmodig. Periodvis kan arbetet innebära ett högre inflöde av besökare vilket kräver att du kan tempoväxla, bibehålla ett gott bemötande och vara fortsatt noggrann. Du trivs med samarbete samtidigt som du har en förmåga att vara självgående.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de kvalifikationer vi eftersöker. Bifoga också en inskannad kopia på din gymnasieexamen.ÖVRIGT
Funktion: Handläggare Pass.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader.
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Flera orter.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid under vardagar.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Utbildning: En förutsättning för att du ska kunna påbörja befattningen är att du blir godkänd och certifierad i den obligatoriska utbildningen som pågår under två veckor i början av din anställning.


Är du en av dem vi vill gå vidare med blir du via mail kallad till en obligatorisk informationsträff som hålls under vecka 35. Utöver att få information om rollen ska du under träffen genomföra ett språkprov i svenska. Om du går vidare i processen är nästa steg en gruppintervju. Vid detta tillfälle genomförs också en kort individuell intervju där du även ska besvara frågor på engelska. Gruppintervjuerna hålls under vecka 37 och 38.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning


Har du frågor om processen, skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36. Har du frågor gällande befattningen tar du kontakt med Anna Gerdelius (PO Nord) Anton Roos (Områdeskansliet City) och Peter Rodahl (PO Syd).


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Varmt välkommen med din ansökan!


POLISMYNDIGHETEN
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.


Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Ansök nu

Civil kriminaltekniker till forensisk sektion , regionala utredningsenheten

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jul 15
Den nya Polismyndigheten bildades den 1 januari 2015. Polismyndigheten ersätter de tidigare 21 fristående polismyndigheterna, Rikspolisstyrelsen och Statens kriminaltekniska laboratorium och är en enrådighetsmyndighet. Det innebär att myndigheten leds av en chef som inför regeringen ensam bär ansvaret för myndighetens verksamhet. Myndigheten består av drygt 30 000 medarbetare. Från den 1 januari 2015 organiseras den nya Polismyndigheten i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli.


Den regionala utredningsenheten ansvarar tillsammans med polisområdena för regionens utredningsverksamhet. Vid den regionala utredningsenheten utreds bl.a. miljö- och arbetsmiljöbrott, IT-brott, större bedrägeriärende, samt grov organiserad brottslighet som är gränsöverskridande. Här organiseras även regionens forensiska arbete, brottsamordningsfunktion, aktionsgrupp/-er, brottsoffer- och personsäkerhetsarbete samt regional spaningsverksamhet och teknikspaning.


Forensisk sektion har ett övergripande ansvar för regionens kriminaltekniska verksamhet. Funktionsansvaret för kriminaltekniker ligger på regionsnivå medan Nationellt forensiskt centrum innehar processansvaret för den forensiska verksamheten. På sektionen finns även forensisk analysverksamhet och verksamhetsstöd.


ARBETSUPPGIFTER
Forensisk sektion bedriver kriminalteknisk verksamhet och ansvarar för regionens kriminaltekniska beredskap. Arbetet innebär brottsplatsundersökningar vid grova brott där du också deltar vid obduktioner och redovisar kriminaltekniska protokoll samt håller i föredragningar för FU-ledare, utredare och åklagare. Du ska även kunna vittna vid rättegång. Till arbetsuppgifterna hör också att utföra brandorsaksundersökningar, identifieringsarbete av avlidna samt visst laboratoriearbete. Som kriminaltekniker utför du arbetsuppgifter i påfrestande och obehagliga miljöer av olika slag där du kan komma i kontakt med personer som utsatts för mycket grovt våld. Då verksamhetens behov styr och du ingår i regionens beredskap, behöver du arbeta obekväma arbetstider så som kväll, natt och helg.

KVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som:


• Utbildning inom områden som anses relevanta för arbete med forensik och brottsplatsundersökning.
• Erfarenhet från arbetsliv, utbildning eller motsvarande kunskap som arbetsgivaren bedömer relevant.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
• Körkort med B-behörighet.


Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även:


• Tidigare erfarenhet av arbete i polisiär eller militär organisation.
• Tidigare utredningserfarenhet.
• Goda IT-kunskaper, från arbetsliv eller utbildning.
• Utbildning och/eller erfarenhet inom något område som kan vidareutvecklas till förstärkt förmåga hos dig som framtida kriminaltekniker.
• Dokumenterad erfarenhet av arbete på brottsplats.


Personliga egenskaper


• Analytisk förmåga.
• Uthållig och tål att utsättas för obehagliga situationer och miljöer.
• Noggrann och strukturerad.
• Uppskattar att arbeta både i team och enskilt.
• Kommunikativ med förmåga att formulera dig såväl muntligt som i skrift.
• Utföra brottsplatsarbete dygnets alla timmar, d.v.s. beredskapstjänstgöring.


Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


Vi värdesätter


På grund av arbetets natur behöver du ha god fysik. För att trivas i rollen är det viktigt att du som person är trygg i dig själv och har empatisk förmåga. Du har en god förmåga att överblicka, prioritera och kommunicera information. Vi ser även att du är lösningsfokuserad och trivs med att arbeta både enskilt och i grupp.
Du har förmågan att självständigt kunna fatta beslut, inom ramen för delegationen. Då arbetet innebär många kontaktytor såväl internt som externt, förväntar vi oss att du är kommunikativ och har god förmåga att skapa kontakt och dialog. Du har även god förmåga att skriftligen dokumentera genomförda analyser samt stor integritet och professionellt förhållningssätt till det material du kommer att arbeta med.

ÖVRIGT
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Stockholms län
Arbetstid: Veckoplanering VP 5:2
Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning.


Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 2 augusti 2019. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Chef till grupp Juridik , Fastighetsutvecklingssektionen , vid EA / Lokalförsör

Förvaltningsjurist
Läs mer Jun 28
Lokalförsörjningsenheten är en nationell funktion inom Polismyndighetens Ekonomiavdelning som ansvarar för myndighetens kort- och långsiktiga lokalförsörjning. Polismyndigheten äger inga egna lokaler men hyr över 1,4 miljoner kvadratmeter lokaler fördelat på ca 1 000 hyresavtal till en kostnad om ca 2 miljarder kronor.

Som en del av Lokalförsörjningsenheten ingår fastighetsutvecklingssektionen med ansvar för bland annat hyresjuridik. Fastighetsutvecklingssektionen är indelad i tre grupper; juridikgruppen, teknikgruppen och strategigruppen.

Juridikgruppen är ett stöd till enhetens medarbetare inom området hyresjuridik. Detta genom att hyresförhandla med hyresvärdar, granska hyresavtal och hantera uppsägningar, även som ombud i hyresnämnden. Som specialister inom hyresjuridik hanterar och granskar man avtal kopplade till enhetens lokalprojekt. Juristgruppen utvecklar arbetssätt och arbetar med strategier och riktlinjer för utformning av de juridiska avtal som enheten använder. Juristgruppen arbetar i en processorienterad organisation med stöd av såväl projektprocess som hyresprocess. Som gruppchef kommer du att leda en grupp med ca sex medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Som gruppchef inom fastighetsutvecklingssektionen ska du leda gruppens hyresjurister och hyresadministratör samt ansvara för att gruppens uppsatta mål följs och uppfylls. Gruppchefen skall kunna driva egna hyresärenden vid behov. Gruppchefen ska tillsammans med sektionschefen planera verksamheten utifrån uppställda mål samt delta i planering av hela enhetens verksamhet tillsammans med övriga grupp- och sektionschefer. Gruppchefen ska kunna svara för sektionschefen vid dennes frånvaro.

Som chef grupp juridik vid Projektsektionen

ska du
- inom ramen för ditt ansvarsområde ansvara för att verksamhetens uppdrag utförs
- tillsammans med dina medarbetare verka för verksamhetens långsiktiga förändrings-och utvecklingsarbete
- ingå i sektionens ledningsgrupp
- delta i enhetens ledningskonferenser
- vid behov driva egna ärenden
- ansvara för såväl utvecklingssamtal som lönesamtal/lönesättande samtal för dina medarbetare
- ansvara och verka för en miljö som stimulerar till samarbete, kreativitet och ständiga förbättringar
- företräda hela Polismyndigheten både externt och internt och arbeta för att stärka förtroendet för polisverksamheten.

är du
- verksamhetsansvarig genom dina medarbetare når du goda resultat som ger önskvärda effekter
- arbetsgivare du påverkar och tar ansvar för arbetsgivarpolitiken samt tillämpar den för verksamhetens bästa
- ledare utifrån uppdraget coachar, motiverar, stödjer och skapar du förutsättningar för dina medarbetare att nå sin fulla potential


KVALIFIKATIONER
har du
- några års aktuell erfarenhet av att ha arbetat i arbetsledande befattning
- juristexamen
- erfarenhet av det aktuella verksamhetsområdet
- erfarenhet av att delta i förändrings- och utvecklingsarbeten

besitter du
- förmåga att använda dig av kommunikation som medel för styrning och ledning av verksamheten
- förmåga och att se den egna verksamhetens arbete i ett större sammanhang
- förmågan att sätta mål och uppnå resultat som leder till önskvärda effekter
- förmåga och vilja att initiera, motivera, driva och leda förändring utifrån såväl ett utifrån- som ett inifrånperspektiv
- förmåga att tillvarata medarbetarnas potential i utveckling av verksamheten
- förmåga att peka ut riktning, förklara varför samt skapa förutsättningar för att ta sig dit

När vi anställer kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ledarskapsförmågor. Som en del i urvalsprocessen kommer tester att användas.

För fullständig kravprofil se:
https://polisen.se/contentassets/77ac2dc52dbb47e7a407b3f22a1fc9cd/kravprofil--gruppchef-svealand-lokalforsorjning-juridik.pdf


ÖVRIGT
Anställning
Tillsvidareanställning med ett förordnande för befattningen om fyra år med möjlighet till förlängning
Anställningen kan komma att inledas med en provanställning
Placering i Stockholm, Göteborg eller Malmö

Säkerhetsklassning
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning.

Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult.

Ansökan
Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV (inga betyg eller intyg) senast den 31 juli 2019, via e-post till jobb.na@polisen.se. Vi tar endast emot bilagor i pdf- eller doc-format. Märk din ansökan med ref nr: A335.796/2019 i mailets ärendemening.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med ref.nr A335.796/2019 via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, Box 122 56, 102 26 Stockholm.

Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på www.polisen.se/personuppgifter/rekrytering.

Din intresseanmälan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Ansök nu

Administratör till reception i Solna , Polismyndigheten Stockholm

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jul 27
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland och har ca 7000 medarbetare. Det finns fyra polisområden inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten samt ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen.


Polisområde Nord söker nu två medarbetare till receptionen i Solna.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker till viss del via telefonsamtal och mail men i huvudsak genom direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Ditt uppdrag är att hjälpa medborgare som uppsöker oss av olika skäl. Arbetet innebär att upprätta polisanmälningar av olika dignitet samt hantera delgivningar, hittegods, initiera utredningar som kan innebära att hålla enklare förhör och i övrigt bistå med andra förekommande administrativa arbetsuppgifter. Samverkan med olika aktörer sker både internt och externt.

KVALIFIKATIONER
KRAV
• Minst ett års erfarenhet av personliga möten där du bemött kunder i exempelvis reception, kundmottagning eller liknande.
• Gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
• Mycket goda kunskaper i det svenska språket såväl muntligt som skriftligt.
• Förmåga att uttrycka dig väl i det engelska språket.
• God datorvana.


MERITERANDE
• Eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller kriminologi.
• Erfarenhet av arbete inom myndighet.
• Ytterligare arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant.
• Erfarenhet av ärendehanteringssystem.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Arbetsuppgifterna ställer krav på din kommunikationsförmåga och att du kan bemöta andra på ett lyhört sätt. Som person är du flexibel och tålmodig. Periodvis kan arbetet innebära ett högre inflöde av besökare vilket kräver att du kan tempoväxla, bibehålla ett gott bemötande och vara fortsatt noggrann. Du trivs med samarbete samtidigt som du har en förmåga att vara självgående.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de kvalifikationer vi eftersöker. Bifoga också en kopia på din gymnasieexamen.ÖVRIGT
Funktion: Administratör Reception.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader.
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Solna.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid, vardagar och eventuellt helger.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Utbildning: Några veckor in i anställningen ska du genomgå en utbildning på ca 5 veckor.


Språkprov i svenska och engelska genomförs i samband med intervjun.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning


Har du frågor om processen, skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36. Har du frågor gällande arbetet kontaktar du Anna Gerdelius.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Varmt välkommen med din ansökan!


POLISMYNDIGHETEN
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.


Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Ansök nu

Serviceman till Polisområde Stockholm Syd

Kontorsvaktmästare
Läs mer Jun 12
Polismyndigheten, region Stockholm har ca 6 680 anställda. Regionen består av fyra polisområden City, Syd, Nord och Gotland, regionala enheter samt ett regionkansli som lyder direkt under regionpolischefen.Polisområde Stockholm Syd är Sveriges största polisområde. Området är, förutom lokalpolisområden, uppdelat i olika sektioner för BIN, Grova brott/spaning, Underrättelse, Operativt stöd, Jour/samordning samt Jour/utredning. Här bor och arbetar närmare 1 miljon invånare. Området spänner från storstad till mindre kommuner med småstadskaraktär, från landsbygd och skärgård till publika arenor och knutpunkter för alla trafikslag. I polisområdet finns avancerade nätverk etablerade och vissa områden är hårt brottsbelastade samt socialt utsatta, medan andra är mindre belastade.Polisområde Stockholm Syd söker nu en ny medarbetare med placering i Västberga.


ARBETSUPPGIFTER
Huvudsakliga arbetsuppgifter är posthantering, beställning och påfyllnad av förbrukningsmaterial även andra vanligen förekommande arbetsuppgifter på intern service och vaktmästeri ingår som en del av arbetet.I rollen har du många kundkontakter såväl inom som utom polisområdet. Du arbetar självständigt vilket förutsätter att du kan ta egna initiativ och fatta beslut. Arbetet innebär varierande uppgifter, är fysiskt rörligt och kan innebära tunga lyft.KVALIFIKATIONER
Krav
• Gymnasieexamen
• B-körkort
• Datorvana
• God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skriftMeriterande
• Dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom en större myndighet/organisation.Personliga egenskaper
Som person är du genuint serviceinriktad och ansvarstagande. Du är händig, ordningsam och har god samarbetsförmåga. Du ska ha en högt utvecklad känsla för att kunna ge god service. I arbetet förekommer visst ensamarbete, vilket förutsätter att du kan ta egna initiativ och snabba beslut. God fysik, då arbetsuppgifterna stundtals kan vara fysiskt krävande.Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Om anställningen
Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Västberga
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Flextid mellan 06.00-22.00
Tillträde: Enligt överenskommelseVi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovningVälkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 29 juli 2019. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult: Eva Holmen 072-221 95 83.Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

FU - ledare till Snabbare Lagföring ”SLF” i jourmiljö till PO Syd , Region Sto

Inspektör, Polisen
Läs mer Jun 10
PO Syd är uppdelat i åtta lokalpolisområden samt sektioner för BIN, Grova brott, Joursektionen, Operativt stöd och ett områdeskansli. Området innefattar city-nära tätorter, klassiska förorter, skärgård och ren landsortsbebyggelse. Vi söker poliser till Joursektionen för tillsvidareanställning som inspektörer. Om du som söker är polisassistent kommer du efter anställning att få ändrad tjänstebenämning till inspektör.

Jourverksamhet med tillhörande FU-ledare bedrivs i Flemingsberg, Västberga och Södertälje. FU-ledare som dedikerat arbetar med Snabbare Lagföring får sin placering i Västberga. Även som FU-ledare inom Snabbare Lagföring (SLF-JFuL) kan du komma att få svara som vanlig J-FuL vid behov.

Under 2019 arbetar vi med uppbyggnad av Snabbare Lagföring SLF för att starta upp det 2020.


ARBETSUPPGIFTER
Som FU-ledare inom SLF arbetar du i jourmiljön, men relativt renodlat med de ärenden som omfattas av SLF. Via Intrapolis med sökord Snabbare lagföring hittar du mer information om metoden, som utan tvekan är här för att stanna.

Ditt uppdrag som SLF-JFuL innebär att du coachar och inspirerar yttre medarbetare att avrapportera på ett lite nytt och mer fullständigt sätt. Det kräver att du är duktig i FU-ledning av polisledda förundersökningar, men också att du har och sprider positiv energi, att du är mån om att driva den här sortens utvecklingsarbete och att du är intresserad av att samverka både med yttre medarbetare, kontaktåklagare, domstolsadministratörer m.fl.

Du behöver ha god kunskap om myndighetens uppdrag, mål och styrdokument så du självständigt kan bedöma situationer och kunna prioritera samt fatta adekvata beslut inom ramen för en förundersökning.

Du får unika möjligheter att vara delaktig i och påverka ett koncept som naturligt genererar kontakt med den yttre personalen och ger direkt möjlighet att påverka utredningsarbetet som utförs av IGV på fältet.

I funktionen ingår det att under vissa arbetspass, när så krävs, fungera som ordinarie J-FuL där du är en av polisområdets initiala ärendemottagare inklusive förhandsprövning av frihetsberövade m.m.

Vi kommer att erbjuda ämnesspecifik utbildning.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Polisexamen.
• Behörig att förundersökningsleda genom polismyndighetens nationella utbildning avseende förundersökningsledning alternativt annan förundersökningsutbildning.
• Erfarenhet och vana av FU-ledning
• Anställning inom Polismyndigheten de senaste fem åren.

MERITERANDE

• Erfarenhet av polisledda förundersökningar från ax till limpa.
• Erfarenhet av arbetsledning och/eller samverkan med externa arbetspartners.
• Erfarenhet av självständigt brottsutredande arbete avseende ett flertal olika brottstyper och därtill aktuella tvångsmedel.


PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som:
• Positiv, energispridande och har en strävan att utveckla vår verksamhet.
• Har god samarbetsförmåga och kan både ge och ta feed-back.
• Har en väl utvecklad kommunikationsförmåga. Du behöver vara pedagogisk och kunna förmedla dina kunskaper och utveckla medarbetare. Du ska arbetsleda och tydligt kommunicera dina beslut med både interna och externa aktörer.


ÖVRIGT
Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader.

Arbetsort: Västberga, men tjänstgöring kan vid enstaka pass komma i fråga på andra ställen i polisområdet.

Arbetstid: Periodplanerad och förläggs i huvudsak mellan kl 07.00-03.00 under årets alla dagar i enlighet med ASA/polis.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult: nataliezarsazi@polisen.se

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Polisområde Stockholm City söker serviceman med placering på Kungsholmen

Kontorsvaktmästare
Läs mer Jun 5
Polismyndigheten, region Stockholm har ca 7 000 anställda. Regionen består av fyra polisområden; City, Syd, Nord och Gotland samt regionala enheter och ett regionkansli.
Polisområde Stockholm city omfattar geografiskt de centrala delarna av Stockholms stad samt Lidingö stad.Polisområdet består av två lokalpolisområden LPO Norrmalm och LPO Södermalm, två utredningssektioner, en joursektion, en underrättelsesektion, två utredningssektioner för operativt stöd och ett områdeskansli.
Polisområdet bedriver arbete inom områdena utredning och lagföring, ingripandeverksamhet samt den brottsförebyggande verksamheten främst inom ramen för sitt geografiska ansvarsområde.Arbetsplatsen
Som serviceman/vaktmästare på områdeskansliet kommer du ingå i arbetsgruppen Intern service 2 och ha din utgångspunkt för arbetet från polishuset, kvarteret Kronoberg i Stockholm. Intern service 2 består idag av 10 servicemän och 1 gruppchef.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att ge mycket god service av varierande karaktär till interna kunder inom polisen vid polisregionen.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innefattar en mängd olika uppdrag av varierande karaktär.

Som exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter kan nämnas:

• Avflyttningar och omflyttningar
• Transport av gods
• Drift av Miljöstationen
• Hämtning, sortering och destruktion av olika fraktioner av avfall
• Byte av lysrör och lampor
• Montering/demontering av möbler och inredning
• Uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystemet
• Hantering av papper för skrivare och kopiatorer
• Beställning av för verksamheten erforderligt materielKVALIFIKATIONER
Krav

• Gymnasieexamen
• Körkort B
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
• DatorvanaMeriterande

• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Utbildning inom yrken kopplade till byggnation, verkstad, hantering av avfall och service


Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är/har
• Ansvarstagande och serviceinriktad
• God social förmåga
• Problemlösare som är förbättrings- och utvecklingsbenägen
• Händig
• Ordningsam
• God samarbetsförmåga
• Lyhörd och flexibel


ÖVRIGT
Om anställningen
Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Flextid mellan 06.00-22.00
Tillträde: Enligt överenskommelseVi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovningVälkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 27 juni 2019. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult: Eva Holmen 072-221 95 83.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Receptionist till City , Polismyndigheten Stockholm

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jun 8
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland. Det finns fyra polisområden inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten. Slutligen finns det även ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Regionen har ca 7000 medarbetare.


Polisområde City Områdeskansliet söker nu flera medarbetare till receptionen Norrmalm på Kungsholmen.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker i direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Ditt uppdrag är att hjälpa medborgare som uppsöker oss av olika skäl. Arbetet innebär att upprätta polisanmälningar av olika dignitet samt hantera delgivningar, hittegods, initiera utredningar som kan innebära att hålla enklare förhör med mera. I arbetet ingår även att besvara telefonsamtal. Vidare kan du också komma att behöva vara behjälplig med arbetsuppgifter kopplade till Områdeskansliet i Polisområde City. Samverkan med olika aktörer sker både internt och externt.

KVALIFIKATIONER
KRAV
Vi söker dig som har:
• minst ett års erfarenhet av bemötande i form externa kontakter genom personliga möten.
• gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
• mycket god förmåga att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt på svenska.
• god förmåga att uttrycka dig muntligt på engelska.
• god datorvana.


MERITERANDE
Det är meriterande om du har:
• eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller kriminologi.
• erfarenhet av arbete inom myndighet.
• ytterligare arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant.
• erfarenhet av polisiära system såsom DURTVÅ.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Arbetsuppgifterna ställer krav på din kommunikationsförmåga och förmåga att lyhört bemöta människor. Som person är du flexibel och tålmodig. Arbetet kräver att du kan tempoväxla och att du under hög arbetsbelastning bibehåller din prioriteringsförmåga och förmåga att vara noggrann. Du trivs med att samarbeta med kollegor och andra intressenter samtidigt som du har en förmåga att vara självgående och initiativtagande.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de kvalifikationer vi eftersöker. Bifoga också en kopia på din gymnasieexamen.ÖVRIGT
Funktion: Administratör Reception
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader.
Omfattning: Heltid
Arbetsort: Kungsholmen.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid, vardagar och helger.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Språkkontroll i svenska och engelska kommer att genomföras i samband med intervjun. En förutsättning för att du ska kunna påbörja befattningen som receptionist är att du blir godkänd och certifierad i den obligatoriska nationella internutbildningen som pågår i 6 veckor.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på ingrid.lindtorp@polisen.se eller 072-712 99 20. Har du frågor gällande arbetet kontaktar du Alice Nordberg Ekengren.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Varmt välkommen med din ansökan!


Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Ansök nu

Handläggare till Nationellt bedrägericenter

Riksdagsstenograf
Läs mer Maj 14
Polismyndigheten består av drygt 30 000 medarbetare och är organiserade i sju regioner.

Polismyndigheten, region Stockholm har ca 7000 anställda. Regionen består av fyra polisområden inklusive Gotland, regionala enheter samt ett region kansli som lyder direkt under regionpolischefen.

Den regionala utredningsenheten ansvarar tillsammans med polisområdena för regionens utredningsverksamhet. Vid den regionala utredningsenheten utreds bl.a. miljö- och arbetsmiljöbrott, vissa IT-brott, bedrägeriärenden samt grov organiserad brottslighet som är gränsöverskridande.


ARBETSUPPGIFTER
Nationellt bedrägericenters (NBC) strävar efter är att vara ledande i arbetet att minska bedrägeribrottsligheten genom brottsförebyggande arbete och effektiv utredning.

NBC har ett nationellt uppdrag och mandat men arbetar även in-ternationellt med Europol och Interpol.

Verksamheten kan delas in i tre huvudsakliga områden, polisoperativt arbete, brottsförebyggande verksamhet och metodutveckling.

NBC förebygger brott genom påverkansarbete, kunskapsspridning och in-formation om bedrägerier.

NBC agerar på trender och samband gällande bedrägeribrottslighet genom aktiv kunskapsinhämtning, operativt arbete, omvärldsbevakning, analys och samverkan internt och externt.

NBC utvecklar brottsbekämpningen genom effektiva, digitaliserade och rätt-säkra metoder.


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har:

-Relevant akademisk utbildning eller andra kunskaper som
arbetsgivaren finner likvärdiga
-Erfarenhet av att ha strukturerat, analyserat och sammanställt stora in-formationsmängder
-Erfarenhet av arbete i projektform
-Erfarenhet av att samverka med myndigheter, organisationer eller andra aktörer och yrkesgrupper.
-Mycket god förmåga att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska.


MERITERANDE

-Erfarenhet av arbete på nationell och strategisk nivå
-Erfarenhet av utredningsarbete
-Erfarenhet av att arbeta mot bedrägeribrottslighet
-Erfarenhet av arbete med metodutveckling
-Erfarenhet av arbete med brottspreventiva frågor


ÖVRIGT

Anställningen:

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader

Arbetsort: Stockholm: Kronoberg

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.

Ansökan:

Genom din ansökan samtycker du till att dina personuppgifter behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Har du skyddad identitet eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut; Registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med ansvarig HR-konsult: Natalie Zarsazi (Natalie.zarsazi@polisen.se.)


Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Handläggare till Stöd / Service , LPO Arlanda , Region Stockholm

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Mar 25
I region Stockholm ingår tre polisområden, en underrättelsesektion, en utredningsenhet, en operativ enhet och en Gränspolisenhet.


Gränspolisenheten består av ca 420 medarbetare som inom hela Polisregion Stockholm arbetar med gränskontroll, inre utlänningskontroll, verkställigheter av beslut om avvisning och utvisning samt spaning och utredning avseende människosmuggling och andra brott mot utlänningslagen. Det är gränspolisenheten som har det geografiska ansvaret för Arlanda flygplats.


Lokalpolisområde Arlanda har ansvar för gränskontroll och inre utlänningskontroll på Arlanda och Bromma flygplats samt ordning och säkerhet på Arlanda. Vi bedriver lokalpolisområdesverksamhet och har egna stationsbefäl, yttre befäl, och kommunpoliser. I gränskontrollverksamheten arbetar poliser, gränskontrollanter och utredare samt tekniker som utför dokumentundersökningar. Verksamheten bedrivs under dygnets alla timmar.

ARBETSUPPGIFTER
Då gränspolisenheten/LPO Arlanda kommer att växa de närmaste åren söker vi nu en handläggare som kommer att fungera som ett stöd åt kärnverksamheten och lokalpolisområdets ledning.


Rollen som handläggare är bred och exempel på arbetsuppgifter är:


• Samordning av lokalförändringar och systematiskt arbetsmiljöarbete
• Hantering av remisser och underlag
• Administration, såsom hantering av funktionsbrevlåda (mail), uppföljning/logg
• Hantering av inkomna skrivelser
• Beredning/underlag till ledningsgruppen


Rollen kan komma att utvecklas över tid och utefter behov och det finns alltså stora möjligheter för dig att förkovra din administrativa erfarenhet genom både praktik och utbildning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:


• Gymnasieexamen
• Erfarenhet av handläggning och/eller administration under minst 1 års tid på samma arbetsplats
• Mycket god datorvana
• Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
• God förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift


Vi ser det som meriterande om du har:


• Erfarenhet av att arbeta på myndighet
• Eftergymnasial utbildning
• B-körkortPersonliga egenskaper:


Vi söker dig som trivs i rollen som spindeln i nätet och som har en väl utvecklad serviceförmåga.


Som person är du en lagspelare och du trivs med att arbeta såväl i grupp som självständigt. Då du kommer att ha varierande arbetsuppgifter är det viktigt att du är effektiv, men också prestigelös och flexibel. Att du är lyhörd och kommunikativ är en förutsättning för att trivas i rollen då du kommer att hantera många olika kontakter, såväl internt som externt.


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Arlanda, Stockholm
Arbetstid: Veckoplanerad
Tillträde: Enligt överenskommelse


Anställningen kräver svenskt medborgarskap.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.Ansökan


Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra bemanningsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering/


Har du skyddad identitet, referenser eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med ansvarig HR-konsult Sofia Widfeldt, 114 14.


Polismyndigheten


Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.


Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se


Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sommaranställning - Gränskontrollanter till Arlanda

Gränskontrollant/Passkontrollant
Läs mer Mar 15
Gränspolisenheten är en regional enhet vid polisregion Stockholm som består av ca 440 medarbetare och som inom hela polisregionen arbetar med gränskontroller, inre utlänningskontroller och verkställigheter av beslut om avvisning och utvisning. Enheten bedriver också spaning och utredning avseende människosmuggling, brott mot utlänningslagen och gränsöverskridande internationell grov organiserad brottslighet. Gränspolisenheten har det regionala ansvaret för internationella kontakter.

Lokalpolisområde Arlanda har ansvar för gränskontroll och inre utlänningskontroll på Arlanda och Bromma flygplats samt ordning och säkerhet på Arlanda. Lokalpolisområdesverksamhet bedrivs genom funktioner som stationsbefäl, yttre befäl, gruppchefer, och kommunpoliser. I gränskontrollverksamheten arbetar poliser, gränskontrollanter och utredare samt tekniker som utför dokumentundersökningar. Verksamheten bedrivs året om under dygnets alla timmar.

ARBETSUPPGIFTER
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att kontrollera pass och övriga handlingar för in- och utresande till och från Sverige och Schengenområdet.
Vi arbetar underrättelsebaserat och i arbetet ingår bland annat profilering av resenärer och kontroll av dokument. Du kommer även att delta i andra insatser inom ramen för enhetens arbete, främst inom gränskontrollen.
Du kommer också att dagligen samverka med andra myndigheter och externa aktörer.
Arbetet som gränskontrollant innebär skiftarbete, årets alla dagar och dygnets alla timmar.
Som polisens ansikte utåt krävs det att du kan hantera olika situationer med hög servicegrad och bibehållen kvalitet även under hög arbetsbelastning. Vi ställer höga krav på omdöme och noggrannhet i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Har avslutad och gymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Har goda datakunskaper och är van dataanvändare
• Fullgott färgseende - Vid intervjutillfället skall du visa upp ett intyg från optiker beträffande ditt färgseende. Intyget får inte vara äldre än sex månader

Meriterande:
• Genomgått utbildning i gränskontroll (sedan Schengeninträdet)
• Erfarenhet av gränskontrollarbete
• Övriga språkkunskaper
• Tidigare arbetslivserfarenhet från servicesektorn
• Körkort B
• Erfarenhet av dokumenthantering

Personliga Egenskaper:
Din samarbets- och kontaktförmåga ska vara mycket god. Du ska ha stor flexibilitet för att gränspolisens totala verksamhet ska fungera.
Din arbetsförmåga och initiativförmåga är hög och du är ansvarstagande. Du kan fatta egna beslut och har gott omdöme.
Du har ett samhällsintresse både nationellt och internationellt. Du har förmåga att tempoväxla och att även under hög arbetsbelastning bibehålla fortsatt god service, fokus och kvalitet.
Mycket stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper för denna funktion.Arbetslivserfarenhet är meriterande

ÖVRIGT
Anställningsform: Allmän visstidsanställning from 23/5 tom 31/8
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Treskift. Schema. Verksamheten bedrivs under dygnets alla timmar.

Utbildningen startar 23/5 och kommer ske kvällstid under 2 veckors tid. Man måste kunna delta under hela utbildningstiden för att vara aktuell för anställning. Teoretisk utbildning genomförs företrädesvis på polisens utbildningsplats Rosersberg. Praktisk utbildning genomförs på Arlanda flygplats med skiftgång. Placering är vid Arlanda flygplats men tillfällig förstärkning vid Stockholms Frihamn kan förekomma. Lönen är månadslön enligt kollektivavtal.

Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du via e-post att kallas till en informationskväll som hålls någon kväll under vecka 14. Du kommer få mer information om rollen samt ha möjlighet att genomföra ett kunskapstest i svenska och engelska. Observera att kunskapstestet endast kan genomföras vid denna tidpunkt. Det är alltså obligatoriskt att komma på denna träff för att kunna gå vidare i processen.

Vi kommer med stor sannolikhet söka personer för tillsvidareanställning till hösten, det är meriterande att ha genomgått utbildningen och jobbat under sommaren.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.


Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt. Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan via papperspost till Polismyndigheten.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Förundersökningsledare till LPO Skärholmen

Utredningschef
Läs mer Feb 25
Polismyndigheten, region Stockholm har ca 7000 anställda. Regionen består av fyra polisområden City, Syd, Nord och Gotland, regionala enheter samt ett regionkansli som lyder direkt under regionpolischefen.

Polisområde Stockholm syd är Sveriges största polisområde och är indelat i mindre lokalpolisområden, Globen, Farsta, Skärholmen, Nacka, Haninge/Nynäshamn, Huddinge, Botkyrka och Södertälje. Här bor och arbetar närmare 1 miljon invånare. Området spänner från storstad till mindre kommuner med småstadskaraktär, från landsbygd och skärgård till publika arenor och knutpunkter för alla trafikslag.

Utredningsverksamheten i LPO Skärholmen erbjuder en arbetsplats i ständig utveckling. Lokalpolisområdet har ett högt inflöde av ärenden av olika karaktär och ofta hanterar vi flertalet frihetsberövade personer. Tjänsten innefattar ett varierande arbete, ett högt tempo med flexibilitet och lösningsfokus som ledord. Vi arbetar genom ett coachande förhållningssätt för att utveckla samarbeten och öka kvalitén i vår verksamhet. Vi arbetar integrerat med nya arbetsmetoder genom alla led för att nå uppsatta mål.

Utredningsverksamheten består av tre grupper varav en av grupperna hanterar ärenden med personer under 18 år. I dagsläget finns det en förundersökningsledare knuten till vardera utredningsgrupp. Nu söker vi en fjärde förundersökningsledare till utredning och lagföring (UL) i Skärholmen.

ARBETSUPPGIFTER
Som förundersökningsledare kommer du att:

• Självständigt leda och driva förundersökningar vilket innebär att du tar beslut om förundersökningens inledande och avslutande samt tvångsmedel i förekommande fall.
• Arbeta tätt tillsammans med utredare, andra förundersökningsledare, gruppchefer och åklagare.
• Prioritera, resurssätta och följa upp våra ärenden.
• Säkerställa kvalitet i utredningarna.
• Tillsammans med dina medarbetare verka för verksamhetens långsiktiga förändrings- och utvecklingsarbete.

KVALIFIKATIONER
SKALL-KRAV
För att vara behörig till funktionen krävs det att du har:
- Polisexamen eller högskoleexamen inom juridik eller annan bakgrund som bedöms likvärdig.
- Genomfört grundläggande förundersökningsledarutbildning.
- Goda erfarenheter av utredningsarbete.

MERITER
Det är meriterande om du har:
- Genomgått nationell förundersökningsledarutbildning eller motsvarande erfarenhet
- Haft en arbetsledande position
- Erfarenhet av att leda större utredningar

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig med personliga egenskaper enligt följande:
Arbetsuppgifterna ställer krav på att du som person är du ambitiös och driven. Det innebär att du har god förmåga att stätta upp mål och uppnå resultat. Du måste också ha ett ödmjukt och prestigelöst sätt, känna dig trygg i dig själv och din yrkesroll, och kunna ta offensiva och självständiga beslut. Det är också av stor vikt att du arbetar noggrant och flexibilitet med förmågan att kunna hantera flera pågående ärenden samtidigt. Då funktionen innebär mycket samverkan både inom och utom myndigheten, ställer det också krav på god samarbetsförmåga.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vänligen bifoga eventuella utbildningscertifikat du innehar som är relevanta för tjänsten. Tack.
OM ANSTÄLLNINGEN
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetsort: Skärholmen
Arbetstid: Veckoplanerad arbetstid om 40h/veckan
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

SÄKERHETSPRÖVNING
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.

ANSÖKAN
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra bemanningsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering/

SKYDDAD IDENTITET
Observera! Har du skyddad identitet, referenser eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med ansvarig Annika Carlsson 0725-066 62

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Utredare till LPO Skärholmen

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Feb 25
Polisområde Stockholm Syd är Sveriges största polisområde och är indelat i mindre lokalpolisområden vilka är Globen, Farsta, Skärholmen, Nacka, Haninge/Nynäshamn, Huddinge, Botkyrka och Södertälje.


På lokalpolisområdet finns det tre grupper för utredning och lagföring. Två av grupperna hanterar ärenden med misstänkta över 18 år och en av grupperna har som huvudinriktning att utreda brott med misstänkta gärningsmän under 18 år. Vi söker utredare till vuxengrupperna.

ARBETSUPPGIFTER
Som utredare inriktas ditt arbete i första hand mot de brott som enligt brottskatalogen skall handläggas av LPO vilket är allt från grov misshandel, narkotikabrott, special straffrättsliga ärenden till ärenden med frihetsberövade personer och tvångsmedel/hemliga tvångsmedel.


I rollen som utredare ska du ta fram ett objektivt beslutsunderlag till din förundersökningsledare där egen bevisvärdering under utredningen är en av arbetsuppgifterna.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Utredningsarbete i form av förhör med målsägande, vittnen och misstänkta.
• Slutföra förundersökningar genom upprättande av förundersökningsprotokoll.
• Handlägga ärenden där den misstänkte är anhållen eller häktad d.v.s. under tidsfrist.
• Arbeta i team vid hantering av större ärenden. Att vid behov arbeta i fristärenden där misstänkt eller målsägaren är under 18 år.
• Delta vid hämtningar till förhör och husrannsakningar och annan tvångsmedelsanvändning (gäller polis).
• Medverka vid LPO-gemensamma utredningsinsatser samt åtaganden gentemot polisområdet.

KVALIFIKATIONER
KVALIFIKATIONER
• Polisutbildning eller annan relevant slutförd utbildning som exempelvis juridik, sociologi, kriminologi eller civilbrottsutredarutbildning. Eller erfarenhet som bedöms som likvärdig.
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
• B-körkort


MERITERANDE
Det är meriterande om du har:
• Sammanlagt ett års utredningsvana


PERSONLIGA EGENSKAPER
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du:
• Är flexibel och kan snabbt växla mellan olika prioriteringar
• Strukturerad i ditt arbetssätt och har förmågan att arbeta självständigt
• Har ett positivt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter
• Är nyfiken och intresserad av det utredande uppdraget
• Besitter förmåga att arbeta mot uppsatta mål
• Har en god förmåga att bemöta, lyssna och samarbeta med de personer som är involverade i en brottsutredning.

ÖVRIGT
ANSTÄLLNINGEN
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: LPO Skärholmen
Arbetstid: Veckoplanerad
Tillträde: Enligt överenskommelse


Anställningen kräver svenskt medborgarskap.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.


ANSÖKAN
Genom din ansökan samtycker du till att dina personuppgifter behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Har du skyddad identitet eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut; Registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med ansvarig HR-konsult: Isabell Jakobsson 0724567619


POLISMYNDIGHETEN
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.


Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se


Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Vapentekniker till Polismyndigheten Region Stockolm

Vapentekniker
Läs mer Jan 30
Polismyndigheten söker vapentekniker till vapengruppen i centrala Stockholm. Vapengruppens uppgift är att vara behjälplig vid service och underhåll av vapen för hela Region Stockholms polisanställda personal.


Organisatoriskt kommer du tillhöra Vapengruppen som ligger under Internservicesektionen under Regionkansliet.
Här får du möjlighet att vara en viktig del i Polismyndighetens arbete där du säkerställer att de vapen som finns är välfungerande och säkra om de skulle behövas användas.

ARBETSUPPGIFTER
Som vapentekniker är det din huvuduppgift att serva, reparera och administrera Polisens tjänstevapen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Besiktnings- och reparationsarbete
• Administrations- och dokumenteringsarbete
• Hantera vapen och ammunition
• Reservdelshantering
• Övrigt verkstadsarbete


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Vapenteknisk utbildning och/eller erfarenhet av reparation och service av vapen
• Utbildning och/eller erfarenhet av verkstadsarbete med finmekanisk inriktning
• Goda kunskaper i Svenska och Engelska i både tal och skrift
• God datorvana med grundläggande kunskap inom Excel


PERSONLIGA EGENSKAPER:
Arbetet vid vapenverkstaden ställer krav på att du är analytisk och kan arbeta systematiskt på ett säkerhetsmedvetet sätt. Arbetsuppgifterna kräver även att du trivs med att arbeta med små bitar på ett mycket noggrant vis. Du behöver vara servicefokuserad, ta beslut individuellt samt ha lätt för att samarbeta inom gruppen.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Anställningen:
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Kronoberg, Polhemsgatan 30
Arbetstid: Flextid
Tillträde: Enligt överenskommelse


Anställningen kräver svenskt medborgarskap.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.


Ansökan:
Genom din ansökan samtycker du till att dina personuppgifter behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Har du skyddad identitet eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut; Registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med ansvarig HR-konsult: Elin Hedin, tel polisens växel: 11414.


Polismyndigheten
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.


Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se


Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Handläggare - BILD & FILM till Bedrägerisektionen på regionala utredningsen

Filmredigerare
Läs mer Jan 31
ARBETSUPPGIFTER
I samband med att sektionen mot bedrägerier blir större behöver vi mer hjälp med administration- och utredningsstöd. Du, tillsammans med gruppens övriga medarbetare kommer att utgöra sektionens centrala punkt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Vara ett stöd i hanteringen av bild och film i sektionens utredningar
• Analysera filmer i syfte att identifiera gärningsperson och brott
• Bearbeta film samt upprätta PM eller andra typer av presentationer
• Säkra/hämta in bild och film från olika brottsplatser
• Leverera övrigt stöd gällande film och bildhantering i utredningsarbetet

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Avslutad gymnasieutbildning
• Erfarenhet av att granska och analysera film
• Erfarenhet av bildredigering/filmredigering
• Erfarenhet av att arbeta i Officepaketet
• Vana av att använda datorn i ditt arbete
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelskaDet är meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta i Polisens IT-system för utredningsstöd Durtvå
• Vana av att identifiera person/brott i film
• Kunskaper i övriga övervakningssystem som hanterar bild och filmFör dessa funktioner krävs att du är trygg och stabil i dig själv och i din yrkesroll. Dessutom krävs att du har en hög stresstålighet, är ansvarstagande, noggrann och har en god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Stor vikt kommer också att läggas vid dina personliga egenskaper, så som initiativförmåga och din utvecklingsbenägenhet.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Anställningen:
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Arbetsplatsen ligger på Kungsholmen i Stockholm
Arbetstid: Veckoplanering
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra bemanningsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter
Har du skyddad identitet, referenser eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med ansvarig HR-konsult Emma Färlin, emma.farlin@polisen.se

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Polismyndigheten
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Förundersökningsledare till utredningsverksamheten , LPO Norrmalm

Inspektör, Polisen
Läs mer Jan 9
Polismyndigheten, region Stockholm har ca 6 680 anställda. Regionen består av fyra polisområden City, Syd, Nord och Gotland, regionala enheter samt ett regionkansli som lyder direkt under regionpolischefen.

Polisområde Stockholm city omfattar geografiskt de centrala delarna av Stockholms stad samt Lidingö stad. Polisområdet består av två lokalpolisområdena Södermalm och Norrmalm samt ett antal sektioner och kansli.

LPO Norrmalm är till antalet medarbetare Sveriges största. Det geografiska området besöks dagligen av miljontals människor vilket naturligtvis bidrar till stora polisiära utmaningar på alla nivåer.

Det utredande uppdraget är fördelat på 7 grupper. Varje grupp består av en gruppchef, två förundersökningsledare och ett antal utredare. Utöver dessa utredande grupper hanteras utredningsverksamhetens inflöde av en beredningsfunktion bestående av ett antal förundersökningsledare.

Norrmalm ansvarar för en stor mängd utredningar av mycket varierande slag. Vi har skapat en organisation för att klara både volymen och mångfalden av ärenden. Vi har behov av effektiva flöden för de stora volymerna, förmåga att arbeta i team, specialkompetens inom olika utredningsområden, kapacitet för yttre utredningsåtgärder och insatser samt, inte minst, ett mycket öppet förhållningssätt inför förändring och utveckling.


ARBETSUPPGIFTER
Förundersökningsledare finns i två olika skepnader på LPO Norrmalm. Dels som förundersökningsledare i grupp och dels som förundersökningsledare i vår beredningsfunktion. Alla förundersökningsledare kan användas i båda funktionerna beroende på arbetsbelastning och behov.
Som förundersökningsledare ansvarar du för viss initial ärendeadministration, direktivskrivning och handledning gentemot utredarna. I din roll som förundersökningsledare leder och samordnar du team av flera utredare i större utredningar.

Du har också en viktig roll som metodutvecklare och kompetensspridare. Du får möjlighet att fördjupa dig på gruppens specialområde. Samtidigt är lokalpolisområdets samlade uppdrag en gemensam angelägenhet vilket innebär att alla typer av ärenden och utredande arbetsuppgifter förekommer.

KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• Polisexamen eller relevant juridisk
utbildning
• Förundersökningsledarbehörighet
• Erfarenhet av brottsutredande arbete
• Erfarenhet av förundersökningsledning
inom utredningsverksamhet
• God förmåga att uttrycka dig på svenska i
tal och skrift.

Meriterande
Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av utredningsverksamhet i dess
helhet.
• Erfarenhet av hemliga tvångsmedel (HÖK/
HAK).
• Erfarenhet av omfattande utredningar.
• Erfarenhet av att arbeta med
spaningsärenden.
• Erfarenhet av arbete i PUG-liknande
organisation.
• Erfarenhet av arbete i kriminalinsats-
organisationen.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är
• Strukturerad i ditt arbetssätt.
• Analytisk och har förmåga att se
sammanhang och prioritera rätt.
• Självständig i ditt arbete men även har god
förmåga att arbeta i grupp.
• Coachande och kan vägleda utredare med
varierande kompetensnivå i ärenden.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Anställningen:
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Stockholm, Kungsholmen
Arbetstid: Veckoplanering 5.2
Tillträde: Snarast

Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.

Ansökan
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra bemanningsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter

Har du skyddad identitet, referenser eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med ansvarig HR-konsult Silvia Toth, silvia.toth@polisen.se
Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Polismyndigheten
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Arbetsledare (RLC - befäl utan personalansvar) till Regionledningscentralen (

Inspektör, Polisen
Läs mer Jan 4
Stockholms regionledningscentral, RLC, är en arbetsplats i händelsernas centrum.
RLC ansvarar för polisens ingripandeverksamhet i hela regionen och bedriver ett aktivt utvecklingsarbete av såväl verksamhet som arbetsklimat. RLC är navet i regionens blåljusverksamhet och hanterar idag ca 1,4 miljoner telefon- och radioanrop, samt ca 450 000 händelserapporter per år. Här leds och planeras dessutom alla större händelser i regionen.
Arbetsplatsen är förlagd på Kungsholmen och består av 3 sektioner där RLC-operatörer, RLC-befäl, gruppchefer, vakthavande befäl, regionala insatsledare samt stödverksamheter arbetar sida vid sida.

Nu söker vi arbetsledare till RLC Region Stockholm.ARBETSUPPGIFTER
Arbetsledare RLC ansvarar, under ledning av vakthavande befäl, för den löpande driften i regionledningscentralen och ledningen av den händelsestyrda verksamheten i regionen.
Arbetsledare RLC arbetsleder ett begränsat antal operatörer och ger dem fortlöpande stöd i hanteringen av enskilda ärenden, men har inte personalansvar.

I arbetet som arbetsledare RLC ingår bl. a. att göra prioriteringar i tveksamma eller komplicerade ärenden, fatta beslut om omprioriteringar, kvalitetssäkra operatörernas arbete samt följa upp och avsluta händelserapporter. Vid grövre brott eller allvarligare händelser ska arbetsledare RLC kunna hantera ett enskilt ärende och utöva initial operativ ledning av de yttre resurserna.

Arbetsledare RLC leder den händelsestyrda verksamheten i nära samverkan med yttre befäl, jourhavande förundersökningsledare i polisområde och förundersökningsledare vid PKC. Arbetsledare RLC ansvarar även för att dela RLC:s operativa lägesbild i samband med polisområdenas utsättningar samt fortlöpande hålla PKC och växel underrättad om information som har eller kan komma att få stor inverkan på polisens samlade frontdeskverksamhet.

Arbetsledare RLC fattar myndighetsbeslut enligt delegationsordning samt ansvarar för att enskilda ärenden hanteras enligt gällande författningar och i enlighet med polisens nationella mål och de mål som enligt myndighetens nya styrmodell har utarbetats av medarbetare och chefer vid regionledningscentralen.KVALIFIKATIONER
• Polisutbildning, i enlighet med Polisförordning (2014:1104).
• Kunskap i MS Office-paketet.
• Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift
• Erfarenhet som arbetsledare/arbetsledning
• Bred polisiär erfarenhet från olika delar av polisens verksamhet
• Kunskap om polisens styrning och uppdrag i samhället samt relevanta regelverk för polismyndighetens verksamhet.


MERITERANDE
• Erfarenhet av utrednings- och lagföringsverksamhet
• Erfarenhet från insatsplanering och tjänstgöring i ledningsstab vid särskild händelse
• Operatörsutbildning enligt FAP 140-1
• Ledarskapsutbildning, direkt nivå/motsvarande
• Kunskap om operativ ledning
• Kunskap om utredning och lagföring och metoder enligt Polisens nationella utredningsdirektiv (PNU).
• Kunskap i relevanta IT-stöd (Storm MA/Cortex/Karta m.fl.


PERSONLIGA EGENSKAPER
• Förmåga att skapa väl fungerande arbetslag som kan upprätthålla en hög tillgänglighet och ge medborgarna ett bra bemötande och god service
• Förmåga att via RLC-operatörer leda och ge yttre resurser erforderligt stöd för att fullgöra tilldelade uppdrag.
• Förmåga att självständigt kunna fatta beslut inom ramen för operativ ledning och delegationsordning.
• Ha tillit och förtroende för människors förmåga och vilja att bidra
• Förmåga att kommunicera tydligt och rakt och vara lyhörd, vilket inkluderar förmågan att läsa av medarbetarnas reaktioner i enskilda ärenden
• Förmåga att lyssna, föra konstruktiv dialog, samverka och fatta beslut
• Förmåga att verka i enlighet med Polisens värdegrund, medarbetarpolicy och ledarkriterier
• Förmåga att realisera polismyndighetens inriktning avseende likabehandling i den egna verksamheten.


Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning kan komma att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Sista ansökningsdag är 16 januari 2019. Ansök i form av CV samt personligt brev.
Genom din ansökan samtycker du till att dina personuppgifter behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Har du skyddad identitet eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, ta kontakt med ansvarig HR-konsult: Monika Gråhammar tfn 0725118829.

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Passhandläggare

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jan 7
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland. Det finns fyra polisområden inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten. Slutligen finns det även ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Regionen har ca 7000 medarbetare.


Lokalpolisområde Haninge söker nu två medarbetare till passexpeditionen, en för tillsvidareanställning och en för vikariat.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker i direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att handlägga passansökningar och ansökningar om nationellt ID-kort samt hantering av delgivningar. Du handlägger ärenden i enlighet med gällande lagar och förordningar som t.ex. Passlagen, Passförordningen, Förordningen om nationellt ID-kort samt Förvaltningslagen. I arbetet ingår även att besvara telefonsamtal och mail. Vidare kan du också komma att behöva vara behjälplig med arbetsuppgifter kopplade till vår receptionsverksamhet såsom hantering av hittegods, anmälningsupptagning etc.

KVALIFIKATIONER
KRAV


Vi söker dig som har:
• erfarenhet av servicearbete där du haft många externa direktkontakter.
• gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
• mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska såväl muntligt som skriftligt.
• goda kunskaper i engelska.
• god datorvana.


MERITERANDE


Det är meriterande om du har:
• språkkunskaper utöver svenska och engelska.
• gedigen arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant.
• erfarenhet inom myndighet.


PERSONLIGA EGENSKAPER


Vi söker dig som är:
• kommunikativ, serviceminded och tålmodig.
• ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten.
• flexibel och har god samarbetsförmåga.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de krav och meriter vi eftersöker ovan. Skriv också med huruvida du arbetat heltid respektive deltid samt mellan vilka år och månader.

ÖVRIGT
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader samt vikariat på 1 år med möjlighet till förlängning.
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Haninge. Du blir placerad i Haninge men kan komma att behöva arbeta enstaka arbetspass vid annan passverksamhet eller reception inom polisområdet.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.


Anställningen kräver ett svenskt medborgarskap.


Språktest i svenska och engelska kommer att genomföras i anslutning till intervjun.


En förutsättning för att du ska kunna påbörja tjänsten som passhandläggare är att du blir godkänd och certifierad i den obligatoriska nationella internutbildningen som pågår i två veckor.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36. Har du frågor gällande arbetet kontaktar du Maria Granström.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Receptionister för sommarvik , Polismyndigheten Stockholm

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Dec 27
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland. Det finns fyra polisområden inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten. Slutligen finns det även ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Regionen har ca 7000 medarbetare.


Nedanstående lokalpolisområden söker nu flera medarbetare för sommarvikariat till receptionerna:


• PO Nord (Järfälla, Norrtälje, Sollentuna, Solna, Täby och Vällingby).
• Områdeskansliet City (Klara Centralstationen, Norrmalm och Södermalm).
• PO Syd (Botkyrka, Farsta, Flemingsberg, Globen, Haninge, Nacka, Skärholmen och Södertälje).

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker i direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Ditt primära uppdrag är att hjälpa medborgare som uppsöker oss av olika skäl. Arbetet innebär att genomföra anmälningsupptagningar av ärenden gällande t.ex. bedrägeri, förlust, grova brott m.m., hantera olika förfrågningar, delgivningar, hittegods samt utlämnande av beslag, slutföra enklare utredningar, i vissa fall hålla initiala förhör etc. I arbetet ingår även att besvara telefonsamtal och mail. Vidare kan du också komma att behöva vara behjälplig med arbetsuppgifter kopplade till vår passverksamhet såsom handläggning av resehandlingar.

KVALIFIKATIONER
KRAV


Vi söker dig som har:
• erfarenhet av servicearbete där du haft många externa direktkontakter.
• gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
• mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska såväl muntligt som skriftligt.
• goda kunskaper i engelska.
• god datorvana.


MERITERANDE


Det är meriterande om du har:
• erfarenhet inom myndighet.
• erfarenhet av polisiära system såsom DURTVÅ.


PERSONLIGA EGENSKAPER


Vi söker dig som är:
• kommunikativ, serviceminded och tålmodig.
• självgående, strukturerad och har förmåga att prioritera.
• stresstålig, flexibel och har god samarbetsförmåga.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de krav och meriter vi eftersöker ovan. Skriv också med huruvida du arbetat heltid respektive deltid samt mellan vilka år och månader.

ÖVRIGT
Anställningsform: Sommarvikariat 1/6-31/8.
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Du blir placerad i ett av områdena men kan komma att behöva arbeta enstaka arbetspass vid annan reception eller passverksamhet inom polisområdet.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.


Anställningen kräver ett svenskt medborgarskap.


Språktest i svenska och engelska kommer att genomföras i anslutning till intervjun.


En förutsättning för att du ska kunna påbörja tjänsten som receptionist är att du blir godkänd och certifierad i den obligatoriska nationella internutbildningen som pågår i 6 veckor.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36. Har du frågor gällande arbetet kontaktar du Anna Gerdelius (PO Nord), Magnus Alensand (Områdeskansliet City) eller Sandra Karman (PO Syd).


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Receptionister för sommarvik , Polismyndigheten Stockholm

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Dec 21
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland. Det finns fyra polisområden inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten. Slutligen finns det även ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Regionen har ca 7000 medarbetare.


Nedanstående lokalpolisområden söker nu flera medarbetare till receptionerna:


• PO Nord (Järfälla, Norrtälje, Sollentuna, Solna, Täby och Vällingby).
• Områdeskansliet City (Klara Centralstationen, Norrmalm och Södermalm).
• PO Syd (Flemingsberg, Globen, Haninge, Nacka, Södertälje).

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker i direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Ditt primära uppdrag är att hjälpa medborgare som uppsöker oss av olika skäl. Arbetet innebär att genomföra anmälningsupptagningar av ärenden gällande t.ex. bedrägeri, förlust, grova brott m.m., hantera olika förfrågningar, delgivningar, hittegods samt utlämnande av beslag, slutföra enklare utredningar, i vissa fall hålla initiala förhör etc. I arbetet ingår även att besvara telefonsamtal och mail. Vidare kan du också komma att behöva vara behjälplig med arbetsuppgifter kopplade till vår passverksamhet såsom handläggning av resehandlingar.

KVALIFIKATIONER
KRAV

Vi söker dig som har:
• erfarenhet av servicearbete där du haft många externa direktkontakter.
• gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
• mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska såväl muntligt som skriftligt.
• goda kunskaper i engelska.
• god datorvana.


MERITERANDE

Det är meriterande om du har:
• erfarenhet inom myndighet.
• erfarenhet av polisiära system såsom DURTVÅ.


PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som är:
• kommunikativ, serviceminded och tålmodig.
• självgående, strukturerad och har förmåga att prioritera.
• stresstålig, flexibel och har god samarbetsförmåga.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de krav och meriter vi eftersöker ovan. Skriv också med huruvida du arbetat heltid respektive deltid samt mellan vilka år och månader.

ÖVRIGT
Anställningsform: Sommarvikariat 1/6 -31/8.
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Du blir placerad i ett av områdena men kan komma att behöva arbeta enstaka arbetspass vid annan reception eller passverksamhet inom polisområdet.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.


Anställningen kräver ett svenskt medborgarskap.


Språktest i svenska och engelska kommer att genomföras i anslutning till intervjun.


En förutsättning för att du ska kunna påbörja tjänsten som receptionist är att du blir godkänd och certifierad i den obligatoriska nationella internutbildningen som pågår i 6 veckor.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36. Har du frågor gällande arbetet kontaktar du Anna Gerdelius (PO Nord), Magnus Alensand (Områdeskansliet City) eller Sandra Karman (PO Syd).


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Passhandläggare för sommarvik , Polismyndigheten Stockholms län och Gotland

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Dec 3
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland. Det finns fyra polisområden (PO) inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten. Slutligen finns det även ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Regionen har ca 7000 medarbetare.


Vi söker nu flera passhandläggare till passexpeditionerna för sommarvik med placering vid:


• Gränspolisenheten (Arlanda).
• PO Nord (Norrtälje, Sollentuna, Solna och Täby).
• PO City (Norrmalm).
• PO Syd (Flemingsberg, Globen, Haninge, Nacka, Södertälje).
• PO Gotland (Visby).

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker i direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att handlägga passansökningar och ansökningar om nationellt ID-kort samt hantering av delgivningar. Du handlägger ärenden i enlighet med gällande lagar och förordningar som t.ex. Passlagen, Passförordningen, Förordningen om nationellt ID-kort samt Förvaltningslagen. I arbetet ingår även att besvara telefonsamtal och mail. Vidare kan du också komma att behöva vara behjälplig med arbetsuppgifter kopplade till vår receptionsverksamhet såsom hantering av hittegods, anmälningsupptagning etc.

KVALIFIKATIONER
KRAV
Vi söker dig som har:
• erfarenhet av servicearbete som arbetsgivaren bedömer relevant.
• gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
• mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska såväl muntligt som skriftligt.
• goda muntliga kunskaper i engelska.
• god datorvana.


MERITERANDE
Det är meriterande om du har:
• erfarenhet inom myndighet.
• erfarenhet av RES.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är:
• kommunikativ, serviceminded och tålmodig.
• ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten.
• flexibel och har god samarbetsförmåga.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de krav och meriter vi eftersöker ovan. Skriv också med huruvida du arbetat heltid respektive deltid samt mellan vilka år och månader.

ÖVRIGT
Anställningsform: Sommarvikariat från 1 juni till 31 augusti.
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Du blir placerad i ett av områdena men kan komma att behöva arbeta enstaka arbetspass vid annan passverksamhet eller reception inom polisområdet.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.


Anställningen kräver ett svenskt medborgarskap.


Språktest i svenska och engelska kommer att genomföras i anslutning till intervjun.


En teoretisk utbildning kommer att äga rum vecka 16, med start fredag vecka 15, under dagtid eller vecka 19-20 under kvällstid. För att bli aktuell för anställningen behöver du kunna gå utbildningen under ett av dessa två tillfällen.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36. Har du frågor gällande arbetet kontaktar du Anna Gerdelius (PO Nord), Anna Diagos (PO City) eller Sandra Karman (PO Syd).


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Handläggare med kompetens inom digital bild - och film till Polismyndigheten

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Dec 3
I takt med att teknikutvecklingen går framåt så blir hanteringen av bild och film allt mer komplex. Som handläggare avlastar du utredarna med arbetet runt bild och film så att de kan fokusera på resten av utredningen. Bildexpeditionen har till uppgift att inhämta, analysera och bearbeta film för att sedan leverera underlag till utredande handläggare i syfte att driva brottsutredningar framåt. Det digitala materialet vi hanterar används sedan i förundersökningen och kan vara avgörande i rättsprocessen.


Polisområde Citys sektion för operativt stöd 1 består av sju grupper som har till uppdrag att förse polisområdet med utredningsadministrativt stöd inom ramen för en förundersökning. Grupperna är fördelade på två beslagsgrupper, en godsspaningsgrupp, en operativ expedition, två administrativa expeditioner samt en bildexpedition. Placeringsort är Stockholm med fysiska placeringar på både Södermalm och i kvarteret Kronoberg på Kungsholmen. Bildexpeditionen i polisområde city startades 2017 och söker nu ytterligare handläggare som ska hantera bild- och filmmaterial.


Polisområde Syd är Sveriges största polisområde. Här bor och arbetar närmare 1 miljon invånare. Området spänner från storstad till mindre kommuner med småstadskaraktär, från landsbygd och skärgård till publika arenor och knutpunkter för alla trafikslag. Polisområdet består av åtta lokalpolisområden, fyra utredningssektioner och ett polisområdeskansli. Sektionen för operativt stöd har i uppdrag att förse polisområde Stockholm syd med administrativt och operativt utredningsstöd inom ramen för en förundersökning. Till sektionens nyinrättade Bildexpedition söker vi nu flertalet handläggare som ska hantera digitalt bild- och filmmaterial. Placeringsort är Västberga.


Polisområde Nord omfattar 14 kommuner samt västra delarna av Stockholm stad. Antal boende i polisområdet är nära 900 000 fördelat i tätorter och ren landsortsbebyggelse. Polisområdet består av sju lokalpolisområden, sex utredningssektioner och ett polisområdeskansli. Placeringsort är Solna.


ARBETSUPPGIFTER
I denna rekrytering söker bildexpeditionen handläggare med bred teknisk kompetens inom IT och multimedia. Under en arbetsdag på bildexpeditionen kommer du bland annat att arbeta med inhämtning/säkring av övervakningsfilm ute på fältet och analys och bearbetning på kontoret.


Bildexpeditionen i city består av en mix av poliser och civila med ett tekniskt intresse och är i behov av fler duktiga medarbetare. Polisområde Nord och Polisområde Syd håller just nu på att bygga upp sina egna bildexpeditioner.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Vara ett tekniskt stöd i hanteringen av bild och film i polisiära förundersökningar
• Analysera filmer i syfte att identifiera gärningsperson och brott
• Bearbeta film samt upprätta PM eller andra typer av presentationer
• Säkra/hämta in bild och film från olika brottsplatser
• Leverera övrigt stöd gällande bild- och filmhantering i utredningsarbetet

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:

• Har en avslutad gymnasieutbildning
• Erfarenhet av serviceinriktat arbete med kundkontakt
• Har erfarenhet av digital bild- och filmredigering
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort


MERITERANDE

Det är meriterande om du har:

• Utredningserfarenhet av, eller god kännedom om, polisiära förundersökningar
• Relevant utbildning eller annan erfarenhet inom bild- och filmhantering som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig
• Kunskaper i olika övervakningssystem som hanterar bild och film
• Har goda datorkunskaper samt fallenhet för att lära sig arbeta med nya applikationer inom området
• Har erfarenhet av att framföra muntliga och skriftliga presentationer


PERSONLIGA EGENSKAPER
• Du är serviceinriktad
• Du har lätt för att arbeta i team
• Du trivs med att stötta dina kollegor med olika arbetsuppgifter
• Du har god initiativförmåga
• Du ska kunna anpassa dig till uppdrag med kort varsel samt ha förmåga att prestera med hög kvalitet under tidspress
• Du är noggrann och strukturerad
• Du är logisk och problemlösande och ser till att du hittar lösningar på problem
• Du är engagerad och intresserad av att utveckla dig själv och den verksamhet du arbetar i


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Anställningen:

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader.
Arbetsort: Västberga, Kungsholmen/Södermalm eller Solna. Ange i din ansökan vilken av dessa orter du önskar arbeta på.
Arbetstid: Veckoplanerad arbetstid. Idag bedrivs arbetet främst på dagtid vardagar, men arbete på kvällar och helger samt enstaka nätter kan förekomma.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet, säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.


Ansökan:

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra bemanningsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Har du skyddad identitet, referenser eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med ansvarig HR-konsult Rickard Johammar, 072-212 48 16 eller Linda Kristiansen, 072-207 23 90.


Polismyndigheten
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.


Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se


Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja- annons- och rekryteringstjänster.


Välkommen med din ansökan senast den 2/12-2018.

Ansök nu

Polisområde Stockholm syd söker administratör för polisområdesledningen

Chefssekreterare
Läs mer Nov 23
Områdeskansliet har till uppgift att stödja områdesledningen avseende operativ koordinering, förvaltning och uppföljning av verksamheten. En del av kansliets uppdrag är att samordna vissa sakfrågor för att stödja gemensamma verksamhetsgrenar och polisområdet i stort.


Sekretariatet består av bland annat administratörer, handläggare och samordnare. Gruppen hanterar förvaltningsfrågor, beredningar, planering och mottagande av nya polisaspiranter. Samordning av utbildningsfrågor, remisser och uppdrag ingår också i jobbet.ARBETSUPPGIFTER
Områdeskansliet söker administratör vars huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ansvara för:


- generellt administrativt stöd för polisområdesledningen och kanslichefen
- organisera, planera och förbereda möten och kallelser, föra protokoll
- administration relaterat till kansliet och polisområdet i stort
- fördela, följa upp och redovisa uppdrag och remisser
- hantering av polisområdets funktionsbrevlåda
- ha en nära dialog och samverkan med polisområdets ledningsgrupp och kansliets övriga grupper och samordnare
- boka och beställa bl.a. lokaler, hotell och resorKVALIFIKATIONER
KRAV
• lägst gymnasiekompetens
• mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska, såväl muntligt som skriftligt
• god förmåga att skriva och tala på engelska
• några års erfarenhet av att arbeta som administrativt ledningsstöd som exempelvis assistent eller sekreterare
• vana vid datorn som arbetsverktyg med kunskaper inom Office paketet
• B-körkort


MERITERANDE
Det är meriterande om du har:
• eftergymnasial utbildning
• erfarenhet av att arbeta som chefssekreterare eller liknande arbetsuppgifter.
• erfarenhet inom myndighetPERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som:
- Du trivs med att lösa problem, ta ansvar, ha varierande arbetsuppgifter och hantera flera pågående arbetsuppgifter parallellt.
- Du har ett sinne för struktur, ordning och noggrannhet, en hög integritet och en förmåga till diskretion.
- Du har förmågan att snabbt sätta dig in i olika sammanhang och se positivt på att samarbeta med olika typer av människor och grupper.


ÖVRIGT
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Flemingsberg
Arbetstid:Dagtid, flexibel arbetstid
Tillträde: Enligt överenskommelseAnställningen kräver svenskt medborgarskap.Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.


Varmt välkommen med din ansökan!
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra bemanningsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter
Har du skyddad identitet, referenser eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med ansvarig HR-konsult Eva Holmen 072-2219583.


Polismyndigheten
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.


Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se


Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Gruppchef till IGV / BF grupp2 Lokalpolisområde Gotland / Region Stockholm

Sektionschef, offentlig förvaltning
Läs mer Nov 5
Lokalpolisområde Gotland ingår i Polisområde Gotland och omfattar hela Gotland med 58 400 innevånare varav ca 24.000 bor i Visby. De största tätorterna utanför Visby är Hemse, Slite, Roma och Klintehamn.

Polisområde Gotland är indelat i ett kansli, ett lokalpolisområde och en utredningssektion. Polisområdets storlek och geografiska placering kräver kreativitet, uthållighet och en stor mångsidighet hos oss som arbetar här. Polisområde Gotland är ett litet polisområde med familjär karaktär. Här känner alla varandra oavsett vilken organisatorisk enhet vi arbetar på.

Lokalpolisområdet består av fem grupper. Det dagliga arbetet leds av gruppchefer kompletterat av sex yttre befäl. Lokalpolisområdet ingår i arbetstidspilot vilket innebär att huvuddelen av personalen går på fast lista. Gruppcheferna arbetar på veckoplanerad arbetstid.

Vi kan erbjuda en stimulerande arbetsplats där medarbetarna är engagerade och aktivt arbetar för att utveckla vår verksamhet och arbetsmiljö. Att tidigt vara med och planera för att utveckla förslag och idéer på arbetsplatsmöten är några bland andra viktiga faktorer som skapar delaktighet, trivsel och framåtanda på vår arbetsplats.


ARBETSUPPGIFTER
Lokalpolisområdets ingripande- och brottsförebyggande uppdrag kan övergripande beskrivas enligt följande:

• Ingripandeverksamhet
• Planlagd linjeverksamhet och planlagda insatser utifrån samverkansöverenskommelser, medborgarlöften och lokal lägesbild
• Trafiksäkerhetsarbete enligt den nationella trafikstrategin
• Arbete mot grov organiserad brottslighet i ett lokalt perspektiv
• Arbete mot ungdomsbrottslighet
• Arbete med stöd till brottsoffer
• Gruppcheferna vid BF/IGV ska inneha kompetens för yttre befäl och utöva detta uppdrag.


KVALIFIKATIONER
Ska du

• inom ramen för ditt ansvarsområde ansvara för att verksamhetens uppdrag utförs

• tillsammans med dina medarbetare verka för verksamhetens långsiktiga förändrings-och utvecklingsarbete

• ingå i lokalpolisområdets ledningsgrupp

• ansvara för såväl utvecklingssamtal som lönesamtal/lönesättande samtal för dina medarbetare

• ansvara och verka för en miljö som stimulerar till samarbete, kreativitet och ständiga förbättringar

• företräda hela Polismyndigheten både externt och internt och arbeta för att stärka förtroendet för polisverksamheten.

• vid behov fatta initiala beslut som förundersökningsledare • samverka med regionledningscentralen, regionala insatsledare, yttre befäl, jourhavande förundersökningsledare och övriga ledningsfunktioner • samverka med externa samverkanspartners

Är du

• verksamhetsansvarig genom dina medarbetare når du goda resultat som ger önskvärda effekter

• arbetsgivare du påverkar och tar ansvar för arbetsgivarpolitiken samt tillämpar den för verksamhetens bästa

• ledare utifrån uppdraget coachar, motiverar, stödjer och skapar du förutsättningar för dina medarbetare att nå sin fulla potential

Har du

• minst 6 månaders erfarenhet (sammanhängande under den senast 5-årsperioden) att ha arbetat som arbetsledare, projektledare eller liknande

• polisutbildning

• erfarenhet av det aktuella verksamhetsområdet

• erfarenhet av att delta i förändrings- och utvecklingsarbeten

Besitter du


• förmåga att använda dig av kommunikation som medel för styrning och ledning av verksamheten

• förmåga och att se den egna verksamhetens arbete i ett större sammanhang

• förmågan att sätta mål och uppnå resultat som leder till önskvärda effekter

• förmåga och vilja att initiera, motivera, driva och leda förändring utifrån såväl ett utifrån- som ett inifrånperspektiv

• förmåga att tillvarata medarbetarnas potential i utveckling av verksamheten

• förmåga att peka ut riktning, förklara varför samt skapa förutsättningar för att ta sig dit


ÖVRIGT
Anställning

Tillsvidareanställning med ett förordnande för befattningen om fyra år med möjlighet till förlängning

Anställningen kan komma att inledas med en provanställning

Placering vid LPO Gotland, Visby

Säkerhetsklassning
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen, kan komma att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd ta kontakt med rickard.johammar@polisen.se

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Välkommen med din ansökan senast den 21 nov 2018!

Ansök nu

Polismyndigheten , Regionalt it - brottscentrum i Stockholm söker it - forensike

IT-forensiker
Läs mer Okt 12
För närvarande pågår en etablering av ett Regionalt it-brottscentrum i Polisregion Stockholm i syfte att förstärka polisens förmåga att utreda it-relaterad brottslighet.


Vid Regionalt it-brottscentrum ska det finnas flera olika kompetensområden såsom it-forensik, internetinhämtning, it-analys, en deskgrupp samt särskild utredningskompetens gällande internetrelaterade sexuella övergrepp mot barn (ISÖB) och komplex cyberbrottslighet (KCB).


Regionalt it-brottscentrum har uppdraget att bidra till en ökad kompetensutveckling avseende it-relaterad brottslighet över hela regionen och ska med sin förmåga dessutom utgöra en stödfunktion genom att bidra med expertfunktioner inom det it-relaterade området.


Uppbyggnaden av Regionalt it-brottscentrum är ett nationellt åtagande som löper under 2018-2020 vilket innebär att rekrytering kommer att ske etappvis under perioden.


Vid de it-forensiska grupperna utförs bevissäkring av beslagtagna datorer, mobiltelefoner, navigationsutrustning och olika former av övervakningssystem. It-forensisk verksamhet finns på flera platser i regionen, inklusive Gotland.

ARBETSUPPGIFTER
- Analys av it-media i samband med förundersökning.
- Husrannsakan i it-miljö i förekommande fall.
- Medverka vid teknik- och metodutveckling.
- Samverka med myndigheter och organisationer nationellt.

KVALIFIKATIONER
KRAV
Vi söker dig som har:
- grundläggande utbildning inom it-säkerhet/it-forensik, eller motsvarande kunskap.
- mycket goda it-kunskaper.
- erfarenhet av operativsystemen Unix, Linux och OS X.
- kunskap om programmering (Java, C#, Python etc.).
- god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.
- B-körkort.


MERITERANDE
Det är meriterande om du har:
- erfarenhet av it-forensiskt arbete.
- erfarenheter av Live Forensics.
- kunskaper om analys av skadlig kod.
- kunskaper i annat språk än svenska och engelska.
- erfarenhet av extraktion av mobila enheter.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har hög integritet och ett professionellt förhållningssätt. Dessutom krävs god förmåga att arbeta i grupp med stort enskilt ansvarstagande mot gruppens gemensamma mål, men du ska också kunna arbeta självständigt. Du har god social kompetens och bra kontakt- och samarbetsförmåga inom och utom polisen. Du är flexibel, strukturerad, noggrann och har ett ordningssinne.


När vi anställer kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I samband med intervjun kommer du att få genomföra ett arbetsprov.


Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader.
Arbetsort: Kungsholmen.
Arbetstid: Veckoplanerad. Beredskapstjänstgöring ingår.
Tillträde: Enligt överenskommelse.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.


Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig chef.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV (inga betyg eller intyg) senast den 12 november 2018. Vi tar endast emot bilagor i pdf- och doc-format.

Ansök nu

Passhandläggare för högsäsong , Polismyndigheten Stockholm

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Okt 30
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland. Det finns fyra polisområden (PO) inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten. Slutligen finns det även ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Regionen har ca 7000 medarbetare.


Vi söker nu flera passhandläggare till passexpeditionerna för högsäsong med placering vid:


- PO Nord (Norrtälje, Sollentuna, Solna och Täby).
- PO City (Kungsholmen).
- PO Syd (Flemingsberg, Globen, Haninge, Nacka, Södertälje).

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker i direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att handlägga passansökningar och ansökningar om nationellt ID-kort samt hantering av delgivningar. Du handlägger ärenden i enlighet med gällande lagar och förordningar som t.ex. Passlagen, Passförordningen, Förordningen om nationellt ID-kort samt Förvaltningslagen. I arbetet ingår även att besvara telefonsamtal och mail. Vidare kan du också komma att behöva vara behjälplig med arbetsuppgifter kopplade till vår receptionsverksamhet såsom hantering av hittegods, anmälningsupptagning etc.

KVALIFIKATIONER
KRAV
Vi söker dig som har:
- erfarenhet av servicearbete där du haft många externa direktkontakter.
- gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
- mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska såväl muntligt som skriftligt.
- goda kunskaper i engelska.
- god datorvana.


MERITERANDE
Det är meriterande om du har:
- språkkunskaper utöver svenska och engelska.
- erfarenhet inom myndighet.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är:
- kommunikativ, serviceminded och tålmodig.
- ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten.
- flexibel och har god samarbetsförmåga.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de kvalifikationer vi eftersöker.

ÖVRIGT
Anställningsform: Säsongsanställning (2019-02-01 2019-09-30 samt 2019-02-01 2020-01-31).
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Du blir placerad i ett av områdena men kan komma att behöva arbeta enstaka arbetspass vid annan passverksamhet eller reception inom polisområdet.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.


Anställningen kräver ett svenskt medborgarskap.


Anställningen inleds den 1 februari där man under två dagar får gå bredvid en erfaren kollega. Därefter följer en veckas teoriutbildning och sedan en veckas praktik. För att bli aktuell för anställningen behöver du kunna börja arbeta heltid den 1 februari och bli godkänd i teoriutbildningen och praktiken.


Språktest i svenska och engelska kommer att genomföras i anslutning till intervjun.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36. Har du frågor gällande arbetet kontaktar du Anna Gerdelius (PO Nord), Anna Diagos (PO City) eller Sandra Karman (PO Syd).


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Hittegodshandläggare för högsäsong , Polismyndigheten Stockholm

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Okt 29
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland. Det finns fyra polisområden (PO) inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten. Slutligen finns det även ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Regionen har ca 7000 medarbetare.


Vi söker nu flera hittegodshandläggare för högsäsong till hittegodsmottagningarna med placering vid:


- PO Nord (Solna).
- PO City (Stockholm Centralstation, Klara).

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär i stort att självständigt och i team arbeta med hittegods och ge service till allmänheten när de besöker våra hittegodsmottagningar eller kontaktar oss via telefon och mail. Du arbetar enligt exempelvis Hittegodslagstiftningen och den tjänsteföreskrift som är kopplad till arbetet. Arbetet innefattar också åka ut till våra lokalpolisområden och upphittare för att hämta gods. Vidare kan du komma att behöva vara behjälplig med andra förekommande arbetsuppgifter såsom anmälningsupptagningar och skrivelser.


HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att:
- mottaga och registrera hittegods.
- göra efterforskning och utredning av äganderätten till gods.
- arkivera, lagerhålla och vårda gods (här förkommer tunga lyft).


KVALIFIKATIONER
KRAV
Vi söker dig som har:
- erfarenhet av servicearbete där du haft många externa direktkontakter.
- gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
- mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.
- god fysik.
- B-körkort.


MERITERANDE
Det är meriterande om du har:
- språkkunskaper utöver svenska och engelska.
- erfarenhet inom myndighet.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är:
- kommunikativ, serviceminded och flexibel.
- självgående samtidigt som du har god samarbetsförmåga.
- noggrann och initiativrik.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de kvalifikationer vi eftersöker.


ÖVRIGT
Anställningsform: Säsongsanställning (2019-02-15 2019-10-31).
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Solna eller Stockholm Centralstation, Klara. Du blir placerad i något av områdena men kan komma att behöva arbeta enstaka arbetspass i det andra området och även hittegodsmottagningen i Västberga.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.


Anställningen kräver ett svenskt medborgarskap.


Språktest i svenska och engelska kommer att genomföras i anslutning till intervjun.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36. Har du frågor gällande arbetet kontaktar du Susanne Rosdahl (PO Nord) eller Magnus Alensand (PO City).


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Passhandläggare till City , Polismyndigheten Stockholm

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Okt 26
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland. Det finns fyra polisområden inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten. Slutligen finns det även ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Regionen har ca 7000 medarbetare.


Polisområde City Områdeskansliet söker nu en medarbetare till passexpeditionen på Kungsholmen.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker i direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att handlägga passansökningar och ansökningar om nationellt ID-kort samt hantering av delgivningar. Du handlägger ärenden i enlighet med gällande lagar och förordningar som t.ex. Passlagen, Passförordningen, Förordningen om nationellt ID-kort samt Förvaltningslagen. I arbetet ingår även att besvara telefonsamtal och mail. Vidare kan du också komma att behöva vara behjälplig med arbetsuppgifter kopplade till vår receptionsverksamhet såsom hantering av hittegods, anmälningsupptagning etc.

KVALIFIKATIONER
KRAV
Vi söker dig som har:
- erfarenhet av servicearbete där du haft många externa direktkontakter.
- gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
- mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska såväl muntligt som skriftligt.
- goda kunskaper i engelska.
- god datorkunskap.


MERITERANDE
Det är meriterande om du har:
- språkkunskaper utöver svenska och engelska.
- erfarenhet inom myndighet.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är:
- kommunikativ, serviceminded och tålmodig.
- ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten.
- flexibel och har god samarbetsförmåga.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de kvalifikationer vi eftersöker.

ÖVRIGT
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader.
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Kungsholmen. Du blir placerad på Kungsholmen men kan komma att behöva arbeta enstaka arbetspass vid annan passverksamhet eller reception inom polisområdet.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.


Anställningen kräver ett svenskt medborgarskap.


Språktest i svenska och engelska kommer att genomföras i anslutning till intervjun.


En förutsättning för att du ska kunna påbörja tjänsten som passhandläggare är att du blir godkänd och certifierad i den obligatoriska nationella internutbildningen som pågår i två veckor.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36. Har du frågor gällande arbetet kontaktar du Anna Diagos.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Receptionist till City , Polismyndigheten Stockholm

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Okt 26
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland. Det finns fyra polisområden inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten. Slutligen finns det även ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Regionen har ca 7000 medarbetare.


Polisområde City Områdeskansliet söker nu en medarbetare till receptionen.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker i direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Ditt primära uppdrag är att hjälpa medborgare som uppsöker oss av olika skäl. Arbetet innebär att genomföra anmälningsupptagningar av ärenden gällande t.ex. bedrägeri, förlust, grova brott m.m., hantera olika förfrågningar, delgivningar, hittegods samt utlämnande av beslag, slutföra enklare utredningar, i vissa fall hålla initiala förhör etc. I arbetet ingår även att besvara telefonsamtal och mail. Vidare kan du också komma att behöva vara behjälplig med arbetsuppgifter kopplade till vår passverksamhet såsom handläggning av resehandlingar.

KVALIFIKATIONER
KRAV
Vi söker dig som har:
- erfarenhet av servicearbete där du haft många externa direktkontakter.
- gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
- mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska såväl muntligt som skriftligt.
- goda kunskaper i engelska.
- god datorvana.


MERITERANDE
Det är meriterande om du har:
- språkkunskaper utöver svenska och engelska.
- erfarenhet inom myndighet.
- arbetat med personer som är upprörda eller befinner sig i krissituation.
- erfarenhet av polisiära system såsom DURTVÅ.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som:
- är kommunikativ, serviceminded och tålmodig.
- är självgående, strukturerad och har förmåga att prioritera.
- är stresstålig, flexibel och har god samarbetsförmåga.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de kvalifikationer vi eftersöker.

ÖVRIGT
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader.
Omfattning: Heltid
Arbetsort: Kungsholmen.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.


Anställningen kräver ett svenskt medborgarskap.


Språktest i svenska och engelska kommer att genomföras i anslutning till intervjun.


En förutsättning för att du ska kunna påbörja tjänsten som receptionist är att du blir godkänd och certifierad i den obligatoriska nationella internutbildningen som pågår i 6 veckor.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36. Har du frågor gällande arbetet kontaktar du Magnus Alensand.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Passhandläggare till Arlanda , Polismyndigheten Stockholm

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Okt 26
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland. Det finns fyra polisområden inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten. Slutligen finns det även ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Regionen har ca 7000 medarbetare.


Polisområde Nord Områdeskansliet söker nu flera medarbetare till passexpeditionen.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker i direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att handlägga passansökningar och ansökningar om nationellt ID-kort samt olika typer av anmälningsupptagningar. Du handlägger ärenden i enlighet med gällande lagar och förordningar som t.ex. Passlagen, Passförordningen, Förordningen om nationellt ID-kort samt Förvaltningslagen. I arbetet ingår även att besvara telefonsamtal och mail. Vidare kan du också komma att behöva vara behjälplig med arbetsuppgifter kopplade till vår receptionsverksamhet såsom hantering av hittegods, delgivningar etc.

KVALIFIKATIONER
KRAV
Vi söker dig som har:
- erfarenhet av servicearbete där du haft många externa direktkontakter.
- gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
- mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska såväl muntligt som skriftligt.
- goda kunskaper i engelska.
- god datorvana.


MERITERANDE
Det är meriterande om du har:
- språkkunskaper utöver svenska och engelska.
- erfarenhet inom myndighet.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är:
- kommunikativ, serviceminded och tålmodig.
- ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten.
- flexibel och har god samarbetsförmåga.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de kvalifikationer vi eftersöker.

ÖVRIGT
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader.
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Arlanda. Du blir placerad i Arlanda men kan komma att behöva arbeta enstaka arbetspass vid annan passverksamhet eller reception inom polisområdet.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid, vardagar och helger.
Tillträde: Enligt överenskommelse.


Anställningen kräver ett svenskt medborgarskap.


Språktest i svenska och engelska kommer att genomföras i anslutning till intervjun.


En förutsättning för att du ska kunna påbörja tjänsten som passhandläggare är att du blir godkänd och certifierad i den obligatoriska nationella internutbildningen som pågår i två veckor.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36. Har du frågor gällande arbetet kontaktar du Maria Konstantinidou.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Receptionister till Huddinge , Skärholmen och Södertälje , Polismyndigheten S

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Okt 23
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland. Det finns fyra polisområden inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten. Slutligen finns det även ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Regionen har ca 7000 medarbetare.


Lokalpolisområde Huddinge, Skärholmen och Södertälje söker nu flera medarbetare till receptionerna.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker i direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Ditt primära uppdrag är att hjälpa medborgare som uppsöker oss av olika skäl. Arbetet innebär att genomföra anmälningsupptagningar av ärenden gällande t.ex. bedrägeri, förlust, grova brott m.m., hantera olika förfrågningar, delgivningar, hittegods samt utlämnande av beslag, slutföra enklare utredningar, i vissa fall hålla initiala förhör etc. I arbetet ingår även att besvara telefonsamtal och mail. Vidare kan du också komma att behöva vara behjälplig med arbetsuppgifter kopplade till vår passverksamhet såsom handläggning av resehandlingar.

KVALIFIKATIONER
KRAV
Vi söker dig som har:
- erfarenhet av servicearbete där du haft många externa direktkontakter.
- gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
- mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska såväl muntligt som skriftligt.
- goda kunskaper i engelska.
- god datorvana.


MERITERANDE
Det är meriterande om du har:
- språkkunskaper utöver svenska och engelska.
- erfarenhet inom myndighet.
- arbetat med personer som är upprörda eller befinner sig i krissituation.
- erfarenhet av polisiära system såsom DURTVÅ.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är:
- kommunikativ, serviceminded och tålmodig.
- självgående, strukturerad och har förmåga att prioritera.
- stresstålig, flexibel och har god samarbetsförmåga.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de kvalifikationer vi eftersöker.

ÖVRIGT
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader/Vikariat.
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Huddinge (Flemingsberg), Skärholmen och Södertälje. Du blir placerad i ett av områdena men kan komma att behöva arbeta enstaka arbetspass vid annan reception eller passverksamhet inom polisområdet.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.


Anställningen kräver ett svenskt medborgarskap.


Språktest i svenska och engelska kommer att genomföras i anslutning till intervjun.


En förutsättning för att du ska kunna påbörja tjänsten som receptionist är att du blir godkänd och certifierad i den obligatoriska nationella internutbildningen som pågår i 6 veckor.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36. Har du frågor gällande arbetet kontaktar du Sara Gardevåg (Huddinge), Roger Kämpe (Skärholmen) eller Marika Huotarinen (Södertälje).


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Passhandläggare till Globen och Södertälje , Polismyndigheten Stockholm

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Okt 23
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland. Det finns fyra polisområden inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten. Slutligen finns det även ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Regionen har ca 7000 medarbetare.


Lokalpolisområde Globen och Södertälje söker nu flera medarbetare till passexpeditionerna.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker i direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att handlägga passansökningar och ansökningar om nationellt ID-kort samt hantering av delgivningar. Du handlägger ärenden i enlighet med gällande lagar och förordningar som t.ex. Passlagen, Passförordningen, Förordningen om nationellt ID-kort samt Förvaltningslagen. I arbetet ingår även att besvara telefonsamtal och mail. Vidare kan du också komma att behöva vara behjälplig med arbetsuppgifter kopplade till vår receptionsverksamhet såsom hantering av hittegods, anmälningsupptagning etc.

KVALIFIKATIONER
KRAV
Vi söker dig som har:
- erfarenhet av servicearbete där du haft många externa direktkontakter.
- gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
- mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska såväl muntligt som skriftligt.
- goda kunskaper i engelska.
- god datorvana.


MERITERANDE
Det är meriterande om du har:
- språkkunskaper utöver svenska och engelska.
- erfarenhet inom myndighet.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är:
- kommunikativ, serviceminded och tålmodig.
- ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten.
- flexibel och har god samarbetsförmåga.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de kvalifikationer vi eftersöker.

ÖVRIGT
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader.
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Globen och Södertälje. Du blir placerad i ett av områdena men kan komma att behöva arbeta enstaka arbetspass vid annan passverksamhet eller reception inom polisområdet.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.


Anställningen kräver ett svenskt medborgarskap.


Språktest i svenska och engelska kommer att genomföras i anslutning till intervjun.


En förutsättning för att du ska kunna påbörja tjänsten som passhandläggare är att du blir godkänd och certifierad i den obligatoriska nationella internutbildningen som pågår i två veckor.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36. Har du frågor gällande arbetet kontaktar du Peter Rodahl (Globen) eller Marika Huotarinen (Södertälje).


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Receptionist till Sollentuna , Polismyndigheten Stockholm

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Okt 23
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland. Det finns fyra polisområden inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten. Slutligen finns det även ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Regionen har ca 7000 medarbetare.


Lokalpolisområde Sollentuna söker nu en medarbetare till receptionen.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker i direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Ditt primära uppdrag är att hjälpa medborgare som uppsöker oss av olika skäl. Arbetet innebär att genomföra anmälningsupptagningar av ärenden gällande t.ex. bedrägeri, förlust, grova brott m.m., hantera olika förfrågningar, delgivningar, hittegods samt utlämnande av beslag, slutföra enklare utredningar, i vissa fall hålla initiala förhör etc. I arbetet ingår även att besvara telefonsamtal och mail. Vidare kan du också komma att behöva vara behjälplig med arbetsuppgifter kopplade till vår passverksamhet såsom handläggning av resehandlingar.

KVALIFIKATIONER
KRAV
Vi söker dig som har:
- erfarenhet av servicearbete där du haft många externa direktkontakter.
- gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
- mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska såväl muntligt som skriftligt.
- goda kunskaper i engelska.
- god datorvana.


MERITERANDE
Det är meriterande om du har:
- språkkunskaper utöver svenska och engelska.
- erfarenhet inom myndighet.
- arbetat med personer som är upprörda eller befinner sig i krissituation.
- erfarenhet av polisiära system såsom DURTVÅ.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som:
- är kommunikativ, serviceminded och tålmodig.
- är självgående, strukturerad och har förmåga att prioritera.
- är stresstålig, flexibel och har god samarbetsförmåga.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de kvalifikationer vi eftersöker.

ÖVRIGT
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader.
Omfattning: Heltid
Arbetsort: Sollentuna. Du blir placerad i Sollentuna men kan komma att behöva arbeta enstaka arbetspass vid annan reception eller passverksamhet inom polisområdet.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.


Anställningen kräver ett svenskt medborgarskap.


Språktest i svenska och engelska kommer att genomföras i anslutning till intervjun.


En förutsättning för att du ska kunna påbörja tjänsten som receptionist är att du blir godkänd och certifierad i den obligatoriska nationella internutbildningen som pågår i 6 veckor.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning.

Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36. Har du frågor gällande arbetet kontaktar du Tina Erving.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Passhandläggare till Sollentuna och Solna , Polismyndigheten Stockholm

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Okt 23
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland. Det finns fyra polisområden inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten. Slutligen finns det även ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Regionen har ca 7000 medarbetare.


Lokalpolisområde Sollentuna och Solna söker nu flera medarbetare till passexpeditionerna.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet sker i direktkontakt med besökare och du blir Polismyndighetens ansikte utåt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att handlägga passansökningar och ansökningar om nationellt ID-kort samt hantering av delgivningar. Du handlägger ärenden i enlighet med gällande lagar och förordningar som t.ex. Passlagen, Passförordningen, Förordningen om nationellt ID-kort samt Förvaltningslagen. I arbetet ingår även att besvara telefonsamtal och mail. Vidare kan du också komma att behöva vara behjälplig med arbetsuppgifter kopplade till vår receptionsverksamhet såsom hantering av hittegods, anmälningsupptagning etc.

KVALIFIKATIONER
KRAV
Vi söker dig som har:
- erfarenhet av servicearbete där du haft många externa direktkontakter.
- gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
- mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska såväl muntligt som skriftligt.
- goda kunskaper i engelska.
- god datorkunskap.


MERITERANDE
Det är meriterande om du har:
- språkkunskaper utöver svenska och engelska.
- erfarenhet inom myndighet.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är:
- kommunikativ, serviceminded och tålmodig.
- ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten.
- flexibel och har god samarbetsförmåga.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vänligen specificera tydligt i din ansökan hur dina erfarenheter och kompetenser faller in under de kvalifikationer vi eftersöker.

ÖVRIGT
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader.
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Sollentuna och Solna. Du blir placerad i ett av områdena men kan komma att behöva arbeta enstaka arbetspass vid annan passverksamhet eller reception inom polisområdet.
Arbetstid: Veckoplanering, dag- och kvällstid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.


Anställningen kräver ett svenskt medborgarskap.


Språktest i svenska och engelska kommer att genomföras i anslutning till intervjun.


En förutsättning för att du ska kunna påbörja tjänsten som passhandläggare är att du blir godkänd och certifierad i den obligatoriska nationella internutbildningen som pågår i två veckor.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36. Har du frågor gällande arbetet kontaktar du Tina Erving (Sollentuna) eller Susan Ahonen (Solna).


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Serviceman med administrativ ådra sökes till Garaget , Polisområde Nord , Reg

Bilvårdare/Garagearbetare
Läs mer Okt 22
Polismyndigheten, region Stockholm har ca 7 000 anställda. Regionen består av fyra polisområden City, Syd, Nord och Gotland, regionala enheter samt ett regionkansli som lyder direkt under regionpolischefen.

Polisområde Stockholm Nord omfattar geografiskt Stockholms läns norra delar från Norrtälje i norr till Solna i söder. Polisområdet består av åtta lokalpolisområden: Järfälla, Norrtälje, Kista, Sollentuna, Solna, Täby, Vällingby och Arlanda.

Intern service på Solna polisstation ser till att det praktiska på stationen fungerar som exempel post, vaktmästeri, underhåll av fordon och visst datastöd.

Vi söker nu en serviceman (garage) som har god servicekänsla och intresse för fordon till Intern service i Solna.

ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av bilar, har god servicevana och är administrativt lagd? Som serviceman hos oss förekommer uppgifter av varierad karaktär. Du har kontakt med försäkringsbolag, verkstäder, lägger beställningar och gör uppföljningar. I arbetet krävs ofta samarbete med polisiär personal gällande fordon. Du kommer också köra fordon till och från verkstäder/ besiktningar samt utföra enklare fordonsvård. Vi utför även däcksbyten med hjälp av tekniska hjälpmedel, i synnerhet vid hjulskiftesperioder.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
Har gymnasieutbildning
Har B-körkort
Uttrycker dig väl på svenska, i tal och skrift

Meriterande

Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av att arbeta administrativt
Erfarenhet av att arbeta i serviceyrke

Personliga egenskaper:

För den här rollen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga även i stressade situationer. Du är mån om god service och har alltid ett trevligt och professionellt bemötande gentemot kunder. Du är noggrann såväl praktiskt som administrativt och håller hög kvalitet i ditt arbete. Du kan arbeta självständigt.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

ÖVRIGT
Tillträde: Snarast möjligt, efter överenskommelse
Anställning: Administratör med funktionen Serviceman

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryterings-arbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din intresseanmälan på ett effektivt och rättssäkert sätt enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på tel nr 0725-212329.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se


Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Utredare till Bedrägerisektionen

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Okt 16
Region Stockholm har ca 6680 anställda. Regionen består av fyra polisområden, City, Syd, Nord och Gotland, regionala enheter samt ett regionkansli som lyder direkt under regionpolischefen.

Den regionala utredningsenheten ansvarar tillsammans med polisområdena för regionens utredningsverksamhet. Vid den regionala utredningsenheten utreds bl.a. miljö- och arbetsmiljöbrott, vissa IT-brott, bedrägeriärenden samt grov organiserad brottslighet som är gränsöverskridande. Vid den regionala utredningsenheten organiseras delgivningssektionen, regionens brottssamordningsfunktion, aktionsgrupper samt brottsoffer- och personsäkerhetsarbete, regional spaningsverksamhet, forensisk verksamhet och teknikspaning.

Bedrägerisektionen, som idag består av ca 120 medarbetare, ingår i Region Stockholms Utredningsenhet. Bedrägerisektionens huvudfokus är att på ett rationellt, rättssäkert och effektivt sätt hantera de nära 40 000 bedrägerier, förskingringar och bidragsbrott som årligen anmäls och inkommer till regionen, med syfte att öka uppklarningen och lagföringen. Arbetsplatsen finns i centralt placerade lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu utredare som vill arbeta med att utreda ovan brottstyper. I uppdraget som utredare ska du, själv eller tillsammans med andra, aktivt och engagerat bedriva utredningsarbete på ett sätt som för polisen närmare medborgarna och som gör polisen mer tillgänglig.

Förebyggande, ingripande och utredande verksamhet ska hanteras som ett gemensamt system som ständigt utvecklas och förbättras. Som utredare vid bedrägerisektionen handlägger du brottsutredningar av ekonomisk karaktär under ledning av förundersökningsledare från Polismyndigheten eller från Åklagarmyndigheten. I själva utredningsarbetet ingår att hålla förhör med målsägande, vittnen och misstänkta, inhämta relevant information, hantera och säkerställa bevisning, presentera ärendet för förundersökningsledare/åklagare samt när utredningen är klar sammanställa den på ett överskådligt sätt i ett s.k. förundersökningsprotokoll. En del utredningar är små och begränsade, andra stora och komplexa.

Du kommer att ingå i en grupp där allas kunskaper och åsikter spelar roll i en lärande och utvecklande miljö. Bedrägeribrotten är under ständig utveckling och en del av arbetet innebär att ligga på framkant och ta del av nya brottstyper och metoder. Du kommer få den introduktion och handledning som behövs för arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:

- godkänd och avslutad gymnasieutbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant
- utredningsvana eller erfarenhet att hålla utredande samtal
- erfarenhet av att arbeta med utredningar på en myndighet eller större företag
- god förmåga att uttrycka dig i skrift och tal på svenska och engelska
- erfarenhet av arbeta i Word, Excel och PowerPoint
- B-körkort

Meriterande

Det är meriterande om du har:

- professionell erfarenhet av att möta människor i komplexa situationer
- genomgått brottsutredarutbildning vid polismyndigheten eller någon av de universitet eller högskolor som bedriver uppdragsutbildning åt Polismyndigheten
- erfarenhet av att arbeta med bidragsbrott
- erfarenhet av arbete i Polisens IT-system för utredningsstöd Durtvå

Personliga egenskaper

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är:

- initiativtagande
- självgående
- strukturerad
- flexibel

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Anställningen

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Stockholm
Arbetstid: Veckoplanerad med flextid
Tillträde: Snarast möjligt enligt överenskommelse

Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.

Ansökan:

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra bemanningsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet, referenser eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med ansvarig HR-konsult Felicia Flyckt, felicia.flyckt@polisen.se

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Förundersökningsledare till Lokalpolisområde Täby , Polisområde Stockholm No

Inspektör, Polisen
Läs mer Okt 1
Lokalpolisområde Täby tillhör Polisområde Nord som omfattar 14 kommuner samt västra delarna av Stockholm stad. Antal boende i polisområdet är nära 900 000 fördelade i tätorter, skärgård och landsort. Polisområdet består av sju lokalpolisområden, sex utredningssektioner och ett kansli. Här arbetar ca 1500 polisanställda. Personalen i LPO Täby är lokaliserade i ett polishus i direkt anslutning till Täby Centrum.


Utredningsverksamheten i LPO Täby består av tre grupper. En ungdomsgrupp som utreder alla ungdomsbrott, såväl enkel beskaffenhet samt till viss del grova brott. Två vuxengrupper som för tillfället jobbar tätt tillsammans som en grupp med både grova brott och mängdbrott beroende på vad vi för tillfället behöver lägga resursen på. Varje grupp leds av en gruppchef och har en minst en FU-ledare. FU-ledaren jobbar tätt tillsammans med gruppchef och är själva med och påverkar arbetsfördelning och struktur.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två förundersökningsledare till två olika utredningsgrupper för lokalpolisområde Täby.
Den första till ungdomsbrott och den andra till gruppen för mängdbrott. De vi söker är personer som är intresserade av att arbeta som aktiva förundersökningsledare med inriktning på antingen ungdomsbrott eller mängdbrott. Man kommer att ansvara för ärendeinflödet samt vara tillgänglig för handläggare i ärendena så att utredningsarbetet kan fortskrida effektivt.
För ungdomsgruppen kommer stort fokus att läggas på de ärenden som hanterar tidsfrister samt rör brott gällande ungdomar under 18 år.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Polisexamen och/eller omfattande juridisk utbildning
• Polismyndighetens nationella utbildning avseende förundersökningsledning alternativt annan jämförbar utbildning som medför att du är behörig att leda förundersökningar
• Erfarenhet av självständigt brottsutredande arbete avseende flera olika brottstyperDet är meriterande om du har:
• Två års erfarenhet av brottsutredande arbete
• Erfarenhet av förundersökningsledning
• Har arbetat med ungdomsärenden tidigare (gäller endast ungdomsgruppen)
• Har ett intresse av ungdomsarbete och brottsförebyggande (gäller endast ungdomsgruppen)Personliga egenskaper:
• Arbetsuppgifterna ställer krav på god analytisk förmåga och kunna se sammanhangVi söker dig som:
Har ett tydligt rätts- och säkerhetsmedvetande
• Förmåga att samverka med aktörer både inom och utanför Polismyndigheten
• God förmåga att inhämta rättskällor/praxis och tillämpa innehållet
• God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift
• God samarbetsförmåga och förmåga att fatta beslutVi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.


Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt. Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter.
Anställningen kräver svenskt medborgarskap.


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan via papperspost till Polismyndigheten eller ta kontakt med ansvarig HR-konsult Eva Holmen 072-2219583.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Finansiella utredare till region Stockholm Syd

Controller
Läs mer Sep 27
Polisområde Stockholm Syd är Sveriges största polisområde. Här bor och arbetar närmare 1 miljon invånare. Området spänner från storstad till mindre kommuner med småstadskaraktär, från landsbygd och skärgård till publika arenor och knutpunkter för alla trafikslag. Polisområdet består av åtta lokalpolisområden, fyra utredningssektioner och ett polisområdeskansli. Sammanlagt är ca 1 600 personer anställda i Polisområde Stockholm Syd.

Tjänsten som finansiell utredare är placerad vid Sektionen för Operativt stöd och har till uppdrag att förse respektive polisområdes utredningsenhet med olika stöd- och specialistkunskaper inom ramen för förundersökningsarbetet. Geografisk placering är polishuset i Västberga.


ARBETSUPPGIFTER
Som finansiell utredare förväntas du självständigt, och i grupp, utreda och kartlägga en eller flera personers inkomster, tillgångar och skulder bland annat i syfte att återta brottsvinster och/eller säkra medel till eventuella skadeståndsanspråk.

Uppdraget sker i nära samarbete med brottsutredare och förundersökningsledare och du är delaktig i hela utredningskedjan från att ärendet kommer in till polisen tills det redovisas till åklagare.

Stor del av arbetet består av att inhämta, bearbeta, analysera och sammanställa uppgifter från banker och andra finansinstitut samt att förbereda förhör. Du skall ha förmåga att föredra din analys för förundersökningsledare och lämna rekommendationer för beslut och/eller vidare åtgärder.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:

• Ekonomisk utbildning eller annan kompetens, eller erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig och relevant för tjänsten
• Praktisk erfarenhet av ekonomiska analyser
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.


Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet av ärenden rörande organiserad brottslighet
• Kunskaper i underrättelseinhämtning på Internet
• Erfarenhet av databashantering i till exempel iBase. ANB, ABBYY
• Har erfarenhet av att granska privatpersoners och/eller bolags ekonomiska förehavanden vid annan myndighet, till exempel Kronofogdemyndigheten, Skatteverket eller Ekobrottsmyndigheten.
• Utredningsvana
• Mycket goda kunskaper i Excel


ÖVRIGT
Anställningen:
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Västberga
Arbetstid: Dagtid med flex.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.

Ansökan:

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra bemanningsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet, referenser eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med ansvarig HR-konsult Rickard Johammar på 072-212 48 16.


Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Utredare till LPO Vällingby , Region Stockholm

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Sep 21
Region Stockholm består av Stockholms län och Gotland. Det finns fyra polisområden inom regionen: Nord, City, Syd samt Gotland. Vidare finns det fyra regionala enheter: Gränspolisenheten, Operativa enheten, Underrättelseenheten och Utredningsenheten. Slutligen finns det även ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Regionen har ca 7000 medarbetare.


Lokalpolisområde Vällingby är ett av sju lokalpolisområden inom polisområde Nord. Förutom Vällingby innefattas Hässelby, Bromma och Ekerö. Inom lokalpolisområdet finns medarbetare för stöd och service, utrednings-, brottsförebyggande- och ingripandeverksamhet samt kommunpoliser. All verksamhet utgår från stationen i Vällingby C.


Utredningsverksamheten i Vällingby består av tre grupper, två som utreder brott med vuxna gärningsmän och en som utreder brott där målsäganden och/eller misstänkt är under 18 år. Vi hanterar en stor variation av ärenden allt från enklare trafikbrott till tillgreppsbrott, narkotikabrott, rån och grövre våldsbrott. Grupperna består av utredare, förundersökningsledare, administratörer och gruppchef. Arbetet sker under ledning av FU-ledare från både Polismyndigheten och Åklagarmyndigheten.


Vi söker nu ett flertal utredare till både ungdomsgruppen och vuxengrupperna.

ARBETSUPPGIFTER
Som utredare arbetar du med att handlägga och ansvara för olika typer av brottsutredningar. Du arbetar med såväl enklare utredningar till mer omfattande och komplicerade utredningar beroende på kunskapsnivå. Mycket av utredningsarbetet sker i team med andra utredare och verksamhetsområden inom lokalpolisområdet.


Arbetet som utredare innebär många interna och externa kontakter, till exempel med åklagare, juridiska ombud och socialtjänst. Vid behov genomförs utredningsåtgärder även utanför kontoret. Som förhörsledare kommer du att hålla förhör med målsäganden, misstänkta och vittnen.


I rollen som utredare ingår att kritiskt och objektivt värdera information från flera källor, ta fram specifika fakta, vikta och avgöra betydelsen av varje enskild information, dra slutsatser, bedöma samband mellan ett antal variabler och sammanfatta uppgifter till en logisk helhet.


HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att:
• genomföra utredningsarbete såsom förhör med målsägare, vittnen och misstänkta.
• handlägga ärenden där frihetsberövande kan förekomma.
• inom lokalpolisområdet medverka vid gemensamma utredningsinsatser och åtaganden gentemot polisområdet.
• slutredovisa ärenden genom upprättande av förundersökningsprotokoll.
• samverka med åklagare, vårdnadshavare och socialtjänst.

KVALIFIKATIONER
KRAV
Vi söker dig som har:
• svensk polisexamen eller akademisk examen inom kriminologi, juridik eller psykologi.
• erfarenhet av utredningsarbete som arbetsgivaren bedömer relevant.
• B-körkort.


MERITERANDE
Det är meriterande om du har:
• civil brottsutredningsutbildning.
• erfarenhet av arbete med brottsutredningar.
• erfarenhet av att hålla förhör eller förhörsliknande samtal.
• erfarenhet av arbete med frihetsberövade.
• erfarenhet inom statlig myndigt.
• erfarenhet av polisiära system såsom DUR2.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som:
• har en mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska såväl muntligt som skriftligt och är duktig på att bemöta, lyssna på och samarbeta med andra.
• är analytiskt lagd och skicklig vad gäller att söka, tolka och hantera olika typer av information.
• genomför ditt arbete ansvarsfullt och med hög kvalitet.
• har förmåga att ta initiativ, vara strukturerad och kunna prioritera.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader.
Arbetsort: Vällingby.
Arbetstid: Veckoplanerad.
Tillträde: Enligt överenskommelse.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning.


Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig HR-konsult på andrea.guth@polisen.se eller 072-204 24 36.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Operatörer till Polisens kontaktcenter (PKC) i Region Stockholm

Larmoperatör
Läs mer Sep 14
Polismyndigheten Region Stockholm söker operatörer till Polisens kontaktcenter med placering i på någon av våra arbetsplatser, Södermalm, Vasastan, Norrtälje, Sandhamn, Ornö eller Arholma.


Polismyndigheten, region Stockholm har ca 6 680 anställda. Regionen består av fyra polisområden inklusive Gotland, regionala enheter samt ett region kansli som lyder direkt under regionpolischefen.


Vill du arbeta vid en arbetsplats som erbjuder dig samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter där du genom att påverka och bidra till polisens uppdrag, verkligen kan göra skillnad? Som anställd i Sveriges största myndighet uppmuntras du till eget ansvarstagande och personlig utveckling.


Polisens kontaktcenter i region Stockholm (PKC)


PKC region Stockholm är en del av ett nationellt verksamhetsområde som finns i sju regioner i Sverige. Verksamhetsidén är att ge medborgarna, en möjlighet att anmäla brott och få svar på frågor på ett snabbt och enkelt sätt under årets alla dagar, dygnet runt.
PKC finns på följande orter i region Stockholm: Södermalm, Vasastan, Norrtälje, Arholma, Ornö, Sandhamn samt Gotland.


Vi söker nu flera operatörer för tillsvidareanställning med provanställning om sex månader. Placeringsort bestäms senare.


ARBETSUPPGIFTER
Du är allmänhetens första kontakt med Polisen genom det nationella
telefonnumret 114 14


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Du upprättar polisanmälningar
• Du svarar på frågor och tar emot tips
• Du utför förstahandsåtgärder inom brottsutredning genom att exempelvis hålla målsägandeförhör på telefon


KVALIFIKATIONER
• avslutad gymnasieutbildning alternativt motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
• kan prata och förstå engelska
• erfarenhet av reception, call-center, serviceyrken eller liknande uppgifter
• mycket god förmåga att kommunicera med medborgare
• erfarenhet av dokumentation via dator
• erfarenhet av självständigt arbete


Meriterande
• erfarenhet av arbete inom rättsväsendet så som arbete inom domstol, säkerhet, kriminalvård
• utbildning inom samhällsfrågor, juridik eller liknande
• Övriga språkkunskaper


Personliga egenskaper
Du är intresserad av samhällsfrågor, har förmåga bemöta personer som är i någon form av pressad situation och du kan ställa relevanta frågor, är lyhörd, lugn och trygg.
Du kan hantera ett konstant inflöde av ärenden, du har personlig mognad, har ansvarskänsla och kan fatta snabba beslut samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.


Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Anställningen:
Anställningen inleds med en introduktionsutbildning på 7 veckor. För att komma i fråga för anställning måste du kunna börja v 4 2019 då utbildningen startar.


Du som är aktuell för tjänsten kommer att kallas till information, intervjuer och arbetsprover v 43 2018.


Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Placeringsort bestäms senare
Arbetstid: 3-skift enligt schema.
Tillträde: 21 januari 2019
Datum som anges kan komma att förändras utifrån nya förutsättningar som kan dyka upp.


Anställningen kräver svenskt medborgarskap.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.


Ansökan:
Genom din ansökan samtycker du till att dina personuppgifter behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter


Har du skyddad identitet, referenser eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med ansvarig HR-konsult Matilda Kinghed, tel 072-221 93 51


Polismyndigheten
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.


Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se


Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Godsmottagare till Polismyndigheten , Kungsholmen , Stockholm

Godsmottagare
Läs mer Sep 4
Internservicesektionen vid Regionkansliet i Stockholm ansvarar för samordning och ledning av internserviceverksamheten i hela regionen med ett regionalt processansvar. Vidare har sektionen ett funktionsansvar för sammanlagt omkring 100 medarbetare fördelade på sju grupper för intern service med regionsgemensamma funktioner, en av dem är tryckeri, post och gods. Din organisatoriska tillhörighet är i gruppen post och gods. Gruppen ansvarar för hantering av inkommande och utgående post och gods i kvarteret Kronoberg samt av postturer i regionen.


Arbetsplatsen ligger på Polhemsgatan 30, Kungsholmen i Stockholm. Arbetstiden är dagtid måndag till fredag med möjlighet till flex.

ARBETSUPPGIFTER
Inom Godsmottagningen har du kundkontakter såväl inom som utanför polismyndigheten på Kungsholmen i Stockholm och din uppgift är bland annat att se till att leveranser till och från myndigheten fungerar smidigt och sker i rätt tid.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Mottagande och utlämnande av gods till Polisen på Kungsholmen i Stockholm
• Kontrollering, registrering och avisering av gods samt paketering, upprättande av frakthandlingar och sändning av gods och paket.
• Truckkörning
• Uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystem
• Stötta kollegorna i postgruppen vid behov
• Övriga förekommande arbetsuppgifter


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Erfarenhet av arbete vid godsmottagning
• Körkort, lägst klass B
• Genomförd gymnasieutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och att tala engelska
• God datorvana och har lätt att lära sig och använda nya datorsystem
• Erfarenhet av tunga lyft i arbetet och fysik för att klara detta


MERITERANDE

• Du arbetar idag självständigt med godsmottagningens alla delar, mottagande och utlämnande av gods, samt godsmottagningsadministration
• Du kör truck i ditt arbete
• Du har vana av att arbeta i affärssystem


PERSONLIGA EGENSKAPER

Arbetsuppgifterna ställer höga krav på att du är stresstålig, d.v.s. att du kan växla mellan olika uppgifter samtidigt och under hög press utan att arbetet tappar i kvalitet eller att säkerheten äventyras. Du behöver uppskatta tempoväxlingar då arbetet på godsmottagningen ofta är antingen låg- eller högintensivt. Du behöver vara serviceinriktad i mötet med våra interna kunder. Du är flexibel och lösningsorienterad. Således tar du dig an nya arbetsuppgifter när det behövs och löser problem som dyker upp, hela tiden med verksamheten och kunden i fokus. Du behöver vara mycket ansvarsfull och ha en god samarbetsförmåga. Detta tar sig i uttryck i att du förstår hur ditt agerande påverkar helheten inom gruppen samt att du uppskattar och upprätthåller ordning och reda i ditt arbete.

Vi kommer lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Anställningen:
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Kungsholmen, Stockholm
Arbetstid: Dagtid med möjlighet till flex
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Anställning: Administratör Med funktionen: Serviceman


Anställningen kräver svenskt medborgarskap


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet, säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.


Ansökan:
Genom din ansökan samtycker du till att dina personuppgifter behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter


Har du skyddad identitet, referenser eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med ansvarig HR-konsult Mika Mörner Tel: 072-5212329


Polismyndigheten
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.


Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Vi erbjuder en arbetsplats med många intressanta arbetsuppgifter och yrkesgrupper. Du får möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten. Vi bedriver vår verksamhet med det engagemang, den tillgänglighet och den effektivitet som vårt uppdrag kräver. Polismyndigheten arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenhet och bakgrund tas till vara.


Våra anställda har tillgång till ett friskvårdsutbud med goda träningsmöjligheter.


Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se


Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Ansök nu

Polismyndigheten , Regionalt it - brottscentrum i Stockholm söker it - forensike

IT-forensiker
Läs mer Aug 13
För närvarande pågår en etablering av ett Regionalt it-brottscentrum i Polisregion Stockholm i syfte att förstärka polisens förmåga att utreda it-relaterad brottslighet.


Vid Regionalt it-brottscentrum ska det finnas flera olika kompetensområden såsom it-forensik, internetinhämtning, it-analys, en deskgrupp samt särskild utredningskompetens gällande internetrelaterade sexuella övergrepp mot barn (ISÖB) och komplex cyberbrottslighet (KCB).


Regionalt it-brottscentrum har uppdraget att bidra till en ökad kompetensutveckling avseende it-relaterad brottslighet över hela regionen och ska med sin förmåga dessutom utgöra en stödfunktion genom att bidra med expertfunktioner inom det it-relaterade området.


Uppbyggnaden av Regionalt it-brottscentrum är ett nationellt åtagande som löper under 2018-2020 vilket innebär att rekrytering kommer att ske etappvis under perioden.


Vid de it-forensiska grupperna utförs bevissäkring av beslagtagna datorer, mobiltelefoner, navigationsutrustning och olika former av övervakningssystem. It-forensisk verksamhet finns på flera platser i regionen, inklusive Gotland.ARBETSUPPGIFTER
• Analys av it-media i samband med förundersökning.
• Husrannsakan i it-miljö i förekommande fall.
• Medverka vid teknik- och metodutveckling.
• Samverka med myndigheter och organisationer nationellt.KVALIFIKATIONER
KRAV
Vi söker dig som har:
• grundläggande utbildning inom it-säkerhet/it-forensik, eller motsvarande kunskap.
• mycket goda it-kunskaper.
• erfarenhet av operativsystemen Unix, Linux och OS X.
• kunskap om programmering (Java, C#, Python etc.).
• god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.
• B-körkort.


MERITERANDE
Det är meriterande om du har:
• erfarenhet av it-forensiskt arbete.
• erfarenheter av ”Live Forensics”.
• kunskaper om analys av skadlig kod.
• kunskaper i annat språk än svenska och engelska.
• erfarenhet av extraktion av mobila enheter.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har hög integritet och ett professionellt förhållningssätt. Dessutom krävs god förmåga att arbeta i grupp med stort enskilt ansvarstagande mot gruppens gemensamma mål, men du ska också kunna arbeta självständigt. Du har god social kompetens och bra kontakt- och samarbetsförmåga inom och utom polisen. Du är flexibel, strukturerad, noggrann och har ett ordningssinne.ÖVRIGT
I samband med intervjun kommer du att få genomföra ett arbetsprov.


Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader.
Arbetsort: Kungsholmen.
Arbetstid: Veckoplanerad. Beredskapstjänstgöring ingår.
Tillträde: Enligt överenskommelse.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kommer att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.


Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig chef.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV (inga betyg eller intyg) senast den 3 september 2018. Vi tar endast emot bilagor i pdf- och doc-format.

Ansök nu

Polismyndigheten , Regionalt it - brottscentrum i Stockholm söker handläggare /

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Aug 13
För närvarande pågår en etablering av ett Regionalt it-brottscentrum i Polisregion Stockholm i syfte att förstärka polisens förmåga att utreda it-relaterad brottslighet.


Vid Regionalt it-brottscentrum ska det finnas flera olika kompetensområden såsom it-forensik, internetinhämtning, it-analys, en deskgrupp samt särskild utredningskompetens gällande internetrelaterade sexuella övergrepp mot barn (ISÖB) och komplex cyberbrottslighet (KCB).


Regionalt it-brottscentrum har uppdraget att bidra till en ökad kompetensutveckling avseende it-relaterad brottslighet över hela regionen och ska med sin förmåga dessutom utgöra en stödfunktion genom att bidra med expertfunktioner inom det it-relaterade området.


Uppbyggnaden av Regionalt it-brottscentrum är ett nationellt åtagande som löper under 2018-2020 vilket innebär att rekrytering kommer att ske etappvis under perioden.ARBETSUPPGIFTER
Huvudsakliga arbetsuppgifter är olika typer av inhämtningsuppdrag på Internet, främst i brottsutredande verksamhet. Du kan komma att ingå i team som biträder andra utredningsgrupper i region Stockholm vid sidan av den utredningsverksamhet som bedrivs på Regionalt it-brottscentrum.


Arbetsuppgifterna på gruppen består av bland annat internetinhämtning, bevissäkring och spårningsarbete. Det finns även möjlighet till att arbeta med djupanalys av nätverkstrafik. Du kommer att få möjlighet medverka vid teknik- och metodutveckling inom området i region Stockholm, samverka med polisregioner, myndigheter och externa organisationer både nationellt och internationellt.KVALIFIKATIONER
KRAV
Vi söker dig som har/är:
• mycket goda och breda it-kunskaper.
• van användare av internet, sociala medier och ha god kunskap om internet och dess beståndsdelar.
• erfarenhet av olika OS-plattformar.
• vana att hantera stora informationsmängder och data.
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
• B-körkort.


MERITERANDE
Det är meriterande om du har:
• erfarenhet av OSINT-arbete.
• erfarenhet av analys av nätverkstrafik, inklusive paketdata.
• programmeringskunskaper.
• erfarenhet av utrednings- och/eller underrättelsearbete.
• insikt i ämnesområdets speciella juridiska förhållanden.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Arbetsuppgifterna ställer krav på hög integritet, det är därför viktigt med ett högt sekretessmedvetande. Som person har du fallenhet för att fånga upp detaljer och se samband. Du är flexibel och har lätt för att arbeta både enskilt och i grupp och bidrar till gruppens utveckling genom engagemang och prestigelöshet. Du är uthållig, stresstålig, noggrann, självgående och initiativrik. Vi ser gärna att du har ett utvecklande och nyfiket angreppssätt på dina arbetsuppgifter. Du ska ha stort engagemang och vilja att utveckla och driva verksamheten framåt. Då en stor del av arbetet präglas av samarbete och kontakter både internt och externt kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och samarbetsförmåga.ÖVRIGT
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader.
Arbetsort: Kungsholmen.
Arbetstid: Veckoplanerad. Beredskapstjänstgöring kan förekomma.
Tillträde: Enligt överenskommelse.


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.


Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att ta kontakt med ansvarig chef.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV (inga betyg eller intyg) senast den 3 september 2018. Vi tar endast emot bilagor i pdf- och doc-format.

Ansök nu