Retail Knowledge Sweden AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Retail Knowledge Sweden AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Butikssäljare - Klockmaster, Fältöversten

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 24
Är du en mästare på att leverera urbra service?

Vi söker dig med ett stort intresse för klockor och som vill leverera personlig service med extra fokus på kundupplevelse.

Vem är vår perfekta matchning?

Vi söker en säljare som är duktig på att bygga kundrelationer och som alltid strävar efter att göra kunden 100% nöjd. Du behöver vara serviceinriktad, ansvarsfull, punktlig, flexibel, lösningsorienterad och villig att lära nytt. Vi tror också att du har ett intresse för teknik. Förutom att vara duktig på att identifiera behov, vara lyhörd och komma med lösningar som överträffar kundernas förväntningar, så kommer dina arbetsuppgifter även att innefatta In och utlämning av service samt uppföljning av kundärenden i butik och telefon.

Du måste behärska svenska och engelska i tal och skrift, samt ha fyllt 21 år. Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av försäljning av armbandsur.

Vem är din framtida arbetsgivare?

Klockmaster Fältöversten erbjuder en trevlig och inspirerande arbetsmiljö, med fokus på personlig service och kunskap.

Butiken är belägen i Fältöverstens galleria, vid Karlaplan. Vi ingår i ett team med två butiker samt ett eget urmakeri i Stockholm.

Arbetsgivare: G Nilsson Urhandel AB

Butikens namn: Klockmaster

Anställningsform: Tillsvidare /Fast 30 timmar / vecka, inklusive helgarbete

Start: Januari: 2022

Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdatumet är 23/12.
Välkommen in med din ansökan via mail till ac.faltoversten@klockmaster.com

Ansök nu

Medarbetare med truckkort - Blomsterlandet, Lidingö

Truckförare
Läs mer Nov 4
Blomsterlandet söker dig som kan anta uppdraget att arbeta under vårsäsongen på avdelningen jord, gödsel och tillbehör i vår butik på Lidingö.

Vi vill att du gillar service och mötet med kund. Vi söker dig som, tillsammans med hela teamet, skall få både butiken och dig själv att växa, slå ut och ge frukt.

Vi vill att du ska:
Vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.

Krav på erfarenhet:
För att klara av tjänsten behöver du vara en erfaren truckförare med A och B truckkort, ha logistik erfarenhet och B körkort.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av lagerhantering, kundservice, varuexponering samt i övrigt förekommande butikssysslor. Huvudarbetsuppgiften kommer att bestå av att ta emot jordleveranser med truck.

Arbetstid: 20 h/v
Omfattning av tjänst: Säsongsanställning from. Mars - Juni
Ort: Lidingö
Tillträde: Mars

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare 20 t/v och 5 t/v - Matinique Åhlens City, Stockholm

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Dec 1
Matinique är en del av DK Company A/S, som är en dynamisk och tillväxtorienterad internationell verksamhet med passionerade människor som vill göra skillnad. Produktportföljen är bred och möjligheterna är stora. Från 21 varumärken designas, produceras och distribueras mellan 4 - 8 kollektioner årligen.

Matinique på Åhlens City i Stockholm

Söker butikssäljare 20 t/v och 5 t/v

Nu söker vi dig som är passionerad och vill jobba med Matinique, herrkläder, i vår flagship butik på Åhlens City i Stockholm. Personlig försäljning, kundservice och ett glatt humör är det viktigaste för oss. Vi värdesätter dessutom att du kan ta egna intiativ och arbeta självständigt. Din positiva energi får gärna smitta av sig på både kunder och kollegor.

Arbetsuppgifter

- Sälj och rådgivning till alla våra kunder
- Uppackning och påfyllning
- Hänga iordning på butiksytan på ett säljande sätt


Personprofil

- Du är resultatorienterad och brinner för att sälja kläder
- Gärna erfarenhet av liknande butiksarbete
- Du är stresstålig, flexibel och kan ta egna initiativ


Tjänsternas omfattning

20 timmar / vecka, tills vidare. Tillträde enl ök. Rullande schema med dag, helg och kvällspass.

5 timmar / vecka, tills vidare. Tillträde omgående. Varannan helg.

Låter det intressant? Maila CV och personligt brev till, frsw@dkcompany.com

Intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Personal shopper - Twilfit, Stockholm

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Dec 2
Nytt
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu personal shoppers deltid och extra vid behov till våra butiker i Stockholm.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterandeVad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt

Ansök nu

Butikschef Twilfit by Change, Stockholm

Butikschef
Läs mer Nov 25
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Vi söker just nu en butikschef till våra butiker i Stockholms område .

Ansvaret som butikschef:

Som butikschef hos oss kommer du att ansvara för att kunderna får en unik och exceptionell kundupplevelse, där kunderna guidas genom vårt stora sortiment med 88 olika bh-storlekar och inspireras av vårt sortiment genom personal shopping tillsammans med våra säljare.

Detta uppnås genom att leda butikspersonalen och genom att kontinuerligt utbilda och coacha dina anställda i vårt säljkoncept. Som butikschef måste du också vara tydlig i din kommunikation och förväntningar och fokusera på både försäljningssifffror och anställda. Dessutom måste du se till att din butik alltid är välkomnande och redo för kunder.

Du är fokuserad och proaktiv och du har idéer för försäljningsutveckling, till exempel genom att genomföra kundevent och andra försäljningsaktiviteter. Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Du vet att framgång kräver extraordinära ansträngningar och du är medveten om att agera som en inspirationskälla för dina anställda. Dina anställda kommer att verifiera att du gör dem till mer kompetenta anställda.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika butikschefer?

De är försäljningsledare och har förmågan att leda sin butik och sina anställda till framgång

De hanterar sina butiker med konstant fokus på KPI:er och budgetar

De kan lära sig nya system och metoder

De har IT-färdigheter

De har tidigare drivit butiker för att lyckas och förstår innebörden av att hårt arbete lönar sig.

Vi erbjuder

Du kommer att utbildas i vårt försäljnings- och servicekoncept, som är en av de starkaste inom detaljhandeln. Dina ansträngningar kommer att belönas med ett mycket attraktivt lönepaket baserat på dina försäljningsresultat, som du inte hittar någon annanstans. Samtidigt har vi skapat ett karriärsystem som ger dig klart definierade utvecklingsmöjligheter med lika tydliga mål. Detta kan med tiden ta dig till andra positioner eller andra / större butiker enligt dina egna ambitioner och resultat.

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Butikssäljare - Sthlm Blvd , Nacka forum och Bromma Blocks

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 18
Är du vår nästa stjärna? Vi söker nu två säljare som är drivna och engagerade säljare till våra team i Nacka Forum och Bromma Blocks!
Tjänsterna är på 15 timmar/vecka vardera.

Sthlm Blvd består idag av en webbshop och fyra unika butiker där vi erbjuder service i världsklass. Vårt sortiment bygger på en mix av kända och profilstarka skandinaviska modemärken som tillsammans skapar en urban stil för både kvinnor och män. Vi vill erbjuda fina plagg som är värda att investera i, som kan älskas i flera år framåt och som kan användas om och om igen!

ARBETSBESKRIVNING

Som säljare på Sthlm Blvd tar du stort eget ansvar och du strävar alltid efter att ge bästa tänkbara service varje dag, i varje kundmöte. Du kommer att ha ansvar för att optimera den dagliga försäljningen och driften av butiken. Hos oss får du en betydelsefull roll med stora möjligheter att vara delaktig i företagets utveckling framåt!

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker brinner för försäljning och kan leverera service på en exceptionell nivå. Du har ett stort modeintresse och är tävlingsinriktad, då försäljning är det som driver dig allra starkast. Att du alltid vill nå uppsatta försäljningsmål tar vi för givet. Du älskar mötet med kunden och är bra på att skapa långsiktiga relationer. Det är viktigt att du gillar att ge Sthlm Blvds kunder professionell styling och hjälpa dem att hitta sin allra bästa stil. Du kan både arbeta självständigt och trivs med att arbeta i team, samt är engagerad, flexibel och ansvarstagande.

KVALIFIKATIONER

- Minst tre års erfarenhet från liknande tjänst.
- Mycket god social kompetens, med en förmåga att skapa starka relationer.
- Flexibel och lösningsorienterad.
- Ett brinnande intresse för försäljning, service och mode.
- Har ett stort kund- och säljfokus.
- En lagspelare som tar ansvar för sina arbetsuppgifter.
- Älskar att nå nya mål!


Vi söker alltså en säljare till Nacka forum och en till Bromma Blocks.

Är du den vi söker? Tveka inte att höra av dig till oss! Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande. Rekryteringen sker löpande så skicka din ansökan redan nu med bifogat CV, personligt brev och en bild på dig själv.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare - Retail Knowledge, Stockholm

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 18
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool i Stockholm!

Som säljare är du kundernas första kontakt med företaget. Du lotsar kunden genom deras besök, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för att butiken uppnår uppsatta mål vad gäller service och kundbemötande samt ge råd och inspirera kunden.

Som uthyrd till våra bemanningspooler arbetar du som butiksmedarbetare på golvet. Du är den första medarbetaren som kunden möter vilket gör att du har ett stort ansvar att få kunden att känna sig välkommen. Då tjänsten är en behovsanställning, bokas du ut efter uppdrag och ska därför kunna ställa upp med kort varsel.

Som person är du driven, social, positiv, serviceinriktad och tycker om att skapa kundrelationer. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, resultatorienterad och förändringsbenägen. Du är vidare modeintresserad, har lätt för att samarbeta och tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team.

Vi söker dig som:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst 1 år
- Har erfarenhet av kundbemötande och service
- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta oregelbundna tider
- Kan arbeta minst 3 dag i veckan.

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller heltid/deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Stockholm
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se (Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail)

Välkommen in med din ansökan!Retail Knowledges bedriver en uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. Retail Knowledge har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.

Ansök nu

Butikssäljare - DK Company, Åhléns Nordstan

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 8
DK Company A/S är en dynamisk och tillväxtorienterad internationell verksamhet med passionerade människor som vill göra skillnad. Produktportföljen är bred och möjligheterna är stora. Från 21 varumärken designas, produceras och distribueras mellan 4 - 8 kollektioner årligen.

DK Company söker butikssäljare till InWear, Part Two, Saint Tropez, Karen by Simonsen, Soaked in Luxury, Matinique och ICHI på Åhlens Nordstan

Du kan bli vår säljare i vår butik på Åhlens Nordstan Göteborg. Personlig försäljning och professionell kundservice är det viktigaste för oss. Du ska inte vara rädd för att ta egna initiativ och din positiva energi smittar av sig på både kunder och kollegor.

Arbetsuppgifter

Sälj och rådgivning till alla våra kunder

Visst lagerarbete såsom uppackning, hålla ordning på lagret och påfyllning i butiken

Hänga iordning på butiksytan på ett säljande sätt

Personprofil

Du är resultatorienterad och brinner för att sälja kläder

Gärna erfarenhet av liknande butiksarbete

Du är stresstålig, flexibel och kan ta egna initiativ

Tjänsternas omfattning

Deltid på 17,25 timmar i veckan

Deltid på 4,5 timmar i veckan

Intervjuer sker löpande, tillträde omgående.

Maila CV och personligt brev till: madpe@dkcompany.com

Ansök nu

Butikssäljare Byggfabriken Vasastan

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 12
Butikssäljare – Byggfabriken Vasastan
Som säljare för Byggfabriken kommer du att arbeta med modern byggnadsvård för renovering i originalstil från ledande varumärken och formgivare. Våra kunder är medvetna vilket ställer höga krav på dig i din säljroll och vi arbetar i hög grad med långsiktiga kundrelationer. Vi söker en representativ och ordningsam person som har en hungrig inställning till försäljning. Du är utåtriktad och trygg i din roll som säljare. Ett intresse för inredning, färg och form är en förutsättning för att lyckas i din säljroll. Vi kräver dokumenterad erfarenhet av butiksförsäljning och after sale. God datorvana och god kommunikativ förmåga att uttrycka sig i tal och skrift är också ett krav.

Kvalifikationer och egenskaper
•Flera års erfarenhet från detaljhandeln
•Van att arbeta med personlig försäljning
• Förstår vad service i världsklass innebär
• Förmåga att komma till säljavslut
• Ett genuint intresse för inredning
• God förmåga att uttrycka sig i skrift

Start: Omgående 
Omfattning: Heltid, kollektivavtal
Placering: Vasastan

I den här rekryteringen samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Gunilla Wånglin gunilla.wanglin@retailknowledge.se. Urval, intervjuer och tester sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personal shopper (30 timmar/v) - Twilfit, Gallerian

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 8
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu personal shoppers till vår butik i Gallerian.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterandeVad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Säljare till L’Occitane Stockholm & Malmö

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 5
L'OCCITANE visar upp det bästa Provence har att erbjuda med en unik skönhet.
Varje dag överlåter vi oss själva till vårt åtagande att bevara den andlöst vackra naturen runt oss som aldrig upphör att förvåna. L’Occitane gör naturliga skönhetsprodukter med huvudsakligen ekologiskt odlade ingredienser. Vi driver fler än 1500 butiker världen över där vi säljer våra dofter, ansiktsvård-, kroppsvård- och hårvårdsprodukter.

Nu söker vi fler säljare till våra butiker i både Stockholm och Malmö. Tjänsterna är på deltid, 10-15h i veckan, med möjlighet till fler timmar framöver. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats, med högt i tak och stor gemenskap.

Vi söker dig med stort intresse för hudvård och som trivs med att vara en stjärna på butiksgolvet där du knyter starka kundrelationer och alltid strävar efter att ge fantastisk service och upplevelse till våra kunder. Att ständigt hitta nya sätt för att öka kundflöde och försäljning till butiken ser du som en naturlig del i jobbet och är inte rädd för att prova nya säljtekniker. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål, utveckla dina kunskaper, är bra på att ta initiativ och bidra till en härlig stämning i teamet

Primära arbetsuppgifter:

- Försäljning och produktrådgivning
- Skapa goda kundrelationer.
- Demos, handmassage och mini facials.
- Mottag av leveranser och upplockning av varor.
- Produktplacering/Visual merchandising.
- Deltagande i planering och genomförande av event.


Vem vi söker:

- Resultatinriktad, ansvarstagande och driven.
- Flexibel och lösningsorienterad.
- God förmåga att organsiera och priotera.
- God kommunikationsförmåga på svenska och engelska. Flerspråkig är meriterande.
- Öppen och mottaglig för förändringar och feed-back.
- Självgående och iniativtagande.
- God förståelse av nyckeltal.
- Glädjespridare med mycket energi.
- Har retailbakgrund, minst 1 år.


L’OCCITANE är en arbetsgivare för lika möjligheter. Det innebär att när vi fattar beslut om våra medarbetares karriärer hos oss är vårt främsta övervägande deras förmåga att utföra sitt arbete och utvecklas i sina roller. Ett sätt som vi arbetar med förändring är genom att skapa en mer mångsidig, inkluderande arbetsplats och organisationskultur. Som en del av detta är vi dedikerade i att bygga en miljö, fri från diskriminering och trakasserier, där alla känner sig respekterade och uppskattade. Vi rekryterar positiva personer som delar våra grundvärderingar och vårt engagemang för hållbarhet.

Övrig information:
Tillträde: Omgående / enligt överenskommelse
Omfattning: 10-15h i veckan.
Anställningsform: Visstidsanställning tom 31 januari 2021 med stor möjlighet till förlängning.
Lön: Enligt kollektivavtal

Ansökan:
Låter detta intressant, skicka din ansökan till ansokan@loccitane.com senast den 5 december 2021, vänligen uppge i ämnesraden vilken stad du önskar arbeta i för att säkerställa att du kommer med i urvalsprocessen. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Butikschef – Höganäs Kakel, Bromma

Butikschef
Läs mer Nov 17
Nu söker Höganäs Kakel en försäljningsdriven butikschef till butiken i Bromma. Detta är vår Flagskeppsbutik så för oss är det viktigt att du har ett stort driv och en vilja att tillsammans med oss utveckla och driva denna butik framåt i samarbete med oss.

Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap och som är van att skapa och driva framgångsrika team. Som butikschef på Höganäs Kakel leder du det operativa arbetet med stort fokus på att tillsammans med teamet leverera den bästa servicen och ha förståelse för vad kunden vill ha.
Våra kunder är både proffs och konsumenter så det är viktigt att kunna anpassa sitt sälj efter kundernas behov. Har du tidigare sålt sällanköpsprodukter eller har kunskap och erfarenhet inom kakel och klinkers samt har ett intresse för färg och form ser vi det som en stark merit.

Du är en person som är trygg och prestigelös i ditt ledarskap och har en förmåga att kunna bygga relationer både med dina kunder och din personal. Du är entreprenörsdriven och tycker om att hitta nya vägar att öka kundnöjdheten och tar ansvar för din enhet och vet vad som krävs för att uppnå framgång och utveckling.

I rollen ingår bl,a:
- Budgetansvar
- Offerering samt uppföljning
- Fakturering
- Operativt säljansvar
- Leverantörskontakt
- Coacha och utveckla ditt team
- Försäljningsansvar
- Stärka varumärket lokalt

Anställningsvillkor:
Titel: Butikschef
Anställningstyp: Heltid
Anställningstid: Tillsvidare
Löneform: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Bromma
Start datum: Enligt överenskommelse

I denna process tillämpar vi logik & personlighetstester.

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof, stina.bjernhof@retailknowledge.se.Vi tar ej emot ansökan via mail.
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Personal Shopper (20 timmar/veckan) - Twilfit, Farsta

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 4
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss?

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos oss är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar genom personlig service. Låter detta som något för dig? Sök då denna tjänst!

Vi söker just nu personal shoppers till vår butik i Farsta

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika personal shoppers?

- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell och bekväm
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Erfarenhet från underkläderverksamheten är meriterandeVad erbjuder vi dig:

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken. Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. .

Ansök nu

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Kundsupport – Retail Knowledge, Stockholm

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 3
Kundsupport - Retail Knowledge, Stockholm

Nu söker vi på Retail Knowledge dig som vill arbeta i vår kundsupport på helgerna och vid behov under veckorna. Där kommer du ansvara för att våra kunder och konsulter får den bästa supporten och stöttningen av dig!

I rollen som kundsupport för bemanningsteamet på Retail Knowledge kommer du att ha en central roll då du kommer att ansvara för att ta emot kundförfrågningar, sjukfrånvaro samt att boka ut våra konsulter. Att du har en hög servicenivå är något som vi förutsätter då våra kunders behov skall tillgodoses. I denna roll krävs det att du är lösningsorienterad och att du hela tiden ligger steget före. Vi arbetar i en bransch med korta ledtider varav din roll spelar en stor roll.

Som person trivs du att jobba både ensam och i team, du räds inte att arbeta i ett högt tempo och du är effektiv och noggrann. Då du arbetar själv i kundsupporten under helgerna är det extra viktigt att du är en person med eget driv som trivs med att ta mycket ansvar. Har du arbetat inom kundtjänst tidigare och är systemkunnig är det en merit.

Vi ser gärna att du som person är strukturerad och noggrann. I denna roll är det viktigt att du trivs i att arbeta med administrativa arbetsuppgifter tillsammans med att ge våra konsulter och kunder den bästa servicen. Du är en person som är duktig på att kommunicera med olika människor och skapar långsiktiga och professionella relationer. Då kommunikationen sker främst via telefon och mail så är det viktigt att du känner dig bekväm med det som redskap.

Personliga egenskaper:
- Serviceinriktad
- Strukturerad och noggrann
- Tydlig kommunikatör
- Intresse för personal och administration
- Lätt för att arbeta i olika system
- Lösningsorienterad
- Flexibel
- Bekväm att ha telefon som arbetsredskap

Anställningsvillkor:
Titel: Kundsupport
Anställningstyp: Helgarbete samt extra på vardagar vid behov (föräldrar vikariat minst 1 år)
Löneform: Fast lön
Placering: Kontor vid Odenplan
Start: Omgående enligt överenskommelse

Vi har löpande intervjuer så skicka in din ansökan redan idag. I detta urval kommer logik och personlighetstest att ingå!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Magnusson på amanda.magnusson@retailknowledge.se Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Om företaget:
Retail Knowledge är ett högpresterande rekryterings och bemanningsföretag med främsta prioritet att nå dina mål genom vår passion, kunskap och erfarenhet. Sedan starten 2002 har vi identifierat högkvalificerade kandidater för specifika roller inom olika discipliner och branscher och jobbat med fler än 500 kunder.

Ansök nu

Butikssäljare bemanningspool - Blomsterlandet, Stockholm

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Blomsterlandet!

Du ska kunna engagera och sprida kunskap om Blomsterlandets sortiment till kunder. Hos Blomsterlandet är du som säljare företagets ansikte utåt och din primära arbetsuppgift kommer vara att bemanna kassan och området runt kassan. Som säljare ansvarar du för att leverera den bästa köpupplevelsen för kunden, med stort engagemang erbjuder du service i världsklass. Du jobbar aktivt med att överträffa kundernas förväntningar. Det är meriterande om du har erfarenhet från försäljning samt har god kassavana.

Då tjänsten är en behovsanställning och du bokas du ut efter uppdrag tror vi att du är en flexibel person som tycker om att möta nya människor.

Vi söker dig som:

- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år

- Är stresstålig - Kan arbeta under butikstider

- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan arbeta minst 3 dagar i veckan

- Har kassavana

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat deltidsjobb. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Extra vid behov
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Om företaget:
Blomsterlandet är en svensk växtkedja med 61 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. Blomsterlandet erbjuder ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård. Dessutom har man en e-handel som har öppet dygnet runt.

Ansök nu

Assisterande Butikschef till Suitsupply

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Assisterande butikschef - Suitsupply, Stockholm

Suitsupply söker nu en driven och serviceinriktad Assistant Store Manager. I denna roll kommer du att jobba tight tillsammans med butikschefen och hjälpa till med relaterade frågor som försäljning, personalfrågor, butiksunderhåll, det visuella i butiken och allt annat som rör butiksdriften.

Du är en social person som älskar det personliga mötet med kunden och som drivs av att inspirera dina kolleger till en köpupplevelse utöver det vanliga. Att coacha och utveckla dina kolleger inom försäljning är ngt som kommer naturligt för dig. För oss på Suitsupply är det viktigt att du har mkt energi och engagemang för att vi tillsammans skall fortsätta att utvecklas som bolag.

Dina arbetsuppgifter:

Se till att kunderna får bästa möjliga Suitsupply - servicen i butik Agera starkt stöd för butikschefen Inspirera och coacha ett team av säljassistenter Ta hand om backoffice -funktioner, rapportering, lager etc. Övervaka försäljningssiffror Du hjälper till att säkerställa att kvaliteten och servicen i butiken hålls Ansvarar för att alla rutiner och riktlinjer följs i butik Delegera uppgifter till teamet efter behov Se till att varumärket Suitsupply presenteras korrekt och att riktlinjer för försäljning följs Motivera team och visa bästa praxis inom service och försäljning

Vi söker dig som:

- Har 2-3 års erfarenhet av rollen som Assistant Store Manager
- Har erfarenhet av en liknande detaljhandelsroll
- Har matt skapa och analysera rapporter och försäljningsdata
- Har ett naturligt ledarskap och utmärkta kommunikationskunskaper
- Har ett naturligt sätt att ge bästa servicen till kunderna
- Har en förmåga att coacha och motivera teamet
- Har sälj- och servicefokus
- Kan arbeta efter ett flexibelt arbetsschema
- Pratar och skriver engelska och svenska flytande

Vi erbjuder:
- Ett förstklassigt utbildningsprogram, unikt för branschen
- Personalförmåner på kollektionerna
- Möjligheter att bygga en karriär med ett av de snabbast växande företagen inom mode
- Konkurrenskraftigt löne- och provisionspaket

Då detta är en internationell organisation så sker all intern kommunikation på engelska! CV på engelska!

Anställningsvillkor:
Titel: Assistant Store Manager
Anställningstyp: Tillsvidareanställning 100%
Löneform: Enligt kollektivavtalet
Start: Omgående

I detta urval kommer logik och personlighets test att ingå!

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof. Vi tar inte emot ansökningar via mail! Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002. Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare bemanningspool - Smarteyes, Stockholm

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Vi söker drivna och serviceinriktade säljare till vår bemanningspool för Smarteyes!

Som säljare är du kundernas första kontakt med företaget. Du lotsar kunden genom deras besök, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för att butiken uppnår uppsatta mål vad gäller service och kundbemötande samt ge råd och inspirera kunden.

Som uthyrd till våra bemanningspooler arbetar du som butikssäljare både i kassan och på golvet. Då tjänsten är en behovsanställning, bokas du ut efter uppdrag och ska därför kunna ställa upp med kort varsel.

Som person är du driven, social, positiv, serviceinriktad och tycker om att skapa kundrelationer. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, resultatorienterad och förändringsbenägen. Du är vidare modeintresserad, har lätt för att samarbeta och tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team.

Vi söker dig som: - Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år - Har erfarenhet av kundbemötande och service - Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel - Kan arbeta oregelbundna tider - Kan arbeta minst 3 hela dagar i veckan

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller heltid/deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Extra vid behov
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor som nu också expanderar i Danmark och Tyskland. Genom effektiva inköp och god design erbjuder vi ett brett sortiment modeglasögon till attraktiva priser. Vår ambition är att alltid vara den bästa optikern för våra kunder genom att vara nytänkande, alltid ligga steget före våra branschkollegor och att alltid tillverka och distribuera på det smartaste sättet. För oss är förändring, enkelhet och omtanke viktiga ledord. Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. För oss på Smarteyes är du som medarbetare vår viktigaste tillgång. Din åsikt är därför betydelsefull och du kommer att ha stora möjligheter att påverka och utveckla din arbetsplats.

Ansök nu

Säljare – Panduro (Bemanningspool), Stockholm

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Retail Knowledge söker:
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för uppdrag hos Panduro i Stockholm. Som Poolare är du anställd av oss, Retail Knowledge och jobbar på uppdrag hos vår kund Panduro.

Panduro erbjuder artiklar som utvecklar både barns och vuxnas kreativitet genom inspiration och idéer. Vi ska upplevas som innovativa och skapa nya segment inom vår marknad. Våra kunder, medarbetare, leverantörer och andra intressenter ska känna förtroende för oss på grund av våra produkters kvalitet, vårt sociala ansvar och vårt miljöarbete. Panduro sysselsätter cirka 900 medarbetare inom koncernen och har verksamhet i sju länder, samt försäljning via e-handel och återförsäljare. Läs mer om oss på www.panduro.com (http://www.panduro.com)

Vi söker dig som är utåtriktad och serviceminded för anställning i vår bemanningspool. Vi ser gärna att du är van vid arbete i högt tempo och har erfarenhet inom handel. Du bör ha fyllt 18 år. Självklart älskar du att möta nya människor och ge den bästa servicen till våra kunder. Du brinner för försäljning, är kreativ och har självklart ett stort intresse för Panduros produkter. Vi erbjuder ett omväxlande och spännande jobb med många och roliga utmaningar. I en kreativ och kundvänlig arbetsmiljö blir du en del av vårt duktiga säljteam, som tar ansvar för den dagliga driften av butiken.

Vem söker vi?
Arbetslivserfarenhet inom serviceyrke och/eller någon av Panduros produktkategorier är meriterande

Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Du ska vara flexibel då du kan komma att arbeta i alla Panduros butiker i Stockholmsområdet

Som person ser vi också att du har lätt för att ta initiativ och motiveras av att leverera resultat. För att trivas hos Panduro ser vi det som viktigt att du är en lagspelare som motiveras av att ha nära samarbete med dina kollegor i det dagliga arbetet. Vi tror också att du drivs av att vara i en arbetsmiljö som är snabbrörlig där du förväntas vara flexibel och stresstålig.

Ett krav för tjänsten är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, beskriv detta tydligt i din ansökan.Start: Omgående
Tjänstgöringsgrad: Extra vid behov
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Retail Knowledges bedriver en uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. Retail Knowledge har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.

Ansök nu

Store Manager - Twilfit, Stockholm

Butikschef
Läs mer Nov 5
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Vi söker just nu en butikschef till våra butiker i Stockholms område.

Ansvaret som butikschef:
Som butikschef hos oss kommer du att ansvara för att kunderna får en unik och exceptionell kundupplevelse, där kunderna guidas genom vårt stora sortiment med 88 olika bh-storlekar och inspireras av vårt sortiment genom personal shopping tillsammans med våra säljare.
Detta uppnås genom att leda butikspersonalen och genom att kontinuerligt utbilda och coacha dina anställda i vårt säljkoncept. Som butikschef måste du också vara tydlig i din kommunikation och förväntningar och fokusera på både försäljningssifffror och anställda. Dessutom måste du se till att din butik alltid är välkomnande och redo för kunder.

Du är fokuserad och proaktiv och du har idéer för försäljningsutveckling, till exempel genom att genomföra kundevent och andra försäljningsaktiviteter. Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Du vet att framgång kräver extraordinära ansträngningar och du är medveten om att agera som en inspirationskälla för dina anställda. Dina anställda kommer att verifiera att du gör dem till mer kompetenta anställda.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika butikschefer?

- De är försäljningsledare och har förmågan att leda sin butik och sina anställda till framgång
- De hanterar sina butiker med konstant fokus på KPI:er och budgetar
- De kan lära sig nya system och metoder
- De har IT-färdigheter
- De har tidigare drivit butiker för att lyckas och förstår innebörden av att hårt arbete lönar sig


Vi erbjuder
Du kommer att utbildas i vårt försäljnings- och servicekoncept, som är en av de starkaste inom detaljhandeln. Dina ansträngningar kommer att belönas med ett mycket attraktivt lönepaket baserat på dina försäljningsresultat, som du inte hittar någon annanstans. Samtidigt har vi skapat ett karriärsystem som ger dig klart definierade utvecklingsmöjligheter med lika tydliga mål. Detta kan med tiden ta dig till andra positioner eller andra / större butiker enligt dina egna ambitioner och resultat.

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Orderplockare lager Bemanningspool - Retail Knowledge, Haninge

Lagerarbetare
Läs mer Okt 27
Retail Knowledge söker:
Nu söker vi Poolare till uppdrag som orderplockare på lager!

För att trivas i rollen som orderplockare på lager tror vi du har ett sinne för ordning och reda, är prestigelös samt trivs att arbeta i ett högt tempo.
Som uthyrd till våra bemanningspooler arbetar du som orderplockare utöver butikens öppettider och kommer vistas både på lager och i butik. Vi skräddarsyr våra bemanningspooler. Man ska vara tillgänglig för utbildning omgående. 

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut efter behov och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel.

Vi söker dig som:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år
- Är prestigelös, snabb och effektiv
- Är väldigt serviceminded
- Flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta minst 3 pass per vecka,
- Kunna vara på plats i butiken från kl07.00

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat deltidsjobb. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

Start: Omgående 
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Haninge
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Intervjuer sker löpande så är du intresserad av tjänsten, sök redan idag!

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se (Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail)

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pia Pääsuke på pia.paasuke@retailknowledge.se 

Välkommen in med din ansökan!

Retail Knowledge har en uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. Retail Knowledge har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.

Ansök nu

Driven butikschef - SOVA, Barkarby

Butikschef
Läs mer Nov 10
Vill du arbeta på SOVA, Sveriges ledande detaljhandelskedja i sängbranschen, i en organisation med en stark värdegrund och möjlighet till utveckling - då ska du söka denna tjänst! Vi söker nu en vikarierande Butikschef till vår SOVA butik i Barkarby, Stockholm. Vi söker dig som brinner för försäljning, vill arbeta i och ansvara för ett lag och skapa förutsättningar för utveckling!

Som företag vill vi skapa förutsättningar för god sömn. Vårt uppdrag är alltid att hitta rätt säng till kunden, oavsett behov och önskemål. Vi gör det på ett sätt som ingen annan gör. Vårt intresse i att hjälpa kunderna och vår gedigna kunskap är verktyget och vi är hantverkarna. Tillsammans med dina kollegor kommer du att erbjuda våra kunder hög personlig service med ett professionellt bemötande och gedigen produktkunskap.

SOVA erbjuder våra medarbetare en noggrann on-boarding process, produktutbildningar samt löpande utbildningar inom såväl försäljningsteknik som ledarskap. Vi har en stark värdegrund som skapar en stark laganda inom företaget.
Som butikschef på SOVA ansvarar du för den operativa verksamheten på din enhet och rapporterar till ansvarig regionchef. Du tar fullt ansvar för dina medarbetare i ditt team, med allt från schemaläggning, att budget hålls och att försäljningsmål infrias till säkerställande av en bra arbetsmiljö. Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av att leda människor och arbeta med försäljning och att bygga kundrelationer. Vi ser helst minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Utöver din enhet kommer du att ha en viktig roll på regionen, tillsammans med dina kollegor. Vi tror nämligen att det finns en styrka i att vara en sammansvetsad region som samarbetar och drar nytta av varandra erfarenheter och kompetenser.

Som person är du en lagspelare och besitter ledaregenskaper. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta och skapa relationer och du brinner för att skapa förutsättningar för andras utveckling. Självklart är du en positiv och härlig person som gör våra butiker ännu trevligare! Viktigast för oss är att du är en person som drivs av försäljning och motiveras av din personliga utveckling. Vi lägger stor vikt vid personligt driv och engagemang. På SOVA vill vi kunna utveckla människor och coaching är något vi jobbar med varje dag. Allt för att leverera den bästa kundupplevelsen men även för att du ska växa i din yrkesroll och som individ. För oss är det viktigt att du är driven och hungrig på att fortsätta utvecklas i din karriär!

Vill du arbeta med SOVA, Sveriges största detaljhandelskedja inom sängar och Tempur Sealy, världens största tillverkare av madrasser, i en organisation med en stark värdegrund och möjlighet till utveckling så skall du söka denna tjänst!

Anställningsvillkor:
Titel: Vik Butikschef
Anställningstyp: Vikariat 2 år. Då vi ser att vi är i en expanderingsfas ser vi att det finns goda chanser till tillsvidareanställning.
Anställningsgrad: Heltid
Anställningsvillkor: Då vår största kundtillströmning är på helgerna innebär det att du kommer att arbeta helger.
Löneform: Fast lön samt provision
Start: Omgående, enligt överenskommelse

I detta urval kommer videopresentationer att ingå, samt personlig och logiktester. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare - SOVA, Kungsgatan Stockholm City

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 25
Butikssäljare som brinner för försäljning – SOVA, Kungsgatan Stockholm City

Som företag vill vi skapa förutsättningar för god sömn. Vårt arbete är alltid att hitta rätt säng till kunden, oavsett behov och önskemål. Vi gör det på ett sätt som ingen annan gör. Vårt arbete och kunskap är verktyget och vi är hantverkarna. Tillsammans med dina kollegor kommer du att erbjuda kunderna personlig service med ett professionellt bemötande och gedigen produktkunskap. Vi erbjuder nämligen en noggrann on-boardning process, produktkunskap samt säljutbildningar. Vi är en säljorganisation vilket innebär att resultatet är centralt. Resultatet för oss och våra kunder är detsamma och gemensamt, det vill säga att hitta rätt säng och skapa trygghet att investera i den idag. Du står aldrig ensam i detta arbete. På SOVA tar vi hand om kunden eller hjälper den som tar hand om kunden.

Som person är du en lagspelare och tycker om att jobba som ett team. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer och du brinner för att skapa förutsättningar för butikens framgång. Självklart är du en positiv och härlig person som gör våra butiker ännu trevligare! Viktigast för oss är att du är en person som drivs av försäljning och motiveras av din personliga utveckling. Vi lägger stor vikt vid personligt driv och engagemang. På SOVA vill vi kunna utveckla människor och coaching är något vi jobbar med varje dag. Allt för att leverera den bästa kundupplevelsen men även för att du ska växa i din yrkesroll och som individ. Har du ambitionen att på sikt kunna axla en roll med ledaransvar som Vice BC eller BC så är det en stor fördel då vi strävar efter att du skall kunna växa internt och vara en del av SOVA på långsikt.

Vill du arbeta på SOVA, Sveriges ledande detaljhandelskedja i sängbranschen, i en organisation med en stark värdegrund och solida normer – då ska du söka denna tjänst! Välkommen in med din ansökan.

Anställningsvillkor:
Titel: Butikssäljare Kungsgatan
Anställningstyp: Tillsvidareanställning 80%
Löneform: Enligt kollektivavtalet, samt provision
Start: Omgående enligt överenskommelse

Vi har löpande intervjuer så skicka in dina ansökan redan idag. I detta urval kommer videopresentationer att ingå!

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Butikschef inom inredning - Stockholm City

Butikschef
Läs mer Nov 2
Vi söker nu för kunds räkning en driven och erfaren Butikschef som vill leda och utveckla butiken som ligger i Stockholm City i rätt riktning.

Vi söker dig som har en stor passion för inredning och har erfarenhet ifrån branschen. I rollen som Butikschef hos vår kund är även en stor del av rollen att agera showroom manager då vi har både B2B kunder samt konsumenter.

Du är en person som har mycket energi och som drivs av det personliga mötet med kunden. Alla möten är unika och för oss är det viktigt att butiken har en inbjudande atmosfär. Att planera och hålla kund events på kvällstid är något som du är van att göra, samt förstår vikten av att hela tiden tänka nytt.

Vi erbjuder en rolig och utvecklande tjänst där du får vara med och utveckla och bygga vår kunds varumärke ännu starkare på den svenska marknaden.

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor
Titel: Butikschef
Anställningstyp: Tillsvidareanställning 100%
Löneform: Enligt avtal
Start: Enligt överenskommelse

Vi har löpande intervjuer så skicka in dina ansökan redan idag. I detta urval kommer logik och personlighetstester att ingå!

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Serviceinriktad lokalvårdare - Stockholm City

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Nov 1
Vi söker nu för kunds räkning dig som trivs i rollen som lokalvårdare och som vill ta nästa steg i karriären. I arbetet som lokalvårdare kommer du att tillhöra en sektion med olika kompetenser. Du kommer att få ett eget arbetsområde som du ansvarar för.

Huvuduppgiften är:
-lokalvård, en liten del kan vara konferensstöd
-tvätt
-beställningar samt förrådshållning

Vi söker dig som:
-är noggrann och gott ordningssinne-är ansvarskänsla och säkerhetsmedvetande
-har fullständiga betyg och gymnasieutbildning eller motsvarande
-har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har SRY-utbildning eller utbildning som vårdbiträde/undersköterska/serviceyrke.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som vet att du trivs med att arbeta med lokalvård och som vill komma till ett arbete där du verkligen behövs och gör skillnad.

För att trivas i rollen behöver du ha intresse för god service och samarbetsförmåga. Du är noggrann och van med att arbeta självständigt. Personliga egenskaper som flexibel, ansvarsfull och engagerad i arbetet är önskvärt. Du har även förmåga att strukturera, planera och organisera ditt arbete med entusiasm.Som en del i denna rekryteringsprocess kommer du att genomgå intervjuer, tester och fördjupade bakgrundskontroller.

Anställningsvillkor:
Titel: Lokalvårdare
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningsgrad: 100%
Löneform: Enligt överenskommelse
Start: Enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof. Vi tar inte emot ansökningar via mail! Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002. Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare - Carpe Diem Beds, Stockholm

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 22
Butikssäljare – Carpe Diem Beds, Stockholm

Söker du efter en utmaning där du med ditt intresse för försäljning och kundservice får vara med och utveckla kundupplevelsen för ett av Sveriges ledande premiumvarumärke och bli del av ett globalt team som liksom du brinner för hälsa och välbefinnande? Då har vi utmaningen för dig!

Carpe Diem Beds söker dig som är intresserad av inredning, har känsla för design, och inser vilka hälsofördelar som en bra säng och en god sömn kan erbjuda.

Rollen på Carpe Diem Beds fyller en funktion i ett team av butiksprofiler som alla har ett gemensamt mål; att skapa en unik premiumkundupplevelse. Teamet arbetar tillsammans för att leverera en premiumupplevelse utöver det förväntade. I denna roll kommer du både att sälja direkt till konsumet samt jobba B2B. Butiken är Carpe Diem Beds andra flagskeppsbutik i Sverige, så vi letar efter någon som vill vara en del av en kontinuerlig utvärdering, testa och rapportera tillbaka till huvudkontoret i strävan efter ett ´proof of concept´ för vår internationella expansion.

Vi söker dig som vågar utmana det tradionella säljet och som istället fokuserar på design- och inredningsupplevelsen för att sälja sovrum och inte bara en säng.

Vi söker dig som:
• har 2-5 års erfarenhet av premiumprodukter eller erfarenhet från sömn- eller inredningsbranschen
• har erfarenhet av att bygga långsiktiga kundrelationerhar erfarenhet av att leverera en sälj- och kundupplevelse utöver förväntan
• är en driven person som är idérik och har en god förmåga att bygga nätverk inom design och inredning
• har en förmåga att sprida härlig energi omkring dig som smittar av sig på både kunder och kolleger
• har en förmåga att lätt ta till dig ett varumärke och föra budskapet vidare till omgivningen
• är målinriktad som person

Eftersom vi är del av en internationell koncern krävs att du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Anställningsvillkor:
Titel: Butikssäljare
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningsgrad: 80%
Löneform: Fast + provision
Start: Omgående

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

ABOUT THE HILDING ANDERS FAMILY
Hilding Anders is a leading SLEEP company within the health and wellness industry, offering a wide array of products that help people sleep better. As a team of close to 10 000 individuals based across Europe, Russia and Asia, we are driven to become the global leader in sleep products and services. With a broad portfolio ranging from luxury & premium to private label and international to local brands, we are proud to deliver sleep products and services for all needs in over 60 countries worldwide. The company is based in Malmö, Sweden, and is majority owned by US based Private Equity firm KKR. Read more on: www.hildinganders.com/

Ansök nu

Butiksansvarig - Wexter, Stockholm City

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Wexter söker nu efter dig som trivs att ha en flexibel arbetsroll. Hos oss så kommer du att ha en kombinerad roll som butiksansvarig men även arbeta administrativt med inköp, fakturering, offerter, samt leverantörskontakt etc.

Vi är ett litet bolag med en stark familjär känsla där vi alla hjälps åt där det behövs. Vi söker dig som är prestigelös i din roll men som har en drivkraft att vilja fortsätta att utveckla oss som företag.

Vi ser att du är en händig och kreativ person som tycker om mötet med kunden. Du kommer att arbeta med försäljning och kundservice i butik men även ute hos våra kunder. Vi lägger stort fokus på kundservice och engagemang till våra kunder som är allt från privatpersoner till mindre och större företag, samt inredare och arkitekter.

Vi söker dig som har:

- Erfarenhet av övriga administrativa uppgifter

- Erfarenhet från inredningsbranschen är meriterande

- Talar och skriver flytande svenska och engelska

- Är kreativ och lösningsorienterad

- Meriterande om du har körkort

- Erfarenhet att arbeta med försäljning och service

Anställningsvillkor:
Titel: Butiksansvarig
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningsgrad: 100%
Arbetstider: Mån- fre, men även lördagar kan förekomma
Löneform: Enligt överenskommelse
Start: Omgående

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof. Vi tar inte emot ansökningar via mail! Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget:
Wexter startades 1992 och är därmed ett av dom äldsta företagen i branschen. Sedan 1998 driver vi Sveriges största butik för konstväxter på Karlbergsvägen 36 i Stockholm.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar i form av konstväxter och juldekorationer för alla miljöer. Du kan känna dig trygg med oss som leverantör. Kundens behov och önskemål är grunden för vårt arbete, och vår ambition är att alltid ha nöjda kunder. Att leverera rätt produkt vid rätt tidpunkt är A och O för oss. Alla, såväl företag som privatpersoner, är välkomna till vår butik på Karlbergsvägen 36 i Stockholm. Där kan du inspireras av det senaste i konstgjorda växter, sidenblommor, juldekorationer, krukor, växtväggar mm.

Ansök nu

Butikssäljare, Flagship store - Peak Performance, Stockholm

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 20
Vi söker efter en energifylld och kundorienterad butikssäljare till vår butik i Stockholm. Tjänsten innefattar 20 timmar per vecka.

Arbetet innebär,

-Ge hög service till våra kunder och skapa långvariga relationer med dem.
-Lyssna, inspirera och hjälpa kunden att hitta de rätta produkterna. Butikssäljaruppgifter såsom försäljning, kassaavslut, varupåfyllnad, städning, klädvård och lagerarbete.
-Vara proaktiv i arbetet med att hålla butiken och lagret rent och snyggt.
-Assistera VM med det visuella utseendet i butiken.

Vi kan erbjuda dig,

-Ett spännande jobb med möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.
-En informell och positiv arbetsmiljö i ett ungt och sportigt företag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för mötet med andra människor & som tidigare har arbetat med personlig försäljning av kläder. Självklart delar du vårt och våra kunders intresse för skidåkning, golf, löpning och mode. Du är en utåtriktad person som inte räds att ta kontakt med kunden. Du är samtidigt en prestigelös teamplayer som liksom vi anser att delad framgång är dubbel framgång. Vidare är du ordningsam och noggrann men har även förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

OM FÖRETAGET
Born in the Swedish mountains out of love for skiing in remote, untouched terrain. Our passion for adventure and nature runs deep. Peak Performance is for like-minded souls, with an urge to explore wild and beautiful places, both near and far, from the mountains to the city. Together with friends or alone, to clear our heads and reconnect with nature, commuting to work or simply hanging out.

As for our products, they all have the same purpose – empower the freedom to be adventurous, and living everyday life to the fullest, 365 days a year. Whether it be horizontally or vertically, on skis, bikes or your own two feet, they offer the optimal balance of progressive style & performance. We call it life quality products.

Our Scandinavian heritage is present in everything we do and our commitment to doing better things in a better way is our never-ending responsibility.

For memories, stories, products and adventures that will withstand the test of time.

Ansök nu

Butikssäljare Carpe Diem Beds, Stockholm

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Söker du efter en utmaning där du med ditt intresse för försäljning och kundservice får vara med och utveckla kundupplevelsen för ett av Sveriges ledande premiumvarumärke och bli del av ett globalt team som liksom du brinner för hälsa och välbefinnande? Då har vi utmaningen för dig!

Carpe Diem Beds söker dig som är intresserad av inredning, har känsla för design, och inser vilka hälsofördelar som en bra säng och en god sömn kan erbjuda. Rollen på Carpe Diem Beds fyller en funktion i ett team av butiksprofiler som alla har ett gemensamt mål; att skapa en unik premiumkundupplevelse. Teamet arbetar tillsammans för att leverera en premiumupplevelse utöver det förväntade.

I denna roll kommer du både att sälja direkt till konsumet samt jobba B2B. Butiken är Carpe Diem Beds andra flagskeppsbutik i Sverige, så vi letar efter någon som vill vara en del av en kontinuerlig utvärdering, testa och rapportera tillbaka till huvudkontoret i strävan efter ett ´proof of concept´ för vår internationella expansion.

Vi söker dig som vågar utmana det tradionella säljet och som istället fokuserar på design- och inredningsupplevelsen för att sälja sovrum och inte bara en säng.

Vi söker dig som:
har 2-5 års erfarenhet av premiumprodukter eller erfarenhet från sömn- eller inredningsbranschen
har erfarenhet av att bygga långsiktiga kundrelationerhar erfarenhet av att leverera en sälj- och kundupplevelse utöver förväntan
är en driven person som är idérik och har en god förmåga att bygga nätverk inom design och inredning
har en förmåga att sprida härlig energi omkring dig som smittar av sig på både kunder och kolleger
har en förmåga att lätt ta till dig ett varumärke och föra budskapet vidare till omgivningen
är målinriktad som person

Eftersom vi är del av en internationell koncern krävs att du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Anställningsvillkor:
Titel: Butikssäljare
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningsgrad: 80%
Löneform: Fast + provision
Start: Omgående

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof. Vi tar inte emot ansökningar via mail! Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002. Välkommen in med din ansökan!

ABOUT THE HILDING ANDERS FAMILY Hilding Anders is a leading SLEEP company within the health and wellness industry, offering a wide array of products that help people sleep better. As a team of close to 10 000 individuals based across Europe, Russia and Asia, we are driven to become the global leader in sleep products and services. With a broad portfolio ranging from luxury & premium to private label and international to local brands, we are proud to deliver sleep products and services for all needs in over 60 countries worldwide. The company is based in Malmö, Sweden, and is majority owned by US based Private Equity firm KKR. Read more on: www.hildinganders.com (http://www.hildinganders.com)

Ansök nu

Butikssäljare, Flagship store - Peak Performance, Stockholm

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Vi söker efter en energifylld och kundorienterad butikssäljare till vår butik i Stockholm. Tjänsten innefattar 20 timmar per vecka.

Arbetet innebär,

- Ge hög service till våra kunder och skapa långvariga relationer med dem.
- Lyssna, inspirera och hjälpa kunden att hitta de rätta produkterna.
- Butikssäljaruppgifter såsom försäljning, kassaavslut, varupåfyllnad, städning, klädvård och lagerarbete.
- Vara proaktiv i arbetet med att hålla butiken och lagret rent och snyggt.
- Assistera VM med det visuella utseendet i butiken.


Vi kan erbjuda dig,

- Ett spännande jobb med möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.
- En informell och positiv arbetsmiljö i ett ungt och sportigt företag.


KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för mötet med andra människor & som tidigare har arbetat med personlig försäljning av kläder. Självklart delar du vårt och våra kunders intresse för skidåkning, golf, löpning och mode. Du är en utåtriktad person som inte räds att ta kontakt med kunden. Du är samtidigt en prestigelös teamplayer som liksom vi anser att delad framgång är dubbel framgång. Vidare är du ordningsam och noggrann men har även förmågan att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

OM FÖRETAGET
Born in the Swedish mountains out of love for skiing in remote, untouched terrain. Our passion for adventure and nature runs deep. Peak Performance is for like-minded souls, with an urge to explore wild and beautiful places, both near and far, from the mountains to the city. Together with friends or alone, to clear our heads and reconnect with nature, commuting to work or simply hanging out.

As for our products, they all have the same purpose - empower the freedom to be adventurous, and living everyday life to the fullest, 365 days a year. Whether it be horizontally or vertically, on skis, bikes or your own two feet, they offer the optimal balance of progressive style & performance. We call it life quality products.

Our Scandinavian heritage is present in everything we do and our commitment to doing better things in a better way is our never-ending responsibility.

For memories, stories, products and adventures that will withstand the test of time.

Ansök nu

Butikssäljare - SOVA, Bromma

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Som företag vill vi skapa förutsättningar för god sömn. Vårt arbete är alltid att hitta rätt säng till kunden, oavsett behov och önskemål. Vi gör det på ett sätt som ingen annan gör. Vårt arbete och kunskap är verktyget och vi är hantverkarna. Tillsammans med dina kollegor kommer du att erbjuda kunderna personlig service med ett professionellt bemötande och gedigen produktkunskap. Vi erbjuder nämligen en noggrann on-boardning process, produktkunskap samt säljutbildningar. Vi är en säljorganisation vilket innebär att resultatet är centralt. Resultatet för oss och våra kunder är detsamma och gemensamt, det vill säga att hitta rätt säng och skapa trygghet att investera i den idag. Du står aldrig ensam i detta arbete. På SOVA tar vi hand om kunden eller hjälper den som tar hand om kunden.

Som person är du en lagspelare och tycker om att jobba som ett team. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer och du brinner för att skapa förutsättningar för butikens framgång. Självklart är du en positiv och härlig person som gör våra butiker ännu trevligare! Viktigast för oss är att du är en person som drivs av försäljning och motiveras av din personliga utveckling. Vi lägger stor vikt vid personligt driv och engagemang. På SOVA vill vi kunna utveckla människor och coaching är något vi jobbar med varje dag. Allt för att leverera den bästa kundupplevelsen men även för att du ska växa i din yrkesroll och som individ.

Vill du arbeta på SOVA, Sveriges ledande detaljhandelskedja i sängbranschen, i en organisation med en stark värdegrund och solida normer - då ska du söka denna tjänst! Välkommen in med din ansökan.

Anställningsvillkor
Titel: Butikssäljare
Anställningstyp: Tillsvidareanställning 65% (schemalagd 2 helger av 3).
Löneform: Enligt kollektivavtalet, samt provision
Start: 1 september

Vi har löpande intervjuer så skicka in dina ansökan redan idag. I detta urval kommer videopresentationer att ingå!

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof. Vi tar inte emot ansökningar via mail! Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002. Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Supply Chain Planner - Dollarstore, Stockholm

Controller
Läs mer Sep 22
Supply Chain Planner - Dollarstore, Kista

Som Supply Chain Planner på Dollarstore är du en del av Logistik och Supply Chain-avdelningen. Du kommer arbeta med hela varuflödet från början till slut. Som Supply Chain Planner är ditt ansvar att säkerställa en så effektiv varuförsörjning som möjligt till och från våra lager ut till butikerna i Sverige. I det dagliga arbetet har du kontakt med inköp, lager/transport och våra leverantörer.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
- Inköp/orderläggning av sortiment
- Prognos justeringar
- Planering av varuflöde från leverantörer till lager
- Hantering av dokumentation för import av varor

Din bakgrund:
Vi söker dig som är utbildad inom logistik och har några års arbetslivserfarenhet inom supplychain. För att trivas i rollen som Supply Chain Planner skall du vara stresstålig, strukturerad och bra på att prioritera. Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper i excel. Du är inte rädd för att visa framfötterna och trivs med att ta initiativ och att vara drivande i förbättringsprojekt. Du har lätt för att knyta kontakter och förstår vikten av en god kommunikation. Goda kunskaper i svenska och engelska är därför av stor betydelse.

Anställningsvillkor:
Titel: Supply Chain Planner
Anställningstyp: Tillsvidareanställning 100%
Löneform: Fast
Placering: HK i Kista
Start: Omgående

Vi har löpande intervjuer så skicka in dina ansökan redan idag. I detta urval kommer logik och personlighets test att ingå!

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare/Style advisor till Suitsupply - Stockholm

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Suitsupply söker nu dig som vill vara en del av deras team som är experter på service och att ge kunderna det där speciella som de söker. Du har en person med mkt energi och som tycker om att skapa långsiktiga kundrelationer. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och trivs med sociala interaktioner. Du har lätt för att skapa nya relationer och att inge förtroende samt vägleda kunderna i deras beslut. Din inställning till service och försäljning är äkta och personlig. Mycket meriterande om du har erfarenhet från att sälja herr konfektion.

Roll och ansvar:
- På Suitsupply är det viktigt att du har ett eget ansvar att hålla dig uppdaterad med produktkunskap
- Skapa kundupplevelser som är unika, med stark uppmärksamhet på att förstå kundens behov och ge utmärkt service
- Utveckla din kundbok och upprätthålla kontakten under hela kundresan
- Arbetar kontinuerligt för att ta ditt hantverk och din stil till nästa nivå
- Du brinner för försäljning och att nå dina mål
- Pratar och skriver engelska och svenska flytande

Vi erbjuder:
- Träning på flera nivåer från Suitsupplys expertteam i världsklass
- Mentorskapsprogram från expertteam både nationellt och internationellt
- Personalförmåner på kollektionerna
- Möjligheter till karriär inom Suitsupply
- Resemöjligheter mellan butiker
- Konkurrenskraftigt kompensationspaket

Då detta är en internationell organisation så sker all intern kommunikation på engelska! CV på engelska!

Anställningsvillkor:
Titel: Butikssäljare/Style Advisor
Anställningstyp: Tillsvidareanställning vi söker personer från 25-100%
Löneform: Enligt överenskommelse
Start: Omgående

Vi har löpande intervjuer så skicka in dina ansökan redan idag. I detta urval kommer logik och personlighets test att ingå!

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof. Vi tar inte emot ansökningar via mail! Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002. Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Store Manager - Twilfit, Stockholm

Butikschef
Läs mer Okt 20
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Vi söker just nu en butikschef till våra butiker i Stockholms område.

Ansvaret som butikschef:
Som butikschef hos oss kommer du att ansvara för att kunderna får en unik och exceptionell kundupplevelse, där kunderna guidas genom vårt stora sortiment med 88 olika bh-storlekar och inspireras av vårt sortiment genom personal shopping tillsammans med våra säljare.
Detta uppnås genom att leda butikspersonalen och genom att kontinuerligt utbilda och coacha dina anställda i vårt säljkoncept. Som butikschef måste du också vara tydlig i din kommunikation och förväntningar och fokusera på både försäljningssifffror och anställda. Dessutom måste du se till att din butik alltid är välkomnande och redo för kunder.

Du är fokuserad och proaktiv och du har idéer för försäljningsutveckling, till exempel genom att genomföra kundevent och andra försäljningsaktiviteter. Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Du vet att framgång kräver extraordinära ansträngningar och du är medveten om att agera som en inspirationskälla för dina anställda. Dina anställda kommer att verifiera att du gör dem till mer kompetenta anställda.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika butikschefer?
- De är försäljningsledare och har förmågan att leda sin butik och sina anställda till framgång
- De hanterar sina butiker med konstant fokus på KPI:er och budgetar
- De kan lära sig nya system och metoder
- De har IT-färdigheter
- De har tidigare drivit butiker för att lyckas och förstår innebörden av att hårt arbete lönar sig.

Vi erbjuder
Du kommer att utbildas i vårt försäljnings- och servicekoncept, som är en av de starkaste inom detaljhandeln. Dina ansträngningar kommer att belönas med ett mycket attraktivt lönepaket baserat på dina försäljningsresultat, som du inte hittar någon annanstans. Samtidigt har vi skapat ett karriärsystem som ger dig klart definierade utvecklingsmöjligheter med lika tydliga mål. Detta kan med tiden ta dig till andra positioner eller andra / större butiker enligt dina egna ambitioner och resultat.

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Store Manager - Twilfit, Stockholm

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Varje dag på Twilfit by Change Lingerie lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder - oavsett kroppsform och storlek. Detta har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja och till dags dato har vi fler än 200 i världen och vår expansion fortsätter. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Fortsätt läsa!

Vi söker just nu en butikschef till våra butiker i Stockholms område.

Ansvaret som butikschef:
Som butikschef hos oss kommer du att ansvara för att kunderna får en unik och exceptionell kundupplevelse, där kunderna guidas genom vårt stora sortiment med 88 olika bh-storlekar och inspireras av vårt sortiment genom personal shopping tillsammans med våra säljare.
Detta uppnås genom att leda butikspersonalen och genom att kontinuerligt utbilda och coacha dina anställda i vårt säljkoncept. Som butikschef måste du också vara tydlig i din kommunikation och förväntningar och fokusera på både försäljningssifffror och anställda. Dessutom måste du se till att din butik alltid är välkomnande och redo för kunder.

Du är fokuserad och proaktiv och du har idéer för försäljningsutveckling, till exempel genom att genomföra kundevent och andra försäljningsaktiviteter. Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Du vet att framgång kräver extraordinära ansträngningar och du är medveten om att agera som en inspirationskälla för dina anställda. Dina anställda kommer att verifiera att du gör dem till mer kompetenta anställda.

Vad kännetecknar våra mest framgångsrika butikschefer?

- De är försäljningsledare och har förmågan att leda sin butik och sina anställda till framgång
- De hanterar sina butiker med konstant fokus på KPI:er och budgetar
- De kan lära sig nya system och metoder
- De har IT-färdigheter
- De har tidigare drivit butiker för att lyckas och förstår innebörden av att hårt arbete lönar sig


Vi erbjuder
Du kommer att utbildas i vårt försäljnings- och servicekoncept, som är en av de starkaste inom detaljhandeln. Dina ansträngningar kommer att belönas med ett mycket attraktivt lönepaket baserat på dina försäljningsresultat, som du inte hittar någon annanstans. Samtidigt har vi skapat ett karriärsystem som ger dig klart definierade utvecklingsmöjligheter med lika tydliga mål. Detta kan med tiden ta dig till andra positioner eller andra / större butiker enligt dina egna ambitioner och resultat.

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.

Ansök nu

Butikssäljare - Max Mara, Stockholm

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 2
Max Mara är ett italienskt familjeägt modeföretag med över 2000 butiker i 105 länder världen över. Företaget som är ett av världens första ”ready to wear” märke och har varit verksamt som modeföretag sedan 60 år. Flagshipbutiken på Birger Jarlsgatan 12 i Stockholm, är en del av ett globalt franchisekoncept av Max Mara butiker.

Är du en säljare med känsla för butiksexponering?

Till vår butik på Birger Jarlsgatan i Stockholm söker vi nu en vikarierande säljare på deltid, som verkligen gillar att jobba med försäljning och butiksexponering.

Du är mycket serviceinriktad och vill ha erfarenhet av både ett kundbemötande och produkter utöver det vanliga. Utöver din roll som säljare kommer du att tillsammans med butikschefen genomföra omskyltningar av våra skyltfönster och exponeringsytor i butiken.

Kvalifikationer och egenskaper

Några års arbetserfarenhet från detaljhandeln

Känsla för butiksexponering och vilja att lära mer

Kommunikativ och prestigelös

Utpräglad servicekänsla

Intresse för mode

Lagspelare som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter

Vidare har du en stor portion glatt humör, det är viktigt både för oss som jobbar och för våra kunder. Du kommer att ingå i ett team om 5 personer. Vi erbjuder en trevlig, inspirerande och lärande arbetsmiljö. Hos oss får du en fin utveckling på din fortsatta modekarriär.

Anställningsvillkor:
Titel: Butikssäljare
Anställningstyp: Vikariat på 6-9 månader
Anställningsgrad: 50% fördelat på vardagar och helger
Löneform: Enligt avtal
Start: Omgående

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof. Vi tar inte emot ansökningar via mail! Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002. Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare som brinner för försäljning 50% – SOVA, Sveavägen & St E...

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Som företag vill vi skapa förutsättningar för god sömn. Vårt arbete är alltid att hitta rätt säng till kunden, oavsett behov och önskemål. Vi gör det på ett sätt som ingen annan gör. Vårt arbete och kunskap är verktyget och vi är hantverkarna. Tillsammans med dina kollegor kommer du att erbjuda kunderna personlig service med ett professionellt bemötande och gedigen produktkunskap. Vi erbjuder nämligen en noggrann on-boardning process, produktkunskap samt säljutbildningar. Vi är en säljorganisation vilket innebär att resultatet är centralt. Resultatet för oss och våra kunder är detsamma och gemensamt, det vill säga att hitta rätt säng och skapa trygghet att investera i den idag. Du står aldrig ensam i detta arbete. På SOVA tar vi hand om kunden eller hjälper den som tar hand om kunden.

Som person är du en lagspelare och tycker om att jobba som ett team. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer och du brinner för att skapa förutsättningar för butikens framgång. Självklart är du en positiv och härlig person som gör våra butiker ännu trevligare! Viktigast för oss är att du är en person som drivs av försäljning och motiveras av din personliga utveckling. Vi lägger stor vikt vid personligt driv och engagemang. På SOVA vill vi kunna utveckla människor och coaching är något vi jobbar med varje dag. Allt för att leverera den bästa kundupplevelsen men även för att du ska växa i din yrkesroll och som individ. Har du ambitionen att på sikt kunna axla en roll med ledaransvar som Vice BC eller BC så är det en stor fördel då vi strävar efter att du skall kunna växa internt och vara en del av SOVA på långsikt.

Vill du arbeta på SOVA, Sveriges ledande detaljhandelskedja i sängbranschen, i en organisation med en stark värdegrund och solida normer - då ska du söka denna tjänst! Välkommen in med din ansökan.

Anställningsvillkor:
Titel: Butikssäljare
Anställningstyp: Tillsvidareanställning 50 %
Löneform: Enligt kollektivavtalet, samt provision
Start: Omgående enligt överenskommelse

I denna process kommer Logik och Personlighetstest att ingå!

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof. Vi tar inte emot ansökningar via mail! Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002. Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Platschef - Höganäs Kakel, Årstaberg

Butikschef
Läs mer Nov 1
Nu söker Höganäs Kakel en försäljningsdriven platschef till butiken i Årstaberg. Vår resa med att bli mer försäljningsfokuserade är påbörjad och vi söker därför dig som brinner för försäljning och vill vara med på denna resa tillsammans med oss. Har du ett stort engagemang och tillsammans med oss vill driva den här butiken framåt i utvecklingen, då är du välkommen att söka denna tjänst!

Som platschef leder du det operativa arbetet med stort fokus på att tillsammans med teamet på två personer att leverera den bästa servicen och ha förståelse för vad kunden vill ha. Vi riktar oss mot enbart proffs-kunder i denna butik så det är viktigt att kunna anpassa sitt sälj efter kundernas behov. Har du tidigare sålt sällanköpsprodukter eller har kunskap och erfarenhet inom kakel och klinkers samt har ett intresse för färg och form ser vi det som en stark merit.

Du är en person som är trygg och prestigelös i ditt ledarskap och har en förmåga att kunna bygga relationer både med dina kunder och din personal. Att coacha och inspirera ditt team är något som du brinner för och älskar att jobba operativt själv med försäljning. Du är entreprenörsdriven och tycker om att ta ansvar för din enhet och vet vad som krävs för att uppnå framgång och utveckling.

I rollen ingår bl,a:
- Budgetansvar
- Offerering samt uppföljning
- Fakturering
- Leverantörskontakt
- Coacha och utveckla ditt team
- Försäljningsansvar
- Stärka varumärket lokalt
- Meriterande om du arbetat i IFS systemet

KRAV på Truckkort

Anställningsvillkor:
Titel: Platsansvarig
Anställningstyp: Heltid
Arbetstider: 06:30-16
Anställningstid: Tillsvidare
Löneform: Fast
Placeringsort: Årstaberg
Start datum: Omgående

Vi har löpande urval så ansök redan idag. I denna process tillämpar vi logik & personlighetstester.

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof, stina.bjernhof@retailknowledge.se.Vi tar ej emot ansökan via mail. Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002. Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Ställföreträdande butikschef - Chilli, Kungens Kurva

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Är du en driven säljare som förutom kundmötet även älskar att coacha och utveckla dina kollegor? Vi söker nu en ansvarstagande och resultatinriktad person som vill vara med och utveckla vår Chilli-butik i Kungens Kurva.

Du tror på att den personliga försäljningen gör skillnad och du drivs av att jobba mot gemensamma mål tillsammans med ditt team. Tillsammans med resten av teamet ansvarar du för att kunderna får en positiv upplevelse i butiken, tillsammans fokuserar ni på lösningar i stället för problem. Som butikssäljare hos oss lägger vi också stor fokus på personlig utveckling där vi tror på att tydliga målsättningar och en öppen feedback-kultur får medarbetare att nå sin fulla potential. På Chilli jobbar vi aktivt med våra värderingar respekt, ansvar, prestigelöshet, lagarbete och kundfokus - där vi alltid strävar efter att hitta medarbetare som delar våra värderingar.

Rollen: I det dagliga arbetet växlar du mellan att aktivt hjälpa och möta våra kunder med att leda och coacha personalen samt säkerställa de dagliga rutinerna utförs och att butikens mål uppnås. Du sätter tillsammans med butikschefen tydliga krav på prestation och personligt ansvar för personalen genom ett inspirerade ledarskap. Vidare ansvarar du för att kunderna får en positiv upplevelse i butiken och att denna upplevs som välordnad och attraktiv. Arbetsuppgifterna varierar men består till större delen av att leda försäljning och coacha dina kollegor enligt våra säljprocesser.

Din bakgrund: Vi ser att du som söker har relevant erfarenhet av försäljning inom detaljhandeln, meriterande om du arbetat med liknande produkter tidigare. Vidare har du erfarenhet av att leda personal eller att driva försäljning till en grupp. Du har tidigare erfarenhet av en liknande tjänst eller ambition som rekryteraren anser likvärdig. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift då det krävs i det dagliga arbetet. När butikschefen inte är på plats är det du som ansvarar för att coacha personalen, driva försäljningen och säkerställa att butiken levererar bästa möjliga resultat!

För att lyckas i rollen ser vi att du:
Älskar personlig försäljning och har erfarenhet från det
Drivs av att jobba resultatinriktat och mot tydliga mål
Är en positiv person som motiverar dina kolleger och sprider härlig energi
Är tävlingsinriktad
Är flexibel och är trygg som person

Anställningsvillkor:
Titel: Ställföreträdande Butikschef
Anställningstyp: Tillsvidare.
Anställningstid: 86% fördelat på vardagar, kvällar samt helger
Löneform: Fast samt ob
Start: Omgående

Skicka in din ansökan redan idag, vi har löpande intervjuer! I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof, stina.bjernhof@retailknowledge.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen in med din ansökan!

Om företaget:
Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment i BHG Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Vi har även ca 20 fysiska butiker från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Nu ger vi dig möjlighet att få vara med i ett expansivt bolag och chansen att få växa och utvecklas i verksamheten tillsammans med kompetenta kollegor. Home Furnishing Nordic AB är ett bolag med hög prestationsnivå, stor drivkraft och höga mål där fokus ligger på möjligheterna. Ta chansen att söka till en av Sveriges främsta e-handlare!

Ansök nu

Butikssäljare - SOVA, Barkarby

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 18
Butikssäljare som brinner för försäljning – SOVA, Barkarby 

Som företag vill vi skapa förutsättningar för god sömn. Vårt arbete är alltid att hitta rätt säng till kunden, oavsett behov och önskemål. Vi gör det på ett sätt som ingen annan gör. Vårt arbete och kunskap är verktyget och vi är hantverkarna. Tillsammans med dina kollegor kommer du att erbjuda kunderna personlig service med ett professionellt bemötande och gedigen produktkunskap. Vi erbjuder nämligen en noggrann on-boardning process, produktkunskap samt säljutbildningar. Vi är en säljorganisation vilket innebär att resultatet är centralt. Resultatet för oss och våra kunder är detsamma och gemensamt, det vill säga att hitta rätt säng och skapa trygghet att investera i den idag. Du står aldrig ensam i detta arbete. På SOVA tar vi hand om kunden eller hjälper den som tar hand om kunden.

Som person är du en lagspelare och tycker om att jobba som ett team. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer och du brinner för att skapa förutsättningar för butikens framgång. Självklart är du en positiv och härlig person som gör våra butiker ännu trevligare! Viktigast för oss är att du är en person som drivs av försäljning och motiveras av din personliga utveckling. Vi lägger stor vikt vid personligt driv och engagemang. På SOVA vill vi kunna utveckla människor och coaching är något vi jobbar med varje dag. Allt för att leverera den bästa kundupplevelsen men även för att du ska växa i din yrkesroll och som individ. Har du ambitionen att på sikt kunna axla en roll med ledaransvar som Vice BC eller BC så är det en stor fördel då vi strävar efter att du skall kunna växa internt och vara en del av SOVA på långsikt.

Vill du arbeta på SOVA, Sveriges ledande detaljhandelskedja i sängbranschen, i en organisation med en stark värdegrund och solida normer – då ska du söka denna tjänst! Välkommen in med din ansökan.

Anställningsvillkor:
Titel: Butikssäljare Barkarby 
Anställningstyp: Tillsvidareanställning 80 %
Löneform: Enligt kollektivavtalet, samt provision
Start: Omgående enligt överenskommelse

Vi har löpande intervjuer så skicka in dina ansökan redan idag. I detta urval kommer videopresentationer att ingå!

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare - Dk Company, Åhlens Skanstull

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
DK Company A/S är en dynamisk och tillväxtorienterad internationell verksamhet med passionerade människor som vill göra skillnad. Produktportföljen är bred och möjligheterna är stora. Från 21 varumärken designas, produceras och distribueras mellan 4 - 8 kollektioner årligen.

DK Company söker butikssäljare till InWear, Part Two, Saint Tropez och ICHI avdelningarna på Åhlens SKANSTULL

Du kan bli vår säljare och representant för våra märkesavdelningar på Åhlens I Skanstull. Personlig försäljning och professionell kundservice är det viktigaste för oss. Du ska inte vara rädd för att ta egna initiativ och din positiva energi smittar av sig på både kunder och kollegor.

Arbetsuppgifter Sälj och rådgivning till alla våra kunder Visst lagerarbete såsom uppackning, hålla ordning på lagret och påfyllning i butiken Hänga iordning på butiksytan på ett säljande sätt

Personprofil Du är resultatorienterad och brinner för att sälja kläder Gärna erfarenhet av liknande butiksarbete Du är stresstålig, flexibel och kan ta egna initiativ

Tjänstens omfattning Deltid 20 timmar i veckan fördelat på 4 dagar per vecka, 3-4 vardagar och varannan lördag. Intervjuer sker löpande, tillträde omgående.

Maila CV och personligt brev till: cajo@dkcompany.com

Ansök nu

Butikssäljare - Dk Company, Åhlens Skanstull

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 15
DK Company A/S är en dynamisk och tillväxtorienterad internationell verksamhet med passionerade människor som vill göra skillnad. Produktportföljen är bred och möjligheterna är stora. Från 21 varumärken designas, produceras och distribueras mellan 4 – 8 kollektioner årligen.

DK Company söker butikssäljare till InWear, Part Two, Saint Tropez och ICHI avdelningarna på Åhlens SKANSTULL

Du kan bli vår säljare och representant för våra märkesavdelningar på Åhlens I Skanstull. Personlig försäljning och professionell kundservice är det viktigaste för oss. Du ska inte vara rädd för att ta egna initiativ och din positiva energi smittar av sig på både kunder och kollegor.

Arbetsuppgifter
Sälj och rådgivning till alla våra kunder
Visst lagerarbete såsom uppackning, hålla ordning på lagret och påfyllning i butiken
Hänga iordning på butiksytan på ett säljande sätt

Personprofil
Du är resultatorienterad och brinner för att sälja kläder
Gärna erfarenhet av liknande butiksarbete
Du är stresstålig, flexibel och kan ta egna initiativ

Tjänstens omfattning
Deltid 20 timmar i veckan fördelat på 4 dagar per vecka, 3-4 vardagar och varannan lördag.
Intervjuer sker löpande, tillträde omgående.

Maila CV och personligt brev till: cajo@dkcompany.com

Ansök nu

Butikssäljare - Dk Company, Åhlens Mall of Scandinavia

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
DK Company A/S är en dynamisk och tillväxtorienterad internationell verksamhet med passionerade människor som vill göra skillnad. Produktportföljen är bred och möjligheterna är stora. Från 21 varumärken designas, produceras och distribueras mellan 4 - 8 kollektioner årligen.

DK Company söker butikssäljare till InWear, Part Two, Saint Tropez och ICHI avdelningarna på Åhlens MALL OF SCANDINAVIA

Du kan bli vår säljare och representant för våra märkesavdelningar på Åhlens I Mall of Scandinavia. Personlig försäljning och professionell kundservice är det viktigaste för oss. Du ska inte vara rädd för att ta egna initiativ och din positiva energi smittar av sig på både kunder och kollegor.

Arbetsuppgifter Sälj och rådgivning till alla våra kunder Visst lagerarbete såsom uppackning, hålla ordning på lagret och påfyllning i butiken Hänga iordning på butiksytan på ett säljande sätt

Personprofil Du är resultatorienterad och brinner för att sälja kläder Gärna erfarenhet av liknande butiksarbete Du är stresstålig, flexibel och kan ta egna initiativ

Tjänstens omfattning Deltid 15 timmar i veckan fördelat på 3 dagar per vecka, 2-3 vardagar och varannan lördag. Intervjuer sker löpande, tillträde omgående.

Maila CV och personligt brev till: cajo@dkcompany.com

Ansök nu

Butikssäljare som brinner för försäljning - SOVA, Stockholm

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Butikssäljare som brinner för försäljning - SOVA

Som företag vill vi skapa förutsättningar för god sömn. Vårt arbete är alltid att hitta rätt säng till kunden, oavsett behov och önskemål. Vi gör det på ett sätt som ingen annan gör. Vårt arbete och kunskap är verktyget och vi är hantverkarna. Tillsammans med dina kollegor kommer du att erbjuda kunderna personlig service med ett professionellt bemötande och gedigen produktkunskap. Vi erbjuder nämligen en noggrann on-boardning process, produktkunskap samt säljutbildningar. Vi är en säljorganisation vilket innebär att resultatet är centralt. Resultatet för oss och våra kunder är detsamma och gemensamt, det vill säga att hitta rätt säng och skapa trygghet att investera i den idag. Du står aldrig ensam i detta arbete. På SOVA tar vi hand om kunden eller hjälper den som tar hand om kunden.

Som person är du en lagspelare och tycker om att jobba som ett team. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer och du brinner för att skapa förutsättningar för butikens framgång. Självklart är du en positiv och härlig person som gör våra butiker ännu trevligare! Viktigast för oss är att du är en person som drivs av försäljning och motiveras av din personliga utveckling. Vi lägger stor vikt vid personligt driv och engagemang. På SOVA vill vi kunna utveckla människor och coaching är något vi jobbar med varje dag. Allt för att leverera den bästa kundupplevelsen men även för att du ska växa i din yrkesroll och som individ. Har du ambitionen att på sikt kunna axla en roll med ledaransvar som Vice BC eller BC så är det en stor fördel då vi strävar efter att du skall kunna växa internt och vara en del av SOVA på långsikt.

Vill du arbeta på SOVA, Sveriges ledande detaljhandelskedja i sängbranschen, i en organisation med en stark värdegrund och solida normer - då ska du söka denna tjänst! Välkommen in med din ansökan.

Anställningsvillkor:
Titel: Butikssäljare
Anställningstyp: Tillsvidareanställning 80 %
Löneform: Enligt kollektivavtalet, samt provision
Start: Omgående enligt överenskommelse

I denna process kommer Logik och Personlighetstest att ingå!

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof. Vi tar inte emot ansökningar via mail! Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002. Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

HR Assistant - Twilfit by Change

HR-assistent
Läs mer Okt 20
Twilfit by CHANGE utvecklas i en snabb takt vilket bidrar till en växande HR-avdelning som på bästa sätt ska kunna supporta våra 67 butiker och över 500 anställda i Sverige. Vi söker nu en HR-assistant som kan hjälpa till med våra många spännande uppgifter. Tjänsten kommer vara belägen på vårt huvudkontor i Sickla, Stockholm och önskas tillsättas omgående.

Om tjänsten
På HR-avdelningen ligger vårt största fokus på att finna de bästa och mest motiverade medarbetarna till våra butiker runt om i Sverige. Detta uppnås med hjälp av en grundlig rekryteringsprocess samt vår karriärsutvecklingsplan som skapar möjligheter för våra medarbetare att avancera och växa inom företaget. På Twilfit by CHANGE arbetar vi affärsorienterat och vår framgång defineras av de kommersiella resultat vi skapar.

Tjänsten kommer innefatta uppgifter så som:
- Administration av nyanställningar
- Rekrytering
- Arkivering av datafiler
- Säkerställa att vi följer vår onboarding och karriärsplan för medarbetare
- HR-administration
- Utförande av små och stora projekt
- Schema och systemhantering

Om dig
Du ska trivas och motiveras av att hantera många olika uppgifter där ingen arbetsdag är den andra lik. Du är nödvändigtvis inte expert inom HR men du ska vara redo och besitta förmågan att snabbt lära dig och sätta dig in i vår verksamhet. Du kan mycket väl vara nyutexaminerad inom HR eller ha några års arbetslivserfarenhet
För att lyckas i rollen behöver du:

- Ha ett affärsinriktat tankesätt
- Ha goda kunskapar inom grundläggande tekniska system – särskilt MS Office
- Goda kunskaper i excel
- God kommunikationsförmåga såväl muntligt som skriftligt
- Goda kunskaper i Engelska
- Lösa dina uppgifter på ett välstrukturerat och oberoende sätt

Vad vi erbjuder
Du kommer att vara en del i ett mindre team av kompetenta och motiverade kollegor på huvudkontoret. Här har vi ett informellt och humoristiskt sätt att arbeta med stort fokus på vår verksamhet.

Din ansökning
Vi se fram emot att höra varför du är rätt person för tjänsten. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta vår internationella HR manager Jesper Bøtker Grønkvist på mail jbg@change.com eller tlf +4527801266. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att ha intervjuer under ansökningsperioden och tar bort jobbannonsen när vi har ett tillräckligt antal kandidater. Så vänta inte med att ansöka!

Ansök nu

Digital Designer - Dollarstore, Stockholm

Animatör
Läs mer Sep 22
Digital Designer - Dollarstore, Kista

Som Digital Designer hos oss på Dollarstore kommer din främsta uppgift vara att producera olika typer av grafiskt material till alla våra kanaler. Vi ser att du har en bred teknisk kompetens och rör dig obehindrat mellan print, digitalt och rörligt. Du har en relevant högskoleutbildning inom digital design/formgivning och har med fördel arbetat inom en liknande roll på inhouse-avdelning eller byrå.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en nyfiken person som tycker om att bli utmanad, att lära sig nya saker på jobbet och samarbeta med andra personer för att uppnå gemensamma mål. Du trivs bra med att arbeta i ett högt tempo mot flera olika kravställare och du är duktig på att hålla deadlines och drivs av att leverera resultat. Rollen kräver en strukturerad person som klarar av att driva flera projekt och samtidigt behålla skärpan och noggrannheten i sitt designarbete. Du är en kreativ och påhittig person som brinner för färg, form och att skapa engagerande visuell kommunikation.

Som vår nästa kollega blir du en del av DollarStores marknadsteam och rapporterar direkt till marknadschef. Du arbetar nära dina kollegor och vi värdesätter samarbete, delaktighet och en kreativ arbetsmiljö där du även arbetar korsfunktionellt med företagets övriga avdelningar.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
- Produktion av digitalt material. T.ex. digitala kampanjer, trycksaker, banners, annonser, material till sociala medier, in-storematerial etc.
- Produktion av grafiska element och formgivning. T.ex. förpackningar, nyhetsbrev och webb.

Vi söker dig som har:
- Examen inom grafisk design/formgivning/kommunikation är ett krav.
- Djup erfarenhet av att arbeta i Adobe CC. Kunskaper i MailChimp är meriterande.
- 2-3 års erfarenhet av en liknande roll.
- Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

Vi söker dig som är:
-Social och har lätt att knyta nya kontakter.
- Engagerad i ditt arbete och strävar alltid efter bästa möjliga kvalitet.
- Van att arbeta med både rörligt, digitalt och print
- En kreativ lagspelare som drivs av att uppnå goda resultat
- Prestigelös och van att ta i där det behövs.

Anställningsvillkor:
Titel: Digital Designer
Anställningstyp: Tillsvidareanställning 100%
Löneform: Fast
Placering HK i Kista
Start: Omgående

Vi har löpande intervjuer så skicka in dina ansökan redan idag. I detta urval kommer logik och personlighets test att ingå!

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

HR Assistant - Twilfit by Change

HR-assistent
Läs mer Nov 1
Twilfit by CHANGE utvecklas i en snabb takt vilket bidrar till en växande HR-avdelning som på bästa sätt ska kunna supporta våra 67 butiker och över 500 anställda i Sverige. Vi söker nu en HR-assistant som kan hjälpa till med våra många spännande uppgifter. Tjänsten kommer vara belägen på vårt huvudkontor i Sickla, Stockholm och önskas tillsättas omgående.

Om tjänsten
På HR-avdelningen ligger vårt största fokus på att finna de bästa och mest motiverade medarbetarna till våra butiker runt om i Sverige. Detta uppnås med hjälp av en grundlig rekryteringsprocess samt vår karriärsutvecklingsplan som skapar möjligheter för våra medarbetare att avancera och växa inom företaget. På Twilfit by CHANGE arbetar vi affärsorienterat och vår framgång defineras av de kommersiella resultat vi skapar.

Tjänsten kommer innefatta uppgifter så som:

- Administration av nyanställningar
- Rekrytering
- Arkivering av datafiler
- Säkerställa att vi följer vår onboarding och karriärsplan för medarbetare
- HR-administration
- Utförande av små och stora projekt
- Schema och systemhantering
Om dig

Du ska trivas och motiveras av att hantera många olika uppgifter där ingen arbetsdag är den andra lik. Du är nödvändigtvis inte expert inom HR men du ska vara redo och besitta förmågan att snabbt lära dig och sätta dig in i vår verksamhet.

Du kan mycket väl vara nyutexaminerad inom HR eller ha några års arbetslivserfarenhet För att lyckas i rollen behöver du:

- Ha ett affärsinriktat tankesätt
- Ha goda kunskapar inom grundläggande tekniska system - särskilt MS Office
- Goda kunskaper i excel
- God kommunikationsförmåga såväl muntligt som skriftligt
- Goda kunskaper i Engelska
- Lösa dina uppgifter på ett välstrukturerat och oberoende sätt


Vad vi erbjuder Du kommer att vara en del i ett mindre team av kompetenta och motiverade kollegor på huvudkontoret. Här har vi ett informellt och humoristiskt sätt att arbeta med stort fokus på vår verksamhet.

Din ansökning Vi se fram emot att höra varför du är rätt person för tjänsten. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta vår internationella HR manager Jesper Bøtker Grønkvist på mail jbg@change.com eller tlf +4527801266. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att ha intervjuer under ansökningsperioden och tar bort jobbannonsen när vi har ett tillräckligt antal kandidater. Så vänta inte med att ansöka!

Ansök nu

Store Manager till Under Armour Brand House, Stockholm City

Butikschef
Läs mer Okt 18
Store Manager till Under Armour Brand House, Stockholm City

Nordic Retail and Sports (NRS) öppnar inom kort sitt andra Under Armour Brand House. NRS är kända för sin grymma kundservice och sin varma företagskultur och Under Armour är ett av världens största varumärken. Det är med andra ord en spännande och rolig resa! Vill du hänga med?

Butiken på Hamngatan blir NRS tredje Under Armour-butik sedan starten 2019 och fler ska öppnas i de nordiska länderna de kommande åren.
Vi tror att du som vill vara med och skapa en av världens roligaste arbetsplatser är trygg i din ledarroll och har dokumenterad erfarenhet. Vi tror också att du är självgående, driven och en lagspelare.

Vi ser att du är en person som har lätt för att skapa förtroende hos både kunder och ditt team samtidigt som du är inspirerande i ditt ledarskap. För oss är det viktigt att du brinner för både försäljning och mänskliga möten och är trygg i hur du förmedlar det i praktiken.
Du trivs med entreprenörskap och kommer att driva butiken som att den vore din egen.

Om dig:
• Du har tidigare erfarenhet från butikschefsrollen
• Du är ordningsam och strukturerad
• Du tycker om att utveckla och coacha ditt team
• Du är engagerad och målinriktad
• Du har ett intresse för träning och hälsa

Anställningsvillkor
Titel: Store Manager
Anställningstyp: Heltid
Anställningstid: Tillsvidare
Löneform: Fast
Startdatum: Oktober

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof, stina.bjernhof@retailknowledge.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Vår bemanningspool söker paketinslagare till NK

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 8
Retail Knowledge söker:

Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för NK. Inför julen söker vi paketinslagare till NK och avdelningarna NK-damunderkläder NK-Kids & Teens samt NK Manlig depå.

Som paketinslagare arbetar du som NK:s ansikte och röst utåt. Din uppgift blir att alltid ge kunderna ett exceptionellt bemötande och leverera service utöver förväntan. Du är den sista vår kund möter innan kunden lämnar varuhuset.
Genom ditt sätt att agera och vara skall du fungera som en ambassadör för varumärket NK både internt mot våra avdelningar och externt mot våra kunder.

Vi söker dig som brinner för att ge service på en mycket hög nivå. Att du drivs av mötet med människor och viljan att alltid leverera utöver förväntan är mycket viktigt. Du som söker är en pigg och glad person med mycket energi. Du tycker om att prata med folk och att sprida härlig stämning. Punktlighet, noggrannhet och pålitlighet anser vi som självklara karaktärsdrag hos den vi söker.
Det är också viktigt att du som person är positiv, har god samarbetsförmåga, är stresstålig och har viljan och modet att göra det där lilla extra för kunden. Du representerar varumärket NK.
Vi ser även att du fyllt 18 år och att du studerar någon av liknande utbildningar som: hotell/Restaurang/Event/Besöksnäring/Marknadsföring/Försäljning.

Startdatum: Obligatorisk utbildning 23 november med start på NK den 27/12–23/12
Anställningsform: Visstidsanställning
Vi rekryterar löpande varmt välkommen med din ansökan!

Nordiska Kompaniet är känt för att hela tiden ligga steget före. Nya trender inom mode, skönhet och hem har genom åren fått sin naturliga scen här. När Nordiska Kompaniet grundades 1902 var ambitionen att varuhuset skulle vara en "kommersiell och kulturell teater". Ambitionen är fortfarande att Nordiska Kompaniet ska vara en scen för samtiden och erbjuda kunderna den mest inspirerande miljö för shopping och upplevelser.

Ansök nu

Vår bemanningspool söker paketinslagare till NK

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Retail Knowledge söker:

Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för NK. Inför julen söker vi paketinslagare till NK och avdelningarna NK-damunderkläder NK-Kids & Teens samt NK Manlig depå.

Som paketinslagare arbetar du som NK:s ansikte och röst utåt. Din uppgift blir att alltid ge kunderna ett exceptionellt bemötande och leverera service utöver förväntan. Du är den sista vår kund möter innan kunden lämnar varuhuset. Genom ditt sätt att agera och vara skall du fungera som en ambassadör för varumärket NK både internt mot våra avdelningar och externt mot våra kunder.

Vi söker dig som brinner för att ge service på en mycket hög nivå. Att du drivs av mötet med människor och viljan att alltid leverera utöver förväntan är mycket viktigt. Du som söker är en pigg och glad person med mycket energi. Du tycker om att prata med folk och att sprida härlig stämning. Punktlighet, noggrannhet och pålitlighet anser vi som självklara karaktärsdrag hos den vi söker. Det är också viktigt att du som person är positiv, har god samarbetsförmåga, är stresstålig och har viljan och modet att göra det där lilla extra för kunden. Du representerar varumärket NK. Vi ser även att du fyllt 18 år och att du studerar någon av liknande utbildningar som: hotell/Restaurang/Event/Besöksnäring/Marknadsföring/Försäljning.

Startdatum: Obligatorisk utbildning 23 november med start på NK den 27/12-23/12 Anställningsform: Visstidsanställning Vi rekryterar löpande varmt välkommen med din ansökan!

Nordiska Kompaniet är känt för att hela tiden ligga steget före. Nya trender inom mode, skönhet och hem har genom åren fått sin naturliga scen här. När Nordiska Kompaniet grundades 1902 var ambitionen att varuhuset skulle vara en "kommersiell och kulturell teater". Ambitionen är fortfarande att Nordiska Kompaniet ska vara en scen för samtiden och erbjuda kunderna den mest inspirerande miljö för shopping och upplevelser.

Ansök nu

Butikssäljare Byggfabriken Vasastan

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 8
Butikssäljare – Byggfabriken Vasastan
Som säljare för Byggfabriken kommer du att arbeta med modern byggnadsvård för renovering i originalstil från ledande varumärken och formgivare. Våra kunder är medvetna vilket ställer höga krav på dig i din säljroll och vi arbetar i hög grad med långsiktiga kundrelationer. Vi söker en representativ och ordningsam person som har en hungrig inställning till försäljning. Du är utåtriktad och trygg i din roll som säljare. Ett intresse för inredning, färg och form är en förutsättning för att lyckas i din säljroll. Vi kräver dokumenterad erfarenhet av butiksförsäljning och after sale. God datorvana och god kommunikativ förmåga att uttrycka sig i tal och skrift är också ett krav.

Kvalifikationer och egenskaper
•Flera års erfarenhet från detaljhandeln
•Van att arbeta med personlig försäljning
• Förstår vad service i världsklass innebär
• Förmåga att komma till säljavslut
• Ett genuint intresse för inredning
• God förmåga att uttrycka sig i skrift

Start: Omgående 
Omfattning: Heltid, kollektivavtal
Placering: Vasastan

I den här rekryteringen samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Gunilla Wånglin gunilla.wanglin@retailknowledge.se. Urval, intervjuer och tester sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu