Combitech AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Combitech AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Konsult försvarsindustrin & Defence Logistics Support Combitech

Logistikingenjör
Läs mer Jul 10
På Combitech arbetar vi ständigt i spännande och varierade projekt inom såväl försvar som den civila industrin. Vi vill vara arbetsgivaren för dig som vill växa både personligt och professionellt, den självklara partnern för företag som står inför tillväxt inom utveckling och innovation och den ledande aktören inom säkerhet och trygghet i det digitala samhället. Vi söker nu medarbetare till enheten Defence Logistics Support som jobbar mot kunder kopplande till försvarsindustrin och inom ILS.

Din roll som konsult inom Defence Logistics Support

Inom området Defence Logistics Support har vi behov av medarbetare inom flera områden, det kan tex vara Projektledare, Systemingenjörer och Logistiker inom försvarsindustrin. Möjligheterna till olika typer av uppdrag är stora och vi arbetar med komplexa system i teknikens framkant, med allt från ubåtar till flygplan!Arbetsuppgifterna kan finnas inom områden som strategi och ledning (ILS* Management), projektledning, underhållsplanering, reservdelsoptimering, tillförlitlighet och livscykelanalys, kravhantering och nedbrytning men även andra områden kan vara aktuella.Du kommer att ingå i ett dynamiskt team med varierande erfarenhetsbakgrund där kunskapsdelning är en naturlig del av vardagen. Vi värdesätter samarbete och du kommer att ha möjlighet att bolla komplexa frågor med erfarna kollegor samt agera mentor för juniora medarbetare. Arbetet innebär tätt samarbete mellan olika delar av projekt där du får möjlighet att bredda din kompetens inom flera områden. Resor i tjänsten kan förekomma.* Förkortningen ILS står för integrerat logistikstöd, eller Integrated Logistics Support, och är en internationellt etablerad ledningsstrategi som används främst inom försvarssektorn men också inom den civila industrin. Den civila benämningen för ILS är RAMS eller R&M. I korthet går den ut på att underhåll och drift tas i beaktning under systemets livstid till syfte att skapa optimal tillgänglighet för att säkerhetsställa att balans mellan kostnad, kvalitet och teknisk funktion hos system uppnås.

Vem är du?

Vi söker dig som är teknikintresserad och trivs i en miljö där nära samarbete med kunder och kollegor är en naturlig del av vardagen. Du tar ansvar för dina uppgifter, värderar god kommunikation och har en positiv grundsyn. För oss är det viktigt att dela kunskap för att lösa kundernas behov tillsammans och att ständigt utveckla vår kompetens.Du som söker har en högskole-/civilingenjörsexamen inom ett teknikområde eller motsvarande yrkeserfarenhet. Erfarenhet av projektledning är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller intresse inom försvarsdomänen eller försvarsindustrin, men du kommer att få en gedigen introduktion av erfarna kollegor och delta i interna utbildningar kring våra processer och metoder. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.Övriga meriterande erfarenheter inkluderar ILS, produktdokumentation, träningssystem, testutrustning, förrådshållning, tung industri, komplexa system, konstruktion, elektronik, projektledning, test och verifiering, samt systemsäkerhet.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.I och med semestertider sker urvalet efter sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!Placeringsort: Stockholm, men fler orter är möjliga för rätt person.
Kontaktpersoner: Konsultenhetschef Defence Logistic Support, Andreas Lundvall, andreas.lundvall@combitech.com, +46 73 4375024.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

C++utvecklare till Combitech Stockholm

Backend-utvecklare
Läs mer Jul 9
Combitech expanderar och just nu söker vi utvecklare inom C++ till vårt team i Stockholm för uppdrag inom försvar och industri. I rollen jobbar du med kunder som utvecklar mjukvarusystem för olika typer av fordon, kommunikationssystem eller industriutrustning. Utöver spännande uppdrag erbjuds du på olika sätt möjligheter till vidareutveckling. Med Saab som ägare står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet.

Din roll som C++utvecklare

Som C++ utvecklare hjälper du våra kunder utveckla mjukvara inom ett brett spann: från mjukvara anpassad mot hårdvarukomponenter med speciella prestandakrav, till generell applikationsutveckling. Arbetsuppgifterna innebär exempelvis att utveckla ledningssystem för land- och sjögående fordon. Ledningssystemet kan enkelt beskrivas som en koordinerande mjukvara för fordonets sensorer, extern och intern kommunikation samt olika typer av verktyg ombord. Andra exempel på produkter som du kan komma att arbeta med är mobiltelefonisystem, radarsystem för fordon, system för stridsflygplan eller ledningssystem för militär samordning.


Beroende på uppdrag så kan du jobba enskilt eller i agila team med varierande erfarenhetsnivå inom mjukvaruutveckling. Arbetet sker i sprintar där du enskilt eller tillsammans med dina teamkollegor implementerar en ny funktion eller en förbättring av en befintlig. Som en del av utvecklingsprocessen testar du din nya kod på verklig hårdvara, vilket innebär att du direkt får feedback på kvaliteten. Typiska verktyg som används är GIT, JIRA C++ och systemen körs ofta på Linux.

Finns intresse och driv hos dig kan det finnas möjligheter att ta en ledande roll som Scrum Master, Tech Lead eller Team Lead i kombination med utvecklaruppdraget hos våra kunder.


Vem är du?

Vi söker dig som har en bakgrund från en ingenjörsutbildning med inriktning mot datateknik, informationsteknik eller IT-infrastruktur, alternativt motsvarande utbildning. Du har erfarenhet av embedded-utveckling i C++ på Linuxplattformar.Vi ser att du uppskattar att jobba med programvaruutveckling i alla former och har erfarenhet av att arbeta med verktyg och scriptspråk som effektiviserar framtagning av mjukvarubaserade system. Dessutom bör du ha ett driv och intresse för att utveckla ditt kunnande inom nya verktyg och språk.

Du är engagerad i det du gör och har förmågan att själv se vad som behöver göras för att därefter realisera det. Du förblir lugn och klarar av att prioritera rätt även när belastningen är hög. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och andra intressenter.
Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker efter sista ansökningsdatum på grund av semester. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontakt/rekryterande chef: Thomas Blomborn +46 73 4375431

Ansök nu

Javautvecklare till Combitech i Stockholm

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jul 9
Combitech i Stockholm söker javautvecklare inom området säkerhet och försvar. I rollen får du möjligheten att utveckla säkra kommunikationslösningar, verifieringssystem och ledningssystem för myndigheter och militära organisationer. Utöver spännande, samhällsviktiga och nyskapande uppdrag inom den senaste tekniken får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar utveckling samt trygghet och balans i livet.


Din roll som javautvecklare

Som konsult inom detta område jobbar du på plats hos våra kunder med sträng sekretess. Arbetet består av både nyutveckling och underhåll av militära och säkerhetsrelaterade system. Utvecklingsarbetet sker i vanligt förekommande miljöer och verktyg som Java SE eller EE, JavaScript, Linux, GIT, Jenkins samt olika databaser som till exempel My eller Postgre, samt den distribuerade streamingplattformen Kafka.Exempel på uppgifter är att utveckla säkra kommunikationslösningar för myndigheter och militära organisationer, system för verifiering och testning av mjukvaruprodukter eller utveckling av ledningssystem. Ytterligare exempel kan vara att underhålla och förbättra avancerade system för kommunikationsövervakning.Du kan jobba i uppdrag där du förväntas självständigt kunna driva utvecklingsarbetet, där du till exempel är ansvarig för en funktion med både kravsättning, design och implementation samt säkerställer tidsplaner och leverans.

Andra typer av uppdrag kan innebära att du som utvecklare ansvarar för ett delområde eller en komponent och arbetar tillsammans med andra utvecklare i ett team med dagliga Scrum-möten och där vägen fram till lösningen ofta inte är spikrak utan diskuteras och itereras fram i gruppen tillsammans.
Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren javautvecklare och har jobbat med utveckling av system som innefattar både frontend- och backendelar, databasintegrering samt system som körs på Linux. Lämplig utbildningsprofil är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning mot datateknik eller informationsteknik, alternativt motsvarande utbildning.Du har förmåga att fokusera djupt i tekniken på detaljnivå för att komma fram till den mest optimala lösningen. Du trivs och sporras av att stöta på nya tekniska utmaningar och är inte rädd att fråga kollegor om hjälp om du fastnar. Då många uppdrag innebär att du som utvecklare testar din egenutvecklade kod är det meriterade om du har erfarenhet av att bygga automatiserade testscript.

Som konsult är du ambassadör för Combitech ute hos kund och måste ha inställningen att göra det bästa för kunden, en relativt flexibel inställning till nya uppdrag samt anpassningsförmåga till nya situationer.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Urval sker efter sista ansökningsdatum på grund av semestrar. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontakt/rekryterande chef: Thomas Blomborn +46 73 4375431

Ansök nu

Mjukvarutestare till Combitech i Stockholm

Systemtestare/Funktionstestare
Läs mer Jul 8
Vi på Combitech, ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag, jobbar för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld med hjälp av teknologi och innovation. Nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet inom mjukvarutestning och testautomatisering som vill ta nästa steg i karriären. Hos oss får du möjlighet att utveckla och effektivisera testprocesser inom spännannde brancher såsom försvar, telecom och fordon.

Din roll som mjukvarutestare

Som mjukvarutestare kommer du att vara ansvarig för att utveckla och genomföra automatiserade tester för att effektivt säkerställa kvalité på utveckling och leverans.


Du kommer antingen vara uthyrd konsult eller ingå i ett av våra in-houseteam där du jobbar tillsammans med mjukvaruutvecklare. Produkterna som utvecklas är allt från hemliga myndighetssystem till mobiltelefonisystem eller avancerade industritekniksystem. Du kommer jobba med utveckling och underhåll av automatiserade testfall och identifiering och rapportering av buggar och problem.


Du förväntas aktivt bidra till kompetensdelning och vidareutvecklingen av kundens testmetodik och teststrategi, samt stötta organisationen i processen med att effektivisera sin testförmåga, både vad det gäller verktyg och kompetens. Även evaluering och implementering av testverktyg och tekniker ingår i rollen.Vem är du?

Vi söker dig som har en bakgrund från en relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har goda kunskaper inom IT- och nätverksteknik. Du har lång erfarenhet av mjukvarutestning och testautomatisering samt kunskap om testramverk likt Selenium, Robot Framework mfl. Du har lätt att samarbeta med utvecklare och har du bakgrund från programvaruutveckling ser vi det som extra meriterade. Vanligt förekommande programmering-och script språk är JavaScript, Java, Python eller C#, C++ . Du kommer även med stor sannolikhet att arbeta i projekt där AWS och mikrotjänser samt med CI/CD flöde varför erfarenhet av detta är en stor fördel.


Tjänsten som testare ställer höga krav på integritet, omdöme samt att kunna arbeta strukturerat. Du måste därför vara bra på att planera och organisera ditt arbete, samt ha förmågan och viljan att aktivt utveckla verksamheten. Att leverera med kvalitet och i tid är en självklarhet. Utöver detta är problemlösningsförmåga viktigt samt en flexibilitet i att både kunna arbeta självständigt och i team.


Du är engagerad i det du gör och har förmågan att själv se vad som behöver göras för att därefter realisera det, du förblir lugn och klarar av att prioritera rätt även när belastningen är hög. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och andra intressenter.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker efter sista ansökningsdatum på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.


För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!


Kontakt/rekryterande chef: Joakim Olsson +46 734378778

Ansök nu

Systemingenjör till Combitech i Stockholm

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Jul 8
Vi på Combitech i Stockholm söker systemingenjörer som kan stötta våra kunder inom försvarsindustrin. Om du har en bakgrund inom elektronik eller mjukvara och vill vara med och forma framtidens teknik, vill vi gärna höra från dig. Här får du möjligheten att arbeta med avancerade system och integrerade lösningar i en högteknologisk miljö. Ansök nu och bli en del av vårt innovativa team!

Din roll som systemingenjör

Som systemingenjör på Combitech hjälper du våra kunder utveckla produkter som består av både hård- och mjukvara. Rollen passar dig som har ett stort intresse och en fallenhet för att lösa komplicerade tekniska problem från ett tvärfunktionellt angreppssätt. Produkterna omfattar ofta integrerade mjukvarusystem som är uppbyggda av en mäng delsystem med tillhörande hårdvara. Ett exempel på system kan var ledningssystem som består av mjukvara, datorhårdvaran och kringliggande sensorsystem som tillsammans skall integreras i ett större system som tex ett fartyg eller ett fordon.Som systemingenjör ges möjlighet att jobba i olika faser i projekten beroende på din erfarenhet och intresse. Uppgifterna kan bestå av att bryta ner övergripande kundkrav till specifika funktions- och komponentkrav. Tillsammans med berörda ingenjörer ta fram lämpliga lösningar och slutligen att vara med i framtagande av funktions- och prestandaprov av delar eller hela systemet. Du jobbar oftast tillsammans med produktägare, projektledare samt eventuellt slutkundens representanter under alla faser av produktutvecklingen.Vem är du?

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör inom, elektronik eller mjukvara och har arbetslivserfarenhet som systemingenjör, eller teknisk projektledare. Du har tidigare jobbat som t.ex. utvecklare, hårdvarukonstruktör eller med integration och verifiering och har därmed byggt upp en bred teknisk förståelse som gör att du snabbt kan sätta dig in i komplexa tekniska system.Du har byggt upp en teknisk erfarenhet som göra att du snabbt kan ta på dig ansvar att leda utvecklingen av ett system eller produkt. Du har en vana att diskutera tekniska detaljer som tex CAN Bussar , Linux eller Windows plattformar och databaser. Du trivs att sätta dig in i nya teknikområden där du måste söka information självständigt. Även om du inte själv kommer koda så är en vana från tex Java, C++ eller ADA en fördel eftersom du troligtvis kommer leda utvecklare inom dessa områden.Du drivs både av att dela med dig av dina erfarenheter och att ta del av andras kunskap för att utveckla så väl dig själv som dina kollegor. Du har god samarbetsförmåga och ledarförmåga.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker efter sista ansökningsdatum på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontakt/rekryterande chef: Thomas Blomborn +46 73 4375431

Ansök nu

Metodutvecklare inom MBD till Combitech i Stockholm

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 8
Vi på Combitech i Stockholm söker fler medarbetare inom metodutveckling för Model Based Definition. Våra kunder har behov av att hantera en stor del av sin produktinformation direkt i 3D-modellen, och därför krävs att ett modellbaserat arbetssätt införs i hela värdekedjan från konstruktion till produktion. På Combitech får du möjligheten att arbeta med ledande industriföretag och utveckla system och processer i teknikens framkant. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär vill vi gärna höra från dig. Ansök nu och bli en del av vårt innovativa team!

Din roll som metodutvecklare inom MBD

I din roll som konsult hos Combitech så kommer du vara en del av utvecklingen till framtidens modellbaserade arbetssätt i produktion. Tanken med MBD är att all relevant information från konstruktion, simulering, beredning och tillverkning till framtagande av serviceinstruktioner och specifikationer knyts till 3D-modellen. Därmed får alla involverade i framtagningsprocessen tillgång till korrekt och uppdaterad information.Ändringar i modellen uppdateras direkt över alla instanser, vilket möjliggör arbete i parallella processer som kortar ner utvecklingstid, sänker kostnader och ger en bättre kontroll över hela produktutvecklingskedjan. Många företag har tagit fram egna begrepp för just detta koncept. 3DPMI, Model Based Design och 3DZP för att nämna några. Då Combitech arbetar mot ett flertal kunder är all erfarenhet av FT&A, PLM/PDM och ERP-system meriterande.Du kommer att arbeta i konsultuppdrag inom ditt kompetensområde PLM / MBD. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är projektledning, applikationsutveckling och metodutveckling, samt stöd inom PLM/MBD. Du kommer att arbeta i teknikens framkant med att utveckla ledande industriföretags system och processer.

Vem är du?

Vi söker dig som arbetat några år inom produktutveckling som konstruktör, beräkningsingenjör, beredare eller projektledare, och vill vara en del av våra kunders digitaliseringsarbete i systemens framkant. Om du tidigare varit en del av en verksamhetsutvecklingsresa mot ett modellbaserat arbetssätt så är det mycket meriterande.Du har en relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet från något av ovan nämnda områden, och du är redo att utveckla din kunskap tillsammans med våra spännande kunder. För att lyckas krävs ett genuint intresse för teknik och processer, och du behöver vara en engagerad och utåtriktad person. Relationsbyggande och lyhördhet är viktiga egenskaper i denna typ av uppdrag.Är du intresserad av programmering, integrationer, verksamhetsutveckling och kravställning ser vi det som ett extra plus.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker efter sista ansökningsdatum på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad!

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!
Kontakt/rekryterande chef: Amanda Holmberg: +46 734378446

Ansök nu

Konstruktör till Combitech i Stockholm

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 8
Till vårt mekanikteam i Stockholm söker vi nu dig med erfarenhet av konstruktion och/eller produktutveckling som är sugen på nästa utmaning. Som konstruktör eller produktutvecklare hos oss får du jobba i spännande uppdrag inom försvarsindustri, flyg- och fordonsutveckling. Utöver en spännande roll erbjuder vi en anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. Är du en person som tycker att det är riktigt kul med utveckling av såväl klassisk mekanik, som ny teknik såsom 3D-printing och 3D-ritningar? Då är du den vi söker!


Din roll som konstruktör?

I denna roll blir du en del av ett härligt team konstruktörer och projektledare som gillar mixen av häftig teknik och att ha kul på jobbet. Du kommer jobba med att utveckla mekaniska komponenter som ska uppfylla uppställda funktions- och miljökrav. Arbetet kan även innefatta analyser av kravuppfyllnad, detaljkonstruktion, form- och lägestolerans samt materialval. Beroende på din bakgrund och intresse arbetar vi för att hitta rätt uppdrag för just dig.


Kollegorna har olika bakgrunder och erfarenhetsnivåer vilket gör att du både kommer kunna diskutera och bolla komplexa problem såväl som att få nya infallsvinklar. Beroende på din erfarenhetsnivå kommer arbetsuppgifternas komplexitet kunna fördelas därefter, så arbetet blir utmanande och stimulerande för alla. Du kan även vid intresse och erfarenhet agera som mentor till mer juniora kollegor.


Hos oss har du en trygg anställning oavsett uppdrag och du ges stor möjlighet att påverka din fortsatta karriär inom området genom att ta del av Combitechs unika utbildningspaket. I mekanikteamet satsar vi på nya tekniker och arbetssätt - därför går alla våra konstruktörer kurser i MBD (Model Based Definition) men också 3D-printingteknik. Då vi har kunder i Stockholmsområdet kommer din placering vara på plats hos våra kunder, men även på vårt kontor i Alvik.


Vem är du?

Vi söker både dig med specialistkunskap eller mångårig erfarenhet inom konstruktion och/eller produktutveckling, samt dig som är i början av din karriär med något års arbetslivserfarenhet bakom dig. I din bakgrund har du en relevant ingenjörsexamen.


Som konstruktör är du kreativ, med intresse av att förbättra och jobba med nyutveckling, anpassningar och effektiviseringar. Du har god allmänkännedom om mekanik och har tidigare konstruerat komponenter som tillverkats utifrån ditt ritningsunderlag, gärna med olika tillverkningsmetoder. Vi förväntar oss att du är duktig i CAD, erfarenhet av Siemens NX, Creo eller CATIA är meriterande. Erfarenhet av konstruktion av batterikapsling och kylsystem är starkt meriterande.Vi tror att du är nyfiken och öppen att ta till dig ny kunskap och inte rädd för att ta egna initiativ så arbetet drivs framåt. Rollen medför ofta samarbete med angränsade funktioner så som inköps-, kvalitets- och produktionsavdelningar, varför god kommunikationsförmåga och prestigelöshet är nycklar till att nå nödvändiga kompromisser som krävs för att finna den bästa totallösningen.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Urval sker efter sista ansökningsdatum på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!
Kom och gör skillnad!

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontakt/rekryterande chef: Amanda Holmberg: +46 734378446

Ansök nu

Nätverksarkitekt inom radar- och sensorsystem till Combitech

Systemarkitekt
Läs mer Jul 5
Vill du jobba med uppgifter som bidrar till Sveriges försvarsförmåga? Combitech söker dig som vill vara en del av utvecklingen av nya system som har betydelse för Sveriges säkerhet och vara en del i kedjan för att utöka förmågan inom Försvarsmakten.Vi söker nya konsulter som kan stärka våra team med ytterligare kompetens inom bland annat kommunikationssystem, systemarkitektur och nätverk, och som vill hjälpa våra kunder att utveckla framtidens radar- och sensorsystem.

Din roll som konsult på enheten Sensor Solutions

Affärsområdet Sensor & Information Solutions på Combitech består idag av cirka 80 engagerade medarbetare med en stor blandning av kompetenser och åldrar, på flera platser i Sverige. Vi söker dig som vill vara en del av vår organisation som befinner sig i tillväxt och förändring. Det som genomsyrar verksamheten är vår prestigelöshet, vår nyfikenhet och vårt ständiga lärande.Vi söker dig som vill arbeta i vårt team och bidra till vår kunds utveckling av sensor- och radarförmåga. Du kommer bland annat att arbeta med och skriva tekniska underlag och kravdefinitioner, tekniska upphandlingsunderlag, men framför allt vara med och driva utvecklingen och integrationen av kommunikationssystemen (bärarnätet) till framtidens sensor- och radarsystem. Ett arbete som innehåller komplexa system med många och varierande gränssnitt. Vi stödjer våra kunder för att säkerställa hög kvalitet i deras leverans och du kommer att arbeta nära myndigheters arbetsflöden och processer.Hos oss har du många kontaktytor och du delar vår syn att långsiktighet och stabilitet ska genomsyra vår relation med våra kunder. Vi samverkar främst med FMV och Försvarsmakten, men även med andra delar inom försvarsindustrin. Tillsammans med teamet vill vi skapa förutsättningar för ständig utveckling på det individuella planet genom kunskapsutbyte, men även genom utbildning och kompetensutveckling.Vi söker nya kollegor till Helsingborg, Stockholm, Arboga, Skövde, Linköping eller Göteborg. För rätt kandidat kan även andra placeringsorter vara aktuella. Viss mängd resor ingår i arbetet, men vi värnar om att arbets- och privatliv ska gå ihop.

Vem är du?

Vi tror att du har en högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom ett relevant område och att du gärna har några års arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet eller intresse inom försvar eller försvarsindustrin. Vi söker dig med förmågan att se och överblicka helheten när många system ska fungera med varandra och förstå vad som behöver ingå i systemlösningen för att nå målet. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska, och du får gärna vara bekväm med att skriva tekniska underlag.Utöver det tror vi att du har förståelse för IT-system, allt ifrån specialanpassade applikationer till mer vedertagna produkter. Du kanske även har ett intresse och övergripande kunskap om "system av system", systemarkitektur och nätverksteknik, och kanske också nätverkssäkerhet och kryptoteknik.Som person tror vi att du är lösningsorienterad och noggrann, och tycker om att driva arbetet framåt mot uppsatt mål. Du samarbetar gärna med andra men trivs även med att arbeta både i team och självständigt. Du drivs av att bidra till ett säkrare samhälle och framför allt tycker du om att ha kul på din arbetsplats.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.I och med semestertider sker urvalet efter sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!
Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontaktpersoner/rekryterande chefer:
Marcus Svensson, marcus.svensson@combitech.com, 073 446 9495
Erika Andersson, erika.andersson@combitech.com, 073 437 8918

Ansök nu

Data Engineer till Combitech i Stockholm

Databasutvecklare
Läs mer Jul 5
Är du en passionerad Data Engineer med expertis inom Apache Spark, Databricks och Big Data? Bli en del av vårt team på Combitech i Stockholm där du får möjlighet att samarbeta med specialister inom Data Insights och AI, samt bidra till innovativa lösningar för våra kunder. Vi värdesätter din kreativitet och strävan att ständigt utvecklas, och erbjuder en arbetsmiljö där balans mellan arbete och fritid prioriteras. Ansök nu och bli en del av en framtidsinriktad och hållbar verksamhet!

Din roll som Data Engineer

Som konsult inom vår avdelning, Innovation & Emerging Technologies, baserad i Stockholm, kommer du ingå i ett drivet gäng av andra konsulter med blandad kompetens. Utöver det ingår du även i ett nationellt kompetensnätverk där du har möjlighet att samverka med specialister inom Data Insights, Business Intelligence och Advanced Analytics (Machine Vision, Natural Language Processing, Predictive Maintenance, Optimization och andra AI områden). Du kommer ingå i leveransteam ute hos någon av våra kunder eller sitta i kundleverans på kontoret hos Combitech, det kan variera.
Vem är du?

Vi söker sig som har en relevant högskoleutbildning inom IT, teknik, matematik och eller statistik. Du är bekväm med både hands-on utveckling och att kunna förstå hur olika komponenter hänger ihop med kundernas behov och hur de levererar värde. Du kommer ha tätt samarbete med arkitekter så en grundförståelse för hur du skapar robusta och hållbara lösningar är önskvärt.

Vi söker dig som har kompetens inom Apache Spark och Databricks, men också inom t.ex. Hadoop/Hive eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Big data och Kubernetes (gärna både i molnet och on-prem). Kunskaper inom Python och Pandas är önskvärda, samt informationsmodellering och statistiska metoder. Har du även erfarenhet inom Qlik eller Power BI är det meriterande.För att passa in i teamet brinner du för nyskapande, har ett kreativt sinne och strävar efter att lära dig nya saker. Som konsult har du till uppgift att samverka med kollegor och kunder, och du bör gilla det, samt också hålla örat mot rälsen när det kommer till din egen och Combitech's utveckling framåt.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker efter sista ansökningsdatum på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!


Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Kontakt/rekryterande chef: Helena Hagberg +46 (73) 4469172

Ansök nu

Systemingenjör inom systemsäkerhet till Combitech i Stockholm

Systemarkitekt
Läs mer Jul 5
Är du en erfaren systemingenjör med passion för systemsäkerhet och utveckling av säkerhetskritiska system? Hos Combitech i Stockholm får du möjligheten att samarbeta med ledande experter och kunder för att forma morgondagens teknik och utvecklingsmetodik. Bli en del av vårt nationella kompetensnätverk där du kan påverka och utveckla framtida förmågor och tjänster. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter, där din kompetens och ditt engagemang gör skillnad. Ansök nu och ta nästa steg i din karriär med oss!

Din roll som systemingenjör inom systemsäkerhet

Som systemingenjör på Combitech jobbar du med säkerhetskritiska system där arbetsuppgifterna mer specifikt innefattar systemering, krav, design, arkitektur och verifiering. I arbetet är det extra fokus på balansering mellan icke-funktionella systemegenskaper såsom robusthet, stabilitet och tillförlitlighet (utöver systemsäkerhet).Förutom att bidra på både operativ och strategisk nivå i våra kunders projekt blir du en viktig del i vår fortsatta satsning och etablering inom området i Stockholmsregionen. Du kommer även ingå i ett nationellt gruppering och tillhörande kompetensnätverk där du tillsammans med drivna kollegor utvecklar våra framtida kompetenser, förmågor och tjänster. Möjligheterna är många där du har stor möjlighet att påverka. Detaljerna i rollen anpassas självklart efter dina önskemål och ambitioner.

Vem är du?

Du har mångårig erfarenhet av och tydlig inriktning mot att arbeta med utveckling av kritiska system. Vi ser att du har gedigen kunskap avseende standarder och framför allt hur de tolkas och tillämpas vid utveckling av säkerhetskritiska system, tex ISO26262, IEC61508, DO-178C, DO-254, ARP4754A, ARP 4761, ISO13849.Vi ser också gärna att du har erfarenhet och intresse av verksamhetsutveckling och förändringsledning, samt även erfarenhet från olika branscher, då det är meriterande. Du har ett etablerat nätverk, stort engagemang, och skapar goda relationer med både kunder och medarbetare. Du är också en god lyssnare, har stark initiativförmåga och uppskattar kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken.


Om försvarssekretess: Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker efter sista ansökningsdatum på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!


Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontakt/rekryterande chef: Helena Hagberg +46 (73) 4469172

Ansök nu

Projektledare inom radar- och sensorsystem till Combitech

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Jul 5
Vill du vara med och forma framtidens sensorsystem som bidrar till Sveriges försvarsförmåga? Vi söker en erfaren projektledare till vårt växande team för att driva spännande projekt inom radar- och sensorteknik. Hos oss får du en nyckelroll i utvecklingen av avancerade tekniska lösningar och möjligheten att göra verklig skillnad i en organisation som satsar på innovation och tillväxt. Bli en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa en säkrare framtid!

Din roll som projektledare inom sensorsystem

Affärsområde Sensor & informations Solutions består idag av ca 80 engagerade medarbetare med stor blandning av kompetenser, åldrar och på flera platser i Sverige. Vi arbetar med att analysera kundens behov och ta fram tekniska underlag för framtida radar- och sensorsystem.Vi söker nu efter en projektledare / teknisk projektledare som vill vara med och driva ett flerårigt projekt för att utveckla vår kunds sensor- och radarförmåga. I den här rollen kommer du att leda arbetet tillsammans med kunden för att stödja utvecklingen av framtidens radar- och sensorsystem. Du kommer att ha ett nära samarbete med kunden, driva projektet framåt och ha en rådgivande roll. Tillsammans med kunden tar ni fram underlag för offentliga upphandlingar inom komplexa system och stödjer integrationen av produkter i deras rätta miljöer.Ditt arbete kommer att vara mot komplexa miljöer relaterade till radarteknik, antennlära, mikrovågsteknik eller informationstransmission. Vi samverkar och koordinerar med andra intressenter och angränsande projekt i syfte att få helheten att fungera i form av system av system.

Vem är du?

Vi tror att du har en högre utbildning som ingenjör alternativt systemvetenskap, eller har en militär bakgrund med erfarenhet av en ledande roll i olika projekt av teknisk karaktär. Du är van att arbeta med komplexa systemdokument samt har erfarenhet av upphandlingsprocessen hos myndigheter, gärna med koppling mot Totalförsvaret. Det är särskilt meriterande med erfarenhet av att ha jobbat med militära sensorer.Som projektledare är du trygg i din roll, vågar ta för dig och är bekväm med att planera, leda och följa upp ett projekt. Du har goda samarbetsegenskaper och tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en strukturerad och engagerad person som har god initiativförmåga och som arbetar målfokuserat.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.I och med semestertider sker urvalet efter sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!Kontaktpersoner/rekryterande chefer:
Marcus Svensson, marcus.svensson@combitech.com, 073 446 9495

Erika Andersson, erika.andersson@combitech.com, 073 437 8918

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Ingenjör inom radar- och sensorsystem till Combitech

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Jul 5
Vill du ingå i en större kontext där vi utvecklar nya system som är av betydande vikt för Sveriges säkerhet? Vara en del av ett team som drivs av att hitta kreativa lösningar och tillsammans öka förmågan för Totalförsvaret?Nu söker vi dig som vill arbeta tillsammans med våra kunder i processen med kravställning, vara ett stöd under anskaffning och vägledande under implementeringsfasen av framtidens radar- och sensorsystem. Vi söker nya medarbetare som kan stärka våra team med ytterligare kompetens inför en spännande framtid.

Din roll som systemingenjör/projektingenjör på enheten Sensor Solutions

Affärsområdet Sensor & Information Solutions på Combitech består idag av cirka 80 engagerade medarbetare med en stor blandning av kompetenser och åldrar, på flera platser i Sverige. Vi söker dig som vill vara en del av vår organisation som befinner sig i tillväxt och förändring. Det som genomsyrar verksamheten är vår prestigelöshet, nyfikenhet och ständiga lärande.Du kommer i din roll som konsult att bidra med din systemförståelse i hela projektet kring att ta fram nya radar- och sensorsystem. Du kommer att delta i systemarbetet, som inkluderar kravdefinition hela vägen till produktion, implementation och överlämning. Du skapar tekniska underlag enligt kundens önskemål för att framtidens sensor- och radarsystem ska motsvara våra kunders förväntningar. Vi stödjer våra kunder för att säkerställa hög kvalitet i deras leverans, och du kommer att arbeta nära myndigheters arbetsflöden och processer.Hos oss har du många kontaktytor och du delar vår syn att långsiktighet och stabilitet ska genomsyra vår relation med våra kunder. Vi samverkar främst med FMV och Försvarsmakten, men även med andra delar inom försvarsindustrin. Tillsammans med teamet vill vi skapa förutsättningar för ständig utveckling på det individuella planet genom kunskapsutbyte, men även genom utbildning och kompetensutveckling.Vi söker nya kollegor till Stockholm, Helsingborg, Arboga, Skövde, Linköping eller Göteborg. För rätt kandidat kan även andra placeringsorter vara aktuella. Det ingår resor i arbetet, men vi värnar om att arbets- och privatliv ska gå ihop.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en ingenjörsexamen eller annan likvärdig erfarenhet samt några års arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, kanske med inriktning radar och sensorer. Det är även meriterande om du har erfarenhet från eller intresse av försvar eller försvarsindustrin. Du samarbetar gärna med andra i ditt arbete, men är trygg i att arbeta självständigt. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska och behöver vara bekväm med att skriva kravställande dokument. Vi tror även att du är lösningsorienterad och noggrann och tycker om att driva arbetet framåt mot uppsatt mål.Du behöver inte ha erfarenhet som konsult men du måste ha en förståelse för kundrelationer och vara lyhörd för kundens dynamiska behov. Du trivs i sociala sammanhang där du är en representant för Combitech, allt ifrån intern samverkan till att följa med på leverantörsbesök.Vi tror att du drivs av möjligheten att bidra till ett starkare försvar och framför allt tycker om att ha roligt på din arbetsplats.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.I och med semestertider sker urvalet efter sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontaktpersoner/rekryterande chefer:
Marcus Svensson, marcus.svensson@combitech.com, 073 446 9495
Erika Andersson, erika.andersson@combitech.com, 073 437 8918

Ansök nu

UX/UI Designer till Combitech i Stockholm

Interaktionsdesigner
Läs mer Jul 5
Är du en passionerad UI/UX Designer som drivs av ständig förbättring och innovation? Vi på Combitech i Stockholm söker dig som vill spela en central roll i att formge och implementera användargränssnitt, samarbeta med utvecklingsteam och säkerställa att våra digitala produkter möter både användarnas behov och våra uppdragsgivares mål och standarder. På Combitech erbjuder vi en dynamisk arbetsplats med stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

I den här rollen får du möjlighet att:

*

Skapa wireframes, mockups och prototyper.

*

Underhålla och bidra till uppdragsgivarnas designsystem.

*

Genomföra användbarhetstester och iterera design baserat på feedback.

*

Samarbeta med utvecklingsteamet för att implementera UI-design i kod.

*

Ständigt uppdatera dig med de senaste trenderna inom UI/UX design.
Vi söker dig som

*

Har minst 3-5 års erfarenhet av UI/UX-design.

*

Har en relevant högskoleexamen eller motsvarande erfarenheter.

*

Har erfarenhet av att arbeta med Figma, React.js och Typescript.

*

Har förmågan att arbeta självständigt samt i team.

*

Är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

*

Det är meriterande om du även har vana av frontend-utveckling.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker efter sista ansökningsdatum på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontakt/rekryterande chef: Helena Hagberg +46 (73) 4469172

Ansök nu

Senior lösningsarkitekt till Combitech i Stockholm

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Jul 4
Combitech växer och vi söker nu innovativa och drivna seniora lösningsarkitekter som är redo att forma framtiden tillsammans med oss. Är du affärsdriven med erfarenhet och intresse kring teknik och har en talang för att skapa robusta och hållbara lösningar? Då kan det vara just dig vi letar efter!Som senior lösningsarkitekt hos Combitech kommer du att spela en nyckelroll i våra kunduppdrag. Du kommer att vara ansvarig för att utveckla arkitekturen för komplexa system som möter våra kunders unika behov och utmaningar. Din expertis kommer att bidra till att leda vägen för innovation, samtidigt som du säkerställer att lösningarna är säkra, skalbara och effektiva. På Combitech har vi en företagskultur som värderar innovation och hållbarhet, och där det finns mycket utrymme för personlig och professionell utveckling. Vi har höga ambitioner men vi värdesätter även en balans mellan arbete och fritid. Hos oss ska du kunna prestera både på och utanför jobbet.I den här rollen får du möjlighet att:

*

Samarbeta med projektledare, utvecklare och andra stakeholders för att säkerställa teknisk kvalitet och integration

*

Analysera och förstå kundkrav för att designa bästa möjliga lösning

*

Utforma teknisk arkitektur för systemlösningar

*

Jobba med omvärldsbevakning kring tekniska trender och bästa praxis

*

Jobba med riskhantering inom teknisk design och implementering

*

Dokumentera och presentera arkitekturen för både tekniska och icke-tekniska intressenter

Vi söker dig som:

*

Har relevant högskoleutbildning inom IT, högskole- eller civilingenjör eller motsvarande

*

Har gedigen erfarenhet av systemarkitektur

*

Är bekant med molnlösningar, API:er och integrationsplattformar

*

Har erfarenhet av agila arbetsmetoder

*

Är en utmärkt kommunikatör och kan förmedla komplexa idéer på ett enkelt sätt

*

Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift

Om försvarssekretess: Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker efter sista ansökningsdatum på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontaktperson/rekryterande chef: Helena Hagberg +46 (73) 4469172

Ansök nu

Konstruktör till Combitech i Stockholm

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 10
Till vårt mekanikteam i Stockholm söker vi nu dig med erfarenhet av konstruktion och/eller produktutveckling som är sugen på nästa utmaning. Som konstruktör eller produktutvecklare hos oss får du jobba i spännande uppdrag inom försvarsindustri, flyg- och fordonsutveckling. Utöver en spännande roll erbjuder vi en anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. Är du en person som tycker att det är riktigt kul med utveckling av såväl klassisk mekanik, som ny teknik såsom 3D-printing och 3D-ritningar? Då är du den vi söker!


Din roll som konstruktör

I denna roll blir du en del av ett härligt team konstruktörer och projektledare som gillar mixen av häftig teknik och att ha kul på jobbet. Du kommer jobba med att utveckla mekaniska komponenter som ska uppfylla uppställda funktions- och miljökrav. Arbetet kan även innefatta analyser av kravuppfyllnad, detaljkonstruktion, form- och lägestolerans samt materialval. Beroende på din bakgrund och intresse arbetar vi för att hitta rätt uppdrag för just dig.


Kollegorna har olika bakgrunder och erfarenhetsnivåer vilket gör att du både kommer kunna diskutera och bolla komplexa problem såväl som att få nya infallsvinklar. Beroende på din erfarenhetsnivå kommer arbetsuppgifternas komplexitet kunna fördelas därefter, så arbetet blir utmanande och stimulerande för alla. Du kan även vid intresse och erfarenhet agera som mentor till mer juniora kollegor.


Hos oss har du en trygg anställning oavsett uppdrag och du ges stor möjlighet att påverka din fortsatta karriär inom området genom att ta del av Combitechs unika utbildningspaket. I mekanikteamet satsar vi på nya tekniker och arbetssätt - därför går alla våra konstruktörer kurser i MBD (Model Based Definition) men också 3D-printingteknik. Då vi har kunder i Stockholmsområdet kommer din placering vara på plats hos våra kunder, men även på vårt kontor i Alvik.


Vem är du?

Vi söker både dig med specialistkunskap eller mångårig erfarenhet inom konstruktion och/eller produktutveckling, samt dig som är i början av din karriär med något års arbetslivserfarenhet bakom dig. I din bakgrund har du en relevant ingenjörsexamen.


Som konstruktör är du kreativ, med intresse av att förbättra och jobba med nyutveckling, anpassningar och effektiviseringar. Du har god allmänkännedom om mekanik och har tidigare konstruerat komponenter som tillverkats utifrån ditt ritningsunderlag, gärna med olika tillverkningsmetoder. Vi förväntar oss att du är duktig i CAD, erfarenhet av Siemens NX, Creo eller CATIA är meriterande. Erfarenhet av konstruktion av batterikapsling och kylsystem är starkt meriterande.Vi tror att du är nyfiken och öppen att ta till dig ny kunskap och inte rädd för att ta egna initiativ så arbetet drivs framåt. Rollen medför ofta samarbete med angränsade funktioner så som inköps-, kvalitets- och produktionsavdelningar, varför god kommunikationsförmåga och prestigelöshet är nycklar till att nå nödvändiga kompromisser som krävs för att finna den bästa totallösningen.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Urval sker efter sista ansökningsdatum på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!
Kom och gör skillnad!

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontakt/rekryterande chef: Amanda Holmberg: +46 734378446

Ansök nu

Java-utvecklare till Combitech i Stockholm

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 10
Combitech i Stockholm söker java-utvecklare till affärsområdet IT & Design som vill jobba med företag och myndigheter som värnar för Sveriges säkerhet. Combitechs kunder inom detta område har ett mycket stort behov just nu på grund av omvärldsläget. Utöver samhällsviktiga, spännande, och nyskapande uppdrag inom den senaste tekniken får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som java-utvecklare

Som konsult på Combitech kommer du arbeta med nyutveckling och underhåll av militära och säkerhetsrelaterade system för både myndighete och privata bolag. Arbetet kan innebära att utveckla säkra kommunikationslösningar för myndigheter och militära organisationer, utveckla system för verifiering och testning av mjukvaruprodukter eller utveckling av ledningssystem. Ytterligare exempel kan vara att underhålla och förbättra avancerade system för kommunikationsövervakning.?Utvecklingsarbetet sker i vanligt förekommande miljöer och verktyg som Java, Javascript, Linux, GIT, Jenkins samt olika databaser.Uppdragen kan innebära att du som utvecklare ansvarar för ett delområde eller komponent och arbetar tillsammans med andra utvecklare i ett team med dagliga scrum-möten. Vägen fram till lösningen ofta inte är spikrak utan diskuteras och itereras fram i gruppen tillsammans. Du kommer jobba i uppdrag där du förväntas självständigt kunna driva utvecklingsarbetet, där du är ansvarig för en funktion med både kravsättning, design och implementation. Vanligtvis driver du dina egna (eller tillsammans i team) uppdragspaket eller arbetsuppgifter med tidplaner eller sprintar och rapporterar till en projektledare eller produktägare framgångar och utmaningar.


Vem är du?

Vi söker dig som är erfaren java-utvecklare och som jobbar med utveckling av system som innefattar både frontend- och backendelen, databasintegrering samt gärna system som körs på Linux. Lämplig utbildningsprofil är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning i datateknik eller informationsteknik alternativt kunskap inhämtad på annat sätt.Du har förmåga att fokusera djupt i tekniken på detaljnivå för att komma fram till den mest optimala lösningen. Du trivs och sporras av att stöta på nya tekniska utmaningar och är inte rädd att fråga kollegor om hjälp om du fastnar. Då många uppdrag innebär att du som utvecklare testar din egenutvecklade kod är det meriterade om du har erfarenhet av att bygga automatiserade testscript.Även om uppdragen ofta är självständiga kan du ingå i team på uppdragen. Därför vill vi att du är öppen för att samarbeta och dela med dig till kollegor både på uppdraget och på Combitech i konsultgruppen.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval och intervjuer sker löpnade. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Fullstack-utvecklare till Combitech i Stockholm

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Apr 19
Vi på Combitech växer och söker nu fullstack-utvecklare till vårt kontor i Stockholm. I rollen som fullstack-utvecklare ingår du antingen i något av våra in-houseteam eller agerar resurskonsult hos någon av våra spännande kunder. Vår kundbas befinner sig främst inom försvarsindustrin och närliggande myndigheter, men vi har även flertalet kunder i den privata sektorn. Din expertis kommer att bidra till att leda vägen för innovation, samtidigt som du säkerställer att lösningarna är säkra, skalbara och effektiva. På Combitech har vi en företagskultur som värderar innovation och hållbarhet, där det finns mycket utrymme för personlig och professionell utveckling.


I den här rollen får du möjlighet att:

*

Arbeta inom tekniska och spännande uppdrag i en bransch där kvalité och säkerhet är av högsta prioritet.
*

Vara en bidragande faktor till att skapa ett tryggt, stabilt och motståndskraftigt Sverige.
*

Jobba tillsammans med kollegor internt på Combitech men också ute hos våra kunder där du kommer att ha kontakt med andra utvecklare, kravställare och projektledare.
*

Vidareutvecklas då du som konsult har möjlighet att påverka vilka uppdrag du tar och med stöd från din närmsta chef sätta karriärsmål och en plan framåt.

Vi söker dig som:

*

Har en datainriktad ingenjörsexamen eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.
*

Har runt 5 års erfarenhet av fullstack-utveckling med tyngd i backend.
*

Har en bred kunskap inom databashantering och olika programmeringsspråk så som C++, C, Java, C# och Python.
*

Har kunskap i något av de större JavaScript-ramverken, förslagsvis React, Angular eller Vue.js. Smt.
*

Har erfarenhet av andra tekniker såsom Jenkins, Git, GIS, PowerShell, Docker och Linux.
*

Är nyfiken, engagerad och har en stark vilja att fortsätta utvecklas.

*

Är en pragmatisk och flexibel problemlösare som tycker om att tillsammans med andra lösa komplexa utmaningar.Om försvarssekretess: Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

C++ utvecklare till Combitech i Stockholm

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 10
Combitech är i en tillväxtfas och vi är på jakt efter C++ utvecklare till vårt interna team i Stockholm, för uppdrag inom försvarsindustrin. Detta är din möjlighet att arbeta i en unik miljö, där du kommer att bidra till utvecklingen av mjukvarulösningar för olika typer av fordon. Vi erbjuder inte bara stimulerande och spännnade projekt, utan också chanser för personlig och professionell utveckling.

Din roll som C++ utvecklare

Arbetsuppgifterna innebär att utveckla ledningssystem för land och sjögående fordon. Ledningssystemet kan enkelt beskrivas som en koordinerade mjukvara för fordonets sensorer, extern och intern kommunikation samt olika typer verktyg ombord. Koden skrivs för att köras på extern hårdvara och vi har även tillgång till en egen testrigg så att du får snabb och tydlig feedback på lösningens kvalité direkt.Teknikstacken skiljer lite mellan teamen men de gemensamma är att utvecklingen sker i C++ samt en mindre del C# och Python. Versionshantering sker i GIT och ärendehantering och projekt styrs i JIRA. Systemet körs både på Linux och Windows.För dessa uppdrag jobbar du i ett internt team på vårt kontor i Alvik med viss möjlighet till hemarbete efter överenskommelse inom gruppen. Du kommer jobba i ett team om 7 personer med varierande erfarenhetsnivå inom mjukvaruutveckling. Teamen arbetar agilt och strävar efter att efterleva scrum i den mån som än mest effektivt.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bakgrund från en ingenjörsutbildning med inriktning i datateknik, informationsteknik eller IT-infrastruktur, alternativt kunskap inhämtad på annat sätt. Du har erfarenhet av utveckling i C eller C++ på Linuxplattformar och mer specifikt är erfarenhet av testdriven design extra meriterande.


Vi ser att du uppskattar att jobba med programvaruutveckling i alla former och har erfarenhet av att arbeta med verktyg och scriptspråk som effektiviserar framtagning av mjukvarubaserade system. Dessutom bör du ha ett driv och intresse för att utveckla ditt kunnande med nya verktyg och språk som effektiviserar framtagningen ytterligare. För rätt kandidat med intresse och driv finns även möjligheter att ta en mer ledande roll som scrummaster, tech-lead eller team-lead.


För att lyckas i rollen är det viktigt att vara anpassningsbar efter kundernas behov. Du ska även vara bekväm med både engelska och svenska i tal och skrift för ditt dagliga arbete.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!


Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Managementkonsult inom MBE & förändringsledning till Combitech

Verksamhetskonsult
Läs mer Apr 26
Gillar du samspelet mellan affär, människa och teknik? Ser du möjligheter där andra ser problem? Vill du driva förändring, inte bara på idéstadiet utan att även se till att lösningar implementeras och ger effekt? Välkommen till vår managementkonsultdivision på Combitech!Vi arbetar med digitalisering och förändringsledning på ledningsnivå tillsammans med flera av de ledande svenska industribolagen och har tagit en stark position inom bland annat Model-Based Enterprise transformation. Vi fortsätter vår tillväxtresa och söker nu en senior managementkonsult med kunskap inom MBE/MBD till vårt digitaliseringsteam.

Din roll som managementkonsult

Vi söker dig som arbetat som managementkonsult mot tillverkande produktbolag med digitalisering av produktlivscykel eller haft en ledande roll inom Model-Based Enterprise eller Virtual Development/Manufacturing. I denna roll förväntar vi att du ska kunna:

* Driva och delta i strategiska förändringsprojekt hos tillverkande produktbolag och industri
* Analysera och optimera utvecklings- och produktionsprocesser genom digitalisering och förändringsledning
* Bidra med din affärsmässiga förståelse och ditt tekniska kunnande för att skapa värde för våra kunderSom senior konsult blir du även en viktig del i att styra vår inriktning och vårt tjänsteutbud. Du följer tekniska trender och sätter dig in i värdet och möjligheterna med dem. Du rör dig fritt mellan den strategiska och operativa dimensionen och levererar projekt tillsammans med projektledare och övrig personal. Till stöd i ditt arbete har du Combitechs 2300 teknikexperter.Vi arbetar i team, alltid med människan i centrum - det gäller både i våra kundlösningar såväl som i hur vi jobbar tillsammans och agerar mot varandra. Vi är ett gäng med höga ambitioner i en varm kultur som inte är rädda för att ta i när det behövs. Är du i ett skede i livet där du vill göra skillnad samtidigt som du vill få en möjlighet till balans mellan arbete, familj och fritid är du välkommen - hos oss ska du kunna prestera både på och utanför jobbet.

Vem är du?

Vi söker dig som har stor erfarenhet av utvecklings- och produktionsprocesser och har drivit värdeskapande förändringar inom utveckling- och produktionsorganisationer. Du har god erfarenhet av digitaliserad industri, till exempel MBE, MBD, virtual manufacturing eller digital twins/digitala tvillingar. Du är teknikintresserad, förstår möjligheterna av ökad digitalisering och är både strategiskt tänkande och affärsorienterad. Du är van vid att förstå och räkna på nyttan av olika investeringar och gillar att följa upp resultatet av en förändring.Du har en relevant universitets- eller högskoleutbildning och flera års arbetslivserfarenhet antingen som managementkonsult, utvecklingschef eller liknande inom tillverkande industri.Du är en god lyssnare som gärna drar nytta av den kompetens som finns runt omkring dig. Du har lätt för att sätta dig in i nya situationer, analysera dem och kommunicera dina resultat i tal och bild på ett sådant sätt att du får med dig både beslutsfattare och experter.Du är en nyfiken person som får saker att hända med en god förmåga att kommunicera och bygga relationer. Du är en lagspelare med stor samarbetsförmåga samtidigt som du kan ta egna initiativ och ansvara för egna leveranser.Meriterande för rollen är ett stort nätverk inom din industri, god förståelse av business case design, MBE, virtual development/manufacturing, digital twins.Om försvarssekretess: Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med eventuell registerkontroll.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontaktperson/rekryterande chef: Christian Silvander Orrego, christian.orrego@combitech.com, +46 73 4376015

Ansök nu

Systemarkitekt inom radar- och sensorsystem till Combitech

Systemarkitekt
Läs mer Maj 8
Vill du jobba med uppgifter som bidrar till Sveriges försvarsförmåga? Combitech söker dig som vill vara en del av utvecklingen av nya system som har betydelse för Sveriges säkerhet och vara en del i kedjan att utöka förmågan inom Försvarsmakten.Vi söker efter nya konsulter som kan stärka våra team med ytterligare kompetens inom bland annat systemarkitektur och nätverk och som vill hjälpa våra kunder att utveckla framtidens radar- och sensorsystem.

Din roll som konsult på enheten Sensor Solutions

Affärsområdet Sensor & Informations Solutions på Combitech består idag av ca 80 engagerade medarbetare med stor blandning av kompetenser, åldrar och på flera platser i Sverige. Vi söker dig som vill vara en del av vår organisation som befinner sig i tillväxt och förändring. Det som genomsyrar verksamheten är vår prestigelöshet, vår nyfikenhet och ständiga lärande.Vi söker efter dig som vill arbeta i vårt team och bidra till vår kunds utveckling av sensor- och radarförmåga. Du kommer i din roll vara med i hela skedet av projektet från definition till produktion. Du kommer tillsammans med kunden bland annat arbeta med tekniska underlag och kravdefinition, tekniska upphandlingsunderlag men framför allt utvecklingen av bärarnätet till framtidens sensorer- och radarsystem. Ett arbete som innehåller komplexa system med många och varierande gränsytor.Hos oss har du många kontaktytor och du delar vår syn att långsiktighet och stabilitet ska genomlysa vår relation med våra kunder. Vi samverkar främst med FMV & Försvarsmakten men naturligtvis även med andra delar inom försvarsindustrin. Tillsammans med teamet vill vi skapa förutsättningar för ständig utveckling på det individuella planet genom kunskapsutbyte, men även genom utbildning och kompetensutveckling. Vi arbetar målinriktat med personliga utvecklingsplaner och en tydlig individuell väg framåt. Detta för att skapa långsiktighet och trivsel då våra medarbetare är vår viktigaste resurs.Vi söker nya kollegor till Helsingborg, Stockholm, Arboga, Skövde, Linköping eller Göteborg. För rätt kandidat kan även andra placeringsorter vara aktuella.Viss mängd resor ingår i arbetet men vi värnar dock om att arbets- & privatliv ska gå ihop.

Vem är du?

Vi tror att du har en högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom relevant område och att du gärna har några års arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet inom försvar eller försvarsindustrin. Vi söker dig med förmågan att se och överblicka helheten när många system ska fungera med varandra och förstår vad som behöver ingå i systemlösningen för att nå målet. Du får gärna vara bekväm med att skriva tekniska underlag.Utöver det tror vi att du har förståelse för IT-system, allt ifrån specialanpassade applikationer till mer vedertagna produkter. Du kanske även har ett intresse och övergripande kunskap om "system av system", systemarkitektur och nätverksteknik och kanske också nätverkssäkerhet.Som person tror vi att du:

* Drivs av att bidra till ett säkrare samhälle och tycker om att ha kul på din arbetsplats.
* Har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta både i team och självständigt.
* Är lösningsorienterad och noggrann och tycker om att driva arbetet framåt mot uppsatt mål.
* Är bra på att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.Om försvarssekretess: Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!Kontaktpersoner/rekryterande chefer: Marcus Svensson 073 446 9495, Erika Andersson 073 437 8918

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Lösningsarkitekt till Combitech i Stockholm

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 17
Combitech växer och vi söker nu innovativa och drivna lösningsarkitekter som är redo att forma framtiden tillsammans med oss. Som lösningsarkitekt hos Combitech kommer du att spela en nyckelroll i våra kunduppdrag. Du kommer att vara ansvarig för att utveckla arkitekturen för komplexa system som möter våra kunders unika behov och utmaningar. Din expertis kommer att bidra till att leda vägen för innovation, samtidigt som du säkerställer att lösningarna är säkra, skalbara och effektiva. På Combitech har vi en företagskultur som värderar innovation och hållbarhet, och där det finns mycket utrymme för personlig och professionell utveckling.

I den här rollen får du möjlighet att:

*

Samarbeta med projektledare, utvecklare och andra stakeholders för att säkerställa teknisk kvalitet och integration
*

Analysera och förstå kundkrav för att designa bästa möjliga lösning
*

Utforma teknisk arkitektur för systemlösningar
*

Jobba med omvärldsbevakning kring tekniska trender och bästa praxis
*

Jobba med riskhantering inom teknisk design och implementering
*

Dokumentera och presentera arkitekturen för både tekniska och icke-tekniska intressenter

Vi söker dig som:

*

Har relevant högskoleutbildning inom IT, högskole- eller civilingenjör eller motsvarande
*

Har gedigen erfarenhet av systemarkitektur
*

Är bekant med molnlösningar, API:er och integrationsplattformar
*

Har erfarenhet av agila arbetsmetoder
*

Är en utmärkt kommunikatör och kan förmedla komplexa idéer på ett enkelt sätt
*

Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift

Om försvarssekretess: Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!Kontaktperson/rekryterande chef: Helena Hagberg +46 (73) 4469172

Ansök nu

Systemingenjör inom radar- och sensorsystem till Combitech

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Maj 8
Vill du ingå i en större kontext där vi utvecklar nya system som är av betydande vikt för Sveriges säkerhet? Vara en del av ett team som drivs av att hitta kreativa lösningar och tillsammans öka förmågan för Totalförsvaret?Nu söker vi dig som vill arbeta tillsammans med våra kunder i processen med kravställning, vara ett stöd under anskaffning och vägledande under implementeringsfasen av framtidens radar- och sensorsystem. Vi söker nya medarbetare som kan stärka våra team med ytterligare kompetens inför en spännande framtid.

Din roll som systemingenjör/projektingenjör

Affärsområdet Sensor & Informations Solutions på Combitech består idag av ca 80 engagerade medarbetare med stor blandning av kompetenser, åldrar och på flera platser i Sverige. Vi söker dig som vill vara en del av vår organisation som befinner sig i tillväxt och förändring. Det som genomsyrar verksamheten är vår prestigelöshet, vår nyfikenhet och ständiga lärande.Du kommer i din roll som konsult att vara med i hela skedet av projektet. Du kommer att delta, från kravdefinition hela vägen till produktion, implementation och överlämning, där vi stödjer våra kunder för att säkerställa hög kvalité i vår leverans. Vi vill vara den naturliga samarbetspartnern när det kommer till att skapa tekniskt underlag enligt kunds önskemål för att framtidens sensor- och radarsystem ska motsvara våra kunders förväntningar.Hos oss har du många kontaktytor och du delar vår syn att långsiktighet och stabilitet ska genomlysa vår relation med våra kunder. Vi samverkar främst med FMV & Försvarsmakten men naturligtvis även med andra delar inom försvarsindustrin. Tillsammans med teamet vill vi skapa förutsättningar för ständig utveckling på det individuella planet genom kunskapsutbyte, men även genom utbildning och kompetensutveckling. Vi arbetar målinriktat med personliga utvecklingsplaner och en tydlig individuell väg framåt. Detta för att skapa långsiktighet och trivsel då våra medarbetare är vår viktigaste resurs.Vi söker nya kollegor till Stockholm, Helsingborg, Arboga, Skövde, Linköping eller Göteborg. För rätt kandidat kan även andra placeringsorter vara aktuella.Det ingår resor i arbetet, vi värnar dock om att arbets- & privatliv ska gå ihop.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en ingenjörsexamen eller annan likvärdig erfarenhet samt några års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet inom försvar eller försvarsindustrin. Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, gärna med inriktning radar & sensorer.Du behöver inte ha erfarenhet som konsult men du måste ha en förståelse för kundrelationer och vara lyhörd för kundens dynamiska behov. Du bör ha en förståelse för myndigheters arbetsflöde och processer samt vara bekväm med att skriva kravställande dokument. Du trivs i sociala sammanhang där du är en representant för Combitech. Allt ifrån intern samverkan till att följa med på leverantörsbesök.Som person tror vi att du:

* Drivs av möjligheten att bidra till starkare försvar.
* Tycker om att ha roligt på din arbetsplats.
* Gärna samarbetar med andra i ditt arbete, men även är van vid att arbeta självständigt.
* Har en god förmåga att uttrycka dig i tal & skrift både på svenska och engelska.Om försvarssekretess: Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!Kontaktpersoner/rekryterande chefer: Marcus Svensson 073-446 9495, Erika Andersson 073-437 8918

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Senior konsult inom GDPR och dataskydd till Combitech

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Apr 17
Brinner du för dataskydd/GDPR och privacy? Vill du hjälpa företag och organisationer att jobba systematiskt med dataskydd/GDPR och informationssäkerhet för att bidra till ett säkrare samhälle? I så fall kan du vara den vi söker!När vårt digitaliserade samhälle växer ökar kraven på företag och organisationer inom säkerhet, standardisering och regulatorisk efterlevnad. Combitechs konsulter inom Governance, Risk & Compliance arbetar i team för att lösa några av Nordens mest utmanande och stimulerande uppdrag. Trots att vi arbetar med viktiga frågor ligger det stort fokus på att varje konsult ska utvecklas och ha kul på jobbet. Då efterfrågan av våra tjänster har ökat behöver vi nu fler som vill vara med på vår långsiktiga säkerhetsresa!

Din roll som konsult inom GDPR och dataskydd

Vår enhet som arbetar med Governance, Risk & Compliance (GRC) fortsätter att växa och nu söker vi fler kollegor som vill vara med på resan framåt. Du blir en del av Nordens ledande teknikkonsultbolag inom Cyber Security, du får samverka med ett exceptionellt kompetent team och får möjligheten att vara med i några av Sveriges viktigaste cybersäkerhetsprojekt. Combitechs portföljflora bjuder på en mängd spännande kunder och uppdrag, inom Norden såväl som globalt. Vi söker nu seniora konsulter som drivs av att göra samhället säkrare och vill utvecklas inom informationssäkerhet kopplat till främst dataskydd/GDPR.Mängden data växer i det digitaliserade samhället och i takt med det även behovet av rådgivning inom dataskyddsområdet. Som informationssäkerhetskonsult inom GRC hjälper du våra kunder att arbeta med systematiskt informationssäkerhetsarbete, du hjälper även våra kunder att kontrollera sina risker genom att följa lagar och regler samt gällande standarder. Du vägleder kunder vid tillämpning av lagar och regler enligt branschledande standarder och bidrar med din expertis genom att kontinuerligt utveckla metoder och strategier som bidrar till kundernas effektiva kravhantering och säkerhet. Som senior konsult leder du olika uppdrag i team med andra konsulter, tar kunddialoger och säkerställer kvalitativa leveranser. Tillsammans med ditt team leder och guidar ni kunden till rätt beslut.Du blir även en del av Cyber Security-divisionen på Combitech, där alla enheter samverkar och hjälps åt i stort och smått, internt och externt. Vi har högt i tak och blandningen av seniora och juniora konsulter bidrar till att man lär av varandra. Vår verksamhet genomsyras av, och uppskattas av kunderna för vår professionalism, lyhördhet och kundfokus.Om du blir sporrad av att arbeta med Sveriges vassaste experter inom IT- och informationssäkerhet är det här ett jobb för dig!

Vem är du?

För att lyckas i rollen ska du ha ett stort intresse för informationssäkerhet och dataskydd/GDPR samt flerårig erfarenhet och gedigen kunskap av att ha arbetat med dataskyddsfrågor. Vi ser även att du har dokumenterad erfarenhet av praktiskt arbete och rådgivning kopplat till dataskydd/GDPR och informationssäkerhet samt att du har arbetat med olika standarder, best practices och regelverk. Du har vidare arbetat som Dataskyddsombud/Data Protection Officer och har en god förståelse för de utmaningar som våra kunder ställs inför. Du får gärna vara certifierad/diplomerad Dataskyddsombud/Data Protection Officer eller motsvarande. Andra certifieringar inom informationssäkerhet kan också vara meriterande för tjänsten.Du kan förstå och kommunicera olika säkerhetsaspekter, i varierande verksamhetskontexter och tekniknivåer, på både svenska och engelska.

Som person tror vi att du är social, har en stark drivkraft och en vana av att arbeta med en bredd av projekt. En viktig kvalifikation hos alla våra konsulter är att förstå komplexa verksamheter och kunna föreslå anpassade lösningar, detta innebär att arbetet kräver en god pedagogisk förmåga. Vidare söker vi dig som gillar att ta ansvar och kan ta projekt från ax till limpa på ett självständigt sätt.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!Kontaktperson / Rekryterande chef, Helena Förselius, 073-4460154

Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.


Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Ansök nu

Systemingenjör inom systemsäkerhet till Combitech i Stockholm

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 30
Vill du vara med och skapa framtidens säkerhetskritiska system? Hos Combitech får du chansen att tillsammans med våra kunder och uppdragsgivare forma utvecklingsmetodik och teknik för morgondagens system. Vi söker fler experter inom systemsäkerhet, och du kommer spela en avgörande roll i vår fortsatta satsning och etablering i Stockholmsregionen. Här har du möjlighet att påverka och utveckla våra kompetenser, förmågor och tjänster.

Din roll som systemingenjör inom systemsäkerhet

Combitech söker nu fler experter inom systemsäkerhet. Tillsammans med kunniga experter och specialister inom området ges du möjlighet att i nära samarbete med våra kunder och uippdragsgivare, forma både utvecklingsmetodik och teknik för morgondagens säkerhetskritiska system.Förutom att bidra på både operativ och strategisk nivå i våra kunders projekt blir du en viktig del i vår fortsatta satsning och etablering inom området i Stockholmsregionen. Du kommer även ingå i ett nationellt gruppering och tillhörande kompetensnätverk där du tillsammans med drivna kollegor utvecklar våra framtida kompetenser, förmågor och tjänster. Möjligheterna är många där du har stor möjlighet att påverka. Detaljerna samt komplexiteten i rollen anpassas självklart efter dina önskemål, ambitioner och erfarenheter.
Vem är du?

Du har mångårig erfarenhet av och tydlig inriktning mot att arbeta med utveckling av kritiska system som till exempel innefattar systemering, krav, design, arkitektur och verifiering - gärna med extra fokus på balansering mellan icke-funktionella systemegenskaper såsom robusthet, stabilitet och tillförlitlighet (utöver systemsäkerhet).Vi ser att du har gedigen kunskap avseende standarder och framför allt hur de tolkas och tillämpas vid utveckling av säkerhetskritiska system, tex ISO26262, IEC61508, DO-178C, DO-254, ARP4754A, ARP 4761, ISO13849. Vi ser också gärna att du har erfarenhet och intresse av verksamhetsutveckling och förändringsledning, samt även erfarenhet från olika branscher, då det är meriterande.Du har ett etablerat nätverk, stort engagemang, och skapar goda relationer med både kunder och medarbetare. Du är också en god lyssnare, har stark initiativförmåga och uppskattar kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!


Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Teknikinformatör till Combitech i Stockholm

Teknikinformatör
Läs mer Mar 28
Combitech i Stockholm söker teknikinformatörer som vill ta nästa steg och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Som konsult hos Combitech får du möjlighet att, tillsammans med våra branschledande kunder inom bland annat försvarsindustrin, driva utvecklingsarbetet av teknisk produktinformation och digitala lösningar framåt.

Din roll som teknikinformatör

I din roll som teknikinformatör är du länken mellan utvecklare och konstruktörer av en produkt och dess slutanvändare. Rollen innebär framtagning, uppdatering och komplettering av teknisk produktinformation, i nära samarbete med teknisk expertis och med hjälp av moderna lösningar.


I uppdragen sker arbetet både i grupp och enskilt, antingen på plats hos kund eller från vårt kontor i Alvik. Din bas kommer att vara Stockholm med uppdrag primärt i regionen, men hybridarbete mot kunder i övriga delar av landet kan bli aktuellt. Våra kunder finns främst inom försvar, försvarsindustrin, fordonsindustrin, medicinteknik och annan högteknologisk industri.

Vem är du?

Du har en passion för teknik och en ingenjörsutbildning inom exempelvis elektronik, maskin, mekatronik, data eller annat relevant teknikområde. Meriterande är om du har arbetat som teknikinformatör i några år och har praktisk erfarenhet av standarder som S1000D, ASD-STE eller maskindirektivet. Om du har en bakgrund från försvar eller försvarsindustrin, speciellt inom ILS-området, så ser vi det som en spännande tillgång.


Som person är du lösningsorienterad och driven samt organiserar ditt arbete effektivt. Du bidrar med engagemang och en hög ambitionsnivå. Du trivs med att samarbeta och att skapa nya kontakter, är kommunikativ och lyhörd. Dessutom har du en utmärkt språklig förmåga på både svenska och engelska i tal och skrift.Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

?Segment lead inom Industri?till Combitech

Affärsområdeschef
Läs mer Mar 25
Vår managementkonsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker nu en engagerad och relationsbyggande senior managementkonsult till rollen som segmentsansvarig för vårt industrisegment. Digital & Management divisionen ligger i framkant kring digitalisering och affärstransformation och vi är stolta över att samarbeta med flera av Sveriges främsta industribolag. Managementkonsultverksamheten har en stark entreprenörskultur och vi har under de senaste åren vuxit snabbt och lönsamt. I denna centrala roll kommer du att ha ansvar för både försäljning och leverans, och spela en avgörande roll i vår fortsatta expansion genom att utveckla befintliga kundrelationer och etablera nya partnerskap för att stärka vår position på marknaden.

DIN ROLL SOM SEGMENT LEAD

I rollen som segmentansvarig kommer du vara nyckelpersonen i att leda och forma utvecklingen av ett av våra prioriterade affärssegment. Ditt fokus ligger på att skapa tillväxt för våra affärer inom managementkonsulting och transformation hos industriföretag. Vi har en stark erbjudandeportfölj med experter inom MBE/MBD och Smart Industry, men även strategi- och verksamhetsutveckling, transformation & förändringsledning och affärsutveckling. Uppbackade av 2300 teknikkonsulter från andra divisioner kan vi ofta ta ett helhetsansvar för implementation och på så sätt skapa långsiktiga, strategiska partnerskap.Ditt ansvarsområde sträcker sig över försäljning och leverans inom segmentet, där du ofta intar rollen som senior rådgivare eller styrgruppsmedlem, men tar även en aktiv roll i olika kundleveranser. Du spelar en central roll i att bygga nya kundrelationer och vårda och fördjupa befintliga, samtidigt som du säkerställer att våra tjänster håller högsta standard. Du erbjuds stort spelrum och möjlighet att driva den strategiska utvecklingen av våra tjänster och påverka rekrytering. Samarbete inom företaget värderas högt, och du blir en del av ett team med andra segmentansvariga, rapporterande direkt till divisionschefen.


I rollen ansvarar du för:

Framtagning av tillväxtstrategier, roadmaps och årliga mål (OKR) för att främja affärsutveckling och upprätthålla starkt kundengagemang och -nöjdhet.

Övergripande resultatansvar för segmentet, inklusive försäljningsbudget, prognoser och uppföljning.

Bygga och underhålla relationer för att fortsatt etablera och stärka divisionen och Combitech som thought leaders inom segmentet.

Ta på dig ledande roller i kunduppdrag som senior konsult, rådgivare eller genom styrgruppsmedverkan.

Hantera affärsrelaterade projekt eller initiativ som rör kundengagemang, vilket innefattar intern koordinering, partnerskapshantering, samt uppföljning av tidsplaner och budgetar för att garantera hög leveranskvalitet.

Coacha och utveckla våra medarbetare för att stärka vår gemensamma kunskap om kundbehov, domänkompetens och leveranskapacitet inom segmentet.


Placering för tjänsten är primärt Stockholm, Linköping eller Göteborg men det kan finnas möjlighet till placering på något av våra andra 32 kontor i Sverige.


VEM ÄR DU?

Vi söker dig som utmärker dig med framstående samarbetsförmåga och förmågan att bygga starka relationer på alla nivåer. Ett närvarande och inspirerande ledarskap, tillsammans med en lyhörd inställning, är avgörande för framgång i denna roll. Du är van vid att effektivt hantera flera uppgifter parallellt och arbetar metodiskt för att uppnå målen.Du har sannolikt en bakgrund inom managementkonsulting och besitter omfattande kunskaper för att leda förändringsprocesser inom produktutveckling (både hård- och mjukvara) och/eller produktion. Ditt etablerade nätverk och din djupgående förståelse för segmentets utmaningar och möjligheter kompletterar din förmåga att identifiera och realisera affärsmöjligheter. Dina erfarenheter bör återspegla ett skapande av värde och lönsamma resultat över tid. Du har en historik av att strategiskt och operativt utveckla verksamheter, vilket kan styrkas genom tidigare framgångar.Om du är redo att göra en skillnad och söker en arbetsplats som värdesätter balansen mellan arbete, familj och fritid, välkomnar vi din ansökan. Hos oss får du möjligheten att prestera på topp, både professionellt och personligt.


Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av sekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med eventuell registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.


KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.


För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Senior Instructional Designer to Combitech in Stockholm

Teknikinformatör
Läs mer Mar 8
We are looking for a curious and engaged Senior Instructional and Media Designer to join our Visual and Training Solutions team located in Stockholm. We work with graphic productions, educational films, interactive digital training, and other visual content.

You will join a team with broad experience in visual art, interactive training, 3D animation, learning design and technical documentation. Together we build and support solutions for our customers and users around the world.

Your role

You will collaborate closely with colleagues in our team, such as other instructional designers, visual artists, developers and UX designers. You will also work closely with subject matter experts and our customers to create scripts for different types of digital training, such as online courses, educational films, and VR training solutions.

You will work with crafting digital learning material by writing effective educational scripts and storyboarding as well as visualising instructional graphics and designing user interfaces.You will continuously improve your skills in a stimulating environment and there will be time and opportunity for your own personal and professional development.

Your profile

Your passion lies in creating digital learning materials with exceptional usability and user experience. You are a driven and curious team player with a genuine interest in people, as you will need to collaborate closely with your colleagues to progress with your projects and understand our learners and their learning journey. Since you will be involved in different courses and projects simultaneously, you need to be able to plan and organise your work.You hold a degree in (technical) communication, education, computer science or other relevant fields. You have a couple of years of experience working as an Instructional Designer and script writing for digital training courses or other educational digital media. You are an experienced user of Articulate Storyline 360, as well as the Adobe Creative Suite. You have knowledge of at least one Learning Management System (LMS). You have proven skills in writing effective instructional texts and audio/video scripts. You understand learning theories as well as instructional design models and know how to apply these when creating digital courses. You have good communication skills in Swedish and English, both verbally and in written form.It is an advantage if you have some knowledge in HTML, CSS, JavaScript programming and have working experience within the public sector or university. It is important that you have a creative mindset and that you want to be a part of developing our team!

Selection takes place after the last application date. You can send us your application in either Swedish or English.

Make a difference together with us

We believe that you can do a better job when you are able to focus on the right things, which is why we ensure that you have the right conditions for balancing work and everyday life. We invest in our employees - they are the heart, mind and core of our operations. As we are owned by the defence and security group Saab, we stand on a solid foundation of high technology, research and job security.

For us it is all about sustainability - we want to become the industry's most sustainable company. But to be a sustainable company, we need to invest in our employees. For us, your work-life balance, your development opportunities, and your job security are as important as the company's success. Without our employees we stand still.

Do you want to know more about what it is like to work with us? Check out our career pages!

Ansök nu

Junior teknisk skribent till Combitech i Stockholm

Teknikinformatör
Läs mer Mar 8
Combitech i Stockholm är i en expansiv fas och söker dig som tar ingenjörsexamen till sommaren och som vill rivstarta din karriär som teknisk skribent hos oss. Som teknisk skribent blir du länken mellan utvecklare och användare och en viktig kugge i utvecklingsarbetet av teknisk produktinformation inom försvarssektorn. Vill du vara med och stötta våra kunder i deras utmaningar samtidigt som du utvecklar dig själv? Då kan du vara den vi söker!


Din roll som teknisk skribent inom försvarssektorn

Som teknisk skribent arbetar du som konsult tillsammans med andra seniora konsulter i produktionen av teknisk produktinformation och säkerställer så att innehållet är aktuellt och tekniskt korrekt samt uppfyller kundkrav och standarder. Du kommer att att arbeta både i grupp och enskilt, samt ha mycket kontakt med utvecklare, konstruktörer, systemingenjörer och olika specialister.Rollen innebär att du samlar information och underlag för att sammanställa detta på ett tydligt, strukturerat och användarvänligt sätt så att en produkt stödjs genom hela dess livscykel. Exempel på användningsområden är systembeskrivningar, användarinstruktioner, monteringsanvisningar, underhållsdokumentation och reservdelskataloger.Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Som junior konsult får du en grundlig introduktion och gedigen utbildning i olika system, verktyg och processer. Du erbjuds löpande kompetensutveckling och stöd för att kunna utvecklas i din yrkesroll.Din bas kommer att vara Alvik i Stockholm men största delen av ditt dagliga arbete kommer att utföras på plats hos kund i Stockholmsregionen.

Vem är du?

Du tar examen till sommaren och har då gått en ingenjörsutbildning på minst högskolenivå inom exempelvis elektronik, mekatronik, maskin eller data.


Som person är du givetvis nyfiken på det tekniska och vill förstå hur saker och ting fungerar men du lockas även av utmaningen att beskriva komplexa tekniska produkter på ett korrekt och tydligt sätt. Du är analytiskt lagd samt kan planera och strukturera ditt arbete utifrån givna förutsättningar. Du bidrar med ditt driv och engagemang, din sociala kompetens samt höga ambitionsnivå.Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i tal och skrift.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Teknisk projektledare inom mekanik till Combitech i Stockholm

Maskinkonstruktör
Läs mer Mar 8
Vi på Combitech i Stockholm söker tekniska projektledare till uppdrag inom fordonsutveckling och försvarsindustri med kompetens inom exempelvis konstruktion, produktion och provning. Vi ser ett fortsatt behov hos våra kunder inom dessa områden och därför ser vi fram emot att förstärka vårt team med ytterligare kollegor inom teknisk projektledning. Som projektledare får du möjlighet att kombinera dina ledaregenskaper med teknisk kompetens vilket skapar ett utvecklande och varierande arbete.

Din roll som teknisk projektledare

Som teknisk projektledare bär du ansvaret att driva igenom de projekt eller uppdrag du jobbar i och säkerställa att de uppställda kraven på kvalitet, tid och kostnad uppnås. Uppdragen spänner över ett brett fält, både med avseende på komplexitet och storlek. Typiska uppdrag kan vara industrialisering av produktkoncept, tekniska utvecklingsprojekt eller koordinerade testverksamheter. Du kommer ingå i ett team med varierande erfarenhet inom mekanikutveckling och projektledning.Hos Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Vi har regelbundna kursveckor med inriktning på personlig utveckling där du, utöver utbildning, får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar. Vi kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och möjligheten att vara del av utvecklingsprocessen av unika och högteknologiska produkter.För det mesta sitter du ute hos kunden, men för vissa uppdrag kan det finnas möjlighet att sitta på Combitechs kontor i Alvik.
Vem är du?

Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning samt en dokumenterad fordonsindustri- eller försvarsindustrierfarenhet. För tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av produktionsteknik och montering, konstruktion eller MBD. Vi söker både juniora kandidater med något/några års erfarenhet samt mycket erfarna kandidater för de tyngre uppdragen. Önskvärt är att du har kunskap inom någon eller några etablerade projektstyrningsmodeller.För att lyckas bra som projektledare skall du ha ett starkt intresse att leda och koordinera människor. Det är viktigt att du har en förmåga att självständigt kunna prioritera och driva frågor framåt i ditt dagliga arbete samt en god förmåga att kommunicera med olika personer inom teknikområdet.Du är van vid att arbeta strukturerat och kommunikativt med din projektgrupp. Du trivs även i en dynamisk miljö där du kan komma att hantera flera parallella projekt samtidigt som du är lyhörd och ödmjuk mot kundens behov. Att skapa goda relationer samt söka information och nya kontaktvägar i en organisation ser du som en naturlig del i rollen som projektledare.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Teknisk projektledare/Scrum Master till Combitech i Stockholm

Projektledare, IT
Läs mer Mar 4
Vi på Combitech i Stockholm söker tekniska ledare med erfarenhet av roller som exempelvis Scrum Master, Team Lead eller teknisk projektledning till uppdrag inom agil mjukvaruutveckling. Vi ser ett fortsatt behov hos våra kunder inom dessa områden och därför ser vi fram emot att förstärka vårt team med ytterligare kollegor. Combitech förser konsulter till flera olika branscher och hos oss får du jobba med spännande projekt inom bland annat försvarsindustrin och fordonsindustrin.

Din roll som teknisk projektledare / Scrum Master

Beroende på din bakgrund kommer du leda och driva tekniska mjukvaruprojekt på sättet som passar din och kundens behov bäst oavsett om det är Scrum Master, Teknisk Projektledare, Team Lead eller något helt annat. Du kan komma att ha ett tekniskt leveransansvar där du ska säkerställa att projekt levereras i tid, inom budget och med hög kvalitet. Oavsett vilken roll du har kommer du att spela en central roll i utvecklingskedjan där målet är att stödja och underlätta i projektet så mycket som möjligt.


Denna roll är inte en nödvändigtvis en kombinerad roll, utan exakta uppgifter baseras på din profil samt vilket uppdrag du är ute på. I och med de branscher vi agerar inom kommer detta även innebära att arbeta med olika projektmetodiker, både agila och traditionella (t.ex. Vattenfall).


Typiska uppdrag kan vara leverans eller sammanhållning av mjukvaruleverans inom försvarsindustrin eller närliggande områden. På Combitech kommer du ingå i ett team med varierande erfarenhet inom mjukvaruutveckling och projektledning. För det mesta sitter du ute hos kunden, men för vissa uppdrag kan det finnas möjlighet att sitta på Combitechs kontor i Alvik.Vem är du?

Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning med flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling i form av utvecklare kombinerat med teknisk projektledare, Scrum Master eller liknande ledningsroll. Du ska ha erfarenhet av både agila och traditionella projektmetoder och även ha en bakgrund och kompetens inom back-end programmering exempelvis Java, C, C++ eller C#. För tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som konsult samt har starka organisatoriska och analytiska färdigheter.


För att lyckas bra i dessa roller skall du ha ett starkt intresse att leda och koordinera människor. Det är viktigt att du har en förmåga att självständigt kunna prioritera och driva frågor framåt i ditt dagliga arbete samt en god förmåga att kommunicera med olika personer inom teknikområdet.Du är van vid att arbeta strukturerat och kommunikativt med din projektgrupp. Du trivs även i en dynamisk miljö där du kan komma att hantera flera parallella projekt samtidigt som du är lyhörd och ödmjuk mot kundens behov. Att skapa goda relationer samt söka information och nya kontaktvägar i en organisation ser du som en naturlig del i rollen som projektledare.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!


Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.


Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Fullstack-utvecklare till Combitech i Stockholm

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Feb 29
Vill du vara med och utveckla mjukvara i teknikens absoluta framkant? Vi på Combitech, ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag, söker nu dig med teknisk kompetens inom något av de stora programmeringsspråken så som Java, C++, C, C#, Python samt bra kunskap inom JavaScript eller andra aktuella ramverk. I rollen som fullstack-utvecklare arbetar du som konsult inom många spännande branscher såsom totalförsvaret, fin- och medtech samt flyg- och fordonsindustrin. Branscherna och uppdragen varierar mycket vilket innebär att det finns stora utvecklingsmöjligheter i rollen.

Din roll som fullstack-utvecklare

I rollen som fullstack-utvecklare ingår du antingen i något av våra in-house teams eller agerar resurskonsult hos någon av våra spännande kunder. Vår kundbas befinner sig främst inom försvarsindustrin och närliggande myndigheter, men vi har även flertalet kunder i den privata sektorn.En stor del av de uppdrag vi bemannar i dagsläget är backend-tunga och kräver bred kunskap inom bl.a C++, C, Java, C# och Python. I arbetet ska du ha en överblick genom hela systemet vilket innebär att du inte jobbar med specifika och enformiga arbetsuppgifter. I stället har du en bred och övergripande roll som erbjuder mycket utveckling.I rollen som fullstack-utvecklare jobbar du med projekt där du har ett nära samarbete med andra utvecklare, kravställare och testare vilket gör att arbetet består av mycket samarbete. Du kommer ges möjlighet att jobba i olika faser i projekten beroende på din erfarenhet och intresse, såväl som behoven i kundprojekten.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning med flera års erfarenhet av fullstack-utveckling med tyngd i backend.


Eftersom du ska jobba med olika delar av utvecklingskedjan krävs att du har ena foten i stabiliteten hos backend med C++, C, Java eller liknande språk, och andra foten i något av de innovationsdrivna JavaScript-ramverken i front-end där jättarna React, Angular och Vue.js leder vägen.


Har du dessutom erfarenhet av att sätta upp och arbeta med Docker containrar, Kubernetes, CD/CI loopar mot molntjänster eller andra mer infrastrukturella tekniker så är det meriterande. Andra tekniker att ha bra koll på är , Jenkins, Git, GIS, PowerShell och Linux.


Vi ser att du har en god samarbetsförmåga eftersom du arbetar mycket i uppdrag med andra. Utöver det ser vi att du som person är nyfiken, engagerad och har en stark vilja att fortsätta utvecklas. Du är en pragmatisk och flexibel problemlösare som tycker om att jobba och lösa komplexa utmaningar tillsammans med andra.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval och intervjuer sker löpnade. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Javautvecklare till Combitech i Stockholm

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Feb 23
Combitech i Stockholm söker fullstack-utvecklare inom Java till affärsområdet IT & Design som vill jobba med företag och myndigheter som värnar för Sveriges säkerhet. Combitechs kunder inom detta område har ett mycket stort behov just nu på grund av omvärldsläget. Utöver samhällsviktiga, spännande, och nyskapande uppdrag inom den senaste tekniken får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som javautvecklare

Som konsult på Combitec kommer du arbeta med nyutveckling och underhåll av militära och säkerhetsrelaterade system för både myndighete och privata bolag. Arbetet kan tex innebära att utveckla säkra kommunikationslösningar för myndigheter och militära organisationer, utveckla system för verifiering och testning av mjukvaruprodukter eller utveckling av ledningssystem. Ytterligare exempel kan vara att underhålla och förbättra avancerade system för kommunikationsövervakning.


Uppdragen kan innebära att du som utvecklare ansvarar för ett delområde eller komponent och arbetar tillsammans med andra utvecklare i ett team med dagliga scrum-möten och där vägen fram till lösningen ofta inte är spikrak utan diskuteras och itereras fram i gruppen tillsammans. Vissa uppdrag mer enskilda där din förmöga att driva och utföra arbetet självstädigt är viktig.Utvecklingsarbetet sker i vanligt förekommande miljöer och verktyg som Java, Javascript, Linux, GIT, Jenkins samt olika databaser. Du kommer jobba i uppdrag där du förväntas självständigt kunna driva utvecklingsarbetet, där du är ansvarig för en funktion med både kravsättning, design och implementation. Vanligtvis driver dina egna (eller tillsammans i team) uppdragspaket eller arbetsuppgifter med tidplaner eller sprintar och rapporterar till en projektledare eller produktägare framgångar och utmaningar.
Vem är du?

Vi söker dig som är erfaren fullstack-utvecklare med stort kunnande inom Java. Du har jobbat med utveckling av system som innefattar både frontend- och backendelen, databasintegrering samt gärna system som körs på Linux. Lämplig utbildningsprofil är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning i datateknik eller informationsteknik alternativt kunskap inhämtad på annat sätt.Du har förmåga att fokusera djupt i tekniken på detaljnivå för att komma fram till den mest optimala lösningen. Du trivs och sporras av att stöta på nya tekniska utmaningar och är inte rädd att fråga kollegor om hjälp om du fastnar. Då många uppdrag innebär att du som utvecklare testar din egenutvecklade kod är det meriterade om du har erfarenhet av att bygga automatiserade testscript.Även om uppdragen ofta är självständiga kan du ingå i team på uppdragen. Därför vill vi att du har ett ödmjukt och öppet sinne att samarbeta och dela med dig till kollegor både på uppdraget och på Combitech i konsultgruppen.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval och intervjuer sker löpnade. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Konstruktör till Combitech i Stockholm

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Feb 20
Till vårt mekanikteam i Stockholm söker vi nu dig med erfarenhet av konstruktion och/eller produktutveckling som är sugen på nästa utmaning. Som konstruktör eller produktutvecklare hos oss får du jobba i spännande uppdrag inom försvarsindustri, flyg- och fordonsutveckling. Utöver en spännande roll erbjuder vi en anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. Är du en person som tycker att det är riktigt kul med utveckling av såväl klassisk mekanik, som ny teknik såsom 3D-printing och 3D-ritningar? Då är du den vi söker!


DIN ROLL SOM KONSTRUKTÖR INOM MEKANIK

I denna roll blir du en del av ett härligt team konstruktörer och projektledare som gillar mixen av häftig teknik och att ha kul på jobbet. Du kommer jobba med att utveckla mekaniska komponenter som ska uppfylla uppställda funktions- och miljökrav. Arbetet kan även innefatta analyser av kravuppfyllnad, detaljkonstruktion, form- och lägestolerans samt materialval. Beroende på din bakgrund och intresse arbetar vi för att hitta rätt uppdrag för just dig.


Kollegorna har olika bakgrunder och erfarenhetsnivåer vilket gör att du både kommer kunna diskutera och bolla komplexa problem såväl som att få nya infallsvinklar. Beroende på din erfarenhetsnivå kommer arbetsuppgifternas komplexitet kunna fördelas därefter, så arbetet blir utmanande och stimulerande för alla. Du kan även vid intresse och erfarenhet agera som mentor till mer juniora kollegor.


Hos oss har du en trygg anställning oavsett uppdrag och du ges stor möjlighet att påverka din fortsatta karriär inom området genom att ta del av Combitechs unika utbildningspaket. I mekanikteamet satsar vi på nya tekniker och arbetssätt - därför går alla våra konstruktörer kurser i MBD (Model Based Definition) men också 3D-printingteknik. Då vi har kunder i Stockholmsområdet kommer din placering vara på plats hos våra kunder, men även på vårt kontor i Alvik.

VEM ÄR DU?

Vi söker både dig med specialistkunskap eller mångårig erfarenhet inom konstruktion och/eller produktutveckling, samt dig som är i början av din karriär med något års arbetslivserfarenhet bakom dig. I din bakgrund har du en relevant ingenjörsexamen.


Som konstruktör är du kreativ, med intresse av att förbättra och jobba med nyutveckling, anpassningar och effektiviseringar. Du har god allmänkännedom om mekanik och har tidigare konstruerat komponenter som tillverkats utifrån ditt ritningsunderlag, gärna med olika tillverkningsmetoder. Vi förväntar oss att du är duktig i CAD, erfarenhet av Siemens NX, Creo eller CATIA är meriterande. Erfarenhet av konstruktion av batterikapsling och kylsystem är starkt meriterande.Vi tror att du är nyfiken och öppen att ta till dig ny kunskap och inte rädd för att ta egna initiativ så arbetet drivs framåt. Rollen medför ofta samarbete med angränsade funktioner så som inköps-, kvalitets- och produktionsavdelningar, varför god kommunikationsförmåga och prestigelöshet är nycklar till att nå nödvändiga kompromisser som krävs för att finna den bästa totallösningen.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!


KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.


Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Senior informationssäkerhetskonsult till Combitech

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Feb 13
Brinner du för informationssäkerhet? Vill du hjälpa företag och organisationer att arbeta systematiskt med säkerhetskrav för att bidra till ett säkrare samhälle? I så fall kan du vara den vi söker!När vårt digitaliserade samhälle växer, ökar kraven på företag och organisationer inom säkerhet, standardisering och regulatorisk efterlevnad. Combitechs konsulter inom GRC (Governance, Risk & Compliance) arbetar i team för att lösa några av Nordens mest utmanande uppdrag. Trots att vi arbetar med så viktiga frågor ligger det stort fokus på att varje konsult ska utvecklas och ha kul på arbetet. Då efterfrågan av våra tjänster har ökat behöver vi nu fler som vill vara med på vår långsiktiga säkerhetsresa!

DIN ROLL SOM INFORMATIONSSÄKERHETSKONSULT INOM GRC

Vår enhet som arbetar med Governance, Risk & Compliance fortsätter att växa och nu söker vi fler kollegor som vill vara med på resan framåt. Du blir en del av Nordens ledande teknikkonsultbolag inom Cyber Security, får samverka med ett exceptionellt kompetent team samt får möjligheten att vara med i några av Sveriges viktigaste cybersäkerhetsprojekt. Vi söker nu seniora konsulter som drivs av att göra samhället säkrare och vill utveckla sig själv.Som senior informationssäkerhetskonsult kommer du att arbeta med systematiskt informationssäkerhetsarbete, hjälpa kunder att kontrollera sina risker samt uppfylla regelefterlevnad. Du vägleder kunder vid tillämpning av lagar och regler samt att kontinuerligt utveckla metoder och strategier som bidrar till kundernas effektiva kravhantering, långsiktiga efterlevnad och säkerhet. Som senior konsult leder du olika uppdrag i team med andra konsulter, tar kunddialoger och säkerställer kvalitativa leveranser. Tillsammans med ditt team leder och guidar ni kunden till rätt beslut.Du blir även en del av Cyber Security-divisionen på Combitech, där alla enheter samverkar och hjälps åt i stort och smått, internt och externt. Vi har högt i tak och blandningen av seniora och juniora konsulter bidrar till att man lär av varandra. Vår verksamhet genomsyras av, och uppskattas av kunderna för vår professionalism, lyhördhet och kundfokus.Placering för tjänsten är Stockholm, Linköping, Göteborg, Malmö eller Växjö.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ska du ha ett stort intresse för informationssäkerhet samt kunskap och erfarenhet av att ha arbetat med systematiskt informationssäkerhetsarbete. Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av praktiskt arbete och av rådgivning inom informationssäkerhet samt har arbetat med olika standarder, best practice och regelverk.Som person tror vi att du är social, prestigelös, har en stark drivkraft och en vana av att arbeta med en bredd av projekt. En viktig kvalifikation hos alla våra konsulter är att förstå komplexa verksamheter och kunna föreslå anpassade lösningar, detta innebär att arbetet kräver en god pedagogisk förmåga. Vidare söker vi dig som gillar att ta ansvar och kan ta projekt från ax till limpa på ett självständigt sätt.

* Du får gärna vara certifierad inom informationssäkerhet.
* Relevant eftergymnasial utbildning
* Du ska ha minst 3-4 års erfarenhet av att ha arbetat inom informationssäkerhetsområdet och ISO 27001/27002
* Ytterligare erfarenheter inom områden som GDPR, PCI-DSS, NIS/NIS2, NIST CSF, CMMC, ISO 22301, digitala identiteter, infiltrationsskydd, Dora, ser vi som meriterande.Då våra tjänster ofta innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

C++utvecklare till Combitech i Stockholm

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Mar 1
Combitech expanderar och just nu söker vi C++utvecklare till ett av våra in-houe team i Stockholm för uppdrag inom försvarsindustrin. Här har du chansen att jobba i en unik miljö där din roll är att utveckla mjukvarusystem som används i olika typer av fordon. Utöver spännande uppdrag erbjuds du på olika sätt möjligheter till vidareutveckling och med Saab som ägare står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet.

Din roll som C++utvecklare

För dessa uppdrag jobbar du i ett internt team på vårt kontor i Alvik med viss möjlighet till hemarbete efter överenskommelse inom gruppen.Arbetsuppgifterna innebär att utveckla ledningssystem för land och sjögående fordon. Ledningssystemet kan enkelt beskrivas som en koordinerade mjukvara för fordonets sensorer, extern och intern kommunikation samt olika typer verktyg ombord. Du kommer jobba i ett team om 7 personer med varierande erfarenhetsnivå inom mjukvaruutveckling. Teamen arbetar agilt och strävar efter att efterleva scrum i den mån som än mest effektivt. Koden skrivs för att köras på extern hårdvara och vi har även tillgång till en egen testrigg så att du får snabb och tydlig feedback på lösningens kvalité direkt.Teknikstacken skiljer lite mellan teamen men de gemensamma är att du behöver ha god kunskap i C++ men det förekommer också en mindre del C# och Python. Versionshantering sker i GIT och ärendehantering och projekt styrs i JIRA. Systemet körs både på Linux och Windows.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bakgrund från en ingenjörsutbildning med inriktning i datateknik, informationsteknik eller IT-infrastruktur, alternativt kunskap inhämtad på annat sätt. Du har erfarenhet av utveckling i C eller C++ på Linuxplattformar och mer specifikt är erfarenhet av testdriven design extra meriterande.


Vi ser att du uppskattar att jobba med programvaruutveckling i alla former och har erfarenhet av att arbeta med verktyg och scriptspråk som effektiviserar framtagning av mjukvarubaserade system. Dessutom bör du ha ett driv och intresse för att utveckla ditt kunnande med nya verktyg och språk som effektiviserar framtagningen ytterligare. För rätt kandidat med intresse och driv finns även möjligheter att ta en mer ledande roll som scrummaster, tech-lead eller team-lead.


För att lyckas i rollen är det viktigt att vara anpassningsbar efter kundernas behov. Du ska även vara bekväm med både engelska och svenska i tal och skrift för ditt dagliga arbete.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!


Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Juniora konsulter inom informationssäkerhet till Combitech

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Feb 16
Tar du examen under våren och vill rivstarta din karriär inom Cyber security? Hos Combitech ger vi dig en bra grund för din framtida karriär inom informationssäkerhet.

VAD VI ERBJUDER

Som junior konsult hos oss på Combitech får du jobba nära seniora konsulter i kundprojekt inom ditt område och därmed bidra till ett säkrare samhälle.Utöver detta kommer du även utveckla din kunskap genom vårt kompetensprogram Combitech grow. Här får du en bred grundläggande kompetens inom flera delar, med möjlighet till fördjupning i områden som är relevanta för just dig och din kompetens/utveckling.

VAD ROLLEN INNEBÄR

Som junior konsult inom informationssäkerhet kommer du jobba med systematiskt informationssäkerhetsarbete, hjälpa kunder att kontrollera sina risker samt uppfylla regelefterlevnad.Du vägleder kunder vid tillämpning av lagar och regler samt jobbar med att kontinuerligt utveckla metoder och strategier som bidrar till kundernas effektiva kravhantering, långsiktiga efterlevnad och säkerhet. Tillsammans med ditt team leder och guidar ni kunden till rätt beslut.Du blir även en del av Cyber Security-divisionen på Combitech, där alla enheter samverkar och hjälps åt i stort och smått, internt och externt. Vi har högt i tak och blandningen av seniora och juniora konsulter bidrar till att man lär av varandra. Vår verksamhet genomsyras av, och uppskattas av kunderna för vår professionalism, lyhördhet och kundfokus.


Våra kunder finns inom privat och offentlig sektor samt inom försvarssektorn.Beräknad anställningsstart i augusti.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD VI SÖKER

Vi söker dig som tar examen nu till sommaren alt. har max ett års relevant arbetslivserfarenhet. Du har minst en högskoleutbildning inom Informationssäkerhet alt. Cybersäkerhet eller närbesläktat område.Som person är du nyfiken, kreativ och driven. Du är en positiv person som kan se möjligheter i alla situationer. Du är öppensinnad, mottaglig och har lätt för att bygga relationer.Svenska och engelska på professionell nivå är ett krav.

Ansök nu

Resultatenhetschef inom IT till Combitech i Stockholm

Affärsområdeschef
Läs mer Feb 1
Vi på Combitech i Stockholm söker nu en engagerad och affärsdriven resultatenhetschef inom IT, som vill fortsätta driva och utveckla den affär som haft en kraftig tillväxt under de senaste åren. Rollen inkluderar affärsansvar, beläggningsansvar, rekrytering, sälj och nära kontakt med kunder och partners. Våra kunder finns bl.a. inom försvarsindustrin, telekom, utvecklingsbolag och övrig industri.
DIN ROLL SOM RESULTATENHETSCHEF

Som resultatenhetschef är du ansvarig för att driva enhetens affärer och ekonomi framåt, samtidigt som du utvecklar kärnan på Combitech - våra medarbetare.Konsulterna inom området IT har kunskaper inom bland annat systemutveckling, verksamhetsutveckling och projektledning, och jobbar både med projekt in-house och på uppdrag ute hos kund. Vi ser en stor potential i att utveckla området framåt, då vi ser ett ökat behov av konsulter inom vårt kompetensområde hos våra kunder.Du kommer, tillsammans med övriga resultatenhetschefer, ingå i affärsområdets ledningsgrupp och ansvara för att leda och fortsätta utvecklingen av verksamheten. Som ledningsgrupp arbetar vi mot gemensamma mål för affärsområdet, är prestigelösa och når nya framgångar tillsammans som ett lag. Du kommer därmed ha en stor möjlighet att bidra till affärsområdets framtid och utformning.Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett glatt och engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid. På Combitech jobbar vi aktivt med att ha en arbetsmiljö där medarbetare trivs och utvecklas och har som målsättning att alltid vara kundens självklara val av leverantör. I rollen är du en av Combitechs viktigaste kulturbärare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Du har antagligen erfarenhet från IT-konsultbranschen och har du erfarenhet av att leda andra chefer är det mycket meriterande.För att lyckas i rollen ser vi att du har ett intresse för andra människor och deras drivkrafter, som chef är du lyhörd och handlingskraftig. Du är van att ge vägledning åt dina medarbetare och hantera den naturliga förändring som konsultbranschen innebär. Du uppfattas som utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer med personer i din omgivning. Att anpassa din kommunikation för olika målgrupper, oavsett om det är medarbetare, kunder eller andra intressenter, är något du är duktig på. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla vår grupp och Combitech till att bli den bästa av arbetsplatser.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!


KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Resultatenhetschef inom IT till Combitech i Stockholm

Affärsområdeschef
Läs mer Jan 31
Vi på Combitech i Stockholm söker nu en engagerad och affärsdriven resultatenhetschef inom IT, som vill fortsätta driva och utveckla den affär som haft en kraftig tillväxt under de senaste åren. Rollen inkluderar affärsansvar, beläggningsansvar, rekrytering, sälj och nära kontakt med kunder och partners. Våra kunder finns bl.a. inom försvarsindustrin, telekom, utvecklingsbolag och övrig industri.DIN ROLL SOM RESULTATENHETSCHEF

Som resultatenhetschef är du ansvarig för att driva enhetens affärer och ekonomi framåt, samtidigt som du utvecklar kärnan på Combitech - våra medarbetare.

Konsulterna inom området IT har kunskaper inom bland annat systemutveckling, verksamhetsutveckling och projektledning, och jobbar både med projekt in-house och på uppdrag ute hos kund. Vi ser en stor potential i att utveckla området framåt, då vi ser ett ökat behov av konsulter inom vårt kompetensområde hos våra kunder.

Du kommer, tillsammans med övriga resultatenhetschefer, ingå i affärsområdets ledningsgrupp och ansvara för att leda och fortsätta utvecklingen av verksamheten. Som ledningsgrupp arbetar vi mot gemensamma mål för affärsområdet, är prestigelösa och når nya framgångar tillsammans som ett lag. Du kommer därmed ha en stor möjlighet att bidra till affärsområdets framtid och utformning.

Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett glatt och engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid. På Combitech jobbar vi aktivt med att ha en arbetsmiljö där medarbetare trivs och utvecklas och har som målsättning att alltid vara kundens självklara val av leverantör. I rollen är du en av Combitechs viktigaste kulturbärare.VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Du har antagligen erfarenhet från IT-konsultbranschen och har du erfarenhet av att leda andra chefer är det mycket meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett intresse för andra människor och deras drivkrafter, som chef är du lyhörd och handlingskraftig. Du är van att ge vägledning åt dina medarbetare och hantera den naturliga förändring som konsultbranschen innebär. Du uppfattas som utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer med personer i din omgivning. Att anpassa din kommunikation för olika målgrupper, oavsett om det är medarbetare, kunder eller andra intressenter, är något du är duktig på. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla vår grupp och Combitech till att bli den bästa av arbetsplatser.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Teknikinformatörer till Combitech i Stockholm

Teknikinformatör
Läs mer Jan 17
Combitech i Stockholm söker teknikinformatörer som vill ta nästa steg och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Som konsult hos Combitech får du möjlighet att, tillsammans med våra branschledande kunder driva utvecklingsarbetet av teknisk produktinformation och digitala lösningar framåt. På köpet erbjuder vi branchens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor.Din roll som teknikinformatör

I din roll som teknikinformatör är du länken mellan utvecklare och konstruktörer av en produkt och dess slutanvändare. Rollen innebär framtagning, uppdatering och komplettering av teknisk produktinformation, i nära samarbete med teknisk expertis och med hjälp av moderna lösningar.I uppdragen sker arbetet både i grupp och enskilt,antingen på plats hos kund eller från vårt kontor i Alvik. Din bas kommer att vara Stockholm med uppdrag primärt i regionen, men hybridarbete mot kunder i övriga delar av landet kan bli aktuellt. Våra kunder finns främst inom försvar, försvarsindustrin, fordonsindustrin, medicinteknik och annan högteknologisk industri.Vem är du?

Du har en passion för teknik och en ingenjörsutbildning inom exempelvis elektronik, maskin, mekatronik, data eller annat relevant teknikområde. Meriterande är om du har arbetat som teknikinformatör i några år och har praktisk erfarenhet av standarder som S1000D, ASD-STE eller maskindirektivet. Om du har en bakgrund från försvar eller försvarsindustrin, speciellt inom ILS-området, så ser vi det som en spännande tillgång.Som person är du lösningsorienterad och driven samt organiserar ditt arbete effektivt. Du bidrar med engagemang och en hög ambitionsnivå. Du trivs med att samarbeta och att skapa nya kontakter, är kommunikativ och lyhörd. Dessutom har du utmärkt språklig förmåga på både svenska och engelska i tal och skrift.Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Elektronikkonstruktör till Combitech Talent Program i Stockholm

Elektronikkonstruktör
Läs mer Jan 15
Är du nyutexaminerad och vill fokusera på din kompetensutveckling i kombination med spännande uppdrag i teknikens framkant? Sök till Combitech Talent Program, med start hösten 2024 - en ambitiös utbildningssatsning som ger dig en flygande start på din karriär!

ROLLEN

I rollen som konsult på Combitech och deltagare inom Combitech Talent Program varvar du ett spännande uppdrag inom ditt teknikområde, med kurser i teknik, personlig utveckling och erfarenhetsutveckling enligt Combitechs helt unika, omtalade och erkända metodik. Vi erbjuder dig en skräddarsydd kompetensutveckling baserat på just dina ambitioner och mål.I den här rollen får du möjlighet att:

* Du kommer att få ett varierande arbete där du b.la. kan arbeta med att bygga elskåp, kablage, kretskort, testa eller verifiera lösningar.
* Design av el-scheman.
* Konstruktion av kretskort och kablage.
* Testning och verifiering av produkter och system.
* Du arbetar i projekt och besök hos slutkund kan förekomma, vilket innebär resor i landet.VI SÖKER DIG SOM

* Har relevant ingenjörsutbildning inom elektronik
* Gillar variation i arbetet och att få testa många olika saker
* Är en lagspelare som fungerar i team
* Har en nyfikenhet och ett intresse för att lära dig mer inom elektronik.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med eventuell registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Konsultenhetschef till Combitechs cyberdivision

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jan 24
Combitech söker dig som är intresserad av att axla en ledarposition inom en av våra konsultenheter. Vi söker dig som vill leda och vidareutveckla vår enhet som jobbar med att säkerställa Sveriges, och Försvarsmaktens, förmåga till säker kommunikation. Har du erfarenhet från cyberförsvar, informationssäkerhet och teknik och vill ta nästa steg i din karriär är du välkommen att söka till oss!DIN ROLL SOM KONSULTENHETSCHEF

Vi söker en konsultenhetschef inom signalskydd, IT-säkerhetsprodukter och IT-säkerhet. Enhetens uppdrag är att stödja våra kunder i deras arbete med att utveckla och anskaffa signalskydd- och IT-säkerhetssystem. Uppdragen är viktiga för Sveriges försvarsförmåga, fleråriga och ligger i teknikens framkant med höga krav på både säkerhet och sekretess.Enheten består idag av ca 15 medarbetare med olika kompetenser som tex kravanalytiker, informationssäkerhetsspecialister, testare och projektkoordinatorer. Då efterfrågan inom området är stor räknar vi med att växa enheten under kommande år. Rollen kommer därmed innebära mycket fokus på tillväxt, rekrytering och att bygga verksamheten.I chefsrollen ingår personal- och verksamhetsansvar och genom tät dialog med kund säkerställer du kvalité och kundnöjdhet i våra leveranser. Som konsultenhetschef ingår du i en ledningsgrupp där du, tillsammans med övriga konsultenhetschefer, arbetar tätt tillsammans med att utveckla affärer och verksamhet. Som ledningsgrupp arbetar vi mot gemensamma mål, är prestigelösa och når nya framgångar tillsammans som ett lag. får möjlighet att hålla dig uppdaterad genom egna konsultuppdrag hos någon av våra kunder.Konsultenhetschefen är Combitechs viktigaste kulturbärare. Du har en viktig roll genom att coacha konsulterna i deras uppdrag och hjälpa dem att hitta de rätta utmaningarna. I rollen förväntas du även hela tiden arbeta med att utveckla våra kundrelationer i strävan efter bästa leveransprecision - rätt konsult till rätt uppdrag. Du kommer ha en viktig roll och stor del i utvecklingen av ett växande område inom cyberförsvar, signalskydd och IT-säkerhet.

VEM ÄR DU?

?Du har i grunden en teknisk utbildning med flera års arbetslivserfarenhet av signalskydd och/eller IT-säkerhet, har du dessutom erfarenheter från konsultrollen är detta meriterande.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, prestigelös, initiativrik och utåtriktad i kombination med stor ansvarskänsla. Du har ett coachande förhållningssätt och intresse av att utmana dina medarbetare att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor. Du gillar att kommunicera, bygga relationer och bidra till en god stämning i grupper. Vi tror att du engagerar dig för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla enheten, dina medarbetare och din personliga kompetens, framåt.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker efter sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Segment lead inom försvar?till Combitech

Verksamhetskonsult
Läs mer Jan 12
Vi söker en engagerad och relationsbyggande senior managementkonsult som vill kliva in som segmentsledare inom försvar och totalförsvar till divisionen Digital & Management på Combitech. Vår division, präglad av en stark entreprenörskultur, befinner sig i en spännande resa och har under de senaste åren vuxit snabbt och lönsamt. Vi är stolta över vårt arbete med flera av Sveriges främsta bolag och viktiga myndigheter inom segmentet. Rollen kommer att vara en nyckel för att fortsätta denna framgångsfulla resa genom att fördjupa existerande relationer och skapa nya, med sikte på att ytterligare stärka vår marknadsposition.

DIN ROLL SOM SEGMENT LEAD

I rollen som Segment Lead kommer du att leda och forma utvecklingen av ett av våra mest betydelsefulla affärssegment med fokus på att skapa och accelerera tillväxt för våra affärer inom managementkonsulting och transformation i försvars- och totalförsvarssektorn.I våra kunduppdrag tar du ledande roller, agerar senior rådgivare och medverkar i styrgrupper. Du förväntas engagera dig och vara drivande i den strategiska utvecklingen av våra tjänster samt att bredda vår kundportfölj. Du kommer att ingå i ett team med andra segmentsledare och rapporterar till affärsområdeschef.Vidare kommer du att spela en avgörande roll i att vårda och fördjupa redan etablerade kundrelationer, samtidigt som du säkerställer att vi levererar tjänster av högsta kvalitet. Du kommer i denna roll även samverka mycket med andra divisioner på Combitech och leda större leveranser och team.I rollen ansvarar du för följande:

* Säljorderbudget, prognos och resultat för segmentet.
* Framtagning av tillväxtstrategi, roadmap och årliga mål (genom Objectives & Key Results, OKR) för att driva affärsutveckling och säkerställa starkt kundengagemang och hög kundnöjdhet.
* Relationsbyggande aktiviteter för att fortsatt positionera och stärka divisionen och Combitech som thought leaders inom segmentet.
* Ta ledande roller i kunduppdrag som senior konsult, rådgivare eller genom styrgruppsmedverkan.
* Agera affärsansvarig och ansvara för projekt eller initiativ relaterade till kundengagemang, vilket involverar intern samordning, partnersskapskoordinering, uppföljning av tidplan och budget och säkerställande av hög leveranskvalitet.
* Utveckla och coacha våra medarbetare för att bygga vår gemensamma kunskap om kundbehov, domänkompetens och leveransförmåga inom segmentet.Placering för tjänsten är Stockholm, Linköping eller Göteborg. För rätt kandidat kan det även finnas möjlighet till placering på något av våra andra kontor i Sverige.

VEM ÄR DU?

Vi söker en kandidat som har gedigen erfarenhet inom managementkonsulting och har ett särskilt intresse för området försvar och totalförsvar, alternativt betydande erfarenhet inom segmentet och med stark kompetens inom strategi och affärsutveckling. Idealt har du ett etablerat nätverk inom denna sektor och en fördjupad förståelse för, och insikt i dess unika utmaningar och möjligheter.Din förmåga att identifiera och omsätta affärsmöjligheter bör gå hand i hand med en beprövad erfarenhet av att effektivt leda och engagera i försäljningsprocesser, där du skapat varaktigt värde och lönsamma resultat. Ett närvarande och inspirerande ledarskap kombinerat med god lyhördhet är av stor vikt för att lyckas i rollen.Som person har du en mycket god samarbetsförmåga och kan bygga starka relationer på alla nivåer. Du är van vid att hantera flera parallella processer samtidigt och har förmågan att arbeta strukturerat för att nå uppsatta mål. Du har tidigare varit drivande i att utveckla verksamheter strategiskt och operativt och kan påvisa detta genom tidigare goda resultat.Är du i ett skede i livet där du vill göra skillnad, samtidigt som du vill få en möjlighet till balans mellan arbete, familj och fritid är du välkommen - hos oss ska du kunna prestera både på och utanför jobbet.Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med eventuell registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Senior backend-utvecklare till Combitech i Stockholm

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 22
Vill du vara med och utveckla mjukvara i teknikens absoluta framkant? Vi på Combitech, ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag, söker nu dig som är backend-utvecklare med kompetens inom flera olika programmeringsspråk, t.ex C, C++, C#, Python eller Java. I rollen som backend-utvecklare arbetar du som konsult inom många spännande branscher såsom totalförsvaret, fin- och medtech samt flyg- och fordonsindustrin. Branscherna och uppdragen varierar mycket vilket innebär att det finns stora utvecklingsmöjligheter i rollen.Din roll som backend-utvecklare

I rollen som backend-utvecklare jobbar du med olika projekt hos vår breda och försvarsnära kundbas. I projekten har du ett nära samarbete med andra utvecklare, kravställare och testare ute hos kunderna vilket gör att arbetet består av mycket samarbete.I rollen är du delaktig i hela utvecklingskedjan av system och applikationer, från back-end till front-end. Eftersom du jobbar med olika delar av utvecklingen kommer du arbeta med olika typer av kodspråk, såsom C, C++, C#, Python, Java samt olika JavaScript-ramverk. Utöver det kan arbetsuppgifter innebära att jobba med CI/CD loopar mot olika molntjänster eller direkt mot kundens egen hårdvara.


I arbetet ska du ha en överblick genom hela systemet vilket innebär att du inte jobbar med specifika och enformiga arbetsuppgifter. I stället har du en bred och övergripande roll som erbjuder mycket utveckling. Som backend-utvecklare ingår du i ett team med många erfarna och kunniga kollegor. Uppdragen hos kunderna är varierande och ofta självständiga.


Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning med erfarenhet av backend-utveckling.


Eftersom du kan komma att jobba med olika delar av utvecklingskedjan ser vi gärna att du har ena foten i stabiliteten hos C, C++ eller liknande programmeringsspråk, och andra foten i något av de innovationsdrivna JavaScript-ramverken i front-end där jättarna React, Angular och Vue.js leder vägen. Du har givetvis erfarenhet och känner dig bekväm med komplexa databaser och datamodellering. Trivs du dessutom att jobba med CI/CD loopar i t.ex. Azure DevOps mot molntjänster så som Azure, AWS eller Google Cloud är rollen perfekt för dig.


Som konsult är det viktigt att du är lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din omgivning, både kollegor och kunder. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga eftersom du arbetar mycket i uppdrag med andra. Utöver det ser vi att du som person är nyfiken, engagerad och har en stark vilja att fortsätta utvecklas. Du är en pragmatisk och flexibel problemlösare som tycker om att jobba och lösa komplexa utmaningar tillsammans med andra.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker efter sista ansökningsdatum pga semester. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Elkonstruktör till Combitech i Stockholm

Elektronikkonstruktör
Läs mer Dec 21
För ett spännande uppdrag söker vi nu en elkonstruktör/elingenjör med erfarenhet av marina system. Vi på Combitech söker nu dig med erfarenhet inom fartygsel och som är sugen på nästa utmaning. Du kommer att ingå i ett team av mekanik- och elkonstruktörer som kommer att arbeta med ombyggnadsprojekt av ytfarkoster, för att möjliggöra framtidens marina teknik.DIN ROLL SOM ELKONSTRUKTÖR

Du kommer att arbeta i nära dialog med systemingenjörer och produktion. Du får gärna ha erfarenhet inom eldistribution, automationssystem och elkonstruktion kraft.Du kommer att ha en varierad tjänst där du omväxlande sitter på vårt kontor i Alvik men i perioder är på plats på fartygen för att verifiera system och installationer ombord samt validering av data i systemen. I rollen är kommunikation och informationssökande internt av vikt för att säkerställa att konstruktionen fungerar med de begräsningar och krav som finns på fartygen.


Hos oss är du en del av ett företag som fokuserar på individen - det gäller såväl din kompetensutveckling som kvaliteten på ditt konsultuppdrag. Vi har regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att skapa ett nätverk med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande med inriktning mot el. Du har redan några års erfarenhet av konstruktionsarbete i något CAD verktyg och har en god praktisk förståelse och erfarenhet från industri/fartyg eller som elektriker. Det är inte ett krav, men meriterande om du har erfarenhet av Eplan. har tidigare erfarenhet av att jobba i större utvecklingsprojekt och har erfarenhet av marina system.Du har en god förmåga att samarbeta och driva ditt arbete självständigt. Du som söker har goda kunskaper i svenska och engelska.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Informationssäkerhetskonsult inom GDPR, NIS till Combitech

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Dec 8
Brinner du för informationssäkerhet? Vill du hjälpa företag och organisationer att arbeta systematiskt med säkerhetskrav för att bidra till ett säkrare samhälle? I så fall kan du vara den vi söker!När vårt digitaliserade samhälle växer, ökar kraven på företag och organisationer inom säkerhet, standardisering och regulatorisk efterlevnad. Combitechs konsulter inom GRC (Governance, Risk & Compliance) arbetar i team för att lösa några av Nordens mest utmanande uppdrag. Trots att vi arbetar med så pass viktiga frågor ligger det stort fokus på att varje konsult ska utvecklas och ha kul på arbetet. Då efterfrågan av våra tjänster har ökat behöver vi nu fler som vill vara med på vår långsiktiga säkerhetsresa!

DIN ROLL SOM INFORMATIONSSÄKERHETSKONSULT

Du blir en del av Nordens ledande teknikkonsultbolag inom Cyber Security och får samverka med ett exceptionellt kompetent team samt får möjligheten att vara med i några av Sveriges viktigaste cybersäkerhetsprojekt. Combitechs portfölj bjuder på en mängd spännande kunder och uppdrag, inom Norden såväl som globalt. Vi söker nu seniora konsulter som vill bidra till våra ledord att bygga ett smart och motståndskraftigt samhälle.Som informationssäkerhetskonsult inom GDPR och/eller NIS kommer du att arbeta med systematiskt informationssäkerhetsarbete, hjälpa kunder att kontrollera sina risker samt uppfylla regelefterlevnad. Du vägleder kunder vid tillämpning av lagar och regler samt att kontinuerligt utveckla metoder och strategier som bidrar till kundernas effektiva kravhantering, långsiktiga efterlevnad och säkerhet. Som senior konsult leder du olika uppdrag i team med andra konsulter, tar kunddialoger och säkerställer kvalitativa leveranser. Tillsammans med ditt team leder och guidar ni kunden till rätt beslut.Du blir även en del av Cyber Security-divisionen på Combitech. Vi har högt i tak och blandningen av seniora och juniora konsulter bidrar till att man lär av varandra. Vår verksamhet genomsyras av, och uppskattas av kunderna för vår professionalism, lyhördhet och kundfokus. Om du blir sporrad av att arbeta med Sveriges vassaste experter inom Cyber- och informationssäkerhet så är det här ett jobb för dig.Möjliga placeringsorter är Stockholm, Linköping, Göteborg, Malmö och Växjö. Resor kan förekomma i tjänsten.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med ett stort intresse för informationssäkerhet samt kunskap och erfarenhet av att ha arbetat med systematiskt informationssäkerhetsarbete.För att lyckas i rollen tror vi att du:

*

Har dokumenterad erfarenhet av praktiskt arbete och av rådgivning inom informationssäkerhet samt har arbetat med olika standarder, best practice och regelverk.
*

Är certifierad inom informationssäkerhet.
*

Har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
*

Har minst 3-4 års erfarenhet av att ha arbetat med GDPR och/eller NIS.Ytterligare erfarenheter inom områden som ISO 27001/27002, GDPR, PCI-DSS, NIS/NIS2, NIST CSF, CMMC, ISO 22301, digitala identiteter, infiltrationsskydd, Dora, ser vi som meriterande.Som person tror vi att du är social, prestigelös, har en stark drivkraft och en vana av att arbeta med en bredd av projekt. En viktig kvalifikation hos alla våra konsulter är att förstå komplexa verksamheter och kunna föreslå anpassade lösningar, detta innebär att arbetet kräver en god pedagogisk förmåga. Vidare söker vi dig som gillar att ta ansvar och kan ta projekt från ax till limpa på ett självständigt sätt.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Systemingenjör inom telekom / försvar till Combitech Stockholm

Systemarkitekt
Läs mer Nov 30
Vi söker systemingenjör till Combitech som kan hjälpa våra kunder inom försvar eller telekom att utveckla produkter och tjänster. I rollen som konsult hos Combitech får du möjlighet att bidra till våra ledord att bygga ett smart och motståndskraftigt samhälle. Vi har uppdrag både på Combitechs kontor i Alvik samt hos våra kunders kontor. Vill du utmanas i din roll som ingenjör och även som person? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig!

Din roll som systemingenjör

Som systemingenjör på Combitechs hjälper du våra kunder att utveckla produkter som består av både hård- och mjukvara. Rollen passar dig som har ett stort intresse och en fallenhet för att lösa komplicerade tekniska problem från ett tvärfunktionellt angreppssätt.Du kommer ges möjlighet att jobba i olika faser i projekten beroende på din erfarenhet och intresse, såväl som behoven i kundprojekten. Oberoende när i projekten du börjar läggs stor vikt på dig till samarbetsförmåga och en viss del även ledarförmåga. Du jobbar oftast tillsammans med produktägare, projektledare samt eventuellt slutkundens representanter under alla faser av produktutvecklingen. Det kan även innebära att instruera och leda små team av konstruktörer eller utvecklare mot ett gemensamt tekniskt mål.


Vem är du?

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör inom mekanik, elektronik eller mjukvara och har arbetslivserfarenhet som systemingenjör, systemarkitekt eller teknisk projektledare. Du har tidigare jobbat som t.ex. utvecklare, hårdvarukonstruktör eller med integration och verifiering samt har byggt upp en bred teknisk förståelse som gör att du snabbt kan sätta dig in i komplexa tekniska system.Du drivs både av att dela med dig av dina erfarenheter och att ta del av andras kunskap för att utveckla så väl dig själv som dina kollegor. Som systemingenjör hos oss kommer du att ha en omväxlande roll med stora möjligheter att vara med och forma ditt arbete.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Javautvecklare inom säkerhet och försvar Combitech Stockholm

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 30
Combitech i Stockholm söker Javautvecklare till affärsområdet IT & Design som vill jobba med företag och myndigheter som värnar för Sverige säkerhet. Combitechs kunder inom detta område har ett mycket stort behov just nu på grund av omvärldsläget. Utöver spännande, samhällsviktiga och nyskapande uppdrag inom den senaste tekniken får du möjlighet att växa i en företagskultur hos oss på Combitech som uppmuntrar utveckling samt trygghet och balans i livet. Med Saab som ägare står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet.

Din roll som Javautvecklare inom säkerhet och försvar

Som konsult inom detta område jobbar du på plats hos våra kunder med sträng sekretess. Arbetet består av både nyutveckling och underhåll av militära och säkerhetsrelaterade system. Våra utvecklare arbetar i vanligt förekommande miljöer och verktyg som tex Java, Linux, GIT, Jenkins.Exempel på uppgifter är bland annat att utveckla säkra kommunikationslösningar för myndigheter och militär, system för verifiering och testning av embedded-mjukvara eller utveckling av ledningssystem. Andra exempel kan vara att underhålla och förbättra avancerade system för kommunikationsövervakning.Ofta är uppdrag självständiga där du är ansvarig för en funktion med både kravsättning, design och implementation. Du driver dina egna uppdragspaket eller arbetsuppgifter med egna tidplaner eller sprintar och rapporterar till en projektledare eller produktägare framgångar och utmaningar. Andra typer av uppdrag kan innebära att du som utvecklare ansvarar för ett delområde eller komponent och arbetar tillsammans med andra utvecklare i ett team med dagliga scrum-möten och där vägen fram till lösningen ofta inte är spikrak utan diskuteras och itereras fram i gruppen tillsammans.

Vem är du?

Vi söker dig som är erfaren utvecklare inom Java och har jobbat med utveckling av system, gärna på Linuxplattformar. Lämplig utbildningsprofil är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning i datateknik eller informationsteknik alternativt kunskap inhämtad på annat sätt.Du har förmåga att fokusera djupt i tekniken på detaljnivå för att komma fram till den mest optimala lösningen. Du trivs och sporras av att stöta på nya tekniska utmaningar och är inte rädd att fråga kollegor om hjälp om du fastnar. Då många uppdrag innebär att du som utvecklare testar din egenutvecklade kod är det meriterade om du har erfarenhet av att bygga automatiserade testscript.Som konsult är du ambassadör för Combitech ute hos kund och måste ha inställningen att göra det bästa för kunden, en relativt flexibel inställning till nya uppdrag samt anpassningsförmåga till nya situationer. Även om uppdragen ofta är självständiga kan du ingå i team på uppdragen. Därför vill vi att du har ett ödmjukt och öppet sinne för att samarbeta och dela med dig till kollegor både på uppdraget och på Combitech i konsultgruppen.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Embeddedutvecklare C++ till Combitech i Stockholm

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 30
Combitech expanderar och just nu söker vi utvecklare inom C och C++ till vårt team i Stockholm för uppdrag inom fordon-, telekom och försvarsindustri. I rollen jobbar du med kunder som utvecklar mjukvara från maskinvarunivå anpassad till hårdvarukomponenter och prestandakrav, till applikationsutveckling i desktopmiljöer. Utöver spännande uppdrag erbjuds du på olika sätt möjligheter till vidareutveckling. Med Saab som ägare står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet.

Din roll som Embedded-utvecklare

Som utvecklare inom inbyggda system jobbar du främst i team, antingen på vårt kontor i Alvik eller i våra kunders lokaler i Storstockholm med viss möjlighet till hemarbete.Arbetsuppgifterna innebär att bidra med dina kunskaper och tillsammans med teamet leverera användarvänliga och testbara lösningar. Detta inkluderar att kontinuerligt uppdatera eller ta fram passande unit-tester för att bygga upp robusta system. Exempel på produkter som du kan komma att arbeta med är mobiltelefonisystem, radarsystem för fordon, system för stridsflygplan eller ledningssystem för militär samordning.Du kommer, tillsammans med kompetenta kollegor, bistå kunden i tekniska överväganden, arbete med systemutredning och krav. Att uppdatera och kommunicera projektets status med hjälp av något system för versionshantering, t.ex. Git, och ärendehanteringssystem som Jira. I rollen sker det huvudsakliga utvecklingsarbetet i C/C++.På Combitech erbjuds du många interna utbildningar och vi ser naturligtvis gärna att du också vill vidareutbilda dig inom andra delar inom utveckling.

Vem är du?

Vi söker främst dig som har en bakgrund från en ingenjörsutbildning med inriktning i datateknik, informationsteknik eller IT-infrastruktur, alternativt kunskap inhämtad på annat sätt. Du har erfarenhet av utveckling i C eller C++ på Linuxplattformar. Erfarenhet av testdriven design är extra meriterande.Du uppskattar att jobba med programvaruutveckling i alla former och har erfarenhet av att arbeta med verktyg och scriptspråk som effektiviserar framtagning av mjukvarubaserade system. Dessutom bör du ha ett driv och intresse för att utveckla ditt kunnande med nya verktyg och språk som effektiviserar framtagningen ytterligare. För rätt kandidat med intresse och driv finns även möjligheter att ta en mer ledande roll som scrummaster, tech-lead eller team-lead.För att lyckas i rollen är det viktigt att vara anpassningsbar efter kundernas behov. Du ska även vara bekväm med både engelska och svenska i tal och skrift för ditt dagliga arbete.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till Combitech i Stockholm

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Nov 28
Vi på Combitech, ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag, jobbar för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld med hjälp av teknologi och innovation. Till vårt mekanikteam i Stockholm söker vi nu en konstruktör eller produktutvecklare som är sugen på nästa utmaning. I rollen får du jobba i spännande branscher där uppdragen är inom försvarsindustri, flyg- och fordonsutveckling. Är du en person med intresse för utveckling av såväl klassisk mekanik som ny teknik, såsom 3D-printing och 3D-ritningar? Då är du den vi söker!


DIN ROLL SOM MEKANIKKONSTRUKTÖR

I rollen som mekakonstruktör består arbetsuppgifterna av att utveckla mekaniska komponenter som ska uppfylla uppställda funktions- och miljökrav. Arbetet kan även innefatta analyser av kravuppfyllnad, detaljkonstruktion, form- och lägestolerans samt materialval. Beroende på din bakgrund och intresse arbetar vi för att hitta rätt uppdrag för just dig.I rollen blir du en del av ett härligt team konstruktörer och projektledare som gillar mixen av häftig teknik och att ha kul på jobbet. Kollegorna har olika bakgrunder och erfarenhetsnivåer vilket gör att du både kommer kunna diskutera och bolla komplexa problem såväl som att få nya infallsvinklar från de andra i teamet. Beroende på erfarenhet och intresse kan du även få möjlighet att agera som mentor till mer juniora kollegor.Hos oss har du en trygg anställning oavsett uppdrag och du ges stor möjlighet att påverka din fortsatta karriär inom området genom att ta del av Combitechs unika utbildningspaket. I mekanikteamet satsar vi på nya tekniker och arbetssätt - därför går alla våra konstruktörer kurser i MBD (Model Based Definition) men också 3D-printingteknik.Du kan förvänta dig nya, spännande uppdrag från oss på Combitech. Då vi har kunder i Stockholmsområdet kommer din placering vara på plats hos våra kunder, men även på vårt kontor i Alvik.

VEM ÄR DU?

Vi söker både dig med specialistkunskap eller mångårig erfarenhet inom konstruktion och/eller produktutveckling, och dig som är i början av din karriär med något års arbetslivserfarenhet bakom dig. I din bakgrund har du en relevant ingenjörsexamen.Som konstruktör har du god allmänkännedom om mekanik och har tidigare konstruerat komponenter som tillverkats utifrån ditt ritningsunderlag, gärna med olika tillverkningsmetoder. Vi förväntar oss att du är duktig i CAD och har troligtvis erfarenhet av Siemens NX, Creo eller CATIA. Erfarenhet av MBD/3D-PMI och Additiv Tillverkning är meriterande. Beroende på din erfarenhetsnivå kommer arbetsuppgifternas komplexitet kunna fördelas därefter, så arbetet blir utmanande och stimulerande för alla.Som person är du kreativ, med intresse av att förbättra och jobba med nyutveckling, anpassningar och effektiviseringar. Vi tror att du är nyfiken och öppen att ta till dig ny kunskap och tar egna initiativ så arbetet drivs framåt. Rollen medför ofta samarbete med angränsade funktioner, såsom inköps-, kvalitets- och produktionsavdelningar. God kommunikationsförmåga och prestigelöshet är därmed nycklar till att nå nödvändiga kompromisser som krävs för att finna den bästa totallösningen.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag. Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Fullstack-utvecklare till Combitech i Stockholm

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 27
Vill du vara med och utveckla mjukvara i teknikens absoluta framkant? Vi på Combitech, ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag, söker nu dig med teknisk kompetens inom .NET, C# C++ samt JavaScript. I rollen som fullstack-utvecklare arbetar du som konsult inom många spännande branscher såsom totalförsvaret, fin- och medtech samt flyg- och fordonsindustrin. Branscherna och uppdragen varierar mycket vilket innebär att det finns stora utvecklingsmöjligheter i rollen.
Din roll som fullstack-utvecklare

I rollen som fullstack-utvecklare jobbar du med olika projekt hos vår breda och försvarsnära kundbas. I projekten har du ett nära samarbete med andra utvecklare, kravställare och testare ute hos kunderna vilket gör att arbetet består av mycket samarbete.I rollen är du delaktig i hela utvecklingskedjan av system och applikationer, från back-end till front-end. Eftersom du jobbar med olika delar av utvecklingen kommer du arbeta med olika typer av kodspråk, såsom C# och de olika JavaScript-ramverken. Utöver det kan arbetsuppgifter innebära att jobba med CI/CD loopar mot olika molntjänster.


I arbetet ska du ha en överblick genom hela systemet vilket innebär att du inte jobbar med specifika och enformiga arbetsuppgifter. I stället har du en bred och övergripande roll som erbjuder mycket utveckling. Som fullstack-utvecklare ingår i ett team med många erfarna och kunniga kollegor. Uppdragen hos kunderna är varierande och ofta självständiga.


Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning med flera års erfarenhet av fullstack-utveckling. Vi tror att du är en person som har erfarenhet av juniora roller men nu är redo för en mer senior roll. Kanske siktar du på att gå mot arkitekt i framtiden?


Eftersom du ska jobba med olika delar av utvecklingskedjan krävs att du har ena foten i stabiliteten hos backend med C#, Java, Python eller C++ som språk, och andra foten i något av de innovationsdrivna JavaScript-ramverken i front-end där jättarna React, Angular och Vue.js leder vägen. Du har kompetens inom Docker och är bekväm med att sätta upp och arbeta i Kuberneteskluster. Trivs du dessutom att jobba med CI/CD loopar i t.ex. Azure DevOps mot molntjänster så som Azure, AWS eller Google Cloud är rollen perfekt för dig.


Som konsult är det viktigt att du är lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din omgivning, både kollegor och kunder. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga eftersom du arbetar mycket i uppdrag med andra. Utöver det ser vi att du som person är nyfiken, engagerad och har en stark vilja att fortsätta utvecklas. Du är en pragmatisk och flexibel problemlösare som tycker om att jobba och lösa komplexa utmaningar tillsammans med andra.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker efter sista ansökningsdatum pga semester. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu