Iss Facility Services AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Iss Facility Services AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Platschef till modernt kontor i Stockholm

Platschef, anläggning
Läs mer Jun 28
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

För vår kund i centrala Stockholm söker vi på ISS en serviceinriktad och engagerad Service Manager som vill utveckla människor och kundens verksamhet. Vi erbjuder dig en utvecklande roll i ett bolag och bransch under ständig förändring!

Om rollen
Som Service Manager har du ekonomiskt ansvar och personalansvar för din site. Du har ansvaret för samtliga av ISS servicetjänster som exempelvis lokalvård, reception, catering och vaktmästeri.

I rollen som Service Manager ansvarar du för den lokala kundrelationerna och att arbetet bedrivs i enlighet med gällande kundavtal. I samarbete med kund strävar du efter ständiga förbättringar och utveckling av ISS leverans. Att ständigt sträva efter att utveckla och förbättra kundens kontorsmiljö och dina medarbetares serviceleverans är en viktiga drivkrafter för dig

För oss på ISS är ledarskap viktigt. Genom ditt goda ledarskap förväntas du skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera. Som Platschef har du direktansvar för ett antal medarbetare. Du leder verksamheten mot uppsatta mål i nära samarbete med kunden, medarbetare och närmaste chef.

Du ansvarar för att verksamheten är optimalt dimensionerad och bemannad. Dessutom är du inte rädd för att själv kliva in i den dagliga driften för att stötta dina medarbetare när så behövs. Att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och övriga avtal samt ISS policys och värderingar är en självklarhet för dig.

Din arbetsplats är i kundens moderna kontor i centrala Stockholm.

Tjänsten är på heltid och tillsvidareanställning med start så snart som möjligt, med en inledande provanställning i sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?
Vi söker dig som är en driven och kommunikativ ledare med förmåga att motivera din omgivning till att leverera resultat vilka överträffar uppsatta mål. För att lyckas i rollen behöver du ha en vilja och förmåga att skapa nya affärer. Du är självgående och drivs av att ständigt vidareutveckla och strukturera befintlig verksamhet, samtidigt som du värdesätter effektiva processer, hög kvalitet och kundnöjdhet. Framförallt delar du också vår passion för att leverera service till ISS kunder!

Då arbetet innebär många personliga kontakter både inom och utanför organisationen krävs en god samarbetsförmåga samt ett intresse för människor. Du har vidare en god förmåga att skapa förtroende och utveckla långsiktiga relationer.

Du har gymnasieutbildning och erfarenhet av ledarskap, ekonomi, personal och kundrelationer. Du har med fördel erfarenhet från en personalintensiv servicebransch och kommunicerar mycket väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har även goda kunskaper inom Microsoft Office och andra vanligt förekommande IT-miljöer.

Tidigare erfarenhet av som Hotell receptionschef, konferenschef eller restaurangchef är meriterande

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan. Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I din ansökan bifogar du CV. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Bakgrundskontroller och säkerhetsprövningar kan komma att genomföras vid kundbehov. Vid eventuella frågor om processen, kontakta ina.alwen@se.issworld.com

Ansök nu

Servicehost

Kontorsreceptionist
Läs mer Jul 3
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker en engagerad och positiv Servicehost som brinner för att ge service i City. Vill du vara med och skapa förutsättningar för en trivsam och tillmötesgående miljö och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Servicehost hos vår kund på ISS!

Om rollen
I rollen som Servicehost blir du kundens ansikte utåt och får därmed en mycket viktig roll i att skapa en positiv stämning och en bra upplevelse på arbetsplatsen. Med din starka känsla för service bidrar du till att göra vår kunds arbetsdag bekymmersfri och leverera service i världsklass!

Som Servicehost arbetar du med många och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i olika miljöer och därmed lägger vi stor vikt vid ditt personliga och prestigelösa engagemang samt din förmåga att uppmärksamma och lösa uppkomna situationer. För rollen krävs även att du har god samarbetsförmåga då vi arbetar som ett team.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

• Besöksmottagning och reception
• Välkomna besökare och medarbetare till arbetsplatsen
• Administration och hantera felanmälan i kundens portal
• Utföra arbetsorder i huset för kunden
• Möbleringar
• Behjälplig för bokning av konferensrum
• Tillsyn av mötesrum, konferensutrustning
• Tillsyn av skrivare och övrig kontorsutrustning.
• Påfyllning av kontorsmaterial och förbrukningsartiklar
• Post och- godshantering.

Uppdraget bedrivs inom ramen för en integrerad servicelösning där du utöver dina ansvarsområden förväntas vara behjälplig med andra områden inom verksamhetsservice. Vi söker dig som är prestigelös och vill ta ansvar för hela kontorsdriften och som uppskattar ett omväxlande och flexibelt arbete.

Tjänsten är på heltid (mån-fre) och tillsvidareanställning med en inledande provanställning i sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Därutöver erbjuder vi en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara viktigt i ISS framgång på kontraktet och i att hjälpa vår kund att nå sina mål inom Facility Management.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet från något eller några av dessa yrken: receptionist, konferensvärd, hotell, butik eller annat yrke med högt ställda servicekrav. Därutöver har du god datorvana och gymnasieutbildning.

Som person är du serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska [och engelska i såväl tal som skrift.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vi ser gärna ansökningar från alla åldrar då ISS är en inkluderade arbetsplats.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande. Planerad anställningsstart är den 1 september, men kan komma att ske tidigare. I din ansökan bifogar du CV.

Observera! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade. Vid frågor om tjänsten, kontakta Ewa Grimhall ewa.grimhall@se.issworld.com

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller intervjuer och referenser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Business Controller

Business controller
Läs mer Jul 10
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Är du en affärsorienterad business controller som vill vara med och påverka utvecklingen hos ett av Sveriges största tjänsteföretag? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Business Controller till ISS!

Om rollen
Som Business Controller fungerar du som regionchefens högra hand i ekonomistyrningsfrågor och arbetar nära våra kunder. Till våra kunder, som är verksamma inom varierande branscher, levererar vi på ISS en blandning av servicetjänster inom Facility Management som t.ex. lokalvård, reception och vaktmästeri.

Du verkar som kravställare och stöd gällande ekonomistyrningsfrågor hos resultatansvariga i den operativa verksamheten. Du har även en strategiskt viktig roll och ansvarar för den operationella ekonomiska uppföljningen, kvalitetssäkrar bokslut samt analyserar utfall och föreslår förbättringsåtgärder. Rollen är bred och innefattar bland annat att:

• leda, samordna och utföra arbetet med budget, estimat och prognos
• delta i det strategiska utvecklingsarbetet inom regionen bl.a. genom arbete i regionens ledningsgrupp
• delta i uppföljningsmöten med våra operativa chefer inom regionen
• delta och presentera på månatliga business reviews
• rapportera kontraktsresultat och även prognos/budget till affärsområdets ledningsgrupp

Du ingår i ett team på fem personer och rapporterar till affärsområdescontroller. Dessutom sitter du med i regionens ledningsgrupp. Tjänsten är på heltid och tillsvidareanställning med placering på ISS huvudkontor i Marievik, Liljeholmen. Vi är öppna även för ansökningar från andra delar av Sverige. Resor inom tjänst kan förekomma.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi och arbetat 3-5 år med erfarenhet av arbete med redovisning, ekonomistyrning, finansiell analys eller snarlikt arbete. Erfarenhet från tjänstebolag är meriterande.

Då vi arbetar i en global koncern behöver du vara flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har även goda kunskaper inom Office-paketet (Excel och Powerpoint). Vana av BI-verktyg och planeringssystem är meriterande.

Som person tror vi att du är förtroendeingivande, prestigelös och driven. Du är analytisk lagd och lösningsorienterad med ett högt kommersiellt intresse. Du har hög kommunikativ förmåga och kommunicerar väl med icke-ekonomer, samt är van att hålla i professionella presentationer. Vi söker även dig som har mod att ifrågasätta och utmana nuvarande processer för att skapa effektivitet och ökad lönsamhet.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Varmt välkommen att skicka in din ansökan. Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Vid eventuella frågor om processen, kontakta oss på rekrytering@se.issworld.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Första linjens chef till ISS Biljettkontroll Stockholm

Teamledare
Läs mer Jul 8
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS levererar biljettkontrolltjänster för SL. Uppdraget innebär att vi gör biljettkontroller på buss, tunnelbana, pendeltåg och lokalbanor inom hela SL:s geografiska trafikområde.

Nu söker vi en serviceinriktad, driven och engagerad första linjens chef som vill utveckla våra medarbetare samt vår affär inom Biljettkontrollen.

Dina arbetsuppgifter

Som chef har du personalansvar för din grupp om cirka 35 biljettkontrollanter, både heltids- och deltidsanställda. Dina medarbetare arbetar skift och du förväntas reglerera din arbetstid under eget ansvar i samråd med din chef så att du är synlig och tillgänglig för alla dina medarbetare.

Du bildar tillsammans med dina chefskollegor ett starkt team som gemensamt arbetar för att nå uppdragets målsättningar. Ni ansvarar för produktionsplanering och uppföljning. Ni ser till att organisationen över tid är rätt bemannad utifrån beslutad bemanningsplan vilket innebär att du också kommer att arbeta med rekrytering och introduktion. Du ansvarar för uppföljning och coachning av dina medarbetare, arbetsmiljöfrågor samt förebyggande hälsoinsatser och rehabilitering.

Rollen är omväxlande vilket innebär att du förlägger delar av din arbetsdag ute på fältet tillsammans med din personal där fokus ligger på uppföljning och möjligheter till förbättring av ISS leverans. Att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar är en självklarhet för dig som chef.

Din profil

Vi söker dig som är en driven och kommunikativ chef med förmåga att skapa klimat där medarbetarna är motiverade att göra sitt bästa för att nå resultat och uppsatta mål.

Som första linjens chef på ISS förväntas du vara en ledare med kundfokus, finansiell förståelse, självinsikt och mycket god samarbetsförmåga. Du tillvaratar medarbetarnas engagemang när du ger vägledning, delegerar och avlägsnar hinder för att få arbetet gjort. Du inger förtroende och har stort intresse för att utveckla relationer och medarbetare.

Du har godkänd gymnasieutbildning och flerårig chefserfarenhet. Du har jobbat i verksamhet med stort kundfokus och i personalintensiv bransch. Du kommunicerar väl på svenska och har goda IT-kunskaper.

Ansök nu

Konferensvärd till Stockholm City

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Jun 24
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet i Stockholm City söker ISS Facility Service en positiv och initiativtagande konferensvärd till vår Client Lounge som har i uppdrag att ge kunden en arbetsdag utöver det vanliga. Du brinner för service, sätter ära i att leverera proffsigt och kan konsten att få kunden att känna sig varmt välkommen.

Om rollen

Vi erbjuder en spännande och händelserik roll där initiativtagande uppmuntras, du jobbar i nära samarbete med chef, kollegor och vår kund. Som konferensvärd i vår Client Lounge är din huvudsakliga uppgift att bemanna vår Client Lounge och ge service till vår kund samt deras besökare med hög standard. Du är en del av ett team som tillsammans skapar en välfungerande arbetsplats där kunden får en upplevelse utöver det vanliga, varje dag.

Placeringsort är kundens huvudkontor i Stockholm City med ca 1000 anställda och ca 50 besökare inne dagligen. Du kommer att arbeta i ett team med 2 andra konferensvärdar i Client Lounge där daglig kontakt och nära samarbete är avgörande då alla hjälps åt och stöttar varandra.

Exempel på arbetsuppgifter

• Daglig kundkontakt med kund och deras besökare
• Ta emot och hantera besökare
• Öppning och stängning av Client Lounge
• Inpasseringsrutiner
• Hantering av besöksbeläggning
• Hantering av temporära passerkort
• Hjälpa kund boka mötesrum och beställa catering
• Erbjuda och göra baristakaffe till besökare
• Hjälpa till vid event och catering
• Hjälpa till med teknikuppstarter
• Rondering av konferensrum
• Hantera samtal via växel och svara på mail
• Dagligt samarbete och stöttning med övriga servicefunktioner och lokalvård
• Bidra till ständiga förbättringar av kundupplevelse och arbetsrutiner

Din profil

För att du ska trivas hos oss och i rollen behöver du vara en glad prestigelös kollega som gillar att samarbeta och samtidigt kan arbeta självgående. Du gillar att ha många bollar i luften och är villig att ta tag i saker och lösa problem. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, öga för detaljer och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden.

Krav

• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Minst 3 års erfarenhet av servicearbete (hotell, reception, turistdestination och liknade)
• Officepaketet (Outlook, excell, word, power point)
• Goda kunskaper inom IT
• Självgående, fatta egna beslut och flexibilitet är a och o

Vad vi kan erbjuda dig

En varierande roll där du tillsammans med dina kollegor har ansvar och frihet att utveckla ert arbete. Vi är ett tight team där vi hjälper varandra genom att dela med och ha roligt tillsammans. Vi sätter högt värde i att leverera professionell service i alla lägen och där din insats har stor betydelse för kundens helhetsupplevelse och för att nå uppsatta mål. ISS är en global organisation med stort fokus på utveckling för såväl medarbetare som kund. Inom ISS organisation finns goda möjligheter till utveckling inom varierande områden.

Anställningens omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40 timmar i veckan. Rullande arbetstid mån-fre. Arbetstiden är förlagd mellan 06:45-20:00. Period: 2024-08-05 – 2025-03-31. Start snarast efter överenskommelse. Löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet 2024-07-31.

Obs! Vi tar endast emot ansökningar via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer makuleras obehandlade.

Har du frågor om tjänsten kontakta Ida Myrén, Service Manager, 073-436 02 34 ida.myren@se.issworld.com

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare till ISS i Stockholm

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 17
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vill du vara med och leverera service till ISS Sveriges största kund Vattenfall? Läs mer nedan om en ny tjänst inom fastighetsskötsel i Stockholms-området!

Om rollen

I rollen som fastighetsskötare hos vår kund Vattenfall kommer du till större del arbeta med tillsyn och skötsel av fastigheterna. Tjänsten utgår från Vattenfalls värmeverk i Drevviken (Stockholm) där du tillsammans med ISS-kollegor levererar service mot kund i form av skötsel samt en förrådsverksamhet.

• Utföra tillsyn och skötsel av utemiljö, byggnad utvändigt och invändigt i enlighet med en årlig planering av aktiviteter
• Utföra systematiskt brandskyddsarbete i form av tillsyn och skötsel av ex. utrymningsvägar, utrymningsskyltar, handbrandsläckare, utrymningsplaner etc
• Utföra avhjälpande underhåll inom utemiljö
• Utföra enklare avhjälpande underhåll inom exempelvis snickeri, målning, belysning och lås.
• Ledsaga underentreprenörer på arbetsplatsen
• Delta i kundmöten för daglig styrning på arbetsplatsen
• Vid behov arbeta i vår förrådsverksamhet på plats
• Truckkörning i lager/förråd

I det här avtalet med kund har vi även leverans mot värmeverk i Nyköping samt Uppsala vilket innebär att tjänsteresor till dessa arbetsplatser på arbetstid kan uppkomma, då vi har en flexibel organisation där vi hjälps åt där hjälpen behövs. Arbetsgivaren tillhandahåller bil vid tjänsteresor.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med en inledande provanställning på sex månader. Vi erbjuder marknadsmässiga löner och i enlighet med gällande kollektivavtal. Arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 7-16.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant arbetserfarenhet inom fastighetsskötsel samt kompetens inom brandsskyddsarbete. Vi ser gärna att du tidigare har arbetet i en liknande roll med service mot kund.

Vi lägger stor vikt vid din person och ser gärna att du själv skulle beskriva dig som en lagspelare som också trivs med att fatta beslut självständigt. Du är serviceinriktad och initiativtagande. Det är en förutsättning att du är teknisk och har goda IT-kunskaper, framför allt i Office-paketet och ärendehanteringssystem för arbetsordrar.

Utöver ovan är det krav på B-körkort och truckkort (A+b) då bil- och truckkörning ingår i tjänsten.

Om kunden

Kunden Vattenfall är ISS Sveriges största kontrakt, där vi levererar service på hundratals siter i landet. Då Vattenfalls verksamhet omfattas av Säkerhetsskyddslagen, kommer en säkerhetsprövning samt registerkontroll att genomföras innan anställning.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och vara något förlängd pga. säkerhetsprövningar. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller intervjuer och referenstagningar. Vid eventuella frågor om processen, kontakta ansvarig rekryterare och chef Joel Svensson på joel.svensson@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fönsterputsare

Fönsterputsare
Läs mer Jul 3
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till ISS Directs verksamhet i Stockholm söker vi engagerade och positiva fönsterputsare som brinner för service. Vill du vara med och skapa förutsättningar för ett team som levererar service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka denna tjänst!

Om rollen

Som servicemedarbetare inom fönsterputs arbetar du nära dina kunder och medarbetare. Du hanterar kundernas beställningar och önskemål samt arbetar aktivt med leverans av kvalitativt arbete. Du arbetar i huvudsak med fönsterputs men även med höghöjdsstädning hos befintliga kunder inom vårt segment.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta kollegor som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – då vi ser det som viktigt att du engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass.

Arbetet sker självständigt vilket gör att du måste kunna planera din tid på ett effektivt sätt utifrån dina kunders behov.

Erfarenhet av fönsterputs är starkt meriterande och erfarenhet från liknande serviceyrken ser vi som positivt. Du bör ha gymnasieutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Det är mycket viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.

Utbildning i arbete på hög höjd är meriterande.

Liftutbildning är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Om rollen

Tjänsten är en säsongsanställning under vår, sommar och höst med eventuell förlängning vid behov.

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan. Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt. I din ansökan bifogar du CV samt personligt brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetens-baserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Bakgrundskontroller och säkerhetsprövningar kan komma att genomföras vid kundbehov. Vid eventuella frågor om processen, kontakta Per Holmberg, per.holmberg@se.issworld.com alternativt på telefon 0734-36 66 23.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare till Arenastaden

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 25
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker en engagerad och positiv medarbetare till vårt uppdrag på Arenastaden i Solna. Vill du vara med och skapa förutsättningar för en trivsam och tillmötesgående miljö och leverera service i världsklass?

Om rollen
I rollen som servicemedarbetare inom intern service-funktionen på ett av Sveriges största kontor blir du ISS ansikte utåt och får därmed en mycket viktig roll i att skapa en positiv stämning och en bra upplevelse på arbetsplatsen.

Hos vår kund Vattenfall och på deras huvudkontor driver ISS den viktiga funktionen inom intern service, på kontoret sitter 2000 medarbetare som på daglig basis berörs av det arbete vi bistår med. Detta arbete är allt från post- och godsmottagning, retur service, lättare vaktmästeri och mindre flytt-projekt.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

• Mottagning och fördelning av post och gods
• Lättare vaktmästeri-tjänster
• Samordning av kontors flyttar
• Upprätthålla en hög standard av kundservice och relationsbyggande
• Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa att verksamheten flyter smidigt

Tjänsten är på heltid (mån-fre) och är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Placering är på kundens kontor i Arenastaden, Solna.

Vad erbjuder vi?
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. Du kommer tillhöra ett team på cirka 25 medarbetare inom olika tjänster, som intern service, lokalvård och vår caféverksamhet. Tillsammans med vår platschef och driftledare samarbetar alla för att uppnå en så hög service som möjligt!

Därutöver erbjuder vi en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara viktigt i ISS framgång på kontraktet och i att hjälpa vår kund att nå sina mål inom Facility Management.

Vem söker vi?
Vi söker dig som uppfyller följande krav

• Tidigare god erfarenhet av att arbeta inom service
• erfarenhet av fastighetsservice
• Gillar att ta ansvar och god förståelse för kundens behov
• Flytande engelska på professionell nivå - då majoriteten av kundens medarbetare är engelsktalande sker en stor del av samtlig kommunikation (muntlig som skriftlig) på engelska
• Ser god service som en självklarhet
• Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete

Som person är du serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du är händig och kreativ samt trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vi ser gärna ansökningar från alla åldrar och bakgrunder då ISS är en inkluderade arbetsplats.

Din ansökan
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen 24/7-2024.

Vi rekryterar kompetensbaserat, vilket innebär att processen innehåller intervjuer och referenstagning. Går du vidare som slutkandidat kommer du även genomföra ett test i engelska. Då kunden omfattas av säkerhetsskyddslagen kommer även en säkerhetsprövning att genomföras innan tillträde till anställning.

Observera! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade. Vid frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Legneteg påmathilda.legneteg@se.issworld.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Driftchef

Städchef
Läs mer Jun 24
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Driftchef till ISS Facility Services

ISS är på en förändringsresa mot vår vision att bli världens främsta serviceorganisation. Det är en ambitiös målsättning, satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och strävar ständigt efter att bli ännu bättre. Vi levererar ”service with a human touch” till kunden så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Driftchef ISS Direct Stockholm

Till vår verksamhet inom vårt affärsområde ISS Direct söker vi en serviceinriktad, driven och engagerad driftchef som vill utveckla människor och affärer.

Ansvarsområdet är en del av Stockholm som i dag är indelat i 10 olika geografiska driftområden med en driftchef i respektive område.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Dina ansvarsområden: ISS erbjuder dig en plats i en organisation med tydliga värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet och en stark vilja att lyckas med att utveckla medarbetare och chefer.

Som Driftchef har du ekonomiskt ansvar samt kund- och personalansvar för ditt driftområde. Du förväntas kontinuerligt bevaka branschen och arbeta aktivt för att öka den organiska tillväxten genom merförsäljning och tjänsteutveckling. Driftchefen ansvarar vidare för kundrelationer och att arbetet bedrivs i enlighet med gällande avtal. I samarbete med kund strävar du efter ständiga förbättringar och utveckling av ISS leverans.

För oss på ISS är ledarskap viktigt. Genom ditt goda ledarskap förväntas du skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera. Som driftchef ansvarar du självklart för att verksamheten leds mot uppsatta mål i nära samarbete med kunder, medarbetare och närmaste chef. Du ansvarar även för att verksamheten är optimalt dimensionerad och bemannad.

Att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar är en självklarhet för dig i rollen som driftchef.

Din profil: Vi söker dig som är en driven och kommunikativ ledare med förmåga att motivera din omgivning att nå resultat och uppsatta mål. Du behöver vara social och gilla att arbeta i grupp. För att lyckas i rollen förväntas du brinna för affärsutveckling och ha viljan och förmågan att skapa nya affärer. Du har även en förmåga att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten och värdesätter hög kvalitet och kundnöjdhet. Du är administrativ, gillar ordning och reda och har en passion för att ge service till kunder!

Som driftchef på ISS förväntas du ha en utvecklad ledarförmåga som kännetecknas av kommunikation, stabilitet, resultatorientering och medarbetarutveckling. Därför är erfarenhet av ledarskap meriterande då arbetet innebär många personliga kontakter både inom och utanför organisationen krävs en god samarbetsförmåga samt ett intresse för människor. Du har vidare en god förmåga att skapa förtroende och utveckla långsiktiga relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har gymnasieutbildning och erfarenhet av ledarskap, ekonomi, personal, administration och kundrelationer. Du har troligtvis erfarenhet från liknande personalintensiv bransch. Du kommunicerar väl på svenska och har mycket goda IT-kunskaper. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Din ansökan:

Hoppas att vi har fångat ditt intresse.

Önskar du veta mer om tjänsten, kontakta Regionchef Per Holmberg. per.holmberg@se.issworld.com

Observera! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 25
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Har du ett sinne för siffror och intresse för ekonomi? Lockas du av att arbeta på ett av Sveriges största tjänsteföretag som har stora utvecklingsmöjligheter för sina medarbetare? Då tycker vi du ska söka tjänsten som Ekonomiassistent på ISS!

Om rollen
I rollen som Ekonomiassistent arbetar du mot en av ISS större kunder. Dina arbetsuppgifter innefattar kontering, fakturering och bokslut. Du tar fram underlag för kundrapporter och deltar i kundmöten. Som Ekonomiassistent arbetar du nära Key account manager och är ett stöd för Business controllers.

Du ingår i en mindre grupp och rapporterar till Senior Business controller. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och utgår från ISS huvudkontor i Marievik, Liljeholmen.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är gymnasieekonom, eller som har gått motsvarande YH-utbildning, och har arbetat några år. För att lyckas i rollen som Ekonomiassistent har du en god förståelse för ekonomi och erfarenhet av bokföring och redovisning.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska och är van vid att arbeta i Excel. Meriterande är om du har arbetat i Power BI och har tidigare erfarenhet av FM-branschen.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga. Du har mod att våga ifrågasätta, ta egna initiativ och trivs med olika kontaktytor.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Varmt välkommen att skicka in din ansökan. Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Vid eventuella frågor om processen, kontakta oss på rekrytering@se.issworld.com.

Ansök nu

Business Controller

Business controller
Läs mer Jun 13
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Är du en affärsorienterad business controller som vill vara med och påverka utvecklingen hos ett av Sveriges största tjänsteföretag? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Business Controller till ISS!

Om rollen
Som Business Controller fungerar du som regionchefens högra hand i ekonomistyrningsfrågor och arbetar nära våra kunder. Till våra kunder, som är verksamma inom varierande branscher, levererar vi på ISS en blandning av servicetjänster inom Facility Management som t.ex. lokalvård, reception och vaktmästeri.

Du verkar som kravställare och stöd gällande ekonomistyrningsfrågor hos resultatansvariga i den operativa verksamheten. Du har även en strategiskt viktig roll och ansvarar för den operationella ekonomiska uppföljningen, kvalitetssäkrar bokslut samt analyserar utfall och föreslår förbättringsåtgärder. Rollen är bred och innefattar bland annat att:

• leda, samordna och utföra arbetet med budget, estimat och prognos
• delta i det strategiska utvecklingsarbetet inom regionen bl.a. genom arbete i regionens ledningsgrupp
• delta i uppföljningsmöten med våra operativa chefer inom regionen
• delta och presentera på månatliga business reviews
• rapportera kontraktsresultat och även prognos/budget till affärsområdets ledningsgrupp

Du ingår i ett team på fem personer och rapporterar till affärsområdescontroller. Dessutom sitter du med i regionens ledningsgrupp. Tjänsten är på heltid och tillsvidareanställning med placering på ISS huvudkontor i Marievik, Liljeholmen. Vi är öppna även för ansökningar från andra delar av Sverige. Resor inom tjänst kan förekomma.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi och arbetat 3-5 år med erfarenhet av arbete med redovisning, ekonomistyrning, finansiell analys eller snarlikt arbete. Erfarenhet från tjänstebolag är meriterande.

Då vi arbetar i en global koncern behöver du vara flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har även goda kunskaper inom Office-paketet (Excel och Powerpoint). Vana av BI-verktyg och planeringssystem är meriterande.

Som person tror vi att du är förtroendeingivande, prestigelös och driven. Du är analytisk lagd och lösningsorienterad med ett högt kommersiellt intresse. Du har hög kommunikativ förmåga och kommunicerar väl med icke-ekonomer, samt är van att hålla i professionella presentationer. Vi söker även dig som har mod att ifrågasätta och utmana nuvarande processer för att skapa effektivitet och ökad lönsamhet.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Varmt välkommen att skicka in din ansökan. Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Vid eventuella frågor om processen, kontakta oss på rekrytering@se.issworld.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Receptionist till ISS i centrala Stockholm

Kontorsreceptionist
Läs mer Maj 8
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker en engagerad och positiv receptionist till vår kund i centrala Stockholm som brinner för service. Vill du vara med och skapa förutsättningar för en trivsam och tillmötesgående miljö och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Receptionist på ISS!

Om rollen

I rollen som Receptionist blir du kundens ansikte utåt och får därmed en mycket viktig roll i att skapa ett välkomnande och professionellt mottagande. Din uppgift är att se till att kontorets tjänsteleverans fungerar smidigt och att skapa en trivsam och väl fungerande arbetsplats för de som besöker och arbetar på arbetsplatsen.

Som Receptionist arbetar du med många och varierande arbetsuppgifter. Genom ett trevligt värdskap tar receptionen emot och hjälper kunder, besökare och anställda så att alla receptionens gäster känner sig sedda och varmt välkomna. Detta för att förstärka kundens varumärke.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

• Att på ett serviceinriktat sätt välkomna, informera och vägleda kunden och kundens besökare
• Besvara telefonsamtal och mail
• Upprätthålla ordning och reda i reception och hela entréytan
• Hantera ankomst- och avreseassistans som t.ex. taxibeställningar och
• Hantera övriga administrativa arbetsuppgifter

Uppdraget bedrivs inom ramen för en integrerad servicelösning där du utöver ditt ansvarsområde förväntas vara behjälplig inom andra områden inom verksamhetsservice. Vi söker dig som är prestigelös och vill ta ansvar för hela kontorsdriften och som uppskattar ett omväxlande arbete.

Tjänsten är på deltid på ca. 60% , och tillsvidareanställning med en inledande provanställning i sex månader.

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har gymnasieutbildning samt goda IT-kunskaper och god systemvana.

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 2024-07-28. Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Bakgrundskontroller och säkerhetsprövningar kan komma att genomföras vid kundbehov. Vid eventuella frågor om processen, kontakta Johanna Aulinen på Johanna.Aulinen@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lokalvårdare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 3
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker engagerade och positiva lokalvårdare som brinner för service. Vill du vara med och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Lokalvårdare på ISS!

Om rollen
I rollen som Lokalvårdare bidrar du till att skapa bästa möjliga arbetsplatsupplevelse hos en av ISS största kunder inom finanssektorn. Den här tjänsten innefattar både lokalvård samt iordningsställande av kontorsytor inklusive pentryn, kapprum, konferensrum och toaletter. Du kommer även att utföra enklare teknikkontroller.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 50% och en inledande provanställning i sex månader.

Arbetstiderna är mellan 18:00 – 22:00, med placering på kundens kontor i Stockholm. Start 5e augusti.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt område och kan komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du är lyhörd för kundens behov. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Därutöver har du en förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har:

• gymnasieutbildning
• erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet
• mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt

Meriterande är SRY-utbildning eller motsvarande samt kunskaper i Office 365.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Varmt välkommen att skicka in din ansökan. I din ansökan bifogar du CV. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Bakgrundskontroller och säkerhetsprövning kan förekomma vid kundbehov. Vid eventuella frågor om processen, kontakta rekrytering@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Cafébiträde

Servitör, kafé och konditori/Servitris, kafé och konditori
Läs mer Jun 7
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Cafébiträde

Nu söker vi ett cafébiträde till vår kund i centrala Stockholm som med entusiasm och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå och god överblick över din arbetsstation. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare.

För att passa i rollen som cafébiträde är du serviceinriktad, flexibel och lösningsorienterad. Du sätter alltid gästen i främsta fokus, och gör det med ett leende på läpparna. Du trivs att jobba både självständigt och i team.

Arbetsuppgifter

• Du deltar aktivt i den dagliga driften
• Du ansvarar för att öppna och stänga cafét
• Det är viktigt att du själv tar egna initiativ och ser vad som behöver göras
• Ge ett professionellt och positivt bemötande
• Du ansvarar för att de öppna ytorna alltid är representativa
• Skapa en upplevelse av premiumservice tillsammans med en kopp riktigt bra kaffe

Vi söker dig som

• Har erfarenhet från serviceyrken, exempelvis café, hotell eller restaurang
• Är glad, social och utåtriktad
• Alltid ligger steget före och ser möjligheter att stötta och hjälpa dina kollegor
• Är flexibel, prestigelös, serviceinriktad och stresstålig
• Har känsla för kvalitet och är lösningsorienterad och ansvarstagande
• Talar svenska och engelska obehindrat

Vi erbjuder

På ISS har du möjlighet att arbeta på en attraktiv arbetsplats med goda möjligheter till att växa inom bolaget. Arbetstiderna är i huvudsak måndag-fredag under kontorstider, kvällsarbete kan förekomma vid beställningar/events. Här finns en stark gemenskap och företagskultur med härliga kollegor där du blir en nyckelperson inom serviceorganisationen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande 6 månaders provanställning. Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
På grund av GDPR tar inte emot ansökningar via mail. Du är i stället välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vid frågor kontakta Gustav Gahlin.

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Lokalvårdare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 30
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till säkerhetsklassade kunder i Stockholm söker vi nu en flexibel lokalvårdare men inriktning på golvvård samt fönsterputs.

ISS söker en engagerad och positiv lokalvårdare som brinner för service. Vill du vara med och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Lokalvårdare på ISS!

Om rollen

Här finns en heltidsanställning för dig som trivs med omväxlande arbetsuppgifter.

Vi söker någon som kan stärka upp teamet med erfarenhet och kunskap om golvvård och fönsterputs.

Som Lokalvårdare har du och dina kollegor en viktig roll i att ansvara för helhetsupplevelsen i kundens lokaler. Tillsammans skapar ni en miljö som förmedlar en säker, attraktiv, modern och hållbar arbetsplats att vistas på för de anställda och alla besökare. Du arbetar främst med städning kundens lokaler.

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med en inledande provanställning i sex månader.

Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?

Du behöver ha tidigare erfarenheter av lokalvård och golvvård. Vi ser gärna att du är intresserad av att utvecklas och kan utvecklas i taemet till Teamledare inom kort.

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kan komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du är lyhörd för kundens behov. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Därutöver har du en förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Då en stor del av arbetet sker inom myndigheter som ansvarar för Sveriges försvar, krävs att du genomgår säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen samt innehar svenskt medborgarskap. Du behöver också kunna förstå, prata och läsa svenska.

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan. Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Bakgrundskontroller och säkerhetsprövningar kan komma att genomföras vid kundbehov. Vid eventuella frågor om processen, kontakta Susanna Skoog på Susanna.skoog@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Konferensvärd

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Maj 22
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet i Stockholm City söker ISS Facility Service en positiv och initiativtagande konferensvärd till vår Client Lounge som har i uppdrag att ge kunden en arbetsdag utöver det vanliga. Du brinner för service, sätter ära i att leverera proffsigt och kan konsten att få kunden att känna sig varmt välkommen.

Om rollen

Vi erbjuder en spännande och händelserik roll där initiativtagande uppmuntras, du jobbar i nära samarbete med chef, kollegor och vår kund. Som konferensvärd i vår Client Lounge är din huvudsakliga uppgift att bemanna vår Client Lounge och ge service till vår kund samt deras besökare med hög standard. Du är en del av ett team som tillsammans skapar en välfungerande arbetsplats där kunden får en upplevelse utöver det vanliga, varje dag.

Placeringsort är kundens huvudkontor i Stockholm City med ca 1000 anställda och ca 50 besökare inne dagligen. Du kommer att arbeta i ett team med 2 andra konferensvärdar i Client Lounge där daglig kontakt och nära samarbete är avgörande då alla hjälps åt och stöttar varandra.

Exempel på arbetsuppgifter

• Daglig kundkontakt med kund och deras besökare
• Ta emot och hantera besökare
• Öppning och stängning av Client Lounge
• Tillträdesskygg / inpasseringsrutiner
• Hantering av besöksbeläggning
• Hantering av temporära passerkort
• Hjälpa kund boka mötesrum och beställa catering
• Erbjuda och göra baristakaffe till besökare
• Hjälpa till vid event och catering
• Hjälpa till med teknikuppstarter
• Rondering av konferensrum
• Hantera samtal via växel och svara på mail
• Dagligt samarbete och stöttning med övriga servicefunktioner och lokalvård
• Bidra till ständiga förbättringar av kundupplevelse och arbetsrutiner

Din profil

För att du ska trivas hos oss och i rollen behöver du vara en glad prestigelös kollega som gillar att samarbeta och samtidigt kan arbeta självgående. Du gillar att ha många bollar i luften och är villig att ta tag i saker och lösa problem. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, öga för detaljer och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden.

Krav

• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Minst 3 års erfarenhet av servicearbete (hotell, reception, turistdestination och liknade)
• Officepaketet (Outlook, excell, word, power point)
• Goda kunskaper inom IT
• Självgående, fatta egna beslut och flexibilitet är a och o

Vad vi kan erbjuda dig

En varierande roll där du tillsammans med dina kollegor har ansvar och frihet att utveckla ert arbete. Vi är ett tight team där vi hjälper varandra genom att dela med och ha roligt tillsammans. Vi sätter högt värde i att leverera professionell service i alla lägen och där din insats har stor betydelse för kundens helhetsupplevelse och för att nå uppsatta mål. ISS är en global organisation med stort fokus på utveckling för såväl medarbetare som kund. Inom ISS organisation finns goda möjligheter till utveckling inom varierande områden.

Anställningens omfattning

Tjänsten är en visstidsanställning på 40 timmar i veckan. Rullande arbetstid mån-fre. Arbetstiden är förlagd mellan 06:45-20:00. Period: 2024-08-05 – 2025-03-31. Eventuell möjlighet till förlängning. Löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet 2024-06-28.

Obs! Vi tar endast emot ansökningar via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer makuleras obehandlade.

Har du frågor om tjänsten kontakta Ida Myrén, Service Manager, 073-436 02 34 ida.myren@se.issworld.com

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teamledare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 23
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till ISS segment inom sjukvård söker vi en Teamledare inom lokalvård för att vara med att utveckla attraktiva, säkra och rena miljöer inom vården.

Om rollen
I rollen som Teamledare bidrar du till att skapa bästa möjliga arbetsplatsupplevelse hos ISS kunder inom vården. Tillsammans med ditt team säkerställer ni upplevelsen som medarbetare och patienter har på arbetsplatsen under en arbetsdag.

Tjänsten innebär daglig arbetsledning av personalgruppen, se till att material finns på plats, viss schemaläggning samt administrera alla inkommande felanmälningar. Du arbetar nära Driftchef där du spelar en viktig roll i att säkerställa att leverans sker enligt avtal. Vidare innefattar rollen:

• dagliga avstämningar med medarbetare
• 50% arbete ute i driften
• rondering och tillsyn av allmänna ytor som en del av planering och schemaläggning
• kvalitetskontroll av operativa områden
• Viss personaladministration
• Säkerställa att material och utrustning finns på plats

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning, med en inledande provanställning i sex månader.

Arbetstiderna kan variera något men är i huvudsak dagtid måndag – fredag. Din placeringsort är Stockholm men arbete sker även på närliggande orter inom Stor-Stockholm. I arbetet ingår det att köra bil mellan arbetsplatser.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?
Som person är du serviceinriktad, drivande och har en förmåga att skapa engagemang. Du är flexibel, arbetar lösningsfokuserat och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, är öppen och lyhörd.

Du har B-körkort( för manuellt växlad bil) samt god dokumenterad erfarenhet av lokalvård. Det är meriterande om du har erfarenhet från vårdsektorn.

För att lyckas i rollen ser vi även att du har:

• gymnasieutbildning och minst tre års relevant yrkeserfarenhet
• erfarenhet av att leda arbetsgruppen
• mycket goda kunskaper i svenska, kunna kommunicera på engelska
• erfarenhet i Office 365

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Varmt välkommen att skicka in din ansökan. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Bakgrundskontroller och säkerhetsprövning kan förekomma vid kundbehov. Vid eventuella frågor om processen kontakta rekryterande chef Nina Thuland; nina.thuland@se.issworld.com

Ansök nu

Lokalvårdare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 27
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Lokalvårdare

ISS söker engagerade och positiva lokalvårdare som brinner för service. Vill du vara med och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Lokalvårdare på ISS!

Om rollen
I rollen som Lokalvårdare bidrar du till att skapa bästa möjliga arbetsplatsupplevelse hos en av ISS största kunder inom finanssektorn. Den här tjänsten innefattar både lokalvård samt iordningsställande av kontorsytor inklusive pentryn, kapprum, konferensrum och toaletter. Du kommer även att utföra enklare teknikkontroller.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 50% och en inledande provanställning i sex månader.

Arbetstiderna är mellan 18:00 – 22:00, med placering på kundens kontor i Stockholm.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt område och kan komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du är lyhörd för kundens behov. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Därutöver har du en förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har:

• gymnasieutbildning
• erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet
• mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt

Meriterande är SRY-utbildning eller motsvarande samt kunskaper i Office 365.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Varmt välkommen att skicka in din ansökan. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Bakgrundskontroller och säkerhetsprövning kan förekomma vid kundbehov. Vid eventuella frågor om processen, kontakta rekrytering@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teamledare

Arbetsledare, städ/Husfru/Städledare
Läs mer Maj 27
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vill du leda ett team och bidra till att utveckla framtidens arbetsplats på en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Teamledare!

Om rollen
I rollen som Teamledare bidrar du till att skapa bästa möjliga arbetsplatsupplevelse hos en av ISS största kunder inom finanssektorn. Tillsammans med ditt team säkerställer ni upplevelsen som medarbetare och besökare har på arbetsplatsen under en arbetsdag.

Tjänsten innebär att leda och arbeta med kvällspersonalen, schemaläggning samt administrera alla inkommande felanmälningar. Du är en brygga mellan ISS dag- och kvällspersonal där du spelar en viktig roll i att säkerställa att arbetsplatsen är i gott skick inför vår kunds nästkommande arbetsdag. Vidare innefattar rollen:

• dagliga avstämningar med medarbetare
• 50% arbete ute i driften
• rondering och tillsyn av allmänna ytor som en del av planering och schemaläggning för kvällspersonalen
• kvalitetskontroll av operativa områden
• personaladministration

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning, med en inledande provanställning i sex månader.

Arbetstiderna är 13:00-22:00 måndag – fredag, med placering på kundens kontor i Stockholm city. Två timmar per vecka förväntas du arbeta som Teamledare på kundens kontor i Lindhagen.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?
Som person är du serviceinriktad, drivande och engemangsskapande. Du är flexibel, arbetar lösningsfokuserat och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, är öppen och lyhörd.

För att lyckas i rollen ser vi även att du har:

• gymnasieutbildning och minst tre års relevant yrkeserfarenhet
• erfarenhet av personalansvar
• erfarenhet och kunskap av ärendehanteringssystem
• mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
• erfarenhet i Office 365

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Varmt välkommen att skicka in din ansökan. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Bakgrundskontroller och säkerhetsprövning kan förekomma vid kundbehov. Vid eventuella frågor om processen, kontakta vår Talent Acquisition Specialist, Emily Casabona på emily.casabona@se.issworld.com

Ansök nu

Kallskänka

Kallskänka
Läs mer Maj 7
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Vi söker en kallskänka till ett spännande uppdrag mitt i city
Hos vår kund i centrala Stockholm serverar vi affärs- och konferensluncher mm och vi erbjuder ett arbete med stora möjligheter, att tillsammans med kund, utveckla leveransen.

Har du ett brinnande intresse och vilja att vara delaktig i utveckla och skapa framtidens kök, är nytänkande, innovativ och gillar modern matlagning så är detta en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter
I rollen som kallskänka har du ansvar för den dagliga produktionen till våra caféer , samt catering/beställningar som ska ut i huset och planera ditt dagliga arbete

Att vara delaktig i att skapa ett attraktivt utbud för både konferens/catering och café med hög kvalitet och kostnadsmedvetenhet är en viktig del av arbetet. Du ansvarar för att verksamheten leds och styrs, i nära samarbete med köksmästare och övriga kollegor, i överensstämmelse med lagar, avtal och ISS policy, så att kundens förväntningar uppfylls.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och människor. Du är utbildad kallskänka och har minst 5 års branscherfarenhet och har arbetat på en riktigt bra mindre och modern restaurang. Dina IT-kunskaper är goda och din svenska är god i tal och skrift.

Som person är du självgående, flexibel, mål- och resultatinriktad. Du är ordningsam och har förmåga att planera, strukturera och organisera ditt arbete. Din sociala förmåga är stor där du är öppen, lyhörd, tydlig och har en mycket god samarbetsförmåga. Vidare är du driven och kommunikativ samt trivs med att jobba i ett högt tempo.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande 6 månaders provanställning. Tillträde snarast.
Restaurangen är öppen dagtid men vissa kvällsarrangemang kan förekomma.

Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan skickas in via vårt rekryteringssystem. Har du frågor på tjänsten så kontakta rekryterande chef gustav.gahlin@se.issworld.com

Observera! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Soft sites manager

Driftchef, fastighet
Läs mer Maj 2
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet inom banksektorn i Stockholm, Göteborg och Malmö söker vi på ISS en serviceinriktad och engagerad Soft sites manager som vill utveckla människor och kundernas verksamhet. Vi erbjuder dig en utmanande roll i ett bolag och bransch under ständig utveckling!

Om rollen
Som Soft sites manager har du ekonomiskt ansvar och personalansvar för 6 underställda chefer som kommer att rapportera direkt till dig. Din placeringsort kommer vara på kundens kontor i Stockholm city men du kommer även att ha personal placerad på ytterligare ett större kontor i Stockholm samt Göteborg och Malmö. Vår leverans till kunden innefattar ett brett utbud av ISS servicetjänster som exempelvis lokalvård, reception, restaurang och vaktmästeri. Det är ett globalt kontrakt vilket betyder att du kommer ha ett nära samarbete med kollegor i liknande roll i länderna Norge, Danmark och Finland.

I rollen som Soft sites manager ansvarar du vidare för de lokala kundrelationerna och att arbetet bedrivs i enlighet med gällande kundavtal. I samarbete med kund strävar du efter ständiga förbättringar och utveckling av ISS leverans. Här har du stora möjligheter att lyfta leveransen från att vara bra till att bli en av ISS bästa siter!

För oss på ISS är ledarskap viktigt. Genom ditt goda ledarskap förväntas du skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera. Du leder verksamheten mot uppsatta mål i nära samarbete med kunden, medarbetare och närmaste chef.

Tjänsten är på heltid och tillsvidareanställning med start så snart som möjligt, samt med en inledande provanställning i sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är en driven och kommunikativ ledare med förmåga att motivera din omgivning till att leverera resultat vilka överträffar uppsatta mål. För att lyckas i rollen behöver du ha en vilja och förmåga att skapa nya affärer. Du är självgående och drivs av att ständigt vidareutveckla och strukturera befintlig verksamhet, samtidigt som du värdesätter effektiva processer, hög kvalitet och kundnöjdhet. Framförallt delar du också vår passion för att leverera högkvalitativ service till ISS kunder!

Då arbetet innebär många personliga kontakter både inom och utanför organisationen krävs en god samarbetsförmåga samt ett intresse för människor. Du har vidare en god förmåga att skapa förtroende och utveckla långsiktiga relationer.

Du har gymnasieutbildning och eftergymnasial utbildning inom Facility Management eller liknande, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av ledarskap, ekonomi, personal och kundrelationer. Du har med fördel erfarenhet från en personalintensiv servicebransch inom lokalvård, restaurang/catering och övriga tjänster inom Facility Management. Du kommunicerar mycket väl på svenska i både tal och skrift samt pratar engelska väl. Du har även goda kunskaper inom Microsoft Office och andra vanligt förekommande IT-miljöer.

Tidigare erfarenhet av projektledning och banksektorn är starkt meriterande.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och ser fram emot din ansökan! Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I din ansökan bifogar du ditt CV och pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Bakgrundskontroller och säkerhetsprövningar kan komma att genomföras vid kundbehov. Vid eventuella frågor om processen, kontakta vår Talent Acquisition Specialist Josefin.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lokalvårdare/Kontorsvärd

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 30
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till en av våra kunder på Linnègatan i centrala Stockholm söker ISS en positiva och engagerade servicemedarbetare.

Dina arbetsuppgifter:
Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis skötsel av kaffemaskiner och blommor kan förekomma och du arbetar utöver lokalvård som fastighetsvärd, värdinna. Arbetet kan med fördel kombineras med annan sysselsättning som studier eller arbete på annat företag då tjänsterna är på deltid 5 timmar per dag.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är otroligt viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Övrigt:
Denna rekrytering är det bråttom med och tjänsten kommer troligtvis tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta: per.holmberg@se.issworld.com

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lokalvårdare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Apr 29
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Lokalvårdare

ISS söker engagerade och positiva lokalvårdare som brinner för service. Vill du vara med och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Lokalvårdare på ISS!

Om rollen
I rollen som Lokalvårdare bidrar du till att skapa bästa möjliga arbetsplatsupplevelse hos en av ISS största kunder inom finanssektorn. Den här tjänsten innefattar både lokalvård samt iordningsställande av kontorsytor inklusive pentryn, kapprum, konferensrum och toaletter. Du kommer även att utföra enklare teknikkontroller.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 50% och en inledande provanställning i sex månader.

Arbetstiderna är mellan 18:00 – 22:00, med placering på kundens kontor i Stockholm.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt område och kan komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du är lyhörd för kundens behov. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Därutöver har du en förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har:

• gymnasieutbildning
• erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet
• mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt

Meriterande är SRY-utbildning eller motsvarande samt kunskaper i Office 365.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Varmt välkommen att skicka in din ansökan. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Bakgrundskontroller och säkerhetsprövning kan förekomma vid kundbehov. Vid eventuella frågor om processen, kontakta rekrytering@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teamledare

Arbetsledare, städ/Husfru/Städledare
Läs mer Apr 29
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vill du leda ett team och bidra till att utveckla framtidens arbetsplats på en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Teamledare!

Om rollen
I rollen som Teamledare bidrar du till att skapa bästa möjliga arbetsplatsupplevelse hos en av ISS största kunder inom finanssektorn. Tillsammans med ditt team säkerställer ni upplevelsen som medarbetare och besökare har på arbetsplatsen under en arbetsdag.

Tjänsten innebär att leda och arbeta med kvällspersonalen, schemaläggning samt administrera alla inkommande felanmälningar. Du är en brygga mellan ISS dag- och kvällspersonal där du spelar en viktig roll i att säkerställa att arbetsplatsen är i gott skick inför vår kunds nästkommande arbetsdag. Vidare innefattar rollen:

• dagliga avstämningar med medarbetare
• 50% arbete ute i driften
• rondering och tillsyn av allmänna ytor som en del av planering och schemaläggning för kvällspersonalen
• kvalitetskontroll av operativa områden
• personaladministration

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning, med en inledande provanställning i sex månader.

Arbetstiderna är 13:00-22:00 måndag – fredag, med placering på kundens kontor i Stockholm city. Två timmar per vecka förväntas du arbeta som Teamledare på kundens kontor i Lindhagen.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?
Som person är du serviceinriktad, drivande och engemangsskapande. Du är flexibel, arbetar lösningsfokuserat och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, är öppen och lyhörd.

För att lyckas i rollen ser vi även att du har:

• gymnasieutbildning och minst tre års relevant yrkeserfarenhet
• erfarenhet av personalansvar
• erfarenhet och kunskap av ärendehanteringssystem
• mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
• erfarenhet i Office 365

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Varmt välkommen att skicka in din ansökan. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Bakgrundskontroller och säkerhetsprövning kan förekomma vid kundbehov. Vid eventuella frågor om processen, kontakta vår Talent Acquisition Specialist, Emily Casabona på emily.casabona@se.issworld.com

Ansök nu

Workplace Experience Host

Kontorsreceptionist
Läs mer Maj 3
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vill du vara med och skapa förutsättningar för en attraktiv och livfull arbetsplats? Brinner du för service och vill vara med och starta upp en ny tjänst hos vår kund? Då tycker vi du ska söka rollen som Workplace Experience Host på ISS!

Om rollen
Vi söker en driven och engagerad medarbetare vars uppgift är att skapa de bästa förutsättningarna för en inkluderande, livfull och trivsam arbetsplats på vårt nya huvudkontor i Stockholm. ISS levererar ett brett utbud av servicetjänster till våra kunder som t.ex. reception, lokalvård, personalrestauranger, representation- och konferensservice. Vårt nya huvudkontor är vårt eget showroom där vi har möjligheten att visa upp alla fantastiska tjänster som våra egna medarbetare har förmånen att njuta av och som vi vill visa och erbjuda våra kunder. I rollen ligger ditt fokus på att tillsammans med dina kollegor säkerställa smidig leverans av våra olika tjänster här i huset samt att skapa en trivsam och välfungerande arbetsplats genom att planera och utföra olika aktiviteter och initiativ som förstärker medarbetarnas arbetsglädje och sammanhållning.

Med en professionell blick, hög ansvarskänsla och ett positivt bemötande är du våra besökares och kollegors "go to"-person. Du är synlig i hela kontoret, granskar aktivt och lyssnar in för att identifiera förbättringsområden. I din roll har du tät kontakt med olika stödfunktioner samt se flesta tjänsteområden som ISS levererar inom.

I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med dina kollegor, bland annat:

• dagligen rondera kontoret
• ta emot besökare och bemanna receptionen med tillhörande uppgifter
• planera konferenser, möten, mötesförtäring etc
• bjuda på finkaffe i vår baristabar
• uppmärksamma och initiera förbättring av medarbetarupplevelser och arbetsrutiner
• kontinuerligt och i samarbete genomföra och implementera nya rutiner och processer och även ibland genom snabba åtgärder
• hantera enklare teknik, fastighets- och IT-uppgifter som första point-of-contact
• följa upp åtgärder och felanmälan vid behov
• vara väl bekant med säkerhetsrutiner och agera ambassadör för säkert arbetssätt

Rollen är ny och du får därmed en möjlighet att vara med att forma den från start. Inom ISS globala organisation finns ett nätverk av Workplace Experience Host som du samarbetar med och kan utbyta kunskap och erfarenheter. Du rapporterar till ISS Service Manager som är ansvarig platschef för vårt huvudkontor.

Placering är vårt huvudkontor i Liljeholmen i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiden är schemalagd dagtid, måndag-fredag 08:00-17:00. Kvällsarbete kan ibland förekomma när det sker event i konferensen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs med att vara en "spindel i nätet" och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Du är prestigelös och har god kommunikativ förmåga. Du trivs även med att fatta egna beslut och har en god organisatorisk förmåga.

Vidare söker vi dig som har:

• Genomförd gymnasieutbildning
• Flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna som receptionist, konferensvärdinna eller liknande
• Minst tre års erfarenhet av roll inom servicearbete (hotell, reception, turistdestination och liknande)
• Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
• Goda kunskaper inom Office 365
• Goda IT-kunskaper och systemvana
• Goda kunskaper inom audiovisuell teknik/presentationsteknik i mötesrum

Din ansökan
Observera! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen. Ansök redan nu. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 26 maj.

Har du frågor om tjänsten kontakta; anders.kling@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Workplace Experience Host

Floormanager
Läs mer Apr 19
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vill du vara med och skapa förutsättningar för en attraktiv och livfull arbetsplats? Brinner du för service och vill vara med och starta upp en ny tjänst hos vår kund? Då tycker vi du ska söka rollen som Workplace Experience Host på ISS!

Om rollen
Vi söker en driven och engagerad medarbetare vars uppgift är att skapa de bästa förutsättningarna för en inkluderande, livfull och trivsam arbetsplats hos en av ISS kunder inom finanssektorn. Vi levererar ett brett utbud av servicetjänster till kundens huvudkontor som t.ex. reception, lokalvård och representationsvåning. I en arbetsledande roll ligger ditt fokus på att säkerställa smidig leverans av våra olika tjänster samt att skapa en trivsam och välfungerande arbetsplats genom att planera och utföra olika aktiviteter och initiativ som förstärker medarbetarnas arbetsglädje och sammanhållning.

Med en professionell blick, hög ansvarskänsla och ett positivt bemötande är du kundens "go to"-person. Du är synlig i hela kontoret, granskar aktivt och lyssnar in för att identifiera förbättringsområden. I din roll har du tät kontakt med olika funktioner hos kunden samt alla tjänsteområden som ISS levererar.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

• Daglig rondering av våningsplan
• Rapportering och administration som del av förbättringsarbetet och utveckling
• Uppmärksamma och initiera förbättring av kundupplevelser och arbetsrutiner.
• Kontinuerligt samarbete med kollegorna i de övriga servicefunktionerna på site för att genomföra och implementera nya rutiner och processer men även för snabba åtgärder
• Hantera enklare fastighets- och IT-uppgifter som första point-of-contact.
• Följa upp åtgärder och felanmälan vid behov
• Vara väl bekant med säkerhetsrutiner och ambassadör för säkert arbetssätt
• Hålla i onboarding av nya medarbetare kring sitens arbetssätt och serviceutbud

Rollen är ny och du får därmed en möjlighet att vara med att forma den från start. Inom ISS globala organisation finns ett nätverk av Workplace Experience Host som du samarbetar med och kan utbyta kunskap och erfarenheter. Du rapporterar till ISS Service Manager som är ansvarig platschef för kundens kontor.

Placering är kundens huvudkontor i centrala Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning på sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarfull och initiativtagande. Du trivs med att vara "spindeln i nätet" och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Du är prestigelös och har god kommunikativ förmåga. Du trivs även med att fatta egna beslut och har en god organisatorisk förmåga.

Vidare söker vi dig som har:

• Genomförd gymnasieutbildning
• Flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna som receptionist, husfru eller liknande
• Minst tre års erfarenhet av arbetsledande roll inom servicearbete (hotell, reception, turistdestination och liknande)
• Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
• Goda kunskaper inom Office 365
• Goda IT-kunskaper och systemvana samt AV- och systemvana
• Goda kunskaper inom audiovisuell teknik/presentationsteknik i mötesrum

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Varmt välkommen att skicka in din ansökan, dock senast 10 maj. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller intervjuer och referenser. Som en del av processen kommer bakgrundskontroller genomföras. Vid eventuella frågor om processen, kontakta vår Talent Acquisition Specialist Stina Fröman Starke: stina.starke@se.issworld.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR student till ISS HR Service

HR-assistent
Läs mer Apr 8
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Är du en ambitiös HR student och söker ett extrajobb inom HR? Nu finns en möjlighet att skaffa värdefull erfarenhet från operativt HR-arbete. Vi söker en driven kollega som ska stärka upp vårt HR serviceteam och vara delaktig i det dagliga arbetet!

Om rollen

Rollen innebär en inblick i stora delar av HR-arbetet med fokus på löpande administration, underhåll i HR-system samt enklare support inom HR. Vi erbjuder dig en utmanande och varierande roll i en organisation där ingen dag är den andra lik. En förutsättning för att trivas i rollen är att du är serviceinriktad och att du ser HR som en central och naturlig del av företagets affär.

Avdelningen People & Culture består av totalt 35 medarbetare. Tillsammans med ditt team kommer du vara People & Cultures första kontakt mot våra 350 chefer och därmed avdelningens ansikte utåt. Du kommer att vara en viktig del av ISS HR Serviceteam och arbeta tillsammans med fyra HR koordinatorer. Vi strävar efter att göra chefens vardag så enkel som möjligt genom tydlig kommunikation, bred kompetens inom personalfrågor och ett serviceinriktat mindset. Inom teamet stöttar vi varandra dagligen och gör alltid vad som krävs för både verksamheten och teamets bästa.

I rollen arbetar du även nära avdelningens HR-specialister, HR Business Partners och övriga supportfunktioner.

Vidare innebär rollen bland annat:

• Granskning av anställningsavtal
• Statistikuppföljning/sammanställning av HR-relaterad data inom organisationen
• Löpande administration och underhåll i HR-system
• Enklare support till chefer via framförallt ärendehanteringssystem samt telefon
• Vid behov arbeta med processer och projekt utanför HR supporten tillsammans med HR Business Partners och HR-specialister

Tjänsten är en timanställning där arbetstid kan variera. Möjlighet till heltidsarbete under delar av sommaren kommer att finnas.

Du kommer sitta på vårt nya huvudkontor i Marievik, och rapporterar till chefen för HR Service. Vi ser att kontoret är vår primära arbetsplats, men möjlighet finns att jobba på distans vid behov.

Vem söker vi?

Du är en genuin lagspelare som är strukturerad, noggrann, lösningsorienterad, pedagogisk och prestigelös. Du känner ett ägandeskap för det jobb du utför och kan se frågor ur flera perspektiv. Vi förväntar oss inte att du har alla svaren som inkommer till vår support men har förmågan att använda vår fantastiska avdelning för att se till att chefen får rätt support och rådgivning.

Vidare söker vi dig som har:

• Tidigare erfarenhet av arbete i ett servicerelaterat yrke, gärna inom en supportfunktion
• Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska
• Hög IT mognad samt har goda kunskaper i Office-paketet, goda kunskaper inom Excel är meriterande
• Pågående Högskole- eller YH-utbildning eller motsvarande inom HR/PA

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Din ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan senast 5 maj. Vi kommer att arbeta med ett löpande urval av ansökningar och hålla telefonavstämningar med kandidater. Frågor kring tjänsten besvaras av chef för HR Service Malin Edbom, malin.edbom@se.issworld.com.

Ansök nu

Experience Host

Kontorsreceptionist
Läs mer Mar 13
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet i Stockholm City söker ISS Facility Service en positiv och initiativtagande Experience Host som har i uppdrag att ge kunden en arbetsdag utöver det vanliga. Du brinner för service, sätter en ära i att leverera proffsigt och kan konsten att få kunden att känna sig varmt välkommen.

Om rollen

Vi erbjuder en spännande och flexibel roll med stort eget ansvar i nära samarbete med chef, kollegor och vår kund. Som Experience Host är din huvudsakliga uppgift att se till att kontoret alltid håller högsta standard och fungerar smidigt. Du är en del av ett team som tillsammans skapar en välfungerande arbetsplats där kunden får en upplevelse utöver det vanliga, varje dag.

Placeringsort är kundens huvudkontor i Stockholm City med ca 1000 anställda inne dagligen. Du kommer att arbeta i ett team med sex Experience Hosts där daglig kontakt och nära samarbete är avgörande då alla hjälps åt och stöttar varandra.

Det finns stor potential för utveckling av rollen då ansvarig Team Leader vill hitta sin ”högra hand” som vill ta ett större ansvar och backa upp vid behov.

Exempel på arbetsuppgifter

• Daglig kundkontakt vid rondering av våningsplan
• Daglig avstämning med övriga Experience Hosts vid skiftbyte
• Plocka disk, fylla på och plocka ur diskmaskiner
• Påfyllning av kaffestationer och material till kopieringsrum, toaletter mm
• Underhåll av kundens lokaler, lättare städning
• Iordningställande av möbler och mötesrum
• Enklare fastighets- och IT-uppgifter
• Ha koll på säkerhetsrutiner, lås, larm, första hjälpen
• Dagligt samarbete och stöttning med övriga servicefunktioner och lokalvård
• Bidra till ständiga förbättringar av kundupplevelse och arbetsrutiner

Din Profil

För att du ska trivas hos oss och i rollen behöver du vara en prestigelös kollega som gillar att samarbeta och samtidigt kan arbeta självgående. Nyfiken och villig att lära gillar du att ta tag i saker och lösa problem. Du har en arbetsglädje som smittar, har öga för detaljer och är flexibel vid förändring. Du delar våra värderingar om ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet.

Krav

• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Minst 3 års erfarenhet av ledande roll inom servicearbete (hotell, reception, turistdestination och liknande)
• Officepaketet (Outlook, excell, word, power point)
• Vana att lära sig nya datasystem

Vad kan vi erbjuda dig

En varierande roll där du tillsammans med dina kollegor har ansvar och frihet att utveckla ert arbete. Vi är ett tight team där vi hjälper varandra genom att dela med oss och ha roligt tillsammans. Vi sätter högt värde i att leverera professionell service i alla lägen och där din insats har stor betydelse för kundens helhetsupplevelse och för att nå uppsatta mål. ISS är en global organisation med stort fokus på utveckling för såväl medarbetare som kunden. Inom ISS organisation finns goda möjligheter till utveckling inom varierande områden.

Anställningens omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40 timmar i veckan med 6 månaders provtidsanställning. Rullande arbetstid mån-fre. Arbetstiden är förlagd mellan 07:00-22:00. Start snarast efter överenskommelse. Löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2024-04-30.

Obs! Vi tar endast emot ansökningar via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer makuleras obehandlade.

Har du frågor om tjänsten kontakta Ida Myrén, Service Manager, 073-436 02 34 ida.myren@se.issworld.com

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teamledare till Region Sjukvård i Stockholm

Teamledare
Läs mer Mar 28
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till Region Sjukvård i Stockholm söker vi en engagerad och positiv Teamledare som brinner för service. Vill du vara med och skapa förutsättningar för ett team som ska leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Teamledare på ISS!

Om rollen
Som Teamledare arbetar du nära dina kunder och medarbetare. Du hanterar kundernas synpunkter och önskemål samt arbetar aktivt med kvalitetsuppföljning och kvalitetskontroller. Du har daglig kontakt med medarbetare då du har en viktig roll när det gäller att introducera nya medarbetare i yrket samt att löpande säkerställa att rätt städmetoder används. Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat. Rapportering av frånvaro, planering av vikarier och materialhantering. Du kommer även att utföra praktiskt servicearbete såsom exempelvis sjukvikariatsstädning. I tjänsten ingår minst 50% praktisk städning.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?
Vi söker dig som har god ledar- och samarbetsförmåga, är utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du gillar att vara "spindeln i nätet" och skapa goda förutsättningar för ditt team att lyckas med ert uppdrag. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass.

Vi ser det som ett stort plus om du har branscherfarenhet eller erfarenhet från liknande serviceyrken. Du bör ha gymnasieutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Det är även viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift samt att du är en van datoranvändare.

B-körkort är ett krav.

Om rollen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande 6 månaders provanställning.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt. Med anledning av detta kan eventuella tjänster tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. I din ansökan bifogar du CV. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail. Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Bakgrundskontroller och säkerhetsprövningar kan komma att genomföras vid kundbehov.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Business Developer

Affärsutvecklare
Läs mer Mar 11
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

I rollen som Business Developer bidrar du till ett långsiktigt värde för våra kunder och således till ISS fortsatta tillväxt på marknaden. Du blir en nyckelspelare i vår kommersiella organisation, där du tillsammans med teamet både identifierar nya affärsmöjligheter och fortsätter att utveckla samarbeten med nuvarande kunder. I rollen bidrar du till ISS framtida tillväxtstrategi och du ges förutsättningar att självständigt arbeta mot tydligt uppsatta mål.

Vidare innebär dina arbetsområden att du;

• Projektleder kommersiella processer från ax till limpa, i tätt samarbete med våra tjänstespecialister och affärsområden
• Utvecklar och stärker relationerna med potentiella och befintliga kunder i syfte att omvandla kundbehov till relevanta lösningar
• Utvecklar och presenterar förslag som ger värde för kund genom anbud, presentationer och övrig kundinteraktion
• Tillsammans med affärsområdesledningen utformar och levererar på affärsplan för att säkra tillväxt
• Har ett nära arbete med Sveriges ledningsgrupp samt i vissa fall även den europeiska ledningsgruppen

Vi erbjuder dig
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att driva strategiska utvecklingsprojekt, antingen som managementkonsult eller i en roll som affärsutvecklare på ett större företag. Du har arbetat med projektledning och har därmed en stark kommunikativ förmåga. Din analytiska förmåga är hög där du i grunden har en akademisk examen som civilingenjör/civilekonom eller motsvarande. Det är också av stort vikt att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person ser vi att du är positiv, nyfiken och gillar kombinationen av att bygga relationer och driva affärer. Du är uthållig och har en hög arbetskapacitet. Trivs du i en föränderlig arbetsmiljö där du genom ditt lösningsorienterade förhållningssätt får skapa egna resultat? Då tror vi att denna roll kan vara din nästa utmaning!

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Varmt välkommen att skicka in din ansökan. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Ansvarig för rekryteringsprocessen är vår Talent Acquisition Specialist Emily Casabona. Vid eventuella frågor om processen, vänligen kontakta: emily.casabona@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Driftchef

Driftchef, fastighet
Läs mer Mar 7
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet för mellanstora kunder i Stockholm söker vi på ISS en serviceinriktad och engagerad driftchef som vill utveckla människor och kundernas verksamhet. Vi erbjuder dig en utmanande roll i ett bolag och bransch under ständig utveckling!

Om rollen
Som driftchef har du ekonomiskt ansvar och personalansvar för ditt driftområde. Vår leverans innefattar ett brett utbud av ISS servicetjänster som exempelvis lokalvård, reception och vaktmästeri.

I rollen som driftchef ansvarar du vidare för de lokala kundrelationerna och att arbetet bedrivs i enlighet med gällande kundavtal. I samarbete med kund strävar du efter ständiga förbättringar och utveckling av ISS leverans. Här har du stora möjligheter att lyfta leveransen från att vara bra till att bli en av ISS bästa siter!

För oss på ISS är ledarskap viktigt. Genom ditt goda ledarskap förväntas du skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera. Som driftchef har du direktansvar för ca 20-30 medarbetare. Du leder verksamheten mot uppsatta mål i nära samarbete med kunden, medarbetare och närmaste chef.

Du ansvarar för att verksamheten är optimalt dimensionerad och bemannad. Dessutom är du inte rädd för att själv kliva in i den dagliga driften för att stötta dina medarbetare när så behövs. Att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och övriga avtal samt ISS policys och värderingar är en självklarhet för dig.

Du har din bas på ISS huvudkontor i Marievik, Stockholm, och sitter med i regionsledningsgruppen tillsammans med åtta övriga driftchefer.

Tjänsten är på heltid och tillsvidareanställning med start så snart som möjligt, samt med en inledande provanställning i sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?
Vi söker dig som är en driven och kommunikativ ledare med förmåga att motivera din omgivning till att leverera resultat vilka överträffar uppsatta mål. För att lyckas i rollen behöver du ha en vilja och förmåga att skapa nya affärer. Du är självgående och drivs av att ständigt vidareutveckla och strukturera befintlig verksamhet, samtidigt som du värdesätter effektiva processer, hög kvalitet och kundnöjdhet. Framförallt delar du också vår passion för att leverera service till ISS kunder!

Då arbetet innebär många personliga kontakter både inom och utanför organisationen krävs en god samarbetsförmåga samt ett intresse för människor. Du har vidare en god förmåga att skapa förtroende och utveckla långsiktiga relationer.

Du har gymnasieutbildning och erfarenhet av ledarskap, ekonomi, personal och kundrelationer. Du har med fördel erfarenhet från en personalintensiv servicebransch och kommunicerar mycket väl på svenska i både tal och skrift samt pratar engelska väl. Du har även goda kunskaper inom Microsoft Office och andra vanligt förekommande IT-miljöer. Körkort är ett krav för tjänsten.

Tidigare erfarenhet av lokalvård, catering och övriga tjänster inom Facility Management är meriterande.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 6 april. Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Bakgrundskontroller och säkerhetsprövningar kan komma att genomföras vid kundbehov. Vid eventuella frågor om processen, kontakta Regionchef Jimmy Enkvist jimmy.enkvist@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kock till ISS restaurang i centrala Stockholm

Kock, à la carte
Läs mer Feb 28
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Våra gäster är förskolebarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, och personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika och miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Nu söker vi en erfaren och passionerad kock till vår restaurang i centrala Stockholm. Här arbetar vi med färska råvaror med högt näringsinnehåll, säsongsbetonat och med mycket kärlek. Vår ambition att leverera mat med höga smaker varje dag. Vi serverar frukost, lunch, konferensluncher och middagar vid enstaka tillfällen. Vill du arbeta med oss ska du vara flexibel, en teamspelare, serviceminded och älska mat.

Arbetsuppgifter
Tjänsten består i att under ledning av köksmästare delta i den dagliga produktionen tillsammans med dina kollegor producera goda, näringsriktiga och innovativa måltider till våra gäster. Du ansvarar för att det utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen, och inventering. Samt att vara en tillgänglig och flexibel person i vår organisation.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat. Du är utbildad kock och har minst 5 års branscherfarenhet inom storkök. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift då gästkontakt i vår personalrestaurang kommer att bli aktuellt. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga och ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Arbetstiderna är i huvudsak dagtid, måndag-fredag.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi vill ha din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval. Har du frågor är du välkommen att kontakta Restaurangchef Gustav Gahlin på gustav.gahlin@se.issworld.com

Observera att vi inte mottar ansökningar via mail. Din ansökan skickas via vårt rekryteringssystem.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Talent Acquisiton Specialist

HR-specialist/HR-advisor
Läs mer Feb 26
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

För oss på ISS är det avgörande att vi attraherar och anställer rätt ledare och medarbetare som vill vara med och bidra till ISS framgång. Vill du bli en del av ISS Talent Acquisition Center för att ta oss dit?

Om rollen
I rollen som Talent Acquisition Specialist kommer du att vara med och utveckla vårt Talent Acquisition Center inom ISS Sverige. Tillsammans är vår uppgift att skapa och säkerställa en kvalitativ, professionell och värdeskapande rekryteringsprocess, samt stötta våra chefer i området. Dina ansvarsområden kommer att bestå av två delar. Den ena delen innefattar att driva dina egna rekryteringsprocesser från start till slut samt projektleda mer omfattande rekryteringsprocesser där vi avser att anställa många medarbetare samtidigt. Den andra delen består i att arbeta med säkerhetsprövningar i form av säkerhetsintervjuer och grundutredningar, såväl för interna medarbetare som för externa kandidater i rekryteringsprocesser.

Våra chefer i verksamheten har ett stort behov av vår expertis, både inom rekrytering och med säkerhetsprövningar, och här ser vi dig som en viktig nyckelspelare. Din arbetsvardag kommer därmed att innehålla en stor del nätverkande, både med interna chefer och externt genom att proaktivt bygga nätverk med framtida kandidater.

I rollen kommer du att förvalta och utveckla hur vi arbetar med olika urvalsmetoder, såsom intervjuer och olika bedömningsverktyg, i syfte att säkerställa att vi kvalitetssäkrar så väl våra processer som vilka medarbetare vi anställer.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetat minst ett par år inom rekrytering och det är meriterande om du har arbetat med säkerhetsintervjuer tidigare. Vi ser det som en fördel om du har arbetat inom en driven, snabbrörlig och kommersiell verksamhet där du fått ta ansvar och drivit många egna initiativ och projekt. Då ISS verkar inom många olika tjänsteområden är det av vikt att du drivs av hantverket rekrytering, oavsett om du ska rekrytera en chef på huvudkontoret eller en vaktmästare till någon av våra kunder.

I grunden har du en högskoleutbildning inom personal/beteendevetenskap eller annan relevant inriktning. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl i skrift samt din IT-mognad är hög med erfarenhet av MS Office. Alla erfarenheter av rekryteringssystem, testleverantörer och search-verktyg är meriterande.

Dina personliga egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du har ett genuint intresse för rekryteringens alla delar och ser vikten av att arbeta med hög kvalitet inom dessa. Att få vara med och vidareutveckla ett Talent Acquisition Center lockar dig då du gillar att utmana och komma med nya idéer. På ISS är vi prestigelösa och vi ser därför att du delar det synsättet med oss.

Som person är du förtroendegivande, kvalitetsmedveten och professionell och har en mycket god förmåga att bygga nätverk och etablera goda samarbeten, både internt och externt.

Då du kommer att ges stort ansvar och påverkansgrad är det viktigt att du är initiativtagande, driven och metodisk i ditt arbetssätt och att du gillar att leda andra människor och olika processer.

Vi erbjuder
Detta är tjänsten för dig som vill utveckla och utvecklas. Hos oss händer det mycket så vi hoppas att du uppskattar en fartfylld arbetsmiljö med ambitiösa kollegor. Vi är engagerade och drivna personer som tar gemensamt ansvar. Vårt mål är att stärka vårt varumärke, öka medvetenheten kring ISS som arbetsgivare, samt säkerställa att vi attraherar och anställer rätt kompetens idag och i framtiden.

ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, ISS är A Place To be You. Hos oss kan du vara dig själv, bli vad du vill samt bli en del av något större. Gemensamt i ditt blivande team är målmedvetenheten och drivkraften men aldrig på bekostad av ödmjukhet, hjälpsamhet och omtanken kring varandra.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar inom vårt Talent Acquisition Center, därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Du kommer att tillhöra ISS Talent Acquisition team, som är en del av People & Culture, och du kommer att rapportera till Head of People & Organisational Development.

Är du vår nästa kollega?
Varmt välkommen att skicka in din ansökan. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning med start så snart som möjligt. ISS kontor ligger i Marievik, vid Liljeholmskajen. Vi ser att kontoret är din primära arbetsplats men självklart går det bra att jobba från annan ort eller hemifrån vid behov.

Vid frågor om tjänsten kan du kontakta Anna Lindberg, Head of People & Organisational Development: rekrytering@se.issworld.com.

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/lediga jobb i ISS Sverige och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Ansök nu

Service Host

Receptionist, telefonist
Läs mer Mar 18
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår kund i Solna söker vi nu en engagerad medarbetare! Vill du vara med och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Service Host på ISS!

Om rollen
I rollen som Service Host blir du kundens ansikte utåt och får därmed en viktig roll i att skapa en positiv stämning och en bra upplevelse på arbetsplatsen. Med din starka känsla för service bidrar du till att göra vår kunds arbetsdag bekymmersfri och leverera service i världsklass!

Du kommer att utföra service som krävs för uppdraget i kundens lokaler såsom konferensservice, reception, växel och logi.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning i sex månader. Placering är hos kund i Solna och arbetstiderna är varierande och förläggs mellan kl 07-18.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är serviceinriktad, prestigelös, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt ansvarsområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden.

Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp. Vi söker dig som är flexibel och som kan prioritera.

Du ska behärska både svenska och engelska i tal och skrift och ha goda IT-kunskaper. Vi ser även att du har goda organisatoriska egenskaper och är en duktig administratör.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Därutöver erbjuder vi en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara viktigt i ISS framgång på kontraktet och i att hjälpa vår kund att nå sina mål inom Facility Management.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 24 mars. Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Som en del av processen kommer bakgrundskontroller och utdrag ur belastningsregistret att genomföras. Vid eventuella frågor om processen, kontakta vår Talent Acquisition Specialist Emily Casabona på emily.casabona@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

ISS söker Lokalvårdare i Norrort

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Feb 27
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet i Norrort som omfattar, Täby, Danderyd, Vallentuna, Vaxholm, Åkersberga och Lidingö söker ISS positiva och engagerade servicemedarbetare.

Dina arbetsuppgifter:
Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå. Kunderna finns inom alla segment och är dels privata företag men även nationella kunder då vi har rikstäckande avtal med flera stora företag. Arbetet kan med fördel kombineras med annan sysselsättning som studier eller arbete på annat företag då tjänsterna är på deltid.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Övrigt:
Vi söker flertalet medarbetare och arbetstidsmåttet är deltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta: reni.ventsislavova.lummo@se.issworld.com

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

ISS söker teamledare Stockholm

Teamledare
Läs mer Feb 27
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Nu rekryterar vi Teamledare till ISS Direct och Region Stockholm

Då vi är under kraftig tillväxt söker vi på ISS Direct, Region Stockholm och Upplands län engagerade och positiva Teamledare som brinner för service. Vill du vara med och skapa förutsättningar för ett team som ska leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Teamledare på ISS!

Om rollen

Som Teamledare arbetar du nära dina kunder och medarbetare. Du hanterar kundernas synpunkter och önskemål samt arbetar aktivt med merförsäljning och kvalitetsuppföljning och kvalitetskontroller. Du har daglig kontakt med medarbetare då du har en viktig roll när det gäller att introducera nya medarbetare i yrket samt att löpande säkerställa att rätt städmetoder används. Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat. Rapportering av frånvaro, planering av vikarier och materialhantering. Du kommer även att utföra praktiskt servicearbete såsom exempelvis sjukvikariatsstädning ute hos våra kunder. I tjänsten ingår minst 50% praktisk städning vilket innebär att du städar hos våra kunder.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?

Vi söker dig som har god ledar- och samarbetsförmåga, är utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du gillar att vara "spindeln i nätet" och skapa goda förutsättningar för ditt team att lyckas med ert uppdrag. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass.

Vi ser det som ett stort plus om du har branscherfarenhet eller erfarenhet från liknande serviceyrken. Du bör ha gymnasieutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Det är även viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift samt att du är en van datoranvändare.

B-körkort är ett krav.

Om rollen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande 6 månaders provanställning.

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt. Med anledning av detta kan eventuella tjänster tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. I din ansökan bifogar du CV samt personligt brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot din ansökan.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Bakgrundskontroller och säkerhetsprövningar kan komma att genomföras vid kundbehov. Vid eventuella frågor om processen, kontakta Per Holmberg på per.holmberg@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Service host till ISS kund i centrala Stockholm

Kontorsreceptionist
Läs mer Feb 22
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker en engagerad och positiv Service host som brinner för att ge service i City. Vill du vara med och skapa förutsättningar för en trivsam och tillmötesgående miljö och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Service host hos vår kund på ISS!

Om rollen
I rollen som Service host blir du kundens ansikte utåt och får därmed en mycket viktig roll i att skapa en positiv stämning och en bra upplevelse på arbetsplatsen. Med din starka känsla för service bidrar du till att göra vår kunds arbetsdag bekymmersfri och leverera service i världsklass!

Som Service host arbetar du med många och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i olika miljöer och därmed lägger vi stor vikt vid ditt personliga och prestigelösa engagemang samt din förmåga att uppmärksamma och lösa uppkomna situationer. För rollen krävs även att du har god samarbetsförmåga då vi arbetar som ett team.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

• Besöksmottagning och reception
• Välkomna besökare och medarbetare till arbetsplatsen
• Administration och hantera felanmälan i kundens portal
• Utföra arbetsorder i huset för kunden
• Möbleringar
• Behjälplig för bokning av konferensrum
• Tillsyn av mötesrum, konferensutrustning
• Tillsyn av skrivare och övrig kontorsutrustning
• Påfyllning av kontorsmaterial och förbrukningsartiklar
• Post och- godshantering.

Uppdraget bedrivs inom ramen för en integrerad servicelösning där du utöver dina ansvarsområden förväntas vara behjälplig med andra områden inom verksamhetsservice. Vi söker dig som är prestigelös och vill ta ansvar för hela kontorsdriften och som uppskattar ett omväxlande och flexibelt arbete.

Tjänsten är på heltid (mån-fre) och tillsvidareanställning med en inledande provanställning i sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Därutöver erbjuder vi en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara viktigt i ISS framgång på kontraktet och i att hjälpa vår kund att nå sina mål inom Facility Management.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet från något eller några av dessa yrken: receptionist, konferensvärd, hotell, butik eller annat yrke med högt ställda servicekrav. Därutöver har du god datorvana och gymnasieutbildning.

Som person är du serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vi ser gärna ansökningar från alla åldrar då ISS är en inkluderade arbetsplats.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande. Planerad anställningsstart är den 8 mars, men kan komma att ske tidigare. I din ansökan bifogar du CV.

Observera! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade. Vid frågor om tjänsten, kontakta Kaj Wedholm på kaj.wedholm@se.issworld.com.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller intervjuer och referenser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Costing Manager

Verksamhetsanalytiker
Läs mer Feb 22
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Är du skicklig med siffror och brinner för analys? Är du redo för en spännande och affärsnära roll? Då kan du vara den vi söker som Costing Manager på ISS!

Om rollen
I rollen som Costing Manager på ISS kommer du vara en nyckelspelare inom vår kommersiella avdelning i Sverige. Du kommer fokusera på kalkylering och analys inom flera parallella anbudsprocesser och affärsutvecklingsprojekt, med huvudansvar för kostnadsberäkningar inom lokalvård. Det är en affärsnära position där du blir en viktig del av ISS tillväxtresa och har möjlighet till individuell utveckling både inom Sverige och globalt.

Dina ansvarsområden inkluderar att:

• Delta i flera offentliga och privata anbudsprocesser med ansvar för kostnadsberäkningar av lokalvård
• Ta fram lösningsförslag till kund under anbudsprocessen
• Arbeta främst i Excel samt ISS egna kalkylsystem
• Initiera, delta och driva olika utvecklingsarbeten, inklusive nyckeltalsutveckling och verktygsoptimering
• Samarbeta med olika delar av organisationen, såsom verksamhetsutvecklingsteamet, ekonomiavdelningen och operativa chefer inom olika affärsområden

Tjänsten är på heltid och tillsvidareanställning med placering på ISS huvudkontor i Liljeholmen, Stockholm. Vi är öppna för ansökningar från Stockholm med omnejd. Andra orter kan vara aktuella för rätt person. Resor och övernattningar inom Sverige kan förekomma.

Vi erbjuder

• Nära samarbete med kompetenta kollegor och en möjlighet till stor personlig utveckling
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Utbildningar för att stödja din professionella tillväxt
• En inkluderande företagskultur som värderar mångfald och skapar en attraktiv arbetsplats

Du blir en del av ett härligt team med högt kompetenta och erfarna kollegor inom kalkyl och prissättning. Teamet har sin bas i främst Stockholm och även Umeå – och ingår i avdelningen Commercial med många kollegor i hela landet.

Vem söker vi?
Vi tror att du är analytisk, noggrann, nyfiken och driven. Du är självgående, lösningsorienterad och har ett starkt kommersiellt intresse. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga samt mod att ifrågasätta och utmana befintliga processer för att driva effektivitet och utveckling framåt. Du har flera års erfarenhet inom ekonomi, t.ex. som business controller, anbudscontroller eller pricing manager, och har god förståelse för kostnadssättning, kalkyler och prissättning.

Högskoleutbildning och mycket goda kunskaper i svenska och engelska krävs. Mycket goda kunskaper i Excel och Office-paketet samt hög IT-mognad är ett krav. Det ses som meriterande att ha erfarenhet av att utveckla kalkylverktyg.

Din ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan senast 19 mars. Vi önskar enbart CV, och på grund av GDPR kan ansökningar inte tas emot via e-post. Vi rekryterar kompetensbaserat med tester, intervjuer och referenser.

Vid frågor om processen, kontakta vår Talent Acquisition Specialist Stina Fröman Starke på stina.starke@se.issworld.com.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Service Host

Receptionist, telefonist
Läs mer Mar 11
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår kund i Solna söker vi nu en engagerad medarbetare! Vill du vara med och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Service Host på ISS!

Om rollen
I rollen som Service Host blir du kundens ansikte utåt och får därmed en viktig roll i att skapa en positiv stämning och en bra upplevelse på arbetsplatsen. Med din starka känsla för service bidrar du till att göra vår kunds arbetsdag bekymmersfri och leverera service i världsklass!

Du kommer att utföra service som krävs för uppdraget i kundens lokaler såsom konferensservice, reception, växel och logi.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning i sex månader. Placering är hos kund i Solna och arbetstiderna är varierande och förläggs mellan kl 07-18.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är serviceinriktad, prestigelös, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt ansvarsområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden.

Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp. Vi söker dig som är flexibel och som kan prioritera.

Du ska behärska både svenska och engelska i tal och skrift och ha goda IT-kunskaper. Vi ser även att du har goda organisatoriska egenskaper och är en duktig administratör.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Därutöver erbjuder vi en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara viktigt i ISS framgång på kontraktet och i att hjälpa vår kund att nå sina mål inom Facility Management.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 17 mars. Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Som en del av processen kommer bakgrundskontroller och utdrag ur belastningsregistret att genomföras. Vid eventuella frågor om processen, kontakta vår Talent Acquisition Specialist Emily Casabona på emily.casabona@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsledare till ISS Biljettkontroll Stockholm

Teamledare
Läs mer Feb 17
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS levererar biljettkontrolltjänster för SL. Uppdraget innebär att vi gör biljettkontroller på buss, tunnelbana, pendeltåg och lokalbanor inom hela SL:s geografiska trafikområde.

Nu söker vi en serviceinriktad, driven och engagerad första linjens chef som vill utveckla våra medarbetare samt vår affär inom Biljettkontrollen.

Dina arbetsuppgifter

Som chef har du personalansvar för din grupp om cirka 35 biljettkontrollanter, både heltids- och deltidsanställda. Dina medarbetare arbetar skift och du förväntas reglerera din arbetstid under eget ansvar i samråd med din chef så att du är synlig och tillgänglig för alla dina medarbetare.

Du bildar tillsammans med dina chefskollegor ett starkt team som gemensamt arbetar för att nå uppdragets målsättningar. Ni ansvarar för produktionsplanering och uppföljning. Ni ser till att organisationen över tid är rätt bemannad utifrån beslutad bemanningsplan vilket innebär att du också kommer att arbeta med rekrytering och introduktion. Du ansvarar för uppföljning och coachning av dina medarbetare, arbetsmiljöfrågor samt förebyggande hälsoinsatser och rehabilitering.

Rollen är omväxlande vilket innebär att du förlägger delar av din arbetsdag ute på fältet tillsammans med din personal där fokus ligger på uppföljning och möjligheter till förbättring av ISS leverans. Att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar är en självklarhet för dig som chef.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med en inledande provanställning.

Din profil

Vi söker dig som är en driven och kommunikativ chef med förmåga att skapa klimat där medarbetarna är motiverade att göra sitt bästa för att nå resultat och uppsatta mål.

Som första linjens chef på ISS förväntas du vara en ledare med kundfokus, finansiell förståelse, självinsikt och mycket god samarbetsförmåga. Du tillvaratar medarbetarnas engagemang när du ger vägledning, delegerar och avlägsnar hinder för att få arbetet gjort. Du inger förtroende och har stort intresse för att utveckla relationer och medarbetare.

Du har godkänd gymnasieutbildning och flerårig chefserfarenhet. Du har jobbat i verksamhet med stort kundfokus och i personalintensiv bransch. Du kommunicerar väl på svenska och har goda IT-kunskaper.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev. Sådana ansökningar kommer att makuleras obehandlade.

Vid frågor om tjänster, kontakta Driftchef Stefan Svedjeby, e-post: stefan.svedjeby@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Workplace Experience Manager

Manager
Läs mer Feb 22
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Är du en erfaren och serviceinriktad projektledare? Vill du leda ett team som ansvarar för att utveckla framtidens arbetsplats på en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Workplace Experience Manager!

Om rollen
I rollen som Workplace Experience Manager ansvarar du för att skapa bästa möjliga arbetsplatsupplevelse hos en av ISS största kunder inom finanssektorn. Tillsammans med ditt team säkerställer ni upplevelsen i alla interaktioner som medarbetare och besökare har på arbetsplatsen under en arbetsdag. Målet med ert arbete är tydligt; skapa en miljö som förbättrar människors välbefinnande och bidrar till ökad motivation och engagemang.

Med utgångspunkt från kundens strategi och mål, samt datainsamling och analys arbetar du proaktivt med utveckling- och förbättringsarbete på arbetsplatsen. Vidare innefattar rollen bland annat;

• generell projektledning
• initiera, planera, genomföra och följa upp koncept och aktiviteter som ökar nöjdhet, produktivitet, engagemang och välbefinnande på arbetsplatsen
• analysera och utveckla ISS serviceleverans på arbetsplatsen
• genomföra kundundersökningar och arbeta för ökad kundnöjdhet
• identifiera och utnyttja innovativa initiativ och best practices
• personalansvar över tre personer

Du ingår i ledningsgruppen för ISS kundkontrakt i Sverige tillsammans med sju andra kollegor och direktrapporterar till Key Account Director, samt rapporterar till Workplace Experience Manager internationellt inom kundkontraktet. Du samarbetar även med kundens interna team inom workplace experience, både lokalt och internationellt.

Placering är kundens kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning på sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?
Som person tror vi att du är driven, analytisk och ansvarstagande. Du har hög kommunikationsförmåga och har lätt för att skapa relationer. Du delar ISS passion för service och agerar för att bemöta kundens behov. Dessutom är du kreativ och lösningsorienterad.

Ditt ledarskap motiverar och inspirerar andra att uppnå resultat och genomsyras av nyfikenhet, ansvar och trovärdighet.

Vidare söker vi dig som har:

• erfarenhet av projektledning
• akademisk examen från universitet eller liknande
• erfarenhet av dataanalys
• erfarenhet av service innovation, service design och/eller event management
• erfarenhet av strategiska kunddialoger
• finansiell förståelse
• mycket goda kunskaper inom svenska och engelska, både i tal och skrift
• goda kunskaper inom Office 365

Det är meriterande om du har:

• ledarerfarenhet
• erfarenhet från finanssektorn
• erfarenhet av Workplace Management
• erfarenhet av IFS/Integrerad Facility Management

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Varmt välkommen att skicka in din ansökan, dock senast 19 mars. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Som en del av processen kommer bakgrundskontroller genomföras. Vid eventuella frågor om processen, kontakta vår Talent Acquisition Specialist Stina Fröman Starke: stina.starke@se.issworld.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Tekniker till Driftledningscentral

Drifttekniker, data
Läs mer Feb 12
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett uppdrag vid ett av de största akutsjukhusen i Sverige och söker tekniker till driftledningscentralen. Drivs du av teknik och att arbeta i en skarp, komplex driftmiljö? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen
Som tekniker i driftledningscentralen ingår du i ett kompetent team som arbetar med en tekniskt komplex anläggning och tillhörande system. Du arbetar aktivt med tillsyn i form av drift- och larmövervakning för att förebygga och i förekommande fall agera snabbt för att minska driftstörningar.

Rollen innefattar

• styr- och övervakning
• tillsyn av fastighetens elkraftssystem med reservkraftstillsyn
• felsökning av värme, kyla, medicinska gaser och ventilation
• energi och media
• kontroll av fastighetens sprinkler- och brandlarmanläggningar
• kundkontakt och kundvård

Du har din bas på kundens site vid Danderyds sjukhus. Tjänsten innebär skiftgång och är en tillsvidareanställning med inledande provanställning i sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen ser vi att du har:

• relevant utbildning för rollen
• el- och VVS-kompetens inklusive Reservkraft och HVAC
• erfarenhet av att läsa av övervakningssystem och förstå värden t ex. i Citect & Scada-system
• erfarenhet av att vara kopplingsansvarig och utfärda kopplingssedel

Då Driftledningscentralen fungerar som navet i drift och underhåll av sjukhuset lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga, att du är kommunikativ, lösningsorienterad och stresstålig. Det är en förutsättning att du är och har goda IT-kunskaper, framför allt i Office-paketet, fastighetssystem, uppföljningssystem och dylikt. Tjänsten ställer även krav på att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Om kunden
Då sjukhuset driver säkerhetskänslig verksamhet kommer säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras före anställning.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 10 mars. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och vara något förlängd pga. säkerhetsprövningar. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mejl.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller intervjuer och referenstagningar.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Ansök nu

Vaktmästare

Kontorsvaktmästare
Läs mer Jan 11
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet hos Försvarsmakten Livgardet Kungsängen söker vi på ISS en engagerad och positiv medarbetare som ska jobba med vaktmästeri & logi. Vill du vara med och skapa förutsättningar för en god miljö och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Vaktmästare på ISS!

Om rollen
I rollen som Vaktmästare ansvarar du för att vår kunds lokaler ska förmedla en helhetsupplevelse av en säker, attraktiv, modern och hållbar arbetsplats att vistas på för anställda och besökare. Du arbetar med sedvanliga vaktmästeriuppgifter och med in- och utcheckning av gäster och därtill förekommande logiuppgifter.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att arbeta i olika miljöer. Vi värderar därmed ditt personliga och prestigelösa engagemang högt, samt din förmåga att lösa uppkomna situationer.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

• in- och utcheckning av gäster i bokningssystem
• hantering av nycklar, frukostkuponger och information
• service och kundkontakt samt ärendehantering från central bokning
• besiktning av rum efter städning samt säkerställa att rummen är i fint skick efter utcheckning och inför incheckning
• rondering av kundens lokaler och avvikelserapportering
• inventering och beställning av material
• felanmälan av utrustning och inventarier rörande lokaler kopplade till tjänsten
• hantering av intern och extern post och gods
• visst utförande av städning av olika utrymmen och översyn av förrådsutrymmen och andra ytor
• tvätthantering
• byte av glödlampor, byte av batterier i fjärrkontroller, brandvarnare och kodlås, installation av tv-kanaler, mikrovågsugnar samt enklare reparationer

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med en inledande provanställning i sex månader.

Arbetstid är vardagar 07:00-16:00. Helger och enstaka vardagkvällar kan förekomma.

Vi erbjuder
ISS är ett av världens största tjänsteföretag inom Facility Management, vilket ger dig många olika utvecklingsmöjligheter inom varierande områden. På ISS är våra medarbetare vår värdefullaste resurs och vi har stort fokus på utveckling där vi bland annat erbjuder olika utbildningar för medarbetarna - allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet. Du blir utöver en representant för ISS en viktig medarbetare för vår kund. Vi erbjuder en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara en viktig del i att nå ISS och kundens mål.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har god social kompetens och har förmåga att själv se vad som behöver göras och driva arbetet självständigt framåt. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Vi ser gärna att du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och har förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser även att du har:

• gymnasieutbildning
• tidigare erfarenhet från serviceyrken
• goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
• goda IT-kunksaper
• B-körkort för manuell växellåda

Vi ser gärna att du är händig och har ett intresse för elektronik och/eller maskiner. Meriterande är om du har kunskap inom fastighetsteknik och kan utföra enklare reparationer.

Om Försvarsmakten
Försvarsmakten är en svensk myndighet med ansvar för landets försvar. Därav finns ett krav på svenskt medborgarskap för tjänster som utförs inom Försvarsmaktensverksamhet. Därutöver innebär tjänsten placering i säkerhetsklass vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 2024-02-03. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och kan vara något förlängd pga. säkerhetsprövningar. Planerad anställningsstart är omgående. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenstagningar. Vi vill göra dig uppmärksam på att vi skickar en länk med tester till dig så snart du har ansökt till tjänsten. Detta mail hamnar ibland i skräpposten, håll därför gärna utkik där.

Vid eventuella frågor om processen, kontakta Emily Casabona, emily.casabona@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servicevärd till modernt kontor ISS Stockholm City

Kontorsreceptionist
Läs mer Feb 16
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker en engagerad Servicevärd som brinner för att ge service i världsklass. Vill du vara med och skapa en trivsam kontorsmiljö? Sök vår tjänst som Servicevärd hos ISS i Stockholm city nu!

Om rollen
I rollen som Servicevärd blir du kundens ansikte utåt och får därmed en mycket viktig roll i att skapa en positiv stämning och en bra upplevelse på arbetsplatsen. Med din starka känsla för service bidrar du till att göra vår kunds arbetsdag bekymmersfri och leverera service i världsklass!

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att ha ansvar för medarbetare och gäster via mail och telefon samt personligen. Förbereda möteslokaler och konferensrum samt hantera beställningar av mat och dryck. Dessutom kommer du att ansvara för bokningar, ha nära kontakt med leverantörer och bistå medarbetare med information. Stort fokus ligger på att skapa en trivsam arbetsplats!

För rollen krävs att du är självständig då du kommer att ansvara för att leverera servicen på kontoret.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

• Välkomna besökare och medarbetare till arbetsplatsen
• Arrangera och servera förfriskningar såsom regelbundna frukostar samt luncher, fika samt After work vid behov
• Tillsyn av mötesrum, konferensutrustning
• Beställning och påfyllning av kontorsmaterial och förbrukningsartiklar
• Post och- godshantering, hantering och beställning av kontorsmaterial
• Hålla i ordning på kontoret i kök/pentryn, reception och alla andra övriga allmänna ytor såsom förråd, öppna landskap samt och konferensrum.
• Utföra administrativa uppgifter, så som fakturering, arkivering & felanmälan
• Post- och budhantering: portomaskin, beställa bud, packa mm.
• Behjälplig vid skanning, kopiering, utskrifter till kund och medarbetare
• Kaffemaskin samt diskmaskin: rengöra, fylla på och åtgärda fel
• Bistå medarbetare med ad hoc frågor och ta hand om den allmänna trivseln på kontoret

Uppdraget bedrivs inom ramen för en integrerad servicelösning där du utöver dina ansvarsområden förväntas vara behjälplig med andra områden inom verksamhetsservice. Vi söker dig som är prestigelös och vill ta ansvar för hela kontorsdriften och som uppskattar ett omväxlande arbete.

Tjänsten är på 80% och tillsvidareanställning med en inledande provanställning i sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Därutöver erbjuder vi en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara viktigt i ISS framgång på kontraktet och i att hjälpa vår kund att nå sina mål inom Facility Management.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet från något eller några av dessa yrken: receptionist, konferensvärd, hotell, café/restaurang, butik eller annat yrke med högt ställda servicekrav. Därutöver har du datorvana och gymnasieutbildning. Då vi lägger stort fokus på att skapa en trivsam kontorsmiljö är det även meriterande om du tidigare arbetat med event.

Som person är du serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som ansiktet utåt och vara spindeln i nätet. Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och vi ser fram emot din ansökan! Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, därför önskar vi din ansökan senast 1 mars. I din ansökan bifogar du CV och personligt brev.

Observera! Med hänsyn till GDPR tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev. Vid frågor om tjänsten, kontakta Kajsa Stävmo på kajsa.stavmo@se.issworld.com.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller intervjuer och referenser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Driftledare till Danderyds Sjukhus

Arbetsledare, städ/Husfru/Städledare
Läs mer Jan 29
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet inom Region Stockholm söker vi på ISS en engagerad och positiv ledare som brinner för service. Vill du vara med och skapa förutsättningar för ett nytt team som ska leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Driftledare på ISS och till Danderyds sjukhus. Danderyds sjukhus som är ett Sveriges största akutsjukhus samt norra Europas största förlossningssjukhus där ca 10 procent av alla barn i Sverige föds. En otrolig arbetsplats för den som vill vara med och göra skillnad!

Om rollen
Som driftledare arbetar du nära dina kunder och medarbetare och ansvarar för vår leverans av lokalvård på sjukhuset. Du hanterar kundernas synpunkter och önskemål samt arbetar aktivt med kvalitetsuppföljning av vår leverans. Du har fullt personalansvar över dina medarbetare och du har en viktig roll när det gäller rekrytering, schemaläggning, introduktion av nya medarbetare samt att löpande säkerställa att rätt städmetoder används. Det är av yttersta skäl viktigt att det är rent och att vi ska eliminera smittorisker på sjukhuset. Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat frånvarorapportering, vikarieplanering, dagliga egenkontroller och materialhantering.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?
Vi söker dig som har god erfarenhet av ledar- och samarbetsförmåga, är utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du gillar att vara "spindeln i nätet" och skapa goda förutsättningar för ditt team att lyckas med ert uppdrag. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera kvalité i världsklass.

Vi ser gärna att du har branscherfarenhet eller erfarenhet från liknande serviceyrken. Du bör ha gymnasieutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Det är även viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift samt att du är en van datoranvändare av Microsoft Office och andra förkommande IT-miljöer. Du kommer även att behöva genomgå en hälsodeklaration där vi ser att du är fri från MRSA och Tuberkulos.

B-körkort är meriterande.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och vi ser fram emot din ansökan! Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I din ansökan bifogar du CV och pga GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Vid eventuella frågor om processen, kontakta Josefin på josefin.holmström@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lokalvårdare till Danderyds Sjukhus

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jan 29
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker en omsorgsfull och positiv lokalvårdare som uppskattar god teamkänsla i sitt arbete. Hos ISS får du vara med och skapa service i världsklass. Låter det som något för dig? Sök då rollen som lokalvårdare och bli en del av vårt härliga team på Danderyds sjukhus!

Om rollen
Danderyd är ett av Sveriges största akutsjukhus och ett av norra Europas största förlossningssjukhus där ca 10 procent av alla barn i Sverige föds. Som lokalvårdare har du och dina kollegor en viktig roll i att ansvara för helhetsupplevelsen i kundens lokaler. Tillsammans skapar ni en miljö som förmedlar en säker, attraktiv, modern och hållbar arbetsplats att vistas på för både anställda, patienter och alla besökare.

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med en inledande provanställning i sex månader.

Vi erbjuder
ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och har en stor dos av medmänsklighet och omsorg då du dagligen träffar människor som befinner sig på sjukhuset. Du trivs i rollen som vår företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera kvalité och service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde. Det är viktigt att du är lyhörd för kundens behov. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Därutöver har du en förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Det är viktigt att du behärskar svenska språket. Du kommer även att behöva genomgå en hälsodeklaration där vi ser att du är fri från MRSA och Tuberkulos. Det är meriterande om du tidigare har arbetet i sjukhusmiljö och/eller har erfarenhet av serviceyrken.

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 20 februari 2024. Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Vid eventuella frågor om processen, kontakta Josefin på josefin.holmstrom@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Tjänsteansvarig

Affärsutvecklare
Läs mer Feb 6
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vill du vara med och utveckla partnerskapet med en av ISS större kunder? Då tycker vi att du ska ta chansen att söka vårt föräldravikariat för rollen som Tjänsteansvarig på ISS!

Om rollen
I rollen som Tjänsteansvarig ansvarar du för att ständigt utveckla och förbättra leveransen till kund inom i första hand workplace-tjänster och arbetsplatsservice. Du driver arbetet med att ta fram koncept för arbetsplatsen och säkerställer att leveransen uppfyller vår kunds behov enligt riktlinjer och avtal över hela landet.

Vidare innefattar rollen som Tjänsteansvarig avstämningar med kund där ni följer upp och utvecklar leveransen inom tjänsterna. Du stöttar även kollegor internt på kontraktet och runt om i landet.

Du blir del av en nationell ledningsgrupp och rapporterar till nationell Key Account Manager.

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen som Tjänsteansvarig ser vi att du har förmåga att projektleda, att du är strukturerad, analytisk och lösningsorienterad. I arbetet att utveckla och förbättra vår leverans krävs att du är lyhörd mot kund och har en god kommunikativ förmåga.

Vi ser även att du har:

• eftergymnasial utbildning inom exempelvis Facility Management eller motsvarande erfarenhet
• erfarenhet av en liknande roll tidigare
• goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
• god datorvana

B-körkort är meriterande.

Tjänsten är ett 1-årigt föräldravikariat på heltid med start omgående. Placering är på kundens kontor i Solna. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Din ansökan
Vi hoppas att vi har väckt ditt intresse! Välkommen att skicka in din ansökan, dock senast 29 februari. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail. Vänligen observera att ansökningar behandlas först efter sista ansökningsdatum.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenstagningar. Rekryteringsprocessen innehåller även bakgrundskontroll. Säkerhetsprövning kan förekomma under anställningen.

Vid eventuella frågor om processen, kontakta vår Talent Acquisition Specialist Emily Casabona på emily.casabona@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker

VVS-montör
Läs mer Jan 23
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett nytt spännande samarbete med ett av de största akutsjukhusen i Sverige och söker nu VVS-tekniker till vår nya organisation. Drivs du av teknik och att arbeta i en skarp, komplex driftmiljö med ett samhällsviktigt uppdrag? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen
I rollen som VVS-tekniker kommer du i första hand att arbeta med rondering, tillsyn, skötsel och underhåll gällande värme, vatten och sanitetsanläggningar. Du kommer också att vara behjälplig vid driftstörningar och göra egna analyser och bedömningar i det dagliga arbetet.

Du har din bas på kundens site i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning på sex månader.

Vem söker vi?
Arbetet ställer krav på att du självständigt kan utför tillsyn och skötsel av lokaler och anläggningar, och att du känner dig trygg med att kunna felsöka och göra en första bedömning huruvida en specialist behöver anlitas. Du har en god förståelse för hur tillsyn och skötsel i sin tur påverkar underhållsarbetet över tid.

För att lyckas i rollen som VVS-tekniker ser vi att du har:

• relevant utbildning för rollen
• god kunskap om energioptimering samt byggnadernas tekniska system och hur dessa samverkar
• goda kunskaper om energianalysverktyg och överordnade driftövervakningssystem
• kunskaper om relevanta lagar och regelverk kring hantering av medicinsk gas
• kunskap om specifika risker såsom smittspridning, legionella och övriga hälsorisker

Vi lägger stor vikt vid din person och ser gärna att du själv skulle beskriva dig som en lagspelare som också trivs med att fatta beslut självständigt. Vi ser även att du är kommunikativ och lösningsorienterad, att du är teknisk och har god IT-vana i framför allt Office-paketet, fastighetssystem och uppföljningssystem.

Tjänsten ställer även krav på att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Om kunden
Då sjukhuset driver säkerhetskänslig verksamhet kommer säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras före anställning.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 23 februari. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och vara något förlängd pga säkerhetsprövningar. I din ansökan bifogar du CV. Pga GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Ansök nu

ISS söker lokalvårdare till centrala Stockholm

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jan 24
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker en engagerad och positiv lokalvårdare som brinner för service. Vill du vara med och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Lokalvårdare på ISS!

Om rollen

Som Lokalvårdare har du och dina kollegor en viktig roll i att ansvara för helhetsupplevelsen i kundens lokaler. Tillsammans skapar ni en miljö som förmedlar en säker, attraktiv, modern och hållbar arbetsplats att vistas på för de anställda och alla besökare. Du arbetar främst med städning kundens lokaler, samt även andra arbetsuppgifter som kan förekomma såsom konferensservice, påfyllning av vatten/kaffemaskiner och skötsel av växter.

Tjänsten är på 75%, tillsvidareanställning med en inledande provanställning i sex månader. Vi kan även komma att söka deltidsanställda på en lägre tjänstgöringsgrad.

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande samt ett öga för detaljer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av städmaskiner, extra meriterande om du har erfarenhet av storstäd. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kan komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du är lyhörd för kundens behov. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Därutöver har du en förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. Gymnasieutbildning är ett krav.

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 22/2-24. Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Bakgrundskontroller och säkerhetsprövningar kan komma att genomföras vid kundbehov. Vid eventuella frågor om processen, kontakta Katy på katerin.torres@se.issworld.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vaktmästare till ISS 75%

Kontorsvaktmästare
Läs mer Jan 17
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vi på ISS söker en engagerad och positiv Vaktmästare på 75% som brinner för service. Vill du vara med och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Vaktmästare på ISS!

Om rollen
I rollen som Vaktmästare blir du kundens ansikte utåt och får därmed en mycket viktig roll i att skapa en positiv stämning och en bra upplevelse på arbetsplatsen. Med din starka känsla för service bidrar du till att göra vår kunds arbetsdag bekymmersfri och leverera service i världsklass!

Som Vaktmästare arbetar du med många och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med en rad olika arbetsuppgifter och därmed lägger vi stor vikt vid ditt personliga och prestigelösa engagemang samt din förmåga att uppmärksamma och lösa uppkomna situationer. För rollen krävs även att du har god samarbetsförmåga då vi arbetar som ett team.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

• Post och- godshantering, hantering av in och utgående paket samt beställning av kontorsmaterial och hjälpmedel
• Administration och felanmälan
• Tillsyn av mötesrum, konferensutrustning, skrivare och övrig kontorsutrustning.
• Mindre reparationer/underhåll (byte av lampor /skruva ihop en hylla, flytt av möbler etc).

Uppdraget bedrivs inom ramen för en integrerad servicelösning där du utöver dina ansvarsområden förväntas vara behjälplig med andra områden inom verksamhetsservice. Vi söker dig som är prestigelös och som uppskattar ett omväxlande arbete.

Tjänsten är på 75% och vi erbjuder en Tillsvidareanställning med en inledande provanställning på sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du kommer få stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Därutöver erbjuder vi en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara viktigt i ISS framgång på kontraktet och i att hjälpa vår kund att nå sina mål inom Facility Management.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet från något eller några av dessa yrken: vaktmästeri, butiksmedarbetare, lagerarbetare, kontorsservice eller annat yrke med högt ställda servicekrav. Därutöver har du datorvana och gymnasieutbildning. Erfarenhet av hantering av IT- eller vaktmästeriupgifter är meriterande.

Som person är du serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska [och engelska/ alt behärskar engelska] i såväl tal som skrift.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor vänligen kontakta rekryterande chef Sofie Tärnrot, e-post: sofie.tarnrot@se.issworld.com

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu