Arena Personal Sverige AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Arena Personal Sverige AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Bovärd till Haninge Bostäder

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Aug 3
OM TJÄNSTEN

Haninge Bostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Haninge kommun. Vi är 30 anställda som förvaltar bolagets omkring 2 378 lägenheter och därtill ett mindre antal kommersiella lokaler. Våra fastigheter är fördelade över hela kommunen, såväl på fastlandet som på skärgårdsöar. Vår ambition är att våra boende skall känna att vi finns till för dem och därmed uppleva trivsel och trygghet med oss som hyresvärd.

Nu söker vi en kommunikativ och lösningsorienterad bovärd. Befattningen som bovärd kräver ansvar, noggrannhet, struktur, kostnadsmedvetenhet, servicekänsla med professionellt och serviceinriktat kundbemötande och prestigelöshet. I allt ditt arbete är det centralt att du alltid har kunden i fokus och har en affärsmässig approach. Du ska fråga dig hur det du gör gagnar företagets kunder och hur det du gör skapar värde för företaget för att på bästa sätt arbeta med kundfokus och affärsmässighet som mål.

ANSVARSOMRÅDE

Som bovärd samordnar du och ansvarar för den dagliga driften och frågor som berör tilldelade fastigheters förvaltning, och svarar för hyresgästrelaterade frågor avseende bostäder och lokaler. Som bovärd har du direktkontakt med våra hyresgäster och arbetar för att skapa positiva relationer till våra kunder, entreprenörer och andra aktörer i området. Du representerar företaget och arbetar tillsammans med övriga arbetsgrupper i företaget för att skapa goda kundrelationer, trivsel och trygghet för våra hyresgäster. Tillsammans vårdar vi och utvecklar fastigheterna och verksamheten.

PROFIL

Kvalifikationer för denna tjänst:

- Gymnasial utbildning eller liknande, gärna med inriktning mot fastighet, bygg och/eller teknik.
- Har dokumenterad erfarenhet av fastighetsskötsel och reparationsarbete.
- Har kunskaper om fastighetsförvaltning, fastighetsägaransvar, hyreslagen, ekonomisk uppföljning och betydelsen av proaktivt arbete.
- Är en god administratör, har ett strukturerat arbetssätt och god datorvana.
- Är en tydlig kommunikatör i både tal och skrift samt tycker om att arbeta med människor.
- Har en positiv och lösningsorienterad inställning och bidrar aktivt till ett gott samarbete i bolaget.
- B-körkort är ett krav.


VI ERBJUDER

Som anställd hos Haninge bostäder har du en fast månadslön, attraktiva förmåner och en trygg och glädjefylld arbetsplats. Här arbetar du i en platt organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.Detta är en rekrytering där du blir anställd hos vår kund Haninge Bostäder AB. Tjänsten är på heltid med start omgående. I denna rekrytering samarbetar vi med Arena Personal. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Ahlgren, linda.ahlgren@arenapersonal.com.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet - ansök därför redan idag!

Ansök nu

Affärscontroller med inriktning mot fastighetsekonomi

Business controller
Läs mer Aug 2
Arbetsuppgifter

Som controller ansvarar du för bolagets processer avseende budget, prognos och rapportering. Du säkerställer att företagets mål och prioriteringar fångas upp i controllerarbetet samt ansvara för att ledningen löpande får relevant ekonomiskt information för att kunna leda verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

- Göra verksamhetsuppföljning och analys samt ge stöd till enheter och chefer.
- Identifiera förbättringspotentialer i verksamheten utifrån ekonomisk uppföljning.
- Överblicka konsekvenser och effekter av olika ekonomiska beslut för verksamheten
- Ta fram KPI:er för uppföljning av verksamheten
- Identifiera utbildningsbehov internt och tillgodose detta.
- Rapportera samt sammanställa underlag till moderbolag, ledning, styrelse och avdelningar inom företaget. Även extern rapportering till tex SCB och MSCI
- Sammanställa och säkerställa information till årsredovisningen
- Delta i och driva större och mindre projekt samt att delta i den årliga marknadsvärderingen.


Uppdraget startar omgående och beräknas pågå till årsskiftet med möjlighet till förlängning. Du kommer vara anställd som konsult på Arena Personal, men jobbar ute hos kund.

Vi söker dig som

För att söka rollen har du ekonomisk utbildning och erfarenhet av likartat arbete. Gärna inom fastighetsbranschen. Vi ser även att du har:

- Erfarenhet av redovisning och resultatanalys samt vana att arbeta i projektform
- Kunskap om nyckeltal och processer inom fastighetsbranschen
- Mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel
- Stort intresse för och kunskaper inom IT-baserade BI-system


Som person är du strukturerad och självgående. Du planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du strukturerar ditt angreppssätt och tar ansvar för din uppgift. Du trivs med att ta initiativ och sätta igång aktiviteter, liksom att uppnå resultat. För att lyckas i rollen behöver du vara ekonomiskt medveten och förstå affärsmässiga principer. Du behöver även vara duktig på att bryta ned och lösa problem och komplexa frågor. Eftersom du har mycket kontakt med chefer och kollegor behöver du arbeta bra tillsammans med andra.

För att lyckas i rollen behöver du ha god förståelse för balansen mellan ekonomisk-, ekologisk- och socialhållbarhet.Om Arena Personal
Arena Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag och självklart har vi kollektivavtal. Vi har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i över 20 år. Vi har ett personligt engagemang och för oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Som anställd hos erbjuder vi därför bland annat:

- Marknadsmässig lön

- Personlig och stöttande konsultchef

- Kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet

Som bemanningsanställd får du viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär.

Ansök nu

Operativ inköpare söks till spännande uppdrag med start omgående (3 jobb)

Inköpare
Läs mer Jul 28
Om tjänsten:

Nu söker vi efter en självgående operativ inköpare. I rollen som operativ inköpare arbetar du främst med uppföljning, spendanalyser, implementation av avtal samt kontroll av avtal och leverantörer. Du arbetar till stor del med att ge en god service både internt och externt. Arbetet består av att säkra värdet i varje affär genom att följa upp att leverantörerna fullföljer sina åtaganden i enlighet med avtalade villkor. Det ingår även att följa upp faktisk förbrukning i förhållande till prognostiserad förbrukning samt att göra regelbundna spendanalyser, för att hitta trender och skapa underlag till strategier för kommande upphandlingar. Noggrannhet och ett intresse för siffror är bra egenskaper.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd hos oss, men jobbar ute hos kund. Uppdraget beräknas pågå i 4 månader, med chans till förlängning.Vi söker dig som har:

- avslutad högskoleutbildning inom ekonomi, inköp eller logistik med en omfattning på minst tre (3) år.

- Du har tidigare erfarenhet av inköpsarbete

Det är meriterande om du har erfarenheter av inköpsmetodik/kategoristyrning, utvärderingsmodeller, prismodeller och projektmetodik.

För att lyckas i rollen har du en god analytisk förmåga och en mycket god samarbetsförmåga. Vidare är du självgående och tar egna initiativ. Du finner din drivkraft i att skapa goda relationer och goda affärer. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och i din kommunikation och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du kan ta ett självständigt ansvar för ditt arbetsområde.Om Arena Personal:

Arena Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag och självklart har vi kollektivavtal. Vi har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i över 20 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Som anställd hos erbjuder vi därför bland annat:

- Marknadsmässig lön
- Personlig och stöttande konsultchef
- Kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet

Som bemanningsanställd får du viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär.

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Handledare till Arbetslivsresurs Haninge och Fittja

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Jul 26
Till vår kund Arbetslivsresurs söker vi nu handledare till Karriärvägledning (KVL). Dina arbetsuppgifter kommer att vara att leda grupper inom tjänsten. Du ska genomföra aktiviteter som till exempel seminarier, grupparbeten, studiebesök med mera. I rollen kommer du att samverka med dina kollegor samt studie-och yrkesvägledarna som också jobbar i tjänsten.

Du måste ha minst ett års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med grupper. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska och det är mycket meriterande om du har kunskaper i andra språk. Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet.

Som person behöver du vara självgående, initiativrik och bra på att samarbeta. I rollen är det viktigt att vara serviceinriktad, strukturerad och kvalitetsmedveten.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av Arena Personal men jobbar ute hos vår kund.

Uppdragets omfattning:

Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående och tillsvidare. Det kan förekomma resor i arbetet som gör att du pendlar mellan Haninge, Fittja och Södertälje.

Om oss på Arena Personal:

Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal sedan många år tillbaka. Företaget startades 1994 och är en av de mest erfarna aktörerna på den svenska bemanningsmarknaden.

Vi är även ett värderingsstyrt företag med värdeorden: Personlig, Engagerad och Professionell.

Människorna i ett företag är den viktigaste resursen, därför är varje individ unik för Arena Personal.Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Avtalscontroller söks till spännande uppdrag med start omgående (3 jobb)

Controller
Läs mer Jul 25
Om tjänsten:

Nu söker vi efter en självgående avtalscontroller. I rollen som avtalscontroller arbetar du främst med uppföljning, spendanalyser, implementation av avtal samt kontroll av avtal och leverantörer. Du arbetar till stor del med att ge en god service både internt och externt. Arbetet består av att säkra värdet i varje affär genom att följa upp att leverantörerna fullföljer sina åtaganden i enlighet med avtalade villkor. Det ingår även att följa upp faktisk förbrukning i förhållande till prognostiserad förbrukning samt att göra regelbundna spendanalyser, för att hitta trender och skapa underlag till strategier för kommande upphandlingar. Noggrannhet och ett intresse för siffror är bra egenskaper.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd hos oss, men jobbar ute hos kund. Uppdraget beräknas pågå i 4 månader, med chans till förlängning.Vi söker dig som har:

- avslutad högskoleutbildning inom ekonomi, inköp eller logistik med en omfattning på minst tre (3) år.

- minst 3 års arbetslivserfarenhet kvalificerat arbete med affärsförvaltning i offentlig eller privat verksamhet

Det är meriterande om du har erfarenheter av inköpsmetodik/kategoristyrning, utvärderingsmodeller, prismodeller och projektmetodik.

För att lyckas i rollen har du en god analytisk förmåga och en mycket god samarbetsförmåga. Vidare är du självgående och tar egna initiativ. Du finner din drivkraft i att skapa goda relationer och goda affärer. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och i din kommunikation och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du kan ta ett självständigt ansvar för ditt arbetsområde.Om Arena Personal:

Arena Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag och självklart har vi kollektivavtal. Vi har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i över 20 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Som anställd hos erbjuder vi därför bland annat:

- Marknadsmässig lön
- Personlig och stöttande konsultchef
- Kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet

Som bemanningsanställd får du viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär.

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Avtalscontroller söks till spännande uppdrag med start omgående

Business controller
Läs mer Jul 22
Om tjänsten:

Nu söker vi efter en självgående avtalscontroller. I rollen som avtalscontroller arbetar du främst med uppföljning, spendanalyser, implementation av avtal samt kontroll av avtal och leverantörer. Du arbetar till stor del med att ge en god service både internt och externt. Arbetet består av att säkra värdet i varje affär genom att följa upp att leverantörerna fullföljer sina åtaganden i enlighet med avtalade villkor. Det ingår även att följa upp faktisk förbrukning i förhållande till prognostiserad förbrukning samt att göra regelbundna spendanalyser, för att hitta trender och skapa underlag till strategier för kommande upphandlingar. Noggrannhet och ett intresse för siffror är bra egenskaper.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd hos oss, men jobbar ute hos kund. Uppdraget beräknas pågå i 4 månader, med chans till förlängning.Vi söker dig som har:

- avslutad högskoleutbildning inom ekonomi, inköp eller logistik med en omfattning på minst tre (3) år.

- minst 3 års arbetslivserfarenhet kvalificerat arbete med affärsförvaltning i offentlig eller privat verksamhet

Det är meriterande om du har erfarenheter av inköpsmetodik/kategoristyrning, utvärderingsmodeller, prismodeller och projektmetodik.

För att lyckas i rollen har du en god analytisk förmåga och en mycket god samarbetsförmåga. Vidare är du självgående och tar egna initiativ. Du finner din drivkraft i att skapa goda relationer och goda affärer. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och i din kommunikation och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du kan ta ett självständigt ansvar för ditt arbetsområde.Om Arena Personal:

Arena Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag och självklart har vi kollektivavtal. Vi har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i över 20 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Som anställd hos erbjuder vi därför bland annat:

- Marknadsmässig lön
- Personlig och stöttande konsultchef
- Kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet

Som bemanningsanställd får du viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär.

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

C1/C-Chaufförer sökes till uppdrag omgående

Bohags- och flyttbilsförare
Läs mer Jul 21
Vi söker nu drivna C1 & C-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför! Arbetet är för en välkänd flytt och städfirma. Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag omfattar heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag med möjlighet till extrajobb på helger.

Din profil

Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kunder, därför är det viktigt att du håller en god servicenivå trots pressat tidsschema och högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med minst behörighet C1
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska eller engelska i tal och skrift

Meriterande:
Körkort med behörighet C
YKB
Erfarenhet inom flyttverksamhet eller lager
Erfarenhet inom serviceyrke

Ansök nu

Personal till ny Returpunkt i Solna centrum

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jul 18
En Returpunkt är ett stadsnära koncept för återvinning och återbruk. Till en Returpunkt kan stadens invånare lämna sådant de inte längre behöver. Avfall lämnas till återvinning och sådant som kan återbrukas skänks bort och besökaren kan göra fynd.

Ett besök vid Returpunkt ska vara inspirerande och lärande samtidigt som man blir av med saker man inte behöver.

SÖRAB, som är ett kommunägt miljö- och returbolag, har sedan några år en Returpunkt i Sundbyberg och i september öppnas den andra Returpunkten i Solna centrum. För att bemanna verksamheten har SÖRAB anlitat Arena Personal som nu söker dig som vill arbeta i Returpunkt Solna.

I Returpunkt Solna kommer det att vara möjligt att pyssla och skapa in en ateljé utöver att lämna in och fynda saker.

Vi söker dig som vill jobba deltid, har en annan huvudsaklig sysselsättning såsom studier, deltidsarbete eller eget företag och vill vara en del av Arena Personals bemanningspool hos vår kund, SÖRAB.

I arbetsuppgifterna ingår att:

- Ta emot och guida kunder till rätt återvinning och återbruk
- Vara informatör för SÖRABs och stadens avfallstjänster
- Sortera farligt avfall och återbruk som lämnas in
- Planera transporter av avfall och återbruk
- Framhäva återbruk som privatpersoner kan återanvända genom att ta det direkt från hyllorna i lokalen
- Den som har kunskap och intresset kommer att kunna bidra till Ateljéns kreativa arbete med pyssel, workshops och skapande


Din profil

- Du är kommunikativ och vet att varje kundmöte är viktigt och att ingen fråga är för liten
- Du är van att arbeta självständigt och är en problemlösare
- Du är ansvarsfull och har god känsla för kundservice
- Du har ett naturligt intresse för återbruk och återvinning


Krav

- Du har vana av administration och kan arbeta i Officepaketet och har baskunskaper i Excel
- Vana av att arbeta i service- eller pedagogisk verksamhet eller annan verksamhet som kräver möten med människor och service


Meriterande

Returpunkt Solna ska vara en inspirerande och lärande verksamhet. Därför är det meriterande om du:

- Har känsla för stil, färg och form
- Tycker om att pyssla och-/eller inreda
- Du kan sy, snickra eller behärskar annat hantverk
- Är van att använda sociala medier
- Har vana av att lära ut, tex som instruktör eller pedagog


Arbetstider

Uppdraget är på deltid och arbetstiden är varierande över Returpunkt Solna Centrums öppettider, som är desamma som Solna Centrums öppettider.

Arbete i Returpunkt Sundbyberg kan också bli aktuellt.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Som anställd hos Arena Personal erbjuder vi därför bland annat:

- Marknadsmässig lön

- Personlig och stöttande konsultchef

Kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet

Som bemanningsanställd får du viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär.

Ansök nu

C Chaufförer till renhållningsuppdrag

Renhållningsförare
Läs mer Jul 7
Vi söker nu drivna C chaufförer som är intresserade av återvinning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen. .

Arbetet kräver god servicenivå samt ett bra bemötande mot kunder. Du är företagets ansikte ut och kommer regelbundet arbeta i miljöer kring kunder. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag är under undersemesterperioden med möjlighet till förlängning. Uppdraget är måndag till fredag dagtid.

Din profil

Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft kan förekomma. Du är ansvarstagande och gillar att jobba med och runt människor.

Krav:
Körkort med behörighet C och/eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Ansök nu

CE Chaufförer sökes till distributionsuppdrag

Distributionsförare
Läs mer Jul 7
Vi söker nu drivna CE-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom distributionsbranschen.

Arbetet innefattar bland annat arbete med livsmedel till butiksverksamheter. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund.

Detta uppdrag omfattar heltid och är uppdelat i skift då arbetet bedrivs under dygnets alla timmar och veckans alla dagar. Uppdraget utgår från norr-ort men kan innebära arbete på annan ort.

Uppdraget har start från september men med möjlighet till tidigare start.

Vi ser gärna ansökningar från kvinnliga chaufförer.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort A
ADR 1.3
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:

Erfarenhet inom distributionskörning
Livsmedelshantering (kyl och frys)
Vana vid hand-enheter

Ansök nu

C1/C-Chaufförer sökes till uppdrag omgående

Bohags- och flyttbilsförare
Läs mer Jul 7
Vi söker nu drivna C1 & C-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför! Arbetet är för en välkänd flytt och städfirma. Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag omfattar heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag med möjlighet till extrajobb på helger.

Din profil

Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kunder, därför är det viktigt att du håller en god servicenivå trots pressat tidsschema och högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med minst behörighet C1
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska eller engelska i tal och skrift

Meriterande:
Körkort med behörighet C
YKB
Erfarenhet inom flyttverksamhet eller lager
Erfarenhet inom serviceyrke

Ansök nu

C & CE Chaufförer till hösten

Distributionsförare
Läs mer Jul 7
Vi söker nu C & CE-chaufförer till uppdrag i stockholmsregionen! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett eller flera företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför! Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service.

Detta uppdrag omfattar heltid och då arbetstiderna varierar kan arbetet vara dagtid och kvällstid.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Du innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet C och/eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:
Engelska i tal och skrift
Erfarenhet av lager och logistik
Erfarenhet av distribution
Erfarenhet av renhållning
Erfarenhet av serviceyrken

Ansök nu

Arbetsledare inom logistik

Arbetsledare, lager
Läs mer Jul 7
Vi söker nu drivna arbetsledare med ett intresse för logistik! Du kommer bli anställd som konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom logistikbranschen.

Arbetet innefattar bland annat arbete med planering, kvalitetskontroll och arbetsledning. Då arbetet innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut och sköter kontakt med såväl kund som chaufförer.

Detta uppdrag omfattar heltid men det finns även möjlighet till deltid samt helger. Uppdraget är i norrort.

Uppdraget har start från september men med möjlighet till tidigare start.

Vi ser gärna ansökningar från kvinnliga arbetsledare.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Har lätt för att samarbeta och har en tydlig kommunikation.

Krav:
C-körkort
Erfarenhet av Outlook och Excell
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:
Körkort med behörighet CE
Erfarenhet inom logistik
Erfarenhet av livsmedelshantering (kyl och frys)
Vana vid hand-enheter
Engelska i tal och skrift

Ansök nu

C-Chaufförer till arbete med sekretessavfall

Renhållningsförare
Läs mer Jul 7
Vi söker nu erfarna C-chaufförer till viktigt uppdrag i norrort! Du kommer bli anställd som konsult hos Arena Personal för att sedan övertas av kunden. Du kommer vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför! Arbetet kräver en servicemedveten chaufför som gärna har kontakt med kunder. Du är företagets ansikte utåt. För att klara arbetet behöver du vara punktlig, händig och ha en bra inställning till service.

Detta uppdrag omfattar heltid och pågår dagtid måndag till fredag.

Din profil

Som person är du pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och är tydlig i din kommunikation.

Krav:
Körkort med behörighet C
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Ansök nu

C Chaufförer till renhållningsuppdrag

Renhållningsförare
Läs mer Jul 21
Vi söker nu drivna C chaufförer som är intresserade av återvinning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen. .

Arbetet kräver god servicenivå samt ett bra bemötande mot kunder. Du är företagets ansikte ut och kommer regelbundet arbeta i miljöer kring kunder. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag är under undersemesterperioden med möjlighet till förlängning. Uppdraget är måndag till fredag dagtid.

Din profil

Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft kan förekomma. Du är ansvarstagande och gillar att jobba med och runt människor.

Krav:
Körkort med behörighet C och/eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Ansök nu

CE Chaufförer sökes till distributionsuppdrag

Distributionsförare
Läs mer Jul 21
Vi söker nu drivna CE-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom distributionsbranschen.

Arbetet innefattar bland annat arbete med livsmedel till butiksverksamheter. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund.

Detta uppdrag omfattar heltid och är uppdelat i skift då arbetet bedrivs under dygnets alla timmar och veckans alla dagar. Uppdraget utgår från norr-ort men kan innebära arbete på annan ort.

Uppdraget har start från september men med möjlighet till tidigare start.

Vi ser gärna ansökningar från kvinnliga chaufförer.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort A
ADR 1.3
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:

Erfarenhet inom distributionskörning
Livsmedelshantering (kyl och frys)
Vana vid hand-enheter

Ansök nu

C & CE Chaufförer till hösten

Distributionsförare
Läs mer Jul 21
Vi söker nu C & CE-chaufförer till uppdrag i stockholmsregionen! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett eller flera företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför! Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service.

Detta uppdrag omfattar heltid och då arbetstiderna varierar kan arbetet vara dagtid och kvällstid.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Du innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet C och/eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:
Engelska i tal och skrift
Erfarenhet av lager och logistik
Erfarenhet av distribution
Erfarenhet av renhållning
Erfarenhet av serviceyrken

Ansök nu

Extrajobb Terminalarbete

Terminalarbetare
Läs mer Jul 1
Vi söker nu personal till våran kund inom terminal / paketsortering.

Du kommer att bli anställd av Arena personal och uthyrd till en kund. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branscherna såsom paketsortering. Beroende på vilken kund du arbetar hos kan tunga lyft förekomma och i vissa fall krav på truckkort.

Du är fysiskt frisk och klarar av ett tungt och enformigt arbete. Du är tillgänglig och har viljan att utveckla dig. Arbetet hos kunden har varierande arbetstider, vilket ställer krav på att du är flexibel och är bekväm med att arbeta dag och kväll. Du kan komma att arbeta ensam eller i grupp, samt med instruktioner på svenska, vilket ställer krav på att du förstår och kan kommunicera på svenska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och där ser vi gärna att du är trevlig, serviceminded, samarbetsvillig och ansvarsfull.

Tillsättning sker löpande och ansökningar via mejl kommer ej att hanteras.

Ansök nu

B-chaufförer sökes till Segeltorp!

Budbilsförare
Läs mer Jul 1
Är du intresserad utav att köra bil? Då kan detta vara jobbet för dig!

Rollen som budbilsförare innebär att du bland annat har hand om utkörning av paket till företag och privatkunder. För att du ska trivas i rollen bör du vara social, ha kunden i fokus och stresstålig då tempot kan vara högt i perioder. I rollen som budbilsförare arbetar du ute hos kund som är en välkänd aktör inom logistikbranschen. I arbetsuppgifterna ingår leverans av paket till privat- och företagskunder där du ansvarar för att rätt försändelse kommer ut till rätt part. Även sortering och lastning av gods tillhör dina arbetsuppgifter, detta kan innebär tunga lyft och därmed bör du vara i god fysisk form. För att trivas i arbetet ser vi gärna att du är strukturerad, stresstålig och noggrann. Du kommer att arbeta självständigt med utgångspunkt i Segeltorp för att sedan leverera lasten med bil inom Stockholmsområdet.

Krav

- B-körkort
- Goda kunskaper svenska i tal och skrift


Meriterande

- Truck-kort
- Erfarenhet som Taxiförare


Observera att ett utdrag från belastningsregistret kommer att tas ut i början av processen.

Personliga kvalifikationer

En förutsättning för att du ska trivas i rollen är att du är strukturerad och serviceinriktad i ditt arbete då du kommer ha daglig kontakt med kunder. För övrigt är du som person noggrann och stresstålig, du tummar aldrig på säkerhet i trafiken utan planerar dina rutter väl.

Ansök nu

C & CE Chaufförer till hösten

Distributionsförare
Läs mer Jun 28
Vi söker nu C & CE-chaufförer till uppdrag i stockholmsregionen! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett eller flera företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför! Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service.

Detta uppdrag omfattar heltid och då arbetstiderna varierar kan arbetet vara dagtid och kvällstid.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Du innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet C och/eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:
Engelska i tal och skrift
Erfarenhet av lager och logistik
Erfarenhet av distribution
Erfarenhet av renhållning
Erfarenhet av serviceyrken

Ansök nu

C1/C-Chaufförer sökes till uppdrag omgående

Bohags- och flyttbilsförare
Läs mer Jul 4
Vi söker nu drivna C1 & C-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför! Arbetet är för en välkänd flytt och städfirma. Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag omfattar heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag med möjlighet till extrajobb på helger.

Din profil

Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kunder, därför är det viktigt att du håller en god servicenivå trots pressat tidsschema och högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med minst behörighet C1
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska eller engelska i tal och skrift

Meriterande:
Körkort med behörighet C
YKB
Erfarenhet inom flyttverksamhet eller lager
Erfarenhet inom serviceyrke

Ansök nu

C Chaufförer till renhållningsuppdrag

Hjullastarförare, godshantering
Läs mer Jun 22
Vi söker nu drivna C chaufförer som är intresserade av återvinning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen. .

Arbetet kräver god servicenivå samt ett bra bemötande mot kunder. Du är företagets ansikte ut och kommer regelbundet arbeta i miljöer kring kunder. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag är under undersemesterperioden med möjlighet till förlängning. Uppdraget är måndag till fredag dagtid.

Din profil

Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft kan förekomma. Du är ansvarstagande och gillar att jobba med och runt människor.

Krav:
Körkort med behörighet C och/eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Ansök nu

C Chaufförer till renhållningsuppdrag

Renhållningsförare
Läs mer Jun 22
Vi söker nu drivna C chaufförer som är intresserade av återvinning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen. .

Arbetet kräver god servicenivå samt ett bra bemötande mot kunder. Du är företagets ansikte ut och kommer regelbundet arbeta i miljöer kring kunder. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag är under undersemesterperioden med möjlighet till förlängning. Uppdraget är måndag till fredag dagtid.

Din profil

Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft kan förekomma. Du är ansvarstagande och gillar att jobba med och runt människor.

Krav:
Körkort med behörighet C och/eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Ansök nu

C1/C-Chaufförer sökes till uppdrag omgående

Bohags- och flyttbilsförare
Läs mer Jun 17
Vi söker nu drivna C1 & C-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför! Arbetet är för en välkänd flytt och städfirma. Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag omfattar heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag med möjlighet till extrajobb på helger.

Din profil

Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kunder, därför är det viktigt att du håller en god servicenivå trots pressat tidsschema och högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med minst behörighet C1
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska eller engelska i tal och skrift

Meriterande:
Körkort med behörighet C
YKB
Erfarenhet inom flyttverksamhet eller lager
Erfarenhet inom serviceyrke

Ansök nu

C1/C-Chaufförer sökes till uppdrag omgående

Bohags- och flyttbilsförare
Läs mer Jun 22
Vi söker nu drivna C1 & C-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför! Arbetet är för en välkänd flytt och städfirma. Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag omfattar heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag med möjlighet till extrajobb på helger.

Din profil

Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kunder, därför är det viktigt att du håller en god servicenivå trots pressat tidsschema och högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med minst behörighet C1
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska eller engelska i tal och skrift

Meriterande:
Körkort med behörighet C
YKB
Erfarenhet inom flyttverksamhet eller lager
Erfarenhet inom serviceyrke

Ansök nu

C Chaufförer och maskinförare till renhållningsuppdrag

Hjullastarförare, godshantering
Läs mer Jun 17
Vi söker nu drivna C chaufförer samt maskinförare som är intresserade av återvinning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen. .

Arbetet kräver god servicenivå samt ett bra bemötande mot kunder. Du är företagets ansikte ut och kommer regelbundet arbeta i miljöer kring kunder. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag är under undersemesterperioden med möjlighet till förlängning. Uppdraget är måndag till fredag dagtid.

Din profil

Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft kan förekomma. Du är ansvarstagande och gillar att jobba med och runt människor.

Krav:
Körkort med behörighet C och/eller CE
Hjullastare eller grävmaskin
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Ansök nu

Arbetsledare inom logistik

Arbetsledare, lager
Läs mer Jun 16
Vi söker nu drivna arbetsledare med ett intresse för logistik! Du kommer bli anställd som konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom logistikbranschen.

Arbetet innefattar bland annat arbete med planering, kvalitetskontroll och arbetsledning. Då arbetet innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut och sköter kontakt med såväl kund som chaufförer.

Detta uppdrag omfattar heltid men det finns även möjlighet till deltid samt helger. Uppdraget är i norrort.

Uppdraget har start från september men med möjlighet till tidigare start.

Vi ser gärna ansökningar från kvinnliga arbetsledare.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Har lätt för att samarbeta och har en tydlig kommunikation.

Krav:
C-körkort
Erfarenhet av Outlook och Excell
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:
Körkort med behörighet CE
Erfarenhet inom logistik
Erfarenhet av livsmedelshantering (kyl och frys)
Vana vid hand-enheter
Engelska i tal och skrift

Ansök nu

CE Chaufförer sökes till distributionsuppdrag

Distributionsförare
Läs mer Jun 16
Vi söker nu drivna CE-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom distributionsbranschen.

Arbetet innefattar bland annat arbete med livsmedel till butiksverksamheter. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund.

Detta uppdrag omfattar heltid och är uppdelat i skift då arbetet bedrivs under dygnets alla timmar och veckans alla dagar. Uppdraget utgår från norr-ort men kan innebära arbete på annan ort.

Uppdraget har start från september men med möjlighet till tidigare start.

Vi ser gärna ansökningar från kvinnliga chaufförer.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort A
ADR 1.3
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:

Erfarenhet inom distributionskörning
Livsmedelshantering (kyl och frys)
Vana vid hand-enheter

Ansök nu

C- och CE-chaufförer till distribution

Distributionsförare
Läs mer Jun 16
Vi söker nu drivna C- och CE-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal på heltid och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Uppdraget utgår från Årsta och påbörjas med en längre körning för att sedan distribuera på annan ort.

Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft kan förekomma i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet C eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska
Truckkort A

Meriterande:

Erfarenhet inom distribution

Ansök nu

C1/C-Chaufförer sökes till uppdrag omgående

Bohags- och flyttbilsförare
Läs mer Jun 16
Vi söker nu drivna C1 & C-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför! Arbetet är för en välkänd flytt och städfirma. Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag omfattar heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag med möjlighet till extrajobb på helger.

Din profil

Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kunder, därför är det viktigt att du håller en god servicenivå trots pressat tidsschema och högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med minst behörighet C1
YKB
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska eller engelska i tal och skrift

Meriterande:
Körkort med behörighet C
Erfarenhet inom flyttverksamhet eller lager
Erfarenhet inom serviceyrke

Ansök nu

CE Chaufförer sökes till distributionsuppdrag

Distributionsförare
Läs mer Jul 4
Vi söker nu drivna CE-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom distributionsbranschen.

Arbetet innefattar bland annat arbete med livsmedel till butiksverksamheter. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund.

Detta uppdrag omfattar heltid och är uppdelat i skift då arbetet bedrivs under dygnets alla timmar och veckans alla dagar. Uppdraget utgår från norr-ort men kan innebära arbete på annan ort.

Uppdraget har start från september men med möjlighet till tidigare start.

Vi ser gärna ansökningar från kvinnliga chaufförer.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort A
ADR 1.3
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:

Erfarenhet inom distributionskörning
Livsmedelshantering (kyl och frys)
Vana vid hand-enheter

Ansök nu

C1/C-Chaufförer sökes till uppdrag omgående

Bohags- och flyttbilsförare
Läs mer Jun 10
Vi söker nu drivna C1 & C-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför! Arbetet är för en välkänd flytt och städfirma. Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag omfattar heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag med möjlighet till extrajobb på helger.

Din profil

Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kunder, därför är det viktigt att du håller en god servicenivå trots pressat tidsschema och högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med minst behörighet C1
YKB
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska eller engelska i tal och skrift

Meriterande:
Körkort med behörighet C
Erfarenhet inom flyttverksamhet eller lager
Erfarenhet inom serviceyrke

Ansök nu

C- och CE-chaufförer till distribution

Distributionsförare
Läs mer Jun 10
Vi söker nu drivna C- och CE-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal på heltid och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Uppdraget utgår från Årsta och påbörjas med en längre körning för att sedan distribuera på annan ort.

Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft kan förekomma i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet C eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska
Truckkort A

Meriterande:

Erfarenhet inom distribution

Ansök nu

CE Chaufförer sökes till distributionsuppdrag

Distributionsförare
Läs mer Jun 10
Vi söker nu drivna CE-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom distributionsbranschen.

Arbetet innefattar bland annat arbete med livsmedel till butiksverksamheter. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund.

Detta uppdrag omfattar heltid och är uppdelat i skift då arbetet bedrivs under dygnets alla timmar och veckans alla dagar. Uppdraget utgår från norr-ort men kan innebära arbete på annan ort.

Uppdraget har start från september men med möjlighet till tidigare start.

Vi ser gärna ansökningar från kvinnliga chaufförer.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort A
ADR 1.3
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:

Erfarenhet inom distributionskörning
Livsmedelshantering (kyl och frys)
Vana vid hand-enheter

Ansök nu

Arbetsledare inom logistik

Arbetsledare, lager
Läs mer Jun 10
Vi söker nu drivna arbetsledare med ett intresse för logistik! Du kommer bli anställd som konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom logistikbranschen.

Arbetet innefattar bland annat arbete med planering, kvalitetskontroll och arbetsledning. Då arbetet innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut och sköter kontakt med såväl kund som chaufförer.

Detta uppdrag omfattar heltid men det finns även möjlighet till deltid samt helger. Uppdraget är i norrort.

Uppdraget har start från september men med möjlighet till tidigare start.

Vi ser gärna ansökningar från kvinnliga arbetsledare.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Har lätt för att samarbeta och har en tydlig kommunikation.

Krav:
C-körkort
Erfarenhet av Outlook och Excell
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:
Körkort med behörighet CE
Erfarenhet inom logistik
Erfarenhet av livsmedelshantering (kyl och frys)
Vana vid hand-enheter
Engelska i tal och skrift

Ansök nu

Sommarjobb/extrajobb inom återvinning

Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Läs mer Jun 7
Vi söker nu drivna medarbetare till uppdrag inom återvinning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom återvinningsbranschen.

Vi söker dig som är noggrann och serviceminded. Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Du är företagets ansikte ut mot kund. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, händig och ha en vilja att lära dig. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag pågår dagtid måndag till fredag med möjlighet till såväl heltid som enstaka dagar.

Din profil

Som person är du pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Noggrannhet med tidshållning
Serviceminded
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:
Körkort, B eller C
Erfarenhet av transportverksamhet
Erfarenhet av kundbemötande

Ansök nu

Arbetsledare inom logistik

Arbetsledare, lager
Läs mer Jun 7
Vi söker nu drivna arbetsledare med ett intresse för logistik! Du kommer bli anställd som konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom logistikbranschen.

Arbetet innefattar bland annat arbete med planering, kvalitetskontroll och arbetsledning. Då arbetet innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut och sköter kontakt med såväl kund som chaufförer.

Detta uppdrag omfattar heltid men det finns även möjlighet till deltid samt helger. Uppdraget är i norrort.

Uppdraget har start från september men med möjlighet till tidigare start.

Vi ser gärna ansökningar från kvinnliga arbetsledare.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Har lätt för att samarbeta och har en tydlig kommunikation.

Krav:
C-körkort
Erfarenhet av Outlook och Excell
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:
Körkort med behörighet CE
Erfarenhet inom logistik
Erfarenhet av livsmedelshantering (kyl och frys)
Vana vid hand-enheter
Engelska i tal och skrift

Ansök nu

Extra jobb Terminalarbete

Lagerarbetare
Läs mer Jun 3
Vi söker nu personal till våran kund inom terminal / paketsortering.

Du kommer att bli anställd av Arena personal och uthyrd till en kund. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branscherna såsom paketsortering. Beroende på vilken kund du arbetar hos kan tunga lyft förekomma och i vissa fall krav på truckkort.

Du är fysiskt frisk och klarar av ett tungt och enformigt arbete. Du är tillgänglig och har viljan att utveckla dig. Arbetet hos kunden har varierande arbetstider, vilket ställer krav på att du är flexibel och är bekväm med att arbeta dag och kväll. Du kan komma att arbeta ensam eller i grupp, samt med instruktioner på svenska, vilket ställer krav på att du förstår och kan kommunicera på svenska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och där ser vi gärna att du är trevlig, serviceminded, samarbetsvillig och ansvarsfull.

Tillsättning sker löpande och ansökningar via mejl kommer ej att hanteras.

Ansök nu

Truckförare/Lagerpersonal sökes till kund i Årstaberg

Truckförare
Läs mer Jun 16
Vi söker nu personal till våran kund inom lager & logistik.

Du kommer att bli anställd av Arena personal och uthyrd till en kund. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Är du erfaren truckförare och kan starta snarast? Arbetstiderna är varierande under dag och kväll. Arbetsplatsen är en expansiv aktör inom lager och växer nu och behöver flera duktiga truckförare till sin verksamhet.

Du har dokumenterad erfarenhet och goda referenser från tidigare uppdrag som truckförare.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och där ser vi gärna att du är trevlig, serviceminded, samarbetsvillig och ansvarsfull.

Tillsättning sker löpande

Ansök nu

Lagerpersonal sökes till Jordbro

Lagerarbetare
Läs mer Jun 1
Som operatör hos vår kund som är placerad i Jordbro jobbar man i team tillsammans på produktionen och på lagret. Du är med och bidrar till att rätt produkt kommer i rätt tid och till rätt plats. På produktionen blandas och tappas kundens produkt och på lagret packar man och ser till så att produkterna hamnar ute hos kundens leverantörer.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat vara:

- Vara med och säkerställa att produktionen på din arbetsstation rullar på bra
- Rengöring och enklare underhåll
- Fylla på material vid behov
- Packa och sortera


Då kunden jobbar med livsmedel är det viktigt att ha ordning och reda samt att hålla rent och snyggt. Robotar hanterar många moment och är tekniskt avancerade. Du får gärna vara tekniskt intresserad och nyfiken, men det är inget krav att du behöver kunna teknik.

Vi behöver dig

Du kommer att bli anställd genom oss på Arena Personal och uthyrd till vår kund som producerar dryck nästan dygnets alla timmar, därför jobbar dom skift. Just nu söker vi timanställda som kan hoppa in och jobba vid behov. Hos kunden finns det öppningar att kunna jobba tvåskift, där arbetstimmarna kan komma att ske på någon av våra olika skift enligt nedan.

Tvåskift - Varannan vecka förmiddag 06.00-14.10 och varannan vecka eftermiddag 14.05-22.30, fredagar 14.05-21.30

För att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år, ha en gymnasieutbildning och goda kunskaper i Svenska i tal och skrift. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från sommarjobb, extrajobb eller som heltidsanställd. Observera även att vi kommer ta ett utdrag ur belastningsregistret om du går vidare i processen.

Krav för tjänsten:
- Truckkort

Vi tror också att du är en nyfiken person som tycker om att lära dig nya saker. Du föredrar att arbeta i team tillsammans med andra och ser värdet av att samarbeta för allas bästa. Det är viktigt att du är en noggrann och punktlig person som alltid håller tider och tar ansvar för ditt arbete. Arbetet innehåller en del tunga moment och sker emellanåt i ett högt tempo, vilket innebär att god fysik är en förutsättning

Vi värdesätter en varierad personalstyrka och välkomnar därför dig att söka oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. I linje med kundens jämställdhetsplan ser vi gärna kvinnliga sökande.

Arena Personal erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chansen att utvecklas genom varierande uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som konsult har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du kan knyta viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp i din fortsatta karriär. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.

Ansök nu

Truckförare/Lagerpersonal sökes till kund i Årstaberg

Truckförare
Läs mer Jun 1
Vi söker nu personal till våran kund inom lager & logistik.

Du kommer att bli anställd av Arena personal och uthyrd till en kund. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Är du erfaren truckförare och kan starta snarast? Arbetstiderna är varierande under dag/kväll och natt. Arbetsplatsen är en expansiv aktör inom lager och växer nu och behöver flera duktiga truckförare till sin verksamhet.

Du har dokumenterad erfarenhet och goda referenser från tidigare uppdrag som truckförare. Arbetet består delvis av orderplock med hjälp av handdator så erfarenhet av detta är meriterande. Arbetet ställer krav på noggrannhet och snabbhet. Du som person bör kunna hantera stress.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och där ser vi gärna att du är trevlig, serviceminded, samarbetsvillig och ansvarsfull.

Tillsättning sker löpande

Ansök nu

C & CE Chaufförer sökes till vår kund i Järfälla

Distributionsförare
Läs mer Maj 31
Vi söker nu drivna C & CE-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen. .

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför! Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag omfattar heltid och då arbetstiderna varierar kan arbetet vara dagtid och kvällstid.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kunder, därför är det viktigt att du håller en god servicenivå trots pressat tidsschema och högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet C och/eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Ansök nu

Intresseanmälan B-chaufförer

Distributionsförare
Läs mer Maj 31
Vi söker nu personal till kund inom transport och distribution.

Du kommer att bli anställd av Arena personal som ambulerande konsult.

Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branschen såsom packning/lastning av bil, distribution samt ha regelbunden kontakt med kunder. I arbetet kan tunga lyft förekomma.

Vi söker både heltidsanställda och vid behovs-anställda. Jobbet kan kan innefatta skiftarbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och där ser vi gärna att du är trevlig, serviceminded, samarbetsvillig och ansvarsfull.

Krav:

- B-körkort
- Svenska i tal och skrift


Meriterande:

- Truckkort
- Erfarenhet av distribution
- Erfarenhet av lager


Tillsättning sker löpande

Ansök nu

C- och CE-chaufförer till distribution

Distributionsförare
Läs mer Maj 30
Vi söker nu drivna C- och CE-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal på heltid och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Uppdraget utgår från Årsta och påbörjas med en längre körning för att sedan distribuera på annan ort.

Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft kan förekomma i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet C eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska
Truckkort A

Meriterande:

Erfarenhet inom distribution

Ansök nu

CE Chaufförer sökes till distributionsuppdrag

Distributionsförare
Läs mer Maj 27
Vi söker nu drivna CE-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom distributionsbranschen.

Arbetet innefattar bland annat arbete med livsmedel till butiksverksamheter. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund.

Detta uppdrag omfattar heltid och är uppdelat i skift då arbetet bedrivs under dygnets alla timmar och veckans alla dagar. Uppdraget utgår från norr-ort men kan innebära arbete på annan ort.

Uppdraget har start från september men med möjlighet till tidigare start.

Vi ser gärna ansökningar från kvinnliga chaufförer.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort A
ADR 1.3
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:

Erfarenhet inom distributionskörning
Livsmedelshantering (kyl och frys)
Vana vid hand-enheter

Ansök nu

C Chaufförer till Södertälje

Distributionsförare
Läs mer Maj 27
Vi söker nu drivna C-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen. .

Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag omfattar heltid och då arbetstiderna varierar kan arbetet vara dagtid och kvällstid.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kunder, därför är det viktigt att du håller en god servicenivå trots pressat tidsschema och högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet C och/eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Ansök nu

C-korts Chaufförer

Renhållningsförare
Läs mer Maj 27
Beskrivning
Vi söker nu drivna C-korts chaufförer till ett uppdrag hos ett väletablerat företag inom yrkeschaufförsbranschen. Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal.

Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför kan innehålla ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag är vid behov och arbetstiderna kan komma att varierar under dagtid, kvällstid och även helger.

Din profil
Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kunder, därför är det viktigt att du håller en god servicenivå trots pressat tidsschema och högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft kan förekomma i arbetet.

Krav
Körkort med behörighet C.
YKB.
Digitalt förarkort.
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet inom renhållning / återvinning.
Krankort över 18m.
Hantera hand-enheter /tablets.
ADR

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Som anställd hos erbjuder vi därför bland annat:

- Marknadsmässig lön
- Personlig och stöttande konsultchef
- Kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet

Som bemanningsanställd får du viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär.

Ansökan
Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Handledare till Arbetslivsresurs

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Maj 25
Till vår kund Arbetslivsresurs söker vi nu handledare till Karriärvägledning (KVL). Dina arbetsuppgifter kommer att vara att leda grupper inom tjänsten. Du ska genomföra aktiviteter som till exempel seminarier, grupparbeten, studiebesök med mera. I rollen kommer du att samverka med dina kollegor samt Studie och Yrkesvägledarna som också jobbar i tjänsten.

Du måste ha minst ett års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med grupper. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska och det är meriterande om du har kunskaper i andra språk. Du behöver ha goda kunskaper i officepaketet.

Som person behöver du vara självgående, initiativrik och bra på att samarbeta. I rollen är det viktigt att vara serviceinriktad, strukturerad och kvalitetsmedveten.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av Arena Personal men jobbar ute hos vår kund.

Uppdragets omfattning:

Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående och tillsvidare.

Om oss på Arena Personal:

Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal sedan många år tillbaka. Företaget startades 1994 och är en av de mest erfarna aktörerna på den svenska bemanningsmarknaden.

Vi är även ett värderingsstyrt företag med värdeorden: Personlig, Engagerad och Professionell.

Människorna i ett företag är den viktigaste resursen, därför är varje individ unik för Arena Personal.Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

C- och CE-chaufförer till distribution

Distributionsförare
Läs mer Maj 27
Vi söker nu drivna C- och CE-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal på heltid och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Uppdraget utgår från Årsta och påbörjas med en längre körning för att sedan distribuera på annan ort.

Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft kan förekomma i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet C eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska
Truckkort A

Meriterande:

Erfarenhet inom distribution

Ansök nu

C- och CE-chaufförer till distribution

Distributionsförare
Läs mer Maj 24
Vi söker nu drivna C- och CE-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal på heltid och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Uppdraget utgår från Årsta och påbörjas med en längre körning för att sedan distribuera på annan ort.

Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft kan förekomma i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet C eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska
Truckkort A

Meriterande:

Erfarenhet inom distribution

Ansök nu