Jurek Rekrytering & Bemanning AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Jurek Rekrytering & Bemanning AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Intresseanmälan till roller som controller

Controller
Läs mer Dec 2
Nytt
Arbetsbeskrivning

Vi ser en ökad efterfrågan från våra kunder som söker controllers av olika slag och erfarenhetsnivå. Förfrågningarna gäller både inom rekrytering och som anställd konsult, därför söker vi dig som har erfarenhet ifrån rollen som Business Controller eller Financial Controller och som är verksam i Stockholmsområdet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Månads- och årsbokslut
• Månadsrapportering
• Analys
• Presentation till ledningsgrupp
• Delaktighet i budget & prognosarbete 
• Utveckling av rapportering

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har jobbat som controller och som är tillgänglig relativt omgående. Du har troligen en universitetsutbildning inom ekonomi eller finans och har erfarenhet av olika Bi- och ekonomisystem. Som person är du lösningsorienterad, ambitiös ,noggrann och har erfarenhet av att jobba både självständigt och i team.

Du erbjuds

Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra kunder och uppdragets längd varierar och beror på våra kunders behov samt vad du föredrar. Vi söker dig som är öppen för konsultuppdrag, hyrköps uppdrag samt direkt rekrytering.

Som konsult kommer du att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Melisa Karisik på melisa.karisik@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Ansök nu

Underkonsulter inom chefs- och specialistroller

Bokförare
Läs mer Nov 25
Arbetsbeskrivning

Vi får löpande in nya uppdrag inom ekonomi inom kvalificerad redovisning, controller och management och vi söker nu dig för framtida samarbeten. Uppdragen är beläget i Stockholm med omnejd och har omgående start. 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

• Årsbokslut
• Årsredovisning
• Koncernredovisning & konsolidering
• moms- och skattespecialist
• Systemimplementering
• Analys och processförbättring

Vem är du?

Vi söker dig som idag går som underkonsult och tar dig an olika typer av uppdrag inom ekonomi. Vi tror att du har någon form av universitets utbildning inom ekonomi alternativt har förvärvat kunskapen på annat håll. Du har troligtvis haft roller som Business/ Financial Controller, CFO, koncernekonom eller redovisningsspecialist.  Som person är du lösningsfokuserad, prestigelös och van att ta dig an en rad olika arbetsuppgifter.

Du erbjuds

Vi erbjuder spännande uppdrag ute hos våra kunder, uppdragen kan vara av varierande längd och fokusområden. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Ansök nu

Juristassistenter till Rekonstruktion- och Obeståndsgruppen

Juristassistent/Paralegal
Läs mer Dec 2
Nytt
Vill du bli en del av en av världens största advokatbyråer, vars kultur kännetecknas av stark gemenskap och god stämning? Har du erfarenhet av administrativt arbete och goda ekonomiska kunskaper? Då kanske tjänsten som juristassistent är ditt nästa steg!

Om rollen
I rollen som juristassistent arbetar du självständigt med varierande uppgifter för att stötta byråns jurister och delägare i deras dagliga arbete. Du kommer att arbeta brett med både traditionella assistentuppgifter och mer avancerade frågor och uppdrag. Du biträder våra konkursförvaltare med bland annat bevakning av tidsfrister för ingivande av handlingar och ekonomiska utredningar såsom bouppteckning, hantering av lönegarantifrågor, fakturering, avslut av konkurser m.m.

Vidare innefattar tjänsten uppgifter såsom språk- och textbehandling, korrekturläsning, ärendehantering, resebokning och informationssökning samt korrespondens och kontakter med myndigheter och domstolar. Du erbjuds en spännande och ansvarsfull roll där du får chansen att utvecklas efter dina önskemål.
Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på advokatbyrå, konsultbolag eller annan verksamhet inom Professional Services. Du har god ekonomisk förståelse och grundläggande kunskaper i bokföring. Kanske har du arbetat som ekonomi-/revisorsassistent eller löneadministratör.
Som person är du prestigelös, noggrann och lösningsorienterad. Du är förtroendeingivande och har en professionell framtoning samt en förmåga att prioritera och snabbt kunna växla mellan arbetsuppgifter. För att vara framgångsrik i denna roll behöver du ha lätt för att samarbeta med andra. Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift samt mycket goda kunskaper i Officepaketet. Har du även systemerfarenhet och ett intresse för digitalisering är det meriterande.
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, ansökan sker via nedanstående länk. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering eller Felicia Pettersson via mejl: susanne.waering@jurek.se alternativt felicia.pettersson@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Om DLA Piper
DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 200 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på www.dlapiper.se.

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

sökord: juristassistent, lönegaranti, obeståndsjuridik, assistent, löneadministratör

Ansök nu

Manager inom compliance till ZEB

Internrevisor
Läs mer Nov 24
Arbetsbeskrivning

Vi söker en Manager inom compliance till vårt Risk och Regulatory team i Stockholm.
Vi på zeb är experter på de regelverk som står under Finansinspektionens tillsyn. Vi erbjuder exempelvis våra kunder hjälp med regulatorisk rådgivning, att söka tillstånd hos Finansinspektionen, legal opinions, att ta över som outsourcad compliancefunktion, att implementera regelverk m.m.

Som Manager inom compliance kommer du huvudsakligen arbeta med våra kunder, men du får även chansen att vara med att utveckla affärsidéer och nya säljkoncept. Du kommer dessutom vara del av ett trevligt team med härliga och kompetenta kollegor, både i Sverige och internationellt. Tjänsten innebär ett stort eget ansvar, flexibilitet och möjlighet att bidra till bolagets utveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

• Analysera hur kunders verksamhet påverkas av relevanta regelverk samt ge kunderna råd och stöd kring implementering/efterlevnaden av dessa
• Stödja kunder i regelverksdrivna förändringsprojekt eller projekt för att optimera regelefterlevnad (inkl. framtagandet av ramverk för intern styrning och kontroll, policydokument och organisationsstrukturer)
• Leda och/eller supportera andra linjens regelefterlevnadsfunktion hos utvalda kunder
• Upprätta tillståndsansökningar samt sköta dialogen med tillsynsmyndigheter
• Genom utbildningar bidra till en sund kultur och ett etiskt förhållningssätt hos våra kunder

Du är även engagerad och bidrar till utvecklingen av zeb:s affär och kunderbjudande. Du bidrar även till utvecklingen av juniora kollegor och till en sund företagskultur.

Vem är du

Du har en juristexamen eller annan relevant högskoleutbildning, och minst tre års praktisk erfarenhet från advokatbyrå, konsultbyrå, eller bolag inom bank- eller finansbranschen. Har du erfarenhet av att arbeta med eller rapportera till Finansinspektionen är det meriterande.

Vi söker dig som är glad, har en positiv grundinställning och som gärna sprider positiv energi.

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att arbeta självständigt, social kompetens, flexibilitet och noggrannhet liksom på en mycket hög integritet. Vi förväntar oss att du har gott omdöme, tycker om högt arbetstempo, samt en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du är lösningsorienterad, driven, van att leverera med hög kvalitet och att genomföra förändringar. Arbetet kräver att du är van att arbeta att arbeta med komplexa frågor samt att du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt.

Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och är prestigelös i ditt sätt. Du är flytande i det svenska språket och har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs i en affärsmässig och entreprenöriell organisation under utveckling. Kontaktytorna för tjänsten är breda och omfattande både inom och utanför koncernen.

Du erbjuds

En spännande tjänst i ett internationellt bolag. Då tjänsten ska tillsättas snarast är du välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Law, Ulriikka Järnefelt, telefon: 0766 33 14 40. Skicka din ansökan snarast via vår hemsida www.jurek.se

Om verksamheten

zeb är ett internationellt konsultbolag specialiserat inom den finansiella sektorn. Vi är i dagsläget ca 1000 konsulter verksamma i 13 olika länder. Våra konsulter har bakgrund inom allt från matematik till juridik och ekonomi och våra kunder är såväl storbanker inom och utom Sverige, samt mindre och medelstora företag under Finansinspektionens tillsyn. Läs mer om oss här.
I Sverige har zeb tre huvudsakliga affärsområden, Management Consulting, Risk och Compliance och på kontoret i Stockholm arbetar idag ca 25 personer. I samband med expansion och stark efterfrågan hos våra kunder söker nu zeb konsulter med kunskap inom regelefterlevnad.

Ansök nu

MCL söker Compliance Officer till Spotlight Group

Bolagsjurist
Läs mer Okt 1
Om MCL:MCL står för Markets & Corporate Law och vi är juristfirman som ingår i Spotlight Group AB tillsammans med Spotlight Stock Market, Sedermera Fondkommission, Nordic Issuing och Shark Communications vilket innebär att vi arbetar med en rad olika intressanta juridiska frågeställningar från deras verksamheter. Därutöver har vi en mängd spännande bolag och aktörer i finansbranschen som kunder. MCL med sin unika juridiska spetskompetens inom den finansiella sektorn söker nu en ny kollega som kan delta i vår expansiva resa. Som jurist hos oss ingår du i ett drivet team av jurister med olika bakgrund och erfarenheter. Vi erbjuder dig en spännande roll med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i aktiemarknadens centrum tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. I rollen kommer du främst att arbeta med GRC (Governance, Risk management, Compliance) men även vissa värdepappers-, börs- och bolagsrättsliga frågeställningar.

MCL söker en  Compliance officer till MCL ett bolag inom Spotlight Group

Vi söker dig som vill arbeta i aktiemarknadens centrum!

Med sin unika juridiska spetskompetens inom den finansiella sektorn söker nu MCL en ny kollega. MCL står för Markets & Corporate Law och vi är juristfirman som ingår i Spotlight Group AB tillsammans med Spotlight Stock Market, Sedermera Fondkommission, Nordic Issuing och Shark Communications vilket innebär att vi arbetar med en rad olika intressanta juridiska frågeställningar från deras verksamheter. Därutöver har vi en mängd spännande bolag och aktörer i finansbranschen som kunder. MCL med sin unika juridiska spetskompetens inom den finansiella sektorn söker nu en ny kollega som kan delta i vår expansiva resa. Som jurist hos oss ingår du i ett drivet team av jurister med olika bakgrund och erfarenheter. Vi erbjuder dig en spännande roll med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i aktiemarknadens centrum tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. I rollen kommer du främst att arbeta med GRC (Governance, Risk management, Compliance) men även vissa värdepappers-, börs- och bolagsrättsliga frågeställningar.

Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär en fantastisk möjlighet att få vara med i olika ärenden och projekt och få insyn i juridiken som styr en finansiell rådgivare, en marknadsplats, en kommunikationsbyrå och ett emissionsinstitut. Du kommer att ingå i teamet som arbetar med GRC (Governance, Risk, Compliance) och arbeta med:

• Legala frågor kopplade till funktionen för regelefterlevnad och funktionen för riskhantering inom ovannämnda verksamheter.
• Frågor från Spotlight Stock Market, Sedermera Fondkommission, Shark Communications och Nordic Issuing.
• Legala tech-produkter såsom MCLogg,

MCLogg Adviser och E-aktiebok.
• Ärenden och projekt och få insyn i juridiken som styr en finansiell rådgivare, en marknadsplats, en kommunikationsbyrå och ett emissionsinstitut..
• Övriga frågor inom MCL:s GRC-grupp samt i lämplig utsträckning stötta MCL:s övriga verksamhet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har juristexamen och 2 - 5 års arbetslivserfarenhet och med ett stort intresse för näringslivet och värdepappersmarknaden. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta mot gemensamma mål men som också kan axla eget ansvar och vet vad det innebär att arbeta i högt tempo under tidspress. Vi söker dig som är engagerad och driven och en god kommunikatör både i tal och skrift, på både svenska och engelska.
MCL har sammanfogat byråvärlden och den klassiska bolagsjuristtjänsten till något nytt, en professionell juristbyrå. Företaget befinner sig i en positiv och utmanande utvecklingsfas och söker därmed anställda som brinner för kreativitet och som kan känna sig stolta över att tillsammans med MCL kunna leverera högkvalitativa tjänster och legal trygghet samt nytänkande till finansbranschens aktörer.

MCL erbjuder:

Vi erbjuder dig en spännande roll med varierande arbetsuppgifter. Som jurist hos oss ingår du i ett drivet team av jurister med olika bakgrund och erfarenheter. Du kommer att arbeta i aktiemarknadens centrum och ingå i ett team som arbetar med GRC (Governance, Risk, Compliance) som främst arbetar med legala frågor kopplade till funktionen för regelefterlevnad och funktionen för riskhantering inom ovannämnda verksamheter. Du kommer även arbeta med vissa värdepappers-, börs- och bolagsrättsliga frågeställningar. MCL expanderar och ökar sin närvaro i Stockholm vilket innebär att du kan utgå från Stockholm eller Malmö. Du erbjuds generösa förmåner och du kommer att få ta del av en arbetsplats där det är högt i tak.

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar MCL med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Karin Thorstensson på telefon: 073-980 69 27 eller karin.thorstensson@jurek.se .Du är varmt välkommen att söka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Sista ansökningsdag:
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om Jurek:
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Ansök nu

Vi söker en nyfiken Paralegal till Avida Finans

Juristassistent/Paralegal
Läs mer Okt 20
Har du något års erfarenhet som paralegal eller juristassistent och vill fortsätta utvecklas inom juridiken tillsammans med oss på Avida Finans?

Avida Finans är ett bolag där det händer mycket, en organisation med korta beslutsvägar som premierar utveckling och initiativ. I denna roll får du möjlighet att arbeta brett i en familjär och gemytlig företagskultur!

Arbetsbeskrivning
Som Paralegal är du en viktig del av Avidas Legal-avdelning som, med dig inkluderad, kommer att bestå av 3 personer. Rollen innebär ett nära samarbete med bland annat företagets Risk- och Compliance-avdelning.

Eftersom Avida verkar inom den nordiska marknaden kommer rollen att arbeta såväl nationellt som nordiskt. Ditt fokus kommer dels innebära operativt legalt arbete och kvalificerad administration, där du driver och utvecklar flertalet legala och administrativa processer. Du får en stor möjlighet till att lära dig nytt och att utvecklas tillsammans med engagerade och drivande kollegor.

Du kommer bland annat;

• Självständigt driva mindre legala och administrativa projekt och processer på nordisk nivå
• Ansvara för administrativa förfaranden mot domstol, finansinspektionen och bolagsverket
• Utvecklandet av interna administrativa processer samt ansvara för utbildningstillfällen kopplade till dessa
• Ansvara för hanteringen av Avidas avtalsregister
• Förberedande av presentationsmaterial inför interna och externa möten som du deltar i, såväl som ibland även leder
• Bokning av interna och externa möten
• Informationsinhämtning från våra samarbetspartens, advokat- och konsultbyråer

Vem är du?
Vi söker dig som är nyfiken på att lära dig nytt och har ett starkt intresse för juridiska processer. För att lyckas i denna roll ser vi att du har något/några års erfarenhets från en liknande roll sedan innan, ex från en roll som paralegal eller juristassistent antingen från byrå eller bolag.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en driven person med högt engagemang för ditt arbete. Likt oss har du en prestigelös och "can-do" attityd och trivs i roller där du har många kontaktytor. Eftersom att du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor inom Legal är det viktigt för Avida att du är en kommunikativ person som gärna når uppsatta mål tillsammans.

Att supportera och stötta andra är en självklarhet för dig och du har en mycket god administrativ förmåga samtidigt som gillar att arbeta i en varierad vardag. Du har en god systemvana och har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.

Om ansökan
Avida Finans har i denna rekrytering valt att samarbeta med Jurek, har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Skicka in din ansökan innehållande ditt CV via www.jurek.se redan idag!

Om Avida
Avida är ett kreditmarknadsbolag som sedan starten 1983 erbjuder enkla och moderna finansiella lösningar och tjänster för privatpersoner och företag i Sverige, Norge och Finland. Vi är idag cirka 130 anställda, med huvudkontor i centrala Stockholm samt filialer i Oslo och Helsingfors. Vi är en snabbt växande aktör på finansmarknaden och har fått utmärkelsen DI Gasell tre år i rad, vilket bevisar att vi vet hur lönsam tillväxt skapas. Vi vill skapa nöjda kunder genom innovativt tänkande, tekniskt kunnande i framkant, samt inte minst engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare.

Som bolag erbjuder Avida dig en fartfylld, positiv och prestigelös arbetsmiljö där beslutsvägarna är korta och kommunikationsstrukturerna är okomplicerade. Vidare präglas miljön av frihet under ansvar, arbetsglädje, initiativrikedom och engagemang, med möjlighet att vara med och påverka på riktigt. Hos Avida spelar alla en stor och viktig roll i bolagets framgång och vi gör den här resan tillsammans som ett team. Du kommer att vara omgiven av härliga kollegor och vi genomför många roliga gemensamma aktiviteter.

Ansök nu

Danish speaking Marketing Communication Specialist

Marknadskommunikatör
Läs mer Dec 2
Nytt
Do you have a broad experience in marketing and communication and like to work for a large global company within engineering and service? Are you a social, driven, and Danish speaking marketing specialist who is a natural project manager? Then this position might be right job for you - take the chance and find your next opportunity!

The position

The company are looking for someone to coordinate the Scandinavian marketing activities and in addition lead the marketing activities for Denmark. In order to succeed in the role, you have 5-7 years of experience from working in marketing communications and you enjoy both strategic planning as well as setting tactical plans and executing on activities, such as digital marketing campaigns.

You will be part of the Scandinavia Marketing & Communications team and work closely with the Marketing & Communications director with colleagues in Sweden, Denmark, Norway, and Iceland. Some of the main responsibilities will be leading and executing a marketing plan for Scandinavia, analyzing performance and behaviors of the market and developing marketing activities for the business in Denmark.

Your profile
The company are looking for someone who has worked 5-7 years in a similar marketing roll, with experience in broad marketing work such as creating marketing strategies, setting targets, analyzing data and executing efficient marketing activities. For this job it is also preferable if you have earlier experiences in working with agencies. It is required to be fluent in English and Danish (both written and spoken) because most of the work will be focused on the Danish market.

Your application
Are you this company´s next Marketing Communication Specialist? We are more than happy to receive your application in English. Interviews will be carried out as applications are received, so please apply as soon as possible via www.jurek.se. We do not accept applications through email. For more information regarding the role, please contact Anna Carlsson at anna.carlsson@jurek.se

Ansök nu

Redovisningsansvarig till ideell sektor

Redovisningschef
Läs mer Dec 2
Nytt
Arbetsbeskrivning:

Nu söker vi en interim redovisningsansvarig till ett bolag i ideell sektor. I din roll som redovisningsansvarig kommer du ansvara för löpande redovisning, löner, pensioner, avskrivningar, deklarationer samt månadsbokslut. Du kommer även vara involverad i budget- och prognosarbete, ansvara för ekonomisystemet samt supporta CFO och övriga ekonomifunktion. 

Huvudansvar för lageranalys, bonusar och kategoriredovisning

• Bokföring/Bokningar: Lön, pensioner, avskrivningar, periodisera hyra, ombokningar
• Redovisning 
• Månadsbokslut inkl avstämningar av BR-konton och kontroller 
• Budget/Prognos arbete 
• Utbetalningar 
• Deklarera Skatt och moms
• Systemansvar/superuser: Dynamics
• Kontaktperson bank, revisorer 
• Support till Chefer

Du rapporterar till CFO och arbetar nära gruppens financial controller.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant erfarenhet av redovisnings och fördelaktige från ideellsektor. Vidare är du självständig i månads- och årsbokslut samt en god systemvana. Vi kommer se det som meriterande om du har erfarenhet från Microsoft Dynamics. Du är van att hantera stora mängder data i Excel och har erfarenhet av att sätta ihop diverse rapporteringssystem. 

Som person är du självständig, nyfiken och prestigelös. Du är van att arbeta mot många olika intressenter och lägger stor vikt vid ett korrekt resultat. 

Du erbjuds:

Du erbjuds en konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa i 6 månader. Kunden har sitt kontor i närheten av Hammarby Sjöstad och du kommer delvis att kunna jobba hemifrån. Övrigt arbete sker på kontoret. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

Ansök nu

Financial Controller till föräldrarvikariat

Controller
Läs mer Dec 1
Arbetsbeskrivning:

Du ingår som Financial Controller i redovisningsgruppen som ansvarar för att upprätta bokslut för det egna bolaget samt ett antal externa kunder. Under de närmsta åren ska gruppen även vara delaktig i steg två av ett affärssystemsbyte, till SAP S4. I rollen som Financial Controller är kontaktytorna breda och du kommer att ha ett nära samarbete med den övriga organisationen. Du kommer även ha extern kontakt med kundens outsourcingpartner som hanterar stora delar av det löpande arbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Financial Controller:

• Huvudansvar för lageranalys, bonusar och kategoriredovisning
• Superuser för lagerredovisning och kostnadsfördelningar i systemet SAP S4.
• Delansvarig för projektcontrolling för investeringsprojekt
• Delaktig i månadsboksluts- och årsbokslutsarbetet
• Driva och delta i förändringsprojekt för processförbättringar
• Säkerställa att outsourcingpartnern har rätt information och kunskap
• Följa upp och säkerställa det arbete som utförs av outsourcingpartnern

Som Financial Controller kommer du rapportera till gruppens ekonomichef.

 

Du rapporterar till ekonomichef och ingår i ett team som består av nio övriga kollegor. Du sitter i fina lokaler på Kungsholmen. Vissa resor kan förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom företagsekonomi eller motsvarande, med redovisningsfördjupning. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av relevant redovisningsarbete. Vi ser en stark fördel om du har retailerfarenhet och har insyn i arbetet på butik samt lageranalys. Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav. Vidare har du mycket goda kunskaper i Officeprogrammen, framförallt i Excel. Vi ser att du har god generell systemförståelse, erfarenhet av SAP (främst lagerredovisning och kostnadsfördelningar i SAP S4) är starkt meriterande.

Som person har du förmågan att självständigt driva och slutföra uppgifter. Du är resultatinriktad och trivs med att ta initiativ till och driva förändring och att skapa effektiva processer. Mycket av arbetet innehåller siffer- och dataanalys vilket kräver att du är noggrann, analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt. För att lyckas i rollen tror vi att du har god samarbetsförmåga och en hög servicekänsla.

Du erbjuds:

Du erbjuds en konsultuppdrag med start i början på januari 2022 och som förväntas fortlöpa i 13 månader. Kunden har sitt kontor på Kungsholmen och du kommer ingå i en grupp som består av 9 andra kollegor. Det kan förekomma vissa resor i tjänsten. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

Ansök nu

Contract Administrator till spännande konsultuppdrag!

Kontorist
Läs mer Dec 1
Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu en Contract Administrator med start omgående för ett konsultuppdrag på 3–6 månader. Vår kund är verksam inom medicinteknik och i rollen kommer du ansvara för administrationen av deras kommersiella avtal och contract management processen i stort. Kunden har nyligen implementerat ett CMS (Contract Management System) som underlättar det dagliga arbetet, även om många transaktioner fortsatt kräver viss handpåläggning.
Vem söker vi till detta uppdrag?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av administration och har du även arbetat med avtalshantering ser vi det som meriterande. Vidare är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift. Egenskaper som kännetecknar dig är att du är strukturerad, självständig och engagerad. Du tar ägandeskap och har en god problemlösningsförmåga. 
Vi erbjuder dig
Du erbjuds ett roligt konsultuppdrag på ett medicintekniskt företag som verkligen gör skillnad. Uppdraget förväntas starta i december eller senast början av januari och löpa inledningsvis 3–6 månader, med chans till förlängning för rätt person. Det är en heltidstjänst som är placerad på kundens huvudkontor i centrala Stockholm.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!
Om verksamheten
Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

Sökord: Contract Manager, Contract Management, Contract Administrator, Contract Management System, Kontraktsansvarig, Kontraktshantering, Avtalsansvarig, Avtalshantering, Kontrakt, Avtal.

Ansök nu

Finance Manager

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 22
You will be the overall responsible for Finance operations for NIC Nordic including development of processes and efficiency in way of working and act as the Local Business Partner against the Shared Service Center (SSC) team in Portugal - ALEBS

Responsibilities:
• Overall responsible for the cooperation SSC together with business partner in NIC
• Develop performance and monitoring systems that support the company´s operational directions and improvements of processes
• Responsible for a budget for the development and investments in ERP and processes. Amount defined in budget process
• Support the local implementation of new ERP system
• Secure that the team is up to date with the regulations. (IFRS)
• Involved in the internal control yearly follow up
• Target/RF processes together with CFO and Controller
• Involved in hedging process together with Controller and SSC Team-ALEBS
• Responsible for the processes and documentation within the department
• Stock follow up together with Logistic Manager
• Follow up and analyses NIC´s financial results
• Nordic consolidation to SEK monthly
• Prepare and report to the group monthly, quarterly, and yearly financial information in cooperation with the SSC team in Portugal-ALEBS
• Support the CFO in local regulations and other tasks.
• Contact with authorizations and auditors
• Responsible for income task calculation for the legal entity as well as for the branches and tax returns
• Responsible for annual reports and statutory reporting in all Nordic countries

Who you are:
You have an advanced degree in accounting, business, economics, finance, or a related field.
Preferably several years of experience in a finance role. You are process driven and have mathematical- and strong leadership skills and experience.
We see that it is an advantage if you have experience with MS Navision.
You are fluent in Swedish and English, verbally and in writing and have ability to work independently, taking ownership and accountability for work and strong interpersonal skills to enable good relationships to be built.
You are also a driven person by nature and enjoying working in a European organization.
Deep understanding of business principles and practices, and attention to details.
We believe that to thrive at Nordic Infucare you must enjoy working in a diverse and entrepreneurial setting and have a genuine interest in healthcare and believe in our vision. You should also be proactive and don´t fear to work hands-on and operational.
We also believe that you can handle short deadlines.

Nordic Infucare has a culture that supports working methods and encourage self-drive and willingness to make a difference even if something is outside our formal remit.

How to apply?
In this recruitment process, Nordic Infucare is supported by Jurek. Interviews will be carried out as applications are received, so please apply as soon as possible via www.jurek.se Please note that we do not accept applications via e-mail and your application should be in English. For any questions, please contact recruitment consultant Catharina Airiman by phone 076 002 69 09 or email catharina.airiman@jurek.se

About the company – Nordic Infucare
Nordic Infucare started its journey as an entrepreneurial company with the ambition to be a different and more patient centric company at the benefit for both patients and the healthcare system. Mats Bergryd founded the business with the objective to offer specialized and often complex treatments in a home environment, serving patients with chronic disease. He chose that niche as he, after 20 years in the industry, had identified a gap between what was possible to achieve with the right combination of smart technology and pharmaceuticals, and what was often the actual result. Mats concluded that there was an opportunity to increase the quality of life for patients with chronic disease by closing the gap, and that it would be good business for the one who succeeded.
Since the start in 2002 we have grown into a company with more than 100 employees. Today we are a part of the Air Liquide group, but the patient´s quality of life still guides all our actions.
"If you ask me why I get up in the morning it is to make the greatest possible contribution to the quality of life and the freedom of people who suffer from serious illnesses", says Magnus Tottie who works as Business Unit Manager Special Care.

Creative problem solvers
Something we all have in common at Nordic Infucare is that we like solving problems and that we are motivated by making a difference for the patients. There is no doubt in our minds that we harness the most of our employees´ creativity and top performances when we don´t lock them into processes but set them free to find their own solutions.
"It is a power in our culture that is often underestimated. You can feel it when you enter the office and it permeates all meetings. We have a strong will to find the best solutions and we are quick to put our ideas in motion", says Per Kulenius who works as Country Manager Sweden

Ansök nu

Zmarta söker Chefsjurist

Affärsjurist
Läs mer Dec 1
Zmarta – en fristående jämförelseplattform som erbjuder flera olika tjänster inom privatekonomi - söker nu en ny chefsjurist! Är du en affärsdriven jurist med erfarenhet av att arbeta i en reglerad verksamhet? Vill du vara med och påverka ett snabbfotat och innovativt bolag inom Fintech-branschen som gör allt vi kan för att våra kunder ska få en bättre privatekonomi? I så fall ser vi gärna att du söker tjänsten!

Arbetsbeskrivning

Som Chefsjurist på Zmarta är du ansvarig för all juridik, finansiell regulatorisk efterlevnad och dataskydd. Rollen är bred och du kommer arbeta såväl strategiskt som operativt. Du kommer arbeta mycket affärsnära för att därigenom proaktivt kunna bidra till utvecklingen på ett regelrätt sätt. I denna del kommer du samarbeta med såväl tech, marknad och sälj för att säkerställa regelefterlevnad kopplat till såväl nya samarbeten och produkter som bolagets externa marknadsföring. Stort fokus ligger förstås på att upprätta, granska och förhandla olika typer av kommersiella avtal. Du är även ansvarig för bolagets interna regelverk, regelefterlevnad och intern kontroll, inklusive tillståndsansökningar och implementation av nya regelverk.

Som Chefsjurist leder du bolagets juristavdelning som består av ytterligare tre jurister, varav en är placerad i Finland.

Du rapporterar till VD och är medlem i ledningsgruppen. Tjänsten är placerad i bolagets lokaler i centrala Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat minst tio år på advokatbyrå och/eller bolag. Du har en bred affärsjuridisk kompetens med stor erfarenhet av att upprätta och förhandla avtal. Du har också erfarenhet av att arbeta i en verksamhet som står under tillsyn av FI och har vana, och intresse, av att arbeta med regulatorisk finansiell verksamhet. Det är särskilt meriterande om du har erfarenhet från bank och/eller försäkringsverksamhet och om du har arbetat med IDD, försäkringsdistributionsdirektivet. Vidare ser vi gärna att du har en övergripande kunskap inom dataskyddsområdet.

Du är en senior jurist, du är van att arbeta självständigt och du trivs med ansvar. Du har erfarenhet av att göra relevanta riskavvägningar, du är affärsmässig och pragmatisk och är van att fatta beslut. Du är kommunikativ och lyhörd inför verksamhetens behov samtidigt som du har hög integritet och du vågar också utmana när det krävs. Du är trygg i din person och kompetens och i ditt ledarskap och du skapar därmed förtroende hos dem du möter. Då bolaget har en stark internationell prägel arbetar du obehindrat på engelska likväl som på svenska.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en central och strategisk roll på ett snabbfotat och innovativt bolag inom Fintech-branschen. Är du rätt person kommer du ges stora möjligheter att sätta din prägel på tjänsten och fortsätta utveckla Zmartas juristfunktion. Du har en självklar roll i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Zmarta med Jurek Rekrytering & Bemanning. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733 10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Zmarta är en fristående jämförelsetjänst som erbjuder flera olika tjänster inom privatekonomi. Vi som ligger bakom Zmarta heter Zmarta Group och har funnits på den svenska marknaden sedan 1999. Zmarta finns förutom i Sverige också i Norge och Finland. På våra kontor i Stockholm, Ängelholm, Jönköping, Oslo och Helsingfors jobbar över 300 medarbetare för att göra din ekonomi smartare.

Zmarta Group ägs sedan 2016 av den tyska mediekoncernen Bauer Media Group.

På Zmarta vill vi göra det enkelt för våra kunder att ta smarta ekonomiska beslut. Därför erbjuder vi en rad finansiella tjänster för privatlån, bolån, elavtal och försäkringar. De flesta av våra partners är banker, el- och försäkringsbolag. Vår vision är en värld där ingen betalar en krona för mycket.

Vi ger våra kunder möjligheten att ta smartare beslut som förbättrar deras privatekonomi. Till våra partners erbjuder vi värdefulla kundinsikter och ett kostnadseffektivt sätt att nå deras målgrupper.

Zmarta har ett team med ambitiösa och lojala medarbetare som gör allt de kan för att du ska få den bästa lösningen. Vi strävar ständigt efter att förbättra vår verksamhet och arbetar hårt för att bygga en branschledande fintech-plattform så att du kan vara säker på att du har tagit det smartaste beslutet för din ekonomi.

Ansök nu

Project Manager and HR Consultant till CatalystOne

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 1
CatalystOne Solutions rekryterar nu en senior projektledare med bra känsla för HR och IT.

Är du den sortens projektledare som inte bara älskar att vara den som har koll och håller ordning, utan också skapar en känsla av gemenskap och driv mot gemensamma mål? Förstår du vikten av strategisk HR i ett modernt företag och vill vara med och hjälpa företag att digitalisera och effektivisera? Har du till och med erfarenhet av att implementera affärssystem? Kan du översätta mellan HR och IT?

CatalystOne är ett snabbt växande SaaS-företag med drygt 200 engagerade medarbetare i Norge, Sverige, Danmark och Indien. Vi ser oss inte bara som ett mjukvaruföretag, utan som en partner som jobbar tätt med våra kunder för att de ska få maximalt värde av vår Human Capital Management (HCM)-plattform.

Vårt lättanvända, flexibla, heltäckande HCM-plattform i kombination med våra fantastiska medarbetare och inkluderande kultur gör att vi nu snabbt tar marknadsandelar på HCM-marknaden – och därför behöver vi nu dig till vårt växande team på Kungsbron i Stockholm. Med tanke på det hybridkontor som nu växer fram välkomnar vi också ansökningar från övriga delar av Sverige.

Rollen vi söker rätt person till heter "Project Manager & HR Consultant" och är en central roll i de projekt som säkrar att våra nya kunder på ett snabbt och effektivt sätt kommer igång. Rollen är tredelad: som projektledare är du ansvarig för att projektet håller scope och tidplan; som HR-konsult faciliterar du workshops och är kundens bollplank när det gäller hur deras verksamhet bäst stöttas av vårt system; som systemexpert guidar du kunden till rätt konfiguration. I vissa större projekt är rollerna som projektledare och HR-konsult fördelade på olika personer – men oberoende av projektorganisation så är det centrala att ta ägarskap och ansvar för kundupplevelsen.

För oss är det viktigt att du

• Står på en solid plattform av personliga värderingar som stämmer överens med CatalystOnes värderingar
• Är en person som bidrar aktivt till att skapa ett gott klimat som inspirerar och motiverar folk omkring dig
• Har gedigen erfarenhet av projektledning
• Har förståelse för HR och processer som grunddata-hantering, medarbetarutveckling, kompetensutveckling, lönerevisioner och så vidare
• Kan "prata IT" med HR – och vice versa
• Är en fena på att hitta lösningar där alla vinner (win-win)
• Har erfarenhet av implementation av affärssystem (HCM CRM, ERP, etc)
• Är duktig på att kommunicera och att leda andra
• Är duktig på att leda dig själv i en roll där du har stor frihet under ansvar
• Talar och skriver svenska och engelska flytande
Vi erbjuder
• En härlig gemenskap där vi respekterar och stöttar varandra, utvecklas och har kul tillsammans
• En transparent organisation med hög grad av flexibilitet
• En fin produkt och ett varumärke du kan vara stolt över att representera
• Ett varierat jobb där den ena dagen sällan är den andra lik
• En spännande resa i ett växande framgångsrikt företag med skön entreprenörsanda och där det finns möjlighet att vara med och påverka
• Ett fint, inspirerande kontor på Kungsbron i Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Den här rekryteringen sker i samarbete med Jurek Rekrytering och Bemanning AB. Vid frågor om rollen är du välkommen att kontakta Ann-Catrine Heidmark på ann-catrine.heidmark@jurek.se eller +46 760 02 69 14.

Både vi och CatalystOne längtar efter att få träffa dig! Du är hjärtligt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Rekryterare för framtida uppdrag och tjänster

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Nov 9
Om Jurek
Jurek erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad/Kommunikation och Administration. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster som kommer in.

Din intresseanmälan:
Vi på Jurek vill gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att jobba inom området Rekrytering. På Jurek träffar vi proaktivt HR-kandidater, och vill därför gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att ta nästa karriärkliv, antingen som visstidsanställd konsult hos oss eller i en fast tjänst hos någon av våra kunder.

Gällande visstidskonsulter söker vi efter personer för både kortare och längre uppdrag och som helst finns tillgängliga omgående. I våra konsultuppdrag får du chans att lära dig om olika typer av branscher och organisationer.

Våra kunder är placerade i Stockholmsområdet och söker ofta efter personer med tidigare erfarenheter av just rekrytering. Har du tidigare arbetat med kompetensbaserad rekrytering samt är certifierad i något färdighetstest är detta ett plus. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och kund, men fokus kommer vara att stötta våra kunder i deras rekryteringsarbete och hålla i hela rekryteringsprocesser från uppstart till slut. Vi vill att du har erfarenhet sedan tidigare samt har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande.

För att få uppdateringar om aktuella tjänster/uppdrag och för senaste nytt inom HR – följ oss gärna på vår hemsida och på LinkedIn.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot anmälningar via mail. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida rekryterings- och konsultuppdrag.

Sökord: Rekrytering, recruitment, search, headhunting.

Ansök nu

HR konsult med 5–7 års erfarenhet för framtida uppdrag

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Nov 9
Vi på Jurek HR/ID Entity vill gärna komma i kontakt med dig som redan är, eller är nyfiken på att bli, HR-konsult.

Vi söker dig som har erfarenhet inom HR och som är intresserad av att arbeta ute hos våra kunder. Du trivs med att arbeta konsultativt – du är van vid att arbeta självständigt och sätter dig snabbt in i nya områden och situationer. Du är intresserad av konsultuppdrag som HR Manager, HR Business Partner eller HR Specialist – till exempel med specialistkompetens inom till exempel arbetsrätt, förhandling, kompetensutveckling, rekrytering, compensation & benefits och avveckling.

Vi på Jurek HR/ID Entity erbjuder dig som konsult spännande utmaningar där du ges möjlighet att utvecklas inom din HR-roll. Vi månar om dig som konsult och strävar efter långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Med jämna mellanrum anordnar vi tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter.

Uppdragen via Jurek HR/ID Entity kan variera i längd och omfattning. Idag består vår kundkrets i första hand av små och medelstora företag och organisationer, nationella och internationella, med höga krav på både medarbetare och leverantörer. Engagemang är ett nyckelord för oss. Vi älskar vårt jobb och vi vill arbeta med människor som känner likadant.

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och hur det är att jobba via oss kontakta vår konsultchef inom HR My Andersson, my.andersson@jurek.se eller Researcher Martin Hage på martin.hage@jurek.se.

När du registrerar dina uppgifter nedan hamnar du i vårt nätverk av HR-konsulter och kan matchas med uppdrag som kommer in. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida konsultuppdrag.

Vi ser fram emot att din kontakt snarast möjligt!

Sökord: HR Business Partner, HRBP, HR Manager, HR Specialist, Rekrytering, Arbetsrätt, Compensation and benefits

Ansök nu

DLA Piper expanderar och söker flera drivna juristassistenter

Juristassistent/Paralegal
Läs mer Dec 1
Vill du bli en del av en av världens största advokatbyråer, vars kultur kännetecknas av stark gemenskap och god stämning? Har du dessutom några års erfarenhet från en assisterande funktion och söker en självständig och ansvarsfull roll i en internationell miljö? Då kanske tjänsten som juristassistent är ditt nästa steg!

Arbetsbeskrivning
Till följd av en stark tillväxt söker DLA Piper nu flera juristassistenter till deras Corporate-team. I rollen stöttar du byråns jurister och delägare i deras dagliga arbete. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande där din förmåga att snabbt byta fokus och prioritera kommer till sin rätt.

Du kommer att arbeta brett med både traditionella assistentuppgifter och mer avancerade frågor och uppdrag, beroende på dina önskemål i rollen. Du hanterar material i juristernas pågående ärenden och arbetar exempelvis med korrekturläsning, översättningar och har kontakt med myndigheter, domstolar, motparter och klienter. Vidare består arbetet av andra administrativa arbetsuppgifter såsom redigering av dokument och text- och språkbehandling.
Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av en assisterande och administrativ roll - företrädelsevis från advokatbyrå, konsultbolag eller annan verksamhet inom Professional Services. Du trivs i en organisation som präglas av högt tempo och att hålla en hög servicenivå är en självklarhet för dig samt att du sätter stolthet i ditt arbete. För att vara framgångsrik i denna roll är du van att självständigt ansvara för dina arbetsuppgifter samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Som person är du prestigelös, noggrann och lösningsorienterad. Du är förtroendeingivande och har en professionell framtoning samt en förmåga att prioritera och snabbt kunna växla mellan arbetsuppgifter.

Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift samt mycket goda kunskaper i Officepaketet. Har du även erfarenhet från Saturnus eller något annat advokatsystem eller dokumenthanteringssystem är det meriterande.
Du erbjuds
Du erbjuds en spännande och ansvarsfull roll där du får chansen att utvecklas efter dina önskemål. Du kommer att arbeta självständigt men också i team med ambitiösa kollegor i en internationell miljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

I denna rekrytering samarbetar DLA Piper med Jurek. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Om DLA Piper
DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter.

På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 200 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på www.dlapiper.se 

Sökord: Juristassistent, Assistant, Assistent, Legal Assistant, Service, Administration, Juridik, Handläggare, Domstolshandläggare, Advokatsekreterare, Koordinator, Administratör, Administrativ Assistent.

Ansök nu

Intresseanmälan till roller som ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 5
Arbetsbeskrivning

Ekonomi är ett av Jureks största affärsområden och vi ser idag en ökad efterfrågan på ekonomiassistenter från våra kunder. Därför söker vi nu dig som har några års erfarenhet som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och/ eller kundreskontra. Tjänsten är på heltid och kunden har sitt kontor i Stockholms regionen. Du kommer tillhöra Jureks konsultverksamhet.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och/ eller kundreskontra. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller en KY-utbildning med inriktning mot ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika typer av affärssystem. Som person är noggrann, strukturerad och ambitiös och har en god samarbetsförmåga. Du trivs i ett högt tempo och är självständig i din yrkesroll.

Du erbjuds
Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Melisa Karisik på melisa.karisik@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: Ekonomiassistent,leverantörsreskontra, accountant, accounts payable, kundreskontra, redovisningsassistent

Ansök nu

Intresseanmälan till rollen som redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 5
Arbetsbeskrivning
Vi får löpande in nya uppdrag inom ekonomi och ser en ökad efterfrågan på Redovisningsekonomer, både för rekrytering och för uthyrningsuppdrag. Därför söker vi dig som har erfarenhet inom området för kommande uppdrag i Stockholmsområdet. I rollen som som redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med löpande redovisning, månads- och årsbokslut, deklarationer, skatt- och momsredovisning.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete med löpande redovisning och bokslutsarbete. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller en KY-utbildning med inriktning på redovisning och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika affärssystem. Som person ser vi att du är noggrann, ambitiös och strukturerad. Vidare ser vi gärna att du är resultatinriktad och service-minded.

Du erbjuds
Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra kunder och uppdragets längd varierar och beror på våra kunders behov samt vad du föredrar. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Melisa Karisik på melisa.karisik@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Ansök nu

Jurist till växande managementkonsultbolag

Företagsjurist
Läs mer Dec 1
Arbetsbeskrivning

Xeeda är ett oberoende managementkonsultföretag som erbjuder tjänster inom ledning, styrning och utveckling av kunders verksamhet. Vi behöver nu förstärka Xeeda med en jurist som vill sätta juridiken i ett praktiskt sammanhang som managementkonsult.

I din roll som konsult kommer du stödja våra kunder med frågor inom informationssäkerhet och framförallt dataskyddsförordningen. Du kommer också att arbeta med verksamhetsutveckling och juridiskt stöd till våra kunder i deras utvecklings och förändringsarbete. Arbetsuppgifterna kommer variera beroende av uppdrag men kan till exempel innebära att bistå våra kunder med:

• tillämpning och regelefterlevnad t ex GDPR och NIS
• genomföra utredningar och granskningar inklusive rättsutredningar
• ta fram styrande dokument som policies och riktlinjer
• arbete med projektkontor/projektadministration i större projekt
• process och verksamhetsutveckling

På Xeeda får du arbeta med några av marknadens mest erfarna och skickligaste konsulter samt vara med och driva utveckling och förändring nära ledningen i stora organisationer.

Vem är du

Vi är intresserad av dig som har akademisk examen inom juridik och har några års relevant arbetslivserfarenhet. Du är nu intresserad att bredda och fördjupa dig och arbeta praktiskt med varierande frågor och professionella kollegor. Det är viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

• dataskyddsfrågor och GDPR
• att skriva beslutsunderlag till ledning och styrgrupp
• offentlig verksamhet

Som person är du prestigelös, ödmjuk, noggrann och ansvarsfull. Du arbetar gärna självständigt men är även en lagspelare som trivs med att jobba tillsammans i grupp. Du är stresstålig och lugn även under intensiva perioder. Du utstrålar energi, är driven, positiv, målinriktad och har ett genuint intresse för samhällsfrågor.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande roll på ett konsultföretag och få vara med och utveckla vår affär. Vi ser medarbetarna som vår främsta tillgång och för oss är det grundläggande att alla medarbetare utvecklas och mår bra. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en mycket viktig del i det.

Vi satsar årligen på kompetensutveckling av våra anställda och erbjuder dig därför goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi har vårt kontor i Södra Kungstornet i Stockholm och kunderna finns i allmänhet på gång eller cykelavstånd.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, på Jurek Law, Ulriikka Järnefelt telefon 0766 331440. Du söker tjänsten via vår hemsida, www.jurek.se

Bifoga gärna ditt cv och personliga brev samt examensbevis och betyg. Ansök gärna tjänsten omgående då vi intervjuar löpande.

Om verksamheten

Xeeda etablerades 2004 och har sedan dess arbetat med större företag och organisationer, inom både den offentliga och privata sektorn. Xeedas värdegrund bygger på samverkan, precision och resultat. Det betyder att vi jobbar i nära samspel med kunden för att kunna ge precisa rekommendationer och fokusera på resultat. Vi arbetar långsiktigt för hållbara och bestående resultat för våra kunder.
Våra uppdrag finns i huvudsak i Stockholm hos verksamheter som arbetar med samhällskritiska funktioner där vi arbetar med olika frågor inom verksamhetsutveckling, leverantörsstyrning och informationssäkerhet. Uppdragen innefattar ofta rapportering och formulering av beslutsunderlag för ledningen hos våra kunder, vilket ställer krav på integritet, sekretess och noggrannhet samt förmåga att kunna formulera sig i text hos våra medarbetare.

Ansök nu

Ekonomichef med intresse för affärsutveckling

Ekonomichef
Läs mer Dec 2
Nytt
Är du redo att ta nästa steg i din karriär med stora möjligheter till att påverka företagets framtida utveckling. Är du även en engagerad ledare med förmåga att involvera och utveckla ditt team.

Rollen som ekonomichef innebär möjlighet att påverka och bidra till utveckling i en familjär miljö med högt till tak.
Låter detta intressant kan det vara dig vi letar efter.

Arbetsuppgifter

I rollen som Ekonomichef kommer du att ha ett övergripande ansvar för både redovisning, analys och rapportering vilket även innebär planering, koordinering och utveckling av bokslut, analys och processer. Du trivs med att driva förbättringsprojekt och arbeta affärsnära samtidigt som du är en närvarande ledare som vill utveckla och coacha teamet. Du kommer ansvara för ett team på 4 personer, vara del i ledningsgruppen och rapportera till VD.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

• Helhetsansvar för den löpande redovisning, månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisningar
• Ansvar för skatte- och momsdeklarationer
• Analys och uppföljning av verksamheten
• Prognos och Budget samt uppföljning
• Rapportering internt
• Kontakter med revisorer, bank
• Finansiell och affärsmässig controlling
• Likviditetsplanering och rapportering
• Ansvara för årsbokslut i moderbolag och koncernredovisning
• Leda och vidareutveckla ekonomiavdelningen och säkerställa kvalitet för gruppens leveranser samt bygga och förvalta bolagets ekonomirutiner
• Ansvara för att utvecklingssamtal med underställda medarbetare inom avdelningen minst en gång per år. Vid behov upprätta utbildningsplan och genomföra lönerevisionssamtal.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande samt minst 5 års erfarenhet av liknande roll. Som person är du proaktiv, engagerad, öppen och lösningsorienterad. Du har en naturlig fallenhet för att se helheten, en entusiasm att vilja bidra till utveckling och öppenhet för förändringar.

Du har erfarenhet av att leda och förmågan att coacha ditt team så de lyckas och får möjlighet att prestera sitt yttersta. Du motiveras av att träda in i en roll där du både får arbeta med strategier och processer och delta i det operativa arbetet. Du har god datavana och systemintresse och är en erfaren användare av Excel. Har du tidigare arbetat med lönsamhetsrelaterade projekt och har ett intresse för automatisering är det ett plus. Du har en god kommunikativ förmåga och talar och skriver svenska obehindrat.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nyckelbefattning, direktrapporterande till vd, med intressanta och varierande arbetsuppgifter där du får vara med och bidra till att utveckla företaget ytterligare.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Verksamheten

Arkitektkopia erbjuder arbete i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en positiv företagskultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke, kompetenta kollegor och våra värderingar; pålitliga, påhittiga och personliga.
Mer information om Arkitektkopia hittar du på www.arkitektkopia.se

Ansök nu

Kvalificerad nationalekonom med inriktning mot välfärdspolitik

Bokförare
Läs mer Dec 1
Söker du en spännande och utvecklande arbetsplats där du får möjlighet att göra skillnad och skapa värde för det svenska näringslivet? Är du en ansvarstagande och driven person med förmåga att ta egna initiativ och trivs att arbeta både självständigt och i grupp?

Svenskt Näringsliv är en spännande och utvecklande arbetsplats där man får möjlighet att göra skillnad och skapa värde för det svenska näringslivet. Vi söker nu dig med tidigare erfarenhet från liknande arbete som vill påverka utvecklingen av samhällets ekonomi.

Arbetsbeskrivning

Svenskt Näringslivs samhällsekonomiska avdelning ansvarar för att analysera hur politiska reformer, lagar och regler påverkar den svenska ekonomin och tillväxten på kort och lång sikt. Samhällsekonomiska avdelningen erbjuder en unik miljö för dig som vill kombinera avancerat analysarbete med praktisk politikutveckling.

Du kommer arbeta i en bred roll där kvalificerade samhällsekonomiska analyser utgör viktiga delar. Du tillhör ett team på ca 12 personer och rapporterar till chefen för samhällsekonomiska avdelningen. Avdelningen förstärker nu bevakningen av det välfärdspolitiska området.

Dina huvudsakliga ansvarområden är följande:

• Inriktning mot välfärdspolitik och styrning av offentlig sektor.
• Policyansvar för vissa frågor samt analysfunktion.
• Frågeställningar såsom: Är offentlig sektor effektiv? Kan man göra den mer effektiv? Hur kan framtidens välfärd utformas?
• Kommunikation med medlemsorganisationer och politiker.
• Ansvar för vissa beräkningar, ex effekter av vinstbegränsningar.
• Skriva debattartiklar med god förståelse för företagarperspektivet.
• Driva samverkansgrupper.

Vem är du?

Som person är du analytisk, initiativrik och drivande med god kommunikationsförmåga. Du är en bra teamspelare med genuint intresse av samhällsekonomiska frågor. Du är även en social person med förmågan att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och med stort intresse för att omsätta ekonomisk analys i praktisk politik.

Vi ser gärna att du har en universitetsexamen i nationalekonomi samt 5 - 10 års tidigare erfarenhet från relevant organisation eller myndigheter. Du är van att hantera både nationell och internationell statistik samt har en god förståelse för företagens och näringslivets betydelse. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Du erbjuds

Här får du möjlighet att arbeta i en organisation med en öppen företagskultur där många brinner för samhällsnyttan. Tjänsten avser en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning, placerat på Svenskt Näringslivs huvudkontor i centrala Stockholm.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Svenskt Näringsliv med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070-751 93 43 alt. marie.kallstrom@jurek.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Vi tar inte emot ansökningar via e-mail.

Om verksamheten

Svenskt Näringsliv är företagens företrädare i Sverige. Vi arbetar för att företag i Sverige ska ha bästa möjliga förutsättningar. Det här är vår vision: "Företagsamma människor och konkurrenskraftiga företag i gemenskap leder Sverige till ökat välstånd".

Vi företräder 60 000 små, medelstora och stora företag. Dessa är organiserade i 49 bransch- och arbetsgivarförbund. Förbunden utgör föreningen Svenskt Näringslivs medlemmar. Företag är primärt med i ett arbetsgivarförbund och/eller i en branschorganisation. Genom detta blir de även medlemsföretag i Svenskt Näringsliv

Ansök nu

KAM till Alphabet

Account manager
Läs mer Nov 30
Om företaget
Vill du vara en del av ett av Europas mest expansiva billeasingföretag, Alphabet? Alphabet, en del av BMW Group, söker nu en Key Account Manager till teamet i Sverige! Alphabet arbetar flexibelt och anpassar arbetet utefter kundernas behov.
Du kommer att vara en del av ett roligt, opretentiöst och högpresterande lag, där du erbjuds en arbetsplats med ett starkt varumärke. Det är en intressant och krävande roll i ett internationellt företag. Vi ställer stora krav men erbjuder också mycket i gengäld. Brinner du för kundrelationer och bilar? Då kan detta vara rollen för dig!

Arbetsbeskrivning
I rollen som Key Account Manager kommer du att ansvara för att etablera och underhålla långsiktiga kundrelationer med några av Alphabets viktigaste kunder. Som KAM arbetar man med befintliga kunder och bistår med förstklassig service och expertis inom leasing. Att vara trovärdig, pålitlig och bra på att bygga kundrelationer är av yttersta vikt då Alphabets måtto är att vara en "Premium provider of fleet management services". Du kommer att tillhöra en grupp med tre andra Key Account Managers där du kommer att ha flera administratörer till din hjälp. I rollen kommer du att ha ett stort kontaktnät där du kommunicerar med kunder, Alphabet-avdelningar i övriga länder (inkl HQ) och inom den Nordiska organisationen för Alphabet och BMW. I denna roll kan en del resor förekomma och då främst inom Sverige. Rollen är bred och varierande.

I rollen kommer du bland annat att:
- Vägleda inom företagets policy för kunder och medarbetare.
- Bidra till att driva försäljning
- Arbeta med kundrapportering och bistå kunderna efter behov.
- Skapa kontakter med nya, långsiktiga kunder samt ta vara på befintliga kunder.
- Dagligen arbeta med bemötande av kunder.
- Vara en central och rådgivande funktion både internt och externt.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av försäljning, relationsbyggande och/eller kundvård på något sätt. Om du har erfarenhet från leasingbranschen eller bilbranschen är det meriterande men inget krav. Vidare ser vi att du har en god ekonomisk förståelse då det är viktigt att du har ett helhetsperspektiv över försäljningen. Du ska ha mycket goda kunskaper i Office-paketet och då främst Excel. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du är en ödmjuk, driven och engagerad person som brinner för mötet med människor. Vidare har du en positiv inställning, är initiativtagande samt serviceinriktad.

Du erbjuds
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad på BMWs nordiska huvudkontor i Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang och tillgång till gym samt dagliga träningspass.
I denna rekrytering samarbetar Alphabet med Jurek Marketing & Communication. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cajsa Malm, cajsa.malm@jurek.se eller Martina Alexandersson, martina.alexandersson@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Ansök nu

Kvalificerad nationalekonom med inriktning arbetsmarknad

Bokförare
Läs mer Nov 30
Söker du en spännande och utvecklande arbetsplats där du får möjlighet att göra skillnad och skapa värde för det svenska näringslivet? Är du en ansvarstagande och driven person med förmåga att ta egna initiativ?

Vi söker dig med ett stort samhällsekonomiskt intresse som brinner för att omsätta ekonomisk analys i praktisk politik.

Arbetsbeskrivning
Svenskt Näringslivs samhällsekonomiska avdelning ansvarar för att analysera hur politiska reformer, lagar och regler påverkar den svenska ekonomin och tillväxten på kort och lång sikt. Samhällsekonomiska avdelningen erbjuder en unik miljö för dig som vill kombinera avancerat analysarbete med praktisk politikutveckling.

Du kommer arbeta i en bred roll, med inriktning mot arbetsmarknadsekonomi, där du deltar i Svenskt Näringslivs arbete med makroekonomiska bedömningar. Vid sidan om analysarbete ingår kommunikation som en viktig arbetsuppgift. Du tillhör ett team på 4 personer och rapporterar till enhetschefen för makroanalys.

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter är följande:

• Analys och prognos av svensk ekonomi med fokus på arbetsmarknaden
• Analys av lönebildningsfrågor inför avtalsrörelser
• Internationella jämförelser av svensk arbetsmarknad
• Nyhetsbrev och kommunikation av samband och utveckling på svensk arbetsmarknad via sociala medier

Vem är du?
Vi söker i första hand dig som är nationalekonom med några års erfarenhet av samhällsekonomiskt arbete ifrån relevant organisation eller myndigheter. Du är duktig inom ekonometri och van att hantera både nationell och internationell statistik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av prognosarbete och kunskap om arbetsmarknadsstatistik och lönebildningsfrågor. Det är en fördel om du har ett intresse av att arbeta med sociala medier. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både engelska och svenska.

Som person är du analytisk, initiativrik och drivande. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och områden. Vidare tror vi att du är en bra teamspelare med en god kommunikationsförmåga. Det är viktigt att du trivs i en miljö där långsiktigt analysarbete kombineras med arbetsuppgifter med kort leveranstid.
Du erbjuds
Här får du möjlighet att arbeta i organisation med en öppen företagskultur och ett hjärta som klappar för företagsamheten. Tjänsten avser en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning, placerad på Svenskt Näringslivs huvudkontor i centrala Stockholm.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Svenskt Näringsliv med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Baeckström på tel. 073-745 06 46 alt. emelie.baeckstrom@jurek.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Vi tar inte emot ansökningar via e-mail.
Om verksamheten
Svenskt Näringsliv är företagens företrädare i Sverige. Vi arbetar för att företag i Sverige ska ha bästa möjliga förutsättningar. Det här är vår vision: "Företagsamma människor och konkurrenskraftiga företag i gemenskap leder Sverige till ökat välstånd".

Vi företräder 60 000 små, medelstora och stora företag. Dessa är organiserade i 49 bransch- och arbetsgivarförbund. Förbunden utgör föreningen Svenskt Näringslivs medlemmar. Företag är primärt med i ett arbetsgivarförbund och/eller i en branschorganisation. Genom detta blir de även medlemsföretag i Svenskt Näringsliv.

Ansök nu

Rekrytering av systemälskande HRIS till Hoist

Systemansvarig
Läs mer Nov 3
En intressant och spännande roll i en internationell och härligt välkomnande organisation.

Som HRIS på Hoist Finance AB äger du systemansvaret och blir kravställare mot leverantören under den implementation som fortfarande pågår. Du projektleder processägare samt ser över och håller samman länderna internationellt för både harmonisering och lokala utvecklingsmöjligheter.

Vi välkomnar här en pedagogisk, detaljorienterad och systematiskt lagd person som kan Excel. Du behöver ha med dig en gedigen erfarenhet från processer och projektledning, HR-system och brett HR arbete.

Tidigare erfarenhet från TalentSoft och det franska språket är det ett stort plus.

Resor förekommer och uppskattas då det bidrar till ett fint samarbete marknaderna emellan.

På Stockholmskontoret sitter ca 60 personer i nyrenoverade lokaler på Bryggargatan. Här delar man kunskap och kompetens och laget går före jaget.

Hoist Finance grundades år 1994 och nådde en viktig milstolpe år 1996 i samband med att dåvarande dotterbolag Hoist Kredit AB (publ) fick kreditmarknadslicens från Finansinspektionen. Hoist Finance har åtnjutit en stark och lönsam tillväxt under flera års tid, och finns idag i elva europeiska länder och har fler än 1 600 anställda. Med över 20 års erfarenhet har de blivit ett av de ledande kredithanteringsföretagen i Europa, och växer fort.

Om du gillar förändring kommer du att trivas bra här.

Kandidater presenteras löpande och tillsättning kan komma att ske innan annonsens slutdatum.

Vid frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ann-catrine.heidmark@jurek.se.

Ansök nu

HAYPP GROUP AB (publ) söker ännu en bolagsjurist

Bolagsjurist
Läs mer Nov 4
Idag röker 1,1 miljarder människor i världen och av dessa dör minst 8 miljoner människor varje år av rökningsrelaterade sjukdomar. Haypp Group erbjuder mer hälsosamma alternativ till rökare såsom svenskt snus och vita nikotinpåsar genom sina tio olika e-handelsplattformar (såsom exempelvis Snusbolaget.se, Northerner.com och Nicokick.com).

Haypp Group är ett e-handelsbolag med marknadens största utbud av tobaksfria nikotinportioner och med visionen att leda den globala transformationen från rökning till mer hälsosamma alternativ. Bolaget är inne i en intensiv tillväxtfas och behöver nu förstärka juristfunktionen med ytterligare en bolagsjurist. Bolaget avser att noteras på Nasdaq First North Growth Market under hösten 2021. I denna roll söker vi dig som vill arbeta brett men med fokus på dataskydd!

Arbetsbeskrivning

Juristfunktionen på Haypp sitter på bolagets huvudkontor i centrala Stockholm, och består idag av två personer. Din roll som Bolagsjurist kommer vara att tillsammans med dem arbeta brett och serva såväl verksamhet som ledning med allehanda legala frågor. Fokus i denna roll ligger inom följande områden:

• Dataskydd där du kommer arbeta nära verksamheten och driva dessa frågor självständigt, och vid behov med hjälp av externa konsulter.
• Kommersiella avtal
• Marknads- och konsumentrelaterad juridik
• Börsrelaterade frågeställningar, med tanke på den förestående noteringen

Verksamheten är internationell, föränderlig och spännande vilket innebär att ingen dag är den andra lik. Haypp Group har de senaste åren växt snabbt och ökade sin omsättning med 115% till närmre 2 miljarder SEK förra året. Den här rollen innebär därför stora möjligheter att komma in och påverka och växa tillsammans med Haypp.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid att rekrytera "rätt" person, som inte bara besitter kompetens men även passar in i bolagets företagskultur. Vi letar efter dig som motiveras av att arbeta i en entreprenöriell miljö som präglas av högt tempo och en ambition att växa. Du är van att arbeta självständigt, trivs med ansvar, har en hög energinivå och är känd för att leverera. Samtidigt är du teamorienterad och har en stor samarbetsförmåga. Följande kvalifikationer ser vi som önskvärda för denna roll:

• Juristexamen
• Ca 5 års arbetslivserfarenhet som jurist på bolag och/eller advokatbyrå
• Bred affärsjuridisk kompetens
• Kunskap och intresse för dataskyddsfrågor
• Flytande i engelska och svenska

Meriterande kvalifikationer

• Erfarenhet av att arbeta i en noterad arbetsmiljö
• Erfarenhet från snabbväxande internationella bolag

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett snabbväxande bolag med höga ambitioner. Du är med och står i spetsen för den globala omvandlingen från rökning till mer hälsosamma alternativ. Du kommer in på bolaget i ett mycket spännande skede då den stundande noteringen förväntas öka medvetenheten om bolaget och dess verksamhet samt stödja bolagets fortsatta tillväxt. För rätt person kommer du ges stora utvecklingsmöjligheter och få chansen att växa i takt med bolaget. Alla anställda på Haypp Group erbjuds generösa och konkurrenskraftiga förmåner.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsen tas ner.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Haypp med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om verksamheten

Haypp Group leder den globala omvandlingen från rökning till hälsosammare produktalternativ. Med ursprung i Skandinavien, med vår omfattande erfarenhet inom rökfria alternativ och som ledare inom e-handelssektorn, tar vi nu vår vision till en global nivå. Med tio e-handelsbutiker finns Haypp Group i nio länder där vi betjänade mer än 500 000 konsumenter under 2020.

Läs mer om bolaget på www.hayppgroup.com och hur det är att jobba på Haypp Group på https://career.hayppgroup.com/.

Ansök nu

Konsultchef med fokus på HR

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 30
Vi som jobbar på Jurek HR tycker vi är ett riktigt Dream Team, om vi får säga så. Vi tror på att om vi samarbetar på riktigt i stort och smått, då lyckas vi bättre i vår affär, det blir roligare och inte minst vi delar på utmaningar vi ställs inför och vi delar på glädjen när vi lyckas.

Vårt Dream Team består idag av två researchers, en researcherassistent, två rekryteringskonsulter, en interim manager och sist men verkligen inte minst vår konsultchef. Vår konsultchef My är en riktig stjärna och vi söker nu en till konsultchef som vill jobba som ett team i teamet tillsammans med henne. Låter det lockande? Fortsätt då läsa hela annonsen så får du veta mer!

Rollen som konsultchef
Du kommer att jobba med att hitta konsulter inom vårt specialistområde HR till våra kunder. Det kan vara allt från HR-chefer, HR Business Partners, HR Generalister till specialister inom Talent Aqcuistion, Arbetsmiljöfrågor och Arbetsrätt.

Som konsultchef hos Jurek ansvarar du för hela konsultprocessen, från att tillsammans med våra säljare fånga upp behov hos våra kunder till att matcha rätt konsult för uppdraget. Du har sedan personalansvar för de konsulter du anställer och har också löpande kontakt med de som är våra underkonsulter.

Det du gör

• Möten med våra kunder för behovsanalys och kravprofil
• Skriva attraktiva annonser och driva trafik från LinkedIn genom att skapa intressanta inlägg
• Löpande ha kontakt med och hitta nya konsulter till Jurek HR´s fantastiska nätverk av HR-Konsulter – något du gör i samarbete med våra Researchers
• Tillsammans med kollegorna i teamet och vår marknadsavdelning driva kampanjer, hålla Webbinars och konsultaktiviteter
• Intervjuer med nya konsulter
• Ibland rycka in och hjälpa våra rekryterare med ett rekryteringsuppdrag
• Medarbetarsamtal och löpande kontakt med dina konsulter och kunder
• Löpande personaladministration, till exempel hantera löneunderlag, utläggshantering och attestering

Du har flera processer igång parallellt och gillar att tempot är högt och att våra kunder vill ha en hög kvalitet.

Den du är

• En fena på att prioritera och planera – för ibland går det riktigt fort hos oss
• Du sätter alltid Laget framför Jaget
• Problemlösare - du ger inte upp, utan hittar nya vägar och tänker kreativt
• Relationsbyggare – du är intresserad och nyfiken - och har lätt för att knyta kontakt
• Troligen har du PAO-programmet som studiebakgrund och du brinner verkligen för HR-området – och vill lära dig mer
• Du får gärna ha jobbat som konsultchef eller rekryterare hos någon av våra kollegor i branschen - eller med rekrytering inhouse som rekryterare eller Talent Acquisition Specialist
• Du går igång på att det händer mycket saker – både i din roll och på bolaget du jobbar

Men framförallt längtar du efter att tillhöra team och ett företag med engagemang och driv, och där vi har väldigt roligt tillsammans!

Att jobba på Jurek
Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Du kanske redan har sett vår VD och grundare Shervin Razani i Draknästet?

Du kommer till ett bolag där du har ett tätt samarbete med kompetenta och drivna arbetskollegor på ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom Ekonomi, Juridik, HR, Marknad & Kommunikation och Business Support. Vårt trevliga kontor hittar du mitt i hjärtat av Stockholm på Biblioteksgatan.

Hoppas vi hörs!
Vill du veta mer är du varmt välkommen att höra av dig till vår konsultchef my.andersson@jurek.se 0737 454311 eller Business Unit Manager ylva.ottosson@jurek.se 0733 914108 alternativt HR-Ansvarig niklas.westberg@jurek.se

Sökord: Rekrytering, Bemanning, Konsultchef, Rekryteringskonsult, Talent Manager, Talent Acquisition Specialist

Ansök nu

Koncernredovisningschef

Redovisningschef
Läs mer Nov 29
Interim Koncernredovisningschef i Stockholm
Nu söker vi dig som vill ta dig an ett viktigt uppdrag som koncernredovisningschef på ett spännande tillväxtbolag med kontor i centrala Stockholm. Har du erfarenhet av redovisning med inriktning mot IFRS och koncernredovisning, vill arbeta i en händelserik miljö och bli en viktig del i en växande organisation så ska du inte missa den här möjligheten!

Ansvarsområden
- Leda, fördela och kvalitetssäkra arbetet på redovisningsavdelningen
- Ansvara för den legala redovisningen och de svenska bolagens årsredovisningar samt dess interna och externa rapportering
- Sköta kontakter med myndigheter och revisorer samt har ett övergripande ansvar för löpande rapportering av skatter och moms
- Kontrollera interna mellanhavanden i koncernen, koncernavstämningar och medverka vid revision
- Identifiera, utveckla och implementera effektiva och standardiserade redovisningsprocesser proaktivt (IFRS redovisning, implementering till nya system, sätta upp nya processer i kommande projekt som dyker upp löpande)
- Kvalitetssäkra de utländska & svenska dotterbolagens rapporterade siffror
- Koncernredovisning och konsolidering av koncernens bolag samt rapportering av koncernens siffror till moderbolag
I den här rollen kommer du att få ta ett stort ansvar för att säkerställa företagets rapportering, bokslut samt implementering av nya system och processer.

Vem är du?
Vi söker dig med en relevant akademisk examen och som har arbetat med redovisning med inriktning mot IFRS och koncernredovisning tidigare. Önskvärt är att du har arbetat med implementering av börsnoterade bolag. Vidare behöver du vara en mycket van användare av Excel och ha goda kunskaper i redovisningssystem och skatteprogram som tex Wolters Kluwer och Fortnox. Du behöver också kunna hantera både svenska och engelska i tal och skrift.
I det här uppdraget kommer du att ha en nyckelroll på ett företag som växer och där det händer väldigt mycket så du bör som person vara ansvarstagande, anpassningsbar och självständig.

Vi erbjuder
Detta är ett längre konsultuppdrag för att täcka upp för en föräldraledighet i en platt internationell organisation där det ständigt händer nya spännande saker. Du kommer få möjlighet att medverka i spännande projekt i en viktig och hållbar bransch. Vidare får du i den här rollen arbeta brett och företaget välkomnar nya idéer och kreativitet. Du kommer att få bli en del av ett varmt och välkomnande team på en rolig arbetsplats där man spelar pingis ihop, träffas för AW:s, käkar måndagsfrukost, dricker fredagsöl och gör andra roliga teambuilding aktiviteter tillsammans.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef, Catharina Airiman på catharina.airiman@jurek.se
Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Om verksamheten
Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

Ansök nu

Senior Office Coordinator till internationellt bolag

Receptionist, telefonist
Läs mer Nov 29
Vår kund är ett spelutvecklingsbolag och söker nu en senior Office Cooridnator till deras snygga och kreativa lokaler på söder i Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du blir den femte teammedlemmen i office-teamet och ansvarar för kontoret om 3800 kvm och säkerställer att internservicen är på hög nivå. Officeteamet ansvarar också för receptionen, lokala friskvårdsinitiativ, on- och offboarding, avtalshantering och olika typer av event/konferensplanering.

Arbetsuppgifter/ansvarsområden

• Hålla i dagliga stand ups inom teamet för att säkerställa att teamet kommer framåt med arbetsuppgifter på effektivt sätt
• Följa upp inkommande requests till teamet så inget faller mellan stolarna
• Ansvara för bokning av, och to do till vår vaktmästare
• Säkerställa att kontoret är i toppskick med hjälp av medarbetare i teamet, vaktmästare och leverantörer
• Ta emot besökare, hantering av post, bud, hjälpa till med resebokningar, beställningar mat/fika vid behov
• Säkerställa att intrycket i receptionen är personligt, professionellt och varmt samt att dagliga säkerhetsrutiner följs
• Säkerställa att rutiner följs för brandskydd och att ev. nödvändiga åtgärder genomförs
• Löpande kontakt med kontorsleverantör såsom städ, kontorsmaterial, återvinning för att skala upp/ner tjänster enligt behov samt kostnadseffektivisera
• Löpande kontakt med hyresvärd avseende lokal/fastighet
• Supporta i planering/utformning av kontoret och uppdateringar i workplace management verktyget OfficeSpace Software
• Projektleda större projekt (ombyggnad, event etc.), identifiera och rapportera eventuella risker till Location Manager
• Se över rutiner/process för on- och offboarding av anställda
• Erbjuda högsta servicenivå till företagets team och ledning
• Samarbeta med IT team för att löpande koordinera kring arbetsplatser/mötesrum
• Övergripande koll på teamets beläggning på veckobasis, ta in extra resurs vid behov
• Stötta Location Manager vid forecast- och budgetplanering samt uppföljning

 
Vem söker vi?
För denna roll söker vi dig som har arbetet i en liknande roll, gärna från en kreativ och internationell miljö.

Vi ser att du är en självgående och lösningsorienterad person som också drivs av service. I rollen har du stort ansvar för processförbättring och därför är det av vikt att du trivs att arbete i olika projekt och är ständigt på jakt efter förbättringspotential.

Du brinner för helhetsupplevelsen på arbetsplatsen och att skapa förutsättningar för trivsel och effektivitet. Du kommer arbeta i en internationell miljö, varför vi ser att du är flytande i både engelska och svenska.

Vi erbjuder
Vår kund är en stor aktör inom spelutvecklings branschen och du får möjlighet att arbeta i en kreativ miljö. Här får du ett stort ansvar och kommer arbeta med mycket drivna och engagerade kollegor.

Till denna tjänst ser vi en start så snart som möjligt och är ett så kallat hyrköp, vilket innebär att du under dina första sex månader är konsult via Jurek Talents med ambitionen att bli direkt anställd hos vår kund som har sitt kontor på Söder i Stockholm.

 

Sökord: Office Manager, Office Coordinator, Receptionsansvarig, Kontorsansvarig, Kontorskoordinator,

Ansök nu

Bolagsjurist Skandia, Affärsområde Kapitalförvaltning

Bolagsjurist
Läs mer Nov 29
Bolagsjurist till Livförsäkringsbolaget Skandia, ömsesidigt – Affärsområde Kapitalförvaltning

Skandia hjälper kunder att ta beslut här och nu – för ett tryggt och rikt liv på sikt.

Vi har erbjudit människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år – vi vet att det är lönsamt att förutse och förebygga.
Är du i början av din karriär och vill ha ett arbete där det finns goda utvecklingsmöjligheter och där du får arbeta med kvalificerad juridik och spännande kapitalförvaltning hos en av Sveriges största kapitalförvaltare? Sök rollen som affärsfokuserad bolagsjurist till Skandias Affärsområde Kapitalförvaltning!

Vi behöver din hjälp att lösa dagens och morgondagens utmaningar.

Arbetsbeskrivning
Som bolagsjurist är ditt främsta ansvar att stötta kapitalverksamheten inom Skandia med juridisk rådgivning i syfte att verksamheten ska uppnå sina affärsmål och följa lagar och föreskrifter. Juridikfunktionen inom Skandias Affärsområde Kapitalförvaltning består idag av ett team med fyra erfarna jurister. Vi vill nu utöka teamet med ytterligare en kollega vars ansvarsområde blir att tillsammans med övriga jurister stötta Skandias Affärsområde Kapitalförvaltning.

Vi söker därför dig med ett stort intresse för kapitalförvaltning och finansiell juridik.

I dina arbetsuppgifter ingår att bistå juristerna inom Skandias kapitalförvaltning med bl.a:
- Investeringar inom kapitalförvaltningen
- Avtalsförhandlingar och granska avtal för hela kapitalförvaltningen
- Framtagande av styrdokument, granska och implementera nya regelverk
- Hållbarhetsregleringsfrågor
- Bevakning av rättsutvecklingen inom relevanta områden, såsom rörelserätt och associationsrätt för tillståndspliktiga finansiella bolag
- Hantering av övriga inom kapitalförvaltningen förekommande juridiska uppgifter
Vem är du?
Vi söker dig med svensk juristexamen och ca 2 års arbetslivserfarenhet av juridiskt arbete, gärna tingstjänstgöring alternativt affärsjuridiskt arbete från advokatbyrå eller finansiellt företag. Kunskap om regelverk på finansmarknadsområdet eller utbildning i ekonomi är meriterande. Vidare har du goda juridiska kunskaper och stort intresse för att utveckla din förmåga att förstå olika typer av investeringar, rörelseregleringar och ett kvalificerat juridiskt förhållningssätt. För att lyckas i rollen bör du vara analytisk, noggrann och ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du är lösningsorienterad, serviceinriktad och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.
Du erbjuds
Skandia erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete där du kommer ges stora möjligheter att utvecklas och växa i din roll. Kontoret är beläget i ljusa och moderna lokaler vid Lindhagen i Stockholm.
Din ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt men senast den 29 december, via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Skandia med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catarina Isaksson på telefonnummer 076-002 69 81, alternativt catarina.isaksson@jurek.se
Om Skandia
Skandia är ett pensionsbolag som erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att du ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara frisk på vägen dit. Vi har cirka 750 miljarder kronor under förvaltning. Vi låter pengarna jobba på ett sätt som ger bra avkastning åt våra drygt 1,7 miljoner kunder och samtidigt bygger vi ett bättre samhälle. Hos oss finns också en bank för bolån och sparande som möjliggör att hantera hela din ekonomi från pension till räkningar.

Ansök nu

Affärsnära business controller till Bausch & Lomb

Controller
Läs mer Dec 1
Bausch & Lomb Nordic är en del av ett globalt pharma och medical device företag i Norden verksamt inom tre affärsområden Vision Care, Surgical och Pharma. Nu söker vi efter en kommersiellt intresserad business controller som med högt driv och stark kompetens vill arbeta i en roll med möjlighet att påverka företagets framtid där utveckling och effektivisering står högt i fokus.

Arbetsuppgifter

I rollen som business controller kommer du vara en viktig del i Bausch & Lombs nordiska ekonomifunktion där du kommer bidra till bolagets fortsatta lönsamhet. Du kommer hantera och analysera stora mängder data från olika system och synliggöra ekonomiska samband för en ökad effektivitet och lönsamhet. Du kommer ansvara för att upprätta och sammanställa rapportering, budget och forecast samt delar av P&L arbetet. Du kommer ingå i ett team på 3 Finance-kollegor och rapportera till den nordiska CFO.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

• Ansvar för budget och forecast processer
• Analys av P&L
• Internkontroll och revision samt utvecklande av dokumentation enligt SOX
• Genomförande av förbättringsarbeten och effektivisering av rapportering
• Utveckling av business cases relaterat till försäljningen
• Säkerställa underlag kopplat till månadsbokslut för redovisningsfunktionen.
• Adhoc projekt och uppgifter

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som genom tidigare erfarenhet nått en hög kompetens i budget- och forecast processer, med fördel i ett amerikanskt bolag. Du har arbetat med dokumentering och kontroller enligt SOX regler. Vidare ser vi att du har en generellt god systemvana och är en avancerad användare av Excel. Erfarenhet från Hyperion, PeopleSoft, Salesforce, Qlikview och/eller SAP är meriterande. Du är van att arbeta med olika valutor samt behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
Som person är du ansvarstagande, analytisk, drivande, noggrann och intresserad av kontexten kring det du gör. Du arbetar gärna självständigt samtidigt som du ser det givande i att samarbeta med kollegor, inom finance och i andra funktioner såväl internt som externt, då du uppriktigt förstår att kollegors olikheter bidrar till ett bättre slutresultat. Du trivs i roller där du jobbar nära businessen och i internationella sammanhang. Du navigerar enkelt igenom förändringar och har en gediget positiv grundsyn.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en bred roll som är utmanande och varierande i en internationell miljö. Hos Bausch & Lomb är alla kollegor lika viktiga, vi jobbar mot gemensamma mål och värnar om vår gemensamma arbetsmiljö. Tjänsten är till att börja med en konsultanställning genom Jurek på 6 månader och därefter finns goda chanser till att bli anställd hos Bausch & Lomb. Tjänsten är på heltid och är förlagd på Bausch & Lombs kontor på Södermälarstrand i Stockholm, med viss flexibilitet för hemarbete. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Bausch & Lomb Nordic AB är en del av Bausch Health Companies Inc. Under drygt 160 år har företaget varit världsledande inom bland annat ögonhälsa med produkter fallande inom kategorierna Pharma och Medical Device. Globalt är vi idag ca 22 000 anställda.
I Norden är vi ca 50 kollegor och arbetar med en bred portfölj inom området ögonhälsa fördelat på tre divisioner med diversifierade produkter och kundgrupper. Bausch & Lomb´s nordiska huvudkontor finns i Münchenbryggeriet i Stockholm. Hos Bausch & Lomb är alla kollegor lika viktiga, vi arbetar mot ambitiösa gemensamma mål, med hög kvalité i fokus och vi ansvarar tillsammans för att det ska kännas bra att komma till jobbet! I Norden har vi sedan 40 år arbetat för att hjälpa människor; See Better to Live Better.

Ansök nu

Bolagsjurist till Skandiabanken

Bolagsjurist
Läs mer Nov 29
Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Och vi tror på en organisation där mångfald och jämställdhet är lika självklart som att vi sätter våra kunder först. Vi säljer inte produkter, vi skapar trygghet genom långsiktighet. Med 2 200 anställda är vi inte störst i branschen men med ett förvaltat kapital på cirka 750 miljarder gör våra medarbetare skillnad för våra kunder varje dag.

Skandiabanken säker nu en senior bolagsjurist med särskilt intresse för finansierings- och kapitalmarknadsfrågor

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas! Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.

Arbetsbeskrivning
Bankens juridikenhet tillhandahåller juridisk rådgivning och stöd till hela verksamheten, ledningen och styrelsen i bland annat affärsjuridiska frågor och frågor som rör bolags- och näringsrätt. Som bolagsjurist är ditt främsta ansvar att stötta verksamheten med juridisk rådgivning i syfte att verksamheten ska uppnå sina affärsmål och följa lagar och föreskrifter. Du ingår i bankens juridikenhet som idag består av fyra bolagsjurister, inklusive chefsjuristen samt en paralegal. Samtliga bolagsjurister har egna ansvarsområden, men då gruppen är liten och sammansvetsad samarbetar alla för att ta ansvar för samtliga arbetsuppgifter. Ditt främsta ansvarsområde kommer att vara finansierings- och kapitalmarknadsfrågor samt att även i övrigt stötta Skandiabankens finansavdelning. Som bolagsjurist kommer du även att ingå i den koncernövergripande juristfunktionen.

Rollen innebär att du bl.a. kommer att:
• Stötta verksamheten, främst finansavdelningen, i juridiska frågor;
• Stötta verksamheten med att säkerställa att affären bedrivs enligt gällande regelverk, t ex kapital- och likviditetsregler;
• Bevaka regelverksförändringar inom ditt område;
• Vara drivande i implementeringsprojekt och strukturförändringar då nya regelverk träder i kraft;, samt
• Bistå i kontakter med myndigheter såsom Finansinspektionen.

Vem är du?
Vi söker dig med juristexamen eller affärsjuridisk examen och åtminstone fyra års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från exempelvis advokatbyrå, bolag eller domstol, varav en del av erfarenheten gärna får hänföra sig till arbete som avser bank- eller värdepappersrörelse. Det är meriterande att ha erfarenhet inom kapitalmarknadsrätt och kunskap om kapitaltäckningsregelverket. För att lyckas i rollen som bolagsjurist är du resultatinriktad, strukturerad och noggrann. Du har en god analytisk förmåga, ser möjligheter och genomför/levererar varje uppdrag med mycket god kvalitet. Det är viktigt att du också är en serviceinriktad lagspelare som på ett prestigelöst sätt kan samarbeta med alla dina kollegor för att nå uppsatta mål. Du har samtidigt förmåga att självständigt och utifrån bankens verksamhet och behov driva dina ärenden effektivt. Du förutsätts ha en mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. Vi ser även att du har ett brett intresse av bank- och finansrättsliga frågor.

Du erbjuds
Skandiabanken erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete där du kommer ges stora möjligheter att utvecklas och växa i din roll. Kontoret är beläget i ljusa och moderna lokaler vid Lindhagen i Stockholm.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Skandiabanken med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catarina Isaksson på telefonnummer 076-002 69 81, alternativt catarina.isaksson@jurek.se

Om Skandia
Skandia är ett pensionsbolag som erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att du ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara frisk på vägen dit. Vi har cirka 750 miljarder kronor under förvaltning. Vi låter pengarna jobba på ett sätt som ger bra avkastning åt våra drygt 1,7 miljoner kunder och samtidigt bygger vi ett bättre samhälle. Hos oss finns också en bank för bolån och sparande som möjliggör att hantera hela din ekonomi från pension till räkningar.

Ansök nu

TM & Partners söker en jurist till gruppen Kommersiella avtal

Biträdande jurist
Läs mer Nov 29
På TM & Partners är det kulturen som gör skillnad. I en tid när advokatbyråer slåss om talangerna och konkurrerar om resurserna, är det där vi sticker ut. Vi erbjuder en miljö som sätter våra medarbetare i fokus och möjliggör en individuell utvecklingsplan för att ge dig de bästa förutsättningarna för att nå din fulla potential. Genom att du fortsätter att utvecklas fortsätter även TM & Partners att göra det.

TM & Partners grupp Kommersiella avtal växer och söker nu en junior biträdande jurist med erfarenhet av entreprenadrätt.

Arbetsbeskrivning

I rollen som biträdande jurist i gruppen Kommersiella avtal kommer du tillsammans med mer erfarna kollegor ge byråns klienter juridisk rådgivning i olika avtalsfrågor. Du kommer bland annat upprätta, granska och förhandla varierande avtalstyper såsom IT-avtal, leverantörsavtal och olika industriella avtal. Till stor del kommer du arbeta nära byråns fastighetsgrupp med entreprenadavtal och du kommer även ha ett nära samarbete med byråns Tech-team. Din arbetsplats kommer att vara i byråns fantastiska nya lokaler i centrala Stockholm vid Kungsträdgården.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat 1 - 3 år på affärsjuridisk advokatbyrå och/eller entreprenadinriktat bolag och som har erfarenhet av att arbeta med avtal och entreprenadrätt. Om du dessutom har suttit ting är det meriterande men inget krav. Har du tidigare arbetat med entreprenadavtal och nu önskar bredda din kompetens inom kommersiella avtal är detta rollen för dig!

För oss är din personlighet mycket viktig, vi letar efter dig som är empatisk, hjälpsam och en god lagspelare. Du är vidare ansvarstagande och fullföljer dina arbetsuppgifter från start till mål. Du gillar att arbeta självständigt och har förmågan att fatta egna beslut. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav.

Du erbjuds:

På TM & Partners arbetar du i en sund och vänlig arbetsmiljö. Vi ger dig goda förutsättningar att utvecklas som jurist och du ges möjlighet att tidigt ta eget ansvar. Du blir en del av ett prestigelöst och högpresterande team på en advokatbyrå i expansion.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar TM & Partners med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 00 26 921 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

TM & Partners är en ledande svensk affärsjuridisk advokatbyrå. Tack vare vår erfarenhet kan vi erbjuda våra klienter god affärsförståelse och proaktiv rådgivning. Tillsammans med vår juridiska spetskompetens och vårt engagemang leder det till trygghet och väl genomförda affärer.

Vi tror att ett "true partnership" mellan talangfulla och dedikerade jurister utgör rätt grund för att på bästa sätt kunna bistå våra klienter med rätt expertis i varje situation. Hög expertis i förening med en vänlig och sund arbetsmiljö har kännetecknat TM & Partners sedan starten. Vi behandlar våra kollegor med respekt och är stolta över vår företagskultur. Besök oss gärna på https://tmpartners.se/

Ansök nu

Roschier is looking for an associate lawyer to its M&A-team

Biträdande jurist
Läs mer Nov 1
Roschier is a leading law firm, proud to help our clients succeed by offering cutting-edge legal advice. We have close to 500 brilliant people working with us and we are committed to everyone´s continuous development. Working with us will enable you to become the best version of yourself.

About the role

Our team advises clients in complex deals across the Nordics with a leading market position in Finland for many years and we are also among the leading firms in Sweden. The team members combine a high degree of specialization with curiosity, passion, professionalism, and a strong commercial understanding. We focus on providing added value to our clients.

As a part of the M&A team in Stockholm, you would have the opportunity to work with a diverse set of assignments, ranging from industrial M&A to private equity, infrastructure and venture capital deals.

We hope to inspire you by offering interesting and challenging work in an environment that is both collaborative and fun.

About you

We are looking for you who

• have a law degree and 1-4 years´ experience working in the area of M&A or

• are close to graduation and have a genuine interest in, and a clear aspiration to work with private M&A and private equity

• are able to apply legal knowledge in a business context

• take own initiatives, but are also team players

• are eager to learn new things and share their own knowledge

• have excellent oral and written communication skills: fluency in Swedish and English

What we offer

• a platform for continuous development – you can expect to grow on both a professional and personal level in a stimulating environment

• a broad curriculum of professional skills trainings and personal development programs

• the opportunity to work with the brightest minds in the Nordics

• an open, collaborative and inclusive culture

How to apply

In this recruitment process, Roschier is supported by Jurek Rekrytering & Bemanning. Interviews will be carried out as applications are received so please apply as soon as possible via www.jurek.se. Please note that we do not accept applications by mail. For any questions, please contact recruitment consultant Helena Woodcock by phone 0733 – 109585, or by email at helena.woodcock@jurek.se

About us

Roschier is a leading Nordic business law firm. Our expertise and experience make us pioneers in advising major local and international players operating in the Nordic business landscape. We are strategic partners for our clients, taking pride in understanding their business and providing them with the best possible legal solutions.

With us, you will develop at the very top. Through our focus on continuous learning and by working closely with your col¬leagues on complex matters, you will learn more than anywhere else. We work together as one firm – across countries, teams and areas of expertise, sharing our knowledge, experience and vision.

Ansök nu

Jurek Business Support söker Konsultchef

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 29
Vi växer på en brinnande marknad där våra konsulter är ett av våra främsta fokusområden och våra viktiga ambassadörer och kunders dagliga hjältar. Vi är ett bolag med stark entreprenörsanda och vår företagskultur kännetecknas av engagemang, affärsfokus och samarbeten.

Vill du bli en del av vårt trevliga team och utveckla dina kunskaper inom HR, avtals- och arbetsrätt och kontinuerligt få arbeta med kund- och kandidatkontakter kan denna spännande roll vara intressant för dig.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Konsultchef kommer du främst att arbeta med och ansvara för Jureks konsultuppdrag inom Business Support som arbetar branschoberoende med alla typ av affärsstödsfunktioner – från medarbetare till chefsnivå. Du ansvarar för hela processen, från att i samarbete med våra kundansvariga säljare fånga upp behov hos våra kunder till att matcha rätt kandidater för uppdraget, samt ansvara för de konsulter du anställer. Du upprättar kravprofiler, skapar annonser, genomför intervjuer och arbetar proaktivt med att bygga ett starkt nätverk av konsulter. Under konsultens tid som anställd hos Jurek är du deras kontaktperson och arbetsgivarrepresentant och ansvarar för att tidrapportering och semesterplanering etc. löper på enligt överenskommelse.

Hos oss har du alltid fler processer igång parallellt och tempot är tidvis högt där du ställs inför att leverera snabbt med hög kvalitet. Därför är det viktigt att du är van att prioritera och planera och samarbeta med andra då vi många gånger arbetar två i pågående processer. Du har daglig och fortlöpande kontakt med inte bara våra konsulter utan även kunder och kandidater. Du kommer även självständigt driva rekryteringsuppdrag från ax till limpa.

I rollen som Konsultchef kommer du att ha ett tydligt fokus på att bygga vidare och utveckla vårt nätverk av konsulter inom Business Support. I samarbete med Sälj och Marknad är du också aktiv i att öka försäljning och kännedom om Jureks tjänster inom området samt att driva olika kund- och kandidatfrämjande aktiviteter, som till exempel kampanjer, seminarium, konsultaktiviteter och delta i nätverk. Du rapporterar till Head of Business Support.

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och ett par års erfarenhet av liknande tjänst eller motsvarande roll där du arbetat med resursplanering, schemaläggning och personalplanering. Det är mycket meriterande om du kommer från bemanningsbranschen och vi önskar att du är tekniskt väl bevandrad och har lätt för system. Denna kompetens är ett måste för att lyckas i rollen. Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har en hög ambitionsnivå och ett starkt driv. Du trivs med att arbeta målfokuserat och har en positiv attityd och en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss.

För att lyckas i rollen som Konsultchef hos oss är det viktigt att du:

• Har en hög social kompetens och förmågan att skapa förtroende
• Har ett intresse för affären
• Tar eget stort ansvar och är mycket lösningsorienterad
• Gillar utmaningar och trivs med att arbeta i en snabb, föränderlig miljö

 
Du erbjuds
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda där du kommer att ha ett tätt samarbete med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom Ekonomi, Juridik, HR, Marknad & Kommunikation samt Business Support. Tjänsten är placerad mitt i hjärtat av Stockholm på Biblioteksgatan vid Stureplan.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Ansvarig Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och vill nu utöka vårt affärsområde inom Business Support med en Konsultchef.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag mer än 100 medarbetare internt och har 300 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Sökord: Konsultchef, Rekryteringskonsult, Researcher, Talent Manager, Rekrytering, Bemanning

Ansök nu

Jurek Public söker Konsultchef till vår växande organisation

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 29
Vi växer på en brinnande marknad där våra konsulter är ett av våra främsta fokusområden och våra viktiga ambassadörer och kunders dagliga hjältar. Vi är ett bolag med stark entreprenörsanda och vår företagskultur kännetecknas av engagemang, affärsfokus och samarbeten.
Vill du bli en del av vårt trevliga team och utveckla dina kunskaper inom HR, avtals- och arbetsrätt och kontinuerligt få arbeta med kund- och kandidatkontakter kan denna spännande roll vara intressant för dig.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Konsultchef kommer du främst att arbeta med och ansvara för Jureks konsultuppdrag inom Public som arbetar med kunder inom den offentliga sektorn. Du ansvarar för hela processen, från att i samarbete med våra kundansvariga säljare fånga upp behov hos våra kunder till att matcha rätt kandidater för uppdraget, samt ansvara för de konsulter du anställer. Du upprättar kravprofiler, skapar annonser, genomför intervjuer och arbetar proaktivt med att bygga ett starkt nätverk av konsulter. Under konsultens tid som anställd hos Jurek är du deras kontaktperson och arbetsgivarrepresentant och ansvarar för att tidrapportering och semesterplanering etc. löper på enligt överenskommelse.

Hos oss har du alltid fler processer igång parallellt och tempot är tidvis högt där du ställs inför att leverera snabbt med hög kvalitet. Därför är det viktigt att du är van att prioritera och planera och samarbeta med andra då vi många gånger arbetar två i pågående processer. Du har daglig och fortlöpande kontakt med inte bara våra konsulter utan även kunder och kandidater. Du kommer även självständigt driva rekryteringsuppdrag från ax till limpa.

I rollen som Konsultchef kommer du att ha ett tydligt fokus på att bygga vidare och utveckla vårt nätverk av konsulter inom Public. Du är också aktiv i att öka kännedom om Jureks tjänster inom området samt att driva olika kund- och kandidatfrämjande aktiviteter, som till exempel kampanjer, seminarium, konsultaktiviteter och delta i nätverk. Du rapporterar till Head of Public.

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och ett par års erfarenhet av liknande tjänst eller motsvarande roll där du arbetat med resursplanering, schemaläggning och personalplanering. Det är mycket meriterande om du kommer från bemanningsbranschen och vi önskar att du är tekniskt väl bevandrad och har lätt för system. Denna kompetens är ett måste för att lyckas i rollen. Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har en hög ambitionsnivå och ett starkt driv. Du trivs med att arbeta målfokuserat och har en positiv attityd och en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss.

För att lyckas i rollen som Konsultchef hos oss är det viktigt att du:

- Har en hög social kompetens och förmågan att skapa förtroende
- Har ett intresse för affären
- Tar eget stort ansvar och är mycket lösningsorienterad
- Gillar utmaningar och trivs med att arbeta i en snabb, föränderlig miljö

Du erbjuds
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda där du kommer att ha ett tätt samarbete med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom Ekonomi, Juridik, HR, Marknad & Kommunikation samt Business Support. Tjänsten är placerad mitt i hjärtat av Stockholm på Biblioteksgatan vid Stureplan.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Ansvarig Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och vill nu utöka vårt affärsområde inom Public med en Konsultchef.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag mer än 100 medarbetare internt och har 300 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Sökord: Konsultchef, Rekryteringskonsult, Researcher, Talent Manager, Rekrytering, Bemanning

Heltid.

Ansök nu

HR BP till Esrange i Kiruna - dags att flytta norröver?

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Dec 2
Nytt
Har du flyttat söderut och längtar efter att vända hemåt till Kiruna igen? Då har du möjligheten att bli vår nästa HR Business Partner på Esrange Space Center, en del av SSC (Swedish Space Corporation) som är ett globalt bolag med ca 580 medarbetare, varav 90 medarbetare finns i Solna och 150 medarbetare i Kiruna på Esrange.

På SSC hjälper vi våra kunder att få tillgång till rymden till nytta för jorden. Genom våra närmare 600 anställda runtom i världen erbjuder vi specialistkompetens inom utveckling, test, uppsändning och drift av olika flyg- och rymdsystem. Esrange Space Center är med sitt unika geografiska läge, sin infrastruktur och kompetens redan idag en mycket viktig del av rymdvärlden. Här sänder vi upp höghöjdsballonger och sondraketer och har också världens mest använda civila markstation för satelliter.

Är rollen rätt för dig?

Vi söker dig som med stor drivkraft och engagemang vill ge våra chefer och medarbetare stöd i ett brett spektrum av HR-frågor. Du är trygg i dig själv och i din breda HR-kompetens, med förmågan att driva på och få saker att hända i praktiken. Du är erfaren och med god vana att samverka och förhandla med fackliga parter och helt bekväm med att arbeta på engelska.

Egenskaper som kännetecknar dig är ditt strukturerade arbetssätt, din professionalism och din affärsmässighet. Du kommer jobba tillsammans med många duktiga kollegor, och är en utpräglad teamplayer. Troligen jobbar du redan idag i en HR Business Partner roll eller motsvarande och ser fram emot att komma in i ett nytt och inspirerande sammanhang där du kan vara med och bidra.

Rollen

Rollen som HR Business Partner hos oss är bred och du kommer bli vår nyckelperson inom HR på Esrange i Kiruna. Du jobbar tätt tillsammans med chefer och medarbetare på Esrange, vår HR Chef och vår HR Coordinator. Du kommer även ha kollegor inom HR i de andra länderna. Esrange Space Center är en spännande arbetsplats med en internationell puls som är starkt präglad av sin koppling till Universitets- och forskningsvärlden.

Tillsammans med dina HR-kollegor stöttar du organisationens chefer i alla typer av HR-frågor och driver HR-årets alla processer. Du kommer vara en nyckelperson i vårt arbete med att attrahera, utveckla och behålla medarbetare. I detta arbete ingår bland annat rekrytering, samarbete med universitet och högskolor och kompetensutveckling. Andra viktiga arbetsområden är arbetsrätt och förhandlingar, performance management, compensation & benefits samt arbetsmiljöfrågor.

Bli en del av oss

Tjänsten är en tillsvidareanställning och start sker i överenskommelse med dig. Vi ser helst att du är placerad i Kiruna men andra lösningar kan diskuteras. Esrange kommer under 2022 öppna kontor i centrala Kiruna i nya fina lokaler. Kanske har du norrländska rötter och längtar efter att vända hemåt igen?

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt och kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek HR. För mer information om tjänsten kontakta Ylva Ottosson, ylva.ottosson@jurek.se 0733 914108.

SSC

At SSC we work in a business where agility and fast adaptation goes side by side with reliability. SSC – Swedish Space Corporation – is a leading global provider of advanced space services. Since our start, pioneering scientific rocket launches in northern Sweden, we have grown into a full-service supplier of state-of-the-art space engineering, satellite and launch services to commercial and institutional customers worldwide. www.sscspace.com

Kiruna

I Kiruna finns många möjligheter på nära avstånd som gör att du kan fylla ditt liv med omväxlande och spännande aktiviteter.
Närheten gör att det är lätt att vara aktiv. Det finns allt från små äventyr till stora upplevelser. Kiruna, som är en av Sveriges föreningstätaste kommuner, erbjuder ett rikt fritids- och kulturliv.

I Kiruna ges du och din familj förutsättningarna för att livet ska gå ihop, blomstra och utvecklas. Här finns allt som möjliggör ett fungerande familjeliv, med korta avstånd, trygga boendemiljöer, en välutvecklad barnomsorg, natur och ett socialt skyddsnät. www.kiruna.se

Ansök nu

Affärsnära FP&A Analyst till Bausch & Lomb

Controller
Läs mer Nov 26
Baush & Lomb Nordic är en del av ett globalt pharma och medical device företag i Norden verksamt inom tre affärsområden Vision Care, Surgical och Pharma. Nu söker vi efter en kommersiellt intresserad FP&A analyst som med högt driv och stark kompetens vill arbeta i en roll med möjlighet att påverka företagets framtid där utveckling och effektivisering står högt i fokus.

Arbetsuppgifter

I rollen som FP&A analyst kommer du vara en viktig del i Bausch & Lombs nordiska ekonomifunktion där du kommer bidra till bolagets fortsatta lönsamhet. Du kommer hantera och analysera stora mängder data från olika system och synliggöra ekonomiska samband för en ökad effektivitet och lönsamhet. Du kommer ansvara för att upprätta och sammanställa rapportering, budget och forecast samt delar av P&L arbetet. Du kommer ingå i ett team på 3 Finance-kollegor och rapportera till den nordiska CFO.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

• Ansvar för budget och forecast processer
• Analys av P&L
• Internkontroll och revision samt utvecklande av dokumentation enligt SOX
• Genomförande av förbättringsarbeten och effektivisering av rapportering
• Utveckling av business cases relaterat till försäljningen
• Säkerställa underlag kopplat till månadsbokslut för redovisningsfunktionen.
• Adhoc projekt och uppgifter

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som genom tidigare erfarenhet nått en hög kompetens i budget- och forecast processer, med fördel i ett amerikanskt bolag. Du har arbetat med dokumentering och kontroller enligt SOX regler. Vidare ser vi att du har en generellt god systemvana och är en avancerad användare av Excel. Erfarenhet från Hyperion, PeopleSoft, Salesforce, Qlikview och/eller SAP är meriterande. Du är van att arbeta med olika valutor samt behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
Som person är du ansvarstagande, analytisk, drivande, noggrann och intresserad av kontexten kring det du gör. Du arbetar gärna självständigt samtidigt som du ser det givande i att samarbeta med kollegor, inom finance och i andra funktioner såväl internt som externt, då du uppriktigt förstår att kollegors olikheter bidrar till ett bättre slutresultat. Du trivs i roller där du jobbar nära businessen och i internationella sammanhang. Du navigerar enkelt igenom förändringar och har en gediget positiv grundsyn.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en bred roll som är utmanande och varierande i en internationell miljö. Hos Bausch & Lomb är alla kollegor lika viktiga, vi jobbar mot gemensamma mål och värnar om vår gemensamma arbetsmiljö. Tjänsten är till att börja med en konsultanställning genom Jurek på 6 månader och därefter finns goda chanser till att bli anställd hos Bausch & Lomb. Tjänsten är på heltid och är förlagd på Bausch & Lombs kontor på Södermälarstrand i Stockholm, med viss flexibilitet för hemarbete. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Bausch & Lomb Nordic AB är en del av Bausch Health Companies Inc. Under drygt 160 år har företaget varit världsledande inom bland annat ögonhälsa med produkter fallande inom kategorierna Pharma och Medical Device. Globalt är vi idag ca 22 000 anställda.
I Norden är vi ca 50 kollegor och arbetar med en bred portfölj inom området ögonhälsa fördelat på tre divisioner med diversifierade produkter och kundgrupper. Bausch & Lomb´s nordiska huvudkontor finns i Münchenbryggeriet i Stockholm. Hos Bausch & Lomb är alla kollegor lika viktiga, vi arbetar mot ambitiösa gemensamma mål, med hög kvalité i fokus och vi ansvarar tillsammans för att det ska kännas bra att komma till jobbet! I Norden har vi sedan 40 år arbetat för att hjälpa människor; See Better to Live Better.

Ansök nu

Management Consultant

Finansanalytiker
Läs mer Nov 26
We are now helping our client to find available management consultants for short assignments, approximately for 8-12 weeks.

Client: Our client combines deep industry knowledge with specialized expertise in strategy, operations, risk management, and organization transformation. The firm has more than 5,000 professionals around the world who work with clients to optimize their business, improve their operations, and risk profile, and accelerate their organizational performance to seize the most attractive opportunities. Our client´s work is marked by exceptional impact for our clients, and we have earned a reputation for quality work and that is why our client represent half of the top 500 global companies

A perfect candidate would have these experiences:
• We would like mid-level consultants who have the consultant toolkit i.e., slide production (high level, experience from big 4 or banking) research & analysis
• Working with client within Financial Services, often within F&R, regulatory, compliance and risk.

Qualifications:
• Additional qualifications or certifications a plus
• 1-3+ years´ experience as a Management Consultant or another relevant role
• Familiarity with common business software, project management programs and IT systems
• Ability to establish and maintain strong relationships and to influence others and move toward a common vision or goal
• Effectively deliver projects on-time, on-budget within the scope that meets or exceeds stakeholder expectations
• Demonstrated experience in project management of extensive multi-phase projects
• Perfect organizational skills
• Strong working knowledge of business management best practices
• Capacity for analytical and creative thinking

Who you are:
You have an advanced degree in accounting, business, economics, finance, or a related field,
Preferably several years of experience in a finance role. You are process driven and have mathematical- and strong leadership skills and experience.
You are fluent in Swedish and English, verbally and in writing and have ability to work independently, taking ownership and accountability for work and strong interpersonal skills to enable good relationships to be built.

In this process the client is supported by Jurek. Interviews will be carried out as applications are received, so please apply as soon as possible via www.jurek.se Please note that we do not accept applications via e-mail and your application should be in English. For any questions, please contact recruitment consultant Catharina Airiman by phone 076 002 69 09 or email catharina.airiman@jurek.se

Ansök nu

Compliance Officer

Internrevisor
Läs mer Nov 29
Are you passionate about Compliance Management? Could you picture yourself as being part of a fast-paced, dynamic and international organization?

Then this position as Compliance Officer might be for you!

As a Compliance Officer in ASSA ABLOY Entrance Systems, you will hold a key position in overseeing and developing our Compliance Program globally. It will enable you to team up with colleagues across the entire division and continue building our culture of compliance and integrity in line with our company core values – Empowerment, Innovation and Integrity.

About the position

The major scope of work for this role is implementation of the Group´s compliance programs: Anti-trust, Anti-Bribery and Export control. You will work dedicated with the Group´s compliance programs, but also support with legal matters in general. You will give support and advice to the division´s business areas and management functions. You will design and deliver compliance trainings to the employees in the division as well as promote a positive compliance culture and awareness throughout the organization. You will lead, co-ordinate, and manage ad-hoc compliance related projects and tasks.

ASSA ABLOY Entrance Systems is the largest division within ASSA ABLOY AB and has a turnover of a little bit more than EUR 3bn. ASSA ABLOY Entrance Systems is a global division and we expect you to interact and travel internationally as well as being able to deal with diverse cultures.
This position is located at the ASSA ABLOY Entrance Systems office in Stockholm and you will report directly to the divisional General Counsel.

About you

To be successful in this role, you need to take initiatives and manage activities on your own. We see you as a person with good social skills who like building networks in which you can build trust and become inspired by others to find new ways of working. You have a strategic, long term thinking and you enjoy working in an international, fast-paced environment.

We believe that you have previous experience from working as a legal professional in the industrial business and from working in an international environment. We see you as a solid and high-performing lawyer, with professional experience from working with compliance matters.
The position requires a Master of Law degree and around 5-7 years of professional experience of which at least 2-3 years is with work related to compliance. Your expertise includes comprehensive knowledge within compliance, but also from general commercial and corporate law and from working from an international context.

Since English is our corporate language, you have excellent written and oral communication skills in English.

Contact and application

In this recruitment process, ASSA ABLOY Entrance Systems is supported by Jurek Law. Interviews will be carried out as applications are received so please apply as soon as possible via www.jurek.se

We do not accept applications via email. For any questions, please contact recruitment consultant Ulriikka Järnefelt by email at ulriikka.jarnefelt@jurek.se

Ansök nu

Serviceinriktad Guest Services Assistant till White & Case

Receptionist, telefonist
Läs mer Nov 26
Vi söker dig som älskar att ge service och vill vara med och utveckla vårt koncept "A Five-star-service". Vi vill alltid ge våra klienter den bästa servicen – och det är en upplevelse som startar med vårt Guest Services Team i vår reception!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en Guest Services Assistant till White & Case kontor beläget i centrala Stockholm. Som Guest Services Assistant kommer du att arbeta brett med ansvar över reception och konferensrum tillsammans med ytterligare två kollegor, varav en är Team Leader. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att:

• Ta emot, och omhand om, våra besökare
• Boka möten och förbereda konferensrum – för både fysiska och virtuella möten och events
• Boka och förbereda catering och dylikt till möten och events
• Assistera med teknisk support för möten som kräver digitala inslag
• Hantera bud samt post till och från kontoret
• Ansvara för telefonväxel
• Hålla rent och snyggt i allmänna utrymmen
• Diverse inköp
• Övriga administrativa arbetsuppgifter för att underlätta och möjliggöra den dagliga verksamheten såsom beställning av kontorsmaterial etc.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll med fokus på service, gärna från hotell-, restaurang-, konferens- eller resebranschen. Du trivs i en internationell miljö och kommunicerar flytande på både svenska och engelska, i både tal och skrift. Du är tekniskt kunnig och kan med ett förtroendeingivande lugn koordinera tekniska problem med den digitala utrustningen i våra konferensrum. Det är som oftast högt tempo hos oss och vi arbetar därför koordinerat och fokuserat i ett tight team som med fingertoppskänsla kan bedöma när vi behöver växla upp och prioritera om. En arbetsdag hos oss innefattar både fysiska och digitala möten och kontakter, och det är väldigt viktigt att individanpassa servicen och briljant kunna balansera bemötandet för alla som vi kommer i kontakt med – både för våra lokala och internationella klienter samt våra kollegor.

Vårt Guest Services-team arbetar efter ledorden "We are perfectly prepared. I serve in the moment. Our Guests notice.", men även våra värdeord "Pioneering, United and Human" ska tydligt återfinnas i allt vårt arbete. Guest Services-teamet uppmuntras att tillsammans förnya arbetssätt och ständigt utveckla servicen till våra klienter och kollegor. Det finns mycket inspiration att hämta från våra 44 andra kontor världen över, och vi välkomnar att nytänkande initiativ delas med våra globala kollegor – det är ett stort community som förts närmare varandra och haft ett stort utbyte under de senaste åren, allrahelst under pandemitiden.

Pioneering - We seize opportunities to innovate and grow
United - We are one firm with a shared sense of purpose
Human - We care about each other and the world around us

These are the concepts that shape our distinctive culture and differentiate us from others. They capture the unique spirit of our Firm, and guide the behaviors that enable us to deliver on the promises we make to our clients and our people.

I denna rekrytering samarbetar White & Case med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV (på engelska). För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Ansök nu

Catella söker Legal Counsel

Bolagsjurist
Läs mer Nov 25
Catella är en ledande specialist inom fastighetsinvesteringar med verksamhet i 13 länder. Koncernen har en ledande position inom fastighetssektorn och har en stark lokal närvaro i Europa med cirka 550 anställda. Verksamheten är uppdelad i tre affärsområden; Corporate Finance, Property Investment Management och Principal Investments. Läs mer på catella.com

Catella utökar nu juristfunktionen och söker en Legal Counsel till en central roll på bolaget!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Legal Counsel arbetar du brett och tillsammans med Head of Group Legal stöttar du organisationen med allehanda legal rådgivning. Du hanterar löpande legala och regulatoriska frågor i den dagliga verksamheten, bland annat arbetar du med aktieägaravtal, partneravtal och olika typer av kommersiella avtal. Du arbetar vidare med corporate governance och andra bolagsrättsliga frågor. Du är med och bevakar och implementerar ny lagstiftning och ger legal rådgivning vid framtagande av nya och/eller ändrade produkter samt vid etablering och omstruktureringar av affärer.

Tjänsten är placerad på bolagets huvudkontor ett stenkast från Stureplan i Stockholm och du rapporterar till bolagets Head of Group Legal.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat ca tre - fem år på advokatbyrå och/eller som bolagsjurist. Du har arbetat brett med affärsjuridik och vi tror att du för att lyckas i rollen har särskild erfarenhet av arbete med kommersiella avtal, transaktioner, corporate governance och annan bolagsrätt. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med regulatoriska frågor är det meriterande men inget krav. Som person är du engagerad, driven och ansvarstagande. Du är van vid att arbeta självständigt och att prioritera dina uppgifter. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga och är bekväm med att göra riskbedömningar och att fatta beslut.

Du erbjuds

Du erbjuds en central roll på ett noterat och internationellt bolag i tillväxt. Du arbetar i en dynamisk miljö med högt tempo och engagerade och passionerade kollegor. Du ges möjligheten att påverka arbetet i juristfunktionen och växa i din yrkesroll i takt med bolaget!

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Catella med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Ansök nu

Systemspecialist för implementering av ekonomisystem

Controller
Läs mer Nov 25
Arbetsbeskrivning:

Kunden kommer att implementera ett nytt ekonomisystem under åren 2022 och 2023. Projektet kommer att bedrivas i ett antal områden tillsammans med leverantören där ett av dessa områden är rapportering bolag och koncern. Arbetet bedrivs interaktivt tillsammans med den externa leverantören med den metodik leverantören använder som skall integreras med Enligt kundens SAFE metodik. Du rapporterar till projektledaren och ingår i Core Team. Leverantören är engelsktalande varför all kommunikation och dokumentation sker på engelska. Arbetet sker i nära samarbete med verksamheten, leverantör, lösningsarkitekt, informationsmodellerare etc. vilket innebär att kunskap måste finnas i såväl ekonomi som teknik helst med praktisk kunskap av rapportering i våra nuvarande finansiella system HFM och EntepriseOne samt rapportverktyget Smartview.

Kunden har idag även en mängd avancerade Excel och Accesslösningar för deras rapportering exempelvis resultatanalyser. Omfattning av unika rapporter för extern rapportering är cirka 100 rapporter vartill även finns kvalitativa rapporter såsom årsredovisning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Kravställning samtliga rapporter för legal rapportering. 
• Kravställning av samtliga rapporter för intern rapportering.
• Effektivisera dessa processer så långt detta är möjligt med avseende nytt ekonomisystem.
• Kravställning begreppsmodell som är central för lösningen för rapportering.
• Konfigurerar rapporter enligt Skandias krav för de olika regelverken.
• Genomföra implementering av rapporter i olika iterationer
• Testa och delta i produktionsöverläggning av rapporter.

Du måste ha djup kunskap i rapportering för de olika regelverken IFRS och Solvency II för såväl bank som försäkring. Du har även djup kunskap i de mallar som används till FI, Sveriges Riksbank, SCB, Riksgälden med flera. Därtill tillkommer interna rapporter som är omfattande bl. a managementuppföljning. Du skall kunna kommunicera med redovisningsspecialsiter och controllers som har djup kunskap inom de olika områden för rapportering.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har jobbat med systemimplementeringar inom banksektor och som har gedigen erfarenhet av IFRS och Solvency II. Du är kommunikativ, lösningsfokuserad och trivs i snabbrörliga miljöer. 

Du erbjuds:

Du erbjuds en konsultuppdrag med start 17 Januari 2022 och som förväntas fortlöpa till 31 december 2022, för rätt person finns det goda chanser till förläning. Kunden har sitt kontor i centrala Stockholm och det kommer finnas chans till visst distansarbete. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

Ansök nu

Junior orderadministratör till uppdrag i Västberga!

Kontorist
Läs mer Nov 24
Arbetsbeskrivning
I rollen som orderadministratör hos vår kund kommer dina främsta arbetsuppgifter vara:

• Ordermottagning och orderläggning via mail och telefon
• Sortera ärenden i olika flöden
• Assistera kunder med diverse frågor via mail och telefon

För att lyckas i rollen
VI söker dig som har 1–3 års erfarenhet av administration, med fördel från en liknande roll. Du är strukturerad, noggrann och samarbetsvillig. Vidare är du serviceinriktad och positiv. Avslutningsvis kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
Du erbjuds
Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du kommer vara anställd på Jurek men arbeta hos vår kund. Det är ett heltidsuppdrag som förväntas starta 13 december och pågå till och med mars 2022. Kontoret är lokaliserat i Västberga, Stockholm.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef angeliqa.haapanen@jurek.se 

Sökord: orderadministratör, ordermottagare, orderregistrering.

Ansök nu

Head of Group Accounting - Jurek-koncernen

Redovisningschef
Läs mer Nov 24
Nu finns en unik möjlighet att söka en spännande och utvecklande tjänst som redovisningsansvarig för Jurek- och Razani-koncernen och bli en nyckelfunktion i vår organisation.

Koncernen, som består av totalt elva bolag drivs i en entreprenöriell anda. Flera framgångsrika bolag såsom Jurek Rekrytering & Bemanning AB, ID. Entity AB, Life Event Sweden AB och NO VI Resort AB ingår i koncernen. Jurek Rekrytering & Bemanning är koncernens största bolag. Bolaget bildades 2006 och har haft en stark tillväxt och inte mindre än sex gånger har bolaget utsetts till DI-gasell. Samtliga koncernbolag drivs av entreprenören Shervin Razani och koncernen omsätter runt 450 MSEK årligen. Vill du vara med på och vara en viktig del av vår fortsatta framgångsrika resa?

Arbetsbeskrivning
Din huvudsakliga uppgift blir att kvalitetssäkra koncernbolagens redovisning och säkerställa att system, rutiner och processer är effektiva och tillfredställande i samtliga bolag. Du är ytterst ansvarig för årsbokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer i samtliga bolag samt ansvarar själv för koncernredovisningen.

Dina ansvarsområden är bland annat

• Kvalitetssäkra koncernbolagens redovisning och ekonomifunktionens rutiner och processer
• Ytterst ansvarig för årsbokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer i samtliga bolag samt ansvarar självständigt för koncernredovisningen.
• Huvudsaklig kontaktperson gentemot revisorer och driver revisionsprocessen
• Arbetsleder teamets redovisningsekonom och ekonomiassistent för att säkerställa prioriteringar och effektivitet
• Du är i olika grad involverad i det löpande arbetet i koncernens bolag, antingen via punktinsatser eller som redovisningsansvarig.
• Du agerar bollplank gentemot ekonomiteam såväl som mot övriga delar av organisationen och är vår expert i dagliga ekonomi-, skatte och redovisningsfrågor.

En controllerfunktion är under uppbyggnad i koncernen och i respektive bolag och där ser vi gärna att du är med och bidrar tillsammans med Head of Finance och ledning för att därefter själv ansvara för delar av det löpande controllerarbetet.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som tidigare har arbetat som Redovisningsansvarig. Du är trygg i ovanstående frågor och ser det som en positiv utmaning att utmana och utveckla koncernenbolagens redovisningsfunktioner.

Du har tidigare ansvarat för ovanstående alternativt haft en bred roll inom ekonomi och redovisning och känner dig trygg mellan att växla inom de olika arbetsuppgifterna och ansvarsområdena som ingår i tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet inom koncernredovisning.

Du erbjuds
Vi erbjuder en bred och utvecklande roll i en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och i en modern arbetsmiljö på Biblioteksgatan mitt i city. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor. Rollen är en heltidstjänst och du rapporterar till vår Head of Finance.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Head of Finance, Jessica Svensson på jessica.svensson@jurek.se eller vår Head of HR Ki Hummelgren på ki.hummelgren@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Ansök nu

Avonova söker Nordic Learning Manager

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Nov 26
Vill du vara med och leda vägen till ett hållbart arbetsliv, varje dag?

Avonova växer och söker nu en utvecklingsinriktad Nordic Learning Manager. Rollen är ny och perfekt för dig som vill driva och vidareutveckla Learning-området i en viktig och inspirerande verksamhet, där hälsa och välmående står i fokus.

Avonova erbjuder tjänster inom (proaktiv) företagshälsa och ledarutveckling. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper vi organisationer och deras medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera mer effektivt och må bättre. Våra 1300 medarbetare på ca 120 orter i Sverige och Norge levererar varje dag hälsotjänster i båda länderna.

Är rollen rätt för dig?

Arbetar du idag som Learning Manager eller Learning Specialist i ett större bolag, med väl utvecklade processer, system och arbetssätt, men längtar efter att i ännu större grad kunna påverka i en snabbfotad och entreprenöriell kontext? Du kan också komma från leverantörssidan och där blivit riktigt vass på system, kravställande och implementation inom området.

Din personlighet är "doern" som kombinerar egenskaper som driv, kreativitet och prestigelöshet med en stark förmåga att bygga effektiva processer. Gillar du dessutom att jobba både hands on och med ett strategiskt och proaktivt perspektiv då kan detta vara nästa utmaning för dig. Du är i grund och botten en genuin lagspelare som kommer jobba tätt tillsammans med Pia Geivald, Chief People Officer, Marie Tiger, HR Manager i Sverige och Christian Nicolai Winsnes, HR Manager i Norge.

Rollen

Vi söker dig som med stort engagemang vill vara med och driva den framtida utvecklingen hos Avonova och Avonovas medarbetare. Dina fokusområden är;

• Kompetensutveckling (Avonova Academy)
• Projektledarskap
• LMS administration och utveckling
• Digital pre-boarding och onboarding
• Introduktioner
• Bygga och managera e-learnings och definiera fokusområden.

Du kommer vara i kontinuerlig dialog med våra interna stakeholders som tex ledningsgrupperna och processägarna. Du kommer utveckla learning-moduler, driva olika initiativ inom kompetensutveckling, ta fram projektplaner, upphandla och ha kontakt med leverantörer och mycket, mycket annat!

Bli en del av oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och start sker så snart som möjligt i överenskommelse med dig. Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek HR och Ylva Ottosson, ylva.ottosson@jurek.se 0733 914108.

Ansök nu

Ekonomiassistent till deltidsuppdrag i Västberga

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 24
Arbetsbeskrivning:

Vår kund söker nu en ekonomiassistent till ett uppdrag på 50%. Du kommer stötta ekonomifunktionen i det dagliga arbetet inom leverantörsreskontra. Du kommer jobba med tolkning av fakturor, kontering samt hantera ekonomiavdelningens mejlkorg.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Leverantörsreskontra
• Kontering
• Administration
• Ekonomimejlen

Vem är du?

Vi söker dig som är gymnasieekonom med 1 års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent. Du är i början av din karriär som ekonom och söker ett givande extrajobb. Fördelaktige har du tidigare vana att hantera leverantörsreskontra och är van att hantera frågor rörande ekonomi.

Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag på 50% hos ett bolag under tillväxt. Tjänsten är förlagt på kundens kontor i Älvsjö och har omgående start och förväntas fortlöpa fram till 30/1-22. För rätt person kan det finnas chans till förlängning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

Rådgivare till Nystart Finans

Privatekonomisk rådgivare
Läs mer Nov 23
Har du några års erfarenhet av låneförmedling eller finansiell rådgivning och söker nästa steg i karriären? Är du en kommunikativ, analytisk person med en stark egen drivkraft? Vi söker en rådgivare som vill hjälpa Nystart Finans kunder att påbörja en hållbar resa mot högre privatekonomisk medvetenhet och skuldfrihet.

Arbetsbeskrivning
I rollen som rådgivare sköter du låneansökningar som kommer in via Nystart Finans samarbetspartners eller egna digitala kanaler. Du ansvarar för att ta ett eget initialt kreditbeslut, gör riskanalyser genom samtal med kund och analyserar och utvärderar kunddata noggrant.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

•  Handlägga låneansökningar
• Databaserad riskanalys
• Utvärdera betalningsförmåga
• Vägleda kunden och slutföra process för ansökan
• Hjälpa kunden att uppnå en bättre privatekonomi

Tjänsten är placerad i centrala Stockholm och du rapporterar till bolagets Försäljningschef.
Vem är du?
För att lyckas i rollen som Rådgivare tror vi att du har minst 1-2 års erfarenhet av låneförmedling eller finansiell rådgivning. Vidare har du tidigare arbetat med försäljning och är van vid att kommunicera med kunder. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Som person är du målmedveten, analytisk och har en stark egen drivkraft. Du arbetar tillsammans med rådgivarteamet för att uppnå de gemensamt uppsatta målen. Du är självgående, ansvarsfull och du har glimten i ögat.

Vi ser att du har en god social förmåga och lyssnar på människorna bakom siffrorna. Du ger dem respekten och tiden som krävs för att ge deras liv och ekonomi en nystart.
Du erbjuds
Du kommer in i ett snabbt växande fintech-företag med massor av framtida möjligheter. Nystart Finans sitter i härliga lokaler ett stenkast från Östermalmstorg. Här arbetar vi tillsammans och har kul ihop, som kollegor och vänner.

I denna rekrytering samarbetar Nystart Finans med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström på telefon 073-745 06 46 eller emelie.baeckstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Om Nystart Finans
Vi är ett finansbolag som ger människor möjligheten att förändra sin privatekonomi. Vi gör djupgående analyser av våra kunders situation och hjälper dem med en hållbar beteendeförändring mot skuldfrihet. Kärnan i vår verksamhet är bedriva analys, samtala med kunden, därefter att lösa kundens befintliga skulder och krediter direkt och ersätta dem med ett samlat lån med en sammantaget lägre månadskostnad.

Ansök nu

HR Generalist till Semantix

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Nov 23
Trivs du bäst i en händelserik miljö och på ett företag som genomgår en förändrings- och tillväxtresa där HR både har en central roll och en påverkan på den dagliga verksamheten? Och motiveras du av att jobba med chefsstöd kopplat till HR? Då ser Semantix fram emot att välkomna dig till sitt HR-team!

Semantix erbjuder dig en bred HR Generalist-roll där du är en viktig och naturlig del i såväl strategiska diskussioner som det operativa HR arbetet med syfte att bidra till affärsnyttan.

Dina övergripande ansvarsområden:

• Administrera inkommande HR-Ärenden.

• Se till att riktlinjer, instruktioner och processer är uppdaterade och efterföljs.

• Arbeta med företagskulturen och ta ansvar för att Semantix värdeord genomsyrar verksamheten.

• Vara ett stöd i rekryteringsprocesser genom att publicera annonser, genomföra intervjuer, skriva anställningsavtal etc.

• Vara ansvarig för det systematiska arbetsmiljöarbetet i Sverige.

• Genomföra riskanalyser och förhandlingar med lokala arbetsmiljöombud och fackklubb.

• Sköta HR-projekt, såsom medarbetarundersökningar och liknande.

• Hantera lönekontroll och vara kontaktperson mot vår externa lönebyrå.

• Ansvara för att HR-systemen är uppdaterade.

• Onboarding av nyanställd personal och Offboarding av personal som lämnar organisationen.

Du rapporterar till en chef i Stockholm och är del av ett Nordiskt HR & Facility team. Du tillhör även ett stort, internationellt HR-team. Kulturen kännetecknas av ett välkomnande och öppet arbetsklimat, både i förhållande till att få komma med nya idéer, effektiviserings- och förbättringsförslag, men också i förhållande till stämningen på kontoret. Som person ser vi att du är trygg och självständig i din roll som HR Generalist. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och van att samarbeta.

Du har erfarenhet av flera delar inom HR-området. För att du ska trivas tror vi att du är driven, prestigelös och flexibel. Du är bra på att driva processer framåt och är inte rädd för att komma med idéer och att påverka chefer och medarbetare. Att påverka och utveckla processer kommer naturligt för dig och du gör det på ett självständigt och professionellt sätt.

Vi tror att du har:

• Minst 1-3 års erfarenhet av brett HR arbete. Exempelvis som HR Generalist eller HR Administratör.

• En akademisk utbildning inom HR eller motsvarande.

• Viss kunskap och erfarenhet av fackliga förhandlingar är ett plus.

• Förmågan att prata och skriva både svenska och engelska flytande.

Erfarenhet av HR arbete med tjänstemän är meriterande.
Tjänsten är på heltid, tillsvidare med placering på huvudkontoret centralt i Stockholm.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Semantix med Jurek HR. Har du frågor om rollen, kontakta Cecilia Hasslev Billing på cecilia.hasslev.billing@jurek.se eller 0733-41 41 98

Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande så därför ser fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt, dock, senast den 2 december.

Välkommen in med din ansökan!

Semantix är ett ledande språkteknologiföretag som skapar flerspråkiga lösningar inom översättning, innehållsproduktion och tolkning. Vi hjälper våra kunder att skapa engagerande kommunikation både lokalt och globalt. Med hjälp av vårt team av specialister och globala nätverk med över 7000 språkexperter skräddarsyr vi ditt innehåll för din bransch och dina målgrupper – vilket gör din kommunikation till en strategisk tillgång för din verksamhet. Samarbeta med oss och se hur ledande tekniska tjänster inom webbplatsöversättning, maskininlärning, automatiserade arbetsflöden, tolkning och multimedia kan hjälpa din verksamhet. 2021 gick Semantix samman med TransPerfect, världens största leverantör av språk- och tekniklösningar för global affärsverksamhet. Semantix är en division inom TransPerfect-koncernen.

Ansök nu

Junior Corporate Paralegal till Baker & McKenzie

Juristassistent/Paralegal
Läs mer Nov 23
Baker McKenzie är en internationellt topprankad advokatbyrå - och en av världens ledande inom affärsjuridik. Vi söker nu till teamet inom bolagsrättsgruppen en Paralegal som i nära samarbete med övriga kommer att bistå våra klienter i bolagsärenden.

Arbetsuppgifter
Bolagsrättsgruppen som leds av Carl Svernlöv biträder såväl svenska som internationella klienter med diverse bolagsrättslig rådgivning och bolagsformalia. Bland byråns klienter på området finns många av de mest kända internationella koncernerna. Denna tjänst är varierande i omfattning och arbetstempo och innefattar bland annat följande uppgifter:

• Upprätta handlingar för årsstämmor/ styrelseändringar/ företagsnamnändringar
• Hjälpa till med att ta fram bolagshandlingar från Bolagsverket och andra register
• Bistå i likvidationer, fusioner och delningar
• Hjälpa till i diverse olika registreringsärenden
• Ha koll på deadlines kring årlig bolagsformalia
• Sammanställa och uppdatera interna och externa databaser med bolagsrättslig information
• Hjälpa till med enklare omstruktureringar och liknande
• Utföra och rapportera sökningar i offentliga register, s.k. "public search" i samband med företagsförvärv
• På andra sätt hjälpa till som en del av teamet i samband med företagsförvärv
• Nära och ofta kontakt med byråns klienter i ovanstående frågor.

Din erfarenhet och kompetens
Till denna tjänst söker vi dig som har intresse för ovan uppgifter och som har relevant kunskap och rätt inställning och attityd till tjänsten. Du kanske har gått en Paralegal-utbildning, affärsjuridiskt program eller har annan motsvarande utbildning/arbetslivserfarenhet. Har du viss erfarenhet av byråverksamhet så är det meriterande men inget krav. Du arbetar obehindrat på engelska och svenska och är en van Office-användare, främst Word och Excel. Vi ser gärna att du är intresserad av att tillsammans med andra i teamet, testa och använda "legal tech" och andra verktyg som kan underlätta och effektivisera arbetet.
Din personlighet
Vi söker dig som har ett eget driv, högt engagemang och som trivs att arbeta självständigt som en del av ett välfungerande team. Du är van att hantera parallella projekt och har god prioriteringsförmåga. För att trivas i denna roll bör du ha ambitioner att utvecklas som Paralegal - att vilja utvecklas och lära. Du tar dig bäst fram om du har lite skinn på näsan och vågar ställa frågor när du inte förstår. Det ligger naturligt för dig att ta ansvar och du trivs i en tempofylld och dynamisk miljö som ställer lite extra krav på "attention to detail". Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.
Du erbjuds
En utvecklande och varierad tjänst för dig som vill arbeta med ett ambitiöst och trevligt team i ett internationellt företag. Du får tidigt direktkontakt med byråns klienter och möjlighet att bygga långsiktiga relationer. Rollen innebär goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Ansökan och övrig info
I denna rekrytering samarbetar Baker McKenzie med Jurek Rekrytering & Bemanning. Känner du igen dig i beskrivningen har du förmodligen hittat din drömtjänst så tveka inte att ansöka med CV och personligt brev redan idag. Då tjänsten ska tillsättas snarast möjligt kommer vi att göra urval och intervjuer löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering (susanne.waering@jurek.se). Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Stora, välkända klienter. Fokus på innovation. Utmanande arbete. Baker McKenzie är världens högst rankade advokatbyrå - och en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Men det allra viktigaste är att du som medarbetare ska känna dig högt rankad hos oss. Hela vår kultur bygger på att alla ska utvecklas till sin fulla potential.

Vi är ett sammansvetsat team på 110 personer i Stockholm med den internationella byråns alla fördelar. Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Vasagatan 7 och erbjuder dig en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö. Tillsammans arbetar vi över rättsområden och landsgränser för att bistå våra klienter på bästa sätt. Baker McKenzie grundades i Chicago 1949 och idag är vi fler än 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 och verksamheten är klimatneutral sedan 2020.

Sökord: Paralegal, juristassistent, legal assistant

Ansök nu

Kvalificerad Assistent till Processgruppen, Baker McKenzie

Juristassistent/Paralegal
Läs mer Nov 23
Baker McKenzie är en internationellt topprankad advokatbyrå - och en av världens ledande inom affärsjuridik. Vi söker nu en kvalificerad juristassistent till Processgruppen. Du kommer i denna roll arbeta med legal administration knutet till processföring men också ge kvalificerad assistans åt gruppens delägare och jurister.

Arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad, noggrann och serviceinriktad kvalificerad juristassistent till vårt team inom Processrätt. Du kommer att hantera administration av olika inkommande ärenden till avdelningen, ansvara för och koordinera avtalshantering, biträda med avdelningens ekonomiska rapportering och i övrigt bistå avdelningens jurister med upprättande och hantering av olika typer av dokument och rapporter och även fungera som kontaktyta mot olika myndigheter och domstolar runt om i Sverige. Det är en bred och varierad roll i omfattning och arbetstempo och innefattar bland annat följande uppgifter:

• Registrering, rapportering och hantering av ärenden
• Stängning och påminnelser kring frister och avtal
• Koordinering av dokument och information gentemot olika myndigheter och domstolar
• Sammanställning och korrekturläsning av inlagor – format, språk och information
• Ansvara för påminnelser kring viktiga deadlines och generell administrativ legal support relaterade till avdelningens aktiviteter

Tjänsten innefattar även mer traditionella assistentuppgifter som:

• Registrering av nya klienter
• Fakturaadministration
• Koordinering och planering för mötes- och resebokningar samt luncher/middagar
• Utläggs- och kvittoredovisningar
• Korrekturläsning och formatering samt inbindning av dokument
• Övriga för en assistent vanligen förekommande ad hoc uppgifter

Din erfarenhet och kompetens
Till denna tjänst söker vi dig som har god förståelse för processjuridiken och relevant kunskap och stort intresse för ovan arbetsuppgifter. Du kanske tidigare har arbetat som domstolshandläggare, paralegal eller kvalificerad assistent inom processrätt alternativt har läst rättsvetenskapliga programmet eller likvärdig utbildning. Har du viss erfarenhet av byråverksamhet så är det meriterande men inget krav. Tjänsten ställer krav på god språklig och kommunikativ förmåga och att du arbetar obehindrat på engelska och svenska samt är en van Office-användare, främst Word och Excel. Vi ser gärna att du är intresserad av att tillsammans med andra i teamet, testa och använda "legal tech" och andra verktyg som kan underlätta och effektivisera arbetet.
Din personlighet
Vi söker dig som är noggrann, kvalitetsmedveten och van att arbeta med fler parallella uppgifter och projekt. Det är av stor vikt att du har ett eget driv, högt engagemang och trivs att arbeta självständigt som en del av ett välfungerande team. Du tar dig bäst fram om du är trygg i dig själv och har lite skinn på näsan och vågar ställa frågor när du inte förstår. Det ligger naturligt för dig att ta ansvar och du trivs i en tempofylld och dynamisk miljö som ställer lite extra krav på "attention to detail". Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst.
Du erbjuds
En utvecklande och varierad tjänst för dig som vill arbeta med ett ambitiöst och trevligt team i ett internationellt företag. Du blir en mycket viktig del inom Processteamet och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom området. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med initial provanställningsperiod om sex månader.
Ansökan och övrig info
I denna rekrytering samarbetar Baker McKenzie med Jurek Rekrytering & Bemanning. Känner du igen dig i beskrivningen bör du inte tveka att skicka in ditt CV och personligt brev redan idag. Urval och intervjuer görs löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering (susanne.waering@jurek.se). Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Om verksamheten
Stora, välkända klienter. Fokus på innovation. Utmanande arbete. Baker McKenzie är världens högst rankade advokatbyrå - och en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Men det allra viktigaste är att du som medarbetare ska känna dig högt rankad hos oss. Hela vår kultur bygger på att alla ska utvecklas till sin fulla potential.

Vi är ett sammansvetsat team på 110 personer i Stockholm med den internationella byråns alla fördelar. Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Vasagatan 7 och erbjuder dig en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö. Tillsammans arbetar vi över rättsområden och landsgränser för att bistå våra klienter på bästa sätt. Baker McKenzie grundades i Chicago 1949 och idag är vi fler än 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 och verksamheten är klimatneutral sedan 2020.

Sökord: Juristassistent, Processrätt, Legal assistant, Paralegal, Domstolshandläggare, Assistent

Ansök nu