Talent & Partner AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Talent & Partner AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Mediesäljare till nystartad försäljningsbyrå

Key account manager
Läs mer Jun 2
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi söker just nu säljkollega för vår kunds räkning. Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se


Mediesäljare till nystartad försäljningsbyrå
Bolaget är en nystartad försäljningsbyrå med exklusiva partnerskap. Är idag ett team som söker efter nya härliga medarbetare.
Om rollen
I rollen som Mediesäljare kommer du att hjälpa att identifiera nya kunder och förvalta relationen med dessa samt till viss del befintliga kunder och öka värdet på dessa med tiden. Bolagets mission är att vara kundernas bästa partner genom att erbjuda flera olika marknadsföringsmöjligheter som ger bäst avkastning på investerat kapital.

Din roll innefattar bland annat:
Sköta kundförberedelser och kundanalys, driva säljprospektering, säljsamtal ingående- och utgående samtal, offerera, återkopplingar och avslut.
Kunna hantera ett högt tempo och att jobba mot uppsatta budget- och aktivitetsmål.
Säkerställa aktiv bearbetning, kontakter och relationskapande med annonskunder.
Driva såväl print- som digital försäljning.
För att lyckas i rollen som säljare behöver du trivas med att arbeta i ett högt tempo, ha ett mycket stort driv och kunna ta eget ansvar. Du är relationsskapande och är van att driva försäljning med nya eller återkommande kunder då du besitter förmågan att kunna bemöta invändningar från kunder och beslutsfattare på ett förtroendeingivande och övertygande sätt. Vidare ser vi att du har minst ett års säljerfarenhet gärna inom media och är engagerad i den digitala utvecklingen.
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med och representera starka varumärken i en ung och driven organisation. Du får en fast grundlön tillsammans med en mycket attraktiv provisionsmodell samt stora karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Personliga egenskaper
Energisk och driv att nå eller överträffa definierade mål.
Proaktivt och serviceinriktat arbetssätt och själv- och säljmotiverad.
Kreativ höjd men med fötterna på jorden.
Meriterande med idrottsbakgrund och erfarenhet av B2B försäljning.


Din framtid
Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa.


Tillträde
Tillträde för tjänsten är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
Kvalifikationer
2–3 års erfarenhet av digital mediaförsäljning.
Ett starkt nätverk hos mediebyråer i Sverige, främst Stockholm.
Goda dokumenterade säljresultat.
Erfarenhet av Inbound Marketing/Inbound Sales.
Erfarenhet av försäljning av webb/digtala lösningar.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se

Ansök nu

MEDIECHEF/KEY ACCOUNT MANAGER

Mediasäljare
Läs mer Jun 2
Till ett kontor i Stockholm söker vi nu en Key Account Manager/Mediechef. Vilket innebär ett stort ansvar för försäljningen av skräddarsydda lösningar till stora och befintliga kunder.
Rollen
Du kommer att ansvara för att bygga och utveckla stora kundavtal kopplat till annonsering print och digitalt, advertorials, event, bilagor, nyhetsbrev, eDr, digitalprenumeration mm. Rollen innebär att du axlar ett stort ansvar för hela säljprocessen och äger din kundportfölj. Vi tror att du framgångsrikt kan bearbeta din kundportfölj med stark tillväxt mot ökad lönsamhet och hög kundnöjdhet.
Du har lång erfarenhet av medieförsäljning med mycket goda resultat, då rollen kräver att du har förståelse av traditionell såväl som digital media.
Rollen kräver att du kommer kunna ta ett stort kommersiellt ansvar samt driva egna initiativ på ett professionellt sätt.
Du hjälper till att utforma försäljningsstrategin så att vi kan uppnå de fastställda tillväxtmålen inom området och att du tycker om att exekvera de fastställda planerna.
Du kommer att vara ansvarig för att segmentera, bygga och utveckla din egen portfölj samtidigt som det kommer att finnas befintliga kunder som måste vårdas och utvecklas. Ett jobb som kräver god förståelse för kundens behov för att kunna utforma rätt digitala lösning för kunden. Arbetet görs genom möten, telefonsamtal, event i ambitionen att skapa en personlig relation med kunden.

Ansök nu

Mediasäljare till centrala Stockholm!

Mediasäljare
Läs mer Jun 2
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och vår kund som är i framkant av både det digitala och print, där du kommer att arbeta med annonsförsäljning tillsammans med ett härligt team.


Vem är du?
Vi tror att du är en utåtriktad person som inte ger upp i första taget, har uthållighet och vinnarskalle.
Du drivs av att utvecklas i din roll som säljare och vill lära dig mer om mediebranschen samt utöka dina kontakter. Du måste gilla att prata i telefon då merparten av denna tjänst kommer innebära telefonkontakt med kunder och byråer.


Din erfarenhet
Vi tror att du har erfarenhet inom mediebranschen och inom försäljning.
Gärna inom innesälj. Vi tror också att du är engagerad och driven samt gillar att arbeta mot högt uppställda mål.
Du ska vara självgående och inte vara främmande för att ta egna initiativ samt ha struktur i ditt arbetssätt.
Du ska även kunna visa på tidigare goda försäljningsresultat och ha en professionell framtoning.


Om rollen
Vill du utveckla dig inom mediebranschen?
Vi söker nu för kunds räkning en mediasäljare som har som uppgift att sälja annonser för både print/ digitalt.


Dina arbetsuppgifter
Hos vår kund kommer du att arbeta både mot slutkund och mediebyrå vilket innebär att du kommer att skapa dig ett gediget kontaktnät inom mediebranschen.
Du kommer att jobba i ett team som sitter i trevliga lokaler i innerstaden och kommer att driva försäljningsarbetet i högt tempo för att öka slutkundernas investeringsavkastning.


Ansökan
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag via länken eller på work@talentpartner.se!
Se gärna också alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Är du vår nästa B2B säljare?

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Kunden är verksam inom media, arbetar både digitalt och via print. De är ett av de ledande branschnischade företagen som sitter centralt på stureplan i centrala Stockholm. Tillsammans med ett sammansvetsat team jobbar ni aktivt med försäljningen av platsannonsering.


Som person drivs du framåt och jobbar aktivt med målsättningar, både som ställs av din säljchef, teamet och individuellt. Du ska vara självmotiverad och tycka om att jobba hårt.
Vidare trivs med ett strukturerat arbetssätt och gillar ordning och reda. Vi ser även att du är social och en lagspelare, även om rollen är individuell så har du ett team runt om dig och ni alla strävar tillsammans mot olika mål.


Erfarenhet
• Erfarenhet av uppsökande försäljning är meriterande
• Erfarenhet av uppsökande försäljning via telefon är meriterande
• Serviceerfarenhet
För kunds räkning söker vi nu en fartfylld innesäljare som vill jobba med B2B. Rollen innebär uppsökande försäljning via telefon mot företag. Du kommer att fånga kundens intresse och då presentera produktportföljen. Produkten är attraktiv, det vill säga att den hjälper ökar kundernas synlighet och då även försäljning.


Vidare jobbar du aktivt med prospektering, arbetar för företaget med nya kunder och för en prognos över dag/vecka/månad. Du skriver även offerter/avtal och du rapporterar till din säljchef. Det innebär att det är en roll där det förväntas mycket av dig och du ska matcha det med din egna målsättning.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Junior mediasäljare AM utveckling till KAM

Account manager
Läs mer Jun 6
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi söker just nu säljkollega för vår kunds räkning. Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se


Junior mediasäljare AM utveckling till KAM
Om dig
Har erfarenhet av telefon- B2B eller B2C -försäljning Älskar att vara ute hos kund och som vet att affärer görs på fältet Tillämpar ett strukturerat och proaktivt arbetssätt och som förstår vikten av time-management Är kreativ, lösningsorienterad och nytänkande Referenter som kan intyga dina resultat mot satt budget Driv Initiativkraft Säljerfarenhet från mediaförsäljning är ett krav Kan etablera kontakt med människor via såväl telefon som besök Dessutom är du pratglad, positiv och målinriktad. Intresse av hälsa, träning och friskvård. Relevant eftergymnasial utbildning premieras Teamkänsla, affärsmässighet och envishet
Arbetslivserfarenhet
Innesäljare, 1-2 års erfarenhet
Abonnemangsförsäljare, 1-2 års erfarenhet
Telefonförsäljare, 1-2 års erfarenhet
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu juniora Account Managers med ett brinnande affärsintresse och känsla för att bygga och stärka relationer. I rollen som Account Manager bygger du din egen kundportfölj genom att kontraktera nya affärer – som du sedan ansvarar för att utveckla till långsiktiga affärsrelationer genom ett konsultativt försäljningsarbete. För att lyckas i rollen krävs förmågan att kunna hantera ditt egna business-case från start till mål. Det gör du tillsammans med ett team av bästa mediasäljare. Till din hjälp har du även ett starkt varumärke, gedigen kunskap och erfarenhet samt världsledande tekniska lösningar, både i print och digitalt. Du har ett individuellt budgetansvar och rapporterar till försäljningschef. Du spenderar en del tid ute hos kund, men mest på vårt kontor.


Övrigt
Vi erbjuder bra anställningsvillkor i en spännande, utvecklande och kreativ miljö. Vi jobbar ständigt med förbättring och utveckling där du blir en del i det arbetet. Kulturen är transparent och du får daglig coaching och feedback med fokus på din personliga utveckling som säljare.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Erfaren mediasäljare!

Account manager
Läs mer Maj 31
Vår kund är ett utav Skandinaviens ledande medieföretag som erbjuder marknadens bästa räckvidd och når 80% av Sveriges befolkning inom en vecka. Nu letar de förstärkning till sitt försäljningsteam i form av en Account Manager!
I rollen som Account Manager ansvarar du för bearbetning och utveckling av både befintliga och nya kunder. Rollen innebär ett stort eget ansvar för hela försäljningsprocessen från prospektering, mötesbokning till avslutad affär.


Vi önskar från dig
Att du har ett sinne för affärsmöjligheter och en förmåga att snabbt skapa god kontakt med nya människor. Du har en övertygande förmåga att göra affärer och som person strävar du efter effektivitet och produktivitet. Vi önskar att du besitter minst 2 års erfarenhet av försäljning B2B.
Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav.


Du erbjuds
Du blir en del i ett passionerat team där alla bidrar med positiv energi till varandra. Vår vinnarkultur präglas av laganda och höga ambitioner.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se.

Ansök nu

Sales Manager Corporate Solutions

Key account manager
Läs mer Jun 4
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi söker just nu säljkollega för vår kunds räkning. Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se


Sales Manager Corporate Solutions
Om dig
Vem är du? Du brinner för strategisk och komplex försäljning. Du har lönsamhetsansvar för nya kunder inom storbolag och offentlig sektor. Du tycker om att arbeta både operativt såväl som strategisk för att driva försäljningen framåt. Denna satsning är som en start-up inom mediekoncern där du som först in i säljteamet får vara med och sätta säljkulturen, ledarskapet, säljprocesser och vårt företagserbjudande mot marknaden. Du förväntas återrapportera potentiella kunders behov till produktutvecklings- och marknadsteamen, så att erbjudandet till våra kunder hela tiden förbättras.


Dina arbetsuppgifter
Skapa och utveckla strategiska affärsrelationer med nya kunder och partners. Nykunds bearbeta och segmentera marknaden. Driva strategiska säljprocesser från ax till limpa. Analys, planering och implementering av Key Account planer. Driva och säkerställa att försäljnings- och aktivitetsmål uppnås. Sammanställa marknadssegmentering, försäljningsstatistik och prognoser för ditt ansvarsområde. Rollen kräver eftergymnasial utbildning inom sälj, marknad eller ekonomi med minst 1- 3 års erfarenhet av konsultativ B2B-försäljning och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Du är en målinriktad säljare, som tycker om att ta mycket ansvar och att få vara med och påverka. Du är en lagspelare som är utåtriktad, nyfiken och passionerad.


Välkommen till detta nya affärsområde – Corporate Solutions!
Vår satsning inom företagsprenumeration tar nästa kliv och vi förstärker teamet med en nyckelperson.
Du kommer jobba nära befintlig Affärsområdeschef för Corporate Solutions och vara med och driva denna nya satsning. Du blir spetskompetensen i gruppen inom B2B försäljning. Tjänsteförsäljning mot företag bedöms som stor inom koncernen och du kommer arbeta tätt med Aftenposten och övriga dagstidningar i Norge med att utforma och sälja erbjudanden. Den norska organisationen etablerades för två år sedan och nu är det 10 personer som arbetar med denna växande affär.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Se alla våra jobb via www.talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se

Ansök nu

Installatör av solceller

Installationstekniker
Läs mer Jun 5
Vår kund är en komplett leverantör inom solenergi och ett snabbväxande bolag med 100-årig historia.
Dre erbjuder lösningar inom solceller, batterilagringar, elbilsladdningar, elinstallationer.
Deras medarbetare bidrar med kunskap och kompetens inom allt från solenergi, batterilagring, växelriktare och elbilsladdning till hållbara energilösningar. Vår personal består av olika roller som alla är experter inom solenergi och elbilsladdning i form av projektledare, solenergiingenjörer, solcellsprojektörer, montörer, snickare, takläggare och elektriker.
De är ansvarsfulla och allt arbete bedrivs med kunskap och engagemang och vi sätter alltid våra kunder i centrum.
Nu söker de montörer av solceller. Vill du vara en del av ett snabbväxande bolag inom en bransch med stor potential och efterfrågan så är detta din möjlighet.
Som montör kommer du vara ansvarig för att montera solceller åt kunder och ingå i något av deras team med montörer. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av att installera solceller, vi värdesätter dina personliga egenskaper och hos oss får du all relevant utbildning som behövs och lite till, för att du och vi ska lyckas med vårt jobb. De tummar inte på kvalitén varken hos anställda eller kunder.
De är glada över att kunna bidra till en ljusare framtid och att minska användningen av fossila bränslen. Många av deras kunder känner också en frihetskänsla av att veta att man är självförsörjande av el, speciellt i dessa tider! De är stolta över att kunna erbjuda denna möjlighet till kunder och samtidigt bidra till att minska världens klimatpåverkan.
För detta företag är kvalitet och nöjda kunder a och o och där kommer du som en del av företaget vara mycket viktig. De värdesätter sina medarbetare högt. Hållbarhet ska finnas i alla led.
För att passa i jobbet som montör tror vi att du gillar att jobba med kroppen, är händig och tycker om att jobba utomhus, i huvudsak på ett tak. Det är en fördel om du har B-körkort.

Ansök nu

Ställningsbyggare Revolt Powercharge

Ställningsbyggare
Läs mer Jun 5
Nu söker vi på Revolt Powercharge ställningsbyggare. Vill du vara en del av ett snabbväxande bolag inom solcellsbranschen med stor potential och efterfrågan så är detta din möjlighet.
Som ställningsbyggare hos oss på Revolt kommer du vara ansvarig för att montera byggställningar på våra solcellsprojekt. Du behöver vara självgående som ställningsbyggare då du kommer vara ansvarig för våra ställningsprojekt.
Vi är glada över att kunna bidra till en ljusare framtid och att minska användningen av fossila bränslen. Många av våra kunder känner också en frihetskänsla av att veta att man är självförsörjande av el, speciellt i dessa tider! Vi känner oss stolta över att kunna erbjuda denna möjlighet till kunder och samtidigt bidra till att minska världens klimatproblem.
För oss är kvalitet och nöjda kunder a och o och där kommer du som en del av Revolt vara mycket viktig. Vi värdesätter våra medarbetare högt. Hållbarhet ska finnas i alla led. Du kommer bli en del av ett riktigt grymt gäng där vi har roligt och trivs på jobbet.
För att passa i jobbet som ställningsbyggare hos oss bör du vara driftig, lyhörd och strukturerad. Du kommer att planera, montera och demontera våra ställningsprojekt och bör ha tillräcklig kunskap för detta.

Ansök nu

KAM till Contentbyrå!

Key account manager
Läs mer Jun 6
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Just nu söker vi nya kollegor till vår kund.


Kunden/företaget är sprungna ur Sveriges äldsta nativebyrå som tog native advertising till Sverige. För nio år sedan förändrade vi synen på både journalistik och marknadsföring, nu bryter vi ny mark igen tillsammans med vår nya ägare. Vi har förändrat mycket i företaget och med det sker även en stor omställning på säljavdelningen. Vi söker därför dig vill vara med på en fantastisk resa med Sveriges bästa nativeprodukt!


Vem är du?
Vi tror att du har tre års erfarenhet av mediebranschen och fem år av försäljning, samt att du kommer från ett etablerat mediehus där du är van vid att träffa kundens marknadsavdelning och deras byråer. Du har goda kunskaper i det svenska språket samt en utvecklad presentationsförmåga, muntlig såväl som skriftlig. Som person är du driven, självmotiverande och har ett starkt mål- och resultatfokus. Du har en utvecklad affärsförståelse, drivs av att hitta effektiva lösningar och vågar göra det oväntade. Vidare har du förmågan att strukturera ditt arbete så att du med goda resultat kan driva flera parallella försäljningsprocesser. Du kan snabbt sätta dig in i kundens verksamhet och förstå hur vi kan bidra till att kunden tjänar mer pengar. Du är trygg i dig själv, har en personlig mognad, och viktigast av allt, du gillar att göra affärer. Då kommer du att lyckas hos oss.


Vad kan vi erbjuda dig?
Eftersom du är en toppresterare tjänar du också mer än andra och så även hos oss. Hos oss är det människan som gör jobbet, därför lägger vi fokus på att människan ska må bra. Vi arbetar ständigt med att Du ska utvecklas till en bättre säljare, vilket innebär att vi lägger stor tyngdpunkt på sälj-, strategi- och processutveckling. Vi engagerar oss personligen i dig och du kommer att få arbetskamrater som peppar och utmanar dig i ditt dagliga arbete. När du börjar är säljorganisationen liten vilket innebär att du kommer ha stor påverkan på hur både den och din framtid ska se ut. Rollen som Key Account Manager innebär att du självständigt driver utvecklingen i försäljningsarbetet av din kundlåda. Du kommer att bearbeta och utveckla befintliga kunder samtidigt som du projekterar din egen nykundsbearbetning. Du kommer att jobba mot välkända varumärken och deras marknadsavdelningar samt ha tät kontakt med kundens byråer, komma med effektiva lösningar och ge dina kunder avkastning på sina investeringar.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Innesäljare som jobbar med nykundsförsäljning gentemot företag

Innesäljare
Läs mer Jun 4
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?

Vi söker just nu för vår kunds räkning Innesäljare


Om bolaget
De hjälper bolag att digitalisera sin synlighet online genom google ads, facebook ads och digital banner annonsering. Digitaliseringen går framåt och allt fler väljer att gå över helt från traditionell annonsering till digital sådan.
Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund vilket innebär att bolaget håller i avtalsprocessen och du blir anställd direkt på bolaget. Ingen bemanning.
Bolaget har idag 20st anställda och är mitt i en expansiv fas där du nu har chansen att bli en del utav bolagets framgång och utveckling. Deras verksamhet innefattar försäljning, marknadsföring samt event. Bolaget gör en grundlig research i de områden du kommer att arbeta i för att underlätta säljprocessen samt värma upp kunderna innan du som säljare tar första kontakt och sedan följer upp i fysiskt möte.


Din roll som Innesäljare
Tjänsten är på kontoret i centrala Stockholm. Tjänsten är heltid och framförallt kontorstider. Det är både fast och rörlig lön.
Du kommer att kontakta nya kunder, som är små och medelstora företag.


Profil
Har du vilja, driv och vill utvecklas inom säljyrket så är det här rätt plats för dig! Ingen tidigare erfarenhet krävs, det viktiga är att du är motiverad. Har du energi och engagemang samt är en lagspelare är det här ett jobb för dig!


Vi ser att du
• Ser lösningar istället för hinder
• Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt
• Sa?tter upp ho?ga ma?l och arbetar hårt för att överträffa dom
• Är självgående och tar eget ansvar för de uppgifter man står inför


Bolaget erbjuder
Ett snabbt växande bolag med högt tempo som säljer marknadsledande produkter. Teamet består av ett härligt gäng som drivs av resultat och som gillar att tävla. Familjär atmosfär och stark team-känsla där det är viktigt att alla trivs och känner glädje på jobbet!
• Generösa provisioner kombinerat med fast lön
• Utbildning
• Säljtävlingar
• Årliga utlandsresor
• Klättra inom bolaget


Omfattning
Provanställning 6 månader som övergår till en tillsvidareanställning. Arbetstider: Måndagar till fredagar 08.00 - 17.00


Krav
• Talar flytande Svenska


Meriterande men inget krav
• Tidigare erfarenhet inom försäljning


Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte på att skicka in din ansökan till oss! Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi anställer helst med start omgående.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Mediasäljare inom annonseringslösningar!

Mediasäljare
Läs mer Jun 6
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?!


Just nu söker vi efter nästa Mediasäljare till en av våra kunder.


Bolaget är en helhetsleverantör av annonseringslösningar i det digitala medielandskapet och jobbar med fer av Sveriges absolut starkaste varumärken och sajter!
Bolaget har arbetat i branschen i över 25 år och bolaget expanderar löpande och har i dag 300 anställda.

Nu söker vi fler medarbetare till nya uppdrag under hösten. Vi är idag ett härligt gäng och våra duktiga medarbetare är experter på sina respektive marknader med lång erfarenhet och en genuin kunskap av försäljning av media i samtliga kanaler. Vi har ett stort säljfokus och gillar och drivs av ett högt tempo i en inspirerande miljö. Vi söker dig som har tidigare vana vid medieförsäljning av något slag. Det är viktigt att du är duktig på att utveckla relationen med kund, har stort eget driv och finner glädje i att göra bra affärer med kundnyttan i fokus. Du kommer att arbeta med både befintliga kunder samtidigt bearbeta nya och kommer att ha eget budgetansvar. Vi tror att du är en social person, målmedveten och gillar att jobba i team. Att vilja utvecklas inom försäljning är en självklarhet för dig och du ser varje dag som en ny chans att utmana dig själv och dina kollegor.


ROLLEN
Som mediesäljare är det viktigt att du är kundorienterad och brinner för att interagera med kunder och göra affärer. Du både skapar nya kundkontakter, underhåller och vidareutvecklar befintliga affärsrelationer. Du har eget budgetansvar och kombinerar både långsiktiga och kortsiktiga försäljningscykler mot Sverigest största annonsörer. Du är en driven person som gillar att ha mycket eget ansvar och ta bollen samtidigt som du kan vara delaktig i teamet utav duktiga och seniora mediesäljare. Du tycker om att arbeta med kreativa kundprojekt med fokus på kundnytta och ser utvecklings-möjligheter i varje affär. Du trivs med och är bra på att presentera lösningar för kunder och internt.

ERFARENHET
Egenskaper som vi värdesätter är att du är en ambitiös person, ansvarstagande, lösningsorienterad och har en positiv inställning till kunder och dina medarbetare. Tjänsterna innefattar både print och digital försäljning så du bör ha en god vana att sälja båda kanalerna. Om du vill utvecklas som säljare inom media i en dynamisk säljmiljö tillsammans med kunniga kollegor och Sveriges starkaste varumärken inom media i ryggen och känner att du passar in på beskrivningen ovan så vill vi gärna träffa dig
För oss är det viktiga att se hur du använder ditt driv och din säljkompetens och att du har rätt erfarenhet och engagemang snarare än att du har en viss formell utbildning eller ålder. Förmodligen har du arbetat några år med försäljning av medieförsäljning eller liknande men vill utvecklas vidare i ett företag där just din insats syns. Som person är du social och framåt, är ansvarsfull, trivs med kundkontakt och har ett naturligt sätt. Vidare är du målmedveten och kreativ. Du månar om god kvalité i allt du gör. Vi förutsätter att du är självgående.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

KAM till Contentbyrå!

Key account manager
Läs mer Jun 4
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Just nu söker vi nya kollegor till vår kund.


Kunden/företaget är sprungna ur Sveriges äldsta nativebyrå som tog native advertising till Sverige. För nio år sedan förändrade vi synen på både journalistik och marknadsföring, nu bryter vi ny mark igen tillsammans med vår nya ägare. Vi har förändrat mycket i företaget och med det sker även en stor omställning på säljavdelningen. Vi söker därför dig vill vara med på en fantastisk resa med Sveriges bästa nativeprodukt!


Vem är du?
Vi tror att du har tre års erfarenhet av mediebranschen och fem år av försäljning, samt att du kommer från ett etablerat mediehus där du är van vid att träffa kundens marknadsavdelning och deras byråer. Du har goda kunskaper i det svenska språket samt en utvecklad presentationsförmåga, muntlig såväl som skriftlig. Som person är du driven, självmotiverande och har ett starkt mål- och resultatfokus. Du har en utvecklad affärsförståelse, drivs av att hitta effektiva lösningar och vågar göra det oväntade. Vidare har du förmågan att strukturera ditt arbete så att du med goda resultat kan driva flera parallella försäljningsprocesser. Du kan snabbt sätta dig in i kundens verksamhet och förstå hur vi kan bidra till att kunden tjänar mer pengar. Du är trygg i dig själv, har en personlig mognad, och viktigast av allt, du gillar att göra affärer. Då kommer du att lyckas hos oss.


Vad kan vi erbjuda dig?
Eftersom du är en toppresterare tjänar du också mer än andra och så även hos oss. Hos oss är det människan som gör jobbet, därför lägger vi fokus på att människan ska må bra. Vi arbetar ständigt med att Du ska utvecklas till en bättre säljare, vilket innebär att vi lägger stor tyngdpunkt på sälj-, strategi- och processutveckling. Vi engagerar oss personligen i dig och du kommer att få arbetskamrater som peppar och utmanar dig i ditt dagliga arbete. När du börjar är säljorganisationen liten vilket innebär att du kommer ha stor påverkan på hur både den och din framtid ska se ut. Rollen som Key Account Manager innebär att du självständigt driver utvecklingen i försäljningsarbetet av din kundlåda. Du kommer att bearbeta och utveckla befintliga kunder samtidigt som du projekterar din egen nykundsbearbetning. Du kommer att jobba mot välkända varumärken och deras marknadsavdelningar samt ha tät kontakt med kundens byråer, komma med effektiva lösningar och ge dina kunder avkastning på sina investeringar.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Säljare till Contentbyrå & Innehållsstudio

Account manager
Läs mer Jun 5
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Säljare till Contentbyrå & Innehållsstudio
Vår kund, en Content & Innehållstudio har vuxit kraftigt det senaste året och nu vill vi ta nästa steg med en dedikerad säljare. Vi söker därför dig som är engagerad, kreativ och affärsorienterad. I över 10 år har bolaget funnits och har 50 anställda. De har vunnit flera fina priser och jobbar ständigt med att komma på nya sätt att göra våra läsare och besökare smartare och bättre. De har en uppmärksammad papperstidning, utsålda evenemang och spännande nischade digitala kanaler. Blagets innehållsstudio hjälper kunder att kommunicera med hela Sverige, på alla plattformar, alla device. Genom traditionell annonsering, digitala annonseringsmöjligheter samt Content- och Native förstås.

I din roll förväntas du bearbeta nya kunder och förstå deras kommunikativa behov gentemot vår målgrupp. Tillsammans med vår innehållsansvariga redaktör skräddarsyr och paketerar du ett upplägg som passar både kund och målgruppen. Du ansvarar för en kontinuerlig kontakt med kunden. Som säljare bör du ha erfarenhet av B2B och idéförsäljning, gärna content eller nativeannonsering. Du har ett eget driv och kan bearbeta kunder både på kort och lång sikt. Du kommer att ha en nyckelroll i att ta vår innehållsstudio till nästa nivå. Kanske arbetar du idag hos en kollega i branschen eller på en content eller PR-byrå och är redo för nästa steg i din karriär?


Erfarenhet
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/kommunikation, IHM, journalistik eller motsvarande och har minst fem års erfarenhet av kvalificerad försäljning.


Därför ska du komma och jobba hos oss:
- Vi jobbar framåtriktat och har alltid kunden i fokus!
- Vi gör skillnad genom att ta ställning i frågor som är viktiga för oss.
- Vi är ett härligt och snabbfotat gäng som har kul ihop. De som vill tränar tillsammans och får massage på arbetstid. Vi äter sjukt goda måndagsfrukostar och firar framgångar så ofta vi kan.


Du kommer till ett team med lång erfarenhet inom marknadsföring och sälj där de gemensamma målen är lika viktiga som de personliga. Vi erbjuder stor frihet att påverka arbetsdagen samtidigt som vi förväntar oss hög leverans. Vi har högt i tak och älskar att ha kul på jobbet.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Multi Store Manager Stockholm

Manager
Läs mer Jun 5
Du hanterar dagligen värdefulla smycken, ädelstenar, instrument, klockor, konst och antikviteter. Exklusiva varumärken och ovanliga föremål är vanliga hos oss. Med gedigen värderingskunskap ser du till att kunden får en helhetsupplevelse utöver det vanliga och vill komma tillbaka till oss.
Som Store Manager har du ett helhetsansvar för en av våra butiker. Du leder och utvecklar dina medarbetare och driver och utvecklar butiken enligt uppsatta mål. Du kommer själv att arbeta i butiken med kundmöten, värdering, auktioner m.m. samtidigt som du är en närvarande ledare för dina medarbetare.
Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
Ansvara för kontorets värden och belåningsrutiner
Belåning, värdering och försäljning till våra kunder
Budgetansvar samt aktivt arbeta med våra nyckeltal
Analysera resultat samt arbeta aktivt för att nå nya kunder
Personalansvar
Rekrytering och anställning
Introduktion och kontinuerlig utveckling av dina medarbetare
Ansvara för arbetsmiljö och säkerhet i butiken
Värdeinventering, inventering, varuhantering, administrativt arbete

Ansök nu

Innesäljare till stort bolag!

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta med telefonen som verktyg och en snabbt växande bransch- det digitala!
Kunden befinner sig i Stockholm men arbetar även i andra städer då det gäller tjänster online. Marknaden för online annonsering växer och detta är en resa man inte vill gå miste om. Faller du inom ramen som driven säljare men samtidigt tänker utanför boxen? Vi söker nu säljare till ett bolag i framkant, välkommen med din ansökan på direkten!


För kunds räkning söker vi dig som har ett laserfokus på att nå dina mål, har ett driv som inte tar slut och framförallt vill jobba med sälj. Du ska ständigt sträva efter förbättring och ha en mål tänk, där målen, lönen och erfarenheten är din morot. Här får du vara precis den du är, arbetet är självständigt men i ryggen har du både coachning, fadder och ett team som alla har vilja och driv. Du får gärna vara vinnarskalle med en hög dos ödmjukhet.


Vidare vill vi hitta just dig som är beredd att skita ner händerna och vässa öronen, ta på dig lurarna och lyfta lur. Du ska tycka om strukturerat arbetssätt, där organisering är a och o. Tidigare ser vi gärna att du har erfarenhet av försäljning och telemarketing, och vill fortsätta din utveckling inom det. Du och ditt team kommer att ha aktiviteter under arbetstid, för att få energi och gemenskap. Bolaget växer dagligen, vill du vara med på den resan samtidigt som du själv får utvecklas i takt med företaget? Om ja, då vill vi träffa dig!
I denna rollen är du välkommen att komma med dina tankar och idéer för att forma teamet som blir sprillans nytt. Du kommer att arbeta efter mål, både individuella- och team mål. Ditt arbetsverktyg är telefonen, via den jobbar du med prospektering och försäljning. Det är enbart B2B försäljning, därav ser vi det som meriterande att du har erfarenhet av det (dock ej krav). Detta är både högt och lågt, det vill säga mot både små och stora företag. För att ha koll på dagarna använder du ett smidigt CRM-system.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

KAM till digitalt nischat bolag inom Media!

Key account manager
Läs mer Jun 4
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Om rollen
Vår kund är nordens största multiplattform nätverk och är ett ungt företag som kommer med kreativa idéer gällande helhetslösningar.
De tillhandahåller en studio för att tillverka content och har 500 kanaler i sitt nätverk.
De tillhandahåller kampanjer genom att sammanstråla unga kreatörer av content med brands.
De säljer och bokar reklamplats på YouTube och arbetar endast med premiumleverantörer.


Vem är du?
Du är en lösningsorienterad, driven och säljande personlighet som har lätt att stifta kontakt med nya människor och förstår tugget inom mediebranschen.
Du ska gilla att arbeta mot högt uppställda mål och att ha högt tempo i ett ungt och dynamiskt företag där det händer mycket.


Din erfarenhet
Vi ser gärna att du minst 3-4 års erfarenhet av medieförsäljning och kan uppvisa på goda resultat. Du ska ha kontakter på mediebyråerna, hos kunderna och hos annonsörerna. Du ska vara engagerad och drivas av att skapa kampanjer som kunderna sent kommer glömma. Du ska vara en säljande personlighet som gillar att förhandla och hålla i presentationer. Du ska brinna för sociala medier och vara flytande i både engelska och svenska skriftligt och muntligt.
Du ska ställa höga krav på dig själv och kunna ta kritik för att utvecklas i din yrkesroll. Du ska också gilla att bygga långsiktiga relationer.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ha en KAM roll som innebär att du bearbetar både nya och befintliga kunder och ha tät kontakt med 2-4 medie- och reklambyråer.
Du kommer att ha din egen budget som du har ansvar över och kommer att mätas mot uppsatta KPI:er.
Du kommer att utveckla ditt kontaktnät och lära dig mycket om media samt förstås få mycket tacksamhet av kunderna som du kommer att hjälpa att uppnå sina mål.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

En lagspelande Key Account Manager

Key account manager
Läs mer Jun 4
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder.
För vår kunds räkning söker vi nu en produktiv och affärsinriktad KAM som älskar försäljning, kundrelationer och lagspel. Företaget har på kort tid blivit ett av de ledande inom sin bransch och erbjuder digitala annonslösningar på över 70 premiumsajter inom B2B, Finans och Premium Konsument.
På bolaget har de en stark bolagskultur som präglas av framåtanda, höga förväntningar på kollegor och team och du får vara en del av ett energirikt arbetsklimat. Bolaget växer och behöver därför få in fler duktiga säljare som kan bidra med sin kunskap och glädje till teamet.
Du kommer att vara en del utav ett trevligt gäng och i rollen har du ett helhetsansvar för dina kunder och ansvarar för försäljningscykeln från start till slut. Du planerar och arbetar kontinuerligt med att utveckla kundrelationer. Mötet med kunden är mycket omväxlande då du för dialoger med kunder från flera olika branscher.
För att trivas och lyckas i rollen som Key Account Manager är det viktigt att du är en resultatdriven person med stor relationsskapande förmåga. Vi ser gärna att du är disciplinerad, strukturerad och tar ett stort ägandeskap över ditt arbete. Vidare har du en stor vana och förmågan att hitta innovativa lösningar samt agera rådgivande i kontakten med kunder. Vi tror även att du är naturligt trygg i olika sociala situationer och håller kommunikation och samarbetsförmåga som stora styrkor.
Vi ser gärna att du har minst 1års erfarenhet av den digitala marknaden och inom B2B försäljning, och att du drivs av högt uppsatta mål och budgetar. Men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Och då önskar vi att du är en ambitiös och positiv person som är van att kavla upp armarna och vill vara med och utveckla bolagets fortsatta resa.
Vi hoppas att du motiveras av problemlösning och av att arbeta med ständiga förbättringar och ser det som en självklarhet att kavla upp ärmarna när det behövs. Du är en lagspelare med förmåga att planera och driva större projekt tillsammans med kollegorna, och har god förmåga att prioritera baserat på kundens önskemål.
Ansökan?
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Ansök nu

Mötesbokare till företag inom IT!

Account manager
Läs mer Jun 4
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Kunden är ett modernt IT-företag inriktat mot molnet tjänster.


De har idag över 15 000 användare och varje dag blir de fler och fler. Bland kunderna märks PwC, HSB, COOP, Landshypotek, Svenskt Näringsliv, Fastighetsägarna, StyrelseAkademien, Systemtext, Länsförsäkringar, Lärarförbundet och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.


Vi strävar alltid efter att ligga i framkant inom vårt område och erbjuda våra kunder den senaste tekniken.
Vi har vårt kontor i Stockholm och alla våra servrar driftas i serverhallar i Sverige. Genom att satsa mycket på nyutveckling och underhåll kan vi leverera en mycket säker produkt som vi givetvis hela tiden strävar efter att göra ännu bättre.


Din erfarenhet
Erfarenhet av försäljning är meriterande, men vi värdesätter ditt engagemang allra högst!
Har erfarenheter av att arbeta med mötesbokning eller annan typ av sälj gärna via telefon.
Har fallenhet och känsla för att få respons hos beslutsfattare och få deras tid till möte.
Är mål- och resultatinriktad och tycker om att arbeta mot en uppsatt budget.
Är mycket driven och tar stort eget ansvar.
Du förstår sambandet mellan hög aktivitet och framgång som säljare.
Du har förmåga att identifiera köpsignaler och gå på avslut Detta är ett webbaserat samarbetsverktyg där du enkelt och säkert kan samla allt som du och dina kollegor behöver för att kunna arbeta bra tillsammans. Dokument, mötesprotokoll, kalendrar, register, länkar och diskussioner är bara några av de saker ni kan komma åt från en och samma plats, var ni än befinner er i världen.
Verktyget passar lika bra oavsett om du vill effektivisera styrelsearbetet, bolagsförvärv, kundsamarbeten, ert intranät, arbetet i bostadsrättsföreningen eller projekt i alla storlekar.
Detta är kort och gott det perfekta verktyget för dig som vill ha total ordning och reda, alltid den senaste versionen av ert material, kontroll på vem som har tillgång till viss information och full koll på vem som ska göra vad.


Om tjänsten
Du kommer att prata med beslutsfattare på olika nivåer.
Dina arbetsuppgifter blir att operativt dagliga jobba med mötesbokning.
Du ansvarar även för att rapportera resultat i form av antal levererade möten, B2B.
Arbetet kräver högt tempo, stort engagemang och att du är driven.
Du kommer att sälja spännande produkter i en extremt expansiv bransch.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Key Account Manager till startup bolag inom media

Key account manager
Läs mer Jun 4
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?!

Jobbeskrivning
Vill du vara med i en spännande resa och tillsammans med oss driva en stor förändring i en levande mediabransch? Bolaget expanderar nu kraftigt och söker därför en målmedveten Key Account Manager med passion för affärer och goda kundrelationer.

Bolaget
Bolaget är en startup som genom avancerad teknik tagit fram en unik adtech-lösning som förändrar dagens B2B-marknadsföring och gör den betydligt mer effektiv. Konceptet är format kring Account Based Marketing och gör det möjligt för företag att maximera sina mediainvesteringar genom att styra content mot sina utvalda målgrupper. Idag finns en stor efterfrågan på marknaden och därför har bolaget precis tagit in riskkapital för att kunna driva på expansionen i den takt som marknaden efterfrågar.
På deras huvudkontor i en vindsvåning på Kungsgatan finner du ett högpresterande säljteam som är förgrenat i två delar. Acquisition Sales som bearbetar idag nordiska kunder inom SME-segmentet samt KAM-team ansvarar för driva expansion mot multinationella bolag inom LE-segmentet.

Som Key Account Manager kommer du få ansvar för att utveckla affären hos de allra viktigaste kunderna och du får därigenom en helt avgörande roll i bolagets expansion. I din vardag får du jobba med att bygga långsiktiga och gynnsamma affärsrelationer med inledningsvis nordiska marknadschefer. Självklart ska du ha en vinnande retorisk och social förmåga som gör att du kan fånga kundens förtroende tidigt i införsäljningsprocessen för att därefter implementera bolagets annonseringslösning.

För att kunna prestera i denna roll ser vi gärna att du har:
• Erfarenhet av komplex B2B-försäljning mot beslutsfattare och ledningsgrupper
• Ett välutvecklat affärsmannaskap och förståelse för kundens affärsmässiga situation
• Erfarenhet av media, PR eller reklam
• En vilja och ambition som gör att du älskar utmaningen med att jobba i en startup


Tjänsten som Key Account Manager är ideal för dig som vill implementera den senaste teknikens mest effektiva marknadsföringsverktyg i en alltmer snabbrörlig mediabransch. Här blir du en del av ett ungt och ambitiöst team där man brinner för driva expansionen vidare ut i Europa och världen.

Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Mediasäljare till stort digitalt nischat bolag!

Account manager
Läs mer Jun 7
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Vår kund hjälper varumärken att skapa engagerande innehåll och leverera affärsresultat med kampanjer inom content marketing och native advertising. De erbjuder en skräddarsydd lösning av distributionskanaler inom print, webb, mobil, video, events och sociala medier. Innehållet levereras via deras starka distributionsnätverk.


Nu befinner sig vår kund i en stark tillväxtfas och söker därför nya medarbetare som vill göra karriär inom mediebranschen.


Är du en stresstålig lagspelare som tycker om att ta stort ansvar, som ser möjligheter istället för problem och som vill jobba med försäljning i en kreativ miljö? Då kan vi erbjuda dig erfarenheter för livet och en karriärgrund.


Vem är du?
Vi tror att du är lösningsorienterad och ser möjligheter i alla utmaningar, att du är strukturerad och organiserad.
Orädd – du gillar att förhandla med personer i ledande positioner. Driven och målinriktad. Du tycker om att vinna och engagerar dig i beslut och i din framtid.
Självständig och tycker om att arbeta under eget ansvar, samtidigt som du uppskattar att vara en del i ett team.


Din erfarenhet
Tidigare erfarenhet som mediesäljare är meriterande men tjänsten passar även den som är i början av sin säljkarriär. För att du ska lyckas i rollen tror vi att du har en eftergymnasial utbildning från universitet, högskola eller YH-utbildning, entreprenörsanda – du kan presentera och sälja ditt koncept kreativt.


Om rollen
Ett spännande arbete där du får lära dig försäljning från grunden. Kontinuerlig utbildning för att du ska fortsätta att utvecklas som säljare. En energifylld arbetsplats där många nyckeltalanger med olika bakgrund och expertis skapar en stark sammanhållning.


Dina arbetsuppgifter
Som Account Manager driver du egna content marketing kampanjer från idé till färdig produkt med eget budgetansvar. Genom att styra och leda säljprocessen från prospektering och konceptförsäljning, till avslut och projektledning, hjälper du dina kunder att stärka deras varumärke i print och digitalt, samt driver försäljning inom deras marknad.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Säljare solceller

Utesäljare
Läs mer Jun 5
Nu söker vi Sveriges skarpaste säljare. Vill du vara en del av ett snabbväxande bolag inom en lysande bransch med stor potential och efterfrågan så är detta din möjlighet.
Som säljare kommer du vara ansvarig för bolagets fantastiska kunder och ingå i ett snabbt växande säljteam där allt är möjligt. Det är ett ansvarstagande bolag både för sina kunder och sina medarbetare, det är viktigt att kunderna alltid är nöjda med arbetet från första kontakt och hela livscykeln av deras produkter och tjänster. De har kvalité i allt de gör. Du behöver gilla att driva ny försäljning och hitta nya kunder. Kunderna kommer vara både inom B2C och B2B.
De är glada över att kunna bidra till en ljusare framtid och att minska användningen av fossila bränslen. Många av kunderna känner också en frihetskänsla av att veta att man är självförsörjande av el, speciellt i dessa tider! De känner sig stolta över att kunna erbjuda denna möjlighet till kunder och samtidigt bidra till att minska världens klimatpåverkan.
För att passa i jobbet som säljare tror vi att du är en driven säljare som ser fram emot att gå till jobbet på morgonen och tar stolthet i att leverera riktigt bra resultat. Samtidigt tycker du att kundens bästa är viktigt och brinner för att skapa nöjda kunder.
Tjänsten är i Stockholmsområdet med huvudkontor i Kista, tjänsten innebär tid både på kontoret och ute hos kund.

Ansök nu

Key Account Manager Displaymedia

Key account manager
Läs mer Jun 5
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi söker just nu säljkollega för vår kunds räkning. Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se


Key Account Manager Displaymedia
Nordens största mediekoncern satsar framåt och digitalt!
Vi behöver därför utöka med en Key Account Manager som tillsammans med försäljningschefen ska driva affärsområdet Display framåt. Du kommer att ha en stor delaktighet i att forma affären och få ett stort ansvar. Du kommer att bli en nyckelperson inom försäljning på nätet i huvudsak. Du rapporterar till försäljningschefen ansvarig för display.

Arbetsuppgifter
Aktivt säljarbete med mediabyråer och slutkunder
Ta fram idéer och koncept som löser våra kunders utmaningar
Vara spindel i nätet mellan produkten, kunden och idéen
Vara en rådgivare i kundens totala medieval
Workshops med kunder och mediebyråer
Bidra till att öka bolagets marknadsandel

Som person har du ett starkt driv, både för din egen försäljning men även för att ta egna initiativ och driva affärsområdet framåt. Du är självgående och tänker gärna utanför ramen för att nå det bästa resultatet för kunden. Du har en hög energinivå och sprider glädje runtomkring dig. Du jobbar gärna i ett högt tempo. Du utmanas och motiveras av en stark säljkultur där målsättning, resultat och säljglädje är starka värdeord.
Du kommer att sitta tillsammans med oss på kontoret i Stockholm. Vi är idag ca 55 personer.


Tillträde
Tillträde för tjänsten är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
Språk
Svenska


Utbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre


Kvalifikationer
2-3 års erfarenhet av digital mediaförsäljning
Ett starkt nätverk hos mediebyråer i Sverige, främst Stockholm
Goda dokumenterade säljresultat.


Anställningsform
Vanlig anställning , tillsvidare , heltid


Lön
Fast och rörlig lönAnsökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Säljare digital annonsering

Mediasäljare
Läs mer Jun 5
Säljare digital annonsering till nytänkande start-up


Hos vår kund kommer du få bra utvecklingsmöjligheter i en snabb start-up miljö. Du kommer komma in tidigt i företaget och vara en del av en spännande resa att förändra en hel bransch.


Företaget
Vår kund startade för 4 år sen av 5 grundare med en stark vision om att förändra och digitalisera den traditionella delen i medievärlden/branschen. Idag är de 25 anställda med 3 kontor i 3 olika länder och som säljare kommer du sitta i centrala lokaler i Stockholm med kontor i Malmö och tillhöra ett växande team med idag 15 personer. Deras driv, entreprenörsanda och stora passion driver företaget framåt och som en del av vår kunds team kommer du få vara med på en häftig resa för att förändra och utveckla en utav världens största branscher. Vår kund arbetar med en digital och onlinebaserad produkt som riktar sig till Sveriges största annonsörer och varumärken för att kunna rapportera, följa upp och utvärdera risker och störningar inom den digitala kommunikationen. Gemensamt för alla på bolaget är att det finns en stark vision om att förbättra annonsmiljön inom branschen och genom att digitalisera olika processer kunna hjälpa alla olika parter i projektet att på ett effektivt sätt få ta del av all information som berör aktuella projekt.


Rollen
I samarbete med vår kund som är ett nytänkande Start-up inom e-commerce söker vi nu efter en erfaren men nytänkande säljare som vill bli en del av vår kunds befintliga sälj team. I rollen som säljare kommer du främst ha kontakt med stora företag inom retail, e-tail och e-commercebranschen där du kommer ha kontakt med flera olika intressenter i ditt vardagliga arbete. Ofta kommer du arbeta i längre säljprocesser där relationsskapande och nya sätt att tänka på kommer ta dig framåt. Det vardagliga arbetet handlar om mycket fysiska möten och det är en klar fördel om du känner dig trygg i att prata inför grupp och göra mindre presentationer kring vår kunds produkter. Sist men inte minst handlar rollen om ett bra samarbete där du och resten av företaget tillsammans kommer arbeta i ett team för att nå rätt mål. Har du erfarenhet av sälj inom SaaS eller bara ett stort intresse är det mycket meriterande.
Vi tror att du sedan tidigare har viss erfarenhet av försäljning över telefon, starkt meriterande om du tidigare jobbat med annonsförsäljning.


Du erbjuds
Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak där alla får vara med att påverka. Genom löpande avstämningar stöttar vi varandra och hittar tillsammans vägen till framgång. Vi håller en hög energi och har ofta olika former av säljtävlingar med fina priser.
Vi erbjuder bra förmåner och lönevillkor för alla våra anställda.
- Du får en bra grundlön och erbjuds en av marknadens mest attraktiva provisionssystem
- Du får förmåner som mobiltelefon och dator
- Du får en personlig utvecklingsplan med starka utvecklingsmöjligheter – satsar du på oss satsar vi på dig!


Beskriver du dig själv som affärsmannamässig, driven och gillar att arbeta i ett högt tempo? Då är det kanske dig vi söker!


Vi ser gärna att:
Du har minst 3 års erfarenhet av B2B, gärna inom medie försäljning (Digital- och onlineförsäljning)
Har eftergymnasial utbildning inom relevant ämnesområde
Goda kunskaper inom engelska
Du är lyhörd, kommunikativ, kreativ och passionerad för ditt arbete
Du är självgående och en riktig problemlösare
Du är resultatorienterad och fokuserad på att bygga långvariga kundrelationer
Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega!


Meriterande:
Mediesäljare, mer än 3 års erfarenhet

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som säljare hos vår kund tror vi att du har ett högt driv och att du trivs i en dynamisk miljö och att alltid tänka nytt och hur man kan utveckla befintliga processer. Har du ett extra intresse och erfarenhet av försäljning inom E-commerce, Digitalisering och att kombinera detta med kontakter inom online- eller mediebranschen tror vi att du kommer passa perfekt.


Övrigt
Tjänsten är stationerad i Malmö och innebär bearbetning på den svenska marknaden. Grundlönen ligger på en marknadsmässig nivå med bonus- och provisionsavtal.


Ansökan
I denna rekrytering lämnas ansökan via Talent&Partner;. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Alla våra lediga tjänster hittar du på www.talentpartner.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Framgångsrik säljavdelning söker en Key Account Manager – mediabyråteam

Key account manager
Läs mer Jun 1
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi söker just nu säljkollega för vår kunds räkning. Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se


Framgångsrik säljavdelning söker en Key Account Manager – mediabyråteam

Bolaget är ett kvalitetsmedia, som publiceras i flera kanaler: papper, webb och mobilt, med en stark position på den svenska marknaden och ingår i den norska mediekoncernen som har verksamheter i 42 länder. Förändringsarbete pågår med en tydlig målgruppsstrategi och marknadsfokus har varit framgångsrikt och vi ökar i räckvidd totalt sett, mycket tack vare vår starka position i alla kanalerna.


Arbetsbeskrivning
Rollen som Key Account Manager innebär att du ansvarar och driver försäljningsarbetet mot två av Sveriges mediabyråer och våra gemensamma slutkunder, aktivt hjälper kunder att öka sitt resultat och ständigt bearbetar marknaden för att skapa nya affärskontakter.

Som Key Account Manager i mediabyråteamet är du med i ett team som ansvarar för några av bolagets viktigaste kunder. Fokus ligger i helheten att leverera önskad effekt genom alla våra kanaler för våra kunder.

Du har egen budget och aktivitetsmål men mäts också på teamets resultat mot uppsatta mål.

Du träffar slutkund, media- och reklam- och PR byrå och du förväntas ständigt utveckla dina nätverk inom branschen, komma med kreativa nya lösningar för att i slutändan kunna ge dina kunder maximal avkastning på sina investeringar.

Vem är du?
Du som söker tjänsten som Key Account Manager har minst fem års erfarenhet av framgångsrikt försäljningsarbete inom media med erfarenhet från de digitala kanalerna. Det är viktigt att du förstår alla kanalerna och hur de kan bidra i mediamixen för våra kunder.

Du har goda kunskaper i det svenska språket, en utvecklad presentationsförmåga, muntlig såväl som skriftlig. Du är en van användare av MS Office och då främst i PowerPoint och Excel.

Som person är du driven, kreativ, självmotiverande och har ett starkt mål- och resultatfokus. Du har en utvecklad affärsförståelse, drivs av att utvecklas som säljare och vågar göra det oväntade. Du kan snabbt sätta dig in i verksamheten. Tjänsten kräver att du har en passion för sälj och trivs i högt tempo i en föränderlig värld som mediabranschen är inne i just nu.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder bra anställningsvillkor i en spännande, utvecklande och kreativ miljö. Här jobbar man ständigt med förbättring och utveckling där du blir en del i det arbetet. Kulturen är transparent och du får daglig coaching och feedback med fokus på din personliga utveckling som säljare. Säljorganisationen har bland annat vunnit priser för branschens bästa säljorganisation och Sveriges bästa säljare.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Internationellt bolag söker Sales Manager Nordics

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Internationellt bolag söker Sales Manager Nordics

Bolaget levererar prestationsbaserad marknadsföring globalt och har över 1500 anställda i 32 kontor i Nord- och Sydamerika, Europa och Asien-Stillahavsområdet, som hjälper över 7500 annonsörer från hela världen med direkta relationer med över 10.000 publicister.


Rollens huvudsakliga uppgifter:
Tillväxten i Norden är en återspegling av hur bolagets marknadsandelar ökar med stora nordiska varumärken.
Därför öppnar vi upp för en expansion av det nordiska säljteamet. Du kommer att rapportera till den nordiska försäljningschefen i Stockholm.
Vår styrka som produkt ligger i 3 viktiga vertikaler: resor, e-commerce och classifieds. Denna roll innebär en hel del proaktiv uppsökande försäljningsaktivitet.

Ansvar:
• Nå och överträffa säljmål och samtidigt bidra till övergripande teamets budget
• Skapa nya relationer med direktkunder och mediebyråer
• Utveckla relationer på alla nivåer från marknadschef till styrelseledamot
• Maximera kundlojalitet genom att utveckla relationer med nyckelkunder
• Identifiera och förstå trender inom branschen, vad som gör en kampanj framgångsrik och tillämpa lärdomar för att generera ytterligare nya affärer och löpande bättre resultat
• Nå kvartalsbudget och dina intäktsmål

Din erfarenhet:
• Minst 3 års digital medie erfarenhet av försäljning i branschen, helst mycket bekant med prestationsbaserad marknadsföring från till exempel affiliatenätverk eller sökbolag
• Erfarenhet från uppsökande försäljning inom branschen och gärna mot byrå- och direktkunder
• Gedigen erfarenhet av att med god framgång skapa nya affärer
• Erfarenhet från att presentera medieplaner och förhandla kring dessa samt en förmåga att övertyga på alla nivåer i en byrå eller hos direktkund
• Erbjuda exceptionell standard när det gäller kundservice
• Du är passionerad av att lära dig om nya medier och vill vara med i utvecklingen av hur bolaget kan definiera och sätta nya gränser i online reklambranschen
• Förstå hur huvudtekniken fungerar och har förmågan att förklara detta på ett bra sätt till en byrå eller annonsör
• Förstå lokala och internationella medielandskapet och bolagets ställning i det samma
• Påvisbar kunskap inom onlineannonsering
• Förmåga att arbeta och leverera goda resultat i en dynamisk miljö och ett mindre team
• Förmåga att arbeta i en snabbrörligt företag och bransch
• Kunskap om konkurrerande produkter och bolag är ett stort plus
• En obestridlig vilja att lyckas

Nyckelkompetenser:
• Resultat orienterad personlighet
• Hög nivå av kommunikation och presentationsteknik gällande branschen och medielandskapet
• Entusiasmerande personlighet och en god en förmåga att nå rätt person i en organisation och skapa affärsmöjligheter med den samma
• Förmåga att prioritera inför krävande deadlines
• Affärsmannaskap

Boaget erbjuder:
• Konkurrenskraftig grundlön
• Fast bonusstruktur
• Kontor centralt beläget i Stockholm
• En möjlighet att arbeta i ett företag där man hela tiden flyttar gränsen för vad som är möjligt, och framtiden är mycket ljus
• Även om du är en del av ett team som du har chansen att hantera din tid självständigt
• Därför är en stark drivkraft och disciplin är nödvändig


Vi hoppas du delar samma passion för e-handel, reklam och online-relaterad teknik. Vi värdesätter lagarbete, öppenhet, teknisk innovation och resultatinriktat tänkande.
Företagskulturen handlar om att attrahera och behålla de bästa talangerna och kunderna. Vi strävar efter att belöna kompetens så det finns fantastiska möjligheter för rätt kandidat.

Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Junior Partner Manager

Mediasäljare
Läs mer Jun 2
Ser du möjligheterna med datadriven försäljning & performance marketing? Vill du arbeta med ledande varumärken och kunna erbjuda partnererbjudanden via kanaler som TV, utomhus, SMS och nyhetsbrev?
Då ska du söka rollen som Junior Partner Manager hos oss!
Du kommer att arbeta med befintliga kunder men även sälja in nya partnerföretag. I din portfölj, för att hjälpa kunderna att öka sin försäljning och stärka sitt varumärke mot våra medlemmar, finns en rad olika digitala annonspaket som bland annat innehåller kampanjer i TV och utomhus, display på vår sajt, nyhetsbrev, native, sociala medier. Eftersom vi arbetar datadrivet har du tillgång till viktiga insikter, statistik och analyser kring hur våra medlemmar agerar och konsumerar våra kunders produkter och tjänster, och framgångsrika kundcase som visar att vår affärsmodell ökar våra partners försäljning och stärker deras varumärke.
För att bli framgångsrik som Junior Partner Manager hos oss bör du ha arbetat med datadriven marknadsföring och försäljning. Förmodligen har du erfarenhet av försäljning inom media eller har en bakgrund inom försäljning med en gedigen kunskap inom digital marknadsföring. Som person har du ett uttalat affärssinne, initiativkraft, kreativitet och ett tydligt resultatfokus. Är du dessutom en vinnarskalle, som även ser till teamet och har en ödmjuk inställning till kollegor och kunder, ska du absolut söka tjänsten.
För att bli framgångsrik som Junior Partner Manager hos oss bör du ha arbetat med datadriven marknadsföring och försäljning. Förmodligen har du erfarenhet av försäljning inom media eller har en bakgrund inom försäljning med en gedigen kunskap inom digital marknadsföring. Som person har du ett uttalat affärssinne, initiativkraft, kreativitet och ett tydligt resultatfokus. Är du dessutom en vinnarskalle, som även ser till teamet och har en ödmjuk inställning till kollegor och kunder, ska du absolut söka tjänsten.

Ansök nu

Serviceelektriker laddstationer och solcellsanläggningar

Serviceelektriker, installation
Läs mer Maj 15
Nu har du chansen att bli en del av ett härligt team som levererar högkvalitativa installationer till våra kunder. Du är en vardagshjälte som blir ansiktet utåt för hela organisationen. Har du även erfarenhet inom el- och serviceinstallationer inom just batterilagring, solpaneler och laddstationer? Toppen, då är det dig vi söker! Vem är du? Du är en viktig del i allt vi gör. Alla våra installationer kräver en varsam hand av en kompetent elektriker för att fungera. I detta arbete blir du både vår och kundens vardagshjälte. Din vardag är varierande där största delen av ditt arbete utförs ute hos kund, så det är bra om kommunikation och kundkontakt känns naturligt för dig. Du arbetar tätt med våra projektledare, arbetschefer och montörer, därför lägger vi stor vikt vid att du är samarbetsvillig, strukturerad och kommunikativ. En annan viktig egenskap är att du är självgående och därmed vågar ta egna initiativ i en föränderlig miljö.


Ditt arbete består bland annat av
Ombyggnationer av elcentraler, mätarskåp och ställverk.
Installationer och driftsättning av laddstationer, solcellsanläggningar och batterier ute hos våra kunder.
Överlämning till och utbildning av kund.


Krav för att söka tjänsten
Du är minst 1:A-årsmontör eller högre.
Du har B-körkort.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift.


Detta erbjuder vi dig


Du frihet i ditt arbete. Du kommer ha ett roligt arbete med goda förmåner, arbetsvillkor och möjligheter till utveckling. Du får en egen fullkittad servicebil utrustad med de verktyg du behöver för att utföra ditt arbete på bästa sätt. Du får även möjlighet att delta i interna tävlingar och bonussystem.

Ansök nu

Installatör av solceller

Installationstekniker
Läs mer Jun 4
Vår kund är en komplett leverantör inom solenergi och ett snabbväxande bolag med 100-årig historia.
Dre erbjuder lösningar inom solceller, batterilagringar, elbilsladdningar, elinstallationer.
Deras medarbetare bidrar med kunskap och kompetens inom allt från solenergi, batterilagring, växelriktare och elbilsladdning till hållbara energilösningar. Vår personal består av olika roller som alla är experter inom solenergi och elbilsladdning i form av projektledare, solenergiingenjörer, solcellsprojektörer, montörer, snickare, takläggare och elektriker.
De är ansvarsfulla och allt arbete bedrivs med kunskap och engagemang och vi sätter alltid våra kunder i centrum.
Nu söker de montörer av solceller. Vill du vara en del av ett snabbväxande bolag inom en bransch med stor potential och efterfrågan så är detta din möjlighet.
Som montör kommer du vara ansvarig för att montera solceller åt kunder och ingå i något av deras team med montörer. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av att installera solceller, vi värdesätter dina personliga egenskaper och hos oss får du all relevant utbildning som behövs och lite till, för att du och vi ska lyckas med vårt jobb. De tummar inte på kvalitén varken hos anställda eller kunder.
De är glada över att kunna bidra till en ljusare framtid och att minska användningen av fossila bränslen. Många av deras kunder känner också en frihetskänsla av att veta att man är självförsörjande av el, speciellt i dessa tider! De är stolta över att kunna erbjuda denna möjlighet till kunder och samtidigt bidra till att minska världens klimatpåverkan.
För detta företag är kvalitet och nöjda kunder a och o och där kommer du som en del av företaget vara mycket viktig. De värdesätter sina medarbetare högt. Hållbarhet ska finnas i alla led.
För att passa i jobbet som montör tror vi att du gillar att jobba med kroppen, är händig och tycker om att jobba utomhus, i huvudsak på ett tak. Det är en fördel om du har B-körkort.

Ansök nu

Media säljare B2B – Stockholm city

Account manager
Läs mer Maj 24
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?!


Just nu söker vi efter ny säljkollega till en av våra kunder.


Media säljare B2B – Stockholm city
Account Manager inom media
Bolaget hjälper varumärken att skapa engagerande innehåll och leverera affärsresultat med kampanjer inom content marketing och native advertising. Erbjuder en skräddarsydd lösning av distributionskanaler inom print, webb, mobil, video, events och sociala medier. Innehållet levereras via bolagets starka distributionsnätverk – där 20 av Europas ledande mediepartners ingår, samt via våra egna kanaler bestående av 210 ämnesspecifika, digitala sidor tillgängliga på sju olika marknader. Bolaget finns i Stockholm och Danmark och har idag cirka 70 anställda. Nu befinner sig bolaget i en stark tillväxtfas och söker därför nya medarbetare som vill göra karriär inom mediebranschen.


Är du en stresstålig lagspelare som tycker om att ta stort ansvar, som ser möjligheter istället för problem och som vill jobba med försäljning i en kreativ miljö? Då kan vi erbjuda dig erfarenheter för livet och en karriärgrund, internt såväl som externt.


Om tjänsten:
Som Account Manager driver du egna content marketing kampanjer från idé till färdig produkt med eget budgetansvar. Genom att styra och leda säljprocessen från prospektering och konceptförsäljning, till avslut och projektledning, hjälper du dina kunder att stärka deras varumärke i print och digitalt, samt driver försäljning inom deras marknad. Varje år ansvarar du för sex olika kampanjer där du är ensam ansvarig för annonsförsäljningen, vilken upptar merparten av din arbetstid. Tillsammans med våra kunder bygger du även upp det redaktionella innehållet, hittar intressanta intervjupersoner och säkerställer att alla annonser, texter och bilder är mottagna i god tid före distribution.


Vi erbjuder:
En bra grundlön med provision. Ett spännande arbete där du får lära dig försäljning från grunden. Kontinuerlig utbildning för att du ska fortsätta att utvecklas som säljare, bland annat med Media Sales Academy
En energifylld arbetsplats där många nyckeltalanger med olika bakgrund och expertis skapar en stark sammanhållning. Möjligheten till en intern karriär i Sverige såväl som internationellt – ledaregenskaper och ambitioner är något vi ser mycket positivt på


Dina kvalifikationer och egenskaper:
Tidigare erfarenhet som mediesäljare är meriterande men tjänsten passar även den som är i början av sin säljkarriär. För att du ska lyckas i rollen tror vi att du har
Eftergymnasial utbildning från universitet, högskola eller YH-utbildning
Entreprenörsanda – du kan presentera och sälja ditt koncept kreativt. Utbildning och erfarenhet i all ära, det är dina personliga egenskaper som avgör.


För att trivas hos oss och med din roll är du:
Lösningsorienterad och ser möjligheter i alla utmaningar.
Strukturerad och organiserad.
Orädd – du gillar att förhandla med personer i ledande positioner.
Driven och målinriktad.
Du tycker om att vinna och engagerar dig i beslut och i din framtid.
Självständig och tycker om att arbeta under eget ansvar, samtidigt som du uppskattar att vara en del i ett team.
Är du den vi söker?


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner; Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev samt även gärna foto. Skicka din ansökan till work@talentpartner.se


Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar branschens bästa kandidater. Vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Digital mediasäljare, lokala och nationella varumärken!

Mediasäljare
Läs mer Jun 1
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Om bolaget
Bolaget är en prisvinnande organisation som växer och söker en ny kollega!
Med fokus på räckvidd av lokala mediehus och starka varumärken. De arbetar med digitala affärer där kunden ska få maximal avkastning i via marknadsföring.
De är ett härligt och drivet team, som alltid strävar efter att utvecklas för att ständigt ligga i framkant inom branschen.
Vill du vara med och utveckla bolagets digitala annonsverksamhet och arbeta som digital mediasäljare? Skicka in din ansökan på direkten!


Arbetsbeskrivning
Som digital mediasäljare kommer du att säljer du en portfölj av starka lokala och nationella varumärken.
Vidare innebär även din roll som digital mediesäljare att i huvuduppgift sälja digitala annonserings paket. Du bearbetar och besöker framförallt små- mellan och stora företag. Du är ansvarig för hela säljprocessen, från att boka möten till avslut och uppföljning. Du får egna målsättningar och en individuell försäljningsbudget.


Kvalifikationer/om dig
Vi söker dig som har säljerfarenhet, allra helst digital försäljningserfarenhet. Samt att du har ett stort intresse och inblick i den digitala världen. Meriterande med studier inom branschen.
Som person är du målinriktad men har samtidigt en bra teamkänsla. Kunna ta initiativ och arbeta lösningsfokuserat. Du arbetar proaktivt och strukturerat.
Stor vikt läggs vid den personliga matchningen, att det finns både driv och glimten i ögat.
Krav på körkort då resor inom marknadsområdet ingår.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Ekonomiassistent till bolag i tillväxt

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 2
Är du nyutexad? Drivs du av att arbeta kommunikativt, strategiskt och självständigt med ekonomi på daglig basis? Vill du vara med på en långsiktig resa tillsammans med ett härligt team och ett växande bolag?
Just nu söker vi en senior ekonomiassistent som kommer att hantera det yttersta ansvaret över både ekonomin, utlägg och kvitton och till viss del redovisningen för bolaget i stort.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Talent&Partner; men att du kommer anställas direkt hos vår kund.


Information om tjänsten
Rollen omfattar alltifrån kvittoredovisning, utläggshantering till viss del redovisning, fakturering och ekonomifrågor och du behöver därför du vara bekväm med att arbeta i en miljö som präglas av självständighet och struktur där vissa dagar är mer intensiva än andra.
Rollen kräver dessutom att du är en flexibel person som ständigt strävar efter att tillgodose verksamhetens och kundernas behov. Företaget ser att goda resultat och prestationer kommer bidra positivt till individuell utveckling och framgång. Din vilja kommer vägleda dig i din utveckling.
Du erbjuds


En utvecklande roll som ekonomiassistent
Ett team bestående utav glädje och samarbete
Möjligheten att bidra med dina kompetenser till ett växande bolag


Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiansvarig kommer du självständigt att hantera verksamhetens ekonomi, kund- och leverantörsreskontra och fakturering.


Du kommer exempelvis att arbeta med


Löpande utläggsbetalningar och avstämningar
Ekonomi på daglig basis
Löpande kund- och reskontrahantering
Likviditetsöversikt, veckobasis
Löpande fakturering
Uppföljning av kalkyler (genomgång av varje kund en gång per kvartal)
Utifrån ekonomisk information bistå VD med förslag på åtgärder för att öka lönsamheten i bolagen
Diverse andra arbetsuppgifter som kan förekomma på mindre företag/kontor kopplat till ekonominVi söker dig som:


Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi och redovisning
Innehar B-körkort
Har obehindrade kunskaper i det svenska språket i tal och skrift
Har goda kunskaper i officeprogrammen
Har mycket goda kunskaper i det engelska språket i tal och skrift


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med dessa typer av arbetsuppgifter i mindre företag.


Dina personliga egenskaper är viktigt för hur väl du kommer att trivas i rollen.
Vi söker därför dig som gillar att ta ansvar, är strukturerad och proaktiv i ditt arbete. Du ska också besitta en god kommunikativ- och samarbetsförmåga med en känsla för detaljer och noggrannhet.
Som person är du lösningsorienterad, resultatinriktad och gillar att ständigt arbeta med förbättringar.

Ansök nu

Key Account Manager

Key account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Om AdProfit:

AdProfit hjälper årligen 100+ företag med digital marknadsföring på Nordens Affärs och Finanssajter.

Vi erbjuder våra annonsörer digitala annonslösningar på över 70 premiumsajter som representerar målgrupper inom B2B, Finans och Premium Konsument. På kort tid har vi tagit en ledande position inom dessa segment med ett erbjudande i absolut framkant.

Vi är ett glatt gäng med en stark bolagskultur som präglas av framåtanda, höga förväntningar på arbetskamrater och ett energirikt arbetsklimat. Vi jobbar hårt för varandra och värdesätter en öppen bolagskultur med glad och positiv stämning. 

AdProfit har länge befunnit sig på en stark tillväxtkurva och behöver nu bli fler på Säljavdelningen. Vi söker därför en produktiv och affärsinriktad KAM säljare som älskar försäljning, kundrelationer och lagspel.

VO2 Cap Holding AB (publ) är en kvalitetsförvärvare som förädlar och expanderar entreprenörsbolag inom media och tech med tydlig värdepotential. I koncernen ingår de helägda dotterföretagen Netric Sales, Leeads, AdProfit, Livewrapped, Borg Owilli och intresseföretaget Zalster AB. Styrelseordförande och medgrundare är medieprofilen Douglas Roos och koncern-VD är Bodil Ericsson Torp med ett långt förflutet inom bland annat Bonnier och Aller Media. 

Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär långsiktig och relationsbyggande försäljning mot Slutkund och Mediebyrå. Mot dessa förväntas du sälja AdProfits samtliga digitala annonsprodukter. Du kommer att ingå i ett erfaret säljteam som arbetar tätt tillsammans. Stort ansvar kommer att utdelas från start – men med full support från övriga teamet. Rapportering sker till Försäljningschefen.

Profil:

Cultural Fit är av stor vikt för oss. På AdProfit innebär det att du är utåtriktad, ödmjuk, och en lagspelare som älskar att vinna och ha kul. Du tycker om att sprida positiv energi och vill hjälpa till. Utöver det letar vi efter följande egenskaper:

Produktiv - du sjösätter och tar saker i mål på ett effektivt sätt

Lyhörd – du hänger med på vad som sker på marknaden och använder det till din fördel

Lösningsorienterad – ser och hittar lösning där många kan se problem eller hinder

Resultatdriven – du älskar att slå uppsatta KPI och Budgetar

Utåtriktad – du drivs av att bygga nya kund och affärsrelationer

Nyfiken – du vill ständigt lära dig mer och förbättra

Snabbfotat – du räds inte förändringar och söker hela tiden efter nya möjligheter

Kommunikativ – du är skicklig på att utrycka dig i såväl tal som i skrift

Meriter:

Vi söker någon som har minst ett års erfarenhet från den digitala marknaden. Samtidigt lägger vi vikt på att du kan uppvisa att du har slagit dina budgetar, är produktiv och har vana att jobba mot uppsatta KPI.

Vad vi kan erbjuda:

En KAM tjänst hos oss innebär mycket ansvar från start. Vilket i sin tur innebär att utvecklingsmöjligheterna är stora. Du kommer att utveckla dina säljkunskaper och ges en möjlighet att bygga en stark egen position på den digitala mediemarknaden i Sverige. Som en del av AdProfit får du också vara med och bygga bolaget vidare och påverka i vilka riktningar vi springer och hur vi kan förbättra oss. Från vårt grymma kontor mitt i stan med utsikt över takåsarna kan vi erbjuda en riktigt härlig atmosfär! 

Start:

Omgående start

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.

Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.

Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Ansök nu

Säljare solceller

Affärsresesäljare
Läs mer Jun 4
Nu söker vi Sveriges skarpaste säljare. Vill du vara en del av ett snabbväxande bolag inom en lysande bransch med stor potential och efterfrågan så är detta din möjlighet.
Som säljare på Revolt Powercharge AB kommer du vara ansvarig för våra fantastiska kunder och ingå i ett snabbt växande säljteam där allt är möjligt. Revolt är ett ansvarstagande bolag både för sina kunder och sina medarbetare, för oss är det viktigt att kunderna alltid är nöjda med vårt arbete från första kontakt och hela livscykeln av våra produkter och tjänster. Revolt är kvalité i allt vi gör. Du behöver gilla att driva ny försäljning och hitta nya kunder. Kunderna kommer vara både inom B2C och B2B.
Vi är glada över att kunna bidra till en ljusare framtid och att minska användningen av fossila bränslen. Många av våra kunder känner också en frihetskänsla av att veta att man är självförsörjande av el, speciellt i dessa tider! Vi känner oss stolta över att kunna erbjuda denna möjlighet till kunder och samtidigt bidra till att minska världens klimatpåverkan.
För att passa i jobbet som säljare hos oss på Revolt tror vi att du är en driven säljare som ser fram emot att gå till jobbet på morgonen och tar stolthet i att leverera riktigt bra resultat. Samtidigt tycker du att kundens bästa är viktigt och brinner för att skapa nöjda kunder.
Tjänsten är i Stockholmsområdet med huvudkontor i Kista, tjänsten innebär tid både på kontoret och ute hos kund.

Ansök nu

Abonnemangssäljare till framgångsrikt bolag!

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Jun 4
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Just nu söker vi efter nästa säljkollega till en av våra kunder.


Tjänsten går ut på att via telefon sälja och marknadsföra mobila tjänster till privatpersoner.
Karriärmöjligheterna inom företaget är mycket goda, då vi hela tiden växer och får nya uppdrag. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning inom sälj- och kundhantering tillsammans med tävlingar och generösa priser.
Det är ett krav att du behärskar svenska språket i både tal och skrift men i övrigt krävs ingen tidigare erfarenhet av försäljning då vi utbildar på plats.
DU har drivet, VI ger dig de verktyg som behövs för att utvecklas till en prisbelönt säljare!


Vi söker dig som:
-Vill tjäna mycket pengar, är hungrig och framförallt har en vinnarskalle!
-Som person är du driven och söker alltid en lösning på de hinder du stöter på.
-Du är förtroendeingivande och har en vilja att alltid nå de mål som sätts upp. Om du är rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom vår organisation.
-Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inte ett krav.
Din personlighet är det som avgör om du är en passande kandidat, det viktigaste är att du är en glad person med ett leende som lätt smittar av sig!


Vi erbjuder dig:
-En lättsåld produkt som inte kräver någon tidigare säljerfarenhet!
-Tävlingar med generösa priser!
-Karriärmöjlighet inom företaget!
-Kontinuerlig coaching.
-Säljutbildning och vidareutbildning.
-Stora utvecklingsmöjligheter.


Typ av anställning: Tillsvidare (heltid)
Tillträde: Omgående enligt överenskommelse
Övrigt: För allas trivsel råder dresscode "propert och städat" på kontoret
Arbetstider: 08:00 - 17:00 måndag-fredag
Ansök i första hand genom att skicka CV/Personligt brev enligt nedan. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga så snart vi kan och behandlar ansökningar löpande.


Ansökan
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag via länken eller på work@talentpartner.se!
Se gärna också alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Sales Project Manager

Mediasäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Bli en expert inom sälj och content marketing!

Om Mediaplanet

Mediaplanet har gått från två personer i Stockholm till 350 anställda i 12 länder sedan starten 2002 på grund av en sak – ägarskap. Mediaplanet är en del av Caybon, en koncern som består av fyra andra företag: Appelberg, N365, Newsner och Splay One.

Vi skapar engagerande content marketing, där vi distribuerar våra kampanjer i Sveriges största dagstidningar och på Facebook, Instagram och LinkedIn. Idag är Caybon en av de större publicisterna i Sverige på sociala medier.

Tempot på kontoret är högt och vår framgång kommer från att vi hjälper varandra och sätter stort värde i att nå egna och gemensamma mål. Om du jobbar hårt och levererar har du chans att göra karriär inom vår koncern, vi internrekryterar i princip samtliga seniora roller.

Om rollen

Idag är Mediaplanet i en stor expansionsfas, där vi söker förstärkning i form av talangfulla personer som vill jobba inom sälj och skapa engagerande kampanjer.

Som Sales Project manager på Mediaplanet ansvarar du för att sälja in och skapa content marketing-kampanjer som hjälper företag att nå sina målgrupper med riktigt vasst innehåll. Hos oss står våra kunders genomslagskraft i fokus.

Ansvarsområden

Identifiera kundsegment och företag via research

Kontakta och sälj ni våra marknadsföringslösningar till företag via telefon, teams och mejl.

Skapa presentationsinnehåll för möten med företag

Representera Mediaplanets varumärke i kontakt med företag

Finansiellt ansvar för egna kampanjer och uppnå uppsatta budgetmål

Koordinera marknadsföringsinnehåll för företag

Lansera kampanjer och följa upp företagens medverkan

För att lyckas bra i den här rollen ska du ha ett högt driv och viljan av att hitta nya möjligheter. Försäljning är kärnan i rollen och du måste tycka att det är kul att lösa våra kunders marknadsföringsutmaningar. Du har även ett produktionsteam på plats som tar fram allt innehåll som våra kunder behöver, både i rörlig form och i text. Rollen kommer lära dig bli en framgångsrik säljare och göra dig till en Content Marketing-expert i hjärtat av Stockholm.

Din profil

Vi söker dig som är resultatdriven, ansvarstagande, positiv, prestigelös och välorganiserad – dessa är bra egenskaper för att passa in på Mediaplanet. Vi ser gärna att du är nyexaminerad eller arbetat ett antal år på marknaden. Vi har en stark företagskultur, där arbete går i hand med att ha kul

Det är meriterande om du har några av följande kvalifikationer:

Erfarenhet av försäljning via telefon och teams

Ha förståelse för marknadsföring, inom sociala medier och/eller printmedia

Flytande språkkunskaper inom svenska och engelska

Stark koordinationsförmåga att möta deadlines

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Mediaplanet med Talent&Partner;.

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.seSe alla kunder och lediga jobb via www.talentpartner.se

Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.

www.talentpartner.se

Ansök nu

Junior Partner Manger

Account manager
Läs mer Maj 25
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi söker just nu kollega för vår kunds räkning.

Vi söker Junior Partner Manager till Refunder

Ser du möjligheterna med datadriven försäljning & performance marketing? Vill du arbeta med ledande varumärken och kunna erbjuda partnererbjudanden via kanaler som Webb-tv, Play-tv, SoMe, App-Push, display-annonsering, utomhus, SMS och nyhetsbrev?

Då ska du söka rollen som Junior Partner Manager hos oss!

Med 733 000 medlemmar som köper varor och tjänster för närmare 1,5 miljarder är svenska Refunder Sveriges största lojalitetsprogram för nätshopping. Marknaden för Cash-Back växer kraftigt över hela världen, inte minst i Sverige, och bland våra 1 200 kunder finns idag företag som Amazon, Samsung, Hotels.com och Zalando.

I vår fortsatta tillväxtresa behöver vi nu förstärka och utveckla vår försäljningsavdelning ytterligare. Om du inte redan känner till oss kan du se en kort film om oss här.

Om din roll som Junior Partner Manager

Du kommer att arbeta med befintliga kunder men även sälja in nya partnerföretag. I din portfölj, för att hjälpa kunderna att öka sin försäljning och stärka sitt varumärke mot våra medlemmar, finns en rad olika digitala annonspaket som bland annat innehåller kampanjer i TV och utomhus, display på vår sajt, nyhetsbrev, native, sociala medier. Eftersom vi arbetar datadrivet har du tillgång till viktiga insikter, statistik och analyser kring hur våra medlemmar agerar och konsumerar våra kunders produkter och tjänster, och framgångsrika kundcase som visar att vår affärsmodell ökar våra partners försäljning och stärker deras varumärke.

Är du den vi söker?

För att bli framgångsrik som Partner Manager hos oss bör du ha arbetat med datadriven marknadsföring och försäljning. Förmodligen har du erfarenhet av försäljning inom media eller har en bakgrund inom försäljning med en gedigen kunskap inom digital marknadsföring. Som person har du ett uttalat affärssinne, initiativkraft, kreativitet och ett tydligt resultatfokus. Är du dessutom en vinnarskalle, som även ser till teamet och har en ödmjuk inställning till kollegor och kunder, ska du absolut söka tjänsten.

Nästa steg?

Har du insett Refunders potential så söker du här.

Om Refunder

Besök refunder.se för mer information om oss och vad vi erbjuder. Ansökan?

I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.

Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Ansök nu

Innesäljare

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Om Företaget

Nordiske Medier Stockholm AB är ett mediehus som genom ett trettiotal ledande varumärken sprider initierad branschinformation till över en halv miljon beslutsfattare varje månad. Informationen sprids genom såväl digitala som tryckta kanaler. Men också genom de hundratals seminarier, utbildningar, awards, mässor och evenemang som vi arrangerar varje år. Nordiske Medier bevakar de flesta stora branscher inom tillverkande industri-, handels- och servicesektorn samtidigt som vi erbjuder en mångfald av mötesplatser som ger deltagaren fördjupad kunskap, inspiration och kontakter inom dennes specifika intresseområden. Nordiske Medier med huvudsäte i Danmark är Nordens största renodlade B2B-förlag med cirka 200 anställda i Norge, Danmark och Sverige och omsätter ca 300 miljoner svenska kronor. Förlaget ägs av Nordjyske Medier.Om Tjänsten

Är du innesäljaren som vill ha ett spännande och utvecklande arbete i en trivsam och kreativ miljö på ett av Skandinaviens största medieföretag inom fackpress? Då kan denna tjänst vara något för dig. Vi på Nordiske Medier växer och bygger nu upp ett nytt team i vår säljorganisation. Nordiske Medier erbjuder ett spännande och utvecklande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en trivsam och kreativ miljö. Nordiske Medier är ett mediehus som genom ett trettiotal ledande varumärken sprider initierad branschinformation till över en halv miljon läsare varje månad. Nordiske Medier bevakar de flesta stora branscher inom tillverkande industri-, handels- och servicesektorn samtidigt som man erbjuder en mångfald av mötesplatser. Mötesplatsen som ger deltagaren fördjupad kunskap, inspiration och kontakter inom specifika områden. Hos Nordiske Medier kommer du att ha ett 80-tal kollegor och vi sitter i stora lokaler centralt på Lidingö, med bra kommunikationer och gratis parkering. Tjänsten är på heltid med möjlighet till flexibla arbetstider. Du erbjuds fast lön och provision på din försäljning samt kontinuerlig säljutbildning och säljstöd.

Dina Arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du att ansvara för försäljning av företagets produkter, annonser både i tidningen och digitalt, prenumerationer, medlemskap, event m.m. Du kommer att jobba med våra befintliga kunder men även en hel del nykundsbearbetning.

Din Profil

Du har en stark egen drivkraft, är engagerad och trivs med att arbeta självgående och proaktivt mot högt uppsatta mål. Du har lätt för att jobba i team med den lyhördhet som krävs för att samarbeta med andra. Viktigt är även att du har ett högt tempo i dina arbetsuppgifter. Därtill besitter du en god social kompetens, är naturlig och van med telefonen som verktyg samt har en hög ambitionsnivå. Vi önskar att du har minst 2 års erfarenhet av försäljning med goda resultat över telefon. Du har lätt för att lära och har viljan att utveckla dina kunskaper. Du har ett genuint intresse för kunder, försäljning, service och kvalitet. Vidare är du bra på att kommunicera och har en vilja att bli vårt ansikte utåt och skapa långsiktiga relationer.

Ansökan

Tillsättandet skall ske så snart som möjligt.

Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag via länken eller på work@talentpartner.se!Se gärna också alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Vill du utvecklas som säljare? Här är chansen!

Telefonförsäljare
Läs mer Maj 28
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?!


Just nu söker vi efter nästa säljkollega till en av våra kunder.


Bolaget är ett marknads- och försäljningsföretag som har fått i uppdrag av välkända mobiloperatörer att marknadsföra och sälja produkter och tjänster till små och medelstora företag via telefon.


Företaget befinner sig i ett mycket expansivt skede vilket innebär att vi söker flera nya medarbetare för omgående anställning.


Vi söker nu säljare med eller utan erfarenhet till vår kund och deras försäljningsavdelning. Projektet verkar
inom affärsområdet telefoni och omfattar både abonnemang och produkter ifrån tillverkare såsom Apple, TRE, Samsung m.m


Har du inte erfarenhet sedan tidigare?


Det gör ingenting. Alla som idag är duktiga försäljare har någon gång varit utan erfarenhet. Man kan lära sig att bli en duktig säljare, och därför satsar vi mycket på bra utbildningar som är anpassade för alla nivåer. Vi är övertygade om att man kan lära sig
vad som helst om man bara har viljan. Många företag söker kandidater med erfarenhet, vilket gör det omöjligt för unga människor som vill få en chans. Vi ser det inte nödvändigtvis som negativt att vara utan erfarenhet. Det positiva är att vi själva får en chans att lära känna våra anställda och vi tar ansvar för att lära dig!


Vad kräver vi då ifrån våra anställda?
-Att man har viljan att lära sig.
-Att man är positiv och visar arbetsglädje.
-Att man är pålitlig och ansvarsfull.
-Att man är professionell och respektfull.
-Att man är modig, ambitiös och drivs av utmaningar
-Att man kan bidra till bättre sammanhållning i gruppen.
-Att man alltid gör sitt bästa och ser möjligheter där andra ser problem.
-Att man är positiv, ödmjuk, nyfiken och strukturerad.
-Att man trivs med att arbeta målinriktat och självständigt.
-Att man kan utrycka sig väl i tal och skrift på svenska.


Rollen
Vad kommer du att arbeta med? Som säljare hos oss arbetar du med att utveckla och effektivisera kundens telefoni. Alla våra potentiella kunder är stjärnor inom sitt område. Vi hjälper till med deras telefoni, inom det området är det vi som är stjärnor!
I ett nära samarbete med både nya och befintliga kunder jobbar du med en lösningsorienterad försäljningsprocess där du är lyhörd för kundernas situation och ser möjligheten att lösa deras varierande behov med kundanpassade lösningar. Vi vill att alla ska kunna ta del av våra tjänster. Vi arbetar därför med telefonen som vårt främsta verktyg. Det är ett smidigt och personligt sätt att kunna nå ut till många. Dina framtidsutsikter hos oss! Hos oss så har du goda möjligheter till att utvecklas och avancera inom företaget.
Du får en gedigen grundutbildning om företaget, produkterna samt säljprocessen. Vi arbetar även kontinuerligt med kompetensutveckling på individnivå.
Lönemodellen som vi tillämpar ger dig trygghet i form av en fast lön oavsett försäljningsresultat men belönar också de som presterar ett bra resultat i form av provision.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Målmedveten säljtalang inom media!

Innesäljare
Läs mer Maj 4
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?!

Rollen
Vi vill ha någon som delar vår vision och älskar att göra business, detta utan att förlora det faktum att en samverkan mellan oss och kunden är det bästa sättet att göra en affär. Som Säljare hos oss arbetar du med att bygga upp din egen kundbas och du har möjlighet att skaffa dig ett stort kontaktnät i näringslivet. Du kommer i kontakt med företag inom olika branscher och vi lovar dig en allmänbildande och utvecklande roll.

Du ansvarar för affären från ax till limpa vilket innebär att du självständigt prospekterar och bokar möten hos potentiella kundföretag. Du har eget ansvar för att bygga långsiktiga relationer med dina kunder, det är lite som att driva ditt eget företag i företaget! Du får till en början introduktion och utbildning för att få de allra bästa förutsättningarna för att komma igång.

Vi erbjuder
Vi brinner för utveckling så detta är något vi självklart även satsar på kontinuerligt i din tjänst. Vi kommer att ge dig förutsättningarna att bli vår nästa toppsäljare! Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå.


Krav
Om du har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet. Har du detta i kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas!
För att kunna utföra arbetet behövs dock att du har goda kunskaper i Svenska. Du kommer att bygga upp ett nätverk som du antagligen själv kommer att ha användning av både i tjänsten men även utanför. Detta innebär att du ska ha en passion för att prata med människor, nätverka, ha en social kompetens och känna att du kan föra dig ute hos kunderna.


Övrigt
Tjänsten är stationerad i Stockholm och innebär nykundsbearbetning på den svenska marknaden.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Junior Key Account Manager

Key account manager
Läs mer Jun 4
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


För kunds räkning söker vi nu dig som vill ta dig an rollen som Key Account Manager. Bolaget sitter i centrala Stockholm och är digitalt nischat samt framåtlutat. De är just nu i en tillväxtfas och söker därför nya hungriga säljare. Bolaget arbetar aktivt med sökordsoptimering och annonsering online.


Vi söker en person som vill vara på tårna, alltid ser till kundens bästa och kan ha många bollar i luften samtidigt. Du ska trivas med att vara social och kunna bemöta människor dagligen. Arbetet sker i ett högt tempo, även detta är något som du ska trivas med. Att göra lyckade affärer ska du alltid sträva efter och ha drivet till det.


Du kommer att ansvara för att skapa och bibehålla goda, långsiktiga, kundrelationer. Detta med både telefon och personligamöten som verktyg så kommer du att sälja annonsering. Du ska ha god förståelse för media och gärna tidigare erfarenheter inom det. Även erfarenhet inom sälj är av vikt och då kunna visa på goda resultat. Du kommer att arbeta efter en budget och har mycket eget ansvar där du förväntas uppnå den, så en bra balans på egna ben.


I ryggen kommer du självklart att ha ett härligt team där ni alla har individuella samt gemensamma mål att uppnå. Det är meritererande att du har lite utav en vinnarskalle och starkt pannben.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Ställningsbyggare

Ställningsbyggare
Läs mer Jun 6
Nu söker vi en ställningsbyggare. Vill du vara en del av ett snabbväxande bolag inom solcellsbranschen med stor potential och efterfrågan så är detta din möjlighet.
Som ställningsbyggare kommer du vara ansvarig för att montera byggställningar på våra solcellsprojekt. Du behöver vara självgående som ställningsbyggare då du kommer vara ansvarig för våra ställningsprojekt.
Vi är glada över att kunna bidra till en ljusare framtid och att minska användningen av fossila bränslen. Många av deras kunder känner också en frihetskänsla av att veta att man är självförsörjande av el, speciellt i dessa tider! En stolthet över att kunna erbjuda denna möjlighet till kunder och samtidigt bidra till att minska världens klimatproblem.
För bolaget är kvalitet och nöjda kunder a och o och där kommer du också vara mycket viktig. Bolaget värdesätter sina medarbetare högt. Hållbarhet ska finnas i alla led. Du kommer bli en del av ett riktigt grymt gäng där du har roligt och trivs på jobbet.
För att passa i jobbet som ställningsbyggare bör du vara driftig, lyhörd och strukturerad. Du kommer att planera, montera och demontera våra ställningsprojekt och bör ha tillräcklig kunskap för detta.
Kompetenser och erfarenhet
Yrkesbevis för ställningsbyggnation
Svenska i tal och skrift eller god engelska
Du ska ha B-körkort, ännu bättre om du även har BE-körkort.

Tjänsten är i Stockholmsområdet med kontor i Kista och Solna men arbetet kommer att ske ute hos våra kunder tillsammans med ditt team.
Hoppas du snart är en del av denna framgångssaga!!

Ansök nu

Säljare inom outdoor annonsering!

Utesäljare
Läs mer Maj 24
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Account Manager Outdoor annonsering


Bolaget
Jobbar inom medielandskapet med annonsering i utomhusmiljö. Skyltar, vepor, rörligt videoannonsering i offentliga miljön. Bolaget i dagens form har funnits sedan 2009, men har lång historia innan dess. Bolaget har idag 30 anställda och sitter i trevliga lokaler i Vasastan.


Kvalifikationer
• Avslutad eftergymnasial utbildning
• Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning, meriterande med erfarenhet från media eller medieförsäljning
• Du uttrycker dig väl i både tal och skrift även på engelska Vi ser att du som söker har hög social kompetens och är målinriktad med en vinnarinstinkt.


Du trivs i en kultur som präglas av ambition, laganda och arbetsglädje. Du har ett sinne för affärsmöjligheter och en förmåga att snabbt skapa god kontakt med nya människor. Därtill värderar du långsiktighet i dina relationer och har förmågan att både utveckla och bibehålla dina kontakter. Rollen innebär högt tempo och vi ser därför att du är van att hantera stress och har en förmåga att prioritera och strukturera upp ditt eget arbete.


Arbetsuppgifter
I rollen som Account Manager ansvarar du för tjänsteförsäljning gentemot annonsörer inom Stockholmsområdet samt håller kontakt med reklam- och mediebyråer. Du arbetar både mot befintliga kunder och har även ett tydligt fokus på nykundsbearbetning, vilket innebär eget ansvar för hela försäljningsprocessen från prospektering, mötesbokning till avslutad affär.


Hos utomhusbolaget (marknadsföring utomhus) erbjuds du en framgångsrik karriär inom försäljning hos en attraktiv arbetsgivare. Du kommer att knyta värdefulla kontakter, utmanas rejält och få en gedigen kunskap och erfarenhet inom försäljning. De produkter vi skapar måste upplevas som otvungna och naturliga i stadsmiljön. Tillsammans med Sveriges städer utvecklar vi nya innovativa sätt att nå ut i stadsmiljön. Vi var bland annat först ut med lånecyklar – i Sverige, men även ute i världen. Det är också vi som sedan många år ser till att du inte störs av regn och rusk när du väntar på bussen. Och vi ser till att vi som kollegor växer tillsammans så att vi kan fortsätta att utveckla det media som vi så passionerat brinner för.

I vår värld är utomhusreklam både ett självklart och inspirerande inslag i stadsbilden, och vi drivs av en kärlek och passion för kommunikation mitt i den publika miljön. Genom att vi hjälper våra kunder att nå ut med rätt budskap i rätt miljö, bidrar vi till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika. På så sätt kan vi också själva fortsätta att växa och utveckla nya inspirerande sätt att nå fram i stadsmiljön. Vi gör helt enkelt våra kunder framgångsrika och stadsmiljöer mer dynamiska. De produkter vi skapar måste upplevas som otvungna och naturliga i stadsmiljön. Men vi nöjer oss inte med det.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

KAM/affärsutvecklare inom onlinemedia!

Affärsutvecklare
Läs mer Jun 4
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Bolaget har utvecklat en teknologi som gör det möjligt att köpa onlinemarknadsföring och internetmedia online på ett effektivt sätt.
En mer marknadsinriktad person, inte för säljig personlighet, utan fokus på relationsbyggande och rådgivning snarare än fokus på sälj. I och med ditt stödjande sätt skall du utveckla affären, stödja och utbilda och på ett rådgivande sätt få affären och framförallt kundrelationen att växa långsiktigt.


Du kommer utbilda, utveckla och bygga relationer med mediebyråerna och även träffa byråns kunder och vara ett bollplank vid annonskampanjer.
Som Key Account Manager hos vår kund jobbar du med att bygga långsiktiga kundrelationer med en strävan mot 100 % fullständigt nöjda kunder. Du äger några få, och de viktigaste kundrelationerna och genom värdeskapande långsiktighet utbildar du kunden, stöttar och hjälper kunden med onlinestrategier.


Din uppgift är att hjälpa kunden att hitta rätt annonseringslösning för olika behov på ett effektivt och bekvämt sätt för medieinköparen på mediebyråerna.


Dina kunder
Du jobbar med att bygga relation till mediebyråerna. Därför är tjänsten som Key Account Manager & Affärsutvecklare så viktig för oss. För tjänsten passar en person med hög ambition om service och långsiktighet i sina affärsrelationer. Värdeskapande långsiktig kundkontakt.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Säljare inom telefoni i Stockholm!

Account manager
Läs mer Maj 24
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?!


Kunden är ett av Sveriges ledande direktförsäljningsföretag med uppdragsgivare inom tv- telefoni- & bredbands branschen. Bolaget inriktar sig på uppsökande telefon- fält- & eventföräljning. Som anställd hos oss kommer du representera vår uppdragsivare som är olika telefonioperatörer och bredbandsoperatörer. De befinner sig i centrala Stockholm. För att trivas och lyckas i jobbet söker vi dig som: Är utåtriktad, driven och inte rädd för att prata med främmande människor. Motiveras av utmaningar och är en vinnarskalle i grunden.
Har intresse för försäljning och vill växa inom området. Vi söker dig som är vältalig och kommunicerar bra på svenska och engelska. Vi är på jakt efter dig som önskar att prova på yrket som säljare, eller dig som vill vidare i din säljkarriär. Oavsett tidigare erfarenhet får samtliga utförlig utbildning i både sälj & produktkunskap.


Din bakgrund
- Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet och goda resultat från tidigare försäljning
- Vi vill gärna att du är en person som brinner för sälj, är levnadsglad, samarbetsvillig och resultatinriktad
- Du talar och skriver perfekt affärssvenska
- Har du kunskaper inom försäljning och eller vår specifika bransch är detta ett stort plus
Ditt arbete går ut på att kontakta kunder och erbjuda tjänster & utbud till befintliga och nya kunder. Hos bolaget får du solid och grundläggande utbildning. Arbetsverktyg i form av surfplatta, telefon och möjlighet till tjänstebil. En plats i ett växande företag med stora karriärmöjligheter. En varierande, social och fartfylld vardag med härliga kollegor i ett företag med hög trivsel och bra samarbete.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Mediaerfaren Account Manager!

Mediasäljare
Läs mer Maj 26
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


BOLAGET
Kunden erbjuder en inspirerande och positiv arbetsmiljö, en miljö de är stolta över att ha skapat tillsammans. Här är du ständigt omgiven av stöttande och erfarna kollegor, som ger dig kontinuerlig affärsskolning med målet att du ska bli en av Sveriges bästa mediesäljare.
OM DIG
Fokus för en Account Manager ligger på försäljning och du ansvarar för att möta egna budgetmål. Hela säljkedjan är din, där både nykundsbearbetning och vårdande av befintliga kundkontakter är viktiga. Här stöttas du av några av branschens mest erfarna och välmeriterade kollegor, vilka stöttar och hjälper dig framåt. Alla hos oss har stor möjlighet att påverka företaget och därmed är du en viktig faktor för deras framgång för att möjliggöra detta söker vi drivna, engagerade och utvecklingsbara medarbetare! Din bakgrund ser vi som oväsentlig då det är drivet och businessmindset som vi ser som viktigast. Mycket meriterande är att du uttrycker dig felfritt på svenska & engelska i tal och skrift.
ROLLEN
Kunden erbjuder en inspirerande och positiv arbetsmiljö, en miljö de är stolta över att ha skapat tillsammans. Här är du ständigt omgiven av stöttande och erfarna kollegor, som ger dig kontinuerlig affärsskolning med målet att du ska bli en av Sveriges bästa mediesäljare.
Vi tror på att belöna prestationer väl, vilket ger dig möjlighet till en mycket generös lön vid uppnådda mål. Vi söker drivna och positiva medarbetare som kan hjälpa dem möjliggöra deras mål: "Vi ska bli Sveriges ledande aktör inom rekryteringsmarknadsföring. Och vi ska ha riktigt roligt på vägen! Är du öppen för att utforska möjligheten att göra någonting du inte gjort förut och utvecklas tillsammans med ett snabbt expanderande företag"


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Mediehus inom hälsa söker två Account Managers!

Account manager
Läs mer Maj 28
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Just nu söker vi för kunds räkning en ny kollega till försäljningsavdelningen gällande traditionell, digital och rörlig reklam (väntrums-tv). I Sverige har bolaget en stor veckoräckvidd och omfattande digital räckvidd samt broschyställ och andra kringprodukter som komplement.


Om dig
Personliga egenskaper som passar rollen:
Är en naturlig säljare – du vill det här och har säljerfarenhet
Erfarenhet av att jobba på eller mot mediebyrå alternativt läkemedelsindustrin
Känsla för att analysera behov hos kunder och vara lösningsorienterad
Vilja att arbeta självständigt och analytiskt
Kan jobba mot tydliga mål och resultat
Erfarenhet av digitala medier
Akademisk utbildning
Är intresserad av hälsa och medicin
Är en engagerad person och ett positivt tillskott i vårt team


Dina arbetsuppgifter
Som Account manager får du en konsultativ roll med en både kvalificerad och rådgivande försäljning av annonsmöjligheter i våra olika medier som spänner från print till det allra senaste inom digital marknadsföring. En stor del av annonsörerna verkar inom hälso-, medicin- och läkemedelsindustrin men vi har även andra annonsörer som vill profilera sig inom segmentet medicin och hälsa där vi ser en stor utvecklingspotential. Du kommer att bearbeta bland annat produkt- och marknadschefer samt medie- och reklambyråer i första hand så väl som direktkunder.


Tjänsten innebär att ta hand om såväl befintliga kunder som att söka upp nya, potentiella annonsörer. Hos mediebolaget blir du direkt en del av en positiv och glädjefylld personalstyrka som alla arbetar för ett företag som befinner sig i en kraftigt expansiv fas och du kommer ha både trevliga kunniga kollegor och kunder. Till din hjälp har du våra erfarna Key account managers samt VD och övriga kollegor. Vi har ett öppet arbetsklimat och inte sällan korta beslutsvägar, så för dig som tar initiativ och kommer med nya idéer finns all möjlighet att påverka. Dina annonsörer finns främst i Stockholmsområdet och bolaget sitter i ljusa fina lokaler i Kista.


Vi erbjuder dig de arbetsredskap du behöver och har generösa personalförmåner. I koncernen finns två stora, starka och välkända varumärken och här hittar du en av Nordens mest besökta webbsidor för allmänhet och patient och väntrums-TV samt broschyrställ för patienter i vårdens väntrum. Praktisk Medicin är vårt nyaste förvärv som i snart 40 år har varit ett viktigt verktyg och beslutsstöd för hur läkare ska undersöka och behandla patienter. Beslutsstödet finns som bok och webbsida samt att vi även startat utbildningsverksamhet för vårdpersonal. Vi tror på tydlighet och vi vet att det finns mycket potential för rätt kandidat. Vi har några avslutande kriterier som vi vet att du som söker bör ha och som vi vill att du funderar på innan du skickar in din ansökan.Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Account Manager med media inriktning

Mediasäljare
Läs mer Maj 31
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Vi söker dig:
• Vill utvecklas
• Du inspirerar dina kollegor till att prestera mer och bättre
• Du har erfarenhet av försäljning, som backas upp av goda säljresultat och omdömen från referenter
• Du arbetar på ett strukturerat sätt
• Du kan både ge och ta feedback på ett bra sätt
I denna roll kommer du att ingå i ett fartfyllt team, där en god samarbetsförmåga och att styra mot egna mål samtidigt, är grunden för att toppresultat. Du kommer på egenhand att ha hand om att genomföra prospektering. Arbetet sker i ett högt tempo och prestationer av hög nivå krävs, så vi ser gärna att du värderar goda kundrelationer.


Arbetsuppgifterna:
• Daglig kundkontakt, med både befintliga och potentiella kunder
• Jobba efter en uppsatt budget
• Sälja annonser i olika typer av format


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

FINANCIAL CONTROLLER till ett växande företag

Financial controller
Läs mer Jun 1
Som ekonomiansvarig har du en central och viktig roll i bolaget med helhetsansvar för ekonomin i koncernen. Du har ett tätt samarbete med företagets VD och i det dagliga arbetet arbetar ni tillsammans. Din roll är operativ och du arbetar hands on i dina arbetsuppgifter som bland annat innefattar följande:


Upprätta månads- och årsbokslut
Ansvar för rapportering månadsvis
Likviditetsrapporter
Skatt, moms och deklarationer
Upprätta budget och prognos
Projektredovisning
Lageravstämningar
Granska försäljningskalkyler
Kontaktperson mot bank och revisorer
Hantera administration kring försäkringar och pensioner
Ansvar för att hantera vissa övergripande HR-frågor

Utöver detta är du givetvis med och bidrar till en kontinuerlig utveckling rörande processer och rutiner i arbetet. Ekonomiavdelningen bidrar med service inom organisationen och rollen är bred med många delar att sätta sig in i.
Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi. Du har minst tre års relevant arbetslivserfarenhet, antingen som ekonomiansvarig eller så är detta ditt nästa steg i karriären. Du trivs i en operativ roll och har en god helhetsförståelse för ett företags olika ekonomiska processer och kan se flödets betydelse och inverkan på verksamheten. Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning då många av företagets leverantörer är utländska.
Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Vi ser att du är en person med ett tydligt och strukturerat arbetssätt med hög analytisk förmåga som kan se till både detaljer och helheten. Du är kommunikativ och lyssnar in andra samt har lätt för att skapa förtroende i en organisation. Vidare är du prestigelös och flexibel, är öppen för nya saker samt har tålamod och är ihärdig i ditt arbete.

Ansök nu

KAM inom digital marketing!

Key account manager
Läs mer Maj 31
This is Talent & Partner!
We only work with high-performing individuals and recruit to some of Swedens and the worlds most attractive workplaces. This is what makes us one of the market-leading recruitment agencies in Sweden within the field of business.


The Company, is a values-led company committed to building brands people love. We are a leader in digital and mobile media with a global house of 50+ brands. The company is shaping the digital future. Our team of Account Managers is chartered with providing world-class service and creative, effective marketing solutions to solve the digital marketing needs of our premium agencies and direct clients. As an indispensable part of our team, you will work closely with Agency Development/Strategic Business, Ad Operations, Optimization Strategy and other teams to provide outstanding support and customer service. You will become an expert on digitally advertising products and act as a consultant to our advertisers to offer ideas on helping them beat their marketing goals.


We are now looking for our next collegue and a Key Account Manager within digital marketing


What You’ll Need!
Proven experience in Sales with a media company or agency and profound knowledge of the online advertising market
Ability to develop a network of contacts within the advertising industry
Degree of BS, BA or equivalent in Media Management, Business Administration, Marketing or relevant field
Advanced computer skills and knowledge of CRM systems (ideally Salesforce)
Willingness to deliver excellent customer experience with a strong attention to detail Excellent interpersonal and communication skills in Swedish and English
Proactive approach, creative problem solver and solution provider
Willingness to travel to drive the organization in a high performance Culture
Demonstrate the ability to work independently and as part of a team


What You’ll be doing
Manage assigned book of business consisting of agencies/direct clients and develop a positive, long-term relationships
Act as a primary point of contact and respond to general and specialized client requests in a timely manner
Actively drive revenue growth and identify opportunities to develop incremental business
Conduct meetings with clients to improve understanding of their business, strengthen the relationship and pitch companies story & product portfolio
Responsible for all day-to-day sales activities such as client presentations, insertion proposals, order management etc.
Partner closely with Agency
Development/Strategic Business to ensure consistent service and participate in strategic planning
Liaise with various teams nationally and internationally (e.g. Strategic Solutions, Yield Management, Finance etc.) to provide solutions to customers and resolve any issues
Monitor campaign performance in cooperation with Ad Operations and Optimization Strategists to identify opportunities for up or cross-sells
Analyze and effectively communicate client results based on campaign performance and reporting data


The Company, is a values-led company committed to building brands people love. We are a leader in digital and mobile media with a global house of 50+ brands. The company is shaping the digital future. Our team of Account Managers is chartered with providing world-class service and creative, effective marketing solutions to solve the digital marketing needs of our premium agencies and direct clients. As an indispensable part of our team, you will work closely with Agency Development/Strategic Business, Ad Operations, Optimization Strategy and other teams to provide outstanding support and customer service. You will become an expert on digitally advertising products and act as a consultant to our advertisers to offer ideas on helping them beat their marketing goals.


Application
In this recruitmentprocess we of course co-laborate with Talent&Partner;.
We invite candidates for interviews on an ongoing basis, so please do not hesitate to send your application.
Apply by sending your CV and cover letter.

Ansök nu