Talent & Partner AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Talent & Partner AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Säljare med projektledningserfarenhet inom digital marknadsföring

Account manager
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.
Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder.
Vi söker just nu kollega för vår kunds räkning.
Du är en framgångsrik säljare med projektledningserfarenhet som ska utveckla företagets affärer och skapa långsiktiga relationer till företagets kunder.
Du kommer att arbeta mot annonsörer som är intresserade av att nå den både köpstarka och engagerade målgrupp.
Eftersom arbetsuppgifterna innefattar mycket kundkontakt, måste du vara utåtriktad och trivas med såväl telefonkontakt som personliga möten.
Stor vikt sätts på din professionalitet och känsla för hur man bygger långsiktiga relationer.
Det är också viktigt att du är initiativrik men ansvarsfull.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning med goda resultat samt har arbetat med relationsbaserad försäljning.
Dina personliga egenskaper bör inkludera ett starkt intresse för försäljningsinriktad affärsverksamhet och att strategiskt driva företag framåt. Du bör även ha ett stort kommersiellt intresse och en högpresterande och positiv attityd.
Som person är du social, flexibel, lyhörd och har ett stort intresse för att vinna affärer och att tillföra kunder ett mervärde.
Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team och förväntas samarbeta lika väl med andra som du kan arbeta självgående. Vi värderar personlighet och en cultural fit högt, därför ser vi att du är en person som vill bidra med positiv energi, arbetar med stort engagemang.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.

Ansök nu

Sales Manager integrerade annonser

Account manager
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi söker just nu säljkollega för vår kunds räkning. Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se
Sales Manager integrerade annonser
Företaget
Vi är ett ledande säljbolag inom skräddarsydd och integrerad annonsering på nätet. För oss är det viktigt att alltid ligga i framkant med nyskapande annonslösningar som ger mervärde för alla parter: besökaren, annonsören och sajten. Bolaget består av tjugo medarbetare och vi har förmånen att erbjuda standardiserade och specialsydda annonsplatser på några av Sveriges mest välbesökta sajter

Din roll
Som säljare hos oss blir din uppgift den viktigaste av alla på företaget, du kommer kontakta kunderna och erbjuda våra annonseringslösningar, skräddarsydda paket och synlighet på stora mediasiter.

Produkten
På alla sajter vi samarbetar med har du som kund möjlighet att boka kampanjer på våra standardiserade annonsutrymmen, både på webben och i mobilen. Vi kan erbjuda allt från stora till små format.
Vi har även möjlighet att göra flera styrningar för att anpassa placeringen så att du når den rätta målgruppen.
Våra speciallösningar är vad vi kallar för hjärtat i företaget. Vi brinner för att skapa en kombination av kreativ och funktionell marknadsföring som ger mervärde för annonsören, besökaren och sajten. Vi jobbar ständigt med att hitta nya kreativa lösningar och våra annonsörer ser vi som våra samarbetspartners.

Den vi söker
Vi söker en driven kollega som har erfarenhet inom media sen 3-5 år och som vill bli en del av vårt team, som kan försäljning men som vill bli en stjärna på media, online och marknadsföring, ha kontakt med stora och små kunder och bibehålla dessa med relationsskapande och värdeskapande försäljning och service.
Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega!

Lön & ersättning
Vi ser det som en självklarhet att lönen innehåller en stabil fast lön och har ett fördelaktigt provisionsavtal ovanpå detta, det skall vara en trygghet att jobba hos oss, men ett härligt incitament att göra ett bra jobb!


Tillträde
Tillträde för tjänsten är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.


Språk
Svenska


Utbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre


Kvalifikationer
2-3 års erfarenhet av digital mediaförsäljning
Ett starkt nätverk hos mediebyråer i Sverige, främst Stockholm
Goda dokumenterade säljresultat.


Anställningsform
Vanlig anställning , tillsvidare , heltid


Lön
Fast och rörlig lön


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Se alla våra jobb via www.talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se

Ansök nu

Senior Account Manager för onlinesajt!

Mediasäljare
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Rollen
Som Senior Account Manager hos oss blir du anställd i en försäljningsorganisation med fantastisk stämning. Ditt arbete kommer huvudsakligen att innebära försäljning och nykundsbearbetning mest över telefon men även fysiska möten
Du kommer, genom telefon, sälja annonser på flera av landets mest välkända hemsidor och tidningar. Då vår produktportfölj är bred är det viktigt att du är lösningsorienterad och kreativ för att hitta den lösning som fungerar bäst för respektive kund.
Vi tror att du sedan tidigare har viss erfarenhet av försäljning över telefon, starkt meriterande om du tidigare jobbat med annonsförsäljning.


Du erbjuds
Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak där alla får vara med att påverka. Genom löpande avstämningar stöttar vi varandra och hittar tillsammans vägen till framgång. Vi håller en hög energi och har ofta olika former av säljtävlingar med fina priser.
Vi erbjuder bra förmåner och lönevillkor för alla våra anställda.
- Du får en bra grundlön och erbjuds en av marknadens mest attraktiva provisionssystem
- Du får förmåner som mobiltelefon och dator
- Du får en personlig utvecklingsplan med starka utvecklingsmöjligheter – satsar du på oss satsar vi på dig!
Beskriver du dig själv som affärsmannamässig, driven och gillar att arbeta i ett högt tempo? Då är det kanske dig vi söker!


Vi ser gärna att:
- Du är resultatdriven och tycker att det är kul att jobba mot mål
- Du söker utveckling inom försäljning i ett bolag där du kan växa
- Eftergymnasial utbildning är meriterande men ej krav
- Körkort B är krav
- Du är en driven och hungrig säljare som gillar utmaningar
- Du har gärna erfarenhet av försäljning med goda säljresultat och referenser att visa upp
- Din energi är hög och du vet att ditt sätt smittar av sig på omgivningen
- Du vet att hög aktivitet ger bra resultat, du är ansvarsfull och har alltid kunden i fokus
- Du som person är resultatinriktad, snabb och en äkta teamplayer
Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega!


Meriterande:
Mediesäljare, Mindre än 1 års erfarenhet
Innesäljare, Mindre än 1 års erfarenhet
Säljkonsulent, Mindre än 1 års erfarenhet
Om du har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet. Har du detta i kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas!


Övrigt
Tjänsten är stationerad i Stockholm och innebär nykundsbearbetning på den svenska marknaden. Grundlönen ligger på en marknadsmässig nivå med provisionsavtal.
Ansökan
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag via länken eller på work@talentpartner.se!


Se gärna också alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Account Manager som vill ta nytt steg i karriären?

Account manager
Läs mer Nov 5
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?!


Kunden arbetar med online annonsering på ett av Sveriges största mediehus , där utvecklingsmöjligheterna och affärsmöjligheterna är stort. De erbjuder både introduktionsutbildning samt vidareutbildning. Med några av Sveriges mest välkända varumärken driver de en ständig resa framåt, vill du vara med? Varmt välkommen med din ansökan!


Vill du ha fartfyllda dagar, där du arbetar med mycket eget ansvar samtidigt som du har ett gott team i ryggen? Då passar den aktuella rollen som Account Manager dig. Du kommer att boka dina egna möten och sedan arbeta aktivt med att vara ute hos kunder, så det gäller att du gillar att arbeta i ett högt tempo med. Det finns givetvis god coachning och ett bra team att bolla tankar med, men du förväntas stå på egna ben och trivas med det.


Som person är du alltid på tårna, har ett go som inte stoppas av motgångar och tycker om att prata med människor på en daglig basis. Du är social, gillar att ta initiativ och får gärna vara kreativ. En problemlösare enda in i benmärgen. Du arbetar på ett kundorienterat sätt för att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av sälj, meritererande om det är inom media och då kan visa på goda resultat.
Utvecklingsmöjligheterna är stora och det uppmuntras att ha mål att sträva efter.


Arbetsuppgifter:
Driva egna säljprocesser
Bearbeta nya och befintliga kunder
Uppnå budgetmål
Löpande kontakt med kunder via telefon (med goda utvecklingsmöjligheter)


Du arbetar självständigt mot budget och med god provisions trappa.
Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Creative digital Key Account Manager!

Key account manager
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder.


Vi söker just nu kollega för vår kunds räkning.


Företaget producerar engagerande innehåll/Branded Content åt våra annonsörer som främst distribueras inom vårt egna digitala nätverk. Vi skapar innehåll så som native-annonsering, bloggaktiveringar, webb-tv, kommersiella koncept etc. Vi söker nu en engagerad projektledare/Kam med säljansvar.


Kundens primära målgrupp är unga vuxna, de som är uppvuxna med internet. Våra läsare konsumerar inte print, använder inte fax och tittar inte på gammel-TV. Målgruppen lever sina liv på nätet genom att kommunicera, konsumera media, handla kläder och allt annat som hör vardagen till. Därför är de övertygande om att digital kommunikation är den enda och därmed effektivaste metoden att nå denna målgrupp. Dina kvalifikationer och egenskaper?:
Tidigare erfarenhet som mediesäljare/projektledare är meriterande.
För att du ska lyckas i rollen tror vi att du har:
- Eftergymnasial utbildning från universitet, högskola eller YH-utbildning
- Entreprenörsanda
- du kan presentera och sälja ditt koncept kreativt


Utbildning och erfarenhet i all ära, det är dina personliga egenskaper som avgör. För att trivas hos oss och med din roll är du:
- Lösningsorienterad och ser möjligheter i alla utmaningar
- Strukturerad och organiserad
- Orädd
- Du gillar att förhandla med personer i ledande positioner
- Driven och målinriktad
- Självständig och tycker om att arbeta under eget ansvar, samtidigt som du uppskattar att vara en del i ett team
Här driver du egna Branded Content kampanjer från idé till färdig produkt med budgetmål. Genom att styra och leda säljprocessen från prospektering och konceptförsäljning, till avslut och projektledning, hjälper du dina kunder att stärka deras varumärke digitalt, samt driver försäljning inom deras marknad.


Du ansvarar för olika kampanjer som du har sålt in och sedan projektleder internt. Tillsammans med resterande team skapar du starka Branded Content kampanjer för våra annonsörer. I en del fall skapar du proaktiva förslag som tas ut på marknaden, i andra fall skapar du förslag utifrån annonsörens brief/behov.


Du är kreativ, nyfiken, engagerad och digital.Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Utåtriktad Account Manager!

Account manager
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som Account Manager där du får både erfarenhet och utveckling. Bolaget är verksam och framgångsrikt inom mediaförsäljning, här får du en arbetsgivare och kollegor som ligger i framkant inom sin bransch. De arbetar aktivt med företagsförsäljning, det vill säga B2B och värderar sina kunder stort, som är både mellanstora till stora bolag. De arbetar inte mot en speciell nisch utan ser till hela marknaden. Är du utåtriktad och vill starta din karriär inom försäljning? Har du en fallenhet för att ta ansvar och drivs av goda resultat? Då vill vi träffa dig!


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning, men din personlighet väger tyngst. Du har en ödmjuk approach, stort driv och mycket go. Att ta kontakt ska vara naturligt för dig, med ett stort leende skapar du professionella och långvariga kundrelationer. Har du dessutom tidigare jobbat med mediaprodukter är det ett stort plus, men självklart inget krav. Du ska vara bekväm med luren vid örat och tycka om att bemöta nya människor dagligen. Även att vara en lagspelare är av vikt.


Övriga egenskaper
-En duktig säljare har en stark tävlingsinstinkt, således ser vi gärna en idrottslig bakgrund
-Brinnande intresse för digital marknadsföring och media
-Goda kommunikationskunskaper i tal och skrift, både på svenska och engelska
I rollen som Account Manager arbetar du ständigt med att bearbeta marknaden och på så sätt skapar du ett stort nätverk som kommer att utmynna i goda resultat. Du har en budget att följa samt olika målsättningar, både för din egna del samt för ditt team. Du jobbar mycket med nykundsbearbetning. Arbetet sker till främst med telefonen som verktyg och där det finns goda utvecklingsmöjligheter.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Key Account Manager inom utomhusreklam!

Key account manager
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Vi söker en duktig och ambitiös KAM till ett företag inom utomhusreklam som möjliggör för varumärken att få kontakt med konsumenter i olika miljöer genom många olika reklamformat över hela Sverige.
Vi når människor när de är på väg, på rätt plats och vid rätt tid. Vi finns där varumärken möter människor.
Vår kund är en stor aktör inom utomhusreklam och driver utvecklingen av branschen. Genom våra produkter kan annonsörer interagera och skapa kreativa kampanjer som målgruppen älskar.
Hos oss erbjuds alla typer av annonsörer, oavsett bransch, att nå sin målgrupp genom rätt riktad utomhuskampanj. Vi finns där varumärken möter människor. Vi når våra kunders målgrupp snabbt, på rätt plats och vid rätt tillfälle.
Den anställda får introduktionsutbildning i verksamheten, lär sig fördelar med produkter och tjänster och för personlig utveckling i sin professionella roll.
Som person är du förtroendeingivande och övertygande i dina kontakter med kunder och har engagemanget och affärsmässigheten som krävs för att bygga relationer men drivet och självdisciplinen att våga göra avslut och hålla aktiviteten uppe på en ständigt hög nivå.
Du är marknadsföringsmässigt kreativ, ihärdig samt har ett stort eget driv och starkt kund och relationsfokus. Du älskar människor och är inte rädd att ta kontakter och erbjuda lösningar, och sälja till stora och små bolag samt byråer.
Du är van vid att driva projekt och trivs med att arbeta självständigt och med mycket eget ansvar. Mycket av fokus ligger på att följa med i de strukturella förändringarna som råder inom mediabranschen idag och kunna applicera detta i säljarbetet. Du har en utvecklad affärsförståelse och drivs av att utvecklas som säljare.
Du kan snabbt sätta dig in i en ny verksamhet och vill lära dig nytt inom mediebranschen.
Tjänsten kräver att du har en passion för sälj och trivs i högt tempo.
Din erfarenhet
Du har 3 års medieförsäljningsbakgrund och meriterande är om du har nätverk på mediebyråerna.
Du har minst tre års erfarenhet av framgångsrikt försäljningsarbete och kan uppvisa positiva resultat.
Digital erfarenhet
Som person är du driven, självmotiverande och har ett starkt mål och resultatfokus.
Som KAM inom utomhusreklam driver du försäljningsarbetet och aktivt hjälper kunder att öka sitt resultat och ständigt bearbetar marknaden för att skapa nya affärskontakter.


Du kommer bli tilldelad budgeterade kunder, resterande är nykunder.
Som mediesäljare hos oss är du med i ett team som ansvarar för några av bolagets viktigaste kunder.
Du träffar störst del slutkunder men även till viss del media- och reklambyråer och du förväntas ständigt utveckla dina nätverk inom branschen, komma med kreativa nya lösningar för att i slutändan kunna ge dina kunder maximal avkastning på sina investeringar.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Media säljare B2B – Stockholm city

Account manager
Läs mer Nov 30
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?!


Just nu söker vi efter ny säljkollega till en av våra kunder.


Media säljare B2B – Stockholm city
Account Manager inom media
Bolaget hjälper varumärken att skapa engagerande innehåll och leverera affärsresultat med kampanjer inom content marketing och native advertising. Erbjuder en skräddarsydd lösning av distributionskanaler inom print, webb, mobil, video, events och sociala medier. Innehållet levereras via bolagets starka distributionsnätverk – där 20 av Europas ledande mediepartners ingår, samt via våra egna kanaler bestående av 210 ämnesspecifika, digitala sidor tillgängliga på sju olika marknader. Bolaget finns i Stockholm och Danmark och har idag cirka 70 anställda. Nu befinner sig bolaget i en stark tillväxtfas och söker därför nya medarbetare som vill göra karriär inom mediebranschen.


Är du en stresstålig lagspelare som tycker om att ta stort ansvar, som ser möjligheter istället för problem och som vill jobba med försäljning i en kreativ miljö? Då kan vi erbjuda dig erfarenheter för livet och en karriärgrund, internt såväl som externt.


Om tjänsten:
Som Account Manager driver du egna content marketing kampanjer från idé till färdig produkt med eget budgetansvar. Genom att styra och leda säljprocessen från prospektering och konceptförsäljning, till avslut och projektledning, hjälper du dina kunder att stärka deras varumärke i print och digitalt, samt driver försäljning inom deras marknad. Varje år ansvarar du för sex olika kampanjer där du är ensam ansvarig för annonsförsäljningen, vilken upptar merparten av din arbetstid. Tillsammans med våra kunder bygger du även upp det redaktionella innehållet, hittar intressanta intervjupersoner och säkerställer att alla annonser, texter och bilder är mottagna i god tid före distribution.


Vi erbjuder:
En bra grundlön med provision. Ett spännande arbete där du får lära dig försäljning från grunden. Kontinuerlig utbildning för att du ska fortsätta att utvecklas som säljare, bland annat med Media Sales Academy
En energifylld arbetsplats där många nyckeltalanger med olika bakgrund och expertis skapar en stark sammanhållning. Möjligheten till en intern karriär i Sverige såväl som internationellt – ledaregenskaper och ambitioner är något vi ser mycket positivt på


Dina kvalifikationer och egenskaper:
Tidigare erfarenhet som mediesäljare är meriterande men tjänsten passar även den som är i början av sin säljkarriär. För att du ska lyckas i rollen tror vi att du har
Eftergymnasial utbildning från universitet, högskola eller YH-utbildning
Entreprenörsanda – du kan presentera och sälja ditt koncept kreativt. Utbildning och erfarenhet i all ära, det är dina personliga egenskaper som avgör.


För att trivas hos oss och med din roll är du:
Lösningsorienterad och ser möjligheter i alla utmaningar.
Strukturerad och organiserad.
Orädd – du gillar att förhandla med personer i ledande positioner.
Driven och målinriktad.
Du tycker om att vinna och engagerar dig i beslut och i din framtid.
Självständig och tycker om att arbeta under eget ansvar, samtidigt som du uppskattar att vara en del i ett team.
Är du den vi söker?


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner; Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev samt även gärna foto. Skicka din ansökan till work@talentpartner.se


Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar branschens bästa kandidater. Vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Junior Account Manager B2B Säljare

Account manager
Läs mer Nov 1
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi söker just nu säljkollega för vår kunds räkning. Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se


Junior Account Manager B2B Säljare
Om dig
Det här är en chans för dig som vill jobba på ett stabilt och lönsamt bolag och göra karriär inom försäljning. Har du rätt attityd, engagemang och inställning kommer vi göra vårt bästa för att satsa på dig. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet, är du en härlig person med lätt till skratt kommer du passa in i vårt team. Vi är ett bra bolag som tror på hållbarhet gällande personal. Vi erbjuder bra förmåner och lönevillkor för våra anställda.


Är det här du?
- Du är resultatdriven och tycker att det är kul att jobba mot mål.
- Du söker utveckling inom försäljning i ett bolag där du kan växa.
- Eftergymnasial utbildning är meriterande men ej krav.
- Körkort B är krav.


Dina arbetsuppgifter
Som säljare ansvarar du för att skapa nya relationer med företagskunder (B2B) genom att presentera våra produkter och tjänster. Du får möjligheten att arbeta med frihet under ansvar och planerar ditt eget arbete samtidigt som du jobbar mot tuffa målsättningar. En vanlig dag på jobbet bokar du nya kundmöten, förbereder dig inför säljmöten med inköpare och ledningsgrupper och kontaktar befintliga kunder. Hos oss får du möjligheten att vara med på vår spännande tillväxtresa och vi kommer att ge dig rätt utbildning och verktyg som krävs för att du ska lyckas.


Du kommer till ett team med lång erfarenhet inom marknadsföring och sälj där de gemensamma målen är lika viktiga som de personliga. Vi erbjuder stor frihet att påverka arbetsdagen samtidigt som vi förväntar oss hög leverans. Vi har högt i tak och älskar att ha kul på jobbet.


Utbildning
Gymnasial utbildning


Språk
Svenska


Arbetslivserfarenhet
2-3 års erbetslivserfarenhet krävs
Mediasäljare, 1-2 års erfarenhet
Telefonförsäljare, 1-2 års erfarenhet


Anställningsform
Vanlig anställning , tillsvidare , heltid


Lön
Fast och rörlig lön


Är du den vi letar efter? Känner du igen dig i beskrivningen? Då ser vi fram emot din ansökan!


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Account Manager med media inriktning

Mediasäljare
Läs mer Nov 30
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Vi söker dig:
• Vill utvecklas
• Du inspirerar dina kollegor till att prestera mer och bättre
• Du har erfarenhet av försäljning, som backas upp av goda säljresultat och omdömen från referenter
• Du arbetar på ett strukturerat sätt
• Du kan både ge och ta feedback på ett bra sätt
I denna roll kommer du att ingå i ett fartfyllt team, där en god samarbetsförmåga och att styra mot egna mål samtidigt, är grunden för att toppresultat. Du kommer på egenhand att ha hand om att genomföra prospektering. Arbetet sker i ett högt tempo och prestationer av hög nivå krävs, så vi ser gärna att du värderar goda kundrelationer.


Arbetsuppgifterna:
• Daglig kundkontakt, med både befintliga och potentiella kunder
• Jobba efter en uppsatt budget
• Sälja annonser i olika typer av format


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Serviceelektriker laddstationer och solcellsanläggningar

Serviceelektriker, installation
Läs mer Dec 1
Nytt
Nu har du chansen att bli en del av ett härligt team som levererar högkvalitativa installationer till våra kunder. Du är en vardagshjälte som blir ansiktet utåt för hela organisationen. Har du även erfarenhet inom el- och serviceinstallationer inom just batterilagring, solpaneler och laddstationer? Toppen, då är det dig vi söker! Vem är du? Du är en viktig del i allt vi gör. Alla våra installationer kräver en varsam hand av en kompetent elektriker för att fungera. I detta arbete blir du både vår och kundens vardagshjälte. Din vardag är varierande där största delen av ditt arbete utförs ute hos kund, så det är bra om kommunikation och kundkontakt känns naturligt för dig. Du arbetar tätt med våra projektledare, arbetschefer och montörer, därför lägger vi stor vikt vid att du är samarbetsvillig, strukturerad och kommunikativ. En annan viktig egenskap är att du är självgående och därmed vågar ta egna initiativ i en föränderlig miljö.


Ditt arbete består bland annat av
Ombyggnationer av elcentraler, mätarskåp och ställverk.
Installationer och driftsättning av laddstationer, solcellsanläggningar och batterier ute hos våra kunder.
Överlämning till och utbildning av kund.


Krav för att söka tjänsten
Du är minst 1:A-årsmontör eller högre.
Du har B-körkort.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift.


Detta erbjuder vi dig


Du frihet i ditt arbete. Du kommer ha ett roligt arbete med goda förmåner, arbetsvillkor och möjligheter till utveckling. Du får en egen fullkittad servicebil utrustad med de verktyg du behöver för att utföra ditt arbete på bästa sätt. Du får även möjlighet att delta i interna tävlingar och bonussystem.

Ansök nu

Key Account Manager inom mediasales

Key account manager
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder.


Key Account Manager inom mediasales


För vår kund, ett studentinriktat förlag söker vi nu dig som vill ansvara för flertal av våra kunder inom karriär. Om du älskar försäljning, digital och printad media, karriärfrågor och samtidigt är intresserad av en ständig föränderlig medievärld är detta tjänsten för dig.
Om tjänsten
Som ansvarig för affärsområde inom karriär kommer du ha ett försäljnings- och innehållsansvar. Du kommer förvalta och utveckla en kundportfölj, samtidigt som du är med och utvecklar produkterna och dess innehåll. Du skapar ditt egna magasin. Du jobbar med att sälja content marketing-lösningar såväl som digitala paketlösningar till en riktad målgrupp eller med stor räckvidd och är ansvarig för prospektering, utveckling av redaktionella koncept tillsammans med kund och kreativa annonseringslösningar.
Du kommer vara ansvarig för att aktivt hålla dig uppdaterad om målgruppens intresseområden och behov, samt ligga i framkant för att möta dessa. I arbetet för att nå högt uppsatta försäljningsmål, kommer du samarbeta med en dedikerad och duktig redaktion som brinner för produkten och våra ämnesområden.
När deadline är uppnådd kommer du stolt hålla i ett av dig själv skapat magasin och tänka – det här har jag skapat!
Din profil
Befattningen är en kvalificerad KAM-roll, vilket ställer krav på goda försäljnings- såväl som ämneskunskaper.


Du har minst 2 års erfarenhet av medieförsäljning.
Du har ett brinnande intresse för karriär, rörlig media och livsstil.
Du har ett öga för detaljer, samt förmågan att jobba i högt tempo.
För att lyckas i rollen ser vi att du är social, självgående och initiativrik och van att planera både ditt eget och andras arbete. Du är snabb, kreativ och prestigelös. Du gillar statistik, tydliga mål och har stark tävlingskänsla. Erfarenhet av och kontakter inom medielandskapet och på mediebyråer eller med slutkunder är ett plus.
Vi söker dig som
Har kommersiell erfarenhet från tjänste- rekryterings- eller medieförsäljning.
Har god hand med kunder och en gedigen erfarenhet av framgång med försäljning.
Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
Möjlighet att skapa effektiva nätverk både internt och externt.
Förmåga att fatta beslut självständigt och lösa problem på ett kundorienterat sätt.
Vi erbjuder:
En tillsvidareanställning på 100%, start enligt överenskommelse
Ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag i snabb utveckling
En kunnig organisation, givande arbete och en trevlig och kul arbetsmiljö.
Konkurrenskraftigt erbjudande och lockande provisioner ovanpå det.
Ljusa och trevliga lokaler i Stockholm.


Ansökan
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag via länken eller på work@talentpartner.se!
Se gärna också alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Innesäljare som arbetar med företagsförsäljning!

Innesäljare
Läs mer Nov 30
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?!


Just nu söker vi efter fler säljkollegor till en av våra kunder.


Vi söker flera positiva och drivna kollegor till vår härliga kund och deras nya charmiga kontor
De har en positiv och glad atmosfär och vill anställa dig som har mycket energi och en positiv inställning.
Att du dessutom är lösningsorienterad, serviceminded och duktig på att kommunicera och skapa förtroende vore fantastiskt.


Vi söker dig som:
Är tävlings- och resultat inriktad
Vill tjäna pengar
Har ett stort intresse för hjälpa kunder
Vill utvecklas och har ett säljdriv
Är ansvarsfull och noggrann
Är säljinriktad och målmedveten


Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig följande:
En heltidstjänst
Garantilön/ hög konkurrenskraftig provision utan tak
Utbildningar, workshops och daglig coachning av våra erfarna teamledare
Möjligheten att klättra till högre tjänster inom bolaget
Bolaget värderar en bra företagskultur


Du söker tjänsten genom att maila oss till nedan mailadress eller via vår sajt www.talentpartner.se. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Varmt välkommen med din ansökan!


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Account Manager Customer Relation

Account manager
Läs mer Nov 30
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi söker just nu säljkollega för vår kunds räkning. Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se


Account Manager Customer Relation
Om dig
Som person är du mål- och resultatinriktad och inspireras av att prestera. Du är ödmjuk inför uppgiften, prestigelös samt har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi ser gärna att du har hög energi och inte är rädd för att ta egna initiativ och bidra med nya idéer. Du är trygg och beslutsmässig i din arbetsroll och även om du är en självständig individ så ska du fungera väl i vårt team. Vi lägger stor vikt vid kandidatens personliga profil men tycker extra mycket om dig som tidigare har arbetat med sälj på telefon, i butik eller annan typ av face 2 faceförsäljning. Även arbete inom kundservice ses som meriterande.
Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som Account Manager i Customer Relation Salesteamet går ditt arbete ut på att hålla våra företagskunder nöjda genom kundvård, försäljning och således utveckla deras nyttjande och upplevelse av vår tjänst. Du är ansvarig för en egen kundstock med små och medelstora tjänsteföretag som finns i både Stockholm och runt om i landet. Du sköter därför ditt arbete genom både face 2 face- och telefonmöten som du själv bokar in med företagen. I rollen som Account Manager så kommer du agera rådgivande på ett sådant vis att kunderna finner förtroende och känner sig bekväma med att fortsätta göra affärer med dig. Du utgår från vårt kontor i Stockholm där veckorna till en början består av tre dagar med kundmöten och två med mötesbokning, men med tiden kommer veckorna bestå av nästan uteslutande kundmöten då vi vid varje kundmöte bokar in nästa uppföljning med kunden. Som Account Manager hos oss arbetar du självständigt och är hungrig på att utveckla både din egen försäljning men även kundens affärer. Rollen innebär hög aktivitet för att öka sannolikheten till fler affärer och måluppfyllnad för budget. Receptet på framgång ligger i kommunikationen med kund, därför är det viktigt att du uttrycker dig väl i både tal och skrift.


Du erbjuds
Professionell coaching och utbildning inom försäljning, kundvård samt vår produkt. Möjligheter till personlig utveckling och ta nästa steg i karriären. En chans att få jobba med toppresterande kollegor. Obegränsade inkomstmöjligheter – hur mycket du tjänar är ett resultat av hur bra du presterar.
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Account Manager inom IT

Account manager
Läs mer Nov 30
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi söker just nu säljkollega för vår kunds räkning. Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se


Om företaget
Bolaget är ett modernt IT-företag inriktat mot molnet tjänster.
Bolaget har idag över 15 000 användare och varje dag blir de fler och fler. Bland kunderna märks PwC, HSB, COOP, Landshypotek, Svenskt Näringsliv, Fastighetsägarna, StyrelseAkademien, Systemtext, Länsförsäkringar, Lärarförbundet och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.
Vi strävar alltid efter att ligga i framkant inom vårt område och erbjuda våra kunder den senaste tekniken.
Vi har vårt kontor i Stockholm och alla våra servrar driftas i serverhallar i Sverige. Genom att satsa mycket på nyutveckling och underhåll kan vi leverera en mycket säker produkt – som vi givetvis hela tiden strävar efter att göra ännu bättre.

Om produkten
Är ett webbaserat samarbetsverktyg där du enkelt och säkert kan samla allt som du och dina kollegor behöver för att kunna arbeta bra tillsammans. Dokument, mötesprotokoll, kalendrar, register, länkar och diskussioner är bara några av de saker ni kan komma åt från en och samma plats – var ni än befinner er i världen.
Verktyget passar lika bra oavsett om du vill effektivisera styrelsearbetet, bolagsförvärv, kundsamarbeten, ert intranät, arbetet i bostadsrättsföreningen eller projekt i alla storlekar.
Bolaget är kort och gott det perfekta verktyget för dig som vill ha total ordning och reda, alltid den senaste versionen av ert material, kontroll på vem som har tillgång till viss information och full koll på vem som ska göra vad.

Om tjänsten
Du kommer att prata med beslutsfattare på olika nivåer.
Dina arbetsuppgifter blir att operativt dagliga jobba med mötesbokning.
Du ansvarar även för att rapportera resultat i form av antal levererade möten, B2B.
Arbetet kräver högt tempo, stort engagemang och att du är driven.
Du kommer att sälja spännande produkter i en extremt expansiv bransch.

Det du erbjuds
Det vi kan erbjuda dig är en flexibel, kreativ och spännande arbetsmiljö med möjligheter för att växa både professionellt och som individ.
Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande bransch och möjlighet till vidareutveckling inom försäljning. Vi erbjuder fast grundlön med goda förtjänstmöjligheter via provision.
För rätt person erbjuder vi även goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.
Vi erbjuder daglig coachning och regelbunden utbildning.
Du får arbeta i ett företag med en öppen syn på innovativa idéer.
Du får arbeta med smarta och drivna personer med hög initiativförmåga, motivation och flexibilitet.

Din erfarenhet
Erfarenhet av försäljning är meriterande, men vi värdesätter ditt engagemang allra högst!
Har erfarenheter av att arbeta med mötesbokning eller annan typ av sälj gärna via telefon.
Har fallenhet och känsla för att få respons hos beslutsfattare och få deras tid till möte.
Är mål- och resultatinriktad och tycker om att arbeta mot en uppsatt budget.
Är mycket driven och tar stort eget ansvar.
Du förstår sambandet mellan hög aktivitet och framgång som säljare.
Du har förmåga att identifiera köpsignaler och gå på avslut


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Ansök nu

Headhunting account manager

Account manager
Läs mer Dec 1
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Vår kund växer och vi behöver därför förstärka vår försäljningsavdelning med ytterligare en relationsbyggande säljare/account manager med ansvar för att sälja in headhuntinguppdrag till beslutsfattare på olika nivåer, framför allt till HR-chefer och VD, i alla branscher. Vi står inför en expansiv fas där vi även kommer lansera ett nytt affärsområde inom kort och söker dig som vill vara med oss på den här spännande resan.


Hos oss får du chansen att utvecklas inom försäljning och möjlighet att representera ett väletablerat företag med ett upplägg som skiljer sig mot övriga branschens. Du ges stor frihet under ansvar och kommer att få jobba i ett glatt och positivt gäng som ställer upp för varandra när det behövs. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av tjänsteförsäljning inom HR-området med goda resultat. Har du erfarenhet av att sälja rekrytering är detta självklart ett plus, likaså om du har en akademisk examen inom HR eller ekonomi. Allra viktigast är dock din personlighet och att du trivs med att planera ditt eget arbete, drivs av att nå och överträffa uppsatta mål samt att bidra till företagets fortsatta positiva utveckling. Är du dessutom en positiv och social relationsbyggare som bjuder på dig själv kommer du att passa in utmärkt i vårt befintliga gäng. Körkort är ett krav.
I rollen som säljare kommer du att sälja in headhuntinguppdrag gällande chefer och specialister till både stora och mindre företag. Du kommer självständigt driva hela försäljningsprocessen från att identifiera nya affärsmöjligheter/prospektering, boka möten med potentiella kunder, genomföra kundmöten, offert- och avtalsskrivning och hela vägen fram till avslut. Du är även ansvarig för uppföljning mot kund efter avslutat uppdrag vilket innebär mycket dialog och samarbete, både under och efter processen, med vår leveransavdelning. Arbetet kommer att innebära mycket fokus på tillväxt och nykundsbearbetning kommer därför initialt stå för en stor del av arbetstiden, dock inte uteslutande.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Målmedveten säljtalang inom media!

Innesäljare
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?!

Rollen
Vi vill ha någon som delar vår vision och älskar att göra business, detta utan att förlora det faktum att en samverkan mellan oss och kunden är det bästa sättet att göra en affär. Som Säljare hos oss arbetar du med att bygga upp din egen kundbas och du har möjlighet att skaffa dig ett stort kontaktnät i näringslivet. Du kommer i kontakt med företag inom olika branscher och vi lovar dig en allmänbildande och utvecklande roll.

Du ansvarar för affären från ax till limpa vilket innebär att du självständigt prospekterar och bokar möten hos potentiella kundföretag. Du har eget ansvar för att bygga långsiktiga relationer med dina kunder, det är lite som att driva ditt eget företag i företaget! Du får till en början introduktion och utbildning för att få de allra bästa förutsättningarna för att komma igång.

Vi erbjuder
Vi brinner för utveckling så detta är något vi självklart även satsar på kontinuerligt i din tjänst. Vi kommer att ge dig förutsättningarna att bli vår nästa toppsäljare! Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå.


Krav
Om du har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet. Har du detta i kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas!
För att kunna utföra arbetet behövs dock att du har goda kunskaper i Svenska. Du kommer att bygga upp ett nätverk som du antagligen själv kommer att ha användning av både i tjänsten men även utanför. Detta innebär att du ska ha en passion för att prata med människor, nätverka, ha en social kompetens och känna att du kan föra dig ute hos kunderna.


Övrigt
Tjänsten är stationerad i Stockholm och innebär nykundsbearbetning på den svenska marknaden.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Internationellt bolag söker Sales Manager Nordics

Account manager
Läs mer Nov 30
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Internationellt bolag söker Sales Manager Nordics

Bolaget levererar prestationsbaserad marknadsföring globalt och har över 1500 anställda i 32 kontor i Nord- och Sydamerika, Europa och Asien-Stillahavsområdet, som hjälper över 7500 annonsörer från hela världen med direkta relationer med över 10.000 publicister.


Rollens huvudsakliga uppgifter:
Tillväxten i Norden är en återspegling av hur bolagets marknadsandelar ökar med stora nordiska varumärken.
Därför öppnar vi upp för en expansion av det nordiska säljteamet. Du kommer att rapportera till den nordiska försäljningschefen i Stockholm.
Vår styrka som produkt ligger i 3 viktiga vertikaler: resor, e-commerce och classifieds. Denna roll innebär en hel del proaktiv uppsökande försäljningsaktivitet.

Ansvar:
• Nå och överträffa säljmål och samtidigt bidra till övergripande teamets budget
• Skapa nya relationer med direktkunder och mediebyråer
• Utveckla relationer på alla nivåer från marknadschef till styrelseledamot
• Maximera kundlojalitet genom att utveckla relationer med nyckelkunder
• Identifiera och förstå trender inom branschen, vad som gör en kampanj framgångsrik och tillämpa lärdomar för att generera ytterligare nya affärer och löpande bättre resultat
• Nå kvartalsbudget och dina intäktsmål

Din erfarenhet:
• Minst 3 års digital medie erfarenhet av försäljning i branschen, helst mycket bekant med prestationsbaserad marknadsföring från till exempel affiliatenätverk eller sökbolag
• Erfarenhet från uppsökande försäljning inom branschen och gärna mot byrå- och direktkunder
• Gedigen erfarenhet av att med god framgång skapa nya affärer
• Erfarenhet från att presentera medieplaner och förhandla kring dessa samt en förmåga att övertyga på alla nivåer i en byrå eller hos direktkund
• Erbjuda exceptionell standard när det gäller kundservice
• Du är passionerad av att lära dig om nya medier och vill vara med i utvecklingen av hur bolaget kan definiera och sätta nya gränser i online reklambranschen
• Förstå hur huvudtekniken fungerar och har förmågan att förklara detta på ett bra sätt till en byrå eller annonsör
• Förstå lokala och internationella medielandskapet och bolagets ställning i det samma
• Påvisbar kunskap inom onlineannonsering
• Förmåga att arbeta och leverera goda resultat i en dynamisk miljö och ett mindre team
• Förmåga att arbeta i en snabbrörligt företag och bransch
• Kunskap om konkurrerande produkter och bolag är ett stort plus
• En obestridlig vilja att lyckas

Nyckelkompetenser:
• Resultat orienterad personlighet
• Hög nivå av kommunikation och presentationsteknik gällande branschen och medielandskapet
• Entusiasmerande personlighet och en god en förmåga att nå rätt person i en organisation och skapa affärsmöjligheter med den samma
• Förmåga att prioritera inför krävande deadlines
• Affärsmannaskap

Boaget erbjuder:
• Konkurrenskraftig grundlön
• Fast bonusstruktur
• Kontor centralt beläget i Stockholm
• En möjlighet att arbeta i ett företag där man hela tiden flyttar gränsen för vad som är möjligt, och framtiden är mycket ljus
• Även om du är en del av ett team som du har chansen att hantera din tid självständigt
• Därför är en stark drivkraft och disciplin är nödvändig


Vi hoppas du delar samma passion för e-handel, reklam och online-relaterad teknik. Vi värdesätter lagarbete, öppenhet, teknisk innovation och resultatinriktat tänkande.
Företagskulturen handlar om att attrahera och behålla de bästa talangerna och kunderna. Vi strävar efter att belöna kompetens så det finns fantastiska möjligheter för rätt kandidat.

Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

KAM till affärstjänst inom handel!

Key account manager
Läs mer Nov 30
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.?Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


VI SÖKER KAM TILL NY AFFÄRSTJÄNST INOM HANDELN


FÖRETAGET
Företaget jobbar med systemlösningar som underlättar informationsflödet inom DVH, FMCG och handeln.


OM DIG
Nu söker vi en säljare då vi på bolag inom FMCG Media kommer nylansera vårt kända varumärke mot dagligvaruhandeln. Tjänsten är på heltid.


Vi söker en självgående säljare som är noggrann med servicekänsla. Vi söker dig som brinner för utmaningar, som är passionerad och genuint intresserad i din försäljning och som gärna har ett stort intresse för detaljhandeln. Minst 5 års säljerfarenhet. Erfarenhet av försäljning mot detaljhandeln är stort plus.


ARBETSUPPGIFTER
Bolaget söker säljare till handelns nya affärstjänst
Nu söker vi en säljare då vi på ett bolag inom FMCG Media kommer att nylansera vårt kända varumärke mot branschen. Tjänsten vi lanserar är helt ny för målgruppen och riktar sig till beslutsfattarna hos de stora kedjorna i detaljhandeln. Ditt uppdrag blir att träffa beslutsfattarna för att introducera och sälja vårt nya erbjudande och du kommer att ta affären hela vägen från mötesbokning till uppföljning. Du kommer att träffa beslutsfattarna i detaljhandeln för att introducera vårt nya erbjudande och du kommer ta affären hela vägen från mötesbokning till uppföljning. Du behöver se helheten för en kund och kunna navigera mellan våra tjänster för att sy ihop den bästa lösningen för kunden. Vi ser också gärna att du har ett tekniskt kunnande då tjänsten du säljer är främst digital. Du jobbar i ett team med vår intäktschef och två andra säljare. Du kommer dessutom i kontakt med marknadsavdelningen och redaktionen. Hos oss är vi vana vid att jobba effektivt och i ett högt tempo, därför är det ett krav att du som säljare jobbar framåtlutat och med stort driv och synligt engagemang. Du behöver ha mycket goda kunskaper i Office-paketet. Utöver detta är det meriterande om du har erfarenhet av försäljning till beslutsfattare i handen.


BOLAGET
Bolaget är ett informationstjänsteföretag om och för retail. Vår verksamhet kretsar framför allt kring två affärstidningar som riktar sig till beslutsfattarna inom svensk detaljhandel. Förutom tidningsutgivningen har vi även en sajt, flertalet nyhetsbrev och event. Dessutom producerar vi rapporter och böcker.
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Digital säljare till mediebolag i Stockholm!

Mediasäljare
Läs mer Nov 30
0Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Just nu söker vi en säljare till vår kunds räkning: Digital säljare. Bolaget arbetar inom mediesektorn och är i framkant av det digitala, de utvecklas ständigt. Är du den vi letar efter?


Vi förväntar oss att du är modig, nyfiken och själv tar tag i att lära dig nya saker, och att du utmanar dig själv genom att sätta ambitiösa mål. Vi förväntar oss att du ska göra misstag som du lär dig utav och som hjälper dig att växa. Och vi ser gärna att du bidrar med dina idéer och delar med dig av din kunskap och erfarenhet till dina kollegor.
Vid sidan av det så är det även några specifika kvalifikationer och personlighetsdrag som vi tror att du har.


Du:
Har dokumenterad säljerfarenhet av att arbeta med B2B och är duktig på att bygga kundrelationer
Erfarenheter av prospektering är meriterande
Har ett intresse för digitala medier, PR och kommunikation
Är lösningsorienterad och angelägen om att finna mervärde för kunden för att säkerställa att kundens tjänster används på bästa sätt
Är positiv och älskar utmaningar
Tycker om att arbeta självständigt och trivs med att ha eget ansvar
Är målmedveten och driven
Har en hög arbetsmoral, är flexibel och gillar att arbeta i ett högt tempo
Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Just nu söker vi en säljare till vår kunds Stockholmskontor som kan hjälpa oss att växa genom att hjälpa fler kommunikatörer med deras digitala arbete.Denna säljposition är inom vårt Sales-team. Det innebär att du självständigt prospekterar och driver fram affären genom att hitta rätt kund, boka och genomföra mötet och stänga affären.
Du får möjlighet att kliva in i ett sammansatt och kompetent team av drivna och kompetenta medarbetare som leds av en närvarande och aktiv säljchef.
Vägen till framgång som säljare i våran säljorganisation går genom att ha hög frekvens, stor självdisciplin och att genomföra väl avvägda säljmöten.
Att jobba med försäljning hos oss innebär att du får som representant för ett marknadsledande varumärke där du får stora möjligheter att ta eget ansvar, komma med modiga initiativ och påverka ett företag som vill vidare utvecklas i sin internationella satsning.


Vi tänker oss att du når din säljbudget genom att
Alltid ha en en pipe med prospects att bearbeta
Är van att ha hög frekvens i dina säljsamtal
Förbereda, planera och genomföra kundmöten
Inte vara rädd för att avsluta affärer
Följa upp din kundstock och förlänga avtal år 2
Stödjer ditt team till att arbeta så effektivt som möjligt
Vid behov, är med i andra projekt för att främja varumärket
Nätverkar och bygger kundrelationer och ambassadörerAnsökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

B2B Account Manager!

Account manager
Läs mer Dec 1
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?

Är du en person som tycker om att bygga långsiktiga kundrelationer och alltid är på hugget? Vi söker för vår kunds räkning en vass Account Manager!
Om tjänsten
För vår kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba som Account Manager. I ditt dagliga arbete har du ansvar för att både hitta och driva affärer framåt med blivande kunder. Hela säljprocessen ligger i din hand och det innebär till stor del arbete på egenhand, men med ett sammansvetsat team i ryggen. Du ska ständigt vara målmedveten och behålla fokus. Med ett stort leende på läpparna träffar du bolag och människor inom olika branscher för att se till deras behov. En spännande och givande utmaning till rätt person, är det du?


Arbetsuppgifter
Som säljare hos vår kund kommer du att ta hand om hela säljcirkeln. Allt från prospektering och möten till att ansvara för avtalsförhandlingen och slutligen kundansvaret.


Vi söker dig
Både din personlighet och ditt arbetssätt ska präglas av ett starkt driv och vilja. Vi ser att du är social och trivs med att dagligen möta människor. Det krävs även kreativitet, nytänk och skinn på näsan för att passa i denna roll.


Ansökan
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag via länken eller på work@talentpartner.se!
Se gärna också alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Junior Media Sales – Account Manager

Account manager
Läs mer Nov 30
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi söker just nu säljkollega för vår kunds räkning. Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de bästa kandidaterna.


Junior Media Sales – Account Manager
Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med spännande framtid, där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål. Du blir en del av en företagskultur som präglas av mångfald, kundfokus, affärsmannaskap och entreprenörsanda och du erbjuds utvecklande arbetsuppgifter i en expanderande verksamhet.
Dina arbetsuppgifter
Vi önskar att du har erfarenhet av uppsökande verksamhet och att du ser telefonen som ett av dina främsta arbetsverktyg. Som företagssäljare arbetar du självständigt och med en egen budget. Kvalifikationer som företagssäljare: En av dina avgörande framgångsfaktorer kommer att vara en god kommunikation med dina kunder. För att lyckas behöver du vara bra på att kommunicera, såväl i tal som i skrift. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från försäljning med goda resultat Som säljare/account manager kommer du aktivt besöka och jobba med nya och befintliga kunder. Bokning och genomförande av kundbesök är den stora delen av arbetet, men även att ha ett öppet sinne så du lätt kan se och läsa av kundens verksamhet och dess behov är ett måste.
Om dig
Du drivs av det egna resultatansvaret, är van vid att arbeta självständigt och har ett sinne för försäljning. Även tidigare erfarenhet av att arbeta mot budget och leverera mätbara resultat är meriterande. Du är utåtriktad, socialt kompetent och självständig samt har en passion för säljprocessen. Du vet vad som krävs för att göra affärer. Vi tror att du kan bidra med ett brett kontaktnät och bra kunskaper om det lokala näringslivet. Vi förväntar oss en person med hög aktivitetsnivå som vill visa sina utvecklingsambitioner och som är van att hantera parallella processer. Du är en skicklig säljare som är arbetsvillig och stimuleras av tydliga mål. Du har god initiativförmåga och vill vara med på resan och påverka företagets utveckling.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu juniora Account Managers med ett brinnande affärsintresse och känsla för att bygga och stärka relationer. I rollen som Account Manager bygger du din egen kundportfölj genom att kontraktera nya affärer – som du sedan ansvarar för att utveckla till långsiktiga affärsrelationer genom ett konsultativt försäljningsarbete. För att lyckas i rollen krävs förmågan att kunna hantera ditt egna business-case från start till mål. Det gör du tillsammans med ett team av bästa mediasäljare. Till din hjälp har du även ett starkt varumärke, gedigen kunskap och erfarenhet samt världsledande tekniska lösningar, både i print och digitalt. Du har ett individuellt budgetansvar och rapporterar till försäljningschef. Du spenderar en del tid ute hos kund, men mest på vårt kontor.
Om din erfarenhet
Har erfarenhet av telefon- B2B eller B2C -försäljning. Älskar att vara ute hos kund och som vet att affärer görs på fältet. Tillämpar ett strukturerat och proaktivt arbetssätt och som förstår vikten av time-management. Är kreativ, lösningsorienterad och nytänkande. Referenter som kan intyga dina resultat mot satt budget. Driv Initiativkraft Säljerfarenhet från mediaförsäljning är ett krav. Kan etablera kontakt med människor via såväl telefon som besök. Dessutom är du pratglad, positiv och målinriktad. Intresse av hälsa, träning och friskvård. Relevant eftergymnasial utbildning premieras. Teamkänsla, affärsmässighet och envishet
Arbetslivserfarenhet
Innesäljare, 1 år+ erfarenhet


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Prenumerationssäljare B2B

Mediasäljare
Läs mer Nov 1
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av en spännande medieverksamhet under stark tillväxt?
Har du lust att pröva dina kunskaper som B2B säljare i en snabbt skiftande och utmanande mediavärld, där du arbetar med ett seriöst och välrespekterad media? Prenumerationsavdelningen söker snarast en ambitiös och svensktalande kundkonsulent (Account manager) som kan komplettera teamet i Stockholm. Arbetsuppgifterna består av B2B försäljning av prenumerationer på olika bevakningsområden till svenska aktörer – ofta direktörer, chefer och specialister inom det offentliga och privata. Du kommer att planera och styra försäljningsprocessen från den första målinriktade kontakten till färdigställandet av försäljningen. Löpande dialog sker med våra in-house researchers som tillhandahåller dig med högkvalitativa och skräddarsydda sälj-leads. Tjänsten är placerad i Stockholm med både fysisk och digital onboarding av den svenska försäljningschefen i Köpenhamn.
Som Kund konsult (Account manager) ser vi gärna att du har:
- minst 2-3 års säljerfarenhet och en god allmänbildning om den svenska marknaden - i synnerhet inom den offentliga sektorn och organisationer.
- en vana att arbeta självständigt med B2B nykundsbearbetning.
- en hunger, är hårt arbetande och tävlingsinriktad, men värdesätter också att vi lyfter som ett team i en stöttande och utvecklande arbetsmiljö.
- ett allmänintresse för din samtid och gärna politik- och samhällsfrågor
- en eftergymnasial utbildning och behärskar det svenska språket på hög nivå, både skriftligt och muntligt.
- en personlighet som gör att du är målinriktad och kan motivera dig själv, då du förutom din fasta lön, får provision på allt du säljer.
- en förmåga att vara naturlig, engagerad och energifylld i dina kundsamtal med beslutsfattare.
- en vilja att vara en del av en social arbetsplats där professionalism, utveckling och resultat går hand i hand.
DEe erbjuder dig:
- En marknadsmässig fast grundlön med kollektivavtal.
- Provision på allt du säljer.
- Möjlighet till Hybridarbete (två dagar/vecka).
- Friskvårdsbidrag.
- Pension enligt kollektivavtal.

Ansök nu

Mediasäljare i början utav sin karriär!

Account manager
Läs mer Nov 30
För kunds räkning söker vi nu säljare i starten på sin karriär!
Vill du jobba för ett spännande och växande företag inom media? Har du en vinnarskalle och älskar att tävla? Är du intresserad att utvecklas i rollen som säljare?
Då skulle den här rollen passa dig!


Vår kund är verksam i mediebranschen och arbetar med digital marknadsföring. Att vara säljare hos vår kund innebär långsiktig och relationsbyggande försäljning. Du kommer att ha ansvar från start och stor möjlighet att påverka sin egen lön.


Vi söker dig som:
Är social, utåtriktad och har lätt att bygga relationer
Är målmedveten, ödmjuk och har ett inre driv att lyckas
Har rätt inställning, är positiv och ger inte upp i första taget
Erfarenhet inom försäljning B2BVi erbjuder dig:
Du blir en del av ett fantastiskt team bestående av målmedvetna kollegor som kombinerar nytta med nöje! Utöver en fast månadslön ger vi goda arbetsvillkor och förmåner:
Grundutbildning i företagsförsäljning
Fast garantimånadslön och generös provisionsmodell
Utvecklingsmöjligheter inom företagetAnsökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök via länk eller direkt via work@talentpartner.se

Ansök nu

Sales Manager Corporate Solutions

Key account manager
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi söker just nu säljkollega för vår kunds räkning. Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se


Sales Manager Corporate Solutions
Om dig
Vem är du? Du brinner för strategisk och komplex försäljning. Du har lönsamhetsansvar för nya kunder inom storbolag och offentlig sektor. Du tycker om att arbeta både operativt såväl som strategisk för att driva försäljningen framåt. Denna satsning är som en start-up inom mediekoncern där du som först in i säljteamet får vara med och sätta säljkulturen, ledarskapet, säljprocesser och vårt företagserbjudande mot marknaden. Du förväntas återrapportera potentiella kunders behov till produktutvecklings- och marknadsteamen, så att erbjudandet till våra kunder hela tiden förbättras.


Dina arbetsuppgifter
Skapa och utveckla strategiska affärsrelationer med nya kunder och partners. Nykunds bearbeta och segmentera marknaden. Driva strategiska säljprocesser från ax till limpa. Analys, planering och implementering av Key Account planer. Driva och säkerställa att försäljnings- och aktivitetsmål uppnås. Sammanställa marknadssegmentering, försäljningsstatistik och prognoser för ditt ansvarsområde. Rollen kräver eftergymnasial utbildning inom sälj, marknad eller ekonomi med minst 1- 3 års erfarenhet av konsultativ B2B-försäljning och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Du är en målinriktad säljare, som tycker om att ta mycket ansvar och att få vara med och påverka. Du är en lagspelare som är utåtriktad, nyfiken och passionerad.


Välkommen till detta nya affärsområde – Corporate Solutions!
Vår satsning inom företagsprenumeration tar nästa kliv och vi förstärker teamet med en nyckelperson.
Du kommer jobba nära befintlig Affärsområdeschef för Corporate Solutions och vara med och driva denna nya satsning. Du blir spetskompetensen i gruppen inom B2B försäljning. Tjänsteförsäljning mot företag bedöms som stor inom koncernen och du kommer arbeta tätt med Aftenposten och övriga dagstidningar i Norge med att utforma och sälja erbjudanden. Den norska organisationen etablerades för två år sedan och nu är det 10 personer som arbetar med denna växande affär.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Se alla våra jobb via www.talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se

Ansök nu

Bolag i mediebranschen söker Key Account Manager!

Key account manager
Läs mer Nov 30
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


För att lyckas som säljare hos oss måste du ha en positiv inställning och viljan att arbeta i ett högt tempo. Det är viktigt att du är kreativ och social kan skapa relationer på flera nivåer, och framförallt, drivs att göra det.
Vi vill att du brinner för att lösa dina kunders utmaningar och är resultatorienterad med en stor servicekänsla.
Du måste vara förtroendeingivande, tydlig och strukturerad, en van presentatör som snabbt förpackar produkter och erbjudanden.
Du behöver vara datakunnig och därmed kunna arbeta obehindrat i de vanligaste mjukvaru miljöerna samt har kunskap om mätningar och uppföljning av kampanjer.
Det är av yttersta vikt att du är en person som ställer höga krav på dig själv samt har en god arbetsmoral. Detta i kombination med teamkänsla, humor, en ödmjuk approach samt förmågan att ta till sig vårt sätt att arbeta, som präglas av branschens högsta krav på kvalité. Du skall ha viljan i att vilja bli bäst på det du gör.
Hos bolaget får du möjlighet att arbeta i en rolig, affärsdriven och kreativ miljö där du får ett stort eget ansvar att nå dina mål. Här är du en säljare i närhet till snabba beslut, både en leverantör som följer upp och lever med de åtaganden du har emot kund men också den sanna viljan att bryta helt ny och spännande mark.


Vi ser gärna att du som söker har:
Ett starkt kontaktnät ute på Sveriges Mediebyråer.
Erfarenhet av konceptuell försäljning.
Jobbat med försäljning av digitala medier.
Dokumenterat bra försäljningshistorik.
Förmåga att bygga långsiktiga relationer.
En hög servicegrad
Nära till skratt


Entreprenörsanda och kreativitet präglar företaget och för rätt person finns det möjlighet att utvecklas och växa.


Ansökan
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag via länken eller på work@talentpartner.se!
Se gärna också alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Mediehus inom hälsa söker två Account Managers!

Account manager
Läs mer Nov 30
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Just nu söker vi för kunds räkning en ny kollega till försäljningsavdelningen gällande traditionell, digital och rörlig reklam (väntrums-tv). I Sverige har bolaget en stor veckoräckvidd och omfattande digital räckvidd samt broschyställ och andra kringprodukter som komplement.


Om dig
Personliga egenskaper som passar rollen:
Är en naturlig säljare – du vill det här och har säljerfarenhet
Erfarenhet av att jobba på eller mot mediebyrå alternativt läkemedelsindustrin
Känsla för att analysera behov hos kunder och vara lösningsorienterad
Vilja att arbeta självständigt och analytiskt
Kan jobba mot tydliga mål och resultat
Erfarenhet av digitala medier
Akademisk utbildning
Är intresserad av hälsa och medicin
Är en engagerad person och ett positivt tillskott i vårt team


Dina arbetsuppgifter
Som Account manager får du en konsultativ roll med en både kvalificerad och rådgivande försäljning av annonsmöjligheter i våra olika medier som spänner från print till det allra senaste inom digital marknadsföring. En stor del av annonsörerna verkar inom hälso-, medicin- och läkemedelsindustrin men vi har även andra annonsörer som vill profilera sig inom segmentet medicin och hälsa där vi ser en stor utvecklingspotential. Du kommer att bearbeta bland annat produkt- och marknadschefer samt medie- och reklambyråer i första hand så väl som direktkunder.


Tjänsten innebär att ta hand om såväl befintliga kunder som att söka upp nya, potentiella annonsörer. Hos mediebolaget blir du direkt en del av en positiv och glädjefylld personalstyrka som alla arbetar för ett företag som befinner sig i en kraftigt expansiv fas och du kommer ha både trevliga kunniga kollegor och kunder. Till din hjälp har du våra erfarna Key account managers samt VD och övriga kollegor. Vi har ett öppet arbetsklimat och inte sällan korta beslutsvägar, så för dig som tar initiativ och kommer med nya idéer finns all möjlighet att påverka. Dina annonsörer finns främst i Stockholmsområdet och bolaget sitter i ljusa fina lokaler i Kista.


Vi erbjuder dig de arbetsredskap du behöver och har generösa personalförmåner. I koncernen finns två stora, starka och välkända varumärken och här hittar du en av Nordens mest besökta webbsidor för allmänhet och patient och väntrums-TV samt broschyrställ för patienter i vårdens väntrum. Praktisk Medicin är vårt nyaste förvärv som i snart 40 år har varit ett viktigt verktyg och beslutsstöd för hur läkare ska undersöka och behandla patienter. Beslutsstödet finns som bok och webbsida samt att vi även startat utbildningsverksamhet för vårdpersonal. Vi tror på tydlighet och vi vet att det finns mycket potential för rätt kandidat. Vi har några avslutande kriterier som vi vet att du som söker bör ha och som vi vill att du funderar på innan du skickar in din ansökan.Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Abonnemangssäljare till framgångsrikt bolag!

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Nov 30
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Just nu söker vi efter nästa säljkollega till en av våra kunder.


Tjänsten går ut på att via telefon sälja och marknadsföra mobila tjänster till privatpersoner.
Karriärmöjligheterna inom företaget är mycket goda, då vi hela tiden växer och får nya uppdrag. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning inom sälj- och kundhantering tillsammans med tävlingar och generösa priser.
Det är ett krav att du behärskar svenska språket i både tal och skrift men i övrigt krävs ingen tidigare erfarenhet av försäljning då vi utbildar på plats.
DU har drivet, VI ger dig de verktyg som behövs för att utvecklas till en prisbelönt säljare!


Vi söker dig som:
-Vill tjäna mycket pengar, är hungrig och framförallt har en vinnarskalle!
-Som person är du driven och söker alltid en lösning på de hinder du stöter på.
-Du är förtroendeingivande och har en vilja att alltid nå de mål som sätts upp. Om du är rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom vår organisation.
-Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inte ett krav.
Din personlighet är det som avgör om du är en passande kandidat, det viktigaste är att du är en glad person med ett leende som lätt smittar av sig!


Vi erbjuder dig:
-En lättsåld produkt som inte kräver någon tidigare säljerfarenhet!
-Tävlingar med generösa priser!
-Karriärmöjlighet inom företaget!
-Kontinuerlig coaching.
-Säljutbildning och vidareutbildning.
-Stora utvecklingsmöjligheter.


Typ av anställning: Tillsvidare (heltid)
Tillträde: Omgående enligt överenskommelse
Övrigt: För allas trivsel råder dresscode "propert och städat" på kontoret
Arbetstider: 08:00 - 17:00 måndag-fredag
Ansök i första hand genom att skicka CV/Personligt brev enligt nedan. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga så snart vi kan och behandlar ansökningar löpande.


Ansökan
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag via länken eller på work@talentpartner.se!
Se gärna också alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Account Manager Stockholm!

Account manager
Läs mer Dec 1
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Nu söker vi fler säljare, Account Managers i Stockholm!


Är du en person som ständigt pushar dig själv att nå längre, så länge du vet att det lönar sig? Lockas du av att sätta ramarna för din arbetsdag och dina resultat?


Om tjänsten
Att jobba med försäljning hos oss innebär i korthet att du identifierar eventuella behov hos nya och befintliga företagskunder samt ansvarar för att sälja in våra tjänster inom marknadsföring. För varje affär du tar hem hjälper du företag att växa och se till den bästa lösningen.
Att vara Account Manager hos oss så jobbar du efter tydliga mål för att utvecklas inom din försäljning och nå goda resultat. Hela tiden med stöd och riktlinjer ifrån oss ledare och inte minst kollegor.


Arbetsuppgifter
Som Account Manager hos oss bygger och utvecklar du dina egna kundrelationer. Inledningsvis handlar det mycket om prospektering och hög aktivitet, därefter fördjupade relationer och mer komplexa affärer.
En vanlig dag för dig som Account Manager innebär att söka upp och kontakta nya företag och personer via telefon och mejl.


Vi söker dig
Det är främst din potential och dina personliga egenskaper som avgör om du kommer lyckas och trivas i rollen som Account Manager. Närmare bestämt söker vi dig som:
Är orädd och vågar utmana dig själv.
Är målfokuserad och är beredd att kämpa för att komma dit du vill.
Har en god affärsförståelse och vilja att etablera goda kundrelationer.
Är bra på att lyssna och förstå andra människor.
Är bra på att ge och ta emot feedback.
Har goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska.Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Innesäljare till stort bolag!

Innesäljare
Läs mer Nov 30
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta med telefonen som verktyg och en snabbt växande bransch- det digitala!
Kunden befinner sig i Stockholm men arbetar även i andra städer då det gäller tjänster online. Marknaden för online annonsering växer och detta är en resa man inte vill gå miste om. Faller du inom ramen som driven säljare men samtidigt tänker utanför boxen? Vi söker nu säljare till ett bolag i framkant, välkommen med din ansökan på direkten!


För kunds räkning söker vi dig som har ett laserfokus på att nå dina mål, har ett driv som inte tar slut och framförallt vill jobba med sälj. Du ska ständigt sträva efter förbättring och ha en mål tänk, där målen, lönen och erfarenheten är din morot. Här får du vara precis den du är, arbetet är självständigt men i ryggen har du både coachning, fadder och ett team som alla har vilja och driv. Du får gärna vara vinnarskalle med en hög dos ödmjukhet.


Vidare vill vi hitta just dig som är beredd att skita ner händerna och vässa öronen, ta på dig lurarna och lyfta lur. Du ska tycka om strukturerat arbetssätt, där organisering är a och o. Tidigare ser vi gärna att du har erfarenhet av försäljning och telemarketing, och vill fortsätta din utveckling inom det. Du och ditt team kommer att ha aktiviteter under arbetstid, för att få energi och gemenskap. Bolaget växer dagligen, vill du vara med på den resan samtidigt som du själv får utvecklas i takt med företaget? Om ja, då vill vi träffa dig!
I denna rollen är du välkommen att komma med dina tankar och idéer för att forma teamet som blir sprillans nytt. Du kommer att arbeta efter mål, både individuella- och team mål. Ditt arbetsverktyg är telefonen, via den jobbar du med prospektering och försäljning. Det är enbart B2B försäljning, därav ser vi det som meriterande att du har erfarenhet av det (dock ej krav). Detta är både högt och lågt, det vill säga mot både små och stora företag. För att ha koll på dagarna använder du ett smidigt CRM-system.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Key Account Manager fokus prenumerationer

Key account manager
Läs mer Nov 30
Vi söker nu en engagerad och driven person till rollen som Key Account Manager (KAM) i säljteamet i Stockholm. Som kommer du att spela en central roll i teamet och bidra till att stärka våra kundrelationer.
Om tjänsten:
I rollen som Key Account Manager med fokus på prenumerationer kommer du att vara ansvarig för att driva försäljning gentemot våra prenumerationskunder. Du kommer att leda hela säljprocessen, från den första kontakten till framgångsrik avslutning. Ditt arbete kommer att innefatta bearbetning av befintliga kundrelationer och du kommer aktivt arbeta för att utveckla och fördjupa dessa.
Vad vi erbjuder:
- En stimulerande arbetsmiljö i en kreativ atmosfär.
- Attraktiv marknadsmässig lön med en modern provisionsmodell.
- Heltidsanställning med flexibla arbetstider.
- Friskvårdsbidrag och fri tillgång till gym i fastigheten.
- Möjlighet till personlig utveckling och karriärprogression.
- Tillträde enligt överenskommelse.
Vem vi söker:
Vi söker dig som är tävlingsinriktad och motiveras av att göra framgångsrika affärer. Du trivs med att arbeta mot uppsatta mål och din sociala kompetens gör dig till en uppskattad kollega och kundkontakt.
Din välorganiserade natur och administrativa skicklighet gör dig kapabel att hantera budget och resultat. Ditt engagemang och din förmåga att samarbeta gör dig till en viktig del av vårt team, där ni utmanar och stöttar varandra. Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning är meriterande.

Ansök nu

Key Account Manager inom rörlig media!

Key account manager
Läs mer Nov 30
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Just nu söker vi för kunds räkning en KAM till försäljningsavdelningen gällande rörlig reklam. I Sverige har bolaget en veckoräckvidd på drygt 4 miljoner tittare och omfattande digital räckvidd som komplement.


Om dig
Vem söker vi? Till denna roll söker vi dig med minst tre års erfarenhet av försäljning inom rörlig media. Du har tidigare arbetat med uppsökande försäljning direkt mot beslutsfattare och har dokumenterat goda säljresultat. Du är van att själv boka dina besök, planera din vardag organiserat samt att genomföra din plan. Tidigare erfarenhet av TV och digital video försäljning är starkt meriterande.


Som person söker vi dig som har ett eget inre driv samt är en genuin relationsbyggare. Du har en passion till sälj och vet att uthållighet är viktigt för att lyckas. Vidare söker vi dig som är ansvarstagande, lyhörd och en bra teamspelare.


Den här rekryteringsprocessen genomförs självklart i samarbete mellan Talent&Partner; och uppdragsgivaren. Samtliga samtal och ansökningar eller frågor rörande tjänsten sköts utav Talent&Partner;. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Talent&Partner; men du kommer anställas direkt på bolaget.


Dina arbetsuppgifter
Vår uppdragsgivare söker en Key Account Manager som kommer ingå i försäljningsavdelningen. Som Key Account Manager arbetar du med försäljning av bolagets hela produktportfölj inom sponsring, reklamspotkampanjer samt rörlig digital media på samtliga digitala plattformar.
Du bearbetar och utvecklar självständigt en stor portfölj utav befintliga kunder samt identifierar och utvecklar nya affärsmöjligheter.
Du har ett etablerat kontaktnät på mediebyråer och annonsörer.
Du arbetar självständigt och i team samt träffar i första hand personer på marknadschefsnivå och nyckelpersoner på byråerna.
Viktigt att förstå kundens affärsutmaning och vara en skicklig rådgivare. I arbetsbeskrivningen ställs höga krav på aktivitetsnivå och din tid spenderar du mestadels ute hos kunder och byråer.
Du arbetar ansvarsfullt med stort eget ansvar mot din budget och uppsatta KPI:er. Som stöd i ditt arbete har du en erfaren organisation, fantastiska kollegor, ett starkt varumärke samt en väl utvecklad försäljningsprocess och metodik.


Ansökan
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag via länken eller på work@talentpartner.se!
Se gärna också alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Intresserad av Stockholms media- och säljvärld?

Mediasäljare
Läs mer Nov 30
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Vi söker dig som har mycket driv och ett målinriktat tänk. Gärna en bakgrund och intresse inom träning/sport, en vinnarskalle och tjockt pannben i samband med en dos av ödmjukhet och respekt. Har du dessutom bra utbildning i bagaget är det ett plus. Du ska vara en lagspelare som även har bra balans på egenhand och kan ta eget ansvar.


Vi ser gärna att du har en bakgrund och erfarenhet inom försäljning men framförallt ett brinnande intresse för det. Antingen med en ny fot in eller ett steg i ny riktning. Vidare även en vana av att använda telefonen som verktyg, där du har mycket kundkontakt, där både kalla och varma leads är aktuella.


Vi söker ständigt nya talanger och önskar därmed att få just Din spontanansökan skickad till oss. Vi sitter alltid med spännande uppdrag, där det är fullt med utmaningar, utveckling och roliga dagar. Det som vi är nischade och bäst inom är media och sälj, besitter du erfarenheter av tjänster som innefattar just det? Då vill vi träffa dig!


Du kommer att i någon form arbeta med sälj. Som telefonförsäljare, account manager, mediasäljare eller fältsäljare med mera. Rollerna och möjligheterna är många! Vi söker högt som lågt, det vill säga, är du i början av din karriär och vill klättra? Eller har du precis nya mål i sikte efter olika roller och erfarenheter? Har du nu insett vad det är du brinner för? Varmt välkommen att träffa oss för att se vilken riktning resan ska ta!


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Account Manager /Säljare snabbväxande entreprenöriellt bolag!

Account manager
Läs mer Nov 1
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi söker just nu säljkollega för vår kunds räkning. Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se


Account Manager /Säljare snabbväxande entreprenöriellt bolag!
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som säljare i en ny roll där chans för egna idéer och utveckling finns! Vår kund är på jakt efter drivna och målmedvetna säljare till en heltidstjänst. Som säljare kommer du sitta och arbeta med aktiv försäljning mot nya kunder och på sikt få befintliga. Du kommer ha ett eget ansvar att ringa nya kunder, boka in och göra affärer. Som säljare kan du sätta egen prägel, personlighet och kreativitet i jobbet. Vi letar efter dig som brinner för försäljning och tycker det är kul med utmaningar som säljare. Du tar gärna egna initiativ, är målinriktad och tycker om frihet under eget ansvar. Du tycker det är roligt att ha kontakt med kunder och är "service minded" vid såväl service som försäljning. Du kommer vara med att forma rollen och ha mycket inflytande i ditt arbete. Arbetet kan leda till nya spännande förändringar i företaget som öppnar upp för fler ut.
Om dig
Utbildning/Erfarenhet
Motiveras av personlig utveckling och resultat
- Målmedveten och tävlingsinriktad - Serviceinriktad
- Är stresstålig och tycker om att arbeta under högt tempo
- Tidigare erfarenhet är ingen krav men är ett plus.


Om lön
Grundlön & provision från första kronan - Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbväxande företag - Heltidsanställning


Utbildning
Gymnasial utbildning


Arbetslivserfarenhet
Innesäljare, 1-2 års erfarenhet


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Innesäljare som jobbar med nykundsförsäljning gentemot företag

Innesäljare
Läs mer Nov 26
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?

Vi söker just nu för vår kunds räkning Innesäljare


Om bolaget
De hjälper bolag att digitalisera sin synlighet online genom google ads, facebook ads och digital banner annonsering. Digitaliseringen går framåt och allt fler väljer att gå över helt från traditionell annonsering till digital sådan.
Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund vilket innebär att bolaget håller i avtalsprocessen och du blir anställd direkt på bolaget. Ingen bemanning.
Bolaget har idag 20st anställda och är mitt i en expansiv fas där du nu har chansen att bli en del utav bolagets framgång och utveckling. Deras verksamhet innefattar försäljning, marknadsföring samt event. Bolaget gör en grundlig research i de områden du kommer att arbeta i för att underlätta säljprocessen samt värma upp kunderna innan du som säljare tar första kontakt och sedan följer upp i fysiskt möte.


Din roll som Innesäljare
Tjänsten är på kontoret i centrala Stockholm. Tjänsten är heltid och framförallt kontorstider. Det är både fast och rörlig lön.
Du kommer att kontakta nya kunder, som är små och medelstora företag.


Profil
Har du vilja, driv och vill utvecklas inom säljyrket så är det här rätt plats för dig! Ingen tidigare erfarenhet krävs, det viktiga är att du är motiverad. Har du energi och engagemang samt är en lagspelare är det här ett jobb för dig!


Vi ser att du
• Ser lösningar istället för hinder
• Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt
• Sa?tter upp ho?ga ma?l och arbetar hårt för att överträffa dom
• Är självgående och tar eget ansvar för de uppgifter man står inför


Bolaget erbjuder
Ett snabbt växande bolag med högt tempo som säljer marknadsledande produkter. Teamet består av ett härligt gäng som drivs av resultat och som gillar att tävla. Familjär atmosfär och stark team-känsla där det är viktigt att alla trivs och känner glädje på jobbet!
• Generösa provisioner kombinerat med fast lön
• Utbildning
• Säljtävlingar
• Årliga utlandsresor
• Klättra inom bolaget


Omfattning
Provanställning 6 månader som övergår till en tillsvidareanställning. Arbetstider: Måndagar till fredagar 08.00 - 17.00


Krav
• Talar flytande Svenska


Meriterande men inget krav
• Tidigare erfarenhet inom försäljning


Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte på att skicka in din ansökan till oss! Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi anställer helst med start omgående.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Innesäljare med fast lön och provision

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Nov 30
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?!


Just nu söker vi efter nästa säljkollega till en av våra kunder.


Vi söker innesäljare fast lön och provision
Bolagets vision är att bli Sveriges bästa arbetsplats genom att satsa på individens framgång, därför har vi ständigt utbildningar, små och större tävlingar som resor, AW, events och mycket mer för att motivera och inspirera våra anställda.


Vi söker dig som vill lära dig försäljning och joina ett ungt team. Du har ambition att utvecklas samtidigt som du har riktigt kul! Du kommer få utbildning av personer med över 14 års erfarenhet inom försäljning.


Arbetsuppgifter:
Du kommer att sälja marknadsföringstjänster över telefon, mejl och videomöten.


Vi erbjuder dig:
-Heltidstjänst (mån-fre)
-Fast grundlön + provision
-Härlig arbetsplats
-Individuell/mental coachning och utvecklingsplan


Vi söker dig som:
-Har en positiv inställning, arbetar hårt och alltid vill göra sitt bästa
-Har en kämparanda och är tävlings- och målinriktad
-Drivs av att utvecklas
-Är uthållig, har ett gott självförtroende och en välutvecklad beslutsförmåga
-Vältalig och har lätt att uttrycka sig


Vi ser fram emot din ansökan!


Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Junior Key Account Manager

Key account manager
Läs mer Nov 1
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


För kunds räkning söker vi nu dig som vill ta dig an rollen som Key Account Manager. Bolaget sitter i centrala Stockholm och är digitalt nischat samt framåtlutat. De är just nu i en tillväxtfas och söker därför nya hungriga säljare. Bolaget arbetar aktivt med sökordsoptimering och annonsering online.


Vi söker en person som vill vara på tårna, alltid ser till kundens bästa och kan ha många bollar i luften samtidigt. Du ska trivas med att vara social och kunna bemöta människor dagligen. Arbetet sker i ett högt tempo, även detta är något som du ska trivas med. Att göra lyckade affärer ska du alltid sträva efter och ha drivet till det.


Du kommer att ansvara för att skapa och bibehålla goda, långsiktiga, kundrelationer. Detta med både telefon och personliga möten som verktyg så kommer du att sälja annonsering. Du ska ha god förståelse för media och gärna tidigare erfarenheter inom det. Även erfarenhet inom sälj är av vikt och då kunna visa på goda resultat. Du kommer att arbeta efter en budget och har mycket eget ansvar där du förväntas uppnå den, så en bra balans på egna ben.


I ryggen kommer du självklart att ha ett härligt team där ni alla har individuella samt gemensamma mål att uppnå. Det är meritererande att du har lite utav en vinnarskalle och starkt pannben.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Säljare till fartfyllt företag inom Social Media Marketing

Key account manager
Läs mer Nov 22
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Om företaget
Företaget vi anställer för grundades 2005 och ligger centralt i Stockholm men är även aktiva i Norden samt har partnerships för att kunna genomföra kampanjer i både Europa och Amerika.
Deras affärsidé bygger på den starkaste kraften att påverka, en väns rekommendation!
De hjälper företag att komma närmare sina konsumenter genom att lyssna på deras åsikter – mycket via word of mouth of sociala medier.
Vem är du?
En frisk fläkt med mycket fart i och eget driv passar in här.
Du gillar att arbeta mot mål och att ansvara för din egen målfyllnad samt även lägga in ett extra kol för teamet.
Vi tror att du är en säljpersonlighet som är övertygande och förtroendeingivande. Du har ett säljdriv och ett jäklar anamma och ger inte upp lätt i motvind.


Din erfarenhet
Du ska tidigare ha arbetat inom mediebranschen ( minst 3 år ) och prestationsbaserad marknadsföring online.
Du får gärna ha erfarenhet och själv använda dig mycket av sociala medier och vara orädd, öppen och proaktiv. Du ska vara van vid att interagera med olika typer av människor och bemästra engelska både muntligt och skriftligt.
Säljutbildning och liknande är meriterande.
Din fokus kommer att ligga i att förhöja relationen med befintliga samt framförallt besöka potentiella nya kunder.
Rollen involverar mycket eget ansvar och kräver en entreprenöriell, tävlingsinriktad och
gärna kundfokuserad personlighet som är självdriven.
Du som gillar att jobba under eget initiativ samt göra affärer med företag genom
uppsökande försäljning kommer att passa in.
Du kommer kontakta framförallt mediebyråer samt marknadschefer.


Rollen kommer att involvera hela säljprocessen från ax till limpa med prospektering mötesbokning, möten och avslut. Du kommer att få relevant utbildning i produktportföljen och kunna utvecklas i din roll som säljare åt Sveriges roligaste företag!


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Outdoor Account Manager!

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Nov 26
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?!


Företaget
Prisbelönta onlinesajten hjälper dagligen hundratusentals svenskar att hitta företag, personer och platser. På sajtenfinns adresser och telefonnummer till alla svenska företag och privatpersoner. Dessutom finns branschsök, kartor, vägbeskrivningar, gatubilder, satellitbilder och mycket annat som hjälper till att hitta rätt. Användare kan när som helst ändra sina uppgifter själva.


Rollen
Som Outdoor Account Manager hos oss blir du anställd i en försäljningsorganisation med vind i seglen. Ditt arbete kommer huvudsakligen att innebära försäljning och nykundsbearbetning över telefon och fysiska möten. Du kommer att ta över en befintlig kundportfölj, men då vi växer kraftigt kommer en stor del även involvera nykundsbearbetning. Du blir expert på att skräddarsy lösningar för att möta kundens unika behov och bygger långsiktiga relationer genom både uppföljning och uppdatering av nya produktnyheter. En del resor ingår i tjänsten.


Du kommer att arbeta med löpande försäljning och kundbearbetning av primärt nya kunder genom hela säljprocessen i form av:
- Prospektering, nykundsbearbetning och bygga relationer med befintliga kunder
- Aktivitetsansvar, du bokar dina egna möten - Budget- och kundansvar - Försäljningsutveckling, konkurrentbevakning och analys Vi erbjuder


Du erbjuds
Vi erbjuder dig mycket goda förutsättningar att lyckas och trivas. Vi brinner för utveckling så detta är något vi självklart även satsar på kontinuerligt i din tjänst. Vi kommer att ge dig förutsättningarna att bli vår nästa toppsäljare! Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå.
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en ung dynamisk miljö som präglas av entreprenörsanda och kreativitet. Vi som jobbar här älskar försäljning! En arbetsdag hos oss är full av skratt och glädje och vi firar varandras framgångar. Du får jobba med ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan.
- Du får en bra grundlön och erbjuds en av marknadens mest attraktiva provisionssystem
- Du får förmåner som mobiltelefon och dator
- Du får en personlig utvecklingsplan med starka utvecklingsmöjligheter – satsar du på oss satsar vi på dig!


Vi ser gärna att:
- Du är en driven och hungrig säljare som gillar utmaningar
- Du har gärna erfarenhet av försäljning med goda säljresultat och referenser att visa upp.
- Din energi är hög och du vet att ditt sätt smittar av sig på omgivningen.
- Du vet att hög aktivitet ger bra resultat, du är ansvarsfull och har alltid kunden i fokus
- Du som person är resultatinriktad, snabb och en äkta teamplayer
Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega!


Om du har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet. Har du detta i kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas!


Övrigt
Tjänsten är stationerad i Stockholm och innebär nykundsbearbetning på den svenska marknaden. Grundlönen ligger på en marknadsmässig nivå med provisionsavtal.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Säljare till sveriges största telecom bolag!

Innesäljare
Läs mer Nov 30
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?
?
Om företaget
För kunds räkning söker vi nu en innesäljare till vår kund som är verksam inom telesales. Det är både ett mycket framgångsrikt bolag och som ligger i framkant i deras bransch. Med en mycket god företagskultur och bra utvecklings möjligheter är de en attraktiv arbetsgivare, där det även ingår bra förmåner. Vill du vara med på en resa samtidigt som du får utveckling och kunskaper inom sälj? Ansök på direkten!


Om rollen
Dina dagar kommer att innehålla att genomföra säljsamtal till nya potentiella kunder. Du kan ha 100 % fokus på försäljningen och att maximera dina timmar för att nå toppresultat, detta då prospekteringen redan är gjord för dig och du arbetar i ett system som underlättar för dig. I denna roll har du självklart stöttning och coachning i form av kunniga teamchefer och även kollegor. Det är en roll för dig som vill lära dig försäljning och arbeta på ett företag som är mån om dig och din utveckling. Här blir du en del av, inte en i mängden. För denna roll behöver du trivas med och vilja arbeta med luren som verktyg


Om dig
Det är en mycket givande roll där du kommer att utvecklas som person och i karriären. Sedan är det viktigt att veta att det även är en roll som är resultatbaserad då du arbetar efter provision, så det är av vikt att du har en vinnarskalle och driv. Att du vid motvind ser det som en möjlighet att prestera ännu bättre.Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Nykundssäljare Junior Account Manager

Account manager
Läs mer Nov 1
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi söker just nu säljkollega för vår kunds räkning. Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se


Nykundssäljare Junior Account Manager
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu juniora Account Managers med ett brinnande affärsintresse och känsla för att bygga och stärka relationer. I rollen som Account Manager bygger du din egen kundportfölj genom att kontraktera nya affärer – som du sedan ansvarar för att utveckla till långsiktiga affärsrelationer genom ett konsultativt försäljningsarbete. För att lyckas i rollen krävs förmågan att kunna hantera ditt egna business-case från start till mål. Det gör du tillsammans med ett team av bästa mediasäljare. Till din hjälp har du även ett starkt varumärke, gedigen kunskap och erfarenhet samt världsledande tekniska lösningar, både i print och digitalt. Du har ett individuellt budgetansvar och rapporterar till försäljningschef. Du spenderar en del tid ute hos kund, men mest på vårt kontor.
Om dig
Har erfarenhet av telefon- B2B eller B2C -försäljning.
Älskar att vara ute hos kund och som vet att affärer görs på fältet.
Tillämpar ett strukturerat och proaktivt arbetssätt och som förstår vikten av time-management.
Kreativ, lösningsorienterad och nytänkande.
Säljerfarenhet från mediaförsäljning är ett krav.
Kan etablera kontakt med människor via såväl telefon som besök.
Dessutom är du pratglad, positiv och målinriktad.
Relevant eftergymnasial utbildning premieras.
Teamkänsla, affärsmässighet och envishet.Vi erbjuder bra anställningsvillkor i en spännande, utvecklande och kreativ miljö. Vi jobbar ständigt med förbättring och utveckling där du blir en del i det arbetet. Kulturen är transparent och du får daglig coaching och feedback med fokus på din personliga utveckling som säljare.


Utbildning
Gymnasial utbildning


Språk
Svenska


Arbetslivserfarenhet
2-3 års arbetslivserfarenhet krävs


Anställningsform
Vanlig anställning , tillsvidare , heltid


Lön
Fast och rörlig lön


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Mediesäljare till vår kund!

Mediasäljare
Läs mer Dec 1
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


För att lyckas i rollen som säljare hos vår kund behöver du trivas med att arbeta i ett högt tempo, ha ett mycket stort driv och kunna ta eget ansvar. Du är relationsskapande och är van att driva försäljning med nya eller återkommande kunder då du besitter förmågan att kunna bemöta invändningar från kunder och beslutsfattare på ett förtroendeingivande och övertygande sätt. Vidare ser vi att du har minst ett års säljerfarenhet gärna inom media och är engagerad i den digitala utvecklingen.


Kvalifikationer
Gillar att arbeta i ett högt tempo och är beredd att kunna ta eget ansvar. Van vid att driva försäljning med nya och återkommande kunder. Proaktivt och serviceinriktat arbetssätt. Har drivkraften att överträffa definierade mål. Är bekväm med att prata med beslutsfattare på ett förtroendeingivande sätt. Minst 2-3 års säljerfarenhet. Meriterande om det har varit inom media. Högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning. Meriterande om du kan tala flytande engelska. Personliga egenskaper Energisk och driv att nå eller överträffa definierade mål. Proaktivt och serviceinriktat arbetssätt och själv- och säljmotiverad. Kreativ höjd men med fötterna på jorden. Meriterande med idrottsbakgrund och erfarenhet av B2B försäljning. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med och representera ett starka varumärken i en ung och driven organisation. Du får en fast grundlön tillsammans med en mycket attraktiv provisionsmodell samt stora karriär- och utvecklingsmöjligheter.


Arbetslivserfarenhet:
Mediasäljare, 1-2 års erfarenhet
Account manager, 1-2 års erfarenhet


Dina arbetsuppgifter:
I rollen som Account Manager kommer du hjälpa till med att identifiera nya kunder och förvalta nuvarande.
Du kommer arbeta bland annat med två utav Sveriges starkaste mediehus.
I rollen som Mediesäljare kommer du att hjälpa att identifiera nya kunder och förvalta relationen med dessa samt till viss del befintliga kunder och öka värdet på dessa med tiden.
Bolagets mission är att vara kundernas bästa partner genom att erbjuda flera olika marknadsföringsmöjligheter som ger bäst avkastning på investerat kapital.


Du kommer:
Sköta kundförberedelser och kundanalys, driva säljprospektering, säljsamtal ingående- och utgående samtal, offertering, återkopplingar och avslut.
Hantera ett högt tempo och att jobba mot uppsatta budget- och aktivitetsmål.
Säkerställa aktiv bearbetning, kontakter och relationskapande med annonskunder.
Driva såväl print- som digital försäljning.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Kundförberedelser och kundanalys Driva säljprospektering och leads-bearbetning Säljsamtal ingående- och utgående offertering


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Digital Account Manager inom displayannonsering!

Account manager
Läs mer Nov 26
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Bolaget erbjuder tekniska lösningar och konsulttjänster inom digital marknadsföring. Idag erbjuder företaget tjänster inom affiliatemarknadsföring, displayannonsering (RTB), sökmotoroptimering (SEO), sökmarknadsföring (SEM), konverteringsoptimering samt spårning & mätning.
Företaget är i en expansionsfas och man söker nu en initiativrik, säljdriven Digital Account Manager som ska vid sidan av sin försäljning även få möjlighet att vara med och utveckla det nya affärsområdet inom displayannonsering. Målgruppsstyrd displayannonsering RTB (Real Time Bidding) annonsering. Banner- och displayannonsering som exponeras enbart mot utvald och noga selekterad/segmenterad målgrupp. På så sätt blir annonskampanjen optimerad för att ge så stor nytta för kunden och så stor ROI som möjligt på varje investerad krona. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med försäljning gärna inom print- eller online och displayannonsering. Du ska lockas av tanken på att få vara med och driva upp ett nytt affärsområde och att på sikt kunna ta en större roll i företaget. Du har något eller några års erfarenhet av företagsförsäljning fördelaktigen inom displayannonsering med goda resultat. Du är driven och bra på att ta egna initiativ och driva försäljning.
Som Account Manager inom displayannonsering kommer du att:
-Aktivt söka upp potentiella kunder via telefon för att presentera affiliate företagets lösningar
-Boka och genomföra möten med annonsörer
-Förvalta och utveckla relationen med egna samt befintliga kunder.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

MEDIECHEF/KEY ACCOUNT MANAGER

Mediasäljare
Läs mer Nov 26
Till ett kontor i Stockholm söker vi nu en Key Account Manager/Mediechef. Vilket innebär ett stort ansvar för försäljningen av skräddarsydda lösningar till stora och befintliga kunder.
Rollen
Du kommer att ansvara för att bygga och utveckla stora kundavtal kopplat till annonsering print och digitalt, advertorials, event, bilagor, nyhetsbrev, eDr, digitalprenumeration mm. Rollen innebär att du axlar ett stort ansvar för hela säljprocessen och äger din kundportfölj. Vi tror att du framgångsrikt kan bearbeta din kundportfölj med stark tillväxt mot ökad lönsamhet och hög kundnöjdhet.
Du har lång erfarenhet av medieförsäljning med mycket goda resultat, då rollen kräver att du har förståelse av traditionell såväl som digital media.
Rollen kräver att du kommer kunna ta ett stort kommersiellt ansvar samt driva egna initiativ på ett professionellt sätt.
Du hjälper till att utforma försäljningsstrategin så att vi kan uppnå de fastställda tillväxtmålen inom området och att du tycker om att exekvera de fastställda planerna.
Du kommer att vara ansvarig för att segmentera, bygga och utveckla din egen portfölj samtidigt som det kommer att finnas befintliga kunder som måste vårdas och utvecklas. Ett jobb som kräver god förståelse för kundens behov för att kunna utforma rätt digitala lösning för kunden. Arbetet görs genom möten, telefonsamtal, event i ambitionen att skapa en personlig relation med kunden.

Ansök nu

Mediesäljare till nystartad försäljningsbyrå

Key account manager
Läs mer Nov 30
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi söker just nu säljkollega för vår kunds räkning. Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se


Mediesäljare till nystartad försäljningsbyrå
Bolaget är en nystartad försäljningsbyrå med exklusiva partnerskap. Är idag ett team som söker efter nya härliga medarbetare.
Om rollen
I rollen som Mediesäljare kommer du att hjälpa att identifiera nya kunder och förvalta relationen med dessa samt till viss del befintliga kunder och öka värdet på dessa med tiden. Bolagets mission är att vara kundernas bästa partner genom att erbjuda flera olika marknadsföringsmöjligheter som ger bäst avkastning på investerat kapital.

Din roll innefattar bland annat:
Sköta kundförberedelser och kundanalys, driva säljprospektering, säljsamtal ingående- och utgående samtal, offerera, återkopplingar och avslut.
Kunna hantera ett högt tempo och att jobba mot uppsatta budget- och aktivitetsmål.
Säkerställa aktiv bearbetning, kontakter och relationskapande med annonskunder.
Driva såväl print- som digital försäljning.
För att lyckas i rollen som säljare behöver du trivas med att arbeta i ett högt tempo, ha ett mycket stort driv och kunna ta eget ansvar. Du är relationsskapande och är van att driva försäljning med nya eller återkommande kunder då du besitter förmågan att kunna bemöta invändningar från kunder och beslutsfattare på ett förtroendeingivande och övertygande sätt. Vidare ser vi att du har minst ett års säljerfarenhet gärna inom media och är engagerad i den digitala utvecklingen.
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med och representera starka varumärken i en ung och driven organisation. Du får en fast grundlön tillsammans med en mycket attraktiv provisionsmodell samt stora karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Personliga egenskaper
Energisk och driv att nå eller överträffa definierade mål.
Proaktivt och serviceinriktat arbetssätt och själv- och säljmotiverad.
Kreativ höjd men med fötterna på jorden.
Meriterande med idrottsbakgrund och erfarenhet av B2B försäljning.


Din framtid
Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa.


Tillträde
Tillträde för tjänsten är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
Kvalifikationer
2–3 års erfarenhet av digital mediaförsäljning.
Ett starkt nätverk hos mediebyråer i Sverige, främst Stockholm.
Goda dokumenterade säljresultat.
Erfarenhet av Inbound Marketing/Inbound Sales.
Erfarenhet av försäljning av webb/digtala lösningar.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se

Ansök nu

Key Account Manager till startup bolag inom media

Key account manager
Läs mer Nov 23
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?!

Jobbeskrivning
Vill du vara med i en spännande resa och tillsammans med oss driva en stor förändring i en levande mediabransch? Bolaget expanderar nu kraftigt och söker därför en målmedveten Key Account Manager med passion för affärer och goda kundrelationer.

Bolaget
Bolaget är en startup som genom avancerad teknik tagit fram en unik adtech-lösning som förändrar dagens B2B-marknadsföring och gör den betydligt mer effektiv. Konceptet är format kring Account Based Marketing och gör det möjligt för företag att maximera sina mediainvesteringar genom att styra content mot sina utvalda målgrupper. Idag finns en stor efterfrågan på marknaden och därför har bolaget precis tagit in riskkapital för att kunna driva på expansionen i den takt som marknaden efterfrågar.
På deras huvudkontor i en vindsvåning på Kungsgatan finner du ett högpresterande säljteam som är förgrenat i två delar. Acquisition Sales som bearbetar idag nordiska kunder inom SME-segmentet samt KAM-team ansvarar för driva expansion mot multinationella bolag inom LE-segmentet.

Som Key Account Manager kommer du få ansvar för att utveckla affären hos de allra viktigaste kunderna och du får därigenom en helt avgörande roll i bolagets expansion. I din vardag får du jobba med att bygga långsiktiga och gynnsamma affärsrelationer med inledningsvis nordiska marknadschefer. Självklart ska du ha en vinnande retorisk och social förmåga som gör att du kan fånga kundens förtroende tidigt i införsäljningsprocessen för att därefter implementera bolagets annonseringslösning.

För att kunna prestera i denna roll ser vi gärna att du har:
• Erfarenhet av komplex B2B-försäljning mot beslutsfattare och ledningsgrupper
• Ett välutvecklat affärsmannaskap och förståelse för kundens affärsmässiga situation
• Erfarenhet av media, PR eller reklam
• En vilja och ambition som gör att du älskar utmaningen med att jobba i en startup


Tjänsten som Key Account Manager är ideal för dig som vill implementera den senaste teknikens mest effektiva marknadsföringsverktyg i en alltmer snabbrörlig mediabransch. Här blir du en del av ett ungt och ambitiöst team där man brinner för driva expansionen vidare ut i Europa och världen.

Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Säljare till startup bolag!

Account manager
Läs mer Nov 27
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder.


Om företaget
Vill du jobba i ett vinnande team? Ja då är du välkommen med att söka tjänsten som säljare för vår kund- ett företag som ligger mitt i Stockholm city och är nytt, ungt och kul företag inom media. Vår uppdragsgivare jobbar med starka varumärken och är välkänt och etablerat inom mediebranschen. Nu söker vår kund ännu fler kollegor. Vi söker både dig som tidigare har jobbat med försäljning men också er som inte gjort det. Det viktigaste för oss är att du har ett driv och stort engagemang med en vilja att lära dig.
Vem är du?
Som person är du engagerad och har en stark känsla för affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga kundrelationer.
Du har ett eget driv och trivs i en roll med högt tempo samt är van att arbeta mot uppsatta mål med ett lönsamhetsansvar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både vad det gäller tal och skrift. Du är resultatorienterad och sätter kunden i centrum. Du har minst några års dokumenterad erfarenhet av försäljning och relationsskapande försäljningsarbete. Körkort B är ett krav.


Din erfarenhet
Du ska gärna ha ett par års erfarenhet med goda resultat att visa upp vid en anställning.
Du har vana och är säker i din roll med att göra behovsanalys och är intresserad av att jobba i ett mindre och nyskapande bolag som ligger i framkant vad gäller kreativitet och idé.
Om rollen
Ditt huvudansvar blir att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du arbetar långsiktigt och sätter kunden i centrum. Du kommer att driva försäljningsprocessen framåt till ett avslut. Som tidig in i säljorganisationen så finns här goda möjligheter, för rätt person, att vara med utveckla vår säljorganisation och växa med bolaget. Du rapporterar direkt till vår försäljningschef.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att via telefon och möten bearbeta säljpartners, mediebyråer och slutkund i syfte att skapa långsiktiga och framgångsrika samarbeten.
Du sätter tillsammans med Försäljningschef mål och budget samt levererar på dessa.
Du kommer att skapa nya och utveckla befintliga affärer.
Rollen kan komma att innebära en hel del resor, främst inom Sverige.Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Mediesäljare till annonsförsäljning!

Mediasäljare
Läs mer Nov 30
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Vi söker för vår kund, som är aktiva inom print och digitalt, en mediasäljare.
Du kommer att arbeta både mot kund och mediebyråer och förkovra dig inom mediabranschen där du kommer utvecklas och skaffa kontakter.
Företaget är nischat på branschtidningar och du kommer att sälja annonsplatser mot företag.


Vem söker vi?
Vi tror att du har en god insikt i försäljningsprocessens alla steg och har en utpräglad förmåga att bygga starka relationer.
Du har erfarenhet av uppsökande försäljning.
Om du har sysslat med annonsförsäljning innan är det ett plus men inget krav.
För att lyckas krävs att du är energisk, målinriktad och har ett självständigt driv.
Du har förmåga att skapa förtroende och är en god kommunikatör.
Din säljstil präglas av en nyfikenhet och ett genuint intresse för kunders affärer. Som Account Manager hos vår kund är du ansvarig för att både utveckla och maximera försäljningen av olika tjänster till kunder.
Arbetet består av en kontinuerlig kontakt med kunder i syfte att utveckla våra affärer med ett flertal av befintliga annonsörer, men även prospektera och söka upp nya.


Den dagliga kontakten sker via mejl och telefon, och vidare till kundbesök.
Då vi jobbar med kreativa och nischade annonslösningar blir det viktigt att du har förmågan och viljan, att tänka annorlunda och se möjligheter i nya paketeringar.


Du kommer även driva egen försäljning med ansvar att uppnå satt budget.
Strukturerat identifiera och bearbeta nya och befintliga kunder.
Proaktivt jobba med kundvård/uppföljning för att bygga en portfölj av återkommande kunder. Aktivt komma med förslag och förbättringar som bidrar till att öka både din egna och företagets försäljning.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb

Ansök nu

Säljare inom telefoni i Stockholm!

Account manager
Läs mer Nov 24
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?!


Kunden är ett av Sveriges ledande direktförsäljningsföretag med uppdragsgivare inom tv- telefoni- & bredbands branschen. Bolaget inriktar sig på uppsökande telefon- fält- & eventföräljning. Som anställd hos oss kommer du representera vår uppdragsivare som är olika telefonioperatörer och bredbandsoperatörer. De befinner sig i centrala Stockholm. För att trivas och lyckas i jobbet söker vi dig som: Är utåtriktad, driven och inte rädd för att prata med främmande människor. Motiveras av utmaningar och är en vinnarskalle i grunden.
Har intresse för försäljning och vill växa inom området. Vi söker dig som är vältalig och kommunicerar bra på svenska och engelska. Vi är på jakt efter dig som önskar att prova på yrket som säljare, eller dig som vill vidare i din säljkarriär. Oavsett tidigare erfarenhet får samtliga utförlig utbildning i både sälj & produktkunskap.


Din bakgrund
- Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet och goda resultat från tidigare försäljning
- Vi vill gärna att du är en person som brinner för sälj, är levnadsglad, samarbetsvillig och resultatinriktad
- Du talar och skriver perfekt affärssvenska
- Har du kunskaper inom försäljning och eller vår specifika bransch är detta ett stort plus
Ditt arbete går ut på att kontakta kunder och erbjuda tjänster & utbud till befintliga och nya kunder. Hos bolaget får du solid och grundläggande utbildning. Arbetsverktyg i form av surfplatta, telefon och möjlighet till tjänstebil. En plats i ett växande företag med stora karriärmöjligheter. En varierande, social och fartfylld vardag med härliga kollegor i ett företag med hög trivsel och bra samarbete.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Vill du utvecklas som säljare? Här är chansen!

Telefonförsäljare
Läs mer Nov 30
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?!


Just nu söker vi efter nästa säljkollega till en av våra kunder.


Bolaget är ett marknads- och försäljningsföretag som har fått i uppdrag av välkända mobiloperatörer att marknadsföra och sälja produkter och tjänster till små och medelstora företag via telefon.


Företaget befinner sig i ett mycket expansivt skede vilket innebär att vi söker flera nya medarbetare för omgående anställning.


Vi söker nu säljare med eller utan erfarenhet till vår kund och deras försäljningsavdelning. Projektet verkar
inom affärsområdet telefoni och omfattar både abonnemang och produkter ifrån tillverkare såsom Apple, TRE, Samsung m.m


Har du inte erfarenhet sedan tidigare?


Det gör ingenting. Alla som idag är duktiga försäljare har någon gång varit utan erfarenhet. Man kan lära sig att bli en duktig säljare, och därför satsar vi mycket på bra utbildningar som är anpassade för alla nivåer. Vi är övertygade om att man kan lära sig
vad som helst om man bara har viljan. Många företag söker kandidater med erfarenhet, vilket gör det omöjligt för unga människor som vill få en chans. Vi ser det inte nödvändigtvis som negativt att vara utan erfarenhet. Det positiva är att vi själva får en chans att lära känna våra anställda och vi tar ansvar för att lära dig!


Vad kräver vi då ifrån våra anställda?
-Att man har viljan att lära sig.
-Att man är positiv och visar arbetsglädje.
-Att man är pålitlig och ansvarsfull.
-Att man är professionell och respektfull.
-Att man är modig, ambitiös och drivs av utmaningar
-Att man kan bidra till bättre sammanhållning i gruppen.
-Att man alltid gör sitt bästa och ser möjligheter där andra ser problem.
-Att man är positiv, ödmjuk, nyfiken och strukturerad.
-Att man trivs med att arbeta målinriktat och självständigt.
-Att man kan utrycka sig väl i tal och skrift på svenska.


Rollen
Vad kommer du att arbeta med? Som säljare hos oss arbetar du med att utveckla och effektivisera kundens telefoni. Alla våra potentiella kunder är stjärnor inom sitt område. Vi hjälper till med deras telefoni, inom det området är det vi som är stjärnor!
I ett nära samarbete med både nya och befintliga kunder jobbar du med en lösningsorienterad försäljningsprocess där du är lyhörd för kundernas situation och ser möjligheten att lösa deras varierande behov med kundanpassade lösningar. Vi vill att alla ska kunna ta del av våra tjänster. Vi arbetar därför med telefonen som vårt främsta verktyg. Det är ett smidigt och personligt sätt att kunna nå ut till många. Dina framtidsutsikter hos oss! Hos oss så har du goda möjligheter till att utvecklas och avancera inom företaget.
Du får en gedigen grundutbildning om företaget, produkterna samt säljprocessen. Vi arbetar även kontinuerligt med kompetensutveckling på individnivå.
Lönemodellen som vi tillämpar ger dig trygghet i form av en fast lön oavsett försäljningsresultat men belönar också de som presterar ett bra resultat i form av provision.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu