Perido AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Perido AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Marketing Support till Samsung – långt uppdrag!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 30
Nytt
Har du utbildning inom ekonomi och söker efter ett längre uppdrag hos en arbetsgivare som låter dig växa? Om du dessutom är driven, analytiskt lagd och initiativtagande som person, så råder vi dig att läsa vidare!
Om tjänsten
Perido är nu på jakt efter en Marketing Support till vår kund Samsung, en global teknikjätte med stor innovativ produktutveckling inom allt från mobiltelefoni till vitvaror. Tjänsten är placerad på Samsungs kontor i Kista.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som Marketing Support kommer du att ingå i ett team om 4 personer och stötta det administrativa arbetet kring inköp. Utöver ditt team kommer du att ha ett fyrtiotal kontaktytor inom organisationen på både marknad- och säljavdelningen, dessutom kommer du att ha kontakt med medarbetare i de övriga nordiska länderna. Det är därför viktigt att du är kommunikativ och trivs med uppsökande kontakt.
Vidare kommer du att:
Handlägga interna inköpsförfrågningar
Ge administrativ support av finansiell karaktär till marknads- och säljavdelningen inför och under olika projekt
Ta emot och registrera interna förfrågningar i interna system för material som ska beställas. Du kommer även att ges möjlighet att lära upp nya kollegor, varför vi tror att du tycker om att arbeta fram förbättringsförslag och gärna bidrar till att dina kollegor utvecklas.

Dina egenskaper
Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och trivs i en roll med många kontaktytor. Du är service minded och har en god analytisk förmåga. För att trivas i rollen uppskattar du ett högt tempo i ett snabbrörligt företag. För att lyckas i rollen är du en person som är initiativtagande och söker information som driver ditt arbete framåt.
Är du vår nästa stjärna?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Kvalifikationer:
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, helst från universitet
Goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, även på engelska
Har god systemvana

Meriterande:
Kunskap i något annat nordiskt språk

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag 2 år. Tillträde omgående.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Fredrika Lundmark som kan nås på mejl fredrika.lundmark@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33304 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Customer Service Agent till globalt företag inom informationsteknologi!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 30
Nytt
Har du tidigare erfarenhet av kundtjänstyrket och älskar att få bistå med förstklassig service? Vill du bli en del av ett stort, spännande och händelserikt företag? Om du även är en lösningsorienterad och driven person så kan du vara den vi söker!
Om placeringen
Vi söker en Customer Service Agent till vår kund, ett globalt företag med verksamhet inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Dom hjälper sina kunder att växa och nå framgång med hjälp av data-, statistik- och AI-drivna plattformar som ger företag en möjlighet att fatta intelligentare beslut som skapar konkurrensfördelar. Den här tjänsten är placerad på deras kontor i Solna, strax norr om Stockholm.
Arbetsuppgifterna
I rollen som Customer Service Agent är ditt dagliga fokus på att förenkla och förbättra vardagen för företagets kunder. Ditt primära arbetsverktyg är telefonen och vi ser därför att du behöver ha en god telefonvana och kan kommunicera tydligt. Du hanterar supportärenden inom ditt teams ansvarområde där ärendena exempelvis kan handla om olika system och frågor kring fakturor, avtal och användning av företagets tjänster och dylikt. Ingen dag är den andra lik vilket är precis vad vi hoppas ska motivera dig.
För den som vill ha lite extra utöver det som ryms inom den ordinarie tjänstebeskrivningen finns det all möjlighet till att få medverka i olika projekt och även produktutveckling med kunden ständigt i fokus – du har därmed goda möjligheter att växa och utvecklas i din roll.
Dina egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som verkligen brinner för att erbjuda bästa möjliga service för varje unik kund. Du är en ansvarsfull problemlösare med framåtanda, som gärna djupdyker i komplexa frågor. Vi tror att du trivs i en miljö där det är mycket på gång, där du får hålla ett högt arbetstempo och tillsammans med dina kollegor säkerställa att ni har ett positivt och trivsamt arbetsklimat. Vidare har du ett professionellt tillvägagångssätt och är en sann lagspelare!
Är du vår nästa stjärna? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Tidigare arbetslivserfarenhet inom kundservice (med telefonkontakt)
Stort tekniskt intresse
God datorvana
Arbetat i ett eller flera CRM-system, ärendehanteringssystem och Backoffice-system
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl svenska som engelska

Plus i kanten:
Kunskaper i norska, danska, finska eller tyska
Arbetat med support inom någon av dessa branscher, bank, finans, försäkring, telecom, tech, fastigheter eller juridik
Kan läsa kreditfakta och förstå bokslut
Arbetat med incidenthantering baserat på ITIL
Arbetat med LEAN eller CI

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag i 12 månader. Tillträde i augusti.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Ansvarig rekryterare för denna process är Amanda Delvén som kan nås på mejl amanda.delven@perido.se. Om du har övriga frågor är du även varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33301 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Corporate Credit Officer till SEB Kort

Kredithandläggare
Läs mer Jun 30
Nytt
Är du en service minded och lösningsorienterad person som trivs i en miljö med mycket kundkontakt och lagarbete? SEB Kort letar nu efter en ambitiös och driven kollega som vill framåt i sin yrkeskarriär. Är det du?
Om tjänsten
Vi på Perido är nu på jakt efter en Corporate Credit Officer till vår kund SEB Kort. Tjänsten är placerad i Arenastaden, Solna.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som Corporate Credit officer kommer du att ingå i det nordiska teamet som hanterar kreditvärdering av SME och medelstora kunder. AML/KYC-relaterade frågor är också en del av dina dagliga arbetsuppgifter. Du kommer att bevaka kunder ur kreditriskperspektiv och ta aktiv del i kravprocessen. Du kommer att jobba med onboarding av nya företagskunder - mestadels i Sverige men även i hela Norden. Detta innebär bl.a. kontroll av verklig huvudman, kontakter med Bolagsverket och allt annat som tillhör att bli ny företagskund hos SEB Kort. Arbetet innebär också att hjälpa kunderna att bredda sin användning i banken genom t.ex. upplägg av nya produkter som bankkort. Sammantaget innebär arbetet mycket både intern och extern kontakt med kollegor och kunder från hela Norden.
Dina egenskaper
Vi söker dig som har en positiv ”kan-göra”-attityd och som är trygg i att fatta egna beslut. Du stannar inte upp vid motgångar utan har en förmåga att tänka utanför boxen, alltid med ett servicetänk! Då ditt team kommer vara utspritt över Norden behövs en lagspelare som tycker om att arbeta över många kontaktytor. För att lyckas i rollen söker vi dig som har erfarenhet av kreditbedömning av företag och gedigen förståelse för KYC- och AML-förordningen. För rätt person väntas här goda utvecklingsmöjligheter!
Är du vår nästa stjärna?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Kvalifikationer:
Minst 2-3 års erfarenhet av liknande roll
Gymnasial utbildning
Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
Förmåga att kommunicera i fler nordiska språk

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag initialt 6 månader genom Perido, därefter eventuell överrekrytering till kund. Intervjuer sker löpande under sommaren, start i mitten av augusti.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Amanda Delvén som kan nås på mejl amanda.delvén@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33300 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Utbildningsadministratör sökes till uppdrag hos myndighet!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 29
Har du minst tre års arbetslivserfarenhet som administratör eller assistent och söker ett nytt spännande uppdrag? Besitter du en hög samarbetsförmåga och trivs att arbeta i team i nära samarbete med kollegor? Har du lätt för dig att kommunicera på svenska och engelska, i såväl tal som skrift? Då kan det vara just dig vi söker!
Om tjänsten
Vi på Perido är på jakt efter en serviceinriktad utbildningsadministratör till vår kund, ett svenskt universitet beläget i centrala Stockholm. Tjänsten är knuten till utbildningskansliet vid skolan, där all administration kring utbildning hanteras. Utbildningskansliet består av 34 medarbetare, som i sin tur är indelade i olika funktionsgrupper.
Dina arbetsuppgifter
Arbetet utgörs av utbildningsadministration samt arbete inom skolans tentamensadministration.
Exempel på arbetsuppgifter är:
Registreringar/omregistreringar,
Resultatrapportering,
Administration av ansökningar för omprövning av betyg,
Kopiering och packning av tentamensunderlag,
Skanning av tentamenslydelser,
Administration kring examensarbeten,
Publiceringar i DiVA samt övrig support och service till studenter och lärare.

Därutöver kan även övriga förekommande arbetsuppgifter ingå.
Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har en förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. För att trivas i rollen bör du vara serviceinriktad då arbetet innebär många kontakter med lärare, studenter och övrig personal. Vidare är förmåga att samarbeta effektivt med andra viktig. Då arbetet innehåller omfattande kontakter med studenter och lärare på både svenska och engelska är goda kunskaper i dessa språk, både muntligt och skriftligt, ett krav.
Är du vår nästa stjärna?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasium eller likvärdig utbildning,
Mycket goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt,
Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som administratör/assistent,
Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift,

Plus i kanten:
Studier vid universitet eller högskola
Erfarenhet av arbete vid universitet eller högskola
Erfarenhet av att arbeta med studieadministrativa system som Ladok och DiVa.

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag med start 2022-09-01 till och med 2022-12-31.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33302 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Software Developer for Compilation & Computation Team at Modelon

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 29
Description
Perido is looking for a Software Developer to Modelon, an industry leader in model-based systems engineering that brings innovative simulation products to market. Modelon has grown substantially since its inception and their global placement has been strategic – bringing their people and products closer to clients. Today, they serve a clientele base across a wide range of industry sectors which include some of the largest companies in the world. Their main product is Modelon Impact - a cloud-native system simulation software. platform position is placed in Alvik, Stockholm.
Your daily tasks
As a developer you will be part of a highly skilled team of software engineers developing OPTIMICA Compiler Toolkit. You will interact frequently with other branches of Modelon, including application engineering to provide customer support as well as export users of the tool. You will also be part a broader team with a wide range of areas that are required to build a capable modeling and simulation/optimization platform.
Modelon’s OPTIMICA Compiler Toolkit is an advanced Modelica-based mathematical engine which offers users a powerful solution for automation, simulation and optimization of system behaviors throughout the model-based design cycle. The toolkit is the engine powering the newly released Modelon Impact. Additionally, the toolkit is in production in customized workflows as well as in OEM partner toolchains.
You are an experienced software developer with great interest for compiler development and with a high ambition to contribute in a growing market of advanced industrial users.
Required skills and qualifications:
Interest and/or experience from compiler development

1-5 years of experience developing high performing software, including:
Experienced with development in Java or C++
Ability to deliver efficient and reusable code that can be understood by others
Good communication skills, including English
Track record of building production quality software

Meritorious:
Experienced with the LLVM Compiler Infrastructure Project
Experienced with JastAdd
Experienced with the Modelica language
Experienced with build systems (Ant)
Experienced with development in Javascript/Typescript, Python
Comfortable with agile practices like pair programming and code reviews
Master's degree in Computer Science/Engineering Physics or equivalent

Are you the one we are looking for? Please send us your application as soon as possible!
Contract type and hours
Full time. Start ASAP. Either 6 months consulting assignment with the possibility of employment at Modelon afterwards OR employment direct at Modelon. Workhours 9-15 with flextime. Three days at work, the rest remote.
Application
Please apply for this vacancy through our website. For questions, you can contact the recruiter at frida.mansson@perido.se
Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work, this includes our co-workers and consultants. Through questionnaires that cover well-being we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants, year after year. This is something that we continue to strive toward in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. More vacancies can be found on our website; www.perido.se/lediga-jobb/

Ansök nu

Financial Accounting Specialist sökes till storbank!

Finansekonom
Läs mer Jun 28
Har du ett genuint intresse för finansmarknaden och en ständig hunger att lära dig mer? Har du minst 3 års erfarenhet inom finansiell redovisning och ser dig själv som strukturerad och analytisk? Då kan detta vara rollen du söker efter!
Om tjänsten
Perido är nu på jakt efter en Financial Accounting Specialist till vår kund, en av Nordens största banker. Tjänsten är placerad i Solna.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som Financial Accounting Specialist ingår du i Investment Reporting & Accounting-teamet som ansvarar för finansiell redovisning för företagets kunder. Du kommer att arbeta sida vid sida med ett team av erfarna kollegor och få chansen att bygga ett starkt nätverk internt såväl som externt med kunder, portföljförvaltare och kollegor i Tribe-strukturen. Ditt uppdrag innefattar att arbeta med att säkerhetsställa att affärsprocesser, modeller och system är uppdaterade med marknadsstandarder och regleringar inom branschen.
Dina egenskaper
Vi söker dig som inte väntar på att saker ska hända utan ser själv till att ta initiativ när du ser att det behövs. Därtill har du ett analytiskt sinne och ser varför någonting behöver göras. Arbetsuppgifterna sköter du med struktur, noggrannhet och ett inspirerande driv – allt med ett servicetänk och engagemang för både dina medarbetare och kunder! För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort intresse för finansmarknaden och finansiella instrument, samt ett intresse för att utöka dina kunskaper inom området.
Ett härligt team väntar på sin nästa kollega, är det du?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Kvalifikationer:
Minst tre (3) års erfarenhet av finansiell redovisning
Goda datakunskaper, särskilt i Excel
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift

Meriterande:
Erfarenhet av systemet Sim Corp Dimension
Högskoleutbildning inom relevant yrkesområde

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag till 2022-12-31. Tillträde omgående.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Teodor Nellvik som kan nås på mejl teodor.nellvik@perido.se och/eller telefon 072-301 4033. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33299 i ämnesraden.

Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

2nd line-tekniker sökes till Quality of Service!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 28
Har du några års erfarenhet av helpdeskarbete och 2nd line arbetsuppgifter, och vill bredda dina kunskaper? Vill du ta med dig din kunskap in i ett växande företag med stora utvecklingsmöjligheter? Har du dessutom ett härligt driv och kunden i fokus? Då tycker vi att du ska läsa vidare!
Om tjänsten
Perido söker en 2nd line tekniker åt vår kund Quality of Service. Ett växande IT-bolag med verksamhet inom support och molntjänster. QOS erbjuder sina tjänster åt ungefär 200 företag, varav några partners räknas till de riktigt stora IT-giganterna. QOS erbjuder dig som vill utvecklas som tekniker en rolig arbetsplats. Du får ett varierat arbete med stort eget ansvar. Vi har höga förväntningar på dig och tror att du brinner för teknik och alltid vill lära dig mer samtidigt som de du drivs av att lösa problem. QOS vet att glad personal ger bättre service och är mer effektiv lägger de mycket tid och kraft på att skapa en trevlig och stimulerande arbetsplats. Tjänsten är placerad centralt i Stockholm, nära Hötorget.
Dina arbetsuppgifter
Som 2nd line sitter du inhouse och jobbar mot en rad olika företagskunder. Du tar emot ärenden från helpdesken och gör djupare felsökning på de ärenden som inte kunnat lösas där. Som 2nd line-tekniker är du också delaktig i att bygga och utveckla själva IT-miljön. Karaktären av olika ärenden och arbetsuppgifter kan vara väldigt varierad men tempot är alltid högt och stimulerande
Dina egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen finns det några egenskaper vi ser som lite extra viktiga. Du har förståelse för kunders behov och kan utefter det skräddarsy nödvändiga lösningar. Att självständigt driva ditt arbete framåt och alltid ge bästa tänkbara service är självklart för dig. Du har ett analytiskt och kreativt förhållningssätt som du får användning av när du möter olika typer av problem. I mötet med kollegor och kunder är du alltid positiv, social och proffsig. Din personlighet, driv och IT-intresse är viktigare än att du har ett visst antal års kompetens.
På Quality of Service bryr man sig om sina anställda och erbjuder en rad förmåner och dessutom mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!
Låter det här som nästa utmaning för dig? Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Gärna idag!
Vi söker dig som har:
Minst gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande
Minst 2 års erfarenhet av helpdeskarbete och felsökning
Minst 2 års erfarenhet av Serveradministration
Vana av att jobba mot ett flertal olika kunder, gärna på ett företag med 10–50 anställda
Erfarenhet av installation och administration av Windows Server 2012 och senare versioner
Erfarenhet av Office 365 och Google Workspace
Kunskap av driftsättning och konfiguration av switchar, brandväggar och Wifi
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska

Plus i kanten:
Kunskaper inom Linux
Erfarenhet av Amazon
Erfarenhet av VMware och Hyper-V
Erfarenhet av Mac
Erfarenhet av Azure

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag 6 månader med god chans till överrekrytering av Quality Of Service. Tillträde omgående.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32712 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

IT-admin/nätverkstekniker med kunskap inom Azure/Windows till byggkedja

Nätverkstekniker
Läs mer Jun 28
I Stockholm finns en byggvarukedja som är omtyckt av såväl professionella hantverkare som entusiastiska gör-det-självare. Nu behövs förstärkning i form av en kunnig IT-admin/nätverkstekniker med kunskaper inom Azure och Windows server! Har du några års erfarenhet av en liknande roll och är intresserad av att ta nästa steg i karriären så finns här en spännande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter!
Din arbetsplats:
Perido söker en erfaren IT-administratör/nätverkstekniker till vår kund – en europeisk jätte inom byggvaruhandeln. Ända sedan start har dom erbjudit sina kunder ett enormt varusortiment med konceptet "allt-under-ett-tak" såväl som kompetent rådgivning och bästa möjliga kundservice. Verksamheten bedrivs i ett 20-tal europeiska länder och de expanderar snabbt, mycket tack vare sin platta organisation där beslut kan tas med kort ledtid. Att få växa inom företaget ses här som en självklarhet och det uppmuntras starkt. Tjänsten är främst placerad i Järfälla med möjlighet till visst arbete i Sickla och 2 dagar hemifrån.
Din roll:
Det finns ett nordiskt team som du kommer att arbeta nära som består av ett IT Operations team och ett Business Applications team. Man befinner sig just nu i en migreringsfas till Microsoft Azure och där kommer du in i bilden med all din kunskap kring Azure och Windows server. Utöver dina närmsta kollegor arbetar du även tillsammans med externa konsulter och du rapporterar till ”Managern for Infrastructure”. Arbete förekommer inom:
Nätverksadministration
Microsoft Azure
Microsoft Exchange/Office365
Active Directory & certificates
Domain Network Service (DNS)
Microsoft Server 2019+2022
Linux servers
Affärsrelaterade/specifika server applikationer och system/enheter
Backup
On-premise servers / data center – tills det är utfasat
Backup för dina kollegor inom andra funktionsområden

Dina egenskaper:
Vi är säkra på att du som söker den här tjänsten är en driven, stresstålig, flexibel och ordningsam person med stor service- och ansvarskänsla. För att lyckas i arbetet har du ett strukturerat förhållningssätt och en god förmåga att slutföra uppdrag, hantera komplexa projekt och hålla deadlines. Vidare är du en naturlig lagspelare som har lätt för att samarbeta och kan göra det utan problem med olika intressenter. Givetvis behöver du ha en bevisad erfarenhet av att hantera stora och komplexa nätverk samt en välutvecklad och effektiv problemlösningsförmåga, men framförallt tror vi att nyckeln till din framgång kommer vara motivation, passion och ett positivt tankesätt!
Det här är ett företag som tror på att det är viktigt att fira framgång och ta vara på de möjligheter som presenteras. Gör du också det? Varmt välkommen att skicka in din ansökan!
Vi söker dig som har:
Relevant IT-utbildning
Erfarenhet av arbete på Windows plattformar och Microsoft Azure
Några års erfarenhet från en liknande roll
Lätt för att kommunicera i tal och skrift, på svenska och engelska

Plus i kanten:
Erfarenhet av arbete med Linux servers
Kunskap inom Cisco
Språkkunskaper i norska och/eller danska

Omfattning och tillträde
Tillträde så snart som möjligt. Initialt 6 månader konsultuppdrag på heltid via Perido, därefter möjlig överrekrytering till kunden och tillsvidareanställning.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Frida Månsson som kan nås på mejl frida.mansson@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33233 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet. Vi kan hjälpa både dig som är i början av din karriär och dig som har lång erfarenhet inom ditt yrkesområde. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet!

Ansök nu

Norsktalande Kundservicemedarbetare till SEB!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 28
Har du tidligere erfaring fra et tjenesteyrke og har gode kommunikasjonsevner? Ønsker du å være ansiktet utad til en best mulig kundeopplevelse i en av landets store banker? Hvis du leter etter en jobb der den røde tråden er å tilby service i verdensklasse, kan du lese videre!
Om tjänsten
Perido söker nu en kundservicemedarbetare till SEB, en storbank som är representerad i alla nordiska länder. Du blir en del av ett härligt team som samarbetar för att hantera bankens korttjänster. Kundservice sker främst via telefon och mejl. Arbetet sker på plats på SEB:s kontor strax norr om centrala Stockholm.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som Kundservicemedarbetare ger du information, råd och vägledning via främst telefon och mejl. Kundernas frågor kan handla bland annat om fakturor, transaktioner, reklamationer, krediter och räntefrågor. Du sätter dig in i varje kunds unika ärenden inom både det privata och företagssegmentet.
I ditt dagliga arbete förväntas det att du:
Arbetar enligt fastställda instruktioner, policyer, och mål satta hos företaget
Läser på och har god förståelse och kunskap om SEB:s produkter och tjänster
Är serviceinriktad och professionell i samtliga kundinteraktioner
Hjälper till att samla in feedback från kunder och driva förbättringsaktiviteter för att bidra till utveckling av verksamheten
Genomgår kontinuerlig utbildning som krävs för dina arbetsuppgifter

Dina egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi att du som söker brinner för att ge service och gör ditt yttersta för varje unik kund. Du blir en del av ett nytt team och som lagspelare bidrar du till ett trivsamt arbetsklimat samt sprider din kunskap vidare till kollegor. Du berikas med coachning och feedback från din chef för att få hjälp att nå både dina samt teamets mål. Du motiveras av att ibland tacklas med mer komplexa ärenden och har lätt för att kommunicera med olika typer av människor.
Är du vår nästa stjärna?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasieutbildning
Tidigare arbetslivserfarenhet av service
Telefonvana och är bekväm med att prata med kunder på norska
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift på norska
God IT- och systemvana

Plus i kanten:
Erfarenhet av arbete i kundtjänst eller support
Eftergymnasial utbildning
Intresse för bank- och finansbranschen

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag under 6 månader, med chans till förlängning eller rekryterad av kunden. Tillträde snarast möjligt.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32748 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vi kan hjälpa både dig som är i början av din karriär och dig som har lång erfarenhet inom ditt yrkesområde. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet.

Ansök nu

Webbredaktör sökes till uppdrag hos myndighet!

Webbredaktör
Läs mer Jun 27
Har du en högskoleutbildning exempelvis inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet som kommunikatör? Besitter du en hög samarbetsförmåga och föredrar att arbeta i team? Då kan det vara just dig vi söker, läs gärna vidare!
Om tjänsten
Vi på Perido är på jakt efter en lyhörd webbredaktör till vår kund, en myndighet med kontor beläget i Solna. Arbetet kommer att ske på både på plats i myndighetens kontor samt på distans.
Dina arbetsuppgifter
Uppdraget gäller att hantera innehåll (mest text) i utvecklingen av en stor webbplats. Myndigheten håller just nu på att ta fram en ny innehållsstruktur och navigation för deras externa webbplats. Det innebär att de därefter behöver någon som kan hjälpa till att inventera, rensa, bearbeta och komplettera allt innehåll på webbplatsen.
Uppdraget innebär att:
Komprimera stora mängder webbinnehåll/texter. Vi ska minska antalet webbsidor drastiskt.
Skriva om och strukturera om texter utifrån målgrupp och anpassa till webben.
Arbeta med flera områden parallellt. Arbeta strukturerat enligt en gemensam metod.

Dina egenskaper
För att lyckas i denna roll som webbredaktör bör du besitta en god samarbetsförmåga, då det kommer att förekomma ett nära samarbete med projektledare, kommunikatörer och experter inom teknik och juridik. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Eftersom förändringsarbetet påverkar stora delar av organisationen behöver man även vara tydlig, diplomatisk och uthållig som person.
Låter detta som en rolig utmaning?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Högskoleutbildning exempelvis inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som kommunikatör
Kunskap om digital kommunikation, sociala medier och varumärkesbyggande
Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
Goda kunskaper i redigeringsverktyg (exempelvis Indesign, Photoshop m.fl.) samt webbpubliceringsverktyg (exempelvis Episerver, Sitevision m.fl.)
Erfarenhet av att arbeta med enkäter
Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Plus i kanten:
Erfarenhet av liknande arbete inom offentlig verksamhet
Erfarenhet av webbutveckling systemet Episerver
Klarspråk
Tillgänglighet enligt WCAG


Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag med start 2022-09-05, med en uppdragslängd på 5 månader.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33298 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Erfaren lönespecialist sökes i Stockholm!

Löneadministratör
Läs mer Jun 27
Har du arbetat några år i rollen som lönespecialist och letar efter nästa utmaning? En attraktiv arbetsplats väntar på förstärkning i form av ytterligare en driven och engagerad kollega – är det du?
Om tjänsten
Perido söker nu för kunds räkning en lönespecialist med god erfarenhet inom området. Kunden är ett stort företag med ca 1900 anställda och är verksamma inom distributionsbranschen. Kontoret är beläget i Stockholm, med flexibla möjligheter att arbeta på distans.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som lönespecialist kommer du ta hand om lönehanteringen från ax till limpa! Bolaget hanterar ca 1 050 löner per månad där din roll avser att hantera tjänstemännens löner vilket är ca 50-55 personer. Du kommer även att hantera resterande kollektivanställdas löner när ordinarie löneadministratör är på semester. Andra arbetsuppgifter innefattar månatliga AGI-hantering vad gäller samtliga löner till Skatteverket samt bokföringsunderlag och semesterskuldsunderlag till bolagets interna Ekonomiavdelning. Lönespecialisten ger även löneadministratören visst stöd vad gäller utredningsärenden inom de kollektivanställda löner.
Vidare innefattar rollen sedvanlig lönehantering som:
Anställningsavtals-/villkorshantering och registrering i lönesystem
Utläggshantering/Kassaredovisningar
Tidrapportering/Frånvarohantering (kontroll)
Lönefilhantering till banken
Skapande och publicering av digitala lönespecifikationer
Skuldhantering (samt ”1610”-kontohantering)
Intygshantering (arbetsgivarintyg, inkomstuppgiftsintyg)
Pensionsrapportering till Collectum och PP Pension (ITP-planen, ITP 1 och ITP)
Månadsavstämningar
Statistikrapportering
Semesterårsskifteshantering samt årsskifteshantering
Grundläggande systemförvaltning av lönesystemet för att ombesörja korrekt utfall av lönedata i enlighet med gällande villkor (avtal och lagar)
Ge support (besvara frågor) och ge information i alla förkommande lönefrågor till chefer och medarbetare.

Dina egenskaper
För att du ska trivas i denna roll ser vi att du är en driven, noggrann person med stor passion för löneområdet. Du är analytisk, kvalité går före snabbhet och alltid före prestige. Du är trygg i dina kunskaper och arbetar bra såväl i team som självständigt. Då bolaget är tvåspråkigt behöver du utöver goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska.
Är det dig som vi söker efter?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Kvalifikationer:
Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller lön
Flerårig erfarenhet av kvalificerat lönearbete
God kunskap/erfarenhet av systemförvaltning
Förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande:
Erfarenhet av lönesystemet Agda PS (Klient, Webb/Förtroendetid och Visma.net Expense)

Omfattning och tillträde
Uppdrag initialt 6 månader via Perido, därefter möjlig överrekrytering till kunden. Start efter överenskommelse.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver. Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Teodor Nellvik som kan nås på mejl teodor.nellvik@perido.se och/eller telefon 072-301 4033. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33297 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Apply for upcoming assignments at ECDC – the prestigious EU agency!

Administrativ assistent
Läs mer Jan 27
Do you have a post-secondary education and can communicate unchallenged in English, both in speech and writing? Does it sound interesting to work in an international environment where the working language is English, but you will also hear French, Latvian, Italian or - naturally - Swedish spoken in the corridors? Then ECDC might be your next workplace!
The positions
ECDC is a client of Perido since many years and we’ve helped them to find talents within administration, finance, communication, procurement, legal, HR and IT. The need for consultants with different skills is constantly ongoing and we add positions continuously, with varied working hours and duration. The office is nicely located in Solna, just outside of Stockholm City. ECDC staff is mostly working from home at the moment, although this might change in the course of the year depending on the epidemiological situation.
ECDC as a workplace
ECDC is an EU agency aimed at strengthening Europe's defences against infectious diseases. Their work is incredibly important and meaningful. It is also highly topical, especially in the current situation that we are in now with the Covid- pandemic. The core functions cover a wide spectrum of activities: surveillance, epidemic intelligence, response, scientific advice, microbiology, preparedness, public health training, international relations, health communication, and the scientific journal Eurosurveillance. The ECDC also monitors and provides information on COVID-19 and supports the response by Member States to the pandemic.
The work of the Centre is characterised by a high level of professionalism and efficiency. Every staff member’s contribution is important in making the Centre a good place to work with a strong team spirit. ECDC values diversity and welcomes staff without any distinction on the grounds of age, race, political, philosophical, or religious conviction, sex or sexual orientation and regardless of disabilities, marital status or family situation.
The varied roles and tasks
What kind of work tasks you will have depends, of course, on what qualifications you got and what role you are assigned. Mostly it is a lot of administrative work and handling confidential information, as well as to contribute with your experience and expertise in different fields.
A selection of common roles that we offer on regular basis:
Administrative assistant
HR-assistant
Project officer
Events assistant
Procurement assistant
Web editor
Financial assistant
Communication officer
Helpdesk assistant

In addition to the above, there are many other exciting roles to claim for the right person.
The typical ECDC- person
To succeed and thrive at this agency we have come up with a list of professional attributes and the requirements for the general ECDC- applicant:
Professional profile
High level of service orientation
Ability to work under pressure and experience in organising work and prioritising accordingly
Ability to communicate efficiently at all levels internally and externally, in an appropriate manner
Excellent ability to work in a team
High level of discretion and ability to handle confidential information
High level of responsibility and ability to take initiative

Required skills
Post-secondary education in relevant field
Proven work experience, preferable in a multicultural working environment
Excellent skills in documentation and administration
Computer skills
Excellent communication skills in English, both oral and written

Finally, it’s important that you have a Swedish work permit and that you are resident in Stockholm. Do you match the ECDC-profile? In that case we would love to get to know you better!
Please send us your curriculum and personal letter in English, most preferably in Europass format (https://europa.eu/europass/en). As soon as we have a request that matches your profile, we will contact you.
Meritorious
Previous work experience for the UN, an embassy or a non-profit organization
Other language skills in addition to English

Application
Please send us your CV in EuroPass- format (https://europa.eu/europass/en) and apply for this vacancy through our website. More information will be given to you at the first contact with responsible recruiter. Interviews will be held continuously.
If you have any questions, you are welcome to contact us by email, fraga@perido.se, and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 32879 in the subject line.
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel resolute at work, this includes our co-workers and consultants. Through questioners that cover well-being we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. More vacancies can be found on our website; www.perido.se/lediga-jobb/
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Ekonomiassistent sökes till deltidsuppdrag (60%) hos myndighet!

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 23
Har du minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent och känner dig redo att ta dig an ett nytt spännande uppdrag? Har du goda kunskaper i ekonomisystem som exempelvis U4 Agresso, eller Raindance och har lätt för dig att kommunicera både på svenska och engelska? Då kan det vara just vi söker!

Om tjänsten
Vi på Perido är på jakt efter en ansvarsfull och driven ekonomiassistent till vår kund, ett svenskt universitet som är beläget i centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll som ekonomiassistent kommer man att självständigt arbeta med intuitionens leverantörsfakturor vilket även inkluderar upplägg av nya leverantörer och löpande intrastatredovisning. Andra arbetsuppgifter kan förekomma i mindre omfattning vid behov, såsom,

arbete med huvudbokföring
kontering
kontroll av fakturor, förberedande av underlag för databehandling och avstämning av kontosaldon
delta i bokslutsarbete
besvara förfrågningar om in- och utbetalningar


Dina egenskaper
För att lyckas i denna roll som ekonomiassistent behöver du vara flexibel i ditt arbetssätt samt ha förmågan att självständigt driva intuitionens arbete framåt. Du är noggrann, strukturerad och tar dig an arbetsuppgifterna ansvarsfullt.


Är du vår nästa stjärna?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent
Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
Goda kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance m.fl.)
Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Omfattning och tillträde
Deltid, konsultuppdrag på 60 procent med en uppdragslängd på 6 månader, start 2022-08-08 och slut 2023-01-31.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33290 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Kommunikatör sökes till uppdrag hos myndighet!

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Jun 23
Har du en högskoleutbildning exempelvis inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet som kommunikatör? Arbetar du alltid med god struktur och noggrannhet och trivs med att självständigt driva ditt arbete framåt? Då kan det vara just dig vi söker, läs gärna vidare!
Om tjänsten
Vi på Perido är på jakt efter en kommunikatör med fokus på internkommunikation till vår kund, en svensk myndighet med kontor i centrala Stockholm. Som konsult kommer man att vara placerad på enheten för samordnad myndighetskommunikation på kommunikationsavdelningen. Arbetet kommer att ske på plats med möjlighet till 2 dagars distansarbete/vecka när och om verksamheten så tillåter.
Dina arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår det bland annat att skriva interna nyheter, publicera dem på intranätet och löpande följa vissa kommunikationsuppdrag. Det innebär också att vara redaktör för såväl intranätet som myndighetens externa hemsidas förstasida. Kommunikatören ska vara kontaktperson för verksamheten, internt och för kollegor på kommunikationsavdelningen för publiceringar och kommunikationsstöd.
Dina egenskaper
Vi ser gärna att du tar dig an arbetsuppgifter med god struktur och noggrannhet, du är ansvarfull och har förmågan att driva ditt arbete framåt. Du bör besitta en hög samarbetsförmåga då det kommer att förekomma nära samarbete med såväl interna kollegor som externa parter. Slutligen tror vi att ett professionellt bemötande är en självklarhet för dig.
Är det just dig vi letar efter?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Högskoleutbildning exempelvis inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som kommunikatör
Kunskap om digital kommunikation, sociala medier och varumärkesbyggande
Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
Goda kunskaper i redigeringsverktyg (exempelvis Indesign, Photoshop m.fl.) samt webbpubliceringsverktyg (exempelvis Episerver, Sitevision m.fl.)
Erfarenhet av att arbeta med enkäter
Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Plus i kanten:
Erfarenhet av liknande uppdrag, gärna hos en statlig myndighet
Erfarenhet av att skriva nyhetstexter
Erfarenhet av webbpubliceringsverktyg som Episerver och Sharepoint
Erfarenhet av att filma

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag med start 2022-09-01, till och med 2023-01-15. Utgångspunkten är tjänstgöring på 100 procent men det går att lägga upp arbetet på exempelvis 80 procent.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33291 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Digital Campaign Specialist to Samsung!

Marknadsförare
Läs mer Jun 23
Do you have a passion for Digital Sales? Do you strive to find solutions for unprecedented problems? Do you want to work in a dynamic, young and multicultural environment? Join this fast-paced team and Do What Can’t Be Done!
The position
Perido is looking for a Digital Campaign Specialist to one of our clients – Samsung! Their goal is to devote the company’s talent and technology to create superior products and services that contributes to a better global society. In order to achieve this, they set a high value on their staff and technologies. In this role you will have an integral part in ensuring that Samsung stays on top of the market and continue to enrich and simplify the consumers’ lives. You will be based at their office in Kista, just outside Stockholm.
Your daily tasks
In this role at Samsung you will be part of the Nordic Digital Team and you’re going to play a key role in driving sales and conversion in Samsung.com. You will be responsible for setting up campaigns and briefing all the relevant stakeholders inside and outside the organization, as well as following up on the execution and results.
The job scope includes the following:
Be part of the planning process for campaigns for Samsung.com
PIC for the various stakeholders involved in campaign execution, including assets creation and visibility.
Oversee the execution of campaigns as the campaign owner and coordinator and be responsible for briefing all campaigns to Performance Marketing, CRM, UX and agencies.
Develop best in class strategies to increase conversion.
Check and implement legal requirements.
Evaluate the result of each promotion and update future plans according to the findings.

Your characteristics
Samsung is a dynamic company in a fast-moving industry, there are many opportunities to grow and develop! In order to enjoy working here you must be a person who appreciates tempo, change and to take own initiatives. To succeed we believe that you need to have strong analytical skills and a result-oriented mindset that challenges the status quo by implementing and creating never-done-before projects. With experience in handling multiple projects at the same time, you have developed an organized and result-driven strategy to always deliver on time – even with short deadlines. Of course, strong project management skills are a must, and we see that you are confident in working with both local and global stakeholders. With excellent communication skill you possess the ability to build new relationships and to interrogate local market plans to ensure they are best in class and deliver against both brand and commercial objectives.
Lastly, we hope that you are as passionate about digital communication and data-driven marketing as the rest of your team and that you know the trends in the field.
Have we caught your interest? Lovely! You are welcome to send us your application written in English!
Requirements
2+ years’ experience of working with E-commerce traffic acquisition and digital marketing
Strong project management skills
Strong analytical skills
Great communication skills and the ability to build new relationships
Knowledge in Ms Office
Fluency in English, both spoken and written

Meritorious
Good communication skills in a Nordic language

Contract type and hours
Full-time position, consulting assignment for 2 years. Start as soon as possible.
Application
Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about this position will be revealed at the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously.
Responsible recruiter for this position is Jennifer Walder wo can be reached by mail jennifer.walder@perido.se or phone 070-467 95 72. If you have questions you are also welcomed to contact us by mail fraga@perido.se and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 33204 in the subject line.
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel resolute at work, this includes our co-workers and consultants. Through questioners that cover well-being we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 800 consultants working all over the country. More vacancies can be found on our website www.perido.se/lediga-jobb/

Ansök nu

Drifttekniker sökes till marknadsledande organisation inom byggmaterial

Drifttekniker, data
Läs mer Jun 23
Vill du ta dig an en bred och varierande roll som drifttekniker? Vill du bli en del av starkt team där ni gemensamt hjälps åt att hitta bästa möjliga lösning på problem som kan dyka upp? Vi söker dig som är en självgående och handlingskraftig person. Är det du? Läs gärna vidare!
Om tjänsten
Vi på Perido söker en drifttekniker för vår kunds räkning, en globalt marknadsledande organisation inom byggmaterial med ambitionen att bli branschledande inom tech. Kundens kontor är beläget i Stockholm och det finns möjlighet arbeta på kontoret till hösten. Även stor flexibilitet med möjlighet till hemarbete.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som drifttekniker arbetar du med ett team om totalt 5 personer. Ni arbetar i ett ärendehanteringssystem tillsammans med den lokala servicedesken. Ni är ansvariga för den regionala infrastrukturen som inkluderar servrar, nätverk och klienter. Ni är även delaktiga i projekt som tekniska resurser. Din roll inkluderar även, men är inte begränsad till:
Stundtals agera som en 2nd/3rd line
Driva förändrar i infrastruktur, såsom förbättringar i rättighetshantering, och justeringar utav beställningsformulär
Skapa egna processer kring incidenter/changes/problems, med ITIL som bakgrund

Detta är en väldigt bred roll, där arbetsuppgifter kan variera från stort till smått. Det viktiga är att du vet om att du alltid har ditt team som hjälp ifall något problem uppstår, eller om du bara behöver bolla något.
Dina egenskaper
För att du ska trivas i rollen som drifttekniker ser vi att du är en självgående och initiativtagande person. Du kan lite om mycket, och har lätt för att anpassa dig samt för att sätta dig in i nya situationer och problem.
Är det här en utmaning du vill ta dig an?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Kvalifikationer:
God förståelse för drift av enterprise-uppsättning av infrastruktur (servrar, nätverk, klienter, Active Directory, domänkontrollanter, dns, dhcp & dfs)
Övergripande förståelse för IT-miljöer
Säkerhetstänk (kan på eget bevåg göra bedömning om något är en säkerhetsrisk eller om det är GDPR-känsligt)
Kunskap om best practices i Windows servermiljö.
Erfarenhet från att delta i projekt´
Processorienterat tänk
Förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift

Meriterande:
Erfarenhet av scripting, framförallt PowerShell

Omfattning och tillträde
Konsultuppdrag i ett år, med chans till förlängning. Start omgående.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Frida Månsson som kan nås på mejl frida.mansson@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33296 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Credit & collection specialist needed at Ralph Lauren!

Kredithandläggare
Läs mer Jun 23
Do you have minimum 2 years of experience in Credit Control and/or Finance roles? Do you have good communications skills, in both English and Swedish? If you’re also a flexible and result-oriented problem solver – this might be the position for you!
About the position
Perido is looking for a Credit & collection specialist for our client Ralph Lauren. They’re a global leader in design, marketing, and distribution of premium lifestyle products in five categories: apparel, accessories, home, fragrances, and hospitality. You will be a part of the Credit and Collection team, responsible for the overall Credit and Collection activities in the Nordic countries and the Baltic states. The position is placed in central Stockholm
Your daily tasks
In this role, you will be a part of the Credit and Collection team. They are the main Finance contact with the region who works closely with the Sales department. Your mutual goal if to optimize the business and prevent bad depts.
As the Credit & collection specialist, you will contribute to the development of continuous process improvement initiatives and best practices through leverage of technology and effective collaboration with the Sales Operations team, and other business partners. Your daily tasks will consist of the following:
Credit risk analyses of new and existing customers (B2B)
Credit limit reviews incl. risk class and proposal of payment terms
Collection of overdue debts incl. liaise with external collection agency
Liaise with Legal and external collection agencies
Distribute pro-active reminders and account statements
Credit held order review
Set up seasonal payment plans, follow up and evaluate
Co-operate with A/R team in India to solve unapplied cash, matchings etc.
Close cooperation with Sales operations- and Sales team
Customer visits in the showrooms during markets and in-store
Prepare various analysis and month-end reporting
Maintain ad-hoc projects on an as-need basis

Your qualifications
To succeed in this role, we need you to be a result-oriented person, who’s flexible and can manage multiple deliverables. You are not afraid of taking initiatives in client representation and in meetings. You should have both the ability to work independently and know how to prioritize your work when needed. Furthermore, we see that you have a “can-do” and problem-solving attitude.
Are you the one we are looking for? Please send us your application (CV & cover letter) in English as soon as possible!
Requirements
Minimum 2 years of experience in Credit Control and/or Finance roles.
High system proficiency (multiple systems handling)
Proficient user of SAP and Excel
Excellent communication skills, both oral and written English and Swedish

Meritorious
Previous experience in a multinational company/regional headquarter preferred

Contract type and hours
Full time position, permanent employment with a probationary period of 6 months. Start according to agreement.
Application
Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about this position will be revealed at the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously. The recruiter responsible for this position is Ellen Tidbeck, you can reach her via ellen.tidbeck@perido.se.
If you have any questions you are welcome to contact us by mail, fraga@perido.se, and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 33111 in the subject line.
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work, this includes our co-workers and consultants. Through questioners that cover well-being we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. More vacancies can be found on our website; www.perido.se/lediga-jobb/

Ansök nu

Arkivarie/Registrator till kommande uppdrag inom offentlig sektor

Registrator
Läs mer Jun 22
Nu söker vi dig som är på jakt efter ny heltidssysselsättning och som vill jobba med alltifrån att ordna historiska arkiv till att delta i att planera digitala informationssystem. Uppdragen kommer variera, men oavsett var du hamnar är detta en möjlighet för dig att vässa ditt CV med en utmärkt merit!
Om tjänsten
Vi på Perido hjälper statliga myndigheter i Stockholmsområdet att hitta ordningsamma personer till kommande uppdrag som arkivarie. Information om startdatum och myndighet får du om du blir aktuell för ett uppdrag.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som arkivarie/registrator kommer du att:
Ta fram texter, bilder och datafiler utifrån förfrågningar (allmänna handlingar)
Arbeta med framtagning och utlämnande av information från fysiska arkiv, historiska samlingar eller databaser
Ordna och förteckna arkiv
Framställa arkivredovisning
Göra bedömningar avseende innehåll i handlingar för vad som måste bevaras och vad som kan gallras
Delta i upprättandet av riktlinjer och styrande dokument för det interna arkivarbetet.

Dina egenskaper
För att trivas i rollen som arkivarie/registrator vet du verkligen vad ordning och reda innebär. Du har goda kunskaper i hur ett arkiv är uppbyggt och hur det ska hanteras för att följa lagar om offentlighet och sekretess. Med en fallenhet för administrativt arbete tar du själv initiativ och hugger tag i de arbetsuppgifter som behöver göras. Du tycker att offentlig sektor är ett spännande område och om du är social, öppen och lättsam kommer du att passa väl in på dessa uppdrag.
Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi kommer löpande att kontakta aktuella kandidater vid inkommande behov.
Vi söker dig som har:
Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning
Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
Praktisk erfarenhet av offentlig verksamhet
Kunskaper i MS Office eller likvärdigt
Kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem (exempelvis Public360, W3D3, Platina, Iipax One Visual Arkiv m.fl.)
Kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och arkivariers funktion och ansvar
Kunskap i standarder som OAIS, METS, PREMIS, PAIMAS.
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32240 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare sökes för kommande uppdrag! Ansök redan idag!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 22
Checklista – stämmer det här in på dig?
? Jag lär mig snabbt nya datorsystem och är bekväm med telefon som verktyg.
? Jag uppskattar arbetsmiljöer där det händer mycket.
? Jag kommunicerar väl på både svenska och engelska, muntligt och skriftligt.
? Jag är trevlig, hjälpsam och stresstålig.
? Jag är van vid att samarbeta med människor.
Känner du dig träffad? Då har du perfekta förutsättningar för att jobba inom kundtjänst!
Om uppdraget
Kanske har du redan upptäckt att kundservice är något som du inte bara trivs med utan faktiskt också är riktigt bra på? På Perido får vi kontinuerligt in förfrågningar från våra kunder efter handlingskraftiga kundtjänstmedarbetare och vi vill se till att ligga steget före. Om du vill bredda dina kunskaper och erfarenheter inom kundservice så vill vi väldigt gärna veta mer om dig! Uppdragen varierar i omfattning och utformning, allt beroende på vem kunden är. När vi får in ett uppdrag som matchar din profil så kommer vi att höra av oss. Då får du all information du behöver - så som startdatum och placering – och du får möjlighet att ställa potentiella frågor och bolla funderingar med ansvarig rekryterare.
Kundtjänstmedarbetarens uppgift
Arbetsuppgifter för en kundtjänstmedarbetare är att svara på kunders alla frågor gällande olika produkter och tjänster, samt emellanåt bidra till marknadsundersökningar genom att vara den som ställer frågorna till kunderna. Dina viktigaste verktyg är telefonen och datorn. Som kundtjänstmedarbetare är du länken mellan företaget och kunderna, eller mellan myndigheten och medborgarna. I arbetet strävar du dagligen efter att förenkla och förbättra vardagen för kunder och du blir ofta den första kontakten och därmed en representant för varumärket. Ärendena kan handla om att ge information om tjänster och produkter, ta emot beställningar, sköta reklamationer och ge teknisk support. Det brukar också ingå administration i form av ärendehantering och återkoppling till kollegor och kunder.
När du jobbar på kundtjänst lär du dig att sköta ärenden från start till mål. Det handlar om problemlösning. Ibland är det ett detektivarbete, ibland är det jättelätt och ofta får du på ett pedagogiskt sätt förklara och argumentera för den bästa lösningen åt kunden. Du kommer initialt att få en introduktion till produkt- eller serviceutbudet för att kunna ge den allra bästa service.
Dina egenskaper
Tänk: trevlig! Det är såklart bra om du har en viss arbetslivserfarenhet från kundtjänst, men din personlighet kommer väga tungt och du kommer långt med ett bra servicetänk och vänligt kundbemötande. Har du arbetat med människor tidigare - kanske i butik, på restaurang eller i samband med ett fritidsintresse - så är det bra, eftersom du då fått förståelse för hur man bemöter alla olika typer av människor. Att vara bekväm i telefon och snabblärd i nya datorprogram är en otrolig fördel, samt om du är snabb på tangenterna och har god simultankapacitet.
Avslutningsvis ser vi att du trivs med att arbeta i team, är ansvarsfull, stresstålig och har en god kommunikativ förmåga. I gengäld får du ofta mycket positiv energi av glada och tacksamma kunder!
Har vi fångat ditt intresse? Skicka i så fall gärna in din ansökan redan idag, så kanske vi sitter på ett behov som matchar din profil!
Vi söker dig som har:
Gymnasieutbildning
Arbetslivserfarenhet från serviceyrke
Datorvana
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska

Plus i kanten:
Kunskaper i övriga språk, så som ex norska, finska, danska

Omfattning och tillträde
Vi går igenom ansökningar löpande och kontaktar aktuella kandidater vid inkommande behov. Omfattning och tillträde varierar beroende på vilket uppdrag du blir aktuell för.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32976 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Du hittar fler spännande tjänster på vår hemsida www.perido.se/lediga-jobb/.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Receptionist/Växeltelefonist sökes för framtida uppdrag på myndighet!

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 22
Har du erfarenhet som receptionist och/eller växeltelefonist? Trivs du som bäst när du får hjälpa andra och sprida positiv energi omkring dig? Tycker du om att organisera och skapa struktur? I så fall besitter du många av de egenskaper som är eftertraktade hos en professionell Receptionist/Växeltelefonist och vi vill gärna veta mer om dig!
Om tjänsten
Vi på jakt efter serviceinriktade och hjälpsamma Receptionister/Växeltelefonister då vi ser ett stort framtida behov hos myndigheter och offentliga verksamheter i Stockholmsregionen. Är du tillgänglig omgående eller inom närtid, och lockas av att ta dig an ett spännande heltidsuppdrag som innebär en tillsvidareanställning som konsult hos oss på Perido så är du varmt välkommen med att skicka in en ansökan redan idag, kanske sitter vi på ett uppdrag som matchar just din profil!
Dina arbetsuppgifter
Det här är ett traditionellt receptionsarbete, vi söker därför dig som har erfarenhet och vet vad det innebär. Du bör även ha arbetet med någon växel tidigare och förstår dig på telefonväxlar och hänvisningssystem. Som företagets ansikte utåt är din huvuduppgift att ge det bästa bemötandet och du har service i första fokus. Du ser också till att det är ordning i receptionen och att det ser representativt ut. Tiden utöver spenderar du på bland annat följande förekommande arbetsuppgifter:
Ge information och hänvisning till kunder och medarbetare
Ta emot bud
Vara behjälplig med myndighetens behov (exempelvis inom bokning, kopiering, inköp och registrering)
Arbete med myndighetens telefonservice (t.ex. koppla samtal, beställa samtal, flytta anknytningar och ordna telefonkonferenser)
Arbete med myndighetens växel så som att besvara och förmedla inkommande och utgående samtal, samt lägga in ny information i växeln.

Dina egenskaper
För att lyckas på uppdrag ute hos våra kunder bör du vara en serviceinriktad person som vet hur man ger ett gott intryck. Som receptionist har du daglig kontakt med andra, du bör därför vara en social och utåtriktad person som ser det som helt naturligt att alltid ge bästa tänkbara service. För att kunna göra ett riktigt bra arbete krävs det dessutom att du är uppmärksam, hjälpsam och flexibel då det kan dyka upp oväntade uppgifter eller hända flera saker på samma gång som kräver simultanförmåga. Vi tror att du är van vid arbete i Excel och Word, samt har erfarenhet av videomötesverktyg – men du backar inte heller för att ta till dig nya system. Avslutningsvis är du trygg i dig själv, har skinn på näsan och trivs i en självständig roll.
Låter det här som nästa utmaning för dig? Vi ser fram emot att läsa din ansökan, skicka gärna in den redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasium eller likvärdig utbildning
Minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet som receptionist och/eller växeltelefonist
Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
Erfarenhet av att använda telefonväxlar och hänvisningssystem
Lätt för att kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32238 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Administratörer sökes till ett kortare distansuppdrag under hösten!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 22
Har du en gymnasieexamen och trivs att arbeta administrativt? Föredrar du att arbeta på distans och har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift? Då kan det vara just dig vi söker!
Om tjänsten
Vi på Perido är på jakt efter ansvarsfulla administratörer till vår kund, en svensk myndighet med kontor i centrala Stockholm. Arbetet kommer att ske på distans, arbetsgivaren kräver endast att man ska ha möjlighet att hämta upp en dator på plats i Stockholm.
Dina arbetsuppgifter
Som administratör kommer du att arbeta med administrativa uppgifter. Rollen kan innebära många kontaktytor och därför kommer din servicesida få mycket utrymme. Exakta arbetsuppgifter kan variera men detta är några av de uppgifter som kommer bli aktuella.
Sköta administrativa rutiner
Planera och samordna
Arbeta utifrån fastlagda rutiner
Vara ett operativt stöd för verksamheten

Dina egenskaper
För att trivas i rollen behöver du vara flexibel, ansvarsfull, och ha en god förmåga att ta egna initiativ. Du besitter en hög samarbetsförmåga och är strukturerad samt ordningsam som person.
Är det just dig vi letar efter?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasium eller likvärdig utbildning
Kunskaper i MS Office eller likvärdigt
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag på distans med start under hösten med en uppdragslängd på 2 månader.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33288 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Norwegian/Finnish speaking wanted for the finance and banking industry

Administrativ assistent
Läs mer Jun 22
We can see that many of our clients in the banking and finance industry demand people with knowledge of either Norwegian or Finnish for various positions, primarily in administration, customer service and credit. This is a great opportunity for you who master Norwegian and/or Finnish and want to work in an attractive workplace. Please keep reading!
About the position
As stated above, we at Perido are looking for people with the right mindset and language knowledge to our clients within the banking and finance industry. The placement of the positions will be in Stockholm.
Your daily tasks
Depending on the role naturally the tasks will vary, although this is what to expect in general in the different areas:
Administrator - You are part of a support function, where your work tasks vary depending on which department needs your help. Expect administrative tasks in the following fields – procurement, finance, HR, communication, analytics, etc.
Customer service - You are the public face of the company to the outside world and communicate directly with customers in fluent Norwegian or Finnish (and Swedish when needed) with a high level of service mind. The questions are received by phone, chat or e-mail and are followed by administration for the customer management process.
Credits - You contact customers and request information, maintain a dialogue with colleagues and customers to ensure that all information required for in-depth analysis of customers is available. Carry out follow-ups of customers in accordance with the follow-up requirements that exist in order to be able to identify or exclude participation in money laundering or other financial crime. Credit assessment, authorization handling, credit risk monitoring and other AML/KYC-related tasks can also be expected, regarding the specific position.
Your qualifications
There are some key abilities that we think unites all the three areas mentioned above. You have the right mindset and wants to make a difference where you are. We believe that you are both service-oriented and solution-oriented. You are passionate about problem solving and thrives when the pace is high! Obviously, your language skills will be important, and you are good with choosing the right words and know how to communicate in a proper way.
Are you the one we are looking for? Great opportunities awaits just around the corner! Please send us your application as soon as possible, if we think we have a match... we’ll contact you!
Requirements
Experience from and/or interest in the banking and finance industry
General computer skills
Excellent communication skills in English and Norwegian or Finnish.
Good communication skills in Swedish

Meritorious
Relevant post-secondary education

Contract type and hours
Full time, consulting assignment/permanent employment through Perido or our clients. Start asap/near future.
Application
Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about the position will be revealed at the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously.
If you have any questions, you are welcome to contact us by email fraga@perido.se and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 32560 in the subject line.
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work, this includes our co-workers and consultants. Through questioners that cover well-being we up hold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 800 consultants working all over the country. More vacancies can be found on our website; www.perido.se/lediga-jobb/

Ansök nu

Ekonomiassistent sökes till framtida heltidsuppdrag!

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 22
Har du minst något års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent? Vad bra! Just nu söker vi en driven ekonomiassistent som vill ta sig an nya och utvecklande uppdrag. Är du noggrann, tycker om att ge god service och är tillgänglig omgående eller i närtid – då kan det vara precis dig vi söker! Läs gärna vidare!
Om tjänsten
Ekonomi är ett av Peridos största arbetsområden och vi ser ett stort behov av framtida arbetstillfällen hos myndigheter och offentliga verksamheter i Stockholmsregionen. Är du tillgänglig omgående eller inom närtid och lockas av att ta dig an ett spännande heltidsuppdrag inom ekonomiområdet är du varmt välkommen med att skicka in en ansökan redan idag!
Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent kommer du att utgöra ett viktigt stöd i att allehanda ekonomiuppgifter sköts på ett proffsigt och förtroendeingivande sätt. Exakta arbetsuppgifter varierar självklart beroende på vilket uppdrag du arbetar med. Dessa arbetsuppgifter är några av de som kan bli aktuella:
Arbete med löpande redovisning och bokföring
Arbete med huvudbokföring
Arbete i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, m.fl.)
Kontering
Kontroll av fakturor, förberedande av underlag för databehandling och avstämning av kontosaldon
Arbete med leverantör- och kundreskontra
Delta i bokslutsarbete
Besvara förfrågningar om in- och utbetalningar.

Dina egenskaper
För att lyckas i rollen vill vi att du har ett gediget intresse för ekonomiområdet, en fallenhet för siffor samt ett strukturerat och noggrant arbetssätt - du är en person som inte lämnar något halvfärdigt. Dessutom trivs du med självständigt arbete, kommer gärna med egna initiativ men fungerar lika bra i nära samarbete med dina kollegor.
Ett sinne för siffror blandat med en positiv personlighet är här en vinnande kombination!
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasium eller likvärdig utbildning
Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent
Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
Kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, m.fl.)
Lätt för att kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32236 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 70 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Administratör sökes för kortare uppdrag på myndighet!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 21
Har du minst tre års arbetslivserfarenhet som administratör eller assistent? Är du en stjärna på administration som alltid arbetar med god struktur, ordning och reda? Känner du dig redo att ta dig an ett nytt spännande uppdrag? Då kan det vara just dig vi söker!
Om tjänsten
Vi på Perido är på jakt efter en ansvarsfull och prestigelös administratör till vår kund, en myndighet med kontor beläget i centrala Stockholm.
Dina arbetsuppgifter
Administrera överklaganden samt ärenden.
Registrera domar.
Arbeta utifrån fastlagda rutiner.
Vara ett operativt stöd för verksamheten.
Annat förekommande administrativt arbete.

Dina egenskaper
För att lyckas i rollen bör du vara flexibel och ha ett positivt förhållningssätt i allt du tar dig an. Som person är du strukturerad och noggrann. Du är mån om att ge den bästa servicen och tar stort ansvar för att det du levererar håller hög kvalitet.
Är du vår nästa stjärna? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasium eller likvärdig utbildning.
Mycket goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som administratör/assistent.
Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag på två månader med start omgående/enligt överenskommet.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33287 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Teknisk rådgivare sökes till IT-bolaget Further!

Affärskonsult, IT
Läs mer Jun 21
Arbetar du idag som konsult, lösningsarkitekt eller teknisk projektledare och har en bred teknisk kunskap inom Microsoft 365? Här väntar en nyckelroll på ett bolag där du har nära kundkontakt och kommer ges stora möjligheter till fortsatt utveckling. Är detta nästa steg i karriären? Läs vidare!
Om tjänsten
Vi på Perido letar efter en Teknisk rådgivare till vår kund Further som levererar drift och supporttjänster till sina kunder men också IT-rådgivning. Här erbjuds man stora möjligheter till att växa kompetensmässigt i en prestigelös miljö. Tjänsten är placerad i Furthers trevliga lokaler i Kista, nära tunnelbanan.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ha en viktig roll på Further när du sköter hela processen i att hitta en IT-lösning för en specifik kund. Från första kontakten, till att ta fram en lösning samt själva leveransen. Och däremellan ha en nära dialog i alla processens delar. Du har hela tiden ett kundansvar och blir Furthers självklara kontaktperson. Vad gäller rådgivning kan det kretsa kring hur en kund kan utveckla sin IT-miljö, digitalisering, effektivisering m.m.
Dina egenskaper
Som person är du social och kommunikativ och trivs i en roll där du får vara behjälplig inom ett flertal IT-områden. I arbetet krävs det att du är strukturerad och lösningsorienterad för att kunna utveckla verksamheten på bästa sätt. Du tar egna initiativ och gillar utmaningen som finns i problemlösning. Det är viktigt att du har förmågan att snabbt sätta dig in i en ny verksamhet, att du har en helhetssyn och förmågan att fånga upp olika behov i och kunna presentera lösningar. Slutligen tycker du om att delta i säljmöten och kan anpassa din kommunikationsnivå till en för sammanhanget passande nivå.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Kvalifikationer:
Har en högskoleutbildning inom IT eller Systemvetenskap eller motsvarande, minst YH
Erfarenhet av att producera lösningsförslag baserat på kunders verksamhetsbehov
Kunskap kring infrastruktur såsom LAN/WAN, WiFi, brandväggar etc
Server- och klientoperativsystem
Bred teknisk kunskap inom Microsoft 365, framförallt Teams och Sharepoint
Bred teknisk kompetens inom Microsoft
Förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift

Meriterande:
Erfarenhet av att vara IT-konsult
Tidigare erfarenhet av eget kund- eller verksamhetsansvar

Omfattning och tillträde
Tillsvidareanställning hos Further alternativt konsultuppdrag genom Perido i 6 mån med chans till överrekrytering till Further efteråt. Start omgående.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvariga rekryterare för denna tjänst är Frida Månsson som kan nås på frida.mansson @perido.se / 073-512 04 57 och Josefin Söderquist som kan nås på josefin.soderquist@perido.se / 073-508 6467. Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33251 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Service-minded receptionist sökes i Stockholm!

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 21
Är du en självgående och erfaren receptionist redo att erbjuda service på en hög nivå? Har du starka organisatoriska färdigheter? Om du också är en självmotiverad, serviceinriktad, strukturerad och kommunikativ person kan detta vara den möjlighet du har väntat på!
Om tjänsten
Perido söker en receptionist till vår kund Mace Macro, en konsult och operatör inom fastighetsförvaltning i världsklass. Du kommer att arbeta på Mace macros egna kunds kontor, ett fastighetsförvaltningsbolag baserat i centrala Stockholm.
Dina arbetsuppgifter
Den primära rollen i denna position är att agera receptionist, dvs. sköta den effektiva dagliga förvaltningen av receptionsområdet, tillhandahålla en förstklassig, professionell och effektiv service och säkerställa att det första intrycket som besökaren får alltid är av högsta standard. Detta oavsett ifall du bemöter personen på kontoret eller över telefonen. Arbetsuppgifterna inkluderar, men är inte begränsade till följande:
Se till att receptionen är en ordnad, presentabel och välutrustad plats
Besökshantering: erbjuda förfriskningar och informera personalen om besökarens ankomst
Växel- och e-posthantering
Bokning och underhåll av mötesrum
Hantera och göra beställningar via externa leverantörer, t.ex. catering eller kontorsmaterial
Inkommande /utgående post- och kurirhantering
Rapportera fel och problem till anläggningsteamet och entreprenörerna på plats
Kommunikation av hälso- och säkerhets- och evakueringsförfaranden till alla nyanställda och besökare
Hantering, skanning och underhåll av diverse dokumentation och register
Stötta personalen med allmänna kontorsuppgifterna

Dina egenskaper
För att lyckas i denna roll måste du vara självgående, motiverad, organiserad och flexibel. Du bör vara extremt serviceinriktad, skicklig på att bygga relationer och mycket effektiv på att kommunicera. En positiv attityd är det som verkligen beskriver dig.
Visst låter detta som en spännande tjänst?
Varmt välkommen med din ansökan på engelska redan idag!
Vi söker dig som har:
Avslutad gymnasieutbildning eller liknande
Starka organisatoriska färdigheter
Erfarenhet av att leverera exemplarisk kundservice
Goda kunskaper inom MS Office
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl svenska som engelska

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag under 6 månader via Perido, sedan möjlighet till överrekrytering av kund. Tillträde så snart som möjligt.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida direkt via annonsen. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Jennifer Walder, du kan nå henne via jennifer.walder@perido.se och 070-467 9572.
Om du har några övriga frågor är du även varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se. Ange tjänsten referensnummer 33245 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 900 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Administratör sökes till Östermalms stadsdelningsförvaltning!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 21
Har du tidigare erfarenhet som administratör väntar här en viktig tjänst på Östermalms där du som är noggrann uti fingerspetsarna kommer att passa perfekt! Läs gärna vidare för att se om detta är tjänsten för dig!
Om tjänsten
Vi på Perido är jakt efter en administratör till Östermalms stadskontor, som ansvarar för en stor del av den kommunala servicen inom stadsdelsnämndsområdet. För tjänsten krävs utdrag från belastningsregistret.
Dina arbetsuppgifter
Dessa är de arbetsuppgifter som kommer att bli aktuella i tjänsten:
Sammanställa sammanträdeshandlingar till stadsdelsnämnden i ärendehanteringssystemet eDok (systemstöd Platina)
Publicera sammanträdeshandlingar på webben
Sekreterare på nämndsammanträden
Skriva protokoll från nämndsammanträden

Dina egenskaper
Vi söker dig som är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är serviceinriktad trivs bra i samarbete med andra och tar ansvar över dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen ser vi att du är en noggrann person med god datorvana och därmed har lätt för att lära dig nya system.
Låter detta som en tjänst för dig? Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Kvalifikationer:
Minst ett (1) helt års aktuell arbetslivserfarenhet inom rollen
Mycket goda kunskaper i MS Office.
Mycket god allmän systemvana.
Kunskap om sammanträdesteknik och protokollskrivande
Behärska svenska språket väl i tal och skrift

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag till och med 2022-12-31. Start 2022-08-22.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Fredrika Lundmark som kan nås på mejl fredrika.lundmark@perido.se Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33286 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Nätverkstekniker B2B sökes till spännande uppdrag!

Nätverkstekniker
Läs mer Jun 21
Har du en utbildning inom nätverksteknik? Vill du arbeta mot företagskunder, samt besitter förmågan att prata med extern part på ett representativt sätt? Då kanske detta är rollen för dig, sök redan idag!
Om tjänsten
Perido söker en driven Nätverkstekniker till vår kund, en infrastrukturoperatör som möjliggör digitalisering genom att äga, utveckla och erbjuda den bästa infrastrukturen för det digitala hållbara samhället. Kunden levererar och tar hand om fiberlösning till såväl företag som privatpersoner. Företaget äger ett av Sveriges största fibernät och har över 13 000 km egen fiberinfrastruktur.
Företaget har kontor i Stockholm, Uppsala och Västerås, och du får själv välja vilket du utgår ifrån. Du får chansen att vara på ett tillväxtbolag med stora möjligheter till utveckling för den som visar framåtanda. Vi söker både dig som är nyexaminerad, och dig som redan har några års erfarenhet inom området.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som nätverkstekniker kommer arbeta mjukvaruinriktat med att bygga nätverk åt kunder. Du konfigurerar kundförbindelser, infrastrukturtjänster och kundplacerad utrustning i kundens egen infrastruktur och utför felsökning i nätverk. Vidare kommer du assistera fälttekniker vid aktiveringssamtal och även assistera andra avdelningar med teknisk kunskap. Som nätverkstekniker hjälper du till med den tekniska delen i leverans till kund vilket gör att arbetet innebär mycket kontakt med kunder och leverantörer. IT-miljön är till största del Microsoft-baserad och du kommer arbeta mycket i AD.
Dina egenskaper
För att lyckas i den här rollen ser vi att du trivs med att arbeta i team, har en hög servicekänsla och mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är en driven och flexibel medarbetare som kan vara självgående i ditt arbete. Vidare tar du dig an dina arbetsuppgifter med engagemang och professionalitet. På ett pedagogiskt sätt kan du kommunicera om teknik och lösningar. Vi söker dig som värderar punktlighet och alltid jobbar för lagets och kundens bästa! Vi ser gärna att du är nyexaminerad från en relevant eftergymnasial utbildning.
Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vad vi söker:
Nyexaminerad inom nätverksteknik eller motsvarande. Alternativt relevant utbildning och 1–3 års arbetslivserfarenhet inom området.
Teknisk nätverkskompetens
Lätt för att uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Plus i kanten:
Erfarenhet av brandväggar
Certifikat, CCNA eller motsvarande

Omfattning och tillträde
Heltid. Konsultuppdrag genom Perido i 6 månader, med ambitionen att därefter överrekryteras till företaget. Start omgående enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Ansvarig rekryterare för tjänsten är Frida Månsson, du kan nå henne via frida.mansson@perido.se.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33118 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Upphandlare sökes till myndighet i Solna

Upphandlare
Läs mer Jun 20
Om du har några års erfarenhet av att arbeta som Upphandlare och alltid arbetar med god struktur och noggrannhet har vi ett intressant uppdrag att erbjuda på en viktig myndighet. Läs gärna vidare!
Om tjänsten
Perido letar efter en Upphandlare till vår kund, en myndighet som arbetar med att motverka diskriminering och för att främja lika rättigheter och möjligheter. Tjänsten är placerad i Solna.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer här att tillhöra Ekonomi- och inköpsenhetens upphandlingsfunktion och arbeta med följande arbetsuppgifter:
Bistå med upprättande av mellanstatliga överenskommelser
Genomförande av direktupphandlingar och förnyade konkurrensutsättningar från statliga ramavtal
Ge råd och stöd till chefer och medarbetare rörande inköps- och upphandlingsfrågor
Ansvara för upphandlingsfunktionens funktionsbrevlåda
Deltagande i införande av kategoristyrning samt genomförande av direktivstyrda upphandlingar enligt LOU kan också bli aktuella.

Dina egenskaper
Vi tror att du sköter dina arbetsuppgifter med god struktur, är självgående med och tar ett stort ansvar för att driva arbetet framåt. Att ge ett professionellt bemötande är en självklarhet för dig vilket blir viktigt eftersom mycket samarbete och kontakt sker med såväl interna kollegor som externa parter. Slutligen tror vi att du har ett analytiskt och ett affärsmässigt tänk.
Om du känner att detta kan vara något för dig så är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Kvalifikationer:
Högskoleutbildning inom juridik, ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete

Alternativt, YH-utbildning som upphandlare/inköpare eller likvärdig utbildning samt minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
Goda kunskaper inom LOU/LUF
Erfarenhet från att arbeta med upphandlingsverktyg till exempel TendSign, Mercell
Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt, samt
Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag till och med 2022-12-31, med chans till förlängning. Start 2022-09-01.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33283 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Junior kontorsassistent med serviceerfarenhet till internationellt bolag

Kontorist
Läs mer Jun 20
Har du jobbat något år inom service och med kundbemötande? Är du inte rädd för att ta tag i saker och är en person som gärna hjälper till där det behövs? Söker du nu en ny utmaning där du självständigt och med andra får lösa praktiska problem i kontorsmiljö? Då kan den här tjänsten vara som gjord för dig!
Om tjänsten
Perido söker en junior kontorsassistent till vår kund, ett av de ledande bolagen inom handel och börsteknologi på den globala marknaden. Som kontorsassistent kommer du tillsammans med två kollegor arbeta i en servicefunktion där ni ansvarar för internservice samt stöttar upp där det behövs. Tjänsten är placerad i Stockholm.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som kontorsassistent kommer du att ha varierade uppgifter då du ansvarar för att kontoret är i gott skick samt bistår med service till de anställda. Du kommer göra rundor på kontoret för att se om det är något som behöver åtgärdas, till exempel fylla på papper i skrivarna, dela ut post, beställa kontorsmaterial, plocka kartonger och ta emot leveranser. Vissa uppgifter kan även vara av mer teknisk karaktär som att felsöka skrivare och projektorer eller att göra enklare installationer på lånemobiler. Mer komplexa ärenden ansvarar du således för att felanmäla samt kalla på berörda resurser.
Dina egenskaper
Vi letar efter dig som har en känsla för service och på eget initiativ tar hand om det som behöver åtgärdas. Du uppskattar en variationsrik roll där du får använda ditt sinne för ordning och reda samt din höga arbetsmoral. Du är en alert person som med engagemang, driv och en positiv inställning tar dig an dina arbetsuppgifter. Vi ser att du är snabblärd och kan behålla lugnet, trots att det kan bli mycket på en och samma gång. För att trivas i rollen ser vi att du är social, engagerad och flexibel!
Låter det här som något för dig? Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Vi söker dig som har:
Gymnasial utbildning
Ca 1 års yrkeserfarenhet, gärna inom service
God datorvana och teknisk förståelse
Lätt för att uttrycka dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Plus i kanten:
Erfarenhet av Microsoft Outlook
Kunskap om ljud och ljus

Omfattning och tillträde
Tillsvidareanställning som konsult på heltid. Tillträde omgående.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Amanda Delvén som kan nås på mejl amanda.delven@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33254 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 70 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

KYC-Administratör sökes till SEB!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 17
Är du intresserad av att få in foten på SEB genom ett meriterande uppdrag? Vi ser att du har viss tidigare erfarenhet från ett administrativt arbete eller kundservice. Huvudsaken är att du är intresserad och taggad på att utvecklas inom ett spännande område! Läs vidare för att ta reda på om detta är tjänsten för dig!
Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta som KYC-administratör i ett nystartat team hos vår kund SEB som är en av Nordens största banker. I din roll som KYC-administratör kommer du bli en viktig del i SEB:s arbete med AML (Anti Money Laundering) och KYC (Know Your Customer) för att motverka penningtvätt eller andra former av finansiell kriminalitet enligt det uppdaterade penningtvättsdirektivet. Du kommer bland annat att ansvara för utskick av blanketter, sammanställa och analysera information samt PEP och sanktionsscreening.
Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat:
Registrera och kontrollera inkommen information från privat- och företagskunder.
Föra dialog med kollegor och kunder för att säkerställa att all information som krävs för djupgående analys av kunder finns tillgänglig.
Följa upp kunder enligt de krav som finns för att kunna identifiera eller utesluta medverkan i penningtvätt eller annan finansiell kriminalitet.
Arbetet utförs i flera system parallellt med varandra och innefattar allt från dokumentation, kontroll, hantera kompletteringsutskick samt arkivering utav kundinformation.

Dina egenskaper
Den vi söker är självgående, strukturerad samt har en administrativ ådra. För att lyckas i rollen behöver du vara nyfiken, noggrann och effektiv med ett granskande öga. Du har ett starkt driv med hög arbetsmoral och klarar av att arbeta såväl självständigt som i team. Vidare ser vi att du är social, serviceinriktad och kan uttrycka dig professionellt då en del utav arbetet utförs i kundkontakt via telefon.
Vi söker dig som har:
Minst gymnasiekompetens
Arbetslivserfarenhet från ett administrativt arbete, eller erfarenhet av kundservice
Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
Lätt för att kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Meriterande:
Erfarenhet av AML eller KYC
Pågående eller avslutad högskoleutbildning inom relevant område

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag i 6 månader. Tillträde så snart som möjligt.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Ansvarig rekryterare heter Amanda Delvén och du når henne via amanda.delven@perido.se.
Om du har andra allmänna frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32928 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Arbeta extra som Kontorsvaktmästare i Peridos vikariepool!

Kontorsvaktmästare
Läs mer Jun 17
Är du studerande, pensionerad eller har ett deltidsarbete och vill dryga ut inkomsten? Perfekt! Vi söker dig med annan huvudsaklig sysselsättning som vill ta dig an ett deltidsuppdrag vid behov som ambulerande Kontorsvaktmästare hos oss. Du får möjlighet till ett flexibelt arbete och många nya erfarenheter under variationsrika dagar i händelserika miljöer. Skicka in din ansökan redan idag!
Vad innebär en tjänst som ambulerande konsult?
Som anställd konsult i Peridos vikariepool arbetar du deltid vid behov och vi kontaktar dig varje gång som behov uppstår hos någon av våra många kunder. Med andra ord passar det perfekt för dig med annan huvudsaklig sysselsättning som inte kan ha heltidstjänst, exempelvis för att du studerar, arbetar deltid eller är pensionerad. Som ambulerande Kontorsvaktmästare kommer du initialt att bli upplärd på en handfull olika vaktmästerier för att vara redo att rycka in när det behövs. Ibland innebär detta snabba inhopp exempelvis vid plötslig sjukdom eller oplanerad frånvaro, så vi hoppas att du som söker är morgonpigg och beredd på ett samtal om arbete med kort varsel. Det här är ett uppdrag för dig som tycker om variation i både arbetsuppgifter och arbetsplatser!
Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
Vilka uppgifter du ansvarar över kommer variera beroende på vilket företag eller vilken myndighet det rör sig om. Men rent generellt handlar det om vardagliga sysslor inom vaktmästeri och internservice. Exempelvis:
Arbete med kontorsservice/internservice
Samla in och dela ut post samt packa upp material och försändelser
Hämta och ta emot varor samt paket
Bistå vid flytt och möblering
Iordningställande av lokaler och utrustning inför möten och konferenser
Ansvara för servicen av exempelvis kopieringsmaskiner
Sköta tryckning och utskick av masstrycksaker, samt lagerhållning av rapporter eller kursmaterial
Genomföra felsökningar rörande fastighet, rapportera och följa upp fel tillsammans med fastighetsägaren/fastighetsskötaren
Kontrollera inpassering och ta emot besökare
Dokumentera åtgärder

Vem är du?
Att arbeta som Kontorsvaktmästare kräver ordningssinne, prestigelöshet samt initiativ- och samarbetsförmåga. Vi tror att du som söker den här tjänsten har en viss erfarenhet av yrket, du förstår vad rollen innebär och trivs med arbetet. Förmodligen är du en mångsysslare som är praktiskt lagd och trivs med ett fysiskt arbete där du inte behöver sitta still några längre stunder. Vidare tror vi att du motiveras av att hjälpa andra och trivs i en social yrkesroll där du får ett brett kontaktnät och möter många nya människor. Du är noggrann, flexibel och initiativtagande. Det är viktigt att du har ett personligt driv, är motiverad och engagerad för att kunna göra ett riktigt bra jobb!
För Kontorsvaktmästare i Peridos vikariepool är arbetet varierande och du får möjlighet att knyta nya kontakter. Låter det intressant? I så fall vill vi gärna veta mer om dig, skicka in din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet som vaktmästare
Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Plus i kanten:
Erfarenhet av arbete inom vaktmästeri och internservice

Omfattning och tillträde
Tillsvidareanställning hos Perido med 6 månaders provanställning Tillträde efter överenskommelse.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32834 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Receptionist required as soon as possible!

Kontorsreceptionist
Läs mer Jun 17
Are you a self-sufficient and experienced receptionist who is capable of delivering exemplary service? Do you have strong organisational and multi-tasking skills? If you are also a self-motivated, service-minded, structured and communicative individual then this might be the opportunity you’ve been waiting for!
About the position
Perido is looking for a receptionist for our client Mace Macro, a world-class facilities management consultancy and operator. You will be working at the office of Mace Macro’s own client, a multinational telecommunications company based in central Stockholm.
Your daily tasks
The primary role in this position is that of receptionist i.e. the effective day-to-day management of the reception area, providing a first class, professional and efficient service and ensuring that the first impression is always of the highest standard whether in person or over the telephone. The tasks include but are not limited to the following:
Maintenance of an orderly, presentable and well-equipped reception at all times
Visitor Handling: Inc arranging of passes, offering refreshments, informing staff of visitor arrival
Switchboard and e-mail management
Meeting room booking and maintenance
Dealing with and placing orders via external suppliers e.g. catering or office supplies
Incoming / out-going mail and courier management
Report faults and issues to the onsite Facilities team and contractors
Communication of Health & Safety and Evacuation procedures to all new starters and visitors
Handling, scanning and maintenance of miscellaneous documentation and records
Supporting with the general office duties

Your qualifications
In order to succeed in this role you need to be self-sufficient, motivated, organised, flexible and able to multitask. You ought to be extremely service-minded, adept at building relationships and highly effective at communicating. A “can do” attitude is key.
If you believe that this role is for you then please send us your application as soon as possible!
Requirements
Completed upper secondary high school level qualification or equivalent
Strong organizational and multi-tasking skills
Fluent in Swedish and English
Experience in delivering exemplary customer service
Good knowledge in MS Office
Excellent communication skills, both oral and written English and Swedish

Contract type and hours
Full time position. Consulting assignment via Perido for 6 months with the possibility of being recruited by Mace after this period. Start as soon as possible.
Application
Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about this position will be revealed at the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously.
If you have any questions you are welcome to contact us by mail, fraga@perido.se, and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 33245 in the subject line.
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work, this includes our co-workers and consultants. Through questioners that cover well-being we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. More vacancies can be found on our website; www.perido.se/lediga-jobb/

Ansök nu

Administratör sökes till Universitet i Stockholm

Administrativ assistent
Läs mer Jun 16
Här väntar en perfekt tjänst för dig som letar efter ett uppdrag som löper över hela sommaren och en bit in i september, med möjlighet till förlängning! Om du arbetar noggrant och strukturerat samt gillar att arbeta med administrativa uppgifter råder vi dig att läsa vidare!
Om tjänsten
Perido letar efter en noggrann administratör till vår kund Stockholm Vatten och Avfall, som driver och utvecklar vatten- och avfallstjänster med miljöfokus i Stockholm samt Huddinge. Uppdraget startar omgående och pågår initialt i tre månader framöver med möjlighet till förlängning, start omgående. Omfattning i procent kan diskuteras. Tjänsten är placerad i Bandhagen, Stockholm.
Dina arbetsuppgifter
Exakta arbetsuppgifter kan variera och tas fram successivt i dialog med arbetsledarna. Mycket fokus kommer dock ligga på att avlasta dessa genom att hantera arbetsorder i deras underhållssystem (API Pro). För att komma in så bra som möjligt i tjänsten kommer du att få genomgå en utbildning.
Dina egenskaper
Du utför arbetsuppgifterna med god struktur och noggrannhet, vilket är A och O för att lyckas i denna administrativa roll. Du är mån om att ge den bästa servicen och tar stort ansvar för att det du levererar håller hög kvalitet. Att kunna prioritera bland uppgifter, men att så gott det går, arbeta proaktivt är andra egenskaper som efterfrågas.
Är detta något för dig? Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Kvalifikationer:
Gymnasial utbildning
Relevant arbetslivserfarenhet
God datorkunskap och vana i olika system
Förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift

Omfattning och tillträde
Konsultuppdrag i tre månader med chans till förlängning. Start omgående.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Josefin Söderquist som kan nås på mejl josefin.soderquist@perido.se Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33279 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Säljsupport till välkänt internationellt bolag!

Försäljningsassistent
Läs mer Jun 16
Vill du samla på dig erfarenheter från ett ledande bolag inom handel och börsteknologi? Är du social och gillar ett arbete med många kontaktytor? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten
Perido söker säljsupport till vår kund, ett av de ledande bolagen inom handel och börsteknologi på den globala marknaden. Som säljsupport kommer du att ingå i ett team som tillhandahåller kundtjänst- och administrativt stöd till befintliga och potentiella kunder. Sales support teamet arbetar gränsöverskridande med andra interna enheter såsom, juridik, finans och marknadsföring, vilket ger stort utrymme för lärande! Tjänsten är belägen på företagets kontor i Frihamnen, Stockholm, med möjlighet att jobba hemifrån emellanåt.

Dina arbetsuppgifter
Rollen är mångsidig och innebär en rad olika uppgifter såsom daglig kundservice och kundinteraktion, planera och utföra kundevenemang och delta i förändringsprojekt med fokus på att bland annat förbättra interna processer. Du kommer även att tillgodose ekonomiavdelningen med nödvändig dokumentation för fakturering och utföra vissa kontroller av faktureringsdatafiler enligt protokoll. Denna roll erbjuder ett brett utbud av olika stimulerande arbetsuppgifter, där du även kommer att få:
Vara involverad i att göra uppdateringar av företagets webbsidor
Utveckla försäljnings- och marknadsföringsmaterial
Vara involverad i kundevenemang
Uppdatera kunddata i CRM-system
Regelbunden kontakt med redovisningsavdelning, för att hålla koll på eventuella nyheter och utveckling i funktionen.


Dina egenskaper
För att trivas i rollen ser vi att du är en person som gillar högt tempo med varierande arbetsdagar. Du har ett öga för detaljer men kan samtidigt se helheten – alltid med kunden i fokus. Du trivs att arbeta i team men kan även självständigt driva ditt arbete och fatta egna beslut. Vidare tror vi att du är proaktiv och alltid strävar efter att alltid göra ditt yttersta. Som person har du en god kommunikationsförmåga och gillar arbeta i en roll med många kontaktytor.

Är det dig som vi söker efter?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!

Kvalifikationer:
Minst 3 år erfarenhet av liknande arbete
Du är nyfiken på aktiemarknaden och kapitalmarknaderna i stort
Goda kunskaper i Excel, Word och PowerPoint
Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande:
Kunskap om kapitalmarknader och finansiella produkter
Erfarenhet av att sätta upp och leda webbseminarier
Viss arbetserfarenhet med Salesforce eller annat CRM-system


Omfattning och tillträde
Tillsvidareanställning som konsult på heltid. Uppdrag till och med januari 2024. Start mitten på augusti.

Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.


Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Amanda Delvén som kan nås på mejl amanda.delven@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33278 i ämnesraden.

Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Online & Merchandising Specialist to Samsung!

Användbarhetsdesigner
Läs mer Jun 16
If you have at least 5 years’ experience from working with online web production we have a greatly rewarding and exciting challenge which awaits at Samsung! Here you’ll work with promoting their products on their website! Please continue reading, because this might be your next step!
About the position
Perido is looking for an Online & Merchandising Specialist to our client Samsung, their goal is to devote the company’s talent and technology to create superior products and services that contributes to a better global society. In order to achieve this, they set a high value on their staff and technologies. You will be based at their office in Kista, just outside of Stockholm.
Your daily tasks
As the Online & Merchandising Specialist you will work towards the Nordic markets with taking responsibility for Samsung’s journey to become the number one brand among the consumers. You do this by developing and follow up on product launches campaigns/activations and communication across Samsung’s Nordic sites. You’ll work closely with various internal departments. These are your key responsibilities:
com User Experience.
Presenting and positioning the categories/products to meet consumer expectations, in all steps of the consumer journey on Samsung.com.
Ensure product and category content are registered and published on time and in-line with .com calendar and best practices.
Identify opportunities for site enhancements through analytics to deliver a best practice user experience.
Analyze consumer behavior - work closely with the analytics, CRO, SEO and other functions in the digital team to evaluate and identify insights and opportunities to drive the performance for your product category.
Merchandising – plan and execute merchandising for product category. Ensure product recommendations and offering visibility in relevant .com touchpoints to drive sales on .com e-store.
Reviews – generate consumer reviews and ensure best possible exposure to drive engagement and purchase intent.
Campaign – planning and execution of commercial and branding campaigns. Building of best practice landing pages and user journeys.
Be the Nordic samsung.com POC and go-to-person for marketing team, Product Managers and Digital team.
Agency management - brief web/creative/translation agencies on launches campaigns. Ensure deliverables and timelines are met.
Follow up and evaluate activities to meet set KPIs. Continuously improve digital learnings to apply in future projects and activities.

Your qualifications
We are looking for someone with previous experience from online web production who is passionate about the role and know a lot about UX and digital marketing statistics. You thrive when the tempo is high, and you know how to work efficiently without compromising the quality of service. You’re great at running successful projects which you do efficiently regarding as well the content as the time aspect. Working organized, structured, and proactive comes naturally for you but at the same time you can be flexible whenever needed. You enjoy partnering together with colleagues, know how to build strong relationships, and know how to turn business strategy into concrete goals. Lastly, working with high set goals is something that suits you.
The stimulating environment will bring out nothing but the best of you. So why don’t take the chance before someone else does?
Are you the one we are looking for? Please send us your application in English as soon as possible!
Requirements
Minimum 3-year experience from working with online web production
Project Management excellence
Ability to identify and apply Consumer Insights and UX best practices
Analytical skills – turning digital marketing statistics into simple, effective, and actionable guidance. Experience in Adobe/Google Analytics.
MS Office, mainly Excel, PPT
Independent and self-managing – identifying and proposing solutions to challenges/opportunities
Fluent in at least one Nordic language, plus English

Meritorious
Knowledge in several Nordic language is an asset
Application/IT skilled – Adobe Photoshop/Illustrator/CS, online database and coding are merits
Experience from leading FMCG or Consumer Electronics/Telecom company is a merit
Experience of briefing/managing agencies and executing digital consumer campaigns are merits
Experience from a Nordic matrix organization is a merit
Excellent presentation skills are a merit

Contract type and hours
Full time. Consulting assignment for 2 years. Start ASAP.
Application
Please apply for this vacancy through our website. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously.
If you have any questions, you are welcome to contact us by mail: fraga@perido.se, and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 33206 in the subject line. You can also contact the responsible recruiter at teodor.nellvik@perido.se or 072-301 4033
About Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work, this includes our co-workers and consultants. Through questionnaires that cover well-being we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants, year after year. This is something that we continue to strive toward in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. More vacancies can be found on our website; www.perido.se/lediga-jobb/

Ansök nu

Inköpsassistent sökes till innovativ bilsäljare!

Inköpsassistent
Läs mer Jun 16
Vill du att dina arbetsdagar ska variera stort i innehåll, och lära dig allt relaterat till inköp? Vill du bli en del av ett spännande företag inom fordonsindustrin, där du jobbar i nära samarbete med inköpare? Vi söker dig som är ett geni inom administration!
Om tjänsten
Perido söker en Inköpsassistent till vår kund, ett välkänt och stort internationellt företag inom fordonsindustrin. Kulturen inom detta företag skapar en miljö av ständig förbättring: att dela kunskap med varandra, att ge och be om feedback och att uppmuntra medarbetarna att ta ett personligt ansvar för kontinuerligt lärande och utveckling. Kontoret är placerat i Lindholmen, Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer dina dagar att kretsa kring att stödja inköpare med allt administrativt jobb som kan uppstå. Du kommer att få en full inblick i jobbet som inköpare, och får här chansen att samla viktig erfarenhet inom området, och en stor förståelse för yrket. Det här är vad du kan se fram emot:
Hjälpa till vid onboarding av nya medarbetare
Utföra och stödja upphandling enligt definierade strategier och ramverk. Förbättra samarbetet med intressenter och tillsammans mot gemensamma mål
Ge råd till berörda parter i upphandlingsfrågor, ge stöd och vägledning i alla skeden av upphandlingscykeln.
Spåra vilka viktiga resultatindikatorer för leverantörers och intressenters efterlevnad av avtal
Vid behov genomföra marknadsanalyser för att stötta inköpsaktivitet
Skapa och upprätthålla kommersiella relationer med leverantörer och interna intressenter
Stödja teamet genom att lösa avvikelser, systemproblem och leta efter ständig förbättring av processerna för att underlätta och förbättra prestanda i teamet
Övrigt administrativt arbete

Dina egenskaper
Funderar du på om det här är rollen för dig? Då ska vi försöka beskriva vilka egenskaper vi tror att du besitter. Vi söker dig som har en god organisatorisk kompetens. Du tycker om att vara spindeln i nätet med olika administrativa uppgifter. Du behärskar att arbeta i många projekt samtidigt, oavsett takt. Vi tror också att du har ett bra servicesinne och kan kommunicera på ett skickligt sätt. Slutligen är du flexibel i den meningen att du ändrar ditt sätt att arbeta - för att hitta den bästa lösningen.
Är det dig som vi söker efter?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Vi söker dig som har:
Utbildning inom administration, ekonomi, inköp eller liknande
Goda kunskaper inom MS Office (gärna Excel)
Förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska

Plus i kanten:
Flytande i annat europeiskt språk
Erfarenhet av att arbeta inom inköps- administrativa verktyg och system, gärna SAP.

Omfattning och tillträde
Tillträde omgående. Uppdrag initialt 6 månader via Perido.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Fredrika Lundmark som kan nås på mejl fredrika.lundmark@perido.se och/eller telefon 070-467 9594. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33195 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på. Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Har du nyligen tagit studenten och söker ett sommarjobb som receptionist?

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 15
Har du inte hunnit få ett sommarjobb än och trivs att arbeta med kundbemötande? Är du social och har någon slags erfarenhet inom service, administration eller kundtjänst? Då är det just dig vi söker!
Om tjänsten
Vi på Perido är på jakt efter ansvarsfulla och sociala receptionister till vår kund, en svensk myndighet med kontor runt om i Stockholm. Som receptionist kommer man att bemanna ett av servicekontoren som öppnar 10.00. Arbetstiderna är 09.30-16.30, perfekt under sommaren då man får tid över till annat roligt. Perfekt uppdrag för dig som bara vill ha något under sommaren, kanske nyligen gått ut gymnasiet eller har studieuppehåll.
Dina arbetsuppgifter
Ge informationsservice till kunder och medarbetare
Ta emot besökare och bud
Vara behjälplig med myndighetens behov av service (exempelvis inom bokning, kopiering, inköp eller registrering)
Enklare tjänster

Dina egenskaper
För att trivas i rollen ser vi att du är flexibel, vågar ta egna initiativ och trivs att samarbeta med andra. Som person är du ordningsam, ansvarsfull och prestigelös. Det viktigaste är inte vad du har för tidigare arbetslivserfarenheter utan din inställning till arbetet samt viljan att lära dig någonting nytt.
Är du vår nästa stjärna?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasium eller likvärdig utbildning
Har du minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet av liknande karaktär
Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

Omfattning och tillträde
Deltid 75%, konsultuppdrag med start 2022-06-27 till och med 2022-08-31.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33267 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare sökes till bilverkstad!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 15
Brinner du för försäljning och kundservice? Gillar du att arbeta i ett högt tempo, samt att ta ett stort eget ansvar? Om du även är en social och engagerad person – så läs gärna vidare!
Om tjänsten
Perido söker nu en kundtjänstmedarbetare för en tillsvidaretjänst hos vår kund, en märkesauktoriserad bilverkstad i Göteborg. Verkstadens motto är att det alltid ska kännas tryggt och enkelt för kunden att lämna in sin bil. Verkstaden utför service, reparationer och garantiarbeten på personbilar och transportbilar. Här servas välkända bilmärken som Audi, Volkswagen, Mercedes-Benz och BMW. Arbetstider är mellan 9–18.
Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att ta hand om verkstadens kunder med allt som berör deras besök. Detta innefattar att färdigställa kundärenden, för att sedan möta kunden med stort kunnande. Dina arbetsuppgifter varierar från dag till dag, och vi lovar att du aldrig kommer att ha tråkigt på jobbet. Du bemöter samtliga kunder med en god attityd, och förser dem med den hjälp de vill ha. Tjänsten är uppdelad mellan verkstad och kundmottagning.
Dina egenskaper
För denna roll lägger vi stor tyngd vid dina personliga egenskaper. Du är en social och har ett brinnande intresse för kunden. Du är tydlig, lyhörd, noggrann och du visar stort engagemang på jobbet. Vi ser även att du brinner för kundservice och försäljning, samt vill vara med och bidra till en positiv stämning på jobbet.
Låter detta som en rolig utmaning?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
God social kompetens och ett professionellt förhållningssätt
B-körkort
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl svenska som engelska

Meriterande:
Erfarenhet av servicerådgivning
Tidigare arbetat inom kundservice/sälj
Erfarenhet inom fordonsbranschen

Omfattning och tillträde
Heltid, tillsvidare. Tillträde så snart som möjligt.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida direkt via annonsen. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Ansvarig rekryterare för denna tjänst är fredrika.lundmark@perido.se.
Om du har några övriga frågor är du även varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se. Ange tjänsten referensnummer 33143 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 900 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Software Developer for Compilation & Computation Team at Modelon

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 15
Description
Perido is looking for a Software Developer to Modelon, an industry leader in model-based systems engineering that brings innovative simulation products to market. Modelon has grown substantially since its inception and their global placement has been strategic – bringing their people and products closer to clients. Today, they serve a clientele base across a wide range of industry sectors which include some of the largest companies in the world. Their main product is Modelon Impact - a cloud-native system simulation software. platform position is placed in Alvik, Stockholm.
Your daily tasks
As a developer you will be part of a highly skilled team of software engineers developing OPTIMICA Compiler Toolkit. You will interact frequently with other branches of Modelon, including application engineering to provide customer support as well as export users of the tool. You will also be part a broader team with a wide range of areas that are required to build a capable modeling and simulation/optimization platform.
Modelon’s OPTIMICA Compiler Toolkit is an advanced Modelica-based mathematical engine which offers users a powerful solution for automation, simulation and optimization of system behaviors throughout the model-based design cycle. The toolkit is the engine powering the newly released Modelon Impact. Additionally, the toolkit is in production in customized workflows as well as in OEM partner toolchains.
You are an experienced software developer with great interest for compiler development and with a high ambition to contribute in a growing market of advanced industrial users.
Required skills and qualifications:
Interest and/or experience from compiler development

1-5 years of experience developing high performing software, including:
Experienced with development in Java or C++
Ability to deliver efficient and reusable code that can be understood by others
Good communication skills, including English
Track record of building production quality software

Meritorious:
Experienced with the LLVM Compiler Infrastructure Project
Experienced with JastAdd
Experienced with the Modelica language
Experienced with build systems (Ant)
Experienced with development in Javascript/Typescript, Python
Comfortable with agile practices like pair programming and code reviews
Master's degree in Computer Science/Engineering Physics or equivalent

Are you the one we are looking for? Please send us your application as soon as possible!
Contract type and hours
Full time. Start ASAP. Either 6 months consulting assignment with the possibility of employment at Modelon afterwards OR employment direct at Modelon. Workhours 9-15 with flextime. Three days at work, the rest remote.
Application
Please apply for this vacancy through our website. For questions, you can contact the recruiter at frida.mansson@perido.se
Perido
Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work, this includes our co-workers and consultants. Through questionnaires that cover well-being we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants, year after year. This is something that we continue to strive toward in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. More vacancies can be found on our website; www.perido.se/lediga-jobb/

Ansök nu

Supporttekniker sökes till framtida heltidsuppdrag

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 15
Har du tidigare erfarenhet av IT-support? I så fall är vi intresserad av att komma i kontakt med dig! Perido kan erbjuda varierande tjänster inom området som passar dig och din kompetens. Just nu är vi på jakt efter dig med ett tekniskt intresse, som brinner för problemlösning och som har en stark känsla för service.
Om tjänsten
IT är ett stort arbetsområde hos oss på Perido. Vi har kunder som består av alltifrån storbanker, till myndigheter och spännande start-ups. Vi märker nu en ökad efterfrågan av personer med IT-kompetens. Så känner du dig redo för nya utmaningar inom IT-området vill vi att du skickar in din intresseanmälan redan idag. De flesta av våra uppdrag är placerade i Stockholmsområdet.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som supporttekniker kommer du lösa inkommande ärenden och beställningar via telefon, mail och chatt ute hos våra kunder. Support onsite kan även förekomma. Uppdragen täcker vanligtvis både 1st- och 2nd line support och kan röra allt från nätverk, anslutningar till surfplattor, mobiler och skrivare.
Dina egenskaper
För att trivas ute hos någon av våra kunder tror vi att du har ett gediget intresse för IT och gärna några års erfarenhet av arbete med IT-support. Du har förståelse för kunders behov och kan utefter det skapa och leverera lösningar. Att självständigt driva ditt arbete framåt och alltid ge bästa tänkbara service är självklart för dig. Du har ett analytiskt och kreativt förhållningssätt som du får användning för när du möter olika typer av problem. I mötet med kollegor och kunder är du alltid positiv, social och proffsig.
Låter det här som en beskrivning som stämmer in på dig? Skicka gärna in din intresseanmälan redan idag, så kanske vi sitter på ett behov som matchar din profil.
Vi söker dig som har:
Gymnasial utbildning med inriktning på IT
Minst 1 års arbetslivserfarenhet av teknisk support
Goda kunskaper i MS Office, MS Exchange och Windows
Flytande kunskaper i svenska och engelska

Plus i kanten:
Eftergymnasial utbildning inom IT/teknik
Goda kunskaper kring nätverk och anslutningar
Kunskaper inom Active Directory
Erfarenhet av ITIL
Kunskaper av SharePoint
Kunskaper av OneDrive

Omfattning och tillträde
Vi går igenom ansökningar löpande och kontaktar aktuella kandidater vid inkommande behov. Omfattning och tillträde varierar beroende på vilket uppdrag du eventuellt blir aktuell för.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32073 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Suomenkielinen asiakaspalvelutyöntekijä pankkiin!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 15
Har du tidigare erfarenhet av service via telefon och mejl samt ett starkt intresse för bank/finans? Vill du vara ansiktet utåt för bästa möjliga kundupplevelse på en av Nordens största banker? Om du letar efter ett jobb där den röda tråden är att tillhandahålla service i världsklass, läs vidare!
Om tjänsten
Perido söker nu en finsktalande Kundservicemedarbetare till en storbank som är representerad i alla nordiska länder. Du blir en del av ett härligt team som samarbetar för att hantera bankens kundservice för korttjänster för både företag- och privatkunder. Kundservice sker främst via telefon och mejl. Arbetet sker på plats på kundens kontor strax norr om centrala Stockholm.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som Kundservicemedarbetare ger du information, råd och vägledning via främst telefon och mejl. Kundernas frågor kan handla bland annat om fakturor, transaktioner, inloggning, guida i applikationer, avgifter, återbetalning, reklamationer, krediter och räntefrågor.
I ditt dagliga arbete förväntas det att du:
ser fördelarna med att ha en arbetsdag som är organiserad och strukturerad för att fördela arbetsuppgifterna på ett tydligt sätt
intresserar dig för och har god förståelse och kunskap om företagets produkter och tjänster
är serviceinriktad och professionell i samtliga interaktioner med kund och internt
hjälper till att samla in feedback från kunder och driva förbättringsaktiviteter för att bidra till utveckling av verksamheten
genomgår kontinuerlig utbildning som krävs för dina arbetsuppgifter i arbetet

Dina egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi att du som söker brinner för att ge service och gör ditt yttersta för varje kund. Du blir en del av ett team och som lagspelare bidrar du till ett trivsamt arbetsklimat samt sprider din kunskap vidare till kollegor. Du får kontinuerlig coachning och feedback från din chef för att få hjälp att nå både dina samt teamets mål. Du motiveras av varierande ärenden och problemlösning samt har lätt för att kommunicera med olika typer av människor.
Är du vår nästa stjärna?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Avslutad gymnasieutbildning
Ett par års arbetslivserfarenhet av service via telefon och mejl
Intresse för bank- och finansbranschen, gärna via arbetslivserfarenhet
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift på finska, svenska och engelska
God IT- och systemvana

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag initialt genom Perido i 6 månader, därefter tillsvidareanställning hos banken. Tillträde omgående.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Ellen Tidbeck, du kan nå henne via ellen.tidbeck@perido.se samt +4673 159 80 89.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33198 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Dataspecialist inom rekrytering sökes till storbank!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 14
Om du har några års erfarenhet av att arbeta med dataanalys väntar här ett meriterande uppdrag på en storbank och dess rekryteringsavdelning. Kan du vara den personen banken letar efter? Läs gärna vidare!
Om tjänsten
Vi på Perido letar efter en person som kommer att arbeta med dataanalys vad gäller rekrytering hos vår kund, en av Nordens största banker. Tjänsten är placerad i Solna.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att tillhöra ett Talent Aquisition-team vars uppgift är att se till att banken anställer personer med rätt kompetens till olika avdelningar och funktioner. Totalt arbetar ca 20 kollegor med TA och det specifika team du tillhör runt 10. Nära samarbete sker med HR, rekryteringschefer och andra intressenter inom banken. För dig kommer tjänsten att kretsa kring följande arbetsuppgifter och ansvarstaganden:
Arbeta med dataanalys kring rekryteringsprocessen
Hantera data - analysera, förbereda och säkra statistik
Rensa datainformation
Hantera Talent Acquisition ärendehanteringssystem
Ha nära kontakt med kandidater och chefer
Analysera, förbereda – och hålla presentationer om data och statistik
Samarbeta med kollegor globalt inom HR och andra intressenter inom banken

Dina egenskaper
I den här rollen kommer du som gillar att arbeta i team passa perfekt! Du är en social och kommunikativ lagspelare som kan arbeta i en roll som inkluderar brett samarbete, men också ger dig utrymme att självständigt sitta och analysera data/statistik, vilket du senare presenterar. Det ställer vidare krav på att du är administrativt- och analytiskt lagd, driven, självgående och gillar att ta dig an nya spännande utmaningar. Slutligen är det en självklarhet att du arbetar med en vägvinnande struktur samt besitter förmågan att kunna prioritera bland arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Relevant eftergymnasial utbildning
3 års erfarenhet från arbete med data och statistik
Erfarenhet från att hålla presentationer (gärna kopplat till HR/rekrytering)
Kunskaper i rekryteringsprogram QlikView, Tableau, Excel, PowerPoint, etc.
Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

Omfattning och tillträde
Konsultuppdrag till och med 2023-02-13. Start 2022-08-15.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Josefin Söderquist som kan nås på mejl josefin.soderquist@perido.se Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33265 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Administratör sökes till miljöfrämjande företag!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 14
Vill du bli en del av ett företag med en viktig uppgift? Är du en flexibel, kommunikativ och plikttrogen person? Då kan detta vara uppdraget för dig! Läs gärna vidare för att ta reda på mer.
Om tjänsten
Vi på Perido söker nu en administratör för vår kunds räkning. Vår kund arbetar med ett av Sveriges största miljöskyddsprojekt och har idag ca 600 anställda och ett omfattande samarbete med ett flertal experter och uppdragstagare utanför företaget. Du bli en del av en enhet som består av 30 personer. Den här tjänsten är placerad på deras huvudkontor i Solna, norr om Stockholm.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som administratör kommer du att stödja verksamheten med administrativa uppgifter i linjeorganisationen och projekt. Dina dagliga arbetsuppgifter inkluderar, men är inte begränsade till:
Möteshantering – kalla till möten, sammanställa underlag, föra protokoll
Dokumenthantering – hantera dokument i systemen enligt instruktioner, administrera och samordna granskningar, språk- och layoutkontroll
Projektadministration – stötta projektledare med administrativa uppgifter, uppföljning av projekt, ta hand om dokumentleveranser, administrera och samordna granskningar.

Dina egenskaper
För att du ska vara rätt person för rollen så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en driven och initiativtagande person, som ser lösningar i stället för problem. Vi tror även att du är noggrann, kvalitetsmedveten person med förmågan att arbeta proaktivt, för att alltid ligga steget före. Vi ser även att du är en kommunikativ person och har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.
Är det dig som vi söker efter?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasial utbildning
Goda datorkunskaper
Förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift

Plus i kanten:
Tidigare erfarenhet inom administration och service

Omfattning och tillträde
Tillträde så snart som möjligt. Konsultuppdrag under ett år via Perido.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Amanda Delvén som kan nås på mejl amanda.delven@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33239 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på. Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Haetaan suomenkielistä, palveluhenkistä asiakaspalvelijaa

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 14
Faller det sig naturligt för dig att vara service-minded i arbetet? Vill du arbeta i ett dynamiskt team där ingen dag är den andra lik? Vi söker dig som vill bli en del av ett innovativt företag och om du tror att det här är uppdraget för dig, så läs gärna vidare!
Om tjänsten
Vi på Perido söker nu en kundtjänstmedarbetare till vår kund, en stor aktör inom fordonsindustrin. Du blir en del av det dynamiska customer care-teamet vars syfte är att ge konsumenterna kundvård i världsklass genom att engagera dem i företagets produkter, tjänster och erbjudanden. Du utgår från kontoret beläget i Torslanda utanför Göteborg.
Dina arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att konsekvent leverera en enastående och personlig kundupplevelse som tillgodoser konsumenten men den information som behövs under hela köpprocessen. Du kommer att lära dig mycket om köpmönster och företagets produkter, värdefull information att ta med dig under din karriär. Du kommunicerar med kunder via chatt, telefon, e-post och sociala medier och sätter dig nyfiket in i vad kunden behöver hjälp med. Du kommer även att hantera leadgenerering, delegering och uppföljning av leads. De ärenden du själv inte kan besvara, ser du till att eskalera vidare så att det hamnar hos rätt person. Vidare ser vi att du aktivt är med och bidrar till ett ökat kvalitetsarbete, samt kommer med förslag på hur företagets processer kan effektiviseras
Dina egenskaper
För att du ska lyckas i denna roll har din erfarenhet betydelse, men personligheten är minst lika viktig. Vi tror att du är en ödmjuk och ansvarsfull person, som finner det naturligt att vara service-minded i arbetet. Du tar dig an varje kunds ärende med en stor nyfikenhet, och gör ditt yttersta för att hitta den bästa lösningen. Vi tror att du gärna arbetar i ett team där ni samarbetar och lär av varandra.
Är du vår nästa stjärna?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
För denna tjänst vill vi ha ditt cv på svenska eller engelska, samt ett personligt brev på finska.
Vi söker dig som har:
Tidigare erfarenhet inom kundvård och/eller kundservice
Erfarenhet av att arbeta med CRM-system som Salesforce etc.
Förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska, engelska och finska

Plus i kanten:
B-körkort
Ett intresse för bilar

Omfattning och tillträde
Tillträde 2022-06-01. Konsultuppdrag till och med 2022-12-31, med chans till förlängning.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter, samt bifoga ditt cv. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Fredrika Lundmark som kan nås via mejl: fredrika.lundmark@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33229 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på. Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Löneadministratör på jakt efter nästa uppdrag? Se hit!

Löneadministratör
Läs mer Jun 14
Har du arbetat minst ett år som Löneadministratör? Är du bekväm med att klicka dig runt i lönesystem (t.ex. Primula och Heroma) och har goda kunskaper om kollektivavtal? Toppen! På Perido ser vi nämligen ett stort kommande behov av Löneadministratörer inom den offentliga sektorn, kanske har vi redan ett uppdrag som passar just dig utifrån din erfarenhet och kompetens! Har vi fångat ditt intresse? I så fall vill vi gärna veta mer om dig, läs vidare och ansök redan idag!
Om tjänsten
På Perido vill vi nu gärna komma i kontakt med noggranna Löneadministratörer då vi ser många kommande arbetstillfällen på myndigheter och offentliga verksamheter i Stockholmsområdet. Om det låter intressant att arbeta på varierande uppdrag som konsult hos oss så är du varmt välkommen med din ansökan! Mer information om startdatum och placering får du vid en potentiell första kontakt med ansvarig rekryterare efter att vi matchat din profil med ledigt uppdrag.
Dina arbetsuppgifter
Som Löneadministratör kommer du arbeta med varierande ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter såsom att:
bearbeta och kontrollera löneunderlag.
ta fram lönelistor.
ta fram rapporter och statistik.
redovisa skatter och arbetsgivaravgifter.
sammanställa tid- och frånvarorapporter.
svara på frågor från anställda (exempelvis om lön och semesterledighet).

Dina egenskaper
En skicklig Löneadministratör behöver vara noggrann, strukturerad och bra på att hantera siffror. Du tar självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, har en god samarbetsförmåga och stark känsla för service. Vidare är du mån om att upprätthålla struktur och ordning samt kan arbeta effektivt utan att tumma på noggrannhet. Vi tror också att det är viktigt att man som Löneadministratör har andra kvaliteter förutom själva administrationen och för att lyckas i rollen ser vi att du är stresstålig och har en god prioriteringsförmåga då det i perioder krävs att du håller deadlines. Som person ser vi att du är gemytlig, kommunikativ och social – något som kommer väl till pass för att skapa goda relationer och hantera många kontaktytor. För dig med framåtanda och engagemang finns här goda utvecklingsmöjligheter!
Är du den sifferflinka Löneadministratör som vi letar efter? Då vill vi gärna veta mer om dig, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasium eller likvärdig utbildning
Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som löneadministratör
Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
Kunskaper i lönesystem (exempelvis Primula och Heroma)
Kunskap om kollektivavtal
Lätt för att kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Omfattning och tillträde
Vi går igenom ansökningar löpande och kontaktar aktuella kandidater vid inkommande behov. Omfattning och tillträde varierar beroende på vilket uppdrag du eventuellt blir aktuell för.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32272 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Kundservicekoordinator sökes till attraktivt företag inom byggbranschen!

Produktionskoordinator
Läs mer Jun 13
Lockar tanken att jobba med hög kundfokus i en administrativ roll i kombination med orderhantering? Trivs du även med snabba och kontinuerliga deadlines? Kombinera detta med ett driv i allt du gör så är det troligtvis just dig vi letar efter!
Om tjänsten
Perido söker en kundservicekoordinator till vår kund, ett stort och väletablerat företag som är en världsledande tillverkare av specialkemikalier för byggbranschen och industrin. Här präglas klimatet av ambition och inspiration, och man främjar förtroendefulla och respektfulla arbetsrelationer. Här trivs medarbetarna och många väljer att stanna länge. I dagsläget arbetar ett femtiotal medarbetare på kontoret på olika avdelningar, mer specifikt tillhör sex personer kundservicesektionen. Tjänsten är i norra Stockholm.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som kundservicekoordinator kommer du att jobba med projektorder vilket innebär daglig kontakt med kunder, säljare, transportbolag, lager, inköpare och i viss mån produktion. Du kommunicerar via telefon och mail för att respektive leverans ska upplevas trygg och professionell. Då dagarna handlar mycket om jobb mot deadlines är det viktigt att du kan prioritera och tänka flera steg i ett led. De flesta samtal sker på svenska men engelska förekommer också. Arbetet utförs främst i SAP men även lite i Salesforce.
Dina egenskaper
Vi vill hitta dig som kommer till jobbet med en positiv inställning och mycket energi! Du är säljdriven, har skinn på näsan och tycker att det är spännande att lära dig nya saker. Service är A och O - det viktigaste är kunden och att lösa dennes problem - något som bäst görs med god kommunikation, lyhördhet, lösningsfokus och ett vägvinnande strukturerat arbetssätt. Vidare ser vi att du har lätt för att lära dig nya system och är väl bekant med Excel. Slutligen tror vi att du är en hjälpsam kollega och en sann lagspelare som tycker det är kul att tillsammans med andra arbeta mot gemensamma mål.
Om du känner dig träffad så ser vi fram emot att läsa din ansökan, skicka in den redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasial utbildning
Ett par års yrkeserfarenhet från en liknande roll
Goda kunskaper i Officepaketet och Excel
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl engelska som svenska

Plus i kanten:
Kunskaper i SAP
Erfarenhet av Costumer service erfarenhet, gärna inom consumer goods (konsumtionsvaror).

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag genom Perido i 6 månader, därefter chans till överrekrytering till företaget. Tillträde så snart som möjligt.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se Ange tjänsten referensnummer 33238 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 70 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Ansök nu

Administratörer till kommande deltidsuppdrag på myndighet!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 13
Är du en stjärna på administration som trivs med att arbeta utifrån uppsatta riktlinjer? Tycker du att det är viktigt med god struktur, ordning och reda? I så fall vill vi gärna veta mer om dig! Vi är nämligen på jakt efter vassa administratörer till kommande myndighetsuppdrag på deltid i Stockholmsområdet. Läs vidare!
Om tjänsten
Administration är ett av Peridos största arbetsområden och vi ser ett stort behov av administratörer hos myndigheter och offentliga verksamheter i Stockholmsregionen. Nu söker vi dig som vill arbeta på deltid vid behov och vi ser gärna att du har någon annan hudsaklig sysselsättning på sidan om – så som studier eller annat arbete som kan intygas. Du blir kontaktad av en rekryterare så snart vi hittar ett uppdrag som matchar din profil!
Dina arbetsuppgifter
Som administratör kommer du att arbeta med ett brett spann av administrativa uppgifter. Rollen innebär ofta många kontaktytor och därför kommer din servicesida att få stort utrymme. Exakta arbetsuppgifter kan variera beroende på myndighet, men detta är några som kommer bli aktuella:
Sköta administrativa rutiner
Planera och samordna
Vara ett operativt stöd för verksamheten
Formulera brev, protokoll, dokumentation m.m.
Hantera återkommande arbetsuppgifter (exempelvis kopiering, sortering och posthantering)
Assistera och ge service till en eller flera personer (exempelvis en chef eller en avdelning)
Hantera kontakter med anställda och allmänhet
Göra enklare beräkningar, sammanställningar och diagram
Göra kalender- & mötesbokningar
Utföra reseplanering

Dina egenskaper
Vi söker dig som är flexibel och har ett positivt förhållningssätt till allt du tar dig an. Du utför arbetsuppgifterna med god struktur och noggrannhet samt är mån om att ge den bästa servicen. Du trivs som bäst när tempot är högt. Med god prioriteringsförmåga kan du bedöma vad som behöver göras först och du ser alltid till att det du levererar håller god kvalité. Slutligen är vi övertygade om att du som kommer lyckas i rollen besitter en god pedagogisk förmåga, är social och trygg i dig själv.
Om du känner att detta kan vara något för dig så är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasial utbildning
Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
Annan huvudsaklig sysselsättning (ex. studier eller annat arbete)
Goda kunskaper i MS Office
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, även på engelska

Omfattning och tillträde
Deltid, vid behov. Tillträde enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32444 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet, såväl medarbetare som konsulter. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Peridokonsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk www.perido.se/lediga-jobb/.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Receptionist/Växeltelefonist till kommande deltidsuppdrag på myndighet!

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 13
Har du erfarenhet som receptionist och/eller växeltelefonist? Trivs du som bäst när du får hjälpa andra och sprida positiv energi omkring dig? Tycker du om att organisera och skapa struktur? I så fall besitter du många av de egenskaper som är eftertraktade hos en professionell Receptionist/Växeltelefonist och vi vill gärna veta mer om dig!
Om tjänsten
Vi på jakt efter serviceinriktade och hjälpsamma Receptionister/Växeltelefonister då vi ser ett stort framtida behov hos myndigheter och offentliga verksamheter i Stockholmsregionen. Uppdraget är på deltid vid behov och vi ser därför gärna att du har någon annan hudsaklig sysselsättning på sidan om – ex. studier eller annat arbete som kan intygas. Du kommer att bli kontaktad av en rekryterare så snart vi hittar ett uppdrag som matchar din profil!
Dina arbetsuppgifter
Det här är ett traditionellt receptionsarbete och vi söker därför dig som har lite erfarenhet och vet vad det innebär. Du bör även ha arbetet med någon växel tidigare och är bekant med telefonväxlar och hänvisningssystem. Som företagets ansikte utåt är din huvuduppgift att ge det bästa bemötandet och du har service i första fokus. Du ser också till att det är ordning i receptionen och att det ser representativt ut. Tiden utöver spenderar du på bland annat följande vanligt förekommande arbetsuppgifter:
Ge information och hänvisning till kunder och medarbetare
Ta emot bud
Vara behjälplig med myndighetens behov (exempelvis inom bokning, kopiering, inköp och registrering)
Arbete med myndighetens telefonservice (t.ex. koppla samtal, beställa samtal, flytta anknytningar och ordna telefonkonferenser)
Arbete med myndighetens växel så som att besvara och förmedla inkommande och utgående samtal, samt lägga in ny information i växeln.

Dina egenskaper
För att lyckas på uppdrag hos våra kunder bör du vara en serviceinriktad person som vet hur man ger ett gott intryck. Som receptionist har du daglig kontakt med andra, du bör därför vara en social och utåtriktad person som ser det som helt naturligt att alltid ge bästa tänkbara service. För att kunna göra ett riktigt bra arbete krävs det dessutom att du är uppmärksam, hjälpsam och flexibel då det kan dyka upp oväntade uppgifter eller hända flera saker på samma gång som kräver simultanförmåga. Vi tror att du är van vid arbete i Excel och Word, samt har erfarenhet av videomötesverktyg – men du backar inte heller för att ta till dig nya system. Avslutningsvis är du trygg i dig själv, har skinn på näsan och trivs i en självständig roll.
Låter det här som nästa utmaning för dig? Vi ser fram emot att läsa din ansökan, skicka gärna in den redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasium eller likvärdig utbildning
Minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet som receptionist och/eller växeltelefonist
Annan huvudsaklig sysselsättning (ex. studier eller annat arbete)
Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
Erfarenhet av att använda telefonväxlar och hänvisningssystem
Lätt för att kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Omfattning och tillträde
Deltid, vid behov. Tillträde enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32445 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet, såväl medarbetare som konsulter. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk www.perido.se/lediga-jobb/.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vaktmästare till kommande deltidsuppdrag inom offentlig verksamhet

Kontorsvaktmästare
Läs mer Jun 13
På Perido kan vi erbjuda spännande uppdrag inom kontorsservice/vaktmästeri. Har du tidigare arbetat i en liknade roll, ser dig själv som en mångsysslare och är duktig på att lösa problem? Då ser vi fram emot att höra från dig! Skicka in en intresseansökan redan idag så kanske vi sitter på ett uppdrag som matchar just din profil.
Om tjänsten
Nu är vi på jakt efter ansvarsfulla vaktmästare som söker deltidsuppdrag, då vi ser ett stort kommande behov inom offentlig verksamhet i Stockholmsområdet. Det som vi utlyser är konsultuppdrag på deltid vid behov och därför ser vi gärna att du har någon annan huvudsaklig sysselsättning vid sidan av, så som ex. studier eller annat arbete. Vi söker dig som är tillgänglig för arbete omgående eller inom snar framtid, som har tidigare erfarenhet som vaktmästare och som är en riktig hejare på att hjälpa människor!
Dina arbetsuppgifter
Som vaktmästare är du en mångsysslare som trivs med många bollar i luften. Dessa är några av de arbetsuppgifter som kan komma att bli aktuella:
Samla in och dela ut post samt packa upp material och försändelser.
Hämta och ta emot varor samt paket.
Iordningställande av lokaler och utrustning inför möten och konferenser.
Servicen av exempelvis kopieringsmaskiner.
Genomföra felsökningar rörande fastighet, rapportera och följa upp fel tillsammans med fastighetsägaren/fastighetsskötaren.
Kontrollera inpassering och ta emot besökare

Du kommer att ha många kontaktytor och bistå olika delar av verksamheten med den bästa service man kan tänka sig.
Dina egenskaper
För att lyckas på uppdrag ute hos våra kunder bör du vara en serviceinriktad person som har sinne för praktisk problemlösning. Vi ser gärna att du har en stor ansvarskänsla och en god initiativförmåga som gör att du självständigt kan driva ditt arbete framåt. Då du kommer att bistå hela verksamheten med god service är det viktigt att du har social kompetens, är flexibel i ditt arbetssätt och gärna samarbetar med andra.
Låter det här som nästa utmaning för dig? Vi ser fram emot att läsa din intresseansökan!
Vi söker dig som har:
Sex (6) månaders arbetslivserfarenhet som vaktmästare
Annan huvudsaklig sysselsättning (ex. studier eller annat arbete)
Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Omfattning och tillträde
Deltid, vid behov. Tillträde enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32446 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu