Experis AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Experis AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

IT-tekniker | Stockholm | Experis Digital Workspace |

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 30
Har du erfarenhet av teknisk support, olika ärendehanteringssystem, operativsystem och Office 365? Uppskattar du ett arbete där du ställs in för nya situationer som ställer krav på din tekniska problemlösningsförmåga och du får chansen att möta nya människor? Då kan rollen som IT-tekniker vara perfekt för dig! Vi söker just nu efter engagerade tekniker som ska stärka vårat team i Stockholm.

Arbetsbeskrivning

I rollen som IT-tekniker så är huvuduppgiften att lösa tekniska problem. Dessa problem kommer oftast från användare eller kollegor via ett ärendehanteringssystem och kan röra skrivare, mobiltelefoner, laptops, desktops, affärssystem, operativsystem eller något annat som rör IT eller teknik. Som IT-tekniker är det din uppgift att samla in information om problemet och i dialog med den berörde parten samt kollegor hitta den mest lämpade lösningen.

Att arbeta som konsult via Experis innebär både spännande och lärorika arbetsdagar. Vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av Experis-teamet från dag ett. Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba ute hos någon av våra kunder. Vissa av våra kunder erbjuder möjlighet att jobba hemifrån en del av arbetstiden.

Vi söker dig som har:

* Övergripande kunskap och intresse för IT
* Mycket goda kunskaper svenska och engelska i både tal och skrift
* Minst 3 månaders arbetslivserfarenhet som IT-support / IT-tekniker / onsite-tekniker eller likvärdigt
* Erfarenhet av Microsoft Office 365 / Windows / Mac / ärendehanteringssystem / Active directory

Det är meriterande om du har:

* Gymnasial eller högskoleutbildning inom IT
* Minst ett års arbetslivserfarenhet inom IT-området
* Körkort och tillgång till bil
* Erfarenhet av second line-support / onsite-support / nätverk / servrar

Vem är du?

För att passa bra i rollen som IT-tekniker så ser vi att du har ett stort intresse för tekniska lösningar samt att du har tidigare erfarenhet av arbete med IT eller teknik. Du ser vikten av ett strukturerat arbetssätt och tar ansvar över dina uppgifter. Vidare så har du god problemlösningsförmåga och du trivs med både teamarbete och självständigt arbete. Du uppskattar att ha kontakt med andra människor och tycker det är roligt att ge bra service.

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ellen Egnell på mailadress ellen.egnell@se.experis.com eller Ellen Rönmark på mailadress ellen.ronmark@se.experis.com.

Ansök nu

Experis Academy Program |Systemutvecklare | Stockholm

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 4
Har du en eftergymnasial utbildning inom IT, ett starkt brinnande intresse för programmering och vill arbeta som systemutvecklare? Vill du få ett försprång i karriären och bli grym på att koda? Genom Experis Academy Program får du under tre intensiva månader en praktisk utbildning baserat på vad arbetsmarknaden söker och en trygg anställning i ett! Vi kommer påbörja vårt nästa program under sommaren 2022. Vill du ha en av de platserna i Stockholm?

Inriktningar Sommar 2022

* Fullstack Java/JavaScript
* Fullstack .NET/JavaScript
* Embedded/C++

Vad får du av att gå Experis Academy Program?
Du får en unik möjlighet att skaffa dig ovärderlig kompetens av moderna teknologier som IT-branschen efterfrågar. Du är anställd från dag ett där du startar med en intensiv lärarledd och betald utbildningsperiod som pågår i 3 månader. Utbildningen genomförs enligt metodiken Accelerated Learning och är i högt tempo (upp till 500 h av kodande!) som varvar teori med praktiska övningar, både själv och i grupp. Lärarna har lång erfarenhet från både akademin och näringslivet och lär ut det som systemutvecklare behöver kunna just nu på arbetsmarknaden. Efter avslutad utbildning får du möjlighet att ta en certifiering inom den inriktning du går.

Efter utbildningsperioden påbörjar du en 12 månaders specialiseringsperiod hos ett företag i regionen där du arbetar och vidareutvecklar dina kompetenser. Efter du avslutat dessa sammanlagda 15 månader ges du möjlighet att bli anställd hos det företaget. Vårt gemensamma mål är att du ska vidareutvecklas och kunna bygga en långsiktig karriär tillsammans med oss och företaget du är hos. Du får även lära känna andra som också brinner för systemutveckling, både de som börjar samtidigt som dig och de som tidigare gått Experis Academy Program.

Ett urval av teknologier du kommer lära dig under programmet, beroende på inriktning:

Fullstack Java/[removed]
Java 13, Spring, Hibernate, REST, Apache Tomcat, SOAP, NodeJS, Javascript 101, ReactJS, Angular, Vue, Bootstrap 4, HTML5, CSS, Scrum

Fullstack .NET/[removed]
.NET, ASP.NET, Azure, Google Cloud, AWS, REST, NodeJS, Javascript 101, ReactJS, Angular, Vue, Bootstrap 4, HTML5, CSS, Scrum

Embedded/C++:
C++, DevOps, Docker, Unit testing, Git, Linux, Jetson hardware, Microcontroller, Qt, IoT, AI, REST

Vilka är vi på Experis Academy?
Experis Academy är en del av IT-konsultbolaget Experis som i sin tur ingår i internationella Manpower Group-koncernen. Vi som arbetar med konceptet har mycket erfarenhet av både HR och IT, där vårt Academy-program har vuxit fram och utvecklats genom åren. Vi har mycket erfarenhet och ger dig, utöver utbildningen och uppdrag hos något av Sveriges ledande företag, även coachning under tiden du är anställd hos oss. Du får då chansen att komplettera dina kompetenser med andra mjuka värden passande för att jobba inom IT-branschen.

Vem är du?
Experis Academy är till för dig som

* har minst en avslutat 2-årig eftergymnasial utbildning inom ett IT-relaterat område (vi tar såklart hänsyn till om du är i slutskedet av dina studier vid ansökan)
* läst programmeringskurser och har ett genuint intresse för det
* motiveras av att lösa komplexa problem och har ett sinne för logik
* ser dig som någon som tycker om att samarbeta med andra, nå uppsatta mål, är flexibel och ansvarar för din egen utveckling
* talar och skriver svenska och engelska obehindratKursstart
4 juli: Fullstack Java/JavaScript & Fullstack .NET/JavaScript

8 augusti: Embedded/C++ (är med på den gemensamma introduktion 4 och 5 juli)

Studietid: Heltid, 08:00-17:00

Plats för utbildning och uppdrag

Vårt kontor i Stockholm. Vi har just nu program i Göteborg, Skövde, Stockholm, Norrköping, Malmö och Växjö. Antal platser per inriktning för respektive ort kan skilja sig.

* Kan komma att ske på distans. Vi följer FHMs rekommendationer.

Hur ser rekryteringsprocessen ut om man får jobbet?

* Du skickar in din ansökan
* Vi validerar ansökningen
* Vi ringer upp dig för en telefonintervju
* Du får genomföra tester
* Vi genomför en digital kompetensbaserad djupintervju
* Vi pratar med dina två referenser och du skickar in betygen från din utbildning
* Vi träffas på en slutintervju
* Du får ett besked om en plats på programmet
* Vi signar anställningskontrakt

Platserna kan fyllas under ansökningstiden då vi rekryterar löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på Academy@se.experis.com om du har några frågor.

Läs gärna mer på vår hemsida HÄR

Ansök nu

Senior Projektledare inom E-Mobility | Circle K | Stockholm

Civilingenjör, anläggning, elkraft
Läs mer Jul 19
Vill du förändra världen med oss?

Vi på Circle K vill vara en del av lösningen på samhällets hållbarhetsutmaningar och har länge drivit på utvecklingen av Sveriges laddinfrastruktur. Vi är nu mitt inne i en expansion, med målet att ligga före elbilsutvecklingen. Vi bygger ultrasnabba laddplatser som ska fungera här och nu men som också är redo för framtidens elbilar.

Vår ambition är att vara elbilisternas förstahandsval längs vägarna och bli Sveriges ledande destination för snabb- och ultrasnabbladdning. Nu tar vi nästa steg på väg mot framtiden och ökar utbyggnadstakten rejält, samtidigt som vi breddar vårt erbjudande med laddning hemma och på andra platser.

Nu söker vi en Senior Engineer Real Estate / Senior Projektledare inom E-mobility som kommer ansvara för vår fortsatta utrullning av laddstationer!

Vilka är vi?

Real Estate Operation är en del av Network Development & Operations där vi är med och bygger Circle K´s stationsnät med attraktiva marknadsplatser med framtidens erbjudanden till våra kunder.

Vi söker nu dig som har ett stort intresse för framtidens lösningar inom E-Mobility och som vill bli en del av vårt team och bidra till Sveriges ledande destination för snabb- och ultrasnabbladdning.

I rollen som Senior Engineer Real Estate Operation kommer du att ansvara för att förvalta och utveckla E-Mobility inom vårt befintliga stationsnät. Du har en viktig roll i att samarbeta med både externa partners men också med andra avdelningar inom Circle K. Du ingår i ett team bestående idag av sex kollegor vars huvudsakliga arbetsuppgift är att ansvara för att underhålla och förvalta våra fastigheter inom Circle Ks nätverk, både ägda och förhyrda. Du rapporterar till Peter Öberg, Senior Manager Real Estate Operation.

Vad gör en Senior Engineer Real Estate hos oss?

* Ansvarar tillsammans med andra avdelningar för utrullningen av laddstationer i enlighet med uppsatta tidsplaner
* Ansvarar för upphandling av entreprenader
* Ansvarar för att skapa goda relationer med externa och interna kontakter
* Ansvar som projektledare för produktion/byggnation ute på stationerna

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du ha relevant universitets- eller högskoleutbildning gärna med inriktning inom El och med några års branscherfarenhet. Du har kanske erfarenhet från El-nätsbolag. Vi ser att du har minst 3-5 år vana av projektledning och vana att agera kravställare både internt och externt samt har en förmåga att driva operativt och strategiskt arbete. Du trivs med att resa i rollen och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du har är nyfiken och håller dig uppdaterad om marknaden och följer utvecklingen inom E-mobility.

Du trivs hos oss och i rollen om:

* Du är en teamplayer - du sätter laget före jaget
* Du tar ansvar.
* Du är noggrann, strukturerad och är van vid att planera och arbeta självständigt
* Du ser möjligheter i stället för problem

Mer om oss och vad du får:

Att du ska ha kul på jobbet och tycka om dina arbetsuppgifter betyder allt för oss på Circle K. Och för att trivas hos oss behöver du snabbt kunna anpassa dig till nya omständigheter, gilla ett högt arbetstempo och älska att ge service med hög kvalitet. Så här beskriver våra medarbetare egenskaper som kan vara bra att ha när du kommer till oss: Prestationsinriktad, teamplayer, prestigelös och dynamisk.

* Du lär dig vikten att alltid ha utveckling och kunden i fokus.
* Du får ett roligt jobb med härliga kollegor.
* Vi satsar på att skapa högt medarbetarengagemang genom våra gemensamma värderingar och kultur - tillsammans är vi oslagbara.

Rollen är en tillsvidareanställning och du kan utgå från Stockholm eller Göteborg. Det ingår resor i tjänsten och därav också tjänstebil.

Kontakt:

I denna rekrytering samarbetar Circle K med Jefferson Wells. För frågor kring rollen kontakta rekryteringskonsult Sara Bahlenberg, sara.bahlenberg@jeffersonwells.se alt 070-790 86 26

Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan vara tillsatt före sista ansökningsdag.

Facklig kontakt är Håkan Karaoglu, 070 429 63 49

Vi har påbörjat en resa. Vi ska bli världens mest uppskattade plats för service. Därför utmanar vi oss själva varje dag vi går till jobbet. Och för att kunna gå den där extra milen med våra kunder, i stort och smått, krävs det lite extra av oss alla. Klimatutmaningarna driver oss varje sekund till att göra bättre och göra mer. Allt för ett fossilfritt Sverige. Hjälp oss på resan - tillsammans på väg mot en hållbar framtid.

Välkommen till oss på Circle K!

Ansök nu

Finance Analyst | Bristol Myers Squibb | Stockholm

Finansanalytiker
Läs mer Jul 7
Are you a person that have strong analytical capabilities and are used to handle complex financial data? Do you have thorough knowledge in the financial field, such as budgeting and reporting? Then you have come to the right place! We at Jefferson Wells are now on the lookout for a Finance Analyst to Bristol Myers Squibb in Stockholm! Welcome with your application!

Location: Stockholm
Start: 18th-22nd of August
Duration: 6 monthsPurpose of the job
In your role as Finance Analyst you will be supporting in analytical capabilities development and expense management. You will have full Profit & Loss ownership with full range of product portfolio. You will also have ownership of quarterly projection processes and budgeting, including long term financial planning.Key responsibilities and major duties

* Provide enhanced analytics to Senior Management for monthly performance, projections, budget and ad hoc strategic planning exercise.
* Collaborate with BI&A team to design and implement new reports and dashboards supporting business decisions.
* Partner with commercial and medical teams to appropriately manage operating expenses in line with business needs.
* Coordinate the internal pricing process for purchasing and customer prices.
* Prepare monthly and ad-hoc analyses for various stakeholders and partner with them to resolve any issues.
* Identify and drive opportunities for continuous improvement within the organization.
* Actively participate in the month-end processes, including review of P&L and management reporting.
* Prepare and present financials during Country reviews with senior mgt
* Establish strong working relationships with Regional and Corporate Headquarters, and other divisions in order to accomplish both individual and group objectives.Who are you?
To fit this role, you have the ability to analyze and interpret complex data gathered from a variety of sources and deliver effective analysis to management in a timely manner. You are used to manage complex financial data covering reporting, projections and budgeting. You also have the ability to effectively communicate to a diverse audience at multiple levels within a company, through various of formats such as presentations, written correspond or face-to-face dialogues etc.

Qualifications:

* Finance Degree or equivalent
* Finance or Controlling experience for a minimum of 3 years
* Very strong skills in Excel
* Fluent in English, both written and verbally. Swedish is a merit

Nice to have:

* Skills in Hyperion (Smartview)
* Skills in Sap_BI (BEX)About Jefferson Wells
Jefferson Wells is a part of ManpowerGroup, and we are the global leader in accelerating careers and propelling business growth across Finance, Engineering, Purchasing, Communication and Marketing. As a consultant at Jefferson Wells you will have access to a career network with thousands of colleagues within your field.Application and contact
Please apply today. We are screening on an ongoing basis and will close this recruitment as soon as we have found the right candidate. If you have any questions about the recruitment process, please contact Talent Acquisition Specialist Eric Carlsson at eric.carlsson@jeffersonwells.se

Ansök nu

IT-tekniker | Stockholm | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 4
Nu söker vi en serviceinriktad och ansvarstagande IT-tekniker, som i en kombinerad roll kommer jobba som både 2nd line tekniker och VIP Onsite supporttekniker till vår kund i Alvik. Din roll är mycket viktig då du supporterar den lokala verksamheten i dagliga frågor kring IT och system. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Stockholm, Alvik
Uppdragslängd: 2022-09-01 - 2023-06-30
Omfattning: 100 %Arbetsbeskrivning

För denna tjänst söker vi en serviceinriktad IT-tekniker, som i en kombinerad roll kommer jobba som både 2nd line tekniker och VIP Onsite supporttekniker. Vi söker dig som har ett serviceinriktat förhållningssätt, har goda tekniska kunskaper och en god kommunikativ förmåga. Primärt så kommer du att arbeta nära kunder för att lösa mer komplexa ärenden. Detta sker både självständigt och tillsammans i ett team med andra supporttekniker i Alvik. I rollen ansvarar du för att lösa de problem som kommer till servicedesk via vårt ärendehanteringssystem baserat på ServiceNow.

Du ansvar även för att ge förstklassig onsite support till kollegor på huvudkontoret i centrala Stockholm på ett rullande schema. Här kommer du bland annat hantera VIP ärenden och därmed lösa kritiska problem där det krävs fysisk närvaro. Beredskap ingår i tjänsten och beredskapen omfattar den arbetsveckan som är schemalagd på huvudkontor. Det finns möjlighet för anställning direkt hos kund efter uppdragets slut.

Din profil

Vi söker dig som har lämplig kompetens, erfarenhet och förmåga att hantera ovanstående utmaningar. Du ska ha ett stort intresse för teknik och brinna för att hjälpa dina kollegor i verksamheten. För att trivas rollen behöver du ha ett supporthjärta och gilla att arbeta i en miljö där förutsättningarna kan förändras med kort varsel - allt utifrån användarnas behov. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en stor koncern med komplexa IT-miljöer. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska. För att lyckas i rollen är du kundorienterad, affärsmässig och proaktiv och har som ambition att alltid ligga steget före och fånga potentiella problem innan de uppstår. Du arbetar självständigt samtidigt som du är en god lagspelare och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du är beredd på att bygga upp ett brett kontaktnät inom företaget,har lätt för att kommunicera, är social, utåtriktad och lyhörd. Vidare har du en förmåga att driva dina processer framåt och kommer gärna med förbättringsförslag och processförbättringar.

Önskvärda erfarenheter/kompetenser:
- Systematisk felsökning
- Erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem
- Minst 2 års erfarenhet av slutanvändarsupport
- Microsoftmiljö
- Active Directory
- Grundläggande kunskap inom infrastruktur, servrar, nätverk, SCCM, Databaser etc.
- ITIL
- Dokumentation


Uppdraget kommer att omfattas av försvarssekretess (RK2), vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på Antra.Volujevica@se.experis.com

Ansök nu

Pricing and Market Analyst B2C | INGO | Stockholm|Copenhagen

Marknadsanalytiker
Läs mer Jul 11
For 40 years, we have trimmed and peeled away everything unnecessary and superfluous without compromising on quality for that matter. Every detail at our stations is carefully thought out and standardized. With us, there is only exactly what must be there for you to be able to refuel your car, nothing else. That is the secret if you want to be fast and always be able to offer a low price to everyone.

INGO is a business unit within Circle K which is owned by the Canadian company Alimentation Couche-Tard and is listed on the Toronto Stock Exchange

Since the start in 1978, we have worked with the philosophy that no one should have to pay more than necessary to refuel their car. Today we have about 445 stations in Sweden and Denmark.

We are looking for a Specialist Market Analyst & B2C Pricing Denmark who are responsible for ensuring that the retail sites in Denmark are optimally priced through the daily execution of retail pricing activities.

Manage exception handling of pricing request and daily contact with operation and marketing to understand local market development. Main responsibilities include executing activities to secure optimal fuel performance and pricing strategy. Tasks also include monitoring market development along with project related work to strengthen the brand and identify value creating opportunities for INGO for both the Swedish and Danish market. The role will also lead and support projects within the fuel and forecourt area of the business.

You will be a member of the Fuel & Marketing team and report to Director Fuel & Marketing INGO. Location: Stockholm, Sweden or Copenhagen, Denmark.

* Execute daily retail pricing, including exception handling.
* Pricing communication with Sales Market Managers and Site inspectors.
* Maintain pricing master data in relevant systems.
* Handle and compile large quantity of data to support decision making.
* Contribute to yearly volume and margin target setting process.
* Monitor key market trends within B2C and B2B segment.
* Support and lead projects to support future growth.

What we are looking for:

To be successful in this role, we believe you have a higher relevant education in business administration, economics and/or IT. 3+ years of work experience within pricing or similar quantitative analytical tasks. You have a strong analytical and commercial understanding.

* IT and system skills, Microsoft Office and Power BI
* Complex market proficiency
* Present analytical conclusions
* Must be able to work independently and collaboratively in a team environment
* Fluent in English and Swedish, spoken and written.

Why INGO

At INGO, you get the feeling that you work for a small and family-owned company but which is also part of a larger global group. The culture is characterized by an entrepreneurial spirit, commitment and customer focus, while there is a pleasant work climate and cohesion. As an employee, you get to be involved and influence.

Apply today!

This is a collaboration between INGO and Jefferson's Wells. If you have any questions, you are welcome to contact responsible recruitment consultant Sara Bahlenberg on telephone number: 070-790 86 26 or e-mail: sara.bahlenberg@jeffersonwells.se.

We work with ongoing selection. Welcome with your application as soon as possible.

Ansök nu

Helpdesk - tekniker | Stockholm | Experis AB

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 20
Drivs du av att supportera och hjälpa användare och vägleda dem för att underlätta deras vardag? Lockar det att få arbeta i en kombinerad roll, där du kommer både supporterar användare via telefon och mail men även via fysiska besök i en besöksdisk (walk-in desk). På Experis söker vi nu IT Supporttekniker till HelpDesk för ett konsultuppdrag hos vår kund. Läs mer om uppdraget nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
I rollen som Helpdesk tekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta att ta emot och lösa supportärenden från kundens medarbetare. Ärendena kommer in via walk-ups till en supportdisk, via telefon, webbformulär eller e-post och du registrerar, kompletterar och prioriterar och återkopplar. Du kommer bidra till att uppdatera organisationens kunskapsstöd och kvalitetssäkrar lösningar. Vidare kommer utökade supporttjänster till politisk ledning och riktade supporttjänster till verksamhetskritiska processer förekomma.

Som Supporttekniker får du frågor gällande alla de områden som kundens förvaltningsavdelning ansvarar för, med fokus på, IT-stöd, mobila verktyg och kontorsservice. Din närvaro är viktig och arbetstiden är schemalagd, oftast dagtid men kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Arbetsbelastningen kan skifta från dag till dag vilket kräver förmåga att under tidspress göra omprioriteringar och trivas med att arbeta mot uppsatta deadlines, samt att kunna se vilka uppgifter som du bör prioritera och ge mest energi.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av IT-support. Du har god kompetens av systemlandskapet för Windows och Apples produkter, samt hårdvara och nätverksstruktur baserad på detta. Du är service-minded, mål- och resultatinriktad, ansvarstagande, pedagogisk och har ett mycket gott ordningssinne, samt en god kommunikationsförmåga. Som person är du ansvarsfull och noggrann, gärna med gott om energi och nära till skratt.

Du som söker har:

* Gymnasieutbildning
* Goda sociala egenskaper
* Tidigare arbetslivserfarenhet IT support via direkt kundkontakt i person eller via telefon
* God kompetens i MS Officeapplikationer, inkl. Outlook/Exchange, MS Windows
* God kunskap om Apples produkter och tjänster ex. iPhone, iPad, Apple-id och iTunes

Att vara konsult hos Experis
Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Zara Karlsson på zara.karlsson@se.experis.com

Ansök nu

IT HelpDesk till myndighet | Stockholm | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 20
Är du utbildad inom dataområdet eller har arbetslivserfarenhet av IT-support? Vill du arbeta med att ge förstklassig service till vår kunds användare och hjälpa och vägleda dem för att underlätta deras vardag? På Experis söker vi nu Supporttekniker till HelpDesk för ett konsultuppdrag hos vår kund, en myndighet i Stockholm. Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta på avdelningen Verksamhetsutvecklingsstöd. Avdelningen ansvarar för att myndighetens verksamhetsutveckling kan bedrivas på ett sammanhållet, effektivt och ändamålsenligt sätt. Vidare ansvarar avdelningen för att modernisera och utveckla myndigheten med utgångspunkt i en mognande processorientering. Att förvalta processer och metoder för projekt- förvaltnings- och portföljstyrning samt ge stöd i projekt- och förvaltningsarbete till resten av verksamheten. Att stödja och säkerställa att myndigheten arbetar med effektiva processer att samordna processer och utvecklingsarbete samlas i avdelningen samt att leverera IT-utveckling och drift ligger inom avdelningen. Avdelningens uppdrag är att skapa förutsättningar för att myndighetens verksamhet bedrivs effektivt och med hög kvalitet, samt att verksamheten kan utvecklas i takt med omvärldens krav och förväntningar

I rollen kommer du att ge teknisk support och felavhjälpning över mejl och telefon. Du kommer hjälpa kunder eller användare som har problem med sina datorer, telefoner eller system och administrera konton och behörigheter till olika system. Du kommer även felsöka tekniska problem och hitta lösningar på dessa. Ansvara för installation av datorer och dess applikationer, felsökning och problemlösning, telefoni, ärenderegistrering, hantering av utlåningsresurser och skrivarhantering. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där även samarbete med andra avdelningar kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som har:

* Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning och minst 2 års erfarenhet av liknande arbete
* Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation samt informationssäkerhet
* Goda kunskaper i MS Office
* Kunskaper om ärendehanteringssystem
* Goda kunskaper av ITIL
* Välbekant med GDPR
* Goda kunskaper av ITIL
* Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du självgående och drivs av att lära dig nya saker, du har även en god prioriteringsförmåga och samarbetsförmåga. Du arbetar strukturerat och kommer gärna med förslag och idéer för att öka kvaliteten. Vidare har du hög kommunikativ förmåga och servicekänsla.

Att vara konsult hos Experis
Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Zara Karlsson på zara.karlsson@se.experis.com

Ansök nu

IT Tekniker möbelvaruhus| Stockholm | Experis

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jul 20
Är du duktig på att bygga relationer, har ett stort intresse för teknik och är en stjärna på att strukturera upp och styra din egen tid för att skapa effektivitet? Vi söker nu en problemlösare och social kameleont som vill ta sig an utmaningen att arbeta som IT-tekniker på ett stort möbelvaruhus i Stockholm. Du kommer att jobba i en roll med stor variation och många kontaktytor. Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Nu finns ett riktigt bra tillfälle för dig som har en passion för problemlösning och teknik att få ett nytt och spännande jobb! I rollen som IT-tekniker jobbar du med hands on-support på en av Sveriges största varuhuskedjor. Arbetsuppgifterna kan innefatta allt från att beställa datorer, dra kablar och göra installationer till att komma med egna idéer och driva digitaliseringen framåt. Att arbeta som konsult via Experis innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett. Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba ute hos vår kund. Uppdraget är inledningsvis 6 månader med goda chanser till förlängning.

Du kommer bland annat att arbeta med:

* Beställning och installation av datorer
* Felsökning
* Underhåll av nätverksutrustning och servrar
* Montering av skärmar och annan utrustning i varuhuset
* Förbättringsarbete och utveckling av företagets IT-miljö

Vi söker dig som har:

* Gymnasial utbildning

* Övergripande IT-kunskap och ett stort teknikintresse
* Tidigare erfarenhet av liknande roll
* God och tydlig svenska och engelska i både tal och skrift
* God kommunikativ förmåga
* Körkort och egen bil

Vi tror att du trivs som fisken i vattnet när du får hjälpa andra med stort som smått. Du är ett socialt geni som är duktig på att anpassa din kommunikation efter mottagaren och kan förklara teknik på ett tydligt, tålmodigt och pedagogiskt sätt. Vidare är du en flexibel och ansvarstagande person som gillar att arbeta med händerna. Det är självklart för dig att alltid leverera service med ett leende på läpparna och du trivs i en föränderlig miljö där du ständigt lär dig nya saker. Du har ett gott självledarskap, trivs med frihet under ansvar och kan prioritera och skapa struktur, även i stressade situationer.

Att vara konsult hos Experis
Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Zara Karlsson på zara.karlsson@se.experis.com

Ansök nu

Helpdesk Team Leader | Stockholm | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 20
Servicedesk Teamlead på jakt efter nytt jobb? Vi letar efter dig som uppskattar att ständigt få ställas inför nya, spännande utmaningar och möjligheten att få tillämpa olika typer av kunskaper. Du kommer att bli anställd som konsult av oss på Experis, varmt välkommen med din ansökan till oss!Arbetsbeskrivning
I din konsultroll som Helpdesk Teamlead kommer du att arbeta operativt med uppgift att se till att det dagliga arbetet i servicedesken fungerar väl och regelbundet återkoppla till teamet gällande ärendehygien. Du har som främsta mål att få teamet att dynamiskt arbeta i samma riktning, samtidigt som du stöttar, peppar och motiverar dina medarbetare.

Rollen som Team leader är mycket varierande och innebär ett stort ansvarstagande. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för att se till att processer, arbetssätt och dokumentation upprätthålls. I rollen kommer du att leda och planera det dagliga arbetet för servicedesk och se till att leveransen sker enligt överenskommelse.

I dina arbetsuppgifter ingår det även att skapa en positiv gruppdynamik, leda, stötta och guida din grupp supporttekniker till att leverera mot uppsatta mål, statistik och rapporter och verka för förbättring och utveckling av processer och arbetssätt. Vid hög belastning på Helpdesk kan du som Teamledare komma att jobba operativt tillsammans med supporttekniker med att ge teknisk support till användare om behov finns.

Din profil
I rollen som Team Lead är det viktigt att du är en noggrann person som är duktig på att kommunicera med andra. Du arbetar strukturerat, har högt tålamod och har förmågan att se saker i ett helhetsperspektiv. Du trivs i en dynamisk miljö och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Vidare har du en ödmjuk sida då ansvaret för ditt team och deras arbetsmiljö vilar på dig.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av jobb i servicedesk, gärna som teamledare där du upprättat processer, rutiner och dokumentation för supportorganisationen. Du har solid erfarenhet av ärendehantering och det är meriterande om du har kunskap om flera olika ärendehanteringssystem. Vidare har du en god teknisk kompetens och är bekväm med bland annat Active Directory, Windows 10, M365 och SCCM. Har du varit delaktig i förändringsprojekt är även det meriterande.

Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som Teamlead samt i din IT karriär. Du som trivs eller vill testa på rollen som IT konsult. Du kommer i konsultrollen få utveckla din kompetens i olika miljöer och arbetsplatser. Fokus kommer läggas på din personliga utveckling och du kommer tillsammans med din dedikerade konsultchef lägga en plan som möter just dina karriärmål. Det är av största vikt för oss att du är en del av Experis och att du ska få lära känna oss på Experis Stockholm samt våra fantastiska konsulter. Vi ses fram emot att efter en tid av hemarbete återuppta våra uppskattade konsultträffar, där våra konsulter får lära känna varandra och oss Konsultchefer. Experis arbetar renodlat med IT och vi har en dedikerad People and Culture avdelning som stöttar med nya innovativa lösningar. De driver ständigt nya projekt som har som syfte att våra konsulter på Experis ska ha den optimala kompetensutvecklingen och de bästa förutsättningarna och förmånerna.

Stämmer nedan egenskaper utöver tidigare information in på dig? Då är detta rollen för just dig!

* Bra på att motivera andra
* Naturligt driv för förbättring och förenkling
* Ansvarstagande
* Orädd för förändring
* Ledaregenskaper
* Drivs av varierande arbetsuppgifter
* Gillar att jobba i team
* Stresstålig
* Förmåga att ta snabba beslut

Att vara konsult hos Experis
Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Zara Karlsson på zara.karlsson@se.experis.com

Ansök nu

Tekniker | Stockholm | Experis

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jul 18
Bli en del av vårt härliga team på Experis! Inför våren behöver vi på Experis utöka vår personalstyrka med nya talanger. Är du redo att ta nästa steg och söker nya utmaningar som IT-tekniker? Brinner du för service och vill utvecklas inom IT Support? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

På Experis söker vi nu efter flera duktiga juniora och seniora IT-tekniker till kommande uppdrag hos våra kunder i Stockholmsområdet. Våra konsultuppdrag innebär att du arbetar som konsult på Experis men tillbringar dina arbetsdagar ute på uppdrag hos vår kund. Arbetsuppgifterna varierar och styrs av våra kunders behov.

Urval sker löpande inför hösten, vi reserverar oss för långa svarstider i och med semestrar.Din profil

Vi söker både dig som är i början av din karriär samt dig med en lång bakgrund inom IT.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Som person är du ansvarsfull och strukturerad. Då du har daglig kontakt med kund och tar emot dess felanmälningar är det viktigt att du är serviceminded och kan hantera olika typer av människor. Vi tror att du är lösningsorienterad och att du tycker om att arbeta både självständigt och i team, om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete.Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta vår Talent Aquisition Specialist Emil Christensen på emil.christensen@se.experis.com.

Ansök nu

Administratör inom säkerhetsfrågor | ManpowerGroup | Stockholm

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 20
Vill du arbeta med frågor inom säkerhetsskydd, tycker om att samarbeta med kollegor och att arbeta operativt? Då har vi en tjänst för dig! Just nu söker vi en administratör inom säkerhetsskydd till ett internt konsultuppdrag hos oss på ManpowerGroup. Du kommer att arbeta på nationell nivå i samverkan med konsultchefer, säljare och myndigheter och sitta på vårt fina kontor på Södermalm, Stockholm. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ort: Stockholm
Start: Snarast
Omfattning: 100%, kontorstider
Uppdragslängd: Inledningsvis konsultuppdrag på 6 månader och för rätt person kan detta komma att leda till anställning hos ManpowerGroup efter uppdragsperioden.

Under semestertider kan svarstid och återkoppling att dröja och vi återkommer till dig så fort som möjligt!

Om arbetet

Som Säkerhetsskyddschef/ Säkerhetsadministratör är du ansvarig för säkerhetsskyddet för samtliga bolag inom ManpowerGroup och jobbar med att aktivt leda och samordna säkerhetsskyddsarbetet samt driva utveckling och förbättring. Du har inte personal- eller budgetansvar, men är ansvarig för säkerhetsskyddsavtal och registerkontroller på ManpowerGroup.

Rollen är operativ och du kommer vara ett viktigt stöd för kollegor i organisationen. Du kommer att arbeta självständigt i din roll men med stöd av säkerhetschefen som finns där som bollplank.

Arbetsuppgifter:

* Löpande hot- och säkerhetsanalyser.
* Koordinering och planering av säkerhetsskyddsanalys och säkerhetsskyddsåtgärder
* Kontrollera att verksamheten bedrivs enligt lagen och de föreskrifter som har meddelats i anslutning till lagen
* Säkerställa att ManpowerGroup uppfyller kraven i säkerhetsskyddsavtalen.
* Tillser att hantering av säkerhetsskyddsincidenter, SUA och personalsäkerhetsärenden hanteras enligt gällande lagstiftning.
* Vara rådgivande till företagsledningen och övriga delar av organisationen som arbetar med säkerhetsskydd.
* Nära samarbete myndigheter och kunder beträffande säkerhetsskyddsområdet.
* Arbetar operativt med säkerhetsskyddet för hela ManpowerGroup.Den vi söker

Rollen passar dig som är duktig på administration där noggrannhet är av stor vikt. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbete med säkerhetsskyddsfrågor. Du har lätt för att läsa och förstå lagtext och avtal. Som person är du analytisk och beslutsam att lösa ärenden. Du är engagerad i din roll och tar stort ansvar i ditt arbete

Då rollen innebär att du kommer att arbeta i nära samarbete med andra, är det därför viktigt att du har lätt för att kommunicera och är duktig på att förmedla information på ett pedagogiskt sätt.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Dokumenterad erfarenhet av arbete inom säkerhet eller säkerhetsskyddsområdet är meriterande. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är krav.Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Ansökan tas ej emot via e-mail.

Ansök nu

Systemutvecklare | Stockholm | Experis

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jul 18
Bli en del av vårt härliga team på Experis! Inför våren behöver vi på Experis utöka vår personalstyrka med nya talanger. Är du redo att ta nästa steg och söker nya utmaningar som systemutvecklare? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

På Experis söker vi nu efter flera duktiga systemutvecklare till befintliga och kommande uppdrag som utvecklare eller programmerare hos våra kunder i Stockholmsområdet. Våra konsultuppdrag innebär att du arbetar som konsult på Experis men tillbringar dina arbetsdagar ute på uppdrag hos vår kund. Arbetsuppgifterna varierar och styrs av våra kunders behov.

Urval sker löpande inför hösten, vi reserverar oss för långa svarstider i och med semestrar.Din profil

Dessa tjänster passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med systemutveckling och har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning och att du har arbetat något år med att utveckla mjukvara, system eller dylikt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt har starkt driv för att utvecklas och lära dig mer.

Utöver det tekniska så är det en fördel om du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och är flexibel. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt.Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta vår Talent Aquisition Specialist Emil Christensen på emil.christensen@se.experis.com.

Ansök nu

Redovisningsekonom | Jefferson Wells | Stockholm

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 28
Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för ekonomiska och finansiella frågor? Har du en utbildning inom ekonomi? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells redovisningsekonomer till uppdrag hos våra kunder i Stockholm. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells!

Start: Vid överenskommelse
Uppdragslängd: Varierande uppdragslängder
Ort: Stockholm med omnejd

Vi på Jefferson Wells söker dig som vill arbeta som redovisningsekonom som konsult anställd av oss men arbeta ute hos våra kunder.

Under sommaren kan svarstiden dröja på grund av semester. Vi återkommer till dig i augusti inför hösten!

Som redovisningsekonom:

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande bokföring och redovisning, bokslut och periodavslut, avstämningar, felsökningar och kontroller. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara att lägga fram bokslutsrapporter, hantera skatteinbetalningar, årsbokslut, deklarationer samt delta i framtagandet av månads- och kvartalsrapporter och årsredovisningar. granska finansiella rapporter och vara ett stöd i ekonomifrågor.

För att passa i tjänsten behöver du:

* Ha en utbildnings inom ekonomi
* Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

Det är meritande om du har arbetserfarenhet inom redovisning, har systemvana inom SAP, ORACLE, Agresso, Raindance m.fl.

Som person tror vi:

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du har ett analyserande tankesätt. Det är också viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete och att du fokuserar på att hitta lösningar. Dessutom har du en prestigelös inställning som gör att du vågar tänka nytt och testa dig fram. Sist men inte minst är du självgående i din yrkesroll och ser vad som behöver göras.

Intresserad?

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wellsAnsökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta moa.trankell@jeffersonwells.se

Ansök nu

Senior Payroll Specialist at Alstom in Sweden

Löneadministratör
Läs mer Jun 28
Alstom is the leading company in the mobility sector, solving the most interesting challenges for tomorrow's mobility. That's why we value inquisitive and innovative people who are passionate about working together to reinvent mobility, making it smarter and more sustainable. Day after day, we are building an agile, inclusive and responsible culture, where a diverse group of people are offered opportunities to learn, grow and advance in their careers, with options across functions and geographic locations. Are you ready to join a truly international community of great people on a challenging journey with a tangible impact and purpose?

Leading societies to a low carbon future, Alstom develops and markets mobility solutions that provide the sustainable foundations for the future of transportation. Our product portfolio ranges from high-speed trains, metros, monorail, and trams to integrated systems, customised services, infrastructure, signalling and digital mobility solutions. Joining us means joining a caring, responsible, and innovative company where more than 70,000 people lead the way to greener and smarter mobility, worldwide.

We are looking for a Senior Payroll Specialist in Stockholm or Västerås.

Purpose of the Job The role holder will be responsible for the timely and accurate delivery (based on service level agreements) of payroll and reporting to both the business and external authorities, in the country/s under their responsibility.

They are responsible for ensuring the payroll vendor operations team, for their responsible country, delivers services in accordance with the terms of the contract and service level agreements.

This role requires actively working with and contributing to the other functions within HR Operations and CoE to ensure delivery of a legally compliant payroll in accordance with country, local and business laws and policies.

The Senior Payroll Specialist will actively encourage and support the use of LEAN tools to develop continuous improvement mind set within the team.

The role holder will have in-depth knowledge of the payroll legislation of the country for which they are responsible.

Responsibilities

* Provide 1st line support for resolving complex payroll specific queries within defined SLAs and support Payroll Specialists in resolving standard payroll specific queries as needed.
* Escalation point for issues related to 3rd party interfaces i.e. 3rd party benefits providers, social security agencies etc.
* Provide coaching for colleagues on payroll related issues. Ensure personal knowledge of payroll specific information is maintained and shared across team
* Manage and approve change requests identified by T2 team members ensuring ongoing policy and business process changes are reflected in the payroll solution.
* Co-ordinate delivery of country specific payroll related processes throughout the year
* Control and Approve payroll results for the defined employee groups/union contract region
* Manage operational relationship with 3rd party payroll provider to ensure satisfactory resolution on issues and enhancements to the payroll solution

Customer Relationship Management

* Develop an effective working relationship with client group and related departments across the business to ensure a streamlined service is provided to the customer.

* Maintain relationships with business stakeholders in payroll processes (e.g. Finance/GL).

Teamwork and Leadership

* Support less experienced colleagues, through coaching & technical training
* Provide support for project activities as required
* Produce Country payroll data reports and KPIs

Requirements

* Degree Level in relevant subject (e.g. Finance, Economics) or relevant experience.
* Strong experience in a similar position, experience in manufacturing payroll- desirable.
* Payroll Qualification preferred.
* Extensive knowledge of general payroll systems from one or more countries (Sweden- mandatory, Denmark, Netherlands - nice -to- have).
* Excel at intermediate level is essential.
* Knowledge of SAP payroll system is desirable.
* Proficiency in English and Swedish.
* Excellent customer and interpersonal skills.
* Thorough understanding of Payroll processes and systems.
* Excellent time management and organizational ability.
* Positive and proactive attitude, with strong resilience under pressure.
* Experience of largescale HR/Payroll systems is essential.

Equal opportunity statement: Alstom is an equal opportunity employer committed to creating an inclusive working environment where all our employees are encouraged to reach their full potential, and individual differences are valued and respected. All qualified applicants are considered for employment without regard to race, colour, religion, gender, sexual orientation, gender identity, age, national origin, disability status, or any other characteristic protected by local law.

Apply today!

This is a collaboration between Alstom and Jefferson's Wells. If you have any questions, you are welcome to contact responsible recruitment consultant Charlotte Åvall on telephone number: 08-452 3374 or via e-mail: charlotte.avall@jeffersonwells.se. We work with ongoing selection. Welcome with your application as soon as possible.

Ansök nu

Account Manager till Siemens Smart Infrastructure

Account manager
Läs mer Aug 8
Nytt
Om Siemens Smart Infrastructure

Siemens är en global leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Vi erbjuder integrerade, digitala och effektiva systemlösningar och tjänster inom fastighetsautomation, brand, säkerhet, energihantering, samt styr- och reglerprodukter för värme, ventilation och kyla. Följ med på vår fortsatta resa in i framtiden! #Wecreateenvironmentsthatcare.

Nu söker vi efter en nytänkande Account Manager med inriktning energibesparing!
Lockar det med teknik, kundrelationer, fastigheter och automation? Vill du arbeta med den senaste tekniken inom fastighetsautomation hos en global leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter? Då är tjänsten som Account Manager på Siemens något för dig.

Visste du att en genomsnittlig svensk spenderar 90 % av sin tid inomhus - på arbetet, i skolan, bilen, hemmet? Är det då inte viktigt att rummet du sitter i har behaglig temperatur? Att du ska känna dig trygg och att endast behöriga ska komma in? Att brandlarmet fungerar om olyckan skulle vara framme? Men också att byggnaden du befinner dig i gör så lite avtryck på miljön som möjligt.

Detta är något vårt team jobbar med dagligen, att göra fastigheter och vår jord mer hållbar genom Siemens innovativa systemlösningar och tjänster. Med placering i Stockholm med omnejd kommer du se till att fortsätta den succéresa som pågått under lång, lång tid. #creatingperfectplaces är vår vision och den omfamnar hela vårt samhälle och vår gemensamma miljö. Välkommen till Siemens Smart Infrastructure!

Med den absolut senaste tekniken inom fastighetsautomation, energi, brand och säkerhet så träffar vi våra kunder och skapar värde som verkligen gör skillnad. Vi på Siemens kallar det "Environments That Care".

Utmaningen

Som Account Manager hos oss har du möjlighet att planera och lägga upp dina arbetsdagar genom att kartlägga kunder, planera aktiviteter och genomföra besök med målet att utveckla befintliga affärer samt till viss del skapa nya. Din huvuduppgift blir att driva försäljningen av Siemens produkter och system inom fastighetsautomation, brand och säkerhet till våra kunder inom till exempel kommuner, industrier, fastighetsförvaltning, konsult- och installatörsledet. I rollen ansvarar du för samordning och styrning av definierade projekt mot våra kunder. Du kommer ingå i ett team med kollegor och ditt säljdistrikt är Stockholm med omnejd.

Exempel på arbetsuppgifter

* Kartlägga kunder, planera aktiviteter och genomföra kundbesök
* Räkna på kalkyler samt upprätta offerter för dina kunder
* Delta i det strategiska arbetet med utveckling av marknaden, kundunderlaget och kunderbjudandet
* Säkerställa och uppdatera korrekt information gällande priser och avtal

Din viktigaste arbetsuppgift är att verkligen förstå våra fastighetsautomationskunder. Vad vill de ha och vart är de på väg?

Vem är du?

Som Account Manager är du en person som tycker att nyskapande digitalisering är spännande och har erfarenhet av värdebaserad försäljning. Att förstå vikten av bra kundrelationer och driva business i en föränderlig värld är fullt naturligt för dig samtidigt liksom ditt arbetssätt som skapar tydliga kundvärden.

* För att trivas och lyckas i rollen har du goda resultat av lösningsorienterad försäljning i en teknisk miljö. Kunskap om byggnadsautomation eller smarta byggnader är mycket meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du har lätt för att ta till dig tekniska lösningar och inte räds att prata teknik.
* Du är bekväm med att prata värde och kundnytta och vara drivande i kundens utveckling tillsammans med oss.

Som person är du nyfiken, tycker om att utmana dig själv, är självgående, tar fullt ansvar och älskar att vinna. Men framför allt älskar du att arbeta med människor då det är med våra kunder som affärerna görs och i vår organisation där utförandet och projekten levereras. Du är van att självständigt planera och organisera ditt arbete så att du når uppsatta mål. Du är en ypperlig relationsskapare och har förmågan att skapa arbetsrelaterade nätverk, men den viktigaste egenskapen är viljan att vara närvarande för våra kunder. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift samt innehar B-körkort.

Vad erbjuder vi?

På Siemens gör vi varje dag skillnad för både oss själva, våra kunder och vår planet. Vårt gemensamma mål är att skapa platser som bryr sig om, både hos våra kunder och hos oss själva. På Siemens värdesätter vi varje individs olikheter och möjlighet till utveckling. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med en hög grad av frihet och ansvar över sin egen vardag. Flexibiliteten ger våra medarbetare möjlighet att skapa en bra balans mellan arbete och privatliv. Självklart finns även förmåner såsom friskvårdspaket, arbetstidsförkortning, tjänstebil m.fl.

Ansökan och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Siemens med Jefferson Wells. Tjänsten söker du via länken nedan. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Sofia Huhta på 08-452 33 69 alternativt på sofia.huhta@jeffersonwells.se

För kontakt med facklig representant maila Facket.se@siemens.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Finance Specialist internt | Stockholm | ManpowerGroup

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 16
Är du snabblärd, driven och framåt som person? Har du dessutom arbetserfarenhet från kundreskontraarbete? Då är den här tjänsten för dig! Just nu söker vi en Finance Specialist för ett internt konsultuppdrag till ManpowerGroups huvudkontor i Stockholm. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Uppdrag: Tjänsten är ett konsultuppdrag med i augusti och som är tänkt att löpa på tillsvidare
Placering: Du kommer jobba på kontoret på Södermalm samt hemifrån

Under sommaren kan svarstiden dröja på grund av semester. Vi återkommer till dig så snart vi kan!

Arbetsbeskrivning

I uppdraget kommer du att supportera organisationen i finansiella processer och samarbeta med interna kunder för att förstå behov och önskemål. Du kommer även vara med och implementera förbättringar och effektiviseringar i finansiella processer, både internt och hos samarbetspartners, samt leda och delta i andra process- och finansprojekt. Utöver det kommer dagliga arbetsuppgifter vara att:

* Leveransuppföljning
* Dagligen uppföljning med våra samarbetspartners
* Uppföljning av förfallna fakturor inom respektive region
* Rådgivande till verksamheten inför nya affärer
* Uppsättning samt förvaltning av kundspecifika faktureringslösningar
* Stötta och utreda när något gått fel i våra processer
* Hjälpa vår verksamhet att förstå hur de kan bidra till sitt eget resultat
* Supportera organisationen i finansiella processer
* Följa upp och jobba med intäktsreserver
* Uppföljning med Business Controllers gällande reserv, förfallet osv.

Din profil

* Högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi
* Förståelse och tidigare erfarenhet från ekonomi och redovisning
* Goda IT-kunskaper
* Mycket goda kunskaper i Excel
* Meriterande med erfarenhet av Oracle
* Goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift

Som person tror vi att du är social och utåtriktad med ett genuint intresse för vår affär. Vidare är du analytisk och lösningsorienterad med en god förmåga att arbeta självständigt. Du är en lagspelare som drivs av att du och dina kollegor har kul på arbetet. Slutligen är det viktigt att du är kommunikativ och är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta moa.trankell@jeffersonwells.se

Ansök nu

Helpdesk-Tekniker | Stockholm | Experis AB

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 14
Lockar det att få arbeta i en kombinerad roll, där du kommer både supporterar användare via telefon och mail men även via fysiska besök i en besöksdisk? Du kommer få ge förstklassig service till vår kunds användare och hjälpa och vägleda dem för att underlätta deras vardag. På Experis söker vi nu IT Supporttekniker till HelpDesk för ett konsultuppdrag hos vår kund. Läs mer om uppdraget nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
I rollen som helpdesk-tekniker kommer du att arbeta som lokal IT-support med ärenden som inkommer genom telefon, e-post, ärendehanteringssystem (Marval) samt kommer du ta emot besök vid disk (walk in desk). Ärendetypen är bred och kan innefatta allt från grundläggande problem som att låsa upp konton och hantera accesser, till att behöva sig in i spännande hårdvaruproblem. Du kommer i första hand jobba med användarsupport, felsökning, felavhjälpning och administration.

Då uppdraget innebär varierande arbetsuppgifter inom exempelvis Client Deployment, WMS support, användarstöd, och on-/offboarding är du flexibel i ditt arbetsuppdrag och har ett brinnande intresse för att lära dig nytt. Arbetsbelastningen kan skifta från dag till dag vilket kräver förmåga att under tidspress göra omprioriteringar och trivas med att arbeta mot uppsatta deadlines, samt att kunna se vilka uppgifter som du bör prioritera och ge mest energi.

Förutom ovan innebär rollen ansvar såsom:

* Service och data
* Utveckla och stötta verksamheten i systemet
* Problemlösning
* Ha övergripande struktur i de dagliga arbetsuppgifterna

Vem är du?
Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet av it-support och system så som SAP, AD och SCCM. Du förstår det grundläggande systemlandskapet för Windows, samt hårdvara och nätverksstruktur baserad på detta. Du är service-minded, mål- och resultatinriktad, har ett mycket gott ordningssinne, samt en god kommunikationsförmåga. Som person är du ansvarsfull och noggrann, gärna med gott om energi och nära till skratt.

Du som söker har:

* Minst 2 års arbetslivserfarenhet av liknande arbete
* Gymnasium- eller högskoleutbildning
* Goda sociala egenskaper
* Minst 1 års erfarenhet av följande system:

* Windows 10
* Office 365
* PC-hårdvara samt tillhörande kringutrustning

Det är även starkt meriterande om du:

* Har erfarenhet av Skype for Business och andra digitala mötesplattformar
* Har tidigare jobbat med att supportera användare på plats över besöksdisk

Att vara konsult hos Experis
Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Zara Karlsson på zara.karlsson@se.experis.com

Ansök nu

Sales Development Coach till Grant Thornton

Säljledare
Läs mer Aug 8
Nytt
Sales Development Coach till Grant Thornton

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Här får du 1 300 kollegor på 22 kontor som varje dag gör skillnad för våra kunder genom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Du blir en del av en skön tillsammanskultur där du utmanas, utvecklas och växer med alla kunder och kollegor. Tillsammans med oss stärker du Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Genom vårt medlemskap i Grant Thornton International, en global paraplyorganisation, kan världen bli din arbetsplats. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Nu söker vi en Sales Development Coach (SDC) till våra kontor i Örebro, Karlstad, Västerås och Eskilstuna för att stötta Grant Thorntons konsulter i dess viktiga säljarbete. Här har du en fantastisk möjlighet att kliva in i en varierande och utvecklande roll inom försäljning.

Om rollen

Ditt huvudsakliga syfte som SDC är att genomföra sambesök ute hos kund, att genom coachning inspirera, motivera och hjälpa utvalda kundansvariga och säljgrupper till att utveckla sina kundaffärer med ny- och merförsäljning. Som SDC finns du behjälplig med att omvandla regionen/kontorets antagna marknadsplan till säljaktiviteter tillsammans med ansvariga och övriga delaktiga medarbetare.

I rollen ingår även att vara en säljförebild och arbeta med säljkulturen ute på kontoren/AOn.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Boka och genomföra sambesök med konsulterna
* Skapa säljaktiviteter för kontoren, konsulter och olika grupper
* Individuell samt gruppcoachning
* Följa upp att konsulterna arbetar för att nå sina säljmål
* Följa och driva säljprocesser
* Kontinuerligt säkerställa att de som coachas uppdaterar i CRM systemet

Vem är du?

* Gymnasieutbildning samt ca 3 års erfarenhet av B2B fältförsäljning
* Tidigare erfarenhet av att leda eller coacha team är mycket meriterande
* Meriterande om du har erfarenhet av konsult- eller utbildningsbranschen
* Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift
* God datavana i Officepaketet samt god kunskap i olika CRM system

Som person är du:

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du drivs av att arbeta med varierande uppgifter, som både kräver att du är en lagspelare och är självgående. Du bör även vara nyfiken på denna bransch och vågar utmana dig själv och vara orädd vid nya utmaningar. Vi ser även att du är driven, flexibel, serviceinriktad och prestigelös med värderingar som matchar Grant Thorntons teamorienterade kultur och framgångsfaktorer (skapa goda relationer, förnyelse och förbättring, ansvarstagande, glädje i vardagen).

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer att ingå i ett drivet säljteam som arbetar gränsöverskridande över kontor och affärsområden. Tillsammans arbetar teamet för att bidra till en kultur där både affär och medarbetare växer. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur och möjlighet att forma din egen karriärutveckling.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Grant Thornton med Jefferson Wells. Tjänsten söker du via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 12 augusti och rekryteringsprocessen beräknas vara slutförd den 1 september.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Sofia Huhta på 08-452 33 69 alternativt på sofia.huhta@jeffersonwells.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsmiljöingenjör | Stockholm | Jefferson Wells

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Jul 13
Vill du arbeta hos en internationell kund som strävar mot höga mål samtidigt som ni har kul på vägen? Har du dessutom arbetat som arbetsmiljöingenjör tidigare? Då är den här tjänsten för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells en arbetsmiljöingenjör till vår kund i Stockholm. Varmt välkommen med din ansökan!

Start: Snarast
Uppdragslängd: uppdraget är tänkt att pågå 6-12 månader
Ort: Stockholm

Om tjänsten:

I rollen som Arbetsmiljöingenjör är du med och driver du arbetet inom hälsa, arbetsmiljö och säkerhet. Du kommer att följa upp arbetet med uppsatt plan samt agera stöd och bollplank till chefer gällande arbetsmiljöfrågor; arbetssätt, upprätthålla lagar och avtal, ledarskap, kommunikation samt rutiner, policys och processer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

* Driva och stötta arbetsmiljöarbetet i organisationen.
* Planera och genomföra utbildningar/kompetensutvecklingsinsatser samt ingå och bidra i olika interna mötesforum.
* Verka för en god psykisk och fysisk arbetsmiljö och förebygga ohälsa.
* Utföra regelbundna besök ute i produktion för att stötta platsledningen samt utföra utredningar av olyckor och allvarliga tillbud.
* Bedriva ett aktivt samarbeta med övriga avdelningar och ansvara för dokumentation av processer, procedurer och åtgärdsplaner.

Din profil

Du har arbetat i en liknande roll och besitter goda kunskaper i svensk arbetsmiljölagstiftning. Vi ser att du har en god förståelse för hur man skapar och implementerar fungerande rutiner för arbetsmiljöarbetet i organisationen och olika verksamhetsområdena samt kan agera som ett stöd för ansvariga chefer i hela verksamheten.

Kvalifikationer:

* Goda kunskaper i svensk arbetsmiljölagstiftning
* Högskole-eller universitetsutbildning som ingenjör
* Erfarenhet att planera och genomföra utbildningar och kompetensinsatser inom arbetsmiljöområdet.
* Vana att arbeta med digitala verktyg; t.ex. IA, Sharepoint
* B-körkort
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av produktionsmiljö och/eller har arbetat som skyddsombud.

Det är viktigt att du är en lagspelare som har förmågan att motivera, skapa förtroende och bygga relationer. Som person är du kommunikativ, utåtriktad och prestigelös. Du är en initiativtagare som planerar och strukturerar ditt arbete och kan hantera många bollar i luften samtidigt. Vidare är du flexibel och kan anpassa dig till förändringar.Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta moa.trankell@jeffersonwells.se

Ansök nu

Experis Traineeprogram | Stockholm | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 13
Har du en gymnasieutbildning inom IT, ett brinnande intresse av att hjälpa människor och vill fortsätta utveckla dina kunskaper? Du kanske saknar den där sista biten som krävs för att ta steget in på arbetsmarknaden? Genom Experis traineeprogram får du under 4 veckor en utbildning baserat på vad arbetsmarknaden söker samt en trygg anställning, allt i ett!

Vad får du ut av att gå Experis IT-Traineeprogram?

Du får en unik möjlighet att skaffa dig praktisk erfarenhet kombinerat med teoretiskt lärande om hur det fungerar att arbeta med IT-support i arbetslivet. Du blir anställd från dag ett, och programmet inleds med ett kurspaket som du lägger en bred grund för kommande veckor. Parallellt med kurserna, kommer du i sällskap med din handledare, genomföra en praktikperiod som pågår i totalt 4 veckor. Din handledare har lång erfarenhet inom IT och du kommer att få lära dig hur det faktiskt funkar att arbeta som It-tekniker.

Efter programmet jobbar du som IT-konsult på Experis, och går ut på olika uppdrag hos företag där du arbetar och vidareutvecklar dina kompetenser. Vårt gemensamma mål är att du ska kickstarta din IT-karriär och vidareutvecklas tillsammans med oss.

Ett urval av kompetensområden du kommer lära dig mer om under programmet:* Grundläggande kunskap i att supporta/felsöka hårdvara och mjukvara inom IT-infrastruktur
* Effektiv interaktion och kommunikation med användare
* ITIL - en samling principer för hantering av IT-tjänster, där fokus ligger på att leverera IT-tjänster med hög kvalitetVem är du?

Experis Traineeprogram är till för dig som

* har examen från gymnasieutbildning med inriktning IT/dator- och kommunikationsteknik
* vill arbeta och utvecklas inom IT-området
* drivs av att hjälpa andra och vill alltid hitta smarta lösningar
* ser dig som någon som tycker om att samarbeta med andra, är flexibel och nyfiken och ansvarar för din egen utveckling
* talar och skriver svenska och engelska obehindratDu är en driven person med en passion för IT och allt vad det innebär. När du stöter på utmaningar vill du alltid lära dig mer och tar till dig nya kunskaper snabbt och med stort engagemang. Du är stresstålig och serviceinriktad, och givetvis en social person. Vi ser gärna att du har någon arbetslivserfarenhet sedan tidigare.

Har du B-körkort är det meriterande.Att vara konsult hos Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urvalsperioden börjar v.34.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Philip Erlandsson på philip.erlandsson@se.experis.com.

Ansök nu

Systemutvecklare | Stockholm | Experis

Nätverkstekniker
Läs mer Jul 27
Bli en del av vårt härliga team på Experis! Inför hösten behöver vi på Experis utöka vår personalstyrka med nya talanger. Är du redo att ta nästa steg och söker nya utmaningar som systemutvecklare? Vi söker dig som vill arbeta som utvecklare hos vår kund SAAB i Stockholmsområdet. Brinner du för service och vill utvecklas inom systemutveckling? Välkommen med din ansökan!Arbetsbeskrivning
På Experis söker vi nu efter flera duktiga juniora och seniora systemutvecklare till befintliga och kommande uppdrag som utvecklare eller programmerare hos vår kund SAAB i Stockholm. Våra konsultuppdrag innebär att du arbetar som konsult på Experis men tillbringar dina arbetsdagar ute på uppdrag hos vår kund. Arbetsuppgifterna varierar och styrs av våra kunders behov.

Urval sker löpande inför hösten, vi reserverar oss för långa svarstider i och med semestrar.Din profil
Dessa tjänster passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med systemutveckling. Vi söker både dig som är i början av din karriär samt dig med en lång bakgrund inom IT. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt har ett allmänt tekniskt intresse.

Vi söker dig som har erfarenhet av någon av följande kompetenser:

* C++
* C
* .NET
*
* C#
* JAVA
* Python

Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt.Om ExperisExperis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på Antra.Volujevica@se.experis.com

Ansök nu

Testare | Stockholm | Experis

Systemtestare
Läs mer Jul 13
Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Experis har just nu flera spännande uppdrag hos våra kunder i Stockholm med omnejd. Vänta inte med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med testning och kravhantering. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att kontinuerligt utföra, utveckla och implementera testfall, testa och utvärdera system ur ett användarperspektiv och arbeta med behov och krav. Du kommer att arbeta på ett framgångsrikt och väletablerat företag i Stockholm som är verksamt inom data, IT och telekommunikation och uppdraget kommer att vara tillsvidare.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med testning och kravhantering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av systemtestning, incidenthantering och IT-säkerhetsarbete.Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urvalsperioden börjar v.33.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Philip Erlandsson på philip.erlandsson@se.experis.com.

Ansök nu

IT-tekniker | Stockholm | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 27
Är du intresserad av IT och tycker om att hjälpa andra människor? Vill du tillhöra ett team där utveckling och gemenskap värderas högt? Då har vi jobbet för dig! Inför hösten behöver vi på Experis utöka vår personalstyrka med nya talanger. Vi söker dig som vill arbeta som IT-tekniker hos SAAB i Stockholm. Vill du bli en del av ett växande, innovativt och medarbetar fokuserat Experis? Tveka inte att skicka in din ansökan!Arbetsbeskrivning
På Experis söker vi nu efter flera duktiga juniora och seniora IT-tekniker till kommande uppdrag som IT-tekniker/ supporttekniker eller onsitetekniker till SAAB i Stockholm. I rollen som support-tekniker arbetar du huvudsakligen med support, service och datacenterdrift. Du hjälper kundens användare med IT-relaterade problem och ger teknisk support över telefon, e-post eller personlig kontakt. Som IT-tekniker hjälper du även användarna med nyinstallationer, uppgraderingar och andra typer av förbättringsarbeten.

Våra konsultuppdrag innebär att du arbetar som konsult på Experis men tillbringar dina arbetsdagar ute på uppdrag hos vår kund. Arbetsuppgifterna varierar och styrs av våra kunders behov.

Urval sker löpande inför hösten, vi reserverar oss för långa svarstider i och med semestrar.Din profil
Vi söker både dig som är i början av din karriär samt dig med en lång bakgrund inom IT.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Som person är du ansvarsfull och strukturerad. Då du daglig kontakt med kund och tar emot dess felanmälningar är det viktigt att du är serviceminded och brinner för att ge bra service. Vi tror att du är lösningsorienterad och tycker om att arbeta både självständigt och i team, om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete.Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på Antra.Volujevica@se.experis.com

Ansök nu

Business Analyst | Stockholm | Experis

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Jul 13
Just nu får vi på Experis in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Hos oss får du en trygg anställning och fina förmåner. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att arbeta med kravhantering, analysarbete och förvaltningsarbete. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att agera som en brygga mellan business och IT för att skapa en ömsesidig förståelse och därmed en effektiv, lufttät och framgångsrik organisation, identifiera förbättringsområden och implementera dessa genom en kvalificerad kravprocess och på daglig basis följa och analysera organisationens utveckling i förhållande till marknaden och utifrån detta föreslå anpassningar i strategier och arbetssätt. Du kommer att arbeta på ett medelstort och modernt företag i Stockholm som är verksamt inom data, IT och telekommunikation och uppdraget kommer att vara tills vidare.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med kravhantering, analysarbete och förvaltningsarbete. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta som Business Analyst, agilt arbete och projektledning.Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urvalsperioden börjar v.33.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Philip Erlandsson på philip.erlandsson@se.experis.com.

Ansök nu

Lösningsarkitekt |Stockholm | Experis

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Jul 13
Något som utmärker oss på Experis är att vi ger våra medarbetare stora möjligheter att utvecklas. Hos oss får individer plats att glänsa, samtidigt som vi har en otroligt stark lagkänsla. Vi anordnar ofta roliga aktiviteter och umgås gärna även utanför jobbets lokaler. Vill du vara med i vår gemenskap och samtidigt ha ett utvecklande och roligt jobb? Sök till oss idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.ArbetsuppgifterSom Lösningsarkitekt kommer du att arbeta på ett spännande och modernt företag i Stockholm som är verksamt inom data, IT och telekommunikation. I rollen kommer du framför allt att arbeta både i front- och backendmiljö, vidareutveckla befintliga system och arbeta med nyutveckling av nya system. Utöver det kommer du att förbättra och uppgradera funktionalitet och stötta teamet i tekniska problemlösningar. Att arbeta som konsult via Experis innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.Vem är du?För att lyckas i den här rollen krävs det att du har goda kunskaper inom problemlösning, systemutveckling och effektivisering och det är meriterande om du har arbetat med programmering och systemutveckling i en tidigare roll och har tidigare arbetslivserfarenhet som projektledare inom IT. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt. Viss erfarenhet av att arbeta i testmiljöer kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det ser vi det som vår uppgift att anpassa din introduktion för att du ska känna dig väl förberedd.Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urvalsperioden börjar v.33.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Philip Erlandsson på philip.erlandsson@se.experis.com.

Ansök nu

Redovisningsekonom | Botkyrka kommun | Stockholm

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 12
Vill du arbeta med löpande avstämningar och redovisning hos Botkyrka kommun? Har du erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom? Då har vi en tjänst för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells två redovisningsekonomer till Botkyrka kommun. Vill du vara med på deras resa? Varmt välkommen med din ansökan!

Start: senast 1/9, gärna tidigare
Uppdragslängd: 6 månader med chans till förlängning
Ort: Tumba, Stockholm
Antal tjänster: 2

Om tjänsten:

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande avstämning och redovisning. Du kommer även att arbeta med bokslutsarbete, ta fram och upprätta räkenskapsinformation till delårsrapporter och årsredovisning.

För att passa tjänsten behöver du:

* Ha en högskoleutbildning inom ekonomi, gärna inriktning redovisning eller likvärdig kunskap
* Goda kunskaper av löpande avstämningar och redovisning
* Goda kunskaper i minst ett (1) ekonomisystem
* Kunna tolka regelverk utifrån ett redovisningsperspektiv
* Goda kunskaper i Microsoft Office
* Kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetat inom offentlig sektor och av anläggnings- och investeringsredovisning samt räkenskapssammandrag (RS) för kommuner och av annan statistisk rapportering och av koncernredovisning på central nivå. Det är även ett stort plus om du har erfarenhet av övriga redovisningar avseende, t.ex. finansiella placeringar, leasing, moms, pensioner, semesterlöneskuld m.m.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett analyserande tankesätt och har en god kommunikationsförmåga och systemvana.

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wellsAnsökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta moa.trankell@jeffersonwells.se

Ansök nu

Produktägare | Mspecs | Hybrid

Systemansvarig
Läs mer Jul 12
Vill du arbeta på ett expansivt företag med hjärta och teamet i fokus? Är du en engagerad och naturlig ledare som vill ta ägarskap över produkten Mspecs? Vill du arbeta på ett företag med en kultur som präglas av gemenskap, engagemang och snabba beslutsvägar? Missa inte chansen att söka tjänsten som Produktägare till fastighetsmäklarsystemet Mspecs?

Arbetsbeskrivning
Mspecs befinner sig i en händelserik tillväxtfas där du som Produktägare kommer att utgöra en nyckelroll i organisationens expansion. Du kommer ansvara för att driva produkten framåt och se till att Mspecs genererar värde för Sveriges fastighetsmäklare. Du kommer att få sätta din prägel på tjänsten och din vision kommer att ha en stor påverkan på hela Mspecs framtid. Genom omvärldsbevakning och insyn i fastighetsmäklares vardag kommer du att kunna avgöra vilken väg framåt som är rätt.

Du samarbetar nära utvecklingsansvarig och andra interna intressenter för att uppnå de bästa tekniska lösningarna och leverera kvalité till användarna. Tillsammans med utvecklingsansvarig ansvarar ni för sprintplanering samt prioritering, planering och beslutsfattning inför kommande releaser. På Mspecs arbetar de med ärendehanteringssystemet Jira. Vidare samarbetar du med support där det föds idéer på utveckling via användarna där du som produktägare tar vid och prioriterar förslagen. Tillsammans med kundansvarig kommer ni att träffa några av Mspecs kunder.

Mspecs kontor är beläget i Solna, Stockholm. Din placeringsort är flexibel och sker enligt överenskommelse.Din profil
Du är en kommunikativ ledare som är van vid att fatta beslut samt produktleda enligt agila metoder. Som person är du strukturerad och har ett ödmjukt förhållningssätt i samarbetet med dina kollegor.

Vi tror att du har erfarenhet från fastighetsmäklarbranschen i någon form alternativt erfarenhet som produktägare/projektledare/kravställare inom techbranschen. Vidare har du relevant akademisk utbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.Om fastighetsmäklarsystemet Mspecs
Mspecs startades den 5 februari 2013 av Mäklarsamfundet System i Sverige AB som är ett helägt dotterbolag inom koncernen Mäklarsamfundet, för att förverkliga affärsidén att skapa, förvalta och vidareutveckla ett mäklarsystem för hela Sveriges fastighetsmäklarkår.

Bolagets målsättning är att gå hand i hand med den tekniska utvecklingen och ha ett tätt samarbete med nya och befintliga aktörer inom fastighetsmäklarbranschen. Oavsett teknisk lösning kommer fokus alltid riktas mot att skapa mervärde för Sveriges fastighetsmäklare i allmänhet och Mspecs användare i synnerhet. Bolaget har som huvudsaklig uppgift att utveckla och tillhandahålla ett mäklarsystem i form av ett webbaserat verksamhetssystem för alla Sveriges fastighetsmäklare. Mspecs är ett väsentligt verktyg för att en fastighetsmäklare på ett tryggt och effektivt sätt ska kunna utföra sitt uppdrag. På Mspecs värnar de om sina anställda och erbjuder bland annat förmånliga pensionslösningar, friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.Ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis för Mspecs räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Mspecs. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Paula Skoglund; paula.skoglund@se.experis.com eller Susanne Alderling; susanne.alderling@se.experis.com.

Urval och intervjuer sker löpande, dock ej under semesterveckorna 29-32. Varmt välkommen med din ansökan senast 31 augusti!

Ansök nu

Säkerhetskonsult till Sector Alarm i Stockholm

Installationselektriker
Läs mer Jul 12
Drivs du av service och att leverera det perfekta kundmötet? Vill du utvecklas inom kundbemötande och försäljning och dessutom få fantastiska kollegor på köpet? Sector Alarm är just nu på jakt efter dig som vill ta dig an utmaningen som Säkerhetskonsult. Välkommen till en arbetsplats där laganda och utvecklingsvilja genomsyrar hela företaget!

Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Sector Alarm och Jefferson Wells. Du kommer att bli anställd hos Sector Alarm.

Vad innebär rollen som säkerhetskonsult?

Hos Sector Alarm kallas larminstallatörer för Säkerhetskonsulter - just för att de gör så mycket mer än att installera! Arbetsdagen starta från ditt hem och med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till redan inbokade kunder runt om i Stockholm med omnejd.

Hos kund kommer du att:

* Erbjuda en skräddarsydd larmlösning utefter kundens behov.
* Göra en grundlig behovsanalys, arbeta med rådgivning och merförsäljning.
* Skriva kontrakt, installera och läsa in larmet samt lära ut hur enkla Sector Alarms larm är att använda.
* Serva och uppdatera befintliga larm.

Det är en förutsättning att du gillar ordning och reda då du själv har ansvar för underhåll av servicebilen samt koll på lagersaldot genom inventering.Vem söker vi?

Du är en nyfiken person som gillar att ständigt bli bättre och att finna lösningar! Du sätter kunden i fokus och månar om det perfekta kundmötet varje gång. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål, du vågar utmana dig själv och du är förbättringsvillig.

I rollen som Säkerhetskonsult får du också möjlighet att använda din praktiska ådra. Med det sagt, det är bra om du inte har tummen mitt i handen men viktigast är att du har rätt inställning och villig att lära dig.Krav för tjänsten:

* B-körkort (manuell växellåda)
* Prickfri i belastningsregistret hos polisen
* Behärska svenska språket flytande i tal och skrift
* Vara tillgänglig för tjänsteresor, ca en gång i månaden i en vecka i sträckVad kan Sector Alarm erbjuda dig?
Stora möjligheter att lära dig nytt och att utvecklas! Du kommer dessutom ha fantastiska kollegor och väldigt roligt på jobbet. Sector Alarm har en stark företagskultur där de gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. De firar gärna sina framgångar stort och hittar dessutom ofta på roliga aktiviteter där du får möjligheten att umgås med alla dina kollegor.

Sector Alarm erbjuder frihet under ansvar där du själv har möjlighet att påverka din lön - riktigt bra betalt för den som bemästrar jobbet och är redo att tackla nya utmaningar dagligen.

Du börjar med introduktion och utbildning för att du ska känna dig väl förberedd inför kommande arbetsuppgifter. Introduktionsutbildningen sträcker sig över tid, men redan de tre första veckorna får du både teoretisk utbildning samt medåkning med någon av våra mest erfarna Säkerhetskonsulter.Låter detta som din framtida arbetsplats?
I den här rekryteringen samarbetar Sector Alarm med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helena Giannakenas på helena.giannakenas@jeffersonwells.se, alternativt Robin Persson på robin.persson@jeffersonwells.se.

Du söker tjänsten via ansökningslänken. Notera att ansökningsperioden under juli sammanfaller med semester, varför urval kommer att påbörjas i början av augusti.

Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan!

Ansök nu

Kvalificerad redovisningsekonom | Botkyrka Kommun | Stockholm

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 12
Är du på jakt efter ett jobb där du får arbeta med myndighetskontakt och koncernredovisning? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells en redovisningsekonom till ett uppdrag hos Botkyrka Kommun i Stockholm. Vill du vara med på Botkyrka Kommuns resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells!

Start: senast 1/9, men gärna tidigare
Uppdragslängd: 6 månader med chans till förlängning
Ort: Tumba, Stockholm

Om tjänsten:

I rollen som redovisningsspecialist ansvarar du för att koncernredovisning på central nivå, ha kontakt med myndigheter och revisorer samt att samarbeta vid revisioner (räkenskaps- och verksamhetsrevisioner) och arbeta med löpande avstämningar och redovisning.

För att passa i tjänsten behöver du:

* Ha en högskoleutbildning inom ekonomi, gärna inriktning redovisning eller likvärdig kunskap
* Erfarenhet av koncernredovisning på central nivå
* Erfarenhet av att ha kontakt med myndigheter och revisorer samt att samarbeta vid revisioner
* Goda kunskaper i minst ett (1) ekonomisystem där redovisning och reskontror samt integrationer finns med försystem och med externa system.
* Kunna tolka regelverk utifrån ett redovisningsperspektiv
* Helhetsförståelse för redovisning och reskontror
* Goda kunskaper i Microsoft Office
* Kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av anläggnings- och investeringsredovisning, övriga redovisningar avseende, t.ex. finansiella placeringar, leasing, moms, pensioner, semesterlöneskuld m.m., räkenskapssammandrag (RS) för kommuner och av annan statistisk rapportering och erfarenhet från offentlig sektor.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har en professionell framtoning.

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wellsAnsökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta moa.trankell@jeffersonwells.se

Ansök nu

Legal Counsel till ManpowerGroup

Affärsjurist
Läs mer Jul 11
Om ManpowerGroup

ManpowerGroup är marknadsledande inom bemanningsbranschen och är världsledande på att hitta rätt lösning utifrån människans potential och företagens ambition. Vi finns i mer än 80 länder över hela världen. Genom globala insikter och lokal expertkunskap, ökar vi framgången för våra kunder. Verksamheten i Sverige genererar drygt 20.000 jobb varje år och vi finns vi på över 50 orter med 12 000 medarbetare.

Är du jurist och har några års erfarenhet av avtalsrättsliga och affärsjuridiska frågor? Söker du en stimulerande arbetsmiljö med högt tempo och kompetenta och härliga kollegor? Då tror vi att det här kan vara en tjänst för dig! Vi erbjuder en roll med stora kontaktytor samt en bredd i frågorna. Du kommer att arbeta över bolags- och varumärkesgränserna och i nära samarbete med bland annat våra affärschefer, arbetsrättsjurister och vårt bid team.

Som Legal Counsel stödjer du vår organisation med din expertkunskap inom området affärsjuridik och avtalsrätt. Du tillhör avdelningen Strategic Business och rapporterar till Managing Director Talent Solutions. Vi har vårt fina moderna kontor på Södermalm i Stockholm.

Inom ManpowerGroup hjälper vi människor att växa varje dag. Det är människorna vi möter som formar oss till det vi är - en arbetsplats med många starka och affärsdrivna individer med ett stort hjärta. ManpowerGroup är ett värderingsstyrt bolag som inkluderar alla människor på arbetsmarknaden. Vi är 7 000 kollegor på drygt 50 orter i Sverige som tillsammans jobbar efter tydliga värderingar: tro på människans förmåga samt kraften i kunskap och innovation. Vi tycker att alla har rätt till ett jobb och vårt mål är att hjälpa människor till egen försörjning

Om tjänsten

Rollen innebär ett nära samarbete med våra operativa verksamheter, vårt bid team och vårt Strategic Account Team. Du är involverad i alla skeden av våra affärer och stödjer och rådgör kring affärsavtal i anbudsfasen, avtalssigneringsfasen och i samband med tillämpning av avtal. En viktig del i rollen är att ta ställning till avtalsrisker och göra övriga organisationen medveten om dessa. Du eskalerar risker till affärsansvarig och till VD. Vidare arbetar du med att utreda, informera om, samt implementera nya/förändrade lagar, föreskrifter, allmänna råd, branschregler och interna regler i nära samarbete med andra tillämpliga funktioner inom ManpowerGroup.

Din bakgrund

Vi söker dig som har juristexamen tillsammans med minst några års erfarenhet av affärsjuridiska och avtalsrättsliga frågor. Då vi har våra kunder i såväl offentliga som privata sektorn skulle erfarenhet/kunskap om Lagen om offentlig upphandling vara värdefullt för oss. Kunskaper och intresse för GDPR och arbetsrätt är också intressant även om vi har andra jurister som jobbar mer dedikerat med de frågorna. Självklart uttrycker du dig mycket väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

I den här rekryteringen fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är lyhörd och tydlig och som är duktig på att hitta lösningar och vägar framåt. Du är metodisk och resultatinriktad och har förmåga att göra rationella och pragmatiska bedömningar. Din förmåga att kommunicera och skapa goda relationer är mycket god och du trivs med kontakter på alla nivåer. Du är en trygg person med hög integritet som vågar stå för din bedömning och vad du tror på.

Vi erbjuder

Det här är en bred och omväxlande roll med goda möjligheter till fortsatt karriär inom koncernen. Vi erbjuder en öppen och positiv kultur där vi har roligt tillsammans när vi arbetar för nöjda kunder och lönsamma affärer. ManpowerGroup är ett värderingsstyrt företag där våra ledare och medarbetare föregår med gott exempel genom att agera enligt våra värderingar. Vi strävar alltid efter att förbättra vår kollektiva förmåga för att vi vet att tillsammans blir vi bättre.Ansökan

Har du frågor angående tjänsten, rekryteringsprocessen eller ManpowerGroup som arbetsgivare är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Magnusson 076-780 68 64.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt men kommer att påbörja urvalsarbetet först i augusti.Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Senior Nätplanerare | E.ON Stockholm

Nätplanerare
Läs mer Jul 8
E.ON Energidistribution expanderar, och söker nu flera nya Seniora Nätplanerare, bl.a. med inriktning Automatisering och Investering. Är du en erfaren elkraftsingenjör med mångårig erfarenhet av arbete med regionnät? Har du tidigare arbetat med investeringsprojekt, eller har du kanske erfarenhet av automatiserade processer? Ansök redan idag! Vi söker dig som bor i Stockholm och vill följa med på vår resa mot framtidens elnät. Välkommen!

Seniora elkraftsingenjörer till Nätplaneringen

På E.ON Energidistribution är vi inne i en expansiv och utvecklande fas, och behöver därför stärka vår Nätutvecklingsgrupp med fler seniora kollegor. Gruppen - som utgår från Malmö men som arbetar nationellt med vårt regionnät i hela Sverige - ansvarar för planeringen av och investeringar i framtidens elnät och ser till att nya kundanslutningar samt om- och nybyggnadsprojekt genomförs såväl säkert som effektivt.

Vi söker att rekrytera till fler olika seniora roller inom vår nätplanering:

* Som Senior Nätplanerare Utredning kommer du primärt att arbeta med vår övergripande långtidsplanering för regionnätet. Du kommer även att vara en del av att implementera kommande krav på Nätutvecklingsplaner.
* Som Senior Nätplanerare Automatisering blir du en viktig del av arbetet med att implementera verktyg som förenklar, automatiserar och stöttar oss i våra analyser och beräkningar. Arbetet har pågått i flera år, men är nu redo att växlas upp, varför din expertis behövs. Du arbetar med att förse systemet (Neplan) med information och skapar effektiva dataflöden, med målet att skapa ett system som förser oss med information om risker och förändringar i nätet, så att vi kan agera på rätt saker, i god tid.Placeringsort

Nätutvecklingsgruppen har sitt kontor i och utgår från Malmö, men för seniora medarbetare ser vi med fördel att det finns en stor geografisk flexibilitet, och möjlighet att utgå från annan ort där vi har kontor. Vi är därför intresserad av att komma i kontakt med dig som bor i Örebro, Norrköping, Sundsvall och Stockholm.Vem vi söker

För att bli framgångsrik som Senior Nätplanerare hos oss på E.ON ser vi att du har en högskole- eller civilingenjörsexamen i elkraft eller annat område som vi bedömer som relevant. Du har därtill minst fem års erfarenhet av arbete med elnät på regionnätsnivå, vilket har givit dig fördjupad kunskap om elkraft generellt och elnätets uppbyggnad specifikt. Du har vidare ett utvecklat kundfokus, och vet hur du skapar en ökad kundnöjdhet. Vi ser med fördel på om du har erfarenhet av att arbeta med större investeringsprojekt.

För rollen som Senior Nätplanerare Automatisering ser vi det även som meriterande om du har erfarenhet av Neplan eller liknande system, samt en utvecklad förståelse för den långsiktiga nyttan i att automatisera processer och arbetssätt.

Vi söker dig som vill bidra med din senioritet och kunskap till en samhällsviktig bransch där hållbarhet, preventivt arbete och långsiktighet står högt på agendan. Vi tror därtill att du vill arbeta och utvecklas i en grupp som vår, som präglas av öppenhet, förtroende och engagemang och där vi har ett stort fokus på att alla medarbetare ska trivas, må bra och få möjligheter att utvecklas och växa.

I de här rekryteringarna sätter vi stort värde vid din personliga lämplighet.Säkerhetsprövning

De här rollerna är säkerhetsklassade, vilket innebär att säkerhetsprövningar kommer att genomföras innan anställning.Om E.ON

E.ON har en avgörande roll i energiomställningen och som en av Sveriges största nätägare är vår främsta prioritering att rusta elnäten för framtiden. För att förverkliga detta, men även hitta smarta lösningar här och nu, behöver vi bli betydligt flera kollegor som tillsammans arbetar för en hållbar tillväxt och en säker elförsörjning. Tillsammans skapar vi superkrafter!

Läs gärna mer om E.ON Energidistribution här.Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar E.ON med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Patrik Nordberg per mail till patrik.nordberg@jeffersonwells.se eller via telefon på 040 - 660 63 55.

Du söker tjänsten via ansökningslänken. Sista ansökningsdatum är 19 augusti. Notera att ansökningsperioden till viss del sammanfaller med semester, varför urval kommer att påbörjas i början av augusti.

Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan!

Ansök nu

Dokumentationsansvarig till SFAB

Civilingenjör, organisationsutveckling
Läs mer Jun 27
SFABs verksamhet spelar en betydande roll i den cirkulära ekonomin. Vi bidrar till en trygg och klimatsmart energianvändning, hållbar samhällsutveckling samtidigt som vi tar ansvar för vår omvärld. Vi levererar energi till två tredjedelar av de som bor och verkar i Huddinge, Botkyrka och Salem - en av Sveriges mest expansiva regioner med stora planer på nybyggnation av både bostäder och arbetsplatser. Att så många är anslutna till vårt fjärrvärmenät gör oss till en central del av den lokala infrastrukturen och ger oss en viktig roll för livskraft och utveckling där vi verkar. Vi är stolta över vår fjärrvärme och fjärrkyla som lever upp till mycket höga miljökrav. Företaget står inför en utveckling av såväl organisation som erbjudande och vi har en spännande, händelserik resa framför oss! Läs gärna mer på sfab.se

När Huddinge, Botkyrka och Salem växer behövs energisystem som kan möta det växande behovet av värme och kyla, ska kunderna se oss som den naturliga och lokala energipartnern. Det är sådana system vi skapar. Vi hjälper våra kunder att vara resurssmarta och använda rätt energi, det är bra för alla - kunden, oss och klimatet. Läs gärna mer på sfab.se

Nu söker vi dig som ha en stark drivkraft att arbeta inom dokumentationshantering och att effektivisera genom digitalisering

Om rollen

Som dokumentationsansvarig får du en bred och varierad roll med många kontaktytor. Du kommer att arbeta med att uppdatera den digitala geografiska informationen om våra ledningar, uppdatera och underhålla ritningsarkivet samt att utföra utsättning innan projektstart och inmätning efter färdigställda fjärrvärmeprojekt. Du kommer även att informera intressenter och aktörer om formaliakraven på teknisk information, exempelvis metadata och rittekniska krav. Under en inledande period är detta ett heltidsuppdrag, men efter en tid kommer ca 50% av tjänsten att innebära arbete med att öka graden digitalisering inom avdelningen distribution. Vi ser potential att förbättra och effektivisera arbetsprocessen inom planering, genomförande och uppföljning av anläggningsprojekt genom ökad grad av digitalisering och du ges möjlighet att påverka och själv delta i sådana aktiviteter.

Din Profil

Vi söker dig som har avslutad teknisk eftergymnasial utbildning och/eller erfarenhet som bedöms likvärdig.
Du har erfarenhet av tekniskt dokumentationsarbete och har du erfarenhet av teknisk dokumentation inom fjärrvärme, VA eller anläggning samt kunskaper i CAD är det meriterande. För att trivas med uppgifterna om effektivisering och digitalisering är du intresserad av IT-verktyg och digitalisering och känner dig trygg i MS Excel. Du är också en driven person med framåtanda som drivs av att utveckla och effektivisera processer och flöden. Vi tror också att du gillar att ta eget ansvar, är samarbetsorienterad, lösningsorienterad och lämnar ingen arbetsuppgift åt slumpen. Du har ett kvalitetstänk och är mycket noggrann i ditt arbete. Du har även goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt har B-körkort.

Vi erbjuder:

Här får du vara med och forma framtidens smarta energisamhälle, du får ett spännande arbete i en organisation där miljö och utveckling står i fokus. Läs gärna mer om våra förmåner på rekrytering.sfab.se

Vi vet att våra medarbetare är nyckeln till framgång och nöjda kunder, därför arbetar vi medvetet för att vara en stimulerande och ansvarstagande arbetsplats, där kompetensutveckling och balans i livet är viktiga delar. Mångfald och jämställdhet hjälper oss att utvecklas och vi arbetar aktivt med hälsa och friskvård.

Kontakt och ansökan

SFAB arbetar inom samhällskritisk verksamhet och rekryteringsprocessen innehåller bakgrundskontroll och säkerhetsintervju. I den här rekryteringen samarbetar SFAB med Jefferson Wells. För mer information kontakta rekryteringskonsulter Katarina Thomasson på 070-231 28 05 alt katarina.thomasson@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Ansök nu

Mediekommunikatör | Solna

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Aug 8
Nytt
Vi på Jefferson Wells söker nu en Mediekommunikatör till vår kund i Solna! Har du sedan tidigare erfarenhet av att arbeta som presschef, pressansvarig eller liknande? Då kan detta spännande konsultuppdrag vara något för dig! Välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells!

Arbetsuppgifter och uppdraget

* Arbeta med strategisk kommunikationsrådgivning kopplat till media
* Planera, genomföra och utvärdera kommunikationsinsatser
* Hantera medieförfrågningar och medieträna talespersoner
* Rådgivning till kollegor i kommunikationsfrågor
* Ta fram kommunikationsplaner och budskap för olika kommunikationsaktiviteter
* Arbeta i pressjouren verksamheten
* Initiera presstips och pressaktiviteter
* Presentera månatlig statistik över genomslag i media
* Omvärldsbevakning, marknadsundersökningar och omvärldsanalyser

Uppdraget startar 1 september och löper på minst året ut. Stationeringsort för uppdraget är Solna med möjlighet till distansavtal vilket innebär att vara kontoret 60 procent av arbetstiden.

Den vi söker

* Högskoleutbildning inom ekonomi eller annan utbildning vi bedömer likvärdig
* Minst tre 3 års erfarenhet av arbete som pressekreterare, presschef, pressansvarig eller liknande
* Minst ett 1 års erfarenhet av arbete inom offentlig sektor
* Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
* Goda kunskaper i redigeringsverktyg
* Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Konsultchef, Ingrid Carlman på ingrid.carlman@jeffersonwells.se

Ansök nu

Vill du bli en del av Sveriges bästa rekryteringsteam?

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jul 7
Vi satsar stort på vår rekryteringsverksamhet och utökar nu vårt framgångsrika Stockholmsteam med ytterligare en rekryteringskonsult. Drivs du av att göra affärer och skapa relationer och nätverk? Söker du en tjänst med stort eget ansvar och möjlighet att styra din egen tid? Värdesätter du att tillhöra ett starkt team där man stöttar varandra och delar med sig av kunskap och erfarenheter? Då kan rollen som rekryteringskonsult hos oss vara något för dig!

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag som i huvudsak jobbar med chefs- och specialistrekryteringar inom områdena ekonomi, försäljning, marknadsföring, HR, IT och inköp. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av Manpower Group.

Din vardag
Rollen som rekryteringskonsult präglas av stort eget ansvar, många kontakter, en del administration och inte minst stor möjlighet att själv påverka hur du lägger upp ditt arbete. Du ansvarar självständigt för att projektleda dina rekryteringsuppdrag från start till mål och agerar rådgivande mot kund och kandidat genom hela processen. Du arbetar med att utveckla dina kundrelationer och har affärs- och budgetansvar. Jefferson Wells är väletablerade på marknaden varpå ditt utgångsläge att skapa affärer är gott och vi jobbar tillsammans för att skapa möjligheter för att alla i teamet ska lyckas. Vi driver kontinuerligt större rekryteringsprojekt där vi arbetar tillsammans, många gånger med kollegor över hela landet, det kan tex vara volymrekryteringar av olika slag eller större urvalsprocesser i form av assessment centers. Att jobba så smart och digitalt som möjlighet är en självklarhet och vi ligger i framkant vad gäller systemlösningar som hjälper dig genom hela rekryteringsprocessen.

Din profil
Det viktigaste för oss är att du är rätt person. Rollen kräver driv och en målmedvetenhet samtidigt som man behöver vara inlyssnande, nyfiken och engagerad. Förmågan att skapa struktur, planera din och kundens arbete, sätta och jobba mot tidplaner samt att kunna prioritera är också viktigt. Vidare behöver du vara stark på att kommunicera, presentera och föra dialog med både kunder och kandidater. Modet att vara tydlig och koncis kommer ofta till användning liksom ödmjukhet och diplomati.

Bakgrundsmässigt tänker vi oss att du har en akademisk examen tillsammans med minst några års erfarenhet av kvalificerad rådgivning, projektledning eller annat typ av kvalificerad leverans mot intern eller extern kund. Har du jobbat med rekrytering sedan tidigare är du självklart särskilt intressant. Erfarenhet av en linjeroll inom HR, ekonomi, inköp eller juridik är också intressant då du i första hand kommer att jobba med tillsättningar inom dessa områden. Du är van att ha professionella dialoger och trivs med att jobba rådgivande och med stort ansvar för den egna leveransen.

Hos oss
Vi är ett team med mycket god sammanhållning, otroligt högt medarbetarindex och en vardag som präglas och skratt och pepp samtidigt som vi är professionella och leveransinriktade. Vi arbetar under stor frihet och har mycket goda möjligheter att planera vår egen tid och förena arbetslivet med ett aktivt privatliv. Vi är stolta över vårt bolag som leder utvecklingen inom rekrytering! Som rekryteringskonsult hos oss får du tillgång till den senaste tekniken samt våra ISO-certifierade processer där vi sätter kund och kandidat i fokus. Vår styrka är vår nationella storlek i kombination med vår lokala närvaro vilket ger oss starka upparbetade kund- och kandidatnätverk både lokalt, nationellt och globalt!

Vi har som ambition att alltid vara branschens bästa arbetsgivare och tyngdpunkten i vårt hållbarhetsarbete ligger på att bidra till mångfald, jämställdhet och integration. Vårt mål är att bidra till ett hållbart arbetsliv i Sverige och i de över 80 länder där vi är verksamma. Vårt hållbarhetsarbete stöttar FN:s globala mål för hållbar utveckling.

Kontakt
Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Malin Magnusson på malin.magnusson@jeffersonwells.se eller Therese Thunström på therese.thunström@jeffersonwells.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Systemutvecklare | Stockholm | Experis

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jul 7
Vi på Experis söker just nu dig som vill jobba som systemutvecklare. Är du skicklig på ett eller flera av de stora utvecklingsspråken? Vill du jobba tillsammans med andra duktiga och drivna kollegor som delar samma tekniska intresse som du? Vår konsultverksamhet växer och vi söker just nu vår nya stjärna med god erfarenhet av systemutveckling. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en rutinerad systemutvecklare som har lätt för att arbeta självständigt och ta ansvar sitt eget arbete. Du behöver ha ett öppet förhållningssätt och våga testa dig fram för att hitta rätt lösningar. Du är prestigelös och har god social förmåga. Vi tror du är nyfiken och vill vara en del av något större tillsammans med oss på Experis. Tillsammans kommer vi skapa mervärde för både våra kunder och medarbetare.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:

* Högskole/Universitetsutbildning inom Systemutveckling

* Minst tre års erfarenhet av JAVA, .NET eller C#- utveckling

* Flytande i svenska och engelska i tal och skrift Har du dessutom erfarenhet av följande är det meriterande:

* Integration på Azure plattform

* Azure DevOps och CI/CD

* Adobe suite

* Testdriven utveckling

* Erfarenhet av att arbeta i en konsultroll

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig á jour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar. Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Förutom möjligheten att utveckla dina kunskaper ute på spännande uppdrag erbjuds du provanställning enligt kollektivavtal, marknadsmässig månadslön, reglerad semester och semestersättning, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring, samt många andra förmåner - precis som det alltid ska vara.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Ida Silberberg på ida.silberberg@se.experis.com. Låt oss bygga ett gemensamt samarbete långsiktigt och följ med oss på en spännande resa in i framtiden!

Ansök nu

IT-projektledare | Stockholm | Experis

Processansvarig, ITIL
Läs mer Jul 7
Letar du efter ett stimulerande arbete som bjuder på utmanande arbetsuppgifter och öppnar upp för utveckling? Uppskattar du att arbetet är väldigt mångsidigt och möjligheten att utvecklas i yrkesrollen? Då har du kommit rätt! Nu finns chansen att jobba som IT-projektledare hos oss på Experis där du får möjlighet att använda dina kunskaper och vidareutvecklas. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänstenI rollen som IT-projektledare kommer du ha varierade uppgifter beroende på de projekt du arbetar med. Några av dina främsta arbetsuppgifter är att säkerställa genomförandet av projekt mot uppsatta behov, krav och mål. Som IT-projektledare är det viktigt att du på ett strukturerat sätt ser till att säkra grundläggande projektledningsaktiviteter på ett övergripande plan med planering, kostnad, risker samt samordnar den operativa leveransen utifrån estimerad omfattning, budget, tidsplan och kvalitet. Det bästa med den här tjänsten är att arbetet är väldigt mångsidigt och möjligheten att utvecklas i yrkesrollen! Din profil Vi tror att du har erfarenhet av agilt arbete, projektledning och strategisk planering och en utbildningsbakgrund inom IT. Du har ett resultatinriktat förhållningssätt och är en riktigt god kommunikatör. Som person är du social och glad, och ditt hjärta bultar lite extra hårt för att leda och utveckla andra. I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet av Azure och ITIL, har kunskaper inom systemintegration, integrationsramverk och web services.För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:

* har universitetsexamen inom IT-området

* har erfarenhet av agil projektledning

* har kännedom av ITIL, Scrum, Kanban eller SAFe

* är en social person med ett genuint intresse av människor och hur man skapar bästa förutsättningar för team och organisationer att möta sina utmaningar

* är prestigelös och villig att prova olika angreppssätt för att lyckas

* har goda kunskaper i både engelska och svenska i såväl tal som skrift Det är meriterande om du har relevanta certifieringar och erfarenhet av agila arbetssätt.Om ExperisExperis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar. Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Vad kan vi erbjuda dig?På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Förutom möjligheten att utveckla dina kunskaper ute på spännande uppdrag erbjuds du provanställning enligt kollektivavtal, marknadsmässig månadslön, reglerad semester och semestersättning, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring, samt många andra förmåner - precis som det alltid ska vara.AnsökanVarmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på "Ansök nu". Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men om du har frågor är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Ida Silberberg på ida.silberberg@se.experis.com. Låt oss bygga ett gemensamt samarbete långsiktigt och följ med oss på en spännande resa in i framtiden!

Ansök nu

Business Advisor Time & Pay |Manpower Group | Södermalm

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 16
Är du på jakt efter ett varierande jobb där du arbetar med bonussammanställningar, lönerelaterade frågor samt ärendehantering? Är du en målmedveten person som gillar att ha många kontaktytor? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Vi söker en Business Advisor till oss på ManpowerGroup i Stockholm. Här får du chansen att proaktivt arbeta med processförbättring tillsammans med drivna och stöttande kollegor. Välkommen med din ansökan!

Start: Snarast eller enligt överenskommelse
Uppdraglängd: Tillsvidare
Ort: Stockholm

Om jobbet som Business Advisor Time & Pay

I rollen som Business advisor ansvarar du bland annat för rekryteringsbonusar, det inkluderar allt från avstämningar och fördelning av intäkter och kostnader, reserveringar till sammanställning och upprättande av underlag på individnivå. Du arbetar nära våra svenska rekryteringschefer med månatlig uppföljning och fördelning av fakturaintäkter och annons- samt testkostnader på kostnadsställenivå. Du gör avstämningar mellan olika system och upprättar bokföringsorders. Du kommer även att arbeta med ärendehantering avseende tidsrapportering och lönerelaterade frågor. Det ingår utredningsarbete så fördelaktigt om du är lite av en detektiv ????

För att passa i tjänsten behöver du:

* Ha en universitet- eller högskoleutbildning inom ekonomi
* Ha 1-2 års relevant arbetserfarenhet
* Goda kunskaper i Excel
* Kunna kommunicera flytande på svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du positiv, driven och tycker att det är roligt med utredningsarbete. Vidare är du analytisk, lösningsorienterad och drivande när det gäller att få nya processer på plats. Du uppskattar självständigt arbete samtidigt som du ingår i ett team.Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta jeanette.vanderhagen@jeffersonwells.se eller moa.trankell@jeffersonwells.se

Ansök nu

Drifttekniker |Akademiska Hus | KTH

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jul 6
Idag har vi ett fastighetsvärde på 73 miljarder och en omsättning på 5,7 miljarder, och för att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 16,7 miljarder. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på akademiskahus.se

Vi är ett av landets största fastighetsbolag. Med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt.

Nu söker vi två drifttekniker som, tillsammans med kollegor och våra kunder, vill arbeta i spännande, varierade och teknikintensiv miljö. Vårt fastighetsområde Östermalm, omfattar byggnader inom Campusområdet för KTH, GIH Campus och Campus KMH, om ca 310 000 kvm. Utöver KTH Campus lokaler för undervisning och forskning, finns verksamheter som restauranger och kontor men också komplexa laboratorier.

Ditt uppdrag

Som drifttekniker har du en teknisk generalistroll med ansvar för tilldelade byggnader, det inbegriper allt från föreläsningssalar till moderna laboratorier. Du är kundens första kontakt i driftsfrågor med ansvar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen. Du har tekniskt ansvar för en eller flera fastigheter, med kunden i fokus.

Du bidrar till Akademiska Hus uppdrag genom ditt fokus på tillsyn och skötsel som säkerställer vår viktiga basleverans samt driftoptimering av bland annat inneklimat, energiförbrukning och drifttider. Du bistår vid upprättande av och genomförande av underhållsplan och ekonomisk prognos. I ditt uppdrag ingår även digital systemhantering, att följa upp energi- och vattenförbrukning. Driftteknikern är en del av förvaltningsteamet, du träffar kund och hyresgäst i vardagen och deltar i kunddialogen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Ansvara för den dagliga driften och skötseln av tilldelade byggnader
* Förebyggande drift- och underhållsarbete
* Felavhjälpande underhållsarbete
* Löpande hyresgästkontakter
* Följa upp och analysera statistik för energi- och vattenförbrukning
* Medverka till driftoptimering av t.ex. inneklimat, energiförbrukning och drifttider


Ditt bidrag

För att bli framgångsrik i ditt uppdrag tror vi att du har några års installations-teknisk erfarenhet eller motsvarande. Du har kunskap inom el och kraft, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och reglerfrågor samt energi- och klimatfrågor. För att lyckas i rollen har du som grund teknisk eller fastighetsinriktad utbildning från gymnasium och med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Du har ett stort intresse för fastighetsteknik och håller dig uppdaterad på utvecklingen inom området. Du uttrycker dig tydligt och väl på svenska och förstår vikten av god kommunikation. Du har god dator- och systemvana, till exempel är du trygg i fastighetssystem och program du använder i vardagen så som Office 365. B-körkort är ett krav.

Eftersom du har daglig kontakt med våra hyresgäster är det viktigt att du är serviceinriktad, affärsmässig och har lätt för att etablera goda relationer. Du är van vid att själv planera dina arbetsuppgifter, arbeta självständigt, utföra arbeten digitalt såväl som praktiskt och du är en problemlösare. Det är meriterande om du är extra intresserad av digitala styr- och fastighetssystem. Rollen innebär även ett nära samarbete med flertalet funktioner inom Akademiska Hus - därför är det viktigt att du är gillar att samarbeta. Du ska kunna bidra till vår gemensamma utveckling och vilja ta initiativ!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Att lära och tänka nytt är en del av vårt DNA. Därför har alla våra kollegor tydliga uppdrag och genom mentorskap, coachning, samverkan och erfarenhetsutbyte utvecklas vi ständigt. Hållbarhet är ledstjärna i allt vi gör. Och hållbara blir vi tillsammans. Vi vet att våra medarbetare är avgörande för vår framgång och erbjuder därför alla olika typer av initiativ inom friskvård och hälsa.

Vi är nyfikna på varandras olika perspektiv och vet att våra olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss bättre. Vi arbetar gärna i tvärfunktionella team. Tillsammans lyfter vi varandra och stärker Sverige som kunskapsnation.

Kontakt

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Jefferson Wells. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Bahlenberg på 070-790 86 26 alt sara.bahlenberg@jeffersonwells.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Senast 8 september. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. (Semester v. 28-31)

Ansök nu

Senior Verksamhetskonsult till Momentum Software AB, Stockholm

Fastighetsekonom
Läs mer Jun 15
Momentum Software vill med moderna och webbaserade system göra det enkelt för fastighetsbolag att äga och utveckla fastigheter och samtidigt bidra till ett hållbart samhälle. På resan mot att bli Sveriges bästa SaaS-bolag behöver vi förstärka och fortsätta utveckla vår leveransavdelning. Idag är vi ca 100 anställda fördelade på kontor i Falun, Stockholm och Malmö. Leveransavdelningen består av cirka 35 personer och nu söker vi en senior verksamhetskonsult inom hyresadministration.

Är du erfaren, driven och engagerad ekonom som letar efter en spännande och omväxlande roll med stort eget ansvar? En roll där du ingår i ett team med kompetenta kollegor och tillsammans levererar framtidens digitala lösningar till våra kunder? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Arbetsuppgifter
Som senior verksamhetskonsult är din viktigaste uppgift att hjälpa Momentums kunder att förbättra och utveckla sina affärsprocesser. Du kommer att arbeta nära kunderna, både i införandeprojekt och löpande förbättringsuppdrag. Du kommer att stötta dina kollegor med din erfarenhet och kunskap inom ekonomiområdet samt vara bollplank för teamledare såväl som produktägare.

Våra arbetsformer innebär att du ibland arbetar i större projektteam och ibland möter kunden själv. En del av arbetsmomenten är förstudier och konfigurering av våra produkter och en del är workshops och utbildning av kundernas medarbetare för att nå full potential av Momentums system. Viss del av arbetet görs på något av våra kontor och viss del av arbetet görs ute hos kund. Det kan innebära resor inom Sverige beroende på vilka kunder och projekt du arbetar med.

Du kommer till exempel att:

* Vara specialiserad på processer för hyresadministration och ekonomi samt de funktioner som finns för detta i Momentums system.
* Hjälpa kunderna med funktioner i systemet som hanterar exempelvis hyresavtal, priser och prisjusteringar, kontomatriser och ekonomisk uppföljning.
* Stötta kollegor med din förståelse för ekonomiområdet.

Du kommer att ha en av Momentums viktigaste och bredaste roller och därmed ha stor utvecklingspotential. Tjänsten passar dig som har arbetat på en ekonomiavdelning i några år, med stort intresse för digitalisering och organisationsutveckling samt brinner för att arbeta med kunder i ett utåtriktat och socialt arbete.

Vi söker dig som

* Har eftergymnasial utbildning med relevant inriktning, t ex företagsekonomi eller fastighetsekonomi
* Har minst 3 års arbetslivserfarenhet från en ekonomiroll, gärna hos ett fastighetsbolag
* Har ett intresse för digitalisering och organisationsutveckling
* Är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift

Meriterande
Det är meriterande om du har erfarenhet av våra fastighetssystem samt om du tidigare arbetat i en konsultroll.

Sök tjänsten nu!
I den här rekryteringen samarbetar Momentum Software med Jefferson Wells och vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pär Gårdbro på telefonnummer: 070-268 80 76 eller via e-post: par.gardbro@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Systemtekniker Brandvägg & Nätverk till Finansinspektionen(FI)!

Säkerhetsanalytiker, IT
Läs mer Jul 5
Är du systemtekniker med flera års erfarenhet av Brandväggar och Nätverk? Vill du arbeta med brandväggar och nätverk för en samhällsbärande och växande organisation med ett allt större uppdrag? Vill du arbeta med brandväggar och nätverk i en välfungerande IT-organisation som internt ökar i betydelse? Vill du arbeta centralt, ha goda förmåner och mycket god anställningstrygghet? Sök rollen som Systemtekniker Brandväggar & Nätverk på Finansinspektionen!

Om Finansinspektionen

Finansinspektionen fortsätter sin spännande digitaliseringsresa. Vi har nyligen infört agilt arbetssätt och vi moderniserar och vidareutvecklar systemstöd för verksamheten, allmänheten och företag under vår tillsyn samt inför ny teknik på vårt kontor och våra arbetsplatser. Vårt applikationslager och infrastruktur är i framkant och vårt Data Warehouse har beskrivits som toppmodernt av utomstående.
IT är ett verksamhetsområde som de senaste åren vuxit i betydelse, vilket lett till att vi idag har goda förutsättningar att genomföra vårt uppdrag. Vi har en väl fungerande struktur och en god stämning vilket innebär att nyanställda kan räkna med seniora och väl insatta kolleger.

FI arbetar för finansiell stabilitet, välfungerande marknader, ett gott konsumentskydd och en hållbar utveckling. På FI är du med och påverkar den finansiella branschen. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan.
Läs mer om hur det är att jobba på FI och vad vi erbjuder: https://www.fi.se/sv/om-fi/lediga-jobb/vi-erbjuder/Systemtekniker Brandvägg & Nätverk-rollen

Som systemtekniker med brandväggs- & nätverksinriktning kommer du tillhöra det team som ansvarar för myndighetens infrastrukturkomponenter såsom brandväggar, nätverk, backup och lagring samt virtualiseringsplattform. Teamets fokus ligger på säkerhet, tillgänglighet och riktighet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer kretsa kring brandväggar och logisk nätdesign. Du är med och driver, vidareutvecklar, designar, konfigurerar och implementerar. I rollen ingår även kravställning ur ett säkerhetsperspektiv och du medverkar i framtagandet av säkra driftlösningar, både interna och externa. Dessutom bidrar du som resurs till teamets övriga förvaltningsobjekt och stöttar andra team inom It-området. I rollen ingår även övervakning av system och infrastruktur.

Om Dig

För att trivas i rollen som systemtekniker brandvägg och nätverk tror vi att du är självgående och målinriktad samt strukturerad och analytisk. Om du dessutom känner igen dig i beskrivande ord såsom samarbetsvillig, initiativtagande och tydlig tror vi att du kommer ha mycket god utvecklingspotential hos oss på FI. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som systemtekniker brandvägg & nätverk söker vi dig som;

* har flera års relevant arbetslivserfarenhet
* mycket goda kunskaper om brandväggar med tillhörande komponenter samt regler
* mycket goda kunskaper om nätverksdesign och routing
* har goda kunskaper om VPN och Linux/Unix
* har grundläggande kunskap om PKI
* har god förståelse för och erfarenheter av It-säkerhet.

Det är meriterande om du

* har högskoleutbildning, certifieringar eller referenser som visar på att kunskaperna praktiserats
* har erfarenhet av Proxyfunktionalitet samt VMware NSX
* ansvarat för och genomfört uppdrag/projekt självständigt.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Eriksson på Experis via johan.saginer.eriksson@se.experis.com eller 072 301 48 26

Finansinspektionen har normalt sex månaders provanställning.

En anställning på FI kan innebära att säkerhetsprövning och registerkontroll görs enligt säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan som ska innehålla cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 31:a augusti 2022. Arbetspsykologiska tester är en del av rekryteringsprocessen.

KLICKA PÅ DENNA LÄNK, leta upp "Systemtekniker till avdelningen It drift" och ANSÖK:
https://www.fi.se/sv/om-fi/lediga-jobb/lediga-jobb/

Ansök nu

DBA Systemtekniker till Finansinspektionen(FI)!

Databasadministratör
Läs mer Jul 5
Är du systemtekniker med inriktning DBA? Vill du arbeta som DBA för en samhällsbärande och växande organisation med ett allt större uppdrag? Vill du arbeta som DBA i en välfungerande IT-organisation som internt ökar i betydelse? Vill du arbeta centralt, ha goda förmåner och mycket god anställningstrygghet? Sök rollen som DBA Systemtekniker på Finansinspektionen!

Om Finansinspektionen

Finansinspektionen fortsätter sin spännande digitaliseringsresa. Vi har nyligen infört agilt arbetssätt och vi moderniserar och vidareutvecklar systemstöd för verksamheten, allmänheten och företag under vår tillsyn samt inför ny teknik på vårt kontor och våra arbetsplatser. Vårt applikationslager och infrastruktur är i framkant och vårt Data Warehouse har beskrivits som toppmodernt av utomstående.
IT är ett verksamhetsområde som de senaste åren vuxit i betydelse, vilket lett till att vi idag har goda förutsättningar att genomföra vårt uppdrag. Vi har en väl fungerande struktur och en god stämning vilket innebär att nyanställda kan räkna med seniora och väl insatta kolleger.

FI arbetar för finansiell stabilitet, välfungerande marknader, ett gott konsumentskydd och en hållbar utveckling. På FI är du med och påverkar den finansiella branschen. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan.
Läs mer om hur det är att jobba på FI och vad vi erbjuder: https://www.fi.se/sv/om-fi/lediga-jobb/vi-erbjuder/DBA systemtekniker-rollen

Som DBA Systemtekniker kommer du tillhöra det team som utvecklar och förvaltar FI:s databasmiljöer. I rollen ingår exempelvis optimering, felsökning, livscykelhantering, kravhantering och dokumentation. Du kommer även att arbeta med avancerad -utveckling/"scripting" och vara specialiststöd till våra systemutvecklare. Det är en bred roll med varierande arbetsuppgifter där du arbetar mot många olika typer av system och applikationer.

Om Dig

För att trivas i DBA-rollen tror vi att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga, samt är initiativtagande och engagerad. Om du dessutom känner igen dig i beskrivande ord såsom tydlig, uthållig och analytisk tror vi att du kommer ha mycket god utvecklingspotential hos oss på FI. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som DBA Systemtekniker söker vi dig som

* har flera års arbetslivserfarenhet som databasadministratör och en utbildning, certifiering eller annat som kan styrka dina kunskaper
* har mycket goda kunskaper om MS , SSMS/SSIS, -kluster och MS Windows Server.

Det är meriterande om du

* har kunskap om Powershell
* har kunskap om nätverk och säkerhet
* har kunskap om utveckling/scripting
* har utbildning eller kurser på högskolenivåFör mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Eriksson på Experis via johan.saginer.eriksson@se.experis.com eller 072 301 48 26

Finansinspektionen har normalt sex månaders provanställning.
En anställning på FI kan innebära att säkerhetsprövning och registerkontroll görs enligt säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan som ska innehålla cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 31:a augusti 2022. Arbetspsykologiska tester är en del av rekryteringsprocessen.

KLICKA PÅ DENNA LÄNK, leta upp "Systemtekniker till avdelningen It drift" och ANSÖK:
https://www.fi.se/sv/om-fi/lediga-jobb/lediga-jobb/

Ansök nu

Project Manager to Kauno Tiltai

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Jul 5
Kauno Tiltai is the largest transport infrastructure company in the Baltics, operating since 1949. Over 1,000 employees are employed in the company, of which 200 are highly qualified transport infrastructure construction engineers. Kauno Tiltai has been part of Comsa Corporación - the second largest company in the Spanish railway infrastructure sector.Since 2014, Kauno tiltai is established on the Swedish market with a wholly owned subsidiary; Kauno tiltai Sweden AB. The company carried out in 2014 and 2015, the first Swedish missions including Road 156, (Skene-Skoghem) with Trafikverket as client. During 2016 and 2017 COMSA carries out in collaboration with Kauno Tiltai an assignment for SL, construction of doubble tracks at Roslagsbanan, for a value of 250 million sek. The group regularly participates in tenders to values between 100-500 million sek. The company is fully qualified for procurement through inter alia TransQ and holds certificates of ISO14001, ISO9001 and OHSAS18001.

Since the Swedish operations is developing rapidly, we are looking for Project Manager who will have the opportunity to develop and gain new responsibilities as the organization grows.

You will be responsible for:

* planning, directing and coordinating on-site construction activities to ensure that project goals of project are accomplished within prescribed time frame.
* participating in the cost estimation and tender preparation;
* consulting on the issues of subcontractor's reliability, technical capacity, risks management and others;
* managing staff, subcontractors and project documentation;
* representing organization in front of customers and other governmental agencies;
* analysing the project results, preparing project reports for management, clients, or others.

We hope, that you:

* have knowledge of transport infrastructure market;
* are experienced in managing and administrating transport infrastructure construction contracts;
* have knowledge of Fidic contract conditions;
* are experienced in leading position;
* have experience in negotiation;
* Speaks and writes Swedish and English
* have driving licence.

If you have any questions, you are welcome to contact the responsible recruitment consultant Håkan Kempel at +46730211833, hakan.kempel@jeffersonwells or Anna Setterberg at anna.setterberg@jeffersonwells.se

Ansök nu

IAM Systemtekniker till Finansinspektionen(FI)!

Säkerhetsadministratör, IT
Läs mer Jul 5
Är du systemtekniker med inriktning eller intresse av IAM? Vill du arbeta med IAM för en samhällsbärande och växande organisation med ett allt större uppdrag? Vill du arbeta med IAM i en välfungerande IT-organisation som internt ökar i betydelse? Vill du arbeta centralt, ha goda förmåner och mycket god anställningstrygghet? Sök rollen som IAM Systemtekniker på Finansinspektionen!

Om Finansinspektionen

Finansinspektionen fortsätter sin spännande digitaliseringsresa. Vi har nyligen infört agilt arbetssätt och vi moderniserar och vidareutvecklar systemstöd för verksamheten, allmänheten och företag under vår tillsyn samt inför ny teknik på vårt kontor och våra arbetsplatser. Vårt applikationslager och infrastruktur är i framkant och vårt Data Warehouse har beskrivits som toppmodernt av utomstående.
IT är ett verksamhetsområde som de senaste åren vuxit i betydelse, vilket lett till att vi idag har goda förutsättningar att genomföra vårt uppdrag. Vi har en väl fungerande struktur och en god stämning vilket innebär att nyanställda kan räkna med seniora och väl insatta kolleger.

FI arbetar för finansiell stabilitet, välfungerande marknader, ett gott konsumentskydd och en hållbar utveckling. På FI är du med och påverkar den finansiella branschen. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan.
Läs mer om hur det är att jobba på FI och vad vi erbjuder: https://www.fi.se/sv/om-fi/lediga-jobb/vi-erbjuder/IAM systemtekniker-rollen

Som IAM Systemtekniker på avdelningen IT-drift kommer du tillhöra teamet som förvaltar FI:s plattformar där fokus ligger på säkerhet, tillgänglighet och stabilitet varav flertalet är kritiska för FI. Teamet ansvarar för servrar, operativsystem (Windows och Linux), lastbalanserare, webbtjänster, IAM, Kubernetes och logghantering.
Ditt primära fokus kommer vara inom området autentisering och auktorisation, IAM, men självklart bidrar du med din kompetens som resurs till teamets övriga förvaltnings- och nyutvecklingsprojekt. Arbetsuppgifterna innefattar uppgradering, felsökning och konfiguration, samt att stötta applikationsteam. I rollen ingår även övervakning av system och infrastruktur. Som IAM Systemtekniker kommer du hålla dig ajour i form av relevant omvärldsbevakning och aktivt bidra till förbättringar av de processer och rutiner som styr och kvalitetssäkrar arbetet.

Om Dig

För att trivas i IAM-rollen tror vi att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga, samt är initiativtagande och engagerad. Om du dessutom känner igen dig i beskrivande ord såsom tydlig, uthållig och analytisk tror vi att du kommer ha mycket god utvecklingspotential hos oss på FI. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som IAM systemtekniker söker vi dig som;

* har något års arbetslivserfarenhet som systemtekniker och en utbildning, certifiering eller annat som kan styrka dina kunskaper
* har goda kunskaper om MS Windows Server och MS IIS
* har teoretiska kunskaper om IAM, Linux och LDAP
* uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du;

* har utbildning eller kurser på högskolenivå
* har kunskap och erfarenhet av IAM-produkter som exempelvis PhenixID och BankID
* har kunskap och erfarenhet av Ansible.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Eriksson på Experis via johan.saginer.eriksson@se.experis.com eller 072 301 48 26

Finansinspektionen har normalt sex månaders provanställning.

En anställning på FI kan innebära att säkerhetsprövning och registerkontroll görs enligt säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan som ska innehålla cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 31:a augusti 2022. Arbetspsykologiska tester är en del av rekryteringsprocessen.

KLICKA PÅ DENNA LÄNK, leta upp "Systemtekniker till avdelningen It drift" och ANSÖK:
https://www.fi.se/sv/om-fi/lediga-jobb/lediga-jobb/

Ansök nu

Business Controller till SJ

Business controller
Läs mer Jul 4
SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande - framtidens sätt att resa.

Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, Norge, liksom Skandinaviens huvudstäder och varje dag möts våra kunder och medarbetare på någon av våra 1500 avgångar från över 400 stationer. SJ ägs av svenska staten och har som uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg.

I den här rollen är du ansvarig Business Controller för Division IT och ingår i divisionens ledningsgrupp. Organisatoriskt tillhör du SJs centrala Business Controllerfunktion och rapporterar till Chefen för Business Control men arbetar allra närmast vår CIO och dennes ledningsgrupp.

IT påbörjade sin spännande agila resa 2021 och har lyckats att sätta delar av grundfundamentet på plats. Ännu har vi en hel del spännande frågeställningar framför oss och nu vi söker en driven och erfaren Business Controller som kan hjälpa oss att lyckas hela vägen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har akademisk utbildning i ekonomi tillsammans med gedigen erfarenhet av ekonomisk rapportering, uppföljning och analys. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av agil IT-styrning och uppföljning och har du varit del i en förändringsresa från traditionell projektuppföljning till en kapacitets- och värdebaserad uppföljning är du särskilt intressant för oss. Självklart är du en mycket god användare av affärssystem och Excel och du ligger i framkant vad gäller digitalisering och dataanalys. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Som person är du självgående och driftig med god förmåga att strukturera och prioritera. Du stimuleras av stort ansvar, handlingsfrihet och möjligheten att påverka. Intresse för detaljer så väl som för den stora bilden blir avgörande för att lyckas i rollen. Din kommunikativa förmåga är utmärkt och du säljer framgångsrikt in dina idéer. Vi söker dig som är innovativ och vågar utmana men som fortsatt är en lagspelare med ödmjuk attityd. Självklart är du analytisk stark och du lyckas omvandla dina analyser till konkreta handlingar.

Arbetsbeskrivning

Som Business Controller ansvarar du för att leda ITs finansiella rapportering och uppföljning såsom prognoser, budgetering, forecast samt bidrar stort i affärsutveckling, analyser och ständiga förbättringar. Du arbetar nära IT-ledningen och fungerar stödjande för leveransområdeschefer, leveransledare och objektsägare och deltar aktivt i både den strategiska och operativa utvecklingen. En viktig del av rollen är att utmana ledningen i såväl affärs- som verksamhetsbeslut och vara drivande i att definiera och utveckla modeller för att mäta effektivitet och driva innovation inom området. Självklart kommer du även att delta i gemensamma uppdrag för Business Control, såsom utveckling av processer och verktyg samt kring utveckling av controllerrollen.

Vad kan SJ erbjuda dig?

På SJ ger vi dig goda möjligheter och utrymme att påverka och bidra till utveckling. Det här är en utmanande och intressant roll som erbjuder frihet i kombination med stort ansvar. En roll som bidrar till, och möjliggör, ett hållbart resande. SJs utveckling och tillväxt har varit och förväntas långsiktigt att vara mycket god. Vår flexibilitet och förmåga att anpassa verksamheten till verkligheten har utvecklats till en av bolagets styrkor.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar SJ med Jefferson Wells. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Magnusson 076-780 68 64.

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt dock 25 augusti.

Välkommen med din ansökan!

SJ vet att mångfald ger fler perspektiv och ökar SJs konkurrenskraft. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrunder som vill vara med och bidra till ett inkluderande arbetsklimat.

SJ för människor närmare varandra, varje dag.

Ansök nu

Systemutvecklare?Anyshore?Experis Business Transformation

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 1
Vi vill tillsammans med dig som senior systemutvecklare skapa en fantastisk arbetsplats hos oss på Experis. För den här rollen är innovation och nyfikenhet viktiga faktorer. Vårt mål är att finnas vid din sida genom hela din karriär och vägleda dig till nya spännande uppdrag som senior systemutvecklare. Experis AnyShore är en möjlighet för dig att arbeta med det du vill, där du vill.

Vill du fortsätta arbeta med utmanande uppgifter och spännande uppdragsgivare på den plats där det passar dig bäst? Då är AnyShore perfekt för dig. Eller rättare sagt: Då är du perfekt för AnyShore. Som anställd på Experis blir du en del av ett ledande IT-konsultföretag med över 600 anställda IT-konsulter. Detta gör dig till en del av en digital arbetsmiljö som fokuserar på ett nära och bra samarbete utan att vara bunden till ett fysiskt kontor.

Din profil

Vi ser att du har flerårig arbetslivserfarenhet som systemutvecklare och är bekväm i din roll. Det är inget måste att du är specialist i dagsläget men vi ser att du är på god väg dit. Som person är du framåt, nyfiken, lösningsorienterad och samarbetsvillig.

De krav vi har, är att du har kunskap inom ett av nedan områden:

* Devopsutveckling - Cloud inom AWS eller Azure
* Systemutveckling - Python utveckling
* Embedded programmering - C++ / C
* Arkitektur - Goda kunskaper om arkitektur inom programmering.

Du har relevant utbildning inom IT från Universitet eller en Högskoleutbildning.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer fokusera på:

* Programmeringsrelaterade arbetsuppgifter - frontend, backend och databaser.
* Skriva tydlig och lättförståelig kod.
* Du kommer att arbeta med olika agila team, i nära samarbete med dina kollegor.
* Att jobba med programmering och systemutveckling av olika system.

Som konsult på Experis arbetar du med flera olika programmeringsspråk, du kommer att få många erfarenheter från olika marknader och kunder. Tillsammans med oss och våra gemensamma kunder kommer du bli en specialist som är ovärderlig. Du kommer få en extremt bra bredd från olika företag. Du kommer utveckla dina kunskaper dagligen och under vägens gång inspireras av dina kollegor. Experis jobbar med flera aktörer som ligger i framkanten inom systemutveckling med både innovation och kunskap om människor. Är du öppen för att se världen så finns det möjligheter för det också, Experis är aktivt i mer än 80 olika länder och finns på 50 orter i Sverige.Om Experis - Anyshore

Vill du arbeta med utvecklande uppgifter och spännande uppdragsgivare på den plats som passar dig bäst? Då stavas lösningen AnyShore - vårt erbjudande för dig som vill jobba hemifrån eller på distans. Som anställd på Experis blir du en del av ett ledande IT-konsultföretag med över 600 anställda konsulter i Sverige och 22 000 konsulter globalt.

På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. Med AnyShore skapar vi tillsammans en digital arbetsmiljö som fokuserar på nära samarbete utan att vara bunden till ett fysiskt kontor.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Har du några frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på "Ansök nu". Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ebba Folkesson som är Talent Acquisition Specialist i Göteborg på: ebba.folkesson@se.experis.com

Ansök nu

Senior Revenue Manager till SJ

Marknadsanalytiker
Läs mer Jul 1
Om SJ

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande - framtidens sätt att resa. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, Norge, liksom Skandinaviens huvudstäder och varje dag möts våra kunder och medarbetare på någon av våra 1500 avgångar från över 400 stationer. SJ ägs av svenska staten och har som uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg. SJ befinner sig i ett spännande skede med intern transformation, internationell expansion och stora investeringar i verksamheten. SJs utveckling och tillväxt har varit och förväntas långsiktigt att vara mycket god.

Vill du arbeta för att få fler att resa med tåg? Har du ett strategiskt tänk och ett starkt engagemang för att skapa förändring och resultat? Har du dessutom intresse av att analysera marknaden och skapa förståelse för vad som påverkar människors efterfrågan och betalningsvilja? Då har vi en spännande roll för dig!

Vad SJ kan erbjuda dig

På SJ har du stor möjlighet och utrymme att påverka och bidra. Revenue Management ansvarar för SJs dynamiska prissättning med målet att få fler resenärer samtidigt som vi maximerar SJs intäkt. Enheten utgör därför en central funktion inom SJs försäljningsapparat med koll på efterfrågan och hur den bäst kan bemötas. Påverkan på SJs resultat är direkt, inte minst kan vi få fler att välja tåget!

Revenue Management har kommit långt på en transformationsresa med målet att bli SJs datadrivna spjutspets. Därför har vi investerat kraftfullt i verktyg och förmågor för uppföljning och analys. Till hjälp i detta arbete finns i teamet en intäktsanalytiker och en data scientist som du kommer samarbeta med.

Vi tror på ett gemensamt lärande inom teamet, både vad det gäller prissättning och arbetssätt. Som Senior Revenue Manager bidrar du genom din nyfikenhet och kreativitet till utveckling inom båda dessa grenar. Vi jobbar aktivt för att bibehålla vår teamkultur som kännetecknas av bra arbetsklimat och högt i tak. Här hoppas och tror vi att du både kan bidra och känna att du trivs!

Tjänsten är geografiskt placerad på SJs moderna huvudkontor på Vasagatan i centrala Stockholm, med möjlighet att arbeta på distans några av veckans dagar.

Arbetsbeskrivning

Som Senior Revenue Manager har du en ledande och coachande roll i teamet. Du har ett ben i den operativa intäktsoptimeringen med ansvar för några av våra tåglinjer. Prissättningen vilar på prediktion av efterfrågan samt ett utforskande och datadrivet arbetssätt.

Det andra benet har du i en roll där du driver projekt och jobbar med utvecklingsfrågor. Det kan handla om att tillsammans med Head of Revenue Management utveckla prisstrategi och säkra att den omsätts i taktisk prissättning. Som talesperson i frågor kring kunders efterfrågan och betalningsvilja får du en central roll i SJs försäljningsapparat. I samverkan med affärschefer, marknadsförare och utbudsstyrare är du viktig för skapandet av SJs intäktsresultat.

Vem är du?

Vi söker dig som vill bidra med din erfarenhet och kunskap inom intäktsoptimering. Vi tror att du är intresserad av att förstå marknad och resultat i detalj samt att du ser uppföljning och analys som naturliga verktyg för det. Du är van vid att utifrån dessa insikter arbeta fram en strategisk inriktning.

I tillägg söker vi dig som vill utmana och förbättra nuvarande arbetssätt. Vi arbetar agilt och datadrivet och det är en fördel om du har erfarenhet av det. Du trivs i en ledande och coachande roll där du får göra din röst hörd.

Projekt och komplexa uppgifter med flera inblandade parter känns som spännande utmaningar för dig och är något du har vana av att genomföra på ett självgående sätt. Du är både ansvarstagande och engagerad och har förmågan att hantera en bredd av uppgifter.

SJ vet att mångfald ger fler perspektiv och ökar SJs konkurrenskraft. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrunder som vill vara med och bidra till ett inkluderande arbetsklimat.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar SJ med Jefferson Wells. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Magnusson 076-780 68 64.

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt dock senast 20 aug 2022.

Ansök nu

Säkerhetshandläggare | WSP | Stockholm

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 29
Säkerhetsskyddad upphandling innebär att förebyggande åtgärder vidtas i samband med upphandlingar som har betydelse för Sveriges säkerhet.

???????

På senare tid har behovet hos WSP:s kunder ökat att beakta säkerhetsskydd i olika sammanhang. WSP är en stark leverantör av tekniska tjänster inom offentlig sektor och behöver förstärka förmågan centralt för att möta det ökade behovet. Det du gör kommer att synas och uppmärksammas, regionalt och globalt.

Till vår säkerhetsfunktion på WSP söker vi nu en engagerad och framåt handläggare inom säkerhetsskyddad upphandling. Du arbetar nära och rapporterar till säkerhetschefen på WSP och har hjälp av ett administrativt stöd. Vår enhet är på en förändringsresa och här finns stora möjligheter att få vara med och utveckla och bygga vidare på enheten.

Din roll
Att vara handläggare inom säkerhet på WSP Sverige AB med inriktning säkerhetsskyddad upphandling innebär att arbeta i en central operativ roll med ansvar för den administrativa processen. I din roll är du samordnande och rådgivande samt deltar i utformning och säkerställande av att rutiner och processer efterlevs. Viss utbildning av intern personal i relevanta regelverk och processer samt att delta i systematisk uppföljning ingår också.

Du kommer att stödja hela organisationen i det pågående utvecklingsarbetet och föra WSP framåt inom säkerhetsskyddsområdet. Du kommer hantera säkerhetsklassade ärenden genom hela processen d.v.s. du vägleder och stödjer interna beställare, tar fram och genomför anpassade utbildningar för medarbetare. Det är också du som upprättar våra säkerhetsskyddsavtal. Vidare kommer du genomföra uppföljning och kvalités granskning.

Din profil
Vi söker dig med minst gymnasieexamen och relevant utbildning inom säkerhetsskydd eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt som WSP bedömer som likvärdig.

Du har god kunskap om säkerhetsskyddslagen och minst två års relevant arbetslivserfarenhet. För att lyckas ser vi att du har god IT-kunskap som användare samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska då vår vardag ofta involverar internationella kontakter. Vidare ser vi att du också har erfarenhet av upphandlingar.

Det är meriterande med kunskap om offentlighets- och sekretesslag (OSL), erfarenhet av arbete med säkerhet- och säkerhetsskyddsanalyser samt erfarenhet av säkerhetsprövning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har ett prestigelöst förhållningssätt är förtroendeingivande och utåtriktad. Du är en självgående och strukturerad person med en vilja att driva, utveckla och påverka.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar WSP med Experis IT. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsult Pia Boström, 0703-14 68 66, pia.bostrom@se.experis.com.

Tjänsten är säkerhetsklassad och kräver svenskt medborgarskap.
Anställningsort är flexibel men viss tid kan behöva förläggas i Stockholm.
Resor kan förekomma i tjänsten.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Då vi nu går in i sommarledigheter kommer intervjuer kunna ske först i mitten av augusti.

Välkommen med din ansökan!

På WSP blir du en del av ett familjärt men hungrigt team som spänner över flera länder och otaliga kunskapsområden, där du får god möjlighet att påverka din egen och avdelningens utveckling. Vi sätter stor vikt på att jobba ihop som ett lag för att göra varandra bättre och att ha roligt på jobbet. Här ger vi flexibilitet i arbetstid och plats. Vi gör resan tillsammans!

Ansök nu

IT-Projektledare?Anyshore?Experis Business Transformation

Projektledare, IT
Läs mer Jul 1
Vi vill tillsammans med dig som senior IT-Projektledare skapa en fantastisk arbetsplats hos oss på Experis. För den här rollen är innovation och nyfikenhet viktiga faktorer. Vårt mål är att finnas vid din sida genom hela din karriär och vägleda dig till nya spännande uppdrag som senior systemutvecklare. Experis AnyShore är en möjlighet för dig att arbeta med det du vill, där du vill.

Vill du fortsätta arbeta med utmanande uppgifter och spännande uppdragsgivare på den plats där det passar dig bäst? Då är AnyShore perfekt för dig. Eller rättare sagt: Då är du perfekt för AnyShore. Som anställd på Experis blir du en del av ett ledande IT-konsultföretag med över 600 anställda IT-konsulter. Detta gör dig till en del av en digital arbetsmiljö som fokuserar på ett nära och bra samarbete utan att vara bunden till ett fysiskt kontor.

Din profil

Vi ser att du är en social person med ett genuint intresse av människor och vet hur man skapar bästa förutsättningar för teamet och organisationen, för att uppnå verksamhetsmålen. Du är prestigelös och villig att prova olika angreppssätt för att lyckas. Vi tror att du har erfarenhet av agilt arbete, projektledning och strategisk planering och en utbildningsbakgrund inom IT. Du har ett resultatinriktat förhållningssätt och är en riktigt god kommunikatör med goda ledaregenskaper.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:

* universitetsexamen inom IT-området
* erfarenhet av agil projektledning
* kännedom av ITIL, Scrum, Kanban eller SAFe
* goda kunskaper i både engelska och svenska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har relevanta certifieringar.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-projektledare kommer du ha varierade uppgifter beroende på de projekt du arbetar med. Några av dina främsta arbetsuppgifter är att säkerställa genomförandet av projekt mot uppsatta behov, krav och mål. Som IT-projektledare är det viktigt att du på ett strukturerat sätt ser till att säkra grundläggande projektledningsaktiviteter på ett övergripande plan med planering, kostnad, risker samt samordnar den operativa leveransen utifrån estimerad omfattning, budget, tidsplan och kvalitet. Mer specifikt innebär det att leda utvecklingsprojekt genom att planera, organisera och genomföra det tekniska arbetet, säkerställa genomförandet av projekt mot uppsatta behov, krav och mål och budgetramar.Om Experis - Anyshore

Vill du arbeta med utvecklande uppgifter och spännande uppdragsgivare på den plats som passar dig bäst? Då stavas lösningen AnyShore - vårt erbjudande för dig som vill jobba hemifrån eller på distans. Som anställd på Experis blir du en del av ett ledande IT-konsultföretag med över 600 anställda konsulter i Sverige och 22 000 konsulter globalt.

På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. Med AnyShore skapar vi tillsammans en digital arbetsmiljö som fokuserar på nära samarbete utan att vara bunden till ett fysiskt kontor.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Har du några frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på "Ansök nu". Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ebba Folkesson som är Talent Acquisition Specialist i Göteborg på: ebba.folkesson@se.experis.com

Ansök nu

Interimschef till Parkförvaltningen Stockholms Stad

Avdelningschef, kommun
Läs mer Jul 28
Är du en person som har en relevant akademisk utbildning samt erfarenhet som chef och av ledarskap? Då kan vi ha nästa utmaning för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells en Interim chef i Stockholm till avdelningen för parkmiljö hos Norrmalms stadsdelsförvaltning, Stockholms stad. Ansök idag!

Uppdragsstart: Snarast enligt överenskommelse, dock senast september
Uppdragsperiod: Årsskiftet 2022/2023 med möjlig förlängning till 31 januari 2023. Uppdraget avser heltid, 100% med placering på förvaltningens kontor S:t Eriksgatan 117.Uppdragsbeskrivning

Norrmalms stadsdelsförvaltning har uppdraget att för stadsdelsförvaltningarna på Östermalm, Kungsholmen och Norrmalm omhänderta och driva utvecklingen av stads- och parkmiljön. Avdelningen består av nio anställda och leds av en avdelningschef.

Avdelningens medarbetare består av parkingenjörer, landskapsarkitekter och handläggare som ansvarar för olika geografiska områden inom innerstaden. Totalt bor 220 000 invånare i de tre stadsdelarna och planering pågår för ytterligare 21 000 bostäder och 85 000 arbetsplatser.

Avdelningschefens roll är, förutom att hantera normala chefssysslor, att arbeta mot de tre förvaltningarna och dess nämnder samt mot övriga förvaltningar i staden. Parkingenjörer och landskapsarkitekter svarar för den dagliga driften och planeringen. Interimschefen kommer att ingå i förvaltningsledningen på Norrmalm men även rapportera till förvaltningsledningarna på Kungsholmen och Östermalm.Krav på tjänsten:Obligatoriska krav på tjänsten:

* Du ska ha Högskoleutbildning inom exempelvis samhällsplanering, fysisk planering eller motsvarande.
* Tidigare chefserfarenhet.
* God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.Meriterande om du har:

* Erfarenhet från politiskt styrd organisation* Mångårig erfarenhet och fackkunskap inom området, enligt nedan
* Strategisk grönplanering
* Ledarskap
* Budgetstyrning
* Ekonomisk uppföljning
* Upphandling
* Avtalsuppföljning
* VerksamhetsuppföljningStockholms stad har en egen chefsprofil som består av fem kompetenser och utgör en plattform för stadens syn på chefers ledarskap. Syftet med chefsprofilen är att skapa samsyn inom staden för att säkerställa kvalitet och effektivitet i verksamheten och en god arbetsmiljö. Chefsprofilen utgår från personalpolicyn och ledarskapsmodellen Full Range Leadership. Förvaltningen följer stadens personalpolicy Personalpolicy - Stockholms stad (jobba.stockholm)

Kompetenser i chefsprofilen som också efterfrågas i detta uppdrag:

* Helhetssyn
* Utvecklingsinriktad
* Mål och resultatorienterad
* Tydlig
* SamarbetsförmågaVad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Till detta uppdrag kan du vara underkonsult till oss eller anställd. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wellsAnsökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Din ansökan behöver vara oss tillhanda senast 2022-08-04.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Jeanette van der Hagen på telefonnummer: 08-736 28 57 eller via e-post: jeanette.vanderhagen@jeffersonwells.se

Ansök nu