Experis AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Experis AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Testare inom IT | Stockholm | Experis

Systemtestare/Funktionstestare
Läs mer Mar 18
Trött på buggar och buffring? Vill du vara med och bidra till fler välfungerande system i det svenska samhället? Som testare hos oss på Experis får du möjligheten att utforska dina idéer och ta din kreativitet till nya höjder!

Arbetsbeskrivning
Har du lust att vara med och kvalitetssäkra morgondagens IT-system? Trivs du med en arbetsvardag där du får följa utvecklingsprocesser från A till Ö och ta djupdyk där det behövs för att undvika framtida problem? Här får du möjlighet att bidra på diverse fronter inom test, så som; testutförande, utvärdering och analys av resultat, testautomatisering, rapportering och testprestanda - detta i syfte att säkra bästa möjliga kvalitet i systemen eller produkterna.

I tillägg kommer du få möjligheten att grotta ner dig i och bli ännu bättre på bland annat: Cypress, Selenium, Postman, Java, .Net, JavaScript, användarvänlighet, testautomatisering, Scrum och/eller Kanban.

Vem vill vi ha med oss i laget?

* Du har minst 5 års erfarenhet som testare
* Du har certifiering enligt ISTQB eller liknande
* Du är flytande i svenska, både vad gäller tal och skrift
* Du har en examen på universitet/högskole/yrkeshögskolenivå eller motsvarande, längre relevant arbetserfarenhet kan kompensera för detta
* Du har erfarenhet av testverktyg, så som t.ex. Cypress, Selenium eller Postman för automatisk testexekvering samt analys och rapportering av testutfall

Meriterande om du även har erfarenhet av testledning och arbetat med följande

* Stöttat verksamhet att dokumentera processer
* Tagit fram testplaner
* Tagit fram testfall
* Stöttat verksamhet i testfasen
* Rapporterat utfall av test
* Utbildat inom testmetodik

För att trivas i rollen som testare och/eller testledare tror vi att du känner dig igen i egenskaper som att vara noggrann, kreativ och nyfiken - och att du har ett stort intresse för utveckling och test. Du ser vikten av ett strukturerat arbetssätt och tar fullt ansvar över dina uppgifter. Vidare trivs du med att analysera resultat och drivs av att lösa problem. Du jagar ständigt utveckling och att lära dig mer samt dela med dig av din kunskap till dina kollegor på Experis.

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. För detta uppdrag söker vi dig som vill bli anställd som konsult hos oss. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Vi på Experis är ett värderingsstyrt bolag, och allt vi gör genomsyras av våra värderingar People, Knowledge och Innovation.

People | Vi inkluderar och välkomnar alla oavsett roll, funktion eller ansvar. Vi värderar kompetens och har förtroende för att individen tar eget ansvar och levererar inom ramen för sin rollbeskrivning. Vi är prestigelösa och vårt arbetsklimat bygger på öppenhet och trygghet.

Knowledge | Vi har ett "growth mindset" och håller oss relevanta på marknaden genom att ständigt förflytta och höja vår egen kompetens, våra konsulters samt våra lösningar/erbjudanden.

Innovation | Vi vågar testa nytt och misslyckas. Det kräver mod. Vi har ett utifrån och in-fokus och arbetar hela tiden med värdeskapande aktiviteter för våra målgrupper.

Vad kan vi erbjuda dig?
På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Förutom möjligheten att utveckla dina kunskaper ute på spännande uppdrag erbjuds du provanställning enligt kollektivavtal, marknadsmässig månadslön, reglerad semester och semestersättning, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring, samt många andra förmåner - precis som det alltid ska vara.

Frågor?
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Lovisa Åsgården på lovisa.asgarden@se.experis.com.

Ansök nu

IT-supporttekniker | Stockholm | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 12
Nytt
Är du en problemlösare som gillar att assistera och guida andra? Som IT-supportkonsult hos oss på Experis möts du av en dynamisk kultur där du inte bara följer din karriärväg, du är med och formar den. Så, är du redo för ditt nästa steg in i IT-landskapet?

Arbetsbeskrivning

Jobbar du också bäst när du kan grotta ner dig i tekniktrubbel och leverera den där extra servicen med ett leende? Som IT-supportkonsult hos oss på Experis öppnas dörren till en miljö där utveckling är i fokus och där du samtidigt får möjligheten att hjälpa och lösa dina kollegors tekniska utmaningar. I din arbetsvardag kommer du grotta ned dig och administrera i olika IT-landskap där du kommer lösa problem inom användarbehörigheter, operativsystem, informationssäkerhet och nätverk. Oavsett om ärenden kommer in via telefon, chatt eller mail så kommer din hjälp att ha stor betydelse för att lindra andras tekniska huvudvärk! För att effektivt lösa utmaningarna kommer du att arbeta både självständigt och nära dina kollegor, vilket inte bara ger dig ett utökat nätverk utan även möjligheten att förvärva nya kunskaper. Du kommer att ställas inför varierande arbetsuppgifter som gör att ingen dag liknar den andra.

Arbeta som konsult via Experis och upplev lärorika dagar. Vi ser till att du känner dig som en viktig del av Experis-teamet från dag ett. Anställningen sker hos oss, och du jobbar ute hos någon av våra kunder.

Vill du veta mer? Kontakta Ellen Egnell eller Dara Tysani, och vi delar gladeligen med oss av vår historia!

Vi söker dig som har:

* Högre utbildning inom IT och minst 1 års erfarenhet inom IT-support
* Kunskaper om ärendehanteringssystem
* Övergripande kunskap om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk och informationssäkerhet
* Kunskaper i Microsoft Office eller likvärdigt
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Saknar du högre utbildning? Längre relevant arbetslivserfarenhet inom IT-support kan kompensera för detta.

Vem är du?

Vi tror att du är flexibel, ansvarstagande och har ett starkt tekniskt intresse. Din noggrannhet, serviceinriktning och förmåga att kommunicera med olika personligheter är avgörande. Det viktigaste för oss är din positiva inställning, drivkraft och vilja att gå framåt!

Om Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Gör Din Ansökan Redan Idag

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ellen Egnell på mailadress ellen.egnell@se.experis.com eller Dara Tysnai på mailadress dara.tysani@se.experis.com.

Ansök nu

Einar Mattsson söker erfaren Projekteringsledare

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Apr 8
Är du en engagerad, erfaren och relationskapande projekteringsledare med erfarenhet från nyproduktion och/eller ROT? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten

Du kommer arbeta nära projekteringschef, projektchef och beställare i projekteringsprocessen både vad det gäller nyproduktion av bostäder som ROT-projekt. Som projekteringsledare styr du projekteringsarbetet så att ställda krav och mål uppnås i projektet. Därtill ingår samordning av arbetsmiljöarbete under system- och bygghandlingsprojektering, kvalitetssäkring av modeller och handlingar, säkerställa att projekteringsorganisationen jobbar enligt EM:s beslutade processer, rutiner samt myndighetskrav.

Tjänsten kräver god samarbetsförmåga då du kommer samarbeta med såväl arkitekter som andra specialister. Tillsammans arbetar ni för att säkerställa rätt kvalitet.

Din profil

Vi ser att du har gedigen erfarenhet som Projekteringsledare, antingen från nyproduktion av bostäder eller ROT-projekt. Du har goda kunskaper i byggprocessens alla faser samt god förståelse för produktionsteknik och projekteringsmetodik. Troligtvis har du medverkat i flertalet projekt som projekteringsledare i storleksklassen 50-200 miljoner kr

Du har relevant högskoleutbildning alternativt gedigen arbetslivserfarenhet.

Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och målmedveten. Du har god förmåga att skapa förtroende och bygga och bibehålla relationer. Att du likt oss andra på Einar Mattsson har karaktärsdrag som framåt, engagerad och omtänksam tar vi för givet!

Ansökan

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Jefferson Wells. För frågor kring rollen kontakta Mattias Sahlström. Mattias.sahlstrom@jeffersonwells.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärutveckling med tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter nästan 90 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som med egna hantverkare och egen platsledning säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för våra projekt-, förvaltnings- och fastighetsbolag.

Vi har vår bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig.

Ansök nu

ServiceNow | Stockholm | Experis Academy

Systemadministratör
Läs mer Apr 3
Vill du jobba med digital transformation och automatisering av processer? Är du nyexaminerad inom IT och vill driva digitala förändringar hos marknadsledande bolag? Ge liv åt innovation och effektivitet med ServiceNow hos Experis Academy! Under nio veckors ServiceNow-utbildning på Experis Academy får du inte bara tillägna dig unik och efterfrågad kompetens, utan också en biljett till framtidens IT!

Vad är ServiceNow?

Upptäck den mångsidiga världen av ServiceNow - en ledande molnbaserad lösning som tar verksamheter till nya höjder! Från sina ursprung som ett kraftfullt ITSM-verktyg (IT Service Management-verktyg) har ServiceNow växt till en omfattande plattform som driver innovation och effektivitet över hela branschen. ServiceNow erbjuder en mångfald av lösningar inom finans, försäljning, HR, FSM, CRM och mer, vilket ger verktyg för att anpassa och förbättra arbetsflöden enligt unika behov. Med sina högt konfigurerbara funktioner och smidiga integrationer kan ServiceNow stödja befintliga system och hantera olika arbetsflöden, vilket gör det till den ultimata lösningen för att digitalisera och förbättra verksamheter världen över.

Varför ska du arbeta med ServiceNow?

ServiceNow är inte bara en plattform, utan kan också vara din biljett till framgång! Med dess banbrytande teknologi och enorma efterfrågan på marknaden är det inte konstigt att det anses vara ett av de hetaste karriärvalen. Som ServiceNow-utvecklare får du möjlighet att arbeta med en mångfald av tekniker och verktyg, från konfiguration av applikationer till integration med andra system och verktyg. Denna mångsidighet ger dig chansen att bredda och fördjupa din tekniska kompetens. Dessutom erbjuder karriärutveckling inom ServiceNow-ekosystemet en mängd olika möjligheter, från utvecklare till arkitekt eller projektledare.

Vad får du av att gå Experis ServiceNow Academy Program?

? Nio veckors betald ServiceNow-utbildning i högt tempo.

????? Fokus på den kompetens som arbetsmarknaden efterfrågar.

????? Lätt att avancera och bygga karriär!

???? Hög efterfrågan och bra lön.

???? Låg tröskel för dig som vill börja jobba med ServiceNow.

???? ServiceNow CSA-certifiering!

Du får en unik möjlighet att skaffa dig kompetens inom den nya teknologi som IT-branschen efterfrågar. Under nio intensiva veckor får du praktisk vidareutbildning som är anpassad efter arbetsmarknadens behov, och du får dessutom en trygg anställning efter programmet. Vårt gemensamma mål är att du ska kunna vidareutvecklas och bygga en långsiktig karriär tillsammans med oss och företaget du är hos. Vi tror på att ge dig som deltagare en unik upplevelse genom att förse dig med de verktyg och kunskaper som krävs för att lyckas.

Ett urval av teknologier du kommer att lära dig och få möjlighet till att börja jobba med under programmet är:

ITIL/ITSM-grunder och Javascript, ServiceNow Administration Fundamentals, implementering av ServiceNow-plattformen, IT Service Management (ITSM), script i ServiceNow Fundamentals, grundläggande applikationsutveckling, alla grunderna i tjänsteportalen.

Vem är vi på Experis Academy?

Experis Academy är en del av IT-konsultbolaget Experis, som i sin tur ingår i den internationella Manpower Group-koncernen. Vi som arbetar med detta koncept har omfattande erfarenhet av både HR och IT. Vårt Academy-program har vuxit och utvecklats genom åren, både i Sverige, Norden och i hela Europa. Vi har stor erfarenhet av att utbilda nyutexaminerade talanger inom branschen, och vi är duktiga på att matcha profiler med spännande uppdrag. Vi arbetar även mycket med coachning för att ge dig möjlighet att komplettera dina tekniska färdigheter med andra mjuka färdigheter som passar inom IT-branschen.

Vilka tidigare erfarenheter behöver du?

* Du behöver ha kandidatexamen inom datavetenskap, informationsteknik eller relaterat område.
* Du behöver ha flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:

* Bekant med JavaScript, Angular JS eller andra programmeringsspråk.
* Bekant med integrationer med REST/SOAP API:er eller andra integrationsmetoder.
* Bekant med ITIL-processer eller IT-tjänsthanteringskoncept.
* Bekant med ServiceNow-plattformen som användare eller ITSM-modul.

Vad behöver jag veta och göra för att söka?

Kursstart: 19:e Augusti 2024

Arbetstid: Heltid

Plats för utbildning och uppdrag: Stockholm

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande. För att öka dina möjligheter ser vi därför fram emot din ansökan så snart som möjligt! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på dara.tysani@se.experis.com om du har några frågor

Ansök nu

Hållbarhetscontroller

Finansiell controller
Läs mer Mar 4
Vill du vara en del av ett företag som brinner för hållbarhet och är dedikerad att skapa en positiv påverkan på samhället? RCS söker nu en passionerad och erfaren Hållbarhetscontroller för att leda och driva utvecklingen av vår hållbarhetsrapportering.

Reitan Convenience i Sverige (RCS) är franchisegivare för Pressbyrån, 7-Eleven och PBX och de 400 butiker som drivs av framgångsrika franchisetagare. På RCS kontor arbetar cirka 100 engagerade medarbetare i ljusa och fräscha lokaler i Stadshagen. Bolaget är familjeägt och präglas av en familjär och värdestyrd anda. Tillsammans gör vi vardagen lite enklare och världen lite bättre.

Vill du vara en del av ett företag som brinner för hållbarhet och är dedikerad att skapa en positiv påverkan på samhället? RCS söker nu en passionerad och erfaren Hållbarhetscontroller för att leda och driva utvecklingen av vår hållbarhetsrapportering.

RCS är en värdestyrd organisation som strävar efter att vara en föregångare inom hållbarhet. Vi tror på att skapa en bättre framtid genom att integrera hållbara affärsprinciper och innovativa lösningar i allt vi gör.

Som hållbarhetscontroller kommer du att ha en nyckelroll i att leda och driva RCS hållbarhetsrapportering framåt. Du kommer att samarbeta nära med andra avdelningar för att säkerställa att våra rapporter är i linje med de senaste lagkraven och överensstämmer med våra ambitiösa hållbarhetsmål. Ditt ansvar innefattar att proaktivt möta nya lagkrav och samtidigt säkerställa hög kvalitet och noggrannhet i vår data. Rollen rapporterar direkt till HR & Hållbarhetsdirektör och är placerad i Stockholm.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

* Leda hållbarhetsrapportering enligt CSRD
* Samarbeta med andra avdelningar och stakeholders för att säkerställa hög datakvalitet
* Driva Reitan Convenience Sverige framåt för att möta nya lag -och ägarkrav samt efterleva befintliga lagar
* Analysera hållbarhetsdata och utveckla insikter för framtida initiativ

Vad vi söker:

För att vara framgångsrik i rollen har du erfarenhet av hållbarhetsrapportering med kännedom om CSRD. Du har en klar fördel om du också har en personlig passion för hållbarhet, men det tror vi är underförstått. Du har också en stark analytisk förmåga och kan höja blicken för att se helheten. Du har gärna en sån där magisk kombination av att kunna arbeta självständigt; men också kunna samarbeta med andra och leda förändringsarbete.

Låter det som du? Hör av dig så berättar vi mer!

Vad vi erbjuder:
Vi erbjuder en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där din passion för hållbarhet kommer att vara i fokus. Du kommer att få möjlighet att arbeta med inspirerande projekt och vara en del av en på riktigt värderingsstyrd organisation.REITAN CONVENIENCE SWEDEN AB

Reitan Convenience Sweden AB servar dagligen 350 000 kunder genom deras ca 400 butiker. Deras framgång bygger på stolta och framgångsrika franchisetagare för Pressbyrån och 7-Eleven. De strävar efter att ge kunderna en bättre dag. Reitan Convenience Sweden AB ägs av det norska familjebolaget REITAN som är verksamt inom affärsområdena dagligvaruhandel, servicehandel och distribution i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Litauen, Estland samt Lettland.

Ansök nu

Kommunikatör/presskontakt | Swedavia

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Apr 9
Vi på Jefferson Wells söker nu en resurs till Swedavias press- och kommunikationsteam under våren/sommaren. Du kommer arbeta självständigt såväl som i team med att stärka och vårda Swedavias budskap och varumärke, proaktivt, planerat likväl som reaktivt i det dagliga presstjänst- och pressjoursarbetet. Välkommen med din ansökan redan idag!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Jefferson Wells alternativt genom ditt eget bolag men arbetar hos Swedavia. Arbetet är på heltid med start omgående och arbetet sker huvudsakligen på plats hos kunden. Uppdraget pågår inledningsvis till 31 juli med möjlighet till förlängning.

Om uppdraget som kommunikatör/presskontakt
Uppdraget innebär att bidra med att dagligen stötta, utveckla och stärka Swedavias mediarelationer då du arbetar med att stärka och vårda Swedavias budskap och varumärke, proaktivt, planerat likväl som reaktivt i det dagliga presstjänst- och pressjoursarbetet i ett nära samarbeta med Pressteamet. Du arbetar självständigt och tillsammans med kollegor i Pressteamet med att stötta talespersoner inom Swedavias organisation, formulera budskap och hantera media reaktivt och proaktivt i alla typer av frågor, inklusive kriskommunikation.

Du bidrar till det dagliga press- och nyhetsarbetet med snabba sammanställningar, medierapporter, analyser och publiceringar av pressmeddelanden, nyheter och annat integrerat content i relevanta sammanhang. En del av arbetet innebär även att ta aktiv del i arbetet med att koordinera och prioritera Swedavias kommunikation tillsammans med övriga kollegor på avdelningen.

Till sist är du en del av Swedavias krisberedskapsverksamhet utanför arbetstid, med fokus på att stötta organisationen kommunikativt vid kritiska frågor och händelser. Det kan vara såväl i rollen som Jourhavande kommunikationschef (JK) eller som Pressjour (enligt rullande schema under kväll och helg).

Är du rätt person för jobbet?
För att passa i uppdraget behöver du ha hög integritet, vara stresstålig och van vid ett högt tempo där snabba prioriteringar och omprioriteringar kan göras dagligen. Vidare är du van vid att arbeta självständigt men även att bidra i stort som smått i olika grupper med korta deadlines. Du är noggrann, strukturerad, har en god samarbetsförmåga och god förmåga att vara relationsbyggande. Vidare är du van vid att ha många kontaktytor både externt och internt inom ramen för uppdraget.

Utöver detta krävs

* Utbildning inom ramen för press/media, journalistik och/eller strategisk kommunikation.
* Minst 5 års erfarenhet av liknande arbete.
* Erfarenhet av presstjänst och pressjoursarbete, såväl reaktiv som proaktivt.
* Goda kunskaper och kan kommunicera obehindrat på både engelska och svenska, både skriftligt och muntligt då vi verkar inom både svensk och internationell media.
* Erfarenhet av något publiceringsverktyg för pressarbete - press- och nyhetsrum och omvärldsbevakning.

Det är meriterande om du har

* arbetat med finansiell kommunikation och kriskommunikation.

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område. Du kan anta uppdrag antingen som anställd konsult eller genom ditt eget företag.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval och intervjuer sker löpande.
Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta elin.ljungdahl@manpower.se.

Kort om uppdraget
Uppdragslängd: till 2024-07-31, med möjlighet till förlängning
Tillsättning: Omgående
Placeringsort: Arlanda
Omfattning: 100%

Ansök nu

Strategisk inköpare till SAAB i Järfälla

Inköpare
Läs mer Apr 3
Vill du vara med och leda förbättringar inom inköp? Vår verksamhet växer, och vi söker kontinuerligt erfarna Strategiska Inköpare för att stärka vår inköpsorganisation. Är du en lagspelare som kan utvärdera, förhandla och kommunicera med både interna och externa intressenter för att utveckla en effektiv leverantörsbas, då kan du vara den vi söker. Som en Strategisk Inköpare kommer du att arbeta inom kategorin för metalldelar och gjutning.

För detta konsultuppdrag samarbetar SAAB med Jefferson Wells.Arbetsuppgifter

Som en strategisk inköpare kommer du att vara en del av ett team som driver den strategiska agendan i relation till nyckelleverantörer och banbrytande teknologi för Saabs produkter. Du kommer att ha ansvar för strategiska leverantörer, vilket innebär kommersiellt ansvar för att säkra optimerade affärslösningar. Du kommer att arbeta nära produktion, produktledning, produktutformning och leverantörer för att samordna krav och hitta möjligheter att skapa värde för Saab i form av kvalitet, kostnad och teknologi. Du kommer även att vara ansvarig för leverantörsprestanda och stödja organisationen vid eskalerade problem. De strategiska inköparna har en viktig roll i utvecklingsprojekt för att driva inköpsaktiviteter och kommersiellt välgrundade beslut inom varje projekt. Dina ansvarsområden är att fokusera på långsiktiga kostnadsaktiviteter, upprätta leverantörsavtal och kontinuerligt styra och förbättra samarbetet med våra leverantörer. I den här rollen kan du även tilldelas specifika projekt, såsom strategiska beslut om att köpa eller tillverka eller lokaliseringsbeslut av leveranskedjan i strategiska länder.Vem är du?

För att lyckas i den här rollen letar vi efter dig som har en stark affärsförståelse och drivkraft att förbättra och utmana vår verksamhet med ett kommersiellt och analytiskt tillvägagångssätt. Du har förmågan att tänka och agera strategiskt för att nå uppsatta mål och eftersom din framgång är starkt beroende av nära samarbete med interna intressenter och leverantörer tror vi att du är en sann lagspelare och en utmärkt kommunikatör. Dessutom tror vi att du har:

* Förmåga att utveckla avtal för att stödja kommersiella intentioner
* Juridisk och kommersiell erfarenhet
* Bevisad förmåga att driva effektiva relationer med leverantörer
* Stort engagemang för att stödja och skapa energi i våra team
* God kännedom om ledningssystem, ERP-system
* Utmärkta färdigheter i tal och skrift på både engelska och svenskaOm Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område.

Kontaktuppgifter och ansökan

Vid intresse skickar du in din ansökan genom att klicka på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Cecilia Nisser via e-post: cecilia.nisser@jeffersonwells.se

Ansök nu

Junior KYC-analytiker till stort företag i Solna

Ekonomiassistent
Läs mer Apr 12
Nytt
Jefferson Wells söker nu en KYC-analytiker med stort engagemang till vår kund i Solna. Uppdraget förväntas börja nu i maj och pågår till sista september. Du kommer att bli anställd av oss på Jefferson Wells. Tjänsten är på heltid på plats på kontoret i Solna.

Om tjänsten:

Som junior know-your-customer (KYC)-analytiker kommer du att arbeta med att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara att:

* Uppdatera, samla in och analysera KYC-information.
* Utreda ägarförhållanden och verkliga förmånstagare.
* Kontrollera kunder mot PEP- och sanktionslistor.

Du kommer att vara en del av ett nordiskt AML-team där du kommer att arbeta tillsammans mot tydliga mål.

För att kvalificera dig för denna position ser vi att du:

* Har minst en kandidatexamen i företagsekonomi eller juridik, eller relevant arbetslivserfarenhet från liknande uppgifter.
* Talar och skriver flytande svenska och engelska.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att arbeta med KYC-relaterade uppgifter eller om du kan finska eller norska.

För att lyckas i denna position är du noggrann, tar ansvar för dina uppgifter och förstår vikten av know-your-customer-information.Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område.

Kontaktuppgifter och ansökan

Vid intresse skickar du in din ansökan genom att klicka på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Cecilia Nisser via e-post: cecilia.nisser@jeffersonwells.se.

Ansök nu

Chemist/Chemical Engineer R&D

Civilingenjör, kemiteknik
Läs mer Mar 4
FUCHS is the world's largest independent supplier of innovative lubrication solutions, covering almost every industry and application. Our products and solutions keep the world moving even though they are not always visible. What matters is that each of our over 6,000 employees in over 50 countries is visible - their entrepreneurial spirit, ideas, and skills are the foundation of our global business.

Chemist/Chemical Engineer R&D
Location: Västerhaninge

Your areas of responsibility:

- Play a vital role in driving product development projects, product modifications, administrate product formulations and contribute to the profitability and competitiveness of our product portfolio.
- Planning and execution of product development initiatives in collaboration with product management.,
- Giving advice and suggest resolutions to issues within product quality in relation to application or production, evaluation of new or alternative raw materials as examples.
- Build and leverage internal networks within FUCHS
- Participate in external technical forums to expand your knowledge base
- Provide essential product support to customers

Qualifications we are looking for:
- University degree in chemistry or chemical engineering
- Several years of experience in a relevant industry or role
- A deep interest in chemistry and curiosity how industrial lubricants are used by our customers.
- Good knowledge and understanding of customer needs
- Previous experience in product development of industrial chemical products is valuable
- The ability to make prioritizations and resolve issues effectively and with clarity.
- Since the role involves close collaboration with colleagues and other stakeholders, you are comfortable reaching out to other people and can quickly build a network of personal relations.
- a strong inner drive to achieve goals, and drive projects and tasks to completion according to plan.
- This role requires that you speak and write English and Swedish fluently.Do you have any questions? Anna.setterberg@jeffersonwells.se will be more than happy to answer them!

We work with ongoing selection, so feel free to send in your application as soon as possible, but no later than 2024-04-15.

We look forward to hearing from you!

Ansök nu

Act rekryterar en Miljöledare för hållbart byggande

Miljösamordnare/Miljökoordinator
Läs mer Mar 25
Act är idag ca 20 engagerade, uthålliga och kunniga specialister. Nu behöver de förstärka med ytterligare en miljöledare/hållbarhetsspecialist till sina projekt.

Act jobbar idag med större fastighetsägare, kommuner och andra byggherrar i stora, komplexa projekt. Byggherrestöd och hållbart byggande är deras expertis och beställarna delar deras värderingar kring långsiktighet och hållbarhet i såväl uppdrag som i den personliga rollen.

Om tjänsten

I din roll kommer du leda projektens arbete med strategiska och operativa hållbarhetsfrågor, från idéstadium, genom projektering och entreprenad, till överlämning och verifierad miljöcertifiering.

Som projektets miljösamordnare är det naturligt för dig att driva och samordna byggherrens hållbarhetsarbete genom hela byggprocessen och att ansvara för projektets hållbarhetscertifiering, men också att delta vid rondningar, inspektioner och revisioner.

Du är även beställarens stöd i frågor kring hållbarhetsstrategier, miljömål, materialval, kontakt med tillsynsmyndigheter, m.m. Du ställer krav på, ger råd till och samordnar projektdeltagare, för att säkerställa att projektens hållbarhetsmål uppfylls. Förutom en ledande och samordnande roll kan du även att bidra med punktinsatser och utredningar som specialist eller sakkunnig.

Vem söker vi?

Är du kund- och uppgiftsorienterad? Har du en yrkesstolthet och ett genuint intresse för att bygga hus på ett miljövänligt, energieffektivt och hållbart sätt? Är du personlig och bra på att samarbeta och känner en drivkraft och nyfikenhet att utvecklas i din roll och i dina kunskaper? Då har du egenskaper som vi söker hos en blivande kollega!

Utöver dina egenskaper som person söker vi dig som har följande erfarenheter:

* Du har god erfarenhet från byggbranschen och du behärskar projektets olika faser för ny- och ombyggnation och befintliga byggnader
* Vi söker dig med flera års erfarenhet som miljöledare, hållbarhetssamordnare eller andra liknande roller åt såväl privata som offentliga beställare i byggbranschen och med minst tre års relevant erfarenhet och djup kunskap inom något eller flera av certifieringssystemen.
* Vi förutsätter att du är certifierad inom Miljöbyggnad och det är meriterande om du har certifiering i Breeam In use och/eller NollCO2. Det är givetvis även positivt med certifiering eller god kännedom i något av de andra miljöledningssystemen för byggbranschen, t.ex. Leed eller Svanen.
* Vi ser gärna att du har relevant akademisk utbildning, t.ex. som högskole- eller civilingenjör, alternativt är YH-utbildad och har relevant arbetserfarenhet.
* Det är meriterande om du har god kunskap i modeller och beräkningstjänster för t.ex. klimatberäkningar, livscykelanalyser, energiprestanda, inneklimat eller dagsljus

För tjänsten krävs att du kan utrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

Om oss

Vi erbjuder ett utmanande, intressant och framförallt inspirerande arbete i en öppen och familjär gemenskap. Våra anställda ska trivas och ha en god work life balance. Vi värnar om vår kultur; vi är öppna, familjära och har en smittsam arbetsglädje. Våra medarbetare trivs hos oss, är stolta över bolaget och sin kompetens samt har engagemang och driv utöver det vanliga. Vår målsättning är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Act med Jefferson Wells Engineering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mattias Sahlström på 070 4000 25 eller på mattias.sahlstrom@jeffersonwells.se . Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till Sanoma Utbildning

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 27
Vill du arbeta i en organisation präglad av innovation, yrkesstolthet och engagemang och med den fasta övertygelsen om att erbjuda marknadens bästa läromedel? Har du ett intresse för skolans digitalisering och utveckling och trivs i en roll med mycket kundkontakt i skolans värld? Vill du vara med och bidra till att säkerställa bästa möjliga kundnöjdhet samt utveckla och förbättra etablerade processer och alltid sträva efter att nå en 'bäst i klassen' kundupplevelse? Sök då tjänsten som kundservicemedarbetare!

Sanoma - För dig som lär
Vi på Sanoma har skapat läromedel till svensk undervisning sedan 1993. Våra böcker och digitala läromedel används på mer än hälften av Sveriges skolor, vilket gör oss till en av landets största kunskapsförmedlare för barn, ungdomar och vuxna. Våra läromedel produceras av utbildade lärare, de är noggrant faktagranskade och anpassade till den svenska läroplanen. Vår vision är att göra det möjligt för alla lärare att på bästa sätt hjälpa varje elev att nå sin fulla potential.

Sanoma Utbildning är en del av Sanoma Learning, ett av Europas marknadsledande läromedelsföretag. Tillsammans utbildar vi över 20 miljoner elever.

Om rollen

Som kundservicemedarbetare får du en bred och varierad tjänst med fokus både på kundrelationer och interna kontakter. Rollen är utåtriktad men innefattar också en stor del administration. I tjänsten ingår även att tillsammans med teamet utveckla gruppens arbetssätt och processer i syfte att optimera resurser, minska sårbarheten och säkerställa hög kundnöjdhet.

Exempel på arbetsuppgifter:

* svara på kundfrågor och etablera goda kundrelationer genom olika kontaktkanaler
* skapa och hantera beställningar, returer och andra byten på uppdrag av kundens begäran
* administrera skolor, användare och licenser i alla våra digitala plattformar
* informera kunder om våra produkter och tjänster
* vägleda och utbilda kunder att förstå våra produkter och tjänster
* delta i produkt- och arbetsflödesutveckling

Du ingår i ett team som består av fem medarbetare, och rapporterar till kundservicechefen. Sanoma Utbildning sitter i nyrenoverade lokaler nära Södra station i Stockholm och har ca 80 anställda.

Vi söker

I denna rekrytering lägger vi stor vikt på personlighet och för en bra matchning ser vi gärna att du är en person som är kundcentrerad, gillar administrativa uppgifter, är strukturerad samt noggrann. Vi ser gärna att du är en person som är positiv, har god samarbetsförmåga och som gillar att stötta upp där det behövs. Du har god kommunikationsförmåga och är positiv och service-minded. För dig är kunden alltid i fokus och du har lätt för att snappa upp kundens behov som kan generera merförsäljning. Du kan planera ditt arbete och drivs av att utveckla redan befintliga processer och rutiner. Du lär dig snabbt och har en grundläggande förståelse för digitala produkter och system.

Kvalifikationer för tjänsten

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från kundservice, försäljning eller annan liknande serviceroll.

* Har god datorvana för att ge bästa service till våra kunder
* Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
* Goda administrativa kunskaper
* Bekväm med kundkontakt över mejl, chatt och telefon
* Proaktiv och nyfiken, samt har en känsla för försäljning.
* Har en fullständig gymnasieexamen

Vad kan vi erbjuda dig?

Arbetstiden är 37,75 h per vecka. För tjänsten tillämpas fast lön, tjänstepension, försäkringspaket via kollektivavtal och högt friskvårdsbidrag. Förlaget erbjuder ett omväxlande och varierande arbete på en arbetsplats med stort engagemang och mycket arbetsglädje. Tjänsten är en tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jefferson Wells. För frågor kontakta rekryteringskonsult Katarina Thomasson på katarina.thomasson@jeffersonwells.se alt. 070-231 28 05. Fackliga företrädare: Unionen, Sandra Fetouni, tfn: 08-587 642 14. SACO, Maria Renck, tfn: 070-848 81 84. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Försäljningscontroller till Samsung i Kista

Controller
Läs mer Apr 8
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Jefferson Wells men är ute hos vår kund Samsung och arbetar.

Som Försäljningscontroller kommer du att ha en avgörande roll i att koppla samman våra affärsstrategier/avtal med den faktiska kundprestationen och se till att kundernas validering och betalning sker på ett effektivt och tidseffektivt sätt.Varför ansluta dig till vårt team?

Försäljningscontrollteamet består av 10 analytiker och tillhör affärsstyrningsavdelningen och har som uppdrag att optimera försäljningen, hitta kostnadseffektivitet och förbättra vinsten. Vårt uppdrag är att säkerställa att alla avtalade kommersiella villkor och icke-avtalade försäljningsavtal/kampanjer valideras baserat på kundens prestanda på ett korrekt och tidseffektivt sätt.

Vi arbetar nära vår interna försäljningsavdelning, liksom våra kunder; stödjer interna och externa intressenter med tydlig vägledning om processerna och har god kontroll över aktuella olösta frågor och KPI:er. Vi har också ett gott samarbete med vårt BI-team som tillhandahåller väl underhållna databaser och system för att stödja vår komplexa valideringsdatamodell.

Vårt team driver även olika förbättringsprojekt med fokus på digitalisering och visualisering för att kontinuerligt anpassa våra processer till den dynamiska och snabbrörliga branschen.Vad kommer den här rollen att uppnå och vad kommer ditt arbetsområde att vara?

Som Försäljningscontrollanalytiker kommer du att vara ägare till dina kunder med god kontroll över deras försäljning och se till att validering och avräkningar utförs korrekt och effektivt.

I denna roll kommer man att främst supportera resterande team med nedan uppgifter.
- Fakturahantering
- Validering av fakturor
- Intern och extern kommunikation

Stor vikt kommer läggas på personlighet och kunskap inom datahantering och system. Viktigt att vara noggranna och kunna ta ansvar för uppgifterna.Vad behöver vi för den här rollen?

Vi skulle älska att arbeta med dig som är analytisk och noggrann, strukturerad, affärsinriktad och har bra kommunikationsförmåga. Du kommer att arbeta med olika system, därför är goda färdigheter i Excel tillsammans med intresse och förståelse för system och datauppsättningar avgörande för att lyckas i den här rollen.

Vi ser vidare att du minst har en kandidatexamen inom ekonomi eller motsvarande.

Som person har du hög ansvarskänsla samtidigt som du är bra på att arbeta med människor. Du är lösningsorienterad och ser utmaningar som möjligheter att utvecklas.

Andra fördelaktiga erfarenheter för att lyckas:

* SAP-kunskap (eller liknande ERP-system)
* Arbete med databaser
* Utmärkta kunskaper i engelska krävs, och god kunskap antingen i svenska eller koreanska är en fördel
* Erfarenhet av att arbeta/studera i en internationell/mångkulturell miljö.Detta är en tillfällig ersättningsposition för juni 2024 - januari 2025, och därför finns det ingen möjlighet att ta lång semester under sommaren.Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område.

Kontaktuppgifter och ansökan

Vid intresse skickar du in din ansökan genom att klicka på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Cecilia Nisser via e-post: cecilia.nisser@jeffersonwells.se.

Ansök nu

Ekonomer till Swedavia | Jefferson Wells

Redovisningsekonom
Läs mer Mar 27
Vi på Jefferson Wells söker just nu två ekonomer med minst tre års erfarenhet av redovisning/controlling till Swedavia för arbete med externt reglerade avgifter. Arbetet innebär bland annat att upprätta budget och prognoser för olika ersättningsslag samt följa upp utfall av kostnader och redovisa till Transportstyrelsen. Uppdraget är på heltid med start omgående och sträcker sig inledningsvis ett år framåt. Varmt välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells!

Det här är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd av oss på Jefferson Wells men arbetar hos Swedavia med möjlighet till distansarbete enligt överenskommelse. Uppdraget är på heltid med start omgående och pågår inledningsvis ett år med möjlighet till förlängning.

Om uppdraget
Vår kund har behov av en interimslösning med två ekonomer som ska arbeta med externt reglerade avgifter. Mer specifikt innebär detta:

* Vara kontaktperson till Transportstyrelsen och andra myndigheter avseende externt reglerade avgifter.
* Samordna Swedavias redovisning av kostnadsunderlag till Transportstyrelsen.
* Upprätta budget och prognoser för olika ersättningsslag.
* Följa upp utfall av kostnader och redovisa till Transportstyrelsen.
* Bevaka och tolka regelverk från Transportstyrelsen och omsätta dessa till anvisningar för Swedavia.
* Rådgivning till Swedavias medarbetare i frågor om externa avgifter.

Är du rätt person för uppdraget?
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi ser gärna att du är en driven person som tar dig an uppsatta mål och utmaningar med entusiasm. Du tar initiativ och arbetar självständigt med leverans och kvalitet i fokus. I en mångfacetterad miljö med många intressenter ställer vi höga krav på din förmåga att kommunicera, informera samt vara lyhörd för verksamhetens behov.

Utöver detta krävs:

* Högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande
* 3-5 års erfarenhet av arbete med redovisning eller controlling
* Mycket goda kunskaper i Excel och är en van användare av BI-verktyg
* Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
* God förmåga att ta fram rapporter och presentera dessa både muntligt och skriftligt

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område. Du kan anta uppdrag antingen som anställd konsult eller genom ditt eget företag.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta elin.ljungdahl@manpower.se.

Kort om uppdraget
Uppdragslängd: 1 år, med möjlighet till förlängning
Placeringsort: Arlanda, hybridarbete
Tillsättning: Omgående
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Sustainability Officer till Samsung i Kista

Marknadskommunikatör
Läs mer Apr 9
Letar du efter möjligheten att göra verklig skillnad och bli del av ett team som strävar efter att skapa det omöjliga? Hos Samsung drivs alla av en outtröttlig passion för excellens och en orubblig åtagande att utveckla marknadens bästa produkter och tjänster.

Vi hjälper Samsung med att hitta dig som vill bidra till att fortsätta berika och förenkla konsumenternas liv.

Uppdraget är tänkt att starta i början av maj och löper på under minst ett år med god chans till förlängning. Under perioden blir du anställd hos Jefferson Wells.Varför ansluta dig till teamet?

I rollen som Sustainability Officer kommer du arbeta inom hållbarhets- och företagsaffärsteamet, inom juridiska avdelningen på Samsung Electronics Nordic AB ("SENA"). Teamets huvuduppgift är att förbättra och utveckla Samsung Electronics (Nordic) hållbarhets- och företagsaffärer genom att stödja SENA-teamen inom alla produktdivisioner. Tillsammans med dig består teamet av en manager som leder arbetet, en Environmental Officer som ansvarar för miljörapportering och teamet stöds av externa konsulter inom allmänna frågor.Vad kommer du göra?

Som Sustainability Officer kommer du leda försäljningsstödet inom teamet och stödja olika hållbarhetsprojekt och initiativ samt hantera all marknadsföring och företagsvarumärkesaktiviteter inom hållbarhet. Du kommer också att vara involverad i SENA:s förberedande arbete och rapportering av CSRD. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

* Tvärdisciplinärt försäljningsstöd: tillhandahålla expertis och dokumentation inom hållbarhet för upphandlingar, kundförfrågningar, kontraktsprocesser, RFI med mera.
* Hantera företagsvarumärke och marknadsföringsaktiviteter inom hållbarhet.
* Projektledning av SENA:s hållbarhetsrapport och miljörapportering till nordiska myndigheter.
* Förberedande arbete och rapportering av CSRD, inklusive kontakt med externa byråer, kartläggning av relevant dokumentation och processer, och vara kontaktperson för interna intressenter.
* Säkerställa överensstämmelse med relevanta lagar och förordningar samt övervaka kommande nordiska och EU-lagar som påverkar SENA:s verksamhet.
* Skapa och presentera hållbarhetsträningar.Vad krävs för uppdragetl?

* Högre akademisk utbildning inom miljöteknik/hållbarhet och/eller marknadsföring och miljökommunikation.
* Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med hållbarhet, inklusive exempelvis miljörapportering och försäljnings-/marknadsföringsstöd.
* Projektledningserfarenhet i ett globalt företag; utmärkta kommunikationsfärdigheter; utmärkta kunskaper i PowerPoint; erfarenhet av presentationer.
* Kvalitetsfokuserad med öga för detaljer, utmärkta kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska, självsäker, flexibel, serviceinriktad, utan prestige.Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du mer än bara en anställning - du blir en del av en dynamisk gemenskap där vi sätter din karriär i fokus. Vi tror på att erbjuda mer än bara ett jobb; vi strävar efter att skapa en meningsfull och utvecklande arbetsmiljö för dig.

När du väljer att arbeta med oss, väljer du inte bara ett företag - du väljer en partner som står vid din sida genom hela din karriär. Vi erbjuder inte bara konkurrenskraftiga löner och förmåner som kollektivavtal, försäkringar och tjänstepensioner - vi erbjuder också en möjlighet att växa och utvecklas både personligt och professionellt.

Som konsult hos oss får du möjlighet att utforska olika branscher, utmana dig själv med olika arbetsuppgifter och lära känna olika människor. Vi tror på mångfald och ser det som en styrka att du kan arbeta i olika miljöer och sammanhang.

Men det är inte allt - vi vill också se till att du mår bra och är motiverad. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag för att stödja din hälsa och välmående. Dessutom har alla våra anställda tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU, så att du kan fortsätta utvecklas och växa i din roll.

Självklart finns vår dedikerade konsultchef alltid tillgänglig för att stödja dig genom hela din anställningsperiod. Din konsultchef kommer att vara din förtrogna partner, ansvarig för att du trivs på din arbetsplats och når dina mål. Välkommen till en arbetsplats där du inte bara är anställd - bli del av en gemenskap där din framgång är vår framgång. Ansök idag och låt oss tillsammans ta nästa steg i din karriär

Sök tjänsten idag

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Fant via e-post: maria.fant@manpower.se eller på 08-452 33 77. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Sales Manager inom kärnkraft till vår kund Fortum

Försäljningschef
Läs mer Apr 8
Vi samarbetar nu med Fortum för att hitta en konsult inom området försäljning.

Företagsbeskrivning:

Fortum Oyj är ett nordiskt energiföretag. Vårt syfte är att driva en värld där människor, företag och naturen trivs tillsammans. Vi är en av de renaste energiproducenterna i Europa och våra handlingar styrs av våra ambitiösa miljömål. Vi genererar och levererar ren energi på ett pålitligt sätt och hjälper industrier att avkarbonisera sina processer och växa. Våra kärnverksamheter i Norden omfattar effektiv, CO2-fri kraftproduktion samt tillförlitlig leverans av el och fjärrvärme till privata och företagskunder. För våra cirka 5 000 anställda åtar vi oss att vara en säker och inspirerande arbetsplats.

Din roll

I din roll som Sales Manager kommer du att ha ansvaret för marknadsföring och försäljning av Nuclear Services erbjudanden till de svenska kunderna i samarbete med affärsområdena. En viktig del av din roll kommer att vara att stärka deras samarbete med deras huvudkunder i Sverige, såsom kärnkraftverk och organisationer för hantering av kärnavfall. I rollen ingår en del inrikesresor till dessa kunder.

Detta är ett konsultuppdrag på 12 månader där du blir anställd av Jefferson Wells och är placerad på Fortum. Därefter finns det goda möjligheter till en anställning hos Fortum. Det är en hybridroll där placeringsorten är flexibel men Fortum har sitt huvudkontor i Solna. Ditt team är baserat i Finland och du förväntas resa dit sporadiskt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Påbörja samarbeten med kärnkraftsanläggningar i Sverige

- Stärka kundrelationerna

- Stödja andra affärsområden inom Nuclear Services i B2B-försäljnings- och marknadsaktiviteter.Vem är du?

Vi ser gärna att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom försäljningsområdet och minst 3 års erfarenhet från kärnkraftindustrin. Meriterande om du har ett etablerat nätverk inom branschen. Vi ser vidare att du har en ingenjörs- eller ekonomiutbildning på universitetsnivå. Svenska och engelska är ett krav vad gäller tal och skrift.

Som person ser vi att du är säljdriven, ansvarstagande och tålmodig. Du gillar utmaningar och är självgående som person. Framgång i rollen kommer också att kräva utmärkta kommunikations- och nätverksfärdigheter i en internationell affärsmiljö.Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område.

Kontaktuppgifter och ansökan

Vid intresse skickar du in din ansökan genom att klicka på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Cecilia Nisser via e-post: cecilia.nisser@jeffersonwells.se

Ansök nu

Technical Sales to CellMax

Key account manager
Läs mer Mar 21
CellMax Technologies AB, founded in 2001, disrupted the radio market when inventing High-Efficiency Base Station Antennas. Our antennas have undisputed #1 performance offering our customers best possible network performance and TCO. Today, our products are used by large mobile operators around the Globe.

We are a global company with supplies across the globe but cherish the small company spirit with a great open culture. Our Headquarter and R&D are based in Kista, Sweden, and our manufacturing is just outside Visby. More than 90% of the components in our products are produced in Sweden. CellMax Technologies AB is a privately held company. Read more at www.cellmax.com

We are looking for a highly motivated and driven individual with a passion for creating new business opportunities in a global market.

Do you have experience in cellular radio and want to be part of a forward-thinking company with an exciting premium brand? Then this could be the job for you!

Responsibilities:

As a Technical Sales, you will be part of an exciting development journey where you, as part of the Cellmax Sales & Product Management team, will be responsible for developing new business relationships with mobile operators globally. The main responsibility involves driving sales activities, including technical evaluations / Proof of Concepts and actively contributing to the success of our customers. The role is broad and varied and includes both business development and responsibility for developing our portfolio and products to meet the demand on the global market. As a Technical Sales, you will have close cooperation within the company, and you will work across all areas. The position involves global travel for customer or partner meetings. You will report to the head of sales and product management.

Qualifications:

We are looking for someone with a strong technical interest and an academic background, preferably in electrical engineering. It is a benefit if you have experience in driving sales and have a good understanding of how to create growth in a global market. To fit the role, we would like you to have knowledge and experience in access networks and/or the RF field and in cellular radio.

Personal qualities:

In the role of Technical Sales, you need to be proactive and have a good analytical ability combined with visionary thinking. You are focused on creating value for both the customer and CellMax and you contribute with a high energy level. You have good social skills where you win both customers' and colleagues' trust and respect. You are driven by business and have a knack for building trust with your customers. You are result-oriented, energetic and very communicative with good knowledge of both English and Swedish. You have a good business sense and understand structure and systems related to sales. Furthermore, you are unpretentious and enjoy working between strategic work and operational solutions.

We offer:

Do you want to be part of CellMax's exciting growth journey? Here you are offered an interesting and challenging position in a company on a global market with a recognized brand name and expected strong growth that you can contribute to, short decision-making paths and a positive corporate culture.

Contact:

In this recruitment, CellMax collaborates with Jefferson Wells. For questions, please contact recruitment consultant Katarina Thomasson on +46 70-231 28 05 or Katarina.thomasson@jeffersonwells.se. Welcome with your application!

Ansök nu

ServiceNow | Stockholm | Experis Academy

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Feb 26
Vill du jobba med digital transformation och automatisering av processer? Är du nyexaminerad inom IT och vill driva digitala förändringar hos marknadsledande bolag? Ge liv åt innovation och effektivitet med ServiceNow hos Experis Academy! Under nio veckors ServiceNow-utbildning på Experis Academy får du inte bara tillägna dig unik och efterfrågad kompetens, utan också en biljett till framtidens IT!

Vad är ServiceNow?

Upptäck den mångsidiga världen av ServiceNow - en ledande molnbaserad lösning som tar verksamheter till nya höjder! Från sina ursprung som ett kraftfullt ITSM-verktyg (IT Service Management-verktyg) har ServiceNow växt till en omfattande plattform som driver innovation och effektivitet över hela branschen. ServiceNow erbjuder en mångfald av lösningar inom finans, försäljning, HR, FSM, CRM och mer, vilket ger verktyg för att anpassa och förbättra arbetsflöden enligt unika behov. Med sina högt konfigurerbara funktioner och smidiga integrationer kan ServiceNow stödja befintliga system och hantera olika arbetsflöden, vilket gör det till den ultimata lösningen för att digitalisera och förbättra verksamheter världen över.

Varför ska du arbeta med ServiceNow?

ServiceNow är inte bara en plattform, utan kan också vara din biljett till framgång! Med dess banbrytande teknologi och enorma efterfrågan på marknaden är det inte konstigt att det anses vara ett av de hetaste karriärvalen. Som ServiceNow-utvecklare får du möjlighet att arbeta med en mångfald av tekniker och verktyg, från konfiguration av applikationer till integration med andra system och verktyg. Denna mångsidighet ger dig chansen att bredda och fördjupa din tekniska kompetens. Dessutom erbjuder karriärutveckling inom ServiceNow-ekosystemet en mängd olika möjligheter, från utvecklare till arkitekt eller projektledare.

Vad får du av att gå Experis ServiceNow Academy Program?

? Nio veckors betald ServiceNow-utbildning i högt tempo.

????? Fokus på den kompetens som arbetsmarknaden efterfrågar.

????? Lätt att avancera och bygga karriär!

???? Hög efterfrågan och bra lön.

???? Låg tröskel för dig som vill börja jobba med ServiceNow.

???? ServiceNow CSA-certifiering!

Du får en unik möjlighet att skaffa dig kompetens inom den nya teknologi som IT-branschen efterfrågar. Under nio intensiva veckor får du praktisk vidareutbildning som är anpassad efter arbetsmarknadens behov, och du får dessutom en trygg anställning efter programmet. Vårt gemensamma mål är att du ska kunna vidareutvecklas och bygga en långsiktig karriär tillsammans med oss och företaget du är hos. Vi tror på att ge dig som deltagare en unik upplevelse genom att förse dig med de verktyg och kunskaper som krävs för att lyckas.

Ett urval av teknologier du kommer att lära dig och få möjlighet till att börja jobba med under programmet är:

ITIL/ITSM-grunder och Javascript, ServiceNow Administration Fundamentals, implementering av ServiceNow-plattformen, IT Service Management (ITSM), script i ServiceNow Fundamentals, grundläggande applikationsutveckling, alla grunderna i tjänsteportalen.

Vem är vi på Experis Academy?

Experis Academy är en del av IT-konsultbolaget Experis, som i sin tur ingår i den internationella Manpower Group-koncernen. Vi som arbetar med detta koncept har omfattande erfarenhet av både HR och IT. Vårt Academy-program har vuxit och utvecklats genom åren, både i Sverige, Norden och i hela Europa. Vi har stor erfarenhet av att utbilda nyutexaminerade talanger inom branschen, och vi är duktiga på att matcha profiler med spännande uppdrag. Vi arbetar även mycket med coachning för att ge dig möjlighet att komplettera dina tekniska färdigheter med andra mjuka färdigheter som passar inom IT-branschen.

Vilka tidigare erfarenheter behöver du?

* Du behöver ha kandidatexamen inom datavetenskap, informationsteknik eller relaterat område.
* Du behöver vara bekant med Agile/Scrum-metodik.
* Du behöver ha flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:

* Bekant med JavaScript, Angular JS eller andra programmeringsspråk.
* Bekant med integrationer med REST/SOAP API:er eller andra integrationsmetoder.
* Bekant med ITIL-processer eller IT-tjänsthanteringskoncept.
* Bekant med ServiceNow-plattformen som användare eller ITSM-modul.

Vad behöver jag veta och göra för att söka?

Kursstart: Augusti 2024

Arbetstid: Heltid

Plats för utbildning och uppdrag: Stockholm

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande. För att öka dina möjligheter ser vi därför fram emot din ansökan så snart som möjligt! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på dara.tysani@se.experis.com om du har några frågor

Ansök nu

Miljö- & Tillståndsspecialist - förnybar energi

Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Läs mer Mar 19
Sveaskog tar ett strategiskt kliv in i branschen för förnyelsebar energi som ett led i att uppnå vår vision om att vara världsledande inom hållbart värdeskapande i skog och mark. Vi söker nu en erfaren, självgående och ambitiös miljö- och tillståndsspecialist som kan vara en viktig kugge i vårt renewable energy-team.

Välkommen till en grön värld av möjligheter hos oss på Sveaskog. Vi erbjuder dig skogen - en vacker arbetsplats och framför allt ett av våra viktigaste bidrag för att klara utmaningar kopplade till klimatförändringar och framtidens råvaruförsörjning. Nu söker vi dig som är teamorienterad och vill vara med oss på resan.

Vi erbjuder

Att arbeta på Sveaskog innebär stor frihet samtidigt som du förväntas ta ansvar, visa mod och vara nyfiken. I allas uppdrag ingår att ta ansvar för sin egen och verksamhetens utveckling samt att vara teamorienterad och en bra kollega. Vi kallar det aktivt medarbetarskap. Vi erbjuder dig attraktiva förmåner och en arbetsplats som kännetecknas av en vilja att du ska lyckas, där jämställdhet och hållbart arbetsliv står högt på agendan. Sveaskog eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning inom alla yrken i företaget.

Om tjänsten

Sveaskog tar ett strategiskt kliv in i branschen för förnyelsebar energi som ett led i att uppnå vår vision om att vara världsledande inom hållbart värdeskapande i skog och mark. Vi söker nu en erfaren, självgående och ambitiös miljö- och tillståndsspecialist som kan vara en viktig kugge i vårt renewable energy-team. Sveaskog har som mål att bli självförsörjande på egenproducerad solenergi men också att utveckla storskaliga solcellsparker på skogsmark, vilket ställer höga krav på att säkerställa en hållbar affär.Ansvarsområden* Säkerställa att verksamheten lever upp till ställda krav inom FSC, lagstiftning och Sveaskogs vision och policys kring ett hållbart och varierat skogsbruk.
* Internt miljöstöd vid lokaliseringsutredningen och lämplighetsanalys
* Kravställare till avtalspart vid arrendeavtal samt vid egen förändrad markanvändning
* Sveaskogs miljökoordinator vid tillståndsprocessen
* Miljöstöd under drifttiden för att säkerställa lämpliga skötselmetoder och förslag för att stärka områdets ekologiska värde
* Miljöstöd vid återställande av marken
* Ansvarar för att verksamheten kan utföras utan att förlora rådigheten för skogsbruksverksamheten på aktuella markområdenStationeringsort på något av Sveaskogs kontor. Resor till Stockholm och övriga delar av landet är vanligt förekommande.

Om dig

Vi söker en person med dokumenterad erfarenhet inom området och som är van att ta ett stort ansvar och driva processer framåt. Vi ser gärna att du är en strategisk, drivande och analytisk person som är duktig på kommunikation och att få med dig människor i ditt arbete.Utöver detta ser vi att du har:* Relevant akademisk utbildning eller motsvarande kompetens
* Erfarenhet av artskyddsutredningar kopplad till förändrad markanvändning.
* Erfarenhet av tillståndsprocessen och att bedöma påverkan på naturvärdet vid exploateringar.
* Erfarenhet av att arbeta med och driva projekt.
* Förståelse för ekosystemtjänstanalys och att skapa ekologiska värden
* Förståelse för naturvärdesinventering enligt svensk standardOm Sveaskog

Sveaskog är Sveriges största skogsägare och ägs av svenska staten. Bolaget äger 14 procent av Sveriges skogsmarker och har cirka 800 medarbetare runt om i landet. Våra kontor finns från Tärendö i norr till Osby i söder.Vill du veta mer om vår verksamhet, besök vår hemsida sveaskog.se.

Ansök nu

Storagespecialist, Regeringskansliet

Nätverkstekniker
Läs mer Mar 14
-

Datacenter och Nätinfrastruktur, Regeringskansliets IT-enhet, Förvaltningsavdelningen

Vill du arbeta med det som är viktigt på riktigt? Regeringskansliets IT-enhet har ett av de viktigaste uppdragen i landet, att stödja regeringen i dess arbete med att styra Sverige. Vi letar efter en storagespecialist som vill utveckla Regeringskansliets centrala lagringsmiljö och säkerställa en stabil drift. Har du erfarenhet av att arbeta med drift, underhåll och managering av storagemiljöer? Då kan vi erbjuda dig en självständig roll och spännande roll i händelsernas centrum.

Din arbetsdag. Sveriges morgondag.

Som storagespecialist med fokus den centrala lagrinsgmiljön ingår du i ett team som har ansvar för drift, förvaltning och utveckling av en global och komplex IT-miljö med högt ställda kontinuitets- och säkerhetskrav. Teamets ansvar omfattar servervirtualiseringsplattformen, storage, backup, samt Windows- och linux-servrarna.
Du kommer ansvara för livscykelhantering och kapacitetsplanering av storagemiljön samt agera ämnesexpert inom området. I din roll ingår även att arbeta med förbättringsåtgärder och utveckling inom området och hålla dig uppdaterad på produkterna genom omvärldsbevakning. Du kommer arbeta i projekt där du deltar både som teknisk rådgivare och områdesexpert.
I tjänsten ingår schemalagt beredskap samt arbete på vissa helger vid servicefönster

Du kommer tillsammans med ditt team bygga ny infrastruktur och livscykelhantera befintlig. Regeringskansliet står inför en spännande framtid med behov av automatisering och utveckling av arbetssätt. Vi bygger för att möta digitalisering av Regeringskansliets arbetsformer vilket ställer krav på robusta och säkra lösningar med hög tillgänglighet.

Läs mer om vår verksamhet på www.regeringen.se.

Din bakgrund

* Du har högskoleutbildning eller inom för tjänsten relevant erfarenhet vi bedömer som likvärdig.
* Erfarenhet att arbeta med drift, underhåll och installation av centrala storagesystem i fysiska Datacenter.
* Erfarenhet av SAN.
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har

* Tidigare erfarenhet av arbete med komplexa IT-miljöer.
* Erfarenhet från myndighet.
* Erfarenhet av storagesystem från HPE samt arbetat med drift/underhåll av linuxservrar.
* Kunskap av iSCSI och backuplösningar.

Dina egenskaper

Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är ansvarstagande med god förmåga att analysera och lösa problem. Du är även en god kommunikatör.

Övrigt

Våra anställningar är placerade i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du måste vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund. Beredskapstjänstgöring, resor till våra utlandsmyndigheter (ambassader och generalkonsulat) och visst arbete utanför ordinarie arbetstid förekommer.

Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess arbete med att styra Sverige och förverkliga sin politik. Här arbetar 4 800 personer, varav 600 utomlands. Regeringskansliet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång och vi arbetar aktivt för att vara en arbetsplats fri från diskriminering. Förvaltningsavdelningen ansvarar för myndighetsövergripande frågor som förändrings- och förnyelsearbete, ekonomi, arbetsgivarfrågor, kompetensförsörjning, kommunikation, säkerhet, it, bibliotek, arkiv och registratur samt för den gemensamma servicen i Regeringskansliet.

Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan! Senast den 8 april 2024. Kontakta rekryteringskonsult Carina Eyoma, carina.eyoma@se.experis.com, 073-086 22 75 på Experis IT.

Ansök nu

Nätverkstekniker | Stockholm

Nätverkstekniker
Läs mer Mar 20
Vill du jobba i en varierad roll och vara med och säkra en effektiv IT-infrastruktur för människor runt omkring dig? Som nätverkstekniker hos oss på Experis kommer du att möta en kultur där du själv är med och banar väg för din fortsatta karriär inom IT- och nätverksvärlden. Vi vill vara med på din resa, vill du vara med på vår?

Vi är idag beroende av att ha fungerande nätverk runt omkring oss. Vill du vara med och möjliggöra ett säkert, smidigt och effektivt nätverk för människor runt omkring dig? Som nätverkstekniker hos oss på Experis kommer du att möta en innehållsrik arbetsvardag.Du kommer att få jobba i en varierande roll där du har ansvar för IT-infrastrukturen och ha den strategiska blicken, du kommer att drifta, supportera och utveckla kundens nätverk, övervaka nätverk och utrustning samt dokumentera och rapportera. För att lösa problemen på bästa möjliga sätt kommer du att arbeta både självständigt och tätt tillsammans med dina kollegor på uppdrag hos våra samarbetspartners - något som också kommer att ge dig ett bredare nätverk och nya kunskaper. Sist men inte minst kommer du få möjligheten att grotta ned dig i nätverksvärlden och bli ännu bättre på det du gör, varje dag.För att trivas i rollen ser vi att du:

* Har minimum 3,5 års arbetslivserfarenhet inom nätverk
* Har kompetens inom switching, routing, brandväggar, TCP/IP, DNS och Cisco-produkter, samt ha erfarenhet av komplexa Ciscomiljöer
* Gärna ha certifieringar inom Cisco CCNA
* Har goda kommunikationsförmågor inom svenska och engelska, både skriftligt och muntligt
* Du som kandidat kommer också i denna process att genomgå bakgrundskontroll.Vem tror vi att du är som person?

Vi tror att du är kommunikativ, lyhörd med mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, på svenska såväl som på engelska. Som person är du även strukturerad, noggrann, analytisk och engagerad samt kan se saker ur ett helhetsperspektiv. Du är en person som vill framåt, brinner för att utvecklas och gillar att testa nya saker samt räds inte för att vidga dina vyer. Vi tror att du är lösningsorienterad, där du ser pusslet och faktiskt också vill lägga det. Sist men inte minst är det viktigt att du är samarbetsvillig - vi är ett team och tillsammans med dig vill vi lyckas!Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ellen Egnell på mejladressen ellen.egnell@se.experis. eller Dara Tysani på mejladressen dara.tysani@se.experis.com

Vi ser fram till vidare dialoger med dig!From

Ansök nu

Technical Sales to CellMax

Key account manager
Läs mer Mar 20
CellMax Technologies AB, founded in 2001, disrupted the radio market when inventing High-Efficiency Base Station Antennas. Our antennas have undisputed #1 performance offering our customers best possible network performance and TCO. Today, our products are used by large mobile operators around the Globe.

We are a global company with supplies across the globe but cherish the small company spirit with a great open culture. Our Headquarter and R&D are based in Kista, Sweden, and our manufacturing is just outside Visby. More than 90% of the components in our products are produced in Sweden.

CellMax Technologies AB is a privately held company. Read more at www.cellmax.com

We are looking for a highly motivated and driven individual with a passion for creating new business opportunities in a global market.

Do you have experience in cellular radio and want to be part of a forward-thinking company with an exciting premium brand? Then this could be the job for you!

Responsibilities:

As a Technical Sales, you will be part of an exciting development journey where you, as part of the Cellmax Sales & Product Management team, will be responsible for developing new business relationships with mobile operators globally.

The main responsibility involves driving sales activities, including technical evaluations / Proof of Concepts and actively contributing to the success of our customers. The role is broad and varied and includes both business development and responsibility for developing our portfolio and products to meet the demand on the global market.

As a Technical Sales, you will have close cooperation within the company, and you will work across all areas. The position involves global travel for customer or partner meetings. You will report to the head of sales and product management.Qualifications:

We are looking for someone with a strong technical interest and an academic background, preferably in electrical engineering. It is a benefit if you have experience in driving sales and have a good understanding of how to create growth in a global market. To fit the role, we would like you to have knowledge and experience in access networks and/or the RF field and in cellular radio.

Personal qualities:

In the role of Technical Sales, you need to be proactive and have a good analytical ability combined with visionary thinking. You are focused on creating value for both the customer and CellMax and you contribute with a high energy level. You have good social skills where you win both customers' and colleagues' trust and respect. You are driven by business and have a knack for building trust with your customers. You are result-oriented, energetic and very communicative with good knowledge of both English and Swedish. You have a good business sense and understand structure and systems related to sales. Furthermore, you are unpretentious and enjoy working between strategic work and operational solutions.

We offer:

Do you want to be part of CellMax's exciting growth journey? Here you are offered an interesting and challenging position in a company on a global market with a recognized brand name and expected strong growth that you can contribute to, short decision-making paths and a positive corporate culture.

Contact:

In this recruitment, CellMax collaborates with Jefferson Wells. For questions, please contact recruitment consultant Katarina Thomasson on +46 70-231 28 05 or Katarina.thomasson@jeffersonwells.se. Welcome with your application!

Ansök nu

Networkengineer | Stockholm | Experis

Nätverkstekniker
Läs mer Mar 20
Vill du jobba i en varierad roll och vara med och säkra en effektiv IT-infrastruktur för människor runt omkring dig? Som nätverkstekniker hos oss på Experis kommer du att möta en kultur där du själv är med och banar väg för din fortsatta karriär inom IT- och nätverksvärlden. Vi vill vara med på din resa, vill du vara med på vår?

Vi är idag beroende av att ha fungerande nätverk runt omkring oss. Vill du vara med och möjliggöra ett säkert, smidigt och effektivt nätverk för människor runt omkring dig? Som nätverkstekniker hos oss på Experis kommer du att möta en snabbföränderlig arbetsmiljö där du ständigt har möjlighet att lära dig nya tekniker.

Som nätverkstekniker hos oss kommer att få en varierande arbetsvardag där du får hantera en bredd av olika lösningar och tjänster. Du kommer att jobba tillsammans med ett engagerat team som alltid strävar efter att lyckas tillsammans. Här kommer ditt ansvar vara nätverksdrift och konfigurationer för att säkra en ett effektivt nätverk. För att installationsprocesserna ska genomföras så smidigt som möjligt finns leveransledare och projektresurser till hands. Dessa tar ett övergripande ansvar för hela implementationen och dess administrativa steg, så att du kan fokusera på det du är bäst på; nätverkstekniken.

Dina övergripande arbetsuppgifter kommer vara ..

* Konfiguration och driftsättning av WAN-lösningar
* Förbättring av redan implementerad lösning tillsammans med kundtekniker
* Konfiguration av routrar och switchar
* Routing (MPLS/BGP) mellan vårt backbone (PE) genom access-nät (xconnect/l2circuit/psuedowire) mot kundplacerad utrustning (CPE)
* Rådgivning och stödfunktion för organisationen gällande nätverksteknik
* Analys och förbättring av arbetsflöden

.. Och du kommer bland annat att konfigurera:

* IP VPN - L3VPN (VRF)
* Ethernet VPN - L2VPN (E-Line, E-LAN)
* Internet - Direct Internet Access/IP Transit
* SD-WAN

För att lösa problemen på bästa möjliga sätt kommer du att arbeta både självständigt och tätt tillsammans med dina kollegor på uppdrag hos våra samarbetspartners - något som också kommer att ge dig ett bredare nätverk och nya kunskaper. Sist men inte minst kommer du få möjligheten att grotta ned dig i nätverksvärlden och bli ännu bättre på det du gör, varje dag.

För att trivas i rollen ser vi att du:

* Har fullfört relevant utbildning inom nätverksteknik
* Har kompetens inom switching, routing, brandväggar, TCP/IP, DNS och Cisco-produkter
* Har certifieringar, t.ex. inom Cisco CCNA/CCNP
* Har goda kommunikationsförmågor inom svenska och engelska, både skriftligt och muntligt

Vem tror vi att du är som person?

Vi tror att du är kommunikativ, lyhörd med mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, på svenska såväl som på engelska. Som person är du även strukturerad, noggrann, analytisk och engagerad samt kan se saker ur ett helhetsperspektiv. Du är en person som vill framåt, brinner för att utvecklas och gillar att testa nya saker samt räds inte för att vidga dina vyer. Vi tror att du är lösningsorienterad, där du ser pusslet och faktiskt också vill lägga det. Sist men inte minst är det viktigt att du är samarbetsvillig - vi är ett team och tillsammans med dig vill vi lyckas!

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ellen Egnell på mejladressen ellen.egnell@se.experis. eller Dara Tysani på mejladressen dara.tysani@se.experis.com

Vi ser fram till vidare dialoger med dig!

Ansök nu

Teknisk Projektledare - Sol

Miljöcontroller
Läs mer Mar 19
Sveaskog tar ett strategiskt kliv in i branschen för förnyelsebar energi som ett led i att uppnå vår vision om att vara världsledande inom hållbart värdeskapande i skog och mark. Vi söker nu en erfaren, självgående och ambitiös teknisk projektledare som kan vara en viktig kugge i vårt Renewable Energy-team.

Välkommen till en grön värld av möjligheter hos oss på Sveaskog. Vi erbjuder dig skogen - en vacker arbetsplats och framför allt ett av våra viktigaste bidrag för att klara utmaningar kopplade till klimatförändringar och framtidens råvaruförsörjning. Nu söker vi dig som är teamorienterad och vill vara med oss på resan.

Vi erbjuder

Att arbeta på Sveaskog innebär stor frihet samtidigt som du förväntas ta ansvar, visa mod och vara nyfiken. I allas uppdrag ingår att ta ansvar för sin egen och verksamhetens utveckling samt att vara teamorienterad och en bra kollega. Vi kallar det aktivt medarbetarskap. Vi erbjuder dig attraktiva förmåner och en arbetsplats som kännetecknas av en vilja att du ska lyckas, där jämställdhet och hållbart arbetsliv står högt på agendan. Sveaskog eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning inom alla yrken i företaget.

Om tjänsten

Sveaskog tar ett strategiskt kliv in i branschen för förnyelsebar energi som ett led i att uppnå vår vision om att vara världsledande inom hållbart värdeskapande i skog och mark. Vi söker nu en erfaren, självgående och ambitiös teknisk projektledare som kan vara en viktig kugge i vårt Renewable Energy-team. Sveaskog har som mål att bli självförsörjande på egenproducerad solenergi men också att utveckla storskaliga solcellsparker på skogsmark, vilket ställer höga krav på att säkerställa en hållbar affär.Det huvudsakliga ansvaret är att driva utvecklingsprojekt inom energiområdet som en del i Sveaskogs arbete med att utveckla nya affärer inom förnyelsebar energi. I ansvaret ingår analys, utvärdering och framtagande av beslutsunderlag samt att genomföra beslutade projekt i nära samverkan med interna kollegor samt externa affärspartners och leverantörer.Stationeringsort på något av Sveaskogs kontor. Resor till Stockholm och övriga delar av landet är vanligt förekommande.

Om dig

Vi söker en person med dokumenterad erfarenhet inom området och som är van att ta ett stort ansvar och driva processer framåt. Vi ser gärna att du är en strategisk, drivande och affärsmässig person som är duktig på kommunikation och att få med dig människor i ditt arbete.Utöver detta ser vi att du har:* Relevant akademisk utbildning eller motsvarande kompetens
* Hög teknisk kompetens samt erfarenhet från liknande tjänster inom förnyelsebar energi
* Kompetens och erfarenhet av svensk och europeisk energimarknad
* Erfarenhet av projektledning, utveckling och drift med inriktning energi och teknikOm Sveaskog

Sveaskog är Sveriges största skogsägare och ägs av svenska staten. Bolaget äger 14 procent av Sveriges skogsmarker och har cirka 800 medarbetare runt om i landet. Våra kontor finns från Tärendö i norr till Osby i söder.Vill du veta mer om vår verksamhet, besök vår hemsida sveaskog.se.

Ansök nu

Arbetsmiljöspecialist, fokus på hälsa och säkerhet till SFAB

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Mar 27
Brinner du för arbetsmiljöfrågor och vill arbeta i en kultur som präglas av ett stort fokus på säkerhet? Inom SFAB ser vi arbetsmiljö som ett av våra högst prioriterande områden och söker dig som har engagemang, ambition och kunskap för att bidra till vårt fortsatta goda arbetsmiljöarbete inom våra områden projekt- och driftverksamhet.

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsmiljöspecialist är du avdelningens sakkunniga inom arbetsmiljöområdet vilket innebär en stor bredd och självständighet i arbetsuppgifter. Du är ett ovärderligt stöd till projekt- och driftverksamt samt till våra medarbetare i de pågående projekten, till exempel projektledare, driftpersonal och arbetsledare. Du bidrar med expertis i tidiga skeden, följer upp incidenter samt stöttar våra chefer i arbetsmiljöfrågor. Genom att göra kontinuerliga projektbesök, följa upp incidentrapporteringar, driva och utbilda personalen i förebyggande arbete inom arbetsmiljö bidrar du till vårt mål att vi skall ha noll olyckor på våra arbetsplatser.

Du bidrar även till att utveckla SFAB:s arbetsmiljöarbete tillsammans med dina kollegor från samtliga avdelningar. Det kan vara kortare projekt så som införande av nya krav, utföra interna revisioner enligt ISO 45 001 och underhålla vårt ledningssystem.

Din profil

I rollen som arbetsmiljöspecialist bidrar du med kunskap om systematiskt arbetsmiljöarbete, vilket kräver god kompetens och genuint intresse för området. Lämplig bakgrund är en högskoleutbildning inom arbetsmiljö med några års arbetslivserfarenhet inom arbetsmiljöområdet, alternativt annan utbildning i kombination med längre praktisk arbetsmiljöerfarenhet. Du har erfarenhet från bygg/anläggningsbranschen och det är meriterande med kunskap inom Bas-P/Bas-U.

Du trivs med att arbeta självständigt men även med att arbeta nära och tillsammans med våra anställda ute i produktion samt på kontoren. Du gillar även att arbeta flexibelt då dina arbetsuppgifter kommer att variera med allt ifrån operativt arbeta ute på våra projekt och med mera strategiska arbetsmiljöfrågor på central nivå. Du känner dig bekväm med att kommunicera både inför grupp och att ta enskilda samtal. Av den anledningen kräver vi god svenska i tal och skrift. Du är även en van användare av olika IT-system. Du vill bidra till vår vision om att skapa säkra och hälsosamma arbetsplatser utan olyckor.

Vi erbjuder

Här får ett spännande arbete i en organisation där miljö och utveckling står i fokus. Vi erbjuder flera olika förmåner t ex gym på arbetsplatsen, arbetstidsförkortning, attraktivt friskvårdsbidrag, lunchförmån, regelbundna hälsokontroller, sjukvårdsförsäkring samt ett förmånligt pensionsavtal och en aktiv personalklubb. Vi vet att våra medarbetare är nyckeln till framgång och nöjda kunder, därför arbetar vi medvetet för att vara en stimulerande och ansvarstagande arbetsplats, där kompetensutveckling och balans i livet är viktiga delar. Mångfald och jämställdhet hjälper oss att utvecklas och vi arbetar aktivt med hälsa och friskvård. Läs gärna mer på https://rekrytering.sfab.se/

Ytterligare information

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med placeringsort Norsborg. B-körkort fodras. SFAB arbetar inom samhällskritisk verksamhet och rekryteringsprocessen innehåller bakgrundskontroll och säkerhetsintervju.

Kontakt och ansökan:
I den här rekryteringen samarbetar SFAB med Jefferson Wells. För frågor, kontakta rekryteringskonsult Katarina Thomasson på 070-231 28 05 alt katarina.thomasson@jeffersonwells.se.

SFAB

SFABs verksamhet spelar en betydande roll i den cirkulära ekonomin. Vi bidrar till en trygg och klimatsmart energianvändning, hållbar samhällsutveckling samtidigt som vi tar ansvar för vår omvärld. Vi levererar energi till två tredjedelar av de som bor och verkar i Huddinge-, Botkyrka- och Salems kommuner - en av Sveriges mest expansiva regioner vad gäller nybyggnation av både bostäder och arbetsplatser. När regionen expanderar behövs energilösningar som kan möta det växande behovet av värme och kyla, och då är vi den naturliga och lokala energipartnern som skapar resurssmarta lösningar som är bra för kunden, oss och klimatet. Vi är stolta över vår fjärrvärme och fjärrkyla.

SFAB har en årlig omsättning på ca 700 miljoner kronor och en total energileverans på ca 1 TWh samt ingår i en koncern, Södertörns Energi, med en årlig omsättning på ca 3 miljarder kronor. Förutom fjärrvärme ingår även energikonsultativa tjänster, service och kyla i produktsortimentet. Bolaget är certifierat enligt miljöstandarden ISO 14001 samt ledningssystemet för medarbetare ISO 45001.

Ansök nu

Kommunikatör/webbredaktör | Myndighet

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Mar 27
Vi på Jefferson Wells söker just nu en kommunikatör/webbredaktör med minst tre års erfarenhet till ett uppdrag hos en myndighet i Stockholm med start i början maj. Vi söker dig med goda kunskaper inom digital kommunikation och sociala medier, och ser gärna att du har ett par års erfarenhet inom filmproduktion. Välkommen med din ansökan redan idag!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Jefferson Wells men arbetar hos vår kund som är en myndighet med kontor i Hammarby sjöstad. Arbetet är på heltid med start i början av maj. Uppdraget pågår inledningsvis till sista november med möjlighet till förlängning.

Om uppdraget som kommunikatör/webbredaktör
Som kommunikatör/webbredaktör hos vår kund kommer du tillhöra enheten för digitala kanaler som är en del av kommunikationsenheten. Kommunikationsenheten ansvarar bland annat för att genomföra och följa upp kommunikation genom t.ex. kommunikationsplanering, målgruppsanalyser och kommunikationsaktiviteter.

Enheten för digitala kanaler har helhetsansvar för utveckling och optimering av myndighetens digitala kommunikationskanaler utifrån verksamhetens mål och användarnas behov samt ansvarar för analys och effektstyrning av våra digitala kommunikationskanaler, framför allt webbplatser och sociala medier. I uppdraget kommer du utföra löpande operativa och strategiska kommunikationsaktiviteter vid uppkomna behov samt hantera löpande webbpublicering på extern webbplats och för intranätet.

Detta kan bland annat innebära följande

* Webbpublicering på framförallt på myndighetens hemsida och intranät i Optimizely (tidigare EpiServer)
* Internt och externt kommunikationsarbete på strategisk och operativ nivå.
* Utföra kommunikationsaktiviteter i samband med fysiska och/eller digitala möten/konferenser
* Producera och redigera innehåll (som exempelvis text, filmer, foton, ljud) till Naturvårdsverkets kommunikationskanaler.
* Kommunikationsstöd och rådgivning till verksamheten

Är du rätt person för jobbet?
Rollen som kommunikatör/webbredaktör innebär att du arbetar både självständigt och i team och det är därför viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person är du självständig, driven och ödmjuk. Vidare omvärldsbevakar du och har koll på hur kommunikatörsrollen utvecklas.

Utöver detta krävs

* Högskoleutbildning inom media och kommunikation eller likvärdigt
* Minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete som är relevant för uppdraget
* Kunskap inom digitalt kommunikation samt sociala medier
* Goda kunskaper om webbpublicering (expempelvis Optimizely/EpiServer)
* Goda kunskaper i MS Office
* Goda kunskaper i redigeringsverktyg (exempelvis Photoshop m.fl)
* Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har

* Minst två års arbetserfarenhet av filmproduktion avseende intervjufilmer och liknande för digital publicering
* Minst två års erfarenhet av digital publicering av text, foto och film
* Minst två års erfarenhet av olika typer av textproduktion t.ex. fakta, redaktionellt och för sociala medier
* Minst ett års erfarenhet av arbete på myndighet

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område. Du kan anta uppdrag antingen som anställd konsult eller genom ditt eget företag.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta elin.ljungdahl@manpower.se.

Kort om uppdraget
Uppdragslängd: till 2024-11-30 med möjlighet till förlängning
Tillsättning: Början av maj
Placeringsort: Stockholm
Omfattning: 100%

Ansök nu

Traineeprogram Experis Academy | Augusti 2024 | Stockholm

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 6
Lockas du av tanken att stärka ditt programmeringskunnande som nyutexaminerad inom IT? Experis Academy erbjuder ett skräddarsytt program som rustar dig med de verktyg du behöver för att lyckas både på kort och lång sikt. Är du redo att bygga på din tekniska kompetens och lösa problem som utmanar dig?

Experis Academy ger dig möjlighet att forma din framtid genom vårt unika program som anpassas efter dina ambitioner och kunskapsnivå. Under sommaren 2024 erbjuder vi två spännande inriktningar:

Fullstack Java/JavaScript

Fullstack .NET/JavaScriptVarför Experis Academy?

Möjlighet att påverka starten på din karriär: Vi tror på att du själv ska ha inflytande över din vardag. Välj den inriktning som inspirerar dig mest och där du ser din framtid växa.

Praktisk vidareutbildning: Under tre intensiva månader får du en hands-on utbildning som matchar branschens efterfrågan, med fokus på de senaste teknologierna.

Trygg anställning: Både under och efter programmet erbjuds du en stabil anställning med schyssta villkor, där du får möjlighet att utvecklas vidare tillsammans med både oss och det företag du placeras hos.Vad erbjuder Experis Academy:

Lön, kompetensutveckling och handledning: Under de tre utbildningsmånaderna får du ersättning och professionell handledning inom IT.

Accelerated Learning: En utbildning med högt tempo och praktiska övningar, enligt Accelerated Learning-metodiken.

Specialiseringsperiod: Efter utbildningen väntar en 12-månaders specialiseringsperiod hos ett företag i din region, där du kan fördjupa och applicera dina nyvunna färdigheter.

Möjlighet till anställning: Chansen att bli anställd hos det företag där du arbetar efter den specialiseringsperioden.

Erfarna lärare: Våra lärare är erfarna seniora utvecklare med gedigen erfarenhet från både akademin och näringslivet.

Extern certifiering: Möjlighet att ta extern certifiering inom din valda inriktning.

Nätverkande: Skapa värdefulla kontakter och bygg relationer med likasinnade individer inom branschen.Teknologier du kommer att lära dig beroende på inriktning:

Fullstack Java/[removed]

Java, Spring, Hibernate, REST, Apache Tomcat, SOAP, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, Scrum.

Fullstack .NET/[removed]

.NET, ASP.NET, Azure, Google Cloud, AWS, REST, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, Scrum.Vem söker vi?

Vi söker dig med:

En 3-5 årig utbildnign från universitet/högskola inom ett IT-relaterat område inom de senaste 2 åren eller en 2-årig utbildning från yrkeshögskola inom programmering.

Motivation att lösa komplexa problem och ett sinne för logik.

Passion för kodning.

Ambitioner att arbeta som fullstackutvecklare eller systemutvecklare.

Förmågan att samarbeta och ständigt söka nya utmaningar.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Kursstart: Augusti 2024
Arbetstid: Heltid vardagar, 08:00-17:00Plats för utbildning och uppdrag:

Vi genomför programmet i Stockholm, Göteborg, Växjö, Skövde och Karlskrona. Antalet platser per inriktning och ort kan variera.

Låter detta intressant? Sök redan idag! Urval sker löpande med selekteringsstart från februari. För att öka dina möjligheter ser vi därför fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på Academy@se.experis.com om du har några frågor.

Ansök nu

IT-support & Övervakningskonsult | Stockholm | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 15
Är du redo att ta plats i en dynamisk arbetsmiljö där varje insats du gör spelar en avgörande roll? Detta uppdrag erbjuder en unik möjlighet att vara en del av något större, där ditt engagemang inte bara uppskattas utan också behövs. Kom och bli en del av vårt team, där vi tillsammans arbetar för att göra samhället möjligt!

Din uppgift

Din huvudsakliga uppgift är att övervaka system och aktivt delta i förbättringsprocessen för att säkerställa hög kvalitet, effektivitet och tillgänglighet hos olika system. Ditt uppdrag är baserat i Stockholm och du kommer att arbeta i ett team som är dedikerat att säkerställa att samhällskritiska system fungerar som de ska. Teamet är tillgängligt dygnet runt för att hantera eventuella incidenter och för att säkerställa att systemen fungerar oavsett tid på dygnet. Flexibilitet när det gäller arbetstider är nödvändigt för att möta de dynamiska behoven och för att säkerställa en kontinuerlig övervakning och support av systemen. Din roll är avgörande för att bidra till att samhällskritiska system förblir stabila och tillgängliga för användarna när det behövs som mest.

Profil

* Eftergymnasial utbildning med IT-inriktning och/eller arbetslivserfarenhet inom området.
* Du har grundläggande kunskaper om IT-miljöer.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med övervakning eller monitorering av IT-system.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Sök tjänsten idag!

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Dara Tysani på dara.tysani@se.experis.com eller Ellen Egnell på ellen.egnell@se.experis.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Interim kommunikationschef | Myndighet

Informationschef/Kommunikationschef
Läs mer Mar 13
Vi söker en interim kommunikationschef till en myndighet i Stockholm. Har du minst 3 års relevant erfarenhet av konsultuppdrag i ledande befattning inom kommunikationsområdet? Då kan det vara dig vi söker! I uppdraget kommer du leda det dagliga arbetet vid kommunikationsenheten och genomföra vissa identifierade utvecklingsinsatser inom kommunikationsområdet. Uppdraget är på heltid med start under april/maj. Varmt välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells!

Det här är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd hos oss på Jefferson Wells eller genom ditt eget företag men arbetar hos vår kund som är en myndighet i Stockholm. Arbetet är på heltid med start senast den 15 maj. Uppdraget väntas pågå till årsskiftet med möjlighet till förlängning.

Om uppdraget
Myndighetens behov syftar till att under en period ta in en interim kommunikationschef som ska leda det dagliga arbetet vid kommunikationsenheten vilket innebär personalansvar medarbetarna vid enheten samt att genomföra vissa identifierade utvecklingsinsatser inom kommunikationsområdet.

Kommunikationsenheten har följande ansvar och uppgifter:

* Strategi och kommunikationsplanering
* Marknadsföring och främjande arbete
* Press, pr och opinion
* Digitala kanaler
* Eventansvar och planering
* Produktion och stöd vid rörliga medier
* Ansvar för myndighetens visuella identitet
* Klarspråk och översättningar
* Kriskommunikation
* Samordning av myndighetsgemensamma kommunikationsverktyg

För mer information om uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef, Elin Ljungdahl, via mail elin.ljungdahl@manpower.se alternativt telefon: 08-452 33 02.

Är du rätt person för uppdraget?
Till vår kund söker vi dig som har förmåga att skapa engagemang och delaktighet genom tillitsbaserat ledarskap. Du är kommunikativ och tydlig. Du är lyhörd och samarbetsorienterad med mycket god förmåga att skapa förtroende och bygga relationer. Vidare har du förmåga att strukturera arbetet och nå konkreta resultat.

Utöver detta krävs

* en avslutad högskoleutbildning inom kommunikation eller annan utbildning som myndigheten bedömer som likvärdig.
* minst 3 års sammanlagd relevant arbetslivserfarenhet i ledande befattning inom kommunikationsområdet under senaste 10 åren (referensuppdrag krävs)
* mycket god förmåga att samverka och leda
* att du är strukturerad, lösningsorienterad och ha en hög grad av kvalitetsmedvetenhet
* tillgänglighet för uppdragsstart under perioden 15 april - 15 maj

Det är meriterande om du har

* stor erfarenhet av digital utveckling och av att konsolidera webbplatser.
* god erfarenhet av att leda och strukturera en verksamhet där prioriteringar behöver göras utifrån en strategisk riktning och minskade resurser.
* stor erfarenhet av integrerad kommunikation samt effektivisering av innehållsproduktion för olika kanalert.ex. nyhetsbrev, sociala medier och webb.

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område. Du kan anta uppdrag antingen som anställd konsult eller genom ditt eget företag.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.
Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta elin.ljungdahl@manpower.se.

Kort om uppdraget
Uppdragslängd: till 31 december 2024, med möjlighet till förlängning
Placeringsort: Stockholm
Tillsättning: Start mellan 15 april - 15 maj
Omfattning: 100%

Ansök nu

VMware-tekniker, Regeringskansliet

Nätverkstekniker
Läs mer Mar 14
-

Datacenter och Nätinfrastruktur, Regeringskansliets IT-enhet, Förvaltningsavdelningen

Vill du arbeta med det som är viktigt på riktigt? Regeringskansliets IT-enhet har ett av de viktigaste uppdragen i landet, att stödja regeringen i dess arbete med att styra Sverige. Vi letar efter en VMwaretekniker som vill utveckla Regeringskansliets virtualiseringsmiljö och säkerställa en stabil drift. Har du erfarenhet av att arbeta med VMware i komplexa datacentermiljöer? Då kan vi erbjuda dig en självständig och spännande roll i händelsernas centrum.

Din arbetsdag. Sveriges morgondag.

Som teknikpecialist med fokus på VMware kommer du ingå i ett team med ansvar för drift, förvaltning och utveckling av en global och komplex IT-miljö med högt ställda kontinuitets- och säkerhetskrav. Teamets ansvar omfattar servervirtualiseringsplattformen, storage, backup, samt Windows- och linux-servrarna.

Du kommer ansvara för livscykelhantering och kapacitetsplanering av virtualiseringsplattformen samt agera ämnesexpert inom området. I din roll ingår även att arbeta med förbättringsåtgärder och utveckling inom området och hålla dig uppdaterad på produkterna genom omvärldsbevakning. Du kommer arbeta i projekt där du deltar både som teknisk rådgivare och områdesexpert.
I tjänsten ingår schemalagt beredskap samt arbete på vissa helger vid servicefönster

Du kommer tillsammans med ditt team bygga ny infrastruktur och livscykelhantera befintlig. Regeringskansliet står inför en spännande framtid med behov av automatisering och utveckling av arbetssätt. Vi bygger för att möta digitalisering av Regeringskansliets arbetsformer vilket ställer krav på robusta och säkra lösningar med hög tillgänglighet.

Läs mer om vår verksamhet på www.regeringen.se.

Din bakgrund

* Du har utbildning inom för tjänsten relevant område eller erfarenhet vi bedömer som likvärdig.
* Du har mycket goda kunskaper inom VMware vSphere såsom: drift, underhåll, felsökning, installation, design och managering.
* Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har

* Högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant.
* VMware certifieringar och erfarenhet av arbete i komplexa, globalt spridda datacentermiljöer.
* Besitter kunskap inom Windows och/eller Linux serverdrift samt inom storage, och backup.
* Kunskap inom containerteknologi, t.ex. RedHat OpenShift, är det lika så meriterande.

Dina egenskaper
Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är ansvarstagande med god förmåga att analysera och lösa problem. Du är även en god kommunikatör.

Övrigt
Våra anställningar är placerade i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du måste vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund. Beredskapstjänstgöring, resor till våra utlandsmyndigheter (ambassader och generalkonsulat) och visst arbete utanför ordinarie arbetstid förekommer.

Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan! Senast den 18 april 2024. Kontakta rekryteringskonsult Carina Eyoma, carina.eyoma@se.experis.com, 073-086 22 75 på Experis IT.

Ansök nu

Jurist till universitet | Jefferson Wells

Affärsjurist
Läs mer Mar 12
Är du jurist eller har annan relevant högskoleutbildning med ett eller ett par års arbetslivserfarenhet och är på jakt efter ditt nästa jobb? Vi på Jefferson Wells söker just nu en jurist till ett universitet i Stockholm. Du kommer bland annat arbeta med förhandling och upprättning av forskningsavtal. Uppdraget startar snarast möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Jefferson Wells men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt och pågår inledningsvis till 31 augusti med möjlighet till förlängning.

Om uppdraget som jurist
Enheten tillhör avdelningen för forskningsstöd hos vår kund och arbetar med att förhandla och upprätta i huvudsak universitetets forskningsavtal med externa parter. I uppdraget kommer du att bistå övriga affärsjurister med vissa typer av forskningsavtal, andra avtalstyper och civilrättsliga frågeställningar, främst inom området för immaterialrätt (forskningsresultat), samt ha administrativa uppgifter.

Arbetet sker i huvudsak på svenska på plats hos vår kund, samt i huvudsak på engelska gentemot externa parter som universitetet samverkar med inom ramen för forskning. Vår kund deltar i komplexa forsknings- och samverkansprojekt och affärsjuristerna arbetar med internationell avtalsjuridik utifrån svenska förvaltningsjuridiska ramar.

Du kommer att få vägledning av chef men även av övriga affärsjurister på enheten, samt av forskningshandläggare på avdelningen.

Mer specifikt kommer du arbeta med

* självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis
* göra utredningar och granska underlag
* upprätta kontrakt och andra rättsliga handlingar
* bistå med rådgivning på för området gällande rätt
* arbete av utredande och/eller samordnande karaktär
* genomföra och följa upp aktiviteter.

Är du den vi söker?
Till det här uppdraget söker vi dig som är självgående, har hög integritet samt är serviceinriktad. Utöver detta är det viktigt att du är initiativtagande och kvalitetsmedveten i ditt arbete samt har lätt för att samarbeta med andra.

I övrigt krävs

* jur kand., juristexamen och minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som jurist, alternativt högskoleutbildning eller likvärdig utbildning och minst tre (3 års) arbetslivserfarenhet av liknande arbete
* goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
* kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område. Du kan anta uppdrag antingen som anställd konsult eller genom ditt eget företag.

Kontaktuppgifter och ansökan
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Elin Ljungdahl via e-post: elin.ljungdahl@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information
Tillsättning: Omgående
Uppdragslängd: till 2024-08-31, med möjlighet till förlängning
Placeringsort: Stockholm
Typ av anställning: Konsultuppdrag
Omfattning: Heltid

Ansök nu

SJ Division Fordon söker Masterdatahanterare SAP

Backofficepersonal
Läs mer Mar 12
I snart 170 år har vi på SJ fört människor närmare varandra och bundit samman landet. Det är ett arv vi värdesätter, men vår resa har bara börjat. Tillsammans skapar vi dagens - och morgondagens resande. Följer du med?

Är du i början på din karriär och vill arbeta med masterdata? SJs division Fordon söker en masterdatahanterare för att förvalta och vidareutveckla våra fordonsförvaltningssystem som är uppbyggt i SAP. SJ har genomfört flera stora utvecklingsprojekt de senaste åren och investerar framåt i nya snabbtåg och nya regionaltåg. För att möta upp ökade behov behöver vi nu förstärka vår organisation. Läs mer om tjänsten och vad vi kan erbjuda dig nedan!

Din kommande roll
Som masterdatahanterare förvaltar du grunddata gällande underhåll, leverantörssamverkan, tjänster och material för fordon och komponenter.

Rollen innebär:

* Uppdatera och distribuera underhållsplaner både internt och mot underhållsleverantör.
* Daglig kontakt med IT-förvaltning och användare av systemet.
* Ingå i utvecklingsprojekt.
* Utveckla processer och den förvaltning du arbetar med.


Som masterdatahanterare ingår du i Division Fordon. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Vi gör skillnad
Som medarbetare i SJ-koncernen är du vår viktigaste ambassadör. Hos oss har du varje dag möjlighet att påverka och göra skillnad i våra resenärers liv. Tillsammans med engagerade kollegor skapar du värde för företaget och arbetar för ett hållbart samhälle.Vi är stolta
Vi vet hur viktigt det är att alla medarbetare är med på vår gemensamma resa, känner sig inkluderade och förstår vart vi är på väg. Vi bryr oss och tar hand om varandra. Tillsammans skapar vi ett SJ för alla - och gläds över förmånen att arbeta på ett företag vi är stolta över.Vi utvecklas tillsammans
På SJ är en arbetsdag sällan den andra lik. Som medarbetare möter du både utmaningar och möjligheter. Vi tror på samarbete och kontinuerligt lärande och strävar hela tiden efter att förbättra våra arbetsverktyg, vår produkt och fordonsflotta.Några av våra förmåner inom SJ


Friskvård, Tågresor, Försäkringar, Pensionsvård, Rabatter.Förväntningar på den vi söker
Vi söker dig som är i början av din karriär alternativt har ett par års erfarenhet av masterdatahantering. Du har ett tekniskt intresse och förståelse för tekniska system samt ett stort sinne för struktur. Du är strukturerad och noggrann och har förmåga att hantera flera aktiviteter parallellt. Det är viktigt att du passar in i teamet, att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående i ditt arbete. Vidare har du en kommunikativ förmåga och kan snabbt sätta dig in i användarens perspektiv.

Kvalifikationer

* Högskoleingenjörsexamen eller motsvarade erfarenhet
* Utbildning inom logistik eller motsvarande erfarenhet
* Erfarenhet av SAP eller motsvarande större ERP-system/affärssystem
* God svenska och engelska i både tal och skrift


Meriterande

* Arbetat i järnvägsbranschen


Ansökan och information
Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.SJ för människor närmare varandra, varje dag.

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande - framtidens sätt att resa. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, Norge, liksom Skandinaviens huvudstäder och varje dag möts våra kunder och medarbetare på någon av våra 1500 avgångar från över 400 stationer. SJ ägs av svenska staten och har som uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg.

Ansök nu

Onsite Manager | Stockholm | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 12
Är du en problemlösare som gillar att coacha och guida andra? Som Onsite manager hos oss på Experis får du möjlighet att växa, utvecklas och utmanas - detta tillsammans med ditt team.

Arbetsbeskrivning

Motiveras du av att inspirera och lyfta andra? Är du en teknik-guru utan dess like som drivs av att hjälpa andra med din tekniska kompetens? Som Onsite manager hos oss på Experis öppnas dörren till en miljö där utveckling är i fokus och där du samtidigt får möjligheten att leda och lösa ditt teams såväl som kundens tekniska utmaningar. I din arbetsvardag kommer du att ansvara för ditt servicedeskteam och säkerställa en högkvalitativ supportupplevelse. För att effektivt lösa dessa utmaningar kommer du att arbeta både strategiskt och operativt, vilket ger dig möjligheten att utveckla både dig själv och ditt team.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

* Utbildning och kompetenshöjning:
- Ge kontinuerlig feedback för att säkerställa hög kvalitet i servicen och leveransen.
- Planera för utbildning och kompetenshöjningsinsatser.

* "Best Practice" föredöme:
- Sprid och säkerställ att bästa praxis implementeras och följs.
- Delta aktivt i att främja och upprätthålla standarder för tjänstekvaliteten.

* Tekniskt stöd för servicedesken:
- Fungera som tekniskt stöd för gruppen.
- Besvara tekniska frågor och bidra med din kunskap i komplexa ärenden.

* Identifiering av trender och förbättringsåtgärder:
- Identifiera trender och analysera samt föreslå förbättringsåtgärder för att optimera effektiviteten.

* Agilt Förbättringsarbete:
- Driv agilt förbättringsarbete tillsammans med gruppen.
- Identifiera och genomför gemensamma förbättringsåtgärder för att ständigt förbättra servicenivån.

* Projektdeltagande:
- Delta aktivt i servicedeskrelaterade projekt vid behov.
- Samverka med andra teammedlemmar för att säkerställa framgångsrik projektgenomförande.

Vi tänker oss att du har:

* Minst 2 års arbetserfarenhet inom servicedesk
* Varit ansvarig och handlett ett servicedesk-team tidigare
* Minst 2 års erfarenhet inom ITIL-miljöer
* God kunskap inom Windows-miljön
* Goda kunskaper i Microsoft Office
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vem är du?

Vi tror att du är flexibel, ansvarstagande och har ett starkt tekniskt intresse. Din noggrannhet, serviceinriktning och förmåga att kommunicera med olika personligheter är avgörande. Det viktigaste för oss är din positiva inställning, drivkraft och vilja att gå framåt!

Om Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Gör Din Ansökan Redan Idag

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ellen Egnell på mailadress ellen.egnell@se.experis.com eller Dara Tysani på mailadress dara.tysani@se.experis.com.

Ansök nu

Inköpschef apoteket hjärtat

Inköpsledare
Läs mer Apr 5
Brinner du för att driva strategiskt, taktiskt och operativt inköpsarbete? Trivs du i en dynamisk miljö där du kan forma framgången för egna varumärkesprodukter? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Uppdraget är tänkt att starta så snart som möjligt och löper på fram till sista augusti 2024. Under uppdraget blir du anställd hos Jefferson Wells.

Uppdraget

Som Inköpschef för EMV kommer du leda strategiska, taktiska och operativa inköpsaktiviteterna för Apotek Hjärtats egna varumärkesprodukter. Ditt huvudsakliga fokus kommer att ligga på kategorier som hudvård, skönhet, vitaminer och kosttillskott. Du kommer att ansvara för att skapa ett konkurrenskraftigt och lönsamt erbjudande för våra apotek och e-handelsplattformar, i linje med övergripande strategier och mål.

Viktiga ansvarsområden:

* Utveckla och upprätthålla en strategi för inköp av leverantörer, inklusive att hitta nya leverantörer vid behov.
* Skapa inköpsplaner för förhandlingar både på kort och lång sikt.
* Driva samarbete och förhandlingar med leverantörer för att säkerställa fördelaktiga villkor.
* Övervaka operativa inköpsaktiviteter såsom rapportering, avtalsadministration och dokumentation från leverantörer samt delta i testning vid produktutveckling.

Den här rollen erbjuder en spännande möjlighet att bidra till tillväxten och framgången för Apotek Hjärtats egen varumärkesverksamhet. Om du är en strategisk tänkare med passion för att driva resultat vill vi höra från dig!

Om dig

Vi letar efter dig med en högskoleutbildning inom ekonomi eller inköp och gedigen erfarenhet inom området. Har du erfarenhet av strategiska inköp och förhandlingar med leverantörer? Perfekt! Är du van vid att jonglera olika system och brinner för datadrivna analyser? Ännu bättre! Vi ser också gärna att du har erfarenhet från apoteks- eller detaljhandelsbranschen, och det skulle vara extra spännande om du har jobbat inom ICA tidigare.

Dessutom är det viktigt att du kan kommunicera flytande på både svenska och engelska, både i tal och skrift.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då är du precis den vi letar efter! Skicka in din ansökan idag och låt oss tillsammans ta nästa steg i din karriär!"Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du mer än bara en anställning - du blir en del av en dynamisk gemenskap där vi sätter din karriär i fokus. Vi tror på att erbjuda mer än bara ett jobb; vi strävar efter att skapa en meningsfull och utvecklande arbetsmiljö för dig.När du väljer att arbeta med oss, väljer du inte bara ett företag - du väljer en partner som står vid din sida genom hela din karriär. Vi erbjuder inte bara konkurrenskraftiga löner och förmåner som kollektivavtal, försäkringar och tjänstepensioner - vi erbjuder också en möjlighet att växa och utvecklas både personligt och professionellt.

Som konsult hos oss får du möjlighet att utforska olika branscher, utmana dig själv med olika arbetsuppgifter och lära känna olika människor. Vi tror på mångfald och ser det som en styrka att du kan arbeta i olika miljöer och sammanhang.

Men det är inte allt - vi vill också se till att du mår bra och är motiverad. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag för att stödja din hälsa och välmående. Dessutom har alla våra anställda tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU, så att du kan fortsätta utvecklas och växa i din roll.

Och självklart finns vår dedikerade konsultchef alltid tillgänglig för att stödja dig genom hela din anställningsperiod. Din konsultchef kommer att vara din förtrogna partner, ansvarig för att du trivs på din arbetsplats och når dina mål.

Välkommen till en arbetsplats där du inte bara är anställd - bli del av en gemenskap där din framgång är vår framgång. Ansök idag och låt oss tillsammans ta nästa steg i din karriär

Sök tjänsten idag

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Fant via e-post: maria.fant@manpower.se eller på 08-452 33 77. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Arbetsledare (montageledare) till Malmberg Water

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Feb 28
Arbetsledare (montageledare) till Malmberg Water i Stockholm

Om Malmberg

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen, med ca.160 anställda. Vårt primära fokus är design, försäljning, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogasuppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö med cirkularitet och nollutsläpp under mottot "We're Generation Zero."

Nu söker vi en Arbetsledare till Stockholm som vill vara med där det händer på riktigt, som gillar att vara en del av när planer blir till verklighet, som vill vara med på resan mot vår vision om att förbättra miljön och leverera tekniska lösningar i världsklass.

Om Projektet

Det första projektet du kommer att medverka i är att bygga ett av världens bästa och modernaste vattenreningsverk med miljö och hållbarhet i fokus som kommer att pågå till september 2025. Ett spännande projekt som gör skillnad. Placering i Stockholm.

Vad kommer du att göra hos oss?

Som Arbetsledare hos Malmberg Water arbetar du operativt med att driva projektet framåt. Du leder och fördelar arbetet på arbetsplatsen i samråd med projektledare och ansvarar för arbetet med installationer och montage. I rollen ingår att säkerställa att arbetsplatsen är säker, att arbetet utförs i enlighet med regelverk och kontraktshandlingar samt att hantera resurser effektivt inkl. samordning och styrning av underentreprenörer och leverantörer.
Du ansvarar för att löpande ta beslut om förändring, i samråd med projektledaren, av genomförandet, avseende bland annat löpande tidsplanering och teknisk samordning av arbeten. Du medverkar vid inköp av utrustning, entreprenörer till projektet och ansvarar för att rätt material finns på plats och i rätt tid. Du ansvarar även för underlag till ekonomisk uppföljning, skriva arbetsberedningar och genomföra och dokumentera miljö- och skyddsronder.

Du kommer också delta samordnings- och byggmöten, föra kunddialoger och samordna ÄTA hantering. Du förbereder och deltar i besiktningar.

Kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet som arbetsledare eller montageledare inom anläggningsbranschen. Vi ser att du har erfarenhet av större projekt med många aktörer inblandade, gärna inom processindustri eller med motsvarande komplexitet, har du dessutom arbetat med rörinstallationer i rostfritt stål är detta extra meriterande.

Du har lätt för att skapa ett gott logistiskt flöde där hänsyn ska tas till såväl personal, leverantörer och material. Du har en väldigt god förmåga att planera och organisera ditt arbete, både på kort och lång sikt. Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser, vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och gott ledarskap.

Som person är du:

* Affärsmässig
* Driven
* Social
* Trygg i dig själv och din roll
* Rak och tydlig

Dessutom gillar du förmodligen att ha kul på jobbet, utvecklas och arbeta hos en arbetsgivare som ser sina medarbetare som sin största tillgång.

Sök tjänsten redan idag!

I den här rekryteringen samarbetar Malmberg med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Malmberg Water. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mattias Sahlström på tel. 08 7361113 eller via e-post: mattias.sahlstrom@jeffersonwells.se alternativt Anna Setterberg på e-post: anna.setterberg@jeffersonwells.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till Sanoma Utbildning

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 26
Vill du arbeta i en organisation präglad av innovation, yrkesstolthet och engagemang och med den fasta övertygelsen om att erbjuda marknadens bästa läromedel? Har du ett intresse för skolans digitalisering och utveckling och trivs i en roll med mycket kundkontakt i skolans värld? Vill du vara med och bidra till att säkerställa bästa möjliga kundnöjdhet samt utveckla och förbättra etablerade processer och alltid sträva efter att nå en 'bäst i klassen' kundupplevelse? Sök då tjänsten som kundservicemedarbetare!

Sanoma - För dig som lär
Vi på Sanoma har skapat läromedel till svensk undervisning sedan 1993. Våra böcker och digitala läromedel används på mer än hälften av Sveriges skolor, vilket gör oss till en av landets största kunskapsförmedlare för barn, ungdomar och vuxna. Våra läromedel produceras av utbildade lärare, de är noggrant faktagranskade och anpassade till den svenska läroplanen. Vår vision är att göra det möjligt för alla lärare att på bästa sätt hjälpa varje elev att nå sin fulla potential.

Sanoma Utbildning är en del av Sanoma Learning, ett av Europas marknadsledande läromedelsföretag. Tillsammans utbildar vi över 20 miljoner elever.

Om rollen

Som kundservicemedarbetare får du en bred och varierad tjänst med fokus både på kundrelationer och interna kontakter. Rollen är utåtriktad men innefattar också en stor del administration. I tjänsten ingår även att tillsammans med teamet utveckla gruppens arbetssätt och processer i syfte att optimera resurser, minska sårbarheten och säkerställa hög kundnöjdhet.

Exempel på arbetsuppgifter:

* svara på kundfrågor och etablera goda kundrelationer genom olika kontaktkanaler
* skapa och hantera beställningar, returer och andra byten på uppdrag av kundens begäran
* administrera skolor, användare och licenser i alla våra digitala plattformar
* informera kunder om våra produkter och tjänster
* vägleda och utbilda kunder att förstå våra produkter och tjänster
* delta i produkt- och arbetsflödesutvecklingDu ingår i ett team som består av fem medarbetare, och rapporterar till kundservicechefen. Sanoma Utbildning sitter i nyrenoverade lokaler nära Södra station i Stockholm och har ca 80 anställda.Vi söker

I denna rekrytering lägger vi stor vikt på personlighet och för en bra matchning ser vi gärna att du är en person som är kundcentrerad, gillar administrativa uppgifter, är strukturerad samt noggrann. Vi ser gärna att du är en person som är positiv, har god samarbetsförmåga och som gillar att stötta upp där det behövs. Du har god kommunikationsförmåga och är positiv och service-minded. För dig är kunden alltid i fokus och du har lätt för att snappa upp kundens behov som kan generera merförsäljning. Du kan planera ditt arbete och drivs av att utveckla redan befintliga processer och rutiner. Du lär dig snabbt och har en grundläggande förståelse för digitala produkter och system.Kvalifikationer för tjänsten

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från kundservice, försäljning eller annan liknande serviceroll.

* Har god datorvana för att ge bästa service till våra kunder
* Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
* Goda administrativa kunskaper
* Bekväm med kundkontakt över mejl, chatt och telefon
* Proaktiv och nyfiken, samt har en känsla för försäljning.
* Har en fullständig gymnasieexamen

Vad kan vi erbjuda dig?

Arbetstiden är 37,75 h per vecka. För tjänsten tillämpas fast lön, tjänstepension, försäkringspaket via kollektivavtal och högt friskvårdsbidrag. Förlaget erbjuder ett omväxlande och varierande arbete på en arbetsplats med stort engagemang och mycket arbetsglädje. Tjänsten är en tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jefferson Wells. För frågor kontakta rekryteringskonsult Katarina Thomasson på katarina.thomasson@jeffersonwells.se alt. 070-231 28 05.

Sista ansökningsdag är 9 april men urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kommunikationsstrateg till SJ

Marknadskommunikatör
Läs mer Mar 21
I snart 170 år har vi på SJ fört människor närmare varandra och bundit samman landet. Det är ett arv vi värdesätter, men vår resa har bara börjat. Tillsammans skapar vi dagens - och morgondagens resande. Följer du med?

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ utnämndes 2024 till Sveriges grönaste varumärke och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås eftersom SJs främsta bidrag till en hållbar utveckling är att så många som möjligt väljer att resa med oss. En hållbar resa handlar om mer än bara miljö. Vi vill vara bäst på att tillgodose kundernas behov och agerar därför med ett brett samhällsperspektiv. Som hållbar tågoperatör går socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar hand i hand.

Nu söker vi en driven och engagerad kommunikationsstrateg som vill vara med på resan att skapa framtidens SJ.

Tjänsten som kommunikationsstrateg tillhör enheten Kommunikation och Hållbarhet. Enheten ansvarar för SJs externa och interna kommunikation, samhällskontakter och strategisk infrastruktur, påverkansarbete i Sverige och Europa samt för SJs hållbarhetsarbete. Enheten består av flera multifunktionella roller, men med olika spetskompetenser. Det ger ett team med hög flexibilitet och där vi kan stötta varandra. Det finns ingen uppdelning på intern- och externkommunikation i rollbeskrivningar, utan vi utgår kommunikationsbehovet och tar fram en helhet i nära samarbete med våra "interna kunder". Enheten leds av Direktör Kommunikation och Hållbarhet och som är en del av SJs koncernledning.

Din kommande roll
Nu söker vi dig som gillar att producera innehåll och har god förmåga att leverera. Arbetet som Kommunikationsstrateg innebär att självständigt driva dina arbetsuppgifter från idé till genomförande och att producera innehåll till olika kanaler som träffar rätt i den valda målgruppen. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att skapa text, bild och film, men även att utforma och utveckla såväl planer för den interna kommunikationen, vilket sker i nära samarbete med olika delar av verksamheten. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att samarbeta med olika aktörer såväl inom den egna organisationen som externa aktörer.

Som Kommunikationsstrateg ansvarar du i huvudsak för:

* Att på eget initiativ eller på beställning ansvara för olika kommunikationsaktiviteter samt agera kommunikationsstöd till verksamheten
* Stötta olika enheter inom SJ med kommunikationsunderlag, t ex ta fram kommunikationsplaner, producera innehåll till olika kanaler så som text, foto, film och presentationer.

Du har en nära samverkan internt med olika delar av organisationen varför det är viktigt att du har en god förmåga att arbeta på tvärs genom företaget för att hantera komplexa frågeställningar på ett effektivt sätt. Du rapporterar till Direktör Kommunikation och Hållbarhet.

Förväntningar på den vi söker
Vi söker dig som har en akademisk examen med inriktning mot kommunikation, marknadsföring eller journalistik. Du är en erfaren kommunikatör med flerårig erfarenhet av att driva, samordna och genomföra kommunikation i komplexa verksamhetsfrågor samt har god erfarenhet av hur kommunikation kan bidra till att realisera förändrings- och förbättringsarbeten för att nå verksamhetens mål. Du har bred kunskap och erfarenhet av att ta fram, projektleda och driva kommunikationsplaner och aktiviteter internt och externt samt att ta fram produktioner av digitala tjänster som film, presentationer mm. Du har stor kunskap och förmåga att producera innehåll anpassat till olika kanalers förutsättningar samt erfarenhet och kunskap att analysera effekter av kommunikation. Du har arbetat med kriskommunikation i interna och externa kanaler, inklusive sociala medier samt har mycket goda färdigheter i skriven och talad svenska.

Du är en trygg person som har lätt för att etablera hållbara och förtroendefulla relationer både internt och externt. Som person är du kreativ och har förmågan att se pragmatiska lösningar på uppkomna problem. Du har en affärsmässig profil och är mål- och resultatdriven samt har ett visionärt tänkande. Som person är du strukturerad och drivande och är bra på att tydliggöra såväl helheten som detaljer. Du trivs där tempot är högt och där relationerna och samarbetet viktigt.

Ansökan och information
I den här rekryteringen samarbetar SJ med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Katarina Thomasson på 070-231 28 05 alt. katarina.thomasson@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Varmt välkommen med din ansökan!

SJ för människor närmare varandra, varje dag.

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande - framtidens sätt att resa. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, Norge, liksom Skandinaviens huvudstäder och varje dag möts våra kunder och medarbetare på någon av våra 1500 avgångar från över 400 stationer. SJ ägs av svenska staten och har som uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg.

Ansök nu

Business Partner | Philip Morris | Stockholm

Affärsutvecklare
Läs mer Feb 27
Are you a passionate and analytical-minded Business Partner ready to make a significant impact on one of the world's leading consumer goods companies? Then we might have the assignment for you! At Jefferson Wells we're looking for a Business Plartner to join Philip Morris in Stockholm. You will be hired as a consultant through us at Jefferson Wells but work at Philip Morris. We welcome your application today!

Location: Stockholm
Start: Immediate
Duration: 6-month consultancy, with potential for extensionAbout the role:

As a Business Partner at Philip Morris, you'll be integral to translating strategic visions into actionable plans. Here's what you'll be doing:

* Collaborating with diverse functions to align operational and financial plans with local market strategy.
* Providing insightful analysis to translate consumer journey data into actionable financial plans.
* Generating ad hoc analyses to support decision-making processes and optimize ROI.
* Engaging with Business Solutions teams to define key performance indicators (KPIs) and data modeling drivers.
* Crafting presentations and reports to offer clear insights into business performance.
* Assisting in pricing analysis and delivering recommendations to the management team.
* Understanding the implications of regulatory measures on business performance.
* Managing local data governance to ensure alignment with industry standards.About you:

We're seeking a candidate who thrives in collaboration, possesses a curious mindset, and demonstrates strong analytical skills. Here's what we're looking for:

* Bachelor's degree in Finance, Business Management, Economics, or Industrial Engineering.
* Minimum 4 years of experience in Business Planning / Strategy, preferably in FMCG or consumer business.
* Fluent in spoken and written English with excellent report writing skills.
* Proficient in Microsoft Office, especially Excel and PowerPoint.
* Experience with PowerBI is advantageous.
* Familiarity with income statement components and financial value flow.
* Strong analytical skills, attention to detail, and logical thinking.About Jefferson Wells:

Jefferson Wells is part on Manpower Group and we are the global leader in accelerating careers and propelling business growth across Finance, Engineering, Purchasing, Communication, Marketing and Human Resources. As a consultant at Jefferson Wells you will have access to a career network with thousands of colleagues within your field.Application:

We do not accept applications by e-mail. Send in your application as soon as possible. The applications will be evaluated continuously.

Please attach your CV and apply to this position through this web-page.

Ansök nu

Ekonomiassistent i Stockholm

Ekonomiassistent
Läs mer Mar 7
Är du ekonomiassistent redo för en ny utmaning? Vill du vidareutveckla dina kunskaper eller utforska möjligheten att applicera dem hos ett nytt företag? Kanske även inom en helt ny bransch? Oavsett vad din anledning är kan en konsultanställning hos Jefferson Wells vara ditt nästa steg.

Denna annons är proaktiv och riktar sig till dig som är intresserad av kommande konsultuppdrag i Stockholm. Vi får löpande förfrågningar inom området och vill därför komma i kontakt med dig som är aktivt jobbsökande just nu eller kanske är intresserad av att byta jobb längre fram. Vi söker särskilt individer med kort uppsägningstid som kan påbörja uppdrag med snabb tillgänglighet.

Som konsult på Jefferson Wells kommer du att arbeta på olika bolag med olika förutsättningar. Du behöver vara flexibel och ha god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du ser med spänning på en variation av uppdrag både gällande ansvarsområden och geografiskt läge.Kvalifikationer för Ekonomiassistent:* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande.
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
* Erfarenhet av kundreskontra och/eller leverantörsreskontra, inklusive fakturering, avstämningar av konton kopplade till reskontran, skattedeklarationer/momsredovisning, periodisk sammanställning, reseräkningar och löpande bokföring.
* Meriterande om du har erfarenhet av bolag med stora transaktionsflöden.
* Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med kreditbedömningar, påminnelser och inkasso.
* Stort plus om du har ett starkt systemintresse och en förmåga att identifiera processer som kan effektiviseras.
* Driven och hög arbetsmoral samt trivs med många sociala kontakter.
* Initiativtagande och redo att ta dig an nya utmaningar.Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område.

Kontaktuppgifter och ansökan

Detta är en annons för kommande uppdrag som ekonomiassistent i Stockholm. Vid intresse skickar du in din ansökan genom att klicka på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Cecilia Nisser via e-post: cecilia.nisser@jeffersonwells.se eller telefon 087362888.

Ansök nu

Financial Analyst | Philip Morris | Stockholm

Finansanalytiker
Läs mer Feb 27
Jefferson Wells is actively seeking a skilled Financial Analyst to join Philip Morris in Stockholm! If you have a passion for in-depth financial analysis, creating impactful reports, and collaborating with diverse teams to extract valuable business insights, then this role is tailor-made for you. Submit your application today and become a crucial part of our finance team!

Location: Stockholm
Start: As soon as possible
Duration: A minimum of 6 months, with excellent chances for extension

Job description
As a Financial Analyst at Philip Morris, you'll play a pivotal role in supporting and managing various reports, predominantly Power BI-based, with a strong emphasis on financial data analysis. Your daily tasks will include:

* Delve into diverse financial sources to collect and organize data, ensuring accuracy, consistency, and completeness.
* Transform raw financial data into actionable insights that contribute to strategic business decisions.
* Craft visually compelling financial reports and dashboards using tools like Excel and Power BI.
* Collaborate with teams across the organization to enhance and streamline financial processes.
* Propose automated financial solutions to boost efficiency and profitability.
* Meticulously document financial designs, requirements, and user manuals.

Requirements
To excel in this role, we expect you to have a robust analytical skillset for deriving meaningful financial insights, familiarity with BI technologies, and crucial expertise in Power BI, including dataflows, datasets, and financial data visualization. Proficiency in financial modeling, proven experience in financial data manipulation, and meticulous attention to detail are essential. You should also possess a systematic problem-solving approach, effective communication skills to translate complex financial findings, and expertise in project management.

About Jefferson Wells
Jefferson Wells, a part of Manpower Group, is the global leader in accelerating careers and propelling business growth across Finance, Engineering, Purchasing, Communication, Marketing, and Human Resources. As a consultant at Jefferson Wells, you will have access to a career network with thousands of colleagues within your field.

Application
We do not accept applications by e-mail. Send in your application as soon as possible. The applications will be evaluated continuously.

Please attach your CV and apply to this position through this web-page.

Ansök nu

IT-supporttekniker | Stockholm | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 6
Är du en problemlösare som gillar att assistera och guida andra? Som IT-supportkonsult hos oss på Experis möts du av en dynamisk kultur där du inte bara följer din karriärväg, du är med och formar den. Så, är du redo för ditt nästa steg in i IT-landskapet?

Arbetsbeskrivning

Jobbar du också bäst när du kan grotta ner dig i tekniktrubbel och leverera den där extra servicen med ett leende? Som IT-supportkonsult hos oss på Experis öppnas dörren till en miljö där utveckling är i fokus och där du samtidigt får möjligheten att hjälpa och lösa dina kollegors tekniska utmaningar. I din arbetsvardag kommer du grotta ned dig och administrera i olika IT-landskap där du kommer lösa problem inom användarbehörigheter, operativsystem, informationssäkerhet och nätverk. Oavsett om ärenden kommer in via telefon, chatt eller mail så kommer din hjälp att ha stor betydelse för att lindra andras tekniska huvudvärk! För att effektivt lösa utmaningarna kommer du att arbeta både självständigt och nära dina kollegor, vilket inte bara ger dig ett utökat nätverk utan även möjligheten att förvärva nya kunskaper. Du kommer att ställas inför varierande arbetsuppgifter som gör att ingen dag liknar den andra.

Arbeta som konsult via Experis och upplev lärorika dagar. Vi ser till att du känner dig som en viktig del av Experis-teamet från dag ett. Anställningen sker hos oss, och du jobbar ute hos någon av våra kunder.

Vill du veta mer? Kontakta Ellen Egnell eller Dara Tysani, och vi delar gladeligen med oss av vår historia!

Vi söker dig som har:

* Högre utbildning inom IT och minst 1 års erfarenhet inom IT-support
* Kunskaper om ärendehanteringssystem
* Övergripande kunskap om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk och informationssäkerhet
* Kunskaper i Microsoft Office eller likvärdigt
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Saknar du högre utbildning? Längre relevant arbetslivserfarenhet inom IT-support kan kompensera för detta.

Vem är du?

Vi tror att du är flexibel, ansvarstagande och har ett starkt tekniskt intresse. Din noggrannhet, serviceinriktning och förmåga att kommunicera med olika personligheter är avgörande. Det viktigaste för oss är din positiva inställning, drivkraft och vilja att gå framåt!

Om Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Gör Din Ansökan Redan Idag

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ellen Egnell på mailadress ellen.egnell@se.experis.com eller Dara Tysnai på mailadress dara.tysani@se.experis.com.

Ansök nu

IT-tekniker | Stockholm | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 6
Är du go-to personen när teknikstrul blir vardag? Drivs du av att dyka djupt in i teknisk problemlösning? Som IT-tekniker på Experis skapar du din framtid i en kultur där du är med och formar IT-landskapet. Sätt dig bekvämt, för här kommer din biljett till Experis-resan!

Arbetsbeskrivning

Drivs du av att dyka djupt in i problemlösning och erbjuda förstklassig service? Som IT-tekniker på Experis kommer du inte bara lösa dina kollegors IT-relaterade problem utan också utvecklas och utmanas dagligen. Ditt uppdrag innefattar allt från att säkerställa den dagliga driften till felsökning, systemadministration, nätverkshantering, IT-säkerhet, anpassningar och installationer. Du är nyckeln till ett smidigt IT-landskap och din insats kommer vara lösningen på andras tekniska huvudvärk! Hos oss får du inte bara möjligheten att arbeta självständigt utan också att skapa starka band med dina kollegor, vilket ger dig inte bara ett brett nätverk utan också nya kunskaper. Här kommer du möta du varierade arbetsuppgifter som gör att ingen dag är den andra lik!

Att jobba som konsult via Experis är inte bara spännande utan också lärorikt. För oss är det viktigt att du som konsult blir och känner dig som en del av Experis-teamet redan från dag ett. Du kommer att vara anställd hos oss på Experis och jobba ute hos någon av våra kunder.

Nyfiken på att veta mer? Ta kontakt med Ellen Egnell eller Dara Tysani, så berättar vi mer än gärna mer!

Vi söker dig som har:

* Högre utbildning inom IT och minst 1 års erfarenhet som IT-tekniker eller likvärdigt
* Kunskaper om ärendehanteringssystem
* Övergripande kunskap om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk och informationssäkerhet
* Kunskaper i Microsoft Office eller likvärdigt
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Saknar du högre utbildning? Längre relevant arbetslivserfarenhet (minimum 3 år) som IT-tekniker kan kompensera för detta.

Vem är du?

Vi tror att du är en flexibel och ansvarstagande person med tekniskt intresse. Noggrannhet, serviceinriktning och förmågan att kommunicera med olika typer av människor är viktigt för oss. Men framför allt ser vi att du har en positiv inställning, är driven och vill utvecklas!

Om Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ellen Egnell på mailadress ellen.egnell@se.experis.com eller Dara Tysani på mailadress dara.tysani@se.experis.com.

Ansök nu

Presskommunikatör till SJ

Pressekreterare
Läs mer Mar 18
Tjänsten som Presskommunikatör tillhör enheten Kommunikation och Hållbarhet. Enheten ansvarar för SJs externa och interna kommunikation, samhällskontakter och strategisk infrastruktur, påverkansarbete i Sverige och Europa samt för SJs hållbarhetsarbete. Enheten består av flera multifunktionella roller, men med olika spetskompetenser. Det ger ett team med hög flexibilitet och där vi kan stötta varandra. Det finns ingen uppdelning på intern- och externkommunikation i rollbeskrivningar, utan vi utgår kommunikationsbehovet och tar fram en helhet i nära samarbete med våra "interna kunder". Enheten leds av Direktör Kommunikation och Hållbarhet och som är en del av SJs koncernledning.

I snart 170 år har vi på SJ fört människor närmare varandra och bundit samman landet. Det är ett arv vi värdesätter, men vår resa har bara börjat. Tillsammans skapar vi dagens - och morgondagens resande. Följer du med?

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ utnämndes 2024 till Sveriges grönaste varumärke och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås eftersom SJs främsta bidrag till en hållbar utveckling är att så många som möjligt väljer att resa med oss. En hållbar resa handlar om mer än bara miljö. Vi vill vara bäst på att tillgodose kundernas behov och agerar därför med ett brett samhällsperspektiv. Som hållbar tågoperatör går socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar hand i hand. Nu söker vi dig som är en driven och engagerad presskommunikatör som vill vara med på resan att skapa framtidens SJ.

Din kommande roll
Nu söker vi dig som har en lång erfarenhet av att arbeta med pressfrågor i en medieintensiv och komplex verksamhet eller dig som är en erfaren journalist med erfarenhet från redaktörsroll. Detta är ett jobb för dig som verkligen gillar nyheter, hög servicegrad till medierna och att samarbeta med kunniga medarbetare. Rollen som presskommunikatör är både strategisk och operativ, och arbetar i nära samarbete med pressteamet bestående av presschef och ytterligare en presskommunikatör.

Som presskommunikatör hos SJ kommer du att:

* Leda det dagliga pressarbetet utifrån riktlinjer från presschef
* Utgöra ett stöd till vd och koncernledning i mediala frågor
* Självständigt agera talesperson och genomföra såväl enkla som mer ansvarsutkrävande intervjuer i tidningar, radio och TV.
* Projektleda och samordna pressfunktionens budskapsarbete samt arbetar fram proaktiva kommunikationsaktiviteter som stärker SJs varumärke
* Agera som krisledare vid större mediala händelser och ingår i stödfunktion Kommunikations kris- och katastrofberedskap
* Arbeta, fram debattartiklar och insändarsvar
* Ansvara för redaktionellt innehåll i SJs nyhetsrum
* Genomföra medieträningar med utpekade talespersoner
* Upparbeta goda relationer med media
* Vara ett löpande stöd till verksamheten avseende kommunikationsfrågor, till exempel utarbeta enklare kommunikationsplaner samt budskapsplattformar samt skriva och publicera information internt

Förväntningar på den vi söker
Vi söker dig som har en akademisk examen inom relevant område, tex kommunikation eller journalistik samt flera års erfarenhet av att arbeta med mediehantering, både proaktiv och reaktiv. Har du erfarenhet från journalistiskt arbete och då gärna från en redaktörsroll är det meriterande. Din förmåga att värdera, analysera, samordna och agera snabbt och korrekt på en mediesituation, även i brådskande lägen är mycket god. Du kan snabbt formulera starka budskap, som gör att bilden av SJ tecknas på ett så starkt eller rättvist sätt som möjligt. Du har vana att ge intervjuer i tidningar, radio och tv, även i direktsändning. För att lyckas i rollen är du van att agera rådgivare och coach i mediefrågor samt har kunskap och erfarenhet av att ta fram, projektleda och driva kommunikationsplaner och aktiviteter internt och externt. Du har erfarenhet av att ta fram produktioner av digitala tjänster som film och presentationer samt har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

För att vara framgångsrik och trivas i rollen som presskommunikatör behöver du arbeta planerat och långsiktigt och samtidigt snabbt kunna byta fokus för att jobba med aktuella frågor här och nu. Arbetet ställer höga krav på din förmåga att hantera ett högt tempo och kunna fatta balanserade beslut även under pressade förhållanden. Som person är du engagerad, strukturerad och självgående. Du har förmågan att planera och leda många parallella och ofta komplexa projekt, aktiviteter och processer i högt tempo. Vidare är du positiv, teamorienterad och har god förmåga att skapa förtroende och goda relationer, både internt och externt.

Information
I den här rekryteringen samarbetar SJ med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Katarina Thomasson på 070-231 28 05 alt. katarina.thomasson@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Varmt välkommen med din ansökan!

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande - framtidens sätt att resa. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, Norge, liksom Skandinaviens huvudstäder och varje dag möts våra kunder och medarbetare på någon av våra 1500 avgångar från över 400 stationer. SJ ägs av svenska staten och har som uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg.

Ansök nu

Inköpschef apoteket hjärtat

Inköpsledare
Läs mer Mar 7
Brinner du för att driva strategiskt, taktiskt och operativt inköpsarbete? Trivs du i en dynamisk miljö där du kan forma framgången för egna varumärkesprodukter? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Uppdraget är tänkt att starta så snart som möjligt och löper på fram till sista augusti 2024. Under uppdraget blir du anställd hos Jefferson Wells.

Uppdraget

Som Inköpschef för EMV kommer du leda strategiska, taktiska och operativa inköpsaktiviteterna för Apotek Hjärtats egna varumärkesprodukter. Ditt huvudsakliga fokus kommer att ligga på kategorier som hudvård, skönhet, vitaminer och kosttillskott. Du kommer att ansvara för att skapa ett konkurrenskraftigt och lönsamt erbjudande för våra apotek och e-handelsplattformar, i linje med övergripande strategier och mål.

Viktiga ansvarsområden:

* Utveckla och upprätthålla en strategi för inköp av leverantörer, inklusive att hitta nya leverantörer vid behov.
* Skapa inköpsplaner för förhandlingar både på kort och lång sikt.
* Driva samarbete och förhandlingar med leverantörer för att säkerställa fördelaktiga villkor.
* Övervaka operativa inköpsaktiviteter såsom rapportering, avtalsadministration och dokumentation från leverantörer samt delta i testning vid produktutveckling.

Den här rollen erbjuder en spännande möjlighet att bidra till tillväxten och framgången för Apotek Hjärtats egen varumärkesverksamhet. Om du är en strategisk tänkare med passion för att driva resultat vill vi höra från dig!

Om dig

Vi letar efter dig med en högskoleutbildning inom ekonomi eller inköp och gedigen erfarenhet inom området. Har du erfarenhet av strategiska inköp och förhandlingar med leverantörer? Perfekt! Är du van vid att jonglera olika system och brinner för datadrivna analyser? Ännu bättre! Vi ser också gärna att du har erfarenhet från apoteks- eller detaljhandelsbranschen, och det skulle vara extra spännande om du har jobbat inom ICA tidigare.

Dessutom är det viktigt att du kan kommunicera flytande på både svenska och engelska, både i tal och skrift.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då är du precis den vi letar efter! Skicka in din ansökan idag och låt oss tillsammans ta nästa steg i din karriär!"Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du mer än bara en anställning - du blir en del av en dynamisk gemenskap där vi sätter din karriär i fokus. Vi tror på att erbjuda mer än bara ett jobb; vi strävar efter att skapa en meningsfull och utvecklande arbetsmiljö för dig.När du väljer att arbeta med oss, väljer du inte bara ett företag - du väljer en partner som står vid din sida genom hela din karriär. Vi erbjuder inte bara konkurrenskraftiga löner och förmåner som kollektivavtal, försäkringar och tjänstepensioner - vi erbjuder också en möjlighet att växa och utvecklas både personligt och professionellt.

Som konsult hos oss får du möjlighet att utforska olika branscher, utmana dig själv med olika arbetsuppgifter och lära känna olika människor. Vi tror på mångfald och ser det som en styrka att du kan arbeta i olika miljöer och sammanhang.

Men det är inte allt - vi vill också se till att du mår bra och är motiverad. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag för att stödja din hälsa och välmående. Dessutom har alla våra anställda tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU, så att du kan fortsätta utvecklas och växa i din roll.

Och självklart finns vår dedikerade konsultchef alltid tillgänglig för att stödja dig genom hela din anställningsperiod. Din konsultchef kommer att vara din förtrogna partner, ansvarig för att du trivs på din arbetsplats och når dina mål.

Välkommen till en arbetsplats där du inte bara är anställd - bli del av en gemenskap där din framgång är vår framgång. Ansök idag och låt oss tillsammans ta nästa steg i din karriär

Sök tjänsten idag

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Fant via e-post: maria.fant@manpower.se eller på 08-452 33 77. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Analytiker/controller till södra Stockholm

Controller
Läs mer Mar 20
Just nu hjälper vi på Jefferson Wells ett företag på Värmdö med att hitta deras nya medarbetare till ekonomiavdelningen.

Vi söker en bonusanalytiker som kommer att ansvara för att hantera försäljningsbonusar för Norra Europa. I rollen ingår att beräkna, dokumentera och boka försäljningsbonusar samt säkerställa att betalda bonusar överensstämmer med beräkningar och bonusavtalskriterier. Du kommer även att bevaka försäljningstrender och uppdatera bonusparametrar i SAP. Som kontaktperson för bonusberäkningar vid revision kommer du att samarbeta internt med sälj- och marknadsavdelningen.

Utöver bonusar kommer du även att ansvara för kostnadsuppföljning, inklusive marknadskostnader och overhead-kostnader.

Period: April-Oktober 2024 med chans till förlängning eller anställning

Placering: Värmdö (med möjlighet till distansarbete 2 dagar/vecka, dock ej under överlämning i april)Krav:

Erfarenhet av att hantera bonusar och göra kostnadsuppföljningar.

God förståelse för SAP och förmåga att uppdatera bonusparametrar.

Förmåga att bevaka försäljningstrender och identifiera tillväxtutlösare.

Van att hantera stora mängder data i Excel.

Stark kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med olika avdelningar.

Meriterande om tidigare erfarenheter av säljsystemet Business WarehouseUtbildning:

Universitetsexamen inom företagsekonomi.

Minst 2 års erfarenhet inom området controlling/finans och administration från internationell organisation.Övriga kunskaper/intresseområden för att lyckas i rollen:

Projektledning

Företagsekonomi

Flytande engelska och svenska (skriftlig och muntlig)

Kunskap inom utbildning och presentationsteknik

Kommunikationsfärdigheter

Interkulturell kompetenstOm Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område.

Kontaktuppgifter och ansökan

Vid intresse skickar du in din ansökan genom att klicka på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Cecilia Nisser via e-post: cecilia.nisser@jeffersonwells.se.

Ansök nu

Senior Talent Acquisition Partner - Talent Solutions

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Feb 26
Inom ManpowerGroup hjälper vi människor att växa! Det är människorna vi möter som formar oss till de vi är - en arbetsplats med många starka och affärsdrivna individer med ett stort hjärta. Just nu söker vi ytterligare två seniora Talent Acquistion Partners till Talent Solutions.

Talent Solutions RPO (Recruitment Process Outsourcing) är det varumärke inom ManpowerGroup som arbetar med outsourcade rekryteringslösningar. Vi jobbar i nära partnerskap med våra kunder i komplexa rekryteringsaffärer där vi tar fullt ansvar för hela eller delar av kundens rekryteringsbehov. Vi jobbar mot olika kunder med olika projekt och uppdrag kopplat till talangförsörjning. Det kan vara alltifrån search, rådgivning, projektledning till att arbeta med hela rekryteringsprocesser - som är vårt huvudsakliga fokus.

Vi söker nu två seniora Talent Acquisition Partners som kan jobba både med nationella och internationella rekryteringar. Många av de lösningar som vi arbetar med är nordiska, europeiska eller globala - det innebär att du får samarbeta med kollegor i andra länder.

Vad du kan förvänta dig

Just nu har vi ett behov av att stärka upp vårt team hos vår kund Nordea i Stockholm. Hos banken kommer du i huvudsak arbeta på svensk rekryteringsmarknad, men även med inslag av internationella rekryteringar. Du behöver därför vara flytande i både svenska och engelska och känna dig bekväm att kommunicera på båda språken. Du kommer rekrytera till bankens division - Group Function och arbeta med specialistrekryteringar inom områden såsom:

* Legal
* Internal Audit
* Compliance
* Group Finance
* Risk

Du kommer arbeta i hela rekryteringsprocessen, med allt från search, annonsering till urval, intervjuer och tester.

För att du skall trivas i denna roll ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med svårfunna specialistrekryteringar tidigare. Om du har arbetat med internationella rekryteringar, och har erfarenhet av omlokaliseringar och arbetskraftsinvandring är det är stort plus! Det är också viktigt att du kan din sourcing, och vet hur du skall söka för att finna det som krävs.

Vi behöver en person som är proaktiv och professionell. Det är en hög grad av självledarskap i denna roll och du kommer självständigt behöva driva de projekt och rekryteringar du ansvarar för framåt.

Din kompetens och bakgrund

· Minst 5 års erfarenhet av rekryteringsarbete internt eller som konsult ute hos kund där du ansvarat för hela rekryteringsprocesser från sourcing, uppstart, annonsering, screening, kompetensbaserad intervjuteknik, tester och kontraktsskrivning.

· Erfarenhet av specialistrekryteringar.

· Kunskaper inom search och erfarenhet av att jobba med rekrytering i olika sociala medier som till exempel LinkedIn Recruiter.

· Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande
- Licens i något testverktyg
- Erfarenhet av bank, finans eller försäkringsbranschen
- Erfarenhet av internationella rekryteringar & omlokalisering

Din utveckling hos oss

Det är din drivkraft och ambition som bestämmer hur långt du ska gå. Kompetensutveckling hos oss innebär att vi stöttar dig i din utveckling genom att hela tiden fylla på med erfarenhet och kunskap. Ditt dagliga arbete tillsammans med över 4 500 interaktiva utbildningar och föreläsningar samt regelbundna utvecklingssamtal hjälper dig att växa i din roll. Vi vill alltid framåt och söker hela tiden nya sätt att lösa problem för våra kunder på en arbetsmarknad som ständigt förändras. Vill du utvecklas tillsammans med oss?

Om du vill veta mer om tjänsten, kontakta gärna Anna Renntoft på anna.renntoft@manpowergroup.se

Vi kommer att intervjua löpande och anställning kan ske innan rekryteringsdatumets utgång.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Talent Acquisition Partner - Tech - till Talent Solutions

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Feb 27
Inom ManpowerGroup hjälper vi människor att växa! Det är människorna vi möter som formar oss till de vi är - en arbetsplats med många starka och affärsdrivna individer med ett stort hjärta. Just nu söker vi Talent Acquistion Partners som är experter på Tech-roller till Talent Solutions.

Talent Solutions RPO (Recruitment Process Outsourcing) är det varumärke inom ManpowerGroup som arbetar med outsourcade rekryteringslösningar. Vi jobbar i nära partnerskap med våra kunder i komplexa rekryteringsaffärer där vi tar fullt ansvar för hela eller delar av kundens rekryteringsbehov. Vi jobbar mot olika kunder med olika projekt och uppdrag kopplat till talangförsörjning. Det kan vara alltifrån search, rådgivning, projektledning till att arbeta med hela rekryteringsprocesser - som är vårt huvudsakliga fokus.

Vi söker nu två Talent Acquisition Partners som kan jobba både med nationella och internationella rekryteringar samt fylla tekniska positioner. Många av de lösningar som vi arbetar med är nordiska, europeiska eller globala - det innebär att du får samarbeta med kollegor i andra länder och behöver därför känna dig bekväm att kommunicera på både svenska och engelska.

Vad du kan förvänta dig

Just nu har vi ett behov av att stärka upp vårt team hos vår kund Nordea i Stockholm. Du kommer bli en del av Nordeas Talent Acquisition team, som supporterar hela bankens rekryteringsbehov. Som rekryteringsexpert har du ett nära samarbete med rekryterande chefer för att fylla deras behov och hitta de rätta talangerna.

Du kommer arbeta i hela rekryteringsprocessen, över alla Nordeas kärnmarknader inkluderat Norden, Polen och Estland. I processen kommer du ansvara för uppstartsmöten med rekryterande chefer, supportera kring skapandet av annonser, använda olika typer av tekniker för sourcing av de bästa talangerna, intervjua och testa kandidater, beställa kontrakt, rådge chefer i rekryteringsfrågor etc.

Du kommer samarbeta med kollegor inom divisionen för att säkerställa en stark värdekedja samt säkerställa efterlevnad i alla processteg för att säkra att vi slutför rekryteringar i god takt inom överenskomna SLA:er.

För att du skall trivas i denna roll ser vi att du

* Tar ägandeskap av dina arbetsuppgifter, och kan leverera en hög kvalitet, även när volymen av uppgifterna är hög
* Tycker att det är engagerande att samarbeta med kandidater, rekryterande chefer, partners och ledare för att leverera på uppsatta planer för Talent Acquisition-avdelningen
* Är bra på projektledning, så att verksamheten kan ha fullt förtroende för att du genomför deras rekryteringsbehov samtidigt som du möter förväntningarna
* Är en anpassningsbar person, som har ett öppet sinne för förändring i processer eller omständigheter på olika områden/marknader

Vi behöver en person som är proaktiv och professionell. Det är en hög grad av självledarskap i denna roll och du kommer självständigt behöva driva de projekt och rekryteringar du ansvarar för framåt.

Din kompetens och bakgrund

* Erfarenhet av att rekrytera i en miljö med högt tempo för svårtillsatta tekniska positioner
* Erfarenhet av att rekrytera internationella kandidater och känna till procedurerna i samband med omlokalisering och arbetsinvandring
* Erfarenhet av att samordna/samarbeta med många olika intressenter samtidigt som du har en god överblick
* Gedigen projektledning och hantering av många intressenter för att produktivt och effektivt planera och genomföra flera projekt/prioriteringar i kombination med tillräcklig detaljorientering
* Stark kommunikationsförmåga på svenska och engelska

Meriterande
- Licens i något testverktyg
- Erfarenhet av bank, finans eller försäkringsbranschen


Din utveckling hos oss

Det är din drivkraft och ambition som bestämmer hur långt du ska gå. Kompetensutveckling hos oss innebär att vi stöttar dig i din utveckling genom att hela tiden fylla på med erfarenhet och kunskap. Ditt dagliga arbete tillsammans med över 4 500 interaktiva utbildningar och föreläsningar samt regelbundna utvecklingssamtal hjälper dig att växa i din roll. Vi vill alltid framåt och söker hela tiden nya sätt att lösa problem för våra kunder på en arbetsmarknad som ständigt förändras. Vill du utvecklas tillsammans med oss?

Om du vill veta mer om tjänsten, kontakta gärna Anna Renntoft på anna.renntoft@manpowergroup.se

Vi kommer att intervjua löpande och anställning kan ske innan rekryteringsdatumets utgång.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom till Assemblin El - Stockholm

Redovisningsekonom
Läs mer Feb 26
Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom tillhör du redovisningsgruppen som ingår i ekonomiavdelningen, bestående av totalt 11 personer fördelade över tre huvudområden: kund, respektive leverantörskontra samt rapportering. Redovisningsteamet är en tight grupp på fyra personer som arbetar effektivt tillsammans.

Tillsammans med teamet arbetar du med både stora bolag, såsom Assemblin El, där ekonomiarbetet sker processorienterat, samt med de övriga bolag där rapporteringen kan skilja sig åt. I rollen har du rapporteringsmässigt ansvar för ett antal av Assemblin Els förvärv. För bolaget och gruppens bästa ser vi samtidigt till att teamet får möjlighet att kompetensutvecklas och möjlighet ges att arbeta med andra ansvarsområden och eventuella förvärv.

Assemblin El är ett bolag i stor utveckling och söker nu en redovisningsekonom med vilja och driv, till ekonomiavdelningen. Är du en person som trivs med många kontaktytor och vill arbeta tätt ihop med dina kollegor? Identifierar du dig med egenskaper som noggrann och prestigelös, med ett stort intresse för redovisningsfrågor, kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan!

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i teamet:

* Ansvara för månads- och årsbokslut
* Säkerhetsställa periodiseringar, avstämningar, dokumentation
* Löpande redovisning
* En god förståelse för redovisningsregelverket K3
* Anläggningsregister
* Moms
* Likviditetsplanering
* Garantier
* Inter-Company avstämningar
* Myndighetsrapportering, statistik
* Samarbete med controllers
* Projektredovisning

Vem är du?

Som person är du noggrann, strukturerad och tar ett stort ansvar för ditt arbete. Du är prestigelös, flexibel och trivs med en bredd i dina arbetsuppgifter. Vidare har du ett brinnande intresse för ekonomi och siffror och ser det som en rolig utmaning att sätta upp rutiner och processer för ditt arbete. Du trivs med att arbeta nära ihop med dina kollegor och din drivkraft och positiva inställning gör dig till en uppskattad medarbetare i teamet. Eftersom rollen innebär stora kontaktytor är det viktigt att du trivs i en kommunikativ roll.

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande och minst 3 års erfarenhet inom redovisning. Då engelska är koncernspråket ska du även vara van vid att använda det, så väl i tal som skrift. Goda kunskaper i Excel och ett intresse av att arbeta med likviditetsrapporter är en bra egenskap för att lyckas i denna roll. Om du har erfarenhet från projektredovisning, gärna från bygg eller installationsbranschen är detta meriterande.

Du erbjuds

En utmanande och spännande tjänst i en expanderande organisation med stort driv och engagemang. Som redovisningsekonom utgör du en central och viktig roll i verksamheten och förutom ett nära samarbete med kollegor på ekonomiavdelningen kommer du även att ha mycket kontakt med dotterbolag, systerbolag och företagets olika verksamheter runt om i Sverige. Du erbjuds en plats på kontoret i Västberga Allé där man tillsammans skapar ett positivt och öppet arbetsklimat med korta beslutsvägar. I din roll som redovisningsekonom hos Assemblin El erbjuds du även stora möjligheter att fortsätta utvecklas inom organisationen.

Om verksamheten

Assemblin El AB är idag cirka 3000 anställda, med en omsättning på drygt fem miljarder och erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el - projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, data och telekom. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer. Av människor, för människor. Assemblin är ett ungt bolag med höga ambitioner men med lång historia och stor erfarenhet. Företaget genomsyras av en sund kultur och stort fokus på arbetsmiljö och säkerhet. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. Med gemensamma värderingar och gemensamma policyer säkerställer vi en hög standard i hela bolaget.

www.assemblin.com

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Assemblin El med Jefferson Wells. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Sara Bahlenberg på sara.bahlenberg@jeffersonwells.se alt 070-790 86 26.

Vi gör löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Sommarjobb som receptionist & kontorsvärd | Stockholm

Kontorsreceptionist
Läs mer Mar 8
Sommarjobb i Stockholm som receptionist & kontorsvärd - få chansen att arbeta i en dynamisk kontorsmiljö, ge enastående service och skapa minnen för livet! Arbetsplatserna är förlagda runt om i Storstockholm och uppdragen innebär att vara behjälplig för våra kunder och ge service i världsklass. Sök idag och ta steget mot en sommar full av möjligheter!

Hur ser en arbetsdag ut?

Som sommarjobbare hos Manpower kommer du att arbeta som receptionist och kontorsvärd på olika kontor runt om i Stockholm. Du kommer välkomna besökare, hantera telefonsamtal och posthantering, samt utföra enklare administrativa uppgifter.

Vi söker dig som är serviceinriktad, har tidigare erfarenheter av serviceyrken och kan arbeta kontorstider under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Du behöver inte kunna arbeta alla tre månaderna, men vara flexibel för när uppdragen faller in under denna period. Sök sommarjobb i Stockholm redan idag för att få chansen att arbeta i en kontorsmiljö och skapa värdefulla kontakter inför framtiden!

Är du rätt person för jobbet?

Erfarenhet inom serviceyrken är ett krav och har du god erfarenhet av kundkontakt i olika former, är det till stor hjälp. Genomförd gymnasieutbildning krävs. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Anställningsformen kräver att du uppfyller någon av dessa krav: har en huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, studerar eller är pensionär.

Arbetstiderna är kontorstider måndag till fredag, utan kvällar eller helger. Placeringen kan variera inom Storstockholm.

Sök tjänsten idag!

Varmt välkommen med din ansökan till detta sommarjobb i Stockholm genom att klicka på ansök nu och registrera ditt CV.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringsprocessen

I den här rekryteringsprocessen är ett obligatoriskt steg en digital chattintervju. Direkt efter du fullföljt din ansökan så kommer du få ett mail och sms med länk till AI-verktyget Hubert där du kommer utföra chattintervjun.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Interim Redovisningsekonom till företag i Västberga

Redovisningsekonom
Läs mer Feb 27
Nu jobbar Jefferson Wells tillsammans med Assemblin El för att hitta en interim redovisningsekonom.

Som redovisningsekonom blir du en viktig del av redovisningsgruppen inom ekonomiavdelningen. Du kommer att samarbeta nära med ett tight team på fyra personer, där ni effektivt hanterar ekonomiuppdrag för både stora bolag, som Assemblin El, och övriga bolag med varierande rapporteringsbehov. I denna roll har du ansvar för rapporteringen av ett antal gjorda förvärv.Exempel på arbetsuppgifter:Ansvar för månads- och årsbokslut

Periodiseringar, avstämningar och dokumentation

Löpande redovisning

God förståelse för redovisningsregelverket K3

Hantering av anläggningsregister

Momsredovisning

Likviditetsplanering

Garantihantering

Inter-Company avstämningar

Myndighetsrapportering och statistik

Samarbeta med controllers

ProjektredovisningVem är du?

Du är en noggrann och strukturerad person som tar ansvar för ditt arbete. Din flexibilitet och prestigelöshet gör att du trivs med en mångfald av arbetsuppgifter. Ditt starka intresse för ekonomi och siffror motiverar dig att skapa effektiva rutiner och processer. Du trivs med ett nära samarbete och din positiva inställning gör dig uppskattad i teamet. En kommunikativ roll passar dig väl, och du har erfarenhet av att arbeta med kontaktytor.

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande, samt minst 3 års erfarenhet inom redovisning. Engelska är koncernspråket, så du bör vara bekväm med att använda det både i tal och skrift. Goda Excel-kunskaper och intresse för likviditetsrapportering är fördelaktigt. Erfarenhet från projektredovisning, särskilt inom bygg eller installationsbranschen, är meriterande.Du erbjuds:

Detta är en utmanande och spännande roll inom en växande organisation med starkt engagemang. Som redovisningsekonom blir du en central figur och har nära samarbete med kollegor, dotterbolag och systerbolag runt om i Sverige. Du kommer att arbeta på kontoret i Västberga Allé, där en positiv och öppen arbetsmiljö präglar beslutsvägarna. Rollen ger också stora möjligheter till fortsatt utveckling inom organisationen.

Uppdraget är på 8 månader till en början med god chans till förlängning eller anställning längre fram.

Ansök nu

Säljande projektledare med ledaransvar till Strele Logistics

Säljledare
Läs mer Feb 23
Strele Logistics AB är ett växande mobil- och larvkransföretag i Sverige med en tydlig ambition att vara bland de starkaste och mest stabila aktörerna på marknaden. Vi tillhandahåller tunga mobil- och larvkranar med operatörer för bygg/industri/vindenergi och olika andra projekt där vi erbjuder tunga lyfttjänster inklusive tekniska beräkningar, lyftsimuleringar. Strele Logistics började sin resa 1972 i den lilla staden Mazeikiai i Litauen men finns idag på flera platser i Litauen, Lettland, Estland och Sverige.

Strele Logistics är ett företag där medarbetarna utforskar möjligheter, utnyttjar sin potential, tar ansvar för sin personliga utveckling och skapar långvariga karriärer.

Vi växer och söker nu dig som vill vara med på en spännande resa och utvecklas tillsammans med oss!

Om rollen

I rollen som projektledare ingår du i divisionen projektledning och försäljningschefer och ansvarar för att sälja lyfttjänster åt lokala företag, från att hitta, träffa, underhålla relationer med kunderna, lämna anbud, upprätta kontrakt, samt leda arbetet upp till 10 kranar och kranförare.

Du driver den regionala utvecklingen av organisationen, försäljning och lönsamhet på kort och lång sikt. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team och att du utvecklar verksamheten/organisationen inom ramen för vår affärsmodell. Du kommer att ha ett hjälpande team av sex personer som direkt assisterar och hjälper dig med olika uppgifter, inklusive rådgivning, besök av kunder och byggarbetsplatser. Tillsammans hjälps vi åt att välja den specifika kranen för projektet, kalkylering samt anbudslämnande med mera.

I rollen som säljande projektledare är ingen dag den andra lik. Denna roll är spännande för dig som söker en ledarroll där du arbetar nära marknaden och aktivt driver verksamheten. Det innebär att en stor del av arbetstiden läggs ute hos kunder i direkta kundrelationer så räkna med dagliga resor och ibland även övernattning på annan ort.

Vi tror att du bor i Storstockholm med omnejd och du väljer om du vill utgå hemifrån eller från kontorshotell. Rollen rapporterar till VD och senior projektledare.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av säljande projektledning, helst inom bygg, entreprenad eller närliggande bransch och som brinner för kundrelationer. Har du dessutom en universitetsexamen med teknisk eller ekonomisk inriktning är detta i så fall en fördel. Då detta är en roll med ledaransvar söker vi dig som trivs med att leda andra och som besitter goda ledaregenskaper.

För att lyckas och trivas i tjänsten tror vi att du:

* Har en god social förmåga, drivet att lära och lyckas, är service-minded.
* Talar och skriver flytande svenska och engelska samt delar våra kärnvärden som mod, integritet, lagarbete och engagemang.
* Skapar konkreta resultat utifrån uppsatta mål och kan prioritera och leda i en komplex miljö.
* Är målmedveten, engagerad, ansvarsfull och trivs i en utmanande miljö med högt tempo.

Vad kan vi erbjuda dig?

Strele Logistics kommer ge dig de förutsättningar du behöver för att växa och lyckas i din roll. Vi ger dig en exceptionell introduktion med fortlöpande utbildning och nära coaching samt stöd från chefer och kollegor. Vi ger dig stort personligt ansvar och frihet att planera din dag, samt flexibiliteten att välja om du vill arbeta från hemmakontor eller kontorshotell.

Du kommer till ett företag där stämningen är god och där man hjälper varandra. Hos oss kommer du att utgöra en mycket viktig roll. För rätt person erbjuder vi ett utmanande och givande arbete med möjligheten att vara med och påverka Strele Logistics positiva utveckling.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Strele Logistics med Jefferson Wells. Tjänsten söker du via länken nedan. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Sofia Huhta på 08-452 33 69 alternativt sofia.huhta@jeffersonwells.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu