Randstad AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Randstad AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Administratör 50%

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jun 19
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter en administratör till vår kund i Solna som kan arbeta 50% på ett uppdrag i ett år. Vi söker dig som har erfarenhet inom administrativt arbete och önskar att du även har erfarenhet från läkemedelsbranschen. Du som söker tjänsten behöver se detta som ett långsiktigt arbete på minst 1 år.


Arbetsgivare: Randstad AB
Arbetsplats: Solna
Arbetstider: 20 h/veckan. Finns flexibilitet i hur dessa timmar styrs upp.
Hybrid: Minst en dag på kontoret/vecka
Uppdragslängd: Start september - 1 år

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
Upprätthålla kalendrar; göra resebokningar, planera möten, telefonkonferenser och videokonferenser för företagets ledningsgrupp och övrig personal.
Planera besök (agenda, reservationer, logistik)
Beställa och underhålla kontorsmaterial
Informera personal om olika administrativa processer
Skapar, redigerar, skickar presentationer, kalkylark, mail 
Förstår och följer alla företagspolicys (gällande resor, inköp, ledighet och veta vart du ska få svar) 
Hjälpa med intervjuplaneringen (resor, seminarieupplägg, återbetalning av utgifter )
Ha nära samarbete med övriga avdelningar inom företaget 
Kunna ta fram olika rapporter samt tolka dem
Supportera ett Nordiskt kluster
Huvudsyssla är PO generering och uppdatering
Se till att betalningar görs
Hålla koll på arkiveringsfrågor
Både interna och externa kontakter


Kvalifikationer
Krav:
Tidigare erfarenhet av en administrativ roll
Gymnasieutbildning
Flytande i engelska - tal och skrift
Kunna kommunicera obehindrat i någon av nordiska språken (danska, svenska, finska, norska) 
Grundläggande kunskap av affärsmatematik

Meriterande
Tidigare erfarenhet av läkemedelsbranschen
Högskoleutbildning eller motsvarande

Vi ser gärna att du som person är självgående, stresstålig, tar ansvar och är bra på att samarbeta och kommunicera.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Project Manager

Projektledare, IT
Läs mer Jun 28
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren projektledare som söker nya utmaningar? Då kan du vara den vi söker. Just nu letar vi efter dig med tidigare erfarenhet från projektledning inom läkemedelsbranschen för ett konsultuppdrag i Uppsala.
Uppdraget är på heltid med start i början av augusti och sträcker sig 6 månader framåt.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Dina ansvarsområdena kommer att variera beroende på projektets omfattning och innehåll. Din främsta uppgift kommer att vara planering av projekt samt att styra, leda/koordinera alla aktiviteter och funktioner inom projektet. Du kommer att skapa beslutsunderlag, dokumentera arbete och resultat, samt skapa ett effektivt arbetsklimat där du engagerar och motivera projektgruppen för att säkerställa att arbetet utförs korrekt, i tid och med rätt kvalitet. Du skapar projektplaner enligt mål, säkerställer leverans inom tid och budget, utser resurser, leder gruppens arbete och kontinuerligt utvärdera projektet.Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du som söker har:
Ingenjörsutbildning eller likvärdiga kunskaper
Dokumenterad ledarskapsutbildning
Minst 5 års industriell erfarenhet gärna från läkemedelsindustrin
Minst 2 års erfarenhet av personalansvar eller projektledning
Minst 2 års erfarenhet som budgetansvarig
Kunskaper inom GMP
God datorvana bl.a. MS Office och MS Project.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift. Det är mycket meriterande om du har goda kunskaper i tyska.Som person ser vi att du som söker har förmåga att arbeta effektivt i en entreprenöriell organisation med stark planerings- och ledarskapskompetens inom projektledning. Du är resultatorienterad, målinriktad, engagerad, noggrann och ansvarstagande. Vidare har du god samarbets- och kommunikationsförmåga samt modet att fatta beslut och hantera konflikter

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

UX designer

Användbarhetsdesigner
Läs mer Jun 27
Arbetsbeskrivning
Till en av våra kunder söker vi nu en senior UX/Produkt designer som kommer att arbeta väldigt designnära i kundens kontinuerliga arbete med marknadsledande tjänster inom sitt verksamhetsområde.
Du kommer att tillhöra ett Team av utvecklare och UX-designerns och kommer få möjlighet att ta lead på större och mindre projekt.

Ansvarsområden
För att lyckas i rollen bör du ha god kännedom kring:
·         Konceptdesign(customer Journey maps, wireframes)
·         Kunna leverera end-to-end design som är utvecklingsredo= nära samarbete med utvecklingsteam
·         Skapa A/B tester
·        Mycket god kunskap inom figma 


Randstad Digital är en del av Randstad, världens största HR-tjänsteföretag. Randstad Digital finns idag etablerat i 20 länder runt om i världen. Vi stöttar kunder i deras digitalisering, genom att stötta dem med kompetens inom tech/IT, där vi kan erbjuda rekryteringslösningar, konsultlösningar samt helhetslösningar och projekt via våra globala leveransteam. Nu står vi inför en spännande tillväxtresa i Sverige! 
läs mer om oss här: https://www.randstaddigital.com/about/

Kvalifikationer
Vi söker efter en person som är trygg i sin roll som UX-designer som gärna tar lead för olika projekt. Eftersom uppdraget kräver nära samarbete med utvecklingsteam ser vi också att du är en passionerad lagspelare som tycker om att arbeta nära dina kollegor och är en duktig kommunikatör

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Redovisningsekonom

Bokförare
Läs mer Jun 14
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en nyckelfunktion i utvecklingen av Handelshögskolan i Stockholms ekonomifunktion? Är du en erfaren redovisningsekonom med gedigen erfarenhet av redovisning och en passion för att driva förändring? Då kan du vara den vi letar efter!
Som redovisningsekonom på Handelshögskolan i Stockholm kommer du att spela en central roll i att säkerställa den finansiella rapporteringen och bidra till att bygga en handelshögskola i toppklass. Vi söker en serviceinriktad, engagerad och analytisk person med djup förståelse för redovisning och ERP-system.
Att arbeta på Handelshögskolan innebär att du gör skillnad, bidrar till samhället och skolans uppdrag: Att genom vetenskaplig undervisning och forskning främja affärsverksamhetens höjande inom landet.
Handelshögskolan i Stockholm (HHS) är en av Europas ledande handelshögskolor, med en unik koppling till näringslivet. Skolans forskning är internationellt erkänd och många av våra forskare är ledande inom sina områden. Som redovisningsekonom hos HHS ingår du i avdelningen Group Finance. Du kommer att vara drivande i förändrings- och utvecklingsarbete, delta i ERP-projekt och ansvara för månads- och årsbokslut för ett antal dotterbolag i koncernen. Teamet du ingår i består av 12 kollegor och du kommer rapportera till Head of Group Finance. Kontoret är beläget på Sveavägen i centrala Stockholm.
I den här rekryteringen samarbetar Handelshögskolan i Stockholm med Randstad. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristina Rostedt, e-post: kristina.rostedt@randstad.se eller telefon 070-1464185.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
- Löpande redovisning och balanskontoavstämning
- Månads- och kvartalsrapportering för ett antal bolag
- Ansvar för årsbokslut och årsredovisning för ett antal bolag
- Deltagande i arbetet med koncernens årsredovisning
- Uppföljning av resultat och balansräkning genom finansiell analys och utredning
- Stödja teamet och övriga personer i organisationen genom att vara behjälplig i redovisningsfrågor
- Vara drivande i förändrings- och utvecklingsarbete av redovisningsprocesser och ERP-system
- Säkerställa efterlevnad av redovisningsprinciper i system och processer

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
- Flerårig erfarenhet från liknande roll
- Universitetsutbildning inom ekonomi
- Vana av att arbeta och kravställa utvecklingen av ERP-system och BI-system
- Mycket goda kunskaper i redovisning
- Kommunicerar obehindrat på svenska eller engelska
- God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift


Som person trivs du i en miljö där förändringar är en naturlig del av arbetsdagen. Du har förmågan att guida och agera stöttande genom dessa förändringar. Din goda analytiska förmåga gör dig kapabel att inte bara förstå och tolka siffror utan också dra slutsatser och bidra med insikter som driver verksamheten framåt. Du är en kommunikativ teamspelare med en positiv grundsyn och har förmågan att bygga och bibehålla goda relationer, både internt och externt. HHS kommer starta ett projekt för att se över processer och implementera nya system. Ditt intresse och gärna tidigare erfarenhet av systemimplementation är därför av stor vikt. Du är inte bara bekant med digitala verktyg och system utan är även entusiastisk över att använda dem för att effektivisera och förbättra processer.


Vi ser fram emot din ansökan och att få välkomna dig till vårt team på Handelshögskolan i Stockholm, där du får möjlighet att göra skillnad och bidra till vår fortsatta framgång och utveckling.

Om företaget

Handelshögskolan i Stockholm
Handelshögskolan i Stockholm är den ledande handelshögskolan i Norden och Baltikum och har ett högt anseende i Sverige såväl som internationellt. Forskning i världsklass utgör grunden för våra utbildningar som består av kandidat-, master- och forskarutbildning, ett MBA-program och ett stort utbud av executive utbildning. Våra program är utvecklade i nära samarbete med både forskning och näringsliv, vilket ger våra studenter stora möjligheter att uppnå ledande positioner i företag och andra organisationer.
Handelshögskolan är ackrediterad av EQUIS, som garanterar att både undervisning och forskning håller högsta internationella standard. Handelshögskolan är också den enda svenska medlemmen i CEMS och PIM, som är samarbeten mellan ledande handelshögskolor i världen, vilket bidrar till den höga kvalitet som Handelshögskolan är känd för..
Fackliga representanter: Alexandra Piatidis, ST och Katerina Hellström Saco. Båda nås på 08-736 90 00.

Ansök nu

Processoperatör

Robotoperatör
Läs mer Jun 13
Arbetsbeskrivning
Är du noggrann, strukturerad och ambitiös med öga för detaljer? Vill du arbeta i en stor produktion där man tillverkar läkemedel som räddar liv? Då kan du vara rätt person för detta jobb!


Vår kund är ett stort och välkänt läkemedelsföretag vars produkter används inom sjukvården världen över. Randstad söker nu duktiga och ambitiösa medarbetare som vill arbeta i vår kunds moderna produktionsanläggning i Fyrislund i Uppsala.


Som samarbetspartner till vår kund är Randstad vägen in i produktion. Initialt är tjänsten ett konsultuppdrag på heltid men för rätt person med rätt ambitioner finns det mycket goda möjligheter för en spännande karriär internt hos vår kund.

Ansvarsområden
Som processoperatör är din huvudsakliga uppgift att se till så tillverkningsprocessen av företagets produkter går felfritt till. Arbetsuppgifterna består bland annat i att styra och övervaka maskiner och arbete i renrumsklassad miljö. I din roll ingår även att genomföra regelbundna kvalitets- och säkerhetskontroller i syfte att uppnå högsta tänkbara kvalitet. Dina arbetstider varierar mycket då vårt kundföretag arbetar i 5-skift, detta innebär arbete under såväl tidig morgon och sen kväll, som nätter och helger.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har en slutförd gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet förvärvad genom tidigare arbete. I arbetet förekommer daglig driftövervakning och omställningar via datorsystem så det är därför av stor vikt att du känner dig bekväm med datorer. Då tjänsten innefattar läsande av manualer och instruktioner krävs det att du behärskar svenska helt obehindrat samt engelska på god nivå. 


Har du tidigare arbetat i en GMP-styrd verksamhet, med maskiner eller har annan teknisk/naturvetenskaplig bakgrund är detta meriterande, dock inget krav. Det viktigaste är din drivkraft och ditt intresse för produkten, kvaliteten och produktionsprocessen i stort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Som konsult hos oss är du Randstads främsta ansikte utåt. Du arbetar i skift med många olika kollegor vilket innebär att din sociala kompetens, ditt engagemang och din samarbetsförmåga är högt värderad, liksom ledaregenskaper samt god initiativförmåga. Vi söker dig med en stark drivkraft att på sikt vilja utvecklas internt hos dem.
 
Då arbetstiderna varierar stort mellan veckorna är det vidare viktigt att du är en person som trivs med skiftarbete. Är du dessutom noggrann och ansvarstagande samt en person som uppskattar arbete i högt tempo så tror vi att du kommer trivas här.


Vår kunds lokaler är beläget i Fyrislund, cirka 4 kilometer från centrala Uppsala och bara några minuter från avfarten till E4:an

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Projektledare inom arkiv

Projektledare, IT
Läs mer Jun 13
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren projektledare med ett intresse för arkiv- och registraturfrågor? Vi söker nu en kvalificerad person till vår kund som kan ta över ett pågående projekt under föräldraledigheten för deras nuvarande projektledare.
Enheten för Arkiv & Registratur har fått i uppdrag att införa en gemensam funktion för arkiv och registratur. Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och är van vid att arbeta strukturerat och självständigt. Du bör ha goda kommunikationsfärdigheter och förmåga att arbeta i team samt hantera externa intressenter. Som projektledare ansvarar du för planering, ledning, utveckling och uppföljning av projektet. Du säkerställer att projektaktiviteter bedrivs enligt fastställda processer och rutiner, och att leveranser sker enligt tidplan, inom budget och med överenskommen kvalitet. Du rapporterar löpande till styrgruppen och ansvarar för kommunikationen både inom projektet och utåt till intressenter.


Uppdraget är på heltid, måndag till fredag, för perioden augusti 2024 till februari 2025. Vi ser gärna att du kan påbörja uppdraget den 28 augusti, med viss flexibilitet kring startdatum.

Ansvarsområden
Planering, ledning, utveckling och uppföljning av projektet
Säkerställande av att projektaktiviteter bedrivs enligt fastställda processer, rutiner, riktlinjer och direktiv
Ansvar för att leveranser sker enligt tidplan, inom budget och med överenskommen funktion och kvalitet
Löpande rapportering av status till styrgrupp
Ansvar för kommunikationen inom projektet samt utåt till intressenter
Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av både arkiv och registratur på myndighet
Minst 2 års erfarenhet av PMP
Erfarenhet från att bedrivit liknande projekt på högskola/universitet eller myndighet
Erfarenhet av projektledning inom arkiv och/eller registratur inom de senaste 3 åren.
60 hp arkiv och registratur
Erfarenhet av förändringsarbete


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Servicedesk tekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 10
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och forma framtidens samhälle?
Vi söker engagerade och kompetenta medarbetare till vår statliga verksamhet. Hos oss får du chansen att arbeta med samhällsviktiga frågor och bidra till en hållbar utveckling.
Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö, goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att påverka på riktigt. Bli en del av vårt team och var med och bygg ett bättre Sverige!

Ansvarsområden
- Installera, tillhandahålla, flytta, felsöka och åtgärda klientdatorer och kringutrustning.
- Registrera och dokumentera ärenden och lösningar
- Hantera byte av hårdvara och applikationsinstallation hantera mobiltelefon Iphone, mjukvara samt hårdvara
- Fjärrstyra klienter
- Supportera användare via telefon supportera användare direkt över disk

Kvalifikationer
- Minst 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Minst gymnasieutbildning i PC-teknik eller annan likvärdig utbildning
- Dokumenterad kunskap i Officepaketet.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Senior IT-Specialist

IT-revisor
Läs mer Jun 5
Arbetsbeskrivning
Vi söker en Senior IT Specialist med en avancerad blandning av kompetens inom IT-systemarkitektur, IT-säkerhet och IT-administration.


Du kommer anställas som konsult och få arbeta mot en av Randstad Digitals kunder, och i denna roll kommer du att ansvara för att säkerställa en kontinuerlig drift och underhåll av företagets IT- och kommunikationssystem samt verktyg.

Ansvarsområden
Daglig drift och underhåll av IT- och kommunikationssystem:
Övervaka och underhålla företagets IT- och kommunikationsinfrastruktur, inklusive nätverk, servrar, hårdvara och mjukvara, för att säkerställa kontinuerlig drift och minimera stillestånd.

Första kontaktpunkt för leverantörer och tjänsteföretag:
Fungera som första kontakt med olika leverantörer och tjänsteföretag (telefon, larm, internet, skrivare...).

Implementering och uppdatering av säkerhetsåtgärder:
Genomföra regelbundna säkerhetskontroller, uppdatera antivirusprogram och brandväggar samt säkerställa att alla säkerhetsåtgärder är aktuella och följer företagets policy.

Systemövervakning och prestandaoptimering:
Övervaka systemprestanda och genomföra nödvändiga optimeringar för att förbättra effektiviteten och minska stillestånd.

Mjukvaruuppdatering och installation:
Hantera installation, konfiguration och uppdatering av mjukvara och hårdvara, och säkerställa att system och applikationer är uppdaterade med de senaste versionerna.

Dokumentation och rapportering:
Skapa och underhålla dokumentation för IT-system och processer samt rapportera status och incidenter till ledningen.

Användarutbildning och support:
Utveckla och genomföra utbildningsprogram för användare för att förbättra deras tekniska färdigheter och förståelse för IT-system.

Onboarding av nya kollegor:
Delta i introduktionen av nya kollegor genom att introducera dem till systemen (via genomgångar och praktiska instruktioner), förbereda utrustning (telefon, PC och passerkort) samt informera om gällande policyer.

Teknisk support och felsökning:
Som en del av IT-supportteamet tillhandahålla teknisk support till användare, felsöka och eskalera problem till mjukvaru- och tjänsteleverantörer för att säkerställa att tekniska problem snabbt och effektivt löses.

Proaktivt stöd:
Ge proaktivt stöd genom att utbilda och informera användare baserat på nuvarande och/eller förväntade problem.

Efterlevnad av dataskyddsförordningar och interna policyer:
Säkerställa att alla IT-aktiviteter följer gällande dataskyddsförordningar och interna företagsrutiner.
Kvalifikationer
Relevant akademisk examen inom IT eller likvärdigt arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet av IT-systemarkitektur, IT-säkerhet och IT-administration.
Goda kunskaper i nätverksinfrastruktur och systemövervakning.
Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ.
Utmärkta kommunikations- och samarbetsförmågor.
Erfarenhet av att skapa och underhålla dokumentation för IT-processer.
Kunskap om dataskyddsförordningar och efterlevnad av dessa.
Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Senior IT Specialist

IT-revisor
Läs mer Jun 5
Arbetsbeskrivning
Vi söker en Senior IT Specialist med en avancerad blandning av kompetens inom IT-systemarkitektur, IT-säkerhet och IT-administration.


Du kommer arbeta som konsult hos en av Randstad Digitals kunder, och i denna roll kommer du att ansvara för att säkerställa en kontinuerlig drift och underhåll av företagets IT- och kommunikationssystem samt verktyg.

Ansvarsområden
Daglig drift och underhåll av IT- och kommunikationssystem:
Övervaka och underhålla företagets IT- och kommunikationsinfrastruktur, inklusive nätverk, servrar, hårdvara och mjukvara, för att säkerställa kontinuerlig drift och minimera stillestånd.

Första kontaktpunkt för leverantörer och tjänsteföretag:
Fungera som första kontakt med olika leverantörer och tjänsteföretag (telefon, larm, internet, skrivare...).

Implementering och uppdatering av säkerhetsåtgärder:
Genomföra regelbundna säkerhetskontroller, uppdatera antivirusprogram och brandväggar samt säkerställa att alla säkerhetsåtgärder är aktuella och följer företagets policy.

Systemövervakning och prestandaoptimering:
Övervaka systemprestanda och genomföra nödvändiga optimeringar för att förbättra effektiviteten och minska stillestånd.

Mjukvaruuppdatering och installation:
Hantera installation, konfiguration och uppdatering av mjukvara och hårdvara, och säkerställa att system och applikationer är uppdaterade med de senaste versionerna.

Dokumentation och rapportering:
Skapa och underhålla dokumentation för IT-system och processer samt rapportera status och incidenter till ledningen.

Användarutbildning och support:
Utveckla och genomföra utbildningsprogram för användare för att förbättra deras tekniska färdigheter och förståelse för IT-system.

Onboarding av nya kollegor:
Delta i introduktionen av nya kollegor genom att introducera dem till systemen (via genomgångar och praktiska instruktioner), förbereda utrustning (telefon, PC och passerkort) samt informera om gällande policyer.

Teknisk support och felsökning:
Som en del av IT-supportteamet tillhandahålla teknisk support till användare, felsöka och eskalera problem till mjukvaru- och tjänsteleverantörer för att säkerställa att tekniska problem snabbt och effektivt löses.

Proaktivt stöd:
Ge proaktivt stöd genom att utbilda och informera användare baserat på nuvarande och/eller förväntade problem.

Efterlevnad av dataskyddsförordningar och interna policyer:
Säkerställa att alla IT-aktiviteter följer gällande dataskyddsförordningar och interna företagsrutiner.


Kvalifikationer
Relevant akademisk examen inom IT eller likvärdigt arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet av IT-systemarkitektur, IT-säkerhet och IT-administration.
Goda kunskaper i nätverksinfrastruktur och systemövervakning.
Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ.
Utmärkta kommunikations- och samarbetsförmågor.
Erfarenhet av att skapa och underhålla dokumentation för IT-processer.
Kunskap om dataskyddsförordningar och efterlevnad av dessa.
Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Account Manager

Account manager
Läs mer Jun 5
Arbetsbeskrivning
Who are we?
At Validata, our purpose is ‘giving organisations the comfort of being sure’. We believe that people determine the success of an organisation. Therefore, making safe and smart hiring decisions is crucial. With our quality-driven software and services, we help organisations build safer working environments and ensure that the best candidates are hired for each position. Ultimately, this allows organisations to deliver continuous quality and grow sustainably.
For our Swedish office we are looking for an enthusiastic Account Manager. In this role you are responsible for the acquisition of new clients (80%), implementing our state of the art software solution (10%) and managing the relationships we have with our current clients ao. Crane Currency, SMEG and Vattenfall (10%). You are focused on building loyalty to ensure long-term client retention by presenting product information, addressing customer issues and helping the sales team with up- & Cross-sells and renewals.
Ready to apply? Please send your Resumé in English. In this recruitment, we are collaborating with Randstad. If you have any questions regarding the process - please contact Hanna Wide, hanna.wide@randstad.se or Jeanette Walters, jeanette.walters@randstad.se.

Ansvarsområden
What we offer you!
Good team and business culture
Opportunities to develop / enhance skills and develop within the organization
Competitive salary, bonus and pension scheme
Company vehicle allowance
Exciting and diversified working environment
Based in a beautiful office in the heart of Stockholm
Vitality, telephone and home office allowance


Kvalifikationer
What is your background?
Bachelor degree/ Sales Education
Experienced sales person with at least 3 years direct-selling experience in an international environment, preferably concerning technical (software) products, ideally in the HR domain
You are driven in acquisition
You are a strategic and supportive partner for organisations

Your skills
Strong account management-, sales- and negotiation skills
Strong customer relationship skills
Highly motivated and organized
Strong communication and presentation skills
You are proactive and take initiative in your field of expertise
Self management and discipline
Excellent command of the Swedish and English languages, both verbally and in writing


Om företaget

Validata Group Sweden AB
In a world that is rapidly changing and evolving, business interests and risks are increasing and prove more difficult to assess. Since 2009, Validata has conducted more than 300.000 screenings worldwide. We assist organisations with their employment screening process, ensuring that it is efficient and 100% GDPR compliant. Our deep sector knowledge and digital partner integrations help our clients maintain integrity and quality within their organisation.In addition to its headquarters in Amsterdam, the Netherlands, Validata also has a subsidiary in Stockholm, Sweden. This subsidiary is important to develop employment screening in the Nordics, and it allows Validata to help local organisations by sharing its deep knowledge and experience.

Ansök nu

Produktionsplanerare till Förbifart Stockholm

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 10
Arbetsbeskrivning
Gillar du att planera och jobba processtyrt? I denna roll kommer du jobba inom projektet Förbifart Stockholm som rör en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen! 
Vidare är Eltel en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Tidplan och resursplan kommer att vara bland dina viktigaste arbetsuppgifter, men även övrig projektdokumentation såsom KMA och ÄTA-hantering är en stor del av arbetet. Tillsammans kommer ni vara ett team bland annat bestående av montörer, tekniker samt flera installationsarbetsledare, produktionsplanerare och platschefer. Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor! Vi tror på utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare så det finns stora möjligheter för dig att växa i din roll och inom Eltel Välkommen till oss!
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad där rekryteringskonsult Linda Cooper svarar på frågor kring tjänsten, linda.cooper@randstad.se. Urval för denna roll påbörjas under v 32.

Ansvarsområden
Dokumentation av löpande förändringar i produktion
Tidplan, resursplan och materialleveransplan med tillägg för projekteringstidsplan och testningstidsplan
Dokumentation av ÄTA arbete
Samarbete med både interna och externa aktörer


Kvalifikationer
För att lyckas med denna roll behöver du ha ett produktionsfokus och kunna hantera och administrera frågor som rör projektet. Personliga egenskaper som du behöver för att lyckas i rollen är att du behöver vara aktiv, proaktiv, kommunikativ och en lagspelare. Du kommer etablera relationer med många olika personer både internt och externt, därför är det viktigt att du är relationsskapande samtidigt som du arbetar resultatinriktat.


Vidare behöver du:
Relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom större installationsprojekt, anläggning och/ eller telekom
Administrativ vana samt god kunskap i Officepaketet
Ha en teknisk fallenhet
Ett stort och genuint intresse för frågor som rör projektstyrning
Ha förmåga att prioritera kvalité samtidigt som du kan bidra till att hålla budget och tidplan
B körkort
Goda kunskaper i svenska samt engelska
Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll

Om du har erfarenhet av planeringssystemet Asta Power Project eller liknande så är det meriterande, men inte ett krav.

Om företaget

Eltel Networks Infranet AB
Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter. Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Ansök nu

Recectionister

Kontorsreceptionist
Läs mer Jun 5
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu den rätta receptionisten till ett företag baserade i centrala Stockholm. Du har gärna några års erfarenhet av serviceyrken och är snabblärd när det gäller system.   Vi vill även att du är ansvarstagande, lyhörd, kommunikativ och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Låter det här som du? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan redan idag! 
Det vinnande konceptet här är att du brinner för att skapa relationer och att ge det där lilla extra i ditt bemötande, både externt och internt. 
Omfattning: Deltid 75%. Med start omgående och med uppdragslängd tillsvidare. Arbetstiderna är vardagar schemalagd mellan 8.00-17.00

Ansvarsområden
Vara ansiktet utåt på kontoret med bemanning i reception i Stockholm och telefonväxel för
samtliga kontor.
Ta emot ”Första samtal” från kunder, administrera ärendet i Visma samt säkerställa en bra
överlämning till Chefsstödet.
Säkerställa att personlig data relaterat till kunder och klienter hanteras med högsta möjliga
integritet och följsamhet med GDPR och sekretesslagstiftning.
Översyn av lokaler (ex disk, kaffemaskiner, se till att allt är i sin ordning i köket,
matsalsområdet och konferensrummen).
Effektiv intern ärendehantering.
Medverka i planering samt koordinering av seminarium, events och konferenser.
Ansvar för kostnadseffektiva inköp av kontorsrelaterade produkter & tjänster till samtliga
kontor.
Ta emot leverantörsfakturor och skicka dem till ekonomi.
Ansvar för kontroll/attest av fakturor relaterat till funktionsutförda inköp.
Effektiv ärendeuppföljning med externa leverantörer.
Ansvar för förekommande administrativa uppgifter som uppstår för att säkerställa en effektiv
drift av företaget.
Koordinera ärenden och bedriva egenkontroller relaterat till fastighet, säkerhet och miljö.
Ansvara för administration av sjukintyg för klienter.
Utföra av HR definierade aktiviteter för On/offboarding av personal.
Arbetsuppgifter kan tillkomma och förändras inom tjänsten

Kvalifikationer
Du bidrar aktivt till god arbetsmiljö och öppenhet med mycket god förmåga att samarbeta
effektivt och prestigelöst med andra, oavsett område och bakgrund.
God kunskap i Microsoft Officepaketet med emfas på Word, Powerpoint och Excel.
Du tar med lätthet till dig nya digitala system och driver gärna digital utveckling.
Mycket god förmåga att självständigt kunna organisera, planera och följa upp ditt och
teamets gemensamma arbete.
Du förväntas arbeta efter etablerad metod men med ett flexibelt förhållningssätt med en
förmåga att anpassa och prioritera löpande efter situationer som uppkommer under en
arbetsdag.
Du driver förändringsarbete och deltar aktivt och engagerat vid möten.


Meriterande:
Erfarenhet av förändringsledning.
Erfarenhet från vårdbolag.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Projekteringsledare till Förbifart Stockholm

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Jul 10
Arbetsbeskrivning
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Projekteringsledare i Förbifart Stockholm projektet. Varmt välkommen till oss på Eltel!
I rollen som Projekteringsledare kommer du att tillhöra teamet som arbetar med 3D/2D design och detaljprojektering. Du kommer att vara länken mellan de olika projekteringsavdelningarna och produktionsteamen som utför installationerna. Ditt uppdrag är att säkerställa att alla nödvändiga bygghandlingar är framtagna och sammanställda i tillräcklig god tid för att kunna överlämnas till rätt team i rätt tid. Detta för att installationerna ska kunna utföras enligt tidplan på ett effektivt och lönsamt sätt. Du är aktiv i kommunikationen vid frågeställningar mot externa parter för att reda ut eventuella oklarheter i den tekniska beskrivningen inför utförandet.
Som Projekteringsledare har du ett stort kontaktnät där du samverkar med samtliga delar inom entreprenaden både internt och externt. Du kommer att delta i samordningsmöten mellan olika discipliner och aktörer samt ansvara för att relevant information sprids inom projektet.
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se, urval för denna tjänst påbörjas under v 32.
Välkommen till oss!

Ansvarsområden
Koordinera och leda BIM- och bygghandlingsteamen
Hålla i tidplaneringen och kommunicera vad som ska prioriteras
Delta aktivt på samordningsmöten, både internt och externt
Tillsammans med teamet, arbeta i CAD-program, 2D och 3D för att kunna navigera i de olika disciplinernas områden för att samordna mellan dessa
Fånga upp eventuella frågeställningar från teamen kring de tekniska beskrivningarna för att säkerställa korrekta instruktioner
Arbeta nära projekteringsteamen och stötta dessa i kommunikationen med externa parter
Fysiska möten ute på våra etableringar

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Placeringsort: Bromma, med resor till våra etableringar flera gånger i månaden.
Arbetstider är måndag-fredag ca 7.30-16.00
Sista ansökningsdag är 2024-08-31
Urval påbörjas under v 32


Kvalifikationer
För att vara lyckosam i rollen ser vi att du som söker har en bred teknisk kunskap samt förmågan att leda och hitta lösningar. Du har en god förmåga att samarbeta med både interna och externa parter för att komma framåt, du ger inte upp förrän målen nås.
Krav för rollen är att du har:
Teknisk utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande yrkeserfarenhet
God data och systemvana – vana att arbete i dokument och ärendehanteringssystem
Läsa och förstå ritningar, arbetshandlingar och inkopplingshänvisningar
Kunskap i AutoCAD (2D & 3D), du behöver kunna navigera i dessa system och tolka ritningar
Erfarenhet av tekniska installationer inom el, tele, fiber, övervakning eller att du tidigare arbetat i installations tunga byggprojekt inom tunnlar/järnväg/trafiksystem
Erfarenhet från samordning av tekniska system
Erfarenhet av att planera, leda och delegera arbetsuppgifter
Talar och skriver på Svenska och engelska obehindrat, då båda språken används dagligen i arbetet
B körkort är meriterande
Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll


Om företaget

Eltel Networks Infranet AB
Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter. Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Ansök nu

Arbetsledare Test- och Driftsättning Förbifart Stockholm

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 11
Arbetsbeskrivning
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Arbetsledare för gruppen inom test- och driftsättning i Förbifart Stockholm projektet. Varmt välkommen till oss på Eltel!
Vi är just nu inne i en expansiv fas där arbetet med att driftsätta och testa de utförda installationerna är i full gång. Som Arbetsledare hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du att arbetsleda test- och driftsättningstekniker som arbetar över ca 15 olika teknikområden. Dessa områden innefattar exempelvis IP-system, kamerasystem, meddelandesystem, accessystem och styrskåp. Du kommer att ansvara för ett team på 6-10 personer som är specialiserade inom olika teknikområden där de primära uppgifterna är att testa och driftsätta vår tekniska utrustning. Som arbetsledare är din huvudsakliga uppgift att säkerställa att test- och driftsättningsprocessen följer planen. Detta inkluderar genomförandet av hela testflödet, från "pre site acceptance test” till slut-test, i nära samarbete med Trafikverket och övriga entreprenörer. Som arbetsledare för denna avdelning spelar du en central roll där du fungerar som en sammanhållande länk mellan installationsteamet och den övergripande testorganisationen. Du ser till att allt sker enligt den överenskomna tidplanen. Arbetet sker på plats i projektet och du kommer att ha ditt kontor ute på etableringen.
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se. Urval påbörjas under v 32.

Ansvarsområden
Arbetsledning och delegering av arbetet för dina team
Uppföljning av egenkontroller, utförda arbeten, planering och koordinering av drift och testaktiviteter.
Ta ansvar för att lösa de problem och utmaningar teamen stöter på i det dagliga arbetet
Introduktion av nya medarbetare
Arbeta för att test- och driftsättning utförs enligt tidplan och dokumentation enligt gällande krav
Följa upp det dagliga arbetet, dokumentera och rapportera detta uppåt i organisationen
Ansvara för att underhåll av systemen utförs under byggtiden
Vid behov kunna stötta gruppen med praktiska moment inom test och driftsättning


Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll tror vi att du har:
Erfarenhet från en arbetsledande roll inom el, tele, styr och övervakning
Arbetat praktiskt med test- och driftsättning inom flera av ovanstående teknikområden och har en god förståelse för hur arbetet utförs och systemen fungerar
Bred teknisk kunskap inom tele, styr och övervakningssystem med fördel inom intelligenta trafiksystem
God systemvana
Goda kunskaper i svenska samt engelska då båda språken används dagligen
B-körkort

Ytterligare information
Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse
Placeringsort: Bromma
Arbetsplats: Akalla eller Skärholmen
Sista ansökningsdag är 2024-08-31


Om företaget

Eltel Networks Infranet AB
Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter. Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.
Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!
En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till att Sveriges kritiska infrastruktur som möjliggör såväl förnybar energi som högpresterande kommunikationsnätverk fungerar. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare.

Ansök nu

Platschef till Förbifart Stockholm

Platschef, bygg
Läs mer Maj 20
Arbetsbeskrivning
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen! Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Nu har du chans att få vara med på denna unika och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Platschef.
Som Platschef hos Eltel och Förbifart Stockholm projektet kommer du att arbeta brett och ha en stor kontaktyta. Du kommer att ansvara för både produktionen och personalen på din site. Då projektet är komplext och ständigt utvecklas kommer stort fokus att ligga på planering och samarbete med övriga kollegor och samarbetspartners. Du har det övergripande ansvaret för att tidplanen och produktionsplaneringen följs samt arbetsmiljöansvaret för siten. Du kommer att rapportera till Installationschefen som sitter i ledningsgruppen för projektet. Rollen innebär stort ansvar i en miljö där utmaningar och ständiga förändringar är ett faktum. Ingen dag är sig lik och tillsammans med teamet kommer du att få vara med på en historisk förändring i Stockholms infrastruktur! Välkommen till oss!
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad där rekryteringskonsult Linda Cooper svarar på frågor om tjänsten. linda.cooper@randstad.se. Urval för denna tjänst påbörjas under v 32.

Ansvarsområden
Produktion och personalledning
Övergripande planering och prioritering
Arbetsledning och personalansvar för en grupp om ca 25 stycken medarbetare innefattande produktionsplanerare, arbetsledare och tekniker, samt arbetsledning av inhyrd personal
Tidplan, resursplan och materialleveransplan tillsammans med vår logistikfunktion
Samordning med övriga installationsentreprenader i projektet
Säkerställa att KMA arbetet efterföljs
Dokumentation av löpande förändringar i produktion
Hantera förändringar och eventuella hinder i produktion och tillsammans med berörd avdelning hitta ekonomiska och lönsamma lösningar
Kostnadskontroll och ekonomisk uppföljning i det dagliga arbetet
Samarbete med både interna och externa aktörer


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Platschef ser vi att du som söker har erfarenhet av en likande roll innefattande ledarskap, samt att du ansvarat för större installationsprojekt eller andra projekt med omfattande och komplexa installationer. Då du kommer att ha ett övergripande ansvar för siten behöver du vara insatt i både de tekniska områdena samt projektplanering och entreprenadjuridik. Vi söker dig som trivs med att arbeta proaktivt och har en god förmåga att planera inom komplexa projekt där många aktörer är inblandade. Du har en god kommunikationsförmåga och kan förmedla tidplan och åtgärder på ett korrekt sätt till alla led inom projektet.


Erfarenhet från liknande roll inom el, installation, bygg, anläggning och/ eller telekom
Ett stort och genuint intresse och kunskap för frågor som rör projektstyrning
Ha förmåga att prioritera kvalité samtidigt som du kan bidra till att hålla budget och tidplan
God förmåga att planera och kommunicera
Relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
Ha god teknisk kunskap och förståelse för tekniska system, med fördel kommunikationssystem
Vana av dokumentation i ett projekt med höga krav
God systemvana
Goda kunskaper i svenska samt engelska
B-körkort, manuellt
Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll

Som Platschef behöver du vara en god lagspelare. God förmåga till samarbete, kommunikation och planering är förutsättningar för att vara lyckosam i rollen. Vi arbetar som ett team och du kommer att röra dig över en stor kontaktyta där du kommer att bygga många relationer de kommande åren inom projektet. Vi arbetar alla mot samma mål och du kommer vara en central del för projektet för att nå ett lyckat resultat.

Om företaget

Eltel Networks Infranet AB
Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.
Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidare som inleds med 6 månaders provanställning
Heltid som inleds med en 6 månaders provanställning
Placeringsort, Bromma
Arbetsplats, Sitekontor Förbifart Stockholm
Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll och ett svenskt medborgarskap
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Annonsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.
Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta! I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsledare Installation till Förbifart Stockholm

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Jul 10
Arbetsbeskrivning
Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Arbetsledare inom Förbifart Stockholm!
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Som Arbetsledare hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du att arbetsleda tekniker och montörer som arbetar över 14 olika teknikområden. Dessa områden innefattar exempelvis fibersystem, kamerasystem, brandsystem, radiosystem och uppbyggnad av kommunikationsnät. Du kommer att ansvara för flera olika team om ca 3 st tekniker i varje grupp. Teamen inriktar sig på olika teknikområden där du kommer att vara samordnare och länken mellan dessa.
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se
Urval påbörjas under v 32. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Arbetsledning och delegering av arbetet för dina team
Planering och materialförsörjning av de kommande veckornas arbetsmoment tillsammans med Platschef, Produktionsplanerare och Logistikarbetsledare
Ta ansvar för att lösa de problem och utmaningar teamen stöter på i det dagliga arbetet
Arbeta för att installation utförs enligt tidplan och dokumentation enligt gällande krav
Ansvara för att montörerna i ditt team följer riktlinjer för arbetsmiljö och användande av skyddsutrustning
Följa upp det dagliga arbetet, dokumentera och rapportera detta uppåt i organisationen


Kvalifikationer
Erfarenhet från en arbetsledande roll inom el, tele, styr och övervakning
Arbetat praktiskt inom ovanstående teknikområden och har en god förståelse för hur arbetet utförs alternativt har en relevant utbildning
Bred teknisk kunskap inom el, tele, styr och övervakningssystem med fördel inom intelligenta trafiksystem
God systemvana
Goda kunskaper i svenska samt engelska
B-körkort

Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll

Om företaget

Eltel Networks Infranet AB
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar. Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/
Ytterligare information
Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Placeringsort: Bromma
Arbetsplats: Skärholmen eller Vinsta.
Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsledare Radio till Förbifart Stockholm

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Jul 10
Arbetsbeskrivning
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Arbetsledare Radio inom Förbifart Stockholm! Varmt välkommen till oss på Eltel! Som Arbetsledare Radio hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du att leda ett team på cirka 10 personer. I din position har du en central roll inom teknikområdet Radio, som utgör grunden för all kommunikation i tunneln. Du kommer ha ett nära samarbete med arbetsledare från andra teknikområden, platschefen, produktionsplaneraren samt projektören för radioanläggningen. Ditt arbete som Arbetsledare Radio innebär att du kommer att ha ansvar för att leda arbetet självständigt och i samarbete med övriga samarbetspartners inom Förbifart Stockholm-projektet. Du har det övergripande ansvaret för att säkerställa korrekt installation och efterföljande driftsättning och testning. I samråd med projektören för radioanläggningen är det också ditt ansvar att se till att allt dokumenteras enligt kontraktskrav och att gällande tidplan efterföljs.
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se
Varmt välkommen till oss!

Ansvarsområden
Leda installationen av utrustningen kopplat till radio, såsom repeater, mobila system, läckande koax med tillhörande kabeldragningar
Planering, resursallokering och materialförsörjning av de kommande veckornas arbetsmoment tillsammans med Platschef, Produktionsplanerare och Logistikarbetsledare
Ta ansvar för att lösa de problem och utmaningar teamen stöter på i det dagliga arbetet
Följa upp det dagliga arbetet, dokumentera och rapportera detta uppåt i organisationen

Ytterligare information
Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Placeringsort: Bromma
Arbetsplats: Skärholmen eller Vinsta.
Sista ansökningsdag är 2024-08-31
Urval påbörjas under v 32


Kvalifikationer
Vi ser att du som söker rollen som Arbetsledare har erfarenhet av att arbeta med radioinstallation av inomhus- eller utomhuslösningar. Eftersom teknikområdet Radio är komplex teknik är det viktigt att du har både kunskap och intresse inom dessa områden. Vidare ser vi att du har:
Relevant utbildning inom tele och radiokommunikation
Erfarenhet av radiomätningar på radiokablar och täckningsmätning
Arbetat praktiskt eller i arbetsledande roll med radioinstallationer, fasta- och mobila nät
God förståelse för mobilradio och radiolänk
God systemvana
Goda kunskaper i svenska samt engelska
B-körkort
Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll

Vi ser det även som meriterande om du har:
Erfarenhet från en arbetsledande roll inom el, tele, styr och övervakning
Erfarenhet av service- installations- underhålls- och entreprenadverksamhet inom verksamhetsområdet
Erfarenhet av arbete i Trafikverkets tele- och radionät


Om företaget

Eltel Networks Infranet AB
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar. Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Ansök nu

Testledare till Förbifart Stockholm

Testledare/QA lead
Läs mer Jul 11
Arbetsbeskrivning
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Testledare i Förbifart Stockholm projektet.
Som Testledare hos Eltel och inom projektet Förbifart Stockholm kommer du att ansvara för att planera och koordinera systemtester med fokus på “site acceptance test”. Ditt uppdrag är att säkerställa att alla testaktiviteter utförs i rätt tid enligt tidplan och att arbetet koordineras och kommuniceras med vår samarbetspartner Yunex Traffic och vår kund Trafikverket. Du kommer att arbeta tätt ihop med arbetsledare för drift och test samt övrig platsorganisation  inom Eltel för att se till att de resurser som behövs finns tillgängliga och att arbetet utförs på ett korrekt sätt. Du har även ansvar för att protokoll och dokumentation kommuniceras och distribueras och att avvikelser rapporteras in, följs upp och åtgärdas. Vi erbjuder en roll där du får använda dina tekniska kunskaper för att säkerställa kvalitet och funktion av samtliga tekniska system som vi på Eltel står för inom Förbifart Stockholm. En viktig roll där du kommer att få vara med och bidra med din expertis inom system- och funktionstester. Varmt välkommen till oss på Eltel! 
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se Urval påbörjas under v 32.

Ansvarsområden
Planera “site acceptance test” och organisera samtliga specifikationer för att ta fram förutsättningarna för kommande arbete
Säkerställa att rätt resurser och kompetens finns tillgängliga från platschef och systemansvariga (Yunex/Eltel)
Förbereda “site acceptance test” protokoll och utrustningslistor 
Koordinera och arbetsbered arbetet med platschef och arbetsledare för installation och testning, med höga krav på arbetsmiljö och säkerhet
Ansvara för att koordinera med, och bjuda in Trafikverket till “site acceptance test” 
Registrera och tilldela avvikelser från “site acceptance test” till systemtekniker eller systemägare och se till att detta dokumenteras, följs upp och åtgärdas
Se till att protokollen omgående registreras hos Trafikverket
Säkerställa den långsiktiga planeringen av kommande “site acceptance test” i kommande driftområden (arbetsområden)


Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll eller har lång erfarenhet som systemtekniker/systemingenjör. Du har god kunskap inom system och funktionstester.  Som person är du driven och kommunikativ med en förmåga att se detaljer och mönster. Du arbetar strukturerat och noggrant med ett fokus på att lösa uppgiften med kvalitet.
Krav för rollen är att du har:  
Teknisk utbildning och relevant yrkeserfarenhet
Arbetat med ledning eller koordinering av systemspecialister 
Erfarenhet från systemtester och funktionstester av utrustning inom kameranätverk, datanätverk eller radionätverk
Erfarenhet från infrastrukturprojekt eller större projekt inom telekom med hög komplexitet
God samarbetsförmåga 
Talar och skriver på Svenska och engelska obehindrat, då båda språken används dagligen i arbetet 
B körkort 

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Placeringsort: Bromma
Arbetsplatsen kommer att vara i Skärholmen eller Vinsta, ej hybrid
Arbetstider är måndag-fredag  ca 7.00-16.00
Sista ansökningsdag är 2024-08-31
Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll


Om företaget

Eltel Networks Infranet AB
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag.
Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar. Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Ansök nu

Electrical Engineer

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Jul 11
Job description
Are you an experienced Electrical Engineer looking for a challenging role in industrial electrical design? Join us in Stockholm to work on groundbreaking projects that will shape the future of the industrial sector. We are seeking three talented Electrical Engineers to join our clients dynamic team in Stockholm. 


As an Electrical Engineer with us, you will play a critical role in ensuring cost-effective and timely design solutions, collaborating closely with our engineering partners. Your expertise will drive the success of our projects, ensuring that all electrical design and engineering work meets the highest standards.


Full-time with good chances for employment with the client after the assignment period.
Working hours: Monday – Friday 08:00 – 17:00.


Randstad Engineering is specialized in competences within engineering. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Engineering, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.


Please apply at www.randstad.se, no later than 2024-08-31.


For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

Responsibilities
• Oversee and ensure the quality of electrical design work in assigned project areas.
• Collaborate with EPCM and OEM partners to deliver safe, cost-effective, and timely project solutions.
• Lead and guide the development of engineering and design strategies and concepts.
• Review, comment, and verify design documentation from various stakeholders.
• Ensure all designs comply with international and local codes and standards.
• Manage and organize electrical design solutions within your assigned areas.
• Coordinate with cross-functional teams to address project interfaces and ensure cohesive delivery.
• Represent the client in technical meetings and progress discussions.

Qualifications
Required:
• 6-10 years of experience in major industrial capital projects (Steel Plant, Power Plant, Hydrogen, Oil & Gas).
• Hands-on experience with ETAP software or similar for power system studies and electrical design calculations.
• Proven expertise in reviewing and ensuring compliance with electrical design standards.
• Excellent communication and interpersonal skills, capable of working in a multi-team environment.


Preferred:
• Familiarity with Swedish and Scandinavian codes and standards.
• Experience in managing teams of engineers, supervisors, and technicians.
• Knowledge of Fire Alarm Systems, Instrumentation & Control Systems.


Experience
• Minimum 6-10 years of relevant experience in industrial electrical design and engineering.
• Proven track record in managing engineering and construction activities in large capital projects.

About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Security Lead

Säkerhetsansvarig, IT
Läs mer Jun 27
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av teknik och systemadministration och kan leda och koordinera andra ingenjörer? Vill du vara med på resan för att implementera och koordinera säkerhetsinsatser och samtidigt arbeta inom ett marknadsledande företag inom medicinskt IT?
Vi söker dig som vill arbeta med tekniken och samtidigt har erfarenhet av eller vill växa in i en ledande roll. För denna tjänst blir du direktrekryterad hos vår kund, som är ett av Sveriges ledande företag inom medicinteknik och IT-säkerhet. Som Security Lead kommer du att ha en central roll i att leda och driva det globala arbetet med att säkerställa högkvalitativa leveranser inom IT-säkerhet. Du kommer att ha ett nära samarbete med leveransorganisationen för att utveckla, implementera och koordinera säkerhetsinsatser på global nivå, samtidigt som du skapar förståelse, sprider kunskap och guidar företagets kunder kring deras säkerhetsarbete. Du får möjlighet att vara en nyckelspelare och vara med och påverka arbetet med att säkerställa hög informationssäkerhet.
Kontor finns i både Stockholm och Linköping och du kan välja att utgå från något av dessa. I ett initialt skede förväntas du befinna dig på huvudkontoret i Linköping med regelbundna mellanrum. I tjänsten kan det även förekomma 2-3 tjänsteresor per år. Det finns möjlighet till distansarbete men önskvärt är att vara på kontoret 2-3 dagar per vecka.
Det är av stor vikt att du besitter en förmåga att skapa goda, långsiktiga relationer samtidigt som du har en djup teknisk förståelse. Om du motiveras av ledarskap i kombination med teknik och IT-säkerhet ser vi fram emot din ansökan!
Urval och intervjuer kommer att ske tidigast i augusti, men du får gärna skicka in din ansökan redan idag. Om du inte når alla kraven på erfarenhet, får du gärna söka tjänsten ändå och motivera varför vi inte får missa just dig!

Ansvarsområden
Ledning av det globala arbetet med att implementera best practices och standardkonfigurationer för att säkerställa höga informationssäkerhetsmål i leveranserna.
Utvärdering av levererade tjänster ur ett informationssäkerhetsperspektiv för att höja tjänstekvaliteten.
Ledning av interna nätverk för att sprida kunskap och medvetenhet kring informationssäkerhet.
Driva förändring genom målstyrning och KPI-uppföljning.
Tätt samarbete med säkerhetsarkitekter, lösningsarkitekter och produktarkitekter för att säkerställa hög säkerhetsnivå över produkternas livscykel.
Hantering av kritiska händelser i samarbete med berörda avdelningar inom organisationen.
Ledning av både globala och lokala aktiviteter inom "Incident Response".
Delaktighet i interna och externa revisioner kring informationssäkerhet.


Kvalifikationer
3-5 års arbetslivserfarenhet med att ha arbetat "hands-on" med tekniken, till exempel med systemadministration
Magister- eller masterutbildning inom relevant område
Tidigare erfarenhet av att tillämpa IT-säkerhet, till exempel kring nätverk, access management eller server hardening
Djup förståelse för nätverkskommunikation, virtualisering och generell IT-arkitektur
God insikt i terminologi, principer och etablerade standarder inom informationssäkerhet
Behärskar svenska och engelska både i tal och skrift
Det är meriterande med ledaregenskaper med förmågan att skapa goda relationer och att åstadkomma resultat med hjälp av andra


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Sommarjobb kundsupport

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 8
Arbetsbeskrivning
Är du en flexibel teamspelare som söker en arbetsplats med god sammanhållning? Vill du ha ett arbete där fokus är på högklassig service i kombination med administrativa uppgifter? Har du tidigare arbetat med kundservice? Då har vi rätt tjänst för dig!


Vi på Randstad söker nu kundservicemedarbetare till vår kund för rollen som vågoperatör under sommaren med fortsatt deltidsarbete efter sommaren. I rollen som vågoperatör blir du första linjesupport för kunden gällande in- och utvägning av fordon samt vägning vid behov. Det här innebär att du arbetar med kundsupport där du tar emot samtal från kunder vid någon av NCC:s anläggningar och vid behov ger den support som behövs. Du kommer i rollen att ha en rad olika tillhörande administrativa uppgifter som till exempel daglig statistik, rapportering och viss uppföljning. Viss orderhantering kommer att ingå i rollen och även mottagningskontroll. Du ska även vara beredd att hjälpa till och stötta andra funktioner inom servicecentret vid behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kundservice. Du kan även ha tidigare erfarenhet av ett serviceyrke där du jobbat med kundkontakter såsom försäljning eller liknande.
Som person söker vi dig som är ansvarstagande, har ett öga för detaljer och är noggrann i ditt arbete. I och med att rollen har både inslag av att jobba med statistik såväl som kundkontakt så är du en person som trivs med att byta mellan olika fokus och att kunna fokusera på detaljer såväl som att bemöta kunder på bästa sätt. Stundtals kan tempot vara lite högre i en support och därför är det bra att du trivs med sådana arbetsuppgifter. Du har datorvana och är van vid att arbeta i flera affärssystem samtidigt. Du är en flexibel teamspelare som tycker om att hjälpa till, är prestigelös i ditt sätt och tycker om att jobba med service. Hos oss får du möjlighet att jobba med service i ett team med bra sammanhållning och fokus på leverans med hög kvalitet.


Uppdraget som anställd konsult via Randstad är på heltid under sommaren med fortsatt deltid vid behov efter sommaren. Vi ser därför att du har en annan sysselsättning vid sidan av på minst 50% som tex studier. Arbetet är förlagt i olika pass måndag-fredag dagtid med start tidigast 05.30 och slutar senast 18:15. Start för uppdraget kommer att vara omgående/ enligt överenskommelse där du blir anställd av oss på Randstad. Urval sker löpande, vilket innebär att uppdraget kan tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Emma Eriksson på emma.eriksson@randstad.se

Ansvarsområden
Ta emot inkommande samtal från kunder
Väga ankommande och utgående fordon
Administration av statistik och rapportering


Kvalifikationer
Genomförd gymnasieutbildning
Flytande svenska i tal och skrift
Tidigare erfarenhet av kundservice eller andra serviceyrken där du jobbat med kundkontakt så som försäljning eller liknande
God datorvana


Om företaget

NCC Industry AB
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära sig nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.
Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfalt produktion, beläggningsuppdrag.

Ansök nu

Inköpsassistent

Inköpsassistent/Inköpskontorist/Inköpssekreterare
Läs mer Jun 4
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu tillsammans med vår kund på Stora Essingen efter en inköpsassistent. För att passa för denna roll ser vi bland annat att du tidigare arbetat som inköpsassistent, har vana av arbete i affärssystem och är plikttrogen.


Arbetsgivare: Randstad
Arbetsplats: Stora Essingen
Arbetstider: 08-17
Uppdragslängd: augusti - februari 2025


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
Beställa varor
Hantera orderbekräftelser
Hantera prislistor
Kontrollera leveranstider
Arbeta med att försöka förbättra leveranstider
Förse säljarna med priser på varor
Spåra sändningar
Uppdatera information löpande


Kvalifikationer
Krav:
Svenska - flytande i tal & skrift
Engelska - flytande i tal & skrift
Har en god kommunikativ förmåga
Tidigare erfarenhet av att arbeta i digitala affärssystem såsom SAP eller likvärdigt
Tidigare erfarenhet av arbete i Excel
Tidigare erfarenhet av arbete som inköpsassistent (minst 6 månader)

Personliga egenskaper:
För att passa för denna rollen ser vi att du som person är ansvarsfull, plikttrogen och orädd för att ta kontakt.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Software developer

Verksamhetsanalytiker
Läs mer Maj 23
Job description
SW developer to support our maintenance and continous improvement for one of our product lines.
 
The Role
The assignment involves adding new features that exist in our desktop analyzer, Fiber Tester +, to our on line version of the same instrument (Fiber and Freeness Online), as well as adding other features and fixing bugs in our existing codebase.
 
You will work on a sensor system that has a windows PC and a dedicated BCB that runs on an AM3358 CPU, with FreBSD v.15 OS. Connected to the system (either over a custom made IO board or directly to the PC) are several sensors and actuators as well as a camera. The system also has a touch display for interaction.  
 
The work is relatively broad and involves modifications both to UI components, as well as backend work of varying complexity. 
 
The codebase for the PCB (or platform board, as we call it) is open Source Qt 5.15. Part of the codebase is for a windows environment where we use C for algorithms and C# for the application. We also ahve a legacy codebace with Delphi code. Being able to read Delphi code can therefore be beneficial.
 
You are expected to work independently and be the only dedicated resource for maintenance. To succeed you must be comfortable in actively looking for information from your colleagues at R&D, and other functions such as Technical support and product management. You are comfortable in "owning" the problem and going from scoping to implementation to hands-on testing of a feature before hand-over.


Duration
12 months, preliminary
Starting date: ASAP

Responsibilities
SW developer to support our maintenance and continous improvement for one of our product lines.Qualifications
Minimum requirements:
8+ years of software development, tied to product development
Experience in Qt 5.x
Experience in C++
Experience in C#, (.NET v 4.8)
Experience with Linux command line
Experience with Git
 
Experience with complex codebases and trouble shooting.


Experience with Object oriented development.
 
a Plus:
C proficency
Delphi knowledge

About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Projektledare

Projektledare, IT
Läs mer Jul 12
Nytt
Arbetsbeskrivning
Vår kund, som är en myndighet, söker en erfaren projektledare för ett uppdrag som sträcker sig från augusti/september 2024 till februari 2025, med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du kan påbörja uppdraget så snart som möjligt.
Enheten för Arkiv & Registratur har fått i uppdrag att införa en gemensam funktion för arkiv och registratur vid en myndighet. Detta inkluderar att arbeta med att implementera redan beslutade förändringar som rör organisation och nya rutiner samt att utvärdera dessa. Uppdraget består av att planera, leda, utveckla och följa upp projekt. Du kommer att säkerställa att projektaktiviteter bedrivs i enlighet med fastställda processer, rutiner, riktlinjer och direktiv, samt ansvara för att leveranser sker enligt tidplan, inom budget och med överenskommen funktion och kvalitet. Löpande rapportering av status till styrgruppen och ansvaret för kommunikationen inom projektet samt utåt till intressenter ingår också i dina arbetsuppgifter.
Om du är en engagerad och driven projektledare som vill bidra till myndighetens viktiga arbete, ser vi fram emot din ansökan!

Ansvarsområden
Planera, leda, utveckla och följa upp projekt.
Säkerställa att projektaktiviteter bedrivs i enlighet med fastställda processer, rutiner, riktlinjer och direktiv.
Ansvara för att leveranser sker enligt tidplan, inom budget och med överenskommen funktion och kvalitet.
Löpande rapportera status till styrgruppen.
Ansvara för kommunikationen inom projektet samt utåt till intressenter.


Kvalifikationer
Relevant akademisk utbildning för uppdragsområdet, alternativt minst 5 års arbetslivs- och yrkeserfarenhet som bedöms motsvara kompetenskravet.
Erfarenhet av att bedriva liknande projekt på högskola/universitet eller myndighet.
Erfarenhet av förändringsarbete.
Minst 2 års erfarenhet av PMP.

Meit:
Erfarenhet av projektledning inom arkiv och/eller registratur inom de senaste 3 åren.
Tidigare erfarenhet av både arkiv och registratur på myndighet.
60 hp inom arkiv och registratur.


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Underhållstekniker till Another Snus Factory

Underhållsarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 7
Arbetsbeskrivning
Another Snus Factory är ett snabbt växande bolag som grundades år 2019. Vi tillverkar bland annat det populära märket LOOP som kommer i många olika smaker och utseenden. Vår produktion är belägen i norra Stockholm och vi söker nu en underhållstekniker till vårt kvällsskift!
I rollen som underhållstekniker kommer du att ha en viktig och central funktion inom vår tillverkning. Du kommer att ansvara för vår maskinpark som består av ett flertal olika maskiner. Vi arbetar med både förebyggande och avhjälpande underhåll, där målet är att arbeta så effektivt i produktion som möjligt. Du kommer att ansvara för underhållet i produktionen på ditt skift och arbeta för att så få hinder som möjligt ska uppstå. Du kommer att samarbeta med maskinoperatörerna på ditt skift som är ett team om ca 8 personer. Vi söker dig som har ett genuint intresse för våra produkter och som tillsammans med oss strävar efter att nå våra gemensamma mål. Another Snus Factory erbjuder dig en arbetsplats som har ett stort fokus på gemenskap och välmående. Framåt tillsammans är det vi står för. Vi har högt i tak och arbetar som ett team över hela organisationen. Välkommen till oss!
Urval och intervjuer påbörjas under Augusti.

Ansvarsområden
Utföra felsökning, service och reparationer av snusmaskiner, etiketteringsmaskiner och packugnar i vår produktion
Vara delaktig i fortlöpande förbättringsarbeten och ta fram förslag för det förebyggande underhållsarbetet 
Delta i underhållsrelaterade arbeten och projekt
Rapportering av genomfört underhållsarbete i produktionen
Arbetstid måndag till fredag 15.00-23.00


Kvalifikationer
Ett par års arbetslivserfarenhet från liknande roll inom produktion
Felsökning och reparation inom mekanik och elektronik
Gymnasieutbildning
Talar och skriver obehindrat på Svenska
Kunskaper i Engelska i nivå att kunna läsa instruktioner och ha dialog med leverantörer
Körkort + bil (för att kunna ta sig till arbetet)
Lyhörd, flexibel och duktig på att lösa problem 
God samarbetsförmåga

Meriterande: 
Erfarenhet av Mainter Underhållssystem
Arbetat i PLC styrda maskiner med fördel GD Snusmaskiner
Kännedom om Ettiketto och Smi Pack

Observera att grund för anställning är en godkänd hälso- och bakgrundskontroll

Om företaget

Another Snus Factory Stockholm AB
Another Snus Factory grundades 2019 med ambitionen att göra saker på ett annat sätt. Vi skapar fantastiska produkter och inspirerande varumärken med tre vägledande principer, att göra saker vi känner oss stolta över, alltid försöka göra det vi tycker är rätt och inte minst att ha kul medan vi gör det. Vi befinner oss i en stor tillväxt där LOOP som varumärke etablerades på marknaden våren 2020 och under dessa korta år har vi hunnit bli ett av Skandinaviens ledande bolag inom snusproduktion, där LOOP är ett av Sveriges mest sålda tobaksfria snusvarumärke.

Ansök nu

Underhållstekniker till Another Snus Factory

Underhållsarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Jul 11
Arbetsbeskrivning
Another Snus Factory är ett snabbt växande bolag som grundades år 2019. Vi tillverkar bland annat det populära märket LOOP som kommer i många olika smaker och utseenden. Vår produktion är belägen i norra Stockholm och vi söker nu en underhållstekniker till vårt kvällsskift!
I rollen som underhållstekniker kommer du att ha en viktig och central funktion inom vår tillverkning. Du kommer att ansvara för vår maskinpark som består av ett flertal olika maskiner. Vi arbetar med både förebyggande och avhjälpande underhåll, där målet är att arbeta så effektivt i produktion som möjligt. Du kommer att ansvara för underhållet i produktionen på ditt skift och arbeta för att så få hinder som möjligt ska uppstå. Du kommer att samarbeta med maskinoperatörerna på ditt skift som är ett team om ca 8 personer. Vi söker dig som har ett genuint intresse för våra produkter och som tillsammans med oss strävar efter att nå våra gemensamma mål. Another Snus Factory erbjuder dig en arbetsplats som har ett stort fokus på gemenskap och välmående. Framåt tillsammans är det vi står för. Vi har högt i tak och arbetar som ett team över hela organisationen. Välkommen till oss!
Urval och intervjuer påbörjas under v 32.

Ansvarsområden
Utföra felsökning, service och reparationer av snusmaskiner, etiketteringsmaskiner och packugnar i vår produktion
Vara delaktig i fortlöpande förbättringsarbeten och ta fram förslag för det förebyggande underhållsarbetet 
Delta i underhållsrelaterade arbeten och projekt
Rapportering av genomfört underhållsarbete i produktionen
Arbetstid måndag till fredag 15.00-23.00


Kvalifikationer
Ett par års arbetslivserfarenhet från liknande roll inom produktion
Felsökning och reparation inom mekanik och elektronik
Gymnasieutbildning
Talar och skriver obehindrat på Svenska
Kunskaper i Engelska i nivå att kunna läsa instruktioner och ha dialog med leverantörer
Körkort + bil (för att kunna ta sig till arbetet)
Lyhörd, flexibel och duktig på att lösa problem 
God samarbetsförmåga

Meriterande: 
Erfarenhet av Mainter Underhållssystem
Arbetat i PLC styrda maskiner med fördel GD Snusmaskiner
Kännedom om Ettiketto och Smi Pack

Observera att grund för anställning är en godkänd hälso- och bakgrundskontroll

Om företaget

Another Snus Factory Stockholm AB
Another Snus Factory grundades 2019 med ambitionen att göra saker på ett annat sätt. Vi skapar fantastiska produkter och inspirerande varumärken med tre vägledande principer, att göra saker vi känner oss stolta över, alltid försöka göra det vi tycker är rätt och inte minst att ha kul medan vi gör det. Vi befinner oss i en stor tillväxt där LOOP som varumärke etablerades på marknaden våren 2020 och under dessa korta år har vi hunnit bli ett av Skandinaviens ledande bolag inom snusproduktion, där LOOP är ett av Sveriges mest sålda tobaksfria snusvarumärke.

Ansök nu

Underhållstekniker till Another Snus Factory

Underhållsarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Jul 10
Arbetsbeskrivning
Another Snus Factory är ett snabbt växande bolag som grundades år 2019. Vi tillverkar bland annat det populära märket LOOP som kommer i många olika smaker och utseenden. Vår produktion är belägen i norra Stockholm och vi söker nu en underhållstekniker till vårt kvällsskift!
I rollen som underhållstekniker kommer du att ha en viktig och central funktion inom vår tillverkning. Du kommer att ansvara för vår maskinpark som består av ett flertal olika maskiner. Vi arbetar med både förebyggande och avhjälpande underhåll, där målet är att arbeta så effektivt i produktion som möjligt. Du kommer att ansvara för underhållet i produktionen på ditt skift och arbeta för att så få hinder som möjligt ska uppstå. Du kommer att samarbeta med maskinoperatörerna på ditt skift som är ett team om ca 8 personer. Vi söker dig som har ett genuint intresse för våra produkter och som tillsammans med oss strävar efter att nå våra gemensamma mål. Another Snus Factory erbjuder dig en arbetsplats som har ett stort fokus på gemenskap och välmående. Framåt tillsammans är det vi står för. Vi har högt i tak och arbetar som ett team över hela organisationen. Välkommen till oss!
Urval och intervjuer påbörjas under v 32.

Ansvarsområden
Utföra felsökning, service och reparationer av snusmaskiner, etiketteringsmaskiner och packugnar i vår produktion
Vara delaktig i fortlöpande förbättringsarbeten och ta fram förslag för det förebyggande underhållsarbetet 
Delta i underhållsrelaterade arbeten och projekt
Rapportering av genomfört underhållsarbete i produktionen
Arbetstid måndag till fredag 15.00-23.00


Kvalifikationer
Ett par års arbetslivserfarenhet från liknande roll inom produktion
Felsökning och reparation inom mekanik och elektronik
Gymnasieutbildning
Talar och skriver obehindrat på Svenska
Kunskaper i Engelska i nivå att kunna läsa instruktioner och ha dialog med leverantörer
Körkort + bil (för att kunna ta sig till arbetet)
Lyhörd, flexibel och duktig på att lösa problem 
God samarbetsförmåga

Meriterande: 
Erfarenhet av Mainter Underhållssystem
Arbetat i PLC styrda maskiner med fördel GD Snusmaskiner
Kännedom om Ettiketto och Smi Pack

Observera att grund för anställning är en godkänd hälso- och bakgrundskontroll

Om företaget

Another Snus Factory Stockholm AB
Another Snus Factory grundades 2019 med ambitionen att göra saker på ett annat sätt. Vi skapar fantastiska produkter och inspirerande varumärken med tre vägledande principer, att göra saker vi känner oss stolta över, alltid försöka göra det vi tycker är rätt och inte minst att ha kul medan vi gör det. Vi befinner oss i en stor tillväxt där LOOP som varumärke etablerades på marknaden våren 2020 och under dessa korta år har vi hunnit bli ett av Skandinaviens ledande bolag inom snusproduktion, där LOOP är ett av Sveriges mest sålda tobaksfria snusvarumärke.

Ansök nu

Koordinator

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Maj 8
Arbetsbeskrivning
Vi på randstad söker nu efter en koordinator tillsammans med vår kund inom läkemedelsbranschen. Vi söker dig som tidigare arbetat administrativt, koordinerade och har erfarenheter i Adobe med design och layout. Som person ser vi gärna att du är stresstålig, tar egna initiativ och är positiv.


Arbetsplats: Solna
Arbetsgivare: Randstad AB
Arbetstider: 08-17
Uppdragslängd: omgående-6 månader med chans till förlängning


Som konsult på Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos oss på Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.
Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens samt får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
Produktdesign
Hantering av PO
Fakturahantering
Ansvara för konferanser
Kundkontakt
Skicka material
Driva projekt
Finnas behjälplig över flera avdelningar


Kvalifikationer
Krav:
Flytande i svenska - tal och skrift
Mycket goda kunskaper i engelska
Gymnasieexamen
Tidigare erfarenhet av arbete i Adobe
Tidigare erfarenhet av arbete inom administration
God systemvanaMeriterande:
Erfarenhet inom läkemedelsbranschen

Personliga egenskaper: vi ser gärna att du är stresstålig, flexibel, öppen, driven, initiativtagande och positiv.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Receptionist

Kontorsreceptionist
Läs mer Jun 25
Arbetsbeskrivning
I rollen som receptionist är du en av företaget viktigaste representanter. Du jobbar med att bemanna receptionen, sköta servering och beställningar till mötesrummen, ta emot och visa besökare rätt och den dagliga skötseln av kontoret.
Man behöver trivas med ensamarbete då man här jobbar självständigt med att bemanna receptionen och dess öppettider mellan 09-14 mån-fre.

Ansvarsområden
ta emot och välkomna besökare och bud.
posthantering.
ta emot inkommande samtal och koppla vidare.
svara på frågor över disk, e-post och telefon.
enklare administrativa ärenden och uppgifter som att ha ett öga på konferensavdelning, snygga till i receptionsutrymme, pentry och liknande.
ta emot och välkomna besökare och bud.
posthantering.
ta emot inkommande samtal och koppla vidare.
svara på frågor över disk, e-post och telefon.
enklare administrativa ärenden och uppgifter som att ha ett öga på konferensavdelning, snygga till i receptionsutrymme, pentry och liknande.


Kvalifikationer
Vi ser så klart gärna att du har vana från en reception sen tidigare men det går också bra om du jobbat med service i någon form, tex Café, butik, restaurang.
Då du i rollen som receptionsmedarbetare har kontakt med många olika besökare och leverantörer till vardags krävs det att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är socialt utåtriktad och som tycker om att hjälpa, representera. Du är prestigelös, självgående och lyhörd.
Du är ordningsam och tycker om att arbeta strukturerat med hög kvalitet.Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Arkivarie

Arkivarie
Läs mer Maj 2
Arbetsbeskrivning
Oavsett om du är en erfaren arkivarie eller ny inom området, har vi den perfekta platsen för dig! Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att växa och utvecklas i din roll, samtidigt som du bidrar till att bevara och organisera viktig information för framtiden. Gör din nästa karriärsteg hos oss och låt oss tillsammans skapa en meningsfull inverkan.
Som konsult hos Randstad omfattas du självklart av kollektivavtal och har förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar och rabatt på träningskort och mycket mer. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får utveckla din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 
Detta är en proaktiv annons för kommande konsultuppdrag då vi löpande får in förfrågningar inom området. Därför kommer vi att bearbeta ansökningar i mån av tid.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter kan komma att skilja sig mellan olika uppdrag, men de vanligaste är:
Ta fram texter, bilder och datafiler enligt förfrågningar om allmänna handlingar.
Framtagning och utlämnande av information från fysiska arkiv, historiska samlingar eller databaser.
Organisering och förteckning av arkivmaterial.
Upprättande av arkivredovisning.
Bedömningar av innehållet i handlingar för bevarande eller gallring samt bestämning av förvaringsmetoder.
Medverkan i utformningen av riktlinjer och styrande dokument för det interna arkivarbetet.
Kvalifikationer
Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning och/eller minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
Praktisk erfarenhet av offentlig verksamhet.
Kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
Kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem (exempelvis Public360, W3D3, Platina, Lipax One Visual Arkiv m.fl.)
Kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och arkivariers funktion och ansvar.
Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.
Kunskap i standarder som OAIS, METS, PREMIS, PAIMAS.


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

operatör

Processtekniker, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 7
Arbetsbeskrivning
Har du ett stort teknikintresse och har erfarenhet av att arbeta inom produktion? Då kan du vara den vi söker! Randstad söker nu flera operatörer till företaget Exeger där du kommer att vara kärnan i deras industriella verksamhet, och arbeta med att producera företagets unika solceller.
Som operatör ansvarar du för att driva automatiserade eller halvautomatiska tillverkningsmaskiner, övervaka produktionsprocesserna och samarbeta med kollegor för att säkerställa kvalitet och bidra till kontinuerlig utveckling i ditt arbete. Exeger har två arbetsplatser, en i Kista och en nära Kungliga Tekniska högskolan (KTH) i Stockholm. Arbetstiderna kan vara dagtid 6-14.30 eller kvällstid 14.30-23.00.
Vi kommer att arbeta med löpande urval och du är välkommen att söka via www.randstad.se, innan den 2024-07-31. Om du har frågor, kontakta gärna adam.kasa@randstad.se. För oss är det viktigt att all kompetens och alla färdigheter på arbetsmarknaden utnyttjas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Att driva olika automatiserade eller halvautomatiska tillverkningsmaskiner
Att ta ansvar för produktionsprocesserna inom ditt område och se till att arbetsflödet flyter på smidigt
Att följa instruktioner och processer samt att dokumentera ditt arbete
Hålla rent på sin arbetsplats
Samarbeta med kollegor för att säkerställa kvalitet och för att bidra till en löpande utveckling


Kvalifikationer
Mycket goda kunskaper i engelska, både tal och skrift (språket som används på företaget är engelska)
Tidigare erfarenhet av att arbeta som operatör, maskinoperatör och/eller processoperatör.
Flexibel med arbetstider och arbetsplats
Meriterande med tidigare arbetserfarenhet från tillverkning- eller processindustrin (exempelvis läkemedel-, färg- eller livsmedelsproduktion, pappersindustri, tryckeri)

Personliga egenskaper som efterfrågas till rollen är noggrannhet, nyfikenhet, flexibilitet och att du har ett intresse för teknik och produktion. Det är även viktigt att du trivs med att arbeta med monotona arbetsuppgifter och att du kan samarbeta med dina kollegor.

Om företaget

Exeger Operations AB
Exeger is making sustainable energy more accessible for people around the globe with the vision to touch the lives of a billion people by 2030. Our innovative product, Powerfoyle, is the world’s only fully customizable solar cell. Our customers, 3M, Urbanista, Adidas Headphones, POC and others, use it to power their most loved products.

Ansök nu

Servicetekniker

Kyl- och värmepumpstekniker
Läs mer Jun 25
Arbetsbeskrivning
Servicetekniker till Munters i centrala Stockholm
Är du företagsam, självgående och drivs av att vårda befintliga och nya kundrelationer? Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete i en roll med frihet under ansvar? Då är rollen som servicetekniker hos Munters något för dig! 
För att stärka och utveckla serviceorganisationen söker nu Munters dig som med ditt tekniska kunnande och serviceorienterade inställning vill bli en del av Munters svenska serviceteam! Du kommer huvudsakligen att arbeta mot kunder i centrala Stockholm med omnejd.

Ansvarsområden
Som servicetekniker på Munters spenderar du merparten av din tid ute hos kund.
Du utgår, med en tillhandahållen servicebil, från hemmet i Stockholmsområdet och ansvarar själv för den dagliga planeringen.
I din roll som servicetekniker arbetar du främst självständigt för att felsöka, serva och installera avfuktare och luftbehandlingssystem hos kunderna.
Arbetet kräver stor flexibilitet men skapar också möjlighet att få arbeta med frihet under ansvar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
Service och reparation av avfuktare och luftbehandlingssystem
Enklare installationer i samarbete med projektorganisationen
Planera serviceverksamheten inom området
Jobba tillsammans med säljare, projektledare och kundservice för att hjälpa kunderna på bästa sätt

I rollen är resor en del av vardagen och det är viktigt att man trivs med detta. Övernattningar beräknas till ca 10-15/år.
Tjänsten är en heltidstjänst. Tillsvidareanställning hos Munters som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstid: Mån-fre dagtid.
Du utgår från ditt hem med servicebil. 
Sista dag för ansökan är den 29 juli 2024, urval och intervjuer kommer påbörjas från 23 juli. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Munters samarbetar med Randstad i denna rekrytering, vid frågor vänligen kontakta Adam Bernhoff på adam.bernhoff@randstad.se, 0729889003

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en bakgrund inom teknik och el.
Du har el-utbildning eller motsvarande erfarenhet men du behöver inte ha behörighet.
Du har en god teknisk förståelse, erfarenhet av att tyda el-schema samt av att arbeta med felsökning.
Du har några års allmän arbetslivserfarenhet, varav minst 1-2 års erfarenhet av tekniskt arbete som ex servicetekniker inom ventilation, drifttekniker etc.
Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat med att planera och driva ditt arbete självständigt.
Har du bakgrund inom avfuktnings- och luftbehandlingssystem eller liknande bransch ses detta som ett plus.
Munters är ett globalt företag och därav förväntas det att du kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort är ett krav för tjänsten då du utför arbetet ute hos kund.

Då du i din tjänst kommer ha ett brett kontaktnät, både internt och gentemot kunder, krävs en god social kompetens och en positiv inställning för att lyckas i rollen. Du är företagets representant ut mot
kunderna och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att på ett lyhört sätt läsa och anpassa dig efter rådande situation.
Som person är du trygg i dig själv, ansvarstagande och förtroendeingivande.
Du drivs av att leverera resultat i en självständig miljö och har nära till att samarbeta och hjälpas åt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Munters Europe AB
Munters är en global ledare inom energieffektiva och hållbara klimatlösningar. Företaget startades upp redan 1955 och idag utförs tillverkning och försäljning i mer än 30 länder med nästan 3 500 medarbetare. Genom innovativa teknologier skapar Munters det perfekta klimatet för krävande industriella applikationer, varav de största segmenten är livsmedel, läkemedel och industri. Vill du vara med på Munters spännande resa? Då är du välkommen med din ansökan, redan idag!

Ansök nu

Digital affärsutvecklare

IT-producent
Läs mer Apr 30
Arbetsbeskrivning
Bli en nyckelspelare till vår kund i deras resa mot ett framåtblickande bolag! Som Digital Produkt- & Affärsutvecklare har du möjlighet att forma framtidens kundupplevelser genom att driva nya affärsinitiativ och optimera deras digitala produkter. Vi söker dig som drivs av att hitta lösningar och arbeta mot gemensamma affärsmål. Din starka kommunikationsförmåga och förmåga att engagera andra kommer vara till stor nytta i detta dynamiska arbetsklimat. Tillsammans med kunden skapar du hållbara lösningar och en inkluderande arbetsmiljö där alla är lika värda.


Vi kan erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med både distansarbete och möjlighet att arbeta från moderna kontor. Här får du utrymme att växa och utvecklas personligt och professionellt, med stöd från engagerat ledarskap och attraktiva förmåner såsom kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Ansvarsområden
Som Digital Produkt- & Affärsutvecklare driver du utvecklingen av kundens digitala produkter för både privat- och företagskunder. Din roll sträcker sig över hela kundresan och inkluderar att maximera kundnöjdheten, utvärdera affärsutveckling initiativ och samarbeta med olika intressenter. Du producerar även analyser och presentationsmaterial för intern och extern användning. Din roll är central för att skapa innovativa och användarvänliga digitala lösningar och säkerställa hög kundnöjdhet.  

Kvalifikationer
Vi ser att du behöver ha några års erfarenhet i rollen och att du tidigare arbetat med projektledning samt produktägarskap över digitala produkter. I rollen som projektledare ser vi också att du som är van att samarbeta med olika team i organisationen och har en stark kommunikationsförmåga.


Det är meriterande om du också har följande kompetenser:
• Erfarenhet av att delta i utvecklingsprocessen för digitala produkter
• Erfarenhet av arbete med kvantitativ-/data analys
• Erfarenhet av arbete med sälj- och marknadsstrategier

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Controller

Finansiell controller
Läs mer Jul 4
Arbetsbeskrivning
Just nu hjälper vi vår kund och samarbetspartner Åklagarmyndigheten att hitta en controller till deras team! Vi söker dig som controller med god kunskap och erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning. Uppdraget är placerat på enheten för ekonomi inom ekonomiavdelningen på Östermalmsgatan 87 c i Stockholm där du tillsammans med övriga medarbetare tar ett helhetsgrepp kring ekonomin för myndigheten. Du kommer inom ramen för uppdraget vara stöd till chefer i den operativa verksamheten gällande ekonomiska frågeställningar som omfattar bland annat följande arbetsuppgifter:
• Sammanställning och analys av månads-, delårs- och årsbokslut.
• Sammanställning av budget och framtagande av prognoser
• Ansvara för specifika utredningar och framtagande av beslutsunderlag inom ansvarsområdet.
Samarbeta tillsammans med övriga enheter på ekonomiavdelningen och aktivt bidra till arbetet
med ett integrerat ekonomi- och verksamhetsperspektiv.
• Aktivt bidra till enhetens utvecklings- och förbättringsarbete i syfte att skapa tydliga,
ändamålsenliga och effektiva processer


För att vara aktuell som kandidat ska du kunna visa upp ett referensuppdrag som varat i minst sex (6) månader där du haft motsvarande roll som efterfrågas ovan. Referensuppdraget ska inte vara äldre än 3 år och pågående uppdrag får redovisas.

Ansvarsområden
• Sammanställning och analys av månads-, delårs- och årsbokslut.
• Sammanställning av budget och framtagande av prognoser
• Ansvara för specifika utredningar och framtagande av beslutsunderlag inom ansvarsområdet. Samarbeta tillsammans med övriga enheter på ekonomiavdelningen och aktivt bidra till arbetet med ett integrerat ekonomi- och verksamhetsperspektiv.
• Aktivt bidra till enhetens utvecklings- och förbättringsarbete i syfte att skapa tydliga, ändamålsenliga och effektiva processer

Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen ska du ha:
• Akademisk examen inom ekonomi
• Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som controller
• Erfarenhet av att arbeta med utveckling och förändring av processer och beslutsstöd. Goda generella IT-kunskaper med erfarenhet från större ekonomisystem, Excel och PowerPoint.
• Analytisk och noggrann med en förmåga att se helheten
• Mycket god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift.


Som konsult har du goda personliga egenskaper såsom serviceförmåga, självständighet, noggrannhet, god social kompetens och samarbetsförmåga. Du ska ha kapacitet och intresse att arbeta med olika uppgifter parallellt och ha känsla för struktur och ordning. Myndigheten eftersträvar mångfald och jämställdhet och ser därför personal med olika bakgrund och erfarenhet som mycket berikande för verksamheten.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Erfaren truckförare

Truckförare
Läs mer Apr 26
Arbetsbeskrivning
Är du expert på Motvikt eller Skjutstativ? Då kan vi ha uppdraget för dig! Vi söker just nu erfarna truckförare (motvikt och skjutstativ) till en toppmodernt arbetsplats i Kjula Logistikpark.
Arbetstider är antingen ständig dag 06:00-15:00 eller Ständig kväll 15:00-24:00.

Ansvarsområden
Lossning
Lastning
Plockning
Flexibelt stärka upp där det behövs på lagret


Kvalifikationer
För att vara aktuell för uppdraget måste du ha:
stor erfarenhet av skjutstativ- eller/och motviktstruck (trucktest genomförs)

Det är meriterande om du har erfarenhet av fyrvägstruck

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Client Service Analyst - Cash management

Ekonomidirektör/Finanschef
Läs mer Jun 7
Job description
Randstad Finance is looking for a Client Service Analyst for Deutsche banks Cash management team. This is a consultant assignment with start date ASAP. Please send your application in English. 


The Global Transaction Banking division of Deutsche Bank combines all cash management services for our corporate clients. Cash management has gained in importance and has become increasingly the focus of attention for corporate treasurers over the last years. The introduction of the single European currency (SEPA), improvements in (Fintech) technology and the increasing globalization of markets have led to a stronger international orientation of our customers. As a result, the challenge for Deutsche Bank is to provide our multinational clients with Cash Management solutions tailored to their specific needs, especially electronic banking products, payment services, liquidity management and other value-added services.


Randstad is a global leader in talent, with the vision to be the world’s most equitable and specialized talent company. As a partner in talent and through our four specializations, we help our clients find the right skills in a world characterized by a talent shortage. At the same time, we help people secure the right jobs, develop relevant skills, and find belonging in the workplace.

Responsibilities
• Responsible for ensuring that Pipeline deals assigned to the team are completed within the agreed timeline
• End-to-end coordination and full responsibility of all Local product and account opening documentation
related to projects as allocated by the Lead implementation managers.
• Distribute account opening documentation to customer and advise on its’ completion
• Collate returned/completed account opening documentation and supporting corporate documents –
forward to relevant back office unit or branch and ensure accounts are opened
• Act as single point of contact to back-end administration – including technical sign-off
• Ensure handling of documentation is in compliance with audit rules

Qualifications
Personal competences
• Demonstrates a strong commitment to client satisfaction
• Ability to balance between DB interest and client’s interest
• Make decisions within guidelines and policies to avoid risks
• Analytical, decisive and problem solving skills
• Ability to take full ownership and responsibility across the Cash Management organization
• Flexibility and willingness to work autonomously
• Ability to withstand stress, organize and set priorities to meet deadlines/targets whilst remaining
responsive, calm and attentive to client needs, proactive mind-set
• Strong interpersonal and communications skills, verbally and in writing
• Demonstrates commitment to accuracy and consistently delivers high-quality work on the first attempt
• Ability to encourage and persuade colleagues around the global DB infrastructure to obtain specific,
accurate and timely answers/solutions for clients


Education, knowledge and working experience
• Bachelor / Master degree or equivalent
• Fluent written and spoken English, and native language, other languages would be an asset
• Good knowledge of Microsoft software applications, Salesforce and Docusign
• Experience from e-banking and back-end systems would be an asset
• Experience in Cash Management or similar environment (e.g. Treasury)
• Good understanding of corporate cash management products as well as domestic and international
payment methods and instruments
• Good knowledge of European Clearing systems, global domestic clearing systems, SEPA and payment
mechanisms, including an awareness of new developments in the marketplace – e.g. e-commerce, block
chain technology and Fintech industries

About the company

Deutsche Bank AG Bankfilial
Deutsche Bank Stockholm, founded in 1995, offers state-of-the-art Cross-Regional Cash Management products and solutions, through the support of Deutsche Bank’s global network. Our ability to provide dedicated personal support to Global brand-named corporate clients is critical to maintaining our position as a leading major industry player.

Ansök nu

Arkivarie

Arkivarie
Läs mer Apr 19
Arbetsbeskrivning
Vi söker efter engagerade och erfarna arkivariekonsulter för uppdrag hos vår kund, en myndighet med betydande samhällspåverkan. Vi söker konsulter med minst ett års arbetslivserfarenhet och utbildning inom arkivvetenskap eller liknande, alternativt tre års arbetslivserfarenhet som arkivarie.
Som arkivariekonsult kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa effektiv arkivering och hantering av allmänna handlingar enligt gällande lagar och förordningar. Detta är en möjlighet att göra en betydelsefull insats inom arkivhantering och bidra till en effektiv och rättssäker förvaltning av allmänna handlingar.


Som konsult hos Randstad omfattas du självklart av kollektivavtal och har förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar och rabatt på träningskort och mycket mer. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får utveckla din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Ansvarsområden
Ta fram texter, bilder och datafiler enligt förfrågningar om allmänna handlingar.
Framtagning och utlämnande av information från fysiska arkiv, historiska samlingar eller databaser.
Organisering och förteckning av arkivmaterial.
Upprättande av arkivredovisning.
Bedömningar av innehållet i handlingar för bevarande eller gallring samt bestämning av förvaringsmetoder.
Medverkan i utformningen av riktlinjer och styrande dokument för det interna arkivarbetet.
Kvalifikationer
Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom arkivvetenskap.
Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete, alternativt minst tre (3) års erfarenhet som arkivarie.
Praktisk erfarenhet av offentlig verksamhet.
Goda kunskaper i MS Office eller likvärdiga program.
Erfarenhet av dokument- och ärendehanteringssystem, såsom Public360, W3D3, Platina, Lipax One, Visual Arkiv med flera.
Kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och arkivariers funktion och ansvar.
Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska, både muntligt och skriftligt.
Kunskap i standarder som OAIS, METS, PREMIS, PAIMAS är meriterande.
Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Account Manager

Account manager
Läs mer Apr 22
Job description
Who are we?
At Validata, our purpose is ‘giving organisations the comfort of being sure’. We believe that people determine the success of an organisation. Therefore, making safe and smart hiring decisions is crucial. With our quality-driven software and services, we help organisations build safer working environments and ensure that the best candidates are hired for each position. Ultimately, this allows organisations to deliver continuous quality and grow sustainably.


For our Swedish office we are looking for an enthusiastic Account Manager. In this role you are responsible for the acquisition of new clients (80%), implementing our state of the art software solution (10%) and managing the relationships we have with our current clients ao.CraneCurrency, SMEG and Vattenfall (10%). You are focused on building loyalty to ensure long-term client retention by presenting product information, addressing customer issues and helping the sales team with up- & Cross-sells and renewals.
Ready to apply? Please send your Resumé in English. In this recruitment, we are collaborating with Randstad. If you have any questions regarding the process - please contact Hanna Wide, hanna.wide@randstad.se or Jeanette Walters, jeanette.walters@randstad.se.

Responsibilities
What we offer you!Good team and business culture
Opportunities to develop / enhance skills and develop within the organization
Competitive salary, bonus and pension scheme
Company vehicle allowance
Exciting and diversified working environment
Based in a beautiful office in the heart of Stockholm
Vitality, telephone and home office allowance
Qualifications
What is your background?
Bachelor degree/ Sales Education
Experienced sales person with at least 3 years direct-selling experience in an international environment, preferably concerning technical (software) products, ideally in the HR domain
You are driven in acquisition
You are a strategic and supportive partner for organisationsYour skillsStrong account management-, sales- and negotiation skills
Strong customer relationship skills
Highly motivated and organized
Strong communication and presentation skills
You are proactive and take initiative in your field of expertise
Self management and discipline
Excellent command of the Swedish and English languages, both verbally and in writing
About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Säkerhetstekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Apr 23
Arbetsbeskrivning
Du kommer vara med och sätta upp lösningar för nya kunder, förvalta befintliga kunders lösningar och få stöttning av KAM, TAM mfl vid dagliga utmaningar och frågor.
I rollen som säkerhetstekniker kommer du se över SOC:en samt arbeta i förbättring och införandeprojekt för kunder. Du har en viktig roll där du stöttar kunden i incidenter, rapporterar till kunder och är med och utvecklar de olika verktygen inom säkerhet. Du kommer även se över processer och rutiner i ditt dagliga arbete.


Du kommer ingå i ett säkerhetsteam med blandade kunskapsnivåer.

Ansvarsområden
Bakgrund:
Du är en person som uppskattar att vara ute och träffa kunder. Du har en bred teknisk bakgrund med minst två år i en liknande roll där ditt största fokus har legat på nätverk och säkerhet. 
Du har god erfarenhet från leverans/hosting området och har jobbat en del med säkerhet, där du fått med dig paraply perspektivet. 


Meriterande:
- Meriterande med säkerhetsutbildning
- Du har tidigare arbetat med implementation och förvaltning utav SIEM-lösningar
- IT forensik och informationssäkerhet
- Dataskydd och cybersäkerhet
- Arbetat med NDR-lösningar
- Arbetat med SOAR och utveckling av Playbooks

Kvalifikationer
Tekniska kunskaper krav:
- Du har jobbat med XDR/EDR-lösningar (Defender for Endpoint, SentinelOne) 
- Du har tidigare arbetat med M365/O365 säkerhetslösningar (Microsoft Defender)
- Du har minst två års erfarenhet av hosting/drifterfarenhet
- Fördelaktigt om du har god erfarenhet och arbetat i minst två år med nätverk och eller hosting
- Du har arbetat som PC tekniker och har en bred IT kunskap
- Du har tidigare jobbat med sårbarhetshanteringOm företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Arkivarie till Stockholm

Arkivarie
Läs mer Jul 8
Arbetsbeskrivning
Vi söker efter engagerade och erfarna arkivariekonsulter för uppdrag hos vår kund, en myndighet med betydande samhällspåverkan. Vi söker konsulter med minst ett års arbetslivserfarenhet och utbildning inom arkivvetenskap eller liknande, alternativt tre års arbetslivserfarenhet som arkivarie.
Som arkivariekonsult kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa effektiv arkivering och hantering av allmänna handlingar enligt gällande lagar och förordningar. Detta är en möjlighet att göra en betydelsefull insats inom arkivhantering och bidra till en effektiv och rättssäker förvaltning av allmänna handlingar.
För att framgångsrikt utföra arbetet bör du vara en individ som är självgående, självständig, strukturerad, serviceinriktad, noggrann och förmögen att utföra instruktionsstyrda arbetsuppgifter.

Uppdraget gäller från 2024-08-15 t.o.m. 2024-12-31Som konsult hos Randstad omfattas du självklart av kollektivavtal och har förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar och rabatt på träningskort och mycket mer. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får utveckla din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Ansvarsområden
Ta fram texter, bilder och datafiler enligt förfrågningar om allmänna handlingar.
Framtagning och utlämnande av information från fysiska arkiv, historiska samlingar eller databaser.
Organisering och förteckning av arkivmaterial.
Upprättande av arkivredovisning.
Bedömningar av innehållet i handlingar för bevarande eller gallring samt bestämning av förvaringsmetoder.
Medverkan i utformningen av riktlinjer och styrande dokument för det interna arkivarbetet.
Kvalifikationer
Minst 60 poäng arkivvetenskap.
Minst fyra års erfarenhet som arkivarie i offentlig verksamhet.
Kunskaper i MS Office.
Aktuell erfarenhet om minst ett år av att ordna och förteckna ett FYSISKT arkiv.
Kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och arkivariers funktion och ansvar
Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.
Erfarenhet av Visual Arkiv
Erfarenhet av processorienterad arkivredovisning
Erfarenhet av Public 360
Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Arbetsledare Installation

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Apr 10
Arbetsbeskrivning
Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Arbetsledare inom Förbifart Stockholm!


Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm.


Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?


Vi erbjuder dig möjligheten att etablera ett stort nätverk på kort tid. Vi på Förbifart Stockholm är ett glatt och trevligt gäng som beskrivs som engagerade, kompetenta och roliga. Vi har ett trevligt och lättsamt klimat. Din roll kommer vara varierande, målinriktad, kontaktskapande och spännande, men det bästa av allt är att du får möjligheten att vara med och driva detta spännande projekt framåt tillsammans med kompetenta kollegor!


Vi tror på utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare så det finns stora möjligheter för dig att växa i din roll och inom Eltel. En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Vi söker även Platschef och Produktionsplanerare till detta spännande projekt!


Varmt välkommen till oss på Eltel! Vi är ett glatt och sammansvetsat team som välkomnar dig med öppna armar!


Ytterligare information
Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Placeringsort: Bromma
Arbetsplats: Akalla fram till våren 2024, därefter flyttar vi till Skärholmen eller Vinsta.
Sista ansökningsdag är 2024-04-31

Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!


I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se

Ansvarsområden
Som Arbetsledare hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du att arbetsleda tekniker och montörer som arbetar över 14 olika teknikområden. Dessa områden innefattar exempelvis fibersystem, kamerasystem, brandsystem, radiosystem och uppbyggnad av kommunikationsnät. Du kommer att ansvara för flera olika team om ca 3 st tekniker i varje grupp. Teamen inriktar sig på olika teknikområden där du kommer att vara samordnare och länken mellan dessa.


Exempel på arbetsuppgifter:
Arbetsledning och delegering av arbetet för dina team
Planering och materialförsörjning av de kommande veckornas arbetsmoment tillsammans med Platschef, Produktionsplanerare och Logistikarbetsledare
Ta ansvar för att lösa de problem och utmaningar teamen stöter på i det dagliga arbetet
Arbeta för att installation utförs enligt tidplan och dokumentation enligt gällande krav
Ansvara för att montörerna i ditt team följer riktlinjer för arbetsmiljö och användande av skyddsutrustning
Följa upp det dagliga arbetet, dokumentera och rapportera detta uppåt i organisationen


Kvalifikationer
För att vara framgångsrik i rollen som Arbetsledare inom Installation ser vi att du har:
Erfarenhet från en arbetsledande roll inom el, tele, styr och övervakning
Arbetat praktiskt inom ovanstående teknikområden och har en god förståelse för hur arbetet utförs alternativt har en relevant utbildning
Bred teknisk kunskap inom el, tele, styr och övervakningssystem med fördel inom intelligenta trafiksystem
God systemvana
Goda kunskaper i svenska samt engelska
B-körkort
Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll och ett svenskt medborgarskap.


Om företaget

Eltel Networks Infranet AB
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Ansök nu

Projekteringsledare till Eltel Förbifart Stockholm

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Jun 13
Arbetsbeskrivning
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Projekteringsledare i Förbifart Stockholm projektet. Varmt välkommen till oss på Eltel!
I rollen som Projekteringsledare kommer du att tillhöra teamet som arbetar med 3D/2D design och detaljprojektering. Du kommer att vara länken mellan de olika projekteringsavdelningarna och produktionsteamen som utför installationerna. Ditt uppdrag är att säkerställa att alla nödvändiga bygghandlingar är framtagna och sammanställda i tillräcklig god tid för att kunna överlämnas till rätt team i rätt tid. Detta för att installationerna ska kunna utföras enligt tidplan på ett effektivt och lönsamt sätt. Du är aktiv i kommunikationen vid frågeställningar mot externa parter för att reda ut eventuella oklarheter i den tekniska beskrivningen inför utförandet.
Som Projekteringsledare har du ett stort kontaktnät där du samverkar med samtliga delar inom entreprenaden både internt och externt. Du kommer att delta i samordningsmöten mellan olika discipliner och aktörer samt ansvara för att relevant information sprids inom projektet.
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Koordinera och leda BIM- och bygghandlingsteamen
Hålla i tidplaneringen och kommunicera vad som ska prioriteras
Delta aktivt på samordningsmöten, både internt och externt
Tillsammans med teamet, arbeta i CAD-program, 2D och 3D för att kunna navigera i de olika disciplinernas områden för att samordna mellan dessa
Fånga upp eventuella frågeställningar från teamen kring de tekniska beskrivningarna för att säkerställa korrekta instruktioner
Arbeta nära projekteringsteamen och stötta dessa i kommunikationen med externa parter
Fysiska möten ute på våra etableringar

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till att Sveriges kritiska infrastruktur som möjliggör såväl förnybar energi som högpresterande kommunikationsnätverk fungerar. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!

Kvalifikationer
Teknisk utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande yrkeserfarenhet
God data och systemvana – vana att arbete i dokument och ärendehanteringssystem
Läsa och förstå ritningar, arbetshandlingar och inkopplingshänvisningar
Kunskap i AutoCAD (2D & 3D), du behöver kunna navigera i dessa system och tolka ritningar
Erfarenhet av tekniska installationer inom el, tele, fiber, övervakning eller att du tidigare arbetat i installations tunga byggprojekt inom tunnlar/järnväg/trafiksystem
Erfarenhet från samordning av tekniska system
Erfarenhet av att planera, leda och delegera arbetsuppgifter
Talar och skriver på Svenska och engelska obehindrat, då båda språken används dagligen i arbetet
B körkort är meriterande
Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Placeringsort: Bromma, med resor till våra etableringar flera gånger i månaden.
Arbetstider är måndag-fredag ca 7.30-16.00
Sista ansökningsdag är 2024-07-07


Om företaget

Eltel Networks Infranet AB
Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter. Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Ansök nu

Kommunikatör

Kommunikationsstrateg
Läs mer Apr 5
Arbetsbeskrivning


Vi söker nu en kommunikatör/webbredaktör till statlig myndighet för konsultuppdrag.


Uppdrag: start maj 2024 -november 2024
Omfattning: 40h/veckan, 8-16:30 (30min lunch)
Plats: Stockholm
Arbetsgivare: Randstad AB


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Urval sker löpande så skicka in din ansökan idag!

Ansvarsområden


Arbete som konsulten ska utföra kan bland annat avse följande:
Webbpublicering på framför allt på hemsidan och myndighetens intranät i Optimizely (tidigare EpiServer)
Internt och externt kommunikationsarbete på strategisk och operativ nivå.
Utföra kommunikationsaktiviteter i samband med fysiska och/eller digitala möten/konferenser
Producera och redigera innehåll (som exempelvis text, filmer, foton, ljud) till myndighetens kommunikationskanaler.
Kommunikationsstöd och rådgivning till verksamheten
Uppdraget innebär mer konkret bland annat att:
Utföra löpande operativa och strategiska kommunikationsaktiviteter vid uppkomna behov
Hantera löpande webbpublicering på extern webbplats och för intranätetMer om rollen:
Kommunikationsavdelning utvecklar, planerar, samordnar, genomför och följer upp myndighetens interna och externa kommunikation. Avdelningen består av två enheter. Kommunikationsenheten genomför och följer upp kommunikation genom t.ex. kommunikationsplanering, målgruppsanalyser och kommunikationsaktiviteter.
Förvaltar och utvecklar metoder för kommunikation.
Ansvarar för att samordna myndighetens prioriterade konferenser samt att planera myndighetens deltagande i utvalda externa arrangemang.
Ansvarar för övergripande kompetensutveckling i kommunikation.
Samordnar myndighetens kundundersökning.
Enheten för digitala kanaler
Har helhetsansvar för utveckling och optimering av Naturvårdsverkets digitala kommunikationskanaler utifrån verksamhetens mål och användarnas behov.
Ansvarar för analys och effektstyrning av våra digitala kommunikationskanaler, framförallt webbplatser och sociala medier.
Ger stöd till verksamheten inom webbpublicering, digitala konferenser och större möten, studiotjänster, publikationer och tillämpning av visuell identitet.


Kvalifikationer


För rollen behöver du:
Konsulten ska ha utbildning inom media eller kommunikation eller likvärdig utbildning. Med likvärdig utbildning som är relevant för uppdraget menas exempelvis utbildning i journalistik, eller kommunikation och lärande.
Konsulten ska ha minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete som är relevant för uppdraget. Likvärdig arbetslivserfarenhet är exempelvis att ha arbetat med kommunikation på strategisk och operativ nivå, d.v.s planerat och genomfört kommunikationsinsatser.
Konsulten ska ha kunskap inom digital kommunikation samt sociala medier.
Konsulten ska ha goda kunskaper om webbpublicering (exempelvis i Optimizely/EpiServer)
Konsulten ska ha goda kunskaper i Office-paketet. Med goda kunskaper menas att konsulten ska obehindrat kunna använda programmen.
Konsulten ska ha goda kunskaper i redigeringsverktyg (exempelvis Photoshop m.fl). Med goda kunskaper menas att konsulten ska obehindrat ska kunna använda programmet.
Konsulten ska ha goda kunskaper i svenska avseende tal och skrift.


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

säljande konsultchef/talent manager till randstad life sciences i stock...

Civilingenjör, bioteknik
Läs mer Jun 4
Randstad Life Sciences fortsätter att expandera och vi letar ständigt efter nya talanger som vill växa tillsammans med oss!Vi vill nu komma i kontakt med dig som har en naturvetenskaplig utbildning, gärna med arbetserfarenhet från Life Sciences industrin alternativt erfarenhet som konsultchef eller inom rekrytering av life science talanger. Vi tror att du har bemästrat konsten, och tycker det är roligt, att bygga långsiktiga och nära relationer med potentiella och befintliga kandidater och kunder. I rollen som Talent Manager blir du en del av ett framgångsrikt bolag och ett härligt och snabbfotat team som har väldigt roligt ihop och som sätter laget före jaget!
Ansvarsområden:Som Talent Manager i vårt Stockholmsteam kommer du att ha ansvar för att hitta, matcha och erbjuda rätt kompetens i rätt tid till våra kunder inom Life Sciences. Du arbetar aktivt med att utveckla och vårda kandidat-, konsult- och kundrelationer och förstår vikten av ett samarbete där alla parter blir vinnare. Du har personalansvar för ett antal av våra kunniga och motiverade konsulter som innefattar hela resan från anställning, introduktion, utveckling och uppföljning av dina medarbetare.Du har god kontakt och kontinuerliga avstämningar med dina konsulter och följer löpande upp uppdragen hos dina kunder. I arbetet ingår försäljning, prissättning, kundavtal, offerter och produktkännedom liksom search och rekrytering.
Varför ska du jobba hos oss?På Randstad vet vi att nyckeln till vår framgång är våra medarbetare. Det är därför otroligt viktigt för oss att alla medarbetare, trivs, utvecklas och känner sig engagerade. Vi som jobbar på Randstad Life Sciences är ett kompetent och prestigelöst team, som tillsammans driver vår affär framåt. I rollen som Talent Manager kommer du bli en del av vårt helt fantastiska team i Stockholm som har massa driv, erfarenhet och hjärta, som tillsammans med dig vill fortsätta växa vår affär. Om du vill arbeta tillsammans med engagerade kollegor på ett marknadsledande och värderingsstyrt företag, där man sätter människan i centrum så kommer du att trivas hos oss.
Din bakgrund:
•Det vi värderar högst är rätt inställning – vi söker dig som delar våra värderingar och vill dela vår vision.
•Du har en akademisk utbildning inom naturvetenskap alternativt inom HR, eller har motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet.
•Du har relevant arbetslivserfarenhet, helst inom konsult/rekryteringsverksamhet och/eller Life Sciences industrin.
•Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då vi möter många människor med olika bakgrund.

Personliga egenskaper:Du är en nätverksbyggare med en god förmåga att se helheten, har ett affärsmässigt tankesätt och är bekväm med att ta ansvar. Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad och att du är orädd inför nya utmaningar och kundsituationer. För att lyckas i den här rollen behöver du vara duktig på att kommunicera, såväl internt med kollegor och konsulter, som externt med kunder och kandidater. Som ledare är du genuint intresserad av att få människor att nå sin sanna potential. Ett prestigelöst förhållningssätt till människor och arbetsuppgifter är en förutsättning för att trivas i teamet där vi alla jobbar tillsammans och hjälps åt. Du är strukturerad och har förmågan att organisera och driva ditt eget arbete på ett effektivt sätt. Du är trygg i dig själv och har en öppen, förtroendeingivande och positiv personlighet.
Placering och omfattning:Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Vi utgår från Randstads kontor i Stockholm
Ansökan och ytterligare information:Varmt välkommen med din ansökan senast 2024-07-04. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till: Manager Heidi Pettersson via: mailadress, heidi.pettersson@randstad.se eller varför inte connecta med oss på Linkedin?
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Elektronikingenjör

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Apr 3
Arbetsbeskrivning
Nu har du som en erfaren Elektronikingenjör möjligheten att söka dig till denna spännande möjlighet. Vi på Randstad Engineering söker en skicklig Elektronikingenjör till vårt team i Stockholm. Du kommer att arbeta med spännande företag i dynamiska team runt om i Stockholmsområdet. Som Elektronikingenjör kommer du att spela en avgörande roll genom att övervaka, granska och analysera elektriskt designarbete inom olika områden, inklusive Stålverk, Järnreducering, Väteanläggning, “Balance of Plant”, PDOP-elområden och Grundarbeten. Detta är en fantastisk chans att vara involverad i banbrytande projekt och bidra till framstegen inom grön teknologi.
Detta är en heltidstjänst med goda chanser till övertag av kund efter uppdragsperioden. 
Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag 08.00 - 17.00
Randstad Engineering är specialiserade på kompetenser inom teknik. Som konsult hos oss får du en konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtal. Din konsultchef finns alltid där för dig och ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag hos olika företag, inom olika branscher. På Randstad Engineering är din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.
Sök tjänsten på www.randstad.se, senast den 2024-04-30. Vid frågor, kontakta gärna melinda.nilsson@randstad.se.
För oss är det viktigt att all kompetens och alla färdigheter på arbetsmarknaden tas till vara. Vi välkomnar alla sökande och strävar efter mångfald.

Ansvarsområden
Dina ansvarsområden kommer att vara, men är inte begränsade till att:
Övervaka, granska och analysera elektriskt designarbete för tilldelade områden.
Ge ledning och vägledning för att utveckla teknik- och designstrategier och koncept.
Säkerställa överensstämmelse med koder, standarder, föreskrifter och utrustningsspecifikationer.
Hantera tekniskt arbete för att uppnå kostnads- och tidsbesparande designlösningar.
Fungera som den enda kontaktpunkten för leverans och kvalitet inom den elektriska disciplinen.
Samordna med teknikpartner för att säkerställa framgångsrik projektleverans.
Granska, kommentera och verifiera design-dokumentation som tas emot från olika intressenter.
Hantera och organisera elektriska designlösningar inom tilldelade områden.
Säkerställa att alla elektriska designdokument och installationer överensstämmer med relevanta koder och standarder.

Randstad Engineering specialiserar sig inom teknikområdet och är en del av Randstad, världsledande inom rekrytering och konsultverksamhet med verksamhet i 38 länder. Med detta globala nätverk i kombination med vår starka lokala grund kan vi erbjuda ett brett utbud av varierande och utvecklande uppdrag och jobb för dig som är ingenjör. Vår mission är att hjälpa dig att nå ditt fulla potential med din karriär i fokus!
Länk till webbplatsen: https://www.randstad.se/engineering

Kvalifikationer
För att trivas och fortsätta utvecklas ser vi att du har:
Minst 6-10 års erfarenhet inom Elektrisk Design & Teknik, företrädesvis inom industriella projekt som Stålverk, Kraftverk, Väte eller Olja & Gas.
Bevisad erfarenhet av att granska elektriska designdokument för stora projekt.
Omfattande kunskap om elektrisk design i industriell skala.
Erfarenhet av att säkerställa överensstämmelse med internationella, nationella, svenska och skandinaviska koder och standarder.
Hands-on-erfarenhet av ETAP-programvara eller liknande.
Tidigare projektupplevelse med internationella, svenska eller skandinaviska koder och standarder är fördelaktigt.
Demonstrerad förmåga att hantera teknik- och byggaktiviteter i stora kapitalprojekt.

Kvalifikationer:
Kandidatexamen i Elektroteknik eller relaterat område.
Bekant med dokumentationskontrollsystem.
Stark förståelse för kraftsystem, utrustningsdimensionering, reläinställningar och samordning.
Kunskap om brandlarmssystem, instrumentering och styrsystem är meriterande.
Utmärkta ledarskaps- och interpersonella färdigheter.
Förmåga att kommunicera effektivt med interna och externa intressenter.
Flytande i både engelska och svenska.
Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Service team manager

Teamledare
Läs mer Jun 10
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren ledare som är van vid att bygga effektiva serviceteam? Letar du efter nya utmaningar på nordisk nivå, trivs du i säljorienterade organisationer och har ett äkta tekniskt intresse? Då kan det vara just dig vi letar efter!
Som Service Team Manager inom Industrial Quality Solutions arbetar du med marknadsledande tekniska lösningar för industrin och ansvarar för team av skickliga servicetekniker i de nordiska länderna. Du blir en del av vårt nordiska tekniska serviceteam och rapporterar till vår Service Director Nordics.

Ansvarsområden
Rollen innebär ett strategiskt och operativt ansvar för team av servicetekniker i ZEISS nordiska verksamhet.
Du ansvarar för och säkerställer teamets servicenivå till våra kunder på den nordiska marknaden.
Du arbetar aktivt med coaching för att kontinuerligt utveckla ditt team, processer och rutiner för att möta aktuella situationer samt utmaningar och förändringar.
I dina uppgifter ingår planering, nyckeltal (främst non-financial) och löpande uppföljning av teamets resultat.
Du leder ett mycket kompetent team bestående av medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland, vilket innebär att regelbundna resor inom norden vanligtvis ingår i rollen. Resdagar beräknas till mellan 10-30 dagar/år.
Som Service Team Manager rapporterar du till Director Nordics Service inom affärsområde Industrial Quality Solutions och ingår i verksamhetens utökade ledningsteam.

Sista ansökningsdag är den 30 juni 2024 men urval sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen så välkommen in med din ansökan redan idag!
I denna rekrytering samarbetar ZEISS med Randstad. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Adam Bernhoff, adam.bernhoff@randstad.se, 0729889003.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen tror vi att du har teknisk yrkes eller högskoleutbildning, gärna inom mekanik/mekatronik, elektronik och en bred teknisk bakgrund från liknande roller.
Minst 5 års erfarenhet av fältservicereparationer, helst inom mätteknik, precision eller liknande bransch med djupgående kunskaper om felsökning och diagnostik.
Minst 2 års erfarenhet av att leda ett fältserviceteam.
Du är van att arbeta med avancerade tekniska lösningar, coacha medarbetare till framgång och har starkt kundservicefokus.
Du har även ett grundläggande affärstänk och god förståelse för ekonomi, samt är van att både implementera och utveckla processer.
Vidare vill vi att du har erfarenhet av att arbeta i både affärs- och CRM-system (gärna SAP), samt att arbeta med löpande uppföljning av nyckeltal, resultatsammanställningar och olika presentationer.
Du trivs med att arbeta proaktivt och självständigt, samt har möjlighet att resa i tjänsten.
Vi förutsätter att du behärskar engelska och svenska på hög nivå, i både tal och skrift. Har du även kunskaper i tyska eller övriga nordiska språk, är det ett plus.

Som person är du en driven problemlösare, orädd och självgående och du trivs i en roll där du får möjlighet att utveckla och utvecklas. Du är en naturlig ledare med en coachande och involverande ledarstil, som bidrar till både medarbetares och verksamhetens utveckling. Du är en teamspelare som har lätt för att samverka och har förmågan att skapa goda relationer såväl internt som externt. Vidare är du duktig på att planera, koordinera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter och god service är en självklarhet för dig. Du beskrivs även som resultat- och lösningsorienterad, kommunikativ, samt prestigelös och stresstålig.

Om företaget

Carl Zeiss AB
Om ZEISS: Med 38 000 anställda är ZEISS en av världsledarna inom optiska och optoelektroniska industrier och har bidragit till teknologiskt framsteg i över 175 år. ZEISS utvecklar och distribuerar optik för litografi, industriell mätteknik, mikroskop, medicinsk teknik, glasögonlinser samt linser för kameror och filmkameror samt planetarieteknik. Den breda produktportföljen säkerställer att ZEISS anställda alltid står inför nya, inspirerande utmaningar. Gruppen har sitt huvudkontor i Oberkochen i södra Tyskland och omsätter cirka 8 miljarder euro.
ZEISS Nordics, som inkluderar Danmark, Finland, Norge och Sverige, har cirka 190 medarbetare som hanterar försäljning, marknadsföring, service och support av företagets produkter. ZEISS Nordics har en omsättning på cirka 850 miljoner SEK. Kontoret för Carl Zeiss AB ligger på Gärdet.

Ansök nu

processoperatör

Livsmedelstekniker
Läs mer Maj 3
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta för ett världsledande företag som tillverkar produkter som räddar liv? Randstad söker processoperatörer till stort företag inom läkemedelsindustrin. Företaget ligger i Brunna (Kungsängen) och är specialiserad på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är 2-skift men kan ombes arbeta 5-skift och kandidat måste kunna göra detta vid potentiellt behov. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom produktion och processindustri, gärna inom läkemedelstillverkning eller liknande där du fått kunskaper inom GMP. Som person ser vi att du är initiativtagande, noggrann, ansvarstagande och
trivs med ett fysiskt aktivt arbete. Arbetet sker i mindre team därför är även lätt till samarbete och god kommunikationsförmåga viktiga personliga egenskaper. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med
kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten innebär många kontakter och ställer krav på att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Du ansöker på www.randstad.se , fram till 2024-06-30, vid frågor kan du kontakta hakan.tirpan@randstad.se. Intervjuer hålls löpande och tjänsterna kan därav komma att bli tillsatta innan sista datum för ansökan. Observera att vi inte hanterar CV eller ansökningar via mail. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Planera, förbereda och utföra tillverkningar enligt instruktion.
Vägning av råvaror i renrumsmiljö
Plocka och packa material för leverans
Underhålla, rengöra och hantera utrustning, material och lokaler.
Dokumentera tillverkning enligt gällande verksamhetssystem.
Medverka till att upprätta och utveckla styrande dokument och instruktioner.
Rapportera avvikelser och samarbeta med övriga avdelningar och sektioner inom produktionen.
Kvalifikationer
Utbildning: Gymnasieutbildning eller motsvarande.
Erfarenhet. Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.
Kunskaper inom GMP är meriterande.
Erfarenhet av arbete inom produktion och processindustri, gärna inom läkemedelstillverkning.
Personliga egenskaper. Att ha lätt för att samarbeta och kommunicera. Vara noggrann.
Inneha initiativförmåga, vara engagerad och ansvarstagande.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Fullstack utvecklare

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 14
Arbetsbeskrivning
Placeringsinformation Sverige AB utgör en ledande kraft inom digitaliseringen av socialtjänsten. Vårt huvudkontor är beläget i centrala Stockholm, där vi arbetar med kommuner och vårdverksamheter för att skapa bättre förutsättningar för kommuner att hitta lediga vård- och behandlingsplatser utifrån individens behov.

Ansvarsområden
Som fullstack utvecklare hos oss kommer du att få ansvara för utveckling av digitaliseringen inom socialtjänsten. Över 200 kommuner använder idag våra tjänster. I den databas som vi tillhandahåller finns 2000 registrerade vård- och omsorgsverksamheter. Placeringsinfo har skapat ett digitalt register och möjliggjort för socialtjänsten att söka vård-och omsorgsverksamheter utifrån individers behov och gällande ramavtal. Vi erbjuder Socialtjänsten ett molnbaserat system som underlättar i deras arbete och att de kan arbeta rättssäkert utifrån gällande lagar och avtal.
Tjänsterna vi erbjuder utvecklas i samverkan och dialog med våra kunder.


 I rollen som Fullstack utvecklare kommer du att vidareutveckla tjänsten utifrån våra kunders behov och ev. nya lagkrav. Nyutveckling diskuteras fram tillsammans med kunder och teamet för att ta fram de bästa, lämpligaste lösningarna. Vi arbetar agilt med sprintar.
Arbetsuppgifter:


Löpande Förvaltning av systemet
Ansvara för hög tillgänglighet och ständig utveckling av systemet
Löpande implementera nya funktioner 
Driva innovation och förbättring baserat på verksamhetens behov
My-optimering: Optimera vår databas för bästa prestanda
Felsökning och övervakning: Säkerställ stabilitet och pålitlighet i systemetVälkommen med din ansökan!
Urval sker löpande och vi önskar din ansökan snarast.
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies, för frågor om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Rhönnstad, 0729872754, julia.rhonnstad@randstad.se

Kvalifikationer
För att passa i rollen som fullstack utvecklare hos oss på Placeringsinfo ser vi att du har flera års erfarenhet i en liknande roll. Du har förmågan att arbeta självständigt och i team. Du har ett driv och vilja att förstå hur systemet fungerar och ser till helheten. Som person är du utåtriktad och strukturerad. Vi ser gärna att du är intresserad av och vill utvecklas på lång sikt i vårt team och vara med i att forma  Placeringsinformation framåt. Placeringsinformation är ett tajt bolag och vi arbetar tvärprofessionellt. Du har troligtvis ett brett tekniskt kunnande som bidrar till att du har lätt för att sätta dig in i nya problemområden och kommer med nya lösningar på ett proaktivt sätt.
Krav:
Några års erfarenhet av liknande roller
Stor erfarenhet av VUE.js och .NET samt React.js
God kunskap inom My och Queries samt Linux
God erfarenhet av att arbeta med källkodshanterings branschen
Erfarenhet av Deploy pipelines via Azure DevOps
Erfarenhet av Angular för att skapa användarvänliga gränssnitt
Djup förståelse för backendutveckling med .NET Core och skapa effektiva API:er
Kunskap av My om databasdesign och optimering .45
Kommunicerar obehindrat på svenskaMeriterande
Erfarenhet av molntjänster och deployment
Arbetserfarenhet med agila utvecklingsmetoder
Intresse för AI och automatiseringVi ser gärna att du har ett intresse och drivs av att göra nytta för samhället. Placeringsinformation är ett tajt bolag där vi arbetar mycket tillsammans och därav ser vi att du trivs av ett stort samarbete och dela med dig av dina kunskaper. Du har troligtvis ett brett tekniskt kunnande som bidrar till att du har lätt för att sätta dig in i nya problemområden och kommer med nya lösningar på ett proaktivt sätt.

Om företaget

PLACERINGSINFORMATION SVERIGE AB
Placeringsinfo erbjuder kommuner möjligheten att arbeta digitaliserat och rättssäkert med avrop och direktupphandlingar av sociala tjänster. Vi digitaliserar vårdverksamheter och gör dem sökbara utifrån ramavtal och individens behov. I vår databas går det att söka på HVB, Familjehem, öppenvård, Stödboende, LVU, LSS och Sol placeringar utifrån individens behov. Söktjänsten finns publik och är kostnadsfri för kommuner. Placeringsinfo.se drivs av Placeringsinformation Sverige AB och är ett företag som arbetar med att digitalisera socialtjänsten. Vårt kontor finns i Stockholm men vi verkar och utgår ifrån vår digitala plattform. Placeringsinfo lanserade första söktjänsten 2014 och är idag en välanvänd plattform som idag används av 200 kommuner. Placeringsinfo har en egenutvecklad plattform som är i ständig rörelse. Vi utvecklar tjänster löpande efter våra kunders behov. Genom att digitalisera socialtjänsten skapas förutsättningar att arbeta kostnadseffektivt, rättssäkert och höja kvalitén på insatser och i kommunens egen organisation.

Ansök nu

Säljare

Innesäljare
Läs mer Jun 12
Arbetsbeskrivning
Vår ambition är att ta Celsius till nya höjder! För att lyckas med vårt mål att öka marknadsandelarna måste Celsius stärka upp säljkåren genom att rekrytera fler säljare. 
I din roll som säljare kommer du att vara Celsius ansikte utåt och arbeta för att stärka och bygga upp dess varumärke. Du kommer att ansvara för Stockholm och dagligen skapa och vårda relationer, presentera kampanjer och föreslå nya sätt att synas. Förutom försäljning kommer dina arbetsdagar att inkludera behovsanalyser, budgetarbete och genomförande av olika kampanjer. För att kunna uppnå våra mål behöver du utmana dig själv och dina kunder.
Vi söker dig som inte bara delar vår passion för framgång, utan också våra gemensamma värderingar. Hos oss är positivitet, stöttning och inkludering inte bara ord utan hjärtat i vår företagskultur. Vi har en arbetsmiljö där varje individ kan växa både som person och i sin roll.
I denna rekryteringsprocess samarbetar Celsius Sverige AB med Randstad, där de ansvariga rekryterare Hanna Wide (hanna.wide@randstad.se) och Jeanette Walters (jeanette.walters@randstad.se) gärna svarar på dina frågor. Intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Grund för anställning hos Celsius kräver en godkänd bakgrundskontroll och vi använder oss av verifieras kontrollverktyg.
Vi arbetar med ett kompetensbaserat urval. Om du uppfyller kriterierna ovan blir första steget i processen att genomföra två tester; ett problemlösningstest (Matrigma) och ett personlighetstest (MAP). Därefter gör vi ett första urval för att gå vidare till intervju. Välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Besöka butiker och bygga starka relationer med butikspersonal och chefer
Ansvara för att presentera och sälja in Celsius
Förstå kundernas behov och erbjuda lämpliga produkter baserat på deras sortiment och målgrupp.
Hantera distribution av produkterna, exponering, kampanjer i butik, aktivera lokalkampanjer
Följa upp försäljningsresultat och rapportera till ledingen 


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som säljare krävs det att du har
Gymnasieutbildning
B-körkort
Erfarenhet av försäljning mot dagligvaruhandel eller servicehandel
Förhandlingsvana i butiksmiljö
Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
Meriterande försäljning av dryck alternativt konfektyr

Som person är det viktigt att du är
Prestigelös
Actionorienterad ”Can do mentalitet ”
Självgående med stark drivkraft
Stark social förmåga att kunna jobba med olika personligheter
Tävlingsinriktad


Om företaget

Celsius Sweden AB
Celsius grundades i USA 2004
Celsius är den ursprungliga funktionella energidrycken för aktiva människor i Norden och världen. Den lanserades för första gången i Sverige 2009 – vilket blev en enorm framgång som förvandlade den svenska kategorin funktionella drycker och energidrycker. med stor framgång på dagligvaru-, service-, fackhandeln samt gym.
Celsius är, och har alltid varit helt vegansk och innehåller bara naturliga smak-och färgämnen. Celsius innehåller sju olika vitaminer och därtill grönt te, ingefära, guarana och koffein.
• Verksamma i 20 år
• 15 länder
• ca 500 medarbetare (Cirka 60 i Sverige)
• 10 Miljarder i omsättning globalt per år

Ansök nu

Cybersecurity Network Engineer

Säkerhetsadministratör, IT
Läs mer Maj 13
Job description
We are seeking an experienced Security Professional with a strong background in Enterprise Security and experience in implementing and maintaining security compliance standards like ISO 27001, SOC 2, etc
As a Cybersecurity Network Engineer, you will be responsible for ensuring the integrity, availability, and confidentiality of our organizations information and technology assets
You will be security focal for the team, providing leadership and expertise in security-related projects, incident response, and ongoing security operations
This role requires a deep understanding of security principles and technologies, as well as the ability to assess, design, and implement security solutions

Responsibilities
Security Infrastructure Management:


• Manage and maintain security infrastructure, including firewalls, intrusion detection/prevention systems, EDR solutions, VPNs, and security monitoring tools.
• Ensure that security systems are up to date and configured to meet industry best practices and compliance requirements.


Incident Response and Forensics


• Lead incident response efforts, including investigation, analysis, and resolution of security incidents.
• Conduct digital forensics and analysis to determine the root cause of security breaches.
• Initiate Incident Response exercises and trainings


Security Policies and Compliance:


• Develop and enforce security policies, standards, and procedures in alignment with industry regulations and best practices.
• Conduct security audits and assessments to ensure compliance with legal and regulatory requirements.
• Maintenance and continuous improvement of ISO 27001 and similar standards within the organization. This includes developing and maintaining policies, procedures, and controls.


Threat Intelligence:
• Monitor emerging threats and vulnerabilities and adjust security measures accordingly.


Documentation:
• Maintain detailed documentation related to security configurations, incident response procedures, and security policies.


• Technologies used
IBM Classic Virtual Cloud, Red Hat Linux, Windows, ETX, Citrix Virtual Apps, Vyatta, VMware, Netscaler, IPSEC, OpenVPN, Java, Oracle, Postgress, IBM Cloud, Ansible, Active Directory, IPA, SAML, SFTP, Server Density, Grafana, Rapid 7, Gitlab

Qualifications
• Bachelors degree in Computer Science, Information Security, or a related field (or equivalent work experience).
• Minimum 7 years of experience in enterprise security.
• In-depth knowledge of ISO 27001 standards and a track record of implementing and maintaining them within an organization.
• Strong knowledge of security technologies, including firewalls, intrusion detection/prevention systems, encryption, and SIEM solutions.
• Strong understanding of information security principles, risk management, and security technologies.
• Relevant industry certifications (eg, CISSP, CISM, ISO 27001 Lead Auditor/Implementer) are highly desirable.
• Excellent communication and interpersonal skills to work with cross-functional global teams, senior management, and external auditors.
• Strong problem-solving and analytical skills to address complex security issues.
• The ability to stay up-to-date with evolving security threats and industry best practices.

About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu