Randstad AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Randstad AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Onsite tekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 8
Arbetsbeskrivning
Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får coachning och varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.Ansvarsområden
I rollen som onsite-tekniker kommer du ingå i ett team med fokus på att ge IT-support till användare på plats hos någon eller några av våra kunder. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på kundens behov men huvudsakligen är det klientsupport samt underhåll av centrala funktioner såsom skrivare, konferensutrustning m.m. Tjänsten är på heltid men uppdragen kan variera i omfattning och lokationer, Det kan också förekomma supportärenden från vårt kontor i Stockholm via telefon och mail.  

Som person är du engagerad och noggrann och har lätt för att ta till dig ny information. Du
trivs med att jobba under stort eget ansvar och har högt kvalitetstänk. Du är ansiktet utåt mot kunden, ditt lugn och professionalitet kommer vara avgörande för hur kunden uppfattar mötet med oss.

Arbetstider
Heltid, resor utöver arbetstid kan tillkomma.

Kvalifikationer
Tekniska krav:
- Teknisk förståelse, ha lätt att prata med kunder även i pressade och stressade
situationer. 
- Du besitter goda erfarenheter av Microsoft Miljöer, AD och Exchange.
- Du behöver tycka om att inte alltid veta hur din arbetsvecka kommer se ut, eftersom resor i och
utanför Stockholm är en del av din vardag är 
- Körkort ett krav. 
- För att lyckas i rollen som onsite-tekniker bör du ha arbetat i någon form av IT-support tidigare till exempel som 1:st line support eller onsite-tekniker.

Merit:
- Har du dessutom kunskaper inom MAC eller nätkunskap är det meriterande.

Erfarenhet
För att lyckas i rollen som onsite-tekniker bör du ha arbetat i någon form av IT-support tidigare

Ansökan
Vi kommer att ta emot ansökningar löpande. Om du har frågor om tjänsten kontakta joanna.hansson@randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Javautvecklare inom betallösningar till Handelsbanken i Stockholm

Backend-utvecklare
Läs mer Nov 9
Arbetsbeskrivning
Handelsbanken fortsätter sin satsning på digitalisering och förstärker nu med ytterligare en Javautvecklare till ett av teamen i Stockholm.

Handelsbanken har idag fem team med cirka 8 personer i varje team som arbetar med betallösningar. Teamen består av utvecklare, testare, business analysts och kravställare. Som kollega i ett tvärfunktionellt team får du ta del av omväxlande och spännande arbetsuppgifter på en arbetsplats som präglas av samarbete, långsiktighet och kvalitet.

Du kommer arbeta på kontoret i Stockholm, det vill säga de dagar du är på kontoret. Du kommer ha några kollegor i Stockholm och några kollegor samt din närmsta chef i Malmö.

Handelsbanken är en stabil arbetsgivare med generöst förmånspaket och det finns stora möjligheter att gör karriär inom organisationen.

Ansvarsområden
Handelsbankens idé om att bedriva en bank bygger i grunden på tilltro och respekt för den enskilda individen, det innebär också att du som medarbetare hos oss får ett stort eget ansvar och möjlighet att förändra och påverka!

Handelsbanken som helhet, och IT i synnerhet, är inne i en stor och spännande digitaliseringsresa som innebär modernisering av teknik, arkitektur och arbetssätt.

I din roll som Javautvecklare kommer du att ingå i ett team där du får arbeta nära produktägare, testare och projektledare i en agil miljö. I rollen förväntas du ha många kontaktytor inom organisationen och du bör därför vara kommunikativ men också ha god förmåga att sätta dig in i hur verksamheten fungerar. Vi söker dig som älskar att lösa tekniskt kluriga problem och kan sätta det i ett större sammanhang därför ser vi gärna att du är analytisk och känner stort engagemang för ditt arbete. 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Javautvecklare söker vi dig som är lyhörd, framåt och har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter. Du ska ha minst tre års erfarenhet som Javautvecklare. 

Vi tror även att du är noggrann och kvalitetsmedveten med bra känsla för vilken arbetsinsats som krävs. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är självgående, har helhetssyn och vill vara en del av ett framgångsrikt och stabilt bolag.

Då du kommer ha många beröringspunkter inom bolaget är det viktigt att du är kommunikativ och har ett intresse av verksamheten. Du har erfarenhet som backendutvecklare och relevant eftergymnasial utbildning. Du har gedigen erfarenhet av backendutveckling i JavaEE.

Exempel på tekniker som du kommer att få arbeta med är Git, JPA, Maven, Bitbucket, Spring/Tomcat, Rest, SOAP och JMS. Det är en fördel och meriterande om du har erfarenhet av automatiserade tester, Teamcity och/eller Jenkins. 

Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan!

Handelsbanken har valt att samarbeta med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta Elin Bjursten, Senior Recruitment Consultant på elin.bjursten@randstad.se eller ring 0738-56 74 56.

Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Ansök via vår hemsida: www.randstad.se/technologies

Om företaget
Handelsbanken är Nordens mest internationella bank. Vi har över 400 kontor i Sverige och bankkontor i runt 20 länder i världen vilket gör oss mer tillgängliga än någon annan bank i Norden. Banken grundades 1871 och har i dag drygt 12 000 medarbetare. Som medarbetare på Handelsbanken är alla viktiga och vårt decentraliserade arbetssätt med tilltro och respekt för individen genomsyrar hela vår företagskultur. Hos oss får du ett stort ansvar och stora befogenheter att ta beslut i alla typer av frågor. Detta arbetssätt skapar delaktighet och ger varje medarbetare möjlighet att påverka bankens verksamhet. Fler än 40 procent är anställda utanför Sverige. 2019 var 40 procent av alla koncernens chefer kvinnor.

Handelsbanken IT är en av Sveriges största IT-enheter med drygt 2 000 medarbetare. Området omfattar allt från utveckling, innovation och design till underhåll och systemförvaltning.

Det mesta av IT-infrastrukturen utvecklas och förvaltas av oss själva. På så sätt kan vi kontrollera hela kedjan från utveckling till produktionssättning. Bland rollerna  hittar du bland annat utvecklare, IT-arkitekter, designers, driftledare och support. Vi har ett agilt arbetssätt där IT, verksamhet och affär arbetar tillsammans i team för att leverera kund- och affärsvärde.

Ansök nu

elektriker till stort femårsprojekt

Installationselektriker
Läs mer Dec 1
Arbetsbeskrivning
Till det här spännande projektet har vi på Randstad nu rekryterat flera Teamledare, Lead Installers, Planerare och Elektriker. Vi behöver nu förstärka teamet med ytterligare certifierade elektriker, gärna med kunskap om Kategori 2-mätare och Nätstationer eller erfarenhet från högspänning. 

Gillar du att ingå i ett arbetslag med riktig god och trevlig stämning, tjäna pengar och dessutom få resa runt om i Sverige? I så fall har vi jobbet för dig! Eltel söker certifierade elektriker för ett spännande elmätarprojekt som kommer att röra sig runt om i Sverige över en lång period. Din roll som elektriker kommer att innebära bland annat byte och installation av elmätare hos kommersiella fastigheter, industrier och nätstationer i utomhusmiljö. Vi erbjuder dig mycket goda utvecklingsmöjligheter, trygga anställningsvillkor, en bra grundlön med goda möjligheter till bonus. Du kommer även få en gedigen utbildning och erhålla Cat2 certifikat. 

Ansvarsområden
Som elektriker inom Eltels affärsområde Smart Grid kommer du arbeta i ett internationellt team med tekniska installationer/byte av elmätare med fokus på hög kvalité och säkerhet. Du jobbar självständigt men ingår i ett team, där ni tillsammans med ledande montören stöttar varandra till framgång. Du är en del i ett projekt som flyttar sig stegvis till olika platser över hela Sverige, vilket betyder att din arbetsplats varierar i takt med projektets gång. Eltel ordnar med boende och står för står för rese- och boendekostnader och du kommer att bo tillsammans med trevliga och roliga kollegor under projektets gång.

Arbetstider
Placering: Hela Sverige. Placeringen varierar (du reser till projektet och Eltel står för rese- och boendekostnader)
Arbetstider: Måndag - torsdag, 40 timmars arbetsvecka med långhelg fredag till söndag.
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning.

Kvalifikationer
För att lyckas som elektriker har du: 
Minst gymnasial utbildning inom el
Tidigare erfarenhet av arbete som elektriker 
ECY-Certifikat och/eller minst B-behörighet
Goda kunskaper i att arbeta med PDA och datorvana
Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
B-körkort
Vara tillgänglig för resor i arbetet över hela Sverige


Det är meriterande om du har: 
Erfarenhet från arbete med högspänning
Erfarenhet från Kategori 2-mätare och Nätstationer
Erfarenhet av att arbeta i elprojekt
Erfarenhet av att arbeta med tekniskt avancerade installationer


Du är en noggrann och ansvarsfull person som värderar säkerhetsrutiner högt. 

Ansökan
Vi söker flertalet elektriker till detta projekt vilket innebär att urval,  intervjuer och anställning hos Eltel kommer att ske löpande under dec/jan.
För information: För det här uppdraget samarbetar Eltel med Randstad där rekryteringskonsult Malin Pettersson, malin.pettersson@randstad.se ansvarar för rekryteringsprocessen och gärna svarar på dina frågor.

Om företaget
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranet industrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom mätning av elförbrukning och ansvarar för att byta ut elmätare allt från hushåll till högspänning på uppdrag av nätägare. Smart Grid har med sin långa erfarenhet av dessa typer av arbeten i hela Norden utvecklat ett unikt arbetssätt med ett omfattande och väl beprövat processpaket. Arbetssättet ger stora fördelar och är mycket uppskattat av både kunder och Smart Grids medarbetare. Smart Grid har knutit ett antal av de större nätägarnas projekt till sin verksamhet i Sverige. Projekten kommer att pågå under cirka 5 år och består av både installation av elmätare för hushåll (Kategori 1) och mer tekniskt avancerade installationer (Kategori 2-5).

https://youtu.be/mfsoEdYC1Uk

Ansök nu

IT-Säkerhetsarkitekt till Karolinska Universitetssjukhuset

Säkerhetsansvarig, IT
Läs mer Nov 23
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och utveckla livsviktig IT och skapa framtidens sjukvård, och tillsammans med oss göra skillnad på riktigt?

Sök rollen som IT-säkerhetsarkitekt och var med på Karolinska Universitetssjukhus resa mot en mer moderniserad, säker och förbättrad vård! 

Ansvarsområden
Vi söker nu en IT-säkerhetsarkitekt som vill vara med och forma det nya. Vi har gott om erfarenheter och kunskap inom vårdens traditionella system men behöver bli fler som tänker nytt och utmanar detsamma.

I rollen kommer du att arbeta inom Karolinskas centrala staber inom verksamhetsområde MT/IT Drift & Support som är en del av Stab Teknik som samlar Karolinskas tekniknära stödfunktioner. Verksamhetsområdet består av ca 140 medarbetare på 8 enheter som driftar och supporterar IT och MT-utrustning på hela sjukhuset.

Du kommer arbeta inom enhet MT/IT Drift som har till ansvar att designa, bygga och drifta en del av sjukhusets IT-miljöer. Som IT-säkerhetsarkitekt ansvarar du i din roll för att säkerställa att interna samt externa IT-miljöer uppfyller de krav, utifrån lagar och riktlinjer, som ställs på Karolinska. Arbetet genomförs i en omväxlande miljö med stor variation av arbetsuppgifter och tillsammans med vårdverksamheten, applikationsförvaltningar samt med interna och externa leverantörer. Vi efterlever regionens IT-regelverk och standarder såväl som medicintekniska regelverk.
 
Då Karolinska är inne i en förändringsresa och implementerar nya IT-miljöer för framtida digitalisering är det viktigt att du vill vara delaktig i byggande av infrastrukturplattformar som kommer användas av sjukhuset närmsta 5 åren. Rollen omfattar såväl operativ som strategiskt arbete och på sikt är tanken att du kommer bygga upp ett eget team.

Nedan är exempel på arbetsuppgifter:
Definiera, upprätta och underhålla säkerhetsarkitekturer, strategier och metoder
Definiera och granska löpande säkerhetsarkitekturer och strategisk roadmap
Leda förbättring och effektivisering av säkerhetsarkitekturutveckling samt andra typer av säkerhetshöjande åtgärder.
Stödja vid upphandlingar och kravställning mot befintliga interna och externa leverantörer gällande IT-säkerhet
Bidra med rådgivning samt utbildning inom IT-säkerhet 
Bidra vid utveckling av vårdsystem med fokus på IT-säkerhet  
Du arbetar nära Region Stockholms CERT med att följa upp hanteringen och att praktiskt stödja verksamheten i genomförandet av CERTs rekommendationer
Kvalifikationer
För att lyckas i den här rollen tror vi att du är en kommunikativ problemlösare då du i det dagliga arbetet kommer ha kontakt med olika intressenter, leverantörer och medarbetare. Du gillar att ta ansvar och kan hantera flera ärenden samtidigt.

Vidare är du certifierad inom IT-säkerhet och har arbetat ett antal år med att översätta säkerhetskrav till relevanta system- och funktionskrav. Du har en längre vara av att ha arbetat strukturerat med IT-säkerhetsarbete där din kompetens utgår från djupare kunskaper inom IT och nätverk kopplat till säkerhet. Du ser rutiner och dokumentation som en viktig del av arbetet och har förmåga att kunna planera din arbetsdag så effektivt som möjligt.

Vidare ska du ha:
God helhetssyn på informationssäkerhet och teknik
God förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt 
Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Det är meriterande att du har arbetslivserfarenhet samt mycket goda kunskaper inom flera av följande områden:
CISSP, CISM, CISA 
Erfarenhet att arbeta med informationssäkerhet exempelvis MSB:s metodstöd
Erfarenhet att arbeta med GDPR
Kunskap och erfarenhet av ITIL 4
Erfarenhet av offentlig förvaltning gärna inom hälso- och sjukvårdsområdet


Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Karolinska Universitetssjukhuset med Randstad Technologies. Vi behöver din ansökan så snart som möjligt då vi kontinuerligt intervjuar för att hitta rätt kandidat.
 
Om du har frågor kring rollen, kontakta gärna rekryteringskonsult Francisca Andersson, francisca.andersson@randstad.se eller Oscar Nordström, oscar.nordstrom@randstad.se

Om företaget
Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus med ca 15 000 medarbetare. Sjukhuset är ledande inom den medicinska utvecklingen i Sverige och internationellt och vi rankas bland världens främsta sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhusets uppdrag är att bedriva specialiserad och högspecialiserad sjukvård. Vår vision ”Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag” är vägledande när vi arbetar mot tydliga värden för patienter och samhälle och mot medicinska framsteg. En förutsättning för nästa steg inom den medicinska utvecklingen är förbättrade och moderniserade informationsstrukturer och digitalisering där vi i allt större utsträckning styr produktion och vårdleverans datadrivet och med digital information som beslutsstöd.

Ansök nu

Webbutvecklare till Handelsbanken, Stockholm

Frontend-utvecklare
Läs mer Nov 24
Arbetsbeskrivning
Vill du jobba med modern frontendutveckling hos en av Sveriges största banker? 

Sök rollen som webbutvecklare idag och var med på Handelsbankens modernisering av såväl teknik, arkitektur och arbetssätt!

Ansvarsområden
Handelsbankens idé om att bedriva en bank bygger i grunden på tilltro och respekt för den enskilda individen, det innebär också att du som medarbetare hos oss får ett stort eget ansvar och möjlighet att förändra och påverka! 

Vi söker en erfaren webbutvecklare till avdelningen ‘Digitala Mötesplatser’ som har ett globalt ansvar för utveckling och förvaltning av Handelsbankens publika webb samt inloggade webbsidor.

I denna roll blir du en del av ett krossfunktionellt team bestående av 7 personer som har ett särskilt ansvar för de digitala mötesplatserna i främst UK men även Holland. De arbetar agilt enligt SAFe-modellen och samarbetar tätt med parprogrammering, kodgranskning och har även avsatt tid för innovation och kompetensutveckling.

Som utvecklare kommer du både bidra med att bygga nya features i React & Typescript samt vara med att driva frågor kring användbarhet och tillgänglighet inom organisationen. Du kommer arbeta med utveckling av gränssnitt direkt mot kund samt mot kollegor i banken.

Kvalifikationer
Vi tror att du är en driven och utåtriktad person som gillar att ha ena benet i kodning och andra benet i nära kontakt med kunden. Troligtvis har du några års erfarenhet inom frontendutveckling och har en god förståelse för kundens perspektiv och verksamhetens behov. Du förespråkar ett agilt arbetssätt och uppskattar utmaningen med att arbeta på en utvecklingsavdelning med komplexa dataflöden.

Krav
4 + års erfarenhet av webb/frontendutveckling
React & Typescript
Javascript, HTML, HTTP, CSS
Erfarenhet av att utveckla responsiva sidor
God kunskap i det svenska och engelska språket


Meriterande
Java
Erfarenhet av tillgänglighet (accessibility)
Webpack
NPM
Git
TDD/automatiserad
Testning
Erfarenhet av agil utveckling


Självklart vet vi att du är unik med dina erfarenheter och vi ser fram emot att höra vad du kan bidra med i denna roll!

Handelsbanken befinner sig i en expansiv fas och satsar mycket på IT och digitalisering. Det är en väldigt bra möjlighet för dig som utvecklare att jobba inom ett spännande område med kompetenta kollegor och en ledning som driver dessa frågor! 

Tjänsten är placerad på Torsgatan i centrala Stockholm.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Handelsbanken med Randstad Technologies. Vi behöver din ansökan så snart som möjligt då vi kontinuerligt intervjuar för att hitta rätt kandidat. 

Om du har frågor kring rollen, kontakta gärna rekryteringskonsult Francisca Andersson, francisca.andersson@randstad.se 

Om företaget
Handelsbanken är en långsiktig och engagerad arbetsgivare. Vårt sätt att bedriva bank bygger framförallt på att vi har stor tilltro och respekt för den enskilde individen – både för våra kunder och medarbetare. Vi är en decentraliserad organisation där du som medarbetare får ett stort eget ansvar. Långsiktiga affärsrelationer, lågt risktagande och kostnadsmedvetenhet är hörnstenar i Handelsbankens företagskultur och lägger grunden för att vår verksamhet bedrivs på ett ansvarsfullt, hållbart och framgångsrikt sätt.

Vi har ett rikstäckande kontorsnät på våra hemmamarknader i Sverige, Storbritannien, Danmark, Finland, Norge och Nederländerna. Utöver vårt kontorsnät utgörs även vår verksamhet av flera stora affärsområden och enheter. I hela koncernen är vi drygt 12 000 medarbetare.

Ansök nu

Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 30
Arbetsbeskrivning
Vår kund är en del av Sveriges största teleoperatör. Hos kunden blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. De respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder de flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Gruppen/teamet:
Tillsammans med IT-intresserade kollegor är ditt viktigaste uppdrag att skapa kundnöjdhet i världsklass, det genom att lösa deras incidenter och beställningar inom ramen för vår SLA (Service Level Agreement). Vi tror att du säkerställer det genom att självständigt lyssna på kundens behov via inkommande samtal, mail och vårt ärendehanteringssystem ServiceNow, där du löser kundens problem och vid behov tar stöd av din teamledare och kollegor i teamet som alltid finns till vid behov. 

Ansvarsområden
Är du lika dedikerad som oss att ge ett kundbemötande i världsklass och samtidigt få arbeta med det vi brinner för mest, nämligen allt som stavas IT? Då kan rollen som supporttekniker hos oss på kundens 1st-line vara den perfekta rollen för dig. Här varvas du att få lösa spännande tekniska problem i PC/Mac miljö, fördjupa dig inom Microsofts tjänster som Office 365 och mycket mer, där du samtidigt utvecklas till att bli kundens IT-expertrådgivare tillsammans med ett härligt gäng med samma intressen som du. På sikt ser vi att du utvecklas till 2nd-line eller varför inte börja nosa på nätverksteknikerspåret? Med tydliga karriärvägar och vårt stöd på kan din resa bli riktigt lång.

Vi tror även att du är bekväm att arbeta i ett team som efter förutbestämt schema kan arbeta dag, kväll, natt eller helg; där ni tillsammans finns där när något händer kund 24/7.

Förutom det är problemen du ställs för spännande, varierande där du ständigt lär dig något nytt och får större ansvar. Dessutom får du lära dig det välkända ärendehanteringssystem ServiceNow. Vi tror även på att förbättring är avgörande, varpå vi tillsammans utbildar dig och teamet i områden vi jobbar med, så du fortsatt utvecklas hos oss.

Rollen inkluderar, men är inte begränsad till:
Hantera incidenter och lösa problem som konfiguration och felsökning PC/Mac miljö inom ex. Office 365, Active Directory och Exchange
Mycket kundkontakt via telefon, mail och ärendehanteringssystemet ServiceNow

Personliga egenskaper:
Ett genuint intresse för kundkontakt- och skapa kundnöjdhet
Duktig på att lösa problem på ett strukturerat sätt
Flexibel att arbeta i en bransch i förändring och ständig utveckling

Arbetstider
Heltid. Efter förutbestämt schema, arbetstider som dag, kväll, natt och helg.Kvalifikationer
Krav:
Erfarenhet av kundbemötande roller, ex. teknisk support eller kundtjänst
Goda kunskaper inom PC/Mac-miljö och bekväm med det tekniska inom Office 365

Meriterande:
Erfarenhet av Active Directory eller Exchange

Utbildning:
Fullständig gymnasial examen

Språk: 
Kommunicera obehindrat på svenska och engelska

Ansökan
Vi kommer att ta emot ansökningar löpande. Om du har frågor om tjänsten kontakta joanna.hansson@randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Ekonom till traineeprogram 2022

Ekonomiassistent
Läs mer Dec 1
Arbetsbeskrivning
Vill du bli en del av ett härligt trainee team som målmedvetet jobbar tillsammans för att bli framtidens specialister inom ekonomi? Vill du ta ett språng i karriären, utveckla dig själv och ta dig an nya utmaningar? Har du jobbat upp till 2 år eller nyligen tagit examen inom ekonomi med arbetslivserfarenhet från studietiden? Genom vårt unika traineeprogram Randstad Future Talent Trainee Programme kan vi erbjuda dig en konkurrenskraftig boost i karriären.

Ansvarsområden
Resan med Randstads Future Talent Trainee programme börjar med att du jobbar som t ex ekonomiassistent ute hos någon av våra kunder. Där får du en bra grund i ekonomiarbetet och för rätt person kan man redan efter ett år avancera till roller med mer ansvar.

Parallellt med konsultuppdraget är du med i Randstad Future Talent trainee program, där kommer du och ditt trainee team att utveckla dina soft skills. Med hjälp av case, roliga övningar och diskussioner kommer vi se till att du får erfarenheten och verktygen som gör dig future proof i arbetslivet. Utbildningsplanen för personlig utveckling innehåller bland annat fokus på kommunikation, samverkan, målsättning, stresshantering, ledarskap och innovation. Under hela programmet kommer du även ha tillgång till en legitimerad psykolog som agerar coach och bollplank som extra stöd i din utveckling. Förutom traineeprogrammet så ordnar Randstad även regelbundet AW:s, middagar och föreläsningar tillsammans med traineer från andra årskullar, allt för att ni ska kunna nätverka på ett roligt sätt tillsammans!

Kombinationen av konsultuppdrag, personlig utveckling och vidareutveckling inom ditt specialistområde kommer ge dig en raketstart på karriären och du kommer få erfarenheter och utveckling som få personer får uppleva sina första år i arbetslivet. 

Kvalifikationer
Du har en akademisk examen inom ekonomi, alt. kommer ta examen inom kort.
3 mån-2 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Du har genom arbete under eller efter studierna grundläggande erfarenhet inom ekonomi, t ex kund- eller leverantörsreskontra, bokföring, enklare momshantering, kundfakturering m.m.
Stort intresse av din egen och andras personliga utveckling.
Du är intresserad av roller som ekonomi-/redovisningsassistent och junior controller. Längre fram i karriären lockas du av att utvecklas som controller, redovisningschef eller CFO. 


Som trainee ska du trivas i en roll som konsult, gilla högt tempo och vara intresserad av att utmana dig själv och utvecklas. Du är öppen med att dela med dig av dig själv, samtidigt som du är nyfiken på andra och vad du kan lära dig av dem. Våra traineer är ute i konsultuppdrag hos större och mindre företag i Mälardalen (ex. Stockholm och Uppsala). Som trainee förväntas du delta på aktiviteter och lägga tid och engagemang på programmet. Du känner dig bekväm i att skriva och prata både svenska och engelska. För kännedom hålls delar av programmet på engelska. Ansökan
Har du frågor kring programmet?
Hör av dig till Matilda Lindberg, Consultant Manager Randstad Future Talent, på matilda.lindberg@randstad.se Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail, endast via Randstads hemsida.

För kännedom börjar alla antagna traineer sina enskilda uppdrag på olika datum och har tillsammans en gemensam kick-off i slutet av januari 2022 för det personliga utvecklingsprogrammet. Datum för anställningsstart är förhandlingsbart utifrån din uppsägningstid, men vi ser helst att du är tillgänglig för start så snart som möjligt.

Rekryteringsprocessen sker löpande, så vänta inte med din ansökan. 

Vi söker traineer inom alla våra specialistområden Technologies, Finance, Engineering och Life Sciences. Känner du någon som är relevant inom dessa områden får du gärna tipsa dem om våra andra annonser!Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Testingenjör

Civilingenjör, produktion, elektronik
Läs mer Nov 5
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av en testingenjörsroll med mycket eget ansvar och stora möjligheter att påverka arbetssätt och rutiner? Randstad Engineering söker nu ett flertal testingenjörer inom elektronik till vår kund i norra Stockholm. Uppdraget är långt och det finns väldigt goda möjligheter till en fortsättning hos vår kund alternativt till vårt härliga konsultteam på Randstad! 

Som konsult på Randstad Engineering får du en konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära tillhands, säkerställer att du får varierande och utvecklande uppdrag hos olika kunder inom olika industrier. På Randstad Engineering är din personliga utveckling i fokus och du erbjuds ett stort professionellt nätverk och många sociala aktiviteter att delta i.

Ansvarsområden
I rollen ingår tester av elektroniska komponenter från den egna produktionen, bland annat kretskort och andra underenheter, test av hela enheter samt leverantörstester.

I arbetet ingår även:
Avancerad felsökning av hela enheter, underenheter och komponenter
Felrapportering och övrig administration av testdata och -resultat i olika system
Ansvar och underhåll av testutrustning och teststation
Utrymme för egna analyser, bedömningar och åtgärder kan uppstå
Att aktivt arbeta med effektivisering och förbättring av produkter
Att utvärdera och revidera standardrutiner inom ditt område
Att utveckla nya arbetssätt inom ditt område


Kvalifikationer
Vi söker dig som är lösningsorienterad och intresserad av teknik. Kanske har du studerat elektronik och söker ditt första jobb? Eller har du en lång gedigen erfarenhet av liknande roll men vill ta ditt nästa steg?

För att lyckas i rollen bör du ha en fallenhet för att arbeta med god struktur samt med lätthet kunna följa rutiner och uttalade processer. Du tycker att det är roligt att jobba självständigt och ta mycket eget ansvar, men du har även en god samarbetsförmåga och trivs i situationer där du jobbar tillsammans med andra i teamet.

Vidare tror vi att du:
Har ett kreativt tankesätt och tycker om att lösa problem
Har en ingenjörsexamen med inriktning elektronik, alternativt har relevant arbetslivserfarenhet inom området
Har erfarenhet av testning av elektronikkonstruktioner
Har kunskaper i att läsa ritningar och elscheman
Är flytande i tal, skrift och läsning i svenska och engelska.


Ansökan
2021-11-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Vi hanterar inte ansökningar inkomna via mail.

För mer information om tjänsten kontakta konsultchef Mimmie Swärdén, mimmie.swarden@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Master Data Specialist to Bergé Auto in Kista

Backofficepersonal
Läs mer Nov 30
Job description
Are you a Master Data Specialist that is eager to work in an expansive environment at a successful company in the automotive industry?

Bergé Autos business in the Nordic region is expanding, and by our acquisition of FCA Sweden AB (Fiat Chrysler Automobile), we are now looking for a Master Data Specialist. 

At Bergé Auto, we understand the importance of our employees. We see our employees and the greatness in their effort and skills, which is what makes our successes possible. Our strategy is to work with long term customer relationship, as well as continuing to develop our business and our employees. We continuously  work to attract and develop our employees to retain exceptional employees who share our vision of always perform high quality delivery, to create lifelong relationships.

Responsibilities
As a Master Data Specialist at Bergé Auto, you are responsible for ensuring that the master data in SAP is correct and available to all business units. You are thus responsible for maintaining the master data according to given instructions and guidelines within each business area.

You are also responsible for the proactive work with data correction and maintenance of work instructions when needed. The role as a Master Data Specialist also includes identifying both efficiency opportunities and process improvements.

As a Master Data Specialist, reporting system incidents and being a driving force in improving the systems is part or your responsibilities. You will collaborate with and support our Business Data Users. Finally, the role also means a certain flexibility as the tasks may be modified according to the needs of the business.

Qualifications
In order to succeed in the role of Master Data Specialist at Bergé Auto, we see that you: 
Has previous experience and good knowledge of IT tools and ERP integrated systems (SAP)
Has previous experience in carefully handling large amounts of SAP data
Has a bachelor's degree in a related field
Are a structured person who cares about the details, like to work proactively and to follow given instructions
Enjoys working with routine tasks
Can both speak and write English fluently  

For this position, we also see it as a benefit if you have experience from previous roles whitin the automotive industry.

Application
Last application day for this role is 2022-01-10, though selection and interviews will take place on an ongoing basis. The position may be filled before the last application date, so apply as soon as possible.

For information: For this assignment, we collaborate with Randstad, where recruitment consultant Kristin Olofsson, kristin.olofsson@randstad.se 072-988 90 38 is happy to answer your questions about the role as Master Data Specialist.

About the company
Bergé Auto is a strong visionary within the distribution and mobility group for cars, with a presence today in 14 countries to distribute 29 different car brands with a strong position in LATAM and Europe, including operations in Spain, Portugal, Finland, Switzerland, BEELUX, Germany, and Poland. Bergé Auto annually sells over 150,000 cars and has a turnover of 3.5 billion euros and builds a meaningful and long-lasting relationship with customers. Having good international expertise and a broad understanding of the mobility sector, provides innovative tailor-made solutions for all brands and markets.

Bergé Auto recognizes the global trend towards a more customer-led economy in the current digital environment and is committed to strive for new business ventures, as a result of this unique scenario.

Keywords: Master Data Specialist, Master Data, Automotive, SAP, back office

Ansök nu

Master Data Specialist till Bergé Auto i Kista

Backofficepersonal
Läs mer Nov 30
Arbetsbeskrivning
Är du en Master Data Specialist och sugen på att arbeta i en expansiv miljö på ett framgångsrikt företag inom bilbranschen?  

På Bergé Auto expanderar vår verksamhet i Norden och genom vårt förvärv av FCA Sweden AB (Fiat Chrysler Automobile) söker vi efter en Master Data Specialist.

På Bergé Auto förstår vi att våra medarbetare är vår största resurs, vår framgång bygger på de ansträngningar våra begåvade och skickliga medarbetare gör dagligen – det är det som gör vår framgång möjlig. Vi arbetar långsiktigt med våra kundrelationer och fortsätter att utveckla vår verksamhet och våra medarbetare. Vi arbetar kontinuerligt med att attrahera och utveckla medarbetarskapet för att behålla våra exceptionella medarbetare som delar vår vision om att alltid leverera hög kvalitet för att skapa livslånga relationer.

Ansvarsområden
Som Master Data Specialist hos oss ansvarar du för att säkerställa att master datan i SAP är korrekt och tillgänglig för samtliga affärsenheter. Du ansvarar därmed för att underhålla master datan enligt givna instruktioner och riktlinjer inom respektive affärsområde. 

Du är även ansvarig för det proaktiva arbetet med datakorrigering och underhåll av arbetsinstruktioner vid behov. I tjänsten ingår även att identifiera såväl effektiviseringsmöjligheter som processförbättringar. 

Som Master Data Specialist innefattar dina ansvarsområden att rapportera systemincidenter och driva systemförbättringar. Du samarbetar med och stödjer Business Data Users. Slutligen innebär rollen även en viss flexibilitet då arbetsuppgifterna kan komma att modifieras utefter verksamhetens behov. 

Kvalifikationer
För att lyckas inom rollen som Master Data Specialist hos Bergé Auto ser vi att du: 
Har tidigare erfarenhet av och god kännedom om IT-verktyg och ERP integrerat system (SAP) 
Har tidigare erfarenhet av att noggrant hantera stora mängder SAP-data
Har en kandidatexamen inom ett närliggande område 
Är en strukturerad person som är mån om detaljer, att arbeta proaktivt och att följa givna instruktioner 
Trivs med att arbeta med rutinuppgifter 
Kan engelska flytande i såväl skrift som tal  

För denna tjänst ser vi det även som meriterande om du har erfarenhet från tidigare tjänst inom bilbranschen. 

Ansökan
Sista ansökningsdag 2022-01-10, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: För det här uppdraget samarbetar vi med Randstad där rekryteringskonsult Kristin Olofsson, kristin.olofsson@randstad.se 072-988 90 38 gärna svarar på dina frågor om rollen som Master Data Specialist.

Om företaget
Bergé Auto är en stark visionär inom  distributions- och mobilitetskoncernen för bilar, med en närvaro i 14 länder för att distribuera 29 bilmärken med en stark position i LATAM och Europa, inklusive verksamhet i Spanien, Portugal, Finland, Schweiz, BEELUX, Tyskland, och Polen. Bergé Auto säljer årligen över 150.000 bilar och omsätter 3,5 miljarder euro och bygger en meningsfull och långvarig relation med kunderna. Att ha god internationell expertis och en bred förståelse för mobilitetssektorn ger innovativa skräddarsydda lösningar för alla varumärken och marknader.

Bergé Auto erkänner den globala trenden mot en mer kundledd ekonomi i den nuvarande digitala miljön och har åtagit sig att sträva efter nya affärssatsningar till följd av detta unika scenario. 

Sökord: Master Data Specialist, Master Data, bilbranschen, Automotive, SAP, backoffice

Ansök nu

Customer Support till Opter

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 2
Nytt
Arbetsbeskrivning
Beskrivs du som någon med ”många strängar på din lyra”? Trivs du med att ge service till kolleger och kunder, Bra! Då ska du läsa vidare - kanske är det precis just du som är vår nya kollega och viktiga pusselbit! Till supportteamet vid vårt huvudkontor vid Globen i Stockholm söker vi finsktalande eller dansktalande supporttekniker som vill hjälpa våra användare få ännu mer ut av sitt moderna transportledningssystem.

Ansvarsområden
Våra supporttekniker har en nyckelroll hos oss – de vet det mesta om hur ett åkeri effektivt planerar för och utför leveranser, hanterar dokument och får betalt. De kan vårt system utan och innan, vägleder kunder i såväl stort som smått och ger våra egna utvecklare viktiga inspel för fortsatta förbättringar. Ja, och så är de viktiga ansikten utåt för vårt företag.

Kvalifikationer
Vem är du? Du är en nyfiken lyssnare, snabbtänkt problemlösare och trygg pedagog. Du tar dig med samma iver och effektivitet an såväl tekniska frågor som kniviga processutmaningar eller rena rutinfrågor via telefon, mail eller fjärrsupport. Kanske sysslar du idag med programmering eller systemutveckling men saknar interaktionen med användare. Eller så är du en klippa när det gäller service och kundrelationer men vill ha mer teknik i ditt liv. För att trivas i vårt gäng måste du vara en prestigelös lagspelare och mån om att gruppen gör så bra ifrån sig som möjligt.

Är vi en bra match?

Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är det toppen. Men det viktigaste för oss är din inställning att du gillar kunder, trivs när den ena dagen inte är den andra lik och vill växa och utvecklas med oss. Du är flexibel och van vid förändringar. Du är van vid att ta ansvar och arbeta självständigt. Utöver detta är det viktigt att du är serviceinriktad och gillar att leverera en hög servicegrad. Goda kunskaper svenska, engelska och både tal och skrift är en viktig förutsättning för att lyckas i rollen.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Walters jeanette.walters@randstad.seOm företaget
Drygt 300 åkerier i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Estland använder idag Opter för att förenkla och effektivisera sina transportuppdrag. Opter erbjuder ett modernt transportledningssystem för hela processen från order och transportplanering till fakturering och avräkning. Systemet är byggt på Microsofts senaste teknik och är anpassat för helt digital dokumenthantering samt mobil kommunikation med fordon, chaufförer, åkare och slutkunder.

Ansök nu

Frontendutvecklare inom JavaScript till Stockholm

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 17
Arbetsbeskrivning
Kundens IT avdelning är det digitala navet inom koncernen. De önskar skapar rätt förutsättningar för att varje bolag inom organisationen ska ha branschens bästa IT-lösningar. De jobbar agilt och med den senaste tekniken. 
 
Genom deras många varumärken, kompetenser och bakgrunder har vi kraften att tillsammans göra skillnad – på riktigt. Nu letar vi efter dig som vill vara med och utveckla morgondagens dagligvaruhandel.

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Ansvarsområden
Det här får du göra
De arbetar i affärssystem från SAP som hanterar ekonomi, varuförsäljning, pris, artiklar och sortiment. De bygger appar i SAP Fiori, som är ett JavaScript-baserat ramverk för att bygga moderna webb-gränssnitt, cross-plattform. Du kommer därför engageras i en spännande resa med tekniker i framkant, där dina tekniska arbetsuppgifter varierar beroende på vilket initiativ du involveras i. Det kan handla om att koda och designa gränssnitt för externa/interna användare på Axfood, eller att utveckla riktlinjer för hur vi bäst bygger våra applikationer.

En unik möjlighet att utvecklas inom ett specialistområde med hög prioritet inom företaget!
 
I rollen tillhör du ett team av Frontend-specialister, men själva arbetet utför vi huvudsakligen i team på omkring 5 -10 personer med blandad teknisk kompetens. 

Rollen är bred och täcker bland annat dessa uppgifter:
Frontendutveckling i en agil miljö med Scrum/Kanban i 3–4 veckors sprintar.
Vara delaktig i flera olika initiativ och projekt med stor variation av tekniska uppgifter
Underhålla, konfigurera och optimera befintliga appar i dialog med övriga utvecklare såsom backend
Ta fram nya rutiner och riktlinjer för våra applikationer så att de blir enhetliga, lättanvända och är enkla att konfigurera och underhålla. 
Kvalifikationer
Är du den vi söker?

För att fortsätta kunna jobba med teknik i världsklass behöver de nu utöka deras team med en Frontendutvecklare inom JavaScript och SAP/Fiori. Som person ser vi att du är nyfiken och vill ständigt bli bättre på det du gör, söker aktivt bättre sätt att göra saker på och gärna tar tag i sådant du ser och driver det.

Det här förväntar vi oss

För att lyckas och trivas i denna roll har du ett par års erfarenhet inom frontendutveckling såsom JavaScript, HTML och CSS. Du har erfarenhet av Api:er såsom REST Api:er, samt en god kommunikativ förmåga och vana av att ta kontakt med övriga delar av utvecklingsavdelningen. 
 
Som person är du ansvarstagande, och är van vid att jobba både på egen hand och tillsammans med andra i teamet. Du vill lära dig av andra och själv bidra med ditt kunnande. Vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat med SAP eller Fiori.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2021-12-10, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Helén Boström, Konsultchef helen.bostrom@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Lagerarbetare med inriktning mot packning i Västberga

Lagerarbetare
Läs mer Nov 2
Arbetsbeskrivning
Randstad söker nu för kunds räkning en erfaren lagerarbetare med öga för detaljer. Företaget ingår i en global metallindustrikoncern och i din roll som lagerarbetare kommer du att verka i ett flödesorienterat lager med fokus på paketering.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Lagerarbete med fokus på paketering


Hjälpa till på andra områden med diverse uppgifter och stötta där det behövs


Viktigt: Innan anställning kommer du få genomföra en hälsoundersökning. För att klara den är det viktigt att du inte har någon känslighet mot kobolt eller nickel och att du inte röker eller har astma. 

Arbetstider
Heltidsarbete som sker i skiftformen kontinuerligt tvåskift. Goda möjligheter till anställning hos kund efter inhyrningsperiod.

Kvalifikationer
·          Erfarenhet av arbete som lagerarbetare, paketering


·          Erfarenhet av produktion och industri, gärna inom verkstadsindustri


·          Dator – och systemvana


Personliga egenskaper:


·Noggrann och kvalitetsmedveten


·God samarbetsförmåga 


·Positiv inställning 


·Ambitiös och driven person med intresse för att standardisera och förbättra processer

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Erfarenhet lager.

Ansökan
2021-12-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 25
Arbetsbeskrivning
Vi söker en 1st/2nd line supporttekniker till vår kund inom mediebranschen.

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Ansvarsområden
Vi söker dig som vill ingå i ett väl sammansatt team som jobbar brett med problemlösningar i många olika processer över hela organisationen. 

Du kommer arbeta i ett av våra lokala IT support team on site. Dina huvudsakliga
arbetsuppgifter kommer bestå i att lösa och hantera inkommande ärenden, dagliga
kontakter med medarbetare via telefon, chat, walk-in och vårt ärendehanteringssystem.

Du är självgående och van att hålla ett högt tempo i en föränderlig miljö. I din roll
brinner du för IT, är självgående och van att hålla ett högt tempo i en föränderlig
miljö. Självfallet är kundnöjdheten mer än viktig för dig.

Kvalifikationer
Krav:
- Tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta i en servicedesk
- Erfarenhet av att bemöta användare utifrån olika nivåer av kunskap och
förståelse
- Du har tidigare supporterat på MacOS och Windows 10
- Tidigare erfarenhet av att arbete i ett ärendehanteringssytem
- Erfarenhet av Active Directory med hantering av konton, behörigheter och
identitetshantering

Meriterande:
- Erfarenhet av fördjupad felsökning och lösningar
- Du har tidigare arbetat med Adobes produkter
- Windows och Linux serverhantering

Personliga egenskaper:
- Du är service minded och van att hantera användare
- Nyfiken på teknik och människor
- Du är en person som ser till att saker och ting blir gjorda
- Är självgående, stresstålig och kan ta eget ansvar
- Organiserad och detaljorienterad

Språk:
- Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift

Erfarenhet
Vi ser att du har minst 1 års erfarenhet av liknande arbete

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Kontakta Jennifer Wentling, jennifer.wentling@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Operatör med inriktning mot pressning i Västberga

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Nov 2
Arbetsbeskrivning
Randstad söker nu för kunds räkning en noggrann operatör med öga för detaljer. Företaget ingår i en global metallindustrikoncern och i din roll som operatör kommer du att verka i en flödesorienterad verkstad med fokus på kvalitetskontroll.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
pressa metallpulver med hjälp av maskin under högt tryck till olika geometrier 
operera pressningsmaskin
säkerställa kvalitet och produktivitet
ställa om maskiner mellan olika produktkategorier
hålla fokus på flera saker samtidigt samt planera för ett bra flöde i produktionen

Viktigt: Innan anställning kommer du få genomföra en hälsoundersökning. För att klara den är det viktigt att du inte har någon känslighet mot kobolt eller nickel och att du inte röker eller har astma. 

Arbetstider
Heltidsarbete som sker i skiftformen helg natt enligt nedan:


Fredag-Lördag 10 h (20.00 – 06.00)


Lördag- söndag 12 h (18.00 – 06.00)


Söndag-måndag 12 h (18.00 – 06.00)

Kvalifikationer
·          Erfarenhet av arbete som maskinoperatör


·          Erfarenhet av produktion och teknik, gärna inom verkstadsindustri


·          Dator – och systemvana


Personliga egenskaper:


·Noggrann och kvalitetsmedveten


·God samarbetsförmåga 


·Positiv inställning 


·Ambitiös och driven person med intresse för att standardisera och förbättra processer


·Nyfiken, driven och hög inlärningshastighet


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Erfarenhet
CNC-utbildning, Tekniskt intresse och kompetens, Leankunskap, Strukturerat problemlösningstänk, vana

Ansökan
2021-12-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

1st line support

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 29
Arbetsbeskrivning
Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får coachning och varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Vår kund i sig levererar specialisttjänster och helhetslösningar inom flera teknik- och tjänsteområden. Kunden är ett välkänt bolag som är stationerat söder om söder. De har kontor i de flera nordiska länder och har IT-support på olika språk.

Ansvarsområden
Du kommer att arbeta i en 1st line där du kommer att arbeta med både enklare och mer avancerade uppgifter. Du kommer ingå i ett litet tight team som stöttar och hjälper varandra i olika IT-relaterade frågor. Supporterar på över 10.000 IT-användare, ca 7.000 ärenden per månad. 35-40 ärenden per dag. Delat upp 4h pass per dag där sitter och löser problem sedan mer admin på de resterande 4 timmarna. 5-8 veckors upplärning innan start.

Arbetstider
Heltid.

Kvalifikationer
Mycket goda kunskaper i tal och skrift på Norska respektive Danska
Du har tidigare arbetat i ett ärendehanteringssystem och hjälpt användare i supporten
Kunskap av fjärrsupport verktyg
Du har arbetslivserfarenhet av att arbeta i en support under minst 2-3 års tid
Du har tidigare erf från Onsite support
Du har tidigare arbetat med hårdvara och nätverk
Du har tidigare erfarenhet från att arbeta med Active Directory

Erfarenhet
Du har arbetslivserfarenhet av att arbeta i en support under minst 1 års tid
ansökan.

Ansökan
Vi kommer att ta emot ansökningar löpande. Om du har frågor om tjänsten kontakta joanna.hansson@randstad.se.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Software Developers to Arvato - BNPL

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 26
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta hos ett ledande europeiskt FinTech-bolag och trivs i en snabb, internationell miljö? Vill du förenkla betalningar mellan miljontals konsumenter och ledande e-handlare? Vill du vara med i en kraftig expansion som drivs framåt av mjukvarutveckling med höga standarder? Då har du hittat rätt! Arvato är inne i en stark tillväxt inom betalmarknadens hetaste område, Buy Now Pay Later (BNPL). För att skala BNPL-satsningen och fortsätta leverera produketer av hög kvalitet söker Arvato fler kollegor i nyckelrollen Software Developer.

Ansvarsområden
Som Software Developer kommer du ingå i ett av våra BNPL-team som – i dagsläget – är verksamma i nio europeiska länder. Du kommer arbeta med att implementera nya produkter liksom att skala det befintliga ekosystemet av applikationer. Ett strategiskt fokus för verksamheten är investering i en ny teknisk plattform som är cloud native i Azure. Därför är det ett naturligt inslag för alla team att arbeta mot continuous delivery med automatiserade tester.

Alla team äger och ansvarar för sin egen domän, och som Software Developer spelar du en viktig roll långt utöver att leverera kod. I ett agilt produktutvecklingsteam levererar du dagligen förbättringar av platform, produkt och process.


 Designa, utveckla, testa, drifta
 Kravanalys
 Arkitektur och tjänstedesign
Identifiera problem och möjligheter utifrån egna specialistkunskaper och ny teknik
Delta i kodgranskning, sprida kunskap och best practices


Kvalifikationer
Kvalifikationer:
Du har antagligen några års arbetserfarenhet från en liknande tjänst. Som person är du teamorienterad och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Då vi arbetar i distribuerade team med kollegor från hela världen är det viktigt att du är bekväm med engelska i tal och skrift. Vi söker både juniora och seniora utvecklare som vill vara med att etablera vårt kontor på Torsgatan i Stockholm som ny teknikhubb inom Arvato. Hos oss får du goda möjligheter att utvecklas professionellt och chans att förbättra för användare i stor skala.


Krav:
 Minst 4 års erfarenhet av att arbeta med ASP.NET (C#) framework(s)
 Erfarenhet att arbeta med REST API:er.
 Erfarenhet med HTML, CSS and JavaScript
 Erfarenhet inom Cloud Development (Azure är ett bonus)
 Kunskaper om enhetstestning, integrationstestning och testautomatisering
 Du behärskar både svenska och engelska i tal och skriftBra att ha erfarenhet av:
-  Front end frameworks, framförallt Angular
- Förstå utveckling enligt SOLID-principer
-  Impementation utifrån TDD
- Erfarenhet med av att jobba med agila arbetsmetoder
- Förstå Cloud computing (Azure)
- Koll på RabbitMQ message broker
-  SPA framework
- Bra att ha erfarenhet om SOAP Services

Ansökan
Välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande och vi önskar din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies, för frågor om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Rhönnstad, 0729872754, julia.rhonnstad@randstad.se 

Om företaget
Arvato är ett globalt serviceföretag med huvudkontor i Gütersloh, Tyskland. Dess tjänster inkluderar kundsupport, informationsteknik, logistik och ekonomi. Arvatos historia går tillbaka till Bertelsmanns avdelning för tryck- och industritjänster. Vi optimerar våra kunders finansiella resultat genom avancerade kredithanteringslösningar.
Genom att ersätta osäkerhet och risk med struktur och tillit kan vi skapa sunda finansiella transaktioner över hela världen. Våra data- och processdrivna experter arbetar ständigt med att skapa nästa generations lösningar så vi kan stolt stå bakom företagen och ge dem bästa möjliga plattform för tillväxt.

Läs mer om AfterPay: https://afterpay.se

Ansök nu

1st och 2nd line support

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 9
Arbetsbeskrivning
Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får coachning och varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Vår kund är nordens ledande projektutvecklare av bostäder och livsmiljöer. Bolaget har ett stort fokus på hållbarhet och tar miljömässigt, socialt och etiskt ansvar, inte bara i projekten utan det handlar också om hur man arbetar för hållbara medarbetare. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland.
 
Nu söker de en supporttekniker som kan stötta dem i att supportera it-relaterade problem för bolagets interna medarbetare!
Ansvarsområden
Du kommer ta emot ärenden via ärendehanteringssystem, telefon samt ”Walk-in”. Du har även ett nära samarbete med övriga verksamhetsutveckling angående exempelvis integrationer eller installationer. Du kommer att arbeta med den dagliga interna IT supporten men även med att identifiera arbetssätt som kan förbättras och med att uppdatera rutiner. Det är en social roll där du ha kontakt med tjänstemän och produktionspersonal, det kan exempelvis vara olika ingenjörer, beslutsfattare eller hantverkare. Du kommer att vara en del i bolagets digitala resa mot molntjänster och hållbarhet.
 
Vi ser att du självdriven, men är inte heller rädd för ta hjälp och ställa
frågor till dina teammedlemmar. Du har lätt att lära och bidrar gärna till nya kreativa lösningar för dina teammedlemmar. Du är en person som brinner för service.
Arbetstider
Heltid, 07.00-16.00.
Kvalifikationer
Tekniska kunskaper 
Krav:
- Du har tidigare arbetat med klientdatorer Windows 10
- Viktigt med erfarenhet av hårdvara
- Du har tidigare arbetat med Office 365
- Du har tidigare arbetat med Azure AD
- Erfarenhet av Itunes

Meriterande:
- Du har tidigare erfarenhet av TeamViewer eller annat fjärrstyrningsprogram. 
- Finska är ett plus

Erfarenhet
Du har minst 1 års erfarenhet som servicedesktekniker.

Ansökan
Vi kommer att ta emot ansökningar löpande. Om du har frågor om tjänsten kontakta joanna.hansson@randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

IT-supporttekniker till Mettler-Toledo AB

IT-strateg
Läs mer Okt 4
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av IT enheten i ett internationellt och starkt växande företag inom Kemi- och Livsmedelsindustrin? Tycker du om att arbeta i en varierande roll där du får bidra med dina egna idèer och tekniska höjd? Då ska du söka tjänsten som 2nd level IT-Supporttekniker till METTLER TOLEDO i Stockholm!

Ansvarsområden
I rollen som 2nd level IT-supporttekniker kommer du bli ansvarig för att tillhandahålla vår IT-support på hög nivå i de nordiska länderna. Du kommer stötta first line support tekniker så att användarna i Norden kan bedriva sitt arbete på ett effektivt sätt. Du tillhör METTLER TOLEDOS IT-enhet där du tillsammans med en annan tekniker kommer att
verka för att företaget har en stabil IT-miljö genom att bevaka, administrera, underhålla och arbeta proaktivt med befintlig IT-plattform. Som IT-supporttekniker kommer du även stötta andra MT-enheter rörande IT-relaterade uppgifter. Tjänsten innebär även resor till våra kontor i Oslo och Köpenhamn.

Sammanfattningsvis, kommer du alltså få arbeta i en bred roll och beröra områden som till exempel;

? Vid behov stödja first level tekniker
? Ansvara för företagets backuplösning inkl. underhåll och uppdateringar
? Ansvara för att köpa in IT-relaterad utrustning
? Utföra automatiserad installation av klienter (ex. Ivanti)
? Installera och underhålla Windowsservrar i VMware miljö
? Installera och underhålla nätverk inklusive switchar
? Administrera Active Directory, Exchange management console.
? Delta i utvecklingsprojekt
? Övervaka och administrera backup och andra dagliga rutiner
? Dokumentera vissa IT-rutiner och processer
? Administration och tekniskt stöd åt företagets ERP-system med relaterad mjukvara. Genomföra ”dagligt
underhåll” på företagets ERP-system
? Tillämpa och utveckla bolagets värderingar (MT Corporate Values samt Code of Conduct)

Kvalifikationer
För att passa in i rollen ska du ha en eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet från arbetslivet. Du har troligtvis flerårig erfarenhet som IT-supporttekniker med kunskaper i exempelvis VMware, Cisco-switchar. På METTLER TOLEDO arbetar vi i Windows-miljöer och ser därför att du även har goda kunskaper i detta samt Active Directory och TCP/IP nätverk. Du har en bra förmåga att organisera och planera ditt arbete utifrån givna tidsramar samt förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt.
Vi ser gärna att du har ett trivs i ett tajt team och drivs av att göra nytta för samhället. METTLER TOLEDO är ett modernt företag i ständig förändring och därav ser vi gärna att du trivs i en rörlig organisation med högt tempo. Du har troligtvis ett brett tekniskt kunnande som bidrar till att du har lätt för att sätta dig in i nya problemområden och kommer med nya lösningar på ett proaktivt sätt. Rollen ställer krav på att kunna uttrycka sig i skrift och tal på svenska och engelska.

Vi är övertygande om att du vill utvecklas på lång sikt i vårt team där vi kan ge dig goda utvecklingsmöjligheter och chans att påverka till vår framtid!

Krav:

- Minst 2 år eftergymnasial utbildning inom IT
- Minst 3 års erfarenhet från arbete på en IT-avdelning eller som konsult.
- Goda kunskaper inom switchar och accesspunkter från Cisco
- Stor erfarenhet av VMware vSphere 6.5 eller senare
- Goda kunskaper att arbeta i server och klient med windowsmiljö
- Goda kunskaper inom server- och klienthårdvara
- Stor kunskap inom Active Directory och TCP/IP nätverk.
- Goda kunskaper inom Office 2016 och Office365
- Goda kunskaper om Backup-lösningar
- God erfarenhet av IT-ärendehanteringssystem
- Kunskaper i att installera Linux och inkl. patchning

Meriterande:

- Erfarenhet från liknande bransch
- Erfarenhet av AS400
- Erfarenhet av Avamar och Backup Exec
- Erfarenhet Telia TouchPoint
- Erfarenhet av SAP
- Vana att arbeta med nordiska kontakter och färdighet i norska och danska
- Erfarenhet av MS Server, Exchange Online, SNOW och Linux.

Ansökan
Urval sker löpande och vi önskar din ansökan snarast.
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies, för frågor om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Rhönnstad, julia.rhonnstad@randstad.se 0729872754

Om företaget
METTLER TOLEDO säljer vågar och vägningssystem samt analys- och processinstrument för tillverkningsindustri och laboratorier. Företaget är representerat i ca 40 länder och har tillverkning i Schweiz, Tyskland, England, USA, Kina och Norge. Koncernen, med huvudkontor i Schweiz, är noterat på New York Stock Exchange. Totalt har koncernen ca 16.200 anställda och omsatte 3,0 miljarder USD 2019. METTLER TOLEDO Norden är en marknads-, sälj- och serviceorganisation med huvudkontor i Stockholm, men har också kontor i Oslo och Köpenhamn. I Finland och Baltikum, så är METTLER TOLEDO representerat av återförsäljare.  I Skandinavien har vi ca.190 anställda med en årlig omsättning på ca.545 MSEK.

Ansök nu

Teamledare till stort femårsprojekt

Platschef, anläggning
Läs mer Nov 23
Arbetsbeskrivning
Till det här spännande projektet har vi nu rekryterat flera Teamledare, Lead Installers, Planerare och Elektriker. Vi behöver nu förstärka teamet med ytterligare en erfaren Teamledare med kunskap om Kategori 2-mätare och Nätstationer. Är du teamledare i dag eller vill ta nästa steg i din karriär för ett stort och mycket viktigt femårsprojekt? Här har du nu en öppning hos Eltel där du kommer att få utvecklas, lära dig nya saker och se teori omvandlas till praktik och också bidra till Sveriges utveckling inom infrastruktur. Eltels affärsområde Smart Grid är verksamma inom mätning av elförbrukning och ansvarar för att byta ut elmätare i hela landet, ett stort projekt som pågår under ca fem år. Vi erbjuder dig mycket goda utvecklingsmöjligheter och trygga anställningsvillkor.

Ansvarsområden
Som teamledare har du det övergripande dagliga ansvaret on-site över ledande och operativa elektriker. Du är ytterst ansvarig för projektet on-site som löper över 5 år och har därmed ansvar över personal, tidsplan, budget, prognoser, säkerhet och kundnöjdhet. Projektet går ut på att uppgradera elmätare runtom i landet och omfattar hela Sverige. Du som teamledare följer med projektets gång och därmed ingår resor till olika platser i Sverige, då du ansvarar för arbetet on-site. 


Du har personalansvar över drygt 30 medarbetare  och till hjälp har du ledande montörer.
Du ansvarar för att följa upp produktionseffektiviteten, hålla produktionsmöten och kundnöjdhet. 
Det är du som utbildar ledande och operativa  elektriker. 
Du ansvarar för arbetsmiljö och säkerhet på plats. 
Du har också ansvaret för lagerhantering tillsammans med lagerchef och ledande montörer.
Fakturahantering och administration.
Budgetansvar för projektet och forecast.
Du rapporterar till senior projektledare med lång erfarenhet inom bolaget.


Arbetstider
Placering: Hela Sverige. Placeringen varierar (du reser till projektet och Eltel står för rese- och boendekostnader)
Arbetstider: Måndag - torsdag jobbar du on-site. Fredagar jobbar du hemifrån.
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du har:
Mycket goda kunskaper om Kategori 2-mätare och Nätstationer. 
Utbildning som ingenjör inom el eller annan teknisk utbildning.
 Erfarenhet av arbete inom projekt.
 Ledarerfarenhet över en större grupp och med fördel över elektriker.
 Tillgänglig att resa över hela Sverige.
 Goda kunskaper i MS Office-paketet.
 B-körkort.
 Svenska och engelska i både tal och skrift.


Meriterande:
 Tidigare erfarenhet som teamledare i projekt.
 Tidigare erfarenhet av arbete med elmätare.
 Kunskaper i Prince 2 eller annat ERP-system.
 Kunskaper i MS Project.
 Kunskaper i IFS.


Personlig lämplighet väger tungt och du är en driven, ansvarsfull och prestigelös ledare. Du är en person som gillar att ta stort ansvar i din yrkesroll och trivs med utmaningar och variation i arbete med högt tempo.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2021-12-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: För det här uppdraget samarbetar Eltel med Randstad där rekryteringskonsult Malin Pettersson, malin.pettersson@randstad.se ansvarar för rekryteringsprocessen och gärna svarar på dina frågor.

Om företaget
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranet industrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom mätning av elförbrukning och ansvarar för att byta ut elmätare allt från hushåll till högspänning på uppdrag av nätägare. Smart Grid har med sin långa erfarenhet av dessa typer av arbeten i hela Norden utvecklat ett unikt arbetssätt med ett omfattande och väl beprövat processpaket. Arbetssättet ger stora fördelar och är mycket uppskattat av både kunder och Smart Grids medarbetare. Smart Grid har knutit ett antal av de större nätägarnas projekt till sin verksamhet i Sverige. Projekten kommer att pågå under cirka 5 år och består av både installation av elmätare för hushåll (Kategori 1) och mer tekniskt avancerade installationer (Kategori 2-5).

https://youtu.be/mfsoEdYC1Uk

Ansök nu

Workplace Support

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 9
Arbetsbeskrivning
Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får coachning och varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 
 
Vi söker nu dig som har erfarenhet som supporttekniker. Vår kund i sig levererar specialisttjänster och helhetslösningar inom flera teknik- och tjänsteområden. Kunden är ett välkänt bolag som är stationerat söder om söder. De har kontor i de flera nordiska länder och har IT-support på olika språk.

Ansvarsområden
Här kommer du att hantera supportärenden i Workplace Support, på ett självständigt sätt kunna driva ärenden till lösning. Föra dialog med interna kompetenser men även kunna föra dialog med leverantörer och driftpartner. Supportera användare både via telefon och On-Site. Skapa och uppdatera intern dokumentation och rutiner kring de Workplace relaterade områden vi supporterar. Bidra till kompetensutveckling för Service Desk genom att bl.a. hålla utbildningar/genomgångar och överlämna dokumentation.

Du skall även bidra till kompetensutveckling inom Workplace Support för att som grupp fortsätta utvecklas. Delta i gemensamma IT- och/eller verksamhetsprojekt. Vid behov kunna stötta Service Desk. Primärt i form av ärendehantering men vid kritiska lägen även telefon. Proaktivt arbeta med Problem Management, vilket innebär att ha ett öga för återkommande ärenden/problemställningar som man bör driva som ett Problem. Ansvarsfullt kunna hantera stående gemensamma uppgifter som gruppen utför, t.ex. larm ärenden, underhåll. 

Det krävs en betydande insikt i miljöer som: applikationer och teknik som används på bolaget för att kunna utföra effektiv incidenthantering samt svara på IT-relaterade frågor. Ha god kapacitet till att parallellt utveckla djupare kunskap inom flera Workplace relaterade områden och deras samspel. Medarbetaren ska följa de riktlinjer, ansvar och ägarskap som definierar bolagets IT-plattform. Vana och insikt i att jobba mot externa leverantörer och-/eller drift partners.

Arbetstider
Heltid.

Kvalifikationer
Krav:
- Flera års erfarenhet av support på andra linjens nivå inom Workplace/Infrastruktur
- Tidigare erfarenhet av ärendehanteringssystem och fjärrstyrning
- Du har tidigare erfarenhet att arbeta med Active Directory
- Du har god erfarenhet av Office 365
- Du har erfarenhet av mjukvaruinstallationer samt licenshantering
- Mycket hög kompetens inom Windows 10 samt mobila enheter (telefon och surfplatta)

Merit:
- Du har erfarenhet av att arbeta med citrix plattformen
- Microsoft InTune
- Symantec Management Console

Erfarenhet
Minst två års erfarenhet som 2nd line tekniker

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Kontakta Joanna Hansson, joanna.hansson@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

nätverkstekniker, Stockholm

Nätverkstekniker
Läs mer Nov 30
Arbetsbeskrivning
Är du en utåtriktad person som brinner för teknik, och vill jobba i en dynamisk miljö? Då tror vi att du är helt rätt person för vår kund! Vår kund söker nu Nätverkstekniker till sin avdelning som ansvarar för teknisk support för sina WAN tjänster gentemot deras B2B-kunder.

Ansvarsområden
Du kommer att arbeta med incidenthantering / felsökning / kundsupport av Networking WAN tjänster (IP-VPN, E-VPN, Internet, mf).
Sköta kundkommunikationen i alla ärenden, inkommande samtal, statusuppdateringar, klarrapporteringar
Leverera en hög lösningsgrad
Driva felsökningar/felanmälningar med/mot accessleverantörer
Dispatch av fälttekniker samt konfiguration av hårdvara/reservdelar i incidenthanteringen
Managera & konfigurera beställningar ifrån deras kunder och deras tjänster
Hantera kundeskalationer
Kravställa och samverka i Special Bid för att driva att avvikelser i tjänst skall kunna hanteras av Support
Kravställa och samverka i utvecklingen av stödsystem och tjänsteportföljer


Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett eget driv och ett professionellt förhållningssätt. Du klarar att prioritera i ett högt tempo och kan kommunicera på ett bra sätt med ditt team, användare och leverantörer. Du bör ha ett stort intresse för teknik och systemlösningar. Vidare ser vi att du är strukturerad, analytisk och har en mycket god samarbetsförmåga. Arbetet bedrivs i högt tempo med snäva tidsramar i en föränderlig och mångfacetterad systemmiljö, vilket ställer krav på att du är prestigelös och drivande.

Vidare anser vi att du


Kan utrycka dig väl i skrift och tal på såväl svenska som engelska.
Har en eftergymnasial utbildning inom nätverkskommunikation eller motsvarande kunskaper inhämtade genom praktisk yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper inom TCP/IP, routing och switching: Routingprotokoll, BGP, OSPF, IS-IS.
Har erfarenhet av Cisco Certified Network Associate-/Professional-certifieringar (CCNA/CCNP Routing/Switching och eller CCNA/CCNP Security) samt kompetens kring andra leverantörers nätverksprodukter.
Ett starkt kundfokus – professionell, affärsmässig, duktig/engagerad kommunikatör
Erfarenhet av Huawei switchar och routrar är meriterande


Detta är en roll där du startar som konsult men du sedan går över till kunden och det här är vad kunden kan ge dig

Du erbjuds där en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens gör skillnad. Det kommer finnas stora möjligheter till spännande karriärvägar inom bolaget. Hos dem ligger din framtid i dina egna händer. Du får chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram. Dom tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos dem finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då rollen kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Du är varmt välkommen att ställa frågor till Jens Hultqvist på jens.hultqvist@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Junior IT-konsult till Future Talent Trainee

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 5
Arbetsbeskrivning
Vill du ta ett språng i karriären, utveckla dig själv och ta dig an nya utmaningar? Har du jobbat 1-2 år eller nyligen tagit examen inom IT/data med arbetslivserfarenhet från studietiden? Är du driven och ser dig själv som framtidens specialist inom ditt område? Då kan vi erbjuda dig en omväxlande start på karriären genom vårt unika traineeprogram med start i januari. Bli en del av Randstad Future Talent Trainee Programme och ta din personliga utveckling och karriär till nästa nivå.

Ansvarsområden
Som trainee på Randstad Future Talent kommer du arbeta som konsult inom ditt specialistområde inom IT/Tech. Som konsult får du möjlighet att bredda dina kunskaper i olika företag, branscher och roller. Med hjälp av oss får du som trainee även en skräddarsydd utbildningsplan för personlig utveckling inom bland annat kommunikation, samverkan, målsättning, stresshantering, ledarskap och innovation. Under hela programmet kommer du ha tillgång till en personlig legitimerad psykolog som agerar coach och bollplank som extra stöd i din utveckling. Vår utbildningsplan, som vi valt att kalla School of work, är unik för vårt program och något som vi är extra stolta över. 

Kombinationen av konsultuppdrag, personlig utveckling och vidareutveckling inom ditt specialistområde kommer ge dig en raketstart på karriären och du kommer få erfarenheter och utveckling som få personer får uppleva sina första år i arbetslivet.

Exempel på konsultuppdrag som ingår i vårt program och som vi söker just nu är:


Junior Cloud Engineer
Junior Data Analyst
Junior System Engineer
Junior Data Engineer
Junior Software Developer
Junior DevOps Engineer
Kvalifikationer
Vi söker dig som har 1-2 års arbetslivserfarenhet inom IT/Tech av roller ovan och en akademisk utbildning inom IT, Data- och systemvetenskap. Alternativt har du nyligen tagit examen och har med dig arbetslivserfarenhet från studietiden. Vi hoppas att du har ett brinnande intresse för att skapa digitala lösningar och vill bli bäst på det du gör. Du hittar ditt driv i nyfikenheten av att lära dig mer och troligtvis har du egna projekt där du får utlopp för din tekniska passion.

Som trainee ska du trivas i en roll som konsult, gilla stundtals högt tempo och vara intresserad av att utmana dig själv och av att utvecklas. Ett exempel på en utmaning du kommer ta dig an är att prioritera din egen tid i den varierade arbetsbelastningen ett modernt arbete erbjuder. Du har ett stort intresse att dela med dig av dig själv, samtidigt som du är nyfiken på andra och vad du kan lära dig av dem.

Våra traineer är ute i konsultuppdrag hos större och mindre företag över hela Mälardalen (Uppsala, Södertälje, Stockholm och Strängnäs) men främst Stockholm med omnejd. Som trainee förväntas du delta på aktiviteter och lägga tid och engagemang på programmet.

Du känner dig bekväm i att skriva och prata både svenska och engelska. För kännedom hålls delar av programmet på engelska.

Ansökan
Hör av dig till Fredrik Löfgren, Consultant Manager, på fredrik.lofgren@randstad.se 

För kännedom börjar alla antagna traineer sina enskilda uppdrag på olika datum och har tillsammans en gemensam kick-off för det personliga utvecklingsprogrammet. Vi söker dig som är tillgänglig för start omgående. 

Rekryteringsprocessen sker löpande, så vänta inte med din ansökan. 

Vi söker traineer inom alla våra specialistområden Technologies, Finance, Engineering och Life Sciences. Känner du någon som är relevant inom dessa områden får du gärna tipsa dem om våra andra annonser!Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Java backend developer Stockholm

Backend-utvecklare
Läs mer Okt 22
Job description
Financial Services Area is on the lookout for an inspiring Backend Developer to join our Ledger Team in Stockholm. In this role, you will join a group of passionate People busy with offering easy access to a robust ledger in ways that enable teams to build reliable, trustworthy and innovative financial products to strengthen Sellers.

As a consultant at randstad technologies, you have fantastic career opportunities. We offer you a stable permanent position with good development opportunities for those who show drive and interest. Working as a consultant at randstad technologies is an excellent way to build on your resume with various IT competencies. We work with both large and small customers in many different industries, which means that we can offer our consultants exciting and varied assignments in different locations in Stockholm.

Responsibilities
The team's core mission consists in building the Financial Platform that closes the gap between our Product teams and the Finance team. This way we enable our product to grow freely and our Finance team to keep the pace.

In our systems we have a zero fault tolerance while handling millions of events per day. Scalability and monitoring are crucial, testing is as important as production code itself and we write code for the developers that will come, not simply code that works. 

As a Backend Developer in Ledger you will get the opportunity to contribute to all facets of the Backend, but also all aspects of the Software Engineering. This includes infra, data, application, deployment, monitoring, architecture, code reviews, pair and mob programming, etc.

We believe in using the best technologies for the task. In this spirit, we continuously review our toolkit, architecture and ways of working, and we are open to new tools and frameworks. Today we work with Java 15, Dropwizard, Wildfly, Docker, Terraform, Postgre, everything being hosted on AWS.

Qualifications
As mentioned above, as a Team we help each other thrive: that's why we don't expect you to be an expert in everything and will be here to support. With this in mind, we think the following qualifications are necessary: 
Programming experience in Java 8+
and data modelling.
Know-how building distributed systems.
Expertise in working with continuously delivered systems.
Pair/Mob programming experience.
Results and delivery oriented.
Learning and knowledge sharing spirit.You’re reliable. You’re curious and bold. You think about the next developer. You share your knowledge, experience and opinions while respecting that the last word comes from the Team as one. 

Bonus if you have this skills aswell: 
•       Knowledge or experience with Amazon Web Services.
•       Knowledge or experience with Unix/Linux. Application
Apply before 2021-11-05, selection, interviews and presentation to the client will be ongoing. The position may be closed before the last application date, so please apply as soon as possible.

For information: For questions, contact Helén Boström, Consultant manager, helen.bostrom@randstad.se.

About the company
With more than 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry and offers staffing, consulting and recruitment solutions in all areas of expertise. We also offer interim management, executive search and outplacement services. We have a large network of clients and candidates, which means that we convey hundreds of jobs within different industries all over Sweden. Our ambition is to be the best employer in the market. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we help people and organizations to reach their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Java Backend Developer to ASSA ABLOY Global Solutions

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 2
Nytt
Job description
Do you have a passion for improving people's life? Are you fascinated by new technology with the challenge to create the next generation access control solutions? Then this job as a Java backend developer at ASSA ABLOY is for you!

Responsibilities
As a Java backend developer in our innovation team at ASSA ABLOY Global Solutions, you will work together with creative, curious, and competent innovators that together create the next generation access control solutions.

You will work in a cross functional team developing a mobile key access system for hotels and student livings, managing access for staff and guests, using the latest technologies to open doors and configuration of security permissions. This is the opportunity to create a future for an innovative product and change the market for access systems all over the world. 

Here you can read more about the solution: https://www.assaabloyglobalsolutions.com/en/landing/staffsafety/

We know that our products will last a long time and we apply the principles of Clean Code, TDD and Pair/Mob programming to ensure that we always deliver high quality software. The system is a Microservice architecture and is implemented with modern tools. We apply the principles of DevOps and Continuous Delivery to deliver our products to customers as soon as possible in the cloud (AWS).

Qualifications
To succeed in this role we think that you are strong in Java backend development, but it is also good to have frontend experience to get the full perspective of the solution. We believe that you want to do more than create code and think you are a passionate co-worker that have a creative and analytical mindset, preferably combined with skills in some of these areas: 
Spring Boot
Drop-Wizard
Cloud platforms (AWS, GCP or Azure)
Microservices
TDD
DevOps

If you also have experience working with any of the other technologies we use in our development we’ll be thrilled! 

Application
Ready to apply? In this recruitment we are collaborating with Randstad Technologies. If you have any questions regarding the process - please contact recruitment consultant Francisca Andersson, francisca.andersson@randstad.se

About the company
Our people have made us the global leader in access solutions. In return, we open doors for them wherever they go. With nearly 50,000 colleagues in more than 70 different countries, we help billions of people experience a more open world. Our innovations make all sorts of spaces – physical and virtual – safer, more secure, and easier to access.

As an employer, we value results – not titles, or backgrounds. We empower our people to build their career around their aspirations and our ambitions – supporting them with regular feedback, training, and development opportunities. Our colleagues think broadly about where they can make the most impact, and we encourage them to grow their role locally, regionally, or even internationally.

As we welcome new people on board, it’s important to us to have diverse, inclusive teams, and we value different perspectives and experiences.

Ansök nu

Full-stack developer, stockholm

Backend-utvecklare
Läs mer Nov 30
Job description
An assignment where you will develop your skills in coding. Begin your consultant journey and be part of the large teleco industry in Stockholm. Agile transformation is where you are at home here.

At our client  you will be a key-player in transforming their self-service systems into modern micro-service based delivery. They are currently undergoing a large technical and agile transformation. The goal is to be a pioneer to provide the smartest and fastest services. In this role as a Java developer you will also constantly improving the code base using new technologies to prepare for future challenges.

Does it sound interesting? It's more to come.

But first, as a consultant at randstad technologies, you have fantastic career opportunities. We offer you a stable permanent position with good development opportunities for those who show drive and interest. Working as a consultant at randstad technologies is an excellent way to build on your resume with various IT competencies. We work with both large and small customers in many different industries, which means that we can offer our consultants exciting and varied assignments in different locations in Stockholm. 

Responsibilities
Your first assignment will be at our client whom are looking for a full-stack developer to join them at an early stage and contribute to their new self-service capabilities team. The team is responsible to make intuitive and easy administration to their clients customers online. We believe that you are curious to understand the big picture and willing to learn new things. The daily job will include internal team ceremonies as well as contact with several different other teams and departments and we believe that you have good collaboration and communication skills. As a person, you are open, driven and not afraid to take own initiatives.

Qualifications
We think that you have at least four years hands- on experience and background as full-stack developer. During this time you have come across Java 8-11, Spring Boot, Spring Framework, React. and to complete it all you are familiar with HTML, CSS and JavaScript. If you also have experience and a strong interest in working with cross-platform design, design systems and shared components, that is very meritering.  

You are an engaged team player who enjoys an environment where you actively present and argue for your solution in a humble way, always aiming at finding the best way forward within your team. You are structured and have the skills to work on more than one project when required. The right candidate should be familiar with and interested in working in an agile environment and have basic understanding of agile principles. We think you are a person who loves coding and is willing to take on both new projects as well as maintenance, is curious, open minded and who is always seeking to grow. We are looking for a person proficient in English, oral and written if you also have fluency in Swedish, that is a big plus

Application
Apply before 2021-12-31, selection, interviews and presentation to the client will be ongoing. The position may be closed before the last application date, so please apply as soon as possible.

For information: Jens Hultqvist, jens.hultqvist@randstad.se 

About the company
With more than 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry and offers staffing, consulting and recruitment solutions in all areas of expertise. We also offer interim management, executive search and outplacement services. We have a large network of clients and candidates, which means that we convey hundreds of jobs within different industries all over Sweden. Our ambition is to be the best employer in the market. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we help people and organizations to reach their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

C# .NET developer

Backend-utvecklare
Läs mer Nov 17
Job description
As a consultant at randstad technologies, you have fantastic career opportunities. We offer you a stable permanent position with good development opportunities for those who show drive and interest. Working as a consultant at randstad technologies is an excellent way to build on your resume with various IT competencies. We work with both large and small customers in many different industries, which means that we can offer our consultants exciting and varied assignments in different locations in Stockholm.
We are now looking for a C# .NET developer to join one of our client’s development teams!
You will be a part of an innovative team that works with data collection and the development of their large scaled system. 

In this assignment, you will eventually have the opportunity to be offered employment with the client. 

Responsibilities
We are looking for a backend developer for our client in the industrial technique business. You will be a part of their Core Data Collection team.

The team is responsible for developing IoT data collection capabilities for market leading industrial assembly tools used in factories all over the world. As a member of the team you will be a part of the fourth industrial revolution by integrating with and collecting data from smart industrial equipment. You will be responsible for developing highly efficient systems with high requirements on throughput and reliability. You will be developing a lot of new features, working with databases and automation.

Qualifications
2+ years of programming experience in C#
Comfortable with .NET Core & Sql Server
Experience working in Scrum & using Git
Fluent in English


Bonus:
Postgre 
Oracle
Azure 
Application
We will be interviewing on going. Please send in your application as soon as possible! If you have any questions, please contact jennifer.wentling@randstad.se 

About the company
With more than 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry and offers staffing, consulting and recruitment solutions in all areas of expertise. We also offer interim management, executive search and outplacement services. We have a large network of clients and candidates, which means that we convey hundreds of jobs within different industries all over Sweden. Our ambition is to be the best employer in the market. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we help people and organizations to reach their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Fastighetsförvaltare till kommun i sydöstra Stockholm

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 1
Arbetsbeskrivning
Randstad söker för kunds räkning en erfaren fastighetsförvaltare som ansvarar för förvaltning och drift av verksamhetslokaler; skolor, förskolor, äldreboenden och socialpsykiatri. Vi söker en engagerad och lösningsorienterad förvaltare med höga ambitioner och en vilja att utveckla kundens fastighetsverksamhet. Den totala förvaltade ytan är ca 200 000 kvm. Kunden är expansiv med visioner om att dagens 48000 invånare ska bli 60 000 invånare år 2035. Vill du vara med och forma framtidens fastighetsförvaltning? Läs då vidare om denna tjänst!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
-I rollen som fastighetsförvaltare har du det övergripande och affärsmässiga ansvaret för ca 50 000 kvm verksamhetslokaler. Det innebär att utveckla, bevara och förädla fastigheterna, att fastigheternas ekonomi utvecklas enligt mål och planer och tillse att kunderna är nöjda.


-För vår kund är verksamheternas behov i fokus och en stor del av kundens hyresgäster är kommuninterna. Du ansvarar för att ha regelbundna kund/hyresgästmöten och i huvudsak är det du som är hyresgästens första kontakt, förutom vår felanmälan som sköts av en koordinator.


-Du ansvarar för att myndighets- och fastighetsägaransvaret upprätthålls, planerar och säkerställer genomförandet av obligatoriska egenkontroller och andra lagstadgade kontroller kopplade till fastighetsägandet i ditt område.


-I denna tjänst ingår också att ha ett samordnande ansvar för rapportering av myndighetskrav för dagens fyra områden, där du tillser att fastighets- och myndighetsansvar upprätthålls. Vidare kommer ekonomisk planering och styrning samt uppföljning per objekt ingå, där du kommer vara ekonomiskt ansvarig.


-I tjänsten ingår även planering och genomföra av mindre investerings- och underhållsprojekt där kontakt med olika entreprenörer ingår samt att söka eventuella bygglov. Du kommer ha hjälp av tekniska förvaltare inom klimat, el, bygg/mark och säkerhet/passage vid större och teknikkrävande ombyggnationer och hyresgästanpassningar. Dessa specialister kommer initiera olika behov i fastigheterna.


-Du kommer att vara delaktig i utvecklingsfrågor på alla nivåer inom kunden, ingå i strategiska ämnesgrupper inför förstudier av nya lokaler m.m.


-Tjänsten har i dagsläget inget personalansvar.

Arbetstider
Heltid, arbetstider 0800-1700 mån-fre, 60 min rast, uppdraget löper fram till andra kvartalet 2022.

Kvalifikationer
-Vi söker dig som har akademiskt utbildning eller har inhämtat motsvarande kunskaper genom yrkeserfarenhet inom fastighetsförvaltning. 


-Du är bra på att ta initiativ till samarbeten, är analytisk och kreativ. 


-Vi vill att du har minst 5-10 års erfarenhet inom fastighetsförvaltning såväl tekniskt, som ekonomiskt och juridiskt. Det är meriterande om du även har erfarenhet av förvaltning av kommunala verksamhetslokaler.


-Vi ser gärna att du är väl bevandrad i hyresjuridiken.


-Det är viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift och att du är van att arbeta digitalt och du skall också ha B-körkort.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
5-10 år inom fastighetsförvaltning.

Ansökan
2021-12-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Drifttekniker

Drifttekniker, data
Läs mer Nov 29
Arbetsbeskrivning
Vi söker en drifttekniker till vår kund i Solna!  

Vår kund som är ett världsledande globalt e-hälsoföretag som utvecklar avancerade produkter och tjänster som riktar sig mot hela vårdkedjan. Dessa fungerar i sin tur som ett stöd till vårdpersonal i deras dagliga arbete. Bolaget har i snart 30 år levererat effektiva och säkra lösningar som utvecklas i nära samarbete med sina användare i syfte att uppnå användarvänlighet och effektivitet. 

Ansvarsområden
Som drifttekniker kommer du att arbeta med den daglig driften, hosting samt övervakning av systemet PMO. Du kommer även att arbeta proaktivt och försöka förutse driftstörningar. Du har i din roll ett nära samarbete med dina kollegor i gruppen där ni hjälps åt med att prioritera och hantera ärenden och sysslor. I arbetet samarbetar du även med andra avdelningar, framför allt utvecklingsavdelningen och journalsystemssupporten.

När supportteamet bedömer att felet inte ligger i själva PMO systemet utan i infrastrukturen, kommer ärendet till denna gruppen. Du kommer då arbeta med analys och felsökning för att avgöra vart felet ligger/vad som orsakar problemet. Det kan handla om en driftstörning hos CGM men det kan också vara något fel i kundens infrastruktur. 

PMO finns i en molnbaserat variant som hostas av den centrala ITn i Frankfurt som teamet övervakar. Är det något som inte fungerar med den så eskalerar man till Frankfurt. Är det någon driftstörning i den icke molnbaserade applikationen agerar teamet på det, felsökning, driftar och hostar den. 

Du kommer även att jobba med att automatisera övervakningen och flöden av den icke molnbaserade applikationen samt övervakningen av den molnbaserade för att på ett mer effektivt sätt hantera larm. Arbetstider
8-17.  Viss flexibilitet med hemarbete. (Man är på kontoret 2-3 dagar i veckan) 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av brett arbete inom IT, gärna i tekniska roller med felsökning och support. Den här rollen innehåller såväl tekniska utmaningar som rutinmässiga administrativa arbetsuppgifter. 

Vi vill att du har en relevant utbildning och ser gärna att du har kunskap eller erfarenhet av följande:
Windows Server, inklusive certifikatshantering
Administration av IIS och webbtjänster
Databashantering ( Server, -script, lagrade procedurer, databasadministration)
Nätverk och brandväggar (grundläggande kunskap)
Batch Script och Powershell (grundläggande kunskap)


Meriterande:
Sveriges hälso- och sjukvård, gärna Ineras tjänster
xTrade (från xWare) eller annan integrationsplattform 


Erfarenhet
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Kontakta Joanna Hansson, på joanna.hansson@randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Senior redovisningskonsult till vår konsultverksamhet i Stockholm

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 19
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av att arbeta som konsult och har tidigare erfarenhet av arbete som kvalificerad redovisningsekonom eller Financial Controller?
Är du en nyfiken person som med jämna mellanrum vill se nya arbetsplatser och stimuleras av utmaningar som nya processer och högt tempo? Då kan en karriär som konsult hos oss på Randstad Finance vara något för dig! 
Arbetsuppgifterna kan omfatta allt från löpande redovisning, upprättande av månads- kvartals och årsbokslut, deklarationer och skapande av årsredovisning till rapportering, budgetering och finansiell uppföljning. I ansvarsområdet ingår ofta uppgiften att stötta beslutsfattande chefer på olika nivåer och att vara en del av deras ledningsgrupp.
Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.Ansvarsområden
På Randstad Finance har vi ett stort nätverk av konsulter som arbetar inom en mängd olika ekonomiroller, företag och branscher. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. 
Ta chansen att få bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. För att omväxling i karriären är roligt och utvecklande!Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några  års erfarenhet av arbete som Financial Controller och/eller kvalificerad redovisningsekonom. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i Excel. 
 Vi ser gärna att du har en utbildning från högskola/universitet med inriktning mot ekonomi.
 Då du som konsult på Randstad Finance kommer att arbeta på olika bolag med olika förutsättningar behöver du vara en flexibel och social person som kan anpassa dig väl till en föränderlig omvärld. Som ekonomikonsult är det också viktigt att kunna jobba strukturerat och lösningsorienterat, att jobba väl mot deadlines, att vara noggrann och ansvarstagande inför sina arbetsuppgifter. 
 För att säkerställa en hög kvalitet i våra processer och för att kunna matcha dig med rätt uppdrag genomför du som kandidat ett färdighetstest anpassat till den erfarenhet och kunskap du har. Innan anställning görs även referenstagning, en kreditkontroll och ett utdrag ur belastningsregistret. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer kommer att ske löpande.
Kontaktperson:
lena.reichard@randstad.seOm företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Platform engineer to SAS Scandinavian Airlines

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Okt 20
Job description
Do you want to be a part of a team and lead the engineering teams towards the cloud native development? Do you want to be involved in developing and influencing SAS`s IT to the better? If you enjoy working in Cloud, designing solutions in the Cloud, this is the right position for you!

Description/purpose
The DevOps platform team at SAS responsible for providing baseline & building blocks of cloud environments using Microsoft enterprise landing zone concept in Azure, developer tools, builder’s library for our software engineering teams with mission of supporting them for developing cloud native digital solutions, also driving DevOps, SecOps & SRE practices in software engineering teams.
You will play a key role in empowering our engineering teams, improving the developer experience, and fostering a software engineering culture as part of the DevOps Platform team. Our engineering teams are organized in value streams with several products.Responsibilities
Main responsibilities
• Part of DevOps Platform team, responsible for design & implementation of cloud environments to engineering teams, also responsible for driving DevOps, SecOps (shifting security left in lifecycle), SRE practices.
• Build & Implement the baseline, building blocks for different cloud services, security, automated pipelines, monitoring, logging, and observability of cloud platform. 
• Design and implement the lifecycle of common Cloud, DevOps and Security tools used in software development lifecycle (SDLC).
 • Coaching engineering teams with best practices and ways of working in Cloud, adopting DevOps & Security practices, running containers, serverless, data & analytics, machine learning workloads in the cloud.
• Facilitate assessments and discussions such as Well Architected Reviews, Threat Modeling workshops with engineering teams.
 • Build & Implement builder’s library (reference implementation) practices to enable sharing, cross collaboration, and way of working in engineering teams., also build the technology community to scale these practices in the organization.
• Collaborate with engineers, product owners in achieving the best cloud development experience for engineering teams.

Qualifications
Qualifications and requirements
We are looking for a person who enjoy working in public cloud, designing & implementing solutions in the Cloud, driving DevOps, SecOps, SRE practices such as automation, Infrastructure as code, Pipeline as Code, Security as Code, Service-Level Objective (SLO), Service-Level Indicator (SLI) etc.
In addition, the following experiences are relevant:
• Experience with designing & implementing solutions using cloud native services (preferably Azure or other cloud provider AWS or GCP).
• Hands-on experience as Cloud Engineer, Platform Engineer, Cloud Infrastructure Engineer, or similar roles coming from Software development or system administration background.
• Experience with Infrastructure as Code practices using Terraform, Azure Resource Manager or similar tools.
• Experience with Container and/or Serverless services in the cloud environments.
• Some experience with designing and implementing solutions using cloud native API Gateway and API management services (preferably in Azure or other cloud provider).
• Experience with monitoring and logging solutions using cloud native services or Prometheus & Grafana stack.
• Experience with writing automation scripts/tools using Bash, Python, JavaScript, Typescript or Go.
• Willingness on driving initiatives, coaching engineering teams with DevOps, SecOps & SRE practices
• Development experience of pair-programming, mob-programming.
Optionally, the following experiences are nice to have:
• Hands-on experience on using multiple cloud services based on the use cases (preferably Azure or other cloud provider).
• Experience with security practices such as Threat modelling, defense in depth, least privilege principle, zero trust architecture, application layer security etc.

As a person we believe you are….
We believe you are a team player, sparring & helping team members, attitude & willingness to learn skills, suggest improvements, prioritize and drive your own tasks in coordination with the team members and stakeholders.
You are keen on driving DevOps, SecOps (shifting security left in the software development lifecycle) and SRE practices to help our engineering teams to achieve agility in development, autonomy & trust, faster time to market and build software engineering culture.
What we offer! • Located at SAS head office: Frösundavik, Stockholm, access to gym, restaurant, café etc. along with flexibility to work remotely. 
• SAS has an attractive travel offering to all employees, good pension schema and standard benefits 
• as part of collective agreement (Kollektivavtal). 
• Opportunity to part of digitalization and modernizing our IT landscape journey with cloud native tech stack and modern practices.
 • Deadline for application: 30th November 2021

Application
Welcome with your application!
Selection is ongoing and we want your application as soon as possible.
In this recruitment we collaborate with Randstad Technologies, for questions about the role contact responsible recruitment consultant Julia Rhönnstad, julia.rhonnstad@randstad.se 0729872754 or Soheil Subhi, soheil.subhi@randstad.se

About the company
About SAS
SAS, Scandinavia’s leading airline, with main hubs in Copenhagen, Oslo and Stockholm, flies to destinations in Europe, USA and Asia. Spurred by a Scandinavian heritage and sustainability values, SAS aims to be the global leader in sustainable aviation. We will reduce total carbon emissions 25 percent by 2025, by using more sustainable aviation fuel and our modern fleet with fuel-efficient aircraft. In addition to flight operations, SAS offers ground handling services, technical maintenance and air cargo services. SAS is a founding member of the Star Alliance™, and together with its partner airlines offers a wide network worldwide.

Ansök nu

Extrajobb i Stockholm

Lagerarbetare
Läs mer Okt 28
Arbetsbeskrivning
Studerar du och vill dryga ut studentkassan? Söker du ett långsiktigt extrajobb och vill jobba inom lager och/ eller produktion? Då har du kommit helt rätt! I syfte att underlätta för dig, tar vi även emot ansökningar utan CV. 

Vi söker nu personer som vill arbeta extra inom lager och/ eller produktion. Enligt vårt kollektivavtal är det viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Det kommer både finnas uppdrag inom lager och produktion. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att sortera, packa och plocka produkter. För att klara av arbetet är det viktigt att kunna ta instruktioner, vara noggrann och att hela tiden arbeta mot mål. Arbetet är fysiskt, avseende att du kommer arbeta rörandes och lyft kan förekomma. Arbetet kan även komma att genomföras i olika temperaturzoner.

Vi har flera olika kunder runt om i Stockholm, från Jordbro i söder till Upplands Väsby  i norr. Beroende på din tillgänglighet och ditt intresse kan du få möjlighet att arbeta på olika uppdrag.

Arbetstider
Anställningen är en behovsanställning. Vi ser gärna att du kan arbeta ca 2-3 gånger i veckan och då vara flexibel med tid och dag.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du:
Studera eller ha ett annat arbete på minst 50%
Ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift

Det är meriterande om du:
Arbetat inom lager eller med orderplock tidigare
Arbetat inom produktion tidigare

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och en jämlik arbetsplats.Ansökan
Rekrytering samt tillsättning sker löpande till olika kunder i Stockholm.
OBS. Vi tar varken emot ansökningar eller CV via mejl eller på telefon.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Är du ekonom med erfarenhet från offentlig förvaltning?

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 19
Arbetsbeskrivning
Vi har många kunder inom stat, kommun och landsting som söker interima resurser till roliga och utvecklande konsultuppdrag. Arbetsuppgifterna kan omfatta allt från kund- och leverantörsreskontra till löpande redovisning, bokslutsarbete eller controlleruppgifter. Gemensamt för rollerna är ofta en önskan om tidigare ekonom-erfarenhet från offentlig verksamhet . 
 
Är du en nyfiken person som med jämna mellanrum gärna ser nya arbetsplatser och stimuleras av utmaningar som nya processer och högt tempo? Då kan en karriär som konsult hos oss på Randstad Finance vara något för dig! 

Randstad Finance är specialister inom ekonomi. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.Ansvarsområden
På Randstad Finance har vi ett stort nätverk av konsulter som arbetar inom en mängd olika ekonomiroller, företag och branscher. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. 
Just nu söker vi dig med ekonom-erfarenhet från stat, kommun eller landsting.

Ta chansen att få bli en av våra framgångsrika ekonomikonsulter. För att omväxling i karriären är roligt och utvecklande!Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad ekonom och har arbetslivserfarenhet från ekonomroller inom offentlig verksamhet som stat, kommun eller landsting.  
Du är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift, liksom goda kunskaper i Excel.  

Då du som konsult på Randstad Finance kommer att arbeta på olika bolag med olika förutsättningar behöver du vara en flexibel och social person som kan anpassa dig väl till en föränderlig omvärld. Som ekonomikonsult är det också viktigt att kunna jobba strukturerat och lösningsorienterat, att jobba väl mot deadlines, att vara noggrann och ansvarstagande inför sina arbetsuppgifter. 
 
För att säkerställa en hög kvalitet i våra processer och för att kunna matcha dig med rätt uppdrag genomför du som kandidat ett färdighetstest anpassat till den erfarenhet och kunskap du har. Innan anställning görs även referenstagning, en kreditkontroll och ett utdrag ur belastningsregistret. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer kommer att ske löpande.
Kontaktpersoner:
lena.reichard@randstad.se

om randstad finance.
Randstad Finance är specialiserade inom kompetensområdet ekonomi och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom ekonomi, finans och lön. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

https://www.randstad.se/financeOm företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Drifttekniker till kund

Drifttekniker, värmeverk
Läs mer Dec 2
Nytt
Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en drifttekniker till vår kund i Solberga. Har du ett stort intresse för teknik, energifrågor och problemlösning? Då kan vi på randstad ha ett uppdrag för just dig. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Som energitekniker kommer du vara ansvarig för uppvärmning och ventilation i de byggnader du har inom ditt område. Vår kund har högt uppsatta energibesparingsmål och i det arbetet bidrar du i allra högsta grad. Utöver detta kommer du följa dina fastigheters energiförbrukning, analyserar, optimerar och tar fram förslag på åtgärder. 

Du samarbetar i nära relation med områdets förvaltare och fastighetstekniker och stödjer dem inom värme och ventilationsfrågor. Du ansvarar även för felsökning och felavhjälpande underhåll av byggnadernas klimatsystem. 

Arbetstider
Heltid med start enligt överenskommelse. 
Arbetstider: måndag – torsdag 07:00-16:00, fredagar 07:00-14:00 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom energiteknik eller fastighetsdrift, alternativt att du har arbetslivserfarenhet som vi anser vara likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskaper inom områden som värmesystem, ventilation och/eller styr- och reglerteknik. 

För att trivas i rollen ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta med människor. Vi ser att du är självständig, gillar utmaningar och har en vilja att hela tiden lära dig nya saker. 


Körkort för bil är ett skallkrav. 


Vi ser det som starkt meriterade om du har någon behörighet som t.ex. BB2, OVK eller kylbehörighet. Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning eller erfarenhet av beställarrollen är det även starkt meriterande. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
2021-12-31 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 


För information: Erik Doxner. erik.doxner@randstad.seOm företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Ekonom till traineeprogram 2022 - Stockholm

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 10
Arbetsbeskrivning
Vill du ta ett språng i karriären, utveckla dig själv och ta dig an nya utmaningar? Har du jobbat 1-2 år eller nyligen tagit examen inom ekonomi med arbetslivserfarenhet från studietiden? Vill du bli en del av ett härligt trainee team som målmedvetet jobbar tillsammans för att bli framtidens specialister inom ekonomi? Då kan vi erbjuda dig en konkurrenskraftig boost i karriären genom vårt unika traineeprogram. Bli en del av Randstad Future Talent Trainee Programme och ta din personliga utveckling och karriär till nästa nivå.

Ansvarsområden
Resan på i Randstads Future Talent Trainee programme börjar med att du jobbar som t ex ekonomiassistent ute hos någon av våra kunder. Där får du en bra grund i ekonomiarbetet och för rätt person kan man redan efter ett år avancera till roller med mer ansvar.

Samtidigt som du är konsult är du med i Randstad Future Talent trainee program, där kommer du och ditt trainee team att utveckla dina soft skills. Med hjälp av case, roliga övningar och diskussioner kommer ni tillsammans att utvecklas och förbereda er för den snabba karriärutvecklingen som fortsättningen på traineeprogrammet innebär. Utbildningsplanen för personlig utveckling innehåller bland annat fokus på kommunikation, samverkan, målsättning, stresshantering, ledarskap och innovation. Under hela programmet kommer du även ha tillgång till en legitimerad psykolog som agerar coach och bollplank som extra stöd i din utveckling. Förutom traineeprogrammet så ordnar Randstad även regelbundet AW:s, middagar och föreläsningar tillsammans med traineer från andra årskullar, allt för att ni ska kunna nätverka på ett roligt sätt tillsammans!

Kombinationen av konsultuppdrag, personlig utveckling och vidareutveckling inom ditt specialistområde kommer ge dig en raketstart på karriären och du kommer få erfarenheter och utveckling som få personer får uppleva sina första år i arbetslivet. 

Kvalifikationer
Du har utbildning med inriktning mot exempelvis redovisning, ekonomistyrning eller revision, nu är du intresserad av roller som redovisnings-/ekonomiassistent och junior controller. Längre fram i karriären lockas du av att utvecklas som controller, redovisningschef eller CFO. 

Vi söker dig som tagit en akademisk examen och har 1-2 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Du har genom arbete under eller efter studierna grundläggande erfarenhet inom ekonomi, t ex kund- eller leverantörsreskontra, bokföring, enklare momshantering, kundfakturering m.m.

Som trainee ska du trivas i en roll som konsult, gilla högt tempo och vara intresserad av att utmana dig själv och utvecklas. Du är öppen med att dela med dig av dig själv, samtidigt som du är nyfiken på andra och vad du kan lära dig av dem. Våra traineer är ute i konsultuppdrag hos större och mindre företag i Mälardalen (ex. Stockholm och Uppsala). Som trainee förväntas du delta på aktiviteter och lägga tid och engagemang på programmet. Du känner dig bekväm i att skriva och prata både svenska och engelska. För kännedom hålls delar av programmet på engelska. 

Ansökan
Har du frågor kring programmet?
Hör av dig till Matilda Lindberg, Consultant Manager Randstad Future Talent, på matilda.lindberg@randstad.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

För kännedom börjar alla antagna traineer sina enskilda uppdrag på olika datum och har tillsammans en gemensam kick-off för det personliga utvecklingsprogrammet. Datum för anställningsstart är förhandlingsbart utifrån din uppsägningstid, men vi ser helst att du är tillgänglig för start så snart som möjligt.

Rekryteringsprocessen sker löpande, så vänta inte med din ansökan. 

Vi söker traineer inom alla våra specialistområden Technologies, Finance, Engineering och Life Sciences. Känner du någon som är relevant inom dessa områden får du gärna tipsa dem om våra andra annonser!
Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Servicemedarbetare till Sector Alarm i Stockholm

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 23
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare erfarenhet från serviceyrken och trivs i en roll där du dagligen arbetar med kundbemötande? Vill du ha en varierande arbetsdag med praktiska arbetsuppgifter i kombination med fokus på merförsäljning där du utöver grundlönen har möjlighet att påverka din lön? Då kan det vara dig vi söker! Tjänsten är direktrekrytering till Sector Alarm. 

Ansvarsområden
Tjänsten är en roll som larminstallatör och servicemedarbetare. Du påbörjar din arbetsdag från ditt hem. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till redan inbokade kunder runt om i Stockholm inom rimliga avstånd utifrån där du själv bor. I denna roll kommer du inte ta första kontakten med kund, utan tar över efter säljaren och åker hem till befintliga kunder och installerar larm, säkerställer kundnöjdhet och ska se till att kunden har det dem behöver genom merförsäljning. I början av tjänsten får du 1 veckas utbildning, både teoretisk och praktiskt.

Arbetstider
Heltid, måndag-fredagar 08:00-17:00.

Kvalifikationer
Grundkrav för tjänsten:
 Inneha B-körkort (manuell växellåda)
 Vara prickfri i belastningsregistret hos polisen
 Behärska svenska språket flytande i tal och skrift
Vara tillgänglig för tjänsteresor, ca en gång i månaden

Du är en nyfiken person som är tekniskt intresserad, gillar att tävla och att finna lösningar! Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål, du vågar utmana dig själv och du är förändringsvillig.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Väldigt meriterande om du har erfarenhet från service/butik/restaurang där du haft kundkontakt.

Ansökan
2021-12-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli
tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

OBS! vi tar inte emot ansökningar eller CVn via mejl.

Om företaget
Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm är den näst största aktören på den svenska marknaden. Sedan etableringen 1995 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med 600 000 kunder och 2,700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Frankrike, Irland, Norge, Spanien, Sverige och Italien. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.

Ansök nu

Implementation Manager till AfterPay

Systemarkitekt
Läs mer Okt 18
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta hos ett ledande FinTech-bolag i Europa och trivs i en snabb och internationell miljö? Drivs du av att jobba i gränssnittet mellan IT och affärer och skapa affärsnytta genom IT? Vill du arbeta i en självständig roll i ett globalt och familjeägt bolag för att säkra finansiella transaktioner mellan företag och konsumenter över hela världen? Då har du hittat rätt! AfterPay, som är en del av Arvato är ett bolag med högt i tak och mitt inne i en spännande tillväxtresa där du kommer var en nyckelperson i att styra IT-leveransen utifrån verksamheten och kundernas behov.

AfterPay

Dagens kunder vill ha en betallösning som bidrar till en enklare vardag. Med AfterPay kan du sticka ut och erbjuda kunden en flexibel och enkel betalningsmetod. Samtidigt ger AfterPay både ditt företag och era kunder en fullständig översikt över beställningar, fakturor och returer. Afterpay är ett flexibelt och kundvänligt betalningsalternativ som underlättar e-handel för både dig och dina kunder. Med AfterPay som betallösning i din onlinebutik får dina kunder den flexibilitet de vill ha och du har fortfarande kontroll över betalningsprocessen samtidigt som du ökar din försäljning. Sömlösa och smidiga köpupplevelser ger nöjda kunder.

Bli en del av vårt team

AfterPay växer och utvidgar sina innovativa betallösningar i Norden. För att ytterligare underlätta vår tillväxt vill vi stärka vårt team med en Implementation Manager i Stockholm. Om du trivs i en snabb och internationell miljö som hanterar projekt på flera marknader samtidigt, medan du jonglerar interna beroenden är denna tjänst perfekt för dig! 

Hos oss på AfterPay får du chansen att skapa din egen karriär. Utveckla dina professionella färdigheter och din personlighet i ett snabbt växande internationellt företag. Du får i rollen möjligheten att spela en nyckelroll i den vidare utvecklingen av Afterpay som en av ledande betalningsleverantörerna för Buy-now-pay-later-tjänster.
Du kommer vara en del av både ett internationellt och lokalt team där du kommer ha fantastiska kollegor från olika områden, inte bara i Varberg, Uppsala och Stockholm, men också Berlin, Amsterdam, Tallinn eller Oslo. Vi arbetar tillsammans, löser problem och firar framgång!

Ansvarsområden
Du kommer ha ansvaret för att implementera och projektleda nya samarbetspartners, integrationer samt utveckla våra befintliga kopplingar, allt med fokus på den nordiska marknaden.
Som Implementation Manager kommer du att arbeta nära AfterPay`s kommersiella och produktteam för att stödja, hantera och implementera kunder på vår plattform. Men även i viss mån kollegor inom Arvato. För att du ska lyckas i denna tjänst är du van att arbeta i en mångsidig organisation, balansera externa prioriteringar mot intern kapacitet och tycker om att lägga en fast hand på projekt med definierade tidsfrister.
 

Du kommer arbeta med:
Projektledning – identifiering, planering och hantering av Afterpay-implementeringar inom Norden
Utveckla och stödja implementeringar för kunder och säkerhetsställa kundnöjdhet
Samarbeta tätt med försäljning-, produktion- samt IT-organisationen
Erbjuda kundanpassade digitala tjänster/lösningar för den nordiska marknaden
Identifiera kontinuerliga möjligheter för utveckling och tillväxt av befintliga nyckelkunder
Tillsammans med teamet arbetar du strategiskt med att säkerställa och förbättra intäktstillväxt, service och support, leverans och produktivitet.


Kvalifikationer
Din profil

Vi tror att du har skaffat dig några års erfarenhet av att jobba i gränssnittet mellan IT och affärer, gärna från liknande roller eller områden. Du rör dig naturligt mellan affärslösningar och tekniska lösningar och har förmåga att hantera dessa delar parallellt. Du är van att ha en nära dialog med verksamheten för att skapa maximal nytta, du ser möjligheter och är proaktiv. Du är gärna orädd med en förmåga att utmana både ditt eget team och verksamheten. Du har sociala färdigheter, är anpassningsbar för våra kunder, där du är en social och flexibel person som gillar att samarbeta - detta för att lyckas med våra leveranser till kund. Du är öppen och kommunikativ och har en förmåga att förklara något komplext på ett enkelt sätt. Vi söker dig som är social och lyhörd och har en förmåga att sätta dig in och förstå kundens behov.


Egenskaper och kvalifikationer:


Erfarenhet av tekniska integrationer och/eller teknisk projektledning
Du har en hög förmåga att arbeta proaktivt, ta egna initiativ och bygga goda relationer
Du är bra på att kommunicera såväl skriftligt som muntligt, på svenska och engelska
Du är kundorienterad och lösningsorienterad
Har en blandning av tekniska, analytiska och kreativa färdigheter för att hitta innovativa lösningar för kunder och verksamheten samtidigt som du tillhandahåller service i världsklass
Erfarenhet från tekniska implementeringsprojekt
Erfarenhet av API:er och som språk
 Förståelse/kunskap för IT-arkitektur och databas Meriterande:

- Möjligheten att översätta komplexa inställningar till begripliga termer för en mängd olika funktionshuvudenAnsökan
Välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande och vi önskar din ansökan snarast dock senast 18/10.
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies, för frågor om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Rhönnstad, 072 987 27 54 eller julia.rhönnstad@randstad.se 

Om företaget
Läs mer om AfterPay: https://afterpay.se 
Läs mer om Arvato: https://finance.arvato.com/sv-se/

Ansök nu

Rekryterare i Stockholm

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 17
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som brinner för att hitta rätt match mellan människa och företag och att sätta folk i arbete! Har du erfarenhet av flera eller delar av rekryteringsprocessen, såsom search, urval, intervjuer och nätverkande? Då söker vi dig som är nyfiken på att jobba som konsult på uppdrag hos våra kunder inom den privata sektorn i Stockholm! 


I utbyte mot din talang och ansträngning erbjuder vi dig en tillsvidareanställning med stora möjligheter till utveckling samt möjlighet att bygga på ditt CV. Randstad är ett globalt bolag med lokal närvaro i och med våra (över) trettio kontor från norr till söder, och en nationell kundportfölj som många bara kan drömma om. Som konsult hos oss är ingen dag den andra lik – och du kommer att utveckla dina förmågor inom rekrytering genom att uppleva olika verksamheter och dess rekryteringsprocesser.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Som konsult inom rekrytering arbetar du med att stötta våra kunder i deras rekryteringsprocesser. Det kan handla om att genomföra hela rekryteringsprocesser självständigt och i samarbete med beställare, alternativt att stötta upp i delar av processerna med search, intervjuer, eller referenstagning. Du ansvarar för att nätverka och bygga relationer med relevanta kandidater och beställare.


Som rekryteringskonsult kommer du till exempel att arbeta med:
framtagning av kravprofil
annonsering
search
urval
intervjuer
kvalitetssäkring av kandidater med hjälp av olika tester
bygga relationer och nätverk


Arbetstider
Heltid med varierande arbetstider beroende på kund och uppdrag. OBS! Detta är en proaktiv annons vilket betyder att det inte är riktat mot ett uppdrag utan vi vill ha kontakt med dig i proaktivt syfte inför kommande uppdrag.

Kvalifikationer
För den här rollen behöver du:
En högskoleutbildning inom HR, personalvetenskap, eller liknande
Tidigare arbetat i en roll med helhetsansvar för rekryteringsprocessen
Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Det är meriterande om du har arbetat med att rekrytera olika kompetenser och befattningar, samt på olika nivåer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi tror att du är en trygg rekryterare som har ett konsultativt förhållningssätt och är mån om relationer både internt och externt. Du har god förmåga att effektivt strukturera och driva ditt arbete framåt. Vi tror att du trivs i samarbetet med andra, drivs av ditt engagemang för andra och motiveras av att arbeta för samhället. Då kommer du att trivas hos oss.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2021-12-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Emelie Lind, konsultchef, emelie.lind@randstad.seOm företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Montör i Spånga

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 22
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av den globala diagnostik marknaden som utvecklar, tillverkar och marknadsför instrument och förbrukningsvaror för bloddiagnostik? Är du noggrann och har erfarenhet av monterings yrket? Då kan denna tjänsten vara rätt för dig! Vår kund i Spånga söker nu montörer som är med och tillverkar maskiner som används för att utföra blodanalyser. Instrumenten är designade och optimerade med patentskyddade reagenser, vilket säkerställer kvalitet och korrekta analysresultat.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
I denna tjänst kommer du ha olika ansvarsområden. I huvudsak kommer du arbeta som montör, där du monterar maskinerna som ska användas för blodanalyser. Monteringen görs enligt ritningar och instruktioner. I början av din tjänst kommer du få genomgå en utbildning där du får en upplärning av samtliga ansvarsområden, som är allt från montering till provning. 

Maskinerna som tillverkas är ett redskap inom vården, där analysen av blodproverna hjälper till att tillhandahålla en av de första och viktigaste indikationerna för ett sjukdomstillstånd. Maskinerna kommer hantera blodanalyser både inom human- och veterinärmedicinska marknader.

Arbetstider
Heltid, måndag-fredag 07:00-15:45.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du ha följande kvalifikationer:
 
Kunna läsa och tolka ritningar
Monteringsvana (meriterande om du arbetat med finmontering)
Skriv- och läskunnig i svenska och engelska

 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och efterfrågar mångfald.

Erfarenhet
1-3 års erfarenhet från liknande arbete. Erfarenhet inom produktion och industri.

Ansökan
2021-12-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
OBS! Vi tar inte emot CV  eller ansökningar via mail.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Montör i norra Stockholm

Montör, metallprodukter
Läs mer Okt 25
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare erfarenhet från industri, produktion eller montering? Är du flexibel och har ett tekniskt intresse? Då kan det vara dig vi söker för framtida uppdrag hos någon av våra kunder i norra Stockholm. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer vara anställd av Randstad men arbeta ute hos någon utav våra kunder i norra Stockholm.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag, men vi söker dig som exempelvis har:
Tekniskt intresse
Monteringsvana
Verktygsvana
Trivs i fysiskt arbete


Arbetstider
Heltid. Vanligaste arbetstiderna är måndag-fredagar, dagtid, men kan variera beroende på uppdrag.

De flesta av våra uppdrag är långsiktiga. 

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har en ödmjuk inställning för att lära dig nya saker.  Du har en positiv attityd och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsmoment. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbeten i närtid. Har du erfarenhet av montering, ritningsläsning, lödning eller annan industriell kompetens är detta mycket meriterande. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från produktion, industri eller verkstad.

Ansökan
2021-12-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

OBS! Vi tar inte emot CV  eller ansökningar via mail.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

SAP PM Consultant for ERP Maintenance Solutions

IT-strateg
Läs mer Nov 24
Job description
Are you looking for a kick start for your career? Would you like to deal with business requirements? Can you create functional specifications? Would you like to work in an international team? You are an organizational talent? For the Team ERP Maintenance Solutions within Transformation and Corporate IT YIC, as part of Vattenfall IT, we are looking for an experienced and engaged

Responsibilities
Main tasks & responsibilities:

As SAP PM Consultant you are responsible for the requirements analysis, functional design, development and maintenance of SAP PM applications within the IT area.

The SAP PM Consultant maintains the applications, coordinates the support, participates in development projects and manages smaller projects or sub-projects in the ERP Maintenance Solutions environment.

Main activities & responsibilities:


Conceptual creation, integration and harmonization of Business processes in Maintenance Solution area, together with business unit, key users or other stakeholders.
Pro-active contribution to the support and maintenance of applications. Analyses and solves incidents and problems, supports key users and makes error corrections.
Coordination of SAP PM related support cases within the team.
Translates and realises functional requirements into a technical design, within the framework of architecture guidelines. Configures the application and the environment so that the system design is durable and meets the business requirements. Works closely with the business unit in project teams.
Carries out and documents tests (unit, system, regression and integration tests).
Works according to the processes, procedures and guidelines of the company, for example the ITIL processes.
Follows developments in the sector, identifies potential improvements in functionalities, performance and processes. Translates this data into concrete improvement proposals.


Qualifications
We are looking for:

This position is being advertised as it is considered to be a strategically important key position within IT, for which we currently have hired externals and we want to further avoid the recruitment of externals.


University (Bachelor or Master) degree or comparable level of thinking
Knowledge in the area of SAP systems/SAP PM Solutions
 S/ 4 HANA experience are appreciated
Experience in 2nd level support and PM module related coordination
3-4 years of general business experience
Ability to cooperate with team members and customers and communicate effectively
 Works independently and with own initiative
Ability to organize and solve problems
Swedish and English language skills - verbal and written


Application
At Vattenfall, we are convinced that striving for diversity helps building a more profitable efficient and attractive company. Therefore we seek a harmonious balance of employees in terms of gender, age, and ethnic and cultural backgrounds.

Application:

We welcome your application in English, including CV and cover letter.

More Information:
Trade union representatives in Sweden: Sofi Wadström (Akademikerna), Inger Strandberg/Lars-Erik Näsman (Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Lennart Bengtsson (SEKO). To get in contact with the representatives, please call Vattenfall´s switchboard +46 8 739 50 00.

Since Vattenfall is part of the Swedish critical infrastructure many of our positions are security classed. If this position is security classed the final candidates can be subject to a Security Vetting process, according to Swedish legislation.

About the company
Vattenfall is a European energy company with approximately 20,000 employees. For more than 100 years we have electrified industries, supplied energy to people's homes and modernised our way of living through innovation and cooperation. We now want to make fossil-free living possible within one generation.

Ansök nu

Junior DevOps Engineer

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Okt 1
Arbetsbeskrivning
Vill du ta ett språng ut i karriären, utveckla dig själv och ta dig an nya utmaningar? Studerar du eller har du nyligen tagit en examen inom IT? Är du driven och ser dig själv som framtidens specialist inom ditt område? Då kan vi erbjuda dig en omväxlande start på karriären genom vårt unika traineeprogram, start i januari. Bli en del av Randstad Future Talent Trainee Programme och ta din personliga utveckling och karriär till nästa nivå. 

Ansvarsområden
Som trainee på Randstad Future Talent kommer du arbeta som konsult inom ditt specialistområde. Som konsult får du möjlighet att bredda dina kunskaper i olika företag, branscher och roller. Med hjälp av oss får du som trainee även en skräddarsydd utbildningsplan för personlig utveckling inom bland annat kommunikation, samverkan, målsättning, stresshantering, ledarskap och innovation. Under hela programmet kommer du ha tillgång till en legitimerad psykolog som agerar coach och bollplank som extra stöd i din utveckling. Vår utbildningsplan, som vi valt att kalla School of work, är unik för vårt program och något som vi är extra stolta över. 

Kombinationen av konsultuppdrag, personlig utveckling och vidareutveckling inom ditt specialistområde kommer ge dig en raketstart på karriären och du kommer få erfarenheter och utveckling som få personer får uppleva sina första år i arbetslivet. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som snart tar examen inom IT, Data- och systemvetenskap alternativt har 0-2 års arbetslivserfarenhet inom relevant yrkesområdet. Du som söker har även en stor passion för IT och digitala lösningar! 

Just nu söker en av våra kunder en junior DevOps Engineer att förstärka sitt digitala plattformsteamet/DevOps med. I rollen som DevOps engineer kommer du att arbeta med att bygga och deploya containrar så erfarenhet av Docker är ett krav. Du kommer även arbeta i Google Cloud Plattform så det programmet behöver du ha erfarenhet av sedan tidigare. Därtill är det meriterande om du även har kunskaper i Google Kubernetes Engine och Google Cloud Run.

Programmering sker i Terraform så du ska ha grundläggande kunskaper om hur man bygger upp infrastruktur i det programmet. Du kommer även dagligen arbeta i Kubernetes så erfarenhet av arbete i det är ett krav.

Även meriterande om du har erfarenhet av:
Openshift (helst 3.x)
FluxCD/ArgoCD
Amazon web services
Elasticsearch
RedisAnsökan
Hör av dig till Fredrik Löfgren, Consultant Manager, på fredrik.lofgren@randstad.se 

För kännedom börjar alla antagna traineer sina enskilda uppdrag på olika datum och har tillsammans en gemensam kick-off för det personliga utvecklingsprogrammet. Vi söker dig som är tillgänglig för start omgående. 

Rekryteringsprocessen sker löpande, så vänta inte med din ansökan. 

Vi söker traineer inom alla våra specialistområden Technologies, Finance, Engineering och Life Sciences. Känner du någon som är relevant inom dessa områden får du gärna tipsa dem om våra andra annonser! 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

IT supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 23
Arbetsbeskrivning
Vi söker en servicedesktekniker till vår kund som är en nordisk IT-organisation på c:a 150 anställda. Företaget är ett av nordens största teknikkonsultföretag med ca 15 000 anställda och finns i 13 länder i Europa. De har hundraåriga rötter i svensk ingenjörstradition och teknikutveckling. 
Här är det alltid nära till beslut och specialister. Deras ansvar för gemensamma system inom företaget innebär många skiftande uppgifter, från att specificera systemkrav och att utveckla, upphandla och driftsätta system till att administrera, övervaka, avhjälpa fel och ge användarsupport. Även om samtliga har sina ansvarsområden jobbar de tillsammans för att lösa sina uppgifter.

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Ansvarsområden
I denna roll kommer du att få möjlighet att arbeta både med ärenden i 1st line samt back office, utifrån ett rullande schema. I back office får du möjlighet att grotta ner dig i lite mer utmanade ärenden och jobba en del med felsökning.
Du kommer att supportera företagets anställda med IT-relaterade problem. Supporten sker via telefon, fjärrstyrning och mail. 
Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att installera, konfigurera och felsöka hård- och mjukvara, samt att hantera frågor gällande kontoadministration, maillistor, grupptillhörigheter, mobilsynk, VPN m.m.

I servicedesken finns det möjlighet till ytterligare ansvarsområden såsom deployment, nät, molntjänster osv som man då ansvarar för och är ”speaking partner” mot den gruppen från servicedesken.

Arbetstider
Heltid. 
Arbetstider: 08:00-17:00

Kvalifikationer
Vi ser att du är en problemlösare som är van vid att självständigt arbeta dig fram till lösningar på inkommande ärenden. Arbetet ställer krav på att du utöver teknisk kompetens även har ett stort fokus på service och kundbemötande. Vidare har du en god pedagogisk förmåga som gör att du kan hjälpa- och guida användare på olika kunskapsnivåer.

Som person är det viktigt att du är öppensinnad och prestigelös då ärendena som kommer in är mycket varierande. Det är viktigt att du kan- och brinner för att hantera och att hjälpa användare. Du ska tycka om att ta ansvar och att vara självgående. 

Vi ser att du har goda kunskaper inom:
Windows 10
Officepaketet
Active Directory 
Office365
Hårdvara (PC, skrivare, telefoner) när det kommer till felsökning och installation
Svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande: 
Erfarenhet av support av olika CAD system


Erfarenhet
Vi ser att du har minst 6 månaders erfarenhet från en service desk.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Kontakta Jennifer Wentling, jennifer.wentling@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Applikationskonsult till NaviPro i Stockholm

Applikationskonsult
Läs mer Nov 22
Arbetsbeskrivning
Är du en driven applikationskonsult som älskar att vara spindeln i nätet? Är du intresserad av att jobba med lösningar kopplat till Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central? Som brinner för att vara med och utvecklas tillsammans med dina kollegor och kunder?

Perfekt, då tycker vi att du skall läsa vidare för detta kan vara din nya utmaning! Vi söker just nu en erfaren applikationskonsult till vårt centrala kontor i Stockholm. 

Ansvarsområden
I rollen som applikationskonsult hos oss arbetar du i implementationsprojekt med våra nya kunder och med vidareutveckling/uppgradering utav våra befintliga kunders affärssystem. 

Du kommer att arbeta parallellt med både större och mindre kunder och i projekt av olika storlekar. Du kommer vara delaktig i flera projektfaser, från förstudie till uppsättning och utbildning. Som applikationskonsult arbetar du självständigt med stor flexibilitet men du ingår alltid i ett team med drivna och kompetenta kollegor.

Arbetstider
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm. Anställning sker direkt hos NaviPro.

Kvalifikationer
Om dig
Vi ser gärna att du har några års dokumenterad kunskap och erfarenhet som applikationskonsult eller avancerad användare utav Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central. Meriterande är även om du har erfarenhet av fashion-industrin där många av våra kunder befinner sig.

Vi söker dig som vill arbeta i en självständig roll med externa kontaktytor och som har ett stort intresse för konsultrollen. Ditt sätt är affärsorienterat och du tycker om att etablera samt utveckla relationer med dina kunder. Kombinerat med detta har du ett sinne för problemlösning och gillar att inneha nyckelrollen i att ta fram kundanpassade lösningar tillsammans med våra systemutvecklare.

Om vi får spekulera tror vi att du med din erfarenhet och personlighet har ett lugn som håller i sig oavsett situation och arbetsuppgift. För att trivas hos oss tror vi att du söker efter det mindre företaget, där ramarna är lösare och kreativiteten kan få utlopp. En arbetsplats där du inte försvinner som en i mängden helt enkelt, utan där du kan få utrymme och plats att kliva fram.

Du har inget emot att fråga om du inte förstår och inser när du behöver hjälp från dina kollegor. Du kan förmedla dina tankar på ett enkelt och trevligt sätt i både tal och skrift.

Vad vi erbjuder
Vi är en salig mix av personligheter och möts i vår ödmjukhet att alla får lov att vara sig själva. Vägarna till NaviPro har varit olika, vägar som gett oss olika erfarenheter och verktyg. Men vi delar samma värderingar och mål: Glädje, Respekt och Högt i Tak. 

Vi planerar årligen roliga aktiviteter för att skapa en ökad sammanhållning och laganda, bland annat genom våra uppskattade konferensresor. Kanske är det du som sitter med oss på flyget nästa gång?

Det är viktigt med grymma kollegor och att ha kul på jobbet, men vi vet också att jobbet inte är allt. Därför ger vi dig förutsättningarna för att kunna kombinera jobb- och privatliv på ett flexibelt sätt.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2021-12-22

I den här rekryteringsprocessen samarbetar NaviPro med Randstad Technologies. Vi utvärderar kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas snabbt. Sök därför redan idag via https://www.randstad.se/randstadtechnologies/

Om du har frågor om NaviPro eller tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Victoria Åhl via victoria.ahl@randstad.se eller +46 73-447 66 28 eller konsultchef Tova Dahlgren via tova.dahlgren@randstad.se eller +46 72-201 18 50. 

Om företaget
NaviPro levererar affärssystem med hög funktionalitet och flexibilitet för i huvudsak design-, fashion- och modeföretag. Men även för företag i andra branscher där kravet på att kunna sätta sig in i en komplex verklighet är stor. Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapar de effektiva informationssystem åt sina kunder. NaviPro medverkar till att utveckla och förfina sina kunders affärsprocesser och ger dem en flexibel plattform för framtida tillväxt.

Ansök nu

Ambulerande kundtjänstmedarbetare

Backofficepersonal
Läs mer Nov 22
Arbetsbeskrivning
Är du i början av din karriär och vill arbeta med service där du får möjlighet att knyta många nya kontakter? Har du avklarad gymnasieutbildning samt beskriver dig själv som social, glad och positiv? Då har vi nästa uppdrag för dig! Randstad söker nu, för start enligt överenskommelse, ambulerande kundtjänstmedarbetare till vår servicepool. En perfekt tjänst för bland annat dig som tagit studenten och är redo för nya utmaningar. Låter det här som ditt nästa kliv? Då hoppas vi på din ansökan redan idag! 
 
Vi har flera kunder, till exempel advokatbyråer, banker och fastighetsbolag. Det kan göra din dag både spännande och omväxlande. Inte för att du jäktar mellan olika arbetsplatser, utan för att den ena dagen inte alltid är den andra lik. Du kan till exempel arbeta en – eller några – dagar på ett ställe och sedan få arbeta på andra arbetsplatser. Mestadels är du kundtjänstmedarbetare men det förekommer också dagar då du agerar receptionist, vaktmästare och växelmedarbetare. Självklart får du alltid en bra introduktion och upplärning så att du är bekväm med vad du förväntas göra. 

Vi tror att du gillar omväxling och är flexibel, precis som dina kollegor i vår servicepool i dag. I rollen som ambulerande kundtjänstmedarbetare kommer du att bli upplärd på mellan 7-10 arbetsplatser och därefter ambulera där emellan. Här får du varierande arbetsplatser och arbetsmiljö samt möjlighet att bredda ditt kontaktnätverk – perfekt för dig som är i början av din karriär. 

Ansvarsområden
Som ambulerande kundtjänstmedarbetare och som medarbetare i Randstads servicepool kommer arbetssysslorna bestå av att; 
Ta emot samtal, hantera och registrera ärenden som kommer in både via telefon, mail och olika chattfunktioner.
Ge företag och tillhörande kunder ett trevligt bemötande och god service via reception, växel och mejl. 
Vara behjälplig vid lättare administration, posthantering och på bästa sätt lösa olika typer av situationer som uppstår med genomgående hög servicegrad. 
Vara praktiskt behjälplig till vaktmästeriavdelningen och godsmottagningen. 


Arbetstider
Uppdragsgivare: Randstad AB 
 
Ort: Stockholm 
 
Omfattning: 80-100% kontorstider, för start enligt överenskommelse – tillsvidare (6 månaders provanställning). 

Kvalifikationer
Här behöver du: 
Tidigare arbetslivserfarenhet som kundtjänstmedarbetare (krav).
Avklarad gymnasieutbildning 
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. 
Vi ser det som meriterande (ej krav) om du har servicevana (från exempelvis handel eller restaurang) och goda kunskaper i Officepaketet. 

För att lyckas i rollen som receptionist är du social och gillar att ta för dig. Du ser det som en möjlighet med ett arbete där det är både högt och lågt i tak och är inte rädd att ta tag där det behövs. Vidare är du flexibel liksom en glad och positiv person. Trivs du dessutom i mötet med många nya ansikten, såväl kunder som kolleger, kommer du bli en uppskattad receptionist. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-12-22, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 
 
För information: Rebecca Norr

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Senior QA-manager, rekrytering och konsultuppdrag i Stockholm

Kemist
Läs mer Nov 19
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad Life Sciences utökar och nu vill vi skapa nya kontakter, både med dig som är redo för att bli direktrekryterad till någon av alla våra kunder och du som vill hoppa på konsultlivet.
 
Vi söker dig som har jobbat ett par år inom kvalitetssäkring och troligen även har erfarenhet från validering av processer/utrustning/lokaler och/eller gärna jobbat med steril tillverkning. Har du erfarenhet av audits är det en bonus. 

Vi har en stor kundportfölj, över hela Mälardalen, med tyngd inom läkemedelsbranschen. För att kunna täcka upp för våra kunders olika behov söker vi nu dig som har gedigen erfarenhet.
Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter och i och med vårt breda kundportfölj i Mälardalen kommer vi tillsammans att anpassa din fortsatta karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition. 

Ansvarsområden
Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
Hantera kvalitetsrelaterade frågor
Vara stöd vid framtagande samt godkänna avvikelseutredningar/CAPA och ändringsärenden
Säkerställa att arbetsprocesser och dokumentation uppfyller ställda krav
Ansvara för release av råvaror/slutprodukt
Sätta upp kvalitetssystem
Delta i/ansvara för audits
Vara ”bollplank” i QA-frågor som rör aktuellt område
Agera som QA-representant och/eller projektledare
Utbilda andra inom aktuellt område

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet av kvalitetssäkringsarbete.
Det är viktigt att du har:
-  Flera års erfarenhet av självständigt QA-arbete  
- Gedigen kunskap i relevanta regelverk som GMP/GDP/GAMP5 eller motsvarande för aktuellt område
- Har en högskole- eller universitetsexamen inom naturvetenskap (apotekare, civilingenjör, Msc, PhD)
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Meriterande med kunskap om rengöringsvalidering/steril eller aseptisk tillverkning/datoriserade system

Egenskaper som är viktiga i denna roll är att du är noggrann, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Som person är du social och nyfiken. Andra viktiga egenskaper för att trivas och lyckas i rollen är flexibilitet och möjlighetsorienterad. Vidare krävs att du har förmåga att sätta dig in i nya situationer samt att hantera flera frågeställningar samtidigt. Du har även förmåga att kunna arbeta självständigt och på eget initiativ. 

Ansökan
Skicka in din ansökan senast 2021-12-22. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi kan på grund av GDPR inte ta emot ansökningar via e-mail.

Om företaget
Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential.

Ansök nu

Kontorskoordinator på deltid i centrala Stockholm

Kontorsbiträde
Läs mer Nov 26
Arbetsbeskrivning
Är du en social, driven och ansvarstagande person med erfarenhet från service och administration med mycket goda kunskaper i engelska? Vill du arbeta som marknad- och kontorskoordinator på 50-60% där du får arbeta med omväxlande uppgifter och möjlighet att lära, utvecklas och växa? Då har vi rollen för dig! Vår kund arbetar med säker kommunikation för dels polis, sjukvård och räddningstjänsten. De söker nu en marknad- och kontorskoordinator på 50% med start omgående som vill bli en del av ett intimt och sammansvetsat team. Om du tycker det här låter som någonting för dig är du varmt välkommen med din ansökan redan nu! 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Vår kund arbetar med lösningar för allmänhetens säkerhet och deras kunder är dels polis, räddningstjänst och sjukvård. Här välkomnas du av ett litet team med familjär känsla. Du kommer arbeta på deras mindre kontor som är beläget i centrala Stockholm vid Hötorget. I rollen kommer du arbeta i en bred och omväxlande roll relaterat främst till kontoret och servicen men även supportera marknad och sälj. I rollen krävs det att man är mycket bra i engelska då du kommer ha kontakt med kollegor i dels Finland, Frankrike och Tyskland. Som marknad- och kontorskoordinator kommer du ansvara dels för driften av kontoret, välkomna och nätverka med besökarna och ha kontakt med leverantörer. Du sköter administration kring kontoret som inköp av kontorsmaterial, postutdelning, scanning av fakturor och skriver protokoll vid projektmöten. Du koordinerar och planerar både interna och externa events som mässor, workshops och informationsmöten. Vidare assisterar du sälj- och marknadschef vid behov och exempelvis med enklare ekonomi respektive HR relaterade frågor som kan dyka upp. 


Exempel på arbetsuppgifter: 
Uppdatera hemsidan och koordinera CRM-verktyget 
Se till att lokalerna ser representativa ut.
Koordinera samt planera både interna och externa events.
Ansvara för driften på kontoret, göra diverse beställningar och inköp.
Koordinera kundundersökningar
Administrativa uppgifter såsom protokollskrivning
Övriga Ad hoc-uppgifter som kan tillkomma, det som behövs stöttning med både operativt och strategiskt relaterat.


Arbetstider
Deltid om 50-60% med goda möjligheter till anställning hos kund efter inhyrningsperiod. Arbetstid: kontorstider, flex. 

Kvalifikationer
Det här behöver du: 
Minst 1 års erfarenhet av service och administration eller motsvarande
Gymnasieutbildning 
Goda färdigheter i Microsoft Office-paketet
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift 

Vi ser det som meriterande om du har: 
Erfarenhet av Google Drive 
Erfarenhet av IT-administration

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person ser vi att du är du nyfiken, handlingskraftig och framåt. Vidare är du serviceinriktad som trivs med att möta nya människor och bygga relationer. Eftersom rollen är såväl bred som omväxlande ser vi att du trivs med att ta egna initiativ och vill utvecklas i rollen. För att axla rollen ser vi även att du har god systemvana.  För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald 

Ansökan
2021-12-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: Anna Hedberg

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Servicetekniker inom smörjsystem till Stockholmsregionen

Underhållsmekaniker
Läs mer Nov 29
Arbetsbeskrivning
SKF behöver utöka sitt team med en servicetekniker och söker dig med erfarenhet inom ex fordon, mekanik eller hydraulik.
I rollen som servicetekniker får du vara en del av vårt team som arbetar för att leverera och installera innovativa smörjsystem hos våra kunder. Förutom dina kollegor inom service så består det interna kontaktnätet också bland annat av applikationsingenjörer, säljare, kundservice och produktion. Du utgår från hemmet med egen servicebil. Serviceresor förekommer med övernattning ca 1 dag/veckan.
Vi erbjuder en unik möjlighet att jobba med utvecklingen av svensk industri i ett vinnande team. En inspirerande miljö med många lojala, dedikerade och tekniskt kunniga personer som gemensamt arbetar för att våra kunder ska bli mer konkurrenskraftiga. SKFs kontor ligger i Hammarby Sjöstad.
Vill du bli vår nästa medarbetare?

Ansvarsområden
Huvudansvar för tjänsten ligger inom installation och service av mobila applikationer men även arbete inom industrin förekommer. 


Som Servicetekniker ansvarar du för:
Installation av smörjsystem och leverans av smörjprojekt
Service av smörjsystem
Utveckla affärsmöjligheter
Långsiktigt relationsbyggande med våra kunder


Arbetstider
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.
Arbetstid: Mån-fre 08.00-16.00 med viss möjlighet till flex.

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker har bakgrund som service/installationstekniker inom fordon, hydraulik eller mekanik. Alternativt verkstadsmekaniker, fordonsmekaniker eller liknande tjänst. Viktigast är din erfarenhet av att skruva och inställning.


Krav


Erfarenhet av svetsning (krävs ej cert.)
Erfarenhet av att borra och gänga i metall
Körkort B
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Möjlighet till serviceresor med övernattning

Meriterande


Erfarenhet av smörjning, smörjsystem eller hydraulik
Erfarenhet av rörmontage
Erfarenhet av entreprenadmaskiner eller lastbilar

Personliga egenskaper


Du har ett problemlösande förhållningssätt där du ser möjligheter att skapa nya och bättre lösningar. Du är kommunikativ och relationsskapande och ser vikten av goda samarbeten såväl internt som externt. Du är serviceinriktad och har en förmåga att skapa tillit och förtroende för SKF hos kund. Vidare ser vi att du är kvalitetsmedveten och noggrann med öga för detaljer och du motiveras av att få driva ditt eget arbete framåt.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 20 December 2021. Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Adam Bernhoff, Randstad, tfn 072-9889003.

Om företaget
SKF startade 1907 med en innovation som förändrade världen och våra lösningar fortsätter göra skillnad än idag. Det handlar om att minska friktionen och få saker att rotera effektivare vilket ger våra kunder minskat underhåll på maskiner, förbättrad säkerhet, energibesparing och lägre kostnader. Våra lösningar finns verkligen överallt. Tillsammans med 45 000 kollegor i 130 länder har du alla möjligheter att få världen att snurra mer effektivt. Vi kallar det ingenjörskonst. Välkommen till SKF.

Ansök nu

Receptionist på deltid i Sundbyberg

Receptionist, telefonist
Läs mer Nov 25
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare erfarenhet inom reception eller administration och beskriver dig själv som serviceinriktad? Studerar du på distans och kan arbeta måndag - fredag under lunchtimmarna? Just nu söker vi på Randstad en receptionist på deltid till vår kund i Sundbyberg. Om detta låter som något för dig är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
I rollen som receptionist är du en av de viktigaste personerna på företaget. Det är du som är företagets ansikte utåt som har första kontakt med besökare såväl på kontoret som över telefon och mail. Utöver det kommer diverse enklare administrativa uppgifter förekomma. Du ser även till att lokalerna ser representativa ut och ser vart det finns förbättringsmöjligheter.
 
 Exempel på arbetsuppgifter: 
Välkomna, ta emot besökare och ansvara för växeltelefonen
Se till att besökarna skriver in sig och vägleder dem rätt
Kontakt med externa intressenter och hantera felanmälningar
Ser till att lokalerna ser representativa ut


Arbetstider
Deltid. Start omgående. Uppdraget är tillsvidare.
Arbetstider är måndag-fredag kl. 11:00 - 13:00. 

Kvalifikationer
Avklarad gymnasieutbildning.
Minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom reception med liknande arbetsuppgifter.
Ha goda färdigheter i Officepaketet.
Tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du god insikt i hur det är att vara företagets ansikte utåt. Du trivs med att arbeta i en roll där du är behövd. Du vet hur du kan göra stor skillnad med små viktiga detaljer i rollen som receptionist på ett företag. Du är trevlig, trygg i dig själv, positiv och samtidigt har skinn på näsan. Dessutom ser vi att du är noggrann, prestigelös och trivs med att finnas till hjälp där det behövs.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-12-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information: Anna Hedberg | Talent Sourcer | anna.hedberg@randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Receptionist på deltid i centrala Stockholm

Kontorsreceptionist
Läs mer Nov 25
Arbetsbeskrivning
Trivs du med att vara företagets ansikte utåt med erfarenhet inom reception eller administration och vill jobba med varierande arbetsuppgifter? Studerar du på distans eller har annan huvudsaklig sysselsättning och kan arbeta under lunchtimmarna? Som receptionist till vår kund i centrala Stockholm är du ansvarsfull och positiv samt trivs med att vara behjälplig där det behövs. Om detta låter som en tjänst för dig är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
I rollen om receptionist är du en av de viktigaste personerna på företaget. Det är du som är företagets ansikte utåt som hjälper besökare såväl på kontoret som över telefon och mail. Utöver det kommer diverse enklare administrativa uppgifter och konferensbokningar att förekomma. Du ser även till att lokalerna ser representativa ut samt ser vart det finns förbättringsmöjligheter.
 
Exempel på arbetsuppgifter är att: 
Välkomna och ta emot besökare samt ansvara för telefon- och posthantering
Se till att besökarna skriver in sig och vägleder dem rätt
Ha kontakt med externa intressenter och hantera felanmälningar
Ta hand om konferensrummen och se till att lokalerna ser representativa ut


Arbetstider
Deltid. Arbetstider är måndag-fredag kl.11:30-14:30.
Start i mitten av januari. Uppdraget är tillsvidare. 

Kvalifikationer
Avklarad gymnasieutbildning.
Minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom reception med liknande arbetsuppgifter.
Ha goda färdigheter i Officepaketet.
Tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som receptionist har du god insikt i hur det är att vara företagets ansikte utåt och du trivs med att arbeta i en roll där du är behövd. Du vet hur du kan göra stor skillnad med hjälp av små viktiga detaljer. Vidare vet du vad god service innebär samt att du är noggrann, prestigelös och ansvarsfull.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
2021-12-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 


För information: Anna Hedberg | Talent Sourcer | anna.hedberg@randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu