Manpower AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Manpower AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Arbetsmarknadskonsult till Stockholm/Solna

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Mar 27
Arbetsmarknadskonsult till Manpower Matchning i Stockholm/Solna!

Vill du självständigt kunna lägga upp ditt arbete, gillar en flexibel vardag och vill vara med och ta nya steg med framgångsrik verksamhet på en ort där vi är ett starkt varumärke? Vi söker dig som trivs med utmaningar och har en förmåga att anpassa dig efter olika förutsättningar och roller. I den här rollen ska du kunna växla mellan att vara entreprenör och att sedan vara närvarande i coachningsmötet.
Har du dessutom inget emot att samarbeta med ett gäng affärsdrivna kollegor i syfte att matcha individer ut i nya jobb så ska du skicka in din ansökan till oss redan idag! I rollen ingår även resor till framförallt våra närliggande kontor.
Vi söker en person på heltid, men även du som kan tänka dig en deltidslösning är välkommen att skicka in din ansökan. Tjänsten kommer till en början att vara på visstid över sommaren, men med goda chanser att senare bli permanent.

Din bakgrund
Vår kund ställer krav på behörighet för att tillåtas arbeta i tjänsten.
Du har högskoleutbildning inom området arbetsliv, organisation- och personalarbete, beteendevetenskap, arbetsterapeut, studie-och yrkesvägledning eller socionom.
Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet, och har då gärna erfarenhet från omställningsarbete/karriärvägledning för arbetssökande, men du kan även ha jobbat med rekrytering/arbetsledning/personalfrågor.
Alternativt har du minst 1 års eftergymnasial utbildning, och du behöver då ha minst 3 års arbetslivserfarenhet från ovan nämnda arbetsuppgifter.
Du har förmågan att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift, och har goda kunskaper i engelska. Behärskar du även andra språk är det mycket meriterande. Vi ser gärna att du har ett brett, eller viljan att skapa ett brett nätverk av företagskontakter och samarbetspartners. Vi tror att du har förmågan att tänka lösningsorienterat och att hitta nya vägar.

Vilka är vi?
Inom ManpowerGroup hjälper vi människor att växa varje dag. Det är människorna vi möter som formar oss till det vi är - en arbetsplats med många starka och affärsdrivna individer med ett stort hjärta. Just nu söker vi ytterligare en resultatorienterad arbetsmarknadskonsult till oss som vara med och göra skillnad.
Manpower Matchning har ett mål - att framgångsrikt matcha arbetssökande till nya jobb eller studier. Som en del av Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag ManpowerGroup är vi experter på att matcha kompetens och har tiotusentals arbetsgivare över hela landet som våra kunder.
Det är din egen drivkraft och din ambition som bestämmer hur långt du ska gå inom ManpowerGroup. Kompetenskarriär hos oss innebär att vi stöttar dig i din utveckling genom att hela tiden fylla på med erfarenhet och kunskap. Arbetet i vardagen tillsammans med olika talangprogram, över 4 500 interaktiva utbildningar och föreläsningar samt regelbundna utvecklingssamtal hjälper dig att växa i din roll. Vi vill alltid framåt och söker hela tiden nya sätt att lösa problem för våra kunder på en arbetsmarknad som ständigt förändras. Vill du utvecklas tillsammans med oss och se hur bra du kan bli?
Som anställd inom ManpowerGroup kommer du att vara del av ett internationellt företag med över 30 000 kollegor i 80 länder. Bara i Sverige så är vi 600 anställda på fler än 45 orter som tillsammans hjälper över 10 000 kandidater till nya jobb varje år.

Så här söker du jobbet
Sök tjänsten via ansökningslänken och registrerat CV på www.manpower.se.

Sista ansökningsdag är 30 april 2024.
Urval och intervjuer sker löpande. Start är omgående, eller efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ledigt jobb som Kundservice/support inom drift hos kund i Kista

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 26
Just nu får vi på Manpower in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Hos oss får du en trygg anställning och fina förmåner. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!
Det här är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt augusti och som varar 6 månader med god chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Just nu får vi på Manpower in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Hos oss får du en trygg anställning och fina förmåner. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!
Det här är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt augusti och som varar 6 månader med god chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad går arbetet som konsult ut på?
Ditt uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en kund som har sitt kontor Norr om Stockholm dit du tar dig enkelt med kollektivtrafiken. Rollen utgör ett utmanande administrativt och koordinerande arbete med varierande arbetsuppgifter som bl.a. innefattar felanmälningar, fakturahantering, leverantörsbeställningar, ekonomiska arbetsuppgifter samt bistå som stöd åt arbetsledare, drifttekniker och våra kunder. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt. I rollen krävs ett nära samarbete med avtalsansvariga, underentreprenörer, leverantörer och beställare hos kunden. Du fyller en viktig roll att säkerställa leveranserna till en av våra större kunder med en nära anknytning till ett geografiskt område. Arbetet utförs på kontoret måndag - fredag och dina arbetstider är
7:00-15:30 och 7:30 - 16:00 inkl. 30 min lunch.

Din profil
För att trivas i rollen söker vi en social och engagerarad personlighet med öga för detaljer. Du har lätt för att ta folk och är van att ha många kontakter, främst via telefon. Vi ser gärna att du deltar i effektiviseringsarbete och kommer med förbättringsförslag i arbetssättet med din respektive arbetsledare och medarbetare i kontraktet. Vidare är du en person som arbetar med struktur och förhåller dig till gällande rutiner, samtidigt som du är stresstålig då "tempot" oftast är högt. Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt har god datorvana då arbetsuppgifter hanteras i olika system, både interna och externa. Vi söker dig som har gymnasieexamen, gärna med kunskap inom fastighetsteknik och även ekonomi eller motsvarande från arbetslivet. Du har en personlighet som är nyfiken och med förmåga att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser gärna att du vill växa och utvecklas. Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom administration, kundsupport och service att söka tjänsten, och ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta över telefon. Tveka inte att söka tjänsten även om du inte uppfyller exakt alla krav - vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Operatörer till Octapharma i Arlandastad | Sommarjobb

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Mar 25
Just nu söker vi på Manpower stjärnor som vill ta sig an ett uppdrag hos Octapharma i Arlandastad! Är du ute efter ett nästa jobbmöjlighet inför sommaren? Perfekt, då kan det vara dig vi söker till kunden som är verksam inom läkemedelsindustrin! Vi ser gärna att du är en noggrann och analystik person som tycker om att ta stort ansvar i arbetet. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar över sommaren. Du kommer att bli anställd av Manpower, men arbeta på plats hos Octapharma i Arlandastad norr om Stockholm.

Dina roll som operatör hos Octapharma

I rollen kommer du bland annat delta i det operativa produktionsarbetet, utföra provtagningar och arbeta med ständiga förbättringar. Därtill tillkommer arbete med dokumentation kopplat till GMP-reglerad verksamhet, dokumentera tillverkning och testning i olika protokoll och datasystem. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Det är därför viktigt att du är en samarbetssam och driven person!

Arbetet innebär bland annat:

* Utföra provtagningar
* Kontrollera och kalibrera utrustning och instrument
* Inventera material
* Rapportera avvikelser

Övrigt

Placeringsort: Arlandastad, Stockholm

Anställningsform: Säsongsanställning heltid, 1 juni - 31 augusti

Arbetstider: Dagtid, vardagar

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta i läkemedelsbranschen. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du ska vara noggrann och tycka om att ta ansvar för ditt arbete!

Vi söker dig som

* Är analytisk och noggrann
* Har god samarbetsförmåga
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* Har fullständiga gymnasiebertyg

Meriterande för tjänsten

* Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* Tidigare arbetat i renrumsmiljö

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur du ansöker

Vi intervjuar löpande för tjänsten, så ansök redan idag! Du ansöker till tjänsten genom att klicka på "ansök". Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Sillanpää via e-post: emma.sillanpaa@manpower.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Butikssäljare till Circle K i norra Stockholm | Extrajobb

Bensinstationsbiträde/Servicebiträde
Läs mer Mar 18
Drivs du av att ge service i världsklass och av att nå resultat tillsammans med ditt team? Är du en entusiastisk och serviceinriktad person som älskar att möta nya människor? Då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower butikssäljare till servicestationer i norra Stockholm. Vill du vara med på Circle Ks resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Circle K. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Circle K i Stockholm.



Vad innebär rollen som butikssäljare?

Som butikssäljare har du en viktig roll som innebär att ansvara för kundrelationer och säljaktiviteter. Du kommer tillsammans med dina kollegor ge ett positivt och hjälpsamt bemötande samt vägleda Circle Ks kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt. Då du kommer arbeta i den dagliga driften på Circle K kommer du ta emot leveranser, fylla på och se till så att hyllorna är välfyllda.

Placeringsort: Stockholm, norra

Anställningsform: Extrajobb vid behov

Arbetstider: Dag/kväll/natt/helg

Vi bemannar flera olika servicestationer runtom i Stockholm. För detta uppdrag ingår bland annat följande servicestationer:

* Roslagstull
* Solna Järva Krog
* Solna Råsunda

* Bromma Alvik
* Bromma Råcksta
* Ekerö Träkvista
* Hässelby

För att vara aktuell behöver du vara flexibel och öppen för att arbeta på andra servicestationer med ommejd utöver ovanstående!

Vi söker dig som

* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, till exempel annat extrajobb, studier mm.
* Har fyllt 18 år
* Har B-körkort
* Behärskar svenska i både tal och skrift
* Har god förståelse för engelska i både tal och skrift
* Kan jobba minst 2 pass i veckan

Det är meriterande om du har

* Tillgång till egen bil
* Erfarenhet av detaljhandel-, snabbmats-, säljbranschen eller liknande

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Om du blir aktuell för tjänsten kommer du få ta del av förmånliga personalrabatter hos Circle K.

Ansök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Sillanpää, emma.sillanpaa@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Butikssäljare till Täby med omnejd | Extrajobb

Bensinstationsbiträde/Servicebiträde
Läs mer Mar 18
Drivs du av att ge service i världsklass och av att nå resultat tillsammans med ditt team? Är du en entusiastisk och serviceinriktad person som älskar att möta nya människor? Då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower butikssäljare till Täby med omnejd. Vill du vara med på Circle Ks resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Circle K. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Circle K i Stockholm.



Vad innebär rollen som butikssäljare?

Som butikssäljare har du en viktig roll som innebär att ansvara för kundrelationer och säljaktiviteter. Du kommer tillsammans med dina kollegor ge ett positivt och hjälpsamt bemötande samt vägleda Circle Ks kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt. Då du kommer arbeta i den dagliga driften på Circle K kommer du ta emot leveranser, fylla på och se till så att hyllorna är välfyllda.

Placeringsort: Stockholm, Täby med omnejd

Anställningsform: Extrajobb vid behov

Arbetstider: Dag/kväll/natt/helg

Vi bemannar flera olika servicestationer i Stockholm, i detta uppdrag ingår arbete på bland annat följande servicestationer:

* Täby Arnine
* Täby Galopp
* Täby Kyrkby
* Åkersberga

För att vara aktuell behöver du vara flexibel och öppen för att arbeta på andra servicestationer med omnejd också!

Vi söker dig som

* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, till exempel annat extrajobb, studier mm.
* Har fyllt 18 år
* Har B-körkort
* Behärskar svenska i både tal och skrift
* Har god förståelse för engelska i både tal och skrift
* Kan jobba minst 2 pass i veckan

Det är meriterande om du har

* Tillgång till egen bil
* Erfarenhet av detaljhandel-, snabbmats-, säljbranschen eller liknande

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Om du blir aktuell för tjänsten kommer du få ta del av förmånliga personalrabatter hos Circle K.

Ansök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Sillanpää, emma.sillanpaa@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Butikssäljare till Circle K i norra Stockholm | Extrajobb natt

Bensinstationsbiträde/Servicebiträde
Läs mer Mar 18
Vi på Manpower söker nu fler butikssäljare till Circle Ks verksamhet i norra Stockholm som vill jobba extra på nätter. Är du på jakt efter ett extrajobb som alltid bjuder på nya utmaningar och varierande arbetsdagar? I rollen ingår ansvar för kundbemötande och säljaktiviteter. Vill du vara med på Circle Ks resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Circle K. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Circle K i norra Stockholm.



Vad innebär rollen som butikssäljare?

Som butikssäljare har du en viktig roll som innebär att ansvara för kundrelationer och säljaktiviteter. Du kommer tillsammans med dina kollegor ge ett positivt och hjälpsamt bemötande samt vägleda Circle Ks kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt. Då du kommer arbeta i den dagliga driften på Circle K kommer du ta emot leveranser, fylla på och se till så att hyllorna är välfyllda.

Placeringsort: Norra Stockholm

Anställningsform: Extrajobb vid behov

Arbetstider: Natt

Vi bemannar flera olika servicestationer runtom i Stockholm. För detta uppdrag ingår flera olika servicestationer om vi bemannar i norra Stockholm, vilka har nattöppet. Du behöver vara öppen och flexibel för att arbeta på olika stationer för att vara aktuell för tjänsten.

Vi söker dig som

* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, till exempel annat extrajobb, studier mm.
* Har fyllt 18 år
* Har B-körkort
* Behärskar svenska i både tal och skrift
* Har god förståelse för engelska i både tal och skrift
* Kan jobba minst 2 pass i veckan

Det är meriterande om du har

* Tillgång till egen bil
* Erfarenhet av detaljhandel-, snabbmats-, säljbranschen eller liknande

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Om du blir aktuell för tjänsten kommer du få ta del av förmånliga personalrabatter hos Circle K.

Ansök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Sillanpää, emma.sillanpaa@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Butikssäljare till Circle K i södra Stockholm | Extrajobb

Bensinstationsbiträde/Servicebiträde
Läs mer Mar 14
Drivs du av att ge service i världsklass och av att nå resultat tillsammans med ditt team? Är du en entusiastisk och serviceinriktad person som älskar att möta nya människor? Då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower butikssäljare till servicestationer i södra Stockholm. Vill du vara med på Circle Ks resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Circle K. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Circle K.



Vad innebär rollen som butikssäljare?

Som butikssäljare har du en viktig roll som innebär att ansvara för kundrelationer och säljaktiviteter. Du kommer tillsammans med dina kollegor ge ett positivt och hjälpsamt bemötande samt vägleda Circle Ks kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt. Då du kommer arbeta i den dagliga driften på Circle K kommer du ta emot leveranser, fylla på och se till så att hyllorna är välfyllda.

Placeringsort: Södra Stockholm

Anställningsform: Extrajobb vid behov

Arbetstider: Dag/kväll/natt/helg

Vi bemannar flera olika servicestationer runtom i Stockholm. För detta uppdrag ska du kunna arbeta på följande stationer:

* Handen Brandbergen
* Handen Haninge
* Skogås Länna
* Tyresö

* Bandhagen Högdalen
* Huddinge
* Farsta Strand

För att vara aktuell behöver du vara flexibel och öppen för att arbeta på andra servicestationer i södra Stockholm.

Vi söker dig som

* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, till exempel annat extrajobb, studier mm.
* Har fyllt 18 år
* Har B-körkort
* Behärskar svenska i både tal och skrift
* Har god förståelse för engelska i både tal och skrift
* Kan jobba minst 2 pass i veckan

Det är meriterande om du har

* Tillgång till egen bil
* Erfarenhet av detaljhandel-, snabbmats-, säljbranschen eller liknande

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Om du blir aktuell för tjänsten kommer du få ta del av förmånliga personalrabatter hos Circle K.

Ansök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Sillanpää, emma.sillanpaa@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Registrator till kommun | Manpower

Registrator
Läs mer Mar 28
Nytt
Registrator på jakt efter nytt jobb? Just nu söker vi på Manpower en registrator med minst ett års erfarenhet som vill ta sig an ett uppdrag hos en kommun i södra Stockholm med start omgående. Varmt välkommen med din ansökan!

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på Manpower men tillbringar dina arbetsdagar på plats hos vår kund som är en kommun i söderort. Uppdraget är på heltid med start omgående och pågår till den 20 juni 2024.

Dina arbetsuppgifter som registrator

* klassificera och registrera ärenden och handlingar till den egna förvaltningen och inkomna handlingar även när de ska fördelas till olika mottagare, i beställarens dokument- och ärendehanteringssystem.
* ta emot och bedöma förfrågningar om utlämnande av allmänna handlingar, i samråd med kommunarkivarie och/eller kommunjurist.
* ta fram statistik om pågående och avslutande ärenden, besvarar frågor om handlingar, ärenden och diariet per telefon, e-post och genom personliga besök.
* arkivera handlingar och ärenden
* ge stöd och service till allmänhet och personal

Är du rätt person för uppdraget?
Det här uppdraget passar dig som är serviceinriktad, noggrann och har en god samarbetsförmåga. Vidare har du en välutvecklad kommunikationsförmåga och du kan obehindrat formulera dig korrekt och lättbegripligt i såväl tal som i skrift. Du trivs även i en miljö där arbetsuppgifterna kan variera.

Utöver detta krävs

* gymnasieutbildning eller motsvarande samt att du är diplomerad registrator genom SIPU:s utbildning eller har en akademisk utbildning innehållande; Kurs A - Arkiv- och informationsvetenskap, 30 hp Dokumenthantering för registratorer
* minst ett års yrkeserfarenhet som registrator
* goda kunskaper i dokument- och ärendehantering i moderna system samt goda kunskaper i MS Office
* goda kunskaper om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registrators funktion och ansvar.

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin Ljungdahl via e-post: elin.ljungdahl@manpower.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Information
Tillsättning: Omgående
Uppdragslängd: Till 20 juni 2024
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Stockholm, söderort

Ansök nu

Butikssäljare till Circle K i Märsta med omnejd | Extrajobb

Bensinstationsbiträde/Servicebiträde
Läs mer Mar 18
Drivs du av att ge service i världsklass och av att nå resultat tillsammans med ditt team? Är du en entusiastisk och serviceinriktad person som älskar att möta nya människor? Då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower butikssäljare till Circle K i Märsta med omnejd. Vill du vara med på Circle Ks resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Circle K. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Circle K i Stockholm.



Vad innebär rollen som butikssäljare?

Som butikssäljare har du en viktig roll som innebär att ansvara för kundrelationer och säljaktiviteter. Du kommer tillsammans med dina kollegor ge ett positivt och hjälpsamt bemötande samt vägleda Circle Ks kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt. Då du kommer arbeta i den dagliga driften på Circle K kommer du ta emot leveranser, fylla på och se till så att hyllorna är välfyllda.

Placeringsort: Stockholm - Knivsta, Märsta, Upplands Väsby

Anställningsform: Extrajobb vid behov

Arbetstider: Dag/kväll/natt/helg

Vi bemannar flera olika servicestationer i Stockholm. För detta uppdrag ingår bland annat följande stationer:

* Märsta
* Knivsta
* Upplands Väsby

För att vara aktuell behöver du vara flexibel och öppen för att arbeta på andra servicestationer med onmejd utöver ovanstående!

Vi söker dig som

* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, till exempel annat extrajobb, studier mm.
* Har fyllt 18 år
* Har B-körkort
* Behärskar svenska i både tal och skrift
* Har god förståelse för engelska i både tal och skrift
* Kan jobba minst 2 pass i veckan

Det är meriterande om du har

* Tillgång till egen bil
* Erfarenhet av detaljhandel-, snabbmats-, säljbranschen eller liknande

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Om du blir aktuell för tjänsten kommer du få ta del av förmånliga personalrabatter hos Circle K.

Ansök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Sillanpää, emma.sillanpaa@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Junior Handläggare / Utredare | Manpower | Stockholm

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Mar 27
Är du redo för din nästa utmaning som handläggare inom myndighetsutövning? Hos Manpower erbjuder vi ett spännande konsultuppdrag hos vår kund, en välkänd myndighet i Kista, Stockholm. Ta chansen att utvecklas och bidra till samhällets viktiga funktioner hos oss!

Ort: Kista, Stockholm
Start: 2 maj
Uppdragslängd: 8 månader med möjlighet till förlängning
Arbetstider: 8-16.30

Arbetet som Handläggare

Som junior handläggare kommer du att spela en nyckelroll inom avdelningen Körkort på kundtjänst- och utredningsenheten hos vår kund. På utredningsenheten utreds de personliga och medicinska förutsättningar för körkortsinnehav.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

* Självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis.
* Utarbeta förslag såsom beslutsunderlag.
* Utreda, granska och handlägga ärenden samt fatta beslut i vissa fall.
* Kontakt med andra aktörer såsom myndigheter och rådgivande läkare.
* Beslutsfattande kring personliga och medicinska förutsättningar för körkortsinnehav.

Kravprofil:

För att trivas och lyckas som junior handläggare/utredare hos oss är det avgörande att du har en stark kundorientering och en positiv inställning gentemot både interna och externa parter. Att vara noggrann och pålitlig i ditt arbete är av yttersta vikt då det handlar om att hantera och utreda ärenden som har direkt påverkan på människors möjlighet att erhålla körkort.

Att vara van vid att ta egna initiativ och vara öppen för att lära dig nya saker är ett viktigt inslag i rollen. Du kommer att ställas inför olika utmaningar och situationer som kräver flexibilitet och förmågan att snabbt anpassa dig. Att vara lösningsorienterad är nyckeln till att kunna hantera komplexa ärenden och hitta vägar framåt, samtidigt som du arbetar effektivt och i ett högt tempo för att uppnå de uppställda målen och säkerställa en smidig process för kunderna.

Vi ser att du har:

* Avslutad högskoleexamen, relevant inom exempelvis juridik eller samhällsvetenskap.
* Minst 6 månaders erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
* Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
* God datorvana och förmåga att hantera olika IT-miljöer.

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hur du ansöker:

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi genomför urval löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lagerarbetare med truckkort till Cepheid! | Heltid

Lagerarbetare
Läs mer Mar 8
Drivs du av att leda och engagera andra, har truckkort och ett stort intresse för lager och logistik? Är du redo att ta dina lagerfärdigheter till nya höjder? Härligt! Då kan vi ha jobbet för dig! Just nu söker vi entusiastiska och drivna lagermedarbetare till Cepheid i Brunna för att bli en del av deras dynamiska team. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Cepheid. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbetar på plats hos Cepheid i Brunna. Du får en trygg anställning med goda förmåner hos oss!



Om jobbet som lagerarbetare

Cepheid är en ledande aktör inom läkemedelsindustrin. Med ett starkt varumärke och en passion för att förbättra människors liv erbjuder de spännande karriärmöjligheter. Ta steget in i en organisation som ständigt strävar efter att göra skillnad och forma framtidens hälsovård.

Som lagermedarbetare kommer du att ha ansvar för truckkörning och hantering av varor. Du kommer att arbeta i ett dynamiskt team där ordning och noggrannhet är viktigt samtidigt som arbetet ska utföras effektivt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar lastning och lossning av varor, plockning och packning samt inventering. Med ditt truckkort i handen blir du en viktig länk i lagret. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och möjlighet till personlig utveckling!

Placeringsort: Brunna

Arbetstider: Vardagar, dagtid

Är du vår nya stjärna?

Till det här uppdraget söker vi dig som drivs av att leda och stötta andra och brinner för att arbeta inom lager och logistik. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av ledarskap, köra truck, är snabb, noggrann samt har ett öga för detaljer. Vi ser även att du är en driven, positiv och kvalitetsmedveten person. Dessutom vågar du ta egna initiativ, kan arbeta självständigt men också bidra till att nå högt uppsatta mål tillsammans med ditt team.

Kvalifikationer

Vi på Manpower söker dig som har:

* Truckkort A1-A4 och B1-B4
* Erfarenhet av truckkörning
* Fullständiga gymnasiebetyg
* Behärskar svenska i tal och skrift
* Tidigare erfarenhet i en ledarroll

Vidare anses det även vara meriterande om du har körkort och tillgång till bil, goda kunskaper i engelska samt erfarenhet och intyg för att hantera ADR.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Välkommen med din ansökan idag!

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Sillanpää via e-post: emma.sillanpaa@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi har hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Sommarjobb som receptionist & kontorsvärd | Stockholm

Kontorsreceptionist
Läs mer Mar 22
Sommarjobb i Stockholm som receptionist & kontorsvärd - få chansen att arbeta i en dynamisk kontorsmiljö, ge enastående service och skapa minnen för livet! Arbetsplatserna är förlagda runt om i Storstockholm och uppdragen innebär att vara behjälplig för våra kunder och ge service i världsklass. Sök idag och ta steget mot en sommar full av möjligheter!

Hur ser en arbetsdag ut?

Som sommarjobbare hos Manpower kommer du att arbeta som receptionist och kontorsvärd på olika kontor runt om i Stockholm. Du kommer välkomna besökare, hantera telefonsamtal och posthantering, samt utföra enklare administrativa uppgifter.

Vi söker dig som är serviceinriktad, har tidigare erfarenheter av serviceyrken och kan arbeta kontorstider under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Du behöver inte kunna arbeta alla tre månaderna, men vara flexibel för när uppdragen faller in under denna period. Sök sommarjobb i Stockholm redan idag för att få chansen att arbeta i en kontorsmiljö och skapa värdefulla kontakter inför framtiden!

Är du rätt person för jobbet?

Erfarenhet inom serviceyrken är ett krav och har du god erfarenhet av kundkontakt i olika former, är det till stor hjälp. Genomförd gymnasieutbildning krävs. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Anställningsformen kräver att du uppfyller någon av dessa krav: har en huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, studerar eller är pensionär.

Arbetstiderna är kontorstider måndag till fredag, utan kvällar eller helger. Placeringen kan variera inom Storstockholm.

Sök tjänsten idag!

Varmt välkommen med din ansökan till detta sommarjobb i Stockholm genom att klicka på ansök nu och registrera ditt CV.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringsprocessen

I den här rekryteringsprocessen är ett obligatoriskt steg en digital chattintervju. Direkt efter du fullföljt din ansökan så kommer du få ett mail och sms med länk till AI-verktyget Hubert där du kommer utföra chattintervjun.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

KAE/153150/HL Display/kundtjänst

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 21
HL Display help retailers and brands around the world to create attractive and profitable in-store environments that strengthen the consumer's shopping experience.

Vill du arbeta med service? Tycker du om att stötta dina kollegor och ge kunden den bästa upplevelsens?

Då är det här jobbet för dig!

Nu söker vi efter dig som vill arbeta med service och kundkontakter, serva och stötta dina kollegor och chefer och som tycker om att vara "spindeln i nätet". Vi söker nu för vår kund HL Display i Nacka Strand en Customer Service Officer.



I rollen ingår att

* stödja kunder och kundansvariga
* utarbeta erbjudanden till kunder
* kommunicera med fabriker som producerar aktuella produkter
* beräkna priser för produkter
* registrera beställningar i Jeeves
* arrangera leverenser
* hantera reklamationer

Krav är att du..

* behärskar svenska och engelska i tal och skrift
* har goda kunskaper i MS Office



Meriterande är om du har kunskaper i affärssystemet Jeeves



Personliga egenskaper

Du är...

* serviceminded- tycker om kundkontakt
* lösningsorienterad och kundfokuserad- förstår kundernas behov och kan tänka utanför boxen
* har ett strukturerat arbetssätt och är välorganiserad
* Stresstålig
* Energisk
* positiv

Det här är inledningsvis ett konsultuppdrag via Manpower under 6 månader med möjlighet till förlängning.



Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Andersson via karin.andersson@manpower.se

Ansök nu

Butikssäljare till Circle K i södra Stockholm | Heltid

Bensinstationsbiträde/Servicebiträde
Läs mer Mar 5
Är du flexibel och tycker om en varierande arbetsdag, med nya kollegor, arbetsplatser och kunder? Sätter du kunden i fokus och brinner för service? Trivs du med självständigt arbete och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter? Här får du ett arbete som är mångsidigt och som ständigt bjuder på roliga utmaningar! Vi på Manpower söker butikssäljare till ett uppdrag hos Circle K i södra Stockholm med omnejd. Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Circle K. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta ute på plats hos Circle K.



Vad innebär rollen som butikssäljare hos Circle K?

* Ansvar för kundrelationer och säljaktiviteter
* Vägleda Circle K kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt
* Ta emot leveranser, fylla på varor och se till att servicestationen är välfylld
* Erbjuda Circle K kunder god mat och bakverk, bra drivmedel och fräscha toaletter

Anställningen kommer inledas med en gedigen introduktionsutbildning. Den första delen kommer genomföras på en och samma station, på olika skifttider. Därefter kommer du även få vidare upplärning på andra stationer. Starter sker löpande.

Arbetstider: Dagtid, kvällstid, nätter och helger, måndag till söndag. För att vara aktuell för uppdraget ska du vara öppen för alla arbetstider.

Placeringsort: Södra Stockholm med omnejd

Anställning: Heltid, 6 månaders visstidsanställning med chans till förlängning

Kvalifikationer, erfarenhet och personliga egenskaper

* Innehar manuellt B-körkort och tillgång till egen bil
* Behärskar svenska i både tal och skrift
* Har god förståelse för engelska i både tal och skrift
* Har fyllt 18 år

För att trivas som butiksäljare på Circle K ser vi gärna att du är flexibel då arbetspassen kan komma med kortare framförhållning. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för att samarbeta med såväl kollegor som kunder. Du sätter kunden i fokus och kan formulera dig på ett professionellt sätt. Då arbetet står av en del ensamarbete ser vi gärna att du är självgående och tar egna initiativ. Arbetslivserfarenhet inom detaljhandeln, snabbmats, säljbranschen eller liknande ser vi som meriterande

Förväntningar i rollen

I rollen som ambulerande arbetare förväntas du i detta uppdrag kunna utföra arbete på samtliga stationer som vi bemannar i södra Stockholm. Dessa stationer är uppdelade i kluster och du förväntas vara flexibel nog att enkelt kunna ta dig till och utföra arbete på övriga stationer vid behov.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Ansök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Sillanpää, emma.sillanpaa@manpower.se Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mejl.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.



Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Inköpare till Myndighet | Manpower

Inköpare
Läs mer Mar 14
Vi på Manpower söker nu en serviceinriktad inköpare med minst tre års arbetslivserfarenhet som inköpare/upphandlare inom offentlig sektor, för ett uppdrag hos en myndighet inom rättsväsendet.

Uppdragsperiod och omfattning:

Tjänsten som Inköpare är ett konsultuppdrag på heltid på myndighetens kontor i Stockholm.

Planerad start:2024-04-10. Uppdraget beräknas pågå till och med: 2024-09-15, med möjlighet till förlängning.



Om tjänsten:

Du kommer att vara placerad på ekonomiavdelningen där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innehålla att:

* Ge stöd och råd till verksamheten i inköpsfrågor
* Genomföra inköp för myndighetens räkning
* Planera och genomföra direktupphandlingar inom ramen för lagen om offentlig upphandling (LOU)
* Planera och genomföra avrop från befintliga ramavtal inom ramen för lagen om offentlig upphandling (LOU)
* Följa upp ingångna avtal
* Delta i myndighetens miljöarbete



Om dig:

Vi söker dig med goda personliga egenskaper såsom serviceförmåga, självständighet, noggrannhet, god social kompetens och samarbetsförmåga. Vidare ska du ha kapacitet och intresse att arbeta med olika uppgifter parallellt och ha känsla för struktur och ordning.



Krav för att kunna söka:

* gymnasium eller likvärdig utbildning
* minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som inköpare/upphandlare inom offentlig sektor
* kunskaper om Lagen om offentlig upphandling
* goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
* kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift



För att vi ska ha möjlighet att ta dig vidare i processen behöver du tydligt redogjort i ditt CV att samtliga ovan krav är uppfyllda. Välkommen med din ansökan idag!



Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Robin.Westin@manpower.se.

Ansök nu

Talent Acquisition Partner till Talent Solutions - Stockholm

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Feb 15
Talent Solutions RPO (Recruitment Process Outsourcing) är det varumärke inom ManpowerGroup som arbetar med outsourcade rekryteringslösningar. Vi jobbar i nära partnerskap med våra kunder i komplexa rekryteringsaffärer där vi tar fullt ansvar för hela eller delar av kundens rekryteringsbehov. Vi jobbar mot olika kunder med olika projekt och uppdrag kopplat till talangförsörjning. Det kan vara alltifrån search, rådgivning, projektledning till att arbeta med hela rekryteringsprocesser - som är vårt huvudsakliga fokus.

Vi söker nu en Talent Acquisition Partner som kan jobba både med nationella och internationella rekryteringar. Många av de lösningar som vi arbetar med är nordiska, europeiska eller globala - det innebär att du får samarbeta med kollegor i andra länder.

Inom ManpowerGroup hjälper vi människor att växa! Det är människorna vi möter som formar oss till de vi är - en arbetsplats med många starka och affärsdrivna individer med ett stort hjärta. Just nu söker vi ytterligare en Talent Acquistion Partner till Talent Solutions.

Vad du kan förvänta dig

Just nu har vi ett behov av att stärka upp vårt team mot en kund i Stockholm. Kunden är en av Nordens största banker där du i huvudsak kommer arbeta på svensk rekryteringsmarknad, men även med inslag av internationella rekryteringar. Du behöver därför vara flytande i både svenska och engelska och känna dig bekväm att kommunicera på båda språken. Du kommer arbeta i hela rekryteringsprocessen, med allt från annonsering till urval, intervjuer och tester.

Hos denna kund kommer du arbeta med rekrytering till kärnverksamheten hos banken. För att du skall trivas i denna roll ser vi att du engageras av en arbetsmiljö som präglas av toppar, dalar och att arbeta mot deadlines. Det är av värde att du kan hantera en större volymrekrytering och prioritera vad som behöver arbetas med först.

Vi behöver en person som är proaktiv och professionell. Det är en hög grad av självledarskap i denna roll och du kommer självständigt behöva driva de projekt och rekryteringar du ansvarar för framåt.


Din kompetens och bakgrund

* Minst 2 års erfarenhet av rekryteringsarbete internt eller som konsult ute hos kund där du ansvarat för hela rekryteringsprocesser från uppstart, annonsering, screening, kompetensbaserad intervjuteknik, tester och kontraktsskrivning.

* Kunskaper inom search och erfarenhet av att jobba med rekrytering i olika sociala medier som till exempel LinkedIn Recruiter.

* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.



Meriterande

- Licens i något testverktyg
- Erfarenhet av bank, finans eller försäkringsbranschen



Din utveckling hos oss

Det är din drivkraft och ambition som bestämmer hur långt du ska gå. Kompetensutveckling hos oss innebär att vi stöttar dig i din utveckling genom att hela tiden fylla på med erfarenhet och kunskap. Ditt dagliga arbete tillsammans med över 4 500 interaktiva utbildningar och föreläsningar samt regelbundna utvecklingssamtal hjälper dig att växa i din roll. Vi vill alltid framåt och söker hela tiden nya sätt att lösa problem för våra kunder på en arbetsmarknad som ständigt förändras. Vill du utvecklas tillsammans med oss?



Om du vill veta mer om tjänsten, kontakta gärna Anna Renntoft på anna.renntoft@manpowergroup.se



Vi kommer att intervjua löpande och anställning kan ske innan rekryteringsdatumets utgång.



Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Kundförvaltare till Huddinge Samhällsfastigheter

Uthyrare
Läs mer Feb 22
Vi på Manpower söker en kundförvaltare/lokaluthyrare med erfarenhet av lokaluthyrning, avtalsförhandling och hyresjuridik med start i april. Uppdraget hos Huddinge Samhällsfastigheter pågår minst 9 månader med möjlighet till förlängning. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos Huddinge Samhällsfastigheter. Huddinge Samhällsfastigheter har kontoret som utgångspunkt - det är hjärtat i vår verksamhet. Distansarbete är möjligt och i vilken utsträckning sker genom överenskommelse med närmaste chef. Uppdraget är på heltid med start den 1 april och pågår inledningsvis till årsskiftet med möjlighet till förlängning.

Om jobbet som kundförvaltare
I rollen som Kundförvaltare/Lokaluthyrare kommer man att hantera och förhandla kommersiella avtal. Fokus inom uppdraget är på de inhyrda lokaler vi nyligen tagit över i ett förvaltningsuppdrag, vilka vi agerar hyresvärd för men också är hyresgäst i. Under 2024 ska över 30 avtal omförhandlas och nya principer och rutiner sättas, varför det är viktigt med erfarenhet inom området för hantering av kommersiella lokalavtal. Anställda i bolaget finns två kundförvaltare som i huvudsak hanterar avtalsfrågor för det egna fastighetsbeståndet, men där uppgifter kan växlas mellan varandra för bästa effektivitet och hantering.

Mer specifikt innebär arbetet

* Hyresadministration i förvaltningssystemet FAST2
* Offertskrivning, hyresberäkning i ny- och ombyggnadsprojekt, verksamhetsanpassningar.
* Förhandla och upprätta kontrakt såsom hyreskontrakt, arrende- och övriga nyttjanderättsavtal
* Hantera och förhandla uppsägningar, överenskommelser, överlåtelser med hyresgäster och hyresvärd.
* Medverka och rapportera in status i hyresintäkter i budget- och prognosarbete
* Sammanställa rapporter och beslutsunderlag t.ex. ekonomiska eller statistiska dokument.
* Ansvarig för kundkontakten i ovanstående punkter

Är du rätt person för uppdraget?
Med stort kundfokus och vilja till att ge god service driver dina uppdragsfrågor på ett självständigt, strukturerat och noggrant sätt, med stöd från kollegor vid behov. Samarbetsvilja är en viktig grund i uppdraget, mot kollegor såväl som kunder, vi hjälps åt när vi behöver för att skapa bästa resultat. Du behöver ha förmåga att ta till dig kundens perspektiv i hyresförhållandet och att se till helhetsperspektiv i avtalsförhandlingar. En god kommunikationsförmåga är viktigt i den här rollen, varför du behöver kunna uttrycka dig mycket väl i tal och skrift.

Uöver detta krävs

* Högskoleutbildning inriktning ekonomi alternativt fastighetsförvaltning eller relevant yrkeserfarenhet med påbyggnadskurser inom relevanta områden.
* Minst 5 års arbetslivsfarenhet inom området.
* Erfarenhet av lokaluthyrning och kommersiella avtal.
* Erfarenhet av förhandling av kommersiella avtal.
* Erfarenhet av kontraktsutformning/offerthantering.
* Praktisk erfarenhet beträffande hyresjuridik.
* Erfarenheter av kundanpassning av lokaler.
* Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har arbetat i fastighetssystemet Fast2 tidigare, men det är inte ett krav.

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök idag!
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information
Tillsättning: 2024-04-01
Uppdragslängd: Till 2024-12-31, med möjlighet till förlängning
Placeringsort: Huddinge
Typ av anställning: Konsultuppdrag
Omfattning: 100%, 38 timmar per vecka
Arbetstider: Kontorstid 07:30-16:30 med möjlighet till flextid

Ansök nu

Ledig tjänst - Kontorsservice/post/gods och print

Kontorsvaktmästare
Läs mer Feb 27
Vill du vara en del av vår kunds härliga team inom kontorsservice med en mängd varierande arbetsuppgifter? Vi söker en engagerad medarbetare som vill bli en del av ett professionellt team hos en av våra kunder i centrala Stockholm. Tjänsten ska starta inom kort så ansök redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower som konsult men arbeta på plats hos kunden som har sitt kontor i centrala Stockholm. För rätt person kan detta uppdrag eventuellt leda till att du blir anställd hos kunden på sikt.

Vad går tjänsten ut på?
Som medarbetare inom kontorsservice, kommer du att hantera inkommande och utgående post, paket/gods, tunga lyft kan förekomma. Andra uppgifter är bland annat utskriftshantering (booklets, spiralinbindningar, roll-ups etc) Övriga delar inom kontorsservice kan vara beställningar från leverantörer, administration kring passerkort och nycklar, hantering av kaffemaskiner, fruktkorgar, möbleringar av konferensrum, diverse göromål inom fastighetsskötsel samt kontakt med fastighetsskötaren. Lokalöversyn dvs se till att saker fungerarar. Du kommer även att bistå med allmänna kontorsuppgifter vid behov. En hel del rutinarbete, men ingen dag blir den andra lik. Arbetstid är måndag-fredag mellan 8:00-17:00 med 1 timmes lunch. Sommararbetstid tillämpas mellan 15 juni-15 september då arbetet är fram till 16:00.

Vem är det vi söker?
Vi söker dig som har erfarenhet av kontorsservice i någon form och gärna inom post och printning.
För att klara av jobbet så behöver du ha goda IT-kunskaper och gärna erfarenhet från andra system som kan förekomma i en liknande tjänst, ett "grafiskt öga" är meriterande. Här värderas egenskaper som socialt utåtriktad, noggrann och serviceminded. Vi vill känna positivitet och energi och du ska trivas i en tjänst som ibland kräver fysiskt arbete. För att passa in i teamet ska du ha en god samarbetsförmåga men även kunna arbeta självständigt. Då tjänsten är både kommunikativ och administrativ så krävs det goda kunskaper i tal, skrift och läsförståelse i både svenska och engelska. Är du en person som trivs med att arbeta i en serviceinriktad roll, och har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt, då kan du vara den vi söker. DU kommer att ingå i ett team på fyra personer, varav två med liknande uppgifter och en som har sitt fokus på säkerhetsarbetet i företaget.

Kontorsservice har dessutom ett tätt samarbete med vår kunds reception och konferensservice.

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Har du frågor går det bra att kontakta konsultchef Jenny Dollman på telefonnummer 08-452 33 31.

Ansök nu

Inköpskoordinator| ISS | Manpower

Inköpsassistent
Läs mer Mar 13
Vi söker nu en Inköpskoordinator till en av våra kunder i Stockholm
Vill du arbeta i ett framgångsrikt och globalt bolag där du får vara med och skapa platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro? Då passar den här tjänsten dig! Just nu söker ISS en Inköpskoordinator till deras kontor beläget i Stockholm. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Vi söker nu en Inköpskoordinator till en av våra kunder i Stockholm
Vill du arbeta i ett framgångsrikt och globalt bolag där du får vara med och skapa platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro? Då passar den här tjänsten dig! Just nu söker ISS en Inköpskoordinator till deras kontor beläget i Stockholm. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och ISS Facility Services.
Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Omfattning och tillträde:
Konsultuppdraget startar omgående och pågår initialt till augusti.
Tjänsten är på heltid och arbetet kommer utföras under kontorstider. ISS tillämpar hybrid vilket innebär att du får möjlighet att arbeta på distans två dagar i veckan och tre dagar på plats.

Om tjänsten
Du kommer tillhöra inköpsavdelningen som består av 10 medarbetare. I rollen som Inköpskoordinator kommer dina arbetsdagar vara varierade, utmanande och intressanta. Du kommer få arbeta med hela inköpsprocessen kopplat till inköpskategorin Cleaning inkl leverantörsansvar. Du kommer arbeta med leverantörs- och kategoriförvaltning, avtalsuppföljning, hantera av eskaleringar, sortimentsoptimering och support till driften. Vidare kommer du i denna roll att driva specifika projekt och upphandlingar inom andra kategorier både inom Products, men eventuellt även inom Services, beroende på vart behovet vid vart givet tillfälle uppstår.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har en mycket god förmåga att skapa förtroendefulla relationer och är serviceorienterad. Du har en god förmåga att samarbeta i team och har lätt för att kommunicera med andra. Du är driven och ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du tycker om att ta initiativ, är prestigelös, flexibel och öppen för nya lösningar. Som person har du gott omdöme och är pålitlig. Du är noggrann och har förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Vi tror att du är en serviceorienterad person med ett sinne för ekonomi och ser gärna att du har god tidigare arbetslivserfarenhet av inköp och ekonomi.

Vi söker dig som:
* Har tidigare arbetslivserfarenhet som inköpskoordinator/taktisk inköpare
* Mycket goda kunskaper i svenska, i både tal som skrift.
* Mycket goda kunskaper i MS Office (framförallt Excel).

Det är meriterande om du även har:
* Yrkes eller högskoleutbildning inom relevant område.
* Tidigare arbetslivserfarenhet av projektarbete.



Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Robin Westin på Robin.Westin@manpower.se

Ansök nu

Operatörer till känd kund i Brunna! | Heltid

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Feb 26
Söker du en spännande karriär inom produktion? Perfekt! Vi på Manpower söker nu operatörer med driv och engagemang som vill arbeta hos vår kund i Brunna i Stockholm! Är du en noggrann person med tekniskt intresse som trivs med att arbeta i en dynamisk miljö? Letar du dessutom efter ett jobb där du får ta stort ansvar och möjlighet till utveckling? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund som är verksam inom läkemedelsindustrin. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden i Brunna.

Om jobbet som operatör

I rollen som operatör ansvarar du för att arbeta med övervakning och justering av produktionsmaskiner. Arbetet innebär också att kontrollera tillflöden av material i maskiner, du följer hela produktionsflödet från förberedelse till avslutad produkt. Du ansvarar för den dagliga driften på avdelningen, samt säkerställer att maskinerna når sin fulla kapacitet och minskar produktionsavbrott. I tjänsten dokumenterar du ständigt dina arbetsmoment och arbetar löpande med ständiga förbättringar.

Arbetstider: Arbetsplatsen är öppen dygnet runt och arbetet är därför förlagt i skift, 2-skift eller 5-skift. Därav behöver du vara flexibel och vara öppen för att arbeta olika arbetstider.

Placeringsort: Brunna, Stockholm

Är du rätt för operatörsrollen?

Arbetsuppgifterna kräver att du som person är noggrann, har tekniskt intresse och förmåga att samarbeta med andra inom teamet. Som operatör spelar du en central roll i produktionsprocessen och bidrar med att leverera högkvalitativa produkter till kunder, därför är det viktigt att du trivs i en ansvarstagande roll.



Vi på söker dig som har

* Gymnasiekompetens alternativt relevant arbetslivserfarenhet från industrin
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* God systemvara
* Möjlighet att jobba alla typer av skift

Det är meriterande om du har

* Utbildning inom GMP
* Erfarenhet inom produktion eller processindustri
* Truckkort (det kan förekomma truckkörning)

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Är du intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Sillanpää via e-post: emma.sillanpaa@manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar på mail.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Nordisktalande Customer Service Representative till kund

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 22
Vår kund i Solna söker nu till deras kundtjänstavdelning en ny stjärna som är flytande i minst två nordiska språk, gärna danska/svenska eller finska/svenska. Är du dessutom en erfaren systemanvändare och söker ett jobb där du får kombinera dina administrativa kunskaper samtidigt som du får skapa en positiv kundupplevelse? Då kan den här tjänsten passa dig. Sök redan idag!

Start: Så snart som möjligt
Uppdrag: Konsultuppdrag under cirka 6 månader

Det här är ett konsultuppdrag med start under mars och som varar drygt 6 månader. Du kommer att vara anställd av Manpower som konsult men arbeta på uppdrag hos vår kund i Solna. Tjänsten är på 100% med arbetstider under kontorstider och möjligheten till att ibland jobba hemifrån finns.

Dina arbetsuppgifter som Customer Service Representative:

* Orderhantering med ansvar för beställningar, uppföljning och koordinering
* Hantera bokningar, returer och fakturering
* Besvara inkommande kundärenden via telefon och mejl
* Uppföljning och rapportering av felaktigheter i leveranser, lager- och transportfel
* Leverera och upprätthålla goda kundrelationer med både interna och externa kontakter

Är du rätt person för jobbet?

För att lyckas i den här rollen behöver du vara flytande i minst två nordiska språk samt ha goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt. Kunskaper i något annat nordiskt språk är meriterande. Du har god system- och datorvana och har erfarenhet av orderhanteringssystem och Office-paketet. Som person har du en positiv inställning och brinner för att ge god service. Du är en lagspelare och har lätt för att skapa förtroende. I övrigt krävs det att du har fullständig gymnasieexamen.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på hanna.luokkamaki@manpower.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdraget innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan idag!

Ansök nu

Projektkoordinator till Parkando

Säljassistent
Läs mer Feb 23
Är du en driven och lösningsorienterad person som gillar att arbeta administrativt i en roll med många kontaktytor? Har du förmågan att ha många bollar i luften och samtidigt vara noggrann i varje detalj? Då kan detta vara tjänsten för dig. Ta chansen och sök dig till Parkando redan idag!

Parkando är ett modernt parkeringsföretag beläget mitt i Stockholm. Vi kan parkering och vill skapa en smidigare upplevelse för fastighetsägare som förvaltar en parkering. Vi är ett ambitiöst gäng och söker nu efter en ny kollega som vill axla rollen som projektkoordinator.



Om tjänsten

I rollen som projektkoordinator på Parkando har du en central roll i bolaget. Du arbetar med att stötta projektledare och kundansvariga med större och omfattande projekt i befintliga anläggningar. Du agerar koordinator och är med och driver projekten från start till mål. Rollen innefattar mycket administrativa arbetsuppgifter och är en tjänst med många kontaktytor, både externt och internt.

Exempel på arbetsuppgifter är:

* Registrera och hantera kunder i affärssystem
* Kontakt med kunder och leverantörer
* Beställa material till olika projekt
* Formulera och göra utskick till kunder
* Självständigt driva mindre projekt och delar av större projekt

Parkando sitter i fina lokaler centralt på Östermalm i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.



Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du är en skicklig koordinator som gillar att ha många arbetsuppgifter rullande samtidigt. Du är strukturerad, noggrann och duktig på att prioritera bland dina uppgifter. Vi tror att du trivs i ett högt tempo och går in med stort engagemang i dina arbetsuppgifter. Du brinner för att leverera service i världsklass till bolagets kunder och värdesätter kvaliteten i det du och dina kollegor levererar. Givetvis är du flexibel och prestigelös och inte rädd att hugga i där det behövs.

Vi vill att du har:

* Tidigare erfarenhet av administrativa och koordinerade arbetsuppgifter
* Erfarenhet från service och kundbemötande
* Mycket god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift
* Har god systemvana och arbetar utan hinder i Officepaketet (främst Excel)
* B-körkort



Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Parkando med Jefferson Wells (ManpowerGroup). Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakt ansvarig rekryteringskonsult, Maria Stenbäck, maria.stenback@jeffersonwells.se eller 072-208 08 92. Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Om oss

Parkando är ett modernt PropTech-företag baserat i Stockholm. Vår vision är att skapa världens bästa parkeringsupplevelse. Både för våra användare, men också genom att bidra med digitala och hållbara lösningar för våra kunder - fastighetsbolagen.

Hydda Group är en teknikkoncern bestående av innovativa PropTech-bolag med smarta lösningar för fastighetsbolag. Parkando är ett av dessa bolag. Tillsammans med Hydda Group bygger vi framtidens fastighetslösningar.

Ansök nu

Kundtjänst | Hr Björkmans Entrémattor | Norrort

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 20
Vi söker en kundtjänstmedarbetare till vår kund Hr Björkmans Entrémattor i Upplands Väsby. Här får du chansen att bli en del av ett expansivt företag där du får möjlighet att briljera med din administrativa skicklighet samtidigt som du blir en viktig länk mellan Hr Björkmans Entrémattor och deras kunder. Så om du är redo för en spännande utmaning och vill vara med och skapa bästa möjliga kundupplevelse, då är det dig vi letar efter! Ansök redan idag!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos vår kund. Uppdraget är tänkt att starta så snart som möjligt och arbetstiderna är 08.00-16.30 med 30 minuters lunch.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ha ansvar för att sköta administration och kundservice via mejl och telefon. Du kommer att arbeta självständigt och ha ansvar för att hantera och besvara kundärenden, ansvara för avtalshantering med bland annat registrering av avtal och avtalsförändringar, kontakt med befintliga kunder och ge service till chaufförerna och säljarna med avtalsinformation och övriga frågor. Dessutom kommer du att vara ansvarig för att hantera post och fakturor samt ha kontakt med leverantörer från andra länder.

Är du rätt person för jobbet?



Vi letar efter dig som har erfarenhet inom administrativt arbete och kundtjänst. Du är bekant med att arbeta med olika datorsystem och har god administrativ vana. Att ha en mängd kontaktytor är något du trivs med och du är bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska, både skriftligt och muntligt. Som person är du noggrann och har en naturlig förmåga att organisera, hålla ordning och samarbeta.

Ansökan och kontaktuppgifter

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Hanna Luokkamäki via e-post: hanna.luokkamaki@manpower.se.



Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Operation Manager

Civilingenjör, energi
Läs mer Feb 6
In this work, sustainability responsible innovation and an entrepreneurial mindset is key. We are now looking to build a diverse team of colleagues ready to make a difference and a sustainable impact, moving our joint mission forward.

About us
Established in 2024, Scania Depot Charging Solutions is a start up with the ambition to grow fast and accelerate towards our mission: "to drive the shift towards a sustainable transport system". As a fully owned subsidiary of Scania our goal is to be the number one partner to our existing and potential customers looking to accelerate their electrification journey through depot charging.

Job description
As an Operations Manager, you will play a vital role in ensuring the best possible uptime for the customer, with focus on charging solutions. In your day-to-day responsibilities, you will coordinate and ensure delivery of maintenance, firmware/software upgrades, troubleshooting and repairs along with commissioning activities across various locations within your region.y

You will work with setting up and integrate centrally agreed support processes for depot charging in your market. This includes collaborating with internal and external stakeholders, such as product management, procurement, sales and suppliers of charging equipment/ service providers.

Your responsibilities
Your role is to lead and develop the operational team, acting as the main contact for contractors and customers if problems arise. You analyze recurring challenges, provide feedback to product management, and optimize operational processes in local markets. Your focus encompasses the continuous development and refinement of operational service processes. This involves ensuring the seamless implementation of agreed-upon procedures and routines within local markets, fostering operational excellence. Your role includes monitoring and reporting on team performance while actively improving support tools like Q&A for enhanced efficiency.

We're looking for
* Experience as operations manager withinin the energy or e-Mobility industry
* Used to work in an international environment
* Fluent in English
* Willingness and possibility to travel including overnight stays
* Leadership experience
* Customer oriented - Excellent communication skills and ability to work independently, motivated and a proactive attitude
* University degree in electrical engineering is a plus

Our offer
Be part of a groundbreaking movement towards a greener future, collaborating with a diverse team passionate about sustainability and innovation. Enjoy opportunities for professional growth and advancement, along with a competitive compensation package and comprehensive benefits.

Apply now to make a tangible difference!

Information about the recruitment
We conduct ongoing selection processes, and background checks are performed on all individuals. Please note that the position may be filled before the final application deadline.

For more information about the recruitment process, contact Talent Acquisition Specialist, Daniel Hernqvist Daniel.hernqvist@manpowergroup.se

Ansök nu

Lagerarbetare med truckkort till Cepheid! | Heltid

Lagerarbetare
Läs mer Feb 19
Har du truckkort, ett stort intresse för lager och logistik samt trivs bra med variationsrika arbetsdagar? Är du redo att ta dina lagerfärdigheter till nya höjder? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi entusiastiska lagermedarbetare till Cepheid i Brunna för att bli en del av deras dynamiska team. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Cepheid. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbetar på plats hos Cepheid i Brunna. Du får en trygg anställning med goda förmåner hos oss!

Om jobbet som lagerarbetare

Cepheid är en ledande aktör inom läkemedelsindustrin. Med ett starkt varumärke och en passion för att förbättra människors liv erbjuder de spännande karriärmöjligheter. Ta steget in i en organisation som ständigt strävar efter att göra skillnad och forma framtidens hälsovård. Som lagermedarbetare kommer du att ha ansvar för truckkörning och hantering av varor. Du kommer att arbeta i ett dynamiskt team där ordning och noggrannhet är viktigt samtidigt som arbetet ska utföras effektivt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar lastning och lossning av varor, plockning och packning samt inventering. Med ditt truckkort i handen blir du en viktig länk i lagret. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och möjlighet till personlig utveckling!

Placeringsort: Brunna

Arbetstider: Vardagar, dagtid

Är du vår nya stjärna?

Till det här uppdraget söker vi dig som brinner för att arbeta inom lager och logistik. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av att köra truck, är snabb, noggrann samt har ett öga för detaljer. Vi ser även att du är en driven, positiv och kvalitetsmedveten person. Dessutom vågar du ta egna initiativ, kan arbeta självständigt men också bidra till att nå högt uppsatta mål tillsammans med ditt team.

Kvalifikationer

Vi på Manpower söker dig som har:

* Truckkort A1-A4 och B1-B4
* Erfarenhet av truckkörning
* Fullständiga gymnasiebetyg
* Behärskar svenska i tal och skrift

Vidare anses det även vara meriterande om du har körkort och tillgång till bil, goda kunskaper i engelska samt erfarenhet och intyg för att hantera ADR.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Välkommen med din ansökan idag!

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Sillanpää via e-post: emma.sillanpaa@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi har hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Projektledare till Parkando

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Feb 23
Är du en erfaren projektledare som trivs i en lösningsfokuserad och dynamisk miljö där du får driva flera projekt parallellt? Trivs du i en operativ roll med många olika kontaktytor och stort ansvar? Då kan vi ha rollen för dig. Läs mer om rollen som projektledare på Parkando.

Parkando är ett modernt parkeringsföretag beläget mitt i Stockholm. Vi kan parkering och vill skapa en smidigare upplevelse för fastighetsägare som förvaltar en parkering. Vi är ett ambitiöst gäng som nu vill utöka vårt team med en kollega i projektledarrollen.



Om tjänsten

I rollen som projektledare på Parkando får du en nyckelroll i bolagets resa framåt. Då rollen är ny så finns det stort utrymme att forma processer och arbetssätt. Du arbetar med att planera, driva och följa upp projekt i befintliga och nya fastigheter. Projekten är av varierande storlek och pågår parallellt.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

* Planera, strukturera och prioritera projekt
* Vara en operativ resurs i projekten
* Ha löpande kontakt med kunder i olika befattningar
* Säkerställa informationsspridning och överlämningar internt
* Ansvara för måluppfyllnad i respektive projekt

Parkando sitter i fina lokaler centralt på Östermalm i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.



Vem är du?

För att lyckas i rollen vet vi att du är en kommunikativ och affärsmässig person som har ett strukturerat arbetssätt. Du trivs i ett högt tempo och är duktig på att ha många bollar i luften. Givetvis vill du alltid ha nöjda kunder och går in med stort engagemang och lösningsfokus i allt du tar dig för. Du är initiativrik, ansvarstagande och trivs i en snabbrörlig och dynamisk miljö.

Vi vill att du har:

* Arbetat i en liknande roll tidigare och har drivit flera projekt parallellt
* Gärna har erfarenhet av att driva projekt i parkering- eller fastighetsbranschen
* Mycket god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift



Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Parkando med Jefferson Wells (ManpowerGroup). Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakt ansvarig rekryteringskonsult, Maria Stenbäck, maria.stenback@jeffersonwells.se eller 072-208 08 92. Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.#MON



Om oss

Parkando är ett modernt PropTech-företag baserat i Stockholm. Vår vision är att skapa världens bästa parkeringsupplevelse. Både för våra användare, men också genom att bidra med digitala och hållbara lösningar för våra kunder - fastighetsbolagen.

Hydda Group är en teknikkoncern bestående av innovativa PropTech-bolag med smarta lösningar för fastighetsbolag. Parkando är ett av dessa bolag. Tillsammans med Hydda Group bygger vi framtidens fastighetslösningar.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare | Manpower | Stockholm

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 29
Vill du vara en del av ett team som ger förstklassig service till kunder och samtidigt utvecklas i din karriär? Manpower söker nu flertalet kundtjänstmedarbetare för spännande konsultuppdrag hos vår kund i Stockholm. Bli en del av ett team som prioriterar kundnöjdhet, välkommen med din ansökan!

Ort: Stockholm
Uppdragsstart: April 2024
Uppdragslängd: 8 månader, med möjlighet till förlängning

Arbetsbeskrivning:

Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund inom Bank och Finans i Stockholm kommer du att vara den första kontakten för kunder via telefon och e-post. Du spelar en viktig roll i att göra vardagen enklare för kunderna och skapa en positiv upplevelse. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att skapa tillgänglighet, förtroende och kundnöjdhet. Fokus ligger på att lösa kundens ärende direkt i samtalet eller via e-post.

Arbetsuppgifter inkluderar:

* Ge förstklassig service och råd om företagets och produkter.
* Skapa tillgänglighet, förtroende och kundnöjdhet.
* Lösa kundens ärende direkt i samtalet eller via e-post.

Kravprofil:

Vi söker dig som är passionerad för att arbeta med kundfokus och har ett genuint intresse för service. Det är viktigt att du snabbt förstår kunden och att du har starka kommunikationsförmågor i tal och skrift.

Vi söker dig som har:

* Erfarenhet från kundtjänst.
* Mycket goda språkkunskaper svenska och professionell engelska.
* Pedagogiska färdigheter för att guida och stödja kunden.



Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hur du ansöker:

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi genomför urval löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administrativt driftsarbete inom slam- och avfallshantering

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Feb 13
Har du tidigare erfarenhet av praktiskt eller administrativt arbete inom slam- och avfallshantering? Har du dessutom ett sinne för ordning och reda? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower dig som ska stödja hanteringen av driftarbetet rörande slam och avfall till ett uppdrag inom offentlig sektor. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men spenderar dina arbetsdagar hos vår kund som är verksam inom offentlig sektor. Uppdraget är på heltid med start omgående och pågår inledningsvis 6 månader med god chans till förlängning. Möjlighet till distansarbete finns upp till 2 dagar per vecka.

Om jobbet
Avfallsenheten står inför utmaningar och utökade uppdrag vilket ger ett behov av att ta in stöd i driftarbete rörande slam och avfall. Avfallsenheten ansvarar för att utveckla och leda driften av all slam- och avfallshantering inom verksamheten. Servicecenter är en kundtjänstfunktion som besvarar frågor från medborgare och hanterar abonnemang. Avfallsenheten består av 5 medarbetare som leds av en avdelningschef.

Dina arbetsuppgifter

* Skapa en struktur för avtalsuppföljning, samt genomförande av avtalsuppföljning av slamentreprenör på fastlandet och slamentreprenör i skärgården.
* Framtagning av fakturaunderlag månadsvis för slamentreprenör på fastlandet och i skärgården.
* Vara behjälplig med att ta fram underlag till budget och budgetuppföljning rörande slamavtalen.
* Ha nära samarbete med personal på servicecenter i slamfrågor/beställningar
* Uppföljning av den dagliga driften rörande kommunenens entreprenad för insamling av slam och fettavfall.
* Hålla i avstämningsmöten med upphandlade slamentreprenörer.
* Hantering av arbetsmiljöärenden gällande både slam och i samverkan med mat-, rest och förpackningsavfall.
* Svara på remisser från bygg och miljöavdelningen gällande inkommande ansökningar om nya enskilda avlopp.
* Genomförande av framtagna planer för införande av mat-och förpackningsinsamling i skärgården.
* Arbeta med frågor kring mat- och förpackningsavfall hos verksamheter.

Är du rätt för rollen?
För att passa för det här uppdraget krävs det att du är strukturerad, nyfiken och noggrann. Du är lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta med andra.

Utöver detta krävs

* Minst 1 års erfarenhet inom de senaste 5 åren av att arbeta inom offentlig sektor, meriterande om det är från kommunal verksamhet.
* Minst 1 års erfarenhet inom de senaste 5 åren från arbete i slam- och/eller avfallshantering
* Kunskap om att anlägga avlopp och framkomlighet för slamfordon/slamfärja.
* Att du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att inom de senaste 3 åren arbeta i systemet EDP Future/VertiGIS.

Vad kan Manpower erbjuda dig?
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök tjänsten idag!
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Elin Ljungdahl via e-post: elin.ljungdahl@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Kort om uppdraget
Uppdragslängd: 6 månader, med god chans till förlängning
Placeringsort: Värmdö
Tillsättning: Omgående
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Vi söker Layoutare till Regeringskansliet!

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Feb 28
Att arbeta som Manpowers konsult hos Regeringskansliet är att bidra till samhällsutvecklingen.Regeringskansliets uppdrag är att vara ett stöd till regeringen. Här befinner du dig i händelsernas centrum där du, tillsammans med kunniga och samhällsintresserade kollegor, utför ett meningsfullt arbete. Varje dag.

Arbetet som Layoutare hos Regeringskansliet innebär att hantera stora mängder skriven text i Word.Du behöver ha tålamod,ett gott öga för skriven text och klara av att strukturerat och noggrant slutföra arbetsuppgiften.Detta är ett konsultuppdrag via Manpower som startar omgående och löper tom september 2024.Tjänsten är på heltid och vi tillsätter positionerna löpande, så skynda dig att ansöka om du känner att det här är jobbet för dig!

Arbetet går ut på att...

* ansvara för slutfasen av skrivprocessen.
* föra en dialog med utredningen, ansvara för att texter typograferas och kontrolleras i tid.
* samverka med andra layoutare i arbetsgruppen.
* delta i möten
* utbilda utredningsmedarbetare i SOU-mallen.





Kompetens/kunskaper

* Mycket goda kunskaper i Officepaketet och särskilt Word, som är vårt dagliga layoutprogram.
* Mycket goda kunskaper i svenskt skriftspråk.
* Formatera stora textmängder (500-1 000 sidor) under tidspress och mot deadline.
* Vana att jobba i färdiga Word-mallar och följa strikta checklistor och manualer.
* Typografiska regler, skrivregler och avstavningsregler.
* Hantera en trycksaksproduktion från start till mål.
* Hantera olika bildformat och bedöma upplösning.
* Formatera tabeller.
* Goda kunskaper i Adobe-sviten (Indesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat Pro DC).
* Ta fram en tillgänglighetsanpassad webb-pdf.

Särskild egenskap

Förmåga att arbeta självständigt med stor noggrannhet.



Vårt erbjudande

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Det här är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Manpower och utför ditt arbete hos Regerinskansliet.Uppdraget är på heltid och sträcker sig mellan april-september 2024.

Har du frågor går det bra att kontakta ansvarig konsultchef Karin Andersson via mejl karin.andersson@amanpower.se

Är du intresserad, ansök idag då vi tillsätter tjänsten löpande!

Ansök nu

Project Manager Sustainability

Miljöchef
Läs mer Feb 20
Our costumer is a global leader in sustainable manufacturing solutions, committed to reducing their carbon footprint and promoting environmental stewardship. As part of their dedication to sustainability, they are now seeking a driven and passionate consult to join their global sustainability team.

Start Date: April 1st, 2024

End Date: June 30th, 2025

Preferred location: Stockholm or Sandviken



Job Description: As a Sustainability Project Manager focusing on achieving Net Zero emissions, you will play a pivotal role in leading their efforts to reduce CO2 emissions and drive sustainable practices across their business area. You will lead the Net Zero sub-committee and collaborate with cross-functional teams to implement strategies aimed at achieving their sustainability goals. Your primary responsibilities will include developing and executing local SBTi roadmaps for Scope 1 and 2 emissions, optimizing product transportation, sourcing renewable energy, and fostering collaborative relationships with our suppliers to address upstream Scope 3 emissions. Additionally, you will closely collaborate with their procurement organization to establish sustainable ways of working.

Personal Requirements:

* Bachelor's degree in EHS (Environment, Health, and Safety) or Sustainability
* Proven track record of stakeholder management and networking
* Strong process orientation with a focus on delivering results.
* Experience with SBTi (Science-Based Targets initiative) is a plus.
* Fluent in English; proficiency in Swedish is advantageous.

Key Responsibilities:

* Lead the Net Zero sub-committee and drive cross-functional activities to reduce CO2 emissions.
* Develop and implement local SBTi roadmaps for Scope 1 and 2 emissions.
* Optimize product transportation and energy sourcing to minimize environmental impact.
* Collaborate with suppliers to address upstream Scope 3 emissions.
* Work closely with the procurement organization to establish sustainable ways of working.

Assignment Details:

* Travel required within the assignment, primarily between Sandviken and Stockholm sites.
* Minimum of 3 days per week at site.
* Remote work possible on designated days.

Advanced skills in English (Spoken and Written) are required as well as Skills in Swedish (Spoken and Written).



Application

To apply for the position, click the "Apply now" button. For other questions about the position, please contact Maria Fant, maria.fant@manpower.se or 08-4523377.

We work with ongoing selection and may fill the assignment as soon as we find the right person. Therefore, submit your application as soon as possible!



About Jefferson Wells

Jefferson Wells is a value-driven company with the consultants` career goals in focus. We have a long-term commitment in our consultants to create a balance between private life and work life. As a consultant at Jefferson Wells, you develop a specific career plan together with your consultant manager based on your wishes and your skills. Through us, you get the opportunity to work at large international groups and smaller companies in many different industries.

Ansök nu

Ledig tjänst inom kontorsservice och administration

Kontorsvaktmästare
Läs mer Feb 28
Vill du arbeta inom kontorsservice hos en av våra kunder på Värmdö? Gillar du att jobba i en varierad roll med service och administration? Detta är en tjänst som ska tillsättas omgående i början av mars så du behöver vara tillgänglig omgående. Sök tjänsten redan idag!

Kontorsservice- är en stödfunktion, där vi hjälper våra medarbetare att underlätta i sin vardag. Vi har många bollar i luften och ingen dag är den andra lik. Arbetet utförs måndag-torsdag kl.8:00-17:00, fredagar till 16:00. Ibland kan du behöva börja redan 7:20 p g a morgonmöten som ska fixas inför.

Arbetsbeskrivning
Rollen hos Kontorsservice är mycket skiftande och omfattar bland annat posthantering, passerkortshantering, fastighetsservice, bilpool och konferensservice. Här ingår även telefoni, inköp av bland annat kontorsmaterial och telefoner samt löpande tillsyn och underhåll av kontorsmaskiner. Du kommer även arbeta med godsmottagning, möbleringar, flyttar, vilket kan innebära tunga lyft. Utöver detta krävs tillgänglighet för olika behov av service som uppstår inom organisationen. Rollen kommer att förändras övertid då vi ständigt utvecklar oss och du har möjlighet att påverka hur.

Vi söker dig som har god kompetens inom service, har lägst gymnasiekompetens och som har några års erfarenhet av liknande arbete inom liknande verksamhet. Du ska vara stresstålig och kunna anpassa dig utifrån vad situationen kräver samt kunna prioritera när så behövs. Du ska ha viljan att lära nytt och att utvecklas och du ska vilja vara med och bidra till ett smartare Värmdö. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och vi lägger stor vikt vid sociala kompetenser och personlig lämplighet

Personliga egenskaper.
För att passa i tjänsten ska du vara serviceinriktadpraktiskt och praktiskt lagd. Du ska vara lösningsorienterad och ha ett utpräglat kvalitetstänkande och god känsla för ordning och reda. Arbetet förutsätter mycket god samarbetsförmåga då du kommer att ha många kontakter både internt och externt. Du är flexibel och har god förmåga att prioritera då du kommer att hantera en stor mängd varierande arbetsuppgifter. IT-kunskaper, körkort B samt erfarenhet av konferensservice är ett krav.

Tjänsten ska starta omgående nu i mars så sök tjänsten redan idag.

Vidare frågor, kontakta Konsultchef Jenny Dollman på nummer 08-452 33 31.

Ansök nu

Operatörer till känd kund i Brunna! | Heltid

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Jan 10
Söker du en spännande karriär inom produktion? Perfekt! Vi på Manpower söker nu operatörer med driv och engagemang som vill arbeta hos vår kund i Brunna i Stockholm! Är du en noggrann person med tekniskt intresse som trivs med att arbeta i en dynamisk miljö? Letar du dessutom efter ett jobb där du får ta stort ansvar och möjlighet till utveckling? Då kan detta vara en möjlgihet för dig! Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund som är verksam inom läkemedelsindustrin. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden i Brunna.

Om jobbet som operatör

I rollen som operatör ansvarar du för att arbeta med övervakning och justering av produktionsmaskiner. Det inenbär också att kontrollera tillflöden av material i maskiner, du följer hela produktionsflödet från förberedelse till avslutad produkt. Du ansvarar för den dagliga driften på avdelningen, samt säkerställer att maskinerna når sin fulla kapacitet och minskar produktionsavbrott. I tjänsten dokumenterar du ständigt dina arbetsmoment och arbetar löpande med ständiga förbättringar.

Placeringsort: Brunna, Stockholm

Arbetstider: Arbetsplatsen är öppen dygnet runt och arbetstiden är förlagd på skift, 2-skift eller 5-skift

Är du rätt för operatörsrollen?

Arbetsuppgifterna kräver att du som person är noggrann, har tekniskt intresse och förmåga att samarbeta med andra inom teamet. Som operatör spelar du en central roll i produktionsprocessen och bidrar med att leverera högkvalitativa produkter till kunder, därför är det viktigt att du trivs i en ansvarstagande roll.

Vi på söker dig som har

* Gymnasiekompetens alternativt relevant arbetslivserfarenhet från industrin
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* God systemvara
* Möjlighet att jobba alla typer av skift

Det är meriterande om du har

* Utbildning inom GMP
* Erfarenhet inom produktion eller processindustri
* Truckkort (det kan förekomma truckkörning)

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Är du intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Sillanpää via e-post: emma.sillanpaa@manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar på mail.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Operatörer till Polarium i Stockholm! | Heltid

Batteriarbetare/Ackumulatorarbetare
Läs mer Jan 2
Just nu söker vi på Manpower engagerade operatörer till Polarium i Stockholm! Vill du vara en del av ett växande bolag inom batterier är detta en chans för dig! Vi söker dig som vill få möjligheten att utvecklas i en dynamisk arbetsmiljö med bland annat montering och som vill vara en del av Polariums tillväxtresa inom energilagring. Låter detta spännande? Sök idag via oss på Manpower!

Det här uppdraget innebär att du blir anställd som konsult hos oss på Manpower, men arbetar på plats hos Polarium.

Om jobbet som operatör hos Polarium

Polarium är ett ledande företag av energilagring. Företaget arbetar med säkra, smarta och hållbara energilösningar som en nyckel för att stärka övergången till en verkligt hållbar energiframtid. För att trivas på arbetsplatsen är det viktigt att du som person värderar kvalité högt, att du är tekniskt lagd och att du mår som bäst i en flexibel arbetsmiljö. Har du arbetat inom tillverkande produktion innan är det ett plus i kanten!

Det är viktigt med nyfikenhet och viljan att lära sig!

Det förekommer arbetsuppgifter som

* Montering av batterier och kabinett
* Kvalitetssäkring
* Lagerarbete av gods till produktionen
* Köra maskiner

Vi söker dig som

* Har tidigare erfarenhet inom liknande arbete minst 1 år
* Kan kommunicera väl
* God teknisk kompetens
* Behärskar engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom batteriproduktion och är processorienterad!

Övrigt

Placeringsort: Stockholm, Solna
Arbetstider: Dagtid, vardagar. Kommer sedan bli 2-skift vardagar.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Sök direkt genom att klicka på "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Sillanpää via e-post: emma.sillanpaa@manpower.se. NOTERA att vi INTE tar emot jobbansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Lagerarbetare med truckkort till Hydroscand! | Extrajobb

Lagerarbetare
Läs mer Feb 2
Är du ute efter nästa jobbmöjlighet? Perfekt! Nu söker vi på Manpower engagerade lagerarbetare till Hydroscand i Stockholm som vill jobba extra! Vill du arbeta i en dynamisk arbetsmiljö inom en organisation? Då kan detta vara ditt nästa uppdrag! Vi ser gärna att du som söker drivs av att ha högt uppsatta mål och av att nå resultat tillsammans med ditt team. Vill du vara med på vår kunds resa? Varmt välkommen med din ansökan till oss på Manpower!



Det här uppdraget kommer innebära att du blir anställd som konsult hos oss på Manpower, men arbeta på plats hos Hydroscand i Stockholm. Detta är ett extrajobb, arbetstiderna är förlagda på vardagar dagtid främst och du ska kunna jobba minst två dagar i veckan.

Om jobbet som lagerarbetare:

Som lagerarbetare hos Hydroscand kommer du spela en viktig roll för arbetsplatsen. Du kommer att arbeta med plock och pack samt att placera rätt varor till rätt del av lagret. Det förekommer truckkörning och är därför meriterande om du gjort det på tidigare arbetsplatser. Det är ett fysiskt arbete och passar därför dig som trivs med det, samt att jobbet sker i högt tempo.

Arbetsbeskrivning:

* Plock och pack
* Truckkörning
* Upprätthållande av ordning och reda på lagret
* Samarbete med teamet för att säkerställa smidigt produktflöde

Placeringsort: Stockholm, Sköndal

Arbetstider: Vardagar, dagtid främst

Tillgänglighet: Minst 2 vardagar i veckan

Är du rätt för rollen som lagerarbetare?

Detta jobb passar dig som trivs med lagerjobb och tycker om när arbetet ska utföras effektivt med kvalité. Du funkar bra i grupp med andra människor och tycker om att arbeta fysiskt. Du behöver vara noggrann i sitt arbetssätt och uppmärksam på detaljer.

Vi söker dig som:

* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
* Kan jobba minst två dagar i veckan
* Har truckkort med behörigheterna A1-A4 & B1-B4
* Har tidigare arbetslivserfarenhet
* Behärskar svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

* Har erfarenhet av lagerjobb sedan tidigare
* Erfarenhet av truckkörning
* Har körkort och tillgång till bil

Erbjudande

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Sillanpää via mail: emma.sillanpaa@manpower.se

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Administratör inom avfallshantering | Manpower

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jan 31
Har du tidigare erfarenhet av administration inom slam- och avfallshantering? Har du dessutom ett sinne för ordning och reda? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower en administratör till ett uppdrag inom offentlig sektor. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men spenderar dina arbetsdagar hos vår kund som är verksam inom offentlig sektor. Uppdraget är på heltid med start omgående och pågår inledningsvis 6 månader med god chans till förlängning. Möjlighet till distansarbete finns upp till 2 dagar per vecka.

Om jobbet som administratör
Avfallsenheten står inför utmaningar och utökade uppdrag vilket ger ett behov av att ta in stöd i driftarbete rörande slam och avfall. Avfallsenheten ansvarar för att utveckla och leda driften av all slam- och avfallshantering inom verksamheten. Avfallsenheten består av 5 medarbetare som leds av en avdelningschef.

Dina arbetsuppgifter

* Skapa en struktur för avtalsuppföljning, samt genomförande av avtalsuppföljning av slamentreprenör på fastlandet och slamentreprenör i skärgården.
* Framtagning av fakturaunderlag månadsvis för slamentreprenör på fastlandet och i skärgården.
* Vara behjälplig med att ta fram underlag till budget och budgetuppföljning rörande slamavtalen.
* Ha nära samarbete med personal på servicecenter i slamfrågor/beställningar
* Uppföljning av den dagliga driften rörande kommunenens entreprenad för insamling av slam och fettavfall.
* Hålla i avstämningsmöten med upphandlade slamentreprenörer.
* Hantering av arbetsmiljöärenden gällande både slam och i samverkan med mat-, rest och förpackningsavfall.
* Svara på remisser från bygg och miljöavdelningen gällande inkommande ansökningar om nya enskilda avlopp.
* Genomförande av framtagna planer för införande av mat-och förpackningsinsamling i skärgården.
* Arbeta med frågor kring mat- och förpackningsavfall hos verksamheter.

Är du rätt för rollen?
För att passa för det här uppdraget krävs det att du är strukturerad, nyfiken och noggrann. Du är lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta med andra.

Utöver detta krävs

* Minst 1 års erfarenhet inom de senaste 5 åren av att arbeta inom offentlig sektor, meriterande om det är från kommunal verksamhet.
* Minst 1 års erfarenhet inom de senaste 5 åren om erfarenhet finns från arbete i slam- och/eller avfallshantering.
* Att du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att inom de senaste 3 åren arbeta i systemet EDP Future/VertiGIS.

Vad kan Manpower erbjuda dig?
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök tjänsten idag!
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Elin Ljungdahl via e-post: elin.ljungdahl@manpower.se.
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Kort om uppdraget
Uppdragslängd: 6 månader, med god chans till förlängning
Placeringsort: Värmdö
Tillsättning: Omgående
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Distributionselektriker Stockholm

Distributionselektriker
Läs mer Feb 13
Nu söker vi efter drivna Distributionselektriker för att bli en viktig del av vårt dynamiska team. Har du erfarenhet av linjemontag och elkrafts installationer? Då är du precis den vi söker! Ansök Nu och gör ditt nästa karriärsteg!

Dina uppgifter:

Du kommer att arbeta med underhåll av eldistributionsnäten vilket involverar: felavhjälpning, friledningsnät, jordkabelnät och nätstationer inom både låg- och högspänning. Arbetet sker utomhus och innebär både analys och praktiskt arbete för att säkerställa en trygg elleverans.

Dina kvalifikationer:

* Utbildad Distributionselektriker, Meriterande med erfarenhet av linjeinstallationer och arbetsvana av elkraftsnät.
* God kännedom om säkerhetsstandarder och föreskrifter.
* Förmåga att arbeta självständigt och i team.
* B-Körkort, Meriterande med BE.

Vi erbjuder:

* En dynamisk arbetsmiljö med utmanande projekt.
* Möjligheter till personlig och professionell utveckling.
* Attraktiv lön och förmåner.
* Ett engagerat och stöttande team.

Kollektivavtal? Ja! Via Svenska Elektriker Förbundet.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Josua Jakobsson via e-post: josua.jakobsson@manpower.se. Observera att vi endast accepterar ansökningar via vår webbplats. Ansök med din registrerade profil via ansökningslänken i annonsen. Vi genomför urval löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt person. Så tveka inte, skicka in din ansökan så snart som möjligt!



Vi är stolta att vara en del av Manpower Group och att förse våra kunder med högkvalificerad kompetens inom el, tele, data och larm. Vår mission är att hjälpa våra kunder att växa. Manpower El & Tele AB erbjuder snabba och flexibla bemanningslösningar genom vårt unika samarbete med Svenska Elektrikerförbundet. Vi sätter kvalitet i fokus och ser till att matcha rätt kompetens efter dina behov. Vi har ett brett nätverk av kompetenta kandidater och samarbetar med flera utbildningsinrättningar i Sverige. Våra konsulter får kontinuerlig fortbildning under sin anställning hos oss för att ytterligare bygga på sin kompetens. Gör ditt nästa kliv i karriären med Manpower El & Tele AB!

| elotele |

Ansök nu

Servicetekniker Stockholm

Installationselektriker
Läs mer Feb 12
Vi söker en engagerad och kvalificerad servicetekniker som vill bli en del av vårt dynamiska team. Vår kund är ett ledande företag inom förnyelsebar el och arbetar med cutting-edge teknik för att möta kundernas behov.

Kan du tänka dig att resa? Tjänsten innebär periodiska resor, med en varierande arbetsvardag av installationer som resandemontör och arbete på kontoret i Stockholm.

Flexibel som person: Vi värdesätter en flexibel inställning och förmågan att anpassa sig till olika arbetsuppgifter och projekt. Vårt arbete är mångfacetterat, och vi söker någon som trivs i en dynamisk miljö.

Gillar du ny teknik: Vi är passionerade för innovation och söker en individ som delar vår entusiasm för ny teknik. Du kommer att vara involverad i att installera, underhålla och supportera avancerade system.

Erfarenhet från solceller/växelriktare: Meriterande är erfarenhet inom området solceller och växelriktare.

Krav:

* ECY och minst 3års erfarenhet av att arbetat som Elektriker.
* B-körkort.



Vi erbjuder:

* Spännande och varierande arbetsuppgifter.
* Möjlighet att utvecklas och växa inom företaget.
* Konkurrenskraftig lön och förmåner.
* Möjlighet att arbeta i ett dynamiskt och erfaret team.



Ansök Nu och gör ditt nästa karriärsteg!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Josua Jakobsson via e-post: josua.jakobsson@manpower.se. Observera att vi endast accepterar ansökningar via vår webbplats. Ansök med din registrerade profil via ansökningslänken i annonsen. Vi genomför urval löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt person. Så tveka inte, skicka in din ansökan så snart som möjligt!



Vi är stolta att vara en del av Manpower Group och att förse våra kunder med högkvalificerad kompetens inom el, tele, data och larm. Vår mission är att hjälpa våra kunder att växa. Manpower El & Tele AB erbjuder snabba och flexibla bemanningslösningar genom vårt unika samarbete med Svenska Elektrikerförbundet. Vi sätter kvalitet i fokus och ser till att matcha rätt kompetens efter dina behov. Vi har ett brett nätverk av kompetenta kandidater och samarbetar med flera utbildningsinrättningar i Sverige. Våra konsulter får kontinuerlig fortbildning under sin anställning hos oss för att ytterligare bygga på sin kompetens. Gör ditt nästa kliv i karriären med Manpower El & Tele AB!

| elotele |

Ansök nu

Helpdesk | Sundbyberg | Manpower

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 9
Vi söker nu en engagerad och lösningsorienterad stjärna till Helpdesk-teamet hos vår kund i Sundbyberg! Har du erfarenhet av ärendehantering och kundtjänst, är du dessutom tillgänglig för start omgående? Då är det här definitivt rätt roll för dig! Sök tjänsten redan idag för att bli en del av vår kunds Helpdesk team!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos vår kund i Sundbyberg.

Uppdragslängd: 31 augusti 2024

Placeringsort: Stockholm

Tillsättning: Omgående

Vad ingår i jobbet?

Som en del av Helpdesk-teamet kommer ni att ansvara för ärendehanteringen i systemet SNAP. Frågorna inkommer direkt via SNAP, mejl eller telefon. Du kommer att ansvara för ärenden kring fastighetsrelaterade frågor, ta emot felanmälningar och vidarebefordra dessa till fastighetsägare och lokalvård, synpunkter på fastighet och service, vara behjälplig med att ta in offerter och göra inköp samt göra beställningar hos kundens leverantörer. Med din noggrannhet kommer du att ha överblick över ärendena och säkerställa att information når rätt person i organisationen. Arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-17.00.

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har erfarenhet av ärendehantering och kundtjänst. Att hantera flera ärenden samtidigt är en av dina styrkor och du gör det utan problem. Som person är du noggrann, kommunikativ och har förmågan att snabbt hitta lösningar, även i stressiga situationer. Du har god datorvana och kan kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av fakturering.

Sök tjänsten idag!

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Hanna Luokkamäki via e-post: hanna.luokkamaki@manpower.se.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Konferensansvarig till Jernkontoret i Stockholm city

Kontorsreceptionist
Läs mer Jan 23
Jernkontoret söker en driven och ansvarsfull konferensansvarig med passion för evenemangsplanering och kundservice. Bli en del av vårt dynamiska team i Stockholm city och skapa minnesvärda konferenser för vår kund. Ansök nu och ta nästa steg i din karriär!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan Manpower och Jernkontoret. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Jernkontoret.

Arbetsuppgifter

Som konferensansvarig kommer du att ansvara för att planera och genomföra olika typer av konferenser för vår kund. Dina arbetsuppgifter inkluderar att boka och förbereda möteslokaler, hantera logistik och tekniska arrangemang samt samordna deltagarregistrering och catering. Du kommer också att vara ansvarig för att kommunicera med externa leverantörer och interna intressenter för att säkerställa ett smidig genomförande av konferenser. Du har helhetsansvaret för konferensen och hanterar även kund- och leverantörsfakturor, statistik och uppföljning.

Den vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som konferensansvarig och kan visa upp en gedigen kunskap inom evenemangsplanering och logistik. Du är van vid att hantera budget, förhandla med leverantörer och koordinera olika delar av ett evenemang. Som person är du välorganiserad, detaljfokuserad, har goda kommunikationsfärdigheter och har en god förmåga att arbeta under högt tempo.

Om oss

Jernkontoret är den svenska järn- och stålindustrins branschorganisation. Vi tillvaratar stålindustrins intressen genom att verka för bästa möjliga förutsättningar för verksamheten i Sverige.

Hur du ansöker

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Elsa Erstrand via e-post: elsa.erstrand@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Uppdragslängd: tillsvidare

Placeringsort: Stockholm city

Tillsättning: omgående

Sysselsättningsgrad: heltid

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Telenor i Stockholm!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 15
Vi på Manpower söker idag kundtjänstmedarbetare till Telenor i Stockholm! Brinner du för kundservice och har tidigare erfarenhet från liknande arbete? Söker du idag en trevlig arbetsplats där du får goda utvecklingsmöjligheter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag till oss på Manpower och Telenor i Stockholm!

Start: v.11

Ort: Stockholm
Arbetstider: Skift dag/kväll/helg

Om rollen
I denna roll som kundtjänstmedarbetare hos Telenor kommer du arbeta med att hjälpa och assistera Telenors kunder via telefon/mail. Vanliga frågeställningar som dyker upp kan vara kring områdena fiber, bredband och övrig teknik. Försäljning och merförsäljning är också en del av rollen, där du kommer erbjuda och guida Telenors kunder i olika produkter och tjänster.

Du kommer att få en gedigen introduktion som vara ungefär 3-4 veckor för att få bästa möjliga förutsättningar att klara av arbetet.

Är det dig vi söker?
För att passa i denna roll söker vi dig som har tidigare erfarenhet av arbete från kundservice sedan tidigare. Som person är du driven, engagerad och målinriktad. Du har ett intresse för tekniska frågor och du är intresserad att arbeta med sälj och markförsäljningsfrågor i takt med arbetet som kundtjänstmedarbetare.

Kvalifikationer:

* Slutförd gymnasieutbildning
* Tidigare servicevana
* God datorvana och tekniskt intresse
* Flytande i svenska och engelska

Om Telenor
Hos oss på Telenor är våra kunder det viktigaste vi har - och vi har bestämt oss: vi vill ha Sveriges nöjdaste kunder! Nu satsar vi stort på vår kundupplevelse och kundservice och bygger bland annat upp en helt ny kundservice på vårt huvudkontor i Råsunda.

För oss kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Som en Telenor-medarbetare kommer du att vara en viktig pusselbit av en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen vi verkar.



Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.

Ansök nu

Jobba extra som Receptionist | Brunna

Kontorsreceptionist
Läs mer Jan 17
För vår kund i Brunna söker vi nu flera engagerade receptionister som vill jobba extra vid behov. Ansök nu och ta steget mot en givande karriär inom reception och kundservice. Observera att man enligt kollektivavtal måste ha annan huvudsaklig sysselsättning (minst 50%, såsom studier, deltidsarbete eller pension) för att kunna inneha en timanställning hos Manpower Student.

Information om uppdraget

Placeringsort: Brunna

Typ av anställning: Extra vid behov

Tillsättning: Så snart som möjligt

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos vår kund i Brunna.

Dina arbetsuppgifter

Som receptionist hos vår kund ansvarar du för att välkomna besökare, hantera telefonsamtal, och administrera post och paket. Du kommer också hålla ordning i kök och allmänna utrymmen. Du har en viktig roll i att ge ett professionellt och vänligt bemötande till våra besökare och säkerställa smidiga kommunikationsflöden.

Om dig

Som konsult på Manpower Student omfattas du av kollektivavtal och där lön, semesterersättning och försäkringar ingår i anställningen.

Som receptionist hos vår kund behöver du erfarenhet av kundservice, god kommunikationsförmåga och förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt. Du bör vara organiserad, noggrann och ha en positiv attityd. En gymnasieutbildning är ett krav och tidigare erfarenhet av receptionistarbete är meriterande. Du behöver också kunna kommunicera på både svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser det som en fördel om du har körkort och tillgång till bil. Gratis parkering finns i anslutning till kunden.

Om kunden

Vi söker ambitiösa och engagerade individer till ett ledande detaljhandelsföretag som erbjuder en dynamisk arbetsmiljö och utmärkta karriärmöjligheter. Varje dag får du möjlighet att vara en del av ett team som strävar efter att erbjuda en enastående kundupplevelse. Ta steget in i en spännande bransch och bli en del av vårt framgångsrika team!

Hur du ansöker

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Alexandra Eriksson via e-post: alexandra.eriksson@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Lagerarbetare med truckkort till Hydroscand! | Extrajobb

Lagerarbetare
Läs mer Jan 17
Är du ute efter nästa jobbmöjlighet? Perfekt! Nu söker vi på Manpower engagerade lagerarbetare till Hydroscand i Stockholm som vill jobba extra! Vill du arbeta i en dynamisk arbetsmiljö inom en organisation? Då kan detta vara ditt nästa uppdrag! Vi ser gärna att du som söker drivs av att ha högt uppsatta mål och av att nå resultat tillsammans med ditt team. Vill du vara med på vår kunds resa? Varmt välkommen med din ansökan till oss på Manpower!



Det här uppdraget kommer innebära att du blir anställd som konsult hos oss på Manpower, men arbeta på plats hos Hydroscand i Stockholm. Detta är ett extrajobb, arbetstiderna är förlagda på vardagar dagtid främst och du ska kunna jobba minst två dagar i veckan.

Om jobbet som lagerarbetare:

Som lagerarbetare hos Hydroscand kommer du spela en viktig roll för arbetsplatsen. Du kommer att arbeta med plock och pack samt att placera rätt varor till rätt del av lagret. Det förekommer truckkörning och är därför meriterande om du gjort det på tidigare arbetsplatser. Det är ett fysiskt arbete och passar därför dig som trivs med det, samt att jobbet sker i högt tempo.

Arbetsbeskrivning:

* Plock och pack
* Truckkörning
* Upprätthållande av ordning och reda på lagret
* Samarbete med teamet för att säkerställa smidigt produktflöde

Placeringsort: Stockholm, Sköndal

Arbetstider: Vardagar, dagtid främst

Tillgänglighet: Minst 2 dagar i veckan

Är du rätt för rollen som lagerarbetare?

Detta jobb passar dig som trivs med lagerjobb och tycker om när arbetet ska utföras effektivt med kvalité. Du funkar bra i grupp med andra människor och tycker om att arbeta fysiskt. Du behöver vara noggrann i sitt arbetssätt och uppmärksam på detaljer.

Vi söker dig som:

* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
* Kan jobba minst två dagar i veckan
* Har truckkort med behörigheterna A1-A4 & B1-B4
* Har tidigare arbetslivserfarenhet
* Behärskar svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

* Har erfarenhet av lagerjobb sedan tidigare
* Erfarenhet av truckkörning
* Har körkort och tillgång till bil

Erbjudande

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Sillanpää via mail: emma.sillanpaa@manpower.se

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Kundtjänst | Hr Björkmans Entrémattor | Norrort

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 2
Vi söker en kundtjänstmedarbetare till vår kund Hr Björkmans Entrémattor i Upplands Väsby. Här får du chansen att bli en del av ett expansivt företag där du får möjlighet att briljera med din administrativa skicklighet samtidigt som du blir en viktig länk mellan Hr Björkmans Entrémattor och deras kunder. Så om du är redo för en spännande utmaning och vill vara med och skapa bästa möjliga kundupplevelse, då är det dig vi letar efter! Ansök redan idag!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos vår kund. Uppdraget är tänkt att starta så snart som möjligt och arbetstiderna är 08.00-16.30 med 30 minuters lunch.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ha ansvar för att sköta administration och kundservice via mejl och telefon. Du kommer att arbeta självständigt och ha ansvar för att hantera och besvara kundärenden, ansvara för avtalshantering med bland annat registrering av avtal och avtalsförändringar, kontakt med befintliga kunder och ge service till chaufförerna och säljarna med avtalsinformation och övriga frågor. Dessutom kommer du att vara ansvarig för att hantera post och fakturor samt ha kontakt med leverantörer från andra länder.

Är du rätt person för jobbet?



Vi letar efter dig som har erfarenhet inom administrativt arbete och kundtjänst. Du är bekant med att arbeta med olika datorsystem och har god administrativ vana. Att ha en mängd kontaktytor är något du trivs med och du är bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska, både skriftligt och muntligt. Som person är du noggrann och har en naturlig förmåga att organisera, hålla ordning och samarbeta.

Ansökan och kontaktuppgifter

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Hanna Luokkamäki via e-post: hanna.luokkamaki@manpower.se.



Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Lagerarbetare med truckkort till Cepheid i Brunna!

Truckförare
Läs mer Jan 17
Har du truckkort, ett stort intresse för lager och logistik samt trivs bra med variationsrika arbetsdagar? Är du redo att ta dina lagerfärdigheter till nya höjder? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi entusiastiska lagermedarbetare till Cepheid i Brunna för att bli en del av deras dynamiska team. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan via oss på Manpower idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Cepheid. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbetar på plats hos Cepheid i Brunna. Du får en trygg anställning med goda förmåner hos oss!



Om jobbet som lagerarbetare

Cepheid är en ledande aktör inom läkemedelsindustrin. Med ett starkt varumärke och en passion för att förbättra människors liv erbjuder de spännande karriärmöjligheter. Ta steget in i en organisation som ständigt strävar efter att göra skillnad och forma framtidens hälsovård. Som lagermedarbetare kommer du att ha ansvar för truckkörning och hantering av varor. Du kommer att arbeta i ett dynamiskt team där ordning och noggrannhet är viktigt samtidigt som arbetet ska utföras effektivt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar lastning och lossning av varor, plockning och packning samt inventering. Med ditt truckkort i handen blir du en viktig länk i lagret. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och möjlighet till personlig utveckling!

Placeringsort: Brunna, Stockholm

Arbetstider: Dag- och kvällstid, vardagar

Är du vår nya stjärna?

Till det här uppdraget söker vi dig som brinner för att arbeta inom lager och logistik. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av att köra truck, är snabb, noggrann samt har ett öga för detaljer. Vi ser även att du är en driven, positiv och kvalitetsmedveten person. Dessutom vågar du ta egna initiativ, kan arbeta självständigt men också bidra till att nå högt uppsatta mål tillsammans med ditt team.

Kvalifikationer

Vi på Manpower söker dig som har:

* Truckkort A1-A4 och B1-B4
* Erfarenhet av truckkörning
* Fullständiga gymnasiebetyg
* Behärskar svenska i tal och skrift

Vidare anses det även vara meriterande om du har körkort och tillgång till bil, goda kunskaper i engelska samt erfarenhet och intyg för att hantera ADR.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Välkommen med din ansökan idag!

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Sillanpää via e-post: emma.sillanpaa@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi har hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Butikssäljare till Circle K i Södertälje! | Extrajobb

Bensinstationsbiträde/Servicebiträde
Läs mer Jan 15
Vi på Manpower söker just nu butikssäljare till Circle K i Södertälje med omnejd i Stockholm. Är du på jakt efter ett extrajobb som alltid bjuder på nya utmaningar och varierande arbetsdagar? I rollen ingår ansvar för kundbemötande och säljaktiviteter. Vill du vara med på Circle Ks resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Circle K. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Circle K.



Vad innebär tjänsten som butikssäljare?

I rollen som butikssäljare ansvarar du för bidra till positiva kundupplevelser. Främst kommer ditt ansvar innebära kassahantering och kundbemötande. Därtill utför du en rad andra arbetsuppgifter som gör att ingen dag blir den andra lik. Något som är extra roligt med det här jobbet är att det är väldigt socialt, eftersom du möter mycket människor under dina arbetsdagar. För att trivas i rollen bör du drivas av att kommunicera med och vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt.

Arbetstider: dag-, kväll- och nattskift förekommer. Du behöver vara flexibel och kunna variera!

Tillgänglighet: 2-3 arbetspass per vecka

Stationerna vi bemannar är indelade i kluster, där du kommer bemanna flera olika servicestationer inom det geografiska området. De stationer som ingår för detta uppdrag är:

* Tumba
* Södertälje Verkstadsvägen
* Södertälje Grödingevägen

Var uppmärksam på att du utöver också behöver vara öppen för att arbeta på andra servicestationer med onnejd.

Anställningen kommer att inledas med en introduktionsutbildning som kommer genomföras omgående. Första delen kommer genomföras på en och samma station på olika arbetstider. Därefter kommer du även att få vidare upplärning på andra stationer inom ditt kluster. Tjänsterna tillsätts löpande och starterna sker parallellt.

Är det dig vi söker?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar stort ansvar och egna initiativ i ditt arbete och att du sätter kundens önskemål först. Det är också viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt.

* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
* Har B-körkort
* Behärskar svenska i både tal och skrift
* Har god förståelse för engelska i både tal och skrift
* Kan jobba minst 2 pass i veckan
* Har fyllt 18 år

Det är meriterande om du har

* Tillgång till egen bil
* Utbildning inom detaljhandeln, service, försäljning eller liknande
* Goda kunskaper i Officepaketet och webbaserade system
* Erfarenhet av detaljhandel-, snabbmats-, säljbranschen eller liknande

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Sillanpää, emma.sillanpaa@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Office Coordinator | City | Manpower

Kontorsreceptionist
Läs mer Jan 25
Är du en handlingskraftig och självgående person som har erfarenhet att leverera kontorsservice i världsklass? Vår kund i City söker en Office Coordinator som kan trolla med administration, organisera med lätthet och sprida glädje på kontoret. Sök nu och bli den strålande stjärnan som håller allt på rätt kurs!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos vår kund i centrala Stockholm.

Uppdragslängd: 1 år med chans till förlängning

Placeringsort: Stockholm

Tillsättning: Senast 1 mars 2024

Vad ingår i jobbet?

Som Office Coordinator kommer du att vara själva hjärtat i vår kunds kontorsmiljö. Du har övergripande ansvar för kontorsservicen hos kunden och är första kontaktperson både för interna medarbetare och externa leverantörer och besökare. Nedan ser du uppgifter som ingår i tjänsten men du ska även vara beredd på att det kan dyka upp andra uppgifter som du ska hjälpa till med vid behov. Arbetstiderna för uppdraget är 08.00-17.00, måndag-fredag.

* Se till konferensrummen och övriga kontorsytor för att säkerställa att allt kontorsmaterial är påfyllt och fungerade
* Hantera kontorsbeställningar och inventera kontorsmaterial
* Agera kontaktperson för leverantörer av bland annat städ, kaffe, växter och säkerställa standarden på tjänsterna
* Planera aktiviteter på kontoret så som gemensamma frukostar, lunch, after works
* Vara behjälplig med personliga skåp till personalen
* Ta emot besökare och hänvisa runt på kontoret
* Post- och pakethantering
* Se till att köket är rent, eventuellt tömma och fylla på diskmaskin vid behov
* Ta emot felanmälningar och kontakta fastighetsskötare vid behov
* Hantera passerkort och behörigheter
* Hålla månadsmöten med fastighetsledningen och Country Manager för Sverige gällande säkerhet, hälsa, teknik och andra arbetsplatsrelaterade åtaganden

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll. Du har god administrativ vana och kan jonglera olika uppgifter samtidigt som du håller koll på detaljer och säkerställer att allt blir gjort på ett effektivt sätt. Du är självgående och tar egna initiativ för att få saker gjorda. Att vara social och ha många kontaktytor är något som du trivs med, och du kommunicerar obehindrat i både tal och skrift på både svenska och engelska.

Sök tjänsten idag!

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Hanna Luokkamäki via e-post: hanna.luokkamaki@manpower.se.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Projektadministratör | Myndighet | Manpower

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jan 4
Har du minst ett års erfarenhet av projektadministration och är på jakt efter nästa utmaning? Då är det dig vi söker till ett uppdrag som projektadministratör till en statlig myndighet. Varmt välkommen med din ansökan!

Det här uppdraget är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund som är en statlig myndighet. Detta innebär att du blir anställd av oss på Manpower men arbetar hos myndigheten. Uppdraget startar den 5 februari eller snarast därefter enligt överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå under två år med en flexibel sysselsättningsgrad mellan 75-100%.

Arbetet som projektadministratör
I uppdraget kommer du att ingå i en arbetsgrupp på ca 15-20 personer internt hos myndigheten där medarbetarna har sina arbetsplatser på olika orter samt del av tiden arbetar hemifrån. Arbetet sker till stor del på distans men vissa arbetsmöten hålls på kontoret i Stockholm alternativt kan resor till andra orter förekomma i låg utsträckning.

Mer specifikt innebär dina arbetsuppgifter:

* Hantering av projektets funktionsbrevlåda i MS Outlook, främst avseende inkomna mejl och möten i projektkalendern.
* Diarieföring av inkomna och upprättade handlingar i myndighetens diariesystem Platina.
* Stöd till projektmedarbetarna vid utgående mejl/brev/m.m. avseende utformning och diarieföring.
* Medverka vid sammanställning och distribution av myndighetens granskningskommentarer till leverantörerna.
* Vara projektets kontaktperson mot leverantörerna avseende dokumentleveranser.
* Delta (oftast via Skype eller Teams) vid veckovisa respektive månatliga uppföljningsmöten med leverantörerna.
* Administrativt arbete på projektwebbplatsen i myndighetens SharePoint-miljö:
- Uppladdning av inkomna dokument inkl. tillhörande metadata.
- Skapa uppgifter för styrning och uppföljning av projektmedarbetarnas arbete.
- Registervård av kontaktlistan och kalendern.
- Allmän registervård i syfte att ha struktur, samt ordning och reda.

Är du rätt person för jobbet?
Vi söker dig som är samarbetsinriktad, kommunikativ och prestigelös. Du tycker om struktur och ordning, har förmågan att sätta dig in i nya frågor snabbt och ta till dig och självständigt arbeta i nya systemstöd.

I övrigt krävs

* Gymnasium eller likvärdig utbildning.
* Goda kunskaper i MS Office (Outlook, Word, Excel och PowerPoint).
* Goda kunskaper i dokumenthantering på en digital plattform, t.ex. MS SharePoint.
* Minst ett (1) års erfarenhet från liknande arbete, i arbetslivet eller annan verksamhet.
* God förmåga att kommunicera obehindrat på svenska med andra personer och myndigheter/företag, såväl i tal som skrift.
* God förmåga att i skrift använda ett vårdat, enkelt och begripligt språk.
* Kunna läsa och förstå engelska.
* Kunna hantera stora mängder dokument, och skapa ordning och reda/struktur från tillhörande metadata.

Det är meriterande om du har

* Erfarenhet från försvarsområdet.
* Erfarenhet från offentlig verksamhet med krav på diarieföring.
* Erfarenhet från dokumenthantering på webbplats i MS SharePoint.

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Sök tjänsten idag!
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Robin Westin via e-post: robin.westin@manpower.se. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Butikssäljare till Circle K i norra Stockholm! | Heltid

Bensinstationsbiträde/Servicebiträde
Läs mer Jan 3
Vi på Manpower söker just nu fler butikssäljare till Circle K i Stockholm på norra sidan. Är du på jakt efter ett jobb som alltid bjuder på nya utmaningar och varierande arbetsdagar? I rollen ingår ansvar för kundbemötande och säljaktiviteter. Vill du vara med på Circle Ks resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!



Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Circle K. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Circle K i Stockholm.

Butikssäljarrollen innebär

I rollen som butikssäljare ansvarar du för bidra till positiva kundupplevelser. Du ser även till att hyllorna är välfyllda och att det är rent och snyggt i butiken. Främst kommer ditt ansvar innebära kassahantering och kundbemötande. Därtill utför du en rad andra arbetsuppgifter som gör att ingen dag blir den andra lik. Något som är extra roligt med det här jobbet är att det är väldigt socialt, då du får möta mycket människor under dina arbetsdagar. För att trivas i rollen bör du drivas av att kommunicera med och vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt.

Vår kund har öppet dygnet runt vilket innebär att arbetstiderna kan variera. Arbetstiderna som gäller för detta uppdrag är dagar, kvällar, nätter och helger, måndag till söndag. För att vara aktuell för uppdraget ska du vara öppen för alla arbetstider.

Du kommer bemanna flera olika servicestationer inom det geografiska området. De stationer som ingår för detta uppdrag är:

* Knivsta, Märsta, Upplands Väsby

* Roslagstull, Solna Järva Krog, Solna Råsunda

* Kista Akhalla, Sollentuna Häggvik, Sunbyberg Rissne

* Bromma Alvik, Bromma Råcksta, Ekerö Träkvista, Hässelby

* Danderyd, Frescati, Lidingö

* Täby Arninge, Täby Galopp, Täby Kyrkby, Åkersberga

För att bli aktuell för tjänsten behöver du också vara öppen för att arbeta på alla ovanstående servicestationer.

Anställningen kommer att inledas med en introduktionsutbildning. Första delen kommer genomföras på en och samma station på olika arbetstider. Därefter kommer du även att få vidare upplärning på andra stationer inom området. Tjänsterna tillsätts löpande och starterna sker parallellt.

Är det dig vi söker?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar stort ansvar och egna initiativ i ditt arbete och att du sätter kundens önskemål och först. Det är också viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt.

Vi söker dig som

* Har manuellt B-körkort och tillgång till bil
* Behärskar svenska i både tal och skrift
* Har god förståelse för engelska i både tal och skrift
* Har fyllt 18 år

Det är meriterande om du har

* Utbildning inom detaljhandeln, service, försäljning eller liknande
* Goda kunskaper i Officepaketet och webbaserade system
* Erfarenhet av detaljhandel-, snabbmats-, säljbranschen eller liknande

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök tjänsten idag!

Sök genom att klicka på "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Sillanpää, emma.sillanpaa@manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Är du student och vill arbeta extra som projektledare?

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Jan 18
Vi söker en engagerad och driven student för ett betydelsefullt GDPR-projekt. Projektmålet är att revidera och uppdatera informationen i systemet OneTrust. Vi söker en person med stark drivkraft och förmågan att ta projektet från start till mål.

Observera att man enligt kollektivavtal måste ha annan huvudsaklig sysselsättning (såsom studier) för att kunna inneha en timanställning hos Manpower Student.

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos vår kund.

Placeringsort: Stockholm

Typ av anställning: 1 - 2 dagar/vecka ca 4-5 månader eller till projektet är klart. Tider och dagar enligt ök. Efter projektets slut finns möjlighet till extrajobb med HR-administration några gånger i månaden.

Tillsättning: omgående



Arbetsuppgifter:

* Se över och uppdatera befintlig information i systemet OneTrust
* Skapa struktur i OneTrust som går hand i hand med företagets processer
* Gallra bland dokument och data som innehåller personuppgifter
* Se över interna processer för GDPR och genomföra förändringar där så krävs
* Skapa guidelines för hur vi upprätthåller interna processer
* Utbilda chefer och medarbetare i hur vi arbetar med GDRP



För att lyckas i roller tror vi du har följande:

Vi söker dig som studerar HR/Ekonomi eller Juridik på universitetsnivå med några terminer kvar av studierna. Vi värdesätter en personlighet med stark drivkraft att leda och slutföra projekt. Erfarenhet av att leda eller ta ansvar för projekt inom föreningar är meriterande.

Det är fördelaktigt om du långsiktigt är intresserad av att fortsätta arbeta hos oss parallellt med studierna och med administrativa uppgifter.

Kraven i korthet:

* Pågående studier inom HR/Ekonomi/Juridik på universitetsnivå
* Stark drivkraft och initiativförmåga
* Snabblärd och förmåga att äga och driva projektet
* Problemlösningsförmåga och öga för detaljer
* Ledarerfarenhet inom projekt eller föreningar (meriterande)

Vi erbjuder:

* Möjlighet att vara en central del av ett strategiskt GDPR-projekt
* Utvecklingsmöjligheter och erfarenhet inom dataskydd och projektledning
* Flexibel arbetsmiljö och möjlighet att påverka interna processer

Ansök nu

Vi söker receptionister | Stockholm | Manpower

Kontorsreceptionist
Läs mer Jan 3
Drivs du av att ge service i världsklass och av att ha frihet under ansvar? Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom innehåller mycket problemlösning? Just nu söker vi på Manpower kandidater till uppdrag inom reception till våra kunder i Stockholm. Vill du vara med på vår samt vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och våra kunder. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Om jobbet som receptionist

Som receptionist kommer du att vara ansvarig för att skapa en välkomnande och professionell miljö för besökare och personal. Du kommer att hantera telefonsamtal, ta emot gäster, administrera post och paket samt hjälpa till med allmänna kontorsuppgifter. Med din positiva attityd och proaktiva inställning kommer du att vara en viktig del av teamet och bidra till en smidig arbetsdag för alla.

Är du vår nya receptionist?

Vi jobbar just nu med olika roller och söker både dig med tidigare erfarenhet från reception och dig är ny i rollen men som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en servicefunktion. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du vågar ta egna initiativ. Vidare är det viktigt att du sätter kundens bästa i första hand och att du arbetar målinriktat för att nå resultat. Därutöver har du en god förmåga att se detaljer. Sist men inte minst håller du ordning och reda omkring dig.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Alexandra Eriksson via e-post: alexandra.eriksson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdragen så fort vi hittat rätt personer. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Placeringsorter: Kista, Bromma, Solna, Liljeholmen och City

Tillsättning: Olika beroende på uppdrag

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu