Hitta lediga jobb i Stockholm

Kundservice till nordiska Power/Mediamarkt hemelektronik

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi på uppdrag av POWER ännu en driven serviceälskande person till deras kundservice på Kungsholmen i Stockholm. Att du har ett stort intresse för hemelektronik tror vi är en bra början för att vara med på en spännande tillväxtresa nu när Power under året tar över Mediamarkts 29 varuhus, medarbetare, kontorslokaler och distributionssystem i Sverige! Vi önskar att du kan börja så snart som möjligt under juni månad. Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!

I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med att ta hand om första kontakten med våra kunder. Då vi är ett litet team där alla hjälps åt kommer du även hantera kundsamtal via telefon, chatt och mail från våra kunder vars frågor rör sig om alltifrån leveransbesked, ärendehantering, produkt- och servicefrågor till försäljningsaktiviteter. Det dagliga arbetet utförs till stor del i våra system SAP, Umbraco, Puzzel och Zendesk så om du har erfarenhet från dessa är det bara en fördel.

I och med att det just nu är ett mindre bolag i tillväxt tror vi på att ge våra medarbetare en bred roll med flera olika ansvarsområden, vi tror att det både är stimulerande och kul för dig som anställd att växa och arbeta mer flera olika områden och kunna supporta med det som behövs för både företaget och våra kunder.

Du är junior, ung, driven och brinner för chansen att vara med på en resa i ett tillväxtbolag. Vi söker dig som älskar att ge allt för kunder och har en stark vilja att ge service av världsklass. Du behöver också ha stor datorvana och vara flink i fingrarna. Har du ett intresse och fallenhet för teknik, då speciellt hemelektronik, är det helt klart en fördel. Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad där du utmanas av att få och ta eget ansvar så du kan vara med och påverka ditt arbete.

I och med att en stor del av tjänsten innebär inkommande kundkontakt och ärendehantering önskar vi dig som är prestigelös kring arbetsuppgifter och har lätt att lära dig nya saker, sätta dig in i rutiner och system och förstå både kunder och finna lösningar till deras önskemål på ett snabbt och enkelt sätt. Du utmanas förmodligen när du ställs inför nya system eller nya uppgifter och utmaningar är något som får dig att trivas på jobbet. Då arbetet stundtals kan präglas av många parallella uppgifter så är det en fördel om du är stabil, lugn och trygg och har en bra struktur och förmåga att prioritera.

Vi vill ge dig

En bra chans att delta i en bolagsresa där bolaget ska gå från en litet snabbväxande bolag till en stor aktör på svenska marknaden. Power Sverige går från renodlad e-handlare till omnikanal i samband med övertagandet av Mediamarkts varuhus.

Stor möjlighet att lära dig om e-handel och försäljning i ett stort internationellt bolag

Varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet att påverka lösningar och utveckla system och metodik så att vi höjer kundupplevelsen ytterligare.

Nya fina kontorslokaler centralt i Stockholm på Kungsholmen.

Stora möjligheter att växa och göra framtida karriär internt inom Norden eller Sverige

Konkurrenskraftig ersättning

Om bolaget

Nordiskt bolag inom hemelektronikbranschen. Bolaget har för närvarande över 300 varuhus och 3000 medarbetare i Norden. Med hjälp av innovativa e-handelslösningar, framträdande omnikanalshandel och ett starkt kunderbjudande med riktigt låga priser har bolaget lyckats växa kraftigt i Norden. POWER är idag en av de största och mest lönsamma elektronikkedjorna i Norden. Nu kommer de 29 svenska Mediamarkt-varuhusen också att bli en del av varumärket POWER. Medarbetare, varuhus, kontorslokaler och distributionssystem omfattas av förvärvet som förväntas vara slutfört under sommaren 2023.

Rekryteringen sköts av Cronwik som funnits sedan 2014 och är specialiserade på kundservice och där alla anställda har lång erfarenhet av rekrytering och ledning av kundservice. För mer info om cronwik läs mer på cronwik.se . Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd av power.

kundtjänst kundservice customer sucsess customer service kunder elektronik

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska/Sjuksköterska till Bröstkirurgisk mottagning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 8
Nytt
Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm.

Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och gott samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Bröstcentrum på Södersjukhuset är ett av tre bröstcentra i Stockholm och har landets största bröstkirurgiska verksamhet. På Bröstkirurgiska mottagningen på Vo Kirurgi  är vi ett team av kontaktsjuksköterskor, undersköterska, läkare och medicinska sekreterare som tar hand om patienter med bröstsjukdomar och med malignt melanom. På enheten bedrivs även patientnära forskning. Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier, och sätter stort värde på kontinuitet i vårdkontakterna. För oss är det viktigt att arbeta tillsammans och att trivas på jobbet. 

Vi söker nu ny kollega till vårt team. 

Om jobbet
Som kontaktsjuksköterska säkerställer du patientens delaktighet och inflytande i sin vård. Du informerar och förbereder patienten inför kommande steg i utredning och /eller behandling. Kontaktsjuksköterskan upprättar vårdplaner och deltar vid multidisciplinära vårdkonferenser. Du medverkar vid läkarmottagning och har egen återbesöksmottagning. En viktig arbetsuppgift är att ge råd och stöd till patienten och deras närstående. Administrativa arbetsuppgifter och telefon-rådgivning ingår också. Det ingår även en viss del sårvård och vi har även mindre mottagningsoperationer. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet. Det är meriterande om du har kontaktsjuksköterskeutbildning eller erfarenhet av cancervård eller bröstkirurgi. Du är ansvarstagande, stabil och har förmågan att fatta egna beslut. Du har en personlig mognad.  Du har god samarbetsförmåga och arbetar strukturerat. Du är duktig på att kommunicera i tal och skrift. Du har goda IT-kunskaper. 

Intervjuer kommer att påbörjas löpande.

Övrigt
För mer information om tjänsten kontakta Åsa Ekbom Claesson, Vårdenhetschef tfn 070 4849773 eller Åsa Öjelind - Jegenstam, Vårdförbundet tfn 072-58224735. 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Internationellt bolag söker Sales Manager Nordics

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Internationellt bolag söker Sales Manager Nordics

Bolaget levererar prestationsbaserad marknadsföring globalt och har över 1500 anställda i 32 kontor i Nord- och Sydamerika, Europa och Asien-Stillahavsområdet, som hjälper över 7500 annonsörer från hela världen med direkta relationer med över 10.000 publicister.


Rollens huvudsakliga uppgifter:
Tillväxten i Norden är en återspegling av hur bolagets marknadsandelar ökar med stora nordiska varumärken.
Därför öppnar vi upp för en expansion av det nordiska säljteamet. Du kommer att rapportera till den nordiska försäljningschefen i Stockholm.
Vår styrka som produkt ligger i 3 viktiga vertikaler: resor, e-commerce och classifieds. Denna roll innebär en hel del proaktiv uppsökande försäljningsaktivitet.

Ansvar:
• Nå och överträffa säljmål och samtidigt bidra till övergripande teamets budget
• Skapa nya relationer med direktkunder och mediebyråer
• Utveckla relationer på alla nivåer från marknadschef till styrelseledamot
• Maximera kundlojalitet genom att utveckla relationer med nyckelkunder
• Identifiera och förstå trender inom branschen, vad som gör en kampanj framgångsrik och tillämpa lärdomar för att generera ytterligare nya affärer och löpande bättre resultat
• Nå kvartalsbudget och dina intäktsmål

Din erfarenhet:
• Minst 3 års digital medie erfarenhet av försäljning i branschen, helst mycket bekant med prestationsbaserad marknadsföring från till exempel affiliatenätverk eller sökbolag
• Erfarenhet från uppsökande försäljning inom branschen och gärna mot byrå- och direktkunder
• Gedigen erfarenhet av att med god framgång skapa nya affärer
• Erfarenhet från att presentera medieplaner och förhandla kring dessa samt en förmåga att övertyga på alla nivåer i en byrå eller hos direktkund
• Erbjuda exceptionell standard när det gäller kundservice
• Du är passionerad av att lära dig om nya medier och vill vara med i utvecklingen av hur bolaget kan definiera och sätta nya gränser i online reklambranschen
• Förstå hur huvudtekniken fungerar och har förmågan att förklara detta på ett bra sätt till en byrå eller annonsör
• Förstå lokala och internationella medielandskapet och bolagets ställning i det samma
• Påvisbar kunskap inom onlineannonsering
• Förmåga att arbeta och leverera goda resultat i en dynamisk miljö och ett mindre team
• Förmåga att arbeta i en snabbrörligt företag och bransch
• Kunskap om konkurrerande produkter och bolag är ett stort plus
• En obestridlig vilja att lyckas

Nyckelkompetenser:
• Resultat orienterad personlighet
• Hög nivå av kommunikation och presentationsteknik gällande branschen och medielandskapet
• Entusiasmerande personlighet och en god en förmåga att nå rätt person i en organisation och skapa affärsmöjligheter med den samma
• Förmåga att prioritera inför krävande deadlines
• Affärsmannaskap

Boaget erbjuder:
• Konkurrenskraftig grundlön
• Fast bonusstruktur
• Kontor centralt beläget i Stockholm
• En möjlighet att arbeta i ett företag där man hela tiden flyttar gränsen för vad som är möjligt, och framtiden är mycket ljus
• Även om du är en del av ett team som du har chansen att hantera din tid självständigt
• Därför är en stark drivkraft och disciplin är nödvändig


Vi hoppas du delar samma passion för e-handel, reklam och online-relaterad teknik. Vi värdesätter lagarbete, öppenhet, teknisk innovation och resultatinriktat tänkande.
Företagskulturen handlar om att attrahera och behålla de bästa talangerna och kunderna. Vi strävar efter att belöna kompetens så det finns fantastiska möjligheter för rätt kandidat.

Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Innesäljare till stort bolag!

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta med telefonen som verktyg och en snabbt växande bransch- det digitala!
Kunden befinner sig i Stockholm men arbetar även i andra städer då det gäller tjänster online. Marknaden för online annonsering växer och detta är en resa man inte vill gå miste om. Faller du inom ramen som driven säljare men samtidigt tänker utanför boxen? Vi söker nu säljare till ett bolag i framkant, välkommen med din ansökan på direkten!


För kunds räkning söker vi dig som har ett laserfokus på att nå dina mål, har ett driv som inte tar slut och framförallt vill jobba med sälj. Du ska ständigt sträva efter förbättring och ha en mål tänk, där målen, lönen och erfarenheten är din morot. Här får du vara precis den du är, arbetet är självständigt men i ryggen har du både coachning, fadder och ett team som alla har vilja och driv. Du får gärna vara vinnarskalle med en hög dos ödmjukhet.


Vidare vill vi hitta just dig som är beredd att skita ner händerna och vässa öronen, ta på dig lurarna och lyfta lur. Du ska tycka om strukturerat arbetssätt, där organisering är a och o. Tidigare ser vi gärna att du har erfarenhet av försäljning och telemarketing, och vill fortsätta din utveckling inom det. Du och ditt team kommer att ha aktiviteter under arbetstid, för att få energi och gemenskap. Bolaget växer dagligen, vill du vara med på den resan samtidigt som du själv får utvecklas i takt med företaget? Om ja, då vill vi träffa dig!
I denna rollen är du välkommen att komma med dina tankar och idéer för att forma teamet som blir sprillans nytt. Du kommer att arbeta efter mål, både individuella- och team mål. Ditt arbetsverktyg är telefonen, via den jobbar du med prospektering och försäljning. Det är enbart B2B försäljning, därav ser vi det som meriterande att du har erfarenhet av det (dock ej krav). Detta är både högt och lågt, det vill säga mot både små och stora företag. För att ha koll på dagarna använder du ett smidigt CRM-system.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Är du vår nästa B2B säljare?

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Kunden är verksam inom media, arbetar både digitalt och via print. De är ett av de ledande branschnischade företagen som sitter centralt på stureplan i centrala Stockholm. Tillsammans med ett sammansvetsat team jobbar ni aktivt med försäljningen av platsannonsering.


Som person drivs du framåt och jobbar aktivt med målsättningar, både som ställs av din säljchef, teamet och individuellt. Du ska vara självmotiverad och tycka om att jobba hårt.
Vidare trivs med ett strukturerat arbetssätt och gillar ordning och reda. Vi ser även att du är social och en lagspelare, även om rollen är individuell så har du ett team runt om dig och ni alla strävar tillsammans mot olika mål.


Erfarenhet
• Erfarenhet av uppsökande försäljning är meriterande
• Erfarenhet av uppsökande försäljning via telefon är meriterande
• Serviceerfarenhet
För kunds räkning söker vi nu en fartfylld innesäljare som vill jobba med B2B. Rollen innebär uppsökande försäljning via telefon mot företag. Du kommer att fånga kundens intresse och då presentera produktportföljen. Produkten är attraktiv, det vill säga att den hjälper ökar kundernas synlighet och då även försäljning.


Vidare jobbar du aktivt med prospektering, arbetar för företaget med nya kunder och för en prognos över dag/vecka/månad. Du skriver även offerter/avtal och du rapporterar till din säljchef. Det innebär att det är en roll där det förväntas mycket av dig och du ska matcha det med din egna målsättning.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Kundservicestjärna till Power

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi på uppdrag av POWER ännu en driven serviceälskande person till deras kundservice på Kungsholmen i Stockholm. Att du har ett stort intresse för hemelektronik tror vi är en bra början för att vara med på en spännande tillväxtresa nu när Power under året tar över Mediamarkts 29 varuhus, medarbetare, kontorslokaler och distributionssystem i Sverige! Vi önskar att du kan börja i juni denna rekryteringsomgång. Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!

I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med att ta hand om första kontakten med våra kunder. Då vi är ett litet team där alla hjälps åt kommer du även hantera kundsamtal via telefon, chatt och mail från våra kunder vars frågor rör sig om alltifrån leveransbesked, ärendehantering, produkt- och servicefrågor till försäljningsaktiviteter. Det dagliga arbetet utförs till stor del i våra system SAP, Umbraco, Puzzel och Zendesk så om du har erfarenhet från dessa är det bara en fördel.

I och med att det just nu är ett mindre bolag i tillväxt tror vi på att ge våra medarbetare en bred roll med flera olika ansvarsområden, vi tror att det både är stimulerande och kul för dig som anställd att växa och arbeta mer flera olika områden och kunna supporta med det som behövs för både företaget och våra kunder.

Du är junior, ung, driven och brinner för chansen att vara med på en resa i ett tillväxtbolag. Vi söker dig som älskar att ge allt för kunder och har en stark vilja att ge service av världsklass. Du behöver också ha stor datorvana och vara flink i fingrarna. Har du ett intresse och fallenhet för teknik, då speciellt hemelektronik, är det helt klart en fördel. Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad där du utmanas av att få och ta eget ansvar så du kan vara med och påverka ditt arbete. Om du har erfarenhet från kundservicearbete sedan innan är det en fördel men inget krav.

I och med att en stor del av tjänsten innebär inkommande kundkontakt och ärendehantering önskar vi dig som är prestigelös och ödmjuk kring arbetsuppgifter och har lätt att lära dig nya saker, sätta dig in i rutiner och system och förstå både kunder och finna lösningar till deras önskemål på ett snabbt och enkelt sätt. Vi tror att du har en god system och datorvana då det kommer hjälpa dig att lyckas i din roll. Du utmanas förmodligen när du ställs inför nya system eller nya uppgifter och utmaningar är något som får dig att trivas på jobbet. Då arbetet stundtals kan präglas av många parallella uppgifter så är det en fördel om du är stabil, lugn och trygg och har en bra struktur och förmåga att prioritera.

Vi vill ge dig

En bra chans att delta i en bolagsresa där bolaget ska gå från en litet snabbväxande bolag till en stor aktör på svenska marknaden. Power Sverige går från renodlad e-handlare till omnikanal i samband med övertagandet av Mediamarkts varuhus.

Stor möjlighet att lära dig om e-handel och försäljning i ett stort internationellt bolag

Varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet att påverka lösningar och utveckla system och metodik så att vi höjer kundupplevelsen ytterligare.

Nya fina kontorslokaler centralt i Stockholm på Kungsholmen.

Stora möjligheter att växa och göra framtida karriär internt inom Norden eller Sverige

Konkurrenskraftig ersättning

Om bolaget

Nordiskt bolag inom hemelektronikbranschen. Bolaget har för närvarande över 300 varuhus och 3000 medarbetare i Norden. Med hjälp av innovativa e-handelslösningar, framträdande omnikanalshandel och ett starkt kunderbjudande med riktigt låga priser har bolaget lyckats växa kraftigt i Norden. POWER är idag en av de största och mest lönsamma elektronikkedjorna i Norden. Nu kommer de 29 svenska Mediamarkt-varuhusen också att bli en del av varumärket POWER. Medarbetare, varuhus, kontorslokaler och distributionssystem omfattas av förvärvet som förväntas vara slutfört under sommaren 2023.

Rekryteringen sköts av Cronwik som funnits sedan 2014 och är specialiserade på kundservice och där alla anställda har lång erfarenhet av rekrytering och ledning av kundservice. För mer info om cronwik läs mer på cronwik.se . Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd av power.

kundtjänst kundservice customer sucsess customer service kunder elektronik

Ansök nu

Kundservice till nordiska Power/Mediamarkt hemelektronik

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi på uppdrag av POWER ännu en driven serviceälskande person till deras kundservice på Kungsholmen i Stockholm. Att du har ett stort intresse för hemelektronik tror vi är en bra början för att vara med på en spännande tillväxtresa nu när Power under året tar över Mediamarkts 29 varuhus, medarbetare, kontorslokaler och distributionssystem i Sverige! Vi önskar att du kan börja så snart som möjligt under juni månad. Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!

I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med att ta hand om första kontakten med våra kunder. Då vi är ett litet team där alla hjälps åt kommer du även hantera kundsamtal via telefon, chatt och mail från våra kunder vars frågor rör sig om alltifrån leveransbesked, ärendehantering, produkt- och servicefrågor till försäljningsaktiviteter. Det dagliga arbetet utförs till stor del i våra system SAP, Umbraco, Puzzel och Zendesk så om du har erfarenhet från dessa är det bara en fördel.

I och med att det just nu är ett mindre bolag i tillväxt tror vi på att ge våra medarbetare en bred roll med flera olika ansvarsområden, vi tror att det både är stimulerande och kul för dig som anställd att växa och arbeta mer flera olika områden och kunna supporta med det som behövs för både företaget och våra kunder.

Du är junior, ung, driven och brinner för chansen att vara med på en resa i ett tillväxtbolag. Vi söker dig som älskar att ge allt för kunder och har en stark vilja att ge service av världsklass. Du behöver också ha stor datorvana och vara flink i fingrarna. Har du ett intresse och fallenhet för teknik, då speciellt hemelektronik, är det helt klart en fördel. Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad där du utmanas av att få och ta eget ansvar så du kan vara med och påverka ditt arbete.

I och med att en stor del av tjänsten innebär inkommande kundkontakt och ärendehantering önskar vi dig som är prestigelös kring arbetsuppgifter och har lätt att lära dig nya saker, sätta dig in i rutiner och system och förstå både kunder och finna lösningar till deras önskemål på ett snabbt och enkelt sätt. Du utmanas förmodligen när du ställs inför nya system eller nya uppgifter och utmaningar är något som får dig att trivas på jobbet. Då arbetet stundtals kan präglas av många parallella uppgifter så är det en fördel om du är stabil, lugn och trygg och har en bra struktur och förmåga att prioritera.

Vi vill ge dig

En bra chans att delta i en bolagsresa där bolaget ska gå från en litet snabbväxande bolag till en stor aktör på svenska marknaden. Power Sverige går från renodlad e-handlare till omnikanal i samband med övertagandet av Mediamarkts varuhus.

Stor möjlighet att lära dig om e-handel och försäljning i ett stort internationellt bolag

Varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet att påverka lösningar och utveckla system och metodik så att vi höjer kundupplevelsen ytterligare.

Nya fina kontorslokaler centralt i Stockholm på Kungsholmen.

Stora möjligheter att växa och göra framtida karriär internt inom Norden eller Sverige

Konkurrenskraftig ersättning

Om bolaget

Nordiskt bolag inom hemelektronikbranschen. Bolaget har för närvarande över 300 varuhus och 3000 medarbetare i Norden. Med hjälp av innovativa e-handelslösningar, framträdande omnikanalshandel och ett starkt kunderbjudande med riktigt låga priser har bolaget lyckats växa kraftigt i Norden. POWER är idag en av de största och mest lönsamma elektronikkedjorna i Norden. Nu kommer de 29 svenska Mediamarkt-varuhusen också att bli en del av varumärket POWER. Medarbetare, varuhus, kontorslokaler och distributionssystem omfattas av förvärvet som förväntas vara slutfört under sommaren 2023.

Rekryteringen sköts av Cronwik som funnits sedan 2014 och är specialiserade på kundservice och där alla anställda har lång erfarenhet av rekrytering och ledning av kundservice. För mer info om cronwik läs mer på cronwik.se . Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd av power.

kundtjänst kundservice customer sucsess customer service kunder elektronik

Ansök nu

Matbud

Budbilsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
OM FÖRETAGET
Alsiddique etablerad I 2015 och idag hanterar vi 3 olika områden, Taxi Transport, bud och Godstransport. Idag arbetar vi som affärspartner med olika transport, logistic och serviceföretag. Vi har mere en 8 års erfarenhet inom transport och logistic. Vi har 2 anstälda och 2 partner företag. Vi är ett transport och bud företag. Transport av matvaror från restaurang till slutkund är ett av de viktigaste uppgifterna vi gör dagligen. Företaget har också taxitjänster för persontransporter dagligen. I framtiden ser vi fram emot att utöka våra tjänster inom matleverans och persontransport.


ARBETSUPPGIFTER
Alsiddique transport är ett åkeri inom distribution, transport och behöver nu en Matbud för att leverera mat från restaurang till kunden. Självklart en person kan jobba med en bil. Så du som söker denna tjänst ska vara fysisk stark. Hela jobbet innebär att man sitter i bil, hjälper vid att leverera mat till kund. Vi börjar på mörgonen och eftermiddag från och till kväll. För att Klara jobbet ska du kan ha grund Engelska språk för att arbeta med Mobilappar som vi använda för våra transport aktivitet.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Backend engineer with a love for gaming

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 8
Nytt
Abios Gaming continues to grow and now we are searching for experienced engineers to join their team at their amazing office near Torsplan! Are you a backend engineer who wants to be a part of an exciting growth journey ahead at a company with a unique product that values its employees high? Apply today, we apply continuous selection!

OM TJÄNSTEN
Abios is a Stockholm-based esports data provider, founded in 2013, who distributes industry-leading esports data and technology across the globe. Abios customers include world-famous esports teams, search engines, and sportsbooks. Abios provide their customers with data APIs, data visualization iframes, and odds on top of which they can build the next generation of esports products.
Being a tech scaleup, Abios engineering team has a significant business impact and makes important decisions for the direction of their company. As a backend developer, you will work in small agile teams with clear missions and end-to-end ownership of your product development, utilizing a modern tech stack to create novel data-based esports products.

As a Backend Engineer, your primary responsibility is to design, develop and maintain an application or software's server-side logic and systems. This involves working with different technologies and tools to build scalable, secure, and efficient solutions that meet the needs of the end users.
Your role requires a deep understanding of REST and WebSocket APIs, cloud-based services and infrastructure, microservices, and databases. To be successful in this role, you must possess strong analytical and problem-solving skills, have a passion for delivering high-quality code, and be a great communicator. You should also be comfortable working in a team environment, collaborating with other developers, testers, and project managers to ensure that projects are delivered on time.

You are offered
- Abios is an esports startup at its core, with employees sharing a love for esports and gaming. As such, our Stockholm office has gaming computers and consoles, perfect for in-house tournaments or an after-work CS:GO full-stack. For those interested, there are events on the social calendar including exercising days, breakfast on Fridays, and after work with colleagues.
- We take the health of our employees seriously and understand that sometimes life gets in the way. Hence, we allow our employees to work from home a day per week as needed
- Our competitive salaries and benefits include a generous parental leave program, health benefits, and pension. We offer 30 days of paid leave a year because we believe everyone deserves a healthy work-life balance, and we are open to partly remote work.

ARBETSUPPGIFTER

Work tasks


* Build amazing end-to-end API’s and developer experiences
* Ensure that our APIs are robust, dependable, and high-performing by implementing the necessary measures to ensure their security, reliability, and performance
* Use state of the art technologies to solve real problems for our customers at vast scale
* Work closely with various cross-functional teams to develop and deliver tools or data structures to measure, optimize and scale our product offerings
* Share your knowledge and expertise to help the team evolve best practices; be a mentor and a mentee
* Building the future of the Abios public API’s and contributing to projects with significant outreach, serving tens of millions of user requests daily


VI SÖKER DIG SOM
- A few years of industry experience building high-quality code and infrastructure
- A passion for API:s, infrastructure, and building amazing developer experiences
- Strong problem-solving ability
- Experience shipping high-quality products from start to finish
- Growth mindset and bias for action
- Attention to detail, especially around performance, accessibility, reliability, and security.

To work efficiently with our code-base, we would like to see that you have practical experience in a few of these areas (personal or professional)
- REST & WebSocket APIs
- Golang (primary programming language, but previous experience is not mandatory)
- Cloud-based services and infrastructure
- AWS: EKS, RabbitMQ, Redis, Lambda, Aurora etc
- Microservice infrastructure
- CI/CD pipelines
- dialects & schema design
- Containerisation & Kubernetes

For this role, we only consider candidates based in Sweden.

Our recruitment process

This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the next phase. The process includes two tests: one personality test and one cognitive test. The tests are tools to find the right talent for the right position, to enable equality, diversity, and a fair process.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Read more about Abios Gaming here!

Ansök nu

Middle Office Controller

Backofficepersonal
Läs mer Jun 8
Nytt
Välkommen till Skandia! Vill du arbeta med att bidra till god intern styrning och kontroll av bankens verksamhet? Vi söker nu en Middle Office Controller till avdelningen Kredit & Kontroll på Skandiabanken. Som Middle Office Controller får du möjligheten att utvecklas i en bred och ansvarsfull roll där dina idéer och tankar värdesätts stort! Nu ser vi fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN

I den här rollen får du arbeta med kontroll- och uppföljningsarbete där samarbete med alla delar av bankens verksamhet ingår. Kontroll och uppföljning sker med fokus på regelefterlevnad av kreditverksamheten men även verksamheten kopplad till värdepapper. Avdelningen Kredit & Kontroll består idag av sju medarbetare och tillsammans kommer ni att spela en viktig roll i Skandiabankens verksamhet. Kredit & Kontroll ansvarar förutom för kontroll av regelefterlevnad även för att hantera inkassoärenden och analys av bankens kreditgivning och kreditrisk, samt övergripande för bankens hållbarhetsarbete.

Du erbjuds:
Skandia tänker långsiktigt, och erbjuder ett stort antal förmåner som kan ge dig förbättrad ekonomi på sikt och som berikar ditt liv och välbefinnande. På banken arbetar de med att kombinera affärsnytta, lönsamhet och samhällsnytta genom olika initiativ. Du sitter i ljusa lokaler med gym och gruppträningsmöjligheter i en lugn del av city, ett stenkast från shopping, grönområden och kollektivtrafik.

VI SÖKER DIG SOM
- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller annat relevant område
- Minst 1 års erfarenhet inom bank/finans samt erfarenhet av bolåneaffären
- God kommunikativ och skriftlig förmåga, du pratar och skriver svenska och engelska på hög nivå då det är Skandias koncernspråk

Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet av arbete inom regelverk och/eller kontroller och/eller har Swedsec-licens inom bolån.

Som person är du:
- Analytisk
- Noggrann
- Ansvarstagande
- Har en god samarbetsförmåga

Övrig information:
- Startdatum: enligt överenskommelse
- Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders inledande provanställning
- Placering: Lindhagensgatan 86
- Skandia tillämpar hybridlösning där du kommer ha möjlighet att arbeta hemifrån och på kontoret

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Datasamordnare inom teknisk dokumentation till Norrvatten!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 8
Nytt
På Norrvatten är du med och bidrar till att norra Stockholm förses med rent dricksvatten, samtidigt som du omges av kompetenta kollegor i ett stort kontaktnät. I rollen kommer du vara specialist när det kommer till upprättande av teknisk dokumentation, såväl intern som extern, med huvudsakligt mål att leverera säkra och kvalitativa produkter. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Norrvatten erbjuder ett samhällsviktigt arbete där du får möjlighet att påverka. De ligger i teknikens framkant och driver utveckling av dricksvattenförsörjningen i samarbete med sina medlemskommuner och andra vatten- och miljöaktörer. Norrvatten har hög trivsel och ett högt engagemang för sitt uppdrag.
Som förvaltare av teknisk dokumentation besitter du stort mandat i att sätta upp strukturen för upprättande av teknisk dokumentation, såväl intern som extern. Du kommer vara specialist inom dokumentation och standarder, med huvudsakligt mål att leverera säkra och kvalitativa produkter. I rollen ingår även att utveckla och förtydliga omfattningen av projekt- och anläggningsdokumentationen samt för anläggningsdokumentation samverka med ansvarig person för teknisk dokumentation på vattenverket.

Du erbjuds
- Chansen att komma in i en organisation där beslutsvägarna är korta
- Möjligheten att vara med och bidra till utvecklingen av dricksvattenförsörjning
- Ett gediget förmånspaket med bra friskvårdssatsningar, som exempelvis träningslokal i byggnaden samt möjlighet till massage för reducerat pris

Medarbetarenkäten visar tydligt på hur nöjda medarbetarna är idag, och känslan på arbetsplatsen är familjär med högt i tak. Norrvatten arbetar aktivt för att vara en öppen och inkluderande organisation där medarbetare mår bra och trivs. Detta är en direktrekrytering, där du blir anställd direkt av Norrvatten.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Vara drivande i framtagning av handledningar, styrdokument och strategier inom projektet.
* Ansvara för att säkerställa och kontrollera att Norrvattens handlingar och metadata registreras korrekt i systemet Think Project.
* Agera stöd både vad gäller system och regelverk, samt fungera som stöd till hela projektet gällande dokumentation.
* Utbilda och informera projektdeltagare hur dokumentationsarbetet ska utföras i projekt.
* Förvalta projektets informationssystem
* Besvara frågor om olika handlingar som har kommit in och delta i arbetet med att lämna ut allmänna handlingar och handlingar skyddade av sekretess.-
* Utveckla processen för projektöverlämning samt hur Norrvatten arbetar med anläggningsdokumentation.


VI SÖKER DIG SOM
- Har arbetat med teknisk dokumentation inom ett större projekt
- Har god erfarenhet av teknisk dokumentation och att hantera metadata
- Har relevant gymnasial alt. eftergymnasial utbildning
- Talar och skriver fullständigt professionell svenska samt engelska, då båda används i den dagliga dokumentationen.

Det är meriterande om du har
- Har arbetat med Think Project eller liknande dokumenthanteringssystem

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Samarbetsinriktad
- Självgående

Som person är du strategisk, drivande samt besitter god samarbetsförmåga och organisationsförmåga. Du är bra på att ta eget ansvar för ditt arbete och driver det framåt. I arbetet ingår kontakter och samarbete inom och utanför Norrvatten som ställer höga krav på förmåga att kunna kommunicera i tal och skrift.

Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Norrvatten.
* Omfattning: Heltid, 38.75h/v
* Placering: Sundbyberg
* Övrigt: Norrvatten bedriver säkerhetskänslig verksamhet av betydelse för Sveriges säkerhet och är en aktör i den civila delen av totalförsvaret. Inför anställningen så kommer säkerhetsprövning för inplacering i säkerhetsklass att ske. En sådan prövning innefattar registerkontroll via Säkerhetspolisen.


Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Norrvattens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Norrvatten är ett kommunalförbund som producerar och distribuerar dricksvatten av hög kvalitet till 14 medlemskommuner med stark expansion i norra Storstockholm. Omkring 700 000 människor, flera stora sjukhus samt Arlanda flygplats är beroende av att Norrvatten garanterar ett hälsosamt dricksvatten och därmed möjliggör regionens utveckling. Norrvatten är Sveriges fjärde största dricksvattenproducent med cirka 70 anställda, varav cirka 20 sitter på huvudkontoret i Sundbyberg. Vårt vattenverk, Görvälnverket, ligger i Järfälla kommun. Här producerar vi 1600 liter dricksvatten per sekund.

Ansök nu

Account Executive till tillväxtbolaget Avy-Tmpl

Systemsäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Avy-Tmpl är mer än en plats att arbeta på. Här är du omgiven av högpresterande, drivna och passionerade människor som utför stordåd varje dag. Avy-Tmpl är ett SaaS-bolag som utvecklat en mycket uppskattad boendeplattform för fastighetsbolag och dess hyresgäster, med unik kompetens och mycket passion samlat under ett tak. Nu letar vi efter dig som ser lösningar och inte problem, drivs av utmaningar, gillar att skriva om spelreglerna - och vill ta dig an rollen som Avy-Tmpls första Account Executive. Vi ser fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Med en ledande boendeplattform stöttar Avy-Tmpl bostadsbolag i Norden att förbättra boendeupplevelsen för sina kunder. Lösningen når idag 270,000 hushåll och används av nästan 20% av Sveriges hyresgäster. Under 2022 växte Avy-Tmpl med närmare 100% och har nu tagit en ledande position i en allt mer digitaliserad fastighetsbransch – där de bryter mark vad gäller kundens upplevelse från inflyttning till utflytt. De arbetar redan idag med flera av Sveriges största fastighetsbolag och riggar nu för att fortsätta tillväxtresan. Tillsammans skapar Avy-Tmpl fantastiska boendeupplevelser med medarbetare från Stockholm, Uppsala, övriga Europa och Indien. De är ett sammansvetsat gäng om 25 personer, som älskar att ses på huvudkontoret i Stockholm. Du kommer arbeta nära företagets VD samt grundare. Självklart erbjuds en gedigen onboarding för att ge dig de bästa möjliga förutsättningarna att komma in i rollen.

Du erbjuds:


* Att bli en del av och få spela en viktig roll i ett innovativt bolag med en fantastisk tillväxtpotential i en spännande och allt mer digitaliserande fastighetsbransch
* Möjligheten att ta ditt nästa steg i karriären och få driva, ansvara och göra affärer med många av Sveriges största och välkända bolag
* En utvecklande roll i ett växande tech-bolag som är uppbackat av branschens ledande investerare och med internationell potential
* En social och härlig arbetsplats med högt i tak och korta beslutsvägar


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Som Account Executive kommer du att ansvara för hela säljprocessen, från första kontakt till closing samt förvaltning och utveckling av din egen portfölj. Det innebär bland annat att:
* Genomföra sälj- och kundmöten samt följa upp och säkerställa att affären går i hamn
* Arbeta med en stor digitaliseringsresa, komplexa system och unika behov hos kunderna
* Skapa affärsdrivna strategier för att växa din kundportfölj genom att identifiera nya samarbeten med flera nyckelpersoner hos den specifika kunden
* Prospektera en befintlig kundlista, ta första kontakt och boka möten med nya kunder
* Koordinera interna resurser som kan hjälpa dig för att få till affären


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av hela försäljningsprocessen från prospektering, första kontakt till förhandling, closing och förvaltning/account management
- Har tidigare arbetat i en säljorienterad B2B roll som innebär hög aktivitet och proaktivitet
- Talar och skriver obehindrat på både engelska och svenska då du kommer att använda båda språken i ditt dagliga arbete
- Har en eftergymnasial utbildning

Vi ser det som meriterande om du:


* Arbetat med lösningsorienterad försäljning mot fastighetsbranschen och om du har erfarenhet av att arbeta inom IT, kommunikation och/eller affärsutveckling
* Erfarenhet av försäljning inom IT – gärna SaaS


I rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper:


* Resultatinriktad
* Affärsinriktad
* Samarbetsinriktad
* Inspirerande


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Avy-Tmpl tillsvidare med 6 månaders provanställning
* Placering: Stockholm, Kungsholmen


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Avy-Tmpl är idag den ledande boendeplattformen i Sverige med fokus på boendeupplevelsen. Bolaget har ett flertal kända fastighetskunder såsom Lundbergs, Wallenstam, SBB, MKB, Huge, Framtidenkoncernen, mfl. Affärsmodellen är en abonnemangsmodell och Avy-Tmpl har idag drygt 20 MSEK i sådana återkommande intäkter.

Genom boendeplattformen kan fastighetsägare och förvaltare erbjuda boende en modernare service, och samtidigt lägga grunden för att arbeta mer kostnadseffektivt och hållbart. Boendeappen som är en hörnsten i produkten samlar det mesta kring boendet på en och samma plats, där hyresgäster kan sköta alltifrån digital betalning av hyra, felanmälan och kommunikation med sin fastighetsägare, till att ta del av noggrant utvalda boendetjänster för en tryggare och enklare boendeupplevelse. Boendeappen tillsammans med unik kundinsikt, ett brett utbud av boendetjänster samt ett öppet ramverk för integration är grunden i Avy-Tmpls produkt som transformerar boendet från att enbart fungera som tak över huvudet, till en upplevelse som är bekväm, trygg och hållbar.

Ansök nu

Innovativt fintechbolag söker affärsutvecklare med känsla för sälj

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Har du examen inom ekonomi/business administration och vill du ta steget mot en spännande karriär inom försäljning och FinTech? Motiveras du av att få vara en del av den lösning som får företag att blomstra - där även din personliga utveckling står i fokus? Vi söker nu en analytisk stjärna med intresse för finans och ny teknologi. Vänta inte med att söka - vi jobbar med löpande urval så välkommen in med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Här är rollen för dig som gillar ekonomi, försäljning och digitalisering - tillsammans med ett ambitiöst team har du daglig kontakt med potentiella kunder bestående av CEO's/CFO's inom svenskt näringsliv.

I rollen som affärsutvecklare/business developer är du din egna start-up med en can-do personlighet, som tar sig an en ny marknad med en redan etablerad produkt. Du kommer ansvara för att öppna nya dörrar till potentiella kunder, skapa leads och inleda affären. Vägen mot en framgångsrik karriär inom B2B-försäljning och affärsutveckling börjar här.Bright Analytics är ett av de snabbast växande FinTech-företagen i Belgien. Med deras SaaS-lösning hjälper de företag att automatisera management reporting. BrightAnalytics-teamet består för närvarande av mer än 35 entusiastiska kollegor med en passion för affärsmässighet, ekonomi och ny teknologi. Det nyaetablerade kontoret i Stockholm består i dagsläget av 7 härliga medarbetare - som nu söker fler kollegor för att växa på den skandivaiska marknaden. BrightAnalytics har en platt struktur där alla kan utvecklas fullt ut.

Our future is Bright, let's do this together!

Vi söker nu för BrightAnalytics räkning deras nya stjärna, vi ser att du vill växa med och i företaget som nu tar sig an den svenska marknaden och snart den norska. BrightAnalytics växer ständigt och söker nu nya kollegor, där karriärsmöjligheterna är många. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av försäljning - med rätt personlighet så ges du möjligheten att växa i företaget och axla rollen som expert.

Du erbjuds


* Ett gediget onboardingprogram och Löpande coaching av en engagerad och dedikerad sales coach
* En kontorsplats i centrala Stockholm
* Förmånliga anställningsvillkor med en konkurrenskraftig lön
* Goda utvecklingsmöjligheter då de har höga ambitioner för verksamheten framåt vilket kommer ge dig förutsättningar att klättra inom företaget
* Möjlighet att resa i jobbet, främst till HQ i Belgien


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Som affärsutvecklare kommer du genom prospektering inleda och föra säljprocessen framåt, där du i möten med dynamiska och komplexa företag även skapar engagemang och intresse. Det krävs att du har god förståelse för affärsstrukturer och de utmaningar som CFO's och CEO's möter dagligen.
* Prospektering och nya leads
* Förstå de krav och behov som finns hos prospekterade kunder
* Introducera kunder för BrightAnalytics-berättelsen och skapa engagemang
* Kartlägga affärsmöjligheter genom riktad segmentering
* Öka antalet leads genom riktad säljaktivitet (som försäljningsaktiviteter, mässor och seminarium)
* Hitta nya och kreativa sätt att stärka varumärket


VI SÖKER DIG SOM
- Har en kandidatexamen inom ekonomi, management eller annat relevant område
- Har arbetslivserfarenhet inom sälj
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Vi anser det som meriterande om du har...


* Har en masterexamen inom ekonomi, management eller annat relevant område
* Erfarenhet av SaaS
* Arbetslivserfarenhet inom B2B-försäljning, Business Analyst eller affärsutveckling
* Talar och förstår norska och/eller danska


Som person är du...


* Affärsmässig
* Kommunikativ
* Självgående
* Analytisk


Vi ser att du är utåtriktad och ambitiös - med hög motivation att växa i rollen och vidare i företaget. Som person är det viktigt att du är öppen för utveckling och trivs i en stimulerande miljö - där du inte är rädd för att ta och kommunicera egna initiativ.

I den här processen värderar vi de personliga egenskaperna högt

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kungsholmen, Stockholm


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work
Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Lär mer om BrightAnalytics här!

Ansök nu

Looking for Nail therapist

Nagelterapeut/Nagelteknolog
Läs mer Jun 8
Nytt
We are a nail salon in Vasastan. We are looking for a new colleague to join our team.
Today, we have two girls work fulltime and one girl works parttime.


Welcome to join with us.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

City Gross Bromma söker Säljchef Färskvaror- Ny butik

Butikschef
Läs mer Jun 7
Till vår nya City Gross i Bromma Blocks söker vi en Säljchef Färskvaror
 
Nu söker vi efter en affärsdriven, engagerad och relationsskapande Säljchef med passion för att utveckla medarbetare och erbjuda en kundupplevelse som överträffar förväntan till vår nya butik i Bromma.
 
Som Säljchef kommer du att:?? 
 

• Ansvara för att planera, leda och utveckla avdelningarna inom ditt ansvarsområde - såväl strategiskt som operativt. Till din hjälp har du avdelningsansvariga och en grupp duktiga butiksmedarbetare, som du också har personalansvar för.
• Ansvara för daglig drift, bemanning, att optimera sälj- och lönsamhet inom området Livs samt aktivt arbeta med säljstyrning/säljplanering, svinn och egenkontroll.
• Skapa och utveckla rutiner i det dagliga arbetet samt utveckla medarbetare och avdelningar inom ditt område. De färskvaruavdelningarna som du kommer ansvara för är Bageri, Kött & Fisk/Deli.
• Tillsammans med dina medarbetare driva avdelningarna och utveckla verksamheten och medarbetarna mot uppsatta mål.
• Säkerställa en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö.
• Själv delta aktivt i arbetet i butiken.?? 

Du ingår i butikens ledningsgrupp och rapporterar till Butikschefen. 
Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.??? ???

 
Vi söker dig som:

• Har gymnasial utbildning och flerårig detaljhandelserfarenhet, gärna i ledande befattningar, inom minst ett av dina ansvarsområden.
• Har gedigen erfarenhet inom?något av färskvaruområdena du ansvarar för och gärna erfarenhet från flera färskvaruområden.
• Har erfarenhet från roller med personalansvar, butiksekonomi, försäljningsansvar, bemanning och schemaläggning. Vi ser dessutom gärna att du är väl insatt i HACCP och arbetet kring livsmedelshygien.
• Brinner för att leverera ett gott kundmöte.
• Är relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för kundservice, människor och dagligvaror.
• Är starkt resultatorienterad och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat och nå uppsatta mål.
• Är duktig på att skapa och utveckla team, är kommunikativ och tydlig. Du har ett coachande förhållningssätt vilket innebär att du delegerar, ger feedback och följer upp arbetet.
• Har en förmåga att inspirera, motivera och engagera medarbetarna för att skapa ett positivt arbetsklimat och en kundupplevelse som överträffar förväntningarna.
• Tar dig an din roll i ledningsgruppen med stort ansvar och kan kombinera det operativa butiksarbetet med att aktivt bidra i de strategiska utvecklingsfrågorna.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, inte minst vad gäller din förmåga att inspirera och engagera medarbetarna samt att kunna skapa ett positivt arbetsklimat?.
 
Vi erbjuder:
 
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ? 

• Vi har kollektivavtal med Unionen och Handels.
• God mat till hela familjen
• i erbjuder dig som anställd personalrabatt när du handlar i våra City Gross butiker. Men även på EKO, Granit och Glitter som alla ingår i samma koncern.
• Vi uppmuntrar vår personal till ett aktivt liv!
Vi är måna om våra anställdas hälsa och erbjuder både friskvårdsbidrag.
 
Är detta rätt utmaning för dig?

Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt ök. 
I samband med denna rekrytering samarbetar City Gross med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare är Olle Mikkelsen.
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment.

Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Ansök nu

Teknisk koordinator till MUST

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jun 7
Den Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (Must) bedriver verksamhet inom försvarsunderrättelsetjänst, militär underrättelsetjänst och militär säkerhetstjänst. Vill du vara med och utveckla den verksamheten? Vi söker nu medarbetare som vill vara med att utveckla en ny förmåga med att arbeta med drift av IT- infrastruktur inom Must. Tillsammans bidrar vi till att en effektiv informationshantering kan bedrivas, såväl kortsiktigt som långsiktigt.

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där du dagligen bidrar till en ökad säkerhet. Genom kontinuerlig kompetensutveckling får du goda möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper. Vi ger dig möjlighet till certifieringar inom relevanta områden.

Om enheten
Must Informationshanteringskontor (IHK) ansvarar för informationshantering på Must-gemensam nivå samt planering, utveckling och vidmakthållande av IT-system. Kontoret arbetar för att stärka Musts flexibilitet och förmåga att svara upp mot verksamhetskrav på informationshantering och informationssystem.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av en sektion som arbetar med drift av IT-system där det ställs höga krav på säkerhet. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för, planering av uppgifter, utveckling av rutiner och arbetssätt samt arbetsledning. Avstämningar sker löpande med angränsande sektioner. Sektionen arbetar i ett processorienterat arbetssätt där du kommer att vara med att utveckla rutiner m.m. Du som söker är villig att lära dig nya saker inom hela kompetensområdet och tar ett stort ansvar för dina åtaganden. Arbetet är omväxlande och för att lyckas i din roll arbetar du tillsammans med erfarna kollegor. I arbetsuppgifterna ingår också att delta och ge stöd till kontorets övriga verksamhet. Beredskapstjänstgöring och resor kan förekomma. Tjänsten innefattar inte personalansvar.

Kvalifikationer


• Relevant akademisk examen eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Aktuell erfarenhet av IT-leveranser och av processorienterat arbetssätt
• Erfarenhet av att arbetsleda samt arbeta självständigt såväl som i grupp
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
• B-körkort

Meriterande


• Erfarenhet från IT-infrastruktur från Försvarsmakten eller annan myndighet inom totalförsvaret
• Grundläggande kunskap om servrar, inklusive installation, underhåll och säkerhet
• Erfarenhet av projektledning
• Erfarenhet från arbete inom Försvarsmakten


Personliga egenskaper
Våra medarbetare har olika bakgrund men med ett gemensamt intresse och kunskap inom IT. Du uppskattar att både självständigt och i samarbete med andra, anta utmaningar och förmedla lösningar. Detta innebär god förmåga att både sätta dig in i, och dokumentera, olika verksamheter och tekniska lösningar. Det är också viktigt att vara flexibel för att kunna hantera förändrade förutsättningar. Som person är du trygg i dig själv, har stor integritet och är naturligt säkerhetsmedveten. Du är en nyfiken och kreativ person som kan uppnå ett stort förtroende hos våra uppdragsgivare.

Övrigt
Urval kommer att ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning. Tjänsten kräver arbete på plats och det finns därmed inte möjlighet till hemarbete. Befattningen är civil (oberoende). Tjänsten är placerad i Stockholm och tillträde sker snarast efter överenskommelse.

Ovan ställda kvalifikationer ska på begäran kunna verifieras genom intyg, referenser samt urvalstester.

Kontakt
Frågor om befattningen eller rekryteringsprocessen kan mejlas till: hkv-rekrytering-must@mil.se, vänligen skriv ”Teknisk koordinator” i ämnesraden.

Fackliga representanter är Anders Markow (Saco-S), Roger Ericsson (OFR/O), Katarina Kruse (SEKO), samt Maria Ekelund (OFR/S). De nås via växeln 08-788 75 00.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2023-06-30. Din ansökan ska innehålla CV och ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för en befattning hos oss. Du ansöker via jobb.forsvarsmakten.se.Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (Must) är en del av Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm. Vi ger regeringen och Försvarsmakten kvalificerade beslutsunderlag om omvärldsutvecklingen och hot mot Sveriges och Försvarsmaktens säkerhet. Vår vision är ”Ett säkrare Sverige i en osäker värld”. Must är en kunskapsorganisation och erbjuder både spännande och för Sverige angelägna arbetsuppgifter. Här arbetar både officerare och civila experter inom olika områden, t ex statsvetenskap, IT, ekonomi, teknik, matematik och HR.

En stor del av Must verksamhet omfattas av sekretess och vi ber dig därför att inte berätta att du sökt jobb hos Must för andra personer än dina närmaste. Läs gärna mer om Must och vår verksamhet här

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Barnskötare till Föräldrakooperativet Kulan, Kungsholmen

Barnskötare
Läs mer Jun 7
Tillträde: önskat 21/8


Om jobbet
Vi söker nu en kompetent och engagerad barnskötare som vill ingå i vår personalgrupp på Föräldrakooperativet Kulan. Då vi är ett föräldrakooperativ kommer du kommer att arbeta tillsammans med trevliga, hängivna kollegor, en härlig barngrupp i åldrarna 1-5 samt engagerade föräldrar och vårdnadshavare.
Vi är en småskalig verksamhet som värdesätter våra medarbetares trivsel.

Vem vi söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med barn. Då rollen som barnskötare innebär många möten med barn, vårdnadshavare samt kollegor ser vi att du har en positiv människosyn och god samarbetsförmåga, är närvarande, trygg, självgående, initiativrik och empatisk. Du bör vara lyhörd och ha förmåga att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamheten.

Om Kulan
· Föräldrakooperativ med kompetent personal och engagerade föräldrar.
· Rymliga lokaler och tillgång till stor gård centralt på Kungsholmen.
· Kravcertifierad egen kock.
· Egen kolonilott.
· Utmärkt resultat i Stockholm stads kvalitetsundersökning.
Förskolans läroplan tillsammans med våra egna styrdokument ligger till grund för vår verksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med att kombinera barnens fria lek och planerade aktiviteter såsom språk, matematik och naturkunskap samt skapande och rörelse. Barnens intressen och önskemål är med och styr våra temainriktningar.


Vår vision är att allas lika värde ska respekteras i en trygg och meningsfull tillvaro där alla känner ansvar. Kulan arbetar enligt läroplanen och vardagen på förskolan stimulerar till såväl lärande som till lek. Barngruppen består av ca 24 barn i åldrarna 1–5 år, som delas in i mindre grupper efter behov. Personalstyrkan består av en rektor, en förskollärare, tre barnskötare och en egen kock. Vi huserar i rymliga lokaler med tillgång till stor gård nära goda kommunikationer och flera parker. Vår kock lagar all mat från grunden med extra kärlek för smakrik vegetarisk och vegansk kost och förskolan har också en egen kolonilott som vi flitigt besöker under sommarhalvåret.

Varmt välkommen att maila in din ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk till rekrytering@kooperativetkulan.se

Sista ansökningsdag: 21/6

OBS! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Intervjuer kan komma att genomföras digitalt.

Vi har inför annonsering av denna tjänst beslutat om var vi annonserar. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal och kontakt från rekryterings- och annonsföretag.


Se även: www.kooperativetkulan.se och Instagram @kulan_serverar

Ansök nu

Specialpedagog till Vinsta grundskola Västra åk 4-6

Specialpedagog
Läs mer Jun 7
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning

Vinsta grundskola består av två enheter, Östra och Västra och ligger i Vällingby i västra Stockholm.

Skolan är en kommunal F-9 skola med ca 1000 elever fördelade med årskurserna F-5 på Östra och
årskurserna 4-9 på Västra. Vi är organisatoriskt indelade i stadier vilka leds av biträdande rektorer.
Skolan har hälsa och digitalisering som fokusområden och är under ständig utveckling för att på bästa sätt bidra till en ökad måluppfyllelse. Är du en person som är strukturerad, relationsfokuserad och brinner för pedagogisk utveckling, då är du helt rätt person för oss och vi för dig! Vinsta grundskola är lätt att ta sig till både med bil, kollektivt och ligger nära flera stora grönområden.

Lägg till länk till skolan. https://grundskola.stockholm/hitta-grundskola/grundskola/vinsta-grundskola-vastra-4-9/ https://grundskola.stockholm/hitta-grundskola/grundskola/vinsta-grundskola-ostra-f-5/

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som kommer att arbeta som specialpedagog på Vinsta Västra med åk 4-6. Du kommer att arbeta tillsammans med andra specialpedagog som också arbetar 4-9. Du kommer att ingå i elevhälsan som består av skolsköterskor, kuratorer, SYV, specialpedagoger och skolledning. Du kommer att ha möjlighet att bidra till att utveckla det specialpedagogiska arbetet i professionsgruppen specialpedagoger samt med övriga elevhälsoteam.
Vi söker dig som har ett tydligt pedagogiskt ledarskap. Genom ditt pedagogiska ledarskap vill vi att du skapar goda relationer med elever, personal och föräldrar. Du ska vara väl förankrad i skolans styrdokument samt uppdaterad kring forskning inom det specialpedagogiska området. Fokus i arbetet som specialpedagog ska vara det förebyggande och främjande elevhälsoarbetet, där vi bl.a ser att du arbetar för att utveckla arbetet med att skapa tillgänglig lärmiljö. Du ska vara väl förtrogen med vad som gäller i arbetet med extra anpassningar och särskilt stöd. Att du kan uttrycka dig väl i skrift med att bl.a stötta lärare i arbetet pedagogisk utredning, är också något vi ser att du kan. Vi vill att du har erfarenhet av och är trygg i arbetet med att handleda lärare.


Du kommer vara del av vår Elevhälsa där du bidrar med specialpedagogisk kompetens. Elevhälsan arbetar hälsofrämjande och förebyggande samt med åtgärdande elevarbete på individ- och gruppnivå. I rollen som specialpedagog bidrar du till att elever ges den ledning och stimulans som de behöver i sitt lärande och sin personliga utveckling. Detta för att eleverna utifrån sina egna förutsättningar ska kunna utvecklas så långt som möjligt enligt utbildningens mål. Inom ramen för ditt arbete förväntas du bland annat föreslå insatser och anpassningar för elever i behov samt medverka i upprättandet av utredningar och åtgärdsprogram. Du kommer vid sidan av detta ha en konsulterande och handledande roll gentemot kollegor, övriga kollegor i elevhälsan och skolledning. I nära samarbete utvecklar du tillsammans med lärare, pedagoger och skolledning arbetet i klassrummet och på skolan när det gäller anpassningar för elevers utveckling mot målen. Arbetet innebär många kontaktytor med elever, personal och vårdnadshavare. Du behöver vara bekväm att tala inför en större grupp vårdnadshavare och personal samt känna dig bekväm att uttrycka och driva arbetet vidare i samband med samverkansmöten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation för grundskolan och specialpedagogexamen. Du har erfarenhet av undervisning i grundskolan. Du har god kunskap om NPF, språkstörning och läs- och skrivsvårigheter. Har du även kunskaper i matematik är det meriterande. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet och att du har god samarbetsförmåga och har förmågan att skapa gott samarbete och goda relationer.
Rollen som specialpedagog innebär att du är ansvarig för att de elever som är i behov av särskilt stöd uppmärksammas och får rätt form av stöd. Du samarbetar med undervisande lärare för att hitta fungerande arbetsformer i den ordinarie klassrumsundervisningen. Du planerar, genomför och dokumenterar det särskilda stödet. Du arbetar med administration av åtgärdsprogram och tekniska hjälpmedel.
Att knyta kontakter, bygga relationer och samverka med elever, vårdnadshavare och personal har du lätt för. Du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta och tänka nytt.
Vidare är du initiativrik och lösningsinriktad. Du skall ha god samarbetsförmåga, positiv vilja och förmåga att utveckla verksamheten och se möjligheter men även kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Jobba I Malta

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 7
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba i Malta!
Pratar du flytande svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som spelvärd i Malta
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Expressarbetare till Pipers AB

Flyttkarl/Stadsbud
Läs mer Jun 7
Om tjänsten
Vi söker nu trevliga samt arbetsvilliga personer för
expressarbeten i Stockholm. Du väljer själv vilka
dagar/tider som passar just dig.
Vi utför transporter, flyttar samt monteringar.
Vi är alltid minst 2 personer vid varje arbetspass och
vårt arbetsredskap är lätta lastbilar.
Arbetstiden samt arbetsplatserna varierar, vi jobbar i
hela Stockholmsområdet. Våra kunder är primärt
privatpersoner, men även företag och organisationer.
Vi ser gärna att du är i fysiskt god kondition samt att du
är social och serviceinriktad. Ett stort plus är om du har B-körkort.

Ansök nu

Värd/värdinna - Workplace Experience - Receptionist

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 7
Gillar du att jobba med service och administration och vill ta nästa steg i din karriär? Ta då chansen att arbeta som Receptionist i ett internationellt företag! Här får du chansen att jobba i en bred roll. Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

Vi söker dig som är driven och självgående till vår globala kund i Kista, som verkar inom tech-branschen. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete med stort ansvar och engagerade kollegor. Som Receptionist är du kundens ansikte utåt och förväntas ha en hög servicemedvetenhet - ett Värdskap utöver det vanliga, både till medarbetare och deras kunder som är på besök.

CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence). Dessa värderingar har vi med i alla delar av vårt arbete och vi vill att det skall genomsyra allt vi gör liksom att du som medarbetare hos oss också vill leva efter dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Välkomna och ta hand om besökare
* Hantera post och gods
* Administrativa uppgifter som att hantera mejl
* Ansvara för kundens ytor såsom mötes- och konferensutrymmen samt beställa catering
* Diverse administrativa uppgifter för kunden och CBRE, såsom hantering av inköpsorder, fakturor, rapportering sammanställningar etc.
* Administrera accesskort för besökare och personal
* Kundkontakt och felanmälan, hantering av arbetsordersystem samt uppföljning med tekniker/leverantörer

Ansök nu

Jobba I Cypern

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 7
Sök jobbet som kundtjänst på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du flytande svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som kundtjänst i Cypern
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Erfaren Ekonomiassistent till bygg och fastighetsbolag

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 7
Har du erfarenhet av att ha jobbat i en bred roll som ekonomiassistent och har ett intresse av system?

Då är det här den perfekta rollen för dig!

Vi på SJR tillsätter nu en erfaren ekonomiassistent till vår kund inom bygg och fastighetsbranschen. Du kommer jobba självständigt och ha hela ansvaret för kund- och leverantörsreskontra med stöttning av dina kollegor. Ekonomiavdelningen består av ca 8 personer och de sitter i fräscha lokaler på Kungsholmen.

Detta är ett så kallat hyr/köp där tanken är att du kommer vara konsult via SJR i 6 månader och sen bli överrekryterad till kund om alla parter är nöjda. Start på uppdraget är så snart som möjligt men senast i början av augusti.

Arbetsuppgifter:

I din roll som ekonomiassistent kommer du ansvara för bland annat nedan uppgifter. Rollen är bred och varierande.

- Kontroll och upplägg av nya leverantörer och kunder
- Kontering av ankomstregistrerade fakturor
- Påminnelse och inkasso
- Fakturering
- Löpande bokföring
- Periodiseringar av kostnader och intäkter
- Du kommer vara bolagsanvarig över 3 markbolag där du kommer upprätta bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. (bara några få transaktioner per år)
- Systemansvar

Vem söker vi?

Vi söker dig som har jobbat självständigt med ovanstående arbetsuppgifter sedan tidigare och är trygg i din kompetens. Det är meriterande om du har arbete med differsierad och omvänd moms. Du har genuint intresse för system och är en god systemanvändare. Har du arbetat med Visma DSE sedan tidigare är det meriterande.

För att lyckas i rollen tror vi att drivs av att ta stort ansvar över dina arbetsuppgifter och driver ditt dagliga arbete självständigt framåt. Vidare ser vi gärna att du tycker om att komma med förbättringsförslag och tar en egen roll att utföra dem. Som person är prestigelös, initiativtagande samt gillar att arbeta med repetitiva samt lite mer komplexa arbetsuppgifter. För rätt person finns det mycket utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Levin, emma.levin@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-06-30.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)

Ansök nu

HVB med beteendeanalytisk inriktning söker behandlingsansvarig psykolog

Psykolog
Läs mer Jun 7
Om Evia
EVIA Mälarhöjden är ett behandlingshem med hög kvalitet och kompetens. Hos oss bor ungdomar med neuropsykiatriska diagnoser, killar i åldrarna 13 till 19 år, och vi gör skillnad för våra ungdomar varje dag genom vårt bemötande och kvalificerade behandling. Verksamheternas behandlingsarbete har sin grund i inlärningspsykologi och beteendeanalys och metodiken genomsyrar såväl individuella terapiinsatser som samtliga medarbetares dagliga bemötande av ungdomar.


Utöver behandlingshemmet har Eviagruppen även en skolverksamhet, öppenvård, utbildning/handledning och terapimottagning för vuxna.


Våra värdeord speglar vad som är viktigt hos oss:
Beteendeförändring, Flexibilitet, Kunskap, Utveckling och Vi-känsla.
Sedan 2022 är Evia en del av WeMind.
Om tjänsten
Som behandlingsansvariga psykologer på Evia arbetar man med att leda, planera och utveckla verksamheten i nära samarbete med Evias föreståndare/psykolog och med personalansvarig.
Dina främsta uppgifter består i att planera vården och genomföra individuellt behandlings- och utredningsarbete för våra ungdomar. Detta görs i samarbete med verksamhetens behandlingspersonal som du också handleder och arbetsleder. Du har också kontakt med föräldrar och uppdragsgivare.


Du är även med och utvecklar verksamhetens behandlingsmetod och bistår personalansvarig med psykologisk kompetens i att utveckla arbetsgruppen.


Om intresse finns kan tjänsten även innehålla uppdrag från övriga verksamhetsgrenar i koncernen.


Heltidstjänst.


Om dig
Det här är ett jobb för dig som är intresserad av att jobba både mot individ och organisation, detta med beteendeanalysen som grund! Vi tror att du behöver vara prestigelös och ha en genuin vilja att göra ditt yttersta för ungdomarna för att trivas i rollen som psykolog hos oss. Du besitter goda kunskaper om de metoder, diagnoser och beteendeproblem vi arbetar med.


Som person är du handlingskraftig, strukturerad och analytisk. Du har också förmåga att tänka strategiskt och i nya banor. Arbetet innebär en del dokumentation så vi vill att du uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi arbetar i en organisation där alla hjälper till där det behövs.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Supply Chain Coordinator till Samsung Nordics i Kista

Orderadministratör
Läs mer Jun 7
Till Samsung Nordics tillsätter SJR nu en Supply Chain Coordinator till ett långt konsultuppdrag som pågår fram till och med 2024-12-31 med chans till förlängning och med start så snart som möjligt.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult hos SJR med månadslön, 6 veckors semester plus tjänstepension enligt kollektivavtal. Kandidater som kan börja omgående kommer att prioriteras.

Samsung har sitt svenska huvudkontor i Kista och dem tillämpar just nu en hyrbidmodell där du förväntas vara på plats på kontoret 3 dagar i veckan och 2 dagar hemifrån.

Om tjänsten
Som Supply Chain Coordinator ansvarar du för att omvandla alla kommersiella planer och marknadsinformation till efterfrågeplanering från Samsungs fabriker till den nordiska marknaden, gör efterfrågeplanering och affärsplanering. Som Supply Chain Coordinator kommer du ha en viktig nyckelroll och är djupt involverad i försörjningsplaneringen, försäljningsprognoser och koordinering av olika leveranskedjerelaterade frågor och kommunicerar aktivt med alla lokala (nordiska) relaterade områden för att säkerställa bästa försäljningsmöjlighet med maximerad operativ effektivitet.

Arbetsuppgifter:
Ansvarig för demand & supplyplanering
Äga, driva och hantera prognos med hänsyn till marknad, utbudssituation med hänvisning till försäljningsorder och försäljningsprognos
Uppdatera prognos i systemet och underhålla data för kort- och långsiktig planering
Hantera lager och inköp baserat på produkternas livscykel
Ansvarig för inköp (rätt kvantitet, rätt tidpunkt och rätt pris)
Analysera och rapportera kundernas slutförsäljning, kanallager och försäljningsvecka-trend
Ha ansvaret för kommunikationen med fabriker och huvudkontor ex. Rapportering av veckovis försäljningsavvikelse, efterfrågeändringsstatus, Samordning av dagliga driftsfrågor
Kontroll av vecko-/månatlig försäljningsutveckling
Mäta relaterade KPI:er och prognosbias och förbättra arbetsmetoder och verktyg/system för att nå målet

Vem är du?
Den här rollen passar dig som vill växa och utvecklas i en snabbrörlig miljö, som uppskattar driv och högt tempo och gillar att komma med egna idéer och förbättringsförslag.

Vi söker efter dig som gärna har en examen inom företagsekonomi, handel, industriteknik, logistik eller motsvarande. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom närliggande område, minst 2-3 år. Goda kunskaper i att använda MS Office, speciellt Excel och har du SAP erfarenhet så är det starkt meriterande.

Som person ser vi gärna att du har en vilja att kunna arbeta med tidskänsliga deadlines. Du är en utmärkt lagspelare med en naturlig talang att arbeta tvärfunktionellt i många olika forum. Vidare är du en bra kommunikatör på ett sätt som är inspirerande, men ändå beslutsamt och samarbetsvilligt. Du har numeriska och analytiska färdigheter och en drivkraft för att lösa problem. Du är strukturerad, noggrann, dedikerad, flexibel och proaktiv. I denna roll krävs det mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-06-30.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)

Ansök nu

ICT Tekniker inom Telekom i Kista/Rosersberg

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 7
Är du en tekniskt lagd person som tycker om att arbeta praktiskt? Lockas du av möjligheten att arbeta i en roll med frihet under ansvar? Vi söker dig som vill arbeta i en varierande roll på ett företag i framfart.

Arbetsuppgifter
I rollen som ICT tekniker arbetar du främst med stora Telekom-miljöer och bygga mobila nät i en kontrollerad miljö. Du kommer följa hela processen från start till mål, vilket betyder att du kommer att montera och racka upp radio/digitalenheter/switchar, kablera med fiber/cat6/Coax-kablage, dokumentera. När enheterna är uppe och svarar som de ska överlämnar du till kunden.
Utöver detta har teamet hand om supportdelen, där de felsöker och försöker hitta vägar framåt för en fungerande setup. Dina arbetsuppgifter kommer delvis innehålla:
•Rackning/Montering av Telekomenheter (Radio, Digitalenheter)
•Kabeldragning på kabelstege samt kabelförläggning (Fiber/Cat6/Coax)
•Uppbyggnad av Coaxkopplingar med dämpare/hybridkopplare
•Dokumentation och märkning av kablage
•Hands on support och felsökning av enheter/kablage

Du som söker skall ha…
•en avslutad gymnasieutbildning, gärna en praktisk utbildning inom telekom, teknik eller nätverk
•arbetslivserfarenhet, meriterande med praktisk erfarenhet inom roller från nätverk, fiber och serverhantering
•mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift då arbetsorderna är på engelska

Vi ser det som meriterande om du har ESA 19 (elektrisk fara), heta arbeten och/eller truckkort. Vi ser det även som plus även ifall du har erfarenhet från hantering/dragning av Coaxkablage till Radioenhet.

För att trivas och lyckas i rollen har du ett teknikintresse och är praktisk lagd, vidare passar rollen dig som är nyfiken på telekom och ser din framtida karriär inom området. Vi tror att du motiveras av att göra ett bra arbete och att vara noggrann då det är viktigt för dig att leverera arbete av god kvalité. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att vara en del av ett team där ni samarbetar för att leverera lösningar. Arbetet kommer ge dig stor frihet vilket också kommer att innebära att du ansvarar för din egen utveckling.

Om Transtema
Transtema Network Services är en av de ledande leverantörerna inom projektering, byggnation och underhåll av infrastrukturer för tekniskt avancerade kommunikationsnät. Transtema levererar tjänster och lösningar till kunder som efterfrågar ett brett tekniskt kunnande inom nätverk och kommunikation. Transtema Network Services ingår i Transtema Group och är ett dotterbolag i en större koncern, som bland annat har affärsområden inom fibernät, nätverksanslutning och teknik.
Transtema Network Services har som målsättning att 2025 vara Sveriges mest kompetenta och engagerade entreprenör. För denna roll kommer du vara uthyrd till Transtemas kund i Kista alt. Rosersberg.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kista alt. Rosersberg
Omfattning: 100%, heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

ICT Tekniker inom IT i Kista/Rosersberg

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 7
Är du en tekniskt lagd person som tycker om att arbeta praktiskt? Lockas du av möjligheten att arbeta i en roll med frihet under ansvar? Vi söker dig som vill arbeta i en varierande roll på ett företag i framfart.

Arbetsuppgifter
I rollen som ICT tekniker arbetar du i team och hanterar exempelvis större kvantiteter av främst server och bladservers. Du kommer arbeta i en process från start till mål. Det vill säga, du kommer att montera och racka enheter i dataskåp, kablera, dokumentera samt i vissa fall konfigurering av IP etc. Du lämnar sedan över till kunden. Utöver detta har de även hand om supportdelen där de felsöker och försöker hitta vägar framåt för att få en fungerande setup. Dina arbetsuppgifter kommer delvis innehålla:
•Rackning av IT-enheter (Server, switch, consoleservers)
•Kabeldragning på kabelstege, samt kabelförläggning i dataskåp (Fiber/Cat6)
•Konfigurering av IP/Subnät/Gateway
•Dokumentation och märkning av kablage
•Hands on support och felsökning av enheter/kablage

Du som söker skall ha…
•en avslutad gymnasieutbildning, gärna en praktisk utbildning inom IT, teknik eller nätverk
•arbetslivserfarenhet, meriterande med praktisk erfarenhet inom roller från nätverk, fiber och serverhantering
•mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift då arbetsorderna är på engelska

Vi ser det som meriterande om du har ESA 19 (elektrisk fara), heta arbeten och truckkort.

För att trivas och lyckas i rollen har du ett teknikintresse och är praktisk lagd, vidare passar rollen dig som är nyfiken på IT och ser din framtida karriär inom området. Vi tror att du motiveras av att göra ett bra arbete och att vara noggrann då det är viktigt för dig att leverera arbete av god kvalité. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att vara en del av ett team där ni samarbetar för att leverera lösningar. Arbetet kommer ge dig stor frihet vilket också kommer att innebära att du ansvarar för din egen utveckling.

Om Transtema
Transtema Network Services är en av de ledande leverantörerna inom projektering, byggnation och underhåll av infrastrukturer för tekniskt avancerade kommunikationsnät. Transtema levererar tjänster och lösningar till kunder som efterfrågar ett brett tekniskt kunnande inom nätverk och kommunikation. Transtema Network Services ingår i Transtema Group och är ett dotterbolag i en större koncern, som bland annat har affärsområden inom fibernät, nätverksanslutning och teknik.
Transtema Network Services har som målsättning att 2025 vara Sveriges mest kompetenta och engagerade entreprenör. För denna roll kommer du vara uthyrd till Transtemas kund i Kista alt. Rosersberg.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kista alt. Rosersberg
Omfattning: 100%, heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Jobba Som IT-Arkitekt

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Jun 7
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur

Ansök nu

ISS söker Elektriker Högspänning till sjukhus i Stockholm!

Driftelektriker
Läs mer Jun 7
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett nytt spännande uppdrag vid ett av de största akutsjukhusen i Sverige. Vi söker nu en Elektriker högspänning med uppdrag att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden och säkerställa service i världsklass. Drivs du av avancerad teknik och att arbeta i en skarp, komplex driftmiljö med ett samhällsviktigt uppdrag? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen
I rollen som Elektriker högspänning kommer du i första hand att arbete med tillsyn, skötsel och underhåll på el-anläggningar. Du kommer också att vara behjälplig vid driftstörningar och göra egna analyser och bedömningar i det dagliga arbetet.

Du har din bas på kundens site vid Danderyds sjukhus. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med en inledande provanställning på sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen som Elektriker högspänning ser vi att du har:

• Relevant utbildning för rollen
• Erfarenhet av arbete med högspänning
• Kunskap om felsökning och förståelse för system med primär och sekundär kraft
• Godkänd ESA och goda kunskaper i andra relevanta lagar och regelverk

Det är meriterande om du har auktorisation högspänning (A), KNX-kompetens och kunskaper om el i medicinska utrymmen.

Vi lägger stor vikt vid din person och ser gärna att du själv skulle beskriva dig som en lagspelare som också trivs med att fatta beslut självständigt. Att du är kommunikativ och lösningsorienterad. Det är en förutsättning att du är teknisk och har goda IT-kunskaper, framför allt i Office-paketet, fastighetssystem, uppföljningssystem och dylikt. Tjänsten ställer även krav på att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Om kunden
Då sjukhuset driver säkerhetskänslig verksamhet kommer säkerhetsprövning med registerkoll genomföras före anställning.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 18 juni. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och vara något förlängd pga. säkerhetsprövningar. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller intervjuer och referenstagningar. Vid eventuella frågor om processen, kontakta vår Talent Acquisition Specialist Emily Casabona på emily.casabona@se.issworld.com

Ansök nu

Lokalvårdare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 7
Vi söker en noggrann och ansvarsfull person som kan utföra trappstädning med högsta kvalité.
Att kunna svenska är meriterande. Sökande från alla världens håll och kanter är välkomna, inklusive icke EU-medborgare!

Ansök nu

Administratör till SCC Skiljedomsinstitut

Juristassistent/Paralegal
Läs mer Jun 7
Är du vår nya kollega?

Är du serviceinriktad och tycker om att jobba i en internationell miljö? Vill du arbeta i ett team där arbetsglädje, samarbete och hög kvalitet står i fokus? Då ser vi gärna att du söker tjänsten som administratör hos oss på SCC Skiljedomsinstitut!

Vilka är vi?

SCC Skiljedomsinstitut grundades år 1917 och är en oberoende enhet inom Stockholms Handelskammare. SCC är ett av världens största och mest välrenommerade internationella tvistlösningsinstitut och varje år hanterar vi ca 150-200 tvister med parter från fler än 40 länder. Vi hanterar både nationella och internationella kommersiella tvister mellan företag och investeringstvister mellan företag och stater.

Vill du veta mer om SCC:s viktiga roll för Sverige och världen? Läs vår rapport "Tvister säljer Sverige"!

Arbetsuppgifterna

I rollen som administratör är du central för SCC. En del av din tid lägger du på att administrera tvisterna (i nära samarbete med en jurist på samma rotel), en del lägger du på den deponeringstjänst som Stockholms Handelskammare erbjuder och en del av tiden lägger du på andra sidouppdrag/projekt.

Du har stora möjligheter till att driva olika projekt utifrån intresse och tidigare erfarenheter. Du arbetar nära juristerna och du samarbetar nära med övriga administratörer. Vi ser gärna att du deltar aktivt i att forma din egen roll, genom att komma med egna förslag på projekt som du skulle uppskatta att engagera dig i för att förbättra verksamheten ytterligare.

Det förekommer i mindre mån arbete på kvällar och/eller helger bland annat i och med att vi ibland genomför event på kvällstid och då vi utser interimistisk skiljedomare några gånger per år inom 24 timmar.

Teamet och arbetsplatsen

SCC Skiljedomsinstitut består av ett sekretariat som leds av en generalsekreterare. På sekretariatet jobbar sju jurister, fyra administratörer och en studentmedarbetare. Vi har ofta praktikanter (svenska och internationella). Vi utgör en enhet inom Stockholms Handelskammare och delar lokal med övriga enheter inom Stockholms Handelskammare.

Vårt kontor finns i moderna lokaler i Stockholms hjärta, på Regeringsgatan 29.
Vem är du?

Vi tror att du har ett genuint intresse för service i förhållande till kollegorna och användarna av våra tjänster, att du kan jobba på engelska, att du gillar att samarbeta med dina kollegor och att du har många bra idéer för att förbättra vår verksamhet och för att se till att vi ligger kvar i framkant inom vår bransch.

Hos oss händer mycket samtidigt och för att trivas hos oss tror vi att du är bra på att leda dig själv, ser lösningar på problem, är noggrann och levererar med hög kvalitet.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete, t.ex. vid domstol, advokatbyrå eller med ärendehantering i annan verksamhet.

Vi arbetar med ett stort antal internationella tvister och delar av vår styrelse är internationell. Vi arbetar på både svenska och engelska och övriga språkfärdigheter är meriterande.

Processen

Vi rekryterar löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar alltid minst två referenser på alla vi rekryterar till Stockholms Handelskammare och vi tycker att det är lika viktigt att du som söker jobb hos oss också kan ta referenser på oss som arbetsgivare. Vi vet hur viktig matchningen är från bådas håll och därför kan alla slutkandidater be rekryterande chef om två referenser i slutet av rekryteringsprocessen. Våra referenser är våra befintliga medarbetare som kan svara på frågor om hur de upplever att det är att jobba hos oss.

Kontakta Madeleine Thörn, biträdande generalsekreterare med operativt ansvar, vid frågor och intresse av referenstagning av arbetsplatsen.

Vi begär in utdrag från belastningsregistret innan tjänsten tillsätts.

Handelskammaren grundades 1902 och är i dag en av Sveriges ledande näringslivsorganisationer och den ledande mötesplatsen för samhällsbyggare i Stockholm-Uppsala. Till oss kommer företagare, politiker och andra beslutsfattare i huvudstadsregionen för att skaffa ny kunskap eller knyta affärskontakter. Årligen arrangerar vi runt 200 evenemang – allt från nätverksträffar, seminarier och frukostmöten till stora evenemang som Tulldagen, Distinget och World Trade Day. Vi skapar opinion, väcker debatt och påverkar beslutsfattare i frågor som är avgörande för konkurrenskraft och tillväxt i huvudstadsregionen. Förutom detta arbetar vi även med tvistlösning via SCC Skiljedomsinstitutet, med deponering av källkod, och med kommersiella tjänster inom exempelvis internationell handel. Stockholms Handelskammare är en dynamisk arbetsplats med kunniga och engagerade medarbetare som brinner för att skapa Europas bästa huvudstadsregion tillsammans med de cirka 2000 medlemsföretagen.

Ansök nu

Tjäna 55 000 SEK/M

Innesäljare
Läs mer Jun 7
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Servitris/ Servitör sökes

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 7
Språk: Svenska, Engelska

Utbildning: Meriterande men inget krav

Våra uppdragsgivare söker nu flera stjärnor i restaurang teamet som är lika engagerade i deras gästers upplevelser som de själva är.

ALPA Bemanning & Rekrytering söker dig med känsla för värdskap och hög arbetsmoral och professionalism.

Önskade kvalifikationer

- Erfarenhet inom restaurangbranschen.

- Genuin känsla för service

- Noggrann, ansvarsfull, med stort engagemang för människor och service.

- Talar flytande såväl svenska som engelska.

- Har erfarenhet av olika kassasystem

- Har erfarenhet inom bankett.

- Dryckeskunskap är meriterande.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en spännande och varierande miljö. Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till alla gäster. Tempot kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till det.

Tjänsten extra med tillträde omgående.

Arbetstiden är varierande inklusive kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse.

Vi erbjuder bra lön, förmåner hos våra samarbetspartners, reseersättning och roliga event.

För frågor angående denna tjänst kontakta

jobb@alpabemanning.seVarmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Investera och bli anställd i ditt eget företag

Affärsutvecklare
Läs mer Jun 7
Vi har olika affärsvfrksamhet för de som vill vara med både som ägare och anställd. Ni kan bli anställda i erbn egen bolag.
Språk kunskap är inte så viktigt om personen kan kommunisera och förstå om jobbet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Jobba Med Försäkringar

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Jun 7
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar

Ansök nu

Gör skillnad! Extrajobb för studenter! (Gävle)

Studieledare
Läs mer Jun 7
Vill du vara med och göra skillnad? 17 984 elever klarade inte grundskolan i Sverige läsåret 2021/2022. Det finns skolor där 7 av 10 elever inte når gymnasiebehörighet. På den ideella Stiftelsen Läxhjälpen bidrar du med din kompetens och ditt engagemang för att få fler elever att uppnå behörighetskraven med självförtroende inför framtiden.
Nu söker vi nya läxhjälpare i Gävle! Vi söker dig som är intresserad av ett betalt extrajobb och samtidigt vill göra en konkret samhällsinsats. Tjänsten är en timanställning på eftermiddagar/kvällar och innebär i korthet att vara läxhjälpare efter skoltid på en av våra samarbetsskolor. Hos oss arbetar du i team om tre läxhjälpare där ni alla är högskolestuderande. Du får utbildning i, och arbetar utifrån, vårt strukturerade arbetssätt. Varje läxhjälpsgrupp består av 15 elever och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp arbetet.


Som läxhjälpare kan du antingen jobba som ordinarie läxhjälpare eller inhoppare. Som ordinarie läxhjälpare jobbar du 6/h i veckan fördelat på två schemalagda eftermiddagar/kvällar (möjlighet till extra inhopp finns). Som inhoppare jobbar du då ordinarie läxhjälpare är ledig eller sjuk. Arbetet utförs efter skoltid i skolans lokaler.


Vi söker dig som:
-Är universitets- eller högskolestuderande
-Har en pedagogisk förmåga och kan kommunicera och skapa relationer med barn och unga.
-Är lösningsorienterad, initiativtagande och kan arbeta utifrån vårt strukturerade arbetssätt och metod.
-Har bred grundläggande ämneskompetens samt god studieteknik.
-Delar Stiftelsen Läxhjälpens värderingar och vision om ett samhälle där alla barn växer upp med förutsättningar att klara skolan och forma sin egen framtid.


Då jobbet innebär arbete med barn lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister för arbetsgivaren är ett lagstadgat krav för att arbeta med barn och ungdomar.


Om oss
Skillnaderna mellan skolor, var du bor, var du kommer från och vad dina föräldrar jobbar med avgör i allt större utsträckning hur stor sannolikheten är att du klarar skolan. Stiftelsen Läxhjälpen är en icke-vinstdrivande stiftelse som verkar där det behövs som allra mest. Läxhjälpen är gratis för eleverna och läxhjälparnas löner finansieras genom stöd från näringsliv och offentlig sektor.
Läxhjälpen är en konkret insats som angriper ett av Sveriges största problem idag - att allt fler unga inte klarar skolan och riskerar att hamna utanför samhället. Noga utvalda, avlönade, högskolestudenter hjälper ungdomar med studierna två kvällar i veckan och är samtidigt positiva förebilder och mentorer. Vi har sedan starten 2007 arbetat fram ett strukturerat arbetssätt och ett tydligt mål - betygen ska höjas och eleverna nå vidare till gymnasiet. Vi finns idag i över 90 skolor i bland annat Stockholm, Södertälje, Västerås, Norrköping, Göteborg, Landskrona, Umeå, Sundsvall, Uppsala, Gävle, Mora och Malmö.


Gilla oss på Facebook: www.facebook.com/laxhjalpen
Följ oss på LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/stiftelsen-l-xhj-lpen
http://www.laxhjalpen.se

Ansök nu

Chuffer

Budbilsförare
Läs mer Jun 7
Vi söker en duktig förare som kan köra i stor stockholm till olika arbets platser både med personal eller olika leveranser.
Språk kunskap är inte viktigt om personen kan förstå och prata för att kunna komunisera om jobbet.
Personen ska inte bli rökare. Eftersom det är flera av personalen som hkr problem med ausma och olika alfrqier ska vi inte anställa rökare.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Gör skillnad! Extrajobb för studenter (Hässelby/Vällingby)

Studieledare
Läs mer Jun 7
Vill du vara med och göra skillnad? 17 984 elever klarade inte grundskolan i Sverige läsåret 2021/2022. Det finns skolor där 7 av 10 elever inte når gymnasiebehörighet. På den ideella Stiftelsen Läxhjälpen bidrar du med din kompetens och ditt engagemang för att få fler elever att uppnå behörighetskraven med självförtroende inför framtiden.
Nu söker vi nya läxhjälpare i Hässelby/Vällingby! Vi söker dig som är intresserad av ett betalt extrajobb och samtidigt vill göra en konkret samhällsinsats. Tjänsten är en timanställning på eftermiddagar/kvällar och innebär i korthet att vara läxhjälpare efter skoltid på en av våra samarbetsskolor. Hos oss arbetar du i team om tre läxhjälpare där ni alla är högskolestuderande. Du får utbildning i, och arbetar utifrån, vårt strukturerade arbetssätt. Varje läxhjälpsgrupp består av 15 elever och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp arbetet.


Som läxhjälpare kan du antingen jobba som ordinarie läxhjälpare eller inhoppare. Som ordinarie läxhjälpare jobbar du 6/h i veckan fördelat på två schemalagda eftermiddagar/kvällar (möjlighet till extra inhopp finns). Som inhoppare jobbar du då ordinarie läxhjälpare är ledig eller sjuk. Arbetet utförs efter skoltid i skolans lokaler.


Vi söker dig som:
-Är universitets-, högskolestuderande eller yrkeshögskolestuderande
-Har en pedagogisk förmåga och kan kommunicera och skapa relationer med barn och unga.
-Är lösningsorienterad, initiativtagande och kan arbeta utifrån vårt strukturerade arbetssätt och metod.
-Har bred grundläggande ämneskompetens samt god studieteknik.
-Delar Stiftelsen Läxhjälpens värderingar och vision om ett samhälle där alla barn växer upp med förutsättningar att klara skolan och forma sin egen framtid.


Då jobbet innebär arbete med barn lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister för arbetsgivaren är ett lagstadgat krav för att arbeta med barn och ungdomar.


Om oss
Skillnaderna mellan skolor, var du bor, var du kommer från och vad dina föräldrar jobbar med avgör i allt större utsträckning hur stor sannolikheten är att du klarar skolan. Stiftelsen Läxhjälpen är en icke-vinstdrivande stiftelse som verkar där det behövs som allra mest. Läxhjälpen är gratis för eleverna och läxhjälparnas löner finansieras genom stöd från näringsliv, stiftelser och offentlig sektor.
Läxhjälpen är en konkret insats som angriper ett av Sveriges största problem idag - att allt fler unga inte klarar skolan och riskerar att hamna utanför samhället. Noga utvalda, avlönade, högskolestudenter hjälper ungdomar med studierna två kvällar i veckan och är samtidigt positiva förebilder och mentorer. Vi har sedan starten 2007 arbetat fram ett strukturerat arbetssätt och ett tydligt mål - betygen ska höjas och eleverna nå vidare till gymnasiet. Vi finns idag i över 90 skolor i bland annat Stockholm, Södertälje, Västerås, Norrköping, Göteborg, Landskrona, Malmö, Umeå, Sundsvall, Uppsala, Gävle och Mora.


Gilla oss på Facebook: www.facebook.com/laxhjalpen
Följ oss på LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/stiftelsen-l-xhj-lpen
http://www.laxhjalpen.se

Ansök nu

Gör skillnad! Extrajobb för studenter (Stockholm)

Studieledare
Läs mer Jun 7
Vill du vara med och göra skillnad? 17 984 elever klarade inte grundskolan i Sverige läsåret 2021/2022. Det finns skolor där 7 av 10 elever inte når gymnasiebehörighet. På den ideella Stiftelsen Läxhjälpen bidrar du med din kompetens och ditt engagemang för att få fler elever att uppnå behörighetskraven med självförtroende inför framtiden.
Nu söker vi nya läxhjälpare i Stockholm! Vi söker dig som är intresserad av ett betalt extrajobb och samtidigt vill göra en konkret samhällsinsats. Tjänsten är en timanställning på eftermiddagar/kvällar och innebär i korthet att vara läxhjälpare efter skoltid på en av våra samarbetsskolor. Hos oss arbetar du i team om tre läxhjälpare där ni alla är högskolestuderande. Du får utbildning i, och arbetar utifrån, vårt strukturerade arbetssätt. Varje läxhjälpsgrupp består av 15 elever och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp arbetet.


Som läxhjälpare kan du antingen jobba som ordinarie läxhjälpare eller inhoppare. Som ordinarie läxhjälpare jobbar du 6/h i veckan fördelat på två schemalagda eftermiddagar/kvällar (möjlighet till extra inhopp finns). Som inhoppare jobbar du då ordinarie läxhjälpare är ledig eller sjuk. Arbetet utförs efter skoltid i skolans lokaler.


Vi söker dig som:
-Är universitets-, högskolestuderande eller yrkeshögskolestuderande
-Har en pedagogisk förmåga och kan kommunicera och skapa relationer med barn och unga.
-Är lösningsorienterad, initiativtagande och kan arbeta utifrån vårt strukturerade arbetssätt och metod.
-Har bred grundläggande ämneskompetens samt god studieteknik.
-Delar Stiftelsen Läxhjälpens värderingar och vision om ett samhälle där alla barn växer upp med förutsättningar att klara skolan och forma sin egen framtid.


Då jobbet innebär arbete med barn lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister för arbetsgivaren är ett lagstadgat krav för att arbeta med barn och ungdomar.


Om oss
Skillnaderna mellan skolor, var du bor, var du kommer från och vad dina föräldrar jobbar med avgör i allt större utsträckning hur stor sannolikheten är att du klarar skolan. Stiftelsen Läxhjälpen är en icke-vinstdrivande stiftelse som verkar där det behövs som allra mest. Läxhjälpen är gratis för eleverna och läxhjälparnas löner finansieras genom stöd från näringsliv, stiftelser och offentlig sektor.
Läxhjälpen är en konkret insats som angriper ett av Sveriges största problem idag - att allt fler unga inte klarar skolan och riskerar att hamna utanför samhället. Noga utvalda, avlönade, högskolestudenter hjälper ungdomar med studierna två kvällar i veckan och är samtidigt positiva förebilder och mentorer. Vi har sedan starten 2007 arbetat fram ett strukturerat arbetssätt och ett tydligt mål - betygen ska höjas och eleverna nå vidare till gymnasiet. Vi finns idag i över 90 skolor i bland annat Stockholm, Södertälje, Västerås, Norrköping, Göteborg, Landskrona, Malmö, Umeå, Sundsvall, Uppsala, Gävle och Mora.


Gilla oss på Facebook: www.facebook.com/laxhjalpen
Följ oss på LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/stiftelsen-l-xhj-lpen
http://www.laxhjalpen.se

Ansök nu

Mariehällsskolan söker lågstadielärare, vikariat

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Jun 7
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning

Mariehällsskolan är en F-6 skola med cirka 580 elever som öppnade 2014 i stadsdelen Annedal i Bromma.

Vi erbjuder en arbetsplats med erfarna, engagerade och positiva kollegor, en nästintill nybyggd skola med ljusa lokaler, där eleverna har möjlighet att lära med egna digitala enheter (1:1). På Mariehällsskolan finns ett genuint fokus på elevernas lärande och deras kunskapsutveckling står i centrum hos oss. Hos oss ska undervisning och utbildning vara tillgänglig för alla elever genom ett förebyggande elevhälsoarbete och undervisning av hög kvalitet. Vi arbetar ständigt för att göra vår skola bättre för alla elever som går här just nu.

Vår vision är: Kunskap ger självständighet, framtidstro och förståelse för att olikhet är en styrka.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig F-3.

Du har visat särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen och verksamheten på lågstadiet. Tjänsten innefattar undervisning på lågstadiet med tillhörande planering, genomförande, bedömning, dokumentation och uppföljning. Vi ser gärna att du har särskild kompetens inom området grundläggande läs- och skrivinlärning. I tjänsten ingår även att vara mentor. Du ingår i ett arbetslag där lärare, specialpedagoger och fritidspersonal arbetar tillsammans kring våra elever. 

Som person har du lätt för att samarbeta och ser det som en självklarhet att arbeta kollegialt med planering av undervisningen. Du samverkar med elever, kollegor och vårdnadshavare på ett lyhört sätt. Du arbetar strukturerat mot mål och resultat och är driven och självgående. 

Vi har höga förväntningar på dig och ditt engagemang och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Tjänsten är ett vikariat på heltid under HT-23.

 
Kvalifikationer

Vi söker dig som

- är utbildad grundskollärare mot tidigare åldrar
- är trygg och stabil i din roll som lärare, har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer då arbetet innebär många kontaktytor med elever, personal och vårdnadshavare.
- är flexibel, arbetar lösningsfokuserat och har en positiv grundinställning till arbetet.
- har en god organisatorisk förmåga, är handlingskraftig, ansvarstagande och kan strukturera ditt arbete
- goda kunskaper i svenska, i tal och skrift. 
- är skicklig på pedagogisk dokumentation och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.
- är väl förankrad i skolans styrdokument, tycker om att hålla dig uppdaterad inom aktuell forskning samt har en god digital kompetens.
- ditt arbete kännetecknas av systematik genom att du arbetar strukturerat mot mål och resultat.


Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Våra lokaler är tillgängliga och användbara för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga.

Vi vill att du bifogar din lärarlegitimation inklusive behörighetsförteckning i ansökan. Vid anställning ska ett giltigt utdrag ur belastningsregistret kunna visas upp. 

Tjänsten tillsätts under förutsättningar att erforderliga beslut fattas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Mötesbokare

Innesäljare
Läs mer Jun 7
I rollen som Mötesbokare kommer du att ansvara för en del befintliga kunder men också att söka nya affärsmöjligheter genom att skapa och utveckla relationer med kunder, i nära samarbete med den övriga organisationen och säljare. Detta innebär bland annat:
- Daglig kontakt med diverse företag
- Stark vilja att lyckas och utvecklas
För att passa i jobbet som mötesbokare hos oss på Hantverkshjälpen tror vi att du är en driven säljare som ser fram emot att gå till jobbet på morgonen och tar stolthet i att leverera riktigt bra resultat. Samtidigt tycker du att kundens bästa är viktigt och brinner för att skapa nöjda kunder.

Ansök nu

Översättare från Svenska till Finska - Laglappen.se

Översättare
Läs mer Jun 7
Laglappen har funnits på nätet i 3 år och finns idag i Sverige, Norge och inom kort Danmark.
Nu söker vi en person som kan hjälpa oss översätta delar av Laglappen.se till finska.
Krav:
För att fungera bra för uppdraget behöver du ha finska som modersmål men du behöver även tycka det är kul att skriva. Du behöver även behärska svenska i tal och skrift.
Önskemål:
Dessutom hjälper det oss väldigt mycket om du tycker det utbud vi har är intressant och faktiskt rätt smart. Vi lägger stor vikt vid levande texter men framförallt ärliga beskrivningar.
Önskemål men inget krav:
Har du jobbat med översättning är det ett plus. Har du dessutom arbetat med sökord är det ett större plus i kanten.
Var är arbetsplatsen?:
Vi har vårt lager i Västerås och kan sitta med oss på plats. Annars fungerar det utmärkt på distans.
Hur du ansöker:
Skriv gärna vad du gör idag, om du har tidigare erfarenhet av översättning men också om du vill jobba på distans eller inte. Skriv även hur många timmar i veckan du kan avsätta för detta projekt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Teknisk support till Mörby Centrum

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 7
Har du erfarenhet från kundservice eller teknisk support och letar efter nästa utmaning? Drivs av att hjälpa kunder och att ge en god service? Här får du möjligheten att arbeta i en varierad roll på ett framgångsrikt bolag med kontor mitt i Mörby Centrum!Arbetsuppgifter:

I rollen som 1st line teknisk support ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon och att lägga upp ärenden i kundens ärendehanteringssystem.

Viktigast i din nya roll kommer vara att leverera en god kundupplevelse till kunderna som ringer in samt vägleda kunden pedagogiskt i systemet.

Vi ser att du som söker gärna har erfarenhet av kundtjänst, IT eller teknisk support och älskar att ge service över telefonen till kunder.

Vår kund arbetar i affärssystemet SAP och en av dina arbetsuppgifter är att hitta rätt lösning till kunden som du hanterar i det interna ärendehanteringssystemet.Fler exempel på arbetsuppgifter kan vara:

- Ta emot inkommande samtal och lägga upp ärenden.

- Besvara kyltekniska frågor.

- Få kunden att ladda ner tekniska appar för självhjälp.

- Vägleda kunderna i apparna för att kunna lösa deras problem.

- Slussa vidare kunden till 2st line support eller annan avdelning.

Du ingår i ett mindre team och tillsammans är ni ständigt inloggade på mail och telefon för att för att skapa nöjda kunder och ge den absolut bästa servicen. Tjänsten är placerad i kundens trevliga lokaler mitt i Mörby Centrum. Dina arbetstider kommer vara mån-tors kl 8-16.30 och fre kl 8-16.Vi tror att det här är bra erfarenheter för rollen:

- Du har tidigare erfarenhet av kundservice, IT eller teknisk support.

- Mycket meriterande med utbildning inom kylteknik, el, styr och regler, ventilation, nätverk eller VVS.

- Du älskar att ge bra kundupplevelse.

- Du är genuint intresserad av teknik.

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

- Goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Teams).Personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen tror vi att du som person är serviceinriktad och nyfiken och trivs med att jobba med problemlösning.

Du har en positiv attityd. Du sätter alltid kunden i fokus och arbetar alltid för att skapa nöjda kunder. Vidare har du med bra energi och gillar att jobba i team. Du trivs i en social roll med ett högt arbetstempo. Slutligen är du målfokuserad och motiveras av att leverera goda resultat.Mer om tjänsten:

- Tillsättning: snarast möjligt

- Omfattning: heltid, arbetstiderna är 8-16.30 måndag till torsdag och 8-16 fredagar

- Placering: Mörby Centrum

- Uppdragstyp: 12 månaders konsultinhyrning med goda möjligheter till förlängningAndara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår Konsultchef Ellinore Pereira på Ellinore.pereira@andaragroup.se

Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Översättare från Svenska till Tyska - Laglappen.se

Översättare
Läs mer Jun 7
Laglappen har funnits på nätet i 3 år och finns idag i Sverige, Norge och inom kort Danmark.
Nu söker vi en person som kan hjälpa oss översätta delar av Laglappen.se till tyska.
Krav:
För att fungera bra för uppdraget behöver du ha tyska som modersmål men du behöver även tycka det är kul att skriva. Du behöver även behärska svenska i tal och skrift.
Önskemål:
Dessutom hjälper det oss väldigt mycket om du tycker det utbud vi har är intressant och faktiskt rätt smart. Vi lägger stor vikt vid levande texter men framförallt ärliga beskrivningar.
Önskemål men inget krav:
Har du jobbat med översättning är det ett plus. Har du dessutom arbetat med sökord är det ett större plus i kanten.
Var är arbetsplatsen?:
Vi har vårt lager i Västerås och kan sitta med oss på plats. Annars fungerar det utmärkt på distans.
Hur du ansöker:
Skriv gärna vad du gör idag, om du har tidigare erfarenhet av översättning men också om du vill jobba på distans eller inte. Skriv även hur många timmar i veckan du kan avsätta för detta projekt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

SKR söker controller

Controller
Läs mer Jun 7
Kommuners och regioners verksamheter är välfärdens kärna. Det är verksamheter som berör miljontals människor, varje dag. Tillsammans med kommuner och regioner utvecklar SKR välfärden. De kommande åren står vi inför utmaningar som kräver mod, kreativitet, kompetens och förändringsvilja. Det handlar om att värna vårt demokratiska samhälle, klara välfärdens finansiering och möta kompetensutmaningen.

Vi tar med det som är bra idag när vi skapar morgondagens välfärd. Vi möter förändring med utveckling.

Nu söker vi dig som vill vara med och bidra.

Ekonomistaben består av cirka 20 medarbetare med en variation av roller. Vi är en stab som värdesätter balans mellan jobb och fritid, nyfikenhet, omtanke, respekt och att ha roligt på jobbet samt att hjälpa varandra i stort som smått i vår resa att utveckla SKR:s ekonomistyrning i tätt samarbete med verksamheterna.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kvalificerad controller för tillsvidareanställning. I rollen som controller arbetar du både strategiskt och operativt med fokus på att säkerställa god ekonomisk styrning. Du samarbetar med samordnande controller, övriga medarbetare inom ekonomistaben samt chefer och handläggare inom verksamheterna som ingår i ditt ansvarsområde. Du rapporterar till ekonomidirektör och samordnande controller.

Ditt arbete består bland annat av att i samråd med ansvariga chefer och handläggare hantera processer för styrning samt hjälpa ledningen att följa utvecklingen via bland annat analyser, prognos, budget och rapporter, för att ge chefer möjlighet att ta beslut utifrån ekonomiska förutsättningar. Denna tjänst kommer att ha fokus på övergripande ekonomi inom SKR och beslutsstödsystem (Mercur) samt inslag av finansiell controlling. Ekonomistaben befinner sig i en förändringsresa som du kommer att bidra till. Controllerrollen är under utveckling, ekonomimodellen ses över samt att förberedelse sker för att byta affärssystem. Utveckling sker även utav beslutsstödsystemet.

Som controller har du bland annat ansvar för följande arbetsuppgifter:
• Ge stöd och skapa förutsättningar för chefer och handläggare att genom planering, analys, rapporter och uppföljning kunna ta det ekonomiska ansvaret.
• Utveckla, leda, analysera och säkerställa budget, prognos och bokslut.
• Bidra med att utveckla uppföljnings- och planeringsprocessen.
• Driva, initiera och delta i utvecklingsarbete.
• Säkerställa att riktlinjer, rutiner och aktuella processer följs inom ekonomi, avtal och inköp samt ansvara för intern kontroll inom tilldelat område.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en adekvat utbildning på högskolenivå inom ekonomi alternativt liknande utbildning som vi bedömer som likvärdig. Du har flera års erfarenhet av kvalificerat controllerarbete samt god datavana och kunskaper i beslutsstödsystem och Excel . Du behöver har mycket god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av processutveckling, primärt inom ekonomiområdet. För att lyckas i rollen bör du även ha erfarenhet av förändringsledning samt ha arbete inom offentlig sektor.

Vi söker dig som är självgående, driven och tar egna initiativ. Du är trygg i din roll, har god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer. Du är kommunikativ och pedagogisk, nyfiken och prestigelös. Du är även van vid problemlösning och intresserad av förändringsarbete. Vi kommer i denna rekrytering lägga stor vikt vid dina personliga förmågor och färdigheter.

Låter detta intressant?
Vi erbjuder ett spännande förändringsuppdrag som ger många möjligheter att utvecklas tillsammans med de närmaste kollegorna och den övriga organisationen, samtidigt som du har kul på jobbet. Som medarbetare inom SKR får du jobba i en kompetensdriven och samhällsviktig organisation där medarbetarna har möjlighet att påverka morgondagens samhälle!

För mer information om tjänsten kontakta tf. samordnare Maria Björk eller tf. CFO Emma Åslund. Intervjuer sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan, sista ansökningsdag är 25 juni. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

ÖVRIGT
Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) är en medlems- och arbetsgivarorganisation för Sveriges kommuner och regioner. Genom kunskap, råd och service till våra medlemmar stärker vi dem i deras uppdrag att utveckla välfärden för alla medborgare. Vi är en mötesplats för kommuner och regioner och tillsammans utvecklar vi demokrati och välfärd utifrån medborgarnas behov i hela landet. SKR:s vision tar sikte på att det framgångsrika Sverige skapas lokalt. Vi påverkar regering, riksdag och EU genom att ge förslag på hur vi bäst utvecklar demokrati och välfärd.

SKR har ca 500 medarbetare och kontoret är placerat vid Slussen i Stockholm. Som medarbetare på SKR har du flexibilitet att arbeta delvis på kontoret och delvis från annan plats, med utgångspunkt i verksamhetens behov.

Ansök nu

FABRIKSCHEF SÖKES TILL TRÄHUSPRODUKTION HOS NYTÄNKANDE FASTIGHETSBOLAG

Civilingenjör, bygg
Läs mer Jun 7
Inkluderande Fastigheter söker en erfaren och driven Fabrikschef. Inkluderande Fastigheter är ett ungt innovativt fastighetsbolag med kontor på Södermalm i Stockholm och en planerad trähusfabrik i Västra Haninge.
Bolaget söker nu en erfaren och driven Fabrikschef som vill driva och leda uppstarten samt arbetet med den egna trähusfabriken. Här får du en innovativ arbetsplats med kompetenta kollegor.
Intresserad? Låt oss djupdyka:
Om fastighetsbolaget
Inkluderande Fastigheter är en byggaktör som strävar efter att göra skillnad på den svenska. bostadsmarknaden. De bygger socialt hållbara bostäder för breda målgrupper.
Affärsidén grundas i att de ser att ensamstående föräldrar, familjer med många barn, unga vuxna och pensionärer ofta har en sak gemensamt: De har svårt att hitta ett bra hem. Ett hem som är anpassat efter just deras behov och till en kostnad som gör att man har råd att leva, inte bara råd att överleva. Inkluderande Fastigheter tillgodoser det behovet genom att bygga hyresrätter med låg hyra och bostadsrätter till rimlig kostnad.
I bolaget finns idag kompetens inom marknadsanalys, bygg- och projektledning, arkitektur och affärsutveckling. Projektportföljen är idag ca. 500 bostäder och målsättningen är att dubbla antalet förväntade bostäder inom tre år. Projekten som finns idag är utspridda över hela Sverige - från Åre i norr till Laholm i söder. Per idag är drygt 80 bostäder under förvaltning.


Ditt uppdrag
Du kommer att ha en nyckelroll i att säkerställa produktion och effektivitet i husfabriken. Du kommer att vara involverad i utvecklingen av nya produktionsprocesser samt produktionsmetoder för att optimera flödet i fabriken.
Du kommer jobba med:
Övergripande ansvar för driften av fabriken och produktionsprocessen
Analys och implementering av nya samt förbättrade produktionsmetoder över tid
Ledning och coachning av produktionspersonal för att säkerställa en säker och effektiv arbetsmiljö
Utveckling och implementering av produktionsplaner, ledtider samt kvalitetskontroller
Samarbete med andra resurser inom företaget - inköp, teknik, affärsutveckling och design för att säkerställa verksamhet och leverans
Optimering av produktionsmetoder och processer för att uppnå kostnads- och tidsmål
Implementering av affärssystem för produktion och produktionsanläggningar typ ERP/MPSVem är det vi söker?
Vi tror att du har stark analytisk förmåga, god kommunikationsförmåga och är resultatinriktad. Du har god ledarskapsförmåga genom att inspirera och motivera team. Du är duktig på att driva förändring och implementera effektiva arbetsmetoder och processer.
Dessutom söker vi dig som:
Har relevant erfarenhet från husbyggnadsbranschen, inklusive ledande positioner inom produktions- och fabriksverksamhet
Har stark kompetens inom produktionsplanering, processoptimering och kvalitetskontroll
Har erfarenhet av att arbeta med träbaserade byggnadssystem
Erfarenhet från modulmontage är starkt meriterande
Är utbildad civilingenjör, inom bygg och fastighet eller annan relevant utbildning
Vana av affärssystem för inköp, produktion, lager och ekonomistyrning är starkt meriterande (ERP och/eller MPS).
Har B-körkor
Har mycket god datorvana
Svenska och engelskaVad erbjuds du?
Du erbjuds en spännande möjlighet att vara med och leda etableringen av vår trähusfabrik. Som Fabrikschef kommer du att vara en nyckelperson i att forma och driva framtidens byggprocesser och bidra till Inkluderande Fastigheters hållbarhetsmål.
Om du har erfarenheten och drivkraften som krävs för att ta dig an denna utmaning, så ser vi framemot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Nu söker DHL Express personal för kundundersökningar

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 7
Om tjänsten
DHL Express söker nu personal till sin avdelning för ’Customer Experience’ vilken innefattar kundundersökningar. DHL Express strävar alltid efter att bli bättre och lyssna in vad deras kunder har för upplevelser av tjänster och kontakter, information som används i bolagets förbättringsarbete. Det kommer bli din roll att fånga in kundernas feedback.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
DHL Express sätter alltid kunden i fokus och strävar efter att arbeta med ständiga förbättringar inom alla områden. För att nå upp till företagets högt ställda kvalitetskrav arbetar man dagligen med kundundersökningar som ligger till grund för bolagets förbättringsarbete.

Din roll blir att ringa ut till DHL Express kunder och fånga in värdefull feedback. Du ringer och ber om feedback på kundernas upplevelse av deras kontakt med företaget eller användning av olika internationella expresstjänster. Till din hjälp använder du färdiga manus, men behöver samtidigt en fingertoppskänsla för att känna av samtalet och fånga in kunden feedback på bästa sätt. Som verktyg används ett nytt modernt online-verktyg till att dokumentera kundernas feedback för vidare analys och uppföljning av företagets dedikerade personal.

Arbetet utförs på DHL Express nyrenoverade kontor i Västberga tillsammans med ett mindre team av medarbetare. Ni sitter i trevligt inredda lokaler med ergonomiska möbler och genomgående naturtema som koncept i hela byggnaden.
Det finns goda transportkommunikationer med såväl pendeltåg och tunnelbana inom gångavstånd, alternativt buss direkt utanför dörren.

Arbetet är förlagt måndag - fredag på ett rullande schema
Tiderna kan variera mellan 08.30-15.00

Du blir anställd hos Uniflex bemanning och tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.Vem är du?

Vi söker dig som är serviceinriktad, har en positiv inställning och är kommunikativ. Du gillar att ta kontakt med nya människor och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och brinner för att ge god service till dina kunder. Avslutningsvis utför du alltid dina arbetsuppgifter ordentligt och har en grundlig arbetsprocess som säkerställer att inget lämnas ogjort.

Vi ser gärna att du ser detta som en långsiktig syssla.

Krav för tjänsten:
– Flytande svenska och god engelska i tal och skrift
– God datavana
– Gymnasieutbildning eller motsvarande

Inför en anställning på DHL Express Västberga krävs en godkänd säkerhetsprövning, där du bland annat behöver styrka din sysselsättning de senaste fem åren och att du är utan anmärkningar i belastningsregistret.

Vi har intervjuer löpande, skicka in din ansökan redan idag!


Om verksamheten
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 510 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla.

DHL Express är en världsledande leverantör inom internationella expresstransporter, arbetar aktivt med Great Place To Work och har blivit utsedda till "Top Employer" 7 år i rad!


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution.

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Psykiatri

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 7
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Sollentuna

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Sollentuna


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 19 juni 2023 (v. 25) - 23 juni 2023 (v.25)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-06-10

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Avtalsförvaltare/ avtalscontroller

Byggledare
Läs mer Jun 7
Vill du jobba för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad? Vi är Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag som varje dag tar ansvar för stockholmarnas och miljöns bästa i allt vi gör, både nu och för kommande generationer. Tillsammans arbetar vi för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

Är du en utvecklingsorienterad person med djup kunskap inom bygg- och anläggningsentreprenader som vill vara med i den spännande utvecklingen av Sveriges största vatten- och avfallsbolags inköpsverksamhet? Då ska du söka tjänsten hos oss som avtalsförvaltare inom bygg- och anläggningsentreprenad!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har erfarenhet från bygg- och anläggningsentreprenader och som vill jobba med att förvalta vår stora avtalsportfölj av ramavtal för entreprenader samt bistå projektledarna vid uppföljning av entreprenadkontrakt.
Som avtalsförvaltare hos oss kommer du tillhöra en enhet på ca 25 personer, dina kollegor kommer bland annat bestå av entreprenadupphandlare, upphandlare, inköpare, avtalsförvaltare och administratörer.
Du kommer som en av fyra drivna, affärsmässiga och strukturerade avtalsförvaltare arbeta med planering och med att genomföra uppföljning av bolagets avtal med fokus på entreprenader enligt nyligen framtaget arbetssätt, samt vidareutveckling av detsamma. Detta gör du tillsammans med ansvariga projektledare och ombud där en viktig del är att stötta och vägleda dem.

Andra vanliga arbetsuppgifter:
• Ingå i ett kategoriteam för bygg- och anläggningsentreprenader som består av entreprenadupphandlare, projektledare, byggledare, hållbarhetsstrateger m.m.
• Utveckla rollen för uppföljning av entreprenadkontrakt i nära samarbete med ombud och projektledare
• Vara med och utveckla det strategiska inköpsarbetet gällande entreprenader
• Medla när våra beställare och leverantörer inte är överens, driva en lösningsorienterad dialog med båda parter och vid behov samordna med entreprenadupphandlare och entreprenadjurist
• Delta vid entreprenadupphandlingar och bevaka kontraktsrättsliga aspekter i upphandlingen
• Inköpsanalysarbete och uppföljning av nyckeltalKVALIFIKATIONER
För att trivas i den här rollen ser vi att du har:
• Universitets-/högskoleutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande kunskap förvärvat på annat sätt
• Minst 5 års praktisk erfarenhet av att ha jobbat med bygg- och anläggningsentreprenader som avtalsförvaltare, entreprenadupphandlare, platschef, projektledare, byggledare, entreprenadingenjör, KMA-samordnare eller liknande
• Kunskap inom entreprenadrätt och byggbranschens standardvillkor, AMA
• Mycket hög förmåga i svenska språket när det kommer till tal och skrift

Du har ett affärssinne, är noggrann, duktig på att se helheten samt bra på att identifiera, hantera och följa upp detaljer i arbetet. Då du är den som leder arbetet är goda ledaregenskaper, förmågan att möta olika personer, medla och att skapa trygghet viktigt i rollen. Vidare är du strukturerad genom att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt, samtidigt som du är bra på att arbeta självständigt och ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter och det gemensamma resultatet. Du kommer i ditt arbete ha många interna och externa kontaktar och därför är det viktigt med god samarbetsförmåga och att du kommunicerar både skriftligt och muntligt på ett pedagogiskt sätt.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte till sista ansökningsdag.

För oss är medarbetarnas hälsa i fokus. Vi underlättar för dig att göra hälsosamma val och att kunna kombinera arbete, fritid och familj. Vi erbjuder därför många av våra medarbetare förmånligt flextidsavtal och möjlighet att jobba hemifrån. Läs mer om oss på vår hemsida svoa.se/jobb.

Då vi är en arbetsgivare som värnar om och strävar efter en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare och vår samhällsviktiga funktion, kommer du som slutkandidat att genomföra ett drogtest hos vår hälsopartner.

Ansök nu

Jobba Som IT-Arkitekt

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 7
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur

Ansök nu

Sjuksköterska till Stockholm

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 7
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till hematologiavdelning.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet


Var: Stockholm


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 16 juni 2023 (v. 24) - 17 sep. 2023 (v.37)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-06-10


Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

VI BRINNER FÖR EXCELLENT STÄDSERVICE

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 7
DO YOU WHANT TO GIVE EXCELLENT CUSTOMER SERVICE? - BECOME PART OF OUR JOURNEY!
Do you want to work as a cleaner for Jordgubbsprinsen AB?
You are a nice and thorough person who wants to help customers with world-class service. You work in a structured way with a focus on service and quality.
Wanting to provide a good customer service is cruisal. You will perform moving cleaning, general cleaning and home cleaning.
To thrive in the role, we see that you have a high sense of service, are professional and thorough.
What distinguishes Jordgubbsprinsen as a company is a clear customer focus as well as a good community and a great team spirit. We value the individual and being happy at work is important to us.
The position is initially part-time with great opportunities to be expanded to 75% for the right person.

Ansök nu

Flyttarbetare sökes

Flyttkarl/Stadsbud
Läs mer Jun 7
Flyttpersonal sökes omgående!
Jordgubbsprinsen flyttservice söker flyttpersonal för anställning i Stockholms område
Jordgubbsprinsen är verksamt inom flytt och logistik i Stockholms län. Vi erbjuder framför allt flytt tjänster till företag och privatpersoner. Vi har idag 15 bilar och ca 40 anställda.
Arbetsuppgifter innefattar: bärhjälp, monterings hjälp, pack hjälp, emballering, lastning, lossning, säkring i lastbil.

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Psykiatri

ST-läkare
Läs mer Jun 7
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Sollentuna

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Sollentuna


Omfattning: 50%


Tidsperiod: 1 aug. 2023 (v. 31) - 1 sep. 2023 (v.35)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-08-01

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

C-Chaufförer till Stockholm-Sommaren 2023

Distributionsförare
Läs mer Jun 7
WeStaff Sweden söker nu C-Chaufförer till våra uppdragsgivare i Stockholm.

Uppdragsperioden startar V.22 & pågår hela sommaren fram till V.34, det finns även god chans till uppdragsförlängning efter sommarperioden.

Ditt nya jobb
Vi söker nu distributions C-Chaufförer till våra kunder i Storstockholmsområdet.

Vi söker både hel-, och deltids chaufförer. Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdragen är väldigt attraktiva med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C-distribution runt Stockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil. Längre körningar förekommer också.

- Utkörning av livsmedel till olika terminaler och butiker
- Hantera leveranser digitalt via handdator
- Kommunikation via telefon

Schemaläggning: Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företagen har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, och har ett gott lokalsinne i och runt om Stockholm. Kunskaper i svenska språket och skrift är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning. Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha.

Krav för dessa tjänster:

- Svenskt körkort med C-behörighet

- Svenskt YKB

- Truckkort

- Digitalt förarkort

- Svenska i tal & skrift

- God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Psykiatri

ST-läkare
Läs mer Jun 7
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Sollentuna

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Sollentuna


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 1 aug. 2023 (v. 31) - 1 sep. 2023 (v.35)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-08-01

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Helg/Extra-Chaufförer C & CE Distribution Stockholm start omgående!

Distributionsförare
Läs mer Jun 7
WeStaff Sweden söker nu extra chaufförer för helgjobb!

Arbetsplatserna ligger både i norra och södra Stockholm.

Ditt nya jobb
Vi söker nu distributions chaufförer till våra kunder i Stockholm. Detta är attraktiva arbetsplatser där det erbjuds en bra lön & villkor.

Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C & CE-distribution i Stockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil och släp. Längre körningar förekommer också.

- Utkörning av livsmedel till stora matbutiker
- Hantera leveranser digitalt via handdator
- Kommunikation via telefon

Schemaläggning: Helger.

Arbetstider/Starttider: förmiddag & eftermiddag samt natt.

Företagen har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

C eller CE-körkort, YKB och Förarkort samt truckkort är ett krav.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi gör alltid en bakgrundkontroll och tar ett obligatoriskt utdrag ur belastningsregistret.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Specialistsjuksköterska till Stockholm

Intensivvårdssjuksköterska
Läs mer Jun 7
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till akutsjukvårdavdelning.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet

- Vidareutbildning inom Akutsjukvård

- Minst två års erfarenhet inom din vidareutbildning.

Var: Stockholm

Omfattning: 100%

Tidsperiod: 14 juli 2023 (v. 28) - 7 aug. 2023 (v.32)

Arbetstider: Enligt överenskommelse

Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-07-01


Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter våra kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Jobba Som Linuxtekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 7
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python

Ansök nu

CE-Chaufförer till Stockholm-Sommaren 2023

Distributionsförare
Läs mer Jun 7
WeStaff Sweden söker nu CE-Chaufförer till våra uppdragsgivare i Stockholm.

Uppdragsperioden startar V.22 & pågår hela sommaren fram till V.34, det finns även god chans till uppdragsförlängning efter sommarperioden.

Ditt nya jobb
Vi söker nu distributions CE-Chaufförer till våra kunder i Storstockholmsområdet.

Vi söker både hel-, och deltids chaufförer. Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdragen är väldigt attraktiva med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution runt Stockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil och släp. Längre körningar samt spetsbyten förekommer också.

- Utkörning av livsmedel till olika terminaler och butiker
- Hantera leveranser digitalt via handdator
- Kommunikation via telefon

Schemaläggning: Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företagen har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, och har ett gott lokalsinne i och runt om Stockholm. Kunskaper i svenska språket och skrift är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning. Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha. Det finns även rangeringsuppdrag att tillgå för rätt person, det innefattar lastning och dirigering av bil & släp.

Krav för dessa tjänster:

- Svenskt körkort med CE-behörighet

- Svenskt YKB

- Truckkort

- Digitalt förarkort

- Svenska i tal & skrift

- God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Vi söker Chaufförer till Lastväxlare & Liftdumper norra Stockholm!

Liftdumper- och lastväxlarförare
Läs mer Jun 7
WeStaff Sweden söker nu chaufförer till sommarperioden 2023.

Har du erfarenhet från att köra liftdumper, lastväxlare eller liknande? då har vi bra jobb att erbjuda rätt personer.

Ditt nya jobb

Till vår kunds verksamhet i norra Stockholm, söker vi nu medarbetare med C-kort till avdelningen container. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön.

Vi söker till detta uppdrag en heltidschaufförer för inhyrning under sommarperioden. För rätt person finns det även goda möjligheter till en förlängning hos uppdragsgivaren efter utfört uppdrag.

Skynda dig att söka! Platsen kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter

I arbetet kommer du ansvara för att hämta in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Du som chaufför kör enligt en planerad rutt och du bör ha bra lokalsinne för att hitta runt om norra Stockholm med omnejd.

Då arbetet stundtals är fysisk krävande bör du gilla att röra på dig.

Det är också mycket kommunikation och dialog med transportplaneringen, kollegor i organisationen och med kunder. I arbetet ingår också att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som ett miljö-företag i framkant är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Heltid 40 h/veckan.

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag 06.00 - 15.00

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund

Vi söker efter dig som har rätt kompetens för utförande av våra uppdrag, och är ute efter ett ansvarsfullt arbete samt vill vara en del i ett av Sveriges ledande återvinningsföretag.

För att lyckas med arbetet och eftersom det är mycket kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga.

Du ska ha en datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.

Branscherfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

- C-behörighet, eller CE-behörighet

- YKB

- Digitalt förarkort

- Meriterande med Krankort & ADR

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige, vi kan bemanning!

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Tjäna 40 000 SEK/M

Utesäljare
Läs mer Jun 7
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna 40 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har körkort
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Sommar 2023 Mejeri-Chaufförer C & CE till norra Stockholm

Distributionsförare
Läs mer Jun 7
WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige. Vi bemannar nu upp vår kund i Kallhäll norra Stockholm.

Detta är ett sommarjobb med god chans till förlängning.

Kom och jobba med oss!Ditt nya jobb
WeStaff Sweden söker nu C & CE chaufförer till Sveriges största mejeri. Vår kund är belägen i Kallhäll i norra Stockholm. Är du en chaufför med hög servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och har en glad inställning på.

Då är detta jobbet för dig!

Vi söker både hel-, och deltids chaufförer. Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdraget är väldigt attraktivt med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter
Du kommer distribuera mejeriprodukter till kunder, runt och omkring i Stockholm. Arbetet består av lastning, lossning och distribution av mejeriprodukter, vanligtvis i burar. Varje dag är det flera leverans stopp till olika kunder, i normala fall ca: 4 till 7 stycken. Därför är det viktigt du trivs med att ha kundkontakt, och har en positiv energi.

Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha. Det finns även rangeringsuppdrag att tillgå för rätt person, det innefattar lastning och dirigering av bil & släp.

Heltid 40 h/veckan. Alternativt helg arbete på fast schema.

Arbetstiderna kan variera mellan 05.15-21.36, arbetspassens längd är 8 alternativt 7,6 timmar långa. Uppdragsperioden är mellan V.26-V.33 och utbildning sker V.24-V.25.

Företaget har kollektivavtal Livs.

Kravprofil

- Svenskt körkort med C eller CE-behörighet

- Svenskt YKB

- Truckkort

- Digitalt förarkort

- Svenska i tal & skrift

- God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

- Kunna jobba sommarperioden 2023 under veckorna 26-33

- Vara tillgänglig för 1 betald utbildningsvecka dagtid, tis-lör

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag.

WeStaff Sweden erbjuder en mängd olika tjänster i Sverige. Kom och jobba med oss!

Ansök nu

Tjäna 40 000 SEK/M

Utesäljare
Läs mer Jun 7
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna 40 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har körkort
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

C-Chaufför Återvinning

Renhållningsförare
Läs mer Jun 7
Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort

- YKB

- Förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

C-Chaufförer Återvinning till norra Stockholm!

Liftdumper- och lastväxlarförare
Läs mer Jun 7
Ditt nya jobb

Till vår kunds verksamhet i norra Stockholm, söker vi nu medarbetare med C-kort (miljöarbetare) till avdelningen Baklastare. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön.

Vi söker till detta uppdrag en heltidschaufför för löpande inhyrning. För rätt person finns det även goda möjligheter till en direktanställning hos uppdragsgivaren.

Skynda dig att söka! Platsen kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter

I arbetet kommer du tillsammans med en kollega att köra en bak-lastande lastbil för tömning av kärl hos våra olika kunder i Stockholmsområdet. Våra miljöarbetare kör enligt en planerad rutt och bör ha bra lokalsinne och hitta runt om norra Stockholm.

Då arbetet stundtals är fysisk krävande bör du gilla att röra på dig.

Det är också mycket kommunikation och dialog med transportplaneringen, kollegor i organisationen och kunder. I arbetet ingår också att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som ett miljö-företag i framkant är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Heltid 40 h/veckan.

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag 06.00 - 15.00

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund

Vi söker efter dig som har rätt kompetens för utförande av våra uppdrag, och är ute efter ett ansvarsfullt arbete samt vill vara en del i ett av Sveriges ledande återvinningsföretag.

För att lyckas med arbetet och eftersom det är mycket kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga.

Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.

Branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och förstår vikten av nöjda kunder.

- CE-körkort

- YKB

- Förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Arbetsledare el/kraft till Årsta

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Jun 7
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt.


Vill du vara delaktig i den största satsningen på infrastruktur i modern tid? Vill du arbeta inom en framtidsbransch som säkerställer miljövänliga transporter, lågspännings- och kontaktledningsanläggningar? Är du en driven och lösningsorienterad person som sätter säkerhet först? Då kanske du är vår nya Arbetsledare med placering i Årsta!

Bli en av oss!   

Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande inom säkerhet. Vårt mål är att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare och söker dig som vill vara delaktig i den resan. 


Arbetsuppgifter:

Som Arbetsledare - el/kraft på Infranord har du personalansvar för elkraftteknikerna i din arbetsgrupp och du jobbar på uppdrag av Platschefen. Du tar egna initiativ och är en god förebild som engagerar och motiverar. I rollen som Arbetsledare kommer du att:

Planera och genomföra projekt på ett affärsmässigt sätt.
Ansvara för att elinstallationer som utförs i entreprenaderna projekteras, planeras samt kontrolleras enligt Infranords kvalitetssystem ”egenkontrollprogram för elinstallationsarbete”.
Hålla medarbetarsamtal med teknikerna samt planera för deras kompetensutveckling.
Företräda arbetsgivaren och ha ett delegerat arbetsmiljöansvar
Resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer.

Kompetenskrav :

Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el- och energiprogrammet eller motsvarande
Du har relevant erfarenhet som arbetsledare eller motsvarande samt har god IT-vana
B-körkort
Meriterande kunskaper och erfarenheter:

Kopplingsledare kontaktledning
Kunskap i EL-VIS kabelberäkningsprogram
Auktorisation från elsäkerhetsverket
Som person trivs du med att leda och organisera. Du är van att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar.  Utöver detta söker vi dig med förmågan att engagera och tillvarata medarbetarnas kompetens och utvecklingsmöjligheter. Du är noggrann och målinriktad samt driven av förbättringsarbete. Arbetsuppgifter vid järnvägen kräver att du är uppmärksam och noggrann och att du har ett stort säkerhetsfokus.

Ansökan :

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-07-31. Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas.

Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 750 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se

Ansök nu

C-Chaufför Återvinning/Baklastare södra Stockholm

Renhållningsförare
Läs mer Jun 7
WeStaff Sweden söker nu C-chaufförer till baklastande-återvinningsbilar i södra Stockholm.

Detta är ett bra jobb och startar v.25 perioden sträcker sig främst till v.32 men för rätt person så finns goda möjligheter till förlängning.

Skynda dig att söka, platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i södra Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer samt sommarchaufförer.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra baklastande återvinningslastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan

Arbetstid. Kvällstid måndag-fredag, 14.00-23.00

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort

- YKB

- Förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Psykiatri

ST-läkare
Läs mer Jun 7
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Sollentuna

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Sollentuna


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 1 juli 2023 (v. 26) - 1 aug. 2023 (v.31)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-07-01

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

C-Chaufför till Adelsö-Stockholm

Distributionsförare
Läs mer Jun 7
WeStaff Sweden söker nu en C-Chaufför till vår uppdragsgivare på Adelsö-Stockholm.

Uppdragsperioden startar V.24 & pågår hela sommaren fram till V.34, det finns även god chans till uppdragsförlängning efter sommarperioden.

Ditt nya jobb
Vi söker nu distributions C-Chaufför till vår kund i Storstockholmsområdet.

Vi söker en hel-, och deltids chaufför. Platsen kommer tillsättas och schemaläggas snarast, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdraget är attraktivt med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C-distribution runt västra Stockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil.

- Utkörning av varor till olika livsmedelsbutiker

Schemaläggning: Heltid 35h/veckan.

Arbetstid. Dagtid måndag, tisdag, torsdag & fredag.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, och har ett gott lokalsinne i och runt om Stockholm. Kunskaper i svenska språket och skrift är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning. Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha.

Krav för dessa tjänster:

- Svenskt körkort med C-behörighet

- Svenskt YKB

- Digitalt förarkort

- Svenska i tal & skrift

- God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Kranbilsförare-Återvinning norra Stockholm

Kranbilsförare
Läs mer Jun 7
WeStaff söker nu C-chaufförer med kran behörighet till norra Stockholm.

Sök direkt jobbet startar omgående!

Ditt nya jobb
Vi söker nu kransbilförare till vår kund i norra Stockholm. Vi söker dig som har erfarenhet av att köra kranbil. Detta är en trevlig arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en mycket bra lön. Uppdraget kommer starta omgående.

Arbetsuppgifter
I rollen som kranbilsförare arbetar du med att köra runt i Stor-Stockholm efter angiven rutt för att hämta upp återvinningsmaterial. Exempel wellpapp och hushållssopor. Du kommer att lasta och lossa behållare utomhus. Arbetet ställer krav på precision, samarbetsvilja och noggrannhet. Du arbetar självständigt med singelbil.

Heltid 40 h/veckan.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag kl. 06.00-15.00

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som kranbilsförare tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav, då du behöver kommunicera på med den interna transportledning.

- C-kort

- Kranbilsförarkort

- YKB

- Digitalt förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Musiklärare till Sjöängsskolan

Musikpedagog/Musiklärare
Läs mer Jun 7
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential.

För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

- Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
- Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
- Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
- Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Sjöängsskolan är en F-9 skola belägen i Örby slottspark i Älvsjö. Skolan nås enkelt kommunalt, antingen via Gullmarsplan (ett fåtal minuter med buss) eller från Älvsjö station (ca 10 min promenad eller 5 min med buss). På gatorna utanför skolan är det fri parkering.

Skolan har tre paralleller från förskoleklass upp till åk 9. På skolan går drygt 800 elever.

Sjöängsskolan präglas av en kompetent personalgrupp. Vi har en låg personalomsättning, de flesta trivs och stannar länge. Relationen mellan kollegor och mellan pedagoger och elever är goda, vilket är en framgångsfaktor. Vi strävar efter en kultur där vi delar med oss av både goda och dåliga exempel för att tillsammans lära oss att bli bättre. 

Elevernas resultat och utveckling står alltid i fokus i vårt arbete. Det centrala för oss på Sjöängsskolan är att alla elever ska lyckas och att vårt jobb är att hjälpa dem att göra så. 

Arbetsbeskrivning

Sjöängsskolan har en lång tradition av en engagerande och uppskattad musikundervisning. Många elever har genom åren getts stora möjligheter att utveckla sina musikaliska förmågor, både inom ramen för den ordinarie undervisningen och i skolorkester, kör och den årliga uppsättningar av musikal. Du kommer att samarbeta med en musiklärarkollega och en musiklärarassistent och ibland också med andra musikintresserade kollegor på skolan. Din undervisning i musik är förlagd till klasserna i låg- och mellanstadiet. I årskurs 6 samplanerar du med din kollega då vi jobbar med halvklasser i den årskursen. I arbetet ingår också planering och genomförande av lucia, musik vid avslutningar samt den årliga musikalen med undervisning både för orkester, kör och drama.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i musik och har gått minst 4 år på musikhögskola. Vi vill att du behärskar olika instrument, gärna orkesterinstrument, eftersom vi sätter en ära i att ha en skolorkester som du kan skriva arrangemang till. Du kan också leda orkester samt kör och drama i grupp. Du har kunskap om ljud- och ljusteknik. Det är meriterande om du själv är musikaliskt verksam och inte tvekar för att delta i ett lärarband.

Vi vill att du är en engagerad och kunnig lärare med ett gott ledarskap i klassrummet. Du har struktur i undervisningen och förmåga att anpassa den efter elevernas behov. Det är meriterande om du har en vana att undervisa elever på både låg- och mellanstadiet och har goda kunskaper av undervisning av elever med NPF.

Det är viktigt att du är duktig på att skapa goda relationer, både till kollegor och elever. Vi har alltid fokus på elevernas kunskaper och utveckling. Det är således viktigt att du ständigt utvärderar din undervisning för att säkerställa alla elevers lärande. Elevernas lust att lära och trivseln i skolan är avgörande och vi ser därför att du som person är positiv och trygg och att du är kreativ i dina val av arbetssätt i undervisningen.

Det som du i din tur möter på Sjöängsskolan är professionella kollegor i musikundervisningen, ett musikhus som är väl utrustat för musicerande och undervisning samt goda förutsättningar för att bedriva en undervisning av hög kvalitet.


Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Jobba direkt efter studenten!

Telefonförsäljare
Läs mer Jun 7
Tar du studenten 2023 och vill utvecklas inom försäljning? Vi öppnar upp för fler kontorsplatser till sommaren! Är du vår nästa talang? ?

Om oss

Vi är ett av Sveriges största konsultföretag med över 200 anställda. Sedan starten 2008 har vi arbetat med storkunder såsom Google, Telia, Netflix m.fl.

- Årets byrå 2019 (Telia)
- Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 (EON)
- Årets innovativa partner 2020 & 2021 (IP-Only)
- En av Sveriges Bästa Arbetsplatser (Great Place to Work)

Vad erbjuder vi ?

Garanterad månadslön på 30 000 kr inom sex månader
Goda chanser att klättra inom företaget
Kontor i världsklass (kika på vår Instagram)
? Konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Tjänstebil och andra förmåner
Hjälp med att ta körkort
Vi avsätter minst en timme om dagen för din personliga utveckling

Vi ser gärna att du som söker är...

- En sann glädjespridare och har god social kompetens
- Tävlingsinriktad och älskar att utvecklas
- Pratar och skriver obehindrat på svenska
- Har körkort (ej ett krav men det är meriterande)

Inga tidigare erfarenheter krävs. Vi hjälper dig med personlig utveckling och att växa inom din karriär!

Låter detta intressant?
Ansök via vår webbplats eller skicka ett kortfattat mejl till jobb@keysolutions.se

Inget formellt CV behövs - berätta istället om dig själv.
OBS! Spana in våra sociala medier. ????
???? TikTok: https://vm.tiktok.com/keysolutionsse (https://vm.tiktok.com/ZM8qTAMnL/)
Instagram: https://www.instagram.com/keysolutionsse (https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! ????

jobbjustnu

Ansök nu

Sjuksköterska till Danderyd

ST-läkare
Läs mer Jun 7
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till neurologiavdelning.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Danderyd


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 25 juni 2023 (v. 25) - 8 juli 2023 (v.27)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-06-24


Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Mediasäljare till stort digitalt nischat bolag!

Account manager
Läs mer Jun 7
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Vår kund hjälper varumärken att skapa engagerande innehåll och leverera affärsresultat med kampanjer inom content marketing och native advertising. De erbjuder en skräddarsydd lösning av distributionskanaler inom print, webb, mobil, video, events och sociala medier. Innehållet levereras via deras starka distributionsnätverk.


Nu befinner sig vår kund i en stark tillväxtfas och söker därför nya medarbetare som vill göra karriär inom mediebranschen.


Är du en stresstålig lagspelare som tycker om att ta stort ansvar, som ser möjligheter istället för problem och som vill jobba med försäljning i en kreativ miljö? Då kan vi erbjuda dig erfarenheter för livet och en karriärgrund.


Vem är du?
Vi tror att du är lösningsorienterad och ser möjligheter i alla utmaningar, att du är strukturerad och organiserad.
Orädd – du gillar att förhandla med personer i ledande positioner. Driven och målinriktad. Du tycker om att vinna och engagerar dig i beslut och i din framtid.
Självständig och tycker om att arbeta under eget ansvar, samtidigt som du uppskattar att vara en del i ett team.


Din erfarenhet
Tidigare erfarenhet som mediesäljare är meriterande men tjänsten passar även den som är i början av sin säljkarriär. För att du ska lyckas i rollen tror vi att du har en eftergymnasial utbildning från universitet, högskola eller YH-utbildning, entreprenörsanda – du kan presentera och sälja ditt koncept kreativt.


Om rollen
Ett spännande arbete där du får lära dig försäljning från grunden. Kontinuerlig utbildning för att du ska fortsätta att utvecklas som säljare. En energifylld arbetsplats där många nyckeltalanger med olika bakgrund och expertis skapar en stark sammanhållning.


Dina arbetsuppgifter
Som Account Manager driver du egna content marketing kampanjer från idé till färdig produkt med eget budgetansvar. Genom att styra och leda säljprocessen från prospektering och konceptförsäljning, till avslut och projektledning, hjälper du dina kunder att stärka deras varumärke i print och digitalt, samt driver försäljning inom deras marknad.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Chief Development Officer at Envision AESC

Utvecklingschef
Läs mer Jun 7
Please note that the employer is Envisio AESC
The Chief Development Officer will lead the development of industrial EPC and industrialization projects and programs for Lithium Ion Battery Gigafactories, globally.
Key Responsibilities:
Define and implement global EPC and industrialization strategy
Define the skills and competencies required, create the organizational structure and oversee recruitment of key strategic positions
Create and manage the project budgets, define key project milestones and reporting lines
Lead, advise, and consult across all EPC and Industrialization functions and disciplines.

Experience & requirements:
Bachelors or Masters in relevant field of study
At least 10+ years of leadership experience within complex EPC projects
Previous experience in construction or industrialization of mega or gigafactories.

Ansök nu

Självgående och erfaren anläggare sökes!

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Jun 7
Om jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna anläggningsarbetare till vårt team. Som anläggningsarbetare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav mark- & anläggningsarbete inom ett eller flera av följande områden: Finplaneringsarbete, asfaltsjustering, stensättning, rörläggning/VA-arbete, husgrunder samt dränerings- och schaktarbete. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.

Maila din ansökan till: mark@initium.nu

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Initium Gruppen AB

Ansök nu

Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Jun 7
Medis kök och bar är beläget mitt på Medborgarplatsen i hjärtat av Södermalm. Restaurangen är öppen för både lunch och À la carte.
Här finns chansen för rätt person att ingå i ett drivet team i en härlig miljö.
Nu söker vi inför sommaren köksbiträden.
Vi ser gärna att du har
*Dokumenterad erfarenhet
*lätt för att samarbeta i team
*noggrann och strukturad
*kan arbeta varierande tider

Ansök nu

Sushikock

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 7
Erfaren Sushikock sökes
Vanadis Sushi Bar är en välrenommerad sushirestaurang i Stockholm känd för den utsökta maten.
Nu söker vi en erfaren sushikock med känsla för smak och stil! Du kommer att få arbeta som sushikock men även få förbereda och planera arbetet. Dessutom kommer du att få ta arbetsuppgifter som restaurangbiträde.
Observera! Vi söker endast erfarna sushikockar, Om du inte är det skicka INTE ansökan till oss!
För att trivas hos oss bör du kunna arbeta självständigt, är ansvarsfull, stresstålig och kunna ha god samarbetsförmåga med den övriga personalen.
Lön: Enligt överenskommelse


English:
Vanadi's Sushi Bar is a reputable sushi restaurant in Stockholm known for its delicious food.
Now we are looking for an experienced sushi chef with a sense of taste and style! You will work as a sushi chef and to prepare and plan the work. In addition, you will get towork as a restaurant assistant.
You should be able to work independently, be responsible, stress-resistant and be able to cooperate well with the other staff.
Note! We are only looking for experienced sushi chefs, If you are not please do NOT send the application to us!
Salary: According to the agreement

Ansök nu

Vitvarusäljare till Elon i Barkarby

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 7
Är du en serviceorienterad person som brinner för försäljning? Trivs du i en arbetsroll där kunden är ditt största fokus där du ansvarar för att alltid leverera den bästa lösningen? Då är detta en tjänst för just dig!

Din framtida arbetsgivare
Elon är Sveriges och Nordens största butikskedja inom vitvaror och hemelektronik med 274 butiker fördelade över landet. Elon i Barkarby är ett privatbolag som är en del av butikskedjan Elon. Ett familjärt företag som arbetar för att deras kunder ska få ut det bästa av livet hemma genom att erbjuda lösningar som gör den praktiska delen av hemlivet så bekymmersfri och njutbar som möjligt. De erbjuder ett brett sortiment av vitvaror, småelsprodukter, belysning och kompletta kök med köksinredning. En arbetsplats som erbjuder händelserika dagar och stora utvecklingsmöjligheter.

Vad erbjuder rollen?
Som vitvarusäljare hos Elon ansvarar du för att bemöta kunderna på bästa möjliga sätt. Du erbjuds en omväxlande och spännande roll där du arbetar för att identifiera varje kunds behov och vägleda dem till rätt produkt. Du arbetar för att alla kunder ska känna sig välkomna och få den bästa möjliga servicen. Du bidrar med ett genuint engagemang i varje kund och tar dig an diverse utmaningar på ett lösningsfokuserat sätt.

Vem är du?
Som person är du engagerad, framåt och flexibel. Du är en positiv person som har en god inställning i de utmaningar som du tar dig för. En frisk fläkt som inte är rädd för att ta egna initiativ. Du får kollegor som alltid har nära till skratt och därför ser vi att du är en lagspelare som är lyhörd för dina kollegor och kan bli en del av teamet. Du har ett stort driv, bra säljkondition och vilja att bli grym på det du tar dig an.

Kvalifikationer:
• Tidigare arbetserfarenhet av en serviceinriktad roll
• Tidigare erfarenhet av försäljning (meriterat om du arbetar inom liknande bransch)
• Goda kunskaper inom svenska och engelska
• Körkort

För Elon värderas personlighet före arbetslivserfarenhet i den här tjänsten.

Övrigt:
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm – Barkarby

Är detta din perfekta match?
Elon erbjuder nu dig en spännande roll inom ett väletablerat och familjärt bolag. En arbetsroll där du har möjlighet att bidra, utmanas och utvecklas. Visst låter det intressant!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Varmt välkommen med din ansökan
För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Vid eventuella frågor kring tjänsten hör gärna av dig till butikschef Benita Thunberg på benita.thunberg@elon.se eller 070-3769032.

Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att vara tillsatt före sista ansökningsdag. Så välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Sökord
Vitvarusäljare, butikspersonal, säljare, butikssäljare, Elon, Barkarby, butik, hemelektronik, vitvaror

Ansök nu

Vi söker team ledare till ett av Sveriges största säljbolag!

Teamledare
Läs mer Jun 7
Om jobbet:
Som teamledare hos Effective Communication jobbar du med några av Sveriges största varumärken som Tele2, Telia och Cmore m.fl. All försäljning sker via telefon.
Rollen innebär att du har ansvar för ditt eget sälj team och projekt med uppföljning och coachning. Att leda med gott exempel är en grundinställning vi tar för givet.
Vi söker dig som sätter laget före jaget.

Du vet att nyckeln är en positiv inställning och en stark sammanhållning.

Om oss:
Effective Communication startades 2010 med en tydlig vision - bli bäst i branschen. Att kombinera högpresterande individer, engagemang och kunskap i samma miljö är det som får Effective att fortsätta växa.

Omfattning: Heltidstjänst

Vad får du utav oss?

- Utvecklingsmöjligheter på ett företag där du kan klättra till högre positioner
- Gedigna utbildningar för att hela tiden utvecklas
- Tävlingar, aktiviteter och säljgalor
- Fast timlön + Provision
- Höga löner utan något lönetak
- Möjlighet till att arbeta utomlands på vårt kontor i Barcelona
Vi söker dig som:

- Är driven och målmedveten
- Talar svenska flytande
- Är snabbtänkt och lösningsorienterad
- Kan jobba både i grupp och självständigt
- Har tidigare erfarenhet av försäljning på callcenter samt en ledande position inom försäljning (t.ex coach, team ledare osv.)
- Är strukturerad och bra på uppföljning

Våra arbetstider:
Måndag-Torsdag: 09:45 - 19:00
Fredagar: 09:45 - 17:00

Har du ett starkt driv och vill tjäna pengar? Är du Effectives nya stjärna?
Skicka in din ansökan så kontaktar vi dig

Vi hjälper många av Sveriges vassaste varumärken i deras försäljning. Under tio års tid har vi byggt upp vår verksamhet och breddat vårt tjänsteutbud för att alltid ligga i framkant. Vårt team består idag av över trehundra drivna och talangfulla medarbetare på våra kontor i Stockholm och Barcelona.

Ansök nu

Hässelby Villastads skola söker två elevassistenter med kunskap om NPF

Elevassistent
Läs mer Jun 7
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning

Hässelby Villastads skola är en F-9 skola med ca 120 anställda och 950 elever.

Vi är en stabil skola i ständig utveckling. Vi står för trygga och motiverade elever med fokus på struktur och alla människors lika värde. På skolan är vi organiserade i årskursvisa arbetslag samt elevhälsan som är ett eget arbetslag. Mentorskapet och ett relationsskapande arbetssätt är ledord på skolan som utvecklas hela tiden. Skolan är belägen i ett villaområde med Mälaren och olika grönområden i närheten. Skolan har generösa faciliteter med t. ex. en stor idrottshall och en utomhusarena att tillgå.

Arbetsbeskrivning

Hässelby Villastads skola söker nu två elevassistenter med stor erfarenhet och kunskap om elever med NPF-diagnoser. Du arbetar tillsammans med kollegor i ett arbetslag och tillhör arbetslaget i lågstadiet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara stöd under hela skoldagen till eleven, inklusive arbete i fritidshemmet efter skoldagens slut. Du kommer att arbeta nära eleven och vi ser att du är en person med stort tålamod som arbetar lågaffektivt. Det är viktigt att kunna skapa en trygg miljö kring eleven för att ge så goda förutsättningar som möjligt för elevens skolsituation. Hela skoldagen innefattar lektionstid, raster och fritidstid. Även enskild undervisning förekommer varför du ska vara trygg i att anpassa och förmedla kunskap utifrån lärares planeringar. Du kommer sköta kontakten mellan hem och skola och vara delaktig tillsammans med mentor vid möten och utvecklingssamtal. Samarbete med övriga pedagoger och fritidspersonal i skolan ingår likaså i dina arbetsuppgifter.

Egenskaper som är viktiga hos vår nya medarbetare är att du är positiv, flexibel och har en lösningsfokuserad inställning. Vi vill att du är trygg i dig själv och har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt har ett gott bemötande mot såväl elever som kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning.
Du har goda ämneskunskaper i framför allt matematik och svenska.
Du har tidigare erfarenhet av arbete med barn i skolans yngre åldrar.
Du har dokumenterad och relevant kompetens för uppdraget.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Serveringspersonal

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 7
Medis kök och bar är beläget mitt på Medborgarplatsen i hjärtat av Södermalm. Restaurangen är öppen för både lunch och À la carte.
Här finns chansen för rätt person att ingå i ett drivet team i en härlig miljö.
Nu söker vi inför sommaren serveringspersonal med barvana då det även kommer vara mycket jobb i baren.
Vi ser gärna att du har
*lätt för att samarbeta i team
*noggrann och strukturad
*kan arbeta varierande tider

Ansök nu

Power/Mediamarkt söker kundservicestjärnor

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 7
Nu söker vi på uppdrag av POWER ännu en driven serviceälskande person till deras kundservice på Kungsholmen i Stockholm. Att du har ett stort intresse för hemelektronik tror vi är en bra början för att vara med på en spännande tillväxtresa nu när Power under året tar över Mediamarkts 29 varuhus, medarbetare, kontorslokaler och distributionssystem i Sverige! Vi önskar att du kan börja så snart som möjligt under juni månad. Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!

I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med att ta hand om första kontakten med våra kunder. Då vi är ett litet team där alla hjälps åt kommer du även hantera kundsamtal via telefon, chatt och mail från våra kunder vars frågor rör sig om alltifrån leveransbesked, ärendehantering, produkt- och servicefrågor till försäljningsaktiviteter. Det dagliga arbetet utförs till stor del i våra system SAP, Umbraco, Puzzel och Zendesk så om du har erfarenhet från dessa är det bara en fördel.

I och med att det just nu är ett mindre bolag i tillväxt tror vi på att ge våra medarbetare en bred roll med flera olika ansvarsområden, vi tror att det både är stimulerande och kul för dig som anställd att växa och arbeta mer flera olika områden och kunna supporta med det som behövs för både företaget och våra kunder.

Du är junior, ung, driven och brinner för chansen att vara med på en resa i ett tillväxtbolag. Vi söker dig som älskar att ge allt för kunder och har en stark vilja att ge service av världsklass. Du behöver också ha stor datorvana och vara flink i fingrarna. Har du ett intresse och fallenhet för teknik, då speciellt hemelektronik, är det helt klart en fördel. Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad där du utmanas av att få och ta eget ansvar så du kan vara med och påverka ditt arbete.

I och med att en stor del av tjänsten innebär inkommande kundkontakt och ärendehantering önskar vi dig som är prestigelös kring arbetsuppgifter och har lätt att lära dig nya saker, sätta dig in i rutiner och system och förstå både kunder och finna lösningar till deras önskemål på ett snabbt och enkelt sätt. Du utmanas förmodligen när du ställs inför nya system eller nya uppgifter och utmaningar är något som får dig att trivas på jobbet. Då arbetet stundtals kan präglas av många parallella uppgifter så är det en fördel om du är stabil, lugn och trygg och har en bra struktur och förmåga att prioritera.

Vi vill ge dig

En bra chans att delta i en bolagsresa där bolaget ska gå från en litet snabbväxande bolag till en stor aktör på svenska marknaden. Power Sverige går från renodlad e-handlare till omnikanal i samband med övertagandet av Mediamarkts varuhus.

Stor möjlighet att lära dig om e-handel och försäljning i ett stort internationellt bolag

Varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet att påverka lösningar och utveckla system och metodik så att vi höjer kundupplevelsen ytterligare.

Nya fina kontorslokaler centralt i Stockholm på Kungsholmen.

Stora möjligheter att växa och göra framtida karriär internt inom Norden eller Sverige

Konkurrenskraftig ersättning

Om bolaget

Nordiskt bolag inom hemelektronikbranschen. Bolaget har för närvarande över 300 varuhus och 3000 medarbetare i Norden. Med hjälp av innovativa e-handelslösningar, framträdande omnikanalshandel och ett starkt kunderbjudande med riktigt låga priser har bolaget lyckats växa kraftigt i Norden. POWER är idag en av de största och mest lönsamma elektronikkedjorna i Norden. Nu kommer de 29 svenska Mediamarkt-varuhusen också att bli en del av varumärket POWER. Medarbetare, varuhus, kontorslokaler och distributionssystem omfattas av förvärvet som förväntas vara slutfört under sommaren 2023.

Rekryteringen sköts av Cronwik som funnits sedan 2014 och är specialiserade på kundservice och där alla anställda har lång erfarenhet av rekrytering och ledning av kundservice. För mer info om cronwik läs mer på cronwik.se . Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd av power.

kundtjänst kundservice customer sucsess customer service kunder elektronik

Ansök nu

Få Säljjobb Direkt

Telefonförsäljare
Läs mer Jun 7
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att få säljjobb direkt!
Pratar du flytande svenska & vill få säljjobb direkt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få säljjobb direkt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Säljutbildning- & coachning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar

Ansök nu

Tjäna 40 000 SEK/M

Utesäljare
Läs mer Jun 7
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna 40 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har körkort
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till mottagning i Stockholm

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 7
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en akutsjuksköterska till ett uppdrag på närakuten i Stockholm.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-07-10 och pågår till 2023-08-06 Tjänstgöring som akutsjuksköterska med sedvanliga uppgifter på närakuten. Ansök senast 2023-07-17.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som akutsjuksköterska samt relevant erfarenhet

Ansök nu

IT-specialist med inriktning på Windows Server, AD & MSSQL

Drifttekniker, data
Läs mer Jun 7
vid IT-avdelningen. Sista ansökningsdag: 2023-06-27.


Vi söker dig som vill vara med och utveckla och förvalta Stockholms universitets IT-miljö med fokus på Windows Server. 

Den digitala arbets- och studiemiljön är av stor betydelse för hela Stockholms universitet oavsett om arbete, forskning eller undervisning bedrivs på campus eller online. Vi förstärker nu vårt team Applikations- och Plattformsdrift inom IT-avdelningen med flera medarbetare. Som IT-specialist inom Windows Server kommer du att bidra till att hela universitets digitala plattform fungerar optimalt. Rollen innefattar både bredd och djup då du arbetar med förvaltning, underhåll och proaktiv utveckling av Stockholms universitets IT-miljö.

Arbetsuppgifter
Vad du bland annat kommer att arbeta med är:


• Hantera ärenden på tredje nivån (Incident-, Problem- och Change Management enligt ITIL). Även teknisk rådgivning till angränsande produktteam.
• Identitetshantering och livscykelhantering i AD.
• Drift, underhåll och utveckling av AD, AD FS & MS.
• Skapa och underhålla integrationer och automation med PowerShell.
• Skapa, uppdatera och underhålla teknisk dokumentation.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har god kunskap inom:


• Windows Server 2019/2022
• Windows Server Failover Clustering
• Active Directory
• AD FS
• MS Server inkl Always On
• MS 365
• Azure
• IIS
• Powershell

Du har också akademisk examen eller likvärdig kunskap förvärvat på annat sätt och har erfarenhet av drift och arbete med IT-infrastruktur i en större organisation.

Meriterande är om du även har kunskap inom:


• VMware ESX och vSAN
• Certifikatshantering
• Brandväggar
• Infoblox
• Linux server
• Serverhårdvara
• MS Exchange
• Windows 10/11

Personliga egenskaper:

Som person är du en riktig teamspelare som tar stort eget ansvar för ditt och teamets arbete. Med tanke på rollens karaktär är det viktigt att du är säkerhetsmedveten, ansvarsfull och noggrann. Du kommer även att ha många kontaktytor och därför är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift på såväl svenska som engelska, har en god samarbetsförmåga och är flexibel.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna anställning.

Om oss
IT-avdelningen har ett övergripande ansvar att erbjuda användarvänliga, ändamålsenliga och stabila IT-tjänster till universitetets olika verksamhetsdelar. Vi är cirka 120 medarbetare som sitter i öppna lokaler centralt på campus i Frescati med goda kommunikationer. Vi erbjuder en härlig arbetsmiljö, spännande teknik och personlig utveckling.

Stockholms universitet har 5700 anställda med 30 500 helårsstudenter och är rankat som ett av världens 100 främsta lärosäten. Ledande inom forskning och utbildning inom humanvetenskap och naturvetenskap, med en bred samverkan nationellt och internationellt.

Universitetet har de senaste åren infört en portfölj- och produktstyrningsmodell där produktteamen har en central roll. Vi är i en lärande process och IT-avdelningen arbetar fokuserat för att följa modellen. Det innebär att vi testar, lär och utvärderar, hjälper varandra till framgång, levererar värde kontinuerligt och hjälps åt att skapa trygga förutsättningar. För att trivas hos oss är det viktigt att även du håller med om att det är rätt väg att gå. 

Hos oss finns ett stort engagemang, alla som arbetar här vill göra en insats. Du kan läsa mer om vår organisation och vårt uppdrag på vår hemsida.

Anställningsvillkor
Anställningen avser heltid och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde snarast. 

Vi erbjuder dig hybridlösning för distansarbete, friskvårdstid, friskvårdsbidrag och träningslokaler på arbetsplatsen. Det är en kreativ arbetsplats där kompetens och samarbete är en viktig grund för arbetsglädje och goda resultat.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt
I denna rekryteringsprocess samarbetar Stockholms universitet med Adecco och ansvarig rekryteringskonsult Sara Höglund. Har du frågor rörande ansökan eller pågående rekryteringsprocess är du välkommen att ta kontakt på tfn 073-684 73 23 eller sara.hoglund@adecco.se.

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, Alejandra Pizarro Carrasco (Fackförbundet ST/OFR), tfn 08-16 34 89, alejandra@st.su.se, samt seko@seko.su.se (SEKO).

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: att söka en anställning.

Välkommen med din ansökan!

Stockholms universitet bidrar till det hållbara demokratiska samhällets utveckling genom kunskap, upplysning och sanningssökande.

Ansök nu

Jobba Som Key Account Manager

Key account manager
Läs mer Jun 7
Sök jobbet som key account manager på We Quest för att jobba som key account manager!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som key account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som key account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön, provision & bonusar
? Friskvård, försäkring & pension
? Mobiltelefon & dator
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Sjukvårdsmäklarna AB söker läkare till psykiatri i Stockholm

Specialistläkare
Läs mer Jun 7
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en specialist inom psykiatri till ett uppdrag inom psykiatri i Stockholm.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-07-24 och pågår till 2023-08-13 Tjänstgöring som specialist inom psykiatri med sedvanliga uppgifter inom psykiatri. Ansök senast 2023-07-31.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som specialist inom psykiatri samt relevant erfarenhet

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Psykiatri

ST-läkare
Läs mer Jun 7
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Stockholm

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Stockholm


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 24 juli 2023 (v. 30) - 14 aug. 2023 (v.33)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-06-15

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Erfaren grävmaskinist sökes med start omgående!

Grävmaskinförare
Läs mer Jun 7
Om jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna maskinförare till vårt team. Som maskinförare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet inom ett eller flera av följande områden: Schaktningsarbeten, kabelgrävning, dränering, kanalisering, VA-arbeten och fibergrävning. Du ska behärska både hjul- och bandgrävare i varierande storlekar och med rototilt. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.
- Uppskattning för väl utfört arbete.
- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.


Meriterande

B-körkort

Maila din ansökan till: mark@initium.nu

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Initium Gruppen AB

Ansök nu

Självgående och erfaren svetsare sökes!

Svetsare, manuell
Läs mer Jun 7
Om Jobbet

Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.Följ instruktionerna längre ner på sida för att ansöka. Du kan även mejla din ansökan till work@initium.nu

Ansök nu

Självgående och erfaren betongarbetare sökes!

Betongarbetare
Läs mer Jun 7
Om jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna betongarbetare till vårt team. Som betongarbetare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet inom ett eller flera av följande områden: Formsnickeri, gjutning, armering samt övriga allmänt förekommande arbetsuppgifter inom betongarbete. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.
- Uppskattning för väl utfört arbete.
- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.


Maila din ansökan till: mark@initium.nu

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Initium Gruppen AB

Ansök nu

Stensättare sökes med start omgående!

Stensättare
Läs mer Jun 7
Om jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna stensättare till vårt team. Som stensättare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav stensättning. Du ska kunna hantera laser och padda. Kantsten, gatsten och plattor är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.
- Uppskattning för väl utfört arbete.
- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.
Maila din ansökan till: mark@initium.nu

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Initium Gruppen AB

Ansök nu

Anläggare sökes!

Väg- och anläggningsarbetare, utan yrkesbevis
Läs mer Jun 7
Sedan starten 2016 har Initium Gruppen expanderat kraftigt. Vår vision är att bli Sveriges ledande entreprenadföretag. Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga Sverige.
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna anläggningsarbetare till vårt team. Som anläggningsarbetare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.
Du som söker har flerårig erfarenhet utav mark- & anläggningsarbete inom ett eller flera av följande områden: Finplaneringsarbete, asfaltsjustering, stensättning, rörläggning/VA-arbete, husgrunder samt dränerings- och schaktarbete. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.
Uppskattning för väl utfört arbete.
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.Maila din ansökan till mark@initium.nu

Ansök nu

Ekonomiassistent sökes till offentlig kund i Stockholm!

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 7
Nu söker vi en ekonomiassistent till vår offentliga kund i Stockholm! Har du minst ett års erfarenhet av tidigare roll som ekonomiassistent? Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakligen arbetsuppgifter kommer att vara redovisning och ekonomisk uppföljning av följande:

• projekt och forskningsbidrag
• ombokningar
• lönekonteringar
• avstämningar 

Samt andra förekommande ekonomiuppgifter.
Vem är du?
• gymnasium eller likvärdig utbildning
• minst ett (1) års arbetslivserfarenhet av liknande uppdrag
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, m.fl.)
• kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Vidare ser vi att du som person är noggrann, nyfiken på att lära sig nytt, strukturerad, gillar siffror och att arbeta i högt tempo då de har stora flöden och många externfinansierade projekt på institutionen. Du behöver vara driftig, snabblärd, ansvarsfull och ha intresse av att ge hög service samt vara kommunikativ.
Du erbjuds
Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund. Omfattningen 100%. Uppdraget förväntas starta augusti 2023 och pågå till mitten av februari 2024, med möjlighet till förlängning. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Clara Granlund på clara.granlund@jurek.se Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Ansök nu

Självgående och erfaren anläggare sökes!

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Jun 7
Om jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna anläggningsarbetare till vårt team. Som anläggningsarbetare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav mark- & anläggningsarbete inom ett eller flera av följande områden: Finplaneringsarbete, asfaltsjustering, stensättning, rörläggning/VA-arbete, husgrunder samt dränerings- och schaktarbete. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.

Maila din ansökan till: mark@initium.nu

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Initium Gruppen AB

Ansök nu

Erfaren målare sökes med start omgående!

Målare
Läs mer Jun 7
Om jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna målare till vårt team. Som målare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav måleriarbeten inom följande områden: nyproduktion, ROT-arbeten och kompletteringsmålning. Stor fördel om du behärskar sprutspackling och sprutmålning. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.
- Uppskattning för väl utfört arbete.
- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.
Maila din ansökan till: maleri@initium.nu eller ring 076-304 18 00

Ansök nu

Erfarna snickare sökes med start omgående till Stockholm!

Träarbetare/Snickare
Läs mer Jun 7
Om jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna snickare till vårt team. Som snickare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav snickeriarbeten inom följande områden: nyproduktion, ROT-arbeten, köksmontering samt finsnickeri. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.
- Uppskattning för väl utfört arbete.
- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.


Maila din ansökan till: bygg@initium.nu eller ring 076-304 18 00

Ansök nu