Hitta lediga jobb i Stockholm

Verksamhetschef på 80 % till daglig verksamhet, Södermalm

Enhetschef inom social omsorg
Läs mer Dec 1
Är du trygg i ditt ledarskap och har tidigare erfarenhet av LSS? Vi söker nu en verksamhetschef till vår dagliga verksamhet Frösunda Slussen och Ateljé på centrala Södermalm i Stockholm för ett föräldravikariat. Varmt välkommen med din ansökan!

ATT ARBETA SOM VERKSAMHETSCHEF HOS OSS

Hos Frösunda Omsorg arbetar du i en organisation vars drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss erbjuds du en fri, utvecklande och ansvarsfull roll med goda utvecklings- och karriärmöjligheter samtidigt som du varje dag gör skillnad i människors liv.

För att du ska känna dig trygg i ditt uppdrag får du en individuellt anpassad introduktion, kontinuerlig stöttning av din regionchef, tillgång till specialistkompetens från bolagets olika stödfunktioner, löpande utbildning och kompetensutveckling.

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN SOM VERKSAMHETSCHEF PÅ FRÖSUNDA OMSORG

Vi söker nu en verksamhetschef på ca 80 % till vår dagliga verksamhet Frösunda Slussen och Ateljé som är belägen centralt på Södermalm i Stockholm. Tjänsten är ett föräldravikariat på initialt ca 10 månader men med mycket god chans till förlängning. Verksamheten erbjuder 20 platser och inriktar sig mot kunder inom autismspektrat. Här arbetar fem aktivitetscoacher och hantverkspedagoger tillsammans och erbjuder ett individuellt anpassat schema för våra kunder i en strukturerad, arbetslik och kreativ miljö, med ett stort urval av olika aktiviteter. Verksamheten är öppen vardagar, 9-17.

Hos oss på Frösunda Omsorg har verksamhetschefen företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat.

Som verksamhetschef har du resultatansvar för ekonomi, kvalitet och personal. Du säkerställer en kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar samt deltar i budget och uppföljningsarbete. Du arbetar proaktivt för att upprätthålla och skapa goda relationer med t.ex. kommun och andra samarbetspartners och arbetar systematiskt för att förstå kundens perspektiv och kunna tillgodose en omsorg som kunden är nöjd och trivs med.

VEM VI SÖKER

För att lyckas i rollen är du närvarande i verksamheten för att möta kunder och leda medarbetare. Vi tror på ett nära och kommunikativt ledarskap där du som chef coachar dina medarbetare. Du har en naturlig förmåga att driva verksamheten utifrån Frösunda Omsorgs värderingar respekt, engagemang och nyfikenhet.

Du är en duktig kommunikatör som trivs med många kontaktytor och har en förmåga att få med dig dina medarbetare. Du känner dig bekväm med att fatta självständiga beslut, är flexibel och har förmågan att behålla fokus även i situationer med högre arbetsbelastning. Vi tror dessutom att du som person är affärsmässig och strukturerad med ett prestigelöst förhållningssätt.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH ÖVRIGA KVALIFIKATIONER

- Relevant akademisk utbildning, t.ex. socionom, beteendevetare eller motsvarande.
- Tidigare chefserfarenhet.
- Erfarenhet av arbete med målgruppen (LSS) och kunskap inom autism.
- Kompetens inom arbetsrätt, arbetsmiljö och kollektivavtal.
- Mycket goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift.


OM FRÖSUNDA OMSORG

Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsvariation, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Funktionsvariation är Frösunda Omsorgs idag näst största affärsområde och har sedan 2004 drivit boenden inom LSS, både på entreprenad och i egen regi. Det gör Frösunda till en av de största, mest erfarna och bredaste privata aktörerna inom området.

Utgångspunkten i våra verksamheter är våra kunders självbestämmanderätt där vi erbjuder ett individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Vi är både glada och stolta över våra goda kundomdömen, som ofta ligger över rikssnittet och att därmed kunna erbjuda en arbetsplats där både kunder och medarbetare trivs.

ÖVRIG INFORMATION

- Anställningsform: Föräldravikariat om initialt ca 10 månader med mycket goda chanser till förlängning.
- Omfattning: Tjänstgöringsgrad ca 80 %, lägre tjänstgöringsgrad kan också diskuteras.
- Tillträde: Mars 2022


Vi tillämpar individuell lönesättning, har kollektivavtal samt erbjuder friskvårdsbidrag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Sista ansökningsdag: 15/12Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Eija Nordahl, Regionchef: eija.nordahl@frosunda.se

Vid frågor om rekryteringen, är du varmt välkommen att kontakta:

Vendela Zetterkvist, HR specialist: 010 130 39 07, vendela.zetterkvist@frosunda.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Jurist

Familjerättsjurist
Läs mer Dec 1
Vi söker nu en processjurist med ett stort intresse för det familjerättsliga området som vill processa mål i domstol för kunds räkning. Det handlar enkom om vårdnad, boende och umgängesmål med krav på specialistkunskaper inom området.
Vad önskar vi från dig?
Du har en jur.kand. eller fullgjort en juristexamen. Du har tidigare fått förordnanden som rättshjälpsbiträde i mål om vårdnad, boende och umgänge. Erfarenhet av att företräda i vårdnadsprocesser och domstolsvana är således ett krav. Du arbetar självständigt men trivs med kollegial samverkan och är flexibel i ditt sätt att vara.
Är du intresserad?
Du är varmt välkommen med din ansökan dock senast 2021-12-27. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.
Ansökan till tjänsten skickas till:
info@sisuholdingsweden.se
Anställning: Tillsvidare med fast månadslön
Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i Stockholm

Ansök nu

Förhandlingschef till Försäkringskassan

Förhandlingschef, statlig
Läs mer Dec 1
Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut och betalar ut cirka 230 miljarder kronor, som påverkar människors liv och hela samhället.
Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför sätter vi oss in i varje ärende, följer lagar och regler, informerar och vägleder, bryr oss och visar omtanke. Det är ett jobb för dig som vill vara med och ta ansvar. Välkommen till Försäkringskassan.

Försäkringskassan söker dig som är engagerad och driven för att tillsammans med kompetenta medarbetare utveckla myndighetens HR-arbete.

HR-avdelningens uppdrag är i huvudsak att styra, stödja och följa upp arbetet inom det arbetsgivarpolitiska området. I det ingår att samordna och bidra till insatser för en välfungerande kompetensförsörjning och en god arbetsmiljö. HR-arbetet bedrivs myndighetsövergripande och tillsammans med myndighetens samtliga avdelningar.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som chef i Försäkringskassan arbetar du enligt myndighetens uppdrag från regeringen. Du ansvarar för att din verksamhet är rättssäker och effektiv samt präglas av en god service. Genom dialog om verksamhetens syfte, mål och strategier skapar du förutsättningar för goda resultat inom ditt ansvarsområde. I rollen som förhandlingschef ingår verksamhets- och budgetansvar samt personalansvar för ca 6 medarbetare med kvalificerad kompetens inom arbetsrätt, avtal och lönebildning.

I rollen som förhandlingschef arbetar du på strategisk och operativ nivå, huvudsakligen med arbetsrätts-, avtals- lönebildnings- och förhandlingsfrågor. Du är Försäkringskassans kontaktperson gentemot fackliga representanter på myndighetsnivå.

Du ingår i HR-avdelningens ledningsgrupp som leds av HR-direktören. Du förväntas också vid behov finnas med i andra sammanhang för att föredra frågor inom ditt ansvarsområde, t.ex. i Försäkringskassans ledningsgrupp. I arbetet ingår också att planera och genomföra aktiviteter i verksamhetsplan, uppföljning och analys inom området.

Du kan balansera kortsiktiga krav på resultat med en långsiktigt hållbar verksamhet. Du har en god förmåga att anpassa ditt ledarskap utifrån vad situationen och uppdraget kräver. Inom området arbetsrätt, avtal och lön styr och stödjer du arbetet inom HR-avdelningen. Du kan komma att representera Försäkringskassan i externa samarbeten och i mediekontakter.

För att trivas med arbetsuppgifterna motiveras du av att leda medarbetare, arbetsgrupper och utvecklingsarbete samt har förmåga att arbeta systematiskt.

 

Vi söker dig som:


• Har akademisk examen, gärna jurist, eller erfarenheter/kvalifikationer som bedöms likvärdiga
• Har god ledarskapsförmåga
• Har erfarenhet av lönebildning, förhandling och det arbetsrättsliga området
• Har erfarenhet av samverkan med fackliga organisationer
• Har erfarenhet av att jobba med strategisk utveckling
• Är initiativtagande, målinriktad och skapar resultat
• Kan skapa förutsättningar för engagemang, lärande och utveckling utifrån verksamhetens mål
• Har god självkännedom och är stabil som person
• Har god organisatorisk förståelse och kan omsätta denna i verksamheten
• Samarbetar och samverkar effektivt med andra och har även förmåga att arbeta självständigt
• Har god kommunikativ förmåga både muntligen och skriftligen

Det är meriterande om du har:


• erfarenhet från statlig verksamhet
• erfarenhet av att leda på distans

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Övrigt

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering i Stockholm (Telefonplan), men annan placeringsort kan vara möjlig. Resor kan ingå i tjänsten. Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning. I denna rekrytering kan arbetspsykologiska tester komma att användas som en del i urvalsarbetet.

Kontakt

HR-direktör Anders Liif, 010-111 45 52 (för frågor om tjänsten), HR-specialist Stig Lindblom, 010-116 90 63 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackförbundet ST: Thomas Åding, 010-119 64 12, Saco-S: Daniel Rander 010-116 28 77, Seko: Johanna Grundström 010-115 30 44.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 16 januari 2022. Ladda gärna upp dina examensbevis, betyg och intyg i samband med din ansökan.

Har du skyddad identitet kontaktar du den HR-specialist som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan. Du kan även kontakta HR Helpdesk 0771-52 44 40.

Ansök nu

Budbilschaufför - Stockholm - Omgående start

Budbilsförare
Läs mer Dec 1
Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker en person som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som Budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske tidigare aldrig har jobbat som budbilschaufför eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av det främsta transportföretaget i Sverige. Man arbetar ensam och du får varje dag träffa olika kunder och ge den bästa möjliga servicen.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har körkort B för manuell växellåda


Fördelaktiga kompetenser (inget krav):
Erfarenhet av budbilsyrket


Arbetet är förlagt mån-fre 11:00-19:00 eller 16:00-22:00
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.

Ansök nu

Testledare med intresse för komplexa systemmiljöer med många integration...

Testledare
Läs mer Dec 1
Om konsultuppdraget

- Ort: Stockholm
- Uppdragslängd: ca. 12 månader
- Sista ansökningsdagen: ansök snarast
- Uppdragsstart: Enl. ök.
- Omfattning: 100%
- OBS! Det är väldigt viktigt att du uppfyller skall-kraven för att vi överhuvudtaget ska kunna offerera dig, annars förkastar beställaren vårt anbud omgående där både din tid resp. vår tid går till spillo.


Bakgrund

Kunden söker nu en kravanalytiker för att hålla ihop och leda kravarbetet och framtagandet av nya och ändrade verksamhetsprocesser för programmet Digitalisering på Nät med dess ingående projekt. Som kravanalytiker tillhör du ett team av kravanalytiker och testledare inom IT Projektkontor.

Uppdragsbeskrivning

Som testledare leder och driver du testarbetet i ett eller flera projekt med IT-påverkan. Projekten kan omfatta både egenutveckling eller införande av standardsystem och bemannas av interna resurser och konsulter inom IT samt av verksamhetsspecialister.

Du tar fram teststrategi, testplaner, samordnar testaktiviteter med ditt testteam och rapporterar testarbetets framdrift till din projektledare. Kunden arbetar efter projektmodellen PPS, som i delar är anpassad till deras behov. Utöver PPS styrs vi som statligt affärsverk av riktlinjer, anvisningar och instruktioner.

Kunden använder testverktyg för testplanering och rapportering. Som konsult i testledarrollen tillhör du Avdelning IT-strategi och styrning och enheten IT Projektkontor.

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga testledaraktiviteter såsom att planera, leda, samordna och administrera projektets testarbete genom alla projektfaser. I arbetsuppgifterna ingår också förankring av testarbetet inom projektorganisationen samt överlämning av ett uppsatt testförfarande lämpligt för överlämning till en förvaltningsorganisation.

Arbetsuppgifter:

- Leda, koordinera och rapportera projektets test- och kvalitetssäkringsarbete
- Ta fram, dokumentera och implementera projektets övergripande teststrategi, testplan och testrapport utifrån kundens testprocess och riktlinjer
- Leda, stödja och delta i arbetet med att ta fram nödvändig testdata och testdokumentation för samtliga testaktiviteter, t ex testfall och ibland även testning
- Planera, leda och rapportera delar av testaktiviteter vid UAT och End-to-end-tester med flera inblandade leverantörerObligatoriska kompetenser och erfarenhet (skallkrav)

- Högskole/Universitetsutbildning med IT-inriktning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhetISTQB certifiering eller motsvarande
- Minst 5 års arbetslivserfarenhet som testledare av IT-system
- Minst 2 års erfarenhet av krav- och testverktyg som t ex ReqTest eller Azure DevOps
- Minst 5 års erfarenhet av arbete inom komplexa systemmiljöer med många integrationer
- God skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på svenska och engelska


Meriterande kompetenser och erfarenhet (börkrav):

- Minst 2 års erfarenhet som testledare av IT-system inom kraftsystem/elsystem
- Minst 1 års arbetslivserfarenhet av arbete med verksamhetskritiska eller driftkritiska system såsom t ex styr-/övervakningssystem i processindustrin
- Erfarenhet av Azur DevOps och/eller Jira som kravverktyg


Annat

Nedanstående personliga egenskaper säkerställs via referenser och vid eventuell intervju. Kunden förbehåller sig rätten att kontakta egna relevanta referenser (än de som leverantören själv angivit) för att säkerställa uppfyllande av krav.

- God samarbetsförmåga och initiativförmåga
- Ödmjuk och lätt för att skapa förtroende
- Arbetar självständigt och målinriktat
- Förmåga att arbeta i


Du har erfarenhet av större systemlösningar i komplexa miljöer samt kunskap om tekniska tester, testautomatisering och integrationsintensiva miljöer. Som person präglas ditt arbetssätt av struktur samt ordning och reda. Du har en stor initiativförmåga och personligt driv. Du är trygg med att fatta beslut i vardagen och kan tydligt kommunicera dessa till berörda intressenter.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga på svenska, är strukturerad i ditt arbete och lösningsorienterad. Du behöver även ha förmågan att ansvara, planera samt genomföra aktiviteter med olika intressenter

______________________

Hur du kommer vidare

- Sök uppdraget genom denna annons
- I ansökan anger du ett kravställt timpris
- Lägg in ett CV i word-format
- Vi återkopplar genom plattformen om något behöver kompletteras eller förtydligas.
- Återkoppling sker vanligtvis från Kunden till oss inom 10 arbetsdagar från det att ansökningstiden utgått. Vi försöker återkoppla omgående till dig som kandidat snarast vi har ny information avseende din ansökan eller uppdraget. Skulle återkoppling dröja, vänligen kontakta oss via plattformen.


Inför en eventuell intervju meddelas du om vilken kunden är i god tid.

Om Shaya Solutions

Konsult- och kompetenspartner inom IT, Management och Teknik.

Vi lägger ett stort fokus på kund-/konsultpartnernöjdhet och kvalité i våra leveranser och verkar idag i hela Sverige med utgångspunkt i Stockholm. Vårt motto är därför Ödmjukhet, Ihärdighet samt Flexibilitet.

Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.

Annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Web designer på Syncro Group

Designer
Läs mer Dec 1
Syncro Group rekryterar: Web designer


Syncro Group AB is a listed company with an aggressive strategy set to own, manage and refine SaaS companies in the new market economy.
The portfolio includes companies with SaaS platforms developed with the market's most modern technologies, each of which is self-sufficient and cross-fertilizes other companies in the portfolio.

We are expanding rapidly and have a carefully curated team of people who are passionate about innovation and game-changing SaaS platforms. These platforms have the power to revolutionise the way people can choose to work.

We encourage, and develop, synergies between our companies as well as our teams. So you’ll have the opportunity to engage with a variety of people and fields such as influencer marketing or the gig economy.

Syncro Group is an equal opportunity employer and is devoted to ensuring that the Syncro environment is warm and inclusive to all of our candidates and employees.
Syncro has a handful of companies in their portfolio. Some has a great look and feel, other companies need some more love. We are looking for a person that can design beautiful websites and understands UX. We do need someone that understands that it is a massive difference between design and web design. 

Your job would be to instruct developers what needs to be changed and how things should look in order to make a great user experience. We will offer your: 
- Flexible work hours
- Remote work
- Office space in central Stockholm
- Opportunity to build something great together

Ansök nu

Erfaren fastighetsskötare till fastighetsbolag på Östermalm

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Dec 1
Har du erfarenhet av att jobba som fastighetsskötare? Är du social och diplomatisk? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Vi söker nu en erfaren och trevlig fastighetsskötare till ett företag som ligger centralt. Vi erbjuder ett roligt arbete med varierande arbetsuppgifter. Företaget har både teknisk och ekonomisk förvaltning av fastigheterna. Företaget förvaltar 52 bostadsfastigheter framförallt belägna på Östermalm.

Om tjänsten

På företaget ansvarar du för felanmälningar och skötsel, underhåll och reparationer inom ditt område. Du kommer att ansvara för ca fem fastigheter per dag. Arbetet innebär att avhjälpa fel i lägenheter och allmänna utrymmen, rondering och tillsyn. Du kommer att ha daglig kontakt med våra hyresgäster. Rollen innebär att du ansvarar för att fastigheterna är välskötta, vilket innebär allt från städning av soprum, lövkrattning till reparationer och injustering av fläktar och fjärrvärme. Jour ingår var 4:e vecka, dygnet runt, med ca 2 utryckningar i snitt per vecka och en del samtal.

Kvalifikationer

- Erfaren fastighetsskötare med god kunskap i yrket.
- Kunskap om underleverantörer
- Viss VVS kunskap
- Flytande svenska tal och skrift.
- Minst B-Körkort
- Datavana Basic


Meriterande

- Alla kunskaper kring verktyg maskiner är meriterande.
- Skolad fastighetsskötare


Personliga egenskaper

- Social, diplomatisk, erfaren och ordnings sam.

Anställning: Tillsvidare

Arbetstider: Ca 07:00 - 16:00

Lön: Enligt överenskommelse

Känner du att det här skulle vara en rolig och passande tjänst för dig ser vi varmt fram emot din ansökan snarast möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!

Rekrytering Stockholm Byrå AB är ett av landets mest erfarna rekryteringsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Rekrytering Stockholm Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Konferensvärd med teknisk kompetens sökes till Sundbyberg!

Verkstadskontorist
Läs mer Dec 1
Har du erfarenhet av vaktmästeri samt är tekniskt lagd? Då kan du bli vår nästa konferensvärd!

Om uppdraget

Kunden är en myndighet som bland annat bland annat arbetar med att pröva ansökningar från personer som vil besöka eller bosätta sig i Sverige.

För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna påbörja uppdraget den 2022-01-10, det beräknas sedan pågå till 2023-01-10 med chans till förlängning. Omfattningen är heltid, 100% och arbetstiden är 08:00-16.27.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som konferensvärd ansvarar du för all typ av service rörande konferenser, detta kan innebära påfyllnad av material ,kopiering, diskplock, lättare städning samt teknisk hjälp. Vidare förekommer iordningställande av lokaler, servering av fika och lunch samt detaljplanering inför konferenser.

Som konferensvärd välkomnar man gäster och ser till att de får den hjälp de behöver, allt ifrån möblering, när mat ska serveras till vilken utrustning de vill ha på plats.

Dina kvalifikationer

- Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som vaktmästare
- Körkort klass B
- Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
- Grundkunskaper i ärendesystem
- Erfarenhet av att hantera teknisk utrustning som kan förekomma i ett konferensrum
- Erfarenhet av arbete med videokonferensutrustning
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift
- Meriterande med tidigare erfarenhet som konferensvärd


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 13/12-21.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Kajsa Hessel kajsa.hessel@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

OTM – LE Logistics Expert

IT-strateg
Läs mer Dec 1
Deliver better and smarter, in every way and all around the world.
By creating desirable solutions and great experiences that enrich people’s daily lives and the health of our planet, we want to be a driving force in delivering enjoyable and sustainable living. We go to work every day determined to shape living for the better – for our customers and for the health of our planet.
For that, we employ great people from a wide variety of backgrounds – not just because it’s the right thing to do, but also because we believe that diverse perspectives make our business stronger and more innovative. If you share our values, come find your place in our global community. Meet us on @lifeatelectrolux and career.electroluxgroup.com? to learn more.
For our Logistics Solutions Center of Excellence team we are looking for a OTM – LE Logistics Expert ?with relevant experience in OTM Oracle transportation Management?and knowledge of SAP LE and WM modules.
Your main tasks:
•Collecting & analyzing various requirements related to Logistics area, collaborating with different teams in IT and?Business (Sales, Warehouse, Supply Chain and others)
•Performing design or redesign of business processes to improve operational efficiency and to ensure company goals are met. Analyzing the effectiveness of current process in order to develop strategies to improve workflow effectiveness.
•Acting as business analyst, and techno-functional designer in Transportation area, making systems set up and being involved in testing and upgrades, performing regression testing when required.
•Covering?2nd level of support in order to guarantee the service level agreement, when needed
•Updating documentation and monitoring the Key users group activities
Qualifications:
•Bachelor’s or Master’s degree in Computer Science or Management Engineer or equivalent education or experience.
•A minimum of 6 years of experience in Transportation Management (OTM) system and related Supply Chain Management modules.
•Good understanding of different methods for system integration: EDI, XML, MQ
•Demonstrated competency in technical skills including:?Oracle Database, , XSL creation and modification .Expertise in OTM workflow
•Proven ability to convert business demand into structured requirements with clear logic and process mindset. Ability to dive into details, in order to find solutions and solve problems.
•English knowledge (spoken and written)
•Experience in Migration to OTM cloud is a plus
At Electrolux, we take responsibility for our development in a supportive environment where we embrace our differences and learn from each other. In a truly multicultural setting, we shape living for the better and create remarkable experiences for employees and consumers, all around the globe.
Find out more on:
https://www.linkedin.com/company/electrolux/life/lifeatelectrolux
Electrolux is a leading global appliance company that has shaped living for the better for more than 100 years. We reinvent taste, care and wellbeing experiences for millions of people, always striving to be at the forefront of sustainability in society through our solutions and operations. Under our brands, including Electrolux, AEG and Frigidaire, we sell approximately 60 million household products in approximately 120 markets every year. In 2020 Electrolux had sales of SEK 116 billion and employed 48,000 people around the world. For more information go to www.electroluxgroup.com.

Ansök nu

ARKET IS LOOKING FOR A SECTION HEAD

Administrativ chef
Läs mer Dec 1
Company Description


Do you want to be a part of building the most loved lifestyle brand?
Then you might be the Section Head we are looking for.
about us
A modern-day market with a Nordic soul, offering a mix of fashion, homeware and a café while having quality, sustainability and transparency at the core of our business.
ARKET was founded with the mission to simplify good choices and influence positive change in our industry. By presenting a broad collection of well-considered fashion, food, scents, beauty and home items under one roof, we want to inspire people to live a more sustainable lifestyle.

At ARKET, we believe that collaborating in diverse teams and including various perspectives into our everyday work are key to meaningful growth. As an employer, we are committed to cultivating a workplace culture that celebrates our unique talents and differences as individuals. This allows us to harness our collective knowledge to reflect the diversity of our clients in all the products and experiences we create.
Job Description


the role


As a Section Head ARKET Men you are a natural leader who are confident in influencing and engaging others.
Together with Head of Design and relevant stakeholder develop and drive the sections customer offer, sales, growth and profitability in all sales channels both short and long term
Some of your tasks and responsibilities includes, but are not limited to:
• Develop, set, and secure method and organization for products, assortment and buying.
• Set vision, goal, and common strategy together with Head of Design and Business Controller.
• Work cross functional to ensure right product in the right time at the right price and always in a sustainable way.
• Inspire, develop, and lead team towards set goals.
• Customer centric mindset always be attentive to changes in behaviors and needs of the customer.
• Take responsibility for succession planning, recruiting, introducing, and developing your team.
• Constantly follow up sales and take actions
• As staff responsible you prevent, resolve, and follow up on all areas included in the work environment tasks.
Qualifications


we are looking for
A collaborative, proactive and self-driven person who is eager to learn and develop both yourself and the people you work with, you can work both independent but also enjoy being part of a team and achieving things together. To thrive in this role, you need to be communicative, structured and organized as well as being a problem solver that is self-motivated and sees possibilities.
We believe you have a proven working experience within the field within and you have relevant educational background or experience valued equal.
your profile
To be considered for this role you have:
• Experience within buying and product development, preferable as PM or Section Head
• Strong communication skills and a positive can-do attitude
• A proven and genuine interest in apparel
• Leadership skills
• Great interest in creating current fashion
• A positive mindset and always see possibilities, improvements and simple solutions
• Has?analytical skills?and the ability to?know?what makes a?difference?to?the results
• Fluent in English, both verbal and written
• You bring a new/unique perspective to our team
?Additional Information


we offer
We offer a permanent position starting as soon as possible in a work environment where culture and values play a big part in everything we do. We have a flexible attitude and value an entrepreneurial spirit. We want every employee to take ownership of the ARKET’s success and believe that a fun working place generates great results.

about the recruitment process
If you feel your experience, skills and ambitions are right for this role, please send your application as soon as possible but latest 9th December. Interviews will be held on a continuous basis and located at ARKET HQ, Maria Skolgata 83 Stockholm. (we don’t?consider any applications sent via email due to GDPR)
For internal candidates always start a dialogue with your manager and HR before applying.
If you have any questions about the position; please contact frida.dahlquist@arket.com and about the recruitment process Lisa.skoglund-kangasniemi@hm.com


At H&M Group we strive to have a fair and inclusive recruitment process. Why kindly ask you to not attach cover letter in your application as they often contain information that can easily trigger unintentional biases.
H&M is committed to creating a Diverse & Inclusive environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of race, gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, national origin,?disability?or age.
We look forward to hearing from you!

Ansök nu

Målmedveten säljtalang inom media!

Innesäljare
Läs mer Dec 1
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?!

Rollen
Vi vill ha någon som delar vår vision och älskar att göra business, detta utan att förlora det faktum att en samverkan mellan oss och kunden är det bästa sättet att göra en affär. Som Säljare hos oss arbetar du med att bygga upp din egen kundbas och du har möjlighet att skaffa dig ett stort kontaktnät i näringslivet. Du kommer i kontakt med företag inom olika branscher och vi lovar dig en allmänbildande och utvecklande roll.

Du ansvarar för affären från ax till limpa vilket innebär att du självständigt prospekterar och bokar möten hos potentiella kundföretag. Du har eget ansvar för att bygga långsiktiga relationer med dina kunder, det är lite som att driva ditt eget företag i företaget! Du får till en början introduktion och utbildning för att få de allra bästa förutsättningarna för att komma igång.

Vi erbjuder
Vi brinner för utveckling så detta är något vi självklart även satsar på kontinuerligt i din tjänst. Vi kommer att ge dig förutsättningarna att bli vår nästa toppsäljare! Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå.


Krav
Om du har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet. Har du detta i kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas!
För att kunna utföra arbetet behövs dock att du har goda kunskaper i Svenska. Du kommer att bygga upp ett nätverk som du antagligen själv kommer att ha användning av både i tjänsten men även utanför. Detta innebär att du ska ha en passion för att prata med människor, nätverka, ha en social kompetens och känna att du kan föra dig ute hos kunderna.


Övrigt
Tjänsten är stationerad i Stockholm och innebär nykundsbearbetning på den svenska marknaden.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Gruppchef Internservice och Uppdragskoordinering till MTR Tunnelbanan

Administrativ chef
Läs mer Dec 1
MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Sedan 2009 innehar MTR Tunnelbanan helhetsansvaret för planering, drift och underhåll av Stockholms tunnelbana på uppdrag av AB Storstockholms Lokaltrafik (SL). Varje dag genomförs drygt 1 miljon resor hos oss. Det motsvarar nästan hälften av alla resor med kollektivtrafik i Stockholms län. Vi nöjer oss inte med att vara bäst i klassen på tunnelbana, vårt arbete handlar om att göra skillnad på plattformen, på tågen och i människors liv. Vi samarbetar med flera olika aktörer i Stockholm för att tunnelbanan ska vara tillgänglig för alla. Det är detta vi kallar för Stockholms blodomlopp.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en ny medlem till en av tunnelbanans mest dynamiska och framåtriktade ledningsgrupper. Du blir ansvarig för två specialiserade grupper som är kritiska för den dagliga driften av tunnelbanan. Internservice är en etablerad grupp som säkerställer försörjning av förbrukningsmaterial till samtliga stationer i tunnelbanenätet samt skriftlig resenärsinformation på plattformar och i biljetthallar. Uppdragskoordineringen är en ny grupp som du får ansvar för att etablera och utveckla framåt. Ansvarsområdet för gruppen kommer att vara daglig styrning och uppföljning av samtliga rörliga kundservicemedarbetare i tunnelbanan. Får en unik möjlighet att från grunden bygga upp en kritisk ny stödfunktion för en av Stockholms viktigaste verksamheter.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
• Direkt personalansvar för ca. 15 medarbetare med fokus på närvarande ledarskap, inkl. utvecklingssamtal och i förekommande fall lönesamtal med målet att skapa engagerade och motiverade medarbetare
• Säkerställa att ärenden och avvikelser hanteras effektivt och med hög service samt lämna återkoppling till såväl interna som externa kunder
• Etablera en ny verksamhetskritisk grupp inklusive processer och rutiner för densamma
• Ansvar för budget och ekonomisk uppföljning för de egna grupperna
• Följa upp och analysera resursfrågor som övertidsuttag, semesteransökningar och tjänstepaket
• Skapa kort- och långsiktiga planer för utveckling av verksamhetens processer och rutiner

Du utgår från en kontorsplats i Gullmarsplan, men dina medarbetare arbetar utspridda i hela tunnelbanenätet och en operativ närvaro är förväntad - du behöver vara lika bekväm ute i kundmiljön som i konferensrummet. I tjänsten ingår bemanning av jour/beredskapsfunktion ca 2-3 dagar per månad för vilken arbete på kvällar och helger kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
• För den här rollen är ett par års erfarenhet av ledarskap och chefsrollen ett krav
• Du har erfarenhet av dataanalys, projektledning och verksamhetsstyrning, förvärvat t.ex. från tidigare arbetsroller eller en högre utbildning, exempelvis inom ekonomi.
• Arbetslivserfarenhet kopplat till lager, logistik, personalplanering, bemanning eller incidenthantering är meriterande
• Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen behöver du vara driven och mycket framåtriktad med ett starkt fokus på resultat och leverans.
• Mycket goda kunskaper i svenska, och goda kunskaper engelska, i tal och skrift
• Mycket goda kunskaper i Office-paketet och god datorvana


ÖVRIGT
Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

BCG Platinion Senior Consultant

Affärskonsult, IT
Läs mer Dec 1
More than a simple job, we are offering an ambitious project. Joining a digital practice area of The Boston Consulting Group, the world’s leading advisor on business strategy. You are deeply convinced that digital transformation is a key strategic lever for corporate performance and you want to shape the company of tomorrow? You wish to do consulting work otherwise and have even more impact during your client assignments?
BCG Platinion puts technology (BIG DATA, Cloud, API) at the heart of C-Suite agenda, through implementing concrete technical solutions that meet our clients’ business challenges (user experience, time2market). The diversity of new uses as well as changing paradigms require designing new architectures, more scalable, orchestrable, and addressable through a catalog of services.
You have communication and consulting skills (listening, assertiveness, problem-solving) and you like to:
Create and develop target architectures in a corporate environment, on component technology and service-oriented architectures (SOA, API, micro-services)
Use procedural models for the development of professional software
Ensure the quality of deliverables
Anticipate and manage project risks (changes, budget, timing)

You have a higher-education degree in General or Computer Engineering, and have at least 5 years’ experience in architecture recommendation as well as one (or more) significant experience within the consulting environment.
You are used to working in complex and demanding environments (high-level, international, involving many stakeholder), and fully understand the issues and challenges of clients, their functional and technical constraints (industry, organization, businesses, IT).
Our key words: service orientation – humility – audacity – creativity. If those few words ring a bell, come and meet us!

Ansök nu

Budbilschaufför - Stockholm - Omgående start

Budbilsförare
Läs mer Dec 1
Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker en person som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som Budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske tidigare aldrig har jobbat som budbilschaufför eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av det främsta transportföretaget i Sverige. Man arbetar ensam och du får varje dag träffa olika kunder och ge den bästa möjliga servicen.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har körkort B för manuell växellåda


Fördelaktiga kompetenser (inget krav):
Erfarenhet av budbilsyrket


Arbetet är förlagt mån-fre 11:00-19:00 eller 16:00-22:00
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.

Ansök nu

JUNIOR ACCOUNT MANAGER – STOCKHOLM NORR

Account manager
Läs mer Dec 1
WorkShop - The consumer experience agency är Nordens största och ledande retailbyrå och jobbar med några av världens största varumärken. Vi kombinerar strategiska, kreativa och taktiska tjänster för att kunna skapa innovativa kundupplevelser både online och offline. Var med och skapa unika och engagerande pop up koncept åt olika varumärken, bli en av marknadens bästa brand ambassadors, utveckla och driv butikskoncept eller bli expert på sociala medier. WorkShop är med hela vägen från idéstadiet till genomförandet. Vår kultur präglas av en stark gemenskap där alla har möjligheten att få sin röst hörd.

Nu letar vi på WorkShop efter en Junior Account Manager till vårt team som arbetar för vår kund Helix Sweden. Helix är en aktör inom nikotinprodukter där ett av varumärkena är ON! som marknadsför tokbaksfritt portionssnus. Vi söker dig som har ett starkt intresse för sälj, kommunikation och som brinner för att skapa goda relationer. Du kommer att ansvara för Region Stockholm men även Uppsala och Gävle ingår i ditt distrikt.

Som Junior Account Manager är din uppgift att säkerställa att Helix produkter finns tillgängliga hos utvalda återförsäljare i det distrikt du ansvarar för. Du kommer att besöka utvalda återförsäljare där du inspirerar och engagerar butikspersonalen i produkterna samt ser till att produkter och kampanjmaterial är snyggt presenterat och tillgängligt för konsumenterna. Din arbetsplats varierar mellan olika butiker varje dag och från vecka till vecka. Du arbetar mot uppsatta mål och rapporterar enligt uppsatt rapporteringsrutin.

För att lyckas i rollen som Junior Account Manager har du en mycket god förmåga att bygga relationer och nätverk. Du är en driven och social person som trivs i en omväxlande arbetsmiljö med höga krav. Vidare är du kundfokuserad, utåtriktad och resultatorienterad.

Vi söker dig som:

- Har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom detaljhandeln
- Är inspirerande och positiv
- Är lyhörd och har en hög social kompetens
- Kan arbeta obehindrat i MS Office och innehar B-körkort
- Har språkkunskap i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.


Vi erbjuder dig ett roligt och fartfyllt arbete på ett innovativt och expanderande företag. Du kommer också att få en tjänstebil. Vi fram emot att höra från dig!

Övrig information
Arbetstid: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Arbetsort: Stockholm, samt Uppsala och Gävle
Start: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdag är 2021-12-05.

Lär dig mer om vårt företag på work-shop.com (https://www.work-shop.com/) och följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/workshoptheconsumerexperienceagency), LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/724670/admin/) and Instagram (https://www.instagram.com/workshopretail/)!

Ansök nu

Budbilschaufför - Stockholm - Omgående start

Budbilsförare
Läs mer Dec 1
Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker en person som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som Budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske tidigare aldrig har jobbat som budbilschaufför eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av det främsta transportföretaget i Sverige. Man arbetar ensam och du får varje dag träffa olika kunder och ge den bästa möjliga servicen.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har körkort B för manuell växellådaFördelaktiga kompetenser (inget krav):
Erfarenhet av budbilsyrketArbetet är förlagt mån-fre 11:00-19:00
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.

Ansök nu

Project Manager in Stockholm

Produktchef, marknadsföring
Läs mer Dec 1
Arbetsbeskrivning
We are now looking for an Project Manager for our customer within the music streaming subscription industry. Project management responsibilities include the coordination and completion of projects on time within budget and within scope. Coordinate all aspects of projects. Set deadlines, assign responsibilities, and monitor and summarize the progress of projects.  You should be an organized professional, a clear communicator, and have extensive project management experience. This role will report to the Head of Customer Success.


As a consultant at Randstad, you are employed by us and work for one of our clients. You have the same benefits with Randstad as with any other employer with a collective agreement and benefits such as a wellness grant, occupational health care, insurances and discounts on gym memberships. In addition, you are offered a range of career opportunities. You get the chance to experience different company cultures and to gain experience from different industries, which helps you in developing your skills and building a well-rounded CV. The position can include many contacts and hence, it is important that you have a good ability to cooperate with others and good skills in communication. As a person, we see that you are driven and used to work independently. If you are looking for an employer that offers different assignments and new contacts, then you will enjoy being part of Randstad. 

Ansvarsområden
The company need someone to project manage our accessibility work/movement as their  product is focusing more and more on this as a goal. You will spend half time on the accessibility project and half time supporting there field events marketing project manager. Other projects might pop up but they will always be centered around our Soundtrap for Education BU.
 
 Project management responsibilities include the coordination and completion of projects on time within budget and within scope. Coordinate all aspects of projects. Set deadlines, assign responsibilities, and monitor and summarize the progress of projects. You should be an organized professional, a clear communicator, and have extensive project management experience. This role will report to the Head of Customer Success.
 
 What you’ll do:
 Accessibility Project Manager (0.5 time)
 Assist in the definition of project scope and objectives, involving all relevant internal and external partners, ensuring technical feasibility while documenting a detailed project plan to supervise and track progress
Build and maintain comprehensive project documentation and meet with team members to clarify specific requirements of the project
 Establish, handle, and maintain relationships with relevant team members
Track project performance, specifically to analyze the successful completion of short and long-term goals
Meet budgetary objectives and make adjustments to project constraints based on financial analysis 
Report and raise to management as needed
Ensure that project is delivered on time, within scope, and within budget

 Field Marketing Project Manager (0.5 time)
 Coordinate internal resources and third parties/vendors’ requirements for the detailed execution of multiple field marketing projects
Maintain comprehensive project documentation and meet with vendors to take detailed ordering briefs and clarify specific requirements of each project
Report and raise to management as needed
Ensure that all projects are delivered on time, within scope, and within budget
Meet budgetary objectives and make adjustments to project constraints based on financial analysis


Arbetstider
Full time, Monday – Friday
Location:  Stockholm
Start Date:  Immediately
End Date:   2022-03-31Kvalifikationer
You are a Project Manager that has experience with marketing/customer facing projects. You must have some project management experience and nice to have would be experience within education, US markets, and accessibility (particularly product enhancements/improvements for accessibility)


For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

Ansökan
2021-12-07, selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible.


For more information: Josefin Berg, josefin.berg@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Administratör/Receptionist till Sthlm Dental - Södermalm

Tandsköterska
Läs mer Dec 1
Sthlm Dental är en toppmodern tandläkarkedja med mottagningar på Södermalm, Kista och Skärholmen. På mottagningarna bedrivs allmäntandvård, implantatbehandlingar och estetisk tandvård. Vi är idag ett team med 16 anställda som jobbar hårt för att ge våra patienter den bästa tänkbara tandvården och omhändertagandet.


Då patientflödet till mottagningarna ökar och då verksamheten växer söker vi nu en duktig tandsköterska som vill vara med i vår expansion och avlasta oss i det administrativa arbetet. Som administratör/receptionist är du spindeln i nätet och ska kunna ha många bollar i luften samtidigt. Några av arbetsuppgifterna är att planera personaltillgången på klinikerna, sköta vår kontakt mot myndigheter och leverantörer, förse våra ägare med ekonomiska rapporter, hjälpa våra patienter med bokningar och betalningar, svara i telefon och på mail, sortera post, översyn av verksamheten samt i övrigt förekommande administrativa uppgifter. En del av arbetet kommer även innefatta att du hjälper oss i den dagliga kliniska verksamheten.


Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum så skicka din ansökan redan idag.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Julgransleveranser - Budbilschaufför - Stockholm

Budbilsförare
Läs mer Dec 1
Vill du ha det perfekta säsongsarbete som budbilschaufför? Under slutet av november och hela december månad kommer vi att leverera ca 1 miljon julgranar direkt hem till kunden. Vi söker ansvarsfulla och trevliga budbilschaufförer till detta spännande och roliga uppdrag.
Som Budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm.
Om uppdraget:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar julgranar direkt hem till kunder i hela Stockholmsområdet. Arbetet börjar med att du lastar dina leveranser i en lätt lastbil som du sedan kör ut till kund med ett leende på läpparna.
Arbetstiderna kommer att variera mellan ett dagskift, kvällsskift eller heldag. Leveranser sker mellan 07:30-21:30 måndag till söndag under hela perioden.
Arbetet är förlagt måndag till söndag 29/11-23/12.
Tjänsten passa dig som:
Är tillgänglig för arbete slutet av november - december
Är ansvarstagande
Brinner för kundbemötande och är serviceminded
Har körkort B för manuell växellåda
Har god körvana

Fördelaktiga kompetenser (inget krav):
Erfarenhet av budbilsyrketIntervjuer och urval sker löpande.

Ansök nu

Customer Success Manager

Backofficepersonal
Läs mer Dec 1
Vill du kliva på en tillväxtresa i världsklass där tempot är högt och sammanhållningen stark? Winningtemp är en prisbelönad, innovativ AI-plattform för medarbetarengagemang som hjälper ledare att få insikter om hur deras personal mår i realtid. Med en branschunik och revolutionerande teknik skapar vi framgångsrika arbetsplatser. Vi har vuxit med över 2100% de senaste åren och vi fortsätter växa. Vi är redan nu globala och fortsätter vår globala tillväxt varje dag. Vår mission är att bli ett unicorn-bolag, med andra ord ett av de snabbast växande bolagen i världen.? Därför söker vi nu marknadens bästa Customer Success Manager!

Som?Customer?Success Manager på? Winningtemp?säkerställer du att våra kunder får den absolut bästa service,? älskar produkten och använder dess fulla potential.?Vårt Customer Success team består av totalt 18 personer och är ett globalt team som finns i Sverige och i England. Teamet jobbar nära varandra för att dela tips, framgångshistorier och hitta nya innovativa sätt att stötta kunderna. För att passa in i teamet behöver du vara en driven, innovativ och sympatisk person som brinner för sälj och kundnöjdhet. Du sporras av att vara del av en startup-miljö med höga ambitioner och transparens, samt att skapa resultat tillsammans med andra.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att innebära:?

- Ansvara för din egna kundstock??
- Skapa förtroendeingivande och rådgivande relationer till dessa kunder?
- Ansvara för att kunderna känner sig bekväma i plattformen genom uppstartsmöten, chefsutbildningar och andra möten med dina kunder
- Arbeta enligt uppsatta företagsmål med syftet att bidra till ökad expansion?och ökad kundnöjdhet?
- Hitta nya möjligheter?för?att öka våra kunders?användning?av produkten?
- Utveckla “kundresan”, processer och rutiner för ditt egna arbete?
- Arbeta tight med?bla?produktavdelningen, säljteamet och marknad i syfte att utveckla affären och varumärket??


Vad vi söker hos dig:?
Att säkerställa hög kundnöjdhet hos Winningtemps?kunder är ett otroligt viktigt arbete som kräver stort ansvar. Därför ser vi att du är en riktig relationsskapare samtidigt som du tycker om att göra affärer och får energi av det. Du drivs av kundmöten och uppskattar att vara en rådgivande och utbildande part för dina kunder. Du ser möjligheter och är lösningsorienterad. Du gillar att arbeta proaktivt, kan arbeta självständigt och vet hur du ska prioritera. Du är kommunikativ, ärlig och har en hög känsla för service, vilket gör att du förstår vikten av att jobba nära dina kunder och kollegor.?Vi ser att du har erfarenhet av försäljning och förståelse för hur du genom kontinuerligt fokus på affären kan stärka vår kundupplevelse. Du bör också ha arbetat inom B2B och/eller?en Customer?Success-roll eller motsvarande.

Det är starkt meriterande om du talar och kan skriva på finska. Det är även meriterande med erfarenhet inom projektledning samt tidigare erfarenhet från arbete i SaaS-bolag (Software as a Service).

Vad erbjuder?Winningtemp?dig??
Hos oss erbjuds du en spännande roll i ett team där du får vara med och påverka samhället i en positiv riktning genom att bygga trygghet och förstklassigt utövande av vårt verktyg tillsammans med kunderna. Du får också möjligheten att vara med i en tidig fas i ett bolag som har höga ambitioner. Idag består Winningtemp av ett härligt och ambitiöst gäng om 125 personer med högt i tak och med en trevlig arbetsmiljö. Vårt huvudkontor ligger i centrala Göteborg och Stockholmskontoret ligger i fina lokaler i Gamla stan. Planen är att växa globalt och mer än dubblera arbetsstyrkan inom kommande år.?Om du ansluter dig till vårt team och gör ett bra jobb?kan du därmed förvänta dig en snabb utveckling och ett ansvar som växer i takt med att?Winningtemp?expanderar.?Vi bryr oss om våra kollegors välmående och därför arbetar vi såklart löpande med vårt eget verktyg för att vara en attraktiv arbetsgivare. Du kan förvänta dig en stöttande arbetsplats där alla arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål, för Winningtemp?är ett företag där alla?kavlar upp ärmarna och tar i.

Psst, vi hanterar kandidater löpande så skicka in din ansökan tidigast möjligt!

Ansök nu

Utvecklare Microsoft Dynamics 365

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 1
Utvecklare Microsoft Dynamics 365

Vi söker en utvecklare med en ådra av lösningsarkitekt med flera års erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 CE. Du tar med dig branschledande metoder för systemutveckling, arkitektur, och kvalitetssäkring.

AcadeMedia är Nordens största utbildningsföretag och driver en ambitiös digital agenda. Den här rollen är en central funktion i den digitalisering som pågår. Vi vill att du ska bidra till att AcadeMedia blir en digital ledare med nytänkande och utmanande lösningar. Rollen kommer att vara en del av koncernens Microsoft Dynamics Team.

Om tjänsten
I denna tjänst ges möjligheter att arbeta brett, allt från arkitekturdesign till implementering och vidareutveckling av vårt verksamhetskritiska system. Du ska vara intresserad av att arbeta i både stora och små projekt, men framför allt kunna medverka i projekten både som utvecklare och lösningsarkitekt.

Din bakgrund
• Som person är du positiv, engagerad, har lätt för att samarbeta och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är en lugn och metodisk person som sätter stort värde på att förstå våra verksamheters processer och arbetsmetoder för att kunna utforma bästa möjliga lösningar.
• Krav på erfarenhet av att konfigurera och arbeta med utveckling av Dynamics 365 CE och Power Platform.
• Vi ser gärna att du har erfarenhet av Dynamics 365 Marketing eller annan Marketing Automation-plattform.
• Programmeringsspråk som du bör behärska är C# och JavaScript/TypeScript
• Plattformar och tekniker som du bör behärska är DevOps, Azure App Services, REST API, Power Automate Flows, Plugins och Custom Workflow Actions.
• Meriterande är att du har erfarenhet av integrationer.

Välkommen med din ansökan!
Vi vill att du ansöker genom att klicka på länken nedan. Sista ansökningsdag är 21:e december 2021, men intervjuer sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan bör bestå av ditt CV samt ett personligt brev där du tydligt motiverar varför du är rätt person för tjänsten. Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Andreas Nordin, andreas.nordin@academedia.se eller AcadeMedias chefsrekryterare Carina Åkemark, carina.akemark@academedia.se

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare Natt

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 1
Vi på Rocker har ett nytt tänk kring support. Våra kunder ska inte mötas av en stel niande byråkrat – vi bygger framtidens bank vars kunder får vänliga och begripliga svar.

Alla som jobbar hos oss har god insyn i vad som händer och har du en bra idé kan du räkna med att den blir till verklighet.

 Som en bank borde fungera helt enkelt!

Vårt Customer Success Team (CST) är indelat i tre specialiseringar. En av de viktigaste delarna för vår framgång som bolag är supporten som du kommer att jobba med som customer success agent. Det kommer krävas att du jobbar minst 3 tillfällen natt för denna tjänst .Tjänsten är deltidnatt och är belagd i Hammarbysjöstad .

Dina uppgifter blir:

Lösa problem, svara på frågor och guida kunder via telefon.
Ge snabba svar av högsta kvalitet i Messenger chatten.
Skriva lättbegripliga och trevliga mejl till våra kunder med chattlik svarstid.
Tipsa om andra tjänster relevanta tjänster i kundmöten.


Våra förväntningar om dig:

Du är lösningsorienterad och positiv.
Öppen för att jobba udda tider.
Har relevant erfarenhet.
Svenska som modersmål (utmärkt i tal och skrift).
Flytande engelska (hindersfri i tal och skrift).


Plus i kanten om du har:

Du har erfarenhet av arbete inom support/kundservice.
Ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska.


 

”Bli en del av CST och Rocker…

…få möjligheten att vara med på resan att utveckla framtidens bank och dess kundmöten. Du kommer att utvecklas ständigt då vi som bolag växer och erbjuder fler tjänster samtidigt som vi nu satsar mycket på att få ännu nöjdare kunder. Något du kan vara säker på är att din insats och dina idéer värderas högt. I mitt ledarskap är jag rak och tydlig och förväntar mig det samma från dig. Jag tror att en bra relation bygger på tillit som man skapar till varandra och förväntar mig stort ansvarstagande och egna initiativ för att utveckla våra affärer och kundnöjdhet från dag ett. Inom vårt team går laget alltid före jaget!" – Johannes Rossi, din framtida chef

 

En bakgrundskontroll som bland annat innebär kontroll av belastningsregister och kronofogdens register krävs för att bedöma lämplighet för anställning.

Ansök nu

Blomsterfondens äldreboende Svalnäs söker undersköterska tillsvidare 75%

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Dec 1
Blomsterfonden är en ideell förening som har funnits sedan 1921. I Blomsterfonden arbetar vi tillsammans för att ge våra boende, medlemmar och kunder en trygg och värdig ålderdom utifrån deras behov och önskemål.

Vi arbetar huvudsakligen inom två verksamhetsområden: seniorboende och vård- och omsorg. Inom ramen för vård och omsorg driver vi tre äldreboenden och egen hemtjänst i Stockholm och Danderyd. Vårt dagliga arbete genomsyras av medmänsklighet, tydlighet, delaktighet och ärlighet.

Vi är väldigt glada över de fina resultaten vi fått i både Socialstyrelsen nöjd kund enkäten och i medarbetarenkäten. Vi finns i Storstockholm och som medarbetare blir du en del av vår gemenskap på cirka 400 medarbetare.ARBETSUPPGIFTER
Vill du ge våra äldre en meningsfull dag?

Som undersköterska på Blomsterfonden arbetar du nära den boende vilket kräver ett stort intresse för människor, tålamod och en förmåga att kunna förstå den boendes behov och situation.

Inom Blomsterfonden arbetar vi i ett team runt den boende och har anhörigombud, handledare och ombud i etik och bemötande. Du ingår i grupp bestående av undersköterskor och vårdbiträden med en gruppchef tillika sjuksköterska som närmsta chef.

Välkommen med din ansökan till ett utvecklande jobb med härliga kollegor!


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad undersköterska och har erfarenhet av äldrevård och/eller demensboende. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt har god datavana.

Ansök nu

Centric Care söker Anestesisjuksköterskor till Stockholm!

Anestesisjuksköterska
Läs mer Dec 1
Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET
Centric care söker nu dig som är legitimerad Anestesisjuksköterska till ett storsjukhus i södra Stockholm. 

Avdelningen är en specialistavdelning för svårt sjuka patienter som kräver noggrann övervakning, avancerad behandling och omvårdnad. Många patienter behöver också intensivvård efter stora operationer.
Uppdragsperioden gäller från 1 mars till och med 31 maj 2022. 
Kunden har behov av bemanning vardagar, dagtid. 
Kontinuitet genom hela uppdraget är förstås meriterande men även du som kan arbeta delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan till oss.  

 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta omvårdnad och behandling av intensivvårdspatienter 

 
DIN PROFIL
Legitimerad Anestesisjuksköterska med minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande med erfarenhet av akutsjukvård samt av Take Care och anestesiapparaten Dräger, Zeus. 


OM OSS
?Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Ansök nu

Sjuksköterskor sökes till COVID-19 vaccinationsuppdrag i Stockholm!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 1
Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

Vaccinationen av Covid-19 fortsätter och nu söker vi dig som vill arbeta med vaccinering! 


OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska till ett vaccinationsuppdrag i Stockholm.
Uppdraget start v.50 och pågår till och med v.4. Troligtvis blir uppdraget förlängt. 

ARBETSTID 
Heltid, dagtid: 08.00-17.00.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Vaccinering och ordinering av Covid-19 vaccin. 
 
DIN PROFIL
Legitimerade sjuksköterskor med minst 2 års yrkeserfarenhet.
1 st sjuksköterska med vana att blanda och dra vaccin, fördel om arbetat med pfizer och/ eller modernas covid-19 vaccin. 
1 st sjuksköterska med vana att ge intramuskulära injektioner – helst vana vid covid-19 vaccinering, fördel om vana vid journalsystemet Vaccinera.

OM OSS
?Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Ansök nu

Frontend developer på Syncro Group

Frontend-utvecklare
Läs mer Dec 1
Syncro Group rekryterar: Frontend developer


Syncro Group AB is a listed company with an aggressive strategy set to own, manage and refine SaaS companies in the new market economy.
The portfolio includes companies with SaaS platforms developed with the market's most modern technologies, each of which is self-sufficient and cross-fertilizes other companies in the portfolio.

We are expanding rapidly and have a carefully curated team of people who are passionate about innovation and game-changing SaaS platforms. These platforms have the power to revolutionise the way people can choose to work.

We encourage, and develop, synergies between our companies as well as our teams. So you’ll have the opportunity to engage with a variety of people and fields such as influencer marketing or the gig economy.

Syncro Group is an equal opportunity employer and is devoted to ensuring that the Syncro environment is warm and inclusive to all of our candidates and employees.
We are building a new team of developers to manage our many different Saas platforms. There will be about 8 of us doing backend programming in PHP and frontend development with React, vanilla JS and a lot of CSS. We will be working with a really good designer. 

We expect you to be able to take a design and use your skills with HTML and CSS to implement it. Knowledge with javascript or any backend language is a bonus but not a requirement. We will offer you:
- Flexible work hours
- Remote work
- Office space in central Stockholm
- Opportunity to build something great together

Ansök nu

restaurang biträde

Restaurangbiträde
Läs mer Dec 1
Restaurang som serverar husmanskost
Vi söker:
Vi söker dig som är service-minded, glad och trevlig, har ett stort intresse för mat
Rollen innebär att du framförallt komma hjälpa till med förberedelser av mat samt lägga upp mat på tallrikar under lunchtid. Lite erfarenhet krävs men det är viktigt att du har ett intresse för mat och gärna vill lära dig nya saker
Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter inom produktionsköket. Arbetstider: måndag-fredag kl. 08.00-15.00.
Vi letar efter någon som har ett brinnande intresse att arbeta inom restaurang. Vi vill att du som sökande skall ha fyllt 18 år, gillar att arbeta i ett friskt tempo och har ett glatt humör. Du ska vilja utvecklas hela tiden och framförallt leverera en grym upplevelse för våra kunder. På en restaurang så är det oftast mycket stress, men vi är ett väldigt roligt gäng och vi vill gärna få in fler medarbetare i detta gäng!


Vi kommer inte kunna ta emot besök eller CV:n personligen, ansök via mail och märk mailet med "servitör/servitris".


Vi ser fram emot din ansökan och att få träffa dig!

Ansök nu

Sales Hustler for fast growing startup

Account manager
Läs mer Dec 1
This is Talent & Partner!
We only work with high-performing individuals and recruit to some of Swedens and the worlds most attractive workplaces. This is what makes us one of the market-leading recruitment agencies in Sweden within the field of business.


Be Fearless. Be Aggressive. Be Ambitious.


Welcome to a different kind of sales role, and a different kind of company. As one of the fastest growing logistics startups in Sweden, Airmee is redefining the way e-commerce goods are delivered. Thanks to world-leading technology based on one of the founders research at KTH, we’re able to optimize our logistics fleet so that we can deliver to customers the same day or as fast as within hour more cost-efficiently and environmentally sustainably than anyone else. We’re looking for a bold, uncompromising sales hunter that bring our product and services to retailers so they can offer the best possible delivery experience in the world to their customers. In the process, we turn the whole logistics industry on its head, un-limit what customers expect and unleash your true potential.


Who are you?
1) You are an entrepreneur with a growth mindset with strong experience in B2B sales and business development with proven track record. (preferably in a SME/startup)
2) Effective negotiator and closer who has experience preparing, delivering and following up on proposals and pricing quotes.
3) You are someone who can push us and be pushed as well without being offended. We love to be proven wrong, and you should too. It’s the only way to grow.
4) You have the ability to work in a fast-paced environment where everybody is trusted with responsibilities larger than ourselves. You understand that your role in a startup will include much more than just closing deals.
5) You possess that unique combination of sales, analytical and organizational skills.
6) Experience with retailers is a major plus.
7) You probably have 4-7 years of work experience. Stuff we’ll trust you with:
Managing and executing the sales process from prospecting to closing deals to managing the customer relationship.
You bring an aggressive, and persuasive approach to prospecting, cold-calling, networking and closing deals.
Devise creative and effective sales approaches to negotiate and close deals.
Fully utilize all digital sales tools, funnel management and prospecting tools.
Manage sales funnel and generate reporting on sales activities and forecasting.
This position requires fluency in Swedish and English.


Application
In this recruitmentprocess we of course co-laborate with Talent&Partner;.
We invite candidates for interviews on an ongoing basis, so please do not hesitate to send your application.
Apply by sending your CV and cover letter.

Ansök nu

Concept manager till Nevel

Affärsutvecklare
Läs mer Dec 1
Om företaget

Nevel är ett växande företag inom avancerad infrastruktur, med uppdraget att ta sina kunders infrastrukturlösningar till nästa nivå. Nevel minskar koldioxidutsläpp från energiproduktion genom att investera i energieffektivitet och öka andelen förnybara energikällor. Bolaget driver 130 energiproduktionsanläggningar och över 40 fjärrvärmenät, med branschens mest sofistikerade, digitala plattform. Nevel sysselsätter 130 experter i Finland, Sverige och Estland med en omsättning på 100 miljoner euro. Som arbetsgivare vill man ge sina medarbetare möjligheten att vara delaktiga i utvecklingen av säker infrastruktur som leder till en koldioxidneutral framtid. Läs mer om oss på (http://www.nevel.com/)

Nu söker vi för Nevels räkning en Concept Manager med lång erfarenhet inom energibranschen. Detta är en ny roll där du kommer vara en central del i Nevels fortsatta utveckling och mycket ambitiösa tillväxtplaner. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i Stockholm. Concept Manager kommer rapportera till Head of Concepts i Finland.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Concept Manager kommer du leda arbetet inom konceptutveckling där du arbetar tätt tillsammans med två Concept Managers i Stockholm och Lomma i Skåne. Du kommer bland annat designa tekniska lösningar inom förnybara energisystem och skapa business cases som tar bäring på ökad hållbarhet och ökad konkurrenskraft för kunden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Designa hållbara och innovativa tekniska lösningar.

- Se över kundens nuvarande energiproduktion för att sedan skapa lönsamhetsberäkningar och kostnadsförslag för presentation tillsammans med kundansvarig.

- Bistå säljteamet i Sverige med marknadsanalyser och business cases.

Din profil

För att lyckas i rollen som Concept Manager ser vi att du har teknisk universitetsutbildning samt minst fem års erfarenhet från affärsutveckling inom energisektorn. Du som söker bör tidigare ha arbetat som affärsingenjör med industriella energisystem och har god vana av att genomföra analyser och kostnadsberäkningar. Har du tidigare erfarenhet av processkemi ses detta som meriterande. Du talar och skriver flytande engelska och svenska. I övrigt har du kunskap om relevant lagstiftning, vet hur upphandlingsprocesser fungerar samt generell affärsförståelse.

Som person bör du vara analytisk och ha förmåga att tänka flera steg framåt i processen. Det är viktigt att du är relationsskapande då tjänsten innefattar sondering av marknaden och kontakt med potentiella kunder och leverantörer. Vidare har du öga för detaljer och är kreativ för att kunna hitta nya tekniska lösningar som är innovativa, hållbara och gör det möjligt för kunden att frigöra kapital till sin kärnverksamhet.

Om oss

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 70 777 62 30 Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/).

Ansök nu

Senior Scientist

Virolog
Läs mer Dec 1
Looking for a new challenge? Join our Biosafety Team!

As Senior Scientist you will be part of a team of 5 dedicated scientists. We are a contract research organization (CRO) specialized in viral clearance studies for biological drugs.

We offer viral clearance studies in BSLII and BSLIII certified cell and virus laboratories, in compliance with good laboratory practice (GLP) principles and are GLP certified since 2011. Our services range from early R&D to market release. Literature-based viral risk assessment is also offered by our experts with extensive scientific and regulatory experience.

Our office and laboratories are in central Stockholm. Our customers are found worldwide.

Main tasks/responsibilities

- Lead, plan and execute projects in the lab, such as client projects, cell and virus production and purification
- Demonstrates scientific and practical technical expertise in downstream purification (Column Chromatography, Nano filtration) by performing client viral clearance processes/assays
- Responsibility for equipment (i.e. chromatography systems etc)
- Participate in scientific discussions with current and prospective customers
- Shared responsibility for establishing instructions/SOP


What you need to succeed

You need to have minimum 5+ year experience of a similar position and experience from working with practical laboratory work. You have knowledge of cell culture or other work where aseptic techniques are important and practical experience of chromatography system and filtrations such as nano-filtration. You have a B.Sc./M.Sc. within a relevant field as a minimum. English and Swedish language skills are required.

It is a merit if you have:

- Experience from viral clearance studies is an advantage
- Knowledge of GLP and work as Study Director is an advantage
- Experience from practical work with Äkta Pure
- Experience from development within biopharma
- Prior experience in virology


You are socially confident, have easy to collaborate within a group and enjoy working practically in the lab.

Interested? Do not hesitate to submit your application today. We will review applications on an ongoing basis.

Vironova BioAnalytics AB is a subsidary to Vironova AB, which was founded in 2005 as a result of interdisciplinary research at the Karolinska Institute in Stockholm, Sweden and is today a fast growing company with around 130 employees including subsidiaries. We offer comprehensive hardware, software, and services for the analysis of nanoparticles. Vironova revolutionizes access to transmission electron microscopy-based image analysis in biopharmaceutical development. Our solution enables automated analyses for faster and better-informed decisions to secure robust bioprocessing and final product quality.

Ansök nu

Ekonom med inriktning mot ekonomistyrning

Förvaltningsekonom
Läs mer Dec 1
vid Institutionen för svenska och flerspråkighet. Sista ansökningsdag: 2021-12-08.

Drivs du av att granska och presentera verksamheten i siffror? Motiveras du av att utveckla verksamheten i syfte att uppnå ekonomi i balans? Då kan du var den vi söker i den viktiga rollen som ekonom till vår administrativa enhet. Vi erbjuder ett jobb med stort ansvar och utmanande arbetsuppgifter i en spännande organisation.

I rollen som ekonom vid Institutionen för svenska och flerspråkighet har du i uppdrag att tillsammans med ekonomifunktionen genomföra och utveckla ekonomistyrningen vid institutionen. Du ingår ekonomifunktionen som är en del av den tekniska och administrativa enheten som ger stöd och support till institutionen och dess enheter. Den tekniska och administrativa enheten består av ca 25 skickliga och hängivna medarbetare verksamma inom olika funktioner, såsom ekonomi, HR och studieadministration. Enheten har i uppdrag att ge service av hög kvalitet till både ledning, medarbetare och studenter samt att säkerställa följsamhet till gällande lagar och förordningar. Vid enheten arbetar vi med kontinuerlig utveckling av verksamheten.

Institutionen för svenska och flerspråkighet är en av de största institutionerna inom den humanistiska fakulteten vid Stockholms universitet. Vi har cirka 140 anställda och drygt 5000 studenter per läsår. På institutionen bedrivs forskning och utbildning inom områdena svenska och nordiska språk, svenska som andraspråk, tvåspråkighet (på Centrum för tvåspråkighetsforskning) samt tolkning och översättningsvetenskap (på Tolk- och översättarinstitutet). Institutionens budget om 125 miljoner fördelas på ungefär 2/3 utbildning och 1/3 forskningsmedel. Utbildningsekonomi, uppdragsutbildningar och externa forskningsprojekt utgör en viktig del av verksamhetens budget.

Uppdraget som ekonom innebär stora möjligheter att tillsammans med institutionens ekonomifunktion utveckla verksamheten på såväl strategisk som operativ nivå, men också vad det gäller ekonomiska processer och gemensamma arbetssätt. Vi arbetar med fortlöpande förbättringar och skapar förutsättningar för att stödja och utveckla utbildning och forskning av högsta kvalitet.

Förutom intressanta och utvecklande arbetsuppgifter i en organisation som drivs av ständiga förbättringar har du inom Stockholms universitet goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och tillgång till ett brett nätverk. Det finns också möjlighet att engagera sig i och bidra till utvecklingsuppdrag inom Stockholms universitet. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med institutionens löpande redovisning så som månads- och årsbokslut samt årsredovisning, men också vara delaktig i institutionens budgetarbete. Vidare kommer du arbeta med projektredovisning, ekonomiska transaktioner samt implementering av nytt ekonomisystem. Arbetet sker i nära samarbete med kollegorna i ekonomifunktionen, ledning och övriga medarbetare vid institutionen. Uppdraget innefattar att säkerställa att institutionens ekonomistyrning följer SUHT-modellen och att rutiner och processer är säkra och effektiva.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande och minst tre års erfarenhet av liknande roller inom redovisning. Erfarenhet av ekonomiarbete inom högskole- och universitetssektorn eller liknande verksamhet är ett krav.

Krav


• Akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande.
• Minst tre (2) års erfarenhet av att har arbetat i rollen som ekonom inom om högskole- och universitetssektorn eller liknande verksamhet.
• Minst tre (2) års arbetslivserfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och liknande arbetsuppgifter.
• Erfarenhet av budget-, uppföljning och bokslutsarbete.
• Erfarenhet av arbete med projektredovisning, så som uppföljning och budget i projekt.
• Mycket god analytisk förmåga och talang för att hantera omfattande och komplext material och göra strategiska bedömningar utifrån verksamhetens behov.
• Goda kunskaper om regelverk avseende statlig ekonomistyrning.
• God kunskap om och erfarenhet av statlig styrning och förvaltning.
• God pedagogisk förmåga, tex att förenkla, förklara och presentera komplexa sammanhang för akademisk ledning, forskare och lärare samt övriga medarbetare.
• Mycket god kommunikativ förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.
• Erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem och lätt att ta till sig nya system.
• Du är en van användare av Office-paketet och har mycket goda kunskaper i Excel.

Läs mer i den fullständiga annonsen.

Anställningsvillkor
Anställningen avser heltid och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde snarast.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt
Närmare information om anställningen lämnas av administrativ chef Cecilia Törnqvist Råberger, tfn 08-16 39 78, cecilia.raberger@su.se.

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, Alejandra Pizarro Carrasco (Fackförbundet ST/Lärarförbundet), tfn 08-16 34 89, alejandra@st.su.se, samt seko@seko.su.se (SEKO).

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Obs! Den fullständiga annonsen hittar du på Stockholms universitets webbsida su.se/jobb.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

OBS! Den fullständiga annonsen hittar du på www.su.se/jobb under Lediga platser.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: att söka en anställning.

Välkommen med din ansökan!


Stockholms universitet bidrar till det hållbara demokratiska samhällets utveckling genom kunskap, upplysning och sanningssökande.

Ansök nu

Operatör

Flödesoperatör
Läs mer Dec 1
Ingress
Trivs du att arbeta i produktionsmiljö? Nu söker vi på Otiga efter erfarna Operatörer som vill jobba tillsammans med oss, för att skapa mervärde hos vår kund inom processindustrin.

Dina arbetsuppgifter
Otiga söker omgående efter Operatörer som villl jobba på heltidsuppdrag hos vår kund i Märsta med start omgående. Arbetstiderna är två-skift, vardagar måndag-fredag, kl 06-14:30 och kl 13:30--22:30. Du kommer att ingå i ett arbetsteam på cirka 5 personer/skiftlag. Arbetsuppgifterna består i att skapa fyllning och massa inom färgindustrin. Arbetet innebär till viss del fysiskt krävande arbete, med truckkörning som ett verktyg i din arbetsvardag. En stor del av arbetet innebär att räkna samman satser, utifrån ett färdigt recept.

Ansökning
Sök tjänsten via https://otiga.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Din profil
Vi ser att du som söker har ett intresse för produktion och industrin. Du är matematiskt lagd, och kan räkna samman satser utifrån en text. Som person ser vi att du är engagerad i ditt arbete. För att trivas i arbetet som konsult bör du vara flexibel och ha en vilja att arbeta utifrån behov. Krav för tjänsten är att förstå svenska i tal som skrift samt att inneha truckkort. Vi ser gärna att du som söker har lättare förkunskaper i matematik.

Erbjudande
Arbetet som konsult på Otiga ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Tillsättning av tjänsten sker omgående, därmed sker intervjuer löpande så tveka inte på att skicka in ditt CV redan idag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Om oss
Det är vi som är Otiga Stockholm. Vi arbetar med bemanning och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, lager och logistik till tjänstemän. Vi arbetar i Stockholm med omnejd med en stark närhet till våra kunder och konsulter. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi på friskvård för våra konsulter där målet är att ha branschens friskaste personal. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på Otiga.se.

Ansök nu

Arbeta som sjuksköterska 2022!

Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Läs mer Dec 1
Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Med oss erbjuds du en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.Vi på Capio S:t Görans Sjukhus har påbörjat vår planering av bemanningen inför 2022 och vill nu komma i kontakt med dig.

Är du sjuksköterska med erfarenhet som funderar på att byta jobb eller sjuksköterska under utbildning som snart är färdig och börjat tänka på jobb? Vi söker både dig som vill börja arbeta under sommaren 2022 och dig som vill börja tidigare under året.

Den här annonsen är gemensam för hela sjukhuset och när du skickar in din ansökan kommer du att få möjlighet att, om du vill, visa oss vilka kliniker du är mest intresserad av att arbeta på.


Introduktion hos oss
Vi är väldigt måna om att du som ny kollega skall få en så fin start som möjligt på Capio S:t Görans Sjukhus. Vi är stolta över vår fina gemenskap på avdelningarna som kännetecknas av hjälpsamma kollegor och samarbete med ett glatt medarbetargäng som tar hand om dig som ny. Under din första tid hos oss får du individanpassad introduktion utifrån din kunskapsnivå och dina förutsättningar. Det finns alltid kompetens och uppbackning bakom dig och arbetsledarna finns såklart också till för att du skall känna dig trygg som ny hos oss.

På våra avdelningar får du bred kunskap och en mycket god bas att stå på - snabbt. Vi jobbar i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska och annan kompetens där det förekommer, beroende på avdelning och klinik.

Capio S:t Görans verksamhet präglas av att vi länge arbetat med förbättringsarbete och det har resulterat i tydliga rutiner och riktlinjer. Det är också tack vare dessa rutiner som nyanställda som kommer till oss kan känna stort stöd och trygghet i arbetet.

Hos oss arbetar du oftast treskift (dag, kväll, natt och helg) och som kompensation tar du del av vår förmånliga poängmodell.


Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, både med och utan erfarenhet.


Ansökan
I ansökningsformuläret i vårt rekryteringsverktyg har vi lagt till en fråga där du kommer att ha möjlighet att visa vilka kliniker du främst är intresserad av, vilket rekryterande chefer kommer att kunna se.

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få kontakt med dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Stockholm: Kock till Hemköp Hornstull

Kock, storhushåll
Läs mer Dec 1
Vi direktrekryterar en kock till Hemköp Hornstull

 

Vill du ha ett jobb där människor, mat och försäljning alltid står i centrum? Hemköp erbjuder sina anställda goda utvecklingsmöjligheter i en organisation som vågar tänka i nya banor.

Arbetsbeskrivning

I butiken ligger ett produktionskök, där vi tillverkar det mesta själva. Vi driver ett eget café och en stor varmmatsbuffé med ca 400–500 matgäster varje dag.

Vi är inne i en expansiv fas och söker nu ytterligare en kock till vårt produktionskök. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet, men inget krav. Arbetet är heltid och mestadels dagtid. Tillträde och lön efter överenskommelse.

Tillsammans med dina kollegor har du fokus på positivt kundbemötande, försäljning och högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som kock och en god vana av varma och kalla rätter. Att du har ett stort matintresse är en självklarhet, vidare tycker du om och drivs av att jobba med kunder och försäljning. Du är en driven person med ett stort engagemang och har lätt för att samarbeta med människorna i din omgivning.

Om Hemköp

Hemköp Hornstull på Södermalm är idag en av Sveriges mest prisbelönta och ledande livsmedelsbutiker. Vår affärsidé bygger på att erbjuda våra kunder en fräsch och matinspirerande livsmedelsbutik med ett sortiment i klass med saluhall, där kunden ständigt är i fokus och möts av en välutbildad och serviceinriktad personal.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Urval och intervjuer sker löpande! Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se OBS!! Vi tar ej emot ansökningar via mejl!

Ansök nu

Mediesäljare till nystartad försäljningsbyrå

Key account manager
Läs mer Dec 1
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi söker just nu säljkollega för vår kunds räkning. Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se


Mediesäljare till nystartad försäljningsbyrå
Bolaget är en nystartad försäljningsbyrå med exklusiva partnerskap. Är idag ett team som söker efter nya härliga medarbetare.
Om rollen
I rollen som Mediesäljare kommer du att hjälpa att identifiera nya kunder och förvalta relationen med dessa samt till viss del befintliga kunder och öka värdet på dessa med tiden. Bolagets mission är att vara kundernas bästa partner genom att erbjuda flera olika marknadsföringsmöjligheter som ger bäst avkastning på investerat kapital.

Din roll innefattar bland annat:
Sköta kundförberedelser och kundanalys, driva säljprospektering, säljsamtal ingående- och utgående samtal, offerera, återkopplingar och avslut.
Kunna hantera ett högt tempo och att jobba mot uppsatta budget- och aktivitetsmål.
Säkerställa aktiv bearbetning, kontakter och relationskapande med annonskunder.
Driva såväl print- som digital försäljning.
För att lyckas i rollen som säljare behöver du trivas med att arbeta i ett högt tempo, ha ett mycket stort driv och kunna ta eget ansvar. Du är relationsskapande och är van att driva försäljning med nya eller återkommande kunder då du besitter förmågan att kunna bemöta invändningar från kunder och beslutsfattare på ett förtroendeingivande och övertygande sätt. Vidare ser vi att du har minst ett års säljerfarenhet gärna inom media och är engagerad i den digitala utvecklingen.
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med och representera starka varumärken i en ung och driven organisation. Du får en fast grundlön tillsammans med en mycket attraktiv provisionsmodell samt stora karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Personliga egenskaper
Energisk och driv att nå eller överträffa definierade mål.
Proaktivt och serviceinriktat arbetssätt och själv- och säljmotiverad.
Kreativ höjd men med fötterna på jorden.
Meriterande med idrottsbakgrund och erfarenhet av B2B försäljning.


Din framtid
Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa.


Tillträde
Tillträde för tjänsten är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
Kvalifikationer
2–3 års erfarenhet av digital mediaförsäljning.
Ett starkt nätverk hos mediebyråer i Sverige, främst Stockholm.
Goda dokumenterade säljresultat.
Erfarenhet av Inbound Marketing/Inbound Sales.
Erfarenhet av försäljning av webb/digtala lösningar.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se

Ansök nu

Ventilationsmontör

Ventilationsmontör
Läs mer Dec 1
Vi söker en ledande montör inom nyproduktion och/eller service med erfarenhet från branschen. Vi vill att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakt. Du måste kunna arbeta självständigt men också vara en del i ett arbetsteam där allas insatser är viktiga. Du får gärna vara en problemlösare och vän av ny teknik samt ha erfarenhet av ledande montage av ventilationsanläggningar. Erfarenhet av isolering och/eller OVK är meriterande.
I tjänsten ingår att läsa och förstå ritningar, skriva dagbok med ändringar och tilläggsarbeten, se möjligheter och förslå förbättringar, följa upp och återrapportera, planera det egna arbetet, upprätta och genomföra beställningar av material samt arbeta med kvalitetssystem.
Vi vill att du behärskar svenska i såväl tal som skrift.
Procella Ventilation utför alla typer av ventilation. Vi erbjuder också rådgivning, konstruktion, projektledning, installation, service samt underhåll.
Procella Ventilation är ett dotterbolag till Svensk Röranalys och koncernen omsätter i dagsläget kring 90 MSEK och har ett 80-tal anställda. Vi har kontor på Fyrverkarbacken 36 i Stockholm men hela storstockholmsområdet är vårt arbetsfält

Ansök nu

IT Business Analyst - Supply Chain Planning

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Dec 1
SHAPE THE PLAN. MAKE IT HAPPEN. TAKE IT TO THE NEXT LEVEL.
By creating desirable solutions and great experiences that enrich people’s daily lives and the health of our planet, we want to be a driving force in delivering enjoyable and sustainable living. We go to work every day determined to shape living for the better – for our customers and for the health of our planet.
For that, we employ great people from a wide variety of backgrounds – not just because it’s the right thing to do, but also because we believe that diverse perspectives make our business stronger and more innovative. If you share our values, come find your place in our global community. Meet us on @lifeatelectrolux and career.electroluxgroup.com to learn more.
You will be based at Electrolux HQ in Stockholm at Kungsholmen. Our Headquarters in Stockholm is an amazing and unique place to work and grow! Over 1000 professional and 75+ nationalities shape living for the better every day.
We are looking for a passionate IT Supply Chain Business Analyst with experience in driving projects and managing business stakeholder communication.
The role is part of the central EMEA IT Supply Chain Applications Solutions team that is based also in Olawa (Poland) and Pordenone (Italy).
The position requires ability to travel occasionally.
Your main tasks:
• Act as IT counterpart in Supply Chain & Logistics Applications Solutions Team towards Supply, Production and Material Planning teams
• Conduct full lifecycle analysis from pre-studies, requirements gathering to solution delivery
• Drive and coordinate pre-studies/activities/projects
• Train Key Users
• Manage project budgets when needed to perform project resource planning
Qualifications:
• Relevant experience from SAP APO or IBP implementations (3-5 years)
• Problem solving skills and process related mindset
• Strong sense of ownership
• Ability to dive into details when required, in order to find solutions and solve problems
• Ability to communicate with technical teams and developers
• Self-motivated and self-sufficient – able to drive activities/projects
• Committed and target oriented – meeting deadlines
• Supply Chain and/or Logistics operational experiences is a plus
• Bachelor's Degree (or higher) in Logistics, IT, Engineering or similar
• Fluent English
At Electrolux, we take responsibility for our development in a supportive environment where we embrace our differences and learn from each other. In a truly multicultural setting, we shape living for the better and create remarkable experiences for employees and consumers, all around the globe.
Find out more:
Stockholm HQ: https://www.linkedin.com/company/electrolux/life/sweden
Electrolux is a leading global appliance company that has shaped living for the better for more than 100 years. We reinvent taste, care and wellbeing experiences for millions of people, always striving to be at the forefront of sustainability in society through our solutions and operations. Under our brands, including Electrolux, AEG and Frigidaire, we sell approximately 60 million household products in approximately 120 markets every year. In 2020 Electrolux had sales of SEK 116 billion and employed 48,000 people around the world. For more information go to www.electroluxgroup.com.

Ansök nu

Material author for H&M Group 3D production

Grafisk formgivare
Läs mer Dec 1
Company Description


We're looking for a material author with a specialist background from 3D texturing who is skilled in Adobe Substance Suite. Does this sound interesting and like a job for you? Please send in your CV and Portfolio that includes a node tree from Substance Designer to prove your ability.
Our company
The H&M Head Office is based in Stockholm, Sweden, where we design and develop our fashion collections for a wide variety of customers. H&M is a dynamic international workplace where high pace and rapid changes are a natural part of our day. Good communication skills, a flexible attitude and capacity to adapt to changes are essential. We have a sustainable mindset and always seek new ways to improve our sustainable working methods to achieve our goals.
Job Description


As a material author, you will work closely with the 3D product support team. You will work with a small team of experts across multiple disciplines and help build our digital asset library by creating high quality textures, 3D models and material profiles for our product collections.


Responsibilities:
• Creating digital assets by producing photorealistic, high-quality, fabric textures and physical properties for product development models.
• Work with core and specialist fabrics to build a component library for product collections.
• Follow standard scanning and editing process consistently and checking details for accuracy.
• Actively seek feedback and suggest improvements where needed.
• Collaborating cross-functionally with all team disciplines and address questions, changes or clarifications.
Qualifications


We are looking for someone who:
• Has 1-3 years of experience in 3D Surface and material creation. Experience from the fashion or textile industry is meriting.
• Skilled in Substance Suite, Blender, Photoshop and fabric scanning.
• Create seamless textures from scans using Photoshop and Substance Suite.
• Enjoys teamwork and have good communication skills.
• Ability to work independently and efficiently under reasonable deadlines.
• Must provide an online portfolio website or demo reel containing examples of procedural seamless and high-quality fabric textures, to be considered for this position.
Additional Information


This is a temporary/consultant position for 12 months. starting as As soon as possible and interviews will be held continuously.
Does this sound like your next challenge?
In this growing industry of 3D we are continuously looking for new talent in this field.


Please send in your application latest by 16st of January 2022, including CV and relevant portfolio work demonstrating your proven ability in 3D creation with texture, Your work should also include a node tree from Substance Designer.
(pdf, max 10mb/uploading).
You can also send a link to your work if it exceeds the maximum capacity.


At H&M Group we strive to have a fair and inclusive recruitment process. Why kindly ask you to not attach cover letter in your application as they often contain information that can easily trigger unintentional biases.
H&M is committed to creating a Diverse & Inclusive environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of race, gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, national origin,?disability?or age.
We would love to hear from you!

Ansök nu

Assistent sökes till sportig tjej i Solna

Personlig assistent
Läs mer Dec 1
Fri Assistans är ett företag som ordnar personlig assistans för personer runt om i Stockholms län. Vi har tät kontakt med våra kunder och assistenter och erbjuder kontinuerlig handledning och olika typer av stöd som är anpassat efter varje arbetsplats. Vi har kollektivavtal genom KFO/Kommunal och lägger stor vikt vid att säkerställa att våra anställda har en trygg och bra arbetsplats med schyssta anställningsvillkor.

Vem söker jag?
Jag vill ha (kvinnliga/eller manliga) assistenter (gärna med erfarenhet inom yrket) som är glada, sociala och är framåt. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ och kan läsa av stämningen, angående vad som behöver göras och hur du ska förhålla dig i olika situationer. Du trivs med ett fullspäckat schema och orkar jobba långa pass. Då kommunikation är en stor del av jobbet är det viktigt att du pratar bra svenska. Eftersom jag är väldigt aktiv och tränar mycket är det bra om du också tränar på fritiden, så att du kan hjälpa mig i mina aktiviteter. 
 
Om mig:
Jag är en social och positiv tjej på 35 år som bor i Solna strax utanför Stockholm tillsammans med min katt, (= du tål pälsdjur). Arbetet hos mig innebär bland annat att hänga med mig på olika aktiviteter samt möten, hjälpa till med matlagning och städning, men även hjälpa mig med kommunikation i vardagen. Jag tycker om att träna och måla.  Det vore kul du delar de intressena med mig. Arbetet börjar och slutar där jag befinner mig.
 
Arbetstid
Jag söker nu extra personal som kan jobba vid behov, men det finns möjlighet till vikariat eller en deltidtjänst längre fram. 
Du behöver vara flexibel då olika arbetstider förekommer (dag, natt, dygnspass med sovande jour).

Ansök nu

Fysioterapeut till äldreboenden i Älvsjö!

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Dec 1
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo bedriver två särskilda boenden i Älvsjö, Attendo Långbrogården och Attendo Långbroberg.

Inom Attendo arbetar sjuksköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut tillsammans med omsorgspersonal i ett team kring kunden. Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och som brinner för att arbeta med äldre. Du har pedagogisk förmåga och ett gott bemötande till kund, närstående och medarbetare.

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att ha ett självständigt och omväxlande arbete i nära samarbete med kollegor i teamet. I tjänsten som fysioterapeut ingår att både självständigt och tillsammans med övriga professioner ansvara för funktionsbedömningar, att utforma samt genomföra träning för våra kunder, hjälpmedelsförskrivning, fallprevention och att handleda och utbilda omvårdspersonal. I arbetsuppgifterna ingår också uppföljning och utvärdering av insatta åtgärder, att delta i kvalitetsarbetet i verksamheten, samtal med närstående och stötta och hjälpa medarbetare. Arbetet kommer att fördelas mellan Långbroberg 40% och Långbroberg 60%.

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbeten och arbete med äldre. Som person är du självständig, stresstålig, flexibel och har en god förmåga att handleda personal.

Individuella lönevillkor, tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse.

Tillsvidaretjänst 80-100%

Arbetstid dagtid må-fre

Tillträdesdatum omgående

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du vill arbeta på en arbetsplats där du tillsammans med ditt team kan göra skillnad och ert engagemang uppskattas. Du trivs med att arbeta i högt tempo. Du skapar goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en serviceinriktad och ansvarsfull person som brinner för.

Det här kan vi erbjuda dig

- Stort utbud av arbetsplatser & yrkesroller
- Utbildningar
- Utvecklingsmöjligheter
- Karriärvägar
- Personalförmåner
- Trygga anställningsvillkor
- Digitala arbetsverktyg
- Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete
- Platt organisation med korta beslutsvägar


Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Kundansvarig

Utesäljare
Läs mer Dec 1
Är du en person som vill vinna affärer men även gillar personliga möten med kund? Vi på Lambertsson söker nu en kundansvarig! Placeringsort är efter överenskommelse, vi har kundcenter i Jordbro, Sollentuna, Nacka och Frihamnen.

Om rollen
Som kundansvarig har du en central roll i vår kundorienterade organisation och har huvudansvaret för den löpande dialogen med våra kunder med fokus inom trafikanordning men även bygg- och anläggningsbranschen. Med kunskap om kundens behov och intressen erbjuder du kundanpassade lösningar utifrån Lambertsson totala produkt- och tjänsteutbud och upprättar offerter och avtal.

Rollen som kundansvarig innebär att du initiera och utveckla affärsrelationer med nya kunder samt stärker och utvecklar relationen med våra befintliga kunder. I nära samverkan med leveransorganisationen arbetar du målinriktat med att säkerställa kundnöjdhet och lönsamhet i projekten. Du kommer ha stort eget ansvar och få stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Om dig
Vi tror att du har tidigare säljerfarenhet och ser gärna att du har erfarenhet från trafikanordning samt bygg- och anläggningsbranschen. Du drivs av att skapa goda kundrelationer och att göra lönsamma, långsiktigt och hållbara affärer. Som person är du intresserad av människor och kommunicerar lätt med olika personer internt och externt på ett förtroendeingivande sätt. B-körkort är ett krav. Har du ett lokalt nätverk inom branschen ser vi det som ett stort plus.

Vi arbetar med löpande urval, så sök tjänsten redan idag!

Ansök nu

Junior teknisk support till Neovici

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Dec 1
Trivs du i en miljö med varierande arbetsuppgifter där du varje dag får vara en hjälpande hand både till dina kollegor och kunder?
Här spelar inte utbildningen någon större roll utan vi lägger vikten på dina erfarenheter och personlighet!

Sök redan idag för att inte missa chansen till ditt nya drömjobb!


Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för IT och vill få kombinera detta tillsammans med att jobba i ett tajt team där kommunikationen kommer vara en viktig nyckel till framgång.
Vi ser gärna att du har arbetserfarenhet inom IT , är självständig och har en problemlösningsförmåga som du vill fortsätta att utveckla vidare.Arbetsuppgifter

•Analysera och lösa supportförfrågningar från kunder, felsöka och tillhandahålla lösningar på tekniska problem.
•Reproducera och felsöka problem på Neovici’s egna produkter och teknikstack
•Kommunicera med kunder och håll dem uppdaterade genom olika kanaler.
•Samarbeta med utvecklings-, produkt- och supportteam för att möta framtida krav.
•Skriva och uppdatera dokumentation för interna och externa kunskapsbaser.
•Arbeta med spännande teknik och utveckling av egna system för att skapa innovativa lösningar för de utmaningar kunder har.


Skallkrav
•Arbete inom IT-support och IT arbete ca 1-2 år.
•Goda, allmänna kunskaper inom Windows, Linux, Mac, webb
•Grundläggande internetkunskaper (ex. vis HTTP, DNS, DHCP, routing)
•Erfarenheter av databaser,
•svenska och engelska, i tal och skriftDet är meriterande om du
•Erfarenhet av programmering eller scripting
•Erfarenhet av tillhandahållande av molntjänster
•Erfarenhet av att strukturera och leda förbättringsarbete Ärendehanteringssystem (ex. vis Redmine, JIRA, Bugzilla)
•Utveckling av molnbaserade, skalbara system
•“Multi-tenant” system


Om företaget
Neovici är ett FinTech bolag med huvudkontor i Gamla Stan och de utvecklar en molntjänst för automatisering av finansiella flöden. Cosmoz är designad för självständighet i arbetsflöden och kan övervinna begränsningarna hos mänskliga beroende processer, säkerställa stabilitet, tillväxt och fortsatta affärsmöjligheter även i oroliga tider.
De är just nu i en tillväxtfas där mycket spännande saker är på gång. De erbjuder, förutom detta, stora möjligheter till kompetensutveckling, gemensamma frukostar, luncher och fika samt personalaktiviteter en gång i månaden.


Erbjudande:
•Friskvård: 3000kr/ år
•Kompetensutvecklingsprogram
•Betalda träningstimmar
•Konferenser utomlands


Om oss

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du bli direkt anställd hos vår kund!Villkor
Startdatum: enligt överenskommelse
Lön: enligt överenskommelse
Placeringsort: Stockholm
Omfattning: heltid, 8-17

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Ansök nu

Nationalmuseum söker ekonomiadministratör med bred administrativ erfarenhet

Ekonomikontorist
Läs mer Dec 1
Nationalmuseum söker Ekonomiadministratör med bred administrativ erfarenhet (Dnr 2021-525)

Ekonomiadministratör

Du kommer huvudsakligen att arbeta som ekonomiadministratör inom Nationalmuseums administrativa enhet med löpande uppgifter inom kund- och leverantörsfakturering, bidrag och stiftelser, anläggningsredovisning, administration av nyförvärvda konstföremål, e-fakturering och e-handel. Den administrativa enheten är inte så stor vilket innebär att vi behöver kunna arbeta inom olika administrativa områden, till exempel ingår det i tjänsten att vid ordinarie registrators frånvaro kunna utföra grundläggande registratorsuppgifter och att stödja inköpsansvarig i arbetet med elektroniska beställningar. NM anlitar Statens servicecenter för den löpande bokföringen och avstämningen/upprättande av årsbokslut och i rollen ingår att tillsammans med ekonomichef vara kontaktperson.

Nationalmuseum arbetar med Unit4/Agresso som affärssystem och Visma/Proceedo som verktyg för hantering av leverantörsfakturor och e-beställning.

Den administrativa enheten hanterar Nationalmuseums centrala funktioner för ekonomi, HR, registratur, inköp och upphandling och består av åtta personer.

Krav

- Mångårig erfarenhet (minst 5 år) av ekonomiadministrativ erfarenhet i en central organisatorisk funktion och utfört både löpande och kvalificerade redovisningsuppgifter.

Meriterande

- Genom arbetslivserfarenhet eller eftergymnasial utbildning ha förvärvat goda redovisningskunskaper, gärna inom statlig ekonomiredovisning.

- Kunskap om att arbeta i Unit4/Agresso och Visma/Proceedo eller liknande verktyg, gärna systemadministrativ erfarenhet.

- Erfarenhet av att arbeta med elektroniska beställningar.

- Erfarenhet av att arbeta med registratorsuppgifter.

Personliga egenskaper:

- Hög förmåga att arbeta strukturerat och självständigt.

- Konsultativt förhållningssätt och en god kommunikativ förmåga.

- Dela den statliga värdegrunden liksom NM:s värdegrund.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och inleds med 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

För mer information kontakta Enhetschef Lars Lundberg på tel 08-519 543 00.

Fackliga företrädare är Linda Hinners SACO 08-519 543 00, Ann-Christin Linder ST 08-519 543 00 och Bo Gustavsson SEKO, 0703-78 44 42.

Ansök nu

Coffee loving Data & BI Engineer at Espresso House

IT-strateg
Läs mer Dec 1
Are you a big fan of great coffee with tons of variations? Maybe a sweet tooth hungry for a salad now and then? If You feel like enjoying this in an ethical way, working for a better tomorrow You should join our team. We are looking for an experienced data - BI engineer with an analytical mind. A social and communicative coffee drinker with a deep understanding of database system, especially . As our data and BI engineer, you will be handling our data architecture and enterprise data warehouse. You will be that colleague that supports several stakeholders with key figures from our critical data.

Your workday

You will contribute to our continued success by maintaining and develop a robust and resilient data architecture that scales with the business needs, and thereby enabling and encouraging a data driven culture. A key role as this concerns several stakeholders with different business needs. Your primary role will be to enable data access to different stakeholders in the organization. In this role you will develop and maintain EHs databases, EDW (enterprise data warehouse), data pipelines, integrations, and our internal business platform-Qlik Sense. You will be the product owner of our internal BI platform and you will be the one prioritizing and delivering all projects from maintenance to largescale developments along with a team of external BI consultants that you will lead and work with on a daily basis. You will be communicating with key stakeholders and translating business requirements into technical and actionable specifications based on their requirements.

In this role You will be the one supporting all our markets and work cross functional to help Espresso House achieve its goals. You will be a part of the IT/digital division and report to our CTO.

Some of your key activities will also include:

- Own and define the data architecture framework, standards and principles including modeling, metadata, reference data and security.
- Defining data flows, i.e. which parts of the organization generate data, which require data to function, how data flows are managed and how data changes in transition.
- To define organizational strategies and frameworks for architecture of data flows and data at rest. This includes data streams, integrations, transformations, databases () and data warehouse.
- With resilience, security, scalability, and cost efficiency in mind store data according to industry best practice.
- Strategies for data storage and security regarding data in transit with the current legislation around personal data protection and GDPR in mind.


Who are you?

As a Data & BI Engineer you have extensive experience in BI and good understanding of data integration and data warehouse. Experience similar to Qlik Sense is very valuable. You have BI knowledge in and can create tables, make transforms, and manipulate and refine data. You are familiar with and understand how to modulate and transform data and have good knowledge of how ETL tools work to be successful You need very good understanding of APIs such as REST, SOAP, GRAF QL or similar.

You have probably worked a couple of years, or more, as a Data / BI Engineer or in a similar role. You have proven experience from working with:

- BI
- database
- Data warehouse
- Database design
- Data integration
- Business intelligence


To be successful in this role we believe you must also be able to program and design structures in and No.

If you also have experience within Python, data pipelines and big data those are good merits as well as certificates from cloud services such as Microsoft Azure or AWS.

Obviously, you like coffee, it does not matter what type (we can provide). Besides being a java lover, we believe you are a communicative leader and have a great understanding of business intelligence with analytical skills. You have a strong sense of ownership and great ability to translate business requirements into technical solutions. While creating a leaf or heart in your caffè latte, problem solving and strategic thinking comes natural to you. Our written and spoken language is English which you are fluent in, a little Swedish is good to know because our BI system is created in Swedish.

In this recruitment, we collaborate with Wise IT. If you want to know more about the job, contact the responsible recruitment consultant, Alexander Lindgren 0760 00 18 26

Unfortunately, Wise IT cannot accept applications via email, as they protect your personal privacy. You can read more about how they process personal data according to GDPR in https://www.wisegroup.se/gdpr/

Selection is ongoing.

About us

At Espresso House Group, we are passionate about coffee, people, and the planet. We strive above all to create the world’s best coffee experience for the world’s best guest, and to do so in a way that is ethical, sustainable, and ensures a great tomorrow. Everything we do at our offices supports our coffee shops and helps them continuously create and reinvent a world class coffee experience.

Ansök nu

Servitör/Servitris sökes till kund på Söder

Restaurangbiträde
Läs mer Dec 1
Är du stresstålig och gillar att arbeta i högt tempo? Önskar du att din arbetsplats är en social sådan med ett grymt team som ställer upp för varandra? Läs vidare!

Vi söker: Servitör/Servitris

1. Erfarenhet: minst 1-2 år
2. Driven & Ambitiös
3. Laget före Jaget (lagspelare som hjälper till där det behövs som därmed är flexibel). 4. Vaket öga(Se gästen och ge ett varmt välkomnande).
5. Ödmjuk
6. Har viljan att jobba och att lära sig
7. Lyhörd (kunna ta in information och instruktioner på ett smärtfritt vis).
8. Kan drycker
9. Är flytande i Svenska och Engelska i tal & skrift.
10. Har kassa-vana

Arbetstider: Kvällar och Helger
Lön: Enligt ö.k. (Vi på Submit anser att du ska få en rättvis lön baserat på kompetens och erfarenhet)
Tillträde: Omgående

Låter det här som att det stämmer in på dig?
Ladda upp CV & Personligt brev så hoppas vi att det är just dig vi återkopplar till.

Ansök nu

Deskop Administrator

Systemadministratör
Läs mer Dec 1
Deskop Administrator


Nasdaq Technology is looking for a Junior System Administrator to our Corporate IT team in Stockholm. This is a fantastic career opportunity for a proactive, highly motivated individual. If Innovation and efficiency drive you forward this is the place for you!


We are looking for candidates who share those values along with a genuine desire and drive to deliver top technology solutions to today's markets.


With this position we offer


The main objective for the Corporate IT team in Stockholm is to support Nasdaq associates and to operate state of the art services and systems for Nasdaq. As our new member, you will work with a group of enthusiastic and experienced team members. Together with your team, you will be supporting your Nasdaq Associates with technical solutions.


Your role and responsibilities:


As a Junior System Administrator your focus will be to provide technical support to the organization's internal users of computer applications and client hardware. Besides working closely with your colleagues in Stockholm, you will also partner with CIT teams in other countries.


Under direct supervision, provides technical support to the organization's internal users of computer applications and client hardware


Answers routine questions regarding system procedures, online transactions, system status and downtime procedures


Assists network services, software systems engineering and/or application development in order to restore service and/or identify problems


Maintains a troubleshooting tracking log ensuring timely resolution of the problems.


We expect you to have:


At least 1 year of work experience


Experience with Microsoft OS


Basic knowledge in Microsoft Office


Basic Network knowledge


Problem solving skills


Good interpersonal skills


It would be great if you have:


A degree in Computer Science, MIS or other related discipline or equivalent experience in Desktop Support or Computer Operations


Knowledge in MacOS and/or Ubuntu


Some experience with Active Directory, Azure and Microsoft365 services


Microsoft Certified Professional (MCP)


Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE)


Information Technology Infrastructure Library (ITIL)


Does it sound like you?


As the selection process is ongoing, please submit your application in English as soon as possible. We will get back to you in 2-3 weeks.


Nasdaq is a leading global provider of trading, clearing, exchange technology, listing, information, and public company services. As the creator of the world's first electronic stock market, its technology powers more than 100 marketplaces in 50 countries. Nasdaq is home to over 4,000 total listings with a market value of approximately $12 trillion.


To learn more, about our business visit business.nasdaq.com. Check out more about our Life at Nasdaq.


Come as You Are


Nasdaq is an equal opportunity employer. We positively encourage applications from suitably qualified and eligible candidates regardless of age, color, disability, national origin, ancestry, race, religion, gender, sexual orientation, gender identity and/or expression, veteran status, genetic information, or any other status protected by applicable law.


We will ensure that individuals with disabilities are provided reasonable accommodation to participate in the job application or interview process, to perform essential job functions, and to receive other benefits and privileges of employment. Please contact us to request an accommodation.


Apply online: http://nasdaqinc.contacthr.com/96638423

Ansök nu

Erfaren komvux administratör Hermods Södra

Kursadministratör
Läs mer Dec 1
Hermods grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra gymnasie- och vuxenutbildningar samt yrkeshögskolor hjälper årligen cirka 70 000 studerande och deltagare med utbildning och jobbmatchning.

Hermods är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag.

Hermods Södra söker en erfaren Komvux administratör till VO och BF programmen i Stockholm.

Hermods är ett företag i stark utveckling där grundarens entreprenörsanda lever kvar. Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet.

I Stockholmsregionen är Hermods en av de största leverantörerna av Komvuxkurser på distans och i klassrum. Vi växer och har idag avtal med över 20 kommuner i Stockholmsregionen.

Vi söker nu en administratör till vuxenutbildning på gymnasial nivå.

Din profil (krav)

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som administratör på Komvux. Krav på erfarenhet ifrån vuxenutbildning. Du ska ha erfarenhet av att arbeta i kommunernas administrativa system (ex. BER (barn och elevregistret), ED (elevdokumentation), OPEN24, Alvis, Hypernet). Vi lägger även stor vikt vid systemvana och skicklighet i användandet av Microsoft Office, främst Excel.

Personliga egenskaper

Du trivs med administrativt rutinarbete och har förmågan att se till att administrationen fungerar på ett sätt som skapar ordning och kundnöjdhet. Du tycker om att ge människor runt omkring dig god service, såväl elever som kollegor och uppdragsgivare. Som administratör har du en mycket viktigt roll där du tillsammans med rektorer, lärare och mentorer har en förståelse för arbetsuppgifternas komplexitet.

Dina arbetsuppgifter

• Kurs- och elevregistrering som inkluderar betygshantering, avbrott, förlängningar i både Hermods och kommunernas system.
• Agera kontaktperson för specifika kommuner som du ansvarar för.
• Skapa fakturaunderlag, ta fram statistik och beräkna reserveringar samt göra estimat.
• Lokal administration på enheten såsom inköp.

Tjänsterna är en visstidsanställning som kan övergå i en tillsvidareanställning,

Vi tillämpar kollektivavtal.

Tjänsten är på 75-100%.

Vi sitter i Stockholm nära Södra station.

Känner du att det stämmer in på dig, tveka inte att söka denna tjänst!

Vi kommer att tillsätta tjänsten löpande.

Ansök nu

DLA Piper expanderar och söker flera drivna juristassistenter

Juristassistent/Paralegal
Läs mer Dec 1
Vill du bli en del av en av världens största advokatbyråer, vars kultur kännetecknas av stark gemenskap och god stämning? Har du dessutom några års erfarenhet från en assisterande funktion och söker en självständig och ansvarsfull roll i en internationell miljö? Då kanske tjänsten som juristassistent är ditt nästa steg!

Arbetsbeskrivning
Till följd av en stark tillväxt söker DLA Piper nu flera juristassistenter till deras Corporate-team. I rollen stöttar du byråns jurister och delägare i deras dagliga arbete. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande där din förmåga att snabbt byta fokus och prioritera kommer till sin rätt.

Du kommer att arbeta brett med både traditionella assistentuppgifter och mer avancerade frågor och uppdrag, beroende på dina önskemål i rollen. Du hanterar material i juristernas pågående ärenden och arbetar exempelvis med korrekturläsning, översättningar och har kontakt med myndigheter, domstolar, motparter och klienter. Vidare består arbetet av andra administrativa arbetsuppgifter såsom redigering av dokument och text- och språkbehandling.
Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av en assisterande och administrativ roll - företrädelsevis från advokatbyrå, konsultbolag eller annan verksamhet inom Professional Services. Du trivs i en organisation som präglas av högt tempo och att hålla en hög servicenivå är en självklarhet för dig samt att du sätter stolthet i ditt arbete. För att vara framgångsrik i denna roll är du van att självständigt ansvara för dina arbetsuppgifter samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Som person är du prestigelös, noggrann och lösningsorienterad. Du är förtroendeingivande och har en professionell framtoning samt en förmåga att prioritera och snabbt kunna växla mellan arbetsuppgifter.

Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift samt mycket goda kunskaper i Officepaketet. Har du även erfarenhet från Saturnus eller något annat advokatsystem eller dokumenthanteringssystem är det meriterande.
Du erbjuds
Du erbjuds en spännande och ansvarsfull roll där du får chansen att utvecklas efter dina önskemål. Du kommer att arbeta självständigt men också i team med ambitiösa kollegor i en internationell miljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

I denna rekrytering samarbetar DLA Piper med Jurek. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Om DLA Piper
DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter.

På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 200 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på www.dlapiper.se 

Sökord: Juristassistent, Assistant, Assistent, Legal Assistant, Service, Administration, Juridik, Handläggare, Domstolshandläggare, Advokatsekreterare, Koordinator, Administratör, Administrativ Assistent.

Ansök nu

IC Hardware Verification Engineer

Hårdvarukonstruktör
Läs mer Dec 1
About the job
It’s an exciting time to join Nordic Semiconductor as we continue our rapid growth and pursue high ambitions with our dedicated colleagues worldwide.?The Wi-Fi IC Group is a newly established global department who’s looking for experienced R&D Engineers to join the team located in the city center of Stockholm. As a member of the HW verification team you will be a vital part in the development of Nordic Semiconductor´s first generation of world-leading ultra-low power Wi-Fi devices.
Key responsibilities
Plan and develop test systems and test cases
Plan and perform characterization of Wi-Fi SoC’s
Collaborate with other teams to enable mass production
Analysis of results and close interaction with design teams
Communicate and document results in a structured manner

Qualifications and skills
Bachelor or Master in Computer Science/Electronic Engineering or similar
Firm grasp of mixed-signal IC test and measurement principles
Programming background in low-level and script-based languages, for example C, C++, Python.
Experience with LabView
Excellent written and verbal communication skills in English

Personal skills
We are looking for a team player with strong collaboration skills and who also enjoys to work independently. You have an analytical mindset with the ability to debug complex systems. We hope that you are curious to learn, eager try out new things and continuously improve, while also acknowledging that failure is sometimes an important part of learning. With your genuine interest in performing to the highest of your ability, you will be given time to grow into your role.
Working for Nordic
Working for Nordic Semiconductor, you will be challenged, inspired and supported. Our teams enjoy a professional and informal working environment. We value and encourage continuous development of skills and expertise to the highest levels. We are proud of our Norwegian heritage, our highly skilled international workforce, world-leading innovation and professional excellence.?We offer a variety of tasks and projects and the possibility to work alongside some of the world’s leading experts within their field. We encourage our employees to challenge the established and dare to innovate, while expecting high performance, dedication and the will to learn.


Benefits
Competitive salary with short- and long-term incentive plan
Flexible working hours
Medical insurance
Family friendly policies, insurances, and benefits

Practical details
Location: Stockholm, Sweden

For more information, please contact Peter Lundin at peter.lundin@nordicsemi.no
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Test Automation Lead

IT-strateg
Läs mer Dec 1
Build on your experience where we’re building a whole new world.
By creating desirable solutions and great experiences that enrich people’s daily lives and the health of our planet, we want to be a driving force in delivering enjoyable and sustainable living. We go to work every day determined to shape living for the better – for our customers and for the health of our planet.
For that, we employ great people from a wide variety of backgrounds – not just because it’s the right thing to do, but also because we believe that diverse perspectives make our business stronger and more innovative. If you share our values, come find your place in our global community. Meet us on @lifeatelectrolux and career.electroluxgroup.com to learn more.
You will be based at Electrolux HQ in Stockholm at Kungsholmen. Our Headquarters in Stockholm is an amazing and unique place to work and grow! Over 1000 professional and 75+ nationalities shape living for the better every day.
As a Test Automation Lead you are passionate about testing practices that will join a fully empowered, autonomous and cross-functional team called Bug Busters that defines strategy and tests continuously our application stack manually and through test automation. You will work with multiple development teams that deliver product increments using agile methodologies in sprints in a fast-paced, highly collaborative environment.
In this role you will consult with Project Managers, Solutions Leads, Scrum Masters, and Product Owners among other stakeholders to re-shape the way we approach test in our program to lead high quality deliverables to our internal as well external users.
You will be based in our Stockholm office, however you will work with colleagues remotely that are based in other countries. Occasional travel within Europe is anticipated.
As we are accelerating the rollout of your landscape through Europe in a 3,5 years plan, now is the perfect time for you to join Electrolux IT Consumer & Customer service solutions team. Here you are given the autonomy to solve complex problems, advance your skills, deliver next-generation intelligent solutions and all of this having fun and interacting with a high performance team.
Your main tasks:
· Drive transformation in our testing practices by implementing innovative concepts such as SAFe Built-In Quality (BDD, TDD and Think Test-First)
· Define test execution strategy for both agile and waterfall teams in a hybrid cloud environment, with both on-premise and cloud-based solutions
· Take full ownership of our manual and automated test execution phases to ensure successful outcomes by prioritizing quality and protecting timeline
· Continuously optimize our test automation architecture and tools, targeting to increase automation coverage and reduce lead time of execution cycle
· Act as a coach for multiple teams of test leads and test engineers allocated to different initiatives.
· Support our Solution Delivery Leads and RTEs and prioritize the right testing activities based on program roadmap
· Manage cross-team dependencies and resource allocation for test execution.
· Anticipate and mitigate risks/blockers related to manual and automated test execution
· Communicate and influence decisions by sharing risk/alternatives at the program forums for a collaborative decision making (Steering Committees, Scrum of Scrums, etc).
Qualifications:
· Experience driving test strategy in both agile and waterfall environments.
· Being self-sufficient in a very complex environment with ambiguity and multiple scrum teams
· Positive interpersonal and communication skills with the ability to influence individuals and teams rather than dictate.
· Solution oriented and experience driving end-to-end test automation.
· To be able to perform extensive long term planning and own the test automation strategy and roadmap
· To be resilient (can do and never give up mindset); fail, learn and adapt fast
· Preferable proven exposure to a Scale Agile environment
· Experience as a Tester and coding skills is a plus.
This is what Juliano Tripodi, our Agile Delivery Lead says:
"If you have a growth mindset, want to make your mark and challenge the status quo, this is your chance. Testing is on the critical path to perform successful consumer facing releases, so boring is not a word used here. We need people who are eager to learn new things, take the full ownership of deliverables, is able to extensively plan in a fast-paced environment as well as take the driver seat in their career."
Find out more on:
https://www.linkedin.com/company/electrolux/life/sweden
Electrolux is a leading global appliance company that has shaped living for the better for more than 100 years. We reinvent taste, care and wellbeing experiences for millions of people, always striving to be at the forefront of sustainability in society through our solutions and operations. Under our brands, including Electrolux, AEG and Frigidaire, we sell approximately 60 million household products in approximately 120 markets every year. In 2020 Electrolux had sales of SEK 116 billion and employed 48,000 people around the world. For more information go to www.electroluxgroup.com.

Ansök nu

Senior projektledare inom event till Homage

Marknadskonsult
Läs mer Dec 1
Homage är en modern kommunikation- och marknadsföringsbyrå som startades hösten 2018 och har sedan dess haft en stark positiv utveckling med ambitionen att fortsätta så. Vi har idag 20 anställda som jobbar hårt för att ge bästa tänkbara service i ett nära samarbete med beställaren. I Januari 2021 öppnade vi även en digital avdelning för att bredda vårt erbjudande som i dagsläget består av 4 medarbetare.

Din roll

Vi söker nu för Homages räkning en senior projektledare inom event. Här kommer du bli del av ett team som har högt i tak och inte räds nya uppdrag där en lösning inte alltid är given. Företagskulturen är väldigt viktig hos Homage och de tycker om att umgås, prestera och ha kul tillsammans. På Homage är utvecklingsmöjligheterna stora och på sikt kan det exempelvis innebära att du får personalansvar eller blir involverad i något annat område som du finner extra intressant.

Rollen innebär ett stort ansvarstagande över nyckelkunder och leveransen av uppdrag, men även ett viktigt engagemang i konceptutveckling och den kreativa processen i säljarbetet. Tjänsten är tillsvidare och placerad på Homages kontor i Stockholm, Hammarby Sjöstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Kreativt arbete i form av utveckling av nya koncept kopplade till event och upplevelser för Homages kunder
- Leda arbetet framåt i pågående kunduppdrag; ansvar för budget, koordinering, rekrytering av eventpersonal, fakturering samt löpande dialog och vägledning mot kund med högsta servicenivå och personlig professionalism
- Leda arbetet framåt i ditt team tillsammans med produktionsledare och/eller andra inblandade


Din profil

Vi söker dig med 3-4 års erfarenhet som projektledare inom event- och upplevelseindustrin. Du har mycket god kunskap i Keynote eller Powerpoint och känner dig väl förtrogen med att bygga och hålla presentationer för kund. Vidare ser vi att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Utbildning inom området är meriterande och du får gärna ha erfarenhet som eventpersonal och/eller en bakgrund som produktionsledare.

Som person är du social, strukturerad och driven. Vi tror att du gillar snabba processer och att ha många uppdrag igång samtidigt. Du trivs som bäst när du arbetar mot gemensamma mål i nära samarbete med andra.

Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar Homage med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Matilda Höglind på telefonnummer +46 72 253 92 53. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/)

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Applied Value Group

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 1
Applied Value verkar som en global företagsledningskonsult-, private equity/venture capital-, samt sociala investeringsgrupp med årtionden av erfarenhet av att växa och förvandla organisationer genom praktiskt värdeskapande.

Vår unika tredelade affärsmodell gör det möjligt för oss att utnyttja vårt ägare-operatörsperspektiv när vi utvecklar praktiska lösningar för våra kunder och att tillföra konsulterfarenhet i världsklass för att skapa påtagligt värde för våra portföljbolag.

Om rollen
Nu söker vi en Redovisningsansvarig till Applied Value Group i Norden med många års erfarenhet av förändringsprojekt. I rollen som Redovisningsansvarig är du ansvarig för att det dagliga ekonomiska arbetet fungerar med högsta möjliga kvalitet och effektivitet. Du ansvar för månadsbokslut, årsbokslut och kassaflödesanalys samt löpande bokföring och fakturering. Du stöttar även i Due Diligence-processer.

Exempel på arbetsuppgifter:

Löpande bokföring och leverantörsreskontra.
Fakturering och cash management.
Support till nuvarande filial i Finland och framtida i Danmark.
Support vid framställande av årsbokslut.
Månadsbokslut och kassaflödesanalys.
Stöd i företagsförvärvsprocesser.
Stöd i samband med finansiering och bankrelationer.

Bakgrund och personlighet

Vi söker en person som är initiativtagande, självgående som kan kombinera tyngre ekonomiska uppgifter med lättare kontorsuppgifter. Du har lätt för att se vad som behöver göras och är stresstålig, flexibel samt affärsmässig. Du tycker om att vara i ett starkt entreprenörsdrivet bolag.

Vi ser även att du har en akademisk utbildning och minst 5 års erfarenhet av redovisning i koncernbolag samt har arbetat med Fortnox. Du har bra förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från globala bolag och/eller revisionsföretag samt av att driva interna utvecklingsprojekt.

Vi erbjuder
Applied Value Group är ett mycket entreprenöriellt bolag med många drivna medarbetare som håller högt tempo och brinner för sitt arbete. Värdegrunden är Work hard, have fun, make money, give back.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Applied Value Group med HRM Affärsutveckling. Intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är den 5e januari 2022. Ansök genom att klicka på ”Ansök här”.

Om du tycker detta låter intressant kontakta våra ansvariga rekryteringskonsulter Jeanette Reuterskiöld på e-post jeanette.reuterskiöld@hrmab.se, tel +46 70-228 03 89 samt Lisa Ivemark Schéle på e-post lisa.ivemark.schele@hrmab.se tel +46 70 238 00 31.

Ansök nu

Mediesäljare till vår kund!

Mediasäljare
Läs mer Dec 1
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


För att lyckas i rollen som säljare hos vår kund behöver du trivas med att arbeta i ett högt tempo, ha ett mycket stort driv och kunna ta eget ansvar. Du är relationsskapande och är van att driva försäljning med nya eller återkommande kunder då du besitter förmågan att kunna bemöta invändningar från kunder och beslutsfattare på ett förtroendeingivande och övertygande sätt. Vidare ser vi att du har minst ett års säljerfarenhet gärna inom media och är engagerad i den digitala utvecklingen.


Kvalifikationer
Gillar att arbeta i ett högt tempo och är beredd att kunna ta eget ansvar. Van vid att driva försäljning med nya och återkommande kunder. Proaktivt och serviceinriktat arbetssätt. Har drivkraften att överträffa definierade mål. Är bekväm med att prata med beslutsfattare på ett förtroendeingivande sätt. Minst 2-3 års säljerfarenhet. Meriterande om det har varit inom media. Högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning. Meriterande om du kan tala flytande engelska. Personliga egenskaper Energisk och driv att nå eller överträffa definierade mål. Proaktivt och serviceinriktat arbetssätt och själv- och säljmotiverad. Kreativ höjd men med fötterna på jorden. Meriterande med idrottsbakgrund och erfarenhet av B2B försäljning. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med och representera ett starka varumärken i en ung och driven organisation. Du får en fast grundlön tillsammans med en mycket attraktiv provisionsmodell samt stora karriär- och utvecklingsmöjligheter.


Arbetslivserfarenhet:
Mediasäljare, 1-2 års erfarenhet
Account manager, 1-2 års erfarenhet


Dina arbetsuppgifter:
I rollen som Account Manager kommer du hjälpa till med att identifiera nya kunder och förvalta nuvarande.
Du kommer arbeta bland annat med två utav Sveriges starkaste mediehus.
I rollen som Mediesäljare kommer du att hjälpa att identifiera nya kunder och förvalta relationen med dessa samt till viss del befintliga kunder och öka värdet på dessa med tiden.
Bolagets mission är att vara kundernas bästa partner genom att erbjuda flera olika marknadsföringsmöjligheter som ger bäst avkastning på investerat kapital.


Du kommer:
Sköta kundförberedelser och kundanalys, driva säljprospektering, säljsamtal ingående- och utgående samtal, offertering, återkopplingar och avslut.
Hantera ett högt tempo och att jobba mot uppsatta budget- och aktivitetsmål.
Säkerställa aktiv bearbetning, kontakter och relationskapande med annonskunder.
Driva såväl print- som digital försäljning.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Kundförberedelser och kundanalys Driva säljprospektering och leads-bearbetning Säljsamtal ingående- och utgående offertering


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Receptionist

Kontorsreceptionist
Läs mer Dec 1
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Inom Riksbyggen söker vi en receptionist, med placering på vårt kontor på Hammarby kaj, Stockholm. Vi erbjuder dig utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, medmöjlighet till kompetensutveckling och stor möjlighet att vara med och påverka.

Vad ska du göra?
Som receptionist inom Riksbyggen arbetar du i en bred roll, med hög servicenivå och med en lösningsorienterad känsla. Tjänsten innefattar ett stort antal interna och externa kontaktytor. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär att bistå och bidra till att få servicefunktionerna inom kontoret att fungera. Arbetet innebär bl.a. besökshantering, postsortering, beställningar och nyckelhantering samt att bistå kollegorna på kontoret med hög service. Receptionen är hjärtat på kontoret dit alla ska kunna vända sig med sina frågor, problem eller behov.

Vem är du?
Har du en lämplig utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med inriktning mot kvalificerad administration och ekonomi? Du har tidigare erfarenhet av service och har en utpräglad servicekänsla, samt god administrativ förmåga. Du ska ha kunskaper i Officepaketet och god datorvana. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska.

Du bör ha en flexibel personlighet, med vana att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Som person är du social, framåt och har en naturlig fallenhet för att ge god service. Du behöver kunna hantera ett stundtals högt tempo och ha en god prioriteringsförmåga. Du är initiativtagande och proaktiv i ditt arbete samt att du ser vilka uppgifter som behöver göras. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Flexibilitet, fingertoppkänsla och ett lösningsfokuserat förhållningssätt är egenskaper som värderas högt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Hammarby sjöstad.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb och karriär senast 2021-12-26. Vi behandlar ansökningarna och gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta marknadsområdeschef Daniel Gardelin, daniel.gardelin@riksbyggen.se
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Ansök nu

Registrator med god administrativ förmåga? En viktig myndighet behöver dig!

Registrator
Läs mer Dec 1
Är du en ansvarsfull person med utbildning eller erfarenhet som registrator? Letar du efter ett uppdrag där dina administrativa kunskaper kommer till nytta? En myndighet med kontor strax öster om Stockholm letar just nu efter en kunnig registrator. Låter det intressant? I så fall vill vi gärna veta mer om dig!
Om tjänsten
Vi på Perido söker en registrator till uppdrag hos en av våra kunder - en spännande myndighet som nu väntar på förstärkning i form av en skicklig och engagerad kollega. På detta uppdrag arbetar du på myndighetens fina kontor i centrala Stockholm.
Dina arbetsuppgifter
Som registrator i det här uppdraget arbetar du på avdelningen Dokumentation där du deltar i det dagliga arbetet på registraturen. Mer specifikt innebär det bland annat att du hanterar inkommande e-post, post, skannar, registrerar, avslutar och arkiverar ärenden. Du kommer att arbeta nära med chef och arkivarie på Dokumentationsavdelningen och deltar i utvecklingsarbete med till exempel kravställning på nya IT-system, löpande arbete med diarieplan och att ta fram nya processer och dokumenthanteringsplaner.
Dina egenskaper
För att lyckas i det här uppdraget söker vi dig som har en god administrativ förmåga samt har tidigare erfarenhet av arbete som registrator eller dokumentcontroller. Det är till din fördel om du har goda kunskaper om den lagstiftning som reglerar hanteringen av allmänna handlingar samt språkkunskaper utöver engelska. Som person är du uthållig, självgående och serviceinriktad. Du tar ansvar för ditt arbete och är effektiv i ditt sätt att planera, organisera och prioritera bland dina uppgifter. Du är även uppmärksam och lyhörd i ditt bemötande av andra samt bidrar till ett gott samarbetsklimat med positiv energi och engagemang. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Är det just dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Registratorsutbildning på högskolenivå eller likvärdig utbildning.
Alternativt,
Gymnasium eller likvärdig utbildning samt ett (1) års arbetslivserfarenhet som registrator
Goda kunskaper i MS Office
Kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem (ex. Public360, W3D3 eller Visual Arkiv m.fl.)
Kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och en registrators funktion och ansvar
Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Plus i kanten:
Kunskap i något språk utöver engelska
Van vid ärendehanteringssystemet Platina

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag till 2021-12-31. Tillträde omgående.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32799 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet, såväl medarbetare som konsulter. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk www.perido.se/lediga-jobb/.

Ansök nu

Budbilsförare

Budbilsförare
Läs mer Dec 1
Start omgående! Vi söker nu 2 st förare för heltidsuppdrag kl.11-19 alla vardagar. Arbetsdagen börjar och slutar på kundens terminal i Brunna/Kungsängen.
Du kommer att köra en lätt lastbil med bakgavellyft runt om i stor-stockholm. Burar med e-handelsvaror lastas på terminalen, dessa körs ut till olika butiker/centrum i länet, där ska varje kolli ur buren scannas och placeras i en box enligt anvisning. Rutten körs efter hur kunden har planerat dagen. Rutten får föraren i en smartphone app och all scanning och kommunikation sker där.
Svenska ELLER engelska är krav i tal och skrift. Samt tillgång till en smartphone och förstås b-körkort! Tidigare erfarenheter inom transport är meriterande men inte krav.
Vi behöver tillsätta denna tjänst senast 1 december 2021! Sök tjänsten redan idag!

Ansök nu

Vice President Sourcing

Inköpschef
Läs mer Dec 1
ValueOne söker en Vice President Sourcing till vår kund som är verksam inom tillverkande industri med placering i Stockholm. Har du minst fem års erfarenhet från en liknande roll på global nivå och erfarenhet av kontraktstillverkning kan du vara den vi söker.

Om rollen

I rollen som Vice President Sourcing kommer du att ha ett globalt ansvar för företagets sourcingverksamhet bestående av Category Management, Strategiskt inköp, Projektinköp och Leverantörskvalitet. Det ingår i dina arbetsuppgifter att leda och fördela arbetet samt vidareutveckla verksamheten genom att säkerställa metoder och kompetenser i organisationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Formulera och kontinuerligt uppdatera företagets strategi för inköpsverksamheten.
Säkerställa interaktion med andra funktioner och stake holders inom företaget.
Vidareutveckla leverantörsbasen.
Vidareutveckla företagets globala inköpsverksamhet.
Förhandla fram leveransavtal med befintliga och nya leverantörer.
Definiera och sammanställa KPI:er med avseende på inköp.

Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för tjänsten bör du ha en relevant högskoleexamen inom industriell ekonomi, supply chain, teknik eller liknande. Rollen kräver vidare minst fem års erfarenhet från en motsvarande position inom industriföretag på internationell nivå. Du bör också ha erfarenhet av kontraktstillverkning och ha tidigare vana från att utveckla organisationer och verksamheter. Flytande kunskaper i svenska och engelsk i tal och skrift är ett måste. Du bör också vara inställd på att resor förekommer i tjänsten.

Stora krav ställs på dina personliga egenskaper. Till tjänsten söker vi en tydlig ledare och lagspelare med ett lösningsorienterat och proaktivt arbetssätt. Du är flexibel och uthållig och uppskattar ordning och reda. Vidare kräver rollen att du är en god kommunikatör och har stor kommersiell förståelse.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 eller Christer Atterström på tel. 070 219 13 66, alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Ansök nu

Senior PHP developer på Syncro Group

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 1
Syncro Group rekryterar: Senior PHP developer


Syncro Group AB is a listed company with an aggressive strategy set to own, manage and refine SaaS companies in the new market economy.
The portfolio includes companies with SaaS platforms developed with the market's most modern technologies, each of which is self-sufficient and cross-fertilizes other companies in the portfolio.

We are expanding rapidly and have a carefully curated team of people who are passionate about innovation and game-changing SaaS platforms. These platforms have the power to revolutionise the way people can choose to work.

We encourage, and develop, synergies between our companies as well as our teams. So you’ll have the opportunity to engage with a variety of people and fields such as influencer marketing or the gig economy.

Syncro Group is an equal opportunity employer and is devoted to ensuring that the Syncro environment is warm and inclusive to all of our candidates and employees.
We are building a new team of developers to manage our many different Saas platforms. There will be about 8 of us doing backend programming in PHP and frontend development with React, vanilla JS and a lot of CSS. We will be working with a really good designer. We have the opportunity to build processes and create a work culture that we all like. 

We expect you to have years of experience developing in PHP and to be comfortable around Symfony components. We will offer you: - Flexible work hours
- Remote work
- Office space in central Stockholm
- Opportunity to build something great together

Ansök nu

Ekonom samt löneadministratör till SAMI

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 1
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SAMI.

Om företaget:

SAMI, Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation är en kollektiv upphovsrättsorganisation som samlar in ersättningar från företag och verksamheter som spelar musik offentligt. Alla som har medverkat på en inspelning som exempelvis spelas på radio, i restauranger eller på gym, kan få betalt för sitt arbete. När någon ansluter sig till SAMI får vi i uppdrag att bevaka, tillvarata och administrera deras rätt till ersättning när inspelningarna används.

SAMI är en ekonomisk förening utan eget vinstintresse. Verksamheten regleras av såväl lagstiftning som av föreningens stadgar.

SAMI bildades 1963 av Svenska Musikerförbundet och Fackförbundet Scen & Film. Under mitten av 80-talet bildade medlemmar inom Musikerförbundet Sveriges Yrkesmusikerförbund som därmed blev det tredje förbundet bakom SAMI. Än i dag finns ett mycket nära samarbete mellan SAMI och de olika förbunden. SAMI äger även Nalen.

Arbetsuppgifter:

I rollen som ekonom och löneadministratör arbetar du självständigt med delar av ekonomiflödet och hanterar löner för 31 medarbetare för SAMI. Du ansvarar även för lönehanteringen åt SAMIs dotterbolag Nalen. I ekonomiarbetet ingår bland annat kontering, bokföring, leverantörs- och kundreskontra, momsavstämning, betalningar m.m. Du ansvarar även på egen hand för lön- och personalhantering där du i helhet kör hela lönekörningen. Detta inkluderar löneuppgifter, frånvaro, utlägg, avdrag, semester och arbetsgivardeklarationer. I rollen arbetar du även med hantering av inkassoärenden.

Vidare ansvarar du även för andra administrativa delar som tillkommer, exempelvis beställning av kontorsmaterial. I rollen är du självständig med stöttning av en ytterligare medarbetare som agerar ekonomiansvarig.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avklarad gymnasial utbildning
• Minst 5 års erfarenhet av en liknande roll som redovisningsekonom och löneadministratör
• Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
• Kunskap i Officepaketet, framförallt Excel

Vi söker dig som tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa samt säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är självständig och kan på egen hand hitta information som du saknar, detta då du tar egna initiativ och driver ditt eget arbete framåt. Det är viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Därtill är du uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. Då du i rollen har många olika kontaktytor förstår du vikten av god kommunikation. Slutligen är du som person hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Södermalm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Ansök nu

Arbetsrättsjurist till Försäkringskassan

Arbetsrättsjurist
Läs mer Dec 1
Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut och betalar ut cirka 230 miljarder kronor, som påverkar människors liv och hela samhället.
Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför sätter vi oss in i varje ärende, följer lagar och regler, informerar och vägleder, bryr oss och visar omtanke. Det är ett jobb för dig som vill vara med och ta ansvar. Välkommen till Försäkringskassan.

Försäkringskassan söker dig som är engagerad och driven för att tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor utveckla myndighetens HR-arbete.

HR-avdelningens uppdrag är i huvudsak att styra, samordna och följa upp arbetet inom det arbetsgivarpolitiska området. I det ingår att samordna och bidra till insatser för en välfungerande kompetensförsörjning och en god arbetsmiljö. HR-arbetet bedrivs myndighetsövergripande och tillsammans med myndighetens samtliga avdelningar.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som arbetsrättsjurist arbetar du på strategisk och operativ nivå huvudsakligen med arbetsrätts-, avtals- och förhandlingsfrågor. Du ingår i HR-avdelningens enhet för Arbetsrätt och kommer att arbeta med uppgifter som att utveckla och förvalta styrdokument inom arbetsgivarpolitiken, tolka och verksamhetsanpassa centrala kollektivavtal, utforma och förhandla om lokala kollektivavtal, bistå organisationen med rådgivning och stöd inom arbetsrättsområdet, genomföra utbildningar, samverka med arbetstagarorganisationerna och genomföra förhandlingar. I dina arbetsuppgifter kan det även komma att ingå handläggning av ärenden om avskedande, uppsägning av personliga skäl, disciplinpåföljder i personalansvarsnämnden, att delta i arbetet med arbetstvister och att arbeta med lönebildningsfrågor.

Ditt arbete kommer att utgöra ett viktigt stöd till HR-avdelningens medarbetare och chefer och även för myndighetens chefer och medarbetare.

Vi söker dig som


• Har juristexamen
• Har goda kunskaper i arbetsrätt, förvaltningsrätt samt offentlighet och sekretess
• Är initiativtagande, målinriktad, skapar och tar ansvar för resultat
• Har ett systematiskt och noggrant arbetssätt
• Kan förstå och analysera komplexa frågor och problem och göra rationella bedömningar
• Samarbetar och samverkar effektivt med andra och har även förmåga att arbeta självständigt
• Kommunicerar klart, tydligt och strukturerat både muntligen och skriftligen
• Har god självkännedom och är stabil som person

Det är meriterande om du har


• erfarenhet av att arbeta med arbetsrätt inom statlig sektor
• är notariemeriterad eller har annan motsvarande domstolserfarenhet
• erfarenhet av facklig samverkan och förhandlingar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Övrigt

En tillsvidareanställning, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Placering i Stockholm (Telefonplan), men annan placeringsort kan vara möjlig. Resor kan ingå i tjänsten. Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning. I denna rekrytering kan arbetspsykologiska tester komma att användas.

Kontakt

HR-direktör Anders Liif, 010-111 45 52 (för frågor om tjänsten), HR-specialist Stig Lindblom, 010-116 90 63 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackförbundet ST: Johan Almén, 010-119 27 54, Saco-S: Daniel Rander 010-116 28 77, Seko: Johanna Grundström 010-115 30 44.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 16 januari 2022. Ladda gärna upp dina examensbevis, betyg och intyg i samband med din ansökan.

Har du skyddad identitet kontaktar du den HR-specialist som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan. Du kan även kontakta HR Helpdesk 0771-52 44 40.

Ansök nu

Ledsagare och avlösare till yngre eller äldre personer i Skärholmen

Ledsagare
Läs mer Dec 1
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Skärholmens stadsdelsförvaltning är en av Stockholms stads 13 stadsdelsförvaltningar och omfattar stadsdelarna Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg. Här arbetar mer än 1000 medarbetare för våra 37.000 invånare. Vi erbjuder en kommunal verksamhet som vi är stolta över och vi har en fantastisk mångfald. Välkommen med ditt unika bidrag!Arbetsplatsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta som ledsagare eller avlösare vid behov eller schemalagt ett antal timmar i månaden.

Uppdraget kan vara att fungera som ledsagare eller avlösare åt kunder som bor i Skärholmens stadsdel (Sätra, Bredäng, Vårberg eller Skärholmen). Som ledsagare och avlösare på Assistansenheten i Skärholmen blir du inbjuden att delta i regelbundna arbetsplatsmöten, du får stöd och arbetsledning från enheten.

Arbetsbeskrivning
När du ledsagar eller avlöser yngre så kan aktiviteterna handla om att gå ut och göra sociala aktiviteter, allt utifrån personens önskemål och intressen. För äldre kan det handla om att komma ut och delta i sociala aktiviteter. Du väljer själv om du vill ha ett eller flera uppdrag. Ett uppdrag kan vara mellan 4-20 timmar i månaden. Du och kunden träffas alltid innan, så att du har möjlighet att bestämma dig om du vill ha uppdraget. Detsamma gäller naturligtvis för kunden.

Kvalifikationer
De yngre kunderna, vi söker till, har en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, exempelvis autism, ADHD eller Asperger. De äldre kunderna har olika funktionsnedsättningar.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med människor och/eller personer med funktionsnedsättning. Du bör ha intresse för att arbeta med människor och kunna arbeta självständigt. Du ska kunna göra dig väl förstådd på svenska i både tal och skrift.
Bra om du har erfarenhet av att arbetat inom vård och omsorg. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du kommer att dokumentera det du gör med kunden i vårt dokumentationssystem. Du kommer att få en grundläggande genomgång om hur du dokumenterar. När du dokumenterar så finns alltid hjälp att tillgå.

 
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Head of Client Services

Administrativ chef
Läs mer Dec 1
Tata Consultancy Services is an IT services, consulting and business solutions organization that delivers real results to global business, ensuring a level of certainty no other firm can match. TCS offers a consulting-led, integrated portfolio of IT, BPS, infrastructure, engineering and assurance services. This is delivered through its unique Global Network Delivery Model™, recognized as the benchmark of excellence in software development. A part of the Tata group, India’s largest industrial conglomerate, TCS has over 318,000 of the world’s best-trained consultants in 46 countries. The company generated consolidated revenues of US $13.4 billion for year ended March 31, 2014 and is listed on the National Stock Exchange and Bombay Stock Exchange in India
Present in the Nordic region since 1991, TCS has continuously invested in the market and has around 8,000 professionals working for in Sweden, Finland, Norway, Denmark, Iceland and across TCS’ Global Network Delivery Model™ (GNDM™). Since 2010, TCS has shown strong growth in the region, with significant increase in local hiring.
TCS has been rated as number one in customer satisfaction in the Nordics for five consecutive years (by KPMG and Whitelane Research). In 2015, the Top Employers Institute certified TCS as #1 Top Employer in Europe for HR practices, with Sweden, Norway and Denmark among the eight markets where TCS was number one.
We are looking for a Head of Client Services. Depending on actual business requirements travel within Nordic and abroad will be required from time to time.
TCS experience/knowledge is a merit
Key Responsibilities
Define segmentation of customer base and varying strategies to ensure customer success and margin optimization.
Provide customers with success blueprints, service plans and business roadmaps that outline their critical success factors, metrics for success, potential issues, as well as provide recommendations.
Define and optimize the customer lifecycle, map the customer journey, develop listening points in the journey and create standardized interventions for each point in journey.
Increase lifetime value of the Customer through greater advocacy and reference-ability; serving as a customer advocate in the evolution of ignio’s products and platform functionality integral to the customer's success.
Engage broadly across the Customer organization from management through to C-Level/Influencer as require.
Ensure customer feedback is clearly captured and conveyed internally to enable ongoing improvement of products and services
Pro-actively assess the interactions with our top customers (product performance, depth and breadth of usage, Support experience
Meld Customer Support activity into a coherent customer success organization with the singular focus of delivering the very best customer experience.
Assisting the Industry teams with key escalations and, where required, the production of best practice blueprints for the portfolio of customers.
Keep operational metrics for team. Create cadence for review within team.
Contribute thought leadership and best practice, both internally and externally, around business transformation.
Assist in fostering collaboration within team and across customer lifecycle.
Working closely with Named Account Sales to identify new opportunities and facilitate transitions following initial or follow-on deployments.
Managerial Responsibilities
Managerial and will have 6 associates reporting and a team of 65 associates
Key Skills
AI Consulting, Ignio certified across AIOPS, ERPOPS, DWS
Processing of Personal Information
Our privacy notice describes how we collect and use personal data about you during and after the recruiting process in accordance with the General Data Protection Regulation (GDPR). This notice applies to all the job applicants who decided to share their information with Tata Consultancy Services Sverige AB.
If you have any questions regarding this or the recruitment process, please don’t hesitate to contact us: sweden.careers@tcs.com
Link to our privacy notice: https://www.tcs.com/privacy-policy-eu

Ansök nu

Senior frontend developer på Syncro Group

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 1
Syncro Group rekryterar: Senior frontend developer


Syncro Group AB is a listed company with an aggressive strategy set to own, manage and refine SaaS companies in the new market economy.
The portfolio includes companies with SaaS platforms developed with the market's most modern technologies, each of which is self-sufficient and cross-fertilizes other companies in the portfolio.

We are expanding rapidly and have a carefully curated team of people who are passionate about innovation and game-changing SaaS platforms. These platforms have the power to revolutionise the way people can choose to work.

We encourage, and develop, synergies between our companies as well as our teams. So you’ll have the opportunity to engage with a variety of people and fields such as influencer marketing or the gig economy.

Syncro Group is an equal opportunity employer and is devoted to ensuring that the Syncro environment is warm and inclusive to all of our candidates and employees.
We are building a new team of developers to manage our many different Saas platforms. There will be about 8 of us doing backend programming in PHP and frontend development with React, vanilla JS and a lot of CSS. We will be working with a really good designer. We have the opportunity to build processes and create a work culture that we all like.

Since this is a senior role we expect you to have years of experience working with frontend development. You know the ins and outs of JS and CSS. We will offer you:
- Flexible work hours
- Remote work
- Office space in central Stockholm
- Opportunity to build something great together

Ansök nu

System administrator

Systemadministratör
Läs mer Dec 1
Tata Consultancy Services is an IT services, consulting and business solutions organization that delivers real results to global business, ensuring a level of certainty no other firm can match. TCS offers a consulting-led, integrated portfolio of IT, BPS, infrastructure, engineering and assurance services. This is delivered through its unique Global Network Delivery Model™, recognized as the benchmark of excellence in software development. A part of the Tata group, India’s largest industrial conglomerate, TCS has over 318,000 of the world’s best-trained consultants in 46 countries. The company generated consolidated revenues of US $13.4 billion for year ended March 31, 2014 and is listed on the National Stock Exchange and Bombay Stock Exchange in India
Present in the Nordic region since 1991, TCS has continuously invested in the market and has around 8,000 professionals working for in Sweden, Finland, Norway, Denmark, Iceland and across TCS’ Global Network Delivery Model™ (GNDM™). Since 2010, TCS has shown strong growth in the region, with significant increase in local hiring.
TCS has been rated as number one in customer satisfaction in the Nordics for five consecutive years (by KPMG and Whitelane Research). In 2015, the Top Employers Institute certified TCS as #1 Top Employer in Europe for HR practices, with Sweden, Norway and Denmark among the eight markets where TCS was number one.
We are looking for a System administrator. Depending on actual business requirements travel within Nordic and abroad will be required from time to time.
TCS experience/knowledge is a merit
Job Purpose
Substantial experience in management and delivering IT IS Services solutions.
Well-developed negotiation skills and experience.
Experience in setting up and running IT IS infrastructure.
Open to multicultural environments and working in virtual teams.
Key Responsibilities
IT Infrastructure services to be delivered at all branches – Sweden location of TCS. The management and usage of Data Centre, Network, Enterprise System Management (ESM) and Domain Management - Active Directory Service (ADS) are associated with service delivery. Similarly, the Global Help Desk (GHD) acts as a function that provides the Single Point of Contact (Spoc) for IT service(s) management. This project is responsible for Set up of Data centre, Delivery centre / Solution Centre, and so on.
Responsible for Corporate Services that includes: Messaging, Internet, Office Environment (Like Server/Desktop/Laptop, Network, Printers, Scanners, etc.),Ultimatix Infrastructure support for this TCS portal),VoIP.
This project work in a synchronized manner to deliver service(s), delivering services to internal users /external customers (as a part of project). This project also participates in new initiatives / rollouts related to new service(s) and / or service improvement(s) across TCS.
Working with client to implement as per requirement, upgrade, new systems for their environment Providing assistance in procurement, provisioning of IT ,Installation and maintenance.
Responsible to analyze, Coordinate and implement network domain routine activities, Providing solutioning for different projects during RFP stages, Cost estimation for ODC and WAN setup's.
Compliance to audit as per TCS guidelines. Involvement in new and existing project infrastructure setup Managing and implementing TCS Corporate security initiatives .Datacenter planning, migration and upgrade required for TCS & for projects.
Key Skills
Successful background in implementing and running IT IS installations and with server, network.
Processing of Personal Information
Our privacy notice describes how we collect and use personal data about you during and after the recruiting process in accordance with the General Data Protection Regulation (GDPR). This notice applies to all the job applicants who decided to share their information with Tata Consultancy Services Sverige AB.
If you have any questions regarding this or the recruitment process, please don’t hesitate to contact us: sweden.careers@tcs.com
Link to our privacy notice: https://www.tcs.com/privacy-policy-eu

Ansök nu

Norwegian Speaking Customer Service Agent to a Nordic Team!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 1
Are you looking for international experience? Are you motivated to solve problems? Do you want to work with communication? MultiMind is now looking for Norwegian speaking customer care agent for our customer in Stockholm - a global customer service specialist. Here you become part of an international and dynamic organization with a strong community and many opportunities to develop. Does that sound interesting? Start is ASAP!

About the role:

Among other things, our customer handles customer service for a Nordic streaming service that provides entertainment in the form of films, sports and TV series - this is the team you will be part of. Your work mainly consists of answering inquiries from customers via phone, email, chat and social media. You gain good knowledge in communication and problem solving, and if you have ambitions for more, there are also good opportunities for development internally in the organization.

Maybe you are looking for your first job, maybe you already have experience? Either way, we´d love to hear from you!

We are looking for a person who:

• Is customer service oriented
• Is able to collaborate and values teamwork
• Speaks and writes fluent Norwegian
• Is 18 years old and has finished high school.
• You don´t need previous experience but if you have been working in similar role before it´s a plus.

 

We look forward to hearing from you!

 

Does this sound interesting?

 If you think this could be an interesting opportunity for you, don´t hesitate to apply through the link or by contacting Veera! Tel. +46 708 15 24 94, veera.eriksson@multimind.se
We will continually be going through the applications and the positions can be filled before the last application date.

Ansök nu

Inbyggda system/Linux ingenjör

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Dec 1
Vill du vara med och utveckla framtida uppkopplade tjänster på ett modernt företag? Är det viktigt för dig att arbeta i en utvecklande miljö med hjälpsamma och innovativa kollegor? Då är detta jobbet för dig. Här arbetar vi med att skapa cutting-edge av trådlösa laddningsprodukter. Låter detta intressant, tveka inte att söka jobbet som inbyggda system/Linux ingenjör hos oss!

Vi söker dig som:

- Har en Ingenjörsexamen, helst inom data
- Har stort intresse för realtidssystem
- Har kompetens inom Linux operativsystem
- Är självgående och vill ta ansvar
- Har ett genuint intresse för programmering gärna med egna projekt att visa upp
- Kan uttrycka dig väl på svenska/engelska i skrift och tal


Vi erbjuder dig:

- En levande arbetsplats med roliga aktiviteter, konferenser och utbildning.
- Fortlöpande kompetensutveckling.
- Stora förmåner och trygga försäkringar.
- Att vara del i ett kul team med hög kompetens.


Om YABS:

Våra värderingar; Glädje, teknik, målmedvetenhet och frihet genomsyrar hela organisationen. YABS, young aces by Sylog, är ett lösningsorienterat företag som tillgodoser våra kunders behov av utveckling, test och integration av programvara och IT-lösningar. YABS hjälper flera av Sveriges mest framgångsrika bolag inom telekom, försvar, transport, fordon, medicinteknik, bank och spel. Vi räds inte en utmaning och inget projekt är för litet eller stort.

På YABS är ingen fråga för dum, ingen idé för avlägsen och ingen dröm för stor. Vi är en platt organisation som erbjuder våra anställda fortlöpande utbildning, roliga kick-offer och event varje månad. Vår ambition är att fortsätta växa med hög kvalitet och behålla känslan av det familjära bolaget, därför anställer vi personer med rätt attityd och rätt driv.

Gör en ansökan här nedan!

Ansök nu

Kundtjänst- Deltid

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 1
Letar du efter det perfekta deltidsjobbet där du kan utveckla dig själv inom kundservice? Brinner du dessutom för att ge exceptionell service, gott bemötande och att göra det lilla extra för kunden via chatt och mail? Foodora är ett snabbväxande bolag som just nu söker fler Customer Service Agenter till deras kundserviceavdelning. Missa inte denna möjlighet och välkommen in med din ansökan redan idag! 

Tjänsten omfattar en deltidsanställning på 50% med öppettiderna 07:00-23:30 varje dag, året runt. Det betyder att du behöver vara öppen för att arbeta flexibla tider, både morgnar, kvällar, helger och röda dagar.

Foodoras Customer Success består av tre avdelningar, Partner Service, Rider Service och Customer Service. Som Customer Service agent hanterar du ärenden via mail och chatt gentemot foodoras privatpersoner. Rapportering sker direkt till din Team Manager och din anställning börjar med en utbildning för att lära dig grunderna. 

Arbetsuppgifter 

Hantera frågor och ärenden via chatt och mail
Bidra till att skapa den bästa möjliga kundupplevelsen för Foodoras kunder
Arbeta i våra olika system för chatt, mail och rapportering


Kvalifikationer 

För att bli framgångsrik i rollen är service en självklarhet för dig. Vi söker dig som är kundorienterad, strukturerad och affärsmässig. Du har hög arbetsmoral, är positiv och flexibel i förändringar och har inga problem med att skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter. 

Du har en god förmåga att kommunicera på ett förtroendeingivande sätt och är van att använda mail, chatt och telefon som arbetsredskap.

Krav för denna tjänst är: 

Minst gymnasieexamen 
Du har lätt för att hantera olika system (Foodora arbetar parallellt med olika system)
Kunna kommunicera obehindrat på engelska och svenska, både i skrift och tal. (Andra språk är meriterande)
Det är starkt meriterande med tidigare erfarenhet av kundservice 
Kunna arbeta minst 50% 


Foodora AB har ett samarbete med Kraftsam så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt. För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på amir@kraftsam.se . Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Full Stack Engineer (Backend focused)

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 1
Who are we?

Epidemic Sound is reinventing the music industry. Our carefully curated catalog, with over 35,000 tracks, is tailored for storytellers, streaming services, and in-store soundtracks. Our music is heard in hundreds of millions of online videos daily, across millions of playlist streams, and in thousands of in-store locations. Headquartered in Stockholm, we’re spread across offices in New York City, Los Angeles, Seoul, Hamburg, and Amsterdam. We’re growing fast, have lots of fun, and are taking the music industry with us.

Within engineering, all of us work fullstack and we’re big believers in teamwork and the value of practices like careful code reviews, pair- or mob programming. With our holistic perspective comes a great sense of ownership and autonomy, but we fail and succeed as a team.

Are you a java developer curious about kotlin as a backend language? Or a pragmatic python developer? We value learning and curiosity, so if you haven’t gotten the chance to work with all our technologies yet but would like to - read on!

What you can expect to do:

- Develop, test and maintain great features that helps users around the world find the perfect soundtrack to their content
- Learn through hack-days, courses, conferences, tech-talks and from each other
- Touch all the stages of product features, using Kotlin and/or Python, the GCP ecosystem, Docker, Kubernetes, React & Redux, Elastic Search to mention a few


What some of our teams are working on:

- Ensuring our music catalogue is well structured and bursting with accurate data
- Making life easier for our Music Curators who package our tracks into playlists and albums
- Making sure our Music Creators get their share of all of our Royalty revenue
- Building, maintaining and iterating on our recommendation, browse and search functions to fit the needs of our users
- Bringing music to the world’s most creative platforms, like Adobe, YouTube, iStock, Canva, Pinterest and Getty Images
- Integrations towards streaming platforms
- Create the infrastructure and tooling for making this all possible: building APIs, authentication flows and in-product features


To thrive and enjoy being part of our team, we believe that you:

- Have a great understanding of modern architectures, system design, data structures, and software engineering principles, and understand how to apply them to design scalable and robust solutions
- Are passionate about building great products that people love, and you always make technology choices with this end-goal in mind
- Are able to and experienced in going from the idea stage to scalable production deployments
- Enjoy nurturing those around you and seeing them improve alongside you
- Experience working closely with business and product stakeholders, and thus a strong understanding of business and user requirements


Sounds good? Do you want to be a part of our fantastic team? Please apply in English by clicking the link below.

We believe that bringing people together from different backgrounds, experiences and perspectives makes for a healthy workplace, a more successful business and a better world. We value diversity and encourage everyone to come and soundtrack the world with us. Our business language is English, Swedish is not a requirement.

Curious about our music? Find our music on Spotify here ? https://open.spotify.com/user/... (https://open.spotify.com/user/epidemicsound)

We have lots of fun soundtracking the world and our annual Spring Bash (https://www.youtube.com/watch?v=NgnVp17IvAg) is an event that captures this perfectly. Take a look at our most recent one, a virtual celebration!

Ansök nu

Rörmokare

VVS-montör
Läs mer Dec 1
Vi har är ett bra gäng kollegor där arbetsglädje är stor och det är högt till tak. Vi söker nu en kollega skall för vi behöver utöka vår serviceavdelning och bli fler montörer.
Vi söker deg som gillar att arbeta självständigt, ta ansvar för att jobben blir bra utförda och kunderna nöjda.
Du bör ha körkort B, erfarenhet av servicearbete, problemlösning, vara social och språk så länge kan kommunicera med kunden. Om du har arbetat med VVS service tidigare är det meriterande.


Vi erbjuder god gemenskap i ett bra gäng och goda arbetsvillkor. Bra jobb, hög kvalitet och trevligt bemötande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker leg. sjuksköterska för snabbtester på fredag 3/12 i S...

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 1
Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter! Vi erbjuder snabb och personlig service, tjänstepension från första arbetade timmen, fullt försäkringsskydd och en bra ersättning för din erfarenhet och kompetens. Om så önskas erbjuder vi även möjligheten till bostad om arbete sker på annan än din hemort.

Var?
Stockholm, på Friends Arena. Du kommer jobba i ett team med andra ssk.

Information om uppdraget:
Du ska utföra antigentester/snabbtester på frivilliga på en konferens som har mellan 400-800 inbjudna. I arbetet ingår också att hjälpa teamet med arbete kring uppsättning av bord, monter m.m.

Lön: grundlön 350 kr/h + semesterersättning

Tidsperiod:
Fredag 3/12

Arbetstider:
Kl.10.00-17.00

Vilken erfarenhet & vilka kompetenskrav krävs för detta uppdrag?

- Legitimerad sjuksköterska med minst 1-års arbetslivserfarenhet.
- Krav; erfarenhet från snabbtester/antigentest Covid


Är du rätt person för oss?
Att jobba inom bemanning kan ses som både spännande och utmanande och för många även en möjlighet att få utvecklas och bredda sin kunskap som sjuksköterska. Du behöver vara flexibel, självgående och trygg både i din roll som sjuksköterska men också som person. Befinner du dig på rätt ställe i livet och vill bidra till en bättre sjukvård tycker vi att du ska höra av dig till oss! Vi vill att du med stolthet ska vara vårt ansikte utåt och bidra med både kunskap och positiv energi på arbetsplatsen.

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare kommer du att befinna dig ute på arbetsplatsen där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter två kund och konsultansvariga Kattis & Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer.

Sista ansökningsdag: Löpande rekrytering!

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande!

Varma hälsningar,
Kattis, Anna & Magnus

Ansök nu

Capio S:t Görans Sjukhus söker kurator

Kurator
Läs mer Dec 1
Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Med oss erbjuds du en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.Nu söker vi ny kollega till paramedicin – vill du bli en av oss?
Tycker du om att det händer mycket på en arbetsdag? Trivs du att jobba med många olika människor? Vill du vara med och påverka våra arbetssätt? Vi är en arbetsgrupp som jobbar tätt ihop och har roligt tillsammans.

En av våra kuratorer kommer gå på föräldraledighet och vi söker nu en ersättare för henne som är nyfiken på akutsjukvård.

Så här upplever vi vårt jobb:
"Väldigt varierande arbetsuppgifter, man får tänka till, inte förutsägbart!"

"Ett gemytligt sjukhus med familjär stämning"

"Korta beslutsvägar, möjlighet att driva utvecklingsarbete"

Om tjänsten
Vi ser att du har intresse av att arbeta på Stockholms bästa akutsjukhus.  Du kommer vara en av totalt sju kuratorer, du kommer att vara anställd på medicinkliniken och arbeta mot flera avdelningar. Insatserna är i huvudsak akuta samt av kortvarig karaktär och de är förlagda inom sluten- och öppenvård.

Dina arbetsuppgifter är framförallt psykosocialt behandlingsarbete av krisbearbetande och stödjande karaktär till patienter och närstående. I tjänsten ingår även patientskolor, personalstöd och utbildning för vårdpersonalen. Som kurator på Capio S:t Görans sjukhus ingår du i Psykologisk katastrof ledning (PKL) som krisstödjare. 

Vi erbjuder regelbunden grupphandledning till sjukhusets kuratorer.

Vem är du?
Vi söker dig som är socionom som har lätt för att samarbeta med andra och att få saker gjorda. Du är bekväm med att hantera olika slags människor och har lätt att anpassa dig efter nya omständigheter. Du känner dig trygg i en miljö där arbetstempot kan vara högt.

Vi söker dig som är socionom samt gärna att du har erfarenhet från akutsjukvård, vidareutbildning, t ex steg 1 eller erfarenhet av arbete inom socialtjänsten. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
De personliga egenskaper som vi värdera i den här processen är följande: Samarbetsförmåga, självgående, flexibel och strukturerad. 

Anställningsvillkor
Vikariat heltid 100% med tillträde 220228-230228.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 211226. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att vikariatet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Anneli Norevik, Paramedicinsk chef eller Charlotta Kleinwichs kurator. Kontaktuppgifter finner du längre ner i annonsen.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Product Owner Online Connectivity

Projektledare, IT
Läs mer Dec 1
The Opportunity
Worldline is the European leader in the payments and transactional services industry and #4 player worldwide. With its global reach and its commitment to innovation, provides its clients with sustainable, trusted and secure solutions across the payment value chain and offers best-in-class payment services ranging from POS, online payments, omnichannel solutions to issuing & acquiring and digital banking to nearly one million merchants and 1,200 banks and financial institutions. With 20,000 employees and powered by the dedication of some of the brightest talents in the payments industry, Worldline is shaping new ways of paying, living and doing business.

You will work for Worldline’s Merchant Services Global Business Line. We cover the full retail value chain, online and in-store, through a complete approach, delivering a real digital journey for retailers and their customers and facilitating consumer engagement, via seamless services, on any device – with payment at the heart of the shopping experience.

More specifically, you will be working in Online Connectivity vertical responsible for the heart of our payment platform and customer facing One Connect API. You will help us process even higher number of transactions per second while keeping our customers happy.

The Team

You will become part of the extended management team. Its goal is to steer priorities, plan and report on the progress of the work. We work in short iterations and plan short term objectives for the next three months.

The development team you work with is based in Stockholm. You will play a key role in core platform developments on the WOPA platform and the integration to the One Connect API interfacing to merchants.


Your day-to-day responsibilities include:
Define and own the product functionalities and prioritize them into a Product backlog for own area and functional specifications (i.e. breaking down the epics in user stories)
Get input from stakeholders such as Customer success managers, project managers, IT tribe lead, Client Operations or customers.
Manage the dependencies within and across departments pro-actively.
Manage the balance between priority for incidents, technical development, compliance topics, operational excellence, and new product features.
Align with other Product Owners to safeguard cross-team or cross-department deliveries to manage dependencies and ensure deliveries
Analyze client feedback for your area of expertise
Assess ideas on their business value and technical feasibility


Signs of success
You can communicate with both technical and non-technical staff at all levels in the organization, including senior management
You are quick learner and able to adapt quickly in a rapidly changing and demanding environment
You take a pragmatic and professional approach. You are constructive and solution driven
You can manage own time, workload, and conflicting priorities
You possess strong analytical skills. You can effectively process and structure large amounts of information


Skills we can’t do without:
A few years of previous experience from working in a similar role as product owner or as business analyst
Strong sense of accountability and ownership
Good team player and communicator with a flexible, customer-driven attitude.
Ability to work cross-culturally and across regions
Proficiency in English


Skills we’d like:
· Knowledge of Payment industry

More reasons to join us
In addition to joining a global leader in digital transformation, you can also expect an excellent range of benefits. These include: a rewarding salary, 29.5 days’ annual leave, an attractive pension scheme plus many more.
What’s more, we really value Innovation, Cooperation, Excellence and Empowerment. These values are reflected on our daily work. This is the core of our organization. At Worldline our top priority is to engage, encourage and develop you to help you improve your potential. In fact, we have comprehensive training and development programs in place demonstrating our dedication to developing your career.
Our success comes from strong skills, new insights, diverse points of view and the energy of all women and men from Worldline. Not only do they represent the Heart and Face of our company, they are also key players in our success. We make leading our talents a major asset in the success of our business.
Worldline is proud to be an Equal Opportunity employer. We do not discriminate based upon race, religion, color, national origin, sex (including pregnancy, childbirth, or related medical conditions), sexual orientation, gender identity, gender expression, age, status as an individual with a disability, or other applicable legally protected characteristics.

Ansök nu

Junior Technical Application Specialist

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Dec 1
Global Electrolux Talent Program presenterar:
Global Electrolux Talent Program är ett proaktivt initiativ som sammanför unga talanger från olika funktioner och globala kontor inom Electrolux. Det här programmet är för dig som är intresserad av en global, praktisk upplevelse i en interkulturell miljö.
Junior teknisk applikationsspecialist i SAP WM, MM – Stockholm, Sverige
Vi söker någon med passion för att utveckla och bli teknisk applikationsspecialist på vår lösning kring SAP som stödjer tillverkningsprocesserna och speciellt materialflödena inom fabriken för såväl inköpta som internt producerade komponenter. Denna position kommer att erbjuda en internationell miljö i en bransch som genomgår spännande förändringar och innovation. Tjänsten är en del av IT-organisationen i Electrolux Europe, inom ett team som tillhandahåller tillverkningslösningar och relaterade tjänster till fabrikerna. Du kommer att vara involverad i ett projekt där vår så kallade EluxOne-lösning kommer att implementeras i en av våra fabriker i Europa. Du kommer att ha ett nära samarbete med medlemmar i projektorganisationen, IT-specialister samt nyckelanvändare i fabriken.
En vanlig dag på jobbet:
• Stöd innovationerna genom att ge nya idéer och pröva dem. Att delta i att driva på förbättringar i och runt vår SAP-baserade lösning för materialhantering i en fabrik. Arbetar särskilt med SAP-moduler som SAP WM och SAP MM.
• Vara med och skapa funktionell och teknisk design för krav som ställs.
• Skapa och underhålla dokumentation för funktionell och teknisk design och konfiguration.
• Delta i att skapa, underhålla och utföra testscenarier. Detta kommer även att innefatta att arbeta med olika typer av enheter (trådlösa streckkodsläsare, etikettskrivare etc) som är en integrerad del av processerna för att hantera material i en fabrik.
• Delta i planering, förberedelse och genomförande av tekniska och funktionella tester.
• Delta i att ta fram utbildningsmaterial, checklista etc och delta i motsvarande utbildningstillfällen.
Vem är du:
Framför allt har du ett intensivt driv, vilja att lära och ett ständigt förbättringstänkande.
• Nyfiken och starkt motiverad att lära sig och bli junior teknisk specialist på SAP
• Snabb inlärning – vilja och passion att lära sig om teknik.
• Starka analytiska och problemlösningsförmåga ger nya idéer.
• Fokuserad på leverans och resultat.
• God kommunikationsförmåga, i tal och skrift, med förmåga att kommunicera med såväl tekniska team/utvecklare som användare.
• Självmotiverad och självförsörjande – kan driva projektet och initiera idéer.
Tjänsten kräver:
• Kandidatexamen (eller högre) inom IT eller tillverkningsteknik (specialiserad på intern materialhantering)
• Kunskaper om MS Office Package (Power Point, Excel, Word) och MS Visio.
• Erfarenhet från SAP-lösningar är meriterande.
• Flytande engelska.


Vad du får ut av programmet
• Inlärningserfarenhet inom 14 månader
• Bruttolön 25 000 kr
• Semesterdagar och andra företagsförmåner
• Mobiltelefon och bärbar dator
• Visumkostnader och process
• Stöd för omfördelning: lokala registreringsprocesser
Obs: Eftersom utvärderingsprocessen för ansökningar kommer att starta först efter sista ansökningsdatum, kan du förvänta dig att få uppdateringar av din ansökningsstatus inom 2 veckor efter det.


• Starka analytiska och problemlösningsförmåga ger nya idéer.
• Fokuserad på leverans och resultat.
• God kommunikationsförmåga, i tal och skrift, med förmåga att kommunicera med såväl tekniska team/utvecklare som användare.
• Lagspelare – kunna samarbeta med olika intressenter för att hålla igång projektet.
• Självmotiverad och självförsörjande – kan driva projektet och initiera idéer.
Tjänsten kräver:
• Kandidatexamen (eller högre) inom IT eller Supply Chain management
• Kunskaper om MS Office Package (Power Point, Excel, Word) och MS Visio.
• Erfarenhet från SAP-lösningar är meriterande.
• Flytande engelska.
Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystem.


Vad du får ut av programmet
• Inlärningserfarenhet inom 14 månader
• Bruttolön 25 000 kr
• Semesterdagar och andra företagsförmåner
• Mobiltelefon och bärbar dator
• Visumkostnader och process

Ansök nu

Scrum master till Castra Stockholm

IT-strateg
Läs mer Dec 1
Vi utmanar de traditionella konsultbolagen och vi kan med stolthet säga att Castra är konsultbranschens mest utvecklande arbetsplats där allt är möjligt. Känns det här som företaget för dig så läs gärna vidare.

Rollen

Som konsult på Castra arbetar du med en bred variation av kunder och branscher. Vi delar med oss av vår kompetens och inspirerar med vår passion för agilt ledarskap och agil utvecklingsmetodik. Våra agila konsulter utmanar kunders befintliga processer och sanningar i hopp om att eliminera beroenden och ineffektivitet. Som Scrum Master gör du detta främst genom att skapa och leda tvärfunktionella högpresterande team

Erfarenhet

- Från 3-4 års erfarenhet som Scrum Master/Agil team coach
- har god kunskap om det agila arbetssättet
- Inneha relevanta certifieringar
- Meriterande om man coachat flera team
- Meriterande med erfarenhet av olika branscher och andra roller


Varför ska du välja oss?

Här tror vi på frihet, möjligheter och medbestämmande. Att du som medarbetare ska ha möjlighet att utvecklas och forma ditt arbete utefter dina intressen och prioriteringar i livet. Att alla får vara med och forma och påverka bolaget genom delägarskap, advisory board och projektgrupper. Att det är viktigt att ha ett sammanhang, känna tillhörighet och att man har kollegor som stöttar, utvecklar och tror på en.

Om Castra

Castra är en entreprenörsdriven konsultgrupp inom IT, management och systemutveckling. Bolaget ägs gemensamt av medarbetarna och tillsammans bygger vi det företag vi själva vill jobba på.

Vår vision är att vi ska vara Sveriges bästa arbetsgivare för konsulter. Att vi blivit certifierade av Great Place to Work® fem år i rad är ett bevis på våra höga mål kring företagskultur. Våra tankar om delaktighet, påverkansmöjligheter och respekt för individens egna val och möjligheter fungerar.

Företaget har kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Örebro och Jönköping. Mer information om Castra-koncernen hittar du på vår hemsida www.castra.se (http://www.castra.se/).

Har vi lyckats väcka din nyfikenhet? Sök direkt via länken eller kontakta thomas.florentin@castra.se Tfn: 070-5788391

Ansök nu

Nyexad ekonom inom statistik till Telia Finance!

Ekonomiassistent
Läs mer Dec 1
Telia Finance är ett fristående bolag som agerar finansieringsmotor åt Telia, en av världens största teleoperatörer med över 185 miljoner kunder och 21 000 anställda. Telia Company har en global närvaro med Norden och Baltikum som huvudmarknader. Detta ger dem möjligheter att erbjuda innovativa och konkurrenskraftiga finansieringslösningar på dina villkor. De vill helt enkelt göra det möjligt för alla Telias kunder att hitta precis rätt lösning som passar för såväl dagens som framtidens telekombehov.

För kunds räkning söker vi nu en kreditanalytiker!

Din roll

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Clevry som sträcker sig april ut. I rollen som Kreditanalytiker kommer du att arbeta med statistik och rapportering. Du kommer även göra månadsuppföljningar vad gäller kreditförluster, hur kundsegment rör sig, påminnelser samt följa upp försäljning. Vidare kommer du att skicka listor till olika stakeholders och medverka i projekt. Mycket arbete görs mer eller mindre i Excel och rapporterna skapas i Powerpoint.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Rapportering
- Månadsuppföljning
- Skicka ut listor till olika stakeholders
- Medverka i projekt


Kontor: Solna

Arbetstid: 8-17

Start: omgående till och med 30 april

Din profil

Vi söker dig som är nyutexaminerad ekonom inom statistik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska såväl engelska både i tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och är en duktig användare i framförallt Excel. Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll i till exempel finansbranschen. Som person är du noggrann, strukturerad och har öga för detaljer i ditt arbete. Vidare är du kreativ i ditt tillvägagångssätt och hittar nya lösningar.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/)

Ansök nu

Projektledare produktutveckling

Projektledare, IT
Läs mer Dec 1
I din roll som projektledare hos oss på Syntronic kommer du att i kundprojekt leda ett eller flera projekt där Syntronic har totalansvar för kravhantering, systemering, design, integration, verifiering, produktionsuppstart samt volymupprampning.

Som projektledare hos oss kommer du bland annat att:

- Ansvara för ett eller flera utvecklingsprojekt i produktprogram, från projektuppstart till avslut, för att leverera produkter med god kvalitet enligt tidplan
- Leda projekt med ansvar för systemering, design, integration, verifiering och produktion
- Planera projekt, följa upp progress, hantera risker och kravändringar samt resursallokering
- Säkra koordinering samt leveranser mellan delprojekten
- Ansvara för att säkra teknikval, kvalitet, leverans och budget
- Rapporterar status till relevanta styrgrupper och intressenter
- Förbereder samt presenterar projektstatus, risker och relevant projektkostnader inför affärsbeslut


För att vara framgångsrik i rollen som projektledare måste du ha en mycket god förmåga att hantera projektintressenter i en komplex organisation för att få stöd i att prioritera och supporta projektteamet att uppnå satta mål.

Vi söker dig som:

- Har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning
- Har flera års arbetslivserfarenhet som projektledare
- Har erfarenhet från arbete med produktutveckling av hårdvara
- Har en stark förmåga att leda och motivera människor
- Har stor drivkraft samt flexibelt arbetssätt och förmåga att prioritera och uppnå resultat
- Behärskar svenska såväl som engelska flytande i tal och skrift.


Radiokunskaper och erfarenhet från mjukvaruutveckling är meriterande.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1500 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss.

Vi arbetar med löpande urval, ansök dock senast 26 december.

För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Admin/Ekonomi-ansvarig till Sthlm Dental - Södermalm

Ekonomiassistent
Läs mer Dec 1
Sthlm Dental är en toppmodern tandläkarkedja med mottagningar på Södermalm, Kista och Skärholmen. På mottagningarna bedrivs allmäntandvård, implantatbehandlingar och estetisk tandvård. Vi är idag ett team med 16 anställda som jobbar hårt för att ge våra patienter den bästa tänkbara tandvården och omhändertagandet.


Då patientflödet till mottagningarna ökar och då verksamheten växer söker vi nu en duktig admin/ekonomi-ansvarig som vill vara med i vår expansion och avlasta oss i det administrativa arbetet. Som admin/ekonomi-ansvarig är du spindeln i nätet och ska kunna ha många bollar i luften samtidigt. Några av arbetsuppgifterna är att planera personaltillgången på klinikerna, sköta vår kontakt mot myndigheter och leverantörer, förse våra ägare med ekonomiska rapporter, hjälpa våra patienter med bokningar och betalningar, svara i telefon och på mail, sortera post, översyn av verksamheten samt i övrigt förekommande administrativa uppgifter. En del av arbetet kommer även innefatta att du hjälper oss i den dagliga kliniska verksamheten.


Kunskap eller erfarenhet om tandvård är meriterande, dock ej ett krav.


Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum så skicka din ansökan redan idag.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Javascript developer på Syncro Group

Frontend-utvecklare
Läs mer Dec 1
Syncro Group rekryterar: Javascript developer


Syncro Group AB is a listed company with an aggressive strategy set to own, manage and refine SaaS companies in the new market economy.
The portfolio includes companies with SaaS platforms developed with the market's most modern technologies, each of which is self-sufficient and cross-fertilizes other companies in the portfolio.

We are expanding rapidly and have a carefully curated team of people who are passionate about innovation and game-changing SaaS platforms. These platforms have the power to revolutionise the way people can choose to work.

We encourage, and develop, synergies between our companies as well as our teams. So you’ll have the opportunity to engage with a variety of people and fields such as influencer marketing or the gig economy.

Syncro Group is an equal opportunity employer and is devoted to ensuring that the Syncro environment is warm and inclusive to all of our candidates and employees.
We are building a new team of developers to manage our many different Saas platforms. There will be about 8 of us doing backend programming in PHP and frontend development with React, vanilla JS and a lot of CSS. We will be working with a really good designer. We have the opportunity to build processes and create a work culture that we all like.

We are looking for developers that knows how to implement a design and features using javascript and some css. We will offer you: 
- Flexible work hours
- Remote work
- Office space in central Stockholm
- Opportunity to build something great together

Ansök nu

Sälj EON???? på Key Solutions ????

Hemförsäljare
Läs mer Dec 1
Key solutions växer så det knakar. Vi söker nu en ny säljare på uppdrag av Telia.

Om Key Solutions:
- Konsultbolag som grundades 2008 och har idag över 300 medarbetare
- Utsedda till den bästa säljbyrå av Telia och Eon
- Utnämnda till Sveriges bästa arbetsplats av GPTW
- Kontor i moderna lokaler med pingisbord, tv-spel och vacker utsikt

Vi ser gärna att du;
- Är i början av din karriär
- Gillar att resa
- Gillar personlig utveckling
- Har körkort (meriterande men inte ett måste)
- Har en positiv inställning och engagemang
- Drivs att personliga och gemensamma mål
- Talar och skriver obehindrat på svenska
- Kan arbeta heltid

Vi utlovar...
- Garantilön på 30 000 kronor inom sex månader
- Hjälp med att ta körkort
- Möjlighet att klättra inom företaget
- Roliga galor, resor, tävlingar och prisutdelningar
- Ett rättvist och prestationsbaserat arbete

Låter det kul?
Ansök på mindre än en minut och få svar inom ett dygn!

Glöm inte att spana in vårt snygga kontor på Instagram. ????
https://www.instagram.com/keysolutionsse (https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Ansök nu

Barnvakt/Nanny

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Dec 1
Nanny by Tellus har sitt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Från förskoleverksamheten tar vi med oss viktiga erfarenheter och har som ambition att erbjuda den bästa barnvakten.

Jobbet som barnvakt passar dig som vill jobba som på ett flexibelt schema med där man känner att man har tid för minst 15 timmar per vecka. Stort plus om du är tillgänglig på förmiddagar och eftermiddagar. Vi ser att man helst har en parallell sysselsättning som studier eller annat deltidsjobb.

Vi som arbetsgivare erbjuder dig:

• Konkurrenskraftig lön, mellan 110-150 kronor per timme,
• Barnvaktscertifiering utformad av specialpedagoger med tillhörande hjärt och lungräddningsutbildning.
• Toppservice från kontoret som hjälper dig vid frågor eller funderingar
• Och såklart ett väldigt roligt extrajobb med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

Det är viktigt att du har erfarenhet av arbete som barnvakt eller Nanny och alltid tycker det är roligt att vara med barn. Som person ser vi att du är ansvarsfull, social och kreativ för att komma på nya lekar med barnen. Viktigt att du känner dig trygg som barnvakt och kan ta stort ansvar. Då barnen vanligtvis är i åldrarna 0-5 år är det viktigt att du har erfarenhet av dessa åldrar sen tidigare.

Om våra barnvaktstjänster: Du väljer själv vilken familj du vill jobba för utifrån var de bor, arbetstider och åldrar på barnen. Vi hjälper dig att hitta den perfekta familjen utifrån dina önskemål.

Ansök nu

Det perfekta extrajobbet - Noggranna ålderskontrollanter sökes

Anonym konsument
Läs mer Dec 1
För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se
Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet!

Ålderskontroller riktar sig till dig mellan 20-24 år. Passar du inte in i just denna profil går det ändå bra att registrera sig hos oss för andra uppdrag.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat Mystery Shopping.

Better Business World Wide är specialister på Mystery Shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.

Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller, dvs kontroller för att säkerställa att alkohol inte säljs till minderåriga.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Det finns även uppdrag i butik, restaurang, webb och telefon som anonym kund/gäst.

Registrera dig som Mystery Shopper på vår hemsida www.betterbusiness.se, där du fyller i ditt CV och referenser. Vi tar inte emot ansökan via mail men du får gärna höra av dig vid fler frågor.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljare till 7-Eleven, Lilla Bantorget, Stockholm

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Dec 1
Världens största kedja av convenience stores söker nya säljare

För oss är service god, snabb och enkel mat. En nybakad bulle, en glass i farten, en fräsch lunch som är lätt att äta. Gärna nya trender, bara de går att servera så att kunderna blir nöjda. Vi kallar det Foodvenience, tillgänglig god mat. Men servicen är inte bara mat, den är helt enkelt det som behövs just nu. Ofta är det en kopp kaffe, men det kan lika gärna vara en bra tidning eller nya batterier. Du finns där med smarta lösningar och ett leende.

Rollen som säljare

Din viktigaste uppgift som säljare är att ge bästa möjliga service till våra kunder. I det ansvaret ligger allt ifrån kassaarbete, bakning, varuhantering till städning. Som person är du handlingskraftig, positiv och offensiv. Du har god känsla för teamwork och gillar ett högt tempo.
Dina erfarenheter

Du har fyllt 18 år och har gått i gymnasiet och pratar och skriver svenska. Du gillar att ha det rent och fräscht omkring dig och du är stresstålig och villig att jobba varierande tider. Vi ser även att du kan lämna referenser från 2 personer.

Om tjänsten

Tjänsten är en extraanställning. Tjänsten är varannan helg. Dina arbetstider kommer variera. Lön enligt Handelsavtal.

Varmt välkommen!

GO. EAT. PLAY. är vårt sätt att se på världen. Läs mer om det, 7-Eleven, Reitan Convenience på 7-Eleven.se

Vi lever efter vår mission ”Passion for people on the go” varje dag i allt vi gör, i mötet med dig, sortimentet, sättet att kommunicera och hur vi respekterar din tid.

7-Eleven grundades i Dallas, Texas USA och idag finns närmare 10 500 butiker från Los Angeles till New York. Konceptet har blivit så starkt i USA att namnet 7-Eleven blivit synonymt med all typ av närbutik.

7-Eleven har 56 600 franchisebutiker över hela världen. Varje år säljs 20 miljoner pizzor, 60 miljoner korvar och, om du skulle rada upp alla bananer som säljs på 7?Eleven, når du hela vägen från Dallas till New Delhi i Indien.

7-Eleven ägs av norska Reitan Convenience Group med närmare 200 butiker över hela Sverige. Nya butiker öppnas i rask takt och svenskarna har tagit 7-Eleven till sina hjärtan.

Men trots att vi vuxit oss stora, är passionen för människor på språng densamma: vi vill snabbt och smidigt ge folk en god vardag!

Varje enskild 7-Eleven drivs i dag av franchisetagare som själva ansvarar för rekrytering till sina butiker. Det är franchisetagarens aktiebolag som blir din eventuella arbetsgivare. Kontakta butiken för frågor gällande tjänsten.

Ansök nu

Ask & Embla söker vikarierande medarbetare, en på 75% och en på 100%

Barnskötare
Läs mer Dec 1
Om jobbet
Ask & Embla är en del av TP Förskolor AB som består av 19 förskolor i Täby, 3 förskolor i Vallentuna, 2 förskolor i Sollentuna, 1 förskola i Rimbo, 2 förskolor i Österåker, 1 förskola i Ronneby och 7 förskolor i Stockholms stad.
Vi är ett privat företag som med välutbildade och socialt kompetenta pedagoger bedriver utvecklande förskoleverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-5 år.
Ask & Embla/TP förskolor har ett tydligt koncept där alla pedagoger får kontinuerlig kompetensutveckling i bland annat relationskompetens, ”språka med TP" och hållbar utveckling.
Läs mer om Blekingegatan på vår hemsida www.askemblabarn.se
Vi ser att du som söker har:
-Barnskötarutbildning
-Goda kunskaper om barns behov, utveckling och lärande
-Goda kunskaper om Läroplanen
-Förmåga att omsätta teori till praktik
-God kunskap att kommunicera på svenska i tal och skrift
-Kunskap att använda dig av datorer i det dagliga arbetet
För oss inom Ask & Embla/TP Förskolor är det viktigt att du:
-är engagerad och har ett bra förhållningssätt både till barn, föräldrar och kollegor
-är intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag
Vi söker nu 2 utbildade vikarierande barnskötare till Blekingegatan.
En visstidstjänst på 30 tim/v på 1-5 års avd.
En visstidstjänst på 40 tim/v på 1-5 års avd
Tjänsterna startar 10 januari 2022
Vi söker dig med datorvana samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav. Du har även goda kunskaper om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt och återspeglas i ditt förhållningsätt. Du har kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande. I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du tycker om att leda och motivera andra och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.
Märk ansökan med "Barnskötare - Blekingegatan


Vi rekryterar löpande varefter ansökningarna kommer in.

Ansök nu

Barnvakt Stockholm Farsta 2-3 fm/v - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Dec 1
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda.

Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i Farsta med ett barn (1,5 år) önskar hjälp med barnpassning 2-3 förmiddagar per vecka. Familjen önskar hjälpen mellan kl. 09:30/10-12:30/13 och är flexibla med veckodagar. Ibland kan även familjens 3-åring vara med under passen. Mamman är hemma med deras nyfödda.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då detta är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-hos-oss/


Vi erbjuder / What we offer
Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– En egen kontaktperson på företaget
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 118-133kr/timme inkl. semesterersättning
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos Nanny.nu begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Lekfull tjej söker assistent 45%

Personlig assistent
Läs mer Dec 1
.

Jag heter Cecilia och är 7 år, jag älskar bus och stoj. Min funktionsnedsättning gör att jag inte kan gå eller prata, så träning med detta är av stor vikt.
Jag vill att du som är med mig förstår att jag behöver mycket träning men även pauser, jag älskar att bada och i vattnet där kan jag röra mig.
Jag har 3 äldre syskon som älskar att vara med mig. Hund finns i familjen, så du bör inte vara hundrädd eller allergisk.
Mina föräldrar är överbeskyddande och väldigt rädd om mig. Jag vill ha en assistent som kan hjälpa mig med min vardag både hemma och på fritiden och som kan hänga med när min familj ska iväg på bus.
Eftersom jag är iväg på aktiviteter förekommer en del manuella lyft, så det är en fördel om du som söker är fysiskt stark. Det är en önskvärt om du har erfarenhet av alternativ kommunikation och Toobi dator, men det är inget krav.

Tjänsten är på ca 45%.

Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är 2-3 kvällar per vecka (Kl 15-20) plus varannann helg (5-6 timmar per dag). Extra vid behov kan förekomma vid sjukfrånvaro.
Du blir anställd i Assistans i Balans vilket innebär att du får en noggrann introduktion, att du har bra och tydliga arbetsledare, att det finns möjligheter för handledning och ut- och fortbildning. 

Lön
Individuell lönesättning. Avtal Fremia.

Ansökan
Sker via formuläret nedan.

Glöm inte att beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det i tid på www.polisen.se

Ansök nu

PowerBI Developer

Databasutvecklare
Läs mer Dec 1
Change the way we work. Transform the way the world lives.
By creating desirable solutions and great experiences that enrich people's daily lives and the health of our planet, we want to be a driving force in enjoy deliveringable and sustainable living. We go to work every day determined to shape living for the better – for our customers and for the health of our planet.
For that, we employ great people from a wide variety of backgrounds – not just because it's the right thing to do, but also because we believe that diverse perspectives make our business stronger and more innovative. If you share our values, come find your place in our global community. Meet us on @lifeatelectrolux and career.electroluxgroup.com to learn more.
You will be based at Electrolux HQ in Stockholm at Kungsholmen. Our Headquarters in Stockholm is an amazing and unique place to work and grow! Over 1000 professional and 75+ nationalities shape living for the better every day.
BI CoE team at Electrolux is seeking an experienced Microsoft Power BI Developer. In this role, you will work alongside business and IT teams in developing Reports and Dashboards using the Modern Data warehouse platform in Azure. You will be responsible for gathering requirements, building semantic models in analysis services and Power BI and create insightful dashboards.
In this position you will make new data sources available in Power BI for self-service and build BI Semantic models in Azure Analysis Services / Power BI.
To be successful in this position you need strong work ethic and attention to detail. You are an excellent communicator who can interact with technical and non-technical users and also an excellent analytical thinker who can translate data and business requirements into informative and interactive visuals.
?
Your main tasks:
• Model, Certify and promote datasets in Power BI
• Create Power BI reports, dashboards and KPI scorecards based on business needs using the existing framework
• Enhance existing reports/solutions
• Enforce role-based security for reports and on the underlying data
Create reusable template for business users with consistent look and feel
Comply with release management process
• Support IT BI CoE team in maintaining the BI platform (Gateway administration, Capacity administration, audit etc)
• Assist with troubleshooting issues, manage Report Access, resolve permission issues and provide technical support
?
Qualifications:
• Strong experience in Data Visualization and Storytelling with data using Microsoft Power BI
• Foundational business knowledge and desire to improve
• 3+ years of experience in Microsoft BI tools such as Power BI, SSRS, SSAS etc or strong experience with Excel, Power Query and Power pivot
• 2+ years of proven experience in Power BI
• Proficient in and DAX
• Experience in CI/CD, Azure DevOps, Power BI Embedded, Azure Synapse, Power BI Dataflow and knowledge of Modern data warehouse architecture is preferred
?
At Electrolux, we take responsibility for our development in a supportive environment where we embrace our differences and learn from each other. In a truly multicultural setting, we shape living for the better and create remarkable experiences for employees and consumers, all around the globe.
Find out more on:
https://www.linkedin.com/company/electrolux/life/sweden
Electrolux is a leading global appliance company that has shaped living for the better for more than 100 years. We reinvent taste, care and wellbeing experiences for millions of people, always striving to be at the forefront of sustainability in society through our solutions and operations. Under our brands, including Electrolux, AEG and Frigidaire, we sell approximately 60 million household products in approximately 120 markets every year. In 2020 Electrolux had sales of SEK 116 billion and employed 48,000 people around the world. For more information go to www.electroluxgroup.com

Ansök nu

Business Controller

Business controller
Läs mer Dec 1
AcadeMedia söker nu en analytisk och målfokuserad Business Controller med förmåga till service och engagemang. Har du erfarenhet av att arbeta som Business Controller och vill ingå i Norra Europas största utbildningsföretag då ska du söka tjänsten redan nu!

Avdelningen för Business Control gentemot våra grund- och gymnasieskolor består idag av ett team om 16 personer fördelat på våra kontor i Stockholm och Göteborg och tillsammans ansvarar teamet för ledning, stöd och kontroll av ca 220 skolor inom AcadeMedia. Du kommer att utgå ifrån vårt huvudkontor i Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med processer för ekonomisk styrning och uppföljning, arbetet sker i nära kontakt med verksamhetens chefer/rektorer där din roll ger stöd i deras ekonomiska beslut. Tjänsten innebär även att självständigt driva analyser av resultatutveckling och därigenom skapa underlag för förbättringar och säkring av uppsatta mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

- Aktivt arbeta med månadsrapportering och resultatuppföljning.
- Analys av månads-/årsbokslut samt återkoppling av resultat till ansvarig chef och till övriga i ledningsgruppen.
- Ta fram relevanta analyser och rapporter och tillhörande administrativa uppgifter.
- Utbilda och förklara resultat och processer på ett pedagogiskt sätt till chefer med varierande förkunskaper inom ekonomi.


I rollen som Business Controller får du även möjligheten att vara med och utveckla budget- och prognosprocessen, säkerställa direktiv och policys från ledningen och samverka med övriga funktioner inom segmentet. Visst bokslutsarbete tillsammans med ekonomifunktionen förekommer.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi ser att du har erfarenhet av arbete som Business Controller samt att du har en relevant akademisk utbildning inom ekonomi.

Du är noggrann och analytisk och att leverera i tid ser du som en självklarhet. Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi inom utbildningsbranschen så är detta meriterande.

Du ska kunna ta fram relevanta nyckeltal och kunna behandla stora mänger data vid behov, detta förutsätter att du har mycket goda kunskaper i bl.a. Excel.

Vi ser gärna att du har en god kommunikations och samarbetsförmåga då detta är en förutsättning för att kunna interagera och bistå övriga kollegor och verksamheten på ett proaktivt och konsultativt sätt.

Om företaget

Norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge och Tyskland. Storleken skapar trygghet och ger förutsättningar att vara en långsiktig och stabil utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget.

AcadeMedia skapar möjligheter för människor att utvecklas. Med 16 300 medarbetare på drygt 650 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar med ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling.

Mer info (https://academedia.se/)

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar AcadeMedia med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Shaun Ogden på shaun.ogden@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

LI-SO1

ekonomi

controller

Ansök nu

Massör 75%

Massör/Massageterapeut
Läs mer Dec 1
Vi på Sthlm Physique letar efter duktiga massörer. Du ska ha en gedigen utbildning i massage, ha bra kundbemötande och vilja utvecklas i hantverket.

Vi erbjuder en trygg arbetsplats med branschens högsta snittlöner. Självklart får du sjuklön och semester.

Du jobbar på en av våra mottagningar, med en fast arbetsplats och kollegor.

Vi har i dagsläget 5 mottagningar men växer ständigt och vill ha dig med på resan.

Arbetstiden är varierad, men kan ske både på kvällar och helger. Självklart försöker vi anpassa oss efter din livssituation.

Tjänsten är initialt 30 timmar i veckan, men vi kan även här anpassa oss efter situationen.En rekrytering går till på följande sätt:

Vi bokar in ett tillfälle för en intervju och arbetsprov.

Provbehandlingen är en 50 min behandlande massage.

Hela tillfället tar ca 70 min

Går man sedan vidare från det mötet så bokar vi sedan in ytterligare ett tillfälle med en annan rekryterare för samma procedur.

OBS. Ring oss inte och fråga om jobbet, all kontakt sker via nätet så vi har allt på ett ställe.

Ansök nu

Administratör/Receptionist till Sthlm Dental - Södermalm

Receptionist, telefonist
Läs mer Dec 1
Sthlm Dental är en toppmodern tandläkarkedja med mottagningar på Södermalm, Kista och Skärholmen. På mottagningarna bedrivs allmäntandvård, implantatbehandlingar och estetisk tandvård. Vi är idag ett team med 16 anställda som jobbar hårt för att ge våra patienter den bästa tänkbara tandvården och omhändertagandet.


Då patientflödet till mottagningarna ökar och då verksamheten växer söker vi nu en duktig administratör/receptionist som vill vara med i vår expansion och avlasta oss i det administrativa arbetet. Som administratör/receptionist är du spindeln i nätet och ska kunna ha många bollar i luften samtidigt. Några av arbetsuppgifterna är att planera personaltillgången på klinikerna, sköta vår kontakt mot myndigheter och leverantörer, förse våra ägare med ekonomiska rapporter, hjälpa våra patienter med bokningar och betalningar, svara i telefon och på mail, sortera post, översyn av verksamheten samt i övrigt förekommande administrativa uppgifter. En del av arbetet kommer även innefatta att du hjälper oss i den dagliga kliniska verksamheten.


Kunskap eller erfarenhet av tandvård är meriterande, dock ej ett krav.


Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum så skicka din ansökan redan idag.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Supply Chain Manager

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Dec 1
MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanans och pendeltågens fordon i våra nio depåer. Vi växer också med nya och utökade uppdrag. Från december 2021 underhåller vi även Mälartågs fordon med depå i Eskilstuna.
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs.
MTR Tech är del av MTR som är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som utöver fordonsunderhållet driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, MTR Facility Management, samt från december 2021 även Mälartåg.


ARBETSUPPGIFTER
Som chef för Logistik och Materialförsörjning på MTR Tech ansvarar du för hela bolagets logistik- och materialförsörjningskedja och säkerställer att den fungerar optimalt ur ett operativt och finansiellt perspektiv. Du är övergripande ansvar för att driva process- och systemutveckling samt leda ett team med fyra direktrapporterande medarbetare och en produktionschef. Utöver blir du också en del av Ledningsgruppen för Produktionssupport, som gemensamt ansvarar för utveckling och förbättring av en stor mängd supportfunktioner.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Ansvar för utveckling av bolagets processer för logistik och materialförsörjning.
- Ansvara för, leda, utveckla och skapa förutsättningar för att bolaget ska kunna nå sina lång- och kortsiktiga mål generellt och specifikt funktionens mål kopplat till logistik- och materialförsörjning i form av exempelvis lagernivå, materialtillgänglighet och saldosäkerhet.
- Säkerställa att funktionen representeras av en optimal organisation för att klara sina operativa åtaganden till en så låg kostnad som möjligt
- Ansvarar för grupp- och individutveckling för det egna teamet.
- Aktivt deltagande i Ledningsgruppen för Produktionssupport och där bidra till såväl Ledningsgruppens som Produktionssupports fortsatta utveckling.
- Genom sitt ledarskap identifiera och driva förändringsarbete inom funktionen i linje med bolagets övergripande målsättning för funktionen exempelvis när det kommer till förändrade arbetssätt och implementering av nya system.
- Ansvarig bolagsrepresentant mot externa kunder och leverantörer i för funktionen relevanta frågor
- Ansvara för uppgifter enligt separat fördelning samt delegering gällande arbetsmiljö, säkerhet, brand, utrymning, miljö och trafiksäkerhet.
- Övriga relevanta arbetsuppgifter för rollen kan förekomma
- Befattningen omfattar vissa krav på fysisk närvaro i våra depålokaliteter i stor-Stockholm och Mälardalen

Tjänsten avser heltid med huvudsaklig placering i vår Underhållsdepå i Blåsut. Du kommer att samarbeta med andra kompetenta tekniska specialister, projektledare, fordonsförvaltare och andra specialister inom MTR Tech samt ha kontinuerlig dialog med såväl kunder som leverantörer. Arbetstiderna är förlagda dagtid och du arbetar under överenskommelse om förtroendearbetstid, det vill säga du är mål- och resultatfokuserad och arbetar under principen frihet under stort eget ansvar. Resor till våra olika depåer i Storstockholm och Mälardalen förekommer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är handlingskraftig, strukturerad och ständigt vill utvecklas med en god social kompetens. Du har mycket god analytisk förmåga och sakkunskap och du kan sortera ut det som är viktigt att prioritera. Du har förmåga att kunna arbeta i team men även självständigt samt driva och slutföra projekt i tid och med hög kvalitet. Det är viktigt är att Du som person har goda kommunikativa egenskaper samt förmåga att koordinera och skapa samsyn mellan olika intressenter.

Vidare har du:
• Högskoleexamen in om exempelvis ekonom eller ingenjör, gärna med logistikinriktning
• Minst sju års arbetslivserfarenhet av att leda medelstora personalgrupper
• Minst fem års erfarenhet av att driva komplexa logistik- och materialförsörjningsorganisationer/processer
• Erfarenhet av fordonsunderhåll och/eller tekniskt komplexa frågor är meriterande
• Mycket goda kunskaper i svenska, och goda kunskaper engelska, i tal och skrift
• Mycket goda kunskaper i Office-paketet och god datorvana

Ansök nu

Postdoktor i Biokemi

Biokemist
Läs mer Dec 1
vid Institutionen för biokemi och biofysik. Sista ansökningsdag: 2021-12-12.

Institutionens lokaler ligger huvudsakligen i Arrheniuslaboratorierna tillsammans med de andra kemiinstitutionerna och andra institutioner inom Life Science. Mer än 300 personer, varav ungefär 110 doktorander, är för närvarande verksamma vid institutionen. Forskningen spänner över ett brett område och är inom många av projekten av absolut högsta världsklass. Institutionen är unik i Sverige och också i världen genom dess tvärvetenskapliga karaktär och spänner över ett mycket brett område inkluderande cellbiologi, biokemi, biofysik och teori. För mer information om vår verksamhet, se vår hemsida www.dbb.su.se.

Projektbeskrivning
Den bakterien Escherichia coli är den mest använda organismen för produktion av rekombinanta proteiner. Produktionsutbytet samt kvalitén på de producerade proteinerna är dock ofta otillräckliga. Därför har vår forskningsgrupp som mål att identifiera de främsta faktorerna som hämmar rekombinant proteinproduktion i E. coli. Syftet är att sedan använda denna information för att kunna isolera samt utveckla E. coli-stammar med egenskaper som gör dem bättre lämpade för produktion av proteiner. 

Arbetsuppgifter
Forskning i biokemi och genetik genom tekniker och angreppssätt; t.ex. genteknik, genomsekvensering och proteomik.

Behörighetskrav
Med postdoktor avses en arbetstagare som anställs i huvudsak för forskning och som har avlagt doktorsexamen eller har en utländsk examen som bedöms motsvara doktorsexamen.

Bedömningsgrunder
Examen ska vara avlagd högst tre år före ansökningstidens utgång. Om det finns särskilda skäl kan doktorsexamen ha avlagts tidigare. Sådana skäl är ledighet på grund av sjukdom, föräldraledighet, klinisk tjänstgöring, förtroendeuppdrag inom fackliga organisationer eller andra liknande omständigheter.

Vid tillsättningen kommer särskild vikt att fästas vid vetenskaplig skicklighet. Tidigare erfarenhet av genteknik, genomsekvensering och proteomik är av största vikt. Mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift är av största vikt liksom vana av att hålla forskningspresentationer och dokumentera arbetet. Personliga egenskaper som är viktiga för denna roll är förmågan att arbeta självständigt såväl som i samarbete med övriga gruppmedlemmar för att nå gemensamma mål. Stor vikt kommer att fästas vid personliga egenskaper.

Anställningsvillkor
Anställningen avser heltid och gäller tills vidare, dock längst två år, med möjlighet till förlängning om det finns särskilda skäl. Tillträde enligt överenskommelse.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt
Upplysningar om anställningen lämnas av professor Jan-Willem de Gier, degier@dbb.su.se.

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, Alejandra Pizarro Carrasco (Fackförbundet ST/Lärarförbundet), tfn 08-16 34 89, alejandra@st.su.se, samt seko@seko.su.se (SEKO).

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

När du ansöker ber vi dig att fylla i följande uppgifter


• dina kontakt- och personuppgifter
• din högsta examen
• dina språkkunskaper
• kontaktinformation för 2–3 referenspersoner

och att bifoga följande dokument


• personligt brev
• CV – examina och övriga utbildningar, arbetslivserfarenhet och publikationsförteckning
• projektplan/forskningsplan (bör ej överstiga 3 sidor) som beskriver:
– varför du är intresserad av det i annonsen beskrivna ämnet/projektet
– varför och hur du vill bedriva projektet
– vad som gör dig lämplig för det aktuella projektet
• kopia av bevis på doktorsexamen
• eventuella rekommendationsbrev (max 3 filer)
• egna publikationer som du önskar åberopa (max 3 filer).

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: att söka en anställning.

Välkommen med din ansökan!


Stockholms universitet bidrar till det hållbara demokratiska samhällets utveckling genom kunskap, upplysning och sanningssökande.

Ansök nu

Målmedveten Account Manager

Account manager
Läs mer Dec 1
Frontdesk är verksamma i hela Sverige, med huvudkontor i Göteborg. Vi är ett gäng engagerade och kompetenta medarbetare med olika erfarenheter, bakgrunder och specialområden. Ingen är bäst på allt men tillsammans kompletterar vi varandra och blir det bästa teamet.


Vi söker följande person
Frontdesk söker dig som är en utåtriktad person med eget driv och som är starkt motiverad att uppnå goda resultat i ditt arbete. Eftersom du själv kommer att kunna påverka vilka företag du vill arbeta med är det viktigt att du är initiativrik, har förmåga att tänka strategiskt och kan planera och strukturera ditt arbete. Du ska kunna värva nya kunder men också vårda befintliga.


Vi söker dig som


• Drivs av högt tempo och att alltid överträffa dig själv


• Har förmågan att bygga långsiktiga relationer


• Är social, affärsmässig, självgående och strukturerad


• Har förmågan att analysera kundens behov och möta upp med lösningar


• Du drivs av att hjälpa kund och ser möjligheter i problem


• Tidigare erfarenhet inom försäljning


• Vill utvecklas i din B2B försäljning


• En extra merit om du jobbat inom telekombranschen med goda resultat


Frontdesk söker ny Account Manager
Frontdesk söker nu nästa toppsäljare som ska ingå i vårt starka säljteam. Som Account Manager består dina uppgifter i att aktivt bearbeta nya samt befintliga kunder för att bidra med hög försäljning. Frontdesk erbjuder verktyg och utbildning för att du ska kunna uppnå hög aktivitet som ökar dina chanser till affär. Dina första veckor kommer Frontdesk bistå med ett antal möten för att få dig varm i kläderna. Du kommer besöka kunder runt om i Sverige för att erbjuda Frontdesk tjänster. Du kommer få en egen dedikerad handledare. Handledaren har flera års erfarenhet inom branschen och dokumenterat hög försäljning.
Handledaren kommer stötta dig i arbetet dagligen för att säkerställa att du når dina mål och levererar uppsatt budget.


Vi erbjuder dig


• Marknadens bästa lön


• Bokade kundmöten


• Inga lönetak


• Gedigen utbildningsplan


• Egen handledare


• Fantastiska utvecklingsmöjligheter


• Egen tjänstebil

Ansök nu

Serveringspersonal/kallskänk sökes till lunchrestaurang Shlmmat

Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde
Läs mer Dec 1
Lunchrestaurang Sthlmmat i Vinsta, söker en glad, positiv, lättlärd, snabb och lojal medarbetare som kan hjälpa oss med att förbereda salladsbordet på morgonen, och att senare under dagen portionera tallrikar till våra gäster.
Utöver detta tillkommer även alla i restaurang förekommande arbetsuppgifter som exempelvis städning och påfyllning av förbrukningsartiklar.
Vi är fem anställda så alla hjälps till där det behövs.
Vi värdesätter personliga egenskaper högre än lång erfarenhet då coachning och utbildning kan ske hos oss.
Vänligen respektera att första kontakt sker via mail.

Ansök nu

TIER Mobility is looking for an Operations Associate

Platskoordinator
Läs mer Dec 1
THIS IS US
TIER Mobility is Europe's leading shared micro-mobility provider, with a mission to Change Mobility for Good. By providing people e-scooters, e-bikes, e-mopeds and other sustainable modes of transport, TIER helps cities to reduce their dependence on cars and move towards a zero-emission future. Founded in 2018, TIER employs more than 1,000 people and operates in 150+ cities across 16 countries in Europe and the Middle East.
With a $2 billion valuation, TIER has raised a total of $660 million in equity and debt funding to date, backed by prestigious investors like SoftBank Vision Fund 2, Mubadala Capital, Northzone, and Goodwater Capital.
TIER is at the forefront of the sustainable transport revolution in one of the fastest growing industries. We’d love for you to join the ride.
Permanent employee, Full-time
THE ROLE AND YOUR IMPACT AT TIER
Warehouse management
Ranger training
Ranger tasks (including Swapping, Rebalancing, etc)
Ranger shift management
Manage our scooter fleet and make sure our daily operations are running smoothly
Increase utilization of e-scooters by keeping our fleet in a good technical condition so that our customers have a large choice of scooters to pick from at all time
Support OM/ROM in making sure that the fleet is intact, active on the street, and core KPIs are hit (e.g. rides/scooter)
Support OM/ROM in handling our rangers


YOU’LL FIT GREAT WITH THESE SKILLS AND QUALIFICATIONS
Structured and self-driven
Good communicator
Good analytical skills and technical skills
Work well as part of a team and by yourself
English skills, written and verbal
Swedish language is a plus, but not a requirement.


THIS MAY INSPIRE YOU
Join us at the forefront of one of the most exciting and rapidly moving industries
We’re agile, we’re growing and so will you! At TIER, there’s space for exponential professional development and room to make a huge impact on the business going forward
Being part of the team means you’re part of its success. Our ESOP program gives you an opportunity to have a share in the company – nothing like invested interest!
We appreciate your talent and support your growth with an annual development budget
Surf your city with free rides on our e-scooters and e-mopeds
Diversity and inclusivity is super important to us, so enjoy initiatives and programs such as #WomenofTIER
Expect company onboarding and team events with international colleagues from all over the world
Benefit from flexible hours and our work from home policyWe actively encourage a diverse and inclusive environment that fosters each employee’s individuality at TIER. We take affirmative action to ensure equal opportunity for your application, regardless to your nationality, ethnic or national origin, skin color, religion, disability, sex, sexual orientation or gender identity. Come as you are and join our ride!
In case you are living with disabilities, chronic illness or neurodiversity please inform us, to provide you with the proper assistance in the application process.
If we could spark your interest and you want to change mobility for good with us, apply now and let us know why you’re the one for the job! We encourage everyone to apply and grow with us. Even if you may not tick all the boxes of the requirements, we are happy to hear about the value you can add to the team. We are all learners!
We are looking forward to your application!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

OPERATIV RISKANALYTIKER TILL BANK OCH FÖRSÄKRING I STOCKHOLM

Riskbedömare
Läs mer Dec 1
Arbetsuppgifter
För vår kund som verkar inom bank och försäkring söker vi nu en Operativ Riskanalytiker. I rollen kommer du att arbeta inom gruppen operativ risk – risk management. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att projektleda årlig risk- och kontrollutvärderingsprocess, incidentanalys, rapportering till ledning och styrelse samt arbete med CRRIII och CRDVI. Rollen är bred och varierande arbetsuppgifter kan därför förekomma.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ser vi att du är en person som inte räds för utmaningar och att visa vägen. Du trivs i en innovativ miljö där förändring och förbättring står i fokus. Nya uppgifter tar du dig an med en kreativ och nyfiken inställning, och du värderar noggrannhet och struktur i utförandet av dina arbetsuppgifter. Vi tror också att du har en god förmåga att både förstå och att göra dig förstådd samt att du har ett genuint intresse och är nyfiken på verksamheten du arbetar i.

Lön
Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan
Heltid med kontorstider. Vår kund önskar start i slutet av januari 2022 och uppdraget förväntas löpa under minst två månader, till slutet av mars 2022, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund med kontor centralt i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Koordinator till utbildningsverksamhet

Administrativ assistent
Läs mer Dec 1
Företagspresentation

Brinner du för administration och att ha varierande arbetsuppgifter? Trivs du i en serviceinriktad roll där du har ett koordinerande ansvar? Då kan du vara rätt person för oss! Vi söker nu en Koordinator till en av våra kunder, ett företag inom utbildningsbranschen, på ett uppdrag på ca 8 månader inledningsvis med möjlighet till förlängning. Det här är ett uppdrag på ca 75 % omfattning med start omgående.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I det här uppdraget arbetar du med varierande ansvarsområden inom administration och som koordinator. Du är bland annat lokalansvarig och arbetar med allt från att öppna lokalerna och se till så att allt fungerar inför verksamhetens planerade aktiviteter. Du är också kontaktperson gentemot hyresvärd och hanterar felanmälningar och andra frågeställningar rörande verksamhetens lokaler. Vidare ansvarar du för lättare inköpsarbete av förbrukningsmaterial, har kontakt med underleverantörer samt övrig administration utifrån behov.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasieexamen och erfarenhet av att arbeta som Administratör eller Koordinator i liknande roll tidigare. Att vara serviceminded är en självklarhet för dig i din roll och du har ett sinne för att se saker som behöver göras och agera på dessa. Du kan kommunicera på svenska i tal samt skrift och du har en god systemvana. Som person har du god förmåga att prioritera, planera och strukturera ditt egna arbete och du uppskattar att ha kontakt med andra människor, både internt och externt.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Elin Alm och nås på 076-945 34 35 eller på elin.alm@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Ansök nu

Takläggare / Tätskiktsmontör

Tak- och tätskiktsmontör
Läs mer Dec 1
Nu växer bolaget och vi behöver därför anställa fler takläggare.
Takfokus Sverige AB omsätter ca 30 miljoner kronor.
¤ Hantverkserfarenhet helst med kunskaper inom takläggning med nischen takpapp
¤ God fysisk form
¤ Effektiv och noggrann
¤ Flexibel
¤ Ansvarsfull
¤ Socialt kompetent
¤ Resultat- och lösningorienterad
¤ Goda kunskaper i svenska krävs pga mycket kundkontakt Arbetsuppgifterna är takläggning på gamla eller nya papptak i huvudsak inom Stockholms län.
Vi erbjuder ett fritt arbete i team om två och två ute på fältet. Här ställs höga krav på arbetsmoral, kvalitetstänk, gott bemötande av kunder. Helt enkelt ett jobb med frihet under ansvar. Lönen är provisionsbaserad och snittlönen ligger på 500 000 kr/året, vi kan visa upp lång historik.
Du kommer att arbeta i team med en kollega men på vissa projekt arbetar ni ännu fler takläggare tillsammans.
Oftast utgår ni från ert hem direkt till arbetsplats eller leverantör istället för att åka till firman varje morgon och eftermiddag.
Detsamma gäller efter avslutad arbetsdag så åker ni direkt hem igen om ni inte har ett ärende till firman.

Ansök nu

Universitetslektor i didaktik, samhällskunskap (tidsbegränsad anställning)

Universitets- och högskolelektor
Läs mer Dec 1
vid Institutionen för de humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnenas didaktik. Sista ansökningsdag: 2021-12-08.

Institutionen för de humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnenas didaktik (HSD) har ett 80-tal anställda, varav 15 doktorander och ett 10-tal som arbetar med administrativa uppgifter. Vårt fokus är ämnesdidaktisk undervisning och forskning inom de estetiska, humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnena på grund-, avancerad och forskarnivå. HSD ingår i Humanistiska fakulteten vid Stockholms universitet.

Ämne/ämnesbeskrivning
Humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnenas didaktik.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av forskning, undervisning, kursutveckling, planering, handledning och examination på institutionens kursutbud inom lärarutbildningen, främst med inriktning mot ämnesdidaktik i samhällskunskap samt verksamhetsförlagd utbildning (VFU). Centrala arbetsuppgifter är undervisning i självständigt arbete/examensarbete och VFU. Även undervisning i övrigt kursutbud på grundnivå och avancerad nivå inom institutionen kan förekomma. Undervisningen sker i huvudsak på svenska. I anställningen ingår att aktivt medverka i institutionens forskningsmiljö.

I arbetet som universitetslektor ingår att medverka i pedagogiskt, forskningsmässigt och administrativt utvecklingsarbete, vilket t.ex. innebär deltagande i arbetsgrupper och kommittéer.

Behörighetskrav
Behörig att anställas som universitetslektor är den som har avlagt doktorsexamen inom de humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnenas didaktik eller motsvarande och visat pedagogisk skicklighet i undervisning inom detta område. Den pedagogiska skickligheten ska visas medelst dokumenterad erfarenhet av undervisning och kursutveckling inom ett brett utbud av kurser på grundnivå och avancerad nivå, samt genom handledning av examensarbeten. Skickligheten ska vara dokumenterad på ett sätt som gör det möjligt att bedöma kvaliteten i såväl den vetenskapliga som den pedagogiska verksamheten.

Den sökande ska ha god samarbetsförmåga och förmåga och lämplighet i övrigt nödvändig för att fullgöra arbetsuppgifterna väl.

Då kursutbudet i dag är uteslutande svenskspråkigt förutsätter vi att du har mycket goda kunskaper i svenska, båda i skrift och tal. 

Bedömningsgrunder 
Störst vikt fästs vid graden av pedagogisk skicklighet. Den pedagogiska skickligheten kommer främst att bedömas inom grundlärarutbildningens SO-kurser i självständigt arbete, ämneslärarutbildningens kurser i VFU.

Särskild vikt fästs vid bredd, kvalitet samt aktuella och fördjupade kunskaper inom det samhällskunskapsdidaktiska området.

Erfarenhet av undervisning i ämneslärarutbildning och grundlärarutbildning, däribland VFU, är meriterande.

Vikt tillmäts dessutom administrativ förmåga samt förmåga att samverka med det omgivande samhället. 

Högskolepedagogisk utbildning 
Meriterande är högskolepedagogisk utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

Anställningsvillkor 
Anställningen är ett vikariat på cirka 50 % av heltid för en period av sex månader med möjlighet till förlängning.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt 
Upplysningar om anställningen lämnas av prefekt Ulrika von Schantz tfn, 08-1207 65 61, ulrika.vonschantz@hsd.su.se.

Frågor om anställningsförfarandet kan ställas till studierektor Kerstin Grenö tfn, 08-16 26 43, kerstin.greno@su.se.

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, Alejandra Pizarro Carrasco (Fackförbundet ST/Lärarförbundet), tfn 08-16 34 89, alejandra@st.su.se, samt seko@seko.su.se (SEKO)

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Universitetets anställningsordning och anvisningar för sökande finns på webbsidan: att söka en anställning.

Välkommen med din ansökan! 

 

Stockholms universitet bidrar till det hållbara demokratiska samhällets utveckling genom kunskap, upplysning och sanningssökande.

Ansök nu

Eventpersonal till Heron City 4-23 december

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Dec 1
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu eventpersonal till event I Heron City.
Här kommer en förfrågan gällande personal till event i Heron City. Vi söker dig som är en glädjespridare och älskar sociala sammanhang. I centrumet kommer det hållas tävlingar, paketinslagning, godis utdelning, tomte fotografering med mera så att vara öppen och flexibel är ett måste. Ni kommer alltså att hjälpa till med dem olika aktiviteterna på plats.
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och utför detta projekt på ett smittsäkert sätt.
Dag och tid:
4 dec - 11.30-17.30
5 dec - 11.30-17.30
11 dec - 11.30-17.30
12 dec - 11.30-17.30
19 dec - 11.30-17.30
21 dec - 11.30-17.30
23 dec - 11.30-17.30
Lön: 140kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila med rubriken "Heron dec-21" till yasmine@eventpersonal.se
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, event, service etc
3. Bifoga ett nytaget foto (vi vill känna igen er när ni kommer och jobbar)
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
Viktigt!!!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal. Som referens anger du "Heron dec-21". Då kommer vi att kontakta dig gällande detta uppdrag samt så får du våra framtida jobbförfrågningar direkt via mail.
Ansök snarast då vi tillsätter tjänsterna löpande.
#jobbjustnu

Ansök nu

Distriktssköterska till Husläkarmottagningen Skärholmen

Distriktssköterska
Läs mer Dec 1
Välkommen till Husläkarmottagningen Skärholmen!


Känner du att din personlighet karaktäriseras av engagemang och en vilja att få vara med och påverka en verksamhets utformning är detta tjänsten för dig. Vi söker en driven distriktssköterska som vara med på vår resa som ny vårdcentral i Skärholmen.


Dina arbetsuppgifter hos oss inkluderar naturligtvis sedvanliga uppgifter som mottagningsarbete, telefonrådgivning samt samarbete med läkare. Men här har du även utrymme att få vara med och påverka en verksamhet i sin tillväxtfas, och få påverka din arbetsplats.


Husläkarmottagningen Skärholmens uppdrag är att erbjuda första linjens hälso- och sjukvård till närområdesbefolkningen samt våra listade patienter. Husläkarmottagningen - eller vårdcentralen - är belägen i Skärholmen centrum, i nya och fräscha lokaler.


Skicka din ansökan till mial49@yahoo.com. Gärna snarast då vi anställer löpande!

Ansök nu