Hitta lediga jobb i Stockholm

Vill du arbeta extra som Supporttekniker i Stockholm?

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 8
Nytt
Har du en god känsla för service tillsammans med ett brinnande intresse för IT?
 
Vi söker extra arbetare som vill arbeta som supporttekniker till vår kund i centrala Stockholm. Du kommer att få arbeta med varierande arbetsuppgifter och arbetar främst kväll och helg samt dagspass vid sjukdom/semester.
 
Dina arbetsuppgifter
I rollen som supporttekniker är du första kontakten och det innebär främst teknisk support via telefon och chatt till slutanvändare. Du kommer att arbeta med kontohantering i Active Directory, problemlösning, felsökning av både mjuk- och hårdvara samt incidenthantering. Arbetsuppgifterna varierar och ingen dag är sig lik.
 
Arbetsuppgifterna kan exempelvis innebära:• Hjälpa slutanvändare med IT relaterade problem via telefon och chatt
• Registrera alla ärenden i ärendesystem enligt fastslagen rutin
• Identifiering av hårdvaruproblem
• Felsökning av nätverk
• Skapa/ta bort användarkonton samt administrera behörigheter

 
Din profil
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, ha ett IT intresse och i varje givet ögonblick behöver du vara svaret på kundens problem, vilket i den här rollen innebär;
 
• Kunna behålla lugn och fokus i stressiga situationer
• Vara flexibel och ha intresse av att lära sig nya saker
• Tycka om att arbeta i team och nå givna mål tillsammans
• Förmåga att identifiera användarens problem, och att sätta det i ett större sammanhang, för att hitta bästa lösningen
 
Krav
• IT-gymnasium alternativt liknande kunskaper
• Du talar och skriver obehindrat på svenska samt engelska

 
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast.
 
Varmt välkommen!


Sveriges bästa support med individen i fokus.

Vi på Fusion är ett ungt, IT support-bolag som vann Sveriges bästa Service Desk 2019 och 2021.

På Fusion strävar vi efter att individen ska höja sin kompetens såväl för sin personliga utveckling som för bolaget.

Hos oss på Fusion är gemenskapen viktig. Vi genomför regelbundet aktiviteter där du som individ får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Allt vi gör genomsyrar vår värdegrund:
Gemenskap – Ansvar – Agilt – Passion.

Ansök nu

Administratör med teknisk kompetens till Transitio

Administrativ assistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi en koordinator / administratör med teknisk kompetens till AB Transitio i centrala Stockholm!

Har du teknisk kompetens och är en fena på administration, serviceinriktad och prestigelös? Om du dessutom är initiativtagande och klarar att hålla många bollar i luften samtidigt kommer du att trivas bra i den här rollen. Som administratör på AB Transitio får du varierande arbetsuppgifter och är den som skapar trivsel och säkerställer så att allt flyter på för våra medarbetare på kontoret i Stockholm. Du kommer även stötta våra medarbetare på vårt kontor i Västerås på distans.Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

AB Transitio ägs av 20 av Sveriges Regioner och vårt uppdrag är att anskaffa, finansiera och förvalta spårfordon samt vara den kunskapspartner och resurs inom järnvägsområdet som våra ägare behöver.

Du kommer till en organisation som präglas av en hög och positiv förändringstakt. Genom åren har vi tagit många bra initiativ och skapat bra arbetsprocesser och utvecklar vårt arbetssätt genom ständiga förbättringar. Vår utvecklingsresa fortsätter!

Vi ger alla våra medarbetare stort utrymme till påverkan och utveckling. Vi ser det som en självklarhet att vi hjälps åt när det behövs. Välkommen till en organisation där ditt arbete uppmärksammas och spelar roll. Vi jobbar i team, hjälps åt och arbetar tillsammans mot uppsatta mål.

Vi tror på att en engagerande och inkluderande organisation skapar trygga medarbetare. Därför valde vi att inkludera samtliga medarbetare när vi tog fram våra fem värdeord: Prestigelöshet, Ömsesidig respekt, Transparens, Gemenskap, Ansvar. Vårt arbete under det senaste året har gjort att vi gemensamt kommit fram till värdeorden och att alla i organisationen kan stå bakom dessa.

I vår senaste medarbetarenkätundersökning uppnådde vi mycket gott resultat med ett snitt på 91% i trust index.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Dina arbetsuppgifter

Som administratör kommer du ha en bred roll med många arbetsuppgifter. Du kommer vara en nyckelperson som levererar den bästa kontorsservicen till medarbetarna på företaget.

Exempel på arbetsuppgifter av administrativ karaktär:

• Säkerställa att kontoret fungerar som avsett och ta nödvändiga kontakter med leverantörer och fastighetsägare.
• Anordna bolagskonferenser och eventuella aktiviteter.
• Stödja medarbetarna med bokningar för externa konferensanläggningar.
• Boka resor till medarbetare och konsulter som ber om hjälp.
• Hantera inköp av förbrukningsmaterial till vårt kontor.
• Hantera inkommande post och mail.
• Stötta medarbetare med registrering av dokument i vårt ärende- och dokumenthanteringssystem.
• Köpa presenter och blommor vid högtider samt ansvara för utskick av julhälsningar.

Exempel på arbetsuppgifter av mer teknisk karaktär:

• Ansvara för hemsidan och tillsammans med extern part utveckla den.
• Ansvara för vårt intranät (Sharepoint).
• Ansvara för den tekniska utrustningen (exempelvis skrivare, wifi och mobiltelefoner).
• Vara kontaktperson gentemot våra leverantörer av kontors-IT och telefonväxel.
• Införskaffa arbetsverktyg och vara stöd inför och vid introduktion av nya medarbetare samt när medarbetare slutar.

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag som startar i augusti och pågår i sex månader, med möjlighet till överrekrytering. Du kommer vara anställd hos TNG men arbetet kommer ske från AB Transitos lokaler i centrala Stockholm och arbetstiderna är 08.00-17.00.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad, samarbetsinriktad och har hög serviceanda. Du bör vara tekniskt kunnig och ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du känner dig bekväm med Office-paketet och det är meriterande om du är allmänt IT-kunnig.

Din förmåga att prioritera bland uppgifter är god och du strävar alltid efter att ligga steget före för att underlätta för andra. Du tar dig an varierande uppgifter med en positiv inställning och du anpassar dig efter person och situation.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Lärare åk 4-9 i ämnet NO/TK till Hällsboskolan Kungsholmen

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du vara med och skapa de bästa förutsättningarna för en likvärdig utbildning? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande med funktionsnedsättning ska nå målen för sin utbildning.

Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också specialskolor, fördelar stadsbidrag och utvecklar läromedel.

Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb


Hällsboskolan är en nationell, statlig specialskola för elever med grav språkstörning och vi tar emot elever från hela landet. Vi erbjuder elevboende för de barn som inte kan dagpendla. Vår verksamhet är förlagd vid Kungsholmen i Stockholm. Vi har även fritidshem vid enheten i Kungsholmen.

Vid Hällsboskolan utgår all undervisning från specialskolans förordning och grundskolan eller grundsärskolans kursplan, beroende på elevens individuella behov. Undervisning, miljö och kommunikation är anpassad med utgångspunkt från varje elevs behov.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker lärare med behörighet att undervisa i ämnet NO/TK i årskurs 4 -9. Eventuellt kommer språkval eller elevens val ingå i undervisningen.

Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att vara med och påverka? Vill du också utveckla stödet till elever med grav språkstörning så att de kan nå sina mål? Då är du en av de lärare som vi behöver i vår verksamhet.

På Hällsboskolan arbetar vi tillsammans och i nära samarbete i så kallade årskursteam som leds av teamledare. Vi har ett ämnesövergripande tematiskt arbetssätt som vi tror ska gynna våra elever i deras kunskapsutveckling.

Vid Hällsboskolan utgår all undervisning från specialskolans förordning och grund- eller särskolans kursplan. Undervisning, miljö och kommunikation är anpassad efter varje elevs behov.

Som lärare hos oss arbetar du med pedagogisk kartläggning, dokumentation, anpassning av lärandemiljö, uppföljning och utvärdering.

Arbetet hos oss kräver nära samverkan med elevernas vårdnadshavare, kollegor samt andra utomstående aktörer som är viktiga för elevernas hälsa och utveckling.

Du kommer också ha stöd av specialpedagog, IT-pedagog, kurator, psykolog, skolsköterska och logoped.

Vår vision är: Likvärdig undervisning för alla - tillsammans gör vi skillnad. Vi vill att våra elever, när de lämnar Hällsboskolan, har utvecklat verktyg och strategier så att de är rustade att anta utmaningen, nästa steg i livet.

Vi söker nu dig som både vill och kan bidra till denna resa.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha lärarlegitimation som ger behörighet att undervisa NO/TK i grundskolan årskurs 4-7 eller 7-9 samt minst 3 års erfarenhet av undervisning.

Meriterande är om du har:
• speciallärarexamen
• erfarenhet av att arbeta med elever med grav språkstörning
• kompetens inom NPF
• kunskap om TAKK.
• bredare ämnesbehörighet

Vi lägger stor vikt vid egenskaper som personlig mognad, integritet och förmåga att bidra till att utveckla en verksamhet i förändring.

ÖVRIGT
Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Barnvakt/Nanny till familj på Östermalm

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker dig som har ett genuint intresse för barn och gillar ett flexibelt och socialt extrajobb. Just nu söker vi bland annat en barnvakt till en familj på Östermalm som behöver hjälp 1-3 gr/veckan på eftermiddagarna. Familjen har ett barn (1 år). Med start omgående.
 
Som barnvakt ser vi att du har:  Erfarenhet som barnvakt eller Nanny och alltid tycker det är roligt att vara med barn. Som person ser vi att du är ansvarsfull, social och kreativ för att komma på nya lekar med barnen. Viktigt att du känner dig trygg som barnvakt och kan ta stort ansvar samt att du kommunicerar flytande på svenska. Då barnen vanligtvis är i åldrarna 0-5 år är det viktigt att du har erfarenhet av dessa åldrar sen tidigare.
 
Jobbet är optimalt för dig som: Vill jobba som barnvakt på flexibelt schema med där man känner att man har tid för minst 10 timmar per vecka. Stort plus om du är tillgänglig på eftermiddag/kväll. Vi ser att man helst har en parallell sysselsättning som studier eller annat deltidsjobb. Vill du även jobba som timvikarie på förskola finns den möjligheten.
 
Om våra barnvaktstjänster: Du väljer själv vilken familj du vill jobba för utifrån var de bor, arbetstider och åldrar på barnen. Vi hjälper dig att hitta den perfekta familjen utifrån dina önskemål.
 
Vi som arbetsgivare erbjuder dig: 
Konkurrenskraftig lön, mellan 110-150 kronor per timme,
Barnvaktscertifiering utformad av specialpedagoger med tillhörande hjärt- och lungräddningsutbildning.
Toppservice från kontoret som hjälper dig vid frågor eller funderingar och såklart ett väldigt roligt extrajobb med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.
Ansökan: Känner du att du är rätt person att jobba som barnvakt hos oss? Tveka inte att söka! Skicka in din barnvaktsansökan eller ställ frågor till rekryteringansvarig. Mejladress jobb@bytellus.se 


Vi jobbar med professionell barnpassning i hela Stockholm och hjälper familjer med allt från hämtning på förskola till passning i hemmet på eftermiddagar, kvällar och helger. Vi erbjuder våra barnvakter ett flexibelt extrajobb där du kan fokusera på dina studier samtidigt som du får möjligheten att arbeta med barn och utvecklas som person. Vi satsar mycket på trivsel, internutbildning och personlig utveckling för att du ska trivas och vara nöjd. Vi är övertygade om att de bästa barnvakterna är de som trivs sin anställning.

Ansök nu

Suomenkielinen asiakaspalvelutyöntekijä ????????

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Ymmärrätkö tämän? Jatka siis lukemista eteenpäin!

Here is your chance working at a world-leading company where you will have fun, feel proud and see your employer's logo very frequently online (depending on your surfing preferences of course). Curious? We will not let you know who they are just yet, but keep reading!

You will work as a Customer Service Agent at our client's office in central Stockholm. You will be part of a team that loves doing things together, as well as, of course, provide the best service possible to the customers.

This is initially a role where you will be a consultant through Wrknest, with good chances of getting an offer of employment at the company in the future.

So what will you do then?

You will work with the telephone and email as your primary tools giving an amazing customer experience. You will handle the incoming mails and calls and independently structure the administration around this. As you may have figured out already, since we are looking for knowledge in the Finnish language, you will work towards the Finnish market and make their day a little bit better. The customer service is divided into different teams, which will provide you with great growth opportunities in your role as a Customer Service Agent.

So what will we ask from you?

- Fluent in Finnish (sorry for repeating ourselves, but yeah, it's important)

- Good knowledge in English or Swedish

- Some previous experience of customer service

Also: Our client will have a logical test as a part of the process. To avoid that you invest too much time unnecessarily, we would like to ask you to do this test before sending your application. If you have 7 or above, please go ahead sending your application.

https://www.123test.com/logical-reasoning-test/

Other

The role is a full time position working mainly office hours. You will start the journey as a consultant through Wrknest with good chances of an employment at our client after some time.

Ansök nu

Säljare till framgångsrika EcoGuard

Key account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Har du ett intresse för teknik och erfarenhet från b2b försäljning? Bra! Sök då rollen som Teknisk Säljare till EcoGuard idag!

Vill du arbeta med högkvalitativa produkter och vara en del av ett bolag som är med och räddar världen lite varje dag? Då kan du vara den tekniska säljaren vi söker för expansiva EcoGuard. EcoGuard arbetar för att ge sina kunder en högkvalitativ överblick över sitt fastighetsbestånd med mätning inom bland annat områdena energi, vatten och temperatur.Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På EcoGuard får du arbeta på ett företag som är i absolut framkant av sin bransch. Tillsammans med en grupp erfarna och kunniga säljare bearbetar du kunder i Stockholmsregionen. 

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk säljare kommer du att leverera och integrera produkter och tjänster till kunders fastigheter och fastighetssystem. Du kommer kontinuerligt att vara en stöttepelare för dina kunder inom kommersiella fastighetsbolag samt styrentreprenörer i Stockholm.

Kort beskrivning av arbetsuppgifter:
• Arbeta självständigt med säljprocesser mot kunder genom hela säljcykeln, från uppsökande försäljning till avslut
• Bearbeta och skapa långsiktiga kundrelationer
• Kontinuerligt utveckla och förbättra säljprocessen

Värt att veta

Då EcoGuard ständigt utvecklar och utökar sin produkt och tjänsteportfölj är rollen som säljare på EcoGuard full av möjligheter till kompetenshöjning och nya utmaningar.

EcoGuard söker dig som vill vara med och bidra med ditt engagemang och din kunskap för att driva utvecklingen framåt.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är en erfaren säljare, gärna från produktförsäljning och B2B. Då EcoGuard erbjuder kundanpassade lösningar behöver du en grundläggande teknisk kunskap. Du är kommunikativ och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du är van användare av Excel och CRM-system.

Du är en uthållig relationsbyggare och lyhörd för dina kunders behov. Som person är du ansvarstagande och har ett systematiskt arbetssätt. Vidare så är du resultatorienterad och drivs av alla delarna i säljprocessen.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Doktorand i Datalogi med specialisering i robotik, perception och lärande

Doktorand
Läs mer Jun 8
Nytt
Projektbeskrivning
Detta projekt syftar till att utveckla metoder för att modellera icke-verbal kommunikation från video.

Doktoranden kommer att utveckla en integrerad 3D-representation av huvudpose, blickriktning och mikro-ansiktsuttryck, som kan extraheras från höghastighetsvideo, samt djupa generativa modeller för att inferera det underliggande känslotillståndet hos människan från den icke-verbala kommunikationen. Doktorandtjänsten finansieras av WASP och innefattar deltagande i WASPs forskarskola och verksamhet för doktorander, och innebär också samarbete med forskare i perceptuell neurovetenskap vid Karolinska Institutet.

Forskarutbildningsämne: Datalogi 

Handledning: Professor Hedvig Kjellström

Vi erbjuder
- Möjligheten att doktorera i en dynamisk, internationell forskarmiljö i samarbete med industrin och framstående universitet världen över https://www.kth.se/en/studies/phd/why-1.521017
- En arbetsplats med https://www.kth.se/om/work-at-kth/en-arbetsplats-med-manga-formaner-1.467932 och månadslön enligt https://intra.kth.se/anstallning/anstallningsvillkor/lon/doktorandstegen-1.572915
- Forskarutbildning vid ett lärosäte som är aktivt och stöttande i frågor som rör t.ex. arbetsvillkor, jämställdhet och mångfald samt studiemiljö.

Behörighet för antagning
För att bli antagen till forskarutbildning (kap 7 39 § högskoleförordningen) krävs att den sökande har grundläggande behörighet:

- avlagt en examen på avancerad nivå, eller
- fullgjort kursfordringar om minst 240 högskolepoäng, varav minst 60 högskolepoäng på avancerad nivå, eller
- på något annat sätt inom eller utom landet förvärvat i huvudsak motsvarande kunskaper.

För denna tjänst krävs även att den sökande har en masterexamen med huvudinriktning mot maskininlärning, artificiell intelligens, signalbehandling eller datorseende.

Utöver ovanstående  finns också ett obligatoriskt krav på engelska motsvarande Engelska B/6, https://www.kth.se/en/studies/phd/admission-requirements-1.520175

Urval
För att lyckas med dina doktorandstudier på KTH behöver du vara målinriktad och ihärdig i ditt arbete. Vid urval av de sökande bedöms förmågan att:

- självständigt driva sitt arbete framåt,
- kunna samarbeta med andra,
- ha ett professionellt förhållningssätt och
- analysera och arbeta med komplexa frågor.

För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dokumenterad erfarenhet av datorseende och maskininlärning, speciellt modellering av människor i video och programmering av djupa generativa modeller. Vidare lägger vi stor vikt vid dokumenterad erfarenhet av kognitionsvetenskap och neurovetenskap.

Efter behörighetskraven kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper.

Målexamen: Doktorsexamen

Information om antagning och anställning 
Endast den som antagits till forskarutbildning får anställas som doktorand. Den sammanlagda anställningstiden får inte vara längre än vad som motsvarar utbildning på forskarnivå på heltid under fyra år. En anställd doktorand kan i begränsad omfattning (högst 20 %) utföra vissa arbetsuppgifter inom t.ex. utbildning och administration. En ny anställning som doktorand gäller för högst ett år, anställningen får därefter förnyas med högst två år i taget. Vid studier som ska avslutas med licentiatexamen får den sammanlagda anställningstiden inte vara längre än vad som motsvarar utbildning på forskarnivå på heltid under två år.

Fackliga representanter
Kontaktuppgifter  https://www.kth.se/om/work-at-kth/fackrepresentanter-1.500898.

Doktorandsektionen (Tekniska högskolans studentkår)
Kontaktuppgifter https://www.dr.kth.se/.

Ansökan 
Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in.

Ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista ansökningsdagen vid midnatt, CET/CEST (Central European Time/Central European Summer Time). 

Ansökan ska innehålla: 

- CV med relevanta professionella erfarenheter och kunskaper.
- Ansökningsbrev med en kortfattad redogörelse om varför du vill bedriva forskarstudier, om dina akademiska intressen och hur de relaterar till dina tidigare studier och framtida mål. (Max 2 sidor)
- Kopior av examensbevis och betyg från tidigare universitetsstudier och intyg på uppfyllda https://www.kth.se/en/studies/phd/admission-requirements-1.520175. Översättningar till engelska eller svenska om originaldokumentet inte är utfärdade på ett av dessa språk. Kopior av original ska https://www.kth.se/student/program/examen/verifiering/vidimering-av-handlingar-1.55190 
- Representativa publikationer eller tekniska rapporter. För längre dokument, bifoga gärna en sammanfattning (abstract) och en webblänk till den fullständiga texten

Övrigt
Strävan efter jämställdhet, mångfald och lika villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering https://www.kth.se/om/work-at-kth/processing-of-personal-data-in-the-recruitment-process-1.823440

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings, rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.Om KTH

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi. https://www.kth.se/om/om-kth-1.885102

Ansök nu

Junior First Line sökes till projekt!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker efter tre personer som ska ingå i servicedesken med huvudsak att täcka upp för ett onboarding projekt.
 
Projektet sträcker sig mellan augusti - september. Arbetstid är 08-17, måndag till fredag med placeringsort Stockholm. 
 
Som supporttekniker hos oss får du hänga med andra passionerade IT-supportrar i vårt team,
i en agil och händelserik atmosfär. Vår företagskultur är dynamisk och ung, med arbetsglädje, gemenskap, utveckling och kvalitet från golv till tak.
 
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara den första kontakten med slutanvändare och lösa deras IT-trassel och ser till att hela processen för nyanställdas mjuk och hårdvara fungerar samt är igång. Det handlar om en ständig ström av varierande frågor och behov – och du är rätt person att hantera dem. Snabbt och effektivt.
 
Arbetsuppgifterna kan exempelvis innebära:
 

• Felsökning av nätverk och skrivare
• Felsökning av mjuk och hårdvaruproblem
• Registrera alla ärenden i ärendesystem enligt fastslagen rutin
• Skapa/ta bort användarkonton samt administrera behörigheter
• Hjälpa slutanvändare med IT relaterade problem via telefon och chatt

Din profil
Som person ska du älska att erbjuda service och är genuint intresserad av människor samt IT. Du har lätt för att förstå och prata med människor, alltid redo att hjälpa till där din kompetens behövs. För att jobba som supporttekniker hos Fusion Support ser vi att du har:
 
• gymnasiekompetens, med fördel inom IT, eller tidigare erfarenhet från IT-support
• förmåga att obehindrat kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska
• vara service-minded
 
Grejar du utmaningen? Hör då av dig snarast, urval och intervjuer sker löpande.
 
Varmt välkommen med din ansökan!Sveriges bästa support med individen i fokus.

Vi på Fusion är ett ungt, Support-bolag som vann Sveriges bästa Service Desk 2019 och 2021.

På Fusion strävar vi efter att individen ska höja sin kompetens såväl för sin personliga utveckling som för bolaget.

Hos oss på Fusion är gemenskapen viktig. Vi genomför regelbundet aktiviteter där du som individ får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Allt vi gör genomsyrar vår värdegrund:
Gemenskap – Ansvar – Agilt – Passion.

Ansök nu

IT-support / Solutions Business Consultant till Kyocera

Projektledare, IT
Läs mer Jun 8
Nytt
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kyocera.

Om företaget:

Kyocera grundades i Japan på 50-talet som en tillverkare av keramiska produkter av olika slag. Kyocera vill skapa möjligheter för materiell och intellektuell tillväxt för sina medarbetare och genom sina gemensamma insatser bidra till framsteg för samhället och mänskligheten. Bolaget verkar inom ett antal affärsområden och är idag en världsledande tillverkare av högteknologisk keramik, elektroniska komponenter och kontorsutrustning.

På Kyocera Document Solutions säljer och marknadsför bolaget allt som har med dokumenthantering att göra. I denna roll kommer du att sitta tillsammans med 20 medarbetare på kontoret i Kista som arbetar framgångsrikt med detta.

Arbetsuppgifter:

I rollen som IT-support är ett av dina huvudsakliga ansvarsområden att stötta partners med teknisk kunskap när det kommer till, i första hand, mjukvaror för dokumenthantering. Det kan vara både inför försäljning, under kundmöten och därefter i uppstart samt kopplat till löpande support och underhåll. När det kommer till förberedelser av försäljning och anbud är du med och föreslår rätt lösning för den aktuella slutkunden. Därtill har du även ett ansvar vid installationer och support direkt mot slutkunder. Vidare ansvarar du för att vid behov utbilda partners och kunder för att hålla en hög kunskapsnivå. Du ansvarar för att rätt processer och flöden sätts upp samt utvecklar dem löpande. För att fortsätta utveckla Kyocera framåt tar du även initiativ till nya projekt för att uppdatera och förnya lösningar.

Hos Kyocera arbetar du i ett team om sex kunniga och drivna kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. För dem är det viktigt att du känner att du trivs och utvecklas, varpå de erbjuder en gedigen introduktion av de lösningar som de erbjuder samt fortsatt kompetensutveckling.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Goda kunskaper i Office 365 och molnlösningar från utbildning alternativt från arbetslivserfarenhet
• Eftergymnasial utbildning inom IT alternativt motsvarande erfarenhet
• Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
• Stort tekniskt intresse och viljan att utvecklas

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs i en roll där du får ta stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du tar egna initiativ i ditt arbete och du anstränger dig för att leverera lösningar och ständigt förbättra lösningar på Kyocera. Du är nyfiken som person och gillar att utvecklas och lära dig nytt. Vidare är det viktigt att du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt och jobbar metodiskt. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team men även med andra avdelningar inom bolaget, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Slutligen är du som person flexibel och hjälpsam. Du ställer upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Kista
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Customer Success Manager till kommande uppdrag i Stockholm

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 8
Nytt
Om tjänsten
Som Customer Success Manager kommer du att vara en del av ett hängivet och passionerat team med ansvar för att leverera värde till våra kunder. Du kommer att rapportera direkt till VD och arbeta nära sälj- och marknadsavdelningen för att säkerställa kundnöjdhet och säkerställa långsiktiga affärsrelationer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Customer Success Manager kommer att inkludera:
• Ledning av kundens framgång genom att förstå deras affärsbehov och leverera lösningar som möter deras krav
• Skapa och vidareutveckla långsiktiga affärsrelationer med våra kunder för att öka kundnöjdhet och förlänga affärsrelationer
• Samarbeta med sälj- och marknadsavdelningen för att identifiera och kapitalisera försäljningsmöjligheter

Observera att vi genom denna annons söker kandidater för framtida uppdrag. Vi får in en hel del uppdrag inom området och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad av att ta dig an en ny utmaning.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat som Customer Success Manager och har en passion för att leverera värde till kunder. Du har en relevant högskoleutbildning och en god förståelse för affärsprocesser. Du har också utmärkt kommunikationsförmåga, är driven, lösningsorienterad och har en god förmåga att skapa och underhålla affärsrelationer.

Viktigt för tjänsten är att du är en stöttande ledare med en god förmåga att samarbeta och arbeta i team. Du har också en stark kundfokuserad inställning och brinner för att leverera värde till våra kunder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Deni Ilic via Deni.Ilic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt härliga team som innesäljare idag!

Ansök nu

Innesäljare till framtida uppdrag i Stockholm

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 8
Nytt
Har du en passion för försäljning och vill ta din karriär till nästa nivå som innesäljare? Vi söker nu en duktig och resultatdriven innesäljare att gå in i en spännande roll!

I din roll som innesäljare kommer du att arbeta med att utveckla och underhålla kundrelationer samt generera försäljning. Du kommer att rapportera till en försäljningschef och ingå i en arbetsgrupp på ett antal personer.

Som innesäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Kontakt med befintliga kunder för att upprätthålla och utveckla relationer
• Sälja våra produkter och tjänster till nya och befintliga kunder
• Generera och följa upp leads för att öka försäljningen

Observera att vi genom denna annons söker kandidater för framtida uppdrag. Vi får in en hel del uppdrag inom området och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad av att ta dig an en ny utmaning.

Om dig
Vi söker dig som har en relevant utbildning och erfarenhet inom försäljning, samt har goda kunskaper inom [ange affärssystem eller kompetenser som är viktiga för tjänsten]. Vidare ser vi att du har en stark säljpersonlighet, är resultatdriven och har en passion för att bygga relationer med kunder.

Viktigt för tjänsten är att du är en teamspelare, har en god kommunikationsförmåga samt har en positiv inställning.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Deni Ilic via Deni.Ilic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt härliga team som innesäljare idag!

Sökord
Innesäljare, Försäljning, Account Manager, Säljare, Telefonsälj, Stockholm, Adecco

Ansök nu

Barnvakt/Nanny till familj på Gärdet

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker dig som har ett genuint intresse för barn och gillar ett flexibelt och socialt extrajobb. Just nu söker vi bland annat en barnvakt till en familj på Gärdet som behöver hjälp 3 gr/veckan 15-18. Familjen har två barn (2 och 4 år). Med start omgående.
 
Som barnvakt ser vi att du har:  Erfarenhet som barnvakt eller Nanny och alltid tycker det är roligt att vara med barn. Som person ser vi att du är ansvarsfull, social och kreativ för att komma på nya lekar med barnen. Viktigt att du känner dig trygg som barnvakt och kan ta stort ansvar samt att du kommunicerar flytande på svenska. Då barnen vanligtvis är i åldrarna 0-5 år är det viktigt att du har erfarenhet av dessa åldrar sen tidigare.
 
Jobbet är optimalt för dig som: Vill jobba som barnvakt på flexibelt schema med där man känner att man har tid för minst 10 timmar per vecka. Stort plus om du är tillgänglig på eftermiddag/kväll. Vi ser att man helst har en parallell sysselsättning som studier eller annat deltidsjobb. Vill du även jobba som timvikarie på förskola finns den möjligheten.
 
Om våra barnvaktstjänster: Du väljer själv vilken familj du vill jobba för utifrån var de bor, arbetstider och åldrar på barnen. Vi hjälper dig att hitta den perfekta familjen utifrån dina önskemål.
 
Vi som arbetsgivare erbjuder dig: 
Konkurrenskraftig lön, mellan 110-150 kronor per timme,
Barnvaktscertifiering utformad av specialpedagoger med tillhörande hjärt- och lungräddningsutbildning.
Toppservice från kontoret som hjälper dig vid frågor eller funderingar och såklart ett väldigt roligt extrajobb med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.
Ansökan: Känner du att du är rätt person att jobba som barnvakt hos oss? Tveka inte att söka! Skicka in din barnvaktsansökan eller ställ frågor till rekryteringansvarig. Mejladress jobb@bytellus.se 


Vi jobbar med professionell barnpassning i hela Stockholm och hjälper familjer med allt från hämtning på förskola till passning i hemmet på eftermiddagar, kvällar och helger. Vi erbjuder våra barnvakter ett flexibelt extrajobb där du kan fokusera på dina studier samtidigt som du får möjligheten att arbeta med barn och utvecklas som person. Vi satsar mycket på trivsel, internutbildning och personlig utveckling för att du ska trivas och vara nöjd. Vi är övertygade om att de bästa barnvakterna är de som trivs sin anställning.

Ansök nu

Barnmorskor till Graviditet och Förlossning Huddinge

Barnmorska
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du vara med och utveckla framtidens förlossningsvård? Vi på Karolinska Universitetssjukhuset, BB Huddinge, söker dig som är genuint intresserad av att driva och utveckla vården runt den födande kvinnan och familjen.

Vi ser fram emot din ansökan. 

Vi erbjuder
Hos oss kommer du att:

- Få möjlighet att vara med och utveckla framtiden förlossningsvård.
- Få möjligheten att arbeta på ett av Europas största universitetssjukhus. 
- Ges möjlighet att att utvecklas som ledare via utbildningsprogram. 

Självklart får du också ta del av de generella https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/ som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om BB Huddinge
Förlossningsvården står inför stora förändringar för att kunna erbjuda gravida en god och trygg vård. Vi på BB Karolinska har sedan några år påbörjat omställningen mot en modernare vård och nu vill vi att fler arbetar hos oss i denna omställning. Målet är ”En födande en barnmorska” och för att nå dit behöver vi fler trygga, engagerade och drivna barnmorskor.

På BB Huddinge har vi ca 4200 förlossningar/år och verksamheten är fördelad på tre nya moderna avdelningar. Här kan den födande exempelvis få smärtlindring med lustgas i eget badrum med badkar eller förlossningspool. Vi kan även erbjuda vattenfödslar. Hos oss är den födande och familjen i centrum och vi vill verka för trygghet och delaktighet genom hela vårdprocessen. 

På Karolinska Huddinge arbetar vi varje dag med många spännande patientgrupper och stor mångfald. Vi möter familjer och kollegor från världens alla kulturer. Vi har flera för Stockholm och Sverige unika verksamheter som HIV mottagning för gravida och Perinatal psykiatrisk enheten där vi har tvärprofessionellt samarbete med psykiatrin. Vi har också ett riksuppdrag inom fostermedicin. Vi var först med att starta caseload midwifery, ”Min barnmorska”. Sedan hösten 2020 bistår vi även kvinnor, som uppfyller kriterier, att föda barn i hemmet med stöd av våra barnmorskor.

Vi arbetar i en lärande och forskningsvänlig miljö med fokus på både medicinsk och omvårdnadsforskning. Vi arbetar evidensbaserat och lägger stor vikt på vad den gravida och födande kvinnan önskar. 

Som anställd på BB Huddinge finns dessutom möjlighet att utvecklas som ledare via programmet Potentiella ledare.

För oss på BB Huddinge är det viktigt att du som ny barnmorska inom förlossningsvården eller du som inte arbetat med förlossning under en längre tid får en trygg start i din barnmorskeroll och får det stöd du behöver, vi erbjuder ett mentorsprogram.

Om tjänsten
Som barnmorska på BB Huddinge jobbar du med den födande på antenatalen, förlossningen och eftervården. Vi arbetar i team kring de födande. Arbetsuppgifterna är varierande.

Vi erbjuder dag eller nattjänstgöring heltid/deltid, med möjlighet till blandad dag och nattjänstgöring.

Vi söker
Vi söker dig som:

- Är utbildad barnmorska med lång erfarenhet i yrket, dig som har arbetat några år och dig som är ny som barnmorska.
- Har lätt för att samarbeta.
- Tycker om nya utmaningar.
- Har en stor ansvarskänsla och lyhördhet.
- Vill arbeta med högspecialiserad vård.

Kvalifikationer
Krav:

- Legitimerad barnmorska.

Meriterande: 

- Erfarenhet av arbete som barnmorska. 

Varmt välkommen med din ansökan!Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Barnvakt/Nanny till familj i Vasastan

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker dig som har ett genuint intresse för barn och gillar ett flexibelt och socialt extrajobb. Just nu söker vi bland annat en barnvakt till en familj i Vasastan som behöver hjälp 2-3 gr/veckan 15-18 samt enstaka kvällar. Familjen har ett barn (2 år). Med start omgående.
 
Som barnvakt ser vi att du har:  Erfarenhet som barnvakt eller Nanny och alltid tycker det är roligt att vara med barn. Som person ser vi att du är ansvarsfull, social och kreativ för att komma på nya lekar med barnen. Viktigt att du känner dig trygg som barnvakt och kan ta stort ansvar samt att du kommunicerar flytande på svenska. Då barnen vanligtvis är i åldrarna 0-5 år är det viktigt att du har erfarenhet av dessa åldrar sen tidigare.
 
Jobbet är optimalt för dig som: Vill jobba som barnvakt på flexibelt schema med där man känner att man har tid för minst 10 timmar per vecka. Stort plus om du är tillgänglig på eftermiddag/kväll. Vi ser att man helst har en parallell sysselsättning som studier eller annat deltidsjobb. Vill du även jobba som timvikarie på förskola finns den möjligheten.
 
Om våra barnvaktstjänster: Du väljer själv vilken familj du vill jobba för utifrån var de bor, arbetstider och åldrar på barnen. Vi hjälper dig att hitta den perfekta familjen utifrån dina önskemål.
 
Vi som arbetsgivare erbjuder dig: 
Konkurrenskraftig lön, mellan 110-150 kronor per timme,
Barnvaktscertifiering utformad av specialpedagoger med tillhörande hjärt- och lungräddningsutbildning.
Toppservice från kontoret som hjälper dig vid frågor eller funderingar och såklart ett väldigt roligt extrajobb med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.
Ansökan: Känner du att du är rätt person att jobba som barnvakt hos oss? Tveka inte att söka! Skicka in din barnvaktsansökan eller ställ frågor till rekryteringansvarig. Mejladress jobb@bytellus.se 


Vi jobbar med professionell barnpassning i hela Stockholm och hjälper familjer med allt från hämtning på förskola till passning i hemmet på eftermiddagar, kvällar och helger. Vi erbjuder våra barnvakter ett flexibelt extrajobb där du kan fokusera på dina studier samtidigt som du får möjligheten att arbeta med barn och utvecklas som person. Vi satsar mycket på trivsel, internutbildning och personlig utveckling för att du ska trivas och vara nöjd. Vi är övertygade om att de bästa barnvakterna är de som trivs sin anställning.

Ansök nu

Barnvakt / Nanny till familj i Vasastan

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi erbjuder trygg och glädjefylld barnpassning i Stockholm. Med 1000-tals nöjda familjer och barnvakter har vi erfarenheten som krävs för att hjälpa dig att hitta rätt jobb.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för barn och gillar ett flexibelt och socialt extrajobb. Just nu söker vi bland annat en barnvakt till en familj i Vasastan som behöver hjälp 2-3 gr/veckan 15-18 samt enstaka kvällar. Familjen har ett barn (2 år). Med start omgående.

Som barnvakt ser vi att du har: Erfarenhet som barnvakt eller Nanny och alltid tycker det är roligt att vara med barn. Som person ser vi att du är ansvarsfull, social och kreativ för att komma på nya lekar med barnen. Viktigt att du känner dig trygg som barnvakt och kan ta stort ansvar samt att du kommunicerar flytande på svenska. Då barnen vanligtvis är i åldrarna 0-5 år är det viktigt att du har erfarenhet av dessa åldrar sen tidigare.

Jobbet är optimalt för dig som: Vill jobba som barnvakt på flexibelt schema med där man känner att man har tid för minst 10 timmar per vecka. Stort plus om du är tillgänglig på eftermiddag/kväll. Vi ser att man helst har en parallell sysselsättning som studier eller annat deltidsjobb. Vill du även jobba som timvikarie på förskola finns den möjligheten.

Om våra barnvaktstjänster: Du väljer själv vilken familj du vill jobba för utifrån var de bor, arbetstider och åldrar på barnen. Vi hjälper dig att hitta den perfekta familjen utifrån dina önskemål.

Vi som arbetsgivare erbjuder dig:
Konkurrenskraftig lön, mellan 110-150 kronor per timme,
Barnvaktscertifiering utformad av specialpedagoger med tillhörande hjärt- och lungräddningsutbildning.
Toppservice från kontoret som hjälper dig vid frågor eller funderingar och såklart ett väldigt roligt extrajobb med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.
Ansökan: Känner du att du är rätt person att jobba som barnvakt hos oss? Tveka inte att söka! Skicka in din barnvaktsansökan eller ställ frågor till rekryteringansvarig. Mejladress jobb@bytellus.se

Ansök nu

Rekryterare till Lernias Talent Acquisition Stockholm

HR-assistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år.

Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se

Rekryterare till Lernias Talent Acquisition i Stockholm

Talent Acquisition i Stockholm letar efter dig som vill bli vår nya rekryterare. Som största bemanningsföretag när det gäller rekrytering- och bemanning av yrkesarbetare så strävar vi alltid efter att förse våra platskontor med kvalitativa tillsättningar som i sin tur ger nöjda kundföretag. Vill du vara med på vår tillväxtresa och vara en del av ett av Sveriges snabbast växande Talent Acquisition ? Då tycker vi att du skall ansöka redan idag!

Om rollen som rekryterare

Som rekryterare så är det viktigt att du är lyhörd och kan arbeta strukturerat. Vi rekryterar till stor del kandidater inom segmenten lager, logistik och fordonsindustrin, för att lyckas uppnå träffsäkra rekryteringar så ligger därför alltid främsta fokus på att skapa sig en förståelse för kundens behov. Förutom att det är viktigt med lyhördhet och struktur i rollen som rekryterare så är det viktigt att kunna vara prestigelös och att du trivs med ett arbete i högt tempo.

Lernia strävar efter att hela tiden försvara positionen som branschledande inom digitalisering. Detta gäller i allra högsta grad även vår rekryteringsprocess. Vi ser på rekrytering som kvalitetssäkring för våra kunder där vi hjälper dem att hitta personal som verkligen passar för rollen, inte bara vad gäller ren yrkeskunskap utan också värderingar och personliga egenskaper. Vi jobbar kompetensbaserat, standardiserat och givetvis digitalt. Du kommer att arbeta självständigt inom hela vår rekryteringsprocess med följande arbetsuppgifter:

• Intagande av kravprofil
• Annonsering
• Intervjuer
• Referenstagning
• Kandidatpresentation

Om dig

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom HR, personalområdet eller motsvarande. Alternativt har du relevant erfarenhet inom de arbetsområden som efterfrågas. Vi vill dock understryka att personlig lämplighet ligger i fokus för tjänsten.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av lager/industriarbete, om inte så har du en nyfikenhet av att lära dig mer om tjänster som till exempel montör, truckförare, industriarbetare, elektronikmontör, maskinoperatör och CNC-operatör.

För att möta våra kunder och kandidater på ett professionellt sätt ser vi att du har förmågan att uttrycka dig i tal och skrift. Du uppskattar att arbeta strukturerat men har ändå mod och kreativitet att tänka utanför ramarna. Du trivs även med att arbeta i ett högt tempo där arbetets karaktär kräver att du är flexibel och kan hantera att arbeta utifrån givna deadlines.

Du förväntas ta stort eget ansvar samtidigt som vi lämnar utrymme för att du själv organiserar ditt arbete. Friheten i jobbet ställer krav på att du är driven, självgående och vågar be om hjälp när det behövs. I arbetet ingår även att ha många sociala kontakter, både inom Lernia, med kunder och med kandidater du intervjuar därför behöver ett starkt intresse för människor och för rekrytering finnas.

Övrigt

Placeringsort: Stockholm

Typ av anställning: Vi tillämpar 6 månaders provanställning/ Heltid

Vi tillsätter löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare
David Izquierdo
david.izquierdo@lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).

Ansök nu

Väktare sökes för arbete som arrestantvakt i Norrland

Väktare
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du arbeta tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan för att bidra till en rättssäker hantering av frihetsberövande personer? Securus är ett bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du vill jobba med en meningsfull uppgift som stärker och gör vårt samhälle tryggare kan tjänsten som arrestantvakt vara rätt för dig.
 
Vi söker dig som är utbildad väktare och som vill arbeta som arrestantvakt i Norra Sverige. Allt eftersom lokal personal utbildas och bemannar arresterna kommer behovet av att skicka personal från Stockholm till Norrland minska vilket kan kompenseras med fler pass i Stockholm utifrån överenskommelse. Vi söker både dig som vill arbeta utifrån schema, antingen heltid eller deltid, och dig som vill jobba vid behov. I Norrland bemannas arresten av Securus personal kvällar, nätter och helger. Övrig tid bemannas arresten av myndighetens personal.
 
Som förordnad arrestantvakt arbetar du primärt i arresten tillsammas med kollegor och sköter driften av arresten samt utför bevakning och tillsyn av intagna. Securus uppdrag innefattar även att vid behov bevaka temporära objekt som uppkommer vid misstanke om brott samt utför transporter kopplat till verksamheten i arresten. För att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i tjänsten arbetar vi tillsammans med aktuell myndighet och ger dig den utbildning och handledning som behövs.
 
Kvalifikationer för tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som väktare eller arrestantvakt. Eftersom Securus är ett säkerhetsklassat företag som till stor del arbetar mot offentliga myndigheter genomförs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

För tjänsten krävs svenskt medborgarskap och obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift. Tjänsten innebär emellanåt att ta del av och förmedla nödvändig information vid myndighetens hanterande av frihetsberövade personer. Du behöver även kunna tala och förstå engelska.
 
Det är meriterande om du är utbildad arrestantvakt och har erfarenhet av att ha arbetat i en arrest eller likvärdig verksamhet.
 
Övrig information
Arbetsgivare: Securus Säkerhet i Sverige AB
Start: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning
Arbetstidsmått: Enligt överenskommelse; heltid, deltid eller vid behov
Lön: Enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss via epost till jobb@securus.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande, vi ser fram emot din ansökan! Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail utan endast via annonsen. Klicka på ”ansök här”.

Securus har med mer än 20 år i branschen och nästan 300 medarbetare blivit ett av Sveriges mest spännande säkerhetsbolag. Vi arbetar främst tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan. På Securus arbetar vi med visionen att bidra till ett tryggare samhällsklimat. De kommande åren planerar vi att utveckla och växa Securus till en av de mest betydande aktörerna inom säkerhet och trygghet. Vill du vara mer än bara ett anställningsnummer? Ansök då redan idag!
Vi bygger samarbeten för ett tryggare samhälle.

Ansök nu

SM Remote Engineer

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker nu dig som vill vara med på Securitas Technologys utvecklingsresa inom Remote Service och vara en av dom första in i rollen som Remote Engineer. Här finns en möjlighet att vara med på vår resa inom framtidens säkerhetslösningar där innovation, ständig utveckling och proaktivitet är ledord. Har du en stark teknisk bakgrund och ett engagemang att utveckla din tekniska kompetens än mer? Tveka inte att söka rollen!

Ansvar

Som SM Remote Engineer är ditt huvudsakliga ansvar att leverera teknisk support till kunder som använder organisationens SaaS-baserade lösningar. Du kommer att interagera med kunder och kollegor via telefon, e-post, chatt och andra kommunikationskanaler för att lösa tekniska problem och frågor.

Rollen innebär nätverkande och samarbete över hela landet. Det kommer finnas möjlighet till arbete hemifrån i kombination med arbete från valfritt kontor. Resor förekommer i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta:


• Ge teknisk support till kunder och kollegor som använder organisationens SaaS-baserade lösningar.
• Identifiera, analysera och lösa tekniska problem och frågor som rapporterats av kunder och kollegor.
• Hantera och prioritera kundärenden och säkerställa hög kundnöjdhet.
• Säkerställa att kunderna får information om åtgärder som har vidtagits
• Delta i beredskapsscheman för att säkerställa kontinuitet i kundsupporten utanför ordinarie arbetstid.
• Arbete sker i första hand via fjärruppkoppling men kan i kundspecifika fall ske ute hos våra kunder.

Vem söker vi?

För att vara framgångsrik i rollen som SM Remote Engineer har du en stark teknisk bakgrund och fördjupad kunskap inom flera av systemen Lenel, Pacom Unison, Milestone eller ASSA Arx.

Färdigheter och kvalifikationer som krävs:


• Stark teknisk bakgrund och fördjupad kunskap inom flera av systemen Lenel, Pacom Unison, Milestone eller ASSA Arx.
• Förmåga att enkelt ta till sig nya kunskaper.
• Goda kunskaper i Windows Server och klientoperativsystem samt MS .
• Förståelse för IT-infrastruktur, VPN och nätverkskommunikation.
• Erfarenhet av teknisk support eller kundservice.
• Gymnasieutbildning inom IT eller teknik, eller motsvarande erfarenhet.
• God kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort.

Meriterande


• Kunskap i andra nordiska språk är meriterande

Personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen som Remote Engineer krävs det att du har en stark problemlösningsförmåga och kan kommunicera tekniska lösningar på ett enkelt sätt. Du är strukturerad i ditt arbete och hanterar flera tekniska ärenden samtidigt.

Förmåga att snabbt lära sig och ta till sig nya kunskaper är en viktig egenskap för att trivas och lyckas i rollen. Det innebär att du har en nyfikenhet och vilja att lära dig nya saker, samt förmågan att effektivt söka, samla och tillämpa information för att lösa problem och utveckla din kompetens.

För att fortsätta utvecklas i rollen är det viktigt att ha en ständig vilja att utveckla sin kompetens och lära sig nya saker. Vi erbjuder olika former av kompetensutveckling, såsom interna eller externa utbildningar. Det förväntas att den som innehar rollen aktivt söker efter möjligheter att utvecklas och tar initiativ till lärande och personlig utveckling.

Beredskap förekommer i tjänsten och du förväntas delta i beredskapsscheman för att säkerställa kontinuitet i kundsupporten utanför ordinarie arbetstid.

Ansökan

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor kring rollen. Vi hanterar ansökningar löpande. 

En förutsättning för att bli anställd hos oss är att du har ett svenskt personnummer samt ett godkännande av Länsstyrelsen, vi utför även referenstagning samt en bakgrundskontroll.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sebastian Engman, sebastian.engman@securitas.com, eller Rekryteringsspecialist, Sara Andersson, sara.andersson@securitas.com

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Dansktalande kundtjänst till Nordic Infucare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en pedagogisk & serviceinriktad person som är på jakt efter ett varierande och givande arbete inom teknisk support? Vill du vara en del av ett företag som ständigt strävar efter att göra vardagen enklare för människor som lider av kroniska sjukdomar? Då ska du söka tjänsten som Tech Support Agent hos Nordic Infucare!

I rollen som Tech Support Agent hos Nordic Infucare kommer du möta flertalet användarunika ärenden och du kommer vara experten på Nordic Infucares produkter. Du blir användarens första support när de har frågor kring deras tekniska utrustning och telefon, mail och digitala webbformulär kommer vara dina främsta arbetsredskap. Under perioder med mindre aktivitet får du använda din lösningsorienterade sida för att utvärdera, optimera och kontinuerligt förbättra processer för att skapa ett effektivare arbetssätt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

- Hantera användarspecifika ärenden över telefon, mail och webbformulär.
- Vara Nordic Infucares spjutspets när det kommer till teknisk support.
- Ansvara för hela reklamationsflödet.
- Ständigt se över och optimera/effektivisera arbetsprocesser.

I rollen kommer du hantera supportärenden via telefon och mail vilket ställer höga krav på att du har en god kommunikationsförmåga i både tal och skrift på svenska, danska & engelska.


Personprofil
Tjänsten passar dig som har stor ansvarskänsla och trivs med att arbeta på ett strukturerat och självständigt sätt. Du kommer arbeta med varierande arbetsuppgifter och ibland flera åtaganden samtidigt men alltid med en hög kvalitetsnivå. Det är av stor vikt att du som ansöker tycker om att arbeta i team då du och dina kollegor hjälps åt för att lösa dagens uppgifter.

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som tidigare har arbetat i en liknande roll inom teknisk support. Vi tror att du är inkännande, servicemedveten och kommunikativ med både kollegor och användare. Du är lösningsorienterad och kan prioritera när akuta situationer uppstår samtidigt som du är noggrann och uppskattar vikten av detaljer.

För att lyckas i rollen som Tech Support Agent krävs att du har en god teknisk förståelse, besitter goda kunskaper inom Office-paketet samt är nyfiken på att lära dig allt om Nordic Infucares produkter. Du måste även tala flytande svenska, danska och engelska.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som orderadministratör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: Enligt överenskommelse måndag till söndag, mellan 7-22, majoriteten av arbetspassen är mellan 8-17 vardagar. Hemarbete möjligt enligt överenskommelse.
Plats: Stockholm, Alvik.

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag!

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med möjlighet till vidare anställning direkt hos Nordic Infucare. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Oscar Backman på Oscar.Backman@Performiq.se

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se


Företagspresentation
Nordic Infucare är en ledande leverantör av behandling av patienter som lider av kroniska sjukdomar i hemmiljö och bedriver verksamhet i hela Norden. De levererar innovativ medicinteknisk utrustning som tillhandahåller de mest avancerade behandlingsmetoderna, i syfte att förbättra patienternas livskvalitet. De väljer produkter och skapar lösningar som är anpassade till patienternas behov och de nordiska marknadsnormerna.

Ansök nu

Deichmann söker butikssäljare till Liljeholmen!

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du jobba med mode och service i en av våra butiker tillsammans med våra andra fantastiska medarbetare? Nu har du chansen att bli en del av vårt team. Hos Deichmann tror vi på att man kommer längst med samarbete och vi arbetar därför hela tiden på att stärka teamkänslan och arbetsglädjen.

Om jobbet

För att ständigt följa med i förändrade konsumentbeteenden och en föränderlig bransch är det viktigt att vi hela tiden strävar efter utveckling för att möta nya behov. Genom våra medarbetares olika bakgrund, erfarenhet och perspektiv säkerställer vi en hållbar utveckling.

Vi söker nu en motiverad och serviceminded butikssäljare med hög arbetsmoral, som vill sprida positivitet och energi i vår butik i Liljeholmstorget. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders initial provanställning på 4 tim/vecka och tillsättningen av tjänsten förväntas ske så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter:


• försäljning och kundservice
• varupåfyllning
• se till att butiken är städad och inbjudande
• kassaarbete och delaktighet i öppning/stängning

Om dig
Nu söker vi en engagerad och hårt arbetande butikssäljare som:


• är serviceorienterade med ett positivt sinnelag
• är teamplayers som ser möjligheter framför begränsningar
• är villiga att lära sig Deichmann Skos koncept
• är beredda på hårt fysiskt arbete då tunga lyft kan förekomma

Vi ser många vägar in på Deichmann, din inställning och engagemang är den viktigaste egenskapen. Du har kanske tidigare erfarenhet från serviceyrken, t.ex. restaurang/butik, eller arbetat med likvärdig bransch där du är van vid ett högt tempo, eller så söker du ditt första jobb där du vill lära dig, utvecklas och har rätt inställning. Är du en person som tycker om människor och vill ge det där lilla extra till kunden, kan det här jobbet vara för dig. Som person tar du gärna på dig ansvar och frodas av utmaningar. Vi ser även gärna att du är öppen för att arbeta i närliggande butiker och att du har möjlighet att arbeta extra timmar vid behov. Du behöver ha fyllt 18 år för att jobba hos oss, du talar och skriver flytande svenska. 

Vad erbjuder Deichmann? 
Vi kan erbjuda dig ett spännande arbete där du har möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. För de medarbetare som visar potential och vilja att göra karriär finns det goda möjligheter hos Deichmann, bland annat som biträdande butikschef, trainee och butikschef. Vi har en väletablerad och engagerad arbetsmiljöorganisation som löpande fokuserar på att förbättra bland annat säkerheten, arbetsglädjen och motivationen genom aktiviteter och kampanjer. Vi erbjuder även: 


• Personalrabatt hos Deichmann Sverige
• Kollektivavtal och pensionsordning
• Friskvårdsbidrag genom Epassi
• Avtalsenlig lön 
• Utvecklings- och utbildningsmöjligheter

Ytterligare upplysningar
Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Deichmann tror att en arbetsplats med större mångfald skapar en bättre arbetsmiljö och mer nöjda kunder.

Deichmann genomför en bakgrundskontroll i slutet av varje rekryteringsprocess, som är en del utav referenstagningen. Detta är en del i ett led att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, bidra till god arbetsmiljö och säkerställa trygghet för såväl medarbetare, kunder och arbetsgivare. Kontrollen innefattar bland annat fällande och friande domar, samt strafföreläggande hos svenska domstolar.

_____________________________________________________________________

DEICHMANN-koncernen är marknadsledande i Europa och grundades i Essen 1913 av Heinrich Deichmann. Det är idag en familjedriven verksamhet med tredje generationen vid rodret. Verksamheten har genom åren haft en kontinuerlig tillväxt och är nu representerad i 30 länder med mer än 4.000 butiker över hela världen. Deichmann är en modern verksamhet som med visionen ”Verksamheten ska tjäna människan” lägger stor vikt vid medarbetarnas trivsel, fokus på bra arbetsvillkor för såväl våra medarbetare som samarbetspartners, och inte minst på att ge kunderna trendiga kvalitetsskor till bra priser. Detta uppnås genom direkta globala inköp, teamwork och en människoorienterad verksamhetskultur. Sedan 2003 är Deichmann Sko representerat i Danmark och sedan 2007 även i Sverige. Deichmann Sko fortsätter att expandera i Sverige och Danmark de närmaste åren. Vi kan erbjuda dig ett spännande jobb där du har möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. Läs gärna mer om oss på deichmann.com.

Ansök nu

Vill du vara med och bygga Sveriges Bästa Servicedesk?

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du vara med och bygga Sveriges bästa servicedesk? 
 
Nu söker 5st supporttekniker med en god känsla för service tillsammans med ett brinnande intresse för IT. Viktigast i din nya roll kommer vara att leverera en exceptionellt bra kund upplevelse.
 
Som supporttekniker hos oss får du arbeta i ett team av passionerade kollegor, i en växande och händelserik atmosfär när vi bygger en helt ny servicedesk. Genom arbetsglädje, gemenskap och utveckling levererar du service i toppklass med en känsla för kvalité. Fusion har 2 år i rad vunnit pris för Sveriges bästa servicedesk och tillsammans med dig vill vi göra det igen.
 
Du kommer få vara med från start i en ny servicedesk, där du är den första kunderna når när de ringer eller mailar in sitt ärende och det är därför viktigt att vara serviceminded och en problemlösare. Allmänna arbetsuppgifter är att ta emot och registrera ärenden, kategorisera dem och lösa de problem du kan via telefon eller mail. Du driver ärenden och löser dem självständigt, i de fall det behövs ser du till att de hamnar hos rätt person.
 
Arbetstiderna kommer att variera och du kommer arbeta i olika skift på ett rullande schema mellan tiderna 04:30 till 18:00.
 
Arbetsuppgifterna kan exempelvis innebära:

• Supporta slutanvändare i IT-relaterade frågor
• Felsökning av nätverk och skrivare 
• Felsökning av mjuk och hårdvaruproblem 
• Registera alla ärenden i ärendesystem enligt fastslagen rutin
• Skapa/ta bort användarkonton samt administerar behörigheter 
Vi söker dig som har:

• Gymnasiekompetens, med fördel inom IT, eller tidigare erfarenhet från IT-support, 
• Kreativitet och förmåga att förbättra, testa och utvärdera, samt lösa problem, 
• Kunskap inom exempelvis Windows Server, Active Directory, Microsoft 365 samt nätverk och hårdvara, 
• Förmåga att obehindrat kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska 
Detta är en konsultroll där du kommer vara anställd av Fusion Support och arbeta i servicedesk tillsammans med kollegor från Fusion ute hos kund.
 
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
 
Vi ser fram emot att träffa dig!
 
Övrig information
Start: Omgående
Omfatting: Heltid, vardagar måndag-fredag
Placering: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse


Sveriges bästa support med individen i fokus.

Vi på Fusion är ett ungt, IT support-bolag som vann Sveriges bästa Service Desk 2019 och 2021.

På Fusion strävar vi efter att individen ska höja sin kompetens såväl för sin personliga utveckling som för bolaget.

Hos oss på Fusion är gemenskapen viktig. Vi genomför regelbundet aktiviteter där du som individ får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Allt vi gör genomsyrar vår värdegrund:
Gemenskap – Ansvar – Agilt – Passion.

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till närakut

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi har nu ett spännande sjuksköterskeuppdrag tillgängligt på en närakut i södra Stockholm.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter på närakut med patienter i alla åldrar. Handlägga akuta fall som i hög utsträckning och i ett snabbt flöde skall kunna färdigbehandlas och återgå till hemmet. Huvuduppgift är att avlasta akutmottagningen från patienter som där får något lägre prioritering. Viktiga symtomgrupper är skador (misstänkta frakturer utan grav felställning, sårskador, lättare skalltrauma, mjukdelsskador), kraftigare infektioner, akut buksmärta, andningsbesvär m fl. Gipsbehandla okomplicerade frakturer hos barn och vuxna i övre och nedre extremiteten. Även utredning av patienter med misstanke om DVT i nedre extremitet.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet från akutsjukvård. Det är meriterande med erfarenhet av journalsystemet TakeCare. Uppdraget passar perfekt för dig som är engagerad, lättlärd och trygg i din yrkesroll. Arbetet kräver att du är lyhörd samt har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra och kan arbeta såväl självständigt som teambaserat. Du är uppmärksam, stabil och visar vilja och förmåga att hjälpa andra. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift då god journalföring är viktigt.
Vi lägger stor vikt vid goda referenser. Du ska ha god medicinsk kompetens, ett stort patientfokus samt bra samarbetsförmåga med kollegor.
Period
Vecka 26-35
Omfattning
Deltid
Arbetstider
Varierat schema.
Om oss
Clara Care är det personliga bemanning- och rekryteringsföretaget. Vi är lyhörda och hjälper dig att hitta ditt nästa uppdrag. Vi erbjuder bl.a:
Hög ersättning som vårdpersonal förtjänar
Flexibilitet utifrån dina önskemål, behov och förutsättningar
Boende och resa vid uppdrag på annan ort
Avsättning till tjänstepension

Vår vision är ett samhälle med en välfungerande vård och omsorg för alla! Där trivs personalen eftersom de har en hållbar arbetsmiljö, bra villkor och ges förutsättningar att göra ett bra jobb samtidigt som de får möjlighet att utvecklas. Där är patientsäkerheten hög och vårdköerna korta.
Vi vill göra branschen mer human och tillgänglig, Clara Care är din partner!

Ansök nu

Hemstädare Premium - Hemfrid Stockholm

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 8
Nytt
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi erfarna hemstädare till vårt Premiumteam.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten i vårt Premiumteam innebär ett roligt och varierat arbete inom hemstädning, främst mot stora hushåll där vi erbjuder en helhetslösning. Arbetsuppgifterna består bland annat av att damma ytor, dammsuga, moppa golv och putsa fönster. I ditt ansvar ser du till att hela hemmet tas hand om, och arbetsuppgifterna kan även innebära att tvätta, stryka och vika kläder, hålla ordning i garderober, lådor och hyllor samt vattna blommor.

Du arbetar självständigt i kundernas hem och har ansvar för flera uppgifter utöver den ordinarie städningen. Övriga arbetsuppgifter kan innebära att barnpassning, matlagning, hjälpa till med ärenden, ta emot gäster och förbereda inför event.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innehålla:

- Grundläggande städuppgifter

- Organisering av kundens hem

- Vid behov övriga städuppgifter som exempelvis fönsterputs, ugnsrengöring och kylskåpsrengöring

- Vara behjälplig vid ärenden

- Eget ansvar för kundens hela hem

Din profil

I rollen som Premiumstädare söker vi erfarna hemstädare som brinner för att leverera service i världsklass. Vi söker dig som är flexibel, positiv och engagerad i ditt arbete. Du är prestigelös och gillar att skapa ordning och reda och är öppen för att hjälpa till där det behövs. Vi ser även att att du är initiativtagande och självgående.

Utöver detta ser vi att du:

- Har flera års erfarenhet inom hemstädning eller andra hushållsnära tjänster, exempel som Housekeeper, Au-pair eller liknande

- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelska

- Kan arbeta flexibla arbetstider, måndag - fredag mellan klockan 8-17

- Erfarenhet från heminredning och arbeta med dekoration är meriterande

- Det är även starkt meriterande om du har körkort (B), och tillgång till egen bil

Vi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning på 75 % med möjlighet till 100 % sysselsättningsgrad längre fram

- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor

- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring

- Friskvårdsbidrag

- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!

- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid

- Gratis mobilabonnemang

- Härliga kollegor från hela världen!

Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!

Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta oss på rekrytering@hemfrid.se.

------------------------------------

Hemfrid is Sweden's largest company in home cleaning. We help our customers with services in their private homes such as cleaning, window cleaning, moving services, and more.

Right now, we are looking for experienced home cleaners for our Premium team!

World-class home cleaning

At Hemfrid, we work based on our values Innovative, Knowledgeable, and Big Heart. This has contributed to our world-class quality and service culture!

The position in our Premium team contains fun and varied work in home cleaning, mainly for large households where we offer a complete solution. The tasks include dusting, vacuuming, mopping and cleaning windows. In your responsibility, you make sure that the whole home is taken care of. The tasks can also involve washing, ironing, folding clothes, keeping order in closets, drawers, shelves, and watering flowers.

You work independently in the customers' homes and are responsible for several tasks in addition to the regular cleaning. Other tasks can involve babysitting, cooking, helping with errands, receiving guests, and preparing for events.

Your tasks will include:

- Basic cleaning tasks

- Organization of the customer's home

- If needed, other cleaning tasks such as window cleaning, oven cleaning, and refrigerator cleaning

- Be helpful with errands

- Own responsibility for the customer's entire home

Your profile

In the role, we are looking for experienced home cleaners who are passionate about delivering world-class service. We are looking for you who are flexible, positive, and committed to your work. You are unpretentious, orderly, and open to help where needed. We also see that you are proactive and independent.

In addition to this, we see that you:

- Has many years of experience within home cleaning or other household services as a Housekeeper, Au-pair, or equivalent

- Speaks and understands basic Swedish or English

- Can work flexible working hours Monday-Friday between 8 - 17

- It is desirable that you have experience in interior design and decoration

- It is highly advantageous if you have a drivers license (B), and preferably your own car

We offer you

We have a clear ambition - to be the industry's best employer. Good working conditions are essential to us. That is why we offer, among other things:

- A permanent employment with a employment rate 75 %, with a possibility for 100 % further ahead

- Collective agreements and good terms of employment

- Third-party insurance, health insurance, retirement pension insurance

- Wellness grant

- Education within home cleaning services with a focus on your development

- Good opportunities to develop and grow within Hemfrid

- Free mobile subscriptions

- Colleagues from all over the world!

Do you want to join our journey? Welcome to apply now!

If you have any further questions regarding the position or our recruitment process, don't hesitate to contact us at rekrytering@hemfrid.se.

Ansök nu

Strategic SAP Business Process Lead - Saint Gobain

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Jun 8
Nytt
Drivs du av att optimera verksamhetsprocesser, leda Change management och Governance processer?
Gillar du att arbeta kund- och verksamhetsnära i en internationell miljö?
Vill du vara vårt Lead i att utveckla, driva och förvalta vår processutveckling i SAP?
Vill du vara med från start i vår internationella transformationsresa från SAP ECC till S4/Hana?


Då tycker vi att du ska läsa vidare! Du kommer att få vara med från början med stort ansvar och möjlighet till stor impact i en mycket expansiv och intressant transformationsresa!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av SAP till vårt Business IT-team. Du kommer att bli vår primära SAP koordinator vilket innebär att ge stöttning till våra Processägare och Key-users inom våra tre affärsenheter, i form av rådgivning och projektledning för aktuella behov.

Du kommer att vara den som prioriterar och godkänner samtliga ändringar och anpassningar i systemet. Du kommer att verka i nära samarbete med vårt interna SAP kompenscenter som finns i Aachen i Tyskland som gör all utveckling och anpassningar baserat på våra ändrings-beställningar.

Vi arbetar i SAP modulerna: FI, CO, SD, LE, PP, PM, MM/IM, Lean WM.

Vi går nu in i en mycket intressant period av Business Transformation Program till S4 HANA. Detta projekt-program drivs Saint-Gobain centralt och täcker Saint Gobain Europa. Hela det programmet kommer att kräva förberedelser kring processkartläggning, dokumentation, data städning, gapanalys m.m.

Du kommer att få arbeta strategiskt med att säkra pågående affärer i SAP samt planera för en ny optimerad start i S/4 och ett framgångsrikt transformationsprojekt. Du kommer att interagera med det centrala transformationsprojektet och några resor till projektkontoret i Tyskland kan förväntas.

Du rapporterar direkt till CIO och Business IT teamet är idag 9 personer. Teamet jobbar brett, täcker flera områden och stöttar 4 affärsenheter; som tex inom cybersäkerhet, WLAN, WIFI, telefoni, skrivare, Masterdata team, system- och dataintegrationer, digitala flöden (EDI), digital utveckling, SAP-styrning, för att nämna en del. Inom Saint-Gobain finns centrala IT-organisationer i Paris såväl som i Norden, som vi har ett nära utbyte och samarbete med. Din huvudsakliga placering blir på Saint-Gobain Sweden AB:s huvudkontor i Sollentuna.Arbetsuppgifter
Definiera SAP-strategin för Saint-Gobain Sverige
Vara systemansvarig för de svenska SAP-projekten, inklusive relaterade kostnader och budget
Äga och leda SAP Access-förfrågningsprocesser och resurser – Segregation of Duty-kontroll
Utveckla och äga governance och strukturer inom SAP processer, inkl dokumentation, processer, verktyg
Stötta key-user på befintlig SAP-mall, ECC 6.0
Förbereda våra respektive affärsenheter för omvandling till S/4 Hana
Äga system SAP-integrationskarta (i samarbete med central plan)
Aktivt säkerställa en hållbar key-user organisation – roller och ansvar
Äga och driva kompetensutveckling för Key-user
Definiera Key-user nätverk och syften, inom affärsenheter
Inspirera genom kommunikativa insatser som nyheter, utmaningar och bästa praxis
Använda best practice Change Management för att påverka attityder till SAP på alla nivåerDin profil

För att lyckas i denna roll ska du ha ett strategiskt tänk, starkt kundfokus och omfattande SAP-bakgrund. Att förstå kundkrav, affärsprocesser, order to cash, purchase to pay, plan to manufacture, end-to-end-lösningar och organisatoriska utmaningar är centralt och mycket viktigt i rollen.

Projekterfarenhet från stora SAP-affärstransformations- och implementeringsprojekt.
Praktisk och tvärfunktionell erfarenhet av SAP-moduler.
Förståelse för hela affärsprocesser, ”best practice” och de senaste branschtrenderna.
Solida konsultkunskaper (rådgivning, strategi, presentation, problemlösning, koordinering)
Goda ledaregenskaper med erfarenhet av teamledning i projekt eller linjeform
Förmåga att leda och styra kundinteraktion, primärt i kundnära roller.
Yrkeserfarenhet som projektledare, funktions-/processkonsult, affärsprocessexpert m.m.
Förståelse för de olika faserna i ett IT projekt
God affärskänsla, problemlösning och analytisk förmåga
Utmärkt kommunikationsförmåga på både svenska och engelska.
Resbarhet i tjänsten


Meriterande:

Erfarenhet av SAP-transformationsprojekt: ECC 6.0 till S/4HANA
S/4HANA-certifiering

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Saint Gobain med Aliby. Vänligen vänta inte med att ansöka då processen är pågående. Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsulterna Omar Burazerovic, 0728 - 897441, omar.burazerovic@aliby.se och Lars Ohlson, 0705-888175, lars.ohlson@aliby.se

Om oss

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna. www.saint-gobain.se

Ansök nu

Personliga assistenter sökes till kvinna i Norrtälje

Personlig assistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Kunden bor i Norrtälje 6,8 mil nordöst om Stockholm

Nu söker vi dig som vill jobba som personlig assistent till en av våra kvinnliga uppdragsgivare. Hon är en härlig kvinna i 30-års åldern som lever ett aktivt liv. Är du en varm, omtänksam och glad person med tidigare erfarenhet av yrket kan du vara den vi söker!

Om tjänsten
Kunden önskar kvinnliga assistenter som är mellan 25-45 år och att du är pigg, lojal och fungerar bra i grupp

Arbetet präglas av ett socialt synsätt där kundens behov står i centrum. Som personlig assistent stöttar du henne till att få en meningsfull vardag, där trygghet och lyhördhet är viktiga ledord. Arbetet innefattar personlig omvårdnad, hushållssysslor, assistera vid daglig aktiviteter t.ex. Promenader i naturen och olika evenemang.

Du bör vara lugn och tålmodig och kunna läsa av situationen. Ett glatt humör och humor förgyller allas vardag, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att hitta rätt assistent för detta uppdrag.

För att bli aktuell för denna tjänst krävs det att du kan arbeta varierande arbetstider så som dag, kväll och journatt,vardagar som helg

Erfarenhet av vård och omsorg är meriterande

Omfattning: Vikarie vid behov på sikt fast rad

Tillträde:

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om oss:

Bonzi personligt stöd är ett företag som administrerar personlig assistans, boendestöd ledsagar- och avlösarservice. Vårt kontor finns i Skarpnäck. Friskvård ligger oss varmt om hjärtat, vilket vi på olika sätt sprider till såväl våra kunder som vår personal.

Vi har kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till arbetet. För denna tjänst krävs det att du har ett Bank-id som du godkänner att använda i tjänsten.

Om rekryteringsprocessen: Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia .Vid eventuell anställning kan du komma att bli ombedd för att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.

För dig med anställningsstöd: BonZi personligt stöd är ett inkluderande företag.Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen . Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju

Ansök nu

Installationselektriker

Installationselektriker
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du en elektriker med erfarenhet av entreprenad som vill arbeta i ett bolag med härlig gemenskap och låg personalomsättning? Då kan detta vara jobbet för dig, ansök redan idag!

Kund är ett väletablerat och starkt växande bolag som arbetar med både större entreprenader samt service mot privatpersoner och företag. Deras entreprenadverksamhet fokuserar på nyproduktion och arbetar i allt från villor och lägenhetskomplex till hotell och industribyggnader. De har sitt säte i Knivsta och arbetar främst i Stockholms Norrort samt Uppsala.

Nu vill företaget utöka sin styrka med en elektriker som kommer att gå på entreprenad i Stockholms Norrort.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Futuria People men du kommer anställas direkt hos kund.Om tjänsten

Det tilltänkta projektet är nyproduktion av lägenheter. Du ingår i ett sammansvetsat team av drivna montörer som tillsammans arbetar efter tidsplan och löser frågeställningar som dyker upp i arbetet.

Visar du framfötterna och har viljan så finns det även goda utvecklingsmöjligheter att kunna kliva upp som Ledande Montör i framtiden.Är du serviceelektriker och gärna vill fortsätta med service är även du välkommen att söka, då bolaget har behov att expandera serviceavdelningen. Då kommer du att utföra serviceuppdrag från Stockholms Norrort till Uppsala.Vi söker dig som

- Är klar med dina lärlingstimmar, innehar ECY och har arbetat flertalet år som Elektriker sedan dess.

- Har gått på minst en entreprenad för att förstå helheten i arbetet. Meriterande är om du har erfarenhet av lägenhetskomplex och valvinstallationer.

- Är lösningsorienterad och driven.

- Talar och skriver flytande svenska samt innehar B-körkort.Du erbjuds

- Anställning i ett starkt växande bolag med stabil grund och säkrade projekt för flertalet år framöver.

- En arbetsplats som har högt i tak, där du som individ värdesätts.

- Korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka.

- En stimulerande vardag med många utvecklingsmöjligheter.

- Goda anställningsvillkor och en härlig arbetsmiljö.Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Nyproduktion i Stockholms Norrort

- Eventuella frågor besvaras av Rekryteringsansvarig Tess Karke:
076-346 69 96 / tess@futuriapeople.se

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!Futuria People är rekryteringsföretaget som hjälper individer att ta nästa steg i sin karriär och företag att attrahera nya medarbetare. Genom uppsökande rekrytering och kvalitativ annonsering har vi hjälpt hundratals kandidater till ett nytt jobb och en mer stimulerande vardag.

Ansök nu

Undersköterska- Bli en av oss!

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 8
Nytt
Välkommen till Attendo där du kan göra skillnad

Nu söker vi på Attendo hemtjänst Upplands Väsby nya kollegor som brinner för att göra skillnad för kunder i deras vardag. Vi är ett härligt gäng som utgår från Johanneslundsvägen och vi utför hemtjänst i hela Upplands Väsby.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (fast tjänst) på 100% Dagtid.

Samt Tjänst kvällstid 75%

Vill du se vad vi i hemtjänsten arbetar med så klicka gärna på länken nedan.

https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten

Vi söker dig som drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Du har en förmåga att stärka och stödja kunderna i alla delar av vardagen.

Som person är du noggrann och engagerad i kunderna och deras närstående. Du har lätt för att samarbeta, har ett pedagogiskt förhållningssätt och bidrar till en god och trevlig stämning på vår arbetsplats.

Beskrivning av tjänsten

Vi på Attendo Hemtjänst Upplands Väsby har 2 st tillsvidare tjänster lediga på dagen mån-fre samt kvällen inkl. helgtjänstgöring med omgående anställning

I arbetsuppgifterna så ingår det uppgifter som till största del innebär omsorgsarbete men även andra serviceinsatser både i och utanför kundernas hem.

Vi söker dig med undersköterskeutbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

- Körkort B

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Om Attendo

Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med en lång historia i vård- och omsorgsbranschen. Vi startade Sveriges första privata hemtjänst i Danderyd 1985. Sedan dess har vi breddat oss och idag driver vi bland annat äldreomsorg - boenden och hemtjänst, verksamhet för personer med funktionsnedsättningar och individ och familjeomsorg. Det är kommunerna som beställer de tjänster vi tillhandahåller.

Vi finns i Sverige, Danmark och Finland och driver drygt 700 verksamheter med ca 27 000 medarbetare. Företaget har en platt organisation, utan långa beslutsvägar:
Medarbetare <--> Verksamhetschef <--> Regionchef <--> Segementschef <--> VD

All vår omsorg utgår från mänskliga möten - stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Dansktalande kundtjänstmedarbetare sökes

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Rekryteringsgruppen söker dansktalande kundtjänstmedarbetare.

Vi söker dig som vill ha ett flexibelt och varierande arbete med stora möjligheter till personlig utveckling. Kunden är ett multinationellt företag som tillverkar och säljer hemelektronik. Företaget har sitt nordiska huvudkontor i Kista, norr om Stockholm.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att hantera inkommande frågor via telefon, chatt och e-post gällande kundens produktutbud. Du kommer även att hantera enklare administration.

Vid starttillfället så kommer du att få en två veckors introduktionsutbildning i produktsortimentet, diverse system som du ska arbeta med samt i samtalsteknik. Detta för att du skall få de allra bästa förutsättningarna för att kunna leverera högsta möjliga servicegrad.

Egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, ambitiös och driven. Du är en social själ med hjärtat på rätt plats som alltid gör det lilla extra för att ge kunden ett trevligt bemötande och en god service. Du är noggrann, flexibel och lösningsorienterad.

Arbetet på kundtjänst kan periodvis vara hektiskt och arbetsbelastningen påtaglig. Det är därför viktigt att det faller dig naturligt att hantera hög arbetsbelastning, stressiga situationer och ibland otrevligt bemötande av frustrerade kunder.

Kompetens och kvalifikationer

Vi har några krav på dig som söker. Du kan/har/är:

- formulera dig både muntligt och skriftligt på danska
- tala och skriva på engelska på en hög nivå, närmst obehindrat.
- god datorvana
- grundläggande förståelse för hemelektronik såsom TV och mobiltelefoner
- flexibel och lösningsorienterad


Om du har ett gediget intresse för teknik så är det fördelaktigt men det allra viktigaste är att du gillar att hjälpa människor och hitta lösningar på deras bekymmer.

Arbetstider: Måndag-fredag, klockan 08:00-17:00.

Tillträde: Omgående

Arbetsplats: Kista, Stockholm

Ansökan sker enbart via Teamtailor vår karriärsida.

Sökord: kundtjänst, callcenter, callcentermedarbetare, kundtjänstagent, administratör, dansk, telefonist, telefonförsäljare, tekniksupport, telephonist, kundebehandler, kundeservice, norsk, teknisk støtteOm företaget

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Våra kontor är belägna i Stockholm och Malmö. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.
Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.
Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com (http://www.rekryteringsgruppen.com/)

Ansök nu

Säkerhetstekniker (Technology)

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jun 8
Nytt
Larmteknik är i en expansiv fas och söker nu dig som är Säkerhetstekniker!

Om oss
Larmteknik levererar kundanpassade tekniska högsäkerhetshelhetslösningar och är en del av Nordic LEVEL Group. Nordic LEVEL Group är en helhetsleverantör av tillförlitliga trygghets- och säkerhetslösningar och tjänster. Vårt mål är att våra kunder ska kunna leva ett så bra liv som möjligt, trots ovanliga utmaningar. Vårt team av erfarna säkerhetsexperter är verksamma inom tre kärnområden: Advisory, Technology och Operations. Våra tre divisioner har en unik sammansättning av kompetenser och expertis som täcker hela säkerhetssegmentet från rådgivning till teknik och bemanning. Nordic LEVEL Group erbjuder marknadsledande helhetslösningar med fokus på kvalitet och effektivitet för att skapa trygghet och säkerhet i samhället och skydd av människor och tillgångar.

Vi vet vad som fungerar och utmanar ständigt det som inte gör det i en gammaldags bransch präglad av gamla strukturer. Vårt mål är att våra kunder ska kunna leva ett så bra liv som möjligt, trots ovanliga utmaningar – det vi kallar ett levelled life.

Om uppdraget
Vi växer och söker i och med det förstärkning till vårt affärsområde Larmteknik i Stockholm. Som säkerhetstekniker hos oss kommer du både arbeta självständigt med egna projekt och i större projekt tillsammans med projektledare och tekniker. I rollen ansvarar du för att installera, programmera och driftsätta kundanpassade integrerade säkerhetslösningar. Du kommer även arbeta med kundkontakt och teknisk service.

På LEVEL Technology blir du del av ett engagerat, drivet och positivt team som varje dag hjälper företag, personer och organisationer till en tryggare tillvaro.
Arbetsplatsen präglas av ett stort personligt engagemang, gemenskap och framåtanda.?Vi jobbar aktivt och tillsammans för att vara den bästa leverantören av säkerhetstjänster för våra uppdragsgivare och den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du vara en fena på teknisk säkerhet med minst två års erfarenhet inom samma eller liknande roll. Vi ser att du har arbetat med säkerhetssystem och integrerat kundanpassade lösningar. Som person är du noggrann och utstrålar glädje, då du blir ansiktet utåt för vår verksamhet.

Vi ser även att du har följande kvalifikationer:
Utbildning eller erfarenhet inom larm/säkerhet eller el-yrket
Tekniskt intresse/kompetens
God administrativ förmåga
B Körkort
Kan uttrycka dig i svenska och engelska såväl tal och skrift
Tidigare arbetat med inbrottslarm, CCTV eller passersystem
Det är meriterande om du även arbetat med Ksenia, Bosch, Milestone, Axema, 2N eller SPC

Vad kan vi erbjuda dig?
Som anställd hos oss erbjuder vi dig kontinuerlig kompetensutveckling, certifieringar, förmånsbil, friskvårdsbidrag och övriga kollektivavtalade förmåner. Vi tror på långsiktiga samarbeten och vill utvecklas tillsammans med vår personal!

Förutom en spännande och varierad arbetsmiljö med engagemang, gemenskap och framåtanda, erbjuder vi en heltidsanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning och vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal samt en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.


Ansökan
Om du uppfyller kraven ovan och vill bli en del av Team LEVEL, är du välkommen in med din ansökan!
Säkerställ att du har ett utförligt CV där tidigare arbetsgivare, arbetsuppgifter samt tidsperiod framgår. Urval sker löpande.
Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekytering@nordiclevelgroup.com
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansök nu

Gymnasielärare i SVE/SH/JOU sökes till S:t Eriks gymnasium, tillsv/heltid

Lärare i gymnasiet
Läs mer Jun 8
Nytt
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning
S:t Eriks gymnasium är en stor gymnasieskola som ligger på Kungsholmen i Stockholms innerstad.

Här finns en spännande blandning av både högskoleförberedande program och yrkesprogram där kreativitet och kunskap står i centrum.

Skolan har en mångfald av utbildningar, aktiviteter, nationaliteter och språk vilket gör den till en rolig och stimulerande arbetsplats för både elever och personal.

Vi förbereder för högskola genom estetiska programmets bild och formgivning, animation, film och regi, instrument eller sång, musikproduktion, musikal och teater, naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammets medier, information och kommunikation samt samhällsvetenskap. Vi har även vuxenutbildning, introduktionsprogram samt Riksgymnasiet för rörelsehindrade (RGRH). Vi utbildar för yrken inom automation, elteknik och kommunikation, finsnickeri, florist blomsterdesign, frisör och textil design-skrädderi.

Vi är HBTQI-certifierade!

Välkommen att läsa mer om vår skola på: https://steriksgymnasium.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är gymnasielärare i svenska och samhällskunskap.

- Du är en skicklig pedagog och förstår betydelsen av rätt återkoppling för att eleven ska förstå sitt eget lärande.
- Du planerar, organiserar och prioriterar dina uppdrag på ett effektivt sätt.
- Som pedagog är du nyfiken på elevens lärande och provar gärna nya vägar och samarbeten.
- Du är noga med att skapa goda arbetsrelationer till elever och medarbetare.
- Du kommer ingå i ett arbetslag och vara mentor för en elevgrupp.
- Du förväntas ha god kommunikation med dina elever, deras vårdnadshavare och dina kollegor.
- I din kommunikation är du noga med bemötande och återkoppling.
- Du har erfarenhet av att undervisa elever med NPF.

Övrigt
Tjänsten kan komma att tas i anspråk av övertalighet inom Stockholm stad.

Vi accepterar endast ansökningar inkomna via rekryteringssystemet.

Om du blir kallad till intervju, medtag ett utdrag ur belastningsregistret.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Interim Redovisningschef med erfarenhet av SOX-processer

Redovisningschef
Läs mer Jun 8
Nytt
Har du ett stort intresse för revision och är redo för ett uppdrag? Är du dessutom välbekant med SOX sedan tidigare? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu ute efter en Redovisningschef för vår kunds räkning. Tjänsten innebär ett interimsuppdrag som startar så snart som möjligt och pågår i ungefär 4-6 månader. I rollen ansvarar du över ett engagerat team där du framförallt driver revisionen framåt samtidigt som du glänser med dina SOX-kunskaper.
Placering: Centrala Stockholm
Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Interim Redovisningschef till med erfarenhet av SOX-processer:
Personalansvar över ett engagerat ekonomiteam
Övergripande ansvar över redovisning
Säkerställa att aktuella regelverk efterlevs
Bidra med expertis i ekonomiska frågor

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Erfaren Redovisningschef till interimsuppdrag på mediebolag:
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och som har bred erfarenhet inom redovisning. Vi värdesätter ditt intresse för revision och dina goda kunskaper inom SOX. Dessutom ser vi gärna att du är bekant med IFRS. Utöver det kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift.
Vi söker dig som har ett stort driv och en genuin framåtanda. Du engageras av att anta en roll med mycket ansvar och har en imponerande förmåga att motivera dina medarbetare att nå uppsatta mål. Utöver det är du kommunikativ, lyhörd och delar gärna med dig av dina ekonomiska kunskaper till andra!
Sök rollen idag!
Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer JHRE2266. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Jennifer Hietapakka (jennifer.hietapakka@vindex.se, 073-727 96 66) vid fler funderingar kring rollen.
Vad vi erbjuder
Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.
Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.
Om Vindex
Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ansök nu

Chefsjurist till Tyrèns Sverige

Affärsjurist
Läs mer Jun 8
Nytt
Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. Med 2000 specialister inom stadsutveckling, arkitektur och infrastruktur bygger vi samhällen som håller.

Nu söker vi en Chefsjurist till Tyréns Sverige!

Om tjänsten
Som Chefsjurist hos oss på Tyréns kommer du arbeta inom Affärsstöd. Affärsstöd består av totalt cirka 150 personer, specialiserade inom områdena IT, ekonomi, juridik, HR & lön, marknad, kommunikation, inköp, kvalitet, säkerhet, hållbarhet, kontor & fastighet och interna projekt.
Affärsstöd arbetar både strategiskt och operativt, med förvaltning och utveckling samt stöd och rådgivning. Affärsstöds syfte är att bidra till att förverkliga Tyréns affär: Jobba med samhällsbyggnad med målet att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer.

Som chefsjurist på Tyréns Sverige får du möjligheten att utvecklas i din roll men framför allt chansen att utveckla juristteamet, dess plattform och närvaro på Tyréns Sverige. Du kommer leda vår juristavdelning där ni tillsammans är med och bidrar till framgångar inom företagets konsultverksamhet. Som chefsjurist arbetar du både operativt och strategiskt, i nära samarbete med dina kollegor.

I denna roll kommer du exempelvis jobba med:
• Frågor av övergripande juridisk karaktär men även vara ett stöd till högsta ledningen
• Tillsammans kommer teamet stötta den svenska affärsverksamheten i ett brett spektrum av juridiska frågor, med tonvikt på avtal inom entreprenadrätt och konsulträtt (ABK) men även inom området försäkring

Du får en stimulerande arbetsmiljö på vårt nya kontor med attraktivt läge vid Medborgarplatsen i Stockholm. Hos oss har du även möjligheten att arbeta hemifrån en del av din arbetstid om så önskas.

Vi erbjuder
Som anställd på Tyréns erbjuder vi dig bland annat:
• Fantastiska kollegor och många specialister inom våra olika kompetensområden
• En värdringsdriven kultur där Connect, Create & Challenge är våra ledord
• En stimulerande arbetsmiljö i våra lokaler med möjlighet att arbeta hemifrån del av din arbetstid
• Möjlighet att jobba med innovationsprojekt
• Kompetensutveckling anpassad efter dig
• Sociala aktiviteter, både på och efter ordinarie arbetstid
• Fast månadslön
• Extra lediga dagar utöver dina semesterdagar, vi är t.ex. alltid lediga med lön dagarna mellan jul och nyår
• Flertalet personalförmåner via vår förmånsportal
• Kollektivavtal som vi tecknat med Innovationsföretagen (Almega)
Klicka här för att läsa mer om oss, vilken typ av projekt vi jobbar med, vilka utvecklingsmöjligheter som finns, våra innovationer, läsa bloggar och lyssna på våra medarbetares podcasts.

För att lyckas och trivas i rollen bör du:
• Ha svensk juristexamen
• Vara en skicklig jurist med dokumenterad erfarenhet inom affärsjuridik i allmänhet samt entreprenad- och konsultjuridik i synnerhet
• Ha ledarerfarenhet
Meriterande är erfarenhet av:
• arbete som bolagsjurist eller chefsjurist på bolag men du kan även komma från advokatbyrå alternativt domstol
Personliga egenskaper vi tror passar rollen och vår företagskultur:
• Ett prestigelöst förhållningssätt
• Ett genuint intresse för att utveckla ditt team, dess medlemmar och, genom din rådgivning, att stötta övriga medarbetare på Tyréns med målsättningen att samtliga ska lyckas med sina uppdrag och uppgifter
• Trivas med att arbeta verksamhetsnära och i samverkan med andra på ett proaktivt sätt, men även kunna arbeta självständigt
• Förmågan att driva frågor framåt, vågar fatta beslut och ha en mycket god kommunikativ förmåga
• Hög integritet

För denna tjänst ser vi att du hanterar det svenska och engelska språket i både tal och skrift för att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov.

AnsökaN:
Du är varmt välkommen med din ansökan! Personligt brev är inte ett krav hos oss, men kommer naturligtvis läsas om det bifogas.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning så alla ansökningar görs via Jurek.  
Vi rekryterar löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar per mejl utan hanterar enbart ansökningar som kommer in via ansökningslänken.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten eller har frågor? Då är du välkommen att kontakta:
Catarina Isaksson
Rekryteringskonsult Jurek Rekrytering & Bemanning
Mejl: catarina.isaksson@jurek.se
Telefon: 076-002 69 81

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 3 000 medarbetare och verksamhet i Sverige, England, Estland, Litauen, Polen och Bulgarien. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

Ansök nu

Lönespecialist till expansivt retailbolag

Löneadministratör
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du en serviceinriktad person som är välbekant med löneprocessen? Vill du dessutom bli en del av ett engagerat löneteam på ett framgångsrikt bolag med många anställda? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu ute efter en Lönespecialist för vår kunds räkning. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. I rollen hanterar du samtliga delar i löneprocessen samtidigt som du hanterar administrativa uppgifter inom lön och HR.
Placering: Västerort
Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Lönespecialist till expansivt retailbolag:
Löpande arbete med hela löneprocessen
Kontinuerlig support till medarbetare och chefer inom lönerelaterade frågor
Utläggsredovisning och reseräkningar
Lönerevision
Tolka kollektivavtal och säkerställa att aktuella lagar och riktlinjer efterlevs
Kontinuerlig rapportering till myndigheter
Hantering av anställningsavtal och intyg
Förekommande Ad hoc-uppgifter inom lön och HR

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Lönespecialist till expansivt retailbolag:
Vi söker dig som har en yrkesutbildning inom lön. Du har dessutom några års erfarenhet av att självständigt arbeta genom hela löneprocessen, gärna på ett större bolag. Vi värdesätter din goda kompetens inom kollektivavtal och ditt genuina systemintresse. Utöver det kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift.
Som person brinner du för löneyrket och är trygg i din kompetens. Du är dessutom social, strukturerad och serviceinriktad. Därtill har du ett flexibelt arbetssätt och ser alltid lösningar framför problem. Till sist är du en sann lagspelare med en positiv inställning!
Sök rollen idag!
Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SALÖN2265. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Söderlilja (sara.soderlilja@vindex.se, 070-171 81 93) vid fler funderingar kring rollen.
Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.
Om Vindex
Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ansök nu

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till avdelning i Stockholm

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 8
Nytt
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag på avdelning i Stockholm.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-06-13 och pågår till 2023-09-17 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter på avdelning. Ansök senast 2023-06-20.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet

Ansök nu

Teknisk montör

Elektronikmontör
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi ytterligare en medarbetare till vår produktionsavdelning! Är det dig vi söker?

Om oss
Firefly är ett svenskt brandsäkerhetsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska system, vilka upptäcker och minimerar risken för bränder och dammexplosioner. Företaget grundades 1973 och har 50 års erfarenhet av att leverera system till ledande processindustrier. Varje kund erbjuds unika lösningar baserade på en rad kvalificerade, patenterade komponenter och funktioner. Firefly samarbetar med ledande experter och institutioner runt om i världen för att utveckla högkvalitativa säkra lösningar.

Om tjänsten
Vår produktionsavdelning ansvarar för tillverkning och packning av våra produkter och system. Då våra produkter och system är högteknologiska förekommer avancerad montering av mekanik och elektronik, det förekommer även kalibrering och testning. Du kommer dessutom att vara delaktig i att revidera och ta fram produktionsunderlag. För att lyckas i rollen behöver du därför ha teknisk kompetens och erfarenhet av att läsa ritningar, montagebeskrivningar och specifikationer.

För dig med ytterligare tidigare erfarenhet kan tjänsten även innefatta viss typ av löpande underhåll och felsökning av vår testutrustning, samt att hjälpa till vid avsyning där avancerad mätning krävs.

Vi ser gärna att du är effektiv, noggrann och kvalitetsmedveten samt har god problemlösningsförmåga. Lämplig bakgrund kan vara att du har arbetat ett antal år inom industrimontering.
Vi söker dig som har:

- Teknisk utbildning, gymnasieingenjör/yrkeshögskola eller liknande
- Arbetslivserfarenhet inom teknisk montering med finmekanik
- Erfarenhet av att läsa mekaniska ritningar
- Kompetens inom lödning
- Goda språkkunskaper i svenska och engelska

Vi är ett team där alla hjälps åt för att bidra till bra resultat och ett gott arbetsklimat och vi söker därför dig som ofta beskrivs som positiv, flexibel och prestigelös. Du är en person som utan att tveka hjälper till där behov finns. Hos oss är det viktigt med engagemang och att bidra med idéer och förbättringsförslag. Du är en person som är trygg med att ta egna beslut och du kommunicerar väl med dina kollegor. Då arbetstempot kan variera är det viktigt att du är bra på att hålla ordning och reda och att du arbetar fokuserat även under perioder av ett lite högre arbetstempo.

Det finns viss erfarenhet eller kunskap vi anser vara meriterande, men inte krav, för denna tjänst. Vi ser det som meriterande om du:
- Har erfarenhet av att hantera mätinstrument
- Läser elritningar
- Har erfarenhet av CAD-program
- Har varit delaktig i förbättringsarbete

Vi har all vår verksamhet i Hammarby Sjöstad. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Att öka brandsäkerhet genom teknisk innovation är vår passion på Firefly. Vi strävar ständigt efter att nå de mest effektiva brandförebyggande skyddslösningarna för industriella processer inom områden som exempelvis mjukpapperstillverkning, återvinningsprocesser, bioenergi och träbearbetning.

Sedan 1973 utvecklar, tillverkar och säljer Firefly högteknologiska brandskyddssystem som minskar riskerna för bränder och dammexplosioner i industrier. Vårt arbete resulterar i säkrare arbetsplatser för människor runt om i världen.

Vi har runt 100 anställda med internationell bakgrund som arbetar på vårt huvudkontor i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Vi finns representerade i de flesta delar av världen och försäljning sker både direkt till kunder och via våra distributörer i 80 länder. Firefly är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

Se mer om hur Fireflys Quick Suppression System fungerar:

Ansök nu

Systemekonom till ledande bolag

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du bli en del av ett ledande bolag inom försäkringsbranschen? Vi på Vindex är just nu ute efter en systemekonom för vår kunds räkning. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. I rollen fokuserar du framförallt på att hantera klientmedel och intäktsredovisning samtidigt som du har kontinuerlig kontakt med kollegor inom organisationen.
Placering: Centrala Stockholm
Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Systemekonom till ledande bolag:
Utredning av klientmedel och identifiering av mönster och eventuella avvikelser
Avstämningar av data, både från bank och i system för klientmedel
Kontinuerlig kontakt med såväl interna som externa intressenter

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Systemekonom till ledande bolag:
För rollen som systemekonom söker vi dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi. Dessutom har du tidigare arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom redovisning. Du har tidigare arbetat som ekonom i en bred roll och känner dig trygg och självständig i ditt arbete. Vidare har du systemvana, är van vid att hantera stora datamängder. Utöver det har du ett genuint systemintresse och en stark kommunikativ förmåga!
Rollen som systemekonom inkluderar breda kontaktytor, därav förutsätter vi att du tycker om att kommunicera och lösa problem tillsammans med andra. För att trivas i rollen ser vi att du drivs av att arbeta i en föränderlig miljö. Du är noggrann, strukturerad och tar ansvar för leverans med hög kvalitet inom givna deadlines. Vidare ser vi att du är proaktiv och lösningsorienterad för att kunna vara delaktig i utvecklingen av rutiner och processer.
Sök rollen idag!
Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer JHRE2265. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Jennifer Hietapakka (jennifer.hietapakka@vindex.se, 073-727 96 66) vid fler funderingar kring rollen.
Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.
Om Vindex
Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ansök nu

Ekonomiansvarig till hållbart bolag

Ekonomichef
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du anta en ansvarstagande roll på ett bolag som brinner för hållbarhet? Vi på Vindex är just nu ute efter en Ekonomiansvarig till vår kund. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. I rollen axlar du ett självständigt ansvar över bolagets ekonomiprocess på såväl en operativ som strategisk nivå.
Placering: Centrala Stockholm
Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Ekonomiansvarig till hållbart bolag:
Ansvara för löpande redovisning och månads,- kvartals- och årsbokslut
Ansvara för årsredovisning
Ansvara över löneutbaetalningar, skatter och pension samt säkerställa att HR-aktiviteter planeras och genomförs
Säkerställa att aktuella regelverk efterlevs
Kontinuerlig rapportering till såväl interna som externa intressenter
Stötta ledning i frågor gällande ekonomi

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Ekonomiansvarig till hållbart bolag:
Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ekonomi, finans eller redovisning. Dessutom har du tidigare arbetat i en liknande roll, gärna på ett globalt bolag. Utöver det har du ett genuint systemintresse och skickliga Excel-kunskaper. Utöver det kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift.
Som person är du noggrann, strukturerad och analytisk. Du jobbar ständigt för att nå uppsatta mål och deadlines på ett kvalitativt sätt. Därtill har du en förmåga att identifiera detaljer och dess påverkan på helheten. Dessutom engageras du av en varierande roll som inkluderar både operativt och strategiskt arbete!
Sök rollen idag!
Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer EAEA2259 . Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Elisabeth Andolf Haglund (elisabeth.andolf@vindex.se, 070-759 56 26) vid fler funderingar kring rollen.
Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.
Om Vindex
Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ansök nu

Nu söker vi butiksmedarbetare i Stockholm

Lagerarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Om tjänsten
Är du serviceminded?
Brinner du för att ge kunder den bästa kundupplevelsen?
Har du alltid ett leende på läpparna och sprider god stämning?

Då kanske detta är tjänsten för dig, in och sök idag!

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Möter och hjälper kunder
- Ser till att butiken är en härlig plats att både jobba och shoppa i
- Ansvarar för att hålla ordning och fylla på varor vid behov


Vad vi söker
Vi söker dig som är social och har ett trevligt bemötande. Framför allt värdesätter vi att du har stort och positivt engagemang.

Kvalifikationer:
- Mycket goda kunskaper på svenska i tal
- Trivs i en miljö med högt tempo
- Förmåga att ta nya initiativ och visa stort ansvar

Meriterande:
- Andra språkkunskaper
- Tidigare erfarenhet av butiksarbete

Om Pokayoke
Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Vi består av logistikspecialister och med vår långa erfarenhet i branschen finns det inte en logistikutmaning vi inte stått inför. Detta är en kunskap vi nu vill dela med oss av.

Ansök nu

Junior Business Controller till bolag i stark tillväxt

Business controller
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du en hyfsat nyexaminerad ekonom med viss arbetslivserfarenhet av Business Controlling? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu ute efter en Business Controller till vår kund. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. I rollen ägnar du dig åt budget,-prognos- och analysarbete samtidigt som du bistår i redovisning. I rollen erbjuds du även möjlighet att utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ditt område.
Placering: Göteborg
Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Junior Business Controller till bolag i stark tillväxt:
Budget,- prognos- och analysarbete
Redovisningsarbete i form av lager, bokningar och konteringar
Förmedla finansiella rapporter och analyser
Utveckla och effektivisera processer inom ditt område
Förekommande Ad hoc-uppgifter

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Junior Business Controller till bolag i stark tillväxt:
Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi och som har viss arbetslivserfarenhet i rollen som Business Controller. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Excel och ett genuint systemintresse. Vi lägger däremot störst vikt vid din personlighet som präglas av driv och engagemang. Vi söker dig som vill vara med på en spännande tillväxtresa!
Sök rollen idag!
Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer AXBC2261. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Alexander Butler (alexander.butler@vindex.se, 070-920 84 92) vid fler funderingar kring rollen.
Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.
Om Vindex
Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ansök nu

Redovisningsekonom med kunskap inom lön till innovativt bolag

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du en Redovisningsekonom med lönekunskap som är ute efter nya utmaningar? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Redovisningsekonom med omgående start för vår kunds räkning. Under de första sex månaderna går du som konsult via oss på Vindex, för att sedan övergå i en fast anställning hos kunden - förutsatt ett fint samarbete. I rollen hanterar du den löpande redovisningen samtidigt som du även ägnar dig åt viss löneadministration. Rollen som Redovisningsekonom på det här bolaget inkluderar även internationella kontaktytor!
Placering: Centrala Stockholm
Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Redovisningsekonom med kunskap inom lön till innovativt bolag:
Bokföring och kontroll av löpande redovisning
Löneadministration
Administration kring försäkringar och pensioner
Löpande besvara ekonomiska frågor från såväl interna som externa intressenter
Moms- och skattehantering
Dialog med utländska dotterbolag

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Redovisningsekonom med kunskap inom lön till innovativt bolag:
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet i rollen som redovisningsekonom. Utöver det värdesätter vi dina kunskaper inom löneadministration samt försäkringar och pensioner. Har du dessutom erfarenhet av PE Accounting är det meriterande för denna roll. Med tanke på att rollen inkluderar internationella kontaktytor ser vi att du obehindrat kommunicerar på både svenska och engelska, i tal och skrift.
Som person är du social med en positiv inställning. Du har dessutom en förmåga att sätta dig in i nya arbetsuppgifter på ett snabbt och effektivt sätt! Utöver det är du noggrann och strukturerad med en analytisk ådra!
Sök rollen idag!
Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer JKRELÖN2263. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kolm(josefin.kolm@vindex.se, 070-811 32 32) vid fler frågor kring rollen.
Vad vi erbjuder
Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.
Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.
Om Vindex
Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ansök nu

Ekonomiassistent - Smile Tandvård

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu har du chansen att bli en del i ett högt motiverat ekonomiteam, i ett starkt bolag i tillväxt. Smile Tandvård är Sveriges största privata tandvårdskedja med över 62 kliniker i Sverige och är en del av Colosseum Dental Group som är marknadsledande i Europa.

På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Vi är hela Sveriges tandläkare med klinker över hela landet och vi gör skillnad. Välkommen till oss på Smile!

Om tjänsten som Ekonomiassistent

Som Ekonomiassistent blir du en del av vårt ekonomiteam som idag består av tre funktioner; redovisning, controlling samt lön. Avdelningen består av tretton kollegor, varav redovisningsteamet som du blir en del av består av sex kollegor. Du rapporterar till ekonomichef.

Vi tror att varierande arbetsuppgifter inom redovisning skapar en bättre förståelse för hur olika delar påverkar varandra. Därför kommer du att få arbeta med både kundreskontra, leverantörsreskontra och annan löpande bokföring. I boksluten deltar du i arbetet med att göra avstämningar. I din roll som Ekonomiassistent stöttar du dagligen våra kliniker över hela Sverige i ekonomifrågor. Du hanterar inkommande frågor och ärenden såväl via mail som telefon.

Rollen innefattar bland annat arbetsuppgifter såsom:

- Kund- och leverantörsreskontra
- Assistera kollegor vid bokslut och kontoavstämningar
- Utbetalningar
- Distribution av fakturor i attestsystemet
- Kontakt med leverantörer vad gäller fakturor
- Övrig administration
Vem söker vi?

Våra medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. För att vi ska vara rätt för varandra ser vi att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och trivs med att arbeta i en bred och varierad roll i en föränderlig och dynamisk miljö. Vi ser även att du som person är relationsskapande och ser värdet i lag- och teamarbete.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du har:

- Erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra sedan tidigare
- Goda kunskaper i svenska och engelska


Det är meriterande, men inget krav, om du innehar:

- Eftergymnasial utbildning i ekonomi eller motsvarande
- Arbetat i system som Medius och/eller D365 tidigare


Detaljer kring tjänsten

Du är placerad på vårt fina kontor i Alvik, nära kommunikationer och service. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.Ansökan och frågor

Har du kommit såhär långt? Då hoppas vi att du är intresserad av tjänsten och vill skicka in din ansökan. Vi arbetar löpande i denna rekrytering och hoppas att du ansöker så snart du har möjlighet.

Vid frågor kontakta Jelena Kovacevic Teamlead / Redovisningsekonom: jelena.kovacevic@smile.se alt. ansvarig rekryterare för tjänsten Jessica Ivarsson: jessica.ivarsson@smile.se.

Om Smile

Smile är en del av Colosseum Dental Group, en ledande europeisk tandvårdskedja som levererar högkvalitativ tandvård. Koncernen består av mer än 550 kliniker i 11 länder med 11 000 medarbetare. Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt att skapa delaktighet och gemenskap. Tillsammans med våra 1000 medarbetare vill vi utmana och höja kvaliten och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk vilket ger möjligheter för personlig utveckling. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på vår tillväxtresa med stor möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. På Smile har vi självklart kollektivavtal och många fina förmåner. Välkommen!

Ansök nu

Varuhusmedarbetare, sommarvikariat

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 8
Nytt
Jula Sverige har idag 65 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi jobbet för dig! Till Julas varuhus i Kungens Kurva söker vi nu semestervikarier som vill jobba deltid som varuhusmedarbetare.


Det här gör man som Varuhusmedarbetare


Som Varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att finnas till för kunden genom att hjälpa dem med råd och lösningar inom vårt produktsortiment. I ditt arbete ingår även kassaarbete, att hantera reklamationer, ombyggnation av varuhuset inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är väl påfylld med varor och att varorna exponeras tydligt för kunden.


Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter


- Är nyfiken, utåtriktad och tycker om försäljning


- Är serviceinriktad och har en hjälpsam attityd mot kunder och kollegor


- Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag


- Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker


- Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt och strukturerat sätt


- Har erfarenhet från detalj- och/eller dagligvaruhandeln


- Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment


Det här är dina möjligheter


Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!


Bra att veta


Placering Stockholm - Kungens kurva. Tjänsterna är ett sommarvikariat mellan 25-50% under perioden juni-augusti . Tillträdesdatum enligt överenskommelse men gärna att introduktion kan påbörjas under juni. Som varuhusmedarbetare arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Jula strävar efter att vara en jämställd arbetsplats med dynamiska grupper.


Så här söker du


Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt! Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor vänligen kontakta Varuhuschef Niklas Persson på niklas.persson@jula.se

 


Skicka in din ansökan genom att klicka på knappen "skicka in ansökan"

Ansök nu

Butiksmedarbetare i Stockholm

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 8
Nytt
Hej där! ????Vill du vara en del av vårt team på Lexman? Vi söker nu efter fler ambulerande butikskonsulter i Stockholm med omnejd.

Du kommer att vara på plats i livsmedelsbutiker där vi behöver dig som mest. Hos oss får du chansen att arbeta i flera olika butiker och kedjor, vilket ger dig en bred och värdefull kompetens inom dagligvaruhandeln. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att sitta i kassan och/eller plocka varor i butikerna med stora karriärmöjligheter att vidareutbilda dig inom andra avdelningar.

Om du söker en utmaning och vill utveckla dina kunskaper inom handeln, så är det här jobbet för dig! Ansök nu och bli en del av vårt fantastiska team.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av plock- och/eller kassaarbete på någon av de största dagligvarukedjorna som ICA, City Gross, Coop, Willys eller Hemköp. Vi vet att du är en person som är full av servicekänsla och positiv energi gentemot kunderna samtidigt som du arbetar snabbt och effektivt.

När du jobbar hos våra kunder är det viktigt att du agerar professionellt och har en naturlig känsla för service. Kunden är alltid i fokus och du ska bemöta dem på ett proffsigt sätt enligt vår standard.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår t.ex. (varierande på din tidigare erfarenhet):

- Kundbemötande
- Kassaarbete
- Varuplock inom olika områden i butik
- Hålla rent och snyggt i butiken

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en intervju med vår digitala assistent Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med intervjun är att vi vill ge dig möjligheten att berätta mer om dig själv samt för oss att säkerställa att du blir bedömd på rätt sätt.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Om oss

LeXman AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Bemanningsföretagen via Almega. LeXman ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Är du intresserad?

Om du uppfyller ovanstående kvalifikationer så vill vi att du söker till oss redan idag! Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller telefon.

Välkommen!

Ansök nu

Junior Sales Engineer

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Jun 8
Nytt
Do you have a passion for advanced technical systems, building business relationships with customers and want to be part of a successful international team? If you do, you might be the person we are looking for.

About us
Firefly is a Swedish company that provides industrial fire prevention and protection systems to the process industry worldwide. Since 1973, Firefly has specialized in creating customized system solutions of the highest technical standards and quality. Based on customer needs and research Firefly has developed and patented products and solutions, creating a unique portfolio of innovative products and system solutions to increase the level of safety.

Work description

As a Junior Sales Engineer you get to work with a variety of tasks within our Sales department.

For example, your sales focused tasks will be to participate in handover meetings between the Sales Managers and the Project Leaders. To better understand our systems and products you will get to join our experienced Sales Managers or Project Leaders on customer visits. You will support our Sales Managers and be part of marketing activities, such as trade shows and seminars.

Your engineering focused tasks will be to create technical solutions and offers for our customers, perform calculations and answer customers technical questions. You will also participate in engineering reviews. Another tasks you will have is to keep the CRM system updated.
About you:


- A technical interest and curiosity
- Technical education
- Business-minded
- Self-driven with a lot of energy
- Fluent in English, additional languageis is a plus

The position is located at our Headquarters in Stockholm. You must be eligible to work in Sweden.

You will be part of a high performing and committed team that strives to increase safety for each individual customer. To be able to contribute to our team we believe you have a strong sense of commitment and drive. You are prestigeless and, like us, love that our advanced technology increases safety in workplaces around the world.

At Firefly, we are passionate about safety and technical innovation. We are constantly striving to reach the most effective fire prevention and protection solutions for industrial processes in areas such as tissue manufacturing, recycling processes, bioenergy and woodworking. Our efforts reduce the risk of fires and dust explosions in industries, resulting in safer workplaces for people all over the world.

Since 1973, Firefly develops, manufactures and sells state of the art fire prevention and protection systems.

Over 90 employees with international backgrounds work in our headquarter, located in a spacious office in Hammarby Sjöstad, Stockholm. We are represented worldwide and sales are made both directly to customers as well as through distributors in over 80 countries. Firefly is listed on the Nasdaq First North Growth Market.

Learn more on how Firefly’s Quick Suppression System works:

Ansök nu

Erfaren Redovisningsekonom till deltidsuppdrag på retailbolag

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 8
Nytt
Har du flera års erfarenhet av bokföring och god kompetens i Fortnox? Då kan det vara dig vi söker! För kunds räkning är vi på Vindex just nu ute efter en erfaren Redovisningsekonom till ett konsultuppdrag på ca 40%. Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår i ungefär sex månader. I rollen tillhör du ett engagerat team där du hanterar den löpande redovisningen för bolagets samtliga butiker, samtidigt som du kontinuerligt rapporterar till bolagets ekonomichef.
Placering: Stockholm
Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Erfaren Redovisningsekonom till deltidsuppdrag på retailbolag:
Löpande bokföring
Avstämningar
Betalningar
Periodiseringar
Reserveringar
Moms- och skattehantering
Kontinuerlig rapportering till Ekonomichef
Stöttande arbete inom lön

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Erfaren Redovisningsekonom till deltidsuppdrag på retailbolag:
Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Dessutom har du några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna som konsult och på ett tillväxtbolag. Har du dessutom viss lönekompetens är det meriterande för tjänsten. Utöver det har du goda Excel-kunskaper och erfarenhet av Fortnox sedan tidigare. Därtill kommunicerar du obehindrat på både svenska, i tal och skrift.
Som person är du flexibel med en förmåga att snabbt sätta dig in i nya situationer. Du engageras av att arbeta såväl självständigt som i team. Dessutom är du lösningsorienterad och strukturerad, samtidigt som du ständigt identifierar förbättringar inom ditt område.
Sök rollen idag!
Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SJRE2260. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson(sara.johansson@vindex.se, 070-556 71 87) vid fler frågor kring rollen.
Vad vi erbjuder
Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.
Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.
Om Vindex
Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ansök nu

Expressarbetare till Pipers AB

Flyttkarl/Stadsbud
Läs mer Jun 8
Nytt
Om tjänsten
Vi söker nu trevliga samt arbetsvilliga personer för
expressarbeten i Stockholm. Du väljer själv vilka
dagar/tider som passar just dig.
Vi utför transporter, flyttar samt monteringar.
Vi är alltid minst 2 personer vid varje arbetspass och
vårt arbetsredskap är lätta lastbilar.
Arbetstiden samt arbetsplatserna varierar, vi jobbar i
hela Stockholmsområdet. Våra kunder är primärt
privatpersoner, men även företag och organisationer.
Vi ser gärna att du är i fysiskt god kondition samt att du
är social och serviceinriktad. Ett stort plus är om du har B-körkort.

Ansök nu

Controller

Controller
Läs mer Jun 8
Nytt
Om vår kund
Vår kund står för en stor del av norra Stockholms samhällsutveckling och jobbar ständigt för att den ska vara sund och hållbar. De jobbar med infrastruktur i flera storväxande kommuner. Kunden har ett stort miljöfokus och tar god hänsyn till naturen och vatten i sina projekt. De står inför en stor resa av förändringar och behöver därför en drivande controller som stöttar deras avdelningschefer i det dagliga arbetet.

Om rollen
I din roll som controller hos vår kund arbetar du i den dagliga verksamheten där du kommer vara behjälplig och framför allt stötta verksamhetens avdelningschefer med analyser, prognoser, budget och uppföljning. Du kommer också att arbeta med taxor och en stor del av dina arbetsuppgifter innefattar rapportskrivning. Tillsammans med dina kollegor på ekonomienheten jobbar du alltid serviceinriktat för att ge cheferna ett bra stöd i sitt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi eller liknande. Du har minst tre års erfarenhet av arbete i en controllerroll och har mycket god kunskap av arbete i affärssystem och rapportering, där det är meriterande om du har jobbat i Agresso. Det är viktigt att du som söker har god datavana och erfarenhet av arbete i Excel.

Eftersom arbetet till stor del innefattar rapportskrivning och kommunikation med avdelningschefer är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du har också god erfarenhet av en roll där kommunikation har varit en stor del av ditt arbete.

Personliga förmågor
Vår kund söker dig som är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du är samarbetsorienterad och gillar ett nära samarbete med kollegor och avdelningschefer. Du är analytisk, strukturerad, kommunikativ och har lätt att ta hänsyn till flera perspektiv i ditt arbete. Som person är du serviceinriktad och är bra på att skapa goda relationer till andra människor i din omgivning.

Vårt erbjudande till dig
Vår kund erbjuder dig en utvecklande tjänst där du har möjlighet att bidra med din kunskap och arbeta med en hållbar samhällsutveckling. En trivsam arbetsplats med trevliga kollegor utlovas. De har t ex en personalförening som anordnar roliga aktiviteter och de erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstepension och subventionerande luncher mm.

Ansökan
Om du har frågor och är nyfiken på rollen, välkommen att kontakta Eveline Viklund, ansvarig rekryterare på 076-696 90 05 eller eveline.viklund@we-source.se. Välkommen med din ansökan senast 4 juni. Vi behandlar ansökningar löpande.   

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Serviceinriktad konferensvärdinna/värd sökes till Ragn-Sells!

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker dig som är student och vill arbeta extra vid sidan av studierna! Tycker du om att arbeta självständigt i en social och spännande arbetsmiljö? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Vi söker nu åt Ragn-Sells vägnar dig som är student och vill arbeta extra som konferensvärdinna/värd. Vi söker efter dig som hellre ser lösningar än problem och tycker om att arbeta runt människor. De löpande dagliga arbetsuppgifterna består av att ta emot catering, varor och lättare köks och serverings uppgifter, fylla på i konferensrum och hjälpa till att hålla ordning och reda. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter som tex trädgårdsarbete då det är en bred roll som är flexibel. Ragn-Sells verkar inom en spännande bransch där de kan erbjuda dig utmanande och stimulerande arbetsuppgifter genom arbete i olika typer av projekt med varierande utmaningar. Genom att vara en del i ett företag med erfarna och kunniga kollegor som gärna delar med sig, har du stora möjligheter att utveckla din kompetens, både personligt och kunskapsmässigt.

Vi vill att du är tillgänglig för arbete cirka 2 dagar/veckan under terminerna och arbetstiderna är förlagda på vardagar under dagtid. Tjänsten kommer att starta till hösten eller så snart vi hittat rätt person. Du kommer bli anställd som konsult hos oss på StudentConsulting, men arbeta hos Ragn-Sells på deras anläggning som är förlagt i Sätra (Upplands Bro kommun). Det är ett krav med bil och körkort för tjänsten då det är svårt att ta sig dit kommunalt.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten så behövs gymnasie- eller likvärdig utbildning eller vana gärna inom hotell- eller restaurang. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en likande roll eller inom service, så som att hantera servering eller anordna liknande event är meriterande. Som person bör du vara social, strukturerad och ansvarsfull. Du är självgående och ser vad som behövs göras. Vidare tycker du om lite utmaningar i ditt vardagliga arbete och är stresstålig samt problemlösande. Du är flytande i svenska och engelska, samt har körkort och tillgång till bil.

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Deras arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar de inom en spännande framtidsbransch där deras gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill de vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Missa inte chansen till ett spännande jobb på en trevlig arbetsplats! Skicka in din ansökan redan idag, vi tillsätter tjänsten så fort som vi har hittat rätt kandidat!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Kundservice till nordiska Power/Mediamarkt hemelektronik

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi på uppdrag av POWER ännu en driven serviceälskande person till deras kundservice på Kungsholmen i Stockholm. Att du har ett stort intresse för hemelektronik tror vi är en bra början för att vara med på en spännande tillväxtresa nu när Power under året tar över Mediamarkts 29 varuhus, medarbetare, kontorslokaler och distributionssystem i Sverige! Vi önskar att du kan börja så snart som möjligt under juni månad. Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!

I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med att ta hand om första kontakten med våra kunder. Då vi är ett litet team där alla hjälps åt kommer du även hantera kundsamtal via telefon, chatt och mail från våra kunder vars frågor rör sig om alltifrån leveransbesked, ärendehantering, produkt- och servicefrågor till försäljningsaktiviteter. Det dagliga arbetet utförs till stor del i våra system SAP, Umbraco, Puzzel och Zendesk så om du har erfarenhet från dessa är det bara en fördel.

I och med att det just nu är ett mindre bolag i tillväxt tror vi på att ge våra medarbetare en bred roll med flera olika ansvarsområden, vi tror att det både är stimulerande och kul för dig som anställd att växa och arbeta mer flera olika områden och kunna supporta med det som behövs för både företaget och våra kunder.

Du är junior, ung, driven och brinner för chansen att vara med på en resa i ett tillväxtbolag. Vi söker dig som älskar att ge allt för kunder och har en stark vilja att ge service av världsklass. Du behöver också ha stor datorvana och vara flink i fingrarna. Har du ett intresse och fallenhet för teknik, då speciellt hemelektronik, är det helt klart en fördel. Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad där du utmanas av att få och ta eget ansvar så du kan vara med och påverka ditt arbete.

I och med att en stor del av tjänsten innebär inkommande kundkontakt och ärendehantering önskar vi dig som är prestigelös kring arbetsuppgifter och har lätt att lära dig nya saker, sätta dig in i rutiner och system och förstå både kunder och finna lösningar till deras önskemål på ett snabbt och enkelt sätt. Du utmanas förmodligen när du ställs inför nya system eller nya uppgifter och utmaningar är något som får dig att trivas på jobbet. Då arbetet stundtals kan präglas av många parallella uppgifter så är det en fördel om du är stabil, lugn och trygg och har en bra struktur och förmåga att prioritera.

Vi vill ge dig

En bra chans att delta i en bolagsresa där bolaget ska gå från en litet snabbväxande bolag till en stor aktör på svenska marknaden. Power Sverige går från renodlad e-handlare till omnikanal i samband med övertagandet av Mediamarkts varuhus.

Stor möjlighet att lära dig om e-handel och försäljning i ett stort internationellt bolag

Varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet att påverka lösningar och utveckla system och metodik så att vi höjer kundupplevelsen ytterligare.

Nya fina kontorslokaler centralt i Stockholm på Kungsholmen.

Stora möjligheter att växa och göra framtida karriär internt inom Norden eller Sverige

Konkurrenskraftig ersättning

Om bolaget

Nordiskt bolag inom hemelektronikbranschen. Bolaget har för närvarande över 300 varuhus och 3000 medarbetare i Norden. Med hjälp av innovativa e-handelslösningar, framträdande omnikanalshandel och ett starkt kunderbjudande med riktigt låga priser har bolaget lyckats växa kraftigt i Norden. POWER är idag en av de största och mest lönsamma elektronikkedjorna i Norden. Nu kommer de 29 svenska Mediamarkt-varuhusen också att bli en del av varumärket POWER. Medarbetare, varuhus, kontorslokaler och distributionssystem omfattas av förvärvet som förväntas vara slutfört under sommaren 2023.

Rekryteringen sköts av Cronwik som funnits sedan 2014 och är specialiserade på kundservice och där alla anställda har lång erfarenhet av rekrytering och ledning av kundservice. För mer info om cronwik läs mer på cronwik.se . Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd av power.

kundtjänst kundservice customer sucsess customer service kunder elektronik

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska/Sjuksköterska till Bröstkirurgisk mottagning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 8
Nytt
Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm.

Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och gott samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Bröstcentrum på Södersjukhuset är ett av tre bröstcentra i Stockholm och har landets största bröstkirurgiska verksamhet. På Bröstkirurgiska mottagningen på Vo Kirurgi  är vi ett team av kontaktsjuksköterskor, undersköterska, läkare och medicinska sekreterare som tar hand om patienter med bröstsjukdomar och med malignt melanom. På enheten bedrivs även patientnära forskning. Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier, och sätter stort värde på kontinuitet i vårdkontakterna. För oss är det viktigt att arbeta tillsammans och att trivas på jobbet. 

Vi söker nu ny kollega till vårt team. 

Om jobbet
Som kontaktsjuksköterska säkerställer du patientens delaktighet och inflytande i sin vård. Du informerar och förbereder patienten inför kommande steg i utredning och /eller behandling. Kontaktsjuksköterskan upprättar vårdplaner och deltar vid multidisciplinära vårdkonferenser. Du medverkar vid läkarmottagning och har egen återbesöksmottagning. En viktig arbetsuppgift är att ge råd och stöd till patienten och deras närstående. Administrativa arbetsuppgifter och telefon-rådgivning ingår också. Det ingår även en viss del sårvård och vi har även mindre mottagningsoperationer. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet. Det är meriterande om du har kontaktsjuksköterskeutbildning eller erfarenhet av cancervård eller bröstkirurgi. Du är ansvarstagande, stabil och har förmågan att fatta egna beslut. Du har en personlig mognad.  Du har god samarbetsförmåga och arbetar strukturerat. Du är duktig på att kommunicera i tal och skrift. Du har goda IT-kunskaper. 

Intervjuer kommer att påbörjas löpande.

Övrigt
För mer information om tjänsten kontakta Åsa Ekbom Claesson, Vårdenhetschef tfn 070 4849773 eller Åsa Öjelind - Jegenstam, Vårdförbundet tfn 072-58224735. 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Internationellt bolag söker Sales Manager Nordics

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Internationellt bolag söker Sales Manager Nordics

Bolaget levererar prestationsbaserad marknadsföring globalt och har över 1500 anställda i 32 kontor i Nord- och Sydamerika, Europa och Asien-Stillahavsområdet, som hjälper över 7500 annonsörer från hela världen med direkta relationer med över 10.000 publicister.


Rollens huvudsakliga uppgifter:
Tillväxten i Norden är en återspegling av hur bolagets marknadsandelar ökar med stora nordiska varumärken.
Därför öppnar vi upp för en expansion av det nordiska säljteamet. Du kommer att rapportera till den nordiska försäljningschefen i Stockholm.
Vår styrka som produkt ligger i 3 viktiga vertikaler: resor, e-commerce och classifieds. Denna roll innebär en hel del proaktiv uppsökande försäljningsaktivitet.

Ansvar:
• Nå och överträffa säljmål och samtidigt bidra till övergripande teamets budget
• Skapa nya relationer med direktkunder och mediebyråer
• Utveckla relationer på alla nivåer från marknadschef till styrelseledamot
• Maximera kundlojalitet genom att utveckla relationer med nyckelkunder
• Identifiera och förstå trender inom branschen, vad som gör en kampanj framgångsrik och tillämpa lärdomar för att generera ytterligare nya affärer och löpande bättre resultat
• Nå kvartalsbudget och dina intäktsmål

Din erfarenhet:
• Minst 3 års digital medie erfarenhet av försäljning i branschen, helst mycket bekant med prestationsbaserad marknadsföring från till exempel affiliatenätverk eller sökbolag
• Erfarenhet från uppsökande försäljning inom branschen och gärna mot byrå- och direktkunder
• Gedigen erfarenhet av att med god framgång skapa nya affärer
• Erfarenhet från att presentera medieplaner och förhandla kring dessa samt en förmåga att övertyga på alla nivåer i en byrå eller hos direktkund
• Erbjuda exceptionell standard när det gäller kundservice
• Du är passionerad av att lära dig om nya medier och vill vara med i utvecklingen av hur bolaget kan definiera och sätta nya gränser i online reklambranschen
• Förstå hur huvudtekniken fungerar och har förmågan att förklara detta på ett bra sätt till en byrå eller annonsör
• Förstå lokala och internationella medielandskapet och bolagets ställning i det samma
• Påvisbar kunskap inom onlineannonsering
• Förmåga att arbeta och leverera goda resultat i en dynamisk miljö och ett mindre team
• Förmåga att arbeta i en snabbrörligt företag och bransch
• Kunskap om konkurrerande produkter och bolag är ett stort plus
• En obestridlig vilja att lyckas

Nyckelkompetenser:
• Resultat orienterad personlighet
• Hög nivå av kommunikation och presentationsteknik gällande branschen och medielandskapet
• Entusiasmerande personlighet och en god en förmåga att nå rätt person i en organisation och skapa affärsmöjligheter med den samma
• Förmåga att prioritera inför krävande deadlines
• Affärsmannaskap

Boaget erbjuder:
• Konkurrenskraftig grundlön
• Fast bonusstruktur
• Kontor centralt beläget i Stockholm
• En möjlighet att arbeta i ett företag där man hela tiden flyttar gränsen för vad som är möjligt, och framtiden är mycket ljus
• Även om du är en del av ett team som du har chansen att hantera din tid självständigt
• Därför är en stark drivkraft och disciplin är nödvändig


Vi hoppas du delar samma passion för e-handel, reklam och online-relaterad teknik. Vi värdesätter lagarbete, öppenhet, teknisk innovation och resultatinriktat tänkande.
Företagskulturen handlar om att attrahera och behålla de bästa talangerna och kunderna. Vi strävar efter att belöna kompetens så det finns fantastiska möjligheter för rätt kandidat.

Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Innesäljare till stort bolag!

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta med telefonen som verktyg och en snabbt växande bransch- det digitala!
Kunden befinner sig i Stockholm men arbetar även i andra städer då det gäller tjänster online. Marknaden för online annonsering växer och detta är en resa man inte vill gå miste om. Faller du inom ramen som driven säljare men samtidigt tänker utanför boxen? Vi söker nu säljare till ett bolag i framkant, välkommen med din ansökan på direkten!


För kunds räkning söker vi dig som har ett laserfokus på att nå dina mål, har ett driv som inte tar slut och framförallt vill jobba med sälj. Du ska ständigt sträva efter förbättring och ha en mål tänk, där målen, lönen och erfarenheten är din morot. Här får du vara precis den du är, arbetet är självständigt men i ryggen har du både coachning, fadder och ett team som alla har vilja och driv. Du får gärna vara vinnarskalle med en hög dos ödmjukhet.


Vidare vill vi hitta just dig som är beredd att skita ner händerna och vässa öronen, ta på dig lurarna och lyfta lur. Du ska tycka om strukturerat arbetssätt, där organisering är a och o. Tidigare ser vi gärna att du har erfarenhet av försäljning och telemarketing, och vill fortsätta din utveckling inom det. Du och ditt team kommer att ha aktiviteter under arbetstid, för att få energi och gemenskap. Bolaget växer dagligen, vill du vara med på den resan samtidigt som du själv får utvecklas i takt med företaget? Om ja, då vill vi träffa dig!
I denna rollen är du välkommen att komma med dina tankar och idéer för att forma teamet som blir sprillans nytt. Du kommer att arbeta efter mål, både individuella- och team mål. Ditt arbetsverktyg är telefonen, via den jobbar du med prospektering och försäljning. Det är enbart B2B försäljning, därav ser vi det som meriterande att du har erfarenhet av det (dock ej krav). Detta är både högt och lågt, det vill säga mot både små och stora företag. För att ha koll på dagarna använder du ett smidigt CRM-system.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Är du vår nästa B2B säljare?

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Kunden är verksam inom media, arbetar både digitalt och via print. De är ett av de ledande branschnischade företagen som sitter centralt på stureplan i centrala Stockholm. Tillsammans med ett sammansvetsat team jobbar ni aktivt med försäljningen av platsannonsering.


Som person drivs du framåt och jobbar aktivt med målsättningar, både som ställs av din säljchef, teamet och individuellt. Du ska vara självmotiverad och tycka om att jobba hårt.
Vidare trivs med ett strukturerat arbetssätt och gillar ordning och reda. Vi ser även att du är social och en lagspelare, även om rollen är individuell så har du ett team runt om dig och ni alla strävar tillsammans mot olika mål.


Erfarenhet
• Erfarenhet av uppsökande försäljning är meriterande
• Erfarenhet av uppsökande försäljning via telefon är meriterande
• Serviceerfarenhet
För kunds räkning söker vi nu en fartfylld innesäljare som vill jobba med B2B. Rollen innebär uppsökande försäljning via telefon mot företag. Du kommer att fånga kundens intresse och då presentera produktportföljen. Produkten är attraktiv, det vill säga att den hjälper ökar kundernas synlighet och då även försäljning.


Vidare jobbar du aktivt med prospektering, arbetar för företaget med nya kunder och för en prognos över dag/vecka/månad. Du skriver även offerter/avtal och du rapporterar till din säljchef. Det innebär att det är en roll där det förväntas mycket av dig och du ska matcha det med din egna målsättning.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Kundservicestjärna till Power

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi på uppdrag av POWER ännu en driven serviceälskande person till deras kundservice på Kungsholmen i Stockholm. Att du har ett stort intresse för hemelektronik tror vi är en bra början för att vara med på en spännande tillväxtresa nu när Power under året tar över Mediamarkts 29 varuhus, medarbetare, kontorslokaler och distributionssystem i Sverige! Vi önskar att du kan börja i juni denna rekryteringsomgång. Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!

I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med att ta hand om första kontakten med våra kunder. Då vi är ett litet team där alla hjälps åt kommer du även hantera kundsamtal via telefon, chatt och mail från våra kunder vars frågor rör sig om alltifrån leveransbesked, ärendehantering, produkt- och servicefrågor till försäljningsaktiviteter. Det dagliga arbetet utförs till stor del i våra system SAP, Umbraco, Puzzel och Zendesk så om du har erfarenhet från dessa är det bara en fördel.

I och med att det just nu är ett mindre bolag i tillväxt tror vi på att ge våra medarbetare en bred roll med flera olika ansvarsområden, vi tror att det både är stimulerande och kul för dig som anställd att växa och arbeta mer flera olika områden och kunna supporta med det som behövs för både företaget och våra kunder.

Du är junior, ung, driven och brinner för chansen att vara med på en resa i ett tillväxtbolag. Vi söker dig som älskar att ge allt för kunder och har en stark vilja att ge service av världsklass. Du behöver också ha stor datorvana och vara flink i fingrarna. Har du ett intresse och fallenhet för teknik, då speciellt hemelektronik, är det helt klart en fördel. Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad där du utmanas av att få och ta eget ansvar så du kan vara med och påverka ditt arbete. Om du har erfarenhet från kundservicearbete sedan innan är det en fördel men inget krav.

I och med att en stor del av tjänsten innebär inkommande kundkontakt och ärendehantering önskar vi dig som är prestigelös och ödmjuk kring arbetsuppgifter och har lätt att lära dig nya saker, sätta dig in i rutiner och system och förstå både kunder och finna lösningar till deras önskemål på ett snabbt och enkelt sätt. Vi tror att du har en god system och datorvana då det kommer hjälpa dig att lyckas i din roll. Du utmanas förmodligen när du ställs inför nya system eller nya uppgifter och utmaningar är något som får dig att trivas på jobbet. Då arbetet stundtals kan präglas av många parallella uppgifter så är det en fördel om du är stabil, lugn och trygg och har en bra struktur och förmåga att prioritera.

Vi vill ge dig

En bra chans att delta i en bolagsresa där bolaget ska gå från en litet snabbväxande bolag till en stor aktör på svenska marknaden. Power Sverige går från renodlad e-handlare till omnikanal i samband med övertagandet av Mediamarkts varuhus.

Stor möjlighet att lära dig om e-handel och försäljning i ett stort internationellt bolag

Varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet att påverka lösningar och utveckla system och metodik så att vi höjer kundupplevelsen ytterligare.

Nya fina kontorslokaler centralt i Stockholm på Kungsholmen.

Stora möjligheter att växa och göra framtida karriär internt inom Norden eller Sverige

Konkurrenskraftig ersättning

Om bolaget

Nordiskt bolag inom hemelektronikbranschen. Bolaget har för närvarande över 300 varuhus och 3000 medarbetare i Norden. Med hjälp av innovativa e-handelslösningar, framträdande omnikanalshandel och ett starkt kunderbjudande med riktigt låga priser har bolaget lyckats växa kraftigt i Norden. POWER är idag en av de största och mest lönsamma elektronikkedjorna i Norden. Nu kommer de 29 svenska Mediamarkt-varuhusen också att bli en del av varumärket POWER. Medarbetare, varuhus, kontorslokaler och distributionssystem omfattas av förvärvet som förväntas vara slutfört under sommaren 2023.

Rekryteringen sköts av Cronwik som funnits sedan 2014 och är specialiserade på kundservice och där alla anställda har lång erfarenhet av rekrytering och ledning av kundservice. För mer info om cronwik läs mer på cronwik.se . Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd av power.

kundtjänst kundservice customer sucsess customer service kunder elektronik

Ansök nu

Kundservice till nordiska Power/Mediamarkt hemelektronik

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi på uppdrag av POWER ännu en driven serviceälskande person till deras kundservice på Kungsholmen i Stockholm. Att du har ett stort intresse för hemelektronik tror vi är en bra början för att vara med på en spännande tillväxtresa nu när Power under året tar över Mediamarkts 29 varuhus, medarbetare, kontorslokaler och distributionssystem i Sverige! Vi önskar att du kan börja så snart som möjligt under juni månad. Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!

I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med att ta hand om första kontakten med våra kunder. Då vi är ett litet team där alla hjälps åt kommer du även hantera kundsamtal via telefon, chatt och mail från våra kunder vars frågor rör sig om alltifrån leveransbesked, ärendehantering, produkt- och servicefrågor till försäljningsaktiviteter. Det dagliga arbetet utförs till stor del i våra system SAP, Umbraco, Puzzel och Zendesk så om du har erfarenhet från dessa är det bara en fördel.

I och med att det just nu är ett mindre bolag i tillväxt tror vi på att ge våra medarbetare en bred roll med flera olika ansvarsområden, vi tror att det både är stimulerande och kul för dig som anställd att växa och arbeta mer flera olika områden och kunna supporta med det som behövs för både företaget och våra kunder.

Du är junior, ung, driven och brinner för chansen att vara med på en resa i ett tillväxtbolag. Vi söker dig som älskar att ge allt för kunder och har en stark vilja att ge service av världsklass. Du behöver också ha stor datorvana och vara flink i fingrarna. Har du ett intresse och fallenhet för teknik, då speciellt hemelektronik, är det helt klart en fördel. Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad där du utmanas av att få och ta eget ansvar så du kan vara med och påverka ditt arbete.

I och med att en stor del av tjänsten innebär inkommande kundkontakt och ärendehantering önskar vi dig som är prestigelös kring arbetsuppgifter och har lätt att lära dig nya saker, sätta dig in i rutiner och system och förstå både kunder och finna lösningar till deras önskemål på ett snabbt och enkelt sätt. Du utmanas förmodligen när du ställs inför nya system eller nya uppgifter och utmaningar är något som får dig att trivas på jobbet. Då arbetet stundtals kan präglas av många parallella uppgifter så är det en fördel om du är stabil, lugn och trygg och har en bra struktur och förmåga att prioritera.

Vi vill ge dig

En bra chans att delta i en bolagsresa där bolaget ska gå från en litet snabbväxande bolag till en stor aktör på svenska marknaden. Power Sverige går från renodlad e-handlare till omnikanal i samband med övertagandet av Mediamarkts varuhus.

Stor möjlighet att lära dig om e-handel och försäljning i ett stort internationellt bolag

Varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet att påverka lösningar och utveckla system och metodik så att vi höjer kundupplevelsen ytterligare.

Nya fina kontorslokaler centralt i Stockholm på Kungsholmen.

Stora möjligheter att växa och göra framtida karriär internt inom Norden eller Sverige

Konkurrenskraftig ersättning

Om bolaget

Nordiskt bolag inom hemelektronikbranschen. Bolaget har för närvarande över 300 varuhus och 3000 medarbetare i Norden. Med hjälp av innovativa e-handelslösningar, framträdande omnikanalshandel och ett starkt kunderbjudande med riktigt låga priser har bolaget lyckats växa kraftigt i Norden. POWER är idag en av de största och mest lönsamma elektronikkedjorna i Norden. Nu kommer de 29 svenska Mediamarkt-varuhusen också att bli en del av varumärket POWER. Medarbetare, varuhus, kontorslokaler och distributionssystem omfattas av förvärvet som förväntas vara slutfört under sommaren 2023.

Rekryteringen sköts av Cronwik som funnits sedan 2014 och är specialiserade på kundservice och där alla anställda har lång erfarenhet av rekrytering och ledning av kundservice. För mer info om cronwik läs mer på cronwik.se . Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd av power.

kundtjänst kundservice customer sucsess customer service kunder elektronik

Ansök nu

Matbud

Budbilsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
OM FÖRETAGET
Alsiddique etablerad I 2015 och idag hanterar vi 3 olika områden, Taxi Transport, bud och Godstransport. Idag arbetar vi som affärspartner med olika transport, logistic och serviceföretag. Vi har mere en 8 års erfarenhet inom transport och logistic. Vi har 2 anstälda och 2 partner företag. Vi är ett transport och bud företag. Transport av matvaror från restaurang till slutkund är ett av de viktigaste uppgifterna vi gör dagligen. Företaget har också taxitjänster för persontransporter dagligen. I framtiden ser vi fram emot att utöka våra tjänster inom matleverans och persontransport.


ARBETSUPPGIFTER
Alsiddique transport är ett åkeri inom distribution, transport och behöver nu en Matbud för att leverera mat från restaurang till kunden. Självklart en person kan jobba med en bil. Så du som söker denna tjänst ska vara fysisk stark. Hela jobbet innebär att man sitter i bil, hjälper vid att leverera mat till kund. Vi börjar på mörgonen och eftermiddag från och till kväll. För att Klara jobbet ska du kan ha grund Engelska språk för att arbeta med Mobilappar som vi använda för våra transport aktivitet.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Backend engineer with a love for gaming

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 8
Nytt
Abios Gaming continues to grow and now we are searching for experienced engineers to join their team at their amazing office near Torsplan! Are you a backend engineer who wants to be a part of an exciting growth journey ahead at a company with a unique product that values its employees high? Apply today, we apply continuous selection!

OM TJÄNSTEN
Abios is a Stockholm-based esports data provider, founded in 2013, who distributes industry-leading esports data and technology across the globe. Abios customers include world-famous esports teams, search engines, and sportsbooks. Abios provide their customers with data APIs, data visualization iframes, and odds on top of which they can build the next generation of esports products.
Being a tech scaleup, Abios engineering team has a significant business impact and makes important decisions for the direction of their company. As a backend developer, you will work in small agile teams with clear missions and end-to-end ownership of your product development, utilizing a modern tech stack to create novel data-based esports products.

As a Backend Engineer, your primary responsibility is to design, develop and maintain an application or software's server-side logic and systems. This involves working with different technologies and tools to build scalable, secure, and efficient solutions that meet the needs of the end users.
Your role requires a deep understanding of REST and WebSocket APIs, cloud-based services and infrastructure, microservices, and databases. To be successful in this role, you must possess strong analytical and problem-solving skills, have a passion for delivering high-quality code, and be a great communicator. You should also be comfortable working in a team environment, collaborating with other developers, testers, and project managers to ensure that projects are delivered on time.

You are offered
- Abios is an esports startup at its core, with employees sharing a love for esports and gaming. As such, our Stockholm office has gaming computers and consoles, perfect for in-house tournaments or an after-work CS:GO full-stack. For those interested, there are events on the social calendar including exercising days, breakfast on Fridays, and after work with colleagues.
- We take the health of our employees seriously and understand that sometimes life gets in the way. Hence, we allow our employees to work from home a day per week as needed
- Our competitive salaries and benefits include a generous parental leave program, health benefits, and pension. We offer 30 days of paid leave a year because we believe everyone deserves a healthy work-life balance, and we are open to partly remote work.

ARBETSUPPGIFTER

Work tasks


* Build amazing end-to-end API’s and developer experiences
* Ensure that our APIs are robust, dependable, and high-performing by implementing the necessary measures to ensure their security, reliability, and performance
* Use state of the art technologies to solve real problems for our customers at vast scale
* Work closely with various cross-functional teams to develop and deliver tools or data structures to measure, optimize and scale our product offerings
* Share your knowledge and expertise to help the team evolve best practices; be a mentor and a mentee
* Building the future of the Abios public API’s and contributing to projects with significant outreach, serving tens of millions of user requests daily


VI SÖKER DIG SOM
- A few years of industry experience building high-quality code and infrastructure
- A passion for API:s, infrastructure, and building amazing developer experiences
- Strong problem-solving ability
- Experience shipping high-quality products from start to finish
- Growth mindset and bias for action
- Attention to detail, especially around performance, accessibility, reliability, and security.

To work efficiently with our code-base, we would like to see that you have practical experience in a few of these areas (personal or professional)
- REST & WebSocket APIs
- Golang (primary programming language, but previous experience is not mandatory)
- Cloud-based services and infrastructure
- AWS: EKS, RabbitMQ, Redis, Lambda, Aurora etc
- Microservice infrastructure
- CI/CD pipelines
- dialects & schema design
- Containerisation & Kubernetes

For this role, we only consider candidates based in Sweden.

Our recruitment process

This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the next phase. The process includes two tests: one personality test and one cognitive test. The tests are tools to find the right talent for the right position, to enable equality, diversity, and a fair process.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Read more about Abios Gaming here!

Ansök nu

Middle Office Controller

Backofficepersonal
Läs mer Jun 8
Nytt
Välkommen till Skandia! Vill du arbeta med att bidra till god intern styrning och kontroll av bankens verksamhet? Vi söker nu en Middle Office Controller till avdelningen Kredit & Kontroll på Skandiabanken. Som Middle Office Controller får du möjligheten att utvecklas i en bred och ansvarsfull roll där dina idéer och tankar värdesätts stort! Nu ser vi fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN

I den här rollen får du arbeta med kontroll- och uppföljningsarbete där samarbete med alla delar av bankens verksamhet ingår. Kontroll och uppföljning sker med fokus på regelefterlevnad av kreditverksamheten men även verksamheten kopplad till värdepapper. Avdelningen Kredit & Kontroll består idag av sju medarbetare och tillsammans kommer ni att spela en viktig roll i Skandiabankens verksamhet. Kredit & Kontroll ansvarar förutom för kontroll av regelefterlevnad även för att hantera inkassoärenden och analys av bankens kreditgivning och kreditrisk, samt övergripande för bankens hållbarhetsarbete.

Du erbjuds:
Skandia tänker långsiktigt, och erbjuder ett stort antal förmåner som kan ge dig förbättrad ekonomi på sikt och som berikar ditt liv och välbefinnande. På banken arbetar de med att kombinera affärsnytta, lönsamhet och samhällsnytta genom olika initiativ. Du sitter i ljusa lokaler med gym och gruppträningsmöjligheter i en lugn del av city, ett stenkast från shopping, grönområden och kollektivtrafik.

VI SÖKER DIG SOM
- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller annat relevant område
- Minst 1 års erfarenhet inom bank/finans samt erfarenhet av bolåneaffären
- God kommunikativ och skriftlig förmåga, du pratar och skriver svenska och engelska på hög nivå då det är Skandias koncernspråk

Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet av arbete inom regelverk och/eller kontroller och/eller har Swedsec-licens inom bolån.

Som person är du:
- Analytisk
- Noggrann
- Ansvarstagande
- Har en god samarbetsförmåga

Övrig information:
- Startdatum: enligt överenskommelse
- Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders inledande provanställning
- Placering: Lindhagensgatan 86
- Skandia tillämpar hybridlösning där du kommer ha möjlighet att arbeta hemifrån och på kontoret

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Datasamordnare inom teknisk dokumentation till Norrvatten!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 8
Nytt
På Norrvatten är du med och bidrar till att norra Stockholm förses med rent dricksvatten, samtidigt som du omges av kompetenta kollegor i ett stort kontaktnät. I rollen kommer du vara specialist när det kommer till upprättande av teknisk dokumentation, såväl intern som extern, med huvudsakligt mål att leverera säkra och kvalitativa produkter. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Norrvatten erbjuder ett samhällsviktigt arbete där du får möjlighet att påverka. De ligger i teknikens framkant och driver utveckling av dricksvattenförsörjningen i samarbete med sina medlemskommuner och andra vatten- och miljöaktörer. Norrvatten har hög trivsel och ett högt engagemang för sitt uppdrag.
Som förvaltare av teknisk dokumentation besitter du stort mandat i att sätta upp strukturen för upprättande av teknisk dokumentation, såväl intern som extern. Du kommer vara specialist inom dokumentation och standarder, med huvudsakligt mål att leverera säkra och kvalitativa produkter. I rollen ingår även att utveckla och förtydliga omfattningen av projekt- och anläggningsdokumentationen samt för anläggningsdokumentation samverka med ansvarig person för teknisk dokumentation på vattenverket.

Du erbjuds
- Chansen att komma in i en organisation där beslutsvägarna är korta
- Möjligheten att vara med och bidra till utvecklingen av dricksvattenförsörjning
- Ett gediget förmånspaket med bra friskvårdssatsningar, som exempelvis träningslokal i byggnaden samt möjlighet till massage för reducerat pris

Medarbetarenkäten visar tydligt på hur nöjda medarbetarna är idag, och känslan på arbetsplatsen är familjär med högt i tak. Norrvatten arbetar aktivt för att vara en öppen och inkluderande organisation där medarbetare mår bra och trivs. Detta är en direktrekrytering, där du blir anställd direkt av Norrvatten.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Vara drivande i framtagning av handledningar, styrdokument och strategier inom projektet.
* Ansvara för att säkerställa och kontrollera att Norrvattens handlingar och metadata registreras korrekt i systemet Think Project.
* Agera stöd både vad gäller system och regelverk, samt fungera som stöd till hela projektet gällande dokumentation.
* Utbilda och informera projektdeltagare hur dokumentationsarbetet ska utföras i projekt.
* Förvalta projektets informationssystem
* Besvara frågor om olika handlingar som har kommit in och delta i arbetet med att lämna ut allmänna handlingar och handlingar skyddade av sekretess.-
* Utveckla processen för projektöverlämning samt hur Norrvatten arbetar med anläggningsdokumentation.


VI SÖKER DIG SOM
- Har arbetat med teknisk dokumentation inom ett större projekt
- Har god erfarenhet av teknisk dokumentation och att hantera metadata
- Har relevant gymnasial alt. eftergymnasial utbildning
- Talar och skriver fullständigt professionell svenska samt engelska, då båda används i den dagliga dokumentationen.

Det är meriterande om du har
- Har arbetat med Think Project eller liknande dokumenthanteringssystem

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Samarbetsinriktad
- Självgående

Som person är du strategisk, drivande samt besitter god samarbetsförmåga och organisationsförmåga. Du är bra på att ta eget ansvar för ditt arbete och driver det framåt. I arbetet ingår kontakter och samarbete inom och utanför Norrvatten som ställer höga krav på förmåga att kunna kommunicera i tal och skrift.

Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Norrvatten.
* Omfattning: Heltid, 38.75h/v
* Placering: Sundbyberg
* Övrigt: Norrvatten bedriver säkerhetskänslig verksamhet av betydelse för Sveriges säkerhet och är en aktör i den civila delen av totalförsvaret. Inför anställningen så kommer säkerhetsprövning för inplacering i säkerhetsklass att ske. En sådan prövning innefattar registerkontroll via Säkerhetspolisen.


Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Norrvattens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Norrvatten är ett kommunalförbund som producerar och distribuerar dricksvatten av hög kvalitet till 14 medlemskommuner med stark expansion i norra Storstockholm. Omkring 700 000 människor, flera stora sjukhus samt Arlanda flygplats är beroende av att Norrvatten garanterar ett hälsosamt dricksvatten och därmed möjliggör regionens utveckling. Norrvatten är Sveriges fjärde största dricksvattenproducent med cirka 70 anställda, varav cirka 20 sitter på huvudkontoret i Sundbyberg. Vårt vattenverk, Görvälnverket, ligger i Järfälla kommun. Här producerar vi 1600 liter dricksvatten per sekund.

Ansök nu

Account Executive till tillväxtbolaget Avy-Tmpl

Systemsäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Avy-Tmpl är mer än en plats att arbeta på. Här är du omgiven av högpresterande, drivna och passionerade människor som utför stordåd varje dag. Avy-Tmpl är ett SaaS-bolag som utvecklat en mycket uppskattad boendeplattform för fastighetsbolag och dess hyresgäster, med unik kompetens och mycket passion samlat under ett tak. Nu letar vi efter dig som ser lösningar och inte problem, drivs av utmaningar, gillar att skriva om spelreglerna - och vill ta dig an rollen som Avy-Tmpls första Account Executive. Vi ser fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Med en ledande boendeplattform stöttar Avy-Tmpl bostadsbolag i Norden att förbättra boendeupplevelsen för sina kunder. Lösningen når idag 270,000 hushåll och används av nästan 20% av Sveriges hyresgäster. Under 2022 växte Avy-Tmpl med närmare 100% och har nu tagit en ledande position i en allt mer digitaliserad fastighetsbransch – där de bryter mark vad gäller kundens upplevelse från inflyttning till utflytt. De arbetar redan idag med flera av Sveriges största fastighetsbolag och riggar nu för att fortsätta tillväxtresan. Tillsammans skapar Avy-Tmpl fantastiska boendeupplevelser med medarbetare från Stockholm, Uppsala, övriga Europa och Indien. De är ett sammansvetsat gäng om 25 personer, som älskar att ses på huvudkontoret i Stockholm. Du kommer arbeta nära företagets VD samt grundare. Självklart erbjuds en gedigen onboarding för att ge dig de bästa möjliga förutsättningarna att komma in i rollen.

Du erbjuds:


* Att bli en del av och få spela en viktig roll i ett innovativt bolag med en fantastisk tillväxtpotential i en spännande och allt mer digitaliserande fastighetsbransch
* Möjligheten att ta ditt nästa steg i karriären och få driva, ansvara och göra affärer med många av Sveriges största och välkända bolag
* En utvecklande roll i ett växande tech-bolag som är uppbackat av branschens ledande investerare och med internationell potential
* En social och härlig arbetsplats med högt i tak och korta beslutsvägar


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Som Account Executive kommer du att ansvara för hela säljprocessen, från första kontakt till closing samt förvaltning och utveckling av din egen portfölj. Det innebär bland annat att:
* Genomföra sälj- och kundmöten samt följa upp och säkerställa att affären går i hamn
* Arbeta med en stor digitaliseringsresa, komplexa system och unika behov hos kunderna
* Skapa affärsdrivna strategier för att växa din kundportfölj genom att identifiera nya samarbeten med flera nyckelpersoner hos den specifika kunden
* Prospektera en befintlig kundlista, ta första kontakt och boka möten med nya kunder
* Koordinera interna resurser som kan hjälpa dig för att få till affären


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av hela försäljningsprocessen från prospektering, första kontakt till förhandling, closing och förvaltning/account management
- Har tidigare arbetat i en säljorienterad B2B roll som innebär hög aktivitet och proaktivitet
- Talar och skriver obehindrat på både engelska och svenska då du kommer att använda båda språken i ditt dagliga arbete
- Har en eftergymnasial utbildning

Vi ser det som meriterande om du:


* Arbetat med lösningsorienterad försäljning mot fastighetsbranschen och om du har erfarenhet av att arbeta inom IT, kommunikation och/eller affärsutveckling
* Erfarenhet av försäljning inom IT – gärna SaaS


I rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper:


* Resultatinriktad
* Affärsinriktad
* Samarbetsinriktad
* Inspirerande


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Avy-Tmpl tillsvidare med 6 månaders provanställning
* Placering: Stockholm, Kungsholmen


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Avy-Tmpl är idag den ledande boendeplattformen i Sverige med fokus på boendeupplevelsen. Bolaget har ett flertal kända fastighetskunder såsom Lundbergs, Wallenstam, SBB, MKB, Huge, Framtidenkoncernen, mfl. Affärsmodellen är en abonnemangsmodell och Avy-Tmpl har idag drygt 20 MSEK i sådana återkommande intäkter.

Genom boendeplattformen kan fastighetsägare och förvaltare erbjuda boende en modernare service, och samtidigt lägga grunden för att arbeta mer kostnadseffektivt och hållbart. Boendeappen som är en hörnsten i produkten samlar det mesta kring boendet på en och samma plats, där hyresgäster kan sköta alltifrån digital betalning av hyra, felanmälan och kommunikation med sin fastighetsägare, till att ta del av noggrant utvalda boendetjänster för en tryggare och enklare boendeupplevelse. Boendeappen tillsammans med unik kundinsikt, ett brett utbud av boendetjänster samt ett öppet ramverk för integration är grunden i Avy-Tmpls produkt som transformerar boendet från att enbart fungera som tak över huvudet, till en upplevelse som är bekväm, trygg och hållbar.

Ansök nu

Innovativt fintechbolag söker affärsutvecklare med känsla för sälj

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Har du examen inom ekonomi/business administration och vill du ta steget mot en spännande karriär inom försäljning och FinTech? Motiveras du av att få vara en del av den lösning som får företag att blomstra - där även din personliga utveckling står i fokus? Vi söker nu en analytisk stjärna med intresse för finans och ny teknologi. Vänta inte med att söka - vi jobbar med löpande urval så välkommen in med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Här är rollen för dig som gillar ekonomi, försäljning och digitalisering - tillsammans med ett ambitiöst team har du daglig kontakt med potentiella kunder bestående av CEO's/CFO's inom svenskt näringsliv.

I rollen som affärsutvecklare/business developer är du din egna start-up med en can-do personlighet, som tar sig an en ny marknad med en redan etablerad produkt. Du kommer ansvara för att öppna nya dörrar till potentiella kunder, skapa leads och inleda affären. Vägen mot en framgångsrik karriär inom B2B-försäljning och affärsutveckling börjar här.Bright Analytics är ett av de snabbast växande FinTech-företagen i Belgien. Med deras SaaS-lösning hjälper de företag att automatisera management reporting. BrightAnalytics-teamet består för närvarande av mer än 35 entusiastiska kollegor med en passion för affärsmässighet, ekonomi och ny teknologi. Det nyaetablerade kontoret i Stockholm består i dagsläget av 7 härliga medarbetare - som nu söker fler kollegor för att växa på den skandivaiska marknaden. BrightAnalytics har en platt struktur där alla kan utvecklas fullt ut.

Our future is Bright, let's do this together!

Vi söker nu för BrightAnalytics räkning deras nya stjärna, vi ser att du vill växa med och i företaget som nu tar sig an den svenska marknaden och snart den norska. BrightAnalytics växer ständigt och söker nu nya kollegor, där karriärsmöjligheterna är många. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av försäljning - med rätt personlighet så ges du möjligheten att växa i företaget och axla rollen som expert.

Du erbjuds


* Ett gediget onboardingprogram och Löpande coaching av en engagerad och dedikerad sales coach
* En kontorsplats i centrala Stockholm
* Förmånliga anställningsvillkor med en konkurrenskraftig lön
* Goda utvecklingsmöjligheter då de har höga ambitioner för verksamheten framåt vilket kommer ge dig förutsättningar att klättra inom företaget
* Möjlighet att resa i jobbet, främst till HQ i Belgien


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Som affärsutvecklare kommer du genom prospektering inleda och föra säljprocessen framåt, där du i möten med dynamiska och komplexa företag även skapar engagemang och intresse. Det krävs att du har god förståelse för affärsstrukturer och de utmaningar som CFO's och CEO's möter dagligen.
* Prospektering och nya leads
* Förstå de krav och behov som finns hos prospekterade kunder
* Introducera kunder för BrightAnalytics-berättelsen och skapa engagemang
* Kartlägga affärsmöjligheter genom riktad segmentering
* Öka antalet leads genom riktad säljaktivitet (som försäljningsaktiviteter, mässor och seminarium)
* Hitta nya och kreativa sätt att stärka varumärket


VI SÖKER DIG SOM
- Har en kandidatexamen inom ekonomi, management eller annat relevant område
- Har arbetslivserfarenhet inom sälj
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Vi anser det som meriterande om du har...


* Har en masterexamen inom ekonomi, management eller annat relevant område
* Erfarenhet av SaaS
* Arbetslivserfarenhet inom B2B-försäljning, Business Analyst eller affärsutveckling
* Talar och förstår norska och/eller danska


Som person är du...


* Affärsmässig
* Kommunikativ
* Självgående
* Analytisk


Vi ser att du är utåtriktad och ambitiös - med hög motivation att växa i rollen och vidare i företaget. Som person är det viktigt att du är öppen för utveckling och trivs i en stimulerande miljö - där du inte är rädd för att ta och kommunicera egna initiativ.

I den här processen värderar vi de personliga egenskaperna högt

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kungsholmen, Stockholm


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work
Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Lär mer om BrightAnalytics här!

Ansök nu

Looking for Nail therapist

Nagelterapeut/Nagelteknolog
Läs mer Jun 8
Nytt
We are a nail salon in Vasastan. We are looking for a new colleague to join our team.
Today, we have two girls work fulltime and one girl works parttime.


Welcome to join with us.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

City Gross Bromma söker Säljchef Färskvaror- Ny butik

Butikschef
Läs mer Jun 7
Till vår nya City Gross i Bromma Blocks söker vi en Säljchef Färskvaror
 
Nu söker vi efter en affärsdriven, engagerad och relationsskapande Säljchef med passion för att utveckla medarbetare och erbjuda en kundupplevelse som överträffar förväntan till vår nya butik i Bromma.
 
Som Säljchef kommer du att:?? 
 

• Ansvara för att planera, leda och utveckla avdelningarna inom ditt ansvarsområde - såväl strategiskt som operativt. Till din hjälp har du avdelningsansvariga och en grupp duktiga butiksmedarbetare, som du också har personalansvar för.
• Ansvara för daglig drift, bemanning, att optimera sälj- och lönsamhet inom området Livs samt aktivt arbeta med säljstyrning/säljplanering, svinn och egenkontroll.
• Skapa och utveckla rutiner i det dagliga arbetet samt utveckla medarbetare och avdelningar inom ditt område. De färskvaruavdelningarna som du kommer ansvara för är Bageri, Kött & Fisk/Deli.
• Tillsammans med dina medarbetare driva avdelningarna och utveckla verksamheten och medarbetarna mot uppsatta mål.
• Säkerställa en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö.
• Själv delta aktivt i arbetet i butiken.?? 

Du ingår i butikens ledningsgrupp och rapporterar till Butikschefen. 
Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.??? ???

 
Vi söker dig som:

• Har gymnasial utbildning och flerårig detaljhandelserfarenhet, gärna i ledande befattningar, inom minst ett av dina ansvarsområden.
• Har gedigen erfarenhet inom?något av färskvaruområdena du ansvarar för och gärna erfarenhet från flera färskvaruområden.
• Har erfarenhet från roller med personalansvar, butiksekonomi, försäljningsansvar, bemanning och schemaläggning. Vi ser dessutom gärna att du är väl insatt i HACCP och arbetet kring livsmedelshygien.
• Brinner för att leverera ett gott kundmöte.
• Är relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för kundservice, människor och dagligvaror.
• Är starkt resultatorienterad och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat och nå uppsatta mål.
• Är duktig på att skapa och utveckla team, är kommunikativ och tydlig. Du har ett coachande förhållningssätt vilket innebär att du delegerar, ger feedback och följer upp arbetet.
• Har en förmåga att inspirera, motivera och engagera medarbetarna för att skapa ett positivt arbetsklimat och en kundupplevelse som överträffar förväntningarna.
• Tar dig an din roll i ledningsgruppen med stort ansvar och kan kombinera det operativa butiksarbetet med att aktivt bidra i de strategiska utvecklingsfrågorna.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, inte minst vad gäller din förmåga att inspirera och engagera medarbetarna samt att kunna skapa ett positivt arbetsklimat?.
 
Vi erbjuder:
 
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ? 

• Vi har kollektivavtal med Unionen och Handels.
• God mat till hela familjen
• i erbjuder dig som anställd personalrabatt när du handlar i våra City Gross butiker. Men även på EKO, Granit och Glitter som alla ingår i samma koncern.
• Vi uppmuntrar vår personal till ett aktivt liv!
Vi är måna om våra anställdas hälsa och erbjuder både friskvårdsbidrag.
 
Är detta rätt utmaning för dig?

Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt ök. 
I samband med denna rekrytering samarbetar City Gross med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare är Olle Mikkelsen.
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment.

Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Ansök nu

Teknisk koordinator till MUST

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jun 7
Den Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (Must) bedriver verksamhet inom försvarsunderrättelsetjänst, militär underrättelsetjänst och militär säkerhetstjänst. Vill du vara med och utveckla den verksamheten? Vi söker nu medarbetare som vill vara med att utveckla en ny förmåga med att arbeta med drift av IT- infrastruktur inom Must. Tillsammans bidrar vi till att en effektiv informationshantering kan bedrivas, såväl kortsiktigt som långsiktigt.

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där du dagligen bidrar till en ökad säkerhet. Genom kontinuerlig kompetensutveckling får du goda möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper. Vi ger dig möjlighet till certifieringar inom relevanta områden.

Om enheten
Must Informationshanteringskontor (IHK) ansvarar för informationshantering på Must-gemensam nivå samt planering, utveckling och vidmakthållande av IT-system. Kontoret arbetar för att stärka Musts flexibilitet och förmåga att svara upp mot verksamhetskrav på informationshantering och informationssystem.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av en sektion som arbetar med drift av IT-system där det ställs höga krav på säkerhet. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för, planering av uppgifter, utveckling av rutiner och arbetssätt samt arbetsledning. Avstämningar sker löpande med angränsande sektioner. Sektionen arbetar i ett processorienterat arbetssätt där du kommer att vara med att utveckla rutiner m.m. Du som söker är villig att lära dig nya saker inom hela kompetensområdet och tar ett stort ansvar för dina åtaganden. Arbetet är omväxlande och för att lyckas i din roll arbetar du tillsammans med erfarna kollegor. I arbetsuppgifterna ingår också att delta och ge stöd till kontorets övriga verksamhet. Beredskapstjänstgöring och resor kan förekomma. Tjänsten innefattar inte personalansvar.

Kvalifikationer


• Relevant akademisk examen eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Aktuell erfarenhet av IT-leveranser och av processorienterat arbetssätt
• Erfarenhet av att arbetsleda samt arbeta självständigt såväl som i grupp
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
• B-körkort

Meriterande


• Erfarenhet från IT-infrastruktur från Försvarsmakten eller annan myndighet inom totalförsvaret
• Grundläggande kunskap om servrar, inklusive installation, underhåll och säkerhet
• Erfarenhet av projektledning
• Erfarenhet från arbete inom Försvarsmakten


Personliga egenskaper
Våra medarbetare har olika bakgrund men med ett gemensamt intresse och kunskap inom IT. Du uppskattar att både självständigt och i samarbete med andra, anta utmaningar och förmedla lösningar. Detta innebär god förmåga att både sätta dig in i, och dokumentera, olika verksamheter och tekniska lösningar. Det är också viktigt att vara flexibel för att kunna hantera förändrade förutsättningar. Som person är du trygg i dig själv, har stor integritet och är naturligt säkerhetsmedveten. Du är en nyfiken och kreativ person som kan uppnå ett stort förtroende hos våra uppdragsgivare.

Övrigt
Urval kommer att ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning. Tjänsten kräver arbete på plats och det finns därmed inte möjlighet till hemarbete. Befattningen är civil (oberoende). Tjänsten är placerad i Stockholm och tillträde sker snarast efter överenskommelse.

Ovan ställda kvalifikationer ska på begäran kunna verifieras genom intyg, referenser samt urvalstester.

Kontakt
Frågor om befattningen eller rekryteringsprocessen kan mejlas till: hkv-rekrytering-must@mil.se, vänligen skriv ”Teknisk koordinator” i ämnesraden.

Fackliga representanter är Anders Markow (Saco-S), Roger Ericsson (OFR/O), Katarina Kruse (SEKO), samt Maria Ekelund (OFR/S). De nås via växeln 08-788 75 00.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2023-06-30. Din ansökan ska innehålla CV och ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för en befattning hos oss. Du ansöker via jobb.forsvarsmakten.se.Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (Must) är en del av Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm. Vi ger regeringen och Försvarsmakten kvalificerade beslutsunderlag om omvärldsutvecklingen och hot mot Sveriges och Försvarsmaktens säkerhet. Vår vision är ”Ett säkrare Sverige i en osäker värld”. Must är en kunskapsorganisation och erbjuder både spännande och för Sverige angelägna arbetsuppgifter. Här arbetar både officerare och civila experter inom olika områden, t ex statsvetenskap, IT, ekonomi, teknik, matematik och HR.

En stor del av Must verksamhet omfattas av sekretess och vi ber dig därför att inte berätta att du sökt jobb hos Must för andra personer än dina närmaste. Läs gärna mer om Must och vår verksamhet här

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Barnskötare till Föräldrakooperativet Kulan, Kungsholmen

Barnskötare
Läs mer Jun 7
Tillträde: önskat 21/8


Om jobbet
Vi söker nu en kompetent och engagerad barnskötare som vill ingå i vår personalgrupp på Föräldrakooperativet Kulan. Då vi är ett föräldrakooperativ kommer du kommer att arbeta tillsammans med trevliga, hängivna kollegor, en härlig barngrupp i åldrarna 1-5 samt engagerade föräldrar och vårdnadshavare.
Vi är en småskalig verksamhet som värdesätter våra medarbetares trivsel.

Vem vi söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med barn. Då rollen som barnskötare innebär många möten med barn, vårdnadshavare samt kollegor ser vi att du har en positiv människosyn och god samarbetsförmåga, är närvarande, trygg, självgående, initiativrik och empatisk. Du bör vara lyhörd och ha förmåga att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamheten.

Om Kulan
· Föräldrakooperativ med kompetent personal och engagerade föräldrar.
· Rymliga lokaler och tillgång till stor gård centralt på Kungsholmen.
· Kravcertifierad egen kock.
· Egen kolonilott.
· Utmärkt resultat i Stockholm stads kvalitetsundersökning.
Förskolans läroplan tillsammans med våra egna styrdokument ligger till grund för vår verksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med att kombinera barnens fria lek och planerade aktiviteter såsom språk, matematik och naturkunskap samt skapande och rörelse. Barnens intressen och önskemål är med och styr våra temainriktningar.


Vår vision är att allas lika värde ska respekteras i en trygg och meningsfull tillvaro där alla känner ansvar. Kulan arbetar enligt läroplanen och vardagen på förskolan stimulerar till såväl lärande som till lek. Barngruppen består av ca 24 barn i åldrarna 1–5 år, som delas in i mindre grupper efter behov. Personalstyrkan består av en rektor, en förskollärare, tre barnskötare och en egen kock. Vi huserar i rymliga lokaler med tillgång till stor gård nära goda kommunikationer och flera parker. Vår kock lagar all mat från grunden med extra kärlek för smakrik vegetarisk och vegansk kost och förskolan har också en egen kolonilott som vi flitigt besöker under sommarhalvåret.

Varmt välkommen att maila in din ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk till rekrytering@kooperativetkulan.se

Sista ansökningsdag: 21/6

OBS! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Intervjuer kan komma att genomföras digitalt.

Vi har inför annonsering av denna tjänst beslutat om var vi annonserar. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal och kontakt från rekryterings- och annonsföretag.


Se även: www.kooperativetkulan.se och Instagram @kulan_serverar

Ansök nu

Specialpedagog till Vinsta grundskola Västra åk 4-6

Specialpedagog
Läs mer Jun 7
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning

Vinsta grundskola består av två enheter, Östra och Västra och ligger i Vällingby i västra Stockholm.

Skolan är en kommunal F-9 skola med ca 1000 elever fördelade med årskurserna F-5 på Östra och
årskurserna 4-9 på Västra. Vi är organisatoriskt indelade i stadier vilka leds av biträdande rektorer.
Skolan har hälsa och digitalisering som fokusområden och är under ständig utveckling för att på bästa sätt bidra till en ökad måluppfyllelse. Är du en person som är strukturerad, relationsfokuserad och brinner för pedagogisk utveckling, då är du helt rätt person för oss och vi för dig! Vinsta grundskola är lätt att ta sig till både med bil, kollektivt och ligger nära flera stora grönområden.

Lägg till länk till skolan. https://grundskola.stockholm/hitta-grundskola/grundskola/vinsta-grundskola-vastra-4-9/ https://grundskola.stockholm/hitta-grundskola/grundskola/vinsta-grundskola-ostra-f-5/

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som kommer att arbeta som specialpedagog på Vinsta Västra med åk 4-6. Du kommer att arbeta tillsammans med andra specialpedagog som också arbetar 4-9. Du kommer att ingå i elevhälsan som består av skolsköterskor, kuratorer, SYV, specialpedagoger och skolledning. Du kommer att ha möjlighet att bidra till att utveckla det specialpedagogiska arbetet i professionsgruppen specialpedagoger samt med övriga elevhälsoteam.
Vi söker dig som har ett tydligt pedagogiskt ledarskap. Genom ditt pedagogiska ledarskap vill vi att du skapar goda relationer med elever, personal och föräldrar. Du ska vara väl förankrad i skolans styrdokument samt uppdaterad kring forskning inom det specialpedagogiska området. Fokus i arbetet som specialpedagog ska vara det förebyggande och främjande elevhälsoarbetet, där vi bl.a ser att du arbetar för att utveckla arbetet med att skapa tillgänglig lärmiljö. Du ska vara väl förtrogen med vad som gäller i arbetet med extra anpassningar och särskilt stöd. Att du kan uttrycka dig väl i skrift med att bl.a stötta lärare i arbetet pedagogisk utredning, är också något vi ser att du kan. Vi vill att du har erfarenhet av och är trygg i arbetet med att handleda lärare.


Du kommer vara del av vår Elevhälsa där du bidrar med specialpedagogisk kompetens. Elevhälsan arbetar hälsofrämjande och förebyggande samt med åtgärdande elevarbete på individ- och gruppnivå. I rollen som specialpedagog bidrar du till att elever ges den ledning och stimulans som de behöver i sitt lärande och sin personliga utveckling. Detta för att eleverna utifrån sina egna förutsättningar ska kunna utvecklas så långt som möjligt enligt utbildningens mål. Inom ramen för ditt arbete förväntas du bland annat föreslå insatser och anpassningar för elever i behov samt medverka i upprättandet av utredningar och åtgärdsprogram. Du kommer vid sidan av detta ha en konsulterande och handledande roll gentemot kollegor, övriga kollegor i elevhälsan och skolledning. I nära samarbete utvecklar du tillsammans med lärare, pedagoger och skolledning arbetet i klassrummet och på skolan när det gäller anpassningar för elevers utveckling mot målen. Arbetet innebär många kontaktytor med elever, personal och vårdnadshavare. Du behöver vara bekväm att tala inför en större grupp vårdnadshavare och personal samt känna dig bekväm att uttrycka och driva arbetet vidare i samband med samverkansmöten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation för grundskolan och specialpedagogexamen. Du har erfarenhet av undervisning i grundskolan. Du har god kunskap om NPF, språkstörning och läs- och skrivsvårigheter. Har du även kunskaper i matematik är det meriterande. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet och att du har god samarbetsförmåga och har förmågan att skapa gott samarbete och goda relationer.
Rollen som specialpedagog innebär att du är ansvarig för att de elever som är i behov av särskilt stöd uppmärksammas och får rätt form av stöd. Du samarbetar med undervisande lärare för att hitta fungerande arbetsformer i den ordinarie klassrumsundervisningen. Du planerar, genomför och dokumenterar det särskilda stödet. Du arbetar med administration av åtgärdsprogram och tekniska hjälpmedel.
Att knyta kontakter, bygga relationer och samverka med elever, vårdnadshavare och personal har du lätt för. Du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta och tänka nytt.
Vidare är du initiativrik och lösningsinriktad. Du skall ha god samarbetsförmåga, positiv vilja och förmåga att utveckla verksamheten och se möjligheter men även kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Jobba I Malta

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 7
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba i Malta!
Pratar du flytande svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som spelvärd i Malta
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Expressarbetare till Pipers AB

Flyttkarl/Stadsbud
Läs mer Jun 7
Om tjänsten
Vi söker nu trevliga samt arbetsvilliga personer för
expressarbeten i Stockholm. Du väljer själv vilka
dagar/tider som passar just dig.
Vi utför transporter, flyttar samt monteringar.
Vi är alltid minst 2 personer vid varje arbetspass och
vårt arbetsredskap är lätta lastbilar.
Arbetstiden samt arbetsplatserna varierar, vi jobbar i
hela Stockholmsområdet. Våra kunder är primärt
privatpersoner, men även företag och organisationer.
Vi ser gärna att du är i fysiskt god kondition samt att du
är social och serviceinriktad. Ett stort plus är om du har B-körkort.

Ansök nu

Värd/värdinna - Workplace Experience - Receptionist

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 7
Gillar du att jobba med service och administration och vill ta nästa steg i din karriär? Ta då chansen att arbeta som Receptionist i ett internationellt företag! Här får du chansen att jobba i en bred roll. Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

Vi söker dig som är driven och självgående till vår globala kund i Kista, som verkar inom tech-branschen. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete med stort ansvar och engagerade kollegor. Som Receptionist är du kundens ansikte utåt och förväntas ha en hög servicemedvetenhet - ett Värdskap utöver det vanliga, både till medarbetare och deras kunder som är på besök.

CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence). Dessa värderingar har vi med i alla delar av vårt arbete och vi vill att det skall genomsyra allt vi gör liksom att du som medarbetare hos oss också vill leva efter dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Välkomna och ta hand om besökare
* Hantera post och gods
* Administrativa uppgifter som att hantera mejl
* Ansvara för kundens ytor såsom mötes- och konferensutrymmen samt beställa catering
* Diverse administrativa uppgifter för kunden och CBRE, såsom hantering av inköpsorder, fakturor, rapportering sammanställningar etc.
* Administrera accesskort för besökare och personal
* Kundkontakt och felanmälan, hantering av arbetsordersystem samt uppföljning med tekniker/leverantörer

Ansök nu

Jobba I Cypern

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 7
Sök jobbet som kundtjänst på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du flytande svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som kundtjänst i Cypern
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Erfaren Ekonomiassistent till bygg och fastighetsbolag

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 7
Har du erfarenhet av att ha jobbat i en bred roll som ekonomiassistent och har ett intresse av system?

Då är det här den perfekta rollen för dig!

Vi på SJR tillsätter nu en erfaren ekonomiassistent till vår kund inom bygg och fastighetsbranschen. Du kommer jobba självständigt och ha hela ansvaret för kund- och leverantörsreskontra med stöttning av dina kollegor. Ekonomiavdelningen består av ca 8 personer och de sitter i fräscha lokaler på Kungsholmen.

Detta är ett så kallat hyr/köp där tanken är att du kommer vara konsult via SJR i 6 månader och sen bli överrekryterad till kund om alla parter är nöjda. Start på uppdraget är så snart som möjligt men senast i början av augusti.

Arbetsuppgifter:

I din roll som ekonomiassistent kommer du ansvara för bland annat nedan uppgifter. Rollen är bred och varierande.

- Kontroll och upplägg av nya leverantörer och kunder
- Kontering av ankomstregistrerade fakturor
- Påminnelse och inkasso
- Fakturering
- Löpande bokföring
- Periodiseringar av kostnader och intäkter
- Du kommer vara bolagsanvarig över 3 markbolag där du kommer upprätta bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. (bara några få transaktioner per år)
- Systemansvar

Vem söker vi?

Vi söker dig som har jobbat självständigt med ovanstående arbetsuppgifter sedan tidigare och är trygg i din kompetens. Det är meriterande om du har arbete med differsierad och omvänd moms. Du har genuint intresse för system och är en god systemanvändare. Har du arbetat med Visma DSE sedan tidigare är det meriterande.

För att lyckas i rollen tror vi att drivs av att ta stort ansvar över dina arbetsuppgifter och driver ditt dagliga arbete självständigt framåt. Vidare ser vi gärna att du tycker om att komma med förbättringsförslag och tar en egen roll att utföra dem. Som person är prestigelös, initiativtagande samt gillar att arbeta med repetitiva samt lite mer komplexa arbetsuppgifter. För rätt person finns det mycket utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Levin, emma.levin@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-06-30.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)

Ansök nu

HVB med beteendeanalytisk inriktning söker behandlingsansvarig psykolog

Psykolog
Läs mer Jun 7
Om Evia
EVIA Mälarhöjden är ett behandlingshem med hög kvalitet och kompetens. Hos oss bor ungdomar med neuropsykiatriska diagnoser, killar i åldrarna 13 till 19 år, och vi gör skillnad för våra ungdomar varje dag genom vårt bemötande och kvalificerade behandling. Verksamheternas behandlingsarbete har sin grund i inlärningspsykologi och beteendeanalys och metodiken genomsyrar såväl individuella terapiinsatser som samtliga medarbetares dagliga bemötande av ungdomar.


Utöver behandlingshemmet har Eviagruppen även en skolverksamhet, öppenvård, utbildning/handledning och terapimottagning för vuxna.


Våra värdeord speglar vad som är viktigt hos oss:
Beteendeförändring, Flexibilitet, Kunskap, Utveckling och Vi-känsla.
Sedan 2022 är Evia en del av WeMind.
Om tjänsten
Som behandlingsansvariga psykologer på Evia arbetar man med att leda, planera och utveckla verksamheten i nära samarbete med Evias föreståndare/psykolog och med personalansvarig.
Dina främsta uppgifter består i att planera vården och genomföra individuellt behandlings- och utredningsarbete för våra ungdomar. Detta görs i samarbete med verksamhetens behandlingspersonal som du också handleder och arbetsleder. Du har också kontakt med föräldrar och uppdragsgivare.


Du är även med och utvecklar verksamhetens behandlingsmetod och bistår personalansvarig med psykologisk kompetens i att utveckla arbetsgruppen.


Om intresse finns kan tjänsten även innehålla uppdrag från övriga verksamhetsgrenar i koncernen.


Heltidstjänst.


Om dig
Det här är ett jobb för dig som är intresserad av att jobba både mot individ och organisation, detta med beteendeanalysen som grund! Vi tror att du behöver vara prestigelös och ha en genuin vilja att göra ditt yttersta för ungdomarna för att trivas i rollen som psykolog hos oss. Du besitter goda kunskaper om de metoder, diagnoser och beteendeproblem vi arbetar med.


Som person är du handlingskraftig, strukturerad och analytisk. Du har också förmåga att tänka strategiskt och i nya banor. Arbetet innebär en del dokumentation så vi vill att du uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi arbetar i en organisation där alla hjälper till där det behövs.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Supply Chain Coordinator till Samsung Nordics i Kista

Orderadministratör
Läs mer Jun 7
Till Samsung Nordics tillsätter SJR nu en Supply Chain Coordinator till ett långt konsultuppdrag som pågår fram till och med 2024-12-31 med chans till förlängning och med start så snart som möjligt.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult hos SJR med månadslön, 6 veckors semester plus tjänstepension enligt kollektivavtal. Kandidater som kan börja omgående kommer att prioriteras.

Samsung har sitt svenska huvudkontor i Kista och dem tillämpar just nu en hyrbidmodell där du förväntas vara på plats på kontoret 3 dagar i veckan och 2 dagar hemifrån.

Om tjänsten
Som Supply Chain Coordinator ansvarar du för att omvandla alla kommersiella planer och marknadsinformation till efterfrågeplanering från Samsungs fabriker till den nordiska marknaden, gör efterfrågeplanering och affärsplanering. Som Supply Chain Coordinator kommer du ha en viktig nyckelroll och är djupt involverad i försörjningsplaneringen, försäljningsprognoser och koordinering av olika leveranskedjerelaterade frågor och kommunicerar aktivt med alla lokala (nordiska) relaterade områden för att säkerställa bästa försäljningsmöjlighet med maximerad operativ effektivitet.

Arbetsuppgifter:
Ansvarig för demand & supplyplanering
Äga, driva och hantera prognos med hänsyn till marknad, utbudssituation med hänvisning till försäljningsorder och försäljningsprognos
Uppdatera prognos i systemet och underhålla data för kort- och långsiktig planering
Hantera lager och inköp baserat på produkternas livscykel
Ansvarig för inköp (rätt kvantitet, rätt tidpunkt och rätt pris)
Analysera och rapportera kundernas slutförsäljning, kanallager och försäljningsvecka-trend
Ha ansvaret för kommunikationen med fabriker och huvudkontor ex. Rapportering av veckovis försäljningsavvikelse, efterfrågeändringsstatus, Samordning av dagliga driftsfrågor
Kontroll av vecko-/månatlig försäljningsutveckling
Mäta relaterade KPI:er och prognosbias och förbättra arbetsmetoder och verktyg/system för att nå målet

Vem är du?
Den här rollen passar dig som vill växa och utvecklas i en snabbrörlig miljö, som uppskattar driv och högt tempo och gillar att komma med egna idéer och förbättringsförslag.

Vi söker efter dig som gärna har en examen inom företagsekonomi, handel, industriteknik, logistik eller motsvarande. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom närliggande område, minst 2-3 år. Goda kunskaper i att använda MS Office, speciellt Excel och har du SAP erfarenhet så är det starkt meriterande.

Som person ser vi gärna att du har en vilja att kunna arbeta med tidskänsliga deadlines. Du är en utmärkt lagspelare med en naturlig talang att arbeta tvärfunktionellt i många olika forum. Vidare är du en bra kommunikatör på ett sätt som är inspirerande, men ändå beslutsamt och samarbetsvilligt. Du har numeriska och analytiska färdigheter och en drivkraft för att lösa problem. Du är strukturerad, noggrann, dedikerad, flexibel och proaktiv. I denna roll krävs det mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-06-30.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)

Ansök nu

ICT Tekniker inom Telekom i Kista/Rosersberg

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 7
Är du en tekniskt lagd person som tycker om att arbeta praktiskt? Lockas du av möjligheten att arbeta i en roll med frihet under ansvar? Vi söker dig som vill arbeta i en varierande roll på ett företag i framfart.

Arbetsuppgifter
I rollen som ICT tekniker arbetar du främst med stora Telekom-miljöer och bygga mobila nät i en kontrollerad miljö. Du kommer följa hela processen från start till mål, vilket betyder att du kommer att montera och racka upp radio/digitalenheter/switchar, kablera med fiber/cat6/Coax-kablage, dokumentera. När enheterna är uppe och svarar som de ska överlämnar du till kunden.
Utöver detta har teamet hand om supportdelen, där de felsöker och försöker hitta vägar framåt för en fungerande setup. Dina arbetsuppgifter kommer delvis innehålla:
•Rackning/Montering av Telekomenheter (Radio, Digitalenheter)
•Kabeldragning på kabelstege samt kabelförläggning (Fiber/Cat6/Coax)
•Uppbyggnad av Coaxkopplingar med dämpare/hybridkopplare
•Dokumentation och märkning av kablage
•Hands on support och felsökning av enheter/kablage

Du som söker skall ha…
•en avslutad gymnasieutbildning, gärna en praktisk utbildning inom telekom, teknik eller nätverk
•arbetslivserfarenhet, meriterande med praktisk erfarenhet inom roller från nätverk, fiber och serverhantering
•mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift då arbetsorderna är på engelska

Vi ser det som meriterande om du har ESA 19 (elektrisk fara), heta arbeten och/eller truckkort. Vi ser det även som plus även ifall du har erfarenhet från hantering/dragning av Coaxkablage till Radioenhet.

För att trivas och lyckas i rollen har du ett teknikintresse och är praktisk lagd, vidare passar rollen dig som är nyfiken på telekom och ser din framtida karriär inom området. Vi tror att du motiveras av att göra ett bra arbete och att vara noggrann då det är viktigt för dig att leverera arbete av god kvalité. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att vara en del av ett team där ni samarbetar för att leverera lösningar. Arbetet kommer ge dig stor frihet vilket också kommer att innebära att du ansvarar för din egen utveckling.

Om Transtema
Transtema Network Services är en av de ledande leverantörerna inom projektering, byggnation och underhåll av infrastrukturer för tekniskt avancerade kommunikationsnät. Transtema levererar tjänster och lösningar till kunder som efterfrågar ett brett tekniskt kunnande inom nätverk och kommunikation. Transtema Network Services ingår i Transtema Group och är ett dotterbolag i en större koncern, som bland annat har affärsområden inom fibernät, nätverksanslutning och teknik.
Transtema Network Services har som målsättning att 2025 vara Sveriges mest kompetenta och engagerade entreprenör. För denna roll kommer du vara uthyrd till Transtemas kund i Kista alt. Rosersberg.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kista alt. Rosersberg
Omfattning: 100%, heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

ICT Tekniker inom IT i Kista/Rosersberg

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 7
Är du en tekniskt lagd person som tycker om att arbeta praktiskt? Lockas du av möjligheten att arbeta i en roll med frihet under ansvar? Vi söker dig som vill arbeta i en varierande roll på ett företag i framfart.

Arbetsuppgifter
I rollen som ICT tekniker arbetar du i team och hanterar exempelvis större kvantiteter av främst server och bladservers. Du kommer arbeta i en process från start till mål. Det vill säga, du kommer att montera och racka enheter i dataskåp, kablera, dokumentera samt i vissa fall konfigurering av IP etc. Du lämnar sedan över till kunden. Utöver detta har de även hand om supportdelen där de felsöker och försöker hitta vägar framåt för att få en fungerande setup. Dina arbetsuppgifter kommer delvis innehålla:
•Rackning av IT-enheter (Server, switch, consoleservers)
•Kabeldragning på kabelstege, samt kabelförläggning i dataskåp (Fiber/Cat6)
•Konfigurering av IP/Subnät/Gateway
•Dokumentation och märkning av kablage
•Hands on support och felsökning av enheter/kablage

Du som söker skall ha…
•en avslutad gymnasieutbildning, gärna en praktisk utbildning inom IT, teknik eller nätverk
•arbetslivserfarenhet, meriterande med praktisk erfarenhet inom roller från nätverk, fiber och serverhantering
•mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift då arbetsorderna är på engelska

Vi ser det som meriterande om du har ESA 19 (elektrisk fara), heta arbeten och truckkort.

För att trivas och lyckas i rollen har du ett teknikintresse och är praktisk lagd, vidare passar rollen dig som är nyfiken på IT och ser din framtida karriär inom området. Vi tror att du motiveras av att göra ett bra arbete och att vara noggrann då det är viktigt för dig att leverera arbete av god kvalité. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att vara en del av ett team där ni samarbetar för att leverera lösningar. Arbetet kommer ge dig stor frihet vilket också kommer att innebära att du ansvarar för din egen utveckling.

Om Transtema
Transtema Network Services är en av de ledande leverantörerna inom projektering, byggnation och underhåll av infrastrukturer för tekniskt avancerade kommunikationsnät. Transtema levererar tjänster och lösningar till kunder som efterfrågar ett brett tekniskt kunnande inom nätverk och kommunikation. Transtema Network Services ingår i Transtema Group och är ett dotterbolag i en större koncern, som bland annat har affärsområden inom fibernät, nätverksanslutning och teknik.
Transtema Network Services har som målsättning att 2025 vara Sveriges mest kompetenta och engagerade entreprenör. För denna roll kommer du vara uthyrd till Transtemas kund i Kista alt. Rosersberg.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kista alt. Rosersberg
Omfattning: 100%, heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Jobba Som IT-Arkitekt

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Jun 7
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur

Ansök nu

ISS söker Elektriker Högspänning till sjukhus i Stockholm!

Driftelektriker
Läs mer Jun 7
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS har inlett ett nytt spännande uppdrag vid ett av de största akutsjukhusen i Sverige. Vi söker nu en Elektriker högspänning med uppdrag att nå gemensamt uppsatta mål tillsammans med kunden och säkerställa service i världsklass. Drivs du av avancerad teknik och att arbeta i en skarp, komplex driftmiljö med ett samhällsviktigt uppdrag? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen
I rollen som Elektriker högspänning kommer du i första hand att arbete med tillsyn, skötsel och underhåll på el-anläggningar. Du kommer också att vara behjälplig vid driftstörningar och göra egna analyser och bedömningar i det dagliga arbetet.

Du har din bas på kundens site vid Danderyds sjukhus. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med en inledande provanställning på sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen som Elektriker högspänning ser vi att du har:

• Relevant utbildning för rollen
• Erfarenhet av arbete med högspänning
• Kunskap om felsökning och förståelse för system med primär och sekundär kraft
• Godkänd ESA och goda kunskaper i andra relevanta lagar och regelverk

Det är meriterande om du har auktorisation högspänning (A), KNX-kompetens och kunskaper om el i medicinska utrymmen.

Vi lägger stor vikt vid din person och ser gärna att du själv skulle beskriva dig som en lagspelare som också trivs med att fatta beslut självständigt. Att du är kommunikativ och lösningsorienterad. Det är en förutsättning att du är teknisk och har goda IT-kunskaper, framför allt i Office-paketet, fastighetssystem, uppföljningssystem och dylikt. Tjänsten ställer även krav på att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Om kunden
Då sjukhuset driver säkerhetskänslig verksamhet kommer säkerhetsprövning med registerkoll genomföras före anställning.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 18 juni. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och vara något förlängd pga. säkerhetsprövningar. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller intervjuer och referenstagningar. Vid eventuella frågor om processen, kontakta vår Talent Acquisition Specialist Emily Casabona på emily.casabona@se.issworld.com

Ansök nu

Lokalvårdare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 7
Vi söker en noggrann och ansvarsfull person som kan utföra trappstädning med högsta kvalité.
Att kunna svenska är meriterande. Sökande från alla världens håll och kanter är välkomna, inklusive icke EU-medborgare!

Ansök nu

Administratör till SCC Skiljedomsinstitut

Juristassistent/Paralegal
Läs mer Jun 7
Är du vår nya kollega?

Är du serviceinriktad och tycker om att jobba i en internationell miljö? Vill du arbeta i ett team där arbetsglädje, samarbete och hög kvalitet står i fokus? Då ser vi gärna att du söker tjänsten som administratör hos oss på SCC Skiljedomsinstitut!

Vilka är vi?

SCC Skiljedomsinstitut grundades år 1917 och är en oberoende enhet inom Stockholms Handelskammare. SCC är ett av världens största och mest välrenommerade internationella tvistlösningsinstitut och varje år hanterar vi ca 150-200 tvister med parter från fler än 40 länder. Vi hanterar både nationella och internationella kommersiella tvister mellan företag och investeringstvister mellan företag och stater.

Vill du veta mer om SCC:s viktiga roll för Sverige och världen? Läs vår rapport "Tvister säljer Sverige"!

Arbetsuppgifterna

I rollen som administratör är du central för SCC. En del av din tid lägger du på att administrera tvisterna (i nära samarbete med en jurist på samma rotel), en del lägger du på den deponeringstjänst som Stockholms Handelskammare erbjuder och en del av tiden lägger du på andra sidouppdrag/projekt.

Du har stora möjligheter till att driva olika projekt utifrån intresse och tidigare erfarenheter. Du arbetar nära juristerna och du samarbetar nära med övriga administratörer. Vi ser gärna att du deltar aktivt i att forma din egen roll, genom att komma med egna förslag på projekt som du skulle uppskatta att engagera dig i för att förbättra verksamheten ytterligare.

Det förekommer i mindre mån arbete på kvällar och/eller helger bland annat i och med att vi ibland genomför event på kvällstid och då vi utser interimistisk skiljedomare några gånger per år inom 24 timmar.

Teamet och arbetsplatsen

SCC Skiljedomsinstitut består av ett sekretariat som leds av en generalsekreterare. På sekretariatet jobbar sju jurister, fyra administratörer och en studentmedarbetare. Vi har ofta praktikanter (svenska och internationella). Vi utgör en enhet inom Stockholms Handelskammare och delar lokal med övriga enheter inom Stockholms Handelskammare.

Vårt kontor finns i moderna lokaler i Stockholms hjärta, på Regeringsgatan 29.
Vem är du?

Vi tror att du har ett genuint intresse för service i förhållande till kollegorna och användarna av våra tjänster, att du kan jobba på engelska, att du gillar att samarbeta med dina kollegor och att du har många bra idéer för att förbättra vår verksamhet och för att se till att vi ligger kvar i framkant inom vår bransch.

Hos oss händer mycket samtidigt och för att trivas hos oss tror vi att du är bra på att leda dig själv, ser lösningar på problem, är noggrann och levererar med hög kvalitet.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete, t.ex. vid domstol, advokatbyrå eller med ärendehantering i annan verksamhet.

Vi arbetar med ett stort antal internationella tvister och delar av vår styrelse är internationell. Vi arbetar på både svenska och engelska och övriga språkfärdigheter är meriterande.

Processen

Vi rekryterar löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar alltid minst två referenser på alla vi rekryterar till Stockholms Handelskammare och vi tycker att det är lika viktigt att du som söker jobb hos oss också kan ta referenser på oss som arbetsgivare. Vi vet hur viktig matchningen är från bådas håll och därför kan alla slutkandidater be rekryterande chef om två referenser i slutet av rekryteringsprocessen. Våra referenser är våra befintliga medarbetare som kan svara på frågor om hur de upplever att det är att jobba hos oss.

Kontakta Madeleine Thörn, biträdande generalsekreterare med operativt ansvar, vid frågor och intresse av referenstagning av arbetsplatsen.

Vi begär in utdrag från belastningsregistret innan tjänsten tillsätts.

Handelskammaren grundades 1902 och är i dag en av Sveriges ledande näringslivsorganisationer och den ledande mötesplatsen för samhällsbyggare i Stockholm-Uppsala. Till oss kommer företagare, politiker och andra beslutsfattare i huvudstadsregionen för att skaffa ny kunskap eller knyta affärskontakter. Årligen arrangerar vi runt 200 evenemang – allt från nätverksträffar, seminarier och frukostmöten till stora evenemang som Tulldagen, Distinget och World Trade Day. Vi skapar opinion, väcker debatt och påverkar beslutsfattare i frågor som är avgörande för konkurrenskraft och tillväxt i huvudstadsregionen. Förutom detta arbetar vi även med tvistlösning via SCC Skiljedomsinstitutet, med deponering av källkod, och med kommersiella tjänster inom exempelvis internationell handel. Stockholms Handelskammare är en dynamisk arbetsplats med kunniga och engagerade medarbetare som brinner för att skapa Europas bästa huvudstadsregion tillsammans med de cirka 2000 medlemsföretagen.

Ansök nu

Tjäna 55 000 SEK/M

Innesäljare
Läs mer Jun 7
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Servitris/ Servitör sökes

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 7
Språk: Svenska, Engelska

Utbildning: Meriterande men inget krav

Våra uppdragsgivare söker nu flera stjärnor i restaurang teamet som är lika engagerade i deras gästers upplevelser som de själva är.

ALPA Bemanning & Rekrytering söker dig med känsla för värdskap och hög arbetsmoral och professionalism.

Önskade kvalifikationer

- Erfarenhet inom restaurangbranschen.

- Genuin känsla för service

- Noggrann, ansvarsfull, med stort engagemang för människor och service.

- Talar flytande såväl svenska som engelska.

- Har erfarenhet av olika kassasystem

- Har erfarenhet inom bankett.

- Dryckeskunskap är meriterande.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en spännande och varierande miljö. Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till alla gäster. Tempot kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till det.

Tjänsten extra med tillträde omgående.

Arbetstiden är varierande inklusive kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse.

Vi erbjuder bra lön, förmåner hos våra samarbetspartners, reseersättning och roliga event.

För frågor angående denna tjänst kontakta

jobb@alpabemanning.seVarmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Investera och bli anställd i ditt eget företag

Affärsutvecklare
Läs mer Jun 7
Vi har olika affärsvfrksamhet för de som vill vara med både som ägare och anställd. Ni kan bli anställda i erbn egen bolag.
Språk kunskap är inte så viktigt om personen kan kommunisera och förstå om jobbet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Jobba Med Försäkringar

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Jun 7
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar

Ansök nu

Gör skillnad! Extrajobb för studenter! (Gävle)

Studieledare
Läs mer Jun 7
Vill du vara med och göra skillnad? 17 984 elever klarade inte grundskolan i Sverige läsåret 2021/2022. Det finns skolor där 7 av 10 elever inte når gymnasiebehörighet. På den ideella Stiftelsen Läxhjälpen bidrar du med din kompetens och ditt engagemang för att få fler elever att uppnå behörighetskraven med självförtroende inför framtiden.
Nu söker vi nya läxhjälpare i Gävle! Vi söker dig som är intresserad av ett betalt extrajobb och samtidigt vill göra en konkret samhällsinsats. Tjänsten är en timanställning på eftermiddagar/kvällar och innebär i korthet att vara läxhjälpare efter skoltid på en av våra samarbetsskolor. Hos oss arbetar du i team om tre läxhjälpare där ni alla är högskolestuderande. Du får utbildning i, och arbetar utifrån, vårt strukturerade arbetssätt. Varje läxhjälpsgrupp består av 15 elever och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp arbetet.


Som läxhjälpare kan du antingen jobba som ordinarie läxhjälpare eller inhoppare. Som ordinarie läxhjälpare jobbar du 6/h i veckan fördelat på två schemalagda eftermiddagar/kvällar (möjlighet till extra inhopp finns). Som inhoppare jobbar du då ordinarie läxhjälpare är ledig eller sjuk. Arbetet utförs efter skoltid i skolans lokaler.


Vi söker dig som:
-Är universitets- eller högskolestuderande
-Har en pedagogisk förmåga och kan kommunicera och skapa relationer med barn och unga.
-Är lösningsorienterad, initiativtagande och kan arbeta utifrån vårt strukturerade arbetssätt och metod.
-Har bred grundläggande ämneskompetens samt god studieteknik.
-Delar Stiftelsen Läxhjälpens värderingar och vision om ett samhälle där alla barn växer upp med förutsättningar att klara skolan och forma sin egen framtid.


Då jobbet innebär arbete med barn lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister för arbetsgivaren är ett lagstadgat krav för att arbeta med barn och ungdomar.


Om oss
Skillnaderna mellan skolor, var du bor, var du kommer från och vad dina föräldrar jobbar med avgör i allt större utsträckning hur stor sannolikheten är att du klarar skolan. Stiftelsen Läxhjälpen är en icke-vinstdrivande stiftelse som verkar där det behövs som allra mest. Läxhjälpen är gratis för eleverna och läxhjälparnas löner finansieras genom stöd från näringsliv och offentlig sektor.
Läxhjälpen är en konkret insats som angriper ett av Sveriges största problem idag - att allt fler unga inte klarar skolan och riskerar att hamna utanför samhället. Noga utvalda, avlönade, högskolestudenter hjälper ungdomar med studierna två kvällar i veckan och är samtidigt positiva förebilder och mentorer. Vi har sedan starten 2007 arbetat fram ett strukturerat arbetssätt och ett tydligt mål - betygen ska höjas och eleverna nå vidare till gymnasiet. Vi finns idag i över 90 skolor i bland annat Stockholm, Södertälje, Västerås, Norrköping, Göteborg, Landskrona, Umeå, Sundsvall, Uppsala, Gävle, Mora och Malmö.


Gilla oss på Facebook: www.facebook.com/laxhjalpen
Följ oss på LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/stiftelsen-l-xhj-lpen
http://www.laxhjalpen.se

Ansök nu

Chuffer

Budbilsförare
Läs mer Jun 7
Vi söker en duktig förare som kan köra i stor stockholm till olika arbets platser både med personal eller olika leveranser.
Språk kunskap är inte viktigt om personen kan förstå och prata för att kunna komunisera om jobbet.
Personen ska inte bli rökare. Eftersom det är flera av personalen som hkr problem med ausma och olika alfrqier ska vi inte anställa rökare.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Gör skillnad! Extrajobb för studenter (Hässelby/Vällingby)

Studieledare
Läs mer Jun 7
Vill du vara med och göra skillnad? 17 984 elever klarade inte grundskolan i Sverige läsåret 2021/2022. Det finns skolor där 7 av 10 elever inte når gymnasiebehörighet. På den ideella Stiftelsen Läxhjälpen bidrar du med din kompetens och ditt engagemang för att få fler elever att uppnå behörighetskraven med självförtroende inför framtiden.
Nu söker vi nya läxhjälpare i Hässelby/Vällingby! Vi söker dig som är intresserad av ett betalt extrajobb och samtidigt vill göra en konkret samhällsinsats. Tjänsten är en timanställning på eftermiddagar/kvällar och innebär i korthet att vara läxhjälpare efter skoltid på en av våra samarbetsskolor. Hos oss arbetar du i team om tre läxhjälpare där ni alla är högskolestuderande. Du får utbildning i, och arbetar utifrån, vårt strukturerade arbetssätt. Varje läxhjälpsgrupp består av 15 elever och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp arbetet.


Som läxhjälpare kan du antingen jobba som ordinarie läxhjälpare eller inhoppare. Som ordinarie läxhjälpare jobbar du 6/h i veckan fördelat på två schemalagda eftermiddagar/kvällar (möjlighet till extra inhopp finns). Som inhoppare jobbar du då ordinarie läxhjälpare är ledig eller sjuk. Arbetet utförs efter skoltid i skolans lokaler.


Vi söker dig som:
-Är universitets-, högskolestuderande eller yrkeshögskolestuderande
-Har en pedagogisk förmåga och kan kommunicera och skapa relationer med barn och unga.
-Är lösningsorienterad, initiativtagande och kan arbeta utifrån vårt strukturerade arbetssätt och metod.
-Har bred grundläggande ämneskompetens samt god studieteknik.
-Delar Stiftelsen Läxhjälpens värderingar och vision om ett samhälle där alla barn växer upp med förutsättningar att klara skolan och forma sin egen framtid.


Då jobbet innebär arbete med barn lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister för arbetsgivaren är ett lagstadgat krav för att arbeta med barn och ungdomar.


Om oss
Skillnaderna mellan skolor, var du bor, var du kommer från och vad dina föräldrar jobbar med avgör i allt större utsträckning hur stor sannolikheten är att du klarar skolan. Stiftelsen Läxhjälpen är en icke-vinstdrivande stiftelse som verkar där det behövs som allra mest. Läxhjälpen är gratis för eleverna och läxhjälparnas löner finansieras genom stöd från näringsliv, stiftelser och offentlig sektor.
Läxhjälpen är en konkret insats som angriper ett av Sveriges största problem idag - att allt fler unga inte klarar skolan och riskerar att hamna utanför samhället. Noga utvalda, avlönade, högskolestudenter hjälper ungdomar med studierna två kvällar i veckan och är samtidigt positiva förebilder och mentorer. Vi har sedan starten 2007 arbetat fram ett strukturerat arbetssätt och ett tydligt mål - betygen ska höjas och eleverna nå vidare till gymnasiet. Vi finns idag i över 90 skolor i bland annat Stockholm, Södertälje, Västerås, Norrköping, Göteborg, Landskrona, Malmö, Umeå, Sundsvall, Uppsala, Gävle och Mora.


Gilla oss på Facebook: www.facebook.com/laxhjalpen
Följ oss på LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/stiftelsen-l-xhj-lpen
http://www.laxhjalpen.se

Ansök nu

Gör skillnad! Extrajobb för studenter (Stockholm)

Studieledare
Läs mer Jun 7
Vill du vara med och göra skillnad? 17 984 elever klarade inte grundskolan i Sverige läsåret 2021/2022. Det finns skolor där 7 av 10 elever inte når gymnasiebehörighet. På den ideella Stiftelsen Läxhjälpen bidrar du med din kompetens och ditt engagemang för att få fler elever att uppnå behörighetskraven med självförtroende inför framtiden.
Nu söker vi nya läxhjälpare i Stockholm! Vi söker dig som är intresserad av ett betalt extrajobb och samtidigt vill göra en konkret samhällsinsats. Tjänsten är en timanställning på eftermiddagar/kvällar och innebär i korthet att vara läxhjälpare efter skoltid på en av våra samarbetsskolor. Hos oss arbetar du i team om tre läxhjälpare där ni alla är högskolestuderande. Du får utbildning i, och arbetar utifrån, vårt strukturerade arbetssätt. Varje läxhjälpsgrupp består av 15 elever och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp arbetet.


Som läxhjälpare kan du antingen jobba som ordinarie läxhjälpare eller inhoppare. Som ordinarie läxhjälpare jobbar du 6/h i veckan fördelat på två schemalagda eftermiddagar/kvällar (möjlighet till extra inhopp finns). Som inhoppare jobbar du då ordinarie läxhjälpare är ledig eller sjuk. Arbetet utförs efter skoltid i skolans lokaler.


Vi söker dig som:
-Är universitets-, högskolestuderande eller yrkeshögskolestuderande
-Har en pedagogisk förmåga och kan kommunicera och skapa relationer med barn och unga.
-Är lösningsorienterad, initiativtagande och kan arbeta utifrån vårt strukturerade arbetssätt och metod.
-Har bred grundläggande ämneskompetens samt god studieteknik.
-Delar Stiftelsen Läxhjälpens värderingar och vision om ett samhälle där alla barn växer upp med förutsättningar att klara skolan och forma sin egen framtid.


Då jobbet innebär arbete med barn lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister för arbetsgivaren är ett lagstadgat krav för att arbeta med barn och ungdomar.


Om oss
Skillnaderna mellan skolor, var du bor, var du kommer från och vad dina föräldrar jobbar med avgör i allt större utsträckning hur stor sannolikheten är att du klarar skolan. Stiftelsen Läxhjälpen är en icke-vinstdrivande stiftelse som verkar där det behövs som allra mest. Läxhjälpen är gratis för eleverna och läxhjälparnas löner finansieras genom stöd från näringsliv, stiftelser och offentlig sektor.
Läxhjälpen är en konkret insats som angriper ett av Sveriges största problem idag - att allt fler unga inte klarar skolan och riskerar att hamna utanför samhället. Noga utvalda, avlönade, högskolestudenter hjälper ungdomar med studierna två kvällar i veckan och är samtidigt positiva förebilder och mentorer. Vi har sedan starten 2007 arbetat fram ett strukturerat arbetssätt och ett tydligt mål - betygen ska höjas och eleverna nå vidare till gymnasiet. Vi finns idag i över 90 skolor i bland annat Stockholm, Södertälje, Västerås, Norrköping, Göteborg, Landskrona, Malmö, Umeå, Sundsvall, Uppsala, Gävle och Mora.


Gilla oss på Facebook: www.facebook.com/laxhjalpen
Följ oss på LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/stiftelsen-l-xhj-lpen
http://www.laxhjalpen.se

Ansök nu

Mariehällsskolan söker lågstadielärare, vikariat

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Jun 7
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning

Mariehällsskolan är en F-6 skola med cirka 580 elever som öppnade 2014 i stadsdelen Annedal i Bromma.

Vi erbjuder en arbetsplats med erfarna, engagerade och positiva kollegor, en nästintill nybyggd skola med ljusa lokaler, där eleverna har möjlighet att lära med egna digitala enheter (1:1). På Mariehällsskolan finns ett genuint fokus på elevernas lärande och deras kunskapsutveckling står i centrum hos oss. Hos oss ska undervisning och utbildning vara tillgänglig för alla elever genom ett förebyggande elevhälsoarbete och undervisning av hög kvalitet. Vi arbetar ständigt för att göra vår skola bättre för alla elever som går här just nu.

Vår vision är: Kunskap ger självständighet, framtidstro och förståelse för att olikhet är en styrka.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig F-3.

Du har visat särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen och verksamheten på lågstadiet. Tjänsten innefattar undervisning på lågstadiet med tillhörande planering, genomförande, bedömning, dokumentation och uppföljning. Vi ser gärna att du har särskild kompetens inom området grundläggande läs- och skrivinlärning. I tjänsten ingår även att vara mentor. Du ingår i ett arbetslag där lärare, specialpedagoger och fritidspersonal arbetar tillsammans kring våra elever. 

Som person har du lätt för att samarbeta och ser det som en självklarhet att arbeta kollegialt med planering av undervisningen. Du samverkar med elever, kollegor och vårdnadshavare på ett lyhört sätt. Du arbetar strukturerat mot mål och resultat och är driven och självgående. 

Vi har höga förväntningar på dig och ditt engagemang och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Tjänsten är ett vikariat på heltid under HT-23.

 
Kvalifikationer

Vi söker dig som

- är utbildad grundskollärare mot tidigare åldrar
- är trygg och stabil i din roll som lärare, har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer då arbetet innebär många kontaktytor med elever, personal och vårdnadshavare.
- är flexibel, arbetar lösningsfokuserat och har en positiv grundinställning till arbetet.
- har en god organisatorisk förmåga, är handlingskraftig, ansvarstagande och kan strukturera ditt arbete
- goda kunskaper i svenska, i tal och skrift. 
- är skicklig på pedagogisk dokumentation och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.
- är väl förankrad i skolans styrdokument, tycker om att hålla dig uppdaterad inom aktuell forskning samt har en god digital kompetens.
- ditt arbete kännetecknas av systematik genom att du arbetar strukturerat mot mål och resultat.


Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Våra lokaler är tillgängliga och användbara för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga.

Vi vill att du bifogar din lärarlegitimation inklusive behörighetsförteckning i ansökan. Vid anställning ska ett giltigt utdrag ur belastningsregistret kunna visas upp. 

Tjänsten tillsätts under förutsättningar att erforderliga beslut fattas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Mötesbokare

Innesäljare
Läs mer Jun 7
I rollen som Mötesbokare kommer du att ansvara för en del befintliga kunder men också att söka nya affärsmöjligheter genom att skapa och utveckla relationer med kunder, i nära samarbete med den övriga organisationen och säljare. Detta innebär bland annat:
- Daglig kontakt med diverse företag
- Stark vilja att lyckas och utvecklas
För att passa i jobbet som mötesbokare hos oss på Hantverkshjälpen tror vi att du är en driven säljare som ser fram emot att gå till jobbet på morgonen och tar stolthet i att leverera riktigt bra resultat. Samtidigt tycker du att kundens bästa är viktigt och brinner för att skapa nöjda kunder.

Ansök nu

Översättare från Svenska till Finska - Laglappen.se

Översättare
Läs mer Jun 7
Laglappen har funnits på nätet i 3 år och finns idag i Sverige, Norge och inom kort Danmark.
Nu söker vi en person som kan hjälpa oss översätta delar av Laglappen.se till finska.
Krav:
För att fungera bra för uppdraget behöver du ha finska som modersmål men du behöver även tycka det är kul att skriva. Du behöver även behärska svenska i tal och skrift.
Önskemål:
Dessutom hjälper det oss väldigt mycket om du tycker det utbud vi har är intressant och faktiskt rätt smart. Vi lägger stor vikt vid levande texter men framförallt ärliga beskrivningar.
Önskemål men inget krav:
Har du jobbat med översättning är det ett plus. Har du dessutom arbetat med sökord är det ett större plus i kanten.
Var är arbetsplatsen?:
Vi har vårt lager i Västerås och kan sitta med oss på plats. Annars fungerar det utmärkt på distans.
Hur du ansöker:
Skriv gärna vad du gör idag, om du har tidigare erfarenhet av översättning men också om du vill jobba på distans eller inte. Skriv även hur många timmar i veckan du kan avsätta för detta projekt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Teknisk support till Mörby Centrum

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 7
Har du erfarenhet från kundservice eller teknisk support och letar efter nästa utmaning? Drivs av att hjälpa kunder och att ge en god service? Här får du möjligheten att arbeta i en varierad roll på ett framgångsrikt bolag med kontor mitt i Mörby Centrum!Arbetsuppgifter:

I rollen som 1st line teknisk support ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon och att lägga upp ärenden i kundens ärendehanteringssystem.

Viktigast i din nya roll kommer vara att leverera en god kundupplevelse till kunderna som ringer in samt vägleda kunden pedagogiskt i systemet.

Vi ser att du som söker gärna har erfarenhet av kundtjänst, IT eller teknisk support och älskar att ge service över telefonen till kunder.

Vår kund arbetar i affärssystemet SAP och en av dina arbetsuppgifter är att hitta rätt lösning till kunden som du hanterar i det interna ärendehanteringssystemet.Fler exempel på arbetsuppgifter kan vara:

- Ta emot inkommande samtal och lägga upp ärenden.

- Besvara kyltekniska frågor.

- Få kunden att ladda ner tekniska appar för självhjälp.

- Vägleda kunderna i apparna för att kunna lösa deras problem.

- Slussa vidare kunden till 2st line support eller annan avdelning.

Du ingår i ett mindre team och tillsammans är ni ständigt inloggade på mail och telefon för att för att skapa nöjda kunder och ge den absolut bästa servicen. Tjänsten är placerad i kundens trevliga lokaler mitt i Mörby Centrum. Dina arbetstider kommer vara mån-tors kl 8-16.30 och fre kl 8-16.Vi tror att det här är bra erfarenheter för rollen:

- Du har tidigare erfarenhet av kundservice, IT eller teknisk support.

- Mycket meriterande med utbildning inom kylteknik, el, styr och regler, ventilation, nätverk eller VVS.

- Du älskar att ge bra kundupplevelse.

- Du är genuint intresserad av teknik.

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

- Goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Teams).Personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen tror vi att du som person är serviceinriktad och nyfiken och trivs med att jobba med problemlösning.

Du har en positiv attityd. Du sätter alltid kunden i fokus och arbetar alltid för att skapa nöjda kunder. Vidare har du med bra energi och gillar att jobba i team. Du trivs i en social roll med ett högt arbetstempo. Slutligen är du målfokuserad och motiveras av att leverera goda resultat.Mer om tjänsten:

- Tillsättning: snarast möjligt

- Omfattning: heltid, arbetstiderna är 8-16.30 måndag till torsdag och 8-16 fredagar

- Placering: Mörby Centrum

- Uppdragstyp: 12 månaders konsultinhyrning med goda möjligheter till förlängningAndara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår Konsultchef Ellinore Pereira på Ellinore.pereira@andaragroup.se

Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Översättare från Svenska till Tyska - Laglappen.se

Översättare
Läs mer Jun 7
Laglappen har funnits på nätet i 3 år och finns idag i Sverige, Norge och inom kort Danmark.
Nu söker vi en person som kan hjälpa oss översätta delar av Laglappen.se till tyska.
Krav:
För att fungera bra för uppdraget behöver du ha tyska som modersmål men du behöver även tycka det är kul att skriva. Du behöver även behärska svenska i tal och skrift.
Önskemål:
Dessutom hjälper det oss väldigt mycket om du tycker det utbud vi har är intressant och faktiskt rätt smart. Vi lägger stor vikt vid levande texter men framförallt ärliga beskrivningar.
Önskemål men inget krav:
Har du jobbat med översättning är det ett plus. Har du dessutom arbetat med sökord är det ett större plus i kanten.
Var är arbetsplatsen?:
Vi har vårt lager i Västerås och kan sitta med oss på plats. Annars fungerar det utmärkt på distans.
Hur du ansöker:
Skriv gärna vad du gör idag, om du har tidigare erfarenhet av översättning men också om du vill jobba på distans eller inte. Skriv även hur många timmar i veckan du kan avsätta för detta projekt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

SKR söker controller

Controller
Läs mer Jun 7
Kommuners och regioners verksamheter är välfärdens kärna. Det är verksamheter som berör miljontals människor, varje dag. Tillsammans med kommuner och regioner utvecklar SKR välfärden. De kommande åren står vi inför utmaningar som kräver mod, kreativitet, kompetens och förändringsvilja. Det handlar om att värna vårt demokratiska samhälle, klara välfärdens finansiering och möta kompetensutmaningen.

Vi tar med det som är bra idag när vi skapar morgondagens välfärd. Vi möter förändring med utveckling.

Nu söker vi dig som vill vara med och bidra.

Ekonomistaben består av cirka 20 medarbetare med en variation av roller. Vi är en stab som värdesätter balans mellan jobb och fritid, nyfikenhet, omtanke, respekt och att ha roligt på jobbet samt att hjälpa varandra i stort som smått i vår resa att utveckla SKR:s ekonomistyrning i tätt samarbete med verksamheterna.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kvalificerad controller för tillsvidareanställning. I rollen som controller arbetar du både strategiskt och operativt med fokus på att säkerställa god ekonomisk styrning. Du samarbetar med samordnande controller, övriga medarbetare inom ekonomistaben samt chefer och handläggare inom verksamheterna som ingår i ditt ansvarsområde. Du rapporterar till ekonomidirektör och samordnande controller.

Ditt arbete består bland annat av att i samråd med ansvariga chefer och handläggare hantera processer för styrning samt hjälpa ledningen att följa utvecklingen via bland annat analyser, prognos, budget och rapporter, för att ge chefer möjlighet att ta beslut utifrån ekonomiska förutsättningar. Denna tjänst kommer att ha fokus på övergripande ekonomi inom SKR och beslutsstödsystem (Mercur) samt inslag av finansiell controlling. Ekonomistaben befinner sig i en förändringsresa som du kommer att bidra till. Controllerrollen är under utveckling, ekonomimodellen ses över samt att förberedelse sker för att byta affärssystem. Utveckling sker även utav beslutsstödsystemet.

Som controller har du bland annat ansvar för följande arbetsuppgifter:
• Ge stöd och skapa förutsättningar för chefer och handläggare att genom planering, analys, rapporter och uppföljning kunna ta det ekonomiska ansvaret.
• Utveckla, leda, analysera och säkerställa budget, prognos och bokslut.
• Bidra med att utveckla uppföljnings- och planeringsprocessen.
• Driva, initiera och delta i utvecklingsarbete.
• Säkerställa att riktlinjer, rutiner och aktuella processer följs inom ekonomi, avtal och inköp samt ansvara för intern kontroll inom tilldelat område.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en adekvat utbildning på högskolenivå inom ekonomi alternativt liknande utbildning som vi bedömer som likvärdig. Du har flera års erfarenhet av kvalificerat controllerarbete samt god datavana och kunskaper i beslutsstödsystem och Excel . Du behöver har mycket god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av processutveckling, primärt inom ekonomiområdet. För att lyckas i rollen bör du även ha erfarenhet av förändringsledning samt ha arbete inom offentlig sektor.

Vi söker dig som är självgående, driven och tar egna initiativ. Du är trygg i din roll, har god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer. Du är kommunikativ och pedagogisk, nyfiken och prestigelös. Du är även van vid problemlösning och intresserad av förändringsarbete. Vi kommer i denna rekrytering lägga stor vikt vid dina personliga förmågor och färdigheter.

Låter detta intressant?
Vi erbjuder ett spännande förändringsuppdrag som ger många möjligheter att utvecklas tillsammans med de närmaste kollegorna och den övriga organisationen, samtidigt som du har kul på jobbet. Som medarbetare inom SKR får du jobba i en kompetensdriven och samhällsviktig organisation där medarbetarna har möjlighet att påverka morgondagens samhälle!

För mer information om tjänsten kontakta tf. samordnare Maria Björk eller tf. CFO Emma Åslund. Intervjuer sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan, sista ansökningsdag är 25 juni. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

ÖVRIGT
Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) är en medlems- och arbetsgivarorganisation för Sveriges kommuner och regioner. Genom kunskap, råd och service till våra medlemmar stärker vi dem i deras uppdrag att utveckla välfärden för alla medborgare. Vi är en mötesplats för kommuner och regioner och tillsammans utvecklar vi demokrati och välfärd utifrån medborgarnas behov i hela landet. SKR:s vision tar sikte på att det framgångsrika Sverige skapas lokalt. Vi påverkar regering, riksdag och EU genom att ge förslag på hur vi bäst utvecklar demokrati och välfärd.

SKR har ca 500 medarbetare och kontoret är placerat vid Slussen i Stockholm. Som medarbetare på SKR har du flexibilitet att arbeta delvis på kontoret och delvis från annan plats, med utgångspunkt i verksamhetens behov.

Ansök nu

FABRIKSCHEF SÖKES TILL TRÄHUSPRODUKTION HOS NYTÄNKANDE FASTIGHETSBOLAG

Civilingenjör, bygg
Läs mer Jun 7
Inkluderande Fastigheter söker en erfaren och driven Fabrikschef. Inkluderande Fastigheter är ett ungt innovativt fastighetsbolag med kontor på Södermalm i Stockholm och en planerad trähusfabrik i Västra Haninge.
Bolaget söker nu en erfaren och driven Fabrikschef som vill driva och leda uppstarten samt arbetet med den egna trähusfabriken. Här får du en innovativ arbetsplats med kompetenta kollegor.
Intresserad? Låt oss djupdyka:
Om fastighetsbolaget
Inkluderande Fastigheter är en byggaktör som strävar efter att göra skillnad på den svenska. bostadsmarknaden. De bygger socialt hållbara bostäder för breda målgrupper.
Affärsidén grundas i att de ser att ensamstående föräldrar, familjer med många barn, unga vuxna och pensionärer ofta har en sak gemensamt: De har svårt att hitta ett bra hem. Ett hem som är anpassat efter just deras behov och till en kostnad som gör att man har råd att leva, inte bara råd att överleva. Inkluderande Fastigheter tillgodoser det behovet genom att bygga hyresrätter med låg hyra och bostadsrätter till rimlig kostnad.
I bolaget finns idag kompetens inom marknadsanalys, bygg- och projektledning, arkitektur och affärsutveckling. Projektportföljen är idag ca. 500 bostäder och målsättningen är att dubbla antalet förväntade bostäder inom tre år. Projekten som finns idag är utspridda över hela Sverige - från Åre i norr till Laholm i söder. Per idag är drygt 80 bostäder under förvaltning.


Ditt uppdrag
Du kommer att ha en nyckelroll i att säkerställa produktion och effektivitet i husfabriken. Du kommer att vara involverad i utvecklingen av nya produktionsprocesser samt produktionsmetoder för att optimera flödet i fabriken.
Du kommer jobba med:
Övergripande ansvar för driften av fabriken och produktionsprocessen
Analys och implementering av nya samt förbättrade produktionsmetoder över tid
Ledning och coachning av produktionspersonal för att säkerställa en säker och effektiv arbetsmiljö
Utveckling och implementering av produktionsplaner, ledtider samt kvalitetskontroller
Samarbete med andra resurser inom företaget - inköp, teknik, affärsutveckling och design för att säkerställa verksamhet och leverans
Optimering av produktionsmetoder och processer för att uppnå kostnads- och tidsmål
Implementering av affärssystem för produktion och produktionsanläggningar typ ERP/MPSVem är det vi söker?
Vi tror att du har stark analytisk förmåga, god kommunikationsförmåga och är resultatinriktad. Du har god ledarskapsförmåga genom att inspirera och motivera team. Du är duktig på att driva förändring och implementera effektiva arbetsmetoder och processer.
Dessutom söker vi dig som:
Har relevant erfarenhet från husbyggnadsbranschen, inklusive ledande positioner inom produktions- och fabriksverksamhet
Har stark kompetens inom produktionsplanering, processoptimering och kvalitetskontroll
Har erfarenhet av att arbeta med träbaserade byggnadssystem
Erfarenhet från modulmontage är starkt meriterande
Är utbildad civilingenjör, inom bygg och fastighet eller annan relevant utbildning
Vana av affärssystem för inköp, produktion, lager och ekonomistyrning är starkt meriterande (ERP och/eller MPS).
Har B-körkor
Har mycket god datorvana
Svenska och engelskaVad erbjuds du?
Du erbjuds en spännande möjlighet att vara med och leda etableringen av vår trähusfabrik. Som Fabrikschef kommer du att vara en nyckelperson i att forma och driva framtidens byggprocesser och bidra till Inkluderande Fastigheters hållbarhetsmål.
Om du har erfarenheten och drivkraften som krävs för att ta dig an denna utmaning, så ser vi framemot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Nu söker DHL Express personal för kundundersökningar

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 7
Om tjänsten
DHL Express söker nu personal till sin avdelning för ’Customer Experience’ vilken innefattar kundundersökningar. DHL Express strävar alltid efter att bli bättre och lyssna in vad deras kunder har för upplevelser av tjänster och kontakter, information som används i bolagets förbättringsarbete. Det kommer bli din roll att fånga in kundernas feedback.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
DHL Express sätter alltid kunden i fokus och strävar efter att arbeta med ständiga förbättringar inom alla områden. För att nå upp till företagets högt ställda kvalitetskrav arbetar man dagligen med kundundersökningar som ligger till grund för bolagets förbättringsarbete.

Din roll blir att ringa ut till DHL Express kunder och fånga in värdefull feedback. Du ringer och ber om feedback på kundernas upplevelse av deras kontakt med företaget eller användning av olika internationella expresstjänster. Till din hjälp använder du färdiga manus, men behöver samtidigt en fingertoppskänsla för att känna av samtalet och fånga in kunden feedback på bästa sätt. Som verktyg används ett nytt modernt online-verktyg till att dokumentera kundernas feedback för vidare analys och uppföljning av företagets dedikerade personal.

Arbetet utförs på DHL Express nyrenoverade kontor i Västberga tillsammans med ett mindre team av medarbetare. Ni sitter i trevligt inredda lokaler med ergonomiska möbler och genomgående naturtema som koncept i hela byggnaden.
Det finns goda transportkommunikationer med såväl pendeltåg och tunnelbana inom gångavstånd, alternativt buss direkt utanför dörren.

Arbetet är förlagt måndag - fredag på ett rullande schema
Tiderna kan variera mellan 08.30-15.00

Du blir anställd hos Uniflex bemanning och tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.Vem är du?

Vi söker dig som är serviceinriktad, har en positiv inställning och är kommunikativ. Du gillar att ta kontakt med nya människor och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och brinner för att ge god service till dina kunder. Avslutningsvis utför du alltid dina arbetsuppgifter ordentligt och har en grundlig arbetsprocess som säkerställer att inget lämnas ogjort.

Vi ser gärna att du ser detta som en långsiktig syssla.

Krav för tjänsten:
– Flytande svenska och god engelska i tal och skrift
– God datavana
– Gymnasieutbildning eller motsvarande

Inför en anställning på DHL Express Västberga krävs en godkänd säkerhetsprövning, där du bland annat behöver styrka din sysselsättning de senaste fem åren och att du är utan anmärkningar i belastningsregistret.

Vi har intervjuer löpande, skicka in din ansökan redan idag!


Om verksamheten
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 510 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla.

DHL Express är en världsledande leverantör inom internationella expresstransporter, arbetar aktivt med Great Place To Work och har blivit utsedda till "Top Employer" 7 år i rad!


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution.

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Psykiatri

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 7
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Sollentuna

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Sollentuna


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 19 juni 2023 (v. 25) - 23 juni 2023 (v.25)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-06-10

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Avtalsförvaltare/ avtalscontroller

Byggledare
Läs mer Jun 7
Vill du jobba för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad? Vi är Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag som varje dag tar ansvar för stockholmarnas och miljöns bästa i allt vi gör, både nu och för kommande generationer. Tillsammans arbetar vi för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

Är du en utvecklingsorienterad person med djup kunskap inom bygg- och anläggningsentreprenader som vill vara med i den spännande utvecklingen av Sveriges största vatten- och avfallsbolags inköpsverksamhet? Då ska du söka tjänsten hos oss som avtalsförvaltare inom bygg- och anläggningsentreprenad!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har erfarenhet från bygg- och anläggningsentreprenader och som vill jobba med att förvalta vår stora avtalsportfölj av ramavtal för entreprenader samt bistå projektledarna vid uppföljning av entreprenadkontrakt.
Som avtalsförvaltare hos oss kommer du tillhöra en enhet på ca 25 personer, dina kollegor kommer bland annat bestå av entreprenadupphandlare, upphandlare, inköpare, avtalsförvaltare och administratörer.
Du kommer som en av fyra drivna, affärsmässiga och strukturerade avtalsförvaltare arbeta med planering och med att genomföra uppföljning av bolagets avtal med fokus på entreprenader enligt nyligen framtaget arbetssätt, samt vidareutveckling av detsamma. Detta gör du tillsammans med ansvariga projektledare och ombud där en viktig del är att stötta och vägleda dem.

Andra vanliga arbetsuppgifter:
• Ingå i ett kategoriteam för bygg- och anläggningsentreprenader som består av entreprenadupphandlare, projektledare, byggledare, hållbarhetsstrateger m.m.
• Utveckla rollen för uppföljning av entreprenadkontrakt i nära samarbete med ombud och projektledare
• Vara med och utveckla det strategiska inköpsarbetet gällande entreprenader
• Medla när våra beställare och leverantörer inte är överens, driva en lösningsorienterad dialog med båda parter och vid behov samordna med entreprenadupphandlare och entreprenadjurist
• Delta vid entreprenadupphandlingar och bevaka kontraktsrättsliga aspekter i upphandlingen
• Inköpsanalysarbete och uppföljning av nyckeltalKVALIFIKATIONER
För att trivas i den här rollen ser vi att du har:
• Universitets-/högskoleutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande kunskap förvärvat på annat sätt
• Minst 5 års praktisk erfarenhet av att ha jobbat med bygg- och anläggningsentreprenader som avtalsförvaltare, entreprenadupphandlare, platschef, projektledare, byggledare, entreprenadingenjör, KMA-samordnare eller liknande
• Kunskap inom entreprenadrätt och byggbranschens standardvillkor, AMA
• Mycket hög förmåga i svenska språket när det kommer till tal och skrift

Du har ett affärssinne, är noggrann, duktig på att se helheten samt bra på att identifiera, hantera och följa upp detaljer i arbetet. Då du är den som leder arbetet är goda ledaregenskaper, förmågan att möta olika personer, medla och att skapa trygghet viktigt i rollen. Vidare är du strukturerad genom att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt, samtidigt som du är bra på att arbeta självständigt och ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter och det gemensamma resultatet. Du kommer i ditt arbete ha många interna och externa kontaktar och därför är det viktigt med god samarbetsförmåga och att du kommunicerar både skriftligt och muntligt på ett pedagogiskt sätt.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte till sista ansökningsdag.

För oss är medarbetarnas hälsa i fokus. Vi underlättar för dig att göra hälsosamma val och att kunna kombinera arbete, fritid och familj. Vi erbjuder därför många av våra medarbetare förmånligt flextidsavtal och möjlighet att jobba hemifrån. Läs mer om oss på vår hemsida svoa.se/jobb.

Då vi är en arbetsgivare som värnar om och strävar efter en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare och vår samhällsviktiga funktion, kommer du som slutkandidat att genomföra ett drogtest hos vår hälsopartner.

Ansök nu

Jobba Som IT-Arkitekt

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 7
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur

Ansök nu

Sjuksköterska till Stockholm

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 7
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till hematologiavdelning.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet


Var: Stockholm


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 16 juni 2023 (v. 24) - 17 sep. 2023 (v.37)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-06-10


Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

VI BRINNER FÖR EXCELLENT STÄDSERVICE

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 7
DO YOU WHANT TO GIVE EXCELLENT CUSTOMER SERVICE? - BECOME PART OF OUR JOURNEY!
Do you want to work as a cleaner for Jordgubbsprinsen AB?
You are a nice and thorough person who wants to help customers with world-class service. You work in a structured way with a focus on service and quality.
Wanting to provide a good customer service is cruisal. You will perform moving cleaning, general cleaning and home cleaning.
To thrive in the role, we see that you have a high sense of service, are professional and thorough.
What distinguishes Jordgubbsprinsen as a company is a clear customer focus as well as a good community and a great team spirit. We value the individual and being happy at work is important to us.
The position is initially part-time with great opportunities to be expanded to 75% for the right person.

Ansök nu