Hitta lediga jobb i Stockholm

myNanny barnvakt Årsta, nanny/barnpassning 1-2 gånger/månad

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Dec 1
På myNanny barnvakt är vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa barnpassning. Var med och dela glädjen av att passa barn och göra skillnad för familjer runtom i Sverige! Som nanny hos myNanny har du ett flexibelt, givande & glädjefyllt extrajobb hos som ett av Sveriges ledande företag för barnpassning. Just nu vill rekordmånga familjer ha nannies från myNanny och det är med glädje som vi nu utökar myNanny-familjen med flera duktiga och passionerade barnvakter!
Läs mer om myNanny barnvakt: https://my-nanny.se/ och ansök redan idag på: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Varför arbeta med barnpassning på myNanny?
Mycket flexibelt extrajobb, vanligtvis arbetar du 2-4 timmar / veckan
Bra lön, 90 till 130 kr / timmen beroende på avstånd till familjen
Viktig och relevant merit för framtida jobb
Du är alltid försäkrad under barnpassningen
Kontinuerligt stöd från din personliga kontaktperson som är specialist på barnpassning på myNanny
Passar du som barnpassare på myNanny? Vi söker dig som:
Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
Tidigare har passat ett eller flera barn (0 - 6 år) helt självständigt
Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger som nanny
Hur ansöker jag till nanny på myNanny?
Enkelt och smidigt på vår hemsida
Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervju för jobbet som nanny på myNannyEn av våra många familjer som behöver hjälp nära dig:
Vad som krävs av dig som söker arbetet: Erfarenhet av barnpassning i åldrarna 0-6 år.
Antal barn och ålder: 2 barn, 3år respektive 6 månader
Dagar och tider: Familjen vill ha hjälp vid sporadiska tillfällen (ca 1-2 gånger i månaden). Barnpassningen kan ske både på dagtid och kvällstid, både vardagar och helger! Det kan även gälla hämtning och då är det gångavstånd till förskolan :)
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående!
Barnpassningen sker hemma hos familjen
Plats är myNanny barnvakt Årsta
Ref.nr: RN84440Om du inte kan hjälpa just den här familjen, så rekommenderar vi dig att söka en generell tjänst som barnvakt på myNanny direkt på vår hemsida. Då får du sedan erbjudanden om fler uppdrag som passar dig.
En annan fördel med för alla nannies på myNanny är att du kan arbeta i hela Sverige, oavsett om du bor i storstad eller på landsbygd. Bland annat:
myNanny barnvakt Stockholm
myNanny barnvakt Göteborg
myNanny barnvakt Malmö
myNanny barnvakt Uppsala
myNanny barnvakt Västerås
Hitta fler städer på vår hemsida

Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa barnpassning med myNanny. Var med och dela glädjen av att passa barn och göra skillnad för familjer runtom i Sverige! Just nu vill rekordmånga familjer få hjälp av en myNanny barnpassning och vi ser fram emot att få utöka myNanny-familjen med flera duktiga och passionerade myNanny barnvakter!
Många möjligheter: Utöver att arbeta hos oss på https://my-nanny.se/barnvakt/ kan du även få fler uppdrag som nanny via våra kollegor på https://nannypoppins.se/. Dessutom kan du om du vill även ge läxhjälp via https://www.allakando.se/laxhjalp/ och https://smartstudies.se/laxhjalp/. En förmån är även att du som har arbetat en längre period hos oss även får tillgång till t.ex. en kurs inför högskoleprovet kostnadsfritt: https://www.allakando.se/hogskoleprovet/
Ansök till extrajobbet som barnvakt på myNanny: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/

Ansök nu

Junior Talent Acquisition Partner till AstraZeneca i Södertälje

HR-assistent
Läs mer Dec 1
Drivs du av att ge förstklassig support, vara spindeln i nätet och träffa människor i en utvecklande miljö med korta beslutsvägar? Vi söker nu för ett längre vikariat en Junior Talent Acquistion Partner, till AstraZeneca med placering i Södertälje.

Tjänsten är ett vikariat från januari till augusti 2022 och omfattar heltid. Under rådande omständigheter arbetar man både från hemmet och på kontoret i Södertälje. Du rapporterar till Operations Manager och har en teamledare som leder det dagliga arbetet.

Välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I rollen som Junior Talent Acquisition Partner har du ansvar för att hantera ett antal bemanningsprocesser i bolaget. Du har dagligen kontakt med rekryterande chefer och assisterar dem genom att ta kravprofil och se till att förfrågan går ut till utvalda leverantörer. När en bemanningsprocess är aktiv kommer du kontinuerligt att följa upp status med bemanningsleverantörerna och koordinera intervjuer mellan kandidat och rekryterande chefer. I rollen ingår att följa upp de Key Performance Indicators (KPI) och Service Level Agreements (SLA) som är uppsatta av AstraZeneca.

Teamet består av total 6 kollegor placerade i Södertälje respektive Göteborg.

För att trivas här är det viktigt att du som person värdesätter öppenhet, enkelhet och viljan att arbeta strukturerat mot företagets gemensamma målsättningar på både nationell och internationell nivå. Du behöver vara en person som motiveras av snabba beslut, ständig förändring och ha ett stort eget driv att föra saker i mål.


Vem är du?
Vi söker dig som har relevant utbildning på högskolenivå, tex inom personal-, beteendevetenskap eller likvärdigt. Du har nyligen tagit examen och har 1-2 års erfarenhet från bemannings- och/eller rekryteringsprocesser och förväntas kunna arbeta självständigt hos kunden. Har du erfarenhet från större internationella företag och inom läkemedelsbranschen är det meriterande. Du tycker att det är utvecklande att få möjlighet att själv driva dina processer och arbeta i ett kommunikativt och högpresterande team. Du tycker om att ha ansvar och att bygga relationer med både rekryterande chefer och bemanningsbolag som leder till lyckade tillsättningar.

För att trivas hos oss ska du tycka om bemötandet med kunder och kandidater och samtidigt uppskatta att arbeta en snabbrörlig miljö med förmåga att prioritera bland många parallellt viktiga och brådskande bemanningsprocesser. Du är ambitiös och finns tillgänglig för rekryterande chefer och bemanningsbolagen. Du är flytande i svenska samt bekväm med att skriva och tala engelska.


Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.


Övrigt: Ansökan sker genom annons, vi tar ej emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Insitepart söker junior transportplanerare till Coop Logistik i Bro

Transportplanerare
Läs mer Dec 1
Nu söker vi transportplanerare till Coop Logistiks terminal i Bro! Det här är en spännande utmaning för dig som har ett stort intresse för logistik- och transportverksamhet!

Dina Arbetsuppgifter och profil
I rollen som transportplanerare kommer dina dagar framförallt spenderas med förberedelse och planering av transporter och transportbokning. Du ansvarar bland annat för att gods kommer fram till rätt plats vid rätt tid. För att detta skall vara möjligt samarbetar du och håller en tät dialog med övriga logistikfunktioner inom företaget. Stora delar av arbetet utförs med Excel, så du är bekväm med att arbeta i Office. Det är även meriterande om du har viss kunskap om SAP.

Så vem är du som söker den här tjänsten? Vi tror att du är en person som är mycket serviceminded, social och lägger stor vikt att vara en god representant för ditt företag. Du har ett genuint intresse för administrativt arbete och vill gärna knyta dig an nya kontakter. Detta är speciellt viktigt då arbetet innebär mycket kontakter såväl internt som externt på Coop Logistik och det är av stor vikt att du har en god problemlösningsförmåga.

Arbetet är förlagt främst på dagtid under vardagar.

Det här är Coop
Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln och har 3,5 miljoner medlemmar, fördelar på 30 olika konsumentföreningar. Coops butiker hittar du i hela Sverige, från norr till söder. Coops logistik står för varuförsörjning till samtliga Coop-butiker i hela landet och svarar för effektiv drift av transporter, terminaler och varuflöde. Du kan läsa mer om Coop här (https://www.coop.se/Globala-sidor/om-coop/Affarsomraden1/)

Villkor
- Tidigare erfarenheter utav administrativt arbete
- Flytande i det svenska språket både tal och skrift
- God IT-Vana och erfarenhet av Office (främst Excel) & SAP är starkt meriterande
- Akademisk utbildning, gärna inom logistik är meriterande
- Du kommer att vara anställd av Insitepart men uthyrd till vår kunds transportenhet i Bro.


Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in dina ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Ansök nu

Mediasäljare till stort digitalt nischat bolag!

Account manager
Läs mer Dec 1
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Vår kund hjälper varumärken att skapa engagerande innehåll och leverera affärsresultat med kampanjer inom content marketing och native advertising. De erbjuder en skräddarsydd lösning av distributionskanaler inom print, webb, mobil, video, events och sociala medier. Innehållet levereras via deras starka distributionsnätverk.


Nu befinner sig vår kund i en stark tillväxtfas och söker därför nya medarbetare som vill göra karriär inom mediebranschen.


Är du en stresstålig lagspelare som tycker om att ta stort ansvar, som ser möjligheter istället för problem och som vill jobba med försäljning i en kreativ miljö? Då kan vi erbjuda dig erfarenheter för livet och en karriärgrund.


Vem är du?
Vi tror att du är lösningsorienterad och ser möjligheter i alla utmaningar, att du är strukturerad och organiserad.
Orädd – du gillar att förhandla med personer i ledande positioner. Driven och målinriktad. Du tycker om att vinna och engagerar dig i beslut och i din framtid.
Självständig och tycker om att arbeta under eget ansvar, samtidigt som du uppskattar att vara en del i ett team.


Din erfarenhet
Tidigare erfarenhet som mediesäljare är meriterande men tjänsten passar även den som är i början av sin säljkarriär. För att du ska lyckas i rollen tror vi att du har en eftergymnasial utbildning från universitet, högskola eller YH-utbildning, entreprenörsanda – du kan presentera och sälja ditt koncept kreativt.


Om rollen
Ett spännande arbete där du får lära dig försäljning från grunden. Kontinuerlig utbildning för att du ska fortsätta att utvecklas som säljare. En energifylld arbetsplats där många nyckeltalanger med olika bakgrund och expertis skapar en stark sammanhållning.


Dina arbetsuppgifter
Som Account Manager driver du egna content marketing kampanjer från idé till färdig produkt med eget budgetansvar. Genom att styra och leda säljprocessen från prospektering och konceptförsäljning, till avslut och projektledning, hjälper du dina kunder att stärka deras varumärke i print och digitalt, samt driver försäljning inom deras marknad.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Engineering Manager - Cybersecurity

Driftchef, data
Läs mer Dec 1
At Epidemic Sound we are reinventing the music industry. Our carefully curated catalog, with over 35,000 tracks, is tailored for storytellers, streaming services, and in-store soundtracks. Countless clients around the world, from broadcasters, production companies, DSPs, and YouTubers rely on our tracks to help them tell their stories. Epidemic Sound’s music is heard in hundreds of millions of online videos daily, across millions of playlist streams, and in thousands of in-store locations. Headquartered in Stockholm, we’re spread across offices in New York City, Los Angeles, Seoul, Hamburg, and Amsterdam. We’re growing fast, have lots of fun, and are taking the music industry with us.

Job Description

As an engineering manager, you will form a key part of the Cybersecurity team here at Epidemic Sound. You will lead a team of 5 skilled security engineers who are passionate about their craft and help them reach their full potential. You will get to spend your time empowering the team to solve problems of our users and stakeholders by understanding their needs and coming up with solutions. You will get to develop people through coaching and mentoring and would include conducting regular 1:1s, goal setting, and feedback conversations with engineers to ensure their well-being and team health, and support them in their growth.

Although we are a global company, this position will be based in our Stockholm office and will report to the Head of Security & Operational Compliance.

How you will make an impact

You can look forward to spend your time:

- Conducting performance reviews and working with direct reports to create personal development plans.
- Continuously working to improve inclusion and belonging in your team and within our organization.
- Making sure that there is a high level of teamwork, transparency, and efficiency in collaboration with other teams.
- Working in close collaboration with stakeholders, tech leads and the rest of the team, drive the team’s goal-setting process and pave the way for the team hitting their goals.
- Working with and contributing to the rest of the engineering management group on our policies and long-term goals.
- Developing ways of working to encourage high performance.
- Anticipating and addressing issues with communication, performance, interpersonal dynamics, conflict and unclear ownership.
- Communicating with empathy and precision.
- Advocating for Cybersecurity within the organization as a whole.


Who you are

To thrive in the role we think you have experience in the following areas:

- Solid people management skills.
- Agile/Kanban/Scrum experience.
- Experience in the cybersecurity or IT/tech industry.
- Working with people from diverse backgrounds.
- English language proficiency (Swedish is not a requirement for this role).


It would also be music to our ears if you have:

- Experience with risk management or IT Governance

Curious about our music? Find our music on Spotify here ? https://open.spotify.com/user/... (https://open.spotify.com/user/epidemicsound)

We have lots of fun soundtracking the world and our annual Spring Bash (https://www.youtube.com/watch?v=NgnVp17IvAg) is an event that captures this perfectly. Take a look at our most recent one, a virtual celebration!Application

Do you want to be a part of our fantastic team? Please apply, in English, by clicking the link below.

We believe that bringing people together from different backgrounds, experiences and perspectives makes for a healthy workplace, a more successful business and a better world. We value diversity and encourage everyone to come and soundtrack the world with us.

Ansök nu

Forskare i atmosfäriska fältexperiment (tidsbegränsad anställning)

Miljökemist
Läs mer Dec 1
vid Institutionen för miljövetenskap. Sista ansökningsdag: 2021-12-15.

Institutionen för miljövetenskap är en av de större institutionerna inom Naturvetenskapliga fakulteten. Institutionen består av fyra enheter med drygt 170 anställda forskare, lärare, doktorander och teknisk/administrativ personal från mer än 30 olika länder. Forskning och undervisning bedrivs inom miljökemi, atmosfärsvetenskap, biogeokemi och ekotoxikologi. Som medarbetare på Institutionen för miljövetenskap blir du en del av en dynamisk miljö med forskning av högsta klass och med stark internationell prägel.

Projektbeskrivning
Atmosfäriska aerosolpartiklar är viktiga komponenter i klimatsystemet: de påverkar klimatet genom att sprida och absorbera solljus och de påverkar också molns fysiska egenskaper. Att beskriva aerosolpartiklars påverkan på molnbildning är en av våra största utmaningar för att förstå klimatförändringar. Enligt FN:s klimatpanel (IPCC) så har aerosolpartiklar kylt klimatet avsevärt under den industriella eran. Samtidigt understryker IPCC att aerosol-molnkopplingar är en av de största källorna till osäkerhet i dagens klimatmodeller. Detta projekt siktar mot att förstå kopplingarna mellan atmosfärens kemiska sammansättning, aerosoler och moln, som påverkar både luftkvaliteten och klimatet. 

Arbetsuppgifter
Förberedning, utförning och analys av fältexperiment. Den framgångsrika kandidaten kommer att jobba med att sätta upp en container med olika vetenskapliga instrument som ska skickas på en fältkampanj, analysera data från fältexperiment och delta i samling och analys på olika långtidsdataserier på luftföroreningar.

Behörighetskrav
En forskare anställs i huvudsak för forskning och ska ha avlagt doktorsexamen eller har en utländsk examen som bedöms motsvara doktorsexamen.

Bedömningsgrunder
Vid tillsättningen kommer särskild vikt att fästas vid vetenskaplig skicklighet. Tidigare erfarenhet av atmosfäriska fältexperiment på aerosoler, gaser och meteorologiska parametrar är ett krav.

Anställningsvillkor
Anställningen avser heltid och gäller tills vidare, dock längst sex månader, med möjlighet till förlängning. Tillträde 2022-01-01 eller enligt överenskommelse.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt
Upplysningar om anställningen lämnas av enhetschefen, professor Ilona Riipinen, tfn 072-585 92 51, ilona.riipinen@aces.su.se.

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, Alejandra Pizarro Carrasco (Fackförbundet ST/Lärarförbundet), tfn 08-16 34 89, alejandra@st.su.se, samt seko@seko.su.se (SEKO).

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

När du ansöker ber vi dig att fylla i följande uppgifter


• dina kontakt- och personuppgifter
• din högsta examen
• dina språkkunskaper
• kontaktinformation för 2–3 referenspersoner

och att bifoga följande dokument


• personligt brev
• CV – examina och övriga utbildningar, arbetslivserfarenhet och publikationsförteckning
• kopia av bevis på doktorsexamen
• egna publikationer som du önskar åberopa (max 3 filer).

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: att söka en anställning.

Välkommen med din ansökan!


Stockholms universitet bidrar till det hållbara demokratiska samhällets utveckling genom kunskap, upplysning och sanningssökande.

Ansök nu

Taco bar

Restaurangbiträde
Läs mer Dec 1
Deltid (50 - 90%)
Tillsvidare
Vanlig anställning
Idén till Taco Bar föddes på Hawaii på det tidiga 1980-talet där Peter och Håkan grundarna åt sin första Taco. Hos oss på Taco Bar får du arbeta med ett härligt gäng med bra gemenskap och lång erfarenhet. Vi strävar varje dag efter att leverera förstklassig service.


Vi söker medarbetare för deltidstjänst mest kväll/helg till Taco Bar på Gamla stan.


Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bl.a. kassahantering, servering, tillberedning av mat och dryck, städning osv.


Vi söker dig som är 20+ år och som sätter gästen i första rummet och har ett brinnande intresse för mat och service. För att trivas i rollen är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta, att du trivs i att ta ett stort personligt ansvar, att du är resultatfokuserad och du ständigt strävar efter att utveckla dig själv och andra.
Krav: att kunna svenska och engelska språket i tal och skrift!


Vi är med i VISITA och har kollektiv avtal med HRF och UNIONEN.


Vill du bli en del av ett framgångsrikt koncept? Vänta inte med att skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande:
tacobargamlastan@gmail.com

Ansök nu

Data Engineer

Data Warehouse specialist
Läs mer Dec 1
· Minimum 4 years experience
· , Python or Java or Scala
· Hadoop and Spark - Mandatory
· RDBMS/No
· ETL/ELT processes
· CI/CD
· Experience in data migrations – merit
· Experience with Agile methodologies
· Excellent communication skills
· GCP / Azure /AWS experiences

Ansök nu

Universitetslektor

Universitets- och högskolelektor
Läs mer Dec 1
vid Institutionen för de humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnenas didaktik. Sista ansökningsdag: 2021-12-08.

Institutionen för de humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnenas didaktik (HSD) har ett 80-tal anställda, varav 15 doktorander och ett 10-tal som arbetar med administrativa uppgifter. Vårt fokus är ämnesdidaktisk undervisning och forskning inom de estetiska, humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnena på grund-, avancerad och forskarnivå. HSD ingår i Humanistiska fakulteten vid Stockholms universitet.

Ämne/ämnesbeskrivning
Humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnenas didaktik.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av forskning, undervisning, kursutveckling, planering, handledning och examination på institutionens kursutbud inom lärarutbildningen, främst med inriktning mot ämnesdidaktik i samhällskunskap samt verksamhetsförlagd utbildning (VFU). Centrala arbetsuppgifter är undervisning i självständigt arbete/examensarbete och VFU. Även undervisning i övrigt kursutbud på grundnivå och avancerad nivå inom institutionen kan förekomma. Undervisningen sker i huvudsak på svenska. I anställningen ingår att aktivt medverka i institutionens forskningsmiljö.

I arbetet som universitetslektor ingår att medverka i pedagogiskt, forskningsmässigt och administrativt utvecklingsarbete, vilket t.ex. innebär deltagande i arbetsgrupper och kommittéer.

Behörighetskrav
Behörig att anställas som universitetslektor är den som har avlagt doktorsexamen inom de humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnenas didaktik eller motsvarande och visat pedagogisk skicklighet i undervisning inom detta område. Den pedagogiska skickligheten ska visas medelst dokumenterad erfarenhet av undervisning och kursutveckling inom ett brett utbud av kurser på grundnivå och avancerad nivå, samt genom handledning av examensarbeten. Skickligheten ska vara dokumenterad på ett sätt som gör det möjligt att bedöma kvaliteten i såväl den vetenskapliga som den pedagogiska verksamheten.

Den sökande ska ha god samarbetsförmåga och förmåga och lämplighet i övrigt nödvändig för att fullgöra arbetsuppgifterna väl. 
Då kursutbudet i dag är uteslutande svenskspråkigt förutsätter vi att du har mycket goda kunskaper i svenska, båda i skrift och tal. 

Bedömningsgrunder 
Störst vikt fästs vid graden av pedagogisk skicklighet. Den pedagogiska skickligheten kommer främst att bedömas inom grundlärarutbildningens SO-kurser i självständigt arbete, ämneslärarutbildningens kurser i VFU.

Särskild vikt fästs vid bredd, kvalitet samt aktuella och fördjupade kunskaper inom det samhällskunskapsdidaktiska området.
Erfarenhet av undervisning i ämneslärarutbildning och grundlärarutbildning, däribland VFU, är meriterande.

Vikt tillmäts dessutom administrativ förmåga samt förmåga att samverka med det omgivande samhället. 

Högskolepedagogisk utbildning 
Meriterande är högskolepedagogisk utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

Anställningsvillkor 
Anställningen är ett vikariat på cirka 50 % av heltid för en period av sex månader med möjlighet till förlängning.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt 
Upplysningar om anställningen lämnas av prefekt Ulrika von Schantz tfn, 08-120 76561 ulrika.vonschantz@hsd.su.se.

Frågor om anställningsförfarandet kan ställas till studierektor Kerstin Grenö tfn, 08-16 26 43 kerstin.greno@su.se.

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, Alejandra Pizarro Carrasco (Fackförbundet ST/Lärarförbundet), tfn 08-16 34 89, alejandra@st.su.se, samt seko@seko.su.se (SEKO)

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Universitetets anställningsordning och anvisningar för sökande finns på webbsidan: att söka en anställning.

Välkommen med din ansökan! 

 

Stockholms universitet bidrar till det hållbara demokratiska samhällets utveckling genom kunskap, upplysning och sanningssökande.

Ansök nu

IBM 2022 – Technology Graduate program

IT-strateg
Läs mer Dec 1
Introduction : IBM is building the platform for future digital transformation, solving world problems with insight and technology – and we need your help!
IBM’s greatest invention is the IBMer. We believe that through the application of intelligence, reason and science, we can improve business, society and the human condition, bringing the power of an open hybrid cloud and AI strategy to life for our clients and partners around the world. Join the forward-thinking teams at IBM solving some of the world’s most complex problems – there is no better place to grow your career!
Here’s where you come in. We’re looking for passionate, original thinkers to join us as part of our Technology Graduate Program. Your Role and Responsibilities : As a graduate, you’ll be a part of our client-facing teams helping businesses change the way they work. Technology Graduate program offers you a full time permanent position starting in 2022 (Spring/Autumn), based in Oslo/Stockholm/Helsinki/Copenhagen. The program length is set to 18 months with vast career opportunities following graduation - we will help you to kick-off your career in tech!
As a Technology Graduate you will start your journey towards becoming a technical expert and advisor to some of the most influential organisations in the Nordic countries. You’ll learn to understand business requirements and technical capabilities, and you will learn how to combine the two to synergize and create outstanding outcomes for our customers and partners.
Together with the sales team, you will apply business insights, build, and maintain client relationships, incorporate hardware, software and services into client-valued solutions and ensure client readiness for the implementation and operation of technical solutions. By joining the Technology Graduate program you will be able to develop your career in IBM Technologies such as Cloud, Data, AI, cognitive applications, Security, as well as the world's most powerful computing platforms, like Mainframes and POWER-based Cognitive Systems.
In this program, you will…
Drive client value and client satisfaction by using your technical expertise to address client business challenges
Be supported by a network of fellow graduates across the Nordic, experienced professionals, mentors, and global communities.
Get access to the latest training, tools and technology including certifications tailored to your role.
Work in diverse teams that champion inclusion and a culture of giving back.Some of the essential components of the program:
Introduction to selling through IBM’s Global Sales School - specifically tailored to technical sellers
Agile Thinking
Enterprise Design
Architectural Framework
Client engagement throughout the programWe encourage you to apply if you...
Are in your final year of tertiary education OR have graduated from a university no earlier than 2020
Have less than 2 years relevant full-time work experience
Are fluent in one or more of the Nordic languages and English
Are curious about technology and want to learn more!Please leave your application with CV highlighting your skills and ambitions, we want to learn more about you and what you hope to gain from this opportunity. Remember to let us know when you’d be able to join the program. We will start reviewing applications immediately and will run the first interviews in November already. Should you have any questions, you can contact Tiina Vartiainen, Talent Acquisition Partner (firstname.lastname@ibm.com). We look forward to receiving your application!
About Business Unit : IBM has a global presence, operating in more than 175 countries with a broad-based geographic distribution of revenue. The company’s Global Markets organization is a strategic sales business unit that manages IBM’s global footprint, working closely with dedicated country-based operating units to serve clients locally. These country teams have client relationship managers who lead integrated teams of consultants, solution specialists and delivery professionals to enable clients’ growth and innovation. By complementing local expertise with global experience and digital capabilities, IBM builds deep and broad-based client relationships. This local management focus fosters speed in supporting clients, addressing new markets and making investments in emerging opportunities. Additionally, the Global Markets organization serves clients with expertise in their industry as well as through the products and services that IBM and partners supply. IBM is also expanding its reach to new and existing clients through digital marketplaces. Your Life @ IBM : Are you craving to learn more? Prepared to solve some of the world's most unique challenges? And ready to shape the future for millions of people? If so, then it's time to join us, express your individuality, unleash your curiosity and discover new possibilities.
Every IBMer, and potential ones like yourself, has a voice, carves their own path, and uses their expertise to help co-create and add to our story. Together, we have the power to make meaningful change – to alter the fabric of our clients, of society and IBM itself, to create a truly positive impact and make the world work better for everyone.
It's time to define your career.
About IBM : IBM’s greatest invention is the IBMer. We believe that through the application of intelligence, reason and science, we can improve business, society and the human condition, bringing the power of an open hybrid cloud and AI strategy to life for our clients and partners around the world.
Restlessly reinventing since 1911, we are not only one of the largest corporate organizations in the world, we’re also one of the biggest technology and consulting employers, with many of the Fortune 50 companies relying on the IBM Cloud to run their business.
At IBM, we pride ourselves on being an early adopter of artificial intelligence, quantum computing and blockchain. Now it’s time for you to join us on our journey to being a responsible technology innovator and a force for good in the world.

Ansök nu

Servitris/servitör/runner

Restaurangbiträde
Läs mer Dec 1
Vi söker en servitris/servitör/runner till restaurang i centrala Stockholm. Du bör ha minst 5års erfarenhet av drivande av restaurangkök. Svenska i tal och skrift är ett krav!

Ansök nu

Consultant | Stockholm

Företagskonsult
Läs mer Dec 1
By joining Strategy& you will become part of a global team of practical strategists, committed to helping our clients seize essential advantage by working alongside them to solve their toughest problems.

Here you will work with some of the world’s largest and most complex companies to understand their unique business issues and opportunities in an ever changing environment. We help create sustainable change by devising growth strategies, aligning costs with business strategy to create competitive advantage, creating operating models converting strategy to results, optimizing deals and helping firms navigate their ever changing business landscapes.
What we offer
We support career growth by encouraging continuous learning and by providing a framework for you to acquire new skills at the right time. We offer mentoring, tailored training programs, and a variety of fun and challenging learning opportunities. You will be surrounded with people who will not only challenge you intellectually, but also inspire and guide you, drive your ambition, and care about your personal and professional development.
Responsibilities


You will work as part of a team of problem solvers with extensive consulting and industry experience, helping our clients solve their complex business issues from strategy to execution
You will perform a wide variety of tasks including market, competitor and company analyses, develop business cases, create compelling presentations to clients, hold interviews, and conduct general market research

Preferred skills


Strong academic track record from a top-tier university
Excellent analytical capabilities with both quantitative and qualitative problem solving skills
Personal leadership qualities
Business sense, the ability to quickly grasp complex problems in a diverse range of industries
Professional communication and presentation skills
Strong team player, with the ability to work independently
Motivated, with a strong personal drive and ambition
Entrepreneurial spirit and the interest to be part of a growing team

This position is the entry level role for M.Sc. University graduates or to those with a few years of work experience (relevant position for MBA graduates evaluated on a case-by-case basis). Please note that we require business level fluency in English.


Location: Stockholm


Application instructions
To apply, please submit a complete application with:


CV
Cover letter
Grades from University/College


Note: Please observe that all documents are to be attached where the system asks you to add your CV. Please submit your application in English. Please apply as soon as possible since we are continuously reviewing applications. If you forgot to add documents or have technical questions about your application, please reach out to emma.soederholm@pwc.com.

Ansök nu

Mediesäljare för premium nätverk inom media!

Mediasäljare
Läs mer Dec 1
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Om företaget
Vår kund – ett företag med några av Sveriges starkaste mediehus i ryggen söker en mediesäljare som har erfarenhet och koll på medielandskapet.
Företaget hjälper sina kunder med utformning och optimering av annonser, följer upp och optimerar för att nå så stor konvertering av kunder som möjligt.


Vem är du?
Du har kanske tidigare drivit eget och har varit van vid att strukturera upp dina egna dagar. Du är målfokuserad och arbetar strategiskt med mål och delmål. Du har en utvecklad affa?rsfo?rsta?else, drivs av att lära dig mer inom mediefo?rsa?ljning. Tja?nsten kra?ver att du har en passion fo?r sa?lj och trivs med ständig fo?ra?ndring.


Din erfarenhet
Du är en ambitiös och driven person som gillar att jobba med högt tempo och kommer från en bakgrund inom försäljning med digital prägel.
Du har koll på programmatiska affärer och hur det fungerar.
Du har arbetat med försäljning med goda resultat i minst 3 år och har gärna jobbat med native marketing sedan tidigare. Om rollen
Rollen går ut på att sälja digital marknadsföring i Sveriges största premiumkanaler.
Du kommer att ansvara för säljprocessen från ax till limpa och anpassa vår kunds lösningar beroende på efterfrågan och förutsättningar.


Du kommer att jobba både via telefon, mail samt via personliga möten både mot slutkunder och mediebyråer. Du kommer att skaffa dig värdefulla kontakter inom mediebranschen om du inte redan har det och chanser till utveckling finns.


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter går ut på att fördjupa relationer till kunderna och även fylla på din egen kundlåda med tiden.
Du kommer att hjälpa dina kunder att optimera förutsättningarna för att nå maximal avkastning på deras investeringar.
Ansökan


I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller
work@talentpartner.se


Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Säljkarriär Tele2

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Dec 1
Vill du ha möjligheten att jobba på en arbetsplats med snittlön på 30.000 och över?
Vi söker nu fler medarbetare som har stora visioner och drömmar om att kunna arbeta på en plats utan tak. Hos oss finns det aldrig en gräns på hur mycket pengar du kommer kunna tjäna.
Vi söker medarbetare som vill mer och har egna visioner om att starta eget, komma längre upp i arbetslivet och vill få så mycket erfarenhet som möjligt.
Medarbetare vi söker:
* Inte rädd för att prata med nya människor
* Målmedveten
* Driven
* Tävlingsinriktad
* Utvecklas
Varför ABC Sales?
* Två dagars utbildning innan anställning.
* Du har ansvar för är dina egna handlingar. Resterande jobbar vi i team och beslutar tillsammans.
* Tjänstebil (Teamleader) surfplatta och arbetskläder.
* Resa och uppleva Sverige tillsammans med fantastiska kollegor.
* Storskaliga företagsaktiviteter.
* Två företagsresor per år!
Vi på ABC Sales arbetar inom telekommunikation tillsammans med det största bolagen i Sverige. Vi presenterar lösningar för privatpersoner runt om i Sverige tillsammans i teams. Vi presenterar abonnemangslösningar inom mobiltelefoni, bredband och tv för att se till kundens bästa.
Du är mer än välkommen att ansöka om du känner dig redo för att ta nästa steg i arbetslivet!
ABC Sales of Sweden

Ansök nu

Radio Resource Management Algorithm Specialist

Dataingenjör
Läs mer Dec 1
The Huawei office in Sweden is the leading overseas R&D office in Huawei, and the Wireless Network Algorithm Lab at Huawei Sweden drives innovation for the Huawei wireless Radio Access Networks (RAN) product. We work on physical layer signal processing and Radio Resource Management (RRM) algorithms.

The research is in nontraditional areas and we cooperate with universities all over Europe to find the next technological breakthroughs. If this sounds like an interesting challenge where your background will be appreciated, then you should consider this position.

Responsibilities
Research and innovation in the area of RRM
To follow and influence the research tracks in Huawei wireless RAN.
Some travelling is expected, both within Europe and to China.
Algorithm proposal, implementation and verification

Minimum qualifications
A PhD degree in Electrical Engineering or equivalent.
Experience in technologies like MIMO, OFDM.
Experience in algorithm design, modeling and simulation.
Knowledge of C/C++.
Knowledge of optimization theory and/or machine learning

Preferred qualifications
Up-to-date knowledge about new research trends in academia (preferred in L2 domain, L1 is also a plus).
Knowledge of 3GPP standardizations.
Good publication records.
Industrial experience is a plus.

Contact person

Gunnar Peters
gunnar.peters@huawei.com
46739200539

Stavroula Vassaki
stavroula.vassaki@huawei.com
46793364994

Ansök nu

IT-konsult till PC AddOn

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Dec 1
PC AddOn söker IT-konsulter till IT-supporten. Tjänsten är heltid med provanställning och utgår från kontoret i Upplands Väsby samt arbete ute hos kunder i norra Stor-Stockholm.

PC AddOn har som målsättning att alltid hitta flexibla och driftsäkra IT-lösningar med funktionalitet och användarvänlighet i fokus. Vi ger våra kunder en familjär service med hög kvalitet i alla led och lång erfarenhet av att analysera behoven i kundens verksamhet. PC AddOn har ett teknikteam med specialister som alla har inom sina respektive områden, en gedigen utbildning med flera års praktisk erfarenhet. PC AddOn levererar ett brett utbud från marknadsledande tillverkare och agerar som en ”One Stop Shop”, en totalpartner till våra kunder. Vi kan erbjuda dig som IT-konsult bra utvecklingsmöjligheter genom kontinuerlig kompetensutveckling inom företaget.

Som IT-konsult kommer du bland annat:

- ansvara för att företagens IT-infrastruktur och nätverk fungerar korrekt. Exempelvis IT-säkerhet, backup, systemuppdateringar och datalagring

Krav:

- god erfarenhet inom IT
- god erfarenhet av administration inom Microsoft 365-licenser (hantering av användarkonto, lösenord, backuper m.m.)
- 2 års erfarenhet inom kundsupport
- b-körkort och tillgång till egen bil
Vi söker dig som:

är lösningsorienterad och motiveras av utmaningar inom IT. Du är van med och tycker det är givande att arbeta med kunden för att hitta kreativa lösningar som anpassats efter deras behov. Det är viktigt att du är strukturerad, effektiv och noggrann i ditt arbete, samt att du trivs med att arbeta självständigt med brett ansvar. Du är positiv, social och har en stark servicekänsla eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakter.Övrigt:

Start: Omgående

Arbetstider: 08-17 vardagar kontorstider

Placering: norra Stor-Stockholm med baskontoret i Upplands Väsby

Anställningsform: Heltid med provanställningUrval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

Ansök nu

Retail Management Specialist to Samsung

Marknadskoordinator
Läs mer Dec 1
We are currently looking for a Retail Management Specialist  to an exciting opportunity with our client Samsung! This is a consultancy opportunity starting as soon as possible and until further notice. 

Help Us Create What Can´t Be Done
Everything we do at Samsung is driven by an unyielding passion for excellence—and an unfaltering commitment to develop the best products and services on the market. In today´s fast-paced global economy, change is constant, and innovation is critical to a company´s survival. As we have done for 70 years, we set our sights on the future, anticipating market needs and demands so we can steer our company toward long-term success. As Retail Management Specialist, you will have an integral part in ensuring we stay on top of the market and continue to enrich and simplify the consumers´ lives.

Why join our team?
This role will be in DA SCM & RM team which is the core of the Domestic Appliances business in SENA. We have been dramatically growing since 2020 and highly appreciated in terms of sales and profit dedication internally. We have a vision in 2022 to reach $250M record high ever since SENA had established. The Team is set up with two main parts (SCM & Operations, Retail management) and diverse experience of sales, logistics, systematical approaches etc. from a daily work which will enrich personal capability.

 

What will this role achieve?
Retail Management by collaborating with key account managers and floor sales staff to see store sell-out by accounts/countries/stores and new products placement in the key stores in the Nordic.

 

What will be your key deliverables?
Retail Mapping to allocate store investments (field force, promotion, display, generate reports and develop presentations to help management gain foresight of future business opportunities).

 

What will be the jobs scope?
Retail store management thru systematical approach through Samsung´s internal system and daily communication with Key Account Managers and the store management team to see how our flagship products are planced to attract the end consumer by seeing sell-out status of each region and encourage them to have more sell-out.

What do we need for this role?
• Excellent excel skills will be required with logical approach.
• Samsung prefers that you have working experience in SCM and/or retail (or related field) and ability to analyze data and translate it into actionable options in a clear and concise manner – both verbally and in writing.
• In the role, it is important that you are structured, analytical, and attentive to deadlines.
• Language requirements is Swedish and English
• Majoring industrial engineering/business administration or similar is preferable but not a must have condition as we have settled good education program in the team so anyone can easily follow the process in a short time.

Samsung is a dynamic company in a fast-moving industry, there are many opportunities to grow and develop! To enjoy working with us you must be a person who appreciates tempo, change and to take own initiatives.

 

Sounds interesting?

If you are up for the challenge and reckon that this position fits your profile, we would like to hear from you. Apply today, as we are reviewing applications ongoingly and the position might be filled before the application deadline.

Ansök nu

SCM Coordinator to Samsung

Logistiker
Läs mer Dec 1
We are currently looking for a SCM Coordinator to an exciting opportunity with our client Samsung! This is a consultancy opportunity a 2-year contract starting as soon as possible with the possibility for an extension. 

About the company:

Everything we do at Samsung is driven by an unyielding passion for excellence—and an unfaltering commitment to develop the best products and services on the market. In today´s fast-paced global economy, change is constant, and innovation is critical to a company´s survival. As we have done for 80 years, we set our sights on the future, anticipating market needs and demands so we can steer our company toward long-term success. As Supply Chain Coordinator, you will have an integral part in ensuring we stay on top of the market and continue to enrich and simplify the consumers´ lives.

About the role:

We are looking for a SCM Coordinator to our Nordic HQ in Kista. The SCM Coordinator shall focus on the complete supply chain from factory to final customer. This involves demand forecast, factory and HQ corresponding, production and shipment, distribution to our customers. 

Job Scope: 

• Responsible for inputting and updating AP2 Forecast considering market, supply situation and channel PSI with reference of Sales Order, AP1 Forecast.
• Be aware of new model introduction schedule and channel model selection
• In cope with PM, manage EOL process
• Responsible for purchasing (right quantity, right timing, and right price)
• Contact HQ and factories to solve shortage or excessive supply situation
• Monitor production/shipment status and take proper actions to solve issues
• Give supply information to Sales and Indoor Sales (AP1) in case of necessity
• Prepare and be major part in SCM day meeting
• Analyze and report customers´ sell-out, channel inventory and WOS.
• Correspond to HQ (ex. Reporting weekly sales discrepancy, demand updated status, Coordination of daily operational issues)
• Control of weekly / Monthly sales progress in cope with Indoor sales, Sales, and Logistics.
• Analyze the reason of low AP2,SCI forecast accuracy
• Coordinate for aging stock clearance
• Collect and analyze data for decisions related to safety stock and min/max levels

Managerial tasks: 

• Lead and support the group in its daily operation
• Identify and close gaps in the processes
• KPI focus
• Weekly/Monthly sales target achievement
• Channel PSI Analysis

Your Profile:

Qualifications & Experience: 

• Preferably degree in Business Administration, Commerce, Industrial Engineering, Logistics or equivalent
• 2-3 years working experience in SCM related field
• Experienced in using MS Office, especially Excel 
• Preferably SAP experience 
• Professional English, both written and verbal 

Skills & Attributes: 

• Willingness to be able to work with time sensitive deadlines
• Taking ownership of actions and follows up on commitments
• Flexible in adapting to changing requirements and priorities
• Ability to thrive and complete tasks in a fast paced environment
• Ability to prioritize and manage multiple demands and commitments depending on business needs.
• Ability to analyze data, and translate it into actionable options
• Fast learner
• Working under pressure
• Good verbal and written communication skills
• Logically minded and tolerant with problem solving skills

Sounds interesting?

If you are up for the challenge and reckon that this position fits your profile, we would like to hear from you. Apply today, as we are reviewing applications ongoingly and the position might be filled before the application deadline. 

 

Help Us Create What Can´t Be Done! #DoWhatYouCant

Ansök nu

American English content writer for sports betting website in the US

Journalist/Reporter
Läs mer Dec 1
Hey there! Are you our next Leadstar? Take the chance of a lifetime and join a market leading, fast-paced team in the sports betting affiliate industry!
We offer you:
The opportunity to become an expert within SEO and content creation. You will learn from industry leaders
The freedom to develop and try out your own ideas and have passion for your own projects
The prospect to grow within the company and take on more responsibilities
A workplace where Mondays feel like FridaysWhat we want in return:
A high level of commitment
An eagerness to learn and to become the best
Smartness and creativity
A positive mindsetAbout the employer
Leadstar Media is a fast growing Swedish start-up company that operates several websites within the sports betting industry. Today the company consists of around 40 employees and full-time consultants as well as several part-time freelancers. We are an international company with around 20 different nationalities represented and a presence in over 25 different geographical markets. Currently, the company's largest markets are Sweden, Germany and the UK. Leadstar Media’s ambition is to become the no. 1 sports betting affiliate in the world through organic growth. We believe that the best way to achieve this is by having a tight-knit team of creators with a high level of autonomy.
The office is based in central Stockholm. At Leadstar Media you will work together with entrepreneurial individuals who are eager to learn everything about their particular field. You should have the same mindset as the rest of the team!
In addition to work, we organize other activities outside of work-hours such as small events and company trips and kick-offs.
Who are we looking for?
We are looking for an English speaking content writer who will write content for a new sports betting site targeting the US. We prefer if you have lived in the US for a long period of time.
You have a general interest in internet publishing and are willing to learn new things about content creation on the internet
It’s a big plus if you are interested in sports betting and have a good knowledge of sports betting
You are excellent at expressing yourself in written English
It's a big plus if you have previous experience of working with SEO. If not, we expect you to be eager to learn everything there is to know about SEO and to become an expert within the field
You are a competitive person who wants to achieve results and always strives to do your best
You are a self-driven person who likes to try out new things and take responsibility for your own projectsJob description
The position as a US content writer is a full-time position based in Stockholm, Sweden.
Your work tasks will include the following:
Responsibility for writing sports betting related content in English for new websites targeting the US market
Responsibility to update and organize the content for the US websites you manage.
Optimize your websites from an SEO perspective
Optimize your websites from a UX perspectiveAt Leadstar Media you always have the opportunity to grow within the company and take on more responsibility. Several of our team members have taken the step from being content writers to becoming website managers, project leaders or even managing entire geographical markets. The most important skills you need are: an ambition to learn and the ability to take on responsibility.
More information
Start: as soon as possible, depending on your current employer's period of notice.
Period of employment: 6 months probationary employment with one month of notice
Application: please send a cover letter along with a copy of your CV to career@leadstarmedia.com
We are looking forward to receiving your job application!

Ansök nu

BCG Gamma Senior Data Scientist

Affärsutvecklare
Läs mer Dec 1
The Boston Consulting Group (BCG) is a global management consulting firm and the world’s leading advisor on business strategy. We partner with clients from the private, public, and not-for-profit sectors in all regions to identify their highest-value opportunities, address their most critical challenges, and transform their enterprises.
Our customized approach combines deep insight into the dynamics of companies and markets with close collaboration at all levels of the client organization. This ensures that our clients achieve sustainable competitive advantage, build more capable organizations, and secure lasting results. Founded in 1963, BCG is a private company with more than 90 offices in 50 countries. For more information, please visit bcg.com.
YOUR QUALIFICATIONS
Master’s Degree or PhD with significant relevant experience providing advanced analytics solutions. The degree should be in computer science, applied mathematics, statistics, machine learning, or a related data centric field.
Demonstrated deep technical and data science expertise, acute strategic and analytical skills, ability to lead and persuade, drive and energy, and desire to work in a project based environment on strategic issues.
Strong record of professional accomplishment and leadership.
Fluency in at least one scripting language (e.g. Python, R)
Have deep technical and Data Science expertise: The successful candidate will have a wealth of experience with applying advanced analytics to a variety of business situations, such that they can efficiently and effectively advise multiple teams on the best path to uncovering critical insights for clients.
Are an autonomous self-starter with a passion for analytics and problem solving. You will help build new Analytics service offerings that grow our portfolio of products and will captures proprietary content, and support the creation of proposal/selling documents.
Are comfortable managing engagements, client relationships, and acting as a “thought Leader.” Strong presence, strong collaborator and leadership skills and ability to operate effectively in a matrix organization are a must.
Love building things and are comfortable working with modern development tools and writing code collaboratively (bonus points if you have a software development or DevOps experience)
Have significant experience applying advanced analytics to a variety of business situations and a proven ability to synthesize complex data; as well as a deep understanding of modern machine learning techniques and their mathematical underpinnings, and are able to translate this into business implications for our clients
Have strong project management skillsROLE PROFILE
We’re looking for a passionate and talented Senior Data Scientist to join our rapidly growing team. In this role, you’ll have the chance to roll up your sleeves and apply data science methods and analytics to real-world business situations across a variety of industries. As the field of advanced analytics is rapidly evolving, the SDS is responsible for staying current on leading-edge business applications, tools and approaches, proactively working with the Analytics Leadership to enhance offerings that deliver competitive advantage to BCG.

Ansök nu

Account Manager Displayannonsering mediehus

Account manager
Läs mer Dec 1
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi söker just nu säljkollega för vår kunds räkning. Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se


Account Manager Displayannonsering mediehus

Rollen
Driven digital Account Manager.
Som Account Manager inom displayannonsering kommer du att:
Aktivt söka upp potentiella kunder via telefon för att presentera affiliate företagets lösningar.
Boka och genomföra möten med annonsörer.
Förvalta och utveckla relationen med egna samt befintliga kunder.

Du erbjuds
Litet företag med korta beslutsvägar - hela företagets ledning är aktiva i verksamheten och placerad på kontoret i Stockholm.
Företaget erbjuder individuell lönesättning och en fördelaktig provisionsmodell, stora utvecklingsmöjligheter och övrigt tjänstedator, tjänstemobil samt erbjuder gymkort.
God stämning och grymma kollegor är en självklarhet, vi vet, men ändå värt att nämna.

Tillträde
Tillträde för tjänsten är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.


Språk
Svenska


Utbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre


Arbetslivserfarenhet
Account Manager, 2-4 års erfarenhet
Erfarenhet av B2B-försäljning
Erfarenhet av Inbound Marketing/Inbound Sales
Erfarenhet av försäljning av webb/digtala lösningar


Anställningsform
Vanlig anställning , tillsvidare , heltid


Lön
Fast och rörlig lön


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Städare / Cleaner till team Premium - Hemfrid Stockholm

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Dec 1
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi erfarna hemstädare till vårt Premiumteam!

Dina arbetsuppgifter

På Hemfrid arbetar vi utifrån våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Detta har bidragit till vår kvalitets - och servicekultur i världsklass!

Tjänsten i vårt Premiumteam innebär ett roligt och varierat arbete inom hemstädning, främst mot stora hushåll där vi erbjuder en helhetslösning. Arbetsuppgifterna består bland annat av att damma, dammsuga, moppa och putsa fönster. I ditt ansvar ser du till att hela hemmet tas hand om, och arbetsuppgifterna kan även innebära att tvätta, stryka och vika kläder, hålla ordning i garderober, lådor och hyllor samt vattna blommor.

Du arbetar självständigt i kundernas hem och har ansvar för flera uppgifter utöver den ordinarie städningen. Övriga arbetsuppgifter kan innebära att barnpassning, matlagning, hjälpa till med ärenden, ta emot gäster och förbereda inför event.

Din profil

I rollen som Premiumstädare söker vi erfarna hemstädare som brinner för att leverera service i världsklass. Vi söker dig som är flexibel, positiv och engagerad i ditt arbete. Du är prestigelös och gillar att skapa ordning och reda och är öppen för att hjälpa till där det behövs. Vi ser även att att du är initiativtagande och självgående.

Utöver detta ser vi att du:

- Har flera års erfarenhet inom hemstädning eller andra hushållsnära tjänster, exempel som Housekeeper, Au-pair eller liknande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelska
- Kan arbeta flexibla arbetstider, måndag - fredag mellan klockan 8-17
- Erfarenhet från heminredning och arbeta med dekoration är meriterande
- Det är även starkt meriterande om du har körkort (B), och tillgång till egen bil


Vi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 75 % sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!

Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta oss på rekrytering@hemfrid.se.

------------------------------------

Hemfrid is Sweden's largest company in home cleaning. We help our customers with services in their private homes such as cleaning, window cleaning, moving services and much more.

Right now we are looking for experienced home cleaners for our Premium team!

World-class home cleaning

At Hemfrid, we work based on our values Innovative, Knowledgeable and Big Heart. This has contributed to our world-class quality and service culture!

The position in our Premium team contains a fun and varied work in home cleaning, mainly for large households where we offer a complete solution. The tasks include dusting, vacuuming, moping and cleaning windows. In your responsibility, you make sure that the whole home is taken care of, and the tasks can also involve washing, ironing and folding clothes, keeping order in closets, drawers and shelves and watering flowers.

You work independently in the customers' homes and are responsible for several tasks in addition to the regular cleaning. Other tasks can involve babysitting, cooking, helping with errands, receiving guests and preparing for events.

Your profile

In the role, we are looking for experienced home cleaners who are passionate about delivering world-class service. We are looking for you who are flexible, positive and committed to your work. You are unpretentious, orderly and open to help where needed. We also see that you are proactive and independent.

In addition to this, we see that you:

- Has many years of experience within home cleaning or other household service as a Housekeeper, Au-pair or equivalent
- Speaks and understands basic Swedish or English
- Can work flexible working hours Monday-Friday between 8 - 17
- Live in Nacka / on Värmdö or near by
- It is desirable that you have experience from interior design and decoration
- It is highly advantageous if you have a drivers license (B), and preferably your own car


We offer you

We have a clear ambition - to be the industry's best employer. Good working conditions are important to us. That is why we offer, among other things:

- A permanent employment with a 75% employment rate
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance
- Wellness grant
- Education within home cleaning services with focus on your development
- Good opportunities to develop and grow within Hemfrid
- Free mobile subscriptions
- Colleagues from all over the world!


Do you want to join our journey? Welcome to apply now!

If you have any further questions regarding the positon or our recruitment process, please contact us at rekrytering@hemfrid.se.

Ansök nu

Diskare / Städ

Köksbiträde
Läs mer Dec 1
O'Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor i en casual dining miljö.
O`Learys öppnade sin första restaurang 1988. Med inspirationen från Boston. Med en härlig mix av det Amerikanska & Mexikanska köket.
Här är alltid sporten och den goda maten alltid i fokus Du ska kunna jobba i hög och stressig miljö....
Hej.
Nu söker vi en diskare /& städare till vår enhet som ligger på Östermalm i Stockholm.
Och kunna jobba i ett högt tempo i en fartfylld miljö.
Du kommer att jobba med Sveriges största sportbars kedja med över 130 restauranger och få den utbildning som krävs.

Ansök nu

Dagens industri söker en premiumreporter

Journalist/Reporter
Läs mer Dec 1
Dagens industri är Nordens största affärstidning. Med Sveriges främsta ekonomijournalister och analytiker levererar Dagens industri varje dag ett arbetsverktyg som är viktigt för att nå framgång i affärslivet, på finansmarknaden och privatekonomiskt.
Nu söker vi en reporter till vår premiumjournalistik, där vi ger läsare en djupare insikt och råd kring hur marknadshändelser påverkar dem.
Som premiumreporter ingår du i vår nyhetsgrupp tillsammans med drygt 20 andra reportrar, du har ett nära samarbete med vår premiumredaktör.

Vi ser gärna att du som söker har följande kvalifikationer:

- Stort intresse för börsen och aktier
- God kännedom om Stockholmsbörsens marknadsaktörer - till exempel förvaltare, strateger och analytiker.
- Hög förmåga att snappa upp trender och hitta vinklar på det som händer på aktiemarknaden.
- Förmåga att snabbt skriva rådgivande artiklar med tydliga och raka vinklar – på ett transparent och insiktsfullt sätt.

Är du intresserad eller har frågor kan du vända dig till:
- Anders Hägerstrand, nyhetschef 08-57365491
- Anna Ekelund, nyhetschef 08-57365075
Sista ansökningsdag är 5 januari, intervjuer sker löpande.
Fackliga frågor: Kontakta styrelsen för David Hylander, ordförande i Dagens industris SJF-klubb.


Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Ansök nu

Data Analyst in Schibsted Marketing Services (BI teamet)

Databasadministratör
Läs mer Dec 1
Schibsted Marketing Services (SMS) is Schibsted’s Nordic advertising organization, representing some of the strongest brands across Norway and Sweden - like VG, FINN, Aftonbladet, SvD and Blocket. Advertising plays a central role for Schibsted and our goal is to strengthen the advertising position across our markets.

The Business Intelligence team is responsible for all advertising analysis and reporting at Schibsted Marketing Services. In addition to supporting the different departments (for example sales, finance, management etc) with reporting we support the business with a foundation for data driven decision making and customer oriented insights.

We are looking for an experienced data analyst to join the SMS BI team. As a data analyst you will make sure that the business has dashboards and easy access to track and follow the advertisement performance. The team handles the advertising performance reporting for all Schibsted companies, so your focus will be to build scalable reports that will use a “best practice” approach. Ideally you have experience from data visualization, implementing row level security solutions and how to move data from a data warehouse to a BI tool in an efficient way.

Since there is a growing demand for data and insight, the team will continue to grow during the year. This is a great opportunity to get to deep dive and learn about the advertisement business in the Nordics. You will be reporting to the Head of Business Intelligence and be a part of a team that's on an amazing journey.

What you do:

-
Build and improve dashboards and reports in Tableau

-
Conduct ad hoc analysis in order to meet the current needs of the business

-
Be a trusted partner and help colleagues within Schibsted to understand and make use of the data to in order to support the business

-
Support stakeholders with data related questions and issues


Who you are:

-
You are a true team player, eager to learn and

-
You are pragmatic and focused on how the data can help develop the business.

-
You have experience in working with one of the major BI tools like PowerBI, Tableau, Looker etc.

-
You are experienced with

-
You have a pragmatic approach on how to handle complex data access policies and access rights


Hi I am your new manager

My name is Pedram and I´ve been with Schibsted for 7 months. I´ve worked in analytical and data related roles most of my career. As a manager my goal is to create an environment where we as a team can thrive and make an impact. When I´m not working I spend most of my time with my family (son and wife) but also try to get a couple of gym sessions in every now and then and also play the piano when I get the chance. Come join the team, together we can make an impact!

Our offer to you

We have good benefits such as: flexible workplace, wellness allowance and a great modern office in central Stockholm. We also love what we do and we strongly believe in our vision - empowering people in their daily lives. An everyday life at Schibsted is also characterized by competent, driven and wonderful colleagues by your side.

Empowering you!

We care about you and focus on both your personal and professional development. That is why we have created Schibsted Life, our wellness initiative! The goal is to create a good work environment where you can grow both as a professional and private person, feel committed to your work and enjoy going to work every day.

The position is a permanent employment with a six month probationary period. We work with ongoing selection - so send in your application today! You will also receive a survey sent to you from TrustCruit, feel free to reply to it!

In this recruitment, we decline contacts from recruitment companies.


Schibsted is a family of digital brands with a strong Nordic position, and more than 5,000 employees. Millions of people interact with our companies every day through our leading online marketplaces such as FINN, Blocket, and Oikotie; world-class media houses including Aftenposten, VG, and Aftonbladet; and smart digital services such as Lendo. We also help new promising businesses grow. Our joint mission of empowering people in their daily lives is rooted in the values of our media heritage and a legacy of bold change. At our best, we are a fearless force for change in a society built on trust and transparency.

Ansök nu

Barnvakt/Nanny till Vasastan 10h/vecka

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Dec 1
Nanny by Tellus har sitt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Från förskoleverksamheten tar vi med oss viktiga erfarenheter och har som ambition att erbjuda den bästa barnvakten.

Jobbet som barnvakt passar dig som vill jobba som på ett flexibelt schema med där man känner att man har tid för minst 10 timmar per vecka på eftermiddagar. Vi ser att man helst har en parallell sysselsättning som studier eller annat deltidsjobb.

Vi som arbetsgivare erbjuder dig:

• Konkurrenskraftig lön, mellan 110-150 kronor per timme,
• Barnvaktscertifiering utformad av specialpedagoger med tillhörande hjärt och lungräddningsutbildning.
• Toppservice från kontoret som hjälper dig vid frågor eller funderingar
• Och såklart ett väldigt roligt extrajobb med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

Det är viktigt att du har erfarenhet av arbete som barnvakt eller Nanny och alltid tycker det är roligt att vara med barn. Som person ser vi att du är ansvarsfull, social och kreativ för att komma på nya lekar med barnen. Viktigt att du känner dig trygg som barnvakt och kan ta stort ansvar. Då barnen vanligtvis är i åldrarna 0-5 år är det viktigt att du har erfarenhet av dessa åldrar sen tidigare.

Om våra barnvaktstjänster: Du väljer själv vilken familj du vill jobba för utifrån var de bor, arbetstider och åldrar på barnen. Vi hjälper dig att hitta den perfekta familjen utifrån dina önskemål.

Ansök nu

Dansktalende kundeservicemedarbejdere ????

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 1
Here is your chance working at a world-leading company where you will have fun, feel proud and see your employer's logo very frequently online (depending on your surfing preferences of course). Curious? We will not let you know who they are just yet, but keep reading!

You will work at our client's office in central Stockholm and be part of a team that loves doing things together, as well as, of course, provide the best service possible to the customers.

This is initially a role where you will be a consultant through Wrknest, with good chances of getting an offer of employment at the company in the future.

So what will you do then?

You will work with the telephone and email as your primary tools giving an amazing customer experience. You will handle the incoming mails and calls and independently structure the administration around this. As you may have figured out already, since we are looking for knowledge in the Danish language, you will work towards the Danish market and make their day a little bit better.

So what will we ask for you?

Fluent in Danish, is it your mothertongue? (sorry for repeating ourselves, but yeah, it's important both for the role)

If you have experience of customer service, it's of course a good thing

Also: Our client will have a logical test as a part of the process. For you not to invest too much time unnecessarily, we would like to ask you to do this test before sending your application. If you have 7 or above, please go ahead sending your application.

https://www.123test.com/logical-reasoning-test/)

Other

The role is a full time position working mainly office hours. You will start the journey as a consultant through Wrknest with good chances of an employment at our client after some time.

Please submit all your application documents in English.

Ansök nu

Junior ingenjör med framtiden i projektledning

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Dec 1
Låter det inspirerande att få vara en del i ett mindre bolag inom en global koncern med tydliga mål och möjligheten att få jobba med talangfulla kollegor som brinner för ledarskap?

Utveckla då din expertis med oss andra entreprenörer på Chief och skapa något unikt inom ledarskap och konsultverksamhet!

Som konsult för Chief är du vårt ansikte utåt och levererar värde för våra många olika kunder.

Rollen för den vi söker

Tog du nyligen examen, väntas du examinera januari 2022 eller vill du efter en tid i arbetslivet styra om din karriär mot ledarskap?

Nu söker vi dig som med en ingenjörsutbildning vill gå mot koordinering, delprojektledning eller andra juniora ledarskapsroller inom produktutveckling!

Vi på Chief är måna om din ledarskapsutveckling och erbjuder inte bara spännande uppdrag inom branscher så som hållbar energi, automotive, medicinteknik eller konsumentprodukter. Vi banar väg genom mentorskapsprogram, utbildningar och individanpassad coaching för din personliga utveckling.

Hos oss kan starten på din ledarskapskarriär ta fart!

Viktiga kompetenser och egenskaper

- Ingenjörsexamen eller relevant högskoleutbildning med inriktning maskinteknik, design och produktframtagning eller liknande.
- 1 års relevant arbetslivserfarenhet innan eller under studietiden.
- Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.


Det är starkt meriterande med ledarskapserfarenhet innan, under eller efter studietiden!

För att trivas i rollen är struktur och ett självständigt ägandeskap i det du gör något av dina främsta egenskaper. Samtidigt uppskattar du social kontakt i arbetet, du sprider positiv energi och är kommunikativ i ditt sätt att vilja bidra och utvecklas!

Då du är lösningsfokuserad ser du sällan utmaningar eller hinder som en begränsning i ditt arbete - tvärtom! Du är engagerad i ditt sätt att hantera komplexa utmaningar och hitta pragmatiska lösningar.

Varmt välkommen till Chief

Vi erbjuder en positiv, härlig stämning och tillgången till spännande projekt hos någon av våra samarbetspartners på en global marknad samt ett omfattande kontaktnät som ledare, vilket alla gynnas av i resten av arbetslivet.

Vi stöttar och coachar våra Chiefs i deras karriär och personliga utveckling på bästa sätt för varje individ. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar och certifieringar inom projektledning och ledarskap baserat på ens erfarenhet så väl som ambitioner.

Vi tror på anpassning och valfrihet vilket sätter sin prägel på oss med allt från förmåner för våra medarbetare till våra erbjudanden till kund. Ett exempel speglas i bland annat möjligheten att välja mellan tre olika förmånspaket som är anpassade för var i livet du befinner dig just nu och vad du anser är viktigast.

Vi är ett ambitiöst konsultbolag med fördelarna i ett mindre bolag i kombination med en global affärspartner vilket möjliggör de rätta strategiska valen och satsningarna tillsammans med våra medarbetare!Ansökan

Återkoppling och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag med CV, betyg och personligt brev eller något annat innovativt som uppfyller samma syfte.

Vill du veta mer om Chief och rollen så kontakta gärna mig så berättar jag mer!

Miriam Friedman, Business Team Lead

Telefon: 073-972 66 93

Ansök nu

CERTIFIERAD SJÄLVGÅENDE VVS MONTÖR

VVS-montör
Läs mer Dec 1
För kunds räkning söker vi nu erfaren VVS MONTÖR

Arbetet innebär att du kommer arbeta med VVS-installationer, dragning av rörledningar samt rörmokarrelaterade arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig en varierande och rolig arbetsplats, med trevliga och kompetenta arbetskamrater. Företaget du blir anställd hos erbjuder tillgång till firmabil och det är ett krav att du har B-körkort. Arbetet innebär fast anställning, bra lön, med arbetstid fram till 16 samt viss schemalagd jour efter schema.

Meriterande

Vår kund arbetar också med markarbeten, och elarbeten så det är ett plus om du har kunskaper, erfarenhet inom dessa områden. Erfarenhet av lödning är också ett plus.

Vi söker ENDAST dig som är certifierad VVS-montör med Säker vatten. Vi ser att du har mångårig erfarenhet och är helt självgående.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För mer information, kontakta rekryteringsansvarige via mail.

Uppstart: Omgående
Ort/Placering: Stockholm

Omfattning: Heltid, dagtid, jour

Lön: Enligt överenskommelse

Ansökningstid: Snarast möjligtKONTAKT

BLIXT REKRYTERING

caroline@blixtrekryt.se

Besöksadress

Brovägen 5

18276 Stocksund

Ansök nu

Klinikansvarig med tandvårdsbakgrund till centrala Stockholm

Klinikchef, tandvård/Verksamhetschef, tandvård
Läs mer Dec 1
På Happident blir du del av en annorlunda tandvårdskedja, där innovation och utveckling präglar vad vi gör samt hur vi gör det. Vi vill att du varje dag ska se fram emot att gå till jobbet, precis som våra kunder ska se fram emot sitt besök hos oss. Följ med oss på resan i skapandet av en kundupplevelse i världsklass!

Om Happident

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder och vi fortsätter att växa. Happident är grundat av tandläkare och ägs av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Kliniskt fokus genomsyrar allt vi gör och vi fortsätter att utveckla vår verksamhet med tekniska lösningar och nya behandlingsmetoder. Vi har ambitionen att vara bästa arbetsplatsen för våra anställda och genom vår unika ”klustermodell” kan vi tillgodose alla våra patienters behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som ansvarig för kliniken rapporterar du till regionchefen och har eget ansvar för en klinik.
Du har visst personal- och arbetsmiljöansvar för medarbetarna på kliniken; receptionister, tandhygienister, tandsköterskor och tandläkare. Du har även i uppgift att säkerställa att klinikens arbete drivs i enlighet med Happidents krav på produktivitet, kvalitet, service, ekonomiskt resultat etc.
Tjänsten innefattar mycket administration och många kontaktytor.

Vem är du?

För att trivas i rollen bör du ha ett genuint intresse för ledarskap, utveckling, siffror och administration. Du är är en "doer" som agerar snabbt för att gå från planering till genomförande och har ett systematiskt och strukturerat arbetssätt. Vi tror också att du trivs med att arbeta mot uppsatta mål med täta uppföljningar. Du är relationsskapande och en naturlig ledare som drivs av att överträffa dina egna förväntningar.

Kvalifikationer

Du har arbetslivserfarenhet från tandvården, exempelvis som tandsköterska.
Du har ett öga för detaljer och är administrativt lagd.
Du har en mycket god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska i så väl skrift som tal.
Du har förmåga att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter utefter klinikens behov.
Du drivs av att utmana dig själv och strävar alltid efter att nå nästa steg.

Meriterande

Erfarenhet från tandvårdbranschen
Erfarenhet av arbete i tillväxtmiljö
Erfarenhet av ledarskap med personalansvar

Plats: Centrala Stockholm,
Omfattning: 100%
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse.

Kontaktuppgifter:
Cecilia Lassen
rekryteringsansvarig,
e-post: Cecilia.Lassen@happident.se

Ansök nu

Frontend utvecklare på Syncro Group

Frontend-utvecklare
Läs mer Dec 1
Syncro Group rekryterar: Frontend utvecklare


Syncro Group AB is a listed company with an aggressive strategy set to own, manage and refine SaaS companies in the new market economy.
The portfolio includes companies with SaaS platforms developed with the market's most modern technologies, each of which is self-sufficient and cross-fertilizes other companies in the portfolio.

We are expanding rapidly and have a carefully curated team of people who are passionate about innovation and game-changing SaaS platforms. These platforms have the power to revolutionise the way people can choose to work.

We encourage, and develop, synergies between our companies as well as our teams. So you’ll have the opportunity to engage with a variety of people and fields such as influencer marketing or the gig economy.

Syncro Group is an equal opportunity employer and is devoted to ensuring that the Syncro environment is warm and inclusive to all of our candidates and employees.
Vi bygger ett team av utvecklare som kan ta han om Syncros olika plattformar. Vi kommer vara ca 8 personer som kör backend och frontend. Vi kommer att jobba att implementera snygga användargränssnitt och se till att användarna får en så trevlig upplevelse som möjligt. 

Vi letar efter ett par utvecklare som kan ta emot underlag från en designer för att sedan implementera dessa. Det är inget krav på att lösa backendbiten. Vi söker någon som kan HTML, CSS och kanske lite javascript. Allt annat är bonus. Vi erbjuder:
- Flexibel arbetstid
- Remotearbete
- Kontor i centrala Stockholm
- En möjlighet att bygga något riktigt bra tillsammans

Om denna roll inte passar så finns det andra typer av roller hos Syncro som kanske är intressant. See alla jobb.

Ansök nu

Embedded Developer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 1
Piab is evolving automation through progressive gripping, lifting, and moving solutions and has done so since 1951. We believe in an automated world where no resources are wasted, and no humans are injured. With annual sales of ~1.5 billion SEK, 650 employees and a global presence in more than 100 countries, we help our customers improve their operations for the better on a daily basis. Since 2018, Piab is owned by Patricia Industries, part of Investor AB.

Evolving ourselves. Evolving you. Evolving automation.

What you will do

At Piab we work with smart tech by creating intelligent solutions, a more efficient production climate, as well as a safer workplace within the world of automation. We provide gripping skills to robots, intelligent flow to materials, and lifting power to humans. We want to improve today’s product and assembly for the better. This ambition is embedded into everything we do. It is in every idea, product, and interaction.

As an Embedded Developer, you will be part of the development of innovative solutions for the Vacuum Automation division, and you will work in close collaboration with the Design Engineers. The ideal candidate has a passion for bringing ideas to life and maximizing hardware and software performance. You will be responsible for writing firmware for hardware drivers, control algorithms, and various communication protocols. As an Embedded Developer, you will be involved in all aspects of the development process from concept and proposals, through to release for production.

- Develop firmware applications
- Document and systemize code
- Design firmware architecture


You will report directly to the Team Manager Software & Electronics and the position is based in Täby, outside of Stockholm, Sweden.

We are looking for

- 5+ years of working experience as an embedded developer
- Bachelor’s or Master’s degree in Electrical Engineering or Computer Science
- Excellent English skills, both verbal and written
- Excellent knowledge in C
- Experience working with time critical systems
- Experience using GIT
- Good knowledge of RTOS
- Good knowledge of C#
- Knowledge in Python is a merit
- Knowledge in electronics design is a merit.
- Experience with QM/QPC is a merit
- Experience with ThreadX is a merit


Evolving you

All employees at Piab have a strong hands-on mentality, exploring, sharing ideas, leading by example making those ideas a reality, and ultimately committing to our customers’ success. As the world of automation evolves, so does Piab.

Piab is a Swedish award-winning company and proud to be the recipient of the Brilliant Future Employer of the Year Award 2020 as well as Deloitte Best Managed Companies Award.

Contact

Does this sound interesting? Make sure to apply as soon as possible since we are interviewing continuosly. We are looking forward to your application.

Please note that you need to hold a Swedish work permit to be considered for the position.

For any inquiries about the position, please don't hesitate to contact recruiter Marielle Karjalainen at marielle.karjalainen@ants.se

Ansök nu

IT Technician

Drifttekniker, data
Läs mer Dec 1
Vad vi erbjuder:

Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där glädje, engagemang och tydlighet är en viktig del av vår vardag.

På QD kallar vi det ”101% för dig”, både inom QD och mot våra kunder. Det är nog det som gör att det är kul att gå till jobbet.

QD är sedan höst 2020 ett certifierad Great Place To Work.

Säkerhet har hög prioritet för QD och våra kunder. Vi genomför därför en bakgrundskontroll innan beslut om anställning. Har du frågor eller funderingar kring detta är du välkommen att skriva till till hr@qd.se

Vi lägger mycket vikt på personliga egenskaper i denna rekrytering och hoppas hitta någon vars värdeord som ligger i linje med våra.

På QD rekryterar vi fördomsfritt och därför ber vi er att inte skicka med ett personligt brev.

Om rollen
I denna roll blir du en del av ett kundteam som består av tekniker med olika kunskapsnivåer samt en Service Delivery Coordinator. Med ett stort eget driv och med förståelse för kommunikation och service kommer du tillsammans med fantastiska kollegor få möjligheten att jobba varierat med alla tänkbara tekniker och i IT-miljöer.

I din roll som IT Professional kommer du ta emot och hantera ärenden med varierande svårighetsgrad som exempelvis konfiguration, felsökning av kunders IT-miljöer samt komma med förbättringsförslag. QD brinner för nära relationer och att skapa stort förtroende mellan oss som leverantör och kund. Du kommer att ha ett tekniskt ansvar hos flera av våra kunder och då även vara med i förändringsprojekt med tydlig koppling till kundnytta och behov. Rollen innefattar viss beredskap som fördelas ut på alla tekniker.

Dina kvalifikationer
Du har arbetat som ansvarig tekniker gentemot kund eller haft driftansvar i minst två år och har erfarenhet av medelstora till stora IT-miljöer. Med en välutvecklad kommunikativ förmåga älskar du att ge service till interna och externa kunder och har förståelse för affären. Det är viktigt att du är en strukturerad person som har ett öga för kvalité. Vi ser att du är van vid processorienterat arbete där du kan utveckla både processer, rutiner och arbetssätt.

Som person har du goda kunskaper inom:

• Windows server
• Active Directory
• Office 365
• Automatisering
• Power Shell (meriterande)
• Azure (meriterande)
• AWS (meriterande)
• ITIL (meriterande)
• Språkkunskaper i såväl engelska som svenska.

Ansök nu

Business Analyst

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Dec 1
Are you interested in breaking down requirements and to be a part of an exciting area of the bank? If the answer is yes, this is a great chance for you to do something new and develop yourself in a new role!
In Swedbank you have the opportunity to:
- Be a part of a prioritized area of Swedbank in an AML team.

- Write the user stories and anchoring of the backlog items and quality assurance of delivered functionality.

- Describe acceptance criteria and make sure those are understandable to the rest of the team.

- Work alongside with the Agile Product Owner (APO) with requirements and relevant stakeholders. Break down investment opportunities into MVP's and user stories in the back-log together with the APO.

- Support the team to deliver frequently potentially shippable products, iteratively and incrementally, maximizing opportunities for feedback and value.

- Collaborate with other team members in the cross functional team and constantly improve the way of working.


What is needed in this role:
- Bachelor's or Master's degree in a related field, or a great reason for not having one.

- Fluent in English.

- Experience from breaking down requirements into understandable features.

- You are a team player that truly believe that success is something that can only be reached by working closely with others.

- Good communication skills.

- Knowledge from areas such as Anti-Money Laundry, Risk, Compliance or any other relevant area is an advantage.

- It is an advantage if you have worked as a Business Analyst, System Analyst, Product Owner or similar and/or in an agile team.


Join our team and ...
be a part of an international team of high professionals, who are jointly deliver business-critical products in one of the most interesting and dynamic areas in the bank with an interesting combination of Data Analytics, IT-development and Business Knowledge. The team is characterized by its good cooperation both within the team and towards other units. We strive to achieve a good work/life balance and we are always open to new ideas and thoughts helping us improving as a team.” Marcus Törenholt, your future leader

We look forward to receiving your application by 19.12.2021.
Location: Stockholm

Contacts

Recruiting manager: Marcus Törenholt, + 46 730214188

SACO: Henrik Joelsson

Finansförbundet: Jessica Lööw +46 8 58 59 52 33

We may begin the selection during the application period, so we welcome your application as soon as possible.

We have made our choice regarding recruitment media and therefore kindly decline contact with ad sellers or sellers of other recruitment services.

Swedbank does not discriminate anybody based on gender, age, sexual orientation or sexual identity, ethnicity, religion or disability - everybody is welcome.

Ansök nu

MDM Informatica developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 1
Are you skilled in Master Data Management (MDM) and ready for new challenges? We are now looking for an MDM Informatica developer for our Financial services team in Stockholm.
As an MDM developer at CGI, you get the chance to influence and are offered a global arena with the opportunity to take your next step within master data management. We build your career and personal development together.
We at CGI believe in the idea that we can go further if we thrive together and work together. Every day we build each other, our clients and our business.
For questions, please contact Vishal Khaparde vishal.khaparde@cgi.com
Working as a MDM Informatica developer at CGI means a varied everyday life. Here you are offered the opportunity to develop both in local customer deliveries and in major global commitments. You can work in small, short projects in a few months to large, long commitments. We participate in and run projects and commitments on site at our client´s, but mainly from our local offices. We work both individually and together with other colleagues in our projects. Our assignments are carried out with the support of established methods and models based on industry standards.
As an MDM Informatica developer, you will be responsible for bring expertize with in the MDM area. You will be part a team who deliveres to our larger clients in the banking sector.
To succeed in the role, we are looking for you who have strong drive with client focus. You have experience from MDM and solution creating and are used to working with complex environments. You are fluent in English and have an academic degree in computer science / technology / engineering.
• Master Data Management (MDM) Developer will be responsible for applying MDM strategies, requirements and supporting an MDM implementation on Informatica platform technologies.
• MDM developer should be able to design and develop the information architecture for a robust MDM platform that matches and consolidates key data subject areas in a manner that is aligned to the company’s strategic vision.
• Around 3 to 5 years experience in MDM design, development, support and operations with Informatica MDM tool suite. • Hands-on expertise with Informatica tools and utilities such as Data Controls, Data Director and Data Quality.
• Extensive knowledge and experience in defining Master Data Management strategies, implementing MDM services and capabilities, Metadata Management, Data Governance, and Data Quality solutions.
• Familiarity with enterprise data integration technologies and methods such as ETL, data replication, and data services. • Experience with enterprise level data analysis and integration work and/or providing data focused systems integration solutions.
• Demonstrated business acumen and the ability to apply technology solutions to solve business problems.
• Work as part of a team with business analysts, architects and data stewards on the design and implementation of software applications.
• Experience working in Agile delivery setup with different frameworks, Scrum, Kanban, SAFe
• Exposure to and conceptual understanding of data integration tools and technologies such as Informatica PowerCenter

Ansök nu

myNanny barnvakt Bromma, nanny / barnpassning 1-2 gånger/vecka

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Dec 1
På myNanny barnvakt är vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa barnpassning. Var med och dela glädjen av att passa barn och göra skillnad för familjer runtom i Sverige! Som nanny hos myNanny har du ett flexibelt, givande & glädjefyllt extrajobb hos som ett av Sveriges ledande företag för barnpassning. Just nu vill rekordmånga familjer ha nannies från myNanny och det är med glädje som vi nu utökar myNanny-familjen med flera duktiga och passionerade barnvakter!
Läs mer om myNanny barnvakt: https://my-nanny.se/ och ansök redan idag på: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Varför arbeta med barnpassning på myNanny?
Mycket flexibelt extrajobb, vanligtvis arbetar du 2-4 timmar / veckan
Bra lön, 90 till 130 kr / timmen beroende på avstånd till familjen
Viktig och relevant merit för framtida jobb
Du är alltid försäkrad under barnpassningen
Kontinuerligt stöd från din personliga kontaktperson som är specialist på barnpassning på myNanny
Passar du som barnpassare på myNanny? Vi söker dig som:
Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
Tidigare har passat ett eller flera barn (0 - 6 år) helt självständigt
Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger som nanny
Hur ansöker jag till nanny på myNanny?
Enkelt och smidigt på vår hemsida
Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervju för jobbet som nanny på myNanny

En av våra många familjer som behöver hjälp nära dig:
Vad som krävs av dig som söker arbetet: Erfarenhet av barnpassning i åldrarna 0-6 år.
Antal barn och ålder: 2 barn, 2,5 månader respektive 3 år
Dagar och tider: Familjen vill ha hjälp med hämtning (1 dag i veckan, från ca kl 15:00 till 18:00). De vill även ha hjälp på helgen, antingen en lördag eller söndag (ca 3 timmar på dagen). Det är gångavstånd till förskolan :)
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående!
Barnpassningen sker hemma hos familjen
Plats är myNanny barnvakt Bromma
Ref.nr: RN84408Om du inte kan hjälpa just den här familjen, så rekommenderar vi dig att söka en generell tjänst som barnvakt på myNanny direkt på vår hemsida. Då får du sedan erbjudanden om fler uppdrag som passar dig.
En annan fördel med för alla nannies på myNanny är att du kan arbeta i hela Sverige, oavsett om du bor i storstad eller på landsbygd. Bland annat:
myNanny barnvakt Stockholm
myNanny barnvakt Göteborg
myNanny barnvakt Malmö
myNanny barnvakt Uppsala
myNanny barnvakt Västerås
Hitta fler städer på vår hemsida

Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa barnpassning med myNanny. Var med och dela glädjen av att passa barn och göra skillnad för familjer runtom i Sverige! Just nu vill rekordmånga familjer få hjälp av en myNanny barnpassning och vi ser fram emot att få utöka myNanny-familjen med flera duktiga och passionerade myNanny barnvakter!
Många möjligheter: Utöver att arbeta hos oss på https://my-nanny.se/barnvakt/ kan du även få fler uppdrag som nanny via våra kollegor på https://nannypoppins.se/. Dessutom kan du om du vill även ge läxhjälp via https://www.allakando.se/laxhjalp/ och https://smartstudies.se/laxhjalp/. En förmån är även att du som har arbetat en längre period hos oss även får tillgång till t.ex. en kurs inför högskoleprovet kostnadsfritt: https://www.allakando.se/hogskoleprovet/
Ansök till extrajobbet som barnvakt på myNanny: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/

Ansök nu

Operational Excellence Specialist

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 1
For our talent team in Stockholm we are looking to recruit a Talent Acquisition Operation excellence specialist.
The person will be responsible for process improvements of full-cycle recruitment of candidates for different Northvolt teams and departments.
Key responsibilities
Interface with the TA Managers to understand process improvements to better deliver on their staffing needs.
· Explore and identify tools to build more efficient processes
· Enable speed in recruitment flows through finding better ways to operate and reduce waiste of time/energy in the different processes such as Jobylon/Headhunt candidates on linkedin, etc.
· Improving our candidate experience focusing on initiatives related to the recruitment funnel
· Recruitment responsibility as a TA Specialist. The operation excellence specialist is required to understand the process in order to improve it.
· Example of required tasks within recruitments are: Conduct initial phone screen interviews and organize on-site interviews with hiring managers.
· Communicate offer details and negotiate final employment agreement with successful candidates.
· Participate in and drive Growth related projects and improvement initiatives
· Participate in Employer Branding related activities
The ideal candidate has previous experience in recruitment, training, onboarding and or candidate attraction preferably in high pace, fast growing environments.
He/She is a great communicator
Previous project management experience is a big plus

Ansök nu

KAM till affärstjänst inom handel!

Key account manager
Läs mer Dec 1
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.?Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


VI SÖKER KAM TILL NY AFFÄRSTJÄNST INOM HANDELN


FÖRETAGET
Företaget jobbar med systemlösningar som underlättar informationsflödet inom DVH, FMCG och handeln.


OM DIG
Nu söker vi en säljare då vi på bolag inom FMCG Media kommer nylansera vårt kända varumärke mot dagligvaruhandeln. Tjänsten är på heltid.


Vi söker en självgående säljare som är noggrann med servicekänsla. Vi söker dig som brinner för utmaningar, som är passionerad och genuint intresserad i din försäljning och som gärna har ett stort intresse för detaljhandeln. Minst 5 års säljerfarenhet. Erfarenhet av försäljning mot detaljhandeln är stort plus.


ARBETSUPPGIFTER
Bolaget söker säljare till handelns nya affärstjänst
Nu söker vi en säljare då vi på ett bolag inom FMCG Media kommer att nylansera vårt kända varumärke mot branschen. Tjänsten vi lanserar är helt ny för målgruppen och riktar sig till beslutsfattarna hos de stora kedjorna i detaljhandeln. Ditt uppdrag blir att träffa beslutsfattarna för att introducera och sälja vårt nya erbjudande och du kommer att ta affären hela vägen från mötesbokning till uppföljning. Du kommer att träffa beslutsfattarna i detaljhandeln för att introducera vårt nya erbjudande och du kommer ta affären hela vägen från mötesbokning till uppföljning. Du behöver se helheten för en kund och kunna navigera mellan våra tjänster för att sy ihop den bästa lösningen för kunden. Vi ser också gärna att du har ett tekniskt kunnande då tjänsten du säljer är främst digital. Du jobbar i ett team med vår intäktschef och två andra säljare. Du kommer dessutom i kontakt med marknadsavdelningen och redaktionen. Hos oss är vi vana vid att jobba effektivt och i ett högt tempo, därför är det ett krav att du som säljare jobbar framåtlutat och med stort driv och synligt engagemang. Du behöver ha mycket goda kunskaper i Office-paketet. Utöver detta är det meriterande om du har erfarenhet av försäljning till beslutsfattare i handen.


BOLAGET
Bolaget är ett informationstjänsteföretag om och för retail. Vår verksamhet kretsar framför allt kring två affärstidningar som riktar sig till beslutsfattarna inom svensk detaljhandel. Förutom tidningsutgivningen har vi även en sajt, flertalet nyhetsbrev och event. Dessutom producerar vi rapporter och böcker.
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Tele2 resande säljare

Utesäljare
Läs mer Dec 1
Söker du en plats att kunna bredda dina kunskaper och ha oändligt med möjligheter för att tjäna mycket pengar?
Då har du kommit till rätt arbetsplats!
Vi på ABC Sales arbetar med fältförsäljning runt om i hela Sverige. Vår arbetsplats innebär kundmöten med privatpersoner. Vi presenterar Tele2s alla abonnemang, vilket innebär mobiltelefoni, bredband, tv och tilläggstjänster.
Vår arbetsplats är ett unikt och varierande yrke där du som person kommer ha möjligheten att bredda dina kunskaper inom kommunikation, försäljning och aldrig ha ett tak för hur mycket pengar som kommer kunna tjänas.
Vi arbetar tillsammans i teams och har alltid personer runt sig som har mer kunskap och lärdomar att se till att du kan göra det bästa resultaten. Vi reser tillsammans till platsen vi besöker, vinner tillsammans och förlorar tillsammans. Även fast ditt individuella prestation är det som påverkar ditt resultat.
Vi söker dig som är en ung nyfiken person med egna drömmar om att utvecklas som person och kunna ta dig längre upp i arbetslivet. Vi söker dig som vill uppnå högre höjder och vill kunna vara en person utöver det vanliga. Från att aldrig jobbat med försäljning kan du klättra dig uppåt i företaget till att bli den person som har mer ansvarar och genererar mer pengar och får en plats med direkt kontakt med samarbetspartner och chefer.
Vi erbjuder utbildning från första dagen hos oss med både teoretisk och praktisk utbildning. Du kommer själv ansvara för hur fort du vill klättra inom företaget men det finns alltid möjligheter för att klättra sig uppåt. Vi erbjuder arbetskläder, läsplatta och tjänstebil (teamleader). Vi har alltid spännande tävlingar under veckor, månader och kvartal. Vi ser alltid till att vår arbetsplats ska vara spännande med olika aktiviteter, resor mm.
Är du redo att utmana dig själv och ta nästa steg i ditt arbetsliv är vi den perfekta platsen för dig. Vi har all kunskap för att få dig att bli den bästa säljaren. Det är bara frågan om du själv vill ta chansen?
Välkommen att skicka din ansökan redan idag.
ABC Sales of Sweden

Ansök nu

Contract Administrator till spännande konsultuppdrag!

Kontorist
Läs mer Dec 1
Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu en Contract Administrator med start omgående för ett konsultuppdrag på 3–6 månader. Vår kund är verksam inom medicinteknik och i rollen kommer du ansvara för administrationen av deras kommersiella avtal och contract management processen i stort. Kunden har nyligen implementerat ett CMS (Contract Management System) som underlättar det dagliga arbetet, även om många transaktioner fortsatt kräver viss handpåläggning.
Vem söker vi till detta uppdrag?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av administration och har du även arbetat med avtalshantering ser vi det som meriterande. Vidare är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift. Egenskaper som kännetecknar dig är att du är strukturerad, självständig och engagerad. Du tar ägandeskap och har en god problemlösningsförmåga. 
Vi erbjuder dig
Du erbjuds ett roligt konsultuppdrag på ett medicintekniskt företag som verkligen gör skillnad. Uppdraget förväntas starta i december eller senast början av januari och löpa inledningsvis 3–6 månader, med chans till förlängning för rätt person. Det är en heltidstjänst som är placerad på kundens huvudkontor i centrala Stockholm.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!
Om verksamheten
Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

Sökord: Contract Manager, Contract Management, Contract Administrator, Contract Management System, Kontraktsansvarig, Kontraktshantering, Avtalsansvarig, Avtalshantering, Kontrakt, Avtal.

Ansök nu

Sustainable Development Expert

Forskare, IT
Läs mer Dec 1
Sustainability at Einride is at the core of our business model. We are quantitative and data driven, we employ life cycle thinking across economic, environmental, and social facets of sustainability, and we’re at the forefront of freight transport’s electrification and automation.

Our connected and autonomous electric trucks, the largest electric TaaS fleet in Europe, reduce well to wheel operational emissions in Sweden by 98% and life cycle emissions including those from vehicle and battery production by 93%.

Join us in developing a data centric toolbox around our business model, reducing our fleet’s life cycle costs, reaching our target of 98% life cycle emission reduction, and driving our social sustainability development. As a sustainable development expert at Einride, you’ll be joining a top talent team of ambitious, creative, kind-hearted people who challenge conventional thinking, think big, and aim for zero.

You will:

- Work with developers and data scientists in defining, developing, and implementing operational and life cycle cost, total cost of ownership (TCO), and emission models for electric and autonomous vehicles in the Freight Mobility Platform
- Guide Einride’s TCO modeling, electrification roadmapping, and emission reduction strategy
- Lead ad hoc quantitative deep dives and analyses to identify business opportunities/issues and form business model hypotheses
- Identify, track, and implement KPIs related to sustainability throughout the product


We expect that you:

- Have a solid understanding of business fundamentals, especially on TCO and transport unit economics
- Have experience in logistics domain with life cycle cost modeling, emission assessment, sustainability guidelines, and business development
- Are comfortable working with colleagues in data science, and data visualization, and have hands on experience with data analysis
- Communicate thoughts and technical ideas in an accessible manner and are eager to work as part of a multidisciplinary team
- Have a masters degree in engineering, economics, or mathematics


This position is full-time and based in Stockholm or Gothenburg. We recommend you submit your application as soon as possible as selection and interviews are held continually.

Ansök nu

Inköpsanalytiker

Inköpare
Läs mer Dec 1
ValueOne söker en Inköpsanalytiker till ett konsultuppdrag hos en av våra kunder i centrala Stockholm. Tjänsten ska täcka ett föräldravikariat, behöver tillsättas snarast och varar till augusti 2022.

Om rollen

I tjänsten ska du stötta inköp vid planering och uppföljning av inköpsaktiviteter genom att analysera utgifts- och leverantörsdata från interna och externa källor. Du ansvarar även för att följa upp resultaten från upphandlingar och för rapportering. I uppdraget ingår också att utveckla och analysera KPI:er gällande upphandling. 

Övriga arbetsuppgifter:

Kontinuerligt utveckla upphandlingsprocesser och stödjande verktyg, inklusive utveckling av verktyg för utgiftsanalys.
Uppdatera policy- och processdokument samt verktyg och system för upphandling.
Hantera anbud enligt Strategic Sourcing Process.
Hantera leverantörsrelationer och genomföra prisförhandlingar.

Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för uppdraget bör du ha civilekonom- eller civilingenjörsutbildning, gärna med inriktning på sourcing, alternativt annan akademisk utbildning relevant för tjänsten. Erfarenhet av arbete med sourcing är önskvärt liksom färdigheter i att utveckla och förhandla juridiska dokument. Rollen kräver mycket goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel (pivottabeller, grafer etc.), och utmärkt analytisk förmåga. Vidare uppskattar vi om du har förmåga att visualisera och kommunicera data och analyser på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Självklart behärskar du svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Du har lätt för att skapa struktur och bearbeta information och har ett gott öga för detaljer. Din kommunikations- och presentationsförmåga är utmärkt och du har god kommersiell förståelse. Som person är du självgående och driven och tvekar inte att gå några extra mil för att få saker gjorda.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Ansök nu

Projektör / Projektering / Planerare inom väg- och tunnelmiljö till Eltel

Nätplanerare
Läs mer Dec 1
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eltel Networks har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eltel Networks en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Eltel Networks är en ledande aktör inom byggnation, installation och underhåll av fibernät, kopparnät och aktiv utrustning. De arbetar med flera av landets största operatörer inom telekom. Företaget är inne i en expansiv fas och söker därför medarbetare som vill vara en viktig del i deras expansion.

Arbetsuppgifter:

I rollen som projektör hos Eltel tillhör du Team Road bestående av 5 personer, projektledare, projektörer och projektadministratörer. Teamet jobbar primärt med avtal gentemot Trafikverket vilket innebär såväl stora om- och nybyggnationer som akut felavhjälpning och underhåll av kundens nät och anläggningar i väg- och tunnelmiljö. Eltel gör allt från projektering till färdiga installationer. Som projektör innebär denna roll en stor variation i vardagen, ena veckan kan bestå av arbetsledning och platsbesök med underentreprenörer medan nästa vecka kan vara fullt fokus på en avancerad nätprojektering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:
- Utföra projektering och kostnadsberäkningar
- Ta fram och uppdatera CAD-ritningar
- Bestämma och beställa material till projekten
- Söka olika typer av tillstånd hos myndigheter
- Skapa arbetshandlingar till utförandepersonal
- Resurssäkra och vara kontaktperson för utförandepersonal
- Hålla tät kontakt med beställare
- Sammanställa dokumentation och leverera den i kundens system

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasieutbildning med teknisk eller ekonomisk inriktning
• Minst 2 års erfarenhet av liknande arbete inom entreprenadbranschen
• Goda kunskaper i Officeprogrammen och övrig systemvana
• Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift
• B-körkort

Meriterande kvalifikationer:
• Praktiskt erfarenhet av telenätens uppbyggnad
• Utbildning i entreprenadjuridik
• Kunskap i AutoCAD eller likvärdigt
• Erfarenhet av arbetsledning
• Erfarenhet av projektledning

För att trivas i rollen ser vi att du besitter ett starkt driv och förmågan att självgående kunna driva dina processer framåt. Du känner ett stort ansvarstagande och engagemang för arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Periodvis kan denna roll innebära högre arbetsbelastning och det är av vikt att du kan hantera dessa perioder samt sätta rätt prioriteringar. Vi ser även att gärna får ha förståelse för branschen och hur det fungerar med underentreprenörer och positivt om du därtill besitter en ekonomisk förståelse och ett lönsamhetsfokus. Slutligen ligger mycket fokus på din sociala förmåga, att du är öppen och lyhörd samt känner dig bekväm med att kunna driva dialog med underentreprenörer och beställare.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Bromma
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledning, AutoCAD, telenät, entreprenadjuridik, entreprenad, projektör, projektadministratör, nätplanerare, nätplanering, projektering, projekt, bygg, väg, trafik, fiber, eltel

Ansök nu

Jobba som säljare på vår fiberavdelning

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Dec 1
Devi söker resande säljare

I rollen som säljare hos oss på Devi planerar och genomför du kundpresentationer, och driver hela säljprocessen från start till avslut samt ansvarar för uppföljningen av dina kunder - med fokus på att utveckla affären hos våra kunder och uppdragsgivare.

Tillsammans med ditt säljteam kommer du vara en del av en större produktion som representerar Sveriges största bolag inom infrastruktur och kommunikationstjänster. Du kommer att genomföra hembesök ute hos våra slutkunder som driver premiumkategorin mot ökad lönsamhet samt tillväxt för våra kunder. Här får du möjlighet att representera några av de största varumärkena via personliga möten med kunder. (fältförsäljning) Du arbetar aktivt med din egen planering av dina kunder och kommer arbeta runt om i hela Sverige på resande fot majoriteten av tiden. Ditt fokus ligger på att bygga relationer som leder till långsiktiga affärer.

Du tillhör ett större säljteam där du kommer arbeta mot en individuell budget samt en större produktionsbudget. Som säljare skapar och genererar du kvalitativa helhetslösningar åt våra kunder

Din profil
För att vara framgångsrik säljare på Devi är du en relationsbyggare och positiv individ som gillar att vara bäst på det du gör. Med obotlig optimism och mod tar du dig an utmaningar med fokus på att alltid överträffa dina uppsatta mål. Vi söker dig som brinner för att göra affärer och din naturliga drivkraft är att bygga och skapa tillväxt. Du är en affärsmänniska som förstår att det är du som driver och äger målet. Du vill vara en del av ett fantastiskt säljteam i ett bolag som växer och som är på en resa där tillväxt och utvecklingsmöjligheter präglar arbetet. Du söker till oss för att du vill arbeta med försäljning. Vi är inne i en stor expansion - samt tillväxtfas och din roll som säljare är viktig för oss och våra kunder. Vi ser att du är en person som utstrålar passion i allt du gör och att du vågar vara du.

Vi söker dig som:

- Har ett högt inre säljdriv som brinner för att göra affärer
- Kan bygga och utveckla starka kundrelationer
- Har ett analytiskt affärssinne, där du förstår vikten av lönsamhet
- Ett högt tempo där din personliga insats är helt avgörande
- Vill utvecklas, på ett personligt- och professionellt plan.
- Är utåtriktad, med en stark tävlingsinstinkt.
- Är lösningsorienterad och samarbetsvillig.
- Gillar att arbeta mot tydligt uppsatta mål.
- Är bekväm med att kontakta nya människor.


Vi erbjuder dig:

- Provisionsbaserad lön, med garantilön.
- Arbetstider förlagda måndag till fredag
- En familjär företagskultur med stark teamkänsla.
- Spännande utvecklingsmöjligheter både på ett professionellt och personligt plan.
- En inspirerande, varierad och tävlingsinriktad arbetsmiljö.
- Omfattande utbildningsprogram med personlig utveckling samt coaching.


Hos oss på Devi Group får du teoretiska och praktiska utbildningar genomgående under din anställning hos oss. Goda lönevillkor med fina möjligheter till att växa inom företaget. Vi har inga krav på tidigare erfarenheter, då vi erbjuder våra medarbetare en gedigen utbildningsplan, både teoretiskt och praktiskt under din resa hos oss. Vi söker nyfikna personer som trivs i sällskap med andra unga ambitiösa individer.

Ansök nu för att påbörja din säljkarriär och uppnå din fulla potential tillsammans med oss!

Ansök nu

Erfaren miljökonsult inom tillstånd och MKB

Miljöhandläggare
Läs mer Dec 1
Vi växer och söker nu en erfaren miljökonsult inom tillstånd och MKB till vårt team Miljötjänster

Vi på Liljemark Consulting arbetar främst åt företag och offentlig verksamhet inom områdena industri, bygg och fastighet. Team Miljötjänster är idag en grupp på tre personer och är i sitt uppstartsskede. Du kommer ha stor chans att påverka och bygga vår resa framåt.

JOBBET
I tjänsten som senior konsult kommer du bli vår nyckelperson vad gäller tillstånd och miljökonsekvensbeskrivningar. Du kommer att arbeta med olika typer av tillståndsfrågor och MKB för att hjälpa våra kunder vidare. Din roll kan vara att uppdragsleda komplexa utredningar eller att medverka som specialist, granskare eller rådgivare till våra kunder. Storleken på uppdragen varierar. I våra uppdrag medverkar du i alla led av utredningsarbete från inledande analys av problembild, att ta fram lösningsförslag, myndighetskontakter och uppföljning.

Arbetet hos oss innebär att du?kan ha flera uppdrag samtidigt och med flera av dina kollegor i olika uppdragsgrupper. Du gillar att jobba, utveckla och utvecklas tillsammans med andra. En naturlig del i vårt arbete som konsulter är att arbeta med kundrelationer, kundkontakter och försäljning av nya uppdrag. Som nyckelperson för tillstånd och MKB kommer du att driva området framåt, omvärldsbevaka och tillsammans med teamledare bygga kompetensområdet vidare.

Tjänsten är heltid och med placering i Stockholm. Vi har kontor i Vällingby och nära Mariatorget på Södermalm.

DIN KUNSKAP OCH ERFARENHET

Du har en akademisk utbildning inom området och har minst 5 års konsulterfarenhet av arbete med tillståndsärenden och MKB. Vi ser gärna att du har en nischad kompetens inom avfall och/eller industri.

Du är van att planera, leda och slutföra projekt inom givna tidsramar och budget. Du tycker om att utveckla kundkontakter, bygga relationer och skapa affärer. Vi tror att du drivs av utveckling samt att kunna se och hitta nya möjligheter.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Ansök nu

Ruby utvecklare på Syncro Group

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 1
Syncro Group rekryterar: Ruby utvecklare


Syncro Group AB is a listed company with an aggressive strategy set to own, manage and refine SaaS companies in the new market economy.
The portfolio includes companies with SaaS platforms developed with the market's most modern technologies, each of which is self-sufficient and cross-fertilizes other companies in the portfolio.

We are expanding rapidly and have a carefully curated team of people who are passionate about innovation and game-changing SaaS platforms. These platforms have the power to revolutionise the way people can choose to work.

We encourage, and develop, synergies between our companies as well as our teams. So you’ll have the opportunity to engage with a variety of people and fields such as influencer marketing or the gig economy.

Syncro Group is an equal opportunity employer and is devoted to ensuring that the Syncro environment is warm and inclusive to all of our candidates and employees.
Vi bygger ett nytt team av utvecklare och vi behöver ett par personer som har bra koll på Ruby on Rails. Plattformen levererar ett API som konsumeras av en React applikation. Vi har ett gäng nya features som ska in in 2022 samtidigt som det är lite underhåll. 

Hela teknikteamet är ca 10 personer varav 3 kommer fokusera helt på denna plattform. Vi förväntar oss att du är en duktig Ruby utvecklare som förstår arkitektur och kan tolka kundbehov. Vi erbjuder: 
- Flexibel arbetstid
- Remotearbete
- Kontor i centrala Stockholm
- En möjlighet att bygga något riktigt bra tillsammans

Ansök nu

Vitvaruexperten.com söker Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 1
Våra grundstenar
Vi är experter på kundservice. Du är den vi värdesätter högst av allt och utan dig kan vi inte vara experter. Vi vill att din upplevelse hos oss ska vara enkel, rolig och bra. Målet är att göra dig nöjd. Därför vill vi ta del av dina åsikter och tankar för att kunna bli ännu bättre.

För oss är kundservice på riktigt!

Vi är experter på vitvaror. Vi tycker vitvaror är det mest spännande som finns och vi är experter på det. Vi har som ambition att ha ett noga utvalt sortiment i vår butik. Tveka inte att slå oss en signal om du inte hittar det du söker så ska vi hitta produkten till dig.

Vi älskar att konkurrera. Som utmanare kommer vi att jobba hårt för att förtjäna ditt förtroende. Vi vill gärna att du jämför priser och service med våra namnkunniga konkurrenter, vi ska lägga ner vår själ i att vara bäst på marknaden.

www.vitvaruexperten.com

Vitvaruexperten.com växer och söker just nu flera Kundtjänstmedarbetare
 
Vi är en liten organisation under starkt tillväxt. Till vår kundtjänst i Sollentuna söker vi nu flera kundorienterade, utåtriktade och glada personer med sinne för detaljer och som har lätt för att lära. Du har tidigare jobbat med kundsupport och/eller försäljning. 
 
Vi erbjuder två heltidstjänster i en liten, kreativ organisation med högt tempo. Öppettider för kundtjänsten är kl 10.00-16.00. Arbetstiderna är rullande måndag-fredag kl. 08.00-17:00 alt kl 09.00-18.00, helgarbete kan förekomma. Tjänsterna ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse. 
 
Vi är ett litet företag som växer fort, där varje person är en nyckelspelare för vår fortsatta framgång. Därför finns det stora utvecklingsmöjligheter för rätt person! 
Gillar du ett högt tempo, en arbetsplats där man har möjlighet att utveckla och utvecklas samt har en passion för att leverera den bästa kundsupporten så är det bara att skicka iväg din ansökan direkt. 
 
Exempel på arbetsuppgifter är:

• Hantera frågor från kunder via telefon, mejl och chatt
• Försäljning/produktsupport innan köp
• Kontakta kunder med information om bland annat leveranstider
Din profil

• Du har tidigare jobbat med kundsupport/försäljning över telefon, mejl och chatt
• Goda datakunskaper och du har lätt för att lära dig nya system
• Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med vitvaror/tv
• Meriterande om du har erfarenhet från e-handel
• Goda kunskaper/flytande i svenska, tal och skrift
• Du är initiativtagande
• Drivs av förändring och utveckling
• Du har gott om energi, är självgående men ändå en team-player
• Du är service-minded och van att hantera mycket på en gång
Ansökan
 
I samband med denna rekrytering samarbetar Vitvaruexperten.com med Retail Recruitment.
 
För att uppfylla kraven i GDPR samt kunna hålla en god kommunikation med våra sökande tar vi emot ansökningar digitalt via annonsen, inte via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Välkommen till Vitvaruexperten.com

Ansök nu

Customer Success Manager med kundansvar

Affärsutvecklare
Läs mer Dec 1
Vad vi erbjuder
Vill du också jobba på ett av Sveriges hetaste Saas-bolag?

Vi söker dig som brinner för att bygga långsiktiga kundrelationer samtidigt som du identifierar möjligheter för att skapa flow i våra kunders vardag!

Intelliplan är ett smart, drivet och jordnära företag som tillhandahåller ett marknadsledande affärssystem för företag med bemanning- och rekryteringsintensiva inslag. Hos oss har du möjlighet att påverka såväl företagets som din egen utveckling och vara del av en öppen, målfokuserad och vinnande kultur där vi gör skillnad för våra kunder på daglig basis.

Vi erbjuder marknadsmässiga löner och bra förmåner i form av tjänstepension, 5 extra semesterdagar, förmånligt bolån, kick off, företagsaktiviteter och mycket mer. Du är alltid välkommen till vårt kontor i Globen men vi erbjuder också möjlighet till arbete på distans.


Vill du också bli en Intelliplanare?
Customer Success utgör en viktig funktion för att säkerställa att Intelliplans kunder får ut den största möjliga nyttan av att köra vårt system. Vi är en snabbrörlig organisation som försöker tänka startup även fast vi funnits i över 20 år - vi vill hela tiden utvecklas och bli bättre. Vi har höga mål och visioner och vi hoppas att du är redo att hoppa på denna utmaning.


Dina arbetsuppgifter
Som Customer Success Manager hos Intelliplan kommer målsättningen vara kundernas effektivitet och flow i systemet. Du ansvarar för att utveckla affärsmässiga relationer med våra kunder, dina kontaktpersoner är allt från systemförvaltare till VD.

Ditt viktigaste mål kommer vara att förflytta dina kunder från vår klientbaserade modul till vår Cloudlösning.

• Arbeta för att uppfylla mål avseende försäljning och churn på individ och teamnivå
• Ansvara för att identifiera, driva och sälja in projekt samt utbildningsinsatser för förbättrat systemanvändande och värdeskapande hos dina kunder
• Aktivt driva merförsäljning mot din kundbas
• Ansvara för användarrelaterade frågor vid onboarding av nya kunder, för att möjliggöra ett optimalt systemanvändande


Din profil
Är du vår match?
Vi drivs av en hög målsättning och att utveckla våra kunder så att de får bättre flow i sin vardag. Då vi jobbar mot en snabbrörlig bransch är det viktigt att du är flexibel, självgående och har en hög samarbetsförmåga både internt och externt.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande befattning, gärna inom försäljning - B2B. Det är en stor fördel om du har arbetat med värdebaserad försäljning och har vana att förhandla, gärna på VD-nivå. Vidare ser vi gärna att du har dokumenterad erfarenhet av merförsäljning och/eller nyförsäljning med goda försäljningsresultat.

Skallkrav:
• Minst gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning
• Engelska och svenska flytande i tal och skrift
• Mycket god kunskap i MS Office (Excel, Word, Powerpoint)

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen och produkterfarenhet av Intelliplan
• Tidigare erfarenhet av försäljning, projektledning av HR/affär/lön/CRM system eller motsvarande

Om Intelliplan
Intelliplan är ett SaaS-bolag som grundades i slutet av 90-talet och har Nordens marknadsledande affärssystem för företag med stora volymer av uthyrning och rekrytering. Efter över 20 år blev vi nyligen utsedda till ett av Sveriges 50 hetaste SaaS-företag. Vi har nu siktet på att ta över Europa!

Sök tjänsten
Vill du vara med på en spännande resa där våra kunders framgång står i fokus? Skicka in din ansökan redan idag och bli en av oss!
Skulle det vara så att du har frågor om tjänsten som inte har besvarats ovan är det bara att du kontaktar rekryterande chef Emelie Willman.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansök nu

Säljare – ingen erfarenhet krävs

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Dec 1
Tycker du också att försäljning verkar som ett intressant och spännande yrke? Brinner du för att utvecklas och är resultatinriktad? Då har du hittat det perfekta jobbet för dig att växa på! Vi letar just nu efter fler drivna säljare till våra projekt i centrala Stockholm.

Som säljare hos oss får du möjlighet att representera några av Sveriges största varumärken inom telekom och infrastruktur. Detta gör du antingen via telefon eller har möte hemma hos kunden. Du kommer tillhöra ett större sälj-team där du arbetar mot en individuell budget samt en större produktionsbudget. Ditt syfte är att skapa kvalitativa helhetslösningar åt våra kunder. Du som säljare hos oss ansvarar själv över hela försäljningsprocessen, från första kontakt till offerthantering och avslut.

Vi arbetar med högt till tak och öppna dörrar. För oss är du en viktig del och hos oss får alla vara, våga, veta för att kunna växa i sin roll. För att du ska komma in i arbetet på bästa sätt har vi en onboarding-process som inkluderar utbildning, coaching och olika målsättningar. Vi och vår kund värnar om personalen och prioriterar välmående, arbetsglädje och internrekrytering. Vi har inga krav på tidigare erfarenheter, då vi erbjuder våra medarbetare en gedigen utbildningsplan, både teoretiskt och praktiskt under din resa hos oss. Har du tidigare erfarenheter inom personlig service eller arbete i butik är detta meriterande.

Vi erbjuder:?

- Arbetstider förlagda kl. 10.00-19:00 mån-fre för telemarketing alternativt 12.00-21.00 för fieldmarketing.
- Provisionsbaserad lön, med garantilön.
- En familjär företagskultur med stark teamkänsla
- Spännande utvecklingsmöjligheter både på ett professionellt och personligt plan
- En inspirerande, varierad och tävlingsinriktad arbetsmiljö
- Omfattande utbildningsprogram med personlig coaching


Vi söker dig som är:?

- Duktig på att bygga relationer
- Utåtriktad med en stark tävlingsinstinkt
- Lösningsorienterad och samarbetsvillig
- Självständig och resultatinriktad
- Bekväm med att ta kontakt över telefon
- Tidigare erfarenhet av försäljning eller arbete i butik är meriterande.


Ansök nu för att påbörja din säljkarriär och uppnå din fulla potential tillsammans med oss. Med känsla och förnuft, det är vi. Devi!

Ansök nu

Brevbärare Täby, julvikariat

Brevbärare
Läs mer Dec 1
Vi levererar.

Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

 

Bli en del av vårt team del av vårt team

Vi söker nu förstärkning till vårt kontor i Täby. I rollen som brevbärare kommer du att ha arbetstider som är förlagda på eftermiddag/kväll från måndag till fredag. Tjänsten är ett julvikariat med en sysselsättningsgrad på 50% och pågår under v.50-51. 

 

Om rollen

I rollen som brevbärare är du en av våra allra viktigaste medarbetare och den första våra kunder ser framför sig när de tänker på PostNord. Det är du som levererar efterlängtad post i deras brevlådor oavsett väder. En vanlig dag består av:

- Sortering av post


Om dig
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och finner motivation i att leverera god service och hög kvalité. Du ser fram emot ett fysiskt aktivt arbete där du får möjlighet att jobba utomhus stora delar av dagen. Du behärskar svenska i tal och skrift.

För att bli aktuell för rollen är det viktigt att du har:

- Fyllt 18 år
- Belastningsregister i oöppnat kuvert: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

 

Vi erbjuder dig
PostNord erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.Vi gör vardagen enklare
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på http://www.postnord.com

 

Ansök

Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är ett krav för att kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:karriar@postnord.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Gruppchef för redovisningskonsulter till EY, Bohuslän

Redovisningskonsult
Läs mer Dec 1
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.
Vill du leda EY´s specialistteam inom redovisning? Våra kontor i Bohuslän är framgångsrika och växer varför vi nu söker en erfaren gruppchef som kan leda teamet framåt. Placering på kontoret i Uddevalla. Tillträde enligt överenskommelse.
Marknaden för redovisningstjänster genomgår en snabb förändring, drivet av en accelererad teknikutveckling, nya konkurrenter och förändrade kundpreferenser. Som redovisningskonsult blir du specialist på ägarledda företag och arbetar med redovisningstjänster som omfattar allt från löpande bokföring till kvalificerad rådgivning i enstaka frågor.

Möjligheten
Våra redovisningskonsulter arbetar med utmanande och utvecklande uppdrag med spridning på branscher och arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som gruppchef kommer du att ha personalansvar för ett antal redovisningskonsulter på våra kontor i Bohuslän. Du tycker om att coacha medarbetare samtidigt som du bygger långsiktiga relationer med kunder. Du har sinne för affärer och har lätt för att bygga förtroende. Du har eget budget- och resultatansvar.
Du kommer att arbeta med redovisningskonsultationer och ha ett helhetsansvar för kunden. Arbetet omfattar avstämningsarbete, upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt att stödja våra kunder i redovisningsfrågor. Arbetet omfattar även analys, uppföljning och rapportering. Arbetet sker i huvudsak i digitala processer med hjälp av digitala verktyg och plattformar.


För att lyckas och trivas i rollen
Behöver du
ha en bred redovisningskompetens och ett stort affärsintresse
vara social och trivas med att bygga långsiktiga affärsmässiga relationer, såväl internt som externt.
tycka om att arbeta självständigt samtidigt som du är en god lagspelare
ha en god förmåga att prioritera såväl kortsiktigt som långsiktigt för att nå dina mål
vara resultatinriktad


Kvalifikationer för tjänsten
minst 3-5 års erfarenhet av redovisning- och bokslutsarbete samt deklarationer
examen från högskola eller yrkeshögskola med inriktning mot ekonomi/liknande
är Auktoriserad redovisningskonsult eller har ambition och möjlighet att bli det.
kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
integritet, prioriteringsförmåga och förmåga att vara anpassningsbar i en krävande och föränderlig arbetsmiljö
uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagande
visar initiativkraft och kreativitet kombinerat med affärsmässigt tänkande


Vi ser också gärna att du
visar initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
har god förmåga att uttrycka dig i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift
arbetar som auktoriserad redovisningskonsult idag alternativt har erfarenhet från shared service center/ekonomiavdelning eller innehar en revisionsbakgrund
har bred IT-kunskap och intresserad av digitaliseringsfrågor


Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta sig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd med stora organisatoriska färdigheter och ett genuint intresse för redovisning är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig
Som redovisningskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter över kunder och branscher. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.
Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.
Ansök nu.
Sök senast den 31/01/2022. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna de Blanche, anna.de.blanche@se.ey.com.Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på emma.unger@se.ey.com.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.
EY | Building a better working world
På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.
Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.
Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Technical Support Engineer to MagiCAD

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Dec 1
Do you have a track record of using construction software or knowledge about how construction professionals on site work in Sweden? Do you want to work in an international company with an exciting product? Join our journey to digitalize the construction industry!
MagiCAD is a leading MEP design software company based in Finland with office across Europe. MagiCAD joined the of the Glodon Group in 2014, a leading construction technology company with over 3000 employees globally focusing on improving the productivity and cost saving of the Construction industry. This role is working as part of the MagiCAD Construction Solutions team, with Glodon’s European brand Gsite.
We are now seeking a Technical Support Engineer who has a strong interest in emerging technologies & construction to support our clients in Sweden. The successful candidate will engage with customers to ensure they are gaining maximum value from our software along with providing them ongoing support and playing a key part in the sales by demonstrating our solutions & answering queries.
Our company values; Grow together, Stay curious and Be ahead of the game, define who we are and what we believe in. For more information about the everyday life at MagiCAD, check out https://www.magicad.com/en/company/magimakers/
The Role
This will involve resolving technical issues, training the customers and integrating the tools into their environments. Along with supporting the sales team and cooperating with the marketing team, providing product demonstrations, technical presentations and identifying how our solutions can solve the client’s challenges.
• Providing client presentations/software demos alongside the commercial team.
• Provide & develop software training for users
• Provide technical support and grow tech support platform
• Write business reports to show how customers are using the solutions including suggestions were our software could be developed to help further.
Favourable Skills & Experience
• Has been working in an aligned role within the Construction space OR recently graduated with an aligned qualification or working already with Construction software.
• Knowledge of Construction or M&E sector (or both).
• Has foundational or above knowledge around BIM.
• Has used similar or competitor products.
• Swedish and English speaking.
• Be comfortable presenting or delivering information in both a learning & professional environment.
• Post-secondary education in relevant field.
• As a person you are helpful, pedagogic and have good communication skills. We think you are solution oriented and striving for how we best can serve our customers.
We offer
• Modern and comfortable working environment in centrally located offices.
• Secured job in a financially stable company.
• Open work culture with strong company values.
• Good benefits e.g. sport allowance and extensive health care.
• Comprehensive and high appreciated onboarding.
• Competitive salary and a strong benefit package.
• Opportunity to Travel.
Information and application
Interested in joining our team? For this position we work together with Enhunt. Apply through following link and contact Maria Rabb at maria.rabb@enhunt.com for more information. Welcome with your application!

Ansök nu

Teknisk testledare till Cambio Innovation

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Dec 1
Cambio är en av nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg. Målet är att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vi är i dag runt 800 anställda i flera länder. Cambio är certifierade av Great Place To Work och vi har placerat oss på topp 15-listan och fått utmärkelsen ”Sveriges Bästa Arbetsplats” 2020 och 2021!

Din roll och teamet

Vill du arbeta med Sveriges ledande e-hälsoleverantör och bidra till att förbättra och digitalisera vården? Har du erfarenhet av att arbeta med tekniska tester och dessutom har erfarenhet av rollen som testledare? Nu finns det möjlighet för dig att bli en del av vårt nystartade tekniska konsultteam Cambio Innovation!

I rollen som Teknisk testledare blir du en viktig del av Cambios tekniska konsultorganisation. Vårt uppdrag är skapa ett nytt ekosystem för att underlätta tredjepartsintegrationer så att vi tillsammans med andra kan förbättra hela kedjan inom vård- och omsorg.

Som Teknisk testledare kommer du vara en del av att kvalitetssäkra och Cambio-certifiera de tredjepartsintegrationer som ansluter mot vår integrationsplattform, Cambio Open Services (COS). Du ansvarar för att installera och testa nya releaser av COS och kommer agera tekniskt stöd till de innovatörer som ansluter mot plattformen.

Att bli en del av Cambio innovation innebär att du kommer vara vår integrationskonsult och jobba utåt mot våra kunder och bidra med generalistkompetens inom teknisk interoperabilitet.

På Cambio uppmuntrar vi egna intiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. För oss är det viktigt att du får möjligheten till att växa, både personligt och karriärmässigt. Vår kultur beskrivs genom tre ord ’’Trust’’, ’’Care’’ och ’’Together’’ som karaktäriserar allt vi gör på Cambio.

Om Dig

För den här rollen söker vi dig som är en ansvarsfull, självgående och ödmjuk teamspelare. Du har lätt att bygga relationer med våra partners och är pedagogisk i ditt sätt att kommunicera.

Krav:

- 3+ års erfarenhet av testledning
- Erfarenhet att jobba med tekniska tester
- Erfarenhet av arbete med systemintegrationer
- Möjlighet att resa 1-2 dagar/vecka inklusive övernattningar
- Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska då det krävs i den dagliga kommunikationen


Meriterande:

- Erfarenhet av programmering i Java
- Erfarenhet av Swagger/OpenApi
- Kunskap kring arbete med standarder inom medicinsk informatik, gärna FHIR
- Erfarenhet av molnlösningar, exempelvis Azure
- Erfarenhet av arbete med IT inom hälso-och sjukvård


Placeringsort: Stockholm, Linköping eller Kalmar

För oss på Cambio är det viktigt med ett hållbart arbetsliv och därför tillämpar vi en hybrid arbetsmodell. Tillsammans med ditt team kommer ni överens om vilka dagar ni ska samlas på kontoret. Övriga dagar kan du arbeta hemifrån om du vill, men du är självklart alltid välkommen till kontoret också.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning

Övrigt: Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Vi uppmuntrar till och välkomnar alla ansökningar, men har tyvärr bara möjlighet att gå vidare med kandidater som befinner sig i Sverige och har rätt att arbeta här. Vi kommer att be om underlag under rekryteringsprocessen gång.

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer om oss här! (https://www.cambio.se/om-oss/)

Passar inte just den här tjänsten dig? Läs mer om våra andra tjänster på karriärsidan (https://careers.cambio.se/)!

Ansök nu

Koordinator inom supply chain till Samsung

Logistiker
Läs mer Dec 1
Samsung är ett snabbväxande företag i en dynamisk bransch. Där finns mycket möjligheter att växa och utvecklas. För att trivas hos Samsung bör du vara en person som gillar att arbeta i ett högt tempo, gillar ett dynamiskt klimat och tycker om att ta egna initiativ! Nu söker vi efter en person med en administrativ ådra som gillar att jobba serviceinriktat.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ansvara för inmatning och uppdatering av prognos och försäljningsorder
• Analysera och rapportera kunders försäljning
• Ha intern dialog med säljavdelning
• Gör simuleringar av förväntade framtida intäkter
• Veckovis rapportering av försäljningsavvikelser, statusuppdateringar, koordinering av dagliga driftsfrågor
• Vara delaktig i förbättringsprocesser kring försäljning och logistik
• Analysera prognoser kring sälj och logistik
• Samla in och analysera data för lager och min/max-nivåer


Vem är du?
• Minst avslutad gymnasieutbildning
• 1-3 års erfarenhet från liknande arbete inom supply chain
• Gärna en examen inom affärsadministration, logistik, handel eller liknande
• God förståelse i MS Office, specifikt Excel
• Flytande i svenska och engelska, muntligt och skriftligt

Meriterande med goda kunskaper i koreanska


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Övrigt: Heltid med start omgående i minst 2 år framåt. Tjänsten är ett konsultuppdrag. Du kommer tillhöra kontoret i Kista. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljare till välkända Tele2 med start OMGÅENDE - Snittlön 35.000

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Dec 1
Vill du jobba med sälj för välkända Tele2 på Stockholms förmodligen mest moderna kontor? Är du sugen på att kickstarta din karriär som säljare och utvecklas både privat och professionellt? VIASALES söker sin nästa stjärna som vill joina våra innesäljare för Tele2!

Arbetsbeskrivning

Som säljare för Tele2 kommer du jobba med försäljning över telefon. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att hjälpa kunderna till en bra lösning med hjälp av Tele2s utbud. Detta är ett jobb för dig som vill utvecklas, ha härliga kollegor och ha möjlighet att påverka dina egna resultat. Tjänsten är baserad på vårt nybyggda kontor i Stockholm, Gullmarsplan.

Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Stora utvecklingsmöjligheter
- Garantilön + höga provisioner
- Vidareutbildningar i försäljning + ledarskap
- Aktiviteter, tävlingar och events


Vi söker dig som

- Har fyllt 18 år
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Är målmedveten och drivs av att se resultat
- Är social och klickar enkelt med nya personer


Har vi beskrivit dig eller ditt nästa drömjobb?

Skicka in din ansökan direkt då vi rekryterar löpande. Vid frågor angående tjänsten kontakta en av våra rekryteringskonsulter

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Casual Worker

Hotellvärd/Hotellvärdinna
Läs mer Dec 1
If you are looking to work in Sweden’s capital you’ll appreciate the central location of the Radisson Blu Royal Viking Hotel, at Norrmalm in Stockholm, which is directly opposite the hotel is Central Station.

Our 459 sleek rooms and suites are designed for a good night’s sleep with a focus on well-being and relaxation. A scenic address by the Baltic Sea guarantees that fresh seafood is served to our guests daily at Stockholm Fisk Restaurant. And our rooftop bar HIGH, offers guests refreshing drinks and top-floor views of the islands and archipelago.

The hotel also houses 17 elegant and innovative meeting spaces with a capacity of up to 150 people, plus an atrium large enough to host 450 guests.Can you be our guests’ superhero? Is guest service your ultimate passion? Then why not come and join us at the Radisson Hotel Group to Make Every Moment Matter! where our guests can relax and enjoy the experience! 

Our first class Front Office Team is the heart of the house, providing a warm welcome and happy smile and where we strive to deliver a hospitality experience that is beyond expectation - creating memorable moments for our guests.

As Receptionist, you will join a team that is passionate about delivering exceptional service where we believe that anything is possible, whilst having fun in all that we do!

Interested then why not say Yes I Can! as we are looking for passionate people just like you!


The contract is fixed-term of 8 months with the chance for an extension. 

Key Responsibilities of the Receptionist:
-Supports the smooth running of the front office department, where all aspects of the guest journey and experience are delivered to the highest level
-Works as part of a team that maximizes guest satisfaction and comfort, delivering a positive and timely response to guest enquiries and problem resolution
-Takes responsibility for the duties and tasks assigned to the role, ensuring that all work is carried out in a timely and professional manner
-Delivers on departmental plans and objectives, where hotel initiatives & targets are achieved
-Collaborates with their immediate report, ensuring that costs and inventory are controlled, that productivity and performance levels are attained
-Builds and maintains effective working relationships whilst promoting the company culture and values.
-Ensures adherence and compliance to all legislation where due diligence requirements and best practice activities are planned, delivered and documented for internal and external audit, performing follow-up as required

Requirements of the Receptionist:
-Experience in front office beneficial but not essential
-Hands-on approach with a can-do work style
-Commitment to delivering exceptional guest service with a passion for the hospitality industry
-Ability to find creative solutions taking ownership for duties and tasks assigned
-Personal integrity, with the ability to work in an environment that demands excellence
-Experience of working with IT systems on various platforms
-Strong communication skills


If you are looking to work in Sweden’s capital you’ll appreciate the central location of the Radisson Blu Royal Viking Hotel, at Norrmalm in Stockholm, which is directly opposite the hotel is Central Station.

Our 459 sleek rooms and suites are designed for a good night’s sleep with a focus on well-being and relaxation. A scenic address by the Baltic Sea guarantees that fresh seafood is served to our guests daily at Stockholm Fisk Restaurant. And our rooftop bar HIGH, offers guests refreshing drinks and top-floor views of the islands and archipelago.

The hotel also houses 17 elegant and innovative meeting spaces with a capacity of up to 150 people, plus an atrium large enough to host 450 guests.

CAREERS
Join us in our mission to make every moment matter for our guests and be part of the most inspired hotel company in the world. At Radisson Hotel Group we believe that people are our number one asset. As the one of the world’s largest hotel companies, we are always looking for great people to join our team. If this sounds like an ambition you share, then start with us.

To find out more about the Radisson Hotel Group, our Culture and Beliefs, then why not visit us at careers.radissonhotels.com.

Ansök nu

Rekryterare och rekryteringsassistenter till Parks and Resorts

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 1
Är du redo för nya utmaningar och älskar nöjes- och djurparker? Då kan det här vara chansen för dig!

Inför säsongen 2022 söker vi nu dig som vill vara med och rekrytera nästa års lysande stjärnor! Vi letar efter rekryterare som kommer att arbeta heltid under perioden januari – april/maj och rekryteringsassistenter som kommer att arbeta deltid vid behov under våren. 

Som rekryterare och rekryteringsassistent på Parks and Resorts arbetar du med den centrala rekryteringen för alla parker inom koncernen, dvs Gröna Lund, Kolmården, Furuviksparken och Skara Sommarland. Du kommer att arbeta med hela rekryteringsprocessen från screening till videointervjuer och gruppauditions. I denna roll kommer du att ha mycket kontakt med koncernens andra HR-avdelningar och rekryterande chefer och vi tror därför att du trivs med att skapa nya relationer.

Till rollerna som rekryterare och rekryteringsassistent söker vi dig som har en pågående eller avslutad utbildning inom HR-området. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med rekrytering. Det är även meriterande om du har erfarenhet av rekryteringssystemet Reach Mee. För dessa tjänster behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift och goda kunskaper i engelska.

Precis som ett besök i någon av våra parker är en arbetsdag på rekryteringen full av snabba vändningar, hög fart och många skratt. Vi letar efter dig som är självgående, flexibel och som behåller lugnet även när arbetstempot är högt. Vidare tar du gärna egna initiativ och gillar struktur. 

Tjänsterna är placerade på Gröna Lund och kommer att innebära resor till övriga parker i koncernen.

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Rekryteringen, rekrytering@parksandresorts.com

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Parks and Resorts

Parks and Resorts är Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Utöver att leverera skratt och upplevelser till över 3 miljoner besökare årligen, driver eller stödjer Parks and Resorts olika forsknings- och bevarandeprojekt för hotade arters fortlevnad. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Studieadministratör (tidsbegränsad anställning)

Studieadministratör
Läs mer Dec 1
vid Institutionen för data- och systemvetenskap. Sista ansökningsdag: 2021-12-15.

Institutionen för data- och systemvetenskap (DSV) är en av de största institutionerna vid Samhällsvetenskapliga fakulteten vid Stockholms universitet. DSV är också Sveriges äldsta och största institution inom IT. Här bedriver vi spännande forsknings- och utvecklingsprojekt som bidrar till att forma framtidens utbildningsmiljö. Institutionen finns vid campus Kista och har ca 190 anställda och ca 5 000 studenter.

Vi söker nu en studieadministratör som trivs med att jobba med administration och många kontakter. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Välkommen att jobba hos oss!

Arbetsuppgifter
Studieadministratörens roll är att se till att institutionens kurser administreras med både hög kvalité och god serviceanda. Du är en nyckelperson för både studenter och lärare.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna:


• att möta studenter och svara på frågor via besök, e-post och telefon
• administrativt stöd till lärare, studierektor och kursansvariga
• administration i samband med antagning, schemaläggning, tentamen, utbytesstudier och rapportering av studieresultat och arkivering
• att vägleda studenter i frågor kring deras studier

Du förväntas att utifrån givna riktlinjer själv planera och utföra arbetsuppgifterna i samarbete med lärare och övrig personal. Arbetsbelastningen varierar och vid exempelvis terminsstart kan det vara en hög arbetsbelastning; därför är det viktigt att kunna prioritera vid arbetstoppar. Övriga administrativa arbetsuppgifter kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta med utbildning inom universitet/högskola. Du gillar att ge god service och tycker om att ha många kontaktytor. I rollen är det viktigt att vara engagerad, noggrann och att agera rättssäkert. 

Krav


• Minst två års studier på högskolenivå.
• Erfarenhet av minst ett par års administrativt arbete.
• Dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
• Mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet.
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Meriterande


• Arbetserfarenhet från universitet eller högskola.
• Arbetserfarenhet av tentamensadministration
• Vana av administrativa system: Ladok, NyA, SISU, Daisy

Personliga egenskaper
Då det är en stor variation av uppgifter du hanterar, är det viktigt att du är välstrukturerad. För att lyckas i rollen vill vi att du är serviceinriktad och engagerad. Du trivs med att arbeta lösningsinriktat och har en förmåga att prioritera bland frågor som uppstår. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Anställningen avser heltid och är tidsbegränsad till ett år med eventuell möjlighet till förlängning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt
Närmare information om anställningen lämnas av studierektor Stefan Möller, sm@dsv.su.se.

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, Alejandra Pizarro Carrasco (Fackförbundet ST/Lärarförbundet), tfn 08-16 34 89, alejandra@st.su.se, samt seko@seko.su.se (SEKO).

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: att söka en anställning.

Välkommen med din ansökan!


Stockholms universitet bidrar till det hållbara demokratiska samhällets utveckling genom kunskap, upplysning och sanningssökande.

Ansök nu

Kodare till Brå

Forskarassistent
Läs mer Dec 1
Brå verkar för att brottsligheten ska minska och tryggheten ska öka i samhället. Det gör vi genom att ta fram fakta och sprida kunskap om brottslighet, brottsbekämpning och brotts­före­byggande arbete, till i första hand regeringen och myndigheter inom rättsväsendet. Brå finns på Tegnérgatan i centrala Stockholm, och vi är cirka 150 medarbetare.

Om jobbet
Brå arbetar med olika forskningsuppdrag och som en del i ett kommande forskningsprojekt ska vi gå igenom och koda anmälningar och utredningar. Till det söker vi nu två kodare.

Din utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har: 
- Högskoleexamen, eller en pågående högskoleutbildning, med samhällsvetenskaplig inriktning.
- Grundläggande kunskaper i Excel.
Tidigare erfarenhet av arbete med kodning är meriterande.

Dina personliga egenskaper
Som person är du är noggrann, analytisk och självgående samt har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. 

Anställningsvillkor
Anställningen är tidsbegränsad heltidsanställning, 17 jan 2022 – 16 mar 2022. Brå har ett inkluderande synsätt och värdesätter mångfald.

Närmare upplysningarlämnas av Forsknings- och utredningsråd Stina Holmberg, tfn 08-527 58 509. Facklig kontaktperson för ST är Oliver French tfn 08-527 58 481och för SACO Li Hammar tfn 08-518 32 429.

Välkommen med din ansökan!
För att söka jobbet klickar du på länken nedan. Ange diarienummer 2.1.1-0471/21på din ansökan, och skicka in den till oss senast den 10 december 2021.

Ansök nu

Product Owner - B2B Sector

Projektledare, IT
Läs mer Dec 1
At EasyPark, we love cities. We love them for work, for play and everything in between. That’s why our mission is to make life in cities that much easier - by taking care of the parking. We make sure you never miss a beat by making it quicker and easier to find, pay, administer, operate and plan parking.

The Role

The B2B sector of our business refers to corporate clients who adopt EasyPark corporate solutions to ease their parking related administrations both for their employees and respective administrators. EasyPark for Business solution helps drivers remove their pains in expense reporting their parking costs, while helping their employers to save cost and minimizing parking expenses related administration effort. In essence, EasyPark help companies to save cost and increase their productivity by taking care of all parking related hassles.

During the first one year, this role will be focused on the core product areas in terms of functionalities that will impact all the users.
From year two onwards, there will be opportunity to either remain or evolve the role to to take charge in other areas within the B2B offering.

Location: Stockholm (preferred), Amsterdam or Basingstoke/London.

You will contribute & make an impact through:

- Develop, manage, product roadmap and mastering the art of prioritization and stakeholder management around it
- Implementing key product development projects according to business plan
- Leading and collaborating with development/engineering team to execute product backlog
- Leading and collaborating with product support team to ensure stability of core product
- Supporting other product areas and functions from B2B product angle
- Leading the gap closure workstream for M&A projects


About you

As a person you are willing to walk the long mile on your mission to deliver the most delightful and trouble free end user experience.

To succeed on your mission you need great interpersonal skills as well as business acumen to drive focus to the most impacting items - bringing product and engineering as well as other enabling forces with you.

Your work will be as much about reacting on the in-flow of troubles from user community as driving a proactive agenda to push delivery quality as well as level of user friendly design, and you succeed by quantitative as well as qualitative analysis and pitching.

Your background

We don’t think one size fits all, but a successful candidate might have the following:

- Minimum 5-6 years successful track record in managing digital product development.
- Experience working within international company in matrix organization is a big plus
- Ability to communicate clearly in English is a must
- Certified scrum product owner is a plus


One final thing

EasyPark expects a lot, not in the old-fashioned way, but in expecting your ideas, initiatives, hard work and commitment to contribute towards the common goals of the company. EasyPark is a driven team with big goals, so we seek individuals who are truly passionate about their work and possess the entrepreneurial spirit to overcome challenges and deliver. Being a part of the EasyPark team will, for the right person, be a fruitful and personally enhancing journey.

Ansök nu

Legitimerad yrkeslärare som söker nytt arbete? Se hit!

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Läs mer Dec 1
Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Din profil
Du är legitimerad yrkeslärare och har erfarenhet från att arbeta i skolan och har ett välutvecklat didaktiskt hantverk. Bedömning och betygsättning är något du ser som en naturlig del av läraryrket och gärna gör med glädje. I klassrummet är du den naturliga ledaren och inspiratören där du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.

Att aktivt ta initiativ i sociala sammanhang, kliva fram och att skapa nya relationer är något som är naturligt för dig. Som person är du stabil och hanterar stress på ett konstruktivt sätt och bibehåller ett gott humör i utmanande situationer. Uppkommer det problem är det något som du ser som en positiv utmaning och vill lösa snabbt och korrekt.


Ansökan
Vi utökar vårat nätverk och kommer att höra av oss till dig när vi har ett arbete som matchar din behörighet och profil.

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu

Ansök nu

Marketing Manager Sweden/Nordics for GoodHabitz

Marknadsundersökare
Läs mer Dec 1
As part of the Global Marketing team, it is your mission to drive new business across the Swedish Market by building and running a metrics-driven, locally sensitive demand generation machine. You are a trusted collaborator for our sales and business development reps and knows exactly what marketing channels and tactics GoodHabitz should leverage to increase pipeline and revenue. 

This will initially be a role focusing on the Swedish market, but the goal is to grow into a Nordic Marketing Manager within 1-2 years.

To succeed in this role you’ll need to be:
Comfortable in a fast-paced, high growth environment, with ambitious goals & targets 
Have at least 5 years experience as a B2B-marketer on the Swedish market and you’ll know how to scale and continuously tweak your demand generation engine 
Excited to roll up your sleeves, and have a tremendous impact on increasing GoodHabitz’s market share 
Confident to speak up when you disagree, help others do the same and then rally around the decisions we make together 
Interested in and enjoy learning more about L&D for businesses. 
Results-driven and know how to contribute to business targets 
A real team player and you love working in a Global and a local team at the same time
Motivated to be a key figure in our Nordics team and eager to become a team lead.
Fluent in Swedish and English, spoken and written.
Experienced in a SaaS environment is a very big plus 

Your responsibilities:
Be a key figure to build the brand on the Swedish market, working closely with our Nordics Sales leadership on the strategy and execution of marketing programs to achieve our pipeline objectives 
Be the Swedish market expert, meet customers and prospects, understand their needs, know what drives demand in our target buying groups, work hand-in-hand with Sales and Lead Development to meet plans 
Design and execute local marketing programs including account based marketing, regional events and digital programs to generate pipeline 
Contribute to the production and syndication of content 
Report on demand performance metrics for all marketing activities
Work through a growth process to systematically bring traditional and creative ideas to grow KPIs 
Manage the Swedish marketing budget and ensuring all regional programs are supported with consistent reporting and marketing metrics 

About GoodHabitz
GoodHabitz is one of the fastest-growing tech companies in Europe. With 1,900+ customers they’re I’m on a mission to get everyone in Europe excited about learning. They already offer the very best learning solution for employees, teams and managers that want to make a real difference in their organizations and establish an actual learning environment.

Ansök nu

Budbilschaufför - Stockholm - Omgående start

Budbilsförare
Läs mer Dec 1
Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker en person som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som Budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske tidigare aldrig har jobbat som budbilschaufför eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av det främsta transportföretaget i Sverige. Man arbetar ensam och du får varje dag träffa olika kunder och ge den bästa möjliga servicen.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har körkort B för manuell växellåda


Fördelaktiga kompetenser (inget krav):
Erfarenhet av budbilsyrket


Arbetet är förlagt mån-fre 11:00-19:00 eller 16:00-22:00
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.

Ansök nu

Management Consultant - Junior Associate

Företagskonsult
Läs mer Dec 1
You'll work in teams of typically 3 - 5 consultants to identify, and oftentimes implement, potential solutions for a specific client problem or challenge. Together, you will help clients make lasting improvements to their performance and realize their most important goals.
Over the course of each project, you will gather and analyze information, formulate and test hypotheses, and develop and communicate recommendations. You'll also present results to client management and implement recommendations in collaboration with client team members. In some cases, you will be asked to travel to your client site.
When you join McKinsey, you are joining a firm that will invest in your professional development. As a junior associate, you will receive training and coaching on how to better:
Structure ambiguous problems and take action to solve them
Synthesize clear takeaways from complex information into clear takeaways and recommendations using both qualitative and quantitative methods
Work effectively with diverse teams to come up with the best solution and move people and organizations to act
Establish trust-based relationships with clients to better serve their organizations
Communicate effectively with all audiences, including senior leaders, in a structured manner
Develop your leadership style, leveraging your own passions, strengths, and personal values

McKinsey believes in strengths-based development and coaching, and you’ll receive frequent mentoring from colleagues. This will include a senior colleague from your office or practice who will help you grow and achieve your career goals. Additionally, you will have a professional development manager who manages staffing to help you choose projects based on your priorities as well as the needs of client service teams.
While all consultants develop specialized knowledge as they progress with McKinsey, most are initially broad in their focus, meaning they do not need specific industry or functional expertise to be successful. For consultants who join McKinsey as experienced professionals, this can mean building on previous knowledge or developing experience in an area that is completely new.
QUALIFICATIONS
Bachelor's degree; Advanced graduate degree (e.g., MBA, PhD, etc.) or equivalent (typically 5+ years) work experience preferred; Requirements may vary by country or practice
Ability to work collaboratively in a team and create an inclusive environment with people at all levels of an organization
Comfort with ambiguous, ever-changing situations
Ability to break down and solve problems through quantitative thinking and analysis
Ability to communicate effectively, both verbally and in writing, in English and local office language(s)

Ansök nu

Mediasäljare till centrala Stockholm!

Mediasäljare
Läs mer Dec 1
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och vår kund som är i framkant av både det digitala och print, där du kommer att arbeta med annonsförsäljning tillsammans med ett härligt team.


Vem är du?
Vi tror att du är en utåtriktad person som inte ger upp i första taget, har uthållighet och vinnarskalle.
Du drivs av att utvecklas i din roll som säljare och vill lära dig mer om mediebranschen samt utöka dina kontakter. Du måste gilla att prata i telefon då merparten av denna tjänst kommer innebära telefonkontakt med kunder och byråer.


Din erfarenhet
Vi tror att du har erfarenhet inom mediebranschen och inom försäljning.
Gärna inom innesälj. Vi tror också att du är engagerad och driven samt gillar att arbeta mot högt uppställda mål.
Du ska vara självgående och inte vara främmande för att ta egna initiativ samt ha struktur i ditt arbetssätt.
Du ska även kunna visa på tidigare goda försäljningsresultat och ha en professionell framtoning.
Om rollen
Vill du utveckla dig inom mediebranschen?
Vi söker nu för kunds räkning en mediasäljare som har som uppgift att sälja annonser för både print/ digitalt.


Dina arbetsuppgifter
Hos vår kund kommer du att arbeta både mot slutkund och mediebyrå vilket innebär att du kommer att skapa dig ett gediget kontaktnät inom mediebranschen.
Du kommer att jobba i ett team som sitter i trevliga lokaler i innerstaden och kommer att driva försäljningsarbetet i högt tempo för att öka slutkundernas investeringsavkastning.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Riskkonsulter inom IT/Informationssäkerhet till Risk Advisory!

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Dec 1
Vill du vara med och göra skillnad när världens största revisions- och konsultnätverk fortsätter att växa?
Deloitte är idag världens största konsult- och revisionsnätverk, sett till både intäkter och antal anställda. Vill du bli en del av vårt framgångsrika team med 345 000 kollegor runt om i världen? Vi söker nu juniora medarbetare till vår avdelning Risk Advisory för anställning i januari 2022.
 
Om rollen
Risk Advisory identifierar och analyserar risker samt granskar och utvärderar styrning i våra klienters verksamhet, d v s hur de identifierade riskerna hanteras. Våra klienter får därigenom hjälp att förstå sina strategiska, operativa, finansiella och IT-relaterade risker.

Som riskkonsult inom IT- och informationssäkerhet kommer du få möjligheten att arbeta inom en rad olika tjänsteområden:
Styrning av informationssäkerhet
Säker hantering av personuppgifter
Identitets- och åtkomsthantering
Data analytics

Våra klienter är huvudsakligen stora och mestadels global företag verksamma inom de flesta branscher. Uppdragens längd varierar från en dag till tre månader och i vissa fall ännu längre. Oberoende av tjänsteområde och uppdragsform arbetar vi alltid i team.

Du kommer att få möjligheten att ta mycket eget ansvar tidigt i karriären och själv vara med och utforma din karriär som riskkonsult på Deloitte.  
 
Arbetet innebär en hög grad av kundkontakt, med personer på mycket varierande befattningar vilket ger insyn i såväl styrelsebeslut som verksamhetsprocesser. Oavsett bransch, omfattning, vilken process eller del av en verksamhet vårt uppdrag rör, finns det en gemensam nämnare: Vårt arbete syftar till att hjälpa våra klienter bättre förstå och hantera sina risker och därigenom bli mer framgångsrika.
 
Vi söker 
Vi söker dig som, vid anställningens start, är nyutexaminerad civilingenjör med data/IT-inriktning eller systemvetare. Masterexamen eller motsvarande är meriterande. Vi söker dig med goda studieresultat och vi ser gärna att du har varit aktiv under dina studier med extrajobb, studiesociala engagemang eller dylikt. Vidare efterfrågar vi mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Framför allt önskar vi att du är en lagspelare med ett starkt engagemang, är flexibel och söker ett arbete där den ena dagen inte är den andra lik, att du är lösningsorienterad och analytiskt lagd och har en hög ambitionsnivå.
 
Vi erbjuder
Du kommer arbeta i ett spännande och utmanande affärsklimat där du får stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, utbildning och personlig utveckling. Du blir en del av en global firma med ett kraftfullt nätverk av erfarna kollegor och tillgång till ett av världens största utbildningsprogram. Du har möjlighet att till viss del styra din egen arbetstid. Som anställd hos oss på Risk Advisory kommer du att arbeta i en familjär och prestigelös miljö där teamarbete premieras. Du kommer också att tilldelas en coach som stöttar din karriärutveckling. Vidare kommer du att få möjlighet att resa som en del av jobbet.
 
Ansökan
Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av cv, personligt brev och betygskopior från högskola/universitet samt gymnasium. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då vi arbetar med löpande urval.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor?
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Emily Knight, rekryterare på Deloitte, på telefon 070-080 33 23. 

Välkommen in med din ansökan!
 
What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Ansök nu

Systemingenjör

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 1
Syntronic bygger djup kompetens inom elektronik, inbyggda system och mekatronik för att möta våra kunders krav och utveckla framtidens mest avancerade teknik.

Som systemingenjör är du en vital del i utvecklingen av produkter från start till slut för att granska och bedöma testutfall.

Arbetsuppgifter

Som systemingenjör hos oss kommer du att arbeta med allt från att konkretisera nya idéer till problemlösning i utmanande projekt åt krävande kunder. Det handlar ofta om utveckling av nya produkter eller tekniska lösningar som effektiviserar för våra kunder.

Du har med din erfarenhet möjlighet att forma din roll och utveckla dig tillsammans med dina kollegor såväl lokalt som globalt.

Som systemingenjör kommer du bland annat att:

- Definiera arkitekturer, gränssnitt samt specificera funktionella- och prestanda- och regulatoriska krav
- Vara inriktad mot någon typ av kravhantering, tex prestandakrav och/eller regulatoriska krav
- Vara ”spindeln i nätet” där du i samråd med utvecklare formar och specificerar kravmängden
- Analysera eventuella avsteg från krav.


Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling och verifiering inom radio och/eller elektronik samt om du har erfarenhet av EMC och miljö.

Vi söker dig som:

- Har en Högskole- eller Civilingenjörsutbildning inom Elektro, Data, Teknisk Fysik eller motsvarande
- Genomfört ett antal kommersiella kundprojekt inom inbyggda system i en systemledande roll eller som mjukvaru- och/eller hårdvaruutvecklare
- Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.


Det är meriterande om du idag arbetar som systemingenjör och/eller har erfarenhet inom telekombranchen.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1500 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss.

Vi arbetar med löpande urval, ansök dock senast 26 december.

För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Restaurangansvarig

Restaurangbiträde
Läs mer Dec 1
Önskad kompetens och erfarenhet

- Du bör ha tidigare erfarenhet som ledare inom restaurangbranschen

- Du brinner för att sätta gästen i centrum

- Du är drivande, stark, tydlig och kan ta eget ansvar

- Du har god samarbetsförmåga och har en positiv utstrålning

- Du har lätt för att ta en ledande roll och har förmågan att få andra att nå sina mål

- Du är resultatdriven och har intresse för ekonomi

- Du har ett stort intresse för restaurangbranschen och tillhörande utveckling

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Ansvarsområden som ingår i tjänsten är:

Personalfrågor

Schemaläggning

Systematisk utvärdering och utveckling

Hygien och egenkontroll

Inköp och inventering

Kassahantering

AdministrationDu ska vidhålla

- hög kvalité på våra produkter

- hög servicenivå gentemot gäster

- hög renlighet i restaurangen och alla arbetsmoment

Ansök nu

Kran och växlar Chaufförer

Liftdumper- och lastväxlarförare
Läs mer Dec 1
Vi söker nu chaufförer till våra bilar och även till våra uppdrags givares bilar som har vana av
Kran samt växlare.
Vi ser helst att det finns någon vana
av dessa bil sorter.
Ett krav är att man kan kommunicera på svenska och ge och få information på svenska på grund av säkerhets skäl och mycket kundkontakt och innehar krankort


Vi ser gärna kvinnliga sökande för blanda upp mer mellan könen.
Man utgår från södra eller norra Stockholm.

Ansök nu

Traineeplats som scanningstekniker i Stockholm

Mätningstekniker, bygg
Läs mer Dec 1
Vi söker dig som vill ha den bästa starten på ditt arbetsliv inom Scanning/BIM och vill vara en del av Sveriges ledande mätkonsultföretag.

Du har ett stort intresse av att ständigt utvecklas och är engagerad, driven och tycker om att jobba tillsammans med andra människor i en konsultmiljö. Vi på Exact har en bred erfarenhet inom all typ av mätningstekniska tjänster inom bygg, anläggning och fastighetsförvaltning.

I Stockholm finns en av våra enheter inom Scan to BIM. Till våren har vi möjlighet att ta in en eller två trainees till denna enhet. Du kommer att vara en del av Exacts traineeprogram, med ett tiotal traineekollegor inom olika mätningstekniska discipliner. Du kommer alltså att få lära dig en hel del om mätningsteknik och inte bara scanning under din praktikperiod.

Exacts traineeprogram riktar sig i första hand mot er som gör er sista praktikperiod på en utbildning inom bygg och anläggning med inriktning mot mätningsteknik, alternativt är i början av din karriär som mätningstekniker. Vår målsättning är våra trainees har med sig tillräckligt med kunskap och erfarenhet för att under programmets gång kunna bidra i våra projekt med kvalificerat mätningsarbete. Under traineeprogrammet kan du bli timanställd och få viss ersättning om du skulle utvecklas på ett sådant sätt att du själv kan utföra debiterbart arbete på projekten.

Som trainee får du möjligheterna att utvecklas mot en yrkeskarriär inom BIM/scanning & 3D-modellering, genom utbildning och inspiration från våra kompetenta medarbetare. Under ordnade former ses alla trainees och får genomgångar och utbildningar i yrkesrelaterade ämnen. Du kommer att lära känna många av våra anställda och förstås övriga deltagare i traineeprogrammet. För att ge dig de absolut bästa förutsättningarna kommer du ha en egen dedikerad mentor som stöttar dig under hela programmet.

Vårt mål är att du efter examinationen från traineeprogrammet erbjuds en anställning med marknadsmässiga villkor och fortsätter att utvecklas tillsammans med oss på Exact.

Nästa start för Exacts traineeprogram är i januari 2022. Programmet består av ca fem gemensamma träffar, första träffen i februari och diplomering i juni.

Sista ansökningsdag till dessa traineeplatser är 13 december 2020. Intervjuer sker löpande och besked om antagning kommer senast 20 december 2020.

Välkommen med din ansökan till Exacts traineeprogram!

Passion for precisionVi är en komplett leverantör av högkvalitativa mätningstekniska tjänster i hela Europa. Vi vill skapa något som ingen annan gjort. Det gör vi genom att se nya möjligheter och genom att alltid jobba för att överträffa förväntningar. Byggbranschen är inne i en spännande tid med nya digitala arbetssätt. Och där vill vi ligga i framkant.

På Exact arbetar vi uitfrån värdegrunden ANSVAR, SAMVERKAN och KUNSKAP. Våra anställda är vår viktigaste resurs och vi erbjuder en varierande vardag med spännande projekt i en internationell miljö. Vi har som ambition att ta tillvara på potentialen hos varje medarbetare och att matcha den enskildes utvecklingsmål med verksamhetens behov. Det är människor med rätt inställning och kunskap som gör den stora skillnaden hos oss. Välkommen till oss på EXACT.

Ansök nu

iOS and Android developers

Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Läs mer Dec 1
We're on fire and we’re doubling our app team! One of Sweden’s most liked and used apps is to become better, brighter, smarter and cooler! It is kind of needed since there is heavy traffic on it - millions, yes millions, of users every week. It is time and you are welcome to join the ride as we take it into the next generation. At the same time, you will do good during working hours as you will contribute to the circular economy saving huge amounts of greenhouse gases yearly. Welcome to Blocket, where we create endless opportunities for everyone using our app services. And even bigger, you will contribute to a more sustainable future during your working hours. That’s pretty hard to beat!
We are Blocket, Sweden’s largest and most popular marketplace with around 12,3M monthly active users generating 100 million sessions. We are proud of our work to enable the second-hand trade in Sweden and our contribution to a positive environmental impact.
Want to get a feel for the Blocket vibe? Check us out on Instagram & LinkedIn and read more on Begagnateffekten !
What you'll be up to
So we are doing a real app investment. Like a huge upgrade as we’re doubling up both on the both iOS and Android side. Together with the team you’ll work on both new features and maintenance, to continuously modernise the app. We work in Kotlin on Android, Swift on iOS and strive to write maintainable, clear code that is testable, and we use continuous integration and code reviews to ensure we get it right.
Our apps have undergone many design and technical revisions. When we see a new technology or pattern that may benefit our apps and product we don't hesitate to become early adopters and position ourselves ahead of the curve.
Skills & Requirements
Who are you?
We believe you are a seasoned developer with at least 4 years hands-on experience of Android or iOS development working in a team. You are able to independently lead the development of new features, and enjoy discussing and debating code and solutions with your peers. You like sharing your knowledge with your team and junior developers and above all, you are curious and continuously strive to learn new things. We are often working in pairs so collaboration is another key.
Hi, we are Linda and Julita - your colleagues!
Welcome to our awesome and dedicated app team! A team with in-depth knowledge about apps and everything around it, but also appreciates team outings like boule, picnics and a beer or two. For us there are so many great things about Blocket. The major thing is that we are environmental friendly and enhance the secondhand use. The second thing we really appreciate is the fact that Blocket promotes innovation and growth, amongst other things through hackdays/hackathons, which are great fun! A third thing is our team, which is very friendly and social and we have a lot of fun together. We support and help each other with anything that pops up. We got each others back! Sten is our manager and he is doing it great. Easy to talk to, keeps us focused and makes sure we prioritize right (to put it straight, we are a super appreciated team - we are kind of needed. A lot.). Please don’t hesitate to send your application! We’re looking forward to welcome new members to our fantastic team!
Hello from your manager!
My name is Sten and I'm the Engineering Manager in the App Team. My team and I are responsible for our iOS and Android apps, used by hundreds of thousands users every day. Working with a product that is loved and used by so many users while be able to innovate and try out new things are some of my biggest motivators. Doing it with this small but passionate team is a huge bonus.
While our app user base is growing by the minute, focus is shifting to our apps. All our marketplaces want things done. Currently our greatest challenge is building an architecture that supports this fast pace. This is where you come in (help please)! If you want to contribute to a great passionate team, then I am very much looking forward to hear from you.
Interested in joining the Blocket world?
We look forward to hearing from you! Send your CV or apply with your LinkedIn-profile and let us know what makes you tick. We would love to get to know you a bit better! Have a link to some neat stuff on github? Make sure to include a link when you apply. For questions, contact sanna.spaak@schibsted.com.

Ansök nu

Riskkonsulter inom operativa/finansiella risker till Risk Advisory!

Finansanalytiker
Läs mer Dec 1
Vill du vara med och göra skillnad när världens största revisions- och konsultnätverk fortsätter att växa?
Deloitte är idag världens största konsult- och revisionsnätverk, sett till både intäkter och antal anställda. Vill du bli en del av vårt framgångsrika team med 345 000 kollegor runt om i världen? Vi söker nu juniora medarbetare till vår avdelning Risk Advisory för anställning i januari 2022.
 
Om rollen
Risk Advisory identifierar och analyserar risker samt granskar och utvärderar styrning i våra klienters verksamhet, d v s hur de identifierade riskerna hanteras. Våra klienter får därigenom hjälp att förstå sina strategiska, operativa, finansiella och IT-relaterade risker.

Som riskkonsult inom operativa och/eller finansiella risker kommer du få möjligheten att arbeta inom en rad olika tjänsteområden:
Internrevision och rådgivning
Internrevision och rådgivning mot finansiella bolag
Bolagsstyrning och internkontroll
Granskning och rådgivning relaterat till klimat och hållbarhet
Penningtvätt och terrorfinansiering
Granskning av avtalsefterlevnad
Granskning av marknads- och kreditrisker

Våra klienter är huvudsakligen stora och mestadels global företag verksamma inom de flesta branscher. Uppdragens längd varierar från en dag till tre månader och i vissa fall ännu längre. Oberoende av tjänsteområde och uppdragsform arbetar vi alltid i team.
Du kommer att få möjligheten att ta mycket eget ansvar tidigt i karriären och själv vara med och utforma din karriär som riskkonsult på Deloitte.  
 
Arbetet innebär en hög grad av kundkontakt, med personer på mycket varierande befattningar vilket ger insyn i såväl styrelsebeslut som verksamhetsprocesser. Oavsett bransch, omfattning, vilken process eller del av en verksamhet vårt uppdrag rör, finns det en gemensam nämnare: Vårt arbete syftar till att hjälpa våra klienter bättre förstå och hantera sina risker och därigenom bli mer framgångsrika.

Vi söker 
Vi söker dig som, vid anställningens start, är nyutexaminerad civilekonom eller civilingenjör. Masterexamen eller motsvarande är meriterande. Vi söker dig med goda studieresultat och vi ser gärna att du har varit aktiv under dina studier med extrajobb, studiesociala engagemang eller dylikt. Vidare efterfrågar vi mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Framför allt önskar vi att du är en lagspelare med ett starkt engagemang, är flexibel och söker ett arbete där den ena dagen inte är den andra lik, att du är lösningsorienterad och analytiskt lagd och har en hög ambitionsnivå.
 
Vi erbjuder
Du kommer arbeta i ett spännande och utmanande affärsklimat där du får stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, utbildning och personlig utveckling. Du blir en del av en global firma med ett kraftfullt nätverk av erfarna kollegor och tillgång till ett av världens största utbildningsprogram. Du har möjlighet att till viss del styra din egen arbetstid. Som anställd hos oss på Risk Advisory kommer du att arbeta i en familjär och prestigelös miljö där teamarbete premieras. Du kommer också att tilldelas en coach som stöttar din karriärutveckling. Vidare kommer du att få möjlighet att resa som en del av jobbet.

Ansökan
Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av cv, personligt brev och betygskopior från högskola/universitet samt gymnasium. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då vi arbetar med löpande urval.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor?
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Emily Knight, rekryterare på Deloitte, på telefon 070-080 33 23. 

Välkommen in med din ansökan!
 
What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Ansök nu

Barnvakt Stockholm Bandhagen 1em/v - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Dec 1
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda.

Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familjen i Bandhagen med två barn (8&2,5år) önskar barnpassning 1 eftermiddag/vecka kl 15.30-18. Familjen är öppna mellan måndag till torsdag utifrån barnvaktens schema och tillgänglighet.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då detta är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-hos-oss/


Vi erbjuder / What we offer
Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– En egen kontaktperson på företaget
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 118-133kr/timme inkl. semesterersättning
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos Nanny.nu begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Warehouse worker

Lagerarbetare
Läs mer Dec 1
We are looking for a new colleague to our Warehouse!

Being a part of the team at Mini Rodinis own warehouse you understand the importance of excellence in all parts of the Logistic process. If you thrive in a challenging and fast-paced environment, this might be the job for you.

ABOUT THE POSITION

Your tasks will include but not be limited to:


• Receive and process incoming stock
• Picking and filling orders to all 3 sales channels in an efficient way
• Refill and organize stock
• Administrate orders in the system
• Actively strive to improve the warehouse processes to a more cost-efficient way
• Be helpful within other areas
• Other daily occurring tasks

The position is a full-time, permanent position based at our Warehouse in Arlanda and you will report to Warehouse Manager

QUALIFICATIONS

To be successful in this position we believe that you have the following qualifications and experience:


• Min 2 years’ experience from similar positions in a warehouse environment
• Truck driver’s license A2
• In good physical shape (Heavy lifts occurs)
• Fluent in Swedish and English, written and spoken

THE IDEAL MATCH

We are looking for you who have a thorough, efficient and prestige less way of working. The workload varies a lot during the year, and you will be part of a committed team. Speed is one of our main strengths which requires that you enjoy working at a high pace. You are independent but value good relationships with colleagues and partners.

You are structured and have a positive attitude. Of course, you share the Brand Values and have a strong interest in sustainability.

CULTURE

Mini Rodini is a value driven company, and it is important for us that you want to live by our values – uncompromising with what we together believe in and to minimize the impact our products have on the people and the planet. To be brave and never follow trends. We see great potential to affect the industry to take deeper social responsibility. You should have the passion to develop us, our products, and the industry to something greater. To be responsible is key for you to make it at Mini Rodini. 

ABOUT MINI RODINI

Mini Rodini was founded in 2006 by artist Cassandra Rhodin and is today one of Sweden's fastest growing brands for sustainable children's clothing. Since the start, we have been guided by a strong environmental commitment and want to offer the customer the best available on the market, without compromising on either sustainability, quality, design or working conditions in the production countries.

APPLY

Apply no later than 20211219. Please note that we only accept applications sent to us via the system and that applications are handled ongoing throughout the process.

Ansök nu

Servicekoordinator till Signode Industrial Group

Orderadministratör
Läs mer Dec 1
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Signode.

Om företaget:

Signode är ett globalt företag som tillverkar förpackningsmaterial som skyddar andra produkter under frakt och hantering. Totalt har Signode 95 fabriker och 7000 anställda över hela världen och är en division inom Crown Holdings som är en USA-baserad koncern. I Sverige har Signode verksamhet på 5 orter, varav Täby är deras nav för försäljning och kundservice.

Signode är marknadsledande inom sin bransch och erbjuder en produktportfölj med hundratals pålitliga varumärken och lösningar inom förpackningsindustrin. Företaget är specialister på att anpassa lösningar och system som möter kundens behov för emballering, godsskydd och märkning av gods för att skydda samt säkra varor under transporter. Företagets kunder återfinns bland annat inom metall-, trä, well- och livsmedelindustrin.

I den här tjänsten välkomnas du av ett familjärt team på kontoret i Täby där åtta personer arbetar tätt tillsammans för att leverera och säkerställa en förstklassig service till Signodes skandinaviska kunder.

Arbetsuppgifter:

I rollen som servicekoordinator är du ansiktet utåt där du via telefon samt mejl tar emot och koordinerar kundernas inkommande ärenden för verksamheten. Ärenden som kommer in är av varierande karaktär och innebär förebyggande underhållning, service, nyinstallationer, support, reparationer och felsökningar av maskiner och produkterna hos Signodes kunder. Du registrerar ärenden samt ordar i ett affärssystem och supporterar samt bemöter kundernas olika behov och skickar vidare ärendena till rätt avdelning beroende på kundernas behov. Vidare skapar du fakturor, följer upp offerter samt förfallna fakturor. Rollen innebär många kontaktytor interna såväl som externa. I den här rollen är du primärt ansvarig för Signodes kunder i Sverige och Norge, men det kan tillkomma internationella ärenden.

Därtill ansvarar du för att schemalägga samt planera serviceteknikernas uppdrag efter ärendena som kommer in. Du säkerställer en proaktiv planering av scheman utefter prioriterade ärenden för att effektivisera serviceteknikernas arbete hos kund.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Tidigare erfarenhet av kundservice, kundsupport eller servicekoordinator
• Tekniskt intresse
• God datorvana och erfarenhet av Office 365 och CRM-system
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Meriterande
• Grundläggande kunskaper i norska
• Erfarenhet av ERP-system

Vi söker dig med en känsla för koordination och service och ser gärna att du tidigare arbetat i en liknande miljö eller i en servicenära roll. Du är serviceminded och har förmågan att identifiera eventuella behov samt agera kundorienterat och professionellt mot kunderna. Då rollen innebär många interna såväl externa kontakter är du kommunikativ och trivs i en social roll. Du besitter en god problemlösningsförmåga och motiveras av att hitta alternativa lösningar på problem som du stöter på. Därtill räds du inte för periodvis högt arbetstempo samt har en förmåga att bemöta kunder som är under stark press. Vidare har du en flexibel inställning och god förmåga att omprioritera ditt arbete samt skifta fokus mellan olika områden. Då rollen innebär eget ansvar ser vi att du trivs i en roll där du får möjlighet att på egen hand driva ditt arbete framåt och vara med och påverka.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Täby, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: service, servicekoordinator, support, rapporter, administration, administratör, rapport, inredning, fakturering, koordinator, koordinering, Stockholm, heltid, Signode

Ansök nu

Barnvakt till Åkersberga 2 heldagar/veckan

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Dec 1
Nanny by Tellus har sitt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Från förskoleverksamheten tar vi med oss viktiga erfarenheter och har som ambition att erbjuda den bästa barnvakten.

Jobbet som barnvakt passar dig som vill jobba som på ett flexibelt schema med där man känner att man har tid för minst 12 timmar per vecka. Det är en familj i Åkersberga som behöver hjälp två heldagar i veckan.

Vi som arbetsgivare erbjuder dig:

• Konkurrenskraftig lön, mellan 110-150 kronor per timme,
• Barnvaktscertifiering utformad av specialpedagoger med tillhörande hjärt och lungräddningsutbildning.
• Toppservice från kontoret som hjälper dig vid frågor eller funderingar
• Och såklart ett väldigt roligt extrajobb med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

Det är viktigt att du har erfarenhet av arbete som barnvakt eller Nanny och alltid tycker det är roligt att vara med barn. Som person ser vi att du är ansvarsfull, social och kreativ för att komma på nya lekar med barnen. Viktigt att du känner dig trygg som barnvakt och kan ta stort ansvar. Då barnen vanligtvis är i åldrarna 0-5 år är det viktigt att du har erfarenhet av dessa åldrar sen tidigare.

Om våra barnvaktstjänster: Du väljer själv vilken familj du vill jobba för utifrån var de bor, arbetstider och åldrar på barnen. Vi hjälper dig att hitta den perfekta familjen utifrån dina önskemål.

Ansök nu

Teamchef till boendestödsverksamhet

Enhetschef inom social omsorg
Läs mer Dec 1
Sympati AB har utfört boendestödinsatser sedan januari 2016 och ger i dag stöd åt drygt 350 klienter på uppdrag av Stockholm stad, Lidingö kommun samt Solna stad.
Vi värderar fokus på samverkan, delaktighet, tillgänglighet, inflytande och jämlikhet högt och drivs av att utföra ett arbete med hög kvalitet i alla led.
Det dagliga arbetet leds av verksamhetschef, biträdande verksamhetschef samt två teamchefer.
Vi söker nu ytterligare en teamchef till vårt kontor på Södermalm.
Arbetet innefattar ansvar för hela processen, från att administrera beställningar i flera system, säkerställa att insatsen utförs med kvalitet till framtagning av faktureringsunderlag.
Du kommer ansvara för klienter inom ett geografiskt område samt ha arbetsgivaransvar för ett team boendestödjare om ca 15 medarbetare.
Vi söker dig som självständigt kan planera ditt arbete, som kan hantera arbetstoppar och har förmågan att prioritera bland arbetsuppgifter.
Du är strukturerad, noggrann och ser alternativa lösningar.
Utöver ett genuint intresse för människor har du en naturlig förmåga att etablera relationer.
Om du dessutom önskar bli del av ett team där vi har roligt tillsammans, så är du välkommen att skicka in en ansökan.


Kvalifikationer

Akademisk examen
God kännedom om socialtjänstlagen
Erfarenhet av en arbetsledande roll
Erfarenhet av schemaläggning
God geografisk kännedom inom Stockholmsområdet
Erfarenhet av ParaSol
Erfarenhet av arbete med offentlig verksamhet som uppdragsgivare
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet!

Ansök nu

Kock till Alviksskolans skolkök

Kock, storhushåll
Läs mer Dec 1
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning
Alviksskolan är en kommunal F-9 skola i Bromma som är integrerad i Stockholms enda F-9 skola för elever med hörselanpassning.

Skolan har cirka 1000 elever och här jobbar cirka 180 anställda med att sätta eleven i fokus under hela skoldagen. Vi vill att våra elever ska lyckas i livet genom att få en bra start på Alviksskolan. Våra medarbetare är engagerade, har en stor vilja att utveckla och förbättra skolan. Vi tar gemensamt ansvar på skolan för att göra roliga saker och trivas på arbetsplatsen. Det är viktigt att ha kul på jobbet tillsammans med kollegor och elever! På Alviksskolan har vi ett formativt förhållningssätt, vi gillar att utveckla nya undervisningsmetoder för att mötet mellan elever och oss vuxna på skolan ska bli så bra som möjligt.

Läs mer på http://alviksskolan.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill jobba som kock hos oss med fokus på vegetarisk matlagning samt specialkost. Vi vill att du på ett positivt sätt samordnar, strukturerar och medverkar i kökets olika arbetsmoment. Du kommer vara delaktig att planera matsedlar samt göra beställningar av framförallt livsmedel i Agresso. Bevaka att lagar och förordningar och riktlinjer inom verksamhetsområdet följs. Samverka med kökschef samt administrativ chef för att egenkontroll och HACCP genomförs. Du har stor kunskap om specialkost, säker mat och skollagens krav på näringsriktig mat.

Du bidrar med engagemang att skapa en positiv, utvecklande och hållbar arbetsmiljö i köket inom satta ramar. Du har NPF kompetens. Samordning med kökspersonal på Ulvsundaskolan ingår i uppdraget.

En del av arbetet består av administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
3-årigt gymnasium inom livsmedelsprogrammet eller annan dokumenterad utbildning inom området. Fortbildning inom livsmedel- och kökskunskap. 3-4 års erfarenhet inom storkök/restaurang. Erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Erfarenhet av specialkost är meriterande. Erfarenhet av IT och kunskap av beställningar är meriterande.

Övrigt
Intervjuer kommer ske kontinuerligt under annonstiden för tjänsten.

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Senior QA Test Specialist

Testledare
Läs mer Dec 1
Senior QA Test Specialist


Nasdaq is continuously revolutionizing markets and undergoing transformations while we adopt new technologies to develop innovative solutions, constantly aiming to rewrite tomorrow. If you are someone who enjoys working in a results-driven and high-performing international culture, and thrives in a creative and dynamic environment, this role is for you!


With this position we offer


The opportunity to join the Trading Product team as a Senior QA Test Specialist where you will work on the most critical and core component- the Matching Engine. You will work with a very skilled group of engineers in a cross-functional team with other QA Engineers, Developers, Business Analysts and Project Managers.


You will work with the team to build new features & functionality in an agile way and be responsible for the QA parts but we work as a team so we help each other out:


Plan, execute and report the tests for the product area
Automate, when suitable, functional tests, regressions test and integration test
We have the mentality that if you build it, you own it. This means that you will participate in problem solving if incidents occur
Use metrics to make sure we deliver great quality and focus our testing in the right areas
Update and create needed documentation and reports
Work together with QA leads and delivery leads for other product teams to plan and execute the needed tests to make sure all components work together in a great way
Stay up to date on the latest trend in the QA space such as automated unit test creation based on AI/ML.


Key responsibilities


Build automated test to ensure great quality in the product
Participate in technology discussions regarding quality
You are a multi-skilled, solution oriented team player with a positive can-do attitude. You are capable of
working cross-functionally and internationally in a fast changing environment. In our work things can change fast, so you are also flexible to changes in priorities.


What you will bring


You have a few years of experience in automated tests and strong experience from QA
Excellent communication skills in English
Experience working in agile teams either using Scrum or Kanban
Experience in writing Java code
Experience working with Linux


Nice to have


Experience working as a scrum master
Experience from the trading domain or the financial market
Experience in non-functional tests such as failover tests and performance test
Experience in security testing
Experience integrating test with a CI/CD pipeline


This is a full-time permanent position located in Sweden. As the selection and interview process is ongoing, please submit your application in English as soon as possible.


About Trading and MME - Matching Engine


A strong trading platform is built around an efficient orders allocation algorithm also known as a matching engine. This algorithm functions as the core of any exchange. A matching engine is an electronic system that matches buy and sell orders for a stock market, commodity market or other financial exchange used by participants to execute orders.


Built upon the Nasdaq Financial Framework (NFF), ME technology features amongthe lowest latency and highest performance in the industry.It operates ina proven, resilient infrastructure featuring a high degree of system uptime, availability, and seamless failover built to withstand the most intense market conditions. With a modular infrastructure built for change, multi-asset capabilities to keep pace with ever-changing market requirements and support for a wide range of order types.


Come as You Are


Nasdaq is an equal opportunity employer. We positively encourage applications from suitably qualified and eligible candidates regardless of age, color, disability, national origin, ancestry, race, religion, gender, sexual orientation, gender identity and/or expression, veteran status, genetic information, or any other status protected by applicable law.


We will ensure that individuals with disabilities are provided reasonable accommodation to participate in the job application or interview process, to perform essential job functions, and to receive other benefits and privileges of employment. Please contact us to request an accommodation.


Apply online: http://nasdaqinc.contacthr.com/96610593

Ansök nu

Cloud RAN Developer

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Dec 1
Cloud RAN is a cloud-native software solution handling compute functionality in the RAN. It will add more versatility to network buildouts and address a variety of 5G use cases. The project is about virtualization of the traffic control software of the radio access network and entails the migration from custom-built network nodes to network functionality implemented in software running on a generic hardware compute platform.
Role description:
As a System Analyst in one of our customer assignments you will have a central role by driving studies and defining the system architecture of multi-standard & 5G products. You will analyse market- and product requirements, define system architecture, allocate functionalities and performance, and drive the studies by cooperating with cross functional teams within system, design, integration and verification.
Requirements:
You have 5+ years of RAN system development experience, in-depth knowledge of LTE/NR, or other wireless technologies and experience from working in large scale development projects. It is a must to have good programming skills in C,C++ or Java.
It is a plus if you also have knowledge in 4G/5G NodeB/eNodeB architecture as well as an/a
understanding or experience within Kubernetes ecosystem
experience with virtualization and cloud based solutions
understanding or experience in Cloud RAN Based Architecture
experience in Layer 3 related traffic functions
tools as GIT, Jira and Jenkins

As a person you have good communication skills in a dynamic and global environment, you can both be a team player and work independently by being the driving force for your own studies. You are analytic, innovative, have a prestige less mindset, you share knowledge and ideas and put pride in finding the best solution for our customers’ challenges. You can prioritize, delegate, and force your studies in the correct direction, and you have the self-confidence to also run studies outside your immediate competence area.
What we offer:
We offer you an opportunity to make a difference at the leading edge of emerging business and technology evolution, in a challenging position also enabling excellent opportunities for professional growth.
The atmosphere in our group is characterized by a strong team spirit where we support each other, share knowledge, face challenges and share successes together.
Required skills
C++RANJavaCloud TechnologiesCPreferred skills5G NetworkTelecomLanguagesEnglish(Proficient)
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Night Manager

Nattreceptionist/Nattportier
Läs mer Dec 1
If you are looking to work in Sweden’s capital you’ll appreciate the central location of the Radisson Blu Royal Viking Hotel, at Norrmalm in Stockholm, which is directly opposite the hotel is Central Station.

Our 459 sleek rooms and suites are designed for a good night’s sleep with a focus on well-being and relaxation. A scenic address by the Baltic Sea guarantees that fresh seafood is served to our guests daily at Stockholm Fisk Restaurant. And our rooftop bar HIGH, offers guests refreshing drinks and top-floor views of the islands and archipelago.

The hotel also houses 17 elegant and innovative meeting spaces with a capacity of up to 150 people, plus an atrium large enough to host 450 guests.Night Manager
Not a normal 9-5’er? Escape the ordinary and say Yes I Can! Here at the Radisson Blu Hotel, we’re looking for people just like you!

At Radisson Blu Hotel, we are one team and make memorable moments for our guests.

Whilst most guests are counting sheep, we need to count the day’s figures, host the night owls and keep the house in order as safety and comfort is our number one priority!

The role is a full-time position of 87,5%. 

Key Responsibilities of Night Manager:

• Achieves departmental targets for guest satisfaction, room revenue and company initiatives and promotions by supervising the Front Office operation
• Participates in the prompt and courteous check in and check out of guests
• Motivates the Front Office team and focuses on improving and increasing service delivery efficiency
• Performs night audit duties as required
• People developer/exporter

Requirements of Night Manager:

• A proven track record in a similar role within a quality environment and to be able to demonstrate excellent standards and team member supervision
• A positive approach, excellent organisational skills, and a passion for producing high quality customer care.
• Driven and ambitious to inspire the team to consistently deliver and exceed service standards
• Clear thinker with excellent communication abilities
• Strong working knowledge of Opera Property Management System

If your body clock can take it, say Yes I Can! because this is the job for you! Come join us and Make Every Moment Matter!

Ansök nu

Senior Associate for IT Security and Governance to KPMG

IT-revisor
Läs mer Dec 1
Do you want to be involved in all questions regarding Information Technology security and contribute to enhancing KPMG’s security stance? This is a new position for us, and an essential function for our business. If you work within IT Audit, Information Risk Management, or cyber security today, and want to take the next step in your career and develop in an internal function? Then this is one is for you!

Our internal Quality & Risk Management function is crucial for KPMG. We perform quality and risk controls and our National Information Technology Security Officer is now looking for an Senior Associate. Together, the two of you will be responsible for all Information Security questions and produce Information Security assessment reports on Technology Solutions. Do you wish to develop your expertise within the field of information security and IT governance? Then you will enjoy working with us. We are a team of 15 highly skilled colleagues with different seniority, backgrounds and expertise working with Ethics and independence, Acceptance & Continuance, Risk Management, Monitoring & Compliance and Internal Audit.

JOB DESCRIPTION

We are looking for an individual who wants to work in a challenging, international and dynamic environment that is characterized by change and increased demands. You will, for example, work with internal security engagements, information security policies, security aspects of project management, security governance frameworks like ISO27001, NIST, and more. You will carry out cyber security maturity assessments and appraisal of the effectiveness of compliance-related controls.
We have a vision to further develop the Information Management functions within Quality & Risk to meet the growing number of assessment requests, legal and regulatory obligations and the ever-increasing volume of internal projects involving Information Security controls.

QUALIFICATIONS

We believe that you who applies for this position has worked at least three years within the field and has a background as an IT-Auditor or within Information and cybersecurity. Understanding IT-controls and processes and the ability to translate them into training for our business-units in a pedagogical way are key to this position. Furthermore, we think that you have:
• A Bachelor or Master’s degree, preferably with a technical orientation, and a strong drive to develop within this field.
• Competence in project coordination
• Ability to work analytically, methodically with an orientation to problem-solving
• Excellent skills in writing and oral communication in English
• You need to have a Swedish work and a residence permit in order to apply for this position

We also believe that you have the ability to communicate clearly and positively and are service-oriented and proactive. We think that you are a great team-player with a ability to multitask and take on different activities simultaneously.
Qualifying competencies
• ISO 27001 Lead Auditor or Implementer certification
• ITIL Fundamentals
• SAFe agilist

We offer you a challenging workplace where we collaborate and exchange expertise and knowledge. More specifically, you will get the opportunity to learn and work in close collaboration with our National Information Technology Security Officer. You are expected to participate in various internal and external trainings required to keep you up to date with policies and regulations. With us, you will get the opportunity for certifications and professional development in, for example, ISO 27001 Lead Auditor/ Implementer or certification as a CISSP, if that is something you do not already hold today.
We support all business units at a time when digital transformation, whether internal or for KPMG clients, relies more than ever on Information Security governance best practices and controls.

ABOUT THE COMPANY

KPMG is a company for you who wants to make a difference. We are one of the worlds leading professional services companies and a reliant partner for our customers in the fast paced world they´re a part of - we convey insight and guidance on their journeys. It may be an organizational change for their company as a whole or parts of it and their ways of working, how to deal with potential risks, cyber threats or how to maximize the user experience in a digitalized world. We´re also experts within analysis, M&A, audit and tax to name a few of our proffessions.
At KPMG, we work actively for diversity and gender equality throughout the organization. With diversity comes perspective that enriches our culture, as well as adds value to our clients and society as a whole. We believe in an inclusive culture where you can be yourself and where you are respected for who you are. This is at the core of what we believe in, and so, we welcome applicants with different backgrounds and experiences.
In Sweden we´re around 1600 colleagues and a part of KPMG:s global network of more than 200 000 colleagues around the world.

Ansök nu

Matintresserad köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Dec 1
Vi söker dig som älskar att laga mat men kanske inte har någon utbildning. Hos oss hjälper våra kockar dig att lära dig vårt kök och grunderna i kockyrket.
MESH ligger i Östermalms Saluhall som är en inspirerande plats för matälskare. Vi jobbar med de bästa råvarorna och lagar främst hälsosam lunchmat.
Det team som du skulle bli en del av har arbetat länge på MESH. Så än om det kan bli stressigt emellan åt så finns det alltid någon som kan och vet.
Det som är viktigt för oss är att du är intresserad av mat och tycker det skulle vara spännande att lära dig mer.

Ansök nu

myNanny barnvakt Stockholm, nanny/barnpassning 1-5 gånger/vecka

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Dec 1
På myNanny barnvakt är vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa barnpassning. Var med och dela glädjen av att passa barn och göra skillnad för familjer runtom i Sverige! Som nanny hos myNanny har du ett flexibelt, givande & glädjefyllt extrajobb hos som ett av Sveriges ledande företag för barnpassning. Just nu vill rekordmånga familjer ha nannies från myNanny och det är med glädje som vi nu utökar myNanny-familjen med flera duktiga och passionerade barnvakter!
Läs mer om myNanny barnvakt: https://my-nanny.se/ och ansök redan idag på: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Varför arbeta med barnpassning på myNanny?
Mycket flexibelt extrajobb, vanligtvis arbetar du 2-4 timmar / veckan
Bra lön, 90 till 130 kr / timmen beroende på avstånd till familjen
Viktig och relevant merit för framtida jobb
Du är alltid försäkrad under barnpassningen
Kontinuerligt stöd från din personliga kontaktperson som är specialist på barnpassning på myNanny
Passar du som barnpassare på myNanny? Vi söker dig som:
Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
Tidigare har passat ett eller flera barn (0 - 6 år) helt självständigt
Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger som nanny
Hur ansöker jag till nanny på myNanny?
Enkelt och smidigt på vår hemsida
Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervju för jobbet som nanny på myNannyEn av våra många familjer som behöver hjälp nära dig:
Vad som krävs av dig som söker arbetet: Erfarenhet av barnpassning i åldrarna 0-6 år.
Antal barn och ålder: 2 barn, 5 år respektive 1,5 år
Dagar och tider: Familjen vill ha hjälp med hämtning (3-4 dagar i veckan, från ca kl 15:30) med start så snart som möjligt. De kan tänka sig hämtning på vilka veckodagar som helst förutom fredagar. Enklast är att ta kollektivtrafik till förskolan.
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående!
Barnpassningen sker hemma hos familjen
Plats är myNanny barnvakt Kungsholmen, Stockholm
Ref.nr: RN83497En av våra många familjer som behöver hjälp nära dig:
Vad som krävs av dig som söker arbetet: Erfarenhet av barnpassning i åldrarna 0-6 år.
Antal barn och ålder: 1 barn, 1 år
Dagar och tider: Familjen vill ha hjälp med passning på dagtid (1-2 dagar i veckan varierande tider mitt på dagen) samt sporadiska tillfällen (ca 1 kväll i månaden) med start så snart som möjligt. De kan tänka sig passning på vilka veckodagar som helst.
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående!
Barnpassningen sker hemma hos familjen
Plats är myNanny barnvakt Östermalm, Stockholm
Ref.nr: RN84488Om du inte kan hjälpa just den här familjen, så rekommenderar vi dig att söka en generell tjänst som barnvakt på myNanny direkt på vår hemsida. Då får du sedan erbjudanden om fler uppdrag som passar dig.
En annan fördel med för alla nannies på myNanny är att du kan arbeta i hela Sverige, oavsett om du bor i storstad eller på landsbygd. Bland annat:
myNanny barnvakt Stockholm
myNanny barnvakt Göteborg
myNanny barnvakt Malmö
myNanny barnvakt Uppsala
myNanny barnvakt Västerås
Hitta fler städer på vår hemsida

Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa barnpassning med myNanny. Var med och dela glädjen av att passa barn och göra skillnad för familjer runtom i Sverige! Just nu vill rekordmånga familjer få hjälp av en myNanny barnpassning och vi ser fram emot att få utöka myNanny-familjen med flera duktiga och passionerade myNanny barnvakter!
Många möjligheter: Utöver att arbeta hos oss på https://my-nanny.se/barnvakt/ kan du även få fler uppdrag som nanny via våra kollegor på https://nannypoppins.se/. Dessutom kan du om du vill även ge läxhjälp via https://www.allakando.se/laxhjalp/ och https://smartstudies.se/laxhjalp/. En förmån är även att du som har arbetat en längre period hos oss även får tillgång till t.ex. en kurs inför högskoleprovet kostnadsfritt: https://www.allakando.se/hogskoleprovet/
Ansök till extrajobbet som barnvakt på myNanny: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/

Ansök nu

IT Support Engineer

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Dec 1
Bannerflow is a company in constant growth, which also means change. If you are a team player with a passion for IT and are interested in creating a great workplace, this is the role for you!
We’re looking for a service-minded and skilled IT Support Engineer, with a “get shit done” attitude to take care of all day-to-day IT-related tasks here at Bannerflow. We’re looking for someone that wants to take responsibility for the IT environment at the office and really wants to take it to the next level. Proactivity and ownership are key here since you will identify, prioritize and solve IT-related issues while handling day-to-day stuff.
What you’ll do:
Handle the IT part of onboarding new employees (Ordering and installing new hardware and software for example).
Support our employees with hardware and software troubleshooting and problem-solving.
General technical responsibility when it comes to our office and meeting rooms ( Screens, conference systems, printers, alarms, network, wifi, firewall, and more).
Handle IT supplier contacts.
Administration, installation, and support of software including G-suite, Office365, and many others.
Manage hardware and software assets and inventory (phones, computers, cables, screens, software licenses, etc).
Evaluate and improving our IT-related processes to help us grow and be more efficient.

What’s in it for you:
We're growing and maturing as a company. When it comes to internal IT there are lots of opportunities to impact and make a difference.
You will get lots of ownership and responsibility in making our IT environment world-class.
We are welcoming, open to new ideas, we work hard, and we take pride in our achievements.
We may be Swedish but we have an international outlook. Our team comes from all over the world, and as a result, our company is a diverse and exciting place to work.

Who you are:
In order to be an IT Support Engineer, you have to roll with the punches and be able to handle anything that comes your way. You need the ability to adapt and improvise. You’re service-minded and take pride in helping out and solving IT-related issues, no matter the complexity. You are experienced and comfortable with setting up hardware (both Mac and PC) and preferably have experience in managing a G-suite environment. We don’t expect you to know everything, but the right person will know where to look for the answers and figure out solutions. Besides being an expert in IT support-related things, we’re also looking for a great person that wants to be part of our growth journey.
Interested?
If what you’ve read so far sounds awesome, here’s what to do next. Help us to get to know you by submitting your CV, cover letter, and/or any other information that you see fit in order to present who you are.
Make it easy for us to see how great you are. Our recruitment process is designed to be a two-way conversation. We want to get to know you and we also want you to get a first-hand insight into what it would be like to join Bannerflow.
We’re super excited about receiving your application and hope to talk soon.

Ansök nu

Budbilschaufför - Stockholm - Omgående start

Budbilsförare
Läs mer Dec 1
Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker en person som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som Budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske tidigare aldrig har jobbat som budbilschaufför eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av det främsta transportföretaget i Sverige. Man arbetar ensam och du får varje dag träffa olika kunder och ge den bästa möjliga servicen.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har körkort B för manuell växellåda


Fördelaktiga kompetenser (inget krav):
Erfarenhet av budbilsyrket


Arbetet är förlagt mån-fre 11:00-19:00 eller 16:00-22:00
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.

Ansök nu

Barnvakt Stockholm Bandhagen 1em/v - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Dec 1
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda.

Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familjen i Bandhagen med två barn (8&2,5år) önskar barnpassning 1 eftermiddag/vecka kl 15.30-18. Familjen är öppna mellan måndag till torsdag utifrån barnvaktens schema och tillgänglighet.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då detta är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-hos-oss/


Vi erbjuder / What we offer
Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– En egen kontaktperson på företaget
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 118-133kr/timme inkl. semesterersättning
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos Nanny.nu begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

NOC-operatör / deltid / extrajobb till Transtema Network Services

Nätverkstekniker
Läs mer Dec 1
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Transtema. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

På Transtema får du vara med och bygga, underhålla och sköta driften av Sveriges kommunikationsnät. Det handlar om framtidens 5G-nät, om att se till att fibernätet aldrig ligger nere och om att bygga ut laddningsinfrastrukturen för elfordon. För att bara nämna några saker.

Du blir en del av ett spännande företag som växer snabbt och där du har goda utvecklingsmöjligheter. Vi har behov av många olika kompetenser, som t. ex. servicetekniker, projektledare och projektörer. Men oavsett din roll så arbetar du ofta nära våra kunder. Vår kultur präglas av öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar och engagemang för att arbetet utförs på bästa möjliga sätt.

Arbetsuppgifter:

Som NOC-operatör kommer du att ingå i ett skiftgående team med uppgift att hålla nätet fritt från driftstörningar 24/7 365 dagar om året. Som NOC-operatör ansvarar du bland annat för att övervaka ett av Sveriges största 3G-nät, analysera incidenter och eskalera dessa till rätt instans för felavhjälpning. Eftersom du kommer att ingå i 24/7-driften kommer du att arbeta treskift vilket innebär dags-, kvälls- och nattpass. Tillsammans arbetar teamet för att säkerställa att det ständigt levereras ett felfritt nätverk. Som timanställd NOC-tekniker kommer du att arbeta vid behov. Vissa pass kommer vara schemalagda (två veckor innan pass) och vissa pass är det en inställelsetid på 24 timmar innan passets start. Under semesterperioder och storhelger kan du räkna med att bli erbjuden många arbetspass. Du kommer att få en gedigen utbildning av Transtema på cirka en månad för att arbeta säkert. Utbildningen är schemalagd dagtid och självklart betald, flexibel utifrån dina studieåtaganden och är en fin merit i CV:t.

Arbetsuppgifter innefattar att:
• Övervaka och filtrera inkommande larm från olika typer av nätverk
• Analysera incidenter, felsöka och skapa felhanteringsärenden.
• Eskalera ärendet till berörd part via samtal och mail vid behov
• Ta ut och analysera statistik från nätet
• Analysera, godkänna och hantera planerade arbeten i nätet
• Skapa arbetsordrar till organisationen Fältservice
• Sköta in- och utpasseringar på siter
• Hantera alla ärenden utifrån satta kund SLA/KPI'er

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

För rollen som NOC-tekniker hos Transtema krävs
• Att du studerar eller har annan sysselsättning på minst 50%
• Har relevant utbildning eller erfarenhet från NOC/driftcentral, alternativt stort intresse för att lära sig
• Har god kännedom om olika nätverk inom IP och telefoni samt deras relation till andra nätverk
Vi tror att du är en driven person som har stort servicemindset och som gillar att lösa problem. Därtill är du en person som trivs med att arbeta i team med andra och i kombination med det kan hantera kunder. Du är dessutom noggrann, har en god prioriteringsförmåga och är ansvarsfull på sin arbetsplats.

Övrig information:

Start: Omgeånde
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Noc, drifttekniker, noc-tekniker, nätverk, säkerhet, nätverksteknik, drift, driftcentral, service, Ip, extrajobb, student, timanställd, dagpass, kvällspass, kvällsjobb, nattpass, nattjobb, sommarjobb, Transtema, Kista, Stockholm

Ansök nu

Account Manager till snabbväxande SaaS bolag

Account manager
Läs mer Dec 1
Är du en stark spelare som vill vara med på en häftig utvecklingsresa där du får chansen att jobba med tech, innovation och människor över hela världen? Är du kreativ, målmedveten och älskar snabbväxande företag där allt är möjligt? Då är vi arbetsplatsen för dig!

Vi söker nu en Account Manager med stor passion för försäljning och relationer som vill göra en spännande resa på ett snabbväxande Saas-bolag

BAKGRUND
DigitalTolk har sedan starten 2015 revolutionerat tolk- och språkbranschen. Tack vare en helt automatiserad process sker matchning av kund och tolk snabbare och mer träffsäkert och tekniken är så pass unik att det som förut tog 30-40 minuter idag görs på 5-10 sekunder. Företaget har vuxit 2845% de senaste 3 åren och tagit emot flera utmärkelser och priser såsom en av Sveriges mest innovativa Startups, Sveriges främsta tillväxtföretag och Gasellvinnare i Stockholms län.

Nu är det dags att ta nästa stora kliv och erbjuda den unika matchningsplattform vi byggt till andra företag i syfte att hjälpa dom att minska tillsättningstiden, öka träffsäkerheten och minska administrationen. Som första aktör på marknaden kommer vi även erbjuda kunderna möjlighet att boka och schemalägga intern och extern personal i samma system och tjänsterna kommer att paketeras och sälja under ett helt nytt varumärke- TaleNTemp.

OM ROLLEN
Som Account Manager på TaleNTemp kommer du att arbeta med uppsökande försäljning och vara en viktig del i arbetet att etablera vårt varumärke på marknaden.

Du kommer att bli en del av ett säljteam med olika senioratet som arbetar tillsammans mot gemensamma mål och initialt kommer vi att driva försäljning mot vissa specifika branscher såsom hotell & restaurang, retail, dagligvaruhandel, vård och utbildning.

I din roll förväntas du driva hela processen från att identifiera och approchera intressanta bolag till att genomföra kundmöten, skriva offerter samt förvalta och utveckla relationen med dina kunder.

Vi är övertygade om att nyckeln till framgång är att förstå kundernas behov bättre än alla andra och kunna leverera därefter. För att lyckas med det behöver vi vara ”där det händer” och en förutsättning för rollen är därmed att du är orädd, älskar att vara ute hos kund, sparka dörr och möta kunderna i deras verklighet.

OM DIG
Vi söker dig som är kreativ, engagerad och målmedveten. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, mot högt uppsatta mål och triggas av att göra bra affärer. Ditt sätt att arbeta är strukturerat och målinriktat samtidigt som du älskar att ha många puckar igång samtidigt och du får mycket energi av att arbeta med andra människor.

Rent praktiskt tror vi att du:

- Har minst 1 års erfarenhet av försäljning B2B
- Har erfarenhet av att arbeta i CRM-system
- Är van att ha resultatansvar och arbeta mot KPIer
- Är trygg med- samt triggas av att ringa kalla samtal
- Är flytande i Svenska och engelska i tal och skrift
- Har gymnasiekompetens som lägsta utbildningsnivå


Det är starkt meriterande om du:

- Har erfarenhet av att arbeta i en scale up-miljö
- Har erfarenhet av försäljning av Saas-lösningar
- Har erfarenhet från bemanningsbranschen


VÅRT ERBJUDANDE
Vi är ett dynamiskt företag där innovation ligger i själva kärnan av det vi gör. Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med drivna personer som varit med och byggt något från grunden samt har en förståelse för vad som krävs för att skala upp en verksamhet snabbt. Du kommer att få vara delaktig i arbetet att bygga upp den säljorganisation du själv velat jobba för och för rätt person finns det goda möjligheter att vara med att och lansera TeleNTemp globalt. Tjänsten utgår från vårt kontor i centrala Stockholm och en del resor kan förekomma.

Vill du vara med i nästa steg i vår spännande resa så tveka inte att söka redan idag!

Ansök nu

Budbilschaufför - Stockholm - Omgående start

Budbilsförare
Läs mer Dec 1
Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker en person som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som Budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske tidigare aldrig har jobbat som budbilschaufför eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av det främsta transportföretaget i Sverige. Man arbetar ensam och du får varje dag träffa olika kunder och ge den bästa möjliga servicen.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har körkort B för manuell växellåda


Fördelaktiga kompetenser (inget krav):
Erfarenhet av budbilsyrket


Arbetet är förlagt mån-fre 11:00-19:00 eller 16:00-22:00
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.

Ansök nu

Enhetschef Källan - råd och stöd

Enhetschef inom social omsorg
Läs mer Dec 1
Källan- är en unik verksamhet som bygger på grundprincipen att interreligiös och interkulturell dialog är en resurs i socialt förändringsarbete. Det innebär att existentiella frågor är bärande i det praktiska sociala arbetet. Källan är en samverkansmodell med religiösa samfund i lokalområdet som gemensamt antar sociala utmaningar som: integration, migration, exkludering och social utestängning.

Vi söker dig som brinner för och har de praktiska erfarenheterna av att verka i en kontext som bygger på dialog, samförstånd och integration. Du ser potential i att utveckla samarbeten och ger ett förtroendegivande och respektfullt intryck och har lätt att få till stånd samverkan på lokal nivå. Vi vill gärna att du är bekväm att verka i nära samarbete med religiösa företrädare då vi delvis har en samverkansmodell med dessa och där vi gemensamt har en social verksamhet där socionom, jurist och andra yrkesbakgrunder samarbetar.

Som enhetschef har du möjlighet att göra skillnad för våra deltagare och i uppdraget ingår att leda, utveckla och följa upp verksamheten inom ramen för kvalitet, personalförsörjning, arbetsmiljö och budget- denna roll förutsätter att du gärna arbetar nära en mindre medarbetargrupp. Hos oss är det viktigt att du har fokus på transparens, inkludering och samarbete och att ditt ledarskap präglas av en vilja att tillsammans med dina medarbetare, deltagare och samverkansparter arbetar för att driva verksamheten framåt. För oss är det viktigt att du har en förmåga att samverka med olika samverkansparterna trots olika förutsättningar och vi ser gärna att du har stor kunskap kring ämnen som migration och interkulturella möten. Som ledare har du en mycket god administrativ förmåga i kombination med resultatfokus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektarbete och besitter hög kompetens kring omvärldsbevakning samt kring migrationsrätt.

Källan finns i Järva.
Vi söker dig som har:

- Dokumenterad chefserfarenhet
- Akademisk examen inom Socialantropologi, Sociologi, Socionom, Statsvetenskap , Religionsvetenskap eller Juridik.
- Erfarenheter av att verka i en multireligiös kontext
- Erfarenhet av att leda grupper och individer där mångfalden är ett faktum och ses som en tillgång.
- God kunskap av att arbeta med grupper i utsatta livssituationer
- Dokumenterad kunskap i projektledning
- Har erfarenheter av att söka och driva projekt
- Dokumenterade erfarenheter av att samverka i komplexa samverkansprocesser
- Hög administrativ förmåga
- Formulerar dig väl på svenska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du:

-
Har arbetat inom idéburen verksamhet

-
Talar fler språk än svenska och engelskaStockholms Stadsmission är en idéburen organisation som arbetar för att skapa ett mänskligare samhälle för alla. Detta gör vi genom att arbeta med social omsorg, utbildning och arbetsintegration. Något som vi gjort ända sedan 1853 då vi bildades för att hjälpa dem som hade det sämst i samhället.

Vårt mål är att alla ska få nya livschanser, stärka sin egenmakt och vara delaktiga i samhället. Stockholms Stadsmission erbjuder människor akut hjälp, råd och stöd till sociala rättigheter, boende, arbetsträning samt utbildning för att förebygga och bryta utanförskap. Vårt främsta verktyg är att människor stärker sin tro på sig själva och sin egen förmåga. På så sätt skapar vi tillsammans ett hållbart och mänskligare samhälle för alla.

Ansök nu

Data Engineer

Dataingenjör
Läs mer Dec 1
At Benify, we help companies around the world become better employers. Our journey started in 2004 in Sweden. Today, Benify is a truly independent, flexible, and agile global technology company offering the market’s leading global benefits and total rewards platform with more than 1,500 clients and 2 million users around the world. Our vision is a world where every employee knows their true value. Our mission is to delivery technology that helps great employers become exceptional ones.

We know that success is not a one-person show; we´re on this journey together, which means we succeed together. Benify has been certified as a great place to work according to the Great Place to Work® institute’s international standard. We’re proud of our culture and we’re confident you will be too. In fact, thanks to our employees, Benify has also been named one of Sweden’s 10 best places to work by Great Place to Work® two years in a row.

Are you a driven and passionate data enthusiast that through own initiative, enjoys finding solutions to both obvious and hidden problems? Would you like to be a part of an growth journey where data driven decisions will be a central aspect? Then this position as a Data Engineer might be your next role!

Main responsibilities

As a Data Engineer, you will be responsible for configuring, maintaining and further developing the data pipeline for the Data Insight Teams and its stakeholders. Business needs and analytical initiatives will be transformed into creating different data models and developing the data warehouse solution. You will provide your team members with the necessary knowledge and support so that they can use the data warehouse and assist other stakeholders on how to use different data.

Additionally, you will join a fast moving and innovative team with an entrepreneurial spirit and a mission to inspire users to take data driven actions and to enhance user engagement and experience. As a Data Engineer, you will:

• Have an overall responsibility to develop, structure and optimize our data pipelines (CDC+API:s), ETL processes (Matillion) and data warehouse (Snowflake + AWS)
• Work together with the business to ensure that we understand and provide the correct data to our end users
• Establish monitor routines to ensure accurate data updates and notifications on fails and possible errors
• Maintain and further expand our external Snowflake API

Requirements

As our new Data Engineer, we would like to see that you have some working experience in a similar role where both development of data pipelines and communicating with stakeholders were a part of your everyday work tasks. We see that you are self-sufficient in your work and do not hesitate to take the initiative whenever you see an opportunity for improvements. You are not afraid to challenge or influence business stakeholders to have a more data oriented approach to their objectives and how to think analytically. We also see that you possess strong problem-solving skills and have the ability to detect small errors while still focusing on the main objective.

To succeed in this role, we also see that you have:

• Relevant educational background within Data Management, Data Engineering or Data Science
• Excellent knowledge and good programming skills, preferably in Python
• A sound business acronym and strong data literacy skill
• Fluent knowledge in English, both orally and in writing

What do we offer you?

At Benify, you get the opportunity to work at an organisation where everyone contributes to our success, where everyone helps each other and has fun while doing it. We know that it is our employees who make Benify successful. We not only welcome your ideas, but we also encourage them. Your development is up to you - your initiative, drive, and curiosity are all key factors to your development at Benify, where the opportunities are limitless.

Being experts in benefits, we offer great perks, including access to our benefits platform, a generous health and wellness contribution, flexible working, company innovation days, and conferences. Not only that, but you'll also quickly become part of our incredible and collaborative culture!

Practical information
Start: As soon as we find our perfect match!
Location: Stockholm
Extent: Full time

Sounds like a good match? Ready to make an impact? Great!

Apply by sending your CV and/or your LinkedIn profile using the application form below.

If you have any questions about the role, or want to find more what it’s like to work at Benify, please contact josefin.bjorkman@benify.com (Talent Acquisition) or olof.olsson@benify.com (BI manager).

Ansök nu

Forskare i oorganisk kemi med inriktning mot elektrokatalys

Oorganisk kemist
Läs mer Dec 1
vid Institutionen för material-och miljökemi. Sista ansökningsdag: 2021-12-31.

Institutionen för material- och miljökemi (MMK) med cirka 160 anställda är en av de största institutionerna vid Naturvetenskapliga fakulteten vid Stockholms universitet. En betydande del av undervisningsverksamheten sker på grundnivå med kurser i grundläggande-, fysikalisk-, oorganisk- och analytisk kemi. Undervisningen på avancerad nivå fokuserar på masterprogrammen i hållbar kemi och materprogrammet i analytisk kemi. MMKs forskningsverksamhet omfattar främst studier av material, och inkluderar olika klasser av dessa såsom keramer, glas, porösa material och mjuka material. Projekten omfattar ofta syntes samt karaktärisering med olika metoder: röntgen, neutrondiffraktion, elektronmikroskopi, fasta tillståndet NMR, och datormodellering av material med potential för diverse tillämpningar. Forskningsaktiviteter inom analytisk kemi fokuserar på att utveckla avancerade analytiska tekniker för studier av organiska föreningar och biomolekyler.

Projektbeskrivning
Projektet handlar om utveckling av effektiva heterogena elekrokatalysatorer och mekanistiska studier av den katalytiska processen för oxidation av alkoholer, främst glycerol. Projektet handlar främst om att syntetisera, karakterisera och utvärdera heterogena katalysatorer. Elektrokatalys är ett viktigt forskningsområde då effektiva katalysatorer sparar energi vid kemiska processer och kan göra helt nya kemiska processer möjliga. Vi strävar inte enbart efter att hitta och ranka effektiva katalysatorer utan vi strävar också efter att förstå de katalytiska reaktionsmekanismerna.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i att syntetisera katalytiska material av främst metallegeringar för vidare framställning av elektroder för oxidation av alkoholer. Materialen skall sedan karakteriseras med lämpliga experimentella metoder och deras katalytiska effektivitet skall testas. Det är önskvärt att den sökande är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Anställningen innebär samarbete med doktorander, postdocs och masterstudenter; såväl experimentalister som forskare verksamma inom teoretisk modellering.

Behörighetskrav
En forskare anställs i huvudsak för forskning och ska ha avlagt doktorsexamen eller har en utländsk examen som bedöms motsvara doktorsexamen.

Bedömningsgrunder
Vid tillsättningen kommer särskild vikt att fästas vid vetenskaplig skicklighet inom syntes av oorganiska material samt heterogen katalys. Det är önskvärt att den sökande har erfarenhet av syntes och av framställning av elektrodmaterial. Dokumenterad erfarenhet av relevanta karakteriseringsmetoder såsom PXRD, SEM, TEM, Ramanspektroskopi, XPS samt elektrokemiska mätmetoder såsom cyklisk voltammetry (CV) och kronoamperometri är av betydelse för rankingen av de sökande. Den sökande bör kunna styrka erfarenhet av de experimentella metoderna ovan genom publikationer.

Anställningsvillkor
Anställningen avser heltid och gäller ett år. Tillträde 2022-02-01 eller enligt överenskommelse.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt
Upplysningar om anställningen lämnas av professor Mats Johnsson, tfn 08-16 21 69, mats.johnsson@mmk.su.se.

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, Alejandra Pizarro Carrasco (Fackförbundet ST/Lärarförbundet), tfn 08-16 34 89, alejandra@st.su.se, samt seko@seko.su.se (SEKO).

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

När du ansöker ber vi dig att fylla i följande uppgifter


• dina kontakt- och personuppgifter
• din högsta examen
• dina språkkunskaper
• kontaktinformation för 2–3 referenspersoner

och att bifoga följande dokument


• CV – examina och övriga utbildningar, arbetslivserfarenhet och publikationsförteckning
• Personligt brev (bör ej överstiga 3 sidor) som beskriver:
– varför du är intresserad av det i annonsen beskrivna ämnet/projektet
– varför och hur du vill bedriva projektet
– vad som gör dig lämplig för det aktuella projektet
• kopia av bevis på doktorsexamen

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: att söka en anställning.

Välkommen med din ansökan!


Stockholms universitet bidrar till det hållbara demokratiska samhällets utveckling genom kunskap, upplysning och sanningssökande.

Ansök nu

Budbilschaufför - Stockholm - Omgående start

Budbilsförare
Läs mer Dec 1
Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker en person som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som Budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske tidigare aldrig har jobbat som budbilschaufför eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av det främsta transportföretaget i Sverige. Man arbetar ensam och du får varje dag träffa olika kunder och ge den bästa möjliga servicen.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har körkort B för manuell växellåda


Fördelaktiga kompetenser (inget krav):
Erfarenhet av budbilsyrket


Arbetet är förlagt mån-fre 11:00-19:00 eller 16:00-22:00
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.

Ansök nu

Barnskötare till förskolan Örnbacken i Stockholm

Barnskötare
Läs mer Dec 1
Vi är en fristående förskola i Örnsberg med två hemvister. Vi arbetar Reggio Emilia inspirerat i projektgrupper och satsar mycket på barnens kreativa och språkliga utveckling. Vårt förhållningssätt är att varje barn ska ha samma förutsättningar och möjligheter att utvecklas till trygga och lärande individer. Vi satsar mycket på utevistelse och rörelse med fokus på utflykter i vårt närområde men även längre utflykter till olika parker, museum, naturområden och sevärdheter. Vi arbetar medvetet med att förmedla ett hållbart tänkande till barnen där miljö, natur och kretslopp bildar en helhet och där barnen är involverade i alla steg.
Nu vill vi förstärka vårt team med ytterligare en utbildad barnskötare och söker dig som vill driva verksamheten framåt tillsammans med oss! Observera att anställningsstart är i januari månad.
Om dig
Du har erfarenhet av barnskötarrollen och besitter mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, du har god kännedom om pedagogisk dokumentation samt vana att hantera digitala verktyg i arbetet.
Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor förverkligar läroplanensmål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt, och återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen.
Du har även kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation.
Du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande. I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande.
Du är ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor.
Pedagogerna på förskolan har varje vecka planerings-och reflektionstid. Detta förutsätter att du som barnskötare är väl insatt i läroplanen Lpfö18. Planering av arbetet med barnen utgår från barnens intressen, behov och frågor samt i förhållande till läroplanens mål och intentioner. Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med kollegor och utifrån barnens intressen och läroplanens mål, skapa förutsättningar för alla barn att leka, lära, utvecklas och att ha roligt tillsammans! Kontakten och samarbetet med andra kollegor och föräldrarna är en viktig del i arbetet. Tillsammans arbetar vi för att skapa trygga och nyfikna barn!
Lön, ersättning och förmåner
Som anställd hos oss får du:
• Planerings- och reflektionstid varje vecka
• Vissa arbetskläder
• Generös friskvård
• Pedagogiska måltider
• Stora möjligheter till fortbildning varje termin
• Kollektivavtal med Fremia
• Korta beslutsvägar
• Stor frihet att utforma verksamheten tillsammans med arbetslaget, rektor och i linje med rådande styrdokument
Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningsperioden. Bifoga både CV och personligt brev i din ansökan. Vi beaktar endast behöriga sökanden med avklarad barnskötarutbildning. Obs! Polisutdrag uppvisas vid anställning!
Skicka din ansökan via e-mail till hr@academicaforskolor.se. Glöm inte att markera din ansökan med "Barnskötare Örnbacken".

Ansök nu

Barnvakt Stockholm Hammarby sjöstad 2em/v - kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Dec 1
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda.

Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i Hammarby Sjöstad med ett barn (1 år) önskar hjälp med barnpassning 2 eftermiddagar per vecka. Familjen önskar hjälpen på måndagar, onsdagar eller torsdagar mellan ca kl. 15:30-19:00.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då detta är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-hos-oss/


Vi erbjuder / What we offer
Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– En egen kontaktperson på företaget
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 118-133kr/timme inkl. semesterersättning
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos Nanny.nu begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Mediesäljare inom projekt och event!

Mediasäljare
Läs mer Dec 1
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


För kunds räkning söker vi en mediasäljare


Kunden är ett företag som är verksamma inom mediabranschen, de ger ut tidningar inom hantverkssektorn. De riktar sig även mot fordonsverkstäder och parkförvaltare. Företaget är i en tillväxt fas och söker därav en mediasäljare till ett vasst team. De sitter i Stockholm, Solna och är ett team som gärna har nära till skratt medans goda resultat uppnås.
Du ska inneha ett stort driv att vilja jobba framåt, både för egen del och för företagets, det är en resa vi gör tillsammans. Vi ser gärna att du har ett professionellt förhållningssätt, arbetar självständigt och har stort engagemang. Det krävs att du kan hantera ett högt tempo och samtidigt bidrar med energi.


Krav på att du innehar körkort. Du kommer att vara ansvarig för hela säljprocessen och de kunderna som du ansvarar för är både befintliga och nya. Det du säljer är annonsytor samt event och projekt. Vi ser gärna att du jobbar aktivt med bearbetning av nya kunder och på så sätt ökar försäljningen. Vidare jobbar vi med långsiktiga kundrelationer.Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Rädda liv som värvare för Röda Korset i Stockholm!

Medlemsvärvare, intresseorg./Telefonkommunikatör
Läs mer Dec 1
Jobba som värvare för Röda Korset i vårt vardagsteam i Stockholm, och hjälp oss att sprida hopp världen över!

Just nu söker Röda Korset engagerade personer till ett av de mest givande hel- och deltidsjobben som finns. Om du vill utveckla dig inom humanitära frågor och kommunikation och samtidigt bidra till att rädda liv och ge hopp, så har du kommit helt rätt!

Vi söker dig som i vardagen försöker göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det!

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!

Vi erbjuder dig:

• Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet
• Att arbeta tillsammans med ett fantastiskt team som vill utvecklas och göra skillnad!
• Fast timlön och trygga arbetsvillkor
• Direkt inblick i Röda Korsets arbete, med möjlighet att samtala med våra experter och fältarbetare
• Möjlighet att utvecklas inom en av världens största humanitära organisationer
• Förberedande introduktionsutbildningar och uppföljningsutbildningar (t.ex. första hjälpen)
• Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik
• Ett flexibelt hel- eller deltidsarbete med möjlighet att arbeta 2-5 dagar i veckan

Vi söker dig som:

• Är bra på att engagera och övertyga människor
• Trivs att jobba utomhus i alla väder
• Är öppen, social och positiv
• Vill utvecklas och är resultatfokuserad
• Brinner för humanitära frågor och delar Röda Korsets värderingar
• Har fyllt 18 år

Praktisk information:

Lön: 123 kr/h (samt semesterersättning/ semesterdagar)
Anställningsform: provanställning 6 månader med möjlighet till förlängning/tillsvidareanställning
Arbetsort: Stockholm
Arbetstider: måndag-fredag ca 10:30-17:00
Omfattning: 2-5 dagar i veckan
Start: december

Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt.

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag!

Ansök nu

Projekteringsledare Solceller

Projekteringsingenjör, elkraft
Läs mer Dec 1
SunRoof är ett internationellt företag som utvecklar och säljer 2-i-1 solcellstak, innovativa fasader och smarta energilösningar. Vår målsättning är att förse branschen med innovativa och förnybara produkter som har ett låg CO2 avtryck på miljön. Vi startade i Sverige 2013 men finns nu i ett flertal europeiska länder. Du kan läsa mer om oss på: www.sunroof.se


Till vårt designteam söker vi nu efter en projekteringsledare som vill ta ansvar för våra konstruktioner för våra solcellstak och leda teamet med sina kunskaper inom projektering.
Du kommer in med erfarenheter inom elkonstruktion, CAD och hjälper oss med att optimera våra ritningar och el-scheman som vi har för våra tak och fasader. Du leder teamet framåt när det kommer till kunskaper inom batterier, elslingor och relaterade områden. Du har personalansvar för de designers vi har på plats och kommer utöver det ha daglig kontakt med projektledare, säljare och övrig personal för att säkerställa att projektet kontinuerligt kan fortlöpa.


Vem är du?
Du har en bakgrund där du har en relevant teknisk ingenjörsutbildning och gärna några års erfarenhet inom projektering, gärna inom solcellsbranschen. Har du jobbat med olika CAD-program så är det ett stort plus men inte ett krav. Du skakunna vid ett tidigt skede assistera vid batterier, el-slingor och liknande.
Vi tror att du som söker är intresserad av teknik och fungerar bra i team likväl självständigt arbete. Du är ivrig på att på att lära dig nya kunskaper och tar ansvar för ditt arbete. Då du kommer ha flera kontaktytor så behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska.


Tycker du att beskrivningen passar in bra på dig så skicka gärna in en ansökan snarast då vi kommer tillsätta denna position omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Ansök nu

iOS Engineer

Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Läs mer Dec 1
At EasyPark, we love cities. We love them for work, for play and everything in between. That’s why our mission is to make life in cities that much easier - by taking care of the parking. We make sure you never miss a beat by making it quicker and easier to find, pay, administer, operate and plan parking. Our vision is clear - “Make cities more liveable!”

Our app is used by millions all over Europe and that is reflected in the diversity we have here at EasyPark. The EasyPark way is based on collaboration, courage, change but above all, customer love.

Your journey with us

With a lot of fun challenges ahead we are currently looking for an iOS Engineer to join the team. As an iOS Engineer you work in one of our app development teams together with other engineers, UI/UX, QA, Data and other stakeholders to make parking easy for our customers. We work in small development teams led by a Product Owner on a day to day basis and you belong to the Engineering team at EasyPark. As part of the Engineering department we expect you to foster good collaboration, drive continuous learnings and build and maintain healthy engineering practices together with your fellow app developers and team members.

We offer you a unique opportunity to join a fast paced company with a flat hierarchy where you get room for creating and experimenting and are given the opportunity to influence and challenge our current ways of working.

The engineering team has a strong team spirit where collaboration and knowledge sharing is key. For the right person, there will be lots of opportunities to develop as an engineer but also taking more responsibility and developing your leadership skills further.

Your responsibilities will include, but not be limited to:

- Being responsible for the EasyPark apps developed by you and your teammates
- Working together with your team members to reach the goals of your team, being accountable for your team domain of ownership, owning the app releases and deliver the highest quality to our users
- Being a good team member where you collaborate and support each other to reach the team goals. “Team over self” is one of the pillars of an EasyPArk mindset. It’s always about finding the best solution together.
- Working together with other developers in the iOS chapter led by the Tech lead to improve our engineering practices, continuously improve our code standards, architecture and technology


About you

To thrive in this role we believe that you are a teamplayer that enjoys collaborating with others on a daily basis. You have strong communication skills and have an open mindset to new perspectives and ideas. You are outspoken and like to challenge the status quo by trying new things together with the team. You are proactive, take responsibility and are motivated by challenges and learning new things.

Your experience

We don’t know you yet, but here are some of the things we think you might recognize in yourself:

- Academic degree or equivalent relevant working experience.
- Extensive experience working with development of native apps in the iOS tech stack, preferably with a customer-facing app with an international user base
- Experienced in development of apps that are supported by a mix of backend systems and third-party suppliers
- Experience working in cross team release processes, where multiple teams work in one app setup
- You care about the quality and you know what it means to be responsible for shipping high quality to our users
- Excellent spoken and written communication skills in English. Swedish is not required


This position is located at the EasyPark headquarters in Stockholm, Sweden. We offer flexible working hours and a mix of remote/office work.

One final thing

EasyPark expects a lot, not in the old-fashioned way, but in expecting your ideas, initiatives, hard work and commitment to contribute towards the common goals of the company. EasyPark is a driven team with big goals, so we seek individuals who are truly passionate about their work and possess the entrepreneurial spirit to overcome challenges and deliver. Being a part of the EasyPark team will, for the right person, be a fruitful and personally enhancing journey.

Ansök nu