Hitta lediga jobb i Stockholm

Filialchef till Semler Premium i Stockholm

Platschef, anläggning
Läs mer Jun 8
Nytt
Arbetsbeskrivning
Är du en naturlig ledare med starkt driv? Brinner du som vi för att arbeta med de mest prestigefyllda varumärkena som McLaren och Lamborghini? Då vill vi gärna höra från dig.

Semler Premium har nu varit etablerade i Stockholm i ett år och är nu redo för att ta nästa steg. Vi söker därmed efter en filialchef som vill vara med och stärka upp försäljningen av lyxbilsvarumärkena Lamborghini, McLaren och Aston Martin till vår lyxvarumärkesanläggning i Järfälla. Som Filialchef har du ett helhetsansvar över verksamheten där du säkerställer uppfyllandet av strategiska, ekonomiska och taktiska mål.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
• Budget- och resultatansvar för din anläggning.
• Personalansvar.
• Försäljningschefsansvar där du planerar, stöttar och driver anläggningens försäljning.
• Strategiskt och operativt ansvar för att säkra anläggningens tillväxt och utveckling.
• Medlem i ledningsgrupp och nära samarbete med fabriker och importörer.
• Delta vid regelbundna möten gällande både försäljning och servicemarknadsaffären.
• Att vara företagets representant i relevanta sammanhang/situationer

I rollen rapporterar du till Country Manager och kommer att vara baserad på anläggningen i Järfälla.

Din Profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av bilbranschen, försäljning och/eller eftermarknad, samt tidigare erfarenhet av ledarskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom premiumsegmentet och mot fabriker/tillverkare. För att passa in i rollen skall du vara motiverad av utmaningar, ha drivkraft, ha en god strukturell förmåga och vara stimulerad av en roll där du får möjlighet att påverka, utveckla och ta ansvar. Du brinner för att driva verksamheten vidare och öka försäljning och lönsamhet.

Som person är du positiv, prestigelös, lösningsfokuserad samt handlingskraftig. Du är en erfaren ledare som drivs av att motivera din anställda och få dem att trivas på arbetsplatsen, samtidigt som du inte är rädd för att säga ifrån. Du har ett sinne för ordning och reda samt innehar ett affärsmässigt tänkande med en förmåga att driva verksamheten mot uppsatta mål.


Om företaget
Semler Premium är en del av Semler Group, som är Danmarks största företag inom bilbranschen med över 100 års erfarenhet inom import och försäljning av bilar. Semler Premium representerar idag Porsche, Lamborghini och Bentley i Danmark och Lamborghini, Aston Martin och McLaren i Sverige. Vår bransch är på en spännande resa där både våra produkter och sättet våra bilar ägs och används på utvecklas med blixtens hastighet. Våra kunder köper inte bara en bil - de köper en livsstil och en dröm. Som ledande på marknaden har vi de bästa förutsättningarna för att rusta oss för en mer teknologisk framtid. Därför behöver vi digitalisera och optimera sättet vi arbetar på i vår verksamhet. Semler Premium har ambitionen att vara ledande inom premiumsegmentet i Sverige inom 5 år.

Kontaktuppgifter
Frågor om tjänsten och processen besvaras av Autorekrytering och ansvarig rekryterare Teo Sandahl på teo.sandahl@autorekrytering.se
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Stockholms bästa kockar sökes

Kock, à la carte
Läs mer Jun 8
Nytt
Om jobbet:

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig

- Har en avslutad kockutbildning och minst 3 år arbetslivserfarenhet från olika hotell och restauranger, alternativt har du ingen kockutbildning men minst 5 års arbetslivserfarenhet.

- Erfarenhet från att arbeta i storkök, med bankett och eller a la carte.

- Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.

Vem är du?

- Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

- Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

- Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

- Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

- Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

- Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Vänligen ansök via annonsen

Ansök nu

Ekonomiassistent till Södermalm

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker en ansvarstagande ekonomiassistent som vill arbeta i ett företag som bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Du blir en del av en stor organisation och får 5000 kollegor, både i Sverige och runt om i världen. I denna organisation får du chansen att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum.

Du kommer att arbeta i en central ekonomifunktion som internt fungerar som en redovisningsbyrå åt organisationens olika grupperingar. Du kommer att arbeta med löpande ekonomiska arbetsuppgifter och utföra dagliga administrativa rutiner. Du ska vara serviceminded och hjälpsam och gilla ett omväxlande och varierande arbete.

Ekonomifunktionen har idag 10 kompetenta och trevliga medarbetare som arbetar med varierande arbetsuppgifter inom redovisning och lön. Gott samarbete värderas högt. Ekonomifunktionen sitter i stora lokaler på Södermalm.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med sedvanliga löpande ekonomiassistentuppgifter såsom kund- och leverantörsreskontra, betalningar, fakturor och löpande bokföring.Din bakgrund

Ett krav för att axla rollen är att du har ekonomiutbildning motsvarande gymnasieekonom eller likvärdigt. Du har minst 2-3 års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning.


- Goda kunskaper i Office-paketet och särskilt excel är ett krav

- Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav

Vem är du?

Vi söker efter en trygg och pålitlig person som är noggrann och hjälpsam. Du har hög integritet och gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Du har vidare god samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra självständigt. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att ha god social kompetens och gilla att jobba i team. Du är flexibel och har förståelse för att det ibland finns behov av att snabbt skifta fokus.

Mer om tjänsten


- Tillsättning: omgående eller i augusti

- Omfattning: heltid

- Placering: Södermalm och möjlighet till hybrid 1-2 dagar i veckan

Uppdraget är ett ”hyrköpsuppdrag” och du kommer att bli anställd hos oss på Andara de första 6 månaderna och därefter övergår anställningen till kund om båda parter så önskar

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Distributionschaufförer C & CE södra Stockholm

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
WeStaff Sweden söker nu C & CE-Chaufförer till vår uppdragsgivare i södra Stockholm.

Uppdragsperioden startar V.20 & pågår under hela sommaren fram till V.34, det finns även god chans till uppdragsförlängning efter sommarperioden.

Mycket bra lön!

Ditt nya jobb
Vi söker nu distributionschaufförer till vår kund i södra Stockholm. Vår uppdragsgivare är ett välkänt företag inom dryckesindustrin, och anses idag som Sveriges ledande bryggeri. Fordonen utgår från Tumba i södra Stockholm.

Vi söker både hel-, och deltids chaufförer. Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdragen är väldigt attraktiva med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C & CE-distribution i Stockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil. Längre körningar förekommer också.

- Utkörning av livsmedel/dricka till olika terminaler, restauranger och butiker
- Hantera leveranser digitalt via handdator
- Kommunikation via telefon

Schemaläggning: Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företagen har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, och har ett gott lokalsinne i och runt om Stockholm. Kunskaper i svenska språket och skrift är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning. Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha.

Krav för dessa tjänster:

- Svenskt körkort med C-behörighet

- Svenskt YKB

- Truckkort

- Digitalt förarkort

- Svenska i tal & skrift

- God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport & Logistik.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

???? ABC SALES söker Eventförsäljare för Göta energi!

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Om jobbet
ABC SALES: Garanterad 30 000 kr inom 6 månader! ????

Vill du tjäna garanterade 30 000 kr på endast 6 månader? Då har vi det perfekta erbjudandet för dig! Göta energi söker passionerade och ambitiösa individer som är redo att ta steget in i en framgångsrik karriär inom eventförsäljning.

? Vad erbjuder vi?

- Garanterad inkomst: Du kommer att tjäna en garanterad lön på 30000 kr inom 6 månader.

- Potentiell bonus: Utöver den garanterade lönen har du möjlighet att tjäna ännu mer genom att sälja våra energitjänster och uppnå dina försäljningsmål.

- Körkortsmöjlighet: Vi erbjuder även stöd och möjligheter för att hjälpa dig att skaffa ditt körkort, vilket kan öppna upp ännu fler karriärmöjligheter.

Arbetsbeskrivning: Som en del av vårt säljteam kommer du att ansvara för att marknadsföra och sälja våra energitjänster till potentiella kunder. Du kommer att få omfattande utbildning och stöd för att framgångsrikt kunna nå dina försäljningsmål. Vi erbjuder en dynamisk och inspirerande arbetsmiljö där du har möjlighet att växa och utvecklas i din karriär.

Vem söker vi?

- Du är motiverad och har en positiv attityd.

- Du har starka kommunikationsfärdigheter och trivs med att möta nya människor.

- Du är målinriktad och har förmågan att arbeta både självständigt och som en del av ett team.

- Erfarenhet inom försäljning eller kundservice är meriterande men inget krav.

Ansök idag och ta steget mot en spännande och lönsam karriär inom eventförsäljning! ?

För att ansöka, vänligen skicka din ansökan med CV. Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS: Det här erbjudandet gäller endast inom Sverige.

Ansök nu

???? ABC SALES söker Eventförsäljare för Göta energi!

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Om jobbet
ABC SALES: Garanterad 30 000 kr inom 6 månader! ????

Vill du tjäna garanterade 30 000 kr på endast 6 månader? Då har vi det perfekta erbjudandet för dig! Göta energi söker passionerade och ambitiösa individer som är redo att ta steget in i en framgångsrik karriär inom eventförsäljning.

? Vad erbjuder vi?

- Garanterad inkomst: Du kommer att tjäna en garanterad lön på 30000 kr inom 6 månader.

- Potentiell bonus: Utöver den garanterade lönen har du möjlighet att tjäna ännu mer genom att sälja våra energitjänster och uppnå dina försäljningsmål.

- Körkortsmöjlighet: Vi erbjuder även stöd och möjligheter för att hjälpa dig att skaffa ditt körkort, vilket kan öppna upp ännu fler karriärmöjligheter.

Arbetsbeskrivning: Som en del av vårt säljteam kommer du att ansvara för att marknadsföra och sälja våra energitjänster till potentiella kunder. Du kommer att få omfattande utbildning och stöd för att framgångsrikt kunna nå dina försäljningsmål. Vi erbjuder en dynamisk och inspirerande arbetsmiljö där du har möjlighet att växa och utvecklas i din karriär.

Vem söker vi?

- Du är motiverad och har en positiv attityd.

- Du har starka kommunikationsfärdigheter och trivs med att möta nya människor.

- Du är målinriktad och har förmågan att arbeta både självständigt och som en del av ett team.

- Erfarenhet inom försäljning eller kundservice är meriterande men inget krav.

Ansök idag och ta steget mot en spännande och lönsam karriär inom eventförsäljning! ?

För att ansöka, vänligen skicka din ansökan med CV. Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS: Det här erbjudandet gäller endast inom Sverige.

Ansök nu

C-Chaufförer i Söderort

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker nu flera duktiga chaufförer!

Du blir anställd som konsult hos Arena Personal men kommer vara ute hos ett välkänt företag inom transport- och yrkeschaufförsbranschen.

Uppdraget är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema är det viktigt att du är flexibel, punktlig och lösningsorienterad. Du kommer att vara ansiktet utåt mot kund och det är därför av största vikt att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo.

Detta vikariat (med möjlighet till förlängning) omfattar heltid och arbetstiderna varierar mellan dagtid, kvällstid och natt.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig. Du kan snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Krav:
Körkort med behörighet C och/eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska och/eller engelska i tal och skrift.

Ansök nu

Fälttekniker söker för projekt i höst

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 8
Nytt
Om jobbet som fälttekniker i projekt i Stockholm med omnejd
Jobbet som fälttekniker kommer bestå av att byta ut all hårdvara på plats i vår kunds butiker. Du kan få byta ut såsom kortterminaler, PC-datorer och självscanners. Vår kund ska migrera med ett annat företag och detta arbete kommer vara essentiellt för detta. 

Det krävs körkort och egen bil i jobbet då du behöver kunna ta dig runt mellan alla butiker på ett effektivt sätt.

Projektet startar hösten 2023. Vi kommer behöva flera tekniker för detta projekt. Detta är en visstidsanställning och du är anställd av Barona som arbetsgivare under hela perioden.
I perioder kan det förekomma övernattning på annan ort.

Om dig som fälttekniker Bra att ha tidigare erfarenhet inom IT, hårdvara och/eller reparationsjobb samt av att ge god kundservice.
Vi söker dig som är bra på att hålla ordning och reda, är planerad och kommer i tid samt dig som är social och trivs med att skapa nya kontakter med människor.
Krav: Körkort, egen bil, flytande i svenska goda kunskaper i engelska


Om Barona
Barona är ett internationellt bolag med finska rötter. Vi har funnits sedan 1999 och finns idag i 10 länder. Vi är en naturlig länk mellan uppdragsgivare och anställda, vi ser till att det blir lätt och smidigt för både dig som anställd och dig som uppdragsgivare. Vi erbjuder våra kunder skalbara och hållbara personallösningar. Allt detta så vi kan erbjuda olika tillvägagångsätt och möjligheter till våra egna anställda i alla skeden av deras karriär! Barona är kollektivavtalsbundet och hos oss har du alltid nära till din närmsta konsultchef som är dedikerad till ditt uppdrag.

Ansökan
Uppfyller du kvalifikationerna och är intresserad? Lägg in en ansökan redan idag! Vi önskar bara CV/meritförteckning gärna tillsammans med ett kortare brev om varför du är intresserad av just denna tjänst. Vi tar ej emot det via email utan det måste bifogas i ansökan via vårt system på grund av GDPR och hur vi hanterar personuppgifter. Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan slutdatum för annonsen. Vid ytterligare frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linnéa Lundström (linnea.lundstrom@barona.se).

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Ansök nu

Erfaren Bilsäljare

Bilförsäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Brinner du för kundrelationer och älskar att göra affärer? Då är det kanske dig som vi söker som bilsäljare till STHLM BIL i Sätra. Vi erbjuder nu en tjänst på ett expansivt företag med stora målsättningar.
STHLM BIL
På STHLM BIL har vi en idé om att exklusivitet och premium inte bara handlar om pris och märket i fronten utan också om servicenivå, engagemang och värde för pengarna!
Vi är ett familjeföretag där vi vill att alla kunder ska känna sig välkomnade och som hemma, trygga i det att hos oss kan du som kund få hjälp med allt som rör din bil och ha en kontakt för allt och slippa åka runt till olika aktörer när det är dags att göra service, skifta däck, byta vindruta eller göra AC service, vi löser det!
På vår anläggning vid Värmdö Marknad säljer och servar vi PEUGEOT. Vi har en växande lokal kundkrets som vi känner lite extra varmt för men vi har även en hel del företag runt om i Stockholm som uppskattar att ha EN personlig kontakt som är tillgängliga och som löser allt både innan och framförallt efter köpet på ett smidigt och kundorienterat sätt. På Värmdö finner ni även vårt transportbilscenter som säljer nya PEUGEOT transportbilar samt begagnade transportbilar av alla märken, givetvis har vi även ett stort utbud av begagnade personbilar.
I Sätra har vi en fullserviceanläggning med auktoriserad HONDA verkstad men även BOSCH auktoriserad bilverkstad som servar alla bilmärken. Vi har även ett stort utbud nyare begagnade bilar som alla är genomgångna och testade för att säkerställa skicket på bilarna innan de säljs vidare till dig som kund. Vi hjälper dig med allt som har med ditt bilägande att göra för att ditt billiv ska bli så enkelt som möjligt helt enkelt
Om tjänsten
Rollen som bilsäljare innebär ett självständigt arbete enligt företagets försäljningsprocess. Du kommer att ta ansvar för hela processen från bearbetning, offert, sälj, leverans och uppföljning för att skapa en kundupplevelse utöver det vanliga. Du kommer att guida vår kund genom vårt lager av bilar samt även genom vår helhetslösning med service, bilvård och däckhotell.
Tjänsten är på heltid och du blir anställd direkt hos kund.


Din profil
Vi söker dig som brinner för kundrelationer och älskar att göra affärer. Med det ser vi att du naturligt arbetar proaktivt och ständigt hittar och skapar nya affärsmöjligheter.
Av den anledningen ser vi det som en förutsättning att du har goda resultat från tidigare försäljning, från bilförsäljning eller t.ex. som telefonförsäljare, mötesbokare eller liknande där du via dokumentation påvisar dina tidigare prestationer.
Det viktiga är att det finns ett driv kring att ta affären i mål, samtidigt som du ser en vikt i att skapa långsiktiga kundrelationer. Just vår kundhantering är ett område vi ser som extra viktigt och kundnöjdhet är en viktig del av dina mål.
Övriga krav:
• B körkort
• Flytande svenska och engelska i tal & skrift

STHLM BIL säger
Vi har kollektivavtal och är en auktoriserad bilåterförsäljare. Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete
Ansökan
Denna rekrytering är ett samarbete med Fordonsakademin, som hanterar ansökningar löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta Johanna, 0738558647, johanna.aslan@fordonsakademin.se
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

C-Chaufför Återvinning/Baklastare södra Stockholm

Renhållningsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
WeStaff Sweden söker nu C-chaufförer till baklastande-återvinningsbilar i södra Stockholm.

Detta är ett bra jobb och startar v.25 perioden sträcker sig främst till v.32 men för rätt person så finns goda möjligheter till förlängning.

Skynda dig att söka, platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i södra Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer samt sommarchaufförer.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra baklastande återvinningslastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan

Arbetstid. Kvällstid måndag-fredag, 14.00-23.00

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort

- YKB

- Förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Senior Strategic Purchaser

Inköpare
Läs mer Jun 8
Nytt
ValueOne is recruiting a Senior Strategic Purchaser for our customer Fuchs Lubricants in Stockholm. Are you an experienced self-driven strategic purchaser experienced in category management in an international organization? Then we can offer you a challenging position within purchasing of chemicals at the world’s largest independent supplier of lubricants.

FUCHS, a global group with roots in Germany, has been developing, manufacturing and selling lubricants and related specialty products for over 85 years – for the vast majority of applications and industries. With 60 companies and almost 6,000 employees worldwide, the FUCHS Group is the world's largest independent supplier of lubricants. As a manufacturer of lubricants, FUCHS stands for performance, durability, safety and reliability as well as for efficiency and cost savings. FUCHS's commitment is to deliver technology that pays off. Our Nordic factory and laboratory are located in Västerhaninge.

The role

As Senior Strategic Purchaser you will be responsible for purchasing of esters, oils and chemicals. You will manage RFQ, supplier selections, negotiations and finalize agreements according to formally established procurement process. You are also responsible to keep all local master data accurate on suppliers, material and contracts. In addition, your responsibility covers support, implementation and follow up / improvement of the procurement process for your specific procurement area.

The position includes some travel. Remote work is possible to some extent.

Main tasks:

Provide input on internal business partner and regional markets needs. Analyze and optimize current supplier portfolio.
Support Category Manager in strategy development.
Implement assigned actions and report progress to category manager.
Prepare and execute RfQ in alignment with Category Manager.
Evaluate incoming offers.
Manage contracts, propose and agree on appropriate actions, manage supply issues and force majeure situations.
Manage non-conformance situations.
Be first escalation point for non-conformance management and supply issues from local affiliates.
Execute supplier management and evaluate supplier performance.
Execute risk management approach.
Manage forecasting for respective portfolio.
Define and drive improvement projects.
Report results / performance in procurement contribution table.
Handle sample requests from stakeholders and follow up approval process.

Experience and competencies

The ideal candidate for this position has a minimum of five years’ experience from strategic purchasing in international business and at least two years category based purchasing experience, preferably from an international matrix organization. Experience from procurement of esters, oils and chemicals are meritorious but not a requirement. The role also demands excellent negotiation skills in in complex settings as well as proven skills in developing supplier relationships.

A university degree in business/engineering or equivalent education is preferred.

Excellent communication skills are essential for success as well as experience in giving presentations for stakeholders. We expect you to be fluent in English, orally and in writing. Furthermore, good computer skills in Microsoft 365 and basic knowledge of generic procurement tools is required. 

To be successful in the role as Senior Strategic Purchaser personal characteristics such as integrity, strategic thinking and well developed analytical skills are essential. Additionally you are a team player with a collaborative approach who acts proactively and take initiatives. Leadership experience is meritorious.

Application

We look forward to receiving your application. Please apply through our webpage at: http://valueone.se/aktuella-jobb/ as soon as possible. Feel free to contact Olof Widmark at +46 70-7868 099 or 010 332 29 20 with any questions regarding the listed position. Please note that to apply for this position you need to be an EU citizen or have a valid Swedish working permit.

ValueOne are specialists in supply chain management, purchasing and logistics. We offer our customers services in three business areas: interim logistics and procurement consultants, recruitment of buyers and logisticians, as well as development of our customers’ supply chain operations in terms of strategies, models, methods, processes, structure, and competence.

Ansök nu

C-Chaufför till Adelsö-Stockholm

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
WeStaff Sweden söker nu en C-Chaufför till vår uppdragsgivare på Adelsö-Stockholm.

Uppdragsperioden startar V.24 & pågår hela sommaren fram till V.34, det finns även god chans till uppdragsförlängning efter sommarperioden.

Ditt nya jobb
Vi söker nu distributions C-Chaufför till vår kund i Storstockholmsområdet.

Vi söker en hel-, och deltids chaufför. Platsen kommer tillsättas och schemaläggas snarast, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdraget är attraktivt med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C-distribution runt västra Stockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil.

- Utkörning av varor till olika livsmedelsbutiker

Schemaläggning: Heltid 35h/veckan.

Arbetstid. Dagtid måndag, tisdag, torsdag & fredag.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, och har ett gott lokalsinne i och runt om Stockholm. Kunskaper i svenska språket och skrift är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning. Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha.

Krav för dessa tjänster:

- Svenskt körkort med C-behörighet

- Svenskt YKB

- Digitalt förarkort

- Svenska i tal & skrift

- God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Kranbilsförare-Återvinning norra Stockholm

Kranbilsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
WeStaff söker nu C-chaufförer med kran behörighet till norra Stockholm.

Sök direkt jobbet startar omgående!

Ditt nya jobb
Vi söker nu kransbilförare till vår kund i norra Stockholm. Vi söker dig som har erfarenhet av att köra kranbil. Detta är en trevlig arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en mycket bra lön. Uppdraget kommer starta omgående.

Arbetsuppgifter
I rollen som kranbilsförare arbetar du med att köra runt i Stor-Stockholm efter angiven rutt för att hämta upp återvinningsmaterial. Exempel wellpapp och hushållssopor. Du kommer att lasta och lossa behållare utomhus. Arbetet ställer krav på precision, samarbetsvilja och noggrannhet. Du arbetar självständigt med singelbil.

Heltid 40 h/veckan.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag kl. 06.00-15.00

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som kranbilsförare tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav, då du behöver kommunicera på med den interna transportledning.

- C-kort

- Kranbilsförarkort

- YKB

- Digitalt förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Restaurant Manager

Restaurangchef
Läs mer Jun 8
Nytt
Wedged between Stockholm’s striking harbor and cultural city center, the Radisson Collection Strand Hotel offers exceptional accommodation and experiences in the heart of Stockholm. Overlooking the beautiful waterways of Nybroviken, this iconic hotel dating from 1912, represents the best in state-of-the-art Scandinavian style and simplicity. Soak up the warm, welcoming ambiance brought to life through elegant earth tones and natural materials such as wood, leather and stone.

The hotel invites guests to experience a defiantly unconventional hotel in 170 rooms and suites with strong connections to Stockholm's vibrant cultural scene and rich history. The hotel also hosts 4 well-equipped and elegant meeting rooms and an atmospheric on-site restaurant The Strand serving tasty Swedish dishes with a modern twist.Radisson Hotel Group is one of the world's largest hotel groups with nine distinctive hotel brands, and more than 1,600 hotels in operation and under development in 120 countries. The Group’s overarching brand promise is Every Moment Matters with a signature Yes I Can! service ethos.
People are at the core of our business success and future. Our people are true Moment Makers and together we bring the culture, spirit, environment and opportunities that empower you to be your best, every day, everywhere, every time. Together, we make Every Moment Matter.
 
We are now looking for a Restaurant Manager (maternity cover) to join our dynamic team here at Radisson Collection Strand Hotel!
We focus on you as a person, your skills, talents, and passion – not only on your resume. Because mindset is what it’s all about. And you can grow the rest with us. That's a promise! 
The Restaurant Manager Role
Our Food & Beverage Service Team are the final piece of the puzzle, they are sophisticated hosts with an instinctive ability to anticipate guests’ needs by being in the right place at the right time and delivering a hospitality experience that goes above and beyond - creating memorable moments for our guests.

Work proactively to improve guest satisfaction and comfort, delivering a positive and timely response to guest enquiries 
Contributing to a good working environment and promoting our corporate culture and values
Lead and manage the Food & Beverage Service Team, fostering a culture of growth, development and performance within the department
Serve our guests in a prompt and courteous manner in accordance with our Food & Beverage service standards
Promote additional sales by taking opportunities to up-sell
Maintain a thorough working knowledge of the food & drink menus items to be able to advise guests on selection and to train the team members
As an integral part of the management team, you will work proactively to ensure the smooth running of the food and beverage operations in the restaurant

As Restaurant Manager, you will join a team that is passionate about delivering exceptional service where we believe that anything is possible, whilst having fun in all that we do!
Qualities We Are Looking For In our Restaurant Manager:

Flexibility and a positive, Yes I Can! Attitude
An eye for detail
Is a creative problem-solver
Passionate about creating extraordinary service
Ability to work as part of a team to ensure guest satisfaction
Strong verbal communication skills
Likes having fun at work
You are a natural leader and have a passion for developing your team
Experience in a similar position is beneficial but not essential


What We Offer Our Restaurant Manager:
We aim to be as good a place to work as we are to stay. That is why we offer a competitive compensation and benefits package, which includes:

Becoming a part of the #4 Best Employer in the Travel & Leisure industry globally, ranked by Forbes in 2021 and 2022
Special rates for our team members, and friends and families while travelling and staying in our hotels
We take our “We grow talent, talent grows us” culture belief to heart. With us you will benefit from a wide range of development offers supporting your learning & growth right from your onboarding. This includes an individual development plan and unlimited access to more than +20K learning modules & programs through Radisson Academy
Participate and live Responsible Business every day together with our team members in the hotel and in the local communities where we work on creating shared value, better futures and a better planet for all
A workplace covered by collective agreement
Special prices for employees at our own restaurants
An international workplace with colleagues and guests from all over the world

Are you ready to be part of the city's most exciting five-star hotel? Then the only thing we’re missing is you! Come join us and Make Every Moment Matter!


Additional information:
Employment type: Temporary
Duration: approx. 1 year
Ideal start date: October 2023About Radisson Collection Strand Hotel
Wedged between Stockholm’s striking harbor and cultural city center, the Radisson Collection Strand Hotel offers exceptional accommodation and experiences in the heart of Stockholm. Overlooking the beautiful waterways of Nybroviken, this iconic hotel dating from 1912, represents the best in state-of-the-art Scandinavian style and simplicity. The hotel invites guests to experience a defiantly unconventional hotel in 170 rooms and suites with strong connections to Stockholm's vibrant cultural scene and rich history. The hotel also hosts 4 well-equipped and elegant meeting rooms and an atmospheric on-site restaurant The Strand serving tasty Swedish dishes with a modern twist.

Ansök nu

Erfaren bilmekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 8
Nytt
Brinner du för bilar och kan din grej? Då är det kanske dig som vi söker som bilmekaniker till STHLM BIL i Sätra. Vi erbjuder nu en tjänst på ett expansivt företag med stora målsättningar.
Om tjänsten
Som bilmekaniker hos oss kommer du att jobba specialiserat med bilar på ett rent mekaniskt vis. Oftast handlar det då om att utföra service på bilen för att säkerställa att den skall kunna framföras på ett driftsäkert sätt, också med reparationer av skador som har uppstått på både direkt och indirekt vis på bilen.
Din främsta uppgift kommer vara att att felsöka, reparera och serva fordon. Du tar emot och lämnar ut bilar, och har tät kontakt med arbetsledare/kundmottagare.
Du kommer att arbeta på en familjär verkstad med bra stämning, där möjligheterna finns för utveckling inom tjänsten med utbildningar och certifieringar.
Tjänsten är på heltid och du blir anställd direkt hos kund.
Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl 8-17.
Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från att ha jobbat som bilmekaniker. Vi ser helst att du har 2 års arbetslivserfarenhet inom yrket.
Du är en teamplayer som förstår värdet av att vara lyhörd, ett gott samarbete med dina kollegor och bidrar gärna med god energi. Du bor helst i närområdet eller kan ta dig till arbetsplatsen utan problem.


STHLM BIL
På STHLM BIL har vi en idé om att exklusivitet och premium inte bara handlar om pris och märket i fronten utan också om servicenivå, engagemang och värde för pengarna!
Vi är ett familjärt företag där vi vill att alla kunder och kollegor ska känna sig välkomnade och som hemma. Hos oss kan kunder få hjälp med allt som rör deras bil och ha en kontakt för allt och slippa åka runt till olika aktörer när det är dags att göra service, skifta däck, byta vindruta eller göra AC service, vi löser det!
På anläggningen i Sätra har vi en fullserviceanläggning med auktoriserad HONDA verkstad men även BOSCH auktoriserad bilverkstad som servar alla bilmärken. Vi har även ett stort utbud nyare begagnade bilar som alla är genomgångna och testade för att säkerställa skicket på bilarna innan de säljs vidare till dig som kund. Vi hjälper dig med allt som har med ditt bilägande att göra för att ditt billiv ska bli så enkelt som möjligt helt enkelt.
I anläggningen vid Värmdö Marknad säljer och servar vi PEUGEOT. Vi har en växande lokal kundkrets som vi känner lite extra varmt för men vi har även en hel del företag runt om i Stockholm som uppskattar att ha EN personlig kontakt som är tillgängliga och som löser allt både innan och framförallt efter köpet på ett smidigt och kundorienterat sätt. På Värmdö finner ni även vårt transportbilscenter som säljer nya PEUGEOT transportbilar samt begagnade transportbilar av alla märken, givetvis har vi även ett stort utbud av begagnade personbilar.


Ansökan
Denna rekrytering är ett samarbete med Fordonsakademin, som hanterar ansökningar löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta Johanna, 0738558647, johanna.aslan@fordonsakademin.se
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

C & CE Chaufförer

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker nu drivna C & CE-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen. .

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför! Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag omfattar heltid och då arbetstiderna varierar kan arbetet vara dagtid och kvällstid.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kunder, därför är det viktigt att du håller en god servicenivå trots pressat tidsschema och högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet C och/eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Ansök nu

Servicerådgivare/kundmottagare

Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad
Läs mer Jun 8
Nytt
STHLM BIL växer och behöver en duktig Servicerådgivare till deras serviceverkstad i Sätra


Om tjänsten
STHLM BIL växer och behöver en duktig servicerådgivare till deras serviceverkstad i Sätra där den centrala uppgiften innebär att arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparation. I arbetsrollen ingår även att boka och planera jobb till mekanikerna samt hantera betalning från kunder. Du kommer arbeta med välkända varumärken vilket förpliktigar service och kvalitet av högsta klass.
Vi behöver en servicerådgivare som har kunskap och stort intresse om bilar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från service och försäljnings inriktade yrken där du visat prov på god social förmåga och leverans gentemot kund.
Dokumenterad erfarenhet som Servicesäljare/rådgivare från bilbranschen anses som meriterande. Även meriterande ifall du arbetet i affärssytemen Kobra och/eller Cabas. Ett krav är vana att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap.
Tjänsten är på heltid och du blir anställd direkt hos kund.?


?Din profil
Din personlighet värderas också högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.
B-körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift.


?STHLM BIL
På STHLM BIL har vi en idé om att exklusivitet och premium inte bara handlar om pris och märket i fronten utan också om servicenivå, engagemang och värde för pengarna!
Vi är ett familjärt företag där vi vill att alla kunder och kollegor ska känna sig välkomnade och som hemma. Hos oss kan kunder få hjälp med allt som rör deras bil och ha en kontakt för allt och slippa åka runt till olika aktörer när det är dags att göra service, skifta däck, byta vindruta eller göra AC service, vi löser det!
På anläggningen i Sätra har vi en fullserviceanläggning med auktoriserad HONDA verkstad men även BOSCH auktoriserad bilverkstad som servar alla bilmärken. Vi har även ett stort utbud nyare begagnade bilar som alla är genomgångna och testade för att säkerställa skicket på bilarna innan de säljs vidare till dig som kund. Vi hjälper dig med allt som har med ditt bilägande att göra för att ditt billiv ska bli så enkelt som möjligt helt enkelt.
I anläggningen vid Värmdö Marknad säljer och servar vi PEUGEOT. Vi har en växande lokal kundkrets som vi känner lite extra varmt för men vi har även en hel del företag runt om i Stockholm som uppskattar att ha EN personlig kontakt som är tillgängliga och som löser allt både innan och framförallt efter köpet på ett smidigt och kundorienterat sätt. På Värmdö finner ni även vårt transportbilscenter som säljer nya PEUGEOT transportbilar samt begagnade transportbilar av alla märken, givetvis har vi även ett stort utbud av begagnade personbilar.
Vi har kollektivavtal och är en auktoriserad bilåterförsäljare. Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete

Ansök nu

Account Managers till Jobbland

Key account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Jobbland är det innovativa techbolag som är specialister på modern rekryteringsmarknadsföring och har idag Sveriges snabbast växande jobbsajt. Genom databaserad annonsrekrytering kan Jobbland identfiera de bästa passiva kandidaterna och har väldigt träffsäker jobbannonsering som bygger på insamlad data från tusentals kandidater. De skiljer sig från konkurrenter genom att erbjuda en rad olika tjänster inom just rekryteringsmarknadsföring i kombination med en egen jobboard med cirka 75 000 annonserade jobb i skrivandes stund.

I Finland är företaget marknadsledande och den överlägset största aktören på marknaden inom rekryteringsmarknadsföring. Nu är Jobbland på stor framåtmarsch i Sverige och växer fort. Företaget söker nu flertalet Account Managers, visst ska du med?

OM ROLLEN

I rollen som Account Manager på Jobbland har du en väldigt viktig funktion i en spännande tillväxtresa. Du arbetar för att inleda nya kontakter genom flertalet kontaktytor, bokar dina egna möten där du sen arbetar för att förstå ditt prospekt - för att kunna presentera Jobblands lösningar. En stor del av arbetet är att förstå kunderna och deras unika situation för att kunna presentera bästa möjliga lösning. Du arbetar för att stänga affärer men har även ett helhetsansvar över kund där du efter signering även förvaltar och "äger" kunden.

En strategisk roll där relationer och långsiktighet är en stor del. I denna roll är det viktigt att du har en känsla för kommunikation och relationsskapande då kunderna är återkommande och merförsäljning är vanligt.

VEM SÖKER VI

Vi söker dig trivs i snabbväxande miljöer och söker en ny och spännande utmaning i din karriär. I rollen som Account Manager på Jobbland har du en viktig funktion och vi söker därför även dig som är ansvarstagande och prestigelös. Du ska drivas av att göra affärer och ha en långsiktig approach till försäljning.

För att lyckas i rollen måste du tro på Jobbland och dess lösningar som fyller ett tydligt gap på marknaden. Du måste geniunt bry dig om kunden och deras behov. En kreativ och nyfiken person med några års B2B-erfarenhet som vill hoppa ombord ett riktigt framgångståg, är det du?

VAD ERBJUDER VI

På jobbland erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter. Här har du möjlighet att jobba på ett företag med stora visioner och mål. Du är med på en spännande resa och ges möjlighet till att vara med och påverka samtidigt som du arbetar med frihet under ansvar. Du är en del av ett mindre men väldigt kompetent team där du kommer ges möjlighet till att lära dig nytt och bli specialist inom rekryteringsmarknadsföring. Sist men inte minst har Jobbland generösa löner och provisionssystem som uppskattas av säljarna. Här har du ett bolag som ger dig som säljare de verktyg du behöver för att lyckas i din roll.

Ansökan & Lön


Jobbtyp: Heltid
Plats: Stockholm
Lön: Fastlön + Provision

Kontakt: Ansvarig rekryterare, Mohammed El Mourabit

Mail: Moe@wequest.se Nr: 070 97 88 444

We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med.
Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Sälj, Account Managers, Ledigt jobb, Jobb , Sales, Nytt jobb, Recruitment, Försäljning

Ansök nu

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Bromma - Heltid!

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Bromma. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Lagermedarbetare - Farsta - Heltid

Lagerarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Farsta.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 05-14/14-23
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Farsta
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

IT Problem Coordinator

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Jun 8
Nytt
Is finding the real source of major problems your thing?
Do you excel in coordination of problem investigations, ensuring root cause investigations, and work together with both technical specialist and business analyst to improve a service?
Is problem analysis and remediation your second language?
Do you have vast experience from proactive and structured work following Problem Management standards in a practical context?


In Swedbank you have the opportunity to:

- Coordinate daily Problem Management for Swedbank IT operations. That includes driving problem investigations and facilitating the work of improving Swedbank IT services.

- Setting up and coordinating working groups of specialists and work closely together with numerous stakeholders.

- Liaising with suppliers to ensure that third parties actively participate and fulfil their obligations.

- Production of statistics and reports to demonstrate performance of the Change Management process, and to find ways for continuous improvement.

- Work in an international environment.

- Report to Head of Group Operations Control.What is needed in this role:

- You have experience and knowledge about Problem Management methodologies, Incident- and Change Management, and IT operations processes.

- To succeed in this role, you need a broad knowledge of IT technology, an understanding of the financial industry and an excellent ability to coordinate and work with all levels in the organisation.

- Strong critical thinking and problem-solving skills, look past the obvious solutions and analyse evidence objectively.

- Enjoy working according to process and set regulations.

- You focus on result with quality and professionalism.

- As a person you need to have a high level of motivation (“drive”) and perseverance.

- You are a good networker, with a customer centric mindset, with a great attitude and can-do attitude.

- You seek new ideas and approaches that improve current processes and products.

- Good communication skills and proficient English, both spoken and written are mandatory.At Swedbank we believe that people are our core strength. Our culture is built on respect, inclusion and openness. We support the continuous development and enable you to take the lead in your career and find inspiring challenges. We take care of your well-being by providing a sustainable and flexible working environment. As an employee, you will be part of the Group performance program, offered a company pension plan, optional health insurance, as well as other benefits. We are guided by our values: Open, Simple and Caring. It’s all about delivering a positive and unique experience for our customers through collaboration and teamwork - together we make a difference.Join our team and...
be a part of an international team of professionals, who are jointly delivering stability, maximizing customer value, and increasing Swedbank’s competitive advantage”.
Patrik Landin, your future manager.We look forward to receiving your application by 26.06.2023.


Location: Stockholm or Riga

Contacts

Recruiting manager: Patrik Landin, +46 70 208 65 94

SACO: Camilla Ivarsson, +46 70 693 00 28

Finansförbundet: Åke Skoglund, +46 70 372 06 19If you are to be employed in Latvia, please note that the salary offered for this position ranges from 2900-4400 EUR gross i.e. before taxes. Read more here (https://jobs.swedbank.com/pages/employment-in-latvia-and-lithuania?preview=true).

We may begin the selection during the application period, so we welcome your application as soon as possible.

We have made our choice regarding recruitment media and therefore kindly decline contact with ad sellers or sellers of other recruitment services.

Swedbank does not discriminate anybody based on gender, age, sexual orientation or sexual identity, ethnicity, religion or disability - everybody is welcome.

LI-Hybrid

Ansök nu

Bilmekaniker till STHLM BIL i Sätra

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 8
Nytt
Brinner du för bilar och kan din grej? Då är det kanske dig som vi söker som bilmekaniker till STHLM BIL i Sätra. Vi erbjuder nu en tjänst på ett expansivt företag med stora målsättningar.
Om tjänsten
Som bilmekaniker hos oss kommer du att jobba specialiserat med bilar på ett rent mekaniskt vis. Oftast handlar det då om att utföra service på bilen för att säkerställa att den skall kunna framföras på ett driftsäkert sätt, också med reparationer av skador som har uppstått på både direkt och indirekt vis på bilen.
Din främsta uppgift kommer vara att att felsöka, reparera och serva fordon. Du tar emot och lämnar ut bilar, och har tät kontakt med arbetsledare/kundmottagare.
Du kommer att arbeta på en familjär verkstad med bra stämning, där möjligheterna finns för utveckling inom tjänsten med utbildningar och certifieringar.
Tjänsten är på heltid och du blir anställd direkt hos kund.
Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl 8-17.
Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från att ha jobbat som bilmekaniker. Vi ser helst att du har 2 års arbetslivserfarenhet inom yrket.
Du är en teamplayer som förstår värdet av att vara lyhörd, ett gott samarbete med dina kollegor och bidrar gärna med god energi. Du bor helst i närområdet eller kan ta dig till arbetsplatsen utan problem.


STHLM BIL
På STHLM BIL har vi en idé om att exklusivitet och premium inte bara handlar om pris och märket i fronten utan också om servicenivå, engagemang och värde för pengarna!
Vi är ett familjärt företag där vi vill att alla kunder och kollegor ska känna sig välkomnade och som hemma. Hos oss kan kunder få hjälp med allt som rör deras bil och ha en kontakt för allt och slippa åka runt till olika aktörer när det är dags att göra service, skifta däck, byta vindruta eller göra AC service, vi löser det!
På anläggningen i Sätra har vi en fullserviceanläggning med auktoriserad HONDA verkstad men även BOSCH auktoriserad bilverkstad som servar alla bilmärken. Vi har även ett stort utbud nyare begagnade bilar som alla är genomgångna och testade för att säkerställa skicket på bilarna innan de säljs vidare till dig som kund. Vi hjälper dig med allt som har med ditt bilägande att göra för att ditt billiv ska bli så enkelt som möjligt helt enkelt.
I anläggningen vid Värmdö Marknad säljer och servar vi PEUGEOT. Vi har en växande lokal kundkrets som vi känner lite extra varmt för men vi har även en hel del företag runt om i Stockholm som uppskattar att ha EN personlig kontakt som är tillgängliga och som löser allt både innan och framförallt efter köpet på ett smidigt och kundorienterat sätt. På Värmdö finner ni även vårt transportbilscenter som säljer nya PEUGEOT transportbilar samt begagnade transportbilar av alla märken, givetvis har vi även ett stort utbud av begagnade personbilar.


Ansökan
Denna rekrytering är ett samarbete med Fordonsakademin, som hanterar ansökningar löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta Johanna, 0738558647, johanna.aslan@fordonsakademin.se
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bilmekaniker till STHLM BIL i Sätra

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 8
Nytt
Brinner du för bilar och kan din grej? Då är det kanske dig som vi söker som bilmekaniker till STHLM BIL i Sätra. Vi erbjuder nu en tjänst på ett expansivt företag med stora målsättningar.
Om tjänsten
Som bilmekaniker hos oss kommer du att jobba specialiserat med bilar på ett rent mekaniskt vis. Oftast handlar det då om att utföra service på bilen för att säkerställa att den skall kunna framföras på ett driftsäkert sätt, också med reparationer av skador som har uppstått på både direkt och indirekt vis på bilen.
Din främsta uppgift kommer vara att att felsöka, reparera och serva fordon. Du tar emot och lämnar ut bilar, och har tät kontakt med arbetsledare/kundmottagare.
Du kommer att arbeta på en familjär verkstad med bra stämning, där möjligheterna finns för utveckling inom tjänsten med utbildningar och certifieringar.
Tjänsten är på heltid och du blir anställd direkt hos kund.
Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl 8-17.
Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från att ha jobbat som bilmekaniker. Vi ser helst att du har 2 års arbetslivserfarenhet inom yrket.
Du är en teamplayer som förstår värdet av att vara lyhörd, ett gott samarbete med dina kollegor och bidrar gärna med god energi. Du bor helst i närområdet eller kan ta dig till arbetsplatsen utan problem.


STHLM BIL
På STHLM BIL har vi en idé om att exklusivitet och premium inte bara handlar om pris och märket i fronten utan också om servicenivå, engagemang och värde för pengarna!
Vi är ett familjärt företag där vi vill att alla kunder och kollegor ska känna sig välkomnade och som hemma. Hos oss kan kunder få hjälp med allt som rör deras bil och ha en kontakt för allt och slippa åka runt till olika aktörer när det är dags att göra service, skifta däck, byta vindruta eller göra AC service, vi löser det!
På anläggningen i Sätra har vi en fullserviceanläggning med auktoriserad HONDA verkstad men även BOSCH auktoriserad bilverkstad som servar alla bilmärken. Vi har även ett stort utbud nyare begagnade bilar som alla är genomgångna och testade för att säkerställa skicket på bilarna innan de säljs vidare till dig som kund. Vi hjälper dig med allt som har med ditt bilägande att göra för att ditt billiv ska bli så enkelt som möjligt helt enkelt.
I anläggningen vid Värmdö Marknad säljer och servar vi PEUGEOT. Vi har en växande lokal kundkrets som vi känner lite extra varmt för men vi har även en hel del företag runt om i Stockholm som uppskattar att ha EN personlig kontakt som är tillgängliga och som löser allt både innan och framförallt efter köpet på ett smidigt och kundorienterat sätt. På Värmdö finner ni även vårt transportbilscenter som säljer nya PEUGEOT transportbilar samt begagnade transportbilar av alla märken, givetvis har vi även ett stort utbud av begagnade personbilar.


Ansökan
Denna rekrytering är ett samarbete med Fordonsakademin, som hanterar ansökningar löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta Johanna, 0738558647, johanna.aslan@fordonsakademin.se
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bilmekaniker till Autohero i Rosersberg

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du arbeta som bilmekaniker åt en koncern som är Europas ledande digitala plattform för bilbranschen? Då har vi jobbet för dig!
Om Auto1
AUTO1 Group är Europas ledande digitala plattform för bilbranschen. Vi bygger det bästa sättet att köpa och sälja bilar online. Vårt lokala varumärke, viköperdinbil.se, erbjuder våra kunder det snabbaste och smidigaste sättet att sälja bil på. Vårt varumärke, AUTO1.com, är Europas största B2B-plattform för bilåterförsäljare. Genom vårt varumärke Autohero, använder vi våra erfarenheter till att bygga ett varumärke som erbjuder det den bästa kundupplevelsen när det gäller att köpa bil online. Vi finns just nu på över 30 marknader och hade en omsättning på 6.5 miljarder euro under 2022.
AUTO1 Group har en intern värdegrund som bygger på alla människors lika värde. Alla ansökningar kommer därför att hanteras på ett likvärdigt sätt oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsvariant och ålder.
Kort om tjänsten
Som bilmekaniker hos Autohero kommer du att få arbeta med många olika bilmärken där du arbetar främst med service och bromsbyten, men kan även förekomma större reparationer.
En vanlig dag kan du till exempel jobba med:
Utföra service
Utföra bromsbyten
Felsökning
Utföra kamremsbyten och andra reparationer

Vem är då den vi letar efter?
För att passa för denna tjänst behöver du vara en erfaren bilmekaniker. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du är med och bidrar till en kreativ och trivsam teamanda på en väl fungerande arbetsplats. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att arbeta med olika bilmärken och vi tror att dina djupa tekniska kunskaper om bilar gör att du snabbt kan komma in i arbetet och bidra till att säkerställa kvaliteten på de bilar vi säljer. Dessutom vill vi gärna att du har datavana.
B-körkort är ett krav.
Hur är stämningen på jobbet?
Du kommer ingå i ett kompetent och positivt gäng där ni tillsammans bidrar till en kreativ och trivsam teamanda på en väl fungerande arbetsplats.
Fler fördelar hos Autohero
Från en unicorn till ett börsnoterat bolag, bli en del av vår framgångssaga
En internationell arbetsplats med spännande nationella och internationella projekt
Stor möjlighet att påverka och sätta din egen prägel på arbetet
En miljö som är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier och korta beslutsvägar

Ansökan
Denna rekrytering är ett samarbete med Fordonsakademin, som hanterar ansökningar löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta Johanna ,0738558647, johanna.aslan@fordonsakademin.se
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servicerådgivare till STHLM BIL - Sätra

Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad
Läs mer Jun 8
Nytt
STHLM BIL växer och behöver en duktig Servicerådgivare till deras serviceverkstad i Sätra


Om tjänsten
STHLM BIL växer och behöver en duktig servicerådgivare till deras serviceverkstad i Sätra där den centrala uppgiften innebär att arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparation. I arbetsrollen ingår även att boka och planera jobb till mekanikerna samt hantera betalning från kunder. Du kommer arbeta med välkända varumärken vilket förpliktigar service och kvalitet av högsta klass.
Vi behöver en servicerådgivare som har kunskap och stort intresse om bilar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från service och försäljnings inriktade yrken där du visat prov på god social förmåga och leverans gentemot kund.
?Dokumenterad erfarenhet som Servicesäljare/rådgivare från bilbranschen anses som meriterande. Även meriterande ifall du arbetet i affärssytemen Kobra och/eller Cabas. Ett krav är vana att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap.
Tjänsten är på heltid och du blir anställd direkt hos kund.?


?Din profil
Din personlighet värderas också högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.
B-körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift.?
?
?STHLM BIL
På STHLM BIL har vi en idé om att exklusivitet och premium inte bara handlar om pris och märket i fronten utan också om servicenivå, engagemang och värde för pengarna!
Vi är ett familjärt företag där vi vill att alla kunder och kollegor ska känna sig välkomnade och som hemma. Hos oss kan kunder få hjälp med allt som rör deras bil och ha en kontakt för allt och slippa åka runt till olika aktörer när det är dags att göra service, skifta däck, byta vindruta eller göra AC service, vi löser det!
På anläggningen i Sätra har vi en fullserviceanläggning med auktoriserad HONDA verkstad men även BOSCH auktoriserad bilverkstad som servar alla bilmärken. Vi har även ett stort utbud nyare begagnade bilar som alla är genomgångna och testade för att säkerställa skicket på bilarna innan de säljs vidare till dig som kund. Vi hjälper dig med allt som har med ditt bilägande att göra för att ditt billiv ska bli så enkelt som möjligt helt enkelt.
I anläggningen vid Värmdö Marknad säljer och servar vi PEUGEOT. Vi har en växande lokal kundkrets som vi känner lite extra varmt för men vi har även en hel del företag runt om i Stockholm som uppskattar att ha EN personlig kontakt som är tillgängliga och som löser allt både innan och framförallt efter köpet på ett smidigt och kundorienterat sätt. På Värmdö finner ni även vårt transportbilscenter som säljer nya PEUGEOT transportbilar samt begagnade transportbilar av alla märken, givetvis har vi även ett stort utbud av begagnade personbilar.?
Vi har kollektivavtal och är en auktoriserad bilåterförsäljare. Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete

Ansök nu

Vi söker medåkare inom renhållning - Södra Stockholm - God ersättning!

Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som medåkare inom renhållning förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som medåkare åt ett återvinningsföretag. I denna roll är det viktigt att du klarar av att arbeta fysiskt och med ett miljö och säkerhetstänk. Som medåkare arbetar du även med hantera GPS och nycklar till soprum. Dina primära arbetsuppgift är att dra kärl och kunna arbeta i ett högt tempo.
Arbetsuppgifter:
Dra sopkärl, hantera GPS och nycklar
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har en hög arbetsmoral och älskar att jobba i ett högt tempo. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
God fysisk förmåga
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning anses meriterande men är inget krav.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal.
Vi söker både till heltidstjänster och deltidstjänster.

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Lastbilschaufförer med C-kort omgående till Segeltorp!

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker nu drivna C-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen. .

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför! Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag omfattar heltid och då arbetstiderna varierar kan arbetet vara dagtid och kvällstid.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kunder, därför är det viktigt att du håller en god servicenivå trots pressat tidsschema och högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet C
YKB
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:
Truckkort

Ansök nu

C & CE Chaufförer till Stockholm söderort

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker nu drivna C & CE-chaufförer som letar efter nya möjligheter. Du kommer bli anställd som konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett eller flera välkända företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Tjänsten kan innebära olika typer av uppdrag t.ex. distribution, renhållning eller fjärrtrafik. Då du är företagets ansikte ut mot kund ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo.

På detta uppdrag finns möjlighet till heltid samt deltid och då arbetstiderna varierar kan arbetet bedrivas dagtid, kvällstid eller helgtid.

Vi erbjuder

Kollektivavtalsmässig lön
Semesterlön
Friskvårdsbidrag
Möjlighet till företagsutbildning samt kompetensutveckling

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Du har lätt för att ta instruktioner och innehar god fysik då tunga lyft kan förekomma i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet C och/eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande
ADR
Truckkort
Erfarenhet av lastbilskörning
Krankort/hjullastare

Ansök nu

Vi söker Account Manager till innovativ mediabyrå!

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Om företaget
Företaget är en ung och modern digitalbyrå från Stockholm som hjälper företag och organisationer att ta det första eller andra steget in i den digitala världen. De är ett gäng nyfikna, kreativa och idésprutande individer som har ett mål, att hjälpa företag att utvecklas och synas i rätt kanaler. Vi tror på att framgång nås bäst med kund genom kommunikation och god förståelse för er verksamhet .

Nu är de i expansionsfas och söker därför nya talanger till sin säljavdelning. Om du har ett intresse för marknadsföring och sälj samt är ute efter en utvecklande tjänst, så är du varmt välkommen att ansöka till denna roll!

Om rollen
Arbetsuppgifterna består till huvuddel av prospektering och nykundsbearbetning via telefon men även via bokade möten inom Stockholmsregionen. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom försäljning på telefon där media, marknad och webb är meriterande.

Din framgång hos oss bygger på att du kan ta eget ansvar, att du kan arbeta mot tydliga mål samt ansvarar för din egen försäljningsbudget och kundrelationen.

Vi söker även dig som:

- Talar svenska och engelska flytande i tal och skift

- Har minst 1-2 års erfarenhet ifrån sälj

- Har jobbat med antingen B2C eller B2B sälj

- Trivs med att arbeta resultatinriktad och trivs i kreativa miljöerAnsökan
Intervjuer sker löpande, vid intresse så skicka in ditt CV och personligt brev så återkopplar vi snarast!

Lön & Förmåner
Anställningsform: Heltid, tillsvidare
Lön: Fast lön + Provision
Tillträde: Omgående

Om WeQuest
WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

tags: Sales, account manager, B2B sales, b2b säljare, marknad, marknadsföring, media, mediabyrå, digitalbyrå, försäljare, försäljning,

Ansök nu

Vi söker Account Manager till innovativ mediabyrå!

Mediasäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Om företaget
Företaget är en ung och modern digitalbyrå från Stockholm som hjälper företag och organisationer att ta det första eller andra steget in i den digitala världen. De är ett gäng nyfikna, kreativa och idésprutande individer som har ett mål, att hjälpa företag att utvecklas och synas i rätt kanaler. Vi tror på att framgång nås bäst med kund genom kommunikation och god förståelse för er verksamhet .

Nu är de i expansionsfas och söker därför nya talanger till sin säljavdelning. Om du har ett intresse för marknadsföring och sälj samt är ute efter en utvecklande tjänst, så är du varmt välkommen att ansöka till denna roll!

Om rollen
Arbetsuppgifterna består till huvuddel av prospektering och nykundsbearbetning via telefon men även via bokade möten inom Stockholmsregionen. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom försäljning på telefon där media, marknad och webb är meriterande.

Din framgång hos oss bygger på att du kan ta eget ansvar, att du kan arbeta mot tydliga mål samt ansvarar för din egen försäljningsbudget och kundrelationen.

Vi söker även dig som:

- Talar svenska och engelska flytande i tal och skift

- Har minst 1-2 års erfarenhet ifrån sälj

- Har jobbat med antingen B2C eller B2B sälj

- Trivs med att arbeta resultatinriktad och trivs i kreativa miljöerAnsökan
Intervjuer sker löpande, vid intresse så skicka in ditt CV och personligt brev så återkopplar vi snarast!

Lön & Förmåner
Anställningsform: Heltid, tillsvidare
Lön: Fast lön + Provision
Tillträde: Omgående

Om WeQuest
WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

tags: Sales, account manager, B2B sales, b2b säljare, marknad, marknadsföring, media, mediabyrå, digitalbyrå, försäljare, försäljning,

Ansök nu

Vi söker Account Manager till innovativ mediabyrå!

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Om företaget
Företaget är en ung och modern digitalbyrå från Stockholm som hjälper företag och organisationer att ta det första eller andra steget in i den digitala världen. De är ett gäng nyfikna, kreativa och idésprutande individer som har ett mål, att hjälpa företag att utvecklas och synas i rätt kanaler. Vi tror på att framgång nås bäst med kund genom kommunikation och god förståelse för er verksamhet .

Nu är de i expansionsfas och söker därför nya talanger till sin säljavdelning. Om du har ett intresse för marknadsföring och sälj samt är ute efter en utvecklande tjänst, så är du varmt välkommen att ansöka till denna roll!

Om rollen
Arbetsuppgifterna består till huvuddel av prospektering och nykundsbearbetning via telefon men även via bokade möten inom Stockholmsregionen. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom försäljning på telefon där media, marknad och webb är meriterande.

Din framgång hos oss bygger på att du kan ta eget ansvar, att du kan arbeta mot tydliga mål samt ansvarar för din egen försäljningsbudget och kundrelationen.

Vi söker även dig som:

- Talar svenska och engelska flytande i tal och skift

- Har minst 1-2 års erfarenhet ifrån sälj

- Har jobbat med antingen B2C eller B2B sälj

- Trivs med att arbeta resultatinriktad och trivs i kreativa miljöerAnsökan
Intervjuer sker löpande, vid intresse så skicka in ditt CV och personligt brev så återkopplar vi snarast!

Lön & Förmåner
Anställningsform: Heltid, tillsvidare
Lön: Fast lön + Provision
Tillträde: Omgående

Om WeQuest
WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

tags: Sales, account manager, B2B sales, b2b säljare, marknad, marknadsföring, media, mediabyrå, digitalbyrå, försäljare, försäljning,

Ansök nu

Account Manager sökes till social mediabyrå

Mediasäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du jobba med ett företag som riktar in sig på branding och att hjälpa andra verksamheter stärka sin närvaro digitalt?

Om företaget
Bolaget är ett företag med bakgrund inom media och annonsering. Företaget erbjuder nischade mediatjänster inom PR och sociala medier. Företaget arbetar med de största plattformarna som bl.a. Facebook, Linkedin och Instagram. Företaget är beläget i centrala Stockholms fräschaste och modernaste företagslokaler.

Vi söker dig som vill ta nästa steg i din säljkarriär, samt har ett genuint intresse för media och marknadsföring.
Vi ser att du trivs i att jobba i mindre team och drivs av resultat. Vi tror på engagemang, transparens och långsiktighet och ser att du har liknande värderingar.

Om tjänsten
I din roll som Sales Developer kommer du arbeta aktivt med förvärv av nya kunder, samt bygga upp din egna kundportfölj. Du kommer jobba från start med första dialog med kund till att vara delaktig i leveransen av tjänsten/tjänsterna.
Vi lägger stor vikt i ansvar och intresse för utveckling samt att du trivs med att jobba i självgående miljöer.

Vem söker vi?

- Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning

- Du trivs att arbeta i högt tempo och drivs av resultat

- Talar och skriver flytande svenska och engelska

- Har ett intresse för marknadsföring

- Trivs med att jobba under eget ansvar

Vad ingår i tjänsten?

- Konkurrenskraftiga löner

- Möjlighet till att komma in i ett ungt team och en affärsmodell som är i ett tidigt skede vilket innebär DIN chans att utvecklas tillsammans med oss på långsikt

- Utveckling och kompetens inom media, sälj och marknadsföring

- Vara del av ett härligt gäng med stark laganda

Ansökan
Intervju sker löpande, vid intresse så skicka in ditt cv med personligt brev så återkopplar vi snarast!

Lön & Anställning
Anställningsform: Heltid
Lön: Grundlön + Bonus
Tillträde: OmgåendeOm WeQuest:
WeQuest är specialister inom headhunting och employer branding. Vi levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela Sverige. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb, är passivt sökande eller för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara tillsammans med vår starka passion för det vi gör, säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Ansök nu

Account Manager sökes till social mediabyrå

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du jobba med ett företag som riktar in sig på branding och att hjälpa andra verksamheter stärka sin närvaro digitalt?

Om företaget
Bolaget är ett företag med bakgrund inom media och annonsering. Företaget erbjuder nischade mediatjänster inom PR och sociala medier. Företaget arbetar med de största plattformarna som bl.a. Facebook, Linkedin och Instagram. Företaget är beläget i centrala Stockholms fräschaste och modernaste företagslokaler.

Vi söker dig som vill ta nästa steg i din säljkarriär, samt har ett genuint intresse för media och marknadsföring.
Vi ser att du trivs i att jobba i mindre team och drivs av resultat. Vi tror på engagemang, transparens och långsiktighet och ser att du har liknande värderingar.

Om tjänsten
I din roll som Sales Developer kommer du arbeta aktivt med förvärv av nya kunder, samt bygga upp din egna kundportfölj. Du kommer jobba från start med första dialog med kund till att vara delaktig i leveransen av tjänsten/tjänsterna.
Vi lägger stor vikt i ansvar och intresse för utveckling samt att du trivs med att jobba i självgående miljöer.

Vem söker vi?

- Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning

- Du trivs att arbeta i högt tempo och drivs av resultat

- Talar och skriver flytande svenska och engelska

- Har ett intresse för marknadsföring

- Trivs med att jobba under eget ansvar

Vad ingår i tjänsten?

- Konkurrenskraftiga löner

- Möjlighet till att komma in i ett ungt team och en affärsmodell som är i ett tidigt skede vilket innebär DIN chans att utvecklas tillsammans med oss på långsikt

- Utveckling och kompetens inom media, sälj och marknadsföring

- Vara del av ett härligt gäng med stark laganda

Ansökan
Intervju sker löpande, vid intresse så skicka in ditt cv med personligt brev så återkopplar vi snarast!

Lön & Anställning
Anställningsform: Heltid
Lön: Grundlön + Bonus
Tillträde: OmgåendeOm WeQuest:
WeQuest är specialister inom headhunting och employer branding. Vi levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela Sverige. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb, är passivt sökande eller för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara tillsammans med vår starka passion för det vi gör, säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Ansök nu

Account Manager sökes till social mediabyrå

Mediasäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du jobba med ett företag som riktar in sig på branding och att hjälpa andra verksamheter stärka sin närvaro digitalt?

Om företaget
Bolaget är ett företag med bakgrund inom media och annonsering. Företaget erbjuder nischade mediatjänster inom PR och sociala medier. Företaget arbetar med de största plattformarna som bl.a. Facebook, Linkedin och Instagram. Företaget är beläget i centrala Stockholms fräschaste och modernaste företagslokaler.

Vi söker dig som vill ta nästa steg i din säljkarriär, samt har ett genuint intresse för media och marknadsföring.
Vi ser att du trivs i att jobba i mindre team och drivs av resultat. Vi tror på engagemang, transparens och långsiktighet och ser att du har liknande värderingar.

Om tjänsten
I din roll som Sales Developer kommer du arbeta aktivt med förvärv av nya kunder, samt bygga upp din egna kundportfölj. Du kommer jobba från start med första dialog med kund till att vara delaktig i leveransen av tjänsten/tjänsterna.
Vi lägger stor vikt i ansvar och intresse för utveckling samt att du trivs med att jobba i självgående miljöer.

Vem söker vi?

- Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning

- Du trivs att arbeta i högt tempo och drivs av resultat

- Talar och skriver flytande svenska och engelska

- Har ett intresse för marknadsföring

- Trivs med att jobba under eget ansvar

Vad ingår i tjänsten?

- Konkurrenskraftiga löner

- Möjlighet till att komma in i ett ungt team och en affärsmodell som är i ett tidigt skede vilket innebär DIN chans att utvecklas tillsammans med oss på långsikt

- Utveckling och kompetens inom media, sälj och marknadsföring

- Vara del av ett härligt gäng med stark laganda

Ansökan
Intervju sker löpande, vid intresse så skicka in ditt cv med personligt brev så återkopplar vi snarast!

Lön & Anställning
Anställningsform: Heltid
Lön: Grundlön + Bonus
Tillträde: OmgåendeOm WeQuest:
WeQuest är specialister inom headhunting och employer branding. Vi levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela Sverige. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb, är passivt sökande eller för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara tillsammans med vår starka passion för det vi gör, säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Ansök nu

Innesäljare/Lagerarbetare Kungsholmen

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 8
Nytt
Innesäljare/Lagerarbetare Kungsholmen

Lundagrossisten grundades år 1977 och bedriver B2B-försäljning av artiklar inom värme, vatten och sanitet. Vi är idag en av Sveriges ledande VVS-grossister med en årlig omsättning på över 1,7 miljarder kronor och fler än 200 medarbetare. Våra kunder är uteslutande professionella rörinstallatörer med ett stort och kontinuerligt materialbehov. Vi finns representerade från Malmö i söder till Gävle i norr, genom våra 19 stycken fullstorterade hämtlager med över 16 000 lagerlagda artiklar. Vi är just nu inne i en expansiv fas och har därför ett stort rekryteringsbehov.

Ett omväxlande jobb hos en trygg och långsiktig arbetsgivare!
På Lundagrossisten lär du dig en bransch, ett företag och ett yrke från grunden, där praktiskt arbete varvas med interna utbildningar inom bland annat VVS, försäljning och vårt affärssystem. Som Innesäljare/Lagerarbetare förväntas du ge kompetent och trevlig service till våra besökande kunder och administrera deras order, men arbetar även med lagersysslor såsom orderplock, kontroll av inkommande gods och inleveranser.

Tjänsten är en heltidstjänst och innebär goda utvecklingsmöjligheter, då Lundagrossistens policy är att internrekrytera till befattningar inom inköp, marknad, IT, utesälj och platschefsansvar. Vi eftersträvar långsiktiga arbetsrelationer och är stolta över att kunna säga att vi sedan starten 1977 aldrig har varslat eller permitterat någon medarbetare!

Relevanta egenskaper och förkunskaper
VVS-kunskaper är initialt inte ett krav, men du ska däremot vara motiverad att tillgodogöra dig dessa kunskaper i arbetet och via våra interna utbildningar. Som medarbetare på Lundagrossisten krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att jobba i ett effektivt tempo och med många kontakter. Egenskaper som är relevanta är engagemang, flexibilitet, prestigelöshet samt en god känsla för service och försäljning. Vi ser gärna att du har ett intresse av teknik, bygg eller mekanik.

Omfattning                   Heltid

Anställningsform         Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Ingångslön                   Fast månadslön

Minimilönen som självgående Innesäljare/Lagerarbetare är för närvarande 34 000 kr, därefter individbaserad löneutveckling beroende på engagemang och prestation. B-körkort är inte ett krav vid ansökningstillfället, men skall innehas inom 12 månader från anställningstillfället.

Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 25 juni 2023.

Ansök nu

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Spånga - Heltid!

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Spånga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Senior mötesbokare centrala Stockholm

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi rekryterar denna lediga tjänst till ett spännande företag beläget i centrala Stockholm. Låter det intressant? Läs gärna vidare nedan så hittar du mer information kring tjänsten och vem vi söker!

Företaget är i expansionsfas och söker nya hungriga mötesbokare inom B2B! Vill du vara med och växa i ett spännande bolag där det finns goda chanser att avancera snabbt i karriär och lön? Nu erbjuder vi en chans för dig att jobba med hög lön samtidigt som du arbetar i en trivsam och utvecklande miljö med härliga kollegor. Idag samarbetar bolaget med några av Sveriges ledande organisationer som uppdragsgivare. En av de största anledningarna till deras framgång i branschen är framförallt arbetskulturen och sammanhållningen i gruppen.

Vem söker vi?

- Du vågar ta för dig.

- Trivs att jobba i grupp och arbeta inom strikta ramar mot uppsatta mål.

- Erfarenhet inom försäljning är meriterande men inget krav.

- En social och driven person.

Vad ingår i tjänsten?

- Trygg fast lön + provisionssystem.

- Stor kunskap inom svenska näringslivet.

- Möjlighet till att snabbt utvecklas och avancera inom företaget.

- Sälj och branschutbildningar.

- En rolig arbetsplats med stark laganda!

Ansökan

Intervjuer sker löpande, vid intresse så lämna in ditt CV och personligt brev så återkopplar vi snarast!

Lön & förmåner

Anställningsform: Heltid, tillsvidare Lön: Fast lön + provisionssystemOm WeQuest

WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Sökord: Sälj, mötesbokare, Account Manager, försäljning, B2B, försäljare, Sales agent, bokare, prospektering, Stockholm, Junior Account Manager, AC, JAC

Kod: SLGO

Ansök nu

Senior mötesbokare centrala Stockholm

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi rekryterar denna lediga tjänst till ett spännande företag beläget i centrala Stockholm. Låter det intressant? Läs gärna vidare nedan så hittar du mer information kring tjänsten och vem vi söker!

Företaget är i expansionsfas och söker nya hungriga mötesbokare inom B2B! Vill du vara med och växa i ett spännande bolag där det finns goda chanser att avancera snabbt i karriär och lön? Nu erbjuder vi en chans för dig att jobba med hög lön samtidigt som du arbetar i en trivsam och utvecklande miljö med härliga kollegor. Idag samarbetar bolaget med några av Sveriges ledande organisationer som uppdragsgivare. En av de största anledningarna till deras framgång i branschen är framförallt arbetskulturen och sammanhållningen i gruppen.

Vem söker vi?

- Du vågar ta för dig.

- Trivs att jobba i grupp och arbeta inom strikta ramar mot uppsatta mål.

- Erfarenhet inom försäljning är meriterande men inget krav.

- En social och driven person.

Vad ingår i tjänsten?

- Trygg fast lön + provisionssystem.

- Stor kunskap inom svenska näringslivet.

- Möjlighet till att snabbt utvecklas och avancera inom företaget.

- Sälj och branschutbildningar.

- En rolig arbetsplats med stark laganda!

Ansökan

Intervjuer sker löpande, vid intresse så lämna in ditt CV och personligt brev så återkopplar vi snarast!

Lön & förmåner

Anställningsform: Heltid, tillsvidare Lön: Fast lön + provisionssystemOm WeQuest

WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Sökord: Sälj, mötesbokare, Account Manager, försäljning, B2B, försäljare, Sales agent, bokare, prospektering, Stockholm, Junior Account Manager, AC, JAC

Kod: SLGO

Ansök nu

Senior mötesbokare centrala Stockholm

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi rekryterar denna lediga tjänst till ett spännande företag beläget i centrala Stockholm. Låter det intressant? Läs gärna vidare nedan så hittar du mer information kring tjänsten och vem vi söker!

Företaget är i expansionsfas och söker nya hungriga mötesbokare inom B2B! Vill du vara med och växa i ett spännande bolag där det finns goda chanser att avancera snabbt i karriär och lön? Nu erbjuder vi en chans för dig att jobba med hög lön samtidigt som du arbetar i en trivsam och utvecklande miljö med härliga kollegor. Idag samarbetar bolaget med några av Sveriges ledande organisationer som uppdragsgivare. En av de största anledningarna till deras framgång i branschen är framförallt arbetskulturen och sammanhållningen i gruppen.

Vem söker vi?

- Du vågar ta för dig.

- Trivs att jobba i grupp och arbeta inom strikta ramar mot uppsatta mål.

- Erfarenhet inom försäljning är meriterande men inget krav.

- En social och driven person.

Vad ingår i tjänsten?

- Trygg fast lön + provisionssystem.

- Stor kunskap inom svenska näringslivet.

- Möjlighet till att snabbt utvecklas och avancera inom företaget.

- Sälj och branschutbildningar.

- En rolig arbetsplats med stark laganda!

Ansökan

Intervjuer sker löpande, vid intresse så lämna in ditt CV och personligt brev så återkopplar vi snarast!

Lön & förmåner

Anställningsform: Heltid, tillsvidare Lön: Fast lön + provisionssystemOm WeQuest

WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Sökord: Sälj, mötesbokare, Account Manager, försäljning, B2B, försäljare, Sales agent, bokare, prospektering, Stockholm, Junior Account Manager, AC, JAC

Kod: SLGO

Ansök nu

Account Manager sökes - Stockholm

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Account Manager sökes!
Vi rekryterar denna lediga tjänst till ett spännande företag beläget i centrala Stockholm. Låter det intressant? Läs gärna vidare nedan så hittar du mer information kring tjänsten och vem vi söker!

Om Företaget
Bolaget startades under 2011 och registrerades som bolag under 2012. Med moderna och skräddarsydda lösningar för sina kunder kan de erbjuda tids- och kostnadseffektiva lösningar till företag. De hjälper sina kunder att förbättra processerna kring ökad försäljning och att på automatiska sätt få tillgång till leads för säljorganisationen.

Nu är de i expansionsfas och söker nya hungriga säljare inom B2B! Vill du vara med och växa i ett spännande bolag där det finns goda chanser att avancera snabbt i karriär och lön? Nu erbjuder företaget en chans för dig att jobba med bra lön samtidigt som du arbetar i en trivsam och utvecklande miljö med härliga kollegor. Idag samarbetar bolaget med några av Sveriges ledande organisationer som uppdragsgivare.

Om tjänsten
Som Account manager kommer du jobba med deras senaste produkt som är en revolutionerade AI tjänst som automatiserar och effektiviserar prospektering och nykundsarbetet. Det är en beprövad tjänst som på kort tid har snabbt kommit igång och fått extremt bra feedback från kund. Du kommer vara med och bygga upp affärsområdet och bygga en kundstock där du arbetar både varma och kalla kunder. Du kommer ansvara för hela affären, från start till kund signering och även se till att bibehålla en god relation med kund.

Vem söker vi?

- Du har minst ett års erfarenhet av B2B försäljning

- Du trivs med arbete i högt tempo och drivs av reslutat

- Talar och skriver flytande Svenska obehindrat

- Har helst en bakgrund inom sälj och trivs i säljkultur miljöer

- Du är självgående

- Dokumenterad framgångsrika säljresultat är meriterande

Vad ingår i tjänsten?

- Fast lön + provisionssystem.

- Du kommer få bred kunskap inom näringslivet och djup förståelse för olika verksamhetsstrategier

- Möjlighet till att snabbt utvecklas och avancera inom företaget.

- Sälj och branschutbildningar.

- En rolig arbetsplats med stark laganda!

Ansökan
Intervjuer sker löpande, vid intresse så skicka in ditt CV och personligt brev så återkopplar vi snarast!

Lön & förmåner
Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Lön: Fast lön + provisionssystem

Tillträde: Omgående

Kontakt: We Quest

Om WeQuest
WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Sökord: Sälj, Fältsäljare, Account Manager, försäljning, B2B, försäljare, Sales Agent, Stockholm, Sales Executive , AC, Sales Developer, Affärsutvecklare

Ansök nu

Account Manager sökes - Stockholm

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Account Manager sökes!
Vi rekryterar denna lediga tjänst till ett spännande företag beläget i centrala Stockholm. Låter det intressant? Läs gärna vidare nedan så hittar du mer information kring tjänsten och vem vi söker!

Om Företaget
Bolaget startades under 2011 och registrerades som bolag under 2012. Med moderna och skräddarsydda lösningar för sina kunder kan de erbjuda tids- och kostnadseffektiva lösningar till företag. De hjälper sina kunder att förbättra processerna kring ökad försäljning och att på automatiska sätt få tillgång till leads för säljorganisationen.

Nu är de i expansionsfas och söker nya hungriga säljare inom B2B! Vill du vara med och växa i ett spännande bolag där det finns goda chanser att avancera snabbt i karriär och lön? Nu erbjuder företaget en chans för dig att jobba med bra lön samtidigt som du arbetar i en trivsam och utvecklande miljö med härliga kollegor. Idag samarbetar bolaget med några av Sveriges ledande organisationer som uppdragsgivare.

Om tjänsten
Som Account manager kommer du jobba med deras senaste produkt som är en revolutionerade AI tjänst som automatiserar och effektiviserar prospektering och nykundsarbetet. Det är en beprövad tjänst som på kort tid har snabbt kommit igång och fått extremt bra feedback från kund. Du kommer vara med och bygga upp affärsområdet och bygga en kundstock där du arbetar både varma och kalla kunder. Du kommer ansvara för hela affären, från start till kund signering och även se till att bibehålla en god relation med kund.

Vem söker vi?

- Du har minst ett års erfarenhet av B2B försäljning

- Du trivs med arbete i högt tempo och drivs av reslutat

- Talar och skriver flytande Svenska obehindrat

- Har helst en bakgrund inom sälj och trivs i säljkultur miljöer

- Du är självgående

- Dokumenterad framgångsrika säljresultat är meriterande

Vad ingår i tjänsten?

- Fast lön + provisionssystem.

- Du kommer få bred kunskap inom näringslivet och djup förståelse för olika verksamhetsstrategier

- Möjlighet till att snabbt utvecklas och avancera inom företaget.

- Sälj och branschutbildningar.

- En rolig arbetsplats med stark laganda!

Ansökan
Intervjuer sker löpande, vid intresse så skicka in ditt CV och personligt brev så återkopplar vi snarast!

Lön & förmåner
Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Lön: Fast lön + provisionssystem

Tillträde: Omgående

Kontakt: We Quest

Om WeQuest
WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Sökord: Sälj, Fältsäljare, Account Manager, försäljning, B2B, försäljare, Sales Agent, Stockholm, Sales Executive , AC, Sales Developer, Affärsutvecklare

Ansök nu

Vi söker C-Chaufförer inom återvinning i Bromma - Heltid!

Renhållningsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Bromma. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Bromma. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Junior Account Manager sökes - Centrala Stockholm

Mediasäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Junior Account Manager sökes! Vi rekryterar denna lediga tjänst till ett spännande företag beläget i centrala Stockholm. Låter det intressant? Läs gärna vidare nedan så hittar du mer information kring tjänsten och vem vi söker!

Om Företaget
Teamtailor grundades 2014 och är ett av Europas snabbast växande SaaS bolag. Idag är vi Sveriges ledande rekryteringsplattform med över 2000 kunder och vi fortsätter att växa i snabb takt, både lokalt och internationellt.

Att jobba på Teamtailor innebär att du jobbar i ett ungt och snabbväxande techföretag med smarta kollegor som är passionerade över sitt jobb. Är du ute efter en ny utmaning i din karriär, där du kan växa snabbt samtidigt som du har kul och får vara med på en häftig resa? Ansök och anslut dig till Teamtailors fantastiska team!

Om Tjänsten
Som Junior Account Manager på Teamtailor är du ansvarig för att söka nya affärsmöjligheter åt företaget. Du kommer att jobba nära företagets säljare och agera säljstöd genom prospektering av nya potentiella kunder samt mötesbokning.

Vi söker efter dig som:

- Har erfarenhet från försäljning och/eller mötesbokning

- Är bekväm i att ringa kalla samtal och tycker om att jobba mot tydliga mål

- Vill kickstarta din karriär

- Har utmärkta kunskaper i både skriftlig och verbal kommunikation

- Är ansvarstagande, positiv och en lagspelare

- Är flytande, i både tal och skrift, i antingen svenska, finska, norska eller danska

Anställningsvillkor
Detta är en direktrekrytering och du blir därför anställd direkt av företaget.
Anställningsform: Heltid, provanställning.
Lön: Fast månadslön samt provision.
Arbetstider: Vardagar kl. 08-17.

Om Swedgroup Bemanning & Rekrytering:
Swedgroup är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Taggar: Sälj, mötesbokare, Account Manager, försäljning, B2B, försäljare, Sales agent, bokare, prospektering, Stockholm, Junior Account Manager, AC, JAC, Stockholm, Sverige, Lediga jobb

Ansök nu

Junior Account Manager sökes - Centrala Stockholm

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Junior Account Manager sökes! Vi rekryterar denna lediga tjänst till ett spännande företag beläget i centrala Stockholm. Låter det intressant? Läs gärna vidare nedan så hittar du mer information kring tjänsten och vem vi söker!

Om Företaget
Teamtailor grundades 2014 och är ett av Europas snabbast växande SaaS bolag. Idag är vi Sveriges ledande rekryteringsplattform med över 2000 kunder och vi fortsätter att växa i snabb takt, både lokalt och internationellt.

Att jobba på Teamtailor innebär att du jobbar i ett ungt och snabbväxande techföretag med smarta kollegor som är passionerade över sitt jobb. Är du ute efter en ny utmaning i din karriär, där du kan växa snabbt samtidigt som du har kul och får vara med på en häftig resa? Ansök och anslut dig till Teamtailors fantastiska team!

Om Tjänsten
Som Junior Account Manager på Teamtailor är du ansvarig för att söka nya affärsmöjligheter åt företaget. Du kommer att jobba nära företagets säljare och agera säljstöd genom prospektering av nya potentiella kunder samt mötesbokning.

Vi söker efter dig som:

- Har erfarenhet från försäljning och/eller mötesbokning

- Är bekväm i att ringa kalla samtal och tycker om att jobba mot tydliga mål

- Vill kickstarta din karriär

- Har utmärkta kunskaper i både skriftlig och verbal kommunikation

- Är ansvarstagande, positiv och en lagspelare

- Är flytande, i både tal och skrift, i antingen svenska, finska, norska eller danska

Anställningsvillkor
Detta är en direktrekrytering och du blir därför anställd direkt av företaget.
Anställningsform: Heltid, provanställning.
Lön: Fast månadslön samt provision.
Arbetstider: Vardagar kl. 08-17.

Om Swedgroup Bemanning & Rekrytering:
Swedgroup är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Taggar: Sälj, mötesbokare, Account Manager, försäljning, B2B, försäljare, Sales agent, bokare, prospektering, Stockholm, Junior Account Manager, AC, JAC, Stockholm, Sverige, Lediga jobb

Ansök nu

Vi söker C-Chaufförer inom återvinning i Spånga - Heltid!

Renhållningsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Spånga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Spånga. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Vill du ta nästa steg i karriären? Vi söker Account Managers till Stockh...

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären
Företaget är verksamma i hela Sverige, med huvudkontor i Göteborg. Vi är ett gäng engagerade och kompetenta medarbetare med olika erfarenheter, bakgrunder och specialområden. Ingen är bäst på allt men tillsammans kompletterar vi varandra och blir det bästa teamet.

Företaget söker nu nästa toppsäljare som ska ingå i vårt starka säljteam. Som Account Manager består dina uppgifter i att aktivt bearbeta nya samt befintliga kunder för att bidra med hög försäljning. Företaget erbjuder dig färdigbokade kundmöten vilket hjälper dig att nå riktigt höga resultat.VEM SÖKER VI?

Företaget söker dig som är en utåtriktad person med eget driv och som är starkt motiverad att uppnå goda resultat i ditt arbete. Eftersom du själv kommer att kunna påverka vilka företag du vill arbeta med är det viktigt att du är initiativrik, har förmåga att tänka strategiskt och kan planera och strukturera ditt arbete. Du ska kunna värva nya kunder men också vårda befintliga.

Vi söker dig som

- Drivs av högt tempo och att alltid överträffa dig själv

- Har förmågan att bygga långsiktiga relationer

- Är social, affärsmässig, självgående och strukturerad

- Har förmågan att analysera kundens behov och möta upp med lösningar

- Du drivs av att hjälpa kund och ser möjligheter i problem

- Tidigare erfarenhet inom försäljning

- Vill utvecklas i din B2B försäljning

- En extra merit om du jobbat inom telekombranschen med goda resultat

Vi erbjuder dig

- Marknadens bästa lön

- Bokade kundmöten

- Inga lönetak

- Gedigen utbildningsplan

- Egen handledare

- Fantastiska utvecklingsmöjligheter

- Egen tjänstebilAnsökan & Lön

Jobbtyp: Heltid och tillsvidare
Plats: Stockholm
Lön: Fastlön + Provision
Kontakt: We Quest Bemanning & Rekrytering. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om We Quest ??????????????????
WeQuest är ett rekrytering- och bemanningsföretag som finns i hela Stockholms län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt att ha en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Ansök nu

Säljare sökes till ett techföretag inom bygg!

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Om företaget

Nu söker vi på en Account Manager till företag beläget i centrala Stockholm!

På företaget erbjuder de hem- och husägare offerter från experter för att lösa akuta renoveringsbehov eller förverkliga drömprojekt. I samband med detta underlättar vi vardagen för våra kunder, dvs Sveriges hantverkare, markentreprenörer, takläggare, flyttfirmor och installatörer inom solceller, värme och fönster, genom att förse dem med nya jobbmöjligheter. Som Account Manager är du en nyckelspelare i ditt arbete att skapa långsiktiga relationer till våra medlemmar.

De är entreprenörsledda, har kontor centralt i Stockholm och är idag ett 20-tal medarbetare. Deras ledord är Tillsammans, Ansvar och Kul - vi tycker det är viktigt att samarbeta, ta eget ansvar och självklart ha roligt på jobbet! De är även en del av Byggfakta Group-koncernen - den ledande aktören inom informationsförmedling i byggbranschen.

Vill du bli en del av en scale-up med ambition att bli Sveriges största digitala förmedlare av hantverksrelaterade tjänster? Sök redan idag då intervjuer sker löpande!

Vem söker vi?
Det absolut viktigaste för oss är att du är positiv och driven utöver att alltid vilja utvecklas, oavsett ålder eller år i branschen!

Att bygga relationer med både småföretagare och beslutsfattare i medelstora organisationer är något du tycker känns roligt och du har lätt för att sätta dig in i kundens situation, vardag och förutsättningar. Du har en god kommunikativ förmåga och agerar på ett förtroendeingivande sätt, vilket märks redan vid första kontakt med kund. I den här rollen värdesätts att du är ansvarstagande och självgående med ett stort kundfokus.Erfarenhet:

- Tidigare erfarenhet av försäljning

- Vana vid att arbeta mål- och resultatinriktat

- Ett stort intresse för att skapa relationer och är lika passionerad för försäljning som för kundservice

- Ett starkt pannben och vilja att utmana dig själv och tidigare resultat

- God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelskaDet är meriterande om du har:

- Erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning

- Tidigare haft kundansvar för hela processen, både kring försäljning och kundnöjdhet

- Erfarenhet inom byggbranschen, ekonomi eller marknadsföring

- Ett tekniskt intresse samt en god förståelse för komplexa processer och lösningar.Ansökan & Lön
Jobbtyp: Heltid
Plats:Centrala Stockholm
Lön: Fastlön + Provision
Kontakt: We Quest Bemanning & Rekrytering. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om WeQuest
WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Sökord: Sales developer, Account Manager, Sales Development Representative, Mötesbokare, Säljare, Försäljning, Sälj, Innesäljare

Ansök nu

Vi söker erfarna säljare till ett STORT företag i Stockholm!

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du redo för nästa steg i karriären?

Tillsammans med ett gäng med engagerade och kompetenta medarbetare som besitter olika erfarenheter, bakgrunder och specialområden. Ingen är bäst på allt men tillsammans kompletterar de varandra och blir det bästa teamet. Här erbjuds du chansen att utvecklas, jobba med mycket fria händer och få utdelning av det arbete du lägger ner! Känns detta som en kul utmaning? Tveka inte på att skicka in ditt CV!

Om rollen:

Företaget söker nu nästa toppsäljare som ska ingå i vårt starka säljteam. Som Account Manager består dina uppgifter i att aktivt bearbeta nya samt befintliga kunder för att bidra med hög försäljning. Företaget erbjuder dig färdigbokade kundmöten vilket hjälper dig att nå riktigt höga resultat.

Vem söker vi?

Är du social, har ett stort driv och som är starkt motiverad att uppnå goda resultat i ditt arbete då kommer du att passa in som handen i handsken!
Eftersom du själv kommer att kunna påverka vilka företag du vill arbeta med är det viktigt att du är initiativrik, har förmåga att tänka strategiskt och kan planera och strukturera ditt arbete. Du ska kunna värva nya kunder men också vårda befintliga.

- Drivs av högt tempo och att alltid överträffa dig själv

- Har förmågan att bygga långsiktiga relationer

- Är social, affärsmässig, självgående och strukturerad

- Har förmågan att analysera kundens behov och möta upp med lösningar

- Du drivs av att hjälpa kund och ser möjligheter i problem

- Tidigare erfarenhet inom försäljning

- Vill utvecklas i din B2B försäljning

- En extra merit om du jobbat inom telekombranschen med goda resultat

Hoppas vi träffas snart!

Ansökan & Lön

Jobbtyp: Heltid och tillsvidare
Plats: Stockholm
Lön: Fastlön + Provision
Kontakt: We Quest Bemanning & Rekrytering. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om We Quest ??????????????????
WeQuest är ett rekrytering- och bemanningsföretag som finns i hela Stockholms län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt att ha en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Ansök nu

Account Manager

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du redo för nästa steg i karriären?Tillsammans med ett gäng med engagerade och kompetenta medarbetare som besitter olika erfarenheter, bakgrunder och specialområden. Ingen är bäst på allt men tillsammans kompletterar de varandra och blir det bästa teamet. Här erbjuds du chansen att utvecklas, jobba med mycket fria händer och få utdelning av det arbete du lägger ner! Känns detta som en kul utmaning? Tveka inte på att skicka in ditt CV!

Om rollen:

Företaget söker nu nästa toppsäljare som ska ingå i vårt starka säljteam. Som Account Manager består dina uppgifter i att aktivt bearbeta nya samt befintliga kunder för att bidra med hög försäljning. Företaget erbjuder dig färdigbokade kundmöten vilket hjälper dig att nå riktigt höga resultat.

Vem söker vi?

Är du social, har ett stort driv och som är starkt motiverad att uppnå goda resultat i ditt arbete då kommer du att passa in som handen i handsken! Eftersom du själv kommer att kunna påverka vilka företag du vill arbeta med är det viktigt att du är initiativrik, har förmåga att tänka strategiskt och kan planera och strukturera ditt arbete. Du ska kunna värva nya kunder men också vårda befintliga.

- Drivs av högt tempo och att alltid överträffa dig själv

- Har förmågan att bygga långsiktiga relationer

- Är social, affärsmässig, självgående och strukturerad

- Har förmågan att analysera kundens behov och möta upp med lösningar

- Du drivs av att hjälpa kund och ser möjligheter i problem

- Tidigare erfarenhet inom försäljning

- Vill utvecklas i din B2B försäljning

- En extra merit om du jobbat inom telekombranschen med goda resultat

Hoppas vi träffas snart!

Ansökan & Lön

Jobbtyp: Heltid och tillsvidare Plats: Stockholm Lön: Fastlön + Provision Kontakt: We Quest Bemanning & Rekrytering. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om We Quest ??????????????????
WeQuest är ett rekrytering- och bemanningsföretag som finns i hela Stockholms län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt att ha en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Ansök nu

Account Manager - 3 st

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du redo för nästa steg i karriären?

Tillsammans med ett gäng med engagerade och kompetenta medarbetare som besitter olika erfarenheter, bakgrunder och specialområden. Ingen är bäst på allt men tillsammans kompletterar de varandra och blir det bästa teamet. Här erbjuds du chansen att utvecklas, jobba med mycket fria händer och få utdelning av det arbete du lägger ner! Känns detta som en kul utmaning? Tveka inte på att skicka in ditt CV!

Om rollen:

Företaget söker nu nästa toppsäljare som ska ingå i vårt starka säljteam. Som Account Manager består dina uppgifter i att aktivt bearbeta nya samt befintliga kunder för att bidra med hög försäljning. Företaget erbjuder dig färdigbokade kundmöten vilket hjälper dig att nå riktigt höga resultat.

Vem söker vi?

Är du social, har ett stort driv och som är starkt motiverad att uppnå goda resultat i ditt arbete då kommer du att passa in som handen i handsken! Eftersom du själv kommer att kunna påverka vilka företag du vill arbeta med är det viktigt att du är initiativrik, har förmåga att tänka strategiskt och kan planera och strukturera ditt arbete. Du ska kunna värva nya kunder men också vårda befintliga.

- Drivs av högt tempo och att alltid överträffa dig själv

- Har förmågan att bygga långsiktiga relationer

- Är social, affärsmässig, självgående och strukturerad

- Har förmågan att analysera kundens behov och möta upp med lösningar

- Du drivs av att hjälpa kund och ser möjligheter i problem

- Tidigare erfarenhet inom försäljning

- Vill utvecklas i din B2B försäljning

- En extra merit om du jobbat inom telekombranschen med goda resultat

Hoppas vi träffas snart!

Ansökan & Lön

Jobbtyp: Heltid och tillsvidare Plats: Stockholm Lön: Fastlön + Provision Kontakt: We Quest Bemanning & Rekrytering. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om We Quest ??????????????????
WeQuest är ett rekrytering- och bemanningsföretag som finns i hela Stockholms län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt att ha en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Ansök nu

Account Manager sökes till Techbolag

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
OM FÖRETAGET

Företaget är ett snabbväxande Techbolag som erbjuder tjänster som möjliggör kundlegitimering på distans tex telefon och webbformulär, med hjälp av Bank Id. Detta resulterar i en både bättre och tryggare kundupplevelse. Företaget är en platt organisation i allmänhet som består av 8 personer.

Företaget är under utveckling just nu i Norge och kommer inom kort att lansera i Finland och Danmark. För att kunna introducera fler länder i Europa behöver företaget hjälp med att lyfta in ännu fler grymma kunder!

Är du den som vill arbeta på ett ungt och snabbväxande företag och få vara delaktig i framtidens processer, få en central roll i ett engagerat team som tillsammans utökar bolaget? Men samtidigt ha väldigt roligt? Då är denna tjänst perfekt för dig!VAD INNEBÄR ROLLEN?

- Du kommer med hjälp av moderna systemstöd hitta och kontakta potentiella kunder via varierade kanaler

- Du kommer att jobba nära övriga kollegor kring prospektering och identifiering av tvillingkunder där ett tydligt behov redan finns.

- Du kommer att upprätthålla dina säljprocesser aktivt för att ta dig framåt, både för egen maskin och med hjälp av moderna verktyg som automatiserar delar av det "traditionella" säljjobbet.

- Du träffar potentiella kunder, framförallt digitalt men framåt även fysiskt när möjligheten återgår.

- Företagets nya Account Manager älskar att stänga affärer men älskar också att ha riktigt kul under resans gång!

VAD ERBJUDS DU?

- Du kommer ha att ha kul på jobbet och utvecklas!

- Du blir en del av ett snabbväxande tech-startup med kontor i centrala Stockholm.

- Du erhålles arbetsverktyg, en Mac Book och jobbtelefon.

- Du kommer att få massor av spännande och roliga utmaningar som gör att du växer.

- Du kommer att jobba tillsammans med ett starkt sammanhållande team där alla hjälper varandra att nå sina uppsatta mål och har riktigt roligt tillsammans på vägen.

- Utbildning 3 dagar sedan fortlöpande utbildning.

- Som tidig in i vårt team har du alla möjligheter för att styra din framtida karriär inom företaget.

VEM ÄR DU?

- Trivs i att jobba som ett team men samtidigt kan arbeta effektivt på egen hand.

- Söker efter mjuka värden som att få vara med och skapa och känna tillhörighet men som självklart ersätts med en bra lön plus bonus.

- Vara självgående och planera sitt arbete väl men även kunna prestera med frihet under ansvar.

- Tycker om att jobba från ett bra kontor belägen i city.

- Letar efter en arbetsplats med fantastiska utvecklingsmöjligheter, både i karriären och som person. Men även en arbetsplats med en härlig stämning och kollegor!

Meriterande att du har koll på B2B-försäljning och förståelse för det svenska språket. Förhoppningsvis älskar du känslan av att stänga nya och spännande affärer.

Ansökan & Lön
Jobbtyp: Heltid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Fastlön+ Bonus
Kontakt: We Quest Bemanning & Rekrytering. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om WeQuest ??????????????????
WeQuest är ett rekrytering- och bemanningsföretag som finns i hela Stockholms län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt att ha en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Ansök nu

C-Chaufför sökes inom återvinning i Västberga - Heltidstjänst!

Renhållningsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi en chaufför med C behörighet i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Flexibel mötesbokare sökes inom B2B - Stockholm

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Om företaget
Verksamheten startades redan 1995. Idag har bolaget duktiga medarbetare runt om i Norden. De har specialiserat oss på Nyförsäljning B2B, Mötesbokning, Kundvård, Antichurn och Kundservice. De sitter i en professionell miljö mitt i Solna Centrum i Stockholm. Tillsammans med sina kunder utvecklar de koncept och lösningar som skapar försäljningsresultat och långvariga kundrelationer.

Om Tjänsten
Vi söker dig som vill bredda din erfarenhet inom både mötesbokning och försäljning och få en varierande vardag i samarbete med två av våra uppdragsgivare.

Du skulle ingå i ett av våra mindre säljteam som arbetar med varierade uppdragsgivare inom mötesbokning och försäljning. På hela kontoret är vi ca 40 anställda, vilket innebär att vi som arbetar här lär känna varandra och stämningen är familjär, skämtsam och trygg.

De tror att kvalité är nyckeln till framgång vilket innebär att jobbet görs ordentligt.De har som mål att företaget ska vara det bästa stället att jobba med sälj och det bästa stället att vara kund hos. De håller högt tempo, jobbar hårt för att nå sina mål, och de har det otroligt roligt på jobbet.

Utöver själva arbetet så tycker vi om att spela pingis, spela musik på kontoret, säljtävlingar samt ha en och annan AW.

Vem söker vi?

Vårt mål är att ge dig de bästa förutsättningarna för att leverera bra resultat, växa och utvecklas tillsammans med oss i företaget. För att passa i rollen som mötesbokare/säljare ser vi därför gärna att du har följande egenskaper:

- Söker ett långsiktigt heltidsarbete inom försäljning/mötesbokning

- Drivs av att arbeta mot uppsatta mål

- Vill belönas efter egen prestation

- Talar och skriver flytande svenska

- Är organiserad och håller koll på dina olika arbetsuppgifter

- Är självständig på så sätt att du kommer med egna lösningar på problem, har lätt att motivera dig själv samt sätter egna mål för din utveckling

- Har grundläggande teknisk kunskap och lätt för att lära dig nya system

- Har du även tidigare erfarenhet av mötesbokning är det meriterande

Övrigt:

- Vidare utbildning inom mötesbokning och olika säljtekniker

- Fastlön och provision

- Heltid måndag till fredag 08.00-17.00

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdatum!

Om WeQuest:
WeQuest är specialister inom headhunting och employer branding. Vi levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela Sverige. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb, är passivt sökande eller för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara tillsammans med vår starka passion för det vi gör, säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Sökord: säljare, innesäljare, telefonförsäljare, B2B, nyförsäljning, försäljare, sälj, säljteknik, account manager, mötesbokare

Ansök nu

Flexibel mötesbokare sökes inom B2B - Stockholm

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Om företaget
Verksamheten startades redan 1995. Idag har bolaget duktiga medarbetare runt om i Norden. De har specialiserat oss på Nyförsäljning B2B, Mötesbokning, Kundvård, Antichurn och Kundservice. De sitter i en professionell miljö mitt i Solna Centrum i Stockholm. Tillsammans med sina kunder utvecklar de koncept och lösningar som skapar försäljningsresultat och långvariga kundrelationer.

Om Tjänsten
Vi söker dig som vill bredda din erfarenhet inom både mötesbokning och försäljning och få en varierande vardag i samarbete med två av våra uppdragsgivare.

Du skulle ingå i ett av våra mindre säljteam som arbetar med varierade uppdragsgivare inom mötesbokning och försäljning. På hela kontoret är vi ca 40 anställda, vilket innebär att vi som arbetar här lär känna varandra och stämningen är familjär, skämtsam och trygg.

De tror att kvalité är nyckeln till framgång vilket innebär att jobbet görs ordentligt.De har som mål att företaget ska vara det bästa stället att jobba med sälj och det bästa stället att vara kund hos. De håller högt tempo, jobbar hårt för att nå sina mål, och de har det otroligt roligt på jobbet.

Utöver själva arbetet så tycker vi om att spela pingis, spela musik på kontoret, säljtävlingar samt ha en och annan AW.

Vem söker vi?

Vårt mål är att ge dig de bästa förutsättningarna för att leverera bra resultat, växa och utvecklas tillsammans med oss i företaget. För att passa i rollen som mötesbokare/säljare ser vi därför gärna att du har följande egenskaper:

- Söker ett långsiktigt heltidsarbete inom försäljning/mötesbokning

- Drivs av att arbeta mot uppsatta mål

- Vill belönas efter egen prestation

- Talar och skriver flytande svenska

- Är organiserad och håller koll på dina olika arbetsuppgifter

- Är självständig på så sätt att du kommer med egna lösningar på problem, har lätt att motivera dig själv samt sätter egna mål för din utveckling

- Har grundläggande teknisk kunskap och lätt för att lära dig nya system

- Har du även tidigare erfarenhet av mötesbokning är det meriterande

Övrigt:

- Vidare utbildning inom mötesbokning och olika säljtekniker

- Fastlön och provision

- Heltid måndag till fredag 08.00-17.00

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdatum!

Om WeQuest:
WeQuest är specialister inom headhunting och employer branding. Vi levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela Sverige. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb, är passivt sökande eller för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara tillsammans med vår starka passion för det vi gör, säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Sökord: säljare, innesäljare, telefonförsäljare, B2B, nyförsäljning, försäljare, sälj, säljteknik, account manager, mötesbokare

Ansök nu

Nu söker vi två drivna Account Managers till nytt och spännande mediabolag!

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Om bolaget

Bolaget har som vision att förändra synen på mediabranschen, att ALLTID överleverera på kundernas förväntningar. Bolaget söker alltid långsiktiga samarbeten med fokus på att alltid skapa värde för sina kunder.

Att jobba hos kunden innebär fokus på sammanhållning, personlig utveckling och försäljning i världsklass. "Vi gillar att ha en dynamisk vardag där vi arbetar flexibelt med stort fokus på rätt mental inställning."

Sedan starten 20 januari 2020 så har företaget över 500 samarbeten med företag runt om i hela Sverige.

Som Account Manager kommer du få med hjälp av telefon, digitala verktyg samt fysiska kundbesök ta fram kreativa lösningar på digital marknadsföring för Sveriges företag. I produktportföljen har vi att erbjuda en av Sveriges absolut största hemsidor. Som Account Manager äger du säljprocessen för första kontakt till onboardning efter försäljning. Du kommer från start arbeta med nya samt befintliga kunder.

Arbetsuppgifter:

- Hantera, vårda och expandera din säljpipeline genom att följa upp inkommande leads från både marknadsföringskampanjer och egen prospektering med hjälp av bolagets verktyg.

- Bibehålla de dagliga målen för antal cold calls och e-postmeddelanden för att nå dina veckovisa / månatliga mål.

- Hantera och spåra dina dagliga aktivitet i interna verktyg.

- Hålla dig uppdaterad med företagets utbud av olika produkter/tjänster och prisplaner.

- Delta och aktivt engagera dig i fortlöpande träning för att utvecklas till en bättre säljareVi söker dig som:

- Brinner för försäljning och personlig utveckling.

- Säljerfarenhet B2B inom media är meriterande.

- Gillar att jobba i team med högt i tak.

- Vill jobba strukturerat mot personliga mål.

- Vill vara med och bygga upp bolaget från början.

- Är ansvarstagande och följer sin planering.

- Har ett stort driv.

- Är nyfiken

- Är mottaglig för feedback

Vad erbjuder vi?

Du får en data och telefon samt har tillgång till en poolbil som finns inom företaget. Utbildning i både produkt och CRM-system. Företaget är fortfarande i utvecklingsfas och tycker det är intressant med individer som vill vara mer inkluderade i bolagsutvecklingen. Då personen kommer in i ett tidigt skede finns det möjligheter att vara med och bestämma. Utöver så finns det möjlighet för ett mer flexibelt schema när personen kommit in i arbetet.

Ansökan & Lön
Jobbtid: Heltid
Plats: Vasastan, Stockholm
Start: Förväntat startdatum mellan 11-30e Januari 2021
Lön: Fastlön + Provision
Kontakt: We Quest Bemanning & Rekrytering Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om We Quest
Rekryteringen och tillsättningen av denna tjänst sker i samarbete med We Quest.

We Quest är ett rekrytering och bemanningsföretag beläget i Stockholm. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör, säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Sökord: Sales developer, Account Manager, Sales Development Representative, Mötesbokare, Säljare, Försäljning, Sälj, Innesäljare

Ansök nu

Mötesbokning

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Arbetsuppgifter

I rollen som Mötesbokare kommer du att ansvara för en del befintliga kunder men också att söka nya affärsmöjligheter genom att skapa och utveckla relationer med kunder, i nära samarbete med den övriga organisationen och säljare. Detta innebär bland annat:

- Hantera inkommande leads från olika marknadsföringskanaler

- Daglig kontakt med säljteamet

- Stark vilja att lyckas och utvecklas

Vem är du?

Vi ser att du är en positiv och självgående person som sprider mycket energi på kontoret såväl till kunder! Du älskar att kommunicera med andra människor och har vidare en förmåga att sätta dig in i kundens behov, ta egna initiativ och vara strukturerad i ditt arbete. Du har mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av försäljning är det ett plus, men viktigast är din vilja och motivation att bygga en karriär.

Vad erbjuder vi?

- Marknadsmässigt fast lön samt ett mycket generöst provision- och bonussystem där framgång verkligen betalar sig.

- Härlig arbetsmiljö med mycket sociala arrangemang och happenings

- Kontinuerlig och tydlig uppföljning, utbildning och coachning

Övrig information:
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Lön: Fast lön + Bonus
Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare
Kontakt: WeQuest
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om WeQuest

WeQuest levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela Stockholm's området. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Sökord: Sälj, mötesbokare, Account Manager, försäljning, B2B, försäljare, Sales agent, bokare, prospektering

Ansök nu

Vill DU jobba som båtsäljare? Kliv på här!

Inköpare
Läs mer Jun 8
Nytt
Om företaget

Ett tryggare båtköp!

Vi hjälper dig med köpet av en begagnad eller ny båt. Vi har en gedigen kunskap när det kommer till köp och sälj av begagnade båtar och kan vägleda dig genom processen så att du känner dig trygg och säker.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och växa i ett spännande bolag där du får jobba med det du älskar eller tycker är kul?

Vi söker nu en motiverad och engagerad båt säljare med god kommunikativ förmåga.Det finns även goda chanser att avancera snabbt i karriär och lön!

Som båt säljare erbjuds du en chans att jobba med bra lön samtidigt som du arbetar i en trivsam och en superhärlig miljö.

En av de största anledningarna till framgång i branschen är genom ett förtroendegivande bemötande och goda men framförallt långsiktiga kundrelationer.

Vem söker vi?

- Du har ett stort intresse av båtar

- Väldigt meriterande om du har jobbat med båtförsäljning

- Vana av att jobba med långa kundrelationer

- Du ska tänka långsiktigt

- Du är organiserad som person och har bra framförhållning i ditt arbete

- Du är en social och driven person

- Du har BE körkort

Vad erbjud du?

- Generös lönemodell med en grundlön och motiverande bonusar

- Du får ta del av resan i ett tidigt skede och möjligheten att tidigt sätta dina rötter i bolaget

- Ett härligt sätt att jobba eftersom du bestämmer hur dina dagar ser ut!

Övrig information:
Jobbtyp: Heltid Plats: Stockholm Lön: Fastlön + Bonus Kontakt: We Quest Bemanning & Rekrytering. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om WeQuest
WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Ansök nu

Vill DU jobba som båtsäljare? Kliv på här!

Internationell säljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Om företaget

Ett tryggare båtköp!

Vi hjälper dig med köpet av en begagnad eller ny båt. Vi har en gedigen kunskap när det kommer till köp och sälj av begagnade båtar och kan vägleda dig genom processen så att du känner dig trygg och säker.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och växa i ett spännande bolag där du får jobba med det du älskar eller tycker är kul?

Vi söker nu en motiverad och engagerad båt säljare med god kommunikativ förmåga.Det finns även goda chanser att avancera snabbt i karriär och lön!

Som båt säljare erbjuds du en chans att jobba med bra lön samtidigt som du arbetar i en trivsam och en superhärlig miljö.

En av de största anledningarna till framgång i branschen är genom ett förtroendegivande bemötande och goda men framförallt långsiktiga kundrelationer.

Vem söker vi?

- Du har ett stort intresse av båtar

- Väldigt meriterande om du har jobbat med båtförsäljning

- Vana av att jobba med långa kundrelationer

- Du ska tänka långsiktigt

- Du är organiserad som person och har bra framförhållning i ditt arbete

- Du är en social och driven person

- Du har BE körkort

Vad erbjud du?

- Generös lönemodell med en grundlön och motiverande bonusar

- Du får ta del av resan i ett tidigt skede och möjligheten att tidigt sätta dina rötter i bolaget

- Ett härligt sätt att jobba eftersom du bestämmer hur dina dagar ser ut!

Övrig information:
Jobbtyp: Heltid Plats: Stockholm Lön: Fastlön + Bonus Kontakt: We Quest Bemanning & Rekrytering. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om WeQuest
WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Ansök nu

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Västberga - Heltid!

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Butiksäljare till Circle K i Stockholm

Bensinstationsbiträde/Servicebiträde
Läs mer Jun 8
Nytt
Drivs du av att jobba med människor och av att ge service i världsklass? Vill du ha ett jobb som innebär ansvar för kundrelationer och säljaktiviteter? Just nu söker vi på Manpower butikssäljare till Circle K i Stockholm med omnejd. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och bjuder på variationsrika arbetsdagar. Vill du vara med på Circle Ks resa? Välkommen med din ansökan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Circle K. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Circle K.Om jobbet som butikssäljare

Som butikssäljare har du en viktig roll som innebär att arbeta i den dagliga driften med att ta emot leveranser och fylla på varor samt se till att hyllorna är välfyllda och att det är rent och snyggt i butiken. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team ge ett positivt och hjälpsamt kundbemötande samt vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt.Anställningen kommer att inledas med en introduktionsutbildning som kommer genomföras under april/maj. Första delen kommer genomföras på en och samma station, 3 dagar i rad, på olika skifttider. Därefter kommer du även att få vidare upplärning på andra stationer.Arbetstiderna som gäller för detta uppdrag är dagskift, kvällsskift, nattskift samt helgskift, måndagar till söndagar. Vår kund har öppet dygnet runt vilket innebär att arbetstiderna kan variera. Vi ser gärna att du är flexibel och öppen för varierande skift.Vi bemannar 40 servicestationer i Stockholm med omnejd, där ambuleringsområdet från Stockholmskontoret är 7,5 mil. För att vara aktuell för tjänsten ska du vara öppen för att jobba på samtliga 40 servicestationer.Är du rätt för rollen som butikssäljare?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda. I det här uppdraget är det viktigt att du kan ta egna initiativ och att du kommunicerar både tydligt och begripligt. Vidare är det viktigt att du har ett stort driv.Vi söker dig som

* har B-körkort för manuell växellåda och tillgång till egen bil
* behärskar svenska i både tal och skrift
* har god förståelse för engelska i både tal och skriftDet är meriterande om du har

* Erfarenhet av detaljhandel-, snabbmats-, säljbranschen eller liknande
* Utbildning inom detaljhandeln, service, försäljning eller liknande
* Goda kunskaper i Officepaketet och webbaserade systemI enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.Sök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Carlström, mathilda.carlstrom@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

IT Technician

Dispatcher
Läs mer Jun 8
Nytt
Our company is looking to fill the role of IT technician based within Datacenter environments. We appreciate you taking the time to review the list of qualifications and to apply for the position. If you don’t fill all of the qualifications, you may still be considered depending on your level of experience.
What You’ll Do
Plan, research, formulate, and prepare project analyses in area of expertise
Prepare, review, and analyze projects' technical plans and specifications for sound design, conformance with design guidelines and other related criteria, and pertinent codes or standards
Represent department on specific project teams and review committees
Participate in department maintenance activities
Responsible for the system administration activities within the environment
Support the deployment of development environments and applications used for building new offerings and applications that will be deployed into a mission critical SAS (Software as a Service) Hosting environment
Work with project managers to plan server resources and set-up timelines for projects
Execute against project plans to implement software and hardware installation and upgrade projects
Responsible for the methodical shut down of critical building systems in a Business Continuity situation
Provide training and guidance to Engineering Operations TechnicianWhat You’ll Bring
Associate's degree in construction management, engineering, telecom or a related discipline but Bachelor’s degree in construction management, engineering, telecom or a related discipline is preferred
Leadership excellence - causing influence within the group and being recognized as a leader both within and outside of his/her work group
Flexible to embrace change
Experience working with communications carriers in the data center environment (Comm
Excellent planning, analytical, organization and problem solving skills and the ability to work independently part of a strong team
BOMI Real Property Administrator designationÖppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Chief Engineer

Byggnadsingenjör
Läs mer Jun 8
Nytt
Wedged between Stockholm’s striking harbor and cultural city center, the Radisson Collection Strand Hotel offers exceptional accommodation and experiences in the heart of Stockholm. Overlooking the beautiful waterways of Nybroviken, this iconic hotel dating from 1912, represents the best in state-of-the-art Scandinavian style and simplicity. Soak up the warm, welcoming ambiance brought to life through elegant earth tones and natural materials such as wood, leather and stone.

The hotel invites guests to experience a defiantly unconventional hotel in 170 rooms and suites with strong connections to Stockholm's vibrant cultural scene and rich history. The hotel also hosts 4 well-equipped and elegant meeting rooms and an atmospheric on-site restaurant The Strand serving tasty Swedish dishes with a modern twist.Radisson Hotel Group is one of the world's largest hotel groups with nine distinctive hotel brands, and more than 1,600 hotels in operation and under development in 120 countries. The Group’s overarching brand promise is Every Moment Matters with a signature Yes I Can! service ethos. 
People are at the core of our business success and future. Our people are true Moment Makers and together we bring the culture, spirit, environment and opportunities that empower you to be your best, every day, everywhere, every time. Together, we make Every Moment Matter. 


We are now looking for a Chief Engineer to join our dynamic team here at Radisson Collection Strand!
We focus on you as a person, your skills, talents, and passion – not only on your resume. Because mindset is what it’s all about. And you can grow the rest with us. That's a promise! 
The Chief Engineer Role
As our Chief Engineer you are, together with the whole team at the hotel, committed to ensuring everything works as it should, to deliver an experience that is beyond expectation - creating memorable moments for our guests. It’s far more than changing a light bulb!

 Our Chief Engineer loves to fix things! You lead by example to be a master multitasker, a fixer and a doer with the tools to keep our hotel looking top notch
As an integral part of our team, you will work proactively to ensure guest satisfaction, health and safety compliance, and the smooth running of the property maintenance department

As Chief Engineer, you will join a team that is passionate about delivering incredible service where we believe that anything is possible, whilst having fun in all that we do! 
Qualities We Are Looking For In Our Chief Engineer 

Proven experience in property maintenance
Flexibility and a positive, Yes I Can! Attitude
An eye for detail
Is a creative problem-solver
Hands-on approach and a lead-by-example work style
Ability to work as part of a team to ensure guest satisfaction
Strong verbal communication skills
Likes having fun at work

What We Offer Our Chief Engineer
We aim to be as good a place to work as we are to stay. That is why we offer a competitive compensation and benefits package, which includes:

Becoming a part of the #4 Best Employer in the Travel & Leisure industry globally, ranked by Forbes in 2021 and 2022
Special rates for our team members, and friends and families while travelling and staying in our hotels
We take our “We grow talent, talent grows us” culture belief to heart. With us you will benefit from a wide range of development offers supporting your learning & growth right from your onboarding. This includes an individual development plan and unlimited access to more than +20K learning modules & programs through Radisson Academy
Participate and live Responsible Business every day together with our team members in the hotel and in the local communities where we work on creating shared value, better futures and a better planet for all
A workplace covered by collective agreement
Special prices for employees at our own restaurants
An international workplace with colleagues and guests from all over the world

Become part of the world of Moment Makers, we are looking forward to getting to know you!Additional information:
Start date: October 2023 


About Radisson Collection Strand Hotel
Wedged between Stockholm’s striking harbor and cultural city center, the Radisson Collection Strand Hotel offers exceptional accommodation and experiences in the heart of Stockholm. Overlooking the beautiful waterways of Nybroviken, this iconic hotel dating from 1912, represents the best in state-of-the-art Scandinavian style and simplicity. Soak up the warm, welcoming ambiance brought to life through elegant earth tones and natural materials such as wood, leather and stone.

The hotel invites guests to experience a defiantly unconventional hotel in 170 rooms and suites with strong connections to Stockholm's vibrant cultural scene and rich history. The hotel also hosts 4 well-equipped and elegant meeting rooms and an atmospheric on-site restaurant The Strand serving tasty Swedish dishes with a modern twist.
The Radisson Hotel Group portfolio includes Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson, and prizeotel brought together under one commercial umbrella brand Radisson Hotels.

Ansök nu

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Farsta - Heltid!

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Farsta. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Är du i början av din karriär inom försäljning?

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Just nu söker vi en Account Manager inom byggbranschen!

Om företaget

Nu söker vi en Account Manager till ett företag beläget i centrala Stockholm.

På företaget erbjuder de hem- och husägare offerter från experter för att lösa akuta renoveringsbehov eller förverkliga drömprojekt. I samband med detta underlättar vi vardagen för våra kunder, dvs Sveriges hantverkare, markentreprenörer, takläggare, flyttfirmor och installatörer inom solceller, värme och fönster, genom att förse dem med nya jobbmöjligheter. Som Account Manager är du en nyckelspelare i ditt arbete att skapa långsiktiga relationer till deras medlemmar.

De är entreprenörsledda, har kontor centralt i Stockholm och är idag ett 20-tal medarbetare. Deras ledord är Tillsammans, Ansvar och Kul - vi tycker det är viktigt att samarbeta, ta eget ansvar och självklart ha roligt på jobbet! De är även en del av Byggfakta Group-koncernen - den ledande aktören inom informationsförmedling i byggbranschen.

Vill du bli en del av en scale-up med ambition att bli Sveriges största digitala förmedlare av hantverksrelaterade tjänster? Sök redan idag då intervjuer sker löpande!

Vem söker vi? Det absolut viktigaste för oss är att du är positiv och driven utöver att alltid vilja utvecklas, oavsett ålder eller år i branschen!

Att bygga relationer med både småföretagare och beslutsfattare i medelstora organisationer är något du tycker känns roligt och du har lätt för att sätta dig in i kundens situation, vardag och förutsättningar. Du har en god kommunikativ förmåga och agerar på ett förtroendeingivande sätt, vilket märks redan vid första kontakt med kund. I den här rollen värdesätts att du är ansvarstagande och självgående med ett stort kundfokus.

Erfarenhet:

- Tidigare erfarenhet av försäljning

- Vana vid att arbeta mål- och resultatinriktat

- Ett stort intresse för att skapa relationer och är lika passionerad för försäljning som för kundservice

- Ett starkt pannben och vilja att utmana dig själv och tidigare resultat

- God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelskaDet är meriterande om du har:

- Erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning

- Tidigare haft kundansvar för hela processen, både kring försäljning och kundnöjdhet

- Erfarenhet inom byggbranschen, ekonomi eller marknadsföring

- Ett tekniskt intresse samt en god förståelse för komplexa processer och lösningar.ANSÖKAN OCH LÖN

Jobbtyp: Heltid

Plats: Centrala Stockholm

Lön: Fastlön + Provision

Kontakt: WeQuest Bemanning & Rekrytering. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om WeQuest ??????????????????
WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Ansök nu

Föräldrarådgivare till yngre barns föräldrar

Familjerådgivare/Familjeterapeut
Läs mer Jun 8
Nytt
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vi står inför en spännande förändring. För att möta dagens och framtidens behov går Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning samman och bildar Järva stadsdelsförvaltning 1 juli 2023. Vill du vara med på vår resa?Arbetsplatsbeskrivning
I den nystartade stadsdelsförvaltningen Järva fortsätter en sedan flera år pågående satsning på det förebyggande föräldraskapsstödet som bedrivits i Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta.

På Enheten Stöd och prevention arbetar arton föräldrarådgivare, två föräldralotsar, 18 fältassistenter, sju skolsocionomer och tre kuratorer vid ungdomsmottagning, en administrativ assistent, fyra biträdande enhetschefer och en enhetschef. Vi utgår från våra familjehus i Rinkeby och Husby och Familjecentralen vid Spånga IP. Dessa utgör en viktig del av basen för samverkan och utveckling av olika former av förebyggande arbete för barn, ungdomar och föräldrar i stadsdelsområdet. Enheten ingår i avdelningen individ och familj.

På föräldrarådgivningen arbetar vi med råd och stöd i föräldraskapsfrågor och vänder oss till blivande föräldrar och föräldrar med barn från 0 upp till 18 år. Det är en öppen verksamhet dit föräldrar själva söker sig. Vi arbetar aktivt för att den röda tråden som löper genom vår verksamhet ska göras varierad och komplett utifrån föräldrars behov och önskemål. Den består för närvarande av utbildning till blivande föräldrar, Rinkeby hembesöksprogram samt olika gruppverksamheter som ABC 0-2 år, ABC 3-12 år, ABC tonår, Föräldraskap i Sverige, Komet barn, Komet tonår, pappagrupp och forum där föräldrar med sina barn kan träffas i lek och samvaro. Detta kompletteras med dialogmöten, tematräffar, informationsmöten och föreläsningar för och med föräldrar, och tillsammans med olika samarbetspartners, samhällsinstanser och föreningar. Parallellt erbjuds också råd- och stödsamtal i föräldraskapsfrågor till föräldrar - enskilt eller i annan konstellation. I arbetet ingår också att utveckla och pröva nya vägar för att nå föräldrar och samverkanspartners. 

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en föräldrarådgivare med inriktning på arbete med yngre barns föräldrar. Av enhetens arton föräldrarådgivare är det drygt hälften som arbetar med den målgruppen och dessa har ett nära samarbete sinsemellan. Samarbetet med kollegorna som vänder sig till föräldrar med äldre barn är också viktigt. Föräldrarådgivaren vi nu söker kommer att utgå från vårt Familjehus i Rinkeby men behöver, precis som alla på enheten, arbeta flexibelt över stadsdelsområdet. Vi söker en föräldrarådgivare med inriktning på arbete med yngre barns föräldrar. Vi vänder oss till dig som kan arbeta med hembesöksarbete tillsammans med BVC-kollegor, enskilda råd- och stödsamtal i föräldraskapsfrågor, utbildning till blivande föräldrar, föräldragrupper, tematräffar, informationsmöten och träffar med föräldrar tillsammans med deras barn mm. Arbetsuppgifterna innebär nära samarbete och samverkan med andra myndigheter, såsom BVC, BMM, förskolor och med föreningar och ett tillitsskapande arbete. Här krävs både kreativitet, kunskap och flexibilitet. I genomsnitt förekommer tjänstgöring en kväll per vecka och det kan förekomma helgarbete. Som föräldrarådgivare i Järva har du ett viktigt och stimulerande arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

• socionomutbildning eller annan likvärdig akademisk examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• kunskap om olika former av föräldraskapsstöd, gärna universell och selektiv prevention.
• flera års arbetslivserfarenhet av socialt arbete med föräldrar och barn.

Vi ser det som meriterande om du har:

• utbildning i föräldrastödsprogram såsom FÖS, ABC, Komet barn.
• erfarenhet av föräldraskapsstöd, i synnerhet med de små samt yngre barnens föräldrar.
• god kännedom om socialtjänstens och andra myndigheters uppdrag. Detta är viktigt med anledning av att det i rollen som föräldrarådgivare ingår att hänvisa föräldrar vidare om de behöver mer eller annan typ av stöd.

Arbetets karaktär gör att vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i allmänhet och förmåga att samarbeta i synnerhet. Har du ett flexibelt förhållningssätt, god förmåga att ta stort eget ansvar och tycker om att ha arbetsuppgifter som är under utveckling samtidigt som du har fokus på huvuduppdraget kommer du att passar in här. Att du kan och uppskattar att samverka och att informera om verksamheten kommer du också ha stor nytta av.

Övrigt
Föräldrarådgivarna arbetar i genomsnitt en kväll per vecka. Vi har flexibel arbetstid. Som anställd har du friskvårdssubvention samt möjlighet till en betald timme per vecka för friskvård.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning tar gärna tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Ansök nu

Barnvakt/Nanny Stockholm 1 em/v - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Jun 8
Nytt
Om Nannynu! / About Nannynu!
Vi är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag och stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj på Södermalm med två barn (5 och 7 år) önskar barnvakt 1 eftermiddag i veckan mellan klockan 15:00-18:00, flexibla mellan måndag - fredag. Krav på bosnisktalande barnvakt.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/.
Sök jobb som barnvakt hos oss idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 121.38 - 151.72 kr/timme inkl. semesterersättning.
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos oss begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Vi söker en ekonomiadministratör till en kund i Stockholm city

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker dig som har erfarenhet av statlig redovisning, och har kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, m.fl.) Välkommen med din ansökan redan idag!

Om uppdraget

Den aktuella tjänsten är placerad i enheten it-verksamhetsstöd, på funktionen it-administration som består av 4 personer. Funktionen stödjer IT-avdelningen med inköp, ekonomiska frågor och administration. Tjänsten är på heltid med start omgående som sedan sträcker sig på 12 månader. För detta uppdrag krävs en säkerhetsprövning

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör deltar du i det löpande redovisningsarbetet, som innefattar hantering av kund- och leverantörsfakturor, inbetalningar, utbetalningar, konto­avstämningar med mera. Du kommer även arbeta i ekonomisystemet Unit 4 Business (UBW, Agresso. Vara deltagande i bokslutsarbete, enklare betalningar, sammanställningar och diagram. Du kommer genomföra planering och samordning, formulering brev skriva protokoll och dokumentation m.m. Hantering av återkommande arbetsuppgifter (exempelvis kopiering, sortering och posthantering). Assistera och ge service till en eller flera personer, sköta reseplanering, hantera säkerhetsskyddsavtal och säkerhetsprövningar. Löpaande kontakt med verksamheten och externt med leverantörer och vara ett operativt stöd till verksamheten.

Dina kvalifikationer

gymnasium eller likvärdig utbildning
minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent
goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, m.fl.)
kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Jimmy Rosén på Jimmy.Rosen@bemannia.se eller 073-422 77 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Årsta - Heltid!

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Årsta. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Vi söker C-Chaufförer inom återvinning i Årsta - Heltid!

Renhållningsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Årsta. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Årsta. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Är du i början av din karriär inom försäljning?

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Just nu söker vi en Account Manager inom byggbranschen!

Om företaget

Nu söker vi en Account Manager till ett företag beläget i centrala Stockholm.

På företaget erbjuder de hem- och husägare offerter från experter för att lösa akuta renoveringsbehov eller förverkliga drömprojekt. I samband med detta underlättar vi vardagen för våra kunder, dvs Sveriges hantverkare, markentreprenörer, takläggare, flyttfirmor och installatörer inom solceller, värme och fönster, genom att förse dem med nya jobbmöjligheter. Som Account Manager är du en nyckelspelare i ditt arbete att skapa långsiktiga relationer till deras medlemmar.

De är entreprenörsledda, har kontor centralt i Stockholm och är idag ett 20-tal medarbetare. Deras ledord är Tillsammans, Ansvar och Kul - vi tycker det är viktigt att samarbeta, ta eget ansvar och självklart ha roligt på jobbet! De är även en del av Byggfakta Group-koncernen - den ledande aktören inom informationsförmedling i byggbranschen.

Vill du bli en del av en scale-up med ambition att bli Sveriges största digitala förmedlare av hantverksrelaterade tjänster? Sök redan idag då intervjuer sker löpande!

Vem söker vi? Det absolut viktigaste för oss är att du är positiv och driven utöver att alltid vilja utvecklas, oavsett ålder eller år i branschen!

Att bygga relationer med både småföretagare och beslutsfattare i medelstora organisationer är något du tycker känns roligt och du har lätt för att sätta dig in i kundens situation, vardag och förutsättningar. Du har en god kommunikativ förmåga och agerar på ett förtroendeingivande sätt, vilket märks redan vid första kontakt med kund. I den här rollen värdesätts att du är ansvarstagande och självgående med ett stort kundfokus.

Erfarenhet:

- Tidigare erfarenhet av försäljning

- Vana vid att arbeta mål- och resultatinriktat

- Ett stort intresse för att skapa relationer och är lika passionerad för försäljning som för kundservice

- Ett starkt pannben och vilja att utmana dig själv och tidigare resultat

- God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelskaDet är meriterande om du har:

- Erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning

- Tidigare haft kundansvar för hela processen, både kring försäljning och kundnöjdhet

- Erfarenhet inom byggbranschen, ekonomi eller marknadsföring

- Ett tekniskt intresse samt en god förståelse för komplexa processer och lösningar.ANSÖKAN OCH LÖN

Jobbtyp: Heltid

Plats: Centrala Stockholm

Lön: Fastlön + Provision

Kontakt: WeQuest Bemanning & Rekrytering. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om WeQuest ??????????????????
WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Ansök nu

Senior Account Manager till branschledande mjukvarudistributör

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du jobba med ett företag som riktar sig in på innovativa lösningar till företag?

Om företaget

Företaget är en ledande mjukvarudistributör inom IT i Skandinavien.
Med mångårig kompetens tillhandahåller de marknadens smartaste och mest innovativa lösningar. De är specialiserade inom IT-baserade affärs- och verksamhetslösningar med fokus på drift, övervakning och automatisering.

Vi söker dig som vill ta nästa steg i din säljkarriär. Vi ser att du har erfarenhet av B2B samt tidigare roller som Account Manager.

Om tjänsten

I din roll som Account Manager kommer du aktivt arbeta med varma & kalla kunder, samt bygga upp din egna kundportfölj. Du får färdigprospekterade leads som du bokar digitala möten med, för att sedan sälja it-lösningar till.

Vi lägger stor vikt i ansvar och intresse för utveckling samt att du trivs med att jobba i självgående miljöer.

Vem söker vi?

- Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av B2B.

- Talar och skriver flytande svenska och engelska.

- Trivs med att jobba under eget ansvar.

- Du drivs av resultat.

- Målmedveten och driven.

Vad ingår i tjänsten?

- Konkurrenskraftiga löner

- Utveckling och kompetens inom It

- Möjlighet att klättra internt

- Kollektivavtal

- Tjänstepension + friskvårdsbidrag

- Kontorstider

- Vara en del av ett härligt gäng med stark laganda

Ansökan & Lön
Jobbtyp: Heltid

Plats: Årsta, Stockholm

Lön: Fastlön + Provision

Kontakt: We Quest Bemanning & Rekrytering. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om WeQuest ??????????????????
WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.Sökord: Account Manager, B2B, Innesäljare, Telefonförsäljning, Jobb, Stockholm, ISOF

Ansök nu

Senior Account Manager till branschledande mjukvarudistributör

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du jobba med ett företag som riktar sig in på innovativa lösningar till företag?

Om företaget

Företaget är en ledande mjukvarudistributör inom IT i Skandinavien.
Med mångårig kompetens tillhandahåller de marknadens smartaste och mest innovativa lösningar. De är specialiserade inom IT-baserade affärs- och verksamhetslösningar med fokus på drift, övervakning och automatisering.

Vi söker dig som vill ta nästa steg i din säljkarriär. Vi ser att du har erfarenhet av B2B samt tidigare roller som Account Manager.

Om tjänsten

I din roll som Account Manager kommer du aktivt arbeta med varma & kalla kunder, samt bygga upp din egna kundportfölj. Du får färdigprospekterade leads som du bokar digitala möten med, för att sedan sälja it-lösningar till.

Vi lägger stor vikt i ansvar och intresse för utveckling samt att du trivs med att jobba i självgående miljöer.

Vem söker vi?

- Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av B2B.

- Talar och skriver flytande svenska och engelska.

- Trivs med att jobba under eget ansvar.

- Du drivs av resultat.

- Målmedveten och driven.

Vad ingår i tjänsten?

- Konkurrenskraftiga löner

- Utveckling och kompetens inom It

- Möjlighet att klättra internt

- Kollektivavtal

- Tjänstepension + friskvårdsbidrag

- Kontorstider

- Vara en del av ett härligt gäng med stark laganda

Ansökan & Lön
Jobbtyp: Heltid

Plats: Årsta, Stockholm

Lön: Fastlön + Provision

Kontakt: We Quest Bemanning & Rekrytering. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om WeQuest ??????????????????
WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.Sökord: Account Manager, B2B, Innesäljare, Telefonförsäljning, Jobb, Stockholm, ISOF

Ansök nu

Rivstarta din karriär som Account Manager

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Account Manager sökes! Vi rekryterar denna lediga tjänst till ett spännande företag beläget i centrala Stockholm. Låter det intressant? Läs gärna vidare nedan så hittar du mer information kring tjänsten och vem vi söker!

Om Företaget
Företaget startades under 2011 och registrerades som bolag under 2012. Med moderna och skräddarsydda lösningar har de utvecklat en mjukvara som gör prospekteringsarbetet åt dig. De erbjuder tids- och kostnadseffektiva lösningar till företag och hjälper sina kunder att förbättra processen kring ökad försäljning. Idag samarbetar de med några av Sveriges ledande organisationer som uppdragsgivare.

Just nu är företaget i expansionsfas och söker nya hungriga säljare inom B2B! Vill du vara med och växa i ett spännande bolag där det finns goda chanser att avancera snabbt i karriär och lön? Här erbjuds du en chans att jobba med bra lön tillsammans med en trivsam och utvecklande miljö med härliga kollegor.

Om tjänsten
Som Account manager kommer du jobba med bolagets senaste produkt, en revolutionerade AI tjänst som automatiserar och effektiviserar prospektering och nykundsarbetet. Det är en beprövad tjänst som på kort tid har snabbt kommit igång och fått extremt bra feedback från kunder. Du kommer vara med och bygga affärsområdet och bygga en kundstock där du arbetar med både varma och kalla kunder. Du kommer ansvara för hela affären, från start till kund signering och även se till att bibehålla en god relation med kund.

Vem söker vi?

- Du har minst ett års erfarenhet av B2B försäljning

- Du trivs med arbete i högt tempo och drivs av resultat

- Talar och skriver flytande Svenska och Engelska obehindrat

- Har helst en bakgrund inom sälj och trivs i säljkultur miljöer

- Du är självgående

- Dokumenterad framgångsrika säljresultat är meriterande

Vad ingår i tjänsten?

- Fast lön + provisionssystem.

- Du kommer få bred kunskap inom näringslivet och djup förståelse för olika verksamhetsstrategier

- Möjlighet till att snabbt utvecklas och avancera inom företaget.

- Sälj och branschutbildningar.

- En rolig arbetsplats med stark laganda!

Intervjuer sker löpande, vid intresse så skicka in ditt CV och personligt brev så återkopplar vi snarast!

Ansökan & Lön
Jobbtyp: Heltid
Plats: Stockholm
Lön: Fastlön + Provision
Kontakt: We Quest Bemanning & Rekrytering. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om WeQuest ??????????????????
WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.Sökord: Sälj, Fätsäljare, Account Manager, försäljning, B2B, försäljare, Sales Agent, Stockholm, Sales Executive , AC, Sales Developer, Affärsutvecklare

Ansök nu

Rivstarta din karriär som Account Manager

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Account Manager sökes! Vi rekryterar denna lediga tjänst till ett spännande företag beläget i centrala Stockholm. Låter det intressant? Läs gärna vidare nedan så hittar du mer information kring tjänsten och vem vi söker!

Om Företaget
Företaget startades under 2011 och registrerades som bolag under 2012. Med moderna och skräddarsydda lösningar har de utvecklat en mjukvara som gör prospekteringsarbetet åt dig. De erbjuder tids- och kostnadseffektiva lösningar till företag och hjälper sina kunder att förbättra processen kring ökad försäljning. Idag samarbetar de med några av Sveriges ledande organisationer som uppdragsgivare.

Just nu är företaget i expansionsfas och söker nya hungriga säljare inom B2B! Vill du vara med och växa i ett spännande bolag där det finns goda chanser att avancera snabbt i karriär och lön? Här erbjuds du en chans att jobba med bra lön tillsammans med en trivsam och utvecklande miljö med härliga kollegor.

Om tjänsten
Som Account manager kommer du jobba med bolagets senaste produkt, en revolutionerade AI tjänst som automatiserar och effektiviserar prospektering och nykundsarbetet. Det är en beprövad tjänst som på kort tid har snabbt kommit igång och fått extremt bra feedback från kunder. Du kommer vara med och bygga affärsområdet och bygga en kundstock där du arbetar med både varma och kalla kunder. Du kommer ansvara för hela affären, från start till kund signering och även se till att bibehålla en god relation med kund.

Vem söker vi?

- Du har minst ett års erfarenhet av B2B försäljning

- Du trivs med arbete i högt tempo och drivs av resultat

- Talar och skriver flytande Svenska och Engelska obehindrat

- Har helst en bakgrund inom sälj och trivs i säljkultur miljöer

- Du är självgående

- Dokumenterad framgångsrika säljresultat är meriterande

Vad ingår i tjänsten?

- Fast lön + provisionssystem.

- Du kommer få bred kunskap inom näringslivet och djup förståelse för olika verksamhetsstrategier

- Möjlighet till att snabbt utvecklas och avancera inom företaget.

- Sälj och branschutbildningar.

- En rolig arbetsplats med stark laganda!

Intervjuer sker löpande, vid intresse så skicka in ditt CV och personligt brev så återkopplar vi snarast!

Ansökan & Lön
Jobbtyp: Heltid
Plats: Stockholm
Lön: Fastlön + Provision
Kontakt: We Quest Bemanning & Rekrytering. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om WeQuest ??????????????????
WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.Sökord: Sälj, Fätsäljare, Account Manager, försäljning, B2B, försäljare, Sales Agent, Stockholm, Sales Executive , AC, Sales Developer, Affärsutvecklare

Ansök nu

Account Managers

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi rekryterar Account Managers i Göteborg till vår kund som är ett globalt bolag som erbjuder helhetslösningar inom IT och kommunikation. Vill du ta nästa steg i din säljkarriär och arbeta på ett av världens största företag med fantastiska utvecklingsmöjligheter och förmåner? I så fall ska du fortsätta att läsa annonsen.Om företaget:

Företaget är ett världsledande namn när det kommer till innovativa lösningar för bild och informationshantering, och har varit det kontinuerligt under de senaste 80 åren. Man erbjuder helhetslösningar inom IT och täcker upp sina kunders behov inom print, dokumenthantering och digitalisering.

Vill du ta nästa steg i din säljkarriär och jobba på ett internationellt bolag med bra förmåner, stor utvecklingspotential och fantastiska möjligheter att påverka din egen lön? Då är denna tjänst för dig!Om rollen:

Vi söker dig som har några års erfarenhet av B2B-försäljning i bagaget och känner att du vill ta nästa steg. Det är meriterande om du har en bakgrund inom IT och printbranschen. Du ska ha ett starkt eget driv och självdisciplin samtidigt som du har en stor öppenhet till att lära dig nya saker. Idag består säljteamet i regionen av fem personer men nu ska man växa med ytterligare fyra personer. Är du en av dem?Vem är du?

- Du har minst två års erfarenhet av B2B-försäljning och har erfarenhet av att bygga starka kundrelationer över tid.

- Du har ett stort eget driv, och självdisciplin med en förmåga att driva igenom de du företar dig.

- Då du jobbar med värdebaserad försäljning så är det viktigt att du är affärssmart och strategisk.

- Du är utåtriktad och driven samt mån om dina kundrelationer och företagets varumärke.

- Du har en öppenhet att lära dig nya saker och söker ständigt efter att utvecklas.

- Det är starkt meriterande om du tidigare har sålt lösningar inom IT.

- Du ser detta som en långsiktig tjänst där du kan utvecklas över tid.

- Du är bekväm med att sälja tjänster med höga ordervärden.

- Du kan hantera uppsökande försäljning med långa säljcyklar där du behöver lägga ner tid och energi under affärsresan men blir rikligt belönad när du når målet.Vad erbjuds?

- Bra grundlön och en generös provision.

- Tjänstebil

- Friskvårdsbidrag

- Dator och telefon

- Tjänstepension

- Enorm utvecklingspotential och karriärutveckling

- Ett gediget utbildningsprogramAnsökan & Lön

- Jobbtyp: Heltid

- Plats: Göteborg

- Lön: Fast lön + Provision

- Kontakt: We Quest Bemanning & Rekrytering. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!Om WeQuest

WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Sökord: Account Manager, Business-to-business, Göteborg, IT, Digitala helhetslösningar, Försäljning, Cnn

Ansök nu

Postnord i Länna söker studenter för extrajobb som B-chaufför

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Storesupport är en del av Jobandtalent. När du klickar på "Ansök här" kommer du dirigeras vidare till Jobandtalent.

Erbjudande:

Är du studerande och vill ha ett extrajobb på ett av Sveriges mest välkända företag? Är du intresserad utav att köra bil? Då kan detta vara jobbet för dig! Du får användning av din servicemedvetenhet då du dagligen har kontakt med andra människor i ditt yrke, samtidigt som du får lite egen tid mellan stoppen.

Om arbetet:

Nu sökes serviceinriktade budbilsförare för behovsanställning. Du kommer att vara anställd som konsult av Jobandtalent och arbeta för Postnord, En ledande internationell aktör inom logistikbranschen. Rollen som förare innebär att du bland annat har hand om utkörning av paket till företag och privatkunder. För att du ska trivas i rollen bör du vara social och stresstålig då tempot kan vara högt i perioder.

Dina kvalifikationer:

- B-körkort

- Avklarad gymnasial utbildning

- Annan huvudsakligsysselsättning, studier eller annat arbete på minst 50%

- God förståelse för svenska och engelska i tal och skrift är ett krav

- God servicekänsla

Meriterande är ifall du har vana av att köra i Stockholms trafik och har ett bilintresse då majoriteten av din arbetstid sker bakom ratten.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Taxi chaufför

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Jun 8
Nytt
Taxi Chaufför
Taxi legitimation
Uber och Bolt


Ring tel. 0704-266425


..................................................................................................................................................
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Taxi chaufför

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Jun 8
Nytt
Taxi Chaufför
Taxi legitimation
Uber och Bolt


Ring tel. 0704-266425


..................................................................................................................................................
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Avdelningschef till Havator

Produktionschef, bygg
Läs mer Jun 8
Nytt
Prowork rekryterar en arbetsledare till Havator, Jordbro. (titel är arbetsledare men rollen innebär avdelningchef).
Havator är Nordens och Sveriges ledande leverantör av lyfttjänster med mobilkranar. Med 60 års erfarenhet är dem specialiserade på komplicerade lyft med mobilkranar, transporter och tunghantering samt montage av prefabricerade betongelement.
I rollen som arbetsledare är du ansvarig för:
Ledarskap / arbetsledning / personalansvar för kranförare
Planering, leda och fördela arbetet för kranförarna inom depån.
Projektledning / administration
Försäljning av kranar, tillse kranförarna jobb
Löpande kundkontakt
Budget

Vi söker dig med liknande erfarenhet från relevant bransch – bygg, rental eller verkstadsmiljö (entreprenadmaskiner).
Krav: Ledar- och branscherfarenhet.
Prowork ansvarar för rekryteringen och du blir direkt anställd av Havator. Kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Grönlund om du har frågor, 0709838465 eller Cecilia@prowork.se.

Ansök nu

Account Manager

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Roll som mötesbokare sökes!

Vi rekryterar denna lediga tjänst till ett spännande företag beläget i Stockholm. Låter det intressant? Läs gärna vidare nedan så hittar du mer information kring tjänsten och vem vi söker!

OM FÖRETAGET
Bolagets filosofi är att alltid bidra till att utveckla och förbättra verksamheten för deras kunder. Detta gör dem genom att vara engagerade och intresserade av deras kunders utmaningar och drivna av att ständigt utvecklas.

De arbetar i regel med helhetsuppdrag där de tillsammans med kunderna tar fram unika bearbetningsplaner för att på bästa och effektivaste sätt nå uppdragets mål och syfte.

Uppdragen kan vara på både kort och lång sikt där bolaget sköter hela processen från första möte till genomförd försäljning.

Är du den som vill arbeta på ett ungt och snabbväxande företag, men samtidigt ha väldigt roligt? Då är denna tjänst perfekt för dig!

VAD INNEBÄR ROLLEN?

Vi söker dig som vill bredda din erfarenhet inom både mötesbokning och försäljning.

Du kommer ingå i ett team, vilket innebär att de som arbetar där har en familjär, skämtsam och trygg stämning.

De tror att kvalité är nyckeln till framgång vilket innebär att jobbet görs ordentligt. De arbetar med lägre tempo, med fokus på kvalitet.

Vem är du?

- Du har en stark vilja att lyckas och utvecklas

- Du har gärna någon form av erfarenhet av försäljning

- Du är kommunikativ och har en förmåga att tala med beslutsfattare

- Du är säljorienterad och ordentligVad erbjuds?

- Kontinuerlig och tydlig uppföljning, utbildning och coachning

- Fastlön + provision

- Kontorstider

- Bra utvecklingsmöjligheter interntAnsökan & Lön

Jobbtyp: Heltid
Plats: Stockholm
Lön: Fastlön + Provision
Kontakt: We Quest Bemanning & Rekrytering. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om WeQuest ??????????????????
WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Sökord: Mötesbokare, Sälj, Säljare, Telefonförsäljning, Stockholm, Account Manager,

KOD: LN ADRA

Ansök nu

Account Manager

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Sales Manager sökes!
Vi rekryterar denna lediga tjänst till ett spännande företag beläget i Stockholm. Låter det intressant? Läs gärna vidare nedan så hittar du mer information kring tjänsten och vem vi söker!

Om företaget
Bolagets uppdrag är att sammanföra beslutsfattare och lösningsleverantörer i online- och liveevenemang för att utöka sitt nätverk, få inblick och upptäcka nya affärslösningar och möjligheter. De för ihop de främsta inflytelserika personerna på ett ställe för att låta dem diskutera sina gemensamma intressen och bygga en grund för stabila relationer och nya kontrakt.

De arrangerade virtuella nätverkshändelser där de kopplar de bästa beslutsfattarna med innovativa företag för att se om de kan arbeta tillsammans om affärsutmaningar. Allt detta händer på en virtuell plattform, där deltagarna kan njuta av inspirerande talare och delta i gruppdiskussioner.

De är en internationell affärsmatchningstjänst som täcker över 15 marknader i Europa och Asien.

Om tjänsten

Som Account Manager på företaget kommer du att jobba med att boka möten med kunder och stänga affärer. Du kommer att bygga upp en egen kundportfölj, och ha en egen pipe med kunder.

Du matchar beslutsfattare med företag som har en intressant produkt eller tjänst genom att ställa in förbokade ansikte mot ansikte eller virtuella möten på evenemanget.

Du kommer att bygga ett nätverk med beslutsfattare på hög nivå som CIO: er eller VD: ar. Genom att känna till deras investeringsplaner och interna projekt kan du konsultera dem om vilka av deras evenemang som är lämpliga för dem att delta.

Vem söker vi?

- Meriterande om du har en kandidatexamen inom ekonomi, entreprenörskap eller marknad

- Du kan tala svenska och engelska obehindrat

- Du är trygg, professionell och driven

- Du trivs i att jobba som ett team men samtidigt kan arbeta effektivt på egen hand.

- Du har förmågan och motivationen att kommunicera med beslutsfattare på ledningsnivå, främst via telefon och digitala möten.

Vad ingår i tjänsten?

- Fast lön, generöst bonussystem och provision

- Onboarding i en månad med en intern utbildning

- Kontorstider

- 12 bonusdagar utöver semesterdagar för bra utfört arbete

- Friskvård: 3000kr

- Företagsresor

- Bra utvecklingsmöjligheter då företaget rekryterar mycket internt

- Bygg ditt eget personliga nätverk med internationella beslutsfattare

Ansökan & Lön
Jobbtyp: Heltid

Plats: Stockholm

Lön: Fastlön + Provision

Kontakt: We Quest Bemanning & Rekrytering. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om WeQuest ??????????????????
WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.Sökord: Försäljning, Account Manager, AM, B2B, Innesäljare, Stockholm, ME

Ansök nu

Konditoribiträde

Konditoribiträde
Läs mer Jun 8
Nytt
Hej!
vi söker dig som kan jobba både vardagar och helger mellan 07:00-18:00.
varierande arbetstider och dagar. Du ska kunna jobba MINST 3 gånger i veckan.
Vi söker dig som är glad, snabb, effektiv och vågar ta ansvar.
Vi prioriterar de med tidigare erfarenhet och som arbetat med espressomaskinen.
tala och skriva flytande svenska är ett krav
Adress: Essingetorget 46

Ansök nu

Barnvakt/Nanny Bromma 3dag/mån - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Jun 8
Nytt
Om Nannynu! / About Nannynu!
Vi är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag och stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i Bromma (Äppelviken) med ett barn (1,5år) önskar hjälp med barnpassning sporadiskt vid kort varsel på dagtid, ca 3 gånger per månad.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/.
Sök jobb som barnvakt hos oss idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 121,38 - 151,72 kr/timme inkl. semesterersättning.
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos oss begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Account Manager

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Om företaget

Företaget är Sveriges största krog - och nöjesguide. Sajten har varje månad över 500 000 unika besökare som vill hitta stans bästa guldkorn. Här hittar du allt från restauranger, hotell, konserter, spa och wellness samt aktiviteter och annat. Företaget hjälper sina besökare hitta och besöka stan bästa ställen och händelser samt hjälper aktörer nå ut till sajt-besökarna med relevant information om deras verksamhet. Genom sajten får man en unik inblick i bl.a. vilka restauranger som är populärast just nu samt redogörelser för vad som gör de speciella. Företaget söker nu förstärkning och är ute efter 2-3 duktiga personer som vill ta klivet mot mer komplex försäljning!

Om rollen

I rollen som Account Manager på detta unika och växande bolag är din uppgift att ta kontakt med eventuella kunder, förmedla produkten, skapa ett samarbete för att sen bilda långsiktiga relationer där du förvaltar och hjälper kunderna nå ut med rätt information till sajtens besökare.

Du är själv ansvarig för att boka dina egna möten och stänga dina affärer. Nykundsbeartning är huvudfokus och med din hjälp ska företaget växa sig ännu större. Rollen kräver att du är kommunikativ och bra med långsiktiga relationer då det är en stor del av jobbet när du byggt upp din kundportfölj.

Vi söker dig som

- Har ett starkt driv och inte är rädd för att kavla upp armarna.

- Vill utvecklas och bli bättre på relationer och försäljning.

- Klarar av att ha ansvar över sin utveckling och kan pusha framåt.

- Är en vinnarskalle och har en inre drivkraft att bli bättre.

- Vill utvecklas inom affärer och har en förståelse för affärer.

- Vill jobba med kundrelationer.

- Meriterande med 1-2 års säljerfarenhet.

Vad erbjuder företaget

Från kunden:

Ett företag med en grym kultur, stämning och kollegor. Våra ledord är att vara moderna, schyssta och personliga. Det innebär att vi tycker det är viktigt att ha kul på jobbet, har fria arbetstider, sex veckor semester, tjänstepension, aktiviteter och mycket mer. Dessutom är vi ett ungt, växande bolag som jobbar mot stans krog- och nöjesliv, så det är naturligt att vi ofta går ut och äter och gör roliga aktiviteter tillsammans!"

En högkvalitetsprodukt som är enkel att sälja. Företaget är branschledande jobbar löpande med nästan 500 lokala verksamheter i stan.

En välplanerad onboarding där du kommer få en gedigen genomgång av tjänsten och hur vi jobbar gentemot krog- och nöjesbranschen och du kommer även att fördjupa eller få helt nya kunskaper inom sälj.

Företaget erbjuder även goda utvecklingsmöjligheter med en tydlig karriärstege. Rätt person kan snabbt klättra till Key Account Manager och få överta vissa av de större kunderna.

Ansökan & Lön


Jobbtyp: Heltid

Plats: Stockholm

Lön: Fastlön + Provision

Kontakt: We Quest.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med.
Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: sälj, försäljning , account manager, jobb, nytt jobb, rekrytering, headhunt, försäljning,Tht

Ansök nu

Vill du arbeta vaken natt som personlig assistent i Järfälla?

Personlig assistent
Läs mer Jun 8
Nytt
OM JOBBET

Nu söker en 23-årig tjej dig som vill bli hennes nya personliga assistent.

Tjejen har en allvarlig och mycket ovanlig ämnesomsättningssjukdom som kräver aktiv tillsyn av dig som assistent för att uppmärksamma och åtgärda blodsockerfall.  Sjukdomen kräver strikta rutiner kring kost, vilket du kommer hjälpa tjejen med genom att exempelvis förbereda sondnäring och kontrollera utrustningen. Vidare är hon också infektionskänslig, vilket gör att noggranna hygienrutiner är av stor vikt.

Arbetet kommer utföras främst hemma hos tjejen och hennes familj i Järfälla, men du kommer också få följa med på hennes fritidsaktiviteter, bland annat gymnastik. Tjejen har i dagsläget ingen skola utan dagarna fylls med det hon känner för att göra, där du behöver vara en motiverande hjälp för att få till en innehållsrik och tillfredsställande vardag. Utöver gymnastiken gillar hon bland annat att spela dator- och mobilspel, lyssna på true crime poddar och bygga miniatyrmöbler. Även att sitta en dag på Skansen och kika på dagens favoritdjur är roligt.

 

DU SOM SÖKER ÄR

Du är mogen och trygg i dig själv.  Du kan behålla ett lugn i stressiga situationer. Du har humor och är glad, trevlig och tillmötesgående. Du tycker om att hitta på saker och är aktiv, men kan också ta det lugnt. Du är positiv och ser möjligheter. 

 

ÖVRIGA EGENSKAPER VI SER HOS DIG

Fullgod svenska i både tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet inom vården men inte ett krav, det viktigaste är att personkemin mellan dig och tjejen stämmer.

 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Arbetstid: Vaken natt. 

Tjänstgöringsgrad: 80 %

 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

TILLTRÄDE

 Enligt överenskommelse.

 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2023-06-15. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. 

Läs mer om oss:
http://www.vivida.se
https://www.youtube.com/channel/UC-iIgCvlt8r5VH5UcKmLD8w
https://www.instagram.com/vivida.se/
https://www.facebook.com/vividaassistans/
https://www.linkedin.com/company/vivida-assistans-ab?original_referer=https://vivida.se/

Ansök nu

Barnvakt/Nanny Östermalm - tigrinska 1 dag/v - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Jun 8
Nytt
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på Nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj på Östermalm med ett barn (1 år) önskar hjälp med barnpassning 1 dag per vecka, mellan kl. 12:00-17:00. Familjen är öppna för förslag mellan tisdag-torsdag. Behovet kommer utöka till 2 tillfällen per vecka från och med april.
Familjen önskar en barnvakt som pratar Tigrinja.
Start: januari

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-hos-oss/.
Sök som barnvakt hos oss Nanny.nu idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 121.38 - 151.72 kr/timme inkl. semesterersättning.
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos oss begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

VVS-Montör - Norra Stockholm

VVS-montör
Läs mer Jun 8
Nytt
Har du jobbat som certifierad VVS-Montör inom service i minst 5 år? Vill du hamna på ett välmående bolag som växer? Då kan jobbet som VVS-Montör på Stokholms Rörexpress vara något för dig!

Stockholms Rörexpress AB ska vara en trygg partner oavsett vad du som kund ska investera i. Deras spetskompetens inom våra olika grenar borgar för att du som kund alltid ska kunna känna en trygghet i det projekt vi är inblandade i. Som företag vill de alltid ligga i framkant när det gäller nya produkter, effektiva arbetsmetoder, arbetsmiljö och miljöpåverkan, detta får de genom att ha en låg personalomsättning, låg kundomsättning och att de alltid söker efter nya effektiva sätt att driva sina projekt på.

Rörexpressen värnar om sina anställda och nästa generation, därför har de som miljömål att byta ut sina fordon vart tredje år till det mest miljövänliga på marknaden, kanske kan de redan om några år ha 50% elbilar!Som VVS-Montör på Stockholms Rörexpress kommer du utgå hemifrån i bil. Dina främsta arbetsuppgifter blir installationer och servicearbeten i Norrort, Stockholm. För att lyckas i rollen har du minst 5 år som certifierad montör. Du både bokar och utför dina jobb själv, därför krävs det att du är självständig och kan läsa ritningar.

Krav

 Minst 5 år som certifierad VVS-Montör
Flera års erfarenhet av servicearbeten
 Mycket god svenska i tal och skrift
Heta Arbeten
Säker Vatten
Liftkort
B-Körkort


Meriterande

Svetslicens
Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende till kunder och kollegor. Du har lätt till skratt och gillar att vara med och bidra till företagets utveckling. Vidare är du lösningsorienterad, flexibel och trivs med ett varierande arbete men mycket eget ansvar.

Du erbjuds en del i ett väletablerat företag med kollektivavtal. Du kommer till ett glatt och härligt gäng som gillar att utvecklas och göra roliga saker tillsammans. De ser gärna att man är aktiv på fritiden och är därför generösa med friskvård.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Stockholms Rörexpress med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på jenniefer.berg@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansök nu

Juniora jurister sökes för uppdrag i höst

Biträdande jurist
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du på jakt efter ett uppdrag efter examen och vill bygga på ditt CV med värdefulla meriter? Då kan det vara just dig vi söker! Ta chansen här och få möjlighet till arbete inom den offentliga sektorn.

Om uppdraget

Vi efterfrågar nu ett flertal konsulter som tillsammans ska jobba med handläggning inom skuldsanering. Uppdraget startar den 1 september och pågår preliminärt fram till årsskiftet med god chans till förlängning.
En exemplarisk väg in i myndigheternas värld, där du med hjälp av dina juridiska förmågor ska utreda, bedöma och besluta i ärenden.

Arbetet sker under kontorstid (8 timmar mellan 07 -18) med kontor beläget centralt i Sundbyberg. Omfattningen är heltid.

Inför denna roll krävs en godkänd UC-kontroll och kommer därmed genomföras som en del av rekryteringsprocessen.

Dina arbetsuppgifter

- Utreda förutsättningarna för skuldsanering.

- Besvara telefonförfrågningar avseende skuldsanering.

- Besluta om avslag, avvisning och avskrivning enligt skuldsaneringslagen där förutsättningar för skuldsanering inte finns.

- Lämna förslag till skuldsanering och besluta om sådan där förutsättningar finns

- Hantera arbetsuppgifter med anledning av skuldsaneringens betalningstjänst.

Dina kvalifikationer

- Högskoleutbildning, vi ser gärna att du har en jur.kand

- Minst 1 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Med liknande arbeten avser arbeten med interna och externa kontakter med juridiska inslag.

- Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

- Mycket goda kunskaper i svenska

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 15 augusti.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Alicia Belila, alicia.belila@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 0771-84 53 00

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Avdelningschef till Havator

Platschef, bygg
Läs mer Jun 8
Nytt
Prowork rekryterar en arbetsledare till Havator, Jordbro. (titel är arbetsledare men innebär avdelningschef).
Havator är Nordens och Sveriges ledande leverantör av lyfttjänster med mobilkranar. Med 60 års erfarenhet är dem specialiserade på komplicerade lyft med mobilkranar, transporter och tunghantering samt montage av prefabricerade betongelement.
I rollen som arbetsledare är du ansvarig för:
Ledarskap / arbetsledning / personalansvar för kranförare
Planering, leda och fördela arbetet för kranförarna inom depån.
Projektledning / administration
Försäljning av kranar, tillse kranförarna jobb
Löpande kundkontakt
Budget

Vi söker dig med liknande erfarenhet från relevant bransch – bygg, rental eller verkstadsmiljö (entreprenadmaskiner).
Krav: Ledar- och branscherfarenhet.
Prowork ansvarar för rekryteringen och du blir direkt anställd av Havator. Kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Grönlund om du har frågor, 0709838465 eller Cecilia@prowork.se.

Ansök nu

Onsite tekniker/Stockholm

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du en kunnig tekniker med tidigare erfarenhet av Onsite/IT-support?
 
Som engagerad och drivande onsite tekniker kommer du att tillhandahålla användarsupport och teknisk support i en Microsoftbaserad företagsmiljö ute på plats hos vår kund. Du kommer huvudsaklingen arbeta på kundens huvudkontor i centrala Stockholm men rollen kommer även innebära resor till mindre kontor i Stockholms området. Du har erfarenhet av att felsöka hårdvara, såsom stationära och bärbara datorer, skrivare samt konferensrum. Du ska kunna dokumentera ditt utförda arbete och har god kunskap inom M365, windows/PC, LAN/WAN, Wifi, Skrivare, Azure, intune, molntjänster och ITIL. 
 
Exempel på arbetsuppgifter:
- Felsökning av hård- och mjukvara
- Ta emot ärenden via ärendehanteringssystem och walk-ins
- Ge service och kundsupport av hårdvara
- Felsökning av nätverk och skrivare 
- Kontrollera mötesutrustning i konferensrum 
- Byta skärmar, tangetbord etc. 
- Installera och byta datorer 
- Registrera och dokumentera utfört arbete och lösningar 
 
Din profil
Vi söker dig som har service i fokus, alltid beredd på att göra det lilla extra. Någon som kan arbeta självgående i en föränderlig miljö med högt tempo. Vi ser gärna att du har ett proavktivt och reaktivt arbetssätt tillsammans med ditt gedigna intresse för teknik. Dessutom att du har en god kommunikativ- och samarbetsförmåga. Den vi söker skall gärna ha några års erfarenhet av tidigare roll som Onsite tekniker.  
 
Krav 
- B-körkort
- Flytande tal och skrift i svenska och engelska 
 
Övrig information
Start: Omgående 
Omfattning: Heltid
Placering: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse 
 
Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser framemot att träffa dig! 


Sveriges bästa support med individen i fokus.

Vi på Fusion är ett ungt, Support-bolag som vann Sveriges bästa Service Desk 2019 och 2021.

På Fusion strävar vi efter att individen ska höja sin kompetens såväl för sin personliga utveckling som för bolaget.

Hos oss på Fusion är gemenskapen viktig. Vi genomför regelbundet aktiviteter där du som individ får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Allt vi gör genomsyrar vår värdegrund:
Gemenskap – Ansvar – Agilt – Passion.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Innesäljare

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Om Företaget

Nordiske Medier Stockholm AB är ett mediehus som genom ett trettiotal ledande varumärken sprider initierad branschinformation till över en halv miljon beslutsfattare varje månad. Informationen sprids genom såväl digitala som tryckta kanaler. Men också genom de hundratals seminarier, utbildningar, awards, mässor och evenemang som vi arrangerar varje år. Nordiske Medier bevakar de flesta stora branscher inom tillverkande industri-, handels- och servicesektorn samtidigt som vi erbjuder en mångfald av mötesplatser som ger deltagaren fördjupad kunskap, inspiration och kontakter inom dennes specifika intresseområden. Nordiske Medier med huvudsäte i Danmark är Nordens största renodlade B2B-förlag med cirka 200 anställda i Norge, Danmark och Sverige och omsätter ca 300 miljoner svenska kronor. Förlaget ägs av Nordjyske Medier.Om Tjänsten

Är du innesäljaren som vill ha ett spännande och utvecklande arbete i en trivsam och kreativ miljö på ett av Skandinaviens största medieföretag inom fackpress? Då kan denna tjänst vara något för dig. Vi på Nordiske Medier växer och bygger nu upp ett nytt team i vår säljorganisation. Nordiske Medier erbjuder ett spännande och utvecklande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en trivsam och kreativ miljö. Nordiske Medier är ett mediehus som genom ett trettiotal ledande varumärken sprider initierad branschinformation till över en halv miljon läsare varje månad. Nordiske Medier bevakar de flesta stora branscher inom tillverkande industri-, handels- och servicesektorn samtidigt som man erbjuder en mångfald av mötesplatser. Mötesplatsen som ger deltagaren fördjupad kunskap, inspiration och kontakter inom specifika områden. Hos Nordiske Medier kommer du att ha ett 80-tal kollegor och vi sitter i stora lokaler centralt på Lidingö, med bra kommunikationer och gratis parkering. Tjänsten är på heltid med möjlighet till flexibla arbetstider. Du erbjuds fast lön och provision på din försäljning samt kontinuerlig säljutbildning och säljstöd.

Dina Arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du att ansvara för försäljning av företagets produkter, annonser både i tidningen och digitalt, prenumerationer, medlemskap, event m.m. Du kommer att jobba med våra befintliga kunder men även en hel del nykundsbearbetning.

Din Profil

Du har en stark egen drivkraft, är engagerad och trivs med att arbeta självgående och proaktivt mot högt uppsatta mål. Du har lätt för att jobba i team med den lyhördhet som krävs för att samarbeta med andra. Viktigt är även att du har ett högt tempo i dina arbetsuppgifter. Därtill besitter du en god social kompetens, är naturlig och van med telefonen som verktyg samt har en hög ambitionsnivå. Vi önskar att du har minst 2 års erfarenhet av försäljning med goda resultat över telefon. Du har lätt för att lära och har viljan att utveckla dina kunskaper. Du har ett genuint intresse för kunder, försäljning, service och kvalitet. Vidare är du bra på att kommunicera och har en vilja att bli vårt ansikte utåt och skapa långsiktiga relationer.

Ansökan

Tillsättandet skall ske så snart som möjligt.

Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag via länken eller på work@talentpartner.se!Se gärna också alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Ekonomiassistent till Stockholms universitet

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Stockholms universitet är ett av Sveriges största universitet med ca 30 500 helårsstudenter och 5 700 anställda. Universitetet bedriver stark utbildning och forskning inom human- och naturvetenskaperna, med bred samverkan nationellt och internationellt. Stockholms universitet verkar för jämlikhet, jämställdhet och likabehandling och präglas av öppenhet och en nyskapande och gränsöverskridande verksamhet. Rankat som ett av världens 100 främsta lärosäten, är Stockholms universitet ledande inom forskning och utbildning inom humanvetenskap och naturvetenskap. Arbetsgivare: Novare Bemanning

Är du en duktig ekonomiassistent som söker nya uppdrag? Har du minst ett års arbetslivserfarenhet? Vill du bidra med dina kunskaper på en samhällsviktig myndighet? Då är det dig vi söker! Just nu letar vi efter en ekonomiassistent till Stockholms universitet.

För att lyckas med just din ansökan, tror vi på ett starkt samarbete som gör att vi på Novare Bemanning har skapat ett attraktivt erbjudande till dig som individ. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en ny nivå inom bemanningsbranschen. Du får även tillgång till karriärsamtal, intervjuträning och välarbetad marknadsföring av din profil under processens gång. Låter detta som en möjlighet för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan nu!  

Om uppdraget 

Vi på Novare är en stolt och godkänd leverantör av det statliga ramavtalet i Sverige. Vi söker nu efter dig med erfarenhet inom ekonomi till Stockholms universitet. De är nu i behov av stöttning i form av en ekonomiassistent under tiden rekrytering pågår.

I rollen som ekonomiassistent kommer du att stötta myndigheten i deras viktiga arbete. Arbetsuppgifterna kommer framförallt att innebära arbete med redovisning och ekonomisk uppföljning av projekt och forskningsbidrag, ombokningar, lönekonteringar, avstämningar samt andra förekommande ekonomiuppgifter.

Till denna roll söker vi dig som är noggrann, stresstålig och som ständigt vill lära dig något nytt. Du arbetar serviceinriktat, ansvarsfullt med fokus på problemlösning. Du är även nyfiken och tycker om att arbeta mot uppsatta mål.

Exempel på övergripande arbetsuppgifter 

arbete med löpande redovisning och bokföring
arbete med huvudbokföring
arbete i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, m.fl.)
kontering
kontroll av fakturor, förberedande av underlag för databehandling och avstämning av kontosaldon
arbete med leverantör- och kundreskontra
delta i bokslutsarbete
besvara förfrågningar om in- och utbetalningar.


Krav för tjänsten 

gymnasium eller likvärdig utbildning
minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent
goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, m.fl.)
kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.


Uppdragsperiod och omfattning 

Uppdraget är på heltid med planerad start den 14 augusti och pågår tom mitten på februari 2024, med möjlighet till förlängning. Placeringsort för uppdraget är hos myndigheten i Stockholm.

Ansökan  

Då urval sker löpande kan tjänsten komma till att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Var därför beredd med din ansökan redan nu. Sista ansökningsdag är 2023-07-17. Du är varmt välkommen!  

Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR. Om du däremot har frågor eller funderingar kring tjänsten så får du gärna kontakta Miranda Nilsson på miranda.nilsson@novare.se

Hoppas vi ses! 

Som konsult hos oss 

Novare Bemanning bygger karriärer och stöttar organisationer. Vi är ett personligt och samhällsengagerat bolag som erbjuder interims och bemanningstjänster till både den offentliga och privata sektorn. Tillsammans med oss bidrar du till ett hållbart arbetsliv. Vi tar personlig utveckling till en helt ny nivå och är en unik arbetsgivare i branschen.  

När du arbetar som konsult ute på uppdrag hos våra kunder kommer du att ha ett nära samarbete med din konsultchef. Du kommer att ha regelbundna avstämningar utifrån en aktiv feedback-kultur där du utvecklar ditt självledarskap och de verktyg som du behöver för att nå ditt önskade mål. Det finns även möjlighet för dig som interimskonsult som har eget bolag att vara underkonsult och fakturera oss för arbetad tid. 

Novare Koncernen är ett av Sveriges ledande HR Serviceföretag som årligen genomför ca 600 rekryteringar samt många bemannings och interimsuppdrag. Novare har funnits i 20 år och startades av Investor. 2014 köpte personalen ut företaget från Investor och ägs idag av nyckelpersoner inom personalen.

Ansök nu

Babysitter/Nanny Stockholm (Tigrinya) - Collective agreement

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Jun 8
Nytt
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu helps families find their dream babysitter! We are now looking for reliable, experienced and playful nannies / babysitters. Our babysitters are well taken care of. We have very close contact with our babysitters and value them very highly. Our babysitters decide how much they want to work and the family will be living in an area close to the babysitter’s home or school/work.

Om uppdraget / About the assignment
Family in Östermalm with a child (1 year) wants help with childcare 1 day per week, between 12:00-17:00. The family is open to suggestions between Tuesday and Thursday. The need will increase to 2 occasions per week from April.
The family wants a babysitter who speaks Tigrinya.


Din profil / Your profile
We are looking for babysitters that:
- Are students or have a part time job
- Have experience in babysitting and love children!
- Are reliable and playful
- Are looking for a long term (minimum of 6 months) assignment with a family
- Aim to be the best of babysitters!
- A long-term relationship between the family and the nanny is very important for us so we want you to have a travelling time to the family around 30 minutes.
If you want more information please read and apply at https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Vi erbjuder / What we offer
-A fun and meaningful extra job
- Nanny Certification
- CPR-training
- Insurance when you’re working and traveling to and from work
- A contact person
- Your salary depends on your profile and wage claim. If you have graduated high school you are entiteled to file your own wage claim. If you are still in high school/gymnasium the set salary is 121.38 - 151.72 SEK/hour (incl holiday pay)
- Unsocial hours pay
– Possibility to a contract with guaranteed hours
– Possibility to continue woking within the concern

Ansök nu

Barnvakt/Nanny Vällingby 3-5em/v - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Jun 8
Nytt
Om Nannynu! / About Nannynu!
Vi är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag och stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Engelsktalande familj i Vällingby med två barn (3 & 9 år) önskar hjälp med barnpassning 3-5 eftermiddagar i veckan, mellan ca kl. 15:00/15:30-17:30/18:00. Familjen önskar hjälpen mellan måndag-fredag (främst tisdagar, onsdagar & torsdagar). Familjen önskar även ibland hjälp någon helgkväll då och då.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/.
Sök jobb som barnvakt hos oss idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 121.38 - 151.72 kr/timme inkl. semesterersättning.
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos oss begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Account Manager

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Har du en erfarenhet inom försäljning och vill ta nästa steg? Har du en vilja och driv att lyckas och bygga upp en stor kundportfölj på ett av Sveriges mest snabbväxande bolag med fantastiska intjänings- och utvecklingsmöjligheter? Då har du en unik chans att hoppa på tåget nu.Om företaget:

Vår kund är ett digitalt fullservicebolag inom IT-konsultlösningar. Deras kunder är några av Sveriges största företag med en årsomsättning på en halv miljard och uppåt. Projekten bemannar man upp både med hjälp av egen personal men också med externa konsulter. Bolaget har nio år i rad blivit utsedda till ett gasellföretag och fick förra året utmärkelsen ”årets nöjdaste medarbetare” som delas ut varje år av Universum. De har haft en årlig tillväxt på över 30% under 10 år i följd. Det finns med andra ord ett enormt behov av företagets kundlösningar.Om tjänsten:

Som Account Manager på företaget så kommer du att arbeta med uppsökande försäljning och ha ett helhetsansvar över hela försäljningsprocessen från prospektering hela vägen fram till avslut. Du kommer att ta kontakt med några av Sverige största företag som omsätter en halv miljard kronor och uppåt och träffa högt uppsatta IT-chefer och få stora mandat även hos kunderna. Förutom ett stort kontaktnät så ges här en unik möjlighet att vara med på en företagsresa som bara börjat samt klättra på karriärtrappan. Dina kollegor stöttar dig på jobbet och möjliggör för en rolig och stimulerande tillvaro där du belönas längs vägen.Vem är du?

För att passa för tjänsten så ser vi att:- Du är en person som har en enorm vilja ett starkt inre driv att lyckas. Du har en näsa för affärer och vet att du måste jobba hårt för att nå dina mål.

- Du tycker om att ta ansvar och växer med uppgiften.

- Du är en förtroendeingivande person som har lätt att connecta med alla typer av personer.

- Du har en bakgrund inom försäljning - exempelvis telemarketing, mötesbokning eller har jobbat med försäljning inom finansbranschen.

- Du ska se detta som en långsiktig möjlighet och ha tålamod i din säljprocess. Belöningen är stor men resultatet kommer inte över en natt.

- Du gillar att prata i telefon och förstå att telefonen är ditt främsta arbetsverktyg.

- Det är meriterande om du har någon form av eftergymnasial utbildning men inget krav. Har du tillexempel en eftergymnasial utbildning inom finans eller ekonomi är det starkt meriterande.

- Du är beredda att göra det där lilla extra för att få in en affär även om det kräver några extra timmars arbete.Vad ingår i tjänsten?

- Grundlön samt garantiprovision

- Stora utvecklingsmöjligheter både finansiellt och karriärmässigt.

- En rolig arbetsplats med generösa aktiviteter.

- Friskvårdsbidrag

- Dator och telefon

- Pension

- Centrala och stilfulla lokaler vid Stureplan.Ansökan & Lön

- Jobbtyp: Heltid

- Plats: Stockholm

- Lön: Fast lön + provision

- Kontakt: We Quest Bemanning & Rekrytering. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!Om WeQuest

WeQuest är ett rekrytering och bemanningsföretag som finns runt om hela Stockholm län. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Vi är rekryteringsspecialister inom sälj, administration, marknad och service. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Sökord: Account Manager, Business-to-business, Stockholm, IT, Digitala helhetslösningar, B2B-försäljning, Gasellföretag, Csd

Ansök nu

Barnvakt/Nanny Vällingby 5em/v - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Jun 8
Nytt
Om Nannynu! / About Nannynu!
Vi är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag och stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i Vällingby med två barn (3 & 9 år) önskar hjälp med barnpassning 5 eftermiddagar per vecka, mellan kl. 15:00-17:00/17:30. Familjen önskar hjälp måndag-fredag.
Start: Antingen från sommaren med uppehåll v.28-31. Eller start från hösten tillsvidare.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/.
Sök jobb som barnvakt hos oss idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 121.38 - 151.72 kr/timme inkl. semesterersättning.
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos oss begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Vi söker personliga assistenter till vår 14-åring i Skärså i sommar

Personlig assistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker personliga assistenter till vår glada kille på 14 år som kan jobba när vi är i vår stuga i Skärså! 

Vi kommer närmast i tid vara uppe i Skärså från den 14:e juli till den 6:e augusti. Under den perioden kommer vi behöva en assistent som jobbar ca 90% fördelat på ett dagpass 09:00-21:00 och ett pass dygnet efter som är från 09:00-09:00. Man jobbar alltså endast 2 pass i veckan under den här perioden. Det är vaken natt och möjligheten finns till fler pass om man skulle önska det. 

Krav för att få jobbet är körkort och egen bil för att kunna ta dig till jobbet. 

Vi åker kontinuerligt upp till Skärså under hela året och får vi till ett bra samarbete så kan det bli mer pass vid kommande tillfällen. 

Arbetet innebär att du är vår sons förlängda armar och ben och ett stöd i de dagliga aktiviteterna han gör, allt från lek till promenader. 
Du är delaktig när det gäller social samvaro samt intellektuell och motorisk träning men också vid omvårdande uppgifter såsom medicinering och omhändertagande vid hygien.  


Vi söker dig som är en nyfiken, engagerad och varm person som gillar att vara social och ge det lilla extra till andra. Även om det är meriterande med erfarenhet så är det inget krav, det viktigaste är vem DU är och vad du kan tillföra oss. Vi ser gärna att du är anpassningsbar och flexibel men framförallt att du har en positiv inställning till uppgifter du tar dig ann.


Vi ser samarbetet med dig som långsiktigt och hoppas du ska trivas hos oss! Välkommen med din ansökan där vi gärna ser att du skriver ett personligt meddelande och att du bifogar ditt CV så att vi kan visa upp det till föräldrarna. 


Arbetsgivare är Kavon Care AB som är ett litet familjeägt assistansbolag som strävar efter att ge alla möjligheten att leva ett fritt och självständigt liv på sina egna villkor. De tillämpar individuell lönesättning och självklart finns kollektivavtal.  


Alla som arbetar med minderåriga behöver presentera ett registerutdrag från polisen innan man kan börja jobba hos oss. Följ länken nedan för att begära ut utdraget:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Plats


Skärså, Söderhamn

Ansök nu

Teacher, Science, Ages 7 - 9

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 8
Nytt
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Science Teacher 7-9

IES Årsta is a school for grades 4-9 with 730 students and a staff body of about 80 members. The school is situated very close to Stockholm city center, just a few subway stops away. The school opened in 2017 and has high standards in both academics and student well-being. 

We are now looking for a qualified teacher for Years 7-9 in Science.

Included in the work description, aside from common teacher tasks such as planning, teaching, marking and follow-ups, is mentorship for 16 students in one of the year levels that you teach. You have to be available for meetings with parents, students or colleagues and to actively work towards maintaining the IES Ethos and Vision. The focus lies on learning and a calm environment and the school’s routines and rules are followed by students and staff alike.

A nice atmosphere and cooperation are the key to success. It is also the basis for creating a red thread through the grades to guide our students and help the students reach their goals.

As a person you are flexible, a dedicated team player and have a positive approach to your subject which leads to you being creative and willing to go the extra mile for your colleagues and students. You have the tools to create a good learning environment in the classroom and your clear leadership and teaching style are the key to your students’ success. You can differentiate your teaching to reach different students and can work inclusively with different special needs students in cooperation with Student Care and Special Educators. 

Continuous feedback to students and parents with feedback on progress and needs for improvement is a must and has to take time and be a natural part of your teaching. We are looking for someone with a Teaching Degree / Bachelor of Education specialized in Science, who feels comfortable with teaching students in an international work environment.

It's full-time employment with 6 months probation and an August 2023 start. 

Interviews will take place continuously and the position might be filled before the deadline. 

Any questions, please contact: linus.gellerstedt.arsta@engelska.se

A valid police background check is of course necessary. 

IES Årsta är en skola för årskurserna 4-9 med 730 elever och 80 personal. Skolan ligger i Årsta, en kort promenad från Gullmarsplan varifrån du snabbt tar dig till centrala Stockholm. Skolan startade 2017 och håller en hög nivå både gällande studieresultat och trivsel. Vi som arbetar på skolan är mycket stolta och glada över vår internationella community både bland elever och personal. 

Vi söker nu efter en legitimerad lärare för årskurserna 7-9 i NO med start i augusti.

Arbetsbeskrivningen inkluderar, förutom vanligt förekommande läraruppgifter så som planering, undervisning, betygsättning och uppföljning, även mentorskap för elever i en av de klasser du undervisar. Du behöver vara tillgänglig för möten med vårdnadshavare, elever och kollegor samt aktivt arbeta för att upprätthålla IES värdegrund och vision. Hos oss ligger fokus på lärande och på en lugn miljö där skolans rutiner och regler följs av både elever och personal.

En trevlig atmosfär och ett gott samarbetsklimat är nyckelord bakom vår framgång. Detta är också grunden för att skapa en röd tråd som vägleder och stöttar våra elever genom deras skolgång och hjälper dem att uppnå sina mål. 

Som person är du flexibel, en hängiven lagspelare med ett positivt förhållningssätt till ditt ämne. Du är kreativ och villig att göra det lilla extra för dina elever och kollegor. Du besitter verktygen för att skapa en god lärandemiljö i klassrummet där ditt tydliga ledarskap och din undervisningsstil är nycklar till dina elevers framgång. Du kan anpassa din undervisning för att nå olika elever och kan, i samarbete med vårt elevhälsoteam och våra specialpedagoger, arbeta inkluderande med de elever som har särskilda behov. För oss är fortlöpande, tydlig feedback till elever och vårdnadshavare ett måste och du ser det som en naturlig del av din undervisning. I denna feedback ger du information om både framsteg och områden för utveckling och förbättring. Vi söker dig som är legitimerad lärare för åk 7-9 med behörighet i NO och som vill undervisa elever i en internationell arbetsmiljö. 

Tjänsten är 100% och är en tillsvidareanställning med 6 månader provanställning. 

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut.

Frågor kan ställas till: linus.gellerstedt.arsta@engelska.se

För att söka behöver du ett giltigt utdrag ur belastningsregistret för arbete i skolan.

Ansök nu

Account Manager

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Om företaget

Bolaget är en ledande mjukvarudistributör inom IT i Skandinavien och vi söker dig som vill fortsätta växa och vara med i deras resa! Lösningarna är världsledande och väl beprövade i snart 10 års tid. De är idag 12 anställda som sitter i fräscha lokaler i Årsta, södra Stockholm. Omsätter drygt 40+ mkr och har varit lönsamma varje år sen starten 2011.

Med mångårig kompetens tillhandahåller bolaget marknadsledande lösningar exklusivt till IT-Konsulter och interna IT-avdelningar. De är specialiserade inom IT-baserade management- och verksamhetslösningar med fokus på drift, övervakning och automatisering men i deras heltäckande portfölj ryms även lösningar för områden som Fjärrstyrning, Säkerhetslösningar, Backup.

Om tjänsten

Som Account Manager på bolaget kommer du arbeta med flera delar av försäljningsprocessen. Från att leda möten med prospekt där du bland annat håller produktdemonstrationer till att avsluta och skriva avtal.

Du tillhandahålls färdiga företagslistor med både bearbetade och obearbetade bolag vilket gör att du kan lägga mer fokus på kundkontakt och mindre på prospektering. Hos våra kunder är det främst IT konsulter och IT tekniker som du har kontakt med, men du kommer även ha dialog med höga beslutsfattare som ägare och teknikchefer. Du kommer att arbeta med tydliga säljprocesser i en organisation som varje dag med entusiasm arbetar för att på absolut bästa sätt möta kundens behov.

För dig som är trött på att stå i biltrafik och springa mellan olika orter är den här tjänsten perfekt då alla möten sker digitalt.

Vad erbjuds du?

Du får jobba med världsledande lösningar högt skattade i branschen. Lösningar som är högaktuella här och nu men som också följer med in i framtiden.

Medarbetarna är den viktigaste framgångsfaktorn och som anställd får du åka och träffa leverantörer både i Storbritannien och USA. De har en god samanhållning och vi tror att om man trivs ihop så arbetar man också bättre tillsammans.

Vem söker vi?

För att passa bäst i rollen tror vi att du har arbetat med uppsökande försäljning b2b där du varit fullt ansvarig för hela säljprocessen från prospektering till signering av avtal.

- Du ser en långsiktighet i ditt nästa arbete

- Har tidigare erfarenhet av B2B försäljning

- Du är tålmodig i ditt arbetssätt och arbetar strukturerat

- Det är meriterande om du arbetat med försäljning inom IT men det är inget krav för att söka tjänsten

- Trivs med att arbeta långsiktigt och relationsbyggande med dina kunderAnsökan & Lön

Jobbtyp: Heltid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Fastlön + Bonus
Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!Om WeQuest ??????????????????
We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med.
Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Account Manager, Business-to-business, Stockholm, IT, Digitala helhetslösningar, B2B-försäljning, INSFT

Ansök nu

Mötesbokare

Säljkonsulent
Läs mer Jun 8
Nytt
Arbetsuppgifter

I rollen som Mötesbokare kommer du att ansvara för en del befintliga kunder men också att söka nya affärsmöjligheter genom att skapa och utveckla relationer med kunder, i nära samarbete med den övriga organisationen och säljare. Detta innebär bland annat:

- Hantera inkommande leads från olika marknadsföringskanaler

- Daglig kontakt med säljteamet

- Stark vilja att lyckas och utvecklas

Vem är du?

Vi ser att du är en positiv och självgående person som sprider mycket energi på kontoret såväl till kunder! Du älskar att kommunicera med andra människor och har vidare en förmåga att sätta dig in i kundens behov, ta egna initiativ och vara strukturerad i ditt arbete. Du har mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av försäljning är det ett plus, men viktigast är din vilja och motivation att bygga en karriär.

Vad erbjuder vi?

- Marknadsmässigt fast lön samt ett mycket generöst provision- och bonussystem där framgång verkligen betalar sig.

- Härlig arbetsmiljö med mycket sociala arrangemang och happenings

- Kontinuerlig och tydlig uppföljning, utbildning och coachningÖvrig information:
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Lön: Fast lön + Bonus
Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare
Kontakt: WeQuest
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om WeQuest

WeQuest levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela Stockholm's området. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Sökord: Sälj, mötesbokare, Account Manager, försäljning, B2B, försäljare, Sales agent, bokare, prospektering, SAL

Ansök nu