Hitta lediga jobb i Stockholm

Konsultchef till Life Science

Account manager
Läs mer Dec 2
Nytt
Vill du arbeta i en varierande roll med fokus på försäljning, rekrytering och ledarskap? Har du dessutom ingenjörs-bakgrund och ett nätverk inom ? Sök då tjänsten som konsultchef till Life Science

Som konsultchef jobbar du med vår största tillgång och det viktigaste vi har, nämligen våra konsulter. Genom att jobba med kundkontakt och försäljning, rekrytering och ledarskap får du inte bara en varierad vardag – du får även möjlighet att vara personen som gör både kunden och konsulten nöjda. En riktig win-win, med andra ord. Hos oss blir du en viktig tillgång där du ingår i ett växande chefsteam där du har kollegor både i Stockholm men också i Europa. Teamet präglas av samarbete och kompetensutbyte.

Som konsultchef på ALTEN arbetar du brett med försäljning, rekrytering och ledarskap vilket ger dig varierade dagar. Ditt fokus ligger på att bygga nätverk, utveckla affärer och skapa långsiktiga relationer med kunder, kandidater och konsulter. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
- Prospektering och försäljning mot både nya och befintliga kunder
- Ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till avslut
- Personalansvar för din konsultgrupp
- Coachning och stöttning av dina konsulter
- Personal- och kundadministration
Tjänsten är på 100% tillsvidare med start enligt överenskommelse.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att jobba med människor. Du går igång på utmaningar och för dig faller det sig helt naturligt att jobba mot olika mål. Du är dessutom bra på att bygga relationer och att skapa förtroende hos andra människor.
Krav:
- Magister- eller masterexamen
- Några års arbetslivserfarenhet inom försäljning, rekrytering, ledarskap
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort
- Det är meriterande om du har erfarenhet av konsultbranschen och om du har ett befintligt affärsnätverk inom Life Science industrin. 

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Personal på ALTEN är organisationens viktigaste resurs och därför blir det självklart att erbjuda utveckling- och karriärsmöjligheter. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan fortsättas utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Genom våra interna nätverk ALTEN Sports och Women@ALTEN ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Hos oss får du möjligheten till att skapa ett stort affärsnätverk och flera spännande erfarenhetsutbyten. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats som präglas av fartfylldhet, frihet under ansvar och härliga kollegor. Balansen mellan arbete och privatliv värderas högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats som präglas av fartfylldhet, frihet under ansvar och härliga kollegor.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition & Development Partner Kevin Jakobsson på Kevin.jakobsson@alten.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

German/English speaking staff 9-10/12

Samplingspersonal
Läs mer Dec 2
Nytt
MEMU SVENSK MÄSSBEMANNING AB work with staff for congresses and fairs. We are participate at about 60 differents events every year. At the medical congress our staff will work as stand hostesses, scan delegeates with smartphone, hostess at lecture rooms and much more tasks what is normal at international congresses. This will be a great opportunity for you to work at in a international place at your in your "home town".


Pleaase have a look at a movie :https://www.youtube.com/watch?v=0sh86v4e0gQ&feature=youtu.be
Homepage www.memu.se
We are looking for staff, who love to supply service to delegates from all over the world. You need to be professional, have a friendly presence and excellent manners. Our demands are high when it comes to social skills and capacity to work, We carefully match the staff to the right task at the congress with the right background. This will be a memory for many years for you as employee.
We are looking for German/English speaking congress staff which take part at a Medical Congress at Stockholm Waterfront congress center 9-10/12.
You could also reg. your cv at: https://www.memu.se/en/jobopportunities/

Ansök nu

if(JavaDeveloper) {Apply = True;}

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 2
Nytt
Vill du vara med och göra skillnad? Paf skiljer sig från andra spelbolag. Företaget grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. De strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr sig om sina anställda, kunder och samhället i stort. All vår vinst går till samhällsnyttiga ändamål och ansvarsfullt spelande vilket är en viktig byggsten i företagets verksamhet.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Pafs räkning en Javautvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Paf. Till Paf söker vi en mjukvaruutvecklare som är tekniskt nyfiken och brinner för programmering. Teamen som finns hos företaget idag präglas av en arbetsmiljö med högt i tak och en attityd där alla är välkomna. Tjänsten är placerad i Norrköping men det finns goda möjligheter att arbeta på distans om du bor på annan ort alternativt en mix av några dagar på plats och några dagar hemma. Väljer du 100% remote får du skrivbord, stol, skärmar, dockningsstation etc hemskickat till dig. Väljer du mix så kommer du få dubbla uppsättningar så du har samma förutsättningar hemma och på kontoret. 3 månader per år kan du jobba utomlands. Enda kravet är att du jobbar ungefär samma arbetstider som dina övriga kollegor.

Du erbjuds:

• Flexibla arbetstider för att jobbet ska gå ihop med din fritid.
• Generösa villkor vad gäller pension, friskvård, fri sjukvård etc.
• Paf är ett företag som undviker övertid till det yttersta. Att du är kvar hos oss om 10 år är viktigare än kortsiktiga affärsmål.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Pafs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Du är med i hela utvecklingsprocessen från kravspecifikation, skapande av stories, estimeringar, sprintplanering, utveckling, testning och release. Det finns en tydlig arbetsfördelning där alla vet vad som förväntas av dem. Det är ett högt tempo med snabba beslutsprocesser där arbetat inkluderar att ständigt ligga i framkant där du förvaltar och vidareutvecklar företagets system. Tjänsten passar därmed dig som älskar programmering och vill arbeta i ett bolag som värnar om sin personal och deras personliga utveckling.

Vi söker dig som:
Är en grym Java utvecklare där erfarenheter av Spring Boot och AWS är en fördel. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som utvecklare hos Paf. Som person i den här rollen ser vi gärna att du är prestigelös, tar egna initiativ och har lätt för att samarbeta samt kommunicera med kollegor. Dessutom är du en person som är driven i det du tar dig an och tvekar aldrig för att fråga om hjälp när du kört fast. Vi bryr oss inte om utbildning och erfarenheter, utan premierar istället hur duktig du är som utvecklare.

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Tjänsten är placerad i Norrköping, men du kan också arbeta på distans om du bor på annan ort.
URVAL: Sker löpande

I rekryteringsprocessen kommer det ingå ett programmeringstest. Om du vill visa upp projekt som du gjort i tidigare arbeten eller på fritiden välkomnas även detta i din ansökan. Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.

Ansök nu

Analytiker inom läkemedelsområdet

Nationalekonom
Läs mer Dec 2
Nytt
Vill du vara med och bidra till TLV:s vision Mesta möjliga hälsa för skattepengarna? Med våra olika kompetenser och bakgrunder arbetar vi varje dag för att förverkliga vår vision och nu söker vi dig som också känner ett stort engagemang för vårt uppdrag. Vi sitter i ljusa fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm, tio minuters promenad från Stockholms central. Kom och arbeta med oss!

Gillar du att arbeta med kvantitativa metoder, utveckla arbetssätt och lösa utmaningar för samhällets bästa? Vill du arbeta med stora komplexa datamängder från flera olika datakällor? Är du en lagspelare som trivs med många kontaktytor? Då har vi ett jobb för dig!

Myndigheten har ett brett uppdrag att utveckla den värdebaserade prissättningen av läkemedel och att följa apoteksmarknaden i stort. Vi har en utbyggd analysverksamhet med två enheter som samverkar nära för att utveckla vårt kvantitativa arbete. Enheterna arbetar med ett flertal uppdrag inom datadrivna analyser och omvärldsbevakning, bland annat på uppdrag av regeringen och i olika internationella projekt. Vi är en blandad grupp och arbetar i team för att lösa våra uppgifter.  

Arbetsuppgifter
Vi söker två analytiker med kvantitativ specialisering för att arbeta med analyser av läkemedel ur flera perspektiv. Frågor berör ofta hur användningen av läkemedel ser ut och hur den kan komma att påverka läkemedelskostnaderna samt hur olika förändringar påverkar apoteksmarknaden och dess aktörer. Du deltar i att ta fram underlag för rapporter baserat på dina analyser och i arbetet ingår att ge stöd till andra delar av myndigheten i läkemedels- och apoteksfrågor. Analyserna sker ur många olika perspektiv; staten, regioner, apotek, industri och patient.

Som analytiker arbetar du ofta med flera parallella uppdrag som varierar i komplexitet. Du arbetar tillsammans med andra analytiker och olika professioner, till exempel nationalekonomer, jurister, farmaceuter, hälsoekonomer och medicinska utredare. Vi har även en open source miljö där vi bedriver visst utvecklingsarbete och där kommer du att vara delaktig.

Vi har för närvarande i uppdrag att följa upp kostnadsutvecklingen för läkemedel och genomföra kostnadsdämpande åtgärder på förmånsläkemedel samt utveckla uppföljning av läkemedel i klinisk vardag. Andra uppdrag innefattar att göra prognoser, ta fram en miljöpremie för läkemedel, stärka tillgång till äldre antibiotika samt utveckla en försöksverksamhet för farmaceutiska tjänster.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:


• universitetsexamen inom nationalekonomi med inriktning mot kvantitativa analyser, eller annan utbildning vi bedömer likvärdig.
• minst ett års arbetslivserfarenhet som analytiker eller liknande.
• minst ett års erfarenhet av arbete med R eller motsvarande (Python eller SAS).
• goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete kopplat till läkemedelsmarknaden och kunskap om olika relevanta datakällor från myndigheter eller regioner. Det är meriterande med erfarenhet från statlig myndighet, region, läkemedelsindustri eller akademi. Vidare är det meriterande med god kunskap i programmering samt ta fram rapporter och beslutsunderlag baserade på dina analyser. Det är meriterande om du har flerårig erfarenhet av datadrivet analysarbete.

Som person är du resultat- och utvecklingsfokuserad, har en god analytisk förmåga och är självgående. Eftersom du kommer att arbeta både avdelningsöverskridande internt på myndigheten och även med externa parter, behöver du ha en god kommunikativ förmåga samt förmåga att arbeta tillsammans med andra.

Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser.

Anställningsform
Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan, märkt med diarienummer 03771/2021, senast 23 december, 2021. 


Om TLV
Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV, är en statlig myndighet som beslutar om vilken tandvård, vilka läkemedel och vilka förbrukningsartiklar som ska ingå i högkostnadsskydden. Vi ansvarar för apotekens handelsmarginal och regler för utbyte av läkemedel samt bedriver tillsyn. Vårt uppdrag är att få ut mesta möjliga hälsa för skattepengarna. Vi erbjuder en attraktiv och inkluderande arbetsplats som är fri från diskriminering där du får möjlighet att utvecklas och kan kombinera yrkes- och privatliv.

Ansök nu

Distributionsförare

Distributionsförare
Läs mer Dec 2
Nytt
Nu söker vi 2st C-chaufförer för att köra distribution med start och stopp i södra Stockholm.


Kvalifikationer
KRAV för uppdraget:
C-körkort
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Truckkort A
Svenska i tal och skrift

För att vara extra meriterande önskar vi:
ADR
God lokalkännedom i Stockholm
Erfarenhet av distributionskörning
Vana av att köra olika truckar

Ansök nu

Upplev vackra Notodden med högt arvode som sjuksköterska i vår

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Nytt
De senaste åren har efterfrågan på vårdpersonal i Norge ökat, och denna efterfrågan kommer bara att fortsätta öka. Därför kommer du som sjuksköterska i Norge bli erbjuden mycket goda villkor samt en konkurrenskraftig lön. Vi står dessutom för resor till och från Norge samt för boendekostnaden under perioden som du arbetar.

Vi söker nu efter två sjuksköterskor till ett sjukhem i den trevliga staden Notodden. Schemat kommer mestadels att variera och gå på turnustid.

Upplärning kommer att äga rum innan uppstart.

Vi söker nu efter dig som är utbildad sjuksköterska och som vill uppleva vackra Norge under några månader i vår.

Kvalifikationer
*Utbildad Sjuksköterska
*Några års relevant arbetslivserfarenhet
*Självständig
*Sjukhem


Har du tidigare arbetat i Norge eller har din norska auktorisation klar är detta givetvis mycket meriterande.

Vidare önskar vi att du är engagerad och brinner för ditt arbete som sjuksköterska, att du har lätt för att lära dig nya saker och van att arbeta självständigt. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
*Mycket goda villkor med hög lön
*Fritt boende
*Fria resor
*Kontakt med svenska kollegor för stöd i arbetet
*En trevlig och stimulerande arbetsmiljö

Ansökningsfrist
Snarast
Uppstart
Januari

Antal tjänster:
2

Arbetsort:
Notodden

Varaktighet
2-3 månader (med stor chans till förlängning om detta önskas) 

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Finansadministratör till Business Supportteam på pensionsbolag

Backofficepersonal
Läs mer Dec 2
Nytt
Rollen och Teamet
I rollen som finansadministratör kommer du ingå i teamet Business Support, som idag består av 8 medarbetare som tillsammans sköter administrationen av vår kunds finansiella tillgångar och betalningsflöden. Business Support´s uppdrag är att stödja:

- Kapitalförvaltning; med värdepappersadministration, säkerhets- och likvidhantering, myndighetsrapportering samt daglig pris- och limitkontroll.
- Ekonomi med bokslut och underlag till årsredovisning avseende finansiella tillgångar.
- Ekonomi, Kund och HR med leverantörsbetalningar, pensioner till kunder och löner till anställda.


I rollen som finansadministratör kommer du bla att arbeta med matchning av aktier, räntebärande och derivat. Du har daglig kontakt med kundens depåbank i samband med settlement och tjänsten innefattar även Collateral Management; utväxling och rapportering. Arbetat görs huvudsakligen i finanssystemet SimCorp Dimension och kontakter på engelska förekommer dagligen, såväl muntligt som skriftligt.

Din bakgrund
Vi söker dig med 1-4 års erfarenhet inom finansområdet och då gärna inom Fond eller Backoffice och du har en högskoleexamen inom Ekonomi.

För att trivas och lyckas i denna roll är du strukturerad, noggrann och drivs av att hålla deadlines. Vidare är du målmedveten och du tar gärna egna initiativ för att utveckla arbetsprocesser och dagliga rutiner. Du välkomnas in i ett sammansvetsat och kompetent team.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på 0704715918. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-01-02. Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 mån med ambitionen om överrektytering på sikt.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet... (https://sjr.se/gdpr/integritetspolicy/)

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Ansök nu

Executive Assistant Housekeeper - Hemfrid Stockholm

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Dec 2
Nytt
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi Executive Assistant Housekeeper till vårt Premiumteam!

Dina arbetsuppgifter

På Hemfrid arbetar vi utifrån våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Detta har bidragit till vår kvalitets - och servicekultur i världsklass!

Tjänsten som Executive Assistant Housekeeper innebär ett självständigt, roligt och varierat arbete främst mot stora hushåll där vi erbjuder en helhetslösning åt kunden. Arbetsuppgifterna består bland annat av att hemstädning där damma, dammsuga, moppa och putsa fönster ingår. I ditt ansvar ser du till att hela hushållet tas hand om, och arbetsuppgifterna kan även innebära att tvätta, stryka och vika kläder, hålla ordning i garderober, lådor och hyllor samt vattna blommor.

Övriga arbetsuppgifter kan innebära barnpassning, matlagning, hjälpa till med ärenden, ta emot gäster och förbereda inför middagar och event.

Din profil

I rollen som Executive Assistant Housekeeper söker vi erfarna kollegor som brinner för att leverera service i världsklass. Vi söker dig som är flexibel, positiv och engagerad i ditt arbete. Du är prestigelös och gillar att skapa ordning och reda och är öppen för att hjälpa till där det behövs. Vi ser även att att du är initiativtagande och självgående.

Utöver detta ser vi att du:

- Har flera års erfarenhet inom hemstädning eller andra hushållsnära tjänster, exempel som Housekeeper, Au-pair eller liknande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelska
- Kan arbeta flexibla arbetstider, måndag - fredag mellan klockan 8-17
- Erfarenhet från heminredning och arbeta med dekoration är meriterande
- Det är även starkt meriterande om du har körkort (B), och tillgång till egen bil


Vi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 75 % sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!

Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta oss på rekrytering@hemfrid.se.

------------------------------------

Hemfrid is Sweden's largest company in home cleaning. We help our customers with services in their private homes such as cleaning, window cleaning, moving services and much more.

Right now we are looking for experienced home cleaners for our Premium team!

World-class home cleaning

At Hemfrid, we work based on our values Innovative, Knowledgeable and Big Heart. This has contributed to our world-class quality and service culture!

The position as Executive Assistant Housekeeper contains a independentlyt, fun and varied work mainly for large households where we offer a complete solution. The tasks include cleaning such as dusting, vacuuming, moping and cleaning windows. In your responsibility, you make sure that the whole home is taken care of, and the tasks can also involve washing, ironing and folding clothes, keeping order in closets, drawers and shelves and watering flowers.

You work independently in the customers' homes and are responsible for several tasks in addition to the regular cleaning. Other tasks can involve babysitting, cooking, helping with errands, receiving guests and preparing for dinners and events.

Your profile

In the role as Executive Assistant Housekeeper we are looking for experienced collegeus who are passionate about delivering world-class service. We are looking for you who are flexible, positive and committed to your work. You are unpretentious, orderly and open to help where needed. We also see that you are proactive and independent.

In addition to this, we see that you:

- Has many years of experience within home cleaning or other household service as a Housekeeper, Au-pair or equivalent
- Speaks and understands basic Swedish or English
- Can work flexible working hours Monday-Friday between 8 - 17
- Live in Nacka / on Värmdö or near by
- It is desirable that you have experience from interior design and decoration
- It is highly advantageous if you have a drivers license (B), and preferably your own car


We offer you

We have a clear ambition - to be the industry's best employer. Good working conditions are important to us. That is why we offer, among other things:

- A permanent employment with a 75% employment rate
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance
- Wellness grant
- Education within home cleaning services with focus on your development
- Good opportunities to develop and grow within Hemfrid
- Free mobile subscriptions
- Colleagues from all over the world!


Do you want to join our journey? Welcome to apply now!

If you have any further questions regarding the positon or our recruitment process, please contact us at rekrytering@hemfrid.se.

Ansök nu

Betongarbetare - Stockholm

Betongarbetare
Läs mer Dec 2
Nytt
Nu söker vi 2st duktiga betongarbetare för arbete i och runt Stockholm!
Du kommer att arbeta med allt ifrån broar till komplexa konstruktioner så det är viktigt att du har gedigen kunskap inom armering och betong!
Kravprofil:
Yrkesbevis eller motsvarade erfarenhet.
Behärskar ritningsläsning
Bosatt i Stockholm
Obehindrad svenska i tal och skrift.
Körkort och tillgång till egen bil.Vi erbjuder sjysta villkor och marknadens bästa löner!
Tillsättning kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Säljare/Inredare

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Dec 2
Nytt
Vi söker ny medarbetare till vår fina badrumsbutik i centrala Stockholm . I rollen som butikssäljare arbetar du med kundservice, offert/orderhantering, in-/ utleveranser och inköp av varor. Jobbet är varierande och ingen dag är den andra lik. Du kommer ansvara för hela försäljningsprocessen och är på så sätt involverad från idé till färdig kundlösning i alla projekt du tar dig an.
Vi söker dig som är över 20 år , arbetat i liknande verksamhet eller har utbildning inom VVS/Bygg Du ska vara öppen och framåt med en stark egen drivkraft och har förmågan att snabbt lära dig om nya produkter. Du ska vara en positiv lagspelare som är trygg i dig själv och ser stora möjligheter i ditt arbete. Du ska gilla utmaningar och arbeta mot satta mål och trivas med högt tempo.
Hos oss så mäts du lika mycket på vad det är du gör som hur du gör det, därför hoppas vi att dina personliga värderingar överensstämmer med våra.
Du måste kunna tala och skriva flytande svenska samt engelska
Tjänsten är på heltid. Anställningen inleds med en provanställning på 6 månader. Arbetstiden är oregelbunden, och utgår från butikens öppettider. Rekryteringen pågår löpande så ansök så snart du kan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Lackerare till norra Stockholm!

Lackerare
Läs mer Dec 2
Nytt
Nu söker vi efter en duktig lackerare som skall arbeta i vår verkstad.
Du kommer att lackera köksluckor och andra typer av trämaterial.
Krav:
Minst 1åra arbetslivserfarenhet som lackerare.Vi erbjuder bra lön och sjysta villkor!
Vi kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Utvecklingsinriktad biträdande rektor till Campus Åsö

Biträdande rektor
Läs mer Dec 2
Nytt
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Stockholm är landets ledande tillväxtregion. Det kräver en arbetsmarknad där arbetsgivare kan rekrytera den kompetens de behöver och där stockholmarna har möjlighet att byta bransch, komma tillbaka i arbete eller studera vidare. Arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för stadens samlade

arbetsmarknadsinsatser och vuxenutbildning - kommunal vuxenutbildning inklusive utbildning i svenska för invandrare, särskild utbildning för vuxna och yrkeshögskola.Arbetsplatsbeskrivning
På Campus Åsö samlar vi kommunal vuxenutbildning under samma tak för att ge stockholmarna bättre förutsättningar till att klara sina studier och kunna etablera sig på arbetsmarknaden.

Campus Åsö ska erbjuda stockholmarna en fysisk plats där vuxenutbildningens olika delar samlas; SFI, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, yrkeshögskola, studie- och yrkesvägledning och stödfunktioner. Campus Åsö ska även vara en mötesplats där de studerande kommer i kontakt med arbetsgivare, företagarrådgivare, myndigheter, forskning och högskola.

Campus Åsö består av sex enheter som leds av fyra rektorer samt en campuschef. De fyra första ingår i nuvarande Åsö vuxengymnasium;

- Skola Matematik och Naturvetenskap
- Skola Teori
- Skola Barn och fritid
- Skola Vård och omsorg
- Frans Schartaus handelsinstitut
- SIFA
- Samordnande enhet med administrativt och pedagogiskt stöd till rektorerna och kärnverksamheten

Arbetsbeskrivning
Du kommer som biträdande rektor för Skola Vård och omsorg och Skola Barn och fritid ingår du i skolledningen. Du initierar och driver bland annat olika typer av uppdragsutbildningar och har en ledande roll i utvecklingsfrågor. I tjänsten ingår även administrativa uppgifter såsom exempelvis tjänstefördelning, planering av kursutbud och kursprogram, samt schemaläggning. Du bidrar också till hela Campus Åsös utveckling och medverkar i det gemensamma arbetet mot att nå målen och uppdraget för campus. Det innebär att du skapar dig ett helhetsperspektiv och kunskap om Campus samtliga verksamheter för att tillsammans med skolledning hitta samverkansformer och arbeta utifrån dessa. Detta för att skapa en likvärdighet och samsyn för verksamhetens gemensamma frågor. Du har även ett nära och välfungerande samarbete med de fackliga representanterna på skolan där vi gemensamt samverkar kring verksamhetens olika delar.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

- Högskoleutbildning med pedagogisk inriktning
- Genomgått det statliga rektorsprogrammet
- Aktuell och minst två års erfarenhet av arbete inom vuxenutbildningen och särskilt VO/BO
- Mycket god förståelse för vuxenutbildningen och målgruppen
- Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
- God kunskap inom digitala arbetssätt

Meriterande:- Erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation

Du har arbetat med vuxenutbildning under flera år och har lätt för att sätta dig in i olika slags förutsättningar. Verksamheten är föränderlig och du behöver erfarenheten av en sådan organisation. Du har bidragit till att skapa flexibla lösningar och ha förmågan att reflektera över olika aspekter kopplat till verksamheten.

Vi söker dig som är en engagerad ledare som drivs av att se medarbetare växa och utvecklas genom att ta tillvara allas kompetenser. För att lyckas i rollen som biträdande rektor behöver du kunna se verksamheten i ett helhetsperspektiv med elever och medarbetare i fokus. Du förstår din roll och ser till hela verksamhetens bästa i handling och beslut. Du tar initiativ är självgående och kommunikativ. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och förstår vikten av att samarbeta. Vidare är du strukturerad och arbetar utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt där du bidrar med idéer och angreppssätt.

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Övrigt
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk.

På https://jobba.stockholm/formaner/ kan du läsa mer om vilka förmåner du har som medarbetare i Stockholm Stad.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Fönsterputsare/ Window cleaners

Fönsterputsare
Läs mer Dec 2
Nytt
Vi på Rengörare Näslund söker nu nya kollegor som vill jobba med fönsterputs i Stockholm.
Vi putsar i både villor och lägenheter.
Vi letar efter dig som har någon form av erfarenhet, samt att du skall tycka att det är kul att putsa fönster.
Du måste vara noggrann och ha en positiv attityd. Vi vill också att du pratar svenska eller engelska.
Vi erbjuder dig en timanställning. Arbetstiderna kan variera.
Vi har kollektivavtal och är anslutna till fackförbundet Kommunal.
Välkommen med din ansökan!
Maila cina.hedlund@rengorarenaslund.se

Ansök nu

Handläggare till företag inom bilbranschen

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 2
Nytt
Drivs du av att leverera fantastisk service samtidigt som du vill arbeta administrativt? Har du erfarenhet av biladministration och vill nyttja dina kunskaper? Då är rollen som Handläggare inom bilbranschen något för dig!

Arbetsbeskrivning
En stor del av ditt arbete består av telefon- och mailsupport till bilansvariga, löneadministratörer och ekonomipersonal hos kunden. Du kommer även att ha telefon- och mailkontakt med försäkringsbolag, leasingbolag samt mailkontakt med övrig intern personal. Den administrativa delen av arbetet innefattar skapande och administration av avtal, rapporter, löneunderlag samt informationshämtning och implementation av nya kunder.

Bakgrund
Du har erfarenhet av att arbeta med kundservice och administration. Du har även erfarenhet av bilfinansiering eller tidigare arbete inom biladministration. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga, såväl skriftligt som muntligt, i både svenska och engelska. Du behöver även ha god systemvana, främst vana av att arbeta i Excel. Minst gymnasieexamen krävs för tjänsten.

Vi söker dig som Är serviceinriktad och har administrativa kunskaper
Har en förmåga att prioritera och genomföra
Är kommunikativ, noggrann och flexibel
Har lätt för att både arbeta snabbt och ge korrekt service till kunder
Är lösningsfokuserad och ansvarstagande
Är samarbetsvillig samtidigt som du är självgående
Är lättlärd och arbetar på ett strukturerat sätt

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper!


Övrig information
Arbetsplatsen är belägen i Södertälje. Arbetstiderna är förlagda vardagar 8-17. Denna rekryteringsprocess är inom ramen för Baronas bemanningsverksamhet. Fast lön samt tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal. Tjänsten är på heltid under 6-12 månader och tillträds omgående.

Intervjuer hålls löpande och med tanke på omgående tillsättning kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu!
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Linn Ståhl på linn.stahl@barona.se. Vi tar ej emot ansökningar via mail, utan du måste ansökan via vårt rekryteringssystem. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Deltid/extra Chaufför/montör

Distributionsförare
Läs mer Dec 2
Nytt
Nordisk Inrednings logistik AB, är ett familjeföretag som specialiserar sig på total eller delad möbellogistik för detaljhandlare & leverantörer.
"Vår affärsidé är att lagra, leverera & montera möbler åt våra uppdragsgivare samt partners".
Vi utför även projektering av inredning,flytt samt försäljning av möbler till företag.


Jobb-beskrivning:
Vi söker en duktig och driven chaufför som kan jobba från 5 timmar veckan.Vi söker dig som:
Har B-körkort,god lokal kännedom inom Stor-Stockholm och van vid tunga lyft.
Du behärskar svenska i tal och skrift.
Arbetstiderna är varierande men mestadels på kvällstid, passar dig som vill jobba ibland eller pluggar


Personliga egenskaper:


Vi söker dig som är pålitlig,flexibel och brinner för att ge god service.Du är en lagspelare som inte är rädd för att ta för dig.Det är också av yttersta vikt att du är lyhörd och bra på att ta till dig instruktioner.Meriterande om du har hantverksbakgrund,mekanisk och kan snickra.

Ansök nu

Projektledare inom IT, Stockholm

Projektledare, IT
Läs mer Dec 2
Nytt
Om konsultuppdraget

- Ort: Stockholm
- Uppdragslängd: ca. 12 månader
- Sista ansökningsdagen: ansök snarast
- Uppdragsstart: Enl. ök.
- Omfattning: 100%
- OBS! Det är väldigt viktigt att du uppfyller skall-kraven för att vi överhuvudtaget ska kunna offerera dig, annars förkastar beställaren vårt anbud omgående där både din tid resp. vår tid går till spillo.


Uppdragsbeskrivning

Kunden söker nu en erfaren teknisk projektledare inom IT till avdelningen ”IT Strategi och styrning”. I uppdraget ingår att ta över projektledningen för virtuella verktygsdatorer samt i mån av tid delta i motsvarande roll i liknande pågående projekt. Det är viktigt att du är drivande och har goda ledaregenskaper, har en djup teknisk förståelse och har hög social kompetens.

Som projektledare på IT-avdelningen kommer du arbeta med allt ifrån mindre uppdrag till stora komplexa projekt. Du har många kontaktytor. Du driver arbetet mot uppsatta mål och kommunicerar tydligt med beställare och projektmedlemmar. Du brinner för att leverera resultat tillsammans med kollegor.

Arbetsuppgifter:

- Projektledning/teknisk projektledning för projektet med virtuella verktygsdatorer
- Hjälpa till att dokumentera tekniska delar i lösningar
- Skriva/ta fram den projektdokumentation som behövs
- Delta på styrgruppsmöten, presentera statusrapporter etc.
- Ingå i forum med andra projektledare
- Delta som teknisk projektledare för andra projekt med IT-behovs anläggningar


Obligatoriska kompetenser och erfarenhet (skallkrav):

- Högskole/universitetsutbildning 120p/180hp inom IT
- Minst 7 års arbetslivserfarenhet som teknisk projektledare inom IT, de senaste 10 åren
- Minst 5 års erfarenhet av projektledning inom IT där du har arbetat enligt någon projektmodell, exempelvis PROPS/XLPM, PPS, de senaste 10 åren.
- Minst 5 års erfarenhet att ta fram och dokumentera tekniska lösningar/lösningsarkitektur
- Mycket goda kunskaper på att uttrycka sig på svenska i tal och skrift


Meriterande kompetenser och erfarenhet (börkrav):

- Erfarenhet av arbete med IT inom energimarknaden

Annat

Nedanstående personliga egenskaper säkerställs via referenser och vid eventuell intervju. Kunden förbehåller sig rätten att kontakta egna relevanta referenser (än de som leverantören själv angivit) för att säkerställa uppfyllande av krav.

- God samarbetsförmåga och initiativförmåga
- Utåtriktad och tydlig i sin kommunikation
- Ödmjuk och ha lätt för att skapa förtroende
- Arbetar självständigt och målinriktat
- Förmåga att arbeta i grupp
- God kommunikationsförmåga, diskutera frågeställningar, presentera och motivera lösningsförslag
- Prestigelös och flexibel


______________________

Hur du kommer vidare

- Sök uppdraget genom denna annons
- I ansökan anger du ett kravställt timpris
- Lägg in ett CV i word-format
- Vi återkopplar genom plattformen om något behöver kompletteras eller förtydligas.
- Återkoppling sker vanligtvis från Kunden till oss inom 10 arbetsdagar från det att ansökningstiden utgått. Vi försöker återkoppla omgående till dig som kandidat snarast vi har ny information avseende din ansökan eller uppdraget. Skulle återkoppling dröja, vänligen kontakta oss via plattformen.


Inför en eventuell intervju meddelas du om vilken kunden är i god tid.

Om Shaya Solutions

Konsult- och kompetenspartner inom IT, Management och Teknik.

Vi lägger ett stort fokus på kund-/konsultpartnernöjdhet och kvalité i våra leveranser och verkar idag i hela Sverige med utgångspunkt i Stockholm. Vårt motto är därför Ödmjukhet, Ihärdighet samt Flexibilitet.

Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.

Annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Danish speaking Marketing Communication Specialist

Marknadskommunikatör
Läs mer Dec 2
Nytt
Do you have a broad experience in marketing and communication and like to work for a large global company within engineering and service? Are you a social, driven, and Danish speaking marketing specialist who is a natural project manager? Then this position might be right job for you - take the chance and find your next opportunity!

The position

The company are looking for someone to coordinate the Scandinavian marketing activities and in addition lead the marketing activities for Denmark. In order to succeed in the role, you have 5-7 years of experience from working in marketing communications and you enjoy both strategic planning as well as setting tactical plans and executing on activities, such as digital marketing campaigns.

You will be part of the Scandinavia Marketing & Communications team and work closely with the Marketing & Communications director with colleagues in Sweden, Denmark, Norway, and Iceland. Some of the main responsibilities will be leading and executing a marketing plan for Scandinavia, analyzing performance and behaviors of the market and developing marketing activities for the business in Denmark.

Your profile
The company are looking for someone who has worked 5-7 years in a similar marketing roll, with experience in broad marketing work such as creating marketing strategies, setting targets, analyzing data and executing efficient marketing activities. For this job it is also preferable if you have earlier experiences in working with agencies. It is required to be fluent in English and Danish (both written and spoken) because most of the work will be focused on the Danish market.

Your application
Are you this company´s next Marketing Communication Specialist? We are more than happy to receive your application in English. Interviews will be carried out as applications are received, so please apply as soon as possible via www.jurek.se. We do not accept applications through email. For more information regarding the role, please contact Anna Carlsson at anna.carlsson@jurek.se

Ansök nu

Nederlandstalige klantenservicemedewerkers ????

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 2
Nytt
Here is your chance working at a world-leading company where you will have fun, feel proud and see your employer's logo very frequently online (depending on your surfing preferences of course). Curious? We will not let you know who they are just yet, but keep reading!

You will work at our client's office in central Stockholm and be part of a team that loves doing things together, as well as, of course, provide the best service possible to the customers.

This is initially a role where you will be a consultant through Wrknest, with good chances of getting an offer of employment at the company in the future.

So what will you do then?

You will work with the telephone and email as your primary tools giving an amazing customer experience. You will handle the incoming mails and calls and independently structure the administration around this. As you may have figured out already, since we are looking for knowledge in the Dutch language, you will work towards the Dutch market and make their day a little bit better.

So what will we ask for you?

Fluent in Dutch, is it your mothertongue? (sorry for repeating ourselves, but yeah, it's important both for the role)

If you have experience of customer service, it's of course a good thing

Also: Our client will have a logical test as a part of the process. For you not to invest too much time unnecessarily, we would like to ask you to do this test before sending your application. If you have 7 or above, please go ahead sending your application.

https://www.123test.com/logical-reasoning-test/)

Other

The role is a full time position working mainly office hours. You will start the journey as a consultant through Wrknest with good chances of an employment at our client after some time.

Please submit all your application documents in English.

Ansök nu

Spanish/English speaking staff 9-10/12

Samplingspersonal
Läs mer Dec 2
Nytt
MEMU SVENSK MÄSSBEMANNING AB work with staff for congresses and fairs. We are participate at about 60 differents events every year. At a trade fair our staff will work as stand hostesses, scan delegeates with smartphone, hostess at lecture rooms and much more tasks what is normal at international trade fair. This will be a great opportunity for you to work at in a international place at your near your "home town".
Pleaase have a look at a movie: https://www.youtube.com/watch?v=0sh86v4e0gQ&feature=youtu.be
Homepage www.memu.se
We are looking for staff who love to supply service to delegates. You have to be professional, have a friendly presence and excellent manners. Our demands are high when it comes to social skills and capacity to work, We carefully match the staff to the right task at the congress with the right background. We are looking for 4 Spanish/English staff .Task like wellcome guests, etc.

Ansök nu

Frontend Developer

Frontend-utvecklare
Läs mer Dec 2
Nytt
Kambi Group plc is a leading B2B provider of premium sports betting services to licensed gaming operators. Our services provide an end-to-end solution for operators wanting to launch a standalone Sportsbook or bolster their existing offering with an innovative sports betting product. From front-end user interface to customer intelligence, risk management and odds compiling, all built on our in-house developed software, we strive to deliver the ultimate service and solution to our partners.

Our vision is to create the world’s leading sports betting experiences, together with our partners.

With offices in Malta (HQ), Bucharest, Philadelphia, London, Manila, Sydney, Uppsala and Stockholm and together with over 950 passionate and highly skilled people; Kambi live and breathe sports betting. It is in everything we do. From delivering a premium service to our operators, to creating an entertaining experience for the end user; we are unwavering in our mission to create the worlds’ leading sports betting experience.

Welcome to join a passionate design systems team!

If you are interested in discovering new grounds and develop design systems together with a dedicated team, then you should enjoy being a part of our newly created Design Systems team. Today we are three developers and one tester who are working in close collaborations with the product owner and three designers.

"A design system is the story of how your organization designs and builds digital products." - Brad Frost

Our design systems aims to solve the complexity of keeping products consistent and useful for users, and at the same time easy and efficient to design and build, by many teams working from different locations on multiple products at the same time, over time.

One focus for this team is to create a design system, using design tokens and theming, so we can brand our white label product into hundreds of different shapes. Another focus is to build a design system for our back-office tools. We are using Storybook and Chromatic.

For more info about our design systems, visit the following links: Betty for our white label product and Spark for our back-office tools.

We are working according to Agile. We believe in cross-functional collaborations and teamwork. Mutual support in the team, between other teams within the organization, is the absolute must for us. We are also eager to learn new technologies, frameworks, and tools. To promote this practice, we have learning Fridays where we have time for personal and team development.

In this role as a frontend developer, we hope you have experiences from:

• ReactJS - JavaScript/HTML knowledge
• Writing performant code
• JavaScript testing
• Git/Bitbucket
• CSS
• Npm
• Storybook
• Chromatic
• Design systems

You will like Kambi, if you:

• Great work/life balance.
• Do not need supervision.
• Find technically complex systems thrilling.
• Aren't afraid to speak your mind.
• Take pride in being good at what you do and doing it well.
• Have high expectations of yourself and your peers.
• Enjoy working in a self-organizing, self-managing team.
• Think business value delivered is what defines great development.
• Think common sense goes a long way.

If you want to join our Design System team and be part of a very dedicated community of developers in central Stockholm, then apply with a cover letter and your cv.

#LI-LG1

Ansök nu

Enhetsledare till Onkologiska kliniken Södersjukhuset

Onkologisjuksköterska
Läs mer Dec 2
Nytt
Med en av Nordens största akutmottagningar är akutsjukvård i centrum för vår verksamhet och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna Södersjukhusets specialitet. Södersjukhuset har även Sveriges största förlossningsklinik med omkring 8000 förlossningar per år. Södersjukhuset har cirka 5000 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 150 000 patienter för akuta besök varje år. På Södersjukhuset bedrivs även omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision; Sveriges ledande akutsjukhus.Beskrivning
Vi söker nu en enhetsledare som ska driva och samordna omvårdnaden på avdelning 21.

Onkologiska kliniken är en del av specialistvården vid Södersjukhuset och består förutom av vår slutenvårdsavdelning även av medicinsk behandlingsavdelning, klinisk forskningsenhet, strålbehandling och två öppenvårdsmottagningar. Vi vårdar patienter med bröst-, buk- eller urologiska tumörer med både kurativ och palliativ intention och tar även emot metastasutredningar från andra enheter på sjukhuset.

Arbetsuppgifter
Enhetsledaren arbetar på uppdrag av vårdenhetschef och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att leda, stödja och utveckla avdelningens kliniska omvårdnadsarbete. Du ska planera och följa upp omvårdnaden och arbetet sker i nära samverkan med vårdenhetschefen. Du initierar och deltar i omvårdnads- och kvalitetsarbeten och ansvarar för övergripande kvalitetsmätningar. Du kommer också att ge stöd och handledning till omvårdnadspersonalen samt introducera nya medarbetare. Visst arbete med schema och rapportering i Heroma kommer även att ingå.

Kvalifikationer
Du är sjuksköterska med specialistutbildning inom onkologi alternativt klinisk erfarenhet inom onkologisk omvårdnad minst 5 år och som vill vara med att utveckla onkologiska klinikens slutenvårdsavdelning.

I din omvårdnadsledarroll har du en naturlig förmåga att samverka och kommunicera på alla nivåer, såväl internt som externt och du måste ha en god strategisk och analytisk förmåga. Du är pedagogisk och har ett genuint intresse av att dela med dig av dina kunskaper, är välorganiserad samt agerar på ett sätt som skapar förtroende. Det är viktigt att du kan vara både stödjande och tydlig och att du också ha förmåga att leda och engagera dina kollegor i arbetet för en god och säker vård.

Anställningsform
Tillsvidareanställning som sjuksköterska med tjänst 38,25 timmar/vecka med uppdrag som enhetsledare måndag-fredag 40 timmar/vecka.

Vi erbjuder
Ett självständigt arbete med goda utvecklingsmöjligheter samt mentorskap av klinikens verksamhetsutvecklare

Övrigt
Södersjukhuset ligger centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana. Som anställd har du tillgång till våra egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter samt friskvårdsbidrag och möjlighet till träning på arbetstid

Varmt välkommen med din ansökan! 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Ansök nu

Application Engineer

Applikationsingenjör
Läs mer Dec 2
Nytt
Kambi Group plc is a leading B2B provider of premium sports betting services to licensed gaming operators. Our services provide an end-to-end solution for operators wanting to launch a standalone Sportsbook or bolster their existing offering with an innovative sports betting product. From front-end user interface to customer intelligence, risk management and odds compiling, all built on our in-house developed software, we strive to deliver the ultimate service and solution to our partners.

Our vision is to create the world’s leading sports betting experiences, together with our partners.

With offices in Malta (HQ), Bucharest, Philadelphia, London, Manila, Sydney, Uppsala and Stockholm and together with over 950 passionate and highly skilled people; Kambi live and breathe sports betting. It is in everything we do. From delivering a premium service to our operators, to creating an entertaining experience for the end user; we are unwavering in our mission to create the worlds’ leading sports betting experience.

Kambi Engineering Operations consists of more than 65 people working to ensure that Kambi’s business can deliver twenty-four seven, year-round. We are dedicated to agile operations, believe DevOps and automation is a great way of achieving that and use agile methodologies to support our efforts along the road.

Within Engineering Operations, we have a strong team of Application Engineers and we are now searching for a passionate and professional individual to join the team. You'll be working with our deployment pipeline, ensuring that Kambi's development teams have a smooth and efficient path to production.

This is what our Application Engineers do:

• Manage operation supporting systems and functions
• Build and maintain the continuous delivery platform so we can deploy frequently and reliably to multiple sites across the globe
• Working with our development teams to orchestrate delivery of scalable systems to on premise and cloud infrastructure

You'll like Kambi if you:

• Have high expectations of yourself and your peers
• Enjoy working in a self-organizing, self-managing cross-functional team
• Comfortable to work in a production environment
• Are a team player

The successful candidate will have experience in:

• Configuration Management
• Automation (Ansible)
• Cloud computing

You may also have experience with:

• Ubuntu
• Message queue, event streaming and repository
• Orchestration
• Container architecture
• Be fluent in any programming language or scripting

What’s in it for you?

• Opportunity to work in a successful and fast-growing company
• A fun and flexible working culture
• Ability to directly influence your and your teams’ work environment and processes
• Work with very smart and humble people
• Management who understands and appreciates agile approaches
• Being a part of an international work environment

If you want to be part of a very dedicated community of dev-ops practitioners in central Stockholm, please apply below!

Ansök nu

EXECUTIVE ASSISTANT TO CLIENT IN THE CLOTHING INDUSTRY

Administrativ assistent
Läs mer Dec 2
Nytt
Kvalifikationer
- Minimum 3 years of experience as Executive Assistant with a demonstrated history of working at Executive management level, preferably in a fast-paced organization.
- Experience from an international organization.
- Excellent MS Office skills (particularly Excel, PowerPoint and Word).
- Fluency in English and Swedish, both written and spoken.
- Ability to work both on site and remote when needed.

Company Description
JobBusters is an authorized staffing and recruitment company. We are focused on white-collar workers and place great value on finding the right person for the right position. By being flexible, accessible and present in relation to the customer, consultant and candidate, we aim to find our customers 'dream candidates and our candidates' dream jobs.

Job Description
Are you a proactive, structured professional with an eye for details and have a passion for administration and communication? Do you want to be part of a fast-paced environment where you support and work closely with senior leaders in the Group? For our client we are currently looking for an Executive Assistant to their Head of Business Tech and Group CTO. In the role as Executive Assistant, you will support our client's Head of Business Tech and Group in the day-to-day operations. This is a broad role that consists of a range of administrative tasks, planning and coordating of meeings and events. Your tasks will among others be to manage and maintain schedules and emails, optimize time, plan proactively, prepare meetings and follow up on action points. You will also produce and review presentation material, book business travel arrangements and keep records on meetings.

Personal qualities
To suceed in the role as Executive Assistant you enjoy working in a fast-paced company that is going through a digital transformation. We think that you have strong administrative-, organizational and communication skills and that you have good initiative-, time-, and workload managament. You possess a great drive, openness to change, a doer attitude with a service minded and agile approach. You are interested in working in a tech function where you have a global role, with many different contacts. Furthermore you are solution oriented and have a high level of discretion, integrity and professionalism. In this role you are expected to be an ambassador for the group values, and you constantly look for new possibilities to improve our client's ways of working.

Salary
Salary as agreed.

Admission and Application
Full time position, 40h/week. The position will start as soon as possible and the assignment is expected to run from 2022-01-13 until 2022-08-31 with possibility of extension. You will be employed by JobBusters as a consultant at our client. Submit your application in English as soon as you can since interviews are ongoing.

Ansök nu

Projektledare/Inredningsarkitekt bygg

Inredningsarkitekt
Läs mer Dec 2
Nytt
Våran inredningsarkitekt/projektledare skall gå på föräldraledighet i mitten av april-22. Så då söker vi en ersättare för henne som är van att rita i diverse program samt har en utbildning inom detta och van att arbeta med platsbyggda möber och samarbeta med våra finsnickare. Man behöver också ha en vana att leda som man har ansvar för en del projekt som man regelbundet åker ut till samt en regelbunden information mellan arbetsledare - projektledare. Du skall vara stresstålig van att ha många bollar i luften, van att lösa problem som kan uppstå på ett bygge, van vid kundkontakt, van att samarbeta i grupp, flexibel och tillmötesgående samt glad och positiv. Du kommer att arbeta ihop med våran andra inredningsarkitekt/projektledare. Det är även viktigt att du behärskar svenska språket som tjänsten innefattar mycket kundkontakt.

Ansök nu

Taxiförare - Uber & Bolt

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Dec 2
Nytt
Oishin AB nu söker Taxichaufförer på heltid för både Uber och Bolt.
Krav - B körkort samt taxiförarlegitimation.
(ingen erfarenhet krävs)
Ni som har ett mål att få ut en lön på 20.000 till 40.000 kronor i månaden så är det helt möjligt.
Möjlighet för både dagtid & kvällstid.
Ring gärna för mer information och ansökan (har lite dålig koll på mejlen)
Område endast:
Kista, Sollentuna, Upplands Väsby, Bromma, Solna

Ansök nu

Vi söker tim vikarie Barnskötare hel/deltid

Barnskötare
Läs mer Dec 2
Nytt
Vi söker
vi söker timvikarie Barnskötare med yrkes erfarenhet minst 2år
Vi föredrar de som bor nära förskola,
Förutom en god laganda i vår fina lokaler erbjuder vi Pedagogiska måltider, och arbetskläder.
Krav:
-Goda kunskaper i svenska språk i tal och skrift
Timlön
-polisregister
-2-4 år erfarenhet
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vi söker en till rekryterare till vårt team i Stockholm!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 2
Nytt
Nu ska vi bli fler! Vi letar efter en person som vill jobba med varierande arbetsuppgifter, både som rekryterare men även 20% som kontorsansvarig. Vi vet, det är en intressant kombination och det kanske du tycker är kul? Sök då denna tjänst så ska vi berätta mer :)

Vårt fantastiska jobb:
I denna roll jobbar du med varierande arbetsuppgifter kopplat till rekrytering och HR, samt 20% av tiden med kontorsansvar. Rekryteringsrollen innebär att du ansvarar över hela rekryteringsprocessen, från kravprofilsmöte till slutförd rekrytering och konsultansvar. I rollen ingår det rådgivning till våra kunder för att säkerhetsställa en modern och professionell rekryteringsprocess. Vi är måna om att våra kandidater, konsulter och kunder är nöjda med det vi levererar!

Kontorsansvaret innebär;
Administrera köksveckor
Inköp av tex frukost, kaffe, frukt och kontorsmaterial osv
Samordning av våra bilar – såsom service, däckbyten, besiktning osv
Upprätthålla en god miljö på kontoret

I rekryteringsteamet är vi idag sju stycken och på kontoret är vi totalt 18 personer.
Teamet du kommer tillhöra är vi: Felicia Undvall, Moa Conrun, Mathilda Boethius,
Fernando Carrasco, Fredrik Svelander, Cornelia Nilsson och Anjah Ivarsson. Välkomna att snoka på våra profiler på Linkedin och säg gärna hej :)

Vad söker vi för person då?
För att du ska lyckas och trivas i tjänsten ser vi att du har:
•Minst 1 års arbetslivserfarenhet från rekrytering eller försäljning
•Svenska och engelska i tal och skrift
Det skadar inte om du har;
•relevant akademisk utbildning, HR, Personal, Psykologi, IT/teknik eller Sälj
•erfarenhet av att jobba med teknisk rekrytering
•erfarenhet av att jobba med kompetensbaserad rekrytering

För att passa in i rollen gillar du att arbeta med frihet under ansvar. Vi ser gärna att du gillar att nå uppsatta mål och att du tycker om att jobba i ett högt tempo. Du gillar att driva egna processer där du kan arbeta självständigt och trivs med att fatta egna beslut. Du trivs samtidigt med att jobba nära dina kollegor för att bolla idéer, utbyta kunskaper och att ha kul på jobbet!
Vi på Framtiden värderar en flexibel och anpassad vardag för alla våra medarbetare. Här jobbar du med förtroende tid, flexibel arbetsplats och frihet under ansvar. Dessutom uppmanar vi till vidareutveckling för alla våra anställda och söker såklart efter kollegor som ständigt vill lära sig mer!

Vi sitter i fina, hundvänliga lokaler på Kungsholmen. Kontoret ligger ett stenkast från hornsbergsstrand där vi gärna tar en picknick och kanske ett dopp under sommartider! Nu är det vinter och då har vi det mysigt inomhus istället.
Vi ser gärna att denna tjänst tillsätts omgående enligt överenskommelse.

Ansök nu

Automationstekniker till Modern Styrteknik

Automationstekniker, el
Läs mer Dec 2
Nytt
Automationstekniker till Modern Styrteknik

Modern Styrteknik grundades 2010, de utvecklar och levererar fabrikatsoberoende fastighetsautomationslösningar från start till mål. Företaget befinner sig i dagsläget i en expansiv fas. Organisationen genomsyras av en lyhördhet och arbetar i tät kontakt med såväl, medarbetare som kund för att skapa effektiva, adekvata och hållbara lösningar. Ett mål för Modern Styrteknik är långsiktiga relationer med beställare och entreprenader, detta uppnås genom att leverera kvalitativa produkter och lösningar. Välkommen till Modern Styrteknik!

Om tjänsten

I denna roll som Automationstekniker kommer du genomföra felsökning, underhåll och installationsarbete inom fastighetsteknisk utrustning. Du kommer vidare att försöka medverka till merförsäljning genom din kunskap om förbättringar och potentiella uppdateringar som kan behöva genomföras.

I denna tjänst och i bolaget som stort, arbetar medarbetare och chefer för varandra vilket innebär att viss installation förekommer i denna roll. Således ringer du inte en kollega för att åtgärda ett ställdon på ett kylaggregat utan behöver det bytas gör du det själv och på sådant vis kan organisationen skapa effektivitet och lönsamhet tillsammans som ett lag.

Frihet under ansvar präglar Modern Styrteknik och genom ditt engagemang och kvalitetssäkring kan ni tillsammans nå nästa nivå av organisatorisk framgång.

Modern Styrteknik sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler med bra strategisk placering vid Hornsberg då merparten av dess kunder är belägna i de centrala delarna av Stockholm.

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker en prestigelös lagspelare som kan vill vara med och bidra till framgång i en växande och lyhörd organisation. Du är en social individ som kan ta egna initiativ till merförsäljning och känner dig trygg med olika produktlösningar. Vidare är du service-minded och gör det lilla extra för kunden och förhåller dig inte endast till arbetsordern.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en automationsteknikerutbildning eller likvärdig teknisk utbildning. Du har en bakgrund som elektriker, du behöver kunna förstå driftkort, apparatkortsscheman och ibland någon enstaka ritning. Vidare har du kunskaper inom IT och nätverk samt kunskaper inom PLC programmering extra meriterande är om du har arbetat i SAIA, Fidelix, Bastec eller Webport.

Du trivs med att jobba både självständigt och i team med dina kollegor, du är en lagspelare och arbetar för dina kollegor på samma sätt som de arbetar för att underlätta för dig.

Krav

- Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Automationsteknikerutbildning eller likvärdig teknisk utbildning
- Elektrikerutbildning
- B-körkort
- Bakgrundskontroll genomförs före anställning
- Flytande svenska i tal och skrift


Vad erbjuder Modern Styrteknik?

Vi erbjuder främst en arbetsplats präglad av en familjär atmosfär där alla ska trivas och kännas sig uppskattade. Vidare försöker vi kvartalsvis erbjuda uppstyrda aktiviteter utanför jobbet för att öka på sammanhållning och gemenskap. Utöver detta erbjuder vi:

- Lön enl överenskommelse
- Vi är kollektivavtalsanslutna
- Friskvårdsbidrag


Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Ansök nu

Lingon söker butiksäljare

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Dec 2
Nytt
Har du lätt att prata med folk och behärskar samtidigt konsten att lyssna? Då har du bra förutsättningar att kunna bli en skicklig säljare hos oss.


Vi söker dig som vill jobba med försäljning i vår butik i Stockholm och tjäna mycket pengar.


Den viktigaste uppgiften för dig som säljare är att hitta den perfekta lösningen för din kund genom att lyssna, svara på frågor och vägleda kunden till bästa köp.


Arbetsuppgifter:
Möta kunder, försäljning
Hantera frågor och kundärenden
Fylla på varor och hålla butiken säljande och konceptenlig
Genomföra kampanjer
Kassa, Öppning-Stängning


Om oss
Lingon Mobil är inne i en expansiv fas och söker nu dig som vill tjäna mycket pengar och utvecklas inom försäljning.


Profil & Bakgrund
Dina egenskaper och sätt att vara är viktigare för oss än en imponerande meritförteckning. Du älskar att uppnå dina mål och när du gör det vill vi fira det med dig. Vi tror att du:
Tycker om att arbeta med människor
Resultat- och lösningsorienterad
Har lätt för att lära och en vilja att utvecklas
Vill göra ditt absolut bästa


Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Du får en bra introduktion som kommer att förse dig med de kunskaper och expertis som du behöver samt som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas.
Lingon erbjuder:
-Säljutbildning och coachning
-Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter inom företaget
-Tävlingar med vinster i form av utlandsresor, produkter mm.
-Bra betalt och goda löneförmåner
Heltid: mån-fre 10-19
Känner du dig träffad så kan du ansöka genom mail :)

Ansök nu

Order & Teknisk Support till AddSecure

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 2
Nytt
Om kunden

AddSecure är en ledande europeisk leverantör av premiumlösningar inom säkrad data och kritisk kommunikation. Företaget förser över 50 000 kunder och partners runt om i Europa med säkra kommunikationslösningar som hjälper kunderna att skydda sina livs- och affärskritiska applikationer. Detta bidrar till att rädda liv, skydda egendom och viktiga samhällsfunktioner och att skapa affärsnytta.

Företaget har en stark framåtsträvan och präglas av sina värderingar, att skapa kundfokus, enkelhet, laganda och samarbete i allt dem gör.

Om tjänsten

I denna roll kommer du att tillhöra teamet Order & Delivery som idag består av 12 medarbetare som har fokus på kommunikation och kunskapsåterföring. Här är det en självklarhet att kunna fråga om högt som lågt och att alla hjälper alla i gruppen. I denna roll erbjuds goda utvecklingsmöjligheter inom support och teknik. En gedigen och bra onboarding med stöttande mentorer. Du erbjuds även möjlighet att vara med i en expansionsfas och transformation från analoga till digitala system.

Detta är några ord från teamchefen:

Min ledarambition är att skapa tydlighet och engagemang för dig och teamet, och för att du som medarbetare själv ska kunna utvecklas med verksamheten efter den inriktning och de mål som finns."

Rollen innefattar 50/50 telefoni och ärendehantering, vilket innebär att du bland annat kommer:

- Hantera beställningar och felanmälningar som inkommer från kunder, installatörer, larmmottagare och partners via både telefon, och som mail eller webformulär in till ärendehanteringssystemet.
- Ge support i tekniska frågor internt och externt, vad gäller företagets tjänster och terminaler.
- Kontakt med kunder och leverantörer samt hantera uppföljning med kund i olika systemärenden.
- Kontinuerligt bidra till förbättringsarbetet genom att uppmärksamma avvikelser och belysa potentiella förbättringsförslag.


Vi söker dig

Som person sätter du alltid teamet i första hand. First-line teamet är väldigt viktigt för företaget i stort, då de varje dag har nya leveranser och felsökningar att hantera tillsammans med deras kunder och partners. Du förväntas därför ha ett stort fokus på kunden och dess behov, och ta ansvar för att belysa utmaningar och förbättringspotential i vardagen.

Vi ser gärna att du även

- Har en gymnasial utbildning inom teknik/IT alternativt ett stort intresse för teknik/system-området som kan styrkas genom arbetslivserfarenhet eller eftergymnasial utbildning.
- Talar och skriver flytande på svenska och engelska.
- Har god datorvana och lätt för att ta dig an nya system.
- Har ett tekniskt intresse.
- Har erfarenhet av teknisk telefonsupport.


Som person är du

- Serviceminded - Då större delen av rollen innebär kundkontakt.
- Kommunikativ - Då du förväntas kommunicera både internt och externt, skriftligt och muntligt.
- Problemlösande - Då det dagliga arbetet handlar om att lösa problem med och åt kunder.
- Strukturerad - Då det finns stora krav på att kunna dokumentera/logga det arbete som görs.


Arbetstider, tillträde och omfattning:

Arbetstiderna är måndag till fredag, 8-17 med start så snart som möjligt. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Hero med mycket goda chanser att bli överrekryterad till vår kund efter 6 månader. Introduktionen sker genom att du tilldelas en mentor som kommer finnas nära tillhands i början, innan du börjar arbeta mer självständigt. AddSecures trevliga kontor är beläget i Telefonplan.

Hur söker du?

Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen ”ansök” längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Amanda Wyser på amanda.wyser@hero.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

We are heart working”

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.

Ansök nu

Mekaniker/ Svetsare Stockholm

Maskinreparatör
Läs mer Dec 2
Nytt
På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 750 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.Vi växer i Stockholm och nu söker dig med erfarenhet från montage och underhåll inom industrin. Brinner du för kvalitet och vill du bli en del av ett nytänkande bolag med stark laganda?
 
Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi omkring 750 medarbetare i koncernen och vi finns på ett tiotal orter runt om i Sverige.  Våra verksamheter finns inom områdena engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, industriella projekt, processvatten och värmeväxlarservice. 
 
ArbetsuppgifterSom mekaniker/svetsare är ditt arbete fokuserat mot demontering, nyinstallationer och maskinmontage på plats hos kund. I arbetet ingår såväl monteringsjobb som svetsarbeten. Primära svetsmetoder är pinne samt rörtråd. Arbete på hög höjd med travers/truck, mobila arbetsplattformar samt tunga lyft kan förekomma. 
KvalifikationerFör att bli aktuell för tjänsterna krävs att du har erfarenhet från någon form av montage eller underhåll inom industrin. Som mekaniker/svetsare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har högt tempo och en stark laganda. Du behöver ha vana av mobila arbetsplattformar, truck/travers samt "säkra" tunga lyft. Säkerhet är viktigt hos oss och för att arbeta säkert i de miljöer vi jobbar i krävs att du behärskar svenska språket, i tal och skrift. Det krävs också att du har B-körkort.
Vi söker dig med

• Minst tre år inom yrket och med vana att arbeta självständigt och ta eget ansvar
• Erfarenhet av svetsarbeten, reparationer och maskinmontage
• Kunskaper i mekaniskt underhåll
• Kompetens och erfarenhet av felsökning
• Kompetens i ritningsläsning
• Förmåga att arbeta självständigt och att skapa bra dialog med kunder
Personliga egenskaper

• Engagerad
• Noggrann
• Driftig och initiativtagande
• Kundfokuserad
• Säkerhetsmedveten
Enerco värnar om din och dina kollegors säkerhet, den kommer alltid först. Företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö, så det av viktigt att du delar dessa värderingar och känner att du vill bidra till det.
 
Ansök nu! Tillsättning av tjänsten sker löpande.
 
Vi tar emot ansökningar via länken i annonsen. Vi tar ej emot e-post eller brevansökningar.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil

Ansök nu

Sjuksköterska till oss på Stroke, Internmedicin

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Nytt
Med en av Nordens största akutmottagningar är akutsjukvård i centrum för vår verksamhet och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna Södersjukhusets specialitet. Södersjukhuset har även Sveriges största förlossningsklinik med omkring 8000 förlossningar per år. Södersjukhuset har cirka 5000 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 150 000 patienter för akuta besök varje år. På Södersjukhuset bedrivs även omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision; Sveriges ledande akutsjukhus.Vill du vara med och rädda hjärnan? Nu söker vi dig som är sjuksköterska till oss på Stroke på Vo Internmedicin!
 Varje år vårdar vi ca 1 600 personer som drabbas av stroke hos oss och är därmed en av Sveriges främsta experter inom strokevård.

Vid en stroke är varje sekund avgörande för hur mycket livet för den drabbade kommer påverkas. Vill du vara med att rädda hjärnan?Strokeenheten tillhör verksamhetsområde Internmedicin vilken är en av de största klinikerna på Södersjukhuset. Här behandlar vi patienter med stroke och TIA. Vi följer med patienten från det att ambulansen kör in till akutrummet, vidare till röntgen och snabb läkemedelsbehandling (trombolys) samt tidig rehab.

Nu söker vi dig som i nära samarbete med vårt team här på Strokeavdelningen vill påverka och göra en stor skillnad för andra människor. Vi kan erbjuda dig i ett stimulerande och utvecklande arbete här hos oss!

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska på strokeenheten har du varierande arbetsuppgifter med stor möjlighet att påverka och utvecklas i din yrkesroll.

För att rädda hjärnan är det särskilt viktigt med snabba insatser, därför har vi ett väl fungerande samarbete och gott ledarskap.
Vi jobbar i team där sjuksköterskan delar ansvaret om patientens vård med läkare, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logopeder, kurator, dietist och köksbiträde. Vårdsamordnare finns knuten till avdelningen som stöd i utskrivningsplaneringen.

Vi erbjuder dig:
* en individanpassad introduktion där du under handledning successivt skolas in i ditt arbete
* ett stimulerande och omväxlande arbete
* engagerade kollegor och ett trivsamt arbetsklimat där vi genom hälsofrämjande aktiviteter (t.ex. reflektionsstunder och hembakat fredagsfika) satsar på vår arbetsmiljö
* friskvårdstimme med tillgång till eget gym
* Södersjukhusets restaurang med fantastiskt utsikt över Årstaviken, endast ett stenkast från vår avdelning

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, kombinerat dag- och nattschema alternativt dag eller natt.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska.
Vi ser gärna att du har minst 2 års tidigare erfarenhet av arbete inom akutsjukvård.

Personliga egenskaper:
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, som innebär att du;
- är lugn och trygg.
- har ett starkt engagemang för patienten och en vilja att arbeta i ett bra team.
- har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete.

 

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Södersjukhuset – Sveriges ledande akutsjukhus!

 

Kontakt:
Vårdenhetschef Christian Bartholomäus
Tel: 072-468 87 14
Mail: 

Fackliga företrädare:
Vårdförbundet Centra Söder
Tel: 070-484 33 10

Övrig information:
För en komplett ansökan räcker det med att bifoga ditt CV.
Urvalsfrågorna du besvarar i din ansökan ersätter personligt brev.
Innan anställning begärs utdrag ur misstanke- och belastningsregister.

Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm. Vår klinik har lokaler på
Södermalm med utsikt över Årstaviken och nära till bra kommunikationer.
Södersjukhuset erbjuder friskvårdstimme, friskvårsbidrag, gratis träning på vårt
egna Hälsoteam och tillgång till en personalmatsal med fantastisk utsikt och bra
priser. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar
efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Ansök nu

Målvaktstränare fotboll

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Dec 2
Nytt
Vi söker dig som vill inspirera barn och unga att utvecklas som fotbollsmålvakter!

Hos Norrtulls Sportklubb erbjuder vi goda personliga utvecklingsmöjligheter i en förening med lång erfarenhet av flera idrotter, däribland fotboll, bordtennis och innebandy. Vi utbildar löpande våra tränare såväl internt som externt, eftersom vi tror på en klubb med hög inneboende kompetens. Hos oss får du chansen att träffa andra som delar din passion för idrott och rörelse, med korta beslutsvägar och möjligheter att påverka på riktigt.

I rollen som målvaktstränare ansvarar du för specialträningen till klubbens samtliga målvakter, där den individuella utvecklingsresan för varje spelare står i fokus. Utöver den löpande verksamheten ansvarar du även för specialgrupper på lovläger och tematräningar. Rollen lämpar sig väl för att kombinera med studier eller annat arbete.Du som söker bör

- ha avslutad gymnasieexamen
- ha SvFFs Målvaktstränarutbildning B
- ha erfarenhet av arbete med barn och unga
- ha flerårig erfarenhet som målvaktstränare
- vara välstrukturerad och kunna kommunicera tydligt med såväl föräldrar som spelare
- vara självgående, ta egna initiativ och inte vara rädd att ta för dig
- vara intresserad av att bidra till verksamhetens övergripande utveckling
Det är även meriterande om du

- har SvFFs Målvaktstränarutbildning A
- har spelarerfarenhet som fotbollsmålvakt
Lön och villkor

- Tillsättning omgående
- Arvode 150-250 kr/timme, baserat på relevant tidigare erfarenhet
- Timanställning om 10-25%


Vid tillsättningen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.Välkommen med din ansökan!

Norrtulls Sportklubb

Ansök nu

DevOps med intresse för CI/CD och containerplattformar, Stockholm

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 2
Nytt
Om konsultuppdraget

- Ort: Stockholm
- Uppdragslängd: ca. 12 månader
- Sista ansökningsdagen: ansök snarast
- Uppdragsstart: Enl. ök.
- Omfattning: 100%
- OBS! Det är väldigt viktigt att du uppfyller skall-kraven för att vi överhuvudtaget ska kunna offerera dig, annars förkastar beställaren vårt anbud omgående där både din tid resp. vår tid går till spillo.


Bakgrund

Kunden arbetar med att bygga upp och förstärka sin egen förmåga kring IT-systemutveckling och stöd för IT-leveransen, där flera nya verktyg, men även införandet av containerplattform (OpenShift) ingår.

Viktiga beståndsdelar i detta arbete är förändrade arbetssätt inom de agila team som bygger på införandet av DevOps. Parallellt etableras en förvaltningsorganisation för att ge stöd till utvecklingsteamen och organisationen kring dessa förmågor.

Uppdragsbeskrivning

Kunden har behov av en resurs i rollen som DevOps Engineer med fokus på att stötta deras utvecklings- och förvaltningsteam med DevOps-baserade arbetssätt och CI/CD-verktyg.

Uppdraget är placerat i den IT-förvaltning som ska stödja de agila systemutvecklingsprojekt där även containerplattformar ingår. Rollen innebär dels att vara med och driva, införa och vidareutveckla DevOps-baserat arbetssätt med fokus på Continuous Delivery och GitOps och dels att stödja projekt och förvaltningar att kontinuerligt använda arbetssätt som bygger på DevOps-principer.

Uppdraget omfattar arbetsuppgifter som både är praktiska (hands-on) i deras plattformar och system och analytiska samt operativa i varierande form t.ex. identifiera, analysera och beskriva lösningar, planera och utföra rutinuppgifter.

Du kommer arbeta tillsammans med pågående projekt inom området och andra IT-förvaltningar. För att lyckas i rollen krävs förmåga att sätta sig in i övergripande och angränsade processer till IT-utvecklingsområdet och att ha helhetsperspektiv. Du kommer vara delaktig och ha en viktig roll i uppbyggnaden av vår förmåga inom IT-systemutvecklingsområdet.

Arbetsuppgifter:

- Stödja nya och befintliga projekt och förvaltningar med att införa DevOps-baserat arbetssätt och CI/CD-verktyg i vår utvecklingsprocess för att bygga upp vår förmåga att utveckla, testa och driftsätta IT-lösningar effektivare och med högre kvalitet.
- Koordinera och driva aktiviteter, t.ex. IT- förändringar, tillsammans med interna och externa intressenter och systemleverantörer.
- Installera, konfigurera och i övrigt iordningställa nya miljöer, t.ex. för tillkommande behov framöver.
- Sprida kunskap och utbilda andra medarbetare inom området.
- Ansvara för och uppdatera dokumentation som är relevant för området t.ex. drift- och förvaltningsanvisningar, men även rutin/processbeskrivningar
- Arbeta med felsökning, incidenter, följa upp problemärenden m.m. relaterade till området.
- Arbete med andra IT-lösningar inom området är kan vara aktuellt för uppdraget.


Obligatoriska kompetenser och erfarenhet (skallkrav):

- Skall ha arbetat med införande av DevOps-baserade arbetssätt och CI/CD-verktyg under minst tre år
- Skall ha arbetat som systemutvecklare eller DevOps Engineer med containerteknik och micro services i minst två år
- Skall ha arbetat med paketering av applikationer i minst två år
- Skall ha arbetat med paketering av applikationer i Helm i minst ett år
- Skall ha arbetat med ArgoCD och GitOps i minst ett år
- Skall kunna använda svenska och engelska som dagligt arbetsspråk både skriftligt och muntligtMeriterande kompetenser och erfarenhet (börkrav):

- Arbetat med drift eller förvaltning av OpenShift/Kubernetes-plattformar i minst två år.
- Arbetat med scriptning i Linux- eller Windows-miljö under minst tre år
- Arbetat med härdning av containerplattformar i minst två år
- Arbetat med DevSecOps eller DevOps där IT-säkerhetshöjande aktiviteter har ingått i minst två år


Annat

Nedanstående personliga egenskaper säkerställs via referenser och vid eventuell intervju. Kunden förbehåller sig rätten att kontakta egna relevanta referenser (än de som leverantören själv angivit) för att säkerställa uppfyllande av krav.

- God samarbetsförmåga och initiativförmåga
- Flexibel och anpassningsbar efter arbetsbelastning
- Utåtriktad och tydlig i sin kommunikation
- Ödmjuk och ha lätt för att skapa förtroende
- Arbetar självständigt och målinriktat
- Förmåga att arbeta i grupp


______________________

Hur du kommer vidare

- Sök uppdraget genom denna annons
- I ansökan anger du ett kravställt timpris
- Lägg in ett CV i word-format
- Vi återkopplar genom plattformen om något behöver kompletteras eller förtydligas.
- Återkoppling sker vanligtvis från Kunden till oss inom 10 arbetsdagar från det att ansökningstiden utgått. Vi försöker återkoppla omgående till dig som kandidat snarast vi har ny information avseende din ansökan eller uppdraget. Skulle återkoppling dröja, vänligen kontakta oss via plattformen.


Inför en eventuell intervju meddelas du om vilken kunden är i god tid.

Om Shaya Solutions

Konsult- och kompetenspartner inom IT, Management och Teknik.

Vi lägger ett stort fokus på kund-/konsultpartnernöjdhet och kvalité i våra leveranser och verkar idag i hela Sverige med utgångspunkt i Stockholm. Vårt motto är därför Ödmjukhet, Ihärdighet samt Flexibilitet.

Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.

Annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Rörläggare till Uppsala!

Lärling, väg- och anläggningsarbetare
Läs mer Dec 2
Nytt
Nu söker vi efter en duktig rörläggare till Uppsala!
Kravprofil:
Minst 3 års erfarenhet inom rörläggning.
Svetslicens.
Bosatt i UppsalaVi erbjuder bra lön och sjysta villkor!
Tillsättning kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Faktura- & Avtalssupport till AddSecure

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 2
Nytt
Nu söker AddSecure sin nästa medarbetare! Är det du? Kanske har du arbetat i en kundtjänst med faktura- och avtalsfrågor tidigare? Eller har du erfarenhet av att arbeta administrativt i en kundorienterad roll? Är du en driven, ordningsam och serviceminded lagspelare? Då är det dig vi söker!

Om kunden

AddSecure är en ledande europeisk leverantör av premiumlösningar inom säkrad data och kritisk kommunikation. Företaget förser över 50 000 kunder och partners runt om i Europa med säkra kommunikationslösningar som hjälper kunderna att skydda sina livs- och affärskritiska applikationer. Detta bidrar till att rädda liv, skydda egendom och viktiga samhällsfunktioner och att skapa affärsnytta.

Företaget har en stark framåtsträvan och präglas av sina värderingar, att skapa kundfokus, enkelhet, laganda och samarbete i allt dem gör.

Om tjänsten

Dina primära arbetsuppgifter innefattar

- Hantera och administrera faktura- och avtalsfrågor.
- Agera support till bolagets kunder, tekniker och partners via telefon och mail.
- Administration av kunder i bolagets CRM system


Vi söker dig

För att trivas i rollen så tror vi att du är en person som tycker det är roligt med mycket kundkontakt över telefon och mail. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom service och administration. Kanske har du arbetat i en kundtjänst där du guidat kunder i avtals- och fakturafrågor. Du ser möjligheter, är lösningsorienterad och positiv. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta mot norska kunder då du i denna roll bland annat kommer att arbeta mot den norska marknaden.

Vi ser gärna att du även

- Talar och skriver flytande på svenska och engelska
- Har god datorvana och lätt för att ta dig an nya system
- Har ett tekniskt intresse
- Har erfarenhet av arbete via telefon


Som person är du

- Ordningsam och kvalitetsmedveten
- Serviceminded och kommunikativ
- Samarbetsvillig lagspelare
- Ambitiös


Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som att du är initiativ- och ansvarstagande.

Meriterande

- Erfarenhet av att ha arbetat med kundtjänst eller fakturafrågor
- Erfarenhet av Salesforce eller Navision
- Erfarenhet av att ha arbetat med norska kunder


Arbetstider, tillträde och omfattning:

Arbetstiderna är måndag till fredag, 8-17. Start är så snart som möjligt. Detta är initialt ett konsultuppdrag där du blir anställd av Hero med mycket goda chanser att bli överrekryterad till vår kund efter 6 månader. AddSecures trevliga kontor är beläget i Telefonplan.

Hur söker du?

Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen ”ansök” längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Amanda Wyser på amanda.wyser@hero.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

We are heart working”

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.

Ansök nu

Säljledare Bageri

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Dec 2
Nytt
2009 slog ICA Kvantum Värtan upp portarna till en drygt 3000kvm stor butik. Butiken har ett stort högkvalitativt sortiment av färskvaror, många ekologiska, men även ett välsorterat vardagssortiment som passar alla. På ICA Kvantum Värtan anser vi att bra kundbemötande är nyckeln till nöjda kunder, därför har vi stort fokus på just kundbemötande och serviceanda i vårt arbete. Vi är mycket stolta över att våra kunder rankat vår personal som en av Sveriges bästa personal inom Kvantum, enligt Nöjd Kund Index -undersökning. För den som gillar en dynamisk och positiv arbetsmiljö är ICA Kvantum Värtan en intressant arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Butiken ligger i Värtahamnen som är Stockholms största framtida utvecklingsområde, där både bostäder och kontor är planerade. Butiken är i ett växande skede med positiv utveckling. På ICA Kvantum Värtan är vi i dagsläget totalt ca 50 anställda.

I vårt butiksbageri och konditori erbjuder vi ett brett utbud av bröd, pizza, bakverk, tårtor och bakelser. Här hittar kunden allt från vardagslimpan till unika och festliga födelsedagstårtor. Vi bakar både bake-off och från grunden.
Nu söker vi dig som är erfaren och vill leda och utveckla bageriavdelningen. Som säljledare bageri ansvarar du för att avdelningen håller toppklass varje dag gällande kvalitet, sortiment, fyllnadsgrad och kundupplevelse. Du är aktiv i det dagliga arbetet med att baka bröd, göra tårtor och bakelser etc. Utöver det hanterar du beställningar, uppföljning och utveckling. Några av nyckeltalen du kommer att jobba med är svinn, marginal och försäljning. Kundfokus är väldigt viktigt för oss och är centralt i ditt arbete. Vi utgår alltid från kunden först. Vi ser att du gillar att leda din arbetsgrupp och bidra med inspiration och kunskap till vårt arbetslag. Förutom ditt ansvarsområde förväntas du samarbeta med andra avdelningar och ta ett helhetsansvar för butiken.

Hos oss får du vara en del av en fartfylld arbetsmiljö med högt engagemang och gemenskap. Du har en viktig roll i företaget och vi ser att du är en naturlig ledare. Butiken har en positiv utveckling med snabb förändringstakt och vi ser utmaningar som möjligheter. Vi söker dig som också gillar utveckling och vill vara med och driva din avdelning och vår butik framåt.

ICA Kvantum Värtan är en kvalitetscertifierad butik enligt branschstandarden "Svensk standard för livsmedelshantering i butik", vilket medför att ständigt arbeta enligt de regler som finns för att garantera kunderna säker mat. Detta är en viktig del av arbetet.

Nu söker vi dig som har erfarenhet från en liknande roll och vill utveckla vårt bageri och konditori framåt!

Vi söker dig som har:

• minst 1-års erfarenhet av ansvar inom bageri/konditori
• utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande
• läser och talar svenska

Erfarenheter som är meriterande:

Ansvarat för bageriavdelning inom detaljhandeln
Goda kunskaper/utbildning i kvalitetsarbete och egenkontroll
Ledarerfarenhet/Ledarutbildning

Som person tror vi att du är...

• driven och gillar utmaningar
• kreativ
• positiv, social och har förmåga att engagera andra

Arbetsstart: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Varierande med mest tidiga mornar. Du kommer att jobba varannan helg och vara ledig en vardag i veckan

Lön: Enligt kollektivavtal och överenskommelse

Sista ansökningsdag är beräknad till 16:e januari. Inkomna ansökningar hanteras löpande därför kan tillsättning komma att ske innan sista ansökningsdag.

Välkommen att ansöka via vår hemsida: www.ica.se/kvantumvartan

Ansvarig rekryterare: Hanna Nordin

Ansök nu

BHV-sköterska

Barnsjuksköterska, mottagning/vårdcentral
Läs mer Dec 2
Nytt
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Farsta BVC är en trivsam arbetsplats med hög servicekänsla och trevlig stämning, våra lokaler ligger i Farsta centrum med närhet till buss, tunnelbana och pendeltåg. Hos oss får du ett omväxlande arbete med förskolebarn i olika åldrar och deras familjer. Vi har familjer med olika bakgrund och kulturer vilket ställer krav på stor flexibilitet och bred kompetens.Läs mer om oss

Hitta till oss https://goo.gl/WYJ8BGDå två av våra sjuksköterskor kommer att sluta så söker vi nu några personer till vår BVC.

Arbetsbeskrivning
Vi arbetar enligt barnhälsovårdens basprogram med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi har som mål att arbeta familjecentrerat för att främja barnens hälsa, trygghet och utveckling. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Eftersom vi är en stor enhet med många erfarna kollegor finns det alltid någon att fråga. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom alternativt distriktssköterska. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Erfarenhet från BVC är meriterande. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling.

Övrig information
Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Innesäljare i Butik Stockholm

Innesäljare
Läs mer Dec 2
Nytt
Vill du vara med och utveckla regionen tillsammans med oss?

Würth satsar i regionen och öppnar under våren 2022 en helt ny butik i Norrtull och till den söker vi nu en innesäljare med stort engagemang.

I den nya butiken i Norrtull hittar du precis som i våra övriga butiker ett brett utbud av produkter för proffs. Dessutom kommer vi att visa upp våra tjänster, koncept och butiken kommer även vara ett utbildningscenter.
Vi söker dig som brinner för försäljning och service, du som älskar att göra affärer i butik och via telefon. Du motiveras av att arbeta med en hög grad av flexibilitet mot tydligt uppsatta mål.

 
Innesäljare i butik 
Om tjänsten

I vår kommande butik i Norrtull söker vi nu en innesäljare. Som innesäljare arbetar du för att öka antalet kundbesök i butiken och har en hög tillgänglighet gentemot våra kunder via telefon, mail och i butik. Du ingår och stöttar butiksteamet och deltar i den dagliga butiksdriften. Tillsammans med dina kollegor driver och utvecklar du butiken. Våra öppettider är vardagar 06.30 -17.00. 

Som innesäljare i butik är arbetsuppgifterna omväxlande och vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av försäljning och telefonarbete. Du har även branscherfarenhet från försäljning inom proffshandel från bygg, industri eller fordon. 

Några viktiga arbetsuppgifter;


• Arbeta utifrån kundlista för att öka antalet kundbesök i butiken
• Producera och följa upp ordrar, anskaffning och offerter
• Hantera returer & reklamationer
• Ansvar för och/eller delta vid utbildningar och demodagar för våra kunder
• Stötta fältsäljare med syfte att driva kunder till butiken

 

Din profil

För att trivas i rollen är du resultatinriktad, initiativtagande och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Du är duktig på att samarbeta med dina kollegor och har struktur i ditt arbete. Du är professionell i din framtoning, självgående och har ett starkt affärsintresse. Som säljare tycker du att det är viktigt att bygga långsiktiga relationer, du älskar kundmötet och att bearbeta och utveckla kunder. Du har en god social och kommunikativ förmåga.

En innesäljare hos Würth ska ha god teknisk kompetens och datorvana, erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem samt Office-paketet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vad erbjuder vi dig?

Ett jobb i ett företag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Vi erbjuder dig en arbetsplats bland duktiga och trevliga kollegor,  och att vara en del i ett starkt team mot en ständig utveckling. Vi vill att du ska lyckas.

 

Övrigt: Tjänstens omfattning är 100%. 

Välkommen med din ansökan till oss senast 16 december 2022. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kontaktperson för tjänsten är Regionchef Sebastian Wahlgren, som du når på mobil nr. +46 70 612 48 29

 
Om Würth

Würth är en kombination av ett logistikföretag, ett serviceföretag och ett säljbolag. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial genom lösningar som sparar tid och skapar ordning och reda. 

Vårt huvudkontor och lager finns i Örebro, där finns också de administrativa och lagerrelaterade tjänsterna. Vi har Sveriges största säljkår, butiker över hela landet, innesäljare, e-handel i framkant och en kompetent kundsupport. Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom fordon, industri, bygg och hantverk. Koncernen finns i 84 länder och har drygt 80 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Ansök nu

Administratör till utbildningsverksamhet

Administrativ assistent
Läs mer Dec 2
Nytt
Företagspresentation

Brinner du för administration och att ha varierande arbetsuppgifter? Trivs du i en serviceinriktad roll där du har ett koordinerande ansvar? Då kan du vara rätt person för oss! Vi söker nu en Koordinator till en av våra kunder, ett företag inom utbildningsbranschen, på ett uppdrag på ca 8 månader inledningsvis med möjlighet till förlängning. Det här är ett uppdrag på ca 75 % omfattning med start omgående.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I det här uppdraget arbetar du med varierande ansvarsområden inom administration och som koordinator. Du är bland annat lokalansvarig och arbetar med allt från att öppna lokalerna och se till så att allt fungerar inför verksamhetens planerade aktiviteter. Du är också kontaktperson gentemot hyresvärd och hanterar felanmälningar och andra frågeställningar rörande verksamhetens lokaler. Vidare ansvarar du för lättare inköpsarbete av förbrukningsmaterial, har kontakt med underleverantörer samt övrig administration utifrån behov.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasieexamen och erfarenhet av att arbeta som Administratör eller Koordinator i liknande roll tidigare. Att vara serviceminded är en självklarhet för dig i din roll och du har ett sinne för att se saker som behöver göras och agera på dessa. Du kan kommunicera på svenska i tal samt skrift och du har en god systemvana. Som person har du god förmåga att prioritera, planera och strukturera ditt egna arbete och du uppskattar att ha kontakt med andra människor, både internt och externt.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Elin Alm och nås på 076-945 34 35 eller på elin.alm@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Ansök nu

Customer Success Manager med hög teknisk kunskap sökes

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Dec 2
Nytt
Dina arbetsuppgifter

Är du en serviceinriktad, noggrann och tekniskt kunnig Customer Success Manager som vill vara med och utveckla kundupplevelsen i ett spännande bolag? Motiveras du av att ge service till kunder, utveckla tjänster samt felsöka signaler och flöden? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund är i behov av en Operativ Customer Success Manager som vill ansvara över kontakten med bolagets nyckelkunder. Bolaget säljer intelligenta lösningar till exklusiva hem. I rollen kommer du att hantera övervakning av att applikationen fungerar korrekt hos kunderna, inkommande samtal samt mejl. En stor del av denna roll blir att ge sig in i en teoretisk miljö med nätverk, logga in på en router eller accesspunkt, förstå hur signaler flödar i system och skapa åtgärder för de problem som uppstår. Du har många bollar i luften, många kontaktytor och du förväntas ge service i världsklass i alla lägen. Kunderna är främst privatpersoner och många av dem har flertalet lägenheter/ hus som använder sig av företagets tjänst.

Start omgående eller enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.


Om företaget
Vår kund sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Mer information ges vid intervju.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller i en föränderlig verksamhet. Du har tidigare arbetat med kundservice på hög nivå och det är högt meriterande med erfarenhet som nätverkstekniker eller likvärdigt. Du har en god kunskap kring nätverk, acesspunkter och liknande. Vi ser gärna att du har en hög administrativ förmåga samt ett strategiskt tankesätt. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. B- körkort är ett krav.

Som person är du driven, flexibel och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med kunder samt kollegor.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Ansök nu

Utesäljare inom energibesparing sökes till Farsta

Utesäljare
Läs mer Dec 2
Nytt
Om jobbet
Energihem är inne i en stor expansionsfas med målsättningen att passera 1 miljard i omsättning år 2023. Nu söker vi därför säljare på heltid som vill leverera service i världsklass och vara med på vår häftiga utvecklingsresa! Du kommer representera en bred produktportfölj av energibesparande produkter som hjälper kunder på den privata marknaden att investera i sina fastigheter, minska sina energikostnader och samtidigt bidra till en ökad hållbarhet. Fönsterbyten och solceller är våra storsäljare och vi erbjuder en unik servicegrad med totalentreprenad där vi tar ansvar för hela processen.


Detta är vårt erbjudande till dig!
Du får en gedigen grundutbildning och produktutbildningar
Du får en egen bil att använda i tjänst med tillhörande drivmedelskort.
Du får mycket stöd från kollegor, säljcoacher och teamchefer som ger dig de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas i din nya roll.
Du slipper tidiga morgnar.
Du får ett fritt arbete med mycket eget ansvar. och med stor möjlighet att på sikt själv styra dina arbetstider.
Du kommer utvecklas både som människa och i din roll som säljare.
Du har möjlighet att växa inom företaget och axla andra roller med tiden. Kanske blir du vår nästa säljcoach eller chef?
Du får tävla om fantastiska priser som utlandsresor, datorer, elcyklar, m.m.
Och sist men inte minst så får du förmånen att genomgå en av de absolut bästa säljskolorna i Sverige, Energihem Business Academy, vår digitala säljskola där du med tiden kan uppnå certifiering i Brons, Silver eller Guldnivå.
Vad innebär tjänsten
Arbetet sker i stor utsträckning på egen hand med mycket eget ansvar, men du kommer bli en viktig del av ett härligt och stöttande team bestående av engagerade kollegor, säljcoacher och teamchefer som ger dig verktygen att verkligen lyckas i din roll. I din företagsbil besöker du privatkunder i deras hem för att presentera och sälja energibesparande produkter som har en otroligt stor efterfrågan. Att söka upp kunder i deras hem, är för oss ett första steg i vår fantastiska service och som ofta innebär affärer direkt på plats på ofta sexsiffriga belopp. Vi anpassar oss förstås till våra kunder varför du bör vara bekväm med att vi arbetar en del eftermiddagar och kvällar. När du sen är “varm i kläderna,” innebär jobbet mycket frihet under ansvar där du själv styr dina arbetstider utifrån din budget. Du utgår hemifrån och jobbar i din region.
Vi söker dig som:
Har B-körkort
Talar flytande svenska
Är social
Har ett driv
Är målmedveten och strukturerad

Om du har ett välfyllt CV eller inte, är inte det viktigaste för oss. Har du däremot viljan att lyckas så finns det en plats för dig i Energihemsfamiljen!
Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!


Om arbetsgivaren
Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.
Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.
Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.
Välkommen till Energihemsfamiljen du också!

Ansök nu

Anläggningsarbetare - Stockholm!

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Dec 2
Nytt
Nu söker vi 2st duktiga anläggningsarbetare till våra projekt runt om i Stockholm!
i rollen som anläggningsarbetare kommer du jobba med alltifrån schaktning, grundläggning och finplanering. Det är därför viktigt att du har gedigen erfarenhet som anläggningsarbetare!
Krav:
Minst 2års erfarenhet som anläggningsarbetare.
Kan läsa och arbeta efter ritning
Obehindrad svenska eller engelska
Bosatt i StockholmTjänsten är en provanställning och vi är anslutna till Byggnads!
Vi kommer tillsätta tjänsterna löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Lönespecialist till EF Education

Löneadministratör
Läs mer Dec 2
Nytt
Om kunden

I början av 60-talet reste en ung Bertil Hult till England för första gången. På grund av sin dyslexi hade skolan alltid varit jobbig för honom. Han blev mycket förvånad över hur enkelt han lärde sig engelska i England. Bertil var övertygad om att den normala klassrumsundervisningen inte alltid var det mest effektiva sättet. År 1965 bestämde han sig för att starta ett litet företag, Europeiska Ferieskolan (förkortat EF), som kombinerade språkstudier med resor utomlands. Han kallade programmet "Språkresor", ett av de första praktiska lärosätten utanför klassrummet.

Idag är experimentella studiesätt en grundpelare i modern utbildning. Detta har varit EF:s filosofi i 50 år. Detta enkla men effektiva sätt att lära sig har hjälpt dom att bli en av världens största utbildningsföretag.

EF arbetar mycket med vidareutbildning av sin personal och erbjuder löpande spännande karriärmöjligheter inom organisationen. Detta är en chans att bli en del av en internationell och dynamisk organisation som genomsyras av en entreprenöriell anda och välkomnar innovativa tankar och idéer.

Om tjänsten

I denna roll kommer du tillhöra team Nordic Finance som består av 5 personer. Du kommer var den främsta kontaktpersonen mellan EF och de bolag som sköter outsourcing av lönerna. Vi letar efter dig som söker en hållbar och långsiktig arbetsgivare. I tjänsten kan du utvecklas och även forma din roll efter tiden.

I rollen kommer du arbeta med:

- Koordinera löneprocessen som är outsourcad till lokala partners i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
- Löpande avstämningar inför bokslut.
- Boka löneunderlaget i bokföringssystemet.
- Upprätta anställningsavtal och agera bollplank kring avtal samt arbetsrätt.
- Granska fakturor kopplat till pension, försäkringar etc.
- Koordinera processen kring uppdatering av personalrelaterade policys.
- Löpande identifiera förbättringsmöjligheter i arbetssätt och processer.


Vi söker dig

Till rollen som Lönespecialist söker vi dig som är ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp och är van vid att arbeta mot deadlines. För att trivas hos EF ser vi även att du är utåtriktad, driven och trivs med att ha många kontaktytor i organisationen.

Du har erfarenhet från att arbeta självständigt med löneprocessen inom tjänstebolag och gärna i en internationell miljö där du haft många kontaktytor. Utöver detta är du en van användare av Excel och har lätt för att sätta dig in i olika system. Tidigare erfarenhet av en koordinerande roll där du samarbetat med lönebyråer.

Vi ser gärna att du även

- Har en YH-utbildning i lön, alternativt en akademisk examen inom ekonomi.

- Minst ett par års erfarenhet från arbete med lön och HR-relaterade arbetsuppgifter.
- Grundläggande bokföringskunskaper.
- Talar och skriver flytande på svenska och engelska.


Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av en koordinerande roll där du samarbetat med lönebyråer.

Arbetstider, tillträde och omfattning:

Arbetstiden är på heltid, måndag till fredag med en viss flexibilitet. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av EF. Bolaget har sitt Stockholmskontor centralt beläget på Strandvägen. Bolaget erbjuder generösa förmåner. För den som är intresserad och driven finns goda möjligheter till en internationell karriär.

Hur söker du?

Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen ”ansök” längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Christoffer Sperring på christoffer.sperring@hero.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

We are heart working”

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.

Ansök nu

Ekonomichef med intresse för affärsutveckling

Ekonomichef
Läs mer Dec 2
Nytt
Är du redo att ta nästa steg i din karriär med stora möjligheter till att påverka företagets framtida utveckling. Är du även en engagerad ledare med förmåga att involvera och utveckla ditt team.

Rollen som ekonomichef innebär möjlighet att påverka och bidra till utveckling i en familjär miljö med högt till tak.
Låter detta intressant kan det vara dig vi letar efter.

Arbetsuppgifter

I rollen som Ekonomichef kommer du att ha ett övergripande ansvar för både redovisning, analys och rapportering vilket även innebär planering, koordinering och utveckling av bokslut, analys och processer. Du trivs med att driva förbättringsprojekt och arbeta affärsnära samtidigt som du är en närvarande ledare som vill utveckla och coacha teamet. Du kommer ansvara för ett team på 4 personer, vara del i ledningsgruppen och rapportera till VD.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

• Helhetsansvar för den löpande redovisning, månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisningar
• Ansvar för skatte- och momsdeklarationer
• Analys och uppföljning av verksamheten
• Prognos och Budget samt uppföljning
• Rapportering internt
• Kontakter med revisorer, bank
• Finansiell och affärsmässig controlling
• Likviditetsplanering och rapportering
• Ansvara för årsbokslut i moderbolag och koncernredovisning
• Leda och vidareutveckla ekonomiavdelningen och säkerställa kvalitet för gruppens leveranser samt bygga och förvalta bolagets ekonomirutiner
• Ansvara för att utvecklingssamtal med underställda medarbetare inom avdelningen minst en gång per år. Vid behov upprätta utbildningsplan och genomföra lönerevisionssamtal.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande samt minst 5 års erfarenhet av liknande roll. Som person är du proaktiv, engagerad, öppen och lösningsorienterad. Du har en naturlig fallenhet för att se helheten, en entusiasm att vilja bidra till utveckling och öppenhet för förändringar.

Du har erfarenhet av att leda och förmågan att coacha ditt team så de lyckas och får möjlighet att prestera sitt yttersta. Du motiveras av att träda in i en roll där du både får arbeta med strategier och processer och delta i det operativa arbetet. Du har god datavana och systemintresse och är en erfaren användare av Excel. Har du tidigare arbetat med lönsamhetsrelaterade projekt och har ett intresse för automatisering är det ett plus. Du har en god kommunikativ förmåga och talar och skriver svenska obehindrat.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nyckelbefattning, direktrapporterande till vd, med intressanta och varierande arbetsuppgifter där du får vara med och bidra till att utveckla företaget ytterligare.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Verksamheten

Arkitektkopia erbjuder arbete i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en positiv företagskultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke, kompetenta kollegor och våra värderingar; pålitliga, påhittiga och personliga.
Mer information om Arkitektkopia hittar du på www.arkitektkopia.se

Ansök nu

Rekryteringsträff; Förebyggande hälsoarbete, Personlig tränare

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Dec 2
Nytt
Vi söker dig som vill vara med och förbättra våra kunders hälsa och som en del av Twitch vara med och bygga vår verksamhet.


Twitch Health Capital arbetar med hälsoinsatser som gör skillnad för individer och företagets affär, nu och varaktigt.


Genom systematiska processer hjälper vi företag att skapa mätbar effekt i sitt hälsoarbete och nå alla medarbetare, inte minst de som behöver det mest. Twitch grundades år 2000, är idag drygt 100 medarbetare och har utsetts till Gasellföretag i Dagens Industri och Superföretag i Veckans Affärer. Våra kunder återfinns i såväl privata näringslivet som inom offentliga sektorn.
Att vara en Twitcher


Vi på Twitch brinner för att motivera människan att hitta sin väg till en aktiv och varaktig livsstil. Vi söker därför dig med samma värdegrund.


För att trivas som gruppträningsinstruktör hos oss så krävs det att du är självständigt, energifylld och duktig på att knyta kontakt med dina deltagare. Du sprider träningsglädje som får folk att längta efter din klass. Du har kunskap om hur och varför man ska röra på sig och tar din roll som instruktör på största allvar. Du är inte bara stjärna i rummet utan även coach och inspiratör.


Vi drivs av att göra skillnad. Är du den vi söker?


Välkommen på rekryteringsträff 8 december
Adress: Digitalt via Teams
Tid: 17.30 -18.30


Anmäl deltagande via följande adress:
https://twitchhealth.se/valkommen-att-traffa-twitch-health/


Vid frågor, kontakta support@twitch.se
Twitch Health Capital Ab söker Personliga tränare


Arbetsuppgifterna innebär att sprida glädje och få människor att röra på sig.
Du som personlig tränare levererar kunskap och träningsglädje till dina klienter.
Personlig träning utförs ute hos våra företag runt om i Stockholmsregionen.


Det är mycket meriterande med multikompetens så som Fysioterapeut, Hälsopedagog, gruppträningsinstruktör

Ansök nu

Restaurang- och kassabiträden till en av Coors verksamheter i Kista

Restaurangbiträde
Läs mer Dec 2
Nytt
Brinner du för service och kundmöten? Vill du vara med och skapa matupplevelser där miljö och hållbarhet har stort fokus? Då kan den här tjänsten vara något för dig! Vi söker nu restaurang- och kassabiträden till en av våra verksamheter i Kista. Förutom dagens lunch har vi caféverksamhet och vi erbjuder också catering och konferensförtäring samt middags- och kvällsaktiviteter vid behov.

Om rollen
I rollen som restaurang- och kassabiträde arbetar du med varierande arbetsuppgifter. Du är verksamhetens ansikte utåt och arbetar ständigt nära våra kunder vilket gör det viktigt med en hög servicenivå.  

Exempel på arbetsuppgifter:


• Fylla på mat i självtagningsstationer samt hålla rent och snyggt i matsalen
• Bemanna kassan i restaurang och café
• Ta emot gäster, beställningar och betalningar
• Catering- och konferensleveranser
• Behjälplig i andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom en restaurang- och caféverksamhet

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på hel- och deltid med inledande provanställning på 6 månader. Arbetet kommer i huvudsak att vara dagtid på vardagar men även kvällsarbete kan förekomma. Du kommer att vara placerad hos en av våra stora kunder i Kista.


Vår kandidat
Vi söker dig som har ett stort intresse för service, mat och dryck. Du har erfarenhet av restaurangbranschen, gärna från en roll som restaurangbiträde där du är van vid att hantera kassasystem. Din svenska och engelska är god i både tal och skrift likväl som dina systemkunskaper då du är van vid att arbeta i de vanligaste systemen och programmen. 

Du är en person som brinner för service och som älskar att möta människor. Du har en förmåga att få människor i din omgivning att trivas och känna sig välkomna. Vidare är du en nyfiken, positiv och varm person som skapar bra stämning i gruppen. Du tar eget ansvar över dina uppgifter men värderar högt samarbetet med dina kollegor då du är övertygad om att gruppen tillsammans skapar de bästa matupplevelserna för våra kunder. Vi ställer upp för varandra och förstår vad som verkligen gör skillnad. Då vi jobbar i en händelserik miljö så behöver du vara både stresstålig och lösningsorienterad. Eftersom verksamheten har ett stort fokus på hållbarhet i alla led så önskar vi att du brinner för dessa frågor lika mycket som vi.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd får du en introduktion för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Vid frågor om rollen är du välkommen att kontakta restaurangchef Therese Brandt på therese.brandt@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök nu

Få Säljjobb Snabbt

Innesäljare
Läs mer Dec 2
Nytt
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att få säljjobb snabbt.
Pratar du ren svenska & vill få säljjobb snabbt? Sök jobbet nu! Jobbet är som innesäljare där du kontaktar kunder via telefon & e-post. När du har sökt jobbet ringer GX Consulting dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få säljjobb snabbt. Sök Nu!
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak (10:00-19:00)
? Sälj- & produktutbildning (vanlig lön under utbildning)
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
? Vill utvecklas & är resultatdriven
Arbetet kan startas omgående!

Ansök nu

Leverera julbud med ett härligt team 13/12-23/12

Paketbilsförare
Läs mer Dec 2
Nytt
OM UPPDRAGET
Nu söker vi ett gäng med drivna och energifyllda stjärnor som vill vara med och stärka upp inför Ryska postens julrusch mellan 13/12-23/12 kl 8:30-17:30 alternativt 06:00-13:00. Du kommer få en tilldelad körslinga i centrala Stockholm för att leverera paket. Det är ett fartfyllt och aktivt jobb med härliga kollegor. Dessutom ingår det frukost och lunch som man äter tillsammans med resterande gäng som kör.

För rätt person kommer det självklart att finnas möjlighet att fortsätta arbeta på andra uppdrag utöver detta.

OM OSS
Puzsle är nya tidens bemanningslösning. Ett företag som grundades med övertygelsen om att branschen behöver en aktör som är 100% fokuserad på service och att skapa unika kundupplevelser. Vi pusslar ihop sociala stjärnor med spännande uppdrag och gör det möjligt för alla som älskar service att fylla sina dagar med passande uppdrag. Vår drivkraft och passion ligger i att göra det oväntade och överträffa våra kunders förväntningar och vi söker alltid nya medarbetare som delar vår passion!

ATT JOBBA PÅ PUZSLE Som puzslare blir du del av ett strakt community med sociala stjärnor som älskar service och att göra det lilla extra. Du kommer att få en unik möjlighet att jobba i varierande miljöer och komma i kontakt med nya spännande företag du och kan välja uppdrag själv utifrån vad som passar din profil och din lediga tid. Uppdragen kan vara allt från fester och event till lager, sampling och PR-turnéer. Besök gärna vår Instagram @puzsle för mer info.

ÄR VI RÄTT FÖR VARANN? Är du en utåtriktad, prestigelös och öppensinnad person som bidrar med härlig energi, tar egna initiativ och inte är rädd för att hugga i där det behövs? Har du en mycket god social förmåga samt är van att samarbeta med andra människor? Då kommer vi att tycka om varann. Är du dessutom en lösningsorienterad person som lever efter mottot att allt går bara man vill och som alltid ser lösningar framför problem- då är det ingenting att fundera på. Kontakta oss idag!

Skicka in din ansökan och presentera dig kort via knappen nedan så återkommer vi till dig!

Ansök nu

Målare!

Målare
Läs mer Dec 2
Nytt
Nu söker vi efter en duktig målare till våra projekt i Stockholm!
Du kommer att arbeta med både nyproduktion samt renovering av lägenheter/villor/radhus/parhus.
Kravprofil:
Minst 1års arbetslivserfarenhet som målare.
Bosatt i StockholmVi erbjuder bra lön och sjysta villkor!
Tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Legitimerad läkare

Läkare
Läs mer Dec 2
Nytt
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Curera är en liten och hemtrevlig vårdcentral belägen vid Farsta Centrum med bra möjligheter till kollektivtrafik.

Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi är ett kompetent och engagerat team som tillsammans har hand om drygt 7000 listade patienter. Patientbasen är bred och varierande, vilket många upplever stimulerande..Beskrivning av tjänst
Vi söker en legitimerad läkare för arbete på vår vårdcentral.

Som läkare hos oss har du ett mycket varierat arbete med utredning och behandling av patienter i alla åldrar. Du har ett nära samarbete med övriga professioner på mottagningen och hanterar både planerade och akuta besök.

Vi har möjlighet att erbjuda dig vägledning av erfarna specialister i allmänmedicin

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Du har gärna tidigare erfarenhet av primärvård och ett genuint intresse för allmänmedicin. Som person är du engagerad, lösningsfokuserad och ansvarstagande.

 

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

HR Business Partner till Brödernas

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Dec 2
Nytt
Om kunden

Brödernas drivs med framgång i Stockholm och i många andra svenska städer. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför den svenska gränsen. Deras ambition är att de ska associeras med riktigt goda hamburgare. Restaurangbröderna Jonas och Joakim har drivit och ägt restauranger i över ett decennium. Verksamheter har drivits både i Stockholm, Visby, Örebro och i Lofsdalen. Brödernas succé och popularitet visar att Brödernas koncept är värt att satsa på, och därför påbörjade Jonas och Joakim sökandet efter rätt partners att tillsammans driva vidare kedjans expansion. I januari 2019 blev det klart att bröderna tar in nya bröder! Entreprenörerna Monir Kalgoum samt välkände svenska NHL proffset Mika Zibanejad (New York Rangers) blev därmed en del av koncernen.

Läs mer om bolaget på https://www.brodernas.se

Om tjänsten

Som HR Business Partner kommer du att arbeta tillsammans med HR director i HR-arbetet, framförallt i frågor gällande arbetsrätt och arbetsmiljö. Vidare i rollen som HR Business Partner arbetar du konsultativt och affärsinriktat med att stötta chefer i frågor och utmaningar inom hela HR-området i syfte att stärka och utveckla deras ledarskap. Du kommer att delta i förbättringsarbetet kopplat till processer och verktyg inom ditt område samt även vara med att utarbeta strukturer och rutiner i ditt dagliga arbete. Du kommer att tillhöra HR avdelningen och rapportera till HR Director.

I rollen kommer du arbeta med:

- Arbetsrätt och arbetsmiljö.
- Coacha och guida kollegor samt chefer inom arbetsrätt och arbetsmiljö.
- Vara ett övergripande stöd till chefer i verksamheten gällande HR-frågor.
- Utveckla, implementera och följa upp övergripande centrala HR-processer.
- Följa upp HR-processer.
- Säkerställa högt medarbetarengagemang tillsammans med chefer.


Vi söker dig

Som har en god förmåga att strukturera, effektivisera och driva ditt arbete framåt. För att trivas i denna roll tycker du om att arbeta i ett högt tempo och är van att arbeta självständigt. Vidare har du lätt att utrycka och formulera dig på ett enkelt, tydligt och pedagogiskt sätt. Brödernas lägger stor vikt vid personlig lämplighet och de tror att du är en person som är duktig på att kommunicera och förmedla information på ett enkelt och pedagogiskt vis.

För att trivas i denna roll är du prestigelös, förtroendeingivande, strukturerad och har ett starkt driv. Du jobbar effektivt, är engagerad och positiv. För att bli framgångsrik i denna roll är det viktigt att du visar en god affärsmässig förståelse, noggrannhet och har drivkraften att leverera i tid. Du är van vid ett självständigt arbetssätt och trivs med att vara stöd och bollplank till våra chefer.

Kvalifikationer:

- Utbildning inom HR, Personalvetenskap eller motsvarande.
- Talar och skriver flytande på svenska och engelska.
- Grundkunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö.
- Har erfarenhet från restaurangbranschen eller retail.
- Är kommunikativ och coachande i ditt arbetssätt.


Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat affärsnära i en förändringsintensiv verksamhet, har deltagit vid fackliga förhandlingar, är van vid att ge snabb service och växla mellan att vara både operativ samt strategisk.

Arbetstider, tillträde och omfattning:

Arbetstiden är på heltid, måndag till fredag med en del flexibilitet. Brödernas kontor ligger på Östermalm i Stockholm. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av Brödernas.

Hur söker du?

Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen ”ansök” längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Elida Rhodin på elida.rhodin@hero.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

We are heart working”

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.

Ansök nu

Sourcing Specialist till Instabox ????

Researcher, rekrytering
Läs mer Dec 2
Nytt
Vill du komma in på ett av Stockholms coolaste och mest innovativa bolag? Vill du vara med och påverka vilka som kommer bli en del av bolagets framtida utvecklare?

Om tjänsten

Wrknest söker nu en ambitiös Tech Recruiter till ett växande bolag som levererar frakttjänster. De har på nolltid gått från start-up till scale-up och växer både i Norden och globalt. Bolaget blev rankade som fjärde mest lovande start-upbolaget inom tech i Sverige av LinkedIn och de söker nu någon som kan hjälpa bolaget att fortsätta växa och attrahera fler kollegor inom just tech. Du kommer komma in i ett nytt Talent Acquisition- team som ansvarar för Tech och idag består av tre rekryterare och som är i en förändringsfas att bli ett större och mer områdesindelat team. Då bolaget fortfarande befinner sig i en utvecklingsfas finns möjligheter att påverka och snabbt få igenom förbättringsförslag. Detta är en perfekt roll för dig som är på jakt efter en intern Talent Acquisition-roll i ett snabbföränderligt bolag. Du kommer vara del av en energifylld miljö och ha kontakt med väldigt nöjda och trevliga medarbetare.

Detta är en ny roll på bolaget där de behöver stöttning omgående. Det är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos vår kund. Starten är omgående och uppdraget sträcker dig 6 månader, med chans till förlängning/överrekrytering.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Tech Recruiter kommer du att jobba med att kartlägga och attrahera talanger inom tech med fokus på backend- och fullstack utvecklare. Då dessa kandidater ofta är väldigt eftertraktade läggs stor vikt i rollen på att jobba med sourcing via LinkedIn Recruiter. Du kommer att arbeta nära bolagets Global Talent Acquisition Partner inom Tech och stötta med search i processen genom att bygga generella pipelines, kontakta kandidater, bygga nätverk och relationer på kort och lång sikt samt förmedla fördelarna med företaget som arbetsgivare på ett sätt som attraherar målgruppen. Det kommer även finnas möjlighet att driva hela rekryteringsprocessen från start till mål där du får screena kandidater, genomföra intervjuer och presentera kandidater till rekryterande chefer.

Vi söker dig som har

- Minst 1-2 års erfarenhet av rekrytering/sourcing inom Tech
- Eftergymnasial utbildning inom relevant område, alternativt ytterligare erfarenhet inom området
- Intresse för att lära dig mer om tech, IT och digitalisering
- Flytande språkkunskaper i Engelska


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är initiativtagande, driven och ansvarstagande. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Stockholm

Omfattning: Heltid, 100% (40h/vecka)

Anställningsform: Visstid, 6 mån med chans till överrekrytering.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Ansök nu

Cafebiträde

Barista/Kaffebartender
Läs mer Dec 2
Nytt
Cafèbiträde med erfarenhet (heltid)
Cafè Foam söker dig som vill vara caféets ansikte utåt, möta våra gäster med ett leende och få dem att trivas hos oss. Det är därför viktigt att du brinner för cafémiljön, har en positiv attityd, gillar att jobba med människor i ett högt tempo och är serviceinriktad till ditt sätt. Är du och café Foam en perfekt mix?
Vi serverar kaffe av högsta klass, delikata bakverk, fräscha sallader, goda mackor och varm mat. Vi jobbar bara med de bästa råvarorna när det gäller såväl kaffe som mat och ställer därför höga krav även på vår personal.
I det arbete som cafèbiträde på Cafè Foam kommer du att få arbeta med alla delar i caféverksamheten, t ex arbeta i baren med espressomaskinen och i köket där man förbereder och tillreda fresh food dagligen, hålla rent i vår trevliga miljö och sist men inte minst sprida god atmosfär bland gäster och medarbetare. Det är krav att du har erfarenhet från liknande arbete.
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Helgtjänstgöring ingår i tjänsten. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Senior Java Developer for PaymentIQ

Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Läs mer Dec 2
Nytt
About Worldline:
Worldline is the European leader in the payments and transactional services industry and #4 player worldwide. With its global reach and its commitment to innovation, Worldline is the technology partner of choice for merchants, banks and third-party acquirers as well as public transport operators, government agencies and industrial companies in all sectors. Powered by over 20,000 employees in more than 50 countries, Worldline provides its clients with sustainable, trusted and secure solutions across the payment value chain, fostering their business growth wherever they are. Services offered by Worldline in the areas of Merchant Services; Terminals, Solutions & Services; Financial Services and Mobility & e-Transactional Services include domestic and cross-border commercial acquiring, both in-store and online, highly-secure payment transaction processing, a broad portfolio of payment terminals as well as e-ticketing and digital services in the industrial environment. In 2019 Worldline generated a proforma revenue of 5.3 billion euros. worldline.com
The Opportunity
Are you seeking an ambitious role in a fast pace environment where you can develop your career? We are looking for a Java developer to join our agile team!
In this role, you will work with our innovative products PaymentIQ. You will play a key role in the development of our FinTech products, and together with us, you will continue to develop our outstanding and flexible payment systems.
In Worldline, we are developing payment systems for global enterprise clients, and provide payment solutions from all around the world, meeting the highest requirements on availability, performance, security, and flexibility. Working in our team, you will experience both operational freedom and the spirit of a startup at the same time working in a big organization.

Job Description and responsibilities
You are going to be responsible for an end-to-end payment engine, which processes more than 1 million transactions a day, designing, implementing, maintaining, and verifying new features as well as deploying them into production.
Deliver tactical and strategic improvements to large-scale Java\Spring based products.
Design, develop and test Java-based solutions using Spring frameworks, in AWS containerized environment.
Maintain and update all existing server applications.
Translate software requirements into maintainable solutions within the existing application frameworks.
Be responsible for the full product lifecycle: design, development, quality, deployment, maintenance, and support. You build it and you run it.
Keep up with standard methodologies for developing applications.


Some of the technologies you will be working with
Java, Spring framework, Kafka, Elastic Search, , Rest/JSON, Kubernetes, Docker, AWS, Jenkins, and Linux.

Signs of Success
You are a humble and helpful teammate, enjoy working in a high pace environment.
You are ambitious with problem-solving skills.
You have a curiosity and understanding of architecture and DevOps.
You are interested in the payment industry and eager to learn.


Skills we cannot do without:
Demonstrable experience in Java development, with strong coding ability in Java/Spring.
MSc or BSc in Computer Science or Engineering.
Proficient level in the English language.
A love for developing software and solving difficult problems creatively and effectively with simple solutions.
Ability to support your application when running (DevOps).
Experience in JavaScript, JSON, CSS, and HTML


Skills we would like
Previous experience in the payment industry.
Experience in high transactional scalable systems.
Experience with working in an Agile/Scrum development process.
Working skills in DB Schema design and development.
Previous experience in React or VueJS,
Experience in other languages is meriting.


Do you code in your spare time? Phenomenal! Send us a link to your work.

More reasons to join us
In addition to joining a global leader in digital transformation, you can also expect an excellent range of benefits.
What’s more, we really value Innovation, Cooperation, Excellence and Empowerment. These values are reflected on our daily work. This is the core of our organization. At Worldline our top priority is to engage, encourage and develop you to help you improve your potential. In fact, we have comprehensive training and development programs in place demonstrating our dedication to developing your career.
Worldline is proud to be an Equal Opportunity employer. We do not discriminate based upon race, religion, colour, national origin, sex (including pregnancy, childbirth, or related medical conditions), sexual orientation, gender identity, gender expression, age, status as an individual with a disability, or other applicable legally protected characteristics.

Ansök nu

Customer Success ????

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 2
Nytt
Varje år skadar sig flera hundratusentals personer och gemensamt är att de flesta missar att hämta ut sin ersättning. Skälen till detta är att en försäkringsprocess upplevs som komplicerad, kräver mycket tid, kunskap och stort tålamod. Insurello hjälper sina kunder med detta!

Vi är Insurello och vi har utvecklat den första digitala lösningen som hjälper människor att få ut rätt ersättning från sina olycksfallsförsäkringar. Vi har på 4 år redan hunnit etablera oss väl på den svenska marknaden.

Vi har expanderat våra tjänster till både Danmark och Frankrike med kontor i båda länderna sedan november 2020 respektive mars 2021. Vi strävar efter att expandera till fler länder varje år och även kunna hjälpa kunder till rätt ersättning inom fler områden. Vi växer både i Sverige och internationellt - vilket ger dig möjlighet att växa tillsammans med oss!

Om tjänsten:
Varje månad så söker sig runt 9000 personer till oss i Sverige för att få hjälp med sitt försäkringsärende. Bakom vårt smarta interna hanteringssytem finns vårt fantastiska Customer Service team som ser till att vi finns där för våra kunder och hjälper dem på bästa sätt.

När du börjar i Customer Service som handläggare på vårt kontor i Stockholm, kommer du jobba med sociala och härliga kollegor! För oss är det viktigt att vi når våra högt uppsatta mål och hjälpa så många kunder som möjligt till den ersättning de har rätt till. Vi älskar frihet men med det kommer även stort ansvar. Vi ser att du kan jobba självständigt och ta egna initiativ men även kunna samarbeta med ditt team. Vi älskar att fira framgångar och har många roliga tävlingar, AW:s och utmanar ständigt varandra att bli ännu bättre.

Det dagliga arbetet kommer att bestå av:

- Arbeta utifrån ett CRM-verktyg och hantera försäkringsärenden (utbildning ingår såklart!)
- Ha kontakt med försäkringsbolag, polismyndigheter och vårdinrättningar
- Svara på kundservicefrågor via telefon, chatt och mail.


Vem är du?
- Du har en gymnasieexamen;
- Du talar och skriver flytande på svenska samt kan kommunicera obehindrat på engelska;
- Du är noggrann och kan arbeta självständig och strukturerat, har en positiv attityd och motiveras av högt uppsatta mål. Du ska alltid vilja prestera ditt bästa och gillar förändringar;
- Det är meriterande om du har erfarenhet av kundservice via telefon, chatt och mail. Det är ett extra plus om du tidigare har jobbat med försäkringar och är certifierad rådgivare;
- Du är intresserad av att jobba på ett start-up under snabb tillväxt och att arbeta med något som har ett högre syfte (hjälpa människor och inte bara tjäna pengar);
- Du ska vilja jobba I en miljö som ständigt förändras samt att du anpassar dig och lär dig nya saker snabbt;
- Du som person passar bra in i vår kultur och lever efter våra värdeord: helpful, dependable, progressive och friendly. ????


Tjänsten avser en heltidsanställning och det är en snabb rekryteringsprocess.

Vad har vi åstadkommit?
Vi blev utnämnda till Årets start-up bolag i november 2017 (via Business Challenge, i konkurrens av 400 andra!) samt top-100 insurTech bolag i hela världen (av FinTech Global). Vi har tagit in mer än 100 miljoner kronor från ledande Venture Cap-fonder, samt flera av Sveriges främsta affärsänglar, som inte bara lagt in pengar, utan även trovärdighet, nätverk och sin egna kompetens.

Vi har byggt ett framgångsrikt team om ca 110 Insurellians baserade på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Vi är övertygade om att vi bygger en unik produkt på marknaden och som på djupet förändrar hur kunder ser på försäkringar.

Vi arbetar inom en jämställd och diversifierad miljö med noll byråkrati och absolut passion för innovation och tillväxt. Skicka in en ansökan eller tipsa en vän som skulle passa bra hos oss! ????

Ansök nu

??Personalansvarig sökes till Prodea??

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 2
Nytt
Prodea är ett auktoriserat bemanningsföretag med AAA rating. Vi väljer omsorgsfullt våra kunder där vi bemannar och rekryterar guldkorn med stort hjärta. Vi är inga unika snöflingor med flashiga presentationer, fet hemsida eller en unik hisspitch men däremot jobbar vi hårt och tar aldrig kortsiktiga beslut. Det är därför vi har Sveriges bästa kunder och kanske världens bästa kollegor.

Vi gör det enkelt för våra kunder att köpa våra tjänster, utmanar de stora trötta bemanningsföretagen och tar marknadsandelar dagligen och det är därför vi i år är nominerade till Di Gasell ???? vilket vi är mycket stolta för.

Vi växer så det knakar och behöver så småningom bli fler på vårt huvudkontor i Sundbyberg så därför behöver vi fler personalansvariga i Stockholm.

Vi på kontoret är lika delar ambitiösa, professionella som halvgalna och håller galet högt tempo emellanåt. Hos oss är det ingen som står och kikar över dina axel så när du känner dig varm i kläderna så odlar och ansvarar du själv för dina kundrelationer. Du styr dina egna dagar och tar eget ansvar för avdelningen. Behöver du backning så har du oss i organisationen som finns tillgängliga 24/7.

Vill du jobba hemifrån? Fine. Vill du jobba på kontoret? Absolut. Vill du jobba från beachen på Grekland? Inga problem! Så länge du sköter ditt jobb så gör vad du vill.

Eftersom vi befinner oss i en expansionsfas där vi skalar upp vår verksamhet på flera orter, implementerar nya system och processer så en klar bonus vore om du är förändringsbenägen och ägnar lite tid till civil chefsolydnad med ett genuint engagemang och intresse för att utveckla Prodea med oss.

Arbetsuppgifter.Du kommer främst, men inte uteslutande, tillsammans med våra kundansvariga efter platsbesök hos kund ta fram en korrekt behovsanalys och ansvara för annonsering ???? urval ???? intervjuer ???? referenstagning ???? avtalssignering ???? presentation till kund ???? uppföljning med konsult och kund som går i linje med dina och Prodeas värderingar.

Du kommer även vara delaktig i den dagliga bemanning av våra uppdrag där du arbetar i affärssystemet Intelliplan.

Vem är du?

Du har svart bälte i rekrytering och är stridstestad något år i bemanningsbranschen med grymma resultat. Du tar välgrundade beslut istället för att företräda en ståndpunkt med en handlingskraftig helhetsattityd.

Med en kanaloberoende "stör gärna" attityd grundar du ditt ledarskap i delaktighet snarare än återhållsamhet med lika delar empati som din förmåga att tydligt ställa krav på dina kollegor.

Det är en tung portfölj du bär så det krävs att du har ett jäkla tjockt pannben med en vass analysförmåga. Du kan på uppstuds omvandla teori i praktik och känner dig bekväm med att hantera stora kontaktnätverk internt som externt.

Du tar med gott omdöme ägandeskap för Prodeas och våra kunders intressen för långsiktiga affärsrelationer med en rådgivande inställning.

Benhårda krav.

- Klockren svenska och engelska.
- Arbetet tidigare med personalansvar.
- Arbetat inom bemanning eller rekrytering.
- Stor personlighet. ????
- B-körkort
- Det vanliga.????


Meriterande.

- Utbildad i arbetsrätt.
- Eftergymnasial utbildning (gärna inom försäljning, ekonomi, marknad eller beteendevetenskap).
- Bakgrund inom storskalig produktion.
- Befintligt stark nätverk i branschen.
- Tidigare erfarenhet av industribranschen.


Vad kan Prodea erbjuda?

Mycket god ersättning till rätt person med frihet under ansvar (på riktigt) och ledighet när du själv vill. På pappret står det heltid. ?

Vill du ha en flashig titel så välj vilken du vill men ingen hos oss är för "fin" för att beta av lite tidrapporter eller scanna dokument.

Riktigt goda utvecklingsmöjligheter.

I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande. Dra iväg nåt till oss så återkopplar vi inom kort.

Frågor om oss eller tjänsten besvaras av douglas@prodea.se eller simone@prodea.se

Ansök nu

Specialist i allmänmedicin

Specialistläkare
Läs mer Dec 2
Nytt
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Curera är en liten och hemtrevlig vårdcentral belägen vid Farsta Centrum med bra möjligheter till kollektivtrafik.

Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi är ett kompetent och engagerat team som tillsammans har hand om drygt 7000 listade patienter. Patientbasen är bred och varierande, vilket många upplever stimulerande..Vi söker en specialist i allmänmedicin
Arbetet som specialist i allmänmedicin på vår vårdcentral innebär utredning och behandling av patienter på mottagningen.

I arbetet ingår även mobil närsjukvård med hembesök hos patienter. Inom Capio arbetar vi mycket strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi arbetar systematiskt utifrån tydliga riktlinjer och mäter och följer kontinuerligt upp vårt arbete lokalt på varje mottagning. Här kommer du att vara en viktig del i förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten. I tjänsten ingår även handledning av våra AT- och ST-läkare samt av studenter.

Detta kan du förvänta dig av oss:

- Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
- Möjligheter till utveckling – som medarbetare eller chef
- Inflytande och delaktighet i verksamheten
- God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
- Flexibla arbetsförutsättningar
- En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
- En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

 
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Övrig information
Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Vill jobba på ett välkänt storbolag den 3 december? ????

Administrativ assistent
Läs mer Dec 2
Nytt
Om tjänsten

Vi söker nu ett gäng grymma personer som vill passa på att tjäna lite extra pengar inför jul! Du kommer att ingå i ett team som kommer att checka in konferensgäster på ett stort globalt bolag i Stockholm. Inför konferensen är det viktigt att alla deltagare är vaccinerade mot Covid- 19. Du kommer därför under denna dag att kontrollera att konferensdeltagarna har giltiga covidbevis. Det finns tre olika spann på tider som man kan arbeta på 10-18, 10-16:30 eller 13:00-16:30.

Dina framtida arbetsuppgifter

- Checka in konferensgäster
- Kontrollera covidbevis
Vi söker dig som

- Har haft ett extrajobb sedan innan, gärna inom serviceVi ser det som meriterande

- Erfarenhet från serviceyrke
- Med nuvarande studier inom eftergymnasial utbildning
Vi söker vi dig som är noggrann, ansvarstagande och självgående.

Övrig information

Start: 3 december (Uppdraget sträcker sig över en dag och det är viktigt att du kan jobba under denna dag)

Plats: Stockholm, Friends Arena

Arbetstider: 10-18, 10-16:30 eller 13:00-16:30.

För allas säkerhet kommer man inför sitt arbetspass genomgå ett COVID-test. Det kommer finnas sjukvårdspersonal på plats som hjälper till att genomföra testerna. Detta gäller oavsett om man är fullvaccinerad eller inte.Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Ansök nu

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Dec 2
Nytt
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning

Skarpatorpsskolan är en kommunal F-9 skola i Skarpnäck.

F-3 och 4-9 går i olika byggnader och vår grundsärskola, F-9, finns i egna lokaler. I skolan går ca 550 elever och vi är 117 medarbetare som alla är viktiga för att våra elever ska lyckas i skolan.

På F-3 är fritidshems och lärare indelade i årskursvisa arbetslag. Grunden för skolans elevhälsoarbete finns i arbetslagen som tillsammans ansvarar för elevernas hela skoldag. Som stöd i detta arbete finns specialpedagog, speciallärare, SVA-lärare, kurator, skolpsykolog, skolsköterska och SYV.

Arbetsbeskrivning

Som lärare i fritidshem/fritidspedagog kommer du att tillsammans med dina kollegor i arbetslaget att ansvara för verksamhetens innehåll, planering, genomförande och utvärdering. Du har särskilt huvudansvar för att se till att undervisningen på fritidshemmet utvecklas utifrån styrdokument. Detta sker genom regelbundna inplanerade möten med skolans övriga lärare i fritidshem/fritidspedagoger, där det ges utrymme för kreativitet och initiativtagande. Tjänsten omfattar både skolsamverkan och arbete i fritidshemsverksamhet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidspedagogexamen/examen lärare i fritidshem.

- Du är utbildad lärare i fritidshem eller fritidspedagog, gärna med erfarenhet. Även du som är nyutexaminerad är välkommen att söka.
- Du värnar om goda relationer och är alltid professionell i varje möte med elever, vårdnadshavare och personal med elevens perspektiv ständigt i fokus.
- Du besitter god kommunikativ förmåga – i både tal och skrift.
- Du har goda IT-kunskaper.
- Du är en initiativtagande person.

 

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor till bemanningsuppdrag i Sto...

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Nytt
A?r du en legitimerad sjuksko?terska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt. Just nu so?ker vi Magnifiqa sjuksko?terskor till spa?nnande uppdrag hos våra kunder i Stockholm under hösten 2021.

Legitimerad sjuksko?terska som vill bli en del av en va?xande verksamhet - den vi so?ker!

Du som la?ser detta hoppas vi a?r legitimerad sjuksko?terska och har na?gra a?rs erfarenhet fra?n yrket. Var du har jobbat innan, var du bor, eller vilken (om na?gon) specialitet du har a?r inte det viktigaste! Vi har garanterat uppdrag som passar alla.

Som person tror vi att du a?r glad, trivs med att tra?ffa nya ma?nniskor och vill axla rollen som ambassado?r ute pa? uppdrag hos va?ra kunder. Vidare a?r vi o?vertygade om att va?ra medarbetare a?r de som ba?st vet hur va?r verksamhet borde utvecklas, sa? om du har smarta ide?er, tankar eller fo?rslag pa? vad vi bo?r go?ra ha?rna?st va?lkomnar vi det!

Magnifiq - det familja?ra va?rdbemanningsbolaget men den starka lokala kopplingen

Magnifiq a?r ingen va?rdja?tte. Ista?llet bygger va?r framga?ng pa? no?jda medarbetare med trygga ansta?llningar och tja?nster av ho?gsta kvalitet. Vi fo?rmedlar bemanningsuppdrag o?ver hela Sverige, men har va?rt huvudkontor i Umea? och ka?nner stolthet o?ver att vara norrlandsexperter na?r det kommer till vårdbemanning och uppdrag för sjuksköterskor. Som medarbetare hos Magnifiq blir du en del av en familj da?r ideal som la?ngsiktighet, transparens och omtanke styr.

La?ter detta som na?got fo?r dig? Det både tror och hoppas vi.

Va?nta i sa? fall inte - so?k redan idag!

Ansök nu

Utesäljare inom energibesparing sökes till Älvsjö

Utesäljare
Läs mer Dec 2
Nytt
Om jobbet
Energihem är inne i en stor expansionsfas med målsättningen att passera 1 miljard i omsättning år 2023. Nu söker vi därför säljare på heltid som vill leverera service i världsklass och vara med på vår häftiga utvecklingsresa! Du kommer representera en bred produktportfölj av energibesparande produkter som hjälper kunder på den privata marknaden att investera i sina fastigheter, minska sina energikostnader och samtidigt bidra till en ökad hållbarhet. Fönsterbyten och solceller är våra storsäljare och vi erbjuder en unik servicegrad med totalentreprenad där vi tar ansvar för hela processen.


Detta är vårt erbjudande till dig!
Du får en gedigen grundutbildning och produktutbildningar
Du får en egen bil att använda i tjänst med tillhörande drivmedelskort.
Du får mycket stöd från kollegor, säljcoacher och teamchefer som ger dig de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas i din nya roll.
Du slipper tidiga morgnar.
Du får ett fritt arbete med mycket eget ansvar. och med stor möjlighet att på sikt själv styra dina arbetstider.
Du kommer utvecklas både som människa och i din roll som säljare.
Du har möjlighet att växa inom företaget och axla andra roller med tiden. Kanske blir du vår nästa säljcoach eller chef?
Du får tävla om fantastiska priser som utlandsresor, datorer, elcyklar, m.m.
Och sist men inte minst så får du förmånen att genomgå en av de absolut bästa säljskolorna i Sverige, Energihem Business Academy, vår digitala säljskola där du med tiden kan uppnå certifiering i Brons, Silver eller Guldnivå.
Vad innebär tjänsten
Arbetet sker i stor utsträckning på egen hand med mycket eget ansvar, men du kommer bli en viktig del av ett härligt och stöttande team bestående av engagerade kollegor, säljcoacher och teamchefer som ger dig verktygen att verkligen lyckas i din roll. I din företagsbil besöker du privatkunder i deras hem för att presentera och sälja energibesparande produkter som har en otroligt stor efterfrågan. Att söka upp kunder i deras hem, är för oss ett första steg i vår fantastiska service och som ofta innebär affärer direkt på plats på ofta sexsiffriga belopp. Vi anpassar oss förstås till våra kunder varför du bör vara bekväm med att vi arbetar en del eftermiddagar och kvällar. När du sen är “varm i kläderna,” innebär jobbet mycket frihet under ansvar där du själv styr dina arbetstider utifrån din budget. Du utgår hemifrån och jobbar i din region.
Vi söker dig som:
Har B-körkort
Talar flytande svenska
Är social
Har ett driv
Är målmedveten och strukturerad

Om du har ett välfyllt CV eller inte, är inte det viktigaste för oss. Har du däremot viljan att lyckas så finns det en plats för dig i Energihemsfamiljen!
Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!


Om arbetsgivaren
Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.
Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.
Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.
Välkommen till Energihemsfamiljen du också!

Ansök nu

Trafiklärare sökes till mars 2022

Trafiklärare
Läs mer Dec 2
Nytt
Vi söker dig som i första hand kommer att jobba körkortselever för b-behörighet.
Vi söker även konsulter med egen bil.
Tillträde 2022-03-01

Ansök nu

Agila söker arbetsterapeut till uppdrag v1-35, 50-100% Stockholm

Arbetsterapeut
Läs mer Dec 2
Nytt
AGILA SÖKER ARBETSTERAPEUTER TILL STOCKHOLM
Agila söker arbetsterapeuter som är intresserad av arbete hos kund inom äldreomsorg under v1-35 med chans till förlängning. Omfattning 50-100% dagtid.
För vidare information om uppdragen kontakta oss på mejl: terapeut@agila.se, bifoga gärna ditt CV.
#jobbjustnu
Skicka in en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad kring uppdrag som passar just dig och dina önskemål.
VI ERBJUDER DIG
Som arbetsterapeut hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en hög lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hittar en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla.
Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vår ambition är att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som t.ex. resor och i vissa fall boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.


OM AGILA
Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, socialtjänst och skola. Agila bemannar landsting, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Ansök nu

Vi söker en receptionist för heltidsuppdrag!

Kontorsreceptionist
Läs mer Dec 2
Nytt
Jobbeskrivning
Är du en flexibel person som är naturligt social och bra på att ta egna initiativ? Är du en problemlösare som drivs av en fartfylld vardag med varierande arbetsuppgifter? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Uniflex söker nu en serviceinriktad person för arbete som receptionist och med kontorsservice hos en av våra kunder!

Exempel på arbetsuppgifter:
-Välkomna och registrera besökare
-Besvara inkommande telefonsamtal
-Hantera passerkort
-Boka mötesrum
-Vara behjälplig vid konferenser
-Hantera post & bud
-Övergripande ansvar över allmänna ytor och kök
Samt mycket mer!

För denna tjänst är lyhördhet viktigt, det är också viktigt att du är prestigelös och alltid sätter kunden i fokus. Vi ser gärna att du har jobbat med service tidigare, erfarenhet av en liknande roll är självklart meriterande men inget krav! Det viktigaste är personlig lämplighet. Som receptionist är du ansiktet utåt vilket gör det viktigt att alltid bära ett leende på läpparna samt alltid vara professionell! Viktigt är också en god datavana samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetstider; inom kontorstider
Start; omgående
Heltid, tillsvidare
Du kommer bli anställd av oss och jobba hos någon av våra kunder i Stockholm

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som;
-Är duktig på att lyssna och kommunicera
-Är serviceminded och tillmötesgående
-Har en professionell framtoning
-Är ordningsam och noggrann
-Har gymnasiebehörighet

Förutom tidigare erfarenheter från liknande tjänst lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering. Som person är du trevlig med ett gott humör och ivrig att alltid leverera bästa möjliga service. Du är prestigelös och tycker om att ha ordning och reda omkring dig. Du är organiserad och kan hålla många bollar i luften samtidigt. För att ge bästa support gäller det att vara intresserad av att lära sig och förstå verksamheten.

Du kommer bli anställd av Uniflex och arbeta som konsult ute hos en av våra kunder. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av yrkeslivet. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste resurs och tillgång då våra konsulter bär det yttersta ansvaret för god leverans och att kunden är nöjd. Vår personal är vårt ansikte utåt, de representerar Uniflex, våra kunder och sig själva. Det gör dig som anställd hos oss ovärderlig!

Välkommen med din ansökan!
Personliga egenskaper
Förutom tidigare erfarenheter inom liknande tjänst lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering. Som person är du trevlig med ett gott humör och ivrig att ge service. Du är prestigelös och tycker om att ha ordning och reda omkring dig. Du är organiserad och kan hålla många bollar i luften samtidigt. För att ge bästa support gäller det att vara intresserad av att lära sig och förstå verksamheten.

Du drivs av att få saker och ting gjorda och är van vid att ta eget ansvar. Du har förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra kollegor och du är en person som ser det som en självklarhet att göra det lilla extra för kunden. Eftersom tjänsten innebär såväl praktiskt som mer administrativt arbete är du en flexibel person som trivs med att ha varierande arbetsuppgifter.

Vi ser fram emot din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Montör

Småmaskinsmekaniker
Läs mer Dec 2
Nytt
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu en montör för vår kunds räkning. Företaget är en av dom största i Sverige inom sin bransch.

Vi söker en person som är noggrann, ansvarstagande och som är händig. Gillar du även att mecka med tex bilar/mopeder så kommer din startsträcka bli betydligt kortare. Erfarenhet av arbete inom teknik och/eller möbelmontering är meriterande men ej ett krav.

Arbetsbeskrivning:

Montering av specialanpassade stolar

Delmontering av underkomponenter

Limning

Ställdons-byggande

Egenskaper som efterfrågas:

Ordningsam

Noggrann

Självständig

Plikttrogen

Engagerad

Händig

Tillträde: Omgående

Plats: Lidingö

Lön enligt ök.

Arbetstider: Mån-Fre: 06-15

Ansök nu

Agila söker fysioterapeut till uppdrag v1-35, 50-100% Stockholm

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Dec 2
Nytt
AGILA SÖKER FYSIOTERAPEUTER TILL STOCKHOLM
Agila söker en fysioterapeuter som är intresserad av arbete under v1-35 inom äldreomsorg. Omfattning 50-100%.
Körkort B önskvärt
För vidare information om uppdragen kontakta oss på mejl: terapeut@agila.se, bifoga gärna ditt CV.
Skicka in en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad kring uppdrag som passar just dig och dina önskemål.
#jobbjustnu
VI ERBJUDER DIG
Som fysioterapeut hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en hög lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hittar en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla.
Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vår ambition är att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som t.ex. resor och i vissa fall boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.


OM AGILA
Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, socialtjänst och skola. Agila bemannar landsting, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Ansök nu

Java Backend Developer

Backend-utvecklare
Läs mer Dec 2
Nytt
We are looking for a Java Backend Developer to join our team in Stockholm.This is a chance to work on a product that has already helped users save more than $2 billion towards their financial goals! To succeed in this role, you are someone who enjoys taking ownership of the bigger picture. You’re not only interested in developing new features from scratch, but also in being part of the release process, testing and improving the architecture.

When you join Qapital, you will have the opportunity to work in a dynamic fintech environment where you are encouraged to voice your opinions and take part in the decision-making.

In this role, you will
- Build, design and implement new functionality.
- Ensure a high level of quality, usability and maintainability of the code.
- Feel comfortable with learning and using Kotlin for new functionality.
- Work in a cross-fuctional team to create an awesome app that delights our users.
- You will be a part of a tight knit team and have great impact on shaping our product.Skills and Requirements
- At least 2 years of experience in building scalable backend systems.
- Strong programming (Java) skills with the ability to write and structure code in a readable and maintainable way.
- Experience with Spring Framework or similar.
- Excellent teamwork skills and a flexible mindset.
- Fluent communication skills in English and ability to work across an international organization.
- Although not required, we value experience from the banking/financial industry, working with high-security applications, and/or working on the front-end side with web or native apps.


About Qapital
Qapital is a new kind of banking experience that empowers people to maximize their happiness by saving, spending, and investing with their goals in mind. By blending behavioral science with technology, Qapital provides people with the tools they need to make managing money easy and fun. Qapital has over 2 million users and 100K+ 5-star ratings. It’s been named “Most Innovative App of the Year” by Google and “Best App for Savings” by Apple.

Ansök nu

Tech Lead to Nordfin Capital ????

Backend-utvecklare
Läs mer Dec 2
Nytt
About the role

Wrknest is now looking for a Tech Lead to Nordfin Capital to their office in Stockholm. Nordfin Capital was founded in Sweden in 2016 and is now also established in Norway and Finland. They are niched towards the electricity industry and helps its customers by optimizing their billing flows and they build all their IT systems themselves. The company is in an expansive phase and continues to expand in new markets.

As an employee at Nordfin Capital, you are given a fantastic opportunity to show your knowledge and at the same time learn and grow in your profession. The company consists of ambitious individuals with a wide range of experiences and competencies, but with the common factor that they all want to be involved in influencing the future of the company by making today's work better than yesterday's. If you share this attitude, there are good development and career opportunities within the company.

The position is direct recruitment, which means that the recruitment process takes place through Wrknest but you will be employed directly at Nordfin Capital.

Your future responsibilities

You will be the Tech Lead for the Backoffice Applications team, with the plan of future growth. The team is creating a solid backend solution and architecture for the invoice flows.

As a Tech Lead, you will set the technical roadmap, evaluate technical tools and overall set the technical strategy, as well as working hands-on with primarly backend coding. You will use this tech stack and architecture:

- .Net Core/C#
-
- Azure serverless architecture with Azure functions
- React


You will work very closely with the team, but also in close collaboration with the other developers. Since Nordfin is growing both as a company and at a technical level, you will really get the opportunity to make your mark on the development forward and take Nordfin to the next level. This is the perfect opportunity for you who are an experienced developer, wanting to take on a more strategic role, but still do hands-on coding.

Requirements

- +3 years experience in .Net (preferably within a similar industry)
- English in speech and writing


In this recruitment, we attach great importance to your personal qualities, as they are crucial for how you will succeed in the role and in the company. We understand that you don't know everything in the first place - but you should have a will to learn! Thus, we are looking for you who takes responsibility, is structured, communicative, and good at cooperating with others. As a person, you are also thorough in your work and have a holistic mindset to set the best long-term strategy.

Additional information

- Location: Stockholm, Sverige
- Position type: Full time


To quickly get into the company and the tasks, you will receive an onboarding when you start.

Apply as soon as possible as we work with ongoing selection.

Ansök nu

Boendestödjare i Vasastan

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Dec 2
Nytt
Du kommer att ge stöd och service utifrån den boendes önskemål både i hemmet och i dennes fritidsaktiviteter samt åka med boende till och från daglig verksamhet

Du har ett driv och engagemang i ditt jobb med målet att skapa en verksamhet baserad på den enskildas behov.

Verksamheten söker dig som har stort engagemang, ansvarskänsla, arbetar systematiskt, söker förbättringar och lösningar för att driva utvecklingsarbete tillsammans med dina kollegor.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du har tidigare erfarenhet av arbete på grupp- eller servicebostad och erfarenhet av personkrets 1 LSS, personer med autism och intellektuell funktionsnedsättning.

Datorvana samt goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift är ett krav då dokumentation är en viktig del av arbetet.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och göra skillnad för människor.

Tjänsten innefattar schemalagd arbetstid, dag, kväll, vaken natt och helg.

Vi söker dig som har:

Minst omvårdnadsutbildning motsvarande gymnasium.

Minst tre års erfarenhet av yrket.

Erfarenhet och kompetens av lågaffektivt bemötande samt arbete inom autismspektrat.

God datorvana, erfarenhet av dokumentation samt förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Är ansvarstagande och initiativrik.

Ett flexibelt förhållningssätt och kan arbeta både självständigt och tillsammans med den boende och dina kollegor.

Ett gott och tydligt bemötande gentemot den boende såväl som mot kollegor och närstående.

Om oss

Olivia Omsorg startade 2001 och är ett av de första bolagen inom Team Olivia, som grundades 2001. Team Olivia har sedan dess utvecklats till ett ledande omsorgsföretag i Sverige, Danmark och Norge.

Utgångspunkten för Team Olivia är att omsorgsbesluten ska fattas nära individen utifrån kunskap om deras behov och situation. Team Olivia har därför valt en decentraliserad affärsmodell. Team Olivias styrka ligger i att kombinera det lilla företagets flexibilitet, lokalt entreprenörskap, engagerade medarbetare och närhet med det stora företagets resurser, nätverk och finansiella stabilitet.

Olivia Omsorg består av boenden för vuxna inom LSS samt daglig verksamhet. I dagsläget verkar vi främst i Stockholm och Uppsala.Vid frågor :

ring Karin Alm, Verksamhetschef:

0721784284

karin.alm@olivia.se

Maria Strömbäck

maria.stromback@olivia.se

Ansök nu

Frukostansvarig

Frukostvärd/Frukostvärdinna
Läs mer Dec 2
Nytt
Vi önskar nu förstärka vårt team med en Frukost ansvarig
På frukosten arbetar du med att förbereda och duka upp buffén på morgonen , fylla på och hålla buffén fräsch , plocka disk, duka om och erbjuda våra gäster den bästa starten på dagen. Efterarbete, förberedelser för nästa dag samt städning av frukost lokalerna. Du ansvarar för beställning av varor samt att i samråd med närmaste chef och dina kollegor hela tiden utveckla frukosten och servicenivån.
Vi strävar efter att skapa magiska gäst upplevelser varje dag och det vill vi att Du är med och skapar!
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av frukost arbete, är ordningsam och drivs av nöjda gäster. Du behöver ha datorvana och det är meriterande om du tidigare jobbat med inköp/beställningar. Svenska är ett krav.
Vi jobbar i ett starkt och härligt team och det är viktigt att du vill bidra till och ingå i teamet.
Till dig med rätt attityd som tycker att service är det roligaste som finns erbjuder vi en spännande arbetsmiljö i ett härligt team mitt i city med goda utvecklingsmöjligheter.
Känner du igen dig i det vi söker? Varmt välkommen med din ansökan.
Skicka ansökan med CV till Hotellchef Emma Larsson
emma@hotelesplanade.se
Vi behandlar ansökningarna vartefter de inkommer.
Anställningsgrad: 75% .Tillsvidareanst med provanställning 6 mån Arbetstider: främst dagtid 06.00-13 samt varannan helg. Tillträde: Januari 2022. Kollektivavtal finns.

Ansök nu

Software Engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 2
Nytt
The world is changing in the way we consume products, from ownership to usership, and DigitalRoute is positioned in the centre of the transition. Because, when enterprises pivot to usage-based business models, they often make an unfortunate discovery. Their systems weren’t built to handle the massive data volumes and complexity that usage-based models generate. This causes them to leak revenue and respond too slowly to customer demand. DigitalRoute solves this by creating a real-time usage data layer for enterprises. Our products transform raw usage data into clear information for billing, in real time and at high scale.

We are looking for a talented Software Engineer that wants to participate in building on the success story of DigitalRoute.
At our office, located in the centre of Stockholm. We promote self-organising cross-functional teams, a flat hierarchy and flexible working hours to give all our employees a good work/life balance. We also support your continuous personal development through our so called TweakIt Days, a forum for spreading knowledge and competence throughout the organisation. Because of our large customer base, each with a different set of requirements, there is always a new challenge and you will most certainly find projects that align with your passions.
Even if you don’t have hands-on experience in all areas - an open mind, curiosity and willingness to learn or investigate these technologies is equally important.

What you'll do

-
Develop and design a market leading cloud/hybrid platform for usage data processing using languages like Java, Python and Scala.

-
Work in an international company with a global market.

-
Participate in the full product development cycle, from idea generation to getting feedback from end customers

-
Be a part of the DevOps journey


What you'll bring

- Love programming but also love to question why, how and for whom you build things
- Feel excited about building efficient, scalable and robust software.
-
Strong Java programming skills. Python and Scala is a plus.

-
Understand CI/CD and containerisation tools like Docker, Kubernetes, and Jenkins. Experience in Git and Jira

-
Have worked in challenging environments with exciting technologies and tools where you learnt a lot and are ready for more

-
Are solid team player that thrives in a global context

-
Want to continuously improve the skillset of yourself as well as of your team

-
Possess good written and verbal communication skills in English
DigitalRoute has the only platform that is purpose built to convert raw usage data into billable items. This enables companies to capitalize on the growing wave of usage-based business models. More than 400 companies rely on our platform for usage-based monetization, quote-to-cash automation, finance system consolidation and telecom mediation. We deliver extreme precision in the most complex environments in the world. We’re the new standard for usage-based revenue.

Ansök nu

Backend Developer to Nordfin Capital ????

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 2
Nytt
About the role

Wrknest is now looking for a Backend Developer to our client Nordfin in central Stockholm. Since the start, Nordfin has with their technical solutions revolutionized the invoicing and ledger accounts for their clients, through being a partner with the whole invoicing flow, including managing the requirement chain. The company is growing much and fast with great profit and has already expanded to the Norwegian and Finnish market with goals of further expansion.

As an employee at Nordfin, you'll get a fantastic opportunity to have impact and use your strengths. The company is currently consisting of very ambitious individuals with a great variety of experience and competencies, but with the common goal of wanting to impact the future of the company, doing today's work slightly better than yesterday's. If you share this goal and want to join the journey, you will be provided great development and career opportunities within Nordfin. They also offer a coaching leadership and continuous educational development.

This is a recruitment, which means Wrknest is managing a large part of the recruitment process, but you will have Nordfin as employer.

Your future tasks

In the role as a Backend Developer, you will in collaboration with the development team get the freedom to adapt and impact the development of the company's platform and IT processes. They are building all their systems by themselves, which gives you a great opportunity to use your competence and previous experience to make your mark. You will primarly use .Net Core (C#) and , coding in an extensively serverless architecture using Azure functions. Depending on your preferences, you will also get the chance to do some frontend work as well, so you will really grow in your preferred direction and learn from more experienced colleagues.

Your profile may look something like this

- Experience in C# and , from school or work
- Passion for coding and to build automatic solutions for complicated processes
- Ability to think outside the box and to be solutions-oriented


It would be a merit if

- You have experience from a fintech company


About the company

Read more about Nordfin here (https://www.nordfincapital.com/what-we-do)

Ansök nu

Internationell koordinator

Utbildningsadministratör/Utbildningssekreterare
Läs mer Dec 2
Nytt
vid Psykologiska institutionen. Sista ansökningsdag: 2022-01-02.


Psykologiska institutionen a?r en ma?ngfaldig och kreativ arbetsplats som bedriver utbildning och forskning i psykologi. O?ver 1 000 studenter passerar varje termin va?ra olika utbildningar, fra?n grund- till forskarniva?, inklusive psykologprogram, psykoterapeutprogram och specialistutbildningar. Pa? institutionen bedrivs en omfattande och framga?ngsrik forskning. Psykologiska institutionen a?r en arbetsplats i utveckling och har nyligen flyttat till det nybyggda universitetsomra?det Albano. 

Arbetsuppgifter
Som ett led i va?r utveckling va?ljer vi nu att uto?ka va?r satsning pa? internationalisering och erbjuder nu en anställning som kombinerar internationellt arbete med administration av forskarutbildningen.

I rollen som internationell koordinator kommer du i nära samarbete med institutionens andra internationella koordinator att samordna den internationella utbytesverksamheten pa? institutionen och vara kontaktperson fo?r inresande och utresande utbytesstudenter. Du kommer att fo?rmedla information, vara ra?dgivare och arbeta med antagning och mottagande. I samverkan med centrala funktioner vid universitetet sko?ter du administrationen med nominering, anso?kningar och antagning till institutionens utbytesavtal. I rollen och i samra?d med institutionens studierektorer inga?r a?ven att ge studenter sto?d i deras studieplanering och hantering av tillgodora?knande av utbytesstudier. Tillsammans med vår andra internationella koordinator deltar du i utvecklingen av institutionens internationaliseringsarbete.

Som institutionens utbildningsadministrato?r fo?r forskarutbildningen arbetar du med administrativa uppgifter knutna till aktuellt utbildningsomra?de och utbildningsadministratörernas gemensamma verksamhet så som praktisk och administrativ samordning vid antagning och pa?ga?ende forskarutbildning, disputationer och andra forskarutbildningsrelaterade evenemang samt bemanning av Studentexpeditionen.  Som administrato?r fo?r forskarutbildningen blir du nyckelperson inom ett av va?ra mest betydelsefulla utbildningsomra?den och kommer ha ett ta?tt samarbete med utbildningens studierektor, forskarstudenternas handledare, forskarstudenter och sto?davdelningens o?vriga sto?dfunktioner inom t ex ekonomi och HR. Du fungerar som forskarutbildningens sto?dledare och samordnar sto?davdelningens arbete mot forskarutbildning i stort och driver olika utvecklingsprojekt tillsammans med verksamhet och sto?d.

Du fo?rva?ntas a?ven delta i na?tverk och arbetsgrupper inom internationell koordinering och internationalisering, studieva?gledning, utbildningsadministration samt samverka med studentorganisationer.

Anställningen hör till institutionens stödavdelning, vilken leds av den administrativa chefen. Stödavdelningen är indelad i tre enheter och den aktuella anställningen är placerad inom Enheten för studievägledning och utbildningsadministration. Enheten leds av en administrativ studierektor som blir närmaste chef. Även andra administrativa arbetsuppgifter knutna till enhet/grupp och avdelning kan fo?rekomma och  arbetets utformning och inneha?ll kan komma att variera o?ver tid

Kvalifikationer
Vi so?ker dig som har en akademisk examen med anknytning till na?gon eller na?gra av arbetsuppgifterna. Vi fa?ster stor vikt vid erfarenhet av internationellt koordinatorskap och/eller utbildningsadministration vid universitet/ho?gskola. Annan arbetslivserfarenhet fra?n universitet/ho?gskola, som a?r relevant fo?r ansta?llningen, t ex erfarenhet av studievägledning, a?r meriterande. Kunskaper ro?rande studier vid ho?gskola och universitet, samt studentmobilitet kra?vs.

Stor vikt fa?sts vid dina personliga egenskaper. Du har fo?rma?ga att arbeta sja?lvsta?ndigt och vara drivande i ditt dagliga arbete samtidigt som du kan ha ett na?ra samarbete med annan personal. Du kan mo?ta andra ma?nniskor pa? ett fo?rtroendeingivande sa?tt, trivs med en uta?triktad roll och har god samarbetsfo?rma?ga. Du har la?tt fo?r att fo?rmedla information och a?r van att framtra?da info?r sma? och stora grupper. Du har god administrativ kompetens och arbetar strukturerat samt har god fo?rma?ga att hantera varierande arbetsbelastning under det akademiska a?rets toppar och dalar.

Arbetet inneba?r kontakt med ba?de svenska och utla?ndska studenter och det a?r da?rfo?r mycket viktigt att du kan uttrycka dig va?l, ba?de muntligt och skriftligt, pa? svenska och engelska. Kunskaper i flera spra?k utöver svenska och engelska a?r meriterande.

Anställningsvillkor
Anställningen avser heltid och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde snarast.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt
Na?rmare fra?gor om arbetsuppgifterna la?mnas av Jenny Ehn, enhetschef/studieva?gledare, jenny.ehn@psychology.su.se. Na?rmare information om ansta?llningen la?mnas av Henrik Lennermark, administrativ chef, henrik.lennermark@psychology.su.se.

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, Alejandra Pizarro Carrasco (Fackförbundet ST/Lärarförbundet), tfn 08-16 34 89, alejandra@st.su.se, samt seko@seko.su.se (SEKO).

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: att söka en anställning.

Välkommen med din ansökan!


Stockholms universitet bidrar till det hållbara demokratiska samhällets utveckling genom kunskap, upplysning och sanningssökande.

Ansök nu

Ekonomiassistent till Vincero

Ekonomiassistent
Läs mer Dec 2
Nytt
Är du en driven ekonomiassistent som brinner för att utvecklas? Eller en nyexad ekonom med en stor önskan om att starta din karriär hos en arbetsgivare som vill satsa på att låta dig utvecklas? Då ska du söka denna roll!

Om Vincero

Vincero är ett investmentbolag grundat av bröderna Andreas Rutili och Robin Rutili med fokus på starkt entreprenörskap och möjligheterna som uppstår när vår omvärld ändras.

Bolaget är främst verksamt inom fastighetssektorn och investerar i bolag som grundarna själva är med och utformar. Vincero har under senare år varit delaktiga i skapandet av några av de mest snabbväxande fastighetsbolagen i Sverige. Detta genererar idag ett unikt flöde av investeringsmöjligheter. Bolagets egen genomförandekapacitet ger trygghet och flexibilitet och stärker möjligheterna till ökad lönsamhet. Fastighetsportföljen innefattar idag både kommersiella fastigheter, bostäder och utvecklingsprojekt i svenska tillväxtregioner. I tillägg till fastighetsinvesteringarna gör Vincero även selektivt mer traditionella riskkapitalinvesteringar. Mångårig erfarenhet av att starta och driva bolag inom ett brett spektrum av verksamhetsområden gör att Vincero anser sig ha de bästa förutsättningarna att stötta andra entreprenörer.

Om rollen

Vi söker nu en ekonomiassistent som är driven, vill ha möjligheterna att lära sig väldigt mycket och kompetensutvecklas inom bolaget. Detta är ett litet bolag vilket innebär att du får vara behjälplig till en del olika områden utöver ekonomiuppgifterna. Som ekonomiassistent kommer du få möjlighet att arbeta i en bred och varierande roll. Dina arbetsuppgifter kommer främst vara inom ekonomi men du kommer även att vara behjälplig i kontorsrelaterade sysslor, såsom förberedelser inför möten samt övrig kontorsrelaterad administration.

Dina dagliga arbetsuppgifter består primärt av

- Fakturering
- Kund- och leverantörsreskontra
- In- och utbetalningar
- Bankavstämningar
- Utläggshantering och kvittoredovisning
- Arkivering, sammanställning av rapporter och liknande


Om dig

Den här tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och ansvarstagande samtidigt som du är serviceinriktad och prestigelös. Vi vill också att du har lätt för att samarbeta, är driftig och initiativtagande. Du är en lagspelare som gillar att samarbeta och knyta nätverk, samtidigt som du är bra på att arbeta självständigt. Du trivs med att jobba i en snabbföränderlig och händelserik miljö med högt till tak.

Vidare ser vi att

- Du har en högskoleutbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning.
- Du är en van användare av Officepaketet och primärt Excel.
- Du talar och skriver flytande svenska och engelska.


Tillträde, omfattning och anställning

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av kunden direkt. Rollen är på heltid med arbetstider mellan 8-17, måndag till fredag. Vincero sitter i ett fint öppet kontorslandskap och har sina lokaler i centrala Stockholm. Start är omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Hur söker du?

Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen ”ansök” längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Christoffer Sperring på christoffer.sperring@hero.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

We are heart working”

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.

Ansök nu

Platsansvarig till Nordic Wellness Stockholm Syd

Butikschef
Läs mer Dec 2
Nytt
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 290 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter en erfaren, ansvarsfull och uthållig ledare, som hjälper oss vidare i tillväxten och spridningen av träningsglädje i rollen som Platsansvarig på Nordic Wellness i södra Stockholm.

Känner du dig träffad? Låt oss berätta mer!

Att vara platsansvarig på Nordic Wellness

Det är här det händer. Det är på klubben våra medlemmar kommer för att uppleva energi och nå sina mål. Du är mittpunkten i denna upplevelse och jobbar alltid för att den ska bli bättre.

Som platsansvarig stiger du in i en arena av ansvar, ditt bästa medel är ledarskapet som ger dig hjälpen du behöver för att säkra succén. Du möts av driftansvar, men det är du van vid, och du vet vad som krävs för att inspirera dina medarbetare.

Dina ansvarsområden är bland annat:

- Receptionsarbete, försäljning och administration
- Schemaläggning av personal
- Rekrytering och bemanning på din klubb
- Regelbundna personalsamtal

Det är tillsammans med dina medarbetare som klubben kommer att gå som bäst.

Ditt fokus och analytiska förmåga får dig att möta försäljningsmålen och din kreativitet ger dig idéer på hur klubbens standard på service ska bli den bästa. Du jobbar din största del av tiden i receptionen under klubbens öppettider, vilket också betyder att du behövs på kvällar och helger.

Ansvaret vilar på dig, men inte exklusivt. Du arbetar tillsammans med din distriktschef, divisionschef och andra platsansvariga. Dessutom har ni hjälp av gemensamma system och stöd för att briljera inom HR, sälj, ekonomi, marknad och IT.

Vad söker vi hos dig?

Ditt ansvarstagande är en utmärkande komponent i ditt CV och likaså din höga servicekänsla. Här letar vi efter dig som kan driva medlemsutvecklingen och klubbens träningsupplevelse mot oslagbara nivåer. Du är flexibel, gillar att arbeta i ett högt tempo och tycker det är roligt med förändringar i ditt arbete. Att du kan ta hand om alla som stiger in på klubben är en självklarhet, men det sticker verkligen ut om du kan motivera, leda, och jobba tillsammans med dina medarbetare.

Vi eftersöker till flera klubbar och där av kan syssesättningsgarden vara mellen 75-100% vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Att jobba på Nordic Wellness

Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst.

Och vänta inte med din ansökan, vi vill lämna över ansvaret till vår nya Platsansvarig så snart vi hittar dig!

Sista ansökningsdag 2021-01-02.

Ansök nu

Delikatesspersonal

Charkuteriarbetare, butik
Läs mer Dec 2
Nytt
Chark/fisk- och delikatessmedarbetare till Stockholm

Är du en matintresserad person som tycker om att jobba med kunder och försäljning? Då har vi på LeXman jobbet för dig!


Arbetsuppgifter


Vi söker personal för både extraanställning och heltid/deltidsanställning till uppdrag hos våra kunder. Din roll på LeXman kommer att vara ambulerande vilket innebär att du kommer att jobba i olika butiker i Stockholm med omnejd och du kommer att ha varierande arbetstider. Det här innebär att du kommer att arbeta både dagtid, kvällstid och helger. Självklart arbetar vi med ett jourschema.


Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald och trygg anställning med kollektivavtal och förmånliga villkor.
- Fasta arbetsdagar, jourschema med garantilön.
- Gedigen utbildning med chans till vidareutveckling inom detaljhandeln.
- Möjlighet till anställning direkt i butik.
- Möjlighet till heltidsanställning.
- Möjlighet att kombinera arbetet med studier eller annan sysselsättning.


Vi erbjuder dig chansen att arbeta i flera olika butiker vilket ger dig en bred och värdefull kompetens inom dagligvaru- och detaljhandeln.

Personliga egenskaper/Kvalifikationer


Våra kunder vänder sig till oss både vid akut och planerat behov och vi letar därför efter medarbetare som är flexibla och serviceinriktade.


Du ska vara 18 år fyllda och ha tidigare erfarenhet från matbutik eller restaurang, samt ha jobbat med delikatess, chark och fisk - antingen från en matbutik eller från restaurangbranschen.


Att du är matintresserad och tycker om att jobba med kunder och försäljning är givetvis en förutsättning för den här rollen.

Vi gör en granskning i belastningsregistret av samtliga kandidater.

Om oss


LeXman AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Bemanningsföretagen via Almega. LeXman ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.


Är du intresserad?


Om du uppfyller ovanstående kvalifikationer vill vi att du söker till oss redan idag! Vi tar varken emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen

Ansök nu

Biltestare till Spånga!

Biltestkoordinator
Läs mer Dec 2
Nytt
Arbetsuppgifter:

Biltestare till spånga sökes omgående!

Som biltestare kommer du att ingå i kundens team och arbeta med att testa och provköra begagnade bilar inför värdering och försäljning. Du kommer göra en besiktning och grundligt granska vilket skick fordonet är samt dokumentera samtliga fel, brister eller skador. Du går igenom bilen noggrant efter ett angivet serviceprotokoll och sedan dokumenteras det i datasystemet. Testningen av bilarna sker självständigt och du kommer att behöva ta stort ansvar, eftersom din bedömning ligger till grund för det pris som tas ut till kund. Detta är en heltidstjänst där du arbetar måndag till fredag, kl:7.00-16.00 eller 8:00-17.00. Det är även en rekrytering med direkt anställning hos vår kund. Start omgående eller enligt överenskommelse.

Du som söker ska vara initiativtagande, driven och engagerad. Vara en glad och positiv lagspelare är av stor vikt eftersom du kommer möta en positiv gruppanda och god kamratskap.

Din profil:

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande tjänst eller en fordonsteknisk utbildning i grunden. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet som fordonsmekaniker, besiktningsman eller skadereglerare.
• B-körkort
• Talar och skriver obehindrat svenska
• Ett par års erfarenhet av tjänsten eller liknande
Start omgående, stor vikt läggs vid personlighet.

Meriterande
• Truckbehörigheter
• Officepaketet
• Bakgrund från svenska Försvarsmakten

 

Om företaget:

Vår kund har idag 250 Engagerade medarbetare och 13 anläggningar i Sverige, med över 2000 bilar i lagret.

Vår kund finns idag i Sverige, och genomförde varje år hundratals bilaffärer med företag runt om i hela Sverige. Deras varumärke är idag några av Sveriges starkaste varumärken inom bilförsäljning och de är strax över 250 anställda där de har försäljning i sitt DNA. De samarbetar, har högt i tak och peppar varandra. När du kommer in till vår kund, möter du av ett välkomnande öppet landskap där hög aktivitet, arbetsvilja och driv ligger i luften.

 

Sökord: Fordon , Besiktningsman , Biltestare , Bil , Mekaniker

Ansök nu

Entusiastisk säljare

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Dec 2
Nytt
Tele2 säljstyrka växer med ABC Sales och just nu finns det platser för säljare som reser ut till kunder på Tele2’s eget nät och den evigt expanderande svenska fiberinfrastrukturen.
Är du en person som har lätt för att skratta? Tycker du det är spännande att träffa ny människor? Tycker du det är roligare att hitta på någonting istället för att ligga ensam med Netflix dagar i ända?
Isåfall har vi plats för dig i en miljö där entusiasm och livlighet uppskattas. En miljö där du får använda din entusiasm och karisma för att skapa minnesvärda stunder för dina kunder.
En miljö där dina karaktärsdrag blir din väg att bygga din karriär.
Vad vi erbjuder:
Heltidstjänst
Valfritt fast lön + provision eller enbart provision
Säljskola av VD, utsedd bästa säljare av 180 även yngst företagsägare av alla etablerade säljbyråer Sverige
Resor, hotell och mat inkluderat
Utlandsresor 2ggr/år, Alperna, Vietnam, Barcelona m.m.
Likasinnade kollegor med intresse aktier, framgång, företagande
Karriärmöjligheter - växa internt eller garanterade säljarbeten B2B
Möjlighet till bil och körkortskola.

Vem vi söker:
Nyfiken
Villig att lära
Kämparglöd
Retorisk
Perfektionistisk
Entusiatisk

Om tjänsten:
Resor runt om i Sverige söndag-torsdag tillsammans med team om upp till 15 personer. Boende på hotell inkluderat. Mat inkluderat. Resa inkluderat. Tillsammans med dina kollegor besöker ni planerade utvalda områden och kunder som redan blivit informerade om våra besök. Tele2 är det starkaste varumärket och man gör flera sälj varje dag.
Om företaget:
ABC Sales jobbar med de mest etablerade varumärkena likt Tele2 och Com Hem sedan 2015. Vi har varit ansvariga för planering och utförande av Com Hems marknadsföring och försäljning på alla Sveriges största sommarfestivaler och mässor. Vi ansvarar nu för Tele2’s expansion på fiberinfrastruktur och vårdar kunder på deras egna koaxiala nät.

Ansök nu

Cybersäkerhetskonsulter / Cybersäkerhetstekniker till Nordlo

Säkerhetsansvarig, IT
Läs mer Dec 2
Nytt
Om Nordlo 
Nordlo söker nu en cybersäkerhetskonsult till vårt kontor i Stockholm, Norrtull.

Som ny IT-utmanare i Norden behöver vi nu fler starka spelare som vågar utmana och vara nyskapande tillsammans med oss. För att nå till toppen har vi valt att fokusera på det vi anser är viktigt, att arbeta tillsammans, agera med hjärtat och skapa affärsvärde. Kund och medarbetare delar alltid första plats. Vi tror på delaktighet, kreativitet och engagemang före fina titlar och en fyrkantig struktur. 

Vi är till för våra kunder. Vi brinner för att analysera våra kunders situation, förstå problemen och ta fram konkreta förslag på förbättringar. Vi effektiviserar våra kunders IT-miljö och därigenom hela deras verksamhet.  

Nordlo har cirka 740 medarbetare på ett 40-tal orter i Sverige och Norge samt en omsättning på 1,4 miljarder SEK.

 

Om tjänsten
Som cybersäkerhetskonsult kommer du arbeta med Nordlos centrala cybersäkerhetspaketeringar och vara en central del i navet att förädla, förnya, vidareutveckla, hantera tjänsterna, samt driva implementationer av tjänsterna i kundernas leveransplattformar.

Som cybersäkerhetskonsult jobbar du tätt med kunden som deras strategiska stöd i cybersäkerhet- och informationssäkerhetsfrågor, samt är den drivande kraften hos kunden för att utveckla och implementera säkerhetsprocesser, rutiner och tjänster som skräddarsys för kundens specifika behov eller krav.

 
Om dig
Önskad kompetens fo?r rollen som cybersäkerhetskonsult 
- Erfarenhet av IT-säkerhetsområdet samt av relaterade metodiker och tjänster
- Vana att arbeta utifrån ett tjänsteleverantörsperspektiv med skalbar drift och automation i fokus
- God förståelse för hur IT-infrastruktur hänger ihop och hur man kan applicera olika åtgärder för att härda säkerheten genom hela IT-leveransen
- Erfarenhet av arbete med nätverkskomponenter så som brandväggar, switchar och VPN
- Erfarenhet av klient och serverhärdning
- Erfarenhet av Linux-operativsystem samt generell förståelse för CLI-administration
- Erfarenhet av mer avancerad scripting / grundläggande programmering
- Erfarenhet av säkerhetshärdning av publika molntjänster, till exempel Office 365 / Azure.
- Erfarenhet av uppsättning och managering av säkerhetsprodukter, till exempel EDR, NDR, SIEM-UEBA, ZTNA osv.
- Erfarenhet av att arbete i ett SOC-team
- Erfarenhet av riskmedvetet arbetssätt kopplat till processer och rutiner

 
Som person har du
- En positiv och driven personlighet
- Hög social och kommunikativ kompetens med hög ambitionsnivå
- Ett professionellt och affärsmässigt agerande i din vardag
- Ett stort ”brinnande” intresse för cybersäkerhet, omvärldsbevakning, aktiv mitigationsteknik och säkerhetsprodukter
- Ett strategiskt tankesätt
- Ett eget driv att föra interna och kundorienterade projekt framåt, både enskilt och i team

 

Är du vår nästa cybersäkerhetskonsult? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om oss på Nordlo? På vår hemsida kan du läsa mer om oss, våra medarbetare samt lediga tjänster.

Ansök nu

Tjäna 40 000 SEK/M

Utesäljare
Läs mer Dec 2
Nytt
Sök jobbet som säljare på GX Consulting i Stockholm för att tjäna 40 000 SEK/M.
Tjäna 40 000 SEK/M! Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer GX Consulting dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Jobbet är som utesäljare där åker bil till kunderna. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu!
Erbjuds:
? Garantilön (fast lön vid nått säljmål) & hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak (flexibla tider)
? Säljutbildning (vanlig lön under utbildning), betalt boende & resa
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
? Körkort (tjänstebil kan erbjudas)
Arbetet kan startas omgående!

Ansök nu

Personlig assistent i Stockholm, schemarad 50%

Personlig assistent
Läs mer Dec 2
Nytt
Rehabassistans startade 2007 och har sedan dess vuxit varje år. 1 januari 2020 ingick Rehabassistans en fusion med Inre Kraft i Norr AB med innebörden att vi har en gemensam VD och ekonomiavdelning. I övrigt fungerar Rehabassistans som ett eget bolag.
Vår målsättning är att alltid ha kunden i fokus, att jobba nära våra kunder och deras personliga assistenter. Tillsammans utformar vi assistansen utifrån kundens önskemål och behov. Vi finns nära våra kunder! Våra arbetsledare utgår från våra kontor i Härnösand och Örnsköldsvik.
Vår arbetsledning är erkänt kunnig och här finns en samlad erfarenhet från många olika branscher. Det ger en trygghet för våra kunder och deras personliga assistenter. Vi har bland annat egen sjukgymnast vilket många kunder uppskattar. Vi erbjuder stöd i kontakt med myndigheter och har tillgång till juridisk kompetens. Träning och aktiviteter är något vi också prioriterar i vår verksamhet.
Vi har kollektivavtal med vårdföretagarna och Rehabassistans jobbar med kvalitetsledningssystem för att säkerställa kraven från Socialstyrelsen.
Rehabassistans ingår i Team Olivia.


www.rehabassistans.se


Vi söker nu dig - en positiv och glad person som trivs med att ta ansvar och göra skillnad. Du får gärna ha erfarenhet inom omvårdnad men personkemin mellan dig och kunden är viktigast.
Vi söker nu en personlig assistent på schemarad hos vår kund i Stockholm, 50%. Som assistent till vår kund gör du det möjligt för vår kund att leva det liv hon vill leva trots sin funktionsnedsättning. Du gör stor skillnad i ditt arbete som personlig assistent och följer vår kund såväl i hennes hem som på universitetet samt på olika aktiviteter. Eftersom man som personlig assistent kommer så nära en annan person är det allra viktigaste kriteriet att personkemin stämmer. Det är ett roligt och omväxlande arbete och introduktion sker efter behov. Vi ser gärna kvinnliga sökanden i 18-25 års åldern, men stämmer personkemin spelar åldern ingen roll. Ett krav är att man ska kunna prata god svenska och att man har bra fysik då man förflyttar vår kund till och från sin rullstol utan hjälpmedel. Vår kund har skaffat egen lägenhet och ska på sikt flytta dit men just nu bor hon hos sina föräldrar och är i lägenheten emellanåt.
Schemaraden är lagd efter kundens behov såväl dag- som kvällspass.
Rekrytering sker kontinuerligt, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Kock till Nordiska Kantinen

Kock, à la carte
Läs mer Dec 2
Nytt
Frantzéngruppens restaurang Nordiska Kantinen, NK plan 4, söker utöka köksteamet med en ambitiös och driven individ som strävar efter att förse våra gäster med högsta nivå av service och gästfrihet.
På Nordiska Kantinen serveras vällagad husmanskost av hög kvalitet med inspiration från världen över.
Vi söker dig som i en stundtals stressig restaurangmiljö har en helhetssyn och tänker långsiktigt, är analytisk och noggrann samt är duktig på att bidra till ett välfungerande, motiverat och professionellt arbetande team. Du samverkar i dialog med andra och utför och utvecklar ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån syftet med verksamheten.
Sammanfattning av ansvarsområden:
· Att med engagemang, noggrannhet och renlighet ansvara för en station i Nordiska Kantinens kök.
· Att tillsammans med övriga teamet ansvara för produkten i sin helhet och tillse att varje tallrik som lämnar köket uppfyller våra högt ställda krav och med gästens upplevelse i centrum.
· Att med en hög nivå av engagemang och samarbetsförmåga ansvara för att varje dag bidra till teamets utveckling.
Krav på utbildning/erfarenhet/kompetens
· Erfarenhet av att jobba i ett kök med stora volymer och fokus på husmanskost.
· Minst tre års erfarenhet av att jobba i ett professionellt á la carte-kök med hög ambitionsnivå.
· Hög teknisk och teoretisk gastronomikunskap.
· Hög förmåga att samarbete i ett team och nå gemensamma målsättningar.
· Förmåga att kommunicera professionellt på engelska i tal och skrift.
Lön:
Vi har kollektivavtal med individuell lönesättning beroende på erfarenhet och utbildning.

Ansök nu

Communications & Marketing Manager

Marknadskommunikatör
Läs mer Dec 2
Nytt
As the Communications & Marketing Manager for findcourses.co.uk and findcourses.com, you will be responsible for the brand and growth strategy, as well as managing the team of 3 marketing professionals. A highly organized and resourceful manager who excels at planning and problem-solving, you will accelerate our reach, expansion into new segments and channels, and manage the delivery and performance of a growing and diverse portfolio of products. Working closely and collaboratively with the Sales team you will develop our Performance Marketing campaigns, Inbound Marketing strategies and Marketing Automation. You will also have scope to develop strategic partnerships to help us grow and help more learners find courses.

Responsibilities:

- Leading, developing and maintaining a high performing team that deliver our sites, content, marketing services and campaigns
- Developing our product portfolio from ideation, sales, delivery and performance
- Creating strategies to increase traffic, brand awareness and beneficial partnerships
- Measuring, analyzing and reporting on performance and delivery goals


What can we offer you?

- An international work environment with colleagues from Spain, Russia, UK, US, Germany, France, South Africa, Brazil, India, China and many others
- Plenty of space for initiatives and original ideas
- To be part of a successful and fast growing team
- To be able to grow and develop your own skills and experience in different areas outside of the specific job area
- A part of a talented team who cares deeply for our users and clients
- Exciting new projects in a great industry that promotes social good
- Monday breakfast and regular team activities and fun events
- A generally lively social scene inc. Christmas parties, Kick Off’s, Friday beers, After Works etc...


As a member of the Keystone Family, you will be working with a talented, passionate and collaborative international group, based at Keystone’s office in Stockholm. We believe in lifelong learning and continuously develop our representatives internally and externally with some of the best trainers in the world.

Who are we looking for?

- Educated to degree level in either Marketing, Communications, Business or equivalent
- 5+ years experience working in Sales or Marketing roles, in the UK & US markets is a plus
- Excellent communication and creative-thinking skills, with a proven ability to use data to inform decisions in both B2B and B2C marketing
- Earned, owned and paid marketing experience eg SEM and Social Media Advertising
- Strategic, budget planning, analytical and people management skills


You have experience developing and executing marketing campaigns while managing and inspiring a team. You are comfortable with day-to-day marketing activities, as well as long-term strategy. If you are a people-person who loves the rewarding challenge of building brands, we want to hear from you.

About the Findcourses Team
The Findcourses Team is a part of Keystone Education Group. The team consists of about 12 employees working with either communication, marketing, customer success or sales from around the world. We work towards domestic corporate consumer markets in the UK and US to help them find the professional and continuing education they need to excel. All of our team are based out of our Stockholm office. We have lots of exciting projects that are ongoing and since they are growing they need your help!

Do you want to join our family?
Please send us your application by hitting the button "Apply here!". We are looking for someone who can start as soon as possible in our Stockholm office. Do you have any questions, please check our FAQ site. (https://career.educationsmediagroup.com/pages/faq)

Ansök nu

Utesäljare inom energibesparing sökes till Solna

Utesäljare
Läs mer Dec 2
Nytt
Om jobbet
Energihem är inne i en stor expansionsfas med målsättningen att passera 1 miljard i omsättning år 2023. Nu söker vi därför säljare på heltid som vill leverera service i världsklass och vara med på vår häftiga utvecklingsresa! Du kommer representera en bred produktportfölj av energibesparande produkter som hjälper kunder på den privata marknaden att investera i sina fastigheter, minska sina energikostnader och samtidigt bidra till en ökad hållbarhet. Fönsterbyten och solceller är våra storsäljare och vi erbjuder en unik servicegrad med totalentreprenad där vi tar ansvar för hela processen.


Detta är vårt erbjudande till dig!
Du får en gedigen grundutbildning och produktutbildningar
Du får en egen bil att använda i tjänst med tillhörande drivmedelskort.
Du får mycket stöd från kollegor, säljcoacher och teamchefer som ger dig de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas i din nya roll.
Du slipper tidiga morgnar.
Du får ett fritt arbete med mycket eget ansvar. och med stor möjlighet att på sikt själv styra dina arbetstider.
Du kommer utvecklas både som människa och i din roll som säljare.
Du har möjlighet att växa inom företaget och axla andra roller med tiden. Kanske blir du vår nästa säljcoach eller chef?
Du får tävla om fantastiska priser som utlandsresor, datorer, elcyklar, m.m.
Och sist men inte minst så får du förmånen att genomgå en av de absolut bästa säljskolorna i Sverige, Energihem Business Academy, vår digitala säljskola där du med tiden kan uppnå certifiering i Brons, Silver eller Guldnivå.
Vad innebär tjänsten
Arbetet sker i stor utsträckning på egen hand med mycket eget ansvar, men du kommer bli en viktig del av ett härligt och stöttande team bestående av engagerade kollegor, säljcoacher och teamchefer som ger dig verktygen att verkligen lyckas i din roll. I din företagsbil besöker du privatkunder i deras hem för att presentera och sälja energibesparande produkter som har en otroligt stor efterfrågan. Att söka upp kunder i deras hem, är för oss ett första steg i vår fantastiska service och som ofta innebär affärer direkt på plats på ofta sexsiffriga belopp. Vi anpassar oss förstås till våra kunder varför du bör vara bekväm med att vi arbetar en del eftermiddagar och kvällar. När du sen är “varm i kläderna,” innebär jobbet mycket frihet under ansvar där du själv styr dina arbetstider utifrån din budget. Du utgår hemifrån och jobbar i din region.
Vi söker dig som:
Har B-körkort
Talar flytande svenska
Är social
Har ett driv
Är målmedveten och strukturerad

Om du har ett välfyllt CV eller inte, är inte det viktigaste för oss. Har du däremot viljan att lyckas så finns det en plats för dig i Energihemsfamiljen!
Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!


Om arbetsgivaren
Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.
Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.
Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.
Välkommen till Energihemsfamiljen du också!

Ansök nu

Agila söker flexibel arbetsterapeut för vår/sommar-uppdrag!

Arbetsterapeut
Läs mer Dec 2
Nytt
AGILA SÖKER ARBETSTERAPEUTER
Agila söker arbetsterapeuter som är intresserade av arbete över vår och sommar i olika kommuner runtom i landet. Omfattning kan röra sig om 50-100%.
Körkort B önskvärt
För vidare information om uppdragen vi har kontakta oss på mejl: terapeut@agila.se, bifoga gärna ditt CV.
Skicka in en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad kring uppdrag som passar just dig och dina önskemål.
#jobbjustnu
VI ERBJUDER DIG
Som arbetsterapeut hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en hög lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hittar en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla.
Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vår ambition är att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som t.ex. resor och i vissa fall boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.


OM AGILA
Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, socialtjänst och skola. Agila bemannar landsting, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Ansök nu

Agila söker flexibel fysioterapeut för vår/sommar-uppdrag!

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Dec 2
Nytt
AGILA SÖKER FYSIOTERAPEUTER
Agila söker fysioterapeuter som är intresserade av arbete över vår och sommar i olika kommuner runtom i landet. Omfattning kan röra sig om 50-100%.
Körkort B önskvärt
För vidare information om uppdragen vi har kontakta oss på mejl: terapeut@agila.se, bifoga gärna ditt CV.
Skicka in en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad kring uppdrag som passar just dig och dina önskemål.
#jobbjustnu
VI ERBJUDER DIG
Som fysioterapeut hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en hög lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hittar en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla.
Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vår ambition är att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som t.ex. resor och i vissa fall boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.


OM AGILA
Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, socialtjänst och skola. Agila bemannar landsting, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Ansök nu

Norsktalande medarbetare till Instabox! ????

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 2
Nytt
Vill du komma in på ett av Stockholms coolaste och innovativa bolag, med att göra deras nöjda kunder ännu nöjdare?

Om tjänsten

Wrknest söker nu en driven Kundtjänstmedarbetare till ett växande bolag som levererar frakttjänster. De har på nolltid gått från start-up till scale up och söker grymma stjärnor som kan hjälpa kunderna med diverse behov.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos vår kund. Starten är omgående och uppdraget sträcker dig ungefär till årsskiftet, med chans till förlängning.

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du sköta kommunikationen med olika kunder genom mail, telefon och chatt. Du erbjuds även möjligheten att få vara med och effektivisera och utveckla kundtjänstfunktionen. Detta är en perfekt roll för dig som är på jakt efter en administrativ och kundnära tjänst med start omgående. Du kommer vara del av en energifylld miljö och ha kontakt med i huvudsak väldigt nöjda och trevliga kunder.

Vi söker dig som har

- Flytande språkkunskaper i Norska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska
- Arbetat med kundtjänst eller någon typ av kundservice innan
- Älskar att leverera god service och gillar att överträffa kundens förväntningar


Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är ansvarstagande, strukturerad och driven. Som person trivs du att jobba i högt tempo och är serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Tjänsten avser heltid, 40h/v. Start så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Företaget ligger i centrala Stockholm.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Ansök nu

Legitimerad psykolog till BUP En väg in

Barnpsykolog
Läs mer Dec 2
Nytt
Vill du ha en central roll i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? Nu söker BUP Stockholm ytterligare en psykolog till vår enhet En väg in som arbetar med att triagera alla nya inkommande ärenden i form av remisser och egenanmälan till BUP Stockholm.

BUP Stockholm Sektion Heldygnsvård och Mottagning består idag av enheter som bedriver heldygnsvård, akutvård, mottagning av nya ärenden samt vård till patienter som vårdas på barnmedicinsk klinik. BUP En väg in erbjuder invånare under 18 år inom Region Stockholm, som söker barnpsykiatrisk vårdkontakt, en tillgänglig och kvalificerad bedömning.

En väg in bemannas av erfaren vårdpersonal som via telefon ser till att patienten och dennes anhöriga får rätt vård på rätt plats i rätt tid. Enheten tar emot alla inkomna remisser till BUP och bedömer om patienten är i behov av den specialiserade barnpsykiatrins insatser.Arbetsuppgifter

Som psykolog är dina huvudsakliga arbetsuppgifter telefonrådgivning och triagering av inkommande samtal. Du utgör ett stöd för kolleger vid behandlingskonferens och bedömning av inkommande ärenden utifrån din profession som psykolog. Du deltar också i remissbedömning och remissfördelning inom verksamheten tillsammans med sjuksköterskor, kurator, enhetschef och läkare på enheten. Samarbete med vårdgrannar och samarbetspartners inom och utom den egna organisationen ingår också.Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad psykolog. Det är meriterande med erfarenhet av arbete som psykolog inom psykiatrisk verksamhet, allra helst barn- och ungdomspsykiatri.Personliga egenskaper

Som person är du självgående, flexibel och stabil, d v s du behåller ditt lugn i stressade situationer. Du har en mycket god samarbetsförmåga och gott omdöme. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentlig sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5 000 kr per år).Övrig information

Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.Vi ser fram emot din ansökan!Om oss

BUP En väg in är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi inom BUP cirka
1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Ansök nu

Lediga jobb som Tågtekniker Söder om Stockholm!

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Dec 2
Nytt
Är du en kunnig tekniker/tågtekniker och vill arbeta med ett ansvarsfullt jobb i ett trevligt arbetsteam- Välkommen att söka!

Vi söker nu dig som ser dig som kunnig tekniker/tågtekniker som trivs i ett ansvarsfullt jobb med en vardag där arbetsuppgifterna är olika dag för dag.

Du kommer arbeta hos vår kund i Södertälje på heltid.

Om tjänstenI din roll som tågtekniker kommer dina arbetsuppgifter vara olika dag för dag. Dina ansvarsområden kommer bland annat innebära:

* Utföra nödvändigt underhåll, garantiåtgärder samt modifieringar på fordon
* Reparationer och tekniskt underhåll och förebyggande arbete enligt instruktion via styrande system såsom Traindoc
* Vara behjälplig vid tex godsmottagning och andra avdelningar
* Ha daglig kontakt med kunder, entreprenörer och leverantörer
* Arbeta enligt säkerhetspolicys och arbetsrutiner fastställda hos kunden
* Demontering och montering av inredning i tåg
* Arbetet varierar mellan detaljinriktat arbete och stundtals tyngre moment.

För att kunna utföra dessa uppgifter på ett bra sätt behöver du ha mekanik- och elkunskap med dig i grunden. Arbetstiden är heltid dagtid men andra arbetstider kan förekomma. Du blir anställd av Manpower som konsult och uthyrd till kund.

Vem kan söka?

För att trivas i rollen som tågtekniker krävs erfarenhet och utbildning. Som person trivs du med mycket ansvar och vill arbeta med stor noggrannhet och höga säkerhetskrav. Du ser dig som en person som tar tag i saker på eget inititativ, van att prioritera och agera direkt när problem dyker upp. Du trivs att arbeta med varierande uppgifter, stundtals i högt tempo. Du kommer få ingå i ett team men ha mycket eget ansvar där kontakt och samarbete krävs med teamet och andra avdelningar. Vidare är ditt arbetssätt proaktivt där du ser fördelen att kunna förutse problem och möjliga lösningar på ett tidigt stadium. Du vill bidra med din kompetens och har en vilja att fortsätta utvecklas tillsammans med kunden.

Krav för tjänsten är:

* Utbildning tekniker gärna tågteknik
* God kännedom om tåg
* Flytande svenska och engelska i tal och skrift
* Utbildning, el-behörighet
* Arbetslivserfarenhet inom tekniska yrken, gärna tågteknik
* Travers- och truckkort
* God grund och erfarenhet av att rapportera och dokumentera i system
* Mycket god fysik då arbetet innehåller fysiska uppgifterMeriterande är om du har kunskaper i tyska, elsäkerhet, ritningsläsning.Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.Såhär söker du jobbet!

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10.

Har du frågor gällande jobbet i sig kan du kontakta mathilda.carlstrom@manpower.se

För fler jobbtips, Gilla oss på Facebook!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

1st line Support till Carnegie ?????????

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Dec 2
Nytt
Om tjänsten
Wrknest söker nu en 1st line support åt Carnegies räkning. Där du tillhör teamet Technical Services och arbetar tillsammans med sju andra kollegor. Ni arbetar nära tillsammans där ni både stöttar och hjälper varandra dagligen i arbetet.

Carnegie Investment Bank AB sammanför investerare, entreprenörer, företag, institutioner och privatpersoner för att tillsammans skapa innovativa produkter, nya arbetstillfällen, privata förmögenheter och ett samhälle i utveckling.

I över 200 år ha Carnegie haft en central position inom nordiskt näringsliv. Under 1800-tala som handelshus. Sedan ett sekel tillbaka som finansiell rådgivare. Idag är Carnegie nordens ledande investment- och privatbank. En mötesplats för idéer, kunskap och kapital, för investerare och investeringsmöjligheter. Carnegie är marknadsledare inom Investment Banking, Securities och Private Banking i Norden. Med omkring 600 erfarna och engagerade medarbetare vägleder Carnegie sina kunder till bättre affärer.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som It-tekniker på Technical services arbetar du med problemlösning och teknik av varierande komplexitet, på 1st line-nivå. Du kommer arbeta med att supportera och underhålla Carnegies och deras användare i hantering av mötessystem, där du kommer dokumentera och ha kontroll över dessa. Du kommer även dagligen supportera Carnegies interna medarbetare i helpdesk. I rollen får du inskolning och utbildning, där du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper.

Vi söker dig som har

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet (1-2 år)
- Erfarenhet av 1st line, support, helpdesk
- Kunskaper kring felsökning och installation
- Erfarenhet av support inom mötesrum/mötessystem.
- Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är en problemlösare, stresstålig och har god samarbetsförmåga. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Tjänsten avser heltid, 40h/v.
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Plats: Centrala Stockholm

För att snabbt komma in i företaget och arbetsuppgifter kommer du att få en onboarding i samband med start. Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Ansök nu

Nattsjuksköterska till Capio ASiH Norrort (avancerad sjukvård i hemmet)

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Nytt
Engagerad nattsjuksköterska till Capio ASiH Norrort
Varmt välkommen till ett engagerat, flexibelt och positivt ASiH-gäng! Vi söker dig som är en nattuggla och som vill vara en del i framtidens hemsjukvård.

På Capio har du möjlighet att utvecklas, arbeta självständigt och trivas! 

Som sjuksköterska hos oss ingår du i ett team som bedriver avancerad sjukvård i hemmet. Du arbetar i ett tvärprofessionellt team, vilket betyder att du arbetar nära andra professioner som tillsammans verkar för att patienten ska uppnå högsta möjliga livskvalitet.  Verksamheten bedrivs dygnet runt. Nattsjuksköterskans arbete är självständigt och stimulerande.

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt ge våra patienter den bästa vården.

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och eventuellt specialistutbildning, då du ska jobba självständigt i patientens hem, kunna prioritera väl och känna dig bekväm med att fatta beslut. Det är meriterande om du har erfarenhet av palliativ vård, ASIH-vård, specialistutbildning inom vård av äldre, och/eller onkologi.

Sjuksköterskan har en veckoarbetstid på 32,33 h i veckan.

Vi tillämpar provanställning.

Giltigt B-körkort är ett krav.

Rekryteringen sker löpande.

 

Capio Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård bestående av: geriatrik (öppen- och slutenvård), ASiH, akut- och jourläkarbilar, läkare i SÄBO, närsjukhus (öppen- och slutenvård), primärvårdsrehabilitering, SPSV samt specialiserad slutenvårdsrehabilitering. I affärsområdet finns specialistkunskap inom ett flertal områden. Vår personal har både hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.Capio Äldre och mobil vård omsätter 1,4 miljarder kronor och har 1800 medarbetare.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Ormkärrsskolan söker socialpedagog med erfarenhet av arbete i skola

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Dec 2
Nytt
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning

Ormkärrsskolan är en F-6 skola med ca 160 elever belägen i Hagsätra.

Vi är en liten skola där det är lätt att lära känna verksamheten. Våra elever har olika bakgrunder och erfarenheter och vi lägger ett stort fokus på att arbeta språkutvecklande då det gynnar alla våra elevers utveckling. Vi har ett inkluderande förhållningssätt och tar tillsammans ansvar för att utveckla alla våra elevers förmågor och kompetenser. Ormkärrsskolan är en del av Hagsätraskolan. Nu söker vi dig som är socialpedagog och har erfarenhet av att arbeta i skola.Arbetsbeskrivning
Som socialpedagogen kommer du att möta elevernas behov av stöd inom skol- och fritidsverksamhet, att ge dem kunskap och strategier för att utveckla sin sociala förmåga och stärka deras möjligheter att nå uppsatta mål. Du kommer att ha ett nära samarbete med annan personal för att utveckla och stärka sociala normer i verksamheten, stödja elever i deras språk- och kunskapsutveckling, planera, genomföra och utvärdera skol- och fritidsverksamhet, bidra till kompetensutveckling för lärare och fritidspersonal.
När skoldagen är slut skall du tillsammans med en kollega driva fritidsklubb för eleverna i åk 4-6. Där du bland annat förväntas planera och genomföra verksamheten i fritidsklubben. Samarbetet med pedagogerna innefattar även att göra sociala kartläggningar.

Socialpedagogen är del av elevhälsoteamet och deltar också på elevhälsoteamets möten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fullgjord utbildning till socialpedagog och har arbetslivserfarenhet inom skola.
Det är meriterande att du under minst en termin arbetat/praktiserat i en ytterstadsskola.

För att trivas hos oss behöver du vara trygg i dig själv och i din yrkesroll men framför allt ha ett stort intresse för barns och ungdomars lärande.
I rollen som socialpedagog är det viktigt att du har lätt för, samt, skapar förutsättningar för gott samarbete med alla på skolan. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och är medveten om din roll i förhållande till andra roller på skolan.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt att du skall fungera med övriga i arbetslaget.

Vi kallar löpande till intervju.
Övrigt
Bra att veta
Vi ber dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker, för att underlätta rekryteringsarbetet. Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Handläggningstiden för detta dokument kan vara lång så beställ ett i god tid.
Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Sälj Telia???? på Sveriges bästa arbetsplats

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Dec 2
Nytt
Key solutions växer så det knakar. Vi söker nu en ny säljare på uppdrag av Telia.

Om Key Solutions:
- Konsultbolag som grundades 2008 och har idag över 300 medarbetare
- Utsedda till den bästa säljbyrå av Telia och Eon
- Utnämnda till Sveriges bästa arbetsplats av GPTW
- Kontor i moderna lokaler med pingisbord, tv-spel och vacker utsikt

Vi ser gärna att du;
- Är i början av din karriär
- Gillar att resa
- Gillar personlig utveckling
- Har körkort (meriterande men inte ett måste)
- Har en positiv inställning och engagemang
- Drivs att personliga och gemensamma mål
- Talar och skriver obehindrat på svenska
- Kan arbeta heltid

Vi utlovar...
- Garantilön på 30 000 kronor inom sex månader
- Hjälp med att ta körkort
- Möjlighet att klättra inom företaget
- Roliga galor, resor, tävlingar och prisutdelningar
- Ett rättvist och prestationsbaserat arbete

Låter det kul?
Ansök på mindre än en minut och få svar inom ett dygn!

Glöm inte att spana in vårt snygga kontor på Instagram. ????
https://www.instagram.com/keysolutionsse (https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Ansök nu

Vacant söker SSK i Malmö 400kr/tim Jul/Nyår

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Nytt
Om jobbet
Vill du jobba under jul och nyår som sjuksköterska för ett av nordens mest snabbväxande och "deilige" bemanningsföretag med möjligheter att arbeta i hela Sverige och Norge under 2022?

Vi söker "hyggelige" sjuksköterskor som kan matchas mot ett flertal uppdrag i olika verksamheter inom bl.a. hemsjukvården, SÄBO, LSS, i Malmö med omnejd under Jul/Nyår.

Vi erbjuder minst 400:-/tim plus OB-tillägg. Vänligen ange löneanspråk samt vilka dagar du är tillgänglig för arbete i din ansökan.

Period : 2021-12-20 – 2022-01-09
Pass: dag/kväll/natt

Du blir anställd av Vacant Vårdbemanning AB och sedan uthyrd som konsult till våra kunder.


#jobbjustnu

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet.
- är van vid självständigt arbete.
- är flexibel.
- har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt god samarbetsförmåga.

Företagsbeskrivning

Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar vårdpersonal till sjukhus, kommuner, regioner och privata vårdgivare i hela Sverige.

Vi etablerades i Sverige 2019, och vi ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i branschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan år 2000.

Om företaget

Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag med din kompetens.
Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort.
Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats.
För oss är hälsan viktig – generös friskvårdsersättning. Max 3000:-/år.
Vill du arbeta några enstaka pass, del- eller heltid? Du bestämmer!

Ansök nu

Produktionsplanerare DHL Rosersberg

Arbetsledare, lager
Läs mer Dec 2
Nytt
DHL Supply Chain bygger varuflödeslösningar åt världens ledande företag med utnyttjande av global kunskap, marknadskännedom och strukturerade processer. Tack vare vår expertis inom kontraktslogistik och vår breda branschkännedom kan vi erbjuda tjänster inom anpassade lösningar, lagerhållning, orderleverans och transport som hjälper våra kundföretag att bli mer produktiva, effektiva och konkurrenskraftiga. Kundens verksamhetsbehov är alltid centrala i allt vi gör - från inledande situationsanalys till kontinuerliga effektiviseringsprogram som ger bättre resultat varje dag.

Är du en självgående och serviceinriktad person som har ett intresse för logistik och produktionsplanering? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som produktionsplanerare något för dig!

Vi söker en production planner till vår enhet i Rosersberg. Vi söker dig som har mycket goda administrativa kunskaper med inriktning mot logistik. Du kommer att ansvara för att planera, följa upp samt förbättra produktionens alla processer samt ta fram nya modeller till stöd för att kunna arbeta mer effektivt. Du kommer arbeta med vårat tid- och närvarosystem, vår web-portal samt arbeta mycket med KPI'er, uppföljning av rekryteringar samt flexibilitet inom olika avdelningar.Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Ansvara för- och utveckla produktionsrapportering som behövs för analys
* Ta fram egna samt underhålla och utveckla befintliga verktyg och modeller för insamling av produktionsdata och analys
* Arbeta med och utveckla produktionsplaneringen på enheten
* Bistå eller leda kundimplementeringar
* Genomföra djupgående lönsamhetsanalyser
* Säkerställa att varje avdelning har korrekta och uppdaterade produktivitetsmål
* Driva utvecklings-, optimerings- samt förändringsprojekt på lokal nivåDu kommer att inom tilldelat ansvarsområde leda, följa upp och utveckla verksamheten i linje med gällande lagar, kundavtal och DHL:s policys och instruktioner. Du ska även säkerställa att definierade mål uppnås och verka för en kontinuerlig förbättring inom verksamheten.Vi söker dig som har följande kvalifikationer och egenskaper:

* Duktig på administration och IT
* Har logistikerfarenhet och ekonomisk förståelse
* Du är stresstålig och tycker om att hantera varierande arbetsuppgifter
* Du värderar arbetsmiljö, hälsa och säkerhet högt
* Du har ett gott siffersinne och vana att arbeta med Excel
* Kundfokuserad och relationsskapande
* Du är självgående och strukturerad samt levererar det du lovar
* Ägandeskap för rollen samt vara kravställare och ifrågesättande mot operationella ledare & chefer.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du behärskar engelska, både muntligt och skriftligt.

Tjänsten är på heltid, dagtid.Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar DHL Supply Chain med Jefferson Wells (del av ManpowerGroup). Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Maria Stenbäck på maria.stenback@jeffersonwells.se eller 072-208 08 92. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du söker tjänsten så snart som möjligt.Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Support Engineer

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Dec 2
Nytt
Net Insight’s Nimbra solutions make it possible for you and millions of other people to take part of the biggest live events in the world. In this role you will have the opportunity to work close to both our customers and the product development team where you will support and improve the product experience for our customers around the globe. Join us and be part of our journey and support our customers with Net Insight’s multi-service network products!

Your new role

You will be working in our Technical Assistance Center providing post-sales support on Net Insight’s multi-service network products. The work is in a direct relation with our customers as well as our product development team. You may also, from time to time, participate in the customer implementation projects for the purpose of installation, training, final testing and operational hand-over. You will be a member of our Global Support Team and a vital addition to our Support structure in Stockholm.

Main tasks:

- Provide Technical Assistance on Net Insight’s products including SW and HW support.

- Make in-depth troubleshooting and problem analysis of network related problems.
- Participate in our on-duty scheme for 24/7 Support.
- Create technical documentation for our knowledgebase and contribute towards improving our products by sharing customer feedback, as well as your own ideas.Why us?

Hi, I’m Alan - your new manager!

Our team consist of 8 colleagues placed both in Sweden and globally. What my co-workers appreciate the most is that we work as one - in close cooperation, discussing solutions and backing up each other’s cases.

Being a support engineer at Net insight means you’ll have the advantage of working in the media/tech industry with cutting edge technology. We support our inhouse developed products.

You will be based at Net Insight’s headquarters (declared "Office of the year" 2019 by Newst) in Stockholm.

Qualifications:

In order to deliver high quality support to our partners and customers you use your technical skills in combination with your customer service mindset and professional way of communicating.

To fit in our team and thrive we believe that you’re a self-starter with a positive attitude. We value an entrepreneurial and team-oriented approach and are looking for someone who truly believe they can shape the future of media.

Must haves

- Minimum 1-3 years of successful technical support preferably within Network operators, TV broadcasters or network equipment vendors.

- Experience with network troubleshooting skills in IP and Cloud streaming services technologies, ARQ protocols, DNS, Gateways etc.
- Good knowledge in Linux operating systems.
- Experience troubleshooting complex systems and root cause analysis.


Nice to haves

- Experience in SNMP based management systems.
- Experience in media transmission using ASI, SDI, HD-SDI and AES/EBU or experience of JPEG/MPEG encoders/decoders is advantageous (Nimbra experience is a plus).
- Fluent English. Skills in other languages than English are a bonus.


Welcome to apply

The position is a permanent, full-time employment located in our brand-new headquarters in Solna. We value work life balance; therefore, you can combine remote work and working from the office.

For more information about the position, please contact Hiring Manager Alan Au at alan.au@netinsight.net

/Alan and the Support team

ABOUT NET INSIGHT

Net Insight (Nasdaq: NETI B) is defining new ways to deliver media, opening up opportunities for content owners, broadcasters, production companies, service providers and enterprises to produce and deliver the future of live sport, news and online content. The company is driving the transformation to IP, virtualization and cloud workflows and has built the market’s most open and cloud-ready media delivery platform for contribution, distribution, live production, and orchestration.

For over 20 years the world’s leading media brands have trusted Net Insight and the company is recognized for having set the benchmark for media transport. Now Net Insight is combining its broadcast heritage and R&D expertise with the deep IP knowledge gained from developing its own streaming solution to evolve Nimbra, its Emmy® Award winning video transport solution, for the new media era. With a strong vision for the future of IP and cloud, Net Insight is helping the world’s leading media brands to simply and cost-effectively produce and deliver content to viewers anywhere.

For more information, please visit netinsight.net

Twitter: @NetInsight, twitter.com/NetInsight

LinkedIn: @Net Insight, www.linkedin.com/company/net-i (http://www.linkedin.com/company/net-i)..

Ansök nu

Tjäna 38 000 SEK/M

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Dec 2
Nytt
Sök jobbet som säljare på GX Consulting i Stockholm för att tjäna 38 000 SEK/M.
Pratar du ren svenska & vill tjäna 38 000 SEK/M? Sök jobbet nu! Jobbet är som försäkringssäljare där du kontaktar kunder via telefon & e-post. När du har sökt jobbet ringer GX Consulting dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 38 000 SEK/M. Sök Nu!
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Tjäna mycket pengar utan lönetak (08:40-17:30)
? Sälj- & försäkringsutbildning (vanlig lön under utbildning)
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför telefonförsäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar
Arbetet kan startas omgående!

Ansök nu

Konferensvärd/värdinna till en av Coors restaurangleveranser i Kista

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Dec 2
Nytt
Älskar du service och kundkontakt? Är du mån om att erbjuda ett varmt och personligt värdskap? Då är det här jobbet något för dig! Vi ska utöka vårt team och söker nu en varm och serviceinriktad konferensvärd/värdinna till en av våra restaurangleveranser i Kista.

Som konferensvärd/värdinna hos oss på Coor får du möjlighet att arbeta och utvecklas i ett expansivt och innovativt företag som präglas av en hög ambitionsnivå och servicekänsla där våra medarbetare och kunder är i fokus. 

Om rollen
I rollen som konferensvärd/värdinna kommer du att ge högklassig service som kännetecknas av ett varmt och personligt värdskap. Du kommer att arbeta med att planera och ställa i ordning inför möten och konferenser samt förbereda och servera mat och dryck till våra konferensgäster men också i våra gästmatsalar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placerad hos en av våra kunder i Kista. Du kommer främst att arbeta dagtid på vardagar men visst kvällsarbete kan förekomma i våra gästmatsalar. 

Vår kandidat
För att lyckas i rollen som konferensvärd/värdinna inom vår restaurangleverans ser vi att du har tidigare erfarenhet av servering och konferensverksamhet. Då ditt arbete, till stor del, kommer att bestå i att kommunicera med många internationella gäster så är det en förutsättning att du talar flytande svenska och engelska. 

Som person ser vi att du är engagerad, noggrann, kvalitetsinriktad och ansvarstagande. Du är positiv och varm och har en fallenhet för att bemöta olika typer av människor och få alla att känna sig välkomna. Vidare tycker du om att arbeta i en händelserik miljö där det krävs att man är både stresstålig och lösningsorienterad. För att trivas och komma till din rätt ser vi också att du är strukturerad, målinriktad och mån om att samarbeta med dina kollegor där du aktivt bidrar till att skapa ett arbetsklimat med god stämning. Då du kommer att vara en del av en verksamhet som har ett stort fokus på hållbarhet i alla led önskar vi att du brinner för dessa frågor lika mycket som vi.

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Vid frågor om rollen vänligen kontakta restaurangchef Therese Brandt på therese.brandt@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök nu

Leg fysioterapeut till Aleris Rehab Älvsjö

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Dec 2
Nytt
Om Aleris

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård.

Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK.
Aleris ägs av Triton.

Leg Fysioterapeut till Aleris Rehab Älvsjö

Vi söker nu efter en ny inspirerande kollega till vår enhet. Om du trivs med att kunna påverka ditt arbete, dina utvecklingsmöjligheter och att arbeta tillsammans med engagerade kollegor är detta arbetsplatsen för dig!

Om arbetet och din utveckling

Vi söker en Leg fysioterapeut med huvudsaklig inriktning mot kliniskt arbete på mottagningen, men det kan även innefatta hembesök. I primärvården förekommer en stor variation på patienternas diagnoser och åldrar vilket gör arbetet både omväxlande och utmanande på ett positivt sätt.

Vi värdesätter att du som medarbetare ska känna dig trygg och trivas hos oss. Vi välkomnar därför nya idéer och är lyhörda inför hur du upplever din arbetssituation. Vi tror på ständig förbättring och att det uppnås bäst genom en ömsesidig dialog.

Om Aleris Rehab Älvsjö
Aleris Rehab Älvsjö ligger centralt i Älvsjö, väldigt nära anslutning till pendeltåg och bussar. Vi har omkring 35 medarbetare varav knappt hälften är fysioterapeuter. Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Vårt mål är en arbetsmiljö som präglas av våra värderingar: ansvarsfullt, enkelt och innovativt. Är dessa viktiga för dig så tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Om dig vi söker

• Du gillar ett högt arbetstempo och har god förmåga att prioritera.
• Du är nyfiken och engagerad i att hitta vägar för att bidra till förändring i dina patienters vardag/liv.
• Du är bra på att få patienterna att känna sig välkomna och trygga hos oss.
• Du är professionell och är bra på att kommunicera så väl med dina kollegor som dina patienter.

Bakgrund
Du är legitimerad fysioterapeut och har erfarenhet av arbete inom primärvården

Vi erbjuder

• Ett mentorsprogram för våra mer oerfarna fysioterapeuter
• Goda möjligheter till kompetensutveckling
• Stora möjligheter att påverka dina arbetstider
• Ett generöst flextidsavtal
• Ett generöst friskvårdsbidrag på 3000 kr/år

Övrigt

• Anställningsform: tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning
• Omfattning: heltid, 40 h/veckan
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns
• Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Om Aleris Rehab
Aleris Rehab bedriver primärvårdsrehabilitering på 7 enheter samt en enhet inom vårdvalet för specialiserad fysioterapi på uppdrag av Region Stockholm. Vi är idag över 250 anställda. Besök gärna vår hemsida www.aleris.se, där du kan läsa mer om oss och våra verksamheter.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2021-12-30 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Mari Ljungquist via e-post mari.ljungquist@aleris.se eller på tel 08 - 409 151 98.

Vi har i denna rekryteringsprocess gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd. Därför undanber vi oss säljsamtal för ytterligare rekryteringsstöd och annonseringsvägar.

Ansök nu