Hitta lediga jobb i Stockholm

Arbetsrättsjurist

Arbetsrättsjurist
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker nya medarbetare. Är det du?


Alex AB (publ) är ett ungt och nystartat bolag som växer hela tiden. Vi tror på att arbetsrätt ska vara tillgängligt för alla, hela tiden.


Visionen för aLex är att bli en ledande aktör inom tech och skapa innovativa och användarvänliga lösningar för rättsområdet arbetsrätt. Vi tror på att kombinera teknik och mänsklig kreativitet för att skapa produkter och tjänster som förändrar.
Vår unika app ”aLex” laddar man enkelt ned i Google Play eller Appstore och med ett enda knapptryck bokar man ett videomöte med en av våra arbetsrättsjurister. Vi förmedlar en oberoende arbetsrätt och företräder därför både arbetsgivare och arbetstagare.


Vi är i ett expansivt läge och söker nu rådgivande seniora jurister inom det arbetsrättsliga området med erfarenhet av bland annat processföring, tvistelösning och utbildning. Vi söker även jurist som har direkt erfarenhet av att hantera frågor om arbetstillstånd, men även andra arbetsrättsliga frågor.


Du kommer till en arbetsplats som uppmuntrar medarbetarna att engagera sig och utveckla verksamheten som är i ständig uppväxling. Vi tycker om när du kommer med förslag på förbättringar och vill att du ska känna dig trygg i teamet. Hos oss på aLex är det frihet under ansvar som gäller. Vi tror på att ge våra anställda flexibilitet och frihet att utföra sitt arbete på bästa möjliga sätt. Vi värdesätter arbetslivsbalans och erbjuder flexibla arbetstider.


Rollen är en tillsvidareanställning, heltid, med 6 månaders provanställning. Skicka din ansökan så snart som möjligt innehållande CV, personligt brev samt svenskt examensbevis till hr@alexapp.se. Vid frågor angående rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Veronica Collins (veronica.collins@alexapp.se)

Ansök nu

Lärare i tyska som moderna språk

Lärare i gymnasiet
Läs mer Jun 8
Nytt
Lärare i tyska som moderna språk, deltid

Undervisningen sker via fjärr

Omfattning: Deltid, 45%

Varaktighet: 12 månader eller längre

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om jobbet

Linguista är en verksamhet inom AcadeMedia som erbjuder flera olika språktjänster både via fjärr och på plats. De tjänster som erbjuds är moderna språk, modersmålsundervisning och studiehandledning.

Vi arbetar mest med grund- och gymnasieskolor, ibland inom vuxenutbildningen utifrån elevernas olika behov.

Linguista finns på tre orter, Stockholm, Göteborg och Umeå, där vi erbjuder vissa av våra tjänster på plats (mest i Stockholm) i de skolor vi samarbetar med, men vi jobbar även med fjärrundervisning till övriga orter i Sverige. Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.linguista.se.

I ditt uppdrag ska du:

- Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov

- Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen

- Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas

- Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande

Arbetsuppgifter

Arbetet består av undervisning i tyska som moderna språk både i gymnasieskolor och i grundskolor. Undervisning ges endast via fjärr. Uppdraget innebär planering, genomförande och utvärdering i ämnet moderna språk, enl. läroplanen. Som pedagog gäller det att anpassa undervisningen till eleverna och stödja deras kunskapsutveckling.

Kvalifikationer

Vi ser språkundervisning som en mycket viktig del i elevens språkutveckling och måluppfyllelse. Ett kvalitativt språkutvecklande arbetssätt är därför högt prioriterat. Vi förväntar oss att du har en helhetssyn på elevernas lärande och är nyfiken på att utveckla din profession hos oss. Lärarutbildning med behörighet i aktuellt språk är ett krav.

Du har:

- lärarlegitimation med behörighet att undervisa i tyska på gymnasie-nivå

- erfarenhet av arbete i gymnasie- och grundskola samt mycket goda datorvana (G Suite eller liknande digitala miljöer)

- Intresse av pedagogisk utveckling samt varierad pedagogisk fallenhet

- goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Övrigt

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI.

Vid anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att behöva uppvisas: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Endast behörig lärare kan erhålla tillsvidareanställning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att behov kvarstår. Anställningen kan komma att tas i anspråk vid eventuell övertalighet.

Linguista arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Vi tar endast emot ansökningar via detta rekryteringsverktyg. Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mejl.

Om anställningen

Lön: Månadslön, ange löneanspråk.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Omfattning: heltid

Tillträdesdag: augusti 2023

Sista ansökningsdag: 2023-06-30. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Arbetsgivaren

Linguista

www.linguista.se

Postadress

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

111 37 Stockholm

Kontakt

Susanna Caliolo, bitr. enhetschef

Telefon: 076 1032906

susanna.caliolo@linguista.se

Ansök nu

Undersköterska till Primärvården Unilabs Stockholm

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Jun 8
Nytt
På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har en stor del i det mervärdet som vi skapar för samhället i stort.

Är du intresserad av hur det är att jobba på laboratorium? Vi söker medarbetare till vår primärvårdsverksamhet i Stockholm!

VAD

I arbetet på laboratorierna ansvarar du tillsammans med dina medarbetare för den dagliga kontakten med vårdcentralen och mottagningar samt dess patienter, Arbetet innebär en nära patientkontakt med provtagning av vuxna och barn samt laborativt arbete med provberedning samt analysarbete. Kvalitets- och patientsäkerhetsarbete är en självklar del i arbetet.

Vi satsar på individuell kompetensutveckling och vi vill att våra medarbetare har en bred kompetens och kan klara flera olika arbetsuppgifter för att på så vis skapa starka lag. Därför är lagarbete och gott samarbetsklimat viktigt för oss. Nu utökar vi vår verksamhet och behöver därför fler medarbetare till Primärvården.
VEM

På Unilabs väger personlighet och intresse lika tungt som kompetens och erfarenhet; vi lägger därför stor vikt vid din personliga lämplighet. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga samtidigt som du klarar av att arbeta självständigt. Du är social, kommunikativ och lyhörd införd medarbetare, patienters och remitterandes behov och har en hög servicekänsla.

Vi ser även att du:

-
Är utbildad Undersköterska

-
Behärskar svenska i tal och skift


Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av provtagning.

Tjänsten är Visstidsanställning, dagtid måndag – fredag med start enligt överenskommelse. Vid intresse tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

Tjänsterna vi söker är på dels ett vikariat på ett år, ett vikariat på 6 mån samt timvikariat med start enligt överenskommelse.

Om du har övriga frågor vänligen kontakta;
Gruppchef Tieba El-Tai, tieba.el-tai@unilabs.com
Gruppchef Ulrika Brättemark, ulrika.brattremark@unilabs.com

VAR

Primärvårdens tjänster är placerade i Stockholmsområdet.
Vi har våra närvårdslaboratorier i Sydvästra, Västra och Centrala Stockholm där Biomedicinska analytiker, Laboranter och undersköterskor arbetar.

Unilabs AB är idag en ledande aktör inom radiologi och laboratoriemedicin och Sveriges största privata leverantör av röntgen, mammografi och laboratoriemedicin. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorier, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Det är en verksamhet med full fart i en lugn omgivning med stor variation. Av våra totalt 13 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1300 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

Unilabs erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service. Unilabs har idag ca 1300 medarbetare men vi växer ständigt. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin. Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara är att producera testresultat. Vi tillhandahåller verkliga, användbara svar för våra patienter och vårdgivare. Vårt arbete förändrar livet direkt till det bättre, vilket vi ser som ett fantastiskt privilegium och något värt att arbeta för.

Ansök nu

Säkerhet- och IT-ansvarig

Säkerhetsadministratör, IT
Läs mer Jun 8
Nytt
Utrikespolitiska institutet (UI) grundades 1938. Det är Sveriges ledande institut för forskning och information om utrikes- och säkerhetspolitik. Verksamheten vid UI består idag av tre uppgifter: forskning, analys och folkbildning. Nu söker vi en säkerhets- och IT-ansvarig.
Utrikespolitiska institutet expanderar som ett resultat av etableringen av två nationella kunskapscenter för Kina (NKK) och Östeuropa (SCEEUS) samt ökad efterfrågan på institutets expertis i det försämrade omvärldsläget. Detta innebär att UI:s verksamhet kommer i det närmaste fördubblas de kommande åren. Vi är som en följd av detta nu i en aktiv fas med planering av en flytt till större lokaler.
I detta läge söker vi en säkerhets- och IT-ansvarig som kommer att ha stor del i såväl det löpande säkerhets- och IT-arbetet som att planera för den nya byggnaden och hur verksamheten ska bedrivas där.
På UI i Stockholm arbetar ca 60 personer. Utöver de nya centrumbildningarna driver institutet program om Europa, Mellanöstern och Nordafrika, Asien samt Global politik och säkerhet. UI fördjupar och berikar det utrikespolitiska samtalet genom forskning, analyser, seminarier, konferenser, egna publikationer, medverkande i media, deltagande i internationella nätverk med mera.
Dina egenskaper
Arbetet ställer krav på att du är såväl välorganiserad som resultatinriktad och trivs i en ansvarsfull roll. Du är trygg i din förmåga att både handlägga, följa upp lagkrav, administrera och fatta egna beslut utifrån en hög säkerhetsmedvetenhet. Du har ett stort intresse och engagemang för säkerhet och IT. Du besitter en god problemlösande analysförmåga samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har en positiv attityd, är lojal, samarbetsinriktad och kommunicerar på ett lyhört och tydligt sätt.
Det innebär att:
Identifiera utvecklingsområden inom IT och säkerhet samt arbeta för att finna förbättringsförslag.
Vara uppdaterad inom säkerhetsområdet avseende avtal, regelverk, policys och riktlinjer.
Utveckla metoder för det interna säkerhetsarbetet och ta hand om vardagliga säkerhetsproblem.
Sköta larm- och passersystem.
Verkställa upphandlingar för beslutad säkerhetsplanering.
Ha generell överblick över beställning, hantering, inventering och dokumentering av institutets tekniska utrustning.
Utföra viss teknisk felavhjälpning.
Hantera konton, lösenord, hårdvara och kringutrustning.
Ansvara för behörigheter och licenser gällande appar, webbtjänster och applikationer.
Medverka i regelbundna avstämningar i såväl flyttprojektgruppen som styrgruppen för flytten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har relevant utbildning inom säkerhets- och IT-arbete. Erfarenhet inom säkerhetsskydd, krisberedskap och/eller totalförsvar är meriterande. Alternativt annan utbildning eller yrkeslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare har du erfarenhet av projektledning. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Övrigt
Anställningen är 100% och en visstidsanställning under 1 år med möjlighet till förlängning. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Ansökan
Ansökan ska innehålla CV och ett personligt brev om varför du söker tjänsten på max två sidor.
Sammanfoga alla handlingar i en PDF-fil och mejla ansökan till jobbansokan@ui.se. Ange ”Säkerhet- och IT-ansvarig” i ämnesraden.
Välkommen med din ansökan senast den 25 juni 2023.
Frågor om tjänsten besvaras av Monica Haglund, administrativ chef: monica.haglund@ui.se
Facklig företrädare,?ST: Hedvig Pettersson, hedvig.pettersson@ui.se
Vi har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Senior redovisningsspecialist till global jätte inom fintech!

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du erfaren inom redovisning och redo att ta dig an en bred roll på ett innovativt företag? Här väntar ditt nästa äventyr, läs vidare för att ta reda på mer!
Om tjänsten
Vi på Perido söker en senior redovisningsspecialist till vår kund, ett globalt företag inom finansbranschen. Tjänsten är placerad i Stockholm. En säkerhetskontroll kommer att utföras före start.
Dina arbetsuppgifter
Ditt ansvar inom redovisningsfunktionen blir att etablera och underhålla redovisningsprinciper och kontroller, förbereda finansiella rapporter och skydda organisationens tillgångar. Mer specifikt ansvarar du för följande:
Undersöka och analysera kontofluktuationer
Granska, förbereda och mata in periodisering, standard, återkommande, omklassificering och andra journalanteckningar
Recensera och svara på alla eskalerade kundförfrågningar och input och lägga upp omklassificering och andra nödvändiga inlägg
Svara på interna och externa revisionsförfrågningar
Stänga böckerna för juridiska personer inom företaget
Utvärdera den månatliga aktiveringen och avskrivningen av anläggningstillgångar
Vägleda underhållet av tillgångar för överföringar, pensioneringar och omkategoriseringar
Kalibrera kvartalsvis rollforward för anläggningstillgångar och kassaflöde
Tillhandahålla expertis och vägledning för månatliga projekttilldelningar
Genomföra uppföljning av kapitalprojekt genom finansiell kontakt
Analysera komplexa data och granskar processer för att göra förbättringar eller förbättra prestanda
Hålla sig uppdaterad om och implementerar redovisningsprinciper och trender

Dina egenskaper
Vi tror att du som söker är en driven, initiativtagande och proaktiv person. Du besitter djupgående kunskap om bästa praxis och hur det egna området integreras med andra och väljer att arbeta över dessa gränser för att främja den större agendan hos företaget. Du är även kommunikativ och kan på ett pedagogiskt sätt kommunicera din kunskap och lära upp kollegor. Vidare ser vi att du ständigt arbetar med ett tydligt förbättring- och effektiviseringstänk. Slutligen hoppas vi att du är trygg i din förmåga att planera och prioritera ditt arbete, för att utföra uppgifter i tid och med hög kvalitet.
Är det dig vi söker?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Kvalifikationer:
Kandidatexamen i redovisning, ekonomi, företagsekonomi eller liknande
8–10 års arbetslivserfarenhet från liknande roll
Goda kunskaper i användandet av finansiella system
Goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel
Erfarenhet av arbete inom skattefrågor
Förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift, på svenska och engelska

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag i 12 månader. Start så snart som möjligt.
Ansökan
Ansökan görs via vår hemsida perido.se. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Anna Hommerberg som kan nås på mejl anna.hommerberg@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33978 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och har över 1300 medarbetare över hela landet, varav ett femtiotal arbetar på våra kontor i Stockholm och Göteborg. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: https://perido.se/om-oss/.

Ansök nu

Truckförare/varuplockare/Gård

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 8
Nytt
Till Byggmax Länna söker vi nu en Truckförare/varuplockare/Gård**

**

Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Byggmax e-handel plockas på aktiv anläggning bland kunder vilket ger stimulerande arbetsdagar där du får en härlig mix av kundservice och orderplock.

Truckförare/varuplockare/Gård är ditt viktigaste uppdrag att se och lösa kundens behov, vilket möjliggörs genom att plocka och skicka iväg högklassiga leveranser av de varor kunden beställt. Detta görs genom att:

- Arbeta aktivt med kundbemötandet – vi vill ge alla kunder en förstklassig service, oavsett om de handlar på anläggningen eller hemifrån.
- Plocka högkvalitativa byggvaror för att hjälpa kunden lyckas med sitt projekt.
- Hålla ordning och reda på anläggningen och se till att säljplatserna alltid är välfyllda.
- Lasta bud- och kranbilar med de färdiga ordrar som ska köras ut till kund.

Tjänsten är deltid semeseter vikariat på minst 50% under Juni - Sept.
Körkort B, Gärna vana av att framföra/hantera motvikts truck.

Alla hemmasnickare ska kunna förverkliga sina byggdrömmar, det tycker i alla fall vi på Byggmax. Oavsett om det handlar om inomhus-, utomhus- eller trädgårdsprojekt. Därför jobbar alla Byggmaxare mot samma mål: att ge dessa hemmasnickare både råd och möjlighet till det!

Byggmax har totalt över 190 butiker fördelat i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Utöver de fysiska butikerna finns även en ständigt växande e-handel. Sedan starten 1993 har Byggmax haft som affärsidé att vara det bästa och billigaste alternativet för hobbysnickare och proffs som vill köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har gått från att vara en ettrig uppstickare till att bli en av Sveriges största byggmaterialkedjor. Med hjälp av ständiga förbättringar, löpande effektiviseringar och en förändringsbenägen företagskultur har bolaget blivit ett av branschens lönsammaste. I koncernen Byggmax Group ingår även Skånska Byggvaror, Buildor, Right Price Tiles och Næstved Lavpristræ.

Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare!

Ansök nu

Biträdande jurist inom arbetsrätt till Baker McKenzie

Biträdande jurist
Läs mer Jun 8
Nytt
Baker McKenzie är en internationellt topprankad advokatbyrå och en av världens ledande inom affärsjuridik. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som jurist på en arbetsplats med starkt fokus på den enskilda medarbetaren. Hela vår kultur bygger på att alla ska utvecklas till sin fulla potential.

 

Har du några års relevant arbetslivserfarenhet och är intresserad av att arbeta på en välrenommerad byrå med arbetsrätt, både på lokal och internationell nivå? Då är detta rollen för dig!

Arbetsbeskrivning

Som biträdande jurist i vår arbetsrättsgrupp kommer du att arbeta i en dedikerad och framstående grupp, både i team och självständigt gentemot klient. Du kommer bland annat utforma anställningsavtal och annan arbetsrättslig dokumentation samt bistå klienter med rådgivning i frågor om anställning och avslutande av anställning. I rollen ingår även att biträda klienter i förhandlingar med fackförbund och att arbeta med dataskyddsfrågor från ett HR-perspektiv. Du kommer också arbeta med frågor inom diskriminering, arbetsmiljö- och företagshemligheter. Du samarbetar med kollegor såväl på Stockholmskontoret som kollegor i Europa och övriga världen. Då Baker McKenzie är en ledande aktör inom företagstransaktioner och kapitalmarknad kommer du också hantera arbetsrättsliga frågor kopplade till företagsförvärv, börsintroduktioner, verksamhetsövergångar och omstruktureringar.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat i ca 2–3 år på affärsjuridisk advokatbyrå. Alternativt är du tingsmeriterad och har något års erfarenhet av att arbeta på advokatbyrå. Tidigare erfarenhet av att jobba med arbetsrätt är meriterande men inget krav, det viktigaste är att du har ett stort intresse för området och att du vill lära dig mer!

Det är fördelaktigt om du har studerat eller arbetat utomlands. Som person är du lyhörd och driven. Du är trygg i dig själv och du har en hög ambitionsnivå. Du tycker om att arbeta i team och har förmågan att se och förstå de kommersiella aspekterna. På grund av vår internationella prägel behöver du kunna arbeta obehindrat på både svenska och engelska.

Du erbjuds:

Du får möjlighet att komma till en internationell organisation där verksamheten är fokuserad till respektive Practice Group oavsett land eller kontor. Genom vårt utvecklingsprogram The Bakery coachar vi dig steg för steg till spetskompetens både på svenska och engelska - vi fokuserar på din personliga utveckling och ditt ledarskap oavsett var i karriären du befinner dig. Hos oss är jämställdhet och mångfald självklarheter och vi värnar vår företagskultur som bygger på vänskap, teamarbete och förtroende. Du kommer till en social arbetsplats med många gemensamma aktiviteter såsom lunchlöpning, fotbollsturneringar utomlands och AW:n på Stockholmskontoret.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, inkluderande CV, betyg och eventuella intyg m.m., så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Baker McKenzie med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 00 26 921 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

Vi är ett sammansvetsat team på 125 personer i Stockholm med den internationella byråns alla fördelar. Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Vasagatan 7 och erbjuder dig en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö. Tillsammans arbetar vi över rättsområden och landsgränser för att bistå våra klienter på bästa sätt. Baker McKenzie grundades i Chicago 1949 och idag är vi fler än 13 000 medarbetare på 74 kontor i 45 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 och verksamheten är klimatneutral sedan 2020 (egen granskning).

Ansök nu

Projektledare

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 8
Nytt
Letar du en ny utmaning? Vi söker projektledare!

LW Sverige befinner sig i en expansiv fas och vi har flera spännande projekt både i Stockholm, Göteborg och i andra delar av landet.

Vi söker därför ännu fler engagerade och drivna medarbetare!

Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av tak- och fasadlösningar eller som vi väljer att kalla det, klimatskal. Titta gärna in på vår hemsida, www.lwab.se, där kan du se vilken typ av projekt vi arbetar med.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats i helt nybyggda kontorslokaler. Vi präglas av driv och eget ansvar. Med en unik bredd i våra projekt får du möjlighet att utvecklas som person och i din yrkesroll. Att arbeta hos oss är att arbete med roliga, utmanande och intressanta projekt med fokus på lösning och kund.

Vi söker dig som har engagemang, är serviceinriktad och har lätt för att ta kontakt med människor.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

Ansvar för att optimera tilldelade resurser.

Ansvar för att de uppställda kvalitetskraven uppfylls.

Dokumentation nödvändigt för projekten.

Delta i förbättrings- och optimeringsarbetet i projekten.

Representera företaget gentemot kund samt merförsäljning.

Operationellt personalansvar för, inom projektet, arbetande personal.

Du är en god lagkamrat samtidigt som du gärna tar initiativ, arbetar självständigt och tar eget ansvar.

Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot bygg eller motsvarande kunskaper, meriterande är om du har erfarenhet av projektledning och/eller projektering.

Du har god analytisk förmåga och utför uppgifter med hög kvalitet.

Den här tjänsten bygger mycket på hur hungrig man är på att lära sig nya saker därför lägger vi stor vikt vid din personlighet då vi rekryterar.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, så är även B-körkort.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du en gedigen och erfaren ekonomiassistent? Sök till oss!


Alex AB (publ) är ett ungt och nystartat tech-bolag som är i stark tillväxt. Vi är specialister på arbetsrätt och tror på att arbetsrätt ska vara tillgängligt för alla, hela tiden, både för arbetsgivare och arbetstagare.
Vår unika app ”aLex” laddar man enkelt ned i Google Play eller Appstore och med ett enkelt knapptryck kan man boka ett videomöte med en av våra jurister som är experter.


Rollen:
Vi söker nu en ekonomiassistent, på deltid, som kan hjälpa oss när vi växer.
Dina ansvarsområden kommer bland annat att vara följande områden:


Bokföring
Fakturering
Leverantörsfakturering
AvstämningViktiga egenskaper är att du har erfarenhet av ekonomiarbete, att du tycker om att arbeta administrativt och att du kan relatera till våra ledord – Transparens – Service – Hängivenhet.
Rollen innebär ett nära samarbete med VD och HR, så god kommunikationsförmåga är också en viktig egenskap.
Du kommer till en arbetsplats som uppmuntrar medarbetarna att engagera sig i och att ständigt sträva efter att utveckla verksamheten. Vi tycker om att du kommer med förslag på förbättringar och vill att du ska känna dig trygg.
Anställningen omfattar 50 procent och inleds med en sex månaders provanställning. Du har möjlighet att påverka vilka dagar du arbetar.


Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Bifoga ditt CV och personliga brev i din ansökan till hr@alexapp.se.
Vid frågor angående rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Veronica Collins, HR. på veronica.collins@alexapp.se.

Ansök nu

Infrastructure Engineer (Database Administrator)

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 8
Nytt
Are you passionate about database and coding?

In our team you have the opportunity to:
- Become an expert in database platform administration by ensuring system stability and efficiency, issue resolution, performing system patching and migration.

- Collaborate within an agile team to deliver top quality services.

-
Become an expert and share your knowledge with others.

- Work in a modern and dynamic international environment.

-
Design, develop and maintain Swedbank's critical Oracle Database Managed Service platform.

- Follow industry standards: IaC, DevOps and Agile.

- Ensure compliance to security policies.

- Set-up framework and guidelines for platform infrastructure.

- Provide input to architectural roadmaps and improved standards and guidelines.

- Do analysis and perform capacity and performance management for the services and infrastructure components.What you need in this role:
- Experience with IT operations.

- Experience working as Oracle DBA and database performance tuning as well general understanding of relational databases.

- Proficiency in configuration management (Ansible, Puppet).

- Knowledge in Unix/Linux/Solaris operating systems and commands.

- Scripting skills in Shell Script.

- Willingness to take part in day/night on-call rotations.

- Successfully completed a degree in a relevant subject (or in acquisition) or equivalent in work experience.

- Proactive team player with good communication skills (fluent in English).

- Experience in automating regular maintenance tasks using IaC approach.

- Willingness and ambition to learn new things and contribute to all areas: service management, analysis, design, development, building, testing and maintaining services.At Swedbank we believe that people are our core strength. Our culture is built on respect, inclusion and openness. We support continuous development and enable you to take the lead in your career and find inspiring challenges. We take care of your wellbeing by providing a sustainable and flexible working environment. As an employee you will be part of the Group performance program, offered a company pension plan, optional health insurance, as well as other benefits. We are guided by our values: Open, Simple and Caring. It’s all about delivering a positive and unique experience for our customers through collaboration and team-work - together we make a difference.Join our team and...
work in an international organization, where you can apply your knowledge in creating relevant, efficient and innovative services for our clients. We offer you broad development and learning possibilities under professional leaders, we value healthy lifestyle culture and a work-life balance. When people grow - businesses and society grow." Omar Hajir, your future leader

We look forward to your application at 26.06.2023 the latest.

Contacts

Recruiting manager: Omar Hajir (omar.hajir@swedbank.ee)

SACO: Camilla Ivarsson, +46 8 58 59 44 37

Finansförbundet: Åke Skoglund, +46 8 58 59 02 88We may begin the selection during the application period, so we welcome your application as soon as possible.

If you are to be employed in Latvia, please note that the salary offered for this position ranges from 2900-4400 EUR gross i.e. before taxes. Read more here (https://jobs.swedbank.com/pages/employment-in-latvia-and-lithuania?preview=true).

If you are to be employed in Lithuania, please note that the salary offered for this position ranges from 3650-5450 EUR gross i.e. before taxes. Read more here (https://jobs.swedbank.com/pages/employment-in-latvia-and-lithuania?preview=true).

If you are to be employed in Estonia, please note that the salary offered for this position ranges from 3300-5000 EUR gross i.e. before taxes. Read more here (https://jobs.swedbank.com/pages/employment-in-estonia).Swedbank does not discriminate anybody based on gender, age, sexual orientation or sexual identity, ethnicity, religion or disability - everybody is welcome.
LI-Hybrid

Ansök nu

Säljare till Högdalen

Utesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du bli Sveriges bästa säljare? Kickstarta din säljkarriär hos oss på Verisure! 

Våra medarbetare är vår största tillgång och vi erbjuder därför en onboarding i världsklass! Du får lära dig försäljningsarbetet från grunden och får alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär. Är du driven och vill utvecklas vidare så har vi fantastiska karriärmöjligheter samt erbjuder vidareutbildning inom både försäljning och ledarskap. Tjänsten är placerad hos MRO Larm som sedan flera år är franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet. De är verksamma i södra och östra Stockholm.

   

Vi erbjuder dig: 

* Attraktiv lön med garanterad del och provisionsstege 
* Tjänstebil 
* Onboarding i världsklass 
* Attraktiv karriärstege 
* Säljtävlingar med extraordinära priser 
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag
 

Vad innebär tjänsten? 

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande och har därför inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.  

Vi söker dig som: 

* Har B-körkort (obligatoriskt krav) 
* Kan arbeta vardagar mellan kl. 13-21 
* Behärskar svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande 
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret och hos UC 
* Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 
* Har stort kundfokus med hög integritet 
* Värdesätter samarbete och ett bra team 

Sök direkt utan CV 

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se . Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i.  

 
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Säljare till Enskede

Utesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du bli Sveriges bästa säljare? Kickstarta din säljkarriär hos oss på Verisure! 

Våra medarbetare är vår största tillgång och vi erbjuder därför en onboarding i världsklass! Du får lära dig försäljningsarbetet från grunden och får alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär. Är du driven och vill utvecklas vidare så har vi fantastiska karriärmöjligheter samt erbjuder vidareutbildning inom både försäljning och ledarskap. Tjänsten är placerad hos MRO Larm som sedan flera år är franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet. De är verksamma i södra och östra Stockholm.

   

Vi erbjuder dig: 

* Attraktiv lön med garanterad del och provisionsstege 
* Tjänstebil 
* Onboarding i världsklass 
* Attraktiv karriärstege 
* Säljtävlingar med extraordinära priser 
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag
 

Vad innebär tjänsten? 

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande och har därför inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.  

Vi söker dig som: 

* Har B-körkort (obligatoriskt krav) 
* Kan arbeta vardagar mellan kl. 13-21 
* Behärskar svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande 
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret och hos UC 
* Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 
* Har stort kundfokus med hög integritet 
* Värdesätter samarbete och ett bra team 

Sök direkt utan CV 

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se . Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i.  

 
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Servicemedarbetare till Assistancekåren

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Om bolaget

Assistancekåren är en bärgningsorganisation som idag består av cirka 160 stationer, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Bolagets huvudkontor ligger i Sundbyberg och det är hit bolaget söker servicemedarbetare. Assistancekåren strävar efter att ligga i framkant inte bara när det gäller kvalité i bärgningen utan i hela ledet, från larm till faktura. De satsar mycket på sina medarbetare och digitala system som ständigt utvecklas för att underlätta din, bärgaren och kundernas vardag.

Om tjänsten

Du kommer att tillhöra ett team om 25 personer på en arbetsplats där en sak medarbetarna har gemensamt är engagemanget för bolaget och arbetsuppgifterna. Assistancekårens kunder har en väldig bredd och består av allt från åkerier till nyblivna bilister, däremellan även försäkringsbolag, räddningstjänst och en mängd myndigheter. Inget uppdrag är det andra likt och Assistancekårens serviceteam är specialister på att anpassa sig efter kundens upplevelse av det som hänt. Som medarbetare på Assistancekårens servicecenter får du vara med i daglig problemlösning för att hjälpa deras kunder.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå utav att

- Hantera inkommande ärenden via telefon

- Ta emot beställningar via telefon och digitalt

- Vara behjälplig med administrativa uppgifter

- Mailhantering

Om dig

För att trivas och vara framgångsrik i rollen som servicemedarbetare tror vi att du är en driven person som trivs med att arbeta med mycket kundkontakt över telefon. Vi tror att har du har erfarenhet utav arbete inom någon form utav service. Vidare tror vi att du är en lösningsorienterad och flexibel person som kan fatta snabba beslut. Du ser värdet av att ge god service samt att alltid sätta kunden i fokus. Vi ser att du är kommunikativt lagd och har ett öga för detaljer.

Vi ser gärna att du

- Har erfarenhet ifrån arbete inom service

- Är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska tal och skrift

Meriterande

- Tidigare erfarenheter av arbete inom larmcentral- eller försäkringsbranschen

Tillträde, omfattning och anställning

Assistancekåren har sina lokaler i Sundbyberg. Du arbetar i skift och arbetstiderna varierar, öppettider på avdelningen är mellan klockan 06-01. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Hero med mycket goda chanser att bli överrekryterad till vår kund efter 6 månader. Tjänsten är på heltid med start omgående.

Hur söker du?

Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen ”ansök” längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Isabell Åhlin på isabell.ahlin@hero.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

We are heart working”

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten!

Ansök nu

Hemstädare till Freska Göteborg!

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 8
Nytt
Har du erfarenhet av hemstädning och vill arbeta inom ett företag som ger dig möjlighet att växa och utvecklas? Eller är du i början av din karriär och vill arbeta på ett företag som erbjuder högkvalitativ utbildning och en trygg anställning? Ansök om att bli en av våra fantastiska hemstädare!
Freska - Mer än bara en städfirma ????
Freska är ett av de snabbast växande företagen med ett mål i sikte; att göra Freska till den bästa och mest rekommenderade arbetsplatsen för hemstädare i Europa. Faktum är att våra värderingar; Människor först, Tillväxt och Ansvarstagande symboliserar hur vi arbetar för att göra Freska till den bästa arbetsplatsen. Ditt dagliga arbete, framtida mål och ambitioner är viktiga för oss. Vi har bland annat utvecklat en karriärväg för våra hemstädare samt daglig support för att få arbetet att fungera så smidigt som möjligt. Oavsett om detta är ett jobb för dig som vill avancera i din karriär, en trygg anställning eller till och med börja ditt första jobb här i Sverige, vi finns här för dig!
Vi har kommit en lång väg för att nå vårt mål och strävar alltid efter att hitta vägar för att utvecklas. Hittills har vi möjlighet att erbjuda våra anställda:
Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Betald restid mellan kunder
Karriärmöjligheter
Utbildning och coachning inom hemstädning
Ett sammansvetsat team med en teamledare som stödjer dig i det dagliga arbetet
Omedelbart stöd från kontoret under din arbetsdag
Möjlighet att påverka din lön genom bonus
Stadigt schema som låses sju dagar innan
Övertid betalas alltid ut varje månad, ingen tidsbank!
Ett deltidskontrakt med start från 50% med möjlighet att arbeta mer

Om jobbet ????
Du kommer att arbeta i våra kunders mest älskade plats - deras hem. En hemstädning inkluderar att damma, dammsuga och moppa. Det är en stor fördel om du har känsla för detaljer. Ditt primära arbetsverktyg är vår Freska Pro-app där du kommer att se ditt schema, information om kunden och allmän information om Freska.
Med det sagt, att vara hemstädare kommer också med ett visst ansvar därför söker vi någon som:
talar svenska eller engelska
kan arbeta flexibelt mellan våra arbetstider 07.00-18.00
har ett giltigt arbetstillstånd
har körkort och tillgång till bil, fördel men inget krav
Har erfarenhet av städning, meriterande men inget krav

Så vad är nästa steg?
1. Ansök!
2. Chatta med vår vän Hubert så att vi kan lära känna dig bättre
3. Boka din tid och kom till kontoret för en intervju
4. Visa oss dina städkunskaper
5. Du får jobbet!
6. Se vår digitala onboarding
7. Onboarding med din arbetsledare
8. Utbildning med din teamledare
9. Börja jobba, lycka till!
Ansök nu!

Ansök nu

Barnvakt/Nanny Stockholm Östermalm 2em/v - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Jun 8
Nytt
Om Nannynu! / About Nannynu!
Vi är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag och stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj på Karlaplan med tre barn (1,5, 1,5 och 6,5 år) önskar hjälp med barnpassning 2 eftermiddagar per vecka, måndagar och onsdagar mellan kl. 15:00-21:00 Samt sporadiskt på helger utöver det.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/.
Sök jobb som barnvakt hos oss idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 121.38 - 151.72 kr/timme inkl. semesterersättning.
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos oss begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Barnvakt/Nanny Årsta Sporadiskt - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Jun 8
Nytt
Om Nannynu! / About Nannynu!
Vi är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag och stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i Årstadal med ett barn (5.5 år) önskar hjälp med barnpassning sporadiskt, ca 2 gånger per månad. Oftast på helg men även ibland en onsdag eftermiddag eller enstaka vardagskväll.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/.
Sök jobb som barnvakt hos oss idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 121.38 - 151.72 kr/timme inkl. semesterersättning.
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos oss begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Telefonist för kundsupport hos Greenely

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du vara med på en energifylld resa? ????

Greenely söker nu två säljorienterade stjärnor till vårt Customer Success team i Stockholm! Som en del av vårt grymma team kommer du få möjligheten att leverera den bästa kundupplevelsen och samtidigt lära dig mer om energi-/elbranschen. Vi söker efter drivna personer som är trygga i sin förmåga att sälja och som vill vara med och bidra till vår tillväxt.

Som kundtjänstmedarbetare med inriktning sälj kommer du att vara superhjälte genom att vara behjälplig och svara på frågor från våra varma kunder över telefon. Din superkraft blir att öka konverteringen och minska churn. Men det handlar inte bara om sälj, utan även om att ge fantastisk service till våra kunder och guida dem genom kundresan. ????

Vi söker efter någon som är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift, har ett intresse för teknik och är grym med datorer. Som person är du serviceinriktad, prestigelös och initiativtagande. Vi vill se drivna och trygga människor i denna roll, för då trivs man som bäst!

Din profil:
Har erfarenhet eller intresse inom kundsupport, kundbemötande, försäljning eller service. (Vi premierar dig som har tidigare erfarenhet inom telefonsupport)
Du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.
Serviceinriktad och har ett intresse för teknik med god datorvana.

För att lyckas i rollen tror vi att du:
Har god känsla för att hantera människor.
Är lösningsorienterad och trivs bra med att jobba i team.
Är initiativtagande för att jobba proaktivt i kundbemötandet.
Är intresserad av att lära dig mer om energi-/elbranschen.

Vi kan erbjuda dig:
Att bli en del av ett av Sveriges snabbast växande energibolag.
Möjlighet till egen personlig utveckling.
Att bli en del av ett härligt gäng med stark teamkänsla och en massa humor.
Att bli en del av vårt team med mångfald och många nationaliteter.
? Ett kontor mitt i Stockholm.
???? God hälsa där träning under kontorstid erbjuds.
Friskvårdsbidrag.
? Privat sjukförsäkring.
Tjänstepension.
Lön enligt överenskommelse.

Så vad väntar du på?
Skicka in din ansökan idag och bli en del av Greenelys energifyllda resa! ??????

Ansök nu

Inköpare

Inköpare
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi på Future People söker en inköpare till vår kund i Solna. Som konsult hos oss får du möjlighet till ett spännande uppdrag hos en av våra kunder samtidigt som du fortsätter att utvecklas inom ditt kompetensområde. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på ditt uppdrag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Ta nästa steg i karriären och utvecklas tillsammans med oss!

Vi söker en inköpskonsult som kommer ha inriktning mot inköpskategorierna HR, konsulter och marknadsföringstjänster. Uppdraget innebär både taktiskt och operativt arbete - där du kommer att få driva egna upphandlingar, förhandla avtal och teckna avtal samt genomföra avrop på befintliga ramavtal.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- En stor del av uppdraget blir att genomföra avrop på befintliga ramavtal.

- Självständigt planera, genomföra och följa upp upphandlingar.

- Omförhandla avtal.

- Ansvarar för leverantörskontakter.

- Vara ett bollplank till beställare i olika inköpsfrågor.

Krav för tjänsten:

- God förståelse för inköps- och upphandlingsprocessen samt affärsjuridik.

- Några års erfarenhet av att ha arbetat med upphandling och förhandling.

- Goda kunskaper inom Office-paketet.

Vi ser att du är positiv, snabblärd, kommunikativ och du ställer gärna upp för dina kollegor och hjälper till när det behövs. Kunden har stort fokus idag på kostnadsbesparingar inom bolaget vilket gör att det är viktigt att man har ett kostnadsfokus i sitt arbete. Vi ser att ser du har en positiv attityd till att arbeta med diversifierade arbetsuppgifter och att självständigt hitta information och vägar för att driva sitt arbete framåt.

Du kommer att få bidra med att implementera processeffektiviseringar och driva gemensamt beslutade kostnadsbesparingar utöver det dagliga arbetet mot beställarna.För oss är det viktigt att varje kandidat ska få en positiv upplevelse hos oss och vi håller dig uppdaterad under hela processen. Du behöver aldrig undra vad som händer och hur just du ligger till i rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Omfattning: Heltid till den 31/8-2024.

Start: Omgående.

Sista ansökningsdagen: 14/6-2023.

Du söker tjänsten på futurepeople.se

Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-mail med anledning av GDPR.

Har du frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver får du gärna kontakta oss. Vi som arbetar med processen på detta uppdrag är Therese Lönnberg, du når mig på therese.lonnberg@futurepeople.se och Liv Hedström, liv.hedstrom@futurepeople.se. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen till oss på Future People!

Ansök nu

Skåpbilschaufför Värmdö, Extrajobb

Paketbilsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening.

PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & Vi & Jobbet

Som skåpbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneutrala godstransporter. Transporter är ett måste för att nå hela Sverige och vi tar ansvar från söder till norr, från landsbygd till storstad. Vi arbetar målmedvetet för att minska vår miljöbelastning och du kommer att vara en viktig del av detta genom att bland annat att utbildas i sparsam körning. Tillsammans jobbar vi för att bli fossilfria år 2030.

Är du student eller har en annan sysselsättning och vill jobba extra? Det här är ett jobb för dig som är flexibel med arbetspass som oftast sker med kort varsel. Du kommer att jobba mellan 0 och 39,9 % av en heltidstjänst och kommer att kunna bli erbjuden arbetspass under dag-och kvällstid med varierande arbetstider.

                                                                                                                      

Vad du kommer att göra

- Lastning, hämtning och distribution av paket.
- Möta våra kunder, där de är. Oavsett om de är ombud, privat- eller företagskunder.

 

Vem du är

- Nyfiken och självgående: En stor del av jobbet gör du ensam, men lagandan är viktig.
- Tålmodig & trygg: Livet på väg är en blandning av lugn och stress. Du håller balansen.
- Ordningsam: Smart packning (tänk pussel) förberedelser och leverans är nyckelord. Liksom ordning och punktlighet. Våra kunder ska kunna räkna med att du och deras försändelser kommer i tid.
- Har god fysik: Ja, du är stillasittande under färd, men behöver kunna ta i vid hämtning och lämning. För detta behöver du ha en god styrka och rörlighet.
- Anpassningsbar: Oplanerade saker kräver flexibilitet.
- Serviceinriktad: Kundrelationer behöver rätt attityd och känsla.
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

- Gymnasieexamen eller motsvarande
- B-körkort, samt vana vid att köra bil
- Svenska i tal och skrift
- God kundservice- och kommunikationsförmåga
- Positiv attityd och en förmåga att hitta lösningar

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på http://www.postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och bifoga ditt CV. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktigt för att du ska kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:karriar@postnord.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För Fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga

Ansök nu

Sommarjobba på distans som hotellansvarig!

Hotellreceptionist
Läs mer Jun 8
Nytt
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Neobo Continental Apartments AB är ett hotellbolag som driver fyra helt digitala Apartment Hotels i olika delar av Sverige. Deras hotell i Sundsvall, Sollentuna, Knivsta och Helsingborg är utrustade med det senaste inom digitala lösningar och kräver ingen fysisk reception eller personal. Hotellinformation och digitala kodkort skickas automatiskt ut till deras gäster innan deras incheckningsdatum.

Praktisk information:
• Uppdragslängd: 26 juni – 7 augusti, två veckor består av en upplärningsperiod där du bland annat kommer få se hotellen.
• Omfattning: 75%, 6 h om dagen fördelat mellan 08:00 – 17:00
• Måndag – Fredag
• Arbetet sker på distans

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som vill sommarjobba i hotellbranschen åt vår kund som hotellansvarig, i rollen kommer du ha olika ansvarsområden som bland annat:

• Hantering av bokningsförfrågningar: Besvara bokningsförfrågningar via e-post och genomföra manuella bokningar för gäster.
• Bokningshantering: Sköta inkommande bokningar från booking.com genom att använda bokningssystemet Sirvoy.
• Kodhantering: Övervaka och distribuera digitala koder via låsoperatören Telkey till gäster inför deras vistelse.
• Kundsupport: Svara på frågor från städbolag och agera som kontaktperson för eventuella felanmälningar till fastighetsskötare vid problem med hotellen.

Din profil
För denna tjänst är inte din yrkesbakgrund det viktigaste, utan vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet. Då rollen är på 75% ser vi att du har en annan sysselsättning på minst 50% som exempelvis studerande, eget företag eller annat arbete.
För att lyckas i rollen ser vi att du:

• Kan flytande engelska och svenska i både tal och skrift.
• Har erfarenhet av kundservice
• Har god kommunikationsförmåga
• Kan arbeta självständigt.
• Är noggrann och kan hantera flera uppgifter samtidigt.
• Är teknisk lagd och har förmågan att snabbt lära sig nya system och program.

Meriterande för rollen är:

• Erfarenhet av hotellbranschen
• Jobbat i bokningssystemet Sirvoy och intranätet för Booking.com

Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet. Hur går ansökningsprocessen till? Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta mig, mina kontaktuppgifter ser du här nedanför!

Ansök nu

Jobba med chatt för ett världsledande techbolag!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du en stjärna på service och vill leverera härlig energi till ditt team? Kickstarta karriären på ett välkänt och internationellt bolag med goda utvecklingsmöjligheter!

I ditt arbete som kundservicemedarbetare med inslag av tekniskt support, kommer du kommunicera med kunder via chatt och mail.

Vi söker dig som:

- Är serviceinriktad och en grym problemlösare

- Gillar att jobba självständigt men har en god samarbetsförmåga

- Vill utvecklas och ständigt strävar efter att lära sig mer

- Är flytande i tal och skrift på svenska och engelska

- Har en fullständigt gymnasieexamen

Du erbjuds:

- Stora möjligheter att växa såväl privat som professionellt

- Ett glatt team med en stark gemenskap

- Fräscha och nyrenoverade kontorslokaler i Solna med gym och restaurang

- Lön och förmåner enligt kollektivavtal

Öppettiderna för denna kundtjänst är måndag till söndag mellan 08:00 och 20:00.

Ansök nu

Sr Contract Support

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du arbeta på ett internationellt företag i en roll med goda utvecklingsmöjligheter? Är du strukturerad, kommunikativ och trivs i en roll där du är spindeln i nätet? Då är du rätt person för tjänsten som Contract support! Sök redan idag då urvalet sker löpande.

CBRE fortsätter att växa och vi söker nu flera Contract supports till en våra internationella kunder med placering i Kista. Vi är ett sammansvetsat team, som jobbar tätt tillsammans för att erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen. Vi arbetar med kollegor runt om hela världen, vilket ger ett variationsrikt arbete.

Du kommer att jobba med ett stort driftteam, där vi supporterar kunden med deras rikstäckande behov av service på olika nivåer. Tjänsten är delad i två ansvars områden - Financial administration där man ansvarar för fakturering, diverse finansiella rapporter, support med Arbetsmiljöarbetet, inköpsprocess - säkerställa att vi i hög grad använder våra godkända leverantörer, vara superanvändare i våra affärssystem mm. Det andra ansvarsområdet är som Facility administration, där du har operativt ansvar för att vi levererar i enlighet med våra affärsöverenskommelser, leverantörskontrakt och uppsättning av nya service, daglig kontakt med kund och leverantörer, hantera eskaleringar etc.

Vi är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence). Dessa värderingar har vi med i alla delar av vårt arbete och vi vill att det skall genomsyra allt vi gör liksom att du som medarbetare hos oss också vill leva efter dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Säkerställa att såväl leverantörs- som kundfakturor hanteras och betalas korrekt
* Ta fram underlag, upprätta interna och externa månads- och kvartalsrapporter samt presentera dessa till kund och interna intressenter
* Utveckla och forma modeller för uppföljning och rapportering för att förbättra standarder för den finansiella hanteringen
* Vara behjälplig vid månads- och årsbokslut samt budgetarbete
* Ansvara för inköpsprocesser och ha kontakt med befintliga samt nya leverantörer
* Medverka och planera avstämningsmöten med kunden och leverantörer samt säkerställa god kommunikation med dessa
* Säkerställa kvalitet och säkerhet, i enlighet med lagbestämmelser och vårt SLA (Service Level Agreement) med kund.
* Ha en god förståelse för aktuell lagstiftning, i miljö-, säkerhet- och kvalitetsrelaterade frågor.

Ansök nu

Home cleaners to Freska Gothenburg!

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 8
Nytt
Do you have experience in home cleaning and want to work within a company that gives the opportunity to grow and develop? Or are you in the beginning of your career and want to work in a company that offers high quality training and a safe employment? Apply to become one of our amazing home cleaners!
Freska - More than just a cleaning company ????
Freska is one of the fastest growing companies with one goal in mind; to make Freska the best, most recommended workplace for service workers in Europe. In fact, our values; People first, Growth and Responsibility symbolize ways that we are working to make Freska a better workplace. Your day to day work, future goals and ambitions matter to us. Among other things we have developed a career path for our home cleaners as well as a support system to try to make everyday work life run as smoothly as possible. No matter if this is a job for you who wants to advance in your career, a safe employment or even start your first job here in Sweden, we are here for you!
We have come a long way to reach our goal and are always striving to find ways to improve. So far we have the possibility to offer our employees:
Collective agreement
Health benefits
Paid travel time between customers
Career opportunities
Training and coaching in home cleaning
A tight-knit team with a team leader to support you in the daily work
Immediate support from the office during your working day
Possibility to affect your salary through bonuses
Steady schedule that locks seven days prior
Overtime is always paid every month, no timebank!
A part-time contract starting from 50% with possibility to work more
Unlimited amount of coffee and chats in the office

About the job ????
You will work in our customers most beloved place - their home. A home cleaning includes dusting, vacuuming and mopping. It is of great advantage if you have a sense of details. Your primary work tool will be our Freska Pro app where you will be able to see your schedule, customer information and general information about Freska.
With that being said, being a home cleaner also comes with some responsibility, therefore we are looking for someone who:
Speaks Swedish or English
Can work flexibly between our working hours 07.00-18.00.
Has a valid working permit
Has a driving license and access to a car, advantage but not a requirement
Has experience in cleaning, advantage but no requirement

So where do we go from here?
1. Apply!
2. Chat to our friend Hubert so we can get to know you better
3. Book your time and come to the office for an interview
4. Show us your cleaning skills
5. You’re hired!
6. Watch our digital onboarding
7. Come to the office for an onboarding
8. Go for training with your team leader
9. Start working, good luck!
Apply now!

Ansök nu

Erfarna jurister till rättsenheten

Verksjurist
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du vara med och bidra till TLV:s vision Mesta möjliga hälsa för skattepengarna? Med våra olika kompetenser och bakgrunder arbetar vi varje dag för att förverkliga vår vision och nu söker vi dig som också känner ett stort engagemang för vårt uppdrag. Vi sitter i ljusa fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm, tio minuters promenad från Stockholms central. Kom och arbeta med oss!Vi söker nu två erfarna jurister till Rättsenheten. Rättsenheten ansvarar för utveckling, stöd och samordning av kvalificerade juridiska frågor och för vissa myndighetsövergripande juridiska frågor. Rättsenheten leds av chefsjuristen och består av tre medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som jurist vid Rättsenheten arbetar du med att ge rättsligt stöd inom flera områden. Centrala rättsområden är förvaltningsrätt, offentlighet och sekretess samt den lagstiftning som rör TLV:s verksamhetsområden. I arbetet ingår att förvalta och utveckla myndighetens interna riktlinjer och rutiner inom det juridiska området för att på så sätt skapa förutsättningar för en enhetlig och korrekt rättstillämpning på TLV. Utbildning av TLV:s medarbetare inom offentlighet och sekretess, förvaltningsrätt och om den statliga värdegrunden kommer att ingå i ditt uppdrag. Arbetsuppgifterna och de juridiska frågeställningarna är varierade och du kommer att ge juridiskt stöd i såväl allmän förvaltningsjuridik som i myndighetens arbete med bland annat beslut om subvention, tillsyn, föreskrifter, regeringsuppdrag och olika utvecklingsprojekt. Rättsenheten företräder också TLV i domstol i nära samarbete med sakavdelningarna.

Du arbetar både självständigt, i arbetsgrupper med jurister från andra avdelningar på TLV och med andra professioner.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:


• en jurist- eller juris kandidatexamen
• flerårig erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete vid statlig myndighet
• mycket goda kunskaper i förvaltningsrätt och sekretesslagstiftningen.

Det är meriterande om du har erfarenhet av juridiskt arbete med hälso- och sjukvårdslagstiftningen och domstolserfarenhet.

Du trivs i en händelserik och dynamisk miljö som ställer höga krav på juridiskt kunnande både på bredden och djupet. Du har en förmåga att slutföra dina arbetsuppgifter i tid och med hög kvalitet. I detta ligger att kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter och ha förmåga att avgöra vilken arbetsinsats som olika frågor kräver. Tjänsten ställer höga krav på eget initiativtagande och självständighet i förening med en god samarbetsförmåga. Som person är du ansvarstagande och prestigelös med hög integritet.

Enhetens arbete presenteras både skriftligt och muntligt vilket förutsätter att du har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga samt en god förmåga att uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Tillsvidareanställning. TLV tillämpar vanligtvis sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan, märkt med diarienummer 1722/2023 senast den 17 juli. Intervjuer kommer att ske under v 30-31. Till följd av semestertider kan kontaktpersonerna inte nås alla dagar under den aktuella perioden. 

Om TLV
Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV, är en statlig myndighet som beslutar om vilken tandvård, vilka läkemedel och vilka förbrukningsartiklar som ska ingå i högkostnadsskydden. Vi ansvarar för apotekens handelsmarginal och regler för utbyte av läkemedel samt bedriver tillsyn. Vårt uppdrag är att få ut mesta möjliga hälsa för skattepengarna. Vi erbjuder en attraktiv och inkluderande arbetsplats som är fri från diskriminering där du får möjlighet att utvecklas och kan kombinera yrkes- och privatliv, bland annat genom möjligheten att jobba på distans upp till två dagar i veckan.

Ansök nu

Jobba med teknisk support på heltid

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi på Sprio söker dig som vill utvecklas inom kundtjänst och som brinner för att hjälpa andra! I denna roll kommer du ta emot inkommande samtal från kunder som har frågor om bland annat appar, smartphones, datorer och surfplattor.

Tjänsten är baserad i Solna och anställningen inleds med en fullt betald utbildning så att du får rätt förutsättningar att besvara kunders frågor.

Vi söker dig som:

- Är lösningsorienterad och serviceminded

- Har fullständig gymnasieexamen

- Flytande i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i engelska

- Erfarenhet av iOS och/eller MacOS eller jämförbar teknik är meriterande

Vi erbjuder:

- En spännande tjänst med garanterade utvecklingsmöjligheter

- En ung och modern arbetsmiljö med bland annat eget gym

- Lön och förmåner enligt kollektivavtal

Arbetstider:

Tjänsten är på 80-100% och du kommer att arbeta varierande tider förlagda inom kundtjänstens öppettider: 08.00-20.00 måndag-söndag.

Vi videointervjuar löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

I denna annons får vi inte gå ut med företagets namn, mer information om vilket företag tjänsten gäller delges längre fram i rekryteringsprocessen.

Ansök nu

Chef till Lindeparkens korttidstillsyn (KTT)

Enhetschef inom social omsorg
Läs mer Jun 8
Nytt
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning
Lindeparkens gymnasiesärskola (Lindeparkens anpassade gymnasieskola fr o m 2 juli 2023) och Lindeparkens korttidstillsyn (KTT) ligger centralt vid Skärholmens centrum med närhet till vacker natur och allmänna kommunikationer.

På vår korttidstillsyn (KTT) går ca 50 av skolans ungdomar före och efter skoldagen samt under lov. På skolan går i höst ca 80 elever på vårt individuella program.

Vår profil kultur och hälsa genomsyrar båda verksamheterna och estetiskt arbete, odling, fysisk aktivitet och friluftsaktiviteter är framträdande. På KTT arbetar samma personal som i skolan och vi finns i samma lokaler. Vi ser till ungdomens hela dag i planeringen. Vi är organiserade i fyra arbetslag där elevassistenter och lärare arbetar tillsammans.

Läs mer på http://lindeparkensgymnasiesarskola.stockholm.se

Arbetsbeskrivning
För oss är det viktigt att du som chef för KTT vill vara aktiv och nära verksamheten. Det är en förutsättning för att du ska kunna vårda och utveckla relationerna med medarbetare, boende, närstående och myndigheter. Genom att finnas nära verksamheten kan du också säkerställa att ungdomarna får en meningsfull fritid, att skoldag och KTT följs åt och att vår värdegrund och rådande lagstiftning efterlevs.

Du är närmaste chef för elevassistenter i två av våra fyra arbetslag. Elevassistenterna arbetar både i skola och på KTT varför du även ansvarar för deras uppdrag och bemanning under skoldagen.

Du leder och följer upp verksamheten utifrån uppsatta mål och ekonomiska ramar. Du rapporterar till rektor som är din närmaste chef och du ingår i gemensam chefsgrupp för skola och KTT tillsammans med två biträdande rektorer, administrativ chef och rektor.

Arbetet präglas av nära samarbete med övriga chefer för att ungdomens och medarbetarnas hela dag (skola och korttidstillsyn) ska bli sammanhängande och hållbar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad socionom eller har universitetsutbildning inom social omsorg.

Du har minst tre års sammanlagd yrkeserfarenhet från arbete inom LSS och dess målgrupper samt tidigare chefserfarenhet. Du har god kännedom om de lagar och föreskrifter som styr verksamheten.

Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och utvecklas i sin yrkesroll. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter. Du tycker om att arbeta systematiskt mot uppsatta mål. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Har du precis tagit studenten och är redo för nästa utmaning? Vi söker k...

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Har du precis tagit examen från gymnasiet och söker ditt nästa äventyr på heltid? Är du en stjärna på service och vill leverera härlig energi till ditt team? Kickstarta karriären hos Teleperformance i Solna på en av våra kundtjänster!

I ditt arbete som kundservicemedarbetare kommer du att kommunicera med kunder via telefon, chatt och mail där du på ett pedagogiskt sätt ska förmedla information och vara behjälplig kunden. Du kommer ingå i ett team med härliga kollegor och stark sammanhållning där utvecklingsmöjligheterna är goda. Arbetet är på kontoret i Solna med möjlighet till distansarbete efter en tid.

Vi söker dig som:

- Är serviceinriktad och en grym problemlösare

- Gillar att jobba självständigt men har en god samarbetsförmåga

- Vill utvecklas och ständigt strävar efter att lära sig mer

- Är flytande i tal och skrift på svenska och engelska

- Har en fullständigt gymnasieexamen

Du erbjuds:

- En tillsvidareanställning på heltid

- Stora möjligheter att växa såväl privat som professionellt

- Ett glatt team med en stark gemenskap

- Fräscha och nyrenoverade kontorslokaler i Solna med gym, playstation och restauranger

- Lön och förmåner enligt kollektivavtal

Vi videointervjuar löpande och ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Nobina söker RPA Utvecklare

Produktionsekonom
Läs mer Jun 8
Nytt
Nobina söker RPA-utvecklare


Vill du vara med och utveckla framtidens ekonomiavdelning? Vi söker nu dig som drivs av att effektivisera och automatisera processer.


Service Center Ekonomi (SCE) är drivande i RPA-utvecklingen på Nobina och behöver nu stärka teamet med ytterligare en RPA-utvecklare. I dagsläget har SCE ett 20-tal automatiserade processer och intresset att effektivera processer med hjälp av RPA växer även from andra avdelningar.


ARBETSUPPGIFTER


Du kommer arbeta i RPA-teamet på Service Center Ekonomi som r en koncernövergripande avdelning som supporterar Nobinas nordiska bolag inom redovisning, fakturahantering, cashmanagement och treasury Parallellt med den viktiga ekonomifunktionen arbetar vi också med att effektivisera processer och arbetssätt där RPA-teameten mycket betydelsefull roll.


Du kommer bland annat att:


· Utveckla RPa-processer i Blueprism
· Tillsammans med teamet ansvara för hela Nobinas RPA-leverans
· Förvalta RPA-processer
· Aktivt arbeta med att identifiera lämpliga processer att automatisera


Erfarenhet av RPA-utveckling och automatisering av affärsprocesser är ett krav och det är meriterande om du arbetat i Blueprism tidigare.


VI SÖKER DIG SOM


För att lyckas i rollen bör du vara nyfiken på ny teknik, vara positivt inställd till nya saker och för att trivas att arbeta i högt tempo. Du ska tycka om när det händer mycket och vara rädd för att ta egna initiativ. Ett genuint systemintresse är en självklarhet och är du en fena på Excel.
ÖVRIG INFORMATION


Start: omgående
Inhyrning 6 månader med möjlighet till överrekrytering
Omfattning: heltid
Placering: Solna

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Skicka din ansökan till ansokan@procas.se eller ring 0702644170
OM NOBINA


Vi är Nobina. Med 12 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Från ett välkomnande bemötande och en bekväm bussresa, till ny smart teknik som bidrar till fler fossilfria resor. En unik möjlighet att skapa förändring.
Koncernen är verksam i Sverige, Norge, Danmark och Finland och omsatte 2020/2021 närmare 11 miljarder kronor. På den svenska och danska marknaden erbjuder Nobina även omsorgsresor under varumärkena Samtrans, Göteborgs

Ansök nu

QA Engineer till TFF

Systemtestare
Läs mer Jun 8
Nytt
Brinner du för kvalité och problemlösning, samt vill utvecklas i ett stabilt team där du bidrar till verksamhetsnytta?

OM ROLLEN

Du kommer att vara en del i ett agilt team av kravställare, utvecklare och testare. I din roll kommer du att få arbeta med den agila förvaltnings- och utvecklingsprocess som knyter samman affärsbehov och tekniska utvecklingsmöjligheter med löpande förvaltning. Systemen som används är komplexa, verksamhetskritiska och kan ibland verka omöjliga att sätta sig in i. Produktmässigt så är det Microsoftteknik som är bas i de flesta av applikationerna.

Du kommer till exempel att:

- Delta på dagliga stand ups där teamet stämmer av vad som ska göras
- Stötta i kravarbetet med teknisk expertis

- Skriva enhetstester och verifiera buggrapportering
- Bidra till att förbättra teamets arbetsrutiner och processer


Du kommer att få möjlighet att ta rygg på dom mer seniora i teamet och utvecklas i din roll.

TFF är en arbetsgivare som satsar på sina anställda genom att uppmuntra till kompetensutveckling. Det är kul att gå till jobbet. Det är nya, stimulerande utmaningar varje dag. Den ena dagen är inte den andra lik."
- Irfan, testare och teamlead

VI SÖKER DIG:

För att lyckas i denna roll så tror vi att du har/är:

- Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom programmering eller testning
- Erfarenhet av att arbeta i C#

- Erfarenhet av att arbeta i
- Pratar och skriver flytande svenska och engelska


Det är också meriterande om du har:

- Relevant eftergymnasial utbildning
- Erfarenhet av att jobba med Microsoft Azure DevOps
- Erfarenhet av att jobba i Git
MEN VIKTIGAST AV ALLT SÅ TROR VI ATT DU ÄR:

- Lösningsorienterad och ansvarstagande
- Initiativtagande och driven
- Ödmjuk och prestigelös
- En lagspelare


DU ERBJUDS

Du kommer att få möjligheten att:

- Arbeta i en platt organisation där du får påverka och vara med från idé till färdig produkt
- Utvecklas i programmering tillsammans med erfarna kollegor
- Ta del av TFFs utbildningsbudget och själv påverka hur och inom vad du vill utvecklas
- Ta egna initiativ och både arbeta självständigt och i team
- Möjligheten att skriva strukturerad, stabil och förvaltningsbar kod
OM FÖRETAGET

Trafikförsäkringsföreningen (TFF) är ett är ett samarbetsorgan för trafikförsäkringsbolag i Sverige och har en central roll i det svenska trafikförsäkringssystemet. TFFs huvuduppgifter innebär att ta ut trafikförsäkringsavgift av den som inte försäkrat sitt fordon, ge ut ersättning till den som blivit skadad eller fått något förstört av ett oförsäkrat eller okänt fordon samt tillvara svenska intresse i det internationella trafikförsäkringssamarbetet.

TFF har ett egenutvecklat affärsstöd för sina transaktionsintensiva, integrationstäta och ganska speciella affärsprocesser. I takt med att fler processer automatiseras så ökar även trycket på kvalitetsarbetet.

Du kan läsa mer om TFF här. (https://www.tff.se/sv/)

Låter detta som dig? Vi ser framemot din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, hybrid

Omfattning: Heltid.
Anställningsform: Det här är ett konsultuppdrag med potentiell överrekrytering till kunden på sikt.

Ansök nu

Systemingenjör

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Jun 8
Nytt
Lednings- och underrättelseavdelningen vid Försvarsstabens stödenhet, söker erfaren systemingenjör.

Har du IT-kompetens, med mångårig erfarenhet att arbeta med IT-system, och vill bidra till Försvarsmaktens tillväxt och utveckling? I så fall har vi en plats för dig – tillsammans skapar vi förutsättningar för Sveriges försvar. Tjänsten är placerad i Stockholm på lednings- och underrättelseavdelningen vid Försvarsstabens stödenhet.

Om Försvarsstaben
Den 1 januari 2023 inrättades Försvarsstaben vid Försvarsmaktens högkvarter, i syfte att på ett mer effektivt sätt kunna leda Försvarsmakten i en period av omfattande tillväxt.

Försvarsstaben stödjer överbefälhavaren med att handlägga och bereda ärenden på militärstrategisk nivå, samt säkerställer att beslut som fattas av myndighetens ledning genomförs, följs upp och återredovisas. Försvarsstaben ansvarar även för att omsätta regeringens styrning av Försvarsmakten till strategiska planer och för att inrikta försvarsgrens- och stridskraftschefer. Vidare har Försvarsstaben ett övergripande ansvar för att samordna infrastruktur- och materielförsörjning.

Lednings- och underrättelseavdelningen vid Försvarsstabens stödenhet ansvarar bland annat för att utveckla, stödja och skapa rätt verksamhetsförutsättningar för förbanden, Ledningsregementet (LedR), Försvarsmaktens underrättelse- och säkerhetscentrum (FMUndSäkC) och Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS). Dessa tre förband utbildar och utvecklar krigsförband och medarbetare med unika förmågor.  Lednings- och underrättelseavdelningen sysselsätter över 3000 anställda officerare, soldater och civila. Det innebär att verksamheten vid lednings- och underrättelseavdelningen präglas av ett periodvis högt tempo, varierande arbetsuppgifter samt god möjlighet till personlig utveckling. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som systemingenjör på lednings- och underrättelseavdelningen vid Försvarsstabens stödenhet arbetar du med att bidra till en säker drift av IT-system. Du ingår i en sektion där ledningssystem och ledningsstödssystem står i fokus. Du medverkar till både framtagande och vidmakthållande av dessa system.

 

KRAV
Kvalifikationer


• Relevant akademisk utbildning inom systemvetenskap/matematik/datateknik
• Mångårig erfarenhet av arbete med utveckling av IT-system
• Erfarenhet från större myndigheter, organisationer eller verksamheter
• God analytisk förmåga
• God förmåga att kommunicera på svenska, i såväl tal som skrift
• God förmåga att kommunicera på engelska, i såväl tal som skrift
• Mycket god kunskap och förståelse inom DNS- och Sveriges internetstruktur
• Mycket god kunskap och förståelse inom cybersäkerhet

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ambitiös och prestigelös. Du är ansvarsfull, noggrann, serviceinriktad och har lätt att utrycka dig i tal och skrift. Du är en god relationsbyggare som inger förtroende och har ett coachande förhållningssätt. Du har förmågan att snabbt skapa dig en bild av verksamhetens behov och kan leverera resultat med hög kvalitet. Du gillar utmaningar och vill arbeta med vidareutveckling av organisationen, både självständigt och tillsammans med andra. God kommunikations- och samarbetsförmåga är avgörande för att du skall lyckas och trivas i rollen som systemingenjör.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

MERITERANDE


• Erfarenhet av att ha arbetat i chefspositioner med omfattande ansvar
• Erfarenhet av att ha arbetat inom Försvarsmakten

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

 

Övrigt

Nivå/Befattning: Civil (CF-3)

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetsort: Stockholm

Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse

 

För upplysningar om befattningen kontakta:
Christer Bohlin, via Försvarsmaktens växel på telefonnummer: 0505-45 10 00 

Fackliga företrädare:
OFR/O HKV: Arne Nilsson

SEKO Försvar HKV: Katarina Kruse

Försvarsförbundet, OFR/S HKV: Kjell Tetzlaff

SACO HKV: Camilla Robertsson

Alla kontaktas via växel på telefonnummer: 08-788 75 00Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-15. Din ansökan skall innehålla CV och

Personligt brev med motivering till varför du är lämplig för denna befattning.

 
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
-----------------------------------------------------
Information om det rekryterande förbandet:

I Högkvarteret finns överbefälhavaren och generaldirektören. Högkvarteret har ungefär 1 000 medarbetare – både yrkesofficerare och civila experter. Högkvarteret utgörs från 2023-01-01 av försvarsstaben, operationsledningen, militära underrättelse- och säkerhetstjänsten, samt Högkvarterets stabsavdelning och fristående enheter för tillsyn.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Flera kundservicemedarbetare sökes till Tradera

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du en person som gärna utmanar dig själv och strävar efter att utvecklas i din yrkesroll? Skulle du vilja jobba i familjärt team på ett bolag som är engagerade i sina anställda? Då kan det vara just dig vi letar efter!

Just nu söker vi på Sprio flera kundservicemedarbetare till Tradera i Stockholm. Denna roll passar särskilt bra för dig som uppskattar att ha ett jobb som innehåller mycket problemlösning och kontinuerligt utmanar dina kunskaper. Vill du vara med på Traderas resa? Välkommen med din ansökan till oss på Sprio!

Om jobbet som kundservicemedarbetare
Rollen som kundservicemedarbetare är både rolig och stundtals utmanande. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

- Vägleda både köpare och säljare i deras frågor kring hemsidan, leveranser, annonsering, betalfunktioner, inlogg m.m.

- Besvara inkommande samtal och e-postmeddelanden

- Besvara frågor i chatten

Är du rätt för rollen som kundservicemedarbetare?
I det här uppdraget är det viktigt att du har lätt för att identifiera problem och hitta lösningar samt att du drivs av att skapa en positiv kundupplevelse. En fördel är att ha datorvana samt ett tekniskt sinne, då du kommer hantera enklare felsökningar, betalningsalternativ m.m.

Det finns stora utvecklingsmöjligheter, bland annat till en avdelning som arbetar med företagskunder (liknande Second Line), samt internt mot Tradera att hjälpa till med Safety/Fraud-ärenden.

Arbetstider
Tjänsten är på 80-100% och du kommer att arbeta varierande tider förlagda inom kundtjänstens öppettider. Du kommer att jobba enligt schema och förväntas jobba var tredje helg.

Öppettiderna är

- Måndag-torsdag 08:30-19:00

- Fredag 08:30-18:00

- Lördag-söndag 10:00-19:00

Vi på Sprio söker dig som har en fullständig gymnasieexamen. Vi kommer att be dig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret före anställning. Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Löneekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 8
Nytt
ARBETSUPPGIFTER
Detta är en nyckelroll i organisationen och gruppen. Du kommer att ersätta en person som är ”single point of contact” för såväl externa parter som interna såsom HR, Comp & Ben, Lön och Redovisningsavdelning. Bolaget har genomgått ett stort systembyte och jobbar idag med POL. Du bör ha god förståelse för löneprocess för att kunna felsöka och åtgärda rapportering.
Du kommer bland annat arbeta med:
- Finansiella uppföljning av förmånslådan för koncernenes räkning
- Personalskulder, semesterbanker
- Samordnande roll
- Uppföljning kollektivavtal, personalskulder
- Avstämning av balanskonton
- Analys av löne bilkostnader
- Utredning mot system
VI SÖKER DIG SOM
För att trivas och vara framgångsrik i detta uppdrag behöver du vara en person som tar tag i problem och löser dem självständigt eller tillsammans med andra i gruppen. Du behöver vara noggrann och tålmodig och ibland uppfinningsrik. Du kan jobba med detaljer utan att förlora greppet om helheten. Arbetsuppgifterna kan variera, ibland är frågeställningarna väldigt komplexa och ibland är de rutinmässiga så du måste vara prestigelös.
Vi söker dig som har några års arbetserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en mycket van användare av Excel. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Teamet består av 4 personer som fungerar mycket väl ihop och det är lätt att trivas med kollegorna! Teamet präglas av erfarna och kompetenta medarbetare som ställer upp för varandra. Enheten ansvarar för rapportering till ägare, bolagens ledning, styrelser och myndigheter.
VI ERBJUDER
Fast månadslön
friskvårdsbidrag
SL-Kort
Pensionsavsättning
Semesterrätt 25 dagar
ÖVRIG INFORMATION
Start: apr/maj 2023
Inhyrning 6 månader med möjlighet till överrekrytering
Omfattning: heltid
Placering: Stockholm

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Skicka din ansökan till ansokan@procas.se eller ring 0702644170

Ansök nu

Ta chansen att arbeta som kundtjänstmedarbetare hos Telia

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Söker du jobb som kundtjänstmedarbetare och är en person som motiveras av möjligheten att komma framåt i din yrkeskarriär? Lockas du av tanken på att kunna utvecklas långsiktigt på en arbetsplats? Då kan Telia i Stockholm som just nu söker flera kundtjänstmedarbetare vara din nästa arbetsgivare. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till oss på Sprio!

Om jobbet som kundtjänstmedarbetare
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

- Administrera och hantera enklare supportärenden genom att ta emot inkommande samtal och mail från kunder

- Hantera frågor om fakturor och betalningar

- Arbeta med en enklare typ av merförsäljning genom att identifiera behov hos kunden, på så vis har du även möjlighet till provision/bonus

Din profil
Vi söker dig som har ett stort driv och engagemang. Vi ser gärna att du är tävlingsinriktad och tycker om att jobba mot målsättningar. Det är även positivt om du har ett intresse för försäljning, även om denna tjänst endast innefattar en enklare typ av sälj via inkommande samtal.

Vi erbjuder dig

- En fullt betald utbildning samt stora interna utvecklingsmöjligheter

- Lön enligt kollektivavtal med möjlighet till bonus

- En härlig gemenskap i fräscha lokaler

- Friskvårdsbidrag, tjänstepension och andra förmåner enligt kollektivavtal

Arbetstider

Tjänsten har en omfattning på 80-100 % vilket kommer fördelas över kundtjänstens arbetstider som är följande:

- Måndag - Fredag 08-19

- Lördagar 09-18

Du erbjuds en provanställning som efter 6 månader övergår till en tillsvidareanställning. Vår förhoppning är givetvis att du ser långsiktigt på denna tjänst, här får du alla förutsättningar att utvecklas i rollen och bli en stjärna inom service!

Ansök nu

Senior Legal Counsel, Sustainability & Governance

Bankjurist
Läs mer Jun 8
Nytt
Har du en passion för att bidra till ett hållbart samhälle genom att driva frågor i gränssnittet mellan juridik, bolagsstyrning och hållbara finanser?


Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att:

- Vara med och utveckla och driva Swedbanks arbete med bolagsstyrnings- och hållbarhetsfrågor.

- Arbeta med bolagsstyrnings- och hållbarhetsfrågor av viktig strategisk betydelse.

- Vara del i att etablera och utveckla ett område av stor betydelse för banken, branschen och samhället.

- Samarbeta med erfarna och kunniga kollegor inom Group Legal men också inom hela Swedbank.I denna roll behöver du:

- Jur.kand.

- Minst 5 - 10 års erfarenhet, t ex från bolagsstyrningsfrågor och gärna hållbarhetsfrågor inom bank och/eller finans och från ledande advokatbyråer i Sverige eller internationellt.

- Stark drivkraft och engagemang. Vilja att ta egna initiativ och arbeta självständigt.

- Intresse av att främja samarbete mellan olika delar av banken och inom Group Legal.

- Förmåga att ta ett helhetsperspektiv och balansera olika intressen.

- Intresse av att koppla gruppens arbete till bankens strategi och affärsmässiga riktning.

- Intresse för kommunikation och att bygga goda relationer med kollegor och andra intressenter (även externt).

- Ha ett kundorienterat, proaktivt och framåtlutat arbetssätt.På Swedbank är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på respekt, inkludering och öppenhet, där varje medarbetares röst är viktig. Vi stöttar kontinuerlig utveckling. Du som arbetar hos oss leder din egen utveckling och hittar utmaningar som inspirerar dig. Vi värnar om ditt välmående och erbjuder en hållbar och flexibel arbetsmiljö. Som anställd ingår du i gruppgemensamt prestationsprogram och erbjuds tjänstepension, frivillig sjukförsäkring samt andra attraktiva förmåner. Vi arbetar genom våra värderingar: Öppen, Enkel och Omtänksam. Tillsammans levererar vi en positiv och unik upplevelse för våra kunder. Tillsammans gör vi skillnad.Bli en del av vårt team och...
bli en del av en internationell juristfunktion med professionella kollegor, som arbetar tillsammans för att leverera utmanande projekt, maximera kundnöjdheten och bidra till Swedbanks position i samhället. Inom Group Legal utmanar vi varandra att tillhandahålla juridisk och regulatorisk rådgivning av högsta kvalitet - vi litar på våra kollegor och delegerar ansvar. Vi strävar efter att bygga en positiv kultur baserad på öppenhet och tillit.”. Jimmy Kvarnström, din framtida chef.Vi ser fram emot din ansökan senast den 2023-06-30.


Arbetsplats: Sundbyberg

Kontaktpersoner

Rekryterande chef: Jimmy Kvarnström, +46 73 048 54 68

SACO: Henrik Joelsson

Finansförbundet: Åke Skoglund, +46 8 585 902 88Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Swedbank är en inkluderande arbetsgivare och diskriminerar ingen utifrån kön, ålder, sexuell läggning eller sexuell identitet, etnicitet, religion eller funktionsnedsättning - alla är välkomna.LI-Hybrid

Ansök nu

Kundservicemedarbetare sökes till Klarna

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Boosta ditt CV och bli en stjärna inom service! Kickstarta karriären på ett välkänt bolag med goda utvecklingsmöjligheter.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att lära dig om Klarnas verksamhet och hur finansbranschen fungerar i stort. Arbetet är varierande men går främst ut på att ge kunder professionell service, support och rådgivning genom inkommande samtal, mail och chatt.

För att platsa i rollen som kundserviceagent söker vi dig som är social, kommunikativ och brinner för att hjälpa andra.

Vi söker dig som:
- Gillar att prata med kunder
- Är villig att utvecklas och lära dig nya saker
- Är flytande i tal och skrift på svenska och engelska
- Är driven och ödmjuk


Du erbjuds:

- Friskvårdsbidrag
- Fullt betald utbildning
- Pingisbord och playstation på rasten
- Tillgång till gym i byggnaden
- Lön och förmåner enligt kollektivavtal
- Ett glatt team med en stark gemenskap
- Fräscha och nyrenoverade kontorslokaler
- Stora möjligheter att växa såväl privat som professionellt


Arbetstider:
Tjänsten är på 80-100 % och du kommer att arbeta varierande tider med ett flexibelt schema.

Ansök nu

Servicetekniker till norra Stockholm

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du ha en spännande tjänst som Servicetekniker där du får möjlighet att utgå hemifrån och arbeta nära företagets kunder i norra Stockholm? Du arbetar med frihet under ansvar och har ett team med duktiga kollegor som alltid finns tillgängliga för stöd när det behövs.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en varierande vardag där du arbetar med mycket kundkontakt och ingen dag är den andra lik. Du får tillgång till servicebil och utgår hemifrån. Du blir en del av ett stort företag med en närvarande chef med många års erfarenhet av branschen. Företaget tillämpar kollektivavtal och marknadsmässig lön plus bonus.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du bor i närområdet till norra Stockholm. Vi tror att du som söker har en gymnasieutbildning inom el, mekanik, teknik eller alternativt att du har en likvärdig eller relevant yrkesutbildning inom området. För att passa i rollen krävs det att du arbetat med något av följande: felsökning, reparationer, installationer och/eller underhåll. Har du el-behörighet, kunskaper kring svagström eller att du arbetat inom industrin tidigare så är detta meriterande. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort.

För att passa in i denna rollen är du serviceinriktad och relationsskapande, du trivs i en position med mycket kundkontakt. Du tar ansvar för ditt arbete och utför det på ett strukturerat och säkert sätt. Du har ett intresse för teknik, är en problemlösare och har god verktygsvana.

Vad innebär rollen?
Du kommer att utföra underhåll, reparationer och service av dörrautomation, passersystem och entrélösningar ute hos företagets kunder. I tjänsten kommer du även att ansvara för dokumentering kring underhållen, ta emot tilläggsbeställningar samt att hålla en löpande dialog med kunderna.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos kunden. Arbetet är på heltid och arbetstiden är förlagd mellan 07.00-16.00, måndag till fredag.

Är du intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Ansök nu

Servicetekniker till norra Stockholm

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 8
Nytt
Dina arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service, underhåll, uppgraderingar och reparationer i syfte att säkerställa våra produkters funktion samt säkerhetskrav i enlighet med företagets standars. I arbetet ligger att utföra förebyggande underhåll av kontrakterade produkter, byte av förslitningsdelar och ifyllande/uppdaterade av gällande dokumentation samt erbjuda förbättringsalternativ och moderniseringar av entré lösningar och dörrautomation.

Du kommer att ingå i ett team med andra tekniker i ett område runt Stockholm. Som servicetekniker har du möjlighet att kombinera servicen och mekandet med kundkontakter i ett tryggt och stabilt bolag. Arbetstiderna är mellan 7-16 måndag till fredag.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära:
• Planera och prioritera serviceuppdrag
• Självständigt utföra service, underhåll och reparationer för tiden aktuella produkter.
• Rapportera utförda uppdrag till kund och den egna verksamheten.
• Lämna pris på reservdelar, uppgraderingar och arbete enligt gällande prislista eller i samråd med serviceledare.
• Föreslå förbättrings- och/eller uppgraderingsåtgärder till kund.
• Förmedla olösta serviceuppdrag till supportpersonal.

Detta är en rekrytering, du blir anställd direkt av företaget.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas fortsätta din utveckling som servicetekniker. Troligtvis har du en teknisk gymnasieutbildning i bagaget. Du har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete och/eller service i någon form. Kunskap inom el, mekanik och elektronik är starkt meriterande liksom utbildning i heta arbeten. Som person, villig att lära dig nya saker, bra på att jobba både självständigt och i team. Du gillar tekniska utmaningar och är lite av en naturlig problemlösare. Du är bra på att ta olika typer av människor och du drivs av personlig utvecklig och att skapa win-win mellan dig och dina kunder. Du innehar B-körkort är flytande i svenska i tal och skrift och behärskar engelska (då detta är företagets koncernspråk).

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Ansök nu

Casual Worker

Hotellvärd/Hotellvärdinna
Läs mer Jun 8
Nytt
If you are looking to work in Sweden’s capital you’ll appreciate the central location of the Radisson Blu Royal Viking Hotel, at Norrmalm in Stockholm, which is directly opposite the hotel is Central Station.

Our 459 sleek rooms and suites are designed for a good night’s sleep with a focus on well-being and relaxation. A scenic address by the Baltic Sea guarantees that fresh seafood is served to our guests daily at Stockholm Fisk Restaurant. And our rooftop bar HIGH, offers guests refreshing drinks and top-floor views of the islands and archipelago.

The hotel also houses 17 elegant and innovative meeting spaces with a capacity of up to 150 people, plus an atrium large enough to host 450 guests.Not a normal 9-5’er? Escape the ordinary and say Yes I Can! Here at the Radisson Blu Hotel, we’re looking for ambitious people just like you!


If you are looking to work in Sweden’s capital you’ll appreciate the central location of the Radisson Blu Royal Viking Hotel, at Norrmalm in Stockholm, which is directly opposite the hotel is Central Station. 
 
Our 459 sleek rooms and suites are designed for a good night’s sleep with a focus on well-being and relaxation. A scenic address by the Baltic Sea guarantees that fresh seafood is served to our guests daily at Stockholm Fisk Restaurant. And our rooftop bar HIGH, offers guests refreshing drinks and top-floor views of the islands and archipelago. 
 
 The hotel also houses 17 elegant and innovative meeting spaces with a capacity of up to 150 people, plus an atrium large enough to host 450 guests.


Key Responsibilities of Night Receptionist:
- Participates in the prompt and courteous check in and check out of guests
-Works as part of a team that maximizes guest satisfaction and comfort, delivering a positive and timely response to guest enquiries and problem resolution
-Takes responsibility for the duties and tasks assigned to the role, ensuring that all work is carried out in a timely and professional manner
- Performs night audit duties as required

Requirements of Night Receptionist:
- Previous experience in similar role is beneficial but not essential
- Fluent in Swedish and English
- Experience of working with IT systems on various platforms
- Excellent team player with strong communication skills, you will have a passion for delivering a great customer experience

The Night Receptionist works from 22:00-07:30 and reports to The Night Manager. The position is a part time position, scheduled 7 nights off 7 nights.  

If your body clock can take it, say Yes I Can! this is the job for you! Come join us and Make Every Moment Matter!

Ansök nu

Är du positiv och social? Starta din karriär hos oss på Sprio!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Befinner du dig i början av din karriär och vill arbeta på spännande arbetsplats? Vill du samtidigt utveckla dina sociala förmågor och få meriterande erfarenheter inom servicebranschen? Då kan vi vara en match - nu söker vi flera medarbetare inom kundtjänst till ett av Sveriges största fintechbolag!

I rollen som kundtjänstmedarbetare hos vår kund kommer du att hantera inkommande ärenden via telefon, mail och chatt. Du vägleder kunder, främst privatpersoner, i frågor gällande fakturor och betalningsmetoder. Det finns stora utvecklingsmöjligheter internt, bland annat till något av specialistteamen samt ledande positioner. Har du därför ambitioner att utvecklas internt på din arbetsplats ser vi det som ett stort plus!

What's in it for you?

- Meriterande erfarenhet inom servicebranschen - värdefullt på CV:t!

- En gedigen onboardingprocess som inleds med en fullt betald utbildning

- Friskvårdsbidrag på 1 500 kr

- Tillgång till gratis gym i byggnaden

- Pingisbord och playstation på rasten

- Lön och förmåner enligt Unionens kollektivavtal

- Ett fräscht och nyrenoverat kontor med gångavstånd till Solna Station

För att trivas i rollen ser vi gärna att du

- Är social och tycker om att hjälpa till

- Tycker om att utvecklas och lära dig nya saker

- Kommunicerar flytande i både skrift och tal på svenska och engelska

Arbetstider och schema
Tjänsten är på 80-100 % och öppettiderna för avdelningen är 08:00-22:00 måndag-fredag och stängt helger samt röda dagar. Du erhåller ditt schema en månad i förväg för att du ska ha tid att planera ditt arbete och fritid.

Arbetsstart omgående.
Intervjuer sker löpande - vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Telia söker kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi på Sprio söker dig som vill växa inom kundservice. Här kommer du arbeta med att ta inkommande samtal från kunder som har frågor om bland annat appar, smartphones, fiber och mobilabonnemang. Här identifierar du kundens behov och erbjuder merförsäljning.

Tjänsten är baserad i Solna och anställningen inleds med en fullt betald utbildning där du får lära dig allt du behöver veta för att du ska känna dig helt trygg när du börjar besvara kundernas frågor.

Vi söker dig som:

- Brinner för högklassig service

- Är engagerad och tycker om att jobba mot högt uppsatta mål

- Flytande i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i engelska

- Vill jobba med merförsäljning

Vi erbjuder:

- En spännande tjänst med garanterade utvecklingsmöjligheter

- En ung och modern arbetsmiljö med bland annat eget gym

- En fullt betald utbildning i början av din anställning

- Lön och förmåner enligt kollektivavtal samt en bonusmodell utan tak

- Generösa säljtävlingar

Om företaget:

- Heltidstjänst på 80-100%

- Måndag - Fredag 08:00 - 19:00

- Lördagar 09:00 -18:00

- Jobba efter ett schema

- Fina och fräscha lokaler gångavstånd från Solna station

Låter detta som en tjänst för dig?

Ansök nu

Enhetschef sökes till statlig myndighet i Stockholm!

Affärsområdeschef
Läs mer Jun 8
Nytt
Enhetschef sökes till myndighet i Stockholm, har du juristexamen och flerårig erfarenhet i rollen som chef?

Är du tillgänglig för att starta uppdraget 15/8?

Varmt välkommen att läsa vidare!

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en Enhetschef till ett konsultuppdrag i Stockholm. I rollen kommer du ansvara för enhetens verksamhet och resultat samt ha personal- och budgetansvar. På enheten arbetar cirka 13 jurister. I rollen kommer du rapportera till avdelningschefen och delta i avdelningens ledningsgrupp. 
Vem är du?
För att vara kvalificerad för uppdraget uppfyller du;

• Juristexamen 
• God förmåga och flerårig erfarenhet av att som chef, med verksamhet-, budget- och
personalansvar, leda kvalificerade medarbetare
• Erfarenhet från arbete med juridik inom offentlig förvaltning
• God förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift

Meriterande för uppdraget är om du har erfarenhet av arbete vid statlig myndighet, har du notariemeritering eller motsvarande erfarenhet bedöms det meriterande. 
Du erbjuds
Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid med start 2023-08-15 och förväntas pågå till 2024-01-15 med eventuell möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund i Gävle. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elvira Björebäck på Elvira.bjoreback@jurek.se 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Ansök nu

Contract Support

Redovisningskonsult
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du arbeta på ett internationellt företag i en roll med goda utvecklingsmöjligheter? Är du strukturerad, kommunikativ och trivs i en roll där du är spindeln i nätet? Då är du rätt person för tjänsten som Contract support! Sök redan idag då urvalet sker löpande.

CBRE fortsätter att växa och vi söker nu flera Contract supports till en våra internationella kunder med placering i Kista. Vi är ett sammansvetsat team, som jobbar tätt tillsammans för att erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen. Vi arbetar med kollegor runt om hela världen, vilket ger ett variationsrikt arbete.

Du kommer att jobba med ett stort driftteam, där vi supporterar kunden med deras rikstäckande behov av service på olika nivåer. Tjänsten är delad i två ansvars områden - Financial administration där man ansvarar för fakturering, diverse finansiella rapporter, support med Arbetsmiljöarbetet, inköpsprocess - säkerställa att vi i hög grad använder våra godkända leverantörer, vara superanvändare i våra affärssystem mm. Det andra ansvarsområdet är som Facility administration, där du har operativt ansvar för att vi levererar i enlighet med våra affärsöverenskommelser, leverantörskontrakt och uppsättning av nya service, daglig kontakt med kund och leverantörer, hantera eskaleringar etc.

Vi är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence). Dessa värderingar har vi med i alla delar av vårt arbete och vi vill att det skall genomsyra allt vi gör liksom att du som medarbetare hos oss också vill leva efter dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Säkerställa att såväl leverantörs- som kundfakturor hanteras och betalas korrekt
* Ta fram underlag, upprätta interna och externa månads- och kvartalsrapporter samt presentera dessa till kund och interna intressenter
* Utveckla och forma modeller för uppföljning och rapportering för att förbättra standarder för den finansiella hanteringen
* Vara behjälplig vid månads- och årsbokslut samt budgetarbete
* Ansvara för inköpsprocesser och ha kontakt med befintliga samt nya leverantörer
* Medverka och planera avstämningsmöten med kunden och leverantörer samt säkerställa god kommunikation med dessa
* Säkerställa kvalitet och säkerhet, i enlighet med lagbestämmelser och vårt SLA (Service Level Agreement) med kund.
* Ha en god förståelse för aktuell lagstiftning, i miljö-, säkerhet- och kvalitetsrelaterade frågor.

Ansök nu

Starta karriären inom kundtjänst hos globalt e-handelsföretag

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker nu dig som starta karriären på ett globalt e-handelsföretag och arbeta inom kundservice. Här får du chansen att bygga en spännande karriär inom service och support och samtidigt vara en del av ett företag som verkar över hela världen.

Som kundservicemedarbetare hos oss kommer du att ha en nyckelroll i att tillhandahålla enastående kundsupport. Du kommer att arbeta med att besvara frågor och lösa problem via telefon, chatt och e-post. Genom att vara det första kontaktpersonen för våra kunder kommer du att vara ansiktet utåt för företaget och bidra till att skapa positiva kundupplevelser. Du kommer att arbeta med en varierad uppgiftsbild där ärendena bland annat omfattar paketspårning, kundkontofrågor och betalningslösningar.

Vi söker dig som:

- Har en passion för att hjälpa människor och ge exceptionell service

- Trivs med att arbeta i en snabbrörlig och internationell miljö

- Har utmärkta kommunikationsfärdigheter både i tal och skrift på svenska och engelska

- Är flexibel och har förmågan att anpassa dig till olika situationer

- Har en positiv attityd och är lösningsorienterad

Som en del av vårt team erbjuder vi dig:

- Möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team som strävar mot gemensamma mål.

- En ungdomlig och modern arbetsmiljö med förmåner som ett eget gym

- Fina kontorslokaler i Solna med närhet till kommunikationer

- En omfattande introduktionsutbildning och kontinuerligt stöd och coachning för att hjälpa dig växa och utvecklas i din roll

- Attraktiva anställningsvillkor och förmåner enligt kollektivavtal

- En dynamisk arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling

Avdelningens öppettider är 06:00-00:00, och du kommer arbeta 80-100 % förlagt inom dessa tider. Det kan exempelvis innebära 8-17, 11-20 etc. Vår ambition är att du efter 6 månader kommer att erbjudas en fast anställning direkt hos vår kund!

Låter detta som den perfekta tjänsten för dig? Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och att få vara en del av din resa som konsult genom oss!

Ansök nu

Account Manager till Friday i Stockholm

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Long for tomorrow! Ja precis så vill vi att känslan ska vara! Att du längtar och är lite nyfiken på vad morgondagen ska erbjuda! Vi utgår ifrån övertygelsen om att människor som är på rätt plats har en större sannolikhet att nå sin fulla potential. Vi är också övertygade om att människor på rätt plats gör morgondagen värd att längta efter.

Friday växer, vi vill nu anställa två Account Managers till som hjälper oss på vägen mot vår vision.

“A world where people look forward to go to work everyday.”
VEM SÖKER VI?

Vi tror inte att det är det du har gjort tidigare i vare sig studier eller arbete är det som kommer att vara avgörande för om du kommer att lyckas i denna roll eller inte. Vi tror att de avgörande faktorerna är dina personliga egenskaper och din vilja att skapa resultat.

Kanske har du läst en master i business management på universitetet, arbetat med glassförsäljning i en kiosk, arbetat som socionom, spelat fotboll på elitnivå eller något helt annat. Oavsett så har du tagit ansvar för dina åtaganden, du har fått saker att hända och du har sett till att både du och dina nära har haft kul och lärt er saker på vägen.

TJÄNSTEN

Vad handlar då jobbet som Account Manager om?

Försäljning
Relationer
Omvärldsbevakning
Personlig utveckling (vi tror nämligen att om du blir bättre så blir vi det också)


Vad kännetecknar Friday som arbetsplats?

Samarbeten är hela nyckeln till vår framgång
Respekt, dedikation och god stämning är nyckelord
Frihet under ansvar med flexibilitet och hållbarhet i fokus


Vad får du som anställd på Friday utöver ett meningsfullt arbete och bra kollegor?

Stora möjligheter till utveckling och självstyre
En bra fast månadslön med bonus
Maxat friskvårdsbidrag enligt Skatteverkets regler.
Konkurrenskraftiga villkor gällande försäkring & pension


Även om det inte är de formella kraven som är i fokus för oss så har vi ändå två.

B-körkort
Goda Svenska- och Engelska-kunskaper i både tal och skrift


Praktisk information:

Startdatum: 28:e augusti

Placering: Skeppsbron 38, Stockholm

Kontaktperson: Jon Zetterholm, jon.zetterholm@friday.se

Låter det spännande sök i länken! Vi ser fram emot din ansökan!

OM OSS

Vi är talangföretaget med fullt fokus på morgondagens IT- och techstjärnor

Friday startades 2018, med ambitionen att erbjuda en bättre tjänst för både kandidater och kunder. Vi har gedigen erfarenhet av kompetensförsörjning inom IT och Teknik. Och vi delar ett gemensamt intresse för människor.

För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kandidater möjligheter utifrån vad de själva värdesätter. Vi vill helt enkelt få fler att hitta rätt och se fram emot att gå till jobbet varje dag.

Friday har kontor i Stockholm och Göteborg. Varje år genomför vi mer än 2 000 karriärmöten som matchas med såväl globala företag som startups.

 

Sökord: Säljare, Account Manager, Rekrytering, Kompetensförsörjning, Kundansvarig, Business Manager, Business Developer

Ansök nu

Medarbetare till Logistiken, Karolinska universitetssjukhuset Huddinge

Lagerarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Söker du en lärorik arbetsplats där vi som kollegor tar hand om varandra och  värnar om en god arbetsmiljö och där du har möjlighet att vara med och  utveckla vår verksamhet tillsammans med oss? Vi utökar nu och söker nya  kollegor till logistikgruppen.

Välkommen att skicka in din ansökan till oss!  

Vi erbjuder

? En inkluderande arbetsmiljö
? Personligt anpassad introduktion
? Nya lokaler utrustade med modern teknik

Om tjänsten

Logistikgruppen är en serviceverksamhet inom PMI, vi erbjuder service och logistik-tjänster inom vården, lagerhantering, beställningar  och transporter.  Vårt uppdrag är att leverera 
material och övrigt gods till de opererande verksamheterna. Vi sitter i nya och moderna lokaler i Huddinge, här finns möjlighet att optimera processer och flöden. Du blir en del av detta arbete. 

Dina arbetsuppgifter består av att försörja operationsverksamheterna med engångssterilt material. Försörjningen består av rondering och påfyllning av sterilt material på operationsavdelningen samt färdigställande av vagnar med sterilt och rent material inför varje operation.

Tjänsten innebär arbete dagtid, kvällar och helger. Detta för att kunna försörja de opererande verksamheterna med hela grunddukningar inför operation med både engångs- & flergångssterilt material. 

Vi söker

Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarstagande och att du kan arbeta både självständigt och i team. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och förstår hur ditt arbete utgör en del av att upprätthålla en patientsäker vård. Du är lyhörd, serviceinriktad, strukturerad, flexibel, och kan snabbt anpassa dig till nya förutsättningar.

Arbete bedrivs stundtals med ett högt tempo och det är därför viktigt att du trivs med varierande arbetsmoment under dagen.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsterna.

Kvalifikationer

- Erfarenhet av arbete inom produktion och lager, i synnerhet verksamhet med som verkar i steril miljö är meriterande
- Du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift
- Kunskaper i officepaketet
- Färdigheter inom Lean 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

- Personligt brev
- CV 
Välkommen in med din ansökan!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Projektledare för lokalprojekt

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 8
Nytt
Fastighetssektionen, RK Service, Förvaltningsavdelningen
Vill du vara med och ta ett helhetsansvar för hyresgästprojekt, inklusive samarbete med fastighetsägare och brukare? Har du erfarenhet av att leda och driva stora komplexa projekt inom fastighetsområdet? Då kanske du är vår nästa medarbetare.

Din arbetsdag. Sveriges morgondag.
Vi söker dig som kan företräda hyresgästen (Regeringskansliet) i ombyggnadsprojekt och svara för beställningar av åtgärder till hyresvärdar, entreprenader och andra leverantörer. Du kommer leda både mindre och större projekt och samarbeta med fastighetsägare och företrädare från verksamheten i olika projektfaser. Vidare, kommer du både leda och medverka vid upphandlingar av leverantörer och konsulter, ansvara för beställningar och delta i avtalsuppföljning. Som projektledare kommer du att leda och samordna projektgrupper, upprätta projektbeskrivningar, tidsplaner samt genomföra riskanalyser. I dina arbetsuppgifter ingår även att ansvara för budgetering och kontinuerlig ekonomisk uppföljning av projekten, ta fram underlag/PM inför beredningar, diarieföring samt följa upp och kontrollera leveranser. I Regeringskansliet får du arbeta med många professionella och kunniga kollegor i en verksamhet som bidrar till Sveriges utveckling. Läs mer om regeringen och Regeringskansliet på www.regeringen.se.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och driva stora komplexa projekt inom fastighetsområdet, som beställare. Du har en akademisk utbildning i ett för verksamheten relevant område eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare, har du en projektledarutbildning samt erfarenhet av avtal, avrop, inköp och offentlig upphandling med kunskaper inom LOU. Du har grundläggande kunskaper om, lagar, föreskrifter och riktlinjer inom området samt vana att arbeta med budgetering och ekonomisk uppföljning.
Det är meriterande om du har erfarenhet från offentlig verksamhet, arbete med lokalprojekt, inredningsfrågor, hyresgästverksamhet, lokalplanering och lokaleffektivisering. Vi ser gärna att du har en projektledarcertifiering. Det är även meriterande med kunskaper om teknisk infrastruktur och fysisk säkerhet.

Dina egenskaper
Du har förmåga att med stort engagemang och utifrån ett proaktivt och effektivt sätt leda och motivera projektdeltagare mot projektets mål. Du har erfarenhet av att arbeta på olika nivåer, strategiskt, taktiskt och operativt. Du företräder verksamheten, bygger förtroendefulla relationer och upprätthåller nätverk. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i tal såväl som i skrift.

Övrigt
Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Är du intresserad?
Vill du veta mer om jobbet och vad vi erbjuder, kontakta Olle Persson, sektionschef, Fastighetssektionen, Förvaltningsavdelningen. Fackliga kontaktpersoner är Johan Strokirk för Saco, Jan Wahlström för ST och Erik Wilhelmsson för Seko. Du når dem via Regeringskansliets växel, 08-405 10 00.
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 2023-06-30

Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess arbete med att styra Sverige och förverkliga sin politik. Här arbetar 4 800 personer, varav 600 utomlands. Regeringskansliet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång och vi arbetar aktivt för att vara en arbetsplats fri från diskriminering. Förvaltningsavdelningen ansvarar för myndighetsövergripande frågor som förändrings- och förnyelsearbete, ekonomi, arbetsgivarfrågor, kompetensförsörjning, kommunikation, säkerhet, it, bibliotek, arkiv och registratur samt för den gemensamma servicen i Regeringskansliet.

Ansök nu

Servicetekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du ha ett utvecklande arbete där du får arbeta med frihet under ansvar och där ingen dag är den andra lik. Då har vi tjänsten för dig som Storkökstekniker. Du har möjlighet att utgå hemifrån med servicebil och arbeta i Storstockholm.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor variation, du blir del av ett härligt team med kollegor som stöttar och hjälper varandra. Vi erbjuder marknadsmässig lön, en anställning direkt av vår kund och möjlighet till utveckling. Arbetstiderna är 7-16 måndag till fredag.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, du har erfarenhet av att arbeta med felsökning och trivs med att arbeta med kundkontakt. Vi söker dig som behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt att du har B-körkort.

Vad innebär rollen?
I rollen kommer du att arbeta ute på fältet hos företagets restaurangkunder med:
* Felsökning
* Reparationer
* Underhåll
* Installationer

Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Om företaget
Mer information ges vid personlig kontakt

Ansök nu

IT-projektledare

IT-strateg
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du vår nästa IT-Projektledare?

På Softhouse befinner vi oss i en viktig fas på vår tillväxtresa och nu är vi på jakt efter en Projektledare som vill ansluta till vårt kontor i Stockholm. Vi brinner för ny teknik och gillar att utvecklas, och utveckla, tillsammans. Genom vår kompetens bidrar vi till ett hållbart digitaliserat Sverige - tillsammans kodar vi framtiden.

Vilka är vi?

På Softhouse är vi ca. 300 medarbetare fördelade på våra 11 kontor och tillsammans levererar vi tjänster och mjukvara i världsklass. I Stockholm hittar du oss i en trevlig takvåning på Tegnérgatan med fin utsikt över innerstadens takåsar. Här blir du snabbt en del av ett team med stark gemenskap.

Som konsult hos oss får du möjlighet att skräddarsy en utveckling som överskrider både branscher och specialistområden. Vi har en stor variation vad gäller uppdrag och arbetar med allt från nyutveckling till förvaltning, från IoT till webbutveckling. Som Projektledare på Softhouse arbetar du nära våra kunders verksamheter genom projektets alla faser, från kravinsamling till implementering.

Vem är du?

Vi söker dig som är kommunikativ, lyhörd och driven med en förståelse för affärs- och kundnytta. Vi ser att du har några års erfarenhet av att driva projekt inom digitalisering, IT och produktutveckling. För att lyckas i rollen tror vi att du:

- Har vana av att arbeta med Agil- och Vattenfallmetodik.

- Har erfarenhet av att leda tvärfunktionella projekt genom alla faser.

- Har erfarenhet av ansvar för efterlevnad av tidplan, målsättning och budget.

- Har vana av att arbeta i nära samarbete med styrgrupp och kund, t.ex. vid förstudier, utvecklingsprojekt, workshops, prioriteringsarbete.

Vi ser också att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska. Självklart känner du även igen dig i våra värdeord: team, enkelhet, mod och passion.

Vad erbjuder vi?

- Ett stabilt och välmående bolag där du och din work-life-balance är i fokus.

- En mix av spännande inhouseprojekt, externa uppdrag och teamleveranser tillsammans med dina Softhouse-kollegor.

- Förmåner som 30 dagars semester, tjänstepension, föräldralön, 5000 kr/år i friskvårdsbidrag, rekryteringsbonus m.m.

- Individuellt anpassad kompetensutveckling och aktiv kunskapsdelning med andra Softhouse-kollegor.

Det är precis lika viktigt att vi passar för dig, som att du passar för oss. Låter det intressant? Vårt urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi träffas gärna på en kaffe och berättar mer!

Ansök nu

Säljare - ingen erfarenhet krävs. Fast lön.

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Verkar försäljning intressant, eller har du kanske redan ett brinnande intresse för försäljning och vill bli en del av ett fantastiskt säljteam? Just nu letar vi efter nya talanger till våra säljteam i Stockholm.

Här får du möjlighet att representera några av de största varumärkena inom telekom där du som säljare förmedlar attraktiva lösningar och tjänster via telefon till våra kunder.

Devi söker dig som är:
- Duktig på att bygga relationer
- Utåtriktad med en stark tävlingsinstinkt
- Självständig och resultatinriktad
- Bekväm med att ta kontakt över telefon

Devi erbjuder dig:
- Arbetstider förlagda kl. 09:00-18:00 mån-fre.
- En gedigen säljutbildning med fokus på personlig utveckling samt coaching.
- Spännande utvecklingsmöjligheter både på ett professionellt och personligt plan.
- En attraktiv lönemodell utan tak, med garantilön + höga provisioner.
- Kontor i centrala Stockholm på Östermalm.
- En familjär företagskultur med stark teamkänsla.

Ansök nu för att påbörja din säljkarriär och uppnå din fulla potential tillsammans med oss. Med känsla och förnuft, det är vi. Devi!

Ansök nu

Lärare i spanska till Kristofferskolan, grundskola och gymnasiet

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 8
Nytt
Om tjänsten
Inför hösten söker vi en vikarierande ämneslärare i spanska till grundskolan och gymnasiet på Kristofferskolan. Tjänsten omfattar ca 70%.

Som ämneslärare hos oss på Kristofferskolan kommer du bli en del av ett trevligt lärarkollegium med en hög kompetens inom waldorfpedagogik. Tjänsten är en ferietjänst och sträcker sig över hela läsåret 23/24.

Om dig
Vi söker dig som är behörig lärare i spanska. Du är intresserad av waldorfpedagogik och har goda ämneskunskaper samt bidrar till att skapa en positiv och trygg arbetsmiljö för våra elever. Du trivs i en dynamisk miljö och gillar att lära dig nya saker. Tidigare erfarenhet av waldorfpedagogik är meriterande.

Som person är du engagerad, arbetar självständigt och har lätt för att samarbeta med dina lärarkollegor. Du är en empatisk och kreativ person. Du är också välstrukturerad och pålitlig och brinner för att sprida kunskap vidare till dina elever. Du är lyhörd och gillar utmaningar.

Om oss
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en stor skola som innehåller förskoleklass, grundskola och gymnasium med tre nationella program. På skolan finns i dag ca 840 elever och runt 150 medarbetare.

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 70 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Vi har en hög lärartäthet samt utgår från varje elevs enskilda behov och försöker i största möjliga mån att anpassa undervisningen efter det. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city.

För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se.


Kontaktperson
Emma Berglund, Personalspecialist
rekrytering@kristofferskolan.se
08-50 58 58 03

Om ansökan
Vi kommer att ha intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan med CV, personligt brev och behörighetsförteckningen för din legitimation så snart som möjligt.

Ange ref: Ämneslärare spanska HT-23

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.

Ansök nu

Erfaren analytiker till arbete inom hållbarhet till Finansinspektionen

Finansanalytiker
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du en erfaren analytiker som brinner för hållbar finans? Nu söker Finansinspektionen (FI) en kvalificerad medarbetare till en tjänst på Hållbarhetsavdelningen med internationell inriktning.

Om jobbet

Hållbarhetsavdelningen driver FI:s övergripande arbete med hållbar finans. Arbetet innebär varierande uppgifter som spänner över policyfrågor, stötta tillsynen, internationellt arbete och kommunikation. Den här specifika rollen har extra fokus på FI:s internationella engagemang inom hållbar finans.

Uppgifterna innebär stora möjligheter att bidra till utvecklingen inom hållbar finans, såväl nationellt som internationellt. Rollen är analytisk och har många interna och externa kontaktytor. Medarbetare på hållbarhetsavdelningen rapporterar till hållbarhetschefen. 

Din utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som


• har examen i ekonomi, juridik, statsvetenskap eller liknande ämne
• har några års arbetslivserfarenhet i privat och/eller offentlig verksamhet i den finansiella sektorn
• har relevant erfarenhet av att arbeta med hållbarhetsfrågor
• har ett stort engagemang och intresse för hållbarhetsfrågor relaterat till finansiell sektor
• uttrycker dig väl på engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har                                                           


• utbildning med inriktning mot hållbarhet
• kunskap och förståelse för FI:s roll och uppdrag
• kunskap om nuvarande och kommande regelverk inom för hållbar finans
• kunskaper i svenska i tal och skrift
• har erfarenhet från myndighet eller motsvarande
• har erfarenhet från internationellt arbete.

Om dig

I det här jobbet behöver du


• driva ditt arbete framåt och ta beslut inom ditt ansvarsområde
• bidra till ett gott samarbete
• kommunicera tydligt med olika målgrupper
• ta egna initiativ.

Om oss

FI bidrar till ett stabilt finansiellt system, en hållbar utveckling och ett högt skydd för konsumenter. Vi erbjuder dig att arbeta med samhällsviktiga uppgifter, där du är med och påverkar den finansiella marknaden.

På FI arbetar cirka 600 personer och våra värderingar präglas av att vi är engagerade, beslutsamma, målinriktade och hjälpsamma. Vår arbetsplats ligger centralt i Stockholm. Det finns även möjlighet att delvis arbeta på distans.Bra att veta

Vi baserar vår rekrytering på kompetens. Det innebär att vi noggrant definierar vilka kvalifikationer som efterfrågas och sedan utgår från dem genom hela rekryteringsprocessen.

Vi arbetar aktivt för mångfald och likabehandling och välkomnar därför medarbetare med olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetspsykologiska tester ingår i rekryteringsprocessen.

På FI arbetar vi aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare där du som medarbetare trivs och utvecklas. Läs mer om hur det är att jobba på FI och vad vi erbjuder:  https://www.fi.se/sv/om-fi/lediga-jobb/vi-erbjuder/

En anställning på FI kan innebära att säkerhetsprövning och registerkontroll görs enligt säkerhetsskyddslagen.

 

Sök jobbetVälkommen med din ansökan som ska innehålla cv, personligt brev och relevanta intyg eller examensbevis.

Vi avböjer all hjälp med rekrytering och annonsering.

 

Anställningsform:Anställningen är tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Omfattning:Heltid

Kontaktperson:Johanna Fager Wettergren, hållbarhetschef, 08-408 981 67

Sista ansökningsdag:2023-06-26

Ansök nu

Digital Marknadsförare

Marknadsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Just nu tar vi emot en person till vår deltidstjänst med fokus på digital marknadsföring. Tar även emot LIA/APL-praktikanter.
Exempel på uppgifter:
Google Analytics
Marknadsföra på SEO-verktyg och sociala medier; Google Ads, Facebook, Instagram etc.
Annonsera på Tradera och Blocket.
Kampanjplanering och genomförande.Vi söker någon som närvarande studerar eller har studerat utbildning inom Digital marknadsföring och har ett stort intresse för det digitala landskapet.


Du har
Ett genuint intresse för alla delar i det digitala ekosystemet, från digital strategi och taktik till tech, hård och mjuk data samt marknadsstrategi.
Passion och kunskap av IT-produkter såsom laptops stationära datorer, mobiler etc.
Jobbar enkelt i olika verktyg för att skapa bild, video och textmaterial.
Utöver Google Analytics och hantering av Facebook-sida så kan du enkelt arbeta med text, bild och video.
Ett stort eget driv men jobbar tätt med sälj och kundservice.
En teamplayer som vill skapa tydliga resultat.Vad vi erbjuder
En spännande arbetsplats/LIA-period på ett bolag i tillväxt.
För praktikanter finns det stor möjlighet för anställning under eller efter utförd praktik.Din ansökan
Ett personligt brev där du gärna beskriver varför denna arbetsplats passar dig bäst.
Vilken utbildning du läser/har läst samt syftet med praktiken.
Praktikperiodens längd.
Gärna inkludera eventuella länkar till innehåll som du skapat.

Ansök nu

HR-ansvarig som vill bygga upp en modern HR-funktion

Personalchef/HR-chef
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker en HR-ansvarig som vill vara med och bygga upp en modern HR-funktion i ett snabbt växande bolag i internationell miljö. Open Infra är Sveriges tredje största fibernätsägare och sedan 2019 har vi etablerat oss utomlands och finns för närvarande också i Tyskland, USA och Storbritannien. Vår affärsmodell är att bygga, äga och förvalta fiberinfrastruktur och bidrar på så sätt till samhällets digitala omställning.

Ditt uppdrag som HR-ansvarig:
Som HR-ansvarig på Open Infra får du en viktig roll i organisationen där du är med och utvecklar processer, rapportering och policys på ett internationellt företag. Du kommer ha eget ansvar för alla länder där vi är verksamma, Sverige, Tyskland, USA och Storbritannien. Till hjälp har du lokala konsultbyråer för att säkerställa regelefterlevnad i respektive marknad.

HR-funktionen är idag en del av ekonomiavdelningen. För närvarande är vi 130 anställda i koncernen och detta kommer öka betydande de kommande åren varför en separat HR-funktion blir central. Tillsammans med vice CFO kommer du bygga en struktur från grunden. Din arbetsplats är koncernens huvudkontor i Solna, Frösundavik.

Open Infra är en resultatorienterad och praktiskt inriktad organisation. En nyckel till framgång hos oss är att du ser problem, hittar lösningar, implementerar och följer upp.

Arbetsuppgifter i urval

- Löpande uppföljning av löner och ersättningar

- Rekrytering och stöd till rekryterande chefer

- Utveckla processer och rutiner

- Ad hoc analyser och stötta organisationen i HR-relaterade frågor

Den här rollen passar dig som är i början av din karriär och jobbat ett eller ett par år. Hos oss får du möjligheten att lära dig och växa på plats. Vi prioriterar rätt inställning och personliga egenskaper i denna rekrytering.

Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Erik Rothman, vice CFO, på erik.rothman@openinfra.com eller 070-604 64 97.

Ansök nu

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du en utvecklingsorienterad och serviceinriktad Redovisningsekonom? Har du ett prestigelöst förhållningssätt och uppskattar ett starkt samarbete i ett bolag som värdesätter en balans i livet, då kan det här vara något för dig!


ARBETSUPPGIFTER
Som redovisningsekonom kommer du att jobba i ett team där förmågan att samarbeta och ha en teamorienterad inställning är avgörande. Du kommer bland annat:
Arbeta självgående i löpande bokföring & redovisning
Kontoavstämningar
Månads- och årsbokslut
Moms- och skattedeklarationer
Årsredovisning K2 och K3, INK
Minst 5 års arbetserfarenhet
Proaktivt bidra till utveckling/förbättring i processer och rutinerVI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som är redovisningsekonom med flera års erfarenhet från kvalificerad redovisning i större bolag. Du är självständig i bokslut och har tidigare erfarenhet av att upprätta årsredovisningar. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är meriterande.


ÖVRIG INFORMATION
Inhyrning 6 månader med möjlighet till anställning
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Skicka din ansökan till ansokan@procas.se eller ring 0702644170.

Ansök nu

Nationalekonom med inriktning mot ekonomisk-politisk analys

Nationalekonom
Läs mer Jun 8
Nytt
Enheten för ekonomisk politik och fördelning, internationella och ekonomiska avdelningen, Finansdepartementet
Internationella och ekonomiska avdelningen ansvarar för att göra prognoser över Sveriges ekonomiska och offentlig-finansiella utveckling och samordnar Finansdepartementets internationella frågor. Avdelningen ansvarar för att analysera hur samhällets resurser används och fördelas och gör bedömningar av effekten för sysselsättning, tillväxt, inkomstfördelning och offentliga finanser av regeringens förslag inom den ekonomiska politiken. Avdelningen deltar också i det ekonomisk-politiska samarbetet inom EU, OECD, Norden och IMF och tar fram och bereder svenska ståndpunkter.

Din arbetsdag. Sveriges morgondag.
Som nationalekonom på Enheten ekonomisk politik och fördelning kommer du att arbeta med analys av den ekonomiska politiken och ekonomins funktionssätt på de områden som är centrala för en god ekonomisk utveckling. Den här tjänsten är inriktad på analyser inom makroekonomi samt på bedömningar av hur den ekonomiska politiken påverkar den ekonomiska utvecklingen. Vi kan erbjuda en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö där arbetet präglas av en blandning av långsiktig kunskapsuppbyggnad, åtgärdsinriktade analyser och bedömningar som behöver göras på kort tid. Arbetet sker i nära samarbete med övriga enheter på internationella och ekonomiska avdelningen, samt med övriga avdelningar på Finansdepartementet och övriga departement.

Läs mer om vår verksamhet på www.regeringen.se.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en magister eller masterutbildning i nationalekonomi, samt erfarenhet från relevant analysarbete eller forskning (inkl. avhandlingsarbete). Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska och har förmåga till kvantitativa och kvalitativa analyser. Har du forskarutbildning, erfarenhet från arbete i Regeringskansliet, annan myndighet eller internationella organisationer såsom till exempel  IMF, OECD och har arbetat med bedömningar av den ekonomiska politikens effekter på ekonomin, anser vi det vara meriterande. 

Dina egenskaper
Som person ser vi att du är strukturerad med en problemlösande analysförmåga. Du är tydlig i din kommunikation och samarbetar bra med andra medarbetare. Vidare är du självgående, initiativtagande och uppnår resultat. 

Övrigt
Tjänsten avser en tidsbegränsad anställning på 6 månader. En säkerhetsprövning kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Är du intresserad?
Vill du veta mer om jobbet och vad vi erbjuder, kontakta Erik Höglin som är enhetschef, på 08-405 88 68. Du är också välkommen att kontakta HR-handläggare Hanna Grotander på 08-405 12 36. Fackliga kontaktpersoner är Simon Monti Danielsson för Saco och Lotta Nordqvist för ST. Du når dem via Regeringskansliets växel, 08-405 10 00. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 22 juni 2023.

Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess arbete med att styra Sverige och förverkliga sin politik. Här arbetar 4 800 personer, varav 600 utomlands. Regeringskansliet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång och vi arbetar aktivt för att vara en arbetsplats fri från diskriminering.
Finansdepartementet ansvarar för frågor som rör statens ekonomi. Det handlar om samordning av statens budget, prognoser och analyser, skattefrågor samt styrning och förvaltning av statens verksamhet. Dessutom ansvarar departementet för frågor som rör finansmarknad, upphandling, kommuner och regioner samt konsumentlagstiftning.

Ansök nu

Ekonomiassistent till Spånga

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi på SJR söker nu en ekonomiassistent som kommer jobba med både kund och leverantörsreskontran till vår kund i Spånga. Uppdraget är start senast den 10/7 med möjlighet till semester och 6 månader framåt. Därefter finns det stor chans till anställning hos kunden.

Arbetsuppgifter;
Du kommer att jobba med hela flödet inom både kund och leverantörsreskontran vilket är b.la;
- Attest och konteringar
- Fakturering
- Betalningar
- In och utbetalningar
- Avstämningar

I denna tjänst kommer du även att jobba med olika momssatser och har du tidigare jobbat med förtullning export och intrastatrapportering är det en merit men inget krav.

Vem söker vi;
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har jobbat med ovanstående arbetsuppgifter tidigare. Du har en stor datorvana och då framför allt i Excel. Har du tidigare jobbat i Jeeves är det en merit men inget krav. Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

För att trivas hos kunden bör du vara stresstålig, strukturerad och noggrann. Du är kommunikativ, flexibel och en serviceminded. Du har lätt för att komma in nya arbetsuppgifter, är effektiv och en positiv inställning.

Anställning;
För mer information om uppdraget är du välkommen att kontakta Anette Skantz. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-06-30.Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)

Ansök nu

Tech Lead till Softhouse

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du vår nästa Tech Lead?

På Softhouse befinner vi oss i en viktig fas på vår tillväxtresa och nu är vi på jakt efter en Tech Lead som vill ansluta till vårt kontor i Stockholm eller Uppsala. Vi brinner för ny teknik och gillar att utvecklas, och utveckla, tillsammans. Genom vår kompetens bidrar vi till ett hållbart digitaliserat Sverige - tillsammans kodar vi framtiden.

Vilka är vi?

På Softhouse är vi ca. 300 medarbetare fördelade på våra 11 kontor och tillsammans levererar vi tjänster och mjukvara i världsklass. I Stockholm hittar du oss i en trevlig takvåning på Tegnérgatan och i Uppsala hittar du oss i fina lokaler med ett centralt läge. Här blir du snabbt en del av ett team med stark gemenskap.

Som konsult hos oss får du möjlighet att skräddarsy en utveckling som överskrider både branscher och specialistområden. Vi har en stor variation vad gäller uppdrag och arbetar med allt från nyutveckling till förvaltning. I rollen som Tech Lead blir du en viktig del av våra projekt som ofta spänner över hela kedjan, allt från initial kundkontakt till leverans. Här får du chansen att formas tillsammans med teamet.

Vem är du?

Vi söker dig som är kommunikativ och som drivs av att arbeta agilt i samarbeten med olika team och projekt. För att lyckas i rollen ser vi att du:

- Har en solid teknisk bakgrund och erfarenhet av mobila och webbaserade applikationer, både nyutveckling och integrering av existerande system eller tredjepartsprodukter.

- Har erfarenhet av teknisk presales och en förmåga att vara situationsanpassad och lösningsfokuserad.

- Har erfarenhet av att bygga upp utvecklingskedjan, från backlog till utveckling, till test och deploy.

- Drivs av att leverera hög kvalitet, ständigt utvecklas och att dela dina kunskaper med kollegor.

Vi tror också att du kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Utöver det ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, men det är inget krav. Självklart känner du även igen dig i våra värdeord: team, enkelhet, mod och passion.

Vad erbjuder vi?

- Ett stabilt och välmående bolag där du och din work-life-balance är i fokus.

- En mix av spännande inhouseprojekt, externa uppdrag och teamleveranser tillsammans med dina Softhouse-kollegor.

- Förmåner som 30 dagars semester, tjänstepension, föräldralön, 5000 kr/år i friskvårdsbidrag, rekryteringsbonus m.m.

- Individuellt anpassad kompetensutveckling och aktiv kunskapsdelning med andra Softhouse-kollegor.

Det är precis lika viktigt att vi passar för dig, som att du passar för oss. Låter det intressant? Vårt urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi träffas gärna på en kaffe och berättar mer!

Ansök nu

Business Intelligence Utvecklare

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du vår nya Business Intelligence Utvecklare?

På Softhouse befinner vi oss i en viktig fas på vår tillväxtresa och nu är vi på jakt efter en Business Intelligence Utvecklare som vill ansluta till vårt kontor i Stockholm. Vi brinner för ny teknik och gillar att utvecklas, och utveckla, tillsammans. Genom vår kompetens bidrar vi till ett hållbart digitaliserat Sverige - tillsammans kodar vi framtiden.

Vilka är vi?

På Softhouse är vi ca. 300 medarbetare fördelade på våra 11 kontor och tillsammans levererar vi tjänster och mjukvara i världsklass. I Stockholm hittar du oss i en trevlig takvåning på Tegnérgatan med fin utsikt över innerstadens takåsar. Här blir du snabbt en del av ett team med stark gemenskap.

Som konsult hos oss får du möjlighet att skräddarsy en utveckling som överskrider både branscher och specialistområden. Vi har en stor variation vad gäller uppdrag och arbetar med allt från nyutveckling till förvaltning, från IoT till webbutveckling. Som Business Intelligence Utvecklare arbetar du i en bred roll med närhet till både affären och tekniken, här ansvarar du för dina leveranser och har nära dialog med beställare.

Vem är du?

Vi söker dig som är en Business Intelligence expert och som drivs av att bygga lösningar och skapa värde för kund. Förutom att vara kreativ, analytisk och lösningsfokuserad ser vi att du har:

- Några års erfarenhet av Qlik Sense, QlikView och/eller Power BI.

- Kunskaper inom datamodellering och databaser.

- Erfarenhet av systemutveckling och programmering.

- Vana att arbeta med uppgifter kopplat till utveckling, gränssnittsdesign, kravinsamling och analys.

- Förmåga att uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Utöver det ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, men det är inget krav. Självklart känner du också igen dig i våra värdeord: team, enkelhet, mod och passion.

Vad erbjuder vi?

- Ett stabilt och välmående bolag där du och din work-life-balance är i fokus.

- En mix av spännande inhouseprojekt, externa uppdrag och teamleveranser tillsammans med dina Softhouse-kollegor.

- Förmåner som 30 dagars semester, tjänstepension, föräldralön, 5000 kr/år i friskvårdsbidrag, rekryteringsbonus m.m.

- Individuellt anpassad kompetensutveckling och aktiv kunskapsdelning med andra Softhouse-kollegor.

Det är precis lika viktigt att vi passar för dig, som att du passar för oss. Låter det intressant? Vårt urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi träffas gärna på en kaffe och berättar mer!

Ansök nu

Fullstack-utvecklare Stockholm

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du vår nästa Fullstack-utvecklare?

På Softhouse befinner vi oss i en viktig fas på vår tillväxtresa och nu är vi på jakt efter fler seniora utvecklare som vill ansluta till vårt kontor i Stockholm eller Uppsala. Vi brinner för ny teknik och gillar att utvecklas, och utveckla, tillsammans. Genom vår kompetens bidrar vi till ett hållbart digitaliserat Sverige - tillsammans kodar vi framtiden.

Vilka är vi?

På Softhouse är vi ca. 300 medarbetare fördelade på våra 11 kontor och tillsammans levererar vi tjänster och mjukvara i världsklass. I Stockholm hittar du oss i en trevlig takvåning på Tegnérgatan och i Uppsala hittar du oss i fina lokaler med ett centralt läge. Här blir du snabbt en del av ett team med stark gemenskap.

Som konsult hos oss får du möjlighet att skräddarsy en utveckling som överskrider både branscher och specialistområden. Vi har en stor variation vad gäller uppdrag och arbetar med allt från nyutveckling till förvaltning, från IoT till webbutveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett intresse för de senaste trenderna inom mjukvaruutveckling. Vi ser gärna att du kan röra sig över hela stacken - från frontend till backend, men om ditt intresse/kunskap ligger inom någon av dessa är det också välkommet. För att lyckas i rollen ser vi att du:

- Har några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll.

- Är van att arbeta ur ett livscykelperspektiv med t.ex. kravställning, arkitektur, design, test och integration.

- Har erfarenhet inom t.ex. Java, .NET/C#, Kotlin, Node.js, React/Angular/Vue

- Trivs med att jobba enligt agila principer och metoder.

- Drivs av att leverera hög kvalitet, ständigt utvecklas och dela dina kunskaper med kollegor.

- Kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi tror också att du har kunskaper inom olika typer av miljöer och verktyg som t.ex. Git, Jira, Jenkins, Maven etc. Utöver det ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, men det är inget krav. Självklart känner du också igen dig i våra värdeord: team, enkelhet, mod och passion.

Vad erbjuder vi?

- Ett stabilt och välmående bolag där du och din work-life-balance är i fokus.

- En mix av spännande inhouseprojekt, externa uppdrag och teamleveranser tillsammans med dina Softhouse-kollegor.

- Förmåner som 30 dagars semester, tjänstepension, föräldralön, 5000 kr/år i friskvårdsbidrag, rekryteringsbonus m.m.

- Individuellt anpassad kompetensutveckling och aktiv kunskapsdelning med andra Softhouse-kollegor.

Det är precis lika viktigt att vi passar för dig, som att du passar för oss. Låter det intressant? Vårt urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi träffas gärna på en kaffe och berättar mer!

Ansök nu

Jobba med kundtjänst inom bank och finans

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du arbeta på en social arbetsplats där du varje dag utvecklas och ingår i ett härligt team med stark gemenskap? Har du samtidigt ett intresse för bank och finans och vill skaffa dig värdefull erfarenhet för framtiden? Nu söker vi flera kundservicemedarbetare till ett av Sveriges största fintechbolag!

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du hantera inkommande ärenden via telefon, mail och chatt. Du vägleder kunder, främst privatpersoner, i frågor gällande fakturor och betalningsmetoder. Det finns stora utvecklingsmöjligheter internt, bland annat till något av specialistteamen och ledande positioner. Vi ser det därför som ett stort plus om du har ambitioner att utvecklas internt på din arbetsplats!

I rollen som kundtjänstmedarbetare erbjuder vi bland annat

- En gedigen onboardingprocess som inleds med en fullt betald utbildning

- Friskvårdsbidrag på 1500 kr

- Tillgång till gratis gym i byggnaden

- Pingisbord och playstation på rasten

- Lön och förmåner enligt Unionens kollektivavtal

- Ett fräscht och nyrenoverat kontor med gångavstånd till Solna Station

För att trivas inom kundservice ser vi gärna att du

- Är social och tycker om att hjälpa till

- Tycker om att utvecklas och lära dig nya saker

- Kommunicerar flytande i både skrift och tal på svenska och engelska

- Är driven och ödmjuk

Arbetstider och schema
Tjänsten är på 80-100 % och öppettiderna för avdelningen är 08:00-22:00 måndag-fredag med stängt helger samt röda dagar. Du erhåller ditt schema en månad i förväg för att du ska ha tid att planera ditt arbete och fritid.

Intervjuer sker löpande - vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sales representative till ett av Europas ledande textilserviceföretag

Key account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du en vass säljare som lockas av att vara med på en häftig resa inom textilservicebranschen? Nu har du chansen att bli en viktig kugge på resan att expandera Lindström tillsammans med andra drivna, målmedvetna och kundfokuserade säljare!

Om Lindström

Med ett brett utbud av servicelösningar, från arbetskläder, skyddskläder, mattor, restaurang- och hotelltextilier till absorptionsmattor och torkdukar för industrin är Lindström är ett av Europas ledande textilserviceföretag. Lindströms heltäckande service inkluderar behovsanalys, inköp, lagerhållning, uthyrning, tvätt och efterbehandling, leveranser, ersättning, och slutligen återvinning. Med ett stort kundfokus och med ett aktuellt och miljövänligt erbjudande når Lindström en bred målgrupp.

Om tjänsten

Lindström Services söker nu efter en Sales Representativ inom affärsområdet Arbetskläder. Rollen innebär fullt säljansvar mot Stockholmsregionen och du kommer därför ha stor möjlighet att påverka Lindströms expansion i berörd region. Som Sales Representative har du en bred och varierad roll där du ansvarar för säljprocessens alla delar; från prospektering och nykundsbearbetning till att hålla fysiska eller digitala kundmöten. Du arbeta säljinriktat för att hitta lönsamma affärsrelationer där ditt huvudfokus kommer vara nykundsbearbetning men även att vårda och utveckla befintliga kundrelationer. Du blir en del av ett engagerat och hjälpsamt team där alla strävar mot gemensamma mål.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som startar med en provanställning direkt hos Lindström. Du utgår ifrån Stockholm och kundbesök förekommer inom Stockholmsregionen.   Du arbetar kontorstider under vardagar och det finns möjlighet att arbeta både från kontoret i Stockholm samt hemifrån.

Om dig
Som person ser vi att du har god kommunikationsförmåga, är resultatdriven och gillar utmaningar. Du kommer delvis bygga upp din egen kundkrets vilket kräver att du är målinriktad och driven i uppgiften att ta dig an marknaden - med ett starkt erbjudande och ett hjälpsamt team i ryggen.  Du är duktig på att planera och genomföra kund- och säljaktiviteter samt tycker om att arbeta mot uppsatta mål. Du drivs av möten med människor, lönsamma affärer och långsiktiga kundrelationer.

Ett stort plus att du har tidigare erfarenhet av försäljning, är lösningsorienterad med en positiv anda oavsett utmaning!

För tjänsten krävs att du: Tidigare erfarenhet av försäljning - men med rätt inställning kommer du långt!
Har B-körkort (tjänstebil ingår)
Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du: Har erfarenhet av försäljning mot tillverkningsindustri, livsmedel, vård och omsorg.

Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mejl, så ansök till tjänsten via vår hemsida.

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Louise Hellberg på louise.hellberg@barona.se

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Lindström med Barona.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personliga assistenter till vår 30 åriga kille på Södermalm heltid och delt

Personlig assistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Personliga assistenter till vår härliga 30 åriga kille på Södermalm

Vi söker nu assistenter till vår 30 åriga kille på Södermalm. Vår kund har en förvärvad hjärnskada och nedsatt syn vilket gör att han behöver någon som kan gå sida vid sida med honom. Tillsammans ska vi skapa en stimulerande tillvaro med allt från träning på gymmet, gå på promenader, lyssna på musik och laga middagar tillsammans. De viktigaste ingredienserna på detta uppdrag är humor och engagemang då alla moment i vardagen innebär träning på något plan för vår kund. Familjen spelar en viktig roll i kundens liv, de umgås mycket och har en varm och hjärtlig relation.

Nu söker vi dig som vill jobba med något meningsfullt på lång sikt. Du är en positiv och engagerad person med en stor portion humor som kan bidra med stabilitet och trygghet för kunden. Tidigare erfarenhet av förvärvad hjärnskada är en stor fördel, men inget krav.

För att söka tjänsten måste du ha fyllt 18 år men gärna äldre, kunna uppvisa utdrag ur belastningsregistret samt uppge två närliggande referenser. Då vår kund precis har beviljats assistans så är detta en assistentgrupp under uppbyggnad och vi är måna om att hitta rätt personer till uppdraget.

VIKTIGT : Plusfamiljen har som krav att man tagit minst två doser av covid-19 vaccinet. Du kommer att få visa upp ditt vaccinationsintyg för att bli aktuell för tjänsten.

Omfattning av tjänst:

Vi söker nu flera assistenter som kan jobba i olika omfattning med start i september 2023.

Tjänst 1: Heltid med rullande schema dag/kväll och varannan helg.

Tjänst 2: Deltid med pass förlagda på helger och ibland kvällstid samt gärna med möjlighet att vikariera vid kollegors frånvaro.

Det här erbjuds du:

Många av våra anställda har funnits med oss sedan starten 2006 vilket vi är mycket glada och stolta över! Vi vill att du som anställd ska må bra och känna att ditt jobb är meningsfullt. Som personlig assistent är du otroligt viktig för en annan människa och ibland för en hel familj.

Som en av oss får du:

• En kontaktperson-din chef, finns där för att svara på både praktiska frågor och för att ge stöd.

• Kollektivavtal- det är superviktigt för din trygghet idag men också för din framtid.
• Du är försäkrad och får friskvårdsbidrag.
• Vi stöttar och utbildar dig när du behöver det.
• Du får en fast grundlön per timme.
• Semesterersättning och ob-tillägg utifrån kollektivavtalet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om oss på vår hemsida www.plusfamiljen.se om varför du ska välja just oss. Sista ansökningsdatum är 8/7 men tjänsterna kan komma att tillsättas innan dess. Vi frågor kontakta kundansvarig caroline.kolbjer@plusfamiljen.se

Ansök nu

Slöjdlärare mot textilslöjd sökes till Tellusborgsskolan

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 8
Nytt
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar.

Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

- Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
- Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
- Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
- Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Tellusborgsskolan är en kulturprofilerad 6-9 skola med drygt 700 elever. Vi arbetar med tematiska perioder och med kulturella uttrycksformerna som tex bild, musik, media och teater. Dessa uttrycksformer skapar upplevelser och levandegör skolans ämnen på ett meningsfullt sätt.

Vår vision är att vara en skola där eleven spelar huvudrollen, där det finns trygghet, trivsel och tillit.

Skolans pedagogiska idé står på tre ben kunskap, kultur och tema.
Läs mer på https://grundskola.stockholm/hitta-grundskola/grundskola/tellusborgsskolan-6-9/


Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta i arbetslag och samarbeta inom och mellan ämnen, på en skola där kreativitet och skapande ses som mycket viktigt och allas angelägenhet. Våra arbetslag har en central roll i arbetet med och kring eleverna, som lärare hos oss måste du kunna vara flexibel och relationell.

Vi söker nu ytterligare en slöjdlärare, med behörighet i textilslöjd men gärna i båda slöjdämnena, som vill arbeta i arbetslag och på en skola där kreativitet och skapande ses som mycket viktigt och allas angelägenhet. Vi arbetar i välorganiserade arbetslag och som lärare hos oss måste du kunna vara flexibel och relationell. Du kommer att ha ett delat mentorskap tillsammans med en annan lärare i arbetslaget.

Det finns stora möjligheter till samarbete då alla våra slöjdlärare på skolan är behöriga och legitimerade.

Eleverna slöjdar i halvklassgrupper och lektionspassen är på 80 minuter. Nya fungerande slöjdsalar för arbete i textil, trä, metall och andra material, utrustad med luftrenare, spånsug och div andra maskiner. Salarna är nyrenoverade och inredda i huvudsak med ny utrustning. Det finns två slöjdsalar för textilslöjd och två salar för trä och metallslöjd.

Du kommer vara kopplat till ett arbetslag men utöver det, kommer du undervisa elever från andra årskurs, mellan åk 4-9.

Arbetskvalifikationer

Du är behörig och legitimerad lärare med dokumenterad erfarenhet att undervisa i slöjd på grundskolans mellan och högstadium.

Du har kompetens att planera och genomföra undervisning som motsvarar olika elevers behov och intressen.

Du kan individualisera och anpassa undervisning och uppgifter så att det passar elevers olika förmågor, både de som satsar och närmar sig de högsta betygsnivåerna och de som behöver lite mer av läraren för att klara godkända betyg.

Du behärskar digital teknik både för din egen del och i undervisningen.

Du är bra på att bygga relation med eleverna och bekväm i vårdnadshavarkontakter.

På vår skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Vill du arbeta på en skola med skickliga kollegor som arbetar hårt, siktar högt och trivs tillsammans, så välkommen med din ansökan.

Erfarenhet av och kunskaper om NPF är meriterande.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.


Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se


Läs mer på www.pedagogstockholm.se

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Kundansvarig Offentlig sektor till Aleris Sjukvård

Affärsutvecklare
Läs mer Jun 8
Nytt
Om Aleris Sjukvård

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård.

Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK.
Aleris ägs av Triton.

Drivs du av att skapa verklig förändring och samhällsnytta? Vill du vara med och utveckla hälso- och sjukvården genom fokus på affärsutveckling, samverkan och digitalisering? Då ska du söka rollen som Kundansvarig Offentlig Sektor till Aleris Sjukvård!

Om rollen

Som Kundansvarig Offentlig Sektor kommer du att ingå i vårt affärsutvecklingsteam. Ditt främsta uppdrag är att proaktivt skapa och utveckla nya affärsmöjligheter inom offentlig sektor samt att vidareutveckla relationerna och möjligheterna kopplade till våra befintliga offentliga avtal och kunder. Du ansvarar för hela anbudsprocessen från början till slut och arbetar tätt tillsammans med verksamheterna för att säkerställa att vi kan erbjuda en god vård utifrån vad som efterfrågas och att vi framgångsrikt kan beskriva det i våra anbud.

Aleris är en stor organisation som skapar skillnad för många människor. Detta samtidigt som vi är inne i en intensiv förändringsfas. Vi kan erbjuda en rolig, utvecklande och meningsfull arbetsplats. Rollen rapporterar till Affärsutvecklingschef Aleris Sjukvård.

Exempel på arbetsuppgifter

Exempel på specifika arbetsområden för denna roll som Kundansvarig till affärsutvecklingsteamet för Aleris Sjukvård:

• Kartla?gga, identifiera och agera på nya affärsmöjligheter
• Omvärldsbevakning
• Etablera kundplaner och leda kundteam för att säkra aktivitet
• Bevaka offentliga upphandlingar
• Skapa och leda anbudsteam (en tillfällig grupp med den interna och externa kompetens som krävs för att svara framgångsrikt på upphandlingar)
• Säkra skallkrav och delta i skrivande och prissättning av anbud
• Ansvara för struktur kring och förvaltning av våra avtal
• Löpande utveckla kunskaper inom avtal, Lagen om offentlig upphandling (LOU) och offentlig försäljning
• Underhålla och skapa nya relationer hos våra kunder
• Bidra till ett Aleris där hela vårt vårdutbud tillgängliggörs för våra kunder
• Projektleda initiativ som t.ex. införande av nytt CRM-system

Din profil och erfarenhet

Fo?r att lyckas i rollen som kundansvarig ser vi att du har fo?ljande:

• Relevant akademisk examen (juridik, ekonomi eller motsvarande)
• Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av att arbeta som kundansvarig, affärsutvecklare, anbudsansvarig eller liknande
• Erfarenhet av anbudsarbete och avtalstolkningar
• Erfarenhet av att ha arbetat med större kunder och LOU
• Erfarenhet av projektledning
• God förmåga att bygga relationer och skapa affärsmöjligheter
• Strategisk och analytisk höjd i kombination med att få saker och ting ur händerna
• Ett strukturerat arbetssätt
• God kommunikations- och skrivförmåga
• God förmåga att hantera flera stakeholders och tillgodose olika behov
• Ho?g energi, motivation och driv

Det är meriterande om du har:

• Erfarenhet av hälso- och sjukvårdssektorn

Vad erbjuder vi?

• En anpassad och väl utarbetad introduktion
• En företagskultur där medarbetarskap och nya idéer uppmuntras
• Fina förmåner i form av bland annat förmånsportal med erbjudanden, friskvårdsbidrag och fri sjukvård
• God arbetsmiljö med korta beslutsvägar med fokus på att rätt förutsättningar finns och goda möjligheter att påverka

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning, sex månaders provanställning

Omfattning: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Om bolaget

Bolaget är verksamma inom byggbranschen och brinner för att leverera service utöver det vanliga och tillhandahålla en problemlösning av världsklass. Företagskulturen är något de värderar högt och är väldigt stolta över. Det är en familjär stämning på företaget och de befinner sig i en dynamisk och föränderlig utvecklingsresa.

Här får du chansen att arbeta hos ett företag som hela tiden strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats och på en avdelning där hjälpsamhet är främsta fokus. Trivs du att arbeta i högt tempo tillsammans med ett öppet och starkt team är detta rätt arbetsplats för dig.

Om rollen

I rollen som Ekonomiassistent inom leverantörsreskontran kommer du att tillhöra ekonomiavdelningen bestående av cirka 13 personer. Du kommer att arbeta med det övergripande inom leverantörsreskontran och vara delaktig i att utveckla processer och rutiner hos ett snabbväxande bolag.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:

- Kontering av leverantörsfakturor

- Fakturaflödeshantering

- Periodiseringar

- Lägga upp nya leverantörer och underhålla register

- Betalningar

- Påminnelser och kontakt med leverantörer

- Kontering och registrering av utbetalningar

Om dig

För att trivas och lyckas hos vår kund är det viktigt att du har en flexibel inställning och rätt attityd. Att vara serviceinriktad, noggrann och prestigelös ser vi som avgörande egenskaper. Du kommer att bli ett värdefullt tillskott till teamet och behöver kunna arbeta både självständigt och i grupp. Eftersom bolaget ständigt utvecklas behöver du vara snabb på att anpassa dig till förändringar och uppmuntras att aktivt bidra med förbättringsåtgärder. Vidare är det viktigt att vara strukturerad och positiv. Vi ser gärna att du har ett allmänt ekonomiskt intresse och är bekväm med att kommunicera både i tal och skrift. Dina personliga egenskaper värderas högt i vår rekryteringsprocess.

Kvalifikationer

- Tidigare erfarenhet som ekonomiassistent

- Goda kunskaper inom ekonomisystem

- Kunskaper i Officepaketet

- Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt tidigare har arbetet i Jeeves.

Tillträde, omfattning och anställning

Denna roll är på heltid med kontorstider måndag till fredag, arbetstiderna är mellan 07:00 - 16:00 med flex. Bolaget är beläget i Västerort i Stockholm. Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt men tar hänsyn till eventuell uppsägningstid. Detta är initialt ett konsultuppdrag där du blir anställd av Hero med mycket goda chanser att bli övertagen av vår kund efter 6 månader.

Hur söker du?

Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen ”ansök” längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Erik Blom på erik.blom@hero.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

We are heart working”

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.

Ansök nu

Unik familjär skola mitt i Sthlm söker en unik bitr rektor/specialped

Biträdande rektor
Läs mer Jun 8
Nytt
Hillelskolan, som är en judisk skola, finns centralt på Östermalm. Den drivs av Föreningen Hillel som har funnits sedan 1950-talet och som även driver en förskola och ett fritidshem.
Totalt omfattar verksamheten ca 400 barn och har knappt 80 medarbetare.
Rektorn har ett övergripande ansvar för skola, fritidshem och förskolan. Vi är en liten verksamhet med judisk profil, den enda i Stockholm.
Skolan, från förskoleklass till klass 6, har idag drygt 275 elever och växer för varje år då fler elever söker sig till oss. För sju år sedan flyttade vi in i en helt ny byggnad, lika funktionell som arkitektoniskt iögonfallande, i hjärtat av Östermalm. Skolgården finns på skolans tak med utsikt över Stockholms takåsar.
Hos oss finner du en närhet mellan såväl föräldrar, kollegor och ledning, en närhet som är lite utöver det vanliga. Våra medarbetare här tycker att vi är en bra arbetsplats vilket visar sig i våra egna undersökningar. Detta är vi såklart väldigt stolta över.
Biträdande rektor är en del av rektors ledningsgrupp och har som uppgift att bistå rektor i det systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbetet. Som biträdande rektor bidrar du till att skapa goda förutsättningar för såväl pedagogisk kvalitet som för en hälsofrämjande arbetsmiljö. Tillsammans med rektor ansvarar du för det operativa arbetet med personal på mellanstadiet. Du har det övergripande ansvaret för elevhälsoarbetet och arbetar för att verksamheten utvecklar sitt främjande, förebyggande och åtgärdande arbete. Du kommer vara närmsta chef för en grupp pedagoger på mellanstadiet, speciallärare samt resurspersoner. Personalansvaret innefattar bland annat att leda det pedagogiska arbetet, samarbetet mellan hem och skola, arbetsmiljöarbete, hålla medarbetar- och lönesamtal samt visst administrativt arbete, såsom bemanning. Ledarskapet utgår från vår värdegrund och utifrån visionen Hjärna, Hjärta, Själ.
Undrar du vad vi letar efter hos dig?
- Du sätter fokus på elevernas lärande och är skicklig på att få till samarbeten för att eleverna ska ha de bästa förutsättningarna under hela skoldagen.
- Du ska vara leg lärare och specialpedagog med erfarenhet av att leda, utbilda och coacha medarbetare i att arbeta salutogent och inkluderande.
- Du är en lagspelare och är samarbetsinriktad. Du använder dina egna lärdomar och spännande idéer till att medverka i ett kollegialt lärande för egen och andras utveckling.
- Du är väl insatt i läroplanens mål och ha goda kunskaper om de lagar och förordningar som styr verksamheten i grundskolan
- Du har dokumenterad erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete och ledning av pedagoger samt har en ledande roll i elevhälsoarbete inom grundskolan.
- Du har hjärtat på rätta stället och brinner för elevernas välgång i skolan.
- Du är öppen för att lära dig mer om judisk kultur och är nyfiken på de judiska traditionerna är en självklarhet.
- Vi vill att du har det lilla extra och känner dig nyfiken på vår vision Hjärna-Hjärta-Själ
- Det är meriterande om du har arbetat med digitala verktyg som stöd i det systematiska kvalitetsarbetet med fokus på anpassningar och särskilt stöd och du har erfarenhet av systematisk uppföljning av elevernas progression.
Gillar du dessutom vällagad mat i vårt egna kök (fisk och veg) då kanske vi är den arbetsgivare du söker?
Vår rekryteringsprocess sköter vi i egen regi, utan inblandning av rekryteringsfirmor.
Är du rätt för oss så kommer vi att rekrytera dig utan att avvakta till sista datum för ansökan. Vi ser fram att höra från dig och ev mötas, både digitalt och IRL.

Ansök nu

Entreprenad elektriker med ECY-Cert

Installationselektriker
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Vi söker flera elektriker för anställning omgående.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-5 års erfarenhet

- Gått på storbygge/större entreprenader som elektriker - 1-5 års erfarenhet

- Ritningsläsning

- Självgående

Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning

- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A

Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)

- Larm

Språk
Krav

- Tala och förstå svenska

Meriterande

- Engelska

- B-körkort

Ansök nu

Bli en av Sveriges högst betalda elektriker!

Installationselektriker
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker med ECY-cert till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare.

Om du har ambition att bli arbetsledare/ledande montör framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker och/eller entreprenadselektriker - minst 2 års erfarenhet

Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning

- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A

Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)

Språk
Krav

- Svenska

Meriterande

- Engelska

Körkort
Krav

- B

Ansök nu

Elektriker med ECY-Cert och/eller ?fullständig auktorisation, A

Installationselektriker
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-4 års erfarenhet

Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning

- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A

Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)

Språk
Krav

- Svenska

Meriterande

- Engelska

Körkort
Krav

- B

Ansök nu

Flera elektriker med ECY eller likvärdigt el-certifikat

Installationselektriker
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad, när du är ute hos våra kunder får man ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation och felsökning, reparation, till underhåll och ombyggnationer. Du jobbar med ett sammansvetsat gäng, där ni tillsammans utför arbetsuppgifterna som tar teamet i mål. Arbetsplatserna är vanligtvis i Stor Stockholm. Arbete på annan ort kan förekomma.

Vi har kollektivavtal och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter att utvecklas. Arbetet är på heltid, dagtid.

Vi söker dig som är elektriker och har minst 2-5 års erfarenhet inom yrket och som är sugen på att ta nästa steg, till ett företag som lägger stor kraft på att vidareutveckla dig! Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra.

För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare. Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-4 års erfarenhet

Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning

- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation A/AL

Kompetenser
Krav


- Ritningsläsning

-

Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)

- Liftkort

- Fallskydd

Språk
Krav

- Svenska

Meriterande

- Engelska

Körkort
Meriterande

- B

Ansök nu

Erfaren administratör med känsla för kommunikation Utbildningsförvaltningen

Administrativ assistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Utbildningsförvaltningen i Stockholms stad är Sveriges största förvaltning med runt 16 000 anställda.

Förvaltningen ansvarar bland annat för drift och utveckling av kommunens drygt 140 grundskolor och omkring 30 gymnasieskolor samt hanterar stadsövergripande frågor inom förskolan i samverkan med stadsdelsnämnderna.

Beskrivning av enheten för arkiv, registratur och förvaltningsservice (ARF)

Enheten för arkiv, registratur och förvaltningsservice (ARF) ingår i avdelningen för personal och kompetensförsörjning. ARF är en stöd- och specialistfunktion till förvaltningen och skolorna. Vi arbetar för en modern, rättssäker och effektiv informationshantering och en god offentlighetsstruktur. Enheten håller bland annat utbildningar i diarieföring för förvaltningens medarbetare. Här arbetar bland annat sex registratorer, en jurist och en samordnare för registraturet och sex arkivarier. Vi sitter centralt i lokaler på Hantverkargatan, Kungsholmen.

Vi söker nu en erfaren administratör som även kan verka som vår kommunikatör.   

Tjänsten som administratör och kommunikatör

I rollen som administratör ger du stöd i ARF-enhetens arbete med vårt ärende- och dokumenthanteringssystem eDok och informationshantering.

Kommunikationen är ett av våra viktigaste verktyg i arbetet med att stötta och hjälpa våra 170 skolor i arbetet med eDok och informationshantering. Arbetet med informationshantering; registrering och arkivering av allmänna handlingar är en liten del av allt det som skolorna ska hantera, därför är det av största vikt att vi gör informationen tillgänglig och lätt att förstå. I detta arbete är du en nyckelperson och driver arbetet framåt som ansvarig för kommunikationen.

Vidare hanterar du information, författar skrivelser och kommunicerar med allmänheten på ett juridiskt korrekt sätt. Du ger service till handläggare, allmänhet, andra myndigheter och externa intressenter. Du stödjer arbetet med utlämnande av allmänna handlingar och vid behov hjälper du till med inkomna handlingar i form av extern post och funktionsbrevlådan.

Du är dessutom ansvarig för vårt kontaktnätverk och administrationen kring utbildningarna. Du uppdaterar och utvecklar vår största kommunikationskanal som är uppbyggd i en SharePoint i Office 365. Du bygger e-learnings om eDok och utvecklar kontinuerligt stödmaterialet tillsammans övriga medarbetare i förvaltningen av eDok.

Din kompetens och erfarenhet

För denna tjänst krävs att du har

- flerårig och aktuell erfarenhet av arbete som administratör inom offentlig verksamhet
- kunskap om offentlighet och sekretess samt de lagar och förordningar som styr informationshantering i offentlig verksamhet
- minst ett års erfarenhet av att ha arbetet med strategisk kommunikation
- hög digital mognad där du aktivt har arbetat i olika digitala system och i Officepaketets olika program
- mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du även har erfarenhet av

- arbete i Office 365 och utveckling av samarbetsytor
- att arbeta med frågor som rör registratur, arkiv- eller informationshantering
- dokumenthanteringssystemet Platina (eDok)
- arbete i utvecklingsprojekt.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och följande kompetenser: I rollen som administratör och kommunikatör är det viktigt att du är en självgående, noggrann och metodisk person som självständigt kan arbeta med och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är en kommunikativ person som både uppskattar och har förmåga att samarbeta med och hantera olika typer av människor. I rollen ingår att vara ett stöd för verksamheterna. Det är därmed viktigt att du har en hög serviceförmåga och tycker om att arbeta i en miljö där behoven varierar över tid och ibland kräver snabba svar. Vidare är du initiativtagande och nyfiken samt kan hantera många olika uppgifter samtidigt.

Det viktigt att du har en pedagogisk insikt. Du har förmåga att utbilda andra samt är tydlig och trygg med att förmedla vilka riktlinjer som gäller kring informationshantering. Slutligen har du god förmåga att göra korrekta avvägningar med avseende till verksamhetens bästa samt har en hög integritet och en professionell hållning till ditt uppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Din ansökan

Just nu pågår ett pilotprojekt i Stockholms stad där vi provar att rekrytera utan att du som kandidat skickar in ditt personliga brev. Detta genomförs på ett antal utvalda rekryteringar. Vid bedömningen av din ansökan för denna roll kommer vi endast att utgå ifrån ditt CV och ett antal frågor du får besvara i samband med din ansökan. Vi önskar att du svarar konkret och tydligt på frågorna, och att det finns en tydlig koppling mellan dina svar och ditt CV.

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

EMJ Söker flera Mätartekniker och/eller Distributionselektriker

Distributionselektriker
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vårt gäng på Service E.M.J Entreprenad efter flera mätartekniker och/eller distributionselektriker som ska vara placerad i Stockholm

Kort om tjänsten

Vi är på jakt efter flera duktiga elektriker som har jobbat som mätartekniker och/eller Distributionselektriker vars huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av felsökning av elmätare, strömtransformatorbyten och verifieringar. Inför arbetet och innan ute hos kund kommer du få utbildning med teori som gör din kunskap knivskarp och ger dig rätt förutsättningar för att utföra ett säkert och kvalitativt arbete hos oss.

Vi tror att du är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du gillar att ta eget ansvar och en förmåga att snabbt se vad som krävs för att lösa olika arbetsuppgifter och moment. Du har ett stort intresse för teknik och service och är ständigt på jakt efter att utveckla både dig själv och företaget.Checkar du även av följande punkter har vi en garanterad match!

- God kommunikationsförmåga

- God dator och mobil vana

- Grym på kundrelationer

- Krav på B Körkort

- Gymnasiekompetens inom el

- Meriterande om du har 3-4 års arbetslivserfarenhet inom området elmätare

Ansök nu

Sjuksköterska på Avdelning i Stockholm (59000 kr/mån)

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 8
Nytt
Hitta ditt nästa jobb med Bemlo! Vi hjälper dig hitta ditt drömuppdrag, oavsett var i landet du vill jobba (eller om du vill till Norge...). Detta med hjälp av Bemlos stora nätverk av över 25 samarbetspartners i Sverige och Norge

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största plattform för att hitta temporära uppdrag. Varje månad hjälper vi över 500 personer hitta sitt drömuppdrag och ger värdefull information till ytterligare 20 000 besökare. Hos Bemlo hittar du ditt nästa uppdrag.

Nu finns det en ledig tjänst som sjuksköterska på avdelning i Stockholm.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-06-13 och pågår till 2023-09-17. Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter på avdelning. Du behöver vara flexibel i ditt arbete och redo att hoppa in med kortare introduktion än vanligt.
Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan du jämföra erbjudanden från olika aktörer och på så vis vara säker att du alltid får det bästa erbjudandet för just dig. Chansa inte, använd Bemlo

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen samt två år som yrkesverksam sjuksköterska de senaste tre åren.

Ansök nu

Frisör Till Youhannas Salonger i Stockholm AB

Herrfrisör
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi på Youhannas Salonger i Stockholm AB söker nu en ny kollega, dam och herr frisör.
Du ska va erfaren, trevlig och serviceminded. Du ska kunna jobba kvällar och helger, och respekterar deras arbetsider.
Ju mer erfaren du är, ju mer du kan, desto bättre. Som barberare hos oss ska du kunna erbjuda kunden en trevlig upplevelse och ge ditt bästa för ett perfekt resultat.
Du har en naturlig känsla för kundbemötande och eftersträvar att alltid förmedla utomordentlig service till våra kunder. Som person är du social, serviceinriktad, glad och positiv.
Söker du en tjänst på deltid eller extra/helger så kan det också vara intressant.
Vi siktar högt och detsamma hoppas vi om dig.
Vänligen kontakta oss via vår mejl adress:
Hanasalong@hotmail.se

Ansök nu

Junior Business Analyst

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 8
Nytt
The Global Electrolux Talent Program presents:
The Global Electrolux Talent Program is a proactive initiative that brings together young talents from different functions and global offices within the Electrolux Group. This programme is for those who are interested in a global, hands-on experience in an intercultural environment.
Junior Business Analyst, Group Business Control – Stockholm, Sweden
By creating desirable solutions and amazing experiences that enrich people's daily lives and the health of our planet, we want to be a driving force in delivering an enjoyable and sustainable life. We go to work every day determined to shape life for the better – for our customers and for the health of our planet.
Looking for your next challenge? Do you have a growth mindset and want to accelerate your career? If yes, join us in Group Business Control (GBC) and support Electrolux Group's profitable growth journey. GBC strives to be the center of excellence for financial planning and analysis by acting as a proactive business partner throughout the Electrolux Group. We help the organization make informed decisions, by turning data and information into business insights, while driving collaboration and efficiency across the financial organization.
With high ambitions and significant exposure to senior executives, we are looking for someone who is willing to learn and develop, who sees challenge as an opportunity for personal and professional development. This is a crucial position on a truly international playing field, with all the freedom and space you need to help realize your and our goals.
A typical day at work:
• In a dynamic and fast-paced environment, the team acts as financial advisor to Group Management by providing support for decision-making, business intelligence and financial performance reporting.
• As a business analyst within GBC, you will be part of a core team that prepares and delivers executive reporting to Electrolux Group's Board of Directors and Group Management, together with analysis of the results.
• As a business analyst, you will prepare presentations and files (P&L, balance sheet and cash flow) on a monthly and quarterly basis as part of the closing process.
• You are a key member of the team as you will have full ownership of the financial figures presented to management, and you will be responsible for ensuring accuracy and timely delivery.
• As a business analyst within GBC, you will be part of the forecasting and budgeting process, helping to consolidate the group view.
• You will make continuous improvements in our processes.
Who are you:
Above all, you have an intense drive, willingness to learn and a constant improvement mindset.
• Agile – Both reactive and proactive, you work efficiently and flexibly to deliver results within simultaneously ongoing processes. You are a quick thinker with an ability to quickly absorb and process new information.
• Growth – You love to explore new ideas and drive continuous improvement, not only to do your best work but also to develop your abilities and acquire new skills.
• Team Player – You are committed to delivering your tasks and supporting the team.
• Collaboration – You ask and you listen. Your skills are enhanced when paired with those of your teammates.


The position requires:
• Academic degree in business administration, economics, engineering or similar
• 2 years of experience in business controlling or financial analysis.
• Excellence in the MS Office suite, especially Excel
• Experience in using/developing BI visualization tools is a plus (e.g. Power BI)
• Fluent in English
• Strong analytical skills
• Highly proactive and self-motivated team player with great social skills
• Tech-savvy and willing with great interest in financial systems
What will you learn:
• You will learn about the financial processes within the Group and at the end of the quarter you will be involved in the preparation of interim and annual reports (external reporting)
• You will have an overview of Electrolux Group's financial performance and focus
• You will learn how to prepare reports and organize presentations for Group Management
• You will gain hands-on experience using our consolidation tools.
What you get out of the program
• Learning experience within 14 months
• Gross salary of SEK 25,500 per month for the first 12 months. The 13th and 14th would be SEK 28,500 gross salary per month.
• Holiday days and other business benefits
• Mobile phone and laptop
• View costs and process
• Support for redistribution: local registration processes
Note: The application assessment will only start after we close the job campaign, expect to receive updates within 2 weeks of the application deadline.

Ansök nu

Special Pedagogue

Specialpedagog
Läs mer Jun 8
Nytt
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Vi söker dig som är utbildad Speciallärare eller Specialpedagog.

Det är meriterande om du har grundskollärarutbildning i Svenska, samt är förtrogen med Skolverkets styrdokument.

Eftersom stora delar av undervisningen sker på Engelska och delar av kollegiet är engelskspråkiga behöver du själv kunna kommunicera på Engelska. 

Du kommer att arbeta med elever,  stötta lärare i arbetet med att anpassa lärmiljön/utforma extra anpassningar, göra kartläggningar och skriva ÅP,  samarbete med  EHT. Ditt uppdrag innebär bl. a. att  bidra till att utveckla lärmiljön och anpassa läromedel för elever med inlärning, inlärning,  läs, skriv, tal och kommunikationssvårigheter.

Vi har ett starkt elevhälsoteam med två skolsköterskor, två kuratorer, akademiskt ansvarig, SYV, “Carebear” ( kontaktperson för åk 4 och 5), 2 specialpedagoger, samt EHT ledare som nu vill anställa en tredje specialpedagog. Du kommer ingå i ett mycket välfungerande team som vill fortsätta att utvecklas och utbildas av SPSM läsår 21/22.

Du är en tydlig och trygg ledare och har elevens måluppfyllelse i fokus. Dessutom arbetar du med ett lågeffektivt bemötande utifrån ett differentierat perspektiv i undervisningen och vill möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheteter, förkunskaper ocg förmågan.

Vänligen registrera ansökan på IES Careers!

Ansök nu

Account Manager till snabbväxande IT-bolag

Key account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du en envis, engagerad och målfokuserad person med ett stort driv som motiveras av att göra affärer och se verksamheten växa? Har du ett stort intresse för försäljning och lockas av möjligheten att få fortsätta utvecklas på ett innovativt IT-bolag? Då kan rollen som Account Manager vara jobbet för dig!

Vår kund är ett utav Stockholms snabbast växande IT-tjänstebolag och har bland annat utsetts till Gasellföretag två år i rad. Det är ett familjärt bolag med en bra mix mellan professionalism och lekfullhet och i deras moderna kontorslokaler finns bland annat gym, rutchkana och spelrum.

OM ROLLEN
Rollen som Account Manager är en bred roll med ett stort eget ansvar. Du arbetar med hela kedjan från att prospektera potentiella kunder till att boka och genomföra möten, genomföra offertpresentationer och gå på avslut.

Du arbetar i ett nära samarbete med tekniker och onlinesupport och tillsammans arbetar ni för att leverera unika kundupplevelser och mot det uttalade målet att skapa marknadens mest effektiva supportorganisation.

OM DIG
Vi söker dig som är hungrig, orädd och resultatorienterad. Du har ett inre driv, ett stort engagemang och du går in 100% i det du gör. Du trivs i en snabbväxande miljö med ett högt tempo och kontinuerlig förändring och du lockas av möjligheten att vara med och utvecklas tillsammans med företaget.

Från tidigare roller är du van att arbeta under eget ansvar, du har en hög aktivitetsnivå och lätt för att strukturera upp ditt arbete. En bakgrund inom försäljning är ett krav och tidigare erfarenhet från IT-branschen är meriterande.

ANSÖKAN
Hoppas att vi har väckt ditt intresse och att du är nyfiken på att veta mer om rollen. Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart du kan. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten får du gärna kontakta oss på jobb@switchgame.se

OM SWITCH GAME
Switch Game är rekrytering- och konsultbyrån som gör de krångliga enkelt, superenkelt. Genom att kombinera beprövade metoder med moderna arbetssätt och ny teknik kan vi hitta unika matchningar, snabbt och med hög träffsäkerhet. Vi arbetar alltid tvåvägs och söker kandidater till uppdrag såväl som uppdrag till kandidat vilket skapar en dynamisk organisation med många spännande möjligheter.

Ansök nu

Studie- och yrkesvägledare till Kristofferskolan

Studie- och yrkesvägledare
Läs mer Jun 8
Nytt
Inför hösten söker Kristofferskolan en studie- och yrkesvägledare. Du kommer att ansvara för löpande SYV- frågor från elever på högstadiet och gymnasiet och behöver därför vara väl uppdaterad på högskole- och universitetsvärlden för att kunna ge handledning och råd till skolans studenter i deras kommande val av utbildning. Du kommer även ansvara för skolans PRAO och arbeta nära elevhälsoteamet. Ditt fokusområde kommer vara elever i övergång från högstadium till gymnasium samt gymnasium till universitet/högskola.


Tjänsten är på deltid (60%) och omfattar ca 3 dagar per vecka. Det är en semestertjänst och inleds med en provanställning.


Om dig
Vi söker en person med god förmåga att bemöta ungdomar med entusiasm och ett genuint intresse för deras frågor och funderingar kring fortsatta studier. Du ska vara serviceinriktad, noggrann och följa upp elever som behöver mycket stöd för sina fortsatta val. Vi ser helst att du som söker har relevant utbildning och gärna några års erfarenhet av att ha arbetat som SYV.


Om oss
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en stor skola som innehåller förskoleklass, grundskola och gymnasium med tre nationella program. På skolan finns i dag ca 820 elever och runt 160 medarbetare.


Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 70 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Vi har en hög lärartäthet samt utgår från varje elevs enskilda behov och försöker i största möjliga mån att anpassa undervisningen efter det. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city.


För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se.
Kontaktperson
Emma Berglund, Personalspecialist
rekrytering@kristofferskolan.se
08-50 58 58 03
0704-67 88 87


Som medarbetare på Kristofferskolan erbjuds du pedagogisk måltid vilket innebär att vi äter tillsammans med grundskolans elever i skolans matsal. Maten som serveras är till största delen vegetarisk och ekologisk. All mat lagas från grunden av våra duktiga köksmedarbetare.
Om ansökan


Vi kommer att ha intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.


Ange ref: SYV HT-23


Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.

Ansök nu

Brottsförebyggare till Brå

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du bidra till ett viktigt samhällsuppdrag, och arbeta med aktuella och meningsfulla frågor? Brå verkar för att brottsligheten ska minska och tryggheten ska öka i samhället. Det gör vi genom att ta fram fakta och sprida kunskap om brottslighet, brottsbekämpning och brottsförebyggande arbete, till i första hand regeringen och myndigheter inom rättsväsendet. På Brå bidrar du till att göra skillnad i ett arbete med stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med kunniga kollegor i en engagerande miljö. Brå finns på Tegnérgatan i centrala Stockholm, och vi är cirka 160 medarbetare.Om jobbet

Under 2023 utökar Brå verksamheten för att stödja kommunerna med anledning Kommuners ansvar för brottsförebyggande arbete (2023:196).  Bland annat kommer Brå att utveckla de webbaserade utbildningarna i kunskapsbaserat brottsförebyggande arbete. Brå söker därför en medarbetare till vårt utbildningsteam som också kan arbeta med Brås övriga stöd till brottsförebyggande aktörer.  Det här är en möjlighet att vara med i ett spännande utvecklingsskede och påverka det brottsförebyggande arbetet i samhället samt vara med i en expansiv fas av verksamheten.

Till enheten för utveckling av brottsförebyggande arbete (uba) söker vi en brottsförebyggare med fokus på utbildning och utveckling av brottsförebyggande arbete.  Arbetet innebär hög grad av gemensamt och eget ansvar för planering, genomförande, uppföljning, utveckling och dokumentation av utbildningar eller andra former av stöd. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att tillsammans med andra, såväl internt som externt, utveckla och genomföra en utbildning eller ta fram ett metodstöd och sprida det. Du kommer också att medverka i arbetet med att handlägga och fördela ekonomiskt.

Arbetet är utåtriktat och innebär många kontakter och samarbeten med nationella, regionala och lokala brottsförebyggare inom exempelvis kommun, polis och länsstyrelser. Uppdraget innebär också tät samverkan internt på enheten.

Resor ingår i tjänsten.Din utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har

- Minst kandidatexamen inom samhällsvetenskaplig utbildning, där kriminologi ingår samt utbildning i pedagogik

- Erfarenhet av utbildningsarbete och/eller annat pedagogiskt arbete

- Erfarenhet av stöd till eller strategiskt med brottsförebyggande arbete

- God kunskap om kunskapsbaserat brottsförebyggande arbete

- God förmåga att uttrycka dig på svenska, både i tal och skriftDet är dessutom meriterande om du har erfarenhet av att utbilda med Informations och kommunikationsteknik (IKT) eller via digitala läroplattformar. Det är också meriterande med erfarenhet av utvecklingsarbete av FoU-karaktär och framtagande av stödmaterial. Andra bra meriter är kunskap om lagen om kommuners ansvar för brottsförebyggande arbete samt kunskap om kommunal och statlig förvaltning.Dina personliga egenskaper

Som person arbetar du strukturerat, noggrant och med ett problemlösande arbetssätt. Du kan påvisa att du självständigt kan driva och slutföra dina arbetsuppgifter inom givna tidsramar, även under tillfälliga arbetstoppar. Det är viktigt att du kan presentera komplexa skeenden och fakta på ett lättillgängligt sätt, både i skrift och muntligen, både inför små och stora grupper. Arbetet kommer att kräva många kontakter med externa aktörer så vi ser gärna att du är bekväm i sådana situationer. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och förmågor.Anställningsvillkor

Anställningen är tillsvidare på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och individuell lönesättning. Tillträde snarast.Läs gärna mer om Brå och de förmåner som vi erbjuder, på https://bra.se/om-bra/jobba-hos-oss.html.Närmare upplysningar lämnas av enhetschef Karin Svanberg, tfn 08-527 58 494. Facklig kontaktperson för SACO är Anders Green, tfn 08-527 58 404 och för ST är det Anna Horgby, tfn 08-527 58 521.Välkommen med din ansökan!

För att söka jobbet klickar du på länken nedan. Ange diarienummer 2.1.1-0234/23 på din ansökan, och skicka in den till oss senast den 18 juni 2023.

Ansök nu

DevOps-ingenjör

Systemadministratör
Läs mer Jun 8
Nytt
ELK Studios är en snabbväxande svensk casinospelsleverantör med verksamhet öppen 24/7, 365 dagar om året. Vår plattform och våra spel hanterar miljontals transaktioner och vi letar efter en Devops Ingenjör som brinner för att ge bästa möjliga support till våra kunder och delta i förbättringarna av både plattform och spel.


Om rollen
Vi söker nu en erfaren Devops-ingenjör som vill vara vår expert på att underhålla och förbättra CI/CD pipelines. Vår DevOps-avdelning är nyckeln för att resten av vår verksamhet ska kunna distribuera och köra våra produkter med hög kvalitet. Genom att använda en uppsättning verktyg för kontinuerlig integrering och distribution gör vi det möjligt för intressenter att känna tilltro till att implementera nya funktioner och spel. Med toppmodern övervakning av tjänster/spelprestanda i realtid levererar DevOps förtroende till verksamheten att systemet fungerar och kvaliteten säkerställs.


Vem är du!
Vi tror att du har “hands-on skills” och en passion för att automatisera saker, t.ex att köra:
lsof -p `pgrep gameexecuter` | grep socket | wc -l
Du trivs i en roll där du arbetar nära våra affärskrav och hur användare använder nuvarande verktyg, för att identifiera förbättringar och implementera förändringar, från process till implementering inklusive kvalitetssäkring.
För att lyckas i denna position behöver du:
Flera års erfarenhet med automatisering och bygga CI/CD pipelines
Erfarenhet av minst ett programmeringspråk (Golang/Python eller liknande är meriterande)
Erfarenhet av att bygga och distribuera programvara med Ansible eller liknande
Förståelse för att köra plattformar i molnmiljö (AWS föredras men inte ett måste)
En passion för linux och terminalkommandonVi erbjuder
Att vara en del av ett kreativt och kvalitetsfokuserat företag. Du kommer att upptäcka att det alltid kommer att finnas nya sätt att tänja på dina gränser, på ELK kommer du ständigt att utveckla dina kunskaper. Tjänsten är utvecklande och lärorik och du kan verkligen påverka våra framtida arbetssätt. Rollen är mycket bred med olika typer av uppgifter, vilket gör varje dag unik. Du blir en del av en fördomsfri och engagerad, team-working atmosfär på vårt helt nya kontor i Stockholm City.
Om detta låter som du, vänligen ansök till careers@elk-studios.com med ämnet "DevOps Engineer CI/CD". Vänligen inkludera ditt CV och ett personligt brev som beskriver varför du är den perfekta kandidaten. Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan!


Om ELK Studios
With a passion for games!
Sedan 2013 har ELK Studios passionerat tänjt gränser inom onlinecasinobranschen. Från banbrytande matematik till häpnadsväckande konstverk, ELK Studios är stolta över att utveckla underhållande “mobile first” innehåll som maximerar upplevelsen för spelare runt om i världen.
Kontakter från rekryteringsföretag undanbedes vänligen men bestämt.

Ansök nu

Dansktalande kundtjänstmedarbetare sökes

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Rekryteringsgruppen söker dansktalande kundtjänstmedarbetare.

Vi söker dig som vill ha ett flexibelt och varierande arbete med stora möjligheter till personlig utveckling. Kunden är ett multinationellt företag som tillverkar och säljer hemelektronik. Företaget har sitt nordiska huvudkontor i Kista, norr om Stockholm.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att hantera inkommande frågor via telefon, chatt och e-post gällande kundens produktutbud. Du kommer även att hantera enklare administration.

Vid starttillfället så kommer du att få en två veckors introduktionsutbildning i produktsortimentet, diverse system som du ska arbeta med samt i samtalsteknik. Detta för att du skall få de allra bästa förutsättningarna för att kunna leverera högsta möjliga servicegrad.

Egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, ambitiös och driven. Du är en social själ med hjärtat på rätt plats som alltid gör det lilla extra för att ge kunden ett trevligt bemötande och en god service. Du är noggrann, flexibel och lösningsorienterad.

Arbetet på kundtjänst kan periodvis vara hektiskt och arbetsbelastningen påtaglig. Det är därför viktigt att det faller dig naturligt att hantera hög arbetsbelastning, stressiga situationer och ibland otrevligt bemötande av frustrerade kunder.

Kompetens och kvalifikationer

Vi har några krav på dig som söker. Du kan/har/är:

- formulera dig både muntligt och skriftligt på danska
- tala och skriva på engelska på en hög nivå, närmst obehindrat.
- god datorvana
- grundläggande förståelse för hemelektronik såsom TV och mobiltelefoner
- flexibel och lösningsorienterad


Om du har ett gediget intresse för teknik så är det fördelaktigt men det allra viktigaste är att du gillar att hjälpa människor och hitta lösningar på deras bekymmer.

Arbetstider: Måndag-fredag, klockan 08:00-17:00.

Tillträde: Omgående

Arbetsplats: Kista, Stockholm

Ansökan sker enbart via Teamtailor vår karriärsida.

Sökord: kundtjänst, callcenter, callcentermedarbetare, kundtjänstagent, administratör, dansk, telefonist, telefonförsäljare, tekniksupport, telephonist, kundebehandler, kundeservice, norsk, teknisk støtteOm företaget

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Våra kontor är belägna i Stockholm och Malmö. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.
Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.
Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com (http://www.rekryteringsgruppen.com/)

Ansök nu

Senior Game Client Developer till ELK Studios!

Programmerare, onlinespel
Läs mer Jun 8
Nytt
För att säkerställa att vi är konkurrenskraftiga och fortsätter att bygga innovativa och fantastiska mobila casinospel, som hittills spelats av över två miljoner spelare, letar ELK Studios nu efter en Game Client Developer till vår studio i Stockholm. Med din passion för programmering, effekter och grafik hjälper du oss att utveckla våra spel och säkerställa att vi skapar riktigt bra mobila casinospel.
Rollen som Senior Game Client Developer handlar om att bygga spelklienter och hantera kommunikationen med servern.
Du kommer bl.a att arbeta med att:
Implementera spelklienter i javascript och HTML5
Implementera spelfunktionalitet, flöden och kommunikation med servern
Implementera animationer, effekter och partikelsystem
Säkerställa att vi får ut mesta möjliga ur mobila enheter och browsers
Aktivt delta i utvecklingen av biblioteksfunktioner
Stödja grafikteamet och förenkla implementationer

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har:
Ett gediget intresse för programmering
Erfarenhet av WebGL/OpenGL eller liknande rendrerings-APIer för 2D/3D
Erfarenhet av utveckling för webbrowsers och fördelaktligen med fokus på mobiler
Erfarenheter av debuggers i webbrowsers
Bekväm med att arbeta i terminalen och van att använda GNU-verktyg
Kreativ och innovativ för att finna lösningar till tekniska och grafiska utmaningar
Självgående, ansvarstagande och med en passion för programmering
Förmåga att hantera utmaningar och lösningar med en stark känsla av ägandeskap
Förmåga att jobba nära tillsammans med andra discipliner och vara en lagspelare
Organiserad och förmåga att leverera på deadlines
Flytande i svenska och engelska (talar, läser och skriver)

Värdefulla egenskaper
Lösningsorienterad med ett innovativt och kreativt tankesätt
Kunskaper i javascript
Erfarenhet av spelutveckling
Bekväm med att jobba i en terminalmiljö och att använda vanliga GNU-verktyg
Kunskap om casinodomänen
”Doer”-attityd

Vi ser att du, med din erfarenhet, besitter förmågan att ta ett steg tillbaka, lyfta blicken och reflektera över funktionalitet och flöden innan du skrider till verket och börjar koda.
Vi tror att du skulle behöva de flesta av ovan färdigheter för att bli framgångsrik i din framtida roll på ELK Studios. Men bli inte avskräckt från att ansöka om du saknar en eller två, låt oss hellre ha en bra diskussion om det.
Vi erbjuder dig
En plats i en kreativ spelstudio som fokuserar på hög kvalité
En öppen arbetsplats med obegränsade möjligheter att växa
Ett centralt beläget kontor, 3 minuter från Stockholm central
Marknadsmässig lön och förmåner

På ELK Studios trivs vi tillsammans och ser värdet av att kunna lösa problem ihop. Hos oss får du sitta tillsammans med ditt team på plats på kontoret i Stockholm!
Om ovanstående låter som en beskrivning av dig är du välkommen med en ansökan med ämnet Game Client Developer. Inkludera CV, en kort beskrivning av vad som gör dig till den perfekta kandidaten samt svar på följande frågor:
Vilket är ditt favoritspråk att programmera i? Varför?
Vilket är ditt favorit GNU-verktyg/kommando? Varför?
Vilken editor föredrar du att koda i och vad är det som gör just den editorn så bra?

Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan!
Kontakter från rekryterings- och konsultbyråer undanbedes vänligen men bestämt.
Om ELK Studios
With a passion for games
Since 2013, ELK Studios has passionately pushed boundaries in the online casino industry. From groundbreaking mathematics to astonishing artwork, ELK takes pride in developing entertaining mobile-first content that maximizes the experience for players around the world.

Ansök nu

Säljare inom DVH - tillsvidare!

Utesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
KORT OM SÄLJKRAFT...
Säljkraft Sverige AB tillhandahåller sälj-tjänster till leverantörer inom dagligvaru- & service-handeln.
Har du erfarenhet inom försäljning i Svensk Dagligvaruhandel? Vill du utvecklas vidare genom att sälja en portfölj av varor från olika leverantörer? Då har du hittat rätt!
Vi söker nu framtidens säljare som vill ansluta till vårt team och som känner igen sig i våra värdeord: "Personlig, Inspirerande, Ansvarsfull, Förstående och Flexibel".


INFORMATION OM TJÄNSTEN…
Vi söker en säljare som har några års erfarenhet av försäljning inom DVH.
För att lyckas i rollen behöver du vara en god förhandlare och en driven affärsman/kvinna. Du ska vara utåtriktad och ha lätt för att skapa goda relationer med både kunder och kollegor. Du är en person som ser möjligheter och drivs av att arbeta självständigt för att nå uppställda mål.


DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER ÄR...
Som säljare ansvarar du för att bearbeta distriktets butiker och utveckla långsiktiga och affärsmässiga relationer. Du säkerställer effekten av våra kampanjer genom införsäljning och kvalitativ exponering både i och utanför ordinarie hylla. I ditt dagliga arbete arbetar du mot tydliga mål och en strävan att:
Säkerställa distribution enligt plan och centrala kedjeavtal
Bygga professionella och affärsmässiga relationer med inköpsansvariga
Optimera butikernas försäljning och lönsamhet med hjälp av analyser av butiksdata
Sälja in och skylta upp aktuella kampanjer
Presentera nyheter och säkerställa distribution
Arbeta med vår portfölj med olika leverantörers produkter.Du behöver bo i norra Stockholm. Tjänsten är på heltid och tänkt att löpa tillsvidare, provanställning tillämpas. Planerat startdatum: 21/8-23.


FÖRUTSÄTTNINGAR...
Fast månadslön
Arbetstelefon
Tjänstebil
Arbetskläder
Friskvård
KollektivavtalANSÖKAN...
Du som tror detta är ett jobb som passar dig är välkommen att skicka ditt CV till oss via mejl på ansokan@se-saljkraft.se
Rubricera din ansökan med "Säljare norra Stockholm "
Skicka in din ansökan så fort som möjligt då urval sker löpande.

Ansök nu

Nattarbetande terminalpersonal sökes till Järfälla

Terminalarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Rekryteringsgruppen söker en driven och engagerad lagerarbetare för nattjobb i norrort

Vi söker dig som vill ha ett fysiskt arbete med goda möjligheter att vidareutvecklas inom vårt affärsområde lager/industri.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta hos en av Rekryteringsgruppens logistikkunder på deras terminallager. I dina arbetsuppgifter ingår främst sortering av paket på terminalen.
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Arbetet utförs nattetid och du jobbar enligt schema.

Egenskaper

Vi uppskattar personliga egenskaper som social kompetens, noggrannhet och god
samarbetsförmåga. Du som söker måste gilla fysiskt arbete och att arbeta i ett högt tempo. Du kan hantera stressiga situationer på ett bra sätt och arbetar lika bra självständigt som i team.
Att du är flexibel och har rätt inställning till att jobba ser vi som en
självklarhet.

Krav: God förståelse i svenska språket, både i tal och skrift

Meriterande: Truckkort A+B

Tillträde: Omgående

Arbetstid: 00:00-07:30

Ansök redan idag! Intervjuer sker löpande.

Om företaget

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre
olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Våra kontor är
belägna i Stockholm och Malmö. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom
ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet.
Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå
och att vi alltid sätter kunden i fokus.
Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat
Bemanningsföretag.
Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com (http://www.rekryteringsgruppen.com)

Ansök nu

Yrkesakademin söker utbildare till Yrkeshögskoleutbildningen Bygglovshandlä

Personalutbildare
Läs mer Jun 8
Nytt
YrkesAkademin söker en eller flera engagerade utbildare till utbildningen Bygglovshandläggare

YrkesAkademins yrkeshögskola är idag en av Sveriges större anordnare av YH utbildning. Vi har ca 80 YH utbildningar, nästan samtliga med ett distansupplägg, eller nätbaserat upplägg som vi kallar det. Hos oss handlar distans inte om avstånd utan att med digitala hjälpmedel skapa tillgänglig utbildning med närhet till utbildare och andra studerande

Vi är en engagerad grupp om ca 100 medarbetare i hela landet och från/i olika branscher som skapar efterfrågad och tillgänglig yrkesutbildning. Vi binds samman av en gemensam värdegrund och tydliga kvalitetsmål med lärandet i fokus. Vi arbetar i ämnesteam med stöd av IKT pedagoger och ledare med lång YH erfarenhet. Vi arbetar innovativt och agilt och försöker hitta de bästa metoderna att erbjuda lärande. Internt finns administrativt stöd samt en antagningsenhet

Vi söker nu en/flera utbildare till utbildningen Bygglovshandläggare

Vi erbjuder en innovativ arbetsmiljö med möjlighet till stort inflytande och delaktighet.

YA´s kärnvärden handlar om ansvar, samarbete och framtid

Vi är innovativa och nytänkande

Vi är nyfikna

För oss är framtiden viktig

Våra utbildningar ger alla chansen - eftersom alla kan bidra och göra skillnad

ARBETSBESKRIVNING

I tjänsten som utbildare ingår till största delen teoretisk undervisning men även deltagande vid utbildningens 4 fysiska träffar på orterna Helsingborg, Växjö, Stockholm och Borlänge.

Som utbildare kommer du i huvudsak att arbeta nätbaserat via en läroplattform och det digitala seminarieverktyget Zoom. Du kommer att ansvara för att ta fram föreläsningsmaterial, konstruera och rätta prov, läsa och bedöma skriftliga inlämningsuppgifter, allt för att skapa en god grund med bred variation på undervisningen. I arbetet ingår även att handleda, stärka och stötta de studerande löpande genom hela utbildningen. Som utbildare arbetar du pedagogiskt och metodiskt och tillser att allt blir till det bästa för våra studerande. Vi utgår från de kursplaner som ligger till grund för utbildningen, och från den värdegrund vilken vi alla samverkar kring på YrkesAkademin. Utbildningarna vi har är eftergymnasiala och framtagna i nära samråd med bransch och myndigheter. Vi förväntar oss att du är lyhörd och flexibel för de studerandes och verksamhetens behov. Samarbete och kollegialt lärande är ledord.

KVALIFIKATIONER

Du behöver ha en gedigen erfarenhet av yrkesrollen som Bygglovshandläggare och kunna ansvara och utbilda i en majoritet av utbildningens kurser.

Meriterande är om du har god kunskap om yrkeshögskolan och dess förordning. Du är pedagogisk och metodisk, med en administrativ ådra, trivs i olika sammanhang med att kommunicera såväl i digitala miljöer som vid de fysiska träffar som vi har. Stor vilja att ta ansvar och samarbeta med dina kollegor. Du ska ha god kompetens inom IT-relaterade applikationer och av att arbeta i olika system och plattformar. God kommunikativ förmåga såväl muntligt som i skrift.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har ett stort engagemang för människor och en nyfikenhet på utbildning. Du drivs av att se människor utvecklas genom ny kunskap och att förse arbetsmarknaden med relevant kompetens. Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsfokuserad. Du trivs i en ansvarstagande roll och att arbeta mål-och resultatinriktat. Du är relationsskapande och har ett affärsmässigt tänk i det du gör, samt innehar ett professionellt och konsultativt förhållningssätt i ditt arbete

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsord: valfri

Du hittar mer information om oss på www.ya.se och sedan under Yrkeshögskola

Ansökan: Ansök genom att registrera din ansökan, CV samt personligt brev, genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Har du frågor är du välkommen att kontakta Enhetschef Maria Dahl, maria.dahl@ya.se

Vi avsäger oss kontakt från företag med olika former av rekryteringsstöd i detta skede

Då du i din roll som utbildare arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag så kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Ansök nu

Jobba som Hemstädare!

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker ett flertal stjärnor som vill jobba med ett av Stockholms snabbast växande städbolag och genom att leverera ett fantastiskt bemötande och en klanderfri städning får en arbetsuppgift som inte bara gör andra människor glada, utan även hjälper folk att få vardagen att fungera.
I början av Juni kommer vi att utbilda nästa generations hemstädare i vårt kontor på Norr Mälarstrand, och söker nu med ljus och lykta efter några personer som söker en långsiktig och trygg arbetsplats. Är det du?
Det som förväntas av dig:
Erfarenhet av Hemstädning.
Ett glatt humör samt ett gott bemötande.
Kunskaper i det svenska språket.
Viljan att alltid göra ditt bästa efter givna förutsättningar.
Du söker efter ett långsiktigt arbete.
Inte rädd för att få smuts under naglarna.

Vad vi erbjuder:
Anställningsform och lön efter avtal.
En trygg arbetsplats med personalen i fokus.
Goda förutsättningar för att lyckas i ditt arbete.
Fullständiga personalförsäkringar via Fora.
Tydligt schema online, där du alltid kan ha full koll på morgondagens arbetsuppgifter, adresser och kunder.
Utvecklingsmöjligheter i bolaget

Arbetsuppgifter:
Vi är ett städbolag, och dina primära arbetsuppgifter kommer bestå av återkommande hemstädning. Utöver detta så förekommer enskilda uppdrag som t.ex storstädning, visningsstädning och flyttstädning.
Låter det här som något för dig? Skicka din ansökan till oss omgående då urval redan sker, så återkommer vi per telefon vid intresse och bokar in ett personligt möte.
Anställningens start är i början av Mars, men för rätt person finns det möjlighet att börja både tidigare och senare vid behov. Skicka ett mail till jobb@domestico.se vid frågor.
Ansök jobbet genom att maila ett CV och Personligt Brev till: jobb@domestico.se

Ansök nu

Management Trainee Networks

Verksamhetsanalytiker
Läs mer Jun 8
Nytt
Det här är vi 
För oss kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Som en Telenor-medarbetare kommer du att vara en viktig pusselbit av en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen vi verkar. 

Om Management Trainee Networks  

Vi vill bygga framtidens chefer inom framtidens teknologi. Som teknisk management trainee på Networks får du en unik och spännande möjlighet att få en god förståelse om hela Networks verksamhet samt en insyn i processen att leda en högteknologisk organisation. Syftet under perioden är att snabbt lära sig om verksamhet med målet är att sedan gå vidare inom organisationen till en roll som en blivande Teknikchef inom Networks. Vi ger dig en mix av teknik och management och under programmets gång får du exklusiv insyn i management och beslutsprocesser och möjlighet att bygga ett starkt nätverk inom organisationen. Du kommer att få en förståelse för hur Networks bidrar till teknikutvecklingen och digitaliseringen av Sverige 

Vad innebär rollen? 

Som Trainee kommer du att få arbeta med olika uppgifter och projekt som är av både strategisk och operationell art. Du kommer dels att ta del av projekt som leds av andra, men du kommer också att få leda egna initiativ. 

Du kommer under programmets gång få en förståelse för hur det är att arbeta som chef och att få en inblick i arbetet med ledningsgrupper på olika nivåer samt hur man arbetar tekniska strategier, ekonomisk uppföljning och budgetering inom en teknikorganisation för att bygga relevant kompetens för framtiden. 

Vem är det vi söker?  

Vi vill stärka upp organisationen med nästa generation av teknikintresserade professionals med stora ledarambitioner. Det är viktigt att du har ett genuint teknikintresse och är intresserad av en flygande start på din karriär. 

Du har en akademisk examen inom relevant område innan du påbörjar programmet. Du kan vara nyutexaminerad, ta din examen strax innan programmets start eller ha viss arbetslivserfarenhet när du börjar. Potentialen är viktigare än erfarenheten. 

Vårt löfte 
Nyckeln till vår framgång är en balanserad arbetskraft. För att säkra det arbetar vi aktivt för att främja en arbetsmiljö där våra anställda får stöd och egenmakt inom alla sina arbetsområden. Vi lovar dig ett mänskligt företag som har hög vilja till självförbättring och att snabbt anpassa sig till en digitaliserad värld. Du välkomnas varmt in till ett skickligt team av professionella kolleger och utöver detta erbjuder vi även: 
* Ett flexibelt arbetssätt – vi tror på att flexibiliteten och friheten att välja var och när du levererar i ditt arbete bidrar till ökad prestation, engagemang och balans i livet. Vi tror också på styrkan i att vi är bättre tillsammans och att teamandan utvecklas när vi möts och interagerar med varandra, därför ser vi att våra kontor ska agera som magneter för samarbete, kreativitet och företagsanda. 
* Utbildningsprogram så att du som medarbetare kan fördjupa din kunskap och bredda kompetensen. 
* Ett generöst hälsovårdspaket innehållandes exempelvis Give me a break-days, friskvårdsbidrag, tjänstepension och mycket mer. 

Sök till oss idag 
Om du tycker att det här låter intressant och vill höra mer, vänligen kontakta Andreas Friman, andreas.friman@telenor.se. Skicka inte din cv via mail, dessa kommer inte att utvärderas. Placeringsort: Stockholm 

Bra att känna till 

Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat för samtliga rekryteringar.

Ansök nu

Senior Game Artist

Speldesigner
Läs mer Jun 8
Nytt
To ensure we stay ahead of our competitors and continue to build fantastic mobile casino games, which are enjoyed by millions of players, ELK Studios is now looking for more Game Artists to join our studio expansion in Stockholm. With your passion for breathing life into characters, symbols, and assets, you will help us evolve our games into the amazing casino experiences we know they can be!
About the position
The Game Artist's role is to create sketches and art assets from scratch, but also to polish your own and others’ art assets to a final release state. A typical work week can consist of:
Create a broad array of high-quality and polished 2D game and marketing assets with a good eye for composition, colour, perspective and lighting
Create compelling compositions of text and images to present game features
Polish gameplay, animation and marketing assets all the way to the final release state
Work closely with other artists, animators and programmers to collaboratively build "best in class" slot games
Communicate and work together with the Art Director and Creative Director

Who you are!
We believe that you are a passionate artist with an eye for details and the urge and ideas to make the best gambling experiences ever!
You are creative and innovative and aim to find solutions which maximise the game experience in relation to the technical limitations. You have the ability to follow the game’s visual style for all visual material produced throughout the game’s development.
To thrive with us, you need to be a team player with a good ability to handle feedback and work together with different disciplines. You are self-driven, and responsible and strive to develop your skill and others constantly.
We work in small multidisciplinary teams with short development cycles and great joint commitment to the end product. It is therefore important that you are organized and solution-oriented with the ability to tackle challenges and solve problems with a strong sense of ownership and deliver on deadlines.
We believe that you have:
Experience in a similar role in the gaming (or similar) industry
Proficiency in Photoshop
Excellent graphic design skills, including the effective use of color, composition, and typography
Ability to adapt to a wide variety of different art styles
Ability to quickly learn proprietary software
A good eye for layout and UI design
Fluent in English (speaking, reading and writing)

Valuable characteristics
Previous experience in the gambling industry
Understanding of core principles of animation
Skills in animation and visual effects
Knowledge of After Effects and InDesign
Fluent in Swedish

We Offer
A place in a creative game studio that focuses on high quality. We believe that the best game is yet to be built!
You will have an open minded and committed, team-working atmosphere with nice and talented colleagues. At ELK Studios, we thrive and develop together and see the value of being able to solve problems together. With us, you get to work together with your team on site at our brand new office in Stockholm City.
If this sounds like you, please apply with resume and include a link to your portfolio. The ideal candidate should comply with all or most of the above and demonstrate excellent results in an artist test to be conducted.
We will fill the position as soon as we find the right candidate, so send your application as soon as possible. We would love to hear from you, so do not hesitate to apply!

Ansök nu

Senior 2D Animator- Are you amazing at making smashing artwork move?

Animatör
Läs mer Jun 8
Nytt
Do you know how to rock keyframes and in-betweens, visual effects and after effects?
If you are a person who is constantly striving to get better and want to animate world-class casino slot games, then you are probably the one that we´re looking for. We are growing the ELK family with a Senior 2D Animator!
ELK Studios is a fast-growing Swedish casino game provider with top hits on the regulated casino markets. The company is expanding and we are hiring 2D Animators, to create the best online casino slot games there is! This is a great opportunity for the right person to be a part of a company filled with open-minded, engaged, and creative co-workers.
Who you are!
We believe you are a passionate animator with the urge and ideas to really make our games stand out and perform. Your goal is to make visual effects and 2D animation that can make symbols, objects, flows, characters, etc come alive! To thrive with us, you need to be a team player with a good ability to work together. You are driven and strive to constantly develop your skills. Furthermore, you are Creative, Innovative, and Solution-Oriented. We work in small multidisciplinary teams with short development cycles and great joint commitment to the end product. It is therefore important that you have the capability to deliver on deadlines.
We believe that you have:
2+ years of experience in Animations in a similar role.
Strong knowledge in After Effects.
Designing and Creation of high-quality 2D animations. (using keyframes and in-betweens, NOT motion graphics).
Designing resource-lean animations, still of high quality and performance for mobile devices.
Knowledge in animation processes from idea, storyboarding to final polishing.
Good knowledge of English (speaking, reading, writing).

We find it meritorious if you have:
Knowledge in Photoshop
Knowledge in Spine
Experience from the casino-based industry or gaming industry.

About the position
The 2D Animator role involves designing and creating the dynamics of the games for the best user experience, with game flows and animation effects to support the gameplay. Games run in web browsers on Mobile devices and Desktops. We use After Effects and in-house animation tools to streamline the animation flow.
You will be responsible for:
Design and create dynamics for our games to improve the user experience.
Create 2D animations.
Add dynamic elements and visual effects to static graphic assets.
Collaborate with graphic artists, programmers, and sound engineers to integrate and create casino games.

We offer
To be part of a creative and high-quality focused Game Studio. You´ll find that there will always be new ways of pushing your limits, technically as well as animation-wise, at ELK you will constantly improve your skills. You will get an open-minded, dedicated, and creative team-working atmosphere in our brand new office in Stockholm City. We offer salaries and benefits in line with market conditions.
The ideal candidate should comply with all or most of the above and demonstrate excellent results in an Animation test to be conducted.
If this sounds like you, please apply to careers@elk-studios.com with the subject “2D Animator”. Please include your CV and a cover letter describing why you are the perfect candidate. Along with your application attach a link to your showreel and let us know which one of our games (from our website) that you like the most and why!
We work with ongoing selection, so do not hesitate to submit your application!
About ELK Studios
With a passion for games
Since 2013, ELK Studios has passionately pushed boundaries in the online casino industry. From groundbreaking mathematics to astonishing artwork, ELK takes pride in developing entertaining mobile-first content that maximizes the experience for players around the world.

Ansök nu

Junior Fullstack Web Developer heltid

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 8
Nytt
För en kunds räkning söker vi nu en Fullstack Web Developer. Företaget är en digitaliseringspartner för privat och offentlig sektor. Bolaget är ett av IT-branschens mest framgångsrika bolag.
I rollen som Fullstack Web Developer kommer du ingå i ett tight team som tillsammans arbetar med utveckling och underhåll av Stockholms stads eget lönesystem och tillhörande webbaserade självservicesystem.
Du kommer vara involverad i hela kedjan från kundnära arbete med kravbildning, estimering, till att vara med och påverka hela utvecklingscykeln med utveckling, test, drift och förvaltning.
Goda kunskaper i tal och skrift när det gäller både svenska och engelska
Krav
Minst 2 års erfarenhet av Javascript, Angular 2+, C#, .NET Core, Versionering med Git samt grundkunskaper i .
Du har erfarenhet av systemutveckling/förvaltning av applikationer med komplex affärslogik, och helst med agila utvecklingsmetoder (Kanban och Scrum).
Meriterande
CI/CD-lösningar
Teknisk testning E2E
Microservices
GitFlow
Vår kund erbjuder dig möjlighet att jobba i en organisation med en informell kultur och stor frihet att påverka ditt arbete. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Junior Fullstack Web Developer heltid” i ärenderaden.

Ansök nu

IT-drifttekniker

Drifttekniker, data
Läs mer Jun 8
Nytt
Arbetsbeskrivning
Complior är en ledande leverantör inom privata molntjänster och IT-säkerhetslösningar genom våra datacenter i Sverige. Vi hjälper företag att skydda känsliga och affärskritiska data samt följa säkerhetsstandarder som PCI DSS och GDPR. Vi erbjuder infrastruktur- och drifttjänster med en välutvecklad metod för att tillhandahålla drift baserat på höga säkerhetsstandarder såsom ISO27001 och PCI DSS.

Vi letar efter två nya medarbetare till vårt driftteam. Hos oss har du möjlighet att ta ledarskap inom ditt expertisområde, och vi värdesätter en kultur där kunskapsdelning och samarbete är viktigt. Vi är en mindre grupp där varje persons insats påverkar vår framgång.

Ansvarsområden
I rollen kommer du att ha ett stort ansvar för att förvalta och utveckla kunskapen inom ditt fokusområde. Du kommer att integrera med Vmware, Windowsmiljöer samt sköta driften och underhållet för nätverkssystem.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera att ta emot och hantera ärenden av varierande svårighetsgrad, såsom installationer och konfiguration, uppdatering och härdning, felsökning samt driva och genomföra förbättringsarbete. Du kommer också att dela med dig av din expertis och stödja dina kollegor och kunder genom att lösa utmanande problem inom ditt område.

Kvalifikationer
Har kunskaper i:
VMware och Windowsmiljöer.
 Minst fem års erfarenhet av systemdrift.
Underhåll av servrar och infrastruktur


 Meriterande:
 Har akademisk utbildning inom datavetenskap eller liknande.
 Certifiering i ovan områden
 Kunskap inom Devops
Erfarenhet
VMware, Window servrar, infrastruktur samt systemdrift.

Om företaget
Complior är en molntjänstleverantör och experter inom IT-drift, IT-säkerhet, hög tillgänglighet och regulatorisk efterlevnad. Våra produkter och tjänster hjälper företag med daglig drift av IT-system, skydda känsliga uppgifter och följa säkerhetsstandarder som PCI DSS, ISO27001 och GDPR. Personliga data driver samhällsutveckling, innovation och ekonomi. Att förvalta personligt data ger ett gemensamt ansvar och skyldighet att garantera säkerhet, integritet och konfidentialitet. Standarder som PCI DSS, GDPR och ISO 27001 är ledstjärnor för oss som respekterar och skyddar personligt data. Vår mission är att hjälpa företag och organisationer att fortsatt vara samhällsutvecklande, innovativa och ledande inom sitt verksamhetsområde utan att kompromissa med säkerheten. Vi strävar efter att vara er rådgivande säkerhetspartner och ge det stöd ni behöver för att lyckas i er affärsstrategi.

Ansök nu

Erfaren teknisk testare/testautomatiserare – Stockholm heltid

Systemtestare
Läs mer Jun 8
Nytt
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en erfaren teknisk testare/testautomatiserare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 60-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att effektivisera företagets kunders tekniska vardag.
Du kommer att erbjudas en gedigen utvecklingsresa och dina kunskaper kommer omvandlas till nytta som gör skillnad. Du är alltid uppbackad av erfarna kollegor samt den gemensamma kunskapen som utgör kärnan i företagets framgångar.
Du har några av dessa egenskaper/erfarenheter:
Utbildning på kandidatnivå
Minst 3 års arbetslivserfarenhet
Teknisk testning
Testautomatiseringsverktyg (Selenium, Cypress, Playwright, Test Complete, UFT)
Agila arbetssätt
CI/CD-verktyg (Azure DevOps, Gitlab, Jenkins)
Programmering (JavaScript, Java)
Enhetstestramverk (JUnit, Cucumber)
Versionshantering (Git)
Meriterande:
Kunskap inom modern infrastruktur med containers/mikrotjänster (som Kubernetes plattformar)
Att ta fram teststrategier
Att coacha andra inom testautomation
Sätta upp ramverk
ISTQB-certifiering
Du får:
Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Erfaren teknisk testare/testautomatiserare – Stockholm heltid” i ärenderaden.

Ansök nu

Product Manager – Search Experience

Projektledare, IT
Läs mer Jun 8
Nytt
Hi, I’m Nina

I lead a team of Product Managers at Keystone in our Stockholm office. I’m looking for a Product Manager to join my team and lead a vitally important area of our student experience, namely our search experience. It’s one of the most important hires that I will make in my team this year.

What we do

We are passionate believers in the power of education to transform people’s lives. We play our part by helping students to make one of the most important decisions of their lifetime, finding, applying, and enrolling in the right study program. Our multi-sided platform helps over 110 million unique prospective students every year to find their ideal match from over 5750 partner institutions on our global network of 460 student websites.

It’s a complicated, and diverse problem space and we work tirelessly to understand the needs of each individual student, and each individual institution, and use the power of technology to recommend the best matches for the benefit of both parties.

The role

Search is at the heart of our customer experience, and we want to be the number one matchmaker for students looking to find a higher ed program to fulfil their career dreams.

The role requires imagining and delivering what the future of search should be for students; it is a hard problem to solve at scale. Our search experience needs to help students find their most suitable match quickly and easily and help institutions to be as visible as possible. The person in this role needs to think about how we can continually understand more about both students and institutions, and how we can create incentives and rewards for those that help us to deliver a better customer experience for both parties.

The role will work every day alongside engineering, UX and other stakeholders to plan, execute, experiment, and iterate on an ongoing basis.

About you

This is a tough role for us to fill, and we’re looking for someone that has a rare combination of skills and experiences.

You’ll need to prove that you can operate in many settings… One moment you’ll be thinking big about the possibilities of search, and the next you’ll be iterating on a small enhancement. You need to be able to transition from a customer research call with a non-technical customer one minute, to working with Engineering leads about a complex indexing problem the next. You’ll need to understand how design and technology both enable and restricts our ability to scale, and how that impacts what we could, should, or shouldn’t offer to customers.

You’ll be comfortable working independently and focused on delivering a positive impact for customers. We are looking for a product manager that is equally comfortable at envisioning and strategizing the future of Search, and at rolling up their sleeves and digging into the data to define metrics, explore users’ interaction patterns and behaviours, and identify opportunities for maximum business impact.

Ideally, you’ll have 3-5 years of Product experience in a high-growth, high-scale, multi-team environment. If you have direct experience working on search or search-centred products, then you should speak with me.

What’s the catch?

If you’re wondering if there’s a catch, yes there is.

This is a hard problem to work on both technically, but also commercially. So much of our business is impacted by our search experience, and minor changes can have big impacts on students, and institutions… both positive and negative.

You will need to be able to be acutely aware of the commercial impacts of everything you do and work with an active stakeholder group on the changes you make. You will not be restricted or constrained in your plans, but you do need to be the most informed person in the room, deeply connected to the metrics that really matter, with a clear strategy based around doing the best for all our customers. Your stakeholders may not always agree with you initially, but they will trust you when you prove how deeply you understand the problem.

Responsibilities and what you will do

- Be the subject matter expert on search.
- Develop and drive the product vision and strategy for search and take full ownership of the product roadmap.
- Conduct research, and identify customer needs and challenges to discover trends and patterns in Search behaviour.
- Create and maintain clear, prioritized user stories and success criteria and collaborate with Engineering, UX, and other functions to execute at a velocity
- Participate in the technical design of the search, plan launches, and analyze technical metrics to access customer experience.
- Create ambitious OKRs to improve customer outcomes, and communicate progress toward goals with peers and stakeholders
- Collaborate with other product Managers to create a world-leading customer and search experience.
- Identify competitive and alternative offerings in the market. Develop strategies for being successful against the competition
- Assess existing technologies, competencies, and assets and determine how they can be used for the benefit of customers.


Experience & background

- Bachelor’s degree or higher
- 3-5 years experience in Product Management
- Excellent technical understanding and experience
- Strong quantitative analysis skills and a data-driven approach to problem-solving
- Solution-oriented, highly motivated, and proactive self-starter
- Positive can-do attitude toward tackling problems
- Awesome communication skills in English
- Strong commercial awareness, the ability to identify revenue growth opportunities, and ensure search fulfils business targets.


Preferred Qualifications

- Product or algorithmic experience with Search
- Machine learning background and understanding of search/ranking algorithms
- Experience from Edtech, an e-commerce or digital marketplace company


What we provide:

- An International and open working atmosphere with colleagues from many nationalities
- To be in the lead of a fast-growing company
- Plenty of space for initiative and the ability to grow your own skills and experience
- Awesome colleagues and a social working environment
- Hybrid working, but with a team that also enjoys meeting up IRL and having a Friday beer or Monday breakfast at the office found centrally in Stockholm.
- To be a part of a product team who cares deeply for our customers.You will be surrounded by a talented, ambitious, and curious team who loves to listen, discuss ideas, and help in any way they can. We are a div...

Ansök nu

Distributionschaufförer C-kort

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Ditt nya jobb
Detta är ett chaufförsuppdrag med bra betalt till vår kund i Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är distributionskörning inom Stockholmsområdet.
Arbetet består av lastning, lossning och distribution av diverse last såsom pall/bur/back. Arbetet är alltid fysiskt och innebär ett högt tempo.

Heltid 40 h/veckan
Dagtid måndag-fredag, finns möjlighet till helg arbete också om önskas.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

C-körkort samt YKB är ett krav, ADR är meriterande.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

CIO Assurance Officer

Processansvarig, ITIL
Läs mer Jun 8
Nytt
Do you have a passion for being a part of the solution beyond bringing the light to the problem? Are you a collaborator by nature and creative in positively influencing the risk-culture within the fast-paced tech and business environment?


In Swedbank you have the opportunity to:

- Become a part of the CIO Risk and Control team, currently comprising three team members, to be complemented with the newly established CIO assurance function with this recruitment.

- Support CIO in her responsibility for group-wide IT risk management, IT governance, and IT process adherence

- Execute personal responsibility and freedom to bring deliveries and adjust methods and focus to best reach common goals and value-delivery

- Verify that requirements set by the IT Operating model, IT processes, and IT controls are correctly executed across the functional IT organization, following the risk-based prioritization approach

- Work together with stakeholders to find ways to handle non-straightforward challenges - unlike traditional auditor profiles, we need to ensure follow-up, but also be part of the solution

- Work with the bank’s external auditors in contributing to optimizing the way of working with IT controls and follow up

What is needed in this role:

- Relevant profile of working experiences in audit or assurance functions, internal controls testing, and/or IT assignments

- Hands-on experience in implementation of IT controls, IT architecture or similar field that provides in-depth understanding of IT processes, controls, and delivery is a plus

- Outstanding cooperation skills to work efficiently with different teams and stakeholder profiles across the organization

- Daring but diplomatic approach to challenge the current ways of working and consult on the improvement journey

- Self-driven and independent mindset with ability to lead yourself and others

- Excellent communication skills both in spoken and written formats

- Fluency in English is a must

For us at Swedbank your personal skills and values are important, and we would like you to be:

- An engaged team-player

- High integrity and value-driven

- With solution-oriented mindset

- Comfortable with driving challenging discussions

- Open-minded to different ways of working

- Structured and analytical

- Confident about setting goals and achieving them by thinking out of the box

At Swedbank we believe that people are our core strength. Our culture is built on respect, inclusion and openness. We support the continuous development and enable you to take the lead in your career and find inspiring challenges. We take care of your well-being by providing a sustainable and flexible working environment. As an employee, you will be part of the Group performance program, offered a company pension plan, optional health insurance, as well as other benefits. We are guided by our values: Open, Simple and Caring. It’s all about delivering a positive and unique experience for our customers through collaboration and teamwork - together we make a difference.

Join our team and...
..become a part of our small and diversified, yet in-tune and fun team of professionals to take a leading role in ensuring Swedbank’s customers’ money is safe through secure, resilient, and sustainable IT operations. In this recruitment we value both your experience/knowledge and your personality. We expect you to speak your mind, drive change, and establish credibility. We also hope that you enjoy a good challenge, know how to find your way in complicated situations and that you do not have problem to second-guess and influence the decisions of higher management. Networking should be your middle name - and you should live it with a smile". Olari Ilison, your future manager

We look forward to receiving your application by 26.06.2023.
Location: Stockholm, Tallinn

Contacts

Recruiting manager: +46 702431804

SACO: Camilla Ivarsson +46 8 58 59 44 37

Finansförbundet: Åke Skoglund +46 8 58 59 02 88

If you are employed in Estonia, please note that the salary offered for this position ranges from 2950-5400 EUR gross i.e. before taxes. Read more here.

We may begin the selection during the application period, so we welcome your application as soon as possible.

We have made our choice regarding recruitment media and therefore kindly decline contact with ad sellers or sellers of other recruitment services.

Swedbank does not discriminate anybody based on gender, age, sexual orientation or sexual identity, ethnicity, religion or disability - everybody is welcome.

Ansök nu

Kassapersonal i asiatisk restaurang

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 8
Nytt
Asiatisk restaurang ligger i centrum Stockholm behöver en kassapersonal. Du kan jobba i ett högt tempo. Du trivs med att samarbeta med andra och har god kommunikationsförmåga. Teamet är litet och alla hjälps åt med alla förekommande uppgifter såsom matlagning, mat förberedning, disk och städ. Vi ser gärna att du är van att ta ansvar och kan arbeta självständigt och noggrann och flexibel.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Gymnasielärare i matematik och fysik

Lärare i gymnasiet
Läs mer Jun 8
Nytt
Affärsgymnasiet i Stockholm (Thoren Business School Stockholm) utbildar framtidens stjärnor inom business. Vi erbjuder de tre högskoleförberedande programmen Ekonomi, Sam och Natur, som alla har en businessprofil. Här uppmuntras eleverna att våga följa sina drömmar och hitta sin egen väg. Vårt koncept bygger på ett nära samarbete med näringslivet, där bl.a. bland annat UF är en central del av elevernas utbildning. Skolans huvudman är Thorengruppen. Vill du vara med att utveckla framtidens gymnasium? Då kanske du är personen vi söker!
Skolan erbjuder en kreativ miljö med en härlig personalstyrka. Skolan ligger i ljusa lokaler mitt på Medborgarplatsen. Relationen mellan personal och elev är mycket viktig och bygger på respekt och förtroende. Våra pedagoger verkar i en otraditionell och flexibel inlärningsmiljö som präglas av entreprenörsanda.
Nu söker vi en lärare med följande ämneskombination till Thoren Business School i Stockholm:
Matematik och Fysik
KVALIFIKATIONER
Du är behörig lärare och har erfarenhet från gymnasiet. Du har en god kännedom om skolans styrdokument och vi ser gärna att du har följande drivkrafter:
Du gillar att utveckla människor och älskar dina ämnen.
Du vill bidra till att lyfta den kollegiala diskussionen och utvecklingen av ämnena tillsammans med dina kollegor.
Som lärare hos oss brinner du för din undervisning och testar gärna nya pedagogiska vägar för att väcka intresse hos dina elever. Skolans ledord: mod, kraft och passion med hjärta, speglas i din undervisning och i dig som individ. Du trivs att arbeta i ett team och tillsammans med dina kollegor, bidrar du till att skapa Stockholms bästa affärsgymnasium.
OM TJÄNSTEN
Detta är en tillsvidareanställning (40 %) med sex månaders provanställning. Tillträde den 8 augusti. Vi innehar kollektivavtal.
Du ingår i ett av skolans programlag och du samarbetar med dina kollegor och EHT för att stötta eleverna till att nå en god måluppfyllelse.
ÖVRIGT
Vi ber dig att skicka in personligt brev, CV och lärarlegitimation med behörighetsförteckning via mejl. Anställningsintervjuer kan komma att genomföras innan ansökningstidens utgång.
Ansökan mejlas till:
malin.bragner@odengymnasiet.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta skolans kommande rektor Malin Bragner (som tillträder den 1/8).
Malin nås på 08/40028991 alt. 073/5227491.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Tjänsten kan eventuellt komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Gymnasielärare i Idrott

Lärare i gymnasiet
Läs mer Jun 8
Nytt
Affärsgymnasiet i Stockholm (Thoren Business School Stockholm) är en av Sveriges främsta fristående gymnasieskolor som utbildar framtidens stjärnor inom business. Vi erbjuder de tre högskoleförberedande programmen Ekonomi, Sam och Natur, som alla har en businessprofil. Här uppmuntras eleverna att våga följa sina drömmar och hitta sin egen väg. Vårt koncept bygger på ett nära samarbete med näringslivet, där bl.a. UF är en central del av elevernas utbildning. Skolans huvudman är Thorengruppen. Vill du vara med att utveckla framtidens gymnasium? Då kanske du är personen vi söker!
Skolan erbjuder en kreativ miljö med en härlig personalstyrka där flera har en bakgrund inom näringslivet. Skolan ligger i ljusa, moderna lokaler mitt på Medborgarplatsen och på skolan råder en god trivsel där det finns goda möjligheter att utvecklas inom vår organisation. Lärandeklimatet på skolan kännetecknas av engagemang och tillit. Relationen mellan personal och elev är mycket viktig och bygger på respekt och förtroende. Våra pedagoger verkar i en otraditionell och flexibel inlärningsmiljö som präglas av en stark entreprenörsanda.
Nu söker vi en lärare med följande ämneskombinationer till Thoren Business School i Stockholm:
Idrott (och Pedagogiskt ledarskap)
Tjänsten är 70 %.
KVALIFIKATIONER
Du är behörig lärare och har erfarenhet från gymnasiet. Du har en god kännedom om skolans styrdokument och vi ser gärna att du har följande drivkrafter:
Du gillar att utveckla människor och älskar dina ämnen.
Du vill bidra till att lyfta den kollegiala diskussionen och utvecklingen av ämnena tillsammans med dina kollegor.
Som lärare hos oss brinner du för din undervisning och testar gärna nya pedagogiska vägar för att väcka intresse hos dina elever. Skolans ledord: mod, kraft och passion med hjärta, speglas i din undervisning och i dig som individ. Du trivs att arbeta i ett team och tillsammans med dina kollegor, bidrar du till att skapa Stockholms bästa affärsgymnasium.
OM TJÄNSTEN
Detta är tillsvidareanställning med tillträde den 8 augusti. Vi tillämpar sex månaders provanställning och innehar kollektivavtal.
Du ingår i ett av skolans programlag och du samarbetar med dina kollegor och EHT för att stötta eleverna till att nå en god måluppfyllelse.
ÖVRIGT
Vi ber dig att skicka in personligt brev, CV och lärarlegitimation via mejl. Anställningsintervjuer kan komma att genomföras innan ansökningstidens utgång. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan mejlas till:
malin.bragner@odengymnasiet.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta skolans kommande rektor Malin Bragner (som tillträder den 1/8).
Malin nås på 08/40028991 alt. 073/5227491.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker Rivare, Håltagare och Sanerare

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi rivare, håltagare och sanerare till vårt duktiga team.
Vi söker dig med erfarenhet och kompetens inom rivningsbranschen, som vill vara med och driva utvecklingen av vår verksamhet. För rätt person med vilja och driv finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss.
Vi söker dig som har
• Branscherfarenhet
• Körkort B ( C-körkort meriterande )
• Erfarenhet av rivning/byggnadsarbete
• Teamarbetare
• Ansvarsfull inställning mot beställare och arbetskamrater
• Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
• Erfarenhet av borrning och sågning
• Van att fatta egna beslut
• kommunicerar på svenska/engelska/spanska
• Yrkesbevis är meriterande
ASBESTSANERARE
Vi söker en asbestsanerare med erfarenhet av att utföra och driva saneringsarbeten. Vi söker dig med kompetens och erfarenhet som är kommunikativ, har en prestigelös och flexibel inställning till arbetet samt en naturlig känsla för service.
Du tycker om att lösa problem, är driven och gillar att se resultat av ditt arbete. För rätt person finns mycket goda utvecklings möjligheter.
Vi söker dig som har
Branscherfarenhet • Godkänd asbestutbildning • Körkort B • Eget driv • Datorvana • Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, vana av att skriva rapporter är en merit liksom att du är resultatinriktad.
Låter det intressant är du varmt välkommen att söka någon av tjänsterna.
Urval och intervjuer sker löpande, och därför vill vi gärna ha din ansökan med personligt brev och cv så snart som möjligt.
Skicka din ansökan till: jobb@caredab.se

Ansök nu

CE-Chaufför till Stockholm

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Ditt nya jobb
Detta är ett CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution två till fyra stopp inom Stor Stockholm. Du kommer få hjälp med att lasta och lossa bil och släp med truck på öppningsbara sidor. Lossning sker på enkla ställen. Bilen utgår alltid från norra Stockholm.

Heltid 40 h/veckan
Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

CE-körkort, YKB och förarkort är ett krav, ADR är meriterande och önskvärt.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu