Hitta lediga jobb i Stockholm

Konsultchef för event till Stockholm

Personalansvarig
Läs mer Jun 9
Nytt
ATT JOBBA PÅ JOBANDTALENT

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

ARBETSBESKRIVNING

I rollen som konsultchef kommer du arbeta nära våra kunder och inneha ansvaret för driften av tilldelade kunder. Arbetet kommer bestå av omväxlande uppgifter inom bemanning, rekrytering och ledning av personal. Arbetet är förlagt även kvällar och helger efter eget ansvar då eventen oftast sker då och du behöver vara ute hos kund tillsammans med våra anställda inför större gig. Det är du som konsultchef som innehar arbetsmiljöansvaret för samtliga medarbetare på dina tilldelade konton. En viktig del i arbetet är även att skapa och utveckla långsiktiga bra relationer med våra kunder. Ett av dina viktigaste arbeten som konsultchef är att matcha rätt konsult till rätt kund. Vidare så arbetar du långsiktigt och strategiskt för att utveckla våra samarbeten.

Placeringsort: Stockholm

DINA KVALIFIKATIONER

- Relevant utbildning inom personal och/eller beteendevetenskap, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet som är relevant för tjänsten.

- Datorvana

- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.MERITERANDE

Utöver relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet ser vi gärna att du även har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från bemannings- alternativt rekryteringsbranschen. Även att du har erfarenhet ifrån event- och serviceyrket.

DIN PROFIL

För att lyckas i denna roll behöver du vara självständig, flexibel och lösningsfokuserad. Du har en god social förmåga och gillar arbete med högt tempo. Du har du sinne för relationsskapande och är duktig på att känna av våra kunders behov och önskemål. Du är en coachande ledare för din personalgrupp och har en positiv människosyn.

Du tycker om att träffa nya människor och du är kommunikativ, flexibel och ödmjuk till ditt arbetssätt och upprätthåller en löpande dialog med både konsulter och kunder. Du tycker om att vara på plats hos våra kunder och kan rycka in och hjälpa till om det krävs.

Värderingarna är en viktig del av vår företagskultur och länkar samman alla medarbetare, på varje kontor, hos varje kund, i hela Sverige, i hela världen. Du bör dela och leda efter våra globala värderingar som är; Extreme Ownership, Innovation, Highest Standards, Hands on, Bootstrapping, Analytical, Communication.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via Teamtailor.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV, svara på de frågor som är ställda och om du vill får du gärna bifoga ett personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

OM JOBANDTALENT

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

Ansök nu

Lärare i bild, slöjd och hem- och konsumentkunskap, ÅK 7-9

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 9
Nytt
OM TJÄNSTEN
Vi söker en engagerad lärare i bild, slöjd och hem- och konsumentkunskap till vårt lärarlag Vintertullsskolan på Södermalm i Stockholm. Som lärare hos oss får du möjlighet att arbeta med elever med behov av särskilt stöd i ett mindre sammanhang tillsammans med erfarna kollegor. Du arbetar nära tillsammans med såväl skolledning, elevhälsa och lärarkollegor för att varje elev ska komma så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent, med start i augusti 2023, med inledande provanställning.
OM VINTERTULLSSKOLAN
Vintertullsskolan är en liten resursskola med ungefär 50 elever belägen på Södermalm i Stockholm som riktar sig till elever med behov av särskilt stöd i årskurs 7-9. I små undervisningsgrupper med hög lärartäthet erbjuder vi individanpassad undervisning av hög kvalitet.
Vi jobbar med ett tvålärarsystem i halvklasser (cirka 12-16 elever), vilket innebär att det alltid finns en lärarkollega med i klassrummet som fungerar som stödlärare. Lokalerna är särskilt utformade för att skapa en trygg och trivsam lärmiljö anpassad för elever med NPF och inlärningssvårigheter.
ARBETSUPPGIFTER
Planera, genomföra och följa upp undervisningen individuellt och tillsammans med kollegor i lärarlaget.
Mentorskap för 4-8 elever med tillhörande utvecklingssamtal.
Bidra med underlag till elevhälsan för utformning och uppföljning av åtgärdsprogram, pedagogiska kartläggningar och anpassade studiegångar.

VI SÖKER
Vi söker dig som är uppmärksamma på varje elevs unika behov och anpassar undervisning och elevbemötande utifrån elevens förutsättningar
Vi söker dig som är kommunikativ och en lagspelare som samverkar effektivt med kollegor inom och utom organisationen.
Vi söker dig som arbetar strukturerat med förberedelser, betygsättning och bedömning samt bidrar med underlag till åtgärdsprogram och pedagogiska kartläggningar.
Vi söker dig som bidrar till en god arbetsmiljö präglad av trygghet, omtanke och respekt för såväl personal som elever på skolan.
Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare i bild, slöjd och hem- och konsumentkunskap, årskurs 7-9

VI ERBJUDER
På vintertullsskolan får du vara en del av ett team av lärare som arbetar tillsammans för att på bästa sätt hjälpa varje elev efter sina unika behov. I små undervisningsgrupper får du möjlighet att utveckla dina pedagogiska färdigheter och spendera mer tid med den enskilda eleven. Tack vare organisationens storlek har du stor möjlighet att delta i den pedagogiska utvecklingen och vara med och utveckla en av Sveriges främsta resursskolor.
ÖVRIGT
Ansökan omfattas av registerkontroll och du måste visa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning.

Ansök nu

Sekelskifte söker lagermedarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Jun 9
Nytt
Sekelskifte söker nu en lagerarbetare till vårt lager i Västberga
 
Är du en strukturerad och ansvarstagande person som gillar högt tempo? Då kan det här bli ditt nya jobb!
Vi erbjuder en heltidstjänst i en liten och kreativ organisation med högt tempo. Arbetstider är 08.00-16.00 mån-fre och tillträde är omgående eller enligt överenskommelse. 
 
Arbetsuppgifter
I tjänsten kommer du framför allt att arbeta med ett WMS system och ditt främsta verktyg består ut av en Ipad där större delen av arbetet sker. Den främsta arbetsuppgiften är plock och pack, även andra lageruppgifter kan förekomma. Du kommer att ingå i ett team om 2-3 personer som primärt fokuserar på plock och pack av ordrar till både privatkunder och företagskunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, med sex månaders provanställning

Kravprofil

• Minst gymnasial utbildning
• 1-3 års relevant arbetslivserfarenhet
• Flytande i svenska och engelska språket
• Lätt för att lära dig nya system och arbetsuppgifter
 
Meriterande

• Erfarenhet från följande program: Microsoft Business Central / WMS
• B-körkort samt truckkort
• Intresse för heminredning och byggvård
 
Idag består vårt lagerteam av 10 personer, både tjejer och killar i åldrarna 20 - 30 år. Att jobba på vårt lager är fartfyllt och du kommer att ingå i ett härligt team med god gemenskap där vi tillsammans jobbar mot uppsatta mål. Du som söker bör vara en glad och social, samarbetsvillig och energisk person då arbetsuppgifterna kräver högt tempo och ett nära samarbete med kollegorna. 
Vidare är du noggrann, serviceminded och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, hög kvalité är något vi strävar efter då kundnöjdhet är av stor vikt för oss. 

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västberga
Lön: Enligt överenskommelse
 
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. I den här processen tar vi hjälp av Retail Staffing. Ansök via "knappen" ovan, vi tar inte emot ansökningar via e-post.
 
Välkommen till Sekelskifte!
 
 

 

 


Sekelskifte är ett byggvaruhus med historisk knorr på produkterna. 33 duktiga medarbetare har genom sitt engagemang gjort att företaget vuxit till en omsättning på mer än 100 MSEK. Företaget marknadsför sina produkter primärt på webben men också genom en fysisk butik i centrala Stockholm.

www.sekelskifte.se

Ansök nu

Farmaceut till e-handelsapoteket MEDS! ????

Farmaceut/Receptarie
Läs mer Jun 9
Nytt
Är du trött på att försöka få kunder att köpa mer, att gå runt och fronta på apoteket eller att varje dag ser likadan ut? Då kanske det är dags för att byta bana och söka jobb hos oss på MEDS! Hos oss är ingen dag den andra lik. Farmagänget är ett sammansvetsat team med olika personligheter där vi hela tiden inspirerar varandra. Som ett e-handelsbolag sitter vi även tillsammans med andra team och samarbetar med flera andra funktioner såsom lagret, kundtjänst och inköp.

Citat från en av våra farmaceuter:
MEDS är en rolig arbetsplats där vi både gör saker med teamet och hela företaget. Det är spännande att arbeta med en mer digital kommunikation och att kunderna kan få sina varor direkt hem. Dessutom ser jag alltid fram emot att träffa mina kollegor!"

Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt, ja till och med härligt, att handla på apotek.?MEDS?bildades 2018 och är ett snabbt växande onlineapotek med tillstånd från Läkemedelsverket. Målet är att bli kundernas favoritapotek, och det når vi genom att erbjuda den bästa kundupplevelsen med ett väldigt brett utbud av produkter, personlig rådgivning och blixtsnabba leveranser var du än befinner dig - även sena kvällar och helger.

Rollen:
Som farmaceut på MEDS arbetar du i huvudsak med recepthantering samt rådgivning kring läkemedel via mejl, telefon och chat. Arbetet är förlagt i MEDS lokaler i Västberga men våra kunder finns över hela Sverige. Våra öppettider är generösa och därmed förekommer även kvälls- samt arbete på söndagar.

Krav:

- Du är legitimerad receptarie eller apotekare med goda farmaceutiska egenskaper

- Du besitter en god datorvana

- Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken förekommer i tjänsten

- Du har god erfarenhet av kundbemötande och är van vid telefonsamtal

Vi tror att du som person är engagerad och duktig på?att kommunicera såväl med kunder som kollegor.?Du är van vid ett högt tempo och kan arbeta med flera saker samtidigt. Du kan arbeta även arbeta självständigt likväl som i grupp och tar gärna egna beslut! Vidare tror vi att det är viktigt att du är lösningsorienterad och flexibel då vi på MEDS alltid strävar efter att utvecklas och utmana oss själva där vi gärna ser att du kommer med dina initiativ och förbättringsförslag.

Meriterande:

- Tidigare arbetserfarenhet inom e-handel

- Tidigare arbetserfarenhet inom kundtjänst

Vi erbjuder:

- En entreprenörsdriven och välfinansierad verksamhet i en spännande bransch med stor potential!

- Stora karriärmöjligheter med varierande och utmanande arbetsuppgifter samt?frihet under ansvar

- Generöst friskvårdsbidrag

- Tjänstepension

- Grym personalrabatt!

För denna tjänst söker vi dig som kan arbeta heltid med start så snart som möjligt?med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Arbetsplatsen är belägen i Västberga med närhet till bra kommunikationer. Vi arbetar i denna rekryteringsprocess med löpande urval och kan komma att stänga ner processen när vi landat i slutsteg. Vi välkomnar dock din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor, vänligen kontakta Emma Ståhl (mailto:emma.stahl@meds.se), People and Culture Generalist

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 9
Nytt
Gordon Delivery är ett snabbt växande bolag som har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi specialiserar oss inom last mile-logistik för hemleverans av kyld och fryst mat samt läkemedel.

Vi arbetar med flera välkända varumärken inom detaljhandel och matkasselösningar där vi digitaliserar last-mile-flödet och helt förändrar serviceupplevelsen för både handlare och konsument. Som medarbetare hos Gordon Operations Team blir du en del av hjärtat i bolaget där du tillsammans med 30 kollegor i Norden ansvarar för att att varje paket transporteras på ett effektivt och miljövänligt sätt, hela vägen från våra kunder till slutkonsumenten.

Exempel på arbetsuppgifter som Operation Agent:

Hantera, assistera och administrera inkommande ärenden via telefon, mail, chatt samt via Gordon Deliverys egenutvecklade IT-system.
Schemaläggning och trafikövervakning samt ha en bra ruttoptimering för förarna


Du ansvarar för att dina ärenden blir lösta samt att kunden och föraren är informerade under hela processen. Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper:

Du är positiv, utåtriktad och vill utvecklas som person och i ditt arbete.
Du kan hantera stressiga situationer på ett professionellt sätt och är lösningsorienterad.
Du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och gillar att ha flera bollar i luften.
Du har tidigare erfarenhet av kundtjänst eller logistik.
Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Du är snabblärd med god system- och datorvana.

Vi söker dig som trivs att jobba i ett team i ett snabbt utvecklande företag med en internationell arbetsmiljö och högt tempo. Hos oss har du möjligheter till att växa och avancera inom det område du passar med bäst!


Sök idag och bli en del av framtiden för logistik och e-handel!Start: Omgående

Tider: Varierande arbetstider, dag, kväll och helg

Plats: Hammarbysjöstad

Lön: Enligt överenskommelse

Kommunikationen sköts av Kraftsam Rekrytering och Bemanning AB och för frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på amir@kraftsam.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lärare NO och idrott, ÅK 7-9

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 9
Nytt
OM TJÄNSTEN
Vi söker en engagerad NO- och Idrottslärare till vårt lärarlag på resursskolan Vintertullsskolan på Södermalm i Stockholm. Som lärare hos oss får du möjlighet att arbeta med elever med behov av särskilt stöd i ett mindre sammanhang tillsammans med erfarna kollegor. Du arbetar nära tillsammans med såväl skolledning, elevhälsa och lärarkollegor för att varje elev ska komma så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent, med start i augusti 2023, med inledande provanställning.
OM VINTERTULLSSKOLAN
Vintertullsskolan är en liten resursskola med ungefär 50 elever belägen på Södermalm i Stockholm som riktar sig till elever med behov av särskilt stöd i årskurs 7-9. I små undervisningsgrupper med hög lärartäthet erbjuder vi individanpassad undervisning av hög kvalitet.
Vi jobbar med ett tvålärarsystem i halvklasser (cirka 12-16 elever), vilket innebär att det alltid finns en lärarkollega med i klassrummet som fungerar som stödlärare. Lokalerna är särskilt utformade för att skapa en trygg och trivsam lärmiljö anpassad för elever med NPF och inlärningssvårigheter.
ARBETSUPPGIFTER
Planera, genomföra och följa upp undervisningen individuellt och tillsammans med kollegor i lärarlaget.
Mentorskap för 4-8 elever med tillhörande utvecklingssamtal.
Bidra med underlag till elevhälsan för utformning och uppföljning av åtgärdsprogram, pedagogiska kartläggningar och anpassade studiegångar.

VI SÖKER
Vi söker dig som är uppmärksamma på varje elevs unika behov och anpassar undervisning och elevbemötande utifrån elevens förutsättningar
Vi söker dig som är kommunikativ och en lagspelare som samverkar effektivt med kollegor inom och utom organisationen.
Vi söker dig som arbetar strukturerat med förberedelser, betygsättning och bedömning samt bidrar med underlag till åtgärdsprogram och pedagogiska kartläggningar.
Vi söker dig som bidrar till en god arbetsmiljö präglad av trygghet, omtanke och respekt för såväl personal som elever på skolan.
Vi söker sig som är legitimerad och behörig lärare för NO och idrott, årskurs 7-9

VI ERBJUDER
På vintertullsskolan får du vara en del av ett team av lärare som arbetar tillsammans för att på bästa sätt hjälpa varje elev efter sina unika behov. I små undervisningsgrupper får du möjlighet att utveckla dina pedagogiska färdigheter och spendera mer tid med den enskilda eleven. Tack vare organisationens storlek har du stor möjlighet att delta i den pedagogiska utvecklingen och vara med och utveckla en av Sveriges främsta resursskolor.
ÖVRIGT
Ansökan omfattas av registerkontroll och du måste visa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning.

Ansök nu

Billackerare/bilplåtslagare

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Jun 9
Nytt
Fullskaliga bilskadeanläggning.
Detta innebär att vi har eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning.
Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet.
Endast yrkeserfarenhet önskas!
·Erfarenhet av övriga arbetsuppgifter inom karosserireparationer.

Ansök nu

Förskollärare till Stora Essingen

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jun 9
Nytt
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Välkommen till Marieberg och Essingeöarnas förskoleenhet

Här kommer du att arbeta i ett sammanhang där vi erbjuder olika mötesplatser och engagerar barnen i lekfulla och lärande utmaningar.

Vår pedagogiska idé bygger på ett utforskande arbetssätt. Med hjälp av verktyg som observation, dokumentation och reflektion synliggör du barns lärandeprocesser i relation till undervisningen och tar ut riktning för nästa steg i det pedagogiska arbetet. Den pedagogiska dokumentationen är en självklar del i vårt systematiska kvalitetsarbete och vår verksamhetsutveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start i september 2023 eller så snart som möjligt. Urvalet kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan!

Förskollärare med intresse för verksamhetsutveckling

Hos oss arbetar du som förskollärare i en roll som innebär unika och betydelsefulla möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling och lärande. Du medverkar till att en positiv och utvecklande miljö, med en god balans av omsorg och lärande, dagligen skapas för varje barn och för hela barngruppen. Det gör du genom att ansvara för det pedagogiska arbetet enligt förskolans verksamhetsmål. Som förskollärare ansvarar du för att leda ditt arbetslag i målstyrda processer utifrån läroplansuppdraget. Tillsammans med dina förskollärarkollegor arbetar du för att nå likvärdighet mellan alla avdelningar på förskolan.

Uppdraget handlar också om att arbeta med övergripande pedagogiska frågor för hela förskolan och verka för samsyn mellan avdelningarna. Tid för uppdraget ges och ligger utanför schemat.

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har förskollärarutbildning samt förskollärarlegitimation och en gedigen erfarenhet av ett utforskande arbetssätt. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av att att leda arbetslag i reflektion och god datorvana.

Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av verksamhetsutveckling. Vi ser även goda kunskaper om pedagogiska miljöer samt kring digitala verktyg i förskolan som meriterande.

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper med en helhetssyn över barngruppens behov och ett lösningsfokus. Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt och återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Du har även kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande. I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.Om Kungsholmens stadsdelsförvaltning

Kungsholmens stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 11 stadsdelsförvaltningar och omfattar de tre öarna Kungsholmen, Lilla Essingen och Stora Essingen.Inom stadsdelsförvaltningen arbetar ca 1200 medarbetare, som ansvarar för bland annat äldreomsorg, förskola, socialtjänst, omsorg om personer med funktionsnedsättning och stadsmiljö. Tillsammans arbetar vi för att ständigt utveckla våra verksamheter och ge bra service till alla som lever sitt liv på Kungsholmen och Essingeöarna. Besök och följ gärna vår https://facebook.com/kungsholmensdf där kan du läsa mer om våra verksamheter.

Ansök nu

Handläggare – ansvara för samordning och strategisk utveckling av EU-frågor

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jun 9
Nytt
Enheten för EU och internationell samordning, Socialdepartementet

Enheten för EU och internationell samordning samordnar departementets internationella arbete, svarar för att det bedrivs strategiskt samt ger stöd och ledning åt den politiska ledningen och sakenheterna i departementets internationella arbete. Vi söker nu en handläggare med ansvar för samordning och strategisk utveckling av EU-frågor.

Din arbetsdag. Sveriges morgondag.

Som EU-samordnare är du kontaktperson i EU-frågor inom Socialdepartementets verksamhetsområde och ansvarar tillsammans med kollegorna för kommunikationen med riksdagen i dessa frågor. Du deltar i EU-samordningsmötena och arbetar nära råden i Bryssel. Du tar fram underlag och förbereder deltagande inför, samt deltar vid, ministermöten i EU och andra relaterade engagemang, resor och besök som den politiska ledningen har. I rollen ingår att vara ett stöd till departementets enheter genom att bistå med EU-kompetens och råd samt att löpande hantera gemensamberedningar och samordna departementets synpunkter i vissa EU-frågor. Samarbetet med departementens sakenheter samt övriga departement är en mycket viktig del i arbetet. Läs mer om vår verksamhet på www.regeringen.se.

Din bakgrund

Du har akademisk utbildning inom samhällsvetenskap, juridik, ekonomi eller liknande. Det är meriterande om du har en utbildning med EU-inriktning. Du har relevant arbetslivserfarenhet, erfarenhet av arbete med samordnande uppgifter samt av EU-frågor. Därtill har du kunskaper om EU och EU:s arbetssätt. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i Regeringskansliet och om du har erfarenhet av arbete på EU-representationen/EU-institutionerna eller motsvarande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av, och kunskaper om, internationella frågor/förhandlingar och av arbete med frågor inom departementets områden. Meriterande är också kunskaper om socialpolitiska frågor och kunskaper i andra EU-språk, särskilt franska.

Dina egenskaper

Vi söker en samhällsintresserad och ansvarsfull person med intresse för departementets sakfrågor. Du är strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Som person är du utåtriktad, flexibel och har gott omdöme. Du har mycket god samarbets- och samordningsförmåga. För att passa i rollen behöver du trivas med att arbeta i ett högt tempo med många kontaktytor.

Övrigt

Tillsvidareanställning.

En säkerhetsprövning kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Är du intresserad?

Vill du veta mer om jobbet och vad vi erbjuder, kontakta Niclas Jacobson som är enhetschef, på 08-405 34 93 eller biträdande enhetschef Ziba Zareie, på 08-405 43 30. Du är också välkommen att kontakta HR-handläggare Linnea Eriksson på 08-405 37 73. Fackliga kontaktpersoner är Pia Fagerström för Saco och Kristoffer Lundberg för ST. Du når dem via Regeringskansliets växel, 08-405 10 00. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 18 juni 2023.

Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess arbete med att styra Sverige och förverkliga sin politik. Här arbetar 4 800 personer, varav 600 utomlands. Regeringskansliet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång och vi arbetar aktivt för att vara en arbetsplats fri från diskriminering. Socialdepartementet, som är ett av tio departement, ansvarar för frågor som rör samhällets välfärd. De handlar bl.a. om folkhälsa och sjukvård, socialtjänst inklusive äldreomsorg, omsorg om och rättigheter för personer med funktionsnedsättning, sjuk- och föräldraförsäkring, pensioner och premiepensionssystemet samt idrott, civilsamhället, ungdomspolitik, begravningsfrågor och trossamfund.

Ansök nu

Aktiv ung kvinna i Kärrtorp söker personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Jun 9
Nytt
Jag är en aktiv ung kvinna som bor i egen lägenhet i Kärrtorp. Jag behöver stöd i min vardag för att kunna sköta mitt hem, kunna upprätthålla mina kontakter och leva ett aktivt liv med många fritidsintressen (dans, musik, bowling, gympa, simning, café, bio, utflykter mm).

Du ska vara mogen, ansvarsfull, rökfri och kunna ta egna initiativ. Jag ser gärna att du som söker är en kvinna. Kunskap och erfarenhet av att arbeta med personer med autism och kognitiva funktionsnedsättningar är ett önskemål. Har du tidigare arbetat som personlig assistant och har omvårdnadserfarenhet är det meriterande. Viktigast är ändå att du och jag trivs bra tillsammans.

Arbetstid: Minst 20 timmar/vecka med god möjlighet till fler timmar enligt överenskommelse. Eftermiddag/kväll/natt (sovande jour)/morgon/helg.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE


Annonsens referensnummer 1335

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

iobb söker lagerarbetare till Kungsängen

Lagerarbetare
Läs mer Jun 9
Nytt
Vi på iobb söker nu lagerarbetare till vår kund i Kungsängen.

Vem du är
Vi söker dig som är praktiskt lagd och vill jobba på lager. Erfarenhet inom branschen är meriterande men inget måste. Kunden lägger stor vikt på personlighet.

Arbetsuppgifterna innebär hantering av varor, scanning, plockning och packning. Viss truckkörning kan förekomma.

Vi söker dig som:
- Pratar och läser god svenska
- Är flexibel och kan börja jobba 05.45 på morgonen
- Är arbetslös och kan börja omgående

Meriterande:
- Berättigad Nystartsjobb
- Truckkort
- Körkort och bil

iobb rekrytering är ett socialt företag som verkar för att fler människor ska ta klivet in på arbetsmarknaden. Våra kandidater är långtidsarbetslösa, nyanlända och ungdomar som av olika anledningar stått utanför arbetsmarknaden. Sedan starten 2019 har vi tillsammans med våra kunder hjälpt över 500 personer till en anställning.

Ansök nu

Engagerad lärare i MA/NO sökes till Trollbodaskolan

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 9
Nytt
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning
Trollbodaskolan är en F-9 skola med ca 670 elever, belägen i natursköna Hässelby villastad i nordvästra Stockholm.

Skolan är byggd år 2000 och har ljusa och fräscha lokaler som bygger på att varje arbetslag har sina egna lokaler med klassrum, arbetsrum och i förekommande fall fritidshem.

Sedan våren 2022 har skolan storsatsat för att öka måluppfyllelsen, tryggheten och trivseln på skolan för både personal och elever. Nu, ett år senare har vi genom en tydligare styrning och relationsskapande ledarskap ett av områdets bästa resultat. 

Under läsåret 22/23 ingår skolan i en treårig satsning, Kommunal samverkan för bästa skola, med mål att öka elevernas måluppfyllelse ytterligare.

 
Arbetsbeskrivning och kvalifikationer
Vi söker dig som har behörighet i MA och NO.

Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt, är flexibel, har ett tydligt ledarskap i klassrummet och visar stort engagemang samt höga förväntningar i ditt arbete.

Du skall vidare vara en pedagogiskt sammanhållande kraft i klassrummet som via inkludering och individualisering når goda studieresultat. För dig är arbetet kring bedömning för lärande centralt, du strävar efter att alla elever ska nå längre än de trodde var möjligt och du är väl förtrogen med läroplanen samt övriga styrdokument.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du förväntas ha ett nära samarbete med de andra lärarna och arbetslaget samt med skolans elevhälsoteam. Samplanering och bedömning tillsammans med ämneskollegorna tillhör det vardagliga arbetet. 

Det är meriterande om du har erfarenhet som lärare.

Som person motiveras du av nära samarbete och lyssnar, kommunicerar samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har god förståelse för elevers olika förutsättningar att ta till sig kunskap och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Övrigt

Vänligen beställ utdrag från https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/?pk_campaign=belastningsregistret&pk_source=google&pk_medium=cpc&pk_content=allman&gclid=CjwKCAjwquWVBhBrEiwAt1KmwkVDB_HAbClobxlUuUaq8Of7EBD0FuSE2nWIINUK57uLiI2aMZ4gfBoCsmAQAvD_BwE när du söker tjänsten.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Konceptutvecklare till Adven

Projektledare, reklam
Läs mer Jun 9
Nytt
Vill du ha en betydelsefull roll där du får utveckla koncept för ett mer hållbart samhälle? Nu söker Adven Konceptutvecklare!

Vill du vara med och skapa en bättre och mer hållbar framtid? Adven är nu i en expansiv och spännande fas, och söker därför efter fler Konceptutvecklare inom vattenrening. Rollen innebär att du designar vattenreningar för nya och befintliga industrikunder.Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

"Tillsammans med våra kunder designar vi de tekniska lösningarna som hjälper dem nå både affärs- och hållbarhetsmål och bygga en mer hållbar värld."

Våra kunder pressas ständigt på att sänka kostnaderna, vara effektivare, minska sitt koldioxidavtryck och vara mer hållbara i alla avseenden. Då alla har olika förutsättningar, situationer och behov varierar lösningarna. Hos Adven har vi en egen avdelning för att utveckla tekniska koncept som hjälper våra kunder att nå sina mål.

Våra konceptutvecklingsteam arbetar tillsammans med våra kunder för att hitta de bästa möjliga lösningarna för dem. Utöver att utveckla tillförlitliga och hållbara lösningar för industrier vill vi alltid hitta sätt att öka energi- och resurseffektivitet. De bästa lösningarna skapas när vi tittar på alla strömmar vilket ofta ger synergieffekter. I samarbete med våra säljteam skapar vi ett helhetskoncept som bäst möter kundernas behov.

Adven erbjuder goda möjligheter till att utvecklas i din yrkesroll och du får ta stort eget ansvar. Som Konceptutvecklare arbetar du tätt ihop med erfarna och kompetenta medarbetare. Du har flera kontaktytor och samarbetspartners både internt och externt.

Var med och skapa en bättre framtid!

Dina arbetsuppgifter

Efterfrågan på våra tjänster ökar ständigt och vi söker nu en teknisk konceptutvecklare/processingenjör som ska jobba med vattenrening med fokus på framför allt membranteknik och jonbytare, men även med inslag av andra tekniker så som indunstning, kristallisation och värmeåtervinning. Rollen innebär att du utvecklar genomförbara tekniska koncept för nya och befintliga industrikunder. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• Utveckla hållbara och värdeskapande lösningar i nära samarbete med våra kunder
• Skapa material- och energibalanser, processflödesscheman, ta fram preliminär layout samt kostnadsberäkningar
• Kommunicera och samarbeta med kundens tekniska personal och teknikleverantörer
• Sammanställa underlag och tekniska bilagor för kontraktsförhandlingar

Värt att veta

Rollen utgår från Advens kontor i Stockholm men du kommer att arbeta med lösningar inom hela Advens geografi.

Rollen innebär en tillsvidareanställning på heltid. 

Våra förväntningar

För att lyckas som konceptutvecklare tror vi att du har:

• MSc eller civilingenjörsexamen inom energi, kemi, miljö och vatten eller liknande
•  +5 år relevant arbetslivserfarenhet och processkunskap inom vattenrening med fokus på membranteknik och jonbytare, men erfarenhet från fällning/flockning, slamhantering, indunstning och kristallisation är också intressant, i allt från planering till genomförande av projekt och till felsökning i driftsättning.
• Kunskap inom konceptutveckling, genomförbarhetsstudier, kostnadsberäkningar för investeringsprojekt
• God samarbetsförmåga
• Mycket goda kunskaper in Microsoft Office
• B-körkort

Vi söker dig som är självständig, kommunikativ och lösningsorienterad. Du har en förmåga att se helheten men kan också gå ner i detaljer. Vidare är du strukturerad och har lätt för att samarbeta.

Du uttrycker dig väl i svenska och i engelska, såväl i tal som i skrift.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Konstruktör till ett innovativt fastighetsbolag på Södermalm i Stockholm

Byggnadskonstruktör
Läs mer Jun 9
Nytt
Rektras kund, ett innovativt fastighetsbolag på Södermalm i Stockholm, söker en kompetent konstruktör som vill vara med och etablera en produktionsanläggning. Här får du en arbetsplats med korta beslutsvägar, högt tempo och stor grad av eget bestämmande och frihet.


Intresserad? Låt oss djupdyka!
Om fastighetsbolaget
Fastighetsbolaget är en byggaktör som strävar efter att göra skillnad på den svenska bostadsmarknaden. De bygger socialt hållbara bostäder för breda målgrupper. Företaget jobbar aktivt för att hitta kreativa, spännande, hållbara och relevanta lösningar i sina bostadsprojekt.
Bolaget äger och förvaltar hyresrätter. Utvecklar och säljer egnahem samt bostadsrätter till en rimlig kostnad. Detta gör de med hjälp av fördjupad marknadsanalys, omfattande byggkunskaper och kreativ arkitektur.
Idag omfattar projektportföljen ca 500 bostäder och målsättningen är att dubbla antalet förväntade bostäder inom tre år. Projekten som finns idag är utspridda över hela Sverige - från Åre i norr till Laholm i söder.
Fastighetsbolaget utvecklar socialt hållbara bostäder via markanvisningstävlingar, direktanvisningar och i samarbetsprojekt med andra bostadsaktörer. De jobbar med detaljplaner så väl som med detaljprojektering. Projekten omfattar högsta miljö- och energiklass och bolaget har etablerade kontakter med en rad entreprenörer, producenter och leverantörer i den svenska byggbranschen. Under 2023 öppnar fastighetsbolaget sin egna produktionsanläggning av KL/CLT volymelement.


Om tjänsten
Som konstruktör på fastighetsbolaget är du central i utvecklingen av bostadsprojekt. Du förväntas samarbeta och vara del av bolagets arkitektstudio samt tillsammans utvecklar ni principer, metoder och rutiner för ett rationellt byggande. Som konstruktör är du kreativ, undersökande och beredd att testa nya angreppssätt. Du har bred erfarenhet från flera olika typer av uppdrag/projekt och du känner dig trygg i din roll som konstruktör.
Projekten befinner sig spritt över Sverige och du kommer att vara ansvarig konstruktör för mellan 2–4 projekt i olika faser.


Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
Projektering huskonstruktioner i trä/KL
Utveckling av montagemetoder i vår modulfabrik (KL)
Projektera grundläggningar
Utreda och utvärdera olika alternativ av konstruktions- och byggmetoder i projekt
Upprätta och säkerställa kravspecifikationer.
Delta i upphandling av entreprenörer
Handla upp andra konstruktörer, om det krävs i större projektVem är det vi söker?
Vi tror att du är en kompetent konstruktör med hög samarbetsförmåga. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med många intressanta projekt, agerar professionellt i alla lägen och är affärsdriven i ditt arbete. Din problemlösningsförmåga är mycket god och du drivs av att fullfölja dina projekt mot uppsatta mål.


Vi söker dig som:
Är utbildad civil- eller högskoleingenjör, inom bygg
Har mer än 5 års erfarenhet från arbete som byggnadskonstruktör
Goda kunskaper inom gällande normer, EKS m.m.
Van att göra konstruktionsberäkningar och självständigt utforma bärande system samt byggtekniska lösningar
Kunnig i byggnadsfysik och har kunskap inom byggarbetsmiljösamordning
Har erfarenhet av byggnation i trä
Har kunskap och erfarenhet inom BIM och effektiv projektering ser vi som väldigt meriterande
Mycket god datorvanaFastighetsbolaget söker dig som är prestigelös i ditt arbete, lyfter frågor med andra för att komma vidare samtidigt som du är självständig och tar initiativ. Du har hög tillit till dina egna professionella egenskaper, visar på gott omdöme och arbetar på ett strukturerat sätt.


Vad erbjuds du?
Hos vår kund får du möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor, få värdefulla erfarenheter och vara med i projekt från ax till limpa. Du får mycket utrymme att utveckla och ta ansvar kring kreativa konstruktionslösningar - både på systemnivå och på detaljnivå.
Stor frihet kring arbetstider ges och möjlighet att jobba på distans finns. Friskvårdsbidrag är en självklarhet och vi försöker hitta på gemensamma aktiviteter som ska stärka gemenskapen.

Ansök nu

Elektriker sökes för spännande projekt hos INC Byggnadsfirma

Driftelektriker
Läs mer Jun 9
Nytt
Elektriker sökes för spännande projekt hos INC Byggnadsfirma AB!
Rektras kund, INC Byggnadsfirma, söker nu en erfaren elektriker som vill vara med och bygga framtidens bostäder tillsammans med dem. Som elektriker hos INC kommer du att arbeta både med ROT-projekt på olika platser i Stockholm, samt med installationer i en husfabrik där INC har uppdrag att producera bostadsmoduler i trä.
Du kommer att ha en central roll i teamet, där du ansvarar för allt från installation av el och belysning, till serviceuppdrag hos externa kunder och projekt. INC söker dig som har en gedigen erfarenhet av elinstallationer och är van vid att arbeta självständigt och i team. Du ska ha god kunskap och förståelse för byggteknik och byggandets processer då INC ständigt försöker utveckla projekten.
Vi ser gärna att du som söker är en person som tar egna initiativ och är lösningsorienterad. Du ska även vara noggrann och ha hög kvalitetskänsla i ditt arbete.


Vi söker dig som:
· Är utbildad elektriker
· Har minst 5–10 års erfarenhet
· Är van att arbeta självständigt och i team
· Har erfarenheter från både ROT- och nybyggnationsprojekt
· Har erfarenhet av att arbeta i träbyggnader är meriterande
· Är lösningsorienterad och noggrann
INC erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete där du får vara med och bygga framtidens bostäder och spännande ROT-projekt tillsammans med ett engagerat och kompetent team. INC har höga ambitioner och arbetar ständigt för att utveckla deras byggtekniker och metoder. Du kommer att ha möjlighet att utvecklas i din roll och ta stort ansvar för ditt arbete.
Intresserad? Sök redan idag!

Ansök nu

Automationsingenjör inom maskin

Automationstekniker, maskin
Läs mer Jun 9
Nytt
Vill du arbeta i framkant inom svensk industri och näringsliv och utvecklas både som person och i professionen? Vi söker dig som vill arbeta som anställd konsult eller som underkonsult i denna roll.Arbetsuppgifter
Som Automationsingenjör kommer du att få arbeta med spännande uppdrag hos någon av våra kunder som främst befinner sig inom industribranschen. Exempel på arbetsuppgifter är:
- Analys av behov och problem i kundernas produktion
- Design av automationslösningar avseende såväl hårdvara som mjukvara
- Delta i kalkyl- och offertarbete avseende automationsprojekt
- PLC-och HMI/SCADA-programmering
- Delprojektledning
- Delta vid driftsättningar och FAT/SAT
- Felsökning

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Ingenjörsexamen på högskole- eller universitetsnivå
- Minst 3 års erfarenhet av PLC- och/eller robotprogrammering
- Goda kunskaper inom programmering PLC/SCADA/HMI som t.ex. Codesys, Siemens S7/TIA, Mitsubishi, Beckhoff, MELSEC eller ABB
- God förståelse för både automation, el och mekanik, mekatronik inom tillverkande industri
- Erfarenhet av Kuka/Kukasim, ABB/Robotstudio, UR eller Yaskawa
- Hög IT-mognad, dvs. behärskar Office 365, affärssystem och andra system som är relevanta för rollen
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du är:
- Kommunikativ
- Initiativtagande
- Strukturerad
- Analytisk

Vi erbjuder
Som konsult hos oss får möjlighet att arbeta hos kunder som ligger i framkant inom svensk industri och näringsliv. Uppdragen anpassas för att nivån ligga i linje med kundens förväntningar och vara så utvecklande och stimulerande som möjligt. Till din hjälp kommer du att ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vi transformerar karriärer och bygger framgångsrika företag genom att alltid utgå från våra värderingar.

Ansökan
Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras för dig som går vidare till intervju.

För att arbeta som konsult hos oss krävs det att du:

1. Delar våra värderingar
2. Är etablerad i ditt yrke
3. Har relevant erfarenhet för uppdraget
4. Gärna har erfarenhet från olika roller och olika branscher

Vissa av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess. Det innebär att du behöver ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Ansök nu

Automationsingenjör inom elkraft

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Jun 9
Nytt
Vill du arbeta i framkant inom svensk industri och näringsliv och utvecklas både som person och i professionen? Vi söker dig som vill arbeta som anställd konsult eller som underkonsult i denna roll.Arbetsuppgifter
Som Automationsingenjör kommer du att få arbeta med spännande uppdrag hos någon av våra kunder som främst befinner sig inom industribranschen. Exempel på arbetsuppgifter är:
- Analys av behov och problem i kundernas produktion
- Design av automationslösningar avseende såväl hårdvara som mjukvara
- Delta i kalkyl- och offertarbete avseende automationsprojekt
- PLC-och HMI/SCADA-programmering
- Delprojektledning
- Delta vid driftsättningar och FAT/SAT
- Felsökning

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Ingenjörsexamen på högskole- eller universitetsnivå
- Minst 3 års erfarenhet av PLC- och/eller robotprogrammering
- Goda kunskaper inom programmering PLC/SCADA/HMI som t.ex. Codesys, Siemens S7/TIA, Mitsubishi, Beckhoff, MELSEC eller ABB
- God förståelse för både automation, el och mekanik, mekatronik inom tillverkande industri
- Erfarenhet av Kuka/Kukasim, ABB/Robotstudio, UR eller Yaskawa
- Hög IT-mognad, dvs. behärskar Office 365, affärssystem och andra system som är relevanta för rollen
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du är:
- Kommunikativ
- Initiativtagande
- Strukturerad
- Analytisk

Vi erbjuder
Som konsult hos oss får möjlighet att arbeta hos kunder som ligger i framkant inom svensk industri och näringsliv. Uppdragen anpassas för att nivån ligga i linje med kundens förväntningar och vara så utvecklande och stimulerande som möjligt. Till din hjälp kommer du att ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vi transformerar karriärer och bygger framgångsrika företag genom att alltid utgå från våra värderingar.

Ansökan
Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras för dig som går vidare till intervju.

För att arbeta som konsult hos oss krävs det att du:

1. Delar våra värderingar
2. Är etablerad i ditt yrke
3. Har relevant erfarenhet för uppdraget
4. Gärna har erfarenhet från olika roller och olika branscher

Vissa av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess. Det innebär att du behöver ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Ansök nu

Pålitlig Orderplockare

Packare
Läs mer Jun 9
Nytt
Vi driver en fysisk butik och webbshop vid Odenplan, som säljer skönhetsprodukter och löshår
Arbetsuppgifter:
I dina arbetsuppgifter ingår att packa företagets försändelser deltid, hantera kundtjänst via mail och telefon. Eftersom vi säljer skönhetsprodukter söker vi dig som har ett stort intresse för skönhet och har koll på de senaste mode trenderna.
Goda kunskaper i svenska/engelska, såväl tal som skrift är ett krav samt att man har en bra känsla för service.
Tillträdesdag:
Efter överenskommelse omgående
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vs-montör sökes för spännande projekt hos INC Byggnadsfirma

VVS-montör
Läs mer Jun 9
Nytt
Vs-montör sökes för spännande projekt hos INC Byggnadsfirma AB!
Rektras kund, INC Byggnadsfirma, söker nu en erfaren Vs-montör som vill vara med och bygga framtidens bostäder tillsammans med dem. Som Vs-montör hos INC kommer du att arbeta både med ROT-projekt på olika platser i Stockholm samt med installationer i en husfabrik där vi har uppdrag att producera bostadsmoduler i trä.
Du kommer att stötta INC:s projektörer i tidigare skeden med principlösningar för installationer och system för badrum och kök men också ansvara för genomförandet och själva installationen i modulerna.
INC Byggnadsfirma har också pågående ROT uppdrag och dessa utförs tillsammans med deras snickare och övrig personal på INC.
Som Vs-montör hos INC kommer du att ha en viktig roll i teamet. INC söker dig som har en gedigen erfarenhet av Vs-installationer och är van vid att arbeta självständigt och i team. Du ska ha god kunskap och förståelse för byggteknik och byggandets processer då INC ständigt försöker utveckla våra projekt.


Vi ser gärna att du som söker är en person som tar egna initiativ och är lösningsorienterad. Du ska även vara noggrann och ha hög kvalitetskänsla i ditt arbete.


Vi söker dig som:
· Är utbildad Vs-montör
· Har ca 10 års erfarenhet
· Är van att arbeta självständigt och i team
· Har erfarenheter från både ROT- och nybyggnationsprojekt
· Har erfarenhet av att arbeta med träkonstruktioner är meriterande
· Är lösningsorienterad och noggrann
INC erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete där du får vara med och bygga framtidens bostäder tillsammans med ett engagerat och kompetent team. Bolaget har höga ambitioner och arbetar ständigt för att utveckla deras byggtekniker och metoder. Du kommer att ha möjlighet att utvecklas i din roll och ta stort ansvar för ditt arbete.
Intresserad? Sök redan idag!

Ansök nu

Enhetschef till Edö vård– och omsorgsboende (äldreomsorg)

Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Läs mer Jun 9
Nytt
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Farsta stadsdelsområde växer och utvecklas, det byggs nya bostäder och förskolor. Området består av tio stadsdelar av skiftande karaktär med villaområden, tunnelbaneförorter och centrala Farsta med sin höghusbebyggelse. Det är nära till kommunikationer och till naturen samt Farsta centrum med butiker och restauranger. I Farsta bor cirka 60 000 invånare och inom Farsta stadsdelsförvaltning arbetar cirka 1 400 medarbetare.Din arbetsplats
Tjänsten är placerad på Edö vård- och omsorgsboende och omfattar både demens och somatik.

På Edö vård-och omsorgsboende samverkar du med övriga chefer och skapar möjlighet för verksamhets- och kvalitetsutveckling.

Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du får möjlighet att bidra till Stadens vision ”Möjligheternas Stockholm”. Äldreomsorgen i Farsta arbetar för att ge individuellt anpassad vård och omsorg som präglas av trygghet, värdighet och inflytande som bidrar till välbefinnande för de äldre. Vi har en inarbetad, stabil och engagerad personalgrupp med mångårig erfarenhet av omsorg om så väl personer med demenssjukdom som med somatiska behov.

Nu söker vi ytterligare en driven och erfaren enhetschef till denna spännande och viktiga verksamhet!

Din roll
Som enhetschef är du organisatoriskt direkt underställd områdeschefen och ingår i Edös aktiva och engagerade ledningsgrupp. Du får ett självständigt arbete med ansvar för verksamhets- och kvalitetsutveckling, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Tillsammans med dina medarbetare och ledningsgruppen utvecklar och följer du upp arbetet utifrån politiskt fastställda mål och uppdrag. Vi lägger stor vikt vid ledarskapet vilket för oss innebär att du är tydlig, aktiv och nära. Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap inom vilket utvecklings- och förbättringsarbete ingår som en naturlig del.

På plats i verksamheten har du stöd i ditt arbete av områdeschefen och enhetens administratörer. Inom stadsdelsförvaltningen finns också stöd av exempelvis avdelningsknuten HR-konsult och ekonomicontroller.

Din kompetens och din erfarenhet
Nu söker vi dig som har:

- relevant högskoleexamen, exempelvis som socionom, sjuksköterska eller annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig
- några års erfarenhet av ledarskap inom äldreomsorg/socialt arbete med personal- och budgetansvar
- förtrogenhet med de lagar och riktlinjer som styr verksamheten
- goda kunskaper i svenska i tal och i skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av vård och omsorgsboende.

Vi söker dig som är utvecklingsorienterad och har ett genuint intresse för människor, god samarbetsförmåga och har förmåga att inspirera och engagera medarbetare. Som person är du tydlig, kommunikativ och har en hög grad av personlig mognad och självkännedom. Du är mål- och resultatinriktad och du ser Farstas verksamheter som en helhet och den egna verksamhetens betydelse i ett större sammanhang.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, motivation och engagemang för tjänsten.

Din ansökan
I ditt ansökningsbrev vill vi gärna att du motiverar varför du är intresserad av just den här tjänsten och vad du kan tillföra verksamheten. I processen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och arbetspsykologiska tester kan bli aktuella. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
Tillsättning sker efter erforderliga beslut.

Intervjuer sker löpande.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande.

Våra lokaler är tillgängliga och användbara för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga.

Du kan läsa mer om våra https://jobba.stockholm/formaner/ inom Stockholms stad. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Kontaktledningsmontör till ledande järnvägsentreprenör

Eltekniker, järnväg/Kontaktledningsmontör
Läs mer Jun 9
Nytt
Har du erfarenhet av kontaktledningsmontage inom järnväg eller är nyexad och vill inleda din karriär på detta spår? Då kan detta vara jobbet för dig, ansök redan idag!

Kund är en ledande aktör inom järnvägssektorn som har etablerat sig som en föredragen entreprenör och samarbetspartner gällande underhåll och byggnation av järnvägar. Bolaget strävar efter att vara ledande inom sitt område genom att utmana konventionella metoder och erbjuda nytänkande alternativ. De tar sig an utmaningar med entusiasm och ser varje projekt som en möjlighet att bidra till branschens utveckling och tillväxt.

Bolaget är verksamma landet över och vill nu förstärka sitt team med nya medarbetare på alla orter.

Oavsett om du har erfarenhet inom branschen eller är nyutexaminerad och vill inleda din karriär inom järnvägssektorn finns det möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med detta bolag!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Futuria People men du kommer anställas direkt hos kund.

Om tjänsten
Som Kontaktledningsmontör arbetar du med att installera, underhålla och reparera kontaktledningssystem på järnvägsspår. Projekten pågår under olika lång tid och beroende på vart ditt tilldelade projekt är beläget kan det bli aktuellt att ligga borta på annan ort (bolaget har främst projekt i Sverige men det kan även förekomma arbete i Norge). Vid dessa tillfällen står bolaget självfallet för kostnaderna.

Några exempel på förekommande arbetsuppgifter:

- Montera kontaktledningar och dess komponenter.

- Säkerställa att kontaktledningssystemet är korrekt justerat och i överensstämmelse med tekniska specifikationer och säkerhetsstandarder.

- Utföra felsökning och diagnostik av kontaktledningssystem för att identifiera och åtgärna eventuella problem eller avvikelser.

- Kontrollera och underhålla elektriska anslutningar och jordningar för optimal drift och säkerhet.

- Rapportera och dokumentera utfört arbete, avvikelser och eventuella behov av ytterligare reparationer eller uppgraderingar.

Vi söker dig som

- Har gått elteknisk gymnasieutbildning och en grundläggande utbildning inom kontaktledningsteknik. Antingen har du erfarenhet i rollen eller är redo att ge dig in i arbete efter dina studier.

- Har passion för att arbeta med skruvning och mekaniskt arbete, med en förmåga att vara noggrann och ansvarstagande i alla uppgifter. Du har en positiv inställning samt är samarbetsvillig och hjälpsam.

- Är flexibel och inte har några problem med att resa i tjänst.

- Innehar B-körkort samt talar och skriva flytande svenska.

Meriterande är om du har C-körkort och TSA samt har mångårig erfarenhet i yrket.

Du erbjuds

- Fokus på säkerhet och en trygg arbetsmiljö.

- Spännande och varierande projekt samt att få vara en del av att nytänkande och innovativt företag inom branschen.

- Chansen att bidra till utvecklingen av smarta lösningar för att lösa befintliga utmaningar inom järnvägssektorn.

- En dedikerad och erfaren personalstyrka att samarbeta med och lära av.

- Utvecklingsmöjligheter och karriärvägar inom företaget.

- Möjlighet att bidra till en mer hållbar och framtidssäker järnvägsmiljö.

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Ute i projekt runt om i landet (projekt i Norge kan även förekomma)

- Eventuella frågor besvaras av Rekryteringsansvarig Tess Karke:
076-346 69 96 / tess@futuriapeople.se

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!Futuria People är rekryteringsföretaget som hjälper individer att ta nästa steg i sin karriär och företag att attrahera nya medarbetare. Genom uppsökande rekrytering och kvalitativ annonsering har vi hjälpt hundratals kandidater till ett nytt jobb och en mer stimulerande vardag.

Ansök nu

Bankett och prepp sous chef, Scandic Continental

Souschef
Läs mer Jun 9
Nytt
Välkommen till Scandic Continental, hotellet med det absolut bästa läget mitt i Stockholms stadskärna!

Vare sig du välkomnar gäster till ett av våra 392 hotellrum eller till vår takbar med spektakulär utsikt över Riddarfjärden så kommer du konstant möta besökare från hela världen. Till Scandic Continental kommer våra gäster bland annat för att lobbyjobba, njuta av en AW eller för att uppleva en oförglömlig sharingmiddag i vår restaurang The Market. Hos oss kommer du att arbeta med kollegor som vet vad det lilla extra för gästen innebär och tillsammans skapa de bästa gästupplevelserna.

Så vill du ta chansen att bli en i teamet på Stockholms mest centrala affärshotell? Trivs du i en miljö med högt tempo och drivs av att hitta lösningar då är det dig vi letar efter!

Nu söker vi en Souse chef kväll till hotellet Scandic Continental.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Ansvarsfull Banquett sous chef för att stärka upp vårt fantastiska TEAM
I denna tjänst behöver man vara självgående och behörska kök fullt ut
Du kommer att i samråd med Kökschef planera menyer och inköp och strukturer inför större event och banketter.
Du planerar till stor del dina egna dagar och rutiner

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och om vår kultur!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Skolsköterska Nya Elementar/Utbildningsförvaltningen

Skolsköterska
Läs mer Jun 9
Nytt
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Nu söker vi en skolsköterska till oss på Nya Elementar.

Nya Elementar är en kommunal F-9 skola som ligger i Bromma. Vår verksamhet består av F-9 grundskola, grundsärskola och SU-grupp. Sammanlagt går det 1200 elever hos oss.

Hos oss blir du en viktig del i en lärande och dynamisk miljö. Du kommer ges möjligheter att utvecklas i din egen profession, såväl i arbetet med att utveckla andra. Skolsköterskorna ingår i elevhälsoteamet som i nära samverkan med lärare och rektor ansvarar för elevhälsan. Vi är stolta över vår starka, professionella skolkultur och vårt arbetslagsöverskridande kollegiala lärande.

Tillsammans med den andra sjuksköterskan på skolan ansvarar ni för att skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande!

Välkommen som skolsköterska till Nya Elementar!

Tillsammans med skolledning och lärare utvecklar elevhälsoteamet rutiner och arbetssätt för elevhälsa. Arbetet ska vara förebyggande och hälsofrämjande på individ, grupp- och organisationsnivå och ska stödja elevernas utveckling mot målen. I det förebyggande och hälsofrämjande arbetet ingår att informera, föreläsa och leda relevant utbildning.

Som skolsköterska arbetar du med både hälsoövervakande och hälsofrämjande insatser – och med såväl fysisk som psykisk hälsa och du utför elevhälsans medicinska insatser i skolan enligt gällande råd och anvisningar.

Tillsammans med skolläkaren, den andra skolsköterskan och i samråd med skolledningen ansvarar du för organisationen av elevhälsans medicinska insatser i skolan. Arbetet innebär samverkan med elever, föräldrar, skolans personal, samt organisationer och myndigheter utanför skolan.

Din bakgrund

- Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeutbildning inom Hälso –och sjukvård för barn och ungdom 60 hp.
- Distriktssköterska 75 hp. eller Skolsköterskeprogrammet Högskolan i Skövde 60 hp.
- Folkhälsovetenskaplig kompetens är meriterande.
- Stockholm stads skolsköterskor journalför i Prorenata och du bör kunna arbeta i grundläggande dataprogram och ha erfarenhet av datajournaler.
- Meriterande med intresse och erfarenhet av grundsärskolan

Som person är du stabil, uthållig och med en personlig mognad. Du har initiativförmåga och ett tydligt engagemang för arbete med barn och ungdomar, samt förmåga att vara saklig och pedagogisk. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har en god samverkans - och organisationsförmåga. Då arbetet bygger på teamarbete är det viktigt att du har lätt att samarbeta och tycker om att arbeta i team.

Läs gärna mer om vår skola: http://nyaelementar.stockholm.se/

Ansökan

Ansök senast 12 juni 2023. Urval och intervjuer kommer att ske när ansökningstiden har gått ut.  Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Category Manager Direct Materials - Capex

Inköpsledare
Läs mer Jun 9
Nytt
Research shows that women and other under-represented groups within our industry hesitate to apply unless they tick most boxes of a role description. At H2 Green Steel, we are building an impact company with sustainability at its core. We need a diverse, inclusive, and authentic team to rally behind our purpose of de-carbonizing hard-to-abate industries, starting with steel.

So, if you are equally passionate about our purpose yet concerned that your experience doesn’t perfectly align with the qualifications stated in the job advert, we strongly encourage you to apply anyway. You may be just the right candidate, either for this role - or for another upcoming role in our rapidly growing business.

About us:

H2 Green Steel is on a mission to disrupt the global steel industry by producing green steel, with the end goal of bringing CO2 emissions to zero. By using green hydrogen and fossil-free electricity instead of coal; water and heat will be our primary emissions. By 2030, our ambition is to produce 5 million tonnes of green steel annually in our fully integrated, digitalized, and sustainable plant in Boden, located in northern Sweden - currently in the construction phase. But this is just the beginning - our expertise in green hydrogen will enable us to decarbonize other industries in addition to steel, and we look forward to what’s next in store for us.

We are looking for talented, innovative, and purpose-driven people to join our rapidly growing and diverse team. Our employees get to learn every day, implement the latest technology and test and put their ideas into practice. Together, we are building an impact company with sustainability at its core - for our people, customers, investors, society, and the planet.

Category Manager Direct Materials

We have a strong vision for how we want to interact with markets, partners, suppliers and society and we seek to build a best-in-class procurement capability. We are looking to strengthen our procurement team with a category manager that can take strategic and tactical procurement for priority categories to the next level.

In the role as Category Manager Direct Materials, you will develop and implement category strategies for an array of relationships needed to successfully deliver our projects together with the best equipment, sub-system, and materials suppliers in the market.

Responsibilities:

- Develop and manage end-to-end equipment and materials procurement categories of importance to our construction projects
- Develop comprehensive market analytics to understand category drivers, constraints and opportunities
- Collaborate with business stakeholders to source and negotiate program-specific scopes of work
- Assess business value, risk and performance with help of data-backed and insight-driven evaluations.


- Develop and implement category resilience strategies and drive the sourcing of frame supply agreements for strategically important equipment and materials
- Establish strong supplier relationships and effectively manage the category supplier base
- Design category strategies and cross-functionally lead go-to-market projects and negotiations
- Govern and support outsourced EPCm procurement delivery under H2GS procurement framework
- Work closely with the Project Delivery, Operations, Technology, Logistics and Finance teams, both in sharing insights and in setting priorities and routines


Qualifications:

- A can-do and get-done attitude and curiosity for finding the best solutions in complex markets
- A degree in Engineering, MSc or MBA/Relevant University Degree
- At least 8 years of relevant procurement experience, including a minimum of five years specifically of category development and leading procurement of industrial equipment or construction materials


- Strong leadership skills and the ability to influence others with significant contract negotiation experience
- Exemplary self-leadership, multitasking and organizational skills
- Excellent written and verbal communication in English


We are more intrigued if you have…

- Experience from working with procurement in the construction industry or disciplines relevant to large construction projects

- Experience from working with relevant categories in a distributor/wholesale organization.
- Experience in working in manufacturing, the steel industry or other industrial environments
- Experience in delivering large international CAPEX projects
- Solid digital experience for category development and relevant data collation and analytics


What we can offer you

If you are passionate about making actual change and having a positive impact on society and our planet, H2 Green Steel offers a unique opportunity to be part of a fun and professional team with high ambitions.

You will get the opportunity to shape your future career together with a company focusing on creating a culture where everyone can thrive and feel a sense of belonging. In the end, we know that H2 Green Steel’s growth and success is dependent on our people and we can’t wait to shape the future of steelmaking and other industries together as a team.

Ansök nu

Financial Controller

Financial controller
Läs mer Jun 9
Nytt
At Sandvik Machining Solutions (SMS) we’re looking for a Financial Controller to join us, someone with a genuine interest in accounting. In this position, you have the opportunity to interact with brilliant people from all parts of our global organization. Your expertise is central, and we’re looking forward to meeting you!


Your mission
In this position, you enable correct and efficient financial reporting for our business area segment by securing that relevant accounting instructions are in place, driving improvements for our consolidating system and sharing best practice between divisions. You coach and act as an internal consultant and speaking partner as well as develop and perform training within our organization when needed.
Your responsibilities include:
Securing timely and correct financial reporting related to Sustainability reporting from SMS
Being a part of the team that secures correct financial reporting, efficient book closing processes and drives improvement initiatives
Being a part of the team that secure integration of acquired companies and liquidation of divested companies
Acting as SMS’s contact person for external auditors including securing that findings in the audits within SMS are handled in a proper way
Accountable for the SMS accounting instructions

The location for this position is Stockholm or Sandviken. You report directly to the Head of Accounting and Reporting at Sandvik Machining Solutions.


Your character
We’re looking for someone with a bachelor’s degree in finance and several years of experience working in accounting and reporting, within a larger international organization, consulting company or audit firm with international clients. You have a good knowledge of IFRS standards, internal finance business processes and the efficiency of these processes. You’re experienced in identifying operational issues as well as recommending and implementing strategies to solve problems. Furthermore, you have experience in leading global projects that affect various business processes as well as functions. As we operate in a global environment, you need excellent communication skills in English, verbally and in writing. Knowledge of Swedish is beneficial.
We place great value on your personal qualities, which are characterized by structured and accurate ways of working. You’re an inspiring team player with a strong drive to deliver, while at the same time acting with high independence, as you’re self-driven and great at taking your own initiatives and actions. To get the job successfully done it’s also key that you can gain trust from others, both by building long-term personal relationships, and by offering advice and guidance based on fact, experience, sound judgment and a thorough business understanding. Through good presentation and communication skills you interact with stakeholders at all levels of the organization in a balanced way.


Our culture
At Sandvik, we’re tech driven, innovative and entrepreneurial. We believe that success is a team effort so we value diversity and are committed to creating an inclusive culture where people can be themselves and reach their full potential. So, we invest in supporting each other, learning together and celebrating our differences. Visit our stories hub, LinkedIn or Facebook to get to know us further.


Application
Send your application no later than June 25, 2023. Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0055672).


Contact information
For further information about this position, please contact:
Elisabeth Emesten, Head of Accounting and Reporting, +46 (0)26 263 784


Union contacts - Sweden
Thomas Lilja, Unionen, +46 (0)26?26 66 59
Göran Norell, Akademikerföreningen, 026-26 65 74
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26?26 19 84


For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26?26 14 44.


Recruitment Specialist
Adam Frykman
Sandvik Manufacturing and?Machining Solutions is a business area within the Sandvik Group and a global market-leading manufacturer of tools and tooling systems for advanced industrial metal cutting.?The business area also comprises the areas of additive manufacturing and digital manufacturing solutions. In 2022, sales were approximately 49?billion SEK with about 20,800 employees.?

Ansök nu

Välfungerande affektiv mottagning i Alvik söker sjuksköterska

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Jun 9
Nytt
Vi söker en engagerad och professionell psykiatrisk sjuksköterska som vill vara en del av vårt hängivna team på Mottagningen för affektiva sjukdomar.

Du kommer att få möjlighet att arbeta med ett brett spektrum av patienter med psykiatriska sjukdomar och få vara med och bidra till deras välmående och rehabilitering.

Förutom vårt basuppdrag som innebär bedömning och behandling av samtliga allmänpsykiatriska diagnoser, har vi ett särskilt uppdrag för patienter med depression och bipolär sjukdom. I ditt uppdrag som sjuksköterska kommer du få vara en stor del av utredningen av nya patienter och även en del av diagnosticeringen. Du jobbar tätt tillsammans med patientansvarig läkare, men även i team tillsammans med våra psykologer, vår arbetsterapeut och rehabkoordinator. Teamen arbetar tillsammans fram bästa möjliga behandling för patienten i enlighet med evidens och nationella riktlinjer.

Det är en mycket trevlig stämning på mottagningen som är belägen i fina lokaler med ett stort härligt lunchrum som är hjärtat på mottagningen.

Mottagningen är välbemannad och består av 24 medarbetare, sju specialistläkare inklusive medicinskt ledningsansvarig, fem sjuksköterskor, sex psykologer, en psykoterapeut, en rehabkoordinator, en arbetsterapeut, samt tre medicinska sekreterare. Alla medarbetare har hög kompetens och gedigen erfarenhet. Det är låg personalomsättning och alla har inställningen att hjälpa varandra.

Mottagningen är belägen vid Alviks Torg med goda allmänna transportmedel runt hörnet såsom T-bana, tvärbana samt bussar. Alvik erbjuder också närhet till Mälaren, bra utbud av lunchrestauranger och service.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i team tillsammans med andra sjuksköterskor, läkare, psykologer och paramedicinare. Arbetet är varierande med nybesök, telefonrådgivning, hålla i patient- och närståendeutbildning, läkemedelsuppföljning samt psykologisk behandling utifrån kompetens.

Våra patienter har i många fall komplexa tillstånd där arbetet rymmer många frågeställningar som är både utmanande och utvecklande.

Mottagningens inre organisation strävar efter att stärka arbetet med evidensbaserad behandling och följsamhet till nationella och regionala riktlinjer.Arbetet inom psykiatrin utvecklas kontinuerligt och NSP strävar hela tiden efter moderna och innovativa arbetssätt. Därför är delaktighet i mottagningens kvalitets- och utvecklingsarbete en självklarhet för våra medarbetare.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri. Specialistutbildning i psykiatri är ett plus. Vi ser gärna sökande med psykoterapiutbildning, vi har störst behov av att stärka upp vår KBT-kompetens men välkomnar sökande med annan psykoterapeutisk inriktning också.

Du har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta flexibelt. Du är lösningsfokuserad, lyhörd och reflekterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Villkor

Vikariat på ca 1,5 år med stora möjligheter till förlängning eller tillsvidareanställning.

 

Vi erbjuder:

- Kompetensutveckling

- Fri sjukvård i öppenvård

- Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag (5000 kronor)

- Flextid

- Möjlighet till handledning

 

Övrig information

Vid frågor kontakta:

Enhetschef Susann Grünewald tel: 08-123 486 54

Sjuksköterska Klara Blomberg tel: 08-123 486 26

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Odontologisk utredare

Tandläkare
Läs mer Jun 9
Nytt
Vill du vara med och bidra till TLV:s vision Mesta möjliga hälsa för skattepengarna? Med våra olika kompetenser och bakgrunder arbetar vi varje dag för att förverkliga vår vision och nu söker vi dig som också känner ett stort engagemang för vårt uppdrag. Vi sitter i ljusa fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm, tio minuters promenad från Stockholms central. Kom och arbeta med oss!Vill du arbeta strategiskt och vara med och utveckla det statliga tandvårdsstödet? Nu söker vi en odontologisk utredare till TLV.

Som odontologisk utredare på TLV vidareutvecklar och kvalitetssäkrar du föreskriften om statligt tandvårdsstöd. Du deltar i arbetet att ta fram nya regler och referenspriser för tandvård. Du arbetar i team tillsammans med andra odontologiska utredare, ekonomer och jurister. Som en del i arbetet ingår det att utbilda och besvara frågor om regelverket från yrkesverksamma inom tandvården och patienter.

För att kvalitetssäkra att föreskriften följer utvecklingen inom modern tandvård är det avgörande att du håller dig à jour på områdena odontologisk utveckling och tandhälsa. För att veta vilka effekter subventionen får analyserar TLV tandvårdsområdet, ett arbete som du är delaktig i.

TLV samarbetar med andra myndigheter i olika frågor där du som odontolog medverkar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandläkarexamen samt mångårig och bred erfarenhet inom den kliniska tandvårdens olika odontologiska områden. Du har också arbetat med övergripande verksamhet inom tandvården med exempelvis utbildning, utveckling, kvalitetsfrågor, prissättning eller frågor kring tandvårdsstödet.

Det är meriterande om du haft någon form av ledande roll inom tandvården, till exempel varit chef eller ansvarig för något område eller uppdrag. Det är också meriterande om du har erfarenhet från arbete inom staten.

Du har bred odontologisk kunskap, god kunskap om det statliga tandvårdsstödet, kunskap om övriga regelverk inom tandvården och känner till tandvårdsmarknaden och dess aktörer. Det är meriterande om du har kunskap om de äldre patienternas munhälsa och ha arbetat med dessa patienter inom både regionalt stöd och tandvårdsstödet för vuxna. Du har mycket god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet.

Det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta, är strukturerad och har god analytisk förmåga. Du har god förmåga att kommunicera såväl muntligen som skriftligen och du kan förmedla komplex information på ett tydligt och pedagogiskt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Anställningen är på deltid ca 50 % och pågår perioden 2023-08-14—2023-12-31.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan, märkt med diarienummer 1901/2023 senast den 25 juni 2023.

Om TLV
Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV, är en statlig myndighet som beslutar om vilken tandvård, vilka läkemedel och vilka förbrukningsartiklar som ska ingå i högkostnadsskydden. Vi ansvarar för apotekens handelsmarginal och regler för utbyte av läkemedel samt bedriver tillsyn. Vårt uppdrag är att få ut mesta möjliga hälsa för skattepengarna. Vi erbjuder en attraktiv och inkluderande arbetsplats som är fri från diskriminering där du får möjlighet att utvecklas och kan kombinera yrkes- och privatliv, bland annat genom möjligheten att jobba på distans upp till två dagar i veckan.

Ansök nu

Category Manager Raw Materials

Inköpsledare
Läs mer Jun 9
Nytt
Research shows that women and other under-represented groups within our industry hesitate to apply unless they tick most boxes of a role description. At H2 Green Steel, we are building an impact company with sustainability at its core. We need a diverse, inclusive, and authentic team to rally behind our purpose of de-carbonizing hard-to-abate industries, starting with steel.

So, if you are equally passionate about our purpose yet concerned that your experience doesn’t perfectly align with the qualifications stated in the job advert, we strongly encourage you to apply anyway. You may be just the right candidate, either for this role - or for another upcoming role in our rapidly growing business.

About us:

H2 Green Steel is on a mission to disrupt the global steel industry by producing green steel, with the end goal of bringing CO2 emissions to zero. By using green hydrogen and fossil-free electricity instead of coal; water and heat will be our primary emissions. By 2030, our ambition is to produce 5 million tonnes of green steel annually in our fully integrated, digitalized, and sustainable plant in Boden, located in northern Sweden - currently in the construction phase. But this is just the beginning - our expertise in green hydrogen will enable us to decarbonize other industries in addition to steel, and we look forward to what’s next in store for us.

We are looking for talented, innovative, and purpose-driven people to join our rapidly growing and diverse team. Our employees get to learn every day, implement the latest technology and test and put their ideas into practice. Together, we are building an impact company with sustainability at its core - for our people, customers, investors, society, and the planet.

Category Manager - Raw Materials

We have a strong vision for how we want to interact with markets, partners, suppliers and society and we seek to build a best-in-class procurement capability. We are looking to strengthen our procurement team with a category manager that can take strategic and tactical procurement for priority categories to the next level.

In the role of Category Manager Raw Materials, you will develop and implement category strategies for an array of relationships needed, together with the best raw materials suppliers in the market.

Responsibilities:

- Collaborate with all required disciplines (tech, engineering, operations, logistics and finance) to provide the most favorable raw materials solutions, balancing price, quality, and sustainability to meet company goals and objectives

- Source and evaluate potential suppliers

- Develop strategies, source suppliers and lead cross-functional negotiations for raw materials, packaging, consumables, etc. including leading key vendor/supplier negotiations

- Manage supply base and supplier relationships

- Act as liaison between Operations and the supplier base

- Implement best-in-class processes and technology for strategic and day-to-day procurement work

- Assess business value, risk and performance with help of data-backed and insight-driven evaluations.

Qualifications:

- Master's degree in Engineering, Business, Finance, Supply Chain, Procurement, or a related field

- 8+ years' work experience in international procurement within heavy industry within relevant raw material categories (e.g., steel, iron)

- Has managed complex, fragmented global categories I.e., Iron Ore or Scrap Metal

- Experience in negotiating contracts with different Incoterms including contracts with shipping

- Strong influencing and negotiating skills and familiarity with relevant markets

- Ability to demonstrate strategic thought leadership including strategy development and implementation

- Demonstrates superior interpersonal and communication skills at multiple levels of the organization

- Motivated, self-directed, and detail-oriented

- Flexible and adapts to changes in the work environment, manages competing demands and is able to deal with frequent changes, delays and unexpected events.

- Effectively manage multiple projects simultaneously & develop priorities for self

- Fluent in EnglishWhat we can offer you

If you are passionate about making actual change and having a positive impact on society and our planet, H2 Green Steel offers a unique opportunity to be part of a fun and professional team with high ambitions.

You will get the opportunity to shape your future career together with a company focusing on creating a culture where everyone can thrive and feel a sense of belonging. In the end, we know that H2 Green Steel’s growth and success is dependent on our people and we can’t wait to shape the future of steelmaking and other industries together as a team.

Ansök nu

Konsultchef för event till Stockholm

Personalansvarig
Läs mer Jun 9
Nytt
ATT JOBBA PÅ JOBANDTALENT

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

ARBETSBESKRIVNING

I rollen som konsultchef kommer du arbeta nära våra kunder och inneha ansvaret för driften av tilldelade kunder. Arbetet kommer bestå av omväxlande uppgifter inom bemanning, rekrytering och ledning av personal. Arbetet är förlagt även kvällar och helger efter eget ansvar då eventen oftast sker då och du behöver vara ute hos kund tillsammans med våra anställda inför större gig. Det är du som konsultchef som innehar arbetsmiljöansvaret för samtliga medarbetare på dina tilldelade konton. En viktig del i arbetet är även att skapa och utveckla långsiktiga bra relationer med våra kunder. Ett av dina viktigaste arbeten som konsultchef är att matcha rätt konsult till rätt kund. Vidare så arbetar du långsiktigt och strategiskt för att utveckla våra samarbeten.

Placeringsort: Stockholm

DINA KVALIFIKATIONER

- Relevant utbildning inom personal och/eller beteendevetenskap, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet som är relevant för tjänsten.

- Datorvana

- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.MERITERANDE

Utöver relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet ser vi gärna att du även har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från bemannings- alternativt rekryteringsbranschen. Även att du har erfarenhet ifrån event- och serviceyrket.

DIN PROFIL

För att lyckas i denna roll behöver du vara självständig, flexibel och lösningsfokuserad. Du har en god social förmåga och gillar arbete med högt tempo. Du har du sinne för relationsskapande och är duktig på att känna av våra kunders behov och önskemål. Du är en coachande ledare för din personalgrupp och har en positiv människosyn.

Du tycker om att träffa nya människor och du är kommunikativ, flexibel och ödmjuk till ditt arbetssätt och upprätthåller en löpande dialog med både konsulter och kunder. Du tycker om att vara på plats hos våra kunder och kan rycka in och hjälpa till om det krävs.

Värderingarna är en viktig del av vår företagskultur och länkar samman alla medarbetare, på varje kontor, hos varje kund, i hela Sverige, i hela världen. Du bör dela och leda efter våra globala värderingar som är; Extreme Ownership, Innovation, Highest Standards, Hands on, Bootstrapping, Analytical, Communication.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via Teamtailor.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV, svara på de frågor som är ställda och om du vill får du gärna bifoga ett personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

OM JOBANDTALENT

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

Ansök nu

Kock, bankett och prepp, Scandic Continental, heltid

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 9
Nytt
Välkommen till Scandic Continental, hotellet med det absolut bästa läget mitt i Stockholms stadskärna!

Vare sig du välkomnar gäster till ett av våra 392 hotellrum eller till vår takbar med spektakulär utsikt över Riddarfjärden så kommer du konstant möta besökare från hela världen. Till Scandic Continental kommer våra gäster bland annat för att lobbyjobba, njuta av en AW eller för att uppleva en oförglömlig sharingmiddag i vår restaurang The Market. Hos oss kommer du att arbeta med kollegor som vet vad det lilla extra för gästen innebär och tillsammans skapa de bästa gästupplevelserna.

Så vill du ta chansen att bli en i teamet på Stockholms mest centrala affärshotell? Trivs du i en miljö med högt tempo och drivs av att hitta lösningar då är det dig vi letar efter!

Nu söker vi en Service Host till hotellet Scandic Continental.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och om vår kultur!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Chefsjurist

Affärsjurist
Läs mer Jun 9
Nytt
Lockas du av ett viktigt uppdrag med varierande arbetsuppgifter i en samverkande kontext?  Vi söker nu en erfaren, ansvarstagande och pragmatisk chefsjurist som tillsammans med oss vill utveckla framtidens kollektivtrafik!  
Om oss 
Mälardalstrafik är det lilla bolaget med det stora uppdraget som ansvarar för varumärkena Movingo och Mälartåg.

Med cirka 1 miljon resande i månaden på Mälartåg runt om i hela Mälardalen, är vi en viktig samhällsaktör och en del i ett sammanhållet kollektivtrafiksystem. Vårt uppdrag är att erbjuda ett enkelt och attraktivt resande och bidra till en hållbar utveckling i en växande Stockholm-Mälarregion. Våra kunder är arbetspendlare, studenter och fritidsresenärer och vårt marknadsområde täcker hälften av befolkningen och arbetstillfällena i Sverige.  

Bolaget har under de senaste åren genomgått en utvecklingsresa och växt till följd av utökat uppdrag i ansvar, omsättning och i antalet medarbetare. Det utökade ansvaret och uppdraget ställer krav på såväl samverkan som en affärsorienterad och effektiv förvaltning. Vår kärnverksamhet är indelad i två avdelningar, Kund och biljett samt Trafik och infrastruktur. Till detta har vi ett antal gemensamma funktioner så som ekonomi, analys, HR och juridik. Vi söker nu förstärkning i form av en chefsjurist som med trygghet och erfarenhet kan ta ansvar och leda det juridiska arbetet på bolaget.  

Uppdraget
Som chefsjurist på Mälardalstrafik har du det samlade ansvaret för att säkerställa rättssäkerheten på bolaget. Eftersom vi är i en utvecklingsfas finns det ett löpande behov av att fortsätta vidareutveckla processer inom juridikfunktionen, du kommer som chefsjurist hos oss ha personalansvar för ett fåtal medarbetare. 

Du erbjuds ett brett och omväxlande uppdrag där du får arbeta verksamhetsnära med kvalificerad praktisk juridik. Verksamheten har flertalet avtal, allt från mindre avtal till komplexa kommersiella avtal tecknade med leverantörer och ägare till bolaget. Utöver att arbeta affärsmässigt med dessa och med kommande avtal kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta att göra rättsutredningar samt stötta och vägleda i olika juridiska frågor rörande exempelvis ny lagstiftning, upphandling, offentlighet och sekretess. 

Din kompetens
Vi söker dig som har: 

- Jur. kand eller juristexamen  
- Aktuell erfarenhet som rättschef/chefsjurist eller motsvarande uppdrag med budget, personal och arbetsgivaransvar. 
- Gedigen erfarenhet av rättstillämpning och kvalificerat juridiskt arbete. 
- Bred juridisk kompetens med erfarenhet från förhandling och tvister. 
- Mycket goda kunskaper inom förvaltningsjuridik, förvaltningsprocesser, avtalsrätt, upphandling och kommersiella avtal 
- Kunskap och erfarenhet av att arbeta med dataskydd, GDPR 
- Meriterande med erfarenhet från offentlig verksamhet 

Som person är du ansvarstagande med ett prestigelöst förhållningsätt och du trivs i en omväxlande roll med varierande arbetsuppgifter och uppdrag. Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd för andra yrkesgruppers/intressenters olika synvinklar och möter dessa med omsorg över så väl relationer, ansvar över rättssäkerheten som över bolagets förmåga till måluppfyllnad. 

Du är trygg och självständig i din yrkesroll och har lätt för att omsätta ord och planer till handling. Du har en väl utvecklad förmåga att göra rättsliga utredningar och analyser samtidigt som du har förmågan att överblicka hela rättsområdet. 

God förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift på svenska är en förutsättning så väl som god förmåga att använda digitala verktyg. Du talar och skriver engelska obehindrat i arbetsrelaterade sammanhang. 

Som chefsjurist hos oss kommer du att ha löpande externa och interna kontakter varför din kommunikations- och samarbetsförmåga är av stor betydelse. Du är kommunikativ med en pedagogisk förmåga som innebär att du bland annat kan driva frågor och agera föredragande i så väl styrelsesammanhang, offentliga och samverkande forum som i media.  

Du kan hantera perioder med högt tempo samtidigt som du klarar att prioritera ditt arbete och att leverera med hög kvalitet. Om du dessutom är intresserad av samhällsfrågor tror vi att du kommer trivas i rollen som chefsjurist hos oss. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  

Vårt erbjudande
Vår vision är att vara navet i en livskraftig Stockholm-Mälarregion med Sveriges mest pålitliga regionaltågstrafik. Vår värdegrund bygger på tre värderingar som genomsyrar hela vår verksamhet och guidar oss i vår vardag: Vi skapar samhällsnytta - Vi är omsorgsfulla - Vi gör det möjligt!? 

I dag är vi ett 30-tal medarbetare som sitter i ljusa och fina kontorslokaler i direkt anslutning till Stockholms centralstation. Majoriteten av din arbetstid är på kontoret, du har möjlighet att arbeta hemifrån när det passar arbetsuppgifterna och uppdraget.?? 

Vi uppmuntrar till kompetensutveckling och arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt och metoder. Hos oss erbjuds du utmanande och omväxlande arbetsuppgifter där du tillsammans med kunniga och engagerade kollegor skapar värde och bidrar till att uppfylla vårt kundlöfte – En reseupplevelse att längta till!? 

Välkommen med din ansökan
Ansökan sker via formulär, bifoga CV och ansökan. För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi valt att jobba med rekryteringstester i vår urvalsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll.??Tjänsten omfattar deltagande i säkerhetskänslig verksamhet och en säkerhetsprövning som innefattar bakgrundskontroll och säkerhetsprövningsintervju kommer att genomföras vid anställning. 

Eventuella frågor om ansökningsprocess eller tjänsten besvaras av HR-ansvarig Pernilla Egeland? ? 
pernilla.egeland@malardalstrafik.se? 

Varje enskild medarbetare är oerhört viktig för att vi skall lyckas med vårt uppdrag. Av den anledningen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper när vi rekryterar. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Det är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Vill du sommarjobba som personlig assistent?

Personlig assistent
Läs mer Jun 9
Nytt
Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.

Vill du ha världens bästa sommarjobb?

Vi söker nu personliga assistenter som vill jobba under sommaren. Vi söker framförallt dig som bor och vill jobba i Stockholmsområdet. Behoven hos våra kunder ser olika ut och vi söker efter assistenter som vill jobba både hel-och deltid, med varierande arbetstider. 

Vi söker dig som är lyhörd och ansvarsfull. Du behöver ha fyllt 18 år och behärska det svenska språket i tal och skrift, men i övrigt är det framförallt dina personliga egenskaper som är viktiga.

Skicka in din ansökan redan idag så kan du bli en del av oss på NÄRA!

För rätt person finns goda möjligheter att arbeta extra både innan och efter sommaren.

Ansök nu

Kvalitetsmedveten truckförare till Rosersberg

Truckförare
Läs mer Jun 9
Nytt
Nu förstärker vi personalstyrkan med nya erfarna truckförare för heltidsarbete hos en av våra kunder i Norra Stockholm!

Uppdraget
Vi söker dig som arbetat med truckkörning tidigare och har god erfarenhet från system och kvalitet genom exempelvis returhantering, slutkontroll, specialgods, reservdelshantering eller liknande. Du kommer att arbeta hos vår kund med kvalitetssäkring, förflyttning av gods med hjälp av truck men även stötta vid in- samt utleverans.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

- Kvalitetskontrollera gods inför leverans
- Registrering utgående gods i affärssystemet
- Stämma av leverans mot följesedel
- Stötta i leverans av utgående gods, interna trucktransporter, plock av order


Du har självklart inga problem att jobba fysiskt också. Arbetstiderna är förlagda under dagtid på vardagar.

Vem du är
Vi söker dig som är effektiv och noggrann med intresse för både praktiska och administrativa arbetsuppgifter. Du är pigg och trevlig och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Truckkort A och B 1-4 är ett krav samt erfarenhet av truckkörning. Vi ser helst att du har tidigare vana från administration i affärssystem, så som Monitor.

Denna tjänst ingår i Liberas uthyrningsverksamhet mot kund med möjlighet till övertagande hos kunden. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Är du student och vill jobba extra på ICA-butiker i Stockholm?

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 9
Nytt
Vi erbjuder ett flexibelt extrajobb på ICA-butiker. Hos oss finns det möjlighet att jobba dagtid, kvällstid eller helger. Du lägger in din tillgänglighet i vårt schemaläggningssystem och tillfrågas sedan om arbetspass via vår app. Med andra ord är detta ett perfekt extrajobb vid sidan av studier eller ett annat arbete!

Bemannica är ett auktoriserat bemanningsföretag som i snart tio år hjälpt ICA-butiker med deras personalbehov. Vi stärker bland annat upp i kassan eller bemannar upp på golvet vid sjukdom.

Du kommer att jobba på olika ICA-butiker i Stockholmsområdet via oss. Vi på Bemannica försöker dock alltid att minimera mängden olika butiker du är på, för både din och kundens skull. Arbetsuppgifterna utgår från din kompetens. Du blir bara inbokad på de avdelningar och uppgifter som du har tidigare erfarenhet från.

Vem är då du? Vår erfarenhet säger att de som utför sitt arbete som butikskonsult allra bäst är de som tycker att det är kul att arbeta i butik! Mer konkret vill vi att du ska ha varit anställd på ICA tidigare. Du ska ha erfarenhet av antingen kassaarbete eller varuplock. Har du dessutom erfarenhet från arbete med post, spel eller delikatess anses det mycket meriterande.

Som person är du väldigt serviceorienterad och du trivs i daglig interaktion med kunder. Du är flexibel och trivs bra med fartfyllda och händelserika arbetsdagar.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, vid behov.

Lön: Enligt Handels kollektivavtal med tillhörande OB-tillägg.

Vi genomför intervjuer löpande. Omgående start.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Ansökningar görs via vår hemsida bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/).

Om oss
Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/)och följ oss på Facebook (http://www.facebook.com/bemannica) eller Linkedin (https://www.linkedin.com/company/bemannica/) för de senaste nyheterna!

Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Ansök nu

Extrajobb i delikatessdisk på ICA-butiker i Stockholm

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 9
Nytt
Om tjänsten
Vi erbjuder ett flexibelt extrajobb på ICA-butiker. Hos oss finns det möjlighet att jobba dagtid, kvällstid eller helger. Du lägger in din tillgänglighet i vårt schemaläggningssystem och tillfrågas sedan om arbetspass via vår app. Med andra ord är detta ett perfekt extrajobb vid sidan av studier eller ett annat arbete!

Du kommer att jobba i olika ICA-butiker i Stockholmsområdet.
Som delikatessbiträde är din huvudsakliga uppgift att arbeta med försäljning av manuella färskvaror i ICAs delikatessdisk. Du kommer att betjäna kunder utifrån deras behov och du navigerar dem med råd och idéer rörande deras produktval. Du kommer att arbeta med charkuterier, ost, fisk och kött. Du känner dig trygg med att hantera skärmaskiner, packa in produkter och sköta annan allmän drift på avdelningen.

Om dig
Vi söker dig som gillar att jobba med mat och har erfarenhet av arbete i manuell delikatessdisk i butik. Du har arbetat med flera olika produkter i delikatessen såsom charkuterier, fisk, ost och kött. Du har god produktkunskap och utnyttjar detta i ditt arbete genom att ge kunderna råd och tips. Du ska vara serviceinriktad och trivas i kontakt med kunder. Du bör även vara stresstålig och trivas med att ha fartfyllda och händelserika arbetsdagar.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, vid behov.

Lön: Enligt Handels kollektivavtal med tillhörande OB-tillägg.

Vi genomför intervjuer löpande. Omgående start.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Ansökningar görs via vår hemsida bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/).

Om oss
Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/)och följ oss på Facebook (http://www.facebook.com/bemannica) eller Linkedin (https://www.linkedin.com/company/bemannica/) för de senaste nyheterna!

Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Ansök nu

Yrkeslärare till FS-programmet på Fryshuset gymnasium

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Läs mer Jun 9
Nytt
Yrkeslärare till FS-programmet
Fryshuset gör det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen. Vi skapar gemenskaper där unga syns, hörs och räknas. På denna grund bedriver vi ett 60-tal olika verksamheter på flera orter runt om i Sverige. Vi är ca 600 anställda och arbetar inom områdena; skola, ungdomskultur, arbete & entreprenörskap samt föredöme & framtidstro. Fryshusets verksamheter sträcker sig från kultur och nöjen till projekt som direkt adresserar vår tids svåraste sociala problem. Vi tror att alla kan lyckas och är värda en chans till. Stiftelsen Fryshuset är en ideell organisation som är religiöst och politiskt oberoende.


Yrkeslärare till FS-programmet på Fryshuset Gymnasium 

Om oss

Fryshuset Gymnasium har drygt 1000 elever och 100 lärare fördelade på fem nationella program och fyra varianter av introduktionsprogram, specialpedagogisk profil (AST) och gymnasiesärskola. Skolan är organiserad i fyra pedagogiska enheter med varsin programrektor och en rektor som leder helheten.

För att skapa så bra förutsättningar som möjligt för eleverna att utveckla kunskaper, förmågor och värden arbetar vi på gymnasiet utifrån en gemensam förståelse för uppdraget: vår helhetsidé. Centrala teman i den är exempelvis att vi med en positiv elevsyn alltid utgår från eleven i planerandet och genomförandet av undervisningen och vi arbetar med systematisk undervisningsutveckling.

Arbetsbeskrivning 

Tjänsten omfattar undervisning på FS-programmet och i tjänsten ingår kommande läsår undervisning i kurserna servicekunskap, ledarskap och organisation, personaladministration samt gymnasiearbete.

Du tillhör också det arbetslag som är knutet till FS-programmet. Mentorskap ingår i tjänsten.

Om dig 

Du är utbildad yrkeslärare och behörig att undervisa i kurserna på FS-programmet. Du har erfarenhet av att möta heterogena elevgrupper och har ett tydligt, närvarande och relationellt ledarskap i klassrummet. Du ser elever där de befinner sig och strävar efter att skapa en tillgänglig undervisning som är ändamålsenlig för den grupp du ska undervisa.

Om du nästan är klar med din utbildning så är är du såklart också välkomna att söka, men har du lärarlegitimation, så är det meriterande. 

Anställningsvillkor och ansökan

Anställningsform: tillsvidare med 6 mån. provanställning. Omfattning: 100% av heltid.

Övrigt: ferietjänst

Tillträde: 14 augusti 2023

Placering: Fryshuset gymnasium, Mårtendalsgatan 4, Stockholm.

Sista ansökningsdag: Löpande rekrytering dock senast 2023-06-28

Kollektivavtal: Skolavtalet

Frågor angående tjänsten besvaras av Per Nyström, programrektor FSEK.

per.nystrom@fryshuset.se

Ansök nu

Account Manager till WE:SOURCE

Account manager
Läs mer Jun 9
Nytt
Om WE:SOURCE
WE:SOURCE är ett rekryteringsbolag med specialistkunskap inom evidensbaserad rekrytering. Vi använder oss av kvantitativa metoder i rekryteringsprocessen i kombination med search för att säkerställa att våra kunder ökar sin träffsäkerhet i rekryteringen, arbetar inkluderande i sina processer och säkerställer en mångfald internt. Vi vill bidra till samhället genom ett arbete som öppnar upp arbetsmarknaden för alla människor.
Vi söker nu en kollega som tillsammans med oss vill förändra arbetsmarknaden genom att rekrytera metodisk, men också coacha och utbilda våra kunder i evidensbaserad och kompetensbaserad rekrytering.

Om rollen
I rollen som Account Manager arbetar du med försäljning i hela Sverige och du säljer hela We:Source tjänsteutbud. Du kommer tillsammans med VD sätta upp säljstrategier och försäljningsmål som gör att du levererar enligt bolagets uppsatta budgetmål. Vi tror denna roll kan utvecklas på sikt, men de primära arbetsuppgifterna kommer vara följande: Utveckla och vårda befintliga kundrelationer i Sverige
Nykundsbearbetning i Sverige
Offert- och avtalshantering
Sätta säljstrategier och försäljningsmål tillsammans med VD
Budgetarbete tillsammans med VD
Sätta KPI:er för försäljningsmålen
Upprätta och implementera aktivitetsplan för försäljningen
Bygga långsiktiga kundrelationer
Driva affärsutvecklande säljaktiviteter såsom frukostföreläsningar, nätverksträffar, mässor etc.
Kvalifikationer Minst två års erfarenhet av B2B
Erfarenhet av offert- och avtalshantering
Erfarenhet av att självständigt driva försäljningsarbetet från prospektering till slutförd affär
Behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift
Meriterande om du har erfarenhet av bemanning- och rekryteringsbranschen
Personliga förmågor
Som person är du kommunikativ, lösningsorienterad och en peoples person som gillar att bygga relationer. Du har en hög affärsförståelse och du förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig möjligheten att göra ett avtryck på marknaden tillsammans med oss! Om du, precis som vi, motiveras av att leverera rättvisa rekryteringsprocesser med hög kvalitet så har du hittat rätt. Du välkomnas till ett företag med central placering i Stockholm och kompetenta konsulter som aktivt deltar i utvecklingen av WE:SOURCE som bolag. Den möjligheten erbjuder vi även dig om du skulle bli en av oss! Vi är ett växande bolag med tryggheten från ett stabilt och väletablerat moderbolag som samarbetspartner.

Övriga förmåner Friskvårdsbidrag
Generös pensionsavsättning
6 v semester
Kompetenspott
Hybridarbete
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor gällande rollen, välkommen att kontakta Margareta Meek 076-051 27 20 alt. margareta.meek@we-source.se.

Ansök nu

Gruppchef, vill du vara med att utveckla och skapa den nya äldreomsorgen?

Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Läs mer Jun 9
Nytt
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Årstabergshemmet i Årsta, Attendo Lignagatan i Södermalm, Attendo Bättringsvägen i Råcksta samt Attendo Skutan i Huddinge söker gruppchef

Beskrivning av tjänsten

Som gruppchef är din primära uppgift att coacha och arbeta i omvårdnadsarbetet tillsammans med ditt team. I rollen som gruppchef har du ett närvarande ledarskap och stöttar ditt team. Du har personalansvar och planeringsansvar och kommer arbeta tillsammans med 2-3 andra gruppchefer med stöd av verksamhetschef. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp och rapporterar till verksamhetschef.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med flerårig erfarenhet av äldreomsorg. Tidigare erfarenhet av ledarskap, samordning eller planering är meriterande.

Vi söker dig som har förmågan att leda andra och besitter ledaregenskaper. Tycker om tydlighet och skapa delaktighet. Du har en förmåga att skapa engagemang och du är bra på att motivera dina kollegor.

Du ska vara självständig men tycker om att tillsammans med kollegor utveckla och hitta nya lösningar. Du har lätt för att ge och ta emot feedback.

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.Det här kan vi erbjuda dig

- Stort utbud av arbetsplatser & yrkesroller

- Utbildningar

- Utvecklingsmöjligheter

- Karriärvägar

- Personalförmåner

- Trygga anställningsvillkor

- Digitala arbetsverktyg

- Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete

- Platt organisation med korta beslutsvägar

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Tjänsten är på 100% med 6 mån provanställning. Tjänstgöring dag kväll och 1-2 helger i månaden.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Group Business Controller

Business controller
Läs mer Jun 9
Nytt
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande teknik- och konsultföretag som arbetar för att påskynda omställningen till ett mer hållbart samhälle. Med över 19 000 experter inom industri, energi- och infrastruktur erbjuder vi innovativa lösningar och skapar värde för kommande generationer. Vi är noterade på Nasdaq Stockholm och har en global räckvidd med starka rötter i Norden.


Jobbeskrivning


Är du en civilekonom med inriktning mot Business Controlling? Har du några års erfarenhet från en liknande roll och är redo för en ny utmaning i ett stabilt, börsnoterat globalt bolag där nettoomsättningen uppgår till ca 24 miljarder kronor? Vill du ha en bred roll där du får utvecklas och bidra? Då är du rätt person för oss!
Nu söker vi efter ytterligare en Group Business Controller till vår avdelning Business Control. Avdelningen består idag av fyra personer som arbetar tätt tillsammans. Det är en grupp med högt i tak, bra ledarskap och mycket frihet under ansvar. Avdelningen har bl.a. ansvar för koncernens P&L-struktur, KPI:er, budget- och prognosarbete etc., samt vara den drivande och stödjande länken till AFRYs verksamhetscontrollers.
Som Group Business Controller på AFRY kommer du att spela en nyckelroll i att etablera och utveckla globala verktyg för analys och uppföljning av resultat. Du kommer att leda processer såsom prognostisering, budgetering, utveckling av BI-system inkl rapporter inom PowerBI. Vidare kommer du att stödja verksamheten genom att analysera resultat, skapa managementrapporter och utveckla befintliga globala rapporter för verksamheten.
Nedan följer ett urval av arbetsuppgifter som ingår i rollen som Group Business Controller:
Driva rollen framåt med hjälp av analyser, prognoser, affärsplaner, budget, bokslut och nyckeltal.
Vara en länk till att stödja verksamhetens controllers och andra kollegor i diverse frågor och processer.
Driva processer och analyser från ett övergripande koncernperspektiv
Utveckla och underhålla finansiella system och rapporter inom främst BI-system.
Förbereda och kommunicera koncerngemensamma finansiella rapporter.
Förbereda, samordna samt driva budget- och prognosprocesser.Kravspecifikation


Vi söker dig med högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi och minst fem års relevant arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet som Business Controller är det meriterande.
Du har en god analytisk bakgrund och förståelse för ekonomistyrning, samt är en van användare av Excel och PowerBI. Utmärkt förmåga att kommunicera skriftigt och muntligt på engelska och svenska är ett krav.
AFRYs personalstyrka kännetecknas av högt i tak, mycket hjärta och ett stort driv och det är det vi även ser att du värdesätter. I rollen kommer du att ha kontakt med olika kunder och kollegor och du behöver därför ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är viktigt att du är noggrann, duktig på att prioritera och van att arbeta mot deadlines. För att du ska trivas och lyckas i rollen är det av yttersta vikt att du är skicklig på att samarbeta och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer på olika nivåer i en organisation.


Ytterligare information


Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner. Vårt fokus på ledarskap ger goda förutsättningar att utvecklas och växa i din roll.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
Hos AFRY får du utvecklas och samtidigt vara med och bidra till någonting meningsfullt. Du är med och gör skillnad genom att utveckla hållbara lösningar med ett långsiktigt perspektiv. Vi har ett stort fokus på hållbarhet – det är en central del i vår vision och affärsstrategi. Tillsammans skapar vi hållbara lösningar för framtida generationer.
Provanställning kommer att tillämpas. Är du redo att börja jobba hos oss på AFRYs huvudkontor i Solna? Varmt välkommen med din ansökan!
Kontaktperson för frågor:
Christoffer von Stapelmohr, Head of Business Control
christoffer.vonstapelmohr@afry.com
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2023-07-31
Rekryteringsprocessen tar en paus under sommarsemestern och återkoppling gällande din ansökan väntas ske efter v.33. Tack för ditt tålamod. Vi önskar dig en trevlig sommar!

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

C++ Software Developer - Algorithms

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 9
Nytt
Leica Geosystems is moving the heavy construction industry into the digital age. Do you want to help us build the software that makes it possible?
Are you a Software Developer or Engineer with a curious mind and good knowledge of C++? We invite you to join our R&D team at Leica Geosystems Technology, in Stockholm, and work in an international high-tech environment.
We offer
Leica Geosystems Machine Control Division is located in Liljeholmen, Stockholm. We are a global company of great diversity with employees working across the world, hence you will collaborate with colleagues both in-house and in R&D departments in Denmark, Switzerland, and Australia, among others. We deliver state-of-the-art positioning, control, and automation technology for heavy construction projects and machinery, and our ambition is to become the world market leader. Your mission will be to maintain and develop our position through top grade software and innovative solutions.
We offer you an exciting and challenging position where you deliver key algorithms to many of our products and where you will have a considerable influence on how problems are solved and what design the team chooses. You will join the data team, a group of talented and motivated colleagues, that is working closely together to ensure that we succeed as a team. The team’s specialties include math, computational geometry, and algorithms.
Key responsibilities
In the role as Software Developer, you will be working with C++ development in different scenarios such as algorithms for geometry calculation, and you will:
· Work with object-oriented programming and software architecture
· Contribute to all aspects of the software development lifecycle from design and specification to testing and documentation
· Provide input and recommendations into technical decision making and development direction
We are looking for a talented software professional with a strong personal drive
We imagine you have a degree in engineering, math, or computer science or equivalent experience. Fluent in English is a prerequisite and fluent Swedish is an advantage.
You are skilled in modern C++ and object-oriented programming. Knowledge in any of the following will be considered an advantage, but is not a prerequisite: Mathematics in general, linear algebra, spatial databases, relational databases, surveying, GIS (Geographic Information System), DevOps.
You like to collaborate in the team as well as across the organization. You take responsibility for your work, have an eye for quality, are result-oriented, and strive to meet agreed deadlines.

Ansök nu

Junior .NET C# Utvecklare sökes till fast tjänst i Stockholm

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 9
Nytt
Talangfull .NET C# utvecklare sökes till fast tjänst i Stockholm!
 
Arbetar du inom IT och är nyfiken på att anta en ny utmaning?   
Då ska du läsa vidare! 
 
Viva Bemanning söker just nu en junior .NET C# utvecklare med talang till fast tjänst på ett framgångsrikt entreprenörsdrivet företag med attraktivt kontor i centrala Stockholm!  
   
Arbetsuppgifter 
Dina arbetsuppgifter kommer vara att förvalta och vidareutveckla en tjänst till företag. Du kommer då jobba 100% med .NET C# utveckling med mer utveckling i frontend än backend.  Arbetsgivaren är en etablerad och framgångsrik aktör på marknaden så du erbjuds ett tryggt jobb med bra förmåner och utvecklingsmöjligheter. Samtidigt är det en entreprenörsdriven företagskultur som bygger på frihet under ansvar och att du tar egna initiativ. Här erbjuds du också engagerade medarbetare med experterfarenhet som hjälper dig att utvecklas och ger dig stora möjligheter att snabbt göra den karriär du önskar när företaget växer. Mer info kommer ges vidare i rekryteringsprocessen.
 
Startdatum 
Omgående.
 
Anställningsform   
Tillsvidare. 

Ort 
Centrala Stockholm. Möjlighet till distansarbete.


Kvalifikationer och krav 
Vi söker efter en talangfull kandidat till rollen: 3-5 års erfarenhet av .NET C# utveckling.
Duktig på Frontend utveckling.
Självständig och proaktiv.
Som person ska du våga ta egna initiativ.
Teamplayer.
Är målmedveten och vill utvecklas.
Lösningsorienterad och förändringsbenägen. 
Tycker det är spännande att jobba på en entreprenörsdriven arbetsplats och vara en del av företagets utveckling, tillväxt och förändringsresa.

Om oss 
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor och företag att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge och har hjälpt många specialister att hitta rätt arbetsplats genom rekryteringsuppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss. 
 
  
Ansökan 
För att ansöka tjänsten klickar du på länken ”Ansök här” och sedan ”Sök denna tjänst”. Var noga med att bifoga ditt CV. 
Du är välkommen att skicka epost eller ringa oss vid frågor. 
Ansökningar genom epost undanbedes! 
 
Tele: 073-545 40 60 
Epost: rekrytering@vivabemanning.se 
Hemsida: www.vivabemanning.se 
 
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

Handläggare- djur och livsmedel

Departementssekreterare
Läs mer Jun 9
Nytt
Enheten för djur och livsmedel, Landsbygds- och infratrukturdepartementet
Har du erfarenhet av arbete med frågor inom djurskydd, djurhälsa, smittskydd och AMR? 
Vill du arbeta i en händelserik miljö tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor?
Då kan vi erbjuda ett utvecklande arbete som bidrar till regeringens politik.

Din arbetsdag. Sveriges morgondag.
Enheten för djur och livsmedel arbetar med djurskydd, djurhälsa, livsmedel och uppbyggnaden av civilt försvar inom sektorn livsmedelsförsörjning och dricksvatten.

Som handläggare hos oss kommer du i första hand att arbeta med olika frågor inom djurskydd, djurhälsa, smittskydd och AMR. Även frågor inom området livsmedelshygien kan komma att ingå. Du förväntas vid behov också kunna bidra i andra frågor inom enhetens arbetsområde. Arbetet har såväl nationella som EU- och internationella aspekter.

I arbetet ingår att utarbeta underlag för regeringsbeslut och bereda dessa inom Regeringskansliet samt att ta fram faktaunderlag åt den politiska ledningen inom ansvarsområdet. Vanliga arbetsuppgifter kan också vara att utarbeta svenska positioner inför förhandlingar i EU:s kommissions- och rådsarbetsgrupper samt internationella processer, liksom att företräda Sverige i sådana förhandlingar.

 Läs mer om vår verksamhet på www.regeringen.se.

Din bakgrund
Vi söker dig som har akademisk examen inom relevant område och i första hand som agronom eller veterinär. Du har erfarenhet från arbete med djurhälsa, djurskydd, smittskydd och livsmedel. Det är meriterande om du har arbetat på myndighet eller Regeringskansliet. Det är också meriterande med god kunskap om statsförvaltning och dess processer samt hur arbetet i EU går till. Du har mycket god språklig förmåga i både svenska och engelska i tal och skrift.

Dina egenskaper
För att passa in i rollen behöver du ha förmågan att vara initiativrik, noggrann och kunna arbeta självständigt, strukturerat och resultatinriktat. Vidare har du god kommunikativ förmåga, tycker om samarbete och har ett flexibelt förhållningssätt samt trivs i ett stundtals högt arbetstempo.

Övrigt
En eller fler tidsbegränsade anställningar och det kan finnas möjlighet till förlängning.
En säkerhetsprövning kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Är du intresserad?
Vill du veta mer om jobbet och vad vi erbjuder, kontakta Helena Storbjörk Windahl som är enhetschef, på 08-405 22 79. Du är också välkommen att kontakta personalhandläggare Malin Edström på 08-405 12 75. Fackliga kontaktpersoner är Jennie Sölving för Saco och Peter Kalliopuro för ST. Du når dem via Regeringskansliets växel, 08-405 10 00. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 9 juni 2023.

 

Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess arbete med att styra Sverige och förverkliga sin politik. Här arbetar 4 800 personer, varav 600 utomlands. Regeringskansliet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång och vi arbetar aktivt för att vara en arbetsplats fri från diskriminering.
Landsbygds- och infrastrukturdepartementet ansvarar för frågor som rör landsbygd, livsmedel och areella näringar, regional utveckling, transporter och infrastruktur samt bostäder och samhällsplanering.

Ansök nu

Terminalarbetare till PostNord i Segeltorp!

Terminalarbetare
Läs mer Jun 9
Nytt
Just nu söker vi på Manpower dig som drivs av att ha högt uppsatta mål till rollen som terminalarbetare på PostNord i Segeltorp. Är du en handlingskraftig och effektiv person är det här verkligen ett jobb för dig. Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och PostNord. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos PostNord i Segeltorp.Dina arbetsuppgifterI rollen som terminalarbetare ligger ditt fokus främst på att vara en viktig del i arbetsflödet samt att hantera och sortera inkommande gods. Du kommer också arbetar med lossning och sortering av paket samt se till att arbetet sker på ett effektivt och säkert sätt.Arbetet är på heltid och du kommer att jobba natt.Om digDu är handlingskraftig och vet hur du ska planera ditt arbete för att komma framåt. Du vet hur du ska planera och prioritera ditt arbete för att vara så effektiv som möjligt. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du fokuserar på att hitta lösningar. Du tycker om att ha ordning och reda runtomkring dig för att kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt. Slutligen strävar du efter att nå ett så bra resultat som möjligt genom att arbeta målmedvetet.Till uppdraget hos PostNord söker vi dig som har

* fullständiga gymnasiebetyg
* behärskar svenska i både tal och skrift
* har god fysik

Det är även meriterande om du har

* truckkort
* erfarenhet av arbete som terminalarbetare eller liknande roll
* B-körkort och tillgång till bil

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.Rekryteringsprocessen

I den här rekryteringsprocessen är ett obligatoriskt steg en digital chattintervju. Direkt efter du fullföjt din ansökan så kommer du få ett mail och sms med länk till Hubert där du kommer utföra chattintervjun.Vad kan Manpower erbjuda dig?Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.Hur du ansöker

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Carlström via e-post: Mathilda.Carlstrom@manpower.se. Sök tjänsten redan idag!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kommunikationspartner för vårt internationella innovationsarbete

Kommunikationsstrateg
Läs mer Jun 9
Nytt
Vinnova, Sveriges innovationsmyndighet, arbetar i skärningspunkten mellan näringsliv, offentlig sektor, akademi och civilsamhället. Det ger ett brett och varierat kommunikationsflöde, och en spännande komplexitet. Nu säker vi en driven kommunikationsstrateg med särskilt intresse för intern kommunikation. Har du en bred kommunikationskompetens och vana att arbeta strategiskt, rådgivande och självständigt så kan den här tjänsten vara för dig. 

Vi erbjuder 
Du kommer att arbeta tillsammans med engagerade kollegor i en öppen och stimulerande arbetsmiljö. Våra arbetssätt präglas av att prova nytt, experimentera och att ständigt utvecklas.?Genom kommunikation öppnar vi upp för innovationer som gör skillnad, och som bidrar till att göra Sverige till en innovativ kraft i en hållbar värld. Vinnova lägger just nu fokus på digital transformation och är mitt i en resa som du kommer vara delaktig i. 

Kommunikationsavdelningen består av femton personer som arbetar både operativt och strategiskt. Du blir en del av en enhet med kommunikationspartners som ger stöd till Vinnovas verksamhet. Det är en efterfrågad roll med fokus på att göra skillnad i verksamheten. 

Vi erbjuder en spännande tjänst där du arbetar flexibelt och med frihet att ta egna initiativ, påverka verksamheten och driva förändring. Du är samtidigt ambassadör för Vinnovas kommunikationsstrategi och för effektiv kommunikation. 

Rollbeskrivning och arbetsuppgifter 
Som kommunikationspartner arbetar du en del av din tid i ett team med olika kompetenser som driver ett av Vinnovas prioriterade områden. Du bidrar med din expertis genom att identifiera behov och möjligheter till kommunikation. Som partner föreslår och bistår du i planering och genomförandet av överenskomna kommunikationsinsatser, som ofta handlar om möten, events och kommunikation i digitala kanaler. Du samordnar kommunikationen i enlighet med myndighetens kommunikationsstrategi, och säkerställer att satsningarna anpassas till verksamhetens och målgruppernas behov. Slutligen följer du upp effekterna för att lära och utveckla kontinuerligt.  

?Väl fungerande intern kommunikation är grunden för vår verksamhet och alla medarbetares angelägenhet. Den här tjänsten innebär ett särskilt ansvar för att samordna och utveckla kommunikationen internt, för att myndigheten ska ha ett effektivt internt kommunikationssystem med ändamålsenliga kanaler och mötesforum. Vidare stöttar du verksamheten i prioriterade interna kommunikationsprocesser. Det kan handla om exempelvis förändringsprocesser, utveckling av hybrida arbetssätt eller interna events. 

Kvalifikationskrav 
Utbildning: 
- Minst tvåårig akademisk utbildning/yrkesutbildning inom kommunikation eller motsvarande. 

Erfarenhet: 
- Minst tre års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter 

- Bred kommunikationskompetens och vana att arbeta strategiskt, rådgivande och självständigt 

- Erfarenhet av att arbeta med komplex information utifrån olika målgruppers behov 

- Erfarenhet av arbete med intern kommunikation, intranät och förändringskommunikation 

Kunskaper: 
- Goda kunskaper om hantverket i kommunikatörsyrket  
- Kunskaper om intern kommunikation och förändringskommunikation 
- Kunskap och förmåga att coacha och förklara för andra 

Språkkunskaper: 
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift  

Meriterande kvalifikationer:  
- Erfarenhet av kommunikationsarbete i en verksamhet inom något av Vinnovas prioriterade områden 
- Erfarenhet av att arbete med samhällsutveckling, hållbarhet och innovation 

Personliga egenskaper 
När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper, förmågor och motivation.  

Vi söker dig som förstår hur kommunikation bidrar till att nå verksamhetsmål. Du sätter dig snabbt in i nya områden, och kan balansera mellan olika intressen. Du ser möjligheter och nya vägar för att engagera relevanta målgrupper, och är intresserad av hur ny teknik kan utveckla kommunikationen. Det är självklart för dig att kontinuerligt dra lärdomar av det vi gör. 

För att trivas i rollen bör du ha lätt för att växla mellan strategi och operativt arbete. 
Du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du har integritet och förmåga att förklara det komplexa.  

Som person är du kreativ, nyfiken och samarbetsorienterad. Samtidigt har du ordning och reda och kan planera ditt arbete.?Du är kvalitetsmedveten och en god stilist.  

Givetvis delar du våra värderingar: respekt, ansvarstagande och mod och lever efter dessa i ditt dagliga arbete. 

Placering 
Vi tillämpar hybridarbete, där våra medarbetare har möjlighet att?kombinera arbete hemifrån och?på kontoret. Vårt aktivitetsbaserade kontor på Mäster Samuelsgatan 56 i centrala Stockholm är vår?huvudarbetsplats. 

Vi har moderna, aktivitetsbaserade lokaler och minst hälften av arbetet förläggs till vårt kontor. 

Anställningsform och tillträde 
Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning vid nyanställning. Vi önskar att du börjar så snart som möjligt (med hänsyn till eventuell uppsägningstid).? 

Om Vinnova 
Vinnova är Sveriges innovationsmyndighet. Vi stärker Sveriges innovationskraft för hållbar tillväxt och samhällsnytta. Vinnova investerar cirka tre miljarder kronor varje år och har cirka 240 medarbetare med kontor i Stockholm och filialer i Bryssel, Tel Aviv och Silicon Valley. 

Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva statliga arbetsgivare. För att nå det målet ger vi dig bland annat goda möjligheter till kompetensutveckling, friskvård och flexibla arbetstider. Här eftersträvar vi en jämn könsfördelning och de kvaliteter som kulturell och etnisk mångfald tillför verksamheten. Läs gärna mer om oss och vårt arbetserbjudande här.? 

Kontakt 
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Ylva Linde, enhetschef?för Kommunikationspartners via telefon 08-473 3068 eller mejl ylva.linde@vinnova.se. 

Vi avböjer all rekryterings- och annonseringshjälp. 

Fackliga kontaktpersoner 
Företrädare för SACO är Karin Stenström, telefon 08-473 3152 och för ST är det Joanna Franzén, telefon 08-473 3054. 

Ansökan
Välkommen att ansökan genom att bifoga CV men INGET personligt brev till oss via vår rekryteringsportal senast den 2022-06-27.

#LI-Hybrid

Ansök nu

Medlemsvärd SATS Huddinge

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 9
Nytt
Vill du inspirera människor till att bli hälsosammare och gladare?
Vill du vara med och bidra till att bekämpa en av de största hälsoutmaningarna i vår tid? Det är det vi gör på SATS genom att inspirera våra medlemmar, och därmed skapa en hälsosammare och gladare livsstil. Du kommer att jobba i ett team med energiska kollegor, och få möjligheten att vara både professionell och personlig.

Så kan du vara med och skapa en förändring:

- Du ger exceptionell service till våra medlemmar, oavsett när och hur du möter dem på centret

- Du är en proaktiv säljare som förstår att sälj också är service

- Tillsammans med dina kollegor ser du till att centrets medlemmar möts av ett rent, snyggt och välkomnande center varje dag

- Du arbetar operativt inom ramarna för centrets öppettider

- Du bidrar aktivt till att centret når sina sälj- och servicemål

Är det här en bra beskrivning av dig?

- Du har en god kommunikationsförmåga och har en social och öppen inställning till andra människor

- Du tycker om sälj, är resultatorienterad och motiveras av att uppnå uppsatta mål

- Du uppleves som service-minded och lösningsorienterad

- Du arbetar självständigt, samtidig som du trivs bra med att vara en del av ett team

- Du är strukturerad och ordningsam, du tar ansvar och är plikttrogen

- Du är duktig på att följa procedurer, du respekterar regler och riktlinjer

De bästa anledningarna till att bli en del av vårt team

- Du får härliga och kompetenta kollegor

- Du får jobba med en mycket viktig och spännande produkt i ständig utveckling

- Goda utvecklingsmöjligheter bland annat genom vår interna utbildningsfunktion, SATS Academy

- Du får möjlighet till att vara med och göra andre människor hälsosammare och gladare

Som anställd på SATS är du med och gör ett viktigt jobb för vårt samhälle. Du är med och hjälper människor till ett bättre liv, till att realisera ett mål, eller kanske till och med genomföra en dröm. Det är detta som gör att vi på SATS troligtvis har en roligare och mer meningsfull arbetsplats än många andra.

Vi gör bakgrundskontroller på samtliga personer vi avser att anställa.

Ansök nu

Lärare Folkhögskola matematik/ naturkunskap

Folkhögskolelärare
Läs mer Jun 9
Nytt
Runö folkhögskola Stockholm
Vår initiativtagare och huvudman är föreningen LOs folkhögskola Runö
Runö folkhögskola City ligger mitt i Vasastan och har ett lokalt och mångkulturellt engagemang för en levande demokrati där olika människor möts, där idéer prövas och nya kunskaper växer fram. Vi arbetar för möjlighet till nya insikter, personlig utveckling och tid att hitta sin egen plats genom att ta vara på deltagares erfarenheter och möta dem där de befinner sig just nu. Skolan är en liten arbetsplats med cirka 15 anställda och 150 deltagare, det innebär gemensamt engagemang och korta beslutsvägar mellan personal och skolledning.


Vi söker nu dig som trivs i rollen som lärare i matematik och naturkunskap och som vill ta nästa steg i karriären. Tjänsten kommer att innehålla både undervisning i ämnen samt mentorskap
Vi söker dig som:
Har erfarenhet av att undervisa i matematik och naturkunskap
Har utbildning och erfarenhet av undervisning
Är noggrann och har gott ordningssinne
Har ansvarskänsla och tycker att det är viktigt att jobba för en god arbetsmiljö


Personliga egenskaper:
Vi söker dig som vet att du trivs med att arbeta med deltagare och deras utveckling, som vill komma till ett arbete där du verkligen behövs och gör skillnad.
För att trivas i rollen behöver du ha intresse för naturorienterade ämnen samt ha god samarbetsförmåga.
Du är noggrann och van att arbeta självständigt.
Personliga egenskaper som flexibel, ansvarsfull och engagerad i arbetet är önskvärt.
Du har även förmåga att strukturera, planera och organisera ditt arbete med entusiasm.


Dina arbetsuppgifter kommer att vara:
Undervisa både i klasser och enskilda deltagare
Delta och planera gemensamma möten och olika temadagar
Mentorskap
Viss administration
Samt vanligt förekommande arbetsuppgifter på en skola
Tjänsten tillsätts om alla erforderliga beslut fattas


Annonsen kan komma att tas bort innan ansökningstiden går ut då vi kommer att intervjua lämpliga kandidater när ansökningarna kommer in.

Ansök nu

Bolagsjurist till Tengbom

Bolagsjurist
Läs mer Jun 9
Nytt
Tengbom är ett stort arkitektkontor med det lilla kontorets passion och engagemang. Tengboms projekt spänner över många områden – från arkitektur på bred skala, till stadsplanering och landskap, till inredningsdesign och mycket mer. Tengbom har runt 500 medarbetare som finns på femton olika platser i Sverige och i Finland.

Tengbom söker nu en bolagsjurist till huvudkontoret i centrala Stockholm! Är du rätt person får du en unik möjlighet att arbeta i den spännande arkitektbranschen i en bred och central roll på bolaget.

Arbetsbeskrivning
I rollen som bolagsjurist på Tengbom kommer du att stödja ledningen, den operativa verksamheten och övriga stödfunktioner på bolaget med rådgivning inom varierande rättsområden. Till stor del kommer arbetet bestå av att driva olika avtalsfrågor och du granskar och förhandlar kundavtal, samarbetsavtal, leverantörsavtal, hyresavtal m.m. Du kommer även ansvara för att vidareutveckla avtalsstrukturen och utbilda verksamheten i avtalsrelaterade frågor. Vidare leder du arbetet med bolagets legala compliance, bland annat inom dataskyddsområdet. Du säkerställer även efterlevnaden och strukturen av interna styrdokument och policys. I denna roll arbetar du brett med de juridiska frågor som uppstår i verksamheten vilket inkluderar arbete med konsulträtt, bolagsrätt, immaterialrätt, skadeståndsrätt, konkurrensrätt och försäkring. Rollen innebär många kontaktytor och du har en viktig och operativ roll på bolaget. Bolagsjuristen är placerad på Tengboms huvudkontor i centrala Stockholm tillsammans med ca 150 kollegor och rapporterar till bolagets CFO.

Vem är du?
Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat ca 5 - 7 år på affärsjuridisk advokatbyrå och/eller bolag. Du har erfarenhet av att arbeta brett med olika affärsjuridiska frågeställningar och du är van vid att förhandla kommersiella avtal. Har du dessutom erfarenhet från att arbeta med dataskyddsfrågor är det en fördel. Du är en driven person med förmåga att ta egna initiativ och att driva olika projekt. För att kunna stötta organisationen på bästa sätt behöver du vara affärsmässig, proaktiv och lösningsorienterad. Du är vidare bra på att prioritera och kan förklara juridiska aspekter för övriga delar av verksamheten på ett anpassat och pedagogiskt sätt. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav.

Du erbjuds:
Vi erbjuder dig en omväxlande och rolig roll på ett anrikt arkitektbolag med starkt varumärke. Du arbetar i en kreativ och modern miljö där bland annat design och hållbar samhällsutveckling står i fokus. Tjänsten ger dig goda möjligheter till professionell utveckling och du blir en del av ett drivet och professionellt team med ambitiös tillväxtplan.

Ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.
I denna rekryteringsprocess samarbetar Tengbom med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catarina Isaksson på telefonnummer 076-002 69 81 alternativt cataraina.isaksson@jurek.se

Om verksamheten
På Tengbom är vi är ett multidisciplinärt team på ca 500 medarbetare med en ovanlig bredd av kompetenser och specialister. Med arkitektur hjälper vi våra kunder att flytta gränser och göra världen till en bättre plats. Kollektiv intelligens är vårt fundament – ju fler perspektiv, desto bättre arkitektur. Sedan 1906 skapar vi långsiktigt hållbara lösningar som inte bara möter kundens, användarens och samhällets behov utan också bidrar till dess utveckling.

Ansök nu

Expressarbetare till Pipers AB

Flyttkarl/Stadsbud
Läs mer Jun 9
Nytt
Om tjänsten
Vi söker nu trevliga samt arbetsvilliga personer för
expressarbeten i Stockholm. Du väljer själv vilka
dagar/tider som passar just dig.
Vi utför transporter, flyttar samt monteringar.
Vi är alltid minst 2 personer vid varje arbetspass och
vårt arbetsredskap är lätta lastbilar.
Arbetstiden samt arbetsplatserna varierar, vi jobbar i
hela Stockholmsområdet. Våra kunder är primärt
privatpersoner, men även företag och organisationer.
Vi ser gärna att du är i fysiskt god kondition samt att du
är social och serviceinriktad. Ett stort plus är om du har B-körkort.

Ansök nu

Junior Customer Success Manager till GoCar

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 9
Nytt
Arbetsbeskrivning
GoCar är dotterbolag till Trading Solutions och riktar sig i huvudsak till privatpersoner samt små och medelstora företag. Nu stärker vi upp teamet med en Junior Customer Success Manager!

Som Junior Customer Success Manager har du en viktig roll i att skapa en positiv upplevelse för våra kunder. Du blir länken mellan säljande kunder, som vänt sig till GoCar för att få hjälp att sälja sin bil, och köpande kunder, som vänt sig till GoCar för att köpa in bilar till försäljning. Du arbetar administrativt med att stänga alla accepterade affärer, vilket bland annat innefattar att
• Inhämta lösenoffert, säkra identitet och verifiera registreringsbevis
• Administrera och leda testning och upphämtning av bil i dialog med säljare och transportör
• Kontrollera testat skick mot angivet skick vid inköp och vid eventuella avvikelser förhandla avdrag med kund
• Hantera utbetalning till kund
• Vid försäljning till köpare inom EU hantera GoCars exportrutin för bilar

Du kommer att arbeta tätt med vår säljkår. Som en del i säljteamet kommer du också självständigt presentera och sälja in tjänsten till både säljande och köpande kund vid behov. Du rapporterar och stämmer av frågeställningar dagligen direkt till Teamleader eller VD. Alla kunddialoger sker via telefon och mail samt i de främsta affärssystemen på marknaden.

Din Profil
I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarstagande, håller en hög produktivitet och som drivs av att få saker gjorda. Du bör även vara en noggrann person med ett gott detalj- och siffersinne, med en förmåga att hantera flera parallella arbetsuppgifter utan att göra avkall på kvaliteten. Givetvis är du serviceminded, kommunikativ och håller en hög servicegrad. Har du erfarenhet inom sälj, support eller kundtjänst är det meriterande, men inte ett krav. Har du erfarenhet inom bilbranschen, exempelvis som servicerådgivare eller besiktningstekniker, är det starkt meriterande. Då du kommer att ha många kontaktytor behöver du ha en god samarbetsförmåga såväl internt gentemot kollegor som mot våra kunder.

Tjänsten passar dig som vill jobba i ett snabbväxande bolag där mycket händer och utvecklas!

Om företaget
GoCar ser till att din bil exponeras för över 35 000 köpare, digitalt över hela Europa. Genom vår unika marknadsplats förenar vi det bästa av två världar: vi säljer din bil snabbt och enkelt men du förlitar dig inte bara på en enda köpare. Vi konkurrensutsätter din bils marknadsvärde och hittar en den köpare som betalar bäst. För just din bil. Vi har lärt oss en hel del om bilförsäljning under åren. Med över 190 000 sålda bilar har vi utvecklat en unik process och marknadens mest dynamiska marknadsplats. Skulle vi inte motsvara dina förväntningar tar vi heller inte betalt. Det behöver inte vara svårare än så. Vårt kontor ligger på Tegnergatan centralt i Stockholm.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Ethan Arancibia på telefonnummer 070-840 69 73. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Lärare Folkhögskola(vik) 80-100% Hi, Sh, Ir

Folkhögskolelärare
Läs mer Jun 9
Nytt
Runö folkhögskola Stockholm
Vår initiativtagare och huvudman är föreningen LOs folkhögskola Runö
Runö folkhögskola City ligger mitt i Vasastan och har ett lokalt och mångkulturellt engagemang för en levande demokrati där olika människor möts, där idéer prövas och nya kunskaper växer fram. Vi arbetar för möjlighet till nya insikter, personlig utveckling och tid att hitta sin egen plats genom att ta vara på deltagares erfarenheter och möta dem där de befinner sig just nu. Skolan är en liten arbetsplats med cirka 15 anställda och 150 deltagare, det innebär gemensamt engagemang och korta beslutsvägar mellan personal och skolledning.


Vi söker nu dig som trivs i rollen som lärare i historia, samhällskunskap och internationella relationer och som vill ta nästa steg i karriären. Tjänsten kommer att innehålla både undervisning i ämnen samt mentorsskap
Vi söker dig som:
Har erfarenhet av att undervisa i hi, sh, ir
Har utbildning och erfarenhet av undervisning
Är noggrann och har gott ordningssinne
Har ansvarskänsla och tycker att det är viktigt att jobba för en god arbetsmiljö


Personliga egenskaper:
Vi söker dig som vet att du trivs med att arbeta med deltagare och deras utveckling, som vill komma till ett arbete där du verkligen behövs och gör skillnad.
För att trivas i rollen behöver du ha intresse för samhällsorienterade ämnen samt ha god samarbetsförmåga.
Du är noggrann och van att arbeta självständigt.
Personliga egenskaper som flexibel, ansvarsfull och engagerad i arbetet är önskvärt.
Du har även förmåga att strukturera, planera och organisera ditt arbete med entusiasm.


Dina arbetsuppgifter kommer att vara:
Undervisa både i klasser och enskilda deltagare
Delta och planera gemensamma möten och olika temadagar
Mentorskap
Viss administration
Samt vanligt förekommande arbetsuppgifter på en skola
Tjänsten är ett vikariat under ht-23, 80-100% med eventuell förlängning


Annonsen kan komma att tas bort innan ansökningstiden går ut då vi kommer att intervjua lämpliga kandidater när ansökningarna kommer in.

Ansök nu

Junior Customer Success Manager till GoCar

Administrativ assistent
Läs mer Jun 9
Nytt
Arbetsbeskrivning
GoCar är dotterbolag till Trading Solutions och riktar sig i huvudsak till privatpersoner samt små och medelstora företag. Nu stärker vi upp teamet med en Junior Customer Success Manager!

Som Junior Customer Success Manager har du en viktig roll i att skapa en positiv upplevelse för våra kunder. Du blir länken mellan säljande kunder, som vänt sig till GoCar för att få hjälp att sälja sin bil, och köpande kunder, som vänt sig till GoCar för att köpa in bilar till försäljning. Du arbetar administrativt med att stänga alla accepterade affärer, vilket bland annat innefattar att
• Inhämta lösenoffert, säkra identitet och verifiera registreringsbevis
• Administrera och leda testning och upphämtning av bil i dialog med säljare och transportör
• Kontrollera testat skick mot angivet skick vid inköp och vid eventuella avvikelser förhandla avdrag med kund
• Hantera utbetalning till kund
• Vid försäljning till köpare inom EU hantera GoCars exportrutin för bilar

Du kommer att arbeta tätt med vår säljkår. Som en del i säljteamet kommer du också självständigt presentera och sälja in tjänsten till både säljande och köpande kund vid behov. Du rapporterar och stämmer av frågeställningar dagligen direkt till Teamleader eller VD. Alla kunddialoger sker via telefon och mail samt i de främsta affärssystemen på marknaden.

Din Profil
I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarstagande, håller en hög produktivitet och som drivs av att få saker gjorda. Du bör även vara en noggrann person med ett gott detalj- och siffersinne, med en förmåga att hantera flera parallella arbetsuppgifter utan att göra avkall på kvaliteten. Givetvis är du serviceminded, kommunikativ och håller en hög servicegrad. Har du erfarenhet inom sälj, support eller kundtjänst är det meriterande, men inte ett krav. Har du erfarenhet inom bilbranschen, exempelvis som servicerådgivare eller besiktningstekniker, är det starkt meriterande. Då du kommer att ha många kontaktytor behöver du ha en god samarbetsförmåga såväl internt gentemot kollegor som mot våra kunder.

Tjänsten passar dig som vill jobba i ett snabbväxande bolag där mycket händer och utvecklas!

Om företaget
GoCar ser till att din bil exponeras för över 35 000 köpare, digitalt över hela Europa. Genom vår unika marknadsplats förenar vi det bästa av två världar: vi säljer din bil snabbt och enkelt men du förlitar dig inte bara på en enda köpare. Vi konkurrensutsätter din bils marknadsvärde och hittar en den köpare som betalar bäst. För just din bil. Vi har lärt oss en hel del om bilförsäljning under åren. Med över 190 000 sålda bilar har vi utvecklat en unik process och marknadens mest dynamiska marknadsplats. Skulle vi inte motsvara dina förväntningar tar vi heller inte betalt. Det behöver inte vara svårare än så. Vårt kontor ligger på Tegnergatan centralt i Stockholm.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Ethan Arancibia på telefonnummer 070-840 69 73. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Power/Mediamarkt söker kundservicestjärnor

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 9
Nytt
Nu söker vi på uppdrag av POWER ännu en driven serviceälskande person till deras kundservice på Kungsholmen i Stockholm. Att du har ett stort intresse för hemelektronik tror vi är en bra början för att vara med på en spännande tillväxtresa nu när Power under året tar över Mediamarkts 29 varuhus, medarbetare, kontorslokaler och distributionssystem i Sverige! Vi önskar att du kan börja så snart som möjligt under juni månad. Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!

I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med att ta hand om första kontakten med våra kunder. Då vi är ett litet team där alla hjälps åt kommer du även hantera kundsamtal via telefon, chatt och mail från våra kunder vars frågor rör sig om alltifrån leveransbesked, ärendehantering, produkt- och servicefrågor till försäljningsaktiviteter. Det dagliga arbetet utförs till stor del i våra system SAP, Umbraco, Puzzel och Zendesk så om du har erfarenhet från dessa är det bara en fördel.

I och med att det just nu är ett mindre bolag i tillväxt tror vi på att ge våra medarbetare en bred roll med flera olika ansvarsområden, vi tror att det både är stimulerande och kul för dig som anställd att växa och arbeta mer flera olika områden och kunna supporta med det som behövs för både företaget och våra kunder.

Du är junior, ung, driven och brinner för chansen att vara med på en resa i ett tillväxtbolag. Vi söker dig som älskar att ge allt för kunder och har en stark vilja att ge service av världsklass. Du behöver också ha stor datorvana och vara flink i fingrarna. Har du ett intresse och fallenhet för teknik, då speciellt hemelektronik, är det helt klart en fördel. Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad där du utmanas av att få och ta eget ansvar så du kan vara med och påverka ditt arbete.

I och med att en stor del av tjänsten innebär inkommande kundkontakt och ärendehantering önskar vi dig som är prestigelös kring arbetsuppgifter och har lätt att lära dig nya saker, sätta dig in i rutiner och system och förstå både kunder och finna lösningar till deras önskemål på ett snabbt och enkelt sätt. Du utmanas förmodligen när du ställs inför nya system eller nya uppgifter och utmaningar är något som får dig att trivas på jobbet. Då arbetet stundtals kan präglas av många parallella uppgifter så är det en fördel om du är stabil, lugn och trygg och har en bra struktur och förmåga att prioritera.

Vi vill ge dig

En bra chans att delta i en bolagsresa där bolaget ska gå från en litet snabbväxande bolag till en stor aktör på svenska marknaden. Power Sverige går från renodlad e-handlare till omnikanal i samband med övertagandet av Mediamarkts varuhus.

Stor möjlighet att lära dig om e-handel och försäljning i ett stort internationellt bolag

Varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet att påverka lösningar och utveckla system och metodik så att vi höjer kundupplevelsen ytterligare.

Nya fina kontorslokaler centralt i Stockholm på Kungsholmen.

Stora möjligheter att växa och göra framtida karriär internt inom Norden eller Sverige

Konkurrenskraftig ersättning

Om bolaget

Nordiskt bolag inom hemelektronikbranschen. Bolaget har för närvarande över 300 varuhus och 3000 medarbetare i Norden. Med hjälp av innovativa e-handelslösningar, framträdande omnikanalshandel och ett starkt kunderbjudande med riktigt låga priser har bolaget lyckats växa kraftigt i Norden. POWER är idag en av de största och mest lönsamma elektronikkedjorna i Norden. Nu kommer de 29 svenska Mediamarkt-varuhusen också att bli en del av varumärket POWER. Medarbetare, varuhus, kontorslokaler och distributionssystem omfattas av förvärvet som förväntas vara slutfört under sommaren 2023.

Rekryteringen sköts av Cronwik som funnits sedan 2014 och är specialiserade på kundservice och där alla anställda har lång erfarenhet av rekrytering och ledning av kundservice. För mer info om cronwik läs mer på cronwik.se . Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd av power.

kundtjänst kundservice customer sucsess customer service kunder elektronik

Ansök nu

Helg/Extra-Chaufförer C & CE Distribution Stockholm start omgående!

Distributionsförare
Läs mer Jun 9
Nytt
WeStaff Sweden söker nu extra chaufförer för helgjobb!

Arbetsplatserna ligger både i norra och södra Stockholm.

Ditt nya jobb
Vi söker nu distributions chaufförer till våra kunder i Stockholm. Detta är attraktiva arbetsplatser där det erbjuds en bra lön & villkor.

Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C & CE-distribution i Stockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil och släp. Längre körningar förekommer också.

- Utkörning av livsmedel till stora matbutiker
- Hantera leveranser digitalt via handdator
- Kommunikation via telefon

Schemaläggning: Helger.

Arbetstider/Starttider: förmiddag & eftermiddag samt natt.

Företagen har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

C eller CE-körkort, YKB och Förarkort samt truckkort är ett krav.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi gör alltid en bakgrundkontroll och tar ett obligatoriskt utdrag ur belastningsregistret.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Account Manager

Account manager
Läs mer Jun 9
Nytt
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare.
LÅT OSS HITTA JOBBET ÅT DIG!
Vi letar aktivt jobb åt dig utifrån dina krav och erfarenheter. Över 80% av de som registrerar sig får ett jobberbjudande inom 1 vecka. Registrera dig snabbt och enkelt på RecNet.se

Vi söker nu en ny Account Manager till vår kund inom skrivare och kontorstillbehör.

Vår kund arbetar med försäljning av kontors tillbehör så som skrivare, toner, telefoni och andra nödvändigheter.

Vill du arbeta med roliga och bra produkter med utmärkt kvalite, och samtidigt vara en del av ett växande team med stora möjligheter? Då har vi arbetet för dig!

Arbetsuppgiften går ut på att besöka företag via förbokade besök för att erbjud lösningar inom huvudsak skrivare och toner. Det kan vara nya företag såväl som gamla kunder.
Företaget köper helhetslösningar för hantering av skrivare och toner.

Du kommer att besöka kunder på förbokade besök, vilket betyder att kunden redan har ett intresse för produkten. Majoriteten av besöken är förbokade men det kan även förekomma tid då du behöver boka möten själv till en början.

Arbetstider 8:00 – 17:00.

Lön 27 000 + Provision.
Mål lön 40 000.

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning på en personlig nivå och som vill utvecklas till en bra säljare med nöjda kunder.

Vi ser att du har minst 6 månaders erfarenhet av försäljning sedan tidigare.

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

C-Chaufför Återvinning

Renhållningsförare
Läs mer Jun 9
Nytt
Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort

- YKB

- Förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Distributionschaufförer C-kort

Distributionsförare
Läs mer Jun 9
Nytt
Ditt nya jobb
Detta är ett chaufförsuppdrag med bra betalt till vår kund i Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är distributionskörning inom Stockholmsområdet.
Arbetet består av lastning, lossning och distribution av diverse last såsom pall/bur/back. Arbetet är alltid fysiskt och innebär ett högt tempo.

Heltid 40 h/veckan
Dagtid måndag-fredag, finns möjlighet till helg arbete också om önskas.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

C-körkort samt YKB är ett krav, ADR är meriterande.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Busniess Controller till Zengun!

Financial controller
Läs mer Jun 9
Nytt
Brinner du för siffror och vill ta ditt nästa steg i karriären? Zengun söker nu en prestigelös, analytisk och kommunikativ Business Controller. Har du cirka två års erfarenhet som Business Controller, revision eller liknande? Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Zengun är en innovativ byggentreprenör som driver flera av Stockholms och Mälardalens mest unika och spännande byggprojekt med fokus på hållbarhet och samverkan. På Zengun drivs vi av att driva projekt med stort ansvar och engagemang, och alltid i nära relation till kunden. De verkar bland annat i Stockholm, Uppsala och Västerås i nära samverkan med våra kunder och alltid med projektet och människor i centrum. Zengun hjälper fastighetsägare att förädla sitt fastighetsbestånd, genom att i varje projekt erbjuda kunskap och kompetens som samverkans- och hållbarhetspartner under projektets hela livslängd. Zengun bygger kommersiella fastigheter blandat med utvalda samhällsfastigheter och bostadsprojekt. Zengun arbetar långsiktigt för medarbetare, kunder, omgivning och utvecklas ständigt för att göra varje projekt till ett referensprojekt.

Arbetsuppgifter:
- Bistå i bokslutet och analyser
- Stötta i diverse ekonomirelaterat; fusion, upphandlingar etc.
- Bistå i arbetet med implementering av nytt affärssystem
- Upprätta exempelvis månadsrapporter, styrelseunderlag och andra analysrapporter
- Andra förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen såsom fakturahantering och konteringar, och tids- och lönehantering

Du erbjuds
- Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande
- En meriterande ekonomitjänst, med chans till överrekrytering till Zengun

VI SÖKER DIG SOM
- Har en examen från universitet eller högskola inom ekonomi
- Ca två års erfarenhet av arbete med business controlling, revision eller liknande
- Goda kunskaper i Excel
- Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken används i arbetet

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av att analysera månadsbokslut
- Erfarenhet av att upprätta rapporter
- Erfarenhet av att driva arbetsuppgifter i projektform
- Varit med och implementerat nytt affärssystem

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Resultatinriktad
- Serviceinriktad
- Problemlösande
- Kommunikativ

Vi ser även att du är analytisk, kommunikativ och tycker om att hjälpa till och ge service. Du gillar att arbeta effektivt och trivs i ett högt tempo där du är flexibel och problemlösande. Du är nyfiken och utvecklingsintresserad och du har en prestigelös inställning i arbetet.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Leveransadministratör till en av Europas största bilkedjor

Administrativ assistent
Läs mer Jun 9
Nytt
Vill du spela en viktig roll i att säkerställa smidiga leveranser och ge utmärkt service? Vi söker en engagerad leveransadministratör med fokus på noggrannhet och organisering. Ta chansen att växa och ha kul på jobbet! Ansök idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
I rollen som leveransadministratör kommer du i ditt dagliga arbeta med högt och lågt. En viktig del av din roll kommer vara att knappa in och verifiera orders för att säkerställa att de behandlas korrekt och levereras enligt överenskommelse. Du kommer noggrant gå igenom alla orders för att kontrollera och bekräfta leveransdetaljer och specifikationer.

Utöver detta så kommer du även att:
- Förbereda samt planera rutiner och resurser för morgondagens leveranser.
- Söka stöd och bistå kollegor samt leverantörer för smidig hantering av leveranser.
- Knappa in och verifiera orders för korrekt behandling och leverans.
- Kontrollera och bekräfta leveransdetaljer samt specifikationer.
- Hantera fakturering och säkerställa korrektheten vid leveranser samt kundbeställningar.
- Kommunicera via telefon och e-post samt svara på frågor.
- Vara behjälplig gentemot interna kollegor och ha kontakt med externa beställare.

VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare yrkeserfarenhet av administration
- Har god systemvana
- Har goda kunskaper i Officepaketet
- Kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift då det är koncernspråk och användsdagligen

Vi kommer i denna process att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i teamet och kunna axla den här rollen så tror vi att du som person är prestigelös, med skinn på näsan och har en stark drivkraft att vilja göra ett bra arbete. Du har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter samt lätt för att samarbeta. Du är strukturerad, noggrann, ansvarstagande och stresstålig. Vidare tror vi att du har är social med stor känsla för service och att du kan kommunicera på ett kompetent och förtroendeingivande sätt.

Vi väntar oss många ansökningar för denna tjänst och kommer (utöver kraven) lägga vikt vid din motivering för tjänsten.

Information om urvalsprocessen:
- Ett första screening samtal med oss på Academic Work
- Vi skickar ut ett Personlighets- och problemlösningstest (ca 40 + 12 minuter)
- En första intervju med oss på Academic Work
- Intervju hos kund

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vår kund är en av Europas största bilkedjor och har idag cirka 5 000 medarbetare som finns på drygt 150 olika kontor och anläggningar i Europa. På deras arbetsplatser har de stor bredd avseende bakgrund och tillsammans talar de över 30 språk.

Vår kund är övertygad om att en arbetsplats som utgörs av medarbetare med olika erfarenhet, kunskap och bakgrund har positiva effekter på såväl arbetsmiljön som företagets lönsamhet. Därav är respekt ett av deras ledord och de lägger stor vikt vid att ha en inkluderande arbetsplats där alla tar plats. Utöver respekt så är även kompetens och engagemang värderingar som genomsyrar företaget.

”När du som medarbetare växer, då växer också vi som företag” är ord som de arbetar efter. De vill hjälpa sina medarbetare att utvecklas i sin karriär och att man ska få arbeta med de arbetsuppgifter som man trivs bäst med.

De arbetar därför med situationsanpassat ledarskap, vilket innebär att deras ledare ska bemöta och coacha sina medarbetare utifrån varje individuell situation och roll.

Ansök nu

Driven ekonom med HR-intresse sökes till Theta Engineering AB!

Ekonomikonsult
Läs mer Jun 9
Nytt
Är du en nyfiken, självgående och administrativt lagd person som har en examen inom ekonomi? Nu har du möjlighet att ta ditt nästa kliv inom karriären som Ekonom på Theta Engineering AB. Verksamheten befinner sig i expansiv fas där du kommer att erbjudas en långsiktig och trygg anställning. Det är fördelaktigt om du som person trivs med att arbeta i en föränderlig miljö som även drivs av att arbeta inom en bransch som bidrar till samhällsnytta. Har du som person även ett intresse för HR och personalfrågor? Då låter detta som rätt tjänst för dig, välkommen in med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN

Vi söker för vår kunds räkning efter en Ekonom med intresse för personal- och HR-frågor. Theta Engineering AB kompletterar marknaden med erfarenheter för att leverera projekt under byggskedet. De erbjuder spetskompetens på en bred marknad där unika egenskaper i projektledningsorganisationen söks. Kunder som Theta Engineering AB arbetar med just nu är exempelvis Trafikverket, Region Stockholm, Trafikförvaltningen med flera. Verksamheten består idag av runt 20 medarbetare och har sitt kontor i Gamla stan.

Du som Ekonom kommer ha en något hybrid roll men med primära arbetsuppgifter inom ekonomi. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av löpande arbete med kostnadsanalys samt avstämningar i samband med månad- och årsboksslut, rapportering till styrelsen, stämma av budget med styrelsen, redovisning samt bokföring inom Visma. Du kommer även vara ansvarig för personalfrågor, försäkringar och pension m.m. Utöver det kommer du även att arbeta med administrativa delar inom bolaget såsom marknadsföring, förmedla intern information till medarbetare, följa upp och föra anteckningar på interna möten med styrelsen.

Du erbjuds
- Goda utvecklingsmöjligheter inom en mindre verksamhet som kommer ge dig en gedigen bredd i arbetet.
- En trygg och långsiktig anställning.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Löpande arbete med bokföring, kostnadsanalys samt avstämningar vid kvartals- och årsbokslut.
* Rapportering till styrelsen, kvartalsvis på respektive enhet samt totalt och stämma av mot budget m.m.- Bokslut och årsstämmoprotokoll.
* Bokslut och årsstämmoprotokoll.
* Redovisning skatt, arbetsgivaravgifter, löneskatt, preliminärskatt etc.
* Hantera och revidera uppgifter på Bolagsverket.
* Hantera kundfakturor, leverantörsfakturor och följa upp inbetalningar.
* Agera stödfunktion, förbereda månadsmöten med ledningsgrupp samt protokollskrivning.
* Bevaka beläggning, avtalslängder, index, faktureringsgrad, rapportering etc.
* Administrera MSO/e-mail och abonnemang.
* HR ansvar gällande personalfrågor, försäkringar, pension, semester, VAB etc.- Kvalitetssäkra arbetssätt, systematisera och dokumentera.
* Sitta i ledningsgruppen för Theta, göra anteckningar och följa upp mellan möten.


VI SÖKER DIG SOM
- Innehar en universitets/högskoleutbildning inom ekonomi, minst 180 HP. Vänligen bifoga ditt examensbevis i din ansökan.
- Intresse för HR- och personalfrågor.
- Innehar mycket god kommunikativ förmåga i svenska och engelska, i både tal och skrift då språken kommer användas i det dagliga arbetet.
- Besitter goda kunskaper inom MS-paketet, primärt Excel.
- Kunskap inom ett bokföringssystem, med fördel inom Visma.

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av arbete inom HR- och personalfrågor.
- Arbetslivserfarenhet inom redovisning och bokföring.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:


* Självgående.
* Lösningsfokuserad.
* Noggrann.
* Driven.


Övrig information:
- Start: Omgående.
- Omfattning: Heltid, kontorstider. Tillsvidareanställning.
- Placering: Gamla stan.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Theta Engineering AB: HÄR

Ansök nu

Finance Specialist Treasury Operations Administrator till Vattenfall

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 9
Nytt
Har du erfarenhet av att arbeta med treasury och vill få en meriterande erfarenhet hos Sveriges största producent av fossilfri el. Detta är ett föräldravickariat med avslut 2023-11-10 och start kommer ske omgående alternativt i mitten av augusti. Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa din chans!

OM TJÄNSTEN
Group Treasury ansvarar för att säkra långfristig finansiering, hantera överskottslikviditet och säkra valutaexponering för koncernen. Den fungerar också som intern bank gentemot deras interna motparter.

Du kommer ansvara för behandlingen av alla finansiella transaktioner hos Group Treasury, internt såväl som externt. Du kommer att ha omfattande interna och externa kontakter med deras motsvarigheter och fungerar som den enda kontaktpunkten för administrativa frågor.
Ditt ansvar är att säkerställa att Vattenfall fullgör sina skyldigheter, att alla transaktioner matchas, regleras och betalas i tid. Förutom att bearbeta transaktioner ansvarar du även för kortsiktig likviditetsprognoser, hantering av margin calls, lagstadgad statistikrapportering. Du är också involverad i tester av deras Treasury System i samband med systemuppgraderingar.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant avslutad eftergymnasial utbildning
- Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med treasury
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Den framgångsrika kandidaten är kommunikativ, entusiastisk, välstrukturerad, pålitlig och en sann lagspelare. Vårt team är skickligt och dedikerat men också litet. Vi arbetar alla tillsammans som ett team och delar på alla uppgifter som måste göras.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Automationsingenjör inom elkraft

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Jun 9
Nytt
Vill du arbeta i framkant inom svensk industri och näringsliv och utvecklas både som person och i professionen? Vi söker dig som vill arbeta som anställd konsult eller som underkonsult i denna roll.Arbetsuppgifter
Som Automationsingenjör kommer du att få arbeta med spännande uppdrag hos någon av våra kunder som främst befinner sig inom industribranschen. Exempel på arbetsuppgifter är:
- Analys av behov och problem i kundernas produktion
- Design av automationslösningar avseende såväl hårdvara som mjukvara
- Delta i kalkyl- och offertarbete avseende automationsprojekt
- PLC-och HMI/SCADA-programmering
- Delprojektledning
- Delta vid driftsättningar och FAT/SAT
- Felsökning

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Ingenjörsexamen på högskole- eller universitetsnivå
- Minst 3 års erfarenhet av PLC- och/eller robotprogrammering
- Goda kunskaper inom programmering PLC/SCADA/HMI som t.ex. Codesys, Siemens S7/TIA, Mitsubishi, Beckhoff, MELSEC eller ABB
- God förståelse för både automation, el och mekanik, mekatronik inom tillverkande industri
- Erfarenhet av Kuka/Kukasim, ABB/Robotstudio, UR eller Yaskawa
- Hög IT-mognad, dvs. behärskar Office 365, affärssystem och andra system som är relevanta för rollen
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du är:
- Kommunikativ
- Initiativtagande
- Strukturerad
- Analytisk

Vi erbjuder
Som konsult hos oss får möjlighet att arbeta hos kunder som ligger i framkant inom svensk industri och näringsliv. Uppdragen anpassas för att nivån ligga i linje med kundens förväntningar och vara så utvecklande och stimulerande som möjligt. Till din hjälp kommer du att ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vi transformerar karriärer och bygger framgångsrika företag genom att alltid utgå från våra värderingar.

Ansökan
Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras för dig som går vidare till intervju.

För att arbeta som konsult hos oss krävs det att du:

1. Delar våra värderingar
2. Är etablerad i ditt yrke
3. Har relevant erfarenhet för uppdraget
4. Gärna har erfarenhet från olika roller och olika branscher

Vissa av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess. Det innebär att du behöver ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Ansök nu

Environmental Coordinator Officer

Manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Location: Gävle
Collen is dedicated to fostering a diverse and inclusive workplace, we firmly believe that a harmonious and inclusive environment cultivates innovation and drives success. We go above and beyond to ensure that safety is ingrained in everything we do.
If you are seeking an opportunity to be part of a storied history, join a team that leads the industry and contribute to a workplace where inclusivity and safety take centre stage.
Reporting directly to the Environmental Manager, the key requirements include:
3-5 years' experience in a similar role
3rd level qualification in Environmental or equivalent field
Experience with relevant Environmental standards such as ISO 14001 management systems within the construction industry & across the various sectors e.g. Data Centers, Commercial; Residential; Pharma etc.
Up to date with current European legislation & compliance regulations
Experience monitoring any green certifications accreditations such as (LEED, BREAM, EU Taxonomy, Well, etc)
Proficient in carrying out environmental inspections and producing risk assessments

The successful candidate will be responsible for:
• Ensuring that Environmental management systems are further developed, implemented and maintained
• Providing advice, guidance, instruction and training in all Environmental matters to the Senior leadership team and where applicable to sub-contractors & the supply chain
• Providing leadership and coordination of the day-to-day environmental requirements on various project sites
• Carrying out environmental audits and inspections
• Implement sustainable practices, pertinent to construction activities
• Preparing in conjunction with the site teams environmental plans, Impact Assessment register and other associated site documents
• Participating in site meetings, report on environmental risks, trends and recommend constructive actions towards continuous improvements
• Investigating, recording and reporting on any issues as they may arise, ensuring root causes are identified and corrective actions are implemented as necessary
• Developing mitigation plans to off-set future risk and as required
• Identifying new and on-going environmental related training requirements, ensuring all mandatory training is reviewed and delivered on time
• Enforcing relevant policies within the SHEQ department
• Generating regular Environmental and sustainability reports for clients
• Identifying local legislation to update process and procedures accordingly
• Identifying local permit requirements
• Liaising with local authorities for official correspondence
• Developing and maintaining documentation for Collen EMS
• Embodied Carbon reporting, EPD collection, EC3 Calculator updates
• Monitoring waste management requirements on site
• LEED Inspections – Indoor air quality etc
• Liaising with LEED consultant or any other green certification project requirement
• Environmental Monitor management
• Onsite Training, Toolbox Talk when necessary
• Site Meetings – Client and supply chain
• Management of Environmental Sampling when required
• Update CWM-7 forms (Construction Waste Management)
• Assisting with Sustainability plan development strategy.
Strong time management and communication skills are essential to this role as well as computer literacy and the ability to prepare reports and administer necessary paperwork.
Please submit applications in English

Ansök nu

Camfil – Fältsäljare Kalmar/Växjö

Avdelningschef, butik
Läs mer Jun 8
Nytt
Camfil söker en Teknisk Säljare region Syd och kommer att tillhöra kontoret i Kalmar/Växjö.
För denna roll samarbetar Camfil med Academic Search.


Om rollen
Camfil växer stadigt och söker nu till Camfil Svenska AB en Teknisk Säljare region Syd som vill ansluta sig till säljteamet och vara en viktig funktion för verksamheten. Du som Fältsäljare kommer ha ett nära samarbete med teamkollegor. Du som har tidigare erfarenhet av att vara säljare ges här möjligheten att utvecklas och ta ett ansvar för att utveckla din kundbas. Du kommer att ta över befintliga kunder men även gest stora möjligheter att utveckla din region och kunderna.
Inom filter är Camfil världsledande med en stark produkt med hög kvalitet. Du kommer att sälja mot kunder som värdesätter prestanda och kvalitet, vilket gör att det är viktigt att du har ett tekniskt intresse och vill förstå kundens utmaningar i deras verksamhet.
Som Teknisk Säljare ansvarar du för;
– Ansvarar för försäljningsbudget samt månatlig uppföljning
– Ansvarar för att kundinformation, prisuppgifter och övriga villkor finns i såväl Affärssystem som CRM
– Ansvarar för att bidra till utveckling av affär och produkter
– Utforma och verkställa arbetsuppgifter inom säljavdelningen på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar, strategier och andra riktlinjer till exempel säljprocess, värderingar och servicelöfte
– Att jag har den kompetens jag behöver för att utföra mitt arbete. Camfil erbjuder möjlighet till utveckling och att få vara med och lära sig om nya produkter och utbildningar om produkterna och regler för ren luft.


Arbetsuppgifter
– Säljer och marknadsför Camfils produkter
– Tecknar kundavtal och offerter
– Bevakar både kund- och marknadsutveckling
– Utbildar kund i filterteknik
– Informerar kund omgående om nya produkter, ny teknik och andra förbättringar
– Uppdaterar och underhåller kundinformation i både Affärssystem och CRM
– Genomför inventering hos kund samt uppdaterar filterförteckning hos kund
– Lämnar aktivitetsrapport samt reseräkning varje månad
– Samverkar med andra enheter inom Camfil


Utöver ovanstående ingår i anställningen att medverka till en jämn arbetsfördelning inom
avdelningen genom att, när så är möjligt, kortsiktigt avlasta medarbetarna där det behövs
samt att deltaga i SPECIELLA projektuppdrag med begränsad varaktighet inom avdelningen.


Erfarenhet och utbildning
– Erfarenhet av B2B-försäljning samt intresse av teknisk försäljning
– Teknisk utbildning och kompetens är meriterande
– Erfarenhet av att bygga långsiktiga kundrelationer och att arbeta med relationsmarknadsföring
– Kunskap och erfarenhet av ventilationsbranschen är meriterande
– Kunskap och förståelse av behovsanalys inom försäljning är meriterande
– Goda kunskaper i Office365, speciellt Excel
– Modig, nyfiken och tycker om att lära sig nya saker
– Resultatinriktad och lösningsorienterad
– Vana att arbeta både självständigt och i grupp
– Kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och har baskunskaper i engelska
– Kunskaper i Affärssystem D365 och CRM system är meriterande
– Körkort B


Vi ser att du som söker är:
Kommunikativ, drivande, strukturerad, god samarbetsförmåga, flexibel och stresstålig.
Som person är du en affärsorienterad pragmatiker med en handlingskraft. Du arbetar proaktivt vilket gör att du kan hantera utmaningar på både kort och lång sikt samtidigt.


För att skicka din ansökan
Camfil samarbetar med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Senior Konsult Jesper Boudin på 070-365 35 13 eller jesper.boudin@academicsearch.se.


Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.


Om Camfil
Camfil grundades 1963 i Trosa och har idag 4500 anställda och egna säljbolag i mer än 30 länder. Camfil Svenska AB har ca 300 anställda och en omsättning på knappt 800 miljoner kronor.
Som ledande tillverkare av de bästa renluftslösningarna erbjuder Camfil kommersiella och industriella system för luftfiltrering och stoftavskiljning. Camfils system förbättrar produktiviteten för personal och utrustning, minimerar energianvändningen och gynnar människors hälsa och miljön.


Camfil hjälper kunder i en mängd olika branscher och på platser runt om i världen. Camfils filter skydda människor, processer och miljön.


Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

Ansök nu

Junior Real Estate Consultant

Förvaltningsassistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du nyfiken på kommersiella fastigheter och vill bli vår Junior Real Estate Consultant?
Carousel är ett relativt nytt och växande konsultbolag i fastighetsbranschen. Vi jobbar främst med “Asset Management” och “Leasing”, med fokus på kontors- och handelsfastigheter.
Vi kombinerar egenutvecklade digitala tjänster, som sparar oss mycket tid - tid som vi kan lägga på våra kunders behov, vilket hittills lett till nöjda kunder som rekommenderar oss vidare. Vi vill hjälpa fler företag och söker därmed dig som vill växa med oss!


Vad erbjuder vi dig?
· Att få god inblick i den kommersiella fastighetsbranschen
· Möjlighet att bygga ett stort nätverk, med företagsledare och fastighetsbolag
· Goda chanser att avancera inom företaget
· Kontor i centrala Stockholm
· Fast lön + bonus
· Gemensamma sociala aktiviteter, kreativitet (vi utmanar gärna hur saker “brukar” göras) och stort engagemang!


Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden
· Stötta vårt team i arbetet med Asset Management, Operations Management och Leasing
· Bygga kontaktnät med fastighetsbolag, brf:er och större bolag
· Jobba med B2B-försäljning gentemot utvalda företag i stockholmsregionen
· Att vara en positiv och professionell röst i bolagets kommunikation


Vi ser gärna att du som söker:
· I början på din karriärresa och vill utvecklas
· Strukturerad
· Socialt lagd och trygg i varierade arbetsmiljöer
· Trivs med att arbeta i team om 2-4 personer


Ansökan och frågor
Välkommen med din ansökan alternativt frågor till: info@carouselgroup.se.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Network and Security Administrator to ZealiD

Nätverksadministratör
Läs mer Jun 8
Nytt
Who are we?

When was the last time you wanted to identify yourself to a company or sign a contract, but had to visit in person? Are you also surprised when someone asks you to print and sign documents with a pen? Have you ever lived or worked in a different country and not been able to verify yourself with a foreign ID?

ZealiD is here to solve these problems. We are at the forefront of digital identities and electronic signatures. ZealiD is designed to connect citizens with their first and only electronic identity and signature. We are innovating the current systems with new, bold methods and because of this, we were recently awarded the Legal Innovator Prize 2022 at Nordic Legal Tech Day. ZealiD is the future of digitalization, and we want you to be a part of our story.

Your role at ZealiD

As a Network and Security Administrator you will be part of our infrastructure team. Your new role will include:

- Design, manage and scale our network infrastructure
- Manage our firewalls and network defenses
- Support our CI/CD team through expert knowledge on container networks
- Perform active and passive automated monitoring of our networks for security issues
- Perform hands-on administration of our hardware in Stockholm datacentres


But also bring new ideas and suggestions to the table, be ready and willing to contribute.
Learn and engage with the knowledge and expertise we want to share with you along the way.

What ZealiD can offer you

- The opportunity to have your ideas listened to and be part of something significant
- Work on exciting and challenging problems
- Flexible working hours with a generous work from home policy
- We are located in three countries: Sweden, Lithuania and Germany
- Competitive salary


What you can offer ZealiD

- 5-10 years of experience in DevOps system administration, with focus on Linux networking and firewalls
- Experience with virtualized networking, ideally Kubernetes
- Experience with VPNs, TLS, and certificate management
- Experience with network security monitoring
- Scripting experience with Python and command line tools
- Good English skills (at least B2) to communicate with your colleagues


ZealiD does not only offer the great opportunity of working with a groundbreaking and high-security product but also the opportunity to really have an impact on what you do. Join our journey towards more markets today!

Don’t hesitate to reach out to our recruiter Ebba Pers at ebba.pers@zealid.com and she will guide you through the recruitment process. Applications will be evaluated continuously, so send in your application today.

We look forward to hearing from you!

Ansök nu

Systemarkitekt till Sveriges Lärare

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du vara med på resan att skapa en modern organisation i världsklass?
Är du värderingsdriven och tycker det är viktigt att bidra till samhällsnytta?
Då ska du läsa vidare nedan.
I samband med lansering av Sveriges Lärare – Sveriges tredje största fackförbund med över 300 000 medlemmar - bygger vi en ny och agil IT-organisation.
Kom till oss och häng med på en spännande resa framåt!
Om oss
Tillsammansarbete är något som symboliserar vårt agila mindset och arbetssätt.
Vi är idag ca 25 personer inom verksamhetsområdet IT&Digitalisering; och består av IT-specialister, IT-tekniker, Arkitekter, IT-strateg och Produktägare. Vi jobbar tajt ihop med vår verksamhet.
Vi har ett stort fokus på digitalisering och kvalitetssäkring av vår data.
Vårt IT-landskap består av ca 200 system/applikationer/tjänster som alla har en hemvist i våra portföljer. Vi levererar genom våra produktportföljer som finns där för våra användare och medlemmar.
Ett kontinuerligt arbete pågår för att minimera antalet system och standardisera landskapet.
Målbilden är en renodlad Microsoftmiljö där vi alla kan jobba smart och effektivt i en modern och agil IT-miljö.


Vi sitter i nyrenoverade och kreativa lokaler mitt i vimlet vid slussen, men då vi anser att det är viktigt med worklife/balance har vi en flexibel syn på vart man jobbar ifrån.
Om din roll hos oss
Hos oss kommer du sitta med i programledningen för utvecklingsprogram och stötta alla produktportföljer gällande arkitektur, lösningsförslag och i dialog med leverantörer.
I rollen kommer du ha ansvar för helhetslösningen inom Sveriges Lärare och Sveriges Skolledares IT-plattform med bland annat fokus på CRM.
Detta innebär att ta fram, utveckla och följa upp strategiska och taktiska arkitekturprinciper, riktlinjer och standarder.
Du kommer att jobba med samtliga sex produktportföljer och rapportera direkt till CIO.


Varför ska du jobba hos oss?
Gillar du tempo, utmaningar och att jobba med positiva och duktiga människor, då är Sveriges Lärare arbetsplatsen för dig. Vi tror att olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden till att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och kan utvecklas tillsammans.
Vi tror på självledarskap och eget ansvar när det kommer till att ta relevanta beslut utifrån vad som ger medlemsnytta.


Hos oss kommer du kunna få:


En spännande och utmanande roll i en härlig organisation med en stark kultur och med tydlig värdegrund.
Utlopp för din kreativa, nyskapande och innovativa sida. Du kommer kunna jobba med den senaste tekniken och ha möjlighet att tänka utanför boxen.
Möjlighet att vara med och utveckla och forma organisationens IT-strategi.
Konkurrenskraftig lön och förmåner samt 8 veckors semester.
Få umgås och dela vardagen med ett gäng engagerade och härliga medarbetare.
Ett omväxlande jobb i en organisation som är i en spännande utvecklingsfas.Vem är du?
Du har tidigare haft en liknande roll där du arbetat med systemarkitektur och lösningsarkitektur.
Du har erfarenhet av att arbeta med förstudier, informationsmodellering, genomgång och skapande av systemkartor samt integration av olika system och lösningar.
Som person tar du gärna eget ansvar och gillar att vara rådgivande samtidigt som du också kan vara en teamperson som trivs att jobba med andra och skapa värde.
Vi tror att detta kommer vara en superrolig utmaning för dig som har ett stort intresse och nyfikenhet för Open AI, arkitektur och digitalisering.


Ansökan
Skicka in din ansökan idag och var med och bidra till att förändra framtiden för lärare och lärande!
I denna rekrytering samarbetar Sveriges Lärare med House of Skills.
Vid frågor går det bra att vända sig till mig som är ansvarig för denna rekrytering: linda.freij@houseofskills.se.

Ansök nu

Docia söker Sjuksköterska söker till Stockholm

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 8
Nytt
Som konsult hos oss på Docia får du möjlighet att uppleva olika arbetsplatser, arbeta med flera kollegor samt utföra varierande arbetsuppgifter. Du får stor frihet och kan själv bestämma när och var du vill arbeta. Vi ser till att du matchas till rätt uppdrag utifrån dina önskemål. Alla praktiska förberedelser som t.ex. bokning av resa och boende, med mera tar vi hand om.

För oss är det viktigt att veta vad du värderar i ditt yrkesliv för att vi tillsammans skall nå dit. Den personliga relationen är för oss avgörande för att kunna ge bästa möjliga service och hitta de rätta uppdragen till just dig. Vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss och få tydlig information om uppdraget så att du kan göra ett så bra arbete som möjligt. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt drömjobb!

Ansökan
Skicka din ansökan via e-mail eller gör en intresseanmälan via vår hemsida. Det går även bra att ringa vid eventuella frågor.

info@docia.se
08-121 404 44
https://www.docia.se/

Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i Sverige? Sök då till Docia!


Vi har kunder i hela landet och söker nu en Sjuksköterska för uppdrag inom äldrevård i Stockholm. Vi ser gärna att du har minst två års relevant erfarenhet sedan du blev legitimerad sjuksköterska. Uppdraget startar 2023-06-12 och slutar 2023-06-16. Du kommer att arbeta självständigt och i team med övriga leg. professioner, i nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen, stödfunktioner och chefer. Du ska kunna utföra bedömningar, behandlingar och handleda vård- och omsorgspersonal.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang samt god samarbetsförmåga. Bra bemötande mot patienter och medarbetare är väldigt viktigt för oss.Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhetKvalifikationer

Du är prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens och kreativitet i meningen att du ser möjligheter istället för hinder. Du har en god förmåga att leda och organisera. Vidare har du även goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

Ansök nu

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till psykiatri i Stockholm

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 8
Nytt
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom psykiatri i Stockholm.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-06-26 och pågår till 2023-07-02 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom psykiatri. Ansök senast 2023-07-02.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet

Ansök nu

Sjukvårdsmäklarna AB söker läkare till mottagning i Stockholm

Specialistläkare
Läs mer Jun 8
Nytt
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en specialist inom akutsjukvård till ett uppdrag på närakuten i Stockholm.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-08-07 och pågår till 2023-09-10 Tjänstgöring som specialist inom akutsjukvård med sedvanliga uppgifter på närakuten. Ansök senast 2023-08-14.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som specialist inom akutsjukvård samt relevant erfarenhet

Ansök nu

Kvalitetschef till Cookin Food

Livsmedelsinspektör
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker en kvalitetschef till Cookin Food Sweden AB. I rollen kommer du att ansvara för företagets processer för egenkontroll och matsäkerhet. I rollen som kvalitetschef har du ansvaret för att utveckla och driva kvalitetsarbetet vid tillverkning av företagets färdigmat. Du blir en viktig del i företagets produktion och gillar att vara på plats i tillverkningen. I tjänsten ingår arbetsuppgifter såsom egenkontroll, IP Livsmedel Certifiering, BRC, provtagning och dokumentation.

Cookin Food är ett storskaligt livsmedelsproduktionsföretag som skapar unika och smakrika matkoncept. Företaget grundades 2012 av två krögare, en bagare och två kockar. Företaget har en målsättning att aldrig kompromissa med sina värderingar samtidigt som de är det föredragna företaget för kunder som söker färdigmat. Detta mål nås genom att erbjuda fler valmöjligheter, bättre service och överlägsna kvalitetsprodukter. Cookin Food har högt ställda krav på kvalitet och säkerhet.

Ansvarsområde

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att vidareutveckla och leda kvalitetsarbetet på Cookin Food.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

- Säkerställa och vidareutveckla kvalitets- och kontrollsystemet samt arbetssätt inom produktionen

- Skriva, granska och godkänna kvalitetsstyrande dokument

- Återkoppla resultat och avvikelser relaterat till kvalitetsmålen

- Ansvara vid inspektioner och revisioner

- Leda, stödja och utbilda alla medarbetare i kvalitetsarbetet

- Ta fram produktspecifikationer och etikettunderlag

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant utbildning och minst 3-5 års arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst där du arbetat med kvalitetsarbete inom livsmedelsbranschen. Erfarenhet av egenkontroll och HACCP eller högre är ett krav.

Utöver detta har du goda IT-kunskaper, är en erfaren Excel-användare och du uttrycker dig väl på både svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker en kommunikativ och lösningsorienterad person som också är handlingskraftig och ansvarsfull. Du är en utpräglad doer som trivs med att arbeta operativt och vara hands-on i verksamheten. Du är en person som både gillar att jobba självständigt och att samarbeta med dina kollegor. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbetssätt. Du har starkt driv och en ambition att ständigt lära nytt och utvecklas. Du levererar i god tid till deadline och ditt arbete håller alltid högsta kvalitet. Att du har ett genuint intresse och nyfikenhet runt företagets verksamhet och affär är viktigt.

Mer om tjänsten

Detta är en direktrekrytering där vi på Andara Group tar hand om hela rekryteringsprocessen och du blir sedan anställd direkt hos Cookin Food Sweden AB.

- Tillsättning: omgående

- Omfattning: heltid

- Placering: Sigtuna, Arlanda

Vid frågor är du välkommen att kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Docia söker Läkare söker till Stockholm

Specialistläkare
Läs mer Jun 8
Nytt
Som konsult hos oss på Docia får du möjlighet att uppleva olika arbetsplatser, arbeta med flera kollegor samt utföra varierande arbetsuppgifter. Du får stor frihet och kan själv bestämma när och var du vill arbeta. Vi ser till att du matchas till rätt uppdrag utifrån dina önskemål. Alla praktiska förberedelser som t.ex. bokning av resa och boende, med mera tar vi hand om.

För oss är det viktigt att veta vad du värderar i ditt yrkesliv för att vi tillsammans skall nå dit. Den personliga relationen är för oss avgörande för att kunna ge bästa möjliga service och hitta de rätta uppdragen till just dig. Vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss och få tydlig information om uppdraget så att du kan göra ett så bra arbete som möjligt. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt drömjobb!

Ansökan
Skicka din ansökan via e-mail eller gör en intresseanmälan via vår hemsida. Det går även bra att ringa vid eventuella frågor.

info@docia.se
08-121 404 44
https://www.docia.se/

Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i Sverige? Sök då till Docia!


Vi har kunder i hela landet och söker nu en Specialist inom psykiatri för uppdrag inom psykiatri i Stockholm. Vi ser gärna att du har minst två års relevant erfarenhet sedan du blev legitimerad läkare. Uppdraget startar 2023-06-12 och slutar 2023-09-03. Uppdraget kräver specialistutbildning som specialist inom psykiatri.

Du kommer att arbeta självständigt och i team med övriga leg. professioner, i nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen, stödfunktioner och chefer. Du ska kunna utföra bedömningar, behandlingar och handleda vård- och omsorgspersonal.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang samt god samarbetsförmåga. Bra bemötande mot patienter och medarbetare är väldigt viktigt för oss.Du behöver ha minst två års erfarenhet som specialist inom psykiatri samt relevant erfarenhetKvalifikationer

Du är prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens och kreativitet i meningen att du ser möjligheter istället för hinder. Du har en god förmåga att leda och organisera. Vidare har du även goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

Ansök nu

Idrottslärare 70% till Stockholms Estetiska Gymnasium

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du en engagerad och kunnig idrottslärare? Vill du undervisa kreativa elever med stora drömmar på en liten skola med fin gemenskap? Då är STEG skolan för dig, för nu söker vi en ny kollega som vill undervisa våra elever i idrott och hälsa.
Om oss
Stockholms Estetiska Gymnasium, även kallad STEG, är en fristående icke-vinstdrivande gymnasieskola i Liljeholmen med estetiska programmet inriktning dans, teater och musik. Våra ledord är kunskap och kreativitet, vilket gör att lärande och utveckling i såväl teoretiska som konstnärliga ämnen skapar en meningsfull helhet för eleverna.
Vår skola är ovanligt trivsam och har ca 250 elever fördelade på tre klasser i varje årskurs. Skolan ligger centralt i Liljeholmen med bra kommunikationer och skollokaler som gör att elever och lärare möts och blir sedda. Skolan drivs av en ekonomisk förening som ägs av personal och elever tillsammans, vilket gör att delaktighet, ansvarstagande och inflytande genomsyrar skolvardagen. Personalgruppen är kompetent och stabil med mycket god stämning. Elevernas ambitiösa föreställningar och konserter är viktiga inslag i den konstnärliga utbildningen och de bidrar till den positiva atmosfär som präglar skolan.
Din profil:
legitimerad lärare i idrott och hälsa för gymnasiet
stort engagemang för att alla elever ska nå sin optimala kunskapsutveckling
ämnesdidaktisk skicklighet och gedigna ämneskunskaper
dokumenterat god samarbetsförmåga och uppriktigt intresse av lagarbete runt eleverna
erfarenhet av diversifierad undervisning i heterogena elevgrupper
goda kunskaper om styrdokument, digitala lösningar och extra anpassningar
intresse för estetiska uttrycksformer och hur dessa kan öka elevernas skolmotivation
meriterande om du även har behörighet att undervisa i ett till ämne


Ditt uppdrag:
undervisning i Idrott och hälsa för våra ettor och tvåor
undervisning i kursen Mental träning som individuellt val
organisation av idrottsdagar
mentorskap för en klass tillsammans med en kollega
medlem i teoriarbetslaget och nära samarbete med övriga lärare, ledning och elevhälsa


STEG ligger i Campus Liljeholmen som är ett kvarter med åtta andra gymnasieskolor med olika inriktning och olika huvudman som har idrottshall och matsal gemensamt. Idrottslektionerna hålls i Liljeholmshallen och runt hörnet finns många fina områden för utomhusidrott.
Tjänsten är 70% och vi tillämpar 3 månaders provanställning. På Stockholms Estetiska Gymnasium är det roligt och meningsfullt att arbeta. Det märks genom att en majoritet av lärarna har arbetat här över tio år med samma passion för vår skola. Nu har du chansen att bli en del av vårt team.
Du ansöker genom att fylla i uppgifter via länken längst ned i annonsen. Efter det kommer du att få skicka in CV och personligt brev. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden går ut så sök nu på en gång. Kanske är det du som är med och startar upp läsåret med oss i augusti!
Välkommen med din ansökan!


Vi har alltid många sökande på våra tjänster så vi undanber oss kontakt från annonsförsäljare eller rekryteringsfirmor.

Ansök nu

Onsite IT-tekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du intresserad av att hjälpa människor samtidigt som du vill jobba med IT och moderna tekniska lösningar? Vill du ha en varierande vardag och omväxlande arbetsuppgifter?
Vi erbjuder en spännande tjänst hos Kisel- ett modernt IT-Service provider bolag med högt engagemang och nöjda kunder!


Kisel är det “personliga och nära bolaget”. Vi har en fin kultur där teamkänsla och flexibilitet är grunden till vår framgång och tillväxt. Vi är ett snabbrörligt och kundfokuserat bolag med människor som trivs tillsammans och har kul på jobbet, vi har en hög kundnöjdhet, som vi är väldigt stolta över.
Hos oss är det ont om chefer men nära till kollegor.
Vi sitter i fina lokaler centralt i Stockholms innerstad.
Om rollen
Som onsite IT-tekniker har du en bred och omväxlande roll.
Dina uppdrag kan variera och innehålla allt från onsite användarsupport och felsökning av applikationer till installation, drift och underhåll av system och nätverk.
Du kommer att få jobba med konfiguration/anpassningar samt implementationer av nya lösningar inom framförallt Windowsplattformen.
Som hjälp och stöd har du ett gäng erfarna och hjälpsamma kollegor som alltid finns tillgängliga när du behöver rådfråga.
Hos oss kommer du kunna utvecklas och på sikt få arbeta med mer avancerade arbetsuppgifter och ta mer ansvar.
Din profil och kvalifikationer
Du behöver ha kompetens och erfarenhet av:


IT-Support
Windows OS / Windows server OS
Active Directory
Microsoft 365-administration
Installation/felso?kning av klientdatorer
Felso?kning av na?tverk
Meriterande: MDM (ex. Jamf, Intune mm)

Vem är du?
Du har tidigare jobbat med IT-support.
Du är trygg i din kompetens men vill ändå komma till en arbetsplats där du får fortsätta utvecklas. Du har god generell kunskap kring nätverk och IT-infrastruktur.
För att passa hos oss ser vi gärna att du är en teknikintresserad, driven, strukturerad, ansvarsfull, prestigelös och social lagspelare.
Du har antingen akademisk examen från en teknisk IT-utbildning alternativt motsvarande KY-utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
För denna tjänst behöver du vara flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
Vi erbjuder dig:
Tjänstepension
Företagsbonus
Möjlighet att få stöttning kring utbildning/certifiering
Generöst friskvårdsbidrag
Mobiltelefon och dator
SL-Kort

Om Kisel
På Kisel är våra medarbetare vår främsta resurs.
Här ska alla känna sig sedda, välkomna, involverade och ha mycket att säga till om. Vi hjälps åt som ett team långt bortom uttalade yrkestitlar. Det allra viktigaste för oss är att vi ska trivas att arbeta här, att det ska vara kul att gå till jobbet och att vi blir en attraktiv arbetsplats där det händer mycket runt omkring bolaget.
Välkommen till oss på Kisel!

Ansök nu

Näringspolitisk analytiker – ekonomi och bostadsmarknad

Finansekonom
Läs mer Jun 8
Nytt
Näringspolitisk analytiker – ekonomi och bostadsmarknad

Stockholms Handelskammare är en ledande näringslivsorganisation och vår näringspolitiska avdelning leder detta arbete. Vårt näringspolitiska arbete bedrivs från våra kontor i Stockholm och Uppsala. Att vara en del av den Näringspolitiska avdelningen innebär en unik inblick i Stockholms näringspolitik, med möjlighet att träffa företagsledare, politiker och samhällsbärande organisationer.

Vi bidrar till att utveckla Stockholmsregionen genom att driva avgörande frågor för våra medlemsföretag, för näringslivet och människorna som lever här.

Näringspolitiska avdelningen är ett högpresterande och sammansvetsat team med stor arbetsglädje. På vår avdelning är vi måna om varandra och man blir snabbt en del av vårt team. Hos oss har man förmånen att ständigt lära av varandra och utvecklas enskilt och tillsammans. Med stor tillit och frihet arbetar vi effektivt och åstadkommer mycket inom en mängd områden så som bostadsmarknad och stadsbyggnad, arbetsmarknad och kompetensförsörjning, ekonomisk analys, trygghet, säkerhet, social hållbarhet samt trafikfrågor och flyg.

Som Näringspolitisk analytiker på Stockholms Handelskammare driver du näringspolitiskt relevanta och aktuella frågor i syfte att skapa nytta för näringslivet.

Som analytiker har du ansvar för att omvärldsbevaka, och med hjälp av kvantitativa metoder analysera data med vilken vi kan underbygga positioner, driva opinion och skapa debatt inom våra näringspolitiska områden. I denna tjänst ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med frågor som rör konjunktur, bostads- och fastighetsmarknad.

Näringspolitik och medlemsarbete/relationsbyggande

- Arbetar tillsammans med näringspolitiska experter, tar fram Stockholms Handelskammares analyser och positioner. Ansvarar för att ta fram fakta och dataunderlag (statistiskt material, konsultleveranser, uträkningar) för våra näringspolitiska områden.
- Bygger goda relationer med nyckelpersoner inom såväl näringslivet som politiken (med särskilt fokus på bolag som är intresserade av bostads- och fastighetsmarknaden).

Universitetsexamen inom ekonomi/finans.

- Minst 3–5 års erfarenhet av att arbeta med analys kring ekonomi och konjunktur inom näringslivet, myndighet eller i en intresseorganisation.
- Dokumenterad erfarenhet av att bearbeta data och statistik samt skriva analyser.
- God stilistisk förmåga.
- Stort samhällsengagemang.
- Behärskar engelska skriftligt och muntligt.
- Utmärkta kunskaper i Excel samt statistikprogram.
- Goda IT-kunskaper inom Officepaketet.

Vi tar alltid minst två referenser på alla vi rekryterar till Stockholms Handelskammare men vi tycker att det är lika viktigt att du som söker jobb hos oss också kan ta referenser på oss som arbetsgivare. Vi vet hur viktig matchningen är från bådas håll och därför kan alla slutkandidater be rekryterande chef om två referenser i slutet av rekryteringsprocessen. Våra referenser är våra befintliga medarbetare som kan svara på frågor om hur de upplever att det är att jobba hos oss. Vid frågor och intresse av referenstagning meddela rekryterande chef.

Vi begär in utdrag från belastningsregistret innan tjänsten tillsätts.

Handelskammaren grundades 1902 och är i dag en av Sveriges ledande näringslivsorganisationer och den ledande mötesplatsen för samhällsbyggare i Stockholm-Uppsala. Till oss kommer företagare, politiker och andra beslutsfattare i huvudstadsregionen för att skaffa ny kunskap eller knyta affärskontakter. Årligen arrangerar vi runt 200 evenemang – allt från nätverksträffar, seminarier och frukostmöten till stora evenemang som Tulldagen, Distinget och World Trade Day. Vi skapar opinion, väcker debatt och påverkar beslutsfattare i frågor som är avgörande för konkurrenskraft och tillväxt i huvudstadsregionen. Förutom detta arbetar vi även med tvistlösning via Skiljedomsinstitutet (SCC) och med kommersiella tjänster inom exempelvis internationell handel. Stockholms Handelskammare är en dynamisk arbetsplats med kunniga och engagerade medarbetare som brinner för att skapa Europas bästa huvudstadsregion tillsammans med de cirka 2000 medlemsföretagen.

Ansök nu

Taxiförare hel-/deltid

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du jobba på egna villkor och forma din lön själv? Träffa oss vi berättar.
Nu söker vi taxiförare som kan helst jobba kväll/nattetid på hel eller deltid.
Bilen står i Västerhaninge. Det är meriterande om man bor i närheten.
Du som söker denna tjänst kommer köra en ny Toyota Camry 2022.
Du ska ha taxiförarlegitimation (TFL)
Du kör kunder som beställer sin resa via UBER / BOLT Appen.
Det som skiljer UBER/BOLT från de traditionella taxiföretag är:
-Du behöver inte jaga kunder utan de jagar dig.
-Du står inte i taxi köer och komma i konflikt med andra taxiförare i andra taxiföretag.
-Inga kort eller kontant hanteringar. Inget strul med betalning och alla körningar är förbetalda.
-Våra kunder är kända av oss vilket gör att du vara trygg med dem.
Att jobba som taxiförare är jätte kul då man träffar många trevliga kunder och hör många olika historier. Så man bör vara social och tycka om att träffa nya människor.
Det enda du behöver är Energi och viljan att jobba hårt och tjäna mycket pengar.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Fastighetstekniker Stockholm

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Har du bakgrund som fastighetstekniker, låssmed eller dörrinstallatör och vill ta nästa steg i din karriär? Ta då chansen att arbeta som Fastighetstekniker i ett internationellt företag! Här får du chansen att jobba i en bred roll. Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

CBRE befinner sig i en expansiv tillväxtfas och nu söker vi flera Fastighetstekniker till en av våra kunder med verksamhet i Kista. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete med stort ansvar och engagerade kollegor. Du arbetar i ett team hos en av våra kunder och ser till att de får den bästa möjliga service.

Som Fastighetsteknikers är din roll att säkerställa en väl fungerande leverans, genom att utföra service och underhåll enligt kontraktet. Rollen ställer stort krav på att arbeta självständigt men även i team och kunna arbetsleda andra. Du arbetar proaktivt och hantera felanmälningar. I din roll som Fastighetstekniker kommer du även arbeta med mindre projekt och i vissa arbeten tillsammans med kunden och underleverantör.

CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence) som genomsyrar allt vårt arbete och det är viktigt för oss att Du som medarbetare delar dessa värderingar med oss.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Service och underhåll på kunds fastigheter och vissa fastighetstekniska system.
* Service och reparationer av dörrar och dörrautomatik. Felavhjälpning av automatiska grindar, bommar, portar, lastbryggor etc.
* Viss yttre skötsel förekommer beroende på årstid.
* Säkerställa att arbetsuppgiften utförs enligt framtagna processer och rutiner i enlighet med CBREs Miljö-, hälso- och säkerhetspolicy.
* Assistera underleverantörer i riskanalyser för arbeten som involverar fastigheten.
* Säkerställa att arbetet uppfyller alla myndighetskrav, lokala krav, kvalitetsnormer, hållbarhet och energieffektivitet.
* Beräkna arbetstid och materialkostnad för arbetsorder samt följa upp att arbetsuppgiften är utförd och rapporterad på ett korrekt sätt.
* Kontinuerligt förbättra leveransen av arbetsuppdraget genom att ta emot feedback från drifttekniker, tekniker, handledare, teamledare, produktionsledare, ingenjörer, produktionsplanerare samt interna och externa kunder.

Ansök nu

Erfaren IT-tekniker inom M365 och Azure

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 8
Nytt
AcadeMedias verksamheter finns utspridda över hela landet och består av 700 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar.192 500 barn, elever och vuxenstuderande och 18 800 medarbetare använder våra plattformar, vilket skapar en komplex, spännande och utmanande IT-miljö.


Välkommen till vårt IT-driftsteam på AcadeMedia!
Vi har hela vår IT-infrastruktur outsourcad idag och det betyder att du i rollen kommer att koordinera och samordna driftmiljön tillsammans med dina kollegor i teamet. Fokus blir på Microsofts verktyg och lösningar samt deltagande i olika former av IT-infrastrukturprojekt.
AcadeMedia finns utspridda över hela landet och har många studerande som använder våra plattformar, vilket skapar en komplex, spännande och utmanande IT-miljö.


Exempel på vad din roll kan komma att innehålla:


Att tekniskt stötta i projekt med din tekniska kompetens,t ex när det kommer till nya skoletableringar, förvärv, migreringar, utrullningar och övriga förändringar i vår infrastruktur.
Arbete nära kollegorna inom projekt & koordinering, IT-arkitekter och tjänsteansvariga i större uppdrag och förvaltningsarbete.

Vem är du?
Du är en bred IT-tekniker som har erfarenhet av driftmiljöer samt har en hel del kunskap och erfarenhet av Microsoft365 och Active Directory (Azure AD). Specifikt tror vi att du jobbat mycket med hela Microsoft plattformen samt applikationspaketering och MDM-lösningar.
Har du dessutom varit med och genomfört migrering och transformation av IT-miljöer till molnet tidigare är det ett plus.
Du har ett naturligt sätt att kommunicera med alla inom och utanför IT. Du värdesätter och bidrar aktivt till tydlighet i form av väl dokumenterade processer och rutiner. Som person är du driven och hungrig på ny kunskap och att dela med dig av din erfarenhet.


Vad får du av oss?
AcadeMedia ger dig stor frihet och goda förutsättningar att själv forma din roll inom de givna ramarna. Vi värdesätter personer med stort personligt driv som vill utvecklas vidare och stöttar gärna din utveckling. Du kommer att jobba med kompetenta och erfarna kollegor i ett trevligt team och ha mycket eget ansvar. Du har stor möjlighet att vara innovativ och lösningsfokuserad i din roll för att verkligen bidra till vår verksamhets digitalisering och effektivisering. Vi tror på att ha en sund balans mellan yrkesliv och privatliv.


Tillträdesdag: Så snart som möjligt.
Placeringsort: Hybrid med huvudsäte Stockholm - vi sitter i nya fina lokaler centralt i Stockholms City.


Kontaktpersoner och ansökan:
I denna rekrytering samarbetar AcadeMedia med House of Skills. Vid frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta mig som ansvarar för rekryteringen: Linda Freij, mail: linda@houseofskills.se.
Tveka inte att ansöka redan idag då urval sker löpande!


Mer om företaget
AcadeMedia är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge och Tyskland.
Vår storlek skapar trygghet och ger oss förutsättningar att vara en långsiktig och stabil
utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget.
Våra 18 800 medarbetare på våra drygt 700 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar har ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Alla 192 500 barn, elever och vuxenstuderande som går i våra verksamheter ska få en utbildning som är av så god kvalitet att de når utbildningens mål, samt de förutsättningar de behöver för att nå sin fulla potential.

Ansök nu

Assistant Service Team Manager, HEAD CHEF, Scandic Continental, heltid

Kökschef
Läs mer Jun 8
Nytt
Välkommen till Scandic Continental, hotellet med det absolut bästa läget mitt i Stockholms stadskärna!

Vare sig du välkomnar gäster till ett av våra 392 hotellrum eller till vår takbar med spektakulär utsikt över Riddarfjärden så kommer du konstant möta besökare från hela världen. Till Scandic Continental kommer våra gäster bland annat för att lobbyjobba, njuta av en AW eller för att uppleva en oförglömlig sharingmiddag i vår restaurang The Market. Hos oss kommer du att arbeta med kollegor som vet vad det lilla extra för gästen innebär och tillsammans skapa de bästa gästupplevelserna.

Så vill du ta chansen att bli en i teamet på Stockholms mest centrala affärshotell? Trivs du i en miljö med högt tempo och drivs av att hitta lösningar då är det dig vi letar efter!

Vi söker Assistant Service Team Manager till hotellet Scandic Continental.

På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Assistant Service Team Manager är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Assistant Service Team Manager?

I denna roll som Assistant Service Team Manager ansvarar du för
* Food Creation där du har det övergripande ansvaret att säkerställa en gästupplevelse i världsklass i våra mat- och dryckesmiljöer. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå samt ett erbjudande som möter gästens behov

Vem är du?

Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som chef hos oss är du dessutom modig, prestigelös och står för Scandics värderingar!

Du har relevant utbildning samt tidigare erfarenhet inom servicebranschen. Det är en fördel om du har erfarenhet från att leda andra i en liknande roll. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida så kan du läsa ännu mer om vår kultur, förmåner och hur vi jobbar på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Mac tekniker till spännande bolag i Stockholm

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du vara en del av ett personligt och trevligt teknikföretag där du kan utvecklas och samtidigt ha kul på jobbet? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!


Om oss:
Kisel är inte bara ett teknikföretag, vi är en familj. Vi riktar oss mot kunder inom framförallt mediebranschen och vi älskar att hjälpa till och lösa deras tekniska utmaningar. Vi tror på att skapa en trygg och trivsam arbetsplats där du kan vara dig själv och känna dig som en del av teamet. Vi sitter i fina lokaler vid Stureplan, centralt beläget för din bekvämlighet.


Tjänsten:
Vi letar nu efter en Mactekniker för att bli en nyckelspelare i vårt team. Som Mactekniker kommer du att ansvara för att hålla våra kunders IT-miljöer smidiga och problemfria. Du kommer att få möjlighet att arbeta med spännande IT-miljöer och kluriga frågeställningar. Varje dag kommer vara varierande och du kommer att få möjlighet att driva tekniska initiativ och vara rådgivande för våra kunder.


Dina ansvarsområden:
Ge förstklassig klientsupport både på plats och på distans, med huvudfokus på Macmiljö men även en del i Windowsmiljö.
Administrera våra kunders molntjänster, inklusive Office 365, Google Workspace, DropBox och mer.
Förvalta och utveckla våra kunders IT-miljöer.
Driva tekniska initiativ och vara en rådgivare i förändrings- och förbättringsprojekt för våra kunder.


Vi letar efter dig som:
Har tidigare erfarenhet av att ge IT-support till användare/kunder på plats.
Besitter god erfarenhet av Mac, Unix, klienthantering och felsökning.
Har grundläggande kunskaper och erfarenhet av nätverk och serverdrift.
Har en positiv och lösningsorienterad inställning.
Brinner för teknik, problemlösning och att hjälpa människor.


Vi erbjuder dig:
Vi värdesätter dig som medarbetare och erbjuder en personlig och trygg arbetsmiljö där du kan växa både professionellt och personligt. Dessutom kan du se fram emot följande förmåner:


- Tjänstepension
- Möjlighet att få stöttning kring utbildning/certifiering
- Generöst friskvårdsbidrag
- Mobiltelefon och dator
- SL-Kort
- Möjlighet till bonus
- Trevliga aktiviteter kontinuerligt där vi umgås och hittar på roliga saker tillsammans
Ansökan:
Om du vill vara en del av ett familjärt och personligt teknikföretag där trygghet och trivsel är i fokus samtidigt som du utvecklar dina tekniska kunskaper, då ska du ansöka till tjänsten:
Ansök via Linkedin eller vår hemsida: www.houseofskills.se
Har du frågor går det bra att kontakta mig som är Rekryteringsansvarig för denna process: linda.freij@houseofskills.se

Ansök nu

Distributionschaufförer C-kort

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Ditt nya jobb
Detta är ett chaufförsuppdrag med bra betalt till vår kund i Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är distributionskörning inom Stockholmsområdet.
Arbetet består av lastning, lossning och distribution av diverse last såsom pall/bur/back. Arbetet är alltid fysiskt och innebär ett högt tempo.

Heltid 40 h/veckan
Dagtid måndag-fredag, finns möjlighet till helg arbete också om önskas.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

C-körkort samt YKB är ett krav, ADR är meriterande.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Jobba Som Linuxtekniker

Drifttekniker, data
Läs mer Jun 8
Nytt
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python

Ansök nu

Kommunikationspartner för vårt internationella innovationsarbete

Kommunikationsstrateg
Läs mer Jun 8
Nytt
Sveriges innovationsmyndighet Vinnova söker en kommunikationspartner för vårt internationella innovationsarbete. Du kommer även att ha särskilt ansvar för möten och events. Har du en bred bakgrund som kommunikatör i rådgivande, strategiska och operativa sammanhang?

Det här är tjänsten för dig som vill bidra till att Sverige är en innovativ kraft i arbetet mot en hållbar värld.

Vi erbjuder
Vinnova arbetar i skärningspunkten mellan offentlig sektor, akademi och näringsliv. Genom kreativa kommunikationsinsatser öppnar vi upp för innovativa lösningar som främjar hållbar tillväxt i Sverige och världen.

Som kommunikationspartner har du en efterfrågad roll som gör skillnad i verksamheten. Du kommer att arbeta tillsammans med engagerade kollegor i ett öppet och innovativt arbetsklimat där idéer och diskussioner uppmuntras. Våra arbetssätt präglas av att prova nytt, experimentera och att ständigt utvecklas.

Rollbeskrivning och arbetsuppgifter
Tjänsten är placerad på kommunikationsavdelningen som idag har 14 medarbetare med olika kompetenser. Du blir en del av ett team av kommunikationspartners som ger stöd till Vinnovas verksamhet.

Du kommer främst att arbeta med kommunikation i Vinnovas internationella arbete. Internationella relationer blir allt viktigare i allt innovationsarbete och därmed en angelägenhet för hela Vinnova. Du identifierar kommunikationsbehov och möjligheter och bistår i långsiktig planering och genomförande av events och kommunikation i digitala kanaler. Du samordnar kommunikationen utifrån myndighetens kommunikationsstrategi och säkerställer att satsningarna anpassas till verksamheten och målgrupperna. En viktig del är också att följa upp effekterna så att vi kan lära oss och utveckla våra satsningar.

Att arrangera och delta på möten och konferenser är en viktig del av vår verksamhet. Du har ett särskilt ansvar på kommunikationsavdelningen för utveckling och samordning av Vinnovas möten och events. Det handlar bland annat om att upphandla ramavtal med en eventbyrå och att vara vår huvudkontakt med den. Du arbetar också med verktyg som underlättar för verksamheten att arrangera möten – som till exempel Teams och Menti.

Kvalifikationskrav
Utbildning:
- Minst tvåårig akademisk utbildning/yrkesutbildning med inriktning mot kommunikation, från högskola/universitet, alternativt från Hyper Island, Berghs School of Communication, IHM Business School eller motsvarande
Erfarenhet:
- Minst fem års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter, inom internationell verksamhet
- Bred kommunikationskompetens och vana att arbeta strategiskt, rådgivande och självständigt i en kommunikatörsroll
- Erfarenhet av att arbeta med komplexa informationsmängder utifrån olika målgruppers behov
- Erfarenhet av att planera och genomföra större events fysiskt och digitalt
- Konsulterfarenhet
Kunskaper:
- Goda kunskaper om hantverket i kommunikatörsyrket
- Kunskap och förmåga att coacha och förklara för andra
- Goda kunskaper när det gäller att planera och genomföra fysiska och digitala möten
Språkkunskaper:
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
(bifoga ansökningsbrev på både svenska och engelska)

Meriterande kvalifikationer:
- Erfarenhet av kommunikation om forskning och innovation
- Erfarenhet av arbete på myndighet
- Erfarenhet av upphandling och samarbete med upphandlade konsulter
- Kunskap om statliga finansieringsprocesser
- Kunskap om internationell samverkan
- Kunskap om hållbarhetsfrågor och Agenda 2030
- Kunskaper om Europeiska unionen (EU), om Europeiska unionens forsknings- och innovationsprogram Horisont Europa och andra internationella forskningsprogram
- Kunskaper i franska

Personliga egenskaper
När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper, förmågor och motivation.

Vi söker dig som förstår hur kommunikation bidrar till att nå verksamhetsmål. Du ser möjligheter och nya vägar för att nå utpekade målgrupper. Du sätter dig snabbt in i nya områden och arbetar situationsanpassat.

För att trivas i rollen bör du ha lätt för att växla mellan strategiskt och operativt arbete. Du bör kunna balansera mellan olika intressen och ha vana att arbeta både självständigt och i grupp. Du har integritet och förmåga att förklara det komplexa.

Som person är du kreativ, nyfiken och samarbetsorienterad. Samtidigt har du ordning och reda. Du är kvalitetsmedveten och du är en god stilist.

Du delar du våra värderingar: respekt, ansvarstagande och mod och lever efter dessa i ditt dagliga arbete.

Placering
Vi tillämpar hybridarbete, där våra medarbetare har möjlighet att kombinera arbete hemifrån och på kontoret. Vårt kontor på Mäster Samuelsgatan 56 i centrala Stockholm är vår huvudarbetsplats.

Vi har moderna, aktivitetsbaserade lokaler och minst hälften av arbetet förläggs till vårt kontor.

Anställningsform och tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning. Vi önskar att du börjar så snart som möjligt (med hänsyn till eventuell uppsägningstid).

Om Vinnova
Vinnova är Sveriges innovationsmyndighet. Vi stärker Sveriges innovationskraft för hållbar tillväxt och samhällsnytta. Vinnova investerar cirka tre miljarder kronor varje år och har cirka 200 medarbetare med kontor i Stockholm samt filialer i Bryssel, Tel Aviv och Silicon Valley.

Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva statliga arbetsgivare. För att nå dit ger vi dig bland annat goda möjligheter till kompetensutveckling, friskvård och flexibla arbetstider. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och de kvaliteter som kulturell och etnisk mångfald tillför verksamheten. Läs gärna mer om oss och vårt arbetsgivarerbjudande här

Kontakt
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Ylva Linde, enhetschef på avdelningen Innovationsledning, via telefon 08-473 3068 eller e-post ylva.linde@vinnova.se

Vi avböjer all rekryterings- och annonseringshjälp.

Fackliga kontaktpersoner
Företrädare för ST är Per Norman 08-473 3173. För SACO är det Karin Stenström 08-473 3152 och Charlotte Furusten 08-473 3036.

Ansökan
Välkommen att ansökan genom att bifoga CV men INGET personligt brev till oss via vår rekryteringsportal senast den 2022-06-25.

#LI-Hybrid

Ansök nu

Kundservice till nordiska Power/Mediamarkt hemelektronik

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi på uppdrag av POWER ännu en driven serviceälskande person till deras kundservice på Kungsholmen i Stockholm. Att du har ett stort intresse för hemelektronik tror vi är en bra början för att vara med på en spännande tillväxtresa nu när Power under året tar över Mediamarkts 29 varuhus, medarbetare, kontorslokaler och distributionssystem i Sverige! Vi önskar att du kan börja så snart som möjligt under juni månad. Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!

I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med att ta hand om första kontakten med våra kunder. Då vi är ett litet team där alla hjälps åt kommer du även hantera kundsamtal via telefon, chatt och mail från våra kunder vars frågor rör sig om alltifrån leveransbesked, ärendehantering, produkt- och servicefrågor till försäljningsaktiviteter. Det dagliga arbetet utförs till stor del i våra system SAP, Umbraco, Puzzel och Zendesk så om du har erfarenhet från dessa är det bara en fördel.

I och med att det just nu är ett mindre bolag i tillväxt tror vi på att ge våra medarbetare en bred roll med flera olika ansvarsområden, vi tror att det både är stimulerande och kul för dig som anställd att växa och arbeta mer flera olika områden och kunna supporta med det som behövs för både företaget och våra kunder.

Du är junior, ung, driven och brinner för chansen att vara med på en resa i ett tillväxtbolag. Vi söker dig som älskar att ge allt för kunder och har en stark vilja att ge service av världsklass. Du behöver också ha stor datorvana och vara flink i fingrarna. Har du ett intresse och fallenhet för teknik, då speciellt hemelektronik, är det helt klart en fördel. Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad där du utmanas av att få och ta eget ansvar så du kan vara med och påverka ditt arbete.

I och med att en stor del av tjänsten innebär inkommande kundkontakt och ärendehantering önskar vi dig som är prestigelös kring arbetsuppgifter och har lätt att lära dig nya saker, sätta dig in i rutiner och system och förstå både kunder och finna lösningar till deras önskemål på ett snabbt och enkelt sätt. Du utmanas förmodligen när du ställs inför nya system eller nya uppgifter och utmaningar är något som får dig att trivas på jobbet. Då arbetet stundtals kan präglas av många parallella uppgifter så är det en fördel om du är stabil, lugn och trygg och har en bra struktur och förmåga att prioritera.

Vi vill ge dig

En bra chans att delta i en bolagsresa där bolaget ska gå från en litet snabbväxande bolag till en stor aktör på svenska marknaden. Power Sverige går från renodlad e-handlare till omnikanal i samband med övertagandet av Mediamarkts varuhus.

Stor möjlighet att lära dig om e-handel och försäljning i ett stort internationellt bolag

Varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet att påverka lösningar och utveckla system och metodik så att vi höjer kundupplevelsen ytterligare.

Nya fina kontorslokaler centralt i Stockholm på Kungsholmen.

Stora möjligheter att växa och göra framtida karriär internt inom Norden eller Sverige

Konkurrenskraftig ersättning

Om bolaget

Nordiskt bolag inom hemelektronikbranschen. Bolaget har för närvarande över 300 varuhus och 3000 medarbetare i Norden. Med hjälp av innovativa e-handelslösningar, framträdande omnikanalshandel och ett starkt kunderbjudande med riktigt låga priser har bolaget lyckats växa kraftigt i Norden. POWER är idag en av de största och mest lönsamma elektronikkedjorna i Norden. Nu kommer de 29 svenska Mediamarkt-varuhusen också att bli en del av varumärket POWER. Medarbetare, varuhus, kontorslokaler och distributionssystem omfattas av förvärvet som förväntas vara slutfört under sommaren 2023.

Rekryteringen sköts av Cronwik som funnits sedan 2014 och är specialiserade på kundservice och där alla anställda har lång erfarenhet av rekrytering och ledning av kundservice. För mer info om cronwik läs mer på cronwik.se . Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd av power.

kundtjänst kundservice customer sucsess customer service kunder elektronik

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Power/Mediamarkt söker kundservicestjärnor

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi på uppdrag av POWER ännu en driven serviceälskande person till deras kundservice på Kungsholmen i Stockholm. Att du har ett stort intresse för hemelektronik tror vi är en bra början för att vara med på en spännande tillväxtresa nu när Power under året tar över Mediamarkts 29 varuhus, medarbetare, kontorslokaler och distributionssystem i Sverige! Vi önskar att du kan börja så snart som möjligt under juni månad. Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!

I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med att ta hand om första kontakten med våra kunder. Då vi är ett litet team där alla hjälps åt kommer du även hantera kundsamtal via telefon, chatt och mail från våra kunder vars frågor rör sig om alltifrån leveransbesked, ärendehantering, produkt- och servicefrågor till försäljningsaktiviteter. Det dagliga arbetet utförs till stor del i våra system SAP, Umbraco, Puzzel och Zendesk så om du har erfarenhet från dessa är det bara en fördel.

I och med att det just nu är ett mindre bolag i tillväxt tror vi på att ge våra medarbetare en bred roll med flera olika ansvarsområden, vi tror att det både är stimulerande och kul för dig som anställd att växa och arbeta mer flera olika områden och kunna supporta med det som behövs för både företaget och våra kunder.

Du är junior, ung, driven och brinner för chansen att vara med på en resa i ett tillväxtbolag. Vi söker dig som älskar att ge allt för kunder och har en stark vilja att ge service av världsklass. Du behöver också ha stor datorvana och vara flink i fingrarna. Har du ett intresse och fallenhet för teknik, då speciellt hemelektronik, är det helt klart en fördel. Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad där du utmanas av att få och ta eget ansvar så du kan vara med och påverka ditt arbete.

I och med att en stor del av tjänsten innebär inkommande kundkontakt och ärendehantering önskar vi dig som är prestigelös kring arbetsuppgifter och har lätt att lära dig nya saker, sätta dig in i rutiner och system och förstå både kunder och finna lösningar till deras önskemål på ett snabbt och enkelt sätt. Du utmanas förmodligen när du ställs inför nya system eller nya uppgifter och utmaningar är något som får dig att trivas på jobbet. Då arbetet stundtals kan präglas av många parallella uppgifter så är det en fördel om du är stabil, lugn och trygg och har en bra struktur och förmåga att prioritera.

Vi vill ge dig

En bra chans att delta i en bolagsresa där bolaget ska gå från en litet snabbväxande bolag till en stor aktör på svenska marknaden. Power Sverige går från renodlad e-handlare till omnikanal i samband med övertagandet av Mediamarkts varuhus.

Stor möjlighet att lära dig om e-handel och försäljning i ett stort internationellt bolag

Varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet att påverka lösningar och utveckla system och metodik så att vi höjer kundupplevelsen ytterligare.

Nya fina kontorslokaler centralt i Stockholm på Kungsholmen.

Stora möjligheter att växa och göra framtida karriär internt inom Norden eller Sverige

Konkurrenskraftig ersättning

Om bolaget

Nordiskt bolag inom hemelektronikbranschen. Bolaget har för närvarande över 300 varuhus och 3000 medarbetare i Norden. Med hjälp av innovativa e-handelslösningar, framträdande omnikanalshandel och ett starkt kunderbjudande med riktigt låga priser har bolaget lyckats växa kraftigt i Norden. POWER är idag en av de största och mest lönsamma elektronikkedjorna i Norden. Nu kommer de 29 svenska Mediamarkt-varuhusen också att bli en del av varumärket POWER. Medarbetare, varuhus, kontorslokaler och distributionssystem omfattas av förvärvet som förväntas vara slutfört under sommaren 2023.

Rekryteringen sköts av Cronwik som funnits sedan 2014 och är specialiserade på kundservice och där alla anställda har lång erfarenhet av rekrytering och ledning av kundservice. För mer info om cronwik läs mer på cronwik.se . Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd av power.

kundtjänst kundservice customer sucsess customer service kunder elektronik

Ansök nu

Kundservicestjärna till Power

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi på uppdrag av POWER ännu en driven serviceälskande person till deras kundservice på Kungsholmen i Stockholm. Att du har ett stort intresse för hemelektronik tror vi är en bra början för att vara med på en spännande tillväxtresa nu när Power under året tar över Mediamarkts 29 varuhus, medarbetare, kontorslokaler och distributionssystem i Sverige! Vi önskar att du kan börja i juni denna rekryteringsomgång. Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!

I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med att ta hand om första kontakten med våra kunder. Då vi är ett litet team där alla hjälps åt kommer du även hantera kundsamtal via telefon, chatt och mail från våra kunder vars frågor rör sig om alltifrån leveransbesked, ärendehantering, produkt- och servicefrågor till försäljningsaktiviteter. Det dagliga arbetet utförs till stor del i våra system SAP, Umbraco, Puzzel och Zendesk så om du har erfarenhet från dessa är det bara en fördel.

I och med att det just nu är ett mindre bolag i tillväxt tror vi på att ge våra medarbetare en bred roll med flera olika ansvarsområden, vi tror att det både är stimulerande och kul för dig som anställd att växa och arbeta mer flera olika områden och kunna supporta med det som behövs för både företaget och våra kunder.

Du är junior, ung, driven och brinner för chansen att vara med på en resa i ett tillväxtbolag. Vi söker dig som älskar att ge allt för kunder och har en stark vilja att ge service av världsklass. Du behöver också ha stor datorvana och vara flink i fingrarna. Har du ett intresse och fallenhet för teknik, då speciellt hemelektronik, är det helt klart en fördel. Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad där du utmanas av att få och ta eget ansvar så du kan vara med och påverka ditt arbete. Om du har erfarenhet från kundservicearbete sedan innan är det en fördel men inget krav.

I och med att en stor del av tjänsten innebär inkommande kundkontakt och ärendehantering önskar vi dig som är prestigelös och ödmjuk kring arbetsuppgifter och har lätt att lära dig nya saker, sätta dig in i rutiner och system och förstå både kunder och finna lösningar till deras önskemål på ett snabbt och enkelt sätt. Vi tror att du har en god system och datorvana då det kommer hjälpa dig att lyckas i din roll. Du utmanas förmodligen när du ställs inför nya system eller nya uppgifter och utmaningar är något som får dig att trivas på jobbet. Då arbetet stundtals kan präglas av många parallella uppgifter så är det en fördel om du är stabil, lugn och trygg och har en bra struktur och förmåga att prioritera.

Vi vill ge dig

En bra chans att delta i en bolagsresa där bolaget ska gå från en litet snabbväxande bolag till en stor aktör på svenska marknaden. Power Sverige går från renodlad e-handlare till omnikanal i samband med övertagandet av Mediamarkts varuhus.

Stor möjlighet att lära dig om e-handel och försäljning i ett stort internationellt bolag

Varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet att påverka lösningar och utveckla system och metodik så att vi höjer kundupplevelsen ytterligare.

Nya fina kontorslokaler centralt i Stockholm på Kungsholmen.

Stora möjligheter att växa och göra framtida karriär internt inom Norden eller Sverige

Konkurrenskraftig ersättning

Om bolaget

Nordiskt bolag inom hemelektronikbranschen. Bolaget har för närvarande över 300 varuhus och 3000 medarbetare i Norden. Med hjälp av innovativa e-handelslösningar, framträdande omnikanalshandel och ett starkt kunderbjudande med riktigt låga priser har bolaget lyckats växa kraftigt i Norden. POWER är idag en av de största och mest lönsamma elektronikkedjorna i Norden. Nu kommer de 29 svenska Mediamarkt-varuhusen också att bli en del av varumärket POWER. Medarbetare, varuhus, kontorslokaler och distributionssystem omfattas av förvärvet som förväntas vara slutfört under sommaren 2023.

Rekryteringen sköts av Cronwik som funnits sedan 2014 och är specialiserade på kundservice och där alla anställda har lång erfarenhet av rekrytering och ledning av kundservice. För mer info om cronwik läs mer på cronwik.se . Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd av power.

kundtjänst kundservice customer sucsess customer service kunder elektronik

Ansök nu

Jobba I Cypern

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Sök jobbet som kundtjänst på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du flytande svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som kundtjänst i Cypern
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Försäljningschef

Försäljningschef
Läs mer Jun 8
Nytt
Arbetsbeskrivning
Drivs du av att arbeta i ett meningsfullt uppdrag där du bidrar till att organisationen gör den bästa affären? Nu erbjuder Motala Energi möjligheten till en intressant och utvecklande ledarroll, där dina kunskaper och gedigna säljerfarenhet, kombinerat med goda ledaregenskaper och rätt personlighet värdesätts högt.
Motala Energi är i en expansiv fas och söker dig som ska ansvara för ledningen och utvecklingen av sälj och marknadsavdelningen och dessutom ingå i företagets ledningsgrupp. För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har ett närvarande och resultatdrivet ledarskap, att du arbetar både operativt och strategiskt med din säljorganisation där målet är i huvudsak att stärka, anpassa och positionera Motala Energis marknadsnärvaro.
Som Försäljningschef är du skicklig på förhandling, du är resultat och affärsorienterad och du föregår med gott exempel för dina medarbetare. Du vill växa tillsammans med ditt team, är nyfiken och vill utveckla dig själv och har förmågan att inspirera andra. Du uppmanar, utvecklar och motiverar dina medarbetare till framgång genom coachande ledarskap, tydlig kommunikation och öppet ledarskap. Du jobbar även nära andra avdelningar på företaget och din samarbetsförmåga kommer hjälpa dig att skapa möjligheter både internt och externt.
På sikt är vår förhoppning att du även får ansvar för utveckling av produkter.
Är du nyfiken på något nytt och trivs med många kontaktytor, har ett positivt och affärsmässigt förhållningssätt då är detta precis rätt jobb för dig!
Ansvarsområden
På Motala Energi tar du ansvar för sälj och marknadsavdelningen och ingår i företagets ledningsgrupp. Du samordnar och utvecklar och bibehåller goda affärsrelationer och sätter upp säljstrategier genom återförsäljare nätvärk. Du planerar, driver och följer upp försäljning, processer/utvecklingsprojekt och kvalitetssäkrar rutiner. Du är involverad i marknadsaktiviteter och omvärlds bevakar branschrelaterade frågor.
Genom tydlig kommunikation, öppet förhållningssätt mot nya idéer och nära samarbete med övriga ledare på företaget bidrar du till företagets och egen framgång.
Kvalifikationer
För att lyckas bra i rollen som Försäljningschef på Motala Energi behöver du ha:


Tidigare säljerfarenhet fån bla. telemarketing
Kunskaper att förhandla och underhålla kundavtal
Kunskaper i budgetering, produktkalkylering och marginalkrav
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift och starkt meriterande med goda kunskaper i tyska språket
Flexibel i arbetstid och van att resa för bästa globala support
B- körkort
Det är relevant med eftergymnasial utbildning och gärna god branschkännedom. Vi ser det som en fördel om du bor i närområdet.Att vara en del av tillväxtresa är att vara öppen och nyfiken, men kräver också ett inre driv och en förmåga att samtidigt arbeta strukturerat mot de uppsatta målen. Som person tror vi att du drivs av resultat och intresse av att utveckla kundaffärer, långsiktiga kundrelationer, du uppfattas som en ledare både internt och externt och har hög social kompetens.

Ansök nu

Jobba Som IT-Arkitekt

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Jun 8
Nytt
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur

Ansök nu

Jobba I Malta

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba i Malta!
Pratar du flytande svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som spelvärd i Malta
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Är du psykolog och vill ha ett ledningsansvar på Barnsjukhuset Martina?

Psykolog
Läs mer Jun 8
Nytt
Martina är med sina 200 anställda och ca 6500 kvm yta den största barnvårdgivaren utanför storsjukhusen. Vi har vårdavtal för BUMM verksamhet inklusive en stor neuropsykiatrisk verksamhet inklusive Första Linjen. Martina har ytterligare vårdavtal inom andra specialistområden och driver även flera BVC mottagningar. Vår största enhet ligger på Sophiahemmet men vi finns även på flera andra platser i Stockholm. Vi har en nyligen öppnat en ny privat verksamhet i Nacka Strand (Martina Omnia). Till hösten öppnar vi en ny verksamhet på Lidingö inklusive neuropsykiatrisk verksamhet.
Kvalifikationer och förmågor
Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med KBT-inriktning. Du bör ha erfarenhet av utredningar samt behandlingsarbete och ha arbetat minst två år med barn/ungdom. Vi ser gärna att du som person är flexibel, driven och gillar en verksamhet i förändring där du själv har möjlighet att påverka din och andras arbetssituation.
Naturligtvis är du en engagerad och driven psykolog som brinner för modern psykologisk behandling och vill aktivt vara med och utveckla verksamheten och inte duckar för att ta ett ledningsansvar. Är du dessutom intresserad av att göra en utvecklingskarriär inom Martina koncernen så ser vi det som en bra drivkraft.
Meriterande för tjänsten är tidigare chefserfarenhet och tidigare arbete inom BUMM verksamhet.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Du kommer att bli enhetsansvarig för Martinas neuropsykiatriska enhet på Sophiahemmet. I tjänsten ingår medarbetar- och löneansvar för ca 15 medarbetare. Du förväntas utveckla verksamheten och kommer givetvis att få ett bra chefsstöd från verksamhetschefen för BUMM som du rapporterar till samt stöd från HR, marknad och ekonomiavdelningen.
Vi ser helst att din tjänst utgörs av en kombination av administrativa uppgifter och klinisk tjänstgöring. Den kliniska tjänstgöringstiden bör utgöra ca 40–60% och bestå av neuropsykologiska utredningar, i första hand ADHD.
Tjänstgöring
Du kommer att arbeta på Sophiahemmet och ha en fast anställning. Vi ser helst att din tjänstgöringsgrad är minst 80 %. Är du rätt person så kommer Martina att erbjuda dig en bra marknadsmässig lön och givetvis tillämpar vi kollektivavtal.
Låter det intressant, så hör av dig!
Information om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Kajsa Bergman på telefon 073 811 5112 eller kajsa.bergman@bsmartina.se

Ansök nu

Jobba Som Account Manager

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Sök jobbet som account manager på We Quest för att jobba som account manager!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som account manager. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Restaurangbiträde

Köksbiträde
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker en medarbetare i vår restaurang som ligger i gamla stan
Du kommer att jobba i köket, förbereda innan lunch, städa, diska svara i telefon osv
Skicka ditt sv med personligbrev, vi kommer att gå igenom och kontakta dig om du blir den rätta personen


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Senior Character Artist

3D-grafiker
Läs mer Jun 8
Nytt
Avalanche Studios Group is looking for a Senior Character Artist to join our team to work on our newest AAA title. Avalanche Studios is the division dedicated to ambitious, externally published, AAA open-world games like the Just Cause series, Mad Max and Rage 2.
On this project we want you to become the newest member of our talented art team and translate the Art Director’s vision into reality. Sounds like fun to you? Do you feel you have the skills for this? Then we would love to hear from you!
The Position
We are looking for someone that is passionate about games and thrives in a fast-paced development environment. Our organization is agile, allowing us to make decisions and course corrections without long turnaround times. We value all team members input to the project, as we believe that we are game developers first, and specialists second. If you are looking for a position and project that will allow you to grow and take ownership; this is the job you have been waiting for.
Like all employees at Avalanche you will alongside your project also participate in the company wide knowledge organization we call Crafts. As a Character Artist you will be a member of the Art Craft where you will meet with colleagues with the same specialization. Here you will share experiences and knowledge with each other in order to further develop your skills and to be aligned cross-project on what makes the best Open-world experiences.
Required Qualifications
Experience and passion in stylized art
Previous work experience of at least four years.
Previously created character and creature models for one or more published AA or AAA games
Excellent skills in Maya, Photoshop, Substance Painter and Z-brush or equivalent
A strong sense of asset ownership though the art pipeline, taking full responsibility for assets from initial creation to implementation in the final product
Ability to quickly iterate on designs and build upon existing work to create new directions or variants
Strong communication skills and ability to deliver content for other departments of the team to work with
You have an excellent artistic ability and you are driven to find the right visual feeling and quality in your work

Beneficial Qualifications
Passion for playing and making games
Technical art skills such as rigging and skinning
Experience using multiple engines and tool chains

Employee promise
We provide goals, instead of instructions, and the opportunity to do the best work of your career.
Our Values
At Avalanche Studios Group, we believe in worlds beyond limits, we are committed to developing a diverse and inclusive workplace. We are an equal opportunity employer and value diversity at our company. Everyone at Avalanche Studios Group has a shared responsibility to create an open and inclusive work environment where everyone is treated equally and with respect. Being part of our world is not contingent on where you’re from, your gender, or sexual orientation. It’s all about your passion and creativity.
How to Apply
To apply for this position please register below. Apply as soon as possible as we review applications continuously. All further information is provided under non-disclosure agreement only.
We will only consider candidates who have submitted their CV and who can work from the office in Stockholm or Malmö, a few days a week.

Ansök nu

Account Manager till Bravura

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:
Tror du att ditt engagemang kommer göra dig framgångsrik? Vill du arbeta på en arbetsplats där vi ser din potential och firar när vi uppnår våra högt uppsatta mål? Perfekt, då tror vi att du kommer trivas som Account Manager hos oss!Om rollen som Account Manager

Som säljare arbetar du med att skapa och bygga relationer inom svenskt näringsliv, och bistår med lösningar för hur vi kan hjälpa företag med deras kompetensförsörjning – för att de i sin tur ska kunna växa och uppnå sina mål. Du arbetar med att bygga upp din egen kundbas, och skapar ett stort kontaktnätverk inom näringslivet. I rollen kommer du i kontakt med företag inom olika branscher i hela tjänstemannasektorn, små som stora företag primärt inom privat sektor, där vi lovar dig en allmänbildande och utvecklande roll.

Du har ett helhetsansvar för affären, vilket initialt innebär att du prospekterar, bokar och genomför möten med potentiella kunder. I dina kundmöten gör du en behovsanalys och presenterar våra lösningar inom rekrytering och bemanning. Därtill prisförhandlar du och skapar offerter, och har ett nära samarbete med dina kollegor på leveransavdelningen. Rollen handlar till stor del om att vara lyhörd och förstå verksamheternas långsiktiga plan, och hur rätt kompetens är en viktig del av den planen. Det är så vi skapar långsiktiga och framgångsrika kundsamarbeten.


Sales Trainee Program

Din anställning inleds med ett Sales Trainee Program där du får verktygen för att lyckas i rollen. Parallellt med din utbildning under dina första sex månader som Account Manager arbetar du med dina ordinarie uppgifter och bygger din kundbas. Efter avslutat program blir du diplomerad och kan fortsätta din resa som Account Manager hos oss! Under utbildningen får du bland annat:


Lära dig grunderna för framgångsrik försäljning och accelerera din kompetens inom B2B generellt och rekryteringsbranschen specifikt.

Kunskapsutbyte via utbildningstillfällen tillsammans med säljare på alla Bravuras kontor.

Utbildning i bland annat mötesteknik, prissättning, förhandlingsteknik, affärsförståelse, kundfokus med mera.

Om oss

Bravura Sverige är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades 2008 med en vision om att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Idag är vi en väletablerad aktör och en av de snabbast växande inom vår bransch.

Affärsidén är enkel – vi hjälper företag att rekrytera eller hyra rätt kompetens och vi erbjuder jobb till talanger i början av karriären. När vi är framgångsrika får människor jobb och företag stärks genom rätt kompetens.

Vi särskiljer oss genom ett högre engagemang. Det innebär att vi bryr oss lika mycket om kundens affär som de själva gör. Våra långsiktiga mål är att ha nöjdast kunder, kandidater och medarbetare i hela branschen.

Om dig vi söker

Bravura tror på människors potential att utvecklas. Därför är det viktigaste för oss att du har rätt inställning och engagemang! Det tillsammans med ett målfokus gör att vi tror att du kan lyckas, även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet. En kombination av ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du alla förutsättningar att lyckas!

Förutom ditt engagemang har du:

Relevant eftergymnasial utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet av B2B och/eller B2C-kontakt

B-körkort (eller planerar att ta det)

Goda kunskaper i svenska och bekväm med att uttrycka dig på engelska

Att jobba hos oss - what’s in it for me?


Värdegrunden på Bravura handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Vi gillar att göra saker tillsammans, delar med oss av kunskap och hjälper andra att lyckas. Därtill strävar vi alltid efter att vara bäst på det vi gör!

Hos oss blir du del av en stark gemenskap och en kultur som präglas lika mycket av glädje som resultat. ”Det handlar om att skapa minnen” är ett uttryck som vår koncern-VD Martin Sander ofta använder för att berätta om hur det är själva resan som är målet. Hos oss får du träna på arbetstid och vi gör årliga resor samt ordnar massa annat kul.

Vi erbjuder även flera utvecklingsmöjligheter baserat på ditt engagemang, där vi exempelvis har tydliga karriärsvägar och oftast tillsätter våra ledande positioner internt!

Övrig information

Start: 14 augusti
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön + rörlig provision

Välkommen med din ansökan och lycka till!

Ansök nu

Finsktalande ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi på Newr en finsktalande ekonomiassistent till ett nordiskt Shared Service Center där du kommer att ingå i deras leverantörsreskontraavdelning. Uppdragsgivaren är en välkänd bolagskoncern som finns över hela norden och har deras shared service center placerat i Stockholm.

Uppdraget är en konsultrekrytering där du initialt kommer att arbeta som konsult hos oss på Newr och efter sex månader ges möjlighet till anställning hos uppdragsgivaren.

Om rollen
Ditt primära ansvarsområde i rollen är att arbeta med leverantörsreskontra för ett eller flera av koncernens bolag, främst mot det finska bolaget. Du tillhör ett leverantörsreskontrateam på drygt 10 medarbetare, där du rapporterar till chefen för leverantörsreskontra. De arbetar i ekonomisystemet Unit4/Agresso.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Hantering av fakturor med fel referens

- Validering av fakturor

- Support till interna och externa kunder

- Påminnelse- och inkassohantering

- Arbeta med att öka antal e-fakturor

- Bokslutsarbete och avstämningar

Tjänsten är heltid 100% och utgår från kontorstider 8-17, måndag-fredag. Du utgår från deras kontor beläget i Stockholm.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll, där du har arbetat med hela processen för leverantörsreskontra. Vidare kommer du ifrån större bolag, gärna från ett annat shared service center, där du dagligen arbetar i stora flöden. Har du erfarenhet av Unit4/Agresso är det starkt meriterande. Ett viktigt krav för denna tjänst är vidare att du behärskar både svenska och finska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är positiv, social och driven. Du trivs att arbeta i en större organisation med många kontaktytor. Du är en engagerad lagspelare och bidrar till teamets gemensamma mål och resultat. Även om du arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter hjälps man åt i teamet och ställer upp för varandra. Till sist ser vi gärna att du vill bli en del av detta team på lång sikt och att du har intresse av att vara med och bidra till deras fortsatta utveckling.

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!
Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig hos Newr - Anna Modin, anna.modin@newr.se.

Ansök nu

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi flera ekonomiassistenter med god erfarenhet av leverantörsreskontra!

En av våra uppdragsgivare är nu i behov av att stärka upp deras team med nya kollegor! Uppdragsgivaren är ett välkänt bolag som finns över hela norden och har deras shared service center placerat i Stockholm. Här kommer du att bli en del av deras leverantörsreskontravdelning. Du blir anställd konsult hos Newr de första 6 månaderna, därefter ges du möjlighet att bli anställd direkt hos uppdragsgivaren.

Om rollen
I rollen sköter du leverantörsreskontrans fulla process för ett eller flera bolag inom koncernen. Du kommer att ingå ett team om drygt 10 personer där ni tillsammans arbetar för att nå gemensamma mål och uppfylla förväntade resultat. Du arbetar mot satta deadlines och i stora flöden. Bolaget använder ekonomisystemet Unit4/Agresso.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Hantering av fakturor med fel referens

- Kontroll av validering av fakturor

- Support mot interna och externa kunder

- Påminnelse- och inkassohantering

- Arbeta med att öka antal e-fakturor

- Bokslutsarbete och avstämningar

Omfattningen för tjänsten är heltid 100% och du utgår från kontorstider 8-17, måndag-fredag. Du utgår från deras kontor beläget i Stockholm.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i din roll som ekonomiassistent och som har tidigare erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra. Företrädesvis kommer du ifrån större bolag där du har fått en vana för arbete i stora flöden och mot satta deadlines. Svenska och engelska behärskar du i tal och skrift, talar du även något nordiskt språk är det högst meriterande. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i ekonomisystemet Unit4/Agresso.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är positiv, social och driven. Du trivs att arbeta i en större organisation med många kontaktytor. Du arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter men du, likt dina kollegor, kan alltid ta hjälp av varandra. Vidare hoppas vi att du ser långsiktigt kring denna möjlighet och vill vara med och bidra till deras fortsatta utveckling!

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Urval och av kandidater sker löpande, så tveka inte på att ansöka redan idag! Har du någon fråga eller fundering är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig på Newr - Anna Modin, anna.modin@newr.se

Ansök nu

AML analytiker till växande nischbank!

Finansanalytiker
Läs mer Jun 8
Nytt
AML analytiker för spännande sommaruppdrag med möjlighet till förlängning!

Nu söker vi en AML analytiker till en växande nischbank! Under detta sommaruppdrag arbetar du med att säkerställa bankens uppsatta mål inom arbetet att förebygga och förhindra att penningtvätt/terrorismfinansiering följs utifrån gällande lagar och regler. Du stödjer verksamheten i sitt arbete med att motverka penningtvätt och vid implementering av nya regelverk.

Arbetsuppgifter
- Granska kunders transaktionsmönster i syfte att upptäcka penningtvätt och terrorismfinansiering

- Genomföra och dokumentera utredningar kring misstänkt penningtvätt och terrorismfinansiering

- Rapportera misstänkt verksamhet till Finanspolisen

- Besvara myndighetsfrågor rörande enskilda kunders transaktioner och KYC

- Hantera PEP/RCA samt sanktionslistsökningar

- Skicka och besvara förfrågningar via EU-847-process

- I övrigt tillkommande team, projekt eller arbetsuppgifter för att säkerställa organisationens och funktionens arbete

- Kommunicera med kund i utredningar kring misstänkt penningtvätt

Detta är ett sommaruppdrag på två månader med start omgående, som senast i början av juli. Efter uppdraget finns det för rätt person goda möjligheter att bli förlängd. Du förväntas vara på plats under dessa två månader och utgår från kontorstider 8-17 måndag-fredag. Kontoret är beläget centralt i Stockholm med mycket goda kommunikationsmöjligheter.

Relevant erfarenhet
För detta uppdrag är vi ute efter dig som har cirka 1-2 års erfarenhet av transaktionsmonitorering, utredning & granskning samt rapportering till Finanspolisen. Det kommer att finnas stöd från andra kollegor på plats, samt upplärning av processer och system, däremot behöver du vara trygg i din kompetens kring utredningar, utformning av misstanke och rapporter. Utöver det ser vi gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande erfarenhet.

Som person
Som person är du ansvarstagande och självgående samtidigt som du är en drivande lagspelare som har lätt att förstå samband. Vidare har du ett analytiskt arbetssätt samt har en förmåga att vara metodisk och utforskande. Du är flexibel och kan arbeta utifrån korta deadlines. Utöver detta är det självklart viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med att motverka penningtvätt.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Har du funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig på Newr - Anna Modin, anna.modin@newr.se. Vänta inte med din ansökan då vi presenterar kandidater löpande!

Ansök nu

Fysioterapeut sökes till Krys vårdcentral Hornstull

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Jun 8
Nytt
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Hornstull med tillhörande barnavårdcentral och hemsjukvård är belägen på Södermalm. På vårdcentralen arbetar ett kompetensstarkt team bestående av specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, distriktssköterskor, barnsjuksköterskor, undersköterskor, fysioterpaeuter och psykologer. Vårdcentralen kännetecknas av ett gott samarbete och lärande miljö där vi tillsammans arbetar mot ett gemensamt mål där patienten är i fokus. Vill du vara med på Krys fortsatta resa inom digi-fysisk vård? Sök tjänsten som Fysioterapeut hos oss!
Om Kry & rollen som fysioterapeut
Kry är en av Europas ledande digitala vårdgivare, tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa i bemötande i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
Tjänsten som fysioterapeut innebär varierande arbetsuppgifter där du har möjlighet att möta och rådge många olika patienter. Du kommer att ha sedvanliga uppgifter på mottagningen men också vara med och påverka fysioterapiarbetet på Kry. Fysioterapi-verksamheten på Kry leds av erfarna fysioterapeuter som förser dig med stöd i form av riktlinjer, behandlingsmaterial samt vidareutbildning. På vårdcentralen kommer du dock vara ensam i din yrkesprofession vilket ställer krav på ansvarstagande och att du är trygg i din yrkesroll. Du kommer i första hand arbeta på plats på vårdcentralen men på sikt kommer det finnas möjlighet att enstaka dagar arbeta på distans.
Kvalifikationer och egenskaper
Du är legitimerad fysioterapeut.
Har minst 3 års arbetslivserfarenhet av arbete inom primärvården.
Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Erfarenhet av att arbeta med digital möten och e-hälsa är meriterande.
Meriterande om du har vidareutbildningar eller studerat extra kurser.

Som person är du trygg i din arbetsroll, du arbetar evidensbaserat samt värnar om att sätta patienten först. Du har en hög servicekänsla och är professionell i ditt bemötande. Utöver detta, har du god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter. Vidare är du flexibel och trivs i en roll där du uppmuntras ta initiativ. Slutligen säkerställer och prioriterar du alltid att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete.
Vi erbjuder
En vårdcentral som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen: verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala vård genom feedback och idéer till våra verksamhetsutvecklare och vårt tekniska team.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Chans till egen kompetensutveckling.
På sikt kommer det finnas möjlighet till digitalt arbete med videokonsultationer med patienter.
Kollektivavtal och andra trevliga förmåner.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: 80-100% (tillsvidareanställning med 6 mån provanställning).
Plats: Hornsgatan 133, Stockholm.
Arbetstider: Vardagar under dagtid.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag, vi rekryterar löpande! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på mail sara.bergman@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Distributionschaufförer C & CE södra Stockholm

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
WeStaff Sweden söker nu C & CE-Chaufförer till vår uppdragsgivare i södra Stockholm.

Uppdragsperioden startar V.20 & pågår under hela sommaren fram till V.34, det finns även god chans till uppdragsförlängning efter sommarperioden.

Mycket bra lön!

Ditt nya jobb
Vi söker nu distributionschaufförer till vår kund i södra Stockholm. Vår uppdragsgivare är ett välkänt företag inom dryckesindustrin, och anses idag som Sveriges ledande bryggeri. Fordonen utgår från Tumba i södra Stockholm.

Vi söker både hel-, och deltids chaufförer. Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdragen är väldigt attraktiva med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C & CE-distribution i Stockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil. Längre körningar förekommer också.

- Utkörning av livsmedel/dricka till olika terminaler, restauranger och butiker
- Hantera leveranser digitalt via handdator
- Kommunikation via telefon

Schemaläggning: Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företagen har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, och har ett gott lokalsinne i och runt om Stockholm. Kunskaper i svenska språket och skrift är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning. Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha.

Krav för dessa tjänster:

- Svenskt körkort med C-behörighet

- Svenskt YKB

- Truckkort

- Digitalt förarkort

- Svenska i tal & skrift

- God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport & Logistik.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu