Hitta lediga jobb i Stockholm

Assistant Service Team Manager, HEAD CHEF, Scandic Continental, heltid

Kökschef
Läs mer Jun 8
Nytt
Välkommen till Scandic Continental, hotellet med det absolut bästa läget mitt i Stockholms stadskärna!

Vare sig du välkomnar gäster till ett av våra 392 hotellrum eller till vår takbar med spektakulär utsikt över Riddarfjärden så kommer du konstant möta besökare från hela världen. Till Scandic Continental kommer våra gäster bland annat för att lobbyjobba, njuta av en AW eller för att uppleva en oförglömlig sharingmiddag i vår restaurang The Market. Hos oss kommer du att arbeta med kollegor som vet vad det lilla extra för gästen innebär och tillsammans skapa de bästa gästupplevelserna.

Så vill du ta chansen att bli en i teamet på Stockholms mest centrala affärshotell? Trivs du i en miljö med högt tempo och drivs av att hitta lösningar då är det dig vi letar efter!

Vi söker Assistant Service Team Manager till hotellet Scandic Continental.

På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Assistant Service Team Manager är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Assistant Service Team Manager?

I denna roll som Assistant Service Team Manager ansvarar du för
* Food Creation där du har det övergripande ansvaret att säkerställa en gästupplevelse i världsklass i våra mat- och dryckesmiljöer. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå samt ett erbjudande som möter gästens behov

Vem är du?

Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som chef hos oss är du dessutom modig, prestigelös och står för Scandics värderingar!

Du har relevant utbildning samt tidigare erfarenhet inom servicebranschen. Det är en fördel om du har erfarenhet från att leda andra i en liknande roll. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida så kan du läsa ännu mer om vår kultur, förmåner och hur vi jobbar på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Mac tekniker till spännande bolag i Stockholm

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du vara en del av ett personligt och trevligt teknikföretag där du kan utvecklas och samtidigt ha kul på jobbet? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!


Om oss:
Kisel är inte bara ett teknikföretag, vi är en familj. Vi riktar oss mot kunder inom framförallt mediebranschen och vi älskar att hjälpa till och lösa deras tekniska utmaningar. Vi tror på att skapa en trygg och trivsam arbetsplats där du kan vara dig själv och känna dig som en del av teamet. Vi sitter i fina lokaler vid Stureplan, centralt beläget för din bekvämlighet.


Tjänsten:
Vi letar nu efter en Mactekniker för att bli en nyckelspelare i vårt team. Som Mactekniker kommer du att ansvara för att hålla våra kunders IT-miljöer smidiga och problemfria. Du kommer att få möjlighet att arbeta med spännande IT-miljöer och kluriga frågeställningar. Varje dag kommer vara varierande och du kommer att få möjlighet att driva tekniska initiativ och vara rådgivande för våra kunder.


Dina ansvarsområden:
Ge förstklassig klientsupport både på plats och på distans, med huvudfokus på Macmiljö men även en del i Windowsmiljö.
Administrera våra kunders molntjänster, inklusive Office 365, Google Workspace, DropBox och mer.
Förvalta och utveckla våra kunders IT-miljöer.
Driva tekniska initiativ och vara en rådgivare i förändrings- och förbättringsprojekt för våra kunder.


Vi letar efter dig som:
Har tidigare erfarenhet av att ge IT-support till användare/kunder på plats.
Besitter god erfarenhet av Mac, Unix, klienthantering och felsökning.
Har grundläggande kunskaper och erfarenhet av nätverk och serverdrift.
Har en positiv och lösningsorienterad inställning.
Brinner för teknik, problemlösning och att hjälpa människor.


Vi erbjuder dig:
Vi värdesätter dig som medarbetare och erbjuder en personlig och trygg arbetsmiljö där du kan växa både professionellt och personligt. Dessutom kan du se fram emot följande förmåner:


- Tjänstepension
- Möjlighet att få stöttning kring utbildning/certifiering
- Generöst friskvårdsbidrag
- Mobiltelefon och dator
- SL-Kort
- Möjlighet till bonus
- Trevliga aktiviteter kontinuerligt där vi umgås och hittar på roliga saker tillsammans
Ansökan:
Om du vill vara en del av ett familjärt och personligt teknikföretag där trygghet och trivsel är i fokus samtidigt som du utvecklar dina tekniska kunskaper, då ska du ansöka till tjänsten:
Ansök via Linkedin eller vår hemsida: www.houseofskills.se
Har du frågor går det bra att kontakta mig som är Rekryteringsansvarig för denna process: linda.freij@houseofskills.se

Ansök nu

Distributionschaufförer C-kort

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Ditt nya jobb
Detta är ett chaufförsuppdrag med bra betalt till vår kund i Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är distributionskörning inom Stockholmsområdet.
Arbetet består av lastning, lossning och distribution av diverse last såsom pall/bur/back. Arbetet är alltid fysiskt och innebär ett högt tempo.

Heltid 40 h/veckan
Dagtid måndag-fredag, finns möjlighet till helg arbete också om önskas.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

C-körkort samt YKB är ett krav, ADR är meriterande.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Jobba Som Linuxtekniker

Drifttekniker, data
Läs mer Jun 8
Nytt
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python

Ansök nu

Kommunikationspartner för vårt internationella innovationsarbete

Kommunikationsstrateg
Läs mer Jun 8
Nytt
Sveriges innovationsmyndighet Vinnova söker en kommunikationspartner för vårt internationella innovationsarbete. Du kommer även att ha särskilt ansvar för möten och events. Har du en bred bakgrund som kommunikatör i rådgivande, strategiska och operativa sammanhang?

Det här är tjänsten för dig som vill bidra till att Sverige är en innovativ kraft i arbetet mot en hållbar värld.

Vi erbjuder
Vinnova arbetar i skärningspunkten mellan offentlig sektor, akademi och näringsliv. Genom kreativa kommunikationsinsatser öppnar vi upp för innovativa lösningar som främjar hållbar tillväxt i Sverige och världen.

Som kommunikationspartner har du en efterfrågad roll som gör skillnad i verksamheten. Du kommer att arbeta tillsammans med engagerade kollegor i ett öppet och innovativt arbetsklimat där idéer och diskussioner uppmuntras. Våra arbetssätt präglas av att prova nytt, experimentera och att ständigt utvecklas.

Rollbeskrivning och arbetsuppgifter
Tjänsten är placerad på kommunikationsavdelningen som idag har 14 medarbetare med olika kompetenser. Du blir en del av ett team av kommunikationspartners som ger stöd till Vinnovas verksamhet.

Du kommer främst att arbeta med kommunikation i Vinnovas internationella arbete. Internationella relationer blir allt viktigare i allt innovationsarbete och därmed en angelägenhet för hela Vinnova. Du identifierar kommunikationsbehov och möjligheter och bistår i långsiktig planering och genomförande av events och kommunikation i digitala kanaler. Du samordnar kommunikationen utifrån myndighetens kommunikationsstrategi och säkerställer att satsningarna anpassas till verksamheten och målgrupperna. En viktig del är också att följa upp effekterna så att vi kan lära oss och utveckla våra satsningar.

Att arrangera och delta på möten och konferenser är en viktig del av vår verksamhet. Du har ett särskilt ansvar på kommunikationsavdelningen för utveckling och samordning av Vinnovas möten och events. Det handlar bland annat om att upphandla ramavtal med en eventbyrå och att vara vår huvudkontakt med den. Du arbetar också med verktyg som underlättar för verksamheten att arrangera möten – som till exempel Teams och Menti.

Kvalifikationskrav
Utbildning:
- Minst tvåårig akademisk utbildning/yrkesutbildning med inriktning mot kommunikation, från högskola/universitet, alternativt från Hyper Island, Berghs School of Communication, IHM Business School eller motsvarande
Erfarenhet:
- Minst fem års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter, inom internationell verksamhet
- Bred kommunikationskompetens och vana att arbeta strategiskt, rådgivande och självständigt i en kommunikatörsroll
- Erfarenhet av att arbeta med komplexa informationsmängder utifrån olika målgruppers behov
- Erfarenhet av att planera och genomföra större events fysiskt och digitalt
- Konsulterfarenhet
Kunskaper:
- Goda kunskaper om hantverket i kommunikatörsyrket
- Kunskap och förmåga att coacha och förklara för andra
- Goda kunskaper när det gäller att planera och genomföra fysiska och digitala möten
Språkkunskaper:
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
(bifoga ansökningsbrev på både svenska och engelska)

Meriterande kvalifikationer:
- Erfarenhet av kommunikation om forskning och innovation
- Erfarenhet av arbete på myndighet
- Erfarenhet av upphandling och samarbete med upphandlade konsulter
- Kunskap om statliga finansieringsprocesser
- Kunskap om internationell samverkan
- Kunskap om hållbarhetsfrågor och Agenda 2030
- Kunskaper om Europeiska unionen (EU), om Europeiska unionens forsknings- och innovationsprogram Horisont Europa och andra internationella forskningsprogram
- Kunskaper i franska

Personliga egenskaper
När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper, förmågor och motivation.

Vi söker dig som förstår hur kommunikation bidrar till att nå verksamhetsmål. Du ser möjligheter och nya vägar för att nå utpekade målgrupper. Du sätter dig snabbt in i nya områden och arbetar situationsanpassat.

För att trivas i rollen bör du ha lätt för att växla mellan strategiskt och operativt arbete. Du bör kunna balansera mellan olika intressen och ha vana att arbeta både självständigt och i grupp. Du har integritet och förmåga att förklara det komplexa.

Som person är du kreativ, nyfiken och samarbetsorienterad. Samtidigt har du ordning och reda. Du är kvalitetsmedveten och du är en god stilist.

Du delar du våra värderingar: respekt, ansvarstagande och mod och lever efter dessa i ditt dagliga arbete.

Placering
Vi tillämpar hybridarbete, där våra medarbetare har möjlighet att kombinera arbete hemifrån och på kontoret. Vårt kontor på Mäster Samuelsgatan 56 i centrala Stockholm är vår huvudarbetsplats.

Vi har moderna, aktivitetsbaserade lokaler och minst hälften av arbetet förläggs till vårt kontor.

Anställningsform och tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning. Vi önskar att du börjar så snart som möjligt (med hänsyn till eventuell uppsägningstid).

Om Vinnova
Vinnova är Sveriges innovationsmyndighet. Vi stärker Sveriges innovationskraft för hållbar tillväxt och samhällsnytta. Vinnova investerar cirka tre miljarder kronor varje år och har cirka 200 medarbetare med kontor i Stockholm samt filialer i Bryssel, Tel Aviv och Silicon Valley.

Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva statliga arbetsgivare. För att nå dit ger vi dig bland annat goda möjligheter till kompetensutveckling, friskvård och flexibla arbetstider. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och de kvaliteter som kulturell och etnisk mångfald tillför verksamheten. Läs gärna mer om oss och vårt arbetsgivarerbjudande här

Kontakt
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Ylva Linde, enhetschef på avdelningen Innovationsledning, via telefon 08-473 3068 eller e-post ylva.linde@vinnova.se

Vi avböjer all rekryterings- och annonseringshjälp.

Fackliga kontaktpersoner
Företrädare för ST är Per Norman 08-473 3173. För SACO är det Karin Stenström 08-473 3152 och Charlotte Furusten 08-473 3036.

Ansökan
Välkommen att ansökan genom att bifoga CV men INGET personligt brev till oss via vår rekryteringsportal senast den 2022-06-25.

#LI-Hybrid

Ansök nu

Kundservice till nordiska Power/Mediamarkt hemelektronik

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi på uppdrag av POWER ännu en driven serviceälskande person till deras kundservice på Kungsholmen i Stockholm. Att du har ett stort intresse för hemelektronik tror vi är en bra början för att vara med på en spännande tillväxtresa nu när Power under året tar över Mediamarkts 29 varuhus, medarbetare, kontorslokaler och distributionssystem i Sverige! Vi önskar att du kan börja så snart som möjligt under juni månad. Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!

I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med att ta hand om första kontakten med våra kunder. Då vi är ett litet team där alla hjälps åt kommer du även hantera kundsamtal via telefon, chatt och mail från våra kunder vars frågor rör sig om alltifrån leveransbesked, ärendehantering, produkt- och servicefrågor till försäljningsaktiviteter. Det dagliga arbetet utförs till stor del i våra system SAP, Umbraco, Puzzel och Zendesk så om du har erfarenhet från dessa är det bara en fördel.

I och med att det just nu är ett mindre bolag i tillväxt tror vi på att ge våra medarbetare en bred roll med flera olika ansvarsområden, vi tror att det både är stimulerande och kul för dig som anställd att växa och arbeta mer flera olika områden och kunna supporta med det som behövs för både företaget och våra kunder.

Du är junior, ung, driven och brinner för chansen att vara med på en resa i ett tillväxtbolag. Vi söker dig som älskar att ge allt för kunder och har en stark vilja att ge service av världsklass. Du behöver också ha stor datorvana och vara flink i fingrarna. Har du ett intresse och fallenhet för teknik, då speciellt hemelektronik, är det helt klart en fördel. Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad där du utmanas av att få och ta eget ansvar så du kan vara med och påverka ditt arbete.

I och med att en stor del av tjänsten innebär inkommande kundkontakt och ärendehantering önskar vi dig som är prestigelös kring arbetsuppgifter och har lätt att lära dig nya saker, sätta dig in i rutiner och system och förstå både kunder och finna lösningar till deras önskemål på ett snabbt och enkelt sätt. Du utmanas förmodligen när du ställs inför nya system eller nya uppgifter och utmaningar är något som får dig att trivas på jobbet. Då arbetet stundtals kan präglas av många parallella uppgifter så är det en fördel om du är stabil, lugn och trygg och har en bra struktur och förmåga att prioritera.

Vi vill ge dig

En bra chans att delta i en bolagsresa där bolaget ska gå från en litet snabbväxande bolag till en stor aktör på svenska marknaden. Power Sverige går från renodlad e-handlare till omnikanal i samband med övertagandet av Mediamarkts varuhus.

Stor möjlighet att lära dig om e-handel och försäljning i ett stort internationellt bolag

Varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet att påverka lösningar och utveckla system och metodik så att vi höjer kundupplevelsen ytterligare.

Nya fina kontorslokaler centralt i Stockholm på Kungsholmen.

Stora möjligheter att växa och göra framtida karriär internt inom Norden eller Sverige

Konkurrenskraftig ersättning

Om bolaget

Nordiskt bolag inom hemelektronikbranschen. Bolaget har för närvarande över 300 varuhus och 3000 medarbetare i Norden. Med hjälp av innovativa e-handelslösningar, framträdande omnikanalshandel och ett starkt kunderbjudande med riktigt låga priser har bolaget lyckats växa kraftigt i Norden. POWER är idag en av de största och mest lönsamma elektronikkedjorna i Norden. Nu kommer de 29 svenska Mediamarkt-varuhusen också att bli en del av varumärket POWER. Medarbetare, varuhus, kontorslokaler och distributionssystem omfattas av förvärvet som förväntas vara slutfört under sommaren 2023.

Rekryteringen sköts av Cronwik som funnits sedan 2014 och är specialiserade på kundservice och där alla anställda har lång erfarenhet av rekrytering och ledning av kundservice. För mer info om cronwik läs mer på cronwik.se . Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd av power.

kundtjänst kundservice customer sucsess customer service kunder elektronik

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Power/Mediamarkt söker kundservicestjärnor

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi på uppdrag av POWER ännu en driven serviceälskande person till deras kundservice på Kungsholmen i Stockholm. Att du har ett stort intresse för hemelektronik tror vi är en bra början för att vara med på en spännande tillväxtresa nu när Power under året tar över Mediamarkts 29 varuhus, medarbetare, kontorslokaler och distributionssystem i Sverige! Vi önskar att du kan börja så snart som möjligt under juni månad. Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!

I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med att ta hand om första kontakten med våra kunder. Då vi är ett litet team där alla hjälps åt kommer du även hantera kundsamtal via telefon, chatt och mail från våra kunder vars frågor rör sig om alltifrån leveransbesked, ärendehantering, produkt- och servicefrågor till försäljningsaktiviteter. Det dagliga arbetet utförs till stor del i våra system SAP, Umbraco, Puzzel och Zendesk så om du har erfarenhet från dessa är det bara en fördel.

I och med att det just nu är ett mindre bolag i tillväxt tror vi på att ge våra medarbetare en bred roll med flera olika ansvarsområden, vi tror att det både är stimulerande och kul för dig som anställd att växa och arbeta mer flera olika områden och kunna supporta med det som behövs för både företaget och våra kunder.

Du är junior, ung, driven och brinner för chansen att vara med på en resa i ett tillväxtbolag. Vi söker dig som älskar att ge allt för kunder och har en stark vilja att ge service av världsklass. Du behöver också ha stor datorvana och vara flink i fingrarna. Har du ett intresse och fallenhet för teknik, då speciellt hemelektronik, är det helt klart en fördel. Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad där du utmanas av att få och ta eget ansvar så du kan vara med och påverka ditt arbete.

I och med att en stor del av tjänsten innebär inkommande kundkontakt och ärendehantering önskar vi dig som är prestigelös kring arbetsuppgifter och har lätt att lära dig nya saker, sätta dig in i rutiner och system och förstå både kunder och finna lösningar till deras önskemål på ett snabbt och enkelt sätt. Du utmanas förmodligen när du ställs inför nya system eller nya uppgifter och utmaningar är något som får dig att trivas på jobbet. Då arbetet stundtals kan präglas av många parallella uppgifter så är det en fördel om du är stabil, lugn och trygg och har en bra struktur och förmåga att prioritera.

Vi vill ge dig

En bra chans att delta i en bolagsresa där bolaget ska gå från en litet snabbväxande bolag till en stor aktör på svenska marknaden. Power Sverige går från renodlad e-handlare till omnikanal i samband med övertagandet av Mediamarkts varuhus.

Stor möjlighet att lära dig om e-handel och försäljning i ett stort internationellt bolag

Varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet att påverka lösningar och utveckla system och metodik så att vi höjer kundupplevelsen ytterligare.

Nya fina kontorslokaler centralt i Stockholm på Kungsholmen.

Stora möjligheter att växa och göra framtida karriär internt inom Norden eller Sverige

Konkurrenskraftig ersättning

Om bolaget

Nordiskt bolag inom hemelektronikbranschen. Bolaget har för närvarande över 300 varuhus och 3000 medarbetare i Norden. Med hjälp av innovativa e-handelslösningar, framträdande omnikanalshandel och ett starkt kunderbjudande med riktigt låga priser har bolaget lyckats växa kraftigt i Norden. POWER är idag en av de största och mest lönsamma elektronikkedjorna i Norden. Nu kommer de 29 svenska Mediamarkt-varuhusen också att bli en del av varumärket POWER. Medarbetare, varuhus, kontorslokaler och distributionssystem omfattas av förvärvet som förväntas vara slutfört under sommaren 2023.

Rekryteringen sköts av Cronwik som funnits sedan 2014 och är specialiserade på kundservice och där alla anställda har lång erfarenhet av rekrytering och ledning av kundservice. För mer info om cronwik läs mer på cronwik.se . Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd av power.

kundtjänst kundservice customer sucsess customer service kunder elektronik

Ansök nu

Kundservicestjärna till Power

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi på uppdrag av POWER ännu en driven serviceälskande person till deras kundservice på Kungsholmen i Stockholm. Att du har ett stort intresse för hemelektronik tror vi är en bra början för att vara med på en spännande tillväxtresa nu när Power under året tar över Mediamarkts 29 varuhus, medarbetare, kontorslokaler och distributionssystem i Sverige! Vi önskar att du kan börja i juni denna rekryteringsomgång. Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!

I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med att ta hand om första kontakten med våra kunder. Då vi är ett litet team där alla hjälps åt kommer du även hantera kundsamtal via telefon, chatt och mail från våra kunder vars frågor rör sig om alltifrån leveransbesked, ärendehantering, produkt- och servicefrågor till försäljningsaktiviteter. Det dagliga arbetet utförs till stor del i våra system SAP, Umbraco, Puzzel och Zendesk så om du har erfarenhet från dessa är det bara en fördel.

I och med att det just nu är ett mindre bolag i tillväxt tror vi på att ge våra medarbetare en bred roll med flera olika ansvarsområden, vi tror att det både är stimulerande och kul för dig som anställd att växa och arbeta mer flera olika områden och kunna supporta med det som behövs för både företaget och våra kunder.

Du är junior, ung, driven och brinner för chansen att vara med på en resa i ett tillväxtbolag. Vi söker dig som älskar att ge allt för kunder och har en stark vilja att ge service av världsklass. Du behöver också ha stor datorvana och vara flink i fingrarna. Har du ett intresse och fallenhet för teknik, då speciellt hemelektronik, är det helt klart en fördel. Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad där du utmanas av att få och ta eget ansvar så du kan vara med och påverka ditt arbete. Om du har erfarenhet från kundservicearbete sedan innan är det en fördel men inget krav.

I och med att en stor del av tjänsten innebär inkommande kundkontakt och ärendehantering önskar vi dig som är prestigelös och ödmjuk kring arbetsuppgifter och har lätt att lära dig nya saker, sätta dig in i rutiner och system och förstå både kunder och finna lösningar till deras önskemål på ett snabbt och enkelt sätt. Vi tror att du har en god system och datorvana då det kommer hjälpa dig att lyckas i din roll. Du utmanas förmodligen när du ställs inför nya system eller nya uppgifter och utmaningar är något som får dig att trivas på jobbet. Då arbetet stundtals kan präglas av många parallella uppgifter så är det en fördel om du är stabil, lugn och trygg och har en bra struktur och förmåga att prioritera.

Vi vill ge dig

En bra chans att delta i en bolagsresa där bolaget ska gå från en litet snabbväxande bolag till en stor aktör på svenska marknaden. Power Sverige går från renodlad e-handlare till omnikanal i samband med övertagandet av Mediamarkts varuhus.

Stor möjlighet att lära dig om e-handel och försäljning i ett stort internationellt bolag

Varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet att påverka lösningar och utveckla system och metodik så att vi höjer kundupplevelsen ytterligare.

Nya fina kontorslokaler centralt i Stockholm på Kungsholmen.

Stora möjligheter att växa och göra framtida karriär internt inom Norden eller Sverige

Konkurrenskraftig ersättning

Om bolaget

Nordiskt bolag inom hemelektronikbranschen. Bolaget har för närvarande över 300 varuhus och 3000 medarbetare i Norden. Med hjälp av innovativa e-handelslösningar, framträdande omnikanalshandel och ett starkt kunderbjudande med riktigt låga priser har bolaget lyckats växa kraftigt i Norden. POWER är idag en av de största och mest lönsamma elektronikkedjorna i Norden. Nu kommer de 29 svenska Mediamarkt-varuhusen också att bli en del av varumärket POWER. Medarbetare, varuhus, kontorslokaler och distributionssystem omfattas av förvärvet som förväntas vara slutfört under sommaren 2023.

Rekryteringen sköts av Cronwik som funnits sedan 2014 och är specialiserade på kundservice och där alla anställda har lång erfarenhet av rekrytering och ledning av kundservice. För mer info om cronwik läs mer på cronwik.se . Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd av power.

kundtjänst kundservice customer sucsess customer service kunder elektronik

Ansök nu

Jobba I Cypern

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Sök jobbet som kundtjänst på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du flytande svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som kundtjänst i Cypern
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Försäljningschef

Försäljningschef
Läs mer Jun 8
Nytt
Arbetsbeskrivning
Drivs du av att arbeta i ett meningsfullt uppdrag där du bidrar till att organisationen gör den bästa affären? Nu erbjuder Motala Energi möjligheten till en intressant och utvecklande ledarroll, där dina kunskaper och gedigna säljerfarenhet, kombinerat med goda ledaregenskaper och rätt personlighet värdesätts högt.
Motala Energi är i en expansiv fas och söker dig som ska ansvara för ledningen och utvecklingen av sälj och marknadsavdelningen och dessutom ingå i företagets ledningsgrupp. För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har ett närvarande och resultatdrivet ledarskap, att du arbetar både operativt och strategiskt med din säljorganisation där målet är i huvudsak att stärka, anpassa och positionera Motala Energis marknadsnärvaro.
Som Försäljningschef är du skicklig på förhandling, du är resultat och affärsorienterad och du föregår med gott exempel för dina medarbetare. Du vill växa tillsammans med ditt team, är nyfiken och vill utveckla dig själv och har förmågan att inspirera andra. Du uppmanar, utvecklar och motiverar dina medarbetare till framgång genom coachande ledarskap, tydlig kommunikation och öppet ledarskap. Du jobbar även nära andra avdelningar på företaget och din samarbetsförmåga kommer hjälpa dig att skapa möjligheter både internt och externt.
På sikt är vår förhoppning att du även får ansvar för utveckling av produkter.
Är du nyfiken på något nytt och trivs med många kontaktytor, har ett positivt och affärsmässigt förhållningssätt då är detta precis rätt jobb för dig!
Ansvarsområden
På Motala Energi tar du ansvar för sälj och marknadsavdelningen och ingår i företagets ledningsgrupp. Du samordnar och utvecklar och bibehåller goda affärsrelationer och sätter upp säljstrategier genom återförsäljare nätvärk. Du planerar, driver och följer upp försäljning, processer/utvecklingsprojekt och kvalitetssäkrar rutiner. Du är involverad i marknadsaktiviteter och omvärlds bevakar branschrelaterade frågor.
Genom tydlig kommunikation, öppet förhållningssätt mot nya idéer och nära samarbete med övriga ledare på företaget bidrar du till företagets och egen framgång.
Kvalifikationer
För att lyckas bra i rollen som Försäljningschef på Motala Energi behöver du ha:


Tidigare säljerfarenhet fån bla. telemarketing
Kunskaper att förhandla och underhålla kundavtal
Kunskaper i budgetering, produktkalkylering och marginalkrav
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift och starkt meriterande med goda kunskaper i tyska språket
Flexibel i arbetstid och van att resa för bästa globala support
B- körkort
Det är relevant med eftergymnasial utbildning och gärna god branschkännedom. Vi ser det som en fördel om du bor i närområdet.Att vara en del av tillväxtresa är att vara öppen och nyfiken, men kräver också ett inre driv och en förmåga att samtidigt arbeta strukturerat mot de uppsatta målen. Som person tror vi att du drivs av resultat och intresse av att utveckla kundaffärer, långsiktiga kundrelationer, du uppfattas som en ledare både internt och externt och har hög social kompetens.

Ansök nu

Jobba Som IT-Arkitekt

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Jun 8
Nytt
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur

Ansök nu

Jobba I Malta

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba i Malta!
Pratar du flytande svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som spelvärd i Malta
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Är du psykolog och vill ha ett ledningsansvar på Barnsjukhuset Martina?

Psykolog
Läs mer Jun 8
Nytt
Martina är med sina 200 anställda och ca 6500 kvm yta den största barnvårdgivaren utanför storsjukhusen. Vi har vårdavtal för BUMM verksamhet inklusive en stor neuropsykiatrisk verksamhet inklusive Första Linjen. Martina har ytterligare vårdavtal inom andra specialistområden och driver även flera BVC mottagningar. Vår största enhet ligger på Sophiahemmet men vi finns även på flera andra platser i Stockholm. Vi har en nyligen öppnat en ny privat verksamhet i Nacka Strand (Martina Omnia). Till hösten öppnar vi en ny verksamhet på Lidingö inklusive neuropsykiatrisk verksamhet.
Kvalifikationer och förmågor
Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med KBT-inriktning. Du bör ha erfarenhet av utredningar samt behandlingsarbete och ha arbetat minst två år med barn/ungdom. Vi ser gärna att du som person är flexibel, driven och gillar en verksamhet i förändring där du själv har möjlighet att påverka din och andras arbetssituation.
Naturligtvis är du en engagerad och driven psykolog som brinner för modern psykologisk behandling och vill aktivt vara med och utveckla verksamheten och inte duckar för att ta ett ledningsansvar. Är du dessutom intresserad av att göra en utvecklingskarriär inom Martina koncernen så ser vi det som en bra drivkraft.
Meriterande för tjänsten är tidigare chefserfarenhet och tidigare arbete inom BUMM verksamhet.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Du kommer att bli enhetsansvarig för Martinas neuropsykiatriska enhet på Sophiahemmet. I tjänsten ingår medarbetar- och löneansvar för ca 15 medarbetare. Du förväntas utveckla verksamheten och kommer givetvis att få ett bra chefsstöd från verksamhetschefen för BUMM som du rapporterar till samt stöd från HR, marknad och ekonomiavdelningen.
Vi ser helst att din tjänst utgörs av en kombination av administrativa uppgifter och klinisk tjänstgöring. Den kliniska tjänstgöringstiden bör utgöra ca 40–60% och bestå av neuropsykologiska utredningar, i första hand ADHD.
Tjänstgöring
Du kommer att arbeta på Sophiahemmet och ha en fast anställning. Vi ser helst att din tjänstgöringsgrad är minst 80 %. Är du rätt person så kommer Martina att erbjuda dig en bra marknadsmässig lön och givetvis tillämpar vi kollektivavtal.
Låter det intressant, så hör av dig!
Information om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Kajsa Bergman på telefon 073 811 5112 eller kajsa.bergman@bsmartina.se

Ansök nu

Jobba Som Account Manager

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Sök jobbet som account manager på We Quest för att jobba som account manager!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som account manager. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Restaurangbiträde

Köksbiträde
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker en medarbetare i vår restaurang som ligger i gamla stan
Du kommer att jobba i köket, förbereda innan lunch, städa, diska svara i telefon osv
Skicka ditt sv med personligbrev, vi kommer att gå igenom och kontakta dig om du blir den rätta personen


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Senior Character Artist

3D-grafiker
Läs mer Jun 8
Nytt
Avalanche Studios Group is looking for a Senior Character Artist to join our team to work on our newest AAA title. Avalanche Studios is the division dedicated to ambitious, externally published, AAA open-world games like the Just Cause series, Mad Max and Rage 2.
On this project we want you to become the newest member of our talented art team and translate the Art Director’s vision into reality. Sounds like fun to you? Do you feel you have the skills for this? Then we would love to hear from you!
The Position
We are looking for someone that is passionate about games and thrives in a fast-paced development environment. Our organization is agile, allowing us to make decisions and course corrections without long turnaround times. We value all team members input to the project, as we believe that we are game developers first, and specialists second. If you are looking for a position and project that will allow you to grow and take ownership; this is the job you have been waiting for.
Like all employees at Avalanche you will alongside your project also participate in the company wide knowledge organization we call Crafts. As a Character Artist you will be a member of the Art Craft where you will meet with colleagues with the same specialization. Here you will share experiences and knowledge with each other in order to further develop your skills and to be aligned cross-project on what makes the best Open-world experiences.
Required Qualifications
Experience and passion in stylized art
Previous work experience of at least four years.
Previously created character and creature models for one or more published AA or AAA games
Excellent skills in Maya, Photoshop, Substance Painter and Z-brush or equivalent
A strong sense of asset ownership though the art pipeline, taking full responsibility for assets from initial creation to implementation in the final product
Ability to quickly iterate on designs and build upon existing work to create new directions or variants
Strong communication skills and ability to deliver content for other departments of the team to work with
You have an excellent artistic ability and you are driven to find the right visual feeling and quality in your work

Beneficial Qualifications
Passion for playing and making games
Technical art skills such as rigging and skinning
Experience using multiple engines and tool chains

Employee promise
We provide goals, instead of instructions, and the opportunity to do the best work of your career.
Our Values
At Avalanche Studios Group, we believe in worlds beyond limits, we are committed to developing a diverse and inclusive workplace. We are an equal opportunity employer and value diversity at our company. Everyone at Avalanche Studios Group has a shared responsibility to create an open and inclusive work environment where everyone is treated equally and with respect. Being part of our world is not contingent on where you’re from, your gender, or sexual orientation. It’s all about your passion and creativity.
How to Apply
To apply for this position please register below. Apply as soon as possible as we review applications continuously. All further information is provided under non-disclosure agreement only.
We will only consider candidates who have submitted their CV and who can work from the office in Stockholm or Malmö, a few days a week.

Ansök nu

Account Manager till Bravura

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:
Tror du att ditt engagemang kommer göra dig framgångsrik? Vill du arbeta på en arbetsplats där vi ser din potential och firar när vi uppnår våra högt uppsatta mål? Perfekt, då tror vi att du kommer trivas som Account Manager hos oss!Om rollen som Account Manager

Som säljare arbetar du med att skapa och bygga relationer inom svenskt näringsliv, och bistår med lösningar för hur vi kan hjälpa företag med deras kompetensförsörjning – för att de i sin tur ska kunna växa och uppnå sina mål. Du arbetar med att bygga upp din egen kundbas, och skapar ett stort kontaktnätverk inom näringslivet. I rollen kommer du i kontakt med företag inom olika branscher i hela tjänstemannasektorn, små som stora företag primärt inom privat sektor, där vi lovar dig en allmänbildande och utvecklande roll.

Du har ett helhetsansvar för affären, vilket initialt innebär att du prospekterar, bokar och genomför möten med potentiella kunder. I dina kundmöten gör du en behovsanalys och presenterar våra lösningar inom rekrytering och bemanning. Därtill prisförhandlar du och skapar offerter, och har ett nära samarbete med dina kollegor på leveransavdelningen. Rollen handlar till stor del om att vara lyhörd och förstå verksamheternas långsiktiga plan, och hur rätt kompetens är en viktig del av den planen. Det är så vi skapar långsiktiga och framgångsrika kundsamarbeten.


Sales Trainee Program

Din anställning inleds med ett Sales Trainee Program där du får verktygen för att lyckas i rollen. Parallellt med din utbildning under dina första sex månader som Account Manager arbetar du med dina ordinarie uppgifter och bygger din kundbas. Efter avslutat program blir du diplomerad och kan fortsätta din resa som Account Manager hos oss! Under utbildningen får du bland annat:


Lära dig grunderna för framgångsrik försäljning och accelerera din kompetens inom B2B generellt och rekryteringsbranschen specifikt.

Kunskapsutbyte via utbildningstillfällen tillsammans med säljare på alla Bravuras kontor.

Utbildning i bland annat mötesteknik, prissättning, förhandlingsteknik, affärsförståelse, kundfokus med mera.

Om oss

Bravura Sverige är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades 2008 med en vision om att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Idag är vi en väletablerad aktör och en av de snabbast växande inom vår bransch.

Affärsidén är enkel – vi hjälper företag att rekrytera eller hyra rätt kompetens och vi erbjuder jobb till talanger i början av karriären. När vi är framgångsrika får människor jobb och företag stärks genom rätt kompetens.

Vi särskiljer oss genom ett högre engagemang. Det innebär att vi bryr oss lika mycket om kundens affär som de själva gör. Våra långsiktiga mål är att ha nöjdast kunder, kandidater och medarbetare i hela branschen.

Om dig vi söker

Bravura tror på människors potential att utvecklas. Därför är det viktigaste för oss att du har rätt inställning och engagemang! Det tillsammans med ett målfokus gör att vi tror att du kan lyckas, även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet. En kombination av ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du alla förutsättningar att lyckas!

Förutom ditt engagemang har du:

Relevant eftergymnasial utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet av B2B och/eller B2C-kontakt

B-körkort (eller planerar att ta det)

Goda kunskaper i svenska och bekväm med att uttrycka dig på engelska

Att jobba hos oss - what’s in it for me?


Värdegrunden på Bravura handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Vi gillar att göra saker tillsammans, delar med oss av kunskap och hjälper andra att lyckas. Därtill strävar vi alltid efter att vara bäst på det vi gör!

Hos oss blir du del av en stark gemenskap och en kultur som präglas lika mycket av glädje som resultat. ”Det handlar om att skapa minnen” är ett uttryck som vår koncern-VD Martin Sander ofta använder för att berätta om hur det är själva resan som är målet. Hos oss får du träna på arbetstid och vi gör årliga resor samt ordnar massa annat kul.

Vi erbjuder även flera utvecklingsmöjligheter baserat på ditt engagemang, där vi exempelvis har tydliga karriärsvägar och oftast tillsätter våra ledande positioner internt!

Övrig information

Start: 14 augusti
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön + rörlig provision

Välkommen med din ansökan och lycka till!

Ansök nu

Finsktalande ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi på Newr en finsktalande ekonomiassistent till ett nordiskt Shared Service Center där du kommer att ingå i deras leverantörsreskontraavdelning. Uppdragsgivaren är en välkänd bolagskoncern som finns över hela norden och har deras shared service center placerat i Stockholm.

Uppdraget är en konsultrekrytering där du initialt kommer att arbeta som konsult hos oss på Newr och efter sex månader ges möjlighet till anställning hos uppdragsgivaren.

Om rollen
Ditt primära ansvarsområde i rollen är att arbeta med leverantörsreskontra för ett eller flera av koncernens bolag, främst mot det finska bolaget. Du tillhör ett leverantörsreskontrateam på drygt 10 medarbetare, där du rapporterar till chefen för leverantörsreskontra. De arbetar i ekonomisystemet Unit4/Agresso.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Hantering av fakturor med fel referens

- Validering av fakturor

- Support till interna och externa kunder

- Påminnelse- och inkassohantering

- Arbeta med att öka antal e-fakturor

- Bokslutsarbete och avstämningar

Tjänsten är heltid 100% och utgår från kontorstider 8-17, måndag-fredag. Du utgår från deras kontor beläget i Stockholm.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll, där du har arbetat med hela processen för leverantörsreskontra. Vidare kommer du ifrån större bolag, gärna från ett annat shared service center, där du dagligen arbetar i stora flöden. Har du erfarenhet av Unit4/Agresso är det starkt meriterande. Ett viktigt krav för denna tjänst är vidare att du behärskar både svenska och finska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är positiv, social och driven. Du trivs att arbeta i en större organisation med många kontaktytor. Du är en engagerad lagspelare och bidrar till teamets gemensamma mål och resultat. Även om du arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter hjälps man åt i teamet och ställer upp för varandra. Till sist ser vi gärna att du vill bli en del av detta team på lång sikt och att du har intresse av att vara med och bidra till deras fortsatta utveckling.

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!
Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig hos Newr - Anna Modin, anna.modin@newr.se.

Ansök nu

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi flera ekonomiassistenter med god erfarenhet av leverantörsreskontra!

En av våra uppdragsgivare är nu i behov av att stärka upp deras team med nya kollegor! Uppdragsgivaren är ett välkänt bolag som finns över hela norden och har deras shared service center placerat i Stockholm. Här kommer du att bli en del av deras leverantörsreskontravdelning. Du blir anställd konsult hos Newr de första 6 månaderna, därefter ges du möjlighet att bli anställd direkt hos uppdragsgivaren.

Om rollen
I rollen sköter du leverantörsreskontrans fulla process för ett eller flera bolag inom koncernen. Du kommer att ingå ett team om drygt 10 personer där ni tillsammans arbetar för att nå gemensamma mål och uppfylla förväntade resultat. Du arbetar mot satta deadlines och i stora flöden. Bolaget använder ekonomisystemet Unit4/Agresso.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Hantering av fakturor med fel referens

- Kontroll av validering av fakturor

- Support mot interna och externa kunder

- Påminnelse- och inkassohantering

- Arbeta med att öka antal e-fakturor

- Bokslutsarbete och avstämningar

Omfattningen för tjänsten är heltid 100% och du utgår från kontorstider 8-17, måndag-fredag. Du utgår från deras kontor beläget i Stockholm.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i din roll som ekonomiassistent och som har tidigare erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra. Företrädesvis kommer du ifrån större bolag där du har fått en vana för arbete i stora flöden och mot satta deadlines. Svenska och engelska behärskar du i tal och skrift, talar du även något nordiskt språk är det högst meriterande. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i ekonomisystemet Unit4/Agresso.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är positiv, social och driven. Du trivs att arbeta i en större organisation med många kontaktytor. Du arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter men du, likt dina kollegor, kan alltid ta hjälp av varandra. Vidare hoppas vi att du ser långsiktigt kring denna möjlighet och vill vara med och bidra till deras fortsatta utveckling!

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Urval och av kandidater sker löpande, så tveka inte på att ansöka redan idag! Har du någon fråga eller fundering är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig på Newr - Anna Modin, anna.modin@newr.se

Ansök nu

AML analytiker till växande nischbank!

Finansanalytiker
Läs mer Jun 8
Nytt
AML analytiker för spännande sommaruppdrag med möjlighet till förlängning!

Nu söker vi en AML analytiker till en växande nischbank! Under detta sommaruppdrag arbetar du med att säkerställa bankens uppsatta mål inom arbetet att förebygga och förhindra att penningtvätt/terrorismfinansiering följs utifrån gällande lagar och regler. Du stödjer verksamheten i sitt arbete med att motverka penningtvätt och vid implementering av nya regelverk.

Arbetsuppgifter
- Granska kunders transaktionsmönster i syfte att upptäcka penningtvätt och terrorismfinansiering

- Genomföra och dokumentera utredningar kring misstänkt penningtvätt och terrorismfinansiering

- Rapportera misstänkt verksamhet till Finanspolisen

- Besvara myndighetsfrågor rörande enskilda kunders transaktioner och KYC

- Hantera PEP/RCA samt sanktionslistsökningar

- Skicka och besvara förfrågningar via EU-847-process

- I övrigt tillkommande team, projekt eller arbetsuppgifter för att säkerställa organisationens och funktionens arbete

- Kommunicera med kund i utredningar kring misstänkt penningtvätt

Detta är ett sommaruppdrag på två månader med start omgående, som senast i början av juli. Efter uppdraget finns det för rätt person goda möjligheter att bli förlängd. Du förväntas vara på plats under dessa två månader och utgår från kontorstider 8-17 måndag-fredag. Kontoret är beläget centralt i Stockholm med mycket goda kommunikationsmöjligheter.

Relevant erfarenhet
För detta uppdrag är vi ute efter dig som har cirka 1-2 års erfarenhet av transaktionsmonitorering, utredning & granskning samt rapportering till Finanspolisen. Det kommer att finnas stöd från andra kollegor på plats, samt upplärning av processer och system, däremot behöver du vara trygg i din kompetens kring utredningar, utformning av misstanke och rapporter. Utöver det ser vi gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande erfarenhet.

Som person
Som person är du ansvarstagande och självgående samtidigt som du är en drivande lagspelare som har lätt att förstå samband. Vidare har du ett analytiskt arbetssätt samt har en förmåga att vara metodisk och utforskande. Du är flexibel och kan arbeta utifrån korta deadlines. Utöver detta är det självklart viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med att motverka penningtvätt.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Har du funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig på Newr - Anna Modin, anna.modin@newr.se. Vänta inte med din ansökan då vi presenterar kandidater löpande!

Ansök nu

Fysioterapeut sökes till Krys vårdcentral Hornstull

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Jun 8
Nytt
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Hornstull med tillhörande barnavårdcentral och hemsjukvård är belägen på Södermalm. På vårdcentralen arbetar ett kompetensstarkt team bestående av specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, distriktssköterskor, barnsjuksköterskor, undersköterskor, fysioterpaeuter och psykologer. Vårdcentralen kännetecknas av ett gott samarbete och lärande miljö där vi tillsammans arbetar mot ett gemensamt mål där patienten är i fokus. Vill du vara med på Krys fortsatta resa inom digi-fysisk vård? Sök tjänsten som Fysioterapeut hos oss!
Om Kry & rollen som fysioterapeut
Kry är en av Europas ledande digitala vårdgivare, tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa i bemötande i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
Tjänsten som fysioterapeut innebär varierande arbetsuppgifter där du har möjlighet att möta och rådge många olika patienter. Du kommer att ha sedvanliga uppgifter på mottagningen men också vara med och påverka fysioterapiarbetet på Kry. Fysioterapi-verksamheten på Kry leds av erfarna fysioterapeuter som förser dig med stöd i form av riktlinjer, behandlingsmaterial samt vidareutbildning. På vårdcentralen kommer du dock vara ensam i din yrkesprofession vilket ställer krav på ansvarstagande och att du är trygg i din yrkesroll. Du kommer i första hand arbeta på plats på vårdcentralen men på sikt kommer det finnas möjlighet att enstaka dagar arbeta på distans.
Kvalifikationer och egenskaper
Du är legitimerad fysioterapeut.
Har minst 3 års arbetslivserfarenhet av arbete inom primärvården.
Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Erfarenhet av att arbeta med digital möten och e-hälsa är meriterande.
Meriterande om du har vidareutbildningar eller studerat extra kurser.

Som person är du trygg i din arbetsroll, du arbetar evidensbaserat samt värnar om att sätta patienten först. Du har en hög servicekänsla och är professionell i ditt bemötande. Utöver detta, har du god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter. Vidare är du flexibel och trivs i en roll där du uppmuntras ta initiativ. Slutligen säkerställer och prioriterar du alltid att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete.
Vi erbjuder
En vårdcentral som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen: verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala vård genom feedback och idéer till våra verksamhetsutvecklare och vårt tekniska team.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Chans till egen kompetensutveckling.
På sikt kommer det finnas möjlighet till digitalt arbete med videokonsultationer med patienter.
Kollektivavtal och andra trevliga förmåner.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: 80-100% (tillsvidareanställning med 6 mån provanställning).
Plats: Hornsgatan 133, Stockholm.
Arbetstider: Vardagar under dagtid.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag, vi rekryterar löpande! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på mail sara.bergman@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Distributionschaufförer C & CE södra Stockholm

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
WeStaff Sweden söker nu C & CE-Chaufförer till vår uppdragsgivare i södra Stockholm.

Uppdragsperioden startar V.20 & pågår under hela sommaren fram till V.34, det finns även god chans till uppdragsförlängning efter sommarperioden.

Mycket bra lön!

Ditt nya jobb
Vi söker nu distributionschaufförer till vår kund i södra Stockholm. Vår uppdragsgivare är ett välkänt företag inom dryckesindustrin, och anses idag som Sveriges ledande bryggeri. Fordonen utgår från Tumba i södra Stockholm.

Vi söker både hel-, och deltids chaufförer. Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdragen är väldigt attraktiva med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C & CE-distribution i Stockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil. Längre körningar förekommer också.

- Utkörning av livsmedel/dricka till olika terminaler, restauranger och butiker
- Hantera leveranser digitalt via handdator
- Kommunikation via telefon

Schemaläggning: Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företagen har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, och har ett gott lokalsinne i och runt om Stockholm. Kunskaper i svenska språket och skrift är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning. Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha.

Krav för dessa tjänster:

- Svenskt körkort med C-behörighet

- Svenskt YKB

- Truckkort

- Digitalt förarkort

- Svenska i tal & skrift

- God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport & Logistik.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

C-Chaufför Återvinning/Baklastare södra Stockholm

Renhållningsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
WeStaff Sweden söker nu C-chaufförer till baklastande-återvinningsbilar i södra Stockholm.

Detta är ett bra jobb och startar v.25 perioden sträcker sig främst till v.32 men för rätt person så finns goda möjligheter till förlängning.

Skynda dig att söka, platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i södra Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer samt sommarchaufförer.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra baklastande återvinningslastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan

Arbetstid. Kvällstid måndag-fredag, 14.00-23.00

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort

- YKB

- Förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

CE-Chaufförer Stockholm

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Ditt nya jobb
Detta är CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet. Kundens verksamhets anläggningar täcker hela staden, och utgår från olika delar södra, norra, västra Stockholm. Dessa körningar startar från norra Stockholm.

Ta chansen att starta en ny karriär!

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-ekipage med olika spetsbyten.

Lastning, hämtning och distribution av paket och pall, från A till B.

Heltid 40 h/veckan även deltid
Dag/kväll/natt måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med spetsbyten alt. olika långkörningar tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning. Du har självklart ett giltigt körkort med behörighet CE, samt enlig nedan:

- Giltigt YKB
- Giltigt digitalt färdskrivarkort
- Svenska i tal och skrift
- God kundservice- och kommunikationsförmåga
- Positiv attityd och en förmåga att hitta lösningar
- Erfarenhet av Link, Trailer och växelflak

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Undersköterska sökes till Krys vårdcentral Hornstull

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Jun 8
Nytt
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Hornstull med tillhörande barnavårdcentral och hemsjukvård är belägen på Södermalm. På vårdcentralen arbetar ett kompetensstarkt team bestående av specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, distriktssköterskor, barnsjuksköterskor, undersköterskor, fysioterpaeuter och psykologer. Vårdcentralen kännetecknas av ett gott samarbete och lärande miljö där vi tillsammans arbetar mot ett gemensamt mål där patienten är i fokus. Vill du vara med på Krys fortsatta resa inom digi-fysisk vård? Sök tjänsten som Undersköterska hos oss!
Om Kry & rollen som undersköterska
Kry är en av Europas ledande digitala vårdgivare, tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa i bemötande i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
Som undersköterska på vårdcentralen har du en central roll i de sedvanliga uppgifterna på mottagningen och labbet. Samtidigt får du möjlighet att kompetensutveckla dig själv och vara med på resan att utveckla och förändra primärvården. Du förväntas engagera dig i egna ansvarsområden, ofta i team med andra professioner. Här finns möjlighet att bygga upp en egen mottagning eller driva tvärfunktionella projekt.
Vi söker sig som har...
utbildning som undersköterska.
tidigare yrkeserfarenhet av arbete som undersköterska på en svensk vårdcentral.
tidigare yrkeserfarenhet av arbete på labb.
god kompetens inom såromläggningar och provtagningar.
mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av hemsjukvård och/eller akutmottagning. Framförallt söker vi någon som är bra på att arbeta i team, är flexibel och driven. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder
En möjlighet att möta många olika patienter.
En vårdcentral som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen: verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
Kollektivavtal och andra trevliga förmåner.

Övrig information
Start: Snarast, enligt överenskommelse.
Omfattning: 80-100% tillsvidareanställning (inledande 6 mån provanställning).
Arbetstider: Måndag-fredag 8-17.
Plats: Hornsgatan 133, Stockholm
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag, vi rekryterar löpande! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på mail sara.bergman@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

CE-Chaufför till Stockholm

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Ditt nya jobb
Detta är ett CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution två till fyra stopp inom Stor Stockholm. Du kommer få hjälp med att lasta och lossa bil och släp med truck på öppningsbara sidor. Lossning sker på enkla ställen. Bilen utgår alltid från norra Stockholm.

Heltid 40 h/veckan
Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

CE-körkort, YKB och förarkort är ett krav, ADR är meriterande och önskvärt.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

C-Chaufförer Återvinning till norra Stockholm!

Liftdumper- och lastväxlarförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Ditt nya jobb

Till vår kunds verksamhet i norra Stockholm, söker vi nu medarbetare med C-kort (miljöarbetare) till avdelningen Baklastare. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön.

Vi söker till detta uppdrag en heltidschaufför för löpande inhyrning. För rätt person finns det även goda möjligheter till en direktanställning hos uppdragsgivaren.

Skynda dig att söka! Platsen kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter

I arbetet kommer du tillsammans med en kollega att köra en bak-lastande lastbil för tömning av kärl hos våra olika kunder i Stockholmsområdet. Våra miljöarbetare kör enligt en planerad rutt och bör ha bra lokalsinne och hitta runt om norra Stockholm.

Då arbetet stundtals är fysisk krävande bör du gilla att röra på dig.

Det är också mycket kommunikation och dialog med transportplaneringen, kollegor i organisationen och kunder. I arbetet ingår också att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som ett miljö-företag i framkant är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Heltid 40 h/veckan.

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag 06.00 - 15.00

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund

Vi söker efter dig som har rätt kompetens för utförande av våra uppdrag, och är ute efter ett ansvarsfullt arbete samt vill vara en del i ett av Sveriges ledande återvinningsföretag.

För att lyckas med arbetet och eftersom det är mycket kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga.

Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.

Branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och förstår vikten av nöjda kunder.

- CE-körkort

- YKB

- Förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Skolsköterska till Karlbergs skola 30-40%

Skolsköterska
Läs mer Jun 8
Nytt
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning
Karlbergs skola är en trivsam kommunal F-3 skola i Stockholm stad belägen på Norrmalm med cirka 220 elever och cirka 35 anställda.

Skolan har kommit långt när det gäller inkluderande undervisning, tillgänglig lärmiljö och tydliggöra pedagogik i skola och fritidshem. Elevhälsoteamet består av specialpedagog, kurator, biträdande rektor, rektor och skolsköterska samt skolläkare. Uppdraget som skolsköterska ryms inom 40%.

Arbetsbeskrivning
Som skolsköterska är du anställd direkt under rektor, som ansvarar för elevhälsoarbetet. Verksamhetschef och medicinskt ledningsansvarig på central förvaltning är ansvarig för elevhälsans medicinska insats (EMI) och är ett stöd för rektor och skolsköterska. Utföra elevhälsans medicinska insatser i skolan enligt gällande lagstiftning, stadens Kvalitetsprogram för elevhälsoarbete som inkluderar Ledningssystem för elevhälsans medicinska insatser och centrala Skolhälsans föreskrifter och riktlinjer.

Skolsköterskans uppdrag är att i samverkan med skolledning och övrig elevhälsopersonal utifrån sin medicinska kompetens skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas lärande, utveckling och hälsa. Tillsammans med skolläkaren och i samråd med skolledningen ansvara för organisationen av elevhälsans medicinska insatser i skolan. Arbetet innefattar samverkan med elever, föräldrar, skolans personal samt organisationer och myndigheter utanför skolan.

Stockholm stads skolsköterskor journalför i PMO. Skolsköterskan ansvarar för att utföra elevhälsans medicinska insatser i skolan enligt gällande råd och anvisningar. Skolsköterskan ansvarar för organisationen av elevhälsans medicinska insatser i skolan samt planerar läkarbesöken med skolläkaren. Skolsköterskan har övergripande ansvar på skolan för uppföljning av frånvaro samt rapportering i ULF på Skolplattformen.

Skolsköterskan bidrar till ett salutogent förhållningssätt och arbetar tillsammans med skolans elevhälsoteam EHT. Genom sin roll bidrar du till att sprida elevhälsofrämjande arbetet på skolan. Genom din kompetens bidrar du till att utveckla arbetsmiljön för elever i behov. Elevhälsoarbetet omfattar samverkan med elever, föräldrar, skolans personal samt organisationer och myndigheter utanför skolan. Skolsköterskan delger övrig personal information kring främjande samt förebyggande insatser på skolan.

I uppdraget ingår att bidra med sin kompetens i EHT samt skapandet av bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande utifrån sin medicinska kompetens. Skolsköterskan arbetar med tillgänglighet, analyserar sina insatser och planerar för vidare arbete med utvecklingen av skolans elevhälsofrämjande processer.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med någon av nedanstående specialistsjuksköterskeutbildningar: Specialistsjuksköterskeprogrammet - Barn och ungdom 60 hp. Specialistsjuksköterskeprogrammet - Distriktssköterska 75 hp. Specialistsjuksköterskeprogrammet - Skolsköterskeprogrammet 60 hp, Folkhälsovetenskaplig kompetens är meriterande. Stockholm stads skolsköterskor journalför i PMO och bör kunna arbeta i grundläggande dataprogram och ha erfarenhet av datajournaler.

Du behöver kunna arbete självständighet och samtidigt ha en god samarbetsförmåga med övrig personal på skolan, elever samt vårdnadshavare. Du behöver vara strukturerad och ha en vilja att vara ute i verksamheten och lära känna våra elever. Du behöver arbeta främjande och förebyggande och att du har ett salutogent förhållningssätt. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

C-Chaufför Återvinning

Renhållningsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort

- YKB

- Förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Kranbilsförare-Återvinning norra Stockholm

Kranbilsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
WeStaff söker nu C-chaufförer med kran behörighet till norra Stockholm.

Sök direkt jobbet startar omgående!

Ditt nya jobb
Vi söker nu kransbilförare till vår kund i norra Stockholm. Vi söker dig som har erfarenhet av att köra kranbil. Detta är en trevlig arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en mycket bra lön. Uppdraget kommer starta omgående.

Arbetsuppgifter
I rollen som kranbilsförare arbetar du med att köra runt i Stor-Stockholm efter angiven rutt för att hämta upp återvinningsmaterial. Exempel wellpapp och hushållssopor. Du kommer att lasta och lossa behållare utomhus. Arbetet ställer krav på precision, samarbetsvilja och noggrannhet. Du arbetar självständigt med singelbil.

Heltid 40 h/veckan.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag kl. 06.00-15.00

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som kranbilsförare tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav, då du behöver kommunicera på med den interna transportledning.

- C-kort

- Kranbilsförarkort

- YKB

- Digitalt förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Legitimerad läkare sökes till Kry vårdcentral Hornstull. Chans till ST.

Läkare
Läs mer Jun 8
Nytt
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Hornstull med tillhörande barnavårdcentral och hemsjukvård är belägen på Södermalm. På vårdcentralen arbetar ett kompetensstarkt team bestående av specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, distriktssköterskor, barnsjuksköterskor, undersköterskor, fysioterpaeuter och psykologer. Vårdcentralen kännetecknas av ett gott samarbete och lärande miljö där vi tillsammans arbetar mot ett gemensamt mål där patienten är i fokus. Vill du vara med på Krys fortsatta resa inom digi-fysisk vård? Sök tjänsten som legitimerad läkare med chans till ST hos oss!
Om Kry & rollen som läkare
Kry är en av Europas ledande digitala vårdgivare, tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa i bemötande i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
I rollen som läkare på Kry erbjuds du möjlighet att arbeta på vår fysiska mottagning såväl som i vår digitala tjänst där du arbetar hemifrån (omfattning enligt överenskommelse). Förutom omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att möta och rådge många olika patienter, får du vara med och bidra till att utveckla och förändra primärvården där dina idéer skapar värde för verksamheten och Krys arbete att förbättra primärvården.
Vi söker dig som
Har en svensk läkarlegitimation.
Har minst 1 års yrkeserfarenhet från arbete inom svensk sjukvård efter examen, fördelaktigt från en vårdcentral.
Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt behärskar engelska väl. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Har goda tekniska kunskaper, om du tidigare arbetat med digitala vårdmöten är det meriterande.
Arbetar evidensbaserat, prioriterar att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete samt värnar om att sätta patienten först.
Har god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter samt är kommunikativ och professionell i ditt bemötande.

Vi driver ett stort arbete med att erbjuda branschens bästa patientbemötande. För det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig arbetsplats där vi arbetar tillsammans.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Kollektivavtal och andra trevliga förmåner.
En möjlighet att kombinera fysiskt arbete på vårdcentralen såväl som i vår digitala tjänst där du arbetar hemifrån.

Praktisk information
Start: Snarast, enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid/deltid, tillsvidareanställning (6 mån provanställning).
Arbetstider: Vardagar dagtid.
Plats: Hornsgatan 133, Stockholm.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag, vi rekryterar löpande! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på mail sara.bergman@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Sommar 2023 Mejeri-Chaufförer C & CE till norra Stockholm

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige. Vi bemannar nu upp vår kund i Kallhäll norra Stockholm.

Detta är ett sommarjobb med god chans till förlängning.

Kom och jobba med oss!Ditt nya jobb
WeStaff Sweden söker nu C & CE chaufförer till Sveriges största mejeri. Vår kund är belägen i Kallhäll i norra Stockholm. Är du en chaufför med hög servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och har en glad inställning på.

Då är detta jobbet för dig!

Vi söker både hel-, och deltids chaufförer. Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdraget är väldigt attraktivt med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter
Du kommer distribuera mejeriprodukter till kunder, runt och omkring i Stockholm. Arbetet består av lastning, lossning och distribution av mejeriprodukter, vanligtvis i burar. Varje dag är det flera leverans stopp till olika kunder, i normala fall ca: 4 till 7 stycken. Därför är det viktigt du trivs med att ha kundkontakt, och har en positiv energi.

Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha. Det finns även rangeringsuppdrag att tillgå för rätt person, det innefattar lastning och dirigering av bil & släp.

Heltid 40 h/veckan. Alternativt helg arbete på fast schema.

Arbetstiderna kan variera mellan 05.15-21.36, arbetspassens längd är 8 alternativt 7,6 timmar långa. Uppdragsperioden är mellan V.26-V.33 och utbildning sker V.24-V.25.

Företaget har kollektivavtal Livs.

Kravprofil

- Svenskt körkort med C eller CE-behörighet

- Svenskt YKB

- Truckkort

- Digitalt förarkort

- Svenska i tal & skrift

- God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

- Kunna jobba sommarperioden 2023 under veckorna 26-33

- Vara tillgänglig för 1 betald utbildningsvecka dagtid, tis-lör

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag.

WeStaff Sweden erbjuder en mängd olika tjänster i Sverige. Kom och jobba med oss!

Ansök nu

Helg/Extra-Chaufförer C & CE Distribution Stockholm start omgående!

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
WeStaff Sweden söker nu extra chaufförer för helgjobb!

Arbetsplatserna ligger både i norra och södra Stockholm.

Ditt nya jobb
Vi söker nu distributions chaufförer till våra kunder i Stockholm. Detta är attraktiva arbetsplatser där det erbjuds en bra lön & villkor.

Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C & CE-distribution i Stockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil och släp. Längre körningar förekommer också.

- Utkörning av livsmedel till stora matbutiker
- Hantera leveranser digitalt via handdator
- Kommunikation via telefon

Schemaläggning: Helger.

Arbetstider/Starttider: förmiddag & eftermiddag samt natt.

Företagen har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

C eller CE-körkort, YKB och Förarkort samt truckkort är ett krav.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi gör alltid en bakgrundkontroll och tar ett obligatoriskt utdrag ur belastningsregistret.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Butiksbiträde

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 8
Nytt
Välkommen att arbeta i Direkten Husby. Arbetsuppgifterna är kassahantering, packa upp och fronta varor, Postnord, DHL och Bring, samt Svenska spel och ATG. I princip allt inom en butik med tobak och spel och posthantering.

Ansök nu

Jobba direkt efter studenten!

Telefonförsäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Tar du studenten 2023 och vill utvecklas inom försäljning? Vi öppnar upp för fler kontorsplatser till sommaren! Är du vår nästa talang? ?

Om oss

Vi är ett av Sveriges största konsultföretag med över 200 anställda. Sedan starten 2008 har vi arbetat med storkunder såsom Google, Telia, Netflix m.fl.

- Årets byrå 2019 (Telia)
- Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 (EON)
- Årets innovativa partner 2020 & 2021 (IP-Only)
- En av Sveriges Bästa Arbetsplatser (Great Place to Work)

Vad erbjuder vi ?

Garanterad månadslön på 30 000 kr inom sex månader
Goda chanser att klättra inom företaget
Kontor i världsklass (kika på vår Instagram)
? Konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Tjänstebil och andra förmåner
Hjälp med att ta körkort
Vi avsätter minst en timme om dagen för din personliga utveckling

Vi ser gärna att du som söker är...

- En sann glädjespridare och har god social kompetens
- Tävlingsinriktad och älskar att utvecklas
- Pratar och skriver obehindrat på svenska
- Har körkort (ej ett krav men det är meriterande)

Inga tidigare erfarenheter krävs. Vi hjälper dig med personlig utveckling och att växa inom din karriär!

Låter detta intressant?
Ansök via vår webbplats eller skicka ett kortfattat mejl till jobb@keysolutions.se

Inget formellt CV behövs - berätta istället om dig själv.
OBS! Spana in våra sociala medier. ????
???? TikTok: https://vm.tiktok.com/keysolutionsse (https://vm.tiktok.com/ZM8qTAMnL/)
Instagram: https://www.instagram.com/keysolutionsse (https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! ????

jobbjustnu

Ansök nu

Butiksbiträde

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 8
Nytt
Välkommen att arbeta i Direkten Husby. Arbetsuppgifterna är kassahantering, packa upp och fronta varor, Postnord, DHL och Bring, samt Svenska spel och ATG. I princip allt inom en butik med tobak och spel och posthantering.

Ansök nu

Snickare

Träarbetare/Snickare
Läs mer Jun 8
Nytt
Snickare med viss erfarenhet sökes.
Du skall kunna regla, lägga golv, sätta ihop färdiga kök och klassiska enklare arbetsuppgifter inom snickeri ( ej finsnickeri) Har du dessutom erfarenhet från måleri eller annat relevant inom bygg så är det meriterande men ej ett krav.


Du som söker skall ha rätt till NYJ/lönebidrag från Arbetsförmedlingen. TACK!

Ansök nu

Sjuksköterska till Daneryd

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 8
Nytt
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till neurologiavdelning.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Daneryd


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 25 juni 2023 (v. 25) - 8 juli 2023 (v.27)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-06-24


Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Patient Experience Lead sökes till Kry Hornstull

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 8
Nytt
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Hornstull med tillhörande barnavårdcentral och hemsjukvård är belägen på Södermalm. På vårdcentralen arbetar ett kompetensstarkt team bestående av specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, distriktssköterskor, barnsjuksköterskor, undersköterskor, fysioterpaeuter och psykologer. Vårdcentralen kännetecknas av ett gott samarbete och lärande miljö där vi tillsammans arbetar mot ett gemensamt mål där patienten är i fokus. Vill du vara med på Krys fortsatta resa inom digi-fysisk vård? Sök tjänsten som Patient Experience Lead hos oss!
Om Kry
Kry är en av Europas ledande digitala vårdgivare, tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa i bemötande i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård. Krys vårdcentraler kännetecknas av ett modernt arbetssätt, innovation, nytänkande och patientcentrerad vård. Vi söker dig som vill vara med och skapa en positiv och inspirerande arbetsplats med tydligt patientfokus och gott bemötande.
Om rollen
Krys vårdcentral Hornstull söker en engagerad och motiverad Patient Experience Lead till receptionen. I rollen som Patient Experience Lead kommer du vara den första och sista personen som våra patienter träffar vid sitt besök på vårdcentralen. Du kommer bemanna receptionens öppettider och därmed arbeta med omväxlande servicerelaterade och administrativa arbetsuppgifter.
Exempel på arbetsuppgifter
Öppna/stänga vårdcentralen.
Bemanna receptionen (ex. checka in patienter, ta betalt, besöksregistrera patienter för frikort, förklara innebörden om listning och hjälpa de som vill lista sig, visa hur Kry-appen fungerar och hantera viss teknisk felsökning, hjälpa patienter att hitta i lokalerna, koordinera med kollegorna, svara på frågor, bjuda på kaffe etc.).
Arbeta administrativt (såsom schemaläggning, att registrera information digitalt i olika system, boka tolk och sjukresor, även hantera post och skicka patientfakturor).
Hålla väntrummet rent och städat.
Bevaka intranätet för frågor från kollegor (ex. återkoppla förbättringar i systemen till kollegor på huvudkontoret).
Hjälpa till med det praktiska för nyanställda (ex. onboarding, visa runt i lokalen, beställa nycklar etc.).

Kvalifikationer & egenskaper
Du har några års yrkeserfarenhet av arbete inom högkvalitativ service, fördelaktigt från reception, kundtjänst, butik eller likvärdigt.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Du har goda tekniska kunskaper och är van att arbeta i olika system.

Som Patient Experience Lead är det viktigt att du har en passion för människor och service. Du bör därför gilla att vara omgiven av människor och ha en god social kompetens. Du ger patienterna ett varmt välkomnande och är beredd på att hjälpa till och göra det lilla extra för att få en patient nöjd. Därför krävs det också att du är lösningsorienterad.
Vidare är du nyfiken på tekniska lösningar och intresserad av vad som sker på Kry med vårt spännande digi-fysiska arbetssätt. Slutligen är du noggrann och flexibel, det är viktigt att du följer upp och slutför ärenden inom dina ansvarsområden, men är inte rädd för att be om hjälp vid behov.
Meriterande egenskaper som gör att du sticker ut
Du har tidigare arbetat i en reception med kundbemötande.
Du har tidigare arbetat med IT-support.
Du har erfarenhet från vårdbranschen.
Tidigare erfarenhet av Quinyx är meriterande.
Du behärskar fler språk än svenska och engelska.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: 100% tillsvidare (6 mån provanställning tillämpas).
Plats: Hornsgatan 133, Stockholm.
Arbetstider: Vardagar dagtid.
Lön: Månadslön enligt överenskommelse.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag, vi rekryterar löpande! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare sara.bergman@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Vi söker personal till cafe/bar

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 8
Nytt
Hej!


Café Fåtöljen på Hornsgatan ( Mariatorget ) söker personal till kvällar med erfarenhet inom service- och restaurangbranschen!


Du som söker ska tala svenska obehindrat.


OBS!! du som söker behöver ha fyllt 20 år då vi serverar alkohol.


Meriterande om du har erfarenhet från Café/Bar
Vänligen kontakta mig via PM vid intresse eller om du har några frågor eller funderingar.
Kontakta mig på espresso55ab@hotmail.com

Ansök nu

Lingon söker taggade eventsäljare! Garantilön + Provision

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Lingon startades under 2017 och är i dagsläget Sveriges största virtuella mobiloperatör med över 20000st+ befintliga mobil kunder.
Vi har under 2022 breddat vårt utbud med att utöver mobilabonnemang börja erbjuda våra kunder elavtal till förmånliga priser.
Vi söker därför dig som har glimten i ögat och gillar att jobba i högt tempo. Jobbet passar dig som är tävlingsinriktad och drivs av att bli bäst och tjäna mycket pengar!
Dina arbetsuppgifter går ut på att sälja Lingons abonnemang till konsumenter du träffar ute på torg , gator , festivaler och marknader runtom i Sverige.
Arbetet är på resande fot och Lingon står för hotell och resekostnader under arbetsveckorna.
Vad vi erbjuder dig:
# Höga provisioner på egen försäljning
# Provisionsbaserat arbete
# Heltidstjänst i ett snabbväxande företag med stora möjligheter att klättra
# Garantilön
Vad vi förväntar oss av dig:
# Du är lösningsorienterad och har en positiv inställning
# Du är taggad och är inte rädd för att prata med människor.
# Du är ansvarsfull och sköter tider
# Du kan jobba på resande fot måndag - fredag
# Du har en vinnarskalle och vill bli bäst på det du gör!
Om jobbet:
Arbetsplatsen är events runtom i hela Sverige.
Arbetstider: 09.30-18.00
Vi rekryterar löpande så tjänsten kan tillsättas omgående om du är rätt kandidat.

Ansök nu

Lingon söker taggade eventsäljare! Garantilön + Provision

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Lingon startades under 2017 och är i dagsläget Sveriges största virtuella mobiloperatör med över 20000st+ befintliga mobil kunder.
Vi har under 2022 breddat vårt utbud med att utöver mobilabonnemang börja erbjuda våra kunder elavtal till förmånliga priser.
Vi söker därför dig som har glimten i ögat och gillar att jobba i högt tempo. Jobbet passar dig som är tävlingsinriktad och drivs av att bli bäst och tjäna mycket pengar!
Dina arbetsuppgifter går ut på att sälja Lingons abonnemang till konsumenter du träffar ute på torg , gator , festivaler och marknader runtom i Sverige.
Arbetet är på resande fot och Lingon står för hotell och resekostnader under arbetsveckorna.
Vad vi erbjuder dig:
# Höga provisioner på egen försäljning
# Provisionsbaserat arbete
# Heltidstjänst i ett snabbväxande företag med stora möjligheter att klättra
# Garantilön
Vad vi förväntar oss av dig:
# Du är lösningsorienterad och har en positiv inställning
# Du är taggad och är inte rädd för att prata med människor.
# Du är ansvarsfull och sköter tider
# Du kan jobba på resande fot måndag - fredag
# Du har en vinnarskalle och vill bli bäst på det du gör!
Om jobbet:
Arbetsplatsen är events runtom i hela Sverige.
Arbetstider: 09.30-18.00
Vi rekryterar löpande så tjänsten kan tillsättas omgående om du är rätt kandidat.

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Psykiatri

ST-läkare
Läs mer Jun 8
Nytt
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Sollentuna

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Sollentuna


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 1 aug. 2023 (v. 31) - 1 sep. 2023 (v.35)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-08-01

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Specialistsjuksköterska till Stockholm

Intensivvårdssjuksköterska
Läs mer Jun 8
Nytt
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till akutsjukvårdavdelning.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet

- Vidareutbildning inom Akutsjukvård

- Minst två års erfarenhet inom din vidareutbildning.

Var: Stockholm

Omfattning: 100%

Tidsperiod: 14 juli 2023 (v. 28) - 7 aug. 2023 (v.32)


Arbetstider: Enligt överenskommelse

Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-07-01


Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter våra kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

kvinnlig personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Kvinnlig sökande personlig assistent:
Sökes 1 kvinnlig personlig assistent till ett par trevliga, aktiva, sociala och pigga med många fritids intressen. De är vid 60 års ålder.
Mannen arbetar, är gående och behöver hjälp endast med praktiska saker.
Kvinnan sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta, allt från personlig hygien, hushålls- arbete till hjälp vid utomhusvistelser och resor. Hon behöver även hjälp med all förflyttningar. Det finns lyft inomhus men vid utomhus- vistelse förekommer manuell lyft. Hon väger knappt 42 kg. Hon kan bestämma, prata och äta själv.
Du ska vara trevlig, lyhörd med hög arbetsmoral samt punktlig, flexibel, ordningsam, stresstålig, ansvarsfull och initiativrik.. Du ska gilla att pyssla hemma och laga mat. Du ska vara rökfri. Du ska bo helst nära arbetsplatsen. Ömsesidig respekt är självfallet.
OBS! Endast kvinnliga sökande. gärna under 30 år.
Tjänsten kan ligga på dag, kvällar och helg.
Omfattningen på arbetstid: vid behov anställning
Arbetsplats: Södermalm.
Bra lön för rätt person
Bifoga gärna ett foto på dig.
Vi tar emot ansöknings handlingar per e-mail:
sicklasluss@yahoo.com märk annonsen med "pass 23 06-1"

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Psykiatri

ST-läkare
Läs mer Jun 8
Nytt
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Stockholm

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Stockholm


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 24 juli 2023 (v. 30) - 14 aug. 2023 (v.33)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-06-15

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Jobba som telefonförsäljare på Gärdet!

Telefonförsäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Jobba som innesäljare med oss på Gärdet i Stockholm!

Innovative sales är ett svenskt företag som idag hjälper varumärken såsom Telia, Telenor samt Allente i marknadsföring-och försäljningssyfte. Idag består Innovative av 150 drivna personer med stort intresse för försäljning. Att arbeta på Innovative är en betydelsefull resa, här kan du samla på dig erfarenheter inför framtida yrken eller varför inte bygga en karriär inom bolaget?

Om jobbet

Som innesäljare kommer du förmedla Telenor, Telia eller Allentes produkter per telefon. Där syftet är att hitta en bättre lösning efter kundens behov samt utifrån vad dem har idag. Samtliga samarbetspartners är välkända företag som levererar högkvalitativa lösningar ut till sina kunder.Arbetstider: måndag - fredag 09:00-18:00 (Inga sena kvällar!)

Omfattning: HeltidstjänstFördelar med att arbeta hos oss

- Garantilön varje månad

- Generösa provisioner + bonusar!

- Möjlighet att växa inom bolaget och skapa en karriär

- Kostnadsfri sälj-och produktutbildning

- Gemensam frukost varje Fredag tillsammans med dina kollegor

- Tävlingar där du kan vinna allt från presentkort, utlandsresor eller körkortspaket

Vi söker dig som

- Besitter en hög socialkompetens

- Har lätt för att bygga tillitsfulla relationer

- Trivs med att arbeta självständigt likväl som i grupp

- Är målmedveten och tävlingsinriktad

Meriterande för denna tjänst är tidigare erfarenheter inom service och försäljning.

Vi utbildar dig

Vi anser att en god grund lägger spår för en fantastisk karriär och utvecklingskurva. Vi startar därav samtliga utbildningar med teoretisk samt praktisk utbildning inom säljteknik och produktkunskap. Du arbetat tätt inpå erfarna säljare och coacher som månad efter månad strävar efter att höja sina mål och tjäna ännu mer pengar!Rekryteringsprocess

Vår rekryteringsprocess är till största delen digital. Du kommer därför få sms med viktig information när du går vidare i en rekryteringsprocess hos oss. Vi ber dig därför ha koll på din mobil i samband med ansökan.

Intervjuer sker löpande. Vill du starta i gång din karriär omgående? Tveka inte på att skicka en ansökan redan idag så får du en tid för intervju inom kort.

Vid övriga frågor mejla till följande: jolin@innovativesales.se

https://www.innovativesales.se/

https://www.instagram.com/innovativesales/?hl=sv

Ansök nu

Säljare till Innovative sales!

Telefonförsäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Jobba som innesäljare med oss på Gärdet i Stockholm!

Innovative sales är ett svenskt företag som idag hjälper varumärken såsom Telia, Telenor samt Allente i marknadsföring-och försäljningssyfte. Idag består Innovative av 150 drivna personer med stort intresse för försäljning. Att arbeta på Innovative är en betydelsefull resa, här kan du samla på dig erfarenheter inför framtida yrken eller varför inte bygga en karriär inom bolaget?

Om jobbet

Som innesäljare kommer du förmedla Telenor, Telia eller Allentes produkter per telefon. Där syftet är att hitta en bättre lösning efter kundens behov samt utifrån vad dem har idag. Samtliga samarbetspartners är välkända företag som levererar högkvalitativa lösningar ut till sina kunder.Arbetstider: måndag - fredag 09:00-18:00 (Inga sena kvällar!)

Omfattning: HeltidstjänstFördelar med att arbeta hos oss

- Garantilön varje månad

- Generösa provisioner + bonusar!

- Möjlighet att växa inom bolaget och skapa en karriär

- Kostnadsfri sälj-och produktutbildning

- Gemensam frukost varje Fredag tillsammans med dina kollegor

- Tävlingar där du kan vinna allt från presentkort, utlandsresor eller körkortspaket

Vi söker dig som

- Besitter en hög socialkompetens

- Har lätt för att bygga tillitsfulla relationer

- Trivs med att arbeta självständigt likväl som i grupp

- Är målmedveten och tävlingsinriktad

Meriterande för denna tjänst är tidigare erfarenheter inom service och försäljning.

Vi utbildar dig

Vi anser att en god grund lägger spår för en fantastisk karriär och utvecklingskurva. Vi startar därav samtliga utbildningar med teoretisk samt praktisk utbildning inom säljteknik och produktkunskap. Du arbetat tätt inpå erfarna säljare och coacher som månad efter månad strävar efter att höja sina mål och tjäna ännu mer pengar!Rekryteringsprocess

Vår rekryteringsprocess är till största delen digital. Du kommer därför få sms med viktig information när du går vidare i en rekryteringsprocess hos oss. Vi ber dig därför ha koll på din mobil i samband med ansökan.

Intervjuer sker löpande. Vill du starta i gång din karriär omgående? Tveka inte på att skicka en ansökan redan idag så får du en tid för intervju inom kort.

Vid övriga frågor mejla till följande: jolin@innovativesales.se

https://www.innovativesales.se/

https://www.instagram.com/innovativesales/?hl=sv

Ansök nu

Rekryterare till Innovative sales!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi har en plats ledig som rekryterare!

Innovative sales är Sveriges snabbast växande säljbolag som hjälper varumärken såsom Telia, Telenor samt Allente i marknadsföring-och försäljningssyfte.

Vi expanderar och utökar vår rekryteringsavdelning med ännu en plats.Vi har en tight rekryteringsprocess vilket innebär att det är högtempo och det går fort från första samtalet till anställning . Därav är det viktigt att processen går effektivt och smidigt till för att kandidaterna ska få en så bra upplevelse av oss som arbetsgivare som möjligt.

Arbetsuppgifter: Du kommer att vara delaktig i första steget av processen där du kontaktar samtliga av våra kandidater som söker via diverse plattformar och har en kortare telefonintervju. Syftet med samtalet är att säkerställa att kandidaten besitter det vi söker och erbjuder. Anser du att kandidaten passar för tjänsten bokar du därefter vidare för en intervju.Arbetstider: måndag - fredag 09:00-18:00

Omfattning: HeltidstjänstVad vi erbjuder:

- Fastlön

- Roliga aktiviteter tillsammans företaget

- Mängder av tävlingarVi söker dig som:

- Är noggrann och strukturerad

- Besitter en hög socialkompetens

- Är målmedveten och tävlingsinriktad

- Har tidigare erfarenheter inom rekrytering är meriterande

- Jobbat inom försäljning i minst 3 år är ett kravRekryteringsprocess

Vår rekryteringsprocess är till största delen digital. Du kommer därför få sms med viktig information när du går vidare i en rekryteringsprocess hos oss. Vi ber dig därför ha koll på din mobil i samband med ansökan.

Intervjuer sker löpande. Vill du starta i gång din karriär omgående? Tveka inte på att skicka en ansökan redan idag så får du en tid för intervju inom kort.

Vid övriga frågor mejla till följande: jolin@innovativesales.sehttps://www.innovativesales.se/

https://www.instagram.com/innovativesales/?hl=sv

Ansök nu

AML och KYC utredare till välkänd bank i Solna

Backofficepersonal
Läs mer Jun 8
Nytt
Jobbify är en jobbplattform för seniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:

Som AML utredare i den här rollen ansvarar du tillsammans med bankens AML-enhet för de frågor som rör motverkan av penningtvätt, bedrägerier och finansiering av terrorism.
Du förväntas vara ett stöd för organisationen genom både operativt arbete med att granska, analysera och rapportera transaktioner likväl som att utbilda personal, agera stöd i bankens utvecklingsprojekt gällande till exempel onboarding av nya kunder, känn- din- kund-information och kommunikation med kunder vid utredningar samt genom att vara drivande i arbetet för framtagning och utformning av instruktioner, rutiner och styrdokument.
Du tillhör avdelningen Customer Due Dilingence, och kommer ha ett mycket nära samarbete med dina kollegor i bankens AML-team.
Arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat:

Transaktionsmonitorering

Hantera polisförfrågningar och FIPO-rapportering

Utredning, hantering och rapportering till Finanspolisen

Hantera ansökningar med syfte att utföra riskbaserad kundanalys inom processen för KYC

Hantera AML-funktionens mailbox

Löpande arbete med AML-instruktioner, rutiner och styrdokument

Planera och driva AML-utbildning

Agera stöd för kollegor i penningtvättsfrågor


Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig med några års erfarenhet av arbete med AML-frågor inom bank/finans från en roll som AML utredare, AML Officer, KYC/AML Analytiker eller liknande. Du är van att på ett självständigt sätt arbeta med denna typ av frågor, och har goda kunskaper om lagar och föreskrifter gällande AML och transaktionsövervakning.
Viktigt är att du ska ha arbetat med KYC och ha förståelse gällande verklig huvudman – vad det är och hur man utreder det?

Vidare har du flytande kunskaper i svenska och är mycket duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har arbetat i CM1, GoAML samt om du har representerat din bank i Bankföreningen eller övriga Bank-forum inom AML i bankkollektivet. Har du avancerade kunskaper i Excel är det också positivt.
För den här rollen är det bra att vara analytiskt lagd med förmåga att bearbeta och analysera information på ett effektivt sätt för att kunna identifiera misstänkta transaktioner och mönster. Vidare har du en team-orienterad approach där du är prestigelös och hjälpsam, samt får saker ur händerna i ett bra tempo. Här krävs god förmåga att kunna fatta snabba beslut och agera om du upptäcker ett avvikande eller misstänkt kundbeteende. Det är viktigt att du är kommunikativ och kan förmedla information till olika delar av organisationen på ett pedagogiskt och tydligt sätt i både tal och skrift. Då det här är ett ansvarsfullt arbete ser vi att du är mycket noggrann, ansvarstagande och har stor integritet.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.

Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige.

Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Distriktsläkare till Gröndals vårdcentral

Specialistläkare
Läs mer Jun 8
Nytt
VÄLKOMMEN till vår trevliga vårdcentral - den lilla vårdcentralen med hög kompetens och engagerade medarbetare.

Vårdcentralen är belägen vid sjön Trekanten i Gröndal, nära tvärbana, tunnelbana och bussar. Vårdcentralen är en landstingsdriven resultatenhet som präglas av god stämning och med korta beslutsvägar. 

Vi söker nu en allmänspecialist till vårt välfungerande team.

Arbetsuppgifter 

Alla förekommande arbetsuppgifter för specialist i allmänmedicin men med huvuduppdrag att arbeta inom hemsjukvården. Vi dokumenterar i TakeCare. 

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin eller geriatrik.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse, heltid eller deltid, arbetstid måndag-fredag.

Personliga egenskaper

Du är driven och intresserad av att arbeta i team med ett stort engagemang och ett gott bemötande mot patienter, kollegor och vårdgrannar. Du har en vilja att prova ny teknik och nya arbetssätt för att på bästa sätt möta våra patienter och tillsammans med teamet skapa en ännu bättre arbetsmiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Information om tjänsten lämnas av

Verksamhetschef Lena Skott, tel. 08-123-394 05. 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Jobba Som IT-Arkitekt

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 8
Nytt
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur

Ansök nu

Mätningsingenjör till Kartverkstan ????????

Mätningsingenjör/MBK-ingenjör
Läs mer Jun 8
Nytt
Varför Kartverkstan?
Kartverkstan är ett modernt mätningstekniskt konsultföretag med mångårig erfarenhet och god gemenskap. Kartverkstan startade som ett litet familjeföretag 1988, och den familjära atmosfären har de lyckats bevara. Med sin mångsidiga kompetens och långa erfarenhet har de lyckats bli väletablerade på marknaden och skapa bra och långvariga samarbeten. De är en framtidsinriktad organisation som strävar efter utveckling och förbättring, och som ligger i teknikens framkant inom branschen. Som Mätningsingenjör på Kartverkstan blir du del av en flexibel och lösningsorienterad organisation med korta beslutsvägar där du ges stora möjligheter att utvecklas och påverka.

Detta är en direktrekrytering via Wrknest med anställning hos Kartverkstan och all kontakt sköts direkt med Wrknest för denna process.

Dina framtida arbetsuppgifter
Som Mätningsingenjör på Kartverkstan kommer du att ha ett stort ansvar och vara en nyckelperson i organisationen. Du kommer att ha en bred roll med ansvar för egna operativa kunduppdrag samt samordningsansvaret, vilket kommer göras t.ex. genom att:- Samordna och resursplanera kunduppdrag

- Vara med och utvecklar tjänsteutbudet

- Identifiera utbildningsbehov och genomföra internutbildningar

- Bidra aktivt till såväl företagets som teamets utveckling inom kvalitet, arbetsmiljö och affärer

- Utföra såväl komplexa mätuppdrag som enklare kunduppdrag åt till exempel större konsult- och byggföretag, mark- och anläggningsföretag, ledningsdragande verk samt privatpersoner

- Vara operativt uppdragsansvarig för mätuppdrag

Vi söker dig som har

- Utbildning inom tekniskt lantmäteri/mätteknik i form av relevant eftergymnasial utbildning.

- Flera års arbetslivserfarenhet av mätningstekniskt arbete

- Erfarenhet och vana av att arbeta med Auto-CAD, Geo och liknande redovisningsprogram

- Vana av att arbeta med standarder och kravdokument såsom SIS-TS, HMK, TDOK och liknande.

- Viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

- B-Körkort

Vi ser det som meriterande om du har

- Trafikverkets mätningstekniska behörighet nivå I/II

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Därför söker vi dig som är anpassningsbar, organiserad och har ett proaktivt förhållningssätt. Det är av stor vikt att du är självgående och initiativtagande då projektens utveckling är beroende av att det är du som driver det framåt. Du är flexibel, prestigelös och räds inte att ta tag i och lösa problem när de dyker upp och du drivs av att arbeta i en miljö där alla hjälps åt och man har ett brett spann av arbetsuppgifter. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse

Plats: Stockholm

Omfattning: Heltid

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Ansök nu

Teknisk projektledare till Pannpartner

Arbetsledare, tillverkning kemiska produkter
Läs mer Jun 8
Nytt
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i X månader. Du blir anställd av Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Pannpartner.

Om företaget:

Pannpartner är ett familjeägt företag som är specialister på vattenbehandlingsutrustning anpassat för ångpannor och ångsystem. Deras kunder finns bland annat inom tillverkande industrier, energiverk, livsmedelsföretag och sjukhus. Produktsortimentet består i huvudsak av ångpannor, armaturer, reglerutrustning och vattenbehandling. Pannpartners ambition är att vara det självklara valet för både personal, leverantörer och sina kunder. Kontoret är beläget i trevliga Hammarby Sjöstad och tillverkning sker i deras egna lokaler i Falun där även deras reservdelslager hanteras.

Industrins omställning till grön energi gör att Pannpartner nu ser en ökande efterfrågan på deras produkter och tjänster. Som teknisk projektledare får du en betydande roll och blir en del av ett bolag med högt i tak där resultat, prestation och utveckling uppmuntras.

Arbetsuppgifter:

I rollen som teknisk projektledare ansvarar du för framtagande av tillverkningsunderlag för svetsning, elritningar, montage samt installationer med mera. Du planerar och närvarar vid driftsättning, ansvarar för utbildning av driftpersonal samt stöttar servicetekniker med underlag och tekniksupport vid behov. Du arbetar administrativt genom att sammanställa dokumentation för inköp, tillverkning, installation, driftsättning, skötselmanualer och underlag för myndighetsgodkännanden. Vidare arbetar du löpande med avstämningar av ekonomin med projektkalkylen och är med och tar fram mallar och förbättringsåtgärder för projektstyrning. Du ser till att tidsplanen upprätthålls och medverkar vid slutbesiktning samt tillgodoser att eventuella restpunkter genomförs i avtalad tid.

Avslutningsvis håller du dig löpande a ’jour med ändringar av tillverknings- och myndighetskrav. I kontakt med kunder är du den som presenterar tillverkningsunderlag och ritningar samt erbjuder och offererar förbättringar och komplettering till befintlig eller kommande utrustning. Då du har mycket kontakt med kunder och leverantörer tillkommer en del resor och övernattningar i tjänsten.

• Ansvar för framtagande av tillverkningsunderlag
• Planering av driftsättning och utbildning av driftpersonal
• Dokumentation för inköp, tillverkning, installation med mera
• Löpande avstämningar av ekonomin med projektkalkylen
• Kund- och leverantörsansvar

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet av rör- och/eller elinstallationer. Meriterande med erfarenhet inom ånga eller programmering av styrsystem
• Meriterande med civilingenjörsutbildning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
• Meriterande med erfarenhet av Autocad eller Elprocad
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
• Goda kunskaper i Office 365 och Excel
• B - körkort

För att trivas i rollen ser vi att du är en självgående och prestigelös person som ser utmärkt service och bemötande som en självklarhet. Vidare är du strukturerad och relationsskapande med ett resultatorienterat fokus och drivs av att skapa värde för de människor du kommer i kontakt med. Avslutningsvis är du självständig och initiativtagande, där du tycker om att komma med egna idéer och fatta beslut

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Hammarby Sjöstad, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Projektekonom - Upprustning Södra Götgatan

Controller
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker Projektekonom - Upprustning Södra Götgatan till Trafikförvaltningen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Centio Consulting Group AB och arbeta som konsult.

Tjänsten är på heltid.

Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

Uppdraget

Uppdraget avser rollen som projektekonom i projekt ”Upprustning södra Götgatan”. Konsulten ska stötta projektledningen i alla ekonomiska frågor. Leder och följer upp projektets ekonomiarbete.Exempel på arbetsuppgifter och ansvar:

- Bistå projektledaren i arbetet med framtagande och uppföljning av budget och prognoser.

- Bistå projektledaren i arbetet med successiv kalkyler.

- Bidra till verksamhetsgemensam ekonomistyrning samt följa upp att beslutade rutiner efterföljs.

- Upprätta strukturen i Agresso med kontoplan och arbetsordernummer.

- Lägga in beställningar i Agresso.

- Stämma av inkommande fakturor mot beställning samt kontera och vid given behörighet även kontrollattestera. Vid felaktigheter bestrida fakturor.

- Upprätta fakturor, exempelvis till kommuner, ledningsägare, m.fl.

- Bistå projektledaren i att upprätta bokföringsordrar.

- Aktivera kostnader i Agresso efter avslut och vid behov genomföra utrangering.

- Ta fram ekonomiska underlag till statusrapport varje månad.

- Ta fram underlag till övrig ekonomisk rapportering inom verksamheten.

- Uppföljning av budget och prognos, samt säkerställa att budget och prognos följer de beslut som finns.

- Hantera eventuella medfinansieringar så som statliga bidrag, etc.

- Bidra till innehållet i projektspecifikationen gällande ekonomi.

- Delta i relevanta möten så som projektmöten, ekonomimöten, byggmöten etc för att samla in information om projektets framdrift.

- Arbeta utifrån TF:s riktlinjer, strategier, beslutade arbetssätt och rutiner, så som Projekt och programhandboken (PPH).

- Bistå projektledaren med uppföljning av ekonomi mot entreprenörer och projektörer.

- Ta fram rutiner för ekonomihantering/proformahantering av fakturering för entreprenörer, projektörer och konsulter.

- Uppföljning av betalplaner, dagböcker, fakturaunderlag, ÄTA, ATR mm.

- Ta fram rutiner och struktur med Magnit för SOW-team.

- Ansvara för kontakten med TF:s verksamhetscontrollers och ekonomer.

- Delta i TF:s ekonominätverk.Krav (OBS, obligatoriska)

Flytande svenska i tal och skrift.

Högskoleutbildning med ekonomisk inriktning eller 6 års erfarenhet av arbete som ekonom eller controller.

Minst 8 års erfarenhet av att arbeta i ekonomisystement Agresso eller likvärdigt.

Minst 5 års erfarenhet av att arbeta i ekonomisystement Hypergene eller likvärdigt.

Erfarenhet från projektstyrningsverktyget Antura eller likvärdigt i minst ett uppdrag.

Minst 9 års erfarenhet av arbete som projektcontroller - i minst 3 projekt - åt beställare i offentlig verksamhet.

Minst 8 års erfarenhet av arbete med ekonomiuppföljning i infrastrukturprojekt.

Meriterande

Erfarenhet av minst 1 uppdrag som programcontroller inom liknande verksamhet (kollektivtrafik, infrastruktur, samhällsplanering, offentlig verksamhet, teknik, bygg och anläggning, fordon etc.) Programbudget ska minst uppgå till 1000MSEK.

Erfarenhet av minst 3 uppdrag som projektcontroller där projektmodellen XLPM har används för projektstyrning.

Minst 3 år erfarenhet från controller-arbete inom projekt med en budget på minst 300 MSEK.

Om oss

Centios övergripande mål är att vara ett konsultbolag som erbjuder smarta och hållbara lösningar som utvecklar samhället på ett positivt sätt.

Våra medarbetare erbjuds villkor som är anpassade för individen. Det innebär att arbetstider, arbetsomfattning, arbetsplats och kompetensutveckling så långt som möjligt anpassas utifrån medarbetarens behov.

Bland våra medarbetare hittar du engagerad personer som brinner för samhällsutveckling. Vi jobbar i små grupper där du kan bidra med dina erfarenheter samtidigt som du får ta del av andras kunskap och erfarenhet.

För oss är det viktigt med välmående och att hitta en sund balans mellan arbete och fritid. Därför har vi en nollvision mot stress och sätter trivsel och hälsa främst.

Läs gärna mer om oss på centio.se.

Vänligen skicka ditt CV på svenska.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Systemtekniker IT

Nätverkstekniker
Läs mer Jun 8
Nytt
Som Systemtekniker signal och tågledningssystem på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.


Systemtekniker IT

Arbetsuppgifter

Vi på IKT Tågledning Nord & Syd arbetar med att ge tågtrafikledare rätt verktyg för att styra och övervaka järnvägstrafiken. Med anledning av utökade driftuppdrag söker vi nu ytterligare systemtekniker inom signal och tågledningssystem. Du som har en lämplig teknisk bakgrund, är vetgirig och har ett intresse för teknik som du vill fortsätta utveckla, är speciellt intressant för oss.
Trafikverket är inne i en stor digitalisering av sin verksamhet där du som systemtekniker kommer att vara en viktig spelare i fortsatt utveckling. Hos oss kommer du att jobba i engagerade team, både lokalt och nationellt, där ingen dag är den andra lik eftersom vardagen till stor del styrs av vad som händer ute i järnvägsnätet.
Vår tekniska miljö är komplex och här finns mycket samlad kompetens som du kommer att få ta del av och fortsätta utveckla. De primära arbetsuppgifterna som systemtekniker blir att arbeta med drift och underhåll inom signal och tågledningssystem, utifrån beslutade planer och budget samt att stötta vår förvaltning i deras arbete.
Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
Att utföra drift och systemunderhåll av vårt tågledningssystem samt ställverk 95 och M11 med syfte att hålla en hög tillgänglighet för tågtrafiken.
Att utföra felavhjälpning alla tider på dygnet, under ordinarie arbetstid (8-16.30) samt övrig tid i samband med beredskap ca. var 6:e vecka.
Att delta vid tester och genomföra driftsättning av system och andra förändringar i anläggningen.
Att samordna anläggningsprojekt som berör tågledningssystem i samarbete med Trafikverkets investeringsverksamhet.
Att delta i utvecklings och förvaltningsaktiviteter.


Övrig information

Urvalstest och arbetsprov kan komma att appliceras i denna rekrytering.
Under introduktionstiden så kommer du att få genomgå ett antal utbildningar samt praktik för att få specifika kunskaper av våra system. Utbildningar och praktik i vissa delar är förlagd till andra orter, varför du behöver ha möjlighet att resa kortare perioder under utbildningen.
Arbetet utförs till stor del på plats i våra lokaler men möjlighet till distansarbete finns i den mån verksamheten medger detta.


Kvalifikationer

Rollen som systemtekniker hos oss kräver ett stort tekniskt intresse och kunnande. För att lyckas med ditt uppdrag, behöver du som söker behöver ha aktuell kompetens och erfarenhet inom minst ett av följande områden:
Järnvägssignalteknik
IT-infrastruktur (nätverk, server, klient och eller/mjukvara)
Trafikledning inom järnväg

Vi lägger stor vikt vid vad du som individ tillför i vår verksamhet. Vi erbjuder därför fortsatt utveckling och en gedigen intern vidareutbildning under ca. ett års tid, för att komplettera din grundkompetens enligt ovan och ge dig rätt förutsättningar i din roll. Har du kompetens/erfarenhet inom flera av de ovan nämnda områdena ser vi det som meriterande.
Som person
Våra systemtekniker har många olika kontaktytor externt och internt. Det innebär att du behöver vara lyhörd och duktig på att kommunicera på ett sätt som blir lätt för mottagaren att ta till sig.
Du behöver också ha fallenhet för problemlösning, där du både identifierar och löser problem ur ett helhetsperspektiv. Eftersom vi är i en utvecklingsintensiv verksamhet välkomnar vi dig som drivs av att få bidra till förbättringar som gör nytta och för organisationen närmare sina mål. Vi vill därför också att du är nyfiken och tar egna initiativ, både till att hitta information och till att driva dina uppdrag framåt självständigt såväl som tillsammans med andra.
Formella krav
Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Du har körkort för personbil.
Du har fullgjord gymnasieutbildning inom för ett tjänsten relevant område alt. annan utbildning som vi ser motsvarar behovet för tjänsten.
Du har, i närtid, kompetens och erfarenhet inom minst ett av följande områden: Järnvägssignalteknik, IT-infrastruktur (nätverk, server, klient, mjukvara), Trafikledning järnväg

Meriterande
Om du har kompetens inom tågledningssystem.
Om du har kompetens inom Ställverk 95/M11.
Om du har annan järnvägsteknisk kunskap.
Om du har erfarenhet av drift och underhåll av tekniska system


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Inom vår IT-organisation är du med och utvecklar Sverige med hjälp av moderna och innovativa lösningar. Vi är mitt i en spännande förändring där vi försöker ta vara på digitaliseringens möjligheter till fullo. Digitaliseringen ställer allt större krav och vi vill därför anpassa oss vad gäller kompetens, arbetssätt och organisation i takt med utvecklingen. Vi har ett helhetsansvar för IT och telekom, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om - precis som Sveriges transportsystem.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök nu

Inköpsansvarig & Supply Chain Manager till ett växande solcellsföretag!

Inköpare
Läs mer Jun 8
Nytt
Wrknest söker nu efter en Inköpsansvarig & Supply Chain Manager till Soldags - ett växande solcellsföretag som hjälper privatpersoner i Sverige att enkelt skaffa lönsam solenergi och bli nöjda ägare av solcellsanläggningar. Soldags är ett lönsamt bolag som grundades 2017 och idag består av 40 personer och är en del av den börsnoterade Soltech Energy-koncernen. De erbjuder en inkluderande arbetsplats med en välkomnande känsla i ett företag som är helt rätt i tiden och har hållbarhet som kärnverksamhet. Nu är bolaget i tillväxtfas och söker en person som vill vara en central
del av deras gemenskap och tillväxtresa.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss på Wrknest men du kommer anställas direkt hos Soldags. Tjänsten är belägen på deras kontor på Medborgarplatsen i Stockholm.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Inköpsansvarig & Supply Chain Manager kommer du att ha operativt ansvar för hela företagets inköpsprocess för att på sikt arbeta strategiskt med att utveckla deras verksamhet. Bolaget har ett centrallager från vilket majoriteten av materialet till Soldags solcellsinstallationer distribueras. Nu söker de en person som kan ansvara för allt inköpsarbete där du kommer ha nära samarbete med externa leverantörer för att säkerställa att företaget fortsatt levererar nyckelfärdiga solcellsinstallationer tryggt och enkelt.

Du kommer därtill att arbeta med:

- Prognoshantering mot leverantör i nära samarbete med produktexperter

- Kontakt med grossister och leverantörer

- Inköp av artiklar

- Leveransbevakning

- Leverantörsreklamationer

- På sikt se över leverantörer och hantera inköpsförhandlingar

- Utveckling av företagets processer och rutiner för att säkerställa deras leveranser

Denna roll passar dig som vill arbeta på ett framgångsrikt och växande bolag där du får arbeta brett och vara en nyckeldel i Soldags fortsatta framgång. Du blir del av en börsnoterad koncern där du får ingå i ett inköpsforum internationellt. Detta är en perfekt chans för dig som vill bygga upp en välfungerande Supply Chain process och organisation.

Vi söker dig som har

- Civilingenjörsexamen

- Cirka 5 års arbetslivserfarenhet inom inköp

- Goda kunskaper i Officepaketet

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vi ser det som meriterande med

- Erfarenhet från en större verksamhet med en välfungerande inköpsorganisation

- Relevant inriktning på sin utbildning

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och trivas på företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är framåtlutad, strukturerad och analytisk. Som person har du även ett högt driv och engagemang och trivs i en roll där du får utveckla processer.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Plats: Stockholm, Medborgarplatsen

Omfattning: Heltid, 100%

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Du kan läsa mer om Soldags och deras arbete för ett fossilfritt Sverige här (https://soldags.se/var-verksamhet/?_gl=1*1svwx6u*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjw0N6hBhAUEiwAXab-TTVvSPyubGmEgBZz7CZd-piuuUmle7XIzrQoJKt50XeEzbXgMgtecBoCLjYQAvD_BwE)!

Ansök nu

Fastighetsintresserad Junior Redovisningsekonom till H2M ?????????

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 8
Nytt
Om tjänsten
H2M är ett företag inom teknisk fastighetsdrift och förvaltning som har som målsättning att leverera fastighetstjänster i världsklass, varje dag året runt. De erbjuder allt från rådgivning och planering till operativt arbete, med kunskap och omtanke i fokus. Sedan februari 2023 är H2M en del av CBRE GWS. CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag där det erbjuds utvecklingsmöjligheter och en värderingsstyrd arbetsmiljö.

H2m söker nu en självständig junior redovisningsekonom. Tjänsten är för dig som söker möjligheten att jobba på ett bolag där du från första dag får ta stort ansvar. Du ingår i ett team inom ekonomi och administration där alla jobbar nära varandra med placering vid Skanstull.

Detta är en direktanställning till H2M med inledande provanställning, där rekryteringsprocessen sköts av oss på Wrknest.

Dina framtida arbetsuppgifter

- Löpande bokföring och avstämningar mot banken

- Fakturering och reskontraarbeten

- Avstämning av balansräkningskonton

- Upprättande av bokslut, samt uppföljning och analys av boksluten

- Löpande hantering av moms, intrastat och periodisk sammanställning

- Koncernavstämningar, konsolidering och koncernrapportering

- Hantering av deklaration och löpande skatterapportering

- Säkerställ lagefterlevnad i bokföringen

- Löpande kassaflödesanalyser och likviditetsrapportering

- Kontakt med företagets revisorer och externa myndigheter

För att lyckas i rollen är du en social och kommunikativ person som gärna är intresserad av fastighetsbranschen. Du arbetar strukturerat och är van att hålla deadlines. Du har självklart ett sinne för siffror och är mycket analytisk lagd.

Vi söker dig som har

- Akademisk examen i ekonomi med inriktning redovisning

- 1-2 års erfarenhet av liknande arbete där du har fått ansvara för redovisning från ax - limpa

- Grundläggande kunskaper inom Excel

- Erfarenhet av internredovisning

- Goda kunskaper inom användning av affärsstöd- och budgetverktyg

Vi ser det som meriterande

- Med erfarenheter från entreprenad och serviceföretag är meriterande

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är analytisk, strukturerad och social. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående eller senast juni 2023

Plats: Skanstull, Stockholm

Omfattning: Heltid, arbetstider 07-16

Anställningsform: Direktanställning med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget
På H2M vill de vara den bästa arbetsplatsen för sina medarbetare. De anser att bra förutsättningar och arbetsförhållanden ger engagerade medarbetare som ger nöjda kunder! De är sedan 2018 certifierade som ett Great Place to Work och arbetar kontinuerligt med att bli ännu bättre. När det går bra för H2M får alla vara med och ta del av det. De återinvesterar mycket i sina medarbetare i form av utbildningar, bra verktyg och utrustning, anställningsförmåner samt gemensamma aktiviteter. De är ett glatt prestigelöst gäng där alla hjälps åt!

Här kan du läsa om hur deras medarbetare tycker att det är att jobba på H2M: https://www.h2m.se/jobbahososs/vad-tycker-vi-som-jobbar-har/

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är deras passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till deras kunders framgång! Deras ca 100 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via sina cirka 530 kontor över hela världen och omsatte år 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Quality Assurance till Cellcolabs ????

Civilingenjör, bioteknik
Läs mer Jun 8
Nytt
Om tjänsten

Vi söker dig som är driven och passionerad och vill vara med på Cellcolabs utvecklingsresa med mål att accelerera stamcellsforskningen och göra framtidens behandlingar tillgängliga för alla. Cellcolabs tillverkar högkvalitativa mesenkymala stromaceller som har potential att bli nästa stora biotekniska genomslag. Dess antiinflammatoriska, immunomodulerande och regenerativa egenskaper har visat positiva effekter mot flera kroniska sjukdomar som Alzheimer, Parkinson och reumatism. I denna tjänst kommer du att specialisera dig på driva kvalitetsarbetet för produktionen av dessa celler. Du kommer att bli en del av ett entrepenöriellt startup-bolag där du får stor möjlighet att påverka och ta en aktiv roll i arbetet att göra en verklig skillnad för patienters liv. Du kommer att arbeta i ett team med kollegor som brinner för sitt arbete. Därför värdesätter vi att du delar samma passion för att göra världen till en bättre plats.

Detta är en direktanställning till Cellcolabs, där Wrknest sköter rekryteringsprocessen.Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av Quality Assurance där tjänsten blir att säkerställa kvalitén för reguljär produktion av mesenkymala stamceller samt förbättra Cellcolabs QMS (quality management system).

Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara:

- Säkerställa att produktionsverksamheten uppfyller kraven i relevanta standarder

- Initiera och utfärda instruktioner

- Interna och externa audits

- Delta i myndighetsinspektioner

- Delta i riskbedömningar inom olika områden

- Frisläppning av intermediat och slutprodukt

- Driva och följa upp utredningar på avvikelser och ändringar samt implementera åtgärder

- Kvalitetssäkring i valideringar och i utvecklingsprojekt

- Aktivt bidra till organisationens utveckling

Vi söker dig som har

- Högskole- eller universitetsexamen inom ett naturvetenskapligt ämne

- Gedigen kunskap inom regelverk som GMP (helst även GDP)

- Erfarenhet av självständigt QA-arbete

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande

- Erfarenhet av QA- arbete inom ATMP tillverkning och cellodling

- Om du är vass inom hantering av leverantörsaudit och myndighetsinspektioner

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är driven, flexibel och ansvarsfull. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Stockholm

Omfattning: Heltid, 40h/ v

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Cellcolabs är en bioteknik-startup med mål att använda avancerade cellterapier för att förändra sjukvården. Genom effektiv storskalig produktion av mesenkymala stromaceller accelererar vi både den kliniska utvecklingen och användningen av avancerade cellbehandlingar, vilket bidrar till en bättre global hälsa. Gå med i stamcellrevolutionen idag med Cellcolabs, grundat och stöttat av några av Sveriges främsta hälso- och life science-entreprenörer.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Systemtekniker IT

Nätverkstekniker
Läs mer Jun 8
Nytt
Som Systemtekniker signal och tågledningssystem på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.


Systemtekniker IT

Arbetsuppgifter

Vi på IKT Tågledning Nord & Syd arbetar med att ge tågtrafikledare rätt verktyg för att styra och övervaka järnvägstrafiken. Med anledning av utökade driftuppdrag söker vi nu ytterligare systemtekniker inom signal och tågledningssystem. Du som har en lämplig teknisk bakgrund, är vetgirig och har ett intresse för teknik som du vill fortsätta utveckla, är speciellt intressant för oss.
Trafikverket är inne i en stor digitalisering av sin verksamhet där du som systemtekniker kommer att vara en viktig spelare i fortsatt utveckling. Hos oss kommer du att jobba i engagerade team, både lokalt och nationellt, där ingen dag är den andra lik eftersom vardagen till stor del styrs av vad som händer ute i järnvägsnätet.
Vår tekniska miljö är komplex och här finns mycket samlad kompetens som du kommer att få ta del av och fortsätta utveckla. De primära arbetsuppgifterna som systemtekniker blir att arbeta med drift och underhåll inom signal och tågledningssystem, utifrån beslutade planer och budget samt att stötta vår förvaltning i deras arbete.
Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
Att utföra drift och systemunderhåll av vårt tågledningssystem samt ställverk 95 och M11 med syfte att hålla en hög tillgänglighet för tågtrafiken.
Att utföra felavhjälpning alla tider på dygnet, under ordinarie arbetstid (8-16.30) samt övrig tid i samband med beredskap ca. var 6:e vecka.
Att delta vid tester och genomföra driftsättning av system och andra förändringar i anläggningen.
Att samordna anläggningsprojekt som berör tågledningssystem i samarbete med Trafikverkets investeringsverksamhet.
Att delta i utvecklings och förvaltningsaktiviteter.


Övrig information

Urvalstest och arbetsprov kan komma att appliceras i denna rekrytering.
Under introduktionstiden så kommer du att få genomgå ett antal utbildningar samt praktik för att få specifika kunskaper av våra system. Utbildningar och praktik i vissa delar är förlagd till andra orter, varför du behöver ha möjlighet att resa kortare perioder under utbildningen.
Arbetet utförs till stor del på plats i våra lokaler men möjlighet till distansarbete finns i den mån verksamheten medger detta.


Kvalifikationer

Rollen som systemtekniker hos oss kräver ett stort tekniskt intresse och kunnande. För att lyckas med ditt uppdrag, behöver du som söker behöver ha aktuell kompetens och erfarenhet inom minst ett av följande områden:
Järnvägssignalteknik
IT-infrastruktur (nätverk, server, klient och eller/mjukvara)
Trafikledning inom järnväg

Vi lägger stor vikt vid vad du som individ tillför i vår verksamhet. Vi erbjuder därför fortsatt utveckling och en gedigen intern vidareutbildning under ca. ett års tid, för att komplettera din grundkompetens enligt ovan och ge dig rätt förutsättningar i din roll. Har du kompetens/erfarenhet inom flera av de ovan nämnda områdena ser vi det som meriterande.
Som person
Våra systemtekniker har många olika kontaktytor externt och internt. Det innebär att du behöver vara lyhörd och duktig på att kommunicera på ett sätt som blir lätt för mottagaren att ta till sig.
Du behöver också ha fallenhet för problemlösning, där du både identifierar och löser problem ur ett helhetsperspektiv. Eftersom vi är i en utvecklingsintensiv verksamhet välkomnar vi dig som drivs av att få bidra till förbättringar som gör nytta och för organisationen närmare sina mål. Vi vill därför också att du är nyfiken och tar egna initiativ, både till att hitta information och till att driva dina uppdrag framåt självständigt såväl som tillsammans med andra.
Formella krav
Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Du har körkort för personbil.
Du har fullgjord gymnasieutbildning inom för ett tjänsten relevant område alt. annan utbildning som vi ser motsvarar behovet för tjänsten.
Du har, i närtid, kompetens och erfarenhet inom minst ett av följande områden: Järnvägssignalteknik, IT-infrastruktur (nätverk, server, klient, mjukvara), Trafikledning järnväg

Meriterande
Om du har kompetens inom tågledningssystem.
Om du har kompetens inom Ställverk 95/M11.
Om du har annan järnvägsteknisk kunskap.
Om du har erfarenhet av drift och underhåll av tekniska system


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Inom vår IT-organisation är du med och utvecklar Sverige med hjälp av moderna och innovativa lösningar. Vi är mitt i en spännande förändring där vi försöker ta vara på digitaliseringens möjligheter till fullo. Digitaliseringen ställer allt större krav och vi vill därför anpassa oss vad gäller kompetens, arbetssätt och organisation i takt med utvecklingen. Vi har ett helhetsansvar för IT och telekom, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om - precis som Sveriges transportsystem.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök nu

Medicinsk teknisk support till ett Life Science bolag i Stockholm!

Biomedicinare
Läs mer Jun 8
Nytt
Om tjänsten

Wrknest söker nu en Medicinsk teknisk support till ett Life Science bolag i Stockohom. Bolaget är en ledande leverantör av produkter för medicinsk forskning och diagnostik i Norden och Baltikum. Företaget tillhandahåller den senaste produktteknologin till den vetenskapliga marknaden och vi är stolta över att betjäna våra kunder på ett snabbt och effektivt sätt. Vi verkar från vårt huvudkontor i Stockholmsregionen, med lokalt anställda i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Här blir du en del av en stimulerande arbetsmiljö med motiverade och mycket kompetenta kollegor. Som ett ständigt växande företag söker de nu en till person för att stärka det tekniska supportteamet på huvudkontoret. Rollen passar dig som har tidigare erfarenhet av labb, trivs med kundkontakt och nu vill ta en annan riktning i karriären.

Detta är en direktrekrytering till vår kund där du kommer att få fast anställning hos vår kund. All kontakt kopplat till rekryteringsprocessen sköts av oss på Wrknest.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Medicinsk teknisk support kommer du att hantera kunder där du självständigt löser komplexa ärenden. Du kommer ha mycket ägandeskap i din egna roll och har en kommunikativ roll där du hjälper företagets kunder, distributörer och försäljning. Rollen passar dig som är en social person som vill ta steget in i ett mindre företag där du får vara med och påverka inom Life Science.

Kortfattat kommer dina arbetsuppgifter vara att:

- Hjälpa våra kunder med teknisk support och produktförfrågningar via e-post och telefon

- Stötta säljavdelningen med relevant produktinformation

- Ansvar för deras produkter, inklusive kommunikation med produktionslabb, validering av produktdatablad och förberedelse av slutprodukten

- Skriva vetenskapliga texter för marknadsföringsavdelningen

I rollen kommer du att arbeta nära företagets kunder, försäljning, logistik och marknadsföring. Därför ser vi att du har en god och bevisad förmåga till lagarbete. Du trivs även i en serviceinriktad och problemlösande roll.

Vi söker dig som har

- Masterexamen inom biologi, molekylär biologi, bioteknik, biomedicin eller motsvarande

- Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

- Erfarenhet av arbete inom laboratoriemiljö inom relevant forskningsområde

- Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Då du kommer att hantera flera projekt samtidigt är det även viktigt att du är flexibel och snabbt kan prioritera om och byta fokus.

Övrig information

Start: Omgående

Anställningsform: Heltid (40h/vecka)

Plats: Täby, Stockholm

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Företaget erbjuder ett kompensationspaket inklusive grundlön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättningar. Dessutom ger de möjlighet för en hybridlösning med flexibilitet vid arbete på distans. De samlas ofta för interna konferenser med produktutbildningar och två gånger per år större event med hela företaget.

Ansök nu

Driven Hållbarhetsstrateg till nya Hifab Advisory

Affärsutvecklare
Läs mer Jun 8
Nytt
Hifab Advisory är en start-up inom Hifab-gruppen med syfte att möta behovet av strategisk rådgivning och förändringsledning hos beslutsfattare inom fastighet och samhällsbyggnad. Hifab Advisory hjälper sina kunder med strategisk rådgivning, analyser, projektledning av strategiska initiativ och interimstjänster samt skräddarsyr alltid deras stöd efter kundens behov och förutsättningar.

Om tjänsten
Vi på Wrknest söker nu Hifab Advisorys nästa stjärna som vill vara med och leda omställningen av fastighetsbranschen till mer hållbar. Här får du möjligheten att komma in i ett drivet team som tar sig an de roligaste projekten i sann start up-anda men med tryggheten av ett gediget och stort bolag i ryggen! Du ges dessutom möjligheten att vara med och utveckla verksamheten på flera olika plan, exempelvis inom rekrytering och kompetensutveckling. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter framåt att ta en ledande roll.Dina framtida arbetsuppgifter
Som hållbarhetsstrateg hos Hifab Advisory kommer du hjälpa kunderna att ta sig an frågeställningar kopplade till hållbarhet som oftast är kritiska för det övergripande utvecklingsarbetet. Detta kan exempelvis beröra grön finansiering, nya rapporteringsramverk (EU Taxonomin, SBTi, TCFD, SFDR, CSRD mfl.), konceptutveckling eller leverantörsuppföljning.

En gemensam nämnare för Hifabs uppdrag är att skapa tydlighet i komplexa frågeställningar, där du tillsammans med dina kollegor kommer göra analyser och avvägningar kopplat till affär, ekonomi och hållbarhet samtidigt som ni samarbetar med flera olika intressenter. Utveckling och lärande är en viktig del i det dagliga arbetet, då Hifab Advisory ständigt vill hålla sig relevanta som rådgivare.

Vi söker dig som har

- Relevant akademisk utbildning som exempelvis Civilingenjörsutbildning inom Samhällsbyggnad och Fastighet, Ekonomiutbildning med Master inom Hållbarhet eller Samhällsbyggnad

- 2-5 års yrkeslivserfarenhet av liknande roll inom fastighets- och samhällsbyggnadsbranschen

- Flytande språkkunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska

- Goda kunskaper i PowerPoint och Excel

Vi ser det som meriterande

- Med ett intresse inom andra kompetensområden som Affärsutveckling, Finans & Risk, Energi eller Digitalisering.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är lösningsorienterad, kommunikativ och trygg i nya situationer. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Flexibelt, önskvärt i augusti/september 2023

Plats: Du kommer att jobba flexibelt utifrån de uppdrag du är med i, med bas på Hifabs Stockholmskontor i norra Vasastan.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget
Hifab Advisory är en start-up inom Hifab-gruppen med syfte att möta behovet av strategisk rådgivning och förändringsledning hos beslutsfattare inom fastighet och samhällsbyggnad. Samhällsbyggnadssektorn förändras och befinner sig i en snabb omställning där drivkrafter inom hållbarhet, ekonomi och teknik sätter nya förutsättningar för projekt och förvaltning. Hållbarhetsfrågan är central på både styrelse- och ledningsgruppens agenda. På Hifab Advisory hjälper de sina kunder att driva en hållbar utveckling, där en gedigen branschkännedom kombineras med hög affärsförståelse.

Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Vi söker truckförare inom återvinning - Älvsjö - God ersättning

Truckförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi truckförare till en återvinningscentral i Älvsjö. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Du kommer att ansvara över återvinningen och materialet på en återvinningscentral i Rosersberg. Dina uppgifter blir främst att framföra en motviktstruck och hantera godset på anläggningen, och även arbeta med att lasta och lossa gods. Du kommer arbeta med återvinning av allt från glas till papper och plast. Du behöver arbeta med ett högt miljö och säkerhetstänk. Arbetet kommer ske både utomhus och inomhus. Det kan förekomma arbete med farligt avfall.
Vi söker dig som är redo att arbeta som truckförare åt ett av Sveriges största återvinningsföretag. Arbetet kräver väldigt mycket ansvar och självständigt arbete, du bör ha god förmåga att hålla många bollar i luften och ha ett sinne för noggrannhet. Du kommer dagligen att arbeta med att köra en motviktstruck, vi ser gärna att du har erfarenhet av det sedan tidigare.
Arbetsuppgifter:
Totalansvar över återvinning av material
Framföra en motviktstruck
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Lastning och lossning av gods
Dokumentera och sköta driften på din arbetsplats

Om dig:
Denna roll passar dig som besitter en hög arbetsmoral och en väldig noggrannhet. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara ordentlig, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Innesäljare sökes till växande mobiloperatör med fast lön

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Verbal är i en expansiv utvecklingsfas. Vill du vara med på en rolig och spännande resa på säljgolvet? Då är det just dig vi söker!

Erfarenhet av försäljning är meriterande, men inget krav. Det viktiga är att du är målmedveten, resultatorienterad och vill komma till en arbetsplats där man kan utvecklas.

Vi erbjuder stora möjligheter att klättra på karriärstegen, vara med i utbildningen av ny personal och möjligheten att ansvara över en egen grupp. Hos oss får du en stimulerande arbetsplats med mycket event, säljtävlingar och resor.

Om du är redo för att skapa en karriär inom försäljning och jobba på ett företag med sund företagskultur så är du varmt välkommen med din ansökan.
Arbetsuppgifter:

Utgående nykundsförsäljning med telefon som arbetsredskap.

Arbeta mot budget och uppsatta försäljningsmål.


Vi söker dig som:

Är 18+ år.

Är en driven och målmedveten person.

Trivs med att prata med kunder i telefon.

Är resultatorienterad.

Är flytande i svenska i tal- och skrift.


Vi erbjuder:

Fast lön plus provision.

En omfattande säljutbildning för att du ska lyckas som säljare.

Chansen att arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vi är ett certifierat Great Place to Work.

Lättillgängligt kontor i Henriksdal, 1 minut från Slussen.

Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Friskvårdsbidrag

Delta på olika event och säljgalor.


 

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Välkommen in med din ansökan idag!

Ansök nu

C-Chaufför Återvinning/Baklastare södra Stockholm

Renhållningsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
WeStaff Sweden söker nu C-chaufförer till baklastande-återvinningsbilar i södra Stockholm.

Detta är ett bra jobb och startar v.25 perioden sträcker sig främst till v.32 men för rätt person så finns goda möjligheter till förlängning.

Skynda dig att söka, platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i södra Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer samt sommarchaufförer.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra baklastande återvinningslastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan

Arbetstid. Kvällstid måndag-fredag, 14.00-23.00

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort

- YKB

- Förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

C-Chaufför till Adelsö-Stockholm

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
WeStaff Sweden söker nu en C-Chaufför till vår uppdragsgivare på Adelsö-Stockholm.

Uppdragsperioden startar V.24 & pågår hela sommaren fram till V.34, det finns även god chans till uppdragsförlängning efter sommarperioden.

Ditt nya jobb
Vi söker nu distributions C-Chaufför till vår kund i Storstockholmsområdet.

Vi söker en hel-, och deltids chaufför. Platsen kommer tillsättas och schemaläggas snarast, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdraget är attraktivt med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C-distribution runt västra Stockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil.

- Utkörning av varor till olika livsmedelsbutiker

Schemaläggning: Heltid 35h/veckan.

Arbetstid. Dagtid måndag, tisdag, torsdag & fredag.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, och har ett gott lokalsinne i och runt om Stockholm. Kunskaper i svenska språket och skrift är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning. Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha.

Krav för dessa tjänster:

- Svenskt körkort med C-behörighet

- Svenskt YKB

- Digitalt förarkort

- Svenska i tal & skrift

- God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Undersköterska till Suomikoti

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker en finskt talande undersköterska som har erfarenhet av att ta hand om äldre människor och att arbeta inom boendemiljö. Du har boende i fokus, tycker om teamarbete och förstår aktiviteternas vikt för våra boende. Du är van att dokumentera på svenska.

Ansök nu

Kranbilsförare-Återvinning norra Stockholm

Kranbilsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
WeStaff söker nu C-chaufförer med kran behörighet till norra Stockholm.

Sök direkt jobbet startar omgående!

Ditt nya jobb
Vi söker nu kransbilförare till vår kund i norra Stockholm. Vi söker dig som har erfarenhet av att köra kranbil. Detta är en trevlig arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en mycket bra lön. Uppdraget kommer starta omgående.

Arbetsuppgifter
I rollen som kranbilsförare arbetar du med att köra runt i Stor-Stockholm efter angiven rutt för att hämta upp återvinningsmaterial. Exempel wellpapp och hushållssopor. Du kommer att lasta och lossa behållare utomhus. Arbetet ställer krav på precision, samarbetsvilja och noggrannhet. Du arbetar självständigt med singelbil.

Heltid 40 h/veckan.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag kl. 06.00-15.00

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som kranbilsförare tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav, då du behöver kommunicera på med den interna transportledning.

- C-kort

- Kranbilsförarkort

- YKB

- Digitalt förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Sommar 2023 Mejeri-Chaufförer C & CE till norra Stockholm

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige. Vi bemannar nu upp vår kund i Kallhäll norra Stockholm.

Detta är ett sommarjobb med god chans till förlängning.

Kom och jobba med oss!Ditt nya jobb
WeStaff Sweden söker nu C & CE chaufförer till Sveriges största mejeri. Vår kund är belägen i Kallhäll i norra Stockholm. Är du en chaufför med hög servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och har en glad inställning på.

Då är detta jobbet för dig!

Vi söker både hel-, och deltids chaufförer. Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdraget är väldigt attraktivt med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter
Du kommer distribuera mejeriprodukter till kunder, runt och omkring i Stockholm. Arbetet består av lastning, lossning och distribution av mejeriprodukter, vanligtvis i burar. Varje dag är det flera leverans stopp till olika kunder, i normala fall ca: 4 till 7 stycken. Därför är det viktigt du trivs med att ha kundkontakt, och har en positiv energi.

Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha. Det finns även rangeringsuppdrag att tillgå för rätt person, det innefattar lastning och dirigering av bil & släp.

Heltid 40 h/veckan. Alternativt helg arbete på fast schema.

Arbetstiderna kan variera mellan 05.15-21.36, arbetspassens längd är 8 alternativt 7,6 timmar långa. Uppdragsperioden är mellan V.26-V.33 och utbildning sker V.24-V.25.

Företaget har kollektivavtal Livs.

Kravprofil

- Svenskt körkort med C eller CE-behörighet

- Svenskt YKB

- Truckkort

- Digitalt förarkort

- Svenska i tal & skrift

- God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

- Kunna jobba sommarperioden 2023 under veckorna 26-33

- Vara tillgänglig för 1 betald utbildningsvecka dagtid, tis-lör

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag.

WeStaff Sweden erbjuder en mängd olika tjänster i Sverige. Kom och jobba med oss!

Ansök nu

Helg/Extra-Chaufförer C & CE Distribution Stockholm start omgående!

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
WeStaff Sweden söker nu extra chaufförer för helgjobb!

Arbetsplatserna ligger både i norra och södra Stockholm.

Ditt nya jobb
Vi söker nu distributions chaufförer till våra kunder i Stockholm. Detta är attraktiva arbetsplatser där det erbjuds en bra lön & villkor.

Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C & CE-distribution i Stockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil och släp. Längre körningar förekommer också.

- Utkörning av livsmedel till stora matbutiker
- Hantera leveranser digitalt via handdator
- Kommunikation via telefon

Schemaläggning: Helger.

Arbetstider/Starttider: förmiddag & eftermiddag samt natt.

Företagen har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

C eller CE-körkort, YKB och Förarkort samt truckkort är ett krav.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi gör alltid en bakgrundkontroll och tar ett obligatoriskt utdrag ur belastningsregistret.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Omvårdnadsledare, Specialistsjuksköterska Steg 5 inom Kirurgi, till avd 57

Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Läs mer Jun 8
Nytt
Med en av Nordens största akutmottagningar är akutsjukvård i centrum för vår verksamhet och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna Södersjukhusets specialitet. Södersjukhuset har även en av Sveriges största förlossningskliniker med omkring 6300 förlossningar senaste året. Södersjukhuset har cirka 4800 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 130 000 patienter för akuta besök varje år. På Södersjukhuset bedrivs omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss på Södersjukhuset är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus.Omvårdnadsledare, Specialistsjuksköterska Steg 5, inom omvårdnad till VO Kirurgi!
Att vara Omvårdnadsledare på verksamhetsområdet Kirurgi på SÖS innebär att aktivt initiera, utforma samt driva omvårdnads utvecklingsarbete inom enheten för att kunna erbjuda patienter och deras närstående ett evidensbaserat omhändertagande.

Uppdraget utgår från den reella kompetensen som anges i beskrivning av steg 5:

- Evidensbaserad vård
- Personcentrerad vård
- Samverkan i team
- Kvalitetsutveckling
- Säkervård
- Informatik

Vi kan erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med mycket bra kommunikationer. Vi har möjlighet till fri friskvård i fina träningslokaler. Södersjukhuset erbjuder även en trevlig personalmatsal, uppskattade afterwork:s och anordnar löpande andra sociala arrangemang.  

Arbetsuppgifter
I din roll som Omvårdnadsledare ingår aktiviteter för att åstadkomma funktion och ansvar som:
Klinisk tjänstgöring 

- I det patientnära arbetet är specialistsjuksköterskan en förebild i omvårdnadsarbetet och verkar för att evidensbaserade arbetssätt och metoder efterföljs.
- Bidrar med handledning och utbildning av medarbetare i det dagliga kliniska arbetet.

Strategisk vårdutveckling

- Utifrån aktuella verksamhetsmål bidra till utformning, initiering, och utvecklingsarbeten som gagnar patientnära, personcentrerad, evidensbaserad och säker vård med utgångspunkt från kvalitetsregister data. Fokus bör vara på att främja tvärprofessionell samarbete, kartlägga befintlig vård, utveckla, samt utvärdera förändrande åtgärder.
- Bidra inom omvårdnadsutveckling inom verksamhetsområdet. Samarbeta med  omvårdnadsledarna på Kirurgen.
- Omvärldsbevakning (nationell/internationell) för att inhämta ny kunskap samt sprida utvecklingsaktiviteter som utförs på verksamhetsområdet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är/har:

- Legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens inom Kirurgi samt magisterexamen
- Klinisk erfarenhet inom kirurgi, minst 5år 
- Handledarutbildning (7,5hp)
- Erfarenhet av förbättringsarbete är meriterande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliglämplighet

Du har lätt för att samarbeta och är en god lagkamrat med lösningsfokus. Du bör tycka om att arbeta i en miljö med omväxlande tempo för att trivas. Ditt engagemang och din nyfikenhet bidrar till utveckling av god och säker vård för våra patienter.

Anställningsform


Tillsvidareanställning. Heltid (38:25 tim/v) som specialistsjuksköterska inom kirurgi heltid. Tjänsten motsvarar steg 5 i Region Stockholms kompetensstege för specialistsjuksköterskor samt innebär 80% klinisk tjänstgöring och 20% klinisk utvecklingstid. 

Information om tjänsten lämnas av: 

Anne-Charlotte Brauer, Vårdenhetschef avd 57

tel: 08-12362417 

Övrig information

Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

Vi kommer löpande gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Skicka ansökan så snart som möjligt.

Välkommen att söka!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

1st support sökes till välkänd IT/Teleoperatör!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 8
Nytt
Du har erfarenhet av yrket men mycket sitter också i din personlighet! Den tror vi är fylld med framför allt servicekänsla och nyfikenhet, som kommer att bli två viktiga egenskaper för den här tjänsten. En kul utmaning väntar hos ett av Nordens största företag. Läs gärna vidare!
Om tjänsten
Perido söker en 1st-line support till ett spännande uppdrag hos vår kund och deras kontor i Solna! De erbjuder en mängd kommunikationstjänster och bidrar varje dag till att forma den digitala omvandlingen i Norden och Baltikum. Deras produkter och tjänster har en avgörande roll i kampen mot att lösa nuvarande och framtida samhälls- och miljöutmaningar.
Dina arbetsuppgifter
Här finns en spännande och varierande roll där du har möjlighet att arbeta med olika kunder, IT-miljöer och teknologier samtidigt. Dina arbetsuppgifter innefattar främst 1st/2nd line support inom områden som Office 365, Microsoft Azure, Windows, Windows Server, nätverk, brandväggar, WiFi, säkerhet, backup, Active Directory och Mac.
Du hanterar ärenden genom ett ärendehanteringssystem och tar ansvar för att analysera, bedöma och åtgärda ärenden från början till slut. Dessutom ges du möjlighet att specialisera dig inom ett specifikt område och utvecklas som IT-konsult inom det området du brinner för när du blir bekväm i din roll. Vid komplexa ärenden finns möjligheten att eskalera vidare till 3rd line support.
Dina egenskaper
Vi ser att du är en person som vill utvecklas och anta nya utmaningar inom IT-området. Du är serviceminded och en lagspelare av rang. Du är en lugn person som på ett pedagogiskt sätt kan kommunicera med människor med olika kompetensnivå. I arbetet kan både bekanta och obekanta problem uppstå, så vi tror att du är en problemlösare som tar dig an alla uppgifter på ett lugnt men effektivt sätt. Vidare ser vi att du tar stort ansvar för din egen utveckling och är nyfiken på att lära dig mer om det du inte kan. Slutligen bidrar du till en trevlig arbetsplats med ditt sätt att vara på!
Är detta tjänsten för dig? Skicka gärna in din ansökan idag
Kvalifikationer:
Erfarenhet av att jobba i en servicedesk/helpdesk eller som IT-konsult
Erfarenhet av att jobba med Windows Server och nätverk (installation, konfiguration, migreringar, drift, hantering och felsökning) samt kunskap inom Microsoft Azure och Microsoft Powershell
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, svenska och engelska

Meriterande:
Certifiering inom Office 365, Azure eller t.ex. CCNA är meriterande men kan även erbjudas

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag genom Perido i 6 månader med chans till överrekrytering till företaget. Start omgående.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 34003 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och har över 1300 medarbetare över hela landet, varav ett femtiotal arbetar på våra kontor i Stockholm och Göteborg. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: https://perido.se/om-oss/.

Ansök nu

Area Sales Manager fluent in mandarin

Key account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
We continue to grow and we are looking for Area Sales Managers to strengthen our sales team. If you want to be part of a successful international team, if you have a passion for selling advanced technical systems and building long lasting business relationships with customers, you might be the person we are looking for.

As an Area Sales Manager you will:

-
Manage sales of advanced tailor made fire prevention systems to customers in the process industry

-
Be responsible for the entire sales cycle, from first contact and processing of new leads, to customer visits, to final negotiations

-
Develop new business opportunities and maintain existing business on your markets

-
Actively work with marketing activities in your markets, such as trade shows, seminars etc

-
Have approximately 50-60 travelling days per year


We are looking for a Area Sales Manager:

- Bachelor’s degree in engineering or other academic education alternative you have equivalent working experience
- 3-4 years experience and proven track record in a sales engineer role,
alternative you have worked within the production management.
- High technical interest and a high degree of technical curiosity
- Broad experionce from process industries
- Business minded
- Flexible and adaptable
- Self-driven with a lot of energy
- Being fluent in Mandarin and English in speech and writing. (Swedish is not a requirement, but a merit).

The position is located at our Headquarters in Stockholm. You must be eligible to work in Sweden.

You will be part of a high performing and committed team that strives to increase safety for each individual customer. To be able to contribute to our team we believe you have a strong sense of commitment and drive, are prestigeless, and like us, love that our advanced technology increases safety in workplaces around the world.

At Firefly, we are passionate about safety and innovation. We are constantly striving to reach the most effective fire prevention and protection solutions for each industrial process. Our work reduces the risk of fires and explosions in industries, resulting in safer workplaces for people all over the world.

Founded in 1973 in Sweden, Firefly develops, manufactures and sells state of art fire prevention systems.

Our two business areas are Industrial applications and Infra systems. Industrial applications include customized fire prevention and fire protection systems, which protect industrial processes in areas such as bioenergy, recycling, tissue manufacturing and woodworking. The business area of Infra systems includes early fire detection in subway-, train-, road or cable tunnel systems.

Our products hold national and international certifications through FM, VdS, CSA, DNV-GL, LCIE Bureau Veritas, Delta and RISE among others.

90 employees with international background work in our headquarter, which is located in a spacious office in Hammarby Sjöstad, Stockholm. We are represented worldwide and sales are made both directly to customers as well as through distributors in over 80 countries. Firefly is listed on the Nasdaq First North Growth Market.

Take the chance to be part of a market leading organization in expansion. Join our team when developing the next level of proactive fire prevention for increased safety in process industries worldwide.

Learn more on how Firefly’s Quick Suppression System works:

Ansök nu

Area Sales Manager fluent in mandarin

Key account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
We continue to grow and we are looking for Area Sales Managers to strengthen our sales team. If you want to be part of a successful international team, if you have a passion for selling advanced technical systems and building long lasting business relationships with customers, you might be the person we are looking for.

As an Area Sales Manager you will:

-
Manage sales of advanced tailor made fire prevention systems to customers in the process industry

-
Be responsible for the entire sales cycle, from first contact and processing of new leads, to customer visits, to final negotiations

-
Develop new business opportunities and maintain existing business on your markets

-
Actively work with marketing activities in your markets, such as trade shows, seminars etc

-
Have approximately 50-60 travelling days per year


We are looking for a Area Sales Manager:

- Bachelor’s degree in engineering or other academic education alternative you have equivalent working experience
- 3-4 years experience and proven track record in a sales engineer role,
alternative you have worked within the production management.
- High technical interest and a high degree of technical curiosity
- Broad experionce from process industries
- Business minded
- Flexible and adaptable
- Self-driven with a lot of energy
- Being fluent in Mandarin and English in speech and writing. (Swedish is not a requirement, but a merit).

The position is located at our Headquarters in Stockholm. You must be eligible to work in Sweden.

You will be part of a high performing and committed team that strives to increase safety for each individual customer. To be able to contribute to our team we believe you have a strong sense of commitment and drive, are prestigeless, and like us, love that our advanced technology increases safety in workplaces around the world.

At Firefly, we are passionate about safety and innovation. We are constantly striving to reach the most effective fire prevention and protection solutions for each industrial process. Our work reduces the risk of fires and explosions in industries, resulting in safer workplaces for people all over the world.

Founded in 1973 in Sweden, Firefly develops, manufactures and sells state of art fire prevention systems.

Our two business areas are Industrial applications and Infra systems. Industrial applications include customized fire prevention and fire protection systems, which protect industrial processes in areas such as bioenergy, recycling, tissue manufacturing and woodworking. The business area of Infra systems includes early fire detection in subway-, train-, road or cable tunnel systems.

Our products hold national and international certifications through FM, VdS, CSA, DNV-GL, LCIE Bureau Veritas, Delta and RISE among others.

90 employees with international background work in our headquarter, which is located in a spacious office in Hammarby Sjöstad, Stockholm. We are represented worldwide and sales are made both directly to customers as well as through distributors in over 80 countries. Firefly is listed on the Nasdaq First North Growth Market.

Take the chance to be part of a market leading organization in expansion. Join our team when developing the next level of proactive fire prevention for increased safety in process industries worldwide.

Learn more on how Firefly’s Quick Suppression System works:

Ansök nu

Sjuksköterska till avd 57 med inriktning Kärl- och allmänkirurgi

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 8
Nytt
Med en av Nordens största akutmottagningar är akutsjukvård i centrum för vår verksamhet och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna Södersjukhusets specialitet. Södersjukhuset har även en av Sveriges största förlossningskliniker med omkring 6300 förlossningar senaste året. Södersjukhuset har cirka 4800 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 130 000 patienter för akuta besök varje år. På Södersjukhuset bedrivs omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss på Södersjukhuset är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus.Verksamhetsområdet Kirurgi har nästan 400 anställda och är ständigt i en spännande förändringsresa där vi vill modernisera verksamheten med målet att bli den bästa arbetsplatsen med den bästa vården.

Tillsammans. Vi erbjuder en attraktiv och utvecklande arbetsplats.

Avdelning 57 är en pre- och postoperativ vårdavdelning med främst inriktning inom kärl- och allmänkirurgi. Vi är Sveriges näst största kärlkirurgiska enhet sett till antal operationer där vi arbetar i ett glatt gäng med ett högt patientflöde. Inom Region Stockholm är vi en av två kärlkirurgiska enheter vilket innebär en tät och givande samverkan med andra sjukhus i Regionen.

På Södersjukhuset har du möjlighet till friskvård i egna träningslokaler med gym, gruppaktiviteter, tillgång till sjukgymnast, hälsofrämjande friskvårdstimmar och friskvårdsbidrag.

Om Jobbet:
Vi söker en sjuksköterska till vår avdelning 57 där vi främst har inriktning kärlkirurgi men även  andra allmänna kirurgiska ingrepp. Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan de olika yrkesgrupperna där vi har patienten i fokus. Avdelningen leds av coachande och närvarande Vårdenhetschef, enhetsledare och omvårdnadsledare. För oss är det viktigt att man trivs på jobbet. Vi söker dig som har ett genuint intresse för kirurgi, pre- och postoperativ vård, med stark lust att utvecklas och delge dina kunskaper för att tillsammans med oss kunna utveckla verksamheten. Hos oss får du ett stimulerande och varierande arbete med tempot kan vara både högt och lågt, där ingen dag är den andre lik. För oss är det viktigt med en arbetsplats där vi bibehåller vårt positiva klimat.

Vi är stolta över att vara en stabil avdelning med en trygg arbetsgrupp där många har jobbat i flera år och har en gedigen erfarenhet. 
Det finns stora möjligheter till utbildning och kompetensutveckling. T.ex en Kärlkurs på 7,5 hp att söka på distans eller vidareutbildning inom kirurgiskomvårdnad på 60 hp.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Anställning: Heltid 38:15 timmar/vecka. Finns möjlighet för antingen fastschema eller önskeschema. Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt:
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

Vi kommer löpande gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Skicka din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen till oss på Södersjukhuset!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Tjäna 55 000 SEK/M

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Testledare sökes till välkänd aktör inom transportindustrin – Södertälje

Testledare
Läs mer Jun 8
Nytt
Trivs du med praktiskt arbete inom elektronik och elektromekanik? Är du en kreativ problemlösare som gillar att testa och felsöka med egna idéer? Då kan denna roll i en labbmiljö vara perfekt för dig!
Om tjänsten
För kunds räkning söker vi på Perido testledare. Företaget är en världsledande leverantör av transportlösningar och tillsammans med partners och kunder driver de omställningen till ett hållbart transportsystem. Tjänsten är placerad på vår kunds stora huvudkontor i Södertälje.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av ett team som präglas av hög och bred kompetens och samarbete. Alla med en varierad utbildningsbakgrund. Dina arbetsuppgifter kommer att kretsa kring följande:
Leda och utföra provning av elektriska och elektromekaniska komponenter
Utveckla test- och simuleringsmetodik inom det tekniska området
Samarbete med utvecklare och projektledare
Analys av fältrelaterade frågor och komponenter
Analys och rapportering av testresultat
Mätningar i fordon på testbanan, i fälttester och hos företagets kunder

Dina egenskaper
För att lyckas i denna roll tror vi att du har goda ledaregenskaper, är självgående och kan arbeta i snabbrörliga projektmiljöer. Du är utåtriktad och har starka sociala färdigheter, vilket är till nytta i denna kommunikativa roll. Vi tror också att du är välorganiserad och trivs med att arbeta både individuellt och i team.
Låter detta spännande? Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Skicka in den redan idag!
Kvalifikationer:
Kandidat- eller civilingenjörsexamen, inom elektroteknik, tillämpad fysik eller fordonsteknik, etc.
Kunskaper inom kraftelektronik, elektronik och elektromekanik
Erfarenhet inom områdena mekanik och materialbeständighet
Goda kunskaper i svenska och engelska

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag i 6 månader genom Perido därefter chans till överrekrytering till vår kund. Start omgående.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/lediga-jobb/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Charlotte Crowley som kan nås på charlotte.crowley@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33996 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och idag är vi fler än 50 medarbetare internt, med över 800 konsulter på uppdrag runt om i Sverige. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se.

Ansök nu

Tjäna 55 000 SEK/M

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Graduate Program – Systemutveckling

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 8
Nytt
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. 
För kunds räkning söker vi nu:
Är du ambitiös, driven & proaktiv och väldigt intresserad av teknik?  

Vi söker dig som är nyfiken och sugen på att lära dig nya saker. Du har en förmåga att ta till dig kunskap, och du kan sätta dig in kundernas synvinkel och perspektiv. Du har tekninsk IT-utbildning på lägsta kandididatnivå, och goda kunskaper i svenska och engelska

Genom vårt varierade 12 måneders Graduate Program får du:

Första arbetsveckan – introduktion och onboarding i Köpenhamn tillsammans med andra nordiska graduates.

Delta i ett 12-månaders graduate program med kontinuerliga träffar där du möter nordiska kollegor som deltar i programmet.

En dedikerad mentor som säkerställer och följer upp din personliga och professionella utveckling

Från första dagen arbeta i projektledarteamet, och vidare arbeta med flera spännande projektuppgifter

Utmärkelse efter godkänd examen.


.

Vi söker dig som

Avslutar masterexamen i IT-teknik 2023

Har kunskaper inom ett eller flera områden- Javascript, Java, Eclipse, JSON/REST, HTML5, Git eller generell programmering / kodning.

Är god på att visualisera och kommunicera

Är nyfiken och sugen på att lära dig ännu mer

Är en utpräglad lagspelare, som bidrar till att bygga vårt lag

Är bra på att bygga relationer, och skapar ett naturligt förtroende bland kunder och kollegor


 

NTT DATA Business Solutions – i korthet

NTT DATA Business Solutions är internationellt IT-företag och en av världens ledande SAP-partner.Vi levererar allt från rådgivningtill implementering av SAP lösningar – inklusive efterföljande drift och support. NTT DATA Business Solutions har mer än 15 000 högkvalificerade SAP konsulter.
Vi finns i knappt 30 länder, fördelat på 5 regioner. I NTT DATA Business Solutions Sverige har vi c:a 40 medarbetare fördelade på våra kontor i Stockholm & Göteborg

På NTT DATA Business Solutions värdesätter vi att alla som arbetar hos oss ska känna sig väl omhändertagna. Vi har en platt organisation och en informell ton när det kommer till dig och ditt dagliga arbete. För att du ska prestera på en förväntad nivå, fokuserar vi på en social miljö där vi har trevligt med våra kollegor på arbetstid och ibland även efter jobbet. Sociala initiativ & engagemang värderas högt och avspeglas i aktiviteter som yoga, padel mm. Vi har även andra aktiviteter och sociala sammankomster som är mycket uppskattade. Det är väldigt roligt på jobbet helt enkelt.

Ansök nu

3rd-line support sökes till välkänd IT/Teleoperatör!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du en erfaren supporttekniker som älskar att lösa komplexa tekniska utmaningar? En kul utmaning väntar hos ett av Nordens största företag. Läs gärna vidare!
Om tjänsten
Perido söker en 3rd-line support till ett spännande uppdrag hos vår kund och deras kontor i Solna! De erbjuder en mängd kommunikationstjänster och bidrar varje dag till att forma den digitala omvandlingen i Norden och Baltikum. Deras produkter och tjänster har en avgörande roll i kampen mot att lösa nuvarande och framtida samhälls- och miljöutmaningar.
Dina arbetsuppgifter
Här finns en spännande och varierande roll där du har möjlighet att arbeta med olika kunder, IT-miljöer och teknologier samtidigt. Dina arbetsuppgifter innefattar främst 3rd line support inom områden som Office 365, Microsoft Azure, Windows, Windows Server, nätverk, brandväggar, WiFi, säkerhet, backup, Active Directory och Mac.
Du hanterar ärenden genom ett ärendehanteringssystem och tar ansvar för att analysera, bedöma och åtgärda ärenden från början till slut. Dessutom ges du möjlighet att specialisera dig inom ett specifikt område och utvecklas som IT-konsult inom det området du brinner för när du blir bekväm i din roll.
Dina egenskaper
För att lyckas och trivas i den här rollen tror vi att du har ett analytiskt och kreativt förhållningssätt som gör att inga problem är för svårlösta för dig. Du är teknisk intresserad, social och proffsig och har en stark vilja att utveckla både din egen och dina kollegors kompetens. Du trivs ypperligt att tillsammans med kollegor samarbeta och hitta vägar framåt. Det ställer också krav på att du är en skicklig kommunikatör och serviceminded vilket såklart även gäller i dialog interna och externa parter.
Tycker du att det låter som en kul tjänst är du mycket varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Kvalifikationer:
Flera års erfarenhet av att jobba i en servicedesk/helpdesk eller som IT-konsult
Erfarenhet av att jobba med Windows Server och nätverk (installation, konfiguration, migreringar, drift, hantering och felsökning) samt kunskap inom Microsoft Azure och Microsoft Powershell
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, svenska och engelska

Meriterande:
Certifiering inom Office 365, Azure eller t.ex. CCNA är meriterande men kan även erbjudas

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag genom Perido i 6 månader med chans till överrekrytering till företaget. Start omgående.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 34002 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och har över 1300 medarbetare över hela landet, varav ett femtiotal arbetar på våra kontor i Stockholm och Göteborg. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: https://perido.se/om-oss/.

Ansök nu

C-Chaufförer Återvinning till norra Stockholm!

Liftdumper- och lastväxlarförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Ditt nya jobb

Till vår kunds verksamhet i norra Stockholm, söker vi nu medarbetare med C-kort (miljöarbetare) till avdelningen Baklastare. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön.

Vi söker till detta uppdrag en heltidschaufför för löpande inhyrning. För rätt person finns det även goda möjligheter till en direktanställning hos uppdragsgivaren.

Skynda dig att söka! Platsen kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter

I arbetet kommer du tillsammans med en kollega att köra en bak-lastande lastbil för tömning av kärl hos våra olika kunder i Stockholmsområdet. Våra miljöarbetare kör enligt en planerad rutt och bör ha bra lokalsinne och hitta runt om norra Stockholm.

Då arbetet stundtals är fysisk krävande bör du gilla att röra på dig.

Det är också mycket kommunikation och dialog med transportplaneringen, kollegor i organisationen och kunder. I arbetet ingår också att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som ett miljö-företag i framkant är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Heltid 40 h/veckan.

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag 06.00 - 15.00

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund

Vi söker efter dig som har rätt kompetens för utförande av våra uppdrag, och är ute efter ett ansvarsfullt arbete samt vill vara en del i ett av Sveriges ledande återvinningsföretag.

För att lyckas med arbetet och eftersom det är mycket kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga.

Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.

Branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och förstår vikten av nöjda kunder.

- CE-körkort

- YKB

- Förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Distriktssköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 8
Nytt
Capio Vårdcentral Åkermyntan i centrala Hässelby är en modern vårdcentral som präglas av samarbete och utveckling och som aldrig tummar på kvaliteten. Vi har i dagsläget 14 500 listade patienter och finns i ett lugnt fint område nära Mälaren. Vi håller till i fina lokaler och har goda parkeringsmöjligheter för dig som kommer med bil. Välkommen till en arbetsplats där teamarbete och den goda stämningen genomsyrar vardagen.Arbetsbeskrivning
Vi är arbetsplatsen med korta beslutsvägar och nära dialog mellan kollegor och chefer i det dagliga arbetet.

Vi vill möta patienten på rätt vårdnivå och med rätt kompetens. Vi behöver dig som är engagerad och bidrar till utveckling av vårdcentralen. Vi erbjuder dig ett varierande utvecklande arbete med egen mottagning om du önskar. Vill du vara med och bygga en verksamhet för patientens bästa sök till oss.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska eller distriktssköterska med erfarenhet från primärvård.

Övrig information
Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Jobba Med Försäkringar

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar

Ansök nu

C-Chaufförer till Arlanda-Stockholm

Specialtransportförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du ute efter ett nytt spännande jobb?

WeStaff Sweden söker C-chaufförer! nu har vi ett omgående behov av att anställa till vår kund vid Arlanda Flygplats i norra Stockholm.

Vi söker personer som är vana att vara självgående, du har servicekänsla och levererar med noggrannhet. Passar detta in på dina tidigare erfarenheter?

Då har vi jobbet för dig!

Detta uppdrag startar med utbildning i maj 2023, och innebär att man ska kunna arbeta hela sommarperioden (juni, juli, augusti). Det finns mycket goda möjligheter att fortsätta uppdraget vidare framåt hösten.

Uppdragsgivaren:
Vår uppdragsgivare är specialister på cateringlogistik och har verksamhet i flera länder. Dem är en av de världsledande aktörerna inom cateringlogistik och den enda aktören som är verksam inom alla sektorer av catering. Deras engagerade och begåvade medarbetare gör vad som krävs för att erbjuda konsumenterna balanserade och välsmakande måltider samtidigt som de noggrant respekterar hygien- och livsmedelssäkerhetsstandarder.

Arbetsuppgifter:
Som chaufför kommer du att ansvara för att måltider anländer till flygplanen på ett säkert sätt. Det är ett varierande arbete och du kommer bland annat att:

Lasta & lossa mat och utrustning på lastbilar.
Kontrollera att rätt mängd vagnar & skåp levereras till flygplanen innan avgång.
Frakta mat och utrustning med hjälp av en highloader in till planen.
Installera skyddsanordningar för att förhindra skador på föremålen som transporteras.
Hjälpa till med upplärningen av nya kollegor.

Arbetstiderna är förlagda under hela dygnet även under helg, och du behöver vara öppen för både dag och kväll (schemalagda pass). Det är ett fysiskt och fartfyllt jobb där arbetsmiljön är varierande utomhus och inomhus och det är viktigt att du trivs med det. Vid lastning på flygplanen förekommer det arbete på hög höjd, och du bör vara bekväm med det.

Arlanda är en säkerhetsklassad arbetsplats. I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess flertalet olika bakgrundskontroller inför anställning.

Bakgrundskontroll 5 år tillbaka i tiden. Luckor på mer än 29 dagar kräver intyg.
Utdrag ur brotts- och belastningsregistret
Muntlig säkerhetsprövning vid intervjutillfället som också skickas vidare till SÄPO.

Din bakgrund:
För den här rollen söker vi dig som är punktlig och kvalitetsmedveten, det är väldigt viktigt att rätt material levereras i rätt tid och med rätt kvalitet. Du är en säkerhetsmedveten person som förstår vikten av att arbeta på ett flexibelt och noggrant sätt. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta mot flygindustrin, men det är inget krav.

Vi söker dig som:
Har C-körkort.
Har giltigt YKB.
Behärskar svenska & engelska obehindrat i både tal och skrift.
Har en god fysik, då det förekommer tunga lyft.
Kan jobba varierande arbetstider dag, kväll & helg.
Har god förmåga att hantera teknisk utrustning.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport & Logistik.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Vi söker C-Chaufförer inom återvinning i Norra Stockholm - Heltid!

Renhållningsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Norra Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Norra Stockholm. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Field Sales Engineer Passive Components, CODICO

Internationell säljare
Läs mer Jun 8
Nytt
CODICO is a successful family-owned company whose headquarters are based in the suburbs of Vienna. We are a 'design-in' style, Pan-European Distributor of electronic components. Our continuous growth is based on cooperation with leading manufacturers, close customer relationships, motivated employees and a successful corporate strategy.

In strengthening our Nordic team we are looking for a Field Sales Engineer to manage our passive component and interconnect product portfolio in the Nordics and Baltics.

Your sales territory
Sweden, Norway, Denmark, Finland and Baltics

Your job
- Provide technical design support to our customers for product development
- Proactively find and develop new business opportunities in focus markets like E-mobility and power management
- Strong communication with purchasing and development departments of our customers
- Build and maintain customer relationships
- Liaison between our worldwide suppliers and customers
- Coordination of all activities with the headquarters in Austria

Our requirements
- Profound technical knowledge in electronics (technical college or university)
- 3 to 5 years of sales experience in the electronic market
- Ability to identify and pursue technical projects
- Assertive and communicative personality
- Team player
- Fluent in Swedish, Danish, Norwegian or Finnish
- Excellent English skills

Your job location
- Home Office or Stockholm

Our offer
- International working environment
- Excellent initial training
- Regular training and further education
- Voluntary social benefits
- Attractive salary model as well as a company car (also for private use)

We look forward to meeting candidates with diverse and unique skills and offer product training and opportunities for personal development!

Application process
Addilon is our partner in this recruitment. Please apply (CV and personal letter in English) via the link. We will fill the position immediately after finding the right candidate. Questions about the position are best answered on weekdays between 09.00-10.00, +46 10 207 43 20.

About Addilon
Recruitment and hiring of the right managers and specialists in mainly Engineering, Sales, Purchasing and Logistics in Stockholm, Gothenburg, Mälardalen, Helsinki, Copenhagen, Oslo and Chicago.

We kindly but directly decline contact for direct sales of additional job advertisements, candidates etc.

Ansök nu

Jobba Med Försäkringar

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar

Ansök nu

Vi söker C-Chaufförer inom återvinning i Norra Stockholm - Heltid!

Renhållningsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Norra Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Norra Stockholm. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Vi söker Chaufförer till Lastväxlare & Liftdumper norra Stockholm!

Liftdumper- och lastväxlarförare
Läs mer Jun 8
Nytt
WeStaff Sweden söker nu chaufförer till sommarperioden 2023.

Har du erfarenhet från att köra liftdumper, lastväxlare eller liknande? då har vi bra jobb att erbjuda rätt personer.

Ditt nya jobb

Till vår kunds verksamhet i norra Stockholm, söker vi nu medarbetare med C-kort till avdelningen container. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön.

Vi söker till detta uppdrag en heltidschaufförer för inhyrning under sommarperioden. För rätt person finns det även goda möjligheter till en förlängning hos uppdragsgivaren efter utfört uppdrag.

Skynda dig att söka! Platsen kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter

I arbetet kommer du ansvara för att hämta in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Du som chaufför kör enligt en planerad rutt och du bör ha bra lokalsinne för att hitta runt om norra Stockholm med omnejd.

Då arbetet stundtals är fysisk krävande bör du gilla att röra på dig.

Det är också mycket kommunikation och dialog med transportplaneringen, kollegor i organisationen och med kunder. I arbetet ingår också att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som ett miljö-företag i framkant är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Heltid 40 h/veckan.

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag 06.00 - 15.00

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund

Vi söker efter dig som har rätt kompetens för utförande av våra uppdrag, och är ute efter ett ansvarsfullt arbete samt vill vara en del i ett av Sveriges ledande återvinningsföretag.

För att lyckas med arbetet och eftersom det är mycket kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga.

Du ska ha en datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.

Branscherfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

- C-behörighet, eller CE-behörighet

- YKB

- Digitalt förarkort

- Meriterande med Krankort & ADR

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige, vi kan bemanning!

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Jobba Som Linuxtekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 8
Nytt
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python

Ansök nu

Digital business developer sökes till kund i Stockholm

Affärsutvecklare
Läs mer Jun 8
Nytt
Dina arbetsuppgifter
Vår kund söker en Digital business developer.

I detta uppdrag kommer du vara del av ett nordiskt team, där ni tillsammans kommer driva, utveckla och leverera en digital roadmap som möjliggör kundens behov och strategi för kundresor. Ni kommer ansvara för att balansera nordiska behov av utveckling, för förbättrad funktionalitet, av nya digitala lösningar, samt hantering av incidenter i plattformar och system. Inom den nordiska säljorganisationen, kommer teamet även ansvara för att koordinera och prioritera krav från många kravställare. Kunden arbetar agilt enligt scrum-metodiken.

Arbetsuppgifter:
- Vara del av den strategiska riktningen kring hur kunden nås på bästa sätt inom den mobila kanalen
- Ge inspiration till nya innovativa idéer och optimering för hur systemet kan användas för att uppnå bästa kundupplevelse och förstärka kundens digitaliseringsresa
- Motivera och inspirera kollegor att arbeta mot samma vision utifrån ett agilt/scrumbaserat arbetssätt
- Vara mellanhanden mellan IT och affärsteamet, för att utvärdera, diskutera och prioritera nya idéer och inkomna behov med både IT och affärsteamet
- Bidra till att förbättra verksamhetens arbetssätt och processer
- Säkerställa att utvecklade lösningar uppfyller kundens kommersiella affärsteams kravställning samt är rätt lösning utifrån kundens digitala strategi

Krav:
- Erfarenhet från mjukvaru-utveckling och/eller systemintegration, troligtvis med en teknisk bakgrund ex. teknisk projektledare, utvecklare, eller arkitekt inom mobila lösningar
- Erfarenhet av att jobba med kanalstrategi tillsammans affärsstrateger
- Flera års dokumenterad erfarenhet inom mobil app utveckling i en försäljningsorganisation med koppling mot IT-leverans och digital transformation
- Tidigare arbetat aktivt med en roadmap, analysera samt formulera affärsbehov och kravställningar mot IT-organisation
- Förmåga att arbeta krossfunktionellt mellan olika typer av team och hantera affärsintressenter/business stakeholders och produktägare för att skapa nya digitala initiativ och skapa innovativa digitala idéer tillsammans
- Erfarenhet av att arbeta utifrån Scrum/agil metodik
- Flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande är ledarerfarenhetKunden söker dig som:
- Har erfarenhet av att driva mobilutveckling och vara kittet och översättaren mellan vad affären önskar uppnå samt hur kraven översätts mot utvecklarna på IT
- I samarbete med kollegor kan översätta du kundens strategi till moderna och innovativa digitala lösningar med fokus på det mobila
- Kan utveckla kundorienterade lösningar som gagnar kundsegment (massmarknad)
- Har dokumenterad erfarenhet att leda och koordinera samarbetet mellan IT-utvecklingsteam/produkt ägare/designers, för att lösa intressanta och utmanande kund- och affärsutmaningar
- Är en naturlig ledare som driver tekniska initiativ inom kundens digitala organisation
- Har tidigare erfarenhet från ett stort företag som driver en substantiell del av sin affär via en mobil app.
- Har erfarenhet från IT business development, IT projekt ledning, Digital business development, IT operations management, Change manager eller liknande
- Är trygg och stabil
- Har mod att agera samt mod att tänka om fler perspektiv ger annan viktig information och kan känna ansvar för utveckling, driftsättning och underhåll av de produkter och tjänster som faller inom området på ett agilt sätt

Tillträde och ansökan
Startdatum: 2023-08-01
Slutdatum: 2023-12-31
Sista ansökningsdag: 2023-06-19
Ort: Stockholm/hybrid
Urval och intervjuer sker löpande!

Om oss
Sway Sourcing är ett modernt företag som rekryterar inom flera branscher på den svenska arbetsmarknaden. Vi matchar kandidaters kompetens och kunskap med företagets behov. Sway Sourcing har en företagsledning och personal med lång erfarenhet i rekryteringsbranschen, både som ägare och anställda. Vi har ett stort nätverk inom de branscher vi specialiserat oss inom och kan därför hitta de kandidater som snabbt blir en tillgång för företagen.

Ansök nu

Vi söker försäljningsledare inom e-handel!

Säljledare
Läs mer Jun 8
Nytt
Arbetar du idag inom dagligvaruhandeln, har tidigare erfarenhet inom personalansvar och är serviceinriktad? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker dig som har stort fokus på försäljning och en stark drivkraft att skapa lönsamhet. Du är kreativ och inte rädd för att testa nya vägar i ditt arbete. Vidare gillar du att arbeta i en ständig utveckling, ser och agerar utifrån hela verksamheten. Andra utmärkande egenskaper hos dig bör vara social, lyhörd, uthållig, god kommunikationsförmåga samt förmåga att kunna fatta beslut.

Din profil
- Dig som antingen arbetar idag eller har arbetat (inom 1 år) i dagligvaruhandeln
- Dig som har erfarenhet inom e-handel
- Dig som har erfarenhet inom personalansvar
- Dig som har goda kunskaper i svenska
- Dig som har goda datakunskaper

I denna rekrytering tillämpas det drogtest för samtliga sökande vid anställning. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting kommer endast hålla rekryteringsprocessen och du blir direkt anställd via kundföretaget. En visstidsanställning på 6 månader tillämpas med god chans till förlängning

Låter detta som en intressant tjänst? Ansök redan idag

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

C/CE Chaufförer sökes till SC Transport!

Distributionsförare
Läs mer Jun 8
Nytt
Är du nybliven C/CE chaufför? Eller är du en erfaren yrkeschaufför på jakt efter nya utmaningar? Då har vi spännande tjänster till dig!

Till våra uppdrag i Stockholm, söker vi nu dig som har C och/eller CE kort. Tjänsterna är på heltid och arbetsuppgifterna består av b.la. lastning, lossning och transport av gods till kunder i Stockholm med omnejd. Du utgår från Stockholm och våra kunder distribuerar allt från styckegods till industrimaterial och mat. Det som är gemensamt för samtliga företag är att de söker medarbetare som gillar kundkontakter, service och som mer än gärna är företagets ansikte utåt. Vi söker alltså er chaufförer som är serviceinriktade och som inte har något emot att hoppa ur förarhytten för att bistå kunderna med den hjälp de behöver.

Arbetstiderna kan beroende på uppdrag vara förlagda på både förmiddagar, eftermiddagar och natt. Tjänsterna är på heltid med förväntad start omgående Goda chanser till förlängning och fortsatt anställning efter utfört uppdrag, finns.

Din profil
Detta söker vi:Krav för tjänsten är:
- C och/eller CE behörighet samt YKB.
- God kommunikationsförmåga i svenska och/eller engelska

Meriterande om du har ADR samt truckkort. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom service, logistik och kundhantering. Vi söker dig som är driven och som brinner för chaufförsyrket. Som person är du inte rädd för att ta i, då arbetet är fysiskt krävande.

Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan, eller genom att besöka vår hemsida. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum. Utdrag ur belastningsregister kan förekomma.

Om företaget
SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group – ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 20 100 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort- så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför.

Ansök nu

Area Sales Manager fluent in mandarin

Key account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
We continue to grow and we are looking for Area Sales Managers to strengthen our sales team. If you want to be part of a successful international team, if you have a passion for selling advanced technical systems and building long lasting business relationships with customers, you might be the person we are looking for.

As an Area Sales Manager you will:

-
Manage sales of advanced tailor made fire prevention systems to customers in the process industry

-
Be responsible for the entire sales cycle, from first contact and processing of new leads, to customer visits, to final negotiations

-
Develop new business opportunities and maintain existing business on your markets

-
Actively work with marketing activities in your markets, such as trade shows, seminars etc

-
Have approximately 50-60 travelling days per year


We are looking for a Area Sales Manager:

- Bachelor’s degree in engineering or other academic education alternative you have equivalent working experience
- 3-4 years experience and proven track record in a sales engineer role,
alternative you have worked within the production management.
- High technical interest and a high degree of technical curiosity
- Broad experionce from process industries
- Business minded
- Flexible and adaptable
- Self-driven with a lot of energy
- Being fluent in Mandarin and English in speech and writing. (Swedish is not a requirement, but a merit).

The position is located at our Headquarters in Stockholm. You must be eligible to work in Sweden.

You will be part of a high performing and committed team that strives to increase safety for each individual customer. To be able to contribute to our team we believe you have a strong sense of commitment and drive, are prestigeless, and like us, love that our advanced technology increases safety in workplaces around the world.

At Firefly, we are passionate about safety and innovation. We are constantly striving to reach the most effective fire prevention and protection solutions for each industrial process. Our work reduces the risk of fires and explosions in industries, resulting in safer workplaces for people all over the world.

Founded in 1973 in Sweden, Firefly develops, manufactures and sells state of art fire prevention systems.

Our two business areas are Industrial applications and Infra systems. Industrial applications include customized fire prevention and fire protection systems, which protect industrial processes in areas such as bioenergy, recycling, tissue manufacturing and woodworking. The business area of Infra systems includes early fire detection in subway-, train-, road or cable tunnel systems.

Our products hold national and international certifications through FM, VdS, CSA, DNV-GL, LCIE Bureau Veritas, Delta and RISE among others.

90 employees with international background work in our headquarter, which is located in a spacious office in Hammarby Sjöstad, Stockholm. We are represented worldwide and sales are made both directly to customers as well as through distributors in over 80 countries. Firefly is listed on the Nasdaq First North Growth Market.

Take the chance to be part of a market leading organization in expansion. Join our team when developing the next level of proactive fire prevention for increased safety in process industries worldwide.

Learn more on how Firefly’s Quick Suppression System works:

Ansök nu

Quality Assurance specialist to Retail Team, Solna-Hybrid

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 8
Nytt
At PostNord Digital, we aim to build the best digital customer solutions for the Nordic markets.

The Retail App is our Service Points most important tool. And to make it swift and user friendly is what drives our teams. With us, you are met by an open and welcoming work environment. At PostNord Digital we are constantly working to learn and improve. Sharing and learning from our mistakes is an important part of our culture.

We work according to DevSecOps principles, and we believe that a good culture is maintained by servant leadership. The teams are the backbone of our organization, and they are self-governing, which means great opportunities to influence technology choices as well as ways of working. 

The team seeking your knowledge is the PostNord Retail team. Follow us and find out more about us on https://www.linkedin.com/showcase/postnord-digital. 

 

Join Us

We, the PostNord Retail team, is responsible for the PostNord Parcel Delivery solution that is used at our 3 600 Service Points and Business Centers in Sweden and Denmark. These solutions are central to our growth. As a full-time developer with us you will be part of an agile team that has cutting-edge expertise in the area of Parcel Delivery solutions. We handle on average over 300 000 parcels every day to and from satisfied customers from all over the Nordics.

In the role of QA you are the link between the business's needs, processes and technical development. You will be supporting the Product Owner with analyzing and gathering requirements and you should feel comfortable in discussing requirements with relevant stakeholders.

The role requires a few years of experience in similar work and the ability to understand drivers of the business and technical details, think innovatively, have analytical skills and understand the big picture. 

 

Job duties

In the role of QA you will be responsible for securing the process from customer needs to ready solution through tests and follow-up.

We have a great breadth and variety in our services and are often in collaboration with several different teams within our department Digital Solutions as well as several other parts of our Nordic group.

In the role, you will, among other things, work with:

- End-to-end testing of new functionality and new services.
- Ensure that bug fixes are prioritized, executed, tested and followed up.
- Further develop our QA processes.

 

We are looking for you who have

- Experience of qualified work within Quality Assurance.
- Documented competence in working with acceptance tests and developing quality assurance in the customer meeting.
- You have a basic understanding of programming in general. Mainly AWS and Javascript though also in UX and user-friendliness.
- Extensive experience with digital services.
- Academic education in computer science or equivalent experience.
- English and/or Swedish in speech and writing.

It is advantageous if you have experience or knowledge of Customer data analysis, CRM, Marketing.

As a person, you are committed, curious and unpretentious. We believe that you are analytical and find it easy to settle in and learn new systems and processes. Your way of working is inclusive, structured and responsible. You need to be able to handle a high workload at times and prioritize tasks independently. You find it very easy to collaborate and thrive in a role with many contact points.

 

You should feel good

We are a modern customer-oriented company and we care as much about our employees as we do about our customers. We offer a flexible hybrid workplace. PostNord is one of Sweden's largest workplaces and offers decent work- and occupational pension terms, wellness allowances and employee benefits through our own personnel foundation PostNord Plus. With us, there are good development- and career opportunities. Employment takes place according to a collective agreement.

- Good work/life balance.
- A job where the value you deliver is important to hundreds of thousands of users.
- Wellness allowance & access to the office´s gym and indoor swimming pool.
- To be a part of a really nice and supportive team.

 

We make everyday life easier

PostNord is the leading supplier of communication and logistics solutions to, from, and within the Nordic region. We ensure the provision of a postal service to households and businesses in Sweden and Denmark. We aim to make everyday life easier and more sustainable for everyone who lives and works in the Nordic region. We are accountable, brave and committed, effectively leading change regardless if we lead our self or others. We emphasize teamwork, sincerity and positive relationships in the workplace. We build on our success and learn from both colleagues and mistakes. People with different backgrounds work with us. You will therefore be part of a workplace with great diversity, which contributes to better results for the business. Visit us at http://www.postnord.com.

 

Apply

What are you waiting for? Welcome with your application. Selection is ongoing, so apply as soon as possible. If you have any questions about the position, email mikaela.englund@postnord.com. We look forward to hearing from you!

 

#LI-Hybrid #QA #joinusatdigital

Ansök nu

Supply Chain Coordinator

Logistiker
Läs mer Jun 8
Nytt
Valueone is looking for a Supply Chain Coordinator for a longer assignment at a company in the north of Stockholm. The assignment must be filled as soon as possible.

ValueOne are specialists in supply chain management, purchasing and logistics. We offer our customers services in three business areas: interim logistics and procurement consultants, recruitment of buyers and logisticians, as well as development of our customers’ supply chain operations in terms of strategies, models, methods, processes, structure, and competence.

We can offer a variety of assignments at all levels within Supply Chain Management. As a consultant at ValueOne, you are part of a professional and enterprising team consisting of the leading consultants in purchasing and logistics. If you choose to join our team, you are offered:

A market salary, which you can influence yourself.
Market-leading occupational pension.
Generous health and care insurance.
Health care allowance.
Personal coaching and career advice.
Network meetings with competent colleagues and Supply Chain professionals through recurring events and lectures.
Competence development through world-leading individually tailored education and courses in Supply Chain thanks to our partnership with CIPS (www.cips.org). 

The role  

As Supply Chain Coordinator your main responsibility be demand planning, purchasing planning, sales forecasting, inventory optimization and coordination of various issues. You will also be responsible for coordinating information between the local, Nordic, area and HQ/Factories/Other sales subsidiaries in order to secure best sales opportunity with maximized operational efficiency. The responsibility also involves purchasing.

Main tasks:

Demand and Supply Planning.
Own, drive and manage forecast considering market, supply situation and channel PSI with reference to Sales Order and Sales Forecast.
Update forecast in the system and maintenance the data for short and long term planning
Manage Inventory and Purchase based on life cycle of the products.
Deliver the analysis and report customers’ sell-out, channel inventory and week-of-sales trend.
Be in tight communication with factories and headquarter for the supply related matters. Reporting weekly sales discrepancy, demand change status, Coordination of daily operational issues.
Control of weekly / Monthly / Quarterly / yearly sales progress in cooperation with Indoor sales, Sales, and Logistics.
Highlight gap and opportunities and work with gap closing.
Coordinate for optimized inventory situation and prevent aging stocks.
Regularly measure related KPIs and forecast bias and improve working methods and tools/systems to hit target.

Experience and competencies  

The suitable candidate for this position should preferably have a degree in Business Administration, Commerce, Industrial engineering, Logistics or equivalent. The role furthermore requires working experience in demand planning and supply chain management. In addition, we like you to have experience from working in a commercially driven sales organization. Good English skills in speech and in writing is required as well as good knowledge in using MS Office, especially Excel. SAP experience in preferred.

Excellent numeric and analytic skills is a prerequisite to be successful in the role. You are an energetic team player who is used to work cross functionally and with time sensitive deadlines. Excellent communication skills as well as structure and thoroughness are essential for success in the role. 

Application  

We look forward to receiving your application. Please apply through our webpage at: http://valueone.se/aktuella-jobb/ as soon as possible. Feel free to contact Olof Widmark at +46 70-7868 099 or 010 332 29 20 with any questions regarding the listed position. Please note that to apply for this position you need to be an EU citizen or have a valid Swedish working permit.

Ansök nu

Strateg/Sakkunnig upphandlingsplanering till Trafikförvaltningen

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 8
Nytt
Vi söker Strateg/Sakkunnig upphandlingsplanering till Trafikförvaltningen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Centio Consulting Group AB och arbeta som konsult.

Tjänsten är på heltid.

Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

Uppdraget

Rollen ska agera som strateg, sakkunnig och stöd till hela delprojektet med fokus på kommande upphandlingar och kravställningar. Eftersom uppdraget gäller green field byggande av tunnelbanan och möjlig turn-key-upphandling är dessa erfarenheter viktiga.

Rollen är mångfacetterad och förändras över tid allt medan projektet utvecklas. Inledningsvis kommer du främst att stödja delprojektet i arbetet med en strategi och planering för upphandling av trafiksystemet.

Arbetet med att ta fram en strategi kommer att ske i nära samarbete med övriga delprojekt inom avdelning väst. Arbetet kan också i vissa lägen planeras och handledas av andra delprojekt inom avdelning väst.

Rollen som strateg innebär att du kommer att få arbeta med många olika frågeställningar och vi söker en person som har erfarenhet från att ha jobbat med upphandlingar i stora transportinfrastrukturprojekt. Du är van att analysera, dokumentera och kommunicera olika frågor. Givetvis behärskar du både engelska och svenska i tal och skrift då båda språken används inom projektet.

För att lyckas med uppdraget behöver du ha ett driv, kunna förstå komplexiteten i uppdraget, gilla att lösa komplexa frågor, utmana arbetssätt och tidiga lösningar för att hitta rätt väg framåt för projektet samt gilla att leda och delta i olika samverkansform.

Krav (OBS, obligatoriska)

Flytande svenska i tal och skrift.

Minst nio års arbetslivserfarenhet av arbete inom spårvägssektorn med uppdrag som upphandlingar, chef eller projektledare.

Minst fem års arbetslivserfarenhet av ledande position inom uppdrag inom spårvägsbyggande, projektering eller underhåll.

Minst tre års arbetslivserfarenhet av ledande position inom uppdrag inom tunnelbyggande.

Minst fem års arbetslivserfarenhet av totala systemleveranser (green field turn-key) mot tunnelbana som antingen beställare eller leverantör.

Meriterande

Minst 5 års erfarenhet av arbete inom tunnelbana.

Minst 3 års erfarenhet av aktivt arbete i styrgrupp eller styrelse för projekt/organisationer med värde över 2 mdr.

Om oss

Centios övergripande mål är att vara ett konsultbolag som erbjuder smarta och hållbara lösningar som utvecklar samhället på ett positivt sätt.

Våra medarbetare erbjuds villkor som är anpassade för individen. Det innebär att arbetstider, arbetsomfattning, arbetsplats och kompetensutveckling så långt som möjligt anpassas utifrån medarbetarens behov.

Bland våra medarbetare hittar du engagerad personer som brinner för samhällsutveckling. Vi jobbar i små grupper där du kan bidra med dina erfarenheter samtidigt som du får ta del av andras kunskap och erfarenhet.

För oss är det viktigt med välmående och att hitta en sund balans mellan arbete och fritid. Därför har vi en nollvision mot stress och sätter trivsel och hälsa främst.

Läs gärna mer om oss på centio.se.

Vänligen skicka ditt CV på svenska.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

IT-adminstratör

Administrativ assistent
Läs mer Jun 8
Nytt
Berex Måleri befinner sig expansiv fas där en naturlig del i företagets expansion innebär att man siktar mot att övergå mot en digitaliserad operativ verksamhet inom företaget.

I ditt uppdrag ingår att etablera nya IT-rutiner och policies och skapa samt administrera digitala verktyg och även handhar dessa. Du ansvarar för digitala verktyg på företaget och administrerar dem, utför administrativa uppgifter samt ger administrativt stöd i verksamheten. Du arbetar och dokumenterar i aktuella verksamhetssystem och systemet för schemaläggning. Övrigt förekommande arbetsuppgifter inom administration såsom resursplanering, utskick till kunder med mera är naturliga inslag i arbetet.

Välkommen till oss på Berex Måleri i Stockholm. Ett måleri utöver det vanliga och som genomgår en expansiv digitaliseringsfas.

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut. Vill du veta mer?
maila: berexmaleri@gmail.com

Ansök nu

Kundtjänst - Farsta - Heltid

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Nytt
Just nu söker vi framtida stjärnor inom kundsupport hos vår kund som arbetar inom logistik. Här får du möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats och bygga erfarenhet tillsammans med ett härligt gäng. Låter det spännande?
Ditt uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos vår kund där du bland annat kommer att ge professionell service och support, ta emot inkommande samtal, mail samt arbeta med felsökning och problemlösning.
I jobbet ingår till exempel att:
Svara i telefon
Hjälpa kunder och kollegor med problemlösning
Göra felsökningar
Svara på mail
Ge service i världsklass

Är du den vi söker?
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av att arbeta med service och försäljning kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du gillar att ge service av högsta kvalitet och inspireras av att leverera service som överträffar kundernas förväntningar.
Plats: Farsta
Arbetstider: Arbetet är förlagt mån-fre 07.00-16.00
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid.
Omfattning: Heltid
Lön: Timlön
Observera att en bakgrundskontroll kommer att genomföras på slutkandidat.
Rekryteringsprocessen hanteras av Simplex Bemanning. Frågor rörande tjänsten hänvisas till Simplex Bemanning
Om oss:
Simplex grundades 2014 med visionen att erbjuda företag flexibla bemanningstjänster och människor en väg ut i arbetslivet
Det som till en början var en liten tanke med personliga bemanningslösningar växte snabbt till ett stort men specialiserat erbjudande.
Erfarenheten, kunskapen och viljan förmedlas idag via våra många konsulter i olika affärsområden.
Simplex metoder hjälper företag inom logistik, transport och industri att optimera sina verksamheter samt sänka sina personalkostnader. Detta genom inhyrning, rekrytering eller personalentreprenader.
Välkommen in i en värld av möjligheter. I alla fall när det gäller nytt jobb. Vi kopplar samman dig med flera företag som letar efter just din profil. Med vår hjälp hittar du snabbt flera alternativ som tar dig framåt i arbetslivet.
Är du på jakt efter nya utmaningar har du kommit rätt. Sedan starten har vi alltid haft samma fokus. Vi vill erbjuda människor i alla åldrar ett roligt jobb som motiverar dem att utvecklas. Vi vill att alla anställda skall ha kul, trivas och må bra. Gör alla det kommer resultaten per automatik.

Ansök nu