Hitta lediga jobb i Stockholm

ROT-snickare södra Stockholm

Träarbetare/Snickare
Läs mer Dec 2
Nytt
Är du Stockholms vassaste snickare inom ROT?
Nu söker vi efter en servicesnickare till vårt team i södra Stockholm. Du kommer dels att arbeta med försäkringsskador så det är därför viktigt att du har gedigen erfarenhet.
Kravprofil:
Minst 4års erfarenhet som snickare inom ROT
Kan läsa och jobba efter ritning
God materialkännedom
God social kompentens
Obehindrad svenska
Bosatt i södra Stockholm.
KörkortVi erbjuder sjysta villkor (Byggnads) och marknadens bästa löner!
Vi kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person så skicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan med SROT21.

Ansök nu

Ekonomiassistent

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 2
Nytt
- Ser du dig själv som ansvarstagande, nyfiken, flexibel och orädd?

- Vill du starta din karriär i ett växande startupbolag?

- Gillar du varierande arbetsuppgifter och möjlighet att växa inom bolaget?Vad vi söker

Ekonomiassistent till vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Som person gillar du när det händer mycket och vill vara med i den speciella atmosfär som finns i startupbolag. Du jobbar i ett operationsteam på fyra personer och rapporterar till ekonomiansvarig för koncernen.Om bolaget

- Snabbväxande och lönsamt Fintech bolag med AAA-rating.
- Erbjuder leasing av datorer, IT, foto & video på PerMånad.se.
- Över 2500 trevliga företagskunder i Sverige och Norge.
Kvalifikationer

- Du är van att jobba i Fortnox.
- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller KY-utbildning mot ekonomi.
- Arbetslivserfarenhet från ekonomiarbete.
- Bra på att kommunicera i tal och skrift på Svenska och Engelska.
- Strukturerad och noggrann.
Ansvarsområden

- Kund och leverantörsreskontra.
- Fakturering och inbetalningar.
- Allmän administration.
Fördelar

- Möjligheten att jobba i ett startup-bolag i centrala Stockholm där det alltid händer roliga saker och få följa med på minst två teamresor till spännande destinationer per år.
- Stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget då vi växer och lanserar nya marknader. Vi erbjuder intern och extern utbildning.
Information

- Start: Platsen tillsätts när vi hittat rätt kandidat. Kandidater som är tillgängliga inom kort prioriteras.
- Avtal: Tillsvidareanställning (möjlighet att börja på deltid 50-75%) med provanställning.
- Arbetstider: 08:00 - 17:00 med en timmes lunch.
- Semester: 5 veckor betald semester per år.
- Placering: Skeppargatan 13, Stockholm.
- Förmåner : Omfattande förmånspaket som inkluderar 5 000 kr friskvård, privat sjukförsäkring, olycksfallsförsäkring 24/7.
N.B. Candidates must be available for in-person (COVID-safe) interviews in Stockholm and be entitled to work in Sweden.

Ansök nu

Mötesbokare till bolag inom media!

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


För kunds räkning söker vi nu dig som vill vara den första kontakten med potentiella kunder, där du jobbar nära säljteamet och stöttar de när det kommer till att dra in nya kunder. Du blir ansiktet utåt för en Digitalbyrå som finns i centrala Stockholm, som representerar kreativa lösningar och digital innovation. Prioritering är att förstå kundens affär och därefter kunna hjälpa på bästa sätt.


Vill du hjälpa kunder att nå framgång via nätet och digitala kanaler? Då är detta rollen och bolaget för dig, varmt välkommen med din ansökan som Presales/mötesbokare!


Om dig
Som person är det viktigt att du arbetar med mycket lyhördhet och är snabblärd, du innehar även en fingertoppskänsla för vad som kan vara det bästa upplägget för kund. Vi söker dig som visar på god aktivitet och i samband med det sätter du ständigt upp mål, du skapar egna morötter.


• Du föredrar långsiktiga kundrelationer
• Duckar inte för utmaningar och har mycket hög social kompetens
• Du är lyhörd, ser till kundens behov
• Har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning och kan visa på goda resultat
• Du är ödmjuk, respektfull, har självförtroende men ser alltid till hela teamet.


Det ingår en introduktion av både tjänster och produkter. Trots tidigare erfarenhet så kommer du bli snäppet vassare i sälj då du är med under hela säljprocesser, detta för att skapa ytterligare förståelse.
För kunds räkning söker vi nu dig som kan axla en självständig roll som Presale för att komplettera ett team och en byrå som ligger i framkant inom det digitala. Kunden strävar efter att förbättra digital närvaro för, detta på ett flertal sätt. Det kan vara att utveckla en ny app, ny e-handel eller webb. Det krävs att du brinner för produkten och företaget då du kommer att arbeta aktivt med nykundsbearbetning.


Du kommer att ingå i ett säljteam, för att skapa ytterligare kontaktytor och öka försäljningen för att fler ska välja er som deras digitala partner. Det är av vikt att du besitter både självsäkerhet och driv, du är den första kontakten som kunden har med företaget. Det vill säga att du bearbetar potentiella kunder via telefon, så vana och trivsel med luren som verktyg ska finnas. Vidare kommer du att ansvara för att boka in möten samtidigt som du planerar in vilka som ska vara närvarande.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Team Leader / Operativ Projektledare till Nordic Retail Group - Stockholm

Personalansvarig
Läs mer Dec 2
Nytt
Nordic Retail Group söker en ansvarstagande och socialt skicklig Team Leader / Operativ Projektledare som vill arbeta med att supportera en av våra kunders utveckling över hela Norden - med bas i Stockholm.

Vi erbjuder

Du kommer tillbringa tid ute hos kund, men även internt hos oss på Nordic Retail Group. Du kommer tillhöra ett team som alla gillar människor och brinner för retail! Vi gillar alla när det händer mycket och tempot är högt. Fantastisk stämning utlovas då de flesta av oss är utåtgående och hela tiden har nära till skratt mellan varven av fullt fokus. Vi står aldrig stilla utan rör oss hela tiden framåt och vill alltid vara i spetsen av handelns utveckling i Norden. Hos kommer du att växa, utmana dig själv och vara med på en rolig resa.

Dina arbetsuppgifter

Som Team Leader är du en del av vår nordiska organisation som består av partners, kundansvariga, projektledare, säljare, rekryterare, designers, Art directors, produktionsledare och HR.

Du kommer rekrytera timanställda och fasta konsulter som du har en tät dialog med. Du förväntas följa upp och briefa kunden vid varje ny veckostart och ha löpande möten kring projektet. I rollen är du bland annat med och planerar mässor, installationer, event och rekryterar nya kandidater till dina/NRGs team vid behov. Över tid har du mycket goda chanser att växa i ditt ansvar och bygga vidare på karriären över de kommande åren.

Övergripande ansvar som Team Leader / Projektledare

- Säkerställa att rätt person är på rätt plats - rekrytera och finna de bästa talangerna
- Vara delaktig genom administration, butiksbesök och nyfikenhet på att utveckla våra Retail-projekt på bred front
- Aktiv rapportering och uppföljning mot kunden
- Planera butiksscheman och träningsevent
- Coacha dina konsulter för att utveckla dem och nå högra försäljningsresultat över tid
- Säkerställa bra internkommunikation


Din bakgrund

Erfarenhet:

- Minst 2-3 års erfarenhet från butiksförsäljning eller annat serviceyrke
- Meriterande är att du arbetet med rekrytering och ledarskap/projektledning i någon form
- Haft resultat ansvar som även innefattar rapportering och administration, fakturering etc.


Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du:

- Är social och älska att vara spindeln i nätet
- Har ett stort socialt nätverk där du ses som den som alltid ”fixar det”
- Trivs med att ta eget ansvar
- Har högt driv - du ska tycka om att arbeta
- Talar svenska och engelska i tal och skrift - meriterande om du kan ett andra nordiskt språk flytande i tal
- Har kunskaper i Excel


Övrigt

Tycker du ovanstående låter intressant kan vi erbjuda dig en spännande tjänst i en framgångsrik organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är främst på vardagar med vid behov kan det behövas att du jobbar kvällar, helger, samt att åka iväg och lösa eventuella utmaningar som kan dyka upp - över hela Norden om så krävs.

Tjänsten beräknas tillsättas under 2021/2022 och är heltid med provanställning på 6 månader. Intervjuer sker löpande så ansök nu. Frågor om tjänsten (ej ansökningar) kan ställas till Eric Olsson på: eric.olsson@nordicretailgroup.com

Om Nordic Retail Group

Nordic Retail Group är idag Nordens ledande expert inom bemanning, rekrytering och genomförande av säljdrivande aktiviteter. Vi grundades 1997 och finns idag lokalt representerade i alla 4 nordiska länder. Nordic Retail Group har år efter år placerat sig på topplistor över Nordens snabbast växande företag. Vi har kunnat göra det eftersom vi hjälper våra kunder att lösa en av deras mest affärskritiska utmaningar: Hur de ska maximera sin försäljning. Vi vet att lösningen handlar om människor, konsten att attrahera rätt människor med rätt motivation och erfarenhet.

Vi fokuserar alltid på att finna rätt person, inte bara att fylla en vakans. Genom det är vi med all tydlighet mer fokuserade på personer än funktioner. Vi strävar efter att vara en toppresterande arbetsgivare. Att attrahera, utveckla och uppskatta de bästa talangerna inom vårt område. Vi kallar det Passion for People!

Besök gärna (http://www.nordicretailgroup.com/) för mer information.

Ansök nu

VA-ingenjör med ansvar för yttre VA-anläggningar

Underhållsplanerare
Läs mer Dec 2
Nytt
Käppalaförbundet förstärker sin produktionsavdelning med en nyinrättad tjänst. Du kommer att ansvara för utveckling och underhåll av förbundets yttre VA-anläggningar, på både kort och lång sikt. Vi söker dig som vill jobba på ett av Sveriges största avloppsreningsverk och som delar vårt fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet med hjälp av den senaste tekniken.

Tjänsten är placerade på Lidingö och är heltid och tillsvidare. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I din roll kommer du att säkerställa god status och funktion på kort och lång sikt för Käppalaförbundets yttre VA-anläggningar, inkluderande tunnel- och ledningssystem, mätrännor, pumpstationer och luktreningsanläggningar. Syftet med rollen är att anläggningarna ska hålla och fungera över tid. Arbetet sker i nära samarbete med andra funktioner på produktionsavdelningen samt på Miljö- och kretsloppsenheten.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ta fram, utveckla och driva igenom underhållsplaner för yttre VA-anläggningar.
• Initiera och leda reinvesteringsprojekt på yttre VA-anläggningar.
• Ansvara för serviceavtal på yttre anläggningar, så som avtal för ledningsarbeten.
• I samarbete med miljö- och kretsloppsenheten föra en dialog med medlemskommunernas VA-verksamheter, exploateringskontor m.m.
• Medverka i investeringsprojekt som teknisk kravställare.

Tjänsten är placerad på enheten för mekaniskt underhåll på produktionsavdelningen.
Vem är du?
Vi tror att du har minst fem års dokumenterad erfarenhet av underhållsplanering eller motsvarande av VA-anläggningar längs med ledningsnät, tunnelsystem eller liknande. Kunskap om pumpstationer och VA-lagstiftning kommer att vara viktiga för den här rollen. Du kommer att driva många ärenden i projektform varför sådan kunskap är meriterande. För att trivas i rollen behöver du vara engagerad, strukturerad och ha förmåga att långsiktigt planera och driva förbättringsarbete. I arbetet ingår många kontakter och samarbeten inom och utanför Käppalaförbundet som ställer höga krav på professionalism och social förmåga för att kunna kommunicera med och samarbeta med enskilda individer och grupper.


Om verksamheten
Att arbeta på Käppalaförbundet
Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och tillgång till vårt eget gym. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan och mer information
Rekryteringsprocessen hanteras av Poolia men du kommer att bli direkt anställd hos Käppalaförbundet. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Joacim Jonasson på telefon 0739-445126 eller via e-post: joacim.jonasson@poolia.se

Välkommen med din ansökan, som du lämnar på poolia.se. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Om Käppalaförbundet
Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 85 anställda i en organisation med hög trivsel och låg personalomsättning. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Ansök nu

Shopkeeper (Avdelningschef), IKEA Stockholm Gallerian

Avdelningschef, butik
Läs mer Dec 2
Nytt
På IKEA vill vi utforska nya sätt att möta våra kunder. Vi vill komma närmre och finnas där människor är; lever, bor och arbetar, när de behöver oss och på det sätt de vill möta oss. Därför öppnar vi snart, första gången i Sverige, en helt ny typ av butiksformat. Vårt nya cityvaruhus på Gallerian i Stockholm kommer att bjuda på en helt ny typ av upplevelse för kunder, besökare och turister i de mest centrala delarna av huvudstaden.
Vår vision är att i Stockholm City?-?skapa en inspirerande mötesplats där vi kan dela med oss av vår kunskap om livet hemma. Vi vill möta människors drömmar genom att vara oförutsägbara, modiga och unika. Framför allt vill vi inspirera och göra det lättare för fler att leva mer hållbart.?Läs mer om vår nya citybutik på; www.ikea.se/stockholm?
Nu söker vi efter?flera Shopkeepers som vill vara med och bygga något nytt och som vill skapa ett kundmöte i världsklass! Och Shopkeeper kallar vi den person som är chef för en avdelning. Shopkeepern är ansvarig för sin del av försäljningen och du leder arbetet och motiverar din personal. På andra företag heter positionen kanske Avdelningschef eller Butikschef, men vi använder oss av ordet Shopkeeper då det funkar både här i Sverige samt i över 40 andra länder där vi har varuhus. Så är du trygg i ditt ledarskap och vill leda & utveckla våra medarbetare och vår business framåt? Då kan detta vara något för dig!


EN DAG I DITT LIV MED OSS
Du har säkert förstått att vi vill skapa ett bättre IKEA! Och det vi kan lova dig att dina dagar på vårt cityvaruhus kommer vara fyllda med högt tempo och variation. I din roll som?Shopkeeper kommer du ha ansvar för ett eget affärsområde och din butik kan innefatta flertalet produktområden. Vi söker 5 nya Shopkeepers till cityvaruhuset och uppdragen kommer se lite olika ut.
Två Shopkeepers kommer att jobba med de produktområden som kräver en längre kontakt med kund så som köks- eller garderobsplanering.
Två Shopkeepers kommer att jobba med de produktområden som säljs genom kortare kundmöten, men framförallt genom inspirerande varulägg som t.ex. belysning och textilier. Här behöver du säkra att varan alltid finns i lager för kunden att ta med hem på en gång.
En Shopkeeper kommer att ha mycket fokus på årets säsonger och säkra att vi inspirerar och möter kunden där kunden är i livet just nu så som jul, påsk och skolstart. Året på IKEA har många fler säsonger än så. Förhoppningsvis kan du även hjälpa oss att hitta nya!


Shopkeeper-uppdragen ser lite olika ut men flera saker har de gemensamt:
• Här ska du äga din butik och ditt affärsområde men samtidigt älskar du att jobba tillsammans
• Du ansvarar för försäljningen och säkrar att kunden blir inspirerad och kan handla på ett enkelt sätt
• Du behöver vara lyhörd inför kunden och dina medarbetare. Målet är att du inspirerar dina medarbetare att alltid överträffa kundens förväntningar
• Tillsammans med dina kollegor tar du ansvar för helheten i Gallerian genom nära samarbete och flexibilitet
• Du kommer ha direkt personalansvar för medarbetare och du kommer lägga stort fokus på kompetensutveckling
• Självklart delar du IKEAs värderingar, har erfarenhet inom ledarskap samt en stark kommunikativ förmåga


Mycket mer än så här vet vi inte, men å andra sidan så ger detta möjligheter till att testa?nya?idéer, lära av misstag, fira framgång och dela med sig av kunskaper till övriga IKEA. Vi hoppas att du med ditt engagemang och erfarenhet vill vara med och bygga upp denna roll och göra den till din.


OM DETTA ARBETSOMRÅDE
Tjänsterna som Shopkeeper är tillsvidareanställningar på heltid?med start i början av 2022. Vi har som krav att?du kan kommunicera på svenska i tal och skrift. Vi kommer öppna cityvaruhuset under sommaren 2022 och vi kommer arbeta utifrån verksamhetens behov, vilket innebär arbete både dag och kvällstid samt helger mellan Gallerians öppettider; https://www.gallerian.se/oppettider/. Du rapporterar till Commercial Manager.
På IKEA har vi förmåner i form av personalrabatt, friskvårdsbidrag, hälsokonto samt bonusprogram för alla våra anställda.?Men erbjudandet som IKEA framför allt erbjuder dig är en arbetsplats där det finns en stark tro på dig som medarbetare. Vi är en arbetsplats där det finns olika sätt att växa på. Du uppmuntras att prova på olika arbetsroller, testa olika funktioner och till och med flytta utomlands (om du vill). Ditt mål, din väg och hur du kommer dit är upp till dig.?För när våra medarbetare växer, växer också IKEA!


ANSÖK NU!
Ansök genom vår hemsida där du skickar in ditt CV och personliga brev. Vi vill att du i ditt personliga brev motiverar vad just du kommer bidra med.
All kommunikation från oss?sker?via email så vi ber dig att hålla uppsikt i din mailkorg,?även din?skräpkorg?då?våra mail ibland hamnar där.?
Vi ser fram emot din ansökan!?Sista ansökningsdag är söndag den 12?december?2021.


QUESTIONS & SUPPORT?!
Har du frågor om tjänsten eller IKEA Gallerian?? Välkommen att vända dig till?Anna Westberg, People & Culture Manager,?anna.westberg@ingka.ikea.com
Har du frågor om rekryteringsprocessen eller behöver teknisk support?? Välkommen att?kontakta?Sophia Rosander, Recruitment & Selection Specialist,?sophia.rosander@ingka.ikea.com

Ansök nu

C1-kortschaufförer till Hemfrids Flyttservice - Stockholm

Bohags- och flyttbilsförare
Läs mer Dec 2
Nytt
Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice med C1-körkort till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar.

Flyttservice i världsklass i privata hem

Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker och möbler, bära och transportera dem. Du arbetar oftast i team om 2-3 personer. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Har körkort C1
- Har giltigt YKB
- Gillar att jobba fysiskt
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är flexibel
- Är engagerad, noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska


Vi erbjuder dig;

- En deltidsanställning
- Arbetstid rullande schema vardagar, helgdag och kvällstid utifrån kunden behov
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Språkutbildningar
- Härliga kollegor från hela världen!


Ansökan

Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Vi ser däremot fram mot din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansök via mail utan ber dig skicka in via vårt ansökningsformulär.

Välkommen till Hemfrid!

__________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US IN THE MOVE-OUT SERVICE TEAM IN STOCKHOLM!

Hemfrid is now looking for colleagues within the Moving service with a driving license C1 to Stockholm! You will work with our moving service in private homes and help our customers.

World-class moving service in private homes

Within the move-out service team at Hemfrid, you'll help our customers remove their new homes. You will have a physical work where you'll help our customers pack their belongings, carry their furniture and transport them. You usually work in a team of 2-3 people. We are looking for a colleague who can work flexible working hours daytime and during some weekends and evenings. You will have good contact with your Staff Manager, who sends weekly information about your working hours, work assignments, and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart, and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation, and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Has a driving license C1 and YKB

Like to have a physical work

Is powered by the quality and satisfied customers

Is flexible, responsible, and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

We offer you;

- A part-time permanent position
- Working hours on a rolling schedule weekdays, holidays, and evening hours based on customer needs
- Collective agreements and reasonable terms of employment
- Third-party insurance, health insurance, retirement pension insurance, and wellness grant
- Language courses
- Colleagues from all over the world!


Application

Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? We are looking forward to your application soon. We do not accept applications via email but ask you to send them in via our application form.

Welcome to Hemfrid!

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till akut somatisk avdelning i Stockhom.

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Nytt
Om uppdraget
Vi söker för kunds räkning en erfaren sjuksköterska till akutsjukvården i Stockholm
Period - omgående - tillsvidare
Omfattning: heltid, dag/kväll/natt

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en akut somatisk vårdavdelning. Du ska självständigt kunna utföra dina arbetsuppgifter med dess tillhörande arbetsuppgifter.
Journalsystem: Take Care

Din profil
Legitimerad sjuksköterska med minst erfarenthet 1-2 inom akutsjukvård
Merit: Covidvård

Om oss
Sens Care AB är ett bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har lång erfarenhet och har funnits sedan 2002.Hos oss kan du känna dig trygg då vi är ett auktoriserat företag med kollektivavtal och tjänstepension. Konsultcheferna hos oss har alla en bakgrund från sjukvården. Vi bemannar med omtanke!

Ansök nu

Senior .NET utvecklare till Knowit Development

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 2
Nytt
Som utvecklare hos oss arbetar du med allt från nyutveckling, förvaltning och integration till mer avancerade lösningar. Uppdragen och de problem du hjälper våra kunder att lösa skiljer sig åt. Därför anpassar du valet av verktyg, språk, tekniker, produkter och hjälpmedel. Oftast arbetar du med C# och .NET Core med molntjänster som Azure eller AWS. För våra fullstack-uppdrag används React.js eller Vue.js som JS-ramverk.

Teamet består av både frontendutvecklare och backendutvecklare med fokus på Azure. Vi är snabbfotade, tycker om att lösa svåra uppgifter och håller oss uppdaterade med den senaste tekniken. Vi tar vara på våra respektive kompetenser och utvecklar och motiverar varandra. Tillsammans skapar vi en positiv, nytänkande och engagerande arbetsmiljö.

För att trivas I rollen har du flera års arbetslivserfarenhet inom Microsoftmiljön. Du känner dig väl förtrogen med tekniker såsom C#, .NET, och molntjänster som Azure eller AWS. Du har arbetat med modern utvecklingsmetodik, såsom agila metoder och/eller tjänstedesign. Troligtvis har du en teknisk universitetsutbildning i grunden där programmering ingått. Under ditt yrkesliv har du haft ett par olika roller, gärna inom olika branschsegment. Som senior konsult förväntas du driva tekniska projekt och ta ett ledande ansvar hos kund och internt. Därför har du ett intresse för teknik och affärer, med goda sociala och kommunikativa förmågor. Ett krav för rollen är goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Knowit erbjuder en spa?nnande arbetsplats som ger stora mo?jligheter fo?r våra ansta?llda att utvecklas ba?de professionellt och personligt. Vårt medarbetarlo?fte - ”Grow. Create a Difference. Together” - visar vilket sorts företag vi vill vara. Vi uppmuntrar innovation och personligt engagemang da?r varje medarbetare har ett stort inflytande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Melinda Ulin på melinda.ulin@knowit.se

Här hittar du mer information om oss, vad vi gör och vad vi har hjälpt några av våra kunder med. (http://www.knowit.se/)

Knowit a?r ett innovativt IT-konsultbolag med 3 800 ansta?llda fo?rdelat pa? sex la?nder. Vi skapar unika kundva?rden genom att erbjuda gra?nso?verskridande leveranser fra?n fyra affa?rsomra?den; Experience, Insight, Connectivity och Solutions. Det är vår fo?rma?ga att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt IT som skiljer oss från andra konsultbolag.

Knowit Development inga?r i affa?rsomra?det Knowit Solutions och vi specialiserar oss pa? konsulttja?nster inom systemutveckling. Vi på Development a?r ett av de sto?rre bolagen inom Knowit och vi är ca 150 konsulter fo?rdelat pa? fyra grupper med fokus på Java, .NET, App och Frontend/UX.

Ansök nu

Serviceelektriker se hit!

Installationselektriker
Läs mer Dec 2
Nytt
Nu söker vi efter Stockholms vassaste elektriker!
Rollen som serviceelektriker innebär att du kommer jobba med försäkringsskador, felsökning, reparation och installation av elektriska anläggningar. Du kommer jobba både med privatpersoner och företag, vilket ställer krav på din känsla för service. Vi söker dig som har långvarig dokumenterad erfarenhet av yrket.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Planera, samordna och utföra installationer.
Felsökning och åtgärder åt våra olika kunder
Ombyggnad och installation inom el.Vem är du?
Du arbetar metodiskt och trivs med att planera och strukturera ditt och gruppens arbete och håller hög servicegrad och säkerhetstänk i det du gör. Som person är du social, lösningsorienterad, strukturerad, effektiv, självgående och kundorienterad - att lämna bästa service är för dig en självklarhet i ditt dagliga arbete samt vill vara en del i ett team där alla hjälps åt och känner ansvar. Det är meriterande om du arbetat med försäkringsskador.
Kravprofil:
Gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande vuxenutbildning.
Minst 3 års erfarenhet av arbete som serviceelektriker.
Vana av självständigt arbete och bred kompetens inom felsökning och förebyggande arbete.
Trivs att jobba tillsammans med andra och har en god social kompetens.
Är en problemlösare och självgående i ditt arbete.
Obehindrad svenska i tal/skrift
B-körkortVi erbjuder sjysta villkor (kollektivavtal) samt marknadens bästa löner!
Tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan med "EL21"

Ansök nu

Vi söker två enhetschefer till nystart av vår neuropsykiatriska mottagning

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 2
Nytt
Beskrivning
Hos oss på Norra Stockholms psykiatri har under hösten ett förändringsarbete som involverat ledningspersoner och alla medarbetare på enheten initierats.

Nu söker vi två enhetschefer som vill sjösätta och leda arbetet vidare gemensamt med medicinskt ledningsansvarig läkare och personalgruppen. Mottagningen har ett 60-tal medarbetare och personalen delas upp på två chefer då två mottagningar blir en.

Mottagning för neuropsykiatri, S:t Eriksplan är en öppenvårdsmottagning inom Norra Stockholm psykiatri (NSP) belägen centralt vid S:t Eriksplan. Mottagningen har ett basuppdrag att utreda och behandla allmänpsykiatriska tillstånd och har neuropsykiatriska tillstånd främst ADHD som spetsuppdrag. Vi arbetar med medicinsk behandling, psykopedagogiska insatser och psykoterapeutiska interventioner relaterat till olika diagnoser i grupp och individuellt. På vår mottagning vill vi vara i framkant i behandlings- och utvecklingsarbetet kring ADHD och ADHD-relaterade tillstånd. Vi utbildar blivande kollegor, välkomnar forskningssamarbeten och bedriver forskning.

Enheten har en engagerad personalgrupp om cirka 60 anställda. Arbetet på mottagningen är stimulerande och omväxlande. Våra behandlingsteam samarbetar multidisciplinärt och bemannas av arbetsterapeuter, kuratorer, läkare, sjuksköterskor, psykologer samt rehabkoordinator.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef ansvarar du för personal och budget. Du, din chefskollega och mottagningens medicinskt ansvariga läkare (MAL) ansvarar tillsammans för verksamhetsutveckling och patientsäkerhet. I det fortsatta utvecklingsarbetet arbetar du aktivt för att sätta patienternas behov i fokus och skapa förutsättningar för att medarbetarna ska vara delaktiga och att deras kompetens tas tillvara utifrån verksamhetens behov. Detta gör du utifrån ett utvecklande och coachande förhållningssätt där du ser möjligheter och resurser i verksamheten.
Du ingår i sektionens ledningsgrupp, där viktiga sektionsövergripande ämnen diskuteras och planeras och ni kommer där ha möjligheten att bidra till hela klinikens utveckling.

Kvalifikationer
Högskoleutbildning inom vårdrelaterat yrke, Flerårig erfarenhet av chefs- och ledningsarbete inom hälso- och sjukvård. Ditt ledarskap karakteriseras av tillgänglighet, tydlig kommunikation, målmedvetenhet och förmåga att bidra till både medarbetares och enhetens utveckling. Du har mod och fantasi, mycket god samarbetsförmåga, är lösningsinriktad och förmår engagera och stimulera dina medarbetare. För att på ett bra sätt kunna hantera det delade ledarskapet ser vi att du är prestigelös med en god kommunikativ förmåga då ett nära samarbete med frekvent avstämning är att förvänta. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Du anställs i din grundprofession och får ett chefsförordnande på 3 år med möjlighet till förlängning.

Intervjuer sker löpande. En registerkontroll görs innan anställning.

Välkommen med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Norra Stockholms psykiatri, NSP, är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde, SLSO. Vi erbjuder specialiserad psykiatrisk öppen- och heldygnsvård för Stockholms läns invånare. Till kliniken hör också en länsövergripande psykiatrisk akutmottagning.Kliniken är organiserad i sektioner och har ett flertal högspecialiserade enheter med inriktning på områdena; affektiva sjukdomar, ångestsjukdomar, psykossjukdomar, adhd och äldrepsykiatri. Vi finns på S:t Eriksplan, Serafen, Alvik och på S:t Görans sjukhusområde.Vi är en välbemannad universitetsklinik med goda forsknings- och utbildningsmöjligheter med cirka 900 medarbetare. Hos oss arbetar vi aktivt för en jämn könsfördelning och med mångfalds-, HBTQ- och jämställdhetsfrågor, eftersom vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling. Kliniken är en välkomnande arbetsplats, där vi gärna ser en spridning i både etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare.Läs mer om oss på https://www.norrastockholmspsykiatri.se/

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Ansök nu

Barnvakt Stockholm Farsta 2-3 fm/v - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Dec 2
Nytt
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda.

Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i Farsta med ett barn (1,5 år) önskar hjälp med barnpassning 2-3 förmiddagar per vecka. Familjen önskar hjälpen mellan kl. 09:30/10-12:30/13 och är flexibla med veckodagar. Ibland kan även familjens 3-åring vara med under passen. Mamman är hemma med deras nyfödda.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då detta är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-hos-oss/


Vi erbjuder / What we offer
Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– En egen kontaktperson på företaget
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 118-133kr/timme inkl. semesterersättning
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos Nanny.nu begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Account Manager

Account manager
Läs mer Dec 2
Nytt
NetJobs är ett snabbväxande techbolag som hjälper arbetsgivare med digitala jobbannonserings- och employer branding lösningar genom specialiserade Jobbsajter, Partnernätverk, Sociala Medier och Jobbmässor i syfte att attrahera, engagera och rekrytera rätt kandidater. Vi är ett team på 20 NetJobsers som alla arbetar med ett tydligt uppdrag ”hjälpa människor få bättre jobb och göra jobbsökande enkelt och inspirerande”. Vår vision är att bli #1 inom digitalt jobbsök i Sverige. Läs mer på (http://www.netjobsgroup.com)

Hur är det att jobba på NetJobs?

NetJobs har en performancekultur och entreprenöriell arbetsmiljö som bygger på målmedvetna människor med stark inre drivkraft och integritet. Vi får saker att hända i högt tempo genom ett vinnande mindset och ett mod att våga prova nya saker. På Netjobs lever vi våra värderingar; Ambition-Energy-Teamplayer, varje dag och har det som utgångspunkt när vi rekryterar och premierar. Vi har ett gränslöst mindset där vi tror att allting är möjligt med rätt attityd. Vi drivs av vår mission att hjälpa människor få bättre jobb och göra jobbsökande enkelt och inspirerande.

Vad gör en Account Manager hos oss?

Som Account Manager på NetJobs bearbetar du främst nya kunder med den tydliga målsättningen att långsiktigt bygga upp din egen kundportfölj som du förvaltar. Du kontaktar strukturerat och metodiskt beslutsfattare inom privat och offentlig sektor för erbjuda NetJobs digitala jobbannonslösningar och employer branding produkter.

Vi söker Dig med följande profil:

- Superambitiös, modig och vill göra långsiktig karriär inom professionell Telesales B2B
- Ansvarsfull, disciplinerad och uthållig
- Gillar att jobba strukturerat i ett högt tempo
- Resultatfokuserad som drivs av att uppnå dina mål och ständigt förbättra dig
- Teamplayer som sprider positiv energi, stöttar dina kollegor och vill vara del av ett offensivt lag
- Snabbtänkt och förmåga att övertyga
- Gärna dokumenterade toppresultat inom telefonförsäljning eller elitidrott


Vad erbjuder NetJobs Dig?

- Professionell arbetsmiljö på Östermalm med fri utsikt över Stockholm
- Fast grundlön och attraktiva provisionsmöjligheter
- Möjlighet att bygga upp och förvalta din egen kundportfölj
- Strukturerad säljutbildning och engagerade chefer som coachar dig dagligen
- Attraktiva säljtävlingar med Spa och Middagar på tex Ellery Hotel eller Grand Hotell
- Säljresor med NetJobs Allstar till städer som Barcelona, Milano, London
- Sociala aktiviteter som Julbord, Kick-Offer, After Work, Grillkvällar & Brännboll


Följ med på vår resa!

Vi lyfter fram och satsar på högpresterande individer. Din tidigare bakgrund tex ålder, utbildning och erfarenhet är av mindre betydelse för oss.

Det som är avgörande för oss är din inre drivkraft, vilja och attityd.
Är du redo att ta NetJobs till nästa nivå? Missa då inte möjligheten att komma in i ett framåtlutat säljteam på ett spännande Techbolag i tillväxt! Vi intervjuar kandidater löpande, så sök redan idag!

Ansökningar mailas till jonas.holma@netjobs.se .

Ansök nu

Lagermedarbetare - Arlandastad - Start omgående

Lagerarbetare
Läs mer Dec 2
Nytt
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Känner du att vill arbeta i en bransch som stadigt växer? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagerarbetare hos en av våra kunder i Arlandastad. Tjänsten startar omgående.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och har goda kunskaper inom logistik och lagerhantering, vilka du erhållit antingen från studier eller arbetslivet. Om du har erfarenhet av liknande arbete och har erfarenhet av orderhantering är det meriterande.
Kravprofil:
Prestigelös
Självgående
Körkort B

Meriterande:
Erfarenhet utav byggvaror
Truckkort A+B

Lagret är beläget i Arlandastad, Stockholm
Arbetet är förlagt mån-fre 08-17
Om oss:
Simplex Bemanning grundades år 2015 och är verksam i branscher som lager, transport och service.
Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.
Unga människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Ansök nu

Vikarierande Leg förskollärare/fritidspedagog till Grundsärskolan

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Dec 2
Nytt
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning
Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa medarbetarna.


Skarpatorpsskolan är en kommunal F-9 skola i Skarpnäck. F-3 och 4-9 går i olika byggnader och vår grundsärskola, F-9, finns i egna lokaler. I skolan går ca 550 elever och vi är 117 medarbetare som alla är viktiga för att våra elever ska lyckas i skolan.


Skarpatorpsskolans grundsärskola består av 3 klasser med ca 5 elever i varje klass.
Verksamheten finns i fristående lokaler nära grundskolan.
Idrottssal, praktiskt estetiska lokaler samt matsal används gemensamt. De elever
som inte går till matsalen äter i sina klassrum.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en vikarie för vår tjänstlediga förskollärare under 2022. Arbetet innebär arbete i grundsärskolan med elever på tidig utvecklingsnivå som läser
ämnesområden enligt Läroplan för grundsärskolan. Det innebär att eleverna
behöver såväl pedagogiskt arbete som omsorg. Du har egna pass med eleverna,
både enskilt och i grupp.


Grundsärskolan har inga elevassistenter utan fritidspersonalen består av
förskollärare, fritidspedagoger och barnskötare. Du arbetar under skoltid tillsammans
med klassens lärare och på fritids med kollegor på eftermiddagen.


Arbetet bedrivs i fungerande arbetslag som har handledning, möten och planeringstid
under dagtid samt stöd i elevarbetet av skolans elevhälsoteam.
Undervisningen är uppbyggd mycket till en-till en-principen och har inriktning
tydliggörande pedagogik med schemabilder och tidshjälpmedel.
Verksamheten finns på Skarpnäcksfältet med fin utemiljö och nära till parker, skog
och mark.Kvalifikationer
Förskollärare/Fritidspedagog med erfarenhet av förskola, grundskola, grundsärskola och elever med neuropsykiatriska funktionshinder. Om du kan tecken som stöd är detta en merit.

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

PerformIQ söker analytiker till välkänt bolag

Finansanalytiker
Läs mer Dec 2
Nytt
Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerformIQ söker nu en Analytiker för sin kunds räkning.

I rollen som Analytiker kommer du bland annat att:
- genomföra lönsamhetsanalyser.
- arbeta med underwriting, riskbedömning av affärsmöjligheter.
- utveckla operativa analysverktyg och prognosmodeller.

För rätt person kommer det att finnas goda förutsättningar för att göra karriär inom företaget.


Personprofil
Vi söker dig som har förmågan att hantera och analysera stora mängder information.

För att lyckas i rollen som Analytiker ser vi gärna att du har:
- akademisk examen med inriktning ekonomi eller matematik/matematisk statistik.
- kunskaper inom R och Excel är starkt meriterande.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Analytiker.


Övrigt
Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: 8-17.
Plats: Stockholm.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på filip.lundstrom@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: analytiker, underwriter, administration, administratör, analys

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
<videoUrl>https://www.youtube.com/watch?v=-m4m5C94bTk</videoUrl>

Ansök nu

Barnvakt Stockholm Enskededalen ca 1gång/månad - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Dec 2
Nytt
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda.

Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i Enskededalen med 1 barn (4,5 år) önskar hjälp med barnpassning sporadiskt vid behov, cirka 1 gång per månad. Behovet är främst kvällstid på en fredag eller lördag, alternativt dagtid en lördag eller söndag, mellan 3-5 timmar per tillfälle. Familjen är väldigt flexibla och önskar främst få lite avlastning. Barnvakten behöver ha tidigare erfarenhet av diabetes.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då detta är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-hos-oss/


Vi erbjuder / What we offer
Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– En egen kontaktperson på företaget
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 118-133kr/timme inkl. semesterersättning
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos Nanny.nu begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Tandsköterska till centrala Stockholm

Tandsköterska
Läs mer Dec 2
Nytt
Vi på Happident arbetar för en ny, revolutionerande tandvårdsupplevelse. En miljö långt bort ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum, Vi jobbar för att ha Sveriges mest framstående tandvårdspersonal i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där patienter erbjuds en kundupplevelse i världsklass.

Om Happident

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med 15 kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsresa tillsammans med Happident och har målsättningen att inom de närmaste åren kraftigt expandera vår verksamhet. Happident ägs endast av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Den kliniska fokusen genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda och erbjuda den mest kvalitativa och tillgängliga tandvården till alla våra patienter. Genom vår unika ”klustermodell” kan vi tillgodose alla våra patienters kliniska behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en tandsköterska till Happident i centrala Stockholm, här förenar vi vårt lokala omhändertagande med tryggheten att tillhöra ett större nätverk som också erbjuder bästa service inom specialisttandvård. Vi arbetar med såväl allmäntandvård som akuttandvård vilket innebär att patienter snabbt kan få hjälp av specialisttandvård om så skulle behövas.

Som tandsköterska hos oss kommer du genomföra alla typer av behandlingar inom allmäntandvård. Du kommer att arbeta i vårt ambitiösa team med engagerade kollegor. Vi arbetar effektivt genom att samarbeta tätt på kliniken och inom organisationen men arbetar även självständigt inom respektive område. Vi ska kunna känna oss stolta över den klinik vi tillsammans skapar! Genom vår unika klustermodell och nära samarbete mellan Happidents kliniker inom respektive region så kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter och internutbildningar för våra duktiga medarbetare inom en snar framtid!

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och har några års erfarenhet inom yrket. Som tandsköterska har du en viktig roll, då det är du som ska se till att allt fungerar runt tandläkaren och att patienten känner sig trygg och välkommen. Du har en hög servicegrad som kännetecknas av kvalitativa bemötanden och du är noga med att säkerställa att både kunder och kollegor mår bra. Som tandsköterska hos oss utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du är en lagspelare som är van att arbeta självständigt och delegerat.

Vi ser även att du:

Är ambitiös och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål.
Är förtroendeingivande och kommunikativ i möten med patienter.
Har en god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningsätt
Har en hög arbetsmoral och fokusgrad
Är mån om din egen professionella utveckling och vill utvecklas på sikt.
Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
Har erfarenhet av journalsystemet Opus alternativt en god allmän systemvana.

Vad kan vi erbjuda dig?

Genom att erbjuda våra patienter duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi höja kvaliteten och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.

Vi erbjuder en av marknadens bästa pensionsavsättningar, hos oss får du dessutom "Happiday" vilket innebär att du kan ta extra dagar ledigt för de viktigaste dagarna i ditt liv, vi arbetar med individuellt anpassad lönesättning. Vi månar om våra anställda och erbjuder därför ett mycket generöst friskvårdsbidrag. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och privat!

PRAKTISK INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Stockholm centralt
Omfattning: Heltid, skiftarbete
Kontaktperson: Cecilia Lassen
Rekryteringsansvarig
Cecilia.Lassen@happident.se

Ansök nu

Centric Care söker Anestesisjuksköterskor till Stockholm!

Anestesisjuksköterska
Läs mer Dec 2
Nytt
Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET
Centric care söker nu dig som är legitimerad Anestesisjuksköterska till ett storsjukhus i södra Stockholm. 

Avdelningen är en specialistavdelning för svårt sjuka patienter som kräver noggrann övervakning, avancerad behandling och omvårdnad. Många patienter behöver också intensivvård efter stora operationer.
Uppdragsperioden gäller från 1 mars till och med 31 maj 2022. 
Kunden har behov av bemanning vardagar, dagtid. 
Kontinuitet genom hela uppdraget är förstås meriterande men även du som kan arbeta delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan till oss.  

 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta omvårdnad och behandling av intensivvårdspatienter. Du genomför anestesier på ett patientsäkert vis, såväl självständigt som tillsammans med narkosläkare. 

 
DIN PROFIL
Legitimerad Anestesisjuksköterska med minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande med erfarenhet av akutsjukvård samt av Take Care och anestesiapparaten Dräger, Zeus. 
Dina tankar och idéer är viktiga pusselbitar för oss. Därför ser vi att du är en person som gillar att bidra med din kunskap, idéer och entusiasm. Att du motiveras av förändrings- och förbättringsarbete ser vi som en positiv egenskap. Vi ser också att du är flexibel, strukturerad och har god förmåga att prioritera i det dagliga arbetet.


OM OSS
?Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Ansök nu

Vaccinationsuppdrag centrala Stockholm

Distriktssköterska
Läs mer Dec 2
Nytt
Om uppdraget
Dedicare söker dig som är distriktssköterska till vaccinationsuppdrag i Stockholm. Start omgående och fram till februari med stor chans till förlängning. Passen är förlagda dag/kväll mån-sön. Meriterande med god vaccinationsvana.

Vi erbjuder dig en förmånlig ersättning, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension enligt ITP-planen. Du kommer att ha nära kontakt med din konsultchef som erbjuder dig ett tryggt och nära samarbete före, under och efter uppdraget. Du kan själv välja om du vill vara anställd eller arbeta som underkonsult. 

Låter det intressant? Kontakta mig!
Kvalifikationer
• Distriktssköterska examen med minst 2 års yrkeserfarenhet.
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 
• Erfarenhet av vaccination
Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Ansök nu

Företagssäljare till säljbolag

Account manager
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?!


Företagssäljare till säljbolag


Om företaget
Vi arbetar med försäljningen via telefon med välkända varumärken och sajter, där kvalité och kvantitet alltid står i fokus. Målsättningen och ambitionen är att bli en av Sveriges största annonserings-, säljbolag- och callcenter genom att ge kunder, uppdragsgivare och personal det lilla extra. Bolaget satsar stenhårt på våra anställda genom utbildningar och aktiv coachning varje dag ifrån erfarna coacher.


Om tjänsten
Nu är bolaget på jakt efter sin nästa storsäljare som vill ta steget och jobba inom en B2B försäljning på vårt kontor i Stockholm. Bolaget jobbar med välkända varumärken över telefon, där både kvalité och kvantitet står i fokus. Deras nya företagsprojekt innebär B2B försäljning för ett flertal hemsidor på välkända varumärken och sajter. Ambitionen är att kunna bidra till en bättre och effektivare vardag för annonsköparen, med hjälp av moderna annonseringsmöjligheter och sajter med hög trafik och målgrupp och resultat av högsta kvalitet.


I din roll som säljare kommer du kontakta potentiella företagskunder och erbjuda en av de modernaste lösningarna inom onlineannonsering. Bolaget sitter i toppfräscha lokaler i Centrala Stockholm. Här får du bästa möjliga förutsättningar för att lyckas inom försäljning. Dagarna passerar i högt tempo och bolagets ambition är att kombinera nöje med prestation. Här har man även regelbundna tävlingar både i grupp och individuellt. Senaste åren har bolaget rest till London, Paris och Marbella. Hänger du med på nästa resa? Här är det DU som bestämmer och strävar efter dina mål, och vad DU tjänar! Gemensamt för våra säljare är att dem är drivna, målfokuserade och siktar högt. Därför är det perfekt om du också har dessa karaktärsegenskaperna. Man ska även kunna arbeta och sträva efter sina mål som motiverar en. För att hjälpa dig och dina utvecklingsmöjligheter erbjuder bolaget kontinuerliga utbildningar och coaching för att hjälpa dig att sikta mot stjärnorna!


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Receptionist / Kontorsansvarig på Kontorshotell / Coworking

Kontorsreceptionist
Läs mer Dec 2
Nytt
Skapar du en behaglig och positiv atmosfär, då kan du vara den vi söker?
Vi söker dig som har vana att jobba i reception och trivs med att ge service och att jobba både självständigt och i grupp. Din främsta uppgift är att ta hand om våra hyresgäster och besökare. Du är representativ och har ett öga för vad som behöver göras.
Vi driver två kontorshotell och hyr ut kontorsrum till olika företag med tillhörande kontorsservice i fina sekelskifteslokaler på Nybrogatan på Östermalm. Tillsammans är det ca 130 kontorsrum i olika storlekar fördelade på två adresser.
Goda kunskaper i svenska, engelska samt Officepaketet erfordras.
Skicka ansökan med CV, personligt brev och foto samt från när du är tillgänglig.
Om du inte får svar betyder det att vi gått vidare med andra sökande.

Ansök nu

Tandläkare med möjlighet till nischbefattning, Folktandvården Norrtälje

Tandläkare
Läs mer Dec 2
Nytt
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Vi har hög efterfrågan på våra tjänster och behöver ytterligare framgångsrika team till vår moderna klinik.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till kliniken i Norrtälje - gärna med nischkompetens. På vår klinik erbjuder vi dig ett extra ortstillägg. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Vi är en nischnod vilket innebär att det finns befattningar inom samtliga nischområden såsom till exempelvis protetik, kirurgi eller pedodonti. 

Hos oss på kliniken i Norrtälje arbetar ett trettiotal fantastiska medarbetare som trivs och utvecklas ihop. Kliniken har 14 behandlingsrum, och dessutom har vi även panoramaröntgen, scanner, wave one med mer.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandläkare med god erfarenhet, och gärna inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Hos oss finns det möjligheter till:

- Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; klinikchef, nischtandläkare och odontologisk samordnare.
- Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.
- Schemalagd helgtjänstgöring med extra helgtillägg.

Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom är vi en klinik som erbjuder dig ett extra ortstillägg, tillägget är på 5 000 kr/månad vid heltidstjänstgöring. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast 19/12-2021. Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: Malin Asplund, klinikchef, 08-123 163 10

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Ansök nu

Redovisningskonsult till EY, Örnsköldsvik

Redovisningskonsult
Läs mer Dec 2
Nytt
Inom vår ägarledda verksamhet arbetar redovisningskonsulter, affärsrådgivare och revisorer tillsammans för att skapa en bättre vardag för våra kunder. Vi erbjuder en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter. Vill du bli en av oss?


Marknaden för redovisningstjänster genomgår en snabb förändring, drivet av en accelererad teknikutveckling, nya konkurrenter och förändrade kundpreferenser. Som redovisningskonsult blir du specialist på ägarledda företag och arbetar med redovisningstjänster som omfattar allt från löpande bokföring till kvalificerad rådgivning i enstaka frågor.


Möjligheten
Du kommer att arbeta med utvecklande arbetsuppgifter med spridning på olika branscher. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.


Huvudsakliga ansvarsområden
I rollen som redovisningskonsult kommer du att ha varierande arbetsuppgifter som inkluderar bland annat löpande bokföring, avstämningar och bokslutsarbete. Ditt arbete sker i huvudsak i digitala processer med hjälp av digitala verktyg och plattformar.

För att lyckas och trivas i rollen
Behöver du
ha stort intresse för att etablera och utveckla kontakter, i kombination med ett säljande driv
uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagande
vara resultatinriktad


Kvalifikationer för tjänsten
För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du uppvisa
examen från högskola eller yrkeshögskola med inriktning mot ekonomi/liknande
gärna ett eller några års erfarenhet av redovisnings- och bokslutsarbete
kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
integritet, prioriteringsförmåga och förmåga att vara anpassningsbar i en krävande och föränderlig arbetsmiljö


Vi ser även gärna att du
visar initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
du har god förmåga att uttrycka dig i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift


Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta sig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd med stora organisatoriska färdigheter och ett genuint intresse för redovisning är denna roll för dig.

Vad EY erbjuder dig
Som redovisningskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter över kunder och branscher. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte.


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Ansök nu.
Sök senast den 08/12/2021. Din ansökan ska innehålla CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin Rylander på kristin.rylander@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på emma.unger@se.ey.com.
EY | Building a better working world
På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.
Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.
Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Företagssäljare!

Telefonförsäljare
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Just nu söker vi efter nästa säljkollega till en av våra kunder.


B2B SÄLJARE! GODA MÖJLIGHETER PÅ EN OBEARBETAD MARKNAD


Om företaget
Vi söker för en kunds räkning en driven, positiv och målfokuserad företagssäljare. Vi tror på att man måste ha roligt på jobbet för att må bra och prestera bra, vi har därför investerat i både pingisbord, biljardbord, spel-hörna med mera. Bolaget som är ett av marknadens största företag inom vardagssäkerhet för privatpersoner och företag.


Om tjänsten
Tjänsten innebär att du kommer arbeta i ett säljteam där vi via utgående samtal förmedlar tjänster till svenska företagare. Vi söker dig som har erfarenhet av telefonförsäljning mot b2c och/ellerb2b.


Vi söker dig som:
- Vill utvecklas som företagssäljare
- Vill hjälpa företag med ett av Sveriges största samhällsproblem
- Vill jobba med en ny produkt på en färsk marknad
- Är tävlingsinriktad och målmedveten.
- Talar och skriver flytande Svenska.
- Vill kunna bestämma hur mycket du ska tjäna.


Bolaget erbjuder:
- Provisionslön
-Individuell marknadsmässig grundlön
- Daglig coaching så att du utvecklas på bästa möjliga sätt
- Möjligheter att jobba långsiktigt och klättra inom bolaget
- Heltidstjänst


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

GIS och fjärranalys

Civilingenjör, lantmäteri
Läs mer Dec 2
Nytt
På Metria finns en grupp bestående av ett 25-tal GIS-och fjärranalysexperter. Nu söker vi fler kollegor till gruppen.

Vi arbetar med att genomföra avancerade, kundanpassade geografiska analyser och karteringar på uppdrag av olika kunder. Uppdragen genomförs i regel som projekt, stora eller små, i olika grupperingar. Projekten genomförs i nära dialog med våra kunder så att vi kan försäkra oss om att de data vi tar fram verkligen motsvarar kundens behov och önskemål. Det innebär också att vi hela tiden tar fram nya, unika data och analyser.

Nu söker vi dig som har:

- GIS- och/eller fjärranalyskompetens (högskoleexamen) (krav)
- Arbetslivserfarenhet inom GIS och/eller fjärranalys (meriterande)
- Erfarenhet inom Natur, Miljö, Skog, Kommun eller Telekom (meriterande)


Våra kunder återfinns oftast i segmenten Natur och miljö, Skog, Telekom, Energi, Kommuner, Bank och försäkring. Vi har ett stort fokus på natur- och miljösegmentet. För att genomföra geografiska analyser används bland annat verktyg som: ArcGIS, QGIS, Erdas Imagine, eCognition, FME, R och Python.

Ansökningsprocessen och kontakt

Metria söker engagerade och duktiga medarbetare som kan sitt område. Vi lägger stor fokus vid din personlighet och hur du med din erfarenhet och kunskap kan komplettera oss. Vi värdesätter och strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökanden.

Sista ansökningsdag är 7 januari 2022. Vi kommer att gå igenom ansökningar och intervjua kandidater löpande, så vänta inte med din ansökan.

Personlighetstester kan komma att genomföras längre fram i denna rekryteringsprocess.

För mer information om tjänsterna, kontakta rekryterande chef: Maria Nilsson, telefon 010-121 80 82.

Fackliga representanter:
SACO: Henrik Bylund, telefon 010 121 81 78
Unionen: Per-Åke Jureskog, telefon 010-121 84 83

Vilka är vi på Metria?

I en allt mer digital verklighet krävs ett nytt sätt att se på världen. Med geodata som hjärtat i allt vi gör skapar Metria insikter som hjälper våra kunder till smartare, säkrare och grönare beslut. Vi analyserar och visualiserar hur verksamheter fungerar idag och realiserar förutsättningarna för företagande och samhällsbyggnad imorgon.

Vi är 260 medarbetare på 21 kontor som är specialister inom bland annat geodata, geodesi, fjärranalys och GIS-utveckling. Alla har vi en och samma drivkraft: att tillsammans med våra kunder bygga ett smartare, säkrare och grönare Sverige.

Att vara en del av Metria innebär att du genom mod, nyfikenhet och respekt leder våra kunder till nya insikter som ritar om deras karta. Vill du vara med och göra skillnad?

Ansök nu

Account Coordinator till Protector Försäkring

Försäkringsförmedlare/Försäkringsmäklare
Läs mer Dec 2
Nytt
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Drivs du av utmaningar och att arbeta i en resultatdriven kultur? Vill du arbeta i ett snabbt växande skandinaviskt försäkringsbolag noterat på Oslobörsen? Lockas du av att göra karriär i ett företag som genomsyras av en framåtlutadprestationskultur? Då kan tjänsten som Account Coordinator vara rätt tjänst för dig!

PerformIQ söker nu en Account Coordinator till Protector Försäkring. Denna roll innebär att arbeta med försäkringsadministration, att utföra riskbedömningar och leverera service av högsta klass. Du ingår i ett team av ambitiösa och drivna medarbetare.

I rollen som Account Coordinator kommer du till exempel att:
- daglig kontakt med försäkringsmäklare och informera om olika försäkringslösningar.
- stötta avdelningens Account Managers med administration kring motor- och företagsförsäkringar.
- utföra riskbedömningar och arbeta med nysälj.
- vara med och utveckla befintliga arbetsprocesser.Personprofil
Vi söker dig som är duktig på att skapa och förvalta relationer. Du har en hög ambitionsnivå och drivs av att ständigt utmanas. Du är en beslutsam och skicklig administratör med en stark analytisk ådra.

För att lyckas i rollen som Account Coordinator ser vi gärna att du har:
- kandidatexamen, föredragsvis inom ekonomi.
- erfarenhet från arbete inom administration och service och visa prov på högt ägandeskap.
- goda kunskaper i Excel.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Västra Trädgårdsgatan 15, Stockholm.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på filip.lundstrom@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Protector försäkring är ett skandinaviskt försäkringsbolag som är noterat på Oslobörsen. Företaget grundades i Norge 2004 och har sedan dess haft en snabb och lönsam tillväxt. Protector erbjuder försäkringar till företag och offentliga verksamheter och distribuerar produkterna genom utvalda försäkringsmäklare. Under 10 års tid har företaget vuxit snabbt och verksamheten omfattar idag närmare 300 anställda; i Norge, Sverige, Danmark, UK och Finland.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

sökord: account manager, administration, administratör, koordinator, företagsförsäkring, försäkringar, försäkringsbolag, försäkringsmäklare, försäkringsförmedlare, försäljning, säljstöd

Ansök nu

Skyddshandläggare / Samhällshjälte

Socionom
Läs mer Dec 2
Nytt
Vi stöttar våldsutsatta individer och barn att få en bättre tillvaro.
Vad vi förväntar oss av dig
Du är utbildad socionom eller genomgått motsvarande utbildning och har erfarenhet av att hantera skyddsärenden. Du har god kännedom om hur socialtjänsten fungerar. Du har kunskap om våld i nära relation och hedersproblematik. Du genomför aktiviteter kopplade till klient och företaget utifrån ett noggrant säkerhetstänk. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Allt arbete för och med klient ska tydligt och utförligt dokumenteras i Saplings journalsystem. Vi förväntar oss att du även utför marknadsaktiviteter utifrån vår marknadsplan.
Du innehar B-körkort och är van att arbeta i högt tempo med god måluppfyllnad. Du är lyhörd och serviceinriktad mot uppdragsgivare. När problem uppstår ger du uppdragsgivaren alternativ till lösningar som denne kan ta ställning till. I din roll som skyddshandläggare är en av de viktigaste uppgifterna att underlätta uppdragsgivarens arbete.
Allt arbete ska utföras i enlighet med företagets policys och värderingar med företagets vision i fokus. Du tar ansvar för att lagar, förordningar samt föreskrifter som styr verksamheten efterlevs och rapporterar till verksamhetschef som är din närmsta chef.
Som handläggare har du en viktig roll i organisationen, då du är ytterst ansvarig för att leverera ett tillfredsställande resultat av det uppdrag som mottagits av socialtjänst. Du projektleder genomförande, koordinerar dina teammedlemmar och avrapporterar progress löpande enligt uppsatt arbetsmetodik samt är socialtjänstens kontaktpunkt in i verksamheten. En stor del av ditt arbete innebär att bygga relationer och bibehålla vår plats som en pålitlig partner för socialtjänst.
Vem vi vill att du ska vara
Du är en person som är kompetent med hög arbetsmoral och god möjlighet att lära dig nya saker fort. Du har en inre drivkraft att konstant utvecklas, är självsäker och vågar stå för dina åsikter samtidigt som du är ödmjuk och självkritisk för att ständigt söka förbättring.
Du har en stark psykisk immunitet. Du vågar kliva ur din bekvämlighetszon och är bekväm med att hålla många bollar i luften samtidigt. Extra meriterande är om du talar fler språk utöver svenska och engelska. Du förväntas även vara entreprenöriell.
Vad menar vi på Sapling med entreprenöriell ?
Entreprenöriell handlar om en individs förhållningssätt och vilka attityder man har till idéer. Hur snabbt kan man omvandla en idé eller tanke till konkret handling. En förmåga att kunna utvärdera och effektivisera. Sapling tror att det är viktigt för våra medarbetare att träna på ett förhållningssätt där man ser möjligheter istället för låsningar.
Vi är medvetna att inom socialt arbete så finns både positiva och negativa associationer med ordet entreprenörskap eller entreprenöriell. Vår uppfattning som en privat utförare är att det är lutar mer åt det negativa, tyvärr. Låt oss försöka förklara oss och se om du är med på tåget. Sapling drivs av att skapa resultat som gynnar våra klienter och vår uppdragsgivare. För detta behövs en inställning där vi är kompetenta inom vårt område, kreativa och kan omvandla idéer till konkreta handlingar. Vi finner lösningar på komplexa situationer. Vi arbetar utifrån ett strukturerat arbetsprocess där vi vågar utmana oss själva och vår omgivning.
Vi har kopplat till våra roller inom organisationen ett rollavtal som förtydligar vilka beteenden som efterfrågas och vilka resultat som förväntas uppfyllas.
Vad förväntar vi oss mer utav dig?
Du bidrar aktivt till en god social miljö genom att vara en stöttande och god arbetskamrat, deltar i sociala aktiviteter, hjälper till att introducera nya medarbetare samt motverkar aktivt all form av särbehandling.
Men givet alla seriösa antaganden hittills vad vore en arbetsplats utan humor och skratt.
Detta är en operativ roll som konstant kräver pusselläggande med en stor vilja att lösa utmaningar som uppstår. Vi söker någon med en stor flexibilitet i sin tillvaro och möjlighet att vid kort varsel ställa in sig för tjänstgöring.
Vad du kan förvänta dig av oss?
Vi stöttar alltid våra medarbetare att ta nya kliv i sina yrkesroller och rekryterar ofta internt till nyckelpositioner. Vi har kollektivavtal. Vi har extern handledning och har flera olika mötesforum för att skapa förutsättningar att nå våra mål och vision. I rollen får du möjlighet för utvecklingstid som är för att omvandla dina intressen och passion så det skapas värde för dig, Sapling och samhället i stort.
Det är inte ett jobb, det är en livsstil!
Hos oss med risk för upprepning håller vi ett högt tempo och har ett klientorienterat arbetssätt. Vi skapar inte låsningar utan lösningar. Vi underlättar tillvaron för alla parter och är duktiga problemlösare. Vi har en stark drivkraft att vilja utvecklas och utveckla vår verksamhet.
Tjänsten kommer tillsättas löpande och inleds med en provanställning.

Ansök nu

Experienced System Developer (638117)

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 2
Nytt
As the tech firm that created the mobile world, and with more than 54,000 patents to our name, we’ve made it our business to make a mark. When joining our team at Ericsson you are empowered to learn, lead and perform at your best, shaping the future of technology. This is a place where you're welcomed as your own perfectly unique self, and celebrated for the skills, talent, and perspective you bring to the team. Are you in?

Come, and be where it begins.


Our Outstanding Opportunity
At 5G Baseband System Management our main task is to specify the wanted behavior of advanced radio network functions for the 5G NR RAN. We also engage in 3GPP standardization, develop and use simulators to optimize signal processing algorithms, develop baseband architectures, collect and analyze data from customer networks and perform troubleshooting.

We are now looking for a Radio Network Systems Engineer that will join our excellent Advanced Antenna Systems team to work with signal processing, Radio Resource Management, Physical layer algorithms, Multi-Antenna radio communication, development of 5G-software simulations, supporting the deployment of our new 5G products in live networks, and much, much more!


You Will
Perform systems studies primarily in the area of Advanced Antenna Systems, e.g. Cell Shaping, Beam Forming, Massive MIMO and other Multi Antenna Technologies.
Specify system features and functions, including requirements, test cases, algorithms, use cases, parameter settings and address any interactions with legacy features and functionality.
Develop software simulations for the performance analysis of 5G features and algorithms, both link-level and network-level simulations.
Drive continuous improvements of products, simulation tools and processes
Contribute to advances in 5G Standards while updating our Statement of Compliance to relevant standards.
Contribute to Innovation and Ericsson IPR. File Invention disclosures and Patents.
Support LTE & 5G system verification and perform analysis of test results
Support the deployment of new 5G products and features into customer networks. Work with Customer troubleshooting and analysis. Understand customer configurations and issues.
Work collaboratively on new features, simulations and improvements with cross-functional development teams situated locally in Ottawa as well as other teams worldwide.To be successful in the role you have
Background in communications theory and digital signal processing
Understanding of LTE & NR 3GPP specifications, especially in the areas of the Physical Layer, Radio Resource Management and Mobility
Experience in SW development. Languages include: Java, C and C++
Knowledge of simulation environments and tools like MATLAB would be an asset
Analytical mindset, high capacity, and result oriented ability to deliver under pressure.
Ability to multi-task, meet deadlines, and manage many different projects at once
Excellent English skills, both verbal and written, providing effective communication building positive relationships internally as well as externally.
To be highly motivated, a self-starter, and a great teammate
M. Sc. or Ph.D. degree in a relevant area, preferably with demonstrated experience and knowledge in the above-mentioned required skills areas.What´s in it for you?
Here at Ericsson, our culture is built on over a century of outstanding decisions. With us, you will no longer be dreaming of what the future holds – you will be redefining it. You won’t develop for the status quo, but will build what replaces it. Joining us is a way to move your career in any direction you want; with hundreds of career opportunities in locations all over the world, in a place where co-creation and collaboration are embedded into the walls. You will find yourself in a speak-up environment where empathy and humanness serve as cornerstones for how we work, and where work-life balance is a priority. Welcome to an inclusive, global company where your chance to create an impact is endless.


What happens once you apply?
Come join our #TeamEricsson. Feel free to apply and include resume in English, outlining how you meet the specific requirements of the position.

The selection and interview process are ongoing. Therefore, send in your application in English as soon as possible. We encourage you to apply!

If you have any further questions, you are welcome to contact us:

Hiring manager: In this role you will report to Line Manager

Recruiter: Emelie Bohlin (emelie.bohlin@ericsson.com)

Location: Lund, Sweden

Kindly note that we do not accept applications sent via e-mailDo you believe that an organization fostering an environment of cooperation and collaboration to execute with speed creates better business value? Do you value a culture of humanness, where fact based decisions are important and our people are encouraged to speak up? Do you believe that diverse, inclusive teams drive performance and innovation? At Ericsson, we do.
We provide equal employment opportunities without regard to race, color, gender, sexual orientation, transgender status, gender identity and/or expression, marital status, pregnancy, parental status, religion, political opinion, nationality, ethnic background, social origin, social status, indigenous status, disability, age, union membership or employee representation and any other characteristic protected by local law or Ericsson’s Code of Business Ethics.

Ansök nu

Utesäljare inom energibesparing sökes till Huddinge

Utesäljare
Läs mer Dec 2
Nytt
Om jobbet
Energihem är inne i en stor expansionsfas med målsättningen att passera 1 miljard i omsättning år 2023. Nu söker vi därför säljare på heltid som vill leverera service i världsklass och vara med på vår häftiga utvecklingsresa! Du kommer representera en bred produktportfölj av energibesparande produkter som hjälper kunder på den privata marknaden att investera i sina fastigheter, minska sina energikostnader och samtidigt bidra till en ökad hållbarhet. Fönsterbyten och solceller är våra storsäljare och vi erbjuder en unik servicegrad med totalentreprenad där vi tar ansvar för hela processen.


Detta är vårt erbjudande till dig!
Du får en gedigen grundutbildning och produktutbildningar
Du får en egen bil att använda i tjänst med tillhörande drivmedelskort.
Du får mycket stöd från kollegor, säljcoacher och teamchefer som ger dig de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas i din nya roll.
Du slipper tidiga morgnar.
Du får ett fritt arbete med mycket eget ansvar. och med stor möjlighet att på sikt själv styra dina arbetstider.
Du kommer utvecklas både som människa och i din roll som säljare.
Du har möjlighet att växa inom företaget och axla andra roller med tiden. Kanske blir du vår nästa säljcoach eller chef?
Du får tävla om fantastiska priser som utlandsresor, datorer, elcyklar, m.m.
Och sist men inte minst så får du förmånen att genomgå en av de absolut bästa säljskolorna i Sverige, Energihem Business Academy, vår digitala säljskola där du med tiden kan uppnå certifiering i Brons, Silver eller Guldnivå.
Vad innebär tjänsten
Arbetet sker i stor utsträckning på egen hand med mycket eget ansvar, men du kommer bli en viktig del av ett härligt och stöttande team bestående av engagerade kollegor, säljcoacher och teamchefer som ger dig verktygen att verkligen lyckas i din roll. I din företagsbil besöker du privatkunder i deras hem för att presentera och sälja energibesparande produkter som har en otroligt stor efterfrågan. Att söka upp kunder i deras hem, är för oss ett första steg i vår fantastiska service och som ofta innebär affärer direkt på plats på ofta sexsiffriga belopp. Vi anpassar oss förstås till våra kunder varför du bör vara bekväm med att vi arbetar en del eftermiddagar och kvällar. När du sen är “varm i kläderna,” innebär jobbet mycket frihet under ansvar där du själv styr dina arbetstider utifrån din budget. Du utgår hemifrån och jobbar i din region.
Vi söker dig som:
Har B-körkort
Talar flytande svenska
Är social
Har ett driv
Är målmedveten och strukturerad

Om du har ett välfyllt CV eller inte, är inte det viktigaste för oss. Har du däremot viljan att lyckas så finns det en plats för dig i Energihemsfamiljen!
Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!


Om arbetsgivaren
Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.
Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.
Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.
Välkommen till Energihemsfamiljen du också!

Ansök nu

Eventsäljare till Mall of Scandinavia med start OMGÅENDE!

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Dec 2
Nytt
Eventsäljare till Mall of Scandinavia!

Söker du ett fysiskt och omväxlande uppdrag? Vill du utvecklas till ett proffs inom
försäljning? Då har du hittat rätt! Just nu letar vi efter eventsäljare inför lanseringen
av ett helt nytt varumärke inom personlig säkerhet. Du kommer att arbeta
rikstäckande, möta nya människor och ingå i ett sammansvetsat säljteam.

Vem vi söker
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning - i någon form. Du tror på dina
förmågor, är kommunikativ och intresserad av att jobba med en spännande och innovativ
produkt i högt tempo. Det här ett perfekt jobb för dig som vill arbeta målmedvetet och
resultatinriktat, som gillar att stå i centrum, har lätt för att engagera och entusiasmera
människor, och som uppskattar att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning
Som eventsäljare på VIASALES kommer du företräda framtidens största varumärke inom personlig säkerhet, SoSafe. Du kommer att vara en drivande kraft i etableringen av en helt ny produkt och tjänst på den svenska marknaden. Alla kundmöten sker på publika platser och din roll är avgörande för kundens första möte med varumärket.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du arbetar i tätt samarbete med ett säljteam för att gemensamt, såväl som individuellt, uppnå uppsatta mål.
Personlig coaching, teambuilding och uppföljning är en viktig del av ditt uppdrag på
VIASALES.

Vi söker dig som
- Har fyllt 18 år.
- Har tidigare erfarenhet av försäljning - i någon form.
- Har lätt för att uttrycka dig på svenska, i tal och skrift.
- Är lyhörd och resultatinriktad.
- Tycker om att stå i centrum.
- Körkort är meriterande.

Vi erbjuder

- En heltidstjänst.
- Garantilön+provision.
- Härliga kollegor och gemenskap.

Dina förmåner
- Generöst bonusprogram.
- Vidareutbildningar och workshops.
- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, resor och generösa
vinster.

Om företaget
VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: event sales, telemarketing & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom event sales, telemarketing & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av våra rekryteringskonsulter

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Servicesnickare - södra Stockholm

Träarbetare/Snickare
Läs mer Dec 2
Nytt
Är du Stockholms vassaste snickare och bor på södra sidan?
Nu söker vi efter en servicesnickare till vårt team i södra Stockholm. Du kommer dels att arbeta med försäkringsskador så det är därför viktigt att du har gedigen erfarenhet.
Kravprofil:
Minst 4års erfarenhet som snickare.
Kan läsa och jobba efter ritning
God materialkännedom
God social kompentens
Obehindrad svenska
Bosatt i södra Stockholm
KörkortVi erbjuder sjysta villkor (Byggnads) och marknadens bästa löner!
Vi kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person så skicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan med SeS21.

Ansök nu

Customer Support Agent till EFUEL

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 2
Nytt
Är du intresserad av att arbeta på ett snabbväxande bolag som erbjuder framtidens elbilsladdning? Vi söker dig som vill ha en vardag där du bidrar till en toppklassig kundservice samtidigt som du vill bidra till ett mer klimatsmart samhälle. Du kommer att röra dig i en entreprenöriell miljö där du får vara med på EFUELs fortsatt ambitiösa tillväxtresa!

OM EFUEL

EFUEL grundades i Stockholm 2018 med visionen att göra det enklare för människor att ladda elbilen hemma, på jobbet och längs vägen. Idag är EFUEL en av Sveriges största återförsäljare av elbilsladdare och erbjuder produkter till både privatkunder och företag. Med ett starkt nät av välutbildade partners erbjuder EFUEL installationer i hela Sverige.

Idag är EFUEL ett sammansvetsat team på ca 15 personer och har sitt kontor på Kommendörsgatan 28 i Stockholm.

OM ROLLEN

Som Customer Support Agent kommer du att ingå i Customer Success teamet som i dagsläget består av tre personer. Du kommer att kommunicera framförallt via mail, chatt och telefon, där du besvarar frågor, ger service och säkerställer att kunderna känner sig trygga och nöjda i sina köp. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 3 månaders provanställning.

VI TROR ATT DU

- Har tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande arbetsuppgifter inom kundtjänst
- Stort intresse för Customer Success
- Flytande kunskaper i svenska och engelska


DET ÄR ETT EXTRA PLUS OM DU HAR

- Erfarenhet från el- och bilbranschen
- Förståelse för finska och/eller danska


SOM PERSON ÄR DU

- Självgående och lösningsorienterad
- Kommunikativt duktig, har ett stort driv och brinner för service


ÖVRIGT

- Start: Omgående
- Placering: Kommendörsgatan 28 Stockholm
- Omfattning: Heltid
- Typ av uppdrag: Tillsvidare
- Hemsida: efuel.se (https://www.efuel.se/)

Ansök nu

Barnvakt Stockholm Hägersten 1 gång/v - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Dec 2
Nytt
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda.

Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Engelsk och serbisktalande familj i Hägersten med två barn ( 1 & 5 år) önskar hjälp med barnpassning 1 gång per vecka 4-5 timmar (em eller förmiddag under kontorstid) + 2 kvällar per månad, Det regelbundna behovet gäller endast yngsta barnet fram till april. Därefter endast sporadiskt då det kan vara både vardagar eller helger.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då detta är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-hos-oss/


Vi erbjuder / What we offer
Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– En egen kontaktperson på företaget
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 118-133kr/timme inkl. semesterersättning
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos Nanny.nu begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Senior Software Engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 2
Nytt
Join a global leader as we embark on an industry-defining digital transformation that will revolutionise trade.
Do you have passion for application designing, development and big data programming? Do you aspire to build digital solutions on cloud? Are you a strong communicator and problem solver and looking for an opportunity to transform business requirements into digital products?
This is an opportunity to join Warehouse Services Management Team and help drive visible, recognizable change as a Configuration Engineer for this globally respected, industry leading brand.
We offer
We’re on a landmark journey to simplify global trade. It brings the chance to have a major impact on the world economy, but also, on your career development. With significant personal responsibility, you’ll improve your industry knowledge and build the communication and commercial skills that are highly valued in customer-facing roles – quite possibly at a pace that will surprise you. Energising and pioneering, this is also an environment that keeps you motivated.
You’ll be joining a genuinely diverse, talented team that’s passionate about being there for customers, and for each other. And thanks to our global scale, you’ll be well-placed to explore Maersk opportunities around the world. The many other highlights include industry-leading talent development initiatives and competitive benefits: our parental leave policy is recognised as one of the best in the industry.
Key responsibilities
As a Senior Configuration Engineer with Maersk you would be responsible for design, configuration and modification of WMS systems using Korber High Jump
Your responsibilities will include:
• Work with the stakeholders to understand business needs
• Template build and maintenance
• Draw program specifications, developing solutions, conduct testing at various levels
• Designing, implementing, and maintaining WMS configurations and customizations
• Being consultant to client implementation team during tender/implementation stage
• Troubleshoot issues with applications on-premise or on-cloud

Ansök nu

Kock,a la carte

Kock, à la carte
Läs mer Dec 2
Nytt
Nu söker vi en kock som vill vara med att berika vårt härliga team här på Kungliga operan.
Oss hittar du mitt i centrala Stockholm i Kungliga Operahuset med dess anrika, vackra lokaler som har både ingångar från Strömgatan
(med utsikt mot slottet)och Operans egen huvudentré.
Disotto är under bearbetning och skapande men vi har Italienska maträtter med Svenska råvaror lokalt efter säsong.
Många av våra gäster är opera besökare vilket innebär att vi har ett hårt tryck och högt tempo de dagar vi har föreställningar.
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet i en fullservice à la carte restaurang.
Du ska kunna arbeta i en miljö med högt tempo med en hängivenhet till livsmedel och kvalitet.
Vi jobbar med jobbrotation vilket innebär att du även kan komma att hjälpa till på andra avdelningar som vi har i huset som event m,m,.
Viktigt för oss är att du är en teamplayer.
Tjänsten är tillsvidare på 100% och sex månaders provanställning tillämpas.
Varierande arbetstider som lunch, kväll och helger.
Maila ditt CV och ev,frågor till : jessica.kvick@disotto.se

Ansök nu

Snickare - Nyproduktion

Träarbetare/Snickare
Läs mer Dec 2
Nytt
Nu söker vi efter 3st duktiga snickare inom nyproduktion.
Du kommer att arbeta med stomkomplettering och inredning så det är därför viktigt att du har gedigen erfarenhet inom nyproduktion av flerbostadshus.
Kravprofil:
Minst 2års erfarenhet som snickare inom nyproduktion.
Kan läsa och arbeta efter ritning.
Talar/skriver obehindrat på svenska.
Bosatt i Stockholm.Vi erbjuder sjysta villkor (Byggavtalet) samt marknadens bästa löner.
Tjänsterna kommer tillsättas löpande så skicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan med Nypro21.

Ansök nu

Head of Operation för onlineannonsering!

Marknadschef
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


FÖRETAGET
Bolaget är situerat Stockholm lett utvecklingen av svensk onlineannonsering. Genom att ständigt sträva efter att förnya, förbättra och förändra har de utvecklat och introducerat ny teknik som i grunden har ändrat hur annonsering online går till. Företaget har en stadig tillväxt och ett starkt fäste i norra Europa, med kontor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland och Nederländerna.


VI ERBJUDER
Bolaget är ett snabbt växande företag och erbjuder en arbetsplats i dynamisk miljö som präglas av innovation, entreprenörsanda och hög digital kompetens. Här får du chansen att arbeta på ett företag som utvecklar och leder marknaden framåt. Vi söker dig som vill utmanas, utvecklas, jobba hårt och framförallt växa tillsammans med oss.


VI SÖKER DIG SOM
Har akademisk examen eller motsvarande.
Har gedigen erfarenhet av digitalmarknadsföring.
Har ett genuint intresse för Internet, ny teknik och media.
Har en god förmåga att fatta beslut, agera snabbt och operativt.
Kan arbeta både i grupp och enskilt samt har förmågan att sätta gränser då det behövs.
Du behärskar engelska i tal och skrift. Vidare är du positiv, social och driven med starkt resultat och leveransfokus. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.


OM TJÄNSTEN
Vi söker en Head of Operation som tillsammans med oss vill utveckla bolaget till det ledande företaget inom automatiserad annonshandel i Europa. Du trivs i en ledande roll och kan hantera personalansvar som chef för hela leveransen med tillhörande processer. Du är driven och jobbar operativt hands-on med struktur, processer och flöden.


ARBETSUPPGIFTER
Delegera, motivera och se till att leveransen ständigt utvecklas och förbättras. Se till att processer, struktur och flöden förbättras och avdelningen därigenom effektiviseras.
Du driver avdelningen operativt och ansvarar för kärnan av företagets erbjudande.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Skicklig Account Manager

Account manager
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Vi söker nu en Account Manager som tycker om ett fartfyllt arbete med snabba svängar och framåtanda!


Arbetar du som bäst med ett eget stort ansvar, där ingen dag är den andra lik och vill vara med och påverka? Då passar den aktuella rollen som Account Manager dig. Du kommer att arbeta både med telefonen, mailen och de personligamötena på en daglig basis, så det gäller att du gillar att arbeta i ett högt tempo. Det kommer att finnas god coachning och ett bra team att bolla tankar med, men du förväntas stå på egna ben och trivas med det.
Vidare ser vi gärna att du som person är på tårna, har ett go som inte stoppas av motgångar och innehar en fallenhet för att prata med människor. Du är en social person som gillar att ta initiativ och kommer med idéer. Du arbetar på ett kundorienterat sätt för att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av sälj, meritererande om det är inom media och då har presterarat goda resultat.


Arbetsuppgifter:
Kundbesök och löpande kontakt med kunder
Driva egna säljprocesser
Bearbeta nya och befintliga kunder
Uppnå budgetmålAnsökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Distriktssköterska till Sveriges modernaste vårdcentral

Distriktssköterska
Läs mer Dec 2
Nytt
Hälsa Hemma är en ny innovativ vårdcentral som kombinerar hembesök och digitala kontakter. Vi har gjort succé i Göteborg och snart öppnar vi vår vårdcentral i Stockholm. Nu söker vi dig som vill vara med från start och vara grundbulten i vår verksamhet i Stockholm.
Det har visat sig att patienterna verkligen uppskattar Hälsa Hemma, vilket gjort att Sveriges modernaste vårdcentral växer till nya områden. Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss! Vi erbjuder ett flexibelt jobb där vi prioriterar vårdkvalitet, arbetsglädje och en god arbetsmiljö. På samma sätt som patienterna har individuella behov och önskemål, förstår vi att du också har det!
Din arbetsmiljö är av största vikt för oss. Hos oss arbetar du i vår egenutvecklade digitala plattform som tagits fram av oss som arbetar inom vården. I plattformen kan du hålla kontakt med dina patienter genom text och/eller video, och samtidigt diskutera patientärenden på ett säkert sätt med dina kollegor. Systemet hjälper dig att organisera din arbetsdag på ett lustfyllt sätt, och pratar även med andra system automatiskt, vilket minskar risken för dubbeldokumentation.
Du ska vara legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning distriktssköterska. Du behöver ha körkort för personbil. Du är serviceinriktad och nyfiken på nya sätt att arbeta på, samtidigt som du är utåtriktad, prestigelös och har lätt för att samarbeta med kollegor. Du behöver behärska god svenska i tal och skrift. God datorvana är ett plus. Du behöver inte ha någon erfarenhet av hembesök eller digitala besök sedan tidigare, vi lär gärna upp dig.
Syftet med Hälsa Hemma är att erbjuda sjukvård som håller bättre vårdkvalitet än nätläkarna, och erbjuda en vård som är snabbare och enklare för patienterna än den traditionella vårdcentralen – helt enkelt så som primärvård bör bedrivas.
Du kommer vara en central del i att bygga upp vår verksamhet i Region Stockholm. Om du vill hjälpa till att bygga upp god digifysisk sjukvård från grunden – tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att berätta mer om oss själva och hur vi arbetar, men framförallt att lära känna dig.

Ansök nu

Arbetsterapeut till Humanas äldreboende Norrtälje Hamn och Östhamra

Arbetsterapeut
Läs mer Dec 2
Nytt
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som arbetsterapeut med aktivitetsansvar hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Om tjänsten
Som arbetsterapeut hos oss på Humana kommer du ansvara för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs, följs upp och utvärderas utifrån den enskilde individens behov. Du förväntas också att samverka med övriga personalgrupper. Vid speciella behov kommer du även hålla i utbildningar och handledning för övrig omvårdnadspersonal. Tjänsten är på 100% och är till en början fördelad på våra två verksamheter Norrtälje Hamn och Östhamra. Du kommer i din roll att arbeta tillsammans med kollegor som varje dag gör sitt yttersta för att leverera ett bra resultat.
Som arbetsterapeut hos oss på Humana kommer du arbeta med bl.a.:
- utföra ADL-bedömningar
- handleda omvårdnadspersonal i uppgifter inom professionen
- risk- och funktionsbedömningar samt uppföljning
- utprovning och förskrivning av hjälpmedel
- medverka i teamträffar och vårdplanering
- hantera dokumentation och avvikelser
- riskbedömningar kopplade till  arbetsmiljö
- utbildning av omvårdnadspersonal i bl.a. förflyttningsarbete.
Som aktivitetsansvarig hos oss på Humana innebär det att du kommer att bland annat:
- kartlägga boendes önskemål och behov av olika aktiviteter
- planera, förbereda och genomföra aktiviteter på verksamheten
- samverka med externa aktörer t. ex. föreningar, musiker, skolklasser
- administrera veckoschema över aktiviteter på våra digitala skärmar
Du kommer ha ett nära samarbete med fysioterapeut, omvårdnadspersonal samt sjuksköterskor och du ingår i verksamhetens lokala ledningsgrupp.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dag, 100% fördelat på två verksamheter (Norrtälje Hamn och Östhamra). Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Alt. timanställning.  
Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning och övriga ersättningar sker enl. kollektivavtal. 
Tillträde:Snarast eller enl. överenskommelse. 

Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta i en äldreomsorg där du dagligen bidrar till att skapa en meningsfull vardag för de äldre. Du tycker att arbetet med aktiviteter är roligt. Du är kundfokuserad, serviceinriktad och kreativ. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.

För denna tjänst krävs det att du:
- är utbildad och legitimerad arbetsterapeut
- har kunskap att dokumentera i journalsystem

Det är även meriterande om du:
- har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst 
- har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom
- har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi
- har erfarenhet som ansvarig över en verksamhets aktiviteter
Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.
Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-12-31. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. Vi hanterar endast de ansökningar som inkommer via vårt rekryteringssystem, ansökningar som inkommer via mail kommer inte att beaktas i rekryteringsprocessen.
Välkommen med din ansökan!
Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Läs mer på www.humana.se

Ansök nu

Senior Account Manager till ledande techbolag inom bilbranschen!

Key account manager
Läs mer Dec 2
Nytt
Har du ett genuint intresse för försäljning och affärsrelationer? Vill du arbeta med affärsutveckling i ett växande techbolag som utmanar och digitaliserar handeln av begagnade bilar? Då kan det här vara rollen för dig!
Hur din roll kommer att vara
Som Senior Account Manager är ditt största fokus att hjälpa nya och befintliga företagskunder att avyttra större volymer bilar via paketlösningar till olika köpare. Rollen innebär både att jobba med inköp och försäljning, men även utveckling av processer för en smidig hantering.
Du arbetar och förhandlar dagligen med våra kunder och genomför behovsanalyser och skapar strategier för att tillgodose varje enskild kund. Du söker ständigt efter att bredda affärsmöjligheter och skapa nya möten med både redan befintliga och nya kunder. Detta är en nyckelposition, vilket innebär att du har stor inverkan på företagets fortsatta tillväxt och utveckling.
Tjänsten ligger på 40h/vecka, kontorstider. Fast grundlön + provision. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse. Resande i tjänsten förekommer.
Vad vi vill att du har med dig
Vi tror att du har några års erfarenhet av försäljning B2B med fördel inom bilbranschen. Har du erfarenhet som inköpare av bilar och god kunskap om priser på begagnade bilar är det starkt meriterande. Vi tror att du har ett starkt inre driv, är en tydlig lagspelare och besitter en mycket god kommunikationsförmåga och förståelse för hela säljprocessen. För att lyckas i rollen bör du vara mål- och resultatinriktad och trivas med att arbeta i ett högt tempo och vara en god förhandlare som når fram till kunder F2F likväl som via telefon och dator. Du är förtroendeingivande och försöker alltid att hitta den bästa lösningen för kunden såväl som internt. Förutom utmärkta kunskaper i svenska kommunicerar du även effektivt på engelska i både tal och skrift. Har du ett fordonsintresse är detta meriterande, men inget krav. För denna roll lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Då AUTO1 Group är ett internationellt bolag är det även ett krav för tjänsten att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.
Vad vi erbjuder dig
Från en unicorn till ett börsnoterat bolag, bli en del av vår framgångssaga!
En internationell arbetsplats med spännande nationella och internationella projekt
En internationell arbetsplats med stor möjlighet att påverka och sätta din egen prägel på arbetet
Bra förmåner, allt i från friskvårdsbidrag till förskottssemester
En miljö som är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier och korta beslutsvägar
En självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande techbolag där du har stor inverkan på vår fortsatta framgång

Vilka vi är
AUTO1 Group är Europas ledande digitala plattform för bilbranschen. Vi bygger det bästa sättet att köpa och sälja bilar online. Vårt lokala varumärke, viköperdinbil.se, erbjuder våra kunder det snabbaste och smidigaste sättet att sälja bil på. Vårt varumärke, AUTO1.com, är Europas största B2B-plattform för bilåterförsäljare. Genom vårt varumärke Autohero, använder vi våra erfarenheter till att bygga ett varumärke som erbjuder det den bästa kundupplevelsen när det gäller att köpa bil online. Vi finns just nu på över 30 marknader och hade en omsättning på över 3.5 miljarder euro under 2019.
AUTO1 Group har en intern värdegrund som bygger på alla människors lika värde. Alla ansökningar kommer därför att hanteras på ett likvärdigt sätt oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsvariant och ålder.
Ansökan
Är du redo för din nästa utmaning? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller telefon med hänsyn till dataskyddsförordningen (GDPR). Vid frågor vänligen kontakta oss på rekrytering@auto1.com. Vi sköter urval och intervjuer löpande tills vi har hittat rätt person.
Are we a match?
If you see challenges as opportunities, this is the place for you. We challenge the highly fragmented market of used cars in Europe and push ourselves to master the daily challenge of offering our customers the best way to sell and buy cars online. Tackling real challenges is our sustainable way to personal development.
Moreover, we are a fast paced environment. We ensure fast processes towards our customers, while internally the dynamic spirit from early start-up days lives on. We never settle, we challenge and question everything, constantly looking for improvement and new opportunities. As an international team, flat hierarchies and fast decisions are our key ingredients.
Last but not least, something that our employees at AUTO1 know very well is that growth brings constant change - which means that new challenges arise. From starting in 2012 to today, AUTO1 Group is a rare success story of tremendous growth and we don’t plan on stopping anytime soon. You will experience a steep learning curve by working on projects at scale and thus having real impact, all while benefiting from the stability of our proven business model.

Ansök nu

Livsmedelsarbetare till produktion sökes heltid till södra Stockholm!????

Maskinoperatör, kött
Läs mer Dec 2
Nytt
Prodea (https://www.prodea.se/) är ett auktoriserat bemanningsföretag med AAA rating. Vi väljer omsorgsfullt våra kunder där vi bemannar och rekryterar guldkorn med stort hjärta. Vi är inga unika snöflingor med flashiga presentationer, fet hemsida eller en unik hisspitch men däremot jobbar vi hårt och tar aldrig kortsiktiga beslut. Det är därför vi har Sveriges bästa kunder och kanske världens bästa kollegor.

Vi gör det enkelt för våra kunder att köpa våra tjänster, utmanar de stora trötta bemanningsföretagen och tar marknadsandelar dagligen och det är därför vi i år hamnade på 10e plats i ????Di Gasell???? vilket vi är mycket stolta för.

Nu söker vi på Prodea flertal livsmedelsarbetare till vår kund inom livsmedelsindustrin???? i Stockholm med start december.

_____________________________________________________________________________________

Är du händig och vill jobba med storskalig produktion av bra livsmedel?

Vill du ha en trygg och säker anställning med bra lön i en modern anläggning?

Vill du arbeta med ett företag med schyssta villkor med goda karriärmöjligheter?

Är du yrkesstolt och gillar att arbeta med kroppen? Bra! Då snackar vi! ?

_____________________________________________________________________________________

Till vår kund strax söder om Stockholm söker vi på Prodea flertal tjänster som livsmedelsarbetare. Här produceras flera kända köttprodukter till butiker och restauranger i hela landet.

Med dina trevliga kollegor ansvarar du för tillverkning av nöt och fläskprodukter och andra vanligt förekommande uppgifter.

Eftersom du arbetar i hygieniska zoner med livsmedel så krävs det att du är säkerhetsmedveten för att inte kontaminera produkterna eller skada dig, maskiner eller utrustning.

Det finns ergonomiska hjälpmedel men för att du ska trivas och må bra på det här jobbet så är det viktigt att du är fysisk stark, alert och klarar vissa lyft.

Du som söker behöver inte ha arbetat med liknande tidigare och vi på Prodea lägger stor vikt på personlig lämplighet.??

Krav

- God svenska i tal.
- Läs och skrivförståelse på svenska.
- God fysik och vilja att arbeta med kroppen.


Meriterande

- HACCP utbildning.
- Erfarenhet av livsmedelsproduktion.
- Tidigare arbetat som köksbiträde eller liknande.
- Engelska i tal och skrift.
- Hyfsat trevlig.????


Arbetstider är förlagda vardagar dagtid med tidig starttid.

Vi söker främst heltid men även deltid med start omgående.

Skicka din ansökan så återkopplar vi snarast! Intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Serviceelektriker se hit!

Installationselektriker
Läs mer Dec 2
Nytt
Nu söker vi efter Stockholms vassaste elektriker!
Rollen som serviceelektriker innebär att du kommer jobba med försäkringsskador, felsökning, reparation och installation av elektriska anläggningar. Du kommer jobba både med privatpersoner och företag, vilket ställer krav på din känsla för service. Vi söker dig som har långvarig dokumenterad erfarenhet av yrket.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Planera, samordna och utföra installationer.
Felsökning och åtgärder åt våra olika kunder
Ombyggnad och installation inom el.Vem är du?
Du arbetar metodiskt och trivs med att planera och strukturera ditt och gruppens arbete och håller hög servicegrad och säkerhetstänk i det du gör. Som person är du social, lösningsorienterad, strukturerad, effektiv, självgående och kundorienterad - att lämna bästa service är för dig en självklarhet i ditt dagliga arbete samt vill vara en del i ett team där alla hjälps åt och känner ansvar. Det är meriterande om du arbetat med försäkringsskador.
Kravprofil:
Gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande vuxenutbildning.
Minst 3 års erfarenhet av arbete som serviceelektriker.
Vana av självständigt arbete och bred kompetens inom felsökning och förebyggande arbete.
Trivs att jobba tillsammans med andra och har en god social kompetens.
Är en problemlösare och självgående i ditt arbete.
Obehindrad svenska i tal/skrift
B-körkortVi erbjuder sjysta villkor (kollektivavtal) samt marknadens bästa löner!
Tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan med "EL21"

Ansök nu

Produktionstekniker till Avdelningen läromedel & fortbildning Stockholm

Produktionsassistent
Läs mer Dec 2
Nytt
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.

Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb


SPSM har visionen att alla elever ska få en likvärdig utbildning. Då är det är viktigt att ha läromedel som är tillgängliga och anpassade efter elevens förutsättningar. Avdelningen läromedel och fortbildning ger råd och stöd till förlagen, så att de kan ta fram material som passar elevens förmåga. Vi producerar också egna läromedel och stödmaterial. Vi gör även anpassningar i förlagens läromedel så att materialet blir mer tillgängligt. Pedagoger får guidning av oss för att hitta lämpliga läromedel för specialpedagogiska sammanhang. Avdelningen läromedel och fortbildning har fem enheter. Läromedelsutveckling Umeå, läromedelsutveckling Stockholm, läromedelsutveckling Örebro, fortbildningsenheten och enheten främjande och produktionsstöd.

Till enheten läromedelsutveckling Stockholm söker vi nu en produktionstekniker med placering i Stockholm.


ARBETSUPPGIFTER
Enheten läromedelsutveckling Stockholm söker produktionstekniker för anpassning av läromedel och nationella prov. Enheten utvecklar och anpassar läromedel och nationella prov för barn, elever och studerande med svår synnedsättning eller blindhet. Enheten utvecklar läromedel på bliss och tjänsten blissonline. Att anpassa nationella prov sker på uppdrag av Skolverket. Arbetet sker under hög sekretess.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• Framställa e-böcker i Textview för elever med svår synnedsättning eller blindhet.
• Redigera och bearbeta digitala filer enligt riktlinjer för pedagogisk anpassning för elever med svår synnedsättning eller blindhet.
• Utföra inleveranskontroll av digitala filer.
• Korrigera och kvalitetssäkra digitala filer.
• Delta i utveckling av riktlinjer och förbättringar av produktionsprocessen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lång erfarenhet av att framställa och redigera digitala filer för elever med svår synnedsättning eller blindhet. Den vi söker har en mycket god förmåga att sy ihop många olika tekniska och administrativa detaljer till en komplett och kvalitativ produkt.

Du ska ha:
• Minst tre års erfarenhet av att framställa och kvalitetsgranska e-boksformatet Textview för elever med svår synnedsättning eller blindhet
• Dokumenterad erfarenhet av och god kunskap om XML
• Dokumenterad erfarenhet av och god kunskap om e-boksformatet EPUB 3
• God kunskap om HTML/CSS/MathML och andra webbstandarder
• God kunskap om DAISY-konsortiets DTBook-format och DAISY-konsortiets konverteringsverktyg
• God kunskap om digital tillgänglighet
• Kunskap om metoder att göra systematisk och automatiserad redigering av stora textflöden, exempelvis genom programmerade makron, Regular Expressions m.m.
• Kunskap om framställning av tillgängliga PDF-filer
• Arbetsuppgifterna kräver god samarbetsförmåga, du ska därför ha erfarenhet från arbete i team med olika yrkesgrupper men du ska även kunna arbeta självständigt.
• Du ska ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har en teknisk bakgrund med intresse för pedagogik eller pedagogisk bakgrund med intresse för teknik. Du får gärna ha erfarenhet och intresse av pedagogik och läromedel. Har du har erfarenhet från arbete med barn och unga med funktionsnedsättning är det ett plus
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med nationella prov.
Det är meriterande om du har kännedom om och erfarenhet av punktskrift samt av alternativa lärverktyg/hjälpmedel som elever med synnedsättning eller blindhet använder i sitt dagliga skolarbete.


ÖVRIGT
Provanställning sex månader tillämpas.
Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.

Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Starta karriären som säljare! Fast lön + provision!

Innesäljare
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


För kunds räkning söker vi dig som vill starta din karriär inom försäljning!


Kunden är ett stort och etablerat företag
Stora fräscha lokaler
Utbildning ingår
Fast lön + provision, inget tak


Erfarenhet av att ha arbetat med telefon innan är ett plus, men ej krav. Söker dig som är driven, målinriktad och social. Har du vilja, driv och vill utvecklas inom säljyrket så är det här rätt plats för dig! Ingen tidigare erfarenhet krävs, det viktiga är att du är motiverad. Har du energi och engagemang samt är en lagspelare är det här ett jobb för dig! Du ska vara tävlingsinriktad och motiveras av att påverka din lön. Du ska sprida positivitet omkring dig, var glad och gilla att vara en del av ett team. Här har man kul tillsammans samtidigt som man hjälper kunder att bli ännu bättre!


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Projektledare till Mobila Doktorn ???????

Administrativ assistent
Läs mer Dec 2
Nytt
Om tjänsten
Wrknest söker nu en Projektledare till Mobila Doktorn för ett uppdrag med start omgående till 31 Januari med möjlighet till förlängning. Vi ber om ursäkt att det är kort varsel och behöver en person inom en vecka, men som kompensation får du chans att jobba på ett grymt företag!

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som Projektledare kommer du att arbeta med att koordinera flertal uppgifter och leda detta projekt.

- Utrusta bussar så att de är klara för att köra ut och vaccinera
- Kontakt med personalen och leverantörer
- Hålla koll på vaccinlager samt fylla på lagret
- Säkerställa att all medicinskt material finns
- Säkerställa att allt följa enligt protokoll


Vi söker dig som har
- Svenska flytande i tal och skrift
- Goda kunskaper i Engelska
- Arbetat inom serviceyrket
- Kan börja omgående
- Har B-körkort

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Därför söker vi dig som är strukturerad, ansvarstagande och har en överblick på vad som behövs göras. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information
Plats: Stockholm, Karlaplan
Tjänsten avser heltid, 40h/v
Start: Omgående

För att snabbt komma in i företaget och arbetsuppgifter kommer du att få en onboarding i samband med start. Sök gärna så snart som möjligt.Om företaget
Mobila Doktorn (http://www.mobiladoktorn.se/) grundades 2017 av tre unga läkare som såg ett behov att modernisera det fysiska läkarbesöket. Mobila Doktorn erbjuder en hemläkartjänst som förmedlas via en digital plattform där patienter via en app bokar ett fysiskt hembesök av en läkare. Idag finns Mobila Doktorn i 10 svenska städer med 70 läkare anslutna till tjänsten.

Ansök nu

Administrativ kundsupport i Stockholm

Administrativ assistent
Läs mer Dec 2
Nytt
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu administrativ support till vår kund som är ett multinationellt tobaksbolag. Kunden står inför stora förändringar som i sig kan leda till stora möjligheter. 
Har du tidigare erfarenhet av administration? Är du resultatinriktad? Har du erfarenhet från ett dagligvaruföretag som arbetar med försäljning och/eller digital handelsmarknadsföring?  Vill du vara med på en rolig och spännande resa hos ett företag med stora drömmar och mål? Då är du varmt välkommen med din ansökan! 

Ansvarsområden
Denna roll kommer att ingå i deras Consumer Journey-team.  Du kommer att arbeta med kundens kommersiella team och deras digitala plattform som interagerar direkt med deras detaljhandelspartners.

Arbetsuppgifter för denna roll:

· Agera viktig länk mellan försäljningsavdelningen och den digitala plattformsteamet, översätta idéer och feedback till innehållsförslagsaktiviteter och kampanjer för att driva aktivt engagemang bland återförsäljare

· Resurshantering kopplat till budgetering och prioritering av projekt

· Arbeta som en effektiv kommunikatör, se till att alla relevanta intressenter är uppdaterade om vad som händer i plattformen

· Analysera och spåra prestanda, övervaka nyckeltal 

Arbetstider
Arbetsgivare: Randstad AB
Omfattning: Heltid, mån-fre, i 6 mån. Därefter stor möjlighet för övertag till kund.
Plats: Centrala Stockholm, man arbetar på plats på kontoret
Antal tjänster: 1 

Kvalifikationer
 
Vem vi söker.

Vi söker dig som är kreativ med gärna digital bakgrund, men som ändå är intresserad av den strategiska och kommersiella bilden.

Profil:
 
· Kandidatexamen eller motsvarande inom försäljning, marknadsföring eller digital kommunikation eller annat relevant område

· Har gärna erfarenhet från ett dagligvaruföretag som arbetar med försäljning och/eller digital handelsmarknadsföring

· Du bör vara resultatorienterad, bra på att planera och ha ett entreprenöriellt tänk.

· Utmärkt kommunikations- och intressentledningsförmåga

· Var självgående och trygg i att utöva egna initiativ

Kvalifikationer:

· Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:

· Erfaren användare av Excel och MS Office. 

· Tidigare  erfarenhet inom Salesforce 


· Tidigare exponering och förståelse för livsmedels- och dagligvaruhandeln i Sverige är mycket fördelaktigt

- Tidigare erfarenhet inom support power point 

Ansökan
Sista ansökan 2021-12-12, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 2
Nytt
Brinner du för att ge kundservice i världsklass? Kan du vända en missnöjd kund till att vara en nöjd kund när ett samtal har avslutats? Då är detta ett jobb för dig. Nu behövs en kundtjänstmedarbetare till ett uppdrag för vår kund i Stockholm. Vi söker någon som brinner för kundservice och vill bidra i utvecklingen av kommande digitala kanaler.


Om tjänsten
Vi söker efter någon med dokumenterad god erfarenhet av kundmöte via telefon och i digitala kanaler såsom chatt och mail. Till tjänsten behövs någon som genom en effektiv och kvalitetssäkrad handläggning kan sköta kundärenden. Samtal förekommer dagligen där missnöjeshanteringen behöver kunna hanteras på ett professionellt sätt. Du bör ha erfarenhet av att ha varit med om en implementering av chatt och chattbott samt digital kunskapsbank för att nu vara bidragande i arbetet kring digitaliseringen. För tjänsten krävs vana av att arbeta med digitala arbetsverktyg för att du på ett effektivt sätt ska komma in i rutinerna.Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ta emot och registrera ärenden i befintliga och kommande digitala kanaler
• Felsöka, prioritera och styra ärenden rätt
• Besvara samtliga frågor från hyresgäster och övriga intressenter på ett effektivt sätt
• Medverka i förbättringsarbete, uppföljning och vidareutveckling av kundcenters verksamhet
• I övrigt delta i förekommande eller nya arbetsuppgifter inom kundcenters verksamhet


Vem är du?
• Har gymnasieutbildning eller motsvarande
• Erfarenhet av att hantera svåra samtal och missnöjen
• Erfarenhet av implementering och förbättring av digitala verktyg
• Initiativtagande, självgående och strukturerad
• Gott omdöme och självkännedom
• Stabilitet och professionalism
• God samarbetsförmåga
• Pedagogisk och lösningsorienterad
• Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt

Det är meriterande om du även har:
• Erfarenhet av utveckling av internt digitalt stöd som FAQ (kunskapsbank), utbildningsfilmer, e-learning osv.
• Erfarenhet av fastighetsskötsel, förvaltning och uthyrning
• Kunskaper inom fiber/bredband/tv och telefoni


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.Övrig information:
• Heltid med start omgående till 31 mars 2022

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administratör till H&M

Backofficepersonal
Läs mer Dec 2
Nytt
Till H&M söker vi nu fyra systemkunniga administratörer till deras team inom HR Shared Services. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på sex månader med start omgående. Efter avslutat uppdrag finns det eventuell chans till förlängning/överrekrytering till H&M. Tjänsten är placerad i H&Ms; fina lokaler i Marievik, Stockholm.

Ditt uppdrag

HR Shared Services inom H&M Head Office i Sverige ansvarar för leverera effektiva och kvalitativa lösningar som skapar ett tydligt affärsvärde med utgångspunkt ur användarupplevelsen samt fokus på processer och digitala lösningar.

Som Administratör för H&Ms; tjänst People Data kommer du att hantera förfrågningar och data i H&Ms; system. I rollen kommer du primärt arbeta med att supportera vid frågor runt H&Ms; nya HRIS som kan inkludera exempelvis korrekt datainmatning, skapandet av lathundar, hantera byten av arbetsroller och åtkomstproblem. I arbetet ingår även att informera och utbilda slutanvändare i hur systemet förväntas användas samt stödja organisationen administrativt med HR-processer. Du kommer att ingå i ett team som stöttar organisationen och ha ett tätt samarbete med Superusers, HR och löneavdelningen för att möta organisationens behov.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Hantera inkommande förfrågningar från organisationen och ge ett professionellt stöd för tjänster relaterade till People Data med hjälp av H&Ms; ärendehanteringssystem ServiceNow.
Arbeta i H&Ms; ärendehanteringssystem och följa de riktlinjer som krävs för att bedriva support med snabbhet och kvalitet.
Samarbeta nära dina kollegor för att säkerställa att utbildning och utbildningsmaterial är uppdaterat och passar organisationens behov.
Delta i och arrangera utbildningar för andra inom organisationen.
Ha förståelse för hur People Data påverkar H&Ms; lönesystem och andra kringliggande system samt samarbeta med HR, IT och lön för att systemintegrationerna fungerar på ett tillfredställande sätt.


Din bakgrund

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av att arbeta i en liknande administrativ roll. Har du erfarenhet av SAP Successfactor, HRM och/eller ServiceNow är detta meriterande. Du har utmärkt kommunikationsförmåga på engelska och svenska, både skriftligt och muntligt. Du trivs även med, och förstår vikten av metodiskt och processdrivet arbete.

För att axla rollen som administratör är du en person som älskar att ta dig an nya utmaningar och du har en passion för problemlösning. Du har god förmåga att leverera högkvalitativ service till dina kollegor. För att lyckas i denna roll behöver du vara organiserad, detaljorienterad, processdriven och gilla att arbeta i en snabbrörlig affärsmiljö. Du är en person som tar initiativ genom att söka proaktiva lösningar på problem och kan tänka självständigt, lösa problem, komma med kreativa lösningar och föreslå nya rutiner.

Om H&M

At H&M you are empowered, trusted, and challenged to explore your own path and write your own story. We believe in giving people responsibility early on, and a strong sense of ownership and accountability. At H&M you´ll find continuous learning opportunities, and colleagues who encourage and support you. If you take the initiative, you´ll have the chance to explore a wide variety of potential roles that could take you all around the world.

You will be a part of our HR Shared Services within H&M Head Office in Sweden. Our mission is to deliver world-class HR experiences to our colleagues around the world. We delivery value by establish consistent and fair colleague experiences by harmonized and centralized HR deliveries within for example the People Data area. We take pride in reliable and deep expertise in everything we do, and we all take responsibility to ensure an evolving service.

När du blir en av oss

Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se) och Konsultchef Johan Fernström (johan.fernstrom@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Undersköterskor med erfarenhet av sjukhus till ett uppdrag i Stockholm!

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Dec 2
Nytt
Nu söker vi på Vårdkuriren 5 st undersköterskor med erfarenhet av komplicerad vård
Uppdraget startar i början av januari och sträcker sig fram till slutet av april
Arbetsuppgifter:
Vi har uppdrag på 4 olika avdelingar som har patienter med komplicerad vård
Arbetstider:
Dag, kväll, natt och helg
Kvalifikationer:
Som undersköterska på Vårdkuriren ser vi att du:
Är färdig utbildad undersköterska.
Arbetat som undersköterska minst 1 år på sjukhus.
Utan svårigheter kunna tala och skriva det svenska språket för en god kommunikation med personal och patienter.
Kunna arbeta självgående i journalsystemet TakeCare
Erfarenhet från komplicerad vård är ett krav.

Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig:
Konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
Dedikerad och tillgänglig konsultchef
Möjlighet till flexibel schemaläggning
Andra fina förmåner

Personliga egenskaper:
Förmåga att jobba självständigt som undersköterska.
Positiv inställning och flexibel problemlösare.
Ett gediget intresse av att utveckla din egna kompetens som undersköterskaSista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående.
#jobbjustnu


Varmt välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig till någon av våra kontaktpersoner för mer information!


Företags information:
Vårdkuriren AB är ett företag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter och vi värnar om att du känner dig trygg och motiverad i din roll när du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren har vi djup förståelse för vårdsektorn och sammantaget har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.


Kontaktperson
Victoria M
Head of Recruitment
Mobil: +46 70 916 09 10
Växel: +46 8 721 64 00
Mail: victoria@vardkuriren.se


#jobbjustnu

Ansök nu

Almia söker sjuksköterska till gastroavdelningen i Stockholm

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Nytt
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska för uppdrag norr om Stockholm.
Om uppdraget:
Tjänsten är på deltid och omfattar arbete på en gastroavdelning.
Stor chans till förlängning!
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Erfarenhet av gastro samt vana av att arbeta i journalsystemet Take Care är meriterande.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på gastroavdelning.
Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 
Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Kostnadsfri coaching via Bluecall
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning
Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 
Om Stockholm
Vår vackra huvudstad bjuder på fantastiska möjligheter! Vad sägs om Fotografiska, Kungliga Slottet, ABBA The Museum, mängder med shoppingstråk, 1000-tals restauranger och en magisk skärgård? Det är bara en bråkdel av allt som finns att uppleva. Året runt kan du hitta något att göra i Stockholm och denna otroligt vackra stad är lika makalös vinter som sommar.
Sista svarsdag: 
2022-01-01- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. 
https://almiabemanning.se/

Ansök nu

Vvs-montörer se hit!

VVS-montör
Läs mer Dec 2
Nytt
Nu söker vi 2st duktiga Vvs-montörer till vårt team i Stockholm!
Tjänsten kommer innehålla tex åtgärdande av vattenskador, felsökning, installation och service av värmepumpar, installation av nya rörsystem vid renovering, stambyten mm. Det är därför viktigt att du har gedigen erfarenhet av yrket!
Kravprofil:
Har erfarenhet/utbildning som Vvs-montör.
Minst 2års yrkeserfarenhet som Vvs-montör.
Är ansvarstagande och trivs i en varierande roll.
Talar/skriver svenska obehindrat.
Körkort
Bosatt i Stockholm.Vi erbjuder sjysta villkor och marknadens bästa löner!
Vi kommer att tillsätta tjänsterna löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Märk din ansökan med Ror21.

Ansök nu

Personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Dec 2
Nytt
Adensa AB söker assistenter för kortare eller längre assistansuppdrag. Ibland ska du kunna jobba med kort varsel och ibland kan det bli lite mer långsiktig. Vi ser gärna att du är flexibel i dina arbetstider. Kan passa någon som vill utöka sin tjänstgöringsgrad eller ha något extra vid sidan av studier. Arbetet kan eventuellt leda till tjänst för rätt person.
Du ska arbeta som personlig assistent och utbildning ges på plats. Det är en merit om du har tidigare erfarenhet. Du ska ha kännedom om vad assistansyrket innebär.
I ansökan får du gärna berätta om dig själv och hur du kan tänka dig att jobba.
Vem är du?
· Du ska kunna svenska språket både i tal och skrift. Då det är viktigt att kommunikationen fungerar.
· Du ska sätta den du jobbar för i centrum och vara serviceminded.
· Vi ser gärna att du är en flexibel person och har lätt för att anpassa dig till olika miljöer och du lär dig lätt nya rutiner.
· Du ska kunna ingå i ett team men också kunna arbeta självständigt.
· Du ska vara inkännande, ha god initiativförmåga och vara ansvarsfull.
·Viktigt att du är flexibel i dina arbetstider och kan arbeta med kort varsel.

Ansök nu

Budbilsförare

Budbilsförare
Läs mer Dec 2
Nytt
Just nu söker vi som är intresserade av att börja arbeta som budbilsförare.
I tjänsten kommer du att packa din bil och sedan köra ut med paket till olika destinationer. Det är viktigt att du är flexibel, strukturerad och stresstålig eftersom du kommer att jobba mot deadlines och under tidspress.
Att arbeta hos oss innebär stort ansvar och kräver personligt engagemang.
* Ansvarstagande och pliktotrogenhet är viktigt då du arbetar själv i detta uppdrag.
* Du är en lagspelare som hjälper och är flexibel mot kundens önskemål.
* B-Körkort är ett krav Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av transporter:
* Fylla i egen kontroll, körjournal och kvalitetsförebyggande arbete
* Lyft kan förekomma
* Flexibilitet för förändringar
Lön:
Fast tim- eller månadslön enligt kollektivavtal. Lön tillämpas, för både ordinarie och timanställda. Semesterersättning utgår enligt kollektivavtal.
SKRIV I ÄMNESRADEN VILKEN STAD NI SÖKER ARBETE I DÅ VI HAR ANNONSER I FLERTAL ORTER


Skicka din CV på info@driveloop.se


About Driveloop AB
Diveloop has been serving the Sweden marketplace with its taxi operations, moving & delivery, cleaning and ecommerce services. We provide a wide range of value-added IT & ecommerce solutions for businesses. We also offer households end-to-end relocation Services - high quality at the best possible cost. We pride ourselves on our cost-effective, on-time, reliable, and secure nationwide freight solution.

Ansök nu

Manufacturing Engineer

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Dec 2
Nytt
“We are on a mission: to transform the future of online grocery through cutting-edge technology innovation.”
Ocado Technology is changing the way the world shops using advanced Artificial Intelligence, Machine Learning, Robotics, Big Data, Cloud and IoT. We develop the innovative software and hardware systems that power Ocado.com, as well as the unique ‘Ocado Smart Platform’ which is being implemented by ambitious retailers across the world from Europe to America, Asia and beyond.


We build everything in-house: from intelligent, frictionless e-commerce platforms to highly automated warehouses, our employees are skilled specialists with expertise across a wide range of technologies. We’re working on cutting-edge innovations that are shaping the future of our society.


We are a fast-growing, global company. Today we have colleagues in development centre across the world - London, Hatfield, Welwyn Garden City (UK), Krakow, Wroclaw (Poland), Sofia (Bulgaria), Barcelona (Spain), Stockholm (Sweden), Las Vegas, San Francisco (USA) and Toronto (Canada).


Our Retrieval Robotics teams are at the cutting-edge of our technology engineering business. From the design and manufacture of the most state-of-the-art products in the business, to their delivery into our multi-million pound Customer Fulfilment Centres (CFCs) across the globe, our bespoke electrical and mechanical development projects are pushing the boundaries of innovation and automation.


As a Manufacturing Engineer you will implement and review the procedures and equipment involved in the manufacturing process, identify potential problems and ensure quality. You will collaborate with testing and design engineers, mechatronics and product planners to ensure a coherent product. A Manufacturing Engineer also seeks to balance various aspects of the project, from assembly procedures to design. Additionally, you will research advanced technologies and materials and have the freedom to innovate in order to find cost-effective solutions.


How you’ll spend your days...
Contribute to the creative process that drives new concepts and innovations, with personal focus on delivery and technical exploration.
Managing manufacturing and assembly, as well as their data in an iterative process, contributing to the team’s best practices while learning from past iterations.
Designing, setting up, running, verifying, and post processing testing to help understand manufacturing behaviour and properties. With the intent of learning as much as possible about a given challenge within a reasonable timeframe. These can be both physical, analytical and/or numerical.
Contribute to proven manufacturing design methods and practices, component selection and wider system architectural decisions.
Manage your own workload to drive the team’s delivery, provide insights and solutions to ongoing issues, supporting others in your team as needed.
Collaborate with a wider team of engineers of different backgrounds and expertise in order to find synergies and cooperative solutions.


We want to talk to people with...
Background in manufacturing and knowledge of common manufacturing methods, their requirements and limitations.
Knowledge of CAD
Background with mechanical design principles and best practices
Background using workshop machinery with a “hands on” experience in a workshop environmentBonus points if you also have...
Experience with additive manufacturing or and rapid prototyping techniques
Experience using lab test equipment, test methods, setting up testing, best practices and validating results
Knowledge in mechatronicsWhat we can offer you...
Our employee benefits are designed for you, we care about people and we’ve ensured we have a wealth of benefits that focus on your well-being. We can offer technically stretching work, a competitive salary and;
Flexible working patterns and options for remote working (depending on your role/team)
Wellbeing support
30 days annual leave
Pension
Private Medical Insurance
Sharesave and Buy as You Earn share schemes 15% discount on Ocado.com and free delivery for all employees

We also have regular divisional socials, sports clubs not to mention the Ocado Technology Academy for a packed schedule of courses, conferences and events. If you think you have what it takes to make a difference, please submit your application below.


We are thrilled to welcome applicants from across the world.
Whilst we are able to offer visa sponsorship, please note that we are only able to cover the company-specific costs. For all employment offers made for UK roles, it is expected that you will be based in the UK in commutable distance, ready for your first day of work, so please keep this in mind. If you have any questions, please don't hesitate to ask.


Due to the energising nature of Ocado's business, vacancy close dates, when stated, are indicative and may be subject to change so please apply as soon as possible to avoid disappointment. If you have applied and been rejected for this role in the last 6 months, or applied and been rejected for a role with a similar skill set, we will not re-evaluate you for this position. After 6 months, we will treat your application as a new one. All benefits information is subject to change and the terms of the individual arrangements.


Be bold, be unique, be brilliant, be you. We are looking for individuality and we value diversity above gender, sexual orientation, race, nationality, ethnicity, religion, age, disability or union participation. We are an equal opportunities employer and we are committed to treating all applicants and employees fairly and equally.

Ansök nu

Kundsupport till ChargePanel (eMobility)

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 2
Nytt
Vi söker en kundservicemedarbetare till vår uppdragsgivare ChargePanels team i Stockholm. Bolaget har sitt kontor i centrala Stockholm på Skeppsbron. Tjänsten är heltid och som direktanställd av uppdragsgivaren

ChargePanel AB är ett snabbväxande företag med stort fokus på att bygga goda kundrelationer. Vi vill att du ska älska att hjälpa våra kunder och drivas av att den bästa servicen som går samt vara intresserad och kunnig av att hantera tekniska kundsupportfrågor. Extra plus om du själv har ett stort teknikintresse då du kommer att jobba nära utvecklare och övriga organisationen. En roll för dig som vill vara med och bygga nåt spännande med ett drivet gäng!Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Daglig kontakt med kunderna (telefon, e-post, chat)
- Hjälpa till med introduktionen av nya kunder

- Kommunicera med tredje part för kunders räkning vid behov
- Registrera och kommunicera leads till säljteamet
- Felsök, diagnostisera och lös kundrelaterade problem

- Registrera, registrera och dokumentera kundinteraktioner
- Administration och registervård av kundkonton
- Analysera kundbehov, utveckla processer för att förbättra kundupplevelsen
- Ständigt leta förbättringsmöjligheter
- Nära samarbete med försäljnings- och tekniska avdelningar
- Hjälpa till med att lägga beställningar och återbetalningar

- Hjälpa till med att hålla kundinformation uppdaterad
Din bakgrund

- Gymnasiekompetens, meriterande om det är teknisk inriktning
- Meriterande med minst 2 års tidigare erfarenhet av att supporta mjukvarubaserade lösningar
- Erfarenhet från kundserviceroller, gärna från branscherna teknik, IoT, SaaS, mjukvara
- Stort intresse för tekniklösningar och meriterande om du har fordons/elbilskunskaper


Om företaget

Vi är glada över att vara en del den nya eMobiltysektorn och skapa lösningar för en helt elektrisk framtid. ChargePanel driver elektriska laddningsnätverk via ett centralt hanteringssystem, anslutet till white label-mjukvara och mobila applikationer. Vi tillhandahåller en helhetslösning för företag, tillverkare, allmännyttiga företag, hotell, parkeringsanläggningar, kommuner, köpcentrum, laddstationsoperatörer och e-Mobility-tjänsteleverantörer vars ambition är att göra e-Mobility till en vardag.

Sedan 2016 har vi specialiserat oss på teknologier för drift av laddningspunkter för elfordon och förarapplikationer. ChargePanel växer nu i snabb takt och vi letar efter personer som vill följa med oss på denna resa.

Vår vision är en utsläppsfri framtid, där luften är renare, transporten är elektrisk och laddningsinfrastrukturen är enkel att använda och tillgänglig för varje förare.

Vårt uppdrag är att förse våra kunder med en fantastisk plattform som stärker människor i deras övergång till e-mobilitet och vidare.

För att uppnå detta lyssnar vi på våra kunder, partners och de människor de servar, och vi agerar för att tillhandahålla lösningar på utmaningarna, så att vi tillsammans kan växa.Cronwik Sköter denna rekrytering åt ChargePanel och vill du veta mer om Cronwik Bemanning och Rekrytering så kan du besöka www.cronwik.se

kundservice support success customer care teknisk support

Ansök nu

Greasy Spoon is looking for a passionate and dedicated Head Chef!

Chefskock
Läs mer Dec 2
Nytt
Greasy Spoon is a popular brunch restaurant in Stockholm, we have two locations and operate 7 days a week. We are looking for a highly skilled and experienced Kitchen Manager to lead a team of high-energy, unique and passionate individuals.
*
We offer daytime working hours from 7am to 5pm.
Who are you?
You have at least 2 years experience in a leadership role in a kitchen environment
You enjoy a fast-paced environment, are passionate about cooking and do not mind to get your hands dirty
You are motivated by financials and targets and have experience working with business administration
You are an inspiring and motivating leader
You are looking for a long term role that you can sink your teeth into
Brownie points if you have worked in brunch

Greasy Spoon is an English-speaking environment so a high-level of English is required for the role. We are passionately committed to equality and diversity in the workplace and have a wonderful team of multicultural and unique individuals.
Like in any restaurant, this role includes weekend work and we are governed by peak and seasonal trade.
At Greasy Spoon we take our hires very seriously. Read through our job description carefully and if you tick all the boxes, please send us a CV and cover letter telling us why you would like to work for Greasy Spoon email us with the subject line 'Eggs Eggs Eggs!'
Job Types: Full-time, Permanent

Ansök nu

KAM till växande företag!

Key account manager
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


För kunds räkning söker vi dig med bra erfarenheter och kompetenser för att hålla balansen i ett fartfyllt bolag och bransch. Som person tycker du om det sociala snurret och vill arbeta effektivt för att skapa de bästa kampanjerna till dina kunder.


Utmaningar är inget som du räds för och tänker istället som en bra problemlösare när hinder uppstår. Att du har stora lyhörda öron, eld i blicken, ödmjukhet i dina ord och skinn på näsan är även det någon som vi gärna ser. Vi ser gärna att du har en kreativitet som har mod att komma fram, nytänk är mer än välkommet. Stjärna i kanten får du om du även har ett intresse för bland annat influencers och video.


Vidare ser vi även att du
• Minst 2 års erfarenhet av försäljning
• Har erfarenhet från samt besitter ett etablerat nätverk inom mediebranschen.
• Trivs med en central roll, du ska älska att sälja.
• Har koll på de olika plattformarna för sociala medier.
• Tycker om att arbeta med en god struktur
• Det viktigaste av allt är att du alltid ser framåt och uppåt, du vill alltid prestera goda resultat.
I denna roll söker vi en erfaren person som kan hantera en stor kundstock och trivs i ett högt tempo. Många möten, kontakt med byråer och att knyta an till nya annonsörer ingår. Arbetet är självständigt, med både egen försäljningsbudget och teambudget. Därav ser vi att du är en person som siktar högt och alltid har nya mål som du strävar efter att uppnå, du ska helt enkelt inte vara mätt.


Det är viktigt att värdera långsiktiga kundrelationer och samtidigt se till att alltid skapa nya. För att kunna göra allt detta ovan krävs det att du som person har mycket förståelse och insikt i branschen, för att kunna se ifrån kundernas och byråernas perspektiv. Din aktivitetsnivå ska alltid vara i taket och helst igenom upp till grannen, resterande arbetstid spenderas ute hos både annonsörer och byråer.


Du kommer att
• Driva utvecklingen inom MCN- och MPN-branschen.
• Dagligen skapa nya relationer.
• Leverera både externt och internt.
• Hålla presentationer och sälja, massorAnsökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Solution Architect to TietoEVRY

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Dec 2
Nytt
Are you looking for a career with a company that both challenges and cares? Welcome to TietoEVRY Health & Care.

We are committed to developing enterprises and society through information technology. We believe in openness, independent thinking and in giving our people the freedom to be their exceptional selves. We are the largest Nordic IT services company providing full healthcare lifecycle services for both private and public sectors. Our work puts us at the frontline of a wide range of industries.

In this role, you will belong to the Health & Care Laboratory Unit.

We help clinical laboratories digitalize and automate the entire workflow value chain from first patient interaction to result and diagnosis. We are enabling an improving process efficiency with a focus on high quality, secure results leading to effective patient diagnosis.

With 25 plus years of experience in the healthcare software industry, we have built a large team of experts and an extensive footprint of customers across the Nordics and Europe. Establishing deep customer partnerships, we incorporate your designs and feedback directly into the future development of our software.

This process of continuous iterative improvement creates productized solutions that can be implemented immediately at a fraction of the cost and with none of the risks of bespoke solutions.

Do you want to develop yourself to become an even more experienced Solution architect?

In previous roles you´ve acted within a larger mandate, taking on architectural challenges of various sorts, connected to transformations, build-ups/scale-ups, solution descriptions or the likes. You understand the position being closely knit to leadership, vision, and strategies to ensure continuous firm value on a long-term basis.

You have experience of technical development within software products - it is vital that you understand the context where good software is built. You are used to working with different stakeholders and you know how to package products. You might have done incremental changes or taken leaps and bounds - the importance being that you have made architectural decisions that you have had to live with, and those decisions has not acted as deterrents but rather enablers. You have a zest for new technologies and in what way they can be additives to already complex environments, e.g. increasing flexibility and simplicity.

Come join our healthcare success story! We are reinforcing our unit with more knowledge and strength. If you have a solid experience for this role and a strong commitment within business, leadeship and IT, you might be the one we are looking for!

To appreciate this roll, we think that you have:

- Experiences from a similar role.
- In-depth technical knowledge of latest development strategies and trends.
- Ensure alignment with the target architecture and security directives. This includes integration landscape as well as buy/build recommendations.
- Excellent knowledge about the full-stack and how to build a microservice architecture
- Ensure that architecture-related documentation is produced providing traceability between business requirements, non-functional requirements, and the crafted solution.
- Guide and steer agile development teams with architecture directions and insights, ensuring that IT and enterprise architecture targets are met.
- Security on both application and platform level.
- Present solution architecture to formal review boards.
- Influence and share architectural good practices within Credit service and solutions.
- Be an ambassador for enterprise architecture.
- You will be working in close collaboration with other architect role


We believe in this as a team:

- Important that we have fun!
- It’s okay to fail!
- Deliver daily and with high quality - Create small user stories!
- Automate everything that need to be done twice!
- Test and code reviews!
- We all are responsible for the quality


As a person, for the role as Solution architect you are:

- Team player
- Product Mind-set
- Strong analytical and problem-solving skills
- Energetic and Proactive
- Agile Mindset
- Willing to learn - Fast Learner


As an Solution architect in the Healthcare domain we offer you:

A possibility to deepen and widen your understanding around healthcare solutions and services domain. Possibility to work with highly competent and great colleagues. With us you will have the opportunity to directly influence your career development. If you have good ideas, people will listen to you. We believe that trust fosters freedom and creativity. Our culture is built on transparency and active sharing.

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates a digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success.

Let's build a brighter future.?Together.?

Inspired?
We look forward to your application!

Please attach your CV or LinkedIn profile and we’ll reach out to you.

Interviews will be held on a continuous basis, so we encourage you to apply today!

For more information or questions, please contact recruiter: marielle.karjalainen@tietoevry.com

We perform background checks on all final candidates.

Ansök nu

Vi söker en ny Allmänspecialist till vårt team

Specialistläkare
Läs mer Dec 2
Nytt
Är du vår nya allmänspecialist till Tensta VC?

Tensta vårdcentral tillhör verksamhetsområde Primärvård och ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO).

Verksamhetsområde Primärvård innefattar bland annat vårdcentraler, barnmorskemottagningar, barnavårdscentraler samt mottagningar inom rehabilitering och logopedi. Verksamhetsområde Primärvård har totalt drygt 90 resultatenheter och ca 3 700 medarbetare. Resultatenheterna finns i hela Stockholms län, från Södertälje i söder till Sigtuna i norr. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden.

Vill du vara med och göra skillnad?
Vill du arbeta med människor som är i stort behov av sjukvård och där små insatser har stor betydelse? Då ska du söka till Tensta vårdcentral. Vi tycker om att ha trevligt tillsammans och engagerar oss mycket för våra patienter och för varandra. Vi strävar mot en ett arbete där kontinuitet och teamarbete ska främjas. Genom att utgå från våra patienters behov vill vi sätta kvalitén och patientsäkerheten i fokus. Ambitionen är att Tenstas invånare ska få en så jämlik vård som möjligt.

Kvalitetsarbetet sker via olika arbetsgrupper där alla i teamet gemensamt tar ansvar för att ständigt förbättra vården. Det ger en möjlighet för alla i verksamheten att fördjupa sig lite extra i de patientgrupper som man är särskilt intresserad av.

På vårdcentralen har vi astma/KOL-mottagning, diabetessköterskor, distriktssköterskemottagning, hemsjukvård och äldremottagning.  Men även om vi har dessa olika mottagningar eftersträvar vi i möjligaste mån personlig kontinuitet. Sedan flera år arbetar vi även med Hälsoprojektet och har samarbete med rehab vilket ger oss möjlighet att ha en fysioterapeut på plats en dag i veckan. Vi har dessutom en rehabkoordinator på plats två dagar i veckan.

För att uppnå hög patientsäkerhet och bra arbetsmiljö måste kompetensutveckling få utrymme. Vi arbetar med individuella utvecklingsplaner och erbjuder möjligheten till extern utbildning upp till två veckor per år. Kunskapen man tillgodogör sig vill vi spridas till övrig personal.

Möjligheten att styra över sin egen tidbok och arbetsdag bidrar till en bättre arbetsmiljö. Vi har även en längre sammanhållen administrationstid på 3,5 timmar per vecka utöver de dagliga administrationstillfällena.

Vårdcentralen finns mitt i Tensta centrum, ett stenkast från tunnelbana och bussar. Det är den största vårdcentralen i Tensta med ca 9 400 listade patienter.

Spånga Tensta BVC finns i Familjecentralen alldeles i närheten av vårdcentralen. Att verka i en Familjecentral ger goda förutsättningar för nära samarbete med BMM, Öppen förskola och Familjerådgivare i arbetet med barn och föräldrar från både Spånga och Tensta. BVC har en stabil bemanning med god kompetens.

Tillsammans är vi ca 45 medarbetare. Vi har en ekonomi i balans och ett lokalt ledningssystem som skapar kvalitet i verksamheten.


Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta självständigt i mottagningsverksamhet men även som bakjour där du under vissa dagar stöttar yngre kollegor och sjuksköterskemottagningarna vid behov. Primärvården är i en stor förändring och du är välkommen att vara en del av arbetet kring hur verksamheten kan förbättras rent medicinskt men även i andra frågor som ex. arbetsmiljö och organisation.

Kvalifikationer:
- Vi söker dig som är specialistläkare inom allmänmedicin
- Du innehar språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1, vilket är ett krav inom SLL

Personliga egenskaper:
Du är driven och intresserad av att arbeta i team med ett stort engagemang och ett gott bemötande mot patienter, kollegor och vårdgrannar. Du har en vilja att prova ny teknik och nya arbetssätt för att på bästa sätt möta våra patienter och tillsammans med teamet skapa en ännu bättre arbetsmiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras, dagtid.
Tillträde enligt överenskommelse.  

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Ansök nu

Kommunikationskoordinator till kommande projekt inom flygbranschen

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Dec 2
Nytt
Skriv din ingress här

Är du en duktigt kommunikatör som har tidigare erfarenhet från flygbranschen? Är du duktig på att bygga team och har en stark drivkraft i att stödja och utveckla personer och organisationer? Då söker vi dig!

Om uppdraget

Nu söker vi för kundens räkning en Kommunikationskoordinator med start 1/1 2022. Uppdraget kommer att pågå till och med 31/12 2022 med möjlighet till förlängning. Uppdraget är en deltidstjänst, 30-50%.

Dina arbetsuppgifter

Projekt kommer att omfatta flera delprojekt med utföranden av tillbyggnationer.
I rollen som kommunikationskoordinator kommer du att stödja projektchefen med att ta fram material och kommunicera ut det internt i gruppen på ett välformulerat sätt som skapar tillit till projektledningen. Detta för att säkerställa samarbetet och förebygga konflikter. Vidare kommer du att ansvara för att underhålla GWP så samtliga i projekten alltid har den senaste informationen om händelser eller riktlinjer. Du kommer vara länken till intern och extern kommunikation där du kvalitetssäkrar så rätt information kommer ut.

Ditt team kommer att genomföra flera projektet för att nå mål och uppnå bästa möjliga resultat. Viktigt vid framförandet av projektet är att bidra med att tydliggöra arbetsorganisation, med olika aktörers ansvar och roller samt gränssnitten däremellan. Du kommer dessutom säkerställa att det finns en väl fungerande kommunikation och information runt projektet.
Kommunikationskoordinatorn skall också ge projektledningen ledningsstöd och ledningsutveckling. Du kommer även att stödja projektledningens arbete med att följa upp projektmedlemmars prestationer samt ge feedback och lösa problem.

För att lyckas i rollen tror vi att du som person besitter en kommunikativ förmåga och är en effektiv problemlösare. Vi tror också att du är lyhörd och är ansvarstagande samt har en stark drivkraft att stödja och utveckla personer och organisationer.

Dina kvalifikationer

- Du ska ha stor kunskap i teambyggande och ha dokumenterad kunskap om framgångsrikt ledarskap och organisationsbyggande.
- Du ska kunna göra sig förstådd på svenska i tal och skrift.

- Meriterande om du har erfarenhet av skyddsobjekt som tex. fängelse, kärnkraftverk, flygplats.

- Meriterande om du har kunskap inom byggbranschen.
- För att du ska vara aktuell i rollen kommer du att behöva genom en säkerhetsprövning samt en registerkontroll.


Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på telefon 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

"tech-savy" mediesäljare!

Mediasäljare
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Vi söker just nu en "Tech-savvy" mediesäljare


Bolaget
Bolaget vet, att beslutet att investera i ett nytt digitalt system för synlighet på reklamskärmar i butik och utomhusmiljö är ett stort steg, så det är av stor vikt att de på ett pedagogiskt sätt guidar sin kund från start till slut.
När man rekommenderar en fullservice lösning och ett digitalt kommunikationssystem måste man få och förstå helhetssynen på kundens mål och titta på alla delar av den digitala kommunikationen. Bolaget designar, producerar, installerar, broadcastar och driver digitala skyltsystem 24/7 till kunder, återförsäljare, bensinstationer, livsmedelsbutiker, butikskedjor, restauranger, tågstationer och köpcenter.


Bolaget tillhandahåller en framtidssäker digital skärmlösning baserad på standardiserade komponenter och en digital plattform, den modernaste hårdvaran (skärmar) samt den bästa kommunikations-, drift- och produktionslösningen. De installerar också videoväggar och stora format skärmar för byggnader och speciella evenemang.


Om dig
Om den vi söker Du är tech-savvy, har kanske sålt hårdvara men vill kombinera att sälja hårdvaran (Samsungskärmar) tillsammans med innehåll, design, kommunikation och marknadsföring.


Vi söker dig som är en riktigt bra och relationsskapande säljare med god kännedom om teknik såväl som om de möjligheter ett digitalt kommunikationssystem innebär – och som vill bli bäst tillsammans med oss på ett framåtlutat mediebolag inom utomhusreklam! Förmodligen är du redan strukturerad, kreativ, idérik, initiativtagande, glad och noggrann. Du kommer förstås in med mycket energi och har en inspirerande och professionell framtoning. Du har en bra pedagogisk förmåga, är trygg i din roll och tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter. För rätt person är möjligheterna hos oss fantastiska, du kommer att växa och utvecklas i en otroligt rolig organisation som idag är den ledande aktören inom sitt medieslag.


Erfarenhet
Eftergymnasial utbildning mer än två år
Key account manager, 1-2 års erfarenhet
Medieförsäljningsbakgrund 3-5 år


Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att med stor omsorg och kvalitét sälja tekniken bakom och kring utomhusreklam, rörlig reklam på skärmar i utomhus- och butiksmiljö och tillhörande hårdvara, kommunikation och kringtjänster. Du kommer jobba med att förbättra och driva våra kunders affärer, tekniskt såväl som strategiskt, där ingen kund eller möjlighet är den andra lik. Du kommer också till betydande del jobba uppsökande. Ditt jobb inbegriper att prospektera, segmentera och representera de produkter, tjänster samt helhetslösning som bolaget är känd för att leverera.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Legitimerad speciallärare i Sv, SvA samt andra ämne

Speciallärare
Läs mer Dec 2
Nytt
Metapontum är en F-9 skola som har ca 500 elever. Skolan är belägen i den vackra Långbroparken. Skolan har en musikprofil och bedriver spetsutbildning i matematik. Skolan har under några år vuxit och allt fler elever söker sig till oss. Skolan präglas av engagerad personal och personalomsättningen är låg.
Vi söker nu en lärare eller speciallärare för undervisning på låg- och mellanstadiet som är behörig i svenska, svenska som andraspråk och andra ämnen på mellanstadiet.
Undervisningen kommer dels att ske i helklass, men också i mindre grupper för elever i behov av stöd på olika sätt. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att undervisa i “särskild undervisningsgrupp” och att arbeta med elever i behov av stöd. För att ha goda förutsättningar för uppdraget vill vi att du har erfarenhet av att arbeta med elever inom NPF-spektrat.
Som person är du strukturerad, har en empatisk elevsyn och öppen för att alla elever är olika och att nyckeln till god undervisning ligger i att kunna knyta an till dina elever. Du vinnlägger dig om att hålla en god kontakt med vårdnadshavarna och ser fördelarna med ett gott samarbete med dessa. För oss är det viktigt att du är en teamplayer och att du gillar att samarbeta med dina kollegor.
På skolan finns det tre arbetslag- ett för varje stadium- och de leds av en pedagogisk utvecklingsledare. Skolan har också en speciallärare som arbetar främst med eleverna på lågstadiet och en speciallärare som arbetar med eleverna på högstadiet i framför allt matematik.
I din tjänst kommer du att arbeta nära skolans specialpedagog och vara med och utforma, och utvärdera det särskilda stödet kring dessa elever som du kommer att undervisa. Du ingår i mellanstadiets arbetslag och kommer att behöva ha ett nära samarbete med de lärare som arbetar där. För att utforma undervisningen på bästa sätt har du gott stöd i skolans elevhälsoteam som leds av bitr.rektor och där ingår specialpedagog, kurator och skolsköterska.
Om du är glad, positiv och tycker om att se dina elever lyckas- då ska du söka denna intressanta tjänst. Vår ambition är att tjänsten ska vara tillsatt runt årsskiftet 21-22.
Intervjuer sker löpande under annonsperioden.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Postdoktor inom maskininlärning för tidsserieanalys

Matematiker
Läs mer Dec 2
Nytt
KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.
Arbetsuppgifter
Maskininlärningsmetoder löser just nu ett stort antal praktiska problem, men det framgår inte alltid hur denna imponerande prestanda uppnås.

Detta skapar problem när sådana metoder tillämpas på känsliga arbetsuppgifter med allvarliga konsekvenser, såsom inom finans eller medicinteknik.

Denna postdoktortjänst kommer att utveckla tolkningsbara maskininlärningsmetoder (eng. “interpretable machine learning methods”) för tidsserier, såsom finansiella eller medicinska signaler. Arbetet kommer att bygga på scattering-transformer (konvolutionella neuronnät med fixa vikter) och principalkomponentanalys från partiella mätningar, verktyg med hög prestanda men vars starka struktur möjliggör teoretisk analys. Projektet förväntas leda till nya kraftfulla metoder för datadriven tidsserieanalys med ett tillhörande teoretiskt ramverk.

Tjänsten är en del av ett större projekt inom Institutionen för Matematik på KTH vars mål är att utforska och utnyttja nya verktyg inom maskininlärning och artificiell intelligens för att lösa problem inom finansiell matematik. Således kommer postdoktortjänsten att inkludera nära sammarbeta med andra medarbetare på institutionen samt internationellt.

Mer information finns på https://people.kth.se/~janden/postdoc21b/.

Vi erbjuder
- En anställning på ett ledande tekniskt universitet som skapar kunskap och kompetens för en hållbar framtid
- Engagerade och ambitiösa kollegor samt en kreativ, internationell och dynamisk miljö
- Arbete i Stockholm med närhet till naturen

https://www.kth.se/om/work-at-kth/kth-your-future-workplace-1.49050

Kvalifikationer
Krav

- Avlagd doktorsexamen eller utländsk examen som bedöms motsvara en doktorsexamen, och som har avlagts högst tre år före ansökningstidens utgång (med vissa undantag för särskilda skäl såsom perioder av sjuk- eller föräldraledighet, vänlige ange om sådant skäl föreligger i ditt CV).
- Vetenskaplig skicklighet
- Erfarenhet med maskininlärningsmetoder

Meriterande

- Kunskap om och erfarenhet med djupinlärningsverktyg som PyTorch eller TensorFlow
- Pedagogisk förmåga
- Medvetenhet om mångfalds- och likabehandlingsfrågor med särskilt fokus på jämställdhet

Som person är du kreativ och kan arbetat självständigt. Det är viktigt att du har stor förmåga att samarbeta såväl internt inom forskargruppen, som med externa partners.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Fackliga representanter
Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på https://www.kth.se/om/work-at-kth/fackrepresentanter-1.500898.

Ansökan
Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in.

Detta ska bifogas ansökan:

- CV inklusive relevant yrkeserfarenhet och kunskap.
- Kopia av examensbevis och betyg från dina tidigare universitetsstudier. Översättningar till engelska eller svenska om de ursprungliga dokumenten inte utfärdas på något av dessa språk.
- Kortfattad redogörelse för varför du vill bedriva forskning, dina akademiska intressen och hur de relaterar till dina tidigare studier och framtida mål. max 2 sidor lång.
Ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista ansökningsdagen vid midnatt, CET/CEST (Central European Time/Central European Summer Time).

Om anställningen
Anställningen gäller tillsvidare dock längst två år.

En anställning som postdoktor är en tidsbegränsad meriteringsanställning med huvudinriktning mot forskning avsedd som ett första karriärsteg efter disputation.

Övrigt
Strävan efter jämställdhet, mångfald och lika villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering https://www.kth.se/om/work-at-kth/processing-of-personal-data-in-the-recruitment-process-1.823440

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Ansök nu

ITC engineer with experience of SME on Windows and Linux, Stockholm

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 2
Nytt
Om konsultuppdraget

- Ort: Stockholm
- Uppdragslängd: Ca. 3 månader
- Sista ansökningsdagen: ansök snarast
- Omfattning: 100%
- OBS! Det är viktigt att du uppfyller skall-kraven för att vi överhuvudtaget ska kunna offerera dig, annars förkastar beställaren vårt anbud omgående där både din tid resp. vår tid går till spillo.


Uppdragsbeskrivning

The client is now looking for a ITC engineer - Windows and Linux SME. The project is to onboard a set of applications (around 15) to our existing Micro Focus ArcSight LMS OnPrem solution. The log sources are located in the “GICs”. This setup should be a separate “tenant”, i.e. not mingled with the “Group IT” sources and possible for “BDGS resources” to receive (and possibly even set up) reports as they need.

Throughout it’s important that the number one “offer” is an onboarding onto existing functionalities in the LMS platform, if BDGS have any extra functions they need/want they will have to wait for them to be introduced in the platform.

Work tasks:

- A POC to show e2e flow connected to the current LMS “test”-storage.
- Set up firewall rules (order in OMS)
- Set up ArchSight to collect the logs
- Deploy agent to the BDGS sources for the POC (maximum 2 sources)
- Set up ArchSight Loggers
- Set up storage
- Deploy agents (this may be done by BDGS resources) guestimate 70 sources
- Connect to ArchSight MC
- Set up initial reporting to BDGS
- Handover to Operations
- ORR and Ericsson requirements
- Any HCL requirements
- ARB and/or ITSAC approval


Obligatoriska kompetenser och erfarenhet (skallkrav):

- SME on Windows and Linux
- Experience with Log mgmt. solutions
- Worked with BDGS or GIC setups is an advantage
- Can work as a technician” for the required installations


Meriterande kompetenser och erfarenhet (börkrav):

- Experience in working as a Project manager

______________________

Hur du kommer vidare

- Sök uppdraget genom denna annons
- Lägg in ett CV i word-format
- Vi återkopplar om något behöver kompletteras eller förtydligas.
- Återkoppling sker vanligtvis från Kunden till oss inom 10 arbetsdagar
från det att ansökningstiden utgått. Vi försöker återkoppla omgående till dig som kandidat snarast vi har ny information avseende din ansökan eller uppdraget. Skulle återkoppling dröja, vänligen kontakta oss genom att svara på bekräftande mailutskicket i samband med din ansökan.


På uppmaning från beställare/slutkunder vill de inte att vi lämnar ut information om dem. En annan anledning är att Shaya Solutions lägger stor mängd tid som man på förhand inte får betalt för såvida inte uppdraget tillsätts, och därav kan vara återhållsamma med informationsdelningen av naturliga skäl.

Inför en eventuell intervju meddelas du om vilken Kunden är i god tid.

Om Shaya Solutions

Konsult- och kompetenspartner inom IT, Management och Teknik.

Vi lägger ett stort fokus på kund-/konsultpartnernöjdhet och kvalité i våra leveranser och verkar idag på 13 orter i Sverige med utgångspunkt i Stockholm. Teamets motto är Ödmjukhet, Ihärdighet samt Flexibilitet.

Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.

Annonsförsäljare undanbedes.

Ansök nu

Vaccinationsuppdrag centrala Stockholm

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Nytt
Om uppdraget
Dedicare söker dig som är legitimerad sjuksköterska till vaccinationsuppdrag i Stockholm. Start omgående och fram till februari med stor chans till förlängning. Passen är förlagda dag/kväll. Meriterande med god vaccinationsvana.
Vi erbjuder dig en förmånlig ersättning, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension enligt ITP-planen. Du kommer att ha nära kontakt med din konsultchef som erbjuder dig ett tryggt och nära samarbete före, under och efter uppdraget. Du kan själv välja om du vill vara anställd eller arbeta som underkonsult. 

Låter det intressant? Kontakta mig!
Kvalifikationer
• Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 
• Erfarenhet av vaccination
Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Ansök nu

Kontorsservice och fastighetsskötsel i Kista

Kontorsvaktmästare
Läs mer Dec 2
Nytt
Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar? Då har du hittat helt rätt! Vi på Manpower söker just nu dig som uppskattar variation både vad gäller dagliga arbetsuppgifter och platsen du utför dem på. Låter det här som en spännande utmaning?

Du kommer att bli anställd som konsult på Manpower och uthyrd på uppdrag hos vår kund i Kista. Uppdraget är en visstid på 6 månader med stor möjlighet till förlängning ytterligare 6 månader. Uppdraget kan även bli längre än så. Arbetstiden är måndag-fredag kontorstider. Tjänsten ska tillträdas omgående.

Arbetsbeskrivning
Arbetet går till stor del ut på att ansvara för inre skötsel och underhåll, utfärda felanmälningar och felavhjälpning, godshantering, avfallshantering och posthantering och service. Du kommer även att ansvara för beställningar av varor samt mottagning av leveranser, utföra mindre reparationsarbeten av byggnader och hantera den dagliga driften av verksamhetens anläggningar.

Mer specifikt kommer du att

* Samordna interna flyttar och ombyggnationer
* Post- & godshantering
* Ledsagning av leverantörer.
* Hantering av återvinning. Nedtagning av kärl till återvinningsrum.
* Montering av hyllor mm
* First line support multifunktionsskrivare.
* Påfyllning samt beställning kontorsmaterial.
* Felavhjälpande underhåll samt enklare fastighetsskötsel och möbler
* Enklare felavhjälpande underhåll AV-utrustning
* Flyttar av arbetsplatser upp till 9 platser (stol, flyttlåda, dator, telefon).
* Rondering av våningsplan
* Påfyllning av förstahjälpen tavlor
* Fakturahantering


Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker om att arbeta i en servicefunktion med skötsel och underhåll. Du har en social utåtriktad personlighet och van att möta olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vi söker dig som har minst 4-5 års erfarenhet av servicearbete, reparationsarbete och fastighetsunderhåll. Goda datakunskaper och goda kunskaper i tal, skrift och läsförståelse i svenska samt goda kunaksper i engelska.

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för ditt uppdrag.

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Jenny Dollman på telefonnummer: 08-452 33 31.

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Fullstack Utvecklare

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 2
Nytt
Vi letar efter en erfaren Fullstack Utvecklare med fokus på Front-end som strävar efter att ta tekniken till nästa nivå.
Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att:
- Utveckla och underhålla våra digitala tjänster i vår mobil- och internetbank vilket inkluderar försäkring, rådgivning, pension, aktie- och fondhandel mm.

- Jobba med den senaste tekniken inom frontend och backend.

- Jobba tillsammans med härliga kollegor som vill tänja på gränserna och som är experter på sina områden.
- Jobba i tvärfunktionella team och ett agilt arbetssätt.
- Möjlighet att utvecklas och växa professionellt såväl som personligen.
- Arbeta i en miljö med balans, flexibilitet i arbetslivet och med medarbetare och erfarna ledare som finns där för dig, och hjälper dig att navigera din professionella utveckling.


I denna roll behöver du:
- Några års erfarenheter som utvecklare inom Angular, Angular JS, ngrx, TypeScript, Java, REST, JSON, Design patterns eller motsvarande.
- Ett kundcentrerat mindset och vara en utpräglad lagspelare.
- Ett öppet sinne och vilja att lära sig nya saker.
- Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift.


Bli en del av vårt team och...
utveckla framtidens bank!

Du kommer att spela en viktig roll i en spännande transformationsresa då finanssektorn står inför utmanande och aldrig tidigare skådade möjligheter. De digitala tjänsterna och upplevelserna som du skapar tillsammans med dina teammedlemmar kommer att göra en stor och viktig skillnad i våra kunders vardag.

Om du tycker att det är motiverande att vara i en miljö där du får ett stort ansvar och där de produkter som ditt team skapar kommer att vara synliga för miljontals människor - så är det här arbetsplatsen för dig!

Du kommer att få arbeta med de bästa utvecklarna och ingenjörerna i branschen med ett stort nätverk av olika kompetenser. Detta ger dig en fantastisk möjlighet för både snabb personlig utveckling och karriär." Din framtida chef Beatrice Nygren Hjelm

Vi ser fram emot din ansökan senast den 2021-12-20.
Arbetsplats: Stockholm

Kontaktpersoner

Rekryterande chef: Beatrice Nygren Hjelm, +46 (0) 70 341 79 08

SACO: Henrik Joelsson

Finansförbundet: Gun Österberg +46 8 58 59 52 51

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Swedbank är en inkluderande arbetsgivare och diskriminerar ingen utifrån kön, ålder, sexuell läggning eller sexuell identitet, etnicitet, religion eller funktionsnedsättning - alla är välkomna.

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker erfarna Leg. Sjuksköterskor till Storsjukhus i Stockh...

Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Läs mer Dec 2
Nytt
Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter! Vi erbjuder snabb och personlig service, tjänstepension från första arbetade timmen, fullt försäkringsskydd och en bra ersättning för din erfarenhet och kompetens. Om så önskas erbjuder vi även möjligheten till bostad om arbete sker på annan än din hemort.

Var?

Karolinska sjukhuset Stockholm Solna.


Information om uppdraget:
Vi söker flera kompetenta och erfarna sjuksköterskor för att bemanna ett flertal akut onkologi - och kirurgavdelningar på KS för att korta ner vårdköerna efter pandemin.

Inriktningar:

- Kirurgi med inriktning huvud/hals
- Lungkirurgi avdelning
- Bäckenonkologisk avdelning
- Bröst Endokrin Sarkom


Omfattning:
Heltid

Tidsperiod:
1 januari 2022 - 20 april 2022

Arbetstider:
Treskift: dag/kväll/natt

Vilken erfarenhet & vilka kompetenskrav krävs för detta uppdrag?

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2-års arbetslivserfarenhet.
- Dokumenterad och verifierad vana av följande:
- Arbete på akutsjukhus
- Högspecialiserad kirurgisk sjukvård
- Akutonkologisk vård samt erfarenhet av arbete med cytostatika
- Tidigare arbete med svårt sjuka patienter
- Tidigare erfarenhet från arbete i högspecialiserade och högteknologiska miljöer
Vilket eller vilka journalsystem använder sig kunden av?

- Take Care

Är du rätt person för oss?
Att jobba inom bemanning kan ses som både spännande och utmanande och för många även en möjlighet att få utvecklas och bredda sin kunskap som sjuksköterska. Du behöver vara flexibel, självgående och trygg både i din roll som sjuksköterska men också som person. Befinner du dig på rätt ställe i livet och vill bidra till en bättre sjukvård tycker vi att du ska höra av dig till oss! Vi vill att du med stolthet ska vara vårt ansikte utåt och bidra med både kunskap och positiv energi på arbetsplatsen.

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare kommer du att befinna dig ute på arbetsplatsen där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter två kund- och konsultansvariga Patrik & Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer.

Sista ansökningsdag: Aktiv rekrytering!

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande!

Varma hälsningar,
Anna, Patrik & Magnus

Ansök nu

Account Executive till vårt framgångsrika säljteam i Stockholm

Key account manager
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?!


Account Executive till vårt framgångsrika säljteam i Stockholm
En hel del har hänt sedan vi grundades för sex år sedan, och vi är otroligt glada och stolta över att anses som en av de starkaste aktörerna på Gamification-scenen.
Allt eftersom hypen lägger sig kring gamification så fortsätter vi att leverera gamification-projekt som sträcker sig bortom XP, bagdes och leaderboards.
Vi strävar alltid efter att skapa engagemang och eliminera tristess. Att leverera ett äkta, handfast värde till våra kunder är vårt motto och vår kärna i verksamheten!
Den gamification vi levererar förbättrar och förstärker kärnan i våra kunders produkter och tjänster. Den gamification-plattform vi byggt och utvecklat sedan vi grundades växer sig ständigt starkare och blir allt mer mångfacetterad.
Vi tar lekfullheten på allvar när det kommer till att skapa verkliga värden för företag.
Vår kundstock och användarbas expanderar hela tiden i takt med att vi befäster och levererar anmärkningsvärda resultat för våra befintliga kunder.


Beskrivning:
I rollen som Account Executive kommer du att representera och sälja våra marknadsledande tjänster och lösningar. Du kommer att ansvara för att driva ny- och merförsäljning mot primärt nya kunder.
För att vara en framgångsrik Account Executive och lyckas hos oss är du en utpräglad affärsman/kvinna med en stark kommersiell drivkraft som drivs av försäljning och av att stänga affärer. Du är van vid att arbeta strukturerat och självständigt och du vet att bakom grymma resultat ligger hårt arbete och en vinnarmentalitet. Du är snabb, lösningsorienterad, en stark förhandlare och en god kommunikatör. Du sätter stolthet i att ha långsiktiga relationer och är därför öppen och lyhörd inför dina kunders behov.


Kravprofil
Minst 1 års erfarenhet av tjänster/lösning/komplex försäljning.
Vana av att använda telefonen som verktyg i ditt dagliga arbete.
Erfarenhet av att bearbeta företags kunder och har med framgång byggt din egen kundportfölj.
Du trivs i en säljkultur där egna initiativ och hög affärsmässighet premieras.
Eftergymnasial utbildning är meriterande.
Erfarenhet av branschen är meriterande men inget krav, vi kommer att ge dig en omfattande utbildning.Vi erbjuder dig
En konkurrenskraftig fast lön och provision med goda förtjänstmöjligheter.
Möjlighet att utvecklas som säljare tillsammans med ett starkt varumärke och professionella kollegor.
En snabbföränderlig organisation.
Möjlighet att jobba med stora varumärken i kundportföljen.
Ett drivet, målfokuserad, ambitiös säljteam.
Modernt och centralt kontor mitt i StockholmAnsökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Jobba Hemifrån med Fastlön

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Dec 2
Nytt
* Vilka är vi?Webieo är en uppstickare på den Svenska marknaden, och vi växer i rasande fart. Därför söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt härliga gäng i nya och fräscha lokaler! Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra tjänster. 

Vi söker dig som:
- Kan flytande svenska i tal och skrift.
- Har en positiv inställning.
- Har höga ambitioner.
- Älskar utmaningar.
- Brinner för att jobba med människor.
- Är tävlings- och målinriktad.
 
Hos oss får du vara med och skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du arbeta för ett dedikerat och professionellt företag med goda förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning men det är absolut inget krav. Oavsett så ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare och människa samt uppnå dina personliga mål. 
 
Vi erbjuder: 
 
- Produkt- & säljutbildning (ingen erfarenhet behövs) 
- Personlig coachning
- Start omgående
- Tävlingar och roliga aktiviteter
- Arbetstider 09.00-17.00
- Fastlön plus hög Provision

Ansök nu

Teknisk förvaltare till Centrala Stockholm

Fastighetsförvaltare
Läs mer Dec 2
Nytt
Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark.?De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt. 
Vi behöver nu förstärka vår förvaltningsorganisation inom fastighetsområde Centrala Stockholm och söker därför en teknisk förvaltare.
Fastighetsområde Centrala Stockholm förvaltar byggnader på Skepps- och Kastellholmen, Riddarholmen samt i Gamla stan. Bland våra hyresgäster finns bland annat myndigheter, museer, restaurang- och hotellverksamhet samt kontor. Inom fastighetsområdet finns fastighetsförvaltare, tekniska förvaltare, förvaltningsassistenter samt en driftorganisation som du kommer att ha ett nära samarbete med. En viktig del är att vårda våra kundrelationer med hyresgäst, brukare, egen driftorganisation och övriga förvaltningen.

Din roll 

I rollen som teknisk förvaltare ansvarar du för byggnadernas tekniska status, genomför underhålls- och investeringsprojekt. Du arbetar långsiktigt och affärsmässigt med arbetsuppgifter av varierande art och kommer även själv att leda projekt. I ditt ansvar ligger att inventera, samordna statusbesiktningar, budgetera, planera, upphandla enligt LOU, samordna, byggleda och följa upp fastigheterna.
Naturligtvis samarbetar du nära med fastighetsområdets andra tekniska förvaltare, fastighetsförvaltare, driftorganisation och övriga stödresurser. En viktig del är att vårda våra kundrelationer med hyresgäst, brukare, egen driftorganisation och övriga förvaltningen.


SFV:s byggnader har stora kulturhistoriska värden, vilket kräver en noggrann och varsam hantering för att bevaras för framtiden. Modern funktionalitet, komfort och teknik är också viktiga delar. Vi arbetar ständigt med energieffektivisering, långsiktig hållbarhet och tekniska förbättringar. Som teknisk förvaltare deltar du i verksamhetsplanering och budgetarbete. Du följer upp verksamheten avseende till exempel miljö, kvalitet kulturarvsfrågor och nöjd kund. Du rapporterar till fastighetschefen.

Din profil 

Vi söker dig med högskoleutbildning eller KY-utbildning, alternativt har du förvärvat liknande kunskaper genom praktisk erfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av underhålls planering, upphandling, projektledning, byggnadsteknik, entreprenadjuridik, och ekonomi. Det är meriterande om du har inriktning mot tekniska installationer.
Vi erbjuder dig ett intressant och utmanande arbete i fantastiska miljöer där du får ett stort ansvar för fastigheter och hyresgäster. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du strukturerad, trygg och relationsskapande.

B-körkort är ett krav

Mer information 
SFV tillämpar 6 mån provanställningFackliga representanter för SACO, SEKO och OFR nås via vår växel, 010-478 70 00. Mer information om SFV hittar du på?www.sfv.se.? 

Statens fastighetsverk?erbjuder en attraktiv arbetsplats som eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi är stolta över att vara statsanställda och få bidra till en positiv samhällsutveckling. 

Sista ansökningsdag är 2021-12-23  och vi ser fram emot din ansökan och CV. Välkommen till oss!

Ansök nu

Intresseanmälan till roller som controller

Controller
Läs mer Dec 2
Nytt
Arbetsbeskrivning

Vi ser en ökad efterfrågan från våra kunder som söker controllers av olika slag och erfarenhetsnivå. Förfrågningarna gäller både inom rekrytering och som anställd konsult, därför söker vi dig som har erfarenhet ifrån rollen som Business Controller eller Financial Controller och som är verksam i Stockholmsområdet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Månads- och årsbokslut
• Månadsrapportering
• Analys
• Presentation till ledningsgrupp
• Delaktighet i budget & prognosarbete 
• Utveckling av rapportering

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har jobbat som controller och som är tillgänglig relativt omgående. Du har troligen en universitetsutbildning inom ekonomi eller finans och har erfarenhet av olika Bi- och ekonomisystem. Som person är du lösningsorienterad, ambitiös ,noggrann och har erfarenhet av att jobba både självständigt och i team.

Du erbjuds

Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra kunder och uppdragets längd varierar och beror på våra kunders behov samt vad du föredrar. Vi söker dig som är öppen för konsultuppdrag, hyrköps uppdrag samt direkt rekrytering.

Som konsult kommer du att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Melisa Karisik på melisa.karisik@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Ansök nu

Administratör sökes till ett välkänt, välkomnande elbolag

Databasadministratör
Läs mer Dec 2
Nytt
Dina arbetsuppgifter
Som Onboarding Specialist kommer du att arbeta med det administrativa arbetsuppgifterna som tillkommer vid uppstart av nya kunder. Det handlar bland annat om administration kring avtal, kontrakt med kund, och att leverans av tjänsten går till på rätt sätt och kommer ut i tid. Det finns en lista med sådant som ska administreras och vara i sin ordning för varje kund. Det kommer vara din uppgift att se till att allt detta görs och är i sin ordning.

Du kommer att ingå i ett team på ca 8 medarbetare, med 5 onboarding specialister samt 3 som arbetar med försäljning.

Du kommer ha stort eget ansvar över ditt arbete. Du kommer att samverka med dina kollegor. Till en början kommer allt arbete ske hemifrån.

Tjänsten är till en början ett konsultuppdrag, ett långsiktigt uppdrag med start omgående så snart vi hittar rätt person för tjänsten. Arbetstiderna är kontorstider måndag till fredag, med viss flexibilitet, frihet under ansvar.

Om företaget
Vår kund är ett ledande europeiskt energiföretag med verksamhet i över 40 länder. De arbetar för att involvera deras kunder och samhället i omställningen för en renare värld, genom att finna lösningar och resurseffektivisera energiförbrukning. Det är en platt organisation, där du med drivet och ambitionen har alla möjligheter att utvecklas.

Mer information om vår kund kommer att ges vi personlig kontakt med 2Complete.

Din profil
Vi söker dig som tycker om att arbeta administrativt. Du har mycket goda kunskaper i både svenska som engelska. Du har mycket god datorvana och har arbetat i Office-paketet, samt är duktig i Excel, då mycket av arbetet sker i Excel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ett större datorsystem som exempelvis SAP. Vi tror att du som söker är noggrann, strukturerad och effektiv i ditt arbete.

Du som söker kanske kommer från el- eller telekombranschen och har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du kommer ha intern dialog med nät- och elbolag vilket gör att vi även tror att du har en bra kommunikationsförmåga. Du är även flexibel och har inga problem med att arbeta i en miljö där förändringar mot förbättring sker.

Vidare ser vi att du är serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga.

Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Matilda Dahlin.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister. 2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Ansök nu

Butiksmedarbetare sökes till matbutiken Götgatsbacken

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Dec 2
Nytt
Om tjänsten

I denna roll arbetar du dagligen tillsammans med butiksteamet att skapa och erbjuda en köpupplevelse utöver det vanliga. Du kommer att få möjligheten att arbeta inom samtliga områden i butiken och dess sortiment.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

- Varuplock
- Kassaarbete
- Varumottagning
- Färskvaruhantering
- Kundservice
- Inventering


Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat inom dagligvaruhandeln eller som på annat sätt har haft en yrkesroll där service har varit en central del. Du som person är driven och positiv i ditt kundbemötande samtidigt som du arbetar effektivt och tar egna initiativ i ditt dagliga arbete.

Då du kontinuerligt kommunicerar internt och externt med kollegor och kunder krävs det att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Tjänsten kräver dessutom att du har fyllt 18 år.

Anställningsform

Du kommer att vara anställd hos matbutiken Götgatsbacken. Tjänsten är på ca 20-30 timmar i veckan där arbetstiderna styrs av butikens öppettider. Start omgående.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Vi är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Storesupport ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. www.storesupport.se

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Studerande truckförare/orderplockare till kund i Arlandastad!

Lagerarbetare
Läs mer Dec 2
Nytt
Jobbeskrivning
Är du en aktiv student med truckkort som söker ett jobb vid sidan av dina studier? Vill du arbeta med truckkörning/orderplock? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu duktiga lagerarbetare/truckförare till vår kund i Arlanda Stad. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av truckkörning där du kommer arbeta med plock av Ikeavaror. Det är ett högt tempo och full fart så det är viktigt att du trivs i en sådan miljö.

Vi söker dig som är intresserad av ett extraarbete vid sidan av dina studier och som har möjlighet att arbeta minst två pass i veckan. Arbetstiderna varierar och det förekommer pass såväl dag som kvällstid. Behovet är främst måndag-fredag 06-14 eller 15-23.


Personliga egenskaper
För att du ska trivas och snabbt komma in i arbetet krävs det att du som söker är både stresstålig och kan jobba produktivt. Därtill behöver du ha en god fysik då det förekommer tunga lyft.

Krav för att söka tjänsten:
- Truckkort A+B
- Tidigare erfarenhet av lagerarbete (plock är meriterande)
- Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51% (intyg/bevis måste uppvisas)


Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansök redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Account Manager junior/senior inom media!

Account manager
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta med online marknadsföring och hjälpa kunder med sin digitala närvaro. Allt för att öka intäkter samtidigt som det även ökar deras synlighet. Bolaget är stort inom media och är just nu i en tillväxtfas och söker därför just dig. Om du vill vara en del av ett både personligt och professionellt bolag, ansök redan idag och var med på en roligt och spännande resa! Vi söker dig som drivs av att arbeta mot högt uppsatta mål i ett snabbt tempo och tar dig gärna an flera utmaningar på vägen dit. Att se goda resultat ska locka dig och motivera dig till att toppa dem kommande månad. En fallenhet för problemlösning och vara nytänkande. Vi ser gärna att du har en del kreativitet som du inte tvekar på att använda. Vidare är det även av vikt att du trivs med att förhandla, se till att både du och kunden blir nöjda.


• Vara relationsskapande
• Älska att träffa nya människor
I denna roll kommer du att arbeta i ett högt tempo där du kommer få både goda erfarenheter och roliga minnen. Du kommer ha ansvar för kunderna och se till att de får maximal avkastning. Det kommer även ligga andra viktiga ansvar på ditt skrivbord så som att ha hand om hela försäljningsprocessen, från prospektering och första kontakt med kund, för att sedan bli ett påskrivet avtal i vardera händer.


Dina dagar kommer vara fyllda med kundmöten, där ser vi att du ska sträva efter att upprätthålla goda kundrelationer och se mot framtiden, långsiktigt. Allt detta gör du självklart inte på helt egna ben, i ryggen har du ett tryggt team som finns där för att bolla tankar och gemensamt stötta varandra i försäljningsprocesser.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Ansök nu

Biträdande butikschef - Drottninggatan

Biträdande butikschef
Läs mer Dec 2
Nytt
Scorett-gruppen är en av Sveriges ledande skokedjor inom detaljhandeln. Vi arbetar med att till varje säsong ta fram ett attraktivt sortiment med mycket hög kvalitet, trendfaktor och god komfort för både herr och dam. Vi ger alla medarbetare god produktkompetens och chans till utveckling och karriär – vilket är nyckeln till vår framgång. Vi arbetar också för en hållbar utveckling!
Din nästa utmaning?
Vi söker en resultatorienterad och målinriktad ledare som når framgång med ett skarpt affärssinne kombinerat med förmågan att inspirera och motivera teamet omkring sig. I rollen som biträdande butikschef är du butikschefens högra hand och har huvudansvaret när denne inte är på plats. Tillsammans med butikschefen ansvarar du för att maximera försäljningen och lönsamheten i butiken. Du ska sätta och följa upp försäljningsmål, säkerställa att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplan samt följa upp resultaten.
Tillsammans med butikschefen ansvarar du också för rekrytering, säljträning och utveckling av dina medarbetare. Butikens framgång bygger på er förmåga att coacha teamet att uppnå sin fulla potential och att våra besökare alltid möts av tillgängliga och kunniga säljare som trivs och är motiverade.
Passar du ihop med oss?
Du har några års erfarenhet av försäljning och butiksdrift. Du har troligtvis haft någon form av ansvarsposition, och gärna från en butik inom detaljhandeln. Vi tror att du är en driftig och tävlingsinriktad person med mycket vilja och engagemang. Du är utåtriktad, open-minded och social samt en förebild som sprider massa härlig energi! Naturligtvis har du också känsla för mode och är en kundfokuserad toppsäljare. Målet är att du på sikt ska driva din egen butik så det är viktigt att du har den ambitionen. Känner du igen dig i beskrivningen kommer du passa perfekt hos oss!
Vad kan vi erbjuda dig?
Möjlighet att självständigt få leda en butik i ett expansivt modeföretag med positiv tillväxt
Bli delaktig i ett företag med massa trevliga kollegor där vi har kul på jobbet tillsammans
Goda personalvillkor, fast månadslön och resultatbaserad bonus
Personlig utveckling och karriärmöjligheter

Intresserad?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 28 tim/vecka (provanställning tillämpas). Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Högskolestuderande - Butikssäljare Stockholm

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Dec 2
Nytt
Är du Student och känner att du vill dryga ut din ekonomi med ett välbetalt extrajobb? Eller söker du arbetslivserfarenheter att bygga vidare ditt CV på? Vi söker nu dig som vill vara en del av vår riktigt grymma studentpool och arbeta vid sidan av dina studier. Låter det som något för dig?

Du erbjuds
- Extraarbete vid sidan av dina studier
- Arbete i ett värdebaserat företat med uppdrag som delar våra värderingar
- Marknadsmässig lön
- Kollektivavtal, tjänstepension och försäkring
- Möjligheten att bygga upp kontaktnät med likasinnade studenter

Arbetsuppgifter
Ja, allt som kan tänkas göras i en butik! Men främst:
- Frontning
- Kassahantering
- Kundbemötande

Vi söker dig som
Studerar minst 50% på högskola eller universitet och har minst ett år kvar på dina studier, vilket ska framgå i din ansökan
- Kan arbeta minst 2-3 pass per vecka vid sidan av dina studier
- Har möjligheten att jobba vardagar, vid sidan av studierna mellan (07-20)
- Talar och förstår svenska obehindrat då detta krävs i de dagliga arbetsuppgifterna

Det är meriterade (ej krav) om du
- Har tidigare erfarenhet från en liknande tjänst
- Tidigare kassavana 
- Har B-körkort

Personlighet
Tjänsten passar dig som är noggrann, lättlärd, flexibel och självgående. Du är är öppen, social och trivs med att arbeta i grupp i ett högt tempo med tydliga uppsatta mål för dagen. Eftersom arbetet i butik innebär frekventa kundkontakter är det viktigt att du har ett utmärkt kundbemötande varje gång. 

Övrig information
- Start: Löpande
- Placering: Stockholm

Ansökan
Du ansöker genom att klicka på länken. Din ansökan måste innehålla följande för att vi ska kunna gå vidare med dig i processen:
- CV
- Personligt brev
- Intyg som visar att du har pågående högskole-/universitetsstudier (max 1 vecka gammalt). Intyget märker du med "intyg" och laddar upp samtidigt som gör din ansökan. Är din skola kopplad till Ladok kan du själv ladda ner dokumentet "Intyg över förväntat deltagande" alt kontakta din skoladministration.

Ansök nu

Driftsingenjör till Käppalaförbundet

Driftingenjör, vattenverk
Läs mer Dec 2
Nytt
Vill du arbeta som driftingenjör och styra ett av Sveriges största avloppsreningsverk? Nu har du chansen att bli del av ett härligt och sammansvetsat gäng som brinner för det vi gör. Käppalaförbundet är även en resursutvinningsanläggning och är nu i en expansiv fas där miljöfrågorna ligger i fokus och där personaltrivseln är hög.

Tjänsterna är placerade på Lidingö och är heltid och tillsvidare. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som driftingenjör kommer du att arbeta med daglig styrning och optimering av Käppalaförbundets samtliga anläggningar. På en enhet bestående av driftingenjörer och drifttekniker ska vi tillsammans säkerställa drift, övervakning, styrning och planering av ett av Sveriges största reningsverk och tillhörande yttre anläggningar. I rollen ingår ett nära samarbete med andra delar av produktionsavdelningen, till exempel enheterna för process och utveckling, mekaniskt underhåll och el och automation.

Du kommer in i ett spännande och utmanande skede då förbundet nu börjar genomföra sin storsatsning på miljön i Östersjön och ökad kapacitet. Ett jätteprojekt som innebär att Käppalaverkets reningsprocess byggs om och uppgraderas. I samband med detta kommer du som driftingenjör att vara en del av vår nästa teknikomställning och styra och optimera nya reningsprocesser.Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Drift och övervakning av förbundets samtliga anläggningar.
• Utföra ronderingar i Käppalaverket samt på yttre anläggningar.
• Operativt arbete ute i anläggningen, så som avställningar och rengöring av anläggningsdelar.
• Vid eventuella haverier/störningar delta ute på plats för att åtgärda haveriet/störningen.
• Delta i förbättringsarbeten på avdelningen/enheten.
• Delta i investerings- och reinvesteringsprojekt.

Tjänsten som driftingenjör är placerad på driftenheten som tillhör produktionsavdelningen och är förlagd dagtid och innefattar beredskap.Vem är du?
Vi söker dig som har:
• Högskolekompetens 120 poäng (alt. 400 YH-poäng) eller motsvarande kunskap förvärvad genom tidigare arbete.
• Utbildning eller gediget, praktiskt yrkeskunnande inom VA och processindustri.
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
• B-körkort.

Meriterande
• Kunskap inom styr- och reglerteknik.
• Kunskap inom värme, ventilation eller elkraft.
• Kunskap inom styrsystem.

Arbetet ställer stora krav på beslutsförmåga, analytiskt tänkande och samarbetsförmåga. Du kommer att arbeta nära driftchefen för att optimera driften av olika anläggningsdelar. Mindre projektarbeten kan bli aktuellt och i arbetsuppgifterna ingår upphandlingar och kravställande mot externa entreprenörer. Arbetet kräver således god kommunikativ förmåga, både skriftligt och muntligt.Om verksamheten
Att arbeta på Käppalaförbundet
Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och tillgång till vårt eget gym. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan och mer information
Information om när anställningen påbörjas, omfattning och anställningsform
Rekryteringsprocessen hanteras av Poolia men du kommer att bli direkt anställd hos Käppalaförbundet. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Joacim Jonasson på telefon 0739-445126 eller via e-post: joacim.jonasson@poolia.se
Välkommen med din ansökan, som du lämnar på poolia.se . Intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Om Käppalaförbundet
Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 85 anställda i en organisation med hög trivsel och låg personalomsättning. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se

Ansök nu

Front and service position at popular Italian cafe/bistro

Servitör/Servitris
Läs mer Dec 2
Nytt
Ciao!
We are “The Italian Cousins” a small chain of italian cafe/bistro with high quality food and beverage based in Stockholm. We are a young and growing team focusing on the production of and service of organic pizza al taglio, natural wines, specialty coffee, and other baking products of high quality.
Our mission is to create products with great ingredients from farms we work with directly, giving value to our customers and our team.
We are hiring and currently looking for
FRONT & SERVICE POSITION
Involves pizza counter, specialty coffee, knowledge of wine and bar, kassa, etc.. We are looking for passionate, service oriented and positive people, with great sense of team work, great curiosity, initiative and who are willing to challenge themselves.
Both FULL-TIME and “Extra” with immediate availability.
REQUIREMENTS
- Some years of experience in the industry
- passion knowledge about food and wine
- ability to work independently and under pressure
- FLUENT English
- Swedish OR Italian... or BOTH!
- Full availability, especially weekends


TO APPLY:
Fill in the form on our website
http://theitaliancousins.se/jobs
and attach your CV. That is a plus, otherwise mail us your application at info@theitaliancousins.se
Final application date is December 12th but we have already started interviewing so make sure to send your application as soon as possible to not miss the opportunity!
Grazie!

Ansök nu

Budget och skuldrådgivare för uppdrag i Dalarna

Socionom
Läs mer Dec 2
Nytt
Söker du efter en arbetsgivare som gör det möjligt för dig att ta uppdrag enligt dina önskemål? Vi behöver dig som är en erfaren budget-och skuldrådgivare för ett uppdrag i Dalarna. Konsulten ska inneha minst tre års erfarenhet av att ha arbetat självständigt som budget- och skuldrådgivare. Konsulten ska kunna ge privatekonomisk rådgivning till enskilda vilket kan innebära att hjälpa till att skapa kontroll över den löpande ekonomin, att visa på olika vägar och konsekvenser och att arbeta med beteendeförändring samt ge stöd före, under och efter en skuldsanering.

Konsulten ska ha gått konsumentverkets grundkurs och gärna påbyggnadsutbildning avseende budget- och skuldrådgivning. Konsulten ska vara väl förtrogen med lagstiftningen inom området. Det är önskvärt att konsulten har erfarenhet av konsumentvägledning men är inget krav.
 
Konsulten ska ha ett gott bemötande, en god social kompetens samt en god förmåga att samarbeta även när arbetet blir en utmaning. Vidare måste konsulten även vara självgående och effektivt kunna prioritera och hantera sitt uppdrag. Konsulten ska kunna hantera svåra situationer, personer och motgångar utan att själv hamna i negativ stress.  Konsulten ska ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Goda IT-kunskaper är ett krav. Kunskap/erfarenhet av verksamhetssystemet Boss+ är önskvärt.


 Som konsult på Dedicare erbjuds du trygga anställningsvillkor, goda förmåner och en personlig kontakt med din konsultchef, samtidigt som du kan fokusera på dem som behöver din hjälp. Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som varit verksamt sedan 1996 och är idag en av Nordens ledande leverantör av socionomer, läkare, sjuksköterskor, och andra profiler inom vårdsektorn.
Vi tror att välmående människor gör ett bättre arbete, därför erbjuder vi alla våra konsulter följande:
 
-                           Kollektivavtal, tjänstepension, semesterersättning, friskvårdsbidrag är en självklarhet.
-                           Du får en lön som är synonym med dina prestationer.
-                           Du får personlig och nära kontakt till din chef.
-                           Du får möjlighet till utveckling och därtill stöttning av din chef på vägen.
-                           Du får spännande uppdrag som matchar ditt intresse och din kompetens.
 
Vi håller intervjuar löpande.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bemanningsassistent/undersköterska till Onkologiska kliniken.

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Dec 2
Nytt
Med en av Nordens största akutmottagningar är akutsjukvård i centrum för vår verksamhet och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna Södersjukhusets specialitet. Södersjukhuset har även Sveriges största förlossningsklinik med omkring 8000 förlossningar per år. Södersjukhuset har cirka 5000 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 150 000 patienter för akuta besök varje år. På Södersjukhuset bedrivs även omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision; Sveriges ledande akutsjukhus.Beskrivning
Vi söker nu en bemanningsassistent till vår slutenvårdsavdelning på onkologiska kliniken.

Onkologiska kliniken vid Södersjukhuset består av behandlingsavdelning, klinisk forskningsenhet, strålbehandling, två mottagningar och vår slutenvårdavdelning. Vi vårdar patienter med bröst-, buk- eller urologiska tumörer med både kurativ och palliativ intention. Vi tar även emot metastasutredningar från andra enheter på sjukhuset. Vi ger onkologisk vård utifrån patientens specifika behov och i omvårdnadsarbetet ingår omhändertagande av symtom och biverkningar på sjukdom och behandling

Arbetsuppgifter
Du kommer att sköta rapportering av personal i HR-systemet Heroma och ha ett nära samarbete med vårdenhetschefen samt medarbetarna i verksamheten. Som bemanningsassistent ansvarar du för samordningen av personalresurser vilket bland annat innebär:

- korttidsplanering av personal

- ta emot frisk- och sjukanmälningar

- vid behov boka in timvikarier

- lägga upp schemaperioder, behjälplig att fastställa scheman, planera och lägga schema vid förändring, sjukdom och nyanställning

- boka intern-extern personal i samråd med vårdenhetschef

- bevilja flex, semester och övertidsersättning enligt regelverk i samråd med vårdenhetschef

- vara behjälplig vid nyanställningar

Förutom bemanningsansvaret kommer du att bidra med en del administrativa arbetsuppgifter som exempelvis förbereda för introduktion för nyanställda till avdelningen, ansvara för registrering av statistik för vissa utbildningar för personalen, ansvara för beställningar och förråd på avdelningen vid ordinarie persons frånvaro. Det kan tillkomma andra ansvarsområden beroende på arbetsbelastning på avdelningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska och har erfarenhet av bemanningsfrågor samt kunskap av HR-systemet Heroma. Det är meriterande om du även har vana att arbete med andra IT system.

Du tycker om att ge god service och är kommunikativ. Du trivs med ordning och reda och har lätt att prioritera. Som person fokuserar du på lösningar istället för problem. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Heltid. Tillsvidareanställning. Må- fre 40 tim/vecka. Tillträde efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Ansök nu

Rivningsarbetare se hit!

Demonteringsarbetare/Rivningsarbetare
Läs mer Dec 2
Nytt
Vi utökar vår verksamhet och söker nu 5st duktiga rivningsarbetare för arbete runt om Stockholm!
Du kommer arbeta med att riva av olika typer av konstruktioner så det är därför viktigt att du har god erfarenhet.
Kravprofil:
Minst 1 års erfarenhet som rivningsarbetare.
God fysik
Bosatt i StockholmVi erbjuder sjysta villkor (Byggnads) och marknadens bästa löner.
Tillsättning kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Märk din ansökan med Riv21

Ansök nu

Customer Service - bra fast lön och förmåner

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 2
Nytt
Vi söker nu ännu fler duktiga personer som vill bli en del i våra konsultteam. Hos oss får du fast månadslön från 25 000kr/mån , tjänstepension enligt ITP, friskvårdsbidrag på 400kr/mån, sjuk, liv och olycksfallsförsäkring samt en dedikerad konsultchef.Vi får regelbundet nya förfrågningar om konsulter så om du älskar kundservice och att överträffa kundens förväntan så kan du nu ansöka om att bli konsult hos oss

Vi hjälper flera olika kunder inom bla energi, åkeri, fastighet, ehandel och bank/finans så hos oss kan du få testa flera olika branscher beroende på vilka uppdrag som är aktuella.

Vem är du?

- Vi ser gärna att du har minst 1 års erfarenhet av att arbeta inom kundservice/contactcenter
- Är van vid att arbeta i Microsoft officepaket
- Talar och skriver flytande svenska samt meriterande med andra nordiska språk
- Gillar att ta egna initiativ och ständigt bidra med att förenkla och förbättra arbetssätt och processer
- Vill ha kul på jobbet och är en glädjespridare!


Cronwik startade 2014 och drivs av personer som själva arbetat i samtliga roller inom kundservice. Vi kan kundservice på riktigt!

Ansök nu

Personlig assistent till 13-årig kille i Stockholm

Personlig assistent
Läs mer Dec 2
Nytt
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Kunden är en glad 13-årig kille som har autism och en utvecklingsstörning och är i behov av assistans i sin vardag. Som personlig assistent kommer du att vara behälplig med allt som tillhör vardagen, till exempel vid matsituationen, aktiviteter både i och utanför hemmet. Han kommunicerar genom teckenspråk och bilder, så har du som assistent tidigare erfarenhet av detta är det meriterande för tjänsten. Kunden tycker om att leka i sandlådan, gunga, kolla på tv och sin ipad samt att lägga pussel. Det är viktigt att du som assistent är uppmärksam då kunden behöver ständig tillsyn. Det finns en rullstol i hemmet som han kan använda om han vill, annars går han själv.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:Vi tillämpar anställningsformen 'så länge uppdraget varar', schemaraden är 16 h/v och passen är förlagda måndag-torsdag kl.16:00-20:00.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Omgående.

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och som är van vid att ta ansvar. Som person är du glad och lyhörd i ditt arbete. Du är uppmärksam och tycker om att ta initiativ men kan också följa de rutiner som finns i arbetet. Vi ser gärna kvinnliga sökande för tjänsten. 
För denna tjänst krävs det att du har:
- goda kunskaper i svenska.
- erfarenhet av en liknande roll.

Det är även meriterande om du har:
- erfarenhet av teckenspråk.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordisktomsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobbasom personlig assistenthos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankIDoch godkänner att använda ditt BankIDi tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du vetamer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vapiano Gamla stan söker personal till disken!

Restaurangbiträde
Läs mer Dec 2
Nytt
Gillar ni högt tempo, mycket ansvar och att ha många bollar i luften kan du vara den vi söker!
Hos oss krävs bra ledarskapsförmåga och en lösningsorienterad attityd med härlig servicekapacitet och utstrålning.
Utbildning inom restaurangens olika delar samt det administrativa sker på plats så tidigare erfarenhet är inte ett krav men är helt klart en merit.
Väldigt viktigt för oss är att ni ska passa in i vårt team och ha möjlighet för att utvecklas hos oss.
Anställningen förutsätter arbete på dagar, kvällar och helger och omfattar deltid 50%. Med möjligheter för att arbeta mer. Har du gått klart skolan och är redo för en rolig utmaning med högt tempo och härliga kollegor så har du hittat rätt!
Glad personlighet med driv går före erfarenhet!
Din attityd och personlighet är det som gör dig till en Vapianist! En person som jobbar på Vapiano är:
Glädjespridande - vi sprider positiv energi
Lagspelare - hos oss finns inget mitt och ditt
Noggrann - vi älskar detaljer
Servicefokuserad - vi ser till att gästen alltid är nöjd
Hos oss får du även en möjlighet att komma vidare i din utveckling. Vi är ett expanderande företag som gärna ser att våra anställda utvecklas vidare inom företaget. Det är din attityd och ambition som avgör hur långt du kan gå!

Vi tillämpar provanställning under de sex första månaderna av anställningen.

Ansök nu

Lagermedarbetare - Farsta - Heltid

Lagerarbetare
Läs mer Dec 2
Nytt
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Farsta, södra Stockholm
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BPlats: Farsta
Arbetstider: Arbetet är förlagt mån-fre 07-16, helgarbete kan förekomma
Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Omfattning: Heltid eller extra vid behov.
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Simplex Bemanning grundades år 2014 och är verksam i branscher som logistik, transport och service.
Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.
Unga människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Ansök nu

CFO till SIWI, Stockholm International Water Institute

Ekonomidirektör/Finanschef
Läs mer Dec 2
Nytt
Stockholm International Water Institute, SIWI, är en ledande expert på globala vattenfrågor och en icke-vinstdrivande stiftelse som verkar som rådgivare till regeringar, städer och företag över hela världen. SIWI är värd för internationella FN-program och ordnar varje år världens ledande vattenkonferens World Water Week.

Nu rekryterar Newr SIWI:s nya CFO. Som CFO på SIWI är du ytterst ansvarig för finansfunktionen som består av tio medarbetare inom controlling, redovisning, IT och legal. Du tar främst en strategisk och vid behov en operativ position i verksamheten. Som CFO är du en viktig del av ledningsgruppen och rapporterar till Executive Director. SIWI sitter i trevliga lokaler på Östermalm i Stockholm.

Primära ansvarsområden:

- Leda och utveckla verksamhetens budget-, uppföljnings- och prognosarbete

- Finansiell planering och risk

- System- och processutveckling

- SIWI’s investeringsportfölj

- Personalansvar för finansfunktionen, varav en direktrapporterade chef

- Styrelse- och ledningsgruppsarbete

- Rapportering till interna och externa stakeholders

- Driva och delta i strategiarbete kopplat till utveckling av SIWI:s tjänster

- Representera SIWI utifrån CFO-perspektivet

- Kontakt med revisorer och ansvar för granskning av verksamhetens egna projekt

Rätt kandidat för rollen

Rätt kandidat för rollen trivs i en verksamhetsnära CFO-roll med ett brett ansvar, både strategiskt och operativt. För att passa i rollen har du goda ledaregenskaper och vill ta det yttersta ansvaret för att leda och utveckla finansfunktionen i sin helhet. Du har en relevant universitetsexamen, god förståelse för redovisning och stark analytisk förmåga. Vi söker dig som har minst tio års gedigen erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och flera års erfarenhet i en ledande roll som CFO, ekonomichef, head of business control eller motsvarande.

Du har god analytisk fallenhet är en problemlösare som snabbt kan göra systematiska och rationella bedömningar. Du har förmågan att fatta beslut, förankra och att säkerställa genomförandet. Som person är du kommunikativ och van att förmedla och kommunicera ekonomisk data både till ledningsgrupp och styrelse men även till personal internt och externa kontakter.

Du engagerar människor genom att skapa en passion för mål, planer och processer. När du möter utmaningar tar du dem med ett positivt och lösningsorienterat synsätt. Du har förmågan att se helheten och att identifiera avgörande detaljer.

Vidare är du en person som drivs av utveckling och lockas av att både arbeta med SIWI:s strategifrågor och utveckling av ekonomiprocesser. Du har en naturlig fallenhet för att tolka siffror och tidigare erfarenhet av arbete i ett BI-verktyg. Ett krav för rollen är att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Extra meriterande för rollen

- Erfarenhet från icke-vinstdrivande organisationer

- Erfarenhet från en verksamhet som agerar internationellt

- Erfarenhet från Xledger och/eller Power BIAnsökan

I rekryteringen samarbetar SIWI med Newr. Ansvarig hos Newr är Douglas Carbell, Douglas.carbell@newr.se. Vänta inte med din ansökan då vi presenterar kandidater löpande, sista dag för din ansökan är den 15:e januari 2022.

Om SIWI

Stockholm International Water Institute, SIWI, är en ledande expert på globala vattenfrågor, inklusive vattenförvaltning, vattendiplomati och internationellt samarbete kring gemensamma vattenresurser. SIWI är en icke-vinstdrivande stiftelse och verkar som rådgivare till regeringar, städer och företag över hela världen. SIWI är värd för internationella FN-program och ordnar varje år världens ledande vattenkonferens World Water Week. Dessutom delar SIWI ut två av vattenvärldens viktigaste utmärkelser, Stockholm Water Prize och Stockholm Junior Water Prize. Läs mer på www.siwi.org (http://www.siwi.org)

Ansök nu

Digital planerare till mediebyrå!

Marknadsplanerare
Läs mer Dec 2
Nytt
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


För kunds räkning söker vi nu en Digital Planerare till en av Stockholms mediebyråer!


Kunden är i framkant inom den digitala marknaden med inriktning mot media. De är i en expansionsfas och söker därför nästa stjärna till deras team, som sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm.


Erfarenhet
Vi tror att du har minst ett par års erfarenhet från arbete med digitala medier på en mediebyrå, specialistbyrå, mediehus eller liknande. Viktigt med en förståelse för mediebyråtjänster generellt. Meriterande om du har kunskap inom flera digitala discipliner såsom video, programmatic, rtb, sök, sociala medier mfl.


Personlighet
Du är en glad, driven och nyfiken person som har kort mellan tanke och handling. Du har stort kundfokus och en fin känsla för service, struktur och affärsmässighet. Du är prestigelös, hands-on, lösningsorienterad, flexibel och noggrann.?Stämmer ovanstående beskrivning in på dig?


I rollen som Digital Planerare ansvarar du för den digitala rådgivningen och respektive kunds digitala investeringar. Du sköter och ansvarar för rekommendationer, planering, upphandling, bokning och fakturering samt eventuella reklamationsärenden för kunds räkning. Vi arbetar i kundteam där andra specialister, rådgivare och projektledare ingår.


Ansökan?
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner;.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se
Talent&Partner; är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb

Ansök nu

Ansvarig Windows Server-tekniker till SEK

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Dec 2
Nytt
Är du en duktig tekniker som vill ta ägandeskap för vår Windows-plattform? Välkommen till Svensk Exportkredit i Stockholm!

Som Windows Server-tekniker har du en bred och varierande roll med fokus på vår Windows-plattform. Du arbetar både operativt i driften och vidareutvecklingen av vår server-miljö och samtidigt med ett ägandeskap för hur vi arbetar och strategiserar kring plattformen. Hos oss kommer du till det lilla stora företaget – vi är stora nog att göra skillnad men hos oss hittar du närhet och korta beslutsvägar.

VI ERBJUDER DIG

• En viktig roll för vårt infrastrukturområde där du säkerställer att vår infrastruktur förblir optimerad och driftsäker
• Ett starkt team där lagets kompetens värderas högt. SEK tror på att de bästa lösningarna nås genom samarbete!
• En roll med stor flexibilitet och stort mandat att lägga upp ditt arbete på eget vis
• Ett företagande synonymt med hållbarhet! Vi arbetar med en av världens ledande exportnationer, Sverige, och vi är övertygade om att hållbarhet är en avgörande faktor för framgång

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Windows Server-tekniker hos oss har du två primära uppgifter, att drifta våra windows-servrar och att ta en ägande roll för hela vår Windows-plattform. Du scriptar i Powershell för att automatisera installationer och monitorerar i SCOM. Vad gäller ansvaret för Windows-plattformen innebär det att du har ett helhetsperspektiv på Windows-servermiljön från installationsbas till systemhärdning, effektiviseringsåtgärder och versionsuppgraderingar.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör Infrastruktursgruppen på SEK, som i sin tur tillhör SEK:s IT Operations på ca 30 personer. Vi är ett nära team av 9 kollegor med djup kunskap inom infrastruktur, som arbetar nära varandra. Vi kommer i november att flytta till nya lokaler på Kungsholmen. Vi har ett flexibelt arbetssätt och att arbeta på distans när det passar uppgiften och gruppens leveranser är en naturlig del. De allra flesta kommer att lägga merparten av sin arbetstid på kontoret.

MER OM DIG

Du är nyfiken som person och vill ständigt lära dig mer och driva ditt arbete framåt. Du trivs i att ta stort ansvar och delar gärna din vardag med dina kollegor i ett tätt samarbete.

Vi söker dig som har djupa kunskaper inom Windows Server och som arbetat med drift av större Windows-miljöer. Det är starkt meriterande med scriptkunskaper i PowerShell. Det är meriterande om du har kunskap inom SCCM, Azure och VMware, samt kunskap inom nätverk.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök nu

Senior Director Production

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Dec 2
Nytt
Northvolt has an exciting job offer for experienced Senior Director Production to join our passionate team in Västerås.
Key responsibilities include (but are not limited to):
· Safe Operations, ensuring Safety and Environmental requirements on site.
· Qualitative operations, ensuring quality of process steps and products
· Capacity of Manufacturing with efficient OEE, manning and cost-efficient operations
· P&L responsibility NV Labs
· Optimization of manufacturing through continuous improvements in cooperation with other departments within the company
· Strategic and tactical planning for Manufacturing
Requirements:
Qualifications and experience
· University technical degree or equivalent with research
· > 10 years of experience within Process Industry in a Mgr position with white and blue collar employees
reporting.
· Merits: Battery manufacturing, Clean room/Dry room, Start up company experience, ISO9001,
International company experience, Swedish and European legislation,
Specific skills:
· English fluently oral and written · Lean/CI/Six Sigma/Agile Manufacturing
· Excellent in leadership

Ansök nu

Vill du bli en del av vårt härliga team? Sök till oss på Vapiano Gamla ...

Restaurangbiträde
Läs mer Dec 2
Nytt
VAPIANO GAMLA STAN SÖKER MEDARBETARE TILL KÖKET
Är du intresserad av att arbeta inom restaurangbranschen och brinner för att ge gäster en exceptionell matupplevelse? Då är ett jobb i vårt kök något för dig!
Just nu söker vi kollegor till vårt kök. Här tillagas bl.a. vår handgjorda pasta och frasiga pizza till perfektion. Att älska mat i allmänhet och italienskt i synnerhet är ett måste, men vi ställer inga krav på dina förkunskaper. Tidigare professionell erfarenhet av restaurangarbete är därför meriterande men absolut inget krav - Det är din attityd och inställning som är det viktiga, resten får du lära dig på plats. Vapiano är en plats att utvecklas och växa på.
Vem är du?
Tempotålig. Precis som hos andra restauranger går det undan i köket.  Du behöver trivas och vara bekväm med högt tempo.
Lagspelare. Även om du har dina egna arbetsuppgifter, dina egna rätter att leverera är du samtidigt en del av ett lag. Allt sker i samspel med kollegorna. Du är därför självständig men samtidigt en sann lagspelare.
Gästbesatt. Gästens upplevelse är allt för dig. Det spelar ingen roll vilket jobb man har på Vapiano, om man städar, plockar disk, lagar maten eller står i baren. Alla medarbetare är lika viktiga och för oss alla är gästen allra viktigast! Vi brinner för gästen, varje gäst ska lämna oss med en nöjd och glad känsla.
Flexibel. Vår bransch är inget för dig som älskar 9-17.För att bli en del av teamet krävs det att du är flexibel och kan arbeta varierat såsom kvällar, helger och vardagar (krav att jobba varannan helg). Den här tjänsten omfattar 50%, deltid, 20h i veckan.
Vilka är vi?
Gästbesatta matnördar.Vi brinner för att göra italiensk matpassion tillgänglig för alla, att skapa en mötesplats över mat- & dryck som är inkluderande och kravlös. Vi tar inte oss själva på så stort allvar, vi har nära till skratt, men vi kompromissar inte med smaker eller gästbemötande – det tar vi alltid på största allvar.
Älskar olika. Hos oss är verkligen alla välkomna, såväl bland våra gäster som våra medarbetare. Du kan älska vem du vill, tycka eller inte tycka om religion, politik, favoritfärger. Vi älskar olika! Det enda vi har nolltolerans för är när dina åsikter kränker och nedvärderar andra, det går bort hos oss.
Reko. För oss är lön och försäkringar enligt kollektivavtal en självklarhet. Alltid.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar 50%, deltid, 20h i veckan. Vi tillämpar provanställning de första 6 månaderna.

Om Vapiano
Konceptet grundades i Tyskland 2002 och hösten 2007 etablerades Vapiano i Sverige. Vi är alltså inte en restaurang med italienska rötter, hos oss hittar man snarare en salig blandning av nationaliteter och bakgrunder – vår mångfald är något vi är oerhört stolta över! Det som förenar oss är dock en genuin gemensam nämnare; vår kompromisslösa mission att göra vår passion för italienskt mathantverk och kravlöst umgänge tillgängligt för alla!
I dagsläget har Vapiano Sverige 6 restauranger; 4 i Stockholmsområdet, 1 i Göteborg och 1 i Malmö.

Ansök nu

Junior Account Manager, Grundlön + Provision

Account manager
Läs mer Dec 2
Nytt
NetJobs är ett snabbväxande techbolag som hjälper arbetsgivare med digitala jobbannonserings- och employer branding lösningar genom specialiserade Jobbsajter, Partnernätverk, Sociala Medier och Jobbmässor i syfte att attrahera, engagera och rekrytera rätt kandidater. Vi är ett team på 20 NetJobsers som alla arbetar med ett tydligt uppdrag ”hjälpa människor få bättre jobb och göra jobbsökande enkelt och inspirerande”. Vår vision är att bli #1 inom digitalt jobbsök i Sverige. Läs mer på (http://www.netjobsgroup.com)

Hur är det att jobba på NetJobs?

NetJobs har en performancekultur och entreprenöriell arbetsmiljö som bygger på målmedvetna människor med stark inre drivkraft och integritet. Vi får saker att hända i högt tempo genom ett vinnande mindset och ett mod att våga prova nya saker. På Netjobs lever vi våra värderingar; Ambition-Energy-Teamplayer, varje dag och har det som utgångspunkt när vi rekryterar och premierar. Vi har ett gränslöst mindset där vi tror att allting är möjligt med rätt attityd. Vi drivs av vår mission att hjälpa människor få bättre jobb och göra jobbsökande enkelt och inspirerande.

Vad gör en Junior Account Manager hos oss?

Som Junior Account Manager på NetJobs bearbetar du nya kunder med den tydliga målsättningen att långsiktigt bygga upp din egen kundportfölj som du förvaltar. Du kontaktar strukturerat och metodiskt beslutsfattare inom privat och offentlig sektor för erbjuda NetJobs digitala jobbannonslösningar och employer branding produkter.

Vi söker Dig med följande profil:

- Superambitiös, modig och vill göra långsiktig karriär inom professionell Telesales B2B
- Ansvarsfull, disciplinerad och uthållig
- Gillar att jobba strukturerat i ett högt tempo
- Resultatfokuserad som drivs av att uppnå dina mål och ständigt förbättra dig
- Teamplayer som sprider positiv energi, stöttar dina kollegor och vill vara del av ett offensivt lag
- Snabbtänkt och förmåga att övertyga
- Du är i början av din karriär och vill utvecklas till vår nästa toppsäljare


Vad erbjuder NetJobs Dig?

- Professionell arbetsmiljö på Östermalm med fri utsikt över Stockholm
- Fast grundlön och attraktiva provisionsmöjligheter
- Möjlighet att bygga upp och förvalta din egen kundportfölj
- Strukturerad säljutbildning och engagerade chefer som coachar dig dagligen
- Attraktiva säljtävlingar med Spa och Middagar på tex Ellery Hotel eller Grand Hotell
- Säljresor med NetJobs Allstar till städer som Barcelona, Milano, London
- Sociala aktiviteter som Julbord, Kick-Offer, After Work, Grillkvällar & Brännboll


Följ med på vår resa!

Vi lyfter fram och satsar på högpresterande individer. Din tidigare bakgrund tex ålder, utbildning och erfarenhet är av mindre betydelse för oss.

Det som är avgörande för oss är din inre drivkraft, vilja och attityd.
Är du redo att ta NetJobs till nästa nivå? Missa då inte möjligheten att komma in i ett framåtlutat säljteam på ett spännande Techbolag i tillväxt! Vi intervjuar kandidater löpande, så sök redan idag!

Ansökningar mailas till jonas.holma@netjobs.se .

Ansök nu

Vaccina söker receptionister till vaccinering av Covid-19 i Rinkeby

Receptionist, telefonist
Läs mer Dec 2
Nytt
Är du redo för nya utmaningar och vill få chansen att jobba i ett snabbt växande företag med goda möjligheter att utvecklas? Just nu söker vi förstärkning av en receptionist till vår lokal i Rinkeby där vi förbereder oss inför Covid-19 vaccinering.

Om företaget

Docty, med varumärkena Vaccina och Dermly, etablerar framtidens digifysiska vård. Vaccina har under det senaste året haft en kraftig tillväxt och finns idag i hela Sverige, med huvudkontor i Stockholm samt kontor i Umeå. I dagsläget ligger stort strategiskt fokus på våra hälsotjänster kopplade till Covid-19 i form av vaccinering, antikroppstester och utfärdande av reseintyg i samarbete med resebranschen. Vi verkar i våra egna lokaler och i hälsorum på Apoteksgruppen, som vi har ett nationellt samarbete med. Under hösten tar vi nästa kliv i vår resa genom att bredda tjänsteutbudet till fler digifysiska primärvårdstjänster.

Om tjänsten

Inför vaccinationen mot Covid-19 söker Vaccina en receptionist som kommer arbeta för att underlätta och effektivisera vaccinationsprocessen. Som receptionist kommer du ta emot kunder, kontrollera ID-handlingar och se till att kunderna är registrerade innan de går vidare till sjuksköterskan som utför vaccineringen. Övriga arbetsuppgifter som kommer förekomma är till exempel att se till att kunder håller avstånd i kön, hjälpa sjuksköterskorna att fylla på med förbrukningsmaterial samt administration.

Tjänsterna är både heltid (allmän visstidsanställning) och vid behov då du arbetar de tillfällen som passar dig utefter din huvudsakliga sysselsättning. Som timanställd varierar arbetstillfällena i längd och kan vara mellan 3 och 8 timmar och är belagda cirka 1-3 dagar i veckan. Arbetet sker då enligt överenskomna tider/pass som passar dig utifrån din huvudsakliga sysselsättning. Schemat är inte fastställt ännu men du bör vara beredd på att arbeta både vardagar och helger.

Vem söker vi?

Vi ser att du är en strukturerad, självgående, serviceinriktad och stresstålig person med intresse för kundnöjdhet. Du trivs med högt tempo och att ha daglig kontakt med kunder. Du är prestigelös och kan ställa om och ställa upp när omständigheterna kräver det.

Kvalifikationer:

- Du har tidigare erfarenhet från en roll med tydligt service- eller kundfokus.
- Du behärskar flytande svenska och engelska i både tal och skrift.
- Du är bekväm med att använda datorer och teknik som arbetsverktyg


Meriterande om du:

- Du har tidigare erfarenhet av administration.
- Du har tidigare erfarenhet av liknande tjänst.
- Du har ett intresse för vård.


Vad kan Vaccina erbjuda dig?

Som timanställd receptionist hos oss på Vaccina erbjuds du en fördelaktig lönemodell, möjlighet till ersättning för restid och ett stort socialt utbyte genom att du ständigt träffar nya människor.

Då vi är i en expansionsfas kan det bli aktuellt med fler och nya tjänster. Det kommer därmed vara ett minst sagt spännande och omväxlande arbete där du får chansen att utvecklas!

Övrig information:

- Anställningsform: Allmän visstidsanställning och Intermittent anställning
- Omfattning: Heltid eller vid behov
- Tillträde/varaktighet: Tillträde och varaktighet utifrån behov och överenskommelse
- Lönetyp: Månadslön eller timlön


Låter detta intressant? Vaccina anställer löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vid denna rekrytering kommer återkoppling inte ske de närmsta veckorna, vi ber därför om tålamod.

Kolla gärna in på vår hemsida om du vill veta mer om Vaccina: www.vaccina.se (http://www.vaccina.se/).

Ansök nu

Erfaren Credit Controller till Fortem

Kredithandläggare
Läs mer Dec 2
Nytt
Om jobbet
Om vår klient
Vi söker åt kundens räkning en Credit Controller. Rollen som Credit Controller är en bred tjänst med varierande arbetsuppgifter och med såväl externa som interna kontaktytor. Du kommer arbeta med alla former av kreditfrågor, så som kravhantering och kreditbedömningar, men även vara delaktig i interna processer som syftar till att förbättra kredithandläggningen samt öka effektiviteten. Kunden sitter i fina lokaler i Sollentuna/Rotebro.


Arbetsuppgifterna består bl.a. av att
Säkerhetshantering
Obeståndshantering
Kreditanalyser
Inkasso/påminnelserVem söker vi?
Har en yrkeshögskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi, alternativt erfarenhet som motsvarar detta
Har minst 2 års tidigare erfarenhet av att ha arbetat kundnära och kravställande gentemot kund (såsom att exempelvis hanterat påminnelser och inkassoärenden)
Erfarenhet av att kunna läsa och förstå årsredovisning och även ha arbetat med kreditgivning
Goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel
Mycket goda kunskaper i såväl svenska och engelska, då båda språken kommer användas i arbetet dagligenSom person är du strukturerad och har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, även när tempot är högt. Då de olika arbetsuppgifter som ingår i rollen är av varierande karaktär ställs det krav på att ha ett noggrant arbetssätt för att bli framgångsrik i arbetet. Självklart gillar du även att arbeta i team och trivs med de många olika kontaktytor som rollen innebär, både internt och externt.

Ansök nu

PLATTSÄTTARE

Beläggningsarbetare, utan yrkesbevis
Läs mer Dec 2
Nytt
Byggföretag med olika hantverksgrupper.
Vi söker efter två självgående plattsättare. Vi önskar att du har erfarenhet inom plattsättning där du skall kunna grunderna
-Flytspackla
-Tätskikta
-Plattsättning & fogning
Vi söker dig som är intresserad och tar eget iniativ och ansvar för dina jobb du gör. Kunden är prio i första hand.
Något som inte är ett krav är att du kan snickeri så som gipsning, montering utav dörr/foder, etc som lär behövas i nya badrum.
Individuell lönesättning
Provanställning 3mån efter överenskommelse

Ansök nu

Tim vikarie Boendestödjare speciallösning

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Dec 2
Nytt
OmsorgCompagniet driver en speciallösning I Sköndal som vänder sig till personer med missbruk och hemlöshet med psykiska eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Målgruppen är mestadels äldre personer. Utredningar kring klienternas förmåga erbjuds. Vi arbetar mycket med ADL.
Vi erbjuder är flexibel och anpassar individuella lösningar till socialtjänsten och den boendes önskemål.
Vi söker nu timvikarier som med sin kunskap och engagemang vill arbeta hos oss.
Arbetsuppgifterna är att ge den boende stöd i vardagen, följa upp kontakt med vård och myndigheter.
I dina arbetsuppgifter ingår viss dokumentation och olika former av praktiska arbetsuppgifter.
Du som söker tjänsten är trygg, stabil och ödmjuk. Vi förväntar oss att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt och du tar ansvar för att hitta lösningar på situationer som kan uppstå under arbetstid.
Vi ser gärna att du har tvåårig eftergymnasial utbildning motsvarande yrkeshögskola eller folkhögskola med pedagogisk eller social och beteendeinriktning. Du har tidigare erfarenhet inom vård och omsorgsområdet liksom erfarenhet av behandlingsarbete med vuxna.
Körkort B är ett krav.

Ansök nu

Development Engineer - Test Hardware, II-VI

Hårdvarukonstruktör
Läs mer Dec 2
Nytt
World-leading II-VI in Järfälla, Stockholm, is looking for an experienced Test Hardware Development Engineer.

Do you have experience in testing of opto-/electronic devices for RF and DC or PCB design of test applications? Do you have experience of design and delivery of test systems for the automated characterization and control of semiconductor optical components. II-VI, which is one of the world´s leading companies in optical systems and optoelectronic components, is now looking for a development engineer for test hardware for its facility in Järfälla, Stockholm.

OUR OFFER TO YOU

Here you will be part of a financially stable, international and fast-growing company that has some of the world´s most famous Tech companies as customers. II-VI is a high-tech company that develops pioneering and high-quality products in optoelectronics. In the role of Test hardware development engineer you will become an important player in the company´s continued development, at II-VI you will work in a competence-intensive and fast-growing organization with short decision paths. We are proud of our values as represented in ICARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect and Enthusiasm, these permeate both strategies and our daily work. We take care of our staff and offer you a market salary, bonus model, six weeks´ leave, health and medical insurance and a generous plan for retirement through Skandia.

THIS IS WHAT YOU WILL DO

As a development engineer in test hardware, you will be part of the Product Development Team for design and delivery of test systems for characterization and test of optical semiconductor components. In the role you will develop, manage and improve the test systems you work with.
Your main duties and responsibilities:

• Continuously improve test systems to achieve higher availability, product return and efficiency.
• Participate in new product development as a test development representative.
• Test develop of new test systems.
• Be an integrated part of R&D projects with different tasks for test development.
• Provide and maintain documentation for all hardware setup, where applicable.

IN ADDITION...

You will become part of a competent test team consisting of 15 engineers and you report to Test Development Manager. You lead several development processes, from ideas until delivery to the customer. The position requires high knowledge in the design of setups and the ability to lead complex projects.

WHO ARE YOU?

We are looking for you who have a MSc or PhD in optoelectronics, electronics, physics or mathematics. You have work experience from test environment of opto/electronic devices for RF and DC. You are fluent in English speaking and writing; it is also an advantage if you have Swedish skills.

To be successful in the role, you are used to working within complex projects and towards set goals. You are driven, quality-conscious, creative and innovative and find solutions both within and outside the traditional methodologies. You have a keen interest in external monitoring of the latest technology and innovation. You are also a strong communicator, good at networking and creating good relationships.

INTERESTED?
We work with TNG Tech in this recruitment process. They are recruitment specialists in unbiased and competence based recruitment, which creates diversity and innovation in teams and contribute to a sustainable employment market. If you are interested in this position, apply right now! The selection process is ongoing and the position can be filled before the last apply-date. If you have any questions, please contact the recruiter.

Ansök nu